an online Instagram web viewer

#beautyconsultant medias

Photos

Created this look not long ago I was tired but I thank God I pulled through and delivered as expected.#thankful #glambyshanellmakeover #beautyconsultant #makeupartistinjos #makeuplife #naijabestmua #lip #glow #josmua #jos @pretty_mua_in_nigeria @9jahotmua @naijabestmua
🌹Спонж бьюти блендер 
Blending Sponge 
Наносить тональный крем пальцами? Согласитесь, это не очень удобно, но отныне необходимости в этом нет! Спонж бьюти блендер Mary Kay – маст-хэв любого визажиста, незаменимый помощник для нанесения по-настоящему идеального тона и не только. 💎Состав: полиуретан. 💎Размер: 60х40 мм.
💢 Спецпредложения ноября от компании💢
#мерикейукраина #мерикейкиев #оформлениемерикей #оформлениеmarykay #mary_kay #mkua #мерикейбелаяцерковь #красиваякожа #чистаякожа #чистаякожалица #красивыйженскийбизнес #мойженскийбизнес #консультантпокрасоте #косметикадлямужчин #косметикадляженщин #белая_церковь #белаяцерковь #подарокжене #подарокмужу #beautyconsultant#самсебекосметолог #самсебевизажист #bclife #ароматыmarykay#биоцелюлознаямаска #лифтинглица #лифтингмаска#угольнаямаска #бьютиспонж
🌹Спонж бьюти блендер Blending Sponge Наносить тональный крем пальцами? Согласитесь, это не очень удобно, но отныне необходимости в этом нет! Спонж бьюти блендер Mary Kay – маст-хэв любого визажиста, незаменимый помощник для нанесения по-настоящему идеального тона и не только. 💎Состав: полиуретан. 💎Размер: 60х40 мм. 💢 Спецпредложения ноября от компании💢 #мерикейукраина  #мерикейкиев  #оформлениемерикей  #оформлениеmarykay  #mary_kay  #mkua  #мерикейбелаяцерковь  #красиваякожа  #чистаякожа  #чистаякожалица  #красивыйженскийбизнес  #мойженскийбизнес  #консультантпокрасоте  #косметикадлямужчин  #косметикадляженщин  #белая_церковь  #белаяцерковь  #подарокжене  #подарокмужу  #beautyconsultant #самсебекосметолог  #самсебевизажист  #bclife  #ароматыmarykay #биоцелюлознаямаска  #лифтинглица  #лифтингмаска #угольнаямаска  #бьютиспонж 
Mary Kay Timewise Microdermabrasion Plus Set Terdiri dari Scrub dan Serum . . 🌷Microdermabrasion Refine scrub muka utk menyental daki & menanggalkan sel kulit mati di permukaan kulit dan kotoran dalam pori-pori . . ❤Pore minimizer membantu mengecilkan pori-pori kulit . . 👉Micro Refine 
Sejenis scrub halus hanya guna 2-3kali seminggu,scrub muka utk menyental daki & menanggalkan sel kulit mati di permukaan kulit dan kotoran dalam pori-pori . Kulit anda lebih cerah, glowing, bersih dan berseri. Ianya membersihkan sel2 kulit mati dan menaikan semula kulit yg sihat . . 👉Micro Pore Minimizer
Serum mengecilkan liang pori, ekstrak botani dapat memudarkan noda2 hitam,mengurangkan kemerahan kulit dan memberi keselesaan kulit. Bole dgunakan 2 kali sehari .
.
#marykayjb#marykay#marykaymalaysia#glowing #beautyconsultant#cantikmenawan 
#kusam#jeragat#jerawat#kulittaksekata
#bisneswomen#wanita#neelofa#sayajual
#terapiinstagram#aurainsta#azizanosman#irfankhairi
#aurainstaBatch7#igmashup#bisnesonline
#ajimaura#erezeki#youcandoit#belajarinstagram
#utm#ukm#johor#shahalam#terapiinstagram
Mary Kay Timewise Microdermabrasion Plus Set Terdiri dari Scrub dan Serum . . 🌷Microdermabrasion Refine scrub muka utk menyental daki & menanggalkan sel kulit mati di permukaan kulit dan kotoran dalam pori-pori . . ❤Pore minimizer membantu mengecilkan pori-pori kulit . . 👉Micro Refine Sejenis scrub halus hanya guna 2-3kali seminggu,scrub muka utk menyental daki & menanggalkan sel kulit mati di permukaan kulit dan kotoran dalam pori-pori . Kulit anda lebih cerah, glowing, bersih dan berseri. Ianya membersihkan sel2 kulit mati dan menaikan semula kulit yg sihat . . 👉Micro Pore Minimizer Serum mengecilkan liang pori, ekstrak botani dapat memudarkan noda2 hitam,mengurangkan kemerahan kulit dan memberi keselesaan kulit. Bole dgunakan 2 kali sehari . . #marykayjb #marykay #marykaymalaysia #glowing  #beautyconsultant #cantikmenawan  #kusam #jeragat #jerawat #kulittaksekata  #bisneswomen #wanita #neelofa #sayajual  #terapiinstagram #aurainsta #azizanosman #irfankhairi  #aurainstaBatch7 #igmashup #bisnesonline  #ajimaura #erezeki #youcandoit #belajarinstagram  #utm #ukm #johor #shahalam #terapiinstagram 
#soalanbocormarykay

Perlukan rujukan berkenaan wajah atau nak tanya skincare dan kosmetik mana yang terbaik untuk skin anda? Peluang kerjaya dengan MaryKay? Jom wasap² dengan Kak Aimi. 😘
.
.
Aimi. 👑
📲 012-4033922
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykay
#marykaytimewise
#timewise
#marykayuser
#beautyconsultant
#kawalanminyak 
#oilyskin 
#oilcontrol 
#kulitberminyak
 #dryskin 
#kulitkering
#sensitiveskin 
#kulitsensitif 
#kulitmengelupas
#soalanbocormarykay  Perlukan rujukan berkenaan wajah atau nak tanya skincare dan kosmetik mana yang terbaik untuk skin anda? Peluang kerjaya dengan MaryKay? Jom wasap² dengan Kak Aimi. 😘 . . Aimi. 👑 📲 012-4033922 Mary Kay Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykay  #marykaytimewise  #timewise  #marykayuser  #beautyconsultant  #kawalanminyak  #oilyskin  #oilcontrol  #kulitberminyak  #dryskin  #kulitkering  #sensitiveskin  #kulitsensitif  #kulitmengelupas 
CC Cream by Mary Kay
.
Sangat BEST, sangat recommended, soft je kulit, warna pun sekata. Lagi² bebas minyak & pewangi, juga tidak menyumbatkan liang pori 😍 .
.
Mana yg kulit jerawat dan sensitif tu jangan risau, uolss pun boleh guna.
.
Cc Cream by Mary Kay ni sesuai untuk semua tona kulit dan semua jenis kulit 👍
.
Ramai dah jatuh cinta dengan Cc Cream by Mary Kay ni 😘 anda bila lg😁
.
Jom dapatkan sekarang!
.
Love, Linda
☎ 012-6434291
MK Beauty Consultant
.
#flawless #marykaylover #kulitsihat #cccream #cantikdenganmarykay #marykaymanjung #marykaymalaysia #maryk #cccreammarykay #cantikdenganmarykay #kulitcantikdenganmarykay #flawlesswithmarykay #marykaycccream #foundation #perfectcoverage #marykaymalaysia #marykaysingapore  #botanicalbasedproducts #marykaybest #MaryKayMalaysia #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #KosmetikBerkualiti  #Flawless #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #BedakAsas #CcCreamMaryKay
#cccreammalaysia  #cccreammarykay  #foundation  #foundationmarykaybest
CC Cream by Mary Kay . Sangat BEST, sangat recommended, soft je kulit, warna pun sekata. Lagi² bebas minyak & pewangi, juga tidak menyumbatkan liang pori 😍 . . Mana yg kulit jerawat dan sensitif tu jangan risau, uolss pun boleh guna. . Cc Cream by Mary Kay ni sesuai untuk semua tona kulit dan semua jenis kulit 👍 . Ramai dah jatuh cinta dengan Cc Cream by Mary Kay ni 😘 anda bila lg😁 . Jom dapatkan sekarang! . Love, Linda ☎ 012-6434291 MK Beauty Consultant . #flawless  #marykaylover  #kulitsihat  #cccream  #cantikdenganmarykay  #marykaymanjung  #marykaymalaysia  #maryk  #cccreammarykay  #cantikdenganmarykay  #kulitcantikdenganmarykay  #flawlesswithmarykay  #marykaycccream  #foundation  #perfectcoverage  #marykaymalaysia  #marykaysingapore   #botanicalbasedproducts  #marykaybest  #MaryKayMalaysia  #MaryKayKosmetik   #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik   #BeautyConsultant  #KosmetikBerkualiti   #Flawless  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #BedakAsas  #CcCreamMaryKay  #cccreammalaysia   #cccreammarykay   #foundation   #foundationmarykaybest 
MARY KAY SATIN LIPS SET

Satin Lips terbaru yang kaya dengan Shea Butter yang mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir. .
.
Set yang terdiri daripada dua item iaitu : .
.
🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB
- Mengelupas secara lembut untuk menanggalkan kulit mati. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. .
.
🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM
- Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar.

Harga sangat berbaloi dan mampu milik.

Nina 
013 7362381

#marykayproduk #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #beautyconsultant #trusted #hantarankhawin #hantaranbudget #hantaranexclusive #doorgift #makeup #bodycare #skincare #top5inglobal #makeupservice #mua #freegift #budget #makeupbudget #servicetiptop #codmuar #codledang #codtangkak #mkthebestproduct #freesample #freebeautyclass #freeskinconsultation
MARY KAY SATIN LIPS SET Satin Lips terbaru yang kaya dengan Shea Butter yang mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir. . . Set yang terdiri daripada dua item iaitu : . . 🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB - Mengelupas secara lembut untuk menanggalkan kulit mati. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. . . 🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM - Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar. Harga sangat berbaloi dan mampu milik. Nina 013 7362381 #marykayproduk  #marykaymuar  #marykayledang  #marykaytangkak  #beautyconsultant  #trusted  #hantarankhawin  #hantaranbudget  #hantaranexclusive  #doorgift  #makeup  #bodycare  #skincare  #top5inglobal  #makeupservice  #mua  #freegift  #budget  #makeupbudget  #servicetiptop  #codmuar  #codledang  #codtangkak  #mkthebestproduct  #freesample  #freebeautyclass  #freeskinconsultation 
Masalah bibir kering? Luka? Gelap? Mengelupas teruk? Selesaikan masalah bibir anda dengan...... 👇
.
MARY KAY SATIN LIPS SET
.
Satin Lips terbaru yang kaya dengan Shea Butter yang mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir. .
.
Set yang terdiri daripada dua item iaitu : .
.
🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB
- Mengelupas secara lembut untuk menanggalkan kulit mati. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. .
.
🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM
- Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar.

Harga sangat berbaloi dan mampu milik.

