an online Instagram web viewer

#beautyconsultant medias

Photos

Ai syg2 Ummi.. Kn Ummi da ckp bez gune cc cream ni.. U allzz xkn nyesal la.. Alhamdulilah.. Ummi nk u all cantik 2..
One of my feberet.. Cc cream.. #beautyconsultant 
#MaryKay
Ai syg2 Ummi.. Kn Ummi da ckp bez gune cc cream ni.. U allzz xkn nyesal la.. Alhamdulilah.. Ummi nk u all cantik 2.. One of my feberet.. Cc cream.. #beautyconsultant  #MaryKay 
Yo y mi tratamiento de manos Satinhands.. Forever con el siempre a todos lados... No me lo como porque no puedo de verdad jajajaja, lo amo ❤.
Darlo a probar y ver la cara de la gente eso más 😂
Yo y mi tratamiento de manos Satinhands.. Forever con el siempre a todos lados... No me lo como porque no puedo de verdad jajajaja, lo amo ❤. Darlo a probar y ver la cara de la gente eso más 😂
🎯Planejamento, planeje seu dia seguinte na noite anterior tendo metas a cumprir e prazos.
🎯Cuide da saúde física e mental. 🎯Trabalhe a autoestima, focando em você e no seu potencial ilimitado. 🎯Inspire-se e estude conteúdos de qualidade seguindo os melhores. 🎯Desenvolva a empatia colocando no lugar do outro fazendo com o outro o que você gostaria que fizesse a você.
🎯Faça as mesmas coisas com excelência todos os dias e com pessoas diferentes.
NUNCA DESISTA
NEVER GIVE UP
#tamioliveira #belezaebemestar
🎯Planejamento, planeje seu dia seguinte na noite anterior tendo metas a cumprir e prazos. 🎯Cuide da saúde física e mental. 🎯Trabalhe a autoestima, focando em você e no seu potencial ilimitado. 🎯Inspire-se e estude conteúdos de qualidade seguindo os melhores. 🎯Desenvolva a empatia colocando no lugar do outro fazendo com o outro o que você gostaria que fizesse a você. 🎯Faça as mesmas coisas com excelência todos os dias e com pessoas diferentes. NUNCA DESISTA NEVER GIVE UP #tamioliveira  #belezaebemestar 
Body spritzer ni bau fresh sgt... semalaman pun melekat bau...
.
MARY KAY DEO BODY SPRITZER 
Still using deodorant? Let's change!
.
🌱Wangi macam pakai perfume
🌱Tahan lama sehingga 6-8 bulan sebotol ni
🌱Boleh dijadikan deodorant
🌱Boleh dijadikan body mist
🌱Tak meninggalkan kesan pada baju
🌱Mencerahkan ketiak dan bawah lengan
🌱Menyegarkan dan wangi sepanjang hari
.
Dalam bahan-bahan deo body spritzer ni ada terdapat innovative neutralizing complex yang memerangkap bau badan kita..
.
Formula untuk menghasilkan bahan ini adalah gabungan daripada extract Blue Lotus & Passion Flower yg kaya dengan antioxidants.
.
Gantikan deodoran anda dengan deo body spritzer yang sangat wangi nie 😘😘
.
Amira Mohamad
Mary Kay beauty consultant
www.wasap.my/601127534845

#dazzleangelicswan #angelicstarswan #sarastarswan #marykayjb #freeskincareclass #freebeautyclass #beautyconsultant #marykay #marykaymalaysia #marykayskincare #mkmen #produkmarykay #produkkecantikan #skincaremarykay #makeup #lipstikmarykay #truedimensionlipstick #skinvigoratebrush #makeupremover #melacepskincare #botanicalskincare
Body spritzer ni bau fresh sgt... semalaman pun melekat bau... . MARY KAY DEO BODY SPRITZER Still using deodorant? Let's change! . 🌱Wangi macam pakai perfume 🌱Tahan lama sehingga 6-8 bulan sebotol ni 🌱Boleh dijadikan deodorant 🌱Boleh dijadikan body mist 🌱Tak meninggalkan kesan pada baju 🌱Mencerahkan ketiak dan bawah lengan 🌱Menyegarkan dan wangi sepanjang hari . Dalam bahan-bahan deo body spritzer ni ada terdapat innovative neutralizing complex yang memerangkap bau badan kita.. . Formula untuk menghasilkan bahan ini adalah gabungan daripada extract Blue Lotus & Passion Flower yg kaya dengan antioxidants. . Gantikan deodoran anda dengan deo body spritzer yang sangat wangi nie 😘😘 . Amira Mohamad Mary Kay beauty consultant www.wasap.my/601127534845 #dazzleangelicswan  #angelicstarswan  #sarastarswan  #marykayjb  #freeskincareclass  #freebeautyclass  #beautyconsultant  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #mkmen  #produkmarykay  #produkkecantikan  #skincaremarykay  #makeup  #lipstikmarykay  #truedimensionlipstick  #skinvigoratebrush  #makeupremover  #melacepskincare  #botanicalskincare 
LOOFAH MARY KAY®
.
Lotus & Bamboo, Loofah Body Cleanser ini dapat membantu untuk :-
.
☘️mencerahkan dan melembapkan kulit
☘️membuang sel kulit mati
☘️menghilangkan daki degil
☘️melegakan gatal gatal
☘️mencerahkan ketiak/celah-celah yang gelap
.
Cara menggunakan:- 🍄Campur sedikit air
🍄Gosok di tempat bermasalah secara membulat selama 30saat - 1minit
🍄Kemudian bilas dengan air bersih
🍄Guna 3x seminggu/setiap hari
.
Ternyata kulit badan kita yang bermasalah sebelu ini akan terasa segar, bersih dan sihat.
.
Mary Kay® Lotus & Bamboo loofah memanjakan badan set terdiri daripada: -
🥝Mary Kay® Lotus & Bamboo Loofah Body Cleanser
🥝Mary Kay® Lotus & Bamboo Loofah Body Lotion
🥝Mary Kay® Lotus & Bamboo Loofah Body Spritzer
.
Amira Mohamad
Mary Kay beauty consultant
www.wasap.my/601127534845

#dazzleangelicswan #angelicstarswan #sarastarswan #marykayjb #freeskincareclass #freebeautyclass #beautyconsultant #marykay #marykaymalaysia #marykayskincare #mkmen #produkmarykay #produkkecantikan #skincaremarykay #makeup #lipstikmarykay #truedimensionlipstick #skinvigoratebrush #makeupremover #loofah #melacepskincare #botanicalskincare
LOOFAH MARY KAY® . Lotus & Bamboo, Loofah Body Cleanser ini dapat membantu untuk :- . ☘️mencerahkan dan melembapkan kulit ☘️membuang sel kulit mati ☘️menghilangkan daki degil ☘️melegakan gatal gatal ☘️mencerahkan ketiak/celah-celah yang gelap . Cara menggunakan:- 🍄Campur sedikit air 🍄Gosok di tempat bermasalah secara membulat selama 30saat - 1minit 🍄Kemudian bilas dengan air bersih 🍄Guna 3x seminggu/setiap hari . Ternyata kulit badan kita yang bermasalah sebelu ini akan terasa segar, bersih dan sihat. . Mary Kay® Lotus & Bamboo loofah memanjakan badan set terdiri daripada: - 🥝Mary Kay® Lotus & Bamboo Loofah Body Cleanser 🥝Mary Kay® Lotus & Bamboo Loofah Body Lotion 🥝Mary Kay® Lotus & Bamboo Loofah Body Spritzer . Amira Mohamad Mary Kay beauty consultant www.wasap.my/601127534845 #dazzleangelicswan  #angelicstarswan  #sarastarswan  #marykayjb  #freeskincareclass  #freebeautyclass  #beautyconsultant  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #mkmen  #produkmarykay  #produkkecantikan  #skincaremarykay  #makeup  #lipstikmarykay  #truedimensionlipstick  #skinvigoratebrush  #makeupremover  #loofah  #melacepskincare  #botanicalskincare 
Betul tak cara sayang-sayang guna skincare sebelum ni?  Saje saya Tanya😊😊 sharing is caring
kan😘😘 #skincare #skincareroutine #flawless #sayajualbarangmekap #beautyconsultant #trustedseller #onlineseller #onlineshopping
MaryKay di mana manaaa 💃💃 Thank you Nad for your order! Anyone yg nk submit your order feel free to let me know k! ❤ .

#Marykay #skingoals #love #simple #makeup #freeclass #beautyconsultant #beautyclass #Marykaypuncakalam #uitm #uitmpalam #uitmshahalam #MarykayIpoh #Ipoh #makeup #entrepreneur #product #skincare #business #marykaymalaysia #jomcantik #kulitsihat #kulitcantik #organic
Uolls, siapa yang jenis skin berminyak. Lepas mekap bertambah-tambah seronok minyak kat muka tu kan?. Jom guna Oils Blotters Tissue from Mary Kay nie. Cuma perlu dap kan sahaja tisu nie kat wajah, terus ia menyerap minyak pada wajah kita tau. Mekap tak tanggal, tapi mekap akan jadi makin kemas lepas dap-dap. Satu kotak nie ada 75 keping. Banyakkkk. 😍😍
.
.
Tihah
0145123075
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKay #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #KosmetikBebasKimia #BotanicProduct #PeluangKerjaya #Surirumah #BotanicalEffect #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #Flawless #Foundation #CcCream #LoosePowder #Lotion #Lotiontangan #ScrubTangan #KosmetikKawalMinyak #Flawless #LaraAlana #ProdukBebasKimia
Uolls, siapa yang jenis skin berminyak. Lepas mekap bertambah-tambah seronok minyak kat muka tu kan?. Jom guna Oils Blotters Tissue from Mary Kay nie. Cuma perlu dap kan sahaja tisu nie kat wajah, terus ia menyerap minyak pada wajah kita tau. Mekap tak tanggal, tapi mekap akan jadi makin kemas lepas dap-dap. Satu kotak nie ada 75 keping. Banyakkkk. 😍😍 . . Tihah 0145123075 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKay  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #KosmetikBebasKimia  #BotanicProduct  #PeluangKerjaya  #Surirumah  #BotanicalEffect  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #Flawless  #Foundation  #CcCream  #LoosePowder  #Lotion  #Lotiontangan  #ScrubTangan  #KosmetikKawalMinyak  #Flawless  #LaraAlana  #ProdukBebasKimia 
Dah sampai sini..tunggu my consultant for NCO..Jom kopi2 ng farah.. Nak main mekap2 or blja cara penjagaan muka sambil buat facial..blh bgtau ok😘

#beautyconsultant
#marykaymommy
#iloveorganicproduct
QUOTES OF THE DAYS - "Good things take times ❤️"
QUOTES OF THE DAYS - "Good things take times ❤️"
Jill MIKA เปิดให้ปรึกษาในการมีแบรนด์เป็นของตัวเองแล้วนะค้า สร้างแบรนด์จากสินค้าคุณภาพ แต่เรารับเฉพาะสินค้าจากญี่ปุ่นเท่านั้นค่า ผลิตจากญี่ปุ่น และต้องได้คุณภาพเท่านั้น เริ่มต้นมีแบรนด์ของตัวเองได้จากงบที่ไม่ต้องเยอะ เริ่มต้น 30,000 บาทค่า สูตรเราเทคโนโลยีญี่ปุ่นเท่านั้นเพราะเราพาร์ทเนอร์กับทางญี่ปุ่นค่า ติดต่อไลน์แอด @jillmika ได้เลยค่า

#beauty #beautybusiness #oem #beautyconsultant #highquality #ownbrand #oem #onestopservice #สร้างแบรนด์ #JILLMIKA
Jill MIKA เปิดให้ปรึกษาในการมีแบรนด์เป็นของตัวเองแล้วนะค้า สร้างแบรนด์จากสินค้าคุณภาพ แต่เรารับเฉพาะสินค้าจากญี่ปุ่นเท่านั้นค่า ผลิตจากญี่ปุ่น และต้องได้คุณภาพเท่านั้น เริ่มต้นมีแบรนด์ของตัวเองได้จากงบที่ไม่ต้องเยอะ เริ่มต้น 30,000 บาทค่า สูตรเราเทคโนโลยีญี่ปุ่นเท่านั้นเพราะเราพาร์ทเนอร์กับทางญี่ปุ่นค่า ติดต่อไลน์แอด @jillmika ได้เลยค่า #beauty  #beautybusiness  #oem  #beautyconsultant  #highquality  #ownbrand  #oem  #onestopservice  #สร ้างแบรนด์ #JILLMIKA 
Done  shopping 🎁🎁🎁🎁
Ready for Seminar #Marykay #MalaysiaSingapore

#BeautyConsultant #seniorSalesDirector #housewifeWithOwnIncome
September order has arrived girls n guyss 😘😘😘
.
Terima kasih atas sokongan kamurang semua yg yakin dengan produk Mary Kay 😍😍😍
.
Kecantikan ialah sesuatu yg bagus, dan sesuatu yg bagus itu memerlukan konsistensi
.
Hasil nya, muka yg bersi, halus, seperti yg kita sll harapkan
.
Kalau ada apa2 yg plu sa bantu, kmu boleh click whatsapp link sa d Bio hihihi
.
Mari sama2 kta jaga kcantikkan n kebersihan dengan MK
.
#marykaylife #beautyconsultant #marykaymalaysia #shahalam #kotakinabalu #sabah #marykaysabah #marykay #happiness #kulitsihat #kulitcantik #flawless #codkkcity #kecantikan #skincare #botanicalproducts #jerawat #blackhead #bintikhitam #kulitkusam #pimples #acne
September order has arrived girls n guyss 😘😘😘 . Terima kasih atas sokongan kamurang semua yg yakin dengan produk Mary Kay 😍😍😍 . Kecantikan ialah sesuatu yg bagus, dan sesuatu yg bagus itu memerlukan konsistensi . Hasil nya, muka yg bersi, halus, seperti yg kita sll harapkan . Kalau ada apa2 yg plu sa bantu, kmu boleh click whatsapp link sa d Bio hihihi . Mari sama2 kta jaga kcantikkan n kebersihan dengan MK . #marykaylife  #beautyconsultant  #marykaymalaysia  #shahalam  #kotakinabalu  #sabah  #marykaysabah  #marykay  #happiness  #kulitsihat  #kulitcantik  #flawless  #codkkcity  #kecantikan  #skincare  #botanicalproducts  #jerawat  #blackhead  #bintikhitam  #kulitkusam  #pimples  #acne 
Ada lagi yang nak selit order lipstick? Bulan ni, ada special lipstick tau. Nak tahu apa yg best sgt dgn lipstick Mary Kay bulan ni? Jom kita wasap². Serious, uolls akan terkejut!
.
Siapa sini suka makeup? Haaaa cecepat la wasap Echa ek! 😍
.
.
Love 💕
Aisyah Abu Bakar
011.3223.6142
Your Favorite Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykay #MaryKayMalaysia #marykayproducts #marykaycareer #marykaycosmetics #BeautyConsultant #sayajual #igers #uitm #student #majalahremaja #majalahpengantin #gift #makeup #semimattegellipstick #lipstick #gincu #lipstick #cantik #skincare #SkinvigorateBrush #cleanse #kulitcantik #Beautiful #men #women #janganmengata #bazaarpaknil #skincareclass
Ada lagi yang nak selit order lipstick? Bulan ni, ada special lipstick tau. Nak tahu apa yg best sgt dgn lipstick Mary Kay bulan ni? Jom kita wasap². Serious, uolls akan terkejut! . Siapa sini suka makeup? Haaaa cecepat la wasap Echa ek! 😍 . . Love 💕 Aisyah Abu Bakar 011.3223.6142 Your Favorite Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykay  #MaryKayMalaysia  #marykayproducts  #marykaycareer  #marykaycosmetics  #BeautyConsultant  #sayajual  #igers  #uitm  #student  #majalahremaja  #majalahpengantin  #gift  #makeup  #semimattegellipstick  #lipstick  #gincu  #lipstick  #cantik  #skincare  #SkinvigorateBrush  #cleanse  #kulitcantik  #Beautiful  #men  #women  #janganmengata  #bazaarpaknil  #skincareclass 
Hakikat dalam dunia pekerjaan di pejabat. Tapi di Mary Kay, if awak kerja keras, gigih usaha, beri komitment sepenuhnya, company Mary Kay akan bagi KERETA FREE je kat awak tau 😍
.
Nak tahu details, jom kita borak-borak kat wasap ehh 😘
.
.
Love 💕
Aisyah Abu Bakar
011.3223.6142
Your Favorite Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykay #MaryKayMalaysia #marykayproducts #marykaycareer #marykaycosmetics #BeautyConsultant #sayajual #igers #uitm #student #majalahremaja #majalahpengantin #gift #Timewiseskincare #timewiserepair #melacep #botanicaleffects #kerjayahebat #Clearproofskincare #skincare #SkinvigorateBrush #sideincome #kulitcantik #Beautiful #janapendapatan #duitpoket #janganmengata #bazaarpaknil #skincareclass
Hakikat dalam dunia pekerjaan di pejabat. Tapi di Mary Kay, if awak kerja keras, gigih usaha, beri komitment sepenuhnya, company Mary Kay akan bagi KERETA FREE je kat awak tau 😍 . Nak tahu details, jom kita borak-borak kat wasap ehh 😘 . . Love 💕 Aisyah Abu Bakar 011.3223.6142 Your Favorite Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykay  #MaryKayMalaysia  #marykayproducts  #marykaycareer  #marykaycosmetics  #BeautyConsultant  #sayajual  #igers  #uitm  #student  #majalahremaja  #majalahpengantin  #gift  #Timewiseskincare  #timewiserepair  #melacep  #botanicaleffects  #kerjayahebat  #Clearproofskincare  #skincare  #SkinvigorateBrush  #sideincome  #kulitcantik  #Beautiful  #janapendapatan  #duitpoket  #janganmengata  #bazaarpaknil  #skincareclass 
Dah pakai mcm2 #peeling product kan? kulit x naik #jerawat? ok baik..cuba #stop pakai and campur dengan yang lain..tunggulah "khazanah" alam semesta kulit awak terkeluar.. 😿takut kan...okay jom lihat set yang disesuaikan untuk #jenis kulit awak😍😍😍😍
.
🚨siapa 👀 yang perlu pakai SET baikpulih Mary Kay 😘 👩✅Seseorang yang pernah memakai produk #peeling/mengelupas. Produk trsebut mengandungi bahan terlarang/racun yg tinggi
👩✅#Tidak pernah guna produk peeling tetapi mengalami masalah kulit berjerawat, #sunburn🌞 akibat aktiviti harian dan lain2 masalah kulit

