an online Instagram web viewer

#beautyhack medias

Photos

Светлана Иванова: «Я мама спонтанная и живая» 🌟
Самая изящная российская актриса, лицо Avon и мама маленькой Полины Светлана Иванова @artistkaivanova – о материнстве, своих героинях, хороших книгах и красоте.
📌 Читайте полную версию материала по ссылке в профиле!
.
.
#бьютихак #бьютиблог #beautyhack #beautyhackru
Светлана Иванова: «Я мама спонтанная и живая» 🌟 Самая изящная российская актриса, лицо Avon и мама маленькой Полины Светлана Иванова @artistkaivanova – о материнстве, своих героинях, хороших книгах и красоте. 📌 Читайте полную версию материала по ссылке в профиле! . . #бьютихак  #бьютиблог  #beautyhack  #beautyhackru 
Читайте мои комментарии для журнала #beautyhack в статье "Роды без анестезии" , где мы обсудили влияние анестезии на новорождённого  https://beautyhack.ru/bhmama/deti/rody-bez-anestezii-5-istoriy-uspeha #неонатолог_евдокимова #неонатолог_самый_первый_врач
Entice your senses and cozy up to Fall with @SheaMoisture's DIY #BeautyHack Romantic Rose Bath Oil. Available at @ultabeauty 
#DIY #BeautyHack #Rose #BathOil #FallRomance #SheaMoisture #NaturalBeauty #Ulta #EverybodyGetsLove #TeamNatural
Love yourself today. Even when it’s hard. 💖💖💖💖💖
Love yourself today. Even when it’s hard. 💖💖💖💖💖
Wake Me Up Collagen Eye Patches revive tired eyes with just one application by reducing wrinkles and eliminating dark circles! 👌 Available at #Vancouver's @bluharbourwellness #LivingBeauty #Magicstripes
.
.
.
.
.
.
#beauty #facemasks #sheetmask #scientificbeauty #innovativebeauty #beautyhack #antiaging #perfectskin #skincare #glowingskin #facial #facemask
Sitting here, working on some home work for school. Today's  chapters have to do with vitamins, minerals, and bioavailability.  I got curious so I decided to take a look at the ingredients of my Hair Skin Nail vitamins and I am ecstatic because it just confirmed what I already knew about the products I love so much. They are packed full of all the things I am learning about that are so so good for you and they have a high bioavailability. 💚 Now I don't just know that they work, but I know why. I love that going to school for fitness and nutrition is helping me to understand the science of what makes our products so amazing.

#longhairdontcare #hairgoals #longhair #skincare #beauty #beautysecret #beautyhack #hairstyle #beautiful #school #college #science #nutrition #health #wellness
Sitting here, working on some home work for school. Today's chapters have to do with vitamins, minerals, and bioavailability. I got curious so I decided to take a look at the ingredients of my Hair Skin Nail vitamins and I am ecstatic because it just confirmed what I already knew about the products I love so much. They are packed full of all the things I am learning about that are so so good for you and they have a high bioavailability. 💚 Now I don't just know that they work, but I know why. I love that going to school for fitness and nutrition is helping me to understand the science of what makes our products so amazing. #longhairdontcare  #hairgoals  #longhair  #skincare  #beauty  #beautysecret  #beautyhack  #hairstyle  #beautiful  #school  #college  #science  #nutrition  #health  #wellness 
How well do you know your oils?! I think it's fair to say I'm pretty well acquainted with them after the amount of time I've now spent reading about them 😂 Skin care creation takes a lot of research and testing to make sure we come up with the best recipes. Whilst researching oils I've discovered a key differentiator I wanted to share with you. Generally speaking, oils can be split into two camps based on whether they are high in Oleic or Linoleic acid (there are some that straddle the fence, more on them later 😉). Oleic acid is good for dry skin as it will replenish it. Linoleic acid is great for spot prone skin as it thins out sebum. If you don't get enough linoleic acid from your diet your body may turn to oleic acid to create sebum, oleic is more sticky and can block pores. 
Topical use of linoleic acid can counteract a deficiency in your diet. It is found in: flaxseed, safflower, grapeseed, sunflower, watermelon, nigella seed, evening primrose, Barbary fig seed, red raspberry and rose hip oils. 
Oleic acid for replenishing skin is found in:
Sweet almond, carrot, avocado, buriti, Marula and shea oils/ butter.
Oils that straddle both are argan, baobab, sesame, kiwi and pomegranate, these can be used for combination skin. Hopefully this has been useful in giving you an idea of oils that are suitable for you based on your skin type 😊🤗
•
•
•
#consciousglow #organic #skin #beautycare #naturalglow #naturalremedies #beautyhack #diy #diybeauty #beautyrecipe #diyskincare #custombeauty #greenbeauty #naturalskincare #organicskincare #skincare #greenbeauty #naturalskincare #organicskincare #naturalbeautyproducts
How well do you know your oils?! I think it's fair to say I'm pretty well acquainted with them after the amount of time I've now spent reading about them 😂 Skin care creation takes a lot of research and testing to make sure we come up with the best recipes. Whilst researching oils I've discovered a key differentiator I wanted to share with you. Generally speaking, oils can be split into two camps based on whether they are high in Oleic or Linoleic acid (there are some that straddle the fence, more on them later 😉). Oleic acid is good for dry skin as it will replenish it. Linoleic acid is great for spot prone skin as it thins out sebum. If you don't get enough linoleic acid from your diet your body may turn to oleic acid to create sebum, oleic is more sticky and can block pores. Topical use of linoleic acid can counteract a deficiency in your diet. It is found in: flaxseed, safflower, grapeseed, sunflower, watermelon, nigella seed, evening primrose, Barbary fig seed, red raspberry and rose hip oils. Oleic acid for replenishing skin is found in: Sweet almond, carrot, avocado, buriti, Marula and shea oils/ butter. Oils that straddle both are argan, baobab, sesame, kiwi and pomegranate, these can be used for combination skin. Hopefully this has been useful in giving you an idea of oils that are suitable for you based on your skin type 😊🤗 • • • #consciousglow  #organic  #skin  #beautycare  #naturalglow  #naturalremedies  #beautyhack  #diy  #diybeauty  #beautyrecipe  #diyskincare  #custombeauty  #greenbeauty  #naturalskincare  #organicskincare  #skincare  #greenbeauty  #naturalskincare  #organicskincare  #naturalbeautyproducts 
🍁 Сила в волосах: осенние восстанавливающие средства 💆🏼
Лучшие маски, кондиционеры и сыворотки.
📌 Читайте полную версию материала по ссылке в профиле!
.
.
#бьютихак #бьютиблог #beautyhack #beautyhackru
🍁 Сила в волосах: осенние восстанавливающие средства 💆🏼 Лучшие маски, кондиционеры и сыворотки. 📌 Читайте полную версию материала по ссылке в профиле! . . #бьютихак  #бьютиблог  #beautyhack  #beautyhackru 
Minyak Argan yang berasal dari biji pohon argan yang hanya tumbuh di daerah Maroko, kini menjadi popular di daerah Eropah digunakan untuk membuat kosmetik karena memiliki banyak manfaat untuk merawat tubuh mulai dari hujung rambut hingga hujung kaki. .
.
.
salah satunya ialah minyak argan adalah pelembab kulit yang sangat baik karana kaya akan asam lemak essential dan sterol, sangat mudah di serap kulit tapi tidak menimbulkan rasa berminyak. .
.
Minyak argan mengandung triterpenoids yang efektif melindungi kulit dari kotoran dan terik sinar matahari juga sangat baik untuk menyembuhkan jerawat atau bekas-bekas jerawat. .
.
Minyak argan juga kaya akan Vitamin E yang akan membuat kulit anda tampak lebih muda, lebih sihat halus dan berseri. .
.
#SkinPotionOil #PotionLover #sayajual #sayajualmurah #arganoil #apricotoil #rosepetaloil #spo #skinpotionoil #ileesh #bazarpaknil #jomcantik #kulitcantik #skinproblem #acneproblem #scarproblem #ubatjerawat #ubatparutjerawat  #muamalaysia #muabellaz #beautyhack #makeupmurah #makeupmalaysia #barangmakeup #foundationmalaysia #moodrepublik #malaysia #pulaupinang #serumglowing #glowing
Minyak Argan yang berasal dari biji pohon argan yang hanya tumbuh di daerah Maroko, kini menjadi popular di daerah Eropah digunakan untuk membuat kosmetik karena memiliki banyak manfaat untuk merawat tubuh mulai dari hujung rambut hingga hujung kaki. . . . salah satunya ialah minyak argan adalah pelembab kulit yang sangat baik karana kaya akan asam lemak essential dan sterol, sangat mudah di serap kulit tapi tidak menimbulkan rasa berminyak. . . Minyak argan mengandung triterpenoids yang efektif melindungi kulit dari kotoran dan terik sinar matahari juga sangat baik untuk menyembuhkan jerawat atau bekas-bekas jerawat. . . Minyak argan juga kaya akan Vitamin E yang akan membuat kulit anda tampak lebih muda, lebih sihat halus dan berseri. . . #SkinPotionOil  #PotionLover  #sayajual  #sayajualmurah  #arganoil  #apricotoil  #rosepetaloil  #spo  #skinpotionoil  #ileesh  #bazarpaknil  #jomcantik  #kulitcantik  #skinproblem  #acneproblem  #scarproblem  #ubatjerawat  #ubatparutjerawat  #muamalaysia  #muabellaz  #beautyhack  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #barangmakeup  #foundationmalaysia  #moodrepublik  #malaysia  #pulaupinang  #serumglowing  #glowing 
#refreshcosmetics 
Вернуть здоровое сияние ✨коже поможет тонус-сыворотка!
🔹Тщательно разработанная формула Deep Recovery Serum направлена на глубокое восстановление обезвоженной кожи и восполнение ее естественных ресурсов.
Экстракты
🍎яблока
🍑персика,
🍊грейпфрута
улучшают цвет лица и возвращают жизненную активность🔋даже самым истощенным клеткам.
•
🔹В составе сыворотки также содержатся пептиды ржи🌾, овса, пшеницы
🥑🥝🍉Витамины Е, F
•
Заказывай набор #RefreshTrio для быстрого обретения лучшего результата😉
🌿
ЗАКАЖИ СЕЙЧАС:

www.refresh.ru
🙌🏼Скидка 5% при заказе через сайт
📨zakaz@refresh.ru
☎️8 800 5050200
📱+7 965 40 45150
Viber WhatsApp Telegram
💰Оплата при получении
🚚Доставка: БЕСПЛАТНО от 1000 рублей 
по Москве и Спб:
300 руб курьером
по России:
500 руб курьером
300 руб постаматы Pickpoint
в Казахстан: 800 руб
в Беларусь: 600 руб

