an online Instagram web viewer

#barangberkualiti medias

Photos

www.fathiababy.com
.
๐Ÿ’•Tommee Tippee Closer to Nature 50 Disposable ๐Ÿ’•
.
Description : ๐Ÿ’•Tommee Tippee Closer To Nature 50 Disposable Breast Pads is intuitively designed for more comfortable and discreet breast care
.
๐Ÿ’•Comfort silky soft lining breathable pads pulls moisture away from skin
.

Features & details : ๐Ÿ’•The comfort silky soft lining breathable pad pulls moisture away from skin
.
๐Ÿ’•Leak proof security
.
๐Ÿ’•Non slip adhesive keeps the pad in place
.
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Jika berminat boleh whassap 010 502 9009 / 010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop Seksyen 7 Shah Alam, Selangor ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
FB : Fathia Baby Shop
IG : fathiababyshop
.
#tommeetippeeproduct
#breastpad
#tommeetippeeoriginal
#ibuberpantang
#igonlineshop
#shahalamresident
#tommeetippeemalaysia
#fathiababyahop
#sayajualmurah
#momandkids
#ibuberpantang
#barangbayionline
#barangbayiberkualiti
#breastpadtommeetippee
#barangberkualiti
#ibumengandung
www.fathiababy.com . ๐Ÿ’•Tommee Tippee Closer to Nature 50 Disposable ๐Ÿ’• . Description : ๐Ÿ’•Tommee Tippee Closer To Nature 50 Disposable Breast Pads is intuitively designed for more comfortable and discreet breast care . ๐Ÿ’•Comfort silky soft lining breathable pads pulls moisture away from skin . Features & details : ๐Ÿ’•The comfort silky soft lining breathable pad pulls moisture away from skin . ๐Ÿ’•Leak proof security . ๐Ÿ’•Non slip adhesive keeps the pad in place . ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . Jika berminat boleh whassap 010 502 9009 / 010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop Seksyen 7 Shah Alam, Selangor ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . FB : Fathia Baby Shop IG : fathiababyshop . #tommeetippeeproduct  #breastpad  #tommeetippeeoriginal  #ibuberpantang  #igonlineshop  #shahalamresident  #tommeetippeemalaysia  #fathiababyahop  #sayajualmurah  #momandkids  #ibuberpantang  #barangbayionline  #barangbayiberkualiti  #breastpadtommeetippee  #barangberkualiti  #ibumengandung 
Mesti ada yang belum tahu kan yang sekarang ini trend makan suku-suku separuh bakal menggantikan piramid makanan?
.
Dengan hanya mengikut pola makan suku-suku separuh, penurunan berat badan akan berlaku. Tiada lagi diet yang menyeksakan! Apa yang suku-suku separuh?
.
Suku Protein
Suku Karbohidrat 
Separuh Sayur + Buah
.
Ala, macam mana nak ikut sukatan yang tepat?
.
Jangan risau! Kami bawakan khas untuk semua, Mamam the Diet Plate. Pinggan diet wajib yang perlu ada di setiap rumah! Tak perlu risau dah terlebih makan. Setiap kali nak makan, hanya penuhkan Mamam ok?
.
โœ…DIREKA OLEH PAKAR PEMAKANAN
โœ…BPA FREE
โœ…Boleh dipanaskan dalam microwave
โœ…3 sukatan TEPAT nutrisi makanan mengikut pola suku-suku separuh!
โœ…Mudah dibawa ke mana sahaja
โœ…Disertakan penutup kedap udara
โœ…Warna yang menarik. Sesuai untuk ajar anak-anak makan secara sihat
.
Harga satu unit? RM 47
Alamak takda bajet la bulan ni! ๐Ÿ˜ข๐Ÿค‘
.
Tak apa! Kumpulkan 3 atau 5 orang kawan atau ahli keluarga, kami bagi harga tak masuk akal ok ๐Ÿ’ƒ
.
Nak order whatsapp jerr...
+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Mesti ada yang belum tahu kan yang sekarang ini trend makan suku-suku separuh bakal menggantikan piramid makanan? . Dengan hanya mengikut pola makan suku-suku separuh, penurunan berat badan akan berlaku. Tiada lagi diet yang menyeksakan! Apa yang suku-suku separuh? . Suku Protein Suku Karbohidrat Separuh Sayur + Buah . Ala, macam mana nak ikut sukatan yang tepat? . Jangan risau! Kami bawakan khas untuk semua, Mamam the Diet Plate. Pinggan diet wajib yang perlu ada di setiap rumah! Tak perlu risau dah terlebih makan. Setiap kali nak makan, hanya penuhkan Mamam ok? . โœ…DIREKA OLEH PAKAR PEMAKANAN โœ…BPA FREE โœ…Boleh dipanaskan dalam microwave โœ…3 sukatan TEPAT nutrisi makanan mengikut pola suku-suku separuh! โœ…Mudah dibawa ke mana sahaja โœ…Disertakan penutup kedap udara โœ…Warna yang menarik. Sesuai untuk ajar anak-anak makan secara sihat . Harga satu unit? RM 47 Alamak takda bajet la bulan ni! ๐Ÿ˜ข๐Ÿค‘ . Tak apa! Kumpulkan 3 atau 5 orang kawan atau ahli keluarga, kami bagi harga tak masuk akal ok ๐Ÿ’ƒ . Nak order whatsapp jerr... +60177130825 . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
PRE ORDER Purpose Tour Denim Outwear ๐Ÿ’ซ
Code: N040
RM50 exclude postage 
Color as picture shown 
S / M / L / XL
S: length62 bust100 shoulder42 sleeve62
M: length64 bust104 shoulder44 sleeve64
L: length66 bust106 shoulder46 sleeve66
XL: length68 bust108 shoulder48 sleeve68

#sayajualbaju #sayajualbajumurah #sayajualbeg #sayajualbegmurah #sayajualbarangmurah #barangberkualiti #hargaberpatutan #sayajualseluar #sayajualseluarmurah #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #cantik #murah #readystock #preorder
PRE ORDER Purpose Tour Denim Outwear ๐Ÿ’ซ Code: N040 RM50 exclude postage Color as picture shown S / M / L / XL S: length62 bust100 shoulder42 sleeve62 M: length64 bust104 shoulder44 sleeve64 L: length66 bust106 shoulder46 sleeve66 XL: length68 bust108 shoulder48 sleeve68 #sayajualbaju  #sayajualbajumurah  #sayajualbeg  #sayajualbegmurah  #sayajualbarangmurah  #barangberkualiti  #hargaberpatutan  #sayajualseluar  #sayajualseluarmurah  #sayajualkasut  #sayajualkasutmurah  #cantik  #murah  #readystock  #preorder 
PRE ORDER Stripe Design Blouse ๐Ÿ’ซ
Code: N041
RM38 exclude postage 
Brown / white
Free size
No measurement provided

#sayajualbaju #sayajualbajumurah #sayajualbeg #sayajualbegmurah #sayajualbarangmurah #barangberkualiti #hargaberpatutan #sayajualseluar #sayajualseluarmurah #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #cantik #murah #readystock #preorder
www.fathiababy.com
.
๐Ÿ’•Tommee Tippee Closer to Nature 50 Disposable ๐Ÿ’•
.
Description : ๐Ÿ’•Tommee Tippee Closer To Nature 50 Disposable Breast Pads is intuitively designed for more comfortable and discreet breast care
.
๐Ÿ’•Comfort silky soft lining breathable pads pulls moisture away from skin
.

