an online Instagram web viewer

#bawal medias

Photos

Nad ada 2 sabun hijab wash ni. Sebab SUKA SANGAT DENGAN BAU DIA!! Wangi mcm perfume mahal ala GUCCI gittew! 😉
.
Nad xpayah nak sembur minyak wangi banyak2 da. CUKUP WANGI TAW!
.
Nad dh pakai dua2 mmg puas hati sgt.
.
Whatsapp nad untuk sebarang pertanyaan i 0134218531
.
#niqahijabwashhq #niqahijabwash #niqa #hijabwash #pencucitudung #pencucitudungmurah #murah #sayajual #yearendsale #yearendsales #yearend #niqainstantmagicspray #niqab #niqa #tudung #tudungbawal #shawl #shawllabuh #shawllace #shawls #bawalmurah #bawalcrepe #bawalmurah #bawal #tudunglabuh #shawlinstant #duck #duckscarves #bawalexclusive #duckies #duckscarf #hijabwashfeedback
Nad ada 2 sabun hijab wash ni. Sebab SUKA SANGAT DENGAN BAU DIA!! Wangi mcm perfume mahal ala GUCCI gittew! 😉 . Nad xpayah nak sembur minyak wangi banyak2 da. CUKUP WANGI TAW! . Nad dh pakai dua2 mmg puas hati sgt. . Whatsapp nad untuk sebarang pertanyaan i 0134218531 . #niqahijabwashhq  #niqahijabwash  #niqa  #hijabwash  #pencucitudung  #pencucitudungmurah  #murah  #sayajual  #yearendsale  #yearendsales  #yearend  #niqainstantmagicspray  #niqab  #niqa  #tudung  #tudungbawal  #shawl  #shawllabuh  #shawllace  #shawls  #bawalmurah  #bawalcrepe  #bawalmurah  #bawal  #tudunglabuh  #shawlinstant  #duck  #duckscarves  #bawalexclusive  #duckies  #duckscarf  #hijabwashfeedback 
GIFT YANG BUAT BUAH HATI KORANG TERKENANG KENANG ALL THE TIME 💏
.
Alahai comelnye kad touch & go gambar berdua kan 😍
.
Salah satu idea utk korang yang taktahu nak bagi yg tersayang hadiah apa.
Random je bagi gift pun boleh 😘
Mesti si dia makin sayang bila dapat surprise camni 💓
.
✔️ Any gambar, nak edit letak words or smileys or emoji pun bolehh
✔️ Boleh pilih 2-3 or berapa banyak gambar yang korang nak!
✔️ Self edited! Ikut creativity korang
.
✨ RM45 FREE POST JE
👍🏻 Korang dapat kad touch & go yang rare, beli sekali je dapat guna sampai bila bila yay!
🤗 Siap dalam masa seminggu
.
Whatsapp +60182292434 or click je link dekat bio okay 😘
.
#sayajual #sayajualmurah #cosmeticmalaysia #jubahmalaysia #bagmalaysia #sayajualbag #sayajualhandphone #sayajualiphone #sayajualkasut #sayajualjubah #sayajualcasing #sayajualperfume #sayajualshaklee #sayajualshawl #sayajualtudung #shawlmalaysia #shawl #shawlchiffon #bawal #bawalmurah #iphone8malaysia #sayajualkosmetik #sayajualdress #sayajualbeg #sayajualblouse #sayajualpalazzo #sayajualmekap #makeupmalaysia #sayajualskirt #sayajualcosmetic
GIFT YANG BUAT BUAH HATI KORANG TERKENANG KENANG ALL THE TIME 💏 . Alahai comelnye kad touch & go gambar berdua kan 😍 . Salah satu idea utk korang yang taktahu nak bagi yg tersayang hadiah apa. Random je bagi gift pun boleh 😘 Mesti si dia makin sayang bila dapat surprise camni 💓 . ✔️ Any gambar, nak edit letak words or smileys or emoji pun bolehh ✔️ Boleh pilih 2-3 or berapa banyak gambar yang korang nak! ✔️ Self edited! Ikut creativity korang . ✨ RM45 FREE POST JE 👍🏻 Korang dapat kad touch & go yang rare, beli sekali je dapat guna sampai bila bila yay! 🤗 Siap dalam masa seminggu . Whatsapp +60182292434 or click je link dekat bio okay 😘 . #sayajual  #sayajualmurah  #cosmeticmalaysia  #jubahmalaysia  #bagmalaysia  #sayajualbag  #sayajualhandphone  #sayajualiphone  #sayajualkasut  #sayajualjubah  #sayajualcasing  #sayajualperfume  #sayajualshaklee  #sayajualshawl  #sayajualtudung  #shawlmalaysia  #shawl  #shawlchiffon  #bawal  #bawalmurah  #iphone8malaysia  #sayajualkosmetik  #sayajualdress  #sayajualbeg  #sayajualblouse  #sayajualpalazzo  #sayajualmekap  #makeupmalaysia  #sayajualskirt  #sayajualcosmetic 
GIFT YANG BUAT BUAH HATI KORANG TERKENANG KENANG ALL THE TIME 💏
.
Alahai comelnye kad touch & go gambar berdua kan 😍
.
Salah satu idea utk korang yang taktahu nak bagi yg tersayang hadiah apa.
Random je bagi gift pun boleh 😘
Mesti si dia makin sayang bila dapat surprise camni 💓
.
✔️ Any gambar, nak edit letak words or smileys or emoji pun bolehh
✔️ Boleh pilih 2-3 or berapa banyak gambar yang korang nak!
✔️ Self edited! Ikut creativity korang
