an online Instagram web viewer

#barangberkualiti medias

Photos

Homespa Facial Treatment ❕❕❕ ✔ Mencuci dan merawat sehingga liang roma
✔ Untuk perlagai jenis penyakit kulit terutama jerawat (malah yg jenis bengkak2), blackhead,  wajah kusam,  kedut2an dan  lain2
✔ merawat wajah anda yg mendapat "bad effects" disebabkan oleh penggunaan produk2 masa kini yg laris di pasaran,  ttapi tidak diiktiraf/ tidak bekesan. (beauty product victims) ✔ Bagi jenis berjerawat,  kotoran jrawat akan dikluarkan melalui kaedah 'extractions'
✔ Boleh buat penjagaan wajah sendiri selepas bebrapa kali facial treament dgn set yg ditawarkan (self maintenance) ✔ lebih 60mins/treatment dan incall/outcall (boleh dilakukan di rumah korang dengan kos minyak tol ditanggung pelanggan)

Produk yg sudah 40thn❕
Repeat customer❕
Hasil yg mmuaskan❕
Murah dan dibawah harga pasaran❕
Cepat❗❗❗ Sementara promo masih ada❗❗ Mari berhomspa facial 💆💆💆
Mmg torrbaekk 👍👍👍👍
Yg ensem lagi ensem 😎😎
Yg cun bertambah cun 💅💅💅 Utk harga istimewa,  boleh pm sy di
Hairulhamd85 (wechat) 
0183616040 (wasap) 
#barangberkualiti #murahdan berkesan #homespafacialtreatment
Homespa Facial Treatment ❕❕❕ ✔ Mencuci dan merawat sehingga liang roma ✔ Untuk perlagai jenis penyakit kulit terutama jerawat (malah yg jenis bengkak2), blackhead, wajah kusam, kedut2an dan lain2 ✔ merawat wajah anda yg mendapat "bad effects" disebabkan oleh penggunaan produk2 masa kini yg laris di pasaran, ttapi tidak diiktiraf/ tidak bekesan. (beauty product victims) ✔ Bagi jenis berjerawat, kotoran jrawat akan dikluarkan melalui kaedah 'extractions' ✔ Boleh buat penjagaan wajah sendiri selepas bebrapa kali facial treament dgn set yg ditawarkan (self maintenance) ✔ lebih 60mins/treatment dan incall/outcall (boleh dilakukan di rumah korang dengan kos minyak tol ditanggung pelanggan) Produk yg sudah 40thn❕ Repeat customer❕ Hasil yg mmuaskan❕ Murah dan dibawah harga pasaran❕ Cepat❗❗❗ Sementara promo masih ada❗❗ Mari berhomspa facial 💆💆💆 Mmg torrbaekk 👍👍👍👍 Yg ensem lagi ensem 😎😎 Yg cun bertambah cun 💅💅💅 Utk harga istimewa, boleh pm sy di Hairulhamd85 (wechat) 0183616040 (wasap) #barangberkualiti  #murahdan  berkesan #homespafacialtreatment 
Jom cuba KONJAC!!!
.
Sepeket 1g carbs,
Boleh makan 2 kali sepinggan.. sangat sesuai untuk yg nak diet tapi nak makan yang sedap-sedap sebab ape...
Konjac Food ni boleh dimasak dengan pelbagai resepi mengikut selera korang😉
.
Ade 3 jenis:
-Mee
-Nasi
-Kue Teow
.
Nak order terus je...
Whatsapp: +60183542661
.
#sukusukuseparuh
.
#jk1m#jomfit1malaysia#jomkurus#dietsihat#kevinzahri
#sihatdancantik#kurus#bodypositive #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Jom cuba KONJAC!!! . Sepeket 1g carbs, Boleh makan 2 kali sepinggan.. sangat sesuai untuk yg nak diet tapi nak makan yang sedap-sedap sebab ape... Konjac Food ni boleh dimasak dengan pelbagai resepi mengikut selera korang😉 . Ade 3 jenis: -Mee -Nasi -Kue Teow . Nak order terus je... Whatsapp: +60183542661 . #sukusukuseparuh  . #jk1m #jomfit1malaysia #jomkurus #dietsihat #kevinzahri  #sihatdancantik #kurus #bodypositive  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Huk aloh abe wei.
 Maaf la deh terlupo nk bagi cara untuk pasang sofa cover ni.
Huk aloh abe wei. Maaf la deh terlupo nk bagi cara untuk pasang sofa cover ni.
2 tone colour & tahan lasak 
Stok pn terhad 😛
Rm 120 🌸
Dm or pm 01151468544 ☺
.
.
.
.
#sayajualjam #sayajualjamtangan #sayajualjamtanganmurah #gshock #gshockmalaysia #maribeli #onlineseller #onlineshopping #barangmurah #barangberkualiti #murah #murah2 #murahje #jam #jualjamtangan #jualjamtanganmurah #belovedcustomer
MALU BILA TETAMU DATANG BERTANDANG KE RUMAH SEBAB SOFA LAMA ANDA DAH NAMPAK KUSAM DAN ADA YANG TERKOYAK?
.
NAK BELI SOFA BARU BAJET PULAK TAK CUKUP.
.
Jangan risau. Kami di @sarung_sofa_mudahpasang sedia membantu anda. .
Tahu tak sekarang ni dah ada sarung sofa ready made pelbagai warna dan corak  yang boleh anda guna untuk cantikkan kembali sofa anda.
.
.
Cara pasang pun senang je. 
Sarungkan je, selit-selit, pastu ikat. Siap!!!
.
Sarung sofa ni dibuat menggunakan kain yang berkualiti, mudah memeri dan tahan lasak.
.
Lebih 20 design tersedia untuk dipilih.
.
Yang bestnya bila guna sarung sofa ni, kalau kotor boleh tanggalkan kemudian basuh je.
.
.
JOM DAPATKAN SEGERA SARUNG SOFA NI. 
Whatsapp ke
📱0136032031
📱0136032031
📱0136032031

FOLLOW KAMI @sarung_sofa_mudahpasang
......................................
MALU BILA TETAMU DATANG BERTANDANG KE RUMAH SEBAB SOFA LAMA ANDA DAH NAMPAK KUSAM DAN ADA YANG TERKOYAK? . NAK BELI SOFA BARU BAJET PULAK TAK CUKUP. . Jangan risau. Kami di @sarung_sofa_mudahpasang sedia membantu anda. . Tahu tak sekarang ni dah ada sarung sofa ready made pelbagai warna dan corak yang boleh anda guna untuk cantikkan kembali sofa anda. . . Cara pasang pun senang je. Sarungkan je, selit-selit, pastu ikat. Siap!!! . Sarung sofa ni dibuat menggunakan kain yang berkualiti, mudah memeri dan tahan lasak. . Lebih 20 design tersedia untuk dipilih. . Yang bestnya bila guna sarung sofa ni, kalau kotor boleh tanggalkan kemudian basuh je. . . JOM DAPATKAN SEGERA SARUNG SOFA NI. Whatsapp ke 📱0136032031 📱0136032031 📱0136032031 FOLLOW KAMI @sarung_sofa_mudahpasang ......................................
Wireless Charger😊😊 😊😊✅For android and iphone
✅Waranty 2 bulan
✅RM100 only including postage sm only -------------------------------------
Berminat??
📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱
Whatappps-0124252498 (fast reply)

