an online Instagram web viewer

#basemakeup medias

Photos

Siapa yang suka ngalamin, pakai foundie kaya pakai topeng? 
Beraaaat banget, kaya masalah kita #loh 😂😂😂 Ssst... mau tahu salah satu rahasia make up natural saya? (Maaf ya jangan eneg bacanya 😂 da aku mah apa atuuh )

Inii, Sist.. Royal Jelly Foundation SPF 20
Ringaaan banget ke muka kaya ngga pakai foundie lah
Pakainya dikiiit aja udah ngefek loh.. Seharian nempel

Dan
Amazingnya 
Setelah dibersihkan, malah efek ke muka jadi lebih lembuuut
Ya iyalah kan ada kandungan Royal Jellynya 😍😍😍 Ah, udah ngga risau lagi pakai foundie berasa pakai topeng 
Love this pokoknya

Yuk, amankan buat amunisi makeup harianmu.... hihi
Whatsapp ya for detail
ervi anggriyanti
WA. 081266466524

#basemakeup
#royaljellyproduct #skincarehalal #skincareharian #konsultasijafra #jafradimanamana #travelers  #hijabers #orderjafra #joinmemberjafra #paris #infojafra #instalike
Siapa yang suka ngalamin, pakai foundie kaya pakai topeng? Beraaaat banget, kaya masalah kita #loh  😂😂😂 Ssst... mau tahu salah satu rahasia make up natural saya? (Maaf ya jangan eneg bacanya 😂 da aku mah apa atuuh ) Inii, Sist.. Royal Jelly Foundation SPF 20 Ringaaan banget ke muka kaya ngga pakai foundie lah Pakainya dikiiit aja udah ngefek loh.. Seharian nempel Dan Amazingnya Setelah dibersihkan, malah efek ke muka jadi lebih lembuuut Ya iyalah kan ada kandungan Royal Jellynya 😍😍😍 Ah, udah ngga risau lagi pakai foundie berasa pakai topeng Love this pokoknya Yuk, amankan buat amunisi makeup harianmu.... hihi Whatsapp ya for detail ervi anggriyanti WA. 081266466524 #basemakeup  #royaljellyproduct  #skincarehalal  #skincareharian  #konsultasijafra  #jafradimanamana  #travelers  #hijabers  #orderjafra  #joinmemberjafra  #paris  #infojafra  #instalike 
Siapa yang suka ngalamin, pakai foundie kaya pakai topeng? 
Beraaaat banget, kaya masalah kita #loh 😂😂😂 Ssst... mau tahu salah satu rahasia make up natural saya? (Maaf ya jangan eneg bacanya 😂 da aku mah apa atuuh )

Inii, Sist.. Royal Jelly Foundation SPF 20
Ringaaan banget ke muka kaya ngga pakai foundie lah
Pakainya dikiiit aja udah ngefek loh.. Seharian nempel

Dan
Amazingnya 
Setelah dibersihkan, malah efek ke muka jadi lebih lembuuut
Ya iyalah kan ada kandungan Royal Jellynya 😍😍😍 Ah, udah ngga risau lagi pakai foundie berasa pakai topeng 
Love this pokoknya

Yuk, amankan buat amunisi makeup harianmu.... hihi
Whatsapp ya for detail
ervi anggriyanti
WA. 081266466524

#basemakeup
#royaljellyproduct #skincarehalal #skincareharian #konsultasijafra #jafradimanamana #travelers  #hijabers #orderjafra #joinmemberjafra #paris #infojafra #instalike
Siapa yang suka ngalamin, pakai foundie kaya pakai topeng? Beraaaat banget, kaya masalah kita #loh  😂😂😂 Ssst... mau tahu salah satu rahasia make up natural saya? (Maaf ya jangan eneg bacanya 😂 da aku mah apa atuuh ) Inii, Sist.. Royal Jelly Foundation SPF 20 Ringaaan banget ke muka kaya ngga pakai foundie lah Pakainya dikiiit aja udah ngefek loh.. Seharian nempel Dan Amazingnya Setelah dibersihkan, malah efek ke muka jadi lebih lembuuut Ya iyalah kan ada kandungan Royal Jellynya 😍😍😍 Ah, udah ngga risau lagi pakai foundie berasa pakai topeng Love this pokoknya Yuk, amankan buat amunisi makeup harianmu.... hihi Whatsapp ya for detail ervi anggriyanti WA. 081266466524 #basemakeup  #royaljellyproduct  #skincarehalal  #skincareharian  #konsultasijafra  #jafradimanamana  #travelers  #hijabers  #orderjafra  #joinmemberjafra  #paris  #infojafra  #instalike 
✨Happy Thursday, everyone~…🌟
💞💕💕 These here are the stuffs I'd usually wear to class. In order;🌸 1. Safi Moisturiser, 🌸2; HadaLabo Sunscreen + 🌸3. Carrie Junior Baby Powder.

#safimalaysia #hadalabo #carriejunior #skincare #basemakeup #malaysianskincare
Etude House Fix and Fix Primer
.
Primer/Base make up/pelembab dasar yg mudah meresap, berfungsi mengkoreksi rona kulit yg pucat, kemerahan, dan kusam agar terlihat segar. Base make up ini di lanjutkan dengan pakai  cushion/bb cream/sun block/bedak. Tidak untuk kulit berjerawat.
.
Harga: Rp 14.000
.
Order CEK BIO
.
Ini instagram baru kita. Please follow kita di @etudehouseminijember_ yaaa kita untuk produk lainnya :-D 
#etudehouseminijember#etudehouseminijember_#followme#followplease#fff#pleasefollow#followus#needfollowers#etudehouse#etudehousejembermurahbanget#etudehousejember#unmuhcantik#unejcantik#unejganteng#produkkoreajember#skincare#skinfoodjember#laneigejember#unmuhjember#unej#muajember#skincarejember#jembercantik#basemakeup#noabalabal#trustedshop#minipack#olshopjember#primer#moisturizer
Etude House Fix and Fix Primer . Primer/Base make up/pelembab dasar yg mudah meresap, berfungsi mengkoreksi rona kulit yg pucat, kemerahan, dan kusam agar terlihat segar. Base make up ini di lanjutkan dengan pakai cushion/bb cream/sun block/bedak. Tidak untuk kulit berjerawat. . Harga: Rp 14.000 . Order CEK BIO . Ini instagram baru kita. Please follow kita di @etudehouseminijember_ yaaa kita untuk produk lainnya :-D #etudehouseminijember #etudehouseminijember_ #followme #followplease #fff #pleasefollow #followus #needfollowers #etudehouse #etudehousejembermurahbanget #etudehousejember #unmuhcantik #unejcantik #unejganteng #produkkoreajember #skincare #skinfoodjember #laneigejember #unmuhjember #unej #muajember #skincarejember #jembercantik #basemakeup #noabalabal #trustedshop #minipack #olshopjember #primer #moisturizer 
Suka tak makeup Natural macamnie ? Actually base saya yang buat makeup saya nampak so so so Natural macamni . .
Saya menggunakan Set Makeup dari Mary Kay .. .
Saya dah tak pakai makeup lain if tak perlu sebab bagi saya , saya nak selalu natural beauty je . But ofcoz memang akan makeup juga kan .. .
So saya gunakan base skincare yang cukup dan base makeup yang cukup untuk pop out kan makeup saya .. . 
Foundation pula saya gunakan foundation Matte Wear Mary Kay .. foundation yang tiada ganti lagi even dekat kak porah ! .
.
Kalau you alls suka natural beauty , foundation Mary Kay sudah cukup untuk anda 😘
.
Beauty Consultant Mary Kay,
0167047437
.
#naturalmakeup #simplemakeup #baseskin #basemakeup #lightmakeup #jomcuba #foundationmarykay
Suka tak makeup Natural macamnie ? Actually base saya yang buat makeup saya nampak so so so Natural macamni . . Saya menggunakan Set Makeup dari Mary Kay .. . Saya dah tak pakai makeup lain if tak perlu sebab bagi saya , saya nak selalu natural beauty je . But ofcoz memang akan makeup juga kan .. . So saya gunakan base skincare yang cukup dan base makeup yang cukup untuk pop out kan makeup saya .. . Foundation pula saya gunakan foundation Matte Wear Mary Kay .. foundation yang tiada ganti lagi even dekat kak porah ! . . Kalau you alls suka natural beauty , foundation Mary Kay sudah cukup untuk anda 😘 . Beauty Consultant Mary Kay, 0167047437 . #naturalmakeup  #simplemakeup  #baseskin  #basemakeup  #lightmakeup  #jomcuba  #foundationmarykay 
Первое занятие базового курса у Кристины. Очень неплохо😍

#muaschool #makeup #mua #basemakeup #beauty
So I’ve been using @narsissist Radiant Creamy Concealer for my undereye circles for quite some time, so when I heard about their Soft Matte Concealer I knew I had to try that as well. Finally cashed in some points at @ultabeauty (made a previous post about that) and these were two of the items I picked up. These are both very fair in color, and pull slightly pink. The RCC is super creamy, but using my @sephora Pro Airbrush Concealer brush I blend this out under my eyes no problem. I’ll set that with a little bit of @lauramercier loose powder and I’m set for the day. Doesn’t disappear from under my eyes, but it does crease on me only because I have a deep crease under each eye, so all concealers crease on me right there, but it doesn’t crease on me otherwise. I’ve worn this under my eyes to music festivals and it hadn’t disappeared on me! This concealer really must be radiant since it’s one of the few to actually make me look like I slept! I’m loving the Soft Matte Concealer for my face so far! As you can see, it comes in a pot, and while I’m not a huge fan of products in pots I’ll let this one slide and I’ll tell you one. Hygiene aside, I apply this strictly with my fingers over spots in my face like zits, pigmentation and broken capillaries. This concealer is full coverage, but feels light as air, and when I apply it with my fingers it melts right into my skin yet can completely cover my worst broken capillaries no problem. A little goes a long way too. I barely had to tap my finger into the concealer to cover each spot I wanted to disguise. This concealer doesn’t set like Tarte Shape Tape, where you have to work with it immediately or it won’t budge. This definitely gives you a bit more time to work with it. I did notice my concealer disappear off of a few spots I had on my face throughout the day, which left me slightly disappointed, but I’m not sure if I rubbed it off accidentally or it doesn’t wear well, so I’ll continue to test that out. I’m also wondering if because this is pink toned it’s not the best thing to use around my nose, where I have a lot of surface redness. This looks so skin like and natural though so I’m torn! I’ll keep trying this out!
So I’ve been using @narsissist Radiant Creamy Concealer for my undereye circles for quite some time, so when I heard about their Soft Matte Concealer I knew I had to try that as well. Finally cashed in some points at @ultabeauty (made a previous post about that) and these were two of the items I picked up. These are both very fair in color, and pull slightly pink. The RCC is super creamy, but using my @sephora Pro Airbrush Concealer brush I blend this out under my eyes no problem. I’ll set that with a little bit of @lauramercier loose powder and I’m set for the day. Doesn’t disappear from under my eyes, but it does crease on me only because I have a deep crease under each eye, so all concealers crease on me right there, but it doesn’t crease on me otherwise. I’ve worn this under my eyes to music festivals and it hadn’t disappeared on me! This concealer really must be radiant since it’s one of the few to actually make me look like I slept! I’m loving the Soft Matte Concealer for my face so far! As you can see, it comes in a pot, and while I’m not a huge fan of products in pots I’ll let this one slide and I’ll tell you one. Hygiene aside, I apply this strictly with my fingers over spots in my face like zits, pigmentation and broken capillaries. This concealer is full coverage, but feels light as air, and when I apply it with my fingers it melts right into my skin yet can completely cover my worst broken capillaries no problem. A little goes a long way too. I barely had to tap my finger into the concealer to cover each spot I wanted to disguise. This concealer doesn’t set like Tarte Shape Tape, where you have to work with it immediately or it won’t budge. This definitely gives you a bit more time to work with it. I did notice my concealer disappear off of a few spots I had on my face throughout the day, which left me slightly disappointed, but I’m not sure if I rubbed it off accidentally or it doesn’t wear well, so I’ll continue to test that out. I’m also wondering if because this is pink toned it’s not the best thing to use around my nose, where I have a lot of surface redness. This looks so skin like and natural though so I’m torn! I’ll keep trying this out!
Moisteriser  Honey Bee 😍Produk yang sangat berhantu sebab cepat sangat licin, dan paling ramai customer cari. Nak muka makin tegang, bercahaya bersinar dan lembut , this is MUST HAVE product !!!
Yang MUA pakai tu ini lah☺.
.
Cepat dapatkan sebelum produk berhantu ni lesap lagi👻.
.
whatsapp anis 0183130237
#honeybeevenomoriginal #facemist #facemistnafura #facemisthoneybee #facemisthoneybeevenom #honeybeevenom #moisteriserhoneybeevenom #cleanseehoneybee #serum #serumkorea #serumhoneybee #honeybeegommagesmoothinggelscrub #scrub #hopegirl #madeinkorea #honeybeevenommultisolutuinscream #basemakeup
Moisteriser Honey Bee 😍Produk yang sangat berhantu sebab cepat sangat licin, dan paling ramai customer cari. Nak muka makin tegang, bercahaya bersinar dan lembut , this is MUST HAVE product !!! Yang MUA pakai tu ini lah☺. . Cepat dapatkan sebelum produk berhantu ni lesap lagi👻. . whatsapp anis 0183130237 #honeybeevenomoriginal  #facemist  #facemistnafura  #facemisthoneybee  #facemisthoneybeevenom  #honeybeevenom  #moisteriserhoneybeevenom  #cleanseehoneybee  #serum  #serumkorea  #serumhoneybee  #honeybeegommagesmoothinggelscrub  #scrub  #hopegirl  #madeinkorea  #honeybeevenommultisolutuinscream  #basemakeup 
Emina Sun Protection SPF 30

