an online Instagram web viewer

#bazarpaknil medias

Photos

KENAPA BELI SEHELAI KALAU BELI 3 HELAI JAUH LEBIH SAVE💥😱.
.
BERITA PANAS🤯 BERITA HANGAT🔥.
.
Nampak nya semua warna Ardini kali ni lebih menggugah hati dan kalbu! Tekstur yang selesa dan tak melekap buatkan kesayangan cik kuntum susah nak move on!.
.
Kocek kecil yang memudahkan ampa simpan kunci dan handphone menambahkan lagi senyuman pada pemakai!.
.
✨SEHELAI RM45 EXC POSTAGE✨.
.
Siapa sukakan penjimatan wajib grab harga COMBO⚡️.
.
3 PCS RM120 FREE POSTAGE🔥🚚
3 PCS RM120 FREE POSTAGE🔥🚚
3 PCS RM120 FREE POSTAGE🔥🚚.
—
For order klik link ws di bio 📲012-422 8247 now !
KENAPA BELI SEHELAI KALAU BELI 3 HELAI JAUH LEBIH SAVE💥😱. . BERITA PANAS🤯 BERITA HANGAT🔥. . Nampak nya semua warna Ardini kali ni lebih menggugah hati dan kalbu! Tekstur yang selesa dan tak melekap buatkan kesayangan cik kuntum susah nak move on!. . Kocek kecil yang memudahkan ampa simpan kunci dan handphone menambahkan lagi senyuman pada pemakai!. . ✨SEHELAI RM45 EXC POSTAGE✨. . Siapa sukakan penjimatan wajib grab harga COMBO⚡️. . 3 PCS RM120 FREE POSTAGE🔥🚚 3 PCS RM120 FREE POSTAGE🔥🚚 3 PCS RM120 FREE POSTAGE🔥🚚. — For order klik link ws di bio 📲012-422 8247 now !
INSYAALLAH, YA! MAGIC BLUE BOLEH BANTU HILANGKAN BAU.
.
✅ Hilangkan Bau Badan
✅ Hilangkan Bau Tengik Ketiak
✅ Hilangkan Bau Kaki ✅ Hilangkan daki-daki dibadan
✅ Hilangkan Bau Peti Ais ✅ Hilangkan Bau Helmet
✅ Hilangkan Bau Kasut
.
MAGIC BLUE SERBA BOLEH & SERBA GUNA. Amacam? Best kan? ;)
.
Spray sekali BEBAS BAU 3 HARI tau. Kadang tu terlebih-lebih hari :D
.
Nak cuba?
RM29 je FREE POSTAGE
Beli 2 atau 3 JIMAT LAGI!
.
Nak tester? Nak tahu lebih details? Wasap MakNana ok ;)
.
0111 7626 787
0111 7626 787
.
#MagicBlue #NaturalDeodorant #BebasBau #UbatKetiak #Natural #BahanSemulaJadi #Ikhtiar #HilangBauBadan #Sport #Murah #BazarPakNil #SayaGunaSayaJual #MakNanaShop
INSYAALLAH, YA! MAGIC BLUE BOLEH BANTU HILANGKAN BAU. . ✅ Hilangkan Bau Badan ✅ Hilangkan Bau Tengik Ketiak ✅ Hilangkan Bau Kaki ✅ Hilangkan daki-daki dibadan ✅ Hilangkan Bau Peti Ais ✅ Hilangkan Bau Helmet ✅ Hilangkan Bau Kasut . MAGIC BLUE SERBA BOLEH & SERBA GUNA. Amacam? Best kan? ;) . Spray sekali BEBAS BAU 3 HARI tau. Kadang tu terlebih-lebih hari :D . Nak cuba? RM29 je FREE POSTAGE Beli 2 atau 3 JIMAT LAGI! . Nak tester? Nak tahu lebih details? Wasap MakNana ok ;) . 0111 7626 787 0111 7626 787 . #MagicBlue  #NaturalDeodorant  #BebasBau  #UbatKetiak  #Natural  #BahanSemulaJadi  #Ikhtiar  #HilangBauBadan  #Sport  #Murah  #BazarPakNil  #SayaGunaSayaJual  #MakNanaShop 
NURSING BRA / BREASTFEEDING

HARGA :-
1 HELAI = RM35 SM / RM40 SS
3 HELAI = RM80 SM / RM90 SS
5 HELAI = RM130 SM / RM140 SS
10 HELAI = RM230 SM / RM240 SS

TERMASUK POS

Bra Size : M, L, XL, 2XL
M : (34A, 34B, 34C, 34D)
L : (36A, 36B, 36C, 36D)
XL : (38A, 38B, 38C, 38D)
2XL : (40A, 40B, 40C, 40D)

Warna : Polkadot Blue, Peach, Grey, Light Purple, Polkadot Brown

WhatsApp : 018-3763639

#sayajualbra #bramenyusu #breastfeeding #berpantang #ibuberpantang #yearendsale #ibubersalin #breastfeedingfriendly #babybreastfeeding #nursingbramalaysia #malaysianursingbra #sayajual #sayajualmurah #sayajualnursingbra #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaronline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #yearendsale2016 #geniebramalaysia #jualanakhirtahun #bajumenyusu #hargapromosi #hargalelong #lelong #jualanmurah
NURSING BRA / BREASTFEEDING HARGA :- 1 HELAI = RM35 SM / RM40 SS 3 HELAI = RM80 SM / RM90 SS 5 HELAI = RM130 SM / RM140 SS 10 HELAI = RM230 SM / RM240 SS TERMASUK POS Bra Size : M, L, XL, 2XL M : (34A, 34B, 34C, 34D) L : (36A, 36B, 36C, 36D) XL : (38A, 38B, 38C, 38D) 2XL : (40A, 40B, 40C, 40D) Warna : Polkadot Blue, Peach, Grey, Light Purple, Polkadot Brown WhatsApp : 018-3763639 #sayajualbra  #bramenyusu  #breastfeeding  #berpantang  #ibuberpantang  #yearendsale  #ibubersalin  #breastfeedingfriendly  #babybreastfeeding  #nursingbramalaysia  #malaysianursingbra  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualnursingbra  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #bazaaronline  #bazaronline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #yearendsale2016  #geniebramalaysia  #jualanakhirtahun  #bajumenyusu  #hargapromosi  #hargalelong  #lelong  #jualanmurah 
We're appointed stockist by Lofalens❤️PM 0193422604@0193112604✅FREE LENS CASE🌹
❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹🌹😍😍AUTHORISED DEALER STOCKIST !!!!!!Technical Specifications 👇
Base Curve : 8.8mm
Diameter : 14.5mm
Water Contents : 38%water, 62%polymacon immersed in 0.9% saline solution
Raw Materials : Hema, Colouring Agent
Packing : 2 soft contact lenses
Usage : 1 Month Disposable Soft Contact Lens
🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷
@pixnmixcolecciones
@pixnmixcolecciones 
@pixnmixcolecciones
@pixnmixcolecciones
@pixnmixcolecciones
🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷
NILAI-Inti College | SEPANG-Medan Selera&Salak Tinggi | KLIA | KLIA2 📲📲📲 019 6915901
📲📲📲 019 3112604
📲📲📲 019 3422604
🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
RM 60.00 EXCLUDE POSTAGE 📢📢📢📢📢📢📢AGENTS WANTED PENINSULAR MALAYSIA SABAH SARAWAK BRUNEI SINGAPORE🌷🌷🌷🌷 FAST DELIVERY*

TEXT, WHATSAPP OR CALL 👇👇👇👇
019 6915901
019 3112604
019 3422604

#sayajual #igshop #instashopmalaysia #malaysiaigshop #igshopmalaysia #igsellermalaysia #shoppingmalaysia #visitmyig #jualmurah #dressmurah #simpledress #casualdress #elegantdress #contactlens #lofalens#vscom#naelofarhijab#noorneelofa#meletop#contactlens#contactlensmalaysia#lens#bazarpaknil#bazaarpaknil#wedding#optical#LFSterlinggrey#meletop#businessonline#meletop#airasiacrew#airasia#lofalensputrajaya
We're appointed stockist by Lofalens❤️PM 0193422604@0193112604✅FREE LENS CASE🌹 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹🌹😍😍AUTHORISED DEALER STOCKIST !!!!!!Technical Specifications 👇 Base Curve : 8.8mm Diameter : 14.5mm Water Contents : 38%water, 62%polymacon immersed in 0.9% saline solution Raw Materials : Hema, Colouring Agent Packing : 2 soft contact lenses Usage : 1 Month Disposable Soft Contact Lens 🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷 @pixnmixcolecciones @pixnmixcolecciones @pixnmixcolecciones @pixnmixcolecciones @pixnmixcolecciones 🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷 NILAI-Inti College | SEPANG-Medan Selera&Salak Tinggi | KLIA | KLIA2 📲📲📲 019 6915901 📲📲📲 019 3112604 📲📲📲 019 3422604 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 RM 60.00 EXCLUDE POSTAGE 📢📢📢📢📢📢📢AGENTS WANTED PENINSULAR MALAYSIA SABAH SARAWAK BRUNEI SINGAPORE🌷🌷🌷🌷 FAST DELIVERY* TEXT, WHATSAPP OR CALL 👇👇👇👇 019 6915901 019 3112604 019 3422604 #sayajual  #igshop  #instashopmalaysia  #malaysiaigshop  #igshopmalaysia  #igsellermalaysia  #shoppingmalaysia  #visitmyig  #jualmurah  #dressmurah  #simpledress  #casualdress  #elegantdress  #contactlens  #lofalens #vscom #naelofarhijab #noorneelofa #meletop #contactlens #contactlensmalaysia #lens #bazarpaknil #bazaarpaknil #wedding #optical #LFSterlinggrey #meletop #businessonline #meletop #airasiacrew #airasia #lofalensputrajaya 
Dear Sweety

Honey Bee All Day Fixing Mist is not a TONER. as the name stated its A day Fixing Mist to set makeup and provides Hidration to reduce oily skin and make your makeup flawless all day long

Please do not used and spray before you sleep 😂😂😂😂😂😂😂 FYI Function Dia sama dengan MAC Fix plus and Urban Decay All Nighter Spray. 📲whatsapp - 017-811-8718

#honeybeevenom #honeybeevenommalaysia #magicskinprimer #nafura #hopegirl #sayajual #sayajualmurah #collagen #makeup #makeupaddict #makeupjunkie#nafura #sephora #sasa #thebalm #malaysia #Cosmetics #honeybeevenomcream #serum #honeybeeserum#teamfazzymua#sayajual#sayajualkosmetik#sayajualskincare#muakl #igmalaysiashop#muamalaysiamakeupartist#scrub #nafura #madeinkorea #skincare #sakakorea#bazarpaknil
Dear Sweety Honey Bee All Day Fixing Mist is not a TONER. as the name stated its A day Fixing Mist to set makeup and provides Hidration to reduce oily skin and make your makeup flawless all day long Please do not used and spray before you sleep 😂😂😂😂😂😂😂 FYI Function Dia sama dengan MAC Fix plus and Urban Decay All Nighter Spray. 📲whatsapp - 017-811-8718 #honeybeevenom  #honeybeevenommalaysia  #magicskinprimer  #nafura  #hopegirl  #sayajual  #sayajualmurah  #collagen  #makeup  #makeupaddict  #makeupjunkie #nafura  #sephora  #sasa  #thebalm  #malaysia  #Cosmetics  #honeybeevenomcream  #serum  #honeybeeserum #teamfazzymua #sayajual #sayajualkosmetik #sayajualskincare #muakl  #igmalaysiashop #muamalaysiamakeupartist #scrub  #nafura  #madeinkorea  #skincare  #sakakorea #bazarpaknil 
Salam Subuh 🌤
—
Siapa tanya cik Fa apa beza warna pastel green dan mint green?
.
Haa cuba tengok bebetul.
.
Pastel green lebih nampak soft berbanding mint green. Haa dah tak confuse lagi kan😜.
.
Kalau Cik Fa bagitaw harga combo 4 PCS RM110 FREE POSTAGE jangan confuse gak taw😜.
.
SEMEMANG NYA BELIAN COMBO LEBIH JIMAT RM14😍‼️.
.
For order klik link ws di bio 📲012-422 8247 😘
Salam Subuh 🌤 — Siapa tanya cik Fa apa beza warna pastel green dan mint green? . Haa cuba tengok bebetul. . Pastel green lebih nampak soft berbanding mint green. Haa dah tak confuse lagi kan😜. . Kalau Cik Fa bagitaw harga combo 4 PCS RM110 FREE POSTAGE jangan confuse gak taw😜. . SEMEMANG NYA BELIAN COMBO LEBIH JIMAT RM14😍‼️. . For order klik link ws di bio 📲012-422 8247 😘
Scrub terbaik  bagi muka yang kusam jadi bersih, halus dan berseri.

Kekadang bukan ye tak cantik. Tapi tak glowing, seri kita tak terserlah. Maybe sebab kulit mati tu tak di gosok secara halus. Makeup tebal macam mana pun, hilang seri nya.

Meh pakai susuk yang tak de saka ni. Yang imported from Korea. Yang kandungan ye pastinye bagus untuk kulit seperti Almonds Honey Propolis Camomille extract, 
Kalau nak kulit bak puteri jom Scrub dengan Honey Bee Almonds Gommage(Scrub) Smoothing Gel 
Rm58.00 je you nak mulus. Scrub 3 kali seminggu kalau nak susuk berkesan . Tahan 3 bulan jimat sangat. 📲whatsapp - 017-811-8718

#honeybeevenom #honeybeevenommalaysia #magicskinprimer #nafura #hopegirl #sayajual #sayajualmurah #collagen #makeup #makeupaddict #makeupjunkie#nafura #sephora #sasa #thebalm #malaysia #Cosmetics #honeybeevenomcream #serum #honeybeeserum#teamfazzymua#sayajual#sayajualkosmetik#sayajualskincare#muakl #igmalaysiashop#muamalaysiamakeupartist#scrub #nafura #madeinkorea #skincare #sakakorea#bazarpaknil
Scrub terbaik bagi muka yang kusam jadi bersih, halus dan berseri. Kekadang bukan ye tak cantik. Tapi tak glowing, seri kita tak terserlah. Maybe sebab kulit mati tu tak di gosok secara halus. Makeup tebal macam mana pun, hilang seri nya. Meh pakai susuk yang tak de saka ni. Yang imported from Korea. Yang kandungan ye pastinye bagus untuk kulit seperti Almonds Honey Propolis Camomille extract, Kalau nak kulit bak puteri jom Scrub dengan Honey Bee Almonds Gommage(Scrub) Smoothing Gel Rm58.00 je you nak mulus. Scrub 3 kali seminggu kalau nak susuk berkesan . Tahan 3 bulan jimat sangat. 📲whatsapp - 017-811-8718 #honeybeevenom  #honeybeevenommalaysia  #magicskinprimer  #nafura  #hopegirl  #sayajual  #sayajualmurah  #collagen  #makeup  #makeupaddict  #makeupjunkie #nafura  #sephora  #sasa  #thebalm  #malaysia  #Cosmetics  #honeybeevenomcream  #serum  #honeybeeserum #teamfazzymua #sayajual #sayajualkosmetik #sayajualskincare #muakl  #igmalaysiashop #muamalaysiamakeupartist #scrub  #nafura  #madeinkorea  #skincare  #sakakorea #bazarpaknil 
Morning uolss😍
.
.
belanja SATU lagi warna Tunic Ayu yang bakal release....🙈
.
.
Ada yang belum bangun tidur ke.....? 😘
.
.
Cube komen " ii " sikit....🙈
.
.
.
#comingrealsoon 
#TunicAyu
.
.
👉 whatsapp 013-6122102
whatsapp 013-6122102
whatsapp 013-6122102
.
.
.
#instantshawl #instantshawllabuh #shawl #shawllabuh #khimar #khimarinstan #khimarmurah  #mazayaexclusive #hijabbymazaya #tudunglabuh #tudung #tudungbawal #bawal #tudungbawallabuh #bawallabuh #tudungsatin #bazarpaknil #muslimah #niqabis #hijabis #hijabgaleria #tudungsarung #tunic #tunicmurah #blouselabuh #blouse  #blousemurah
Morning uolss😍 . . belanja SATU lagi warna Tunic Ayu yang bakal release....🙈 . . Ada yang belum bangun tidur ke.....? 😘 . . Cube komen " ii " sikit....🙈 . . . #comingrealsoon  #TunicAyu  . . 👉 whatsapp 013-6122102 whatsapp 013-6122102 whatsapp 013-6122102 . . . #instantshawl  #instantshawllabuh  #shawl  #shawllabuh  #khimar  #khimarinstan  #khimarmurah  #mazayaexclusive  #hijabbymazaya  #tudunglabuh  #tudung  #tudungbawal  #bawal  #tudungbawallabuh  #bawallabuh  #tudungsatin  #bazarpaknil  #muslimah  #niqabis  #hijabis  #hijabgaleria  #tudungsarung  #tunic  #tunicmurah  #blouselabuh  #blouse  #blousemurah 
Sebab itu siapa yang tanya kebaikan ManjakaniasliAiraniesha secara terperinci kak aida akan jawab apa sahaja kaitan mengenai masalah dalaman/awet muda/ kulit yang cantik awak akan dapatkannya. Beramal lah sampai ke akhir hayat sekali pun tiada masalah,malahan akan memberi kesan positif sehingga awak berumur 80 tahun sekalipun masih orang anggap 40 tahun.Hehehe punyalah baik penangan sampai ke tua pun masih bergetah.
.
Itulah kelebihan “menjamu” tubuh badan awak dengan khasiat herba alam yang dianugerah oleh Allah Taala buat kita semua wanita sempurna.Nak tambat lagi kesempurnaan biar stay dalam badan kita amalan itu lah yang diperlukan untuk membantu.Tidak kiralah apa jua status yang awak miliki sekarang baik anak dara, ibu dara,isteri,ibu,balu,janda atau pun golongan berusia tiada yang terkecuali. Kita lumrahnya kejadian wanita yang memang memerlukan jagaan yang lebih typical untuk dalaman kita.
.
Kerana apa?Kerana status bukanlah jaminan untuk kita terkecuali daripada masalah dalaman,kalau dah nak jadi dia menyerang sesiapa sahaja.Sebab itu apabila melibatkan masalah dalaman jangan fikir nak selesaikan untuk orang lain semata-mata (contohnya suami sahaja) tapi buatlah demi keselesaan dan kebaikan diri kita.Barulah benda itu akan berterusan sampai bila-bila.Dan kita akan lebih jelas betapa pentingnya kesihatan dan kebersihan dalaman ini.
.
Sekarang pengguna sangat gembira berkat daripada amalannya masalah yang banyak sebelum ini pun satu persatu dapat diatasi dalam satu amalan sahaja. Syukur pada Allah Taala,kak aida dapat bantu anak dara,isteri orang (yang nak ikhtiar hamil,masalah dalam hubungan suami isteri) dan juga balu pun kak aida dapat bantu.Sebab itulah jangan letakkan diri kita pada tempat kesedihan,apa pun keadaanya diri kita letakkan lah pada satu keadaan yang selesa sentiasa.
.
Doa kak aida semoga pengguna ini dan pengguna-pengguna lain akan terus mengamalkan secara konsisten apabila sudah berjaya mendapatkan kesan yang terbaik sebegini.Janganlah disia-siakan nikmat baikpulih kesihatan dalaman yang telah kita perolehi,mungkin hanya disini sahaja awak akan mendapatkan bantuan dan layanan yang baik sebegini.
Sebab itu siapa yang tanya kebaikan ManjakaniasliAiraniesha secara terperinci kak aida akan jawab apa sahaja kaitan mengenai masalah dalaman/awet muda/ kulit yang cantik awak akan dapatkannya. Beramal lah sampai ke akhir hayat sekali pun tiada masalah,malahan akan memberi kesan positif sehingga awak berumur 80 tahun sekalipun masih orang anggap 40 tahun.Hehehe punyalah baik penangan sampai ke tua pun masih bergetah. . Itulah kelebihan “menjamu” tubuh badan awak dengan khasiat herba alam yang dianugerah oleh Allah Taala buat kita semua wanita sempurna.Nak tambat lagi kesempurnaan biar stay dalam badan kita amalan itu lah yang diperlukan untuk membantu.Tidak kiralah apa jua status yang awak miliki sekarang baik anak dara, ibu dara,isteri,ibu,balu,janda atau pun golongan berusia tiada yang terkecuali. Kita lumrahnya kejadian wanita yang memang memerlukan jagaan yang lebih typical untuk dalaman kita. . Kerana apa?Kerana status bukanlah jaminan untuk kita terkecuali daripada masalah dalaman,kalau dah nak jadi dia menyerang sesiapa sahaja.Sebab itu apabila melibatkan masalah dalaman jangan fikir nak selesaikan untuk orang lain semata-mata (contohnya suami sahaja) tapi buatlah demi keselesaan dan kebaikan diri kita.Barulah benda itu akan berterusan sampai bila-bila.Dan kita akan lebih jelas betapa pentingnya kesihatan dan kebersihan dalaman ini. . Sekarang pengguna sangat gembira berkat daripada amalannya masalah yang banyak sebelum ini pun satu persatu dapat diatasi dalam satu amalan sahaja. Syukur pada Allah Taala,kak aida dapat bantu anak dara,isteri orang (yang nak ikhtiar hamil,masalah dalam hubungan suami isteri) dan juga balu pun kak aida dapat bantu.Sebab itulah jangan letakkan diri kita pada tempat kesedihan,apa pun keadaanya diri kita letakkan lah pada satu keadaan yang selesa sentiasa. . Doa kak aida semoga pengguna ini dan pengguna-pengguna lain akan terus mengamalkan secara konsisten apabila sudah berjaya mendapatkan kesan yang terbaik sebegini.Janganlah disia-siakan nikmat baikpulih kesihatan dalaman yang telah kita perolehi,mungkin hanya disini sahaja awak akan mendapatkan bantuan dan layanan yang baik sebegini.
Honey Bee Royal Propolis Solution Serum