#DeepRecoverySerum #refreshcosmetics #refresh_ru #organic #organiccosmetics #органическаякосметика  #здороваякожа #letsrefresh #refreshyourskin #beauty #beautyhack #beautyhacks #naturalcosmetics #натуральнаякосметика
#refreshcosmetics  Вернуть здоровое сияние ✨коже поможет тонус-сыворотка! 🔹Тщательно разработанная формула Deep Recovery Serum направлена на глубокое восстановление обезвоженной кожи и восполнение ее естественных ресурсов. Экстракты 🍎яблока 🍑персика, 🍊грейпфрута улучшают цвет лица и возвращают жизненную активность🔋даже самым истощенным клеткам. • 🔹В составе сыворотки также содержатся пептиды ржи🌾, овса, пшеницы 🥑🥝🍉Витамины Е, F • Заказывай набор #RefreshTrio  для быстрого обретения лучшего результата😉 🌿 ЗАКАЖИ СЕЙЧАС: www.refresh.ru 🙌🏼Скидка 5% при заказе через сайт 📨zakaz@refresh.ru ☎️8 800 5050200 📱+7 965 40 45150 Viber WhatsApp Telegram 💰Оплата при получении 🚚Доставка: БЕСПЛАТНО от 1000 рублей по Москве и Спб: 300 руб курьером по России: 500 руб курьером 300 руб постаматы Pickpoint в Казахстан: 800 руб в Беларусь: 600 руб #DeepRecoverySerum  #refreshcosmetics  #refresh_ru  #organic  #organiccosmetics  #органическаякосметика   #здороваякожа  #letsrefresh  #refreshyourskin  #beauty  #beautyhack  #beautyhacks  #naturalcosmetics  #натуральнаякосметика 
Девочки, я вернулась из отпуска!! 😍😍😍 Готова много много работать, очень соскучилась по своему любимому делу!! ❤️ Всех жду к себе на макияж, причёски и бровки 💁🏻 +7(931)-540-50-31(WhatsApp/Viber), л/с Вконтаке или в Direct ❤️Ваша #tatianakryachko
Девочки, я вернулась из отпуска!! 😍😍😍 Готова много много работать, очень соскучилась по своему любимому делу!! ❤️ Всех жду к себе на макияж, причёски и бровки 💁🏻 +7(931)-540-50-31(WhatsApp/Viber), л/с Вконтаке или в Direct ❤️Ваша #tatianakryachko 
Got dolled up for a girls night out.. GRWM VID on my FB page with all products used 🙌
Got dolled up for a girls night out.. GRWM VID on my FB page with all products used 🙌
2/3 Second Challange .
.
.
.
Guys makeup yang wajib kalian pake apa sih?  Kalau aku Blush On, Lipstick, Eyebrow. Kalau salah satu dari itu ga pake ada yg kurang gitu dari makeup yang kita apply hehe.. Tapi kadang ada aja yg ketinggalan masuk makeup pouch..
.
Nah kali ini aku mau sharing ke kalian #alternativeuseoflipstick Kalau aku lagi kelupaan bawa blush on atau eyeshadow kalian jangan dulu panik 😄.Jadi cara aku ngakalin nya gimana, biasanya aku pake Lipstick nih (lipstick ga pernah ketinggalan karna ditiap tas aku simpenin min 1lipstick😜) .Iyaa alternative lipstick selain digunain buat polesan bibir aku juga suka pakai buat jadiin blush atau eyeshadow. .
.
Di foto ini aku pake Lipstick Sariayu yg Duo Lip Color edisi Gili Lombok .Nah bisanya lipstick ini aku jadiin alternative juga buat di apply sebagai perona di pipiku😍.Bisa banget lho hasilnya juga Cantiikk layaknya pakai product yg memang untuk blush on .Jadi senada kan warna lipstick sama blush on nya 👌.Kunci nya  harus tepat
 nge-blend nya .Karna memang tekstur lipstick tidak sama dgn yg memang dikhuskan buat blush on. Tapi okelah yaa 1product bisa multifungsi 😊
.
Tapi kadang akupun suka apply lipstick sebagai eyeshadow, tapi di look kali ini ga aku apply karna tema nya daily makeup. Karna aku kurang suka kalau sehari hari makeup pake eyeshadow hehe 😄
.
Jadi itu #alternativeuseoflipstick. 
Kalian bisa coba juga yaa #beautyhack ini 😉
.
Guys kalian udah ikutan belom #sociollatwistandswatch #sociolla #alternativeuseoflipstick
Yuk ikutan @pwg16 @rindanurtria @shelmazkia148
2/3 Second Challange . . . . Guys makeup yang wajib kalian pake apa sih? Kalau aku Blush On, Lipstick, Eyebrow. Kalau salah satu dari itu ga pake ada yg kurang gitu dari makeup yang kita apply hehe.. Tapi kadang ada aja yg ketinggalan masuk makeup pouch.. . Nah kali ini aku mau sharing ke kalian #alternativeuseoflipstick  Kalau aku lagi kelupaan bawa blush on atau eyeshadow kalian jangan dulu panik 😄.Jadi cara aku ngakalin nya gimana, biasanya aku pake Lipstick nih (lipstick ga pernah ketinggalan karna ditiap tas aku simpenin min 1lipstick😜) .Iyaa alternative lipstick selain digunain buat polesan bibir aku juga suka pakai buat jadiin blush atau eyeshadow. . . Di foto ini aku pake Lipstick Sariayu yg Duo Lip Color edisi Gili Lombok .Nah bisanya lipstick ini aku jadiin alternative juga buat di apply sebagai perona di pipiku😍.Bisa banget lho hasilnya juga Cantiikk layaknya pakai product yg memang untuk blush on .Jadi senada kan warna lipstick sama blush on nya 👌.Kunci nya harus tepat nge-blend nya .Karna memang tekstur lipstick tidak sama dgn yg memang dikhuskan buat blush on. Tapi okelah yaa 1product bisa multifungsi 😊 . Tapi kadang akupun suka apply lipstick sebagai eyeshadow, tapi di look kali ini ga aku apply karna tema nya daily makeup. Karna aku kurang suka kalau sehari hari makeup pake eyeshadow hehe 😄 . Jadi itu #alternativeuseoflipstick . Kalian bisa coba juga yaa #beautyhack  ini 😉 . Guys kalian udah ikutan belom #sociollatwistandswatch  #sociolla  #alternativeuseoflipstick  Yuk ikutan @pwg16 @rindanurtria @shelmazkia148
Anda mengalami masalah kulit berminyak? Jangan risau, SKIN POTION OIL kan ada.. Baru 7 hari guna, masalah berminyak dah kurang 😱 Betul² hebat SPO ni 🌸
.
.
WHATSAPP 0183749849 / klik link whatsapp di bio 💌
. .
#SkinPotionOil #PotionLover #sayajual #sayajualmurah #arganoil #apricotoil #rosepetaloil #spo #skinpotionoil #ileesh #bazarpaknil #jomcantik #kulitcantik #skinproblem #acneproblem #scarproblem #ubatjerawat #ubatparutjerawat  #muamalaysia #muabellaz #beautyhack #makeupmurah #makeupmalaysia #barangmakeup #foundationmalaysia #moodrepublik #malaysia #pulaupinang #serumglowing #glowing
Anda mengalami masalah kulit berminyak? Jangan risau, SKIN POTION OIL kan ada.. Baru 7 hari guna, masalah berminyak dah kurang 😱 Betul² hebat SPO ni 🌸 . . WHATSAPP 0183749849 / klik link whatsapp di bio 💌 . . #SkinPotionOil  #PotionLover  #sayajual  #sayajualmurah  #arganoil  #apricotoil  #rosepetaloil  #spo  #skinpotionoil  #ileesh  #bazarpaknil  #jomcantik  #kulitcantik  #skinproblem  #acneproblem  #scarproblem  #ubatjerawat  #ubatparutjerawat  #muamalaysia  #muabellaz  #beautyhack  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #barangmakeup  #foundationmalaysia  #moodrepublik  #malaysia  #pulaupinang  #serumglowing  #glowing 
ThursYAY it's almost Friday... 🙏💕😂
ThursYAY it's almost Friday... 🙏💕😂
Siapa kat sini kulit dia terlalu sensitif ?
Kusam selepas beranak ?
Risau nak guna produk bila pakai kulit makin menjadi-jadi naik jerawat / jeragat / ruam-ruam dan parut ?
Kulit rasa terlalu nipis dan bermasalah ? Langsung tak boleh pakai makeup ?
Kulit rasa gatal-gatal ?
.
Jom try SKINPOTIONOIL
🎀 Membantu merawat segala masalah kulit dgn baik dan selamat
💓 Menjadikan kulit lebih lembut, cerah dan segar
🎀 Tiada kesan sampingan dan kesan awal penggunaan adalah seawal 7 hari.
💓 Boleh apply di tempat lain selain kulit wajah
.
Jangan tunggu lama-lama ! Nak result gempak ORDER SEKARANG ! Harga mampu milik 🤗
.
BERMINAT NAK CUBA SPO AWESOME NI?
📲 WHATSAPP 0183749849 .
.
#SkinPotionOil #PotionLover #sayajual #sayajualmurah #arganoil #apricotoil #rosepetaloil #spo #skinpotionoil #ileesh #bazarpaknil #jomcantik #kulitcantik #skinproblem #acneproblem #scarproblem #ubatjerawat #ubatparutjerawat  #muamalaysia #muabellaz #beautyhack #makeupmurah #makeupmalaysia #barangmakeup #foundationmalaysia #moodrepublik #malaysia #pulaupinang #serumglowing #glowing
Siapa kat sini kulit dia terlalu sensitif ? Kusam selepas beranak ? Risau nak guna produk bila pakai kulit makin menjadi-jadi naik jerawat / jeragat / ruam-ruam dan parut ? Kulit rasa terlalu nipis dan bermasalah ? Langsung tak boleh pakai makeup ? Kulit rasa gatal-gatal ? . Jom try SKINPOTIONOIL 🎀 Membantu merawat segala masalah kulit dgn baik dan selamat 💓 Menjadikan kulit lebih lembut, cerah dan segar 🎀 Tiada kesan sampingan dan kesan awal penggunaan adalah seawal 7 hari. 💓 Boleh apply di tempat lain selain kulit wajah . Jangan tunggu lama-lama ! Nak result gempak ORDER SEKARANG ! Harga mampu milik 🤗 . BERMINAT NAK CUBA SPO AWESOME NI? 📲 WHATSAPP 0183749849 . . #SkinPotionOil  #PotionLover  #sayajual  #sayajualmurah  #arganoil  #apricotoil  #rosepetaloil  #spo  #skinpotionoil  #ileesh  #bazarpaknil  #jomcantik  #kulitcantik  #skinproblem  #acneproblem  #scarproblem  #ubatjerawat  #ubatparutjerawat  #muamalaysia  #muabellaz  #beautyhack  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #barangmakeup  #foundationmalaysia  #moodrepublik  #malaysia  #pulaupinang  #serumglowing  #glowing 
Особенности осеннего макияжа 🍁🍂🍃
Девочки, давайте поговорим о том, как правильно красится на осень, если Вам нравится тема, ставьте ❤️ и читайте дальше😊

