an online Instagram web viewer

#bazaarkarat medias

Photos

☎ www.wasap.my/60136850959
Kejadian siang td hehe. Syukur dgn rezeki yg Allah da aturkan utk kak long. Semua Dia da bg dah,apa lg mau kan. So yg nak cari duit tmbh pendapatan keluarga,jgn malas2, mai join team kak long. Sapa rajin kak long bg hadiah mcm2. Hehe
.
.
.
Xperlu susah payah nak diet,xperlu nak bersenam, tiada cirit birit cuma perlu minum air kosong yg byk setiap hari. Mudah kan kan hehe πŸ˜‰πŸ˜˜ #juicyraspberryfibermalaysia #juicyraspberrykualalumpur #juicyraspberries #juicyraspberryfiber
.
.
.
πŸ‘ Tanpa perlu bersenam
πŸ‘ Tanpa diet
πŸ‘ Meningkatkan Metabolisme
πŸ‘ Mengawal selera makan
πŸ‘ Mengenyangkan tanpa perlu berlapar
πŸ‘ Menstabilkan hormon
πŸ‘ Susut inci badan
πŸ‘ Melawaskan pencernaan dan sembelit
πŸ‘ Mencantikkan kulit
πŸ‘ Detox
πŸ‘ Memberi tenaga
πŸ‘ Membakar lemak dgn pantas
πŸ‘ Menyingkirkan toksin dlm badan
πŸ‘ Selamat utk ibu menyusu
.
.
.
Nak order boleh wassap kak long laju2 nah 😘😘
.
.
.
πŸ“± Stokis kak long 013-6850959
.
.
πŸ“± Stokis kak long 013-6850959
.
.
πŸ“± Stokis kak long 013-6850959
.
.
#jrasbab #juicyraspberrysabah #juicyraspberrysarawak #juicyraspberrypenang #juicyraspberrykedah #juicy_fibre #jusajaib #kurussihat #juicyraspberryputrajaya #juicyraspberrykualalumpur #juicyraspberryselangor #detox  #catlovers
#juicyrasberry #jk1m #teamkaklongkawasan
#bazaarkarat  #bazaarpaknil #juicyraspberrysingapore #stokisjuicyraspberry #juicyraspberry #testimonijuicyraspberry #agentwanted  #dropshipwanted #produkviral  #pengasasjuicyraspberry
#juicyraspberrymalaysia
☎ www.wasap.my/60136850959 Kejadian siang td hehe. Syukur dgn rezeki yg Allah da aturkan utk kak long. Semua Dia da bg dah,apa lg mau kan. So yg nak cari duit tmbh pendapatan keluarga,jgn malas2, mai join team kak long. Sapa rajin kak long bg hadiah mcm2. Hehe . . . Xperlu susah payah nak diet,xperlu nak bersenam, tiada cirit birit cuma perlu minum air kosong yg byk setiap hari. Mudah kan kan hehe πŸ˜‰πŸ˜˜ #juicyraspberryfibermalaysia  #juicyraspberrykualalumpur  #juicyraspberries  #juicyraspberryfiber  . . . πŸ‘ Tanpa perlu bersenam πŸ‘ Tanpa diet πŸ‘ Meningkatkan Metabolisme πŸ‘ Mengawal selera makan πŸ‘ Mengenyangkan tanpa perlu berlapar πŸ‘ Menstabilkan hormon πŸ‘ Susut inci badan πŸ‘ Melawaskan pencernaan dan sembelit πŸ‘ Mencantikkan kulit πŸ‘ Detox πŸ‘ Memberi tenaga πŸ‘ Membakar lemak dgn pantas πŸ‘ Menyingkirkan toksin dlm badan πŸ‘ Selamat utk ibu menyusu . . . Nak order boleh wassap kak long laju2 nah 😘😘 . . . πŸ“± Stokis kak long 013-6850959 . . πŸ“± Stokis kak long 013-6850959 . . πŸ“± Stokis kak long 013-6850959 . . #jrasbab  #juicyraspberrysabah  #juicyraspberrysarawak  #juicyraspberrypenang  #juicyraspberrykedah  #juicy_fibre  #jusajaib  #kurussihat  #juicyraspberryputrajaya  #juicyraspberrykualalumpur  #juicyraspberryselangor  #detox  #catlovers  #juicyrasberry  #jk1m  #teamkaklongkawasan  #bazaarkarat  #bazaarpaknil  #juicyraspberrysingapore  #stokisjuicyraspberry  #juicyraspberry  #testimonijuicyraspberry  #agentwanted  #dropshipwanted  #produkviral  #pengasasjuicyraspberry  #juicyraspberrymalaysia 
Pening pikir nak pakai apa esok? Huhu
.
Apa kata sis pakai Medina queen printed & padankan dgn ur favorite outfit & accesories. Confirm KEBABOOM😎
.
#aniesimanscarf #nobroochnostress #LUNAbyAi #printedshawl #innerneck #innersnowcap #bawalinstant #tudungonline #bazaaronline #bazaarkarat #bazaarpaknil #instantshawl
Best tau Jamu Bonda ni. Jom tengok apa kata merekaπŸ‘†πŸ»πŸ˜
.
Pastikan Jamu Bonda pilihan awak ya. Harga mampu milik untuk dijadikan amalan ☺️
.
#JamuBonda diformulasikan khas dari herba-herba dan makanan sunnah untuk merawat dalaman dan luaran wanita zaman moden.
.
Hanye Rm25 jer sebotol tauuu. Sangat mampu milik 😍
.
Awak AMAL. Awak CONSISTENT. Awak DAPAT.
.
Sebarang pertanyaan boleh whatapps ul di 012.6010.315.
.
Atau boleh ketik link di bio πŸ‘†πŸ»
.
#jamubonda #jamuviral #jamuonline #awetmuda #kekalsihat #kekalsegar #kekalcantik #kekalmuda #bebasjeragat #bebasjerawat #kurussihat #kurussehat #kurusberseri #bebassembelit #bebaskeputihan #bazaarkarat #bazarpaknil #bazaaronline #igshopmalaysia #isterihebat #istericantik #istericantiksuamisayang #suamisayang #supplements #sayajualjamu #sayajualmurah #sayajualonline
Best tau Jamu Bonda ni. Jom tengok apa kata merekaπŸ‘†πŸ»πŸ˜ . Pastikan Jamu Bonda pilihan awak ya. Harga mampu milik untuk dijadikan amalan ☺️ . #JamuBonda  diformulasikan khas dari herba-herba dan makanan sunnah untuk merawat dalaman dan luaran wanita zaman moden. . Hanye Rm25 jer sebotol tauuu. Sangat mampu milik 😍 . Awak AMAL. Awak CONSISTENT. Awak DAPAT. . Sebarang pertanyaan boleh whatapps ul di 012.6010.315. . Atau boleh ketik link di bio πŸ‘†πŸ» . #jamubonda  #jamuviral  #jamuonline  #awetmuda  #kekalsihat  #kekalsegar  #kekalcantik  #kekalmuda  #bebasjeragat  #bebasjerawat  #kurussihat  #kurussehat  #kurusberseri  #bebassembelit  #bebaskeputihan  #bazaarkarat  #bazarpaknil  #bazaaronline  #igshopmalaysia  #isterihebat  #istericantik  #istericantiksuamisayang  #suamisayang  #supplements  #sayajualjamu  #sayajualmurah  #sayajualonline 
ini adalah contoh perbezaan diantara size plastik kami dan size plastik poslaju malaysia 
dan contoh barangan yg boleh muat utk anda bungkus di dalam plastik parcel kami

setiap pack 50pcs
size yg available :

XS GREY 50PCS RM17 (16X32CM)
XS WHITE 50PCS RM17 (16X32CM)

S GREY 50PCS RM24 (28X42CM)
S WHITE 50PCS RM24 (25X39CM)

M GREY 50PCS RM30 (34x46CM)
M WHITE 50PCS RM30 (32X44CM)

L 50PCS RM40 (40x55CM)
XL 50PCS RM50 (50x65CM)

Whatsapp kami utk order
012 656 7867

TERIMA KASIH

#sayajual #sayajualmurah #plastikposlaju #bubblewrapmurah #bazaarkarat #bazaaronline #sayajualjubah #jubahonline #jubahbudak #bajubudak #bajubaby #perfumemurah #handbagsmurah #sayajualhamper #sayajualjubah #sayajualjam #sayajualbajumurah #sayajualonline #sayajualshaklee #plastikselfadhesive #plastiktudung #plastikshawl #plastikkainpasang #plastiktshirt
ini adalah contoh perbezaan diantara size plastik kami dan size plastik poslaju malaysia dan contoh barangan yg boleh muat utk anda bungkus di dalam plastik parcel kami setiap pack 50pcs size yg available : XS GREY 50PCS RM17 (16X32CM) XS WHITE 50PCS RM17 (16X32CM) S GREY 50PCS RM24 (28X42CM) S WHITE 50PCS RM24 (25X39CM) M GREY 50PCS RM30 (34x46CM) M WHITE 50PCS RM30 (32X44CM) L 50PCS RM40 (40x55CM) XL 50PCS RM50 (50x65CM) Whatsapp kami utk order 012 656 7867 TERIMA KASIH #sayajual  #sayajualmurah  #plastikposlaju  #bubblewrapmurah  #bazaarkarat  #bazaaronline  #sayajualjubah  #jubahonline  #jubahbudak  #bajubudak  #bajubaby  #perfumemurah  #handbagsmurah  #sayajualhamper  #sayajualjubah  #sayajualjam  #sayajualbajumurah  #sayajualonline  #sayajualshaklee  #plastikselfadhesive  #plastiktudung  #plastikshawl  #plastikkainpasang  #plastiktshirt 
Sis cuba cuba je πŸ™ŠπŸͺπŸͺ Lawa ke tak? Comment down below kalau lawaπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
Sis cuba cuba je πŸ™ŠπŸͺπŸͺ Lawa ke tak? Comment down below kalau lawaπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
Dulu lepas berpantang mana ada nak amalkan jamu. Bila anak-anak dah besar baru nak mula amalakna jamu.
.
Jom tengok apa kata sis ni lepas amalkan jamu bonda πŸ‘†πŸ»
.
Badan jadi ringan. Paling best pembuangan pun lawas ☺️
.
Awak tengah cari jamu untuk diamalkan?
.
Pastikan Jamu Bonda pilihan awak ya. Harga mampu milik untuk dijadikan amalan ☺️
.
#JamuBonda diformulasikan khas dari herba-herba dan makanan sunnah untuk merawat dalaman dan luaran wanita zaman moden.
.
Hanye Rm25 jer sebotol tauuu. Sangat mampu milik 😍
.
Awak AMAL. Awak CONSISTENT. Awak DAPAT.
.
Sebarang pertanyaan boleh whatapps ul di 012.6010.315.
.
Atau boleh ketik link di bio πŸ‘†πŸ»
.
#jamubonda #jamuviral #jamuonline #awetmuda #kekalsihat #kekalsegar #kekalcantik #kekalmuda #bebasjeragat #bebasjerawat #kurussihat #kurussehat #kurusberseri #bebassembelit #bebaskeputihan #bazaarkarat #bazarpaknil #bazaaronline #igshopmalaysia #isterihebat #istericantik #istericantiksuamisayang #suamisayang #supplements #sayajualjamu #sayajualmurah #sayajualonline
Dulu lepas berpantang mana ada nak amalkan jamu. Bila anak-anak dah besar baru nak mula amalakna jamu. . Jom tengok apa kata sis ni lepas amalkan jamu bonda πŸ‘†πŸ» . Badan jadi ringan. Paling best pembuangan pun lawas ☺️ . Awak tengah cari jamu untuk diamalkan? . Pastikan Jamu Bonda pilihan awak ya. Harga mampu milik untuk dijadikan amalan ☺️ . #JamuBonda  diformulasikan khas dari herba-herba dan makanan sunnah untuk merawat dalaman dan luaran wanita zaman moden. . Hanye Rm25 jer sebotol tauuu. Sangat mampu milik 😍 . Awak AMAL. Awak CONSISTENT. Awak DAPAT. . Sebarang pertanyaan boleh whatapps ul di 012.6010.315. . Atau boleh ketik link di bio πŸ‘†πŸ» . #jamubonda  #jamuviral  #jamuonline  #awetmuda  #kekalsihat  #kekalsegar  #kekalcantik  #kekalmuda  #bebasjeragat  #bebasjerawat  #kurussihat  #kurussehat  #kurusberseri  #bebassembelit  #bebaskeputihan  #bazaarkarat  #bazarpaknil  #bazaaronline  #igshopmalaysia  #isterihebat  #istericantik  #istericantiksuamisayang  #suamisayang  #supplements  #sayajualjamu  #sayajualmurah  #sayajualonline 
LIKE & TAG YOUR FRIENDS TO WIN A TSHIRT GIVEAWAY. βœ…UNISEX βœ…100%cotton 160gsm βœ…saiz XS-5XL βœ…boleh pilih warna tshirt βœ…tahan lama masuk mesin basuh memang x de hal lah βœ…design ni boleh juga buat hoodie

Harga RM45πŸ“¦postage

Semenanjung 
RM9

Sabah Sarawak 
RM13

Apa yang bestnya admin nak bagi harga gila2 promosi untuk followers kesayangan admin ni😊