Serum ini mengandungi bahan aktif dan bergred premium seperti :
🐝 Madu
🐝 Bee Venom
🐝 Propolis
🐝 Royal Jelly

Khasiatnya terlalu banyak untuk kulit dan serum ini telah dirumuskan untuk memberi kebaikan kepada kulit seperti berikut :
.
🐝Membaiki kulit yang rosak secara semulajadi
🐝Memberi kelembapan menyeluruh
🐝Menghalang kedut dan penuaan tanpa pembedahan
🐝Memudarkan lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
🐝Mengecutkan jerawat dan menghilangkan noda noda wajah
🐝Menegangkan kulit muka
🐝Mencerahkan kulit dan menjadikan kulit lebih berseri dan glowing
🐝Bertindak lebih pantas daripada krim.
🐝Mampu meresap jauh ke dalam kulit untuk merawat masalah dari dalam.
🐝Tindakbalas lebih efektif jika digunakan bersama hbv moisturizer setiap hari.
🐝Menjadikan makeup lebih smooth. Testimoni dari makeup artist yang famous amous tau.
🐝Bau wangi gilerr macam madu.

Honeybee Serum ni sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif dan berminyak. Ia mudah meresap ke dalam kulit dan tidak melekit.

Sangat baik digunakan selepas mencuci muka dengan Honeybee Nutri Cleansing Foam dan sebelum sapu Honeybee Venom Multisolution Cream.

RM99 / 40ml (Penggunaan 3-4 bulan atau lebih)

Whatsapp 0178118718
.
#honeybeeserum #honeybeevenom #honeybeecleanser #nafura #agensahnafura #agennafura #lunazaarahouse #fazzyadryyana #serumhoneybee #loosepowder #nudeconcealer #teamfazzynafura #teamaldea #magicskinprimer #sayajual #sayajualhopegirl #hopegirl #teamfazzymua#sayajual#sayajualkosmetik#sayajualskincare#muakl #igmalaysiashop #muamalaysiamakeupartist #skincaremurahmeriah#bazarpaknil
Honey Bee Royal Propolis Solution Serum Serum ini mengandungi bahan aktif dan bergred premium seperti : 🐝 Madu 🐝 Bee Venom 🐝 Propolis 🐝 Royal Jelly Khasiatnya terlalu banyak untuk kulit dan serum ini telah dirumuskan untuk memberi kebaikan kepada kulit seperti berikut : . 🐝Membaiki kulit yang rosak secara semulajadi 🐝Memberi kelembapan menyeluruh 🐝Menghalang kedut dan penuaan tanpa pembedahan 🐝Memudarkan lingkaran gelap bawah mata dan eyebag 🐝Mengecutkan jerawat dan menghilangkan noda noda wajah 🐝Menegangkan kulit muka 🐝Mencerahkan kulit dan menjadikan kulit lebih berseri dan glowing 🐝Bertindak lebih pantas daripada krim. 🐝Mampu meresap jauh ke dalam kulit untuk merawat masalah dari dalam. 🐝Tindakbalas lebih efektif jika digunakan bersama hbv moisturizer setiap hari. 🐝Menjadikan makeup lebih smooth. Testimoni dari makeup artist yang famous amous tau. 🐝Bau wangi gilerr macam madu. Honeybee Serum ni sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif dan berminyak. Ia mudah meresap ke dalam kulit dan tidak melekit. Sangat baik digunakan selepas mencuci muka dengan Honeybee Nutri Cleansing Foam dan sebelum sapu Honeybee Venom Multisolution Cream. RM99 / 40ml (Penggunaan 3-4 bulan atau lebih) Whatsapp 0178118718 . #honeybeeserum  #honeybeevenom  #honeybeecleanser  #nafura  #agensahnafura  #agennafura  #lunazaarahouse  #fazzyadryyana  #serumhoneybee  #loosepowder  #nudeconcealer  #teamfazzynafura  #teamaldea  #magicskinprimer  #sayajual  #sayajualhopegirl  #hopegirl  #teamfazzymua #sayajual #sayajualkosmetik #sayajualskincare #muakl  #igmalaysiashop  #muamalaysiamakeupartist  #skincaremurahmeriah #bazarpaknil 
Honey Bee Royal Propolis Solution Serum

Serum ini mengandungi bahan aktif dan bergred premium seperti :
🐝 Madu
🐝 Bee Venom
🐝 Propolis
🐝 Royal Jelly

Khasiatnya terlalu banyak untuk kulit dan serum ini telah dirumuskan untuk memberi kebaikan kepada kulit seperti berikut :
.
🐝Membaiki kulit yang rosak secara semulajadi
🐝Memberi kelembapan menyeluruh
🐝Menghalang kedut dan penuaan tanpa pembedahan
🐝Memudarkan lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
🐝Mengecutkan jerawat dan menghilangkan noda noda wajah
🐝Menegangkan kulit muka
🐝Mencerahkan kulit dan menjadikan kulit lebih berseri dan glowing
🐝Bertindak lebih pantas daripada krim.
🐝Mampu meresap jauh ke dalam kulit untuk merawat masalah dari dalam.
🐝Tindakbalas lebih efektif jika digunakan bersama hbv moisturizer setiap hari.
🐝Menjadikan makeup lebih smooth. Testimoni dari makeup artist yang famous amous tau.
🐝Bau wangi gilerr macam madu.

Honeybee Serum ni sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif dan berminyak. Ia mudah meresap ke dalam kulit dan tidak melekit.

Sangat baik digunakan selepas mencuci muka dengan Honeybee Nutri Cleansing Foam dan sebelum sapu Honeybee Venom Multisolution Cream.

RM99 / 40ml (Penggunaan 3-4 bulan atau lebih)

Whatsapp 0178118718
.
#honeybeeserum #honeybeevenom #honeybeecleanser #nafura #agensahnafura #agennafura #lunazaarahouse #fazzyadryyana #serumhoneybee #loosepowder #nudeconcealer #teamfazzynafura #teamaldea #magicskinprimer #sayajual #sayajualhopegirl #hopegirl #teamfazzymua#sayajual#sayajualkosmetik#sayajualskincare#muakl #igmalaysiashop #muamalaysiamakeupartist #skincaremurahmeriah#bazarpaknil
Honey Bee Royal Propolis Solution Serum Serum ini mengandungi bahan aktif dan bergred premium seperti : 🐝 Madu 🐝 Bee Venom 🐝 Propolis 🐝 Royal Jelly Khasiatnya terlalu banyak untuk kulit dan serum ini telah dirumuskan untuk memberi kebaikan kepada kulit seperti berikut : . 🐝Membaiki kulit yang rosak secara semulajadi 🐝Memberi kelembapan menyeluruh 🐝Menghalang kedut dan penuaan tanpa pembedahan 🐝Memudarkan lingkaran gelap bawah mata dan eyebag 🐝Mengecutkan jerawat dan menghilangkan noda noda wajah 🐝Menegangkan kulit muka 🐝Mencerahkan kulit dan menjadikan kulit lebih berseri dan glowing 🐝Bertindak lebih pantas daripada krim. 🐝Mampu meresap jauh ke dalam kulit untuk merawat masalah dari dalam. 🐝Tindakbalas lebih efektif jika digunakan bersama hbv moisturizer setiap hari. 🐝Menjadikan makeup lebih smooth. Testimoni dari makeup artist yang famous amous tau. 🐝Bau wangi gilerr macam madu. Honeybee Serum ni sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif dan berminyak. Ia mudah meresap ke dalam kulit dan tidak melekit. Sangat baik digunakan selepas mencuci muka dengan Honeybee Nutri Cleansing Foam dan sebelum sapu Honeybee Venom Multisolution Cream. RM99 / 40ml (Penggunaan 3-4 bulan atau lebih) Whatsapp 0178118718 . #honeybeeserum  #honeybeevenom  #honeybeecleanser  #nafura  #agensahnafura  #agennafura  #lunazaarahouse  #fazzyadryyana  #serumhoneybee  #loosepowder  #nudeconcealer  #teamfazzynafura  #teamaldea  #magicskinprimer  #sayajual  #sayajualhopegirl  #hopegirl  #teamfazzymua #sayajual #sayajualkosmetik #sayajualskincare #muakl  #igmalaysiashop  #muamalaysiamakeupartist  #skincaremurahmeriah #bazarpaknil 
DESIGN TERLAWA TANPA SENGAJA!!! TERBELI DENGAN RELA!! jom intai design terbaru dari koleksi 2018 kami ni..design yg berbeza untuk uols semua.. simple tapi masih menampilkan elemen exclusive dan tampak mahal walaupun anda bayar pada harga pasar malam!!!! serius kualiti kain seperti gedung berjenama!!! rugi x sambar sebab design ni gojes sgt  uols!!!ramai yg pegang kain ni puji kain ni superb best dan gebus gebas!!! dapatkan sekarang sebelum habis!!! top meletop kebaboom lawo taw!!! sure gempak raya uols tahun ni!!! sesuai jugak untuk👇👇👇 🌟 SERAGAM CIKGU CIKGI
🌟 SERAGAM KUMPULAN MARHABAN
🌟 SEDONDON RAYA/KENDURI KENDARA

DETAIL KAIN 🌸4M
🌸TAK MUDAH RENYUK 🌸SENANG IRON 🌸TAK NIPIS 🌸SEJUK DAN SELESA DIPAKAI 🌸 FLOWY 🌸PERMUKAAN KAIN YG LEMBUT DAN GEBU 🌸BIDANG 45

klik www.wasap.my/601128008843/kainpasangmurah

#borongmurah #borong #bazarpaknil #wholesale #muslimahfashion #murah #kainpasang #kainpasangmurah #kainela #kain #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #trustedseller #igshop #igshopmalaysia #instashop #instashopmalaysia #hargamurah #jualonline #bajuraya #seragam #sedondon #royal #sayajualkain #sayajualkainpasang #murah
DESIGN TERLAWA TANPA SENGAJA!!! TERBELI DENGAN RELA!! jom intai design terbaru dari koleksi 2018 kami ni..design yg berbeza untuk uols semua.. simple tapi masih menampilkan elemen exclusive dan tampak mahal walaupun anda bayar pada harga pasar malam!!!! serius kualiti kain seperti gedung berjenama!!! rugi x sambar sebab design ni gojes sgt uols!!!ramai yg pegang kain ni puji kain ni superb best dan gebus gebas!!! dapatkan sekarang sebelum habis!!! top meletop kebaboom lawo taw!!! sure gempak raya uols tahun ni!!! sesuai jugak untuk👇👇👇 🌟 SERAGAM CIKGU CIKGI 🌟 SERAGAM KUMPULAN MARHABAN 🌟 SEDONDON RAYA/KENDURI KENDARA DETAIL KAIN 🌸4M 🌸TAK MUDAH RENYUK 🌸SENANG IRON 🌸TAK NIPIS 🌸SEJUK DAN SELESA DIPAKAI 🌸 FLOWY 🌸PERMUKAAN KAIN YG LEMBUT DAN GEBU 🌸BIDANG 45 klik www.wasap.my/601128008843/kainpasangmurah #borongmurah  #borong  #bazarpaknil  #wholesale  #muslimahfashion  #murah  #kainpasang  #kainpasangmurah  #kainela  #kain  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajual  #trustedseller  #igshop  #igshopmalaysia  #instashop  #instashopmalaysia  #hargamurah  #jualonline  #bajuraya  #seragam  #sedondon  #royal  #sayajualkain  #sayajualkainpasang  #murah 
PENCUCI MUKA TRENDING ABAD NI

