an online Instagram web viewer

#barangbaby medias

Photos

...
Berseleranya @aisymateen makan ComCom 😊
Jom mommies dengar apa sis @yanasamsudin nak share pasal perisa baru ComCom Oat Barley ni..😍😍😍
.
KEISTIMEWAAN COMCOM CEREAL PERISA OAT & BARLEY:
✔Gluten free
🚫Tanpa beras
🚫Tanpa gula dan sebarang pemanis
🚫Tanpa Fillers
🚫Tanpa malto, corn starch etc.
.
*THE ONLY LOCAL PRODUCT YG LETAK BAHAN AKTIF SEPERTI:
✔Probiotic utk imuniti bayi. Elak selsema demam dan batuk. Kalau kena pun cepat baik.
✔Ada ARA + DHA khas utk IQ
✔yg lg penting ada zat besi 24mg/100g hampir sama dlm susu ibu.
.
Mommies nak cuba ComCom utk baby mommies?
📱Whatsapp 013-3311408
📱Whatsapp 013-3311408
📱Whatsapp 013-3311408
😍😍😍
.
.
.
#iqbooster #produkminda #vitaminanak #vitaminminda #vitamingstar #bazaarpaknil #suplemenminda #produkmuslim #cerealcomcom #makanansunnah #upsr #pt3 #spm #susukambing #sayajual #barangbayi #sayajualsusu #kedaibaby #sayajualsusukambing #susukambingrrayyan #susukambingasli #milkbooster #cerealbayi #makananbayi #makananbaby #bajunursing #bajumenyusu #ibumengandung #barangbabymurah #barangbaby
... Berseleranya @aisymateen makan ComCom 😊 Jom mommies dengar apa sis @yanasamsudin nak share pasal perisa baru ComCom Oat Barley ni..😍😍😍 . KEISTIMEWAAN COMCOM CEREAL PERISA OAT & BARLEY: ✔Gluten free 🚫Tanpa beras 🚫Tanpa gula dan sebarang pemanis 🚫Tanpa Fillers 🚫Tanpa malto, corn starch etc. . *THE ONLY LOCAL PRODUCT YG LETAK BAHAN AKTIF SEPERTI: ✔Probiotic utk imuniti bayi. Elak selsema demam dan batuk. Kalau kena pun cepat baik. ✔Ada ARA + DHA khas utk IQ ✔yg lg penting ada zat besi 24mg/100g hampir sama dlm susu ibu. . Mommies nak cuba ComCom utk baby mommies? 📱Whatsapp 013-3311408 📱Whatsapp 013-3311408 📱Whatsapp 013-3311408 😍😍😍 . . . #iqbooster  #produkminda  #vitaminanak  #vitaminminda  #vitamingstar  #bazaarpaknil  #suplemenminda  #produkmuslim  #cerealcomcom  #makanansunnah  #upsr  #pt3  #spm  #susukambing  #sayajual  #barangbayi  #sayajualsusu  #kedaibaby  #sayajualsusukambing  #susukambingrrayyan  #susukambingasli  #milkbooster  #cerealbayi  #makananbayi  #makananbaby  #bajunursing  #bajumenyusu  #ibumengandung  #barangbabymurah  #barangbaby 
Assalamualikum..hi 
We pos everday . ================
Untuk penghantaran kerumah (bukan poslaju) (Order today.today delivery .cash on delivery)
(Order harini .hantar harini.pembayaran setelah dapat barang)
Pickup with chrge rm 5 .a.k.a samapai depan umah
@office👇
:sentul.jalan pahang.setapak.danau kota.samudera.sri gombak.greenwood.wangsaju.setiawangsa.keramat.pekeliling.pwtc.hkl
Jalan tunku abdul.rahman.chowkit.kgbaru.bukit bintang...jalan duta.dan sepnjang perjalanan.yang melalui kawassan yg dinyatakn di atas

#begkanak-kanak
#diaperbeg
#babybeg
#cutebeg
#barangbayimurah
#selfpickup
#begbayi
#begbabymurah
#begmurahberjenama 
#begbabycomel 
#barangbayimurah 
#baranganbayi
#barangbaby
#barangbabymurah
#barangbabyonline
#kedaibaranganbayi
#barangbayi
#senaraibarangbayi
#cheklistbarangbaby
#bagbaby
#babytravelbag
#eggshellbag
#eggshellbagpack
#begbaby
#begsekolah
#begtadika
#nurserybag
#preschoolbag
#begtadikamurah
#begtadikamalaysia
#bagpackcartoon
Assalamualikum..hi We pos everday . ================ Untuk penghantaran kerumah (bukan poslaju) (Order today.today delivery .cash on delivery) (Order harini .hantar harini.pembayaran setelah dapat barang) Pickup with chrge rm 5 .a.k.a samapai depan umah @office👇 :sentul.jalan pahang.setapak.danau kota.samudera.sri gombak.greenwood.wangsaju.setiawangsa.keramat.pekeliling.pwtc.hkl Jalan tunku abdul.rahman.chowkit.kgbaru.bukit bintang...jalan duta.dan sepnjang perjalanan.yang melalui kawassan yg dinyatakn di atas #begkanak -kanak #diaperbeg  #babybeg  #cutebeg  #barangbayimurah  #selfpickup  #begbayi  #begbabymurah  #begmurahberjenama  #begbabycomel  #barangbayimurah  #baranganbayi  #barangbaby  #barangbabymurah  #barangbabyonline  #kedaibaranganbayi  #barangbayi  #senaraibarangbayi  #cheklistbarangbaby  #bagbaby  #babytravelbag  #eggshellbag  #eggshellbagpack  #begbaby  #begsekolah  #begtadika  #nurserybag  #preschoolbag  #begtadikamurah  #begtadikamalaysia  #bagpackcartoon 
@Regranned from @thefamily.uk -
Hai uncle and aunties.
Stress tempat kerja??? Boleh follow Fatimah & Ali yoga 😂😂😂
.
So cute. Love them so much 😘😘😘
@Regranned from @thefamily.uk - Hai uncle and aunties. Stress tempat kerja??? Boleh follow Fatimah & Ali yoga 😂😂😂 . So cute. Love them so much 😘😘😘
Best ke NUK Simply Natural ni?

Botol dia simple je, tapi ada few features yang kak Yani suka

1. Shape puting dia mcm nipple mommies masa menyusu baby
2. Puting dia extra soft, macam puting betul
3. Puting dia ada banyak2 lubang kecik, just like mom's
4. Permukaan puting dia sangat lebar, baby boleh rehatkan mulut semasa menyusu. In fact paling lebar dari banyak2 puting botol lain.

Botol apa yang lebih natural dari ni?😉 .

Berminat?
Terus ke profile @babiesmall dan klik link babiesmall.wasap.my okay!

#nukmalaysia #botolsusumurah #nukmurah #nukbottle #barangbabyonline #nuksimplynatural #sayajualmurah #sayajualbotolsusu #nukduck
#nukbottle #barangbaby #breastfeeding #nukoriginal #barangbabymurah #botolsusubayi
Best ke NUK Simply Natural ni? Botol dia simple je, tapi ada few features yang kak Yani suka 1. Shape puting dia mcm nipple mommies masa menyusu baby 2. Puting dia extra soft, macam puting betul 3. Puting dia ada banyak2 lubang kecik, just like mom's 4. Permukaan puting dia sangat lebar, baby boleh rehatkan mulut semasa menyusu. In fact paling lebar dari banyak2 puting botol lain. Botol apa yang lebih natural dari ni?😉 . Berminat? Terus ke profile @babiesmall dan klik link babiesmall.wasap.my okay! #nukmalaysia  #botolsusumurah  #nukmurah  #nukbottle  #barangbabyonline  #nuksimplynatural  #sayajualmurah  #sayajualbotolsusu  #nukduck  #nukbottle  #barangbaby  #breastfeeding  #nukoriginal  #barangbabymurah  #botolsusubayi 
Salam Maghrib
Salam Maghrib
Model2 carseat yang kami jual. Mommies boleh cuci mata dulu tgk ye 😊
.
Kalau berminat terus wassap kami 0129075196
.
#sweetmamashop_carrier_carseat
#carseat
#carriercarseat
#babygear
#barangbaby
#barber #barbershop #barcelona #bernan sevege#barbershopconnect #hairstyles #haircolor #haircut #hairtutorial #hairstylist #hairstylist #haircliptermurah #hairdressermagic @barber.clips @thebarberpost @majid_masterbarber @majid_masterbarber2 @majid_masterbarber 
#barangbaby #barberart #barberart
Contoh penggunaan teething toothbrush .
.
***************************
.
Repost from @esfarisya_asri .
.
Thank u so much customer yang sudi berkongsi gambar baby ❤️ .
.
Item seperti dalam pic : .
.
Baby Banana bendable teething toothbrush, harganya RM14 per pc. Harga sale sehingga 08.01.18, RM11 saja .
.
+ poslaju RM6 SM | RM9 SS
.
📲 Untuk order, whatsapp +60172020305
.
.
#sayajual  #barangbaby #barangbabymurah #teethingsoftbrush #infanttoothbrush #berusgigibaby #teethingbrush #teethingtoothbrush #teetherbaby #teetherbayi #babyteether #sayajual #barangbaby #barangbabymurah #instashopmalaysia #igshop #igshopmalaysia #babyshopmalaysiamurah
Contoh penggunaan teething toothbrush . . *************************** . Repost from @esfarisya_asri . . Thank u so much customer yang sudi berkongsi gambar baby ❤️ . . Item seperti dalam pic : . . Baby Banana bendable teething toothbrush, harganya RM14 per pc. Harga sale sehingga 08.01.18, RM11 saja . . + poslaju RM6 SM | RM9 SS . 📲 Untuk order, whatsapp +60172020305 . . #sayajual  #barangbaby  #barangbabymurah  #teethingsoftbrush  #infanttoothbrush  #berusgigibaby  #teethingbrush  #teethingtoothbrush  #teetherbaby  #teetherbayi  #babyteether  #sayajual  #barangbaby  #barangbabymurah  #instashopmalaysia  #igshop  #igshopmalaysia  #babyshopmalaysiamurah 
Jom dapatkan Pureen Baby Cot di @momshousebabyshop sekarang‼️
.
.
Nak beli dekat mana ?? 🤔🤔
Beli dekat Moms House  Baby Shop . 
Boleh walk in & boleh juga beli online .
Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================
CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA?
============================
1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 
2-layari website kami  momshousebabyshop.com
@
3-Boleh datang terus ke kedai kami:
Mom's House Babyshop
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
☎ 03-5523 2592 (Call Only)
(Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 
9PAGI HINGGA 9.30MALAM

