an online Instagram web viewer

#barangpos medias

Photos

Item pos 24 Julai 2016 ๐Ÿšš ๐Ÿšš .
Thanks mommies sudi grab promosi pesta raya. Tak menang tgn kami siapkan packing order. Alhamdulillah rezeki bersama. Semoga selamat smpai kpd pemilik masing2 ๐Ÿ˜˜
.
#BarangPos #Postage #BarangBayiMurah
Item pos 24 Julai 2016 ๐Ÿšš ๐Ÿšš . Thanks mommies sudi grab promosi pesta raya. Tak menang tgn kami siapkan packing order. Alhamdulillah rezeki bersama. Semoga selamat smpai kpd pemilik masing2 ๐Ÿ˜˜ . #BarangPos  #Postage  #BarangBayiMurah 
Lame xupadate barang2 utk pos.. inshaAllah antara item yg akan dipos ke brunei.. pos harini lepas solat jumaat inshaAllah.. #uwaissafiyyahresources #uwaissafiyyahcintarasul #antalucuknaal #serban #jubah #setjubahexclusive #barangpos #poslaju #poslajumalaysia #brunei
Seperti apa barang bawaan penumpang & barang kiriman pos dalam pantauan dan aturan  Direktorat Jenderal @beacukairi ? BESOK kami bahas di #RuangPublikKBR .Anda boleh bertanya lho via phone bebas pulsa 08001403131 atau WA/SMS 0812 118 8181 Di Jakarta simak di Radio RPK @963rpkfm

#KBR #Radio #RadioIndonesia #talkshow #pajak #beacukai #impor #barangimpor #barangpos  #barang #barangkirimanpos #MediaContentCompany
Hanya 15.000 rupiah!โœ‰ Monggo yang kepingin๐Ÿ˜Š
Hanya 15.000 rupiah!โœ‰ Monggo yang kepingin๐Ÿ˜Š
Batik card!!! Hanya 15.000 rupiah!โœ‰
Batik card!!! Hanya 15.000 rupiah!โœ‰
Sudah Terjual๐Ÿ™๐Ÿ™
๐Ÿ“ฎ PostCard/ Kartu Pos bergambar ANTIK SUPER UNIQUE. Monggo message bagi yang berminat! dapat promo lho bagi yang beli banyak :P KAPAN LAGIIII beli kartu pos dengan harga 10k! barangkali yang suka postcrossing atau suka koleksi. Monggooooo~~~
Sudah Terjual๐Ÿ™๐Ÿ™ ๐Ÿ“ฎ PostCard/ Kartu Pos bergambar ANTIK SUPER UNIQUE. Monggo message bagi yang berminat! dapat promo lho bagi yang beli banyak :P KAPAN LAGIIII beli kartu pos dengan harga 10k! barangkali yang suka postcrossing atau suka koleksi. Monggooooo~~~
LAKU TERJUAL ๐Ÿ˜€
LAKU TERJUAL ๐Ÿ˜€
SOLD!๐Ÿ™
SOLD!๐Ÿ™
Apik Tenan Yo?๐Ÿ˜€ 10k๐Ÿ“ฎ
Apik Tenan Yo?๐Ÿ˜€ 10k๐Ÿ“ฎ
SOLD!
SOLD!
Seperti apa barang bawaan penumpang & barang kiriman pos dalam pantauan dan aturan  Direktorat Jenderal @beacukairi ? BESOK kami bahas di #RuangPublikKBR .Anda boleh bertanya lho via phone bebas pulsa 08001403131 atau WA/SMS 0812 118 8181 Di Jakarta simak di Radio RPK @963rpkfm

#KBR #Radio #RadioIndonesia #talkshow #pajak #beacukai #impor #barangimpor #barangpos  #barang #barangkirimanpos #MediaContentCompany
CABLE PALING STYLO ABAD INI ๐Ÿ˜

2 IN 1 CABLE

Cable usb charge + phone holder

Korang tengok satu2 gambar kt bawah kalau nak tahu ke-poweran dia.

Mesti meleleh air liur๐Ÿ˜™

Harga: Rm50
Postage: 
RM7 (WM)
RM 11 (EM)

Android ada
Iphone ada

2.1A fast charging

Eh, barang baik takde warranty tak guna juga kan!

Abam kasi 2 bulan warranty 1 to 1 exchange๐Ÿ˜š

Ps, nak order, whatsapp je  0199414809

Thanks!

#Usbcableandroid #FlexibleUsbCable #PhoneHolder
#mobile #accesories #aksesori #handphone #gadget #earphone #case #camera #sayajual #murah #charger #wayar #usb #otg #malaysia #pos #sampai #rumah #handfon #jualmurah #belimurah #barangpos #rugitakbeli #nakbeli
CABLE PALING STYLO ABAD INI ๐Ÿ˜ 2 IN 1 CABLE Cable usb charge + phone holder Korang tengok satu2 gambar kt bawah kalau nak tahu ke-poweran dia. Mesti meleleh air liur๐Ÿ˜™ Harga: Rm50 Postage: RM7 (WM) RM 11 (EM) Android ada Iphone ada 2.1A fast charging Eh, barang baik takde warranty tak guna juga kan! Abam kasi 2 bulan warranty 1 to 1 exchange๐Ÿ˜š Ps, nak order, whatsapp je 0199414809 Thanks! #Usbcableandroid  #FlexibleUsbCable  #PhoneHolder  #mobile  #accesories  #aksesori  #handphone  #gadget  #earphone  #case  #camera  #sayajual  #murah  #charger  #wayar  #usb  #otg  #malaysia  #pos  #sampai  #rumah  #handfon  #jualmurah  #belimurah  #barangpos  #rugitakbeli  #nakbeli 
Apa punca handset korang hang? Atau tetibe macam patung,tak kuar-kuar pon apps yang korang nak bukak?