Tapi 
Untuk 5 orang yang terawal je tau😊.lepastu admin tak nak bagi harga ni.019-3025541 atau klik link di bio😊
#sayajualonline 
#love 
#fattzura 
#yusofdance
#coffeprince 
#tshirtmurah 
#malaysia 
#fattahamin 
#fazura 
#neelofa 
#kualalumpur 
#johor 
#lawak 
#tshirtsantai 
#tshirtprintingmurah 
#hoodiemurah 
#bazaar 
#bazaarpaknil 
#bazaarkl 
#bazaarkarat 
#barangbaik 
#sayajualmurah2 
#tshirtkualiti 
#instafamous 
##kingafiq 
#terapiinstagram 
#perlis 
#sabah 
#sarawak 
#instagram
LIKE & TAG YOUR FRIENDS TO WIN A TSHIRT GIVEAWAY. βœ…UNISEX βœ…100%cotton 160gsm βœ…saiz XS-5XL βœ…boleh pilih warna tshirt βœ…tahan lama masuk mesin basuh memang x de hal lah βœ…design ni boleh juga buat hoodie Harga RM45πŸ“¦postage Semenanjung RM9 Sabah Sarawak RM13 Apa yang bestnya admin nak bagi harga gila2 promosi untuk followers kesayangan admin ni😊 Tapi Untuk 5 orang yang terawal je tau😊.lepastu admin tak nak bagi harga ni.019-3025541 atau klik link di bio😊 #sayajualonline  #love  #fattzura  #yusofdance  #coffeprince  #tshirtmurah  #malaysia  #fattahamin  #fazura  #neelofa  #kualalumpur  #johor  #lawak  #tshirtsantai  #tshirtprintingmurah  #hoodiemurah  #bazaar  #bazaarpaknil  #bazaarkl  #bazaarkarat  #barangbaik  #sayajualmurah2  #tshirtkualiti  #instafamous  ##kingafiq  #terapiinstagram  #perlis  #sabah  #sarawak  #instagram 
Selamat petang semua. Bwk kereta tu hati2 la ye.  igt yg tersayang tgh tunggu kt rumah tu😊
.
#aniesimanscarf #nobroochnostress #LUNAbyAi #printedshawl #innerneck #innersnowcap #bawalinstant #tudungonline #bazaaronline #bazaarkarat #bazaarpaknil #instantshawl
Festival Bintaro ke IV 
Internasional 2018 HUT Jakarta Ke 491
"Seni Untuk Pendidikan Karakter Bangsa"
Tanggal 7-8 April 2018 (sabtu-minggu) 
https://arisipromobazaar.wordpress.com
Rani 0852 8683 2048 
#bazaarfood #bazaarfashion #bazaarjakartaselatan #bazar #bazaarjakarta #bazaarakyat #bazaarkarat #bazaargaragesale #bintarosektor9 #bintarosmart #bintaro #bintaroexchange #bintarosektor1 #bintarosektor7 #bintarotamanbarat #bintarosektor5 #kulinerbintaro #kulinerbintarosektor1 #kulinerbintarosektor9 #bintaroshop #makananenak
Festival Bintaro ke IV Internasional 2018 HUT Jakarta Ke 491 "Seni Untuk Pendidikan Karakter Bangsa" Tanggal 7-8 April 2018 (sabtu-minggu) https://arisipromobazaar.wordpress.com Rani 0852 8683 2048 #bazaarfood  #bazaarfashion  #bazaarjakartaselatan  #bazar  #bazaarjakarta  #bazaarakyat  #bazaarkarat  #bazaargaragesale  #bintarosektor9  #bintarosmart  #bintaro  #bintaroexchange  #bintarosektor1  #bintarosektor7  #bintarotamanbarat  #bintarosektor5  #kulinerbintaro  #kulinerbintarosektor1  #kulinerbintarosektor9  #bintaroshop  #makananenak 
KHAS UNTUK BERAT 55KG KEATAS

ada siapa2 nak rahsia kempis perut dengan pantas x?

3 hari lost 5kg!!
7 hari lost 10kg!!
1 bulan lost 20kg!!
.
 tinggalkan no.whatsup untuk sy send  rahsia ini
#JusPencairLemakNo1Malaysia
#JusKempiskanPerutPalingDipercayai
#DEINASLIMAXJUICE #DEINASMAXFRUITJUICES #DEINA

#01128637353 #kotabharu #kesihatandalaman #bazaarkarat #sayajual #kelantan #bazaar #bazaarpaknil #jualprodukkualiti #JusKempiskanPerutPalingDipercayai #onlinebisnes #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #pasarmalam
KHAS UNTUK BERAT 55KG KEATAS ada siapa2 nak rahsia kempis perut dengan pantas x? 3 hari lost 5kg!! 7 hari lost 10kg!! 1 bulan lost 20kg!! . tinggalkan no.whatsup untuk sy send rahsia ini #JusPencairLemakNo1Malaysia  #JusKempiskanPerutPalingDipercayai  #DEINASLIMAXJUICE  #DEINASMAXFRUITJUICES  #DEINA  #01128637353  #kotabharu  #kesihatandalaman  #bazaarkarat  #sayajual  #kelantan  #bazaar  #bazaarpaknil  #jualprodukkualiti  #JusKempiskanPerutPalingDipercayai  #onlinebisnes  #onlineshopmalaysia  #igshopmalaysia  #pasarmalam 
Awak nampak parut di muka sis ni semakin kurang tak?😊
.
Meh nak habaq,sis ni pakai #VitaminCSerum dan #VitaminCMoisurisingCream seminggu ja tau..kalau sebulan memang hilang terus parut-parut tu
.
.
Hebat kan 2 beradik ni?sekarang kombo 2 beradik #VitaminCSerum dan #VitaminCMoisturisingCream ni ada promo RM168 saja termasuk postage πŸ€—
.
.
Whatsapp VITC ke 012 939 4864
INGIN JANA PENDAPATAN SENDIRI?? ANDA SEORG SURIRUMAH?
STUDENT?

Jom sertai kami menjadi #dropship #magicblueteamampang 
Membiak duit dalam akaun anda setiap bulan.

Produk laku keras
Produk senang jual
Produk Muslim 
Lulus KKM
Halalan Toyyiban 
Whatsapp 
Airis 0133020259 sekarang dan sertai kami 
#dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted #malaysiasale #magicblueteamampang #magicbluebanting #magicblueteam #magicbluespray #klang #basmibaubadan #bazaarkarat #bauketiak #baukaki #ketiakhitam
INGIN JANA PENDAPATAN SENDIRI?? ANDA SEORG SURIRUMAH? STUDENT? Jom sertai kami menjadi #dropship  #magicblueteamampang  Membiak duit dalam akaun anda setiap bulan. Produk laku keras Produk senang jual Produk Muslim Lulus KKM Halalan Toyyiban Whatsapp Airis 0133020259 sekarang dan sertai kami #dropshipwantedmalaysia  #dropshipwanted  #malaysiasale  #magicblueteamampang  #magicbluebanting  #magicblueteam  #magicbluespray  #klang  #basmibaubadan  #bazaarkarat  #bauketiak  #baukaki  #ketiakhitam 
MURAH MURAH.

Rugi la xbeli sbb ada freegift lagi.
πŸ‘Ÿ EQT BLACK GREEN
πŸ“ Size : 40eu - 44eu
πŸ’― Gred : Copy Ori
πŸ’° Price : Rm 190
*Free postage seluruh Malaysia
*Free keychain.
.
Lawa kan kasut ni? Cun habis weh..
Tenung lamaΒ² buat hati terpikat wey. 
Cara nak order:-
1) Screenshot gambar ni.
2) Whatsapp ke 013-4601929
Malas nak save nombor, xpe sila klik nombor di bio πŸ˜‰

#jualkasut #kasutmurah #sneakersmurah  #jualonlinemurah #kasutlawa #handbagsmurah #handbagscantik #bazaarpaknil #bazaarkarat #instagood  #love #likeforlike #follow4follow #photoofthedays
MURAH MURAH. Rugi la xbeli sbb ada freegift lagi. πŸ‘Ÿ EQT BLACK GREEN πŸ“ Size : 40eu - 44eu πŸ’― Gred : Copy Ori πŸ’° Price : Rm 190 *Free postage seluruh Malaysia *Free keychain. . Lawa kan kasut ni? Cun habis weh.. Tenung lamaΒ² buat hati terpikat wey. Cara nak order:- 1) Screenshot gambar ni. 2) Whatsapp ke 013-4601929 Malas nak save nombor, xpe sila klik nombor di bio πŸ˜‰ #jualkasut  #kasutmurah  #sneakersmurah  #jualonlinemurah  #kasutlawa  #handbagsmurah  #handbagscantik  #bazaarpaknil  #bazaarkarat  #instagood  #love  #likeforlike  #follow4follow  #photoofthedays 
MURAH MURAH.

Rugi la xbeli sbb ada freegift lagi.
πŸ‘Ÿ EQT CORE BLACK
πŸ“ Size : 40eu - 44eu
πŸ’― Gred : Copy Ori
πŸ’° Price : Rm 190
*Free postage seluruh Malaysia
*Free keychain.
.
Lawa kan kasut ni? Cun habis weh..
Tenung lamaΒ² buat hati terpikat wey. 
Cara nak order:-
1) Screenshot gambar ni.
2) Whatsapp ke 013-4601929
Malas nak save nombor, xpe sila klik nombor di bio πŸ˜‰

#jualkasut #kasutmurah #sneakersmurah  #jualonlinemurah #kasutlawa #handbagsmurah #handbagscantik #bazaarpaknil #bazaarkarat #instagood  #love #likeforlike #follow4follow #photoofthedays
MURAH MURAH. Rugi la xbeli sbb ada freegift lagi. πŸ‘Ÿ EQT CORE BLACK πŸ“ Size : 40eu - 44eu πŸ’― Gred : Copy Ori πŸ’° Price : Rm 190 *Free postage seluruh Malaysia *Free keychain. . Lawa kan kasut ni? Cun habis weh.. Tenung lamaΒ² buat hati terpikat wey. Cara nak order:- 1) Screenshot gambar ni. 2) Whatsapp ke 013-4601929 Malas nak save nombor, xpe sila klik nombor di bio πŸ˜‰ #jualkasut  #kasutmurah  #sneakersmurah  #jualonlinemurah  #kasutlawa  #handbagsmurah  #handbagscantik  #bazaarpaknil  #bazaarkarat  #instagood  #love  #likeforlike  #follow4follow  #photoofthedays 
Banyak chocolate chips dalam #OatMore πŸͺβ€οΈπŸ˜‹
Banyak chocolate chips dalam #OatMore  πŸͺβ€οΈπŸ˜‹
Happy Monday semuaaa! πŸ€—
.
Since ramai yang tanya, sekotak Maydan Serum tu ada berapa botol?
.
Okey, here we go! πŸ’ƒπŸ»
.
Sekotak Maydan Lock It Hydrating Serum ada 5 botol kecik cinonet tu,tapi kesannyaaa SUPERBBB! 😍
.
Sebab apa??
πŸ‘‰πŸ»boleh merawat kulit yang bermasalah seperti mengecutkan jerawat, memudarkan parut jerawat, mengurangkan jeragat, mengurangkan kedut & garis halus, menyamakan tone warna kulit serata, melembapkan wajah & paling penting mampu mencerahkan kulit
.
Anda nak tak ada kulit wajah flawless glowing secara semulajadi tak perlu pakai make up dah taw! 
Macam duta kami Elfira Loy la! πŸ‘©πŸ»
.
Jom try Maydan Serum! .
.

Rm80 sekotak
.
Whatsapp ☎️019-9324404
.
#maydan #maydanofficial #elfiraloy #serumwajah #skincaremalaysia #sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarmalaysia #bazaarkarat #bazaarmurah #sayajualserum #serummalaysia #serummurah #codkelantan #codkotabharu #kelantan #kotabharu #malaysia #uitm #upm #kbmall #aeonmallkotabharu #penang #terengganu #pahang #kl #sarawak #sabah #langkawi
Happy Monday semuaaa! πŸ€— . Since ramai yang tanya, sekotak Maydan Serum tu ada berapa botol? . Okey, here we go! πŸ’ƒπŸ» . Sekotak Maydan Lock It Hydrating Serum ada 5 botol kecik cinonet tu,tapi kesannyaaa SUPERBBB! 😍 . Sebab apa?? πŸ‘‰πŸ»boleh merawat kulit yang bermasalah seperti mengecutkan jerawat, memudarkan parut jerawat, mengurangkan jeragat, mengurangkan kedut & garis halus, menyamakan tone warna kulit serata, melembapkan wajah & paling penting mampu mencerahkan kulit . Anda nak tak ada kulit wajah flawless glowing secara semulajadi tak perlu pakai make up dah taw! Macam duta kami Elfira Loy la! πŸ‘©πŸ» . Jom try Maydan Serum! . . Rm80 sekotak . Whatsapp ☎️019-9324404 . #maydan  #maydanofficial  #elfiraloy  #serumwajah  #skincaremalaysia  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #bazaarkarat  #bazaarmurah  #sayajualserum  #serummalaysia  #serummurah  #codkelantan  #codkotabharu  #kelantan  #kotabharu  #malaysia  #uitm  #upm  #kbmall  #aeonmallkotabharu  #penang  #terengganu  #pahang  #kl  #sarawak  #sabah  #langkawi 
LIKE & TAG YOUR FRIENDS TO WIN A TSHIRT GIVEAWAY. βœ…UNISEX βœ…100%cotton 160gsm βœ…saiz XS-5XL βœ…boleh pilih warna tshirt βœ…tahan lama masuk mesin basuh memang x de hal lah βœ…design ni boleh juga buat hoodie

Harga RM45 πŸ“¦postage

Semenanjung 
RM9

Sabah Sarawak 
RM13

Apa yang bestnya admin nak bagi harga gila2 promosi untuk followers kesayangan admin ni😊