Features & details : ๐Ÿ’•The comfort silky soft lining breathable pad pulls moisture away from skin
.
๐Ÿ’•Leak proof security
.
๐Ÿ’•Non slip adhesive keeps the pad in place
.
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Jika berminat boleh whassap 010 502 9009 / 010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop Seksyen 7 Shah Alam, Selangor ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
FB : Fathia Baby Shop
IG : fathiababyshop
.
#tommeetippeeproduct
#breastpad
#tommeetippeeoriginal
#ibuberpantang
#igonlineshop
#shahalamresident
#tommeetippeemalaysia
#fathiababyahop
#sayajualmurah
#momandkids
#ibuberpantang
#barangbayionline
#barangbayiberkualiti
#breastpadtommeetippee
#barangberkualiti
#ibumengandung
www.fathiababy.com . ๐Ÿ’•Tommee Tippee Closer to Nature 50 Disposable ๐Ÿ’• . Description : ๐Ÿ’•Tommee Tippee Closer To Nature 50 Disposable Breast Pads is intuitively designed for more comfortable and discreet breast care . ๐Ÿ’•Comfort silky soft lining breathable pads pulls moisture away from skin . Features & details : ๐Ÿ’•The comfort silky soft lining breathable pad pulls moisture away from skin . ๐Ÿ’•Leak proof security . ๐Ÿ’•Non slip adhesive keeps the pad in place . ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . Jika berminat boleh whassap 010 502 9009 / 010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop Seksyen 7 Shah Alam, Selangor ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . FB : Fathia Baby Shop IG : fathiababyshop . #tommeetippeeproduct  #breastpad  #tommeetippeeoriginal  #ibuberpantang  #igonlineshop  #shahalamresident  #tommeetippeemalaysia  #fathiababyahop  #sayajualmurah  #momandkids  #ibuberpantang  #barangbayionline  #barangbayiberkualiti  #breastpadtommeetippee  #barangberkualiti  #ibumengandung 
Feedback customer! ๐Ÿ˜ฑ
.
Iolss nak bagi sales pecah kepala bulan 10 ni tau!  Bukan biasa2 tapi LUAR BIASA !
.
Special utk SET TWIN korang boleh share dgn kawan utk dapat harga istimewa ni. "DISCOUNT RM90 OFF" taw ๐Ÿ˜
.
Berminat?  Dm/pm for details, OK! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜
.
#dyxybccream#dyxyfacemist
#dyxybrush #dyxylipstick #teamAina #barangviral
#foundationmalaysia
#codiiumkuantan #brushmurah #promosigempak #hotselling #moodrepublik #naturalbeauty #igshopmalaysia #instafamous #trending #foundationmurah #facemistgreenteaviral #neelofahijab #sayajualmurah #bazaronline #fattahaminz #yusufiskandar #bujibuchempel #barangberkualiti #produkviral #hargamurah #promosikawkaw #emmamaembong  #kamaladli
Feedback customer! ๐Ÿ˜ฑ . Iolss nak bagi sales pecah kepala bulan 10 ni tau! Bukan biasa2 tapi LUAR BIASA ! . Special utk SET TWIN korang boleh share dgn kawan utk dapat harga istimewa ni. "DISCOUNT RM90 OFF" taw ๐Ÿ˜ . Berminat? Dm/pm for details, OK! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜ . #dyxybccream #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #teamAina  #barangviral  #foundationmalaysia  #codiiumkuantan  #brushmurah  #promosigempak  #hotselling  #moodrepublik  #naturalbeauty  #igshopmalaysia  #instafamous  #trending  #foundationmurah  #facemistgreenteaviral  #neelofahijab  #sayajualmurah  #bazaronline  #fattahaminz  #yusufiskandar  #bujibuchempel  #barangberkualiti  #produkviral  #hargamurah  #promosikawkaw  #emmamaembong  #kamaladli 
Feedback customer! ๐Ÿ˜ฑ
.
Iolss nak bagi sales pecah kepala bulan 10 ni tau!  Bukan biasa2 tapi LUAR BIASA !
.
Special utk SET TWIN korang boleh share dgn kawan utk dapat harga istimewa ni. "DISCOUNT RM90 OFF" taw ๐Ÿ˜
.
Berminat?  Dm/pm for details, OK! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜
.
#dyxybccream#dyxyfacemist
#dyxybrush #dyxylipstick #teamAina #barangviral
#foundationmalaysia
#codiiumkuantan #brushmurah #promosigempak #hotselling #moodrepublik #naturalbeauty #igshopmalaysia #instafamous #trending #foundationmurah #facemistgreenteaviral #neelofahijab #sayajualmurah #bazaronline #fattahaminz #yusufiskandar #bujibuchempel #barangberkualiti #produkviral #hargamurah #promosikawkaw #emmamaembong  #kamaladli
Feedback customer! ๐Ÿ˜ฑ . Iolss nak bagi sales pecah kepala bulan 10 ni tau! Bukan biasa2 tapi LUAR BIASA ! . Special utk SET TWIN korang boleh share dgn kawan utk dapat harga istimewa ni. "DISCOUNT RM90 OFF" taw ๐Ÿ˜ . Berminat? Dm/pm for details, OK! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜ . #dyxybccream #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #teamAina  #barangviral  #foundationmalaysia  #codiiumkuantan  #brushmurah  #promosigempak  #hotselling  #moodrepublik  #naturalbeauty  #igshopmalaysia  #instafamous  #trending  #foundationmurah  #facemistgreenteaviral  #neelofahijab  #sayajualmurah  #bazaronline  #fattahaminz  #yusufiskandar  #bujibuchempel  #barangberkualiti  #produkviral  #hargamurah  #promosikawkaw  #emmamaembong  #kamaladli 
Feedback customer! ๐Ÿ˜ฑ
.
Iolss nak bagi sales pecah kepala bulan 10 ni tau!  Bukan biasa2 tapi LUAR BIASA !
.
Special utk SET TWIN korang boleh share dgn kawan utk dapat harga istimewa ni. "DISCOUNT RM90 OFF" taw ๐Ÿ˜
.
Berminat?  Dm/pm for details, OK! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜
.
#dyxybccream#dyxyfacemist
#dyxybrush #dyxylipstick #teamAina #barangviral
#foundationmalaysia
#codiiumkuantan #brushmurah #promosigempak #hotselling #moodrepublik #naturalbeauty #igshopmalaysia #instafamous #trending #foundationmurah #facemistgreenteaviral #neelofahijab #sayajualmurah #bazaronline #fattahaminz #yusufiskandar #bujibuchempel #barangberkualiti #produkviral #hargamurah #promosikawkaw #emmamaembong  #kamaladli
Feedback customer! ๐Ÿ˜ฑ . Iolss nak bagi sales pecah kepala bulan 10 ni tau! Bukan biasa2 tapi LUAR BIASA ! . Special utk SET TWIN korang boleh share dgn kawan utk dapat harga istimewa ni. "DISCOUNT RM90 OFF" taw ๐Ÿ˜ . Berminat? Dm/pm for details, OK! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜ . #dyxybccream #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #teamAina  #barangviral  #foundationmalaysia  #codiiumkuantan  #brushmurah  #promosigempak  #hotselling  #moodrepublik  #naturalbeauty  #igshopmalaysia  #instafamous  #trending  #foundationmurah  #facemistgreenteaviral  #neelofahijab  #sayajualmurah  #bazaronline  #fattahaminz  #yusufiskandar  #bujibuchempel  #barangberkualiti  #produkviral  #hargamurah  #promosikawkaw  #emmamaembong  #kamaladli 
Feedback customer! ๐Ÿ˜ฑ
.
Iolss nak bagi sales pecah kepala bulan 10 ni tau!  Bukan biasa2 tapi LUAR BIASA !
.
Special utk SET TWIN korang boleh share dgn kawan utk dapat harga istimewa ni. "DISCOUNT RM90 OFF" taw ๐Ÿ˜
.
Berminat?  Dm/pm for details, OK! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜
.
#dyxybccream#dyxyfacemist
#dyxybrush #dyxylipstick #teamAina #barangviral
#foundationmalaysia
#codiiumkuantan #brushmurah #promosigempak #hotselling #moodrepublik #naturalbeauty #igshopmalaysia #instafamous #trending #foundationmurah #facemistgreenteaviral #neelofahijab #sayajualmurah #bazaronline #fattahaminz #yusufiskandar #bujibuchempel #barangberkualiti #produkviral #hargamurah #promosikawkaw #emmamaembong  #kamaladli
Feedback customer! ๐Ÿ˜ฑ . Iolss nak bagi sales pecah kepala bulan 10 ni tau! Bukan biasa2 tapi LUAR BIASA ! . Special utk SET TWIN korang boleh share dgn kawan utk dapat harga istimewa ni. "DISCOUNT RM90 OFF" taw ๐Ÿ˜ . Berminat? Dm/pm for details, OK! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜ . #dyxybccream #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #teamAina  #barangviral  #foundationmalaysia  #codiiumkuantan  #brushmurah  #promosigempak  #hotselling  #moodrepublik  #naturalbeauty  #igshopmalaysia  #instafamous  #trending  #foundationmurah  #facemistgreenteaviral  #neelofahijab  #sayajualmurah  #bazaronline  #fattahaminz  #yusufiskandar  #bujibuchempel  #barangberkualiti  #produkviral  #hargamurah  #promosikawkaw  #emmamaembong  #kamaladli 
Feedback customer! ๐Ÿ˜ฑ
.
Iolss nak bagi sales pecah kepala bulan 10 ni tau!  Bukan biasa2 tapi LUAR BIASA !
.
Special utk SET TWIN korang boleh share dgn kawan utk dapat harga istimewa ni. "DISCOUNT RM90 OFF" taw ๐Ÿ˜
.
Berminat?  Dm/pm for details, OK! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜
.
#dyxybccream#dyxyfacemist
#dyxybrush #dyxylipstick #teamAina #barangviral
#foundationmalaysia
#codiiumkuantan #brushmurah #promosigempak #hotselling #moodrepublik #naturalbeauty #igshopmalaysia #instafamous #trending #foundationmurah #facemistgreenteaviral #neelofahijab #sayajualmurah #bazaronline #fattahaminz #yusufiskandar #bujibuchempel #barangberkualiti #produkviral #hargamurah #promosikawkaw #emmamaembong  #kamaladli
Feedback customer! ๐Ÿ˜ฑ . Iolss nak bagi sales pecah kepala bulan 10 ni tau! Bukan biasa2 tapi LUAR BIASA ! . Special utk SET TWIN korang boleh share dgn kawan utk dapat harga istimewa ni. "DISCOUNT RM90 OFF" taw ๐Ÿ˜ . Berminat? Dm/pm for details, OK! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜ . #dyxybccream #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #teamAina  #barangviral  #foundationmalaysia  #codiiumkuantan  #brushmurah  #promosigempak  #hotselling  #moodrepublik  #naturalbeauty  #igshopmalaysia  #instafamous  #trending  #foundationmurah  #facemistgreenteaviral  #neelofahijab  #sayajualmurah  #bazaronline  #fattahaminz  #yusufiskandar  #bujibuchempel  #barangberkualiti  #produkviral  #hargamurah  #promosikawkaw  #emmamaembong  #kamaladli 
Feedback customer! ๐Ÿ˜ฑ
.
Iolss nak bagi sales pecah kepala bulan 10 ni tau!  Bukan biasa2 tapi LUAR BIASA !
.
Special utk SET TWIN korang boleh share dgn kawan utk dapat harga istimewa ni. "DISCOUNT RM90 OFF" taw ๐Ÿ˜
.
Berminat?  Dm/pm for details, OK! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜
.
#dyxybccream#dyxyfacemist
#dyxybrush #dyxylipstick #teamAina #barangviral
#foundationmalaysia
#codiiumkuantan #brushmurah #promosigempak #hotselling #moodrepublik #naturalbeauty #igshopmalaysia #instafamous #trending #foundationmurah #facemistgreenteaviral #neelofahijab #sayajualmurah #bazaronline #fattahaminz #yusufiskandar #bujibuchempel #barangberkualiti #produkviral #hargamurah #promosikawkaw #emmamaembong  #kamaladli
Feedback customer! ๐Ÿ˜ฑ . Iolss nak bagi sales pecah kepala bulan 10 ni tau! Bukan biasa2 tapi LUAR BIASA ! . Special utk SET TWIN korang boleh share dgn kawan utk dapat harga istimewa ni. "DISCOUNT RM90 OFF" taw ๐Ÿ˜ . Berminat? Dm/pm for details, OK! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜ . #dyxybccream #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #teamAina  #barangviral  #foundationmalaysia  #codiiumkuantan  #brushmurah  #promosigempak  #hotselling  #moodrepublik  #naturalbeauty  #igshopmalaysia  #instafamous  #trending  #foundationmurah  #facemistgreenteaviral  #neelofahijab  #sayajualmurah  #bazaronline  #fattahaminz  #yusufiskandar  #bujibuchempel  #barangberkualiti  #produkviral  #hargamurah  #promosikawkaw  #emmamaembong  #kamaladli 
READY STOCK Adidas Tee ๐Ÿ”ฅ
RM30 exclude postage, color as picture shown, free size (best fit S/p size)

#sayajualbaju #sayajualbajumurah #sayajualbeg #sayajualbegmurah #sayajualbarangmurah #barangberkualiti #hargaberpatutan #sayajualseluar #sayajualseluarmurah #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #cantik #murah #readystock #preorder
READY STOCK Adidas T Shirt Dress ๐Ÿ”ฅ
RM40 exclude postage, black color only, free size (best fit S/M size)

#sayajualbaju #sayajualbajumurah #sayajualbeg #sayajualbegmurah #sayajualbarangmurah #barangberkualiti #hargaberpatutan #sayajualseluar #sayajualseluarmurah #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #cantik #murah #readystock #preorder
Anatasia Glowkit RM15 exc pos...
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
๐Ÿ“ฑ019-5811125๐Ÿ“ฒ
โบโบโบโบโบโบโบโบ
.
.
#nanyqish_koreanshop 
#kamijualbarangmakeup
#barangberkualiti
#barangbaikk
READY  STOCK Clutch ๐Ÿ”ฅ 
RM30 exclude postage, brown & black, only have L size (bigger than A4 paper)