Летом кожа выделяет достаточное количество жира (за исключением обладательниц сухой кожи лица), то с наступлением осени и зимы увлажнение - это вновь Ваша забота. С наступлением холодов необходимо вновь пользоваться тяжелыми кремами и отодвинуть в сторону легкие. Также и с тональным средством - необходимо выбирать также с более плотной текстурой, тем самым Ваша кожа защищена от холодов. Но помните нам нужна зашита, но никак не маска на лице. 
Тени... Хочется тепла? Тогда давайте создадим его с помощью тёплых оттенков. Кто хочет создать лучший осенний макияж, в фаворитах должны быть тёплые оттенки. Можно использовать всю коричневую гамму, начиная от песочного и заканчивая глубоким шоколадным. Прекрасные оттенки бордового и оранжевого также будут уместны. Но помните, что с бордовыми и оранжевыми оттенками надо быть очень аккуратными, ведь они идут далеко не всем. Цвет заката на веках - самый востребованный оттенок в макияже. Идеальная палетка на осень - это палетка от @morphebrushes - “35O”. Румяна советую выбирать с небольшими блестками, пусть Ваша кожа сияет😊 Выбирайте румяна нежных оттенков - персикового или бежевого. (Но главное не переборщить, Вам необходим небольшой румянец). Помады... выбираем винные, бургунди оттенки, оранжевого, шоколадно-коричневого цветов. Также популярны губы натурального цвета. Все зависит от того какой у Вас макияж глаз. (Также будет отдельный пост о моих любимых помад на осенний период, ждите). Что ж, на этом всё😊
Удачи Вам красавицы и будьте прекрасны всегда😊❤️😘
#aiko_makeup_junkie #beauty #beautyblog #beautyblogger #beautysecret #makeup #makeupjunkie #catrice #makeupvideos #autumnmakeup #makeupclips #makeupforever #allmodernmakeup #makeupalmaty #hudabeauty #makegirlz #wakeupandmakeup #hudabeautyart #beautyhack #бьюти #бьютиблог #бьютиблоггер #отзыв #осенниймакияж
Особенности осеннего макияжа 🍁🍂🍃 Девочки, давайте поговорим о том, как правильно красится на осень, если Вам нравится тема, ставьте ❤️ и читайте дальше😊 Летом кожа выделяет достаточное количество жира (за исключением обладательниц сухой кожи лица), то с наступлением осени и зимы увлажнение - это вновь Ваша забота. С наступлением холодов необходимо вновь пользоваться тяжелыми кремами и отодвинуть в сторону легкие. Также и с тональным средством - необходимо выбирать также с более плотной текстурой, тем самым Ваша кожа защищена от холодов. Но помните нам нужна зашита, но никак не маска на лице. Тени... Хочется тепла? Тогда давайте создадим его с помощью тёплых оттенков. Кто хочет создать лучший осенний макияж, в фаворитах должны быть тёплые оттенки. Можно использовать всю коричневую гамму, начиная от песочного и заканчивая глубоким шоколадным. Прекрасные оттенки бордового и оранжевого также будут уместны. Но помните, что с бордовыми и оранжевыми оттенками надо быть очень аккуратными, ведь они идут далеко не всем. Цвет заката на веках - самый востребованный оттенок в макияже. Идеальная палетка на осень - это палетка от @morphebrushes - “35O”. Румяна советую выбирать с небольшими блестками, пусть Ваша кожа сияет😊 Выбирайте румяна нежных оттенков - персикового или бежевого. (Но главное не переборщить, Вам необходим небольшой румянец). Помады... выбираем винные, бургунди оттенки, оранжевого, шоколадно-коричневого цветов. Также популярны губы натурального цвета. Все зависит от того какой у Вас макияж глаз. (Также будет отдельный пост о моих любимых помад на осенний период, ждите). Что ж, на этом всё😊 Удачи Вам красавицы и будьте прекрасны всегда😊❤️😘 #aiko_makeup_junkie  #beauty  #beautyblog  #beautyblogger  #beautysecret  #makeup  #makeupjunkie  #catrice  #makeupvideos  #autumnmakeup  #makeupclips  #makeupforever  #allmodernmakeup  #makeupalmaty  #hudabeauty  #makegirlz  #wakeupandmakeup  #hudabeautyart  #beautyhack  #бьюти  #бьютиблог  #бьютиблоггер  #отзыв  #осенниймакияж 
✨💫 @mercedesbensssz