Nina 
013 7362381

#marykayproduk #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #beautyconsultant #trusted #hantarankhawin #hantaranbudget #hantaranexclusive #doorgift #makeup #bodycare #skincare #top5inglobal #makeupservice #mua #freegift #budget #makeupbudget #servicetiptop #codmuar #codledang #codtangkak #mkthebestproduct #freesample #freebeautyclass #freeskinconsultation
Masalah bibir kering? Luka? Gelap? Mengelupas teruk? Selesaikan masalah bibir anda dengan...... 👇 . MARY KAY SATIN LIPS SET . Satin Lips terbaru yang kaya dengan Shea Butter yang mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir. . . Set yang terdiri daripada dua item iaitu : . . 🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB - Mengelupas secara lembut untuk menanggalkan kulit mati. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. . . 🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM - Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar. Harga sangat berbaloi dan mampu milik. Nina 013 7362381 #marykayproduk  #marykaymuar  #marykayledang  #marykaytangkak  #beautyconsultant  #trusted  #hantarankhawin  #hantaranbudget  #hantaranexclusive  #doorgift  #makeup  #bodycare  #skincare  #top5inglobal  #makeupservice  #mua  #freegift  #budget  #makeupbudget  #servicetiptop  #codmuar  #codledang  #codtangkak  #mkthebestproduct  #freesample  #freebeautyclass  #freeskinconsultation 
🎀Dalam Mary Kay ada 4 jenis Powder 👇
.
👉🏻 TRANSLUCENT LOOSE POWDER 🍂sebagai finishing selepas foundation/ cc cream. 🍂serap minyak tuk kekal segar sepanjang hari 🍂effect shining / flawless / glowing
.
👉🏻 MINERAL POWDER FOUNDATION 🍂jenis serbuk halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine) 🍂untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. 🍂formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian. 🍂 Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit,  jadi wajah tetap berseri sepanjang hari. 🍂 sesuai untuk kulit berminyak dan mslah jerawat.
.
👉🏻 SHEER MINERAL PRESSED POWDER 🍂 Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain. 🍂 Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE 🍂 mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam! 🍂 Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit.
.
👉🏻 CREME TO POWDER FOUNDATION 🍂 2 dalam 1, foundation & bedak! 🍂 bedak yang high coverage & 
lebih gebu & FLAWLESS 🍂 Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak. 🍂  lebih tahan lama dan juga WATERPROOF. 🍂 Oil control & boleh tutup cela. 🍂 texture ringan

Hubungi saya 🌻💋💕
.
Ann Mary Kay Beauty Consultant
0199482046

#marykay #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaysubang #marykayaradamansara #marykaykotabharu #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykaykelantan #sayajualmarykay #timewiserepair #marykayklang #marykaybeautyconsultant #beautyconsultant #foundationmarykay #sayajualmekap #sayajualfoundation #sayajuallipstick #lipstikmarykay #eyeshadow #marykayeyeshadow #compactpowdermarykay #translucentpowder #foundationmarykay #loosepowdermarykay #loosepowder #compactpowder
🎀Dalam Mary Kay ada 4 jenis Powder 👇 . 👉🏻 TRANSLUCENT LOOSE POWDER 🍂sebagai finishing selepas foundation/ cc cream. 🍂serap minyak tuk kekal segar sepanjang hari 🍂effect shining / flawless / glowing . 👉🏻 MINERAL POWDER FOUNDATION 🍂jenis serbuk halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine) 🍂untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. 🍂formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian. 🍂 Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit, jadi wajah tetap berseri sepanjang hari. 🍂 sesuai untuk kulit berminyak dan mslah jerawat. . 👉🏻 SHEER MINERAL PRESSED POWDER 🍂 Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain. 🍂 Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE 🍂 mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam! 🍂 Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit. . 👉🏻 CREME TO POWDER FOUNDATION 🍂 2 dalam 1, foundation & bedak! 🍂 bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS 🍂 Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak. 🍂 lebih tahan lama dan juga WATERPROOF. 🍂 Oil control & boleh tutup cela. 🍂 texture ringan Hubungi saya 🌻💋💕 . Ann Mary Kay Beauty Consultant 0199482046 #marykay  #marykaymalaysia  #marykayshahalam  #marykaysubang  #marykayaradamansara  #marykaykotabharu  #marykayselangor  #marykaykualalumpur  #marykaykelantan  #sayajualmarykay  #timewiserepair  #marykayklang  #marykaybeautyconsultant  #beautyconsultant  #foundationmarykay  #sayajualmekap  #sayajualfoundation  #sayajuallipstick  #lipstikmarykay  #eyeshadow  #marykayeyeshadow  #compactpowdermarykay  #translucentpowder  #foundationmarykay  #loosepowdermarykay  #loosepowder  #compactpowder 
The Holidays are on the way , why shop with them when Umeko slayy .. I got what it takes to get you on fleek , Schedule your appointment to find out & see 👍🏽 #atlstylist #mstercosmetologist #esthetician #nailtech #creator #beautyconsultant #beautician #onamission #Queen#hustle #holidayseason
"mula2 pakai memang kusam sikit,  tapi husband akak tegur skin MAKIN MOIST. Sebelum ni kering sangat kat bahagian pipi. " .
.
haaa tu lah salah seorang pencinta OFHG ni.. suka sangat da tu, .
.
awak suka jugak?  wasap sue ok, 
link wasap kat bio. 
link wasap kat bio
link wasap kat bio
.

testimoni lg... ofhg da mencuri hati ramai org.  awak bile lg. .
Sue 
0134051407
Mary Kay Beauty Consultant
.
Anda wanita johor?  Nak cuba  koleksi Mary Kay product? .
WHATSAPP>> 0134051407 
WHATSAPP>> 0134051407
WHATSAPP>> 0134051407.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor Bharu #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka
"mula2 pakai memang kusam sikit, tapi husband akak tegur skin MAKIN MOIST. Sebelum ni kering sangat kat bahagian pipi. " . . haaa tu lah salah seorang pencinta OFHG ni.. suka sangat da tu, . . awak suka jugak? wasap sue ok, link wasap kat bio. link wasap kat bio link wasap kat bio . testimoni lg... ofhg da mencuri hati ramai org. awak bile lg. . Sue 0134051407 Mary Kay Beauty Consultant . Anda wanita johor? Nak cuba koleksi Mary Kay product? . WHATSAPP>> 0134051407 WHATSAPP>> 0134051407 WHATSAPP>> 0134051407. . #MaryKayMalaysia  #MaryKayJohor  Bharu #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
"mula2 pakai memang kusam sikit,  tapi husband akak tegur skin MAKIN MOIST. Sebelum ni kering sangat kat bahagian pipi. " .
.
haaa tu lah salah seorang pencinta OFHG ni.. suka sangat da tu, .
.
awak suka jugak?  wasap sue ok, 
link wasap kat bio. 
link wasap kat bio
link wasap kat bio
.

testimoni lg... ofhg da mencuri hati ramai org.  awak bile lg. .
Sue 
0134051407
Mary Kay Beauty Consultant
.
Anda wanita johor?  Nak cuba  koleksi Mary Kay product? .
WHATSAPP>> 0134051407 
WHATSAPP>> 0134051407
WHATSAPP>> 0134051407.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor Bharu #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka
"mula2 pakai memang kusam sikit, tapi husband akak tegur skin MAKIN MOIST. Sebelum ni kering sangat kat bahagian pipi. " . . haaa tu lah salah seorang pencinta OFHG ni.. suka sangat da tu, . . awak suka jugak? wasap sue ok, link wasap kat bio. link wasap kat bio link wasap kat bio . testimoni lg... ofhg da mencuri hati ramai org. awak bile lg. . Sue 0134051407 Mary Kay Beauty Consultant . Anda wanita johor? Nak cuba koleksi Mary Kay product? . WHATSAPP>> 0134051407 WHATSAPP>> 0134051407 WHATSAPP>> 0134051407. . #MaryKayMalaysia  #MaryKayJohor  Bharu #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
"mula2 pakai memang kusam sikit,  tapi husband akak tegur skin MAKIN MOIST. Sebelum ni kering sangat kat bahagian pipi. " .
.
haaa tu lah salah seorang pencinta OFHG ni.. suka sangat da tu, .
.
awak suka jugak?  wasap sue ok, 
link wasap kat bio. 
link wasap kat bio
link wasap kat bio
.

testimoni lg... ofhg da mencuri hati ramai org.  awak bile lg. .
Sue 
0134051407
Mary Kay Beauty Consultant
.
Anda wanita johor?  Nak cuba  koleksi Mary Kay product? .
WHATSAPP>> 0134051407 
WHATSAPP>> 0134051407
WHATSAPP>> 0134051407.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor Bharu #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka
"mula2 pakai memang kusam sikit, tapi husband akak tegur skin MAKIN MOIST. Sebelum ni kering sangat kat bahagian pipi. " . . haaa tu lah salah seorang pencinta OFHG ni.. suka sangat da tu, . . awak suka jugak? wasap sue ok, link wasap kat bio. link wasap kat bio link wasap kat bio . testimoni lg... ofhg da mencuri hati ramai org. awak bile lg. . Sue 0134051407 Mary Kay Beauty Consultant . Anda wanita johor? Nak cuba koleksi Mary Kay product? . WHATSAPP>> 0134051407 WHATSAPP>> 0134051407 WHATSAPP>> 0134051407. . #MaryKayMalaysia  #MaryKayJohor  Bharu #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
"mula2 pakai memang kusam sikit,  tapi husband akak tegur skin MAKIN MOIST. Sebelum ni kering sangat kat bahagian pipi. " .
.
haaa tu lah salah seorang pencinta OFHG ni.. suka sangat da tu, .
.
awak suka jugak?  wasap sue ok, 
link wasap kat bio. 
link wasap kat bio
link wasap kat bio
.

testimoni lg... ofhg da mencuri hati ramai org.  awak bile lg. .
Sue 
0134051407
Mary Kay Beauty Consultant
.
Anda wanita johor?  Nak cuba  koleksi Mary Kay product? .
WHATSAPP>> 0134051407 
WHATSAPP>> 0134051407
WHATSAPP>> 0134051407.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor Bharu #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka
"mula2 pakai memang kusam sikit, tapi husband akak tegur skin MAKIN MOIST. Sebelum ni kering sangat kat bahagian pipi. " . . haaa tu lah salah seorang pencinta OFHG ni.. suka sangat da tu, . . awak suka jugak? wasap sue ok, link wasap kat bio. link wasap kat bio link wasap kat bio . testimoni lg... ofhg da mencuri hati ramai org. awak bile lg. . Sue 0134051407 Mary Kay Beauty Consultant . Anda wanita johor? Nak cuba koleksi Mary Kay product? . WHATSAPP>> 0134051407 WHATSAPP>> 0134051407 WHATSAPP>> 0134051407. . #MaryKayMalaysia  #MaryKayJohor  Bharu #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
"mula2 pakai memang kusam sikit,  tapi husband akak tegur skin MAKIN MOIST. Sebelum ni kering sangat kat bahagian pipi. " .
.
haaa tu lah salah seorang pencinta OFHG ni.. suka sangat da tu, .
.
awak suka jugak?  wasap sue ok, 
link wasap kat bio. 
link wasap kat bio
link wasap kat bio
.