#sayajualbaju #sayajualbajumurah #sayajualbeg #sayajualbegmurah #sayajualbarangmurah #barangberkualiti #hargaberpatutan #sayajualseluar #sayajualseluarmurah #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #cantik #murah #readystock #preorder
MAMAMTHEDIETPLATE
.
sebenarnya hanya lah pinggan tapi kita sertakan sekali penutup untuk pastikan kesegaran dan kebersihan makanan. Pinggan ni memang bagus untuk mereka yg bru nak diet @ tengah diet sbb ade 3 bahagian sukatan mengikut sukat nutrisi yg dperlukan. Bebas BPA & juga tidak merosakkan alam sekitar๐Ÿ˜˜
.
Mane lagi nak cari pinggan yg macam MAMAM ni,,carilah kat pasaraya ke kedai hardware ke kedai runcit ke mmg susah nk jumpe @ lebih tepat lg mmg takkde pinggan yang sama kualiti dengan MAMAM ni๐Ÿ˜‰
.
So cepat grab harga hanya RM47
.
Postage:
Semenanjung 1-6 pinggan RM8
Sabah/Sarawak 1-6 pinggan RM 15
.
Jika berminat
Whatsapp:+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#jk1m#jomfit1malaysia#jomkurus#dietsihat#kevinzahri
#sihatdancantik#kurus#bodypositive #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
MAMAMTHEDIETPLATE . sebenarnya hanya lah pinggan tapi kita sertakan sekali penutup untuk pastikan kesegaran dan kebersihan makanan. Pinggan ni memang bagus untuk mereka yg bru nak diet @ tengah diet sbb ade 3 bahagian sukatan mengikut sukat nutrisi yg dperlukan. Bebas BPA & juga tidak merosakkan alam sekitar๐Ÿ˜˜ . Mane lagi nak cari pinggan yg macam MAMAM ni,,carilah kat pasaraya ke kedai hardware ke kedai runcit ke mmg susah nk jumpe @ lebih tepat lg mmg takkde pinggan yang sama kualiti dengan MAMAM ni๐Ÿ˜‰ . So cepat grab harga hanya RM47 . Postage: Semenanjung 1-6 pinggan RM8 Sabah/Sarawak 1-6 pinggan RM 15 . Jika berminat Whatsapp:+60177130825 . #sukusukuseparuh  . #jk1m #jomfit1malaysia #jomkurus #dietsihat #kevinzahri  #sihatdancantik #kurus #bodypositive  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
www.fathiababy.com
.
๐Ÿ’•Tommee Tippee Closer to Nature 50 Disposable ๐Ÿ’•
.
Description : ๐Ÿ’•Tommee Tippee Closer To Nature 50 Disposable Breast Pads is intuitively designed for more comfortable and discreet breast care
.
๐Ÿ’•Comfort silky soft lining breathable pads pulls moisture away from skin
.

Features & details : ๐Ÿ’•The comfort silky soft lining breathable pad pulls moisture away from skin
.
๐Ÿ’•Leak proof security
.
๐Ÿ’•Non slip adhesive keeps the pad in place
.
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Jika berminat boleh whassap 010 502 9009 / 010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop Seksyen 7 Shah Alam, Selangor ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
FB : Fathia Baby Shop
IG : fathiababyshop
.
#tommeetippeeproduct
#breastpad
#tommeetippeeoriginal
#ibuberpantang
#igonlineshop
#shahalamresident
#tommeetippeemalaysia
#fathiababyahop
#sayajualmurah
#momandkids
#ibuberpantang
#barangbayionline
#barangbayiberkualiti
#breastpadtommeetippee
#barangberkualiti
#ibumengandung
www.fathiababy.com . ๐Ÿ’•Tommee Tippee Closer to Nature 50 Disposable ๐Ÿ’• . Description : ๐Ÿ’•Tommee Tippee Closer To Nature 50 Disposable Breast Pads is intuitively designed for more comfortable and discreet breast care . ๐Ÿ’•Comfort silky soft lining breathable pads pulls moisture away from skin . Features & details : ๐Ÿ’•The comfort silky soft lining breathable pad pulls moisture away from skin . ๐Ÿ’•Leak proof security . ๐Ÿ’•Non slip adhesive keeps the pad in place . ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . Jika berminat boleh whassap 010 502 9009 / 010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop Seksyen 7 Shah Alam, Selangor ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . FB : Fathia Baby Shop IG : fathiababyshop . #tommeetippeeproduct  #breastpad  #tommeetippeeoriginal  #ibuberpantang  #igonlineshop  #shahalamresident  #tommeetippeemalaysia  #fathiababyahop  #sayajualmurah  #momandkids  #ibuberpantang  #barangbayionline  #barangbayiberkualiti  #breastpadtommeetippee  #barangberkualiti  #ibumengandung 
"Asyik mengah jer jalan sekarang, badan rasa berat sangat, nak diet bukan kita pandai sangat, kerap dengar suku-suku separuh, tapi tak tahulah betul ke tak saya letak dalam pinggan biasa tu๐Ÿ˜ฉ"
.
Psst MAMAM the Diet Plate kan hadoooo
.

Ada soalan nak tanya?
.
Whatsapp je +60177130825
.
#sukusukuseparuh
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
"Asyik mengah jer jalan sekarang, badan rasa berat sangat, nak diet bukan kita pandai sangat, kerap dengar suku-suku separuh, tapi tak tahulah betul ke tak saya letak dalam pinggan biasa tu๐Ÿ˜ฉ" . Psst MAMAM the Diet Plate kan hadoooo . Ada soalan nak tanya? . Whatsapp je +60177130825 . #sukusukuseparuh  #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
My travel buddies. 
Mesti bawak kelengkapan ni,  ada lg yg tak masuk enterframe ๐Ÿ˜‚. Semua barang2 ni dijual dibawah satu bumbung, kedai kite lah. Kelengkapan kami anak beranak. Memang menepati citarasa kami. 
I'm 100% amway user๐Ÿ˜. Siapa macam saya? 
#sayapakaisayajual #barangberkualiti
#nutrilite #satinique #artistry #glister #amwaymy #amwaybusinessowner #MDG #projekIST
Mesti ada yang belum tahu kan yang sekarang ini trend makan suku-suku separuh bakal menggantikan piramid makanan?
.
Dengan hanya mengikut pola makan suku-suku separuh, penurunan berat badan akan berlaku. Tiada lagi diet yang menyeksakan! Apa yang suku-suku separuh?
.
Suku Protein
Suku Karbohidrat 
Separuh Sayur + Buah
.
Ala, macam mana nak ikut sukatan yang tepat?
.
Jangan risau! Kami bawakan khas untuk semua, Mamam the Diet Plate. Pinggan diet wajib yang perlu ada di setiap rumah! Tak perlu risau dah terlebih makan. Setiap kali nak makan, hanya penuhkan Mamam ok?
.
โœ…DIREKA OLEH PAKAR PEMAKANAN
โœ…BPA FREE
โœ…Boleh dipanaskan dalam microwave
โœ…3 sukatan TEPAT nutrisi makanan mengikut pola suku-suku separuh!
โœ…Mudah dibawa ke mana sahaja
โœ…Disertakan penutup kedap udara
โœ…Warna yang menarik. Sesuai untuk ajar anak-anak makan secara sihat
.
Harga satu unit? RM 47
Alamak takda bajet la bulan ni! ๐Ÿ˜ข๐Ÿค‘
.
Tak apa! Kumpulkan 3 atau 5 orang kawan atau ahli keluarga, kami bagi harga tak masuk akal ok ๐Ÿ’ƒ
.
Nak order whatsapp jerr...
+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Mesti ada yang belum tahu kan yang sekarang ini trend makan suku-suku separuh bakal menggantikan piramid makanan? . Dengan hanya mengikut pola makan suku-suku separuh, penurunan berat badan akan berlaku. Tiada lagi diet yang menyeksakan! Apa yang suku-suku separuh? . Suku Protein Suku Karbohidrat Separuh Sayur + Buah . Ala, macam mana nak ikut sukatan yang tepat? . Jangan risau! Kami bawakan khas untuk semua, Mamam the Diet Plate. Pinggan diet wajib yang perlu ada di setiap rumah! Tak perlu risau dah terlebih makan. Setiap kali nak makan, hanya penuhkan Mamam ok? . โœ…DIREKA OLEH PAKAR PEMAKANAN โœ…BPA FREE โœ…Boleh dipanaskan dalam microwave โœ…3 sukatan TEPAT nutrisi makanan mengikut pola suku-suku separuh! โœ…Mudah dibawa ke mana sahaja โœ…Disertakan penutup kedap udara โœ…Warna yang menarik. Sesuai untuk ajar anak-anak makan secara sihat . Harga satu unit? RM 47 Alamak takda bajet la bulan ni! ๐Ÿ˜ข๐Ÿค‘ . Tak apa! Kumpulkan 3 atau 5 orang kawan atau ahli keluarga, kami bagi harga tak masuk akal ok ๐Ÿ’ƒ . Nak order whatsapp jerr... +60177130825 . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Ok guys kalau korang datang kajang boleh la singgah kedai supplier Ijat ni
.

Sebut je macam2 ada dekat sana tapi tak semua Ijat jual amik stok dari sana tapi 2-3 barang je. Kalau korang dari Bangi memang cantik dah tu dekat sangat ๐Ÿ˜‚

Alamat??? Tak payah susah2 korang waze je Rare Revolution Venture nanti keluar tu punya

