an online Instagram web viewer

#bawalexclusive medias

Photos

Khas dedikasi Kekaboo buat warga hawa negeri Perak... Kekaboo Perak... rm25 exclude postage

www.wasap.my/60179871096

#kekaboolovers #bawalexclusive #bawal #bawallovers #perak #perakdarulridzuan #wanitaperak #perakian #perakende #perakfa
Tq na shopping crown/tiara dgn @afrahexclusive ... moga selamat sampai hendaknya... jgn lupa ya share & tag @afrahexclusive  jika dah receive nanti😘
.
.
. 
#syukurselalu #kongsirezeki #teamafrahowsen
.
.
.
Wanna be AFRAHPRINCESS?.. Let's grab your special #crown from AFRAH
.
.
"Because You Are Princess"
.
.
FOLLOW IG KAMI UTK UPDATE TERKINI :
.
Lihat IG Official : @afrahexclusive
Lihat IG Catalogue : @afrah.catalogue
Lihat IG Testimoni : @afrah.princess
Facebook Page : afrah exclusive - crown pengantin
.
.

#afrahexclusive #afrahcrown #afrahbridalsaccessories  #crownpengantin #crownpengantinmurah #crownnikah #sewacrown  #crownkawin  #bridecrown #tiaratunang #crowntunang #veilmurahmalaysia #crownpengantinmalaysia  #crownmurah #bawalexclusive #terapiinstagram  #crowncantikmurah #tiarapengantinmurah #bajukawin #veilpengantin  #pelaminmurah #freshflowermurah #bungatanganpengantin #headbandmurah #headchainmurah #crownmalaysia
Tq na shopping crown/tiara dgn @afrahexclusive ... moga selamat sampai hendaknya... jgn lupa ya share & tag @afrahexclusive jika dah receive nanti😘 . . . #syukurselalu  #kongsirezeki  #teamafrahowsen  . . . Wanna be AFRAHPRINCESS?.. Let's grab your special #crown  from AFRAH . . "Because You Are Princess" . . FOLLOW IG KAMI UTK UPDATE TERKINI : . Lihat IG Official : @afrahexclusive Lihat IG Catalogue : @afrah.catalogue Lihat IG Testimoni : @afrah.princess Facebook Page : afrah exclusive - crown pengantin . . #afrahexclusive  #afrahcrown  #afrahbridalsaccessories  #crownpengantin  #crownpengantinmurah  #crownnikah  #sewacrown  #crownkawin  #bridecrown  #tiaratunang  #crowntunang  #veilmurahmalaysia  #crownpengantinmalaysia  #crownmurah  #bawalexclusive  #terapiinstagram  #crowncantikmurah  #tiarapengantinmurah  #bajukawin  #veilpengantin  #pelaminmurah  #freshflowermurah  #bungatanganpengantin  #headbandmurah  #headchainmurah  #crownmalaysia 
Haii u olls😊

Morning to afternoon😄
Alhamdulillah...rezki Allah beri...hasil usaha Team AFRAH EXCLUSIVE😉 .

Harini kita open PRE ORDER, READY STOCK pon ada tau. Cepat pm akak laju²😄

www.whatsapp my/60196210427 . . "Because You Are Princess" .

#afrahexclusive #afrahcrown #afrahbridalsaccessories #crownpengantin #crownpengantinmurah #crownnikah #sewacrown #aksesoripengantin #crownkawin #bridecrown #tiaratunang #crowntunang #veilmurahmalaysia #crownpengantinmalaysia #pengantinmalaysia #crownmurah #bawalexclusive #terapiinstagram #crowncantik #crowncantikmurah #tiarapengantinmurah #bajukawin #veilpengantin #pelaminmurah #freshflowermurah #bungatanganpengantin #headbandmurah #headchainmurah #crownprincess
Haii u olls😊 Morning to afternoon😄 Alhamdulillah...rezki Allah beri...hasil usaha Team AFRAH EXCLUSIVE😉 . Harini kita open PRE ORDER, READY STOCK pon ada tau. Cepat pm akak laju²😄 www.whatsapp my/60196210427 . . "Because You Are Princess" . #afrahexclusive  #afrahcrown  #afrahbridalsaccessories  #crownpengantin  #crownpengantinmurah  #crownnikah  #sewacrown  #aksesoripengantin  #crownkawin  #bridecrown  #tiaratunang  #crowntunang  #veilmurahmalaysia  #crownpengantinmalaysia  #pengantinmalaysia  #crownmurah  #bawalexclusive  #terapiinstagram  #crowncantik  #crowncantikmurah  #tiarapengantinmurah  #bajukawin  #veilpengantin  #pelaminmurah  #freshflowermurah  #bungatanganpengantin  #headbandmurah  #headchainmurah  #crownprincess 
[Cer Play Video] BAWAL HAURA
.
Mudah terbentuk di muka tao. Hanya RM49 sehelai. Promo 2 helai RM90 exc postage.
.
How to order?
Klik link whatsapp pada bio.
.
http://www.wasap.my/60133007519
http://www.wasap.my/60133007519
http://www.wasap.my/60133007519
[Cer Play Video] BAWAL HAURA . Mudah terbentuk di muka tao. Hanya RM49 sehelai. Promo 2 helai RM90 exc postage. . How to order? Klik link whatsapp pada bio. . http://www.wasap.my/60133007519 http://www.wasap.my/60133007519 http://www.wasap.my/60133007519
RESTOCKKK‼️‼️ 16 COLOURS AVAILABLE .
BUNGA SCARF 🌸
.
Price : RM 22 exclude postage
.
Whatsapp : 0111-9400510
.
Material: premium cotton miyuki (airis premium)
.
Meh pm lekaih sebelum habis 🤗
#bawalbunga #bungascarf #sayajualtudung #tudungmurah #bawalairis #bawalexclusive #kotabharu #koklanas #umk #umkpc #uitm #pkb
[Play video] LISA SEMI INSTANT
.
🍏Material cotton
🍏100% opaque
🍏Travel friendly
🍏Minimal ironing
🍏Can style more than 1 style
🍏Loose style
🍏RM49
🍏promo 2 RM90 exc postage
.
How to order?
Whatsapp 013-3007519
Whatsapp 013-3007519
Whatsapp 013-3007519
[Play video] LISA SEMI INSTANT . 🍏Material cotton 🍏100% opaque 🍏Travel friendly 🍏Minimal ironing 🍏Can style more than 1 style 🍏Loose style 🍏RM49 🍏promo 2 RM90 exc postage . How to order? Whatsapp 013-3007519 Whatsapp 013-3007519 Whatsapp 013-3007519
[Play video] PRINTED BAWAL❤️
.
Kalau boleh hari hari nak pakai bawal ni tao. Sebab mudah sgt, xpayah gosok pun boleyy.
.
Lagi best....sebab ada promo 2 HELAI RM110 je sis.
.
So jom jom terus whatsapp ke 013-3007519
[Play video] PRINTED BAWAL❤️ . Kalau boleh hari hari nak pakai bawal ni tao. Sebab mudah sgt, xpayah gosok pun boleyy. . Lagi best....sebab ada promo 2 HELAI RM110 je sis. . So jom jom terus whatsapp ke 013-3007519
Sampai bila nak berduka lara bila tudung kesayangan dah rosak? Bertukarlah kepada PIN KEPIT !! Masalah dengan tudung pasti akan terjadi jika menggunakan pin jarum biasa, NAMUN DENGAN PIN KEPIT SEMUA ITU TIDAK SESEKALI AKAN TERJADI ... PIN INI TIDAK MENGGUNAKAN PIN JARUM & CARA MEMAKAINYA HANYA PERLU KEPIT TUDUNG DIBAHAGIAN BAWAH DAGU... Dengan ini, ia MENJAMIN KUALITI SEMUA JENIS TUDUNG UOLLS dalam jangka masa yang lama !! Jangan lepaskan peluang keemasan untuk dapatkannya !! Stok Terhad !! #ttcseller #ttcmembers #tudungturkimalaysia #tudungturkicollection #broochmagnetturki #magnetbrooch #pinkepitmalaysia #pinkepitturki #pinkepit #magpin #magpins #magnetpin #magnetbroochturki #merdekasale #merdekasale2017 #jualanmerdeka #borongpinkepit
#supplierpinkepitturki
#neelofarhijab #bawalexclusive #takkanrosakkantudung #kedaiturki #madeinturkey #produkturki #malaysia #bbbangi #putrajaya #kualalumpur #seksyen7 #shahalam
Sampai bila nak berduka lara bila tudung kesayangan dah rosak? Bertukarlah kepada PIN KEPIT !! Masalah dengan tudung pasti akan terjadi jika menggunakan pin jarum biasa, NAMUN DENGAN PIN KEPIT SEMUA ITU TIDAK SESEKALI AKAN TERJADI ... PIN INI TIDAK MENGGUNAKAN PIN JARUM & CARA MEMAKAINYA HANYA PERLU KEPIT TUDUNG DIBAHAGIAN BAWAH DAGU... Dengan ini, ia MENJAMIN KUALITI SEMUA JENIS TUDUNG UOLLS dalam jangka masa yang lama !! Jangan lepaskan peluang keemasan untuk dapatkannya !! Stok Terhad !! #ttcseller  #ttcmembers  #tudungturkimalaysia  #tudungturkicollection  #broochmagnetturki  #magnetbrooch  #pinkepitmalaysia  #pinkepitturki  #pinkepit  #magpin  #magpins  #magnetpin  #magnetbroochturki  #merdekasale  #merdekasale2017  #jualanmerdeka  #borongpinkepit  #supplierpinkepitturki  #neelofarhijab  #bawalexclusive  #takkanrosakkantudung  #kedaiturki  #madeinturkey  #produkturki  #malaysia  #bbbangi  #putrajaya  #kualalumpur  #seksyen7  #shahalam 
🌼BAWAL LILIT CORAL REEF 🌼 ✔kain cantik ,selesa dipakai, mudah terbentuk ( material cotton voile japan) ✔harga berbaloi ( kualiti setanding bawal ratusan harga) ✔jahitan claim tepi kemas
✔batu susah tanggal
✔batu merelip ( batu DMC ) 
Berminat?? klik link
http://www.wasap.my/601132595207

#bawalmurah #bawaldiamond #bawalliplap #bawalexclusive #bawalbatu2 #bawaltabur #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawallovers #bawalmudahbentuk #bawalmanik #bawaldesuria #baazaronline #baazarpaknil #tudungmurahmalaysia #bawalmiyuki #materialcottonvoilejapan #DMCoriginal #bawalviral #bawalcantik #bawaltaburtabur #bawalmurahkelantan
🌼BAWAL LILIT CORAL REEF 🌼 ✔kain cantik ,selesa dipakai, mudah terbentuk ( material cotton voile japan) ✔harga berbaloi ( kualiti setanding bawal ratusan harga) ✔jahitan claim tepi kemas ✔batu susah tanggal ✔batu merelip ( batu DMC ) Berminat?? klik link http://www.wasap.my/601132595207 #bawalmurah  #bawaldiamond  #bawalliplap  #bawalexclusive  #bawalbatu2  #bawaltabur  #bawalbidang45  #bawalbidang50  #bawallovers  #bawalmudahbentuk  #bawalmanik  #bawaldesuria  #baazaronline  #baazarpaknil  #tudungmurahmalaysia  #bawalmiyuki  #materialcottonvoilejapan  #DMCoriginal  #bawalviral  #bawalcantik  #bawaltaburtabur  #bawalmurahkelantan 
🌟Bawal exclusive . 👉👉Price:RM13
👉Bidang:45
👉Material: heavy chiffon
👉Jahitan:baby seam .
💕💕Sangat senang bentuk
💕Kalau dah beli mesti nak lagi 💕Kalau beli banyak dapat harga murah ye
💕Sapa cepat dia dapat sebab sangat terhad

W/s:0142364321

#bawalmurah #bawalchiffon #bawallabuh #bawalexclusive
🌟Bawal exclusive . 👉👉Price:RM13 👉Bidang:45 👉Material: heavy chiffon 👉Jahitan:baby seam . 💕💕Sangat senang bentuk 💕Kalau dah beli mesti nak lagi 💕Kalau beli banyak dapat harga murah ye 💕Sapa cepat dia dapat sebab sangat terhad W/s:0142364321 #bawalmurah  #bawalchiffon  #bawallabuh  #bawalexclusive 
🌟Bawal exclusive . 👉👉Price:RM13
👉Bidang:45
👉Material: heavy chiffon
👉Jahitan:baby seam .
💕💕Sangat senang bentuk
💕Kalau dah beli mesti nak lagi 💕Kalau beli banyak dapat harga murah ye
💕Sapa cepat dia dapat sebab sangat terhad