#wirelesscharger 
#wirelesscharging 
#wirelesschargermurah
#barangmurah
#barangberkualiti
TAHUKAH ANDA?
.
Kain cotton dihasilkan daripada pokok kapas, iaitu sejenis tanaman yang boleh dikatakan agak tua di dunia. Kapas dikatakan sangat bernilai kerana di dalam pembuatan benang kapas, hanya 10% sahaja berat kasar kapas akan hilang akibat daripada penyingkiran kesan lilin, protein dan beberapa sumber lain.
.
Pakaian yang di jual oleh FAZ Outlet di perbuat daripada gentian kapas amat selesa untuk diperagakan. Ia bukan sahaja sesuai untuk digayakan oleh golongan dewasa, malah ianya juga amat sesuai jika dijadikan pakaian bayi dan kanak-kanak
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA? . Kain cotton dihasilkan daripada pokok kapas, iaitu sejenis tanaman yang boleh dikatakan agak tua di dunia. Kapas dikatakan sangat bernilai kerana di dalam pembuatan benang kapas, hanya 10% sahaja berat kasar kapas akan hilang akibat daripada penyingkiran kesan lilin, protein dan beberapa sumber lain. . Pakaian yang di jual oleh FAZ Outlet di perbuat daripada gentian kapas amat selesa untuk diperagakan. Ia bukan sahaja sesuai untuk digayakan oleh golongan dewasa, malah ianya juga amat sesuai jika dijadikan pakaian bayi dan kanak-kanak . #fazoutlet3  #eusahawan  #uitm  #kampusbandarayamelaka  #bm2424b  #ent530  #tahukahanda  #perangmelawanmitos  #pengetahuanam  #peniagamuda  #usahawanjutawan  #didyouknow  #barangberkualiti  #barangbaik  #faktaFaz  #Fazfacts 
BONIA HANDBAG FLORAL ======================= set 2 in 1 -satu handbag bonia beserta key chain
-pouch bag yang boleh bertukar menjasi sling bag
-ruang yang luas dan boleh mengisi banyak barang
-material PU

Harga rm 90 include postage -ws 0186557037 sekarang *maaf note pendek je admin busy skit hari nie

#sayajual#barangmurah#murah#barangmurahmalaysia#2017#begtangan#handbag#handbagmalaysia#begtanganmalaysia#begtanganmurah#begtanganberkualiti#barangberkualiti#nana
Jom cuba KONJAC!!!
.
Sepeket 1g carbs,
Boleh makan 2 kali sepinggan.. sangat sesuai untuk yg nak diet tapi nak makan yang sedap-sedap sebab ape...
Konjac Food ni boleh dimasak dengan pelbagai resepi mengikut selera korang😉
.
Ade 3 jenis:
-Mee
-Nasi
-Kue Teow
.
Nak order terus je...
Whatsapp: +60183542661
.
#sukusukuseparuh
.
#jk1m#jomfit1malaysia#jomkurus#dietsihat#kevinzahri
#sihatdancantik#kurus#bodypositive #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Jom cuba KONJAC!!! . Sepeket 1g carbs, Boleh makan 2 kali sepinggan.. sangat sesuai untuk yg nak diet tapi nak makan yang sedap-sedap sebab ape... Konjac Food ni boleh dimasak dengan pelbagai resepi mengikut selera korang😉 . Ade 3 jenis: -Mee -Nasi -Kue Teow . Nak order terus je... Whatsapp: +60183542661 . #sukusukuseparuh  . #jk1m #jomfit1malaysia #jomkurus #dietsihat #kevinzahri  #sihatdancantik #kurus #bodypositive  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
www.fathiababy.com .
🐞Ladybug walker🐞
.
Details
🐞Sesuai untuk kanak-kanak/bayi berusia 0-24 bulan
.
🐞Maksimum berat 10.1-20 kg
.
🐞Warna dan reka bentuk yang comel dan menarik
.
🐞Murah, berpatutan dan mampu milik
.
🐞Memudahkan urusan harian mommies dan Daddy😚😚😚 Apa lagi? Jom dapatkan sekarang!!! 😍😍😍 . .
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya  giant) 😊

Ig: fathiababyshop 
Fb page: fathia baby shop

#ladybugwalker
#ladybugwalkercomel
#ladybugwalkermurah
#babysihat
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah 
#kedaibabyshahalam 
#seksyen7shahalam 
#shahalamresident 
#sayajualmurah 
#sayajualonline 
#ibuberpantang 
#bayicomel 
#barangberkualiti
www.fathiababy.com . 🐞Ladybug walker🐞 . Details 🐞Sesuai untuk kanak-kanak/bayi berusia 0-24 bulan . 🐞Maksimum berat 10.1-20 kg . 🐞Warna dan reka bentuk yang comel dan menarik . 🐞Murah, berpatutan dan mampu milik . 🐞Memudahkan urusan harian mommies dan Daddy😚😚😚 Apa lagi? Jom dapatkan sekarang!!! 😍😍😍 . . . Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊 Ig: fathiababyshop Fb page: fathia baby shop #ladybugwalker  #ladybugwalkercomel  #ladybugwalkermurah  #babysihat  #fathiababyshop  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #kedaibabyshahalam  #seksyen7shahalam  #shahalamresident  #sayajualmurah  #sayajualonline  #ibuberpantang  #bayicomel  #barangberkualiti 
MALU BILA TETAMU DATANG BERTANDANG KE RUMAH SEBAB SOFA LAMA ANDA DAH NAMPAK KUSAM DAN ADA YANG TERKOYAK?
.
NAK BELI SOFA BARU BAJET PULAK TAK CUKUP.
.
Jangan risau. Kami di @sarung_sofa_mudahpasang sedia membantu anda. .
Tahu tak sekarang ni dah ada sarung sofa ready made pelbagai warna dan corak  yang boleh anda guna untuk cantikkan kembali sofa anda.
.
.
Cara pasang pun senang je. 
Sarungkan je, selit-selit, pastu ikat. Siap!!!
.
Sarung sofa ni dibuat menggunakan kain yang berkualiti, mudah memeri dan tahan lasak.
.
Lebih 20 design tersedia untuk dipilih.
.
Yang bestnya bila guna sarung sofa ni, kalau kotor boleh tanggalkan kemudian basuh je.
.
.
JOM DAPATKAN SEGERA SARUNG SOFA NI. 
Whatsapp ke
📱0136032031
📱0136032031
📱0136032031