#kasutcopyori #sneakercopyori #sneakermurahkualiti #kasutmurahkualiti #jamtangan #cerminmata #gshockcopyori #gshockmalaysia #iphonemurahmalaysia #  #jammurah #nikecopyori #adidascopyori #jamtangancouple #jamtangancouple  #walletberkualiti #barangmurah #barangberkualiti #trendlelaki #trendperempuan
#kapcaimalaya
#matmoto
#bazaarpaknil
#sayajual
#kapcaimalaya
#jenterapejuang
#sandalmurah
#sandamurahmalaysia
#lokalah
#erezki
#usahawanmuda
#terapiinstagram
#ajimaura
Ok guys kalau korang datang kajang boleh la singgah kedai supplier Ijat ni . Sebut je macam2 ada dekat sana tapi tak semua Ijat jual amik stok dari sana tapi 2-3 barang je. Kalau korang dari Bangi memang cantik dah tu dekat sangat ๐Ÿ˜‚ Alamat??? Tak payah susah2 korang waze je Rare Revolution Venture nanti keluar tu punya #kasutcopyori  #sneakercopyori  #sneakermurahkualiti  #kasutmurahkualiti  #jamtangan  #cerminmata  #gshockcopyori  #gshockmalaysia  #iphonemurahmalaysia  # #jammurah  #nikecopyori  #adidascopyori  #jamtangancouple  #jamtangancouple  #walletberkualiti  #barangmurah  #barangberkualiti  #trendlelaki  #trendperempuan  #kapcaimalaya  #matmoto  #bazaarpaknil  #sayajual  #kapcaimalaya  #jenterapejuang  #sandalmurah  #sandamurahmalaysia  #lokalah  #erezki  #usahawanmuda  #terapiinstagram  #ajimaura 
MAMAMTHEDIETPLATE
.
sebenarnya hanya lah pinggan tapi kita sertakan sekali penutup untuk pastikan kesegaran dan kebersihan makanan. Pinggan ni memang bagus untuk mereka yg bru nak diet @ tengah diet sbb ade 3 bahagian sukatan mengikut sukat nutrisi yg dperlukan. Bebas BPA & juga tidak merosakkan alam sekitar๐Ÿ˜˜
.
Mane lagi nak cari pinggan yg macam MAMAM ni,,carilah kat pasaraya ke kedai hardware ke kedai runcit ke mmg susah nk jumpe @ lebih tepat lg mmg takkde pinggan yang sama kualiti dengan MAMAM ni๐Ÿ˜‰
.
So cepat grab harga hanya RM47
.
Postage:
Semenanjung 1-6 pinggan RM8
Sabah/Sarawak 1-6 pinggan RM 15
.
Jika berminat
Whatsapp:+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#jk1m#jomfit1malaysia#jomkurus#dietsihat#kevinzahri
#sihatdancantik#kurus#bodypositive #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
MAMAMTHEDIETPLATE . sebenarnya hanya lah pinggan tapi kita sertakan sekali penutup untuk pastikan kesegaran dan kebersihan makanan. Pinggan ni memang bagus untuk mereka yg bru nak diet @ tengah diet sbb ade 3 bahagian sukatan mengikut sukat nutrisi yg dperlukan. Bebas BPA & juga tidak merosakkan alam sekitar๐Ÿ˜˜ . Mane lagi nak cari pinggan yg macam MAMAM ni,,carilah kat pasaraya ke kedai hardware ke kedai runcit ke mmg susah nk jumpe @ lebih tepat lg mmg takkde pinggan yang sama kualiti dengan MAMAM ni๐Ÿ˜‰ . So cepat grab harga hanya RM47 . Postage: Semenanjung 1-6 pinggan RM8 Sabah/Sarawak 1-6 pinggan RM 15 . Jika berminat Whatsapp:+60177130825 . #sukusukuseparuh  . #jk1m #jomfit1malaysia #jomkurus #dietsihat #kevinzahri  #sihatdancantik #kurus #bodypositive  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Untuk pertama kalinya kitaorg akan keluar screen protector ๐Ÿ˜ Screen ni mmg tahan , jatuh dia jaga screen phone ๐Ÿ˜ฑ Hanya utk iphone sahaja ๐Ÿ˜•
.
.
Antara ciri2 dia ; .
. โœ”explosion proof efficienfly
โœ”nono-plating Coating processing
โœ”high definition vision
โœ”oleaphobic function
.
.
Harga dia cuma rm25 sahaja siap postage ๐Ÿ˜Ž Kitoarg nak buat promosi 10 cust terawal dapat free gift ๐Ÿค—
.
.
iphone #iphonemalaysia #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysiamurah #iphonemalaysiaoriginal #readystock #iphonereadystock #sayajual #sayajualmurah #murah #barangberkualiti #malaysia #sayajualonline #hargamurah #hargapromo #iphone5s #iphone5smurah #iphone6murah #iphone5murah #wakdoyok #iphoneori #gadgetmurah #gadgetmalaysia #sayajualiphonemurah #giveawaybynana #2ndhandiphone #iphone2ndmurah #screenprotectormurah
Untuk pertama kalinya kitaorg akan keluar screen protector ๐Ÿ˜ Screen ni mmg tahan , jatuh dia jaga screen phone ๐Ÿ˜ฑ Hanya utk iphone sahaja ๐Ÿ˜• . . Antara ciri2 dia ; . . โœ”explosion proof efficienfly โœ”nono-plating Coating processing โœ”high definition vision โœ”oleaphobic function . . Harga dia cuma rm25 sahaja siap postage ๐Ÿ˜Ž Kitoarg nak buat promosi 10 cust terawal dapat free gift ๐Ÿค— . . iphone #iphonemalaysia  #iphonemurah  #iphonemurahmalaysia  #iphonemalaysiamurah  #iphonemalaysiaoriginal  #readystock  #iphonereadystock  #sayajual  #sayajualmurah  #murah  #barangberkualiti  #malaysia  #sayajualonline  #hargamurah  #hargapromo  #iphone5s  #iphone5smurah  #iphone6murah  #iphone5murah  #wakdoyok  #iphoneori  #gadgetmurah  #gadgetmalaysia  #sayajualiphonemurah  #giveawaybynana  #2ndhandiphone  #iphone2ndmurah  #screenprotectormurah 
Suami sape yang selalu mengadu seluar dah ketat? Hari- hari dengar die mengadu boleh bernanah telinga kan, letak MAMAM nih sebijik kat dapur, kompom tak mengadu dah๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘
.
Ada soalan nak tanya?
.
Whatsapp je +60177130825
.
#sukusukuseparuh
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Suami sape yang selalu mengadu seluar dah ketat? Hari- hari dengar die mengadu boleh bernanah telinga kan, letak MAMAM nih sebijik kat dapur, kompom tak mengadu dah๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘ . Ada soalan nak tanya? . Whatsapp je +60177130825 . #sukusukuseparuh  #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Salam maghrib semua ๐Ÿ˜˜ 
Dah lama tak update kan ๐Ÿ˜ฉ maaf lah bz sikit yunkk ๐Ÿ’ž kelas tak henti-ii 
Jom cuci mata ๐Ÿ˜

Power Wrist Forearm Hand Grip

Membantu Membina Otot Lengan. 
Harga : RM60 per item
Postage: free sem dan sabah sarawak

#kasutcopyori #sneakercopyori #sneakermurahkualiti #kasutmurahkualiti #jamtangan #topi #cerminmata #wallet #BarangTerbaik #walletberkualiti #gshockcopyori #gshockmalaysia #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #merdeka #aidiladha #jamurahmalaysia #jammurah #nikecopyori #adidascopyori #jamtangancouple #jamtanganbergaya #sneakertrend #tshirtcouple #walletberkualiti #barangmurah #barangberkualiti #trendlelaki #trendperempuan #juanpablodropshipbest
Salam maghrib semua ๐Ÿ˜˜ Dah lama tak update kan ๐Ÿ˜ฉ maaf lah bz sikit yunkk ๐Ÿ’ž kelas tak henti-ii Jom cuci mata ๐Ÿ˜ Power Wrist Forearm Hand Grip Membantu Membina Otot Lengan. Harga : RM60 per item Postage: free sem dan sabah sarawak #kasutcopyori  #sneakercopyori  #sneakermurahkualiti  #kasutmurahkualiti  #jamtangan  #topi  #cerminmata  #wallet  #BarangTerbaik  #walletberkualiti  #gshockcopyori  #gshockmalaysia  #iphonemurahmalaysia  #iphonemurah  #merdeka  #aidiladha  #jamurahmalaysia  #jammurah  #nikecopyori  #adidascopyori  #jamtangancouple  #jamtanganbergaya  #sneakertrend  #tshirtcouple  #walletberkualiti  #barangmurah  #barangberkualiti  #trendlelaki  #trendperempuan  #juanpablodropshipbest 
Sape peminat rosegold sini? Iphone ni harga standard kat luar jual Rm760. Tapi kami jual dengan harga Rm680 sahaja. Korang boleh jimat berapa dah kat situ. Siap dapat Freegift lagi, memang tak rugi lah. .
#kasutcopyori #sneakercopyori #sneakermurahkualiti #kasutmurahkualiti #jamtangan #topi #cerminmata #wallet #BarangTerbaik #walletberkualiti #gshockcopyori #gshockmalaysia #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #ligasuper #pialamalaysia #pialafa #spm ##jamurahmalaysia #jammurah #nikecopyori #adidascopyori #jamtangancouple #jamtanganbergaya #sneakertrend #tshirtcouple #walletberkualiti #barangmurah #barangberkualiti #trendlelaki #trendperempuan
Sape peminat rosegold sini? Iphone ni harga standard kat luar jual Rm760. Tapi kami jual dengan harga Rm680 sahaja. Korang boleh jimat berapa dah kat situ. Siap dapat Freegift lagi, memang tak rugi lah. . #kasutcopyori  #sneakercopyori  #sneakermurahkualiti  #kasutmurahkualiti  #jamtangan  #topi  #cerminmata  #wallet  #BarangTerbaik  #walletberkualiti  #gshockcopyori  #gshockmalaysia  #iphonemurahmalaysia  #iphonemurah  #ligasuper  #pialamalaysia  #pialafa  #spm  ##jamurahmalaysia  #jammurah  #nikecopyori  #adidascopyori  #jamtangancouple  #jamtanganbergaya  #sneakertrend  #tshirtcouple  #walletberkualiti  #barangmurah  #barangberkualiti  #trendlelaki  #trendperempuan 
Brand : Daniel Wellington 
Model : Couple Set
Grade : AA
Strap : Nylon
Warranty : 3 Month

Set sahaja

Woohoo.... cepat2 dapatkan dengan segera ok... Harga murah gilerrr... Couple set kott... Harga bawah โฌ‡โฌ‡โฌ‡RM100.00  termasuk postage... Nak tahu details just Contact me jerr ok 01119829826

#naizaastyle 
#naizanewlooks 
#jammurah 
#hargamampumilik 
#hargatakcekikdarah 
#makeyourfashionwithme
#makeyoustylewithme 
#barangberkualiti 
#justcontactmenow 
#trustedselleranddealer
Brand : Daniel Wellington Model : Couple Set Grade : AA Strap : Nylon Warranty : 3 Month Set sahaja Woohoo.... cepat2 dapatkan dengan segera ok... Harga murah gilerrr... Couple set kott... Harga bawah โฌ‡โฌ‡โฌ‡RM100.00 termasuk postage... Nak tahu details just Contact me jerr ok 01119829826 #naizaastyle  #naizanewlooks  #jammurah  #hargamampumilik  #hargatakcekikdarah  #makeyourfashionwithme  #makeyoustylewithme  #barangberkualiti  #justcontactmenow  #trustedselleranddealer 
๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Deepavali special
8 kek per whole
RM 100 shj!!!! Kek last minit???
Mai pm koi

0192235312

#deepavalispecial 
#keklastminit 
#sedaptakhingat 
#kekpremium 
#barangberkualiti
#trydulubarutahu
TRAGEDI OKTOBER! ๐Ÿ˜ฑ

Iolss nak bagi sales pecah kepala bulan 10 ni tau!  Bukan biasa2 tapi LUAR BIASA !