.
✨ RM45 FREE POST JE
👍🏻 Korang dapat kad touch & go yang rare, beli sekali je dapat guna sampai bila bila yay!
🤗 Siap dalam masa seminggu
.
Whatsapp +60182292434 or click je link dekat bio okay 😘
.
#sayajual #sayajualmurah #cosmeticmalaysia #jubahmalaysia #bagmalaysia #sayajualbag #sayajualhandphone #sayajualiphone #sayajualkasut #sayajualjubah #sayajualcasing #sayajualperfume #sayajualshaklee #sayajualshawl #sayajualtudung #shawlmalaysia #shawl #shawlchiffon #bawal #bawalmurah #iphone8malaysia #sayajualkosmetik #sayajualdress #sayajualbeg #sayajualblouse #sayajualpalazzo #sayajualmekap #makeupmalaysia #sayajualskirt #sayajualcosmetic
GIFT YANG BUAT BUAH HATI KORANG TERKENANG KENANG ALL THE TIME 💏 . Alahai comelnye kad touch & go gambar berdua kan 😍 . Salah satu idea utk korang yang taktahu nak bagi yg tersayang hadiah apa. Random je bagi gift pun boleh 😘 Mesti si dia makin sayang bila dapat surprise camni 💓 . ✔️ Any gambar, nak edit letak words or smileys or emoji pun bolehh ✔️ Boleh pilih 2-3 or berapa banyak gambar yang korang nak! ✔️ Self edited! Ikut creativity korang . ✨ RM45 FREE POST JE 👍🏻 Korang dapat kad touch & go yang rare, beli sekali je dapat guna sampai bila bila yay! 🤗 Siap dalam masa seminggu . Whatsapp +60182292434 or click je link dekat bio okay 😘 . #sayajual  #sayajualmurah  #cosmeticmalaysia  #jubahmalaysia  #bagmalaysia  #sayajualbag  #sayajualhandphone  #sayajualiphone  #sayajualkasut  #sayajualjubah  #sayajualcasing  #sayajualperfume  #sayajualshaklee  #sayajualshawl  #sayajualtudung  #shawlmalaysia  #shawl  #shawlchiffon  #bawal  #bawalmurah  #iphone8malaysia  #sayajualkosmetik  #sayajualdress  #sayajualbeg  #sayajualblouse  #sayajualpalazzo  #sayajualmekap  #makeupmalaysia  #sayajualskirt  #sayajualcosmetic 
GIFT YANG BUAT BUAH HATI KORANG TERKENANG KENANG ALL THE TIME 💏
.
Alahai comelnye kad touch & go gambar berdua kan 😍
.
Salah satu idea utk korang yang taktahu nak bagi yg tersayang hadiah apa.
Random je bagi gift pun boleh 😘
Mesti si dia makin sayang bila dapat surprise camni 💓
.
✔️ Any gambar, nak edit letak words or smileys or emoji pun bolehh
✔️ Boleh pilih 2-3 or berapa banyak gambar yang korang nak!
✔️ Self edited! Ikut creativity korang
.
✨ RM45 FREE POST JE
👍🏻 Korang dapat kad touch & go yang rare, beli sekali je dapat guna sampai bila bila yay!
🤗 Siap dalam masa seminggu
.
Whatsapp +60182292434 or click je link dekat bio okay 😘
.
#sayajual #sayajualmurah #cosmeticmalaysia #jubahmalaysia #bagmalaysia #sayajualbag #sayajualhandphone #sayajualiphone #sayajualkasut #sayajualjubah #sayajualcasing #sayajualperfume #sayajualshaklee #sayajualshawl #sayajualtudung #shawlmalaysia #shawl #shawlchiffon #bawal #bawalmurah #iphone8malaysia #sayajualkosmetik #sayajualdress #sayajualbeg #sayajualblouse #sayajualpalazzo #sayajualmekap #makeupmalaysia #sayajualskirt #sayajualcosmetic
GIFT YANG BUAT BUAH HATI KORANG TERKENANG KENANG ALL THE TIME 💏 . Alahai comelnye kad touch & go gambar berdua kan 😍 . Salah satu idea utk korang yang taktahu nak bagi yg tersayang hadiah apa. Random je bagi gift pun boleh 😘 Mesti si dia makin sayang bila dapat surprise camni 💓 . ✔️ Any gambar, nak edit letak words or smileys or emoji pun bolehh ✔️ Boleh pilih 2-3 or berapa banyak gambar yang korang nak! ✔️ Self edited! Ikut creativity korang . ✨ RM45 FREE POST JE 👍🏻 Korang dapat kad touch & go yang rare, beli sekali je dapat guna sampai bila bila yay! 🤗 Siap dalam masa seminggu . Whatsapp +60182292434 or click je link dekat bio okay 😘 . #sayajual  #sayajualmurah  #cosmeticmalaysia  #jubahmalaysia  #bagmalaysia  #sayajualbag  #sayajualhandphone  #sayajualiphone  #sayajualkasut  #sayajualjubah  #sayajualcasing  #sayajualperfume  #sayajualshaklee  #sayajualshawl  #sayajualtudung  #shawlmalaysia  #shawl  #shawlchiffon  #bawal  #bawalmurah  #iphone8malaysia  #sayajualkosmetik  #sayajualdress  #sayajualbeg  #sayajualblouse  #sayajualpalazzo  #sayajualmekap  #makeupmalaysia  #sayajualskirt  #sayajualcosmetic 
Assalamualaikum & selamat pagi #Larnielovers❤

Semoga kite semua kaya raya & berjaya😍

Jom cuci mata dgn koleksi #Glitter by Larnie scarves 😍😍😘Bling2 giteww 😘 
Ready stock 14 colour 🌹 Berminat blh pm @ whatsapp kami:-
📲 0176359953

#Larniescarves
#tudungBawalMurah
#bawal 
#bawalmurah 
#tudung
#fattzura
GIFT YANG BUAT BUAH HATI KORANG TERKENANG KENANG ALL THE TIME 💏
.
Alahai comelnye kad touch & go gambar berdua kan 😍
.
Salah satu idea utk korang yang taktahu nak bagi yg tersayang hadiah apa.
Random je bagi gift pun boleh 😘
Mesti si dia makin sayang bila dapat surprise camni 💓
.
✔️ Any gambar, nak edit letak words or smileys or emoji pun bolehh
✔️ Boleh pilih 2-3 or berapa banyak gambar yang korang nak!
✔️ Self edited! Ikut creativity korang
.
✨ RM45 FREE POST JE
👍🏻 Korang dapat kad touch & go yang rare, beli sekali je dapat guna sampai bila bila yay!
🤗 Siap dalam masa seminggu
.
Whatsapp +60182292434 or click je link dekat bio okay 😘
.
#sayajual #sayajualmurah #cosmeticmalaysia #jubahmalaysia #bagmalaysia #sayajualbag #sayajualhandphone #sayajualiphone #sayajualkasut #sayajualjubah #sayajualcasing #sayajualperfume #sayajualshaklee #sayajualshawl #sayajualtudung #shawlmalaysia #shawl #shawlchiffon #bawal #bawalmurah #iphone8malaysia #sayajualkosmetik #sayajualdress #sayajualbeg #sayajualblouse #sayajualpalazzo #sayajualmekap #makeupmalaysia #sayajualskirt #sayajualcosmetic
GIFT YANG BUAT BUAH HATI KORANG TERKENANG KENANG ALL THE TIME 💏 . Alahai comelnye kad touch & go gambar berdua kan 😍 . Salah satu idea utk korang yang taktahu nak bagi yg tersayang hadiah apa. Random je bagi gift pun boleh 😘 Mesti si dia makin sayang bila dapat surprise camni 💓 . ✔️ Any gambar, nak edit letak words or smileys or emoji pun bolehh ✔️ Boleh pilih 2-3 or berapa banyak gambar yang korang nak! ✔️ Self edited! Ikut creativity korang . ✨ RM45 FREE POST JE 👍🏻 Korang dapat kad touch & go yang rare, beli sekali je dapat guna sampai bila bila yay! 🤗 Siap dalam masa seminggu . Whatsapp +60182292434 or click je link dekat bio okay 😘 . #sayajual  #sayajualmurah  #cosmeticmalaysia  #jubahmalaysia  #bagmalaysia  #sayajualbag  #sayajualhandphone  #sayajualiphone  #sayajualkasut  #sayajualjubah  #sayajualcasing  #sayajualperfume  #sayajualshaklee  #sayajualshawl  #sayajualtudung  #shawlmalaysia  #shawl  #shawlchiffon  #bawal  #bawalmurah  #iphone8malaysia  #sayajualkosmetik  #sayajualdress  #sayajualbeg  #sayajualblouse  #sayajualpalazzo  #sayajualmekap  #makeupmalaysia  #sayajualskirt  #sayajualcosmetic 
Jgn terlambat #kekaboolovers 
YES ni abes 31/12/17 jam 11.59 pm
Dptkan segera 😘
Wasap akak 017 835 7986

#kekaboo 
#bawalmirabelle 
#bawallovers 
#bawalprinted
#bawal
#tudungbawalkekaboo 
#bawalkekaboo 
#mirabellas
I've always dreamt of having my own clothing line but I've never really thought about it as I know building a successfull business would not be easy. I am always terrified by the thoughts of failure and losing money, and that was why I put that dream aside. Plus, I have a full-time day job, how do I make the time for a clothing business? ... So why now? Well, my husband made me change my mind. He said, "if you really like wearing your own design, why don't you do it just for the sake of having fun, only a few items, at your own pace" ... Here it is, the making of feXCI. A simple but unique brand, selling very limited quantity of clothing items, so rest assured, you will hardly see someone else wearing what you wear! ... Coming soooon ;) #malaysianbrand #tudungbawal #bawal #shawl #muslimahfashion #modestfashion
I've always dreamt of having my own clothing line but I've never really thought about it as I know building a successfull business would not be easy. I am always terrified by the thoughts of failure and losing money, and that was why I put that dream aside. Plus, I have a full-time day job, how do I make the time for a clothing business? ... So why now? Well, my husband made me change my mind. He said, "if you really like wearing your own design, why don't you do it just for the sake of having fun, only a few items, at your own pace" ... Here it is, the making of feXCI. A simple but unique brand, selling very limited quantity of clothing items, so rest assured, you will hardly see someone else wearing what you wear! ... Coming soooon ;) #malaysianbrand  #tudungbawal  #bawal  #shawl  #muslimahfashion  #modestfashion 
Assalamualaikum dearies.
.
Jom dapatkan set damia blouse dan palazzo insyirah paling best dapat free bawal diamond yg duk viral sekarang ni :-)
.
RM99 sahaja with postage. WHATSAPP 01137575791 atau nak mudah tekan link di bio
.
#blouse #blousemurah #blousecantikmurah #blousepastel #blouseiyliamalek #palazzo #palazzopants #palazzomurah #palazzopastel #palazzobbotcut #palazzoloose #palazzoiyliamalek #straightcutpants #straightcutpantsiyliamalek #bawal #bawalmurah #bawalcantikmurah #bawalsenangbentuk #bawalantistarch #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffongeorgette  #bawalchiffonsakura #bawalaritachi #jeansbootcut #jeansmurah #jeanscantikmurah #jeansiyliamalek
Assalamualaikum dearies. . Jom dapatkan set damia blouse dan palazzo insyirah paling best dapat free bawal diamond yg duk viral sekarang ni :-) . RM99 sahaja with postage. WHATSAPP 01137575791 atau nak mudah tekan link di bio . #blouse  #blousemurah  #blousecantikmurah  #blousepastel  #blouseiyliamalek  #palazzo  #palazzopants  #palazzomurah  #palazzopastel  #palazzobbotcut  #palazzoloose  #palazzoiyliamalek  #straightcutpants  #straightcutpantsiyliamalek  #bawal  #bawalmurah  #bawalcantikmurah  #bawalsenangbentuk  #bawalantistarch  #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah  #bawalchiffongeorgette  #bawalchiffonsakura  #bawalaritachi  #jeansbootcut  #jeansmurah  #jeanscantikmurah  #jeansiyliamalek 
#inner viral no.1 Malaysia
paling selesa,material viscose yang sangat ringan dan lembut buatkan si pemakai selesa sepanjang hari.
.
ya..inilah yang awak perlukan
💖 inner yang melekap cantik terletak.
💖 inner yang tidak pekak.
💖 inner yang selesa yaa ammat.
💖 inner yang tidak panas.
.
RM10 sahaja sehelai
dapatkan segera sementara stok masih ada.
whatsapp 0137241042
.
#innerviral #innerbyfizacouture #snowcap #innerhantu #bazarpaknil #onlinebazar #sayajual #terapinstagram #shawl #innerneck #innerlembut #tudung #bawal #cantik #wanita #johor #uitm #utm #kolej #kolejkomuniti #politeknik #usm #cikgu #terapiinstagram
#inner  viral no.1 Malaysia paling selesa,material viscose yang sangat ringan dan lembut buatkan si pemakai selesa sepanjang hari. . ya..inilah yang awak perlukan 💖 inner yang melekap cantik terletak. 💖 inner yang tidak pekak. 💖 inner yang selesa yaa ammat. 💖 inner yang tidak panas. . RM10 sahaja sehelai dapatkan segera sementara stok masih ada. whatsapp 0137241042 . #innerviral  #innerbyfizacouture  #snowcap  #innerhantu  #bazarpaknil  #onlinebazar  #sayajual  #terapinstagram  #shawl  #innerneck  #innerlembut  #tudung  #bawal  #cantik  #wanita  #johor  #uitm  #utm  #kolej  #kolejkomuniti  #politeknik  #usm  #cikgu  #terapiinstagram 
Lawanya Fairy Tale ni kalau dipakai untuk pegi kenduri. Design ni masih available lagi ya. Sila grab sebelum habis. Nanti tak pasal-pasal ada yang nangis di bucu katil. Harganya tersangatlah murah RM38 saja uolls
.
#tialovely #tialovers #tudung #bawal #bawalprinted #squarescarf #bidang45 #tudungbawal #tudungmurah #bawalmurah #bawalsatin
Silahkan konsultasikan keluhan anda
Hibungi: 
Bbm: DA11FB6B 
Wa: +628214062682
Silahkan konsultasikan keluhan anda Hibungi: Bbm: DA11FB6B Wa: +628214062682
STATUS : READY STOCK