Pelembab muka yang sangat ringan dengan spf yang sangat tinggi , sangat cocok buat kamu yang suka beraktifitas diluar an, menjadikan kulit lembab terhindar dari paparan sinar matahari. Hasilnya kulit terlindung maksimal cerah maksimal

IDR 30.000
.
.
.
.
Follow my instagram
@labelcosmetic
.
.
.
Happy shoping😘😘
More info and order can us contac admin @ bio
Join with me for live better😘😘😘
----------------------------------------------------------------------------#sun#pelembab#pelembabmuka#sunprotection#sublokmuka#sublombadan#sunblok#tabirsurya#cream#creammuka#alasbedak#basemakeup#emina#wardah#inspiring#cosmeticmurah#cosmeticonline#online#onlineshop#belanjaonline#pusatcosmetic#agenkosmetik
Emina Sun Protection SPF 30 Pelembab muka yang sangat ringan dengan spf yang sangat tinggi , sangat cocok buat kamu yang suka beraktifitas diluar an, menjadikan kulit lembab terhindar dari paparan sinar matahari. Hasilnya kulit terlindung maksimal cerah maksimal IDR 30.000 . . . . Follow my instagram @labelcosmetic . . . Happy shoping😘😘 More info and order can us contac admin @ bio Join with me for live better😘😘😘 ----------------------------------------------------------------------------#sun #pelembab #pelembabmuka #sunprotection #sublokmuka #sublombadan #sunblok #tabirsurya #cream #creammuka #alasbedak #basemakeup #emina #wardah #inspiring #cosmeticmurah #cosmeticonline #online #onlineshop #belanjaonline #pusatcosmetic #agenkosmetik 
⭐️ FULL ACNECOVERAGE FACE ROUTINE: ⭐️ (without looking cakey) * @urbandecay optical illusion primer
* @maccosmetics pro conceal and correct palette (light)
* @esteelauder double wear foundation (1W1) mixed with @lorealmakeup True Match (1.W)
* @maccosmetics pro longwear concealer -under eyes- (N15)
* @goshofficial mineral powder (002) 💜[might add that my acne looks a lot more ‘aggressive’ in real life] •
⭐️ FULL ACNECOVERAGE FACE ROUTINE: ⭐️ (without looking cakey) * @urbandecay optical illusion primer * @maccosmetics pro conceal and correct palette (light) * @esteelauder double wear foundation (1W1) mixed with @lorealmakeup True Match (1.W) * @maccosmetics pro longwear concealer -under eyes- (N15) * @goshofficial mineral powder (002) 💜[might add that my acne looks a lot more ‘aggressive’ in real life] •
KAISYA SERUM BANYAK KHASIATNYA YG RAMAI BELOM TAHU.. JOM KITA AMEK TAHU SIKIT..
.
✔Meningkatkan Keanjalan, anti-penuaan & melicinkan kulit
✔Mengandungi VITAMIN E untuk merawat parut serta cela/jeragat di wajah serta menjadikan kulit tampak bercahaya.
✔Mengandungi VITAMIN C untuk melembutkan dan menyuburkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan baru, sel-sel kulit yang sihat dan gebu.
✔Mengandungi VITAMIN B3 untuk melindungi kulit dari kerosakan UV
✔Menyingkir kulit-kulit kasar, kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus & kedutan serta membantu mengurangkan mengelupas dan mengembalikan kelembutan kulit serta anti bakteria
✔Mengandungi kolagen untuk mengekalkan keremajaan.
✔Membantu mencerahkan dan anti-oksidan serta anti-radang.
✔Mengandungi ekstrak lidah buaya untuk melembapkan kulit dan meningkatkan penampilan kulit kering atau rosak serta menghilangkan kedutan dan memberi kulit wajah yang lebih sihat dan lebih muda. Ia adalah sumber yang besar kpd Vitamin E.
✔Mengurangkan kerosakan kulit yang disebabkan oleh gatal-gatal yang berterusan. serta membantu merawat kulit yg terbakar matahari.
Membantu merawat masalah jerawat dan kekeringan kuit.
.
AMACAM, BEST TAK UOLSS RASA??
Kak Ien rasa BEST GILER, Sbb Kak Ien dah cuba. Kulit yg kasar mcm kertas pasir ni dah makin lembut uolss!! Mmg sgt rugi kalo uolss tak cuba cepat, meh wasap Kak Ien meh. Hanya yg dah Guna je tahuuuuu...
☎️ www.wasap.my/60173466393
☎️ www.wasap.my/60173466393
☎️ www.wasap.my/60173466393
.
NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH?
Meh layari laman web kami di :
www.charms.my
.
AGENT & DROPSHIP DIALU-ALUKAN DI SELURUH NEGERI
.
#charmsselangor #charmskapar #charmsklang #charmssetiaalam #charmsbukitraja #charmsmeru #charmsbukitkapar #charmsshahalam #charmsbandarbaruklang #charmsipoh #klangsentral #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #seksyen7shahalam #rantaupanjang #sungaiserdang #sungaikaparindah #sungaiudang #sungaipinang #basemakeup #simplemakeup #productviral #halalproduct #trustedseller #agentsahcharms #misiviralcharms #solekdanrawat #raiseyourlife #charmsfoundationmalaysia #teamcharmsglowanis
KAISYA SERUM BANYAK KHASIATNYA YG RAMAI BELOM TAHU.. JOM KITA AMEK TAHU SIKIT.. . ✔Meningkatkan Keanjalan, anti-penuaan & melicinkan kulit ✔Mengandungi VITAMIN E untuk merawat parut serta cela/jeragat di wajah serta menjadikan kulit tampak bercahaya. ✔Mengandungi VITAMIN C untuk melembutkan dan menyuburkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan baru, sel-sel kulit yang sihat dan gebu. ✔Mengandungi VITAMIN B3 untuk melindungi kulit dari kerosakan UV ✔Menyingkir kulit-kulit kasar, kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus & kedutan serta membantu mengurangkan mengelupas dan mengembalikan kelembutan kulit serta anti bakteria ✔Mengandungi kolagen untuk mengekalkan keremajaan. ✔Membantu mencerahkan dan anti-oksidan serta anti-radang. ✔Mengandungi ekstrak lidah buaya untuk melembapkan kulit dan meningkatkan penampilan kulit kering atau rosak serta menghilangkan kedutan dan memberi kulit wajah yang lebih sihat dan lebih muda. Ia adalah sumber yang besar kpd Vitamin E. ✔Mengurangkan kerosakan kulit yang disebabkan oleh gatal-gatal yang berterusan. serta membantu merawat kulit yg terbakar matahari. Membantu merawat masalah jerawat dan kekeringan kuit. . AMACAM, BEST TAK UOLSS RASA?? Kak Ien rasa BEST GILER, Sbb Kak Ien dah cuba. Kulit yg kasar mcm kertas pasir ni dah makin lembut uolss!! Mmg sgt rugi kalo uolss tak cuba cepat, meh wasap Kak Ien meh. Hanya yg dah Guna je tahuuuuu... ☎️ www.wasap.my/60173466393 ☎️ www.wasap.my/60173466393 ☎️ www.wasap.my/60173466393 . NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH? Meh layari laman web kami di : www.charms.my . AGENT & DROPSHIP DIALU-ALUKAN DI SELURUH NEGERI . #charmsselangor  #charmskapar  #charmsklang  #charmssetiaalam  #charmsbukitraja  #charmsmeru  #charmsbukitkapar  #charmsshahalam  #charmsbandarbaruklang  #charmsipoh  #klangsentral  #uitmshahalam  #uitmpuncakperdana  #seksyen7shahalam  #rantaupanjang  #sungaiserdang  #sungaikaparindah  #sungaiudang  #sungaipinang  #basemakeup  #simplemakeup  #productviral  #halalproduct  #trustedseller  #agentsahcharms  #misiviralcharms  #solekdanrawat  #raiseyourlife  #charmsfoundationmalaysia  #teamcharmsglowanis 
#dyxycosmetics khass utk uolls yang tercari2 foundation yangg 👇👇
.
💋tak melekit
💋mudah digunakan
💋senang dicuci
💋tak menutup pori
💋tekstur yang ringan
💋tahan lama
💋full coverage
.
.
jom pm akak sekarang 😚 tekan je link bawh 👇👇
.
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
.
.
#dyxycosmetics #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #TeamFL #teamNaddy #teamIka #dyxymurah #basemakeup #naturalproducts #sayajual #jomcantiksamasama #shadedough #mattelipstick #makeupgeek #basicmakeup #flawless #cantik #cun #menawan #kulitsihat #bebascela
#dyxycosmetics  khass utk uolls yang tercari2 foundation yangg 👇👇 . 💋tak melekit 💋mudah digunakan 💋senang dicuci 💋tak menutup pori 💋tekstur yang ringan 💋tahan lama 💋full coverage . . jom pm akak sekarang 😚 tekan je link bawh 👇👇 . http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 . . #dyxycosmetics  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccreamfoundation  #TeamFL  #teamNaddy  #teamIka  #dyxymurah  #basemakeup  #naturalproducts  #sayajual  #jomcantiksamasama  #shadedough  #mattelipstick  #makeupgeek  #basicmakeup  #flawless  #cantik  #cun  #menawan  #kulitsihat  #bebascela 
#dyxycosmetics khass utk uolls yang tercari2 foundation yangg 👇👇
.
💋tak melekit
💋mudah digunakan
💋senang dicuci
💋tak menutup pori
💋tekstur yang ringan
💋tahan lama
💋full coverage
.
.
jom pm akak sekarang 😚 tekan je link bawh 👇👇
.
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
.
.
#dyxycosmetics #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #TeamFL #teamNaddy #teamIka #dyxymurah #basemakeup #naturalproducts #sayajual #jomcantiksamasama #shadedough #mattelipstick #makeupgeek #basicmakeup #flawless #cantik #cun #menawan #kulitsihat #bebascela
#dyxycosmetics  khass utk uolls yang tercari2 foundation yangg 👇👇 . 💋tak melekit 💋mudah digunakan 💋senang dicuci 💋tak menutup pori 💋tekstur yang ringan 💋tahan lama 💋full coverage . . jom pm akak sekarang 😚 tekan je link bawh 👇👇 . http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 . . #dyxycosmetics  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccreamfoundation  #TeamFL  #teamNaddy  #teamIka  #dyxymurah  #basemakeup  #naturalproducts  #sayajual  #jomcantiksamasama  #shadedough  #mattelipstick  #makeupgeek  #basicmakeup  #flawless  #cantik  #cun  #menawan  #kulitsihat  #bebascela 
GLOWING SAMPAI MALAM 😱