Tapi 
Untuk 5 orang yang terawal je tau😊.lepastu admin tak nak bagi harga ni.019-3025541 atau klik link di bio😊
#sayajualonline 
#trashermalaysia 
#cumicumi 
#yusofdance
#coffeprince 
#tshirtmurah 
#malaysia 
#fattahamin 
#fazura 
#neelofa 
#kualalumpur 
#johor 
#lawak 
#tshirtsantai 
#tshirtprintingmurah 
#hoodiemurah 
#bazaar 
#bazaarpaknil 
#bazaarkl 
#bazaarkarat 
#barangbaik 
#sayajualmurah2 
#tshirtkualiti 
#instafamous 
##kingafiq 
#terapiinstagram 
#perlis 
#sabah 
#sarawak 
#muziumnegara
LIKE & TAG YOUR FRIENDS TO WIN A TSHIRT GIVEAWAY. βœ…UNISEX βœ…100%cotton 160gsm βœ…saiz XS-5XL βœ…boleh pilih warna tshirt βœ…tahan lama masuk mesin basuh memang x de hal lah βœ…design ni boleh juga buat hoodie Harga RM45 πŸ“¦postage Semenanjung RM9 Sabah Sarawak RM13 Apa yang bestnya admin nak bagi harga gila2 promosi untuk followers kesayangan admin ni😊 Tapi Untuk 5 orang yang terawal je tau😊.lepastu admin tak nak bagi harga ni.019-3025541 atau klik link di bio😊 #sayajualonline  #trashermalaysia  #cumicumi  #yusofdance  #coffeprince  #tshirtmurah  #malaysia  #fattahamin  #fazura  #neelofa  #kualalumpur  #johor  #lawak  #tshirtsantai  #tshirtprintingmurah  #hoodiemurah  #bazaar  #bazaarpaknil  #bazaarkl  #bazaarkarat  #barangbaik  #sayajualmurah2  #tshirtkualiti  #instafamous  ##kingafiq  #terapiinstagram  #perlis  #sabah  #sarawak  #muziumnegara 
☎ www.wasap.my/60136850959
Alhamdulillah. Rezeki byk hari ni dr Allah. Syukur selalu. Dia maha pemurah lg maha mengasihani πŸ˜πŸ˜‰βœŒ
.
.
.
Xperlu susah payah nak diet,xperlu nak bersenam, tiada cirit birit cuma perlu minum air kosong yg byk setiap hari. Mudah kan kan hehe πŸ˜‰πŸ˜˜ #juicyraspberryfibermalaysia #juicyraspberrykualalumpur #juicyraspberries #juicyraspberryfiber
.
.
.
πŸ‘ Tanpa perlu bersenam
πŸ‘ Tanpa diet
πŸ‘ Meningkatkan Metabolisme
πŸ‘ Mengawal selera makan
πŸ‘ Mengenyangkan tanpa perlu berlapar
πŸ‘ Menstabilkan hormon
πŸ‘ Susut inci badan
πŸ‘ Melawaskan pencernaan dan sembelit
πŸ‘ Mencantikkan kulit
πŸ‘ Detox
πŸ‘ Memberi tenaga
πŸ‘ Membakar lemak dgn pantas
πŸ‘ Menyingkirkan toksin dlm badan
πŸ‘ Selamat utk ibu menyusu
.
.
.
Nak order boleh wassap kak long laju2 nah 😘😘
.
.
.
πŸ“± Stokis kak long 013-6850959
.
.
πŸ“± Stokis kak long 013-6850959
.
.
πŸ“± Stokis kak long 013-6850959
.
.
#jrasbab #juicyraspberrysabah #juicyraspberrysarawak #juicyraspberrypenang #juicyraspberrykedah #juicy_fibre #jusajaib #kurussihat #juicyraspberryputrajaya #juicyraspberrykualalumpur #juicyraspberryselangor #detox  #catlovers
#juicyrasberry #jk1m #teamkaklongkawasan
#bazaarkarat  #bazaarpaknil #juicyraspberrysingapore #stokisjuicyraspberry #juicyraspberry #testimonijuicyraspberry #agentwanted  #dropshipwanted #produkviral  #pengasasjuicyraspberry
#juicyraspberrymalaysia
☎ www.wasap.my/60136850959 Alhamdulillah. Rezeki byk hari ni dr Allah. Syukur selalu. Dia maha pemurah lg maha mengasihani πŸ˜πŸ˜‰βœŒ . . . Xperlu susah payah nak diet,xperlu nak bersenam, tiada cirit birit cuma perlu minum air kosong yg byk setiap hari. Mudah kan kan hehe πŸ˜‰πŸ˜˜ #juicyraspberryfibermalaysia  #juicyraspberrykualalumpur  #juicyraspberries  #juicyraspberryfiber  . . . πŸ‘ Tanpa perlu bersenam πŸ‘ Tanpa diet πŸ‘ Meningkatkan Metabolisme πŸ‘ Mengawal selera makan πŸ‘ Mengenyangkan tanpa perlu berlapar πŸ‘ Menstabilkan hormon πŸ‘ Susut inci badan πŸ‘ Melawaskan pencernaan dan sembelit πŸ‘ Mencantikkan kulit πŸ‘ Detox πŸ‘ Memberi tenaga πŸ‘ Membakar lemak dgn pantas πŸ‘ Menyingkirkan toksin dlm badan πŸ‘ Selamat utk ibu menyusu . . . Nak order boleh wassap kak long laju2 nah 😘😘 . . . πŸ“± Stokis kak long 013-6850959 . . πŸ“± Stokis kak long 013-6850959 . . πŸ“± Stokis kak long 013-6850959 . . #jrasbab  #juicyraspberrysabah  #juicyraspberrysarawak  #juicyraspberrypenang  #juicyraspberrykedah  #juicy_fibre  #jusajaib  #kurussihat  #juicyraspberryputrajaya  #juicyraspberrykualalumpur  #juicyraspberryselangor  #detox  #catlovers  #juicyrasberry  #jk1m  #teamkaklongkawasan  #bazaarkarat  #bazaarpaknil  #juicyraspberrysingapore  #stokisjuicyraspberry  #juicyraspberry  #testimonijuicyraspberry  #agentwanted  #dropshipwanted  #produkviral  #pengasasjuicyraspberry  #juicyraspberrymalaysia 
KHAS UNTUK BERAT 55KG KEATAS

ada siapa2 nak rahsia kempis perut dengan pantas x?

3 hari lost 5kg!!
7 hari lost 10kg!!
1 bulan lost 20kg!! tinggalkan no.whatsup untuk sy send  rahsia ini
#JusPencairLemakNo1Malaysia
#JusKempiskanPerutPalingDipercayai
#DEINASLIMAXJUICE #DEINASMAXFRUITJUICES #DEINA

#01128637353 #kotabharu #kesihatandalaman #bazaarkarat #sayajual #kelantan #bazaar #bazaarpaknil #jualprodukkualiti #JusKempiskanPerutPalingDipercayai #onlinebisnes #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #pasarmalam
KHAS UNTUK BERAT 55KG KEATAS ada siapa2 nak rahsia kempis perut dengan pantas x? 3 hari lost 5kg!! 7 hari lost 10kg!! 1 bulan lost 20kg!! tinggalkan no.whatsup untuk sy send rahsia ini #JusPencairLemakNo1Malaysia  #JusKempiskanPerutPalingDipercayai  #DEINASLIMAXJUICE  #DEINASMAXFRUITJUICES  #DEINA  #01128637353  #kotabharu  #kesihatandalaman  #bazaarkarat  #sayajual  #kelantan  #bazaar  #bazaarpaknil  #jualprodukkualiti  #JusKempiskanPerutPalingDipercayai  #onlinebisnes  #onlineshopmalaysia  #igshopmalaysia  #pasarmalam 
LIKE & TAG YOUR FRIENDS TO WIN A TSHIRT GIVEAWAY. βœ…UNISEX βœ…100%cotton 160gsm βœ…saiz XS-5XL βœ…boleh pilih warna tshirt βœ…tahan lama masuk mesin basuh memang x de hal lah βœ…design ni boleh juga buat hoodie

Harga RM45 πŸ“¦postage

Semenanjung 
RM9

Sabah Sarawak 
RM13

Apa yang bestnya admin nak bagi harga gila2 promosi untuk followers kesayangan admin ni😊

Tapi 
Untuk 5 orang yang terawal je tau😊.lepastu admin tak nak bagi harga ni.019-3025541 atau klik link di bio😊
#sayajualonline 
#trashermalaysia 
#cumicumi 
#yusofdance
#coffeprince 
#tshirtmurah 
#malaysia 
#fattahamin 
#fazura 
#neelofa 
#kualalumpur 
#johor 
#lawak 
#tshirtsantai 
#tshirtprintingmurah 
#hoodiemurah 
#bazaar 
#bazaarpaknil 
#bazaarkl 
#bazaarkarat 
#barangbaik 
#sayajualmurah2 
#tshirtkualiti 
#instafamous 
##kingafiq 
#terapiinstagram 
#perlis 
#sabah 
#sarawak 
#muziumnegara
LIKE & TAG YOUR FRIENDS TO WIN A TSHIRT GIVEAWAY. βœ…UNISEX βœ…100%cotton 160gsm βœ…saiz XS-5XL βœ…boleh pilih warna tshirt βœ…tahan lama masuk mesin basuh memang x de hal lah βœ…design ni boleh juga buat hoodie Harga RM45 πŸ“¦postage Semenanjung RM9 Sabah Sarawak RM13 Apa yang bestnya admin nak bagi harga gila2 promosi untuk followers kesayangan admin ni😊 Tapi Untuk 5 orang yang terawal je tau😊.lepastu admin tak nak bagi harga ni.019-3025541 atau klik link di bio😊 #sayajualonline  #trashermalaysia  #cumicumi  #yusofdance  #coffeprince  #tshirtmurah  #malaysia  #fattahamin  #fazura  #neelofa  #kualalumpur  #johor  #lawak  #tshirtsantai  #tshirtprintingmurah  #hoodiemurah  #bazaar  #bazaarpaknil  #bazaarkl  #bazaarkarat  #barangbaik  #sayajualmurah2  #tshirtkualiti  #instafamous  ##kingafiq  #terapiinstagram  #perlis  #sabah  #sarawak  #muziumnegara 
Pergi kau kulit kusam jauh-jauh. Jangan kau datang lagik. Hmmm, mujur ada WD. Sistur ina ni suka naw dengan WD sebab WD multifunction, mesra tubuh dan sangat fleksibel. Mana taknya calit-calit kat nadi je pun.

_
Bahan bahan yg terkandung pulak sangat istimewa dan berkualiti tinggi, ditambah pulak menggunakan teknologi nano. Walaupun kecik  tapi kesan berganda besarnya.

_
Okayyy lagi satu yg bestnya pasal WD ialah  boleh pakai dgn skincare lain. Macam kalau pakai apa-apa krim kat muka dalam masa sama nak calit wd kat nadi pun takde masalah, lagi bagus. Sebab skincare merawat luaran kulit manakala wdec ni merawat dari dalam kulit. Bila bergabung confirmlah #perfect -
Kalau nak tau best ke tak WDEC ni cuba la calit kat nadi hampa. Kut satni pagi petang siang malam nak calit.

_
 RM75 free postage
whatsapp +60103836597

#sayajualsayapakai #sayajualonline #womendesiree #bazaarkecantikan #bazaarkarat #krimkecantikan #krimhormon #calitcalitcantik #gebu #pinkish #glowing #trustedseller #flawless #kualalumpur #kulitkusam #kulitkering #jerawat #jeragat #kulitberminyak #tonasekata #igers #igshop #malaysia #kedah #jitra
Pergi kau kulit kusam jauh-jauh. Jangan kau datang lagik. Hmmm, mujur ada WD. Sistur ina ni suka naw dengan WD sebab WD multifunction, mesra tubuh dan sangat fleksibel. Mana taknya calit-calit kat nadi je pun. _ Bahan bahan yg terkandung pulak sangat istimewa dan berkualiti tinggi, ditambah pulak menggunakan teknologi nano. Walaupun kecik tapi kesan berganda besarnya. _ Okayyy lagi satu yg bestnya pasal WD ialah boleh pakai dgn skincare lain. Macam kalau pakai apa-apa krim kat muka dalam masa sama nak calit wd kat nadi pun takde masalah, lagi bagus. Sebab skincare merawat luaran kulit manakala wdec ni merawat dari dalam kulit. Bila bergabung confirmlah #perfect  - Kalau nak tau best ke tak WDEC ni cuba la calit kat nadi hampa. Kut satni pagi petang siang malam nak calit. _ RM75 free postage whatsapp +60103836597 #sayajualsayapakai  #sayajualonline  #womendesiree  #bazaarkecantikan  #bazaarkarat  #krimkecantikan  #krimhormon  #calitcalitcantik  #gebu  #pinkish  #glowing  #trustedseller  #flawless  #kualalumpur  #kulitkusam  #kulitkering  #jerawat  #jeragat  #kulitberminyak  #tonasekata  #igers  #igshop  #malaysia  #kedah  #jitra 
.
.
PROVE
.
pruːv/
.
.
verb
past participle: proven
.
.
1. demonstrate the truth or existence of (something)
by evidence or argument.
"the concept is difficult to prove"
...
synonyms:	
demonstrate, show, show beyond doubt, 
show to be true, manifest, produce/submit proof, 
produce/submit evidence, establish evidence, .
.
Ni saya nak belanja TESTIMONI jujur customer saya.
...
Ada yang lama; ada yang baru
sejak dari packaging kami
yang warna hitam.
...
Tapi rupa sekarang dah lebih swag la..
Hehehehe...
.
.
. . PROVE . pruːv/ . . verb past participle: proven . . 1. demonstrate the truth or existence of (something) by evidence or argument. "the concept is difficult to prove" ... synonyms: demonstrate, show, show beyond doubt, show to be true, manifest, produce/submit proof, produce/submit evidence, establish evidence, . . Ni saya nak belanja TESTIMONI jujur customer saya. ... Ada yang lama; ada yang baru sejak dari packaging kami yang warna hitam. ... Tapi rupa sekarang dah lebih swag la.. Hehehehe... . .
.
.
PROVE
.
pruːv/
.
.
verb
past participle: proven
.
.
1. demonstrate the truth or existence of (something)
by evidence or argument.
"the concept is difficult to prove"
...
synonyms:	
demonstrate, show, show beyond doubt, 
show to be true, manifest, produce/submit proof, 
produce/submit evidence, establish evidence, .
.
Ni saya nak belanja TESTIMONI jujur customer saya.
...
Ada yang lama; ada yang baru
sejak dari packaging kami
yang warna hitam.
...
Tapi rupa sekarang dah lebih swag la..
Hehehehe...
.
.
. . PROVE . pruːv/ . . verb past participle: proven . . 1. demonstrate the truth or existence of (something) by evidence or argument. "the concept is difficult to prove" ... synonyms: demonstrate, show, show beyond doubt, show to be true, manifest, produce/submit proof, produce/submit evidence, establish evidence, . . Ni saya nak belanja TESTIMONI jujur customer saya. ... Ada yang lama; ada yang baru sejak dari packaging kami yang warna hitam. ... Tapi rupa sekarang dah lebih swag la.. Hehehehe... . .
.
.
PROVE
.
pruːv/
.
.
verb
past participle: proven
.
.
1. demonstrate the truth or existence of (something)
by evidence or argument.
"the concept is difficult to prove"
...
synonyms:	
demonstrate, show, show beyond doubt, 
show to be true, manifest, produce/submit proof, 
produce/submit evidence, establish evidence, .
.
Ni saya nak belanja TESTIMONI jujur customer saya.
...
Ada yang lama; ada yang baru
sejak dari packaging kami
yang warna hitam.
...
Tapi rupa sekarang dah lebih swag la..
Hehehehe...
.
.
. . PROVE . pruːv/ . . verb past participle: proven . . 1. demonstrate the truth or existence of (something) by evidence or argument. "the concept is difficult to prove" ... synonyms: demonstrate, show, show beyond doubt, show to be true, manifest, produce/submit proof, produce/submit evidence, establish evidence, . . Ni saya nak belanja TESTIMONI jujur customer saya. ... Ada yang lama; ada yang baru sejak dari packaging kami yang warna hitam. ... Tapi rupa sekarang dah lebih swag la.. Hehehehe... . .
MorningπŸͺ
MorningπŸͺ
Yes! We're open today!
.
Jom ke Butik Anies Iman Sungai Buloh harini untuk dapatkan produk-produk Anies Iman
.
10.00am – 5.00pm
🌸Anies Iman Sungai Buloh
No. 35, Jalan Nautika AU20/A, Seksyen U20, Pusat Komersil TSB, 47000 Sungai Buloh Selangor

WAZE: Anies Iman Boutique
.
See you there! πŸ’–
.
BUTIK ANIES IMAN DI BANGI SENTRAL TUTUP PADA SETIAP HARI ISNIN

#aniesimanscarf #nobroochnostress #LUNAbyAi #printedshawl #innerneck #innersnowcap #bawalinstant #tudungonline #fattzura #bazaaronline #bazaarkarat #bazaarpaknil #instantshawl
Yes! We're open today! . Jom ke Butik Anies Iman Sungai Buloh harini untuk dapatkan produk-produk Anies Iman . 10.00am – 5.00pm 🌸Anies Iman Sungai Buloh No. 35, Jalan Nautika AU20/A, Seksyen U20, Pusat Komersil TSB, 47000 Sungai Buloh Selangor WAZE: Anies Iman Boutique . See you there! πŸ’– . BUTIK ANIES IMAN DI BANGI SENTRAL TUTUP PADA SETIAP HARI ISNIN #aniesimanscarf  #nobroochnostress  #LUNAbyAi  #printedshawl  #innerneck  #innersnowcap  #bawalinstant  #tudungonline  #fattzura  #bazaaronline  #bazaarkarat  #bazaarpaknil  #instantshawl 
90% laki kawen lain punca dari masalah bersama dengan pasangan. 
Mana taknya... lepas kawen, dah beranak 5, semua aset berharga wanita jatuh, melayut, lubang pulak dah besar macam gua kelam. Umur 30 macam nenek umur 90.
.