BAWAL ORGANZA PLAIN ( MATERIAL TEBAL ) = RM15.90 ONLY ! 
INNER LACE HIGH QUALITY = RM9.99 ONLY !

FOR ORDER , WHATSSAP
0179818385
0179818385
0179818385
#tudungorganza #bawalorganza #bawal #bawalmurah #bawalsquare #bawalmurahmalaysia  #bawalorganzamalaysia  #organza #organzamurah #organzaplain #organzaprinted #bawalorganzaplain #bawalorganzaprinted #organzascarft #squareorganza #organzasquarehijab #squareorganzamurah #nealofa #nealofarhijab #nealofar #neelofa #fareeda #fareedascarf #mawar #emmamaembong #tudungemmamaembong #fazura #missfazura #innerlace #innerlacemurah
STATUS : READY STOCK BAWAL ORGANZA PLAIN ( MATERIAL TEBAL ) = RM15.90 ONLY ! INNER LACE HIGH QUALITY = RM9.99 ONLY ! FOR ORDER , WHATSSAP 0179818385 0179818385 0179818385 #tudungorganza  #bawalorganza  #bawal  #bawalmurah  #bawalsquare  #bawalmurahmalaysia  #bawalorganzamalaysia  #organza  #organzamurah  #organzaplain  #organzaprinted  #bawalorganzaplain  #bawalorganzaprinted  #organzascarft  #squareorganza  #organzasquarehijab  #squareorganzamurah  #nealofa  #nealofarhijab  #nealofar  #neelofa  #fareeda  #fareedascarf  #mawar  #emmamaembong  #tudungemmamaembong  #fazura  #missfazura  #innerlace  #innerlacemurah 
Assalammualaikum gaisss

pagi ni sis nak update sikit stock YES yang masih ada

Setakat ni dah tinggal 24 design je yg ada

cepat gais jangan lambat2 kalau nak order

Takut habis pulak..Harga sales sungguh ni

RM15/exc pos

Normal Price Rm25/exc pos
Kos pos Rm8sem/Rm11ss

Utk order boleh Dm atau klik link whatapps di muka depan ig

#kekabooXmirabelle #resellersahmirabelle #tudungmurah #tudungcantik #bawallover #bawal #bawalexclusive #shawlmurah #shawl #shopping #onlineshopping #bazarpaknil #gilamurah #bestprice #photo #igdaily #followers #awesome #fantastik #hijabista #hijab #muslimah #trending
Assalammualaikum gaisss pagi ni sis nak update sikit stock YES yang masih ada Setakat ni dah tinggal 24 design je yg ada cepat gais jangan lambat2 kalau nak order Takut habis pulak..Harga sales sungguh ni RM15/exc pos Normal Price Rm25/exc pos Kos pos Rm8sem/Rm11ss Utk order boleh Dm atau klik link whatapps di muka depan ig #kekabooXmirabelle  #resellersahmirabelle  #tudungmurah  #tudungcantik  #bawallover  #bawal  #bawalexclusive  #shawlmurah  #shawl  #shopping  #onlineshopping  #bazarpaknil  #gilamurah  #bestprice  #photo  #igdaily  #followers  #awesome  #fantastik  #hijabista  #hijab  #muslimah  #trending 
Assalammualaikum gaisss

pagi ni sis nak update sikit stock YES yang masih ada

Setakat ni dah tinggal 24 design je yg ada

cepat gais jangan lambat2 kalau nak order

Takut habis pulak..Harga sales sungguh ni

RM15/exc pos

Normal Price Rm25/exc pos
Kos pos Rm8sem/Rm11ss

Utk order boleh Dm atau klik link whatapps di muka depan ig

#kekabooXmirabelle #resellersahmirabelle #tudungmurah #tudungcantik #bawallover #bawal #bawalexclusive #shawlmurah #shawl #shopping #onlineshopping #bazarpaknil #gilamurah #bestprice #photo #igdaily #followers #awesome #fantastik #hijabista #hijab #muslimah #trending
Assalammualaikum gaisss pagi ni sis nak update sikit stock YES yang masih ada Setakat ni dah tinggal 24 design je yg ada cepat gais jangan lambat2 kalau nak order Takut habis pulak..Harga sales sungguh ni RM15/exc pos Normal Price Rm25/exc pos Kos pos Rm8sem/Rm11ss Utk order boleh Dm atau klik link whatapps di muka depan ig #kekabooXmirabelle  #resellersahmirabelle  #tudungmurah  #tudungcantik  #bawallover  #bawal  #bawalexclusive  #shawlmurah  #shawl  #shopping  #onlineshopping  #bazarpaknil  #gilamurah  #bestprice  #photo  #igdaily  #followers  #awesome  #fantastik  #hijabista  #hijab  #muslimah  #trending 
Assalammualaikum gaisss

