an online Instagram web viewer

#beautyinfluencer medias

Photos

Deets of today 💕 I love a good glowy hydrated skin during colder months 💕 What about you ? #makeup #beauty #makeuplover #beautycommunity #makeupjunkie #beautyaddict #beautylover #makeupporn #makeupmess #makeupflatlay #slaytheflatlay #beautyinfluencer #digitalinfluencer #influencer #ukblogger #instablogger #frenchblogger #beautyblogger #blogueusebeaute #potd #fotd #makeupoftheday #makeupcollection #makeupstash #masweetfolie
@toofaced @bobbibrownuk @diormakeup @maybelline @ctilburymakeup @smashboxcosmeticsuk @soapandglory
Deets of today 💕 I love a good glowy hydrated skin during colder months 💕 What about you ? #makeup  #beauty  #makeuplover  #beautycommunity  #makeupjunkie  #beautyaddict  #beautylover  #makeupporn  #makeupmess  #makeupflatlay  #slaytheflatlay  #beautyinfluencer  #digitalinfluencer  #influencer  #ukblogger  #instablogger  #frenchblogger  #beautyblogger  #blogueusebeaute  #potd  #fotd  #makeupoftheday  #makeupcollection  #makeupstash  #masweetfolie  @toofaced @bobbibrownuk @diormakeup @maybelline @ctilburymakeup @smashboxcosmeticsuk @soapandglory
I’m usually a matte kind of girl but I’m definitely feeling that glow ✨ inspired by @jaclynhill ❤️ The @hourglasscosmetics and @diormakeup foundation combination is to die for!!! 🙌🏼❤️
•
•
•
•
•
•
#asian #asiangirl #korean #koreangirl #koreanbeauty #asianbeauty #makeupjunkie #makeupaddict #makeup #makeupaddiction #ilovemakeup #makeupartist #makeupporn #makeuplook #makeuplover #makeuptips #makeupguru #makeuplife #makeupinspiration #lipstick #smokeyeye #mua #glow #wakeupandmakeup #abhbrows #beautyinfluencer #motd #makeupobsessed
I’m usually a matte kind of girl but I’m definitely feeling that glow ✨ inspired by @jaclynhill ❤️ The @hourglasscosmetics and @diormakeup foundation combination is to die for!!! 🙌🏼❤️ • • • • • • #asian  #asiangirl  #korean  #koreangirl  #koreanbeauty  #asianbeauty  #makeupjunkie  #makeupaddict  #makeup  #makeupaddiction  #ilovemakeup  #makeupartist  #makeupporn  #makeuplook  #makeuplover  #makeuptips  #makeupguru  #makeuplife  #makeupinspiration  #lipstick  #smokeyeye  #mua  #glow  #wakeupandmakeup  #abhbrows  #beautyinfluencer  #motd  #makeupobsessed 
Acquisti @avon.italia 😍 Ho preso una crema per le mani al cacao che è buonissima sia come profumazione che come texture perché si asciuga facilmente e non lascia unto 🔝 Smalto corallo con pennellino fine per realizzare french e nail art 💅 Luce a led con clip da attaccare al telefono adatta per selfie in posti con poca luce 👌Vi piace come azienda? #review #avon #avonitalia #recensioni #bloggeritalia #influencer #beautyinfluencer #collaboration #collab #collaborazione #makeup #selfie #light #cream #nail #nailpolish #italianmakeupartist #estetista #beautician #collabs #collaborazioni #recension #blogger #fashion
Acquisti @avon.italia 😍 Ho preso una crema per le mani al cacao che è buonissima sia come profumazione che come texture perché si asciuga facilmente e non lascia unto 🔝 Smalto corallo con pennellino fine per realizzare french e nail art 💅 Luce a led con clip da attaccare al telefono adatta per selfie in posti con poca luce 👌Vi piace come azienda? #review  #avon  #avonitalia  #recensioni  #bloggeritalia  #influencer  #beautyinfluencer  #collaboration  #collab  #collaborazione  #makeup  #selfie  #light  #cream  #nail  #nailpolish  #italianmakeupartist  #estetista  #beautician  #collabs  #collaborazioni  #recension  #blogger  #fashion 
7 months apart!!!! After the first pic i got better brushes and watched more youtube videos lol..
can’t believe my eyebrows and my red skin???😭😭
@staceymariemua ❤️💜💖❤️💜💖❤️💜💖❤️💖💜💖 #motd #mua #makeuplover #makeupartist #anastasiabeverlyhills #wakeupandmakeup #aspiringmuas #beautyguru #beautyinfluencer #makeupgoals #makeupaddiction #creativemua #talented #nyxcosmetics #nyxcosmetics_uk #bbdaretoshare #subculture #undiscovered_muas #like4like
7 months apart!!!! After the first pic i got better brushes and watched more youtube videos lol.. can’t believe my eyebrows and my red skin???😭😭 @staceymariemua ❤️💜💖❤️💜💖❤️💜💖❤️💖💜💖 #motd  #mua  #makeuplover  #makeupartist  #anastasiabeverlyhills  #wakeupandmakeup  #aspiringmuas  #beautyguru  #beautyinfluencer  #makeupgoals  #makeupaddiction  #creativemua  #talented  #nyxcosmetics  #nyxcosmetics_uk  #bbdaretoshare  #subculture  #undiscovered_muas  #like4like 
We love this French braids with personality. It's such an easy fun style to pull off if you want to create something different this year. Glam by @_jazzitup 💇🏿💇🏿
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #youtopiabeauty #skincareroutine  #skin #beautyproducts #beautyinfluencers #glowup #bbloggers #welovebeauty #beautyinfluencer #hairinspiration #makeupinspo #christmastree #dmas  #makeup
GLITTER LASHES 🌟
GLITTER LASHES 🌟
GLITTER LASHES 🌟
GLITTER LASHES 🌟
GLITTER LASHES 🌟 
Using 
@morphebrushes 35B Palette 
@jeffreestarcosmetics Doll Parts Liquid Lip as Mascara 
@maccosmetics Pigment in Rose 
@maccosmetics Soft and Gentle
GLITTER LASHES 🌟 Using @morphebrushes 35B Palette @jeffreestarcosmetics Doll Parts Liquid Lip as Mascara @maccosmetics Pigment in Rose @maccosmetics Soft and Gentle
🌹 s i m p l e 🌹 Non avevo voglia di troppi colori oggi e quindi ho deciso di utilizzare colori neutri, semplici, ma luminosi 🤩😍 Ho utilizzato qualche colore della #nouveauchic e della #cosmicmetals 😍 @nyxcosmetics_italy Sono fantastiche queste palette!! @nyxcosmetics_italy _______________________________________________________