Mixed these nudes @esteelauder barely nude creme & @maccosmetics Brooke Candy Whirl Matte lipstick with @farsalicare rose gold elixir  for nice LIP GLOSS ‼️Follow @mercedesbensssz 
I will be using this lip gloss for makeup look. Stay tune 😘  #dressyourface #liveglam #makegirlz #bodakyellow #makeuptutorialsx0x #makeupslaves #cardib #makeupforbarbies #shimycatsmua #slave2beauty 
#videosfashions #1minutemakeup #fiercesociety #hairmakeupdiary #hypnaughtypower  #brian_champagne #stylevideo #inssta_makeup #glamvids #make4glam #wakeupandmakeup  #monakattan  #hudabeauty #hudabeautydesertdusk #beautyhack #HypnaughtyMakeup #allmodernmakeup  #anastasiabeverlyhills #peachyqueenblog #fakeupfix
✨💫 @mercedesbensssz Mixed these nudes @esteelauder barely nude creme & @maccosmetics Brooke Candy Whirl Matte lipstick with @farsalicare rose gold elixir for nice LIP GLOSS ‼️Follow @mercedesbensssz I will be using this lip gloss for makeup look. Stay tune 😘 #dressyourface  #liveglam  #makegirlz  #bodakyellow  #makeuptutorialsx0x  #makeupslaves  #cardib  #makeupforbarbies  #shimycatsmua  #slave2beauty  #videosfashions  #1minutemakeup  #fiercesociety  #hairmakeupdiary  #hypnaughtypower  #brian_champagne  #stylevideo  #inssta_makeup  #glamvids  #make4glam  #wakeupandmakeup  #monakattan  #hudabeauty  #hudabeautydesertdusk  #beautyhack  #HypnaughtyMakeup  #allmodernmakeup  #anastasiabeverlyhills  #peachyqueenblog  #fakeupfix 
Mixed these nudes @esteelauder barely nude creme & @maccosmetics Brooke Candy Whirl Matte lipstick with @farsalicare rose gold elixir  for nice LIP GLOSS ‼️Follow @mercedesbensssz 
I will be using this lip gloss for makeup look. Stay tune 😘  #dressyourface #liveglam #makegirlz #esteelauder #makeuptutorialsx0x #makeupslaves #maccosmetics #makeupforbarbies #shimycatsmua #slave2beauty 
#videosfashions #1minutemakeup #fiercesociety #hairmakeupdiary #hypnaughtypower  #brian_champagne #stylevideo #inssta_makeup #glamvids #make4glam #wakeupandmakeup  #monakattan  #hudabeauty #hudabeautydesertdusk #beautyhack #HypnaughtyMakeup #allmodernmakeup  #anastasiabeverlyhills #peachyqueenblog #fakeupfix @shophudabeauty  @alyakattan @makegirlz @hypnaughtypower @allmodernmakeup @hudabeauty @allmodernhair
Mixed these nudes @esteelauder barely nude creme & @maccosmetics Brooke Candy Whirl Matte lipstick with @farsalicare rose gold elixir for nice LIP GLOSS ‼️Follow @mercedesbensssz I will be using this lip gloss for makeup look. Stay tune 😘 #dressyourface  #liveglam  #makegirlz  #esteelauder  #makeuptutorialsx0x  #makeupslaves  #maccosmetics  #makeupforbarbies  #shimycatsmua  #slave2beauty  #videosfashions  #1minutemakeup  #fiercesociety  #hairmakeupdiary  #hypnaughtypower  #brian_champagne  #stylevideo  #inssta_makeup  #glamvids  #make4glam  #wakeupandmakeup  #monakattan  #hudabeauty  #hudabeautydesertdusk  #beautyhack  #HypnaughtyMakeup  #allmodernmakeup  #anastasiabeverlyhills  #peachyqueenblog  #fakeupfix  @shophudabeauty @alyakattan @makegirlz @hypnaughtypower @allmodernmakeup @hudabeauty @allmodernhair
Uollss yg umur dah nk masuk 40an beberapa tahun lagi… Takut sangat mereput nak nampak muda tapi pulun bermekap tebal2… .
.
Dulu pernah pakai compact powder, tapi merenyam nya muka, Tuhan je tahu.. Pelik macam mana orang lain boleh je guna berinchi2 kat muka… Dengan krim mukanya lagi… Betul ke bebas bahan kimia?? .
.
Pencuci muka pula?? Dengan lambakkan produk di pasaran, kita perlu bijak memilih yang betul2 semulajadi dan tidak meninggalkan kesan penipisan kulit wajah… Bukan beli yang borong kilo tu.. .
.
5 Tips Memilih Produk Kecantikan Kulit .
.
1) Pastikan bahan dari sumber semulajadi .
2) Company yang keluarkan produk tu ada R&D nya sendiri & sentiasa melakukan ujian klinikal ke atas manusia, bukan pada haiwan. .
3) Tidak mengandungi merkuri, hidrokuinon @ mana-mana bahan kimia pemangkin untuk menjadikan proses kecantikan kulit menjadi lebih cepat dari tempoh yang sepatutnya. .
4) Produk itu tidak terlampau mengeringkan kulit & tidak terlampau melembapkan. .
5) Produk yang terlampau berbuih hanya akan membuat kulit tersangat kering & pastikan apabila mengambil produk tersebut ia serasi dengan kulit kita. .
.
SKIN POTION OIL adalah produk kecantikan wajah..bebas kimia lagi… .
.
Tak caya?? Meh study skit… KANDUNGAN DAN BAHAN SEMULAJADI YANG SELAMAT UNTUK PENJAGAAN KULIT WAJAH
.
Kalau bukan kita sayang kulit kita, siapa lagi ye tak???
.
Nak order ?? .
.
Semoga Bermanfaat & Good luck!!. .
.
#SkinPotionOil #PotionLover #sayajual #sayajualmurah #arganoil #apricotoil #rosepetaloil #spo #skinpotionoil #ileesh #bazarpaknil #jomcantik #kulitcantik #skinproblem #acneproblem #scarproblem #ubatjerawat #ubatparutjerawat  #muamalaysia #muabellaz #beautyhack #makeupmurah #makeupmalaysia #barangmakeup #foundationmalaysia #moodrepublik #malaysia #pulaupinang #serumglowing #glowing
Uollss yg umur dah nk masuk 40an beberapa tahun lagi… Takut sangat mereput nak nampak muda tapi pulun bermekap tebal2… . . Dulu pernah pakai compact powder, tapi merenyam nya muka, Tuhan je tahu.. Pelik macam mana orang lain boleh je guna berinchi2 kat muka… Dengan krim mukanya lagi… Betul ke bebas bahan kimia?? . . Pencuci muka pula?? Dengan lambakkan produk di pasaran, kita perlu bijak memilih yang betul2 semulajadi dan tidak meninggalkan kesan penipisan kulit wajah… Bukan beli yang borong kilo tu.. . . 5 Tips Memilih Produk Kecantikan Kulit . . 1) Pastikan bahan dari sumber semulajadi . 2) Company yang keluarkan produk tu ada R&D nya sendiri & sentiasa melakukan ujian klinikal ke atas manusia, bukan pada haiwan. . 3) Tidak mengandungi merkuri, hidrokuinon @ mana-mana bahan kimia pemangkin untuk menjadikan proses kecantikan kulit menjadi lebih cepat dari tempoh yang sepatutnya. . 4) Produk itu tidak terlampau mengeringkan kulit & tidak terlampau melembapkan. . 5) Produk yang terlampau berbuih hanya akan membuat kulit tersangat kering & pastikan apabila mengambil produk tersebut ia serasi dengan kulit kita. . . SKIN POTION OIL adalah produk kecantikan wajah..bebas kimia lagi… . . Tak caya?? Meh study skit… KANDUNGAN DAN BAHAN SEMULAJADI YANG SELAMAT UNTUK PENJAGAAN KULIT WAJAH . Kalau bukan kita sayang kulit kita, siapa lagi ye tak??? . Nak order ?? . . Semoga Bermanfaat & Good luck!!. . . #SkinPotionOil  #PotionLover  #sayajual  #sayajualmurah  #arganoil  #apricotoil  #rosepetaloil  #spo  #skinpotionoil  #ileesh  #bazarpaknil  #jomcantik  #kulitcantik  #skinproblem  #acneproblem  #scarproblem  #ubatjerawat  #ubatparutjerawat  #muamalaysia  #muabellaz  #beautyhack  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #barangmakeup  #foundationmalaysia  #moodrepublik  #malaysia  #pulaupinang  #serumglowing  #glowing 
Because I love when people share beauty hacks with me - here’s my favorite everyday hair hack. Part it how you want it, twist each side away from face and secure the twists together (I secure in back for air dry and in front if I need to blow-dry the last of the dampness cause my hair is fairly thick), then untwist and voila. Last pic is after working out. #beautyhack #hairhack
Because I love when people share beauty hacks with me - here’s my favorite everyday hair hack. Part it how you want it, twist each side away from face and secure the twists together (I secure in back for air dry and in front if I need to blow-dry the last of the dampness cause my hair is fairly thick), then untwist and voila. Last pic is after working out. #beautyhack  #hairhack 
Amazing way to clean your falsies 😍😍
#Repost @lunarimakeup (@get_repost)
・・・
How GREAT is this tutorial on how to clean your eyelashes so you can keep reusing!! 😍🔥🙌🏽 BY @makeupjackyluvv •
•
•
REMEMBER TO TAG LUNARIMAKEUP for RECOGNITION #lunarimakeup #makeup #makeupartist #love #selfie #hudabeauty #anastastiabeverlyhills #mua #motd #fotd lotd #instaglam #instamakeup #instabeauty #makeupfeed #vegas_nay #wakeupandmakeup #thebeautysociety_la #makeupartistsworldwide #ghalichiglam #makeupclips #makeupvideos #talkthatmakeup #makeupcloset #hairgoals #hair #teammorphe #makeupgoals #beautyhack 💛
Amazing way to clean your falsies 😍😍 #Repost  @lunarimakeup (@get_repost) ・・・ How GREAT is this tutorial on how to clean your eyelashes so you can keep reusing!! 😍🔥🙌🏽 BY @makeupjackyluvv • • • REMEMBER TO TAG LUNARIMAKEUP for RECOGNITION #lunarimakeup  #makeup  #makeupartist  #love  #selfie  #hudabeauty  #anastastiabeverlyhills  #mua  #motd  #fotd  lotd #instaglam  #instamakeup  #instabeauty  #makeupfeed  #vegas_nay  #wakeupandmakeup  #thebeautysociety_la  #makeupartistsworldwide  #ghalichiglam  #makeupclips  #makeupvideos  #talkthatmakeup  #makeupcloset  #hairgoals  #hair  #teammorphe  #makeupgoals  #beautyhack  💛
One of My FAV's! @bybrookelle DARK QUEEN look! 😍🙌🏽🔥
・・・ -

