an online Instagram web viewer

#beahero medias

Photos

#Repost @yisc_alazhar (@get_repost)
・・・
Donor Darah dan Pemeriksaan Kesehatan .
.
Bismillaahirrahmaanirrahiim
.
Assalaamu'alaikum Wa Rahmatullaahi Wa Barakaatuh .
.
Tahukah kamu, dengan berdonor darah kamu dapat menyelamatkan banyak nyawa ibu yang mengalami perdarahan saat proses melahirkan?
Di Indonesia, setiap tahun stok darah masih kurang satu juta kantong. (Sumber: health.kompas.com)
.
Lalu, adakah upaya yang dapat kita lakukan untuk membantu mereka?
.
Bidang Sosial dan Pengabdian Keumatan YISC Al Azhar mengajak kamu ikut serta dalam Donor Darah dan pemeriksaan kesehatan : 
Be A Hero Give Your Blood. .
Insyaa Allah akan dilaksanakan pada : 
Hari / Tanggal : Ahad / 22 Oktober 2017
Waktu : 09.00 - 12.00 WIB 
Tempat : Aula TK Lt.  2 Kompleks Masjid Agung Al Azhar
.
Format Pendaftaran :
Nama_Gol.Darah_Umum/YISC_Nomor HP
.
Contoh:
Riska_O_Umum_085xxxxxxx
.
Contact Person : 
0852 6370 0515
.
Ajak keluarga dan sahabatmu untuk ikut donor darah bersama kami. .
Semangat menebar kebaikan untuk kebermanfaatan umat. 
Jadilah pahlawan sesungguhnya dengan mendonorkan darah.
.
"Orang yang paling baik adalah yang bermanfaat bagi orang lain." (H.R. Ad Daruquthni, Al Baihaqi dan Thabrani)
.
.
Jazakumullaahu khairan wa barakallaahu fiikum.
.
Wassalamu'alaiku Wa Rahmatullaahi Wa Barakaatuh
.
.
Humas YISC Al Azhar
================
Sekretariat YISC Al Azhar
Komp. Masjid Agung Al Azhar
Jl. Sisingamangaraja, Keb. Baru
Jakarta Selatan 12110
Telegram & Instagram : @yisc_alazhar
Twitter & LINE@ : @yisc_alazhar
Fans Page : YISC Al Azhar
Website : www.yisc-alazhar.or.id
.
.
#YISCAlazhar #BidangSPKYISC #DonorDarah #BeAHero! #GiveYourBlood #GueIslamGueKeren #Indonesia_LebihKasihSayang #2017
#Repost  @yisc_alazhar (@get_repost) ・・・ Donor Darah dan Pemeriksaan Kesehatan . . Bismillaahirrahmaanirrahiim . Assalaamu'alaikum Wa Rahmatullaahi Wa Barakaatuh . . Tahukah kamu, dengan berdonor darah kamu dapat menyelamatkan banyak nyawa ibu yang mengalami perdarahan saat proses melahirkan? Di Indonesia, setiap tahun stok darah masih kurang satu juta kantong. (Sumber: health.kompas.com) . Lalu, adakah upaya yang dapat kita lakukan untuk membantu mereka? . Bidang Sosial dan Pengabdian Keumatan YISC Al Azhar mengajak kamu ikut serta dalam Donor Darah dan pemeriksaan kesehatan : Be A Hero Give Your Blood. . Insyaa Allah akan dilaksanakan pada : Hari / Tanggal : Ahad / 22 Oktober 2017 Waktu : 09.00 - 12.00 WIB Tempat : Aula TK Lt. 2 Kompleks Masjid Agung Al Azhar . Format Pendaftaran : Nama_Gol.Darah_Umum/YISC_Nomor HP . Contoh: Riska_O_Umum_085xxxxxxx . Contact Person : 0852 6370 0515 . Ajak keluarga dan sahabatmu untuk ikut donor darah bersama kami. . Semangat menebar kebaikan untuk kebermanfaatan umat. Jadilah pahlawan sesungguhnya dengan mendonorkan darah. . "Orang yang paling baik adalah yang bermanfaat bagi orang lain." (H.R. Ad Daruquthni, Al Baihaqi dan Thabrani) . . Jazakumullaahu khairan wa barakallaahu fiikum. . Wassalamu'alaiku Wa Rahmatullaahi Wa Barakaatuh . . Humas YISC Al Azhar ================ Sekretariat YISC Al Azhar Komp. Masjid Agung Al Azhar Jl. Sisingamangaraja, Keb. Baru Jakarta Selatan 12110 Telegram & Instagram : @yisc_alazhar Twitter & LINE@ : @yisc_alazhar Fans Page : YISC Al Azhar Website : www.yisc-alazhar.or.id . . #YISCAlazhar  #BidangSPKYISC  #DonorDarah  #BeAHero ! #GiveYourBlood  #GueIslamGueKeren  #Indonesia_LebihKasihSayang  #2017 
Que viaje contigo a cualquier remoto lugar y que te haga pasar increíbles momentos, momentos que recordarás bajo el sol o bajo una enorme tormenta, porque son tan buenos que arreglan cualquier situación. Que te recuerde entre sonrisas como conocíais las tormentas tropicales y os caíais en una moto hacia un barro espeso, que te cuente las mil historias bonitas que habéis vivido en todo este tiempo. Que te mime cada día con su increíble cariño, que te dedique las mejores sonrisas cuando se despierta y tu todavía no puedes ni abrir los ojos, que te haga el café todas las mañanas y que te escriba notas cuando no son días especiales, sino porque sí, porque le apetece y punto, y que te empapele la habitación con ellas sólo por hacerte la mujer más feliz del planeta.
Ese, es el paraíso. 
#philippines #elnido #nacpanbeach #contigomejor #cadatresminutos #másdetrecealdía #tequiero #wanderlust #bewild #bucketlist #brave #viajarynoparar #getlost #whateverwhenever  #gointotheunknow #explore #travel #mochileando #travelworld #gopro #beahero
Que viaje contigo a cualquier remoto lugar y que te haga pasar increíbles momentos, momentos que recordarás bajo el sol o bajo una enorme tormenta, porque son tan buenos que arreglan cualquier situación. Que te recuerde entre sonrisas como conocíais las tormentas tropicales y os caíais en una moto hacia un barro espeso, que te cuente las mil historias bonitas que habéis vivido en todo este tiempo. Que te mime cada día con su increíble cariño, que te dedique las mejores sonrisas cuando se despierta y tu todavía no puedes ni abrir los ojos, que te haga el café todas las mañanas y que te escriba notas cuando no son días especiales, sino porque sí, porque le apetece y punto, y que te empapele la habitación con ellas sólo por hacerte la mujer más feliz del planeta. Ese, es el paraíso. #philippines  #elnido  #nacpanbeach  #contigomejor  #cadatresminutos  #másdetrecealdía  #tequiero  #wanderlust  #bewild  #bucketlist  #brave  #viajarynoparar  #getlost  #whateverwhenever  #gointotheunknow  #explore  #travel  #mochileando  #travelworld  #gopro  #beahero 
📌Пірнання в небо - саме так перекладається з англійської мови назва одного з найкрасивіших та найзахопливіших видів спорту. Мова йде про скайдайвінг. ✈На зорі парашутизму тільки найвідважніші наважувалися вистрибнути з літака з невеликої, за сучасними мірками, висоти.
Любителям гострих відчуттів короткий політ з розкриттям купола на великій відстані від землі здається недостатньо екстремальним. Спортсмени намагалися зробити свій політ якомога довшим, виконуючи при цьому різні акробатичні вправи.
Так народився новий вид спорту, змагання з якого збирають величезну кількість глядачів.
.
.
.
#kavalviv #KAVA  #kavaclub #lviv #lifestyle #active  #ropejumping #rope #extreme #sport  #beahero  #peoplearecool #justdoit
📌Пірнання в небо - саме так перекладається з англійської мови назва одного з найкрасивіших та найзахопливіших видів спорту. Мова йде про скайдайвінг. ✈На зорі парашутизму тільки найвідважніші наважувалися вистрибнути з літака з невеликої, за сучасними мірками, висоти. Любителям гострих відчуттів короткий політ з розкриттям купола на великій відстані від землі здається недостатньо екстремальним. Спортсмени намагалися зробити свій політ якомога довшим, виконуючи при цьому різні акробатичні вправи. Так народився новий вид спорту, змагання з якого збирають величезну кількість глядачів. . . . #kavalviv  #KAVA   #kavaclub  #lviv  #lifestyle  #active   #ropejumping  #rope  #extreme  #sport   #beahero   #peoplearecool  #justdoit 
Step up your brand from Traditional Marketing to Digital Marketing! Know why you should make that shift through this article:
	http://www.business2community.com/digital-marketing/4-differences-digital-marketing-traditional-media-01919076#EMm5ogljkBQ7yTPQ.97
Step up your brand from Traditional Marketing to Digital Marketing! Know why you should make that shift through this article: http://www.business2community.com/digital-marketing/4-differences-digital-marketing-traditional-media-01919076#EMm5ogljkBQ7yTPQ .97
Real Punya Skim Cepat Kaya ‼️‼️
*baca sampai habis ya 😎
.