#medela #momshousebabyshop #momshouse
#babyshop #newborn #baby #kedaibabymurah#merdekasales #sales #kedaibaby #barangbaby #babyfamous #yusufiskandar #aishahdhiarana #barangbabyfamous #barangbabymurah #barangbaikhargabaik #baazarpaknilmurah #baazarpaknil #shahalam #alamavenue2 #seksyen16 #alamavenue #padangjawa #ktmpadangjawa #irdkmall #tsrcinemax #icity #momshousebabyshop #igshopmalaysia
Jom dapatkan Pureen Baby Cot di @momshousebabyshop sekarang‼️ . . Nak beli dekat mana ?? 🤔🤔 Beli dekat Moms House Baby Shop . Boleh walk in & boleh juga beli online . Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================ CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA? ============================ 1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 2-layari website kami momshousebabyshop.com @ 3-Boleh datang terus ke kedai kami: Mom's House Babyshop BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2, JALAN SERAI WANGI L16/L, SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR ☎ 03-5523 2592 (Call Only) (Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 9PAGI HINGGA 9.30MALAM #medela  #momshousebabyshop  #momshouse  #babyshop  #newborn  #baby  #kedaibabymurah #merdekasales  #sales  #kedaibaby  #barangbaby  #babyfamous  #yusufiskandar  #aishahdhiarana  #barangbabyfamous  #barangbabymurah  #barangbaikhargabaik  #baazarpaknilmurah  #baazarpaknil  #shahalam  #alamavenue2  #seksyen16  #alamavenue  #padangjawa  #ktmpadangjawa  #irdkmall  #tsrcinemax  #icity  #momshousebabyshop  #igshopmalaysia 
Good Morning 😍
.
. Sempena 12.12 ni @cutebabyshop_bydelisha ade buat offer ! ❤️. ONLY PAYMENT BY TODAY ok ? 🙈
.
.
. Buy 3 pcs Knitted Baby Legging get less RM5. Normal 3pcs RM55. . Today Offer 3 pcs RM50 ( excluding postage)
.
. Sekali lagi TODAY ONLY k 😘😘
.
. For Order whatsapp 0177412605/ click link whatsapp kat bio)
.
. Sementara stock masih ada 🙈.
.
.#sales1212 #BabyKnitted #BabyTight #babyleggings #babylegging #seluarbayi #barangbaby #koreanbaby
Good Morning 😍 . . Sempena 12.12 ni @cutebabyshop_bydelisha ade buat offer ! ❤️. ONLY PAYMENT BY TODAY ok ? 🙈 . . . Buy 3 pcs Knitted Baby Legging get less RM5. Normal 3pcs RM55. . Today Offer 3 pcs RM50 ( excluding postage) . . Sekali lagi TODAY ONLY k 😘😘 . . For Order whatsapp 0177412605/ click link whatsapp kat bio) . . Sementara stock masih ada 🙈. . .#sales1212  #BabyKnitted  #BabyTight  #babyleggings  #babylegging  #seluarbayi  #barangbaby  #koreanbaby 
Morninggg kesayangan kaksha 😍.
Ok ni kaksha nak penuhi request yang nak tengok tekstur balm baby ni. Balm ni memang tak melekit dan tak berminyak.
.
Sapu je pada kulit terus meresap. Yang bestnya balm ni tak panas tak berangin. So mommy tak payah risau lepas sapu je balm ni boleh terus sambung buat kerja.
.
Tak perlu risau nak basuh tangan dah. Senang kan. Ok hari ni kaksha pos parcel pukul 12. Yang nak join postage boleh buat payment before pukul 12 ye. Ada diskaun best dan special free gift kaksha nak bagi untuk 10 yang terawal.
.
Whatsapp 013-3102390 SEKARANG.
.
P/s: CALM TIME & TUMMY TIME sold out. So kaksha hanya buka untuk preoder sahaja. Pliss take note dearie 😍
Morninggg kesayangan kaksha 😍. Ok ni kaksha nak penuhi request yang nak tengok tekstur balm baby ni. Balm ni memang tak melekit dan tak berminyak. . Sapu je pada kulit terus meresap. Yang bestnya balm ni tak panas tak berangin. So mommy tak payah risau lepas sapu je balm ni boleh terus sambung buat kerja. . Tak perlu risau nak basuh tangan dah. Senang kan. Ok hari ni kaksha pos parcel pukul 12. Yang nak join postage boleh buat payment before pukul 12 ye. Ada diskaun best dan special free gift kaksha nak bagi untuk 10 yang terawal. . Whatsapp 013-3102390 SEKARANG. . P/s: CALM TIME & TUMMY TIME sold out. So kaksha hanya buka untuk preoder sahaja. Pliss take note dearie 😍
Grab our gabag breastmilk plastic storage for only RM12/30pcs. Normal price rm25 tau! Comel kan? It might be your milkbooster ❤️
.
.
#allegracoolerbag #coolerbagallegra #begsusu #glassstoragebottle #allegra #gabag #breastmilk #breastfeeding #sayajualmurah #susuibu #autumnz #barangbaby #milkbooster #bfmummy #coolerbag 
#glassstorage #breastfeeding #breastpumpmurah #breastmilk #gabag #allegra #autumnz #sayajualmurah #barangbaby #bazarpaknil
~TESTIMONI~ "KULIT LEMBUT & SEGAR"

Alhamdulillah😊 Rata2 customer kami PUAS HATI dgn KEBERKESANAN Elanish White Glow Serum ni. 
Setiap hari dpt whatsapp feedback yg positif 😍

Jom dptkan harga PROMOSI skrg!

Whatsapp: +6011 16952941

#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashop #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby
~TESTIMONI~ "KULIT LEMBUT & SEGAR" Alhamdulillah😊 Rata2 customer kami PUAS HATI dgn KEBERKESANAN Elanish White Glow Serum ni. Setiap hari dpt whatsapp feedback yg positif 😍 Jom dptkan harga PROMOSI skrg! Whatsapp: +6011 16952941 #elanishbeauty  #elanishwhiteglowserum  #elanishserum  #whiteglowserum  #testimonielanishserum  #sayajual  #bazaarpaknil  #jerawat  #jeragat  #flawless  #serum  #kulitkusam  #trustedseller  #visitmyig  #nakcantik  #skincaremalaysia  #instashop  #produkkecantikan  #shahalam  #kualalumpur  #uitm  #unikl  #msu  #barangbaby  #bajubaby 
Baby Bibdana
•High quality cotton materials with soft baby terry cloth
•perfect for drooling and meal time
•snap button
•big size, cover most of the front body-18 x 22 cm (front)
•0-3yo
.
.
.
3 bibdanas for RM45 (RM17 each) #liloubibdana
Baby Bibdana •High quality cotton materials with soft baby terry cloth •perfect for drooling and meal time •snap button •big size, cover most of the front body-18 x 22 cm (front) •0-3yo . . . 3 bibdanas for RM45 (RM17 each) #liloubibdana 
Baby Girl Romper (Comes with Headband)

RM40
Pos add RM8 sm RM12 ss

Size : 0-6m 6-12m
Material : Cotton
Thickness : Moderate

Whatsapp 0163066621

#SayaJual #SayaJualJam #SayaJualBag #SayaJualbeg #Bazaar #BazaarOnline #BazaarPakNil #FreePostage #FreePostageMalaysia #BarangBaby #BarangBabyMurah #BarangBabyMalaysia #BarangBabyOnline #BabyGirl #BajuBabyGirl #BajuBudak #BajuBudakMurah #BajuBudakMalaysia #BajuKanakKanak #Romper #Rompers #RomperMurah
• 12 DAYS SALE •
.
.
Whoop whoop! From now till 23rd December 2017 we're having a great December Deals! It's all about the twelve (12) number; 12% DISCOUNT on all moccs and boots; RM12 OFF for the 2nd pair and 12 DAYS to enjoy the deals. Limited sizes and stocks available, so be hurry! **Tag moms who need to know. HAPPY SHOPPING 😘
• 12 DAYS SALE • . . Whoop whoop! From now till 23rd December 2017 we're having a great December Deals! It's all about the twelve (12) number; 12% DISCOUNT on all moccs and boots; RM12 OFF for the 2nd pair and 12 DAYS to enjoy the deals. Limited sizes and stocks available, so be hurry! **Tag moms who need to know. HAPPY SHOPPING 😘
Anak anda susah tidur? Tidur tidak lena? Kerap terjaga?
.
Anda kerja shift, perlu bangun awal, tidak cukup tidur?
.
Salah satu usaha ialah menggunakan sleep balm dari tasneem naturel, 100% bhn semulajadi, sesuai utk bayi hingga dewasa 😊
.
Boleh hubungi saya di 0126802979 - postage seluruh Malaysia, COD area seremban 2 ☺️
.
#tasneembalm #tasneemnaturel #seremban #seremban2 #tasneemfeedback #balmbayi #babybalm #balmviral #calmtime #anaktantrum #ubatpenenang #naturalremedies #naturalproducts #barangbayi #sayajualbalm #sayajualbarangbayi #barangbaby #sayajualonline #titiancinta #theyusufiskandar #laraalana #aisyahdhiarana #cod #sleepbalm #tidurlena #balmtidurbayi #balmtidur
Anak anda susah tidur? Tidur tidak lena? Kerap terjaga? . Anda kerja shift, perlu bangun awal, tidak cukup tidur? . Salah satu usaha ialah menggunakan sleep balm dari tasneem naturel, 100% bhn semulajadi, sesuai utk bayi hingga dewasa 😊 . Boleh hubungi saya di 0126802979 - postage seluruh Malaysia, COD area seremban 2 ☺️ . #tasneembalm  #tasneemnaturel  #seremban  #seremban2  #tasneemfeedback  #balmbayi  #babybalm  #balmviral  #calmtime  #anaktantrum  #ubatpenenang  #naturalremedies  #naturalproducts  #barangbayi  #sayajualbalm  #sayajualbarangbayi  #barangbaby  #sayajualonline  #titiancinta  #theyusufiskandar  #laraalana  #aisyahdhiarana  #cod  #sleepbalm  #tidurlena  #balmtidurbayi  #balmtidur 
YEAR END SALE 2017🎉
.
Gabag calmo black
.
👉🏽the largest bag ever
👉🏽can fit 16' laptop
👉🏽can fit up to 12 bottles ebm
.
Hurry mommy place your order now!!
.
Ready stock
.
10% off
.
Rm165 only (np rm183)
.
Free 2 icepacks, free postage to sm
.
Dm / whatsapp 0175875220
.
#bfbabyroxx #breastpump #breastfeeding #barangbaby #bazaarpaknil #trustedseller #sale #sayajual #sayajualmurah #sayajualbarangbaby #gabag #gabagmurah #gabagcalmoblack #gabagmalaysia #gabagmalaysiamurah #coolerbag #coolerbagmurah #coolerbaggabagmurah
YEAR END SALE 2017🎉 . Gabag calmo black . 👉🏽the largest bag ever 👉🏽can fit 16' laptop 👉🏽can fit up to 12 bottles ebm . Hurry mommy place your order now!! . Ready stock . 10% off . Rm165 only (np rm183) . Free 2 icepacks, free postage to sm . Dm / whatsapp 0175875220 . #bfbabyroxx  #breastpump  #breastfeeding  #barangbaby  #bazaarpaknil  #trustedseller  #sale  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualbarangbaby  #gabag  #gabagmurah  #gabagcalmoblack  #gabagmalaysia  #gabagmalaysiamurah  #coolerbag  #coolerbagmurah  #coolerbaggabagmurah 
Starter set tommee tippee ready stock. PINK COLOURS
.
Mommies dapat
🍼2 x 150 ml bottle
🍼4 x 260 ml bottle
🍼2 x bottle handles
🍼1 x soother 0-6 month
🍼1 x bottle n teat brush
.
💵 RM 140.00
📦postage wm 8.00/em 11
.
☎whatsapp. 0192341984.
.
#tommeetippee #tommeetippeemalaysia #tommeetippieoriginal #tommeetippeemamamoment #botol #botolsusu #botolsusumurah #botolsusubayi #botolsusutommeetippee #botolsusutommeetippie #sayajualmurah #sayajualbotolbaby #tommeetippeeuk #malaysiaonlinestore #babyshopping #barangbaby #aqiqah #anaksaudara #anakcomel #babycomingsoon #tommeetippeemurah #fatahamin #laraalanaa #theyusufiskandar  #fahadibrahim #fattzura
Starter set tommee tippee ready stock. PINK COLOURS . Mommies dapat 🍼2 x 150 ml bottle 🍼4 x 260 ml bottle 🍼2 x bottle handles 🍼1 x soother 0-6 month 🍼1 x bottle n teat brush . 💵 RM 140.00 📦postage wm 8.00/em 11 . ☎whatsapp. 0192341984. . #tommeetippee  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippieoriginal  #tommeetippeemamamoment  #botol  #botolsusu  #botolsusumurah  #botolsusubayi  #botolsusutommeetippee  #botolsusutommeetippie  #sayajualmurah  #sayajualbotolbaby  #tommeetippeeuk  #malaysiaonlinestore  #babyshopping  #barangbaby  #aqiqah  #anaksaudara  #anakcomel  #babycomingsoon  #tommeetippeemurah  #fatahamin  #laraalanaa  #theyusufiskandar  #fahadibrahim  #fattzura 
YEAR END SALE 2017🎉
.
Allegra cooler diaper backpack RICO 🎒
.
Spacious, practical & easy for mommy & babies
.
All in 1 bag 😍😍
Mommy stuff & baby stuff
.
Free 1 diaper mat, free 1 icepack
Free postage to sm
.
Preorder NOW!!
ETA end December 2017
.
12% off
.
Rm201 only (np Rm228 only)
.
Dm / whatsapp 0175875220
.
#bfbabyroxx #breastpump #barangbaby #breastmilk #allegramurah #allegramalaysia #allegracoolerbag #allegramalaysiamurah #allegra #bazaarpaknil #sale #sayajual #sayajualmurah #sayajualbarangbaby #trustedseller #coolerbag #coolerbagmurah #diaperbag #diaperbagmalaysia
YEAR END SALE 2017🎉 . Allegra cooler diaper backpack RICO 🎒 . Spacious, practical & easy for mommy & babies . All in 1 bag 😍😍 Mommy stuff & baby stuff . Free 1 diaper mat, free 1 icepack Free postage to sm . Preorder NOW!! ETA end December 2017 . 12% off . Rm201 only (np Rm228 only) . Dm / whatsapp 0175875220 . #bfbabyroxx  #breastpump  #barangbaby  #breastmilk  #allegramurah  #allegramalaysia  #allegracoolerbag  #allegramalaysiamurah  #allegra  #bazaarpaknil  #sale  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualbarangbaby  #trustedseller  #coolerbag  #coolerbagmurah  #diaperbag  #diaperbagmalaysia 
YEAR END SALE 2017 🎉
.
Allegra maxi cooler Rico ❤️️
.
Suitable for small n medium size Breastpump . 
Fit freemie cup
.
Preorder NOW!!
ETA end December 2017
.
12% off
.
Rm129 only (np rm147)
.
Free postage to sm
Free 1 icepack
.
Dm / whatsapp 0175875220
.
#bfbabyroxx #breastpump #breastmilk #barangbaby #breastfeeding #allegramurah #allegramalaysia #coolerbag #coolerbagmurah #trustedseller #sale #sayajual #sayajualmurah #sayajualbarangbaby
HAPPY BIRTHDAY DECEMBER BABY!!
.
Sis baru melahirkan baby?
Bulan ni ulang tahun baby sis?
Tahniah! Sis layak dapatkan 10% diskaun untuk setiap pembelian Joiellebaby 😘💜
.
Whatsapp 013-9387959
Whatsapp 013-9387959
Whatsapp 013-9387959

#teammamai #my_joiellebaby #joiellebaby #produkbaby #ruamsusu #ruamlampin #ruampanas #ekzema #kulitsensitif #mandianbaby #babywangi #joiellebabykelantan #stokisjoiellebabykelantan #agentjoiellebabykelantan  #barangbaby #wangianbaby #parutstretchmark
HAPPY BIRTHDAY DECEMBER BABY!! . Sis baru melahirkan baby? Bulan ni ulang tahun baby sis? Tahniah! Sis layak dapatkan 10% diskaun untuk setiap pembelian Joiellebaby 😘💜 . Whatsapp 013-9387959 Whatsapp 013-9387959 Whatsapp 013-9387959 #teammamai  #my_joiellebaby  #joiellebaby  #produkbaby  #ruamsusu  #ruamlampin  #ruampanas  #ekzema  #kulitsensitif  #mandianbaby  #babywangi  #joiellebabykelantan  #stokisjoiellebabykelantan  #agentjoiellebabykelantan  #barangbaby  #wangianbaby  #parutstretchmark 
Playgym Baby 🌸

RM 49.90 only (excld postage) 
#barangbabymurah #barangbaby #babystuff #barangbayimurah #playgymbayi #playgymmurah
Botol Air Kanak-Kanak 
RM 3.00 Only (excld postage) 
#barangbabymurah #barangbaby #babystuff #barangbayimurah #bekasairmurah
Contoh penggunaan teething toothbrush .
.
***************************
.
Repost from @esfarisya_asri .
.
Thank u so much #esfarisyacustomer ❤️ .
.
Item seperti dalam pic : .
.
Baby Corn bendable teething toothbrush, harganya RM14 per pc. Harga sale sehingga 08.01.18, RM11 saja .
.
+ poslaju RM6 SM | RM9 SS
.
📲 Untuk order, whatsapp +60172020305
.
.
#sayajual  #barangbaby #barangbabymurah #teethingsoftbrush #infanttoothbrush #berusgigibaby #teethingbrush #teethingtoothbrush #teetherbaby #teetherbayi #babyteether #sayajual #barangbaby #barangbabymurah #instashopmalaysia #igshop #igshopmalaysia #babyshopmalaysiamurah
Contoh penggunaan teething toothbrush . . *************************** . Repost from @esfarisya_asri . . Thank u so much #esfarisyacustomer  ❤️ . . Item seperti dalam pic : . . Baby Corn bendable teething toothbrush, harganya RM14 per pc. Harga sale sehingga 08.01.18, RM11 saja . . + poslaju RM6 SM | RM9 SS . 📲 Untuk order, whatsapp +60172020305 . . #sayajual  #barangbaby  #barangbabymurah  #teethingsoftbrush  #infanttoothbrush  #berusgigibaby  #teethingbrush  #teethingtoothbrush  #teetherbaby  #teetherbayi  #babyteether  #sayajual  #barangbaby  #barangbabymurah  #instashopmalaysia  #igshop  #igshopmalaysia  #babyshopmalaysiamurah 
Baby’s Milk Powder Container (Fiffy) 
RM 7.50 Only (excld postage) 
#barangbabymurah #barangbaby #babystuff #babymilkcontainer #barangbabymalaysia #barangbabyonline
🎊SALES MUSLIN SWADDLE inspired ADEN ANAIS🎊
.
READY STOCK ! .
💰 Normal RM25/1pcs Exc Pos
💰 Y.E.S SALE RM100/4pcs FREE POS SM
.
.
Muslin swaddle inspired ADEN ANAIS⤵️⤵️⤵️ .
🔅100% cotton.
🔅Lembut, berongga, baby selesa bila bedung, tak panas.
🔅Pelbagai design cantik & exclusive.
🔅Size besar dan lebar 120cm x 120cm (0-4y)
.
PELBAGAI FUNGSI :
🔅Bedung anak
🔅Selimut
🔅Balut baby masa bersalin
🔅Alas tilam baby
🔅Alas stroller
🔅Nursing cover
🔅Tuala mandi (sgt nenyerap)
🔅Dll (ikut kreativiti mummy)
.
.
.📦Postage Seluruh Malaysia
RM8 SS (tambah)
.
.
📱http://Shafiyahandkidsshop.wasap.my
PM dan WA 0139885913
.
.
.
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
#muslinswaddle #muslinswaddleinspired
#muslimswaddleinspiredadenanais #swaddleadenanais #shafiyahandkidsshop
#menjualkeperluanbayi #menjualkeperluankanakkanak #menjualkeperluanbaby #babystuff
#mumandkids
#barangbaby
#baranganbayi
#bakalibu
#ibumengandung
#barangbabymurah
#barangbayimurah
#sayajualbarangbayi
#bajubabymurah
#sayajualonline
#sayajualmurah #keperluanbayi #keperluanbaby #rakbajuanak #ampaianbajuanak
🎊SALES MUSLIN SWADDLE inspired ADEN ANAIS🎊 . READY STOCK ! . 💰 Normal RM25/1pcs Exc Pos 💰 Y.E.S SALE RM100/4pcs FREE POS SM . . Muslin swaddle inspired ADEN ANAIS⤵️⤵️⤵️ . 🔅100% cotton. 🔅Lembut, berongga, baby selesa bila bedung, tak panas. 🔅Pelbagai design cantik & exclusive. 🔅Size besar dan lebar 120cm x 120cm (0-4y) . PELBAGAI FUNGSI : 🔅Bedung anak 🔅Selimut 🔅Balut baby masa bersalin 🔅Alas tilam baby 🔅Alas stroller 🔅Nursing cover 🔅Tuala mandi (sgt nenyerap) 🔅Dll (ikut kreativiti mummy) . . .📦Postage Seluruh Malaysia RM8 SS (tambah) . . 📱http://Shafiyahandkidsshop.wasap.my PM dan WA 0139885913 . . . 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 #muslinswaddle  #muslinswaddleinspired  #muslimswaddleinspiredadenanais  #swaddleadenanais  #shafiyahandkidsshop  #menjualkeperluanbayi  #menjualkeperluankanakkanak  #menjualkeperluanbaby  #babystuff  #mumandkids  #barangbaby  #baranganbayi  #bakalibu  #ibumengandung  #barangbabymurah  #barangbayimurah  #sayajualbarangbayi  #bajubabymurah  #sayajualonline  #sayajualmurah  #keperluanbayi  #keperluanbaby  #rakbajuanak  #ampaianbajuanak 
🎊SALES MUSLIN SWADDLE inspired ADEN ANAIS🎊
.
READY STOCK ! .
💰 Normal RM25/1pcs Exc Pos
💰 Y.E.S SALE RM100/4pcs FREE POS SM
.
.
Muslin swaddle inspired ADEN ANAIS⤵️⤵️⤵️ .
🔅100% cotton.
🔅Lembut, berongga, baby selesa bila bedung, tak panas.
🔅Pelbagai design cantik & exclusive.
🔅Size besar dan lebar 120cm x 120cm (0-4y)
.
PELBAGAI FUNGSI :
🔅Bedung anak
🔅Selimut
🔅Balut baby masa bersalin
🔅Alas tilam baby
🔅Alas stroller
🔅Nursing cover
🔅Tuala mandi (sgt nenyerap)
🔅Dll (ikut kreativiti mummy)
.
.
.📦Postage Seluruh Malaysia
RM8 SS (tambah)
.
.
📱http://Shafiyahandkidsshop.wasap.my
PM dan WA 0139885913
.
.
.
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
#muslinswaddle #muslinswaddleinspired
#muslimswaddleinspiredadenanais #swaddleadenanais #shafiyahandkidsshop
#menjualkeperluanbayi #menjualkeperluankanakkanak #menjualkeperluanbaby #babystuff
#mumandkids
#barangbaby
#baranganbayi
#bakalibu
#ibumengandung
#barangbabymurah
#barangbayimurah
#sayajualbarangbayi
#bajubabymurah
#sayajualonline
#sayajualmurah #keperluanbayi #keperluanbaby #rakbajuanak #ampaianbajuanak
🎊SALES MUSLIN SWADDLE inspired ADEN ANAIS🎊 . READY STOCK ! . 💰 Normal RM25/1pcs Exc Pos 💰 Y.E.S SALE RM100/4pcs FREE POS SM . . Muslin swaddle inspired ADEN ANAIS⤵️⤵️⤵️ . 🔅100% cotton. 🔅Lembut, berongga, baby selesa bila bedung, tak panas. 🔅Pelbagai design cantik & exclusive. 🔅Size besar dan lebar 120cm x 120cm (0-4y) . PELBAGAI FUNGSI : 🔅Bedung anak 🔅Selimut 🔅Balut baby masa bersalin 🔅Alas tilam baby 🔅Alas stroller 🔅Nursing cover 🔅Tuala mandi (sgt nenyerap) 🔅Dll (ikut kreativiti mummy) . . .📦Postage Seluruh Malaysia RM8 SS (tambah) . . 📱http://Shafiyahandkidsshop.wasap.my PM dan WA 0139885913 . . . 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 #muslinswaddle  #muslinswaddleinspired  #muslimswaddleinspiredadenanais  #swaddleadenanais  #shafiyahandkidsshop  #menjualkeperluanbayi  #menjualkeperluankanakkanak  #menjualkeperluanbaby  #babystuff  #mumandkids  #barangbaby  #baranganbayi  #bakalibu  #ibumengandung  #barangbabymurah  #barangbayimurah  #sayajualbarangbayi  #bajubabymurah  #sayajualonline  #sayajualmurah  #keperluanbayi  #keperluanbaby  #rakbajuanak  #ampaianbajuanak 
🎊SALES MUSLIN SWADDLE inspired ADEN ANAIS🎊
.
READY STOCK ! .
💰 Normal RM25/1pcs Exc Pos
💰 Y.E.S SALE RM100/4pcs FREE POS SM
.
.
Muslin swaddle inspired ADEN ANAIS⤵️⤵️⤵️ .
🔅100% cotton.
🔅Lembut, berongga, baby selesa bila bedung, tak panas.
🔅Pelbagai design cantik & exclusive.
🔅Size besar dan lebar 120cm x 120cm (0-4y)
.
PELBAGAI FUNGSI :
🔅Bedung anak
🔅Selimut
🔅Balut baby masa bersalin
🔅Alas tilam baby
🔅Alas stroller
🔅Nursing cover
🔅Tuala mandi (sgt nenyerap)
🔅Dll (ikut kreativiti mummy)
.
.
.📦Postage Seluruh Malaysia
RM8 SS (tambah)
.
.
📱http://Shafiyahandkidsshop.wasap.my
PM dan WA 0139885913
.
.
.
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
#muslinswaddle #muslinswaddleinspired
#muslimswaddleinspiredadenanais #swaddleadenanais #shafiyahandkidsshop
#menjualkeperluanbayi #menjualkeperluankanakkanak #menjualkeperluanbaby #babystuff
#mumandkids
#barangbaby
#baranganbayi
#bakalibu
#ibumengandung
#barangbabymurah
#barangbayimurah
#sayajualbarangbayi
#bajubabymurah
#sayajualonline
#sayajualmurah #keperluanbayi #keperluanbaby #rakbajuanak #ampaianbajuanak
🎊SALES MUSLIN SWADDLE inspired ADEN ANAIS🎊 . READY STOCK ! . 💰 Normal RM25/1pcs Exc Pos 💰 Y.E.S SALE RM100/4pcs FREE POS SM . . Muslin swaddle inspired ADEN ANAIS⤵️⤵️⤵️ . 🔅100% cotton. 🔅Lembut, berongga, baby selesa bila bedung, tak panas. 🔅Pelbagai design cantik & exclusive. 🔅Size besar dan lebar 120cm x 120cm (0-4y) . PELBAGAI FUNGSI : 🔅Bedung anak 🔅Selimut 🔅Balut baby masa bersalin 🔅Alas tilam baby 🔅Alas stroller 🔅Nursing cover 🔅Tuala mandi (sgt nenyerap) 🔅Dll (ikut kreativiti mummy) . . .📦Postage Seluruh Malaysia RM8 SS (tambah) . . 📱http://Shafiyahandkidsshop.wasap.my PM dan WA 0139885913 . . . 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 #muslinswaddle  #muslinswaddleinspired  #muslimswaddleinspiredadenanais  #swaddleadenanais  #shafiyahandkidsshop  #menjualkeperluanbayi  #menjualkeperluankanakkanak  #menjualkeperluanbaby  #babystuff  #mumandkids  #barangbaby  #baranganbayi  #bakalibu  #ibumengandung  #barangbabymurah  #barangbayimurah  #sayajualbarangbayi  #bajubabymurah  #sayajualonline  #sayajualmurah  #keperluanbayi  #keperluanbaby  #rakbajuanak  #ampaianbajuanak 
🎊SALES MUSLIN SWADDLE inspired ADEN ANAIS🎊
.
READY STOCK ! .
💰 Normal RM25/1pcs Exc Pos
💰 Y.E.S SALE RM100/4pcs FREE POS SM
.
.
Muslin swaddle inspired ADEN ANAIS⤵️⤵️⤵️ .
🔅100% cotton.
🔅Lembut, berongga, baby selesa bila bedung, tak panas.
🔅Pelbagai design cantik & exclusive.
🔅Size besar dan lebar 120cm x 120cm (0-4y)
.
PELBAGAI FUNGSI :
🔅Bedung anak
🔅Selimut
🔅Balut baby masa bersalin
🔅Alas tilam baby
🔅Alas stroller
🔅Nursing cover
🔅Tuala mandi (sgt nenyerap)
🔅Dll (ikut kreativiti mummy)
.
.
.📦Postage Seluruh Malaysia
RM8 SS (tambah)
.
.
📱http://Shafiyahandkidsshop.wasap.my
PM dan WA 0139885913
.
.
.
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
#muslinswaddle #muslinswaddleinspired
#muslimswaddleinspiredadenanais #swaddleadenanais #shafiyahandkidsshop
#menjualkeperluanbayi #menjualkeperluankanakkanak #menjualkeperluanbaby #babystuff
#mumandkids
#barangbaby
#baranganbayi
#bakalibu
#ibumengandung
#barangbabymurah
#barangbayimurah
#sayajualbarangbayi
#bajubabymurah
#sayajualonline
#sayajualmurah #keperluanbayi #keperluanbaby #rakbajuanak #ampaianbajuanak
🎊SALES MUSLIN SWADDLE inspired ADEN ANAIS🎊 . READY STOCK ! . 💰 Normal RM25/1pcs Exc Pos 💰 Y.E.S SALE RM100/4pcs FREE POS SM . . Muslin swaddle inspired ADEN ANAIS⤵️⤵️⤵️ . 🔅100% cotton. 🔅Lembut, berongga, baby selesa bila bedung, tak panas. 🔅Pelbagai design cantik & exclusive. 🔅Size besar dan lebar 120cm x 120cm (0-4y) . PELBAGAI FUNGSI : 🔅Bedung anak 🔅Selimut 🔅Balut baby masa bersalin 🔅Alas tilam baby 🔅Alas stroller 🔅Nursing cover 🔅Tuala mandi (sgt nenyerap) 🔅Dll (ikut kreativiti mummy) . . .📦Postage Seluruh Malaysia RM8 SS (tambah) . . 📱http://Shafiyahandkidsshop.wasap.my PM dan WA 0139885913 . . . 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 #muslinswaddle  #muslinswaddleinspired  #muslimswaddleinspiredadenanais  #swaddleadenanais  #shafiyahandkidsshop  #menjualkeperluanbayi  #menjualkeperluankanakkanak  #menjualkeperluanbaby  #babystuff  #mumandkids  #barangbaby  #baranganbayi  #bakalibu  #ibumengandung  #barangbabymurah  #barangbayimurah  #sayajualbarangbayi  #bajubabymurah  #sayajualonline  #sayajualmurah  #keperluanbayi  #keperluanbaby  #rakbajuanak  #ampaianbajuanak 
🎊SALES MUSLIN SWADDLE inspired ADEN ANAIS🎊
.
READY STOCK ! .
💰 Normal RM25/1pcs Exc Pos
💰 Y.E.S SALE RM100/4pcs FREE POS SM
.
.
Muslin swaddle inspired ADEN ANAIS⤵️⤵️⤵️ .
🔅100% cotton.
🔅Lembut, berongga, baby selesa bila bedung, tak panas.
🔅Pelbagai design cantik & exclusive.
🔅Size besar dan lebar 120cm x 120cm (0-4y)
.
PELBAGAI FUNGSI :
🔅Bedung anak
🔅Selimut
🔅Balut baby masa bersalin
🔅Alas tilam baby
🔅Alas stroller
🔅Nursing cover
🔅Tuala mandi (sgt nenyerap)
🔅Dll (ikut kreativiti mummy)
.
.
.📦Postage Seluruh Malaysia
RM8 SS (tambah)
.
.
📱http://Shafiyahandkidsshop.wasap.my
PM dan WA 0139885913
.
.
.
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
#muslinswaddle #muslinswaddleinspired
#muslimswaddleinspiredadenanais #swaddleadenanais #shafiyahandkidsshop
#menjualkeperluanbayi #menjualkeperluankanakkanak #menjualkeperluanbaby #babystuff
#mumandkids
#barangbaby
#baranganbayi
#bakalibu
#ibumengandung
#barangbabymurah
#barangbayimurah
#sayajualbarangbayi
#bajubabymurah
#sayajualonline
#sayajualmurah #keperluanbayi #keperluanbaby #rakbajuanak #ampaianbajuanak
🎊SALES MUSLIN SWADDLE inspired ADEN ANAIS🎊 . READY STOCK ! . 💰 Normal RM25/1pcs Exc Pos 💰 Y.E.S SALE RM100/4pcs FREE POS SM . . Muslin swaddle inspired ADEN ANAIS⤵️⤵️⤵️ . 🔅100% cotton. 🔅Lembut, berongga, baby selesa bila bedung, tak panas. 🔅Pelbagai design cantik & exclusive. 🔅Size besar dan lebar 120cm x 120cm (0-4y) . PELBAGAI FUNGSI : 🔅Bedung anak 🔅Selimut 🔅Balut baby masa bersalin 🔅Alas tilam baby 🔅Alas stroller 🔅Nursing cover 🔅Tuala mandi (sgt nenyerap) 🔅Dll (ikut kreativiti mummy) . . .📦Postage Seluruh Malaysia RM8 SS (tambah) . . 📱http://Shafiyahandkidsshop.wasap.my PM dan WA 0139885913 . . . 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 #muslinswaddle  #muslinswaddleinspired  #muslimswaddleinspiredadenanais  #swaddleadenanais  #shafiyahandkidsshop  #menjualkeperluanbayi  #menjualkeperluankanakkanak  #menjualkeperluanbaby  #babystuff  #mumandkids  #barangbaby  #baranganbayi  #bakalibu  #ibumengandung  #barangbabymurah  #barangbayimurah  #sayajualbarangbayi  #bajubabymurah  #sayajualonline  #sayajualmurah  #keperluanbayi  #keperluanbaby  #rakbajuanak  #ampaianbajuanak 
🎊SALES MUSLIN SWADDLE inspired ADEN ANAIS🎊
.
READY STOCK ! .
💰 Normal RM25/1pcs Exc Pos
💰 Y.E.S SALE RM100/4pcs FREE POS SM
.
.
Muslin swaddle inspired ADEN ANAIS⤵️⤵️⤵️ .
🔅100% cotton.
🔅Lembut, berongga, baby selesa bila bedung, tak panas.
🔅Pelbagai design cantik & exclusive.
🔅Size besar dan lebar 120cm x 120cm (0-4y)
.
PELBAGAI FUNGSI :
🔅Bedung anak
🔅Selimut
🔅Balut baby masa bersalin
🔅Alas tilam baby
🔅Alas stroller
🔅Nursing cover
🔅Tuala mandi (sgt nenyerap)
🔅Dll (ikut kreativiti mummy)
.
.
.📦Postage Seluruh Malaysia
RM8 SS (tambah)
.
.
📱http://Shafiyahandkidsshop.wasap.my
PM dan WA 0139885913
.
.
.
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
#muslinswaddle #muslinswaddleinspired
#muslimswaddleinspiredadenanais #swaddleadenanais #shafiyahandkidsshop
#menjualkeperluanbayi #menjualkeperluankanakkanak #menjualkeperluanbaby #babystuff
#mumandkids
#barangbaby
#baranganbayi
#bakalibu
#ibumengandung
#barangbabymurah
#barangbayimurah
#sayajualbarangbayi
#bajubabymurah
#sayajualonline
#sayajualmurah #keperluanbayi #keperluanbaby #rakbajuanak #ampaianbajuanak
🎊SALES MUSLIN SWADDLE inspired ADEN ANAIS🎊 . READY STOCK ! . 💰 Normal RM25/1pcs Exc Pos 💰 Y.E.S SALE RM100/4pcs FREE POS SM . . Muslin swaddle inspired ADEN ANAIS⤵️⤵️⤵️ . 🔅100% cotton. 🔅Lembut, berongga, baby selesa bila bedung, tak panas. 🔅Pelbagai design cantik & exclusive. 🔅Size besar dan lebar 120cm x 120cm (0-4y) . PELBAGAI FUNGSI : 🔅Bedung anak 🔅Selimut 🔅Balut baby masa bersalin 🔅Alas tilam baby 🔅Alas stroller 🔅Nursing cover 🔅Tuala mandi (sgt nenyerap) 🔅Dll (ikut kreativiti mummy) . . .📦Postage Seluruh Malaysia RM8 SS (tambah) . . 📱http://Shafiyahandkidsshop.wasap.my PM dan WA 0139885913 . . . 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 #muslinswaddle  #muslinswaddleinspired  #muslimswaddleinspiredadenanais  #swaddleadenanais  #shafiyahandkidsshop  #menjualkeperluanbayi  #menjualkeperluankanakkanak  #menjualkeperluanbaby  #babystuff  #mumandkids  #barangbaby  #baranganbayi  #bakalibu  #ibumengandung  #barangbabymurah  #barangbayimurah  #sayajualbarangbayi  #bajubabymurah  #sayajualonline  #sayajualmurah  #keperluanbayi  #keperluanbaby  #rakbajuanak  #ampaianbajuanak 
🎊SALES MUSLIN SWADDLE inspired ADEN ANAIS🎊
.
READY STOCK ! .
💰 Normal RM25/1pcs Exc Pos
💰 Y.E.S SALE RM100/4pcs FREE POS SM
.
.
Muslin swaddle inspired ADEN ANAIS⤵️⤵️⤵️ .
🔅100% cotton.
🔅Lembut, berongga, baby selesa bila bedung, tak panas.
🔅Pelbagai design cantik & exclusive.
🔅Size besar dan lebar 120cm x 120cm (0-4y)
.
PELBAGAI FUNGSI :
🔅Bedung anak
🔅Selimut
🔅Balut baby masa bersalin
🔅Alas tilam baby
🔅Alas stroller
🔅Nursing cover
🔅Tuala mandi (sgt nenyerap)
🔅Dll (ikut kreativiti mummy)
.
.
.📦Postage Seluruh Malaysia
RM8 SS (tambah)
.
.
📱http://Shafiyahandkidsshop.wasap.my
PM dan WA 0139885913
.
.
.
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
#muslinswaddle #muslinswaddleinspired
#muslimswaddleinspiredadenanais #swaddleadenanais #shafiyahandkidsshop
#menjualkeperluanbayi #menjualkeperluankanakkanak #menjualkeperluanbaby #babystuff
#mumandkids
#barangbaby
#baranganbayi
#bakalibu
#ibumengandung
#barangbabymurah
#barangbayimurah
#sayajualbarangbayi
#bajubabymurah
#sayajualonline
#sayajualmurah #keperluanbayi #keperluanbaby #rakbajuanak #ampaianbajuanak
🎊SALES MUSLIN SWADDLE inspired ADEN ANAIS🎊 . READY STOCK ! . 💰 Normal RM25/1pcs Exc Pos 💰 Y.E.S SALE RM100/4pcs FREE POS SM . . Muslin swaddle inspired ADEN ANAIS⤵️⤵️⤵️ . 🔅100% cotton. 🔅Lembut, berongga, baby selesa bila bedung, tak panas. 🔅Pelbagai design cantik & exclusive. 🔅Size besar dan lebar 120cm x 120cm (0-4y) . PELBAGAI FUNGSI : 🔅Bedung anak 🔅Selimut 🔅Balut baby masa bersalin 🔅Alas tilam baby 🔅Alas stroller 🔅Nursing cover 🔅Tuala mandi (sgt nenyerap) 🔅Dll (ikut kreativiti mummy) . . .📦Postage Seluruh Malaysia RM8 SS (tambah) . . 📱http://Shafiyahandkidsshop.wasap.my PM dan WA 0139885913 . . . 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 #muslinswaddle  #muslinswaddleinspired  #muslimswaddleinspiredadenanais  #swaddleadenanais  #shafiyahandkidsshop  #menjualkeperluanbayi  #menjualkeperluankanakkanak  #menjualkeperluanbaby  #babystuff  #mumandkids  #barangbaby  #baranganbayi  #bakalibu  #ibumengandung  #barangbabymurah  #barangbayimurah  #sayajualbarangbayi  #bajubabymurah  #sayajualonline  #sayajualmurah  #keperluanbayi  #keperluanbaby  #rakbajuanak  #ampaianbajuanak 
SEMENJAK ADA DIAPERS STRAP BEG PUN KEMAS JE,CARI BARANG BAYI PUN SENANG
.
.
- Diapers strap
- rm12 - Exclude Postage
- Postage : sm rm8 / ss rm12
.
.
NAK ORDER??
.
- PRINT SCREEN dan whatsapp/sms
- Serius Buyers Only!!..
- Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER..
.
.
#babykidneeds #nursingcover #barut #bedung #milkbooster #babycomel #bazaarpaknil #nursingcovermalaysia #nursingcovermurah #supportbrestfeeding #brestfeeding #hospitalbersalin #tilambaby #barangbaby #kekabumurah
SEMENJAK ADA DIAPERS STRAP BEG PUN KEMAS JE,CARI BARANG BAYI PUN SENANG . . - Diapers strap - rm12 - Exclude Postage - Postage : sm rm8 / ss rm12 . . NAK ORDER?? . - PRINT SCREEN dan whatsapp/sms - Serius Buyers Only!!.. - Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER.. . . #babykidneeds  #nursingcover  #barut  #bedung  #milkbooster  #babycomel  #bazaarpaknil  #nursingcovermalaysia  #nursingcovermurah  #supportbrestfeeding  #brestfeeding  #hospitalbersalin  #tilambaby  #barangbaby  #kekabumurah 
SEKARANG NAK MENYUSUKAN BAYI DA SENANG @nursing.cover NI SANGAT LEBAR DAN LABUH..
.
.
- Nursing cover
- rm39.90 - Exclude Postage
- Postage : sm rm8 / ss rm12
.
- Diperbuat dari kain Cotton yg SEJUK dan LEMBUT..
.
- Mempunyai tingkap "PEEK WINDOW" atau "CHI KU CHAK" untuk ibu MELIHAT bayi dan bagi RUANG UDARA untuk bayi bernafas.
.
- Size 42inc x 33inc
.
- Mempunyai ADJUSTABLE di bahagian tali utk keselesaan semasa penyusuan bayi.. .
.
- Boleh dijadikan sebagai COVER STROLLER.
.
- Boleh dijadikan sebagai SELIMUT.
.
- BEG / UNCANG khas disediakan utk memudahkan penyimpanan. .
.
- Ada FREE Gift..(stock terhad sape cepat dia dapat)
.
.
NAK ORDER??
.
- PRINT SCREEN dan whatsapp/sms
- Serius Buyers Only!!..
- Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER..
.
.
#babykidneeds #nursingcover #barut #bedung #milkbooster #babycomel #bazaarpaknil #nursingcovermalaysia #nursingcovermurah #supportbrestfeeding #brestfeeding #hospitalbersalin #tilambaby #barangbaby #kekabumurah
SEKARANG NAK MENYUSUKAN BAYI DA SENANG @nursing.cover NI SANGAT LEBAR DAN LABUH.. . . - Nursing cover - rm39.90 - Exclude Postage - Postage : sm rm8 / ss rm12 . - Diperbuat dari kain Cotton yg SEJUK dan LEMBUT.. . - Mempunyai tingkap "PEEK WINDOW" atau "CHI KU CHAK" untuk ibu MELIHAT bayi dan bagi RUANG UDARA untuk bayi bernafas. . - Size 42inc x 33inc . - Mempunyai ADJUSTABLE di bahagian tali utk keselesaan semasa penyusuan bayi.. . . - Boleh dijadikan sebagai COVER STROLLER. . - Boleh dijadikan sebagai SELIMUT. . - BEG / UNCANG khas disediakan utk memudahkan penyimpanan. . . - Ada FREE Gift..(stock terhad sape cepat dia dapat) . . NAK ORDER?? . - PRINT SCREEN dan whatsapp/sms - Serius Buyers Only!!.. - Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER.. . . #babykidneeds  #nursingcover  #barut  #bedung  #milkbooster  #babycomel  #bazaarpaknil  #nursingcovermalaysia  #nursingcovermurah  #supportbrestfeeding  #brestfeeding  #hospitalbersalin  #tilambaby  #barangbaby  #kekabumurah 
SEKARANG NAK MENYUSUKAN BAYI DA SENANG @nursing.cover NI SANGAT LEBAR DAN LABUH..
.
.
- Nursing cover
- rm39.90 - Exclude Postage
- Postage : sm rm8 / ss rm12
.
- Diperbuat dari kain Cotton yg SEJUK dan LEMBUT..
.
- Mempunyai tingkap "PEEK WINDOW" atau "CHI KU CHAK" untuk ibu MELIHAT bayi dan bagi RUANG UDARA untuk bayi bernafas.
.
- Size 42inc x 33inc
.
- Mempunyai ADJUSTABLE di bahagian tali utk keselesaan semasa penyusuan bayi.. .
.
- Boleh dijadikan sebagai COVER STROLLER.
.
- Boleh dijadikan sebagai SELIMUT.
.
- BEG / UNCANG khas disediakan utk memudahkan penyimpanan. .
.
- Ada FREE Gift..(stock terhad sape cepat dia dapat)
.
.
NAK ORDER??
.
- PRINT SCREEN dan whatsapp/sms
- Serius Buyers Only!!..
- Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER..
.
.
#babykidneeds #nursingcover #barut #bedung #milkbooster #babycomel #bazaarpaknil #nursingcovermalaysia #nursingcovermurah #supportbrestfeeding #brestfeeding #hospitalbersalin #tilambaby #barangbaby #kekabumurah
SEKARANG NAK MENYUSUKAN BAYI DA SENANG @nursing.cover NI SANGAT LEBAR DAN LABUH.. . . - Nursing cover - rm39.90 - Exclude Postage - Postage : sm rm8 / ss rm12 . - Diperbuat dari kain Cotton yg SEJUK dan LEMBUT.. . - Mempunyai tingkap "PEEK WINDOW" atau "CHI KU CHAK" untuk ibu MELIHAT bayi dan bagi RUANG UDARA untuk bayi bernafas. . - Size 42inc x 33inc . - Mempunyai ADJUSTABLE di bahagian tali utk keselesaan semasa penyusuan bayi.. . . - Boleh dijadikan sebagai COVER STROLLER. . - Boleh dijadikan sebagai SELIMUT. . - BEG / UNCANG khas disediakan utk memudahkan penyimpanan. . . - Ada FREE Gift..(stock terhad sape cepat dia dapat) . . NAK ORDER?? . - PRINT SCREEN dan whatsapp/sms - Serius Buyers Only!!.. - Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER.. . . #babykidneeds  #nursingcover  #barut  #bedung  #milkbooster  #babycomel  #bazaarpaknil  #nursingcovermalaysia  #nursingcovermurah  #supportbrestfeeding  #brestfeeding  #hospitalbersalin  #tilambaby  #barangbaby  #kekabumurah 
SEKARANG NAK MENYUSUKAN BAYI DA SENANG @nursing.cover NI SANGAT LEBAR DAN LABUH..
.
.
- Nursing cover
- rm39.90 - Exclude Postage
- Postage : sm rm8 / ss rm12
.
- Diperbuat dari kain Cotton yg SEJUK dan LEMBUT..
.
- Mempunyai tingkap "PEEK WINDOW" atau "CHI KU CHAK" untuk ibu MELIHAT bayi dan bagi RUANG UDARA untuk bayi bernafas.
.
- Size 42inc x 33inc
.
- Mempunyai ADJUSTABLE di bahagian tali utk keselesaan semasa penyusuan bayi.. .
.
- Boleh dijadikan sebagai COVER STROLLER.
.
- Boleh dijadikan sebagai SELIMUT.
.
- BEG / UNCANG khas disediakan utk memudahkan penyimpanan. .
.
- Ada FREE Gift..(stock terhad sape cepat dia dapat)
.
.
NAK ORDER??
.
- PRINT SCREEN dan whatsapp/sms
- Serius Buyers Only!!..
- Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER..
.
.
#babykidneeds #nursingcover #barut #bedung #milkbooster #babycomel #bazaarpaknil #nursingcovermalaysia #nursingcovermurah #supportbrestfeeding #brestfeeding #hospitalbersalin #tilambaby #barangbaby #kekabumurah
SEKARANG NAK MENYUSUKAN BAYI DA SENANG @nursing.cover NI SANGAT LEBAR DAN LABUH.. . . - Nursing cover - rm39.90 - Exclude Postage - Postage : sm rm8 / ss rm12 . - Diperbuat dari kain Cotton yg SEJUK dan LEMBUT.. . - Mempunyai tingkap "PEEK WINDOW" atau "CHI KU CHAK" untuk ibu MELIHAT bayi dan bagi RUANG UDARA untuk bayi bernafas. . - Size 42inc x 33inc . - Mempunyai ADJUSTABLE di bahagian tali utk keselesaan semasa penyusuan bayi.. . . - Boleh dijadikan sebagai COVER STROLLER. . - Boleh dijadikan sebagai SELIMUT. . - BEG / UNCANG khas disediakan utk memudahkan penyimpanan. . . - Ada FREE Gift..(stock terhad sape cepat dia dapat) . . NAK ORDER?? . - PRINT SCREEN dan whatsapp/sms - Serius Buyers Only!!.. - Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER.. . . #babykidneeds  #nursingcover  #barut  #bedung  #milkbooster  #babycomel  #bazaarpaknil  #nursingcovermalaysia  #nursingcovermurah  #supportbrestfeeding  #brestfeeding  #hospitalbersalin  #tilambaby  #barangbaby  #kekabumurah 
SEKARANG NAK MENYUSUKAN BAYI DA SENANG @nursing.cover NI SANGAT LEBAR DAN LABUH..
.
.
- Nursing cover
- rm39.90 - Exclude Postage
- Postage : sm rm8 / ss rm12
.
- Diperbuat dari kain Cotton yg SEJUK dan LEMBUT..
.
- Mempunyai tingkap "PEEK WINDOW" atau "CHI KU CHAK" untuk ibu MELIHAT bayi dan bagi RUANG UDARA untuk bayi bernafas.
.
- Size 42inc x 33inc
.
- Mempunyai ADJUSTABLE di bahagian tali utk keselesaan semasa penyusuan bayi.. .
.
- Boleh dijadikan sebagai COVER STROLLER.
.
- Boleh dijadikan sebagai SELIMUT.
.
- BEG / UNCANG khas disediakan utk memudahkan penyimpanan. .
.
- Ada FREE Gift..(stock terhad sape cepat dia dapat)
.
.
NAK ORDER??
.
- PRINT SCREEN dan whatsapp/sms
- Serius Buyers Only!!..
- Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER..
.
.
#babykidneeds #nursingcover #barut #bedung #milkbooster #babycomel #bazaarpaknil #nursingcovermalaysia #nursingcovermurah #supportbrestfeeding #brestfeeding #hospitalbersalin #tilambaby #barangbaby #kekabumurah
SEKARANG NAK MENYUSUKAN BAYI DA SENANG @nursing.cover NI SANGAT LEBAR DAN LABUH.. . . - Nursing cover - rm39.90 - Exclude Postage - Postage : sm rm8 / ss rm12 . - Diperbuat dari kain Cotton yg SEJUK dan LEMBUT.. . - Mempunyai tingkap "PEEK WINDOW" atau "CHI KU CHAK" untuk ibu MELIHAT bayi dan bagi RUANG UDARA untuk bayi bernafas. . - Size 42inc x 33inc . - Mempunyai ADJUSTABLE di bahagian tali utk keselesaan semasa penyusuan bayi.. . . - Boleh dijadikan sebagai COVER STROLLER. . - Boleh dijadikan sebagai SELIMUT. . - BEG / UNCANG khas disediakan utk memudahkan penyimpanan. . . - Ada FREE Gift..(stock terhad sape cepat dia dapat) . . NAK ORDER?? . - PRINT SCREEN dan whatsapp/sms - Serius Buyers Only!!.. - Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER.. . . #babykidneeds  #nursingcover  #barut  #bedung  #milkbooster  #babycomel  #bazaarpaknil  #nursingcovermalaysia  #nursingcovermurah  #supportbrestfeeding  #brestfeeding  #hospitalbersalin  #tilambaby  #barangbaby  #kekabumurah 
SEKARANG NAK MENYUSUKAN BAYI DA SENANG @nursing.cover NI SANGAT LEBAR DAN LABUH..
.
.
- Nursing cover
- rm39.90 - Exclude Postage
- Postage : sm rm8 / ss rm12
.
- Diperbuat dari kain Cotton yg SEJUK dan LEMBUT..
.
- Mempunyai tingkap "PEEK WINDOW" atau "CHI KU CHAK" untuk ibu MELIHAT bayi dan bagi RUANG UDARA untuk bayi bernafas.
.
- Size 42inc x 33inc
.
- Mempunyai ADJUSTABLE di bahagian tali utk keselesaan semasa penyusuan bayi.. .
.
- Boleh dijadikan sebagai COVER STROLLER.
.
- Boleh dijadikan sebagai SELIMUT.
.
- BEG / UNCANG khas disediakan utk memudahkan penyimpanan. .
.
- Ada FREE Gift..(stock terhad sape cepat dia dapat)
.
.
NAK ORDER??
.
- PRINT SCREEN dan whatsapp/sms
- Serius Buyers Only!!..
- Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER..
.
.
#babykidneeds #nursingcover #barut #bedung #milkbooster #babycomel #bazaarpaknil #nursingcovermalaysia #nursingcovermurah #supportbrestfeeding #brestfeeding #hospitalbersalin #tilambaby #barangbaby #kekabumurah
SEKARANG NAK MENYUSUKAN BAYI DA SENANG @nursing.cover NI SANGAT LEBAR DAN LABUH.. . . - Nursing cover - rm39.90 - Exclude Postage - Postage : sm rm8 / ss rm12 . - Diperbuat dari kain Cotton yg SEJUK dan LEMBUT.. . - Mempunyai tingkap "PEEK WINDOW" atau "CHI KU CHAK" untuk ibu MELIHAT bayi dan bagi RUANG UDARA untuk bayi bernafas. . - Size 42inc x 33inc . - Mempunyai ADJUSTABLE di bahagian tali utk keselesaan semasa penyusuan bayi.. . . - Boleh dijadikan sebagai COVER STROLLER. . - Boleh dijadikan sebagai SELIMUT. . - BEG / UNCANG khas disediakan utk memudahkan penyimpanan. . . - Ada FREE Gift..(stock terhad sape cepat dia dapat) . . NAK ORDER?? . - PRINT SCREEN dan whatsapp/sms - Serius Buyers Only!!.. - Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER.. . . #babykidneeds  #nursingcover  #barut  #bedung  #milkbooster  #babycomel  #bazaarpaknil  #nursingcovermalaysia  #nursingcovermurah  #supportbrestfeeding  #brestfeeding  #hospitalbersalin  #tilambaby  #barangbaby  #kekabumurah 
SEKARANG NAK MENYUSUKAN BAYI DA SENANG @nursing.cover NI SANGAT LEBAR DAN LABUH..
.
.
- Nursing cover
- rm39.90 - Exclude Postage
- Postage : sm rm8 / ss rm12
.
- Diperbuat dari kain Cotton yg SEJUK dan LEMBUT..
.
- Mempunyai tingkap "PEEK WINDOW" atau "CHI KU CHAK" untuk ibu MELIHAT bayi dan bagi RUANG UDARA untuk bayi bernafas.
.
- Size 42inc x 33inc
.
- Mempunyai ADJUSTABLE di bahagian tali utk keselesaan semasa penyusuan bayi.. .
.
- Boleh dijadikan sebagai COVER STROLLER.
.
- Boleh dijadikan sebagai SELIMUT.
.
- BEG / UNCANG khas disediakan utk memudahkan penyimpanan. .
.
- Ada FREE Gift..(stock terhad sape cepat dia dapat)
.
.
NAK ORDER??
.
- PRINT SCREEN dan whatsapp/sms
- Serius Buyers Only!!..
- Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER..
.
.
#babykidneeds #nursingcover #barut #bedung #milkbooster #babycomel #bazaarpaknil #nursingcovermalaysia #nursingcovermurah #supportbrestfeeding #brestfeeding #hospitalbersalin #tilambaby #barangbaby #kekabumurah
SEKARANG NAK MENYUSUKAN BAYI DA SENANG @nursing.cover NI SANGAT LEBAR DAN LABUH.. . . - Nursing cover - rm39.90 - Exclude Postage - Postage : sm rm8 / ss rm12 . - Diperbuat dari kain Cotton yg SEJUK dan LEMBUT.. . - Mempunyai tingkap "PEEK WINDOW" atau "CHI KU CHAK" untuk ibu MELIHAT bayi dan bagi RUANG UDARA untuk bayi bernafas. . - Size 42inc x 33inc . - Mempunyai ADJUSTABLE di bahagian tali utk keselesaan semasa penyusuan bayi.. . . - Boleh dijadikan sebagai COVER STROLLER. . - Boleh dijadikan sebagai SELIMUT. . - BEG / UNCANG khas disediakan utk memudahkan penyimpanan. . . - Ada FREE Gift..(stock terhad sape cepat dia dapat) . . NAK ORDER?? . - PRINT SCREEN dan whatsapp/sms - Serius Buyers Only!!.. - Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER.. . . #babykidneeds  #nursingcover  #barut  #bedung  #milkbooster  #babycomel  #bazaarpaknil  #nursingcovermalaysia  #nursingcovermurah  #supportbrestfeeding  #brestfeeding  #hospitalbersalin  #tilambaby  #barangbaby  #kekabumurah 
SEKARANG NAK MENYUSUKAN BAYI DA SENANG @nursing.cover NI SANGAT LEBAR DAN LABUH..
.
.
- Nursing cover
- rm39.90 - Exclude Postage
- Postage : sm rm8 / ss rm12
.
- Diperbuat dari kain Cotton yg SEJUK dan LEMBUT..
.
- Mempunyai tingkap "PEEK WINDOW" atau "CHI KU CHAK" untuk ibu MELIHAT bayi dan bagi RUANG UDARA untuk bayi bernafas.
.
- Size 42inc x 33inc
.
- Mempunyai ADJUSTABLE di bahagian tali utk keselesaan semasa penyusuan bayi.. .
.
- Boleh dijadikan sebagai COVER STROLLER.
.
- Boleh dijadikan sebagai SELIMUT.
.
- BEG / UNCANG khas disediakan utk memudahkan penyimpanan. .
.
- Ada FREE Gift..(stock terhad sape cepat dia dapat)
.
.
NAK ORDER??
.
- PRINT SCREEN dan whatsapp/sms
- Serius Buyers Only!!..
- Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER..
.
.
#babykidneeds #nursingcover #barut #bedung #milkbooster #babycomel #bazaarpaknil #nursingcovermalaysia #nursingcovermurah #supportbrestfeeding #brestfeeding #hospitalbersalin #tilambaby #barangbaby #kekabumurah
SEKARANG NAK MENYUSUKAN BAYI DA SENANG @nursing.cover NI SANGAT LEBAR DAN LABUH.. . . - Nursing cover - rm39.90 - Exclude Postage - Postage : sm rm8 / ss rm12 . - Diperbuat dari kain Cotton yg SEJUK dan LEMBUT.. . - Mempunyai tingkap "PEEK WINDOW" atau "CHI KU CHAK" untuk ibu MELIHAT bayi dan bagi RUANG UDARA untuk bayi bernafas. . - Size 42inc x 33inc . - Mempunyai ADJUSTABLE di bahagian tali utk keselesaan semasa penyusuan bayi.. . . - Boleh dijadikan sebagai COVER STROLLER. . - Boleh dijadikan sebagai SELIMUT. . - BEG / UNCANG khas disediakan utk memudahkan penyimpanan. . . - Ada FREE Gift..(stock terhad sape cepat dia dapat) . . NAK ORDER?? . - PRINT SCREEN dan whatsapp/sms - Serius Buyers Only!!.. - Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER.. . . #babykidneeds  #nursingcover  #barut  #bedung  #milkbooster  #babycomel  #bazaarpaknil  #nursingcovermalaysia  #nursingcovermurah  #supportbrestfeeding  #brestfeeding  #hospitalbersalin  #tilambaby  #barangbaby  #kekabumurah 
Baby Corn Teething Toothbrush .
.
Ciri :
- Material : food grade silicone .
- BPA free .
- Lembut dan boleh lentur .
- Lebih selamat berbanding berus gigi biasa .
- Menggalakkan penjagaan kebersihan oral sejak baby, mencegah kaviti kemudian hari.
- Bentuk yang sesuai dan mudah dipegang oleh baby.
- Sesuai untuk baby 4 bulan ke atas dan baby yang sudah tumbuh gigi .
.
💰Harga sale : RM11/pc (normal RM14) .
+ poslaju RM6 SM | RM9 SS
.
📱Untuk order, whatsapp +60172020305 .
atau klik link di ig profile .
.
.
#sayajual  #barangbaby #barangbabymurah #teethingsoftbrush #infanttoothbrush #berusgigibaby #teethingbrush #teethingtoothbrush #teetherbaby #teetherbayi #babyteether #sayajual #barangbaby #barangbabymurah #instashop #instashopmalaysia #igshop #igshopmalaysia #babyshopmalaysiamurah #kedaionline #kedaibabyonline
Baby Corn Teething Toothbrush . . Ciri : - Material : food grade silicone . - BPA free . - Lembut dan boleh lentur . - Lebih selamat berbanding berus gigi biasa . - Menggalakkan penjagaan kebersihan oral sejak baby, mencegah kaviti kemudian hari. - Bentuk yang sesuai dan mudah dipegang oleh baby. - Sesuai untuk baby 4 bulan ke atas dan baby yang sudah tumbuh gigi . . 💰Harga sale : RM11/pc (normal RM14) . + poslaju RM6 SM | RM9 SS . 📱Untuk order, whatsapp +60172020305 . atau klik link di ig profile . . . #sayajual  #barangbaby  #barangbabymurah  #teethingsoftbrush  #infanttoothbrush  #berusgigibaby  #teethingbrush  #teethingtoothbrush  #teetherbaby  #teetherbayi  #babyteether  #sayajual  #barangbaby  #barangbabymurah  #instashop  #instashopmalaysia  #igshop  #igshopmalaysia  #babyshopmalaysiamurah  #kedaionline  #kedaibabyonline 
GOOD MORNING MOMMY❤
.
.
YES!! SALE SALE!!! SELECTED DESIGN ONLY...
.
.
- Nursing cover
- rm29.90 (np- rm39.90 - Exclude Postage)
- Postage : sm rm8 / ss rm12