BCC ni sesuai untuk uolls yang : .
💕nak cepat bersiap tapi nak cntik 💕selalu berjemur bwh matahri
💕nak bmake up tp nk yg bajet
💕selalu stress bila make up cair
💕spesis yg bsiap skli je, pastu xnk touch up dh
💕nak make up nmpk natural
.
.
.
jgn tngu lama2 ✋
mehh pm hakak laju2 😘 mlas save number ? tekan link bwh 👇👇👇
.
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
.
.
#dyxycosmatic #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #TeamFL #teamNaddy #teamIka #dyxymurah #basemakeup #naturalproducts #sayajual #jomcantiksamasama #shadedough #mattelipstick #makeupgeek #basicmakeup #flawless #cantik #cun #menawan #kulitsihat #bebascela
GLOWING SAMPAI MALAM 😱 BCC ni sesuai untuk uolls yang : . 💕nak cepat bersiap tapi nak cntik 💕selalu berjemur bwh matahri 💕nak bmake up tp nk yg bajet 💕selalu stress bila make up cair 💕spesis yg bsiap skli je, pastu xnk touch up dh 💕nak make up nmpk natural . . . jgn tngu lama2 ✋ mehh pm hakak laju2 😘 mlas save number ? tekan link bwh 👇👇👇 . http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 . . #dyxycosmatic  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccreamfoundation  #TeamFL  #teamNaddy  #teamIka  #dyxymurah  #basemakeup  #naturalproducts  #sayajual  #jomcantiksamasama  #shadedough  #mattelipstick  #makeupgeek  #basicmakeup  #flawless  #cantik  #cun  #menawan  #kulitsihat  #bebascela 
BEKAS PARUT JERAWAT DAH HILANG 😍 
BCC ni sesuai untuk uolls yang : .
💕nak cepat bersiap tapi nak cntik 💕selalu berjemur bwh matahri
💕nak bmake up tp nk yg bajet
💕selalu stress bila make up cair
💕spesis yg bsiap skli je, pastu xnk touch up dh
💕nak make up nmpk natural
.
.
.
jgn tngu lama2 ✋
mehh pm hakak laju2 😘 mlas save number ? tekan link bwh 👇👇👇
.
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
.
.
#dyxycosmatic #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #TeamFL #teamNaddy #teamIka #dyxymurah #basemakeup #naturalproducts #sayajual #jomcantiksamasama #shadedough #mattelipstick #makeupgeek #basicmakeup #flawless #cantik #cun #menawan #kulitsihat #bebascela
BEKAS PARUT JERAWAT DAH HILANG 😍 BCC ni sesuai untuk uolls yang : . 💕nak cepat bersiap tapi nak cntik 💕selalu berjemur bwh matahri 💕nak bmake up tp nk yg bajet 💕selalu stress bila make up cair 💕spesis yg bsiap skli je, pastu xnk touch up dh 💕nak make up nmpk natural . . . jgn tngu lama2 ✋ mehh pm hakak laju2 😘 mlas save number ? tekan link bwh 👇👇👇 . http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 . . #dyxycosmatic  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccreamfoundation  #TeamFL  #teamNaddy  #teamIka  #dyxymurah  #basemakeup  #naturalproducts  #sayajual  #jomcantiksamasama  #shadedough  #mattelipstick  #makeupgeek  #basicmakeup  #flawless  #cantik  #cun  #menawan  #kulitsihat  #bebascela 
오늘의 #마리포샤 #화장품스타그램 👀
겨울철 #꿀보습 조합을 찾고 계신가요? 끈적이거나 오일리함 없이 예쁜 촉촉함 넘치는 일명 #라라베시 #악마조합~ #악마쿠션fw & #악마크림96 함께 써보세요♡ #악마크림 & #악마쿠션 써본 사람치고 별로라는 사람을 아직 못 보았을 정도로 정말 #좋아요

#kbeauty #lalavesi #akmacream #akmacushion
.
#RMK #3D피니쉬누드 @rmkkorea
.
코렉터, 파운데이션, 하이라이터를 한 팔레트로 만나볼 수 있는 3D 피니쉬 누드 ⚡️
접고 펼 수 있는 브러쉬는 생각보다 힘있게 사용하기 편했고 3D 스펀지도 쫀쫀해서 커버력있게 컨실러랑 파운데이션 펴바르기 좋아요 🙈✨
.
지금까지 없던 조합이나 형태는 아니지만 가볍고 밀착력 좋은 베이스와 어플리케이터가 꿀조합이에요 😊🍯
.
#kbeauty #makeup #basemakeup #윤곽파데
. #RMK  #3D피니쉬누드  @rmkkorea . 코렉터, 파운데이션, 하이라이터를 한 팔레트로 만나볼 수 있는 3D 피니쉬 누드 ⚡️ 접고 펼 수 있는 브러쉬는 생각보다 힘있게 사용하기 편했고 3D 스펀지도 쫀쫀해서 커버력있게 컨실러랑 파운데이션 펴바르기 좋아요 🙈✨ . 지금까지 없던 조합이나 형태는 아니지만 가볍고 밀착력 좋은 베이스와 어플리케이터가 꿀조합이에요 😊🍯 . #kbeauty  #makeup  #basemakeup  #윤곽파데 
Sabun Beras The Beauty Hacks
.
Kandungan utama
🍂Beras
🍂Ekstrak Snowlotus
🍂Serbuk mutiara
🍂Vitamin E
.

Kebaikan yang terkandung dalam sabun beras:
🎆Menjadikan kulit lebih cerah,lembut dan tegang
🎆Merawat kulit berjerawat,berminyak dan berjeragat
🎆Mencerahkan kawasan gelap seperti ketiak,leher dan celah peha
🎆Menghilangkan bau badan.
.

Khasiat Ekstrak Snowlotus
🍁Mengandungi kandungan antioksidan yang tinggi untuk mengurangkan kesan penuaan dan merawat jerawat degil
🍁Membantu melindungi dan merawar kulit dari sinar uv matahari.
.

Khasiat Serbuk Mutiara
🍁Boleh menganjalkan kulit
🍁Mencerah dan menggebukan kulit
🍁Merawat parut jerawat
.

Khasiat vitamin E
🍁Membantu mengekalkan kelembapan semulajadi kulit
.

Rm12 (60gram)
wassap 013-642 0346
Postage rm8 SM/rm12 SS
Sabun Beras The Beauty Hacks . Kandungan utama 🍂Beras 🍂Ekstrak Snowlotus 🍂Serbuk mutiara 🍂Vitamin E . Kebaikan yang terkandung dalam sabun beras: 🎆Menjadikan kulit lebih cerah,lembut dan tegang 🎆Merawat kulit berjerawat,berminyak dan berjeragat 🎆Mencerahkan kawasan gelap seperti ketiak,leher dan celah peha 🎆Menghilangkan bau badan. . Khasiat Ekstrak Snowlotus 🍁Mengandungi kandungan antioksidan yang tinggi untuk mengurangkan kesan penuaan dan merawat jerawat degil 🍁Membantu melindungi dan merawar kulit dari sinar uv matahari. . Khasiat Serbuk Mutiara 🍁Boleh menganjalkan kulit 🍁Mencerah dan menggebukan kulit 🍁Merawat parut jerawat . Khasiat vitamin E 🍁Membantu mengekalkan kelembapan semulajadi kulit . Rm12 (60gram) wassap 013-642 0346 Postage rm8 SM/rm12 SS
Rp 117.000
MAKE OVER FACE CONTOUR KIT 
Make Over face contour kit di dalamnya terdapat dua warna, cokelat dan crme. Cokelat berfungsi sebagai shading biasanya diaplikasikan di bagian pinggir hidung, pipi, dan rahang. Crme berfungsi sebagai highlight biasanya diaplikasikan di bagian tulang hidung dan bawah mata.

Texture
Make Over face contour kit ini teksturnya agak powdery, dan mudah untuk dicampur warnanya.

Make Over face contour kit di-claim mengandung full-coated particle powder which is mampu menghasilkan riasan yang halus di wajah dan hasilnya ga terlihat pecah. Dan hasil akhirnya menyatu

#wardahbeauty#wardahcosmetics#wardahsurabaya#wardahjakarta#wardahbandung#wardahbekasi#acneseries#acneserieswardah#paketwardah#lighteningserieswardah#whitesecretwardah#basicserieswardah#makeover#correctivebase#basemakeup#correctivebasemakeup#makeoverid#shading#contouring#facecontourkit#makeoverfacecontourkit
Rp 117.000 MAKE OVER FACE CONTOUR KIT Make Over face contour kit di dalamnya terdapat dua warna, cokelat dan crme. Cokelat berfungsi sebagai shading biasanya diaplikasikan di bagian pinggir hidung, pipi, dan rahang. Crme berfungsi sebagai highlight biasanya diaplikasikan di bagian tulang hidung dan bawah mata. Texture Make Over face contour kit ini teksturnya agak powdery, dan mudah untuk dicampur warnanya. Make Over face contour kit di-claim mengandung full-coated particle powder which is mampu menghasilkan riasan yang halus di wajah dan hasilnya ga terlihat pecah. Dan hasil akhirnya menyatu #wardahbeauty #wardahcosmetics #wardahsurabaya #wardahjakarta #wardahbandung #wardahbekasi #acneseries #acneserieswardah #paketwardah #lighteningserieswardah #whitesecretwardah #basicserieswardah #makeover #correctivebase #basemakeup #correctivebasemakeup #makeoverid #shading #contouring #facecontourkit #makeoverfacecontourkit 
Pernah gak sih udah capek-capek make up tapi beberapa jam kemudian make up luntur, wajah minyakan, make up pecah dan gak nyatu sama kulit wajah? .

Jangan-jangan kamu lupa pakai satu hal terpenting nih pas make up an? Yaps, pake base atau primer make up ini penting banget yaa Dear, manfaatnya banyak banget yaitu : 
1. Membuat hasil makeup lebih tahan lama
2. Mengontrol minyak di wajah
3. Bikin makeup terlihat lebih bagus, halus, dan jelas
4. Membuat pengaplikasian foundation jadi lebih mudah
5. Menjaga kelembapan kulit
6. Mencegah kulit wajah kita bersentuhan langsung dengan bahan-bahan berbahan keras, seperti talc dan pigmen dari foundation. .

Corrective base make up dari Make Over ini ada dua macam; .
- Greenish (hijau) berfungsi untuk menyamarkan rona kemerahan di wajah.
- Cyanite (ungu) berfungsi untuk memberikan efek cerah pada kulit kusam yang cenderung gelap. .

Kamu bisa pilih sesuai kebutuhan kulit wajah kamu yaa ;) .
HARGA : Rp 89.000

#wardahbeauty#wardahcosmetics#wardahsurabaya#wardahjakarta#wardahbandung#wardahbekasi#acneseries#acneserieswardah#paketwardah#lighteningserieswardah#whitesecretwardah#basicserieswardah#makeover#correctivebase#basemakeup#correctivebasemakeup#makeoverideas
Pernah gak sih udah capek-capek make up tapi beberapa jam kemudian make up luntur, wajah minyakan, make up pecah dan gak nyatu sama kulit wajah? . Jangan-jangan kamu lupa pakai satu hal terpenting nih pas make up an? Yaps, pake base atau primer make up ini penting banget yaa Dear, manfaatnya banyak banget yaitu : 1. Membuat hasil makeup lebih tahan lama 2. Mengontrol minyak di wajah 3. Bikin makeup terlihat lebih bagus, halus, dan jelas 4. Membuat pengaplikasian foundation jadi lebih mudah 5. Menjaga kelembapan kulit 6. Mencegah kulit wajah kita bersentuhan langsung dengan bahan-bahan berbahan keras, seperti talc dan pigmen dari foundation. . Corrective base make up dari Make Over ini ada dua macam; . - Greenish (hijau) berfungsi untuk menyamarkan rona kemerahan di wajah. - Cyanite (ungu) berfungsi untuk memberikan efek cerah pada kulit kusam yang cenderung gelap. . Kamu bisa pilih sesuai kebutuhan kulit wajah kamu yaa ;) . HARGA : Rp 89.000 #wardahbeauty #wardahcosmetics #wardahsurabaya #wardahjakarta #wardahbandung #wardahbekasi #acneseries #acneserieswardah #paketwardah #lighteningserieswardah #whitesecretwardah #basicserieswardah #makeover #correctivebase #basemakeup #correctivebasemakeup #makeoverideas 
.
RAHSIA KULIT BERSIH TANPA KOS BERIBAN TERBONGKAR !
..............................................................
.
Yesss , tak perlu kos beriban untuk dapatkan kulit yang bersih dan sihat . Jom  intai antara manfaat PARFAIT serum 👇🏼
.
🍀 MANFAAT PARFAIT SERUM 🍀
*******************************
.
✅Menyegar dan mencerahkan kulit
✅Mengurangkan/Menghilangkan kulit kusam
✅Anti-penuaan
✅Memperbaiki tekstur kulit
✅Mengurangkan kedutan
✅Melembapkan kulit wajah
✅Mengecilkan pori-pori
✅mengecutkan jerawat & jeragat
✅gunakan sebagai based sebelum apply foundation / make up
✅menegangkan kulit
.
Serum kegilaan ramai kembali restock . Cepat booking sebelum terlambat , picit dekat link dibawah 👇🏼
.
www.wasap.my/60146462809/parfait
. RAHSIA KULIT BERSIH TANPA KOS BERIBAN TERBONGKAR ! .............................................................. . Yesss , tak perlu kos beriban untuk dapatkan kulit yang bersih dan sihat . Jom intai antara manfaat PARFAIT serum 👇🏼 . 🍀 MANFAAT PARFAIT SERUM 🍀 ******************************* . ✅Menyegar dan mencerahkan kulit ✅Mengurangkan/Menghilangkan kulit kusam ✅Anti-penuaan ✅Memperbaiki tekstur kulit ✅Mengurangkan kedutan ✅Melembapkan kulit wajah ✅Mengecilkan pori-pori ✅mengecutkan jerawat & jeragat ✅gunakan sebagai based sebelum apply foundation / make up ✅menegangkan kulit . Serum kegilaan ramai kembali restock . Cepat booking sebelum terlambat , picit dekat link dibawah 👇🏼 . www.wasap.my/60146462809/parfait
TRULOOKS PON DAH SAMPAI MEKAH 😍

