an online Instagram web viewer

#bawallover medias

Photos

Perfect deals! Sehelai RM15. ๐Ÿ˜ฑ Kak Ell nak bagi harga kasih sayang sampai stok habis! Make sure cepatยฒ grab kalau tak nak habis design yang sis nak! โค
___

#mirabellebawal #kekaboo #tudungkekaboo #tudungbawal #mirabellas #kekaboolovers #bawallover #tudunghut #hutties #cintahatibatu #dia #isteriuntukdiiktiraf #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #meletop #moodrepublik #mycoffeeprince #sayajual #sejadahuntukdia #syurgayangkedua #kemaman #kuantan #sabah #sarawak #malaysia #brunei
Perfect deals! Sehelai RM15. ๐Ÿ˜ฑ Kak Ell nak bagi harga kasih sayang sampai stok habis! Make sure cepatยฒ grab kalau tak nak habis design yang sis nak! โค ___ #mirabellebawal  #kekaboo  #tudungkekaboo  #tudungbawal  #mirabellas  #kekaboolovers  #bawallover  #tudunghut  #hutties  #cintahatibatu  #dia  #isteriuntukdiiktiraf  #kekasihpaksarela  #lafazkankalimahcintamu  #meletop  #moodrepublik  #mycoffeeprince  #sayajual  #sejadahuntukdia  #syurgayangkedua  #kemaman  #kuantan  #sabah  #sarawak  #malaysia  #brunei 
Perfect deals! Sehelai RM15. ๐Ÿ˜ฑ Kak Ell nak bagi harga kasih sayang sampai stok habis! Make sure cepatยฒ grab kalau tak nak habis design yang sis nak! โค
___

#mirabellebawal #kekaboo #tudungkekaboo #tudungbawal #mirabellas #kekaboolovers #bawallover #tudunghut #hutties #cintahatibatu #dia #isteriuntukdiiktiraf #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #meletop #moodrepublik #mycoffeeprince #sayajual #sejadahuntukdia #syurgayangkedua #kemaman #kuantan #sabah #sarawak #malaysia #brunei
Perfect deals! Sehelai RM15. ๐Ÿ˜ฑ Kak Ell nak bagi harga kasih sayang sampai stok habis! Make sure cepatยฒ grab kalau tak nak habis design yang sis nak! โค ___ #mirabellebawal  #kekaboo  #tudungkekaboo  #tudungbawal  #mirabellas  #kekaboolovers  #bawallover  #tudunghut  #hutties  #cintahatibatu  #dia  #isteriuntukdiiktiraf  #kekasihpaksarela  #lafazkankalimahcintamu  #meletop  #moodrepublik  #mycoffeeprince  #sayajual  #sejadahuntukdia  #syurgayangkedua  #kemaman  #kuantan  #sabah  #sarawak  #malaysia  #brunei 
Sehelai RM15 sahaja! Siapa nak? Long shawl ni panjangnya 195cm tau! Boleh la belit2ยฒ sampai pitam. Eh! ๐Ÿ˜† Harga normal RM29 tau. Jimat banyak kan! โค
___

#mirabellebawal #kekaboo #tudungkekaboo #tudungbawal #mirabellas #kekaboolovers #bawallover #tudunghut #hutties #cintahatibatu #dia #isteriuntukdiiktiraf #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #meletop #moodrepublik #mycoffeeprince #sayajual #sejadahuntukdia #syurgayangkedua #kemaman #kuantan #sabah #sarawak #malaysia #brunei
Sehelai RM15 sahaja! Siapa nak? Long shawl ni panjangnya 195cm tau! Boleh la belit2ยฒ sampai pitam. Eh! ๐Ÿ˜† Harga normal RM29 tau. Jimat banyak kan! โค ___ #mirabellebawal  #kekaboo  #tudungkekaboo  #tudungbawal  #mirabellas  #kekaboolovers  #bawallover  #tudunghut  #hutties  #cintahatibatu  #dia  #isteriuntukdiiktiraf  #kekasihpaksarela  #lafazkankalimahcintamu  #meletop  #moodrepublik  #mycoffeeprince  #sayajual  #sejadahuntukdia  #syurgayangkedua  #kemaman  #kuantan  #sabah  #sarawak  #malaysia  #brunei 
Sehelai RM15 sahaja! Siapa nak? Long shawl ni panjangnya 195cm tau! Boleh la belit2ยฒ sampai pitam. Eh! ๐Ÿ˜† Harga normal RM29 tau. Jimat banyak kan! โค
___

#mirabellebawal #kekaboo #tudungkekaboo #tudungbawal #mirabellas #kekaboolovers #bawallover #tudunghut #hutties #cintahatibatu #dia #isteriuntukdiiktiraf #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #meletop #moodrepublik #mycoffeeprince #sayajual #sejadahuntukdia #syurgayangkedua #kemaman #kuantan #sabah #sarawak #malaysia #brunei
Sehelai RM15 sahaja! Siapa nak? Long shawl ni panjangnya 195cm tau! Boleh la belit2ยฒ sampai pitam. Eh! ๐Ÿ˜† Harga normal RM29 tau. Jimat banyak kan! โค ___ #mirabellebawal  #kekaboo  #tudungkekaboo  #tudungbawal  #mirabellas  #kekaboolovers  #bawallover  #tudunghut  #hutties  #cintahatibatu  #dia  #isteriuntukdiiktiraf  #kekasihpaksarela  #lafazkankalimahcintamu  #meletop  #moodrepublik  #mycoffeeprince  #sayajual  #sejadahuntukdia  #syurgayangkedua  #kemaman  #kuantan  #sabah  #sarawak  #malaysia  #brunei 
New batch for Bawal Inara!
.
.
Buy 2 and above FREE POSTAGE!
.
๐ŸŒธBAWAL INARA๐ŸŒธ
. .
๐Ÿ”ฐ Material : Heavy Chiffon
๐Ÿ”ฐ Measurement : 110cm x 110cm (Bidang 45')
๐Ÿ”ฐ Jahitan Baby seam
.
โš˜Kain jatuh
โš˜Banyak Pilihan colour yang menarik
โš˜Customed made
.
Price ๐Ÿ‘‰RM 19.00 each
.
Order & enquiry ๐Ÿ‘‰0192723729
.
.
#bawalbest#tudungbawalbest#bawalchiffon#bawalkainjatuh#bawalterletak#bawalsenangbentuk#bawalxpayahgosokpuntakpe#hijab#squarescarf#chiffonsquarescarf#tudunglawa#tudungcantik#bawallover#bawalfan#peminattudungbawal#squarescarf#plainbawal#plainbawalchiffon#tudungpalingselesa#bawalpalingselesa#bawalheavychiffon#tudungheavychiffon
New batch for Bawal Inara! . . Buy 2 and above FREE POSTAGE! . ๐ŸŒธBAWAL INARA๐ŸŒธ . . ๐Ÿ”ฐ Material : Heavy Chiffon ๐Ÿ”ฐ Measurement : 110cm x 110cm (Bidang 45') ๐Ÿ”ฐ Jahitan Baby seam . โš˜Kain jatuh โš˜Banyak Pilihan colour yang menarik โš˜Customed made . Price ๐Ÿ‘‰RM 19.00 each . Order & enquiry ๐Ÿ‘‰0192723729 . . #bawalbest #tudungbawalbest #bawalchiffon #bawalkainjatuh #bawalterletak #bawalsenangbentuk #bawalxpayahgosokpuntakpe #hijab #squarescarf #chiffonsquarescarf #tudunglawa #tudungcantik #bawallover #bawalfan #peminattudungbawal #squarescarf #plainbawal #plainbawalchiffon #tudungpalingselesa #bawalpalingselesa #bawalheavychiffon #tudungheavychiffon 
Siapa dekat sini peminat bawal bidang besar? Meh la cuba bawal bidang 50" dari Kekaboo ni. Material cotton paris voile yang selesa dan paling penting senang dibentuk. Confirm puas hati!โค
___

#mirabellebawal #kekaboo #tudungkekaboo #tudungbawal #mirabellas #kekaboolovers #bawallover #tudunghut #hutties #cintahatibatu #dia #isteriuntukdiiktiraf #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #meletop #moodrepublik #mycoffeeprince #sayajual #sejadahuntukdia #syurgayangkedua #kemaman #kuantan #sabah #sarawak #malaysia #brunei
Siapa dekat sini peminat bawal bidang besar? Meh la cuba bawal bidang 50" dari Kekaboo ni. Material cotton paris voile yang selesa dan paling penting senang dibentuk. Confirm puas hati!โค ___ #mirabellebawal  #kekaboo  #tudungkekaboo  #tudungbawal  #mirabellas  #kekaboolovers  #bawallover  #tudunghut  #hutties  #cintahatibatu  #dia  #isteriuntukdiiktiraf  #kekasihpaksarela  #lafazkankalimahcintamu  #meletop  #moodrepublik  #mycoffeeprince  #sayajual  #sejadahuntukdia  #syurgayangkedua  #kemaman  #kuantan  #sabah  #sarawak  #malaysia  #brunei 
Siapa dekat sini peminat bawal bidang besar? Meh la cuba bawal bidang 50" dari Kekaboo ni. Material cotton paris voile yang selesa dan paling penting senang dibentuk. Confirm puas hati!โค
___

#mirabellebawal #kekaboo #tudungkekaboo #tudungbawal #mirabellas #kekaboolovers #bawallover #tudunghut #hutties #cintahatibatu #dia #isteriuntukdiiktiraf #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #meletop #moodrepublik #mycoffeeprince #sayajual #sejadahuntukdia #syurgayangkedua #kemaman #kuantan #sabah #sarawak #malaysia #brunei
Siapa dekat sini peminat bawal bidang besar? Meh la cuba bawal bidang 50" dari Kekaboo ni. Material cotton paris voile yang selesa dan paling penting senang dibentuk. Confirm puas hati!โค ___ #mirabellebawal  #kekaboo  #tudungkekaboo  #tudungbawal  #mirabellas  #kekaboolovers  #bawallover  #tudunghut  #hutties  #cintahatibatu  #dia  #isteriuntukdiiktiraf  #kekasihpaksarela  #lafazkankalimahcintamu  #meletop  #moodrepublik  #mycoffeeprince  #sayajual  #sejadahuntukdia  #syurgayangkedua  #kemaman  #kuantan  #sabah  #sarawak  #malaysia  #brunei 
Kawan sejati sungguh depa ni
pakai sama...siap.share pic lagi dengan sistur..alolo..tq so much ye korang

tq dear for this awesome ๐Ÿ“ท๐Ÿ“ท
.
.

klik link wsp di muka depan ig
utk order

#kekabooXMirabelle #teacher
#january #tudungmurah #viral
#newcollection #bawallover
#reseller #bawalexclusive #tudungcantik #hotitem #supernatural #bestprice #shopping #online #gorgeous #beautiful #ikon #hijabista #hijab #pretty #bazarpaknil #igdaily #photo #cute #artist #model #modern #patuhsyariah #clasic
Kawan sejati sungguh depa ni pakai sama...siap.share pic lagi dengan sistur..alolo..tq so much ye korang tq dear for this awesome ๐Ÿ“ท๐Ÿ“ท . . klik link wsp di muka depan ig utk order #kekabooXMirabelle  #teacher  #january  #tudungmurah  #viral  #newcollection  #bawallover  #reseller  #bawalexclusive  #tudungcantik  #hotitem  #supernatural  #bestprice  #shopping  #online  #gorgeous  #beautiful  #ikon  #hijabista  #hijab  #pretty  #bazarpaknil  #igdaily  #photo  #cute  #artist  #model  #modern  #patuhsyariah  #clasic 
Assalamualaikum,hai
Open order bawal batu tabur,kalau nak colour lain whatsapp sis,nanti sis send code colour ๐Ÿ˜Š
.
โœ… Material : Airis premium cotton miyuki
โœ… Batu tabur lebat
โœ… Batu tabur gred A++
โœ… Pelbagai pilihan warna tudung boleh request
โœ… Batu tabur putih/jetblack boleh request
โœ… Bidang 45'
โœ… Senang bentuk
โœ… Tak jarang
โœ… Tak panas
.
Rm 18 exc postage
COD : Alor Setar / Jitra
To purchase whatsapp : 013-415 7390
.
.
#sayajual#bawallover#tudungbawal#bawalasli#bawaldiamond#bawalmanik#bawalcotton#bawalchiffon#bawalscarf#bawalsquare#bawalplain#bawalmurah#bawalborong#codjitra#codalorsetar
Assalamualaikum,hai Open order bawal batu tabur,kalau nak colour lain whatsapp sis,nanti sis send code colour ๐Ÿ˜Š . โœ… Material : Airis premium cotton miyuki โœ… Batu tabur lebat โœ… Batu tabur gred A++ โœ… Pelbagai pilihan warna tudung boleh request โœ… Batu tabur putih/jetblack boleh request โœ… Bidang 45' โœ… Senang bentuk โœ… Tak jarang โœ… Tak panas . Rm 18 exc postage COD : Alor Setar / Jitra To purchase whatsapp : 013-415 7390 . . #sayajual #bawallover #tudungbawal #bawalasli #bawaldiamond #bawalmanik #bawalcotton #bawalchiffon #bawalscarf #bawalsquare #bawalplain #bawalmurah #bawalborong #codjitra #codalorsetar 
READY STOK

RM25 EXCLUDE POS
POS RM8/SM, RM13/SS

ORDER MELALUI WHATSAPP SAHAJA
http://www.wasap.my/601121223992

INSTAGRAM - kekaboo.gerobokkecil_aisyah
FB PAGE - gerobokkecil aisyah

#kekaboomelaka #seremban #bawallover #bawallovers #bawalmirabelle
#kekaboolovers #tudungkekaboo
#masjidtanah #cheng
#kuim #kuimmelaka
#utembandarmelaka #fattzura #bawalkekaboo #kekaboo #bawallovers #onlinetv3 #teamkekaboo
READY STOK