#me #makeupdaddict #makeuplover #makeupblogger #makeupblogger #makeupbyme #makeupoftheday #makeup #beautyinfluencer #beautyblog #beauty #face #like4like #bloggeritalia #follow4follow #followme #2017bestnine #makeupjunkie #makeupobsessed #makeupinspiration #bestnineoninstagram  #beautyblogger #ibblogger #winter2017 #iphone8plus
🌹 s i m p l e 🌹 Non avevo voglia di troppi colori oggi e quindi ho deciso di utilizzare colori neutri, semplici, ma luminosi 🤩😍 Ho utilizzato qualche colore della #nouveauchic  e della #cosmicmetals  😍 @nyxcosmetics_italy Sono fantastiche queste palette!! @nyxcosmetics_italy _______________________________________________________ #me  #makeupdaddict  #makeuplover  #makeupblogger  #makeupblogger  #makeupbyme  #makeupoftheday  #makeup  #beautyinfluencer  #beautyblog  #beauty  #face  #like4like  #bloggeritalia  #follow4follow  #followme  #2017bestnine  #makeupjunkie  #makeupobsessed  #makeupinspiration  #bestnineoninstagram  #beautyblogger  #ibblogger  #winter2017  #iphone8plus 
Looking for Valentine's Day Collab and company sponsorship surrounding Valentine's Day products and Merch. Trying to get your brand seen?#LetsCollab #LINKINBIO

#Subscribe #hairextensions #hairreview #brandinfluencer #brandambassador #sponsorship #collab #sewin #hairstyles #travelingstylist #syntheticwigs #syntheticweave #invisiblepart #beautyinfluencer  #beuty #lipstick #2018 #bostonstrong #chicago #atlanta #nyc
FREEMAN Beauty Infusion

All varian 210,000 (Kecuali brightening overnight mask 230,000)
.
Kegunaan:
• Manuka: moisture, melembutkan, membuat wajah kenyel (kulit kering)
• pomegrante: Membuat wajah sehat merona, menutrisi, glowing, mengecilkan pori
• sea kelp: Mengangkat sel kulit mati, membuat wajah terlihat cerah tidak kusam, meregenerasi kulit wajah, mengandung probiotics yang bisa mencegah / menghilangkan jerawat
• Charcoal: tipe deep cleansing membersihkan sampai ke poripori, membersihkan komedo, menghilangkan minyak berlebihan di muka, mengangkat racun / bakteri dimuka
• Brightening overnight mask: mengandung vitamin C yang bisa mencerahkan wajah, memutihkan, menghilangkan wajah belang, bekas jerawat, flek hitam digunakan sebelum tidur 3x seminggu
.
PERBEDAAN DARI FREEMAN BIASA DAN BEAUTY INFUSION:
Beauty infusion mengandung serum, jadi cara kerjanya semua 2x lebih cepat dan bagus, tapi bukan berarti yang biasa gak bagus ya, tetap bagus cuma yang ini mengandung serum

#jualfreeman #freeman#freemanmask#freemanmaskmurah #masker #maskerfreeman #maskerfreemanmurah #maskerfreemanori #maskeralami #skin #skincare #skincareroutine #skincaremurah #freemanmurah #jualfreemanmurah #jakarta #indonesia #beautyinfluencer #beautyblogger #beautyblog #bblogger #beautyaddict #ukmakeupblogger #usmakeupblogger #jualkosmetik #jualmaskerfreeman #jualmasker
FREEMAN Beauty Infusion All varian 210,000 (Kecuali brightening overnight mask 230,000) . Kegunaan: • Manuka: moisture, melembutkan, membuat wajah kenyