an online Instagram web viewer

#barangbaby medias

Photos

SLEEPSUIT LAKU KERAS!!!.
.
WELLCOME TO @bajubabytrendy.
.
👋Lelaki berjambang tak nampak halkum, hye Assalamualaikum.
.
👋Saya akan bantu sis untuk memilih outfit yang padan dan selesa.
.
👋Jika dah berkenan dihati sis boleh terus order dengan saya.
.
🌺HOT ITEMS :  SLEEPSUIT🌺.
.
💰HARGA : RM38.
📮POSTAGE : RM8SM/RM12SS.
.
📲WHATSAPP : 012-6941418.
.
SIZE AVAILABLE.
✅SIZE 66 (0-6m).
✅SIZE 84 (12-18m).
✅SIZE 90 (18-24m).
.
#bajubabytrendy #barangbaby #barangbabymurah #neelofa #headbandbaby #bajubaby #neelofa #tipshamil
#sitinurhaliza #bajubabymalaysia #barangbabymalaysia #bajubabymurah #bajutidur #bajupyjama #sitinurhaliza #setbajubabycantik #yusufiskandar #setbajubabygirl #bajubabygirl #bajubabyboy #bajubabygirlmalaysia #bajubabygirlcantik #kasutbudak #kasutbaby #kasutbudakmurah #kasutraya #kasutbudaklelaki #kasutbudakmalaysia #laraalana #yusufiskandar
SLEEPSUIT LAKU KERAS!!!. . WELLCOME TO @bajubabytrendy. . 👋Lelaki berjambang tak nampak halkum, hye Assalamualaikum. . 👋Saya akan bantu sis untuk memilih outfit yang padan dan selesa. . 👋Jika dah berkenan dihati sis boleh terus order dengan saya. . 🌺HOT ITEMS : SLEEPSUIT🌺. . 💰HARGA : RM38. 📮POSTAGE : RM8SM/RM12SS. . 📲WHATSAPP : 012-6941418. . SIZE AVAILABLE. ✅SIZE 66 (0-6m). ✅SIZE 84 (12-18m). ✅SIZE 90 (18-24m). . #bajubabytrendy  #barangbaby  #barangbabymurah  #neelofa  #headbandbaby  #bajubaby  #neelofa  #tipshamil  #sitinurhaliza  #bajubabymalaysia  #barangbabymalaysia  #bajubabymurah  #bajutidur  #bajupyjama  #sitinurhaliza  #setbajubabycantik  #yusufiskandar  #setbajubabygirl  #bajubabygirl  #bajubabyboy  #bajubabygirlmalaysia  #bajubabygirlcantik  #kasutbudak  #kasutbaby  #kasutbudakmurah  #kasutraya  #kasutbudaklelaki  #kasutbudakmalaysia  #laraalana  #yusufiskandar 
SLEEPSUIT LAKU KERAS!!!.
.
WELLCOME TO @bajubabytrendy.
.
👋Lelaki berjambang tak nampak halkum, hye Assalamualaikum.
.
👋Saya akan bantu sis untuk memilih outfit yang padan dan selesa.
.
👋Jika dah berkenan dihati sis boleh terus order dengan saya.
.
🌺HOT ITEMS :  SLEEPSUIT🌺.
.
💰HARGA : RM38.
📮POSTAGE : RM8SM/RM12SS.
.
📲WHATSAPP : 012-6941418.
.
SIZE AVAILABLE.
✅SIZE 66 (0-6m).
✅SIZE 84 (12-18m).
✅SIZE 90 (18-24m).
.
#bajubabytrendy #barangbaby #barangbabymurah #neelofa #headbandbaby #bajubaby #neelofa #tipshamil
#sitinurhaliza #bajubabymalaysia #barangbabymalaysia #bajubabymurah #bajutidur #bajupyjama #sitinurhaliza #setbajubabycantik #yusufiskandar #setbajubabygirl #bajubabygirl #bajubabyboy #bajubabygirlmalaysia #bajubabygirlcantik #kasutbudak #kasutbaby #kasutbudakmurah #kasutraya #kasutbudaklelaki #kasutbudakmalaysia #laraalana #yusufiskandar
SLEEPSUIT LAKU KERAS!!!. . WELLCOME TO @bajubabytrendy. . 👋Lelaki berjambang tak nampak halkum, hye Assalamualaikum. . 👋Saya akan bantu sis untuk memilih outfit yang padan dan selesa. . 👋Jika dah berkenan dihati sis boleh terus order dengan saya. . 🌺HOT ITEMS : SLEEPSUIT🌺. . 💰HARGA : RM38. 📮POSTAGE : RM8SM/RM12SS. . 📲WHATSAPP : 012-6941418. . SIZE AVAILABLE. ✅SIZE 66 (0-6m). ✅SIZE 84 (12-18m). ✅SIZE 90 (18-24m). . #bajubabytrendy  #barangbaby  #barangbabymurah  #neelofa  #headbandbaby  #bajubaby  #neelofa  #tipshamil  #sitinurhaliza  #bajubabymalaysia  #barangbabymalaysia  #bajubabymurah  #bajutidur  #bajupyjama  #sitinurhaliza  #setbajubabycantik  #yusufiskandar  #setbajubabygirl  #bajubabygirl  #bajubabyboy  #bajubabygirlmalaysia  #bajubabygirlcantik  #kasutbudak  #kasutbaby  #kasutbudakmurah  #kasutraya  #kasutbudaklelaki  #kasutbudakmalaysia  #laraalana  #yusufiskandar 
Jemput dtg ke @momshousebabyshop 
Nak beli dekat mana ?? 🤔🤔
Beli dekat Moms House  Baby Shop . 
Boleh walk in & boleh juga beli online .
Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================
CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA?
============================
1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557
@
2-layari website kami  momshousebabyshop.com
@
3-Boleh datang terus ke kedai kami:
Mom's House Babyshop
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
☎ 03-5523 2592 (Call Only)
(Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 
10PAGI HINGGA 9MALAM

#momshousebabyshop #momshouse
#babyshop #newborn #baby #kedaibabymurah#merdekasales #sales #kedaibaby #barangbaby #babyfamous #yusufiskandar #aishahdhiarana #barangbabyfamous #barangbabymurah #barangbaikhargabaik #baazarpaknilmurah #baazarpaknil #shahalam #alamavenue2 #seksyen16 #alamavenue #padangjawa #ktmpadangjawa #irdkmall #tsrcinemax #icity #momshousebabyshop #onlinemalaysiamurah #igshopmalaysia
Jemput dtg ke @momshousebabyshop Nak beli dekat mana ?? 🤔🤔 Beli dekat Moms House Baby Shop . Boleh walk in & boleh juga beli online . Mari dapatkan sementara stok masih ada 😘😘 ============================ CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA? ============================ 1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557 @ 2-layari website kami momshousebabyshop.com @ 3-Boleh datang terus ke kedai kami: Mom's House Babyshop BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2, JALAN SERAI WANGI L16/L, SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR ☎ 03-5523 2592 (Call Only) (Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) ⏰WAKTU OPERASI : OPEN DAILY 10PAGI HINGGA 9MALAM #momshousebabyshop  #momshouse  #babyshop  #newborn  #baby  #kedaibabymurah #merdekasales  #sales  #kedaibaby  #barangbaby  #babyfamous  #yusufiskandar  #aishahdhiarana  #barangbabyfamous  #barangbabymurah  #barangbaikhargabaik  #baazarpaknilmurah  #baazarpaknil  #shahalam  #alamavenue2  #seksyen16  #alamavenue  #padangjawa  #ktmpadangjawa  #irdkmall  #tsrcinemax  #icity  #momshousebabyshop  #onlinemalaysiamurah  #igshopmalaysia 
🎀PRINCESS TENT🎀.
.
💰HARGA : RM105 SM
📮INCLUDE POSTAGE.
.
📲WHATSAPP :012-4003870.
.
DETAILS.
✅MATERIAL : POLYESTER PVC.
✅COLOR : PINK, BLUE & GREEN.
✅SIZE : 135*140*140*.
✅PACKAGE INCLUDE : 1*PLAY TENT + TENT ACCESSORIES (WITHOUT BALLS)
.
📌SLIDE KE KIRI PADA GAMBAR UTK UKURAN & GAMBAR YG LAIN (UNTUK GAMBARAN LEBIH JELAS,BOLEH WHATSAPP).
.
.#barangbaby #barangbabymurah #headbandbaby #headbandcantik #headbandlawa #headbandbabymurah #bajubaby #bajubabymalaysia #barangbabymalaysia #bajubabymurah #headbandbabymalaysia #setbajubabycantik #setbajubabygirl #bajubabygirl #bajubabyboy #bajubabygirlmalaysia #bajubabygirlcantik #kasutbudak #kasutbaby #kasutbudakmurah #kasutraya #kasutbudaklelaki #kasutbudakmalaysia
🎀PRINCESS TENT🎀. . 💰HARGA : RM105 SM 📮INCLUDE POSTAGE. . 📲WHATSAPP :012-4003870. . DETAILS. ✅MATERIAL : POLYESTER PVC. ✅COLOR : PINK, BLUE & GREEN. ✅SIZE : 135*140*140*. ✅PACKAGE INCLUDE : 1*PLAY TENT + TENT ACCESSORIES (WITHOUT BALLS) . 📌SLIDE KE KIRI PADA GAMBAR UTK UKURAN & GAMBAR YG LAIN (UNTUK GAMBARAN LEBIH JELAS,BOLEH WHATSAPP). . .#barangbaby  #barangbabymurah  #headbandbaby  #headbandcantik  #headbandlawa  #headbandbabymurah  #bajubaby  #bajubabymalaysia  #barangbabymalaysia  #bajubabymurah  #headbandbabymalaysia  #setbajubabycantik  #setbajubabygirl  #bajubabygirl  #bajubabyboy  #bajubabygirlmalaysia  #bajubabygirlcantik  #kasutbudak  #kasutbaby  #kasutbudakmurah  #kasutraya  #kasutbudaklelaki  #kasutbudakmalaysia 
.
BESTSELLER BLANKET ‼️
.
👶🏻 Material : Cotton
👶🏻 Size : 80 x 75cm
👶🏻 Pattern : Yellow Leaves
.
✔️ Easy to wash
✔️ Super soft & comfy
✔️ Multi-purposed blanket
.
📲 +60173713646
📲 +60173713646
📲 +60173713646

Do whatsapp us for more details.
Thank you ❤️
.
#babyblanket #blanket #babystuff #newborn #newbornstuff #swaddle #babyswaddle #cheveronblanket #babyblanketmalaysia #babyblanketmurah #barangbabymurah #babystuffmalaysia #barangbaby #barangbabymalaysia #bedung #lampin #printedblanket #lapikbaby
. BESTSELLER BLANKET ‼️ . 👶🏻 Material : Cotton 👶🏻 Size : 80 x 75cm 👶🏻 Pattern : Yellow Leaves . ✔️ Easy to wash ✔️ Super soft & comfy ✔️ Multi-purposed blanket . 📲 +60173713646 📲 +60173713646 📲 +60173713646 Do whatsapp us for more details. Thank you ❤️ . #babyblanket  #blanket  #babystuff  #newborn  #newbornstuff  #swaddle  #babyswaddle  #cheveronblanket  #babyblanketmalaysia  #babyblanketmurah  #barangbabymurah  #babystuffmalaysia  #barangbaby  #barangbabymalaysia  #bedung  #lampin  #printedblanket  #lapikbaby 
Jubah nursing super comfy.
.
Material denim lycra, so mommies takyah susah-susah nak iron.
.
2 warna eksclusif.
.
Hanya selak untuk susukan bayi. Tiada lagi isu terlupa nak button atau zip semula lepas menyusu. Ehee..
.
Boleh pakai semasa mengandung. So jimat!
.
Nak berwudhu pun senang.
.

Whatsapp:013-932-1994 untuk order lelaju ye
.
.
.
.
.
#bajumenyusu
#jubah
#bajumengandung
#nursingdress
#jubahmenyusu
#dressmenyusu
#nip
#nic
#dressmengandung
#jubahmengandung
#ootd
#fashion
#berpantang
#babywearing
#babycarrier
#barangbaby
Jubah nursing super comfy. . Material denim lycra, so mommies takyah susah-susah nak iron. . 2 warna eksclusif. . Hanya selak untuk susukan bayi. Tiada lagi isu terlupa nak button atau zip semula lepas menyusu. Ehee.. . Boleh pakai semasa mengandung. So jimat! . Nak berwudhu pun senang. . Whatsapp:013-932-1994 untuk order lelaju ye . . . . . #bajumenyusu  #jubah  #bajumengandung  #nursingdress  #jubahmenyusu  #dressmenyusu  #nip  #nic  #dressmengandung  #jubahmengandung  #ootd  #fashion  #berpantang  #babywearing  #babycarrier  #barangbaby 
SWADDLE LEMBUT BAK SUTERA

Swaddle lembut bak sutera ni di buat 100% from bamboo fabric. Material yang sangat lembut, ringan dan menyerap. Jenis kain yang digunakan sangat sesuai untuk kulit bayi anda. Saiznye yang besar 120×120cm sangat sesuai untuk dijadikan bedung baby, stroller cover, nursing cover, selimut, lapik tidur dll.

Design yang available
♡ zebra
♡ monkey
♡ allstar
♡ love
♡ flamingo
♡ feather
♡ grey star
♡ owl
♡ spring

Harga Rm39
* Beli 3 helai akak bagi FREE POS

Whatsapp +60137217374

#swaddlebaby #swaddlebabymurah #swaddlecantik #swaddlecottonmurah #swaddlebabycottonmurah #swaddlebamboo #barangbaby #barangbabymurah #bedungbayi #swaddlelembut #allstar #swaddleallstar
SWADDLE LEMBUT BAK SUTERA Swaddle lembut bak sutera ni di buat 100% from bamboo fabric. Material yang sangat lembut, ringan dan menyerap. Jenis kain yang digunakan sangat sesuai untuk kulit bayi anda. Saiznye yang besar 120×120cm sangat sesuai untuk dijadikan bedung baby, stroller cover, nursing cover, selimut, lapik tidur dll. Design yang available ♡ zebra ♡ monkey ♡ allstar ♡ love ♡ flamingo ♡ feather ♡ grey star ♡ owl ♡ spring Harga Rm39 * Beli 3 helai akak bagi FREE POS Whatsapp +60137217374 #swaddlebaby  #swaddlebabymurah  #swaddlecantik  #swaddlecottonmurah  #swaddlebabycottonmurah  #swaddlebamboo  #barangbaby  #barangbabymurah  #bedungbayi  #swaddlelembut  #allstar  #swaddleallstar 
BOTOL SUSU STAINLESS STEEL 
BOLEH MENGEKALKAN SUHU SELAMA 8 JAM.. .
KELEBIHAN BOTOL SUSU STEEL - Botol 100% bebas BPA dan bahan kimia yang lain
- Kualiti susu lebih terjaga, tiada kebocoran kimia ( carcinogenic chemical leaching )
- Ringan ( direka sesuai untuk bayi dan kanak-kanak )
- Susu lambat basi dan kurang terbuang
- boleh digunakan untuk susu formula dan juga susu perahan yang dipanaskan
- Susu tahan panas/suam untuk masa lebih lama
- Memudahkan anda sekiranya anak kerap bangun malam
- Memudahkan perjalanan jauh
- Jimat duit, modal sekali tetapi boleh guna bertahun-tahun
- Senang mencari puting gantian
.
COLOUR : SILVER
.
HARGA :
RM45
.
#SayaJual #AnakNummi #uptownMegaraya #UptownPutraKajang #Kajang #Bangi #Botolsusustainlesssteel #BotolSusuStainlessSteelMurah
#OnlineSeller #barangbaby #barangbayi #barangbabymurah #barangbabyonline #barangbayimurah
BOTOL SUSU STAINLESS STEEL BOLEH MENGEKALKAN SUHU SELAMA 8 JAM.. . KELEBIHAN BOTOL SUSU STEEL - Botol 100% bebas BPA dan bahan kimia yang lain - Kualiti susu lebih terjaga, tiada kebocoran kimia ( carcinogenic chemical leaching ) - Ringan ( direka sesuai untuk bayi dan kanak-kanak ) - Susu lambat basi dan kurang terbuang - boleh digunakan untuk susu formula dan juga susu perahan yang dipanaskan - Susu tahan panas/suam untuk masa lebih lama - Memudahkan anda sekiranya anak kerap bangun malam - Memudahkan perjalanan jauh - Jimat duit, modal sekali tetapi boleh guna bertahun-tahun - Senang mencari puting gantian . COLOUR : SILVER . HARGA : RM45 . #SayaJual  #AnakNummi  #uptownMegaraya  #UptownPutraKajang  #Kajang  #Bangi  #Botolsusustainlesssteel  #BotolSusuStainlessSteelMurah  #OnlineSeller  #barangbaby  #barangbayi  #barangbabymurah  #barangbabyonline  #barangbayimurah 
NUK Kiddy Spout Cup ni untuk 12 bulan ke atas ya. Sebaik sahaja baby tumbuh gigi, semua benda diorang nak gigit. So NUK Spout Cup ni boleh tahan gigitan & tahan penggunaan kerap. Boleh memuatkan 300ml minuman.

Material dia transparent, jadi senang nak tengok air dah tinggal sikit atau dah habis.

Lagi BEST, dia leak proof (tahan bocor). Kalau tuang2 pun tak tumpah melainkan kalau time dia hisap.

Penutup dia bersambung dengan botol, jadi tak mudah hilang.

JIMAT tau beli yang ni, sebab boleh jadikan botol susu jugak. Tanggalkan spout & masukkan puting NUK yang wideneck. Then jadila botol 🌹

Tatau laa nak cakap camana bestnya drinking cup yang ni 😍 .

Special price : RM37 per cup .

Boleh terus ke profile @babiesmall & klik link www.wasap.my/60123449344 untuk pesanan okay! .

#nukmalaysia #nukbottle #nukoriginal #nukmurah #nukwinniethepooh #nukdecorated #barangbaby #botolsusubayi #botolsusumurah #barangbabyonline #sayajualmurah #sayajualbarangbaby #breastfeeding #babiesworld #babiesmall #barangbaby #botolsusubayi #nukcup #nukkiddycup #nukspoutcup
NUK Kiddy Spout Cup ni untuk 12 bulan ke atas ya. Sebaik sahaja baby tumbuh gigi, semua benda diorang nak gigit. So NUK Spout Cup ni boleh tahan gigitan & tahan penggunaan kerap. Boleh memuatkan 300ml minuman. Material dia transparent, jadi senang nak tengok air dah tinggal sikit atau dah habis. Lagi BEST, dia leak proof (tahan bocor). Kalau tuang2 pun tak tumpah melainkan kalau time dia hisap. Penutup dia bersambung dengan botol, jadi tak mudah hilang. JIMAT tau beli yang ni, sebab boleh jadikan botol susu jugak. Tanggalkan spout & masukkan puting NUK yang wideneck. Then jadila botol 🌹 Tatau laa nak cakap camana bestnya drinking cup yang ni 😍 . Special price : RM37 per cup . Boleh terus ke profile @babiesmall & klik link www.wasap.my/60123449344 untuk pesanan okay! . #nukmalaysia  #nukbottle  #nukoriginal  #nukmurah  #nukwinniethepooh  #nukdecorated  #barangbaby  #botolsusubayi  #botolsusumurah  #barangbabyonline  #sayajualmurah  #sayajualbarangbaby  #breastfeeding  #babiesworld  #babiesmall  #barangbaby  #botolsusubayi  #nukcup  #nukkiddycup  #nukspoutcup 
BUTTERFLY FISHER PRICE ROCKER
→ Rm 150 Semenanjung shj
→ Whatsapp / Tele ~ 019 3399842

COLOUR: PINK

A seat for play, a seat for feeding, a seat for rest and it grows with baby. Bat-at toys keep baby entertained and help strengthen baby's senses. Calming vibrations and a reclining seat help soothe. Easy transitions let you use it from infant to toddler up to 40 lbs (18 kg).
Fisher-Price Infant-to-Toddler Rocker :
Fold-out kickstand & reclining seat for feeding or napping
Bat-at toys & musical butterfly help stimulate baby's senses
Deep cradle seat with calming vibrations helps soothe younger babies
Toy bar easily removes for older babies to sit & play
Easy conversion to toddler rocker

#bajubabymurah#bajubaby#botolsusumurah#botolsusu#botolsusustainlesssteel#barangbabymurah#barangbaby#strollerbabymurah#strollerbaby#carseatbabymurah#carseatbaby#carriermurah#diaperbag#playground#slide#kidsslide#toys#educationaltoy#rocker#babyrocker#scootermurah#bedungbaby#kainbedungbaby#safetyharness#harness#mainan#mainanmurah#basikal#bicycle#basikalbudak
BUTTERFLY FISHER PRICE ROCKER → Rm 150 Semenanjung shj → Whatsapp / Tele ~ 019 3399842 COLOUR: PINK A seat for play, a seat for feeding, a seat for rest and it grows with baby. Bat-at toys keep baby entertained and help strengthen baby's senses. Calming vibrations and a reclining seat help soothe. Easy transitions let you use it from infant to toddler up to 40 lbs (18 kg). Fisher-Price Infant-to-Toddler Rocker : Fold-out kickstand & reclining seat for feeding or napping Bat-at toys & musical butterfly help stimulate baby's senses Deep cradle seat with calming vibrations helps soothe younger babies Toy bar easily removes for older babies to sit & play Easy conversion to toddler rocker #bajubabymurah #bajubaby #botolsusumurah #botolsusu #botolsusustainlesssteel #barangbabymurah #barangbaby #strollerbabymurah #strollerbaby #carseatbabymurah #carseatbaby #carriermurah #diaperbag #playground #slide #kidsslide #toys #educationaltoy #rocker #babyrocker #scootermurah #bedungbaby #kainbedungbaby #safetyharness #harness #mainan #mainanmurah #basikal #bicycle #basikalbudak 
SLIMMING?
.
Nak maintain badan? Ambilla Lecithin. Ianya pengemulsi semulajadi kerana Lecithin mempunyai kesan melekat pada lemak. Ia menyebabkan lemak terapung dlm darah & mencegah lemak dari melekat di dinding membran. .
.
Fungsi Lecithin yang famous ialah memecahkan LEMAK. Untuk kurangkan berat badan, tambah OMEGA GUARD (bakar lemak) dan ALFALFA COMPLEX (perangkap lemak) sekali.

Lecithin jugak sesuai untuk ibu menyusu bayi yg mengalami BENGKAK SUSU.
.
KELEBIHAN LECITHIN YANG LAIN
.
🍀bertindak sebagai pelarut utk kolesterol, triglycerides & lemak2 yg lain
.
🍀membantu mencegah penyakit seperti tekanan darah tinggi, strok, penyakit jantung
.
🍀mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dgn senaman yg sesuai
.
🍀memainkan peranan utama dlm penyerapan zat2 penting dari saluran darah ke dalam sel2 badan. Tanpa Lecithin yg mencukupi, sel membran akan mengeras & menyukarkan proses penyerapan zat2
.
🍀membantu mengurangkan/mencegah penyakit berkaitan hati
.
🍀lecithin juga merupakan makanan otak & saraf. Ia membantu sel otak berkembang .
🍀lecithin dipercayai mampu mengurangkan/ mencegah penyakit nyanyuk/Alzheimer's disease
.
🍀bertindak sebagai pelincir bagi sendi2 & membantu dlm penjagaan tisu buah pinggang & sistem penghadaman
.
🍀lecithin juga adalah zat utk kecantikan. Ia perlu dlm menghasilkan rambut sihat, cantik berkilat, kulit yg lembut gebu & mencegah ekzema
.
🍀diperlukan dlm penghasilan pelbagai hormon seperti epinephrine
.
🍀mengelak masalah obesiti

Syamimi fatin
019-4135838

#lecithin #lecithinshaklee #setkurus #setkurusshaklee #setslimming #setslimmingshaklee #shakleeSgpetani #sayajualshaklee #bengkaksusu #barangbaby
SLIMMING? . Nak maintain badan? Ambilla Lecithin. Ianya pengemulsi semulajadi kerana Lecithin mempunyai kesan melekat pada lemak. Ia menyebabkan lemak terapung dlm darah & mencegah lemak dari melekat di dinding membran. . . Fungsi Lecithin yang famous ialah memecahkan LEMAK. Untuk kurangkan berat badan, tambah OMEGA GUARD (bakar lemak) dan ALFALFA COMPLEX (perangkap lemak) sekali. Lecithin jugak sesuai untuk ibu menyusu bayi yg mengalami BENGKAK SUSU. . KELEBIHAN LECITHIN YANG LAIN . 🍀bertindak sebagai pelarut utk kolesterol, triglycerides & lemak2 yg lain . 🍀membantu mencegah penyakit seperti tekanan darah tinggi, strok, penyakit jantung . 🍀mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dgn senaman yg sesuai . 🍀memainkan peranan utama dlm penyerapan zat2 penting dari saluran darah ke dalam sel2 badan. Tanpa Lecithin yg mencukupi, sel membran akan mengeras & menyukarkan proses penyerapan zat2 . 🍀membantu mengurangkan/mencegah penyakit berkaitan hati . 🍀lecithin juga merupakan makanan otak & saraf. Ia membantu sel otak berkembang . 🍀lecithin dipercayai mampu mengurangkan/ mencegah penyakit nyanyuk/Alzheimer's disease . 🍀bertindak sebagai pelincir bagi sendi2 & membantu dlm penjagaan tisu buah pinggang & sistem penghadaman . 🍀lecithin juga adalah zat utk kecantikan. Ia perlu dlm menghasilkan rambut sihat, cantik berkilat, kulit yg lembut gebu & mencegah ekzema . 🍀diperlukan dlm penghasilan pelbagai hormon seperti epinephrine . 🍀mengelak masalah obesiti Syamimi fatin 019-4135838 #lecithin  #lecithinshaklee  #setkurus  #setkurusshaklee  #setslimming  #setslimmingshaklee  #shakleeSgpetani  #sayajualshaklee  #bengkaksusu  #barangbaby 
🎀LADYBIRD TRICYCLE🎀.
.
💰HARGA : RM90
📮INCLUDE POSTAGE.
.
📲WHATSAPP :012-4003870.
.
DETAILS.
✅MATERIAL : STEEL + PLASTICS.
✅AGE : 2-6 YEARS.
✅WHEELS : 3 WHEELS.
✅FUNCTION : TRICYCLE.
✅FEATURE : FASHIONABLE SAFE.
✅WITH DRINKING BOTTLE.
.
📌SLIDE KE KIRI PADA GAMBAR UTK UKURAN & GAMBAR YG LAIN (UNTUK GAMBARAN LEBIH JELAS,BOLEH WHATSAPP).
.
.#barangbaby #barangbabymurah #headbandbaby #headbandcantik #headbandlawa #headbandbabymurah #bajubaby #bajubabymalaysia #barangbabymalaysia #bajubabymurah #headbandbabymalaysia #setbajubabycantik #setbajubabygirl #bajubabygirl #bajubabyboy #bajubabygirlmalaysia #bajubabygirlcantik #kasutbudak #kasutbaby #kasutbudakmurah #kasutraya #kasutbudaklelaki #kasutbudakmalaysia
🎀LADYBIRD TRICYCLE🎀. . 💰HARGA : RM90 📮INCLUDE POSTAGE. . 📲WHATSAPP :012-4003870. . DETAILS. ✅MATERIAL : STEEL + PLASTICS. ✅AGE : 2-6 YEARS. ✅WHEELS : 3 WHEELS. ✅FUNCTION : TRICYCLE. ✅FEATURE : FASHIONABLE SAFE. ✅WITH DRINKING BOTTLE. . 📌SLIDE KE KIRI PADA GAMBAR UTK UKURAN & GAMBAR YG LAIN (UNTUK GAMBARAN LEBIH JELAS,BOLEH WHATSAPP). . .#barangbaby  #barangbabymurah  #headbandbaby  #headbandcantik  #headbandlawa  #headbandbabymurah  #bajubaby  #bajubabymalaysia  #barangbabymalaysia  #bajubabymurah  #headbandbabymalaysia  #setbajubabycantik  #setbajubabygirl  #bajubabygirl  #bajubabyboy  #bajubabygirlmalaysia  #bajubabygirlcantik  #kasutbudak  #kasutbaby  #kasutbudakmurah  #kasutraya  #kasutbudaklelaki  #kasutbudakmalaysia 
Alhamdulillah. Tq for buying from us.♥ Anda bila lagi?

Promosi kami akan tamat ESOK. Dapatkan sekurang2nya sehelai #muslinswaddle atau #lampinbedung untuk #baby kesayangan anda sekarang. #bakalibu dan #bakalayah wajib tau apa kegunaan2 #swaddle ini mulai sekarang. Bila dah tau memang dah xhairan kenapa orang lain beli 5 helai sekaligus. Yup 5 helai puan! 
Tapi mana nak cekau duit nak beli 5 helai sekaligus ni? Nak beli satu pun agak mahal😯
JANGAN RISAU. Highlandsbaby sekarang tengah buat promosi. Disamping design2 yg trending, harga kami juga berpatutan.
Promosi kami seperti berikut:
Package 1: Beli 5 helai dengan harga RM130 dapat 1 helai 🆓Muslin Swaddle (T&C applied). Package 2: Beli 5 helai dengan harga RM115 dapat 1 helai 🆓receiving blanket (T&C applied). 📮Postage exlcuded.
🆓 delivery to all resident of Putrajaya.

BERBALOI2😁

Normal purchase price (without promo)?
1. Buy 1 at RM25.(exclude postage)
2. Buy 3 at RM70.(exclude postage)
3. Buy 5 at RM125 and get 🆓 postage.
Kenapa perlukan swaddle2 kami?
1. Saiz yang sesuai dgn baby. Xterlalu besar.
2. Design yang cantik dan terkini.
3. 💯 cotton.
4. Short to long term use. From newborn up to 12months (depending on the baby size).
5. Able to withstand for more than hundred times repeated washing.
6. To keep your baby comfort.
7. It can be used for more than 5 ways. (follow our instagram to know the way to use swaddle). Method of payment?
1. By cash upon delivery (C.O.D).
2. By bank in or transfer to our Maybank account.
Method of delivery?
1. On the same day upon order being made (applied for C.O.D only).
2. Postage : Within 2 working days after payment receive in the account. (bank in or transfer via the same Bank are encouraged to apply to avoid any delay in delivery). Hubungi kami sekarang atau klik link attached in our profile for more detail and query.
📲0126961896
Open for order : Monday - Sunday

#highlandsbaby #promotion #deepavali #putrajaya #hadiah #perempuan #codputrajaya #nursery #hamil #nursing #menyusu #stroller #tummytime #barangbaby #katilbaby #baby #newborn #bayi #bedungbaby #anakku #lampinbedung #lampincorak
Alhamdulillah. Tq for buying from us.♥ Anda bila lagi? Promosi kami akan tamat ESOK. Dapatkan sekurang2nya sehelai #muslinswaddle  atau #lampinbedung  untuk #baby  kesayangan anda sekarang. #bakalibu  dan #bakalayah  wajib tau apa kegunaan2 #swaddle  ini mulai sekarang. Bila dah tau memang dah xhairan kenapa orang lain beli 5 helai sekaligus. Yup 5 helai puan! Tapi mana nak cekau duit nak beli 5 helai sekaligus ni? Nak beli satu pun agak mahal😯 JANGAN RISAU. Highlandsbaby sekarang tengah buat promosi. Disamping design2 yg trending, harga kami juga berpatutan. Promosi kami seperti berikut: Package 1: Beli 5 helai dengan harga RM130 dapat 1 helai 🆓Muslin Swaddle (T&C applied). Package 2: Beli 5 helai dengan harga RM115 dapat 1 helai 🆓receiving blanket (T&C applied). 📮Postage exlcuded. 🆓 delivery to all resident of Putrajaya. BERBALOI2😁 Normal purchase price (without promo)? 1. Buy 1 at RM25.(exclude postage) 2. Buy 3 at RM70.(exclude postage) 3. Buy 5 at RM125 and get 🆓 postage. Kenapa perlukan swaddle2 kami? 1. Saiz yang sesuai dgn baby. Xterlalu besar. 2. Design yang cantik dan terkini. 3. 💯 cotton. 4. Short to long term use. From newborn up to 12months (depending on the baby size). 5. Able to withstand for more than hundred times repeated washing. 6. To keep your baby comfort. 7. It can be used for more than 5 ways. (follow our instagram to know the way to use swaddle). Method of payment? 1. By cash upon delivery (C.O.D). 2. By bank in or transfer to our Maybank account. Method of delivery? 1. On the same day upon order being made (applied for C.O.D only). 2. Postage : Within 2 working days after payment receive in the account. (bank in or transfer via the same Bank are encouraged to apply to avoid any delay in delivery). Hubungi kami sekarang atau klik link attached in our profile for more detail and query. 📲0126961896 Open for order : Monday - Sunday #highlandsbaby  #promotion  #deepavali  #putrajaya  #hadiah  #perempuan  #codputrajaya  #nursery  #hamil  #nursing  #menyusu  #stroller  #tummytime  #barangbaby  #katilbaby  #baby  #newborn  #bayi  #bedungbaby  #anakku  #lampinbedung  #lampincorak 
Pilihan puree dan porridge @babyeatsbyjustlixa untuk bayi bermula umur 6 bulan..
.
#panaskanje dan terus boleh dimakan.. .
.
Nak order, whatsapp @_mylittlebites_ di 012-2709868
.
CHERAS - AMPANG - CYBERJAYA - PUTRAJAYA.
#bebj #makananbayi #sayajual #barangbaby #makananhalal #babyfood #cyberjaya #putrajaya #cheras #ampang #kajang #bangi - #regrann - #regrann
Gentle reminder mummies. 
Jgn nangis tau kalau terlepas. No postage fee sampai 20 oct je.
. 
JOIELLE BABY FLASH SALE!!
.
.
Semperna Deepavali! Purchase 3items and above dapatkan FREE POSTAGE!
.
.
Bermula 18 october sehingga 20 October SAHAJA!! Item mana jadi pilihan mommies?☺ 1) Baby bath
2) Top to toe
3) Shampoo
4) Baby Cream
5) Lotion
6) Nappy cream
7) Baby oil
8)Chest & tummy rub
9) Vco bath
10) Vco cream
11) Vco lotion
12) Feminime wash for mommies
.
Meh pm sis skrg. Sis tunggu.
.
WhatsApp .
📲Whatsapp 0196118198
📲Whatsapp 0196118198
📲Whatsapp 0196118198
.
Malas nak save nombor, click kt bio boleh direct terus ke whatsapp
#joielle #joiellekualalumpur #joiellemurah  #ruamsuau #ruamlamping #mandibaby #babyessentials #babybath #joielleproduct #vcojoielle #vco #virgaincoconutoil #aloevera #vitaminE #babyskincare #skincare #ruampanas #babybath #babycream #babyoil #babyproduct #barangbaby #babylotion #babybath #babyoil #eczemamanagement  #teammamaiprodukhot #teammaibaby #halal #baby #teammamai #teamamaipower
#teamamaigergous
Gentle reminder mummies. Jgn nangis tau kalau terlepas. No postage fee sampai 20 oct je. . JOIELLE BABY FLASH SALE!! . . Semperna Deepavali! Purchase 3items and above dapatkan FREE POSTAGE! . . Bermula 18 october sehingga 20 October SAHAJA!! Item mana jadi pilihan mommies?☺ 1) Baby bath 2) Top to toe 3) Shampoo 4) Baby Cream 5) Lotion 6) Nappy cream 7) Baby oil 8)Chest & tummy rub 9) Vco bath 10) Vco cream 11) Vco lotion 12) Feminime wash for mommies . Meh pm sis skrg. Sis tunggu. . WhatsApp . 📲Whatsapp 0196118198 📲Whatsapp 0196118198 📲Whatsapp 0196118198 . Malas nak save nombor, click kt bio boleh direct terus ke whatsapp #joielle  #joiellekualalumpur  #joiellemurah  #ruamsuau  #ruamlamping  #mandibaby  #babyessentials  #babybath  #joielleproduct  #vcojoielle  #vco  #virgaincoconutoil  #aloevera  #vitaminE  #babyskincare  #skincare  #ruampanas  #babybath  #babycream  #babyoil  #babyproduct  #barangbaby  #babylotion  #babybath  #babyoil  #eczemamanagement  #teammamaiprodukhot  #teammaibaby  #halal  #baby  #teammamai  #teamamaipower  #teamamaigergous 
.
Jgn ambik mudah ttg penjagaan kulit. Hari2 duk tempek foundation, 3 4 jenis krim,mekap tebal2 sampai liang pori semua tersumbat.INGAT! Kulit kita pn nk bernafas jgk.Jgn salahkan org lain kalau tetamu x diundang mcm jerawat,jeragat semua menyinggah.
.
Utk dalaman maby kita dh jaga mkn..ambik supplement mcm2. Tp kena jgk apply vitamin utk kulit.
.
Elanish White Glow Serum ni byk kebaikannya. Ia ibarat vitamin yg akan mengembalikan & memulihkan kulit dr kerosakan. Apply 2 kali sehari je x yah nk buat appointment pi treatment beratus beribu terbang. Jimat masa,jimat wang. Yang penting PUAS HATI bila kulit sihat cantik & bebas cela.
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
👍Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit.
👍 Menyamaratakan tona warna kulit.
👍 Mengatasi masalah kulit berminyak.
👍 Kurang kedutan pada kulit muka.
👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
👍 Menganjal dan melembapkan kulit.
👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
👍 Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka.
👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi
👍 dan garis2 halus pd wajah.
👍 Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan
👍 ruam lampin pd bayi.
👍 Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus
👍 memberi keserian pada wajah.
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share...
.
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp +60182642604
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/+60182642604/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia
. Jgn ambik mudah ttg penjagaan kulit. Hari2 duk tempek foundation, 3 4 jenis krim,mekap tebal2 sampai liang pori semua tersumbat.INGAT! Kulit kita pn nk bernafas jgk.Jgn salahkan org lain kalau tetamu x diundang mcm jerawat,jeragat semua menyinggah. . Utk dalaman maby kita dh jaga mkn..ambik supplement mcm2. Tp kena jgk apply vitamin utk kulit. . Elanish White Glow Serum ni byk kebaikannya. Ia ibarat vitamin yg akan mengembalikan & memulihkan kulit dr kerosakan. Apply 2 kali sehari je x yah nk buat appointment pi treatment beratus beribu terbang. Jimat masa,jimat wang. Yang penting PUAS HATI bila kulit sihat cantik & bebas cela. . Antara fungsi yg sangat efektif : . 👍Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit. 👍 Menyamaratakan tona warna kulit. 👍 Mengatasi masalah kulit berminyak. 👍 Kurang kedutan pada kulit muka. 👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 👍 Menganjal dan melembapkan kulit. 👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👍 Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. 👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka. 👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi 👍 dan garis2 halus pd wajah. 👍 Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan 👍 ruam lampin pd bayi. 👍 Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus 👍 memberi keserian pada wajah. . Jom dptkan harga PROMOSI skrg! sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share... . . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +60182642604 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+60182642604/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #tudungmurah  #shawlinstant  #shawlmurah  #elanishbeauty  #elanishwhiteglowserum  #elanishserum  #whiteglowserum  #testimonielanishserum  #sayajual  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #jerawat  #jeragat  #flawless  #serum  #kulitkusam  #trustedseller  #visitmyig  #nakcantik  #skincaremalaysia  #instashopmalaysia  #produkkecantikan  #shahalam  #kualalumpur  #uitm  #unikl  #msu  #barangbaby  #bajubaby  #onlineshopmalaysia 
Breastpad by lynda raspberry tailor..
Di perbuat dari kain 100% cotton..
Mempunyai lapisan kalis air di bahagian depan.supaya bra tidak basah..
Blh basuh berulang kali.jimat sangat2 u'll..
Stok terhad tau..
Corak pn cantik2.
Comel sgt2.
So ibu2 mari2 sini..
Beli2 jgn x beli.. Murah terlebih murah.. Rm3 sepasang..😱😱😱 Nk tau corak yg available 
Wasap 0198440185

#bedungmurah #bedung #bedungbaby #bedunglebar
#barut
#barutgantung
#barut3tali
#barutcomel
#breastpad
#barutmurah
#kelengkapanbayi #newborn #baby #bayicomel #barangbaby #barangbayi
#kelengkapanbaby #bantalkaripap #bantalkaripapmurah
#barutcotton
#barutcorak
#jombeli #bindermurah
#pama #momtobe #binderbaby  #nursingpad
#tailor #tukangjahit 
#lyndaraspberrytailor
Breastpad by lynda raspberry tailor.. Di perbuat dari kain 100% cotton.. Mempunyai lapisan kalis air di bahagian depan.supaya bra tidak basah.. Blh basuh berulang kali.jimat sangat2 u'll.. Stok terhad tau.. Corak pn cantik2. Comel sgt2. So ibu2 mari2 sini.. Beli2 jgn x beli.. Murah terlebih murah.. Rm3 sepasang..😱😱😱 Nk tau corak yg available Wasap 0198440185 #bedungmurah  #bedung  #bedungbaby  #bedunglebar  #barut  #barutgantung  #barut3tali  #barutcomel  #breastpad  #barutmurah  #kelengkapanbayi  #newborn  #baby  #bayicomel  #barangbaby  #barangbayi  #kelengkapanbaby  #bantalkaripap  #bantalkaripapmurah  #barutcotton  #barutcorak  #jombeli  #bindermurah  #pama  #momtobe  #binderbaby  #nursingpad  #tailor  #tukangjahit  #lyndaraspberrytailor 
Alololo..shomelnya diaaa..😍
.
Knot Bow Nylon Headband
4 pcs RM 20
.
Facebook page : chic baby headband
Instagram : @chicbabyheadband
.
Whatsapp : 01133811082
.
#knottedheadband #knotbowheadband #sayajualheadband #headbandmurah  #headbandborong #borongheadband #newbornheadband #nylonheadbandmalaysia #headbandmurahmalaysia  #bazaarpaknil #babygirl #babyheadband  #cekakbaby #headbandbaby #nylonheadbandborong #nylonheadbandmurah #nylonheadbands #shopeeMY #headbandbrunei #barangbaby #headbandsingapore
Alololo..shomelnya diaaa..😍 . Knot Bow Nylon Headband 4 pcs RM 20 . Facebook page : chic baby headband Instagram : @chicbabyheadband . Whatsapp : 01133811082 . #knottedheadband  #knotbowheadband  #sayajualheadband  #headbandmurah  #headbandborong  #borongheadband  #newbornheadband  #nylonheadbandmalaysia  #headbandmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #babygirl  #babyheadband  #cekakbaby  #headbandbaby  #nylonheadbandborong  #nylonheadbandmurah  #nylonheadbands  #shopeeMY  #headbandbrunei  #barangbaby  #headbandsingapore 
Multifunction as cooler and diaper bag, also suits as office wear.
.
Unique design with special drawer compartment for cooler bag.
. 
Can be used in dual style either as bagpack or shoulder bag.
.
Free 1 changing mat and FREE POSTAGE 😊
.
Preoder eta 18/10/17
Rm205 💋💋💋
.
#allegracoolerbag #coolerbagallegra #begsusu #glassstoragebottle #allegra #gabag #breastmilk #breastfeeding #sayajualmurah #susuibu #autumnz #barangbaby #milkbooster #bfmummy #coolerbag 
#glassstorage #breastfeeding #breastpumpmurah #breastmilk #gabag #allegra #autumnz #sayajualmurah #barangbaby #bazarpaknil
Multifunction as cooler and diaper bag, also suits as office wear. . Unique design with special drawer compartment for cooler bag. . Can be used in dual style either as bagpack or shoulder bag. . Free 1 changing mat and FREE POSTAGE 😊 . Preoder eta 18/10/17 Rm205 💋💋💋 . #allegracoolerbag  #coolerbagallegra  #begsusu  #glassstoragebottle  #allegra  #gabag  #breastmilk  #breastfeeding  #sayajualmurah  #susuibu  #autumnz  #barangbaby  #milkbooster  #bfmummy  #coolerbag  #glassstorage  #breastfeeding  #breastpumpmurah  #breastmilk  #gabag  #allegra  #autumnz  #sayajualmurah  #barangbaby  #bazarpaknil 
❤️Milk Planet Storage Bottle Colourful❤️
.
🍼Standard Colourfull Bottle
🍼5oz
🍼1 Box Have 10 Bottles
.
.
#botolsusubaby #botolsusumurah #botolsusumilkplanet #botolsusu5oz #storagebottle #milkplanetstoragebottle #storagebottlemurah #storagebottlesmurah #baby #barangbaby bfmummyshop #breastfeeding #visitmyig #bazarpaknilmurah
Crash family!
Crash family!
NUNA LEAF TWILIGHT

WARRANTY 2 TAHUN

Tahan sangat lama!! Struktur yang kuat dan kukuh.Cover @ pelapik boleh dibasuh.Cover @ pelapik dibuat dari organic cotton yang lembut.Design yang simple so mudah nak angkut ke sana ke mari.Tak guna bateri atau elektrik tapi guna tenaga kinetik. Tolak sekali ia akan swing @ berayun ke kiri dan kanan dengan lembutnya selama beberapa minit .Ada pelaras kekunci @ lock level. Boleh kunci jika tak nak Nuna Leaf berayun semasa beri makan atau bermain.Slightly reclined jadi baby boleh tidur lena dengan selamat dalam Nuna Leaf ketika selsema.Seat belt Velcro mudah laras, 3-point, soft & padded.Sangat kuat dan boleh menampung berat sehingga 60 kilogram.. bukan 6 kilo tau…60..enam puluh kilo!! Apa maknanya tu?? Nuna Leaf boleh diguna dari baby newborn hinggalah dia dah besar. Abang kakak pun boleh duduk kat Nuna Leaf ni

READY STOCK

Normal price RM1399

Our price RM1190 only

WHATSAPP zaty 0133433275
InshaAllah zaty akan reply zass laju2😊
.
BOLEH SELF PICKUP / COD SELECTED AREA/
delivery by runner
ATAU POS pun boleh
.

#nunaleaf #nunaleafmalaysia #nunaleafcurvemalaysia #nunaleafcurve #nunamalaysia #nunaselangor #nunaleaftwilight #nunaleafreadystock #nunaleafkualalumpur #sayajualnuna #barangbaby
NUNA LEAF TWILIGHT WARRANTY 2 TAHUN Tahan sangat lama!! Struktur yang kuat dan kukuh.Cover @ pelapik boleh dibasuh.Cover @ pelapik dibuat dari organic cotton yang lembut.Design yang simple so mudah nak angkut ke sana ke mari.Tak guna bateri atau elektrik tapi guna tenaga kinetik. Tolak sekali ia akan swing @ berayun ke kiri dan kanan dengan lembutnya selama beberapa minit .Ada pelaras kekunci @ lock level. Boleh kunci jika tak nak Nuna Leaf berayun semasa beri makan atau bermain.Slightly reclined jadi baby boleh tidur lena dengan selamat dalam Nuna Leaf ketika selsema.Seat belt Velcro mudah laras, 3-point, soft & padded.Sangat kuat dan boleh menampung berat sehingga 60 kilogram.. bukan 6 kilo tau…60..enam puluh kilo!! Apa maknanya tu?? Nuna Leaf boleh diguna dari baby newborn hinggalah dia dah besar. Abang kakak pun boleh duduk kat Nuna Leaf ni READY STOCK Normal price RM1399 Our price RM1190 only WHATSAPP zaty 0133433275 InshaAllah zaty akan reply zass laju2😊 . BOLEH SELF PICKUP / COD SELECTED AREA/ delivery by runner ATAU POS pun boleh . #nunaleaf  #nunaleafmalaysia  #nunaleafcurvemalaysia  #nunaleafcurve  #nunamalaysia  #nunaselangor  #nunaleaftwilight  #nunaleafreadystock  #nunaleafkualalumpur  #sayajualnuna  #barangbaby 
NUNA LEAF CINDER

Tahan sangat lama!! Struktur yang kuat dan kukuh.Cover @ pelapik boleh dibasuh.Cover @ pelapik dibuat dari organic cotton yang lembut.Design yang simple so mudah nak angkut ke sana ke mari.Tak guna bateri atau elektrik tapi guna tenaga kinetik. Tolak sekali ia akan swing @ berayun ke kiri dan kanan dengan lembutnya selama beberapa minit .Ada pelaras kekunci @ lock level. Boleh kunci jika tak nak Nuna Leaf berayun semasa beri makan atau bermain.Slightly reclined jadi baby boleh tidur lena dengan selamat dalam Nuna Leaf ketika selsema.Seat belt Velcro mudah laras, 3-point, soft & padded.Sangat kuat dan boleh menampung berat sehingga 60 kilogram.. bukan 6 kilo tau…60..enam puluh kilo!! Apa maknanya tu?? Nuna Leaf boleh diguna dari baby newborn hinggalah dia dah besar. Abang kakak pun boleh duduk kat Nuna Leaf ni

READY STOCK

Normal price RM1399

Our price RM1190 only

WHATSAPP zaty 0133433275
InshaAllah zaty akan reply zass laju2😊
.
BOLEH SELF PICKUP / COD SELECTED AREA/
delivery by runner
ATAU POS pun boleh
.

#nunaleaf #nunaleafmalaysia #nunaleafcurvemalaysia #nunaleafcurve #nunamalaysia #nunaselangor #nunaleafcinder #nunaleafreadystock #nunaleafkualalumpur #sayajualnuna #barangbaby
NUNA LEAF CINDER Tahan sangat lama!! Struktur yang kuat dan kukuh.Cover @ pelapik boleh dibasuh.Cover @ pelapik dibuat dari organic cotton yang lembut.Design yang simple so mudah nak angkut ke sana ke mari.Tak guna bateri atau elektrik tapi guna tenaga kinetik. Tolak sekali ia akan swing @ berayun ke kiri dan kanan dengan lembutnya selama beberapa minit .Ada pelaras kekunci @ lock level. Boleh kunci jika tak nak Nuna Leaf berayun semasa beri makan atau bermain.Slightly reclined jadi baby boleh tidur lena dengan selamat dalam Nuna Leaf ketika selsema.Seat belt Velcro mudah laras, 3-point, soft & padded.Sangat kuat dan boleh menampung berat sehingga 60 kilogram.. bukan 6 kilo tau…60..enam puluh kilo!! Apa maknanya tu?? Nuna Leaf boleh diguna dari baby newborn hinggalah dia dah besar. Abang kakak pun boleh duduk kat Nuna Leaf ni READY STOCK Normal price RM1399 Our price RM1190 only WHATSAPP zaty 0133433275 InshaAllah zaty akan reply zass laju2😊 . BOLEH SELF PICKUP / COD SELECTED AREA/ delivery by runner ATAU POS pun boleh . #nunaleaf  #nunaleafmalaysia  #nunaleafcurvemalaysia  #nunaleafcurve  #nunamalaysia  #nunaselangor  #nunaleafcinder  #nunaleafreadystock  #nunaleafkualalumpur  #sayajualnuna  #barangbaby 
If you love muslin, this super soft mini is a must have item! 😙😙😙 because its bamboodazzled! 
_

Weegoamigo RM165 for pack of 8 // used to sell it at RM185 now its on reduced!
_

size 60cm x 60cm 
the size is ideal as on the go essential for your baby! 
Be it feeding time, bathing time, play time or sleep time! 
_

DM or WA +61404670884 💜💜💜 #barangbaby #barangbabymurah #lampinbaby #bedungbaby #bedungbabymurah #bajubaby
If you love muslin, this super soft mini is a must have item! 😙😙😙 because its bamboodazzled! _ Weegoamigo RM165 for pack of 8 // used to sell it at RM185 now its on reduced! _ size 60cm x 60cm the size is ideal as on the go essential for your baby! Be it feeding time, bathing time, play time or sleep time! _ DM or WA +61404670884 💜💜💜 #barangbaby  #barangbabymurah  #lampinbaby  #bedungbaby  #bedungbabymurah  #bajubaby 
If you love muslin, this super soft mini is a must have item! 😙😙😙 because its bamboodazzled! 
_

Weegoamigo RM165 for pack of 8 // used to sell it at RM185 now its on reduced! 
_

size 60cm x 60cm 
the size is ideal as on the go essential for your baby! 
Be it feeding time, bathing time, play time or sleep time! 
_

DM or WA +61404670884 💜💜💜 #barangbaby #barangbabymurah #lampinbaby #bedungbaby #bedungbabymurah #bajubaby
If you love muslin, this super soft mini is a must have item! 😙😙😙 because its bamboodazzled! _ Weegoamigo RM165 for pack of 8 // used to sell it at RM185 now its on reduced! _ size 60cm x 60cm the size is ideal as on the go essential for your baby! Be it feeding time, bathing time, play time or sleep time! _ DM or WA +61404670884 💜💜💜 #barangbaby  #barangbabymurah  #lampinbaby  #bedungbaby  #bedungbabymurah  #bajubaby 
RM102 for pack of 3
Aden Anais Disney Winnie The Pooh muslin square 70cm x 70cm
Ideal size for security blanket, burpy cloth, bib, tummy time blanket and many more! 
_

just chuck in this essential into ur baby bag and go!
_

Ready stock in less than 2weeks
DM or WA +61404670884
postage SM RM7 SS RM10

#barangbaby #bedungbabymurah #bedungbaby #adenanaismalaysia #lampinbaby #bajubaby
RM102 for pack of 3 Aden Anais Disney Winnie The Pooh muslin square 70cm x 70cm Ideal size for security blanket, burpy cloth, bib, tummy time blanket and many more! _ just chuck in this essential into ur baby bag and go! _ Ready stock in less than 2weeks DM or WA +61404670884 postage SM RM7 SS RM10 #barangbaby  #bedungbabymurah  #bedungbaby  #adenanaismalaysia  #lampinbaby  #bajubaby 
RM102 for pack of 3
Aden Anais Disney Bambi muslin square 70cm x 70cm
Ideal size for security blanket, burpy cloth, bib, tummy time blanket and many more! 
_

just chuck in this essential into ur baby bag and go!
_

Ready stock in less than 2weeks
DM or WA +61404670884
postage SM RM7 SS RM10

#barangbaby #bedungbabymurah #bedungbaby #adenanaismalaysia #lampinbaby #bajubaby
RM102 for pack of 3 Aden Anais Disney Bambi muslin square 70cm x 70cm Ideal size for security blanket, burpy cloth, bib, tummy time blanket and many more! _ just chuck in this essential into ur baby bag and go! _ Ready stock in less than 2weeks DM or WA +61404670884 postage SM RM7 SS RM10 #barangbaby  #bedungbabymurah  #bedungbaby  #adenanaismalaysia  #lampinbaby  #bajubaby 
RM99 for pack of 5 
Aden Anais muslin square 70cm x 70cm
Ideal size for security blanket, burpy cloth, bib, tummy time blanket and many more! 
_

just chuck in this essential into ur baby bag and go! 
_

Ready stock in less than 2weeks
DM or WA +61404670884
postage SM RM7 SS RM10

#barangbaby #bedungbabymurah #bedungbaby #adenanaismalaysia #lampinbaby #bajubaby
RM99 for pack of 5
Aden Anais muslin square 70cm x 70cm
Ideal size for security blanket, burpy cloth, bib, tummy time blanket and many more! 
_

just chuck in this essential into ur baby bag and go!
_

Ready stock in less than 2weeks
DM or WA +61404670884
postage SM RM7 SS RM10

#barangbaby #bedungbabymurah #bedungbaby #adenanaismalaysia #lampinbaby #bajubaby
.
.
BESTSELLER BLANKET ‼️
.
👶🏻 Material : Cotton
👶🏻 Size : 80 x 75cm
.
✔️ Easy to wash
✔️ Super soft & comfy
✔️ Multi-purposed blanket
.
📲 +60173713646
📲 +60173713646
📲 +60173713646

Do whatsapp us for more details.
Thank you ❤️
.
#babyblanket #blanket #babystuff #newborn #newbornstuff #swaddle #babyswaddle #cheveronblanket #babyblanketmalaysia #babyblanketmurah #barangbabymurah #babystuffmalaysia #barangbaby #barangbabymalaysia #bedung #lampin #printedblanket #lapikbaby
. . BESTSELLER BLANKET ‼️ . 👶🏻 Material : Cotton 👶🏻 Size : 80 x 75cm . ✔️ Easy to wash ✔️ Super soft & comfy ✔️ Multi-purposed blanket . 📲 +60173713646 📲 +60173713646 📲 +60173713646 Do whatsapp us for more details. Thank you ❤️ . #babyblanket  #blanket  #babystuff  #newborn  #newbornstuff  #swaddle  #babyswaddle  #cheveronblanket  #babyblanketmalaysia  #babyblanketmurah  #barangbabymurah  #babystuffmalaysia  #barangbaby  #barangbabymalaysia  #bedung  #lampin  #printedblanket  #lapikbaby 
Gabag Bima ❤️️
.
Open for pre order
ETA end oct 2017
.
Hot items 🔥
.
It's detachable, can fit 14' laptop & cooler can fit 6-8 bottles ebm
.
Rm147 only
Rm147 only
Rm147 only
(Np rm155)
.
Free postage, free 2 icepacks .
Dm / whatsapp 0175875220
.
#bfbabyroxx #barangbaby #bazaarpaknil #sayajual #sale #sayajualmurah #sayajualbarangbaby #susuibu #coolerbag #coolerbagmurah #coolerbaggabagmurah #gabag #gabagbima #gabagkids #gabagmalaysia #gabagmurah #gabagramada #trustedseller
Gabag Bima ❤️️ . Open for pre order ETA end oct 2017 . Hot items 🔥 . It's detachable, can fit 14' laptop & cooler can fit 6-8 bottles ebm . Rm147 only Rm147 only Rm147 only (Np rm155) . Free postage, free 2 icepacks . Dm / whatsapp 0175875220 . #bfbabyroxx  #barangbaby  #bazaarpaknil  #sayajual  #sale  #sayajualmurah  #sayajualbarangbaby  #susuibu  #coolerbag  #coolerbagmurah  #coolerbaggabagmurah  #gabag  #gabagbima  #gabagkids  #gabagmalaysia  #gabagmurah  #gabagramada  #trustedseller 
Allegra maxi cooler Foxie grey ❤️️
.
Suitable for small n medium size Breastpump . 
Fit freemie cup
.
Preorder 10% off
ETA Mid Oct 2017
.
Rm133 only (np rm147)
.
Free postage, free 1 icepack
.
Dm / whatsapp 0175875220
.
#bfbabyroxx #breastpump #breastmilk #barangbaby #breastfeeding #allegramurah #allegramalaysia #coolerbag #coolerbagmurah #trustedseller #sale #sayajual #sayajualmurah #sayajualbarangbaby
NUNA LEAF BISQUE

Tahan sangat lama!! Struktur yang kuat dan kukuh.Cover @ pelapik boleh dibasuh.Cover @ pelapik dibuat dari organic cotton yang lembut.Design yang simple so mudah nak angkut ke sana ke mari.Tak guna bateri atau elektrik tapi guna tenaga kinetik. Tolak sekali ia akan swing @ berayun ke kiri dan kanan dengan lembutnya selama beberapa minit .Ada pelaras kekunci @ lock level. Boleh kunci jika tak nak Nuna Leaf berayun semasa beri makan atau bermain.Slightly reclined jadi baby boleh tidur lena dengan selamat dalam Nuna Leaf ketika selsema.Seat belt Velcro mudah laras, 3-point, soft & padded.Sangat kuat dan boleh menampung berat sehingga 60 kilogram.. bukan 6 kilo tau…60..enam puluh kilo!! Apa maknanya tu?? Nuna Leaf boleh diguna dari baby newborn hinggalah dia dah besar. Abang kakak pun boleh duduk kat Nuna Leaf ni

READY STOCK

Normal price RM1399

Our price RM1190 only

WHATSAPP zaty 0133433275
InshaAllah zaty akan reply zass laju2😊
.
BOLEH SELF PICKUP / COD SELECTED AREA/
delivery by runner
ATAU POS pun boleh
.

#nunaleaf #nunaleafmalaysia #nunaleafcurvemalaysia #nunaleafcurve #nunamalaysia #nunaselangor #nunaleafcinder #nunaleafreadystock #nunaleafkualalumpur #sayajualnuna #barangbaby
NUNA LEAF BISQUE Tahan sangat lama!! Struktur yang kuat dan kukuh.Cover @ pelapik boleh dibasuh.Cover @ pelapik dibuat dari organic cotton yang lembut.Design yang simple so mudah nak angkut ke sana ke mari.Tak guna bateri atau elektrik tapi guna tenaga kinetik. Tolak sekali ia akan swing @ berayun ke kiri dan kanan dengan lembutnya selama beberapa minit .Ada pelaras kekunci @ lock level. Boleh kunci jika tak nak Nuna Leaf berayun semasa beri makan atau bermain.Slightly reclined jadi baby boleh tidur lena dengan selamat dalam Nuna Leaf ketika selsema.Seat belt Velcro mudah laras, 3-point, soft & padded.Sangat kuat dan boleh menampung berat sehingga 60 kilogram.. bukan 6 kilo tau…60..enam puluh kilo!! Apa maknanya tu?? Nuna Leaf boleh diguna dari baby newborn hinggalah dia dah besar. Abang kakak pun boleh duduk kat Nuna Leaf ni READY STOCK Normal price RM1399 Our price RM1190 only WHATSAPP zaty 0133433275 InshaAllah zaty akan reply zass laju2😊 . BOLEH SELF PICKUP / COD SELECTED AREA/ delivery by runner ATAU POS pun boleh . #nunaleaf  #nunaleafmalaysia  #nunaleafcurvemalaysia  #nunaleafcurve  #nunamalaysia  #nunaselangor  #nunaleafcinder  #nunaleafreadystock  #nunaleafkualalumpur  #sayajualnuna  #barangbaby 
NUNA LEAF DAWN

WARRANTY 2 TAHUN

Tahan sangat lama!! Struktur yang kuat dan kukuh.Cover @ pelapik boleh dibasuh.Cover @ pelapik dibuat dari organic cotton yang lembut.Design yang simple so mudah nak angkut ke sana ke mari.Tak guna bateri atau elektrik tapi guna tenaga kinetik. Tolak sekali ia akan swing @ berayun ke kiri dan kanan dengan lembutnya selama beberapa minit .Ada pelaras kekunci @ lock level. Boleh kunci jika tak nak Nuna Leaf berayun semasa beri makan atau bermain.Slightly reclined jadi baby boleh tidur lena dengan selamat dalam Nuna Leaf ketika selsema.Seat belt Velcro mudah laras, 3-point, soft & padded.Sangat kuat dan boleh menampung berat sehingga 60 kilogram.. bukan 6 kilo tau…60..enam puluh kilo!! Apa maknanya tu?? Nuna Leaf boleh diguna dari baby newborn hinggalah dia dah besar. Abang kakak pun boleh duduk kat Nuna Leaf ni

READY STOCK

Normal price RM1399

Our price RM1190 only

WHATSAPP zaty 0133433275
InshaAllah zaty akan reply zass laju2😊
.
BOLEH SELF PICKUP / COD SELECTED AREA/
delivery by runner
ATAU POS pun boleh
.

#nunaleaf #nunaleafmalaysia #nunaleafcurvemalaysia #nunaleafcurve #nunamalaysia #nunaselangor #nunaleafdawn #nunaleafreadystock #nunaleafkualalumpur #sayajualnuna #barangbaby
NUNA LEAF DAWN WARRANTY 2 TAHUN Tahan sangat lama!! Struktur yang kuat dan kukuh.Cover @ pelapik boleh dibasuh.Cover @ pelapik dibuat dari organic cotton yang lembut.Design yang simple so mudah nak angkut ke sana ke mari.Tak guna bateri atau elektrik tapi guna tenaga kinetik. Tolak sekali ia akan swing @ berayun ke kiri dan kanan dengan lembutnya selama beberapa minit .Ada pelaras kekunci @ lock level. Boleh kunci jika tak nak Nuna Leaf berayun semasa beri makan atau bermain.Slightly reclined jadi baby boleh tidur lena dengan selamat dalam Nuna Leaf ketika selsema.Seat belt Velcro mudah laras, 3-point, soft & padded.Sangat kuat dan boleh menampung berat sehingga 60 kilogram.. bukan 6 kilo tau…60..enam puluh kilo!! Apa maknanya tu?? Nuna Leaf boleh diguna dari baby newborn hinggalah dia dah besar. Abang kakak pun boleh duduk kat Nuna Leaf ni READY STOCK Normal price RM1399 Our price RM1190 only WHATSAPP zaty 0133433275 InshaAllah zaty akan reply zass laju2😊 . BOLEH SELF PICKUP / COD SELECTED AREA/ delivery by runner ATAU POS pun boleh . #nunaleaf  #nunaleafmalaysia  #nunaleafcurvemalaysia  #nunaleafcurve  #nunamalaysia  #nunaselangor  #nunaleafdawn  #nunaleafreadystock  #nunaleafkualalumpur  #sayajualnuna  #barangbaby 
NUNA LEAF ALMOND

WARRANTY 2 TAHUN

Tahan sangat lama!! Struktur yang kuat dan kukuh.Cover @ pelapik boleh dibasuh.Cover @ pelapik dibuat dari organic cotton yang lembut.Design yang simple so mudah nak angkut ke sana ke mari.Tak guna bateri atau elektrik tapi guna tenaga kinetik. Tolak sekali ia akan swing @ berayun ke kiri dan kanan dengan lembutnya selama beberapa minit .Ada pelaras kekunci @ lock level. Boleh kunci jika tak nak Nuna Leaf berayun semasa beri makan atau bermain.Slightly reclined jadi baby boleh tidur lena dengan selamat dalam Nuna Leaf ketika selsema.Seat belt Velcro mudah laras, 3-point, soft & padded.Sangat kuat dan boleh menampung berat sehingga 60 kilogram.. bukan 6 kilo tau…60..enam puluh kilo!! Apa maknanya tu?? Nuna Leaf boleh diguna dari baby newborn hinggalah dia dah besar. Abang kakak pun boleh duduk kat Nuna Leaf ni

READY STOCK

Normal price RM1399

Our price RM1190 only

WHATSAPP zaty 0133433275
InshaAllah zaty akan reply zass laju2😊
.
BOLEH SELF PICKUP / COD SELECTED AREA/
delivery by runner
ATAU POS pun boleh
.

#nunaleaf #nunaleafmalaysia #nunaleafcurvemalaysia #nunaleafcurve #nunamalaysia #nunaselangor #nunaleaftwilight #nunaleafreadystock #nunaleafkualalumpur #sayajualnuna #barangbaby
NUNA LEAF ALMOND WARRANTY 2 TAHUN Tahan sangat lama!! Struktur yang kuat dan kukuh.Cover @ pelapik boleh dibasuh.Cover @ pelapik dibuat dari organic cotton yang lembut.Design yang simple so mudah nak angkut ke sana ke mari.Tak guna bateri atau elektrik tapi guna tenaga kinetik. Tolak sekali ia akan swing @ berayun ke kiri dan kanan dengan lembutnya selama beberapa minit .Ada pelaras kekunci @ lock level. Boleh kunci jika tak nak Nuna Leaf berayun semasa beri makan atau bermain.Slightly reclined jadi baby boleh tidur lena dengan selamat dalam Nuna Leaf ketika selsema.Seat belt Velcro mudah laras, 3-point, soft & padded.Sangat kuat dan boleh menampung berat sehingga 60 kilogram.. bukan 6 kilo tau…60..enam puluh kilo!! Apa maknanya tu?? Nuna Leaf boleh diguna dari baby newborn hinggalah dia dah besar. Abang kakak pun boleh duduk kat Nuna Leaf ni READY STOCK Normal price RM1399 Our price RM1190 only WHATSAPP zaty 0133433275 InshaAllah zaty akan reply zass laju2😊 . BOLEH SELF PICKUP / COD SELECTED AREA/ delivery by runner ATAU POS pun boleh . #nunaleaf  #nunaleafmalaysia  #nunaleafcurvemalaysia  #nunaleafcurve  #nunamalaysia  #nunaselangor  #nunaleaftwilight  #nunaleafreadystock  #nunaleafkualalumpur  #sayajualnuna  #barangbaby 
Autumnz 5oz breastmilk plastic storage .
BPA free
.
25 pcs / box
.
1 box : rm11
5 boxes : rm52.50
10 boxes : rm100
.
Free postage for 5 boxes and above .
Dm / whatsapp 0175875220
.
#bfbabyroxx #barangbaby #breastmilk #breastpump #breastfeeding #bazaarpaknil #sale #sayajual #sayajualmurah #sayajualbarangbaby #breastmilkstorage #plasticstoragebagmurah #plasticstorage #trustedseller #autumnzmurah #autumnzmurahmalaysia #autumnzmalaysia
KIDS TALES SET

Good Quality. Soft cotton Material. Silkscreen Printing.

Shirt + Long Pant (Set)

Available size:
.
70 (suitable for 9M)
80 (suitable for 12M)
90 (suitable for 18M)
100 (suitable for 24M)
.

Only RM30 exclude postage
.

HOTLINE: 013 995 8873
.

#onlinebabyshop
#toysmalaysia #blanketbaby #begbudak #sayajualbarangbaby #barangbaby #babyandkidsshop #babyandkidsstuff #babyfair #yesmalaysia #laraalana #mothercaremalaysia #philipavent
🎈 *PORTABLE PLASTIC DISPENSER
.
*PAKEJ LOOSE*
.
1 Tiub Dispenser Casing (1 roll plastic included, 20pcs)
Rm20 only