KALAU aku tahulah kan, aku beli 50 unit BITCOIN pada tahun 2013 masa harga 1 unit sekitar RM450 (RM22,500 modal), sekarang dalam masa 4 tahun aku dah JUTAWAN🤑✔️
.
KALAU LAH lagi aku tahu, ETHEREUM naik harga sampai mcm ni, aku beli 1000 unit pada Ogos 2015 dengan harga 1 unit RM3.00 (RM3,000 modal), dalam 2 tahun je dah JUTAWAN 😎💰✔️
.
Then KALAU KALAU aku tahu BitConnect naik harga sampai RM800 1 unit hari ni, aku beli pada Jan 17 sebanyak 1300 unit (RM650 modal), tak sampai SETAHUN aku dah JUTAWAN 🕺🏽✔️
.
Now start 01.10 new coin listed(MSD) in CoinMarketCap(CMC) dengan package yang sangat berbaloi RM6,000 modal dapat 12,500unit MSD 😱😱😱 sementara promotion ni. Bayangkan klu 1 unit potensi naik harga sampai RM10~RM20, bayangkan bayangkan aku dah boleh jadi berduit 💰💰💰‼️ *kalau nak jutawan modal besar sikit. Hehehe
.
Jom jom menyimpan & tambah asset kita kepada digital currency (CRYPTO CURRENCY) INTERNET 2.0. Anda tidak ambil tahu sekarang, anda terpaksa tahu kemudian 🤑. Jom beli & kumpul MSD sebanyak mungkin semasa PROMOTION hebat ni 👊🏽🚀💥🔥📊📈📉💰
.
#MillionaireMentorAcademy
#MSDvsBTC
#MSDollar
#3StepMMA
#BeAHero
#CryptoCurrency
#TrendingBusiness
#LifeInspiringLife @ MMA & TGT Network
Real Punya Skim Cepat Kaya ‼️‼️ *baca sampai habis ya 😎 . KALAU aku tahulah kan, aku beli 50 unit BITCOIN pada tahun 2013 masa harga 1 unit sekitar RM450 (RM22,500 modal), sekarang dalam masa 4 tahun aku dah JUTAWAN🤑✔️ . KALAU LAH lagi aku tahu, ETHEREUM naik harga sampai mcm ni, aku beli 1000 unit pada Ogos 2015 dengan harga 1 unit RM3.00 (RM3,000 modal), dalam 2 tahun je dah JUTAWAN 😎💰✔️ . Then KALAU KALAU aku tahu BitConnect naik harga sampai RM800 1 unit hari ni, aku beli pada Jan 17 sebanyak 1300 unit (RM650 modal), tak sampai SETAHUN aku dah JUTAWAN 🕺🏽✔️ . Now start 01.10 new coin listed(MSD) in CoinMarketCap(CMC) dengan package yang sangat berbaloi RM6,000 modal dapat 12,500unit MSD 😱😱😱 sementara promotion ni. Bayangkan klu 1 unit potensi naik harga sampai RM10~RM20, bayangkan bayangkan aku dah boleh jadi berduit 💰💰💰‼️ *kalau nak jutawan modal besar sikit. Hehehe . Jom jom menyimpan & tambah asset kita kepada digital currency (CRYPTO CURRENCY) INTERNET 2.0. Anda tidak ambil tahu sekarang, anda terpaksa tahu kemudian 🤑. Jom beli & kumpul MSD sebanyak mungkin semasa PROMOTION hebat ni 👊🏽🚀💥🔥📊📈📉💰 . #MillionaireMentorAcademy  #MSDvsBTC  #MSDollar  #3StepMMA  #BeAHero  #CryptoCurrency  #TrendingBusiness  #LifeInspiringLife  @ MMA & TGT Network
Real Punya Skim Cepat Kaya ‼️‼️
*baca sampai habis ya 😎
.
KALAU aku tahulah kan, aku beli 50 unit BITCOIN pada tahun 2013 masa harga 1 unit sekitar RM450 (RM22,500 modal), sekarang dalam masa 4 tahun aku dah JUTAWAN🤑✔️
.
KALAU LAH lagi aku tahu, ETHEREUM naik harga sampai mcm ni, aku beli 1000 unit pada Ogos 2015 dengan harga 1 unit RM3.00 (RM3,000 modal), dalam 2 tahun je dah JUTAWAN 😎💰✔️
.
Then KALAU KALAU aku tahu BitConnect naik harga sampai RM800 1 unit hari ni, aku beli pada Jan 17 sebanyak 1300 unit (RM650 modal), tak sampai SETAHUN aku dah JUTAWAN 🕺🏽✔️
.
Now start 01.10 new coin listed(MSD) in CoinMarketCap(CMC) dengan package yang sangat berbaloi RM6,000 modal dapat 12,500unit MSD 😱😱😱 sementara promotion ni. Bayangkan klu 1 unit potensi naik harga sampai RM10~RM20, bayangkan bayangkan aku dah boleh jadi berduit 💰💰💰‼️ *kalau nak jutawan modal besar sikit. Hehehe
.
Jom jom menyimpan & tambah asset kita kepada digital currency (CRYPTO CURRENCY) INTERNET 2.0. Anda tidak ambil tahu sekarang, anda terpaksa tahu kemudian 🤑. Jom beli & kumpul MSD sebanyak mungkin semasa PROMOTION hebat ni 👊🏽🚀💥🔥📊📈📉💰
.
#MillionaireMentorAcademy
#MSDvsBTC
#MSDollar
#3StepMMA
#BeAHero
#CryptoCurrency
#TrendingBusiness
#LifeInspiringLife @ MMA & TGT Network
Real Punya Skim Cepat Kaya ‼️‼️ *baca sampai habis ya 😎 . KALAU aku tahulah kan, aku beli 50 unit BITCOIN pada tahun 2013 masa harga 1 unit sekitar RM450 (RM22,500 modal), sekarang dalam masa 4 tahun aku dah JUTAWAN🤑✔️ . KALAU LAH lagi aku tahu, ETHEREUM naik harga sampai mcm ni, aku beli 1000 unit pada Ogos 2015 dengan harga 1 unit RM3.00 (RM3,000 modal), dalam 2 tahun je dah JUTAWAN 😎💰✔️ . Then KALAU KALAU aku tahu BitConnect naik harga sampai RM800 1 unit hari ni, aku beli pada Jan 17 sebanyak 1300 unit (RM650 modal), tak sampai SETAHUN aku dah JUTAWAN 🕺🏽✔️ . Now start 01.10 new coin listed(MSD) in CoinMarketCap(CMC) dengan package yang sangat berbaloi RM6,000 modal dapat 12,500unit MSD 😱😱😱 sementara promotion ni. Bayangkan klu 1 unit potensi naik harga sampai RM10~RM20, bayangkan bayangkan aku dah boleh jadi berduit 💰💰💰‼️ *kalau nak jutawan modal besar sikit. Hehehe . Jom jom menyimpan & tambah asset kita kepada digital currency (CRYPTO CURRENCY) INTERNET 2.0. Anda tidak ambil tahu sekarang, anda terpaksa tahu kemudian 🤑. Jom beli & kumpul MSD sebanyak mungkin semasa PROMOTION hebat ni 👊🏽🚀💥🔥📊📈📉💰 . #MillionaireMentorAcademy  #MSDvsBTC  #MSDollar  #3StepMMA  #BeAHero  #CryptoCurrency  #TrendingBusiness  #LifeInspiringLife  @ MMA & TGT Network
Wer würde sich trauen? 😳
Credit: @santacruzbicycles & @danny_macaskill --------------------------------------------------------------------------
#MTB #downhill #freeride #worldofmtb #bike #mtbpage #fox #mtbporn #rockshox #bicycle #ride #mtblife #rideordie #twowheels #sick #beahero #awesome #like #follow #enduro #slopestyle #cc #xc #mountainbike #allmtb #followmeredbull
Looking through GoPro footage from home just to torture myself a bit more... Also name a shakier hand, I'll wait.
#tasmania #discovertasmania #coast #australia #gopro #goproanz #beahero #ocean #australia
Good morning 😉
Někdy mám pocit, že venčí Falco mě, než já jeho. 😅 Aneb krása brzkého vstávání 🐶
...
Camera: Gopro HERO5 black
Mode: Photo RAW
FOV: Wide
Color: Gopro
WB: Auto
EV COMP: 0
SHARP: High
Filter: Sandmarc ND4
...