Special utk SET TWIN korang boleh share dgn kawan utk dapat harga istimewa ni. "DISCOUNT RM90 OFF" taw!! .
Dm/pm i for details๐Ÿ’‹
#dyxycosmetic
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#teamAina
#asyalieemakeup #ladydset #asyalieeset #sayajualmurah #naturalcosmetic #barangviral #dyxylovers #dyxyterengganu #makeupviral #barangberkualiti #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #bujibuchempel #yusufiskandar #neelofahijab #lofattah #instafamous #foundationmurah #brushmurah #igshop #instagramshop #bazaronline #naturalbeauty #produkviral  #emmamaembong #kamaladli
TRAGEDI OKTOBER! ๐Ÿ˜ฑ Iolss nak bagi sales pecah kepala bulan 10 ni tau! Bukan biasa2 tapi LUAR BIASA ! Special utk SET TWIN korang boleh share dgn kawan utk dapat harga istimewa ni. "DISCOUNT RM90 OFF" taw!! . Dm/pm i for details๐Ÿ’‹ #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxyfacemistgreentea  #teamAina  #asyalieemakeup  #ladydset  #asyalieeset  #sayajualmurah  #naturalcosmetic  #barangviral  #dyxylovers  #dyxyterengganu  #makeupviral  #barangberkualiti  #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige  #bujibuchempel  #yusufiskandar  #neelofahijab  #lofattah  #instafamous  #foundationmurah  #brushmurah  #igshop  #instagramshop  #bazaronline  #naturalbeauty  #produkviral  #emmamaembong  #kamaladli 
TRAGEDI OKTOBER! ๐Ÿ˜ฑ

Iolss nak bagi sales pecah kepala bulan 10 ni tau!  Bukan biasa2 tapi LUAR BIASA !

Special utk SET TWIN korang boleh share dgn kawan utk dapat harga istimewa ni. "DISCOUNT RM90 OFF" taw!! .
Dm/pm i for details๐Ÿ’‹
#dyxycosmetic
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#teamAina
#asyalieemakeup #ladydset #asyalieeset #sayajualmurah #naturalcosmetic #barangviral #dyxylovers #dyxyterengganu #makeupviral #barangberkualiti #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #bujibuchempel #yusufiskandar #neelofahijab #lofattah #instafamous #foundationmurah #brushmurah #igshop #instagramshop #bazaronline #naturalbeauty #produkviral  #emmamaembong #kamaladli
TRAGEDI OKTOBER! ๐Ÿ˜ฑ Iolss nak bagi sales pecah kepala bulan 10 ni tau! Bukan biasa2 tapi LUAR BIASA ! Special utk SET TWIN korang boleh share dgn kawan utk dapat harga istimewa ni. "DISCOUNT RM90 OFF" taw!! . Dm/pm i for details๐Ÿ’‹ #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxyfacemistgreentea  #teamAina  #asyalieemakeup  #ladydset  #asyalieeset  #sayajualmurah  #naturalcosmetic  #barangviral  #dyxylovers  #dyxyterengganu  #makeupviral  #barangberkualiti  #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige  #bujibuchempel  #yusufiskandar  #neelofahijab  #lofattah  #instafamous  #foundationmurah  #brushmurah  #igshop  #instagramshop  #bazaronline  #naturalbeauty  #produkviral  #emmamaembong  #kamaladli 
Mesti ada yang belum tahu kan yang sekarang ini trend makan suku-suku separuh bakal menggantikan piramid makanan?
.
Dengan hanya mengikut pola makan suku-suku separuh, penurunan berat badan akan berlaku. Tiada lagi diet yang menyeksakan! Apa yang suku-suku separuh?
.
Suku Protein
Suku Karbohidrat 
Separuh Sayur + Buah
.
Ala, macam mana nak ikut sukatan yang tepat?
.
Jangan risau! Kami bawakan khas untuk semua, Mamam the Diet Plate. Pinggan diet wajib yang perlu ada di setiap rumah! Tak perlu risau dah terlebih makan. Setiap kali nak makan, hanya penuhkan Mamam ok?
.
โœ…DIREKA OLEH PAKAR PEMAKANAN
โœ…BPA FREE
โœ…Boleh dipanaskan dalam microwave
โœ…3 sukatan TEPAT nutrisi makanan mengikut pola suku-suku separuh!
โœ…Mudah dibawa ke mana sahaja
โœ…Disertakan penutup kedap udara
โœ…Warna yang menarik. Sesuai untuk ajar anak-anak makan secara sihat
.
Harga satu unit? RM 47
Alamak takda bajet la bulan ni! ๐Ÿ˜ข๐Ÿค‘
.
Tak apa! Kumpulkan 3 atau 5 orang kawan atau ahli keluarga, kami bagi harga tak masuk akal ok ๐Ÿ’ƒ
.
Nak order whatsapp jerr...
+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Mesti ada yang belum tahu kan yang sekarang ini trend makan suku-suku separuh bakal menggantikan piramid makanan? . Dengan hanya mengikut pola makan suku-suku separuh, penurunan berat badan akan berlaku. Tiada lagi diet yang menyeksakan! Apa yang suku-suku separuh? . Suku Protein Suku Karbohidrat Separuh Sayur + Buah . Ala, macam mana nak ikut sukatan yang tepat? . Jangan risau! Kami bawakan khas untuk semua, Mamam the Diet Plate. Pinggan diet wajib yang perlu ada di setiap rumah! Tak perlu risau dah terlebih makan. Setiap kali nak makan, hanya penuhkan Mamam ok? . โœ…DIREKA OLEH PAKAR PEMAKANAN โœ…BPA FREE โœ…Boleh dipanaskan dalam microwave โœ…3 sukatan TEPAT nutrisi makanan mengikut pola suku-suku separuh! โœ…Mudah dibawa ke mana sahaja โœ…Disertakan penutup kedap udara โœ…Warna yang menarik. Sesuai untuk ajar anak-anak makan secara sihat . Harga satu unit? RM 47 Alamak takda bajet la bulan ni! ๐Ÿ˜ข๐Ÿค‘ . Tak apa! Kumpulkan 3 atau 5 orang kawan atau ahli keluarga, kami bagi harga tak masuk akal ok ๐Ÿ’ƒ . Nak order whatsapp jerr... +60177130825 . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
"HITAM BUKAN SEBARANG HITAM"
.

IPHONE 7+ MATE BLACK โ™ ๐Ÿด
.

Hitam-hitam sitampuk manggis,
Walau pun hitam ku pandang manis.

Hitam-hitam siberas pulut,
Walau pun hitam hati terpaut.

Hitam-hitam buah kepayang,
Walau pun hitam hati dah sayang
.

Tak mahal pun kita bagi harga boleh buat korang sakit jantung punya just RM3250 jek murah dri seller lain...x caya wassap kami ๐Ÿ˜—
.

Kalau korang berkenan dipersilakan wassap 0172109327 kalau malas nak save no link di bio @zeuss.co

#iphonemalaysia #iphoneoriginal #iphonesecondhand 
#iphonemurah #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysia #jualiphonemurah  #iphonesecondmurah #iphonemurahtrusted 
#barangterbaik  #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #barangmurah #barangberkualiti
#terapiinstagram
#ajimaura
#juanpablodropshipbest
#kapcaimalaya
#matmoto
#bazaarpaknil
#sayajual
#kapcaimalaya
#jenterapejuang
#sandalmurah
#sandamurahmalaysia
#lokalah
#erezki
#usahawanmuda
"HITAM BUKAN SEBARANG HITAM" . IPHONE 7+ MATE BLACK โ™ ๐Ÿด . Hitam-hitam sitampuk manggis, Walau pun hitam ku pandang manis. Hitam-hitam siberas pulut, Walau pun hitam hati terpaut. Hitam-hitam buah kepayang, Walau pun hitam hati dah sayang . Tak mahal pun kita bagi harga boleh buat korang sakit jantung punya just RM3250 jek murah dri seller lain...x caya wassap kami ๐Ÿ˜— . Kalau korang berkenan dipersilakan wassap 0172109327 kalau malas nak save no link di bio @zeuss.co #iphonemalaysia  #iphoneoriginal  #iphonesecondhand  #iphonemurah  #iphonemurahmalaysia  #iphonemalaysia  #jualiphonemurah  #iphonesecondmurah  #iphonemurahtrusted  #barangterbaik  #iphonemurahmalaysia  #iphonemurah  #barangmurah  #barangberkualiti  #terapiinstagram  #ajimaura  #juanpablodropshipbest  #kapcaimalaya  #matmoto  #bazaarpaknil  #sayajual  #kapcaimalaya  #jenterapejuang  #sandalmurah  #sandamurahmalaysia  #lokalah  #erezki  #usahawanmuda 
Maaf cakap, kalau kita nak ber suku-suku separuh, pastikan sukatan betul, jangan main beli jer mana-mana pinggan yang ada partition, sukatan mesti ikut cadangan dari dietitian
.
Kalau tak bukan kurus yang dapat tapi makin gemuk pula. Lepas tu jangan pula nak salahkan suku-suku separuh sedangkan kita yang guna pinggan yang salah!
.
Guna MAMAM, sukatan yang tepat dari dietitian๐Ÿ‘
.
Nak order....
Whatsapp je +60177130825
.
#sukusukuseparuh
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Maaf cakap, kalau kita nak ber suku-suku separuh, pastikan sukatan betul, jangan main beli jer mana-mana pinggan yang ada partition, sukatan mesti ikut cadangan dari dietitian . Kalau tak bukan kurus yang dapat tapi makin gemuk pula. Lepas tu jangan pula nak salahkan suku-suku separuh sedangkan kita yang guna pinggan yang salah! . Guna MAMAM, sukatan yang tepat dari dietitian๐Ÿ‘ . Nak order.... Whatsapp je +60177130825 . #sukusukuseparuh  #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
READY STOCK!!!
CODE: Sappora
SIZE: 35 - 40
PRICE: 110.00 (Exclude Postage)
COLOUR: as shown
.
.
POSTAGE:
RM9 SM
RM12 SS
.
.
TO ORDER?
WhatsApp: 01139982198
.
.
FEEDBACK:
@kasuttrends.feedback

#luxury #shoes #kasutmurah #kasut #tumblr #sayajualmurah #barangberkualiti #kasuttrends #kasutperempuan #kasut #kasutnike #kasutadidas #kasutvans #kasutcantik #kasutlawa #bajumurah #bajulawa #bajutumblr #hipsterstyle #forstyle #forlife #dropship #agent #berniaga #trend #trendterkini #trending #trends #bergaya
Tag your friend๐Ÿ’—
READY STOCK!!! CODE: Sappora SIZE: 35 - 40 PRICE: 110.00 (Exclude Postage) COLOUR: as shown . . POSTAGE: RM9 SM RM12 SS . . TO ORDER? WhatsApp: 01139982198 . . FEEDBACK: @kasuttrends.feedback #luxury  #shoes  #kasutmurah  #kasut  #tumblr  #sayajualmurah  #barangberkualiti  #kasuttrends  #kasutperempuan  #kasut  #kasutnike  #kasutadidas  #kasutvans  #kasutcantik  #kasutlawa  #bajumurah  #bajulawa  #bajutumblr  #hipsterstyle  #forstyle  #forlife  #dropship  #agent  #berniaga  #trend  #trendterkini  #trending  #trends  #bergaya  Tag your friend๐Ÿ’—
READY STOCK!!!
CODE: Sappora
SIZE: 35 - 40
PRICE: 110.00 (Exclude Postage)
COLOUR: as shown
.
.
POSTAGE:
RM9 SM
RM12 SS
.
.
TO ORDER?
WhatsApp: 01139982198
.
.
FEEDBACK:
@kasuttrends.feedback