Jomm baca jap " Trulooks ni Base Makeup atau lebih familiar Primer 😉

Sebelum nk apply any makeup atau Foundation ' wajib pakai Base dulu 👄

Kenapa ? Base makeup akan mnghalang foundation atau makeup uoll yg akn mnyebabkn liang pori-ii muka trsumbat 😃

Trulooks akn mrwt kembali muka korg yg kehilangan Vit-C & brkulit kering mahupun brmnyak ☺
.
Sesuai jgk digunakn bagi ssiapa yg mmpnyai masalah kulit kusam 😵

Berminat jom direct whtsapp saya ☺
-
📤0196487692

#trulooks #trulooksmalaysia #trulookshq #trulooksofficialagent #vitaminc #flawless #makeupflawless #moisturizer #moisturizermuka #moisturizertinted #basemakeup #makeupprimer #primermakeup #makeupbase #muastuff #originaltrulooks #originalstuff #hotitem #hotproduct #muamalaysia #makeupartistmalaysia #onlineshope #onlineshopping #terapiinstagram #ajimaura #dukunsaka
TRULOOKS PON DAH SAMPAI MEKAH 😍 Jomm baca jap " Trulooks ni Base Makeup atau lebih familiar Primer 😉 Sebelum nk apply any makeup atau Foundation ' wajib pakai Base dulu 👄 Kenapa ? Base makeup akan mnghalang foundation atau makeup uoll yg akn mnyebabkn liang pori-ii muka trsumbat 😃 Trulooks akn mrwt kembali muka korg yg kehilangan Vit-C & brkulit kering mahupun brmnyak ☺ . Sesuai jgk digunakn bagi ssiapa yg mmpnyai masalah kulit kusam 😵 Berminat jom direct whtsapp saya ☺ - 📤0196487692 #trulooks  #trulooksmalaysia  #trulookshq  #trulooksofficialagent  #vitaminc  #flawless  #makeupflawless  #moisturizer  #moisturizermuka  #moisturizertinted  #basemakeup  #makeupprimer  #primermakeup  #makeupbase  #muastuff  #originaltrulooks  #originalstuff  #hotitem  #hotproduct  #muamalaysia  #makeupartistmalaysia  #onlineshope  #onlineshopping  #terapiinstagram  #ajimaura  #dukunsaka 
PIXY Aqua-Beauty Protecting Mist Spray 60 ml
.
35ribu ajaa guys!

Face Mist
Mengandung Vitamin E, Ekstrak Green Tea sebagai Antioksidan dan Aloe Vera untuk melembabkan dan menyejukkan kulit
Dilengkapi dengan Makeup Lock agar makeup tidak luntur hingga 8 jam
Formula berbahan dasar air
Praktis untuk penggunaan sehari hari
#jualpixy #pixysurabaya #pixyaqua #pixyspray #jualpixyspray #pixymist #surabaya #jualansurabaya #olshopsby #jualbaju #makeuptermurah #mist #basemakeup
Modal RM25 je kulit dah licin.. . 
ada yang tanya.. ada yang tak caye.. ada yang terkejut berok.. 🙊🙊🙊
.
.
phew phew ! dengan sapu #moisturizergel je dah boleh dapat kulit licin.. lembut... make up tahan lama.. bedak tak bercapuk... 💕💕
.
.
ehh macam2 benefit dapat.. dapat kulit cantik.. pluss berjimat... .
.
modah doploh lima hinggit je tapi tahan dua bulan.. kau ghase ?? 🤗🤗
.
.
📲 whatsapp 013-6620668 .
.
#moisturizergelbyulfaabeauty
#moisturizer 
#moisturizergel 
#moisturizergelmurah 
#geltimun 
#timun 
#promosi 
#rawatjerawat 
#rawatjeragat 
#jerawatdegil 
#makeupcantik 
#barangmakeup 
#makeupcantik 
#basemakeup 
#luluskkm 
#produkorganik 
#organik 
#selamatdigunakan 
#bazarpaknil 
#neelofa
#noradanish
Modal RM25 je kulit dah licin.. . ada yang tanya.. ada yang tak caye.. ada yang terkejut berok.. 🙊🙊🙊 . . phew phew ! dengan sapu #moisturizergel  je dah boleh dapat kulit licin.. lembut... make up tahan lama.. bedak tak bercapuk... 💕💕 . . ehh macam2 benefit dapat.. dapat kulit cantik.. pluss berjimat... . . modah doploh lima hinggit je tapi tahan dua bulan.. kau ghase ?? 🤗🤗 . . 📲 whatsapp 013-6620668 . . #moisturizergelbyulfaabeauty  #moisturizer  #moisturizergel  #moisturizergelmurah  #geltimun  #timun  #promosi  #rawatjerawat  #rawatjeragat  #jerawatdegil  #makeupcantik  #barangmakeup  #makeupcantik  #basemakeup  #luluskkm  #produkorganik  #organik  #selamatdigunakan  #bazarpaknil  #neelofa  #noradanish 
ZERO defect cushion BB HEYNATURE 💝
.
.
.
.
.
.
#cushion #zerocushion #cushionkorea #koreanmakeup #basemakeup #heynaturekosmetik #heynature ..
촉촉함으로 핏Fit 되다!

다양한 피부톤에 맞는 4가지 컬러를 준비했어요 ♩

#비비크림 과 #파운데이션 의 장점을 담아낸
락잇굿 #바운데이션 
1호 페어 베이지
3호 소프트 베이지
4호 라이트 버프
5호 미디엄 버프

#베이스메이크업 #bb크림 #메이크업 #피부메이크업 #피부화장 #가을메이크업 #락컬러 #basemakeup #makeup #bbcream #foundations #skinmakeup #lockcolor
Ready Stock 🌸 Etude House Proof 10 Eye Primer 10g
Idr 68.000

Recommended !! Solusi untuk riasan mata yg lebihvwaterproof. Eye primer yg diapaki sebelum mengaplikasikab riasan mata
Membuat warna eyeshadow lebih keluar serta riasan mata seperti eyeliner lebih waterproof dan tahan lama 👍

#chibisreadyEtude

100% ORIGINAL

Format Order :
Nama :
Alamat lengkap : 
No hp :
Pesanannya :

Line : chibis.rose
Official line : @chibisetude (pakai @)
Sms / wa : 081 805 898 064
Bbm : 53fcfb90
.
.
.

#chibisready#etude#etudemurah#etudeorimurah#etudeori#etudeproof10#etudeproof10eyeprimer#etudeeyeprimer#eyeprimer#eyeprimeretude#jualeyeprimer#basemakeup#jualbasemakeup#proof10eyeprimer#proof10#proof10eyeprimermurah#etudemalang#etudebali#etudemakassar#makeupkorea
Ready Stock 🌸 Etude House Proof 10 Eye Primer 10g Idr 68.000 Recommended !! Solusi untuk riasan mata yg lebihvwaterproof. Eye primer yg diapaki sebelum mengaplikasikab riasan mata Membuat warna eyeshadow lebih keluar serta riasan mata seperti eyeliner lebih waterproof dan tahan lama 👍 #chibisreadyEtude  100% ORIGINAL Format Order : Nama : Alamat lengkap : No hp : Pesanannya : Line : chibis.rose Official line : @chibisetude (pakai @) Sms / wa : 081 805 898 064 Bbm : 53fcfb90 . . . #chibisready #etude #etudemurah #etudeorimurah #etudeori #etudeproof10 #etudeproof10eyeprimer #etudeeyeprimer #eyeprimer #eyeprimeretude #jualeyeprimer #basemakeup #jualbasemakeup #proof10eyeprimer #proof10 #proof10eyeprimermurah #etudemalang #etudebali #etudemakassar #makeupkorea 
🌹 My base make up 🌹

あと数日で成人式の前撮りの為
カバー力ある物に変えました🦋 左から

①THREE アドバンスドハーモニープライマー(エレガンス)
メイクアップベース
今年の春から使っていて、2本目です♡
ツヤ肌を作って、時間が経ってもメイク崩れしにくくなりました!

②Dior スノーメイクアップベースブルー
THREEもメイクアップベースなので日によって
使い分けています!
冬は、個人的に白雪姫の肌のようにしたいので
ブルーを買いました♡トーンアップ叶います

③Dior SKIN FOREVER 012
カバー力が最高の最強なのでとってもお気に入りです🦋
スポンジを使って伸ばしていきます。

④Dior FOREVER CONTROL 001
ルースパウダー
ルースパウダーを使うと白雪姫の肌になって
メイク直しの時も使っています✨

#basemakeup #dior #cosmetics #cosmetics #beauty #threecosmetics #three #ベースメイク #メイク崩れしない #カバー力 #すごい #メイク直し #くま隠し #ツヤ肌 #白雪姫肌 #美容すきな人と繋がりたい #コスメ好きな人と繋がりたい #メイク好き
🌹 My base make up 🌹 あと数日で成人式の前撮りの為 カバー力ある物に変えました🦋 左から ①THREE アドバンスドハーモニープライマー(エレガンス) メイクアップベース 今年の春から使っていて、2本目です♡ ツヤ肌を作って、時間が経ってもメイク崩れしにくくなりました! ②Dior スノーメイクアップベースブルー THREEもメイクアップベースなので日によって 使い分けています! 冬は、個人的に白雪姫の肌のようにしたいので ブルーを買いました♡トーンアップ叶います ③Dior SKIN FOREVER 012 カバー力が最高の最強なのでとってもお気に入りです🦋 スポンジを使って伸ばしていきます。 ④Dior FOREVER CONTROL 001 ルースパウダー ルースパウダーを使うと白雪姫の肌になって メイク直しの時も使っています✨ #basemakeup  #dior  #cosmetics  #cosmetics  #beauty  #threecosmetics  #three  #ベースメイク  #メイク崩れしない  #カバー力  #すごい  #メイク直し  #くま隠し  #ツヤ肌  #白雪姫肌  #美容すきな人と繋がりたい  #コスメ好きな人と繋がりたい  #メイク好き 
CALIT SIKIT-SIKIT JE MINYAK ARGAN EMAS DAN NATURAL ADVANCED BASE FOUNDATION, CEPAT & MUDAH ! I LOVE IFLAWLESS
.
.
'' knana suke sangat dengan Natural Adavanced Base (NAB) & Minyak Argan Emas (MAE)...dua produk hebat ni yg selalu knana gune..shuben knana ni pulak jenis suke isteri melawa...jadi kalau kt uma pun knana bersiap utk shuben...then knana ni mmg suke makeup tp knana suke yg natural2 & light je....mmg suke la dgn NAB ni...jatuh cinte terus...pakai pun mudah calit sikit2 je dh cntk glowing sume ado...hehehe...i love iFlawless !!"
.
.
wah !! siap love iFlawless you....siapa tak nak cntk2 dpn shuben kan even kat uma...siapa syg shuben mesti syg iFlawless....hihi..betul ke betul sangat ???
.
.
Puan Nana, Ejen iFlawless
. .
.
.
#iflawlesstestimoni
#minyakarganemasiflaw #arganoil #basemakeup #skincare #dailymakeup #naturalmakeup #makeupseller #onlinemakeup #like4like
CALIT SIKIT-SIKIT JE MINYAK ARGAN EMAS DAN NATURAL ADVANCED BASE FOUNDATION, CEPAT & MUDAH ! I LOVE IFLAWLESS . . '' knana suke sangat dengan Natural Adavanced Base (NAB) & Minyak Argan Emas (MAE)...dua produk hebat ni yg selalu knana gune..shuben knana ni pulak jenis suke isteri melawa...jadi kalau kt uma pun knana bersiap utk shuben...then knana ni mmg suke makeup tp knana suke yg natural2 & light je....mmg suke la dgn NAB ni...jatuh cinte terus...pakai pun mudah calit sikit2 je dh cntk glowing sume ado...hehehe...i love iFlawless !!" . . wah !! siap love iFlawless you....siapa tak nak cntk2 dpn shuben kan even kat uma...siapa syg shuben mesti syg iFlawless....hihi..betul ke betul sangat ??? . . Puan Nana, Ejen iFlawless . . . . #iflawlesstestimoni  #minyakarganemasiflaw  #arganoil  #basemakeup  #skincare  #dailymakeup  #naturalmakeup  #makeupseller  #onlinemakeup  #like4like 
APA ITU TRULOOKS 👄
-
.
.
Jomm baca jap " Trulooks ni Base Makeup atau lebih familiar Primer 😉

Sebelum nk apply any makeup atau Foundation ' wajib pakai Base dulu 👄

Kenapa ? Base makeup akan mnghalang foundation atau makeup uoll yg akn mnyebabkn liang pori-ii muka trsumbat 😃

Trulooks akn mrwt kembali muka korg yg kehilangan Vit-C & brkulit kering mahupun brmnyak ☺
.
Sesuai jgk digunakn bagi ssiapa yg mmpnyai masalah kulit kusam 😵