Apa yang ada dalam set rawatan ni??💡💡💡 🌱 BOTANICAL EFFECT CLEANSER 🌱
▣ Membersih segala kotoran , make up , habuk dan hama agar muka sentiasa bersih , sihat dan lembut .
▣ Tidak berbuih kerana pencuci yang terlampau berbuih mempunyai satu bahan kimia yang membuat kan kulit wajah bertambah kering . 🌱 OIL FREE HYDRATING GEL 🌱
▣ Melembapkan kulit dengan segera .
▣ Menghidrat selama 10 jam .
▣ Diserap dengan cepat .
▣ Kulit terasa licin dan lembut .
▣ Sesuai untuk kulit sensitif .
▣ Membantu mengurang kan radang dan alergik di muka .
▣ Bebas minyak dan pewangi . 🌱 MARY KAY LIQUID FOUNDATION 🌱
▣ Membantu menghalang kekotoran melekat di kulit muka . Kekotoran menyebab kan radang aktif !
▣ Kulit masih boleh bernafas .
▣ Sesuai untuk kulit sensitif 🏵Dapatkan nasihat dari #beautyconsultant untuk setiap masalah korang 🌸🌸🌸 need free #skinconsultation jom wasap saya
Wasap.my/601121913912

Love💝💝💝
NURULHIDAYAH
Beauty Consultant
Dah pakai mcm2 #peeling  product kan? kulit x naik #jerawat ? ok baik..cuba #stop  pakai and campur dengan yang lain..tunggulah "khazanah" alam semesta kulit awak terkeluar.. 😿takut kan...okay jom lihat set yang disesuaikan untuk #jenis  kulit awak😍😍😍😍 . 🚨siapa 👀 yang perlu pakai SET baikpulih Mary Kay 😘 👩✅Seseorang yang pernah memakai produk #peeling /mengelupas. Produk trsebut mengandungi bahan terlarang/racun yg tinggi 👩✅#Tidak  pernah guna produk peeling tetapi mengalami masalah kulit berjerawat, #sunburn 🌞 akibat aktiviti harian dan lain2 masalah kulit Apa yang ada dalam set rawatan ni??💡💡💡 🌱 BOTANICAL EFFECT CLEANSER 🌱 ▣ Membersih segala kotoran , make up , habuk dan hama agar muka sentiasa bersih , sihat dan lembut . ▣ Tidak berbuih kerana pencuci yang terlampau berbuih mempunyai satu bahan kimia yang membuat kan kulit wajah bertambah kering . 🌱 OIL FREE HYDRATING GEL 🌱 ▣ Melembapkan kulit dengan segera . ▣ Menghidrat selama 10 jam . ▣ Diserap dengan cepat . ▣ Kulit terasa licin dan lembut . ▣ Sesuai untuk kulit sensitif . ▣ Membantu mengurang kan radang dan alergik di muka . ▣ Bebas minyak dan pewangi . 🌱 MARY KAY LIQUID FOUNDATION 🌱 ▣ Membantu menghalang kekotoran melekat di kulit muka . Kekotoran menyebab kan radang aktif ! ▣ Kulit masih boleh bernafas . ▣ Sesuai untuk kulit sensitif 🏵Dapatkan nasihat dari #beautyconsultant  untuk setiap masalah korang 🌸🌸🌸 need free #skinconsultation  jom wasap saya Wasap.my/601121913912 Love💝💝💝 NURULHIDAYAH Beauty Consultant
▼
.
.
世界中で700種類あるアロエからベストなものを。
.
アロエベラ液汁たっぷりで
炎症を一気に鎮めてくれる
毎日のお手入れに欠かせないアイテム🌵
.
手に出したら綺麗な気泡のラインできたから撮ってみた♡
ただそれだけ。笑
.
.
#theprego
#pregoloft 
#美肌カウンセラー
#韓国肌 #水光肌
#美容 #フリーランス 
#美容好きな人と繋がりたい 
#コスメ好きさんと繋がりたい 
#保湿 #毛穴 #アンチエイジング 
#毛穴レス #ニキビ #美白 #肌質改善
#美容男子 大歓迎
#beauty 
#beautyconsultant 
#kobe #osaka #korea 
#businessowner 
#secretbeauty 
http://www.nuskin.jp/law
▼ . . 世界中で700種類あるアロエからベストなものを。 . アロエベラ液汁たっぷりで 炎症を一気に鎮めてくれる 毎日のお手入れに欠かせないアイテム🌵 . 手に出したら綺麗な気泡のラインできたから撮ってみた♡ ただそれだけ。笑 . . #theprego  #pregoloft  #美肌カウンセラー  #韓国肌  #水光肌  #美容  #フリーランス  #美容好きな人と繋がりたい  #コスメ好きさんと繋がりたい  #保湿  #毛穴  #アンチエイジング  #毛穴レス  #ニキビ  #美白  #肌質改善  #美容男子  大歓迎 #beauty  #beautyconsultant  #kobe  #osaka  #korea  #businessowner  #secretbeauty  http://www.nuskin.jp/law
MELACEP PLUS LUMINOUS SYSTEM ULTIMATE SERUM
>>
I am deeply in ❤️ with this serum!Serum adalah ibarat makanan kepada kulit. Serum mengandungi banyak nutrient yang diperlukan oleh kulit.
.
Serum juga dapat membantu memulihkan kembali kulit kita dari bahagian paling bawah kulit, yang dipanggil epidemis, sekiranya kulit kita pernah rosak disebabkan pemakaian produk yang mengandungi bahan merbahaya seperti merkuri dan hydroquinon.
.
Takutkan bila kulit wajah mula menipis, mula merah dan rosak, kemudiannya mula ada jeragat? 😣
.
Dengan MelaCEP Plus+ Ultimate Serum ni ia akan membantu mencerahkan wajah, memudarkan parut jeragat dan menjadikan kulit nampak lebih jernih dan lembap. Sis paaaaaling cinta dia sbb dia membantu utk mencerah dan menghilangkan parut dgn cepat 💋
.
5 FAEDAH UTAMA MELACEP PLUS+ ULTIMATE SERUM
.
🍀Untuk tona kulit yang sekata.
🍀Untuk kelembapan kulit siang dan malam.
🍀Kuasa pencerahan kulit serta-merta secara sihat.
🍀Kulit tampil cerah berkilau dan berseri.
🍀Menjernihkan kulit dari sebarang cela.
.
Nak tau lebih lanjut? Hubungi Sis cpt² ok! 
Zulaika Zahari
+60133253581
Independent Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayMy #MaryKayKualaLumpur #MaryKayKL #MaryKaySelangor #marykayputrajaya #marykayideas #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #MaryKayMakeUp #MaryKayProducts #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #Flawless #marykaymelacepplus #melacepultimateserum #brighteningskincare #asianskin
MELACEP PLUS LUMINOUS SYSTEM ULTIMATE SERUM >> I am deeply in ❤️ with this serum!Serum adalah ibarat makanan kepada kulit. Serum mengandungi banyak nutrient yang diperlukan oleh kulit. . Serum juga dapat membantu memulihkan kembali kulit kita dari bahagian paling bawah kulit, yang dipanggil epidemis, sekiranya kulit kita pernah rosak disebabkan pemakaian produk yang mengandungi bahan merbahaya seperti merkuri dan hydroquinon. . Takutkan bila kulit wajah mula menipis, mula merah dan rosak, kemudiannya mula ada jeragat? 😣 . Dengan MelaCEP Plus+ Ultimate Serum ni ia akan membantu mencerahkan wajah, memudarkan parut jeragat dan menjadikan kulit nampak lebih jernih dan lembap. Sis paaaaaling cinta dia sbb dia membantu utk mencerah dan menghilangkan parut dgn cepat 💋 . 5 FAEDAH UTAMA MELACEP PLUS+ ULTIMATE SERUM . 🍀Untuk tona kulit yang sekata. 🍀Untuk kelembapan kulit siang dan malam. 🍀Kuasa pencerahan kulit serta-merta secara sihat. 🍀Kulit tampil cerah berkilau dan berseri. 🍀Menjernihkan kulit dari sebarang cela. . Nak tau lebih lanjut? Hubungi Sis cpt² ok! Zulaika Zahari +60133253581 Independent Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKayMy  #MaryKayKualaLumpur  #MaryKayKL  #MaryKaySelangor  #marykayputrajaya  #marykayideas  #MaryKaySkincare  #MaryKayCosmetics  #MaryKayMakeUp  #MaryKayProducts  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #Flawless  #marykaymelacepplus  #melacepultimateserum  #brighteningskincare  #asianskin 
.
🌸 Simple but nice 🌸
.
Sapa yg rimas dgn mekap tebal, rimas tenyeh macam2 kt muka. Boleh grab perfect duo ni 🙊🙊
.
🌸 CC Cream + Gel Semi Matte Lipstick 🌸
.
Just apply dua item ni utk flawless sepanjang hari. Wow jimat masa dapat, kulit cantik pun dapat 😍😍
.
.
Love,
MJ
013 9594716
Your Mary Kay Beauty Consultant 💋💋
.
#marykay #cccream #marykaykt #marykaymj
#marykay #marykaymalaysia #marykaysg #marykaykl #marykaypenang #marykayjohor #marykaykluang #marykayuitmdungun #marykayterengganu #organicproducts #produktanpabahankimia #marykaymelaka #ilovemarykay #flawless #foundation #mua #mekap #beautyconsultant
. 🌸 Simple but nice 🌸 . Sapa yg rimas dgn mekap tebal, rimas tenyeh macam2 kt muka. Boleh grab perfect duo ni 🙊🙊 . 🌸 CC Cream + Gel Semi Matte Lipstick 🌸 . Just apply dua item ni utk flawless sepanjang hari. Wow jimat masa dapat, kulit cantik pun dapat 😍😍 . . Love, MJ 013 9594716 Your Mary Kay Beauty Consultant 💋💋 . #marykay  #cccream  #marykaykt  #marykaymj  #marykay  #marykaymalaysia  #marykaysg  #marykaykl  #marykaypenang  #marykayjohor  #marykaykluang  #marykayuitmdungun  #marykayterengganu  #organicproducts  #produktanpabahankimia  #marykaymelaka  #ilovemarykay  #flawless  #foundation  #mua  #mekap  #beautyconsultant 
.
Rimas dgn mekap tebal? CC cream dapat memberi litupan penuh dgn formula yg ringan, cepat meresap & dapat memberi perlindungan pd kulit (spf 15)
.
Love,
MJ
013 9594716
Your Mary Kay Beauty Consultant 💋💋
.
#marykay #cccream #marykaykt #marykaymj
#marykay #marykaymalaysia #marykaysg #marykaykl #marykaypenang #marykayjohor #marykaykluang #marykayuitmdungun #marykayterengganu #organicproducts #produktanpabahankimia #marykaymelaka #ilovemarykay #flawless #foundation #mua #mekap #beautyconsultant
. Rimas dgn mekap tebal? CC cream dapat memberi litupan penuh dgn formula yg ringan, cepat meresap & dapat memberi perlindungan pd kulit (spf 15) . Love, MJ 013 9594716 Your Mary Kay Beauty Consultant 💋💋 . #marykay  #cccream  #marykaykt  #marykaymj  #marykay  #marykaymalaysia  #marykaysg  #marykaykl  #marykaypenang  #marykayjohor  #marykaykluang  #marykayuitmdungun  #marykayterengganu  #organicproducts  #produktanpabahankimia  #marykaymelaka  #ilovemarykay  #flawless  #foundation  #mua  #mekap  #beautyconsultant 
Belanja testimoni pengguna Mary Kay Skincare ! 😍😍
Anda pernah pakai peeling (pengelupasan) produk?. Kulit makin lama makin bermasalah, makin nipis, kulit makin pedih memerah dan makin kusam?. Jerawat tumbuh meninggalkan parut hitam di wajah? Whitehead/blackhead penuh di wajah and anda mula buntu mencari penyelesaian untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat, cantik dan bebas cela kembali?
.
Jom saya bantu anda selesaikan masalah wajah anda dengan set skincare dari Mary Kay nie. Diekstrak dari bahan botani, yang akan merawat kulit anda dari lapisan paling bawah. Whatsaap saya for more info.
.
Fatin 
01112996914 
Mary Kay Beauty Consultant
. 
#MaryKayMalaysia #MaryKayTerengganu #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka
Belanja testimoni pengguna Mary Kay Skincare ! 😍😍 Anda pernah pakai peeling (pengelupasan) produk?. Kulit makin lama makin bermasalah, makin nipis, kulit makin pedih memerah dan makin kusam?. Jerawat tumbuh meninggalkan parut hitam di wajah? Whitehead/blackhead penuh di wajah and anda mula buntu mencari penyelesaian untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat, cantik dan bebas cela kembali? . Jom saya bantu anda selesaikan masalah wajah anda dengan set skincare dari Mary Kay nie. Diekstrak dari bahan botani, yang akan merawat kulit anda dari lapisan paling bawah. Whatsaap saya for more info. . Fatin 01112996914 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKayTerengganu  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
Rise and shine, beauty! Awaken your senses with extracts of rosemary and peppermint in the new Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask. #MaryKayAusNZ #ClearProof
Rise and shine, beauty! Awaken your senses with extracts of rosemary and peppermint in the new Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask. #MaryKayAusNZ  #ClearProof 
_Who ❤ Purple🙋🙋
.
Wajah anda BERMASALAH..???
Muka Kering atau tarlampau berminyak ? 
Terlampau terdedah dgn matahari🙋🏻🙋🏻 . 💕 Ini MOISTURIZER anda yg terbaik!👍🏼 Oil Free Hydrating Gel atau nama manja dia OFHG!
.
💕Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jgk dalam category supplement.
.
💕Oil free hydrating gel sesuai digunakan utk orang yg kulit COMBINATION TO OILY..
.
💕Jom kita go through satu-satu.
Apa kegunaan & manfaat OFHG ni?
.
👉 Texture gel yang sangat ringan & cepat meresap
👉 Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
👉Dpt mengawal pengeluaran minyak y berlebihan pd wajah 👉blh dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
👉 Sebagai  cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!
👉 Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
👉Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone

Berminat just pm 0145220393
#beautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykayterengganu
_Who ❤ Purple🙋🙋 . Wajah anda BERMASALAH..??? Muka Kering atau tarlampau berminyak ? Terlampau terdedah dgn matahari🙋🏻🙋🏻 . 💕 Ini MOISTURIZER anda yg terbaik!👍🏼 Oil Free Hydrating Gel atau nama manja dia OFHG! . 💕Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jgk dalam category supplement. . 💕Oil free hydrating gel sesuai digunakan utk orang yg kulit COMBINATION TO OILY.. . 💕Jom kita go through satu-satu. Apa kegunaan & manfaat OFHG ni? . 👉 Texture gel yang sangat ringan & cepat meresap 👉 Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak 👉Dpt mengawal pengeluaran minyak y berlebihan pd wajah 👉blh dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama 👉 Sebagai  cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk! 👉 Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat 👉Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone Berminat just pm 0145220393 #beautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykayterengganu 
Rutin tambahan cantik sihat gebu gebaskan wajah!!regim terbaik...awal pagi dan sebelom tido. Lepas cuci muka, wajib apply Timewise day solution before keluar rumah...didatangi dengan spf 35 sangat membantu melindungi wajah..mencantik dan menyihatkn kulit sepanjang hari..tidak akan terkena  pancaran direct sunlinght. Night Solution nie. Ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksiden yang diperlukan kulit. Juga mengandungi peptida penguat kolagen bersatu utk membantu menghilangkan garis halus pada wajah dan melambatkan proses penuaan seperti kedutan. Dan sebelum keluar rumah bole apply day solution.....love our skin....love mqry kqy!!!!!Jom jaga kulit dari penuaan seawal 25 tahun, yeay ! 😍😍
.
Emma
019 656 8060
Your trusted Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKayMalaysia #MaryKaypahang #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka #Gincu #MAC #NARS
Rutin tambahan cantik sihat gebu gebaskan wajah!!regim terbaik...awal pagi dan sebelom tido. Lepas cuci muka, wajib apply Timewise day solution before keluar rumah...didatangi dengan spf 35 sangat membantu melindungi wajah..mencantik dan menyihatkn kulit sepanjang hari..tidak akan terkena pancaran direct sunlinght. Night Solution nie. Ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksiden yang diperlukan kulit. Juga mengandungi peptida penguat kolagen bersatu utk membantu menghilangkan garis halus pada wajah dan melambatkan proses penuaan seperti kedutan. Dan sebelum keluar rumah bole apply day solution.....love our skin....love mqry kqy!!!!!Jom jaga kulit dari penuaan seawal 25 tahun, yeay ! 😍😍 . Emma 019 656 8060 Your trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKayMalaysia  #MaryKaypahang  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka  #Gincu  #MAC  #NARS 
Hye kekma testi uolsss!!! #kekmashareuolls