pagi ni sis nak update sikit stock YES yang masih ada

Setakat ni dah tinggal 24 design je yg ada

cepat gais jangan lambat2 kalau nak order

Takut habis pulak..Harga sales sungguh ni

RM15/exc pos

Normal Price Rm25/exc pos
Kos pos Rm8sem/Rm11ss

Utk order boleh Dm atau klik link whatapps di muka depan ig

#kekabooXmirabelle #resellersahmirabelle #tudungmurah #tudungcantik #bawallover #bawal #bawalexclusive #shawlmurah #shawl #shopping #onlineshopping #bazarpaknil #gilamurah #bestprice #photo #igdaily #followers #awesome #fantastik #hijabista #hijab #muslimah #trending
Assalammualaikum gaisss pagi ni sis nak update sikit stock YES yang masih ada Setakat ni dah tinggal 24 design je yg ada cepat gais jangan lambat2 kalau nak order Takut habis pulak..Harga sales sungguh ni RM15/exc pos Normal Price Rm25/exc pos Kos pos Rm8sem/Rm11ss Utk order boleh Dm atau klik link whatapps di muka depan ig #kekabooXmirabelle  #resellersahmirabelle  #tudungmurah  #tudungcantik  #bawallover  #bawal  #bawalexclusive  #shawlmurah  #shawl  #shopping  #onlineshopping  #bazarpaknil  #gilamurah  #bestprice  #photo  #igdaily  #followers  #awesome  #fantastik  #hijabista  #hijab  #muslimah  #trending 
harga rm 35/pcs exclude postage.
💕💕🌹SOLD OUT🌹💕💕 .
.
🍄size : bidang 45
🍄tudung senang dibentuk
🍄tudung kelantan
🍄beli lebih 4 helai tudung free postage 😱😱😱😍😍😍
.
#bawal #tudungmurah #tudungonline #bawaldiamond
#bawalmurah #tudungcantik #tudungcantikmurah 
#bawalairis #tudungairis #tudungmurah #bawalkotabharu #tudungbawalmurahmalaysia #tudungkelantan #bawalkelantan #online #onlineshopping #bawaltabur
#tudungbawal #kotabharu #onlineboutique
#tudung
harga rm 35/pcs exclude postage. 💕💕🌹SOLD OUT🌹💕💕 . . 🍄size : bidang 45 🍄tudung senang dibentuk 🍄tudung kelantan 🍄beli lebih 4 helai tudung free postage 😱😱😱😍😍😍 . #bawal  #tudungmurah  #tudungonline  #bawaldiamond  #bawalmurah  #tudungcantik  #tudungcantikmurah  #bawalairis  #tudungairis  #tudungmurah  #bawalkotabharu  #tudungbawalmurahmalaysia  #tudungkelantan  #bawalkelantan  #online  #onlineshopping  #bawaltabur  #tudungbawal  #kotabharu  #onlineboutique  #tudung 
harga rm 35/pcs exclude postage.
💕💕🌹🌹💕💕 .
.
🍄size : bidang 45
🍄tudung senang dibentuk
🍄tudung kelantan
🍄beli lebih 4 helai tudung free postage 😱😱😱😍😍😍
.
#bawal #tudungmurah #tudungonline #bawaldiamond
#bawalmurah #tudungcantik #tudungcantikmurah 
#bawalairis #tudungairis #tudungmurah #bawalkotabharu #tudungbawalmurahmalaysia #tudungkelantan #bawalkelantan #online #onlineshopping #bawaltabur
#tudungbawal #kotabharu #onlineboutique
#tudung
harga rm 35/pcs exclude postage. 💕💕🌹🌹💕💕 . . 🍄size : bidang 45 🍄tudung senang dibentuk 🍄tudung kelantan 🍄beli lebih 4 helai tudung free postage 😱😱😱😍😍😍 . #bawal  #tudungmurah  #tudungonline  #bawaldiamond  #bawalmurah  #tudungcantik  #tudungcantikmurah  #bawalairis  #tudungairis  #tudungmurah  #bawalkotabharu  #tudungbawalmurahmalaysia  #tudungkelantan  #bawalkelantan  #online  #onlineshopping  #bawaltabur  #tudungbawal  #kotabharu  #onlineboutique  #tudung 
BAWAL SAUDIA BIDANG 60
.
• Ukiran : 140cm × 140cm
• Jahitan kemas • Senang untuk dibentuk.
• Tidak mudah renyuk.
• Bidang 60
______

HARGA PROMOSI :
Beli 1 RM20
Beli 4 RM75

_______

POSTAGE 
RM7 Semenanjung (1-10pcs)
RM10 Semenanjung (11-20pcs) 
RM11 Sabah Sarawak (1-6pcs)
RM16 Sabah Sarawak (7-20pcs)
_______