Honey Bee Cleansing Foam. Dengan khasiat madu.. 🐝Membersih secara lembut sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
🐝 Menanggalkan kotoran / sisa mekap dengan berkesan
🐝 Tidak mengeringkan kulit
🐝 Meremajakan, melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya
🐝 Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen
🐝 Mengatasi kulit berminyak, berjerawat, parut, bintik hitam & pori terbuka
🐝 Menjadikan kulit lebih segar, anjal & elastik, licin serta halus 
RM58.00 
Free pos sm/ss tambah RM5
Whatsapp 
www.wasap.my/60178118718
.
#honeybeeproducttrueisland#honeybeeserum #honeybeevenom #honeybeecleanser #nafura #agensahnafura #agennafura #lunazaarahouse #fazzyadryyana #serumhoneybee #loosepowder #nudeconcealer #teamfazzynafura #teamaldea #magicskinprimer #sayajual #sayajualhopegirl #hopegirl #teamfazzymua#sayajual#sayajualkosmetik#sayajualskincare#muakl #igmalaysiashop #muamalaysiamakeupartist #skincaremurah#honeybeeviral#bazarpaknil
PENCUCI MUKA TRENDING ABAD NI Honey Bee Cleansing Foam. Dengan khasiat madu.. 🐝Membersih secara lembut sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif 🐝 Menanggalkan kotoran / sisa mekap dengan berkesan 🐝 Tidak mengeringkan kulit 🐝 Meremajakan, melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya 🐝 Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen 🐝 Mengatasi kulit berminyak, berjerawat, parut, bintik hitam & pori terbuka 🐝 Menjadikan kulit lebih segar, anjal & elastik, licin serta halus RM58.00 Free pos sm/ss tambah RM5 Whatsapp www.wasap.my/60178118718 . #honeybeeproducttrueisland #honeybeeserum  #honeybeevenom  #honeybeecleanser  #nafura  #agensahnafura  #agennafura  #lunazaarahouse  #fazzyadryyana  #serumhoneybee  #loosepowder  #nudeconcealer  #teamfazzynafura  #teamaldea  #magicskinprimer  #sayajual  #sayajualhopegirl  #hopegirl  #teamfazzymua #sayajual #sayajualkosmetik #sayajualskincare #muakl  #igmalaysiashop  #muamalaysiamakeupartist  #skincaremurah #honeybeeviral #bazarpaknil 
#NEW Berminat terus Wasap . Orang Senawang nak cod boleh .
.
RM45 free postage sm + FREE sticker + Keychain Kasut setiap pembelian.
Beli 2 Diskaun RM10.
.
.
CHAMPION BASEBALL CAP ‼
✔Copy Ori
✔Ready Stock Only
✔ Adjustable Belakang Cap
✔Kualiti TERBAIK seperti dlm gambar ‼
.
COD Senawang
CLICK LINK DI BIO utk WASAP admin reply pantas⚡
📲 012 336 0295
.
🚐 POS SETIAP HARI AHAD - KHAMIS . Pos pakai BOX 📦
#readystockmalaysia #stokterhad #jual #snapback #bazarpaknil #sayajual #murah #murahmurah #diwrdrobestore #jualansis #topimurah #onlineshopping #lokalah #customerfeedback
#NEW  Berminat terus Wasap . Orang Senawang nak cod boleh . . RM45 free postage sm + FREE sticker + Keychain Kasut setiap pembelian. Beli 2 Diskaun RM10. . . CHAMPION BASEBALL CAP ‼ ✔Copy Ori ✔Ready Stock Only ✔ Adjustable Belakang Cap ✔Kualiti TERBAIK seperti dlm gambar ‼ . COD Senawang CLICK LINK DI BIO utk WASAP admin reply pantas⚡ 📲 012 336 0295 . 🚐 POS SETIAP HARI AHAD - KHAMIS . Pos pakai BOX 📦 #readystockmalaysia  #stokterhad  #jual  #snapback  #bazarpaknil  #sayajual  #murah  #murahmurah  #diwrdrobestore  #jualansis  #topimurah  #onlineshopping  #lokalah  #customerfeedback 
DESIGN TERLAWA TANPA SENGAJA!!! TERBELI DENGAN RELA!! jom intai design terbaru dari koleksi 2018 kami ni..design yg berbeza untuk uols semua.. simple tapi masih menampilkan elemen exclusive dan tampak mahal walaupun anda bayar pada harga pasar malam!!!! serius kualiti kain seperti gedung berjenama!!! rugi x sambar sebab design ni gojes sgt  uols!!!ramai yg pegang kain ni puji kain ni superb best dan gebus gebas!!! dapatkan sekarang sebelum habis!!! top meletop kebaboom lawo taw!!! sure gempak raya uols tahun ni!!! sesuai jugak untuk👇👇👇 🌟 SERAGAM CIKGU CIKGI
🌟 SERAGAM KUMPULAN MARHABAN
🌟 SEDONDON RAYA/KENDURI KENDARA

DETAIL KAIN 🌸4M
🌸TAK MUDAH RENYUK 🌸SENANG IRON 🌸TAK NIPIS 🌸SEJUK DAN SELESA DIPAKAI 🌸 FLOWY 🌸PERMUKAAN KAIN YG LEMBUT DAN GEBU 🌸BIDANG 45

klik www.wasap.my/601128008843/kainpasangmurah

#borongmurah #borong #bazarpaknil #wholesale #muslimahfashion #murah #kainpasang #kainpasangmurah #kainela #kain #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #trustedseller #igshop #igshopmalaysia #instashop #instashopmalaysia #hargamurah #jualonline #bajuraya #seragam #sedondon #royal #sayajualkain #sayajualkainpasang #murah
DESIGN TERLAWA TANPA SENGAJA!!! TERBELI DENGAN RELA!! jom intai design terbaru dari koleksi 2018 kami ni..design yg berbeza untuk uols semua.. simple tapi masih menampilkan elemen exclusive dan tampak mahal walaupun anda bayar pada harga pasar malam!!!! serius kualiti kain seperti gedung berjenama!!! rugi x sambar sebab design ni gojes sgt uols!!!ramai yg pegang kain ni puji kain ni superb best dan gebus gebas!!! dapatkan sekarang sebelum habis!!! top meletop kebaboom lawo taw!!! sure gempak raya uols tahun ni!!! sesuai jugak untuk👇👇👇 🌟 SERAGAM CIKGU CIKGI 🌟 SERAGAM KUMPULAN MARHABAN 🌟 SEDONDON RAYA/KENDURI KENDARA DETAIL KAIN 🌸4M 🌸TAK MUDAH RENYUK 🌸SENANG IRON 🌸TAK NIPIS 🌸SEJUK DAN SELESA DIPAKAI 🌸 FLOWY 🌸PERMUKAAN KAIN YG LEMBUT DAN GEBU 🌸BIDANG 45 klik www.wasap.my/601128008843/kainpasangmurah #borongmurah  #borong  #bazarpaknil  #wholesale  #muslimahfashion  #murah  #kainpasang  #kainpasangmurah  #kainela  #kain  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajual  #trustedseller  #igshop  #igshopmalaysia  #instashop  #instashopmalaysia  #hargamurah  #jualonline  #bajuraya  #seragam  #sedondon  #royal  #sayajualkain  #sayajualkainpasang  #murah 
Moga perkongsian ini boleh membakar semangat kepada semua wanita di luar sana supaya terus berjuang mendapatkan nikmat merasai kemanisan mengandung dan melahirkan.Tengok wajah baby gebu ini dalam-dalam,alangkah indahnya andai dapat memangkul anak kelahiran yang datangnya dari dalam rahim sendiri. Alhamdulillah Allahuakbar syukur Ya Allah dipermudahkan segalanya.
.
Berkat amalan “berfikiran” jauh dimasa hadapan,dia mulakan tindakan menjaga dalaman sejak dari awal sebelum berkahwin lagi.Bagi mengatasi masalah yang dihadapi iaitu sengugut dan juga period bermasalah (tidak stabil,teratur). Bukan sahaja kepentingan untuk dibawa ke masa hadapan tapi juga demi keselesaan diri sendiri di ketika waktu itu.Sebelum dia berkenalan dengan ManjakaniasliAiraniesha pengguna ini adalah seorang pengguna tegar pengamal pil perancang.
.
Selepas berkenalan sahaja dengan ManjakaniasliAiraniesha/stop dari pil-pil perancang dan komited mengamalkan sehingga dia berkhwin.Apabila sahaja sudah kahwin terus bunting pelamin. Dan sekarang anak yang dikandung juga telah selamat dilahirkan dalam keadaa yang sangat sihat dan sangat comel. Ikhtiar bantu atasi masalah dalaman dari awal (anak dara) kesedaran ini bermula bersama asbab ManjakaniasliAiraniesha.
.
Tiada yang mustahil apabila sudah melibatkan usaha,jadi ada peluang dan ruang cubalah berusaha sebaik mungkin. Cepat atau lambat rezeki pasti akan hadir dalam kehidupan rumahtangga kita.Jadi kanlah ini sebagai satu ikhtibar,pengajaran  dan sebaik-baik contoh penguat semangat buat anda yang sedang berusaha sama ke arah memiliki zurit daripada rahim sendiri.
.
Untuk kaksha,selagi kita ada usaha tiada satu pun yang mustahil didunia ini.Allah Taala telah menciptakan sebaik-baik aturan pada kita terutamanya apabila ianya melibatkan dengan kejadian rumahtangga kita.Nak anak,berusahalah untuk mendapatkan anak.Belajar bagaimana untuk kita mendapatkan zuriat dengan lebih cepat tapi kekal dalam usaha yang betul.
.
Kerana usaha itu pelbagai,selain usaha bersama suami,usaha menyihatkan dan membantu menyuburkan rahim kita juga merupakan satu usaha yang wajib.
Moga perkongsian ini boleh membakar semangat kepada semua wanita di luar sana supaya terus berjuang mendapatkan nikmat merasai kemanisan mengandung dan melahirkan.Tengok wajah baby gebu ini dalam-dalam,alangkah indahnya andai dapat memangkul anak kelahiran yang datangnya dari dalam rahim sendiri. Alhamdulillah Allahuakbar syukur Ya Allah dipermudahkan segalanya. . Berkat amalan “berfikiran” jauh dimasa hadapan,dia mulakan tindakan menjaga dalaman sejak dari awal sebelum berkahwin lagi.Bagi mengatasi masalah yang dihadapi iaitu sengugut dan juga period bermasalah (tidak stabil,teratur). Bukan sahaja kepentingan untuk dibawa ke masa hadapan tapi juga demi keselesaan diri sendiri di ketika waktu itu.Sebelum dia berkenalan dengan ManjakaniasliAiraniesha pengguna ini adalah seorang pengguna tegar pengamal pil perancang. . Selepas berkenalan sahaja dengan ManjakaniasliAiraniesha/stop dari pil-pil perancang dan komited mengamalkan sehingga dia berkhwin.Apabila sahaja sudah kahwin terus bunting pelamin. Dan sekarang anak yang dikandung juga telah selamat dilahirkan dalam keadaa yang sangat sihat dan sangat comel. Ikhtiar bantu atasi masalah dalaman dari awal (anak dara) kesedaran ini bermula bersama asbab ManjakaniasliAiraniesha. . Tiada yang mustahil apabila sudah melibatkan usaha,jadi ada peluang dan ruang cubalah berusaha sebaik mungkin. Cepat atau lambat rezeki pasti akan hadir dalam kehidupan rumahtangga kita.Jadi kanlah ini sebagai satu ikhtibar,pengajaran dan sebaik-baik contoh penguat semangat buat anda yang sedang berusaha sama ke arah memiliki zurit daripada rahim sendiri. . Untuk kaksha,selagi kita ada usaha tiada satu pun yang mustahil didunia ini.Allah Taala telah menciptakan sebaik-baik aturan pada kita terutamanya apabila ianya melibatkan dengan kejadian rumahtangga kita.Nak anak,berusahalah untuk mendapatkan anak.Belajar bagaimana untuk kita mendapatkan zuriat dengan lebih cepat tapi kekal dalam usaha yang betul. . Kerana usaha itu pelbagai,selain usaha bersama suami,usaha menyihatkan dan membantu menyuburkan rahim kita juga merupakan satu usaha yang wajib.
Dalam banyak2 projek design, sia rasa lah bah kan...design packaging kutak yg agak rumit, bukan mo design tu rumit, tp mo kasi size dan cara bukaan terbaik utk tu kutak, ni gambar salah satu client sia "Sekar Maya" di Likas Plaza.

Nanti lain hari, sia kasi share contoh gambar lain design kutak.

Bah, sepa2 berminat mo tempah design sama print kutak, bulih whatsApp sia ah 017-8952591, kalau mo jumpa...bulih kupi2 sekitar Tamparuli & Pekan Tuaran....kalau mo pigi sampai KK pun bulih bah, tp ada additional charges RM50

Minimum order 500 kutak
Penghantaran : sia pos mana2 jak dalam Malaysia

#bangi #kajang #shahalam #putrajaya #kualalumpur #johor #selangor #kedah #perak #melaka #pahang #perlis #terengganu #kelantan #penang #sarawak #kotakinabalu #kkcity #bazarpaknil #bazaarpaknil #malaysia #igersmalaysia #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #lokalah
Dalam banyak2 projek design, sia rasa lah bah kan...design packaging kutak yg agak rumit, bukan mo design tu rumit, tp mo kasi size dan cara bukaan terbaik utk tu kutak, ni gambar salah satu client sia "Sekar Maya" di Likas Plaza. Nanti lain hari, sia kasi share contoh gambar lain design kutak. Bah, sepa2 berminat mo tempah design sama print kutak, bulih whatsApp sia ah 017-8952591, kalau mo jumpa...bulih kupi2 sekitar Tamparuli & Pekan Tuaran....kalau mo pigi sampai KK pun bulih bah, tp ada additional charges RM50 Minimum order 500 kutak Penghantaran : sia pos mana2 jak dalam Malaysia #bangi  #kajang  #shahalam  #putrajaya  #kualalumpur  #johor  #selangor  #kedah  #perak  #melaka  #pahang  #perlis  #terengganu  #kelantan  #penang  #sarawak  #kotakinabalu  #kkcity  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #malaysia  #igersmalaysia  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline  #lokalah 
Feedback yang dikongsi oleh pengguna india ManjakaniasliAiraniesha yang mengalami masalah (PCOS) diawal usia anak dara.Jangan terkejut seperti yang kaksha bagitahu ini bukanlah satu kes yang luarbiasa di masa sekarang.Apa pun boleh terjadi jika kita tidak menampakkan kesan negatif setiap daripada permasalahan yang dialami.
.
Status bukanlah satu tiket untuk katakan awak bebas daripada segala masalah dan penyakit yang ada.Kerana sedikit kealpaan yang berlaku boleh mencetuskan pelbagai akibatnya.Terutamanya apabila melibatkan kitaran period,semakin awak biarkan selama itulah akan terdedah kepada penyakit mendatang.Sedih dan takut apabila diawal usia kita hanya habis fikirkan perubatan untuk penyakit,hilang nikmatnya.
.
Sedangkan kajian sendiri menunjukkan 90% wanita yang mengalami period yang tidak teratur  mengalami pcos dan 30% lagi yang tidak mengalami period langsung juga didapati mengidap pcos. Dan pcos ini terjadi kepada wanita antara umur 20-30 tahun.Dan ianya adalah bukan penyakit keturunan atau mengikut kaum, boleh terjadi kepada sesiapa sahaja.Polycystic ovarian disease atau pcos ini adalah satu keadaan penyakit system reproduksi dimana berlaku ketidakseimbangan hormon dalam badan yang memberi kesan terhadap kitaran haid dan ovulasi.
.
Sebab itulah apabila sudah melibatkan masalah darah lama (kitaran period yang tidak berlaku secara normal) sehingga menyebabkan terjadinga pcos nyata ianya merupakan satu masalah yang agak besar.Fokus awak perlu ditekankan berkali ganda agar diri awak dapat dibantu sepenuhnya. Aura awak perlu sebarkan dengan positif supaya diberi kelancaran dalam berusaha.Dan tujuan pengambilan ManjakaniasliAiraniesha adalah untuk membantu mengeluarkan darah lama ini dengan cucian secara natural/semulajadi dan ianya berlaku dengan amat telus.👆🏻
.
Ini kerana, kitaran haid yang tidak normal merupakan simptom awal wanita tersebut mengalami masalah hormon tidak seimbang.Jika dibiarkan berlarutan, ia akan menyebabkan sistem pembiakan wanita itu menjadi kurang subur dan sukar mendapat anak. Apabila melibatkan soal kesuburan ternyata ianya akan menjadi igauan yang teramat sangat besar.
Feedback yang dikongsi oleh pengguna india ManjakaniasliAiraniesha yang mengalami masalah (PCOS) diawal usia anak dara.Jangan terkejut seperti yang kaksha bagitahu ini bukanlah satu kes yang luarbiasa di masa sekarang.Apa pun boleh terjadi jika kita tidak menampakkan kesan negatif setiap daripada permasalahan yang dialami. . Status bukanlah satu tiket untuk katakan awak bebas daripada segala masalah dan penyakit yang ada.Kerana sedikit kealpaan yang berlaku boleh mencetuskan pelbagai akibatnya.Terutamanya apabila melibatkan kitaran period,semakin awak biarkan selama itulah akan terdedah kepada penyakit mendatang.Sedih dan takut apabila diawal usia kita hanya habis fikirkan perubatan untuk penyakit,hilang nikmatnya. . Sedangkan kajian sendiri menunjukkan 90% wanita yang mengalami period yang tidak teratur mengalami pcos dan 30% lagi yang tidak mengalami period langsung juga didapati mengidap pcos. Dan pcos ini terjadi kepada wanita antara umur 20-30 tahun.Dan ianya adalah bukan penyakit keturunan atau mengikut kaum, boleh terjadi kepada sesiapa sahaja.Polycystic ovarian disease atau pcos ini adalah satu keadaan penyakit system reproduksi dimana berlaku ketidakseimbangan hormon dalam badan yang memberi kesan terhadap kitaran haid dan ovulasi. . Sebab itulah apabila sudah melibatkan masalah darah lama (kitaran period yang tidak berlaku secara normal) sehingga menyebabkan terjadinga pcos nyata ianya merupakan satu masalah yang agak besar.Fokus awak perlu ditekankan berkali ganda agar diri awak dapat dibantu sepenuhnya. Aura awak perlu sebarkan dengan positif supaya diberi kelancaran dalam berusaha.Dan tujuan pengambilan ManjakaniasliAiraniesha adalah untuk membantu mengeluarkan darah lama ini dengan cucian secara natural/semulajadi dan ianya berlaku dengan amat telus.👆🏻 . Ini kerana, kitaran haid yang tidak normal merupakan simptom awal wanita tersebut mengalami masalah hormon tidak seimbang.Jika dibiarkan berlarutan, ia akan menyebabkan sistem pembiakan wanita itu menjadi kurang subur dan sukar mendapat anak. Apabila melibatkan soal kesuburan ternyata ianya akan menjadi igauan yang teramat sangat besar.
Wanita yang berusia 40an ke atas jangan cepat meletakkan awak berada dalam zon monopous walaupun katanya sudah berbulan dan bertahun tidak didatangi period.Sebenarnya tanpa bantuan rahim yang sudah berusia agak sedikit lemah, tidak kuat menghasilkan lagi kitaran period sedangkan sebenarnya dia masih dalam keadaan yang mampu.Jangan kata mentang-mentang umur dah berusia tak perlu lagi cakna pasal kitaran period ini.
.
Kerana jika masih belum sampai waktunya lagi nikmatilah saat-saat kebahagiaan datangnya waktu period.Alangkah indah nya jika di pertengahan usia kita masih dapat memastikan kitaran period berjalan dalam keadaan yang baik. Supaya yang bergelar wanita sentiasa menikmati anugerah Allah Taala ini.Tengok bagaimana terujanya seorang wanita yang telah kehilangan kitaran selama ini sehingga disangka sudah berada dalam zon monopous.
.
Rupanya masih boleh kembali period seperti biasa lagi,apabila bantuan telah sampai tidak disangka-sangka rahim boleh kembali bekerja dengan lebih baik lagi sebenarnya.Haa siapa kata kita semua tak mampu?Sebenarnya sangat mampu jika ada keinginan yang kuat. Darah kotor tersumbat keluar dengan sangat banyak,bayangkan dah lama tak merasa nikmat begini semua dapat merasainya kembali.Syukur pada izin Allah Taala mempermudahkan..
.
Kita ni orang perempuan tidak kiralah umur 50/60an sekalipun,kita tak boleh nafikan yang sememangnya keinginan kita sangat kuat.Apa pun keadaan dan berapa pun usia kita,kita sentiasa nak tampil dengan sempurna.Nak lebih daripada orang lain.Betul tak?Tengok macam mana ManjakaniAiraniesha bekerja sangat baik memberi kesan kepada para pengguna yang telah berusia amat sangat-sangat memberangsangkan.
.
Terutama mereka yang mengalami masalah period yang sudah lama terhenti terus kebanjiran dengan period yang banyak dan berketul-ketul (darah lama). Lagipun umur 40an👆🏻masih terlalu awal untuk biarkan kitaran period terhenti dengan begitu sahaja.Usaha dan cuba yang terbaik membantu diri dan rahim kita agar sentiasa berada dalam keadaan sihat bersih dan kuat untuk menghasilkan kitaran period kita.Jangan biarkan benda dah berlaku selagi belum sampai masanya (monopous).
Wanita yang berusia 40an ke atas jangan cepat meletakkan awak berada dalam zon monopous walaupun katanya sudah berbulan dan bertahun tidak didatangi period.Sebenarnya tanpa bantuan rahim yang sudah berusia agak sedikit lemah, tidak kuat menghasilkan lagi kitaran period sedangkan sebenarnya dia masih dalam keadaan yang mampu.Jangan kata mentang-mentang umur dah berusia tak perlu lagi cakna pasal kitaran period ini. . Kerana jika masih belum sampai waktunya lagi nikmatilah saat-saat kebahagiaan datangnya waktu period.Alangkah indah nya jika di pertengahan usia kita masih dapat memastikan kitaran period berjalan dalam keadaan yang baik. Supaya yang bergelar wanita sentiasa menikmati anugerah Allah Taala ini.Tengok bagaimana terujanya seorang wanita yang telah kehilangan kitaran selama ini sehingga disangka sudah berada dalam zon monopous. . Rupanya masih boleh kembali period seperti biasa lagi,apabila bantuan telah sampai tidak disangka-sangka rahim boleh kembali bekerja dengan lebih baik lagi sebenarnya.Haa siapa kata kita semua tak mampu?Sebenarnya sangat mampu jika ada keinginan yang kuat. Darah kotor tersumbat keluar dengan sangat banyak,bayangkan dah lama tak merasa nikmat begini semua dapat merasainya kembali.Syukur pada izin Allah Taala mempermudahkan.. . Kita ni orang perempuan tidak kiralah umur 50/60an sekalipun,kita tak boleh nafikan yang sememangnya keinginan kita sangat kuat.Apa pun keadaan dan berapa pun usia kita,kita sentiasa nak tampil dengan sempurna.Nak lebih daripada orang lain.Betul tak?Tengok macam mana ManjakaniAiraniesha bekerja sangat baik memberi kesan kepada para pengguna yang telah berusia amat sangat-sangat memberangsangkan. . Terutama mereka yang mengalami masalah period yang sudah lama terhenti terus kebanjiran dengan period yang banyak dan berketul-ketul (darah lama). Lagipun umur 40an👆🏻masih terlalu awal untuk biarkan kitaran period terhenti dengan begitu sahaja.Usaha dan cuba yang terbaik membantu diri dan rahim kita agar sentiasa berada dalam keadaan sihat bersih dan kuat untuk menghasilkan kitaran period kita.Jangan biarkan benda dah berlaku selagi belum sampai masanya (monopous).
DESIGN TERLAWA TANPA SENGAJA!!! TERBELI DENGAN RELA!! jom intai design terbaru dari koleksi 2018 kami ni..design yg berbeza untuk uols semua.. simple tapi masih menampilkan elemen exclusive dan tampak mahal walaupun anda bayar pada harga pasar malam!!!! serius kualiti kain seperti gedung berjenama!!! rugi x sambar sebab design ni gojes sgt  uols!!!ramai yg pegang kain ni puji kain ni superb best dan gebus gebas!!! dapatkan sekarang sebelum habis!!! top meletop kebaboom lawo taw!!! sure gempak raya uols tahun ni!!! sesuai jugak untuk👇👇👇 🌟 SERAGAM CIKGU CIKGI
🌟 SERAGAM KUMPULAN MARHABAN
🌟 SEDONDON RAYA/KENDURI KENDARA

DETAIL KAIN 🌸4M
🌸TAK MUDAH RENYUK 🌸SENANG IRON 🌸TAK NIPIS 🌸SEJUK DAN SELESA DIPAKAI 🌸 FLOWY 🌸PERMUKAAN KAIN YG LEMBUT DAN GEBU 🌸BIDANG 45

klik www.wasap.my/601128008843/kainpasangmurah

#borongmurah #borong #bazarpaknil #wholesale #muslimahfashion #murah #kainpasang #kainpasangmurah #kainela #kain #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #trustedseller #igshop #igshopmalaysia #instashop #instashopmalaysia #hargamurah #jualonline #bajuraya #seragam #sedondon #royal #sayajualkain #sayajualkainpasang #murah
DESIGN TERLAWA TANPA SENGAJA!!! TERBELI DENGAN RELA!! jom intai design terbaru dari koleksi 2018 kami ni..design yg berbeza untuk uols semua.. simple tapi masih menampilkan elemen exclusive dan tampak mahal walaupun anda bayar pada harga pasar malam!!!! serius kualiti kain seperti gedung berjenama!!! rugi x sambar sebab design ni gojes sgt uols!!!ramai yg pegang kain ni puji kain ni superb best dan gebus gebas!!! dapatkan sekarang sebelum habis!!! top meletop kebaboom lawo taw!!! sure gempak raya uols tahun ni!!! sesuai jugak untuk👇👇👇 🌟 SERAGAM CIKGU CIKGI 🌟 SERAGAM KUMPULAN MARHABAN 🌟 SEDONDON RAYA/KENDURI KENDARA DETAIL KAIN 🌸4M 🌸TAK MUDAH RENYUK 🌸SENANG IRON 🌸TAK NIPIS 🌸SEJUK DAN SELESA DIPAKAI 🌸 FLOWY 🌸PERMUKAAN KAIN YG LEMBUT DAN GEBU 🌸BIDANG 45 klik www.wasap.my/601128008843/kainpasangmurah #borongmurah  #borong  #bazarpaknil  #wholesale  #muslimahfashion  #murah  #kainpasang  #kainpasangmurah  #kainela  #kain  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajual  #trustedseller  #igshop  #igshopmalaysia  #instashop  #instashopmalaysia  #hargamurah  #jualonline  #bajuraya  #seragam  #sedondon  #royal  #sayajualkain  #sayajualkainpasang  #murah 
KEBAIKAN VITAMIN C UNTUK KULIT DAN RAMBUT:
1. Perlindungan dari matahari
2. Melindungi kulit dari radikal bebas
3. Melindungi kulit dari radiasi ultraungu
4. Mengurangkan kesan sunburn
5. Penghasilan kolagen
6. Kulit jadi gebu dan tona sekata
7. Melembapkan kulit dari dalam
8. Mengurangkan kedutan
9. Melambatkan penuaan
10. Menyembuhkan luka dengan cepat
11. Menganjalkan kulit
12. Melindungi daripada perubahan warna kulit
13. Mencerahkan kulit dari masalah jeragat dan jerawat
14. Memperbaiki rupa dan tekstur kulit
15. Meningkatkan pertumbuhan rambut
16. Rambut jadi sihat, kuat dan lebat
17. Membuang kelemumur
18. Mengurangkan keguguran rambut
19. Meningkatkan pertumbuhan rambut--rambut lebat
20. Melawan masalah rambut--botak
21. Mengekalkan warna asal rambut--uban
.
#pengedarshaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #ahakleejohor #shaklee #shakleeeffect #shakleesihat #shakleeulutiram #shakleedesatebrau #shakleetebrau #shakleepelangiindah #shakleemalaysia #codjb #codulutiram #codjohorbahru #bazarpaknil #bazarartis #bazaronline #bazarpaknil
KEBAIKAN VITAMIN C UNTUK KULIT DAN RAMBUT:
1. Perlindungan dari matahari
2. Melindungi kulit dari radikal bebas
3. Melindungi kulit dari radiasi ultraungu
4. Mengurangkan kesan sunburn
5. Penghasilan kolagen
6. Kulit jadi gebu dan tona sekata
7. Melembapkan kulit dari dalam
8. Mengurangkan kedutan
9. Melambatkan penuaan
10. Menyembuhkan luka dengan cepat
11. Menganjalkan kulit
12. Melindungi daripada perubahan warna kulit
13. Mencerahkan kulit dari masalah jeragat dan jerawat
14. Memperbaiki rupa dan tekstur kulit
15. Meningkatkan pertumbuhan rambut
16. Rambut jadi sihat, kuat dan lebat
17. Membuang kelemumur
18. Mengurangkan keguguran rambut
19. Meningkatkan pertumbuhan rambut--rambut lebat
20. Melawan masalah rambut--botak
21. Mengekalkan warna asal rambut--uban . #pengedarshaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #ahakleejohor  #shaklee  #shakleeeffect  #shakleesihat  #shakleeulutiram  #shakleedesatebrau  #shakleetebrau  #shakleepelangiindah  #shakleemalaysia  #codjb  #codulutiram  #codjohorbahru  #bazarpaknil  #bazarartis  #bazaronline  #bazarpaknil 
DESIGN TERLAWA TANPA SENGAJA!!! TERBELI DENGAN RELA!! jom intai design terbaru dari koleksi 2018 kami ni..design yg berbeza untuk uols semua.. simple tapi masih menampilkan elemen exclusive dan tampak mahal walaupun anda bayar pada harga pasar malam!!!! serius kualiti kain seperti gedung berjenama!!! rugi x sambar sebab design ni gojes sgt  uols!!!ramai yg pegang kain ni puji kain ni superb best dan gebus gebas!!! dapatkan sekarang sebelum habis!!! top meletop kebaboom lawo taw!!! sure gempak raya uols tahun ni!!! sesuai jugak untuk👇👇👇 🌟 SERAGAM CIKGU CIKGI
🌟 SERAGAM KUMPULAN MARHABAN
🌟 SEDONDON RAYA/KENDURI KENDARA

DETAIL KAIN 🌸4M
🌸TAK MUDAH RENYUK 🌸SENANG IRON 🌸TAK NIPIS 🌸SEJUK DAN SELESA DIPAKAI 🌸 FLOWY 🌸PERMUKAAN KAIN YG LEMBUT DAN GEBU 🌸BIDANG 45

klik www.wasap.my/601128008843/kainpasangmurah

#borongmurah #borong #bazarpaknil #wholesale #muslimahfashion #murah #kainpasang #kainpasangmurah #kainela #kain #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #trustedseller #igshop #igshopmalaysia #instashop #instashopmalaysia #hargamurah #jualonline #bajuraya #seragam #sedondon #royal #sayajualkain #sayajualkainpasang #murah
DESIGN TERLAWA TANPA SENGAJA!!! TERBELI DENGAN RELA!! jom intai design terbaru dari koleksi 2018 kami ni..design yg berbeza untuk uols semua.. simple tapi masih menampilkan elemen exclusive dan tampak mahal walaupun anda bayar pada harga pasar malam!!!! serius kualiti kain seperti gedung berjenama!!! rugi x sambar sebab design ni gojes sgt uols!!!ramai yg pegang kain ni puji kain ni superb best dan gebus gebas!!! dapatkan sekarang sebelum habis!!! top meletop kebaboom lawo taw!!! sure gempak raya uols tahun ni!!! sesuai jugak untuk👇👇👇 🌟 SERAGAM CIKGU CIKGI 🌟 SERAGAM KUMPULAN MARHABAN 🌟 SEDONDON RAYA/KENDURI KENDARA DETAIL KAIN 🌸4M 🌸TAK MUDAH RENYUK 🌸SENANG IRON 🌸TAK NIPIS 🌸SEJUK DAN SELESA DIPAKAI 🌸 FLOWY 🌸PERMUKAAN KAIN YG LEMBUT DAN GEBU 🌸BIDANG 45 klik www.wasap.my/601128008843/kainpasangmurah #borongmurah  #borong  #bazarpaknil  #wholesale  #muslimahfashion  #murah  #kainpasang  #kainpasangmurah  #kainela  #kain  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajual  #trustedseller  #igshop  #igshopmalaysia  #instashop  #instashopmalaysia  #hargamurah  #jualonline  #bajuraya  #seragam  #sedondon  #royal  #sayajualkain  #sayajualkainpasang  #murah 
SIAPA YANG TENGOK CERMIN THEN MENGAKU GIGI DIE KUNING?? SIAPA YANG MALU NAK SENYUM DEPAN ORG RAMAI SEBAB GIGI DIE KUNING?? 😱
.
.
YESSS TAHNIAH ANDA JUMPA IKLAN INI!! .😄😄😄
.
Putihkan gigi sekali setahun dah cukup dah pakai crest 3d white ni tau!! .

Tak payah spend duit mahal2 sampai ribu2... bawah rm200 je putih seputihnya gigi dengan crest whitestrips professional effects ni tau... memang best.!!😍😍
.
Crest 3d white dah putihkan gigi ramai orang di Malaysia sejak diperkenalkan secara ekslusif di sini. Bukan senang nak jumpa product yang sangat berkesan mcm ni..
.
❤CREST 3D WHITESTRIP❤
.
==========================
APA YANG BEST SGT PEMUTIH GIGI NI?
==========================
. 😱 terbukti hilangkan kotoran di gigi yang telah bersarang selama 14 tahun!! 😷
.
🌀 rawatan pemutihan di klinik gigi rm1400++ boleh dijimatkan
.
👯mudah dan cepat. boleh buat dirumah, sebelum tidur😴
.
👰 sangat sesuai utk bakal2 pengantin🎎
.
💋 murah dan sangat berbaloii👍
.
☁️ kesan putih tahan sehingga 12 Bulan😱 .
.
🙅 dijamin berkesan sampai orang lain pun akan perasan gigi awak dah putih🙋
.
🌈 lebih konfiden utk bercakap
.
😁 lepas ni boleh senyum nampak gigi sampai ke telinga gitu!! Hehe😆
.

Rasa macam tak percaya?? 😲😲
.

Haa.. cuba sendiri! Nanti bagitau saja bila nak repeat order ye! 😎
.

Awak nak cuba? Nak dapatkan gigi putih yang berkesan?? Haa jom! .

List harga
----------------
💎10 pouch: RM 100
💎14 pouch: RM 136
💎20 pouch: RM 190
💎2 step HD Toothpaste: RM120
💎Toothpaste(Brilliance/Glamorous): RM 60
📮Postage: rm7sm/ rm11ss . . .
Macam mana nak order?
Hubungi kami :
Whatsapp: +60172884715 .

#crest3dwhite #crest3dwhitestrips #crest3dmalaysia #crest3dwhitemalaysia #sayajualcrest3dwhite #sayajualpemutihgigi #sayajualbarangUS #putihkangigi #gigiputihberseri #pemutihgigi #teethwhitening #pemutihgigiterbaik #bazaarpaknil #gigiputih #crest3dwhitemurah #crestwhitemurah #malaysia #bazarpaknil #pemutihgigioriginal
SIAPA YANG TENGOK CERMIN THEN MENGAKU GIGI DIE KUNING?? SIAPA YANG MALU NAK SENYUM DEPAN ORG RAMAI SEBAB GIGI DIE KUNING?? 😱 . . YESSS TAHNIAH ANDA JUMPA IKLAN INI!! .😄😄😄 . Putihkan gigi sekali setahun dah cukup dah pakai crest 3d white ni tau!! . Tak payah spend duit mahal2 sampai ribu2... bawah rm200 je putih seputihnya gigi dengan crest whitestrips professional effects ni tau... memang best.!!😍😍 . Crest 3d white dah putihkan gigi ramai orang di Malaysia sejak diperkenalkan secara ekslusif di sini. Bukan senang nak jumpa product yang sangat berkesan mcm ni.. . ❤CREST 3D WHITESTRIP❤ . ========================== APA YANG BEST SGT PEMUTIH GIGI NI? ========================== . 😱 terbukti hilangkan kotoran di gigi yang telah bersarang selama 14 tahun!! 😷 . 🌀 rawatan pemutihan di klinik gigi rm1400++ boleh dijimatkan . 👯mudah dan cepat. boleh buat dirumah, sebelum tidur😴 . 👰 sangat sesuai utk bakal2 pengantin🎎 . 💋 murah dan sangat berbaloii👍 . ☁️ kesan putih tahan sehingga 12 Bulan😱 . . 🙅 dijamin berkesan sampai orang lain pun akan perasan gigi awak dah putih🙋 . 🌈 lebih konfiden utk bercakap . 😁 lepas ni boleh senyum nampak gigi sampai ke telinga gitu!! Hehe😆 . Rasa macam tak percaya?? 😲😲 . Haa.. cuba sendiri! Nanti bagitau saja bila nak repeat order ye! 😎 . Awak nak cuba? Nak dapatkan gigi putih yang berkesan?? Haa jom! . List harga ---------------- 💎10 pouch: RM 100 💎14 pouch: RM 136 💎20 pouch: RM 190 💎2 step HD Toothpaste: RM120 💎Toothpaste(Brilliance/Glamorous): RM 60 📮Postage: rm7sm/ rm11ss . . . Macam mana nak order? Hubungi kami : Whatsapp: +60172884715 . #crest3dwhite  #crest3dwhitestrips  #crest3dmalaysia  #crest3dwhitemalaysia  #sayajualcrest3dwhite  #sayajualpemutihgigi  #sayajualbarangUS  #putihkangigi  #gigiputihberseri  #pemutihgigi  #teethwhitening  #pemutihgigiterbaik  #bazaarpaknil  #gigiputih  #crest3dwhitemurah  #crestwhitemurah  #malaysia  #bazarpaknil  #pemutihgigioriginal 
SERIUS KE NI!!! MACAM TAK PERCAYA JE KAN... CLEARANCE SALE KEMBALI DENGAN HARGA  RUNTUH UOLS!!! KUALITI KAIN JANGAN CERITA LA KOMPOM UOLS AKAN BERPUAS HATI SAMPAI REPEAT ORDER LA... CORAK2 TERKINI DGN WARNA2 YG MENGGONCANG JIWA... EH TAKKAN TENGOK AJE...MOH LE SAMBAR 1-2 HELAI NI... BOLEH HANTAR TAILOR AWAL SKET UOLS!!! KALAU NAK BORONG KE NAK SERAGAM SEDONDON SERAYA KE MOH PAKAI CUCI MATA YE UOLS!!! 😂😂😂 NAK BELI DIRECT JE WASSEP SIS KAT 01128008843

#borongmurah #borong #bazarpaknil #wholesale #muslimahfashion #murah #kainpasang #kainpasangmurah #kainela #kain #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #trustedseller #igshop #igshopmalaysia #instashop #instashopmalaysia #hargamurah #jualonline #bajuraya #seragam #sedondon #royal #sayajualkain #sayajualkainpasang #murah
SERIUS KE NI!!! MACAM TAK PERCAYA JE KAN... CLEARANCE SALE KEMBALI DENGAN HARGA RUNTUH UOLS!!! KUALITI KAIN JANGAN CERITA LA KOMPOM UOLS AKAN BERPUAS HATI SAMPAI REPEAT ORDER LA... CORAK2 TERKINI DGN WARNA2 YG MENGGONCANG JIWA... EH TAKKAN TENGOK AJE...MOH LE SAMBAR 1-2 HELAI NI... BOLEH HANTAR TAILOR AWAL SKET UOLS!!! KALAU NAK BORONG KE NAK SERAGAM SEDONDON SERAYA KE MOH PAKAI CUCI MATA YE UOLS!!! 😂😂😂 NAK BELI DIRECT JE WASSEP SIS KAT 01128008843 #borongmurah  #borong  #bazarpaknil  #wholesale  #muslimahfashion  #murah  #kainpasang  #kainpasangmurah  #kainela  #kain  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajual  #trustedseller  #igshop  #igshopmalaysia  #instashop  #instashopmalaysia  #hargamurah  #jualonline  #bajuraya  #seragam  #sedondon  #royal  #sayajualkain  #sayajualkainpasang  #murah 
SERIUS KE NI!!! MACAM TAK PERCAYA JE KAN... CLEARANCE SALE KEMBALI DENGAN HARGA  RUNTUH UOLS!!! KUALITI KAIN JANGAN CERITA LA KOMPOM UOLS AKAN BERPUAS HATI SAMPAI REPEAT ORDER LA... CORAK2 TERKINI DGN WARNA2 YG MENGGONCANG JIWA... EH TAKKAN TENGOK AJE...MOH LE SAMBAR 1-2 HELAI NI... BOLEH HANTAR TAILOR AWAL SKET UOLS!!! KALAU NAK BORONG KE NAK SERAGAM SEDONDON SERAYA KE MOH PAKAI CUCI MATA YE UOLS!!! 😂😂😂 NAK BELI DIRECT JE WASSEP SIS KAT 01128008843

#borongmurah #borong #bazarpaknil #wholesale #muslimahfashion #murah #kainpasang #kainpasangmurah #kainela #kain #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #trustedseller #igshop #igshopmalaysia #instashop #instashopmalaysia #hargamurah #jualonline #bajuraya #seragam #sedondon #royal #sayajualkain #sayajualkainpasang #murah
SERIUS KE NI!!! MACAM TAK PERCAYA JE KAN... CLEARANCE SALE KEMBALI DENGAN HARGA RUNTUH UOLS!!! KUALITI KAIN JANGAN CERITA LA KOMPOM UOLS AKAN BERPUAS HATI SAMPAI REPEAT ORDER LA... CORAK2 TERKINI DGN WARNA2 YG MENGGONCANG JIWA... EH TAKKAN TENGOK AJE...MOH LE SAMBAR 1-2 HELAI NI... BOLEH HANTAR TAILOR AWAL SKET UOLS!!! KALAU NAK BORONG KE NAK SERAGAM SEDONDON SERAYA KE MOH PAKAI CUCI MATA YE UOLS!!! 😂😂😂 NAK BELI DIRECT JE WASSEP SIS KAT 01128008843 #borongmurah  #borong  #bazarpaknil  #wholesale  #muslimahfashion  #murah  #kainpasang  #kainpasangmurah  #kainela  #kain  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajual  #trustedseller  #igshop  #igshopmalaysia  #instashop  #instashopmalaysia  #hargamurah  #jualonline  #bajuraya  #seragam  #sedondon  #royal  #sayajualkain  #sayajualkainpasang  #murah 
🍃BLOUSE BULUS🍃
.
HARGA : RM25
POSTAGE : RM8sm | RM12ss
.
Material Bubble Crepe
Free Saiz Fit To L
.
Bahu 14
Dada 40
Ketiak 18
L.Tgn 20
L.Baju 34
.
Berminat Tersuka..??
Dm | Wasap | Telegram
017 9739782
.
#blousemurah #jualblouse #sayajual #pakaianmurah #bajumurah #palazomurah #kemejamurah #skirtmurah #shawlmurah #macam2ada #neelofa #fesyenterkini #bazarpaknil #bazaronline #igshopmalaysia #postage #shopmalaysia #syukurselalu #alhamdulillah
MANFAAT TOKYO ORGANIC ROSE SERUM
===================
.
Pemakaian serum sebenarnya memberi nutrisi kepada kulit kita dari lapisan luar kulit sehinggalah ke bahagian kulit paling dalam.
.
#Serrose ini mengandungi bahan NATURAL dan ORGANIC bergred premium seperti :
🌹ALPHA ARBUTIN
🌹CHAMOMILE
🌹JOJOBA
🌹LAVENDER
🌹MARSHMALLOW
🌹ROSE HIP
🌹ROSEMARY
🌹THYME
🌹YARROW
🌹HYALURONIC ACID
.
.
Khasiatnya terlalu banyak untuk kulit dan #Serrose ini telah dirumuskan untuk memberi manfaat kepada kulit seperti :
.
🌹MEMBANTU MEMUDARKAN PARUT JERAWAT.
.
Wanita mahupun lelaki tidak dapat lari daripada masalah jerawat, wajah yang dipenuhi jerawat sedikit sebanyak akan membuatkan hilang keyakinan diri untuk berdepan dengan orang ramai. Terutama jika jerawat itu meninggalkan parut dan bekas berlubang pada wajah seseorang.

Salah satu kesan jerawat yang tidak disenangi ialah kesukaran untuk menghilangkan parut jerawat. Parut jerawat sangat sukar untuk dihilangkan malah akan mengambil masa yang begitu lama dan juga bergantung kepada berapa dalam parut tersebut.
.
.
TAHUKAH ANDA???
Punca jerawat boleh berlaku disebabkan oleh faktor kebersihan, hormon, pemakanan dan juga persekitaran yang tidak bersih. 
Jerawat yang selalunya meninggalkan kesan parut yang dalam ialah jerawat nanah. Jika dipicit, ia akan bertambah teruk.
.
.
#Serrose dihasilkan agar dapat membantu memudarkan sekaligus menghilangkan bekas/parut jerawat anda. Ianya sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif, kulit kering dan berminyak. Ia mudah meresap ke dalam kulit dan tidak melekit. Ini kerana, bahan-bahannya sendiri adalah berunsurkan natural dan organik.
.
.
Apa tunggu lg~ meh watsapp sy❤️
http://www.wasap.my/+60182804078
http://www.wasap.my/+60182804078
.
.
#SAYANGIKULITBIARLAMBATASALSELAMAT
#tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #tokyoorganicroseserumxannenita #organicserum #naturalserum #madeinjapanskincare #bazarpaknil #swapreview #cantik #love #skincare #makeup #sayanakcantik
MANFAAT TOKYO ORGANIC ROSE SERUM =================== . Pemakaian serum sebenarnya memberi nutrisi kepada kulit kita dari lapisan luar kulit sehinggalah ke bahagian kulit paling dalam. . #Serrose  ini mengandungi bahan NATURAL dan ORGANIC bergred premium seperti : 🌹ALPHA ARBUTIN 🌹CHAMOMILE 🌹JOJOBA 🌹LAVENDER 🌹MARSHMALLOW 🌹ROSE HIP 🌹ROSEMARY 🌹THYME 🌹YARROW 🌹HYALURONIC ACID . . Khasiatnya terlalu banyak untuk kulit dan #Serrose  ini telah dirumuskan untuk memberi manfaat kepada kulit seperti : . 🌹MEMBANTU MEMUDARKAN PARUT JERAWAT. . Wanita mahupun lelaki tidak dapat lari daripada masalah jerawat, wajah yang dipenuhi jerawat sedikit sebanyak akan membuatkan hilang keyakinan diri untuk berdepan dengan orang ramai. Terutama jika jerawat itu meninggalkan parut dan bekas berlubang pada wajah seseorang. Salah satu kesan jerawat yang tidak disenangi ialah kesukaran untuk menghilangkan parut jerawat. Parut jerawat sangat sukar untuk dihilangkan malah akan mengambil masa yang begitu lama dan juga bergantung kepada berapa dalam parut tersebut. . . TAHUKAH ANDA??? Punca jerawat boleh berlaku disebabkan oleh faktor kebersihan, hormon, pemakanan dan juga persekitaran yang tidak bersih. Jerawat yang selalunya meninggalkan kesan parut yang dalam ialah jerawat nanah. Jika dipicit, ia akan bertambah teruk. . . #Serrose  dihasilkan agar dapat membantu memudarkan sekaligus menghilangkan bekas/parut jerawat anda. Ianya sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif, kulit kering dan berminyak. Ia mudah meresap ke dalam kulit dan tidak melekit. Ini kerana, bahan-bahannya sendiri adalah berunsurkan natural dan organik. . . Apa tunggu lg~ meh watsapp sy❤️ http://www.wasap.my/+60182804078 http://www.wasap.my/+60182804078 . . #SAYANGIKULITBIARLAMBATASALSELAMAT  #tokyoorganic  #tokyoorganicroseserum  #tokyoorganicroseserumxannenita  #organicserum  #naturalserum  #madeinjapanskincare  #bazarpaknil  #swapreview  #cantik  #love  #skincare  #makeup  #sayanakcantik 
CAMELIA TURKEY BLOUSE
Saiz available: st, xxl
Plain black😎

RM 79 free shipping📦

Wudu' friendly💪
Nursing friendly👶
Syariah compliance🙆

Jom grab 1 sis😉😉😉 PM or directly whatsapp ayra 0174080374
#msh #mardinasafiyahijabagent
#blouse #cameliaturkeyblouse #bazarpaknil #patuhsyarie #muslimah #coveryouraurah #blouses #syariahcompliance #ayrahcollection
✨EKSKLUSIF BY DHIMMAR✨
.
Salah satu koleksi keluaran DC yg eksklusif dan tampak lebih berkeyakinan. SANGAT LIMITED dan HANYA 1 WARNA sahaja!!
.
[ JUBAH MUSEYLA ] 🧕🏻Material : Como Crepe
🧕🏻Size : XS - 5XL
🧕🏻Zip : Belakang dan lengan. (NOT BF)
🧕🏻Kocek bahagian tepi. 🧕🏻FREE BROOCH 💎

RM104 sm / RM109 ss
* Include Postage *
#jubahmuseyla #jubahmuseylamurah #sayajualjubah #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #kedaionlinemalaysia #bajumurahmalaysia #bajucantikmurah #butikonlinemalaysia #shopingonlinemalaysia #rayacollection2018 #bajuraya2018 #sayajualplussizemurah #dropshipdiperlukan #dropshipneededmalaysia #dropshipwantedmalaysia
✨EKSKLUSIF BY DHIMMAR✨ . Salah satu koleksi keluaran DC yg eksklusif dan tampak lebih berkeyakinan. SANGAT LIMITED dan HANYA 1 WARNA sahaja!! . [ JUBAH MUSEYLA ] 🧕🏻Material : Como Crepe 🧕🏻Size : XS - 5XL 🧕🏻Zip : Belakang dan lengan. (NOT BF) 🧕🏻Kocek bahagian tepi. 🧕🏻FREE BROOCH 💎 RM104 sm / RM109 ss * Include Postage * #jubahmuseyla  #jubahmuseylamurah  #sayajualjubah  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #kedaionlinemalaysia  #bajumurahmalaysia  #bajucantikmurah  #butikonlinemalaysia  #shopingonlinemalaysia  #rayacollection2018  #bajuraya2018  #sayajualplussizemurah  #dropshipdiperlukan  #dropshipneededmalaysia  #dropshipwantedmalaysia 
J A N U A R Y P R O M O
.

You may book your slot from NOW 😊
. [New] Japan Double Cheese Hokkaido .

Not one but TWO types of cheese in this hokkaido making! Can't you imagine how rich this CHEDDAR + PARMESAN combination can be? 😘
.

It worth every cents!! Valid from 25 - 31/1/18 only .

To order, just click whatsapp link in bio above tq .

#hokkaido #cupcakes #brookie #walnut #brownies #mango #crepecake #babycreampuff #creampuff #bitesize #birthday #birthdaycake #delivery #bangi #kajang #serdang #putrajaya #foodporn #foodelivery #bazarpaknil #0182726844 #birthdayparty #kenduri #kahwin #tunang #murah #sedap #baker #bakerbangi #homebaker
J A N U A R Y P R O M O . You may book your slot from NOW 😊 . [New] Japan Double Cheese Hokkaido . Not one but TWO types of cheese in this hokkaido making! Can't you imagine how rich this CHEDDAR + PARMESAN combination can be? 😘 . It worth every cents!! Valid from 25 - 31/1/18 only . To order, just click whatsapp link in bio above tq . #hokkaido  #cupcakes  #brookie  #walnut  #brownies  #mango  #crepecake  #babycreampuff  #creampuff  #bitesize  #birthday  #birthdaycake  #delivery  #bangi  #kajang  #serdang  #putrajaya  #foodporn  #foodelivery  #bazarpaknil  #0182726844  #birthdayparty  #kenduri  #kahwin  #tunang  #murah  #sedap  #baker  #bakerbangi  #homebaker 
set palazo (ad)
(saiz besar)

rm59 pos rm10 sm, rm14 ss

baju
crepe
bahu 19
dada 46
ketiak 18
lengan 20
labuh 27

palazo
laici
pinggang 40
punggung 48
labuh 41
#setpalazo #setpalazomurah #sayajualsetpalazzo #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #kedaionlinemalaysia #bajumurahmalaysia #bajucantikmurah #butikonlinemalaysia #shopingonlinemalaysia #rayacollection2018 #bajuraya2018 #sayajualplussizemurah #dropshipdiperlukan #dropshipneededmalaysia #dropshipwantedmalaysia
set palazo (ad) (saiz besar) rm59 pos rm10 sm, rm14 ss baju crepe bahu 19 dada 46 ketiak 18 lengan 20 labuh 27 palazo laici pinggang 40 punggung 48 labuh 41 #setpalazo  #setpalazomurah  #sayajualsetpalazzo  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #kedaionlinemalaysia  #bajumurahmalaysia  #bajucantikmurah  #butikonlinemalaysia  #shopingonlinemalaysia  #rayacollection2018  #bajuraya2018  #sayajualplussizemurah  #dropshipdiperlukan  #dropshipneededmalaysia  #dropshipwantedmalaysia 
Just for men
#wallet
#purse
#bukanmainjual
#bazarpaknil
#murah

www.wasap.my /60199192858
Just for men
#wallet
#purse
#bukanmainjual
#bazarpaknil
#murah

www.wasap.my /60199192858
set palazo (ad)
(saiz besar)

rm59 pos rm10 sm, rm14 ss

baju
crepe
bahu 18
dada 48
ketiak 22
lengan 20
labuh 28

palazo
laici
pinggang 40
punggung 48
labuh 41
#setpalazomurah #setpalazo #sayajualsetpalazzo #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #kedaionlinemalaysia #bajumurahmalaysia #bajucantikmurah #butikonlinemalaysia #shopingonlinemalaysia #rayacollection2018 #bajuraya2018 #sayajualplussizemurah #dropshipdiperlukan #dropshipneededmalaysia #dropshipwantedmalaysia
set palazo (ad) (saiz besar) rm59 pos rm10 sm, rm14 ss baju crepe bahu 18 dada 48 ketiak 22 lengan 20 labuh 28 palazo laici pinggang 40 punggung 48 labuh 41 #setpalazomurah  #setpalazo  #sayajualsetpalazzo  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #kedaionlinemalaysia  #bajumurahmalaysia  #bajucantikmurah  #butikonlinemalaysia  #shopingonlinemalaysia  #rayacollection2018  #bajuraya2018  #sayajualplussizemurah  #dropshipdiperlukan  #dropshipneededmalaysia  #dropshipwantedmalaysia 
Just for men
#wallet
#purse
#bukanmainjual
#bazarpaknil
#murah

www.wasap.my /60199192858
Just for men
#wallet
#purse
#bukanmainjual
#bazarpaknil
#murah

www.wasap.my /60199192858
Just for men
#wallet
#purse
#bukanmainjual
#bazarpaknil
#murah

www.wasap.my /60199192858
Kekaboo SAREENA BASIC
RM25/pc

Postage 1-5 pcs 
Semenanjung Rm8
Sabah/Sarawak Rm12 ✅Material High quality bawal ( cotton paris voile )
✅Bidang 45 extra
✅Printed dye, tak luntur apabila dibasuh
✅Senang dibentuk
✅Ringan & beralun
✅Terletak, tak kejung atau keras
✅Kurang kedutan

Serius buyer klik ⬇️
http://www.wasap.my/60122715339

#kekaboolovers #bawalmurah #bawal #mirabellas  #kekaboo #kekaboopr #bazarpaknil
Kekaboo SAREENA BASIC RM25/pc Postage 1-5 pcs Semenanjung Rm8 Sabah/Sarawak Rm12 ✅Material High quality bawal ( cotton paris voile ) ✅Bidang 45 extra ✅Printed dye, tak luntur apabila dibasuh ✅Senang dibentuk ✅Ringan & beralun ✅Terletak, tak kejung atau keras ✅Kurang kedutan Serius buyer klik ⬇️ http://www.wasap.my/60122715339 #kekaboolovers  #bawalmurah  #bawal  #mirabellas  #kekaboo  #kekaboopr  #bazarpaknil 
Just for men
#wallet
#purse
#bukanmainjual
#bazarpaknil
#murah

www.wasap.my /60199192858
Just for men
#wallet
#purse
#bukanmainjual
#bazarpaknil
#murah

www.wasap.my /60199192858
APA ITU #DETOX ❗️❗️❗️
.
👉🏻Detox atau detoksifikasi adalah merupakan suatu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tanpa kita sedar telah masuk di dalam badan kita dalam jangka masa yang lama.
.
👉🏻Detox merupakan proses penyingkiran bahan toksik atau buangan dari tubuh badan manusia. Badan manusia mempunyai sistem detox sendiri iaitu hati, usus dan ginjal. Apabila kita berpuasa, badan akan melakukan proses detox semulajadi. .
👉🏻Detox dilakukan untuk memastikan sistem penghadaman usus bekerja dengan sepatutnya dan memastikan kulit bersih serta segar. Selain itu ia juga turut memastikan sistem buah pinggang kita berjalan dengan lancar.
.
👉🏻Tanda-Tanda Badan Kita Perlu Detoks❗️❗️❗️❗️❗️
.
Tubuh kita juga sebenarnya ibarat sebuah mesin yang perlu diservis sekali sekala supaya prestasinya kekal unggul dan berfungsi dengan baik. Bila terlalu banyak toksin, usus kita akan kotor dan bermasalah. Bila dah bermasalah, mulalah pelbagai penyakit akan 
terjadi.
.
.
1. Sembelit dan Sukar Buang Air Besar
2. Tumbuh Jerawat dan Ruam
3. Berat Badan Susah Nak Turun walaupun kita dah cuba macam2 produk
4. Mood Tidak Menentu
5. Badan Mudah Lesu
6. Perut Buncit
7. Terliur Tengok Benda Manis
8. Susah Nak Tidur Malam
9. Warna Lidah Bertukar ke Warna Kuning atau Putih
10. MAKAN SUPLEMENT Tapi TIDAK BERKESAN
11. Period terganggu bagi wanita
12. Kerap sakit kepala 
13. Sakit tapak kaki / lenguh2
14. Sukar hamil berat badan & hormon tak stabil
15. Kentut berbau busuk
.
FUNGSI DETOX ❗️❗️❗️❗️
.
✔️MENYINGKIRKAN LEMAK DALAM BADAN
✔️MENEUTRALKAN GULA DALAM BADAN
✔️MEMBUANG KOLESTROL DALAM DARAH
✔️MENCAIRKAN LEMAK
✔️MENYAHKAN TOKSIN
✔️MELAWASKAN PEMBUANGAN AIR BESAR
✔️MEMBERSIHKAN KOLON ( USUS BESAR)
.
SIAPA BOLEH GUNA DETOX❗️❗️
.
🤳🏻SEMUA LAYAK
🤳🏻LELAKI & PEREMPUAN
🤳🏻MUDA & TUA
🤳🏻YANG MASALAH SEMBELIT
🤳🏻YANG MASALAH GEMUK ( OBESITI)
🤳🏻YANG BUNCIT #BOROI
.
Whatsapp 018 912 1251
Whatsapp 018 912 1251
Whatsapp 018 912 1251  #perfumemissv  #detox  #kurus  #terengganu  #kualalumpur  #sembelit  #bazarpaknil  #susumaaez  #pcos  #haidtakteratur  #keputihan #buangangin
APA ITU #DETOX  ❗️❗️❗️ . 👉🏻Detox atau detoksifikasi adalah merupakan suatu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tanpa kita sedar telah masuk di dalam badan kita dalam jangka masa yang lama. . 👉🏻Detox merupakan proses penyingkiran bahan toksik atau buangan dari tubuh badan manusia. Badan manusia mempunyai sistem detox sendiri iaitu hati, usus dan ginjal. Apabila kita berpuasa, badan akan melakukan proses detox semulajadi. . 👉🏻Detox dilakukan untuk memastikan sistem penghadaman usus bekerja dengan sepatutnya dan memastikan kulit bersih serta segar. Selain itu ia juga turut memastikan sistem buah pinggang kita berjalan dengan lancar. . 👉🏻Tanda-Tanda Badan Kita Perlu Detoks❗️❗️❗️❗️❗️ . Tubuh kita juga sebenarnya ibarat sebuah mesin yang perlu diservis sekali sekala supaya prestasinya kekal unggul dan berfungsi dengan baik. Bila terlalu banyak toksin, usus kita akan kotor dan bermasalah. Bila dah bermasalah, mulalah pelbagai penyakit akan terjadi. . . 1. Sembelit dan Sukar Buang Air Besar 2. Tumbuh Jerawat dan Ruam 3. Berat Badan Susah Nak Turun walaupun kita dah cuba macam2 produk 4. Mood Tidak Menentu 5. Badan Mudah Lesu 6. Perut Buncit 7. Terliur Tengok Benda Manis 8. Susah Nak Tidur Malam 9. Warna Lidah Bertukar ke Warna Kuning atau Putih 10. MAKAN SUPLEMENT Tapi TIDAK BERKESAN 11. Period terganggu bagi wanita 12. Kerap sakit kepala 13. Sakit tapak kaki / lenguh2 14. Sukar hamil berat badan & hormon tak stabil 15. Kentut berbau busuk . FUNGSI DETOX ❗️❗️❗️❗️ . ✔️MENYINGKIRKAN LEMAK DALAM BADAN ✔️MENEUTRALKAN GULA DALAM BADAN ✔️MEMBUANG KOLESTROL DALAM DARAH ✔️MENCAIRKAN LEMAK ✔️MENYAHKAN TOKSIN ✔️MELAWASKAN PEMBUANGAN AIR BESAR ✔️MEMBERSIHKAN KOLON ( USUS BESAR) . SIAPA BOLEH GUNA DETOX❗️❗️ . 🤳🏻SEMUA LAYAK 🤳🏻LELAKI & PEREMPUAN 🤳🏻MUDA & TUA 🤳🏻YANG MASALAH SEMBELIT 🤳🏻YANG MASALAH GEMUK ( OBESITI) 🤳🏻YANG BUNCIT #BOROI  . Whatsapp 018 912 1251 Whatsapp 018 912 1251 Whatsapp 018 912 1251 #perfumemissv  #detox  #kurus  #terengganu  #kualalumpur  #sembelit  #bazarpaknil  #susumaaez  #pcos  #haidtakteratur  #keputihan  #buangangin 
Just for men
#wallet
#purse
#bukanmainjual
#bazarpaknil
#murah

www.wasap.my /60199192858
Just for men
#wallet
#purse
#bukanmainjual
#bazarpaknil
#murah

www.wasap.my /60199192858
Just for men
#wallet
#purse
#bukanmainjual
#bazarpaknil
#murah

www.wasap.my /60199192858
Just for men
#wallet
#purse
#bukanmainjual
#bazarpaknil
#murah

www.wasap.my /60199192858
set palazo (ad)
(saiz besar)

rm59 pos rm10 sm, rm14 ss

baju
crepe
bahu 19
dada 46
ketiak 20
lengan 19
labuh 28

palazo
laici
pinggang 40
punggung 48
labuh 41
#setpalazomurah #setpalazo #sayajualsetpalazzo #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #kedaionlinemalaysia #bajumurahmalaysia #bajucantikmurah #butikonlinemalaysia #shopingonlinemalaysia #rayacollection2018 #bajuraya2018 #sayajualplussizemurah #dropshipdiperlukan #dropshipneededmalaysia #dropshipwantedmalaysia
set palazo (ad) (saiz besar) rm59 pos rm10 sm, rm14 ss baju crepe bahu 19 dada 46 ketiak 20 lengan 19 labuh 28 palazo laici pinggang 40 punggung 48 labuh 41 #setpalazomurah  #setpalazo  #sayajualsetpalazzo  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #kedaionlinemalaysia  #bajumurahmalaysia  #bajucantikmurah  #butikonlinemalaysia  #shopingonlinemalaysia  #rayacollection2018  #bajuraya2018  #sayajualplussizemurah  #dropshipdiperlukan  #dropshipneededmalaysia  #dropshipwantedmalaysia 
Just for men
#wallet
#purse
#bukanmainjual
#bazarpaknil
#murah

www.wasap.my /60199192858
Just for men
#wallet
#purse
#bukanmainjual
#bazarpaknil
#murah

www.wasap.my /60199192858
Just for men
#wallet
#purse
#bukanmainjual
#bazarpaknil
#murah

www.wasap.my /60199192858
Just for men
#wallet
#purse
#bukanmainjual
#bazarpaknil
#murah

www.wasap.my /60199192858
Just for men
#wallet
#purse
#bukanmainjual
#bazarpaknil
#murah

www.wasap.my /60199192858
Just for men
#wallet
#purse
#bukanmainjual
#bazarpaknil
#murah

www.wasap.my /60199192858
Just for men
#wallet
#purse
#bukanmainjual
#bazarpaknil
#murah

www.wasap.my /60199192858
Just for men
#wallet
#purse
#bukanmainjual
#bazarpaknil
#murah

www.wasap.my /60199192858
Mirabelle Lily Ellen
RM25/pc

Postage 1-5 pcs 
Semenanjung Rm8
Sabah/Sarawak Rm12 ✅Material High quality bawal ( cotton paris voile )
✅Bidang 45 extra
✅Printed dye, tak luntur apabila dibasuh
✅Senang dibentuk
✅Ringan & beralun
✅Terletak, tak kejung atau keras
✅Kurang kedutan

Serius buyer klik ⬇️
http://www.wasap.my/60122715339

#kekaboolovers #bawalmurah #bawal #mirabellas  #kekaboo #kekaboopr #bazarpaknil
Mirabelle Lily Ellen RM25/pc Postage 1-5 pcs Semenanjung Rm8 Sabah/Sarawak Rm12 ✅Material High quality bawal ( cotton paris voile ) ✅Bidang 45 extra ✅Printed dye, tak luntur apabila dibasuh ✅Senang dibentuk ✅Ringan & beralun ✅Terletak, tak kejung atau keras ✅Kurang kedutan Serius buyer klik ⬇️ http://www.wasap.my/60122715339 #kekaboolovers  #bawalmurah  #bawal  #mirabellas   #kekaboo  #kekaboopr  #bazarpaknil 
Just for men
#wallet
#purse
#bukanmainjual
#bazarpaknil
#murah

www.wasap.my /60199192858
APA ITU #DETOX ❗️❗️❗️
.
👉🏻Detox atau detoksifikasi adalah merupakan suatu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tanpa kita sedar telah masuk di dalam badan kita dalam jangka masa yang lama.
.
👉🏻Detox merupakan proses penyingkiran bahan toksik atau buangan dari tubuh badan manusia. Badan manusia mempunyai sistem detox sendiri iaitu hati, usus dan ginjal. Apabila kita berpuasa, badan akan melakukan proses detox semulajadi. .
👉🏻Detox dilakukan untuk memastikan sistem penghadaman usus bekerja dengan sepatutnya dan memastikan kulit bersih serta segar. Selain itu ia juga turut memastikan sistem buah pinggang kita berjalan dengan lancar.
.
👉🏻Tanda-Tanda Badan Kita Perlu Detoks❗️❗️❗️❗️❗️
.
Tubuh kita juga sebenarnya ibarat sebuah mesin yang perlu diservis sekali sekala supaya prestasinya kekal unggul dan berfungsi dengan baik. Bila terlalu banyak toksin, usus kita akan kotor dan bermasalah. Bila dah bermasalah, mulalah pelbagai penyakit akan 
terjadi.
.
.
1. Sembelit dan Sukar Buang Air Besar
2. Tumbuh Jerawat dan Ruam
3. Berat Badan Susah Nak Turun walaupun kita dah cuba macam2 produk
4. Mood Tidak Menentu
5. Badan Mudah Lesu
6. Perut Buncit
7. Terliur Tengok Benda Manis
8. Susah Nak Tidur Malam
9. Warna Lidah Bertukar ke Warna Kuning atau Putih
10. MAKAN SUPLEMENT Tapi TIDAK BERKESAN
11. Period terganggu bagi wanita
12. Kerap sakit kepala 
13. Sakit tapak kaki / lenguh2
14. Sukar hamil berat badan & hormon tak stabil
15. Kentut berbau busuk
.
FUNGSI DETOX ❗️❗️❗️❗️
.
✔️MENYINGKIRKAN LEMAK DALAM BADAN
✔️MENEUTRALKAN GULA DALAM BADAN
✔️MEMBUANG KOLESTROL DALAM DARAH
✔️MENCAIRKAN LEMAK
✔️MENYAHKAN TOKSIN
✔️MELAWASKAN PEMBUANGAN AIR BESAR
✔️MEMBERSIHKAN KOLON ( USUS BESAR)
.
SIAPA BOLEH GUNA DETOX❗️❗️
.
🤳🏻SEMUA LAYAK
🤳🏻LELAKI & PEREMPUAN
🤳🏻MUDA & TUA
🤳🏻YANG MASALAH SEMBELIT
🤳🏻YANG MASALAH GEMUK ( OBESITI)
🤳🏻YANG BUNCIT #BOROI
.
Whatsapp 018 912 1251
Whatsapp 018 912 1251
Whatsapp 018 912 1251  #perfumemissv  #detox  #kurus  #terengganu  #kualalumpur  #sembelit  #bazarpaknil  #susumaaez  #pcos  #haidtakteratur  #keputihan #buangangin
APA ITU #DETOX  ❗️❗️❗️ . 👉🏻Detox atau detoksifikasi adalah merupakan suatu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tanpa kita sedar telah masuk di dalam badan kita dalam jangka masa yang lama. . 👉🏻Detox merupakan proses penyingkiran bahan toksik atau buangan dari tubuh badan manusia. Badan manusia mempunyai sistem detox sendiri iaitu hati, usus dan ginjal. Apabila kita berpuasa, badan akan melakukan proses detox semulajadi. . 👉🏻Detox dilakukan untuk memastikan sistem penghadaman usus bekerja dengan sepatutnya dan memastikan kulit bersih serta segar. Selain itu ia juga turut memastikan sistem buah pinggang kita berjalan dengan lancar. . 👉🏻Tanda-Tanda Badan Kita Perlu Detoks❗️❗️❗️❗️❗️ . Tubuh kita juga sebenarnya ibarat sebuah mesin yang perlu diservis sekali sekala supaya prestasinya kekal unggul dan berfungsi dengan baik. Bila terlalu banyak toksin, usus kita akan kotor dan bermasalah. Bila dah bermasalah, mulalah pelbagai penyakit akan terjadi. . . 1. Sembelit dan Sukar Buang Air Besar 2. Tumbuh Jerawat dan Ruam 3. Berat Badan Susah Nak Turun walaupun kita dah cuba macam2 produk 4. Mood Tidak Menentu 5. Badan Mudah Lesu 6. Perut Buncit 7. Terliur Tengok Benda Manis 8. Susah Nak Tidur Malam 9. Warna Lidah Bertukar ke Warna Kuning atau Putih 10. MAKAN SUPLEMENT Tapi TIDAK BERKESAN 11. Period terganggu bagi wanita 12. Kerap sakit kepala 13. Sakit tapak kaki / lenguh2 14. Sukar hamil berat badan & hormon tak stabil 15. Kentut berbau busuk . FUNGSI DETOX ❗️❗️❗️❗️ . ✔️MENYINGKIRKAN LEMAK DALAM BADAN ✔️MENEUTRALKAN GULA DALAM BADAN ✔️MEMBUANG KOLESTROL DALAM DARAH ✔️MENCAIRKAN LEMAK ✔️MENYAHKAN TOKSIN ✔️MELAWASKAN PEMBUANGAN AIR BESAR ✔️MEMBERSIHKAN KOLON ( USUS BESAR) . SIAPA BOLEH GUNA DETOX❗️❗️ . 🤳🏻SEMUA LAYAK 🤳🏻LELAKI & PEREMPUAN 🤳🏻MUDA & TUA 🤳🏻YANG MASALAH SEMBELIT 🤳🏻YANG MASALAH GEMUK ( OBESITI) 🤳🏻YANG BUNCIT #BOROI  . Whatsapp 018 912 1251 Whatsapp 018 912 1251 Whatsapp 018 912 1251 #perfumemissv  #detox  #kurus  #terengganu  #kualalumpur  #sembelit  #bazarpaknil  #susumaaez  #pcos  #haidtakteratur  #keputihan  #buangangin 
Just for men
#wallet
#purse
#bukanmainjual
#bazarpaknil
#murah

www.wasap.my /60199192858
APA ITU #DETOX ❗️❗️❗️
.
👉🏻Detox atau detoksifikasi adalah merupakan suatu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tanpa kita sedar telah masuk di dalam badan kita dalam jangka masa yang lama.
.
👉🏻Detox merupakan proses penyingkiran bahan toksik atau buangan dari tubuh badan manusia. Badan manusia mempunyai sistem detox sendiri iaitu hati, usus dan ginjal. Apabila kita berpuasa, badan akan melakukan proses detox semulajadi. .
👉🏻Detox dilakukan untuk memastikan sistem penghadaman usus bekerja dengan sepatutnya dan memastikan kulit bersih serta segar. Selain itu ia juga turut memastikan sistem buah pinggang kita berjalan dengan lancar.
.
👉🏻Tanda-Tanda Badan Kita Perlu Detoks❗️❗️❗️❗️❗️
.
Tubuh kita juga sebenarnya ibarat sebuah mesin yang perlu diservis sekali sekala supaya prestasinya kekal unggul dan berfungsi dengan baik. Bila terlalu banyak toksin, usus kita akan kotor dan bermasalah. Bila dah bermasalah, mulalah pelbagai penyakit akan 
terjadi.
.
.
1. Sembelit dan Sukar Buang Air Besar
2. Tumbuh Jerawat dan Ruam
3. Berat Badan Susah Nak Turun walaupun kita dah cuba macam2 produk
4. Mood Tidak Menentu
5. Badan Mudah Lesu
6. Perut Buncit
7. Terliur Tengok Benda Manis
8. Susah Nak Tidur Malam
9. Warna Lidah Bertukar ke Warna Kuning atau Putih
10. MAKAN SUPLEMENT Tapi TIDAK BERKESAN
11. Period terganggu bagi wanita
12. Kerap sakit kepala 
13. Sakit tapak kaki / lenguh2
14. Sukar hamil berat badan & hormon tak stabil
15. Kentut berbau busuk
.
FUNGSI DETOX ❗️❗️❗️❗️
.
✔️MENYINGKIRKAN LEMAK DALAM BADAN
✔️MENEUTRALKAN GULA DALAM BADAN
✔️MEMBUANG KOLESTROL DALAM DARAH
✔️MENCAIRKAN LEMAK
✔️MENYAHKAN TOKSIN
✔️MELAWASKAN PEMBUANGAN AIR BESAR
✔️MEMBERSIHKAN KOLON ( USUS BESAR)
.
SIAPA BOLEH GUNA DETOX❗️❗️
.
🤳🏻SEMUA LAYAK
🤳🏻LELAKI & PEREMPUAN
🤳🏻MUDA & TUA
🤳🏻YANG MASALAH SEMBELIT
🤳🏻YANG MASALAH GEMUK ( OBESITI)
🤳🏻YANG BUNCIT #BOROI
.
Whatsapp 018 912 1251
Whatsapp 018 912 1251
Whatsapp 018 912 1251  #perfumemissv  #detox  #kurus  #terengganu  #kualalumpur  #sembelit  #bazarpaknil  #susumaaez  #pcos  #haidtakteratur  #keputihan #buangangin
APA ITU #DETOX  ❗️❗️❗️ . 👉🏻Detox atau detoksifikasi adalah merupakan suatu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tanpa kita sedar telah masuk di dalam badan kita dalam jangka masa yang lama. . 👉🏻Detox merupakan proses penyingkiran bahan toksik atau buangan dari tubuh badan manusia. Badan manusia mempunyai sistem detox sendiri iaitu hati, usus dan ginjal. Apabila kita berpuasa, badan akan melakukan proses detox semulajadi. . 👉🏻Detox dilakukan untuk memastikan sistem penghadaman usus bekerja dengan sepatutnya dan memastikan kulit bersih serta segar. Selain itu ia juga turut memastikan sistem buah pinggang kita berjalan dengan lancar. . 👉🏻Tanda-Tanda Badan Kita Perlu Detoks❗️❗️❗️❗️❗️ . Tubuh kita juga sebenarnya ibarat sebuah mesin yang perlu diservis sekali sekala supaya prestasinya kekal unggul dan berfungsi dengan baik. Bila terlalu banyak toksin, usus kita akan kotor dan bermasalah. Bila dah bermasalah, mulalah pelbagai penyakit akan terjadi. . . 1. Sembelit dan Sukar Buang Air Besar 2. Tumbuh Jerawat dan Ruam 3. Berat Badan Susah Nak Turun walaupun kita dah cuba macam2 produk 4. Mood Tidak Menentu 5. Badan Mudah Lesu 6. Perut Buncit 7. Terliur Tengok Benda Manis 8. Susah Nak Tidur Malam 9. Warna Lidah Bertukar ke Warna Kuning atau Putih 10. MAKAN SUPLEMENT Tapi TIDAK BERKESAN 11. Period terganggu bagi wanita 12. Kerap sakit kepala 13. Sakit tapak kaki / lenguh2 14. Sukar hamil berat badan & hormon tak stabil 15. Kentut berbau busuk . FUNGSI DETOX ❗️❗️❗️❗️ . ✔️MENYINGKIRKAN LEMAK DALAM BADAN ✔️MENEUTRALKAN GULA DALAM BADAN ✔️MEMBUANG KOLESTROL DALAM DARAH ✔️MENCAIRKAN LEMAK ✔️MENYAHKAN TOKSIN ✔️MELAWASKAN PEMBUANGAN AIR BESAR ✔️MEMBERSIHKAN KOLON ( USUS BESAR) . SIAPA BOLEH GUNA DETOX❗️❗️ . 🤳🏻SEMUA LAYAK 🤳🏻LELAKI & PEREMPUAN 🤳🏻MUDA & TUA 🤳🏻YANG MASALAH SEMBELIT 🤳🏻YANG MASALAH GEMUK ( OBESITI) 🤳🏻YANG BUNCIT #BOROI  . Whatsapp 018 912 1251 Whatsapp 018 912 1251 Whatsapp 018 912 1251 #perfumemissv  #detox  #kurus  #terengganu  #kualalumpur  #sembelit  #bazarpaknil  #susumaaez  #pcos  #haidtakteratur  #keputihan  #buangangin 
SAREENA BASIC
RM25/pc

Postage 1-5 pcs 
Semenanjung Rm8
Sabah/Sarawak Rm12 ✅Material High quality bawal ( cotton paris voile )
✅Bidang 45 extra
✅Printed dye, tak luntur apabila dibasuh
✅Senang dibentuk
✅Ringan & beralun
✅Terletak, tak kejung atau keras
✅Kurang kedutan

Serius buyer klik ⬇️
http://www.wasap.my/60122715339

#kekaboolovers #bawalmurah #bawal #mirabellas  #kekaboo #kekaboopr #bazarpaknil
SAREENA BASIC RM25/pc Postage 1-5 pcs Semenanjung Rm8 Sabah/Sarawak Rm12 ✅Material High quality bawal ( cotton paris voile ) ✅Bidang 45 extra ✅Printed dye, tak luntur apabila dibasuh ✅Senang dibentuk ✅Ringan & beralun ✅Terletak, tak kejung atau keras ✅Kurang kedutan Serius buyer klik ⬇️ http://www.wasap.my/60122715339 #kekaboolovers  #bawalmurah  #bawal  #mirabellas   #kekaboo  #kekaboopr  #bazarpaknil 
.
Jumpsuit baju melayu yellow
Jumpsuit+beanie hat
.
Saiz
9-12m
12-18m
.
Material cotton
.
(Slide Gambar ke kiri untuk lihat saiz)
----------------------------------------------—
💰RM35.00
🚚RM8SM/RM12SS
----------------------------------------------—
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
----------------------------------------------—
#sayajualbajubaby#bajubabygirl#bajubabyboy#bajubabymurah#pakaiankanakkanakmurahmalaysia#jombelibajubaby#aksesorikanakkanakmalaysia#ootdbabymalaysia#igshopmalaysia#bazarpaknil#bazaronline#hargabajumurah#headbandbayimurah#jumperdressmurah#setbajubaby#permainankanakkanakmurah#kasutbabymurah#kasutbabycomel#kasutbabymalaysiamurah#skirtjeansbabykanakkanak#borongmurahmurah#hargamampumilikdanberbaloi²#headbandbabycantik#headbandmurah#kasutbabymalaysia#kasutbabycomelmurah
. Jumpsuit baju melayu yellow Jumpsuit+beanie hat . Saiz 9-12m 12-18m . Material cotton . (Slide Gambar ke kiri untuk lihat saiz) ----------------------------------------------— 💰RM35.00 🚚RM8SM/RM12SS ----------------------------------------------— 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 ----------------------------------------------— #sayajualbajubaby #bajubabygirl #bajubabyboy #bajubabymurah #pakaiankanakkanakmurahmalaysia #jombelibajubaby #aksesorikanakkanakmalaysia #ootdbabymalaysia #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #hargabajumurah #headbandbayimurah #jumperdressmurah #setbajubaby #permainankanakkanakmurah #kasutbabymurah #kasutbabycomel #kasutbabymalaysiamurah #skirtjeansbabykanakkanak #borongmurahmurah #hargamampumilikdanberbaloi² #headbandbabycantik #headbandmurah #kasutbabymalaysia #kasutbabycomelmurah 
🌹Hoodie
.
🌹Size S-XL
.
🌹Preorder 3 weeks
.
🌹Price rm50
.
🌹Postage: RM8 (SM) RM12 (SS)

ORDER? DM @fab.hipster
WS 012 2254627 or just click link in bio
Check @fab.hipster.feedback for customers feedback😊

#lensmurahmalaysia #kl #goodnight #bazarpaknil #disneylens #hotstuff #pursemurah #bajumurah #hoodiemurah #paidreviewmurah #dropship #supplier #kasutmurah #capmurah #topimurah #sneakersmurah #sneakers #cap #shoes #unicorn #igshopmalaysia
.
Jumpsuit baju melayu black
Jumpsuit+beanie hat
.
Saiz
9-12m
12-18m
.
Material cotton
.
(Slide Gambar ke kiri untuk lihat saiz)
----------------------------------------------—
💰RM35.00
🚚RM8SM/RM12SS
----------------------------------------------—
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
----------------------------------------------—
#sayajualbajubaby#bajubabygirl#bajubabyboy#bajubabymurah#pakaiankanakkanakmurahmalaysia#jombelibajubaby#aksesorikanakkanakmalaysia#ootdbabymalaysia#igshopmalaysia#bazarpaknil#bazaronline#hargabajumurah#headbandbayimurah#jumperdressmurah#setbajubaby#permainankanakkanakmurah#kasutbabymurah#kasutbabycomel#kasutbabymalaysiamurah#skirtjeansbabykanakkanak#borongmurahmurah#hargamampumilikdanberbaloi²#headbandbabycantik#headbandmurah#kasutbabymalaysia#kasutbabycomelmurah
. Jumpsuit baju melayu black Jumpsuit+beanie hat . Saiz 9-12m 12-18m . Material cotton . (Slide Gambar ke kiri untuk lihat saiz) ----------------------------------------------— 💰RM35.00 🚚RM8SM/RM12SS ----------------------------------------------— 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 ----------------------------------------------— #sayajualbajubaby #bajubabygirl #bajubabyboy #bajubabymurah #pakaiankanakkanakmurahmalaysia #jombelibajubaby #aksesorikanakkanakmalaysia #ootdbabymalaysia #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #hargabajumurah #headbandbayimurah #jumperdressmurah #setbajubaby #permainankanakkanakmurah #kasutbabymurah #kasutbabycomel #kasutbabymalaysiamurah #skirtjeansbabykanakkanak #borongmurahmurah #hargamampumilikdanberbaloi² #headbandbabycantik #headbandmurah #kasutbabymalaysia #kasutbabycomelmurah 
.
Cotton Baby Shirt
.
Size 
T67 6-7 y
T68 4-5y / 6-7y
T69 5-6y / 6-7y
----------------------------------------------—
💰RM55.00/ 2 Pcs
🚚RM8SM/RM12SS
----------------------------------------------—
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
----------------------------------------------—
#sayajualbajubaby#bajubabygirl#bajubabyboy#bajubabymurah#pakaiankanakkanakmurahmalaysia#jombelibajubaby#aksesorikanakkanakmalaysia#ootdbabymalaysia#igshopmalaysia#bazarpaknil#bazaronline#hargabajumurah#headbandbayimurah#jumperdressmurah#setbajubaby#permainankanakkanakmurah#kasutbabymurah#kasutbabycomel#kasutbabymalaysiamurah#skirtjeansbabykanakkanak#borongmurahmurah#hargamampumilikdanberbaloi²#headbandbabycantik#headbandmurah#kasutbabymalaysia#kasutbabycomelmurah
. Cotton Baby Shirt . Size T67 6-7 y T68 4-5y / 6-7y T69 5-6y / 6-7y ----------------------------------------------— 💰RM55.00/ 2 Pcs 🚚RM8SM/RM12SS ----------------------------------------------— 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 ----------------------------------------------— #sayajualbajubaby #bajubabygirl #bajubabyboy #bajubabymurah #pakaiankanakkanakmurahmalaysia #jombelibajubaby #aksesorikanakkanakmalaysia #ootdbabymalaysia #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #hargabajumurah #headbandbayimurah #jumperdressmurah #setbajubaby #permainankanakkanakmurah #kasutbabymurah #kasutbabycomel #kasutbabymalaysiamurah #skirtjeansbabykanakkanak #borongmurahmurah #hargamampumilikdanberbaloi² #headbandbabycantik #headbandmurah #kasutbabymalaysia #kasutbabycomelmurah 
.
Cotton Baby Shirt
.
Size 
T67 6-7 y
T68 4-5y / 6-7y
T69 5-6y / 6-7y
----------------------------------------------—
💰RM55.00/ 2 Pcs
🚚RM8SM/RM12SS
----------------------------------------------—
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
----------------------------------------------—
#sayajualbajubaby#bajubabygirl#bajubabyboy#bajubabymurah#pakaiankanakkanakmurahmalaysia#jombelibajubaby#aksesorikanakkanakmalaysia#ootdbabymalaysia#igshopmalaysia#bazarpaknil#bazaronline#hargabajumurah#headbandbayimurah#jumperdressmurah#setbajubaby#permainankanakkanakmurah#kasutbabymurah#kasutbabycomel#kasutbabymalaysiamurah#skirtjeansbabykanakkanak#borongmurahmurah#hargamampumilikdanberbaloi²#headbandbabycantik#headbandmurah#kasutbabymalaysia#kasutbabycomelmurah
. Cotton Baby Shirt . Size T67 6-7 y T68 4-5y / 6-7y T69 5-6y / 6-7y ----------------------------------------------— 💰RM55.00/ 2 Pcs 🚚RM8SM/RM12SS ----------------------------------------------— 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 ----------------------------------------------— #sayajualbajubaby #bajubabygirl #bajubabyboy #bajubabymurah #pakaiankanakkanakmurahmalaysia #jombelibajubaby #aksesorikanakkanakmalaysia #ootdbabymalaysia #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #hargabajumurah #headbandbayimurah #jumperdressmurah #setbajubaby #permainankanakkanakmurah #kasutbabymurah #kasutbabycomel #kasutbabymalaysiamurah #skirtjeansbabykanakkanak #borongmurahmurah #hargamampumilikdanberbaloi² #headbandbabycantik #headbandmurah #kasutbabymalaysia #kasutbabycomelmurah 
Bagi umat islam mesjid bukan tempat ibadah saja, tetapi merupakan dasar tempat pembentukan peradaban terbaik di muka bumi. 
Mari membangun, memelihara, dan meramaikan masjid, agar aktualisasi umat islam adalah umat terbaik terwujud. "Yuk Survey"