Kekma pasti ramai yang ragu ragu tentang product MARY KAY....serius terbaik!!!!
Ramai yg mengalami masalah camni kan? Parut jerawat yg berlubang.. berlopak2..kalau pgang guna jari pon xlicin je kan

U ols nak atasi x? meh kekma guide cara nak atasi.. bole tros whtsapp kekma atau komen je "pm" di bawah eaaaa

Syazaerma johari
019 6568060
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykay #marykaymalaysia #marykaypahang#marykaytemerloh #marykayjerantut#newyearpromotion #happynewyear #skincareterbaik #uitm #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #letscantik #pobling #blackheadremover #janganmengata #uitmpuncakalam #botanicaleffects
#organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare #makeupmarykay #timewiseskincare #skinvigoratebrush #melacep #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #MatteLipstick
Hye kekma testi uolsss!!! #kekmashareuolls  Kekma pasti ramai yang ragu ragu tentang product MARY KAY....serius terbaik!!!! Ramai yg mengalami masalah camni kan? Parut jerawat yg berlubang.. berlopak2..kalau pgang guna jari pon xlicin je kan U ols nak atasi x? meh kekma guide cara nak atasi.. bole tros whtsapp kekma atau komen je "pm" di bawah eaaaa Syazaerma johari 019 6568060 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykay  #marykaymalaysia  #marykaypahang #marykaytemerloh  #marykayjerantut #newyearpromotion  #happynewyear  #skincareterbaik  #uitm  #acneproneskin  #beautyconsultant  #skincareclass  #letscantik  #pobling  #blackheadremover  #janganmengata  #uitmpuncakalam  #botanicaleffects  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #menskincare  #makeupmarykay  #timewiseskincare  #skinvigoratebrush  #melacep  #lipstick  #marykaymakeup  #berusmuka  #MatteLipstick 
Nak tau tak..MARY KAY ade 2 jenis foundation 😍TIMEWISE MATTE-WEAR LIQUID FOUNDATION
(Untuk kulit berminyak) 😍TIME WISE LUMINOUS LIQUID FOUNDATION
(Khas utk kulit yang kering)

Bile awak apply foundation ni kan... 1)Kulit akan segera nampak lebih matte
2)Mengawal minyak dan kilatan sepanjang hari
3)Kulit kelihatan lebih tegang muda dan sihat
4)Mengurangkan garis halus dan kedutan
5)Mengurangkan penampilan pori
6)kulit akan sentiasa bertambah baik secara keseluruhan jika setiap hari digunakan
7)Warna kekal seperti asal walaupun selepas berjam jam
8)Memberi kemasan matte yang tahan lama kepada kulit
9)Tidak melekat dalam garis halus
10)Mengurangkan lingkaran hitam dan bebayang di bawah mata
11)Tahan kelembapan
12)Formula yang sangat ringan yang dapat disapu rata dan licin

Ape yang best lagi..foundation ni tahan sehingga 5 bulan..so jimat kan..
Jommmm lah pilih satu..😍💋 Azlifa Yusof
+6019 7964667
Beauty Consultant Mary Kay
#beautyconsultant #johor #jb #batupahat #paritraja #ilovemymarykay #marykaymalaysia
#kl #shahalam #marykayputrajaya #ipoh #sayapenggunategarmarykay #iloveskincare #titiancinta
Nak tau tak..MARY KAY ade 2 jenis foundation 😍TIMEWISE MATTE-WEAR LIQUID FOUNDATION (Untuk kulit berminyak) 😍TIME WISE LUMINOUS LIQUID FOUNDATION (Khas utk kulit yang kering) Bile awak apply foundation ni kan... 1)Kulit akan segera nampak lebih matte 2)Mengawal minyak dan kilatan sepanjang hari 3)Kulit kelihatan lebih tegang muda dan sihat 4)Mengurangkan garis halus dan kedutan 5)Mengurangkan penampilan pori 6)kulit akan sentiasa bertambah baik secara keseluruhan jika setiap hari digunakan 7)Warna kekal seperti asal walaupun selepas berjam jam 8)Memberi kemasan matte yang tahan lama kepada kulit 9)Tidak melekat dalam garis halus 10)Mengurangkan lingkaran hitam dan bebayang di bawah mata 11)Tahan kelembapan 12)Formula yang sangat ringan yang dapat disapu rata dan licin Ape yang best lagi..foundation ni tahan sehingga 5 bulan..so jimat kan.. Jommmm lah pilih satu..😍💋 Azlifa Yusof +6019 7964667 Beauty Consultant Mary Kay #beautyconsultant  #johor  #jb  #batupahat  #paritraja  #ilovemymarykay  #marykaymalaysia  #kl  #shahalam  #marykayputrajaya  #ipoh  #sayapenggunategarmarykay  #iloveskincare  #titiancinta 
Nak tau tak..MARY KAY ade 2 jenis foundation 😍TIMEWISE MATTE-WEAR LIQUID FOUNDATION
(Untuk kulit berminyak) 😍TIME WISE LUMINOUS LIQUID FOUNDATION
(Khas utk kulit yang kering)

Bile awak apply foundation ni kan... 1)Kulit akan segera nampak lebih matte
2)Mengawal minyak dan kilatan sepanjang hari
3)Kulit kelihatan lebih tegang muda dan sihat
4)Mengurangkan garis halus dan kedutan
5)Mengurangkan penampilan pori
6)kulit akan sentiasa bertambah baik secara keseluruhan jika setiap hari digunakan
7)Warna kekal seperti asal walaupun selepas berjam jam
8)Memberi kemasan matte yang tahan lama kepada kulit
9)Tidak melekat dalam garis halus
10)Mengurangkan lingkaran hitam dan bebayang di bawah mata
11)Tahan kelembapan
12)Formula yang sangat ringan yang dapat disapu rata dan licin

Ape yang best lagi..foundation ni tahan sehingga 5 bulan..so jimat kan..
Jommmm lah pilih satu..😍💋 Azlifa Yusof
+6019 7964667
Beauty Consultant Mary Kay
#beautyconsultant #johor #jb #batupahat #paritraja #ilovemymarykay #marykaymalaysia
#kl #shahalam #putrajaya #ipoh #sayapenggunategarmarykay #iloveskincare #titiancinta
Nak tau tak..MARY KAY ade 2 jenis foundation 😍TIMEWISE MATTE-WEAR LIQUID FOUNDATION (Untuk kulit berminyak) 😍TIME WISE LUMINOUS LIQUID FOUNDATION (Khas utk kulit yang kering) Bile awak apply foundation ni kan... 1)Kulit akan segera nampak lebih matte 2)Mengawal minyak dan kilatan sepanjang hari 3)Kulit kelihatan lebih tegang muda dan sihat 4)Mengurangkan garis halus dan kedutan 5)Mengurangkan penampilan pori 6)kulit akan sentiasa bertambah baik secara keseluruhan jika setiap hari digunakan 7)Warna kekal seperti asal walaupun selepas berjam jam 8)Memberi kemasan matte yang tahan lama kepada kulit 9)Tidak melekat dalam garis halus 10)Mengurangkan lingkaran hitam dan bebayang di bawah mata 11)Tahan kelembapan 12)Formula yang sangat ringan yang dapat disapu rata dan licin Ape yang best lagi..foundation ni tahan sehingga 5 bulan..so jimat kan.. Jommmm lah pilih satu..😍💋 Azlifa Yusof +6019 7964667 Beauty Consultant Mary Kay #beautyconsultant  #johor  #jb  #batupahat  #paritraja  #ilovemymarykay  #marykaymalaysia  #kl  #shahalam  #putrajaya  #ipoh  #sayapenggunategarmarykay  #iloveskincare  #titiancinta 
Oil Free Hydrated Gel Mary Kay

Yeah!!! nie sangat lah best tau. Melembabkan skin kita tanpa buat skin kita makin oily, malah kawal minyak dekat skin kita lagi tau ! Paling best is, pelembab nie tak melekit and serapan nya sangat pantas tau. Apply nie juga untuk kesan mekap yang lebih glowing, tak bercapuk and tahan lama ! 😍
.
.
Siapa duk area pahang??temerloh mentakab??nak cuba pelbagai rangkaian cosmetics and skincare Mary Kay secara percuma? Boleh whatsaap saya love. 😘
.
.
Emma johari
019 656 8060
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeripahang#jengka#pahang #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass#kekmashareuolls #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka
Oil Free Hydrated Gel Mary Kay Yeah!!! nie sangat lah best tau. Melembabkan skin kita tanpa buat skin kita makin oily, malah kawal minyak dekat skin kita lagi tau ! Paling best is, pelembab nie tak melekit and serapan nya sangat pantas tau. Apply nie juga untuk kesan mekap yang lebih glowing, tak bercapuk and tahan lama ! 😍 . . Siapa duk area pahang??temerloh mentakab??nak cuba pelbagai rangkaian cosmetics and skincare Mary Kay secara percuma? Boleh whatsaap saya love. 😘 . . Emma johari 019 656 8060 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeripahang #jengka #pahang  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass #kekmashareuolls  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
Today ~ LEADERSHIP GATHERING

B4 start we get Sharing info about MRT MARINE THERAPHY with the Worldwide Profesissonal Speaker  On Marine Theraphy and Seawater. 
#Elkenmrt
#hyeanggun
#beautyconsultant
Today ~ LEADERSHIP GATHERING B4 start we get Sharing info about MRT MARINE THERAPHY with the Worldwide Profesissonal Speaker On Marine Theraphy and Seawater. #Elkenmrt  #hyeanggun  #beautyconsultant 
Mary Kay is a direct selling company. .
Kenapa konsepnya begitu? .
.
Mary Kay Ash percaya bahawa pembelian product melalui perunding kecantikan akan memberikan kelebihan kepada customer sebab perunding akan berikan consultation. .
Konsep cuba dulu, suka, baru beli ni dah kekal lebih dari 54 tahun. .
Lebih personalize mengikut keperluan customer. .
Kami tiada konsep upline/downline, tiada konsep mak/anak. .
Kami ada senior/offspring, kami ada unit/team. Berbeza kan ? Kami saling bantu membantu untuk memperkayakan orang lain 😊.
.
Love ,
Siti 
Your Professional Beauty consultant Mary Kay 
Whatsapp 0192400562.
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhayarayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likesMaryKayCosmetic #MaryKayProduct #SkincareTerbaik #CosmeticTerbaik #BeautyConsultant #CosmetikBerkualiti #SkincareBerkualiti #SayaJualCosmetic #sayajualskincareamyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like
Mary Kay is a direct selling company. . Kenapa konsepnya begitu? . . Mary Kay Ash percaya bahawa pembelian product melalui perunding kecantikan akan memberikan kelebihan kepada customer sebab perunding akan berikan consultation. . Konsep cuba dulu, suka, baru beli ni dah kekal lebih dari 54 tahun. . Lebih personalize mengikut keperluan customer. . Kami tiada konsep upline/downline, tiada konsep mak/anak. . Kami ada senior/offspring, kami ada unit/team. Berbeza kan ? Kami saling bantu membantu untuk memperkayakan orang lain 😊. . Love , Siti Your Professional Beauty consultant Mary Kay Whatsapp 0192400562. . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #aesthetic  #rayyanhayarayyanhaya  #dermatologist  #bellaamara  #amyrarosli  #stailista  #minaz  #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat  #like4likesMaryKayCosmetic  #MaryKayProduct  #SkincareTerbaik  #CosmeticTerbaik  #BeautyConsultant  #CosmetikBerkualiti  #SkincareBerkualiti  #SayaJualCosmetic  #sayajualskincareamyrarosli  #stailista  #minaz  #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat  #like4like 
Comel.. suami yg soh beli n pakai skincare Mary Kay. Sbb die sendiri yg hadap isteri tu hari2 kann tu die boleh nampak perubahan si isteri tuuu😍
.
Biar lambat asal selamatttt👍🏻
.
Emma johari
019 6568060
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaypahang #MaryKaySkincare #MaryKaytemerloh #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #Girls #Regrann #gelmattelipstick #gelmattelipstickMalaysia
Comel.. suami yg soh beli n pakai skincare Mary Kay. Sbb die sendiri yg hadap isteri tu hari2 kann tu die boleh nampak perubahan si isteri tuuu😍 . Biar lambat asal selamatttt👍🏻 . Emma johari 019 6568060 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKayMalaysia  #MaryKaypahang  #MaryKaySkincare  #MaryKaytemerloh  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #Girls  #Regrann  #gelmattelipstick  #gelmattelipstickMalaysia 
Hai hai hai syg ct semuaa !.
.
Ini warna fav siti 🙊 soft look and daily look with mauve movement.
.
Apa yg best sangat pasal NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie?
.
Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu menagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah.
.
Ada 8 warna hebat!
💋 BASHFUL YOU
💋 RICH TRUFFLE
💋 MAUVE MOMENT
💋 POWERFUL PINK
💋 ALWAYS APRICOT
💋 POPPY PLEASE
💋 MIDNIGHT RED
💋 CRUSHED BERRY - ONE CUSHIONY, FEEL-GOOD FORMULA, EIGHT INTENSE, STAY-TRUE SHADES-
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? Hubungi saya sekarang! Kiss sket, mmuuuuaaahh
.
Nak cuba ? 
whatsapp siti 0192400562 , siti akan trgkan detail dekat whatsapp ye 😍
Free postage ✅
Free sample ✅
Fast respon ✅
.
#marykay #marykay❤ #marykaymalaysia#marykayperak#marykayselangor#marykayipoh#marykaysabahsarawak #marykaykedah #marykaykotakinabalu #marykaypulaupinang#marykaybeautyconsultantmalaysia#BeautyConsultant #CosmetikBerkualiti #SkincareBerkualiti #SayaJualCosmetic #sayajualskincareamyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like
Hai hai hai syg ct semuaa !. . Ini warna fav siti 🙊 soft look and daily look with mauve movement. . Apa yg best sangat pasal NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie? . Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu menagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah. . Ada 8 warna hebat! 💋 BASHFUL YOU 💋 RICH TRUFFLE 💋 MAUVE MOMENT 💋 POWERFUL PINK 💋 ALWAYS APRICOT 💋 POPPY PLEASE 💋 MIDNIGHT RED 💋 CRUSHED BERRY - ONE CUSHIONY, FEEL-GOOD FORMULA, EIGHT INTENSE, STAY-TRUE SHADES- . Berminat nak tahu lebih lanjut? Hubungi saya sekarang! Kiss sket, mmuuuuaaahh . Nak cuba ? whatsapp siti 0192400562 , siti akan trgkan detail dekat whatsapp ye 😍 Free postage ✅ Free sample ✅ Fast respon ✅ . #marykay  #marykay ❤ #marykaymalaysia #marykayperak #marykayselangor #marykayipoh #marykaysabahsarawak  #marykaykedah  #marykaykotakinabalu  #marykaypulaupinang #marykaybeautyconsultantmalaysia #BeautyConsultant  #CosmetikBerkualiti  #SkincareBerkualiti  #SayaJualCosmetic  #sayajualskincareamyrarosli  #stailista  #minaz  #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat  #like4like 
Ini warna fav siti 🙊 soft look and daily look with mauve movement.
.
Apa yg best sangat pasal NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie?
.
Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu menagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah.
.
Ada 8 warna hebat!
💋 BASHFUL YOU
💋 RICH TRUFFLE
💋 MAUVE MOMENT
💋 POWERFUL PINK
💋 ALWAYS APRICOT
💋 POPPY PLEASE
💋 MIDNIGHT RED
💋 CRUSHED BERRY - ONE CUSHIONY, FEEL-GOOD FORMULA, EIGHT INTENSE, STAY-TRUE SHADES-
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? Hubungi saya sekarang! Kiss sket, mmuuuuaaahh
.
Nak cuba ? 
whatsapp siti 0192400562 , siti akan trgkan detail dekat whatsapp ye 😍
Free postage ✅
Free sample ✅
Fast respon ✅
.
#marykay #marykay❤ #marykaymalaysia#marykayperak#marykayselangor#marykayipoh#marykaysabahsarawak #marykaykedah #marykaykotakinabalu #marykaypulaupinang#marykaybeautyconsultantmalaysia#BeautyConsultant #CosmetikBerkualiti #SkincareBerkualiti #SayaJualCosmetic #sayajualskincareamyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like
Ini warna fav siti 🙊 soft look and daily look with mauve movement. . Apa yg best sangat pasal NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie? . Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu menagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah. . Ada 8 warna hebat! 💋 BASHFUL YOU 💋 RICH TRUFFLE 💋 MAUVE MOMENT 💋 POWERFUL PINK 💋 ALWAYS APRICOT 💋 POPPY PLEASE 💋 MIDNIGHT RED 💋 CRUSHED BERRY - ONE CUSHIONY, FEEL-GOOD FORMULA, EIGHT INTENSE, STAY-TRUE SHADES- . Berminat nak tahu lebih lanjut? Hubungi saya sekarang! Kiss sket, mmuuuuaaahh . Nak cuba ? whatsapp siti 0192400562 , siti akan trgkan detail dekat whatsapp ye 😍 Free postage ✅ Free sample ✅ Fast respon ✅ . #marykay  #marykay ❤ #marykaymalaysia #marykayperak #marykayselangor #marykayipoh #marykaysabahsarawak  #marykaykedah  #marykaykotakinabalu  #marykaypulaupinang #marykaybeautyconsultantmalaysia #BeautyConsultant  #CosmetikBerkualiti  #SkincareBerkualiti  #SayaJualCosmetic  #sayajualskincareamyrarosli  #stailista  #minaz  #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat  #like4like 
Orang Penang, dont shy2 to contact me ye..free of charge tau..x pyh bayar tmbg minyak dan bla bla bla.. #sharingiscaring 😍😘 #loveyourself #loveMaryKay #beautyconsultant #MaryKay #freefacial #facial
I bangga dengan warna kulit i..
Sawo matang.. 😁😁😁😁😁 💋Timewise luminous-wear luquid foundation - code ivory 5
💋 Gel semi-matte lipstick - code powerful pink