Berminat jom direct whtsapp saya ☺
-
📤0196487692

#trulooks #trulooksmalaysia #trulookshq #trulooksofficialagent #vitaminc #flawless #makeupflawless #moisturizer #moisturizermuka #moisturizertinted #basemakeup #makeupprimer #primermakeup #makeupbase #muastuff #originaltrulooks #originalstuff #hotitem #hotproduct #muamalaysia #makeupartistmalaysia #onlineshope #onlineshopping #terapiinstagram #ajimaura #dukunsaka
APA ITU TRULOOKS 👄 - . . Jomm baca jap " Trulooks ni Base Makeup atau lebih familiar Primer 😉 Sebelum nk apply any makeup atau Foundation ' wajib pakai Base dulu 👄 Kenapa ? Base makeup akan mnghalang foundation atau makeup uoll yg akn mnyebabkn liang pori-ii muka trsumbat 😃 Trulooks akn mrwt kembali muka korg yg kehilangan Vit-C & brkulit kering mahupun brmnyak ☺ . Sesuai jgk digunakn bagi ssiapa yg mmpnyai masalah kulit kusam 😵 Berminat jom direct whtsapp saya ☺ - 📤0196487692 #trulooks  #trulooksmalaysia  #trulookshq  #trulooksofficialagent  #vitaminc  #flawless  #makeupflawless  #moisturizer  #moisturizermuka  #moisturizertinted  #basemakeup  #makeupprimer  #primermakeup  #makeupbase  #muastuff  #originaltrulooks  #originalstuff  #hotitem  #hotproduct  #muamalaysia  #makeupartistmalaysia  #onlineshope  #onlineshopping  #terapiinstagram  #ajimaura  #dukunsaka 
.
.
#TestimoniDsmByAyuyu
.
.
Peloles moles dgn #SkinMoisturizerWawairfan
.
.
DIVA SKIN MOISTURIZER memang TERBAIK la. Nak tahu ke apa yang best ?? Best sangat sebab bila pakai sblm pakai foundation, foundation kita jadi tahan lama. Best sangat sebab bau die mmg harum, rasa nau lekat kat hidung 24j 😍😍SIAP FREE LIPMATTE 💄lagi tuuu
✅ KKM approved NOT170104013K
.
.
.
Apa tunggu lagi. Jom cantikkan kulit dengan Skin Moisturizer by Wawairfan. .
.
Nak order?? .
.
📲Whatsapp 0173413848
📲Whatsapp 0173413848
📲Whatsapp 0173413848
.
.
#skinmoisturizer #skinmoisturizerwawairfan #kulitflawless #kulitglowing #susukambingkurmamadu #susukambingwawairfan #cantiksebelumraya #raya2017 #menutuppori #merawatjerawat #memudarkanparut #pudarkanparut #pudarkanjeragat #antipenuaan #pelembaborganik #moisturizergel #moisturizer #mencerahkankulit #luluskkm #mencerahkanwajah #instantflawless #basemakeup #primer
. . #TestimoniDsmByAyuyu  . . Peloles moles dgn #SkinMoisturizerWawairfan  . . DIVA SKIN MOISTURIZER memang TERBAIK la. Nak tahu ke apa yang best ?? Best sangat sebab bila pakai sblm pakai foundation, foundation kita jadi tahan lama. Best sangat sebab bau die mmg harum, rasa nau lekat kat hidung 24j 😍😍SIAP FREE LIPMATTE 💄lagi tuuu ✅ KKM approved NOT170104013K . . . Apa tunggu lagi. Jom cantikkan kulit dengan Skin Moisturizer by Wawairfan. . . Nak order?? . . 📲Whatsapp 0173413848 📲Whatsapp 0173413848 📲Whatsapp 0173413848 . . #skinmoisturizer  #skinmoisturizerwawairfan  #kulitflawless  #kulitglowing  #susukambingkurmamadu  #susukambingwawairfan  #cantiksebelumraya  #raya2017  #menutuppori  #merawatjerawat  #memudarkanparut  #pudarkanparut  #pudarkanjeragat  #antipenuaan  #pelembaborganik  #moisturizergel  #moisturizer  #mencerahkankulit  #luluskkm  #mencerahkanwajah  #instantflawless  #basemakeup  #primer 
Beli Skin Moisturizer Wawairfan dapat FREE LIPMATTE ??
.
.
Siapa nak ??
Super duper jimat tau. HARGA TERLAJAK MURAH untuk korang dapat kulit terlajak FLAWLESS. Memang clearance sale betul2 HQ buat. .
.
Dijamin selamat, siap ada KKM lagi tau
✅ KKM approved NOT170104013K
.
.
.
Apa tunggu lagi. Jom cantikkan kulit dengan Skin Moisturizer by Wawairfan. .
.
Nak order?? .
.
📲Whatsapp 0173413848
📲Whatsapp 0173413848
📲Whatsapp 0173413848
.
.
#skinmoisturizer #skinmoisturizerwawairfan #kulitflawless #kulitglowing #susukambingkurmamadu #susukambingwawairfan #cantiksebelumraya #raya2017 #menutuppori #merawatjerawat #memudarkanparut #pudarkanparut #pudarkanjeragat #antipenuaan #pelembaborganik #moisturizergel #moisturizer #mencerahkankulit #luluskkm #mencerahkanwajah #instantflawless #basemakeup #primer
Beli Skin Moisturizer Wawairfan dapat FREE LIPMATTE ?? . . Siapa nak ?? Super duper jimat tau. HARGA TERLAJAK MURAH untuk korang dapat kulit terlajak FLAWLESS. Memang clearance sale betul2 HQ buat. . . Dijamin selamat, siap ada KKM lagi tau ✅ KKM approved NOT170104013K . . . Apa tunggu lagi. Jom cantikkan kulit dengan Skin Moisturizer by Wawairfan. . . Nak order?? . . 📲Whatsapp 0173413848 📲Whatsapp 0173413848 📲Whatsapp 0173413848 . . #skinmoisturizer  #skinmoisturizerwawairfan  #kulitflawless  #kulitglowing  #susukambingkurmamadu  #susukambingwawairfan  #cantiksebelumraya  #raya2017  #menutuppori  #merawatjerawat  #memudarkanparut  #pudarkanparut  #pudarkanjeragat  #antipenuaan  #pelembaborganik  #moisturizergel  #moisturizer  #mencerahkankulit  #luluskkm  #mencerahkanwajah  #instantflawless  #basemakeup  #primer 
แบรนด์ที่ทำ Press Kit ได้อลังการสุดๆทุกครั้งต้องยอมใจเฑอค่ะ ... สวยม๊ากกก รักในความเป็นไทยทุกครั้ง ... สำหรับครั้งนี้ ออกแบบรองพื้นที่เหมาะสำหรับสาวไทยมา 4 สีให้ได้ใช้กันกับรุ่น TER UV Matte Liquid Foundation คุมมันเทพ ให้ผิวกระจ่าง ปกปิดแน่น ✨✨✨ #makeup #basemakeup #foundation #tercosmetics #teruvmatteliquidfoundation
แบรนด์ที่ทำ Press Kit ได้อลังการสุดๆทุกครั้งต้องยอมใจเฑอค่ะ ... สวยม๊ากกก รักในความเป็นไทยทุกครั้ง ... สำหรับครั้งนี้ ออกแบบรองพื้นที่เหมาะสำหรับสาวไทยมา 4 สีให้ได้ใช้กันกับรุ่น TER UV Matte Liquid Foundation คุมมันเทพ ให้ผิวกระจ่าง ปกปิดแน่น ✨✨✨ #makeup  #basemakeup  #foundation  #tercosmetics  #teruvmatteliquidfoundation 
#믿쓰라 겨울은 #라라베시 의 계절이라죵???ㅋㅋㅋㅋ #악마쿠션 #악마크림 조합으로 베이스 하니 건조함 두렵지 않겠더라구요👍🏻💜
블로그에 자세한 폿팅 올렸어요👉🏻👈🏻
.
.
.
.
.
.
#악쿠 #악크 #겨울보습크림 #보습크림 #겨울 #쿠션 #쿠션추천 #쿠션파운데이션 #쿠션팩트 #크림추천 #뷰티블로거 #motd #basemakeup #kbeauty
今日も昨日と同じメイク( ̄▽ ̄)
トムフォードのパレット気に入りすぎ(笑)
・
てことで、今日はhairバージョン。
もう長すぎて笑えてきます。
ブラシでといても毛先まで手が届かないから根元を持ち上げてブラシ。
寝てても髪の毛が邪魔で起きる。
アレンジなどもはやほぼできない。
・
というメリットが分からないスーパーロングですが、切る気ゼロ😂😂😂
ボブから2年ちょいでこんなに伸びるとは思わなかった〜。
高校卒業してからはほぼほぼロングで過ごしてますが、今が最長です😊
・
いいアレンジ方ないかな〜( ´・ω・`)
・
・
・
#今日のメイク #makeup #eyemakeup #eotd #hair #longhair
今日も昨日と同じメイク( ̄▽ ̄) トムフォードのパレット気に入りすぎ(笑) ・ てことで、今日はhairバージョン。 もう長すぎて笑えてきます。 ブラシでといても毛先まで手が届かないから根元を持ち上げてブラシ。 寝てても髪の毛が邪魔で起きる。 アレンジなどもはやほぼできない。 ・ というメリットが分からないスーパーロングですが、切る気ゼロ😂😂😂 ボブから2年ちょいでこんなに伸びるとは思わなかった〜。 高校卒業してからはほぼほぼロングで過ごしてますが、今が最長です😊 ・ いいアレンジ方ないかな〜( ´・ω・`) ・ ・ ・ #今日のメイク  #makeup  #eyemakeup  #eotd  #hair  #longhair 
.
#今日のメイク ♡
.
.
❁#basemakeup 
#naturaglace (スキンバランジングベース)
#naturaglace (エモリエントクリームファンデーション)
#naturaglace (プレストパウダー)
.
❁#eyeshadow 
#etvos (ミネラルクラッシィシャドー  ロゼブラウン)
.
❁#lip 
#etvos (ミネラルルージュ  サクラベージュ)
.
.
.
今日は手持ちのミネラルメイクを使いました💡
アイブロウはいつものアイテムを使いましたが、マスカラもエトヴォスのミネラルロングラッシュマスカラのボルドーを使ってます✨
.
.
昨日、ナチュラグラッセの下地とファンデーションは使ったのですが、テカリとかは少し出たけど、崩れはほぼ無かったように思います🤔
今日はそれプラス、プレストパウダーを仕上げに使いました😊(昨日は代わりにベビーパウダーで仕上げました)
.
.
チークは持っていなかったので、今回はチークレス🙅
でも、元々赤みが強い人なので(良くいえば天然チーク)チークなくてもまぁ何とかなりそうだし、何なら基本この時期はマスクしてる🤔笑
.
.
.
#メイク #お化粧品 #女子力 #可愛い #コスメ #コスメ好き #自分磨き #自己投資 #プチプラ #デパコス #ファンデーション #アイシャドウ #リップ #グロス
. #今日のメイク  ♡ . . ❁#basemakeup  #naturaglace  (スキンバランジングベース) #naturaglace  (エモリエントクリームファンデーション) #naturaglace  (プレストパウダー) . ❁#eyeshadow  #etvos  (ミネラルクラッシィシャドー ロゼブラウン) . ❁#lip  #etvos  (ミネラルルージュ サクラベージュ) . . . 今日は手持ちのミネラルメイクを使いました💡 アイブロウはいつものアイテムを使いましたが、マスカラもエトヴォスのミネラルロングラッシュマスカラのボルドーを使ってます✨ . . 昨日、ナチュラグラッセの下地とファンデーションは使ったのですが、テカリとかは少し出たけど、崩れはほぼ無かったように思います🤔 今日はそれプラス、プレストパウダーを仕上げに使いました😊(昨日は代わりにベビーパウダーで仕上げました) . . チークは持っていなかったので、今回はチークレス🙅 でも、元々赤みが強い人なので(良くいえば天然チーク)チークなくてもまぁ何とかなりそうだし、何なら基本この時期はマスクしてる🤔笑 . . . #メイク  #お化粧品  #女子力  #可愛い  #コスメ  #コスメ好き  #自分磨き  #自己投資  #プチプラ  #デパコス  #ファンデーション  #アイシャドウ  #リップ  #グロス 
OMG SANGAT WOW 😱 
THE BEST MASCARA 👀🙌
.
Sebab 💁
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata
.
Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
.
.
#dyxymascara
#dyxyoriginalproduct
.
apa tunggu lagi. jom pm akak sekarg 😉 tekan ja link bwh ni 👇👇
.
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
.
.
#dyxycosmetic #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #TeamFL #teamNaddy #teamIka #dyxymurah #basemakeup #naturalproducts #sayajual #jomcantiksamasama #shadedough #mattelipstick #makeupgeek #basicmakeup #flawless #cantik #cun #menawan #kulitsihat #bebascela
OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 . Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata . Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . . #dyxymascara  #dyxyoriginalproduct  . apa tunggu lagi. jom pm akak sekarg 😉 tekan ja link bwh ni 👇👇 . http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 . . #dyxycosmetic  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccreamfoundation  #TeamFL  #teamNaddy  #teamIka  #dyxymurah  #basemakeup  #naturalproducts  #sayajual  #jomcantiksamasama  #shadedough  #mattelipstick  #makeupgeek  #basicmakeup  #flawless  #cantik  #cun  #menawan  #kulitsihat  #bebascela 
KELEBIHAN DYXY BC CREAM FOUNDATION
.
. 🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌹Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN 👇
🌼MINERAL
🌼WATERBASED
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E
.
.
mehh pm akak lekaihh . 😚😚
.
.
 http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
.
.
.
#dyxycosmetic #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #TeamFL #teamNaddy #teamIka #dyxymurah #basemakeup #naturalproducts #sayajual #jomcantiksamasama #shadedough #mattelipstick #makeupgeek #basicmakeup #flawless #cantik #cun #menawan #kulitsihat #bebascela #dyxybyazie 💙
KELEBIHAN DYXY BC CREAM FOUNDATION . . 🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah 🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV 🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural 🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap 🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit 🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam 🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal 🌹Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF . . KANDUNGAN 👇 🌼MINERAL 🌼WATERBASED 🌼EKSTRAK ARBUTIN 🌼VITAMIN E . . mehh pm akak lekaihh . 😚😚 . . http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 . . . #dyxycosmetic  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccreamfoundation  #TeamFL  #teamNaddy  #teamIka  #dyxymurah  #basemakeup  #naturalproducts  #sayajual  #jomcantiksamasama  #shadedough  #mattelipstick  #makeupgeek  #basicmakeup  #flawless  #cantik  #cun  #menawan  #kulitsihat  #bebascela  #dyxybyazie  💙
🍃 DYXY Face Mist  160ml++
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃
.
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
~  Effect Glowing serta merta
~  Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~  Boleh dijadikan makeup based
~  Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa .
.
jangan tnggu lama-lama. pm akak sekarg 😉 tekan ja link bawh ni 👇👇
.
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
.
.
#dyxycosmetic #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #TeamFL #teamNaddy #teamIka #dyxymurah #basemakeup #naturalproducts #sayajual #jomcantiksamasama #shadedough #mattelipstick #makeupgeek #basicmakeup #flawless #cantik #cun #menawan #kulitsihat #bebascela #dyxybyazie 💙
🍃 DYXY Face Mist 160ml++ . 🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 . ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas ~ Effect Glowing serta merta ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) ~ Boleh dijadikan makeup based ~ Mengandungi zat mineral . ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan ~ Boleh digunakan bila2 masa . . jangan tnggu lama-lama. pm akak sekarg 😉 tekan ja link bawh ni 👇👇 . http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 . . #dyxycosmetic  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccreamfoundation  #TeamFL  #teamNaddy  #teamIka  #dyxymurah  #basemakeup  #naturalproducts  #sayajual  #jomcantiksamasama  #shadedough  #mattelipstick  #makeupgeek  #basicmakeup  #flawless  #cantik  #cun  #menawan  #kulitsihat  #bebascela  #dyxybyazie  💙
Alhamdulillah..sis banyakk sgt dapat feedback positif hari niee.. Yeeaaayyy!! sukaanyaa happynyaa dapat tolong orang..
_
Haaisshh makin cantik laa kulit dia 😍😍korang xjeles ke?? Dont worry guys, serum nie waterbased tau, sesuai utk semua jenis kulit oily ke, sensitif skin pun bolehh pakai.. ape2 whatsapp sis 013-9770309 tau, xpun senang tekan di bio kat atas tu ea
#testimoniserumbougas #bougasbeauty #bougasbeautykelantan #bougasbeautyserumofficial #bougasserum #serumbougas #agentkelantan #agentserumbougaskelantan #kotabharu #pengkalanchepa #pasirtumboh #umkpc #umkbachok #umkjeli #politeknikkotabharu #politeknikjeli #serum #basemakeup #makeup #serum #makeupbase
Alhamdulillah..sis banyakk sgt dapat feedback positif hari niee.. Yeeaaayyy!! sukaanyaa happynyaa dapat tolong orang.. _ Haaisshh makin cantik laa kulit dia 😍😍korang xjeles ke?? Dont worry guys, serum nie waterbased tau, sesuai utk semua jenis kulit oily ke, sensitif skin pun bolehh pakai.. ape2 whatsapp sis 013-9770309 tau, xpun senang tekan di bio kat atas tu ea #testimoniserumbougas  #bougasbeauty  #bougasbeautykelantan  #bougasbeautyserumofficial  #bougasserum  #serumbougas  #agentkelantan  #agentserumbougaskelantan  #kotabharu  #pengkalanchepa  #pasirtumboh  #umkpc  #umkbachok  #umkjeli  #politeknikkotabharu  #politeknikjeli  #serum  #basemakeup  #makeup  #serum  #makeupbase 
Luxuriously #illuminating skin with a layer of light over your face✨#celebeau glow serum base could correct #complexion from deep inside of your skin with #skincare benefits. Try for perfect #makeup condition prior to foundation #celebeausg #cosmetic #basemakeup #kbeauty #koreanmakeup #sgbeauty #base *Available in #sasasingapore
MAKE OVER HYDRATING SERUM
IDR 115.000
.
.
Kini Make Over mengeluarkan produk primer, yaitu Make Over Hydration Serum yang dapat Anda pakai sebelum menggunakan foundatioun maupun concealer. Merupakan primer yang multifungsional untuk kulit Anda, seperti membantu untuk melembabkan kulit, mempersiapkan kulit sebelum diberikan makeup,mencerahkan wajah, dan menutup pori-pori. 
Cocok untuk semua jenis kulit.
.
.
Make Over Hydration Serum ini menggunakan formula yang lembut untuk kulit sehingga tidak akan menimbulkan iritasi. Walaupun dengan formula yang lembut, primer ini memiliki performa yang sangat tinggi yang menjadikannya mudah untuk mengaplikasikannya di wajah. Bahan-bahan yang digunakan pun merupakan formula yang berkualitas dan sudah teruji klinis sehingga tidak mudah memudar jika terkena air sehingga awet pada kulit wajah Anda seharian. Dengan formulasi yang khusus, primer ini meresap kepada wajah dengan sangat cepat.
.
.
Cara penggunaan :
Gunakan Make Over Hydration Serum ini pada wajah Anda setelah menggunakan sunblock dan sebelum menggunakan foundation ataupun concealer. Usapkan primer ini pada seluruh wajah Anda kemudian tepuk-tepuk wajah dengan pelan. Kemudian, aplikasikan foundation pada wajah Anda.