W/s:0142364321

#bawalmurah #bawalchiffon #bawallabuh #bawalexclusive
🌟Bawal exclusive . 👉👉Price:RM13 👉Bidang:45 👉Material: heavy chiffon 👉Jahitan:baby seam . 💕💕Sangat senang bentuk 💕Kalau dah beli mesti nak lagi 💕Kalau beli banyak dapat harga murah ye 💕Sapa cepat dia dapat sebab sangat terhad W/s:0142364321 #bawalmurah  #bawalchiffon  #bawallabuh  #bawalexclusive 
🌟Bawal exclusive . 👉👉Price:RM13
👉Bidang:45
👉Material: heavy chiffon
👉Jahitan:baby seam . 💕💕Sangat senang bentuk
💕Kalau dah beli mesti nak lagi 💕Kalau beli banyak dapat harga murah ye
💕Sapa cepat dia dapat sebab sangat terhad

W/s:0142364321

#bawalmurah #bawalchiffon #bawallabuh #bawalexclusive
🌟Bawal exclusive . 👉👉Price:RM13 👉Bidang:45 👉Material: heavy chiffon 👉Jahitan:baby seam . 💕💕Sangat senang bentuk 💕Kalau dah beli mesti nak lagi 💕Kalau beli banyak dapat harga murah ye 💕Sapa cepat dia dapat sebab sangat terhad W/s:0142364321 #bawalmurah  #bawalchiffon  #bawallabuh  #bawalexclusive 
Mahkota Abraj
RM 480.00 📲 019 9318058 / 017 9702039
📮 Postage RM 8 / SS RM 10

#byqissbawalexclusive 
#bawalexclusive 
#bawalexclusivekuantan
Mahkota Abraj
RM 480.00 📲017 9702039 / 019 9318058
📮 Postage RM 8 / SS RM10

#byqissbawalexclusive 
#bawalexclusive 
#bawalexclusivekuantan
Mahkota Abraj
RM 480.00 📲 017 9702039 / 019 9318058
📮 Postage RM 8 /SS RM 10

#byqissbawalexclusive
#bawalexclusive 
#bawalexclusivekuantan
Mahkota Bartha AB
RM 390.00 📲017 9702039 / 019 9318058
📮 Postage RM 8 / SS RM 10

#byqissbawalexclusive 
#bawalexclusive 
#bawalexclusivelover 
#bawalexclusivekuantan
Mahkota Bartha AB
RM 390.00 📲017 9702039 / 019 9318058
📮 Postage RM 8 / SS RM 10

#byqissbawalexclusive 
#bawalexclusive
#bawalexclusivekuantan
Mahkota Bartha AB
RM 390.00 📲017 9702039 / 019 9318058
📮 Postage RM 8 / SS RM 10

#byqissbawalexclusive
#bawalexclusive 
#bawalexclusivekuantan
Focus on the good..#byqisslover
Start Monday with positive mind ☘

#byqissbawalexclusive 
#bawalexclusive 
#bawalexclusivekuantan
Your dreams may be big so achieve them, 
Your smiles are great stay happy a while 
You have the power to change in you 
You have the power to the new 
Just be as you are! Happy Monday everyone!!
#motivationalquotes .
Shawl Bawal Butterfly masih ada stock...jom dapatkan...
.
.
Pembelian boleh dibuat secara online atau walkin di galeri seperti dibawah. .
.
1. Pembelian online melalui whats app 0172223921 😘
.
2. Pembelian secara walkin di Butik @asgalleria.by.bawalexclusive , Kelantan
.
3.Pembelian secara walk-in di Butik @mahkotagallerybybawalexclusive di Sabah
.
.
4. Pembelian secara walk-in di Butik @inspirasijamha_bawalexclusive di Terengganu.
.
.
#annengasri #annengasribybawalexclusive
#nchantedbyannengasri #premiumshawl #wideshawl #laceshawl #limitededition #lightneasy #shawlmalaysia #bawalexclusive #swarovski #shawlbawal #bawalbutterfly
Your dreams may be big so achieve them, Your smiles are great stay happy a while You have the power to change in you You have the power to the new Just be as you are! Happy Monday everyone!! #motivationalquotes  . Shawl Bawal Butterfly masih ada stock...jom dapatkan... . . Pembelian boleh dibuat secara online atau walkin di galeri seperti dibawah. . . 1. Pembelian online melalui whats app 0172223921 😘 . 2. Pembelian secara walkin di Butik @asgalleria.by.bawalexclusive , Kelantan . 3.Pembelian secara walk-in di Butik @mahkotagallerybybawalexclusive di Sabah . . 4. Pembelian secara walk-in di Butik @inspirasijamha_bawalexclusive di Terengganu. . . #annengasri  #annengasribybawalexclusive  #nchantedbyannengasri  #premiumshawl  #wideshawl  #laceshawl  #limitededition  #lightneasy  #shawlmalaysia  #bawalexclusive  #swarovski  #shawlbawal  #bawalbutterfly 
Design paling simple dan laku keras 😍
-
-
Korang boleh request warna tau , kita ade 70lebih warna menarik -
-
#bawalexclusive #bawalmurah #bawalmanik #bawalvoile
💋BAWAL BERLIAN LEBAH💋

Material - airis premium-cotton miyuki
- bidang 45
- batu- 90% copy swarvoski

Oder/pertanyaan wasap.my/60199243353

Thank you very much.