If you like gopro, make sure you follow these accounts:
↪ @guzmandeman
↪ @kings_gopro
↪ @robbiecrawford
↪ @pergliamicibarto
(Every photo I chose other people)
...
And I will always try to answer every comment 👈 but sometimes I can't answer everybody. Please don't be mad. Feel free to always contact me through direct messages ! 🙌
... #GoPro #goprohero #goproawards #goprome #yallagopro #HERO5 #GoProKarma #GoProQuik #photooftheday #goprohero4 #gopole #lifelooksbetter #travel #beahero #goprooftheday #goproexotic #gpfanatic #GoPro_Epic #czechboy #CoolGopro #GoScope #goproeurope_ #GOPROSTYLES #goproyourself #gpmundo #morning #goprosk #Goprode #gohd #sandmarc
Good morning 😉 Někdy mám pocit, že venčí Falco mě, než já jeho. 😅 Aneb krása brzkého vstávání 🐶 ... Camera: Gopro HERO5 black Mode: Photo RAW FOV: Wide Color: Gopro WB: Auto EV COMP: 0 SHARP: High Filter: Sandmarc ND4 ... If you like gopro, make sure you follow these accounts: ↪ @guzmandeman ↪ @kings_gopro ↪ @robbiecrawford ↪ @pergliamicibarto (Every photo I chose other people) ... And I will always try to answer every comment 👈 but sometimes I can't answer everybody. Please don't be mad. Feel free to always contact me through direct messages ! 🙌 ... #GoPro  #goprohero  #goproawards  #goprome  #yallagopro  #HERO5  #GoProKarma  #GoProQuik  #photooftheday  #goprohero4  #gopole  #lifelooksbetter  #travel  #beahero  #goprooftheday  #goproexotic  #gpfanatic  #GoPro_Epic  #czechboy  #CoolGopro  #GoScope  #goproeurope_  #GOPROSTYLES  #goproyourself  #gpmundo  #morning  #goprosk  #Goprode  #gohd  #sandmarc 
We make this video to show you, how awesome is, when you take your pups on your trips with you. Don´t let them alone ! Go out with them, make memories and enjoy it. Just DON´T GO ALONE! 👣🐾 For full version click on link in my bio. Hope you´ll like it ;) #lajka #dog #wolf #wolfdog #csv #czechoslovakianwolfdog #dontgoalone #makememories #adventure #adventureswithdogs #adventurepup #adventurecouple #trip #tripswithdogs #travel #traveltheworldtogether #dnescestujem #berhososebou #hike #hiketheworld #hikingwithdogs #gopro #goprohero #beahero
We make this video to show you, how awesome is, when you take your pups on your trips with you. Don´t let them alone ! Go out with them, make memories and enjoy it. Just DON´T GO ALONE! 👣🐾 For full version click on link in my bio. Hope you´ll like it ;) #lajka  #dog  #wolf  #wolfdog  #csv  #czechoslovakianwolfdog  #dontgoalone  #makememories  #adventure  #adventureswithdogs  #adventurepup  #adventurecouple  #trip  #tripswithdogs  #travel  #traveltheworldtogether  #dnescestujem  #berhososebou  #hike  #hiketheworld  #hikingwithdogs  #gopro  #goprohero  #beahero 
@gopro #gopro #инстаграмџии #rebornphoto 
#instagraphytk 
#moodygrams
#goprofamily
#adventureproof
#herobyhero
#goproanz
#goprohero5
#rebornphoto
#gopronature
#goprophotography
#goproeurope
#goprooftheday
#earthfocus #citygrammers 
#goprophoto
#adriatichero
#goprome
#goprode
#hero5
#goprophotography
#lightroommasters
#moodysolutions
#beahero
#gopromoff 
#gopro_epic
#goproepic
#goprobrasil
#goproitalia
#portretmagazin @the_gopro_lifestyle
@goprobr
@herobyhero
@gopropointofview
@gopro.momentsofficial
@goprouk
@goprome
@goproit
@goprode
@ig_actioncam
@portretmagazin
@we_are_sungod
@europe.focus_on 
@gopro.mkd
@ig_bestpicworldtravel
@gp_epic
@gopro #gopro  #инстаграмџии  #rebornphoto  #instagraphytk  #moodygrams  #goprofamily  #adventureproof  #herobyhero  #goproanz  #goprohero5  #rebornphoto  #gopronature  #goprophotography  #goproeurope  #goprooftheday  #earthfocus  #citygrammers  #goprophoto  #adriatichero  #goprome  #goprode  #hero5  #goprophotography  #lightroommasters  #moodysolutions  #beahero  #gopromoff  #gopro_epic  #goproepic  #goprobrasil  #goproitalia  #portretmagazin  @the_gopro_lifestyle @goprobr @herobyhero @gopropointofview @gopro.momentsofficial @goprouk @goprome @goproit @goprode @ig_actioncam @portretmagazin @we_are_sungod @europe.focus_on @gopro.mkd @ig_bestpicworldtravel @gp_epic
From today start the challenges ⚡️between you GoProer, every day we will ask for special pictures, the best will be published on our page.
🤙🏻
In our History we will include the kind of photos we ask ... C’MON, use #gpcorp for your pics 📸
—�—�
#gpotd #goproexperience #goprohero #beahero #gopromoff #gocamera #gopro #goproworld #goprosession #gopropassion #goprolife #gopro_epic #go_planet #goproeracademy #instagopro #goprofamily #ig #goprophotography #goproph #gopropic
From today start the challenges ⚡️between you GoProer, every day we will ask for special pictures, the best will be published on our page. 🤙🏻 In our History we will include the kind of photos we ask ... C’MON, use #gpcorp  for your pics 📸 —�—� #gpotd  #goproexperience  #goprohero  #beahero  #gopromoff  #gocamera  #gopro  #goproworld  #goprosession  #gopropassion  #goprolife  #gopro_epic  #go_planet  #goproeracademy  #instagopro  #goprofamily  #ig  #goprophotography  #goproph  #gopropic 
Real Punya Skim Cepat Kaya ‼️‼️
*baca sampai habis ya 😎
.
KALAU sis tahulah kan, sis beli 50 unit BITCOIN pada tahun 2013 masa harga 1 unit sekitar RM450 (RM22,500 modal), skrg dlm masa 4 tahun sis dah JUTAWAN🤑✔️Aamiin...
.
KALAU LAH lagi sis tahu, ETHEREUM naik harga sampai mcm ni, sis beli 1000 unit pada Ogos 2015 dgn harga 1 unit RM3.00 (RM3,000 modal), dlm 2 tahun je dah JUTAWAN 😎💰✔️
.
Then KALAU sis tahu BitConnect naik harga sampai RM800 1 unit hari ni, aku beli pada Jan 17 sbyk 1300 unit (RM650 modal), tak sampai SETAHUN sis dah JUTAWAN 🕺🏽✔️
.
Now start 01.10 new coin listed(MSD) in CoinMarketCap(CMC) dgn package yg sgt berbaloi RM6,000 modal dpt 12,500unit MSD 😱😱😱 sementara promotion ni. Bayangkan klu 1 unit potensi naik harga sampai RM10~RM20, bayangkan sis dah blh jadi berduit 💰💰💰‼️ *kalau nak jutawan modal besar sikit. Hehehe😉
.
Jom2 menyimpan & tambah asset kita kpda digital currency (CRYPTO CURRENCY) INTERNET 2.0. Anda tdk ambil tahu skrg, anda terpaksa tahu kemudian 🤑. Jom beli & kumpul MSD sbyk mungkin semasa PROMOTION hebat ni 👊🏽🚀💥🔥📊📈📉💰
.
Syukur sgt2 kita berada di platform yg betul. Mana yg blm ada MSD ambil peluang milik MSD dgn RM680 utk 250 unit MSD.
.
Dapatkan MSD dgn segera sebelum terlambat.
.
Let's join our team & pm sis for more details😘
.
Coach Nurul Afiqah
www.wasap.my/60129320894
Facebook:Nurul Afiqah & Nurul Afiqah Mma
Wechat:pika6290
Instagram:nurulafiqah9134 & nurul afiqah mma
.