#iamme #ilovewhatido #ilovemarykay #beautyconsultant #marykay #marykaymalaysia #marykaycosmetics #bazarpaknil #instafamous #batucaves #selangor #kualalumpur
Da cuba macam2 utk atasi masalah parut berlubang di muka? Mempunyai masalah liang pori terbuka? Set microdermabrasion dan pore minimizer nie sgt sesuai utk mengatasi masalah anda.☺
.
Kelebihan menggunakan
1. TimeWise® Microdermabrasion Refine ini :
• Membersihkan sel-sel kulit mati, kekotoran dan
membersih hingga ke dalam liang pori. • Meningkatkan pertumbuhan semula sel kulit baru. • Membantu untuk menaikkan semula kulit yang sihat dan berseri.
.
Kadang2 kita rsa risau bila orang suka lihat wajah kita secara dekat? Sebab setiap orang mempunyai lebih 20,000 liang pori pada muka masing-masing. Banyak kan?! Sebab itu kita kena pastikan liang pori kita sihat dan kecil supaya wajah nampak lebih cantik, tanpa cela.
.
2. Mary Kay TimeWise® Pore Minimizer Serum
Selepas membersih wajah dengan refiner, anda boleh gunakan TimeWise® Pore Minimizer Serum pula untuk mengurangkan penampilan liang-liang pori. Serum ini merupakan gabungan ekstrak botani yang dapat membantu mengukuhkan kulit kita sekaligus menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil dan berkesan.
.
Antara Kelebihan menggunakan TimeWise® Pore Minimizer Serum
• Membantu mengukuhkan struktur kulit dan
menjadikan saiz liang pori.kelihatan lebih kecil
• Ia tidak berminyak atau melekit malah
meninggalkan kemasan yang licin.
• Mempunyai formula penyerapan yang lebih
pantas untuk membantu meredakan
keradaganan dan membuat kulit lebih selesa. • Meredakan kemerahan pada kulit.
.
Fatin 
01112996914 
Mary Kay Beauty Consultant .
#MaryKayMalaysia #MaryKayTerengganu #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling # #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects 
#MaryKayMicrodermabrasion
Da cuba macam2 utk atasi masalah parut berlubang di muka? Mempunyai masalah liang pori terbuka? Set microdermabrasion dan pore minimizer nie sgt sesuai utk mengatasi masalah anda.☺ . Kelebihan menggunakan 1. TimeWise® Microdermabrasion Refine ini : • Membersihkan sel-sel kulit mati, kekotoran dan membersih hingga ke dalam liang pori. • Meningkatkan pertumbuhan semula sel kulit baru. • Membantu untuk menaikkan semula kulit yang sihat dan berseri. . Kadang2 kita rsa risau bila orang suka lihat wajah kita secara dekat? Sebab setiap orang mempunyai lebih 20,000 liang pori pada muka masing-masing. Banyak kan?! Sebab itu kita kena pastikan liang pori kita sihat dan kecil supaya wajah nampak lebih cantik, tanpa cela. . 2. Mary Kay TimeWise® Pore Minimizer Serum Selepas membersih wajah dengan refiner, anda boleh gunakan TimeWise® Pore Minimizer Serum pula untuk mengurangkan penampilan liang-liang pori. Serum ini merupakan gabungan ekstrak botani yang dapat membantu mengukuhkan kulit kita sekaligus menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil dan berkesan. . Antara Kelebihan menggunakan TimeWise® Pore Minimizer Serum • Membantu mengukuhkan struktur kulit dan menjadikan saiz liang pori.kelihatan lebih kecil • Ia tidak berminyak atau melekit malah meninggalkan kemasan yang licin. • Mempunyai formula penyerapan yang lebih pantas untuk membantu meredakan keradaganan dan membuat kulit lebih selesa. • Meredakan kemerahan pada kulit. . Fatin 01112996914 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKayTerengganu  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  # #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #MaryKayMicrodermabrasion 
Selamat tengahari.. TAHU TAK KENAPA MARY KAY TIDAK DIJUAL DI KEDAI?

Sebab Mary Kay nak pastikan produknya terpelihara daripada sebarang bentuk kegiatan plagiarism (tiruan) & menyebabkan lambakan di pasaran.

Sebab itu adanya consultant untuk educate orang lain tentang kulit & produk. Mary Kay Consultant diiktiraf & sebarang urusan jual beli hanya melalui kami. 💫💫 Ada antara kami yang tidak memiliki latarbelakang tentang dunia kecantikan, tapi kami diberi latihan & pembelajaran yang khusus untuk memahami fakta & the nature of skin. Kami belajar & kami aplikasi ilmu tersebut kepada orang lain.
Sebab itu kami sangat suka adakan skin care class.

It's an eye-to-eye presentation. Boleh rasa produk, boleh faham & tanya soalan serta dapatkan jawapan tentang masalah kulit dengan lebih jelas lagi.

Cari Mary Kay dengan consultant supaya hak anda untuk dapatkan warranty terbela. Jaga hak anda sebagai pengguna.

Perlukan konsultasi kulit anda? Jom farah bantu😘

#organicskincare
#mommymarykay
#beautyconsultant
Selamat tengahari.. TAHU TAK KENAPA MARY KAY TIDAK DIJUAL DI KEDAI? Sebab Mary Kay nak pastikan produknya terpelihara daripada sebarang bentuk kegiatan plagiarism (tiruan) & menyebabkan lambakan di pasaran. Sebab itu adanya consultant untuk educate orang lain tentang kulit & produk. Mary Kay Consultant diiktiraf & sebarang urusan jual beli hanya melalui kami. 💫💫 Ada antara kami yang tidak memiliki latarbelakang tentang dunia kecantikan, tapi kami diberi latihan & pembelajaran yang khusus untuk memahami fakta & the nature of skin. Kami belajar & kami aplikasi ilmu tersebut kepada orang lain. Sebab itu kami sangat suka adakan skin care class. It's an eye-to-eye presentation. Boleh rasa produk, boleh faham & tanya soalan serta dapatkan jawapan tentang masalah kulit dengan lebih jelas lagi. Cari Mary Kay dengan consultant supaya hak anda untuk dapatkan warranty terbela. Jaga hak anda sebagai pengguna. Perlukan konsultasi kulit anda? Jom farah bantu😘 #organicskincare  #mommymarykay  #beautyconsultant 
HAPPY LUNCH .
WHO Says age is a barrier to flawless complexion? BUYEL'S skincare range is all you need to prevent skin demage, improve skin texture by to blocking impure irritants and improve growth factor of skin cells by normalizing its turn over cycles to restore damaged skin barrier quickly for firmer and revitalized skin. .
-
For more detail.  PM
.
#aisybeautician #beyulskincare #agentauloraskincare #maqnifiq #koreanproduct #urpersonaladviser #healthandbeauty #global #letscantik #letsweet #organicproducts #letsbacktonaturalorganic #beautyconsultant #thebestproduct #teamBEinternational #girlbos
HAPPY LUNCH . WHO Says age is a barrier to flawless complexion? BUYEL'S skincare range is all you need to prevent skin demage, improve skin texture by to blocking impure irritants and improve growth factor of skin cells by normalizing its turn over cycles to restore damaged skin barrier quickly for firmer and revitalized skin. . - For more detail. PM . #aisybeautician  #beyulskincare  #agentauloraskincare  #maqnifiq  #koreanproduct  #urpersonaladviser  #healthandbeauty  #global  #letscantik  #letsweet  #organicproducts  #letsbacktonaturalorganic  #beautyconsultant  #thebestproduct  #teamBEinternational  #girlbos 
Teknologi baru lipstick Gel Semi Matte Mary Kay ni ambil masa bertahun2 dalam lab & dihantar pada independent lab selain buat independe survey sebelum dipasarkan.
.
.
Jadinya, nak matte effect dan pada masa yang sama bibir x kering? .
.
Nak stay-true color & boleh tahan lama? .
.
Ayat mudah nak faham teknologi gel semi-matte ni ialah boleh ala2 Angelina Jolie tapi bibir x kering. .
.
Memang sangat best lipstick ni, siapa yang dah pakai memang puas hati sangat. 👏🏻👏🏻
.
Lipstick ni diformulasikan khas untuk ;
.
✅tidak mengeringkan bibir
✅bibir tidak hitam dan tidak kusam
✅tahan lama
✅mengandungi sunflower oil & jojoba esters untuk melembapkan bibir
.
.Dah ada ke warna yang berkenan? 😍😍😍
.
Meh whatsapp tirah
017-5767954
Future Sales Director
Teknologi baru lipstick Gel Semi Matte Mary Kay ni ambil masa bertahun2 dalam lab & dihantar pada independent lab selain buat independe survey sebelum dipasarkan. . . Jadinya, nak matte effect dan pada masa yang sama bibir x kering? . . Nak stay-true color & boleh tahan lama? . . Ayat mudah nak faham teknologi gel semi-matte ni ialah boleh ala2 Angelina Jolie tapi bibir x kering. . . Memang sangat best lipstick ni, siapa yang dah pakai memang puas hati sangat. 👏🏻👏🏻 . Lipstick ni diformulasikan khas untuk ; . ✅tidak mengeringkan bibir ✅bibir tidak hitam dan tidak kusam ✅tahan lama ✅mengandungi sunflower oil & jojoba esters untuk melembapkan bibir . .Dah ada ke warna yang berkenan? 😍😍😍 . Meh whatsapp tirah 017-5767954 Future Sales Director
HEALING PROCESS
================
Healing process ada 4 iaitu
✔Release
✔Relax
✔Revive ✔Renew. 
Apabila kita mengguna pakai produk baru yang natural@semulajadi, cthnya makanan, minuman, atau skincare, terdapat 4 proses yang akan berlaku.. 1. Release (Singkir)
Satu proses pembuangan toksin @ bahan kimia. Tempohnya bergantung pada individu.
.
2. Relax (Rehat)
Organ atau kulit akan berehat, back to normal, setelah bekerja keras sewaktu proses penyingkiran.
.
3. Revive (Pulih)
Baik pulih sel sel yang telah rosak akan berlaku. Dalam & luaran.
.
4. Renew (Ganti)
Sel-sel yg telah dibaiki akan diganti dengan sel-sel kulit baru.
.
Seandainya kita tukar produk, tapi tak ada perubahan yang berlaku dalam waktu terdekat atau makin teruk, itu NORMAL. Paling kurang mesti ambil masa 4 bulan untuk lengkapkan semua proses di atas. Kenapa? Sebab kitaran proses sel kulit baru adalah dalam tempoh 28 hari sekali. So untuk kulit sihat dengan tempoh pantas atau setta merta adalah mustahil. Tapi pastikan sentiasa rujuk pada beauty consultant anda.
.
Jika berhenti di bulan ke 2 bermaksud baru habis proses relax. Tak sempat pulih dan renew lagi. So, dia akan dapat kulit yang normal sahaja, hanya toksik sahaja tak ada kat kulit kita tapi tak sempat pulih dan ganti baru.  proses tak berjaya complete sebenarnya.  Kesimpulannya, konsistan dan yakin dan sabarrrr especially apabila menggunakan produk yg bersaskan bahan aktif botani dan bebas daripada sebarang kimia merbahaya lnsyaAllah masalah anda mampu dirawat.
.
Dan ingt dalam proses merawat kulit tiada istilah PEELING ATAU PENGELUPASAN. jika produk yang dipakai mengalami proses tersebut, berhentindengan segera kerana lapisan kulit anda sedang dihakis.
.
Untuk free skin consultation dan free beauty class?
.
👸🏼Ciksue
Mary Kay beauty consultant 🇲🇾
www.wasap.my/60196512261
.
 #beautyconsultant #marykay # #marykayskincare #mkmen #produkmarykay #produkkecantikan #skincaremarykay #makeup #lipstikmarykay #skinvigoratebrush #makeupremover #melacepskincare #botanicalskincare #marykaymalaysia #marykaymuar #marykayjohor #marykaykedah #marykaypenang #kulitberjerawat #kulitberminyak
HEALING PROCESS ================ Healing process ada 4 iaitu ✔Release ✔Relax ✔Revive ✔Renew. Apabila kita mengguna pakai produk baru yang natural@semulajadi, cthnya makanan, minuman, atau skincare, terdapat 4 proses yang akan berlaku.. 1. Release (Singkir) Satu proses pembuangan toksin @ bahan kimia. Tempohnya bergantung pada individu. . 2. Relax (Rehat) Organ atau kulit akan berehat, back to normal, setelah bekerja keras sewaktu proses penyingkiran. . 3. Revive (Pulih) Baik pulih sel sel yang telah rosak akan berlaku. Dalam & luaran. . 4. Renew (Ganti) Sel-sel yg telah dibaiki akan diganti dengan sel-sel kulit baru. . Seandainya kita tukar produk, tapi tak ada perubahan yang berlaku dalam waktu terdekat atau makin teruk, itu NORMAL. Paling kurang mesti ambil masa 4 bulan untuk lengkapkan semua proses di atas. Kenapa? Sebab kitaran proses sel kulit baru adalah dalam tempoh 28 hari sekali. So untuk kulit sihat dengan tempoh pantas atau setta merta adalah mustahil. Tapi pastikan sentiasa rujuk pada beauty consultant anda. . Jika berhenti di bulan ke 2 bermaksud baru habis proses relax. Tak sempat pulih dan renew lagi. So, dia akan dapat kulit yang normal sahaja, hanya toksik sahaja tak ada kat kulit kita tapi tak sempat pulih dan ganti baru. proses tak berjaya complete sebenarnya. Kesimpulannya, konsistan dan yakin dan sabarrrr especially apabila menggunakan produk yg bersaskan bahan aktif botani dan bebas daripada sebarang kimia merbahaya lnsyaAllah masalah anda mampu dirawat. . Dan ingt dalam proses merawat kulit tiada istilah PEELING ATAU PENGELUPASAN. jika produk yang dipakai mengalami proses tersebut, berhentindengan segera kerana lapisan kulit anda sedang dihakis. . Untuk free skin consultation dan free beauty class? . 👸🏼Ciksue Mary Kay beauty consultant 🇲🇾 www.wasap.my/60196512261 . #beautyconsultant  #marykay  # #marykayskincare  #mkmen  #produkmarykay  #produkkecantikan  #skincaremarykay  #makeup  #lipstikmarykay  #skinvigoratebrush  #makeupremover  #melacepskincare  #botanicalskincare  #marykaymalaysia  #marykaymuar  #marykayjohor  #marykaykedah  #marykaypenang  #kulitberjerawat  #kulitberminyak 
Mary Kay lipstick gel semi matte ada Good Housekeeping seal. GH seal ni diberikan oleh makmal pihak ketiga, menandakan bukan syok sendiri. Kualiti diakui oleh makmal bebas. 👍🏻 Mary Kay bagi 90hari satisfaction guarantee.
GH pula bagi dalam 2 tahun!
Wow!! 😍

Mana nak cari lipstik hrga berpatutan kualiti 5 bintang💄💄💄 **sis guna warna ALWAYS APRICOT**
.
Fb nabihah mn
ig ootd_onilah/cotton_oni
+60149386658