RM25 EXCLUDE POS
POS RM8/SM, RM13/SS

ORDER MELALUI WHATSAPP SAHAJA
http://www.wasap.my/601121223992

INSTAGRAM - kekaboo.gerobokkecil_aisyah
FB PAGE - gerobokkecil aisyah

#kekaboomelaka #seremban #bawallover #bawallovers #bawalmirabelle
#kekaboolovers #tudungkekaboo
#masjidtanah #cheng
#kuim #kuimmelaka
#utembandarmelaka #fattzura #bawalkekaboo #kekaboo #bawallovers #onlinetv3 #teamkekaboo
Assalmualaikum,hai
Open order bawal batu tabur,kalau nak colour lain whatsapp sis,nanti sis send code colour ๐Ÿ˜Š
.
โœ… Material : Airis premium cotton miyuki
โœ… Batu tabur lebat
โœ… Batu tabur gred A++
โœ… Pelbagai pilihan warna tudung boleh request
โœ… Batu tabur putih/jetblack boleh request
โœ… Bidang 45'
โœ… Senang bentuk
โœ… Tak jarang
โœ… Tak panas
.
Rm 18 exc postage
COD : Alor Setar / Jitra
To purchase whatsapp : 013-415 7390
.
.
#sayajual#bawallover#tudungbawal#bawalasli#bawaldiamond#bawalmanik#bawalcotton#bawalchiffon#bawalscarf#bawalsquare#bawalplain#bawalmurah#bawalborong#codjitra#codalorsetar
Assalmualaikum,hai Open order bawal batu tabur,kalau nak colour lain whatsapp sis,nanti sis send code colour ๐Ÿ˜Š . โœ… Material : Airis premium cotton miyuki โœ… Batu tabur lebat โœ… Batu tabur gred A++ โœ… Pelbagai pilihan warna tudung boleh request โœ… Batu tabur putih/jetblack boleh request โœ… Bidang 45' โœ… Senang bentuk โœ… Tak jarang โœ… Tak panas . Rm 18 exc postage COD : Alor Setar / Jitra To purchase whatsapp : 013-415 7390 . . #sayajual #bawallover #tudungbawal #bawalasli #bawaldiamond #bawalmanik #bawalcotton #bawalchiffon #bawalscarf #bawalsquare #bawalplain #bawalmurah #bawalborong #codjitra #codalorsetar 
READY STOK

RM25 EXCLUDE POS
POS RM8/SM, RM13/SS

ORDER MELALUI WHATSAPP SAHAJA
http://www.wasap.my/601121223992

INSTAGRAM - kekaboo.gerobokkecil_aisyah
FB PAGE - gerobokkecil aisyah

#kekaboomelaka #seremban #bawallover #bawallovers #bawalmirabelle
#kekaboolovers #tudungkekaboo
#masjidtanah #cheng
#kuim #kuimmelaka
#utembandarmelaka #fattzura #bawalkekaboo #kekaboo #bawallovers #onlinetv3 #teamkekaboo
Assalamualaikum,hai
Open order bawal batu tabur,nak colour lain whatsapp sis nanti sis send code colour๐Ÿ˜Š
.
โœ… Material : Airis premium cotton miyuki
โœ… Batu tabur lebat
โœ… Batu tabur gred A++
โœ… Pelbagai pilihan warna tudung boleh request
โœ… Batu tabur putih/jetblack boleh request
โœ… Bidang 45'
โœ… Senang bentuk
โœ… Tak jarang
โœ… Tak panas
.
Rm 18 exc postage
COD : Alor Setar / Jitra
To purchase whatsapp : 013-415 7390
.
.
#sayajual#bawallover#tudungbawal#bawalasli#bawaldiamond#bawalmanik#bawalcotton#bawalchiffon#bawalscarf#bawalsquare#bawalplain#bawalmurah#bawalborong#codjitra#codalorsetar
Assalamualaikum,hai Open order bawal batu tabur,nak colour lain whatsapp sis nanti sis send code colour๐Ÿ˜Š . โœ… Material : Airis premium cotton miyuki โœ… Batu tabur lebat โœ… Batu tabur gred A++ โœ… Pelbagai pilihan warna tudung boleh request โœ… Batu tabur putih/jetblack boleh request โœ… Bidang 45' โœ… Senang bentuk โœ… Tak jarang โœ… Tak panas . Rm 18 exc postage COD : Alor Setar / Jitra To purchase whatsapp : 013-415 7390 . . #sayajual #bawallover #tudungbawal #bawalasli #bawaldiamond #bawalmanik #bawalcotton #bawalchiffon #bawalscarf #bawalsquare #bawalplain #bawalmurah #bawalborong #codjitra #codalorsetar 
Assalamualaikum,hai
Open order bawal batu tabur,nak colour lain whatsapp sis,nanti sis send code colour ๐Ÿ˜Š
.
โœ… Material : Airis premium cotton miyuki
โœ… Batu tabur lebat
โœ… Batu tabur gred A++
โœ… Pelbagai pilihan warna tudung boleh request
โœ… Batu tabur putih/jetblack boleh request
โœ… Bidang 45'
โœ… Senang bentuk
โœ… Tak jarang
โœ… Tak panas
.
Rm 18 exc postage
COD : Alor Setar / Jitra
To purchase whatsapp : 013-415 7390
.
.
#sayajual#bawallover#tudungbawal#bawalasli#bawaldiamond#bawalmanik#bawalcotton#bawalchiffon#bawalscarf#bawalsquare#bawalplain#bawalmurah#bawalborong#codjitra#codalorsetar
Assalamualaikum,hai Open order bawal batu tabur,nak colour lain whatsapp sis,nanti sis send code colour ๐Ÿ˜Š . โœ… Material : Airis premium cotton miyuki โœ… Batu tabur lebat โœ… Batu tabur gred A++ โœ… Pelbagai pilihan warna tudung boleh request โœ… Batu tabur putih/jetblack boleh request โœ… Bidang 45' โœ… Senang bentuk โœ… Tak jarang โœ… Tak panas . Rm 18 exc postage COD : Alor Setar / Jitra To purchase whatsapp : 013-415 7390 . . #sayajual #bawallover #tudungbawal #bawalasli #bawaldiamond #bawalmanik #bawalcotton #bawalchiffon #bawalscarf #bawalsquare #bawalplain #bawalmurah #bawalborong #codjitra #codalorsetar 
Siapa je yang dah dapatkan instant shawl EL Qausar ni? Ish, rugi tau kalau tak grab sekarang.
.
Instant ni bukan biasa-biasa. Sebabnya instant shawl ni mampu membantu korang bersiap dengan tangkas! Sarung dua kali je, dah siap. Labuh dia memang terbaik - ada pilihan saiz.
.
Lagi satu, harga dia sekarang pun bukan biasa-biasa. Special price kita nak bagi untuk awak yang luar biasa. Nak tak? ๐Ÿ˜™.
.
#instantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #tudunglabuhmurah #tudungmuslimah #shawllabuh #hijab #unisza #ukm #upm #uum#bawalduatone #bawaldwicolor #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawallabuh #bawbidangbesar #bawallover #bawalbubble #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #tudungmuslimah #bawalmurah #hijabista #unisza #usim #iium #kipsas #uitm #ukm
Siapa je yang dah dapatkan instant shawl EL Qausar ni? Ish, rugi tau kalau tak grab sekarang. . Instant ni bukan biasa-biasa. Sebabnya instant shawl ni mampu membantu korang bersiap dengan tangkas! Sarung dua kali je, dah siap. Labuh dia memang terbaik - ada pilihan saiz. . Lagi satu, harga dia sekarang pun bukan biasa-biasa. Special price kita nak bagi untuk awak yang luar biasa. Nak tak? ๐Ÿ˜™. . #instantshawl  #instantshawlmurah  #instantshawllabuh  #tudunglabuhmurah  #tudungmuslimah  #shawllabuh  #hijab  #unisza  #ukm  #upm  #uum #bawalduatone  #bawaldwicolor  #bawalbidang50  #bawalbidang60  #bawallabuh  #bawbidangbesar  #bawallover  #bawalbubble  #tudunglabuhmurah  #tudunglabuh  #tudungmuslimah  #bawalmurah  #hijabista  #unisza  #usim  #iium  #kipsas  #uitm  #ukm 
Assalamualaikum,hai
Open order bawal batu tabur,nak colour lain whatsapp sis,nanti sis send code colour ye๐Ÿ˜Š
.
โœ… Material : Airis premium cotton miyuki
โœ… Batu tabur lebat
โœ… Batu tabur gred A++
โœ… Pelbagai pilihan warna tudung boleh request
โœ… Batu tabur putih/jetblack boleh request
โœ… Bidang 45'
โœ… Senang bentuk
โœ… Tak jarang
โœ… Tak panas
.
Rm 18 exc postage
COD : Alor Setar / Jitra
To purchase whatsapp : 013-415 7390
.
.
#sayajual#bawallover#tudungbawal#bawalasli#bawaldiamond#bawalmanik#bawalcotton#bawalchiffon#bawalscarf#bawalsquare#bawalplain#bawalmurah#bawalborong#codjitra#codalorsetar
Assalamualaikum,hai Open order bawal batu tabur,nak colour lain whatsapp sis,nanti sis send code colour ye๐Ÿ˜Š . โœ… Material : Airis premium cotton miyuki โœ… Batu tabur lebat โœ… Batu tabur gred A++ โœ… Pelbagai pilihan warna tudung boleh request โœ… Batu tabur putih/jetblack boleh request โœ… Bidang 45' โœ… Senang bentuk โœ… Tak jarang โœ… Tak panas . Rm 18 exc postage COD : Alor Setar / Jitra To purchase whatsapp : 013-415 7390 . . #sayajual #bawallover #tudungbawal #bawalasli #bawaldiamond #bawalmanik #bawalcotton #bawalchiffon #bawalscarf #bawalsquare #bawalplain #bawalmurah #bawalborong #codjitra #codalorsetar 
Design yang seriussss cantik!!! Dengan corak yg lain dari lain...menjadikan si pemakai ayu jelita menggayakannya...
.

#bawalsatin
#bawalprinted#bawalexclusive#bawallover#bawalmurah#bawalkoreansilk#tudung#bawalmalaysia#bawalplain#bawalexclusive#koreansilk#terbaik#bawalsatin#bawalchiffon#bawalcrepe#sejuk#takjarang#takpanas#takpekak#followback
Tq customers Aksesori Tudung Bawal ๐Ÿ’‹. Ni customer pakai ABL SILVER.

#butiktudung #upm #bawal #tudungbawal #bawallover #aksesoribawal  #aksesoritudung #bawallovers #hijab #cincintudung #scarfring #cincinbawal
.
๐ŸŽŠJANUARI SPECIAL ๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ’–GREEN CRYSTAL๐Ÿ’–
.
๐Ÿ’Ž First Bawal Crystal Tia Lovely ๐Ÿ’Ž
.
โœจMenggunakan korean kristal ๐Ÿ’Ž yang tahan lasak dan sangat bersinar bukan crystal plastik @ kaca biasa
.
๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท Didatangkan dengan kain korean silk yang sangat berkualiti
.
Pasti anda kelihatan elegent & menawan
.
๐Ÿ’šBidang 45" x 45"
.
๐Ÿ’ FREE exclusive box ๐ŸŽ
-sesuai dijadikan hadiah buat yang tersayang ๐Ÿ’•

PROMO PRICE: RM45
Postage RM8 SM/ RM12 SS
.
(NP: RM75)
.
TO ORDER WHATSAPP 0183528400
.
**Sila click link terus ke WHATSAPP di Profil kami.TQ๐Ÿ˜˜
.
 ENJOY SHOPPING โค
.
#bawal #bawalprinted #printedbawal #bawalcorak #tudung #tudungraya #bajuraya #modestyme #modestymeapparel
#eveninginparis #sweetmelon #modestymeapparel #modestyme #modestfashion #sweetraya #bawal #aidijumascaft #aidijumalovers #bawalonline #bawalpucci #bawalturki #bawalsatin #bawallover #bawalprinted #aidijumascaft #bawalprinted #bawallabuh #bawalCrystal
. ๐ŸŽŠJANUARI SPECIAL ๐ŸŽ‰ . ๐Ÿ’–GREEN CRYSTAL๐Ÿ’– . ๐Ÿ’Ž First Bawal Crystal Tia Lovely ๐Ÿ’Ž . โœจMenggunakan korean kristal ๐Ÿ’Ž yang tahan lasak dan sangat bersinar bukan crystal plastik @ kaca biasa . ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท Didatangkan dengan kain korean silk yang sangat berkualiti . Pasti anda kelihatan elegent & menawan . ๐Ÿ’šBidang 45" x 45" . ๐Ÿ’ FREE exclusive box ๐ŸŽ -sesuai dijadikan hadiah buat yang tersayang ๐Ÿ’• PROMO PRICE: RM45 Postage RM8 SM/ RM12 SS . (NP: RM75) . TO ORDER WHATSAPP 0183528400 . **Sila click link terus ke WHATSAPP di Profil kami.TQ๐Ÿ˜˜ . ENJOY SHOPPING โค . #bawal  #bawalprinted  #printedbawal  #bawalcorak  #tudung  #tudungraya  #bajuraya  #modestyme  #modestymeapparel  #eveninginparis  #sweetmelon  #modestymeapparel  #modestyme  #modestfashion  #sweetraya  #bawal  #aidijumascaft  #aidijumalovers  #bawalonline  #bawalpucci  #bawalturki  #bawalsatin  #bawallover  #bawalprinted  #aidijumascaft  #bawalprinted  #bawallabuh  #bawalCrystal 
Nadeeya dress
------------------------
Material heavy dull satin
10 pilihan warna
Friendly wudhu
Friendly nursing
Poket 
Metal tag exclusive
X jarang 
X mudah kedut
Cutting A cut

#jubah#hlive#dressmurah#jubahmalaysia#jubahhitam#jubahabaya#kurungmurah#kebaya#bajukurung#jubahplain#kurungplain#peplummurah#purdahmurah#handbagmurah#blousemurah#bawallover#shawlmurah#borong#followback#2018#ukm#uitm#tv3#suriafm#hotfm#malaysia#cikgu#salamjumaat#neelofa#noradanish
Nadeeya dress ------------------------ Material heavy dull satin 10 pilihan warna Friendly wudhu Friendly nursing Poket Metal tag exclusive X jarang X mudah kedut Cutting A cut #jubah #hlive #dressmurah #jubahmalaysia #jubahhitam #jubahabaya #kurungmurah #kebaya #bajukurung #jubahplain #kurungplain #peplummurah #purdahmurah #handbagmurah #blousemurah #bawallover #shawlmurah #borong #followback #2018 #ukm #uitm #tv3 #suriafm #hotfm #malaysia #cikgu #salamjumaat #neelofa #noradanish 
New batch for Bawal Inara!
.
.
Buy 2 and above FREE POSTAGE!
.
๐ŸŒธBAWAL INARA๐ŸŒธ
. .
๐Ÿ”ฐ Material : Heavy Chiffon
๐Ÿ”ฐ Measurement : 110cm x 110cm (Bidang 45')
๐Ÿ”ฐ Jahitan Baby seam
.
โš˜Kain jatuh
โš˜Banyak Pilihan colour yang menarik
โš˜Customed made
.
Price ๐Ÿ‘‰RM 19.00 each
.
Order & enquiry ๐Ÿ‘‰0192723729
.
.
#bawalbest#tudungbawalbest#bawalchiffon#bawalkainjatuh#bawalterletak#bawalsenangbentuk#bawalxpayahgosokpuntakpe#hijab#squarescarf#chiffonsquarescarf#tudunglawa#tudungcantik#bawallover#bawalfan#peminattudungbawal#squarescarf#plainbawal#plainbawalchiffon#tudungpalingselesa#bawalpalingselesa#bawalheavychiffon#tudungheavychiffon
New batch for Bawal Inara! . . Buy 2 and above FREE POSTAGE! . ๐ŸŒธBAWAL INARA๐ŸŒธ . . ๐Ÿ”ฐ Material : Heavy Chiffon ๐Ÿ”ฐ Measurement : 110cm x 110cm (Bidang 45') ๐Ÿ”ฐ Jahitan Baby seam . โš˜Kain jatuh โš˜Banyak Pilihan colour yang menarik โš˜Customed made . Price ๐Ÿ‘‰RM 19.00 each . Order & enquiry ๐Ÿ‘‰0192723729 . . #bawalbest #tudungbawalbest #bawalchiffon #bawalkainjatuh #bawalterletak #bawalsenangbentuk #bawalxpayahgosokpuntakpe #hijab #squarescarf #chiffonsquarescarf #tudunglawa #tudungcantik #bawallover #bawalfan #peminattudungbawal #squarescarf #plainbawal #plainbawalchiffon #tudungpalingselesa #bawalpalingselesa #bawalheavychiffon #tudungheavychiffon 
New batch for Bawal Inara!
.
.
Buy 2 and above FREE POSTAGE!
.
๐ŸŒธBAWAL INARA๐ŸŒธ
. .
๐Ÿ”ฐ Material : Heavy Chiffon
๐Ÿ”ฐ Measurement : 110cm x 110cm (Bidang 45')
๐Ÿ”ฐ Jahitan Baby seam
.
โš˜Kain jatuh
โš˜Banyak Pilihan colour yang menarik
โš˜Customed made
.
Price ๐Ÿ‘‰RM 19.00 each
.
Order & enquiry ๐Ÿ‘‰0192723729
.
.
#bawalbest#tudungbawalbest#bawalchiffon#bawalkainjatuh#bawalterletak#bawalsenangbentuk#bawalxpayahgosokpuntakpe#hijab#squarescarf#chiffonsquarescarf#tudunglawa#tudungcantik#bawallover#bawalfan#peminattudungbawal#squarescarf#plainbawal#plainbawalchiffon#tudungpalingselesa#bawalpalingselesa#bawalheavychiffon#tudungheavychiffon
New batch for Bawal Inara! . . Buy 2 and above FREE POSTAGE! . ๐ŸŒธBAWAL INARA๐ŸŒธ . . ๐Ÿ”ฐ Material : Heavy Chiffon ๐Ÿ”ฐ Measurement : 110cm x 110cm (Bidang 45') ๐Ÿ”ฐ Jahitan Baby seam . โš˜Kain jatuh โš˜Banyak Pilihan colour yang menarik โš˜Customed made . Price ๐Ÿ‘‰RM 19.00 each . Order & enquiry ๐Ÿ‘‰0192723729 . . #bawalbest #tudungbawalbest #bawalchiffon #bawalkainjatuh #bawalterletak #bawalsenangbentuk #bawalxpayahgosokpuntakpe #hijab #squarescarf #chiffonsquarescarf #tudunglawa #tudungcantik #bawallover #bawalfan #peminattudungbawal #squarescarf #plainbawal #plainbawalchiffon #tudungpalingselesa #bawalpalingselesa #bawalheavychiffon #tudungheavychiffon 
KOLEKSI BAWAL CROWN ๐Ÿ‘‘
.
.
READY STOCK ! ๐Ÿ”Š
.
.
Siapa yg suka fefeeling princess, meh cuba bawal crown lawa ni !
.
.
Nak? Boleh terus ws ๐Ÿ“ฒ0145182372
.
.
#bawalberliancrown #bawalcrownrenyai #bawalcrowndalena #bawalcrowngemersik #bawalcrownlayer #bawalberlianmurah #bawalberlian #bawaldiomand #bawallover #bawalexclusive #bawalkelantan #dropship #dropshiptudung #borongbawal #borongtudung #shawlmurah #shawltutorial #tagandwinmalaysia #tudungmurah #kuantan #wargakuantan #pekan #ump #uitmjengka #polisas #kuipsas #codjengka
KOLEKSI BAWAL CROWN ๐Ÿ‘‘ . . READY STOCK ! ๐Ÿ”Š . . Siapa yg suka fefeeling princess, meh cuba bawal crown lawa ni ! . . Nak? Boleh terus ws ๐Ÿ“ฒ0145182372 . . #bawalberliancrown  #bawalcrownrenyai  #bawalcrowndalena  #bawalcrowngemersik  #bawalcrownlayer  #bawalberlianmurah  #bawalberlian  #bawaldiomand  #bawallover  #bawalexclusive  #bawalkelantan  #dropship  #dropshiptudung  #borongbawal  #borongtudung  #shawlmurah  #shawltutorial  #tagandwinmalaysia  #tudungmurah  #kuantan  #wargakuantan  #pekan  #ump  #uitmjengka  #polisas  #kuipsas  #codjengka 
๐ŸŒธ Mirabelle  Kekaboo Collection๐ŸŒธ - RM25pcs
- Postage RM8sm/RM12ss
- Bidang 45plus

Wassap:
http://www.wasap.my/60193584309/mirabelle

Tudung bawal eksklusif ini diperbuat daripada material customised paris voile yang ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai. Ianya tidak licin sehingga mudwah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda. Tersedia dalam pelbagai warna serta motif yang cantik dan menarik. Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda.
#kekaboolovers 
#bawalexclusive 
#kekaboo
#mirabelle
#mirabellas
#mirabelleagent
#tudung
#KekabooXMirabelle
#agentsahmirabelle
#bawallover
#bawal
๐ŸŒธ Mirabelle Kekaboo Collection๐ŸŒธ - RM25pcs - Postage RM8sm/RM12ss - Bidang 45plus Wassap: http://www.wasap.my/60193584309/mirabelle Tudung bawal eksklusif ini diperbuat daripada material customised paris voile yang ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai. Ianya tidak licin sehingga mudwah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda. Tersedia dalam pelbagai warna serta motif yang cantik dan menarik. Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda. #kekaboolovers  #bawalexclusive  #kekaboo  #mirabelle  #mirabellas  #mirabelleagent  #tudung  #KekabooXMirabelle  #agentsahmirabelle  #bawallover  #bawal 
๐ŸŒธ Mirabelle  Kekaboo Collection๐ŸŒธ - RM25pcs
- Postage RM8sm/RM12ss
- Bidang 45plus

Wassap:
http://www.wasap.my/60193584309/mirabelle

Tudung bawal eksklusif ini diperbuat daripada material customised paris voile yang ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai. Ianya tidak licin sehingga mudwah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda. Tersedia dalam pelbagai warna serta motif yang cantik dan menarik. Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda.
#kekaboolovers 
#bawalexclusive 
#kekaboo
#mirabelle
#mirabellas
#mirabelleagent
#tudung
#KekabooXMirabelle
#agentsahmirabelle
#bawallover
#bawal
๐ŸŒธ Mirabelle Kekaboo Collection๐ŸŒธ - RM25pcs - Postage RM8sm/RM12ss - Bidang 45plus Wassap: http://www.wasap.my/60193584309/mirabelle Tudung bawal eksklusif ini diperbuat daripada material customised paris voile yang ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai. Ianya tidak licin sehingga mudwah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda. Tersedia dalam pelbagai warna serta motif yang cantik dan menarik. Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda. #kekaboolovers  #bawalexclusive  #kekaboo  #mirabelle  #mirabellas  #mirabelleagent  #tudung  #KekabooXMirabelle  #agentsahmirabelle  #bawallover  #bawal 
๐ŸŒธ Mirabelle  Kekaboo Collection๐ŸŒธ - RM25pcs
- Postage RM8sm/RM12ss
- Bidang 45plus