#MillionaireMentorAcademy
#3StepMMA
#BeAHero
#MsDollar 
#CryptoCurrency 
#BusinessTrending
Real Punya Skim Cepat Kaya ‼️‼️ *baca sampai habis ya 😎 . KALAU sis tahulah kan, sis beli 50 unit BITCOIN pada tahun 2013 masa harga 1 unit sekitar RM450 (RM22,500 modal), skrg dlm masa 4 tahun sis dah JUTAWAN🤑✔️Aamiin... . KALAU LAH lagi sis tahu, ETHEREUM naik harga sampai mcm ni, sis beli 1000 unit pada Ogos 2015 dgn harga 1 unit RM3.00 (RM3,000 modal), dlm 2 tahun je dah JUTAWAN 😎💰✔️ . Then KALAU sis tahu BitConnect naik harga sampai RM800 1 unit hari ni, aku beli pada Jan 17 sbyk 1300 unit (RM650 modal), tak sampai SETAHUN sis dah JUTAWAN 🕺🏽✔️ . Now start 01.10 new coin listed(MSD) in CoinMarketCap(CMC) dgn package yg sgt berbaloi RM6,000 modal dpt 12,500unit MSD 😱😱😱 sementara promotion ni. Bayangkan klu 1 unit potensi naik harga sampai RM10~RM20, bayangkan sis dah blh jadi berduit 💰💰💰‼️ *kalau nak jutawan modal besar sikit. Hehehe😉 . Jom2 menyimpan & tambah asset kita kpda digital currency (CRYPTO CURRENCY) INTERNET 2.0. Anda tdk ambil tahu skrg, anda terpaksa tahu kemudian 🤑. Jom beli & kumpul MSD sbyk mungkin semasa PROMOTION hebat ni 👊🏽🚀💥🔥📊📈📉💰 . Syukur sgt2 kita berada di platform yg betul. Mana yg blm ada MSD ambil peluang milik MSD dgn RM680 utk 250 unit MSD. . Dapatkan MSD dgn segera sebelum terlambat. . Let's join our team & pm sis for more details😘 . Coach Nurul Afiqah www.wasap.my/60129320894 Facebook:Nurul Afiqah & Nurul Afiqah Mma Wechat:pika6290 Instagram:nurulafiqah9134 & nurul afiqah mma . #MillionaireMentorAcademy  #3StepMMA  #BeAHero  #MsDollar  #CryptoCurrency  #BusinessTrending 
Real Punya Skim Cepat Kaya ‼️‼️
*baca sampai habis ya 😎
.
KALAU sis tahulah kan, sis beli 50 unit BITCOIN pada tahun 2013 masa harga 1 unit sekitar RM450 (RM22,500 modal), skrg dlm masa 4 tahun sis dah JUTAWAN🤑✔️Aamiin...
.
KALAU LAH lagi sis tahu, ETHEREUM naik harga sampai mcm ni, sis beli 1000 unit pada Ogos 2015 dgn harga 1 unit RM3.00 (RM3,000 modal), dlm 2 tahun je dah JUTAWAN 😎💰✔️
.
Then KALAU sis tahu BitConnect naik harga sampai RM800 1 unit hari ni, aku beli pada Jan 17 sbyk 1300 unit (RM650 modal), tak sampai SETAHUN sis dah JUTAWAN 🕺🏽✔️
.
Now start 01.10 new coin listed(MSD) in CoinMarketCap(CMC) dgn package yg sgt berbaloi RM6,000 modal dpt 12,500unit MSD 😱😱😱 sementara promotion ni. Bayangkan klu 1 unit potensi naik harga sampai RM10~RM20, bayangkan sis dah blh jadi berduit 💰💰💰‼️ *kalau nak jutawan modal besar sikit. Hehehe😉
.
Jom2 menyimpan & tambah asset kita kpda digital currency (CRYPTO CURRENCY) INTERNET 2.0. Anda tdk ambil tahu skrg, anda terpaksa tahu kemudian 🤑. Jom beli & kumpul MSD sbyk mungkin semasa PROMOTION hebat ni 👊🏽🚀💥🔥📊📈📉💰
.
Syukur sgt2 kita berada di platform yg betul. Mana yg blm ada MSD ambil peluang milik MSD dgn RM680 utk 250 unit MSD.
.
Dapatkan MSD dgn segera sebelum terlambat.
.
Let's join our team & pm sis for more details😘
.
Coach Nurul Afiqah
www.wasap.my/60129320894
Facebook:Nurul Afiqah & Nurul Afiqah Mma
Wechat:pika6290
Instagram:nurulafiqah9134 & nurul afiqah mma
.
#MillionaireMentorAcademy
#3StepMMA
#BeAHero
#MsDollar 
#CryptoCurrency 
#BusinessTrending
Real Punya Skim Cepat Kaya ‼️‼️ *baca sampai habis ya 😎 . KALAU sis tahulah kan, sis beli 50 unit BITCOIN pada tahun 2013 masa harga 1 unit sekitar RM450 (RM22,500 modal), skrg dlm masa 4 tahun sis dah JUTAWAN🤑✔️Aamiin... . KALAU LAH lagi sis tahu, ETHEREUM naik harga sampai mcm ni, sis beli 1000 unit pada Ogos 2015 dgn harga 1 unit RM3.00 (RM3,000 modal), dlm 2 tahun je dah JUTAWAN 😎💰✔️ . Then KALAU sis tahu BitConnect naik harga sampai RM800 1 unit hari ni, aku beli pada Jan 17 sbyk 1300 unit (RM650 modal), tak sampai SETAHUN sis dah JUTAWAN 🕺🏽✔️ . Now start 01.10 new coin listed(MSD) in CoinMarketCap(CMC) dgn package yg sgt berbaloi RM6,000 modal dpt 12,500unit MSD 😱😱😱 sementara promotion ni. Bayangkan klu 1 unit potensi naik harga sampai RM10~RM20, bayangkan sis dah blh jadi berduit 💰💰💰‼️ *kalau nak jutawan modal besar sikit. Hehehe😉 . Jom2 menyimpan & tambah asset kita kpda digital currency (CRYPTO CURRENCY) INTERNET 2.0. Anda tdk ambil tahu skrg, anda terpaksa tahu kemudian 🤑. Jom beli & kumpul MSD sbyk mungkin semasa PROMOTION hebat ni 👊🏽🚀💥🔥📊📈📉💰 . Syukur sgt2 kita berada di platform yg betul. Mana yg blm ada MSD ambil peluang milik MSD dgn RM680 utk 250 unit MSD. . Dapatkan MSD dgn segera sebelum terlambat. . Let's join our team & pm sis for more details😘 . Coach Nurul Afiqah www.wasap.my/60129320894 Facebook:Nurul Afiqah & Nurul Afiqah Mma Wechat:pika6290 Instagram:nurulafiqah9134 & nurul afiqah mma . #MillionaireMentorAcademy  #3StepMMA  #BeAHero  #MsDollar  #CryptoCurrency  #BusinessTrending 
[DIA 11] • UPSIDE DOWN • 📌PORTO Free Walking Tour with Alex @galleryhostel Thanks guys!🙏 Funny & Interesting Experience 😉
------------------------------------------------
#portugal #roadtrip #porto #freewalkingtour #funny #happiness #galleryhostel #wanderlust #wanderer #travel #amazing #trip #travelmore #travelphotography #neverstopexploring #urbanexplorer #upsidedown #gopro #hero5 #beahero #goproit #capturedifferent #instagram #instacool #instagood
[DIA 11] • UPSIDE DOWN • 📌PORTO Free Walking Tour with Alex @galleryhostel Thanks guys!🙏 Funny & Interesting Experience 😉 ------------------------------------------------ #portugal  #roadtrip  #porto  #freewalkingtour  #funny  #happiness  #galleryhostel  #wanderlust  #wanderer  #travel  #amazing  #trip  #travelmore  #travelphotography  #neverstopexploring  #urbanexplorer  #upsidedown  #gopro  #hero5  #beahero  #goproit  #capturedifferent  #instagram  #instacool  #instagood 
If you have been enjoying my bird photography please vote for my pictures in the Nature Conservancy Photo Competition! Vote here (currently the first three photos on the second page): https://natureaustralia.org.au/photo/competition/ 🐦🐥🐦 #beahero #bb_of_ig #birdsofinstagram #birdsofaustralia #photography #competition #birds #wildlife #nature
Golden autumn adventures. (PT. 3) 🍂🏔 PC: @gaetanparatte #GoPro #valais #larch #inlovewithswitzerland
Kenapa nak takut dgn benda yang kau mampu buat? Jangan fikir. Buat jee. 😎.
.
Bila si kaki tiruk jumpa sungai
#PartTwo
.
.
📍Sungai Bangan , CBL 📍
.
.
.
#backtonature #hikingadventure #hiking #hikers #hikerlife #hikersrock #hikershike #hikersclimb #backpack #nature #naturelovers #camping #outdoor #outdoorlover #waterfall #jump #gogreen #gopro #hero #beahero #pendakipewai
Присылайте свои фото нам в директ, и мы будем публиковать их!/ Send us your photos in direct and we will publish it!