Takkan nak biarkan semua ni sis. nak tunggu laki bagi madu sepahit hempedu ke?
.
Jom saya bantu kekakak semua untuk kembalikan semula aset yang berharga jadi seperti anak dara.
.
=====================================
.
Nak jadi isteri dambaan suami?
.
Nak dapatkan diskaun sebanyak RM40?
.
Whatsapp 013-717-5400
Whatsapp 013-717-5400
Whatsapp 013-717-5400
.
#projekstg #toneexcel #jsd #dexandra #powergold #dms360 #shaklee #youcanduit #eusahawan #surirumah #erezeki #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #bazaarkl #bazaarmalaysia #bazaarkarat #sayajualbaju #sayajualtudung #sayajualinner #baazaronlinemalaysia #produkhalal #produkkecantikanmurah #produkkecantikanmalaysia #tambahfollowers #igshopmurah
90% laki kawen lain punca dari masalah bersama dengan pasangan. Mana taknya... lepas kawen, dah beranak 5, semua aset berharga wanita jatuh, melayut, lubang pulak dah besar macam gua kelam. Umur 30 macam nenek umur 90. . Takkan nak biarkan semua ni sis. nak tunggu laki bagi madu sepahit hempedu ke? . Jom saya bantu kekakak semua untuk kembalikan semula aset yang berharga jadi seperti anak dara. . ===================================== . Nak jadi isteri dambaan suami? . Nak dapatkan diskaun sebanyak RM40? . Whatsapp 013-717-5400 Whatsapp 013-717-5400 Whatsapp 013-717-5400 . #projekstg  #toneexcel  #jsd  #dexandra  #powergold  #dms360  #shaklee  #youcanduit  #eusahawan  #surirumah  #erezeki  #sayajualmurah  #sayajual  #sayajualonline  #bazaarkl  #bazaarmalaysia  #bazaarkarat  #sayajualbaju  #sayajualtudung  #sayajualinner  #baazaronlinemalaysia  #produkhalal  #produkkecantikanmurah  #produkkecantikanmalaysia  #tambahfollowers  #igshopmurah 
Salam semua😊

Selamat pagi

Apa khabar?😁 Semoga bermanfaat kepada anda semua😊

Cc: @ayat.dakwah 
#tshirt
#berkualiti 
#sayajualonline 
#sayajualmurah2 
#sayajualtshirt 
#barangbaik 
#bazaar 
#bazaarpaknil 
#kualitibagus 
#tahanlama 
#yusofdance
#terbaik
#uitm 
#bazaarkl 
#bazaarkarat 
#upm 
#ipt 
#ipta 
#ipts 
#tshirtcustomemade 
#tshirtcotton 
#tshirtprinting 
#tshirtmurah 
#kualalumpur 
#selangor 
#melaka 
#sabahsarawak 
#um 
#uiabest 
#kajang
Salam semua😊 Selamat pagi Apa khabar?😁 Semoga bermanfaat kepada anda semua😊 Cc: @ayat.dakwah #tshirt  #berkualiti  #sayajualonline  #sayajualmurah2  #sayajualtshirt  #barangbaik  #bazaar  #bazaarpaknil  #kualitibagus  #tahanlama  #yusofdance  #terbaik  #uitm  #bazaarkl  #bazaarkarat  #upm  #ipt  #ipta  #ipts  #tshirtcustomemade  #tshirtcotton  #tshirtprinting  #tshirtmurah  #kualalumpur  #selangor  #melaka  #sabahsarawak  #um  #uiabest  #kajang 
☎ www.wasap.my/60136850959
Assalamualaikum dan slmt pagi isnin yg penuh dgn baraqah. Selamat bekerja dan slmt menjamu selera. Alhamdulillah,rezeki byk pagi ni. Kak long saja bg pix tu senget supaya uols xterliuq sgt πŸ˜‚πŸ˜βœŒ. Jgn lupa minum jr dulu pastu baru bekpes na hehe. Byk nak pos jr arini. Sapa nak join boleh bayaq b4 jam 12tghr dan bg alamat uols 😘✌
.
.
.
Xperlu susah payah nak diet,xperlu nak bersenam, tiada cirit birit cuma perlu minum air kosong yg byk setiap hari. Mudah kan kan hehe πŸ˜‰πŸ˜˜ #juicyraspberryfibermalaysia #juicyraspberrykualalumpur #juicyraspberries #juicyraspberryfiber
.
.
.
πŸ‘ Tanpa perlu bersenam
πŸ‘ Tanpa diet
πŸ‘ Meningkatkan Metabolisme
πŸ‘ Mengawal selera makan
πŸ‘ Mengenyangkan tanpa perlu berlapar
πŸ‘ Menstabilkan hormon
πŸ‘ Susut inci badan
πŸ‘ Melawaskan pencernaan dan sembelit
πŸ‘ Mencantikkan kulit
πŸ‘ Detox
πŸ‘ Memberi tenaga
πŸ‘ Membakar lemak dgn pantas
πŸ‘ Menyingkirkan toksin dlm badan
πŸ‘ Selamat utk ibu menyusu
.
.
.
Nak order boleh wassap kak long laju2 nah 😘😘
.
.
.
πŸ“± Stokis kak long 013-6850959
.
.
πŸ“± Stokis kak long 013-6850959
.
.
πŸ“± Stokis kak long 013-6850959
.
.
#jrasbab #juicyraspberrysabah #juicyraspberrysarawak #juicyraspberrypenang #juicyraspberrykedah #juicy_fibre #jusajaib #kurussihat #juicyraspberryputrajaya #juicyraspberrykualalumpur #juicyraspberryselangor #detox  #catlovers
#juicyrasberry #jk1m #teamkaklongkawasan
#bazaarkarat  #bazaarpaknil #juicyraspberrysingapore #stokisjuicyraspberry #juicyraspberry #testimonijuicyraspberry #agentwanted  #dropshipwanted #produkviral  #pengasasjuicyraspberry
#juicyraspberrymalaysia
☎ www.wasap.my/60136850959 Assalamualaikum dan slmt pagi isnin yg penuh dgn baraqah. Selamat bekerja dan slmt menjamu selera. Alhamdulillah,rezeki byk pagi ni. Kak long saja bg pix tu senget supaya uols xterliuq sgt πŸ˜‚πŸ˜βœŒ. Jgn lupa minum jr dulu pastu baru bekpes na hehe. Byk nak pos jr arini. Sapa nak join boleh bayaq b4 jam 12tghr dan bg alamat uols 😘✌ . . . Xperlu susah payah nak diet,xperlu nak bersenam, tiada cirit birit cuma perlu minum air kosong yg byk setiap hari. Mudah kan kan hehe πŸ˜‰πŸ˜˜ #juicyraspberryfibermalaysia  #juicyraspberrykualalumpur  #juicyraspberries  #juicyraspberryfiber  . . . πŸ‘ Tanpa perlu bersenam πŸ‘ Tanpa diet πŸ‘ Meningkatkan Metabolisme πŸ‘ Mengawal selera makan πŸ‘ Mengenyangkan tanpa perlu berlapar πŸ‘ Menstabilkan hormon πŸ‘ Susut inci badan πŸ‘ Melawaskan pencernaan dan sembelit πŸ‘ Mencantikkan kulit πŸ‘ Detox πŸ‘ Memberi tenaga πŸ‘ Membakar lemak dgn pantas πŸ‘ Menyingkirkan toksin dlm badan πŸ‘ Selamat utk ibu menyusu . . . Nak order boleh wassap kak long laju2 nah 😘😘 . . . πŸ“± Stokis kak long 013-6850959 . . πŸ“± Stokis kak long 013-6850959 . . πŸ“± Stokis kak long 013-6850959 . . #jrasbab  #juicyraspberrysabah  #juicyraspberrysarawak  #juicyraspberrypenang  #juicyraspberrykedah  #juicy_fibre  #jusajaib  #kurussihat  #juicyraspberryputrajaya  #juicyraspberrykualalumpur  #juicyraspberryselangor  #detox  #catlovers  #juicyrasberry  #jk1m  #teamkaklongkawasan  #bazaarkarat  #bazaarpaknil  #juicyraspberrysingapore  #stokisjuicyraspberry  #juicyraspberry  #testimonijuicyraspberry  #agentwanted  #dropshipwanted  #produkviral  #pengasasjuicyraspberry  #juicyraspberrymalaysia 
KULIT SEMAKIN FLAWLESS
...
=====================================
…
dah macam macam ptoduk guna tapi result tetap sama sampai dah rasa give up!
... .
Alhamdulillah, lepas consume DIANZ VITAMIN C & E kesan chicken pox dah hilang. Kulit makin cerah berseri tanpa sebarang cela.
...
=====================================
…
Dah ready nak jadi pujaan ramai ?
...
Whatsapp 013.717.5400
Whatsapp 013.717.5400
Whatsapp 013.717.5400
...
#neelofa #fattahamin #fattzura #nurraysa #projekstg #toneexcel #jsd #dexandra #powergold #dms360 #shaklee #youcanduit #eusahawan #surirumah #erezeki #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #bazaarkl #bazaarmalaysia #bazaarkarat #sayajualbaju #sayajualtudung #sayajualinner #baazaronlinemalaysia #produkhalal #produkkecantikanmurah #produkkecantikanmalaysia #skincareorganik #igshopmurah
KULIT SEMAKIN FLAWLESS ... ===================================== … dah macam macam ptoduk guna tapi result tetap sama sampai dah rasa give up! ... . Alhamdulillah, lepas consume DIANZ VITAMIN C & E kesan chicken pox dah hilang. Kulit makin cerah berseri tanpa sebarang cela. ... ===================================== … Dah ready nak jadi pujaan ramai ? ... Whatsapp 013.717.5400 Whatsapp 013.717.5400 Whatsapp 013.717.5400 ... #neelofa  #fattahamin  #fattzura  #nurraysa  #projekstg  #toneexcel  #jsd  #dexandra  #powergold  #dms360  #shaklee  #youcanduit  #eusahawan  #surirumah  #erezeki  #sayajualmurah  #sayajual  #sayajualonline  #bazaarkl  #bazaarmalaysia  #bazaarkarat  #sayajualbaju  #sayajualtudung  #sayajualinner  #baazaronlinemalaysia  #produkhalal  #produkkecantikanmurah  #produkkecantikanmalaysia  #skincareorganik  #igshopmurah 
Antara kehebatan #juicyraspberry. Check it out 😘😘
.
.
Blom cuba blom tau.Nak order boleh wassap rayyana laju2 nah 😘😘
.
πŸ“± www.wasap.my/60122924911/JR
.
πŸ“± www.wasap.my/60122924911/JR
.
πŸ“±www.wasap.my/60122924911/JR
.

#juicy_raspberry #juicy_fibre #jusajaib #jgnadadengki #kurussihat #buangtoksin #buanglemak #detoxwater #detox #rezekiberkat #juicyrasberry #bazaarkarat  #bazaarpaknil #agenwanted #juicyraspberry #juicyraspberrykualalumpur #juicyraspberrysabah #juicyraspberrysayaminum #sisrayyana
Antara kehebatan #juicyraspberry . Check it out 😘😘 . . Blom cuba blom tau.Nak order boleh wassap rayyana laju2 nah 😘😘 . πŸ“± www.wasap.my/60122924911/JR . πŸ“± www.wasap.my/60122924911/JR . πŸ“±www.wasap.my/60122924911/JR . #juicy_raspberry  #juicy_fibre  #jusajaib  #jgnadadengki  #kurussihat  #buangtoksin  #buanglemak  #detoxwater  #detox  #rezekiberkat  #juicyrasberry  #bazaarkarat  #bazaarpaknil  #agenwanted  #juicyraspberry  #juicyraspberrykualalumpur  #juicyraspberrysabah  #juicyraspberrysayaminum  #sisrayyana 
Antara kehebatan #juicyraspberry. Check it out 😘😘
.
.
Blom cuba blom tau.Nak order boleh wassap rayyana laju2 nah 😘😘
.
πŸ“± www.wasap.my/60122924911/JR
.
πŸ“± www.wasap.my/60122924911/JR
.
πŸ“±www.wasap.my/60122924911/JR
.

#juicy_raspberry #juicy_fibre #jusajaib #jgnadadengki #kurussihat #buangtoksin #buanglemak #detoxwater #detox #rezekiberkat #juicyrasberry #bazaarkarat  #bazaarpaknil #agenwanted #juicyraspberry #juicyraspberrykualalumpur #juicyraspberrysabah #juicyraspberrysayaminum #sisrayyana
Antara kehebatan #juicyraspberry . Check it out 😘😘 . . Blom cuba blom tau.Nak order boleh wassap rayyana laju2 nah 😘😘 . πŸ“± www.wasap.my/60122924911/JR . πŸ“± www.wasap.my/60122924911/JR . πŸ“±www.wasap.my/60122924911/JR . #juicy_raspberry  #juicy_fibre  #jusajaib  #jgnadadengki  #kurussihat  #buangtoksin  #buanglemak  #detoxwater  #detox  #rezekiberkat  #juicyrasberry  #bazaarkarat  #bazaarpaknil  #agenwanted  #juicyraspberry  #juicyraspberrykualalumpur  #juicyraspberrysabah  #juicyraspberrysayaminum  #sisrayyana 
Antara kehebatan #juicyraspberry. Check it out 😘😘
.
.
Blom cuba blom tau.Nak order boleh wassap rayyana laju2 nah 😘😘
.
πŸ“± www.wasap.my/60122924911/JR
.
πŸ“± www.wasap.my/60122924911/JR
.
πŸ“±www.wasap.my/60122924911/JR
.