Wassap:
http://www.wasap.my/60193584309/mirabelle

Tudung bawal eksklusif ini diperbuat daripada material customised paris voile yang ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai. Ianya tidak licin sehingga mudwah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda. Tersedia dalam pelbagai warna serta motif yang cantik dan menarik. Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda.
#kekaboolovers 
#bawalexclusive 
#kekaboo
#mirabelle
#mirabellas
#mirabelleagent
#tudung
#KekabooXMirabelle
#agentsahmirabelle
#bawallover
#bawal
๐ŸŒธ Mirabelle Kekaboo Collection๐ŸŒธ - RM25pcs - Postage RM8sm/RM12ss - Bidang 45plus Wassap: http://www.wasap.my/60193584309/mirabelle Tudung bawal eksklusif ini diperbuat daripada material customised paris voile yang ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai. Ianya tidak licin sehingga mudwah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda. Tersedia dalam pelbagai warna serta motif yang cantik dan menarik. Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda. #kekaboolovers  #bawalexclusive  #kekaboo  #mirabelle  #mirabellas  #mirabelleagent  #tudung  #KekabooXMirabelle  #agentsahmirabelle  #bawallover  #bawal 
๐ŸŒธBAWAL INARA๐ŸŒธ
.
๐ŸŒบ Material : DullSatin
๐ŸŒบ Bidang 45" | 1.10m x 1.10m
(TAK ADA BIDANG BESAR)
๐ŸŒบ CORAK LAIN lihat di #fasyanabawalinara
.
๐ŸŒบHARGA : RM 35 only
.
๐Ÿ’— Tak Jarang
๐Ÿ’— Tak licin
๐Ÿ’— Tak pekak telinga
๐Ÿ’— Kain Tak Nipis
๐Ÿ’— Sangat Mudah Bentuk
๐Ÿ’— Material Tak Panas
.
Wasap laju laju sis
๐Ÿ“ฒ 01119997813
๐Ÿ“ฒ 01119997813
๐Ÿ“ฒ 01119997813
.
#bawalmurah#bawallovers#bawalrm35#bawalcantikmurah#bawalscarft#bawallover#bawalmurahmalaysia#bawalviral#bawalcantik#bawalterkini#bawalsenangbentuk#bawalbidang45#bawalsquare#tudungbawal#bawalmalaysia#bawalsatin#bawaldullsatin#tudungsatin#tudungbawalsatin#tudungbawalcantik#tudungcantik#tudungborong#tudungsatinborong#tudungsatinborongmurah#tudungcorak#tudunglawa#tudungborongmurah#tudungsatinborongmurah#bawalcorak
๐ŸŒธBAWAL INARA๐ŸŒธ . ๐ŸŒบ Material : DullSatin ๐ŸŒบ Bidang 45" | 1.10m x 1.10m (TAK ADA BIDANG BESAR) ๐ŸŒบ CORAK LAIN lihat di #fasyanabawalinara  . ๐ŸŒบHARGA : RM 35 only . ๐Ÿ’— Tak Jarang ๐Ÿ’— Tak licin ๐Ÿ’— Tak pekak telinga ๐Ÿ’— Kain Tak Nipis ๐Ÿ’— Sangat Mudah Bentuk ๐Ÿ’— Material Tak Panas . Wasap laju laju sis ๐Ÿ“ฒ 01119997813 ๐Ÿ“ฒ 01119997813 ๐Ÿ“ฒ 01119997813 . #bawalmurah #bawallovers #bawalrm35 #bawalcantikmurah #bawalscarft #bawallover #bawalmurahmalaysia #bawalviral #bawalcantik #bawalterkini #bawalsenangbentuk #bawalbidang45 #bawalsquare #tudungbawal #bawalmalaysia #bawalsatin #bawaldullsatin #tudungsatin #tudungbawalsatin #tudungbawalcantik #tudungcantik #tudungborong #tudungsatinborong #tudungsatinborongmurah #tudungcorak #tudunglawa #tudungborongmurah #tudungsatinborongmurah #bawalcorak 
๐ŸŒธBAWAL INARA๐ŸŒธ
.
๐ŸŒบ Material : DullSatin
๐ŸŒบ Bidang 45" | 1.10m x 1.10m
(TAK ADA BIDANG BESAR)
๐ŸŒบ CORAK LAIN lihat di #fasyanabawalinara
.
๐ŸŒบHARGA : RM 35 only
.
๐Ÿ’— Tak Jarang
๐Ÿ’— Tak licin
๐Ÿ’— Tak pekak telinga
๐Ÿ’— Kain Tak Nipis
๐Ÿ’— Sangat Mudah Bentuk
๐Ÿ’— Material Tak Panas
.
Wasap laju laju sis
๐Ÿ“ฒ 01119997813
๐Ÿ“ฒ 01119997813
๐Ÿ“ฒ 01119997813
.
#bawalmurah#bawallovers#bawalrm35#bawalcantikmurah#bawalscarft#bawallover#bawalmurahmalaysia#bawalviral#bawalcantik#bawalterkini#bawalsenangbentuk#bawalbidang45#bawalsquare#tudungbawal#bawalmalaysia#bawalsatin#bawaldullsatin#tudungsatin#tudungbawalsatin#tudungbawalcantik#tudungcantik#tudungborong#tudungsatinborong#tudungsatinborongmurah#tudungcorak#tudunglawa#tudungborongmurah#tudungsatinborongmurah#bawalcorak
๐ŸŒธBAWAL INARA๐ŸŒธ . ๐ŸŒบ Material : DullSatin ๐ŸŒบ Bidang 45" | 1.10m x 1.10m (TAK ADA BIDANG BESAR) ๐ŸŒบ CORAK LAIN lihat di #fasyanabawalinara  . ๐ŸŒบHARGA : RM 35 only . ๐Ÿ’— Tak Jarang ๐Ÿ’— Tak licin ๐Ÿ’— Tak pekak telinga ๐Ÿ’— Kain Tak Nipis ๐Ÿ’— Sangat Mudah Bentuk ๐Ÿ’— Material Tak Panas . Wasap laju laju sis ๐Ÿ“ฒ 01119997813 ๐Ÿ“ฒ 01119997813 ๐Ÿ“ฒ 01119997813 . #bawalmurah #bawallovers #bawalrm35 #bawalcantikmurah #bawalscarft #bawallover #bawalmurahmalaysia #bawalviral #bawalcantik #bawalterkini #bawalsenangbentuk #bawalbidang45 #bawalsquare #tudungbawal #bawalmalaysia #bawalsatin #bawaldullsatin #tudungsatin #tudungbawalsatin #tudungbawalcantik #tudungcantik #tudungborong #tudungsatinborong #tudungsatinborongmurah #tudungcorak #tudunglawa #tudungborongmurah #tudungsatinborongmurah #bawalcorak 
๐ŸŒธBAWAL INARA๐ŸŒธ
.
๐ŸŒบ Material : DullSatin
๐ŸŒบ Bidang 45" | 1.10m x 1.10m
(TAK ADA BIDANG BESAR)
๐ŸŒบ CORAK LAIN lihat di #fasyanabawalinara
.
๐ŸŒบHARGA : RM 35 only
.
๐Ÿ’— Tak Jarang
๐Ÿ’— Tak licin
๐Ÿ’— Tak pekak telinga
๐Ÿ’— Kain Tak Nipis
๐Ÿ’— Sangat Mudah Bentuk
๐Ÿ’— Material Tak Panas
.
Wasap laju laju sis
๐Ÿ“ฒ 01119997813
๐Ÿ“ฒ 01119997813
๐Ÿ“ฒ 01119997813
.
#bawalmurah#bawallovers#bawalrm35#bawalcantikmurah#bawalscarft#bawallover#bawalmurahmalaysia#bawalviral#bawalcantik#bawalterkini#bawalsenangbentuk#bawalbidang45#bawalsquare#tudungbawal#bawalmalaysia#bawalsatin#bawaldullsatin#tudungsatin#tudungbawalsatin#tudungbawalcantik#tudungcantik#tudungborong#tudungsatinborong#tudungsatinborongmurah#tudungcorak#tudunglawa#tudungborongmurah#tudungsatinborongmurah#bawalcorak
๐ŸŒธBAWAL INARA๐ŸŒธ . ๐ŸŒบ Material : DullSatin ๐ŸŒบ Bidang 45" | 1.10m x 1.10m (TAK ADA BIDANG BESAR) ๐ŸŒบ CORAK LAIN lihat di #fasyanabawalinara  . ๐ŸŒบHARGA : RM 35 only . ๐Ÿ’— Tak Jarang ๐Ÿ’— Tak licin ๐Ÿ’— Tak pekak telinga ๐Ÿ’— Kain Tak Nipis ๐Ÿ’— Sangat Mudah Bentuk ๐Ÿ’— Material Tak Panas . Wasap laju laju sis ๐Ÿ“ฒ 01119997813 ๐Ÿ“ฒ 01119997813 ๐Ÿ“ฒ 01119997813 . #bawalmurah #bawallovers #bawalrm35 #bawalcantikmurah #bawalscarft #bawallover #bawalmurahmalaysia #bawalviral #bawalcantik #bawalterkini #bawalsenangbentuk #bawalbidang45 #bawalsquare #tudungbawal #bawalmalaysia #bawalsatin #bawaldullsatin #tudungsatin #tudungbawalsatin #tudungbawalcantik #tudungcantik #tudungborong #tudungsatinborong #tudungsatinborongmurah #tudungcorak #tudunglawa #tudungborongmurah #tudungsatinborongmurah #bawalcorak 
ASSALAMUALAIKUM -
-
๐Ÿ’žINNER SNOWCAP KH๐Ÿ’ž
-
-
Sekarang ni ada PROMOSI sempena memperkenalkan produk by KH ni ๐Ÿ‘‡
-
-
Beli 1 = RM10
Beli 3 = RM25
(exc postage)
-
-
Setiap wanita wajib ada inner ni. Jom baca ciri-ciri penting inner by KH ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ :-
โœ” kain jenis cotton viscose
โœ” sangat lembut dan selesa
โœ” inner anti tembam
โœ” tak sakit telinga. Tak pekak telinga ok
โœ” tidak mengembang
โœ” anti sakit kepala

Haaa apa lagi. Jom la grab cepat sebelum promosi ni tamat..
-
-
(promo valid until 31/1/2018)
-
-
๐Ÿ˜Kualiti elok. Memang berbaloi-baloi ! !
-
-
boleh order terus click link wasap ni tau โžก๏ธโžก๏ธ www.wasap.my/60168192861 ๐Ÿ“ฒ