#русскийснегоходныйклуб 📍#russiansnowmobileclub  #fxr #lynx  #sled #polaris #brp #yamaha #skidoo #arcticcat #braaap #снегоход #снегоходы #fxrracing #gopro #мотоспорт #beahero #снег #skidoo #motorsport #snow #slednecks #extreme #klim #skidoosummit #polarisaxys #snowmobiling #m1000 #снегоходырулят #509inc_russia #monsterenergy
Присылайте свои фото нам в директ, и мы будем публиковать их!/ Send us your photos in direct and we will publish it! #русскийснегоходныйклуб  📍#russiansnowmobileclub  #fxr  #lynx  #sled  #polaris  #brp  #yamaha  #skidoo  #arcticcat  #braaap  #снегоход  #снегоходы  #fxrracing  #gopro  #мотоспорт  #beahero  #снег  #skidoo  #motorsport  #snow  #slednecks  #extreme  #klim  #skidoosummit  #polarisaxys  #snowmobiling  #m1000  #снегоходырулят  #509inc_russia  #monsterenergy 
Real Punya Skim Cepat Kaya ‼️‼️
*baca sampai habis ya 😎
.
KALAU aku tahulah kan, aku beli 50 unit BITCOIN pada tahun 2013 masa harga 1 unit sekitar RM450 (RM22,500 modal), sekarang dalam masa 4 tahun aku dah JUTAWAN🤑✔️
.
KALAU LAH lagi aku tahu, ETHEREUM naik harga sampai mcm ni, aku beli 1000 unit pada Ogos 2015 dengan harga 1 unit RM3.00 (RM3,000 modal), dalam 2 tahun je dah JUTAWAN 😎💰✔️
.
Then KALAU KALAU aku tahu BitConnect naik harga sampai RM800 1 unit hari ni, aku beli pada Jan 17 sebanyak 1300 unit (RM650 modal), tak sampai SETAHUN aku dah JUTAWAN 🕺🏽✔️
.
Now start 01.10 new coin listed(MSD) in CoinMarketCap(CMC) dengan package yang sangat berbaloi RM6,000 modal dapat 12,500unit MSD 😱😱😱 sementara promotion ni. Bayangkan klu 1 unit potensi naik harga sampai RM10~RM20, bayangkan bayangkan aku dah boleh jadi berduit 💰💰💰‼️ *kalau nak jutawan modal besar sikit. Hehehe
.
Jom jom menyimpan & tambah asset kita kepada digital currency (CRYPTO CURRENCY) INTERNET 2.0. Anda tidak ambil tahu sekarang, anda terpaksa tahu kemudian 🤑. Jom beli & kumpul MSD sebanyak mungkin semasa PROMOTION hebat ni 👊🏽🚀💥🔥📊📈📉💰
.
#MillionaireMentorAcademy
#MSDvsBTC
#MSDollar
#3StepMMA
#BeAHero
#CryptoCurrency
#TrendingBusiness
#LifeInspiringLife @ MMA & TGT Network
Real Punya Skim Cepat Kaya ‼️‼️ *baca sampai habis ya 😎 . KALAU aku tahulah kan, aku beli 50 unit BITCOIN pada tahun 2013 masa harga 1 unit sekitar RM450 (RM22,500 modal), sekarang dalam masa 4 tahun aku dah JUTAWAN🤑✔️ . KALAU LAH lagi aku tahu, ETHEREUM naik harga sampai mcm ni, aku beli 1000 unit pada Ogos 2015 dengan harga 1 unit RM3.00 (RM3,000 modal), dalam 2 tahun je dah JUTAWAN 😎💰✔️ . Then KALAU KALAU aku tahu BitConnect naik harga sampai RM800 1 unit hari ni, aku beli pada Jan 17 sebanyak 1300 unit (RM650 modal), tak sampai SETAHUN aku dah JUTAWAN 🕺🏽✔️ . Now start 01.10 new coin listed(MSD) in CoinMarketCap(CMC) dengan package yang sangat berbaloi RM6,000 modal dapat 12,500unit MSD 😱😱😱 sementara promotion ni. Bayangkan klu 1 unit potensi naik harga sampai RM10~RM20, bayangkan bayangkan aku dah boleh jadi berduit 💰💰💰‼️ *kalau nak jutawan modal besar sikit. Hehehe . Jom jom menyimpan & tambah asset kita kepada digital currency (CRYPTO CURRENCY) INTERNET 2.0. Anda tidak ambil tahu sekarang, anda terpaksa tahu kemudian 🤑. Jom beli & kumpul MSD sebanyak mungkin semasa PROMOTION hebat ni 👊🏽🚀💥🔥📊📈📉💰 . #MillionaireMentorAcademy  #MSDvsBTC  #MSDollar  #3StepMMA  #BeAHero  #CryptoCurrency  #TrendingBusiness  #LifeInspiringLife  @ MMA & TGT Network
New video is up and running on the FreeRyder YouTube channel! This time we’re cruising around beautiful Bondi Beach in Sydney! Hope you enjoy and CHEERS! Click link in bio to check it out! #boostedboards #boosted #longboard #skate #elongboard #shredlights #goprohero5 #gopro #goprokarmagrip #goprokarma #bondi #bondibeach #dji #djispark #beahero #bernhelmets #flymore #quik #quikstories #travel #beach
New video is up and running on the FreeRyder YouTube channel! This time we’re cruising around beautiful Bondi Beach in Sydney! Hope you enjoy and CHEERS! Click link in bio to check it out! #boostedboards #boosted #longboard #skate #elongboard #shredlights #goprohero5 #gopro #goprokarmagrip #goprokarma #bondi #bondibeach #dji #djispark #beahero #bernhelmets #flymore #quik #quikstories #travel #beach
Beb. Buat business ape? PM lah. .
Beb. Aku nak join. Nak jadi mcm kau lah. Best siot.
.
Beb. Kau ni macam tak kerja aje aku tgk. Pergi sini sana. Tapi sentiasa masyuk.
.
Beb. Kau dah kaya lupa kwn. Bukan nak bagitahu rahsia. Tahu2 dah kaya.
.
Beb. Berapa modal? .
Beb. Kena cari org ke?
.
Beb. Kalau ddk diam aje dpt apa?
.
Beb. Beb. Beb. Beb. Beb.
.
Semua nmpk yg indah je kan. Bila kita share & tunjuk jln. Tak nak buat mcm kita. Tutup minda. Takut itu ini. So? Agak2 blh ke capai yg indah indah tu kalau x nak follow steps? .
Bila tnjuk hasil, pk kita start buat bisnes terus berjaya. Bila bg tahu rahsia, tak bersedia nak buat kerja yg sama. Apa igt ini moneygame ke?.. start join harini esok kaya? Kaya tanpa usaha.. Adilkah? .
Sis BANTU & KONGSI RAHSIA utk mereka yg benar2 MAHU!
.
Syukur sgt2 kita berada di platform yg betul. Mana yg blm ada MSD ambil peluang milik MSD dgn RM680 utk 250 unit MSD.
.
Dapatkan MSD dgn segera sebelum terlambat.
.
Let's join our team & pm sis for more details😘
.
Coach Nurul Afiqah
www.wasap.my/60129320894
Facebook:Nurul Afiqah & Nurul Afiqah Mma
Wechat:pika6290
Instagram:nurulafiqah9134 & nurul afiqah mma
.
#MillionaireMentorAcademy
#3StepMMA
#BeAHero
#MsDollar 
#CryptoCurrency 
#BusinessTrending
Beb. Buat business ape? PM lah. . Beb. Aku nak join. Nak jadi mcm kau lah. Best siot. . Beb. Kau ni macam tak kerja aje aku tgk. Pergi sini sana. Tapi sentiasa masyuk. . Beb. Kau dah kaya lupa kwn. Bukan nak bagitahu rahsia. Tahu2 dah kaya. . Beb. Berapa modal? . Beb. Kena cari org ke? . Beb. Kalau ddk diam aje dpt apa? . Beb. Beb. Beb. Beb. Beb. . Semua nmpk yg indah je kan. Bila kita share & tunjuk jln. Tak nak buat mcm kita. Tutup minda. Takut itu ini. So? Agak2 blh ke capai yg indah indah tu kalau x nak follow steps? . Bila tnjuk hasil, pk kita start buat bisnes terus berjaya. Bila bg tahu rahsia, tak bersedia nak buat kerja yg sama. Apa igt ini moneygame ke?.. start join harini esok kaya? Kaya tanpa usaha.. Adilkah? . Sis BANTU & KONGSI RAHSIA utk mereka yg benar2 MAHU! . Syukur sgt2 kita berada di platform yg betul. Mana yg blm ada MSD ambil peluang milik MSD dgn RM680 utk 250 unit MSD. . Dapatkan MSD dgn segera sebelum terlambat. . Let's join our team & pm sis for more details😘 . Coach Nurul Afiqah www.wasap.my/60129320894 Facebook:Nurul Afiqah & Nurul Afiqah Mma Wechat:pika6290 Instagram:nurulafiqah9134 & nurul afiqah mma . #MillionaireMentorAcademy  #3StepMMA  #BeAHero  #MsDollar  #CryptoCurrency  #BusinessTrending 
Beb. Buat business ape? PM lah. .