Whatsapp +60102126772 to purchase 
_______

#bawalcotton #murahgila #sayajual #bawalchiffon #shawlchiffon #bawal #tudungmurah #bawalvoile #dropshiptudung #dropshipwanted #tudungmurah #mampumilik #hargastudent #politeknik #uitm #kptm
BAWAL SAUDIA BIDANG 60 . • Ukiran : 140cm × 140cm • Jahitan kemas • Senang untuk dibentuk. • Tidak mudah renyuk. • Bidang 60 ______ HARGA PROMOSI : Beli 1 RM20 Beli 4 RM75 _______ POSTAGE RM7 Semenanjung (1-10pcs) RM10 Semenanjung (11-20pcs) RM11 Sabah Sarawak (1-6pcs) RM16 Sabah Sarawak (7-20pcs) _______ Whatsapp +60102126772 to purchase _______ #bawalcotton  #murahgila  #sayajual  #bawalchiffon  #shawlchiffon  #bawal  #tudungmurah  #bawalvoile  #dropshiptudung  #dropshipwanted  #tudungmurah  #mampumilik  #hargastudent  #politeknik  #uitm  #kptm 
Power tak Eyelash my hijab ni..terang, lebat, kemas lagi jelas terkeluar kann..hee 😊
Cer baca, cer baca 👇
•
•
#GPRepost #reposter #regram_app @mieliascarf via @GPRepostApp for Android
------------------
Ada yang tanya..Custom Printed Series tu nanti guna material apa..Ok, untuk Printed Shawl & Square Scarf kami guna kain VIERRA PREMIUM SATIN..ada mention dalam website..
•
Kami pilih material ni sebab ia:
✔Kurang licin;✔Kurang kilat;✔Mudah dibentuk;✔Minimal iron;✔Tidak pekak telinga bila pakai;✔Tidak jarang;✔Sesuai untuk satin hijab beginners;✔Penjagaan lebih mudah;✔Colors tidak pecah;✔Corak tidak senget..
•
Sis faham ada yang kureng dengan tudung satin sebab faktor licin, susah dibentuk, pekak & sebagainya..tapi di Mieliascarf, kami conduct R&D dulu sebelum keluarkan satu2 tudung untuk hasilkan yang terbaik for customers..semua dah dikaji & dicuba pakai sendiri..
•
Lagi satu, material ni sangat sesuai buat Eyelash..bukan semua material boleh buat Eyelash ya dear..cuba zoom in foto, nampak tak "bulu mata" dia punya power keluar & kemas. Bukan semua material akan hasilkan Eyelash begini..giteww 😄💕.
•
Harap sis dah jawab persoalan yang terbuku dihati.hee..😍.
Bersabar ye semua, sis akan tetap release semuanya walau ambil sedikit masa..maaf atas kelewatan 🤗.
Credit foto: My tailor.
•
#mieliascarf #premiumhijab #hijabista #exclusivehijab #hijab #shawl #wideshawl #instantshawl #bawal #crochetbawal #squarescarf #printedsquarescarf #printedshawl #plainhijab #printedhijab #customprintedhijab #qualityhijab #eyelashshawl #eyelashsquarescarf #lasercutshawl #endcurveshawl #straightcutshawl
Power tak Eyelash my hijab ni..terang, lebat, kemas lagi jelas terkeluar kann..hee 😊 Cer baca, cer baca 👇 • • #GPRepost  #reposter  #regram_app  @mieliascarf via @GPRepostApp for Android ------------------ Ada yang tanya..Custom Printed Series tu nanti guna material apa..Ok, untuk Printed Shawl & Square Scarf kami guna kain VIERRA PREMIUM SATIN..ada mention dalam website.. • Kami pilih material ni sebab ia: ✔Kurang licin;✔Kurang kilat;✔Mudah dibentuk;✔Minimal iron;✔Tidak pekak telinga bila pakai;✔Tidak jarang;✔Sesuai untuk satin hijab beginners;✔Penjagaan lebih mudah;✔Colors tidak pecah;✔Corak tidak senget.. • Sis faham ada yang kureng dengan tudung satin sebab faktor licin, susah dibentuk, pekak & sebagainya..tapi di Mieliascarf, kami conduct R&D dulu sebelum keluarkan satu2 tudung untuk hasilkan yang terbaik for customers..semua dah dikaji & dicuba pakai sendiri.. • Lagi satu, material ni sangat sesuai buat Eyelash..bukan semua material boleh buat Eyelash ya dear..cuba zoom in foto, nampak tak "bulu mata" dia punya power keluar & kemas. Bukan semua material akan hasilkan Eyelash begini..giteww 😄💕. • Harap sis dah jawab persoalan yang terbuku dihati.hee..😍. Bersabar ye semua, sis akan tetap release semuanya walau ambil sedikit masa..maaf atas kelewatan 🤗. Credit foto: My tailor. • #mieliascarf  #premiumhijab  #hijabista  #exclusivehijab  #hijab  #shawl  #wideshawl  #instantshawl  #bawal  #crochetbawal  #squarescarf  #printedsquarescarf  #printedshawl  #plainhijab  #printedhijab  #customprintedhijab  #qualityhijab  #eyelashshawl  #eyelashsquarescarf  #lasercutshawl  #endcurveshawl  #straightcutshawl 
Selamat pagi😘
.
.
Code kaler summersun
.
Tapi syg dah stock dah habis
.thanks semua yg support kita
.
#bawal #bawalcrepeborong
#bawalborong
#bawalmurahmalaysia #bawalcrepe #bawalmurah #bawal
Rasakan menjadi bagian dari kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan, kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa tuhan. Tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah pasti Tuhan akan memberikannya. 
ㅤ
آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ.
ㅤ
Yuk bund, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikat kecilnya menunggu terlalu lama untuk menunggu bunda. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
ㅤ
Follow Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, program kehamilan dan hiburan bayi. 
ㅤ
Add konsultasi gratis
Dengan solusi terbaik dan berkualitas

WA: +6282140612682
BBM:DA11FB6B
Rasakan menjadi bagian dari kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan, kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa tuhan. Tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah pasti Tuhan akan memberikannya. ㅤ آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ㅤ Yuk bund, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikat kecilnya menunggu terlalu lama untuk menunggu bunda. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ㅤ Follow Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, program kehamilan dan hiburan bayi. ㅤ Add konsultasi gratis Dengan solusi terbaik dan berkualitas WA: +6282140612682 BBM:DA11FB6B
Hai semua !!! .
Kain dh mmg elok nah, jahitan lipat, less iron dan senang dibentuk .
RM10.00 sja selai 
Chiffon, 2M .
#ladydiana
.
🏫 @LadyDiana_TescoEgate ⏱9.30pg - 10.30mlm
.
🛍@LadyDiana_Online | FB: LadyDiana
🎀 www.wasap.my/60124451516
🚚 postage isnin - ahad
🛵 COD Penang Area

#palazo  #fattahamin #fattzura  #gegarvaganza2017 #bawal  #shawl #shawls #shawlschiffon #shawlchiffon
Kami nak suggest #bawal paling best setakat ni dekat korang semua 🤓 awning maintain 24j and lepasni xdak istilah moody sehari #bawalhanis penyelamat kami ☺️
.
.
___
Koleksi : Bawal Hanis Basic
Meterial : Heavy Chiffon georggete
Bidang : 45
Price : Rm19 only
___
Whatsapp for detail 0135026641 ✌🏻
.
__
#bawalplain #bawalchiffon #bidang45
Kami nak suggest #bawal  paling best setakat ni dekat korang semua 🤓 awning maintain 24j and lepasni xdak istilah moody sehari #bawalhanis  penyelamat kami ☺️ . . ___ Koleksi : Bawal Hanis Basic Meterial : Heavy Chiffon georggete Bidang : 45 Price : Rm19 only ___ Whatsapp for detail 0135026641 ✌🏻 . __ #bawalplain  #bawalchiffon  #bidang45 
Selamat pagi 💖

Nak share gambar customer bawal masyarabia pagi2 ni sebab sooo lawa so cantik akak manis ni. Macam barbie doll dah nampak.