www.madanialand.com/dayu/

#masjid #mosque #malaysia #islam #masjidindia #masjidkapal #kualalumpur #masjidsultansuriansyah #masjidsultansalahuddinabdulazizshah #masjidputra #masjidbesi #masjidjami #putrajaya #masjidraya #masjidtiban #masjidtanah #bazarpaknil #masjidjamek #indonesia #masjidquba #masjidsultan #masjidnegara #masjidagung #sayajualhandbagmurah #sayajualhandbagfreepostage #handbagmurahmalaysia #handbagfreepostage #handbaggredaaa #handbagbranded #prelovedmalaysia @bruceleetags
Bagi umat islam mesjid bukan tempat ibadah saja, tetapi merupakan dasar tempat pembentukan peradaban terbaik di muka bumi. Mari membangun, memelihara, dan meramaikan masjid, agar aktualisasi umat islam adalah umat terbaik terwujud. "Yuk Survey" www.madanialand.com/dayu/ #masjid  #mosque  #malaysia  #islam  #masjidindia  #masjidkapal  #kualalumpur  #masjidsultansuriansyah  #masjidsultansalahuddinabdulazizshah  #masjidputra  #masjidbesi  #masjidjami  #putrajaya  #masjidraya  #masjidtiban  #masjidtanah  #bazarpaknil  #masjidjamek  #indonesia  #masjidquba  #masjidsultan  #masjidnegara  #masjidagung  #sayajualhandbagmurah  #sayajualhandbagfreepostage  #handbagmurahmalaysia  #handbagfreepostage  #handbaggredaaa  #handbagbranded  #prelovedmalaysia  @bruceleetags
.
Cotton Baby Shirt
.
Size 
T67 6-7 y
T68 4-5y / 6-7y
T69 5-6y / 6-7y
----------------------------------------------—
💰RM55.00/ 2 Pcs
🚚RM8SM/RM12SS
----------------------------------------------—
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
----------------------------------------------—
#sayajualbajubaby#bajubabygirl#bajubabyboy#bajubabymurah#pakaiankanakkanakmurahmalaysia#jombelibajubaby#aksesorikanakkanakmalaysia#ootdbabymalaysia#igshopmalaysia#bazarpaknil#bazaronline#hargabajumurah#headbandbayimurah#jumperdressmurah#setbajubaby#permainankanakkanakmurah#kasutbabymurah#kasutbabycomel#kasutbabymalaysiamurah#skirtjeansbabykanakkanak#borongmurahmurah#hargamampumilikdanberbaloi²#headbandbabycantik#headbandmurah#kasutbabymalaysia#kasutbabycomelmurah
. Cotton Baby Shirt . Size T67 6-7 y T68 4-5y / 6-7y T69 5-6y / 6-7y ----------------------------------------------— 💰RM55.00/ 2 Pcs 🚚RM8SM/RM12SS ----------------------------------------------— 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 ----------------------------------------------— #sayajualbajubaby #bajubabygirl #bajubabyboy #bajubabymurah #pakaiankanakkanakmurahmalaysia #jombelibajubaby #aksesorikanakkanakmalaysia #ootdbabymalaysia #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #hargabajumurah #headbandbayimurah #jumperdressmurah #setbajubaby #permainankanakkanakmurah #kasutbabymurah #kasutbabycomel #kasutbabymalaysiamurah #skirtjeansbabykanakkanak #borongmurahmurah #hargamampumilikdanberbaloi² #headbandbabycantik #headbandmurah #kasutbabymalaysia #kasutbabycomelmurah 
.
Child Pants
.
(Slide Gambar ke kiri untuk lihat saiz)
----------------------------------------------—
💰RM35.00
🚚RM8SM/RM12SS
----------------------------------------------—
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
----------------------------------------------—
#sayajualbajubaby#bajubabygirl#bajubabyboy#bajubabymurah#pakaiankanakkanakmurahmalaysia#jombelibajubaby#aksesorikanakkanakmalaysia#ootdbabymalaysia#igshopmalaysia#bazarpaknil#bazaronline#hargabajumurah#headbandbayimurah#jumperdressmurah#setbajubaby#permainankanakkanakmurah#kasutbabymurah#kasutbabycomel#kasutbabymalaysiamurah#skirtjeansbabykanakkanak#borongmurahmurah#hargamampumilikdanberbaloi²#headbandbabycantik#headbandmurah#kasutbabymalaysia#kasutbabycomelmurah
. Child Pants . (Slide Gambar ke kiri untuk lihat saiz) ----------------------------------------------— 💰RM35.00 🚚RM8SM/RM12SS ----------------------------------------------— 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 ----------------------------------------------— #sayajualbajubaby #bajubabygirl #bajubabyboy #bajubabymurah #pakaiankanakkanakmurahmalaysia #jombelibajubaby #aksesorikanakkanakmalaysia #ootdbabymalaysia #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #hargabajumurah #headbandbayimurah #jumperdressmurah #setbajubaby #permainankanakkanakmurah #kasutbabymurah #kasutbabycomel #kasutbabymalaysiamurah #skirtjeansbabykanakkanak #borongmurahmurah #hargamampumilikdanberbaloi² #headbandbabycantik #headbandmurah #kasutbabymalaysia #kasutbabycomelmurah 
.
Child Pants
.
(Slide Gambar ke kiri untuk lihat saiz)
----------------------------------------------—
💰RM35.00
🚚RM8SM/RM12SS
----------------------------------------------—
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
----------------------------------------------—
#sayajualbajubaby#bajubabygirl#bajubabyboy#bajubabymurah#pakaiankanakkanakmurahmalaysia#jombelibajubaby#aksesorikanakkanakmalaysia#ootdbabymalaysia#igshopmalaysia#bazarpaknil#bazaronline#hargabajumurah#headbandbayimurah#jumperdressmurah#setbajubaby#permainankanakkanakmurah#kasutbabymurah#kasutbabycomel#kasutbabymalaysiamurah#skirtjeansbabykanakkanak#borongmurahmurah#hargamampumilikdanberbaloi²#headbandbabycantik#headbandmurah#kasutbabymalaysia#kasutbabycomelmurah
. Child Pants . (Slide Gambar ke kiri untuk lihat saiz) ----------------------------------------------— 💰RM35.00 🚚RM8SM/RM12SS ----------------------------------------------— 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 ----------------------------------------------— #sayajualbajubaby #bajubabygirl #bajubabyboy #bajubabymurah #pakaiankanakkanakmurahmalaysia #jombelibajubaby #aksesorikanakkanakmalaysia #ootdbabymalaysia #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #hargabajumurah #headbandbayimurah #jumperdressmurah #setbajubaby #permainankanakkanakmurah #kasutbabymurah #kasutbabycomel #kasutbabymalaysiamurah #skirtjeansbabykanakkanak #borongmurahmurah #hargamampumilikdanberbaloi² #headbandbabycantik #headbandmurah #kasutbabymalaysia #kasutbabycomelmurah 
Supplement halagel
✅minyak kelapa dara RM29
✅Minyak zaitun RM31
✅Habbatussauda RM35
✅Omega3 Fish Oil RM30
✅Grapeseed Oil RM39
Everning Primrose Oil RM35
✅Flaxseed Oil RM30
➡semua ready stock👌
➡untuk pembelian boleh wassap 0124456309 atau insta dm
#halagel_supplement #habbatussauda #minyakzaitun #minyakikanomega3 #minyakkelapadara #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #daura #negerisembilan #sayajualmurah #kedah #sungaipetani #johor #melaka #selangor #kualalumpur #putrajaya #halagel #perak #perlis #penang #pahang #kelantan #terengganu #sabah #sarawak
Supplement halagel ✅minyak kelapa dara RM29 ✅Minyak zaitun RM31 ✅Habbatussauda RM35 ✅Omega3 Fish Oil RM30 ✅Grapeseed Oil RM39 Everning Primrose Oil RM35 ✅Flaxseed Oil RM30 ➡semua ready stock👌 ➡untuk pembelian boleh wassap 0124456309 atau insta dm #halagel_supplement  #habbatussauda  #minyakzaitun  #minyakikanomega3  #minyakkelapadara  #sayajual  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #daura  #negerisembilan  #sayajualmurah  #kedah  #sungaipetani  #johor  #melaka  #selangor  #kualalumpur  #putrajaya  #halagel  #perak  #perlis  #penang  #pahang  #kelantan  #terengganu  #sabah  #sarawak 
.
Child Pants
.
(Slide Gambar ke kiri untuk lihat saiz)
----------------------------------------------—
💰RM35.00
🚚RM8SM/RM12SS
----------------------------------------------—
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
----------------------------------------------—
#sayajualbajubaby#bajubabygirl#bajubabyboy#bajubabymurah#pakaiankanakkanakmurahmalaysia#jombelibajubaby#aksesorikanakkanakmalaysia#ootdbabymalaysia#igshopmalaysia#bazarpaknil#bazaronline#hargabajumurah#headbandbayimurah#jumperdressmurah#setbajubaby#permainankanakkanakmurah#kasutbabymurah#kasutbabycomel#kasutbabymalaysiamurah#skirtjeansbabykanakkanak#borongmurahmurah#hargamampumilikdanberbaloi²#headbandbabycantik#headbandmurah#kasutbabymalaysia#kasutbabycomelmurah
. Child Pants . (Slide Gambar ke kiri untuk lihat saiz) ----------------------------------------------— 💰RM35.00 🚚RM8SM/RM12SS ----------------------------------------------— 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 ----------------------------------------------— #sayajualbajubaby #bajubabygirl #bajubabyboy #bajubabymurah #pakaiankanakkanakmurahmalaysia #jombelibajubaby #aksesorikanakkanakmalaysia #ootdbabymalaysia #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #hargabajumurah #headbandbayimurah #jumperdressmurah #setbajubaby #permainankanakkanakmurah #kasutbabymurah #kasutbabycomel #kasutbabymalaysiamurah #skirtjeansbabykanakkanak #borongmurahmurah #hargamampumilikdanberbaloi² #headbandbabycantik #headbandmurah #kasutbabymalaysia #kasutbabycomelmurah 
.
Child Pants
.
(Slide Gambar ke kiri untuk lihat saiz)
----------------------------------------------—
💰RM35.00
🚚RM8SM/RM12SS
----------------------------------------------—
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
----------------------------------------------—
#sayajualbajubaby#bajubabygirl#bajubabyboy#bajubabymurah#pakaiankanakkanakmurahmalaysia#jombelibajubaby#aksesorikanakkanakmalaysia#ootdbabymalaysia#igshopmalaysia#bazarpaknil#bazaronline#hargabajumurah#headbandbayimurah#jumperdressmurah#setbajubaby#permainankanakkanakmurah#kasutbabymurah#kasutbabycomel#kasutbabymalaysiamurah#skirtjeansbabykanakkanak#borongmurahmurah#hargamampumilikdanberbaloi²#headbandbabycantik#headbandmurah#kasutbabymalaysia#kasutbabycomelmurah
. Child Pants . (Slide Gambar ke kiri untuk lihat saiz) ----------------------------------------------— 💰RM35.00 🚚RM8SM/RM12SS ----------------------------------------------— 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 ----------------------------------------------— #sayajualbajubaby #bajubabygirl #bajubabyboy #bajubabymurah #pakaiankanakkanakmurahmalaysia #jombelibajubaby #aksesorikanakkanakmalaysia #ootdbabymalaysia #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #hargabajumurah #headbandbayimurah #jumperdressmurah #setbajubaby #permainankanakkanakmurah #kasutbabymurah #kasutbabycomel #kasutbabymalaysiamurah #skirtjeansbabykanakkanak #borongmurahmurah #hargamampumilikdanberbaloi² #headbandbabycantik #headbandmurah #kasutbabymalaysia #kasutbabycomelmurah 
korang tengah mencari serbuk perasa yg selamat? 
haaa meh sini. hakak nak share sikit. di Izliyah Kitchen kita ada jugak tau. semua asli, original, tanpa pengawet. 🌺 serbuk ayam
🌺 serbuk bilis

so, lepas ni korang tak perlu susah dah. nk kasi sedap just gunakan benda di atas. 
mudah 1 hal. cepat 1 hal. paling penting, selamat utk baby. 😊

#babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning
korang tengah mencari serbuk perasa yg selamat? haaa meh sini. hakak nak share sikit. di Izliyah Kitchen kita ada jugak tau. semua asli, original, tanpa pengawet. 🌺 serbuk ayam 🌺 serbuk bilis so, lepas ni korang tak perlu susah dah. nk kasi sedap just gunakan benda di atas. mudah 1 hal. cepat 1 hal. paling penting, selamat utk baby. 😊 #babyfood  #mixcereal  #homemade  #organicfood  #serbukbilis  #serbukayam  #babycookies  #biskutbaby  #biskutbayi  #biskutbudak  #makananbayi  #bazarpaknil  #babycereal  #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia  #pureebaby  #oatcereal  #ricecereal  #brownricecereal  #barleycereal  #jomamalmakananyangsihat  #makanansihat  #infosihat  #babyseasoning 
.
Child Pants
.
(Slide Gambar ke kiri untuk lihat saiz)
----------------------------------------------—
💰RM40.00
🚚RM8SM/RM12SS
----------------------------------------------—
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
----------------------------------------------—
#sayajualbajubaby#bajubabygirl#bajubabyboy#bajubabymurah#pakaiankanakkanakmurahmalaysia#jombelibajubaby#aksesorikanakkanakmalaysia#ootdbabymalaysia#igshopmalaysia#bazarpaknil#bazaronline#hargabajumurah#headbandbayimurah#jumperdressmurah#setbajubaby#permainankanakkanakmurah#kasutbabymurah#kasutbabycomel#kasutbabymalaysiamurah#skirtjeansbabykanakkanak#borongmurahmurah#hargamampumilikdanberbaloi²#headbandbabycantik#headbandmurah#kasutbabymalaysia#kasutbabycomelmurah
. Child Pants . (Slide Gambar ke kiri untuk lihat saiz) ----------------------------------------------— 💰RM40.00 🚚RM8SM/RM12SS ----------------------------------------------— 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 ----------------------------------------------— #sayajualbajubaby #bajubabygirl #bajubabyboy #bajubabymurah #pakaiankanakkanakmurahmalaysia #jombelibajubaby #aksesorikanakkanakmalaysia #ootdbabymalaysia #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #hargabajumurah #headbandbayimurah #jumperdressmurah #setbajubaby #permainankanakkanakmurah #kasutbabymurah #kasutbabycomel #kasutbabymalaysiamurah #skirtjeansbabykanakkanak #borongmurahmurah #hargamampumilikdanberbaloi² #headbandbabycantik #headbandmurah #kasutbabymalaysia #kasutbabycomelmurah 
.
Child Pants
.
(Slide Gambar ke kiri untuk lihat saiz)
----------------------------------------------—
💰RM40.00
🚚RM8SM/RM12SS
----------------------------------------------—
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
----------------------------------------------—
#sayajualbajubaby#bajubabygirl#bajubabyboy#bajubabymurah#pakaiankanakkanakmurahmalaysia#jombelibajubaby#aksesorikanakkanakmalaysia#ootdbabymalaysia#igshopmalaysia#bazarpaknil#bazaronline#hargabajumurah#headbandbayimurah#jumperdressmurah#setbajubaby#permainankanakkanakmurah#kasutbabymurah#kasutbabycomel#kasutbabymalaysiamurah#skirtjeansbabykanakkanak#borongmurahmurah#hargamampumilikdanberbaloi²#headbandbabycantik#headbandmurah#kasutbabymalaysia#kasutbabycomelmurah
. Child Pants . (Slide Gambar ke kiri untuk lihat saiz) ----------------------------------------------— 💰RM40.00 🚚RM8SM/RM12SS ----------------------------------------------— 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 ----------------------------------------------— #sayajualbajubaby #bajubabygirl #bajubabyboy #bajubabymurah #pakaiankanakkanakmurahmalaysia #jombelibajubaby #aksesorikanakkanakmalaysia #ootdbabymalaysia #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #hargabajumurah #headbandbayimurah #jumperdressmurah #setbajubaby #permainankanakkanakmurah #kasutbabymurah #kasutbabycomel #kasutbabymalaysiamurah #skirtjeansbabykanakkanak #borongmurahmurah #hargamampumilikdanberbaloi² #headbandbabycantik #headbandmurah #kasutbabymalaysia #kasutbabycomelmurah 
.
Child Pants
.
(Slide Gambar ke kiri untuk lihat saiz)
----------------------------------------------—
💰RM40.00
🚚RM8SM/RM12SS
----------------------------------------------—
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
📲 www.wasap.my/601131775620
----------------------------------------------—
#sayajualbajubaby#bajubabygirl#bajubabyboy#bajubabymurah#pakaiankanakkanakmurahmalaysia#jombelibajubaby#aksesorikanakkanakmalaysia#ootdbabymalaysia#igshopmalaysia#bazarpaknil#bazaronline#hargabajumurah#headbandbayimurah#jumperdressmurah#setbajubaby#permainankanakkanakmurah#kasutbabymurah#kasutbabycomel#kasutbabymalaysiamurah#skirtjeansbabykanakkanak#borongmurahmurah#hargamampumilikdanberbaloi²#headbandbabycantik#headbandmurah#kasutbabymalaysia#kasutbabycomelmurah
. Child Pants . (Slide Gambar ke kiri untuk lihat saiz) ----------------------------------------------— 💰RM40.00 🚚RM8SM/RM12SS ----------------------------------------------— 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 📲 www.wasap.my/601131775620 ----------------------------------------------— #sayajualbajubaby #bajubabygirl #bajubabyboy #bajubabymurah #pakaiankanakkanakmurahmalaysia #jombelibajubaby #aksesorikanakkanakmalaysia #ootdbabymalaysia #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #hargabajumurah #headbandbayimurah #jumperdressmurah #setbajubaby #permainankanakkanakmurah #kasutbabymurah #kasutbabycomel #kasutbabymalaysiamurah #skirtjeansbabykanakkanak #borongmurahmurah #hargamampumilikdanberbaloi² #headbandbabycantik #headbandmurah #kasutbabymalaysia #kasutbabycomelmurah 
.
🎵🎤Hepi besday to u...Hepi besday to you...🎼🎶
.
.
"Nak beli apa untuk hari lahir si comel kali ni ye?"😕
.
"Ok tak kalau bagi tudung untuk hari lahir gegurl?"
.
Jawapannya memang ok sangat n gegurl mesti suka..😘😘 Lagi la suka dapat koleksi tudung LD SPORT daripada mama n papa tersayang..
.
.
Apa itu LD SPORT ??
.
👒tudung kanak2 serba ringkas
👒Sarung sahaja
👒gabungan Warna yg ceria
👒Soft awning
👒Boleh di cuci mengunakan mesin basuh
.👒Material lycra yang berkualiti
👒Sesuai untuk si manja seawal 8 bulan -10 tahun
.
.
📲0193384324
.
.
#tudungbudak #bazarpaknil #tudungbudakmurah #tudunglittedariena #innerbudak #tudungsekolah #tudungraya #shawlkanak2 #tudungtrendy #tudungmuslimah #tudungrayabudak #tudungsekolah #bazartudungraya #igshopping #instashop #kidshijab #unisza #umt #shawlcomel #tudungawning #tudungtrendterkini #tudungonline #tudungkanak-kanak #terengganumolekdoh
. 🎵🎤Hepi besday to u...Hepi besday to you...🎼🎶 . . "Nak beli apa untuk hari lahir si comel kali ni ye?"😕 . "Ok tak kalau bagi tudung untuk hari lahir gegurl?" . Jawapannya memang ok sangat n gegurl mesti suka..😘😘 Lagi la suka dapat koleksi tudung LD SPORT daripada mama n papa tersayang.. . . Apa itu LD SPORT ?? . 👒tudung kanak2 serba ringkas 👒Sarung sahaja 👒gabungan Warna yg ceria 👒Soft awning 👒Boleh di cuci mengunakan mesin basuh .👒Material lycra yang berkualiti 👒Sesuai untuk si manja seawal 8 bulan -10 tahun . . 📲0193384324 . . #tudungbudak  #bazarpaknil  #tudungbudakmurah  #tudunglittedariena  #innerbudak  #tudungsekolah  #tudungraya  #shawlkanak2  #tudungtrendy  #tudungmuslimah  #tudungrayabudak  #tudungsekolah  #bazartudungraya  #igshopping  #instashop  #kidshijab  #unisza  #umt  #shawlcomel  #tudungawning  #tudungtrendterkini  #tudungonline  #tudungkanak -kanak #terengganumolekdoh