#marykay #marykaymalaysia #marykaynegerisembilan #beautyconsultant #sayajual #perundingkecantikan #marykayjohor #marykaymelaka #marykaykualalumpur #marykayseremban #marykaypahang #marykaykedah #marykayperlis #marykayperak #marykayipoh #marykaykelantan #marykaysabah #marykaysarawak #marykaypenang #marykayjb #marykaykluang #marykayterengganu #sayajual #bazaarpaknil #kaincotton
Mary Kay lipstick gel semi matte ada Good Housekeeping seal. GH seal ni diberikan oleh makmal pihak ketiga, menandakan bukan syok sendiri. Kualiti diakui oleh makmal bebas. 👍🏻 Mary Kay bagi 90hari satisfaction guarantee. GH pula bagi dalam 2 tahun! Wow!! 😍 Mana nak cari lipstik hrga berpatutan kualiti 5 bintang💄💄💄 **sis guna warna ALWAYS APRICOT** . Fb nabihah mn ig ootd_onilah/cotton_oni +60149386658 #marykay  #marykaymalaysia  #marykaynegerisembilan  #beautyconsultant  #sayajual  #perundingkecantikan  #marykayjohor  #marykaymelaka  #marykaykualalumpur  #marykayseremban  #marykaypahang  #marykaykedah  #marykayperlis  #marykayperak  #marykayipoh  #marykaykelantan  #marykaysabah  #marykaysarawak  #marykaypenang  #marykayjb  #marykaykluang  #marykayterengganu  #sayajual  #bazaarpaknil  #kaincotton 
Se vc tivesse a oportunidade de iniciar um grande negócio ou talvez iniciar no negócio que vc já faz hoje há 5, 10, 15 anos atrás, na época do seu início, vc o faria SIM ou CLARO!? Só há uma chance de ser pioneiro em um negócio, que é quando ele nasce e esse é o nosso momento. 
Acesse o link:
http://mudesuavida.contem1gmagic.com.br/cadastroreal

#viverdemaquiagem #pioneirismo #makeup #makeupbr #makeup4u #makeup4ever #batom #blush #peleperfeira #perfume #sobrancelhasdesign #fragrâncias #MMN #maquiagem #beauty #beautyconsultant  #consultoriadebeleza #empreendedorismo #amomaquiagem
Se vc tivesse a oportunidade de iniciar um grande negócio ou talvez iniciar no negócio que vc já faz hoje há 5, 10, 15 anos atrás, na época do seu início, vc o faria SIM ou CLARO!? Só há uma chance de ser pioneiro em um negócio, que é quando ele nasce e esse é o nosso momento. Acesse o link: http://mudesuavida.contem1gmagic.com.br/cadastroreal #viverdemaquiagem  #pioneirismo  #makeup  #makeupbr  #makeup4u  #makeup4ever  #batom  #blush  #peleperfeira  #perfume  #sobrancelhasdesign  #fragrâncias  #MMN  #maquiagem  #beauty  #beautyconsultant  #consultoriadebeleza  #empreendedorismo  #amomaquiagem 
Part 1:
.
Banyak yang bertanya kenapa harus pakai Dynamics dulu sebelum Pakai Serum Royal Jelly Jafra?

Bisa ngga langsung pakai serum? 
Bisa ngga dicampur dengan perawatan lain?

Bisa ngga langsung pakai Jafra Brigthening Series ?

Mari kita telusuri satu persatu keistimewaan Jafra Advanced Dynamics.
Bahan dasar Jafra yang “rare” dan unik.  Membuat Skincare Jafra lebih optimal Jika digunakan bersamaan regiment Jafra yang lain.
Bukan berarti tidak boleh dicampur dengan Skincare lain, tapi seperti kita ketahui perbedaan bahan dasar kosmetik bisa menjadi kontradiktif di kulit tertentu.

Inilah alasan kenapa kamu harus pakai perawatan harian dari Jafra Dynamics.
Kenapa harus diawali Jafra Dynamics dulu ?

1.  Kecantikan kulit Anda dapat bertahan seumur hidup dengan Jafra Dynamics Skin Age System Yang Revolusioner
2.  Jafra Dynamics mempertahankan usia kulit Anda dan mengatasi masalah tertentu yang mempengaruhinya.
3.  Jafra Dynamics Skin Age System, diformulasikan berdasarkan penemuan teknologi kecantikan alami terbaru dari Eropa.  Bersama dengan bahan-bahan terbaik lainnya berhasil membentuk JAFRA DYNAMICS Skin Age System Yang Canggih.

Kesimpulannya :
Jika diawali dengan Jafra Advanced Dynamics, kulit kita akan diperbaiki masalahnya, dikembalikan keindahan nya dan dikunci di kondisi terbaik sesuai dengan umur kita.
Jika kulit berada dalam kondisi terbaik maka penyerapan nutrisi dari Serum akan lebih optimal. (analoginya seperti menanam tanaman di tanah yang kering dan tandus akan berbeda dengan menanam tanaman di tanah yang gembur dan subur)

Berapa lama kita harus menggunakan Dynamics sebelum menggunakan perawatan tambahan lainnya?  Berbeda-beda setiap orang.  Jika kulit sudah terasa perubahannya menjadi lebih baik, bisa menambahkan produk special care lain.

#jafra #SkincareHerbalJAFRA #skincareadvice #beautyconsultant #sehat #herbal #aman #jafraaman #skincarebpom #SkincareHerbalJAFRA #skincareroutine #skincare #skincareaman #parabenfree #nohydroquinon #like4likes #likeforfollow #pictoftheday #skincaremurah #skincareinternational
Part 1: . Banyak yang bertanya kenapa harus pakai Dynamics dulu sebelum Pakai Serum Royal Jelly Jafra? Bisa ngga langsung pakai serum? Bisa ngga dicampur dengan perawatan lain? Bisa ngga langsung pakai Jafra Brigthening Series ? Mari kita telusuri satu persatu keistimewaan Jafra Advanced Dynamics. Bahan dasar Jafra yang “rare” dan unik. Membuat Skincare Jafra lebih optimal Jika digunakan bersamaan regiment Jafra yang lain. Bukan berarti tidak boleh dicampur dengan Skincare lain, tapi seperti kita ketahui perbedaan bahan dasar kosmetik bisa menjadi kontradiktif di kulit tertentu. Inilah alasan kenapa kamu harus pakai perawatan harian dari Jafra Dynamics. Kenapa harus diawali Jafra Dynamics dulu ? 1. Kecantikan kulit Anda dapat bertahan seumur hidup dengan Jafra Dynamics Skin Age System Yang Revolusioner 2. Jafra Dynamics mempertahankan usia kulit Anda dan mengatasi masalah tertentu yang mempengaruhinya. 3. Jafra Dynamics Skin Age System, diformulasikan berdasarkan penemuan teknologi kecantikan alami terbaru dari Eropa. Bersama dengan bahan-bahan terbaik lainnya berhasil membentuk JAFRA DYNAMICS Skin Age System Yang Canggih. Kesimpulannya : Jika diawali dengan Jafra Advanced Dynamics, kulit kita akan diperbaiki masalahnya, dikembalikan keindahan nya dan dikunci di kondisi terbaik sesuai dengan umur kita. Jika kulit berada dalam kondisi terbaik maka penyerapan nutrisi dari Serum akan lebih optimal. (analoginya seperti menanam tanaman di tanah yang kering dan tandus akan berbeda dengan menanam tanaman di tanah yang gembur dan subur) Berapa lama kita harus menggunakan Dynamics sebelum menggunakan perawatan tambahan lainnya? Berbeda-beda setiap orang. Jika kulit sudah terasa perubahannya menjadi lebih baik, bisa menambahkan produk special care lain. #jafra  #SkincareHerbalJAFRA  #skincareadvice  #beautyconsultant  #sehat  #herbal  #aman  #jafraaman  #skincarebpom  #SkincareHerbalJAFRA  #skincareroutine  #skincare  #skincareaman  #parabenfree  #nohydroquinon  #like4likes  #likeforfollow  #pictoftheday  #skincaremurah  #skincareinternational 
🔥🔥 HOT PROMOTION 🔥🔥
.
.
"Beauty Comes At Your Doorstep" .

Yessss...
.
🍀 Anda tak perlu lagi susah payah cari pusat spa mana yg terdekat dgn rumah anda semata² nak facial .
.
🍀 Anda hanya perlu booking saja, kami yang akan ke rumah anda .
.
🍀 Kini boleh nikmati servis facial spa ala² vvip hanya di rumah anda. Ikut keselesaan anda sendiri. Harga pun MURAH .
.
🍀 Alunan muzik spa bali yg mengasyikkan, pasti membuatkan anda tertido semasa proses facial spa dijalankan .
.
🍀 Hilang stress bila muka kena urut, dicuci secara mendalam, clear segala daki² & whitehead/blackhead .
.
🍀 Diurut pulak dengan mesin Eternal Beauty (EB) teknologi dari Korea. Rahsia Kejelitaan org Korea ni. Best gilerr .
.
🍀 Pipi kembali tegang, dagu v-shape(runcing), no more garis² halus sekitar mata (diurut dgn mesin EB dlm masa 10minit dh dapat kesan positif) .
.
.
📌 BOOKING SEKARANG SEMENTARA MASIH PROMOSI. LESS SEHINGGA 41% .
.
.
Juju Beauty Cartel
🌸 MOBILE HOME SPA 🌸
📲 WHATSAPP : +6019-4571318
🔥🔥 HOT PROMOTION 🔥🔥 . . "Beauty Comes At Your Doorstep" . Yessss... . 🍀 Anda tak perlu lagi susah payah cari pusat spa mana yg terdekat dgn rumah anda semata² nak facial . . 🍀 Anda hanya perlu booking saja, kami yang akan ke rumah anda . . 🍀 Kini boleh nikmati servis facial spa ala² vvip hanya di rumah anda. Ikut keselesaan anda sendiri. Harga pun MURAH . . 🍀 Alunan muzik spa bali yg mengasyikkan, pasti membuatkan anda tertido semasa proses facial spa dijalankan . . 🍀 Hilang stress bila muka kena urut, dicuci secara mendalam, clear segala daki² & whitehead/blackhead . . 🍀 Diurut pulak dengan mesin Eternal Beauty (EB) teknologi dari Korea. Rahsia Kejelitaan org Korea ni. Best gilerr . . 🍀 Pipi kembali tegang, dagu v-shape(runcing), no more garis² halus sekitar mata (diurut dgn mesin EB dlm masa 10minit dh dapat kesan positif) . . . 📌 BOOKING SEKARANG SEMENTARA MASIH PROMOSI. LESS SEHINGGA 41% . . . Juju Beauty Cartel 🌸 MOBILE HOME SPA 🌸 📲 WHATSAPP : +6019-4571318
🔥🔥 HOT PROMOTION 🔥🔥
.
.
"Beauty Comes At Your Doorstep" .

Yessss...
.
🍀 Anda tak perlu lagi susah payah cari pusat spa mana yg terdekat dgn rumah anda semata² nak facial .
.
🍀 Anda hanya perlu booking saja, kami yang akan ke rumah anda .
.
🍀 Kini boleh nikmati servis facial spa ala² vvip hanya di rumah anda. Ikut keselesaan anda sendiri. Harga pun MURAH .
.
🍀 Alunan muzik spa bali yg mengasyikkan, pasti membuatkan anda tertido semasa proses facial spa dijalankan .
.
🍀 Hilang stress bila muka kena urut, dicuci secara mendalam, clear segala daki² & whitehead/blackhead .
.
🍀 Diurut pulak dengan mesin Eternal Beauty (EB) teknologi dari Korea. Rahsia Kejelitaan org Korea ni. Best gilerr .
.
🍀 Pipi kembali tegang, dagu v-shape(runcing), no more garis² halus sekitar mata (diurut dgn mesin EB dlm masa 10minit dh dapat kesan positif) .
.
.
📌 BOOKING SEKARANG SEMENTARA MASIH PROMOSI. LESS SEHINGGA 41% .
.
.
Juju Beauty Cartel
🌸 MOBILE HOME SPA 🌸
📲 WHATSAPP : +6019-4571318
🔥🔥 HOT PROMOTION 🔥🔥 . . "Beauty Comes At Your Doorstep" . Yessss... . 🍀 Anda tak perlu lagi susah payah cari pusat spa mana yg terdekat dgn rumah anda semata² nak facial . . 🍀 Anda hanya perlu booking saja, kami yang akan ke rumah anda . . 🍀 Kini boleh nikmati servis facial spa ala² vvip hanya di rumah anda. Ikut keselesaan anda sendiri. Harga pun MURAH . . 🍀 Alunan muzik spa bali yg mengasyikkan, pasti membuatkan anda tertido semasa proses facial spa dijalankan . . 🍀 Hilang stress bila muka kena urut, dicuci secara mendalam, clear segala daki² & whitehead/blackhead . . 🍀 Diurut pulak dengan mesin Eternal Beauty (EB) teknologi dari Korea. Rahsia Kejelitaan org Korea ni. Best gilerr . . 🍀 Pipi kembali tegang, dagu v-shape(runcing), no more garis² halus sekitar mata (diurut dgn mesin EB dlm masa 10minit dh dapat kesan positif) . . . 📌 BOOKING SEKARANG SEMENTARA MASIH PROMOSI. LESS SEHINGGA 41% . . . Juju Beauty Cartel 🌸 MOBILE HOME SPA 🌸 📲 WHATSAPP : +6019-4571318
🔥🔥 HOT PROMOTION 🔥🔥
.
.
"Beauty Comes At Your Doorstep" .

Yessss...
.
🍀 Anda tak perlu lagi susah payah cari pusat spa mana yg terdekat dgn rumah anda semata² nak facial .
.
🍀 Anda hanya perlu booking saja, kami yang akan ke rumah anda .
.
🍀 Kini boleh nikmati servis facial spa ala² vvip hanya di rumah anda. Ikut keselesaan anda sendiri. Harga pun MURAH .
.
🍀 Alunan muzik spa bali yg mengasyikkan, pasti membuatkan anda tertido semasa proses facial spa dijalankan .
.
🍀 Hilang stress bila muka kena urut, dicuci secara mendalam, clear segala daki² & whitehead/blackhead .
.
🍀 Diurut pulak dengan mesin Eternal Beauty (EB) teknologi dari Korea. Rahsia Kejelitaan org Korea ni. Best gilerr .
.
🍀 Pipi kembali tegang, dagu v-shape(runcing), no more garis² halus sekitar mata (diurut dgn mesin EB dlm masa 10minit dh dapat kesan positif) .
.
.
📌 BOOKING SEKARANG SEMENTARA MASIH PROMOSI. LESS SEHINGGA 41% .
.
.
Juju Beauty Cartel
🌸 MOBILE HOME SPA 🌸
📲 WHATSAPP : +6019-4571318
🔥🔥 HOT PROMOTION 🔥🔥 . . "Beauty Comes At Your Doorstep" . Yessss... . 🍀 Anda tak perlu lagi susah payah cari pusat spa mana yg terdekat dgn rumah anda semata² nak facial . . 🍀 Anda hanya perlu booking saja, kami yang akan ke rumah anda . . 🍀 Kini boleh nikmati servis facial spa ala² vvip hanya di rumah anda. Ikut keselesaan anda sendiri. Harga pun MURAH . . 🍀 Alunan muzik spa bali yg mengasyikkan, pasti membuatkan anda tertido semasa proses facial spa dijalankan . . 🍀 Hilang stress bila muka kena urut, dicuci secara mendalam, clear segala daki² & whitehead/blackhead . . 🍀 Diurut pulak dengan mesin Eternal Beauty (EB) teknologi dari Korea. Rahsia Kejelitaan org Korea ni. Best gilerr . . 🍀 Pipi kembali tegang, dagu v-shape(runcing), no more garis² halus sekitar mata (diurut dgn mesin EB dlm masa 10minit dh dapat kesan positif) . . . 📌 BOOKING SEKARANG SEMENTARA MASIH PROMOSI. LESS SEHINGGA 41% . . . Juju Beauty Cartel 🌸 MOBILE HOME SPA 🌸 📲 WHATSAPP : +6019-4571318
TIPS KEKALKAN KECANTIKAN
.
.
Sebelum cari jalan penyelesaian masalah, kena tahu punca masalah. Betul tak?
.
.
Haaa. Korang kena ambil berat pasal ni tau. Penting! Kalau tak, ibarat mencurah air ke daun keladi. Harini nak share sikit macam mana TIPS nak kekalkan kecantikan korang. Nak tahu? .
.
🌸 Firstly, punca muka jerawat adalah muka berminyak! So, bila dah pakai sabun aqua furaiha atau cleanser furaiha, ia dapat mengurangkan minyak berlebihan kat muka sebab sabun ni ada agent pengering. Tapiiiii, still perlu kurangkan makanan berminyak untuk reduce minyak berlebihan.
.
.
🌸 Secondly, punca muka jeragat adalah muka kering! Apa yang kita perlu buat adalah apply serum furaiha dan dd cream Furaiha. So ia dapat protect  muka korang daripada terlalu terdedah pada sinaran uv disamping memberi kelembapan pada kulit. Tapiii jangan lupa minum air dalam kuantiti yang banyak sebab cuaca sekarang panas dan ia penting untuk kekalkan kelembapan kulit korang.
.
.
🌸 Thirdly, punca muka lesu adalah tidur tak berkualiti! Kata pakar dermatologi Sonia Badreshia, kurang tidur menyebabkan saluran darah membesar, menyebabkan lingkaran hitam pada bawah mata dan muka nampak letih. So tidur awal untuk dapatkan tidur berkualiti dan jangan lupa calit glow booster cream furaiha sebelum tidur sebab tak lengkap kalau dah keringkan muka, perlukan lembabkan muka dengan gbc. .
.
Dapat? Jom tekan like. Semoga bermanfaat! 😉
.
.
#beautyconsultant
#FURAIHA2017
#fathiahEMPIRE #Furaihajohor #furaihabyshaa #codfuraiha #krimmalam #krimsiang #produkkulit #krimjerawat #skincarefuraiha #skincaremurah #produkmukamalaysia #produkmukamurah #serummurah  #serummurahmalaysia #tipscantik
TIPS KEKALKAN KECANTIKAN . . Sebelum cari jalan penyelesaian masalah, kena tahu punca masalah. Betul tak? . . Haaa. Korang kena ambil berat pasal ni tau. Penting! Kalau tak, ibarat mencurah air ke daun keladi. Harini nak share sikit macam mana TIPS nak kekalkan kecantikan korang. Nak tahu? . . 🌸 Firstly, punca muka jerawat adalah muka berminyak! So, bila dah pakai sabun aqua furaiha atau cleanser furaiha, ia dapat mengurangkan minyak berlebihan kat muka sebab sabun ni ada agent pengering. Tapiiiii, still perlu kurangkan makanan berminyak untuk reduce minyak berlebihan. . . 🌸 Secondly, punca muka jeragat adalah muka kering! Apa yang kita perlu buat adalah apply serum furaiha dan dd cream Furaiha. So ia dapat protect  muka korang daripada terlalu terdedah pada sinaran uv disamping memberi kelembapan pada kulit. Tapiii jangan lupa minum air dalam kuantiti yang banyak sebab cuaca sekarang panas dan ia penting untuk kekalkan kelembapan kulit korang. . . 🌸 Thirdly, punca muka lesu adalah tidur tak berkualiti! Kata pakar dermatologi Sonia Badreshia, kurang tidur menyebabkan saluran darah membesar, menyebabkan lingkaran hitam pada bawah mata dan muka nampak letih. So tidur awal untuk dapatkan tidur berkualiti dan jangan lupa calit glow booster cream furaiha sebelum tidur sebab tak lengkap kalau dah keringkan muka, perlukan lembabkan muka dengan gbc. . . Dapat? Jom tekan like. Semoga bermanfaat! 😉 . . #beautyconsultant  #FURAIHA2017  #fathiahEMPIRE  #Furaihajohor  #furaihabyshaa  #codfuraiha  #krimmalam  #krimsiang  #produkkulit  #krimjerawat  #skincarefuraiha  #skincaremurah  #produkmukamalaysia  #produkmukamurah  #serummurah  #serummurahmalaysia  #tipscantik 
🔥🔥 HOT PROMOTION 🔥🔥
.
.
"Beauty Comes At Your Doorstep" .