_
Awakk, jangan lupa date kita. Tengahari ni akan release bawal masyarabia taw. Whatsapp maz terus untuk dimasukkan dalam group whatsapp khas 😘

#bawalmasyarabia 
#Almarimaz
Selamat pagi 💖 Nak share gambar customer bawal masyarabia pagi2 ni sebab sooo lawa so cantik akak manis ni. Macam barbie doll dah nampak. _ Awakk, jangan lupa date kita. Tengahari ni akan release bawal masyarabia taw. Whatsapp maz terus untuk dimasukkan dalam group whatsapp khas 😘 #bawalmasyarabia  #Almarimaz 
Bawal berhantu masyarabia datang lagi dengan pelbagai warnaa yang menarik 😍.
Harga combo ! 4 pcs rm 100😱
.
Sapa berminat boleh contact no ni 😊😊😊 0133133226

#bawal #bawalberhantu #bawalberhantumasyarabia #masyarabia
Jom tampil kemas dan bergaya dengan Illanura. Diperbuat dari material satin yang berkualiti dan mudah bentuk dan kain yang tidak panas 
For fast respond, Whatsapp 017 939 5439 sekarang ! Atau klik link di bio 
#shasyahabibshawl #shasyahabib #bawal #hijab #shasyahabibkelantan  #hipster #sister #trend #malaysia #tudung
KURUNG BASIC ASIAH
.
.
✔️ Material : High Quality Como Crepe.
✔️ Serap peluh, Selesa dan Sejuk dipakai.
✔️ Tidak jarang.
✔️ BF & Nursing Friendly. Ada zip sorok dibahagian dada baju kurung.
✔️ Ada poket di bahagian kanan baju. Mudah nk simpan hp, duit kecik dll.
✔️ Size S - 2XL.
✔️ Sesuai dipakai utk majlis keraian, pergi kerja, kelas dan pakai secara harian. Sgt jimat dan praktikal kan? ✔️ Cutting baju kurung yg loose, tiada dat. Tak ketat bahagian pinggul.
✔️ Cutting kain Mermaid straight. Tak ketat di bahagian lutut,peha @ betis.
✔️ Bahagian pinggang kain half  getah.
✔️ Dibahagian bahu, ada span.
✔️ Bahagian tangan yg loose biasa inshaallah mudah utk ambil wuduk.
✔️ 8 pilihan warna yang demand :
.
.
💕Black
💕Emerald green
💕Dusty pink
💕Cadbury
💕Grey
💕Khakis
💕Navy Blue
💕Maroon
.
.
HARGA ASAL:
1HELAI : RM129
.
HARGA PROMOSI:
1HELAI : RM100
.
POSTAGE:
📮RM8SM
📮RM12SS
.
.
WHATSAPP | TELEGRAM
📲011-21157525
📲011-21157525
📲011-21157525
.
.
.
#yearendsale #clearancestock #warehousesale #jubahmurah #blousemurah  #longtopmurah #review #bangi #blouse #detoks #bangisentral #bawalmurah #bawal #tudung #blousewanita #igshop #igshopmurah #bajuraya #skirt #pantsmurah #sayajualblouse #blousewanita #shahalam #ukm #uitm #nursingblouse #bazaarpaknil #sayajual #instafamous #terapiinstagram
KURUNG BASIC ASIAH . . ✔️ Material : High Quality Como Crepe. ✔️ Serap peluh, Selesa dan Sejuk dipakai. ✔️ Tidak jarang. ✔️ BF & Nursing Friendly. Ada zip sorok dibahagian dada baju kurung. ✔️ Ada poket di bahagian kanan baju. Mudah nk simpan hp, duit kecik dll. ✔️ Size S - 2XL. ✔️ Sesuai dipakai utk majlis keraian, pergi kerja, kelas dan pakai secara harian. Sgt jimat dan praktikal kan? ✔️ Cutting baju kurung yg loose, tiada dat. Tak ketat bahagian pinggul. ✔️ Cutting kain Mermaid straight. Tak ketat di bahagian lutut,peha @ betis. ✔️ Bahagian pinggang kain half getah. ✔️ Dibahagian bahu, ada span. ✔️ Bahagian tangan yg loose biasa inshaallah mudah utk ambil wuduk. ✔️ 8 pilihan warna yang demand : . . 💕Black 💕Emerald green 💕Dusty pink 💕Cadbury 💕Grey 💕Khakis 💕Navy Blue 💕Maroon . . HARGA ASAL: 1HELAI : RM129 . HARGA PROMOSI: 1HELAI : RM100 . POSTAGE: 📮RM8SM 📮RM12SS . . WHATSAPP | TELEGRAM 📲011-21157525 📲011-21157525 📲011-21157525 . . . #yearendsale  #clearancestock  #warehousesale  #jubahmurah  #blousemurah  #longtopmurah  #review  #bangi  #blouse  #detoks  #bangisentral  #bawalmurah  #bawal  #tudung  #blousewanita  #igshop  #igshopmurah  #bajuraya  #skirt  #pantsmurah  #sayajualblouse  #blousewanita  #shahalam  #ukm  #uitm  #nursingblouse  #bazaarpaknil  #sayajual  #instafamous  #terapiinstagram 
Get yours now while stock last!!
only rm29 now!!
whatsapp 0105741534 for purchase
#bawal #bawalchiffonmurah 
#bawalchiffon 
#bawalechantress 
#bawaltashafatnin
Bawal dengan 3 brooch butterfly dan circle, tudung nampak esklusif dan mewah!!! Jom tag kawan-kawan yang suka pakai tudung bawal. Salam ceria...😊💕💕 #bawal
#yearendsale 
#wirdora 
#crystalswarovski 
#brooch
#sitinurhaliza
lBAYANGKAN AWAK2 SEMUA PAKAI BAWAL MACAM NI..NAMPAK AYU JE UOLLS!!KOMPEM RAMAI YG TERPIKAT😍
.
material cotton sejuk je pkai, senang iron, senang bentuk di muka..Haa SENANG BENTUK DIMUKA tu la yg penting kalau pakai bawal kan..hehe..so ape tunggu lg?mai grab lekaih😘
.
🌸Bidang 45
✔ RM10/pc (1-9pcs)
✔ RM8.50/pc (10pcs keatas)
✔ boleh pilih warna
✔price exclude postage
🌸Bidang 60
✔sekodi (RM250/sm , RM260/ss)
✔random color
.
.
Rambang mata nak pilih warna aihhh😍
.
Berminat?
whatsapp 0195040608
whatsapp 0195040608
whatsapp 0195040608
or boleh click wasap link dkt page info keh😉
.
.
#bawalsaudya #bawalsaudyamurah #bawalsaudyaborong #bawalsaudyamalaysia #shawl #bawal #tudung #tudungmurah #bawalmurah #bawalsaudia #shawlbubbleplain #shawlbubbleborong #shawlbubble #shawlheavychiffon #shawlkeknis #shawlkeknisborong #shawlbubblemurah #shawlkeknismurah #shawlmurah
#bawalmalaysia
#bawalsaudiaborong #bawalsaudiamurah
#shawlmalaysia #bawalsaudiaborong #bawalsaudia #tudungraya2017
lBAYANGKAN AWAK2 SEMUA PAKAI BAWAL MACAM NI..NAMPAK AYU JE UOLLS!!KOMPEM RAMAI YG TERPIKAT😍 . material cotton sejuk je pkai, senang iron, senang bentuk di muka..Haa SENANG BENTUK DIMUKA tu la yg penting kalau pakai bawal kan..hehe..so ape tunggu lg?mai grab lekaih😘 . 🌸Bidang 45 ✔ RM10/pc (1-9pcs) ✔ RM8.50/pc (10pcs keatas) ✔ boleh pilih warna ✔price exclude postage 🌸Bidang 60 ✔sekodi (RM250/sm , RM260/ss) ✔random color . . Rambang mata nak pilih warna aihhh😍 . Berminat? whatsapp 0195040608 whatsapp 0195040608 whatsapp 0195040608 or boleh click wasap link dkt page info keh😉 . . #bawalsaudya  #bawalsaudyamurah  #bawalsaudyaborong  #bawalsaudyamalaysia  #shawl  #bawal  #tudung  #tudungmurah  #bawalmurah  #bawalsaudia  #shawlbubbleplain  #shawlbubbleborong  #shawlbubble  #shawlheavychiffon  #shawlkeknis  #shawlkeknisborong  #shawlbubblemurah  #shawlkeknismurah  #shawlmurah  #bawalmalaysia  #bawalsaudiaborong  #bawalsaudiamurah  #shawlmalaysia  #bawalsaudiaborong  #bawalsaudia  #tudungraya2017 
Laparrr sebaik ada 
Shark do do choclate chip cookies
We pack 100g per pkt 
Rm7 
Kalau balang mcm tu 250g 
Kami bg rm15 only 
Beli 500gram 
Percuma 100g