@sugarpill Shadows (love +, flamepoint, 2AM + poison plum)
@anastasiabeverlyhills Shadows (bone, violet + nior)
#clinique Beyond Perfecting (golden neutral)
@maccosmeticsaustralia Pro Longwear Concealer (nc25)
#nyxcosmetics Liquid Liner (black + 24k gold)
@meltcosmetics Liquid Lipstick (death cherry)
@doseofcolors Liquid Lipstick (saváge)
@houseoflashes Radiant Lash 
@anastasiabeverlyhills Brow Definer (medium brown)
@benefitaustralia 3D Brow Tones (shade 4) 
@jazzy_glitter Glitter (gold rush + gypsy queen)
@maccosmetics Give Me Sun
@narsissist Blush (exhibit a)
@benefitcosmetics Hoola
@mehronmakeup Squirt Blood 
@enpointecollective Crown
@fawnstar_ Earrings
_.•
•
REMEMBER TO TAG LUNARIMAKEUP for RECOGNITION #lunarimakeup #makeup #makeupartist #love #selfie #hudabeauty #anastastiabeverlyhills #mua #motd #fotd lotd #instaglam #instamakeup #instabeauty #makeupfeed #vegas_nay #wakeupandmakeup #thebeautysociety_la #makeupartistsworldwide #ghalichiglam #makeupclips #makeupvideos #talkthatmakeup #makeupcloset #hairgoals #hair #teammorphe #makeupgoals #beautyhack 💛
One of My FAV's! @bybrookelle DARK QUEEN look! 😍🙌🏽🔥 ・・・ - @sugarpill Shadows (love +, flamepoint, 2AM + poison plum) @anastasiabeverlyhills Shadows (bone, violet + nior) #clinique  Beyond Perfecting (golden neutral) @maccosmeticsaustralia Pro Longwear Concealer (nc25) #nyxcosmetics  Liquid Liner (black + 24k gold) @meltcosmetics Liquid Lipstick (death cherry) @doseofcolors Liquid Lipstick (saváge) @houseoflashes Radiant Lash @anastasiabeverlyhills Brow Definer (medium brown) @benefitaustralia 3D Brow Tones (shade 4) @jazzy_glitter Glitter (gold rush + gypsy queen) @maccosmetics Give Me Sun @narsissist Blush (exhibit a) @benefitcosmetics Hoola @mehronmakeup Squirt Blood @enpointecollective Crown @fawnstar_ Earrings _.• • REMEMBER TO TAG LUNARIMAKEUP for RECOGNITION #lunarimakeup  #makeup  #makeupartist  #love  #selfie  #hudabeauty  #anastastiabeverlyhills  #mua  #motd  #fotd  lotd #instaglam  #instamakeup  #instabeauty  #makeupfeed  #vegas_nay  #wakeupandmakeup  #thebeautysociety_la  #makeupartistsworldwide  #ghalichiglam  #makeupclips  #makeupvideos  #talkthatmakeup  #makeupcloset  #hairgoals  #hair  #teammorphe  #makeupgoals  #beautyhack  💛
#WCW because well this is amazing.. love these products! 😩❤️ Anyone have redness they can’t get rid of?! Message me, let’s play makeup! 🙌🏻😍 •
•
•
#girlpower #beautyblogger #SlaySquad #prettygirl #BossBabe #lipboss #beautifulgirls #businessowner #ladyboss #beautyhack #beforeandafter #makeupgoals #girlsjustwannahavefun #homebusiness #bestjobever #selfies #girlboss #momboss #fiercewomen #makeover #inspire #dreamteam #thisismyjob #makeuptutorial #lipstickjunkie
#WCW  because well this is amazing.. love these products! 😩❤️ Anyone have redness they can’t get rid of?! Message me, let’s play makeup! 🙌🏻😍 • • • #girlpower  #beautyblogger  #SlaySquad  #prettygirl  #BossBabe  #lipboss  #beautifulgirls  #businessowner  #ladyboss  #beautyhack  #beforeandafter  #makeupgoals  #girlsjustwannahavefun  #homebusiness  #bestjobever  #selfies  #girlboss  #momboss  #fiercewomen  #makeover  #inspire  #dreamteam  #thisismyjob  #makeuptutorial  #lipstickjunkie 
Clarify hair & rid skin of impurities with our multi-benefit Aztec Bentonite Clay base. Customize your beauty with #SheaMoistureBeautyHack! Now #BOGO 50% off at @Ultabeauty. What's your #BeautyHackMix?
Party like a rockstar. Or at least let your makeup party like a Rockstar with this new #makeupbag, with pure studded beauty. #RockStarBag
.
.
.
#Luminess #veganleather #beautyhack #makeuphack #airbrushmakeup #airbrushing #makeupartists #makeuplife #beautyblogger #mualife #makeupig #makeupfun
Thick hair does care! These type of “Frozen braid” is getting very popular specially for weddings and photoshoots. Add some details, like very little flowers and a a delicate handband and you guys are good to go. For this type of #hairstyle we recommend our #WEFT line, which includes thick, soft and tangled-free hair in 12 #haircolors (link in bio) 👩🔆💇 #hairdresserlife #lifehack #hacks #beautyhack #haircolor #hairdye #dyinghair #hairextensions #hairdresser #hairdressing #hairextension #hairextensionsspecialist #hairstylist #Hairideas #hairgoals #extensions #naturalhairstylist #hairstylistlife #hairstylistwork #beautyhack #curlyhair #instahair #haircolor #haircuts #messyhair #saleday #beautysale
Thick hair does care! These type of “Frozen braid” is getting very popular specially for weddings and photoshoots. Add some details, like very little flowers and a a delicate handband and you guys are good to go. For this type of #hairstyle  we recommend our #WEFT  line, which includes thick, soft and tangled-free hair in 12 #haircolors  (link in bio) 👩🔆💇 #hairdresserlife  #lifehack  #hacks  #beautyhack  #haircolor  #hairdye  #dyinghair  #hairextensions  #hairdresser  #hairdressing  #hairextension  #hairextensionsspecialist  #hairstylist  #Hairideas  #hairgoals  #extensions  #naturalhairstylist  #hairstylistlife  #hairstylistwork  #beautyhack  #curlyhair  #instahair  #haircolor  #haircuts  #messyhair  #saleday  #beautysale 
Just something to make you SMILE. This is just the cutest little baby EVERRR! 😍💋😍💋. By HIS Mommy -  @christinakreitel .•
•
REMEMBER TO TAG LUNARIMAKEUP for RECOGNITION #lunarimakeup #makeup #makeupartist #love #selfie #hudabeauty #anastastiabeverlyhills #mua #motd #fotd lotd #instaglam #instamakeup #instabeauty #makeupfeed #vegas_nay #wakeupandmakeup #thebeautysociety_la #makeupartistsworldwide #ghalichiglam #makeupclips #makeupvideos #talkthatmakeup #makeupcloset #hairgoals #hair #teammorphe #makeupgoals #beautyhack 💛
Just something to make you SMILE. This is just the cutest little baby EVERRR! 😍💋😍💋. By HIS Mommy - @christinakreitel .• • REMEMBER TO TAG LUNARIMAKEUP for RECOGNITION #lunarimakeup  #makeup  #makeupartist  #love  #selfie  #hudabeauty  #anastastiabeverlyhills  #mua  #motd  #fotd  lotd #instaglam  #instamakeup  #instabeauty  #makeupfeed  #vegas_nay  #wakeupandmakeup  #thebeautysociety_la  #makeupartistsworldwide  #ghalichiglam  #makeupclips  #makeupvideos  #talkthatmakeup  #makeupcloset  #hairgoals  #hair  #teammorphe  #makeupgoals  #beautyhack  💛
#W2Beautip of the week: If you can help it, don’t just slather on your products in a hurry and call it a night (as much as you want to get some shut-eye). Make the most of your products by letting those essences, serums, ampoules, and oils sink in and fully absorb after each application, before moving onto the next step of your routine. ⠀
⠀
#W2Beautip  of the week: If you can help it, don’t just slather on your products in a hurry and call it a night (as much as you want to get some shut-eye). Make the most of your products by letting those essences, serums, ampoules, and oils sink in and fully absorb after each application, before moving onto the next step of your routine. ⠀ ⠀
Beauty Hack:

Ladies Would You like to Temporary cover Blemishes Acne ✔️ Dark Spots/Circles ✔️ Uneven Skin✔️ Vitiligo ✔️ got job interview need to cover tattoos ✔️ Highlight Under your Brows ✔️ Concealer for that part in your Lacefront Wig 💁🏽Younique Mineral Touch Skin Perfecting Concealer is the TRUTH 🙌🏽😍 Tag a Friend 🙌🏾💕✨
| www.mymakeupslays.com | Younique Mineral Touch Skin Perfecting Concealer
Beauty Hack: Ladies Would You like to Temporary cover Blemishes Acne ✔️ Dark Spots/Circles ✔️ Uneven Skin✔️ Vitiligo ✔️ got job interview need to cover tattoos ✔️ Highlight Under your Brows ✔️ Concealer for that part in your Lacefront Wig 💁🏽Younique Mineral Touch Skin Perfecting Concealer is the TRUTH 🙌🏽😍 Tag a Friend 🙌🏾💕✨ | www.mymakeupslays.com | Younique Mineral Touch Skin Perfecting Concealer
Out here trying to make money moves or whatever 💰
Out here trying to make money moves or whatever 💰
Absolutely love this! It's meant for polishes but works EVEN better for lipsticks (actually a lot of polish bottles don't even fit in!!) - and when you've got as many red lipsticks as I have this is the perfect way to display them so you can find the exact one you want easily. Genius, right? #lovelipstick #beauty #redlipstick #beautytip #beautyhack #beautyeditor #highstreet #bargain #decor #bedroom #interiors #surreymummy #surrey #mumlife #thamesditton
Autumn goodies has arrived.
Autumn goodies has arrived.
What is your favorite part about makeup?

Mine is eyeliner 😍😍 I made liquid eyeliner with a couple fall shades with @hudabeauty Desert Dusk palette. I didn’t apply lashes for this look because I was focused on showing you the eyeliner ❤️ mixed @farsalicare rose gold elixir to create liquid eyeliner. The shades I used were Amber, Oud,Saffron,and Amethyst

So if you are tired of black eyeliner give these a try BTW excuse that one piece of hair at the end 😭😂❤️ #dressyourface #liveglam #makegirlz #bodakyellow #makeuptutorialsx0x #makeupslaves #cardib #makeupforbarbies #shimycatsmua #slave2beauty 
#videosfashions #1minutemakeup #fiercesociety #hairmakeupdiary #hypnaughtypower  #brian_champagne #stylevideo #inssta_makeup #glamvids #make4glam #wakeupandmakeup  #monakattan  #hudabeauty #hudabeautydesertdusk #beautyhack #HypnaughtyMakeup #allmodernmakeup  #anastasiabeverlyhills #peachyqueenblog #fakeupfix @shophudabeauty  @alyakattan @makegirlz @hypnaughtypower @allmodernmakeup @hudabeauty @allmodernhair
What is your favorite part about makeup? Mine is eyeliner 😍😍 I made liquid eyeliner with a couple fall shades with @hudabeauty Desert Dusk palette. I didn’t apply lashes for this look because I was focused on showing you the eyeliner ❤️ mixed @farsalicare rose gold elixir to create liquid eyeliner. The shades I used were Amber, Oud,Saffron,and Amethyst So if you are tired of black eyeliner give these a try BTW excuse that one piece of hair at the end 😭😂❤️ #dressyourface  #liveglam  #makegirlz  #bodakyellow  #makeuptutorialsx0x  #makeupslaves  #cardib  #makeupforbarbies  #shimycatsmua  #slave2beauty  #videosfashions  #1minutemakeup  #fiercesociety  #hairmakeupdiary  #hypnaughtypower  #brian_champagne  #stylevideo  #inssta_makeup  #glamvids  #make4glam  #wakeupandmakeup  #monakattan  #hudabeauty  #hudabeautydesertdusk  #beautyhack  #HypnaughtyMakeup  #allmodernmakeup  #anastasiabeverlyhills  #peachyqueenblog  #fakeupfix  @shophudabeauty @alyakattan @makegirlz @hypnaughtypower @allmodernmakeup @hudabeauty @allmodernhair
5 things you need to know before your first (or next) bikini wax. .
.
.
.
#bodywaxing #wax #tips #beautytip #beautyhack  #bikiniwax
Nézzétek hogyan készítem a tusvonalas sminkem minden fellépésre! 😍☝️❤️ @miss_mood_makeup