#luxury #shoes #kasutmurah #kasut #tumblr #sayajualmurah #barangberkualiti #kasuttrends #kasutperempuan #kasut #kasutnike #kasutadidas #kasutvans #kasutcantik #kasutlawa #bajumurah #bajulawa #bajutumblr #hipsterstyle #forstyle #forlife #dropship #agent #berniaga #trend #trendterkini #trending #trends #bergaya
Tag your friend๐Ÿ’—
READY STOCK!!! CODE: Sappora SIZE: 35 - 40 PRICE: 110.00 (Exclude Postage) COLOUR: as shown . . POSTAGE: RM9 SM RM12 SS . . TO ORDER? WhatsApp: 01139982198 . . FEEDBACK: @kasuttrends.feedback #luxury  #shoes  #kasutmurah  #kasut  #tumblr  #sayajualmurah  #barangberkualiti  #kasuttrends  #kasutperempuan  #kasut  #kasutnike  #kasutadidas  #kasutvans  #kasutcantik  #kasutlawa  #bajumurah  #bajulawa  #bajutumblr  #hipsterstyle  #forstyle  #forlife  #dropship  #agent  #berniaga  #trend  #trendterkini  #trending  #trends  #bergaya  Tag your friend๐Ÿ’—
READY STOCK!!!
CODE: Sappora
SIZE: 35 - 40
PRICE: 110.00 (Exclude Postage)
COLOUR: as shown
.
.
POSTAGE:
RM9 SM
RM12 SS
.
.
TO ORDER?
WhatsApp: 01139982198
.
.
FEEDBACK:
@kasuttrends.feedback

#luxury #shoes #kasutmurah #kasut #tumblr #sayajualmurah #barangberkualiti #kasuttrends #kasutperempuan #kasut #kasutnike #kasutadidas #kasutvans #kasutcantik #kasutlawa #bajumurah #bajulawa #bajutumblr #hipsterstyle #forstyle #forlife #dropship #agent #berniaga #trend #trendterkini #trending #trends #bergaya
Tag your friend๐Ÿ’—
READY STOCK!!! CODE: Sappora SIZE: 35 - 40 PRICE: 110.00 (Exclude Postage) COLOUR: as shown . . POSTAGE: RM9 SM RM12 SS . . TO ORDER? WhatsApp: 01139982198 . . FEEDBACK: @kasuttrends.feedback #luxury  #shoes  #kasutmurah  #kasut  #tumblr  #sayajualmurah  #barangberkualiti  #kasuttrends  #kasutperempuan  #kasut  #kasutnike  #kasutadidas  #kasutvans  #kasutcantik  #kasutlawa  #bajumurah  #bajulawa  #bajutumblr  #hipsterstyle  #forstyle  #forlife  #dropship  #agent  #berniaga  #trend  #trendterkini  #trending  #trends  #bergaya  Tag your friend๐Ÿ’—
READY STOCK!!!
CODE: Selena Embroidery Sneakers
SIZE: 35 - 40
PRICE: 105.00 (Free Postage)
COLOUR: as shown
.
.
TO ORDER?
WhatsApp: 01139982198
.
.
FEEDBACK:
@kasuttrends.feedback

#luxury #shoes #kasutmurah #kasut #tumblr #sayajualmurah #barangberkualiti #kasuttrends #kasutperempuan #kasut #kasutnike #kasutadidas #kasutvans #kasutcantik #kasutlawa #bajumurah #bajulawa #bajutumblr #hipsterstyle #forstyle #forlife #dropship #agent #berniaga #trend #trendterkini #trending #trends #bergaya
Tag your friend๐Ÿ’—
READY STOCK!!! CODE: Selena Embroidery Sneakers SIZE: 35 - 40 PRICE: 105.00 (Free Postage) COLOUR: as shown . . TO ORDER? WhatsApp: 01139982198 . . FEEDBACK: @kasuttrends.feedback #luxury  #shoes  #kasutmurah  #kasut  #tumblr  #sayajualmurah  #barangberkualiti  #kasuttrends  #kasutperempuan  #kasut  #kasutnike  #kasutadidas  #kasutvans  #kasutcantik  #kasutlawa  #bajumurah  #bajulawa  #bajutumblr  #hipsterstyle  #forstyle  #forlife  #dropship  #agent  #berniaga  #trend  #trendterkini  #trending  #trends  #bergaya  Tag your friend๐Ÿ’—
READY STOCK!!!
CODE: Selena Embroidery Sneakers
SIZE: 35 - 40
PRICE: 105.00 (Free Postage)
COLOUR: as shown
.
.
TO ORDER?
WhatsApp: 01139982198
.
.
FEEDBACK:
@kasuttrends.feedback

#luxury #shoes #kasutmurah #kasut #tumblr #sayajualmurah #barangberkualiti #kasuttrends #kasutperempuan #kasut #kasutnike #kasutadidas #kasutvans #kasutcantik #kasutlawa #bajumurah #bajulawa #bajutumblr #hipsterstyle #forstyle #forlife #dropship #agent #berniaga #trend #trendterkini #trending #trends #bergaya
Tag your friend๐Ÿ’—
READY STOCK!!! CODE: Selena Embroidery Sneakers SIZE: 35 - 40 PRICE: 105.00 (Free Postage) COLOUR: as shown . . TO ORDER? WhatsApp: 01139982198 . . FEEDBACK: @kasuttrends.feedback #luxury  #shoes  #kasutmurah  #kasut  #tumblr  #sayajualmurah  #barangberkualiti  #kasuttrends  #kasutperempuan  #kasut  #kasutnike  #kasutadidas  #kasutvans  #kasutcantik  #kasutlawa  #bajumurah  #bajulawa  #bajutumblr  #hipsterstyle  #forstyle  #forlife  #dropship  #agent  #berniaga  #trend  #trendterkini  #trending  #trends  #bergaya  Tag your friend๐Ÿ’—
Betul tak ramai kawan- kawan kita tak tahu camne nak diet? Kita nak kurus tapi tak tahu camne caranya kan? nak makan nasi je ke, nak makan oat je?
.
Sekarang senang je, ikut saranan KKM. Makan ikut sukatan
suku- suku separuh. Suku untuk karbohidrat macam mee, nasi, k.teow, ubi. Suku untuk protein macam ayam, daging, ikan, telur. Separuh lagi kita letak sayur dan buah. Macam kawan kita kat bawah ni, tengok cara dia guna.
.
Ada soalan nak tanya?
.
Whatsapp je +60177130825
.
#sukusukuseparuh
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Betul tak ramai kawan- kawan kita tak tahu camne nak diet? Kita nak kurus tapi tak tahu camne caranya kan? nak makan nasi je ke, nak makan oat je? . Sekarang senang je, ikut saranan KKM. Makan ikut sukatan suku- suku separuh. Suku untuk karbohidrat macam mee, nasi, k.teow, ubi. Suku untuk protein macam ayam, daging, ikan, telur. Separuh lagi kita letak sayur dan buah. Macam kawan kita kat bawah ni, tengok cara dia guna. . Ada soalan nak tanya? . Whatsapp je +60177130825 . #sukusukuseparuh  #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Korang nak iphone apa?? Kami menjual dari iphone 5 hingga iphone 6s plus. Kami ada 4 kotak iphone untuk setiap gb dan warna. Siap dapat freegift pulak tu. Confirm tak menyesal beli kat sini. .
#kasutcopyori #sneakercopyori #sneakermurahkualiti #kasutmurahkualiti #jamtangan #topi #cerminmata #wallet #BarangTerbaik #walletberkualiti #gshockcopyori #gshockmalaysia #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #pt3 #spm #lawak #jamurahmalaysia #jammurah #nikecopyori #adidascopyori #jamtangancouple #jamtanganbergaya #sneakertrend #tshirtcouple #walletberkualiti #barangmurah #barangberkualiti #trendlelaki #trendperempuan
Korang nak iphone apa?? Kami menjual dari iphone 5 hingga iphone 6s plus. Kami ada 4 kotak iphone untuk setiap gb dan warna. Siap dapat freegift pulak tu. Confirm tak menyesal beli kat sini. . #kasutcopyori  #sneakercopyori  #sneakermurahkualiti  #kasutmurahkualiti  #jamtangan  #topi  #cerminmata  #wallet  #BarangTerbaik  #walletberkualiti  #gshockcopyori  #gshockmalaysia  #iphonemurahmalaysia  #iphonemurah  #pt3  #spm  #lawak  #jamurahmalaysia  #jammurah  #nikecopyori  #adidascopyori  #jamtangancouple  #jamtanganbergaya  #sneakertrend  #tshirtcouple  #walletberkualiti  #barangmurah  #barangberkualiti  #trendlelaki  #trendperempuan 
www.fathiababy.com
.
๐Ÿ’•Tommee Tippee Closer to Nature 50 Disposable ๐Ÿ’•
.
Description : ๐Ÿ’•Tommee Tippee Closer To Nature 50 Disposable Breast Pads is intuitively designed for more comfortable and discreet breast care
.
๐Ÿ’•Comfort silky soft lining breathable pads pulls moisture away from skin
.

Features & details : ๐Ÿ’•The comfort silky soft lining breathable pad pulls moisture away from skin
.
๐Ÿ’•Leak proof security
.
๐Ÿ’•Non slip adhesive keeps the pad in place
.
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Jika berminat boleh whassap 010 502 9009 / 010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop Seksyen 7 Shah Alam, Selangor ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
FB : Fathia Baby Shop
IG : fathiababyshop
.
#tommeetippeeproduct
#breastpad
#tommeetippeeoriginal
#ibuberpantang
#igonlineshop
#shahalamresident
#tommeetippeemalaysia
#fathiababyahop
#sayajualmurah
#momandkids
#ibuberpantang
#barangbayionline
#barangbayiberkualiti
#breastpadtommeetippee
#barangberkualiti
#ibumengandung
www.fathiababy.com . ๐Ÿ’•Tommee Tippee Closer to Nature 50 Disposable ๐Ÿ’• . Description : ๐Ÿ’•Tommee Tippee Closer To Nature 50 Disposable Breast Pads is intuitively designed for more comfortable and discreet breast care . ๐Ÿ’•Comfort silky soft lining breathable pads pulls moisture away from skin . Features & details : ๐Ÿ’•The comfort silky soft lining breathable pad pulls moisture away from skin . ๐Ÿ’•Leak proof security . ๐Ÿ’•Non slip adhesive keeps the pad in place . ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . Jika berminat boleh whassap 010 502 9009 / 010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop Seksyen 7 Shah Alam, Selangor ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . FB : Fathia Baby Shop IG : fathiababyshop . #tommeetippeeproduct  #breastpad  #tommeetippeeoriginal  #ibuberpantang  #igonlineshop  #shahalamresident  #tommeetippeemalaysia  #fathiababyahop  #sayajualmurah  #momandkids  #ibuberpantang  #barangbayionline  #barangbayiberkualiti  #breastpadtommeetippee  #barangberkualiti  #ibumengandung 
Set hantaran girl 
5in 1
โคBag grad AAA
โคwallet grad AA / spek grad AA /gelang Swarovski โคSwarovski grad AA with box
โคpati perfume โคperfume Gucci flora 100ml / jaDore