Yessss...
.
🍀 Anda tak perlu lagi susah payah cari pusat spa mana yg terdekat dgn rumah anda semata² nak facial .
.
🍀 Anda hanya perlu booking saja, kami yang akan ke rumah anda .
.
🍀 Kini boleh nikmati servis facial spa ala² vvip hanya di rumah anda. Ikut keselesaan anda sendiri. Harga pun MURAH .
.
🍀 Alunan muzik spa bali yg mengasyikkan, pasti membuatkan anda tertido semasa proses facial spa dijalankan .
.
🍀 Hilang stress bila muka kena urut, dicuci secara mendalam, clear segala daki² & whitehead/blackhead .
.
🍀 Diurut pulak dengan mesin Eternal Beauty (EB) teknologi dari Korea. Rahsia Kejelitaan org Korea ni. Best gilerr .
.
🍀 Pipi kembali tegang, dagu v-shape(runcing), no more garis² halus sekitar mata (diurut dgn mesin EB dlm masa 10minit dh dapat kesan positif) .
.
.
📌 BOOKING SEKARANG SEMENTARA MASIH PROMOSI. LESS SEHINGGA 41% .
.
.
Juju Beauty Cartel
🌸 MOBILE HOME SPA 🌸
📲 WHATSAPP : +6019-4571318
🔥🔥 HOT PROMOTION 🔥🔥 . . "Beauty Comes At Your Doorstep" . Yessss... . 🍀 Anda tak perlu lagi susah payah cari pusat spa mana yg terdekat dgn rumah anda semata² nak facial . . 🍀 Anda hanya perlu booking saja, kami yang akan ke rumah anda . . 🍀 Kini boleh nikmati servis facial spa ala² vvip hanya di rumah anda. Ikut keselesaan anda sendiri. Harga pun MURAH . . 🍀 Alunan muzik spa bali yg mengasyikkan, pasti membuatkan anda tertido semasa proses facial spa dijalankan . . 🍀 Hilang stress bila muka kena urut, dicuci secara mendalam, clear segala daki² & whitehead/blackhead . . 🍀 Diurut pulak dengan mesin Eternal Beauty (EB) teknologi dari Korea. Rahsia Kejelitaan org Korea ni. Best gilerr . . 🍀 Pipi kembali tegang, dagu v-shape(runcing), no more garis² halus sekitar mata (diurut dgn mesin EB dlm masa 10minit dh dapat kesan positif) . . . 📌 BOOKING SEKARANG SEMENTARA MASIH PROMOSI. LESS SEHINGGA 41% . . . Juju Beauty Cartel 🌸 MOBILE HOME SPA 🌸 📲 WHATSAPP : +6019-4571318
👄MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK👄
.
💛Wajib ada satu Lipstick Gel Semi Matte Mary Kay dalam handbag u all tau 😍💋 Lipstick Gel Semi Matte Mary Kay dapat anugerah Fall Beauty Award !!!!! 👀Apa yg best sangat pasal NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie?
.
🙆Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama
.
🙆Kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir
.
🙆Ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah
.
😍Ada 7 warna yang bakal menggugat hati anda ladies📣👇👇👇👇👇👇👈👈👈👈👈
.
1.💋 BASHFUL YOU💄
2.💋 RICH TRUFFLE💄
3.💋 MAUVE MOMENT💄
3.💋 POWERFUL PINK💄
4.💋 ALWAYS APRICOT💄
5.💋 MIDNIGHT RED💄
6.💋 CRUSHED BERRY💄
7.💋POPPY PLEASE💄 💓Pm syira 0145006831
💓Independent Beauty Consultant
💓Mary Kay Malaysia

#marykay#sayajual#beautyconsultant#trustedseller#marykaykotabharu#marykaypasirmas#marykaykelantan#marykaytanahmerah#marykaymalaysia#beautytips#flawless#skin#kulitsihat#kulitcantik#awetmuda#skincare#colormakeup#makeup
👄MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK👄 . 💛Wajib ada satu Lipstick Gel Semi Matte Mary Kay dalam handbag u all tau 😍💋 Lipstick Gel Semi Matte Mary Kay dapat anugerah Fall Beauty Award !!!!! 👀Apa yg best sangat pasal NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie? . 🙆Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama . 🙆Kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir . 🙆Ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah . 😍Ada 7 warna yang bakal menggugat hati anda ladies📣👇👇👇👇👇👇👈👈👈👈👈 . 1.💋 BASHFUL YOU💄 2.💋 RICH TRUFFLE💄 3.💋 MAUVE MOMENT💄 3.💋 POWERFUL PINK💄 4.💋 ALWAYS APRICOT💄 5.💋 MIDNIGHT RED💄 6.💋 CRUSHED BERRY💄 7.💋POPPY PLEASE💄 💓Pm syira 0145006831 💓Independent Beauty Consultant 💓Mary Kay Malaysia #marykay #sayajual #beautyconsultant #trustedseller #marykaykotabharu #marykaypasirmas #marykaykelantan #marykaytanahmerah #marykaymalaysia #beautytips #flawless #skin #kulitsihat #kulitcantik #awetmuda #skincare #colormakeup #makeup 
TIPS KEKALKAN KECANTIKAN
.
.
Sebelum cari jalan penyelesaian masalah, kena tahu punca masalah. Betul tak?
.
.
Haaa. Korang kena ambil berat pasal ni tau. Penting! Kalau tak, ibarat mencurah air ke daun keladi. Harini nak share sikit macam mana TIPS nak kekalkan kecantikan korang. Nak tahu? .
.
🌸 Firstly, punca muka jerawat adalah muka berminyak! So, bila dah pakai sabun aqua furaiha atau cleanser furaiha, ia dapat mengurangkan minyak berlebihan kat muka sebab sabun ni ada agent pengering. Tapiiiii, still perlu kurangkan makanan berminyak untuk reduce minyak berlebihan.
.
.
🌸 Secondly, punca muka jeragat adalah muka kering! Apa yang kita perlu buat adalah apply serum furaiha dan dd cream Furaiha. So ia dapat protect  muka korang daripada terlalu terdedah pada sinaran uv disamping memberi kelembapan pada kulit. Tapiii jangan lupa minum air dalam kuantiti yang banyak sebab cuaca sekarang panas dan ia penting untuk kekalkan kelembapan kulit korang.
.
.
🌸 Thirdly, punca muka lesu adalah tidur tak berkualiti! Kata pakar dermatologi Sonia Badreshia, kurang tidur menyebabkan saluran darah membesar, menyebabkan lingkaran hitam pada bawah mata dan muka nampak letih. So tidur awal untuk dapatkan tidur berkualiti dan jangan lupa calit glow booster cream furaiha sebelum tidur sebab tak lengkap kalau dah keringkan muka, perlukan lembabkan muka dengan gbc. .
.
Dapat? Jom tekan like. Semoga bermanfaat! 😉
.
.
#beautyconsultant #FURAIHA2017
#fathiahEMPIRE #tipscantik #krimwajah #krimmalam #krimsiang #serummuka #serummurah #produkmukamalaysia #krimmuka #furaihajohor #furaihabyshaa #cleansermurah #skincaremurah #skincarefuraiha #neelofa
TIPS KEKALKAN KECANTIKAN . . Sebelum cari jalan penyelesaian masalah, kena tahu punca masalah. Betul tak? . . Haaa. Korang kena ambil berat pasal ni tau. Penting! Kalau tak, ibarat mencurah air ke daun keladi. Harini nak share sikit macam mana TIPS nak kekalkan kecantikan korang. Nak tahu? . . 🌸 Firstly, punca muka jerawat adalah muka berminyak! So, bila dah pakai sabun aqua furaiha atau cleanser furaiha, ia dapat mengurangkan minyak berlebihan kat muka sebab sabun ni ada agent pengering. Tapiiiii, still perlu kurangkan makanan berminyak untuk reduce minyak berlebihan. . . 🌸 Secondly, punca muka jeragat adalah muka kering! Apa yang kita perlu buat adalah apply serum furaiha dan dd cream Furaiha. So ia dapat protect  muka korang daripada terlalu terdedah pada sinaran uv disamping memberi kelembapan pada kulit. Tapiii jangan lupa minum air dalam kuantiti yang banyak sebab cuaca sekarang panas dan ia penting untuk kekalkan kelembapan kulit korang. . . 🌸 Thirdly, punca muka lesu adalah tidur tak berkualiti! Kata pakar dermatologi Sonia Badreshia, kurang tidur menyebabkan saluran darah membesar, menyebabkan lingkaran hitam pada bawah mata dan muka nampak letih. So tidur awal untuk dapatkan tidur berkualiti dan jangan lupa calit glow booster cream furaiha sebelum tidur sebab tak lengkap kalau dah keringkan muka, perlukan lembabkan muka dengan gbc. . . Dapat? Jom tekan like. Semoga bermanfaat! 😉 . . #beautyconsultant  #FURAIHA2017  #fathiahEMPIRE  #tipscantik  #krimwajah  #krimmalam  #krimsiang  #serummuka  #serummurah  #produkmukamalaysia  #krimmuka  #furaihajohor  #furaihabyshaa  #cleansermurah  #skincaremurah  #skincarefuraiha  #neelofa 
🔥🔥 HOT PROMOTION 🔥🔥
.
.
"Beauty Comes At Your Doorstep" .

Yessss...
.
🍀 Anda tak perlu lagi susah payah cari pusat spa mana yg terdekat dgn rumah anda semata² nak facial .
.
🍀 Anda hanya perlu booking saja, kami yang akan ke rumah anda .
.
🍀 Kini boleh nikmati servis facial spa ala² vvip hanya di rumah anda. Ikut keselesaan anda sendiri. Harga pun MURAH .
.
🍀 Alunan muzik spa bali yg mengasyikkan, pasti membuatkan anda tertido semasa proses facial spa dijalankan .
.
🍀 Hilang stress bila muka kena urut, dicuci secara mendalam, clear segala daki² & whitehead/blackhead .
.
🍀 Diurut pulak dengan mesin Eternal Beauty (EB) teknologi dari Korea. Rahsia Kejelitaan org Korea ni. Best gilerr .
.
🍀 Pipi kembali tegang, dagu v-shape(runcing), no more garis² halus sekitar mata (diurut dgn mesin EB dlm masa 10minit dh dapat kesan positif) .
.
.
📌 BOOKING SEKARANG SEMENTARA MASIH PROMOSI. LESS SEHINGGA 41% .
.
.
Juju Beauty Cartel
🌸 MOBILE HOME SPA 🌸
📲 WHATSAPP : +6019-4571318
🔥🔥 HOT PROMOTION 🔥🔥 . . "Beauty Comes At Your Doorstep" . Yessss... . 🍀 Anda tak perlu lagi susah payah cari pusat spa mana yg terdekat dgn rumah anda semata² nak facial . . 🍀 Anda hanya perlu booking saja, kami yang akan ke rumah anda . . 🍀 Kini boleh nikmati servis facial spa ala² vvip hanya di rumah anda. Ikut keselesaan anda sendiri. Harga pun MURAH . . 🍀 Alunan muzik spa bali yg mengasyikkan, pasti membuatkan anda tertido semasa proses facial spa dijalankan . . 🍀 Hilang stress bila muka kena urut, dicuci secara mendalam, clear segala daki² & whitehead/blackhead . . 🍀 Diurut pulak dengan mesin Eternal Beauty (EB) teknologi dari Korea. Rahsia Kejelitaan org Korea ni. Best gilerr . . 🍀 Pipi kembali tegang, dagu v-shape(runcing), no more garis² halus sekitar mata (diurut dgn mesin EB dlm masa 10minit dh dapat kesan positif) . . . 📌 BOOKING SEKARANG SEMENTARA MASIH PROMOSI. LESS SEHINGGA 41% . . . Juju Beauty Cartel 🌸 MOBILE HOME SPA 🌸 📲 WHATSAPP : +6019-4571318
Tahukah anda, proses penuaan berlaku seawal usia 25 tahun. Apabila kulit semakin tua, proses pembaharuan kulit akan menjadi perlahan dan menyebabkan kulit mula kering, tidak anjal dan tidak lagi berseri. Proses penuaan juga akan berlaku semakin cepat bila ditambah pula dengan faktor stress, gaya hidup dan pencemaran persekitaran. OMG !!. Tapi jangan risau. Kita ada set skincare Timewise Miracle nie produk penentang penuaan tercanggih untuk anda. Hehe.