testimoni lg... ofhg da mencuri hati ramai org.  awak bile lg. .
Sue 
0134051407
Mary Kay Beauty Consultant
.
Anda wanita johor?  Nak cuba  koleksi Mary Kay product? .
WHATSAPP>> 0134051407 
WHATSAPP>> 0134051407
WHATSAPP>> 0134051407.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor Bharu #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka
"mula2 pakai memang kusam sikit, tapi husband akak tegur skin MAKIN MOIST. Sebelum ni kering sangat kat bahagian pipi. " . . haaa tu lah salah seorang pencinta OFHG ni.. suka sangat da tu, . . awak suka jugak? wasap sue ok, link wasap kat bio. link wasap kat bio link wasap kat bio . testimoni lg... ofhg da mencuri hati ramai org. awak bile lg. . Sue 0134051407 Mary Kay Beauty Consultant . Anda wanita johor? Nak cuba koleksi Mary Kay product? . WHATSAPP>> 0134051407 WHATSAPP>> 0134051407 WHATSAPP>> 0134051407. . #MaryKayMalaysia  #MaryKayJohor  Bharu #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
"mula2 pakai memang kusam sikit,  tapi husband akak tegur skin MAKIN MOIST. Sebelum ni kering sangat kat bahagian pipi. " .
.
haaa tu lah salah seorang pencinta OFHG ni.. suka sangat da tu, .
.
awak suka jugak?  wasap sue ok, 
link wasap kat bio. 
link wasap kat bio
link wasap kat bio
.

testimoni lg... ofhg da mencuri hati ramai org.  awak bile lg. .
Sue 
0134051407
Mary Kay Beauty Consultant
.
Anda wanita johor?  Nak cuba  koleksi Mary Kay product? .
WHATSAPP>> 0134051407 
WHATSAPP>> 0134051407
WHATSAPP>> 0134051407.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor Bharu #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka
"mula2 pakai memang kusam sikit, tapi husband akak tegur skin MAKIN MOIST. Sebelum ni kering sangat kat bahagian pipi. " . . haaa tu lah salah seorang pencinta OFHG ni.. suka sangat da tu, . . awak suka jugak? wasap sue ok, link wasap kat bio. link wasap kat bio link wasap kat bio . testimoni lg... ofhg da mencuri hati ramai org. awak bile lg. . Sue 0134051407 Mary Kay Beauty Consultant . Anda wanita johor? Nak cuba koleksi Mary Kay product? . WHATSAPP>> 0134051407 WHATSAPP>> 0134051407 WHATSAPP>> 0134051407. . #MaryKayMalaysia  #MaryKayJohor  Bharu #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
"mula2 pakai memang kusam sikit,  tapi husband akak tegur skin MAKIN MOIST. Sebelum ni kering sangat kat bahagian pipi. " .
.
haaa tu lah salah seorang pencinta OFHG ni.. suka sangat da tu, .
.
awak suka jugak?  wasap sue ok, 
link wasap kat bio. 
link wasap kat bio
link wasap kat bio
.

testimoni lg... ofhg da mencuri hati ramai org.  awak bile lg. .
Sue 
0134051407
Mary Kay Beauty Consultant
.
Anda wanita johor?  Nak cuba  koleksi Mary Kay product? .
WHATSAPP>> 0134051407 
WHATSAPP>> 0134051407
WHATSAPP>> 0134051407.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor Bharu #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka
"mula2 pakai memang kusam sikit, tapi husband akak tegur skin MAKIN MOIST. Sebelum ni kering sangat kat bahagian pipi. " . . haaa tu lah salah seorang pencinta OFHG ni.. suka sangat da tu, . . awak suka jugak? wasap sue ok, link wasap kat bio. link wasap kat bio link wasap kat bio . testimoni lg... ofhg da mencuri hati ramai org. awak bile lg. . Sue 0134051407 Mary Kay Beauty Consultant . Anda wanita johor? Nak cuba koleksi Mary Kay product? . WHATSAPP>> 0134051407 WHATSAPP>> 0134051407 WHATSAPP>> 0134051407. . #MaryKayMalaysia  #MaryKayJohor  Bharu #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
"mula2 pakai memang kusam sikit,  tapi husband akak tegur skin MAKIN MOIST. Sebelum ni kering sangat kat bahagian pipi. " .
.
haaa tu lah salah seorang pencinta OFHG ni.. suka sangat da tu, .
.
awak suka jugak?  wasap sue ok, 
link wasap kat bio. 
link wasap kat bio
link wasap kat bio
.

testimoni lg... ofhg da mencuri hati ramai org.  awak bile lg. .
Sue 
0134051407
Mary Kay Beauty Consultant
.
Anda wanita johor?  Nak cuba  koleksi Mary Kay product? .
WHATSAPP>> 0134051407 
WHATSAPP>> 0134051407
WHATSAPP>> 0134051407.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor Bharu #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka
"mula2 pakai memang kusam sikit, tapi husband akak tegur skin MAKIN MOIST. Sebelum ni kering sangat kat bahagian pipi. " . . haaa tu lah salah seorang pencinta OFHG ni.. suka sangat da tu, . . awak suka jugak? wasap sue ok, link wasap kat bio. link wasap kat bio link wasap kat bio . testimoni lg... ofhg da mencuri hati ramai org. awak bile lg. . Sue 0134051407 Mary Kay Beauty Consultant . Anda wanita johor? Nak cuba koleksi Mary Kay product? . WHATSAPP>> 0134051407 WHATSAPP>> 0134051407 WHATSAPP>> 0134051407. . #MaryKayMalaysia  #MaryKayJohor  Bharu #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
"mula2 pakai memang kusam sikit,  tapi husband akak tegur skin MAKIN MOIST. Sebelum ni kering sangat kat bahagian pipi. " .
.
haaa tu lah salah seorang pencinta OFHG ni.. suka sangat da tu, .
.
awak suka jugak?  wasap sue ok, 
link wasap kat bio. 
link wasap kat bio
link wasap kat bio
.

testimoni lg... ofhg da mencuri hati ramai org.  awak bile lg. .
Sue 
0134051407
Mary Kay Beauty Consultant
.
Anda wanita johor?  Nak cuba  koleksi Mary Kay product? .
WHATSAPP>> 0134051407 
WHATSAPP>> 0134051407
WHATSAPP>> 0134051407.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor Bharu #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka
"mula2 pakai memang kusam sikit, tapi husband akak tegur skin MAKIN MOIST. Sebelum ni kering sangat kat bahagian pipi. " . . haaa tu lah salah seorang pencinta OFHG ni.. suka sangat da tu, . . awak suka jugak? wasap sue ok, link wasap kat bio. link wasap kat bio link wasap kat bio . testimoni lg... ofhg da mencuri hati ramai org. awak bile lg. . Sue 0134051407 Mary Kay Beauty Consultant . Anda wanita johor? Nak cuba koleksi Mary Kay product? . WHATSAPP>> 0134051407 WHATSAPP>> 0134051407 WHATSAPP>> 0134051407. . #MaryKayMalaysia  #MaryKayJohor  Bharu #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
Hai korang. Selamat Malam.. sblm tdo jgn lupa ltk 🌸Indulge Soothing Eye Gel,🌸
..
Nnti bgun pg esk xdela jd mcm mata 🐼
..
Bila pkai ni rase sejuk je bwh mata. buat lg sedap tdo. hehe ..
sape2 yg mata lebam mcm sy ni bole la klo nk try. 😉
..
Your Independent Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia
Bazlin Atikah
+6013-5116265
.
#ilovemymarykay #mymklife #marykay #beautyconsultant #marykaydamansara #marykayklang #marykaycheras #marykayrawang #marykaygombak #marykayshahalam #marykaymakeup #healthyskin
Hai korang. Selamat Malam.. sblm tdo jgn lupa ltk 🌸Indulge Soothing Eye Gel,🌸 .. Nnti bgun pg esk xdela jd mcm mata 🐼 .. Bila pkai ni rase sejuk je bwh mata. buat lg sedap tdo. hehe .. sape2 yg mata lebam mcm sy ni bole la klo nk try. 😉 .. Your Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia Bazlin Atikah +6013-5116265 . #ilovemymarykay  #mymklife  #marykay  #beautyconsultant  #marykaydamansara  #marykayklang  #marykaycheras  #marykayrawang  #marykaygombak  #marykayshahalam  #marykaymakeup  #healthyskin 
Ini lah dia pelengkap make up kita. Finishing Spray Mary Kay, memastikan mekap kita tahan lama, kemasan mekap lebih smooth dan kemas PLUS hasil make up tampil nampak lebih natural ! Wah ! .
Cuma perlu spray beberapa kali pada wajah selepas selesai mekap. Hasilnya, AMAZING ! 😍
.
.
Area negeri sembilan, nak cuba pelbagai rangkaian cosmetics and skincare Mary Kay secara percuma? Free skin consultation? Boleh whatsaap saya. 😘
.
Yumie
0145226238
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka
Ini lah dia pelengkap make up kita. Finishing Spray Mary Kay, memastikan mekap kita tahan lama, kemasan mekap lebih smooth dan kemas PLUS hasil make up tampil nampak lebih natural ! Wah ! . Cuma perlu spray beberapa kali pada wajah selepas selesai mekap. Hasilnya, AMAZING ! 😍 . . Area negeri sembilan, nak cuba pelbagai rangkaian cosmetics and skincare Mary Kay secara percuma? Free skin consultation? Boleh whatsaap saya. 😘 . Yumie 0145226238 Mary Kay Independent Beauty Consultant . . #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
Perfume Iolls hari tu dah habis. So, iolls cepat-cepat beli baru untuk diri sendiri and husband sekali. Memang tak suka sangat if dah kering sampai nak spray tak boleh baru nak beli baru. Berlama tanpa perfume favorite dari Mary Kay nie, memang tak keruan jadi nya. 😍
.
Ada tak warga area Negeri Sembilan nak cuba bau semua perfume Mary Kay nie for free? Atau nak cuba pelbagai rangkaian skincare and cosmetics Mary Kay yang lain? Boleh whatsaap saya ! Whatsaap saya, beauty comes to you ! 🤗
.
.
Yumie
0145226238
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka
Perfume Iolls hari tu dah habis. So, iolls cepat-cepat beli baru untuk diri sendiri and husband sekali. Memang tak suka sangat if dah kering sampai nak spray tak boleh baru nak beli baru. Berlama tanpa perfume favorite dari Mary Kay nie, memang tak keruan jadi nya. 😍 . Ada tak warga area Negeri Sembilan nak cuba bau semua perfume Mary Kay nie for free? Atau nak cuba pelbagai rangkaian skincare and cosmetics Mary Kay yang lain? Boleh whatsaap saya ! Whatsaap saya, beauty comes to you ! 🤗 . . Yumie 0145226238 Mary Kay Independent Beauty Consultant . . #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
Harun aziz pun harun aziz lah.. janji kulit makin hensem 😅
Pasnih transform jadi zul aripin pulak.😜
.
Whatsapp mizz 🙋 010-6553946
(Click Whatsapp link di profile)
.
Postage adalah PERCUMA
COD Shah Alam & Subang jaya
Ready Stocks available
.
#jerawatbatu #jerawathilang #charcoalmask #marykaycharcoalmask #jerawathilang #kulitkusam #kulitberminyak #terapiinstagram #fattzura #timewiseskincare #skincareerbaik #skinsupplement #skinvigoratebrush #lipstickmatte #lipstickmarykay #like4like #follomyig #ootd #beautyconsultant #arianiootd #beauarti #lipstickmatte #skinvigoratebrush #putihmelepak #calaqisha #calacara #tudungruffle #ariani #bellaammara #mkmen #metrosex #masculin #jejakaidaman
Harun aziz pun harun aziz lah.. janji kulit makin hensem 😅 Pasnih transform jadi zul aripin pulak.😜 . Whatsapp mizz 🙋 010-6553946 (Click Whatsapp link di profile) . Postage adalah PERCUMA COD Shah Alam & Subang jaya Ready Stocks available . #jerawatbatu  #jerawathilang  #charcoalmask  #marykaycharcoalmask  #jerawathilang  #kulitkusam  #kulitberminyak  #terapiinstagram  #fattzura  #timewiseskincare  #skincareerbaik  #skinsupplement  #skinvigoratebrush  #lipstickmatte  #lipstickmarykay  #like4like  #follomyig  #ootd  #beautyconsultant  #arianiootd  #beauarti  #lipstickmatte  #skinvigoratebrush  #putihmelepak  #calaqisha  #calacara  #tudungruffle  #ariani  #bellaammara  #mkmen  #metrosex  #masculin  #jejakaidaman 
Nouvel article sur le blog!
Finir l'année en beauté

New article alert!
Le lien dans la biographie.
Link in bio.