FOLLOW KAMI @sarung_sofa_mudahpasang
......................................
MALU BILA TETAMU DATANG BERTANDANG KE RUMAH SEBAB SOFA LAMA ANDA DAH NAMPAK KUSAM DAN ADA YANG TERKOYAK? . NAK BELI SOFA BARU BAJET PULAK TAK CUKUP. . Jangan risau. Kami di @sarung_sofa_mudahpasang sedia membantu anda. . Tahu tak sekarang ni dah ada sarung sofa ready made pelbagai warna dan corak yang boleh anda guna untuk cantikkan kembali sofa anda. . . Cara pasang pun senang je. Sarungkan je, selit-selit, pastu ikat. Siap!!! . Sarung sofa ni dibuat menggunakan kain yang berkualiti, mudah memeri dan tahan lasak. . Lebih 20 design tersedia untuk dipilih. . Yang bestnya bila guna sarung sofa ni, kalau kotor boleh tanggalkan kemudian basuh je. . . JOM DAPATKAN SEGERA SARUNG SOFA NI. Whatsapp ke 📱0136032031 📱0136032031 📱0136032031 FOLLOW KAMI @sarung_sofa_mudahpasang ......................................
TAHUKAH ANDA?
.
Mengapa perlu bersusah jika anda ada faz.outlet? Fesyen? Faz.outlet.
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA?
.
Rata-rata rakyat malaysia gemar membeli secara online kerana mudah untuk membuat pilihan barang dan tidak perlu berpenat untuk ke kedai jualan.
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA?
.
Faz.outlet menggunakan kiriman barangan poslaju Malaysia. Ini kerana kami di faz.outlet amat penyokong produk dan barangan Malaysia. .
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA?
.
Totebag gemar gayakan oleh kaum wanita kerana cirinya yang seakan beg tangan wanita. Selain itu, ruangnya yang luas juga amat digemari kerana dapat mengisi banyak kenangan suka dan duka.
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA?
.
India merupakan penghasil kapas terbesar di dunia. India mampu menghasilkan kapas sebesar 5,748 juta metrik ton. Penggunaan kapas telah lama digunakan dalam industri pakaian kerana keistimewaan yang diinginkannya. Kain yang terbuat dari kapas dapat menyerap air, dan dikenal memiliki daya tahan yang lama.
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA? . India merupakan penghasil kapas terbesar di dunia. India mampu menghasilkan kapas sebesar 5,748 juta metrik ton. Penggunaan kapas telah lama digunakan dalam industri pakaian kerana keistimewaan yang diinginkannya. Kain yang terbuat dari kapas dapat menyerap air, dan dikenal memiliki daya tahan yang lama. . #fazoutlet3  #eusahawan  #uitm  #kampusbandarayamelaka  #bm2424b  #ent530  #tahukahanda  #perangmelawanmitos  #pengetahuanam  #peniagamuda  #usahawanjutawan  #didyouknow  #barangberkualiti  #barangbaik  #faktaFaz  #Fazfacts 
TAHUKAH ANDA?
.
Anda dapat mengetahui fesyen terbaru di faz.outlet. Kami akan memberikan info terkini dan perubahan semasa berkenaan fesyen terkini. Teruskan bersama faz.outlet.
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA?
.
Topi yg dijual di faz.outlet menggunakan teknik jahitan embroidery. Teknik ini akan memberikan bentuk 3D dan menimbul. Ini akan memberikan lebih ketahanan kepada kualiti topi.
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA?
.
Semuanya jenama-jenama terkenal dunia sebenarnya dihasilkan oleh sebuah syarikat sahaja walaupun dijual oleh syarikat-syarikat yang lain. Cermin mata hitam yang berharga sederhana adalah mencukupi, dan kita sebenarnya membayar untuk jenama, bukan KUALITI jika kita beli cermin mata yang mahal. Contoh: Ray-Bay, Oakley, Bulgari, Dolce & Gabbana dll. Syarikat yang menghasilkan kesemua jenama popular ini ialah Luxottica, sebuah syarikat dari Itali!
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA? . Semuanya jenama-jenama terkenal dunia sebenarnya dihasilkan oleh sebuah syarikat sahaja walaupun dijual oleh syarikat-syarikat yang lain. Cermin mata hitam yang berharga sederhana adalah mencukupi, dan kita sebenarnya membayar untuk jenama, bukan KUALITI jika kita beli cermin mata yang mahal. Contoh: Ray-Bay, Oakley, Bulgari, Dolce & Gabbana dll. Syarikat yang menghasilkan kesemua jenama popular ini ialah Luxottica, sebuah syarikat dari Itali! . #fazoutlet3  #eusahawan  #uitm  #kampusbandarayamelaka  #bm2424b  #ent530  #tahukahanda  #perangmelawanmitos  #pengetahuanam  #peniagamuda  #usahawanjutawan  #didyouknow  #barangberkualiti  #barangbaik  #faktaFaz  #Fazfacts 
TAHUKAH ANDA?
.
Anda memerlukan jam tangan untuk dipakai dan digayakan kemana-mana sahaja anda pergi. Ini kerana jam dinding terlalu besar untuk dibawa bersama anda.
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA?
.
Tahukah anda bahawa faz.outlet diuruskan oleh tiga jejaka tampan yang bersedia untuk memenuhi pesanan dan permintaan anda.
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA?
.
Membeli secara online menjimatkan masa dan kos dari perjalanan, petrol, tambang teksi dan sebagainya. Anda boleh melayari laman web/blog kedai-kedai yang berkaitan bila-bila masa. Lebih mudah untuk mencari diskaun barangan yang ditawarkan oleh laman web yang berkaitan.
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA? . Membeli secara online menjimatkan masa dan kos dari perjalanan, petrol, tambang teksi dan sebagainya. Anda boleh melayari laman web/blog kedai-kedai yang berkaitan bila-bila masa. Lebih mudah untuk mencari diskaun barangan yang ditawarkan oleh laman web yang berkaitan. . #fazoutlet3  #eusahawan  #uitm  #kampusbandarayamelaka  #bm2424b  #ent530  #tahukahanda  #perangmelawanmitos  #pengetahuanam  #peniagamuda  #usahawanjutawan  #didyouknow  #barangberkualiti  #barangbaik  #faktaFaz  #Fazfacts 
TAHUKAH ANDA?
.
Dengan membeli secara online kita boleh membuat pilihan produk yang lebih mudah. Lebih banyak produk kita boleh lihat dalam masa yang singkat Tidak ada halangan geografi kerana kita boleh akses di mana-mana kedai dengan mudah. Kalau secara offline bayangkan berapa banyak kedai kita perlu  pergi untuk membuat pilihan yang kita kehendaki.