#bawallovers #bawalterkini #bawaldiamond #bawaltabur #bawalberlian #bawalmanik #bawalborong #bawalmurah #bawalviral #bawalsquare #bawalbeads #bawalairis #bawalplain #bawalasli #bawalcotton #bawalexclusive #scarffco #teamairin
Ramai orang diabetes selalu buat false start ttg perkara ini:
.
📌 Tidak meletakkan protein dalam meal.
📌Tidak breakfast.
📌Menganggap makanan bebas lemak adalah terbaik.
📌Sarapan yang tidak ada serat.
📌kopi menu sebagai sarapan.
.
Tagged rakan anda Yang mempunyai diabetes.
.
Follow 2nd ig @befit_ahmad.mizah2 utk perkongsian menu sihat
.
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
Coach Ahmad +0124830348
Coach Mizah +0137975813
.
#seluarbesar #zalora #tipsdiet #tipskurus #plussize #shawl #kebayaraya #tipssihat #makansihat #jamu #makansihat #jomsihat #sayanakkurus #cabaranturunberatbadan #sizebesar #turun5kgsebulan #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #rapi #jomkurus #gemuk #bajubesar #nealofarhijab #bisikpadalangit
Ramai orang diabetes selalu buat false start ttg perkara ini: . 📌 Tidak meletakkan protein dalam meal. 📌Tidak breakfast. 📌Menganggap makanan bebas lemak adalah terbaik. 📌Sarapan yang tidak ada serat. 📌kopi menu sebagai sarapan. . Tagged rakan anda Yang mempunyai diabetes. . Follow 2nd ig @befit_ahmad.mizah2 utk perkongsian menu sihat . #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  . Coach Ahmad +0124830348 Coach Mizah +0137975813 . #seluarbesar  #zalora  #tipsdiet  #tipskurus  #plussize  #shawl  #kebayaraya  #tipssihat  #makansihat  #jamu  #makansihat  #jomsihat  #sayanakkurus  #cabaranturunberatbadan  #sizebesar  #turun5kgsebulan  #dietseimbang  #eathealthy  #bawalexclusive  #kurussihat  #rapi  #jomkurus  #gemuk  #bajubesar  #nealofarhijab  #bisikpadalangit 
Masa yang terbaik adalah masa yang beri kesan pada kita. Ada kebaikannya untuk setiap masa ni, ianya bergantung pada kita.
.
Contoh..
Ramai orang pilih untuk bersenam waktu awal pagi. Sebab waktu ni boleh fokus tiada gangguan. Rasa sangat puas dan gembira berjaya buat sesuatu yang baik untuk diri sendiri seawal pagi. .
Ada yang pilih untuk bersenam waktu petang lepas habis tugas atau waktu malam. Boleh juga...jika itu boleh buat kita consistent istikhamah. Kuncinya...istikhamah
.
Waktu bila anda suka bersenam? #coachlinda prefer exercise waktu pagi sebab boleh release happy hormone awal, happy sepanjang hari😊💃💃💃
Cuba KOMEN kat bawah👇👇
.
#turunberatdarirumah
Coach Linda +60196170513
.
#coachlinda #weightlosscoach #tipskurus #tipsdiet #tipssihat #caradiet #jk1m #coachkurus #coachturunberat #fatahamin #jubahbesar #instaseleb #neelofahijab #dietatkin #butikpengantin #bajubaby #fazura #fashionvalet #zalora #resepisihat #jomkurus1malaysia #seluarbesar #dietseimbang #rapi #bawalexclusive #gengkakimakan #resepikekgebu
Masa yang terbaik adalah masa yang beri kesan pada kita. Ada kebaikannya untuk setiap masa ni, ianya bergantung pada kita. . Contoh.. Ramai orang pilih untuk bersenam waktu awal pagi. Sebab waktu ni boleh fokus tiada gangguan. Rasa sangat puas dan gembira berjaya buat sesuatu yang baik untuk diri sendiri seawal pagi. . Ada yang pilih untuk bersenam waktu petang lepas habis tugas atau waktu malam. Boleh juga...jika itu boleh buat kita consistent istikhamah. Kuncinya...istikhamah . Waktu bila anda suka bersenam? #coachlinda  prefer exercise waktu pagi sebab boleh release happy hormone awal, happy sepanjang hari😊💃💃💃 Cuba KOMEN kat bawah👇👇 . #turunberatdarirumah  Coach Linda +60196170513 . #coachlinda  #weightlosscoach  #tipskurus  #tipsdiet  #tipssihat  #caradiet  #jk1m  #coachkurus  #coachturunberat  #fatahamin  #jubahbesar  #instaseleb  #neelofahijab  #dietatkin  #butikpengantin  #bajubaby  #fazura  #fashionvalet  #zalora  #resepisihat  #jomkurus1malaysia  #seluarbesar  #dietseimbang  #rapi  #bawalexclusive  #gengkakimakan  #resepikekgebu 
”Sesungguhnya jika kamu bersyukur, niscaya Aku akan menambah nikmat kepadamu, tetapi jika kamu mengingkari (nikmat-Ku),maka pasti azab-Ku sangat berat.”(QS.ibrahim [14]: 7)
.
Assalamualaikum selamat pagi
Happy Monday guys....
.
#turunberatdarirumah
Coach Linda +60196170513
.
#coachlinda #weightlosscoach #tipskurus #tipsdiet #tipssihat #caradiet #jk1m #coachkurus #coachturunberat #fatahamin #jubahbesar #instaseleb #neelofahijab #dietatkin #butikpengantin #bajubaby #fazura #fashionvalet #zalora #resepisihat #jomkurus1malaysia #seluarbesar #dietseimbang #rapi #bawalexclusive #gengkakimakan #resepikekgebu
”Sesungguhnya jika kamu bersyukur, niscaya Aku akan menambah nikmat kepadamu, tetapi jika kamu mengingkari (nikmat-Ku),maka pasti azab-Ku sangat berat.”(QS.ibrahim [14]: 7) . Assalamualaikum selamat pagi Happy Monday guys.... . #turunberatdarirumah  Coach Linda +60196170513 . #coachlinda  #weightlosscoach  #tipskurus  #tipsdiet  #tipssihat  #caradiet  #jk1m  #coachkurus  #coachturunberat  #fatahamin  #jubahbesar  #instaseleb  #neelofahijab  #dietatkin  #butikpengantin  #bajubaby  #fazura  #fashionvalet  #zalora  #resepisihat  #jomkurus1malaysia  #seluarbesar  #dietseimbang  #rapi  #bawalexclusive  #gengkakimakan  #resepikekgebu 
#Repost @thelabboutique with @repostapp
・・・
Promosi Sampai 30/10/18
Beli 1 skinnyteatox @ skinnylegstea RM36/each ‼️
.
.
.
Mahu beli secara online?
1) Printscreen gambar product
2)Sertakan nama, alamat & no hp
3)Whatsapp ke 011-36453604
.
walk in butik @thelabboutique Seksyen 7 Shah Alam sebelah Gulatis
. .
Promo Valid Until 30 October 2017. .
Free Booster Tea .
.
#naelofarhijab  #tudung #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #eathealthy #dietseimbang #turun5kgsebulan #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #jamu #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #teatox #legstea
. .
#Repost  @thelabboutique with @repostapp ・・・ Promosi Sampai 30/10/18 Beli 1 skinnyteatox @ skinnylegstea RM36/each ‼️ . . . Mahu beli secara online? 1) Printscreen gambar product 2)Sertakan nama, alamat & no hp 3)Whatsapp ke 011-36453604 . walk in butik @thelabboutique Seksyen 7 Shah Alam sebelah Gulatis . . Promo Valid Until 30 October 2017. . Free Booster Tea . . #naelofarhijab  #tudung  #bajubesar  #rapi  #kurus  #gemuk  #jomkurus  #kurusdarirumah  #kurussihat  #hijab  #bawalexclusive  #eathealthy  #dietseimbang  #turun5kgsebulan  #sizebesar  #cabaranturunberatbadan  #sayanakkurus  #jomsihat  #makansihat  #jamu  #kurusdaripejabat  #tipssihat  #kebayaraya  #shawl  #plussize  #tipskurus  #tipsdiet  #teatox  #legstea  . .
Uols nak tau tak berapa mg Vit C dalam setiap sachet Luff Skin Booster ??
.
1 sachet ➡ 1000mg
Ada 15 sachet x 1000 mg = 15000 mg sekotak
.
Eh banyak tau 1000mg se sachet 😱 , dihasilkan dari serbuk Vitamin C TULEN gred yg berkualiti tinggi 👏
Kesan Lebih cepat , lebih selamat 👍👍
.
.
http://www.wasap.my/60139610009
.
.
#LuffiyaSkincare
#LuffSkinBooster
#LuffiyaSkincarePontian
#LuffiyaSkincarePontianJohor
#StokisLuffiyaSkincarePontianJohor
#SkincareNo1
#KkmProduct
#TrustedSeller #Eylegacy
#Foundation2In1 #Scrubibukunyit #Harumcateliya #Perfumemissv
#BawalManikMerelipss #BawalExclusive #BawalAiris
Uols nak tau tak berapa mg Vit C dalam setiap sachet Luff Skin Booster ?? . 1 sachet ➡ 1000mg Ada 15 sachet x 1000 mg = 15000 mg sekotak . Eh banyak tau 1000mg se sachet 😱 , dihasilkan dari serbuk Vitamin C TULEN gred yg berkualiti tinggi 👏 Kesan Lebih cepat , lebih selamat 👍👍 . . http://www.wasap.my/60139610009 . . #LuffiyaSkincare  #LuffSkinBooster  #LuffiyaSkincarePontian  #LuffiyaSkincarePontianJohor  #StokisLuffiyaSkincarePontianJohor  #SkincareNo1  #KkmProduct  #TrustedSeller  #Eylegacy  #Foundation2In1  #Scrubibukunyit  #Harumcateliya  #Perfumemissv  #BawalManikMerelipss  #BawalExclusive  #BawalAiris 
terima kasih pengantin gojes @ashuraizwani ... selamat menjadi bidadari dunia dan akhirat... 😘 awk cantik sgt... .
.
tq sudi gayakan crown drpd @afrahexclusive ... muahh cikit 😘
.
.
FOLLOW IG KAMI UTK UPDATE TERKINI :
.
Lihat IG Official : @afrahexclusive
Lihat IG Catalogue : @afrah.catalogue
Lihat IG Testimoni : @afrah.princess
Facebook Page : afrah exclusive - crown pengantin
.
.
#afrahexclusive #afrahcrown  #crownpengantin #crownpengantinmurah #crownnikah #sewacrown  #crownkawin #crowntunang #veilmurahmalaysia #crownpengantinmalaysia  #crownmurah #bawalexclusive #terapiinstagram  #crowncantikmurah #tiarapengantinmurah #bajukawin #veilpengantin  #pakejkahwin #freshflowermurah #bungatanganpengantin #headbandmurah #headchainmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #muakedah #kekpengantin
terima kasih pengantin gojes @ashuraizwani ... selamat menjadi bidadari dunia dan akhirat... 😘 awk cantik sgt... . . tq sudi gayakan crown drpd @afrahexclusive ... muahh cikit 😘 . . FOLLOW IG KAMI UTK UPDATE TERKINI : . Lihat IG Official : @afrahexclusive Lihat IG Catalogue : @afrah.catalogue Lihat IG Testimoni : @afrah.princess Facebook Page : afrah exclusive - crown pengantin . . #afrahexclusive  #afrahcrown  #crownpengantin  #crownpengantinmurah  #crownnikah  #sewacrown  #crownkawin  #crowntunang  #veilmurahmalaysia  #crownpengantinmalaysia  #crownmurah  #bawalexclusive  #terapiinstagram  #crowncantikmurah  #tiarapengantinmurah  #bajukawin  #veilpengantin  #pakejkahwin  #freshflowermurah  #bungatanganpengantin  #headbandmurah  #headchainmurah  #doorgiftkahwin  #doorgiftmurah  #muakedah  #kekpengantin 
DESIGN YANG LETOPS KEBABOMM ! 
KORANG NAK WARNA APE DESIGN APE BOLEH REQUEST YE
*material airis premium miyuki cenggini 👍👍 mcm bawal exclusive uolss 🙊🙈 #bawalovers #bawalekslusifmurah #bawaltabur #bawalberlian #bawalpepatung #bawalcrown #bawalekslusifpreloved #bawalpreloved #bawalmurahmalaysia #bawalmurah #bawalcotton #bawalplain
#bawalairis #bawalexclusive #bawalexclusiveinspired #bawalexclusivepreloved #bawalexclusivelover #bawalmaniktabur #bawalmanik #bawaltabur #bawalasli #bawalairispremiumiyuki
DESIGN YANG LETOPS KEBABOMM ! KORANG NAK WARNA APE DESIGN APE BOLEH REQUEST YE *material airis premium miyuki cenggini 👍👍 mcm bawal exclusive uolss 🙊🙈 #bawalovers  #bawalekslusifmurah  #bawaltabur  #bawalberlian  #bawalpepatung  #bawalcrown  #bawalekslusifpreloved  #bawalpreloved  #bawalmurahmalaysia  #bawalmurah  #bawalcotton  #bawalplain  #bawalairis  #bawalexclusive  #bawalexclusiveinspired  #bawalexclusivepreloved  #bawalexclusivelover  #bawalmaniktabur  #bawalmanik  #bawaltabur  #bawalasli  #bawalairispremiumiyuki 
DESIGN YANG LETOPS KEBABOMM ! 
KORANG NAK WARNA APE DESIGN APE BOLEH REQUEST YE
*material airis premium miyuki cenggini 👍👍 mcm bawal exclusive uolss 🙊🙈 #bawalovers #bawalekslusifmurah #bawaltabur #bawalberlian #bawalpepatung #bawalcrown #bawalekslusifpreloved #bawalpreloved #bawalmurahmalaysia #bawalmurah #bawalcotton #bawalplain
#bawalairis #bawalexclusive #bawalexclusiveinspired #bawalexclusivepreloved #bawalexclusivelover #bawalmaniktabur #bawalmanik #bawaltabur #bawalasli #bawalairispremiumiyuki
DESIGN YANG LETOPS KEBABOMM ! KORANG NAK WARNA APE DESIGN APE BOLEH REQUEST YE *material airis premium miyuki cenggini 👍👍 mcm bawal exclusive uolss 🙊🙈 #bawalovers  #bawalekslusifmurah  #bawaltabur  #bawalberlian  #bawalpepatung  #bawalcrown  #bawalekslusifpreloved  #bawalpreloved  #bawalmurahmalaysia  #bawalmurah  #bawalcotton  #bawalplain  #bawalairis  #bawalexclusive  #bawalexclusiveinspired  #bawalexclusivepreloved  #bawalexclusivelover  #bawalmaniktabur  #bawalmanik  #bawaltabur  #bawalasli  #bawalairispremiumiyuki 
DESIGN YANG LETOPS KEBABOMM ! 
KORANG NAK WARNA APE DESIGN APE BOLEH REQUEST YE
*material airis premium miyuki cenggini 👍👍 mcm bawal exclusive uolss 🙊🙈 #bawalovers #bawalekslusifmurah #bawaltabur #bawalberlian #bawalpepatung #bawalcrown #bawalekslusifpreloved #bawalpreloved #bawalmurahmalaysia #bawalmurah #bawalcotton #bawalplain
#bawalairis #bawalexclusive #bawalexclusiveinspired #bawalexclusivepreloved #bawalexclusivelover #bawalmaniktabur #bawalmanik #bawaltabur #bawalasli #bawalairispremiumiyuki
DESIGN YANG LETOPS KEBABOMM ! KORANG NAK WARNA APE DESIGN APE BOLEH REQUEST YE *material airis premium miyuki cenggini 👍👍 mcm bawal exclusive uolss 🙊🙈 #bawalovers  #bawalekslusifmurah  #bawaltabur  #bawalberlian  #bawalpepatung  #bawalcrown  #bawalekslusifpreloved  #bawalpreloved  #bawalmurahmalaysia  #bawalmurah  #bawalcotton  #bawalplain  #bawalairis  #bawalexclusive  #bawalexclusiveinspired  #bawalexclusivepreloved  #bawalexclusivelover  #bawalmaniktabur  #bawalmanik  #bawaltabur  #bawalasli  #bawalairispremiumiyuki 
🎁BIRTHDAY PROMOTION🎁
Seperti yang K. Shell janjikan, ni semua tudung readystock yang ada dalam koleksi K. Shell. .
Syg2 pilih dulu yang mana nak,  habaq kat K. Shell, baru tau berapa harganya. Setiap tudung beza harga dia tau.
.
Bermula serendah RM22.00 - RM30.00 (tak termasuk postage) .
🌸Postage RM5.00 sahaja
🌸Free gift dengan setiap pembelian
(Dengan syarat nilai pembelian RM50.00 dan ke atas tak termasuk postage naaaa 😉😉)
.
Wassap K. Shell laju2 bila ada yang berkenan
📲📲 019-9398084
📲📲 019-9398084
📲📲 019-9398084
.
#kekaboolovers #tudung #muslimah #bawal #bawallovers #tudungkekaboo #bawalexclusive #bawal45 #bawalvoile #bazaarpaknil #onlinesale #sayapakaikekaboo #kekaboo #bawalkekaboo #shawl #shawlinstant #arianilovers #bellaammaralovers #ajlovers #aidijumalovers #bawalmurah #freegift
🎁BIRTHDAY PROMOTION🎁 Seperti yang K. Shell janjikan, ni semua tudung readystock yang ada dalam koleksi K. Shell. . Syg2 pilih dulu yang mana nak, habaq kat K. Shell, baru tau berapa harganya. Setiap tudung beza harga dia tau. . Bermula serendah RM22.00 - RM30.00 (tak termasuk postage) . 🌸Postage RM5.00 sahaja 🌸Free gift dengan setiap pembelian (Dengan syarat nilai pembelian RM50.00 dan ke atas tak termasuk postage naaaa 😉😉) . Wassap K. Shell laju2 bila ada yang berkenan 📲📲 019-9398084 📲📲 019-9398084 📲📲 019-9398084 . #kekaboolovers  #tudung  #muslimah  #bawal  #bawallovers  #tudungkekaboo  #bawalexclusive  #bawal45  #bawalvoile  #bazaarpaknil  #onlinesale  #sayapakaikekaboo  #kekaboo  #bawalkekaboo  #shawl  #shawlinstant  #arianilovers  #bellaammaralovers  #ajlovers  #aidijumalovers  #bawalmurah  #freegift 
🎁BIRTHDAY PROMOTION🎁
Seperti yang K. Shell janjikan, ni semua tudung readystock yang ada dalam koleksi K. Shell. .
Syg2 pilih dulu yang mana nak,  habaq kat K. Shell, baru tau berapa harganya. Setiap tudung beza harga dia tau.
.
Bermula serendah RM22.00 - RM30.00 (tak termasuk postage) .
🌸Postage RM5.00 sahaja
🌸Free gift dengan setiap pembelian
(Dengan syarat nilai pembelian RM50.00 dan ke atas tak termasuk postage naaaa 😉😉)
.
Wassap K. Shell laju2 bila ada yang berkenan
📲📲 019-9398084
📲📲 019-9398084
📲📲 019-9398084
.
#kekaboolovers #tudung #muslimah #bawal #bawallovers #tudungkekaboo #bawalexclusive #bawal45 #bawalvoile #bazaarpaknil #onlinesale #sayapakaikekaboo #kekaboo #bawalkekaboo #shawl #shawlinstant #arianilovers #bellaammaralovers #ajlovers #aidijumalovers #bawalmurah #freegift
🎁BIRTHDAY PROMOTION🎁 Seperti yang K. Shell janjikan, ni semua tudung readystock yang ada dalam koleksi K. Shell. . Syg2 pilih dulu yang mana nak, habaq kat K. Shell, baru tau berapa harganya. Setiap tudung beza harga dia tau. . Bermula serendah RM22.00 - RM30.00 (tak termasuk postage) . 🌸Postage RM5.00 sahaja 🌸Free gift dengan setiap pembelian (Dengan syarat nilai pembelian RM50.00 dan ke atas tak termasuk postage naaaa 😉😉) . Wassap K. Shell laju2 bila ada yang berkenan 📲📲 019-9398084 📲📲 019-9398084 📲📲 019-9398084 . #kekaboolovers  #tudung  #muslimah  #bawal  #bawallovers  #tudungkekaboo  #bawalexclusive  #bawal45  #bawalvoile  #bazaarpaknil  #onlinesale  #sayapakaikekaboo  #kekaboo  #bawalkekaboo  #shawl  #shawlinstant  #arianilovers  #bellaammaralovers  #ajlovers  #aidijumalovers  #bawalmurah  #freegift 
🎁BIRTHDAY PROMOTION🎁
Seperti yang K. Shell janjikan, ni semua tudung readystock yang ada dalam koleksi K. Shell. .
Syg2 pilih dulu yang mana nak,  habaq kat K. Shell, baru tau berapa harganya. Setiap tudung beza harga dia tau.
.
Bermula serendah RM22.00 - RM30.00 (tak termasuk postage) .
🌸Postage RM5.00 sahaja
🌸Free gift dengan setiap pembelian
(Dengan syarat nilai pembelian RM50.00 dan ke atas tak termasuk postage naaaa 😉😉)
.
Wassap K. Shell laju2 bila ada yang berkenan
📲📲 019-9398084
📲📲 019-9398084
📲📲 019-9398084
.
#kekaboolovers #tudung #muslimah #bawal #bawallovers #tudungkekaboo #bawalexclusive #bawal45 #bawalvoile #bazaarpaknil #onlinesale #sayapakaikekaboo #kekaboo #bawalkekaboo #shawl #shawlinstant #arianilovers #bellaammaralovers #ajlovers #aidijumalovers #bawalmurah #freegift
🎁BIRTHDAY PROMOTION🎁 Seperti yang K. Shell janjikan, ni semua tudung readystock yang ada dalam koleksi K. Shell. . Syg2 pilih dulu yang mana nak, habaq kat K. Shell, baru tau berapa harganya. Setiap tudung beza harga dia tau. . Bermula serendah RM22.00 - RM30.00 (tak termasuk postage) . 🌸Postage RM5.00 sahaja 🌸Free gift dengan setiap pembelian (Dengan syarat nilai pembelian RM50.00 dan ke atas tak termasuk postage naaaa 😉😉) . Wassap K. Shell laju2 bila ada yang berkenan 📲📲 019-9398084 📲📲 019-9398084 📲📲 019-9398084 . #kekaboolovers  #tudung  #muslimah  #bawal  #bawallovers  #tudungkekaboo  #bawalexclusive  #bawal45  #bawalvoile  #bazaarpaknil  #onlinesale  #sayapakaikekaboo  #kekaboo  #bawalkekaboo  #shawl  #shawlinstant  #arianilovers  #bellaammaralovers  #ajlovers  #aidijumalovers  #bawalmurah  #freegift 
🎁BIRTHDAY PROMOTION🎁
Seperti yang K. Shell janjikan, ni semua tudung readystock yang ada dalam koleksi K. Shell. .
Syg2 pilih dulu yang mana nak,  habaq kat K. Shell, baru tau berapa harganya. Setiap tudung beza harga dia tau.
.
Bermula serendah RM22.00 - RM30.00 (tak termasuk postage) .
🌸Postage RM5.00 sahaja
🌸Free gift dengan setiap pembelian
(Dengan syarat nilai pembelian RM50.00 dan ke atas tak termasuk postage naaaa 😉😉)
.
Wassap K. Shell laju2 bila ada yang berkenan
📲📲 019-9398084
📲📲 019-9398084
📲📲 019-9398084
.
#kekaboolovers #tudung #muslimah #bawal #bawallovers #tudungkekaboo #bawalexclusive #bawal45 #bawalvoile #bazaarpaknil #onlinesale #sayapakaikekaboo #kekaboo #bawalkekaboo #shawl #shawlinstant #arianilovers #bellaammaralovers #ajlovers #aidijumalovers #bawalmurah #freegift
🎁BIRTHDAY PROMOTION🎁 Seperti yang K. Shell janjikan, ni semua tudung readystock yang ada dalam koleksi K. Shell. . Syg2 pilih dulu yang mana nak, habaq kat K. Shell, baru tau berapa harganya. Setiap tudung beza harga dia tau. . Bermula serendah RM22.00 - RM30.00 (tak termasuk postage) . 🌸Postage RM5.00 sahaja 🌸Free gift dengan setiap pembelian (Dengan syarat nilai pembelian RM50.00 dan ke atas tak termasuk postage naaaa 😉😉) . Wassap K. Shell laju2 bila ada yang berkenan 📲📲 019-9398084 📲📲 019-9398084 📲📲 019-9398084 . #kekaboolovers  #tudung  #muslimah  #bawal  #bawallovers  #tudungkekaboo  #bawalexclusive  #bawal45  #bawalvoile  #bazaarpaknil  #onlinesale  #sayapakaikekaboo  #kekaboo  #bawalkekaboo  #shawl  #shawlinstant  #arianilovers  #bellaammaralovers  #ajlovers  #aidijumalovers  #bawalmurah  #freegift 
TIPS PENIAGA YANG BERJAYA
.
.3. Menjual barang berkualiti bagus
.
.Prinsip berikutnya yang diguna pakah oleh Rasulullah SAW dalam berdagang yakni menjaga kualiti barang jualannya. Beliau tidak pernah menjual barang-barang cacat. Sebab itu akan merugikan pembeli dan bisa menjadi dosa bagi si penjual.
.
.Diriwayatkan dari Uqbah bin Amir radhiyallahu ‘anhu, beliau mendengar Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda: Seorang muslim adalah saudara bagi muslim yang lain, tidak halal bagi seorang muslim untuk menjual barang yang ada cacatnya kepada temannya, kecuali jika dia jelaskan. (HR. Ibn Majah)
.
.
#afrahexclusive #afrahcrown #afrahbridalsaccessories #crownpengantin #crownpengantinmurah #crownnikah #sewacrown #aksesoripengantin #crownkawin #bridecrown #tiaratunang #crowntunang #veilmurahmalaysia #crownpengantinmalaysia #pengantinmalaysia #crownmurah #bawalexclusive #terapiinstagram #crowncantik #crowncantikmurah #tiara
TIPS PENIAGA YANG BERJAYA . .3. Menjual barang berkualiti bagus . .Prinsip berikutnya yang diguna pakah oleh Rasulullah SAW dalam berdagang yakni menjaga kualiti barang jualannya. Beliau tidak pernah menjual barang-barang cacat. Sebab itu akan merugikan pembeli dan bisa menjadi dosa bagi si penjual. . .Diriwayatkan dari Uqbah bin Amir radhiyallahu ‘anhu, beliau mendengar Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda: Seorang muslim adalah saudara bagi muslim yang lain, tidak halal bagi seorang muslim untuk menjual barang yang ada cacatnya kepada temannya, kecuali jika dia jelaskan. (HR. Ibn Majah) . . #afrahexclusive  #afrahcrown  #afrahbridalsaccessories  #crownpengantin  #crownpengantinmurah  #crownnikah  #sewacrown  #aksesoripengantin  #crownkawin  #bridecrown  #tiaratunang  #crowntunang  #veilmurahmalaysia  #crownpengantinmalaysia  #pengantinmalaysia  #crownmurah  #bawalexclusive  #terapiinstagram  #crowncantik  #crowncantikmurah  #tiara 
Assalamualaikum & selamat malam.
Maaf.sis baru lepas bercuti di kundasang
Esok sis update color apa yg available utk bawal batu tabur ok.❤️ #bawalbatutabur #bawalairis #bawalexclusive
🌸COMBO SET LE SWAROVSKI Bella Arora
.
.
🌸 ‼️Limited stock‼️ .
.
Combo price: RM70 incl pos sm/ add RM 5 ss
.
.