#beaute #beautyconsultant #blog #bloggeusebeaute #blogueuse #blackandwhite #entrepreneur #mompreneur #motivated #monday #article #newarticle #nouvelarticle #nouvellepublication #passionnee #africa #bloggeuse #linkinbio #linkinbio🔥🔥🔥🔥 #beaute #bellepeau #skincareroutine #skinlover #skincare #skin #flawlessskin #beautiful #peau
Nouvel article sur le blog! Finir l'année en beauté New article alert! Le lien dans la biographie. Link in bio. #beaute  #beautyconsultant  #blog  #bloggeusebeaute  #blogueuse  #blackandwhite  #entrepreneur  #mompreneur  #motivated  #monday  #article  #newarticle  #nouvelarticle  #nouvellepublication  #passionnee  #africa  #bloggeuse  #linkinbio  #linkinbio 🔥🔥🔥🔥 #beaute  #bellepeau  #skincareroutine  #skinlover  #skincare  #skin  #flawlessskin  #beautiful  #peau 
#MaryKay 
#BeautyConsultant 
wasap 019 5469331 ( nienaMK )
#TeamCLEO pon recommends Charcoal Mask dr Clear Proof Skincare Keluaran Mary Kay ni tauu😍 u ols nak buang minyak berlebihan, blackhead degil dan kotoran di muka? Try Charcoal Mask nie ! 😍
....
Nak cuba Charcoal Mask ATAU semua koleksi mekap and skincare dari Mary Kay yang lain secara percuma boleh contact saya. 😍😍
.....
Ryna 
0178736844
Your trusted Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.....
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin  #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick
#TeamCLEO  pon recommends Charcoal Mask dr Clear Proof Skincare Keluaran Mary Kay ni tauu😍 u ols nak buang minyak berlebihan, blackhead degil dan kotoran di muka? Try Charcoal Mask nie ! 😍 .... Nak cuba Charcoal Mask ATAU semua koleksi mekap and skincare dari Mary Kay yang lain secara percuma boleh contact saya. 😍😍 ..... Ryna 0178736844 Your trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia ..... #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #TRD  #TrueDimensionLipstick  #Lipstick  #MaryKayLipstick 
Mekap dari Mary Kay.

#MaryKay 
#BeautyConsultant 
wasap 019 5469331 (nienaMK)
Wahhh, Mary Kay Timewise Miracle skincare nie BEST SELlNG product tau. Mana tak jadi best selling nya, 1 set datang dengan 11 manfaat penting untuk kulit. Paling utama adalah anti-aging. So, if anda nak kenal awet muda, you need this ! Satu set tahan 6-7 bulan penggunaan tau. Berbaloi-baloi !😍😍
.....
Nak cuba pelbagai rangkaian cosmetics and skincare Mary Kay secara percuma? Boleh whatsaap saya. 😘
....
Ryna 
0178736844
Mary Kay Beauty Consultant
....
#MaryKayMalaysia #marykayselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka
Wahhh, Mary Kay Timewise Miracle skincare nie BEST SELlNG product tau. Mana tak jadi best selling nya, 1 set datang dengan 11 manfaat penting untuk kulit. Paling utama adalah anti-aging. So, if anda nak kenal awet muda, you need this ! Satu set tahan 6-7 bulan penggunaan tau. Berbaloi-baloi !😍😍 ..... Nak cuba pelbagai rangkaian cosmetics and skincare Mary Kay secara percuma? Boleh whatsaap saya. 😘 .... Ryna 0178736844 Mary Kay Beauty Consultant .... #MaryKayMalaysia  #marykayselangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
Tahukah anda, proses penuaan berlaku seawal usia 25 tahun. Apabila kulit semakin tua, proses pembaharuan kulit akan menjadi perlahan dan menyebabkan kulit mula kering, tidak anjal dan tidak lagi berseri. Proses penuaan juga akan berlaku semakin cepat bila ditambah pula dengan faktor stress, gaya hidup dan pencemaran persekitaran. OMG !!. Tapi jangan risau. Kita ada set skincare Timewise Miracle nie produk penentang penuaan tercanggih untuk anda. Hehe.

Meh try Set Timewise Miracle produk penentang usia yg sememangnya diperlukan oleh kulit untuk tampak lebih muda dan anggun dengan 11 manfaatnya.
.
💋Cleanse(membersih).
💋Exfoliate(mengelupas secara lembut).
💋Freshen (menyegar).
💋Energize (memberi tenaga kpd kulit).
💋Hydrate (menghidrat).
💋Smooth (menghalus).
💋Visibly firm (menganjal).
💋Soft (melembutkan).
💋Protect (melindung).
💋Renew (memperbaharui).
💋Reduce the appearance of fine lines and wrinkles (mengurangkan tampilan garis2 halus dan kedutan). .
.
Jom tampil sentiasa nampak muda dengan set Timewise. Hehe. .
.
Yumie
0145226238
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
Tahukah anda, proses penuaan berlaku seawal usia 25 tahun. Apabila kulit semakin tua, proses pembaharuan kulit akan menjadi perlahan dan menyebabkan kulit mula kering, tidak anjal dan tidak lagi berseri. Proses penuaan juga akan berlaku semakin cepat bila ditambah pula dengan faktor stress, gaya hidup dan pencemaran persekitaran. OMG !!. Tapi jangan risau. Kita ada set skincare Timewise Miracle nie produk penentang penuaan tercanggih untuk anda. Hehe. Meh try Set Timewise Miracle produk penentang usia yg sememangnya diperlukan oleh kulit untuk tampak lebih muda dan anggun dengan 11 manfaatnya. . 💋Cleanse(membersih). 💋Exfoliate(mengelupas secara lembut). 💋Freshen (menyegar). 💋Energize (memberi tenaga kpd kulit). 💋Hydrate (menghidrat). 💋Smooth (menghalus). 💋Visibly firm (menganjal). 💋Soft (melembutkan). 💋Protect (melindung). 💋Renew (memperbaharui). 💋Reduce the appearance of fine lines and wrinkles (mengurangkan tampilan garis2 halus dan kedutan). . . Jom tampil sentiasa nampak muda dengan set Timewise. Hehe. . . Yumie 0145226238 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
🌷Mary Kay November punya promotion. 
Beli satu set timewise dapat free toner + free pouch
.
🌷Dalam satu set ada 4 item
-cleanser
-moisturiser
-day serum with spf35
-night serum
.
🌷Promotion november punya pasal dapat pulaak toner free. Harga toner tu pun boleh tahan kalau beli asing. And toner dari timewise ni antara best seller dari Mary Kay. Tapi dapat free macam tu je kalau grab promotion november ni 😌
.
🌷Tu belum lagi pouch free tu. Bukan cikai2 jenis zip nak tercabut punya beg. Material elok, jahitan kemas and ada kualiti. Kalau cakap beli kt zara pun percaya je. Ramai dah msg nak beli beg je 😂 tak dapat la macam tuuu
.
🌷November ada lagi baki 10 hari je. Kalau nak boleh bagitau awal. Kita book siap2. Nak tunggu gaji pun boleh tkde hal 👌🏻
.
🌷6 items for the price of 4. Mana nak cariii
.
🌷Whatsapp 👇🏻 kalau nak tanya/book kayy🌸
.
013-6463070
.
#cleanse #exfoliate #freshen #energise #hydrate #smooth #firm #soften #protect #rebuild #reducefinelines #antiwrinkles #antiaging #skincare #cosmetic #makeup #shopwithsitiawe #marykay #marykayus #enrichingwomenslives #marykaymysg #marykaykl #marykaypahang #marykaygombak #motd #makeup #tipskecantikan #aesthetic #beautytips #beautyconsultant #discoverwhatyoulike
🌷Mary Kay November punya promotion. Beli satu set timewise dapat free toner + free pouch . 🌷Dalam satu set ada 4 item -cleanser -moisturiser -day serum with spf35 -night serum . 🌷Promotion november punya pasal dapat pulaak toner free. Harga toner tu pun boleh tahan kalau beli asing. And toner dari timewise ni antara best seller dari Mary Kay. Tapi dapat free macam tu je kalau grab promotion november ni 😌 . 🌷Tu belum lagi pouch free tu. Bukan cikai2 jenis zip nak tercabut punya beg. Material elok, jahitan kemas and ada kualiti. Kalau cakap beli kt zara pun percaya je. Ramai dah msg nak beli beg je 😂 tak dapat la macam tuuu . 🌷November ada lagi baki 10 hari je. Kalau nak boleh bagitau awal. Kita book siap2. Nak tunggu gaji pun boleh tkde hal 👌🏻 . 🌷6 items for the price of 4. Mana nak cariii . 🌷Whatsapp 👇🏻 kalau nak tanya/book kayy🌸 . 013-6463070 . #cleanse  #exfoliate  #freshen  #energise  #hydrate  #smooth  #firm  #soften  #protect  #rebuild  #reducefinelines  #antiwrinkles  #antiaging  #skincare  #cosmetic  #makeup  #shopwithsitiawe  #marykay  #marykayus  #enrichingwomenslives  #marykaymysg  #marykaykl  #marykaypahang  #marykaygombak  #motd  #makeup  #tipskecantikan  #aesthetic  #beautytips  #beautyconsultant  #discoverwhatyoulike 
🌷Mary Kay November punya promotion. 
Beli satu set TIMEWISE dapat free toner + free pouch
.
🌷Dalam satu set ada 4 item
-cleanser
-moisturiser
-day serum with spf35
-night serum
.
🌷Promotion november punya pasal dapat pulaak toner free. Harga toner tu pun boleh tahan kalau beli asing. And toner dari timewise ni antara best seller dari Mary Kay. Tapi dapat free macam tu je kalau grab promotion november ni 😌
.
🌷Tu belum lagi pouch free tu. Bukan cikai2 jenis zip nak tercabut punya beg. Material elok, jahitan kemas and ada kualiti. Kalau cakap beli kt zara pun percaya je. Ramai dah msg nak beli beg je 😂 tak dapat la macam tuuu
.
🌷November ada lagi baki 10 hari je. Kalau nak boleh bagitau awal. Kita book siap2. Nak tunggu gaji pun boleh tkde hal 👌🏻
.
🌷6 items for the price of 4. Mana nak cariii
.
🌷Whatsapp 👇🏻 kalau nak tanya/book kayy🌸
.
013-6463070
.
#cleanse #exfoliate #freshen #energise #hydrate #smooth #firm #soften #protect #rebuild #reducefinelines #antiwrinkles #antiaging #skincare #cosmetic #makeup #shopwithsitiawe #marykay #marykayus #enrichingwomenslives #marykaymysg #marykaykl #marykaypahang #marykaygombak #motd #makeup #tipskecantikan #aesthetic #beautytips #beautyconsultant #discoverwhatyoulike
🌷Mary Kay November punya promotion. Beli satu set TIMEWISE dapat free toner + free pouch . 🌷Dalam satu set ada 4 item -cleanser -moisturiser -day serum with spf35 -night serum . 🌷Promotion november punya pasal dapat pulaak toner free. Harga toner tu pun boleh tahan kalau beli asing. And toner dari timewise ni antara best seller dari Mary Kay. Tapi dapat free macam tu je kalau grab promotion november ni 😌 . 🌷Tu belum lagi pouch free tu. Bukan cikai2 jenis zip nak tercabut punya beg. Material elok, jahitan kemas and ada kualiti. Kalau cakap beli kt zara pun percaya je. Ramai dah msg nak beli beg je 😂 tak dapat la macam tuuu . 🌷November ada lagi baki 10 hari je. Kalau nak boleh bagitau awal. Kita book siap2. Nak tunggu gaji pun boleh tkde hal 👌🏻 . 🌷6 items for the price of 4. Mana nak cariii . 🌷Whatsapp 👇🏻 kalau nak tanya/book kayy🌸 . 013-6463070 . #cleanse  #exfoliate  #freshen  #energise  #hydrate  #smooth  #firm  #soften  #protect  #rebuild  #reducefinelines  #antiwrinkles  #antiaging  #skincare  #cosmetic  #makeup  #shopwithsitiawe  #marykay  #marykayus  #enrichingwomenslives  #marykaymysg  #marykaykl  #marykaypahang  #marykaygombak  #motd  #makeup  #tipskecantikan  #aesthetic  #beautytips  #beautyconsultant  #discoverwhatyoulike 
Scrub & Lotion dari Mary Kay.