#koleksiHannah
#keanggunanSetiapWanita
#agentKHsabah
#Bawalbatutabur 
#bawallover
ASSALAMUALAIKUM - - ๐Ÿ’žINNER SNOWCAP KH๐Ÿ’ž - - Sekarang ni ada PROMOSI sempena memperkenalkan produk by KH ni ๐Ÿ‘‡ - - Beli 1 = RM10 Beli 3 = RM25 (exc postage) - - Setiap wanita wajib ada inner ni. Jom baca ciri-ciri penting inner by KH ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ :- โœ” kain jenis cotton viscose โœ” sangat lembut dan selesa โœ” inner anti tembam โœ” tak sakit telinga. Tak pekak telinga ok โœ” tidak mengembang โœ” anti sakit kepala Haaa apa lagi. Jom la grab cepat sebelum promosi ni tamat.. - - (promo valid until 31/1/2018) - - ๐Ÿ˜Kualiti elok. Memang berbaloi-baloi ! ! - - boleh order terus click link wasap ni tau โžก๏ธโžก๏ธ www.wasap.my/60168192861 ๐Ÿ“ฒ #koleksiHannah  #keanggunanSetiapWanita  #agentKHsabah  #Bawalbatutabur  #bawallover 
=============================
๐ŸŒธBawal senang bentuk datang lagi ๐ŸŒธ
=============================
.
Haaa meh sini kak finaz nak perkenalkan BAWAL SAKURA a.k.a Bawal Mudah bentu... teruja sangat tunggu bawal mudah bentuk ni restock.. x sabarrrr nak grab warna2 baru kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ....
.
Uolss kak Finaz nak tnye ni...Seronok tak kalau jumpa tudung bawal macam ni ?? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐ŸŒธYg senang bentuk.
๐ŸŒธTak perlu starch.
๐ŸŒธSejuk dan selesa.
๐ŸŒธTak jarang.
๐ŸŒธLabuh cun je.
๐ŸŒธTak mudah renyuk/ komot.
๐ŸŒธOf coz la nampak bertambah CANTIK bila pakai ๐Ÿ˜
.
.
Boleh la awak cuba BAWAL SAKURA nie. Inshaallah sekali cuba material Special ni, awak akan jatuh hati!
Material chiffon sakura ni sgt2 best! Paling sejuk , selesa dan of coz la mudah bentuk tau.
.
20 warna pilihan !! ๐Ÿ˜
.
Bidang 50โ€™ = Rm 35
Bidang 55โ€™ = Rm 40 
Exc pos .. Special combo ๐ŸŒธ๐ŸŒธ 50โ€™ = Rm130 (4 helai) 
55โ€™ = Rm40 (4 helai )
.
Klik link diatas untuk order 
@
Ws : 601119796025
.
#bawalasli #bawalmurah #tudungbawal #bawalchiffon #bawalsakura #bawallover #bawallabuh  #bawalplain #bawalchiffon  #bawalvoile #bawalpucci
============================= ๐ŸŒธBawal senang bentuk datang lagi ๐ŸŒธ ============================= . Haaa meh sini kak finaz nak perkenalkan BAWAL SAKURA a.k.a Bawal Mudah bentu... teruja sangat tunggu bawal mudah bentuk ni restock.. x sabarrrr nak grab warna2 baru kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .... . Uolss kak Finaz nak tnye ni...Seronok tak kalau jumpa tudung bawal macam ni ?? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐ŸŒธYg senang bentuk. ๐ŸŒธTak perlu starch. ๐ŸŒธSejuk dan selesa. ๐ŸŒธTak jarang. ๐ŸŒธLabuh cun je. ๐ŸŒธTak mudah renyuk/ komot. ๐ŸŒธOf coz la nampak bertambah CANTIK bila pakai ๐Ÿ˜ . . Boleh la awak cuba BAWAL SAKURA nie. Inshaallah sekali cuba material Special ni, awak akan jatuh hati! Material chiffon sakura ni sgt2 best! Paling sejuk , selesa dan of coz la mudah bentuk tau. . 20 warna pilihan !! ๐Ÿ˜ . Bidang 50โ€™ = Rm 35 Bidang 55โ€™ = Rm 40 Exc pos .. Special combo ๐ŸŒธ๐ŸŒธ 50โ€™ = Rm130 (4 helai) 55โ€™ = Rm40 (4 helai ) . Klik link diatas untuk order @ Ws : 601119796025 . #bawalasli  #bawalmurah  #tudungbawal  #bawalchiffon  #bawalsakura  #bawallover  #bawallabuh  #bawalplain  #bawalchiffon  #bawalvoile  #bawalpucci 
=============================
๐ŸŒธBawal senang bentuk datang lagi ๐ŸŒธ
=============================
.
Haaa meh sini kak finaz nak perkenalkan BAWAL SAKURA a.k.a Bawal Mudah bentu... teruja sangat tunggu bawal mudah bentuk ni restock.. x sabarrrr nak grab warna2 baru kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ....
.
Uolss kak Finaz nak tnye ni...Seronok tak kalau jumpa tudung bawal macam ni ?? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐ŸŒธYg senang bentuk.
๐ŸŒธTak perlu starch.
๐ŸŒธSejuk dan selesa.
๐ŸŒธTak jarang.
๐ŸŒธLabuh cun je.
๐ŸŒธTak mudah renyuk/ komot.
๐ŸŒธOf coz la nampak bertambah CANTIK bila pakai ๐Ÿ˜
.
.
Boleh la awak cuba BAWAL SAKURA nie. Inshaallah sekali cuba material Special ni, awak akan jatuh hati!
Material chiffon sakura ni sgt2 best! Paling sejuk , selesa dan of coz la mudah bentuk tau.
.
20 warna pilihan !! ๐Ÿ˜
.
Bidang 50โ€™ = Rm 35
Bidang 55โ€™ = Rm 40 
Exc pos .. Special combo ๐ŸŒธ๐ŸŒธ 50โ€™ = Rm130 (4 helai) 
55โ€™ = Rm40 (4 helai )
.
Klik link diatas untuk order 
@
Ws : 601119796025
.
#bawalasli #bawalmurah #tudungbawal #bawalchiffon #bawalsakura #bawallover #bawallabuh  #bawalplain #bawalchiffon  #bawalvoile #bawalpucci
============================= ๐ŸŒธBawal senang bentuk datang lagi ๐ŸŒธ ============================= . Haaa meh sini kak finaz nak perkenalkan BAWAL SAKURA a.k.a Bawal Mudah bentu... teruja sangat tunggu bawal mudah bentuk ni restock.. x sabarrrr nak grab warna2 baru kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .... . Uolss kak Finaz nak tnye ni...Seronok tak kalau jumpa tudung bawal macam ni ?? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐ŸŒธYg senang bentuk. ๐ŸŒธTak perlu starch. ๐ŸŒธSejuk dan selesa. ๐ŸŒธTak jarang. ๐ŸŒธLabuh cun je. ๐ŸŒธTak mudah renyuk/ komot. ๐ŸŒธOf coz la nampak bertambah CANTIK bila pakai ๐Ÿ˜ . . Boleh la awak cuba BAWAL SAKURA nie. Inshaallah sekali cuba material Special ni, awak akan jatuh hati! Material chiffon sakura ni sgt2 best! Paling sejuk , selesa dan of coz la mudah bentuk tau. . 20 warna pilihan !! ๐Ÿ˜ . Bidang 50โ€™ = Rm 35 Bidang 55โ€™ = Rm 40 Exc pos .. Special combo ๐ŸŒธ๐ŸŒธ 50โ€™ = Rm130 (4 helai) 55โ€™ = Rm40 (4 helai ) . Klik link diatas untuk order @ Ws : 601119796025 . #bawalasli  #bawalmurah  #tudungbawal  #bawalchiffon  #bawalsakura  #bawallover  #bawallabuh  #bawalplain  #bawalchiffon  #bawalvoile  #bawalpucci 
=============================
๐ŸŒธBawal senang bentuk datang lagi ๐ŸŒธ
=============================
.
Haaa meh sini kak finaz nak perkenalkan BAWAL SAKURA a.k.a Bawal Mudah bentu... teruja sangat tunggu bawal mudah bentuk ni restock.. x sabarrrr nak grab warna2 baru kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ....
.
Uolss kak Finaz nak tnye ni...Seronok tak kalau jumpa tudung bawal macam ni ?? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐ŸŒธYg senang bentuk.
๐ŸŒธTak perlu starch.
๐ŸŒธSejuk dan selesa.
๐ŸŒธTak jarang.
๐ŸŒธLabuh cun je.
๐ŸŒธTak mudah renyuk/ komot.
๐ŸŒธOf coz la nampak bertambah CANTIK bila pakai ๐Ÿ˜
.
.
Boleh la awak cuba BAWAL SAKURA nie. Inshaallah sekali cuba material Special ni, awak akan jatuh hati!
Material chiffon sakura ni sgt2 best! Paling sejuk , selesa dan of coz la mudah bentuk tau.
.
20 warna pilihan !! ๐Ÿ˜
.
Bidang 50โ€™ = Rm 35
Bidang 55โ€™ = Rm 40 
Exc pos .. Special combo ๐ŸŒธ๐ŸŒธ 50โ€™ = Rm130 (4 helai) 
55โ€™ = Rm40 (4 helai )
.
Klik link diatas untuk order 
@
Ws : 601119796025
.
#bawalasli #bawalmurah #tudungbawal #bawalchiffon #bawalsakura #bawallover #bawallabuh  #bawalplain #bawalchiffon  #bawalvoile #bawalpucci
============================= ๐ŸŒธBawal senang bentuk datang lagi ๐ŸŒธ ============================= . Haaa meh sini kak finaz nak perkenalkan BAWAL SAKURA a.k.a Bawal Mudah bentu... teruja sangat tunggu bawal mudah bentuk ni restock.. x sabarrrr nak grab warna2 baru kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .... . Uolss kak Finaz nak tnye ni...Seronok tak kalau jumpa tudung bawal macam ni ?? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐ŸŒธYg senang bentuk. ๐ŸŒธTak perlu starch. ๐ŸŒธSejuk dan selesa. ๐ŸŒธTak jarang. ๐ŸŒธLabuh cun je. ๐ŸŒธTak mudah renyuk/ komot. ๐ŸŒธOf coz la nampak bertambah CANTIK bila pakai ๐Ÿ˜ . . Boleh la awak cuba BAWAL SAKURA nie. Inshaallah sekali cuba material Special ni, awak akan jatuh hati! Material chiffon sakura ni sgt2 best! Paling sejuk , selesa dan of coz la mudah bentuk tau. . 20 warna pilihan !! ๐Ÿ˜ . Bidang 50โ€™ = Rm 35 Bidang 55โ€™ = Rm 40 Exc pos .. Special combo ๐ŸŒธ๐ŸŒธ 50โ€™ = Rm130 (4 helai) 55โ€™ = Rm40 (4 helai ) . Klik link diatas untuk order @ Ws : 601119796025 . #bawalasli  #bawalmurah  #tudungbawal  #bawalchiffon  #bawalsakura  #bawallover  #bawallabuh  #bawalplain  #bawalchiffon  #bawalvoile  #bawalpucci 
=============================
๐ŸŒธBawal senang bentuk datang lagi ๐ŸŒธ
=============================
.
Haaa meh sini kak finaz nak perkenalkan BAWAL SAKURA a.k.a Bawal Mudah bentu... teruja sangat tunggu bawal mudah bentuk ni restock.. x sabarrrr nak grab warna2 baru kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ....
.
Uolss kak Finaz nak tnye ni...Seronok tak kalau jumpa tudung bawal macam ni ?? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐ŸŒธYg senang bentuk.
๐ŸŒธTak perlu starch.
๐ŸŒธSejuk dan selesa.
๐ŸŒธTak jarang.
๐ŸŒธLabuh cun je.
๐ŸŒธTak mudah renyuk/ komot.
๐ŸŒธOf coz la nampak bertambah CANTIK bila pakai ๐Ÿ˜
.
.
Boleh la awak cuba BAWAL SAKURA nie. Inshaallah sekali cuba material Special ni, awak akan jatuh hati!
Material chiffon sakura ni sgt2 best! Paling sejuk , selesa dan of coz la mudah bentuk tau.
.
20 warna pilihan !! ๐Ÿ˜
.
Bidang 50โ€™ = Rm 35
Bidang 55โ€™ = Rm 40 
Exc pos .. Special combo ๐ŸŒธ๐ŸŒธ 50โ€™ = Rm130 (4 helai) 
55โ€™ = Rm40 (4 helai )
.
Klik link diatas untuk order 
@
Ws : 601119796025
.
#bawalasli #bawalmurah #tudungbawal #bawalchiffon #bawalsakura #bawallover #bawallabuh  #bawalplain #bawalchiffon  #bawalvoile #bawalpucci
============================= ๐ŸŒธBawal senang bentuk datang lagi ๐ŸŒธ ============================= . Haaa meh sini kak finaz nak perkenalkan BAWAL SAKURA a.k.a Bawal Mudah bentu... teruja sangat tunggu bawal mudah bentuk ni restock.. x sabarrrr nak grab warna2 baru kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .... . Uolss kak Finaz nak tnye ni...Seronok tak kalau jumpa tudung bawal macam ni ?? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐ŸŒธYg senang bentuk. ๐ŸŒธTak perlu starch. ๐ŸŒธSejuk dan selesa. ๐ŸŒธTak jarang. ๐ŸŒธLabuh cun je. ๐ŸŒธTak mudah renyuk/ komot. ๐ŸŒธOf coz la nampak bertambah CANTIK bila pakai ๐Ÿ˜ . . Boleh la awak cuba BAWAL SAKURA nie. Inshaallah sekali cuba material Special ni, awak akan jatuh hati! Material chiffon sakura ni sgt2 best! Paling sejuk , selesa dan of coz la mudah bentuk tau. . 20 warna pilihan !! ๐Ÿ˜ . Bidang 50โ€™ = Rm 35 Bidang 55โ€™ = Rm 40 Exc pos .. Special combo ๐ŸŒธ๐ŸŒธ 50โ€™ = Rm130 (4 helai) 55โ€™ = Rm40 (4 helai ) . Klik link diatas untuk order @ Ws : 601119796025 . #bawalasli  #bawalmurah  #tudungbawal  #bawalchiffon  #bawalsakura  #bawallover  #bawallabuh  #bawalplain  #bawalchiffon  #bawalvoile  #bawalpucci 
=============================
๐ŸŒธBawal senang bentuk datang lagi ๐ŸŒธ
=============================
.
Haaa meh sini kak finaz nak perkenalkan BAWAL SAKURA a.k.a Bawal Mudah bentu... teruja sangat tunggu bawal mudah bentuk ni restock.. x sabarrrr nak grab warna2 baru kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ....
.
Uolss kak Finaz nak tnye ni...Seronok tak kalau jumpa tudung bawal macam ni ?? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐ŸŒธYg senang bentuk.
๐ŸŒธTak perlu starch.
๐ŸŒธSejuk dan selesa.
๐ŸŒธTak jarang.
๐ŸŒธLabuh cun je.
๐ŸŒธTak mudah renyuk/ komot.
๐ŸŒธOf coz la nampak bertambah CANTIK bila pakai ๐Ÿ˜
.
.
Boleh la awak cuba BAWAL SAKURA nie. Inshaallah sekali cuba material Special ni, awak akan jatuh hati!
Material chiffon sakura ni sgt2 best! Paling sejuk , selesa dan of coz la mudah bentuk tau.
.
20 warna pilihan !! ๐Ÿ˜
.
Bidang 50โ€™ = Rm 35
Bidang 55โ€™ = Rm 40 
Exc pos .. Special combo ๐ŸŒธ๐ŸŒธ 50โ€™ = Rm130 (4 helai) 
55โ€™ = Rm40 (4 helai )
.
Klik link diatas untuk order 
@
Ws : 601119796025
.
#bawalasli #bawalmurah #tudungbawal #bawalchiffon #bawalsakura #bawallover #bawallabuh  #bawalplain #bawalchiffon  #bawalvoile #bawalpucci
============================= ๐ŸŒธBawal senang bentuk datang lagi ๐ŸŒธ ============================= . Haaa meh sini kak finaz nak perkenalkan BAWAL SAKURA a.k.a Bawal Mudah bentu... teruja sangat tunggu bawal mudah bentuk ni restock.. x sabarrrr nak grab warna2 baru kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .... . Uolss kak Finaz nak tnye ni...Seronok tak kalau jumpa tudung bawal macam ni ?? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐ŸŒธYg senang bentuk. ๐ŸŒธTak perlu starch. ๐ŸŒธSejuk dan selesa. ๐ŸŒธTak jarang. ๐ŸŒธLabuh cun je. ๐ŸŒธTak mudah renyuk/ komot. ๐ŸŒธOf coz la nampak bertambah CANTIK bila pakai ๐Ÿ˜ . . Boleh la awak cuba BAWAL SAKURA nie. Inshaallah sekali cuba material Special ni, awak akan jatuh hati! Material chiffon sakura ni sgt2 best! Paling sejuk , selesa dan of coz la mudah bentuk tau. . 20 warna pilihan !! ๐Ÿ˜ . Bidang 50โ€™ = Rm 35 Bidang 55โ€™ = Rm 40 Exc pos .. Special combo ๐ŸŒธ๐ŸŒธ 50โ€™ = Rm130 (4 helai) 55โ€™ = Rm40 (4 helai ) . Klik link diatas untuk order @ Ws : 601119796025 . #bawalasli  #bawalmurah  #tudungbawal  #bawalchiffon  #bawalsakura  #bawallover  #bawallabuh  #bawalplain  #bawalchiffon  #bawalvoile  #bawalpucci 
=============================
๐ŸŒธBawal senang bentuk datang lagi ๐ŸŒธ
=============================
.
Haaa meh sini kak finaz nak perkenalkan BAWAL SAKURA a.k.a Bawal Mudah bentu... teruja sangat tunggu bawal mudah bentuk ni restock.. x sabarrrr nak grab warna2 baru kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ....
.
Uolss kak Finaz nak tnye ni...Seronok tak kalau jumpa tudung bawal macam ni ?? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐ŸŒธYg senang bentuk.
๐ŸŒธTak perlu starch.
๐ŸŒธSejuk dan selesa.
๐ŸŒธTak jarang.
๐ŸŒธLabuh cun je.
๐ŸŒธTak mudah renyuk/ komot.
๐ŸŒธOf coz la nampak bertambah CANTIK bila pakai ๐Ÿ˜
.
.
Boleh la awak cuba BAWAL SAKURA nie. Inshaallah sekali cuba material Special ni, awak akan jatuh hati!
Material chiffon sakura ni sgt2 best! Paling sejuk , selesa dan of coz la mudah bentuk tau.
.
20 warna pilihan !! ๐Ÿ˜
.
Bidang 50โ€™ = Rm 35
Bidang 55โ€™ = Rm 40 
Exc pos .. Special combo ๐ŸŒธ๐ŸŒธ 50โ€™ = Rm130 (4 helai) 
55โ€™ = Rm40 (4 helai )
.
Klik link diatas untuk order 
@
Ws : 601119796025
.
#bawalasli #bawalmurah #tudungbawal #bawalchiffon #bawalsakura #bawallover #bawallabuh  #bawalplain #bawalchiffon  #bawalvoile #bawalpucci
============================= ๐ŸŒธBawal senang bentuk datang lagi ๐ŸŒธ ============================= . Haaa meh sini kak finaz nak perkenalkan BAWAL SAKURA a.k.a Bawal Mudah bentu... teruja sangat tunggu bawal mudah bentuk ni restock.. x sabarrrr nak grab warna2 baru kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .... . Uolss kak Finaz nak tnye ni...Seronok tak kalau jumpa tudung bawal macam ni ?? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐ŸŒธYg senang bentuk. ๐ŸŒธTak perlu starch. ๐ŸŒธSejuk dan selesa. ๐ŸŒธTak jarang. ๐ŸŒธLabuh cun je. ๐ŸŒธTak mudah renyuk/ komot. ๐ŸŒธOf coz la nampak bertambah CANTIK bila pakai ๐Ÿ˜ . . Boleh la awak cuba BAWAL SAKURA nie. Inshaallah sekali cuba material Special ni, awak akan jatuh hati! Material chiffon sakura ni sgt2 best! Paling sejuk , selesa dan of coz la mudah bentuk tau. . 20 warna pilihan !! ๐Ÿ˜ . Bidang 50โ€™ = Rm 35 Bidang 55โ€™ = Rm 40 Exc pos .. Special combo ๐ŸŒธ๐ŸŒธ 50โ€™ = Rm130 (4 helai) 55โ€™ = Rm40 (4 helai ) . Klik link diatas untuk order @ Ws : 601119796025 . #bawalasli  #bawalmurah  #tudungbawal  #bawalchiffon  #bawalsakura  #bawallover  #bawallabuh  #bawalplain  #bawalchiffon  #bawalvoile  #bawalpucci 
NAJUA
-------------------
-Material heavy dull satin
-Friendly nursing & wudhuk
-poket sisi yg comel
-Ironless
-X jarang dn x mudah kedut
-Saiz xs-3xl
-Kombinasi warna yg menarik