Murahยฒ gilerr wehh.... cepattt sape nak kawin tapi hantaran tak cukup lagi... mehยฒ sini shopping dengan kami... Ok... Barang pasti puas hati punyalah... Cepat-cepat Contact kami ok 01119829826

#naizaastyle 
#naizanewlooks 
#handbagmurah 
#hargamampumilik 
#hargatakcekikdarah 
#barangberkualiti 
#makeyourfashionwithme 
#makeyoustylewithme 
#justcontactmenow 
#trustedselleranddealer
Set hantaran girl 5in 1 โคBag grad AAA โคwallet grad AA / spek grad AA /gelang Swarovski โคSwarovski grad AA with box โคpati perfume โคperfume Gucci flora 100ml / jaDore Murahยฒ gilerr wehh.... cepattt sape nak kawin tapi hantaran tak cukup lagi... mehยฒ sini shopping dengan kami... Ok... Barang pasti puas hati punyalah... Cepat-cepat Contact kami ok 01119829826 #naizaastyle  #naizanewlooks  #handbagmurah  #hargamampumilik  #hargatakcekikdarah  #barangberkualiti  #makeyourfashionwithme  #makeyoustylewithme  #justcontactmenow  #trustedselleranddealer 
Readystock Spec ๐Ÿค›
Quality Padu ๐Ÿ’ฅ
Price Rm50 ๐Ÿ’ฐ 
Free Postage Semenanjung ๐Ÿ›ซ 
Sabah Sarawak +Rm5 
Trusted ๐Ÿ’ฏ 
High Quality ๐Ÿ’ฏ 
For Order Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 011 2817 0327 or DM #joggerpants #joggerpantsmurah #joggerpantsbelionline #highquality #belionline #sports #malaysiavsthailand
#sportsshoe #kasutmurah #sportshoemurah #highquality 
#waterproofbag #barangberkualiti #zxflux  #stansmith #stansmithsneakers #airmax #airmaxtheabw #yeezymalaysia #yeezy #yeezyigshop #yeezymalaysiaigshop #spec #sunglasses #specbelionline
Readystock Spec ๐Ÿค› Quality Padu ๐Ÿ’ฅ Price Rm50 ๐Ÿ’ฐ Free Postage Semenanjung ๐Ÿ›ซ Sabah Sarawak +Rm5 Trusted ๐Ÿ’ฏ High Quality ๐Ÿ’ฏ For Order Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 011 2817 0327 or DM #joggerpants  #joggerpantsmurah  #joggerpantsbelionline  #highquality  #belionline  #sports  #malaysiavsthailand  #sportsshoe  #kasutmurah  #sportshoemurah  #highquality  #waterproofbag  #barangberkualiti  #zxflux  #stansmith  #stansmithsneakers  #airmax  #airmaxtheabw  #yeezymalaysia  #yeezy  #yeezyigshop  #yeezymalaysiaigshop  #spec  #sunglasses  #specbelionline 
Mesti ada yang belum tahu kan yang sekarang ini trend makan suku-suku separuh bakal menggantikan piramid makanan?
.
Dengan hanya mengikut pola makan suku-suku separuh, penurunan berat badan akan berlaku. Tiada lagi diet yang menyeksakan! Apa yang suku-suku separuh?
.
Suku Protein
Suku Karbohidrat 
Separuh Sayur + Buah
.
Ala, macam mana nak ikut sukatan yang tepat?
.
Jangan risau! Kami bawakan khas untuk semua, Mamam the Diet Plate. Pinggan diet wajib yang perlu ada di setiap rumah! Tak perlu risau dah terlebih makan. Setiap kali nak makan, hanya penuhkan Mamam ok?
.
โœ…DIREKA OLEH PAKAR PEMAKANAN
โœ…BPA FREE
โœ…Boleh dipanaskan dalam microwave
โœ…3 sukatan TEPAT nutrisi makanan mengikut pola suku-suku separuh!
โœ…Mudah dibawa ke mana sahaja
โœ…Disertakan penutup kedap udara
โœ…Warna yang menarik. Sesuai untuk ajar anak-anak makan secara sihat
.
Harga satu unit? RM 47
Alamak takda bajet la bulan ni! ๐Ÿ˜ข๐Ÿค‘
.
Tak apa! Kumpulkan 3 atau 5 orang kawan atau ahli keluarga, kami bagi harga tak masuk akal ok ๐Ÿ’ƒ
.
Nak order whatsapp jerr...
+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Mesti ada yang belum tahu kan yang sekarang ini trend makan suku-suku separuh bakal menggantikan piramid makanan? . Dengan hanya mengikut pola makan suku-suku separuh, penurunan berat badan akan berlaku. Tiada lagi diet yang menyeksakan! Apa yang suku-suku separuh? . Suku Protein Suku Karbohidrat Separuh Sayur + Buah . Ala, macam mana nak ikut sukatan yang tepat? . Jangan risau! Kami bawakan khas untuk semua, Mamam the Diet Plate. Pinggan diet wajib yang perlu ada di setiap rumah! Tak perlu risau dah terlebih makan. Setiap kali nak makan, hanya penuhkan Mamam ok? . โœ…DIREKA OLEH PAKAR PEMAKANAN โœ…BPA FREE โœ…Boleh dipanaskan dalam microwave โœ…3 sukatan TEPAT nutrisi makanan mengikut pola suku-suku separuh! โœ…Mudah dibawa ke mana sahaja โœ…Disertakan penutup kedap udara โœ…Warna yang menarik. Sesuai untuk ajar anak-anak makan secara sihat . Harga satu unit? RM 47 Alamak takda bajet la bulan ni! ๐Ÿ˜ข๐Ÿค‘ . Tak apa! Kumpulkan 3 atau 5 orang kawan atau ahli keluarga, kami bagi harga tak masuk akal ok ๐Ÿ’ƒ . Nak order whatsapp jerr... +60177130825 . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
CARLO RINO # 128-1 ๐Ÿ“Size : 28.5 (L) X 19.5 (H) CM ๐Ÿ”ด GRED : AAA ๐Ÿ’ฐ Hargaa tok sah dok risau ok.... Tak mahaiii punn murah jerr weehh... Cepat-cepat mai beli dengan kami ok.... Pasti berpuas hati... Barang punn berkualiti.... Cepat-cepat Contact kami ok 01119829826

#naizaastyle 
#naizanewlooks 
#handbagmurah 
#hargamampumilik
#hargatakcekikdarah 
#barangberkualiti 
#makeyourfashionwithme 
#makeyoustylewithme 
#justcontactmenow 
#trustedselleranddealer
New arrivals ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŒธ 867 PRADA
Gred 3A

Murahยฒ jerrr .... Barang pasti puas hati ok... Berkualiti getuww... Style very nice simple and pasti Exclusive ok... #naizaastyle 
#naizanewlooks 
#handbagmurah 
#hargatakcekikdarah 
#hargamampumilik 
#barangberkualiti 
#makeyourfashionwithme 
#makeyoustylewithme 
#justcontactmenow 
#trustedselleranddealer
Morning  uolls,  jom jom pakat  pakat cuba  purse  baru  nie
Waaps sis ye
01137834839

#digitalentrepreneur #eusahwan #anakmuda #barangberkualiti #baranurahmurah
IPHONE 5 RM750 JE ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Mana nak carik iphone murah2 sekarang ni? tengok harga je boleh sakit jantung. Jangan risau dekat @zeuss.co kita bagi harga korang boleh gugur rambut diselitkan sekali dengan FREEGIFT dan barang semua READY STOCK , gentle x tipu ๐Ÿ˜š .

Dekat sini je weh dapat harga mcm ni , kalau berkenan boleh wassap 0172109327, kalau malas sangat nak save no tekan je link kt bio @zeuss.co  untuk dapatkan PRICELIST IPHONE yg series x masuk akal ๐Ÿ˜‚