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA? . Dengan membeli secara online kita boleh membuat pilihan produk yang lebih mudah. Lebih banyak produk kita boleh lihat dalam masa yang singkat Tidak ada halangan geografi kerana kita boleh akses di mana-mana kedai dengan mudah. Kalau secara offline bayangkan berapa banyak kedai kita perlu  pergi untuk membuat pilihan yang kita kehendaki. . #fazoutlet3  #eusahawan  #uitm  #kampusbandarayamelaka  #bm2424b  #ent530  #tahukahanda  #perangmelawanmitos  #pengetahuanam  #peniagamuda  #usahawanjutawan  #didyouknow  #barangberkualiti  #barangbaik  #faktaFaz  #Fazfacts 
TAHUKAH ANDA?
.
Tahukah anda? Malu bertanya sesat jalan? 
Rajin2 lah untuk bertanya jika anda ada sebarang persoalan untuk membeli di Faz.outlet.
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA?
.
Secara fizikalnya topi trucker ini seakan topi baseball, namun begitu lazimnya sebahagian topi ini diperbuat daripada fabrik dengan span nipis dihadapannya, sementara bahagian belakang topi ini diperbuat daripada plastik dan berlubang-lubang. Selalunya, bahagian belakang topi ini boleh dilaraskan mengikut saiz kepala. Disamping itu, si pemakai topi ini akan kelihatan bergaya sekiranya ia digayakan dengan singlet putih, seluar kargo, ataupun gaya yang lebih ranggi.
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA? . Secara fizikalnya topi trucker ini seakan topi baseball, namun begitu lazimnya sebahagian topi ini diperbuat daripada fabrik dengan span nipis dihadapannya, sementara bahagian belakang topi ini diperbuat daripada plastik dan berlubang-lubang. Selalunya, bahagian belakang topi ini boleh dilaraskan mengikut saiz kepala. Disamping itu, si pemakai topi ini akan kelihatan bergaya sekiranya ia digayakan dengan singlet putih, seluar kargo, ataupun gaya yang lebih ranggi. . #fazoutlet3  #eusahawan  #uitm  #kampusbandarayamelaka  #bm2424b  #ent530  #tahukahanda  #perangmelawanmitos  #pengetahuanam  #peniagamuda  #usahawanjutawan  #didyouknow  #barangberkualiti  #barangbaik  #faktaFaz  #Fazfacts 
TAHUKAH ANDA?
.
Supreme merupakan sebuah brand fashion streetwear asal Amerika Syarikat. Berasal dari Highsnobiety, brand ini diasaskan oleh James Jebbia pada tahun 1994. Jebbia adalah orang Inggris yang lahir di Amerika Syarikat, yang sejak awal tahun 1990-an sudah berusaha keras untuk membuat brandnya dapat diterima oleh masyarakat luas. Hingga akhirnya, ia mendirikan butik pertamanya di Lafayette Street, New York.
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA? . Supreme merupakan sebuah brand fashion streetwear asal Amerika Syarikat. Berasal dari Highsnobiety, brand ini diasaskan oleh James Jebbia pada tahun 1994. Jebbia adalah orang Inggris yang lahir di Amerika Syarikat, yang sejak awal tahun 1990-an sudah berusaha keras untuk membuat brandnya dapat diterima oleh masyarakat luas. Hingga akhirnya, ia mendirikan butik pertamanya di Lafayette Street, New York. . #fazoutlet3  #eusahawan  #uitm  #kampusbandarayamelaka  #bm2424b  #ent530  #tahukahanda  #perangmelawanmitos  #pengetahuanam  #peniagamuda  #usahawanjutawan  #didyouknow  #barangberkualiti  #barangbaik  #faktaFaz  #Fazfacts 
TAHUKAH ANDA?
.
Warna hitam juga menjadi pilihan kebanyakan kaum lelaki kerana ia tampak ringkas dan kemas. Ianya mudah diadun dengan apa saja jenis warna, hitam mampu menunjukkan ciri lelaki sebenar.
Mereka yang memilih warna ini dikatakan memliki jenis yang ringkas dan sempoi, tidak mahu menarik perhatian dan lebih gemarkan kesederhanaan.
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA? . Warna hitam juga menjadi pilihan kebanyakan kaum lelaki kerana ia tampak ringkas dan kemas. Ianya mudah diadun dengan apa saja jenis warna, hitam mampu menunjukkan ciri lelaki sebenar. Mereka yang memilih warna ini dikatakan memliki jenis yang ringkas dan sempoi, tidak mahu menarik perhatian dan lebih gemarkan kesederhanaan. . #fazoutlet3  #eusahawan  #uitm  #kampusbandarayamelaka  #bm2424b  #ent530  #tahukahanda  #perangmelawanmitos  #pengetahuanam  #peniagamuda  #usahawanjutawan  #didyouknow  #barangberkualiti  #barangbaik  #faktaFaz  #Fazfacts 
TAHUKAH ANDA?
.
Seiring dengan perkembangan fashion, topi baseball merupakan sebahagian dari seragam baseball. Jenis2 topi baseball juga diambil dari seragam askar dan polis. Pada masa kini, topi baseball banyak digunakan oleh masyarakat sebagai pakaian kasual seharian. Oleh itu, munculnya pelbagai jenis topi baseball, seperti topi snapback dan topi trucker.
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA? . Seiring dengan perkembangan fashion, topi baseball merupakan sebahagian dari seragam baseball. Jenis2 topi baseball juga diambil dari seragam askar dan polis. Pada masa kini, topi baseball banyak digunakan oleh masyarakat sebagai pakaian kasual seharian. Oleh itu, munculnya pelbagai jenis topi baseball, seperti topi snapback dan topi trucker. . #fazoutlet3  #eusahawan  #uitm  #kampusbandarayamelaka  #bm2424b  #ent530  #tahukahanda  #perangmelawanmitos  #pengetahuanam  #peniagamuda  #usahawanjutawan  #didyouknow  #barangberkualiti  #barangbaik  #faktaFaz  #Fazfacts 
www.fathiababy.com .
🐞Ladybug walker🐞
.
Details
🐞Sesuai untuk kanak-kanak/bayi berusia 0-24 bulan
.
🐞Maksimum berat 10.1-20 kg
.
🐞Warna dan reka bentuk yang comel dan menarik
.
🐞Murah, berpatutan dan mampu milik
.
🐞Memudahkan urusan harian mommies dan Daddy😚😚😚 Apa lagi? Jom dapatkan sekarang!!! 😍😍😍 . .
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya  giant) 😊