#jubah#hlive#dressmurah#jubahmalaysia#jubahhitam#jubahabaya#kurungmurah#kebaya#bajukurung#jubahplain#kurungplain#peplummurah#purdahmurah#handbagmurah#blousemurah#bawallover#shawlmurah#borong#followback#2018#ukm#uitm#tv3#suriafm#hotfm#aidijuma#kekaboo#kekasihpaksarela#teampakcik
NAJUA ------------------- -Material heavy dull satin -Friendly nursing & wudhuk -poket sisi yg comel -Ironless -X jarang dn x mudah kedut -Saiz xs-3xl -Kombinasi warna yg menarik #jubah #hlive #dressmurah #jubahmalaysia #jubahhitam #jubahabaya #kurungmurah #kebaya #bajukurung #jubahplain #kurungplain #peplummurah #purdahmurah #handbagmurah #blousemurah #bawallover #shawlmurah #borong #followback #2018 #ukm #uitm #tv3 #suriafm #hotfm #aidijuma #kekaboo #kekasihpaksarela #teampakcik 
.
๐ŸŽŠJANUARI SPECIAL ๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ’–CLOSE UP DUSTY PINK CRYSTAL๐Ÿ’–
.
๐Ÿ’Ž First Bawal Crystal Tia Lovely ๐Ÿ’Ž
.
โœจMenggunakan korean kristal ๐Ÿ’Ž yang tahan lasak dan sangat bersinar bukan crystal plastik @ kaca biasa
.
๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท Didatangkan dengan kain korean silk yang sangat berkualiti
.
Pasti anda kelihatan elegent & menawan
.
๐Ÿ’šBidang 45" x 45"
.
๐Ÿ’ FREE exclusive box ๐ŸŽ
-sesuai dijadikan hadiah buat yang tersayang ๐Ÿ’•

PROMO PRICE: RM45
Postage RM8 SM/ RM12 SS (NP: RM75)
.
TO ORDER WHATSAPP 0183528400
.
**Sila click link terus ke WHATSAPP di Profil kami.TQ๐Ÿ˜˜
.
 ENJOY SHOPPING โค
.
#bawal #bawalprinted #printedbawal #bawalcorak #tudung #tudungraya #bajuraya #modestyme #modestymeapparel
#eveninginparis #sweetmelon #modestymeapparel #modestyme #modestfashion #sweetraya #bawal #aidijumascaft #aidijumalovers #bawalonline #bawalpucci #bawalturki #bawalsatin #bawallover #bawalprinted #aidijumascaft #bawalprinted #bawallabuh #bawalCrystal
. ๐ŸŽŠJANUARI SPECIAL ๐ŸŽ‰ . ๐Ÿ’–CLOSE UP DUSTY PINK CRYSTAL๐Ÿ’– . ๐Ÿ’Ž First Bawal Crystal Tia Lovely ๐Ÿ’Ž . โœจMenggunakan korean kristal ๐Ÿ’Ž yang tahan lasak dan sangat bersinar bukan crystal plastik @ kaca biasa . ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท Didatangkan dengan kain korean silk yang sangat berkualiti . Pasti anda kelihatan elegent & menawan . ๐Ÿ’šBidang 45" x 45" . ๐Ÿ’ FREE exclusive box ๐ŸŽ -sesuai dijadikan hadiah buat yang tersayang ๐Ÿ’• PROMO PRICE: RM45 Postage RM8 SM/ RM12 SS (NP: RM75) . TO ORDER WHATSAPP 0183528400 . **Sila click link terus ke WHATSAPP di Profil kami.TQ๐Ÿ˜˜ . ENJOY SHOPPING โค . #bawal  #bawalprinted  #printedbawal  #bawalcorak  #tudung  #tudungraya  #bajuraya  #modestyme  #modestymeapparel  #eveninginparis  #sweetmelon  #modestymeapparel  #modestyme  #modestfashion  #sweetraya  #bawal  #aidijumascaft  #aidijumalovers  #bawalonline  #bawalpucci  #bawalturki  #bawalsatin  #bawallover  #bawalprinted  #aidijumascaft  #bawalprinted  #bawallabuh  #bawalCrystal 
Selamat petang! Hai agak lama Jannah tak bersiaran kan. Jannah share video model-model menggayakan Bawal Wanah yang super flowwy. Tengok tudung tu ditiup angin fuu fuu~ Tapi part awning tu, cuba tengok tegak muncung je๐Ÿ˜†
.

#faishaafairies#tudunglabuhlover#bawallover#ajimaura#terapiinstagram
.
๐ŸŽŠJANUARI SPECIAL ๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ’–DUSTY PINK CRYSTAL๐Ÿ’–
.
๐Ÿ’Ž First Bawal Crystal Tia Lovely ๐Ÿ’Ž
.
โœจMenggunakan korean kristal ๐Ÿ’Ž yang tahan lasak dan sangat bersinar bukan crystal plastik @ kaca biasa
.
๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท Didatangkan dengan kain korean silk yang sangat berkualiti
.
Pasti anda kelihatan elegent & menawan
.
๐Ÿ’šBidang 45" x 45"
.
๐Ÿ’ FREE exclusive box ๐ŸŽ
-sesuai dijadikan hadiah buat yang tersayang ๐Ÿ’•

PROMO PRICE: RM45
Postage RM8 SM/ RM12 SS (NP: RM75)
.
TO ORDER WHATSAPP 0183528400
.
**Sila click link terus ke WHATSAPP di Profil kami.TQ๐Ÿ˜˜
.
 ENJOY SHOPPING โค
.
#bawal #bawalprinted #printedbawal #bawalcorak #tudung #tudungraya #bajuraya #modestyme #modestymeapparel
#eveninginparis #sweetmelon #modestymeapparel #modestyme #modestfashion #sweetraya #bawal #aidijumascaft #aidijumalovers #bawalonline #bawalpucci #bawalturki #bawalsatin #bawallover #bawalprinted #aidijumascaft #bawalprinted #bawallabuh #bawalCrystal
. ๐ŸŽŠJANUARI SPECIAL ๐ŸŽ‰ . ๐Ÿ’–DUSTY PINK CRYSTAL๐Ÿ’– . ๐Ÿ’Ž First Bawal Crystal Tia Lovely ๐Ÿ’Ž . โœจMenggunakan korean kristal ๐Ÿ’Ž yang tahan lasak dan sangat bersinar bukan crystal plastik @ kaca biasa . ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท Didatangkan dengan kain korean silk yang sangat berkualiti . Pasti anda kelihatan elegent & menawan . ๐Ÿ’šBidang 45" x 45" . ๐Ÿ’ FREE exclusive box ๐ŸŽ -sesuai dijadikan hadiah buat yang tersayang ๐Ÿ’• PROMO PRICE: RM45 Postage RM8 SM/ RM12 SS (NP: RM75) . TO ORDER WHATSAPP 0183528400 . **Sila click link terus ke WHATSAPP di Profil kami.TQ๐Ÿ˜˜ . ENJOY SHOPPING โค . #bawal  #bawalprinted  #printedbawal  #bawalcorak  #tudung  #tudungraya  #bajuraya  #modestyme  #modestymeapparel  #eveninginparis  #sweetmelon  #modestymeapparel  #modestyme  #modestfashion  #sweetraya  #bawal  #aidijumascaft  #aidijumalovers  #bawalonline  #bawalpucci  #bawalturki  #bawalsatin  #bawallover  #bawalprinted  #aidijumascaft  #bawalprinted  #bawallabuh  #bawalCrystal 
Idea OOTD yang boleh digayakan hujung minggu ni. 
Bergaya santai dengan Maira Square bersama tersayang ๐Ÿ˜
.
Belum ada Maira Square? Jom dapatkan Maira Square dengan hanya RM16 sehaja sepanjang promosi ni. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Whatsapp
0199212154
0199212154
0199212154
.
.
#mairabenanghijau #BenangHijau #MairaSquare #BenangHijau #bawalbucutajam
#bawalcotton #bawalbidang45 #cottonvoile #bawalmurah #bawalswarovski #benanghijau #agentbenanghijau #bawalekslusif #teambawal #bawallover #bawallovers #mencintaimumrphotographer #bridetobe #kekasihpaksarela #shawlsatin #shawllabuh #asprettycustomer #mycoffeeprince #mehsandarlagi #syurgayangkedua #dekatkanjarakkita #awaksukasayatak #tudungmurah
#ootd 
#fattzura
Idea OOTD yang boleh digayakan hujung minggu ni. Bergaya santai dengan Maira Square bersama tersayang ๐Ÿ˜ . Belum ada Maira Square? Jom dapatkan Maira Square dengan hanya RM16 sehaja sepanjang promosi ni. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . Whatsapp 0199212154 0199212154 0199212154 . . #mairabenanghijau  #BenangHijau  #MairaSquare  #BenangHijau  #bawalbucutajam  #bawalcotton  #bawalbidang45  #cottonvoile  #bawalmurah  #bawalswarovski  #benanghijau  #agentbenanghijau  #bawalekslusif  #teambawal  #bawallover  #bawallovers  #mencintaimumrphotographer  #bridetobe  #kekasihpaksarela  #shawlsatin  #shawllabuh  #asprettycustomer  #mycoffeeprince  #mehsandarlagi  #syurgayangkedua  #dekatkanjarakkita  #awaksukasayatak  #tudungmurah  #ootd  #fattzura 
-WIDESHAWL PREMIUM SATIN-
.
๐ŸŒธMaterial Satin Tak Tebal & Selesa. Material very nice
๐ŸŒธAvailable for plain shawl & AAISYA Shawl
.
Measurement : 2m ร— 75cm
Cutting : Straight Cut only
Finishing : Baby Seam
.
WS Plain Satin : RM 30
Aaisya Satin Shawl : RM 35 (NP : RM 40)
.
TO ORDER CLICK LINK DI BIO
Atau
WS: +60145284067
.
#wideshawlmurah #wideshawl #satinshawl #satinshawlmurah #aaisyasatinshawl #aaisyashawl #halfmoonmurah #halfmoon #bawallover
-WIDESHAWL PREMIUM SATIN-
.
๐ŸŒธMaterial Satin Tak Tebal & Selesa. Material very nice
๐ŸŒธAvailable for plain shawl & AAISYA Shawl
.
Measurement : 2m ร— 75cm
Cutting : Straight Cut only
Finishing : Baby Seam
.
WS Plain Satin : RM 30
Aaisya Satin Shawl : RM 35 (NP : RM 40)
.
TO ORDER CLICK LINK DI BIO
Atau
WS: +60145284067
.
#wideshawlmurah #wideshawl #satinshawl #satinshawlmurah #aaisyasatinshawl #aaisyashawl #halfmoonmurah #halfmoon #bawallover
Antara koleksi #solehahexclusive  Aisya Sakura yang paling ramai peminatnya๐Ÿ˜Š

Material Chiffon yang sangat lembut dan flowy membuatkan si pemakai selesa dan elegant.

Jom tambahkan collection tudung dalam almari uolls ya๐Ÿ˜š

Berminat WhatsApp/Dm๐Ÿ“ฒ

#aisyabyse #teamsolehahexclusive 
#solehahfeedback 
#tudungbawallabuh 
#tudungsenangbentuk
#bawallover 
#bawalmalaysia 
#bawallabuhflowy 
#solehahexclusivedropship
MATERIAL : COTTON VOILE. Tak panas/tak jarang/senang di bentuk.
SIZE : bidang 45
PRICE : RM 15 (exc postage)
-
*The colour might be slightly different due to lighting.
-
#bawallover #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawaldiamond #bawalblackdiamond #bawalcottonmurah
Salam jumaat.. ๐ŸŒธ
Bawal Crepe plain ๐ŸŒธ
Rm 10 / pcs ๐ŸŒธ
Boleh request manik tabur๐ŸŒธ
Boleh request bunga tabur๐ŸŒธ