Beb. Aku nak join. Nak jadi mcm kau lah. Best siot.
.
Beb. Kau ni macam tak kerja aje aku tgk. Pergi sini sana. Tapi sentiasa masyuk.
.
Beb. Kau dah kaya lupa kwn. Bukan nak bagitahu rahsia. Tahu2 dah kaya.
.
Beb. Berapa modal? .
Beb. Kena cari org ke?
.
Beb. Kalau ddk diam aje dpt apa?
.
Beb. Beb. Beb. Beb. Beb.
.
Semua nmpk yg indah je kan. Bila kita share & tunjuk jln. Tak nak buat mcm kita. Tutup minda. Takut itu ini. So? Agak2 blh ke capai yg indah indah tu kalau x nak follow steps? .
Bila tnjuk hasil, pk kita start buat bisnes terus berjaya. Bila bg tahu rahsia, tak bersedia nak buat kerja yg sama. Apa igt ini moneygame ke?.. start join harini esok kaya? Kaya tanpa usaha.. Adilkah? .
Sis BANTU & KONGSI RAHSIA utk mereka yg benar2 MAHU!
.
Syukur sgt2 kita berada di platform yg betul. Mana yg blm ada MSD ambil peluang milik MSD dgn RM680 utk 250 unit MSD.
.
Dapatkan MSD dgn segera sebelum terlambat.
.
Let's join our team & pm sis for more details😘
.
Coach Nurul Afiqah
www.wasap.my/60129320894
Facebook:Nurul Afiqah & Nurul Afiqah Mma
Wechat:pika6290
Instagram:nurulafiqah9134 & nurul afiqah mma
.
#MillionaireMentorAcademy
#3StepMMA
#BeAHero
#MsDollar 
#CryptoCurrency 
#BusinessTrending
Beb. Buat business ape? PM lah. . Beb. Aku nak join. Nak jadi mcm kau lah. Best siot. . Beb. Kau ni macam tak kerja aje aku tgk. Pergi sini sana. Tapi sentiasa masyuk. . Beb. Kau dah kaya lupa kwn. Bukan nak bagitahu rahsia. Tahu2 dah kaya. . Beb. Berapa modal? . Beb. Kena cari org ke? . Beb. Kalau ddk diam aje dpt apa? . Beb. Beb. Beb. Beb. Beb. . Semua nmpk yg indah je kan. Bila kita share & tunjuk jln. Tak nak buat mcm kita. Tutup minda. Takut itu ini. So? Agak2 blh ke capai yg indah indah tu kalau x nak follow steps? . Bila tnjuk hasil, pk kita start buat bisnes terus berjaya. Bila bg tahu rahsia, tak bersedia nak buat kerja yg sama. Apa igt ini moneygame ke?.. start join harini esok kaya? Kaya tanpa usaha.. Adilkah? . Sis BANTU & KONGSI RAHSIA utk mereka yg benar2 MAHU! . Syukur sgt2 kita berada di platform yg betul. Mana yg blm ada MSD ambil peluang milik MSD dgn RM680 utk 250 unit MSD. . Dapatkan MSD dgn segera sebelum terlambat. . Let's join our team & pm sis for more details😘 . Coach Nurul Afiqah www.wasap.my/60129320894 Facebook:Nurul Afiqah & Nurul Afiqah Mma Wechat:pika6290 Instagram:nurulafiqah9134 & nurul afiqah mma . #MillionaireMentorAcademy  #3StepMMA  #BeAHero  #MsDollar  #CryptoCurrency  #BusinessTrending 
New video is up and running on the FreeRyder YouTube channel! This time we’re cruising around beautiful Bondi Beach in Sydney! Hope you enjoy and CHEERS! Click link in bio to check it out! #boostedboards #boosted #longboard #skate #elongboard #shredlights #goprohero5 #gopro #goprokarmagrip #goprokarma #bondi #bondibeach #dji #djispark #beahero #bernhelmets #flymore #quik #quikstories #travel #beach
We Provide Live Blood Donors.
A Big Salute to Mr.Hariram For Donating Blood In Emergency For Mrs.Jyoti admitted In Hindu Rao hospital.We are very thankful to him that he came forward to help the needy person.
You too can become a hero by joining us as a volunteer blood donor contact us at 9266666666.
#blood #blooddonors #volunteer #humanity #humanbeing #givelife #savelife #beahero #help #donation #bloodcamps #9266666666 #givingisliving #shareyourrichness
Weekly Bulletin: Choose to be compassionate and kind. Be the light in someone elses life. Don't expect any material compensation for being a hero. Make it personal choice. Be kind. Be compassionate. 
#weeklybulletin #bulletin #sparklywartanks #beahero #hero #compassion #kindness #blessings #motivation #inspiration #power #life
We reckon you're travelling the right way when you find yourself saying "Wait, people seriously live here?". That phrase was thrown around a few times in Switzerland, especially in the town of Murren. Only accessible by cable car and sitting at a casual 5300ft altitude, the Motion Bros were pretty dumbfounded at how epic humans and nature can be 🌍 #motionbros
We reckon you're travelling the right way when you find yourself saying "Wait, people seriously live here?". That phrase was thrown around a few times in Switzerland, especially in the town of Murren. Only accessible by cable car and sitting at a casual 5300ft altitude, the Motion Bros were pretty dumbfounded at how epic humans and nature can be 🌍 #motionbros 
Kittens is what happens if we don't trap and fix all the cats at each of our locations. Do we feel like we're fighting a losing battle, yes. 
A complete lack of spay/neuter is why there's an estimated 3 million homeless cats living on the streets of LA, and it's why shelters AND rescues are jam packed with kittens 12 months out of the year. Thats why we focus our rescue effort on #trapneuterreturn, it saves lives. 
Anyone who donates their time to trap and fix a female cat, instantly saves about 4-6 kitten's lives. We can't absorb all the unwanted litters from the street and easily, 95% of LA rescues pull kittens out of the shelters. Please pledge $ for each kitten. 
You bet it's a heroic effort, but it's only pining kittens out into the community, it's isn't a solution, especially since a female cat can pump out 12-16 kittens a year here in LA. 
Kittens are dying all over the street and nobody's "pledging" for someone to go help them. 
Many of you were upset by the poor kitty we posted Sunday morning and we lost a heap of followers due to the graphic picture. We hope you know how hard it is for our volunteers to witness that in person, to rush a cat that's an entire neighborhood fed, but wouldn't help, be humanely provided with relief from the pain and suffering. It hurts us a lot, but it also makes us even more determined to let people know how bad it is on the street for these poor animals, and the crazy part is, we have the ability to FIX it. Why there isn't overwhelming support to bring #spayneuter to every cat and dog is a mystery to us. 
To the hero's of rescue and veterinary medicine who dedicate their time to #spayneuter and #trapneuterreturn, here's a big hug from us. Thank you for preventing that litter of kittens from being dumped at a shelter, or born with deformities, or handed out like a toy. Thank you for making sure that pup doesn't pump out 3 litters in someone's backyard and when they're not sold on Craigslist, left in a box on a street corner. 
We're good if a few people stopped following us, because if 1 person sees a picture and is motivated to act, help, donate, demand change, then we're REALLY good! 
#fixingcatssaveskittens
Kittens is what happens if we don't trap and fix all the cats at each of our locations. Do we feel like we're fighting a losing battle, yes. A complete lack of spay/neuter is why there's an estimated 3 million homeless cats living on the streets of LA, and it's why shelters AND rescues are jam packed with kittens 12 months out of the year. Thats why we focus our rescue effort on #trapneuterreturn , it saves lives. Anyone who donates their time to trap and fix a female cat, instantly saves about 4-6 kitten's lives. We can't absorb all the unwanted litters from the street and easily, 95% of LA rescues pull kittens out of the shelters. Please pledge $ for each kitten. You bet it's a heroic effort, but it's only pining kittens out into the community, it's isn't a solution, especially since a female cat can pump out 12-16 kittens a year here in LA. Kittens are dying all over the street and nobody's "pledging" for someone to go help them. Many of you were upset by the poor kitty we posted Sunday morning and we lost a heap of followers due to the graphic picture. We hope you know how hard it is for our volunteers to witness that in person, to rush a cat that's an entire neighborhood fed, but wouldn't help, be humanely provided with relief from the pain and suffering. It hurts us a lot, but it also makes us even more determined to let people know how bad it is on the street for these poor animals, and the crazy part is, we have the ability to FIX it. Why there isn't overwhelming support to bring #spayneuter  to every cat and dog is a mystery to us. To the hero's of rescue and veterinary medicine who dedicate their time to #spayneuter  and #trapneuterreturn , here's a big hug from us. Thank you for preventing that litter of kittens from being dumped at a shelter, or born with deformities, or handed out like a toy. Thank you for making sure that pup doesn't pump out 3 litters in someone's backyard and when they're not sold on Craigslist, left in a box on a street corner. We're good if a few people stopped following us, because if 1 person sees a picture and is motivated to act, help, donate, demand change, then we're REALLY good! #fixingcatssaveskittens 
Real Punya Skim Cepat Kaya ‼️‼️
*baca sampai habis ya 😎
.