#jualmakeover#jualmakeoverserum#serummakeover#makeoverserummurah#makeoverhydratingserum#jualkosmetik#jualmakeup#jualmakeupmurah#jualkosmetikmurah#kosmetikmurahjakarta#makeupmurahjakarta#makeoverserum#primermakeup#basemakeup#makeupbase#primerwajah#brandmakeover#makeoverid
MAKE OVER HYDRATING SERUM IDR 115.000 . . Kini Make Over mengeluarkan produk primer, yaitu Make Over Hydration Serum yang dapat Anda pakai sebelum menggunakan foundatioun maupun concealer. Merupakan primer yang multifungsional untuk kulit Anda, seperti membantu untuk melembabkan kulit, mempersiapkan kulit sebelum diberikan makeup,mencerahkan wajah, dan menutup pori-pori. Cocok untuk semua jenis kulit. . . Make Over Hydration Serum ini menggunakan formula yang lembut untuk kulit sehingga tidak akan menimbulkan iritasi. Walaupun dengan formula yang lembut, primer ini memiliki performa yang sangat tinggi yang menjadikannya mudah untuk mengaplikasikannya di wajah. Bahan-bahan yang digunakan pun merupakan formula yang berkualitas dan sudah teruji klinis sehingga tidak mudah memudar jika terkena air sehingga awet pada kulit wajah Anda seharian. Dengan formulasi yang khusus, primer ini meresap kepada wajah dengan sangat cepat. . . Cara penggunaan : Gunakan Make Over Hydration Serum ini pada wajah Anda setelah menggunakan sunblock dan sebelum menggunakan foundation ataupun concealer. Usapkan primer ini pada seluruh wajah Anda kemudian tepuk-tepuk wajah dengan pelan. Kemudian, aplikasikan foundation pada wajah Anda. #jualmakeover #jualmakeoverserum #serummakeover #makeoverserummurah #makeoverhydratingserum #jualkosmetik #jualmakeup #jualmakeupmurah #jualkosmetikmurah #kosmetikmurahjakarta #makeupmurahjakarta #makeoverserum #primermakeup #basemakeup #makeupbase #primerwajah #brandmakeover #makeoverid 
RMK UK🇬🇧❤️
ロンドンでも💄
#art #painting  #MidoriSato #佐藤翠
 Repost from @rmkuk @TopRankRepost #TopRankRepost A beautiful product of our collaboration with Japanese artist MIDORI SATO, this lovely pouch is available at RMK counters in @theofficialselfridges as a complimentary gift with purchase of two base products. It comes with a travel size MAKE UP BASE our bestselling primer too. Ask your local counter for more details. #rmk #limitededition #christmaslimited #basemakeup
RMK UK🇬🇧❤️ ロンドンでも💄 #art  #painting  #MidoriSato  #佐藤翠  Repost from @rmkuk @TopRankRepost #TopRankRepost  A beautiful product of our collaboration with Japanese artist MIDORI SATO, this lovely pouch is available at RMK counters in @theofficialselfridges as a complimentary gift with purchase of two base products. It comes with a travel size MAKE UP BASE our bestselling primer too. Ask your local counter for more details. #rmk  #limitededition  #christmaslimited  #basemakeup 
Hai sista buat qm yang masih bingung mau beli moist apa foundation buat kulit wajah qm, ni mimin kasih bocoran , biar sista gak salah beli and salah pilih,,,,, .
.
.
.
Repost by @linetoday
.
.
.
.
#info #information #tips #tutorial #insparing #inspairingbeauty #pelembabmuka #basemakeup #alasbedak #makeupuldate #makeupprofesional #trendterbaru #ttending #trending #new #kekinian#tipscantik#makeuptutorial
*
ベースメイクは少しづつ買い揃えたTHREE
*
薄付きだけどカバー力のあるトランスルーセントがお気に入り。
歳を重ねるごとに厚塗り禁物✖︎
ベースに力入れるしかない。
*
*
* ベースメイクは少しづつ買い揃えたTHREE * 薄付きだけどカバー力のあるトランスルーセントがお気に入り。 歳を重ねるごとに厚塗り禁物✖︎ ベースに力入れるしかない。 * *
Apa rahasia tampilan makeup yg flawless dan glowing?
Tentunya ya kulit sehat 😁 
Tapi selain itu, ada foundation yg bisa bikin kulit kamu jadi lebih flawless dan glowing ketika pakai makeup : ROYAL JELLY RADIANCE FOUNDATION.
.
.
Fouundation ringan yang berbahan royal jelly ini membuat wajah lebih lembut, flawless dan glowing ketika pakai makeup. Mengandung SPF 20 juga looh 😍
.
.
.
.
Tanya Jafra,
Amy
Whatsapp 085659177989 (Atau klik link di bio)

#jafra
#JAFRAIndonesia
#jafraskincare 
#JAFRACosmetics 
#jaframakeup 
#makeup
#basemakeup
#makeupdaily 
#makeupflawless 
#makeupnatural 
#makeuptutorial 
#makeupprewedding 
#muabandung 
#makeupartist 
#makeupaddict
Apa rahasia tampilan makeup yg flawless dan glowing? Tentunya ya kulit sehat 😁 Tapi selain itu, ada foundation yg bisa bikin kulit kamu jadi lebih flawless dan glowing ketika pakai makeup : ROYAL JELLY RADIANCE FOUNDATION. . . Fouundation ringan yang berbahan royal jelly ini membuat wajah lebih lembut, flawless dan glowing ketika pakai makeup. Mengandung SPF 20 juga looh 😍 . . . . Tanya Jafra, Amy Whatsapp 085659177989 (Atau klik link di bio) #jafra  #JAFRAIndonesia  #jafraskincare  #JAFRACosmetics  #jaframakeup  #makeup  #basemakeup  #makeupdaily  #makeupflawless  #makeupnatural  #makeuptutorial  #makeupprewedding  #muabandung  #makeupartist  #makeupaddict 
Apa rahasia tampilan makeup yg flawless dan glowing?
Tentunya ya kulit sehat 😁 
Tapi selain itu, ada foundation yg bisa bikin kulit kamu jadi lebih flawless dan glowing ketika pakai makeup : ROYAL JELLY RADIANCE FOUNDATION.
.
.
Fouundation ringan yang berbahan royal jelly ini membuat wajah lebih lembut, flawless dan glowing ketika pakai makeup. Mengandung SPF 20 juga looh 😍
.
.
.
.
Tanya Jafra,
Amy
Whatsapp 085659177989 (Atau klik link di bio)