#MaryKay
#BeautyConsultant .

wasap  019 5469331 (nienaMK)
Need a cute, quick protective style that will last more than a week? Try a crochet ponytail! ❤️it!  Need a pop??? Add a splash of color! 
Follow us!
IG @naylanjoihair
FB Facebook.com/naylanjoi 
214.394.1102
www.vagaro.com/njoibeauty 
www.naylanjoi.mayvenn.com
www.marykay.com/njoi

#naturalhair  #haircut #relaxer #sewin #crochet #cornrows #instalike #instahair #hairstylist  #skincare #marykay #dallashair #silkpress #color #haircolor #healthyhair  #photography #beauty #beautyconsultant  #naturalhairguru 
Follow us!
IG @naylanjoihair
FB Facebook.com/naylanjoi 
214.394.1102
www.vagaro.com/njoibeauty 
www.naylanjoi.mayvenn.com
www.marykay.com/njoi

#naturalhair  #haircut #relaxer #sewin #crochet #cornrows #instalike #instahair #hairstylist  #skincare #marykay #dallashair #silkpress #color #haircolor #healthyhair  #photography #beauty #beautyconsultant  #naturalhairguru
Need a cute, quick protective style that will last more than a week? Try a crochet ponytail! ❤️it! Need a pop??? Add a splash of color! Follow us! IG @naylanjoihair FB Facebook.com/naylanjoi 214.394.1102 www.vagaro.com/njoibeauty www.naylanjoi.mayvenn.com www.marykay.com/njoi #naturalhair  #haircut  #relaxer  #sewin  #crochet  #cornrows  #instalike  #instahair  #hairstylist  #skincare  #marykay  #dallashair  #silkpress  #color  #haircolor  #healthyhair  #photography  #beauty  #beautyconsultant  #naturalhairguru  Follow us! IG @naylanjoihair FB Facebook.com/naylanjoi 214.394.1102 www.vagaro.com/njoibeauty www.naylanjoi.mayvenn.com www.marykay.com/njoi #naturalhair  #haircut  #relaxer  #sewin  #crochet  #cornrows  #instalike  #instahair  #hairstylist  #skincare  #marykay  #dallashair  #silkpress  #color  #haircolor  #healthyhair  #photography  #beauty  #beautyconsultant  #naturalhairguru 
Microdermabrasion, untuk anda yang ada masalah parut berlubang pada wajah, parut jerawat juga masalah kulit tak sekata. Selain dari boleh rawat struktur kulit wajah, ia juga akan jaga skin anda supaya kekal awet muda. Kerana Timewise Microdermabrasion ini juga bertindak untuk menjaga kulit dan merupakan anti aging product. Wow ! 😍
....
Nak cuba pelbagai rangkaian cosmetics and skincare Mary Kay secara percuma? Free skin consultation? Boleh whatsaap saya. 😘
....
Ryna 
0178736844
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.....
#MaryKayMalaysia #marykayselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka
Microdermabrasion, untuk anda yang ada masalah parut berlubang pada wajah, parut jerawat juga masalah kulit tak sekata. Selain dari boleh rawat struktur kulit wajah, ia juga akan jaga skin anda supaya kekal awet muda. Kerana Timewise Microdermabrasion ini juga bertindak untuk menjaga kulit dan merupakan anti aging product. Wow ! 😍 .... Nak cuba pelbagai rangkaian cosmetics and skincare Mary Kay secara percuma? Free skin consultation? Boleh whatsaap saya. 😘 .... Ryna 0178736844 Mary Kay Independent Beauty Consultant ..... #MaryKayMalaysia  #marykayselangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
🌷Mary Kay November punya promotion. 
Beli satu set timewise dapat free toner + free pouch
.
🌷Dalam satu set ada 4 item
-cleanser
-moisturiser
-day serum with spf35
-night serum
.
🌷Promotion november punya pasal dapat pulaak toner free. Harga toner tu pun boleh tahan kalau beli asing. And toner dari timewise ni antara best seller dari Mary Kay. Tapi dapat free macam tu je kalau grab promotion november ni 😌
.
🌷Tu belum lagi pouch free tu. Bukan cikai2 jenis zip nak tercabut punya beg. Material elok, jahitan kemas and ada kualiti. Kalau cakap beli kt zara pun percaya je. Ramai dah msg nak beli beg je 😂 tak dapat la macam tuuu
.
🌷November ada lagi baki 10 hari je. Kalau nak boleh bagitau awal. Kita book siap2. Nak tunggu gaji pun boleh tkde hal 👌🏻
.
🌷6 items for the price of 4. Mana nak cariii
.
🌷Whatsapp 👇🏻 kalau nak tanya/book kayy🌸
.
013-6463070
.
#cleanse #exfoliate #freshen #energise #hydrate #smooth #firm #soften #protect #rebuild #reducefinelines #antiwrinkles #antiaging #skincare #cosmetic #makeup #shopwithsitiawe #marykay #marykayus #enrichingwomenslives #marykaymysg #marykaykl #marykaypahang #marykaygombak #motd #makeup #tipskecantikan #aesthetic #beautytips #beautyconsultant #discoverwhatyoulike
🌷Mary Kay November punya promotion. Beli satu set timewise dapat free toner + free pouch . 🌷Dalam satu set ada 4 item -cleanser -moisturiser -day serum with spf35 -night serum . 🌷Promotion november punya pasal dapat pulaak toner free. Harga toner tu pun boleh tahan kalau beli asing. And toner dari timewise ni antara best seller dari Mary Kay. Tapi dapat free macam tu je kalau grab promotion november ni 😌 . 🌷Tu belum lagi pouch free tu. Bukan cikai2 jenis zip nak tercabut punya beg. Material elok, jahitan kemas and ada kualiti. Kalau cakap beli kt zara pun percaya je. Ramai dah msg nak beli beg je 😂 tak dapat la macam tuuu . 🌷November ada lagi baki 10 hari je. Kalau nak boleh bagitau awal. Kita book siap2. Nak tunggu gaji pun boleh tkde hal 👌🏻 . 🌷6 items for the price of 4. Mana nak cariii . 🌷Whatsapp 👇🏻 kalau nak tanya/book kayy🌸 . 013-6463070 . #cleanse  #exfoliate  #freshen  #energise  #hydrate  #smooth  #firm  #soften  #protect  #rebuild  #reducefinelines  #antiwrinkles  #antiaging  #skincare  #cosmetic  #makeup  #shopwithsitiawe  #marykay  #marykayus  #enrichingwomenslives  #marykaymysg  #marykaykl  #marykaypahang  #marykaygombak  #motd  #makeup  #tipskecantikan  #aesthetic  #beautytips  #beautyconsultant  #discoverwhatyoulike 
❤️Cc cream mary kay❤️ Sesekali kulit wajah pun perlukan ruang untuk bernafas..tak perlu tampil dengan foundation ala MUA setiap hari, just nice dan ringan dikulit dan cover kekusaman kulit..nak pakai cc cream sahaja tanpa bedak pun boleh...no hal..sangat ringan macam tak pakai apa2 diwajah dan tips, pakai kaler yang cerah sikit satu kaler dari warna kulit asal..pasti berseri.. Antara benefit cc cream ni:
🙅Protect kulit dari sinaran uv..with spf 15
🙅menyerikan & brightening
🙅coverage ringan di kulit
🙅mengurangkan kemerahan kulit
🙅berguna sebagai conceal
🙅mengurangkan tanda penuaan 🙅 hydrate kan kulit
🙅defend

Kenapa cc cream must buy?
🙋sesuai untuk semua jenis kulit dan tona kulit
🙋sesuai untuk kulit jerawat (oil free)
🙋sesuai untuk kulit sensitif
🙋bebas minyak
🙋bebas wangian
🙋tidak menutupi pori2(non comodogenic)
🙋diuji pakar dermologi dan telah diuji untuk kulit yg merengsa dan alergik.. Untuk dapatkan kaler foundation yang sesuai dengan anda, jom pm sy 0197570548

#pilihyangterbaikuntukberjaya
.
.
#beautyconsultantmarykay 
#beautyconsultant
#cccreammarykay 
#cccream 
#fasya 
#everythingshop
❤️Cc cream mary kay❤️ Sesekali kulit wajah pun perlukan ruang untuk bernafas..tak perlu tampil dengan foundation ala MUA setiap hari, just nice dan ringan dikulit dan cover kekusaman kulit..nak pakai cc cream sahaja tanpa bedak pun boleh...no hal..sangat ringan macam tak pakai apa2 diwajah dan tips, pakai kaler yang cerah sikit satu kaler dari warna kulit asal..pasti berseri.. Antara benefit cc cream ni: 🙅Protect kulit dari sinaran uv..with spf 15 🙅menyerikan & brightening 🙅coverage ringan di kulit 🙅mengurangkan kemerahan kulit 🙅berguna sebagai conceal 🙅mengurangkan tanda penuaan 🙅 hydrate kan kulit 🙅defend Kenapa cc cream must buy? 🙋sesuai untuk semua jenis kulit dan tona kulit 🙋sesuai untuk kulit jerawat (oil free) 🙋sesuai untuk kulit sensitif 🙋bebas minyak 🙋bebas wangian 🙋tidak menutupi pori2(non comodogenic) 🙋diuji pakar dermologi dan telah diuji untuk kulit yg merengsa dan alergik.. Untuk dapatkan kaler foundation yang sesuai dengan anda, jom pm sy 0197570548 #pilihyangterbaikuntukberjaya  . . #beautyconsultantmarykay  #beautyconsultant  #cccreammarykay  #cccream  #fasya  #everythingshop 
Another Balayage color in the books! Before and after💕
#balayage 
Follow us!
IG @naylanjoihair
FB Facebook.com/naylanjoi 
214.394.1102
www.vagaro.com/njoibeauty 
www.naylanjoi.mayvenn.com
www.marykay.com/njoi

#naturalhair  #haircut #sewin #crochet #cornrows #instalike #instahair #hairstylist  #skincare #marykay #dallashair #silkpress #color #haircolor #healthyhair  #photography #beauty #beautyconsultant  #naturalhairguru
Ragazzi che ne dite questi tutti i gentili omaggi inviati mi dà @easyfarma_it  per testarli e recensirli  per tutte voi!!!
Ringrazio @easyfarma_it  per questa gradita sorpresa e comincio subito  con gioia a provarli!