KALAU aku tahulah kan, aku beli 50 unit BITCOIN pada tahun 2013 masa harga 1 unit sekitar RM450 (RM22,500 modal), sekarang dalam masa 4 tahun aku dah JUTAWAN🤑✔️
.
KALAU LAH lagi aku tahu, ETHEREUM naik harga sampai mcm ni, aku beli 1000 unit pada Ogos 2015 dengan harga 1 unit RM3.00 (RM3,000 modal), dalam 2 tahun je dah JUTAWAN 😎💰✔️
.
Then KALAU KALAU aku tahu BitConnect naik harga sampai RM800 1 unit hari ni, aku beli pada Jan 17 sebanyak 1300 unit (RM650 modal), tak sampai SETAHUN aku dah JUTAWAN 🕺🏽✔️
.
Now start 01.10.2017 new coin listed(MSD) in CoinMarketCap(CMC) dengan package yang sangat berbaloi RM6,000 modal dapat 12,500unit MSD 😱😱😱 sementara promotion ni. Bayangkan klu 1 unit potensi naik harga sampai RM10~RM20, bayangkan bayangkan aku dah boleh jadi berduit 💰💰💰‼️ *kalau nak jutawan modal besar sikit. Hehehe
.
Jom jom menyimpan & tambah asset kita kepada digital currency (CRYPTO CURRENCY) INTERNET 2.0. Anda tidak ambil tahu sekarang, anda terpaksa tahu kemudian 🤑. Jom beli & kumpul MSD sebanyak mungkin semasa PROMOTION hebat ni 👊🏽🚀💥🔥📊📈📉💰
.
#MillionaireBorneoClub
#MSDvsBTC
#MSDollar
#BeAHero
#CryptoCurrency
#TrendingBusiness
#LifeInspiringLife
Real Punya Skim Cepat Kaya ‼️‼️ *baca sampai habis ya 😎 . KALAU aku tahulah kan, aku beli 50 unit BITCOIN pada tahun 2013 masa harga 1 unit sekitar RM450 (RM22,500 modal), sekarang dalam masa 4 tahun aku dah JUTAWAN🤑✔️ . KALAU LAH lagi aku tahu, ETHEREUM naik harga sampai mcm ni, aku beli 1000 unit pada Ogos 2015 dengan harga 1 unit RM3.00 (RM3,000 modal), dalam 2 tahun je dah JUTAWAN 😎💰✔️ . Then KALAU KALAU aku tahu BitConnect naik harga sampai RM800 1 unit hari ni, aku beli pada Jan 17 sebanyak 1300 unit (RM650 modal), tak sampai SETAHUN aku dah JUTAWAN 🕺🏽✔️ . Now start 01.10.2017 new coin listed(MSD) in CoinMarketCap(CMC) dengan package yang sangat berbaloi RM6,000 modal dapat 12,500unit MSD 😱😱😱 sementara promotion ni. Bayangkan klu 1 unit potensi naik harga sampai RM10~RM20, bayangkan bayangkan aku dah boleh jadi berduit 💰💰💰‼️ *kalau nak jutawan modal besar sikit. Hehehe . Jom jom menyimpan & tambah asset kita kepada digital currency (CRYPTO CURRENCY) INTERNET 2.0. Anda tidak ambil tahu sekarang, anda terpaksa tahu kemudian 🤑. Jom beli & kumpul MSD sebanyak mungkin semasa PROMOTION hebat ni 👊🏽🚀💥🔥📊📈📉💰 . #MillionaireBorneoClub  #MSDvsBTC  #MSDollar  #BeAHero  #CryptoCurrency  #TrendingBusiness  #LifeInspiringLife 
Jaro Belfry -
Records show that this religious structure was built by the Spaniards in the year 1744. Though it was primarily built for religious purposes, it also became handy as a military watch tower and as a clock tower at the same time. It was originally made from bricks,  with fossil and lime stones following a Neoclassic architecture.

#gopro #goprohero4 #gopronation #goproph #goprophotography #photography #travel #jaro #philippines #iloilo #iloilocity #belfry #historic #gopro4 #hero #beahero #photographer #vsco #vscoph #lightroom #lightroomph #vscocam
Jaro Belfry - Records show that this religious structure was built by the Spaniards in the year 1744. Though it was primarily built for religious purposes, it also became handy as a military watch tower and as a clock tower at the same time. It was originally made from bricks, with fossil and lime stones following a Neoclassic architecture. #gopro  #goprohero4  #gopronation  #goproph  #goprophotography  #photography  #travel  #jaro  #philippines  #iloilo  #iloilocity  #belfry  #historic  #gopro4  #hero  #beahero  #photographer  #vsco  #vscoph  #lightroom  #lightroomph  #vscocam 
Jgn kata kelajuan tu memuaskn.sampi bila” pon ia akan berterusan sbb ad org yg lbih laju dri kita😌🤞🏻..just stay cool and be a hero at hiway🙈#beahero #keepcalm #rempit#yamaha #flyorstayhome#beyourself #funandhappy
Do tempo fiz uma ampulheta para aproveitar cada grão de areia.⏳ ••• Write your hurts in the sand... carve your blessings in stone! 🐪🌵
°
°
°
#sejafelizsejaoff #dunasdajoaquina #joaca #floripa #santacatarina #hikinglife #viversc #achadosdasemana #liveoutdoors #trilhasdobrasil #euvounajanela #trekking #mochileiros #awesomelifestyle #trilhandoemsc #sand #gentequetrilha #picoftheday #trilhandotrilhas #beautifuldestinations #beahero #gopro #hero4 #goprobrasil #goprohero #goprolife
Do tempo fiz uma ampulheta para aproveitar cada grão de areia.⏳ ••• Write your hurts in the sand... carve your blessings in stone! 🐪🌵 ° ° ° #sejafelizsejaoff  #dunasdajoaquina  #joaca  #floripa  #santacatarina  #hikinglife  #viversc  #achadosdasemana  #liveoutdoors  #trilhasdobrasil  #euvounajanela  #trekking  #mochileiros  #awesomelifestyle  #trilhandoemsc  #sand  #gentequetrilha  #picoftheday  #trilhandotrilhas  #beautifuldestinations  #beahero  #gopro  #hero4  #goprobrasil  #goprohero  #goprolife 
Just a quick time lapse for time lapse Tuesday!
•
#TimeLapseTuesday #TimeLapse #Quik @quik_app
Team X-Bladz?  #mondays. @gopro
View from the Old Diplomat Hotel, one of the most haunted hotels in the Philippines. 🇵🇭🌏👌🏼| 📍#BaguioCity, #Philippines | 📌 16.October.2017 | #itsmorefuninthephilippines #visitphilippines #DiplomatHotel #travel #Asia #hauntedhotel #keepgoing #whenwithFilipinos #olddiplomathotel
Aku harap kau dapat belajar 1 benda dari aku bila aku tiada lagi 😉 #gopro#beahero#matrempit#acahacahje
[i see no restriction only opportunity]
.
.
.
.
.
.
#goproza #gopro
#capturedifferent #goproenthusiasts #goprohero4 #beahero #goprooftheday #gpfanatic .