Saiz: Bidang 45
.
.
Wassap:
http://www.wasap.my/60193584309/mirabelle
.
.
Tudung bawal eksklusif ini diperbuat daripada material customised paris voile yang ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai. Ianya tidak licin sehingga mudwah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda. Tersedia dalam pelbagai warna serta motif yang cantik dan menarik. Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda.
#kekaboolovers 
#bawalexclusive 
#kekaboo
#mirabelle
#mirabellas
#mirabelleagent
#tudung
#KekabooXMirabelle
#agentsahmirabelle
#bawallover
#bawal
🌸COMBO SET LE SWAROVSKI Bella Arora . . 🌸 ‼️Limited stock‼️ . . Combo price: RM70 incl pos sm/ add RM 5 ss . . Saiz: Bidang 45 . . Wassap: http://www.wasap.my/60193584309/mirabelle . . Tudung bawal eksklusif ini diperbuat daripada material customised paris voile yang ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai. Ianya tidak licin sehingga mudwah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda. Tersedia dalam pelbagai warna serta motif yang cantik dan menarik. Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda. #kekaboolovers  #bawalexclusive  #kekaboo  #mirabelle  #mirabellas  #mirabelleagent  #tudung  #KekabooXMirabelle  #agentsahmirabelle  #bawallover  #bawal 
🌸COMBO SET LE SWAROVSKI Bella Arora
.
.
🌸 ‼️Limited stock‼️ .
.
Combo price: RM70 incl pos sm/ add RM 5 ss
.
.

Saiz: Bidang 45
.
.
Wassap:
http://www.wasap.my/60193584309/mirabelle
.
.
Tudung bawal eksklusif ini diperbuat daripada material customised paris voile yang ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai. Ianya tidak licin sehingga mudwah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda. Tersedia dalam pelbagai warna serta motif yang cantik dan menarik. Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda.
#kekaboolovers 
#bawalexclusive 
#kekaboo
#mirabelle
#mirabellas
#mirabelleagent
#tudung
#KekabooXMirabelle
#agentsahmirabelle
#bawallover
#bawal
🌸COMBO SET LE SWAROVSKI Bella Arora . . 🌸 ‼️Limited stock‼️ . . Combo price: RM70 incl pos sm/ add RM 5 ss . . Saiz: Bidang 45 . . Wassap: http://www.wasap.my/60193584309/mirabelle . . Tudung bawal eksklusif ini diperbuat daripada material customised paris voile yang ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai. Ianya tidak licin sehingga mudwah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda. Tersedia dalam pelbagai warna serta motif yang cantik dan menarik. Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda. #kekaboolovers  #bawalexclusive  #kekaboo  #mirabelle  #mirabellas  #mirabelleagent  #tudung  #KekabooXMirabelle  #agentsahmirabelle  #bawallover  #bawal 
🌸COMBO SET LE SWAROVSKI Bella Arora
.
.
🌸 ‼️Limited stock‼️ .
.
Combo price: RM70 incl pos sm/ add RM 5 ss
.
.

Saiz: Bidang 45
.
.
Wassap:
http://www.wasap.my/60193584309/mirabelle
.
.
Tudung bawal eksklusif ini diperbuat daripada material customised paris voile yang ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai. Ianya tidak licin sehingga mudwah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda. Tersedia dalam pelbagai warna serta motif yang cantik dan menarik. Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda.
#kekaboolovers 
#bawalexclusive 
#kekaboo
#mirabelle
#mirabellas
#mirabelleagent
#tudung
#KekabooXMirabelle
#agentsahmirabelle
#bawallover
#bawal
🌸COMBO SET LE SWAROVSKI Bella Arora . . 🌸 ‼️Limited stock‼️ . . Combo price: RM70 incl pos sm/ add RM 5 ss . . Saiz: Bidang 45 . . Wassap: http://www.wasap.my/60193584309/mirabelle . . Tudung bawal eksklusif ini diperbuat daripada material customised paris voile yang ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai. Ianya tidak licin sehingga mudwah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda. Tersedia dalam pelbagai warna serta motif yang cantik dan menarik. Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda. #kekaboolovers  #bawalexclusive  #kekaboo  #mirabelle  #mirabellas  #mirabelleagent  #tudung  #KekabooXMirabelle  #agentsahmirabelle  #bawallover  #bawal 
🌸COMBO SET LE SWAROVSKI Bella Arora
.
.
🌸 ‼️Limited stock‼️ .
.
Combo price: RM70 incl pos sm/ add RM 5 ss
.
.

Saiz: Bidang 45
.
.
Wassap:
http://www.wasap.my/60193584309/mirabelle
.
.
Tudung bawal eksklusif ini diperbuat daripada material customised paris voile yang ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai. Ianya tidak licin sehingga mudwah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda. Tersedia dalam pelbagai warna serta motif yang cantik dan menarik. Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda.
#kekaboolovers 
#bawalexclusive 
#kekaboo
#mirabelle
#mirabellas
#mirabelleagent
#tudung
#KekabooXMirabelle
#agentsahmirabelle
#bawallover
#bawal
🌸COMBO SET LE SWAROVSKI Bella Arora . . 🌸 ‼️Limited stock‼️ . . Combo price: RM70 incl pos sm/ add RM 5 ss . . Saiz: Bidang 45 . . Wassap: http://www.wasap.my/60193584309/mirabelle . . Tudung bawal eksklusif ini diperbuat daripada material customised paris voile yang ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai. Ianya tidak licin sehingga mudwah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda. Tersedia dalam pelbagai warna serta motif yang cantik dan menarik. Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda. #kekaboolovers  #bawalexclusive  #kekaboo  #mirabelle  #mirabellas  #mirabelleagent  #tudung  #KekabooXMirabelle  #agentsahmirabelle  #bawallover  #bawal 
🌸COMBO SET LE SWAROVSKI Bella Arora
.
.
🌸 ‼️Limited stock‼️ .
.
Combo price: RM70 incl pos sm/ add RM 5 ss
.
.