#collaborazione #easyfarma #beautyblogger  #influencer #beautyconsultant #testoerecensisco 
#like4like
Botanical effects skincare. Saper yang cari skincare organic untuk bantu rawat masalah kulit boleh start dengan botanical effects skincare. 
Datang dengan 3 formula khas ikut jenis kulit. 
Ini antara wajah2 mereka yang sabar dan sayangkan kulit. Mereka pilih untuk kembalikan kulit sihat dengan bahan organic. 
Kakak nak pesan,  Kulit kalau dah teruk pi pakai pulak yang high chemical jangan cakaplah akan sehat. Kalau awak kata serasi kulit awak jadi sehat licin cantik dengan cepat, itu yg luaran sahaja dik. Dalam kulit awak lagi dua lapis tu penuh bahan kimia.awak tak nampak sekarang. Awak akan nampak bila awak stop pakai. 
Skincare marykay bantu uolls dapatkan kulit yang sihat bukan hanya luaran tpi bermula dari lapisan terdalam kulit. 
Kalau kulit dah cantik uolls nak stop pakai, x dernya kulit uolls akan breakout teruk. Tapi kakak jamin. Kalau dah pakai mary kay memang tak kan dah tukar yang lain😉😉 Jom dapatkan konsultasi percuma 
www.wassap.my/60194169790
Beauty consultant 
Aini

#organicskincare
#marykayutara
#marykaymalaysia
#marykaysungaipetani 
#ilovemarykay 
#beautyconsultant 
#beautyconsultantkedah
Botanical effects skincare. Saper yang cari skincare organic untuk bantu rawat masalah kulit boleh start dengan botanical effects skincare. Datang dengan 3 formula khas ikut jenis kulit. Ini antara wajah2 mereka yang sabar dan sayangkan kulit. Mereka pilih untuk kembalikan kulit sihat dengan bahan organic. Kakak nak pesan, Kulit kalau dah teruk pi pakai pulak yang high chemical jangan cakaplah akan sehat. Kalau awak kata serasi kulit awak jadi sehat licin cantik dengan cepat, itu yg luaran sahaja dik. Dalam kulit awak lagi dua lapis tu penuh bahan kimia.awak tak nampak sekarang. Awak akan nampak bila awak stop pakai. Skincare marykay bantu uolls dapatkan kulit yang sihat bukan hanya luaran tpi bermula dari lapisan terdalam kulit. Kalau kulit dah cantik uolls nak stop pakai, x dernya kulit uolls akan breakout teruk. Tapi kakak jamin. Kalau dah pakai mary kay memang tak kan dah tukar yang lain😉😉 Jom dapatkan konsultasi percuma www.wassap.my/60194169790 Beauty consultant Aini #organicskincare  #marykayutara  #marykaymalaysia  #marykaysungaipetani  #ilovemarykay  #beautyconsultant  #beautyconsultantkedah 
Timewise Firming Eye Cream
.
Menegangkan, mencerahkan, melembapkan dan membantu meminimumkan garis-garis halus dan kedutan di sekeliling mata..
.
Terbukti berkesan dalam menghilangkan masalah mata dan mampu menyerlahkan wajah uolls nampak lebih awet muda.
.
Whatsapp sis segera sementara stok masih ada 😉
.
Love, Linda
☎ 012-6434291
MK Beauty Consultant

#MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #firmingeyecreammarykay #firmingeyecream
Timewise Firming Eye Cream . Menegangkan, mencerahkan, melembapkan dan membantu meminimumkan garis-garis halus dan kedutan di sekeliling mata.. . Terbukti berkesan dalam menghilangkan masalah mata dan mampu menyerlahkan wajah uolls nampak lebih awet muda. . Whatsapp sis segera sementara stok masih ada 😉 . Love, Linda ☎ 012-6434291 MK Beauty Consultant #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #firmingeyecreammarykay  #firmingeyecream 
Ada yg tanya lelaki boleh pakai ke??? Hihi...
Jgn risau ini mmg utk kulit lelaki dan perempuan..dua2 wajib jaga kulit tau ! 😘

#zellabeautebubbleclayoxygenmask #bubbleclaymaskmalaysia #maskerviralkorea #skincarehalal #skincareroutine #agentwanted #dropshipdiperlukan #zellabeautetestimoni #zellabeautefeedback #penggunazellabeaute #beautyconsultant #tipsnakcantik #tipskecantikan
Ada yg tanya lelaki boleh pakai ke??? Hihi...
Jgn risau ini mmg utk kulit lelaki dan perempuan..dua2 wajib jaga kulit tau ! 😘

#zellabeautebubbleclayoxygenmask #bubbleclaymaskmalaysia #maskerviralkorea #skincarehalal #skincareroutine #agentwanted #dropshipdiperlukan #zellabeautetestimoni #zellabeautefeedback #penggunazellabeaute #beautyconsultant #tipsnakcantik #tipskecantikan
Alhamdulillah..selesai full treatment facial pada bakal pengantin kita ni..tqsm puan D..lena betul tadi..harap berpuas hati dgn hasil jemari cikAin ye😘🌹 #beautyconsultant
#ownermobilehomefacial
#AinsBeautyMobileSpa
Aunty Rita came here to slay as well. Her look for #BAAD2017. This look is 🔥🔥. Makeup by @radiezbyeve . We love you @ritadominic 
#beautyconsultant #beaugeek #wegrowyourpassion #weddings
Siapa kata Mary Kay untuk perempuan je??👀 Nahh ni dia sets for Men. Even set2 yang lain pon sebenarnya lelaki bole pakai tau.. BUT STILL with skin consultation ye☝🏻We as beauty consultant memang bukan jual produk semata gitu je.. Apa2 still kena consultation sebab kita kena tahu your skin condition dulu.. Okayy guyss??👌🏻 Ask me more for details. InsyaAllah Fi tolong☺️
__
Your Independent Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia
Fildza Farhana
+6017-3727034
.
#ilovemymarykay #mymklife #marykay #beautyconsultant #marykaydamansara #marykayklang #marykaycheras #marykayrawang #marykaygombak #marykayshahalam #marykaymakeup #healthyskin #skincare #cosmetics
Siapa kata Mary Kay untuk perempuan je??👀 Nahh ni dia sets for Men. Even set2 yang lain pon sebenarnya lelaki bole pakai tau.. BUT STILL with skin consultation ye☝🏻We as beauty consultant memang bukan jual produk semata gitu je.. Apa2 still kena consultation sebab kita kena tahu your skin condition dulu.. Okayy guyss??👌🏻 Ask me more for details. InsyaAllah Fi tolong☺️ __ Your Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia Fildza Farhana +6017-3727034 . #ilovemymarykay  #mymklife  #marykay  #beautyconsultant  #marykaydamansara  #marykayklang  #marykaycheras  #marykayrawang  #marykaygombak  #marykayshahalam  #marykaymakeup  #healthyskin  #skincare  #cosmetics 
Sebelum tidur kita belanja dulu gambar kereta percuma dari Mary Kay

Toyota Camry dan Toyota Avanza 😍😍😍 aduduhhh meltingnyaaaaaa!!
.
Kenapa kereta percuma? As a reward untuk usaha kerja keras setiap beauty consultant dan simbolik kepada kuatnya suatu team yg telah dibina!
.
And semua org boleh memilikinya!! As long as ada kerja keras dan usaha! Sbb in Mary Kay everyone can!
.
Cuba luangkan masa setahun dalam Mary Kay, tengok apa yang terjadi pada anda. Betul, setahun je! 😍

Hana
0143695746 .
.
#marykaymalaysia #marykayproducts #menskincare
#MaryKaySkincare #marykaysungaibuloh #MaryKayPuncakAlam #owlbynd #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #marykaybatucaves #BlackheadRemover #marykaydamansara  #marykaygombak #marykaysetiawangsa #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #marykayselangor #CcCreamMaryKay #maskulin #Foundation #TimewiseSkincare #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #maykaygombak #marykayrawang
Sebelum tidur kita belanja dulu gambar kereta percuma dari Mary Kay Toyota Camry dan Toyota Avanza 😍😍😍 aduduhhh meltingnyaaaaaa!! . Kenapa kereta percuma? As a reward untuk usaha kerja keras setiap beauty consultant dan simbolik kepada kuatnya suatu team yg telah dibina! . And semua org boleh memilikinya!! As long as ada kerja keras dan usaha! Sbb in Mary Kay everyone can! . Cuba luangkan masa setahun dalam Mary Kay, tengok apa yang terjadi pada anda. Betul, setahun je! 😍 Hana 0143695746 . . #marykaymalaysia  #marykayproducts  #menskincare  #MaryKaySkincare  #marykaysungaibuloh  #MaryKayPuncakAlam  #owlbynd  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #marykaybatucaves  #BlackheadRemover  #marykaydamansara  #marykaygombak  #marykaysetiawangsa  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #marykayselangor  #CcCreamMaryKay  #maskulin  #Foundation  #TimewiseSkincare  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #maykaygombak  #marykayrawang 
Items wajib pakai setiap kali nak keluar rumah. Ringan sangat-sangat dan bertindak sebagai skincare + foundation. Pakai nie memang dapat sorok semua cela dan still nampak natural.

8 manfaat penggunaan Mary Kay Cc cream with SPF15
💋Melindungi kulit dari sinaran matahari, habuk, debu dan sebagainya.
💋Mencerahkan wajah.
💋Memperbetulkan tona kulit tak sekata.
💋Mengurangkan kemerahan pada wajah (burn, skin sensitif).
💋Menyembunyikan cela pada wajah.
💋Memberikan kelembapan yang kulit perlukan.
💋Mengurangkan tanda penuaan.
💋Mempertahankan kulit dari radikal bebas punca kedut dan garis halus pada wajah.

Ain
0145190322
Independent Beauty Consultant
.