#iphonemalaysia #iphoneoriginal #iphonesecondhand 
#iphonemurah #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysia #jualiphonemurah  #iphonesecondmurah #iphonemurahtrusted 
#barangterbaik  #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #barangmurah #barangberkualiti
#terapiinstagram
#ajimaura
#juanpablodropshipbest
#kapcaimalaya
#matmoto
#bazaarpaknil
#sayajual
#kapcaimalaya
#jenterapejuang
#sandalmurah
#sandamurahmalaysia
#lokalah
#erezki
#usahawanmuda
IPHONE 5 RM750 JE ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Mana nak carik iphone murah2 sekarang ni? tengok harga je boleh sakit jantung. Jangan risau dekat @zeuss.co kita bagi harga korang boleh gugur rambut diselitkan sekali dengan FREEGIFT dan barang semua READY STOCK , gentle x tipu ๐Ÿ˜š . Dekat sini je weh dapat harga mcm ni , kalau berkenan boleh wassap 0172109327, kalau malas sangat nak save no tekan je link kt bio @zeuss.co untuk dapatkan PRICELIST IPHONE yg series x masuk akal ๐Ÿ˜‚ #iphonemalaysia  #iphoneoriginal  #iphonesecondhand  #iphonemurah  #iphonemurahmalaysia  #iphonemalaysia  #jualiphonemurah  #iphonesecondmurah  #iphonemurahtrusted  #barangterbaik  #iphonemurahmalaysia  #iphonemurah  #barangmurah  #barangberkualiti  #terapiinstagram  #ajimaura  #juanpablodropshipbest  #kapcaimalaya  #matmoto  #bazaarpaknil  #sayajual  #kapcaimalaya  #jenterapejuang  #sandalmurah  #sandamurahmalaysia  #lokalah  #erezki  #usahawanmuda 
TIPS MINUM 3L AIR SEHARI
.
"Tice cakap kalau nak kurus kene cukup minum air. Tapi susahnya nak habiskan walaupun cuma 1 liter je sehari ๐Ÿ˜ฅ. Tice ada tips tak?"
.
Ok, ni Tice bagi awak tips yg simple bukan untuk 1 liter tapi 3 liter. Praktikkan setiap hari sehingga ia menjadi amalan yg sihat dlm kehidupan seharian awak ye๐Ÿ˜‰
.
1) Bangun pagi - 1 gelas
2) Lepas solat subuh - 1 gelas
3) Sebelum mandi - 1 gelas
4) Selepas mandi - 1 gelas
5) Selepas solat zuhur - 1 gelas
6) Sebelum lunch - 2 gelas
7) Selepas solat asar - 1 gelas
8) Sebelum mandi petang - 1 gelas
9) Selepas solat maghrib - 1 gelas
10) Selepas solat isyak - 1 gelas
11) Sebelum tidur - 1 gelas
.
Ok, kita masuk ilmu matematik sikit ye..
1 gelas = 250ml
12 gelas x 250ml = 3000ml
3000ml = 3liter
.
Ok, dalam tak sedar dah habis 3L kan ๐Ÿค—
.
And of course ada kebaikan nya bila water intake kita cukup setiap hari. Kajian sains mendapati,
.
๐Ÿ’ง 1 gelas air diminum sebaik sahaja bangun daripada tidur membantu mengaktifkan organ dalaman
.
๐Ÿ’ง 1 gelas air diminum selepas mandi membantu mengurangkan tekanan darah rendah
.
๐Ÿ’ง 1 gelas air diminum sebelum makan membantu sistem penghadaman
.
๐Ÿ’ง 1 gelas air diambil sebelum tidur mampu mengelakkan serangan jantung pada waktu malam
.
Kredit: Tice Ain
.
#sukusukuseparuh
.
#harisukannegara#hsn2017#jomturunpadang#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshoppe#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
TIPS MINUM 3L AIR SEHARI . "Tice cakap kalau nak kurus kene cukup minum air. Tapi susahnya nak habiskan walaupun cuma 1 liter je sehari ๐Ÿ˜ฅ. Tice ada tips tak?" . Ok, ni Tice bagi awak tips yg simple bukan untuk 1 liter tapi 3 liter. Praktikkan setiap hari sehingga ia menjadi amalan yg sihat dlm kehidupan seharian awak ye๐Ÿ˜‰ . 1) Bangun pagi - 1 gelas 2) Lepas solat subuh - 1 gelas 3) Sebelum mandi - 1 gelas 4) Selepas mandi - 1 gelas 5) Selepas solat zuhur - 1 gelas 6) Sebelum lunch - 2 gelas 7) Selepas solat asar - 1 gelas 8) Sebelum mandi petang - 1 gelas 9) Selepas solat maghrib - 1 gelas 10) Selepas solat isyak - 1 gelas 11) Sebelum tidur - 1 gelas . Ok, kita masuk ilmu matematik sikit ye.. 1 gelas = 250ml 12 gelas x 250ml = 3000ml 3000ml = 3liter . Ok, dalam tak sedar dah habis 3L kan ๐Ÿค— . And of course ada kebaikan nya bila water intake kita cukup setiap hari. Kajian sains mendapati, . ๐Ÿ’ง 1 gelas air diminum sebaik sahaja bangun daripada tidur membantu mengaktifkan organ dalaman . ๐Ÿ’ง 1 gelas air diminum selepas mandi membantu mengurangkan tekanan darah rendah . ๐Ÿ’ง 1 gelas air diminum sebelum makan membantu sistem penghadaman . ๐Ÿ’ง 1 gelas air diambil sebelum tidur mampu mengelakkan serangan jantung pada waktu malam . Kredit: Tice Ain . #sukusukuseparuh  . #harisukannegara #hsn2017 #jomturunpadang #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshoppe #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
NAK DIET TAPI BERAPA BANYAK NASI,LAUK DAN SAYUR YANG BOLEH AMBIL?PENING LA๐Ÿ˜จ
.
Okay azam arini nak start diet la. Makan 1 pinggan je pun ni.
.
Wow meriahnya 1 pinggan tu. Ini dah berlebihan portion kalau nak berdiet ye. Meh kita buat edisi siasat sikit makanan tu. Makanan terlampau besar portion karbo, protein dan lemak. Kalau makan hari2 banyak ni, kompom berat dan lemak makin naik.
.
Cara yang betul nak mulakan diet, sila tukar makanan kepada SUKU SUKU SEPARUH pinggan okay.
.
SUKU 1st - Sumber karbo (nasi putih/roti wholemeal/pasta)
.
SUKU 2nd - Sumber protein (ikan/ayam/tempe/daging)
.
SETENGAH - Sumber fiber ( sayur / sayur+buah)
.
Okay cuba buat selama 1 minggu secara konsisten. Pasti akan rasa perbezaannya.
.
Juga kurangkan pengambilan air manis.
.
Selamat mencuba berdiet seimbang dan sihat. Pasti korang akan rasa lebih sihat dan lebih ringan lepas ni.
.
Kredit: Iddah Hamzah
.
#sukusukuseparuh
.
#harisukannegara#hsn2017#jomturunpadang#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshoppe#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
NAK DIET TAPI BERAPA BANYAK NASI,LAUK DAN SAYUR YANG BOLEH AMBIL?PENING LA๐Ÿ˜จ . Okay azam arini nak start diet la. Makan 1 pinggan je pun ni. . Wow meriahnya 1 pinggan tu. Ini dah berlebihan portion kalau nak berdiet ye. Meh kita buat edisi siasat sikit makanan tu. Makanan terlampau besar portion karbo, protein dan lemak. Kalau makan hari2 banyak ni, kompom berat dan lemak makin naik. . Cara yang betul nak mulakan diet, sila tukar makanan kepada SUKU SUKU SEPARUH pinggan okay. . SUKU 1st - Sumber karbo (nasi putih/roti wholemeal/pasta) . SUKU 2nd - Sumber protein (ikan/ayam/tempe/daging) . SETENGAH - Sumber fiber ( sayur / sayur+buah) . Okay cuba buat selama 1 minggu secara konsisten. Pasti akan rasa perbezaannya. . Juga kurangkan pengambilan air manis. . Selamat mencuba berdiet seimbang dan sihat. Pasti korang akan rasa lebih sihat dan lebih ringan lepas ni. . Kredit: Iddah Hamzah . #sukusukuseparuh  . #harisukannegara #hsn2017 #jomturunpadang #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshoppe #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
โœจBrush Eggโœจ
Benefits : Clean your makeup brushes and prevent it from germs
Price : RM 8 excl. pos
COD: UITM Lendu | Mate Empire Boutique 
Whatsapp: +601136321554 ๐Ÿ“ฒ
_____________________________________
Much Love, Simply Gรผzel ๐Ÿ’Œ 
#sayajualbrush #sayajualmakeupbrush #sayajualmakeupbrushmurah #sayajualkabukibrush #sayajualminikabukibrush #kabukibrushmalaysia #sayajualbeautyblender #sayajualmurah
#makeupbrushmalaysia #beautyblendermalaysia 
#makeupbrushberkualiti 
#makeupbrushmalaysia 
#beautyblenderberkualiti
#sayajualbrushberkualiti 
#sayajualpencilcase #makeupbrushmurahmalaysia #beautyblendermurahmalaysia
#brushmakeupmurah #brushmakeup #brushmakeupmalaysia #brushmakeupmurah #barangmakeup #barangberkualiti #minibrush #minikabukibrush #raya2k17 #raya2017
โœจBrush Eggโœจ Benefits : Clean your makeup brushes and prevent it from germs Price : RM 8 excl. pos COD: UITM Lendu | Mate Empire Boutique Whatsapp: +601136321554 ๐Ÿ“ฒ _____________________________________ Much Love, Simply Gรผzel ๐Ÿ’Œ #sayajualbrush  #sayajualmakeupbrush  #sayajualmakeupbrushmurah  #sayajualkabukibrush  #sayajualminikabukibrush  #kabukibrushmalaysia  #sayajualbeautyblender  #sayajualmurah  #makeupbrushmalaysia  #beautyblendermalaysia  #makeupbrushberkualiti  #makeupbrushmalaysia  #beautyblenderberkualiti  #sayajualbrushberkualiti  #sayajualpencilcase  #makeupbrushmurahmalaysia  #beautyblendermurahmalaysia  #brushmakeupmurah  #brushmakeup  #brushmakeupmalaysia  #brushmakeupmurah  #barangmakeup  #barangberkualiti  #minibrush  #minikabukibrush  #raya2k17  #raya2017 
๐Ÿ’ฅ RUNNER RANIA ๐Ÿ’ฅ
.
.
80x170cm ๐Ÿ‘‰ BND45
.
.
Whatsapp +673 8652187 for more info ๐Ÿ˜
.
.
#carpet2017 #carpetmurah #carpetmodern #carpetalaikea #carpetbrunei #barangberkualiti #barangmurah #brunei #karpetbrunei #karpetmurah #trending
Haa Korang!! Ini perbezaan saiz ketinggian antara iphone 5s, 6 dan 6plus. Sebelah kanan iphone 5s tu juga iphone 5s(iPhone 6minis) sebenarnya yang ditukar body ataupun yang diconvertkan menjadi iphone 6 yang kecil. .
#kasutcopyori #sneakercopyori #sneakermurahkualiti #kasutmurahkualiti #jamtangan #topi #cerminmata #wallet #BarangTerbaik #walletberkualiti #gshockcopyori #gshockmalaysia #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #santaianakutara #sk5.0 #jamurahmalaysia #jammurah #nikecopyori #adidascopyori #jamtangancouple #jamtanganbergaya #sneakertrend #tshirtcouple #walletberkualiti #barangmurah #barangberkualiti #trendlelaki #trendperempuan
Haa Korang!! Ini perbezaan saiz ketinggian antara iphone 5s, 6 dan 6plus. Sebelah kanan iphone 5s tu juga iphone 5s(iPhone 6minis) sebenarnya yang ditukar body ataupun yang diconvertkan menjadi iphone 6 yang kecil. . #kasutcopyori  #sneakercopyori  #sneakermurahkualiti  #kasutmurahkualiti  #jamtangan  #topi  #cerminmata  #wallet  #BarangTerbaik  #walletberkualiti  #gshockcopyori  #gshockmalaysia  #iphonemurahmalaysia  #iphonemurah  #santaianakutara  #sk5 .0 #jamurahmalaysia  #jammurah  #nikecopyori  #adidascopyori  #jamtangancouple  #jamtanganbergaya  #sneakertrend  #tshirtcouple  #walletberkualiti  #barangmurah  #barangberkualiti  #trendlelaki  #trendperempuan 
Tqsm pada semua yg hadir ke booth kami haritu ๐Ÿ˜ Jasa korang semua amat kami hargai ๐Ÿ™๐Ÿป Kalau ada rezeki kami akan bukak booth lagi ye lepasni ๐Ÿ˜Š
-
-
-
#iphone #iphonemalaysia #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysiamurah #iphonemalaysiaoriginal #readystock #iphonereadystock #sayajual #sayajualmurah #murah #barangberkualiti #malaysia #sayajualonline #hargamurah #hargapromo #iphone5s #iphone5smurah #iphone6murah #iphone5murah #wakdoyok #iphoneori #gadgetmurah #gadgetmalaysia #sayajualiphonemurah #giveawaybynana #2ndhandiphone #iphone2ndmurah
Tqsm pada semua yg hadir ke booth kami haritu ๐Ÿ˜ Jasa korang semua amat kami hargai ๐Ÿ™๐Ÿป Kalau ada rezeki kami akan bukak booth lagi ye lepasni ๐Ÿ˜Š - - - #iphone  #iphonemalaysia  #iphonemurah  #iphonemurahmalaysia  #iphonemalaysiamurah  #iphonemalaysiaoriginal  #readystock  #iphonereadystock  #sayajual  #sayajualmurah  #murah  #barangberkualiti  #malaysia  #sayajualonline  #hargamurah  #hargapromo  #iphone5s  #iphone5smurah  #iphone6murah  #iphone5murah  #wakdoyok  #iphoneori  #gadgetmurah  #gadgetmalaysia  #sayajualiphonemurah  #giveawaybynana  #2ndhandiphone  #iphone2ndmurah