Meh try Set Timewise Miracle produk penentang usia yg sememangnya diperlukan oleh kulit untuk tampak lebih muda dan anggun dengan 11 manfaatnya.
.
💋Cleanse(membersih).
💋Exfoliate(mengelupas secara lembut).
💋Freshen (menyegar).
💋Energize (memberi tenaga kpd kulit).
💋Hydrate (menghidrat).
💋Smooth (menghalus).
💋Visibly firm (menganjal).
💋Soft (melembutkan).
💋Protect (melindung).
💋Renew (memperbaharui).
💋Reduce the appearance of fine lines and wrinkles (mengurangkan tampilan garis2 halus dan kedutan). .
.
Jom tampil sentiasa nampak muda dengan set Timewise. Hehe. .
.
Fiza Zahoni
01128512308
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKay #Kosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
Tahukah anda, proses penuaan berlaku seawal usia 25 tahun. Apabila kulit semakin tua, proses pembaharuan kulit akan menjadi perlahan dan menyebabkan kulit mula kering, tidak anjal dan tidak lagi berseri. Proses penuaan juga akan berlaku semakin cepat bila ditambah pula dengan faktor stress, gaya hidup dan pencemaran persekitaran. OMG !!. Tapi jangan risau. Kita ada set skincare Timewise Miracle nie produk penentang penuaan tercanggih untuk anda. Hehe. Meh try Set Timewise Miracle produk penentang usia yg sememangnya diperlukan oleh kulit untuk tampak lebih muda dan anggun dengan 11 manfaatnya. . 💋Cleanse(membersih). 💋Exfoliate(mengelupas secara lembut). 💋Freshen (menyegar). 💋Energize (memberi tenaga kpd kulit). 💋Hydrate (menghidrat). 💋Smooth (menghalus). 💋Visibly firm (menganjal). 💋Soft (melembutkan). 💋Protect (melindung). 💋Renew (memperbaharui). 💋Reduce the appearance of fine lines and wrinkles (mengurangkan tampilan garis2 halus dan kedutan). . . Jom tampil sentiasa nampak muda dengan set Timewise. Hehe. . . Fiza Zahoni 01128512308 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKay  #Kosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
🌸🌸🌸🌸
Hai hai hai...acue nk belanja testimoni ni...
Adik comey ni dah guna set botanical evo kurang lebih hampir 7 buln..alhamdulillah..skin beliau dah makin sihat.❤
Syukur..Penampilan pori makin berkurang,kulit makin sihat,parut2 makin pudar.Happy dia,ade senior time sek men tgur kulit makin cantik dekat uni hari tu👏👏Bertahun2 x jumpe,banyak2 hal,org tegur skin makin sihat..konfirm la happy kan???.And paling penting jimat dan berbaloiiii oiii...Nah.siapa2 yang berumur 11 tahun yang dah mula ad masalah kulit kusam,jerawat,whitehead,blackhead..jom..jom guna set botanical evo...Diformula khas dengan ekstak dragon fruit untuk kesesuaian kulit remaja 
SAY NO  NO NO KEPADA PRODUK MERBAHAYA ✌.
.
Mak2 yang syang kulit anak remaja boleh la roger2 acue .acue bagi free konsultasi ye 😘
.
🌸❤🌸
Acue
0148328108
Senior Beauty Consultant at Mary Kay ❤😙
Ind Mary Kay Beauty Consultant
#MaryKayBeautyConsultant
Malaysia#MaryKaySkincare #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin  #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipsk #bibirsihat
🌸🌸🌸🌸 Hai hai hai...acue nk belanja testimoni ni... Adik comey ni dah guna set botanical evo kurang lebih hampir 7 buln..alhamdulillah..skin beliau dah makin sihat.❤ Syukur..Penampilan pori makin berkurang,kulit makin sihat,parut2 makin pudar.Happy dia,ade senior time sek men tgur kulit makin cantik dekat uni hari tu👏👏Bertahun2 x jumpe,banyak2 hal,org tegur skin makin sihat..konfirm la happy kan???.And paling penting jimat dan berbaloiiii oiii...Nah.siapa2 yang berumur 11 tahun yang dah mula ad masalah kulit kusam,jerawat,whitehead,blackhead..jom..jom guna set botanical evo...Diformula khas dengan ekstak dragon fruit untuk kesesuaian kulit remaja SAY NO NO NO KEPADA PRODUK MERBAHAYA ✌. . Mak2 yang syang kulit anak remaja boleh la roger2 acue .acue bagi free konsultasi ye 😘 . 🌸❤🌸 Acue 0148328108 Senior Beauty Consultant at Mary Kay ❤😙 Ind Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayBeautyConsultant  Malaysia#MaryKaySkincare  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #TRD  #TrueDimensionLipstick  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipsk  #bibirsihat 
🔥🔥 HOT PROMOTION 🔥🔥
.
.
"Beauty Comes At Your Doorstep" .

Yessss...
.
🍀 Anda tak perlu lagi susah payah cari pusat spa mana yg terdekat dgn rumah anda semata² nak facial .
.
🍀 Anda hanya perlu booking saja, kami yang akan ke rumah anda .
.
🍀 Kini boleh nikmati servis facial spa ala² vvip hanya di rumah anda. Ikut keselesaan anda sendiri. Harga pun MURAH .
.
🍀 Alunan muzik spa bali yg mengasyikkan, pasti membuatkan anda tertido semasa proses facial spa dijalankan .
.
🍀 Hilang stress bila muka kena urut, dicuci secara mendalam, clear segala daki² & whitehead/blackhead .
.
🍀 Diurut pulak dengan mesin Eternal Beauty (EB) teknologi dari Korea. Rahsia Kejelitaan org Korea ni. Best gilerr .
.
🍀 Pipi kembali tegang, dagu v-shape(runcing), no more garis² halus sekitar mata (diurut dgn mesin EB dlm masa 10minit dh dapat kesan positif) .
.
.
📌 BOOKING SEKARANG SEMENTARA MASIH PROMOSI. LESS SEHINGGA 41% .
.
.
Juju Beauty Cartel
🌸 MOBILE HOME SPA 🌸
📲 WHATSAPP : +6019-4571318
🔥🔥 HOT PROMOTION 🔥🔥 . . "Beauty Comes At Your Doorstep" . Yessss... . 🍀 Anda tak perlu lagi susah payah cari pusat spa mana yg terdekat dgn rumah anda semata² nak facial . . 🍀 Anda hanya perlu booking saja, kami yang akan ke rumah anda . . 🍀 Kini boleh nikmati servis facial spa ala² vvip hanya di rumah anda. Ikut keselesaan anda sendiri. Harga pun MURAH . . 🍀 Alunan muzik spa bali yg mengasyikkan, pasti membuatkan anda tertido semasa proses facial spa dijalankan . . 🍀 Hilang stress bila muka kena urut, dicuci secara mendalam, clear segala daki² & whitehead/blackhead . . 🍀 Diurut pulak dengan mesin Eternal Beauty (EB) teknologi dari Korea. Rahsia Kejelitaan org Korea ni. Best gilerr . . 🍀 Pipi kembali tegang, dagu v-shape(runcing), no more garis² halus sekitar mata (diurut dgn mesin EB dlm masa 10minit dh dapat kesan positif) . . . 📌 BOOKING SEKARANG SEMENTARA MASIH PROMOSI. LESS SEHINGGA 41% . . . Juju Beauty Cartel 🌸 MOBILE HOME SPA 🌸 📲 WHATSAPP : +6019-4571318
🔥🔥 HOT PROMOTION 🔥🔥
.
.
"Beauty Comes At Your Doorstep" .

Yessss...
.
🍀 Anda tak perlu lagi susah payah cari pusat spa mana yg terdekat dgn rumah anda semata² nak facial .
.
🍀 Anda hanya perlu booking saja, kami yang akan ke rumah anda .
.
🍀 Kini boleh nikmati servis facial spa ala² vvip hanya di rumah anda. Ikut keselesaan anda sendiri. Harga pun MURAH .
.
🍀 Alunan muzik spa bali yg mengasyikkan, pasti membuatkan anda tertido semasa proses facial spa dijalankan .
.
🍀 Hilang stress bila muka kena urut, dicuci secara mendalam, clear segala daki² & whitehead/blackhead .
.
🍀 Diurut pulak dengan mesin Eternal Beauty (EB) teknologi dari Korea. Rahsia Kejelitaan org Korea ni. Best gilerr .
.
🍀 Pipi kembali tegang, dagu v-shape(runcing), no more garis² halus sekitar mata (diurut dgn mesin EB dlm masa 10minit dh dapat kesan positif) .
.
.
📌 BOOKING SEKARANG SEMENTARA MASIH PROMOSI. LESS SEHINGGA 41% .
.
.
Juju Beauty Cartel
🌸 MOBILE HOME SPA 🌸
📲 WHATSAPP : +6019-4571318
🔥🔥 HOT PROMOTION 🔥🔥 . . "Beauty Comes At Your Doorstep" . Yessss... . 🍀 Anda tak perlu lagi susah payah cari pusat spa mana yg terdekat dgn rumah anda semata² nak facial . . 🍀 Anda hanya perlu booking saja, kami yang akan ke rumah anda . . 🍀 Kini boleh nikmati servis facial spa ala² vvip hanya di rumah anda. Ikut keselesaan anda sendiri. Harga pun MURAH . . 🍀 Alunan muzik spa bali yg mengasyikkan, pasti membuatkan anda tertido semasa proses facial spa dijalankan . . 🍀 Hilang stress bila muka kena urut, dicuci secara mendalam, clear segala daki² & whitehead/blackhead . . 🍀 Diurut pulak dengan mesin Eternal Beauty (EB) teknologi dari Korea. Rahsia Kejelitaan org Korea ni. Best gilerr . . 🍀 Pipi kembali tegang, dagu v-shape(runcing), no more garis² halus sekitar mata (diurut dgn mesin EB dlm masa 10minit dh dapat kesan positif) . . . 📌 BOOKING SEKARANG SEMENTARA MASIH PROMOSI. LESS SEHINGGA 41% . . . Juju Beauty Cartel 🌸 MOBILE HOME SPA 🌸 📲 WHATSAPP : +6019-4571318
🔥🔥 HOT PROMOTION 🔥🔥
.
.
"Beauty Comes At Your Doorstep" .

Yessss...
.
🍀 Anda tak perlu lagi susah payah cari pusat spa mana yg terdekat dgn rumah anda semata² nak facial .
.
🍀 Anda hanya perlu booking saja, kami yang akan ke rumah anda .
.
🍀 Kini boleh nikmati servis facial spa ala² vvip hanya di rumah anda. Ikut keselesaan anda sendiri. Harga pun MURAH .
.
🍀 Alunan muzik spa bali yg mengasyikkan, pasti membuatkan anda tertido semasa proses facial spa dijalankan .
.
🍀 Hilang stress bila muka kena urut, dicuci secara mendalam, clear segala daki² & whitehead/blackhead .
.
🍀 Diurut pulak dengan mesin Eternal Beauty (EB) teknologi dari Korea. Rahsia Kejelitaan org Korea ni. Best gilerr .
.
🍀 Pipi kembali tegang, dagu v-shape(runcing), no more garis² halus sekitar mata (diurut dgn mesin EB dlm masa 10minit dh dapat kesan positif) .
.
.
📌 BOOKING SEKARANG SEMENTARA MASIH PROMOSI. LESS SEHINGGA 41% .
.
.
Juju Beauty Cartel
🌸 MOBILE HOME SPA 🌸
📲 WHATSAPP : +6019-4571318
🔥🔥 HOT PROMOTION 🔥🔥 . . "Beauty Comes At Your Doorstep" . Yessss... . 🍀 Anda tak perlu lagi susah payah cari pusat spa mana yg terdekat dgn rumah anda semata² nak facial . . 🍀 Anda hanya perlu booking saja, kami yang akan ke rumah anda . . 🍀 Kini boleh nikmati servis facial spa ala² vvip hanya di rumah anda. Ikut keselesaan anda sendiri. Harga pun MURAH . . 🍀 Alunan muzik spa bali yg mengasyikkan, pasti membuatkan anda tertido semasa proses facial spa dijalankan . . 🍀 Hilang stress bila muka kena urut, dicuci secara mendalam, clear segala daki² & whitehead/blackhead . . 🍀 Diurut pulak dengan mesin Eternal Beauty (EB) teknologi dari Korea. Rahsia Kejelitaan org Korea ni. Best gilerr . . 🍀 Pipi kembali tegang, dagu v-shape(runcing), no more garis² halus sekitar mata (diurut dgn mesin EB dlm masa 10minit dh dapat kesan positif) . . . 📌 BOOKING SEKARANG SEMENTARA MASIH PROMOSI. LESS SEHINGGA 41% . . . Juju Beauty Cartel 🌸 MOBILE HOME SPA 🌸 📲 WHATSAPP : +6019-4571318
🔥🔥 HOT PROMOTION 🔥🔥
.
.
"Beauty Comes At Your Doorstep" .

Yessss...
.
🍀 Anda tak perlu lagi susah payah cari pusat spa mana yg terdekat dgn rumah anda semata² nak facial .
.
🍀 Anda hanya perlu booking saja, kami yang akan ke rumah anda .
.
🍀 Kini boleh nikmati servis facial spa ala² vvip hanya di rumah anda. Ikut keselesaan anda sendiri. Harga pun MURAH .
.
🍀 Alunan muzik spa bali yg mengasyikkan, pasti membuatkan anda tertido semasa proses facial spa dijalankan .
.
🍀 Hilang stress bila muka kena urut, dicuci secara mendalam, clear segala daki² & whitehead/blackhead .
.
🍀 Diurut pulak dengan mesin Eternal Beauty (EB) teknologi dari Korea. Rahsia Kejelitaan org Korea ni. Best gilerr .
.
🍀 Pipi kembali tegang, dagu v-shape(runcing), no more garis² halus sekitar mata (diurut dgn mesin EB dlm masa 10minit dh dapat kesan positif) .
.
.
📌 BOOKING SEKARANG SEMENTARA MASIH PROMOSI. LESS SEHINGGA 41% .
.
.
Juju Beauty Cartel
🌸 MOBILE HOME SPA 🌸
📲 WHATSAPP : +6019-4571318
🔥🔥 HOT PROMOTION 🔥🔥 . . "Beauty Comes At Your Doorstep" . Yessss... . 🍀 Anda tak perlu lagi susah payah cari pusat spa mana yg terdekat dgn rumah anda semata² nak facial . . 🍀 Anda hanya perlu booking saja, kami yang akan ke rumah anda . . 🍀 Kini boleh nikmati servis facial spa ala² vvip hanya di rumah anda. Ikut keselesaan anda sendiri. Harga pun MURAH . . 🍀 Alunan muzik spa bali yg mengasyikkan, pasti membuatkan anda tertido semasa proses facial spa dijalankan . . 🍀 Hilang stress bila muka kena urut, dicuci secara mendalam, clear segala daki² & whitehead/blackhead . . 🍀 Diurut pulak dengan mesin Eternal Beauty (EB) teknologi dari Korea. Rahsia Kejelitaan org Korea ni. Best gilerr . . 🍀 Pipi kembali tegang, dagu v-shape(runcing), no more garis² halus sekitar mata (diurut dgn mesin EB dlm masa 10minit dh dapat kesan positif) . . . 📌 BOOKING SEKARANG SEMENTARA MASIH PROMOSI. LESS SEHINGGA 41% . . . Juju Beauty Cartel 🌸 MOBILE HOME SPA 🌸 📲 WHATSAPP : +6019-4571318
MARY KAY TRANSCULENT LOOSE POWDER 🌹🌺🌸 6 Kelebihan Mary Kay Translucent Loose Powder🌹🌺🌸 ✅Merupakan bedak universal yang tidak mempunyai warna dan sangat sesuai untuk semua jenis tona kulit wajah ✅Formulasi yang sangat ringan (rasa seperti tidak memakai apa-apa), natural dan lembut pada kulit ✅Mengawal kilatan pada wajah yang diakibatkan oleh minyak ✅Menyediakan sheer/light coverage (litupan ringan) yang mana ianya seolah-olah tidak kelihatan pada wajah apabila dipakai bersama foundation (tidak nampak seperti memakai bedak dan nampak natural) ✅Membuatkan makeup tampak segar sepanjang hari dan tidak bercapuk-capuk kerana formulasinya dibuat khas untuk pemakaian dalam tempoh berjam-jam atau sepanjang hari ✅Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk juga kulit jenis sensitif

#jomsembang 
Anna😍😍
013-606 3835
MK Beauty Consultant

#beautyconsultant #freemakeupclass #lipstickmatte #brush #skinvigorate #masalahjeragat #masalahjerawat #skincare #marykaylovers #marykaymalaysia #loosepowder #translucent
MARY KAY TRANSCULENT LOOSE POWDER 🌹🌺🌸 6 Kelebihan Mary Kay Translucent Loose Powder🌹🌺🌸 ✅Merupakan bedak universal yang tidak mempunyai warna dan sangat sesuai untuk semua jenis tona kulit wajah ✅Formulasi yang sangat ringan (rasa seperti tidak memakai apa-apa), natural dan lembut pada kulit ✅Mengawal kilatan pada wajah yang diakibatkan oleh minyak ✅Menyediakan sheer/light coverage (litupan ringan) yang mana ianya seolah-olah tidak kelihatan pada wajah apabila dipakai bersama foundation (tidak nampak seperti memakai bedak dan nampak natural) ✅Membuatkan makeup tampak segar sepanjang hari dan tidak bercapuk-capuk kerana formulasinya dibuat khas untuk pemakaian dalam tempoh berjam-jam atau sepanjang hari ✅Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk juga kulit jenis sensitif #jomsembang  Anna😍😍 013-606 3835 MK Beauty Consultant #beautyconsultant  #freemakeupclass  #lipstickmatte  #brush  #skinvigorate  #masalahjeragat  #masalahjerawat  #skincare  #marykaylovers  #marykaymalaysia  #loosepowder  #translucent 
Good morning uolls 😘😘
.
Haaa tengok tuu 👀 Masker Mary kay Botanical Effects yang paling besttt! Satu tube tu tahan setahun lebih saya pkai! 👏🏼👏🏼 Berbaloi ke sangat berbaloi dengan harga dia? Sangat berbaloi taw 😍😍😍 Sekarang ni baru nak bukak tube yang baruuu 🤗🤗🤗
.
Siapa yang ada masalah blackhead whitehead, kulit kusam, jerawat pun, sangat digalakkan untuk pkai masker mary kay ni. Sebab apa? Sebab dia membuang sel sel kulit mati yang tumbuh setiap 2 hari pada kulit muka kita tau 😱😱 Takkan uolls nak biarkan kulit mati terus mati kat muka tu. Ayuhhh bersihkan muka kita dengan masker Botanical Effects s ni! 😁😁
.
Jom booking class dengan saya. Warga Selangor/KL sangat dialu alukan 🙆 Terus whatsapp for booking terus click click 👇👇 atau ada pada profile saya
.
www.wsap.my/60166342684
.
AinShari
Beauty Consultant MaryKay
016-6342684
#BeautyConsultant #Skincareclass #Free #FreeSkincareClass #PenjagaanKulit #Masker #FaceMask #BestMask #BotanicalMask #BotanicalEffects #ProdukKecantikan #Kecantikan #JomCantik
Good morning uolls 😘😘 . Haaa tengok tuu 👀 Masker Mary kay Botanical Effects yang paling besttt! Satu tube tu tahan setahun lebih saya pkai! 👏🏼👏🏼 Berbaloi ke sangat berbaloi dengan harga dia? Sangat berbaloi taw 😍😍😍 Sekarang ni baru nak bukak tube yang baruuu 🤗🤗🤗 . Siapa yang ada masalah blackhead whitehead, kulit kusam, jerawat pun, sangat digalakkan untuk pkai masker mary kay ni. Sebab apa? Sebab dia membuang sel sel kulit mati yang tumbuh setiap 2 hari pada kulit muka kita tau 😱😱 Takkan uolls nak biarkan kulit mati terus mati kat muka tu. Ayuhhh bersihkan muka kita dengan masker Botanical Effects s ni! 😁😁 . Jom booking class dengan saya. Warga Selangor/KL sangat dialu alukan 🙆 Terus whatsapp for booking terus click click 👇👇 atau ada pada profile saya . www.wsap.my/60166342684 . AinShari Beauty Consultant MaryKay 016-6342684 #BeautyConsultant  #Skincareclass  #Free  #FreeSkincareClass  #PenjagaanKulit  #Masker  #FaceMask  #BestMask  #BotanicalMask  #BotanicalEffects  #ProdukKecantikan  #Kecantikan  #JomCantik 
💋MARY KAY GEL SEMI MATTE LIPSTICK 💋🌹 💄💄💄💄💄💄💄💄💄 💄New Semi-Matte Finish 💋formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut.
💋dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir.
💋Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir.
💋mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir.
💋'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah

Anna
0172854177
Your Trusted Beauty Consultant 
#marykaybeautyconsultant
#marykayproduk #marykay #marykaykl #skincare #marykaymalaysia #marykaypj #mkskincare #marykaycheras #marykaybangi #beautyconsultant
💋MARY KAY GEL SEMI MATTE LIPSTICK 💋🌹 💄💄💄💄💄💄💄💄💄 💄New Semi-Matte Finish 💋formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💋dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💋Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💋mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💋'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah Anna 0172854177 Your Trusted Beauty Consultant #marykaybeautyconsultant  #marykayproduk  #marykay  #marykaykl  #skincare  #marykaymalaysia  #marykaypj  #mkskincare  #marykaycheras  #marykaybangi  #beautyconsultant 
Dua-dua lawa. Tak semua berani guna. Tapi ada peminat tersendiri. jom2 grab promosi september ni!