Saiz: Bidang 45
.
.
Wassap:
http://www.wasap.my/60193584309/mirabelle
.
.
Tudung bawal eksklusif ini diperbuat daripada material customised paris voile yang ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai. Ianya tidak licin sehingga mudwah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda. Tersedia dalam pelbagai warna serta motif yang cantik dan menarik. Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda.
#kekaboolovers 
#bawalexclusive 
#kekaboo
#mirabelle
#mirabellas
#mirabelleagent
#tudung
#KekabooXMirabelle
#agentsahmirabelle
#bawallover
#bawal
🌸COMBO SET LE SWAROVSKI Bella Arora . . 🌸 ‼️Limited stock‼️ . . Combo price: RM70 incl pos sm/ add RM 5 ss . . Saiz: Bidang 45 . . Wassap: http://www.wasap.my/60193584309/mirabelle . . Tudung bawal eksklusif ini diperbuat daripada material customised paris voile yang ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai. Ianya tidak licin sehingga mudwah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda. Tersedia dalam pelbagai warna serta motif yang cantik dan menarik. Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda. #kekaboolovers  #bawalexclusive  #kekaboo  #mirabelle  #mirabellas  #mirabelleagent  #tudung  #KekabooXMirabelle  #agentsahmirabelle  #bawallover  #bawal 
HADIAH ❓

most of us keliru nak hadiahkan apa untuk bestfriend sendiri 🍃 why not hadiahkan BAWAL AZ-ZAHRA ❗

Mesti bestfriend kita suka ✨
SEBAB ❓ 🌸 MUDAH BENTUK
🌸 KAIN LEMBUT
🌸 TAK PANAS & SELESA
🌸 LABUH BIDANG 55 
material "CHIFFON FLAMINGO"
So ❓ apa tunggu lagi . Stock dh semakin berkurang 🍃

Whatsapp for order
017-2827876
017-2827876
017-2827876

RM59 exc postage

#effiraexclusive #bawallabuh #bazaarmalaysia #bawalchiffon #bawalmurah #bawalsatin #bawaleffira #tudunglabuhonline #bawaldwitone #bidang60 #bidang55 #bidang50 #dudapujaandara #bawalcantikmurah #bawalkesayanganeffira #khimareffira #bawalmalaysia #tudungbawal #tudungcantik #bawalexclusive #paidreview #giftreview #awaksukasayatak #alvinchong #hilman #intan #emmamaembong
HADIAH ❓ most of us keliru nak hadiahkan apa untuk bestfriend sendiri 🍃 why not hadiahkan BAWAL AZ-ZAHRA ❗ Mesti bestfriend kita suka ✨ SEBAB ❓ 🌸 MUDAH BENTUK 🌸 KAIN LEMBUT 🌸 TAK PANAS & SELESA 🌸 LABUH BIDANG 55 material "CHIFFON FLAMINGO" So ❓ apa tunggu lagi . Stock dh semakin berkurang 🍃 Whatsapp for order 017-2827876 017-2827876 017-2827876 RM59 exc postage #effiraexclusive  #bawallabuh  #bazaarmalaysia  #bawalchiffon  #bawalmurah  #bawalsatin  #bawaleffira  #tudunglabuhonline  #bawaldwitone  #bidang60  #bidang55  #bidang50  #dudapujaandara  #bawalcantikmurah  #bawalkesayanganeffira  #khimareffira  #bawalmalaysia  #tudungbawal  #tudungcantik  #bawalexclusive  #paidreview  #giftreview  #awaksukasayatak  #alvinchong  #hilman  #intan  #emmamaembong 
HADIAH ❓

most of us keliru nak hadiahkan apa untuk bestfriend sendiri 🍃 why not hadiahkan BAWAL AZ-ZAHRA ❗

Mesti bestfriend kita suka ✨
SEBAB ❓ 🌸 MUDAH BENTUK
🌸 KAIN LEMBUT
🌸 TAK PANAS & SELESA
🌸 LABUH BIDANG 55 
material "CHIFFON FLAMINGO"
So ❓ apa tunggu lagi . Stock dh semakin berkurang 🍃

Whatsapp for order
017-2827876
017-2827876
017-2827876

RM59 exc postage

#effiraexclusive #bawallabuh #bazaarmalaysia #bawalchiffon #bawalmurah #bawalsatin #bawaleffira #tudunglabuhonline #bawaldwitone #bidang60 #bidang55 #bidang50 #dudapujaandara #bawalcantikmurah #bawalkesayanganeffira #khimareffira #bawalmalaysia #tudungbawal #tudungcantik #bawalexclusive #paidreview #giftreview #awaksukasayatak #alvinchong #hilman #intan #emmamaembong
HADIAH ❓ most of us keliru nak hadiahkan apa untuk bestfriend sendiri 🍃 why not hadiahkan BAWAL AZ-ZAHRA ❗ Mesti bestfriend kita suka ✨ SEBAB ❓ 🌸 MUDAH BENTUK 🌸 KAIN LEMBUT 🌸 TAK PANAS & SELESA 🌸 LABUH BIDANG 55 material "CHIFFON FLAMINGO" So ❓ apa tunggu lagi . Stock dh semakin berkurang 🍃 Whatsapp for order 017-2827876 017-2827876 017-2827876 RM59 exc postage #effiraexclusive  #bawallabuh  #bazaarmalaysia  #bawalchiffon  #bawalmurah  #bawalsatin  #bawaleffira  #tudunglabuhonline  #bawaldwitone  #bidang60  #bidang55  #bidang50  #dudapujaandara  #bawalcantikmurah  #bawalkesayanganeffira  #khimareffira  #bawalmalaysia  #tudungbawal  #tudungcantik  #bawalexclusive  #paidreview  #giftreview  #awaksukasayatak  #alvinchong  #hilman  #intan  #emmamaembong 
HADIAH ❓

most of us keliru nak hadiahkan apa untuk bestfriend sendiri 🍃 why not hadiahkan BAWAL AZ-ZAHRA ❗

Mesti bestfriend kita suka ✨
SEBAB ❓ 🌸 MUDAH BENTUK
🌸 KAIN LEMBUT
🌸 TAK PANAS & SELESA
🌸 LABUH BIDANG 55 
material "CHIFFON FLAMINGO"
So ❓ apa tunggu lagi . Stock dh semakin berkurang 🍃

Whatsapp for order
017-2827876
017-2827876
017-2827876

RM59 exc postage

#effiraexclusive #bawallabuh #bazaarmalaysia #bawalchiffon #bawalmurah #bawalsatin #bawaleffira #tudunglabuhonline #bawaldwitone #bidang60 #bidang55 #bidang50 #dudapujaandara #bawalcantikmurah #bawalkesayanganeffira #khimareffira #bawalmalaysia #tudungbawal #tudungcantik #bawalexclusive #paidreview #giftreview #awaksukasayatak #alvinchong #hilman #intan #emmamaembong
HADIAH ❓ most of us keliru nak hadiahkan apa untuk bestfriend sendiri 🍃 why not hadiahkan BAWAL AZ-ZAHRA ❗ Mesti bestfriend kita suka ✨ SEBAB ❓ 🌸 MUDAH BENTUK 🌸 KAIN LEMBUT 🌸 TAK PANAS & SELESA 🌸 LABUH BIDANG 55 material "CHIFFON FLAMINGO" So ❓ apa tunggu lagi . Stock dh semakin berkurang 🍃 Whatsapp for order 017-2827876 017-2827876 017-2827876 RM59 exc postage #effiraexclusive  #bawallabuh  #bazaarmalaysia  #bawalchiffon  #bawalmurah  #bawalsatin  #bawaleffira  #tudunglabuhonline  #bawaldwitone  #bidang60  #bidang55  #bidang50  #dudapujaandara  #bawalcantikmurah  #bawalkesayanganeffira  #khimareffira  #bawalmalaysia  #tudungbawal  #tudungcantik  #bawalexclusive  #paidreview  #giftreview  #awaksukasayatak  #alvinchong  #hilman  #intan  #emmamaembong 
MRS IRON SPRAY TUDUNG/ SHAWL/ AWNING .
🎈 Membantu mengeraskan fabrik supaya lebih senang dibentuk.
🎈 Tiada bau, hilang apabila dicuci.