#MaryKayMalaysia #MaryKayTerengganu #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Flawless #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #BedakAsas #bazarpaknil #laraalana #aaisyahdhiarana #muaterengganu #CcCreamMaryKay
Items wajib pakai setiap kali nak keluar rumah. Ringan sangat-sangat dan bertindak sebagai skincare + foundation. Pakai nie memang dapat sorok semua cela dan still nampak natural. 8 manfaat penggunaan Mary Kay Cc cream with SPF15 💋Melindungi kulit dari sinaran matahari, habuk, debu dan sebagainya. 💋Mencerahkan wajah. 💋Memperbetulkan tona kulit tak sekata. 💋Mengurangkan kemerahan pada wajah (burn, skin sensitif). 💋Menyembunyikan cela pada wajah. 💋Memberikan kelembapan yang kulit perlukan. 💋Mengurangkan tanda penuaan. 💋Mempertahankan kulit dari radikal bebas punca kedut dan garis halus pada wajah. Ain 0145190322 Independent Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKayTerengganu  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Flawless  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #BedakAsas  #bazarpaknil  #laraalana  #aaisyahdhiarana  #muaterengganu  #CcCreamMaryKay 
Perhatian! Perhatian!
Kepada wanita dan gadis diluar sana yang suka bermakeup..
.
Fida nak bagi tips sikit, kalau nak makeup tahan lama, nak makeup nampak smooth. Langkah pertama sekali fasa pertama sekali yang uolss kena lalui adalah dengan merawat kulit. Sihatkan kulit dan cantikkan dulu kulit muka daripada bendasing yang tidak diperlukan. Kerana apa?? Kerana tips senang makeup dan cantik makeup adalah datangnya dari kulit yang sihat 🤗
.
Tengok adik ni, semakin sihat muka semakin cantik dan smooth makeup yang digayakan.. bestkan bila nampak mugil flawless ni 😍
.
 WhatsApp 
019-6942803 (fida)
.
#testimonimarykfida #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykayskincare #beautyconsultant #skincaremalaysia #jerawat #blackhead #rahsiakulitcantik #marykaybeautyconsultant #makeup #kulitsihat #botanicskincare #setbotanicaleffects #gincu #gincumatte #gincumalaysia #freegift #cantik #berseri #botani #jomcantik #keninglawa #mataseksi #putihbersih #mask #marykaykl #marykaylover #marykaymalaysia #artismalaysia
Perhatian! Perhatian! Kepada wanita dan gadis diluar sana yang suka bermakeup.. . Fida nak bagi tips sikit, kalau nak makeup tahan lama, nak makeup nampak smooth. Langkah pertama sekali fasa pertama sekali yang uolss kena lalui adalah dengan merawat kulit. Sihatkan kulit dan cantikkan dulu kulit muka daripada bendasing yang tidak diperlukan. Kerana apa?? Kerana tips senang makeup dan cantik makeup adalah datangnya dari kulit yang sihat 🤗 . Tengok adik ni, semakin sihat muka semakin cantik dan smooth makeup yang digayakan.. bestkan bila nampak mugil flawless ni 😍 . WhatsApp 019-6942803 (fida) . #testimonimarykfida  #marykaymalaysia  #marykaymakeup  #marykayskincare  #beautyconsultant  #skincaremalaysia  #jerawat  #blackhead  #rahsiakulitcantik  #marykaybeautyconsultant  #makeup  #kulitsihat  #botanicskincare  #setbotanicaleffects  #gincu  #gincumatte  #gincumalaysia  #freegift  #cantik  #berseri  #botani  #jomcantik  #keninglawa  #mataseksi  #putihbersih  #mask  #marykaykl  #marykaylover  #marykaymalaysia  #artismalaysia 
Lingkaran Hitam Kini Tiada Lagi‼️
.
Perfecting concealer
.
🍃 Formula Yang Ringan
🍃 Litupan Tidak Berkedut
🍃 Senang Diadun (blend able)
🍃 Cepat Kering
🍃 Ada 4 shade
.
.
📞 019-6942803 (fida)
Your MaryKay Beauty Consultant
.
#concealer #timewisenightsolution #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykayskincare #beautyconsultant #skincaremalaysia #jerawat #blackhead #rahsiakulitcantik #marykaybeautyconsultant #makeup #kulitsihat #botanicskincare #setbotanicaleffects #cccream #cccreammarykay #liquidfoundation #liquidfoundationmarykay #mua #muamalaysia #artis #artismalaysia #artismarykay #bazarpaknil #parttimejob #extraincome #jomcantik #viral #naturalbeauty
Lingkaran Hitam Kini Tiada Lagi‼️ . Perfecting concealer . 🍃 Formula Yang Ringan 🍃 Litupan Tidak Berkedut 🍃 Senang Diadun (blend able) 🍃 Cepat Kering 🍃 Ada 4 shade . . 📞 019-6942803 (fida) Your MaryKay Beauty Consultant . #concealer  #timewisenightsolution  #marykaymalaysia  #marykaymakeup  #marykayskincare  #beautyconsultant  #skincaremalaysia  #jerawat  #blackhead  #rahsiakulitcantik  #marykaybeautyconsultant  #makeup  #kulitsihat  #botanicskincare  #setbotanicaleffects  #cccream  #cccreammarykay  #liquidfoundation  #liquidfoundationmarykay  #mua  #muamalaysia  #artis  #artismalaysia  #artismarykay  #bazarpaknil  #parttimejob  #extraincome  #jomcantik  #viral  #naturalbeauty 
Stunning bride @adesuaetomi in one of her outfits😍😍😍😍. Make-up by @t.alamodebeauty 
#weddings #beautygeek #BAAD2017 #beautyconsultant #beautygeekat50
Thank you @vashtyjjj for trusting her time & body with our Sculpsure treatment!
We hope you have a great me-time and result also!

#JADEstory
Thank you @vashtyjjj for trusting her time & body with our Sculpsure treatment! We hope you have a great me-time and result also! #JADEstory 
Lashes, Lashes, Lashes! 
Extreme Glam Set! Classic/Russian Volume Mix. UNLIMITED LASH COUNT!

Book Online. 
MOBILE SERVICE INCLUDED TO YOUR LOCATION! 
24/7 V.I.P. APPOINTMENTS AVAILABLE WITH PRIOR ARRANGEMENT!

#minkeyelashextensionsatlanta #fitness 
#mscourageousbeauty #atlmobilelashtech #minkeyelashextensions #lashes #atllashtech #eyes #skincare #esthetician #atlesthetician #beautyconsultant #guru #chemicalpeel #coollipo #waist #fatgraftingatl #plasticSurgery #breastaugmentation #moms #girlboss #ccurl #dcurl #mixedlengths #mixeddiameters #mixedcurls #atlga #georgia #albanygahair
Lashes, Lashes, Lashes! Extreme Glam Set! Classic/Russian Volume Mix. UNLIMITED LASH COUNT! Book Online. MOBILE SERVICE INCLUDED TO YOUR LOCATION! 24/7 V.I.P. APPOINTMENTS AVAILABLE WITH PRIOR ARRANGEMENT! #minkeyelashextensionsatlanta  #fitness  #mscourageousbeauty  #atlmobilelashtech  #minkeyelashextensions  #lashes  #atllashtech  #eyes  #skincare  #esthetician  #atlesthetician  #beautyconsultant  #guru  #chemicalpeel  #coollipo  #waist  #fatgraftingatl  #plasticSurgery  #breastaugmentation  #moms  #girlboss  #ccurl  #dcurl  #mixedlengths  #mixeddiameters  #mixedcurls  #atlga  #georgia  #albanygahair 
Tau x Mary Kay ada banyak jenis pencuci muka🙋dan setiap pencuci muka dalam Mary Kay ni berbeza2 mengikut kesesuaian umur dan masalah kulit. Produk Mary Kay memang dikhususkan untuk setiap jenis n masalah kulit. Kulit berminyak, kering, normal, kombinasi, berjerawat, semua ni Mary Kay ad😀kalau pakai produk yg tak fokus betol2 untuk mslh kulit kite, kemungkinan kulit jd lain mcm tu ade.. Hehehe, sebab tu Mary Kay ada Beauty Consultant untuk membantu anda❤️
.
Jom dapatkan rundingan kecantikan percuma dari Atin😊
.
Fatin 
01112996914 
Mary Kay Beauty Consultant .
#MaryKayMalaysia #MaryKayTerengganu #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling # #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare
Tau x Mary Kay ada banyak jenis pencuci muka🙋dan setiap pencuci muka dalam Mary Kay ni berbeza2 mengikut kesesuaian umur dan masalah kulit. Produk Mary Kay memang dikhususkan untuk setiap jenis n masalah kulit. Kulit berminyak, kering, normal, kombinasi, berjerawat, semua ni Mary Kay ad😀kalau pakai produk yg tak fokus betol2 untuk mslh kulit kite, kemungkinan kulit jd lain mcm tu ade.. Hehehe, sebab tu Mary Kay ada Beauty Consultant untuk membantu anda❤️ . Jom dapatkan rundingan kecantikan percuma dari Atin😊 . Fatin 01112996914 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKayTerengganu  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  # #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare 
Hi Beauties.. 😘
.
🐸 Seronok sangat2 taw. Bila awak happy. Sis lagi2 la happy nya. Hihihi..
.
🐸 Terasa satu kejayaan yang besar taw. Syukur!
.
🐙 Jom cepat2 DM or WA 013-4230814. 💖