#juicy_raspberry #juicy_fibre #jusajaib #jgnadadengki #kurussihat #buangtoksin #buanglemak #detoxwater #detox #rezekiberkat #juicyrasberry #bazaarkarat  #bazaarpaknil #agenwanted #juicyraspberry #juicyraspberrykualalumpur #juicyraspberrysabah #juicyraspberrysayaminum #sisrayyana
Antara kehebatan #juicyraspberry . Check it out 😘😘 . . Blom cuba blom tau.Nak order boleh wassap rayyana laju2 nah 😘😘 . πŸ“± www.wasap.my/60122924911/JR . πŸ“± www.wasap.my/60122924911/JR . πŸ“±www.wasap.my/60122924911/JR . #juicy_raspberry  #juicy_fibre  #jusajaib  #jgnadadengki  #kurussihat  #buangtoksin  #buanglemak  #detoxwater  #detox  #rezekiberkat  #juicyrasberry  #bazaarkarat  #bazaarpaknil  #agenwanted  #juicyraspberry  #juicyraspberrykualalumpur  #juicyraspberrysabah  #juicyraspberrysayaminum  #sisrayyana 
Bila consistent berjamu. Tengok apa kata merekaπŸ‘†πŸ»πŸ˜
.
Pastikan Jamu Bonda pilihan awak ya. Harga mampu milik untuk dijadikan amalan ☺️
.
#JamuBonda diformulasikan khas dari herba-herba dan makanan sunnah untuk merawat dalaman dan luaran wanita zaman moden.
.
Hanye Rm25 jer sebotol tauuu. Sangat mampu milik 😍
.
Awak AMAL. Awak CONSISTENT. Awak DAPAT.
.
Sebarang pertanyaan boleh whatapps ul di 012.6010.315.
.
Atau boleh ketik link di bio πŸ‘†πŸ»
.
#jamubonda #jamuviral #jamuonline #awetmuda #kekalsihat #kekalsegar #kekalcantik #kekalmuda #bebasjeragat #bebasjerawat #kurussihat #kurussehat #kurusberseri #bebassembelit #bebaskeputihan #bazaarkarat #bazarpaknil #bazaaronline #igshopmalaysia #isterihebat #istericantik #istericantiksuamisayang #suamisayang #supplements #sayajualjamu #sayajualmurah #sayajualonline
Bila consistent berjamu. Tengok apa kata merekaπŸ‘†πŸ»πŸ˜ . Pastikan Jamu Bonda pilihan awak ya. Harga mampu milik untuk dijadikan amalan ☺️ . #JamuBonda  diformulasikan khas dari herba-herba dan makanan sunnah untuk merawat dalaman dan luaran wanita zaman moden. . Hanye Rm25 jer sebotol tauuu. Sangat mampu milik 😍 . Awak AMAL. Awak CONSISTENT. Awak DAPAT. . Sebarang pertanyaan boleh whatapps ul di 012.6010.315. . Atau boleh ketik link di bio πŸ‘†πŸ» . #jamubonda  #jamuviral  #jamuonline  #awetmuda  #kekalsihat  #kekalsegar  #kekalcantik  #kekalmuda  #bebasjeragat  #bebasjerawat  #kurussihat  #kurussehat  #kurusberseri  #bebassembelit  #bebaskeputihan  #bazaarkarat  #bazarpaknil  #bazaaronline  #igshopmalaysia  #isterihebat  #istericantik  #istericantiksuamisayang  #suamisayang  #supplements  #sayajualjamu  #sayajualmurah  #sayajualonline 
🐝KELEBIHAN DAN KHASIAT SARANG MADU LEBAH ASLI βœ”Baik untuk melancarkan peredaran darah
βœ”Mengawal kandungan gula dalam badan βœ”Anti oksida
βœ”Memerangi penyakit senang hinggap βœ”Merawat batuk
βœ”Baik untuk sistem pencernaan
βœ”Menjaga jantung dan pembuluh darah
βœ”Merawat luka
βœ”Anti stress
βœ”pelembabkan kulit wajah
βœ”1001 khasiat
βœ”Produk alam semulajadi
.
RM159sm/ RM 165ss sebekas 700gm
.
#codkotabharudansekitarnya
#postagesetiaphari 
#maduviralshuib 
#01128637353 
#sayajualmadu #sayajualmaduasli #sayajual #bazaarkarat #bazaartokgurukb #bazaar #bazaarprodukkecantikan #bazaarpaknil #pasarmalam #ejensahmadushuib #madushuibviral
🐝KELEBIHAN DAN KHASIAT SARANG MADU LEBAH ASLI βœ”Baik untuk melancarkan peredaran darah βœ”Mengawal kandungan gula dalam badan βœ”Anti oksida βœ”Memerangi penyakit senang hinggap βœ”Merawat batuk βœ”Baik untuk sistem pencernaan βœ”Menjaga jantung dan pembuluh darah βœ”Merawat luka βœ”Anti stress βœ”pelembabkan kulit wajah βœ”1001 khasiat βœ”Produk alam semulajadi . RM159sm/ RM 165ss sebekas 700gm . #codkotabharudansekitarnya  #postagesetiaphari  #maduviralshuib  #01128637353  #sayajualmadu  #sayajualmaduasli  #sayajual  #bazaarkarat  #bazaartokgurukb  #bazaar  #bazaarprodukkecantikan  #bazaarpaknil  #pasarmalam  #ejensahmadushuib  #madushuibviral 
Info dah siap2 kt bawah ni.
Pls baca.
.
DISNEY JELLY GREY
15MM
.
●Price 
RM14
●Post fee
RM7 SM / RM10 SS
.
●Degrees available
0.00, 1.00, 1.50, 2.00, 2.50, 3.00, 3.50, 4.00, 4.50, 5.00
●Ketahanan
3-6 bulan, depends cara penjagaan, seeloknya tukar sebulan sekali.
●Pay today before 10pm, post tomorrow
●DM or WA 0127590082
.
#contactlenserm10 #contactlenserm12
#contactlenses #lensmurah #superbarbielens
#contactlens #contactlenskorea
#contactlenskoreamurah #contactlensmalaysia
#contactlensmurah #twinzybrown #twinzygrey #twinzygreen #bazaaronline #bazaarkarat #sayajuallens #sayajuallensmurah #sayajuallensmurahmalaysia  #muajb #muakl #muamalaysia  #kilangbateri #lensmalaysiamurah
Info dah siap2 kt bawah ni. Pls baca. . DISNEY JELLY GREY 15MM . ●Price RM14 ●Post fee RM7 SM / RM10 SS . ●Degrees available 0.00, 1.00, 1.50, 2.00, 2.50, 3.00, 3.50, 4.00, 4.50, 5.00 ●Ketahanan 3-6 bulan, depends cara penjagaan, seeloknya tukar sebulan sekali. ●Pay today before 10pm, post tomorrow ●DM or WA 0127590082 . #contactlenserm10  #contactlenserm12  #contactlenses  #lensmurah  #superbarbielens  #contactlens  #contactlenskorea  #contactlenskoreamurah  #contactlensmalaysia  #contactlensmurah  #twinzybrown  #twinzygrey  #twinzygreen  #bazaaronline  #bazaarkarat  #sayajuallens  #sayajuallensmurah  #sayajuallensmurahmalaysia  #muajb  #muakl  #muamalaysia  #kilangbateri  #lensmalaysiamurah 
Info dah siap2 kt bawah ni.
Pls baca.
.
DISNEY JELLY BROWN
15MM
.
●Price 
RM14
●Post fee
RM7 SM / RM10 SS
.
●Degrees available
0.00, 1.00, 1.50, 2.00, 2.50, 3.00, 3.50, 4.00, 4.50, 5.00
●Ketahanan
3-6 bulan, depends cara penjagaan, seeloknya tukar sebulan sekali.
●Pay today before 10pm, post tomorrow
●DM or WA 0127590082
.
#contactlenserm10 #contactlenserm12
#contactlenses #lensmurah #superbarbielens
#contactlens #contactlenskorea
#contactlenskoreamurah #contactlensmalaysia
#contactlensmurah #twinzybrown #twinzygrey #twinzygreen #bazaaronline #bazaarkarat #sayajuallens #sayajuallensmurah #sayajuallensmurahmalaysia  #muajb #muakl #muamalaysia  #kilangbateri #lensmalaysiamurah
Info dah siap2 kt bawah ni. Pls baca. . DISNEY JELLY BROWN 15MM . ●Price RM14 ●Post fee RM7 SM / RM10 SS . ●Degrees available 0.00, 1.00, 1.50, 2.00, 2.50, 3.00, 3.50, 4.00, 4.50, 5.00 ●Ketahanan 3-6 bulan, depends cara penjagaan, seeloknya tukar sebulan sekali. ●Pay today before 10pm, post tomorrow ●DM or WA 0127590082 . #contactlenserm10  #contactlenserm12  #contactlenses  #lensmurah  #superbarbielens  #contactlens  #contactlenskorea  #contactlenskoreamurah  #contactlensmalaysia  #contactlensmurah  #twinzybrown  #twinzygrey  #twinzygreen  #bazaaronline  #bazaarkarat  #sayajuallens  #sayajuallensmurah  #sayajuallensmurahmalaysia  #muajb  #muakl  #muamalaysia  #kilangbateri  #lensmalaysiamurah 
Wah PEN PERFUME yg diinpirasikan dari pelbagai jenama wangian antrabangsa pon ada! .
Semurah harga RM 15 setiap satu! Jom serbu @blinksouk.bazaar sekarang!!
.
#jombeli #bazaaronline #blinksoukbazaar #bazaarkarat #bazaarpaknil #seksyen7shahalam #perfumes #penperfumemalaysiae
TEST AWNING BAWAL SEJUK (Renyuk version) 
_

Kami test awning Bawal Sejuk sama mcm saffiya (Renyuk lepas tu terus pakai). Alhamdullilah it turn out very well. Bawal sejuk ini anda tak perlu nak pakai starch untuk dapat awning cantik. Letak atas kepala je terus nampak cantik πŸ’―.
_

Official release SELASA 8 MALAM
_

Ada 15 warna & 50 orang terawal akan dapat FREE GIFT best daripada kami ✨
_____________________________________________
 #bawalsejuk #bawalmagic #bawal #tutorialbawal #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalchiffon #epscarf #epscarfagents #shawl #bawal #shawlkeknis #tudungmurah #shawlmurah #shawlchiffon #tudungbawal #shawlcantik #tutorialhijab #tutorialshawl #tutorialbawal #tutorialtudung #bawallovers  #bazaarpaknil #bazaarkarat
#tutorialtudung #bawal #tutorialbawal
TEST AWNING BAWAL SEJUK (Renyuk version) _ Kami test awning Bawal Sejuk sama mcm saffiya (Renyuk lepas tu terus pakai). Alhamdullilah it turn out very well. Bawal sejuk ini anda tak perlu nak pakai starch untuk dapat awning cantik. Letak atas kepala je terus nampak cantik πŸ’―. _ Official release SELASA 8 MALAM _ Ada 15 warna & 50 orang terawal akan dapat FREE GIFT best daripada kami ✨ _____________________________________________ #bawalsejuk  #bawalmagic  #bawal  #tutorialbawal  #bawalbidang45  #bawalbidang50  #bawalbidang55  #bawalchiffon  #epscarf  #epscarfagents  #shawl  #bawal  #shawlkeknis  #tudungmurah  #shawlmurah  #shawlchiffon  #tudungbawal  #shawlcantik  #tutorialhijab  #tutorialshawl  #tutorialbawal  #tutorialtudung  #bawallovers  #bazaarpaknil  #bazaarkarat  #tutorialtudung  #bawal  #tutorialbawal 
KHAS UNTUK BERAT 55KG KEATAS

ada siapa2 nak rahsia kempis perut dengan pantas x?