Siapa suka? 🙋🏻🙋🏻 saya jatuh cinta dgn poppy please 😉
.
Fb nabihah mn
ig ootd_onilah/cotton_oni
+60149386658

#marykay #marykaymalaysia #marykaynegerisembilan #beautyconsultant #sayajual #perundingkecantikan #marykayjohor #marykaymelaka #marykaykualalumpur #marykayseremban #marykaypahang #marykaykedah #marykayperlis #marykayperak #marykayipoh #marykaykelantan #marykaysabah #marykaysarawak #marykaypenang #marykayjb #marykaykluang #marykayterengganu #sayajual #bazaarpaknil #kaincotton
Dua-dua lawa. Tak semua berani guna. Tapi ada peminat tersendiri. jom2 grab promosi september ni! Siapa suka? 🙋🏻🙋🏻 saya jatuh cinta dgn poppy please 😉 . Fb nabihah mn ig ootd_onilah/cotton_oni +60149386658 #marykay  #marykaymalaysia  #marykaynegerisembilan  #beautyconsultant  #sayajual  #perundingkecantikan  #marykayjohor  #marykaymelaka  #marykaykualalumpur  #marykayseremban  #marykaypahang  #marykaykedah  #marykayperlis  #marykayperak  #marykayipoh  #marykaykelantan  #marykaysabah  #marykaysarawak  #marykaypenang  #marykayjb  #marykaykluang  #marykayterengganu  #sayajual  #bazaarpaknil  #kaincotton 
In Mary Kay, if you work hard, give your best, believe u can, consistent and persistent, YOU WILL GET THE FREE CAR! ♥️ What an amazing company! Wanna know more?
.

Hana, 0143695746
.
.
#marykay #marykaycareer #ilovemyjob #comejoinme #marykaymalaysia #marykayselangor #freeskincareclass #beautyconsultant
 #janaincome #businesswomen #salesdirector #roadto50k #wanitahebat#MaryKayMalaysia #MaryKayKosmetik #MaryKaygombak  #teamdropship #marykayrawang #surirumah #roadto10k #SkincareClass  #uum #lifechanging #careeropportunity #timewiseskincare  #masteragent #janapendapatan  #dropshipwanted #kerjakosong #Marykaykl
In Mary Kay, if you work hard, give your best, believe u can, consistent and persistent, YOU WILL GET THE FREE CAR! ♥️ What an amazing company! Wanna know more? . Hana, 0143695746 . . #marykay  #marykaycareer  #ilovemyjob  #comejoinme  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #freeskincareclass  #beautyconsultant  #janaincome  #businesswomen  #salesdirector  #roadto50k  #wanitahebat #MaryKayMalaysia  #MaryKayKosmetik  #MaryKaygombak  #teamdropship  #marykayrawang  #surirumah  #roadto10k  #SkincareClass  #uum  #lifechanging  #careeropportunity  #timewiseskincare  #masteragent  #janapendapatan  #dropshipwanted  #kerjakosong  #Marykaykl 
Ada idea tak nak buat apa dengan semua box ni? Belum kira yang ada kat bilik sebelah & yang dah buang. Dah sampai nak cecah siling 😂😂
.
.
.
#ILoveMaryKay #TQDearCustomers #MaryKayWithEcha #igers #marykaySelangor #damansara #KotakCintaEcha #Beautiful #uitm #student #janapendapatan #sideincome #duitpoket #BeautyConsultant #skincare #kulitcantik #kulitsihat #Pobling #skincareclass #majalahremaja #majalahpengantin #gift #hantaran #makeup #makeuplover #bodycare #cleanse #Timewiseskincare #SkinvigorateBrush
Ada idea tak nak buat apa dengan semua box ni? Belum kira yang ada kat bilik sebelah & yang dah buang. Dah sampai nak cecah siling 😂😂 . . . #ILoveMaryKay  #TQDearCustomers  #MaryKayWithEcha  #igers  #marykaySelangor  #damansara  #KotakCintaEcha  #Beautiful  #uitm  #student  #janapendapatan  #sideincome  #duitpoket  #BeautyConsultant  #skincare  #kulitcantik  #kulitsihat  #Pobling  #skincareclass  #majalahremaja  #majalahpengantin  #gift  #hantaran  #makeup  #makeuplover  #bodycare  #cleanse  #Timewiseskincare  #SkinvigorateBrush 
Mary Kay Timewise Repair Volu-Firm Eye Renewal Cream❤

EYE RENEWAL CREAM❤
.
.
CIRI-CIRI HEBAT PRODUK INI ADALAH: .
.
🌸Bertindak memperbaiki kulit yg mempunyai garisan-garisan kasar, kedutan & kulit yg kendur
🌸Bertindak memperbaiki eyebags, dark circles & bengkak di kawasan kulit mata
🌸Bertindak memperbaiki crepiness dan dry skin
🌸Meningkatkan tahap kelembapan kulit di kawasan mata sehingga 12 jam
.
Key Ingredients: 🌸Plant stem cells
🌸Tripeptide 1
🌸Skin Volume Supporting Peptide
.
.
Produk ini telah memenangi award dari pihak GOOD HOUSEKEEPING SEAL yg terdiri drpd pakar-pakar dalam bidang skincare & kosmetik.
.
Nak kekal muda? Jom whatsapp sis. 😊
.
.
BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE ❤
.
☎ 0111 0603668 | RAIHAN JASMEE
👜 Marykay Beauty Consultant
.
www.wasap.my/601110603668
.
.
.
#marykayalorsetar 
#marykaypenang 
#marykaymalaysia 
#marykaykedah 
#marykaypendang 
#bebeautiful 
#enrichingwomenslives 
#bebold 
#beyou
#fgm96
.
.
#truedimension #lipstickmarykay #wanita #cantik #anggun #sayapakaisayajual #skinstories #pengantin #majalahnona  #beautyconsultant #muamalaysia #bazaarpaknil #paknilreview #timewisemiracleset #botanical #bebasjeragat #kulitsihat
Mary Kay Timewise Repair Volu-Firm Eye Renewal Cream❤ EYE RENEWAL CREAM❤ . . CIRI-CIRI HEBAT PRODUK INI ADALAH: . . 🌸Bertindak memperbaiki kulit yg mempunyai garisan-garisan kasar, kedutan & kulit yg kendur 🌸Bertindak memperbaiki eyebags, dark circles & bengkak di kawasan kulit mata 🌸Bertindak memperbaiki crepiness dan dry skin 🌸Meningkatkan tahap kelembapan kulit di kawasan mata sehingga 12 jam . Key Ingredients: 🌸Plant stem cells 🌸Tripeptide 1 🌸Skin Volume Supporting Peptide . . Produk ini telah memenangi award dari pihak GOOD HOUSEKEEPING SEAL yg terdiri drpd pakar-pakar dalam bidang skincare & kosmetik. . Nak kekal muda? Jom whatsapp sis. 😊 . . BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE ❤ . ☎ 0111 0603668 | RAIHAN JASMEE 👜 Marykay Beauty Consultant . www.wasap.my/601110603668 . . . #marykayalorsetar  #marykaypenang  #marykaymalaysia  #marykaykedah  #marykaypendang  #bebeautiful  #enrichingwomenslives  #bebold  #beyou  #fgm96  . . #truedimension  #lipstickmarykay  #wanita  #cantik  #anggun  #sayapakaisayajual  #skinstories  #pengantin  #majalahnona  #beautyconsultant  #muamalaysia  #bazaarpaknil  #paknilreview  #timewisemiracleset  #botanical  #bebasjeragat  #kulitsihat 
Pernah dengar spa bibir? 
Pernah buat spa bibir? 
Kami ada jawapannya. 
MARY KAY SATIN LIPS SET

Satin Lips terbaru yang kaya dengan Shea Butter yang mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir. Set yang terdiri daripada dua item iaitu : 🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB
- Mengelupas secara lembut untuk menanggalkan kulit mati. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. 🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM
- Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar.

Amira Mohamad
Mary Kay beauty consultant
www.wasap.my/601127534845

#dazzleangelicswan #angelicstarswan #sarastarswan #marykayjb #freeskincareclass #freebeautyclass #beautyconsultant #marykay #marykaymalaysia #marykayskincare #mkmen #produkmarykay #produkkecantikan #skincaremarykay #makeup #lipstikmarykay #truedimensionlipstick #skinvigoratebrush #makeupremover #melacepskincare #botanicalskincare
Pernah dengar spa bibir? Pernah buat spa bibir? Kami ada jawapannya. MARY KAY SATIN LIPS SET Satin Lips terbaru yang kaya dengan Shea Butter yang mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir. Set yang terdiri daripada dua item iaitu : 🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB - Mengelupas secara lembut untuk menanggalkan kulit mati. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. 🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM - Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar. Amira Mohamad Mary Kay beauty consultant www.wasap.my/601127534845 #dazzleangelicswan  #angelicstarswan  #sarastarswan  #marykayjb  #freeskincareclass  #freebeautyclass  #beautyconsultant  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #mkmen  #produkmarykay  #produkkecantikan  #skincaremarykay  #makeup  #lipstikmarykay  #truedimensionlipstick  #skinvigoratebrush  #makeupremover  #melacepskincare  #botanicalskincare 
Hye! Morning sume 😊 pagi ni sy nak share mengenai produk best dari mary kay iaitu MelaCEP Plus+ Luminous System. Apa yg best tentang produk ni? 💖Produk ni antara yg terlaku di Korea dan mendapat award di sana. 💖Mendapat award Beauty Hall of FAME 2015 dari majalah CLEO.
💖Mendapat award Whitening Awards 2016 dari majalah CLEO juga.
💖Dihasilkan di Korea dgn menggunakan teknologi maju di sana.
Siapa2 yg biasa baca magazine kecantikan tempatan mahupun lyar negara mmg recognize sgt la dis produk 😉
Ok, siapa pula yg boleh dan digalakkan pakai dis produk?
💁lelaki mahupun wanita yg berumur 18 tahun ke atas 💁mereka yg mengalami wanita masalah JERAGAT, KULIT KUSAM, KERING, TONA TIDAK SEKATA
💁 yg nak kulit cerah glowing secara sihat.
Yg ada jerawat2 halus setompok 2 pun boleh la pakai set MelaCEP ni tau. Mmg best, sy sendiri pernah pakai 1 set. Mmg rasa moist n glowing sgt2 muka. Make up simple2 pun da nampak cantik. Mak sy sendiri pun guna dis set tau 😉 Kalau ada siapa2 yg berminat dgn produk ni boleh lah direct pm/wassup sy. Tekan je link dibawah 👇

Beauty Consultant Mary Kay
Nurul Ain 💁
Tekan link dibawah👇
http://www.wasap.my/60173560023

#marykayputrajaya #marykayseremban #beautyconsultant #henna #timewise #malecep #botanical #clearproof #skinvigorate #flawlessskin #kulitsihat #kulitcantik #instafamous #skinsolution
#majalahpengantin #sazzyfalak #haniszalikha #babyyusuf #produkkecantikan #glowingskin #moistskin #bazarpaknilprodukkecantikan #produkkecantikan #cantiksihat
Hye! Morning sume 😊 pagi ni sy nak share mengenai produk best dari mary kay iaitu MelaCEP Plus+ Luminous System. Apa yg best tentang produk ni? 💖Produk ni antara yg terlaku di Korea dan mendapat award di sana. 💖Mendapat award Beauty Hall of FAME 2015 dari majalah CLEO. 💖Mendapat award Whitening Awards 2016 dari majalah CLEO juga. 💖Dihasilkan di Korea dgn menggunakan teknologi maju di sana. Siapa2 yg biasa baca magazine kecantikan tempatan mahupun lyar negara mmg recognize sgt la dis produk 😉 Ok, siapa pula yg boleh dan digalakkan pakai dis produk? 💁lelaki mahupun wanita yg berumur 18 tahun ke atas 💁mereka yg mengalami wanita masalah JERAGAT, KULIT KUSAM, KERING, TONA TIDAK SEKATA 💁 yg nak kulit cerah glowing secara sihat. Yg ada jerawat2 halus setompok 2 pun boleh la pakai set MelaCEP ni tau. Mmg best, sy sendiri pernah pakai 1 set. Mmg rasa moist n glowing sgt2 muka. Make up simple2 pun da nampak cantik. Mak sy sendiri pun guna dis set tau 😉 Kalau ada siapa2 yg berminat dgn produk ni boleh lah direct pm/wassup sy. Tekan je link dibawah 👇 Beauty Consultant Mary Kay Nurul Ain 💁 Tekan link dibawah👇 http://www.wasap.my/60173560023 #marykayputrajaya  #marykayseremban  #beautyconsultant  #henna  #timewise  #malecep  #botanical  #clearproof  #skinvigorate  #flawlessskin  #kulitsihat  #kulitcantik  #instafamous  #skinsolution  #majalahpengantin  #sazzyfalak  #haniszalikha  #babyyusuf  #produkkecantikan  #glowingskin  #moistskin  #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkkecantikan  #cantiksihat 
Why i suggest this to my cust yang ada masalah jerawat teruk or effect dari local product?? _Oil Free Hydrating Gel_ 🌱 Ia adalah sejenis mosturizer tapi termasuk juga dalam category supplement. Sangat sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily 
Apa kegunaan & manfaat OFHG ni ?? 💧Tekstur gel yang sangat ringan & cepat meresap 💧Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak 💧Kawalan minyak yang terbaik 💧Dijadikan sebagai base makeup supaya foundation dan bedak lebih tahan lama 💧Sebagai cooling gel lepas berjemur matahari 💧Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat kemerahan 💧Membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat 💧Meredakan kulit pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan) ▶ Sangat tahan sehingga 5 bulan ◀ JIMAT 😇

Beauty Consultant Mary Kay 💄
0143969597 Pm  #marykay#marykayKL#beautyconsultant#oilfreehydategel#bestsellers#iloveyoumarylay#productworldwide
Why i suggest this to my cust yang ada masalah jerawat teruk or effect dari local product?? _Oil Free Hydrating Gel_ 🌱 Ia adalah sejenis mosturizer tapi termasuk juga dalam category supplement. Sangat sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily Apa kegunaan & manfaat OFHG ni ?? 💧Tekstur gel yang sangat ringan & cepat meresap 💧Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak 💧Kawalan minyak yang terbaik 💧Dijadikan sebagai base makeup supaya foundation dan bedak lebih tahan lama 💧Sebagai cooling gel lepas berjemur matahari 💧Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat kemerahan 💧Membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat 💧Meredakan kulit pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan) ▶ Sangat tahan sehingga 5 bulan ◀ JIMAT 😇 Beauty Consultant Mary Kay 💄 0143969597 Pm #marykay #marykayKL #beautyconsultant #oilfreehydategel #bestsellers #iloveyoumarylay #productworldwide