_*ADD ON*_
👇👇👇
1 Refill Plastic RM5
10 Refill Plastic RM40
.
POSTAGE FEE
Semenanjung, RM8 
Sabah Sarawak, RM12
.
.
🌹 *PAKEJ JIMAT*🌹
.
.
*PAKEJ A*
1 Tiub Casing
6 Refill Plastic x 20 pcs
RM50 / RM55 SS
FREE POSTAGE
.
.
PAKEJ B*
2 Tiub Casing 
12 Refill Plastic x 20 pcs
RM85 / RM90 SS
FREE POSTAGE .
. 🎀 Ready Stock 🎀
🎀 First Come First Serve 🎀
.
.
Dm / whatsapp 0175875220
.
#bycikgebu #plasticdispenser #diaperwastebag #sayajual #sayajualmurah #sayajualbarangbaby #barangbaby #barangbabymurah #trustedseller
🎈 *PORTABLE PLASTIC DISPENSER . *PAKEJ LOOSE* . 1 Tiub Dispenser Casing (1 roll plastic included, 20pcs) Rm20 only _*ADD ON*_ 👇👇👇 1 Refill Plastic RM5 10 Refill Plastic RM40 . POSTAGE FEE Semenanjung, RM8 Sabah Sarawak, RM12 . . 🌹 *PAKEJ JIMAT*🌹 . . *PAKEJ A* 1 Tiub Casing 6 Refill Plastic x 20 pcs RM50 / RM55 SS FREE POSTAGE . . PAKEJ B* 2 Tiub Casing 12 Refill Plastic x 20 pcs RM85 / RM90 SS FREE POSTAGE . . 🎀 Ready Stock 🎀 🎀 First Come First Serve 🎀 . . Dm / whatsapp 0175875220 . #bycikgebu  #plasticdispenser  #diaperwastebag  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualbarangbaby  #barangbaby  #barangbabymurah  #trustedseller 
.
Uolls mengalami masalah kulit BERJERAWAT? BERJERAGAT? KULIT KERING? ATAU BERMINYAK?
.
Dah! Takyah nk pening2 sgt nk pilih skincare apa. Meh cuba ELANISH WHITE GLOW SERUM yg mmg tgh jadi favourite sis2 skrg ni.
.
Ramai yg dh try sebotol je pn dh dpt hasil yg memuaskan. Bkn stkat flawless je..kulit pn GLOWING tau!
.
Fungsi Elanish Beauty SERUM
.
📌 Menyamaratakan tona warna kulit.
📌 Menghalus dan melembutkan kulit.
📌 Menganjal dan melembapkan kulit.
📌Menganjal dan melembapkan kulit.
📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
📌Tiada pengelupasan pada kulit muka.
📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi
📌Menghilangkan garis2 halus pada wajah.
📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus
📌memberi keserian pada wajah. . Jom lekaih order sblm kehabisan stok! Order sgt2 lajuuu skrg ni. Cpt2 whatsapp kami ya 😉
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp +601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #mekapmurah
. Uolls mengalami masalah kulit BERJERAWAT? BERJERAGAT? KULIT KERING? ATAU BERMINYAK? . Dah! Takyah nk pening2 sgt nk pilih skincare apa. Meh cuba ELANISH WHITE GLOW SERUM yg mmg tgh jadi favourite sis2 skrg ni. . Ramai yg dh try sebotol je pn dh dpt hasil yg memuaskan. Bkn stkat flawless je..kulit pn GLOWING tau! . Fungsi Elanish Beauty SERUM . 📌 Menyamaratakan tona warna kulit. 📌 Menghalus dan melembutkan kulit. 📌 Menganjal dan melembapkan kulit. 📌Menganjal dan melembapkan kulit. 📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. 📌Tiada pengelupasan pada kulit muka. 📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi 📌Menghilangkan garis2 halus pada wajah. 📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus 📌memberi keserian pada wajah. . Jom lekaih order sblm kehabisan stok! Order sgt2 lajuuu skrg ni. Cpt2 whatsapp kami ya 😉 . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #elanishbeauty  #elanishwhiteglowserum  #elanishserum  #whiteglowserum  #testimonielanishserum  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #jerawat  #jeragat  #flawless  #serum  #kulitkusam  #trustedseller  #visitmyig  #nakcantik  #skincaremalaysia  #instashopmalaysia  #produkkecantikan  #shahalam  #kualalumpur  #uitm  #unikl  #msu  #barangbaby  #bajubaby  #onlineshopmalaysia  #igshopmalaysia  #mekapmurah 
Gabag Sierra 💕
.
Suitable for small & medium size Breastpump
.
Can fit up to 6 ebm bottles
.
Ready stock 
Rm118 only
.
Free postage free 2 icepacks
.
Dm / whatsapp 0175875220
.
#bfbabyroxx #barangbaby #bazaarpaknil #sale #sayajual #susuibu #sayajualmurah #sayajualbarangbaby #coolerbag #coolerbagmurah #coolerbaggabagmurah #gabag #gabagkids #gabagmurah #gabagmalaysia #gabagsierra #gabagmilkycow #gabagmalaysiamurah #trustedseller #breastfeeding #gabagsierra
Gabag Sierra 💕 . Suitable for small & medium size Breastpump . Can fit up to 6 ebm bottles . Ready stock Rm118 only . Free postage free 2 icepacks . Dm / whatsapp 0175875220 . #bfbabyroxx  #barangbaby  #bazaarpaknil  #sale  #sayajual  #susuibu  #sayajualmurah  #sayajualbarangbaby  #coolerbag  #coolerbagmurah  #coolerbaggabagmurah  #gabag  #gabagkids  #gabagmurah  #gabagmalaysia  #gabagsierra  #gabagmilkycow  #gabagmalaysiamurah  #trustedseller  #breastfeeding  #gabagsierra 
Blue Tribal
.
🔹Walk with style with your little munchkin💕
🔹soft double layer cotton. Cotton is best for our hot and humid climate.
🔹Light comfy padding for baby's neck and bottom
🔹Hybrid shoulder (Eesti+pleated) to fit your shoulder comfortably
🔹Fit newborn till toddlerhood.
🔹M size rings so it's just sit nicely on your body, not too loose or too tight to adjust.
🔹Machine washable. Perfect for buzy mom.
.
How to order?
Visit our webstore at www.serihana.com
Or
Whatsapp: 013-932-1994
.
.
.
.
.
.
.
.
#babywearing #babycarrier #babywearingmalaysia #episodakhir #travel #ringsling #style #trending #barangbaby #ootd #ringslingmalaysia #neelofa #babywrap #viral #parenting #baby #aurainstabatch10 #slingring #babysling #hanasling #berpantang #fattzura #faceapp #babygift #pregnant #truelove #bajuraya #heroseorangcinderella #bazarpaknil #aurainsta
Blue Tribal . 🔹Walk with style with your little munchkin💕 🔹soft double layer cotton. Cotton is best for our hot and humid climate. 🔹Light comfy padding for baby's neck and bottom 🔹Hybrid shoulder (Eesti+pleated) to fit your shoulder comfortably 🔹Fit newborn till toddlerhood. 🔹M size rings so it's just sit nicely on your body, not too loose or too tight to adjust. 🔹Machine washable. Perfect for buzy mom. . How to order? Visit our webstore at www.serihana.com Or Whatsapp: 013-932-1994 . . . . . . . . #babywearing  #babycarrier  #babywearingmalaysia  #episodakhir  #travel  #ringsling  #style  #trending  #barangbaby  #ootd  #ringslingmalaysia  #neelofa  #babywrap  #viral  #parenting  #baby  #aurainstabatch10  #slingring  #babysling  #hanasling  #berpantang  #fattzura  #faceapp  #babygift  #pregnant  #truelove  #bajuraya  #heroseorangcinderella  #bazarpaknil  #aurainsta 
INSTOCK @lovera.eshop
Poslaju/Delivery AVAILABLE
Online payment thru BIBD/BAIDURI
❤No 2.47, 2nd floor, The Mall Gadong (8353666/2445696)
.
.
Price: BND16.90
#loveraeshopbrunei #loveragadong #bruneimummies #bruneibabies #autumnzbrunei #bajubaby #barangbaby #maternitybrunei #bestdealbrunei #bruneidarussalam #localbusiness
.
Alhamdulillah, hari demi hari semakin ramai yg dh mula sedar kepentingan memilih produk yg natural tanpa memberi kesan sampingan yg berbahaya pd kulit. Jgn terlalu obses nk cantik cepat je dgn memilih produk yg bermerkuri. Bahaya tau!
.
Mai la cuba Elanish Beauty White Glow Serum ni. Serum kami menjalani ujian makmal dan telah mendapat kelulusan KKM : NOT170300124K Gunakan tanpa was-was :)
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp +601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #mekapmurah
. Alhamdulillah, hari demi hari semakin ramai yg dh mula sedar kepentingan memilih produk yg natural tanpa memberi kesan sampingan yg berbahaya pd kulit. Jgn terlalu obses nk cantik cepat je dgn memilih produk yg bermerkuri. Bahaya tau! . Mai la cuba Elanish Beauty White Glow Serum ni. Serum kami menjalani ujian makmal dan telah mendapat kelulusan KKM : NOT170300124K Gunakan tanpa was-was :) . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #elanishbeauty  #elanishwhiteglowserum  #elanishserum  #whiteglowserum  #testimonielanishserum  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #jerawat  #jeragat  #flawless  #serum  #kulitkusam  #trustedseller  #visitmyig  #nakcantik  #skincaremalaysia  #instashopmalaysia  #produkkecantikan  #shahalam  #kualalumpur  #uitm  #unikl  #msu  #barangbaby  #bajubaby  #onlineshopmalaysia  #igshopmalaysia  #mekapmurah 
Assalamualaikum dan Selamat Pagi
.
Semua orang ada angan-angan, cita-cita, impian, keinginan... tapi inda semua orang mampu untuk menjadikan semua atu kenyataan... sebab ia tinggal 'dream' saja...
.
Cara yang terbaik adalah untuk jadikan 'dream' atu sebagai 'plan'. Bila biskita tukar ia jadi 'plan' biskita akan berusaha untuk membuat perkara atu.
.
Mudah mudahan apa yang biskita plan akan jadi kenyataan tak lama lagi.... Amin....
.
Love,
UzmaChoice
.
Boutique Open:
Open Daily
9am - 6pm
No 1, Bangunan Kedai Kerajaan, Jln Seri Setia Satu, Kg Perpindahan Mata-Mata (seberang Masjid Perpindahan Mata-Mata)
📲 (673) 896 7490
.
#uzmachoice #uzmachoicebrunei #uzmachoiceopenday #ucteam #supportbreastfeeding #wesupportbreastfeeding #breastfeeding #brunei #ibumenyusui #susuibu #bruneifm #sokongpenyusuansusuibu #setbersalin #nipplesheilds #hamil #baby #anak #keluargabahagia #ibuprihatin #uzmachoicesharing
#milkbooster #tambahsusuibu
#ibusihat #anaksihat #barangbaby #barangbabybrunei #barangibumenyusui
Assalamualaikum dan Selamat Pagi . Semua orang ada angan-angan, cita-cita, impian, keinginan... tapi inda semua orang mampu untuk menjadikan semua atu kenyataan... sebab ia tinggal 'dream' saja... . Cara yang terbaik adalah untuk jadikan 'dream' atu sebagai 'plan'. Bila biskita tukar ia jadi 'plan' biskita akan berusaha untuk membuat perkara atu. . Mudah mudahan apa yang biskita plan akan jadi kenyataan tak lama lagi.... Amin.... . Love, UzmaChoice . Boutique Open: Open Daily 9am - 6pm No 1, Bangunan Kedai Kerajaan, Jln Seri Setia Satu, Kg Perpindahan Mata-Mata (seberang Masjid Perpindahan Mata-Mata) 📲 (673) 896 7490 . #uzmachoice  #uzmachoicebrunei  #uzmachoiceopenday  #ucteam  #supportbreastfeeding  #wesupportbreastfeeding  #breastfeeding  #brunei  #ibumenyusui  #susuibu  #bruneifm  #sokongpenyusuansusuibu  #setbersalin  #nipplesheilds  #hamil  #baby  #anak  #keluargabahagia  #ibuprihatin  #uzmachoicesharing  #milkbooster  #tambahsusuibu  #ibusihat  #anaksihat  #barangbaby  #barangbabybrunei  #barangibumenyusui 
Alhamdulilah ... memang tak sangka kesanya cepat.. tarikh khwin dh dekat , mujur ada set pewiit .. kulit berseri tanpa JERAWAT ..
.
Yang mne nk bebas JERAWAT tinggalkan no.phone anda .. jgn dgr ckp org ! , cuba dulu baru thu kesanya ..
.
Berminat sila whatsap. Arina +6016 9313439
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding
Alhamdulilah ... memang tak sangka kesanya cepat.. tarikh khwin dh dekat , mujur ada set pewiit .. kulit berseri tanpa JERAWAT .. . Yang mne nk bebas JERAWAT tinggalkan no.phone anda .. jgn dgr ckp org ! , cuba dulu baru thu kesanya .. . Berminat sila whatsap. Arina +6016 9313439 . #pellavina  #pellavinahq  #pewiitskincare  #pewiitskincarehq  #pewiitsoap  #sabunpewiit  #pewiitscarserum  #pewiitfoundation  #surihatimrpilot  #fattahamin  #neelofa  #sayajual  #sayajualmurah  #sayapakaisayajual  #produkkecantikan  #jerawat  #jeragat  #wardasayapunya  #pengantin  #poslaju  #uitm  #unikl  #msu  #barangbaby  #bajubaby  #igshopmalaysia  #malaysian  #malaywedding