Sebabnya, memory space korang tu tak cukup untuk keperluan korang.

Jadi? Meh beli memory card murah-murah dengan abam. โœ”Remax Sd Card:
๐Ÿ”ต8 gb  RM25
๐Ÿ”ต16gb RM35
๐Ÿ”ต32gb  RM55
๐Ÿ”ต64gb  RM100

Nak?
Pm 0199414809. (Whatsapp only)

PM sekarang je sementara abam bukak harga murah ni..... Postage : RM 7 (WM)
RM 11 (EM)

#REMAX #MEMORY #memorycard #sdcard #murah ##mobile #accesories #aksesori #handphone #gadget #earphone #case #camera #sayajual #murah #charger #wayar #usb #otg #malaysia #pos #sampai #rumah #handfon #jualmurah #belimurah #barangpos #rugitakbeli #nakbeli
Apa punca handset korang hang? Atau tetibe macam patung,tak kuar-kuar pon apps yang korang nak bukak? Sebabnya, memory space korang tu tak cukup untuk keperluan korang. Jadi? Meh beli memory card murah-murah dengan abam. โœ”Remax Sd Card: ๐Ÿ”ต8 gb RM25 ๐Ÿ”ต16gb RM35 ๐Ÿ”ต32gb RM55 ๐Ÿ”ต64gb RM100 Nak? Pm 0199414809. (Whatsapp only) PM sekarang je sementara abam bukak harga murah ni..... Postage : RM 7 (WM) RM 11 (EM) #REMAX  #MEMORY  #memorycard  #sdcard  #murah  ##mobile  #accesories  #aksesori  #handphone  #gadget  #earphone  #case  #camera  #sayajual  #murah  #charger  #wayar  #usb  #otg  #malaysia  #pos  #sampai  #rumah  #handfon  #jualmurah  #belimurah  #barangpos  #rugitakbeli  #nakbeli 
Alhamdulillah ๐Ÿ™Œ.. Customer dari Sarawak bank in full deposit.. Esok baru barang fly ke Sarawak..๐Ÿš€ Sebab pejabat pos ke semenanjung dah tutup x sempat nak pos ๐Ÿ˜น.. Customer ambil 4 biji iPhone 5 dan 4 biji iPhone 5s..Syukur. Terima kasih banyak boss kerana memberi kepercayaan pada Sufi's Mobiles..๐Ÿ™๐ŸผMoga murah rezeki boss..ameen 
Anda bila lagi? Huhu ๐Ÿ˜Ž
#SufisMobiles
#BarangPos
#FlyToSarawak
#Syukur
Alhamdulillah ๐Ÿ™Œ.. Customer dari Sarawak bank in full deposit.. Esok baru barang fly ke Sarawak..๐Ÿš€ Sebab pejabat pos ke semenanjung dah tutup x sempat nak pos ๐Ÿ˜น.. Customer ambil 4 biji iPhone 5 dan 4 biji iPhone 5s..Syukur. Terima kasih banyak boss kerana memberi kepercayaan pada Sufi's Mobiles..๐Ÿ™๐ŸผMoga murah rezeki boss..ameen Anda bila lagi? Huhu ๐Ÿ˜Ž #SufisMobiles  #BarangPos  #FlyToSarawak  #Syukur 
Lame xupadate barang2 utk pos.. inshaAllah antara item yg akan dipos ke brunei.. pos harini lepas solat jumaat inshaAllah.. #uwaissafiyyahresources #uwaissafiyyahcintarasul #antalucuknaal #serban #jubah #setjubahexclusive #barangpos #poslaju #poslajumalaysia #brunei
Item pos 24 Julai 2016 ๐Ÿšš ๐Ÿšš .
Thanks mommies sudi grab promosi pesta raya. Tak menang tgn kami siapkan packing order. Alhamdulillah rezeki bersama. Semoga selamat smpai kpd pemilik masing2 ๐Ÿ˜˜
.
#BarangPos #Postage #BarangBayiMurah
Item pos 24 Julai 2016 ๐Ÿšš ๐Ÿšš . Thanks mommies sudi grab promosi pesta raya. Tak menang tgn kami siapkan packing order. Alhamdulillah rezeki bersama. Semoga selamat smpai kpd pemilik masing2 ๐Ÿ˜˜ . #BarangPos  #Postage  #BarangBayiMurah 
Item pos 24 Julai 2016 ๐Ÿšš ๐Ÿšš .
Thanks mommies sudi grab promosi pesta raya. Tak menang tgn kami siapkan packing order. Alhamdulillah rezeki bersama. Semoga selamat smpai kpd pemilik masing2 ๐Ÿ˜˜
.
#BarangPos #Postage #BarangBayiMurah
Item pos 24 Julai 2016 ๐Ÿšš ๐Ÿšš . Thanks mommies sudi grab promosi pesta raya. Tak menang tgn kami siapkan packing order. Alhamdulillah rezeki bersama. Semoga selamat smpai kpd pemilik masing2 ๐Ÿ˜˜ . #BarangPos  #Postage  #BarangBayiMurah 
Thank you very much to my beloved brother @mohd_bustami for this item . Serius suke giler ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜‚ . Jersi MU lagi ! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜™๐Ÿ˜ Naik belon jersi ni ๐Ÿ˜ hahaha

#gogoMU #maxiswireless #barangpos #semua #selamat #syukur
#mamaaaal
Thank you very much to my beloved brother @mohd_bustami for this item . Serius suke giler ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜‚ . Jersi MU lagi ! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜™๐Ÿ˜ Naik belon jersi ni ๐Ÿ˜ hahaha #gogoMU  #maxiswireless  #barangpos  #semua  #selamat  #syukur  #mamaaaal