3 hari lost 5kg!!
7 hari lost 10kg!!
1 bulan lost 20kg!! Berminat boleh tinggal no whatspp >>>> Atau boleh whatspp ke #01128637353 
#cabaranturunkg30hari #bazaarkarat #bazaartokgurukb #bazaartokguru #sayajual #bazaarpaknil #bazaarprodukkecantikan #kotabharu #kesihatandalaman #kurussihatcantik
☎ www.wasap.my/60136850959
Akak polis kita ni turun berat smpai 15kg. Terus ramping wey. Yg penting baju2 lama dah boleh pakai dan perut xbuncit lg πŸ˜‚βœŒ. So yg blom cuba jr ni,baik uols order cpt2. Rugi kalau xtry tau hehe
.
.
.
Xperlu susah payah nak diet,xperlu nak bersenam, tiada cirit birit cuma perlu minum air kosong yg byk setiap hari. Mudah kan kan hehe πŸ˜‰πŸ˜˜ #juicyraspberryfibermalaysia #juicyraspberrykualalumpur #juicyraspberries #juicyraspberryfiber
.
.
.
πŸ‘ Tanpa perlu bersenam
πŸ‘ Tanpa diet
πŸ‘ Meningkatkan Metabolisme
πŸ‘ Mengawal selera makan
πŸ‘ Mengenyangkan tanpa perlu berlapar
πŸ‘ Menstabilkan hormon
πŸ‘ Susut inci badan
πŸ‘ Melawaskan pencernaan dan sembelit
πŸ‘ Mencantikkan kulit
πŸ‘ Detox
πŸ‘ Memberi tenaga
πŸ‘ Membakar lemak dgn pantas
πŸ‘ Menyingkirkan toksin dlm badan
πŸ‘ Selamat utk ibu menyusu
.
.
.
Nak order boleh wassap kak long laju2 nah 😘😘
.
.
.
πŸ“± Stokis kak long 013-6850959
.
.
πŸ“± Stokis kak long 013-6850959
.
.
πŸ“± Stokis kak long 013-6850959
.
.
#jrasbab #juicyraspberrysabah #juicyraspberrysarawak #juicyraspberrypenang #juicyraspberrykedah #juicy_fibre #jusajaib #kurussihat #juicyraspberryputrajaya #juicyraspberrykualalumpur #juicyraspberryselangor #detox  #catlovers
#juicyrasberry #jk1m #teamkaklongkawasan
#bazaarkarat  #bazaarpaknil #juicyraspberrysingapore #stokisjuicyraspberry #juicyraspberry #testimonijuicyraspberry #agentwanted  #dropshipwanted #produkviral  #pengasasjuicyraspberry
#juicyraspberrymalaysia
☎ www.wasap.my/60136850959 Akak polis kita ni turun berat smpai 15kg. Terus ramping wey. Yg penting baju2 lama dah boleh pakai dan perut xbuncit lg πŸ˜‚βœŒ. So yg blom cuba jr ni,baik uols order cpt2. Rugi kalau xtry tau hehe . . . Xperlu susah payah nak diet,xperlu nak bersenam, tiada cirit birit cuma perlu minum air kosong yg byk setiap hari. Mudah kan kan hehe πŸ˜‰πŸ˜˜ #juicyraspberryfibermalaysia  #juicyraspberrykualalumpur  #juicyraspberries  #juicyraspberryfiber  . . . πŸ‘ Tanpa perlu bersenam πŸ‘ Tanpa diet πŸ‘ Meningkatkan Metabolisme πŸ‘ Mengawal selera makan πŸ‘ Mengenyangkan tanpa perlu berlapar πŸ‘ Menstabilkan hormon πŸ‘ Susut inci badan πŸ‘ Melawaskan pencernaan dan sembelit πŸ‘ Mencantikkan kulit πŸ‘ Detox πŸ‘ Memberi tenaga πŸ‘ Membakar lemak dgn pantas πŸ‘ Menyingkirkan toksin dlm badan πŸ‘ Selamat utk ibu menyusu . . . Nak order boleh wassap kak long laju2 nah 😘😘 . . . πŸ“± Stokis kak long 013-6850959 . . πŸ“± Stokis kak long 013-6850959 . . πŸ“± Stokis kak long 013-6850959 . . #jrasbab  #juicyraspberrysabah  #juicyraspberrysarawak  #juicyraspberrypenang  #juicyraspberrykedah  #juicy_fibre  #jusajaib  #kurussihat  #juicyraspberryputrajaya  #juicyraspberrykualalumpur  #juicyraspberryselangor  #detox  #catlovers  #juicyrasberry  #jk1m  #teamkaklongkawasan  #bazaarkarat  #bazaarpaknil  #juicyraspberrysingapore  #stokisjuicyraspberry  #juicyraspberry  #testimonijuicyraspberry  #agentwanted  #dropshipwanted  #produkviral  #pengasasjuicyraspberry  #juicyraspberrymalaysia 
Kandungan dalam krim #WD sendiri punyai kelebihan dan manfaatnya yang tersendiri.

Kalau nak jimat masa dan wang, lebih baik kita memiliki product yang sudah ada semuanya. 
Dengan #WD head to toe terjaga. Cerah, anjal, tegang serta awet muda adalah fungsi utama WD.

Apa tunggu lagi jom calit WD pada NADI. Fast action, fast result. Jom cantik sesama🀝

RM75 free postage
whatsapp +60103836597

#sayajualsayapakai #sayajualonline #womendesiree #bazaarkecantikan #bazaarkarat #krimkecantikan #krimhormon #calitcalitcantik #gebu #pinkish #glowing #trustedseller #flawless #kualalumpur #kulitkusam #kulitkering #jerawat #jeragat #kulitberminyak #tonasekata #igers #igshop #malaysia #kedah #jitra
Kandungan dalam krim #WD  sendiri punyai kelebihan dan manfaatnya yang tersendiri. Kalau nak jimat masa dan wang, lebih baik kita memiliki product yang sudah ada semuanya. Dengan #WD  head to toe terjaga. Cerah, anjal, tegang serta awet muda adalah fungsi utama WD. Apa tunggu lagi jom calit WD pada NADI. Fast action, fast result. Jom cantik sesama🀝 RM75 free postage whatsapp +60103836597 #sayajualsayapakai  #sayajualonline  #womendesiree  #bazaarkecantikan  #bazaarkarat  #krimkecantikan  #krimhormon  #calitcalitcantik  #gebu  #pinkish  #glowing  #trustedseller  #flawless  #kualalumpur  #kulitkusam  #kulitkering  #jerawat  #jeragat  #kulitberminyak  #tonasekata  #igers  #igshop  #malaysia  #kedah  #jitra 
☎ www.wasap.my/60136850959
Sapa cita2 belom tercapai utk kurus thn 2017, mai roger kak long. Xyah nak bersenam setiap hari cuma perlu minum juicy raspberry setiap hari. Pasti boleh kurus dan sihat dgn jayanya (asbab). In shaa Allah. Kita ikhtiar dulu dgn jr,pasti puas hati. Cpt2 wasap kak long na 😘😘
.
.
.
Xperlu susah payah nak diet,xperlu nak bersenam, tiada cirit birit cuma perlu minum air kosong yg byk setiap hari. Mudah kan kan hehe πŸ˜‰πŸ˜˜ #juicyraspberryfibermalaysia #juicyraspberrykualalumpur #juicyraspberries #juicyraspberryfiber
.
.
.
πŸ‘ Tanpa perlu bersenam
πŸ‘ Tanpa diet
πŸ‘ Meningkatkan Metabolisme
πŸ‘ Mengawal selera makan
πŸ‘ Mengenyangkan tanpa perlu berlapar
πŸ‘ Menstabilkan hormon
πŸ‘ Susut inci badan
πŸ‘ Melawaskan pencernaan dan sembelit
πŸ‘ Mencantikkan kulit
πŸ‘ Detox
πŸ‘ Memberi tenaga
πŸ‘ Membakar lemak dgn pantas
πŸ‘ Menyingkirkan toksin dlm badan
πŸ‘ Selamat utk ibu menyusu
.
.
.
Nak order boleh wassap kak long laju2 nah 😘😘
.
.
.
πŸ“± Stokis kak long 013-6850959
.
.
πŸ“± Stokis kak long 013-6850959
.
.
πŸ“± Stokis kak long 013-6850959
.
.
#jrasbab #juicyraspberrysabah #juicyraspberrysarawak #juicyraspberrypenang #juicyraspberrykedah #juicy_fibre #jusajaib #kurussihat #juicyraspberryputrajaya #juicyraspberrykualalumpur #juicyraspberryselangor #detox  #catlovers
#juicyrasberry #jk1m #teamkaklongkawasan
#bazaarkarat  #bazaarpaknil #juicyraspberrysingapore #stokisjuicyraspberry #juicyraspberry #testimonijuicyraspberry #agentwanted  #dropshipwanted #produkviral  #pengasasjuicyraspberry
#juicyraspberrymalaysia
☎ www.wasap.my/60136850959 Sapa cita2 belom tercapai utk kurus thn 2017, mai roger kak long. Xyah nak bersenam setiap hari cuma perlu minum juicy raspberry setiap hari. Pasti boleh kurus dan sihat dgn jayanya (asbab). In shaa Allah. Kita ikhtiar dulu dgn jr,pasti puas hati. Cpt2 wasap kak long na 😘😘 . . . Xperlu susah payah nak diet,xperlu nak bersenam, tiada cirit birit cuma perlu minum air kosong yg byk setiap hari. Mudah kan kan hehe πŸ˜‰πŸ˜˜ #juicyraspberryfibermalaysia  #juicyraspberrykualalumpur  #juicyraspberries  #juicyraspberryfiber  . . . πŸ‘ Tanpa perlu bersenam πŸ‘ Tanpa diet πŸ‘ Meningkatkan Metabolisme πŸ‘ Mengawal selera makan πŸ‘ Mengenyangkan tanpa perlu berlapar πŸ‘ Menstabilkan hormon πŸ‘ Susut inci badan πŸ‘ Melawaskan pencernaan dan sembelit πŸ‘ Mencantikkan kulit πŸ‘ Detox πŸ‘ Memberi tenaga πŸ‘ Membakar lemak dgn pantas πŸ‘ Menyingkirkan toksin dlm badan πŸ‘ Selamat utk ibu menyusu . . . Nak order boleh wassap kak long laju2 nah 😘😘 . . . πŸ“± Stokis kak long 013-6850959 . . πŸ“± Stokis kak long 013-6850959 . . πŸ“± Stokis kak long 013-6850959 . . #jrasbab  #juicyraspberrysabah  #juicyraspberrysarawak  #juicyraspberrypenang  #juicyraspberrykedah  #juicy_fibre  #jusajaib  #kurussihat  #juicyraspberryputrajaya  #juicyraspberrykualalumpur  #juicyraspberryselangor  #detox  #catlovers  #juicyrasberry  #jk1m  #teamkaklongkawasan  #bazaarkarat  #bazaarpaknil  #juicyraspberrysingapore  #stokisjuicyraspberry  #juicyraspberry  #testimonijuicyraspberry  #agentwanted  #dropshipwanted  #produkviral  #pengasasjuicyraspberry  #juicyraspberrymalaysia 
Jom kurus tanpa Diet dengan juice kurus s'max deina 
Ramai dah mencuba anda bola lagi?? Rasailah perubahan Turun kg anda sekarang!!! Berminat ??? Boleh www.wasap.my/601128637353

#cabaranturunkg30hari #kurus #bazaarkarat #bazaartokgurukb #bazaar #bazaarjkt #bazaarkl #kotabharu #sayajual #sayajualprdukkurus #goshop #igshopmalaysia #onlinebisnes #bisnesonline
☎ www.wasap.my/60136850959
Hai semua. Nama sy achik hehe. 😻😻✌. Jgn lupa beli juicy raspberry momi sy tau. πŸ˜˜βœŒπŸ‘
.
.
.
Xperlu susah payah nak diet,xperlu nak bersenam, tiada cirit birit cuma perlu minum air kosong yg byk setiap hari. Mudah kan kan hehe πŸ˜‰πŸ˜˜ #juicyraspberryfibermalaysia #juicyraspberrykualalumpur #juicyraspberries #juicyraspberryfiber
.
.
.
πŸ‘ Tanpa perlu bersenam
πŸ‘ Tanpa diet
πŸ‘ Meningkatkan Metabolisme
πŸ‘ Mengawal selera makan
πŸ‘ Mengenyangkan tanpa perlu berlapar
πŸ‘ Menstabilkan hormon
πŸ‘ Susut inci badan
πŸ‘ Melawaskan pencernaan dan sembelit
πŸ‘ Mencantikkan kulit
πŸ‘ Detox
πŸ‘ Memberi tenaga
πŸ‘ Membakar lemak dgn pantas
πŸ‘ Menyingkirkan toksin dlm badan
πŸ‘ Selamat utk ibu menyusu
.
.
.
Nak order boleh wassap kak long laju2 nah 😘😘
.
.
.
πŸ“± Stokis kak long 013-6850959
.
.
πŸ“± Stokis kak long 013-6850959
.
.
πŸ“± Stokis kak long 013-6850959
.
.
#jrasbab #juicyraspberrysabah #juicyraspberrysarawak #juicyraspberrypenang #juicyraspberrykedah #juicy_fibre #jusajaib #kurussihat #juicyraspberryputrajaya #juicyraspberrykualalumpur #juicyraspberryselangor #detox  #catlovers
#juicyrasberry #jk1m #teamkaklongkawasan
#bazaarkarat  #bazaarpaknil #juicyraspberrysingapore #stokisjuicyraspberry #juicyraspberry #testimonijuicyraspberry #agentwanted  #dropshipwanted #produkviral  #pengasasjuicyraspberry
#juicyraspberrymalaysia
☎ www.wasap.my/60136850959 Hai semua. Nama sy achik hehe. 😻😻✌. Jgn lupa beli juicy raspberry momi sy tau. πŸ˜˜βœŒπŸ‘ . . . Xperlu susah payah nak diet,xperlu nak bersenam, tiada cirit birit cuma perlu minum air kosong yg byk setiap hari. Mudah kan kan hehe πŸ˜‰πŸ˜˜ #juicyraspberryfibermalaysia  #juicyraspberrykualalumpur  #juicyraspberries  #juicyraspberryfiber  . . . πŸ‘ Tanpa perlu bersenam πŸ‘ Tanpa diet πŸ‘ Meningkatkan Metabolisme πŸ‘ Mengawal selera makan πŸ‘ Mengenyangkan tanpa perlu berlapar πŸ‘ Menstabilkan hormon πŸ‘ Susut inci badan πŸ‘ Melawaskan pencernaan dan sembelit πŸ‘ Mencantikkan kulit πŸ‘ Detox πŸ‘ Memberi tenaga πŸ‘ Membakar lemak dgn pantas πŸ‘ Menyingkirkan toksin dlm badan πŸ‘ Selamat utk ibu menyusu . . . Nak order boleh wassap kak long laju2 nah 😘😘 . . . πŸ“± Stokis kak long 013-6850959 . . πŸ“± Stokis kak long 013-6850959 . . πŸ“± Stokis kak long 013-6850959 . . #jrasbab  #juicyraspberrysabah  #juicyraspberrysarawak  #juicyraspberrypenang  #juicyraspberrykedah  #juicy_fibre  #jusajaib  #kurussihat  #juicyraspberryputrajaya  #juicyraspberrykualalumpur  #juicyraspberryselangor  #detox  #catlovers  #juicyrasberry  #jk1m  #teamkaklongkawasan  #bazaarkarat  #bazaarpaknil  #juicyraspberrysingapore  #stokisjuicyraspberry  #juicyraspberry  #testimonijuicyraspberry  #agentwanted  #dropshipwanted  #produkviral  #pengasasjuicyraspberry  #juicyraspberrymalaysia 
Have your #Oatmore with a cup of milk!❀️πŸͺ
Have your #Oatmore  with a cup of milk!❀️πŸͺ
saya mencari 27 org terawal nak kurus dan ramping, kesan seawal 7 hari tanpa bersenam dan berlapar. 
Juice kurus pilihan ramai artis Dan model 
www.wasap.my/601128637353

#sayajual #sayajualproduk #sayajualprdukkurus #kotabharu #Kelantan #bazaarkarat #bazaartokgurukb #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazaarkl #bazaarprodukkecantikan #putihmulus #malaysia #Brunei #Singapore #igshopmalaysia #goshop #produkasli #01128637353
Assalamualaikum..... Tengah mencari baju untuk bridesmaid?? Sedondon?? Hari Raya?
Untuk majlis ape pun boleh ye...πŸ‘ Pre Order untuk hari raya dah dibuka ye...😍 Insyaallah puasa akan jual yang ready stok sahaja....sebab sis dah bz dgn yg borong lg.... Jom lekas mane yang nak bersedondon tu nnti takut lambat dah close order.....πŸ€— πŸ”₯Harga murah2 sahaja... πŸ”₯😱 Kebarung Klasik =Rm80 (Tak termasuk pos)