Dal a videóban: Rico x Miss Mood - Vihar 
#missmood #missmoodmakeup #music #singer #mik #instahun #magyarig #vihar #mágnes #örökkéfiatalon #beauty #beautyhack #essence #essencehungary
If you want to use the same brush for two or more colors at the same time, you can instantly clean them with one of those meshy bun makers. Just swirl your brush on it and get rid of the previous color completely. You can keep the bun maker in a tub of moisturizer that you ran out of and dupe the Sephora Brush Cleaning Sponge (SAR 46). .
______
Like this hack? Tag a friend! 👯
______
#beautyhack#makeuptutorial#makeup#lifehack#instagram#diy#girlonbeautyduty#selenagomez#vsco#gobd_hacks
If you want to use the same brush for two or more colors at the same time, you can instantly clean them with one of those meshy bun makers. Just swirl your brush on it and get rid of the previous color completely. You can keep the bun maker in a tub of moisturizer that you ran out of and dupe the Sephora Brush Cleaning Sponge (SAR 46). . ______ Like this hack? Tag a friend! 👯 ______ #beautyhack #makeuptutorial #makeup #lifehack #instagram #diy #girlonbeautyduty #selenagomez #vsco #gobd_hacks 
"Exuviance Age Reverse HydraFirm is a luxurious moisturiser that targets all visible signs of ageing leaving your skin smoother, firmer, brighter and more hydrated."
Thank you for the great review! Read the full article here: http://inspomagazine.co.uk/gel-moisturisers-try-now/
"Exuviance Age Reverse HydraFirm is a luxurious moisturiser that targets all visible signs of ageing leaving your skin smoother, firmer, brighter and more hydrated." Thank you for the great review! Read the full article here: http://inspomagazine.co.uk/gel-moisturisers-try-now/
بأربع خطوات فقط، استمتعي ببشرة أكثر إشراقاً وترطيباً في 15 دقيقة  فقط ✨💚 مرري الصورة جهة اليسار 👈 لمعرفة كيف تستخدم مرام SkinActive Tissue Mask الجديد💚 #بشرتك_نشاطك
#غارنييه #العناية_بالبشرة #أسرار_الجمال #أسرار_البشرة
.
In only 4 steps, enjoy refreshed and super hydrated skin in only 15 minutes! ✨💚 Swipe 👈 to see how @maram.zbaeda uses our NEW SkinActive Tissue Mask  #BeSkinActive
#Garnier #GarnierArabia #skincare #tissuemask #skinhack #beautyhack
بأربع خطوات فقط، استمتعي ببشرة أكثر إشراقاً وترطيباً في 15 دقيقة فقط ✨💚 مرري الصورة جهة اليسار 👈 لمعرفة كيف تستخدم مرام SkinActive Tissue Mask الجديد💚 #بشرتك_نشاطك  #غارنييه  #العناية_بالبشرة  #أسرار_الجمال  #أسرار_البشرة  . In only 4 steps, enjoy refreshed and super hydrated skin in only 15 minutes! ✨💚 Swipe 👈 to see how @maram.zbaeda uses our NEW SkinActive Tissue Mask #BeSkinActive  #Garnier  #GarnierArabia  #skincare  #tissuemask  #skinhack  #beautyhack 
Molly Sims shares Age Defying Beauty Tricks⠀
⠀
"By the time I was 30, my forehead had more lines on it than a football field."⠀
⠀
In her 2015 book, The Everyday Supermodel, Sims reveals that it takes a village—and some vitamins—to maintain that gorgeous facade. "I don't want women to think I'm Photoshopped," Sims states in her book. She shares this face map, so that her fans can see every flaw on her makeup-free face. Plus, she even points out where she gets her Botox injections! ⠀
⠀
Sims goes on to say she gets Botox every 3 months "like clockwork" and Thermage, a collagen- boosting radio frequency treatment on her jawline. 
#mollysims #botox #agedefying #thermage #supermodel #losageles #santamonica #injectables #melasma #beauty #beautyhack #rn #rninjector #theeverydaysupermodel
Molly Sims shares Age Defying Beauty Tricks⠀ ⠀ "By the time I was 30, my forehead had more lines on it than a football field."⠀ ⠀ In her 2015 book, The Everyday Supermodel, Sims reveals that it takes a village—and some vitamins—to maintain that gorgeous facade. "I don't want women to think I'm Photoshopped," Sims states in her book. She shares this face map, so that her fans can see every flaw on her makeup-free face. Plus, she even points out where she gets her Botox injections! ⠀ ⠀ Sims goes on to say she gets Botox every 3 months "like clockwork" and Thermage, a collagen- boosting radio frequency treatment on her jawline. #mollysims  #botox  #agedefying  #thermage  #supermodel  #losageles  #santamonica  #injectables  #melasma  #beauty  #beautyhack  #rn  #rninjector  #theeverydaysupermodel 
In the mood for colour 🌹💋 #datenight #redlips #lipstick #beautyhack #timetoshine #red
🍐UFORA BEAUTY COLLAGEN 🍐

The Best glutathione quality for white skin and health. 1 million mg collagen, gluta, pearl powder for 10× whitenning skin effective. The secret of beauty skin with the Best supplement ever UFORA BEAUTY COLLAGEN.
.
setiap hari, paras collagen pada tubuh badan kita akan kurang dari peringkat umur. Terutama pada wanita berumur 20 tahun ke atas.
.
Sebab itu, disarankan ambik 2 sachet UFORA sehari. Untuk menstabilkan dan menambahkan isi paras collagen di dalam badan agar sentiasa sihat dan semakin cantik.... Jom berufora untuk kekal cantik & awet muda 💆 lelaki pon boleh try kalau nak hencem macam Zul ariffin 😘

#uforacollegen#ufora#collegenviral#cunmelecun#eusahawankptm#vitaminc#enterpreneur#teamnaila#nakputih#fatiyalatif#abanglongfadil#dudapujaandara#it#kolestrolvscinta#awaksukasayatak#beautyhack
🍐UFORA BEAUTY COLLAGEN 🍐 The Best glutathione quality for white skin and health. 1 million mg collagen, gluta, pearl powder for 10× whitenning skin effective. The secret of beauty skin with the Best supplement ever UFORA BEAUTY COLLAGEN. . setiap hari, paras collagen pada tubuh badan kita akan kurang dari peringkat umur. Terutama pada wanita berumur 20 tahun ke atas. . Sebab itu, disarankan ambik 2 sachet UFORA sehari. Untuk menstabilkan dan menambahkan isi paras collagen di dalam badan agar sentiasa sihat dan semakin cantik.... Jom berufora untuk kekal cantik & awet muda 💆 lelaki pon boleh try kalau nak hencem macam Zul ariffin 😘 #uforacollegen #ufora #collegenviral #cunmelecun #eusahawankptm #vitaminc #enterpreneur #teamnaila #nakputih #fatiyalatif #abanglongfadil #dudapujaandara #it #kolestrolvscinta #awaksukasayatak #beautyhack 
Assalamualaikum & Salam Sejahtera ufora lover 🌹
.
🍀 5 Tips Putihkan Kulit Secara Alami 🍀
.
🍶 MINUM AIR MASAK/ AIR PUTIH
❇ Sekurang-kurangnya 2liter setiap hari
❇ Fungsi bagi menggantikan sel2 kulit yang telah mati
❇ Amalan paling asas kalau nak putihkan kulit
❇ Jangan malas, Paksa diri !
.
🍚 GUNA AIR BERAS
❇ Berendam selama 15 minit di dalam air beras
❇ Selepas ini, jangan terus buang air beras. Boleh gunakan untuk putihkan kulit
.
🍊 GUNA LIMAU NIPIS
❇ Hiris limau nipis
❇ Sapukan pada permukaan kulit, pastikan jus limau nipis kena pada permukaan kulit
❇ Biarkan selama 30 minit - 1 jam
❇ Amalkan setiap hari
.
🌿 GUNA LIDAH BUAYA (ALOE VERA)
❇ Sapukan lendir aloe vera pada permukaan kulit sebelum tidur
❇ Amalkan setiap malam
❇ Boleh mencerahkan & melicinkan kulit
.
🍅 GUNA BIJI TOMATO
❇ Sapukan air suam pada kulit
❇ Belah buah tomato kepada dua bahagian
❇ Celupkan pada gula & gosokkan pada permukaan kulit
❇ Biarkan selama 5-10 minit
❇ Amalkan pagi 1x , malam 1x (gunakan buah tomato yg sama untuk 1 hari)
.
.
💖 Selamat mengamalkan & moga cantik sihat selalu 💖 😊😉😘 .
#uforacollegen#ufora#collegenviral#cunmelecun#eusahawankptm#vitaminc#enterpreneur#teamnaila#nakputih#fatiyalatif#abanglongfadil#dudapujaandara#it#kolestrolvscinta#awaksukasayatak#beautyhack
Assalamualaikum & Salam Sejahtera ufora lover 🌹 . 🍀 5 Tips Putihkan Kulit Secara Alami 🍀 . 🍶 MINUM AIR MASAK/ AIR PUTIH ❇ Sekurang-kurangnya 2liter setiap hari ❇ Fungsi bagi menggantikan sel2 kulit yang telah mati ❇ Amalan paling asas kalau nak putihkan kulit ❇ Jangan malas, Paksa diri ! . 🍚 GUNA AIR BERAS ❇ Berendam selama 15 minit di dalam air beras ❇ Selepas ini, jangan terus buang air beras. Boleh gunakan untuk putihkan kulit . 🍊 GUNA LIMAU NIPIS ❇ Hiris limau nipis ❇ Sapukan pada permukaan kulit, pastikan jus limau nipis kena pada permukaan kulit ❇ Biarkan selama 30 minit - 1 jam ❇ Amalkan setiap hari . 🌿 GUNA LIDAH BUAYA (ALOE VERA) ❇ Sapukan lendir aloe vera pada permukaan kulit sebelum tidur ❇ Amalkan setiap malam ❇ Boleh mencerahkan & melicinkan kulit . 🍅 GUNA BIJI TOMATO ❇ Sapukan air suam pada kulit ❇ Belah buah tomato kepada dua bahagian ❇ Celupkan pada gula & gosokkan pada permukaan kulit ❇ Biarkan selama 5-10 minit ❇ Amalkan pagi 1x , malam 1x (gunakan buah tomato yg sama untuk 1 hari) . . 💖 Selamat mengamalkan & moga cantik sihat selalu 💖 😊😉😘 . #uforacollegen #ufora #collegenviral #cunmelecun #eusahawankptm #vitaminc #enterpreneur #teamnaila #nakputih #fatiyalatif #abanglongfadil #dudapujaandara #it #kolestrolvscinta #awaksukasayatak #beautyhack 
SPF BEAUTY HACK: Keep SUPERGOOP's Sunscreen Oil in the shower + apply immediately after showering. You're skin will glow! Hydrate + SUN PROTECT🌟👌🏽☀️💛🌾💦
SPF BEAUTY HACK: Keep SUPERGOOP's Sunscreen Oil in the shower + apply immediately after showering. You're skin will glow! Hydrate + SUN PROTECT🌟👌🏽☀️💛🌾💦
#refreshотзыв
Хочешь получить настоящий комплексный уход за кожей в домашних условиях?👱🏼‍♀️
Обязательно попробуй набор #RefreshTrio.
Это 3️⃣ средства, дополняющие друг друга!
•
✔️Подписывайся на наш аккаунт, следи за обновлениями и оставляй 🙌🏼отзывы в комментариях, о том, что испытала твоя кожа после применения  #RefreshCosmetics♻️🕊
✔️Ставь хештег  #iloverefresh и #refreshотзыв
•
Кто оставит лучшие отзывы📨, при заказе второго набора смогут выбрать любое средство в подарок!🛍
Предложение действительно до 1 ноября включительно
—
Твой Refresh
•
ЗАКАЖИ СЕЙЧАС:
www.refresh.ru
🎈5% скидка при заказе через сайт 📨zakaz@refresh.ru
☎️8 800 5050200
📱+7 965 40 45150
Viber WhatsApp Telegram
💰Оплата при получении
🚚Доставка: БЕСПЛАТНО от 1000 рублей 
по Москве и Спб:
300 руб курьером
по России:
500 руб курьером
300 руб постаматы Pickpoint
в Казахстан: 800 руб
в Беларусь: 600 руб