.
- Diperbuat dari kain Cotton yg SEJUK dan LEMBUT..
.
- Mempunyai tingkap "PEEK WINDOW" atau "CHI KU CHAK" untuk ibu MELIHAT bayi dan bagi RUANG UDARA untuk bayi bernafas.
.
- Mempunyai ADJUSTABLE di bahagian tali utk keselesaan semasa penyusuan bayi.. .
.
- Boleh dijadikan sebagai COVER STROLLER.
.
- Boleh dijadikan sebagai SELIMUT.
.
- BEG / UNCANG khas disediakan utk memudahkan penyimpanan. .
.
.
.
NAK ORDER??
.
- PRINT SCREEN dan whatsapp/sms
- Serius Buyers Only!!..
- Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER..
.
.
#babykidneeds #nursingcover #barut #bedung #milkbooster #babycomel #bazaarpaknil #nursingcovermalaysia #nursingcovermurah 
#supportbrestfeeding #brestfeeding  #tilambaby #barangbaby #kekabumurah
GOOD MORNING MOMMY❤ . . YES!! SALE SALE!!! SELECTED DESIGN ONLY... . . - Nursing cover - rm29.90 (np- rm39.90 - Exclude Postage) - Postage : sm rm8 / ss rm12 . - Diperbuat dari kain Cotton yg SEJUK dan LEMBUT.. . - Mempunyai tingkap "PEEK WINDOW" atau "CHI KU CHAK" untuk ibu MELIHAT bayi dan bagi RUANG UDARA untuk bayi bernafas. . - Mempunyai ADJUSTABLE di bahagian tali utk keselesaan semasa penyusuan bayi.. . . - Boleh dijadikan sebagai COVER STROLLER. . - Boleh dijadikan sebagai SELIMUT. . - BEG / UNCANG khas disediakan utk memudahkan penyimpanan. . . . . NAK ORDER?? . - PRINT SCREEN dan whatsapp/sms - Serius Buyers Only!!.. - Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER.. . . #babykidneeds  #nursingcover  #barut  #bedung  #milkbooster  #babycomel  #bazaarpaknil  #nursingcovermalaysia  #nursingcovermurah  #supportbrestfeeding  #brestfeeding  #tilambaby  #barangbaby  #kekabumurah 
YES!! SALE SALE!!! SELECTED DESIGN ONLY...
.
.
- Nursing cover
- rm29.90 (np- rm39.90 - Exclude Postage)
- Postage : sm rm8 / ss rm12
.
- Diperbuat dari kain Cotton yg SEJUK dan LEMBUT..
.
- Mempunyai tingkap "PEEK WINDOW" atau "CHI KU CHAK" untuk ibu MELIHAT bayi dan bagi RUANG UDARA untuk bayi bernafas.
.
- Mempunyai ADJUSTABLE di bahagian tali utk keselesaan semasa penyusuan bayi.. .
.
- Boleh dijadikan sebagai COVER STROLLER.
.
- Boleh dijadikan sebagai SELIMUT.
.
- BEG / UNCANG khas disediakan utk memudahkan penyimpanan. .
.
.
.
NAK ORDER??
.
- PRINT SCREEN dan whatsapp/sms
- Serius Buyers Only!!..
- Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER..
.
.
#babykidneeds #nursingcover #barut #bedung #milkbooster #babycomel #bazaarpaknil #nursingcovermalaysia #nursingcovermurah 
#supportbrestfeeding #brestfeeding  #tilambaby #barangbaby #kekabumurah
YES!! SALE SALE!!! SELECTED DESIGN ONLY... . . - Nursing cover - rm29.90 (np- rm39.90 - Exclude Postage) - Postage : sm rm8 / ss rm12 . - Diperbuat dari kain Cotton yg SEJUK dan LEMBUT.. . - Mempunyai tingkap "PEEK WINDOW" atau "CHI KU CHAK" untuk ibu MELIHAT bayi dan bagi RUANG UDARA untuk bayi bernafas. . - Mempunyai ADJUSTABLE di bahagian tali utk keselesaan semasa penyusuan bayi.. . . - Boleh dijadikan sebagai COVER STROLLER. . - Boleh dijadikan sebagai SELIMUT. . - BEG / UNCANG khas disediakan utk memudahkan penyimpanan. . . . . NAK ORDER?? . - PRINT SCREEN dan whatsapp/sms - Serius Buyers Only!!.. - Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER.. . . #babykidneeds  #nursingcover  #barut  #bedung  #milkbooster  #babycomel  #bazaarpaknil  #nursingcovermalaysia  #nursingcovermurah  #supportbrestfeeding  #brestfeeding  #tilambaby  #barangbaby  #kekabumurah 
YES!! SALE SALE!!! SELECTED DESIGN ONLY...
.
.
- Nursing cover
- rm29.90 (np- rm39.90 - Exclude Postage)
- Postage : sm rm8 / ss rm12
.
- Diperbuat dari kain Cotton yg SEJUK dan LEMBUT..
.
- Mempunyai tingkap "PEEK WINDOW" atau "CHI KU CHAK" untuk ibu MELIHAT bayi dan bagi RUANG UDARA untuk bayi bernafas.
.
- Mempunyai ADJUSTABLE di bahagian tali utk keselesaan semasa penyusuan bayi.. .
.
- Boleh dijadikan sebagai COVER STROLLER.
.
- Boleh dijadikan sebagai SELIMUT.
.
- BEG / UNCANG khas disediakan utk memudahkan penyimpanan. .
.
.
.
NAK ORDER??
.
- PRINT SCREEN dan whatsapp/sms
- Serius Buyers Only!!..
- Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER..
.
.
#babykidneeds #nursingcover #barut #bedung #milkbooster #babycomel #bazaarpaknil #nursingcovermalaysia #nursingcovermurah 
#supportbrestfeeding #brestfeeding  #tilambaby #barangbaby #kekabumurah
YES!! SALE SALE!!! SELECTED DESIGN ONLY... . . - Nursing cover - rm29.90 (np- rm39.90 - Exclude Postage) - Postage : sm rm8 / ss rm12 . - Diperbuat dari kain Cotton yg SEJUK dan LEMBUT.. . - Mempunyai tingkap "PEEK WINDOW" atau "CHI KU CHAK" untuk ibu MELIHAT bayi dan bagi RUANG UDARA untuk bayi bernafas. . - Mempunyai ADJUSTABLE di bahagian tali utk keselesaan semasa penyusuan bayi.. . . - Boleh dijadikan sebagai COVER STROLLER. . - Boleh dijadikan sebagai SELIMUT. . - BEG / UNCANG khas disediakan utk memudahkan penyimpanan. . . . . NAK ORDER?? . - PRINT SCREEN dan whatsapp/sms - Serius Buyers Only!!.. - Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER.. . . #babykidneeds  #nursingcover  #barut  #bedung  #milkbooster  #babycomel  #bazaarpaknil  #nursingcovermalaysia  #nursingcovermurah  #supportbrestfeeding  #brestfeeding  #tilambaby  #barangbaby  #kekabumurah 
YES!! SALE SALE!!! SELECTED DESIGN ONLY...
.
.
- Nursing cover
- rm29.90 (np- rm39.90 - Exclude Postage)
- Postage : sm rm8 / ss rm12
.
- Diperbuat dari kain Cotton yg SEJUK dan LEMBUT..
.
- Mempunyai tingkap "PEEK WINDOW" atau "CHI KU CHAK" untuk ibu MELIHAT bayi dan bagi RUANG UDARA untuk bayi bernafas.
.
- Mempunyai ADJUSTABLE di bahagian tali utk keselesaan semasa penyusuan bayi.. .
.
- Boleh dijadikan sebagai COVER STROLLER.
.
- Boleh dijadikan sebagai SELIMUT.
.
- BEG / UNCANG khas disediakan utk memudahkan penyimpanan. .
.
.
.
NAK ORDER??
.
- PRINT SCREEN dan whatsapp/sms
- Serius Buyers Only!!..
- Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER..
.
.
#babykidneeds #nursingcover #barut #bedung #milkbooster #babycomel #bazaarpaknil #nursingcovermalaysia #nursingcovermurah 
#supportbrestfeeding #brestfeeding  #tilambaby #barangbaby #kekabumurah
YES!! SALE SALE!!! SELECTED DESIGN ONLY... . . - Nursing cover - rm29.90 (np- rm39.90 - Exclude Postage) - Postage : sm rm8 / ss rm12 . - Diperbuat dari kain Cotton yg SEJUK dan LEMBUT.. . - Mempunyai tingkap "PEEK WINDOW" atau "CHI KU CHAK" untuk ibu MELIHAT bayi dan bagi RUANG UDARA untuk bayi bernafas. . - Mempunyai ADJUSTABLE di bahagian tali utk keselesaan semasa penyusuan bayi.. . . - Boleh dijadikan sebagai COVER STROLLER. . - Boleh dijadikan sebagai SELIMUT. . - BEG / UNCANG khas disediakan utk memudahkan penyimpanan. . . . . NAK ORDER?? . - PRINT SCREEN dan whatsapp/sms - Serius Buyers Only!!.. - Whatsapp / sms to +601112235663 utk ORDER.. . . #babykidneeds  #nursingcover  #barut  #bedung  #milkbooster  #babycomel  #bazaarpaknil  #nursingcovermalaysia  #nursingcovermurah  #supportbrestfeeding  #brestfeeding  #tilambaby  #barangbaby  #kekabumurah 
NUK PREMIUM CHOICE 300ML/10 OZ PP BOTTLE SILICONE TEAT .
.
.NUK PREMIUM CHOICE sgt sistematik dgn menggabungkan semua kelebihan orthondontik puting NUK dlm satu botol. (best kan)
.
➡.Puting dia yg orthodontic dan botol diperbuat daripada  Germany
➡.mempunyai anti colic air system untuk mengelakkan baby tersedak
➡.dicipta daripada Pakar Doctor di German
➡. BPA FREE
.
🍼 330 ml / 10 oz
👶from 1+ to 6 mnth teat size m
💵 RM 45
.
📦 RM 8.00
☎ 0192341984
.
#nukmurahmalaysia #tommeetippeemalaysia #tommeetippieoriginal #nukmurah #botol #botolsusu #botolsusumurah #botolsusubayi #botolsusutommeetippee #botolsusunuk #sayajualmurah #sayajualbotolbaby #tommeetippeeuk #malaysiaonlinestore #babyshopping #barangbaby #aqiqah #anaksaudara #anakcomel #nuk #nuksimplynaturalmalaysia #tommeetippeemurahmalaysia
NUK PREMIUM CHOICE 300ML/10 OZ PP BOTTLE SILICONE TEAT . . .NUK PREMIUM CHOICE sgt sistematik dgn menggabungkan semua kelebihan orthondontik puting NUK dlm satu botol. (best kan) . ➡.Puting dia yg orthodontic dan botol diperbuat daripada Germany ➡.mempunyai anti colic air system untuk mengelakkan baby tersedak ➡.dicipta daripada Pakar Doctor di German ➡. BPA FREE . 🍼 330 ml / 10 oz 👶from 1+ to 6 mnth teat size m 💵 RM 45 . 📦 RM 8.00 ☎ 0192341984 . #nukmurahmalaysia  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippieoriginal  #nukmurah  #botol  #botolsusu  #botolsusumurah  #botolsusubayi  #botolsusutommeetippee  #botolsusunuk  #sayajualmurah  #sayajualbotolbaby  #tommeetippeeuk  #malaysiaonlinestore  #babyshopping  #barangbaby  #aqiqah  #anaksaudara  #anakcomel  #nuk  #nuksimplynaturalmalaysia  #tommeetippeemurahmalaysia 
Set tilam pakai kat bwh atau muat dlm kebykkan playpen
30 x 40 size tilam