#jafra
#JAFRAIndonesia
#jafraskincare 
#JAFRACosmetics 
#jaframakeup 
#makeup
#basemakeup
#makeupdaily 
#makeupflawless 
#makeupnatural 
#makeuptutorial 
#makeupprewedding 
#muabandung 
#makeupartist 
#makeupaddict
Apa rahasia tampilan makeup yg flawless dan glowing? Tentunya ya kulit sehat 😁 Tapi selain itu, ada foundation yg bisa bikin kulit kamu jadi lebih flawless dan glowing ketika pakai makeup : ROYAL JELLY RADIANCE FOUNDATION. . . Fouundation ringan yang berbahan royal jelly ini membuat wajah lebih lembut, flawless dan glowing ketika pakai makeup. Mengandung SPF 20 juga looh 😍 . . . . Tanya Jafra, Amy Whatsapp 085659177989 (Atau klik link di bio) #jafra  #JAFRAIndonesia  #jafraskincare  #JAFRACosmetics  #jaframakeup  #makeup  #basemakeup  #makeupdaily  #makeupflawless  #makeupnatural  #makeuptutorial  #makeupprewedding  #muabandung  #makeupartist  #makeupaddict 
Apa rahasia tampilan makeup yg flawless dan glowing?
Tentunya ya kulit sehat 😁 
Tapi selain itu, ada foundation yg bisa bikin kulit kamu jadi lebih flawless dan glowing ketika pakai makeup : ROYAL JELLY RADIANCE FOUNDATION.
.
.
Fouundation ringan yang berbahan royal jelly ini membuat wajah lebih lembut, flawless dan glowing ketika pakai makeup. Mengandung SPF 20 juga looh 😍
.
.
.
.
Tanya Jafra,
Amy
Whatsapp 085659177989 (Atau klik link di bio)

#jafra
#JAFRAIndonesia
#jafraskincare 
#JAFRACosmetics 
#jaframakeup 
#makeup
#basemakeup
#makeupdaily 
#makeupflawless 
#makeupnatural 
#makeuptutorial 
#makeupprewedding 
#muabandung 
#makeupartist 
#makeupaddict
Apa rahasia tampilan makeup yg flawless dan glowing? Tentunya ya kulit sehat 😁 Tapi selain itu, ada foundation yg bisa bikin kulit kamu jadi lebih flawless dan glowing ketika pakai makeup : ROYAL JELLY RADIANCE FOUNDATION. . . Fouundation ringan yang berbahan royal jelly ini membuat wajah lebih lembut, flawless dan glowing ketika pakai makeup. Mengandung SPF 20 juga looh 😍 . . . . Tanya Jafra, Amy Whatsapp 085659177989 (Atau klik link di bio) #jafra  #JAFRAIndonesia  #jafraskincare  #JAFRACosmetics  #jaframakeup  #makeup  #basemakeup  #makeupdaily  #makeupflawless  #makeupnatural  #makeuptutorial  #makeupprewedding  #muabandung  #makeupartist  #makeupaddict 
Apa rahasia tampilan makeup yg flawless dan glowing?
Tentunya ya kulit sehat 😁 
Tapi selain itu, ada foundation yg bisa bikin kulit kamu jadi lebih flawless dan glowing ketika pakai makeup : ROYAL JELLY RADIANCE FOUNDATION.
.
.
Fouundation ringan yang berbahan royal jelly ini membuat wajah lebih lembut, flawless dan glowing ketika pakai makeup. Mengandung SPF 20 juga looh 😍
.
.
.
.
Tanya Jafra,
Amy
Whatsapp 085659177989 (Atau klik link di bio)

#jafra
#JAFRAIndonesia
#jafraskincare 
#JAFRACosmetics 
#jaframakeup 
#makeup
#basemakeup
#makeupdaily 
#makeupflawless 
#makeupnatural 
#makeuptutorial 
#makeupprewedding 
#muabandung 
#makeupartist 
#makeupaddict
Apa rahasia tampilan makeup yg flawless dan glowing? Tentunya ya kulit sehat 😁 Tapi selain itu, ada foundation yg bisa bikin kulit kamu jadi lebih flawless dan glowing ketika pakai makeup : ROYAL JELLY RADIANCE FOUNDATION. . . Fouundation ringan yang berbahan royal jelly ini membuat wajah lebih lembut, flawless dan glowing ketika pakai makeup. Mengandung SPF 20 juga looh 😍 . . . . Tanya Jafra, Amy Whatsapp 085659177989 (Atau klik link di bio) #jafra  #JAFRAIndonesia  #jafraskincare  #JAFRACosmetics  #jaframakeup  #makeup  #basemakeup  #makeupdaily  #makeupflawless  #makeupnatural  #makeuptutorial  #makeupprewedding  #muabandung  #makeupartist  #makeupaddict 
Apa rahasia tampilan makeup yg flawless dan glowing?
Tentunya ya kulit sehat 😁 
Tapi selain itu, ada foundation yg bisa bikin kulit kamu jadi lebih flawless dan glowing ketika pakai makeup : ROYAL JELLY RADIANCE FOUNDATION.
.
.
Fouundation ringan yang berbahan royal jelly ini membuat wajah lebih lembut, flawless dan glowing ketika pakai makeup. Mengandung SPF 20 juga looh 😍
.
.
.
.
Tanya Jafra,
Amy
Whatsapp 085659177989 (Atau klik link di bio)

#jafra
#JAFRAIndonesia
#jafraskincare 
#JAFRACosmetics 
#jaframakeup 
#makeup
#basemakeup
#makeupdaily 
#makeupflawless 
#makeupnatural 
#makeuptutorial 
#makeupprewedding 
#muabandung 
#makeupartist 
#makeupaddict
Apa rahasia tampilan makeup yg flawless dan glowing? Tentunya ya kulit sehat 😁 Tapi selain itu, ada foundation yg bisa bikin kulit kamu jadi lebih flawless dan glowing ketika pakai makeup : ROYAL JELLY RADIANCE FOUNDATION. . . Fouundation ringan yang berbahan royal jelly ini membuat wajah lebih lembut, flawless dan glowing ketika pakai makeup. Mengandung SPF 20 juga looh 😍 . . . . Tanya Jafra, Amy Whatsapp 085659177989 (Atau klik link di bio) #jafra  #JAFRAIndonesia  #jafraskincare  #JAFRACosmetics  #jaframakeup  #makeup  #basemakeup  #makeupdaily  #makeupflawless  #makeupnatural  #makeuptutorial  #makeupprewedding  #muabandung  #makeupartist  #makeupaddict 
Apa rahasia tampilan makeup yg flawless dan glowing?
Tentunya ya kulit sehat 😁 
Tapi selain itu, ada foundation yg bisa bikin kulit kamu jadi lebih flawless dan glowing ketika pakai makeup : ROYAL JELLY RADIANCE FOUNDATION.
.
.
Fouundation ringan yang berbahan royal jelly ini membuat wajah lebih lembut, flawless dan glowing ketika pakai makeup. Mengandung SPF 20 juga looh 😍
.
.
.
.
Tanya Jafra,
Amy
Whatsapp 085659177989 (Atau klik link di bio)

#jafra
#JAFRAIndonesia
#jafraskincare 
#JAFRACosmetics 
#jaframakeup 
#makeup
#basemakeup
#makeupdaily 
#makeupflawless 
#makeupnatural 
#makeuptutorial 
#makeupprewedding 
#muabandung 
#makeupartist 
#makeupaddict
Apa rahasia tampilan makeup yg flawless dan glowing? Tentunya ya kulit sehat 😁 Tapi selain itu, ada foundation yg bisa bikin kulit kamu jadi lebih flawless dan glowing ketika pakai makeup : ROYAL JELLY RADIANCE FOUNDATION. . . Fouundation ringan yang berbahan royal jelly ini membuat wajah lebih lembut, flawless dan glowing ketika pakai makeup. Mengandung SPF 20 juga looh 😍 . . . . Tanya Jafra, Amy Whatsapp 085659177989 (Atau klik link di bio) #jafra  #JAFRAIndonesia  #jafraskincare  #JAFRACosmetics  #jaframakeup  #makeup  #basemakeup  #makeupdaily  #makeupflawless  #makeupnatural  #makeuptutorial  #makeupprewedding  #muabandung  #makeupartist  #makeupaddict 
Sorte é o que acontece quando a preparação encontra a oportunidade 😉
Luck is what happens when preparation meets opportunity 😉  #makeover 
#makemundo 
#makeupbyme 
#makefashion
#gvstyle
#makeupgoals #marykay #basemakeup
Os debía esta foto desde antes de verano 😰que fue cuando los compré en Divina Cosmética 😍si no lo conocéis es una web outlet de maquillaje 👌amor total!
Respecto a los productos... me esperaba mucho mas por el precio que tienen,malos no son,pero... podían ser mejores 😫😮
Los habéis probado?que opinais?