1 botol:
RM17
Postage RM7sm/11ss
.
Whatsapp 0177125260

Postage hari bekerja Isnin-Jumaat.
.
#instantbawal #bawalinstant #instantshawl #shawlinstant #bawalmurah #bawalcantik #bawalterkini #bawalterbaru #tudungbawal #tudungbawalmurah #bawalcantik #bawalsatin #bawalpucci #shawlmurah #shawlcantik #bawalplain #bawalshawl #shawlbawal #bawalshawlmurah #bawalshawlinstant #tudungcantik #tudungmurah #tudungterkini #tudungterbaru #bawalexclusive #duckscarves #bellaammara #setberpantang #innerneck #shawlsatin
MRS IRON SPRAY TUDUNG/ SHAWL/ AWNING . 🎈 Membantu mengeraskan fabrik supaya lebih senang dibentuk. 🎈 Tiada bau, hilang apabila dicuci. 1 botol: RM17 Postage RM7sm/11ss . Whatsapp 0177125260 Postage hari bekerja Isnin-Jumaat. . #instantbawal  #bawalinstant  #instantshawl  #shawlinstant  #bawalmurah  #bawalcantik  #bawalterkini  #bawalterbaru  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #bawalcantik  #bawalsatin  #bawalpucci  #shawlmurah  #shawlcantik  #bawalplain  #bawalshawl  #shawlbawal  #bawalshawlmurah  #bawalshawlinstant  #tudungcantik  #tudungmurah  #tudungterkini  #tudungterbaru  #bawalexclusive  #duckscarves  #bellaammara  #setberpantang  #innerneck  #shawlsatin 
Hi.
🌸Ain by Azri x Bawal Satin Batik.
.
🛍READY STOCK.
.
📌Material : Satin 🔸
📌Size : Bidang 45 🔸
📌Price : RM15 pcs 🔸
📌Postage : RM7 sm | RM10 ss 🔸
====================================
💕Tak licin
💕Mudah bentuk
💕Tak panas
💕Kain tak nipis
=====================================
.
Berkenan? Boleh direct whatsapp 📱 0192054654 atau tengok dekat bio tekan je tulisan biru tu.
.
#ainbyazri #bawalbatuk #bawal #bawalmurah #bawalsatin #bawalviral #bawalprinted #bawalterkini #bawalplain #bawalscarf #bawallovers #bawalcorak #bawalexclusive #bawalsquare #bawalcantik #bawalasli #bawalborong #bawalcantikmurah #sayajualbawal #sayajualtudung #qualityoverquantity #shawllasercut #shawlmurah #plainshawl #shawlkosong #shawlcorak #shawlcantik #bawalmarsya #bawallamiz #bawaliriz
Hi. 🌸Ain by Azri x Bawal Satin Batik. . 🛍READY STOCK. . 📌Material : Satin 🔸 📌Size : Bidang 45 🔸 📌Price : RM15 pcs 🔸 📌Postage : RM7 sm | RM10 ss 🔸 ==================================== 💕Tak licin 💕Mudah bentuk 💕Tak panas 💕Kain tak nipis ===================================== . Berkenan? Boleh direct whatsapp 📱 0192054654 atau tengok dekat bio tekan je tulisan biru tu. . #ainbyazri  #bawalbatuk  #bawal  #bawalmurah  #bawalsatin  #bawalviral  #bawalprinted  #bawalterkini  #bawalplain  #bawalscarf  #bawallovers  #bawalcorak  #bawalexclusive  #bawalsquare  #bawalcantik  #bawalasli  #bawalborong  #bawalcantikmurah  #sayajualbawal  #sayajualtudung  #qualityoverquantity  #shawllasercut  #shawlmurah  #plainshawl  #shawlkosong  #shawlcorak  #shawlcantik  #bawalmarsya  #bawallamiz  #bawaliriz 
Hi.
🌸Ain by Azri x Bawal Satin Batik.
.
🛍READY STOCK.
.
📌Material : Satin 🔸
📌Size : Bidang 45 🔸
📌Price : RM15 pcs 🔸
📌Postage : RM7 sm | RM10 ss 🔸
====================================
💕Tak licin
💕Mudah bentuk
💕Tak panas
💕Kain tak nipis
=====================================
.
Berkenan? Boleh direct whatsapp 📱 0192054654 atau tengok dekat bio tekan je tulisan biru tu.
.
#ainbyazri #bawalbatuk #bawal #bawalmurah #bawalsatin #bawalviral #bawalprinted #bawalterkini #bawalplain #bawalscarf #bawallovers #bawalcorak #bawalexclusive #bawalsquare #bawalcantik #bawalasli #bawalborong #bawalcantikmurah #sayajualbawal #sayajualtudung #qualityoverquantity #shawllasercut #shawlmurah #plainshawl #shawlkosong #shawlcorak #shawlcantik #bawalmarsya #bawallamiz #bawaliriz
Hi. 🌸Ain by Azri x Bawal Satin Batik. . 🛍READY STOCK. . 📌Material : Satin 🔸 📌Size : Bidang 45 🔸 📌Price : RM15 pcs 🔸 📌Postage : RM7 sm | RM10 ss 🔸 ==================================== 💕Tak licin 💕Mudah bentuk 💕Tak panas 💕Kain tak nipis ===================================== . Berkenan? Boleh direct whatsapp 📱 0192054654 atau tengok dekat bio tekan je tulisan biru tu. . #ainbyazri  #bawalbatuk  #bawal  #bawalmurah  #bawalsatin  #bawalviral  #bawalprinted  #bawalterkini  #bawalplain  #bawalscarf  #bawallovers  #bawalcorak  #bawalexclusive  #bawalsquare  #bawalcantik  #bawalasli  #bawalborong  #bawalcantikmurah  #sayajualbawal  #sayajualtudung  #qualityoverquantity  #shawllasercut  #shawlmurah  #plainshawl  #shawlkosong  #shawlcorak  #shawlcantik  #bawalmarsya  #bawallamiz  #bawaliriz 
Hi.
🌸Ain by Azri x Bawal Satin Batik.
.
🛍READY STOCK.
.
📌Material : Satin 🔸
📌Size : Bidang 45 🔸
📌Price : RM15 pcs 🔸
📌Postage : RM7 sm | RM10 ss 🔸
====================================
💕Tak licin
💕Mudah bentuk
💕Tak panas
💕Kain tak nipis
=====================================
.
Berkenan? Boleh direct whatsapp 📱 0192054654 atau tengok dekat bio tekan je tulisan biru tu.
.
#ainbyazri #bawalbatuk #bawal #bawalmurah #bawalsatin #bawalviral #bawalprinted #bawalterkini #bawalplain #bawalscarf #bawallovers #bawalcorak #bawalexclusive #bawalsquare #bawalcantik #bawalasli #bawalborong #bawalcantikmurah #sayajualbawal #sayajualtudung #qualityoverquantity #shawllasercut #shawlmurah #plainshawl #shawlkosong #shawlcorak #shawlcantik #bawalmarsya #bawallamiz #bawaliriz
Hi. 🌸Ain by Azri x Bawal Satin Batik. . 🛍READY STOCK. . 📌Material : Satin 🔸 📌Size : Bidang 45 🔸 📌Price : RM15 pcs 🔸 📌Postage : RM7 sm | RM10 ss 🔸 ==================================== 💕Tak licin 💕Mudah bentuk 💕Tak panas 💕Kain tak nipis ===================================== . Berkenan? Boleh direct whatsapp 📱 0192054654 atau tengok dekat bio tekan je tulisan biru tu. . #ainbyazri  #bawalbatuk  #bawal  #bawalmurah  #bawalsatin  #bawalviral  #bawalprinted  #bawalterkini  #bawalplain  #bawalscarf  #bawallovers  #bawalcorak  #bawalexclusive  #bawalsquare  #bawalcantik  #bawalasli  #bawalborong  #bawalcantikmurah  #sayajualbawal  #sayajualtudung  #qualityoverquantity  #shawllasercut  #shawlmurah  #plainshawl  #shawlkosong  #shawlcorak  #shawlcantik  #bawalmarsya  #bawallamiz  #bawaliriz 
Bawal #bawalexclusive .
Nak jual : RM119 (include postage)
.
.
Rezen nak jual : Xpakai
#prelovedmurah #prelovedmalaysia #prelovedmalaysian #bawalexclusivecrystalsfromswarovski #sayajualbawalexclusive💎
Hi.
🌸Ain by Azri x Bawal Satin Batik.
.
🛍READY STOCK.
.
📌Material : Satin 🔸
📌Size : Bidang 45 🔸
📌Price : RM15 pcs 🔸
📌Postage : RM7 sm | RM10 ss 🔸
====================================
💕Tak licin
💕Mudah bentuk
💕Tak panas
💕Kain tak nipis
=====================================
.
Berkenan? Boleh direct whatsapp 📱 0192054654 atau tengok dekat bio tekan je tulisan biru tu.
.
#ainbyazri #bawalbatuk #bawal #bawalmurah #bawalsatin #bawalviral #bawalprinted #bawalterkini #bawalplain #bawalscarf #bawallovers #bawalcorak #bawalexclusive #bawalsquare #bawalcantik #bawalasli #bawalborong #bawalcantikmurah #sayajualbawal #sayajualtudung #qualityoverquantity #shawllasercut #shawlmurah #plainshawl #shawlkosong #shawlcorak #shawlcantik #bawalmarsya #bawallamiz #bawaliriz
Hi. 🌸Ain by Azri x Bawal Satin Batik. . 🛍READY STOCK. . 📌Material : Satin 🔸 📌Size : Bidang 45 🔸 📌Price : RM15 pcs 🔸 📌Postage : RM7 sm | RM10 ss 🔸 ==================================== 💕Tak licin 💕Mudah bentuk 💕Tak panas 💕Kain tak nipis ===================================== . Berkenan? Boleh direct whatsapp 📱 0192054654 atau tengok dekat bio tekan je tulisan biru tu. . #ainbyazri  #bawalbatuk  #bawal  #bawalmurah  #bawalsatin  #bawalviral  #bawalprinted  #bawalterkini  #bawalplain  #bawalscarf  #bawallovers  #bawalcorak  #bawalexclusive  #bawalsquare  #bawalcantik  #bawalasli  #bawalborong  #bawalcantikmurah  #sayajualbawal  #sayajualtudung  #qualityoverquantity  #shawllasercut  #shawlmurah  #plainshawl  #shawlkosong  #shawlcorak  #shawlcantik  #bawalmarsya  #bawallamiz  #bawaliriz 
Hi.
🌸Ain by Azri x Bawal Satin Batik.
.
🛍READY STOCK.
.
📌Material : Satin 🔸
📌Size : Bidang 45 🔸
📌Price : RM15 pcs 🔸
📌Postage : RM7 sm | RM10 ss 🔸
====================================
💕Tak licin
💕Mudah bentuk
💕Tak panas
💕Kain tak nipis
=====================================
.
Berkenan? Boleh direct whatsapp 📱 0192054654 atau tengok dekat bio tekan je tulisan biru tu.
.
#ainbyazri #bawalbatuk #bawal #bawalmurah #bawalsatin #bawalviral #bawalprinted #bawalterkini #bawalplain #bawalscarf #bawallovers #bawalcorak #bawalexclusive #bawalsquare #bawalcantik #bawalasli #bawalborong #bawalcantikmurah #sayajualbawal #sayajualtudung #qualityoverquantity #shawllasercut #shawlmurah #plainshawl #shawlkosong #shawlcorak #shawlcantik #bawalmarsya #bawallamiz #bawaliriz
Hi. 🌸Ain by Azri x Bawal Satin Batik. . 🛍READY STOCK. . 📌Material : Satin 🔸 📌Size : Bidang 45 🔸 📌Price : RM15 pcs 🔸 📌Postage : RM7 sm | RM10 ss 🔸 ==================================== 💕Tak licin 💕Mudah bentuk 💕Tak panas 💕Kain tak nipis ===================================== . Berkenan? Boleh direct whatsapp 📱 0192054654 atau tengok dekat bio tekan je tulisan biru tu. . #ainbyazri  #bawalbatuk  #bawal  #bawalmurah  #bawalsatin  #bawalviral  #bawalprinted  #bawalterkini  #bawalplain  #bawalscarf  #bawallovers  #bawalcorak  #bawalexclusive  #bawalsquare  #bawalcantik  #bawalasli  #bawalborong  #bawalcantikmurah  #sayajualbawal  #sayajualtudung  #qualityoverquantity  #shawllasercut  #shawlmurah  #plainshawl  #shawlkosong  #shawlcorak  #shawlcantik  #bawalmarsya  #bawallamiz  #bawaliriz 
NUDE color BAWAL INSTANT..
.
Antara warna yg paling bnyk customer order..
Warna yg selalu sold out.
Kelam kabut sis restock sbb ramai nk buat pakai tunang, kahwin, n jd pengapit..
Warna yg senang match dgn macam2 baju.!
Material heavy chiffon. Labuh blh adjust..
.
1 pc:
👛 RM30
👛 Postage RM7sm, RM11ss
.
3 pcs:
👛 RM90
👛 Postage FREEsm, RM3ss
.
📩 Whatsapp 0177125260
.
#instantbawal #bawalinstant #instantshawl #shawlinstant #bawalmurah #bawalcantik #bawalterkini #bawalterbaru #tudungbawal #tudungbawalmurah #bawalcantik #bawalsatin #bawalpucci #shawlmurah #shawlcantik #bawalplain #bawalshawl #shawlbawal #bawalshawlmurah #bawalshawlinstant #tudungcantik #tudungmurah #tudungterkini #tudungterbaru #bawalexclusive #duckscarves #bellaammara #setberpantang #innerneck #shawlsatin
NUDE color BAWAL INSTANT.. . Antara warna yg paling bnyk customer order.. Warna yg selalu sold out. Kelam kabut sis restock sbb ramai nk buat pakai tunang, kahwin, n jd pengapit.. Warna yg senang match dgn macam2 baju.! Material heavy chiffon. Labuh blh adjust.. . 1 pc: 👛 RM30 👛 Postage RM7sm, RM11ss . 3 pcs: 👛 RM90 👛 Postage FREEsm, RM3ss . 📩 Whatsapp 0177125260 . #instantbawal  #bawalinstant  #instantshawl  #shawlinstant  #bawalmurah  #bawalcantik  #bawalterkini  #bawalterbaru  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #bawalcantik  #bawalsatin  #bawalpucci  #shawlmurah  #shawlcantik  #bawalplain  #bawalshawl  #shawlbawal  #bawalshawlmurah  #bawalshawlinstant  #tudungcantik  #tudungmurah  #tudungterkini  #tudungterbaru  #bawalexclusive  #duckscarves  #bellaammara  #setberpantang  #innerneck  #shawlsatin 
NUDE color BAWAL INSTANT..
.
Antara warna yg paling bnyk customer order..
Warna yg selalu sold out.
Kelam kabut sis restock sbb ramai nk buat pakai tunang, kahwin, n jd pengapit..
Warna yg senang match dgn macam2 baju.!
Material heavy chiffon. Labuh blh adjust..
.
1 pc:
👛 RM30
👛 Postage RM7sm, RM11ss
.
3 pcs:
👛 RM90
👛 Postage FREEsm, RM3ss
.
📩 Whatsapp 0177125260
.
#bawalinstant #bawalexclusive #bawalplain #bawalsatin #bawalterbaru #bawalterkini #bawalshawl #bawaldiamond #bawalprinted #tudungbawal #bawalkangaroo #shawlmurah #shawlcantik #bawalcantik #bawalmurah #bawalcotton #bawalchiffon #instantbawal #instantshawl #tudungmurah #tudungcantik #tudungterbaru #tudungterkini #tudunglabuh #duckscarf #clevergirlmalaysia #veilpengantin #tudungbawal #bellaammara #duckscarves
NUDE color BAWAL INSTANT.. . Antara warna yg paling bnyk customer order.. Warna yg selalu sold out. Kelam kabut sis restock sbb ramai nk buat pakai tunang, kahwin, n jd pengapit.. Warna yg senang match dgn macam2 baju.! Material heavy chiffon. Labuh blh adjust.. . 1 pc: 👛 RM30 👛 Postage RM7sm, RM11ss . 3 pcs: 👛 RM90 👛 Postage FREEsm, RM3ss . 📩 Whatsapp 0177125260 . #bawalinstant  #bawalexclusive  #bawalplain  #bawalsatin  #bawalterbaru  #bawalterkini  #bawalshawl  #bawaldiamond  #bawalprinted  #tudungbawal  #bawalkangaroo  #shawlmurah  #shawlcantik  #bawalcantik  #bawalmurah  #bawalcotton  #bawalchiffon  #instantbawal  #instantshawl  #tudungmurah  #tudungcantik  #tudungterbaru  #tudungterkini  #tudunglabuh  #duckscarf  #clevergirlmalaysia  #veilpengantin  #tudungbawal  #bellaammara  #duckscarves 
Bila anda dah turun berat badan, bukan semata-mata hilang kg...
'U will feel good & look good'
.
Itu yang coach saya bagitau. Turun berat badan adalah bonus bila kita jaga makan & sedikit aktiviti. .
Pengalaman saya turun lebih 10kg berat adalah hasil tunjuk ajar & panduan dari coach, meal plan yang betul, juga sokongan dari rakan-rakan.
.
Bagi anda yang SERIUS nak lose weight dan tercari-cari CARA untuk lose weight, wlc online adalah satu platform yang terbaik untuk anda.
.
#turunberatdarirumah
Coach Linda +60196170513
.
#coachlinda #weightlosscoach #tipskurus #tipsdiet #tipssihat #caradiet #jk1m #coachkurus #coachturunberat #fatahamin #jubahbesar #instaseleb #neelofahijab #dietatkin #butikpengantin #bajubaby #fazura #fashionvalet #zalora #resepisihat #jomkurus1malaysia #seluarbesar #dietseimbang #rapi #bawalexclusive #gengkakimakan #resepikekgebu
Bila anda dah turun berat badan, bukan semata-mata hilang kg... 'U will feel good & look good' . Itu yang coach saya bagitau. Turun berat badan adalah bonus bila kita jaga makan & sedikit aktiviti. . Pengalaman saya turun lebih 10kg berat adalah hasil tunjuk ajar & panduan dari coach, meal plan yang betul, juga sokongan dari rakan-rakan. . Bagi anda yang SERIUS nak lose weight dan tercari-cari CARA untuk lose weight, wlc online adalah satu platform yang terbaik untuk anda. . #turunberatdarirumah  Coach Linda +60196170513 . #coachlinda  #weightlosscoach  #tipskurus  #tipsdiet  #tipssihat  #caradiet  #jk1m  #coachkurus  #coachturunberat  #fatahamin  #jubahbesar  #instaseleb  #neelofahijab  #dietatkin  #butikpengantin  #bajubaby  #fazura  #fashionvalet  #zalora  #resepisihat  #jomkurus1malaysia  #seluarbesar  #dietseimbang  #rapi  #bawalexclusive  #gengkakimakan  #resepikekgebu 
Uols nak tau tak berapa mg Vit C dalam setiap sachet Luff Skin Booster ??
.
1 sachet ➡ 1000mg
Ada 15 sachet x 1000 mg = 15000 mg sekotak
.
Eh banyak tau 1000mg se sachet 😱 , dihasilkan dari serbuk Vitamin C TULEN gred yg berkualiti tinggi 👏
Kesan Lebih cepat , lebih selamat 👍👍
.
.
http://www.wasap.my/60136780908
.
.
#LuffiyaSkincare
#LuffSkinBooster
#LuffiyaSkincarePontian
#LuffiyaSkincarePontianJohor
#StokisLuffiyaSkincarePontianJohor
#SkincareNo1
#KkmProduct
#TrustedSeller #Eylegacy
#Foundation2In1 #Scrubibukunyit #Harumcateliya #Perfumemissv
#BawalManikMerelipss #BawalExclusive #BawalAiris
Uols nak tau tak berapa mg Vit C dalam setiap sachet Luff Skin Booster ?? . 1 sachet ➡ 1000mg Ada 15 sachet x 1000 mg = 15000 mg sekotak . Eh banyak tau 1000mg se sachet 😱 , dihasilkan dari serbuk Vitamin C TULEN gred yg berkualiti tinggi 👏 Kesan Lebih cepat , lebih selamat 👍👍 . . http://www.wasap.my/60136780908 . . #LuffiyaSkincare  #LuffSkinBooster  #LuffiyaSkincarePontian  #LuffiyaSkincarePontianJohor  #StokisLuffiyaSkincarePontianJohor  #SkincareNo1  #KkmProduct  #TrustedSeller  #Eylegacy  #Foundation2In1  #Scrubibukunyit  #Harumcateliya  #Perfumemissv  #BawalManikMerelipss  #BawalExclusive  #BawalAiris 
Bawal Haura.
.
Comel tetap labuh. Material Chiffon Nami. Bidang 55.
.
Rm49.
2 HELAI RM90 exc postage.
.
📲 whatsapp : 013-3007519.
Bawal Haura. . Comel tetap labuh. Material Chiffon Nami. Bidang 55. . Rm49. 2 HELAI RM90 exc postage. . 📲 whatsapp : 013-3007519.
Bijak bezakan yang mana baik dan yang mana buruk.
.
#coachlinda maksudkan.. makanan, pilih makanan yang bagi kebaikan pada tubuh badan kita. Elakkan atau tinggalkan makanan yang tak memberi manfaat malah memudaratkan badan kita.
.
Rajin2 kan diri search jenis-jenis karbo yang baik, protein yang sihat, lemak yang baik... penyediaan makanan yang clean and healthy... semua demi kesihatan kita.
.
#turunberatdarirumah
Coach Linda +60196170513
.
#coachlinda #weightlosscoach #tipskurus #tipsdiet #tipssihat #caradiet #jk1m #coachkurus #coachturunberat #fatahamin #jubahbesar #instaseleb #neelofahijab #dietatkin #butikpengantin #bajubaby #fazura #fashionvalet #zalora #resepisihat #jomkurus1malaysia #seluarbesar #dietseimbang #rapi #bawalexclusive #gengkakimakan #resepikekgebu
Bijak bezakan yang mana baik dan yang mana buruk. . #coachlinda  maksudkan.. makanan, pilih makanan yang bagi kebaikan pada tubuh badan kita. Elakkan atau tinggalkan makanan yang tak memberi manfaat malah memudaratkan badan kita. . Rajin2 kan diri search jenis-jenis karbo yang baik, protein yang sihat, lemak yang baik... penyediaan makanan yang clean and healthy... semua demi kesihatan kita. . #turunberatdarirumah  Coach Linda +60196170513 . #coachlinda  #weightlosscoach  #tipskurus  #tipsdiet  #tipssihat  #caradiet  #jk1m  #coachkurus  #coachturunberat  #fatahamin  #jubahbesar  #instaseleb  #neelofahijab  #dietatkin  #butikpengantin  #bajubaby  #fazura  #fashionvalet  #zalora  #resepisihat  #jomkurus1malaysia  #seluarbesar  #dietseimbang  #rapi  #bawalexclusive  #gengkakimakan  #resepikekgebu 
Bawal butterfly 4pcs
RM98