#refreshcosmetics #refresh_ru #organic #organiccosmetics #органическаякосметика #здороваякожа #letsrefresh #refreshyourskin #beauty #beautyhack #beautyhacks #naturalcosmetics #натуральнаякосметика
#refreshотзыв  Хочешь получить настоящий комплексный уход за кожей в домашних условиях?👱🏼‍♀️ Обязательно попробуй набор #RefreshTrio . Это 3️⃣ средства, дополняющие друг друга! • ✔️Подписывайся на наш аккаунт, следи за обновлениями и оставляй 🙌🏼отзывы в комментариях, о том, что испытала твоя кожа после применения #RefreshCosmetics ♻️🕊 ✔️Ставь хештег #iloverefresh  и #refreshотзыв  • Кто оставит лучшие отзывы📨, при заказе второго набора смогут выбрать любое средство в подарок!🛍 Предложение действительно до 1 ноября включительно — Твой Refresh • ЗАКАЖИ СЕЙЧАС: www.refresh.ru 🎈5% скидка при заказе через сайт 📨zakaz@refresh.ru ☎️8 800 5050200 📱+7 965 40 45150 Viber WhatsApp Telegram 💰Оплата при получении 🚚Доставка: БЕСПЛАТНО от 1000 рублей по Москве и Спб: 300 руб курьером по России: 500 руб курьером 300 руб постаматы Pickpoint в Казахстан: 800 руб в Беларусь: 600 руб #refreshcosmetics  #refresh_ru  #organic  #organiccosmetics  #органическаякосметика  #здороваякожа  #letsrefresh  #refreshyourskin  #beauty  #beautyhack  #beautyhacks  #naturalcosmetics  #натуральнаякосметика 
👉🏻👉🏻👉🏻Die 🎀Revolution für uns 👱🏻‍♀️💕Mädels: Niiie ☝🏻wieder ein langweiliger Pferdeschwanz oder Dutt dank dem #ponypuffin . Habt ihr ihn schon probiert? 💙💙💙 #ponypuffin #höhlederlöwen #pony #puffin #pink #beauty #bautytips #pferdeschwanz #haare #haarstyle #loce #überzeugt #dm #hairhack #beautyhack #brandnew #beauty #beautyspotter #hairstyle #hairtutorial #frisurhack #stylehack #lifeisbetter #beautytool #zopf #dutt #dmhaul #beautyblogger #beautyhaul 
Credit: @ponypuffin
👉🏻👉🏻👉🏻Die 🎀Revolution für uns 👱🏻‍♀️💕Mädels: Niiie ☝🏻wieder ein langweiliger Pferdeschwanz oder Dutt dank dem #ponypuffin  . Habt ihr ihn schon probiert? 💙💙💙 #ponypuffin  #höhlederlöwen  #pony  #puffin  #pink  #beauty  #bautytips  #pferdeschwanz  #haare  #haarstyle  #loce  #überzeugt  #dm  #hairhack  #beautyhack  #brandnew  #beauty  #beautyspotter  #hairstyle  #hairtutorial  #frisurhack  #stylehack  #lifeisbetter  #beautytool  #zopf  #dutt  #dmhaul  #beautyblogger  #beautyhaul  Credit: @ponypuffin
Let me show you how easy it is to get a look with the #youcammakeup app! 1. Take a a selfie, or an old one. 2. Click on preset filters (I chose Yultide) 3. Adjust them to make it your own & post! #youcambassadors
@youcamapps
 #makeup #beauty #halloween #halloweenbeauty #beautyblog #beautyhack
@internqueen
🌟 11 российских звезд, родивших до 21 года 👩‍👦‍👦
Рассказываем о наших звездах, которые стали мамами до 21 года, но это не помешало им сделать карьеру и воспитать прекрасных детей!
📌 Читайте полную версию материала по ссылке в профиле!
.
.
#бьютихак #бьютиблог #beautyhack #beautyhackru
🌟 11 российских звезд, родивших до 21 года 👩‍👦‍👦 Рассказываем о наших звездах, которые стали мамами до 21 года, но это не помешало им сделать карьеру и воспитать прекрасных детей! 📌 Читайте полную версию материала по ссылке в профиле! . . #бьютихак  #бьютиблог  #beautyhack  #beautyhackru 
This is for Strip and cluster lashes...spend the money 💰 and buy the better brands ranging from $10 up to $20 for an easier application and longer lasting result #beautytips #striplashes #lashglue #lashesonfleek #lashesfordays #beautyhack #makeupgeek
This is for Strip and cluster lashes...spend the money 💰 and buy the better brands ranging from $10 up to $20 for an easier application and longer lasting result #beautytips #striplashes #lashglue #lashesonfleek #lashesfordays #beautyhack #makeupgeek
🌇 Good Morning from Miami, home of Marquis Plastic Surgery. Some of the surgical procedures we offer:

Breast Augmentation 
Lipo sculpture 👗
Brazilian Butt Lift 🍑
Mommy Makeover 👙
Vaginal Rejuvenation
Eyelid Surgery ("Blephs") 👁

We offer VIP concierge services in South Florida

We also offer nonsurgical services:

Kybella (neck "fat blasted")
Laser hair removal 
Laser spider veins
Botox 💉
Volbella Lip Augmention 👄
Liquid Nose Job 
PRP Stem Cell Facelift

Call our office today for a consultation 305-403-2922 🌅 Follow:
@MarquisPlasticSurgery
@DrArthurMiami
@MarquisGirls
@EarwellsMiami