Material COTTON βœ”mudah gosok
βœ”tidak kecut βœ”tidak luntur warna
βœ”Harga berbaloi

Ada lebih pelbagai warna yang menarik...😍 Saiz dari XS sehingga XXXL pun boleh buat untuk yang nak pre order.... Berminat,Direct Whatsapp zeha: πŸ‘‰+60177030954 πŸ‘‰+60177030954
πŸ‘‰+60177030954

#bajukurungpahang #kurungpahang #kurungmoden
#bajuraya2018 #bajukurungsedondon #kurungcotton #cotton #kebarungklasik #kebarungsatin 
#bajukurungtradisional 
#pakaianmurah #bridesmaidmalaysia #bridesmaids 
#pengapitpengantin #bazarpaknil #bazaarkarat  #igshop #instashopmalaysia #jahitpukal #tempahanpukal 
#jualborong #tempahanraya
Assalamualaikum..... Tengah mencari baju untuk bridesmaid?? Sedondon?? Hari Raya? Untuk majlis ape pun boleh ye...πŸ‘ Pre Order untuk hari raya dah dibuka ye...😍 Insyaallah puasa akan jual yang ready stok sahaja....sebab sis dah bz dgn yg borong lg.... Jom lekas mane yang nak bersedondon tu nnti takut lambat dah close order.....πŸ€— πŸ”₯Harga murah2 sahaja... πŸ”₯😱 Kebarung Klasik =Rm80 (Tak termasuk pos) Material COTTON βœ”mudah gosok βœ”tidak kecut βœ”tidak luntur warna βœ”Harga berbaloi Ada lebih pelbagai warna yang menarik...😍 Saiz dari XS sehingga XXXL pun boleh buat untuk yang nak pre order.... Berminat,Direct Whatsapp zeha: πŸ‘‰+60177030954 πŸ‘‰+60177030954 πŸ‘‰+60177030954 #bajukurungpahang  #kurungpahang  #kurungmoden  #bajuraya2018  #bajukurungsedondon  #kurungcotton  #cotton  #kebarungklasik  #kebarungsatin  #bajukurungtradisional  #pakaianmurah  #bridesmaidmalaysia  #bridesmaids  #pengapitpengantin  #bazarpaknil  #bazaarkarat  #igshop  #instashopmalaysia  #jahitpukal  #tempahanpukal  #jualborong  #tempahanraya 
Assalamualaikum..... Tengah mencari baju untuk bridesmaid?? Sedondon?? Hari Raya?
Untuk majlis ape pun boleh ye...πŸ‘ Pre Order untuk hari raya dah dibuka ye...😍 Insyaallah puasa akan jual yang ready stok sahaja....sebab sis dah bz dgn yg borong lg.... Jom lekas mane yang nak bersedondon tu nnti takut lambat dah close order.....πŸ€— πŸ”₯Harga murah2 sahaja... πŸ”₯😱 Kebarung Klasik =Rm80 (Tak termasuk pos)

Material COTTON βœ”mudah gosok
βœ”tidak kecut βœ”tidak luntur warna
βœ”Harga berbaloi

Ada lebih pelbagai warna yang menarik...😍 Saiz dari XS sehingga XXXL pun boleh buat untuk yang nak pre order.... Berminat,Direct Whatsapp zeha: πŸ‘‰+60177030954 πŸ‘‰+60177030954
πŸ‘‰+60177030954

#bajukurungpahang #kurungpahang #kurungmoden
#bajuraya2018 #bajukurungsedondon #kurungcotton #cotton #kebarungklasik #kebarungsatin 
#bajukurungtradisional 
#pakaianmurah #bridesmaidmalaysia #bridesmaids 
#pengapitpengantin #bazarpaknil #bazaarkarat  #igshop #instashopmalaysia #jahitpukal #tempahanpukal 
#jualborong #tempahanraya
Assalamualaikum..... Tengah mencari baju untuk bridesmaid?? Sedondon?? Hari Raya? Untuk majlis ape pun boleh ye...πŸ‘ Pre Order untuk hari raya dah dibuka ye...😍 Insyaallah puasa akan jual yang ready stok sahaja....sebab sis dah bz dgn yg borong lg.... Jom lekas mane yang nak bersedondon tu nnti takut lambat dah close order.....πŸ€— πŸ”₯Harga murah2 sahaja... πŸ”₯😱 Kebarung Klasik =Rm80 (Tak termasuk pos) Material COTTON βœ”mudah gosok βœ”tidak kecut βœ”tidak luntur warna βœ”Harga berbaloi Ada lebih pelbagai warna yang menarik...😍 Saiz dari XS sehingga XXXL pun boleh buat untuk yang nak pre order.... Berminat,Direct Whatsapp zeha: πŸ‘‰+60177030954 πŸ‘‰+60177030954 πŸ‘‰+60177030954 #bajukurungpahang  #kurungpahang  #kurungmoden  #bajuraya2018  #bajukurungsedondon  #kurungcotton  #cotton  #kebarungklasik  #kebarungsatin  #bajukurungtradisional  #pakaianmurah  #bridesmaidmalaysia  #bridesmaids  #pengapitpengantin  #bazarpaknil  #bazaarkarat  #igshop  #instashopmalaysia  #jahitpukal  #tempahanpukal  #jualborong  #tempahanraya 
#kebarungtermurah

Wah Cantiknya ... πŸ˜πŸ’– Y"alls tak teringin ke 
kebarung cantik ni. Murah2 je... πŸ”₯Harga terlajak murahπŸ”₯

XS - XL RM69
XXL - XXXXL RM79 ( TAK TERMASUK POSTAGE )

Warna cun melecun yang AVAILABLE... Material: cotton dan kain corak

Jom whatsapp sis😊
πŸ‘‰ +60177030954
πŸ‘‰ +60177030954
πŸ‘‰ +60177030954

#bajukurungpahang #kurungpahang #kurungmoden
#bajuraya2018 #bajukurungsedondon #kurungcotton #cotton #kebarungklasik #kebarungsatin 
#bajukurungtradisional 
#pakaianmurah #bridesmaidmalaysia #bridesmaids 
#pengapitpengantin #bazarpaknil #bazaarkarat  #igshop #instashopmalaysia #jahitpukal #tempahanpukal 
#jualborong #tempahanraya
#kebarungtermurah  Wah Cantiknya ... πŸ˜πŸ’– Y"alls tak teringin ke kebarung cantik ni. Murah2 je... πŸ”₯Harga terlajak murahπŸ”₯ XS - XL RM69 XXL - XXXXL RM79 ( TAK TERMASUK POSTAGE ) Warna cun melecun yang AVAILABLE... Material: cotton dan kain corak Jom whatsapp sis😊 πŸ‘‰ +60177030954 πŸ‘‰ +60177030954 πŸ‘‰ +60177030954 #bajukurungpahang  #kurungpahang  #kurungmoden  #bajuraya2018  #bajukurungsedondon  #kurungcotton  #cotton  #kebarungklasik  #kebarungsatin  #bajukurungtradisional  #pakaianmurah  #bridesmaidmalaysia  #bridesmaids  #pengapitpengantin  #bazarpaknil  #bazaarkarat  #igshop  #instashopmalaysia  #jahitpukal  #tempahanpukal  #jualborong  #tempahanraya 
JERAWAT MENYAKITKAN HATI!

Huwaaa korang bayangkan laaaa. Udah 5 kali dok tukar tukar SKINCARE. Pakai yang ni tak ok, pakai yang tu tak ok, sudah eh beratus ratus duit habis .Jerawat lak makin membiak biak satu muka. 
_
Dari seketul udah berkampung tak ke sadisss. Datang pulak kengkawan tegur " hani nape muko ko makin teruk aku tengok?" Sob sob. Tapiii nak jadi rezeki

_
Tak sangka dijodohkan dengan krim yang kengkonon calit kat nadi ni boleh elok satu badan rupanya memanggg #BERKESAN! 
_
Beli #WD ni calit kat nadi nadi 2 hari je jerawat dah banyak susut. Hepi rasaa nak golek golek atas padang. Cepat betul. 
_
Seller ni bagitau dalam krim wd ni ada #Estrak tree peony yang bantu buang toksin penyebab jerawat. 
_
Ada jugak bahan bahan yang mengelak jerawat tu tumbuh. Patut la. Tapii memang bestttt la. Tak yah sesusah sapu muka. Calit 3 point nsdi, minum cukup air je. #MUDAH sangattt nak pakai. 
Hope lepas ni dapat kulit pepoles macam penggguna pengguna yang lain. 
RM75 free postage
whatsapp +60103836597 
#sayajualsayapakai #sayajualonline #womendesiree #bazaarkecantikan #bazaarkarat #krimkecantikan #krimhormon #calitcalitcantik #gebu #pinkish #glowing #trustedseller #flawless #kualalumpur #kulitkusam #kulitkering #jerawat #jeragat #kulitberminyak #tonasekata #igers #igshop #malaysia #kedah #jitra
JERAWAT MENYAKITKAN HATI! Huwaaa korang bayangkan laaaa. Udah 5 kali dok tukar tukar SKINCARE. Pakai yang ni tak ok, pakai yang tu tak ok, sudah eh beratus ratus duit habis .Jerawat lak makin membiak biak satu muka. _ Dari seketul udah berkampung tak ke sadisss. Datang pulak kengkawan tegur " hani nape muko ko makin teruk aku tengok?" Sob sob. Tapiii nak jadi rezeki _ Tak sangka dijodohkan dengan krim yang kengkonon calit kat nadi ni boleh elok satu badan rupanya memanggg #BERKESAN ! _ Beli #WD  ni calit kat nadi nadi 2 hari je jerawat dah banyak susut. Hepi rasaa nak golek golek atas padang. Cepat betul. _ Seller ni bagitau dalam krim wd ni ada #Estrak  tree peony yang bantu buang toksin penyebab jerawat. _ Ada jugak bahan bahan yang mengelak jerawat tu tumbuh. Patut la. Tapii memang bestttt la. Tak yah sesusah sapu muka. Calit 3 point nsdi, minum cukup air je. #MUDAH  sangattt nak pakai. Hope lepas ni dapat kulit pepoles macam penggguna pengguna yang lain. RM75 free postage whatsapp +60103836597 #sayajualsayapakai  #sayajualonline  #womendesiree  #bazaarkecantikan  #bazaarkarat  #krimkecantikan  #krimhormon  #calitcalitcantik  #gebu  #pinkish  #glowing  #trustedseller  #flawless  #kualalumpur  #kulitkusam  #kulitkering  #jerawat  #jeragat  #kulitberminyak  #tonasekata  #igers  #igshop  #malaysia  #kedah  #jitra 
√Baby baru lahir √ baby pramatang √ kulit baby kering

Guna lahhhhh >>> Baby Balm Newborn

www.wasap.my/601128637353

#sayajual
#sayajualproduk #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #bazaartokgurukb #bazarpaknil #bazaarkarat #onlinebisnes #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #Brunei #Singapore
Anak anda Ada masalah?? √ mood yang Korang stabil √ elak Dari gigitan serangga √ nak menlindungi kulit Dari kuman 
Atasi lah dengan Baby balm day out

Harga mampu milik

#sayajual #sayajualproduk #produkbaby #produk #pasarmalam #kotabharu #kesihatan #Kelantan #kualalumpur #shahalam #malaysia #Brunei #Singapore #sihat #bazaarjkt #bazaarkarat #bazar #onlinebisnes #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #babygirl #babyboy
RUTIN PENJAGAAN KULIT WAJAH!
Nak kulit cantik? Kenalah tengok gaa rutin penjagaan kulit seharian kita. Rutin yg lengkap ialah membersih, menyegar dan melembap. 
_
Ini kerana, jika kita menggunakan produk yang tidak bersesuaian dengan kulit, maka tidak hairanlah ia tidak membawa sebarang tanda positif pada kulit wajah. Malah, ada juga kulit yang memberi tindak balas negatif sebaik sahaja produk yang salah β€˜menyentuh’ lapisan kulit anda.

_
Terdapat lima jenis kulit iaitu normal, kering, berminyak, sensitif dan kombinasi. Di antara ini, yang mana satukah anda miliki? Kebiasaannya, jenis kulit akan berubah mengikut peredaran masa. Contohnya, jika anda masih remaja, anda cenderung untuk untuk memiliki kulit yang berminyak dan sensitif.

_
Jadi perlulah kita kenali kulit wajah kita sendiri jenis yang macam mana, berminyak kah, sensitif kah, normal kah, kombinasi kah dan lain-lain.