Ig: fathiababyshop 
Fb page: fathia baby shop

#ladybugwalker
#ladybugwalkercomel
#ladybugwalkermurah
#babysihat
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah 
#kedaibabyshahalam 
#seksyen7shahalam 
#shahalamresident 
#sayajualmurah 
#sayajualonline 
#ibuberpantang 
#bayicomel 
#barangberkualiti
www.fathiababy.com . 🐞Ladybug walker🐞 . Details 🐞Sesuai untuk kanak-kanak/bayi berusia 0-24 bulan . 🐞Maksimum berat 10.1-20 kg . 🐞Warna dan reka bentuk yang comel dan menarik . 🐞Murah, berpatutan dan mampu milik . 🐞Memudahkan urusan harian mommies dan Daddy😚😚😚 Apa lagi? Jom dapatkan sekarang!!! 😍😍😍 . . . Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊 Ig: fathiababyshop Fb page: fathia baby shop #ladybugwalker  #ladybugwalkercomel  #ladybugwalkermurah  #babysihat  #fathiababyshop  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #kedaibabyshahalam  #seksyen7shahalam  #shahalamresident  #sayajualmurah  #sayajualonline  #ibuberpantang  #bayicomel  #barangberkualiti 
TAHUKAH ANDA?
.
Tshirt merupakan pakaian yang paling praktikal untuk digayakan. Ianya boleh dikenakan bila2 masa, dimana2 dan apa jua keadaan. Selain itu, tshirt juga dapat menyerlahkan ketampanan diri anda.
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA?
.
Kebanyakan selebriti hollywood gemar memakai hoodies walaupun pada musim panas. Ini membuktikan hoodies juga boleh digayakan pada bila2 masa. Selebriti seperti justin bieber tidak terkecuali dalam menggayakan hoodies dan malahan lebih handsome.
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA? . Kebanyakan selebriti hollywood gemar memakai hoodies walaupun pada musim panas. Ini membuktikan hoodies juga boleh digayakan pada bila2 masa. Selebriti seperti justin bieber tidak terkecuali dalam menggayakan hoodies dan malahan lebih handsome. . #fazoutlet3  #eusahawan  #uitm  #kampusbandarayamelaka  #bm2424b  #ent530  #tahukahanda  #perangmelawanmitos  #pengetahuanam  #peniagamuda  #usahawanjutawan  #didyouknow  #barangberkualiti  #barangbaik  #faktaFaz  #Fazfacts 
TAHUKAH ANDA?
.
Membeli barangan secara online ibarat membeli hadiah untuk diri sendiri. Pembeli barangan online akan berasa gembira ketika menerima barangan yg dipesan. Dengan membeli secara online, ianya dapat menceriakan hati anda walaupun baru tinggalkan oleh kekasih hati.
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA? . Membeli barangan secara online ibarat membeli hadiah untuk diri sendiri. Pembeli barangan online akan berasa gembira ketika menerima barangan yg dipesan. Dengan membeli secara online, ianya dapat menceriakan hati anda walaupun baru tinggalkan oleh kekasih hati. . #fazoutlet3  #eusahawan  #uitm  #kampusbandarayamelaka  #bm2424b  #ent530  #tahukahanda  #perangmelawanmitos  #pengetahuanam  #peniagamuda  #usahawanjutawan  #didyouknow  #barangberkualiti  #barangbaik  #faktaFaz  #Fazfacts 
TAHUKAH ANDA?
.
Membeli secara online dapat menjimatkan masa dan tenaga anda tanpa perlu keluar dari rumah atau menempuh kesesakan trafik. Anda juga boleh membeli pada bila-bila masa. Dengan membeli secara online, anda dapat melakukan rutin harian anda seperti biasa.
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA? . Membeli secara online dapat menjimatkan masa dan tenaga anda tanpa perlu keluar dari rumah atau menempuh kesesakan trafik. Anda juga boleh membeli pada bila-bila masa. Dengan membeli secara online, anda dapat melakukan rutin harian anda seperti biasa. . #fazoutlet3  #eusahawan  #uitm  #kampusbandarayamelaka  #bm2424b  #ent530  #tahukahanda  #perangmelawanmitos  #pengetahuanam  #peniagamuda  #usahawanjutawan  #didyouknow  #barangberkualiti  #barangbaik  #faktaFaz  #Fazfacts 
TAHUKAH ANDA?
.
Kain cotton dihasilkan daripada pokok kapas, iaitu sejenis tanaman yang boleh dikatakan agak tua di dunia. Kapas dikatakan sangat bernilai kerana di dalam pembuatan benang kapas, hanya 10% sahaja berat kasar kapas akan hilang akibat daripada penyingkiran kesan lilin, protein dan beberapa sumber lain.
.
Pakaian yang di jual oleh FAZ Outlet di perbuat daripada gentian kapas amat selesa untuk diperagakan. Ia bukan sahaja sesuai untuk digayakan oleh golongan dewasa, malah ianya juga amat sesuai jika dijadikan pakaian bayi dan kanak-kanak
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA? . Kain cotton dihasilkan daripada pokok kapas, iaitu sejenis tanaman yang boleh dikatakan agak tua di dunia. Kapas dikatakan sangat bernilai kerana di dalam pembuatan benang kapas, hanya 10% sahaja berat kasar kapas akan hilang akibat daripada penyingkiran kesan lilin, protein dan beberapa sumber lain. . Pakaian yang di jual oleh FAZ Outlet di perbuat daripada gentian kapas amat selesa untuk diperagakan. Ia bukan sahaja sesuai untuk digayakan oleh golongan dewasa, malah ianya juga amat sesuai jika dijadikan pakaian bayi dan kanak-kanak . #fazoutlet3  #eusahawan  #uitm  #kampusbandarayamelaka  #bm2424b  #ent530  #tahukahanda  #perangmelawanmitos  #pengetahuanam  #peniagamuda  #usahawanjutawan  #didyouknow  #barangberkualiti  #barangbaik  #faktaFaz  #Fazfacts 
TAHUKAH ANDA?
.
Istilah tote bag sendiri adalah istilah yang terbuka. Ia bolej berukuran besar, sederhana maupun kecil dengan tambahan pegangan pada bahagian atasnya.  Jenis paling umum bahan tote bag adalah kanvas. Bahan kanvas memang terkenal kuat dan bisa digunakan untuk membawa barang-barang belanjaan serta kebutuhan lainnya. Selain tentu saja kerana kanvas harganya lebih murah.
.
Tote bag paling digemari oleh wanita dan sejujurnya mereka kelihatan comel apabila mengunakan tote bag 😍
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA? . Istilah tote bag sendiri adalah istilah yang terbuka. Ia bolej berukuran besar, sederhana maupun kecil dengan tambahan pegangan pada bahagian atasnya.  Jenis paling umum bahan tote bag adalah kanvas. Bahan kanvas memang terkenal kuat dan bisa digunakan untuk membawa barang-barang belanjaan serta kebutuhan lainnya. Selain tentu saja kerana kanvas harganya lebih murah. . Tote bag paling digemari oleh wanita dan sejujurnya mereka kelihatan comel apabila mengunakan tote bag 😍 . #fazoutlet3  #eusahawan  #uitm  #kampusbandarayamelaka  #bm2424b  #ent530  #tahukahanda  #perangmelawanmitos  #pengetahuanam  #peniagamuda  #usahawanjutawan  #didyouknow  #barangberkualiti  #barangbaik  #faktaFaz  #Fazfacts 
www.fathiababy.com .
💃🏻SARUNG TUNGKU HERBA💃🏻
.
Details
.
RM45
.
💃🏻Dicipta khas bagi memudahkan ibu-ibu bertungku secara tradisional
.
💃🏻diperbuat daripada 100% kain cotton
.
💃🏻Dijahit bersama ramuan herba
.

CARA GUNA: .
🌷Panaskan tungku besi selama 10-15 minit
.
🌷Masukkan daun pandan ke dalam sarung
.
🌷Masukkan tungku besi ke dlm sarung tungku herba dan boleh la bertungku 😘
.
BAGI MENGEKALKAN KUALITI HERBA, SIMPAN SARUNG TUNGKU INI DI DALAM BEKAS KEDAP UDARA😉😉😉
.

Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya  giant) 😊

Ig: fathiababyshop 
Fb page: fathia baby shop

#sarungtungkuherba
#sarungtungkumurah
#rempahratusterpilih
#sarungtungkutahanlama
#ibusihat
#babysihat
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah 
#kedaibabyshahalam 
#seksyen7shahalam 
#shahalamresident 
#sayajualmurah 
#sayajualonline 
#ibuberpantang 
#bayicomel 
#barangberkualiti
www.fathiababy.com . 💃🏻SARUNG TUNGKU HERBA💃🏻 . Details . RM45 . 💃🏻Dicipta khas bagi memudahkan ibu-ibu bertungku secara tradisional . 💃🏻diperbuat daripada 100% kain cotton . 💃🏻Dijahit bersama ramuan herba . CARA GUNA: . 🌷Panaskan tungku besi selama 10-15 minit . 🌷Masukkan daun pandan ke dalam sarung . 🌷Masukkan tungku besi ke dlm sarung tungku herba dan boleh la bertungku 😘 . BAGI MENGEKALKAN KUALITI HERBA, SIMPAN SARUNG TUNGKU INI DI DALAM BEKAS KEDAP UDARA😉😉😉 . Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊 Ig: fathiababyshop Fb page: fathia baby shop #sarungtungkuherba  #sarungtungkumurah  #rempahratusterpilih  #sarungtungkutahanlama  #ibusihat  #babysihat  #fathiababyshop  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #kedaibabyshahalam  #seksyen7shahalam  #shahalamresident  #sayajualmurah  #sayajualonline  #ibuberpantang  #bayicomel  #barangberkualiti 
TAHUKAH ANDA?
.
Pada abad ke 21 penggunaan shades bukan sahaja untuk menghalang cahaya matahari, malahan sering juga digunakan untuk mengelakkan diri anda dari dikenali oleh ex2 yg sering menghantui hidup anda.
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA?
.
Dahulu topi ketika cuaca panas untuk menutup kepala dan mengelak mata dari silau. Tetapi pada zaman sekarang, generasi muda memakai nya setiap masa walaupun semasa redup, didalam shopping complex dan kelas. Walaupun pelik tapi sentiasa kelihatan cool terox 😎
.
Anda tidak teringin memiliki topi yg ranggi juga? Kemon 😏
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA? . Dahulu topi ketika cuaca panas untuk menutup kepala dan mengelak mata dari silau. Tetapi pada zaman sekarang, generasi muda memakai nya setiap masa walaupun semasa redup, didalam shopping complex dan kelas. Walaupun pelik tapi sentiasa kelihatan cool terox 😎 . Anda tidak teringin memiliki topi yg ranggi juga? Kemon 😏 . #fazoutlet3  #eusahawan  #uitm  #kampusbandarayamelaka  #bm2424b  #ent530  #tahukahanda  #perangmelawanmitos  #pengetahuanam  #peniagamuda  #usahawanjutawan  #didyouknow  #barangberkualiti  #barangbaik  #faktaFaz  #Fazfacts 
TAHUKAH ANDA?
.
Sack bag sudah menjadi trend generasi muda di malaysia. Corak dan rupa yang simple dan ranggi membuatkan ramai generasi muda jatuh cinta 😍
.
Anda sudah ada sack bag? Tak cool la kalau tak de lagi 😏
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA?
.
Lelaki rasa perempuan nampak comel bila perempuan pakai cermin mata. nampak macam librarian. Rasanya perempuan yang pakai cermin mata, apatah lagi yang besar-besar tu, memang nampak comel. compare dengan yang pakai lens.
.
So para wanita, apa tunggu lagi. Jom dapat kan cermin mata di Faz Outlet. Anda tidak akan menyesal 😘
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA? . Lelaki rasa perempuan nampak comel bila perempuan pakai cermin mata. nampak macam librarian. Rasanya perempuan yang pakai cermin mata, apatah lagi yang besar-besar tu, memang nampak comel. compare dengan yang pakai lens. . So para wanita, apa tunggu lagi. Jom dapat kan cermin mata di Faz Outlet. Anda tidak akan menyesal 😘 . #fazoutlet3  #eusahawan  #uitm  #kampusbandarayamelaka  #bm2424b  #ent530  #tahukahanda  #perangmelawanmitos  #pengetahuanam  #peniagamuda  #usahawanjutawan  #didyouknow  #barangberkualiti  #barangbaik  #faktaFaz  #Fazfacts 
TAHUKAH ANDA?
.
Keindahan mesin jam mekanik.

Mesin mekanik adalah mesin jam yang semua pergerakan mesinnya menggunakan  energy  mekanik dan sumber energinya berasal dari pergerakan mekanik.  Mesin jam mekanik  tidak ada satupun komponen elektronik didalamnya. Semuanya komponennya saling berhubungan secara mekanik. Mesin jam mekanik ada tiga jenis yaitu automatic winding, manual winding movement dan yang terakhir adalah mesin yang mempunya kedua fitur tersebut
.
Faz Oulets menyediakan pelbagai jenis jam termasuk digital, analog dan mcm2 lagi dengan design2 yang menarik. Anda akan lebih bergaya memakai jam yg dijual oleh Faz Oulet 😍
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA? . Keindahan mesin jam mekanik. Mesin mekanik adalah mesin jam yang semua pergerakan mesinnya menggunakan  energy  mekanik dan sumber energinya berasal dari pergerakan mekanik.  Mesin jam mekanik  tidak ada satupun komponen elektronik didalamnya. Semuanya komponennya saling berhubungan secara mekanik. Mesin jam mekanik ada tiga jenis yaitu automatic winding, manual winding movement dan yang terakhir adalah mesin yang mempunya kedua fitur tersebut . Faz Oulets menyediakan pelbagai jenis jam termasuk digital, analog dan mcm2 lagi dengan design2 yang menarik. Anda akan lebih bergaya memakai jam yg dijual oleh Faz Oulet 😍 . #fazoutlet3  #eusahawan  #uitm  #kampusbandarayamelaka  #bm2424b  #ent530  #tahukahanda  #perangmelawanmitos  #pengetahuanam  #peniagamuda  #usahawanjutawan  #didyouknow  #barangberkualiti  #barangbaik  #faktaFaz  #Fazfacts 
TAHUKAH ANDA?
.
“The heat press is a machine used to add designs to fabric. It is used by consumers, nonprofit organizations and businesses to make T-shirts and other projects” atau dalam Bahasa Melayu mudahnye, heat press adalah merupakan sebuah mesin yang digunakan untuk mencetak corak-corak tertentu ke atas fabrik.
.
FAZ Outlet memberi peluang kepada customer untuk memilih design mereka dan FAZ Outlet akan memastikan setiap customer mendapat baju mengikut citarasa masing2 😋
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #Fazfacts
TAHUKAH ANDA? . “The heat press is a machine used to add designs to fabric. It is used by consumers, nonprofit organizations and businesses to make T-shirts and other projects” atau dalam Bahasa Melayu mudahnye, heat press adalah merupakan sebuah mesin yang digunakan untuk mencetak corak-corak tertentu ke atas fabrik. . FAZ Outlet memberi peluang kepada customer untuk memilih design mereka dan FAZ Outlet akan memastikan setiap customer mendapat baju mengikut citarasa masing2 😋 . #fazoutlet3  #eusahawan  #uitm  #kampusbandarayamelaka  #bm2424b  #ent530  #tahukahanda  #perangmelawanmitos  #pengetahuanam  #peniagamuda  #usahawanjutawan  #didyouknow  #barangberkualiti  #barangbaik  #faktaFaz  #Fazfacts 
TAHUKAH ANDA?
.
Baju2 yang dijual di FAZ Outlet diperbuat daripada kualiti kain yang berkualiti tinggi. Kami sentiasa mahukan yang terbaik untuk pelanggan kami
.
Jahitan baju pula sangat kemas dan anda tidak akan menyesal jika berurusan dgn FAZ Outlet. Kepuasan customer adalah keutamaan kami. Tunggu apa lagi? JOM SHOPPING!!!
.
#fazoutlet3 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2424b #ent530 #tahukahanda #perangmelawanmitos #pengetahuanam #peniagamuda #usahawanjutawan #didyouknow #barangberkualiti #barangbaik #faktaFaz #fazfacts
TAHUKAH ANDA? . Baju2 yang dijual di FAZ Outlet diperbuat daripada kualiti kain yang berkualiti tinggi. Kami sentiasa mahukan yang terbaik untuk pelanggan kami . Jahitan baju pula sangat kemas dan anda tidak akan menyesal jika berurusan dgn FAZ Outlet. Kepuasan customer adalah keutamaan kami. Tunggu apa lagi? JOM SHOPPING!!! . #fazoutlet3  #eusahawan  #uitm  #kampusbandarayamelaka  #bm2424b  #ent530  #tahukahanda  #perangmelawanmitos  #pengetahuanam  #peniagamuda  #usahawanjutawan  #didyouknow  #barangberkualiti  #barangbaik  #faktaFaz  #fazfacts 
www.fathiababy.com
🌸KENRIXS Herbal Mandian Sakit Kuning🌸

Harga:RM6 -Sangat berkesan untuk bayi yang berjangkit sakit kuning.
-Sesuai untuk bayi baru lahir atau orang dewasa yang berjangkit sakit kuning.
-Untuk kegunaan luaran sahaja.