#lifestyle_miami#MYami#FLstateofmind#goodmorningmiami#florida#brickell#brickellkey#keybiscayne#miamilife#floridalife#igerfla#igersmiami#ig_miami#ig_florida#pureflorida#instagram_florida#floridalifestyle#loveFL#loveflorida#BeautyHack#BeautyTip#SkinCare#miamistyle#MiamiPeel#FacePeels#ChemicalPeel#MIAexplore#ilovemiami#miamilifestyles#miamigirls
🌇 Good Morning from Miami, home of Marquis Plastic Surgery. Some of the surgical procedures we offer: Breast Augmentation Lipo sculpture 👗 Brazilian Butt Lift 🍑 Mommy Makeover 👙 Vaginal Rejuvenation Eyelid Surgery ("Blephs") 👁 We offer VIP concierge services in South Florida We also offer nonsurgical services: Kybella (neck "fat blasted") Laser hair removal Laser spider veins Botox 💉 Volbella Lip Augmention 👄 Liquid Nose Job PRP Stem Cell Facelift Call our office today for a consultation 305-403-2922 🌅 Follow: @MarquisPlasticSurgery @DrArthurMiami @MarquisGirls @EarwellsMiami #lifestyle_miami #MYami #FLstateofmind #goodmorningmiami #florida #brickell #brickellkey #keybiscayne #miamilife #floridalife #igerfla #igersmiami #ig_miami #ig_florida #pureflorida #instagram_florida #floridalifestyle #loveFL #loveflorida #BeautyHack #BeautyTip #SkinCare #miamistyle #MiamiPeel #FacePeels #ChemicalPeel #MIAexplore #ilovemiami #miamilifestyles #miamigirls 
Who doesn't love easy DIYs? Everyone does 😁 I have a blogpost to DIY Primer, Makeup Spray adn Lipsticks in few easy steps. So if you are interested head over to my blog via the link in the Bio
Don't forget to follow me and show some love by commenting and sharing
More posts coming soon so stay tuned 
#diybeauty #organic #handmade #greenbeauty #handcrafted #vegan #veganfoodshare #fashion #veganfashion #whatveganswear #veganmakeup #crueltyfreeface #muafinal #doityourself #diykosmetik #diyschminke #diylipstick #kyliejennerlipkit #marble #aromazone #matt #mattlips #beautyhack #homemade #homemadecosmetics #handmadecosmetics #lipproducts #mattlipcream #rainbowmakeup #highlight
Who doesn't love easy DIYs? Everyone does 😁 I have a blogpost to DIY Primer, Makeup Spray adn Lipsticks in few easy steps. So if you are interested head over to my blog via the link in the Bio Don't forget to follow me and show some love by commenting and sharing More posts coming soon so stay tuned #diybeauty  #organic  #handmade  #greenbeauty  #handcrafted  #vegan  #veganfoodshare  #fashion  #veganfashion  #whatveganswear  #veganmakeup  #crueltyfreeface  #muafinal  #doityourself  #diykosmetik  #diyschminke  #diylipstick  #kyliejennerlipkit  #marble  #aromazone  #matt  #mattlips  #beautyhack  #homemade  #homemadecosmetics  #handmadecosmetics  #lipproducts  #mattlipcream  #rainbowmakeup  #highlight 
muka cepat burn sebab berjemur sekejap bawah panas hm
.
muka macam panda ada eyesbag hm
.
meh sini kakmong ada jawapan untuk setelkan masalah korang
.
FACECREAM of HONEY 'n' ALOEVERA boleh menyelesaikan masalah anda💕
.
hanya RM45 exc postage boleh bertahan selama 2 hingga 3 bulan dan hasilnya boleh dilihat dalam 2 hingga 3 minggu sahaja ehem 😋
.
so tunggu apa lagi gais lets grab it pm kakmong cecepat gais
#facemaskhoney#krimsunburn#facecreamhoney#facecreamaloevera#honeyaloevera#beautyhack#demonmong#letscantik#sunburn#eyesbag#eyesbagcream
muka cepat burn sebab berjemur sekejap bawah panas hm . muka macam panda ada eyesbag hm . meh sini kakmong ada jawapan untuk setelkan masalah korang . FACECREAM of HONEY 'n' ALOEVERA boleh menyelesaikan masalah anda💕 . hanya RM45 exc postage boleh bertahan selama 2 hingga 3 bulan dan hasilnya boleh dilihat dalam 2 hingga 3 minggu sahaja ehem 😋 . so tunggu apa lagi gais lets grab it pm kakmong cecepat gais #facemaskhoney #krimsunburn #facecreamhoney #facecreamaloevera #honeyaloevera #beautyhack #demonmong #letscantik #sunburn #eyesbag #eyesbagcream 
#Refreshyourface
Веснушки - это красиво?🍪😀
К этим пятнышкам все относятся по-разному. Кто-то считает их милым украшенем лица, кто-то хочет поскорее избавиться.
•
🔆Делимся интересными фактами о том, как веснушки могут влиять на нашу жизнь.
🔺Веснушки на руках говорят о надежности человека по жизни, его ответственности. 🔺Веснушки на ногах указывают на то, что человеку суждено часто ездить, путешествовать или переезжать.
🔺Если веснушки только на носу, то их обладатель очень везучий по жизни, а также у него хорошая интуиция.
🔺Веснушки на груди говорят о легком характере, доброте, отзывчивости и жизнелюбии. 🙌🏼☺️Считается, что в этом случае солнышко поцеловало прямо в сердце.
•
💦Для очищения кожи с веснушками специалисты рекомендуют использовать косметические средства на основе фруктов.🍏
Если ты гордишься своими веснушками, не стоит экспериментировать с отбеливающими кожу средствами.
🍃Продукты REFRESH содержат все необходимые компоненты для заботы о твоей коже.
•
А у тебя есть веснушки?🕊
—
ЗАКАЖИ СЕЙЧАС:
www.refresh.ru
🎈5% скидка при заказе через сайт 📨zakaz@refresh.ru
☎️8 800 5050200
📱+7 965 40 45150
Viber WhatsApp Telegram
💰Оплата при получении
🚚Доставка: БЕСПЛАТНО от 1000 рублей 
по Москве и Спб:
300 руб курьером
по России:
500 руб курьером
300 руб постаматы Pickpoint
в Казахстан: 800 руб
в Беларусь: 600 руб

#refreshcosmetics #refresh_ru #organic #organiccosmetics #органическаякосметика #здороваякожа #letsrefresh #refreshyourskin #beauty #beautyhack #beautyhacks #naturalcosmetics #натуральнаякосметика#веснушки#экопродукты #экокосметика
#Refreshyourface  Веснушки - это красиво?🍪😀 К этим пятнышкам все относятся по-разному. Кто-то считает их милым украшенем лица, кто-то хочет поскорее избавиться. • 🔆Делимся интересными фактами о том, как веснушки могут влиять на нашу жизнь. 🔺Веснушки на руках говорят о надежности человека по жизни, его ответственности. 🔺Веснушки на ногах указывают на то, что человеку суждено часто ездить, путешествовать или переезжать. 🔺Если веснушки только на носу, то их обладатель очень везучий по жизни, а также у него хорошая интуиция. 🔺Веснушки на груди говорят о легком характере, доброте, отзывчивости и жизнелюбии. 🙌🏼☺️Считается, что в этом случае солнышко поцеловало прямо в сердце. • 💦Для очищения кожи с веснушками специалисты рекомендуют использовать косметические средства на основе фруктов.🍏 Если ты гордишься своими веснушками, не стоит экспериментировать с отбеливающими кожу средствами. 🍃Продукты REFRESH содержат все необходимые компоненты для заботы о твоей коже. • А у тебя есть веснушки?🕊 — ЗАКАЖИ СЕЙЧАС: www.refresh.ru 🎈5% скидка при заказе через сайт 📨zakaz@refresh.ru ☎️8 800 5050200 📱+7 965 40 45150 Viber WhatsApp Telegram 💰Оплата при получении 🚚Доставка: БЕСПЛАТНО от 1000 рублей по Москве и Спб: 300 руб курьером по России: 500 руб курьером 300 руб постаматы Pickpoint в Казахстан: 800 руб в Беларусь: 600 руб #refreshcosmetics  #refresh_ru  #organic  #organiccosmetics  #органическаякосметика  #здороваякожа  #letsrefresh  #refreshyourskin  #beauty  #beautyhack  #beautyhacks  #naturalcosmetics  #натуральнаякосметика #веснушки #экопродукты  #экокосметика 
@lunarimakeup -  Little RAPUNZEL how beautiful is she 😍🙌🏽💋 ・・・
Hair by @helandloul 
Tag a friend! 🤗
•
•
•
REMEMBER TO TAG LUNARIMAKEUP for RECOGNITION #lunarimakeup #makeup #makeupartist #love #selfie #hudabeauty #anastastiabeverlyhills #mua #motd #fotd lotd #instaglam #instamakeup #instabeauty #makeupfeed #vegas_nay #wakeupandmakeup #thebeautysociety_la #makeupartistsworldwide #ghalichiglam #makeupclips #makeupvideos #talkthatmakeup #makeupcloset #hairgoals #hair #teammorphe #makeupgoals #beautyhack 💛
@lunarimakeup - Little RAPUNZEL how beautiful is she 😍🙌🏽💋 ・・・ Hair by @helandloul Tag a friend! 🤗 • • • REMEMBER TO TAG LUNARIMAKEUP for RECOGNITION #lunarimakeup  #makeup  #makeupartist  #love  #selfie  #hudabeauty  #anastastiabeverlyhills  #mua  #motd  #fotd  lotd #instaglam  #instamakeup  #instabeauty  #makeupfeed  #vegas_nay  #wakeupandmakeup  #thebeautysociety_la  #makeupartistsworldwide  #ghalichiglam  #makeupclips  #makeupvideos  #talkthatmakeup  #makeupcloset  #hairgoals  #hair  #teammorphe  #makeupgoals  #beautyhack  💛
Die Mondphasen sollen einen Effekt auf die Haare haben, zum Beispiel soll ein Haarschnitt bei Neumond einen kräftigenden Effekt auf die Haare haben. Ein neuer Haarschnitt während der Vollmondphase soll zudem besser fallen und das Haar gesünder wirken lassen. 
Morgen ist Neumond, probiert es doch einfach mal aus! Mit Welmoa kommt der Friseur sogar zu euch nach Hause.  #HairandBeauty #Stylist #mondphasen #beautyhack #beautytip #Friseur #mobilespa #mobilerfriseur #mobilestylist #hairstylist #beauty #schönheit #haare #haarstyling #haarstylist #igersmünchen #igersmunich #münchen #munich #munichgirl #münchencity #münchenliebe #munichlifestyle #berlin #spaberlin #igersberlin #hauptstadt #berlinlife
Die Mondphasen sollen einen Effekt auf die Haare haben, zum Beispiel soll ein Haarschnitt bei Neumond einen kräftigenden Effekt auf die Haare haben. Ein neuer Haarschnitt während der Vollmondphase soll zudem besser fallen und das Haar gesünder wirken lassen. Morgen ist Neumond, probiert es doch einfach mal aus! Mit Welmoa kommt der Friseur sogar zu euch nach Hause. #HairandBeauty  #Stylist  #mondphasen  #beautyhack  #beautytip  #Friseur  #mobilespa  #mobilerfriseur  #mobilestylist  #hairstylist  #beauty  #schönheit  #haare  #haarstyling  #haarstylist  #igersmünchen  #igersmunich  #münchen  #munich  #munichgirl  #münchencity  #münchenliebe  #munichlifestyle  #berlin  #spaberlin  #igersberlin  #hauptstadt  #berlinlife 
Unique textures & proud volume! Mal andersrum gefragt: gibt’s jemanden, der das nicht möchte? 😮 
#agenturkouloves #beauty #modernbeauty #beautyhack #haircare #tobemarvelous #goodhairday #cleanhair
How's your waxing Wednesday LYCON lovers? 💁😘💖
How's your waxing Wednesday LYCON lovers? 💁😘💖
ENJOY THE SUN 🌞 But first apply your #SPF50+ 📷 @9.0swim
ENJOY THE SUN 🌞 But first apply your #SPF50 + 📷 @9.0swim