#happy #beautyconsultantMK #beautyconsultant #sideincomemalaysia #sideincome #parttimejob #parttime #fulltimejob #kerjakuat #kerjadarirumah #kerjakeras #kerjadirumah #wanitaberkerjaya #kerjasampingan #kerjaseparuhmasa #dropshipdiperlukan #workathome
Antes - Durante - Después de esta hermosa cliente de Milani Cosmétics en @stevenspanama @multiplazapa recibiendo su Makeup Class...
#alejandroperez #beautyconsultant #makeup #beauty #makeuppty #glamour #fashion #milani #instabeauty #instaglam #cosmetics #makeupartist #panamacity #newmakeup #newtrends #professionalmakeup #gifts #tutorials #beautygram #makeupartist #panama #fashionpty Follow @globalimportpanama @princesamielblog
.
Hari ni fida nak tunjuk lagi salah sorang artis kita telah membongkarkan rahsia kecantikkan dirinya dengan menggunakan marykay. Siapa artis cantik comel molek ni?? Tak lain tak bukan Heliza Helmi 😍😍😍
.
Telah ramai artis yang menggunakan MaryKay. Sudah terbukti MaryKay memang produk yang sangat sangat berkualiti. Kalau artis juga menggunakan MaryKay. Kenapa tidak anda?? Tidak perlu ragu dan risau. 100% botanic skincare. Bebas kimia berbahaya.
.
MaryKay Since 1963. Sudah 54 tahun bertapak di pasaran Dunia dan 16 tahun di pasaran Malaysia. Diyakini Halal 👍🏻👍🏻
.
For free consultation and order
📞 019-6942803 (fida)
Your MaryKay Beauty Consultant
.
#testimonimarykay #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykayskincare #beautyconsultant #skincaremalaysia #jerawat #blackhead #rahsiakulitcantik #marykaybeautyconsultant #makeup #kulitsihat #botanicskincare #setbotanicaleffects #gincu #gincumatte #gincumalaysia #freegift #cantik #berseri #botani #jomcantik #keninglawa #mataseksi #putihbersih #mask #marykaykl #marykaylover #marykaymalaysia #artismalaysia
. Hari ni fida nak tunjuk lagi salah sorang artis kita telah membongkarkan rahsia kecantikkan dirinya dengan menggunakan marykay. Siapa artis cantik comel molek ni?? Tak lain tak bukan Heliza Helmi 😍😍😍 . Telah ramai artis yang menggunakan MaryKay. Sudah terbukti MaryKay memang produk yang sangat sangat berkualiti. Kalau artis juga menggunakan MaryKay. Kenapa tidak anda?? Tidak perlu ragu dan risau. 100% botanic skincare. Bebas kimia berbahaya. . MaryKay Since 1963. Sudah 54 tahun bertapak di pasaran Dunia dan 16 tahun di pasaran Malaysia. Diyakini Halal 👍🏻👍🏻 . For free consultation and order 📞 019-6942803 (fida) Your MaryKay Beauty Consultant . #testimonimarykay  #marykaymalaysia  #marykaymakeup  #marykayskincare  #beautyconsultant  #skincaremalaysia  #jerawat  #blackhead  #rahsiakulitcantik  #marykaybeautyconsultant  #makeup  #kulitsihat  #botanicskincare  #setbotanicaleffects  #gincu  #gincumatte  #gincumalaysia  #freegift  #cantik  #berseri  #botani  #jomcantik  #keninglawa  #mataseksi  #putihbersih  #mask  #marykaykl  #marykaylover  #marykaymalaysia  #artismalaysia 
Nosso Demaquilante Bifásico para Área dos Olhos remove delicadamente a maquiagem desta região super sensível que necessita de cuidados especiais! .
.
.
📍@marykaysp.lilly ✔
📍@vidoi_17 ✔
📲11 983115745 ✔
💳 PagSeguro ✔
.
.
#marykay #marykaybrasil #marykaysp #escolhimarykay #cuidadoscomapele #cuidadosdiarios #cuidadosespeciais #demaquilante #bifasico #oilfree #areadosolhos  #suapeleagradece #rotinadebeleza #eumeamo #eumecuido #beautyconsultant #consultoramk #vendas #vendasonline #vendasonlineparatodobrasil
Nosso Demaquilante Bifásico para Área dos Olhos remove delicadamente a maquiagem desta região super sensível que necessita de cuidados especiais! . . . 📍@marykaysp.lilly ✔ 📍@vidoi_17 ✔ 📲11 983115745 ✔ 💳 PagSeguro ✔ . . #marykay  #marykaybrasil  #marykaysp  #escolhimarykay  #cuidadoscomapele  #cuidadosdiarios  #cuidadosespeciais  #demaquilante  #bifasico  #oilfree  #areadosolhos  #suapeleagradece  #rotinadebeleza  #eumeamo  #eumecuido  #beautyconsultant  #consultoramk  #vendas  #vendasonline  #vendasonlineparatodobrasil 
Приветули - красотули!❤️❤️❤️ Как думаете идеальные люди существуют? 👀
👇🏻
А вот идеальный тон лица существует 💯%
С новым #бьютиблендер MaryKay, даже 110%😉 Чернененькая маленькая штучка творит ... чудеса ❗️❗️❗️Соединяет тональные основы и корректоры с кожей, так, что вначале удивляешься сама перед зеркалом, а затем ловишь восторженные взгляды и получаешь комплименты в течение дня👌🏻😍
И цена очень даже привлекательная ☝🏻 #смоленск 
#мэрикэй #купитьмэрикэйвсмоленске 
#бьютиблендер 
#корректор
#тональнаяоснова
#консультантпокрасоте #междунамидевочками #lifestyle #beauty #beautyconsultant #shoponline #shoppnlinewithme #followme #marykay #marykay_russia #marykayrussia #bestofbeauty
Приветули - красотули!❤️❤️❤️ Как думаете идеальные люди существуют? 👀 👇🏻 А вот идеальный тон лица существует 💯% С новым #бьютиблендер  MaryKay, даже 110%😉 Чернененькая маленькая штучка творит ... чудеса ❗️❗️❗️Соединяет тональные основы и корректоры с кожей, так, что вначале удивляешься сама перед зеркалом, а затем ловишь восторженные взгляды и получаешь комплименты в течение дня👌🏻😍 И цена очень даже привлекательная ☝🏻 #смоленск  #мэрикэй  #купитьмэрикэйвсмоленске  #бьютиблендер  #корректор  #тональнаяоснова  #консультантпокрасоте  #междунамидевочками  #lifestyle  #beauty  #beautyconsultant  #shoponline  #shoppnlinewithme  #followme  #marykay  #marykay_russia  #marykayrussia  #bestofbeauty 
WAHH BANYAKNYA MASK MARY KAY! 😱
.
Banyak kan? Mana satu yang sesuai dengan kulit saya ya? 🤔 Okay jom kita study sikit fungi mask yang ada ni. Jadi boleh fikir mana yang patut digunakan!
.
👻 BOTANICAL EFFECTS MASK
Mask yang berwarna putih ni sangat membantu untuk membuang sel kulit mati dan blackhead tau! Dia akan menarik blackhead dan whitehead dari dalam kulit keluar. Jadi akan timbul-timbul la mata-mata hitam terutama atas hidung! Hehehe
.
👻 CLEARPROOF MASK
Ni mask terbaru dari Mary Kay tau! Khas untuk mereka yang ada masalah jerawat. Ia membantu untuk menyerap lebihan minyak pada kulit, sebab wajah yang berjerawat ni biasanya kulit dia akan sangat berminyak. Lebihan minyak tu menyebabkan pori tersumbat dan terjadilah jerawat.
.
👻 TIMEWISE MOISTURIZING GEL MASK
Mask yang boleh dibawa tidorrrr!! Best gila mask ni sebab lepas pakai mesti skin akan jadi lembut bak sutera. Tak caya? Tak caya sudah. Hehehe Ia mambantu memberikan lembapan pada kulit apabila dipakai semalaman.
.
Okay setakat itu sahaja cerita sikit-sikit pasal mask. Tau nak mask mana yang sesuai jom kita chit-chat ya!
.
Ain
0145190322
Mary Kay Senior Consultant
.
#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykedah #marykayjohor #marykayperak#marykayperlis #marykaykelantan#marykayterengganu #beautyconsultant #mask #hilangkanblackhead #rawatankulit
WAHH BANYAKNYA MASK MARY KAY! 😱 . Banyak kan? Mana satu yang sesuai dengan kulit saya ya? 🤔 Okay jom kita study sikit fungi mask yang ada ni. Jadi boleh fikir mana yang patut digunakan! . 👻 BOTANICAL EFFECTS MASK Mask yang berwarna putih ni sangat membantu untuk membuang sel kulit mati dan blackhead tau! Dia akan menarik blackhead dan whitehead dari dalam kulit keluar. Jadi akan timbul-timbul la mata-mata hitam terutama atas hidung! Hehehe . 👻 CLEARPROOF MASK Ni mask terbaru dari Mary Kay tau! Khas untuk mereka yang ada masalah jerawat. Ia membantu untuk menyerap lebihan minyak pada kulit, sebab wajah yang berjerawat ni biasanya kulit dia akan sangat berminyak. Lebihan minyak tu menyebabkan pori tersumbat dan terjadilah jerawat. . 👻 TIMEWISE MOISTURIZING GEL MASK Mask yang boleh dibawa tidorrrr!! Best gila mask ni sebab lepas pakai mesti skin akan jadi lembut bak sutera. Tak caya? Tak caya sudah. Hehehe Ia mambantu memberikan lembapan pada kulit apabila dipakai semalaman. . Okay setakat itu sahaja cerita sikit-sikit pasal mask. Tau nak mask mana yang sesuai jom kita chit-chat ya! . Ain 0145190322 Mary Kay Senior Consultant . #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaykedah  #marykayjohor  #marykayperak #marykayperlis  #marykaykelantan #marykayterengganu  #beautyconsultant  #mask  #hilangkanblackhead  #rawatankulit 
2 serum terbaik dalam timewise skin care : 💖TimeWise Day Solution Sunscreen Broad Spectrum SPF 35 (Best Seller) 👉Penjagaan yang membekalkan rawatan Pronewal yang eksklusif untuk perlindungan penting pada siang hari supaya kulit kelihatan lebih sihat dan muda. .
👉mengandungi formula anti penuaan yang membantu melambatkan proses kekedutan , kemunculan garis2 halus . 💕TimeWise Night Solution (Best Seller) 👉Bahan kandungan biji-bijian dalam TimeWise Night Solution merupakan vitamin-vitamin yang diperlukan oleh kulit seperti vitamin A, C dan E bagi menggalakkan pembaharuan sel-sel kulit wajah pada waktu malam 👉mengandungi formula anti penuaan yang membantu menganjalkan kulit agar kelihatan lebih sihat, anjal dan muda:
Ingin kelihatan muda dr usia sebenar .. dptkan set penjagaan timewise di mana ia mengandungi formula anti penuaan yg efektif dan berkesan.

Your Mary Kay Beauty Consultant
BC shahira
0132037182

#beautyconsultant #marykaybeautyconsultant #perundingkecantikan #perundingkecantikanmarykay #marykayjb #marykaykl #marykaydungunterengganu #marykaydungun #marykaylife #marykaypaka #marykaykemaman #marykaykerteh #jomcantik #pencucimuka #pencucimukamalaysia #cleanser #lipstikmarykay #lipbalmmalaysia #i #sayajual #bazarpaknil #bajucantik #foundationcantik #lawa #kulitsihat
2 serum terbaik dalam timewise skin care : 💖TimeWise Day Solution Sunscreen Broad Spectrum SPF 35 (Best Seller) 👉Penjagaan yang membekalkan rawatan Pronewal yang eksklusif untuk perlindungan penting pada siang hari supaya kulit kelihatan lebih sihat dan muda. . 👉mengandungi formula anti penuaan yang membantu melambatkan proses kekedutan , kemunculan garis2 halus . 💕TimeWise Night Solution (Best Seller) 👉Bahan kandungan biji-bijian dalam TimeWise Night Solution merupakan vitamin-vitamin yang diperlukan oleh kulit seperti vitamin A, C dan E bagi menggalakkan pembaharuan sel-sel kulit wajah pada waktu malam 👉mengandungi formula anti penuaan yang membantu menganjalkan kulit agar kelihatan lebih sihat, anjal dan muda: Ingin kelihatan muda dr usia sebenar .. dptkan set penjagaan timewise di mana ia mengandungi formula anti penuaan yg efektif dan berkesan. Your Mary Kay Beauty Consultant BC shahira 0132037182 #beautyconsultant  #marykaybeautyconsultant  #perundingkecantikan  #perundingkecantikanmarykay  #marykayjb  #marykaykl  #marykaydungunterengganu  #marykaydungun  #marykaylife  #marykaypaka  #marykaykemaman  #marykaykerteh  #jomcantik  #pencucimuka  #pencucimukamalaysia  #cleanser  #lipstikmarykay  #lipbalmmalaysia  #i  #sayajual  #bazarpaknil  #bajucantik  #foundationcantik  #lawa  #kulitsihat