Cara penggunaan:
🐝Masukkan ubat ini ke dalam 5 liter air sehingga didih selama 20 minit 🐝Untuk lebih berkesan amalkan penggunaan herbal mandian sakit kuning selama 3 hari (1 hari 1 peket)

Jika berminat boleh whatsapp 010 5029009/0105112002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat Komersial Seksyen 7, Shah Alam (bersebelahan pasaraya giant) 😉 
Ig: fathiababyshop 
Fb page: fathia baby shop

#Herbalmandiansakitkuning
#herbalmandiansakitkuningonline
#herbalmandiansakitkuningmurah
#babysihat
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah 
#kedaibabyshahalam 
#seksyen7shahalam 
#shahalamresident 
#sayajualmurah 
#sayajualonline 
#ibuberpantang 
#bayicomel 
#barangberkualiti
www.fathiababy.com 🌸KENRIXS Herbal Mandian Sakit Kuning🌸 Harga:RM6 -Sangat berkesan untuk bayi yang berjangkit sakit kuning. -Sesuai untuk bayi baru lahir atau orang dewasa yang berjangkit sakit kuning. -Untuk kegunaan luaran sahaja. Cara penggunaan: 🐝Masukkan ubat ini ke dalam 5 liter air sehingga didih selama 20 minit 🐝Untuk lebih berkesan amalkan penggunaan herbal mandian sakit kuning selama 3 hari (1 hari 1 peket) Jika berminat boleh whatsapp 010 5029009/0105112002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat Komersial Seksyen 7, Shah Alam (bersebelahan pasaraya giant) 😉 Ig: fathiababyshop Fb page: fathia baby shop #Herbalmandiansakitkuning  #herbalmandiansakitkuningonline  #herbalmandiansakitkuningmurah  #babysihat  #fathiababyshop  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #kedaibabyshahalam  #seksyen7shahalam  #shahalamresident  #sayajualmurah  #sayajualonline  #ibuberpantang  #bayicomel  #barangberkualiti 
www.fathiababy.com .
🐞Ladybug walker🐞
.
Details
🐞Sesuai untuk kanak-kanak/bayi berusia 0-24 bulan
.
🐞Maksimum berat 10.1-20 kg
.
🐞Warna dan reka bentuk yang comel dan menarik
.
🐞Murah, berpatutan dan mampu milik
.
🐞Memudahkan urusan harian mommies dan Daddy😚😚😚 Apa lagi? Jom dapatkan sekarang!!! 😍😍😍 . .
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya  giant) 😊

Ig: fathiababyshop 
Fb page: fathia baby shop

#ladybugwalker
#ladybugwalkercomel
#ladybugwalkermurah
#babysihat
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah 
#kedaibabyshahalam 
#seksyen7shahalam 
#shahalamresident 
#sayajualmurah 
#sayajualonline 
#ibuberpantang 
#bayicomel 
#barangberkualiti
www.fathiababy.com . 🐞Ladybug walker🐞 . Details 🐞Sesuai untuk kanak-kanak/bayi berusia 0-24 bulan . 🐞Maksimum berat 10.1-20 kg . 🐞Warna dan reka bentuk yang comel dan menarik . 🐞Murah, berpatutan dan mampu milik . 🐞Memudahkan urusan harian mommies dan Daddy😚😚😚 Apa lagi? Jom dapatkan sekarang!!! 😍😍😍 . . . Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊 Ig: fathiababyshop Fb page: fathia baby shop #ladybugwalker  #ladybugwalkercomel  #ladybugwalkermurah  #babysihat  #fathiababyshop  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #kedaibabyshahalam  #seksyen7shahalam  #shahalamresident  #sayajualmurah  #sayajualonline  #ibuberpantang  #bayicomel  #barangberkualiti 
READY STOCK!!!
CODE: Sofina Platform
SIZE: 35 - 40
PRICE: 95.00 (Free Postage)
COLOUR: as shown
.
.
POSTAGE:
RM9 SM
RM12 SS
.
.
TO ORDER?
WhatsApp: 01139982198
.
.
FEEDBACK:
@kasuttrends.feedback

#luxury #shoes #kasutmurah #kasut #tumblr #sayajualmurah #barangberkualiti #kasuttrends #kasutperempuan #kasut #kasutnike #kasutadidas #kasutvans #kasutcantik #kasutlawa #bajumurah #bajulawa #bajutumblr #hipsterstyle #forstyle #forlife #dropship #agent #berniaga #trend #trendterkini #trending #trends #bergaya
Tag your friend💗
READY STOCK!!! CODE: Sofina Platform SIZE: 35 - 40 PRICE: 95.00 (Free Postage) COLOUR: as shown . . POSTAGE: RM9 SM RM12 SS . . TO ORDER? WhatsApp: 01139982198 . . FEEDBACK: @kasuttrends.feedback #luxury  #shoes  #kasutmurah  #kasut  #tumblr  #sayajualmurah  #barangberkualiti  #kasuttrends  #kasutperempuan  #kasut  #kasutnike  #kasutadidas  #kasutvans  #kasutcantik  #kasutlawa  #bajumurah  #bajulawa  #bajutumblr  #hipsterstyle  #forstyle  #forlife  #dropship  #agent  #berniaga  #trend  #trendterkini  #trending  #trends  #bergaya  Tag your friend💗
READY STOCK!!!
CODE: Sofina Platform
SIZE: 35 - 40
PRICE: 95.00 (Free Postage)
COLOUR: as shown
.
.
POSTAGE:
RM9 SM
RM12 SS
.
.
TO ORDER?
WhatsApp: 01139982198
.
.
FEEDBACK:
@kasuttrends.feedback

#luxury #shoes #kasutmurah #kasut #tumblr #sayajualmurah #barangberkualiti #kasuttrends #kasutperempuan #kasut #kasutnike #kasutadidas #kasutvans #kasutcantik #kasutlawa #bajumurah #bajulawa #bajutumblr #hipsterstyle #forstyle #forlife #dropship #agent #berniaga #trend #trendterkini #trending #trends #bergaya
Tag your friend💗
READY STOCK!!! CODE: Sofina Platform SIZE: 35 - 40 PRICE: 95.00 (Free Postage) COLOUR: as shown . . POSTAGE: RM9 SM RM12 SS . . TO ORDER? WhatsApp: 01139982198 . . FEEDBACK: @kasuttrends.feedback #luxury  #shoes  #kasutmurah  #kasut  #tumblr  #sayajualmurah  #barangberkualiti  #kasuttrends  #kasutperempuan  #kasut  #kasutnike  #kasutadidas  #kasutvans  #kasutcantik  #kasutlawa  #bajumurah  #bajulawa  #bajutumblr  #hipsterstyle  #forstyle  #forlife  #dropship  #agent  #berniaga  #trend  #trendterkini  #trending  #trends  #bergaya  Tag your friend💗
READY STOCK!!!
CODE: Sofina Platform
SIZE: 35 - 40
PRICE: 95.00 (Free Postage)
COLOUR: as shown
.
.
POSTAGE:
RM9 SM
RM12 SS
.
.
TO ORDER?
WhatsApp: 01139982198
.
.
FEEDBACK:
@kasuttrends.feedback