#instagram_sa #igerssouthafrica #photooftheday_sa #weexploresa #exploresa #myshot_sa #gomagsa #menseselense #exploretocreate #wanderlust #goworldwide #staywild #southafrica #madliving #lifehappensoutdoors @goproza @gopro @gpfanatic @southafrica @photooftheday_sa @igerssouthafrica @livesouthafrica @foreversouthafrica @menseselense @lifehappensoutdoors
[i see no restriction only opportunity] . . . . . . #goproza  #gopro  #capturedifferent  #goproenthusiasts  #goprohero4  #beahero  #goprooftheday  #gpfanatic  . #instagram_sa  #igerssouthafrica  #photooftheday_sa  #weexploresa  #exploresa  #myshot_sa  #gomagsa  #menseselense  #exploretocreate  #wanderlust  #goworldwide  #staywild  #southafrica  #madliving  #lifehappensoutdoors  @goproza @gopro @gpfanatic @southafrica @photooftheday_sa @igerssouthafrica @livesouthafrica @foreversouthafrica @menseselense @lifehappensoutdoors
#NoFilter #GoPro @gopro #HERO2 snapshot came out pretty good! #beahero @gdomeglobal @pergliamicibarto @goproanz @moodygopro @gopro
Alguien conoce una mejor combinación? #GoPro #DJI #DroneOfTheDay #VisitMexico #GoProOfTheDay #Landscape #BeAHero #Beach #f4f
You go Glenn CoCo. Strut yo stuff. 😂🐎🏰#Disneyland #YouBetterWork #Gopro #BeAHero #HorsePlay #MainStreet
NEW VIDEO LINK IN BIO. Please subscribe to my YouTube channel. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>DM me for a 10% off of @g_lures >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Check out my partners @hookedandtagged @razorfinfishing 
@t.t.g.lures
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<#angler #instafish #rippinlips #lakefishing #youtube #bassfishing #tarpon #largemouth #bass #redfish #fishingday #catchandrelease #instafollow #saltlife  #hookedandtagged #flyfishing #lunker #freshwaterfishing #fishon #floridafishing #centralflorida #offshore #beahero #fishinglife #nature #nolivebaitsneeded #beach #sunset #gopro #sportfishing
NEW VIDEO LINK IN BIO. Please subscribe to my YouTube channel. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>DM me for a 10% off of @g_lures >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Check out my partners @hookedandtagged @razorfinfishing @t.t.g.lures <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<#angler  #instafish  #rippinlips  #lakefishing  #youtube  #bassfishing  #tarpon  #largemouth  #bass  #redfish  #fishingday  #catchandrelease  #instafollow  #saltlife  #hookedandtagged  #flyfishing  #lunker  #freshwaterfishing  #fishon  #floridafishing  #centralflorida  #offshore  #beahero  #fishinglife  #nature  #nolivebaitsneeded  #beach  #sunset  #gopro  #sportfishing 
Mais uma porrada no Pēnarol! 
@caiopretoremereme deixei uma mensagem pra vc do fundo meu coração, peço por gentileza que assista o vídeo acima ... .
.
.
Pai tá final, normal !! @healthylifevp muito obrigado pela excelente preparação física !! @leao_daniel @marlonmadeira___ .
.
LDU na Final do @campeonatoestrelas ! 
Que campeonato meus amigos, que campeonato! .
.
@caiopretoremereme só mais uma coisinha: "Curte suas férias" #pas .
.

@reynaldo.naldinho tomou tomou pae!! 😂😂😂
.
#campeonatoestrelas #LDU #LDUxSP #fut7 #resenha #live #life #lifestyle #beahero #gopro #peace #deusnocomando #caiopretovaitomarnocu #caiopretocusao #caiopretobabaca #caiopretotadeferias #caiopretoquantofoiojogo #amizade #amigos #vida #errejota #suburbio #riodejaneiro #zonanorte #caiopretovaisefuder
Mais uma porrada no Pēnarol! @caiopretoremereme deixei uma mensagem pra vc do fundo meu coração, peço por gentileza que assista o vídeo acima ... . . . Pai tá final, normal !! @healthylifevp muito obrigado pela excelente preparação física !! @leao_daniel @marlonmadeira___ . . LDU na Final do @campeonatoestrelas ! Que campeonato meus amigos, que campeonato! . . @caiopretoremereme só mais uma coisinha: "Curte suas férias" #pas  . . @reynaldo.naldinho tomou tomou pae!! 😂😂😂 . #campeonatoestrelas  #LDU  #LDUxSP  #fut7  #resenha  #live  #life  #lifestyle  #beahero  #gopro  #peace  #deusnocomando  #caiopretovaitomarnocu  #caiopretocusao  #caiopretobabaca  #caiopretotadeferias  #caiopretoquantofoiojogo  #amizade  #amigos  #vida  #errejota  #suburbio  #riodejaneiro  #zonanorte  #caiopretovaisefuder 
#RepostSave @hipster_pomade with @repostsaveapp ・・・ 🎂 🎂 PROMOSI SEMPENA ULANGTAHUN KEDUA THE HIPSTER POMADE! 🎂 🎂 .
Alhamdulillah tanggal 2 Oktober 2017 ini genaplah dua tahun The Hipster Pomade memberikan gaya terhebat dan awesome kepada rambut lelaki-lelaki di Malaysia dan tak lama lagi InsyaAllah seluruh dunia! Impian kami adalah untuk menjadi JENAMA POMADE NO.1 DI MALAYSIA! 😎 😎 😎 😎 😎 😎
.
🎂 🎂 Sempena Ulangtahun ke-2 The Hipster Pomade, kami ada PROMOSI menarik untuk pelanggan setia kami semua! Ada banyak FREE GIFTT DAN COMBO PACK DAN ANDA BOLEH JIMAT SEHINGGA RM40 ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗
.
❗ PROMOSI 2 YEARS ANNIVERSARY THE HIPSTER POMADE ❗ .
.
🎂 HIPSTER POMADE ORIGINAL
(Apple, Mix Berries, Vanilla, Grape, Caramel, Honey Dew)
BUY 1 Hipster Pomade Original Line+ FREE Premium Comb = RM 29.00 !!
.
🎂 🎂 HIPSTER POMADE ORIGINAL 2 YEARS ANNIVERSARY COMBO PACK
BUY 2 Hipster Pomade Original line + FREE 2 Premium Comb = RM50.00 !! . .
.
.
. 🎂 HIPSTER POMADE PREMIUM
(HERO & XTREME)
BUY 1 : RM 39.00 + FREE Premium Comb
.
. 🎂 🎂 HIPSTER POMADE PREMIUM 2 YEARS ANNIVERSARY COMBO PACK
BUY 2 : RM 70.00 + 2  FREE Premium Comb .
PROMOSI SAH DARI  2 OKTOBER 2017 SEHINGGA  2 NOVEMBER 2017!! Jom dapatkan sementara stock masih ada!
.
Come on, bro. Let’s go ❗ . 
Whatsapp kami sekarang 👉
>>> 0192582098
>>> 0192582098
>>> 0192582098
.
🎂 🎂 THE HIPSTER POMADE 2 YEARS ANNIVERSARY SPECIAL! 🎂 🎂

#hipsterpomade #masthevsmalaysia #masthevsMY #masthevs4hair #hipsterpomadeTV#BeAHero #JustBeYourself #DareYourLimits
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself 😎 😎
#RepostSave  @hipster_pomade with @repostsaveapp ・・・ 🎂 🎂 PROMOSI SEMPENA ULANGTAHUN KEDUA THE HIPSTER POMADE! 🎂 🎂 . Alhamdulillah tanggal 2 Oktober 2017 ini genaplah dua tahun The Hipster Pomade memberikan gaya terhebat dan awesome kepada rambut lelaki-lelaki di Malaysia dan tak lama lagi InsyaAllah seluruh dunia! Impian kami adalah untuk menjadi JENAMA POMADE NO.1 DI MALAYSIA! 😎 😎 😎 😎 😎 😎 . 🎂 🎂 Sempena Ulangtahun ke-2 The Hipster Pomade, kami ada PROMOSI menarik untuk pelanggan setia kami semua! Ada banyak FREE GIFTT DAN COMBO PACK DAN ANDA BOLEH JIMAT SEHINGGA RM40 ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ . ❗ PROMOSI 2 YEARS ANNIVERSARY THE HIPSTER POMADE ❗ . . 🎂 HIPSTER POMADE ORIGINAL (Apple, Mix Berries, Vanilla, Grape, Caramel, Honey Dew) BUY 1 Hipster Pomade Original Line+ FREE Premium Comb = RM 29.00 !! . 🎂 🎂 HIPSTER POMADE ORIGINAL 2 YEARS ANNIVERSARY COMBO PACK BUY 2 Hipster Pomade Original line + FREE 2 Premium Comb = RM50.00 !! . . . . . 🎂 HIPSTER POMADE PREMIUM (HERO & XTREME) BUY 1 : RM 39.00 + FREE Premium Comb . . 🎂 🎂 HIPSTER POMADE PREMIUM 2 YEARS ANNIVERSARY COMBO PACK BUY 2 : RM 70.00 + 2 FREE Premium Comb . PROMOSI SAH DARI 2 OKTOBER 2017 SEHINGGA 2 NOVEMBER 2017!! Jom dapatkan sementara stock masih ada! . Come on, bro. Let’s go ❗ . Whatsapp kami sekarang 👉 >>> 0192582098 >>> 0192582098 >>> 0192582098 . 🎂 🎂 THE HIPSTER POMADE 2 YEARS ANNIVERSARY SPECIAL! 🎂 🎂 #hipsterpomade  #masthevsmalaysia  #masthevsMY  #masthevs4hair  #hipsterpomadeTV #BeAHero  #JustBeYourself  #DareYourLimits  . Hipster Pomade- Just Be Yourself 😎 😎