Extra gram lagi tuuuu 
Of coz rangup 
Dah cuba mkn sekali of coz x leh stop 
Blh buat jajan tgh driving klu lapar 
Nonton wayang 
Ataupon waktu boring2 
Kids mmg suke cookies ni 
Ade chips

Terliur ws us 01137059243
COD (Sogo/klcc/nu sentral/mrt/lrt/putraline/sgbesi/hululangat/wangsamaju/bts/utc)

#chocolate 
#biskut 
#biskutchip
#chocolatechipcookies 
#rangup
#kudapan
#delicious
#bawal 
#shawl
#maryk
#sedap
#gebu
#murah
#rangup
#sogo
#midvalley
#kajang
#nanding
#dyxy
#viral
#cookies
#hkl
#hukm

Super delicious
Laparrr sebaik ada Shark do do choclate chip cookies We pack 100g per pkt Rm7 Kalau balang mcm tu 250g Kami bg rm15 only Beli 500gram Percuma 100g Extra gram lagi tuuuu Of coz rangup Dah cuba mkn sekali of coz x leh stop Blh buat jajan tgh driving klu lapar Nonton wayang Ataupon waktu boring2 Kids mmg suke cookies ni Ade chips Terliur ws us 01137059243 COD (Sogo/klcc/nu sentral/mrt/lrt/putraline/sgbesi/hululangat/wangsamaju/bts/utc) #chocolate  #biskut  #biskutchip  #chocolatechipcookies  #rangup  #kudapan  #delicious  #bawal  #shawl  #maryk  #sedap  #gebu  #murah  #rangup  #sogo  #midvalley  #kajang  #nanding  #dyxy  #viral  #cookies  #hkl  #hukm  Super delicious
Bawal Negro!! done restock 🌸 #sellingfast 🌺🌹cepat grab yee... kita jual RM10 je tau!! senang x payah iron.. to #bawallover
easy to wear 😍😄
Bawal Negro ❤️
RM10 each 😊
saiz: Bidang 45👉🏻Tak perlu iron
👉🏻Selesa dipakai
👉🏻Hot item
#bawalnegro #bawal #bawalfringe #yearendsale
Bawal Negro!! done restock 🌸 #sellingfast  🌺🌹cepat grab yee... kita jual RM10 je tau!! senang x payah iron.. to #bawallover  easy to wear 😍😄 Bawal Negro ❤️ RM10 each 😊 saiz: Bidang 45👉🏻Tak perlu iron 👉🏻Selesa dipakai 👉🏻Hot item #bawalnegro  #bawal  #bawalfringe  #yearendsale