#luxury #shoes #kasutmurah #kasut #tumblr #sayajualmurah #barangberkualiti #kasuttrends #kasutperempuan #kasut #kasutnike #kasutadidas #kasutvans #kasutcantik #kasutlawa #bajumurah #bajulawa #bajutumblr #hipsterstyle #forstyle #forlife #dropship #agent #berniaga #trend #trendterkini #trending #trends #bergaya
Tag your friend💗
READY STOCK!!! CODE: Sofina Platform SIZE: 35 - 40 PRICE: 95.00 (Free Postage) COLOUR: as shown . . POSTAGE: RM9 SM RM12 SS . . TO ORDER? WhatsApp: 01139982198 . . FEEDBACK: @kasuttrends.feedback #luxury  #shoes  #kasutmurah  #kasut  #tumblr  #sayajualmurah  #barangberkualiti  #kasuttrends  #kasutperempuan  #kasut  #kasutnike  #kasutadidas  #kasutvans  #kasutcantik  #kasutlawa  #bajumurah  #bajulawa  #bajutumblr  #hipsterstyle  #forstyle  #forlife  #dropship  #agent  #berniaga  #trend  #trendterkini  #trending  #trends  #bergaya  Tag your friend💗
READY STOCK!!!
CODE: 22323
SIZE: 36 - 40
PRICE: 40.00 (Exclude Postage)
COLOUR: as shown
.
.
POSTAGE:
RM9 SM
RM12 SS
.
.
TO ORDER?
WhatsApp: 01139982198
.
.
FEEDBACK:
@kasuttrends.feedback

#luxury #shoes #kasutmurah #kasut #tumblr #sayajualmurah #barangberkualiti #kasuttrends #kasutperempuan #kasut #kasutnike #kasutadidas #kasutvans #kasutcantik #kasutlawa #bajumurah #bajulawa #bajutumblr #hipsterstyle #forstyle #forlife #dropship #agent #berniaga #trend #trendterkini #trending #trends #bergaya
Tag your friend💗
READY STOCK!!! CODE: 22323 SIZE: 36 - 40 PRICE: 40.00 (Exclude Postage) COLOUR: as shown . . POSTAGE: RM9 SM RM12 SS . . TO ORDER? WhatsApp: 01139982198 . . FEEDBACK: @kasuttrends.feedback #luxury  #shoes  #kasutmurah  #kasut  #tumblr  #sayajualmurah  #barangberkualiti  #kasuttrends  #kasutperempuan  #kasut  #kasutnike  #kasutadidas  #kasutvans  #kasutcantik  #kasutlawa  #bajumurah  #bajulawa  #bajutumblr  #hipsterstyle  #forstyle  #forlife  #dropship  #agent  #berniaga  #trend  #trendterkini  #trending  #trends  #bergaya  Tag your friend💗
READY STOCK!!!
CODE: 22323
SIZE: 36 - 40
PRICE: 40.00 (Exclude Postage)
COLOUR: as shown
.
.
POSTAGE:
RM9 SM
RM12 SS
.
.
TO ORDER?
WhatsApp: 01139982198
.
.
FEEDBACK:
@kasuttrends.feedback

#luxury #shoes #kasutmurah #kasut #tumblr #sayajualmurah #barangberkualiti #kasuttrends #kasutperempuan #kasut #kasutnike #kasutadidas #kasutvans #kasutcantik #kasutlawa #bajumurah #bajulawa #bajutumblr #hipsterstyle #forstyle #forlife #dropship #agent #berniaga #trend #trendterkini #trending #trends #bergaya
Tag your friend💗
READY STOCK!!! CODE: 22323 SIZE: 36 - 40 PRICE: 40.00 (Exclude Postage) COLOUR: as shown . . POSTAGE: RM9 SM RM12 SS . . TO ORDER? WhatsApp: 01139982198 . . FEEDBACK: @kasuttrends.feedback #luxury  #shoes  #kasutmurah  #kasut  #tumblr  #sayajualmurah  #barangberkualiti  #kasuttrends  #kasutperempuan  #kasut  #kasutnike  #kasutadidas  #kasutvans  #kasutcantik  #kasutlawa  #bajumurah  #bajulawa  #bajutumblr  #hipsterstyle  #forstyle  #forlife  #dropship  #agent  #berniaga  #trend  #trendterkini  #trending  #trends  #bergaya  Tag your friend💗
READY STOCK!!!
CODE: 22323
SIZE: 36 - 40
PRICE: 40.00 (Exclude Postage)
COLOUR: as shown
.
.
POSTAGE:
RM9 SM
RM12 SS
.
.
TO ORDER?
WhatsApp: 01139982198
.
.
FEEDBACK:
@kasuttrends.feedback

#luxury #shoes #kasutmurah #kasut #tumblr #sayajualmurah #barangberkualiti #kasuttrends #kasutperempuan #kasut #kasutnike #kasutadidas #kasutvans #kasutcantik #kasutlawa #bajumurah #bajulawa #bajutumblr #hipsterstyle #forstyle #forlife #dropship #agent #berniaga #trend #trendterkini #trending #trends #bergaya
Tag your friend💗
READY STOCK!!! CODE: 22323 SIZE: 36 - 40 PRICE: 40.00 (Exclude Postage) COLOUR: as shown . . POSTAGE: RM9 SM RM12 SS . . TO ORDER? WhatsApp: 01139982198 . . FEEDBACK: @kasuttrends.feedback #luxury  #shoes  #kasutmurah  #kasut  #tumblr  #sayajualmurah  #barangberkualiti  #kasuttrends  #kasutperempuan  #kasut  #kasutnike  #kasutadidas  #kasutvans  #kasutcantik  #kasutlawa  #bajumurah  #bajulawa  #bajutumblr  #hipsterstyle  #forstyle  #forlife  #dropship  #agent  #berniaga  #trend  #trendterkini  #trending  #trends  #bergaya  Tag your friend💗
www.fathiababy.com .
🐞Ladybug walker🐞
.
Details
🐞Sesuai untuk kanak-kanak/bayi berusia 0-24 bulan
.
🐞Maksimum berat 10.1-20 kg
.
🐞Warna dan reka bentuk yang comel dan menarik
.
🐞Murah, berpatutan dan mampu milik
.
🐞Memudahkan urusan harian mommies dan Daddy😚😚😚 Apa lagi? Jom dapatkan sekarang!!! 😍😍😍 . .
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya  giant) 😊

Ig: fathiababyshop 
Fb page: fathia baby shop

#ladybugwalker
#ladybugwalkercomel
#ladybugwalkermurah
#babysihat
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah 
#kedaibabyshahalam 
#seksyen7shahalam 
#shahalamresident 
#sayajualmurah 
#sayajualonline 
#ibuberpantang 
#bayicomel 
#barangberkualiti
www.fathiababy.com . 🐞Ladybug walker🐞 . Details 🐞Sesuai untuk kanak-kanak/bayi berusia 0-24 bulan . 🐞Maksimum berat 10.1-20 kg . 🐞Warna dan reka bentuk yang comel dan menarik . 🐞Murah, berpatutan dan mampu milik . 🐞Memudahkan urusan harian mommies dan Daddy😚😚😚 Apa lagi? Jom dapatkan sekarang!!! 😍😍😍 . . . Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊 Ig: fathiababyshop Fb page: fathia baby shop #ladybugwalker  #ladybugwalkercomel  #ladybugwalkermurah  #babysihat  #fathiababyshop  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #kedaibabyshahalam  #seksyen7shahalam  #shahalamresident  #sayajualmurah  #sayajualonline  #ibuberpantang  #bayicomel  #barangberkualiti 
2 tone colour & tahan lasak 
Stok pn terhad 😛
Rm 120 🌸
Dm or pm 01151468544 ☺
.
.
.
.
#sayajualjam #sayajualjamtangan #sayajualjamtanganmurah #gshock #gshockmalaysia #maribeli #onlineseller #onlineshopping #barangmurah #barangberkualiti #murah #murah2 #murahje #jam #jualjamtangan #jualjamtanganmurah #belovedcustomer