#infowdecterbaik #calitcalitcantik #kulitkombinasi #kulitsensitif #kulitjerawat #kulitnormal #kulitberminyak #sayajualsayapakai #sayajualonline #womendesiree #bazaarkecantikan #bazaarkarat #krimkecantikan #krimhormon #calitcalitcantik #gebu #pinkish #glowing #trustedseller #flawless #kualalumpur #kulitkusam #kulitkering #jerawat #jeragat #kulitberminyak #tonasekata #igers #igshop #malaysia
RUTIN PENJAGAAN KULIT WAJAH! Nak kulit cantik? Kenalah tengok gaa rutin penjagaan kulit seharian kita. Rutin yg lengkap ialah membersih, menyegar dan melembap. _ Ini kerana, jika kita menggunakan produk yang tidak bersesuaian dengan kulit, maka tidak hairanlah ia tidak membawa sebarang tanda positif pada kulit wajah. Malah, ada juga kulit yang memberi tindak balas negatif sebaik sahaja produk yang salah β€˜menyentuh’ lapisan kulit anda. _ Terdapat lima jenis kulit iaitu normal, kering, berminyak, sensitif dan kombinasi. Di antara ini, yang mana satukah anda miliki? Kebiasaannya, jenis kulit akan berubah mengikut peredaran masa. Contohnya, jika anda masih remaja, anda cenderung untuk untuk memiliki kulit yang berminyak dan sensitif. _ Jadi perlulah kita kenali kulit wajah kita sendiri jenis yang macam mana, berminyak kah, sensitif kah, normal kah, kombinasi kah dan lain-lain. #infowdecterbaik  #calitcalitcantik  #kulitkombinasi  #kulitsensitif  #kulitjerawat  #kulitnormal  #kulitberminyak  #sayajualsayapakai  #sayajualonline  #womendesiree  #bazaarkecantikan  #bazaarkarat  #krimkecantikan  #krimhormon  #calitcalitcantik  #gebu  #pinkish  #glowing  #trustedseller  #flawless  #kualalumpur  #kulitkusam  #kulitkering  #jerawat  #jeragat  #kulitberminyak  #tonasekata  #igers  #igshop  #malaysia 
Throwback last nightπŸ˜‚πŸ˜‚ busking kat bazaar karat.. sorry klau sumbangπŸ™
#bazaarkarat #busking
#suratcintauntukstarla #malaysiancover 
#biasa2je
Anak anda Ada masalah?? √ Susah tidur √ selalu meragan time tidur √ susah Lena kerana gangguan nyamuk 
Atasi dengan Baby balm Good nigh 
Harga mampu milk 
www.wasap.my/601128637353

#sayajual
#sayajuaproduk
#kotabharu
#kelantan #kualalumpur #malaysia #shahalam #bazaarjkt #bazaarpaknil #bazaarkarat #bazaartokguru #bazaartokgurukb #pasarmalam#igshopmalaysia #goshop #produkbaby #produk #Brunei #Singapore
Anak anda Ada masalah?? √ selesema √ Batuk √ Korang selasa bermafaat 
Gunalah Baby Balm Breathe

Harga mampu milik

Rm40

#kotabharu #kelantan #malaysia #sayajual #bazaarkarat #bazaarjkt #pasarmalam #onlinebisnes #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #shahalam #Brunei #Singapore #produkasli #produkbaby
Anak anda Ada masalah berkaitan kulit seperti ??? √ Ezecema √ Gatal-Gatal √ Ruam √ luka dan parut 
Jom cuba  Ronella Baby balm Rashes 
Harga mampu milik

Rm40 
www.wasap.my/601128637353

#sayajual #kotabharu #kelantan #malaysia #igshopmalaysia #kualalumpur #malaysia #Brunei #Singapore #bazaarjkt #bazaarkarat #bazaarpaknil #bazaartokguru #pasarmalam #bisnesonline #onlinebisnes #onlineshopmalaysia #shahalam #produkasli #produkbaby #produkbabymurah #atasiezcema
Anak anda Ada masalah berkaitan kulit seperti ??? √ Ezecema √ Gatal-Gatal √ Ruam √ luka dan parut Jom cuba Ronella Baby balm Rashes Harga mampu milik Rm40 www.wasap.my/601128637353 #sayajual  #kotabharu  #kelantan  #malaysia  #igshopmalaysia  #kualalumpur  #malaysia  #Brunei  #Singapore  #bazaarjkt  #bazaarkarat  #bazaarpaknil  #bazaartokguru  #pasarmalam  #bisnesonline  #onlinebisnes  #onlineshopmalaysia  #shahalam  #produkasli  #produkbaby  #produkbabymurah  #atasiezcema 
Ank anda selalu berjaga malam disebabkan perut selalu kembung?? Usah risau atasi dengan Ronella baby balm Burpy 
Usap2 di perut, dada, Dan tapak Kaki serta betis baby anda .. Rm40 harga mampu milik

Berminat whatspp 
www.wasap.my/601128637353

#kotabharu #kelantan #bazaarkarat #bazaarjkt #bazaar #bazaarpaknil #bazaarkl #bazaartokguru #sayajual #onlinebisnes #onlineshopmalaysia #bisnesonline #malaysia #shahalam #pasarmalam #produkasli #produk #produkbaru #
Its sunday! Masa untuk merehatkan diri & ayuh grab sebekas #OatMore untuk dimakan bersama keluarga❀️
Its sunday! Masa untuk merehatkan diri & ayuh grab sebekas #OatMore  untuk dimakan bersama keluarga❀️
πŸ™ŒWANT TO SELLπŸ™Œ
.
TRACKPANT ECKO FUNCTION STRIPED
PINGGANG 34-40 LABUH 38
TAG ?
MADE IN ?
CONDITION 9/10 πŸ›€
RM50
.
πŸ‡²πŸ‡ΎFor More Information Dm Or Ws 0105606736πŸ‡²πŸ‡Ύ πŸŽ†Thank You Very Much And Keep SupportπŸŽ†
πŸ™ŒWANT TO SELLπŸ™Œ . TRACKPANT ECKO FUNCTION STRIPED PINGGANG 34-40 LABUH 38 TAG ? MADE IN ? CONDITION 9/10 πŸ›€ RM50 . πŸ‡²πŸ‡ΎFor More Information Dm Or Ws 0105606736πŸ‡²πŸ‡Ύ πŸŽ†Thank You Very Much And Keep SupportπŸŽ†
πŸ™ŒWANT TO SELLπŸ™Œ
.
TRACKPANT ADIDAS 3 STRIPED 
PINGGANG 32-36 LABUH 37
TAG ADIDAS
MADE IN CHINA
CONDITION TIPTOP πŸ›€
RM50
.
πŸ‡²πŸ‡ΎFor More Information Dm Or Ws 0105606736πŸ‡²πŸ‡Ύ πŸŽ†Thank You Very Much And Keep SupportπŸŽ†
πŸ™ŒWANT TO SELLπŸ™Œ . TRACKPANT ADIDAS 3 STRIPED PINGGANG 32-36 LABUH 37 TAG ADIDAS MADE IN CHINA CONDITION TIPTOP πŸ›€ RM50 . πŸ‡²πŸ‡ΎFor More Information Dm Or Ws 0105606736πŸ‡²πŸ‡Ύ πŸŽ†Thank You Very Much And Keep SupportπŸŽ†
πŸ™ŒWANT TO SELLπŸ™Œ
.
PUMA TRACKPANT STRIPED
PINGGANG 34-40 LABUH 37
TAG PUMA 
MADE IN JAPAN
CONDITION MANTAP πŸ›€
RM50
.
πŸ‡²πŸ‡ΎFor More Information Dm Or Ws 0105606736πŸ‡²πŸ‡Ύ πŸŽ†Thank You Very Much And Keep SupportπŸŽ†
πŸ™ŒWANT TO SELLπŸ™Œ . PUMA TRACKPANT STRIPED PINGGANG 34-40 LABUH 37 TAG PUMA MADE IN JAPAN CONDITION MANTAP πŸ›€ RM50 . πŸ‡²πŸ‡ΎFor More Information Dm Or Ws 0105606736πŸ‡²πŸ‡Ύ πŸŽ†Thank You Very Much And Keep SupportπŸŽ†
Material : High Quality Chiffon Jojet 
#saleema square βœ… Mudah dibentuk
βœ… Ironless
βœ… Tidak terlalu jarang 4/5
βœ… Tidak perlu strach
βœ… Bucu bulat / tajam

Bidang 50 : RM 20
Bidang 55 : RM 20
Bidang 60 : RM 22

Type : square curve
*bucu bulat* atau *bucu tajam* πŸ’“FREE BROOCH
πŸ’“Buy 5 FREE postage

COD for Shah Alam|Klang|Banting

To order kindly whatsapp *013 379 9015*
http://www.wasap.my/60133799015
 with the details as below :

Name:
Code:
Quantity:

#sayajual #sayajualtudung  #tudunglabuh  #bawalchiffon #Bazaarpaknil  #bazaarkarat  #usim  #uia #kuis #bawalchiffonmurah  #bidangbesar  #prilaga #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawal #bawalchiffonmurah #bawalbidang55 #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalplain #bawallabuh #aurainsta #aurainsta13
Material : High Quality Chiffon Jojet #saleema  square βœ… Mudah dibentuk βœ… Ironless βœ… Tidak terlalu jarang 4/5 βœ… Tidak perlu strach βœ… Bucu bulat / tajam Bidang 50 : RM 20 Bidang 55 : RM 20 Bidang 60 : RM 22 Type : square curve *bucu bulat* atau *bucu tajam* πŸ’“FREE BROOCH πŸ’“Buy 5 FREE postage COD for Shah Alam|Klang|Banting To order kindly whatsapp *013 379 9015* http://www.wasap.my/60133799015 with the details as below : Name: Code: Quantity: #sayajual  #sayajualtudung  #tudunglabuh  #bawalchiffon  #Bazaarpaknil  #bazaarkarat  #usim  #uia  #kuis  #bawalchiffonmurah  #bidangbesar  #prilaga  #bawalchiffon  #bawalbidang45  #bawal  #bawalchiffonmurah  #bawalbidang55  #bawalbidang50  #bawalbidang60  #bawalplain  #bawallabuh  #aurainsta  #aurainsta13 
Material : High Quality Chiffon Jojet 
#saleema square βœ… Mudah dibentuk
βœ… Ironless
βœ… Tidak terlalu jarang 4/5
βœ… Tidak perlu strach
βœ… Bucu bulat / tajam

Bidang 50 : RM 20
Bidang 55 : RM 20
Bidang 60 : RM 22

Type : square curve
*bucu bulat* atau *bucu tajam* πŸ’“FREE BROOCH
πŸ’“Buy 5 FREE postage

COD for Shah Alam|Klang|Banting

To order kindly whatsapp *013 379 9015*
http://www.wasap.my/60133799015
 with the details as below :

Name:
Code:
Quantity:

#sayajual #sayajualtudung  #tudunglabuh  #bawalchiffon #Bazaarpaknil  #bazaarkarat  #usim  #uia #kuis #bawalchiffonmurah  #bidangbesar  #prilaga #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawal #bawalchiffonmurah #bawalbidang55 #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalplain #bawallabuh #aurainsta #aurainsta13
Material : High Quality Chiffon Jojet #saleema  square βœ… Mudah dibentuk βœ… Ironless βœ… Tidak terlalu jarang 4/5 βœ… Tidak perlu strach βœ… Bucu bulat / tajam Bidang 50 : RM 20 Bidang 55 : RM 20 Bidang 60 : RM 22 Type : square curve *bucu bulat* atau *bucu tajam* πŸ’“FREE BROOCH πŸ’“Buy 5 FREE postage COD for Shah Alam|Klang|Banting To order kindly whatsapp *013 379 9015* http://www.wasap.my/60133799015 with the details as below : Name: Code: Quantity: #sayajual  #sayajualtudung  #tudunglabuh  #bawalchiffon  #Bazaarpaknil  #bazaarkarat  #usim  #uia  #kuis  #bawalchiffonmurah  #bidangbesar  #prilaga  #bawalchiffon  #bawalbidang45  #bawal  #bawalchiffonmurah  #bawalbidang55  #bawalbidang50  #bawalbidang60  #bawalplain  #bawallabuh  #aurainsta  #aurainsta13 
Material : High Quality Chiffon Jojet 
#saleema square βœ… Mudah dibentuk
βœ… Ironless
βœ… Tidak terlalu jarang 4/5
βœ… Tidak perlu strach
βœ… Bucu bulat / tajam

Bidang 50 : RM 20
Bidang 55 : RM 20
Bidang 60 : RM 22

Type : square curve
*bucu bulat* atau *bucu tajam* πŸ’“FREE BROOCH
πŸ’“Buy 5 FREE postage

COD for Shah Alam|Klang|Banting

To order kindly whatsapp *013 379 9015*
http://www.wasap.my/60133799015
 with the details as below :

Name:
Code:
Quantity:

#sayajual #sayajualtudung  #tudunglabuh  #bawalchiffon #Bazaarpaknil  #bazaarkarat  #usim  #uia #kuis #bawalchiffonmurah  #bidangbesar  #prilaga #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawal #bawalchiffonmurah #bawalbidang55 #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalplain #bawallabuh #aurainsta #aurainsta13
Material : High Quality Chiffon Jojet #saleema  square βœ… Mudah dibentuk βœ… Ironless βœ… Tidak terlalu jarang 4/5 βœ… Tidak perlu strach βœ… Bucu bulat / tajam Bidang 50 : RM 20 Bidang 55 : RM 20 Bidang 60 : RM 22 Type : square curve *bucu bulat* atau *bucu tajam* πŸ’“FREE BROOCH πŸ’“Buy 5 FREE postage COD for Shah Alam|Klang|Banting To order kindly whatsapp *013 379 9015* http://www.wasap.my/60133799015 with the details as below : Name: Code: Quantity: #sayajual  #sayajualtudung  #tudunglabuh  #bawalchiffon  #Bazaarpaknil  #bazaarkarat  #usim  #uia  #kuis  #bawalchiffonmurah  #bidangbesar  #prilaga  #bawalchiffon  #bawalbidang45  #bawal  #bawalchiffonmurah  #bawalbidang55  #bawalbidang50  #bawalbidang60  #bawalplain  #bawallabuh  #aurainsta  #aurainsta13 
Material : High Quality Chiffon Jojet 
#saleema square βœ… Mudah dibentuk
βœ… Ironless
βœ… Tidak terlalu jarang 4/5
βœ… Tidak perlu strach
βœ… Bucu bulat / tajam

Bidang 50 : RM 20
Bidang 55 : RM 20
Bidang 60 : RM 22

Type : square curve
*bucu bulat* atau *bucu tajam* πŸ’“FREE BROOCH
πŸ’“Buy 5 FREE postage

COD for Shah Alam|Klang|Banting

To order kindly whatsapp *013 379 9015*
http://www.wasap.my/60133799015
 with the details as below :

Name:
Code:
Quantity:

#sayajual #sayajualtudung  #tudunglabuh  #bawalchiffon #Bazaarpaknil  #bazaarkarat  #usim  #uia #kuis #bawalchiffonmurah  #bidangbesar  #prilaga #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawal #bawalchiffonmurah #bawalbidang55 #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalplain #bawallabuh #aurainsta #aurainsta13
Material : High Quality Chiffon Jojet #saleema  square βœ… Mudah dibentuk βœ… Ironless βœ… Tidak terlalu jarang 4/5 βœ… Tidak perlu strach βœ… Bucu bulat / tajam Bidang 50 : RM 20 Bidang 55 : RM 20 Bidang 60 : RM 22 Type : square curve *bucu bulat* atau *bucu tajam* πŸ’“FREE BROOCH πŸ’“Buy 5 FREE postage COD for Shah Alam|Klang|Banting To order kindly whatsapp *013 379 9015* http://www.wasap.my/60133799015 with the details as below : Name: Code: Quantity: #sayajual  #sayajualtudung  #tudunglabuh  #bawalchiffon  #Bazaarpaknil  #bazaarkarat  #usim  #uia  #kuis  #bawalchiffonmurah  #bidangbesar  #prilaga  #bawalchiffon  #bawalbidang45  #bawal  #bawalchiffonmurah  #bawalbidang55  #bawalbidang50  #bawalbidang60  #bawalplain  #bawallabuh  #aurainsta  #aurainsta13