Rm 380.set ni inc pos sm

Harga tak termasuk sulam

Sulam boleh start order mulai 1 jan

#tilambayi
#kekabuasli 
#keperluanbayi 
#barangbaby 
#ibuhamil
#babystuff 
#babynest
#nursingpillow
#bantalmenyusu
#minkyblanket 
#selimutbayi 
#selimutminky 
#newbornbaby
#sherivsamheizy 
#ctdk 
#mamapapa
Set puan fina
Size babycot 24 x 48

Rm 350
1 tilam
2 bantal
2 bolster
1 newborn pillow

Rm 85 minky blanket

Rm 180
Babynest

Rm 18 postage sm

#tilambayi
#kekabuasli 
#keperluanbayi 
#barangbaby 
#ibuhamil
#babystuff 
#babynest
#nursingpillow
#bantalmenyusu
#minkyblanket 
#selimutbayi 
#selimutminky 
#newbornbaby
#sherivsamheizy 
#ctdk 
#mamapapa
KIDS PLAY TENT
.
Rm 55
Pos Rm10sm Rm26ss
.
Colour:
PINK
BLUE
.
DETAILS
NOT INCLUDED BALL
.
Features:
- Extra thickness compared to other tents in the market
- Extra solid for the frame compared to other tents in the market
- The castle play tent is easily assemble and bring down to a compact size for storage
.
* Easy to clean material
* Water resistant
* Light weight
.
Diameter 105 cm (41.3 inch), Height 135 cm (53.1 inch)
.
All time favourite for kids fun time either indoor or outdoor. Set it up for your children to let them have a fun area. Also a ideal gadget to be used for kindergarden and nursery as a children play time area
.
WhatsApp
0125525600
0125525600
0125525600
.
#sayajualbarangbaby #barangbabymurah #barangbabymalaysia #playtentmurah #edutoysmurah #playtentmalaysia #bajubudakmurah #barangbaby #babyitem #rockermurah #babyswingmurah #sleepsuitbaby #sleepsuitmurah #bajubabyboy #bajubabygirl #tudungbudakcomel #tudungkanakkanak #cikgutadika #cikgusekolah #swingbabymalaysia
KIDS PLAY TENT . Rm 55 Pos Rm10sm Rm26ss . Colour: PINK BLUE . DETAILS NOT INCLUDED BALL . Features: - Extra thickness compared to other tents in the market - Extra solid for the frame compared to other tents in the market - The castle play tent is easily assemble and bring down to a compact size for storage . * Easy to clean material * Water resistant * Light weight . Diameter 105 cm (41.3 inch), Height 135 cm (53.1 inch) . All time favourite for kids fun time either indoor or outdoor. Set it up for your children to let them have a fun area. Also a ideal gadget to be used for kindergarden and nursery as a children play time area . WhatsApp 0125525600 0125525600 0125525600 . #sayajualbarangbaby  #barangbabymurah  #barangbabymalaysia  #playtentmurah  #edutoysmurah  #playtentmalaysia  #bajubudakmurah  #barangbaby  #babyitem  #rockermurah  #babyswingmurah  #sleepsuitbaby  #sleepsuitmurah  #bajubabyboy  #bajubabygirl  #tudungbudakcomel  #tudungkanakkanak  #cikgutadika  #cikgusekolah  #swingbabymalaysia