Material - Bawal Asli no 1
Crystal - Swarovski original
Warna boleh pilih

Untuk tempahan
whatsapp 0133979737

#bawalplain #bawalswarovskioriginal #bawalswarovskimurahmalaysia #bawalswarovski  #bawallaudya #bawalexclusive #bawalvoile #bawaljepun #bawalvoilemurah #bawaltabur #bawallebah #bawalbee #bawaljepun #bawaljepunswarovski #bawaljepunmurah #bawalaslimurah #bawalasli #bawaltaburmurah
TARGET MASUK AKAL BARU MENJADI

Perkongsian ringkas Gadis yang Viral di Siakap Keli, Sinar Harian, Hijabista Magazine dan Kuali Panas selepas turun 33kg!
. 
Untuk turunkan 33KG keseluruhan, SAYA MULAKAN dengan 1KG yang pertama. Lakukan secara konsisten & konsisten & konsisten.

Penurunan berat adalah satu proses yang tidak akan berlaku semalaman. Ianya adalah proses di mana kita harus jaga makan, tahu apa yang kita makan, bukan sibuk kira kalori sahaja, tetapi fokus juga dengan nutrisi apa yang badan akan dapat dari kalori itu.
.
Kedua, senaman juga mempengaruhi 20% gaya hidup sihat. Bukan itu sahaja, air kosong yang cukup, tidur dan rehat yang cukup serta emosi juga turut mempengaruhi.
.
Set target yang realistik dan logik. Tidak perlu terlalu gelojoh untuk turun cepat. Apa guna kalau dah capai berat yang di ingini, tetapi dengan cara yang tidak sihat, berlapar dan tidak memberikan keperluan macronutrients dan micronutrients yang lengkap kepada badan.
.
Kurus adalah bonus, fokus utama ialah untuk ubah tabiat gaya makan ke arah yang lebih sihat dan boleh di lakukan secara konsisten.
. 
Sabar lah. Takkan lah sehari diet terus turun 10KG. Time makan tak ingat dunia tak ada pula nak cepat gemuk, jadi nak kurus kena SABAR. 😌
. 
Cabaran Turun Berat Badan Intake Bulan NOVEMBER, personal dan group coaching bersama Coach Fridajeb.
.
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫 SLOT TERHAD
.
Coach Fridajeb
012 4157571
.
#naelofarhijab #jubahbesar #tudung #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #eathealthy #dietseimbang #turun5kgsebulan #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #jamu #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #zalora
TARGET MASUK AKAL BARU MENJADI Perkongsian ringkas Gadis yang Viral di Siakap Keli, Sinar Harian, Hijabista Magazine dan Kuali Panas selepas turun 33kg! . Untuk turunkan 33KG keseluruhan, SAYA MULAKAN dengan 1KG yang pertama. Lakukan secara konsisten & konsisten & konsisten. Penurunan berat adalah satu proses yang tidak akan berlaku semalaman. Ianya adalah proses di mana kita harus jaga makan, tahu apa yang kita makan, bukan sibuk kira kalori sahaja, tetapi fokus juga dengan nutrisi apa yang badan akan dapat dari kalori itu. . Kedua, senaman juga mempengaruhi 20% gaya hidup sihat. Bukan itu sahaja, air kosong yang cukup, tidur dan rehat yang cukup serta emosi juga turut mempengaruhi. . Set target yang realistik dan logik. Tidak perlu terlalu gelojoh untuk turun cepat. Apa guna kalau dah capai berat yang di ingini, tetapi dengan cara yang tidak sihat, berlapar dan tidak memberikan keperluan macronutrients dan micronutrients yang lengkap kepada badan. . Kurus adalah bonus, fokus utama ialah untuk ubah tabiat gaya makan ke arah yang lebih sihat dan boleh di lakukan secara konsisten. . Sabar lah. Takkan lah sehari diet terus turun 10KG. Time makan tak ingat dunia tak ada pula nak cepat gemuk, jadi nak kurus kena SABAR. 😌 . Cabaran Turun Berat Badan Intake Bulan NOVEMBER, personal dan group coaching bersama Coach Fridajeb. . 🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫 SLOT TERHAD . Coach Fridajeb 012 4157571 . #naelofarhijab  #jubahbesar  #tudung  #bajubesar  #rapi  #kurus  #gemuk  #jomkurus  #kurusdarirumah  #kurussihat  #hijab  #bawalexclusive  #eathealthy  #dietseimbang  #turun5kgsebulan  #sizebesar  #cabaranturunberatbadan  #sayanakkurus  #jomsihat  #makansihat  #jamu  #kurusdaripejabat  #tipssihat  #kebayaraya  #shawl  #plussize  #tipskurus  #tipsdiet  #seluarbesar  #zalora 
Nah nah nah ambik buat tido malam. Biar masuk dalam mimpi tu😂
.
Customer ni order dua tudung corak sama. Takleh move on dengan corak ni. Nak alaa2 DSV 😂
.
Yelah Kak Ayu. Saya menurut perintah🤣
.
Happy customer happy me❤️
.
Kindly dm/ws +6012 988 1913 to place your order😘
.
#bawalmurah
#bawalovers
#bawalmanik
#bawalterkini
#bawalkekaboo
#bawalasli
#bawalonline
#bawalsquare
#bawalcantik
#bawalmurahmalaysia
#bawalborong
#bawallabuh
#gadisbawalhere
#sayapakaisayajual
#borongbawal
#borongtudungmurah
#borongborong
#manikmurah
#manik
#madewithlove
#bawalexclusive
#bawalcintakristal
#bawalgojes
#bawal
Nah nah nah ambik buat tido malam. Biar masuk dalam mimpi tu😂 . Customer ni order dua tudung corak sama. Takleh move on dengan corak ni. Nak alaa2 DSV 😂 . Yelah Kak Ayu. Saya menurut perintah🤣 . Happy customer happy me❤️ . Kindly dm/ws +6012 988 1913 to place your order😘 . #bawalmurah  #bawalovers  #bawalmanik  #bawalterkini  #bawalkekaboo  #bawalasli  #bawalonline  #bawalsquare  #bawalcantik  #bawalmurahmalaysia  #bawalborong  #bawallabuh  #gadisbawalhere  #sayapakaisayajual  #borongbawal  #borongtudungmurah  #borongborong  #manikmurah  #manik  #madewithlove  #bawalexclusive  #bawalcintakristal  #bawalgojes  #bawal 
Bawal butterfly 4pcs
RM87

Material - Bawal Asli no 1
Crystal - Swarovski original
Warna boleh pilih

Untuk tempahan
whatsapp 0133979737

#bawalplain #bawalswarovskioriginal #bawalswarovskimurahmalaysia #bawalswarovski  #bawallaudya #bawalexclusive #bawalvoile #bawaljepun #bawalvoilemurah #bawaltabur #bawallebah #bawalbee #bawaljepun #bawaljepunswarovski #bawaljepunmurah #bawalaslimurah #bawalasli #bawaltaburmurah
Bawal butterfly 4pcs
RM98

Material - Bawal Asli no 1
Crystal - Swarovski original
Warna boleh pilih

Untuk tempahan
whatsapp 0133979737

#bawalplain #bawalswarovskioriginal #bawalswarovskimurahmalaysia #bawalswarovski  #bawallaudya #bawalexclusive #bawalvoile #bawaljepun #bawalvoilemurah #bawaltabur #bawallebah #bawalbee #bawaljepun #bawaljepunswarovski #bawaljepunmurah #bawalaslimurah #bawalasli #bawaltaburmurah
As usual season 27 akan bermula tidak lama lagi guys iaitu pada bulan November ini.
.
To those yg mmg struggle dgn hampir ideal weight,mean ada beberapa "kg" nak ke ideal part yg sukar.
📍Dan juga yg berdiet tak pernah TURUN or TAK LEH CONSISTENT.
📍Ini mmg CORE programe weight lose dari #teamnickhinhussien.
📍100% online (18 tahun ke atas sahaja & programe ini ada yuran kemasukkan)
📍 Contestant kit dihantar ke rumah bersama meal plan lengkap dgn teknik zig zag & diajar IBC (Intensive Body Cleansing) diet.
📍Flow circle programme: 📌 21 hari IBC. 📌 3 hari booster cleansing. 📌 2 hari cheat day. .
📍Jadual workout plan.
📍Diberi formula rating utk kenal pasti apa yg kita makan.
📍 Support day by day
📍Setiap hari ada topik2 penting ttg diet & kesihatan.
📍Hadiah utk coachee yg lose dengan high percentage.
📍Biasa first week dh ada yg lose 3-7kg.Boleh scroll result ada byk telah di share.(Rekod tertinggi 16.3kg sebulan).Depends pada individu.Average 5-12kg semusim.
📍Tahniah yang telah berdaftar.
.
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
Coach Ahmad +0124830348
Coach Mizah +0137975813
.
#seluarbesar #zalora #tipsdiet #tipskurus #plussize #shawl #kebayaraya #tipssihat #makansihat #jamu #makansihat #jomsihat #sayanakkurus #cabaranturunberatbadan #sizebesar #turun5kgsebulan #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #rapi #jomkurus #gemuk #bajubesar #nealofarhijab #bisikpadalangit
As usual season 27 akan bermula tidak lama lagi guys iaitu pada bulan November ini. . To those yg mmg struggle dgn hampir ideal weight,mean ada beberapa "kg" nak ke ideal part yg sukar. 📍Dan juga yg berdiet tak pernah TURUN or TAK LEH CONSISTENT. 📍Ini mmg CORE programe weight lose dari #teamnickhinhussien . 📍100% online (18 tahun ke atas sahaja & programe ini ada yuran kemasukkan) 📍 Contestant kit dihantar ke rumah bersama meal plan lengkap dgn teknik zig zag & diajar IBC (Intensive Body Cleansing) diet. 📍Flow circle programme: 📌 21 hari IBC. 📌 3 hari booster cleansing. 📌 2 hari cheat day. . 📍Jadual workout plan. 📍Diberi formula rating utk kenal pasti apa yg kita makan. 📍 Support day by day 📍Setiap hari ada topik2 penting ttg diet & kesihatan. 📍Hadiah utk coachee yg lose dengan high percentage. 📍Biasa first week dh ada yg lose 3-7kg.Boleh scroll result ada byk telah di share.(Rekod tertinggi 16.3kg sebulan).Depends pada individu.Average 5-12kg semusim. 📍Tahniah yang telah berdaftar. . #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  . Coach Ahmad +0124830348 Coach Mizah +0137975813 . #seluarbesar  #zalora  #tipsdiet  #tipskurus  #plussize  #shawl  #kebayaraya  #tipssihat  #makansihat  #jamu  #makansihat  #jomsihat  #sayanakkurus  #cabaranturunberatbadan  #sizebesar  #turun5kgsebulan  #dietseimbang  #eathealthy  #bawalexclusive  #kurussihat  #rapi  #jomkurus  #gemuk  #bajubesar  #nealofarhijab  #bisikpadalangit 
Kesan makan mee segera. Ada yang berdiet makan mee segera?
.
Cuba elakkan dari makan mee segera terutama bagi anda yang sedang berdiet. Kesannya sangat buruk pada kesihatan berbanding rasa sedap dan kenyang yang  hanya sementara.
.
Bagi student #coachlinda faham.. mungkin budget makan, tapi elakkan mee segera. Dari makan mee segera lebih baik makan roti, roti penuh serat sapu dengan sikit peanut butter. Okay👌👌
.
#turunberatdarirumah
Coach Linda +60196170513
.
#coachlinda #weightlosscoach #tipskurus #tipsdiet #tipssihat #caradiet #jk1m #coachkurus #coachturunberat #fatahamin #jubahbesar #instaseleb #neelofahijab #dietatkin #butikpengantin #bajubaby #fazura #fashionvalet #zalora #resepisihat #jomkurus1malaysia #seluarbesar #dietseimbang #rapi #bawalexclusive #gengkakimakan #resepikekgebu
Kesan makan mee segera. Ada yang berdiet makan mee segera? . Cuba elakkan dari makan mee segera terutama bagi anda yang sedang berdiet. Kesannya sangat buruk pada kesihatan berbanding rasa sedap dan kenyang yang hanya sementara. . Bagi student #coachlinda  faham.. mungkin budget makan, tapi elakkan mee segera. Dari makan mee segera lebih baik makan roti, roti penuh serat sapu dengan sikit peanut butter. Okay👌👌 . #turunberatdarirumah  Coach Linda +60196170513 . #coachlinda  #weightlosscoach  #tipskurus  #tipsdiet  #tipssihat  #caradiet  #jk1m  #coachkurus  #coachturunberat  #fatahamin  #jubahbesar  #instaseleb  #neelofahijab  #dietatkin  #butikpengantin  #bajubaby  #fazura  #fashionvalet  #zalora  #resepisihat  #jomkurus1malaysia  #seluarbesar  #dietseimbang  #rapi  #bawalexclusive  #gengkakimakan  #resepikekgebu 
bawal in the house... So apa lg jgn lupa yeee cepat2 dtg nanti di bangi gateway pada 28-30hb nanti... #newcollection #newarrivals dah smpi tau... Bidang 45 you ollz. ..
✅ Material heavy sifon 🌹💖🌹💖🌹💖🌹💖🌹💖🌹💖🌹💖🌹💖🌹💖 jgn lupa follow ig abam ye.. ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
@pinkrosdesignofficial 
@pinkrosdesign_2 💖🌹💖🌹💖🌹💖🌹💖🌹💖🌹💖🌹💖🌹💖🌹
#sayajual #sayajualonline #glamour #terlajaklaris #instaglamour #instahijab #instapopular #instafamous #sayajualshawlonline  #sayajualon9 #bawalexclusive #bawalsifon #sifon #raya2017 #beads #jahitmanik #shawlbeads #bawalbeasds #sayajualon9 #shawlpin #sayajualmurah #hot #bazarkl #bazarpaknil #bazaarmalaysia #cunmelecun #fashion #fashionblogger #bawal #shawlpin
bawal in the house... So apa lg jgn lupa yeee cepat2 dtg nanti di bangi gateway pada 28-30hb nanti... #newcollection  #newarrivals  dah smpi tau... Bidang 45 you ollz. .. ✅ Material heavy sifon 🌹💖🌹💖🌹💖🌹💖🌹💖🌹💖🌹💖🌹💖🌹💖 jgn lupa follow ig abam ye.. ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ @pinkrosdesignofficial @pinkrosdesign_2 💖🌹💖🌹💖🌹💖🌹💖🌹💖🌹💖🌹💖🌹💖🌹 #sayajual  #sayajualonline  #glamour  #terlajaklaris  #instaglamour  #instahijab  #instapopular  #instafamous  #sayajualshawlonline  #sayajualon9  #bawalexclusive  #bawalsifon  #sifon  #raya2017  #beads  #jahitmanik  #shawlbeads  #bawalbeasds  #sayajualon9  #shawlpin  #sayajualmurah  #hot  #bazarkl  #bazarpaknil  #bazaarmalaysia  #cunmelecun  #fashion  #fashionblogger  #bawal  #shawlpin 
#firdevs scarf needles.

top 5 reason why you must have for your scarves.

1.the needle are SUPER FINE.not a single hole is visible.so now you can have hole-less scarf all the time.like new.

2.EASY glide into your scarf without difficult. no more snag after this.

3.comes in MULTIPURPOSE COLOURS .easy to match with any colours scarves.

4.SIMPLE DESIGN SPARKLING CRYSTAL RHINESTONE.but still elegance and nice.

5.comes in a CUTE BOX .easly to bring anywhere and everywhere.

well,what you waiting for.
its only rm20 per box.
😊😊
#pintudung #scarves needle #scarfpin #firdevspin #penititudung #peniti #turkishmode #duckscarves #ducktravel #duckpreloved #klduck #tunjuktunjuk#tunjuktunjuktestimoni #trendsetter #ootdmalaysia #ariani #bawalexclusive #turkeystuff#fareeda #chiffonshawl #onlineseller #onlineshopping #tunjuktunjukonwheels #turkishscarves #satinturki #titiancinta
#firdevs  scarf needles. top 5 reason why you must have for your scarves. 1.the needle are SUPER FINE.not a single hole is visible.so now you can have hole-less scarf all the time.like new. 2.EASY glide into your scarf without difficult. no more snag after this. 3.comes in MULTIPURPOSE COLOURS .easy to match with any colours scarves. 4.SIMPLE DESIGN SPARKLING CRYSTAL RHINESTONE.but still elegance and nice. 5.comes in a CUTE BOX .easly to bring anywhere and everywhere. well,what you waiting for. its only rm20 per box. 😊😊 #pintudung  #scarves  needle #scarfpin  #firdevspin  #penititudung  #peniti  #turkishmode  #duckscarves  #ducktravel  #duckpreloved  #klduck  #tunjuktunjuk #tunjuktunjuktestimoni  #trendsetter  #ootdmalaysia  #ariani  #bawalexclusive  #turkeystuff #fareeda  #chiffonshawl  #onlineseller  #onlineshopping  #tunjuktunjukonwheels  #turkishscarves  #satinturki  #titiancinta 
#firdevs scarf needles.

top 5 reason why you must have for your scarves.

1.the needle are SUPER FINE.not a single hole is visible.so now you can have hole-less scarf all the time.like new.

2.EASY glide into your scarf without difficult. no more snag after this.

3.comes in MULTIPURPOSE COLOURS .easy to match with any colours scarves.

4.SIMPLE DESIGN SPARKLING CRYSTAL RHINESTONE.but still elegance and nice.

5.comes in a CUTE BOX .easly to bring anywhere and everywhere.

well,what you waiting for.
its only rm20 per box.
😊😊
#pintudung #scarves needle #scarfpin #firdevspin #penititudung #peniti #turkishmode #duckscarves #ducktravel #duckpreloved #klduck #tunjuktunjuk#tunjuktunjuktestimoni #trendsetter #ootdmalaysia #ariani #bawalexclusive #turkeystuff#fareeda #chiffonshawl #onlineseller #onlineshopping #tunjuktunjukonwheels #turkishscarves #satinturki #titiancinta
#firdevs  scarf needles. top 5 reason why you must have for your scarves. 1.the needle are SUPER FINE.not a single hole is visible.so now you can have hole-less scarf all the time.like new. 2.EASY glide into your scarf without difficult. no more snag after this. 3.comes in MULTIPURPOSE COLOURS .easy to match with any colours scarves. 4.SIMPLE DESIGN SPARKLING CRYSTAL RHINESTONE.but still elegance and nice. 5.comes in a CUTE BOX .easly to bring anywhere and everywhere. well,what you waiting for. its only rm20 per box. 😊😊 #pintudung  #scarves  needle #scarfpin  #firdevspin  #penititudung  #peniti  #turkishmode  #duckscarves  #ducktravel  #duckpreloved  #klduck  #tunjuktunjuk #tunjuktunjuktestimoni  #trendsetter  #ootdmalaysia  #ariani  #bawalexclusive  #turkeystuff #fareeda  #chiffonshawl  #onlineseller  #onlineshopping  #tunjuktunjukonwheels  #turkishscarves  #satinturki  #titiancinta