For Details Wasap 0176859895 ๐Ÿ˜˜

#bawalcreepe#bidang50#bawallover
Salam jumaat.. ๐ŸŒธ Bawal Crepe plain ๐ŸŒธ Rm 10 / pcs ๐ŸŒธ Boleh request manik tabur๐ŸŒธ Boleh request bunga tabur๐ŸŒธ For Details Wasap 0176859895 ๐Ÿ˜˜ #bawalcreepe #bidang50 #bawallover 
MATERIAL : COTTON VOILE. Tak panas/tak jarang/senang di bentuk.
SIZE : bidang 45
PRICE : RM 15 (exc postage)
-
*The colour might be slightly different due to lighting.
-
#bawallover #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawaldiamond #bawalblackdiamond #bawalcottonmurah
Pakai Humaira, awak dah tak payah nak bersiap sampai berpeluh-peluh! ๐Ÿ˜†.
.
Yelaa, selalunya pakai tudung susah betul nak bagi tang muka tu terletak elok. Sampai berpeluh dibuatnya. Kan kan? Tapi dengan Humaira ni peluh tak sempat nak menitik pun tau.
.
Tak sampai 5 minit pun awak dah siap! Tang muka pun elok je terbentuk tanpa gelembung. Suka dak? ๐Ÿ˜™.
.
.
#bawalduatone #bawaldwicolor #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawallabuh #bawbidangbesar #bawallover #bawalbubble #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #tudungmuslimah #bawalmurah #hijabista #hijab #hijabist #hijab #purdah #purdah #kipsas #unisza #iium #usim #dekatkanjarakkita #syurgayangkedua #kekasihpaksarela #mycoffeeprince coffeeprince #daitv3 #ukm #upm
Pakai Humaira, awak dah tak payah nak bersiap sampai berpeluh-peluh! ๐Ÿ˜†. . Yelaa, selalunya pakai tudung susah betul nak bagi tang muka tu terletak elok. Sampai berpeluh dibuatnya. Kan kan? Tapi dengan Humaira ni peluh tak sempat nak menitik pun tau. . Tak sampai 5 minit pun awak dah siap! Tang muka pun elok je terbentuk tanpa gelembung. Suka dak? ๐Ÿ˜™. . . #bawalduatone  #bawaldwicolor  #bawalbidang50  #bawalbidang60  #bawallabuh  #bawbidangbesar  #bawallover  #bawalbubble  #tudunglabuhmurah  #tudunglabuh  #tudungmuslimah  #bawalmurah  #hijabista  #hijab  #hijabist  #hijab  #purdah  #purdah  #kipsas  #unisza  #iium  #usim  #dekatkanjarakkita  #syurgayangkedua  #kekasihpaksarela  #mycoffeeprince  coffeeprince #daitv3  #ukm  #upm 
๐ŸŒธSHAWL DULL SATIN๐ŸŒธ
.
Material: Satin
Measurement: 1.8m ร— 1m 
Harga: RM12
.
.
โœ” Kain tak panas.
โœ” Perlu dimiliki ๐Ÿ˜ป.
โœ” Pelbagai pilihan warna yang ada ๐Ÿ˜‹
.
.
๐Ÿ“ŒHarga tidak termasuk postage.
๐Ÿ“ŒWarna mungkin sedikit berbeza kerana lighting
.
.
Kindly WA +6017-3921437 if interested
.
.
#Bawal #BawalVoile #Bawalkangaroo #Bawalruffles #BawalTurkey #BawalManik #Bawalcreepe #Bawallover #Shawl #shawlsatin #shawldullsatin #shawlcantik  #ShawlHeavyChiffon #eyelashsatinshawl #Snowcap #GoodQuality #BawalMurah #ShawlMurah #Murah #Malaysia #uitm #kpm #politeknik #poli #Flower #Selesa
๐ŸŒธSHAWL DULL SATIN๐ŸŒธ . Material: Satin Measurement: 1.8m ร— 1m Harga: RM12 . . โœ” Kain tak panas. โœ” Perlu dimiliki ๐Ÿ˜ป. โœ” Pelbagai pilihan warna yang ada ๐Ÿ˜‹ . . ๐Ÿ“ŒHarga tidak termasuk postage. ๐Ÿ“ŒWarna mungkin sedikit berbeza kerana lighting . . Kindly WA +6017-3921437 if interested . . #Bawal  #BawalVoile  #Bawalkangaroo  #Bawalruffles  #BawalTurkey  #BawalManik  #Bawalcreepe  #Bawallover  #Shawl  #shawlsatin  #shawldullsatin  #shawlcantik  #ShawlHeavyChiffon  #eyelashsatinshawl  #Snowcap  #GoodQuality  #BawalMurah  #ShawlMurah  #Murah  #Malaysia  #uitm  #kpm  #politeknik  #poli  #Flower  #Selesa 
๐ŸŒธSHAWL DULL SATIN๐ŸŒธ
.
Material: Satin
Measurement: 1.8m ร— 1m 
Harga: RM12
.
.
โœ” Kain tak panas.
โœ” Perlu dimiliki ๐Ÿ˜ป.
โœ” Pelbagai pilihan warna yang ada ๐Ÿ˜‹
.
.
๐Ÿ“ŒHarga tidak termasuk postage.
๐Ÿ“ŒWarna mungkin sedikit berbeza kerana lighting
.
.
Kindly WA +6017-3921437 if interested
.
.
#Bawal #BawalVoile #Bawalkangaroo #Bawalruffles #BawalTurkey #BawalManik #Bawalcreepe #Bawallover #Shawl #shawlsatin #shawldullsatin #shawlcantik  #ShawlHeavyChiffon #eyelashsatinshawl #Snowcap #GoodQuality #BawalMurah #ShawlMurah #Murah #Malaysia #uitm #kpm #politeknik #poli #Flower #Selesa
๐ŸŒธSHAWL DULL SATIN๐ŸŒธ . Material: Satin Measurement: 1.8m ร— 1m Harga: RM12 . . โœ” Kain tak panas. โœ” Perlu dimiliki ๐Ÿ˜ป. โœ” Pelbagai pilihan warna yang ada ๐Ÿ˜‹ . . ๐Ÿ“ŒHarga tidak termasuk postage. ๐Ÿ“ŒWarna mungkin sedikit berbeza kerana lighting . . Kindly WA +6017-3921437 if interested . . #Bawal  #BawalVoile  #Bawalkangaroo  #Bawalruffles  #BawalTurkey  #BawalManik  #Bawalcreepe  #Bawallover  #Shawl  #shawlsatin  #shawldullsatin  #shawlcantik  #ShawlHeavyChiffon  #eyelashsatinshawl  #Snowcap  #GoodQuality  #BawalMurah  #ShawlMurah  #Murah  #Malaysia  #uitm  #kpm  #politeknik  #poli  #Flower  #Selesa 
๐ŸŒธSHAWL DULL SATIN๐ŸŒธ
.
Material: Satin
Measurement: 1.8m ร— 1m 
Harga: RM12
.
.
โœ” Kain tak panas.
โœ” Perlu dimiliki ๐Ÿ˜ป.
โœ” Pelbagai pilihan warna yang ada ๐Ÿ˜‹
.
.
๐Ÿ“ŒHarga tidak termasuk postage.
๐Ÿ“ŒWarna mungkin sedikit berbeza kerana lighting
.
.
Kindly WA +6017-3921437 if interested
.
.
#Bawal #BawalVoile #Bawalkangaroo #Bawalruffles #BawalTurkey #BawalManik #Bawalcreepe #Bawallover #Shawl #shawlsatin #shawldullsatin #shawlcantik  #ShawlHeavyChiffon #eyelashsatinshawl #Snowcap #GoodQuality #BawalMurah #ShawlMurah #Murah #Malaysia #uitm #kpm #politeknik #poli #Flower #Selesa
๐ŸŒธSHAWL DULL SATIN๐ŸŒธ . Material: Satin Measurement: 1.8m ร— 1m Harga: RM12 . . โœ” Kain tak panas. โœ” Perlu dimiliki ๐Ÿ˜ป. โœ” Pelbagai pilihan warna yang ada ๐Ÿ˜‹ . . ๐Ÿ“ŒHarga tidak termasuk postage. ๐Ÿ“ŒWarna mungkin sedikit berbeza kerana lighting . . Kindly WA +6017-3921437 if interested . . #Bawal  #BawalVoile  #Bawalkangaroo  #Bawalruffles  #BawalTurkey  #BawalManik  #Bawalcreepe  #Bawallover  #Shawl  #shawlsatin  #shawldullsatin  #shawlcantik  #ShawlHeavyChiffon  #eyelashsatinshawl  #Snowcap  #GoodQuality  #BawalMurah  #ShawlMurah  #Murah  #Malaysia  #uitm  #kpm  #politeknik  #poli  #Flower  #Selesa 
๐ŸŒธSHAWL DULL SATIN๐ŸŒธ
.
Material: Satin
Measurement: 1.8m ร— 1m 
Harga: RM12
.
.
โœ” Kain tak panas.
โœ” Perlu dimiliki ๐Ÿ˜ป.
โœ” Pelbagai pilihan warna yang ada ๐Ÿ˜‹
.
.
๐Ÿ“ŒHarga tidak termasuk postage.
๐Ÿ“ŒWarna mungkin sedikit berbeza kerana lighting
.
.
Kindly WA +6017-3921437 if interested
.
.
#Bawal #BawalVoile #Bawalkangaroo #Bawalruffles #BawalTurkey #BawalManik #Bawalcreepe #Bawallover #Shawl #shawlsatin #shawldullsatin #shawlcantik  #ShawlHeavyChiffon #eyelashsatinshawl #Snowcap #GoodQuality #BawalMurah #ShawlMurah #Murah #Malaysia #uitm #kpm #politeknik #poli #Flower #Selesa
๐ŸŒธSHAWL DULL SATIN๐ŸŒธ . Material: Satin Measurement: 1.8m ร— 1m Harga: RM12 . . โœ” Kain tak panas. โœ” Perlu dimiliki ๐Ÿ˜ป. โœ” Pelbagai pilihan warna yang ada ๐Ÿ˜‹ . . ๐Ÿ“ŒHarga tidak termasuk postage. ๐Ÿ“ŒWarna mungkin sedikit berbeza kerana lighting . . Kindly WA +6017-3921437 if interested . . #Bawal  #BawalVoile  #Bawalkangaroo  #Bawalruffles  #BawalTurkey  #BawalManik  #Bawalcreepe  #Bawallover  #Shawl  #shawlsatin  #shawldullsatin  #shawlcantik  #ShawlHeavyChiffon  #eyelashsatinshawl  #Snowcap  #GoodQuality  #BawalMurah  #ShawlMurah  #Murah  #Malaysia  #uitm  #kpm  #politeknik  #poli  #Flower  #Selesa 
๐ŸŒธSHAWL DULL SATIN๐ŸŒธ
.
Material: Satin
Measurement: 1.8m ร— 1m 
Harga: RM12
.
.
โœ” Kain tak panas.
โœ” Perlu dimiliki ๐Ÿ˜ป.
โœ” Pelbagai pilihan warna yang ada ๐Ÿ˜‹
.
.
๐Ÿ“ŒHarga tidak termasuk postage.
๐Ÿ“ŒWarna mungkin sedikit berbeza kerana lighting
.
.
Kindly WA +6017-3921437 if interested
.
.
#Bawal #BawalVoile #Bawalkangaroo #Bawalruffles #BawalTurkey #BawalManik #Bawalcreepe #Bawallover #Shawl #shawlsatin #shawldullsatin #shawlcantik  #ShawlHeavyChiffon #eyelashsatinshawl #Snowcap #GoodQuality #BawalMurah #ShawlMurah #Murah #Malaysia #uitm #kpm #politeknik #poli #Flower #Selesa
๐ŸŒธSHAWL DULL SATIN๐ŸŒธ . Material: Satin Measurement: 1.8m ร— 1m Harga: RM12 . . โœ” Kain tak panas. โœ” Perlu dimiliki ๐Ÿ˜ป. โœ” Pelbagai pilihan warna yang ada ๐Ÿ˜‹ . . ๐Ÿ“ŒHarga tidak termasuk postage. ๐Ÿ“ŒWarna mungkin sedikit berbeza kerana lighting . . Kindly WA +6017-3921437 if interested . . #Bawal  #BawalVoile  #Bawalkangaroo  #Bawalruffles  #BawalTurkey  #BawalManik  #Bawalcreepe  #Bawallover  #Shawl  #shawlsatin  #shawldullsatin  #shawlcantik  #ShawlHeavyChiffon  #eyelashsatinshawl  #Snowcap  #GoodQuality  #BawalMurah  #ShawlMurah  #Murah  #Malaysia  #uitm  #kpm  #politeknik  #poli  #Flower  #Selesa 
๐ŸŒธSHAWL DULL SATIN๐ŸŒธ
.
Material: Satin
Measurement: 1.8m ร— 1m 
Harga: RM12
.
.
โœ” Kain tak panas.
โœ” Perlu dimiliki ๐Ÿ˜ป.
โœ” Pelbagai pilihan warna yang ada ๐Ÿ˜‹
.
.
๐Ÿ“ŒHarga tidak termasuk postage.
๐Ÿ“ŒWarna mungkin sedikit berbeza kerana lighting
.
.
Kindly WA +6017-3921437 if interested
.
.
#Bawal #BawalVoile #Bawalkangaroo #Bawalruffles #BawalTurkey #BawalManik #Bawalcreepe #Bawallover #Shawl #shawlsatin #shawldullsatin #shawlcantik  #ShawlHeavyChiffon #eyelashsatinshawl #Snowcap #GoodQuality #BawalMurah #ShawlMurah #Murah #Malaysia #uitm #kpm #politeknik #poli #Flower #Selesa
๐ŸŒธSHAWL DULL SATIN๐ŸŒธ . Material: Satin Measurement: 1.8m ร— 1m Harga: RM12 . . โœ” Kain tak panas. โœ” Perlu dimiliki ๐Ÿ˜ป. โœ” Pelbagai pilihan warna yang ada ๐Ÿ˜‹ . . ๐Ÿ“ŒHarga tidak termasuk postage. ๐Ÿ“ŒWarna mungkin sedikit berbeza kerana lighting . . Kindly WA +6017-3921437 if interested . . #Bawal  #BawalVoile  #Bawalkangaroo  #Bawalruffles  #BawalTurkey  #BawalManik  #Bawalcreepe  #Bawallover  #Shawl  #shawlsatin  #shawldullsatin  #shawlcantik  #ShawlHeavyChiffon  #eyelashsatinshawl  #Snowcap  #GoodQuality  #BawalMurah  #ShawlMurah  #Murah  #Malaysia  #uitm  #kpm  #politeknik  #poli  #Flower  #Selesa 
๐ŸŒธSHAWL DULL SATIN๐ŸŒธ
.
Material: Satin
Measurement: 1.8m ร— 1m 
Harga: RM12
.
.
โœ” Kain tak panas.
โœ” Perlu dimiliki ๐Ÿ˜ป.
โœ” Pelbagai pilihan warna yang ada ๐Ÿ˜‹
.
.
๐Ÿ“ŒHarga tidak termasuk postage.
๐Ÿ“ŒWarna mungkin sedikit berbeza kerana lighting
.
.
Kindly WA +6017-3921437 if interested
.
.
#Bawal #BawalVoile #Bawalkangaroo #Bawalruffles #BawalTurkey #BawalManik #Bawalcreepe #Bawallover #Shawl #shawlsatin #shawldullsatin #shawlcantik  #ShawlHeavyChiffon #eyelashsatinshawl #Snowcap #GoodQuality #BawalMurah #ShawlMurah #Murah #Malaysia #uitm #kpm #politeknik #poli #Flower #Selesa