#makeup #makeupaddict #makeupartist #fashion #cosmetics #selfie #beautiful #beauty #tutorial #eyes #hair #likeforlike #lips #lipstick #eyeshadow #love #tagsagram4tags #hairstyle #makeuplover #mascara #powder #eyelashes #basemakeup #glitter #inatapic #photooftheday #lookoftheday #benefit
Os debía esta foto desde antes de verano 😰que fue cuando los compré en Divina Cosmética 😍si no lo conocéis es una web outlet de maquillaje 👌amor total! Respecto a los productos... me esperaba mucho mas por el precio que tienen,malos no son,pero... podían ser mejores 😫😮 Los habéis probado?que opinais? #makeup  #makeupaddict  #makeupartist  #fashion  #cosmetics  #selfie  #beautiful  #beauty  #tutorial  #eyes  #hair  #likeforlike  #lips  #lipstick  #eyeshadow  #love  #tagsagram4tags  #hairstyle  #makeuplover  #mascara  #powder  #eyelashes  #basemakeup  #glitter  #inatapic  #photooftheday  #lookoftheday  #benefit 
"Masa jualan makeup ga bisa dandan!" Ini kalimat yg bikin saya coba" eksperimen dan Al hasil ini lah jadinya 😍😍 Maafkeun kalau masih berantakan, maklum pemula 😅😅 #konsultanoriflameindonesia #m3network #OriflameID #makeup #basemakeup #pemula #joinmembernow
#Holiday2017 #XMas #NewYear #GIFTIDEAS ❤️ ... YSL Touche Eclat Le Cushion  คือ ความเลอค่า ตลับทองอร่าม เหลี่ยม ตาข่ายลาย YSL พัก 2 เนื้อ เบาบาง ปกปิดกลางๆ ลองกับตัวเองแล้ว เนียนเช้าจรดเย็น จะสเปรย์น้ำแร่อะไรลงไปเท่าไหร่ก็ไม่ขยับ เจ๋งจริงๆๆๆ ... คุณแฟนควรซื้อให้สาวๆนะคะ ฮ่าๆๆๆ 🎉🎉🎉 #makeup #basemakeup #cushion #yslbeaute #yslbeautethailand #toucheeclatlecushion #lecushion
#Holiday2017  #XMas  #NewYear  #GIFTIDEAS  ❤️ ... YSL Touche Eclat Le Cushion คือ ความเลอค่า ตลับทองอร่าม เหลี่ยม ตาข่ายลาย YSL พัก 2 เนื้อ เบาบาง ปกปิดกลางๆ ลองกับตัวเองแล้ว เนียนเช้าจรดเย็น จะสเปรย์น้ำแร่อะไรลงไปเท่าไหร่ก็ไม่ขยับ เจ๋งจริงๆๆๆ ... คุณแฟนควรซื้อให้สาวๆนะคะ ฮ่าๆๆๆ 🎉🎉🎉 #makeup  #basemakeup  #cushion  #yslbeaute  #yslbeautethailand  #toucheeclatlecushion  #lecushion 
NO MORE PIMPLES IF YOU USE OIL .
ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL 💕
.
.
Serious la pakai minyak yg takkan meminyakkan muka?? 😱
.
.
Yes! Sebab tu kita guna jojoba oil ni sebab ianya paling dekat dengan minyak kat muka kita..makin melembabkan lagi adalah 😍
.
.
Antara benefits dia jugak 👇
.
✨Semua parut lama/baru akan pudar bila guna hari2
✨muka berkawah2 akibat kesan jerawat pun boleh rata balik
✨mengandungi 8 jenis minyak..salah 1 adalah minyak lavender
✨mengecutkan jerawat & menghilangkan jeragat
✨eczema & psoriasis pun boleh lega
✨boleh buat base makeup
.
Sempena FAN FAVORITE SALE ni kita ada diskaun sehingga 40% tauu..kalau add on Loose Powder Pearl Adele FREE POSTAGE!!!
.
Harga normal: rm55
After discount: rm42 (exc postage)
.
Setiap pembelian min rm15 layak utk join giveaway November ni..ada tudung Ariani, Neelofa & bawal ekslusif menanti anda!!!
.
WHATSAPP 📲📲📲 +601114730897
LINK WHATSAPP ⏩ klik kat bio
.
#pbyso #purebysafiyyahosman #fanfavoritesale #novembergiveaway #faceoil #jojobaoil #basemakeup #igshopmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #eafashionsbeauty #readystock
NO MORE PIMPLES IF YOU USE OIL . ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL 💕 . . Serious la pakai minyak yg takkan meminyakkan muka?? 😱 . . Yes! Sebab tu kita guna jojoba oil ni sebab ianya paling dekat dengan minyak kat muka kita..makin melembabkan lagi adalah 😍 . . Antara benefits dia jugak 👇 . ✨Semua parut lama/baru akan pudar bila guna hari2 ✨muka berkawah2 akibat kesan jerawat pun boleh rata balik ✨mengandungi 8 jenis minyak..salah 1 adalah minyak lavender ✨mengecutkan jerawat & menghilangkan jeragat ✨eczema & psoriasis pun boleh lega ✨boleh buat base makeup . Sempena FAN FAVORITE SALE ni kita ada diskaun sehingga 40% tauu..kalau add on Loose Powder Pearl Adele FREE POSTAGE!!! . Harga normal: rm55 After discount: rm42 (exc postage) . Setiap pembelian min rm15 layak utk join giveaway November ni..ada tudung Ariani, Neelofa & bawal ekslusif menanti anda!!! . WHATSAPP 📲📲📲 +601114730897 LINK WHATSAPP ⏩ klik kat bio . #pbyso  #purebysafiyyahosman  #fanfavoritesale  #novembergiveaway  #faceoil  #jojobaoil  #basemakeup  #igshopmalaysia  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #eafashionsbeauty  #readystock 
❄️今日の購入品❄️
ここ最近乾燥肌がひどいので#primavista の下地と#nivea の ボディクリームを購入しました😄.
今朝化粧を終えた顔を見たらすでに粉吹いてたので、これはいかん!と思ってずっとポール&ジョーの下地と悩んでたのですが、時間の関係上こちらを選びました💁明日から使うのが楽しみです👏.
使う順序は 毛穴コンシーラーを先に塗るべきでしょうか?後に塗るべきでしょうか??😣😣.
ボディクリームはこれまでまともに使用したことがなかったのですが、脚の乾燥がひどく、これまたいかん!と思い、周りでも使ってる方が多いのでニベアさん購入しました❄️❄️少しでもカサカサが治まってくれるといいなぁ😗😗😗.
ボディクリームは風呂上がりにすっぽんぽんのまま塗るのか、部屋着きてからゆっくり塗るべきなのか…前者はスキンケア先にしたいし、すっぽんぽんのままだと立ったまま塗りにくくない?って感じだし…後者は部屋着邪魔だし、塗りたいとこも塗れなかったりしそう…と、、、要は面倒くさが。難しいなぁ😗😗😗.
.
.
.
#コスメ好きさんと繋がりたい#コスメ#化粧下地#乾燥肌#ベースメイク#化粧#下地#basemakeup#dryskin#skincare#スキンケア#cosmetics#화장품#購入品#プリマヴィスタ#ニベア#ボディクリーム#ソフィーナ##f4f#맞팔
❄️今日の購入品❄️ ここ最近乾燥肌がひどいので#primavista  の下地と#nivea  の ボディクリームを購入しました😄. 今朝化粧を終えた顔を見たらすでに粉吹いてたので、これはいかん!と思ってずっとポール&ジョーの下地と悩んでたのですが、時間の関係上こちらを選びました💁明日から使うのが楽しみです👏. 使う順序は 毛穴コンシーラーを先に塗るべきでしょうか?後に塗るべきでしょうか??😣😣. ボディクリームはこれまでまともに使用したことがなかったのですが、脚の乾燥がひどく、これまたいかん!と思い、周りでも使ってる方が多いのでニベアさん購入しました❄️❄️少しでもカサカサが治まってくれるといいなぁ😗😗😗. ボディクリームは風呂上がりにすっぽんぽんのまま塗るのか、部屋着きてからゆっくり塗るべきなのか…前者はスキンケア先にしたいし、すっぽんぽんのままだと立ったまま塗りにくくない?って感じだし…後者は部屋着邪魔だし、塗りたいとこも塗れなかったりしそう…と、、、要は面倒くさが。難しいなぁ😗😗😗. . . . #コスメ好きさんと繋がりたい #コスメ #化粧下地 #乾燥肌 #ベースメイク #化粧 #下地 #basemakeup #dryskin #skincare #スキンケア #cosmetics #화장품 #購入品 #プリマヴィスタ #ニベア #ボディクリーム #ソフィーナ ##f4f #맞팔 
BASE MAKEUP TIME THE BALM 
#RM18 JEK 😱😱😱
#timethebalm
#basemakeup
💄✨.
.
.
#basemakeup #eye
#blanche_etoile#brown .
.
.
@blanche_etoile .
.
DAH TENGOK VIDEO , REVIEW & KELEBIHAN #dyxycosmetics ? UOLLS TAK JATUH CINTA KAA . 😋😘 JANGAN RAGU RAGU DAH . 😗
.
.
meh pm akak sekarg 😚 tekan 👇
.
.
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
.
.
#dyxycosmetic #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #TeamFL #teamNaddy #teamIka #dyxymurah #basemakeup #naturalproducts #sayajual #jomcantiksamasama #shadedough #mattelipstick #makeupgeek #basicmakeup #flawless #cantik #cun #menawan #kulitsihat #bebascela
DAH TENGOK VIDEO , REVIEW & KELEBIHAN #dyxycosmetics  ? UOLLS TAK JATUH CINTA KAA . 😋😘 JANGAN RAGU RAGU DAH . 😗 . . meh pm akak sekarg 😚 tekan 👇 . . http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 . . #dyxycosmetic  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccreamfoundation  #TeamFL  #teamNaddy  #teamIka  #dyxymurah  #basemakeup  #naturalproducts  #sayajual  #jomcantiksamasama  #shadedough  #mattelipstick  #makeupgeek  #basicmakeup  #flawless  #cantik  #cun  #menawan  #kulitsihat  #bebascela 
BUKAN SEKADAR KOTAK BARU TAPI RAMUAN 15 KALI GANDA LEBIH POWER !!
.
.
Didedahkan formula terbaru Minyak Argan Emas yg boleh memberikan kesan maksima kepada you olls supaya lebih pelolesh !
.
Ape best sgt dengan formula terbaru ni?
.
✅Tekstur Minyak Argan paling bermutu dari negara Morocco yg boleh membuatkan kulit wajah iflawless Angels selembut sutera dengan hanya 1 kali pemakaian shj. Tekstur terbaru ini menyerap dengan kadar yg sgt cepat & tidak menyumbatkan liang pori-pori you
.
✅Rahsia formula aroma terapi telah digandakan dan impaknya bukan sahaja bakal membuatkan iflawless Angels rasa bahagia malah, ianya membantu pengecutan jerawat dengan cepat. Muka iflawless Angels akan peloles bak telur dikupas

Selain itu, Minyak Argan Emas mengekalkan kandungan kepingan Emas Original 24K yg telah terbukti membantu iFlawless Angels kelihatan lebih awet muda & wajah sihat segar
.
.
Formula dulu2 Minyak Argan Emas telah mengumpulkan TESTIMONI POSITIF PELANGGAN SEBANYAK 27,477 ribu testimoni berjaya ...you olls rase dengan Formula Terbaru ni agak2 mcm mane? Confirm peloles lebih berganda-ganda!
.
.
Nak order ke? Geram?Harga naik kee dengan formula baru ni?
.
HARGA TETAP SAME KUALITI PASTI BERGANDA!!!Tapikan you, hanya 1000 kotak sahaja yang baru sampai ke HQ. Dan 1000 kotak tu bukan byk sbb confirm pelanggan-pelanggan setia kami akan grab dengan laju selajunya!
.
Macam mane you olls nak dapatkan Minyak Argan Emas Formula terbaru ni?
.
.
iFlawless Angels boleh hubungi ejen-ejen & leader-leader SAH iFlawless dengan mendapatkan no telefon mereka melalui website www.minyakarganemas.com/senarai-ejen
.
.
.
dapatkan harga pengenalan formula terbaru ini RM65 sahaja. Dapatkan dari ejen-ejen & leader-leader iFlawless yang SAH ye. PASTIKAN SAH, kulit wajah kan asset yg sgt berharga
.
#minyakarganemas
#iflawlessminyakarganemas #arganoil #basemakeup #skincare #makeupseller #onlinemakeup #like4like
BUKAN SEKADAR KOTAK BARU TAPI RAMUAN 15 KALI GANDA LEBIH POWER !! . . Didedahkan formula terbaru Minyak Argan Emas yg boleh memberikan kesan maksima kepada you olls supaya lebih pelolesh ! . Ape best sgt dengan formula terbaru ni? . ✅Tekstur Minyak Argan paling bermutu dari negara Morocco yg boleh membuatkan kulit wajah iflawless Angels selembut sutera dengan hanya 1 kali pemakaian shj. Tekstur terbaru ini menyerap dengan kadar yg sgt cepat & tidak menyumbatkan liang pori-pori you . ✅Rahsia formula aroma terapi telah digandakan dan impaknya bukan sahaja bakal membuatkan iflawless Angels rasa bahagia malah, ianya membantu pengecutan jerawat dengan cepat. Muka iflawless Angels akan peloles bak telur dikupas Selain itu, Minyak Argan Emas mengekalkan kandungan kepingan Emas Original 24K yg telah terbukti membantu iFlawless Angels kelihatan lebih awet muda & wajah sihat segar . . Formula dulu2 Minyak Argan Emas telah mengumpulkan TESTIMONI POSITIF PELANGGAN SEBANYAK 27,477 ribu testimoni berjaya ...you olls rase dengan Formula Terbaru ni agak2 mcm mane? Confirm peloles lebih berganda-ganda! . . Nak order ke? Geram?Harga naik kee dengan formula baru ni? . HARGA TETAP SAME KUALITI PASTI BERGANDA!!!Tapikan you, hanya 1000 kotak sahaja yang baru sampai ke HQ. Dan 1000 kotak tu bukan byk sbb confirm pelanggan-pelanggan setia kami akan grab dengan laju selajunya! . Macam mane you olls nak dapatkan Minyak Argan Emas Formula terbaru ni? . . iFlawless Angels boleh hubungi ejen-ejen & leader-leader SAH iFlawless dengan mendapatkan no telefon mereka melalui website www.minyakarganemas.com/senarai-ejen . . . dapatkan harga pengenalan formula terbaru ini RM65 sahaja. Dapatkan dari ejen-ejen & leader-leader iFlawless yang SAH ye. PASTIKAN SAH, kulit wajah kan asset yg sgt berharga . #minyakarganemas  #iflawlessminyakarganemas  #arganoil  #basemakeup  #skincare  #makeupseller  #onlinemakeup  #like4like 
DENGAN #dyxycosmetics UOLLS TAK PERLU FIKIR DAH  MACAM MANA NAK MAKE UP DENGAN TERGESA-GESA BILA TERLAMBAT BANGUN UNTUK KE KELAS OR KERJA . #dyxycosmetics KAN ADA 😉 DAP DAP JER DAH CANTIK . ALL IN ONE GITTEWW 😍 .
apa tngu lagi .. meh pm akak sekarg 😚 👇
.
.
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
http://www.whatsapp.my/60109063379
.
.
#dyxycosmetic #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #TeamFL #teamNaddy #teamIka #dyxymurah #basemakeup #naturalproducts #sayajual #jomcantiksamasama #shadedough #mattelipstick #makeupgeek #basicmakeup #flawless #cantik #cun #menawan #kulitsihat #bebascela
DENGAN #dyxycosmetics  UOLLS TAK PERLU FIKIR DAH MACAM MANA NAK MAKE UP DENGAN TERGESA-GESA BILA TERLAMBAT BANGUN UNTUK KE KELAS OR KERJA . #dyxycosmetics  KAN ADA 😉 DAP DAP JER DAH CANTIK . ALL IN ONE GITTEWW 😍 . apa tngu lagi .. meh pm akak sekarg 😚 👇 . . http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 http://www.whatsapp.my/60109063379 . . #dyxycosmetic  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccreamfoundation  #TeamFL  #teamNaddy  #teamIka  #dyxymurah  #basemakeup  #naturalproducts  #sayajual  #jomcantiksamasama  #shadedough  #mattelipstick  #makeupgeek  #basicmakeup  #flawless  #cantik  #cun  #menawan  #kulitsihat  #bebascela