๐ŸŒธSHAWL DULL SATIN๐ŸŒธ . Material: Satin Measurement: 1.8m ร— 1m Harga: RM12 . . โœ” Kain tak panas. โœ” Perlu dimiliki ๐Ÿ˜ป. โœ” Pelbagai pilihan warna yang ada ๐Ÿ˜‹ . . ๐Ÿ“ŒHarga tidak termasuk postage. ๐Ÿ“ŒWarna mungkin sedikit berbeza kerana lighting . . Kindly WA +6017-3921437 if interested . . #Bawal  #BawalVoile  #Bawalkangaroo  #Bawalruffles  #BawalTurkey  #BawalManik  #Bawalcreepe  #Bawallover  #Shawl  #shawlsatin  #shawldullsatin  #shawlcantik  #ShawlHeavyChiffon  #eyelashsatinshawl  #Snowcap  #GoodQuality  #BawalMurah  #ShawlMurah  #Murah  #Malaysia  #uitm  #kpm  #politeknik  #poli  #Flower  #Selesa 
๐ŸŒธSHAWL DULL SATIN๐ŸŒธ
.
Material: Satin
Measurement: 1.8m ร— 1m 
Harga: RM12
.
.
โœ” Kain tak panas.
โœ” Perlu dimiliki ๐Ÿ˜ป.
โœ” Pelbagai pilihan warna yang ada ๐Ÿ˜‹
.
.
๐Ÿ“ŒHarga tidak termasuk postage.
๐Ÿ“ŒWarna mungkin sedikit berbeza kerana lighting
.
.
Kindly WA +6017-3921437 if interested
.
.
#Bawal #BawalVoile #Bawalkangaroo #Bawalruffles #BawalTurkey #BawalManik #Bawalcreepe #Bawallover #Shawl #shawlsatin #shawldullsatin #shawlcantik  #ShawlHeavyChiffon #eyelashsatinshawl #Snowcap #GoodQuality #BawalMurah #ShawlMurah #Murah #Malaysia #uitm #kpm #politeknik #poli #Flower #Selesa
๐ŸŒธSHAWL DULL SATIN๐ŸŒธ . Material: Satin Measurement: 1.8m ร— 1m Harga: RM12 . . โœ” Kain tak panas. โœ” Perlu dimiliki ๐Ÿ˜ป. โœ” Pelbagai pilihan warna yang ada ๐Ÿ˜‹ . . ๐Ÿ“ŒHarga tidak termasuk postage. ๐Ÿ“ŒWarna mungkin sedikit berbeza kerana lighting . . Kindly WA +6017-3921437 if interested . . #Bawal  #BawalVoile  #Bawalkangaroo  #Bawalruffles  #BawalTurkey  #BawalManik  #Bawalcreepe  #Bawallover  #Shawl  #shawlsatin  #shawldullsatin  #shawlcantik  #ShawlHeavyChiffon  #eyelashsatinshawl  #Snowcap  #GoodQuality  #BawalMurah  #ShawlMurah  #Murah  #Malaysia  #uitm  #kpm  #politeknik  #poli  #Flower  #Selesa 
๐ŸŒทNAYLAA LUXE BAWAL๐ŸŒท
.
RM38/SEHELAI
ADD POS RM8
.
3 HELAI FREE POSTAGE
.
BAWAL MATTE SATIN
๐ŸŽˆ SMALL SCALLOP CUT
๐ŸŽˆ NAMPAK EXCLUSIVE
๐ŸŽˆ TAK PEKAK BILA PAKAI
๐ŸŽˆ TAK LICIN
๐ŸŽˆ BERPELUH XNAMPAK
๐ŸŽˆ BIDANG 50'
.
whatsapp 0196862428
atau klik link kt bio ok!
order strictly 48hrs only ๐Ÿ™๐Ÿป
.
#bawalmattesatin
#tudungbawal
#bawallover
#bawalsatin
#tudungsatin
๐ŸŒทNAYLAA LUXE BAWAL๐ŸŒท . RM38/SEHELAI ADD POS RM8 . 3 HELAI FREE POSTAGE . BAWAL MATTE SATIN ๐ŸŽˆ SMALL SCALLOP CUT ๐ŸŽˆ NAMPAK EXCLUSIVE ๐ŸŽˆ TAK PEKAK BILA PAKAI ๐ŸŽˆ TAK LICIN ๐ŸŽˆ BERPELUH XNAMPAK ๐ŸŽˆ BIDANG 50' . whatsapp 0196862428 atau klik link kt bio ok! order strictly 48hrs only ๐Ÿ™๐Ÿป . #bawalmattesatin  #tudungbawal  #bawallover  #bawalsatin  #tudungsatin 
๐ŸŒทNAYLAA LUXE BAWAL๐ŸŒท
.
RM38/SEHELAI
ADD POS RM8
.
3 HELAI FREE POSTAGE
.
BAWAL MATTE SATIN
๐ŸŽˆ SMALL SCALLOP CUT
๐ŸŽˆ NAMPAK EXCLUSIVE
๐ŸŽˆ TAK PEKAK BILA PAKAI
๐ŸŽˆ TAK LICIN
๐ŸŽˆ BERPELUH XNAMPAK
๐ŸŽˆ BIDANG 50'
.
whatsapp 0196862428
atau klik link kt bio ok!
order strictly 48hrs only ๐Ÿ™๐Ÿป
.
#bawalmattesatin
#tudungbawal
#bawallover
#bawalsatin
#tudungsatin
๐ŸŒทNAYLAA LUXE BAWAL๐ŸŒท . RM38/SEHELAI ADD POS RM8 . 3 HELAI FREE POSTAGE . BAWAL MATTE SATIN ๐ŸŽˆ SMALL SCALLOP CUT ๐ŸŽˆ NAMPAK EXCLUSIVE ๐ŸŽˆ TAK PEKAK BILA PAKAI ๐ŸŽˆ TAK LICIN ๐ŸŽˆ BERPELUH XNAMPAK ๐ŸŽˆ BIDANG 50' . whatsapp 0196862428 atau klik link kt bio ok! order strictly 48hrs only ๐Ÿ™๐Ÿป . #bawalmattesatin  #tudungbawal  #bawallover  #bawalsatin  #tudungsatin 
๐ŸŒธ BAWAL SAKURA ๐ŸŒธ
.
โœ”๏ธ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI
โœ”๏ธ Tak JARANG
โœ”๏ธ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon
โœ”๏ธ Minimal iron. Tak iron pon takpe ๐Ÿ˜
โœ”๏ธ Berat yang ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai
โœ”๏ธ Sejuk dan selesa sangat!
โœ”๏ธ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
โœ”๏ธ Ada 34 warna yang wajib grab!
โœ”๏ธ Ada bidang 50 & 55 sahaja tau.
โœ”๏ธ Boleh digayakan pelbagai cara.
โœ”๏ธ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
.
๐ŸŒธ Bidang 50 RM35
๐ŸŒธ Bidang 55 RM40
๐Ÿšš Postage 1-3pcs RM8 SM / RM12 SS
.
๐Ÿ›‘ 4pcs bidang 50: RM 130 + Free Postage + Free Box (limited) + Free Calendar (limited)
.
๐Ÿ›‘ 4pcs bidang 55: RM150 + Free Postage + Free Exclusive Box (limited) + Free Calendar (limited)
.
Whatsapp 011 3788 0610 / Klik link di bio profile http://shawlgaleria.wasap.my/
.
.
.
.
.
.
#bawal #bawalmurah #bawalcrepe #bawalchiffon #bawallovers #bawallabuh #bawalplain #bawalexclusive #bawalcantik #bawalruffle #bawalcotton #bawallover #bawalcantikmurah  #bawalbidang55 #bawalsakura #bawalsakuraapplescarf  #bawalsakurabyapplescarf  #bawalsakuraas #bawalsakurabidang50 #bawalsakuralabuh #bawalsakurabidang55 #bawalshawlgaleria  #bawalsakuraplain #bawalsakurapplescarf #bawalsakurashawlgaleria #aurainsta #aurainstabatch9 #like4like
๐ŸŒธ BAWAL SAKURA ๐ŸŒธ . โœ”๏ธ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI โœ”๏ธ Tak JARANG โœ”๏ธ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon โœ”๏ธ Minimal iron. Tak iron pon takpe ๐Ÿ˜ โœ”๏ธ Berat yang ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai โœ”๏ธ Sejuk dan selesa sangat! โœ”๏ธ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT. โœ”๏ธ Ada 34 warna yang wajib grab! โœ”๏ธ Ada bidang 50 & 55 sahaja tau. โœ”๏ธ Boleh digayakan pelbagai cara. โœ”๏ธ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak. . . ๐ŸŒธ Bidang 50 RM35 ๐ŸŒธ Bidang 55 RM40 ๐Ÿšš Postage 1-3pcs RM8 SM / RM12 SS . ๐Ÿ›‘ 4pcs bidang 50: RM 130 + Free Postage + Free Box (limited) + Free Calendar (limited) . ๐Ÿ›‘ 4pcs bidang 55: RM150 + Free Postage + Free Exclusive Box (limited) + Free Calendar (limited) . Whatsapp 011 3788 0610 / Klik link di bio profile http://shawlgaleria.wasap.my/ . . . . . . #bawal  #bawalmurah  #bawalcrepe  #bawalchiffon  #bawallovers  #bawallabuh  #bawalplain  #bawalexclusive  #bawalcantik  #bawalruffle  #bawalcotton  #bawallover  #bawalcantikmurah  #bawalbidang55  #bawalsakura  #bawalsakuraapplescarf  #bawalsakurabyapplescarf  #bawalsakuraas  #bawalsakurabidang50  #bawalsakuralabuh  #bawalsakurabidang55  #bawalshawlgaleria  #bawalsakuraplain  #bawalsakurapplescarf  #bawalsakurashawlgaleria  #aurainsta  #aurainstabatch9  #like4like 
BAWAL COTTON FLOWERโ€ผ๏ธMaterial kain senang bentuk, selesa, sejukk, senang iron, tak terlalu jarang, boleh digayakan dengan pelbagai cara yang tersendiri, rugi kalau tak cuba!
-
Item : #bawalcottonflowerbySF
Material : Cotton voile
Size : 45' x 45'
Accessories : Rose Charm, 3D Flower with pearl
Price : RM17
Postage : RM8 SM | RM12 SS
-
How to order?
Whatsapp 0104686641 ๐Ÿ“ฑ
Or click link on bio
-
#bawalcotton #bawallover #bawallovers #tudungbawal #bawalmurah #bawalsquare #sayajual #sayajualmurah #bawalchiffonneelofa #persiapanawalraya #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #ame2017 #lofattah #meletop #bawalcottonborong #stylixtabawalcottonbasic
BAWAL COTTON FLOWERโ€ผ๏ธMaterial kain senang bentuk, selesa, sejukk, senang iron, tak terlalu jarang, boleh digayakan dengan pelbagai cara yang tersendiri, rugi kalau tak cuba! - Item : #bawalcottonflowerbySF  Material : Cotton voile Size : 45' x 45' Accessories : Rose Charm, 3D Flower with pearl Price : RM17 Postage : RM8 SM | RM12 SS - How to order? Whatsapp 0104686641 ๐Ÿ“ฑ Or click link on bio - #bawalcotton  #bawallover  #bawallovers  #tudungbawal  #bawalmurah  #bawalsquare  #sayajual  #sayajualmurah  #bawalchiffonneelofa  #persiapanawalraya  #bawalchiffonmurah  #bawalchiffonplain  #ame2017  #lofattah  #meletop  #bawalcottonborong  #stylixtabawalcottonbasic 
BAWAL COTTON FLOWERโ€ผ๏ธMaterial kain senang bentuk, selesa, sejukk, senang iron, tak terlalu jarang, boleh digayakan dengan pelbagai cara yang tersendiri, rugi kalau tak cuba!
-
Item : #bawalcottonflowerbySF
Material : Cotton voile
Size : 45' x 45'
Accessories : Rose Charm, 3D Flower with pearl
Price : RM17
Postage : RM8 SM | RM12 SS
-
How to order?
Whatsapp 0104686641 ๐Ÿ“ฑ
Or click link on bio
-
#bawalcotton #bawallover #bawallovers #tudungbawal #bawalmurah #bawalsquare #sayajual #sayajualmurah #bawalchiffonneelofa #persiapanawalraya #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #ame2017 #lofattah #meletop #bawalcottonborong #stylixtabawalcottonbasic
BAWAL COTTON FLOWERโ€ผ๏ธMaterial kain senang bentuk, selesa, sejukk, senang iron, tak terlalu jarang, boleh digayakan dengan pelbagai cara yang tersendiri, rugi kalau tak cuba! - Item : #bawalcottonflowerbySF  Material : Cotton voile Size : 45' x 45' Accessories : Rose Charm, 3D Flower with pearl Price : RM17 Postage : RM8 SM | RM12 SS - How to order? Whatsapp 0104686641 ๐Ÿ“ฑ Or click link on bio - #bawalcotton  #bawallover  #bawallovers  #tudungbawal  #bawalmurah  #bawalsquare  #sayajual  #sayajualmurah  #bawalchiffonneelofa  #persiapanawalraya  #bawalchiffonmurah  #bawalchiffonplain  #ame2017  #lofattah  #meletop  #bawalcottonborong  #stylixtabawalcottonbasic 
BAWAL COTTON FLOWERโ€ผ๏ธMaterial kain senang bentuk, selesa, sejukk, senang iron, tak terlalu jarang, boleh digayakan dengan pelbagai cara yang tersendiri, rugi kalau tak cuba!
-
Item : #bawalcottonflowerbySF
Material : Cotton voile
Size : 45' x 45'
Accessories : Rose Charm, 3D Flower with pearl
Price : RM17
Postage : RM8 SM | RM12 SS
-
How to order?
Whatsapp 0104686641 ๐Ÿ“ฑ
Or click link on bio
-
#bawalcotton #bawallover #bawallovers #tudungbawal #bawalmurah #bawalsquare #sayajual #sayajualmurah #bawalchiffonneelofa #persiapanawalraya #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #ame2017 #lofattah #meletop #bawalcottonborong #stylixtabawalcottonbasic
BAWAL COTTON FLOWERโ€ผ๏ธMaterial kain senang bentuk, selesa, sejukk, senang iron, tak terlalu jarang, boleh digayakan dengan pelbagai cara yang tersendiri, rugi kalau tak cuba! - Item : #bawalcottonflowerbySF  Material : Cotton voile Size : 45' x 45' Accessories : Rose Charm, 3D Flower with pearl Price : RM17 Postage : RM8 SM | RM12 SS - How to order? Whatsapp 0104686641 ๐Ÿ“ฑ Or click link on bio - #bawalcotton  #bawallover  #bawallovers  #tudungbawal  #bawalmurah  #bawalsquare  #sayajual  #sayajualmurah  #bawalchiffonneelofa  #persiapanawalraya  #bawalchiffonmurah  #bawalchiffonplain  #ame2017  #lofattah  #meletop  #bawalcottonborong  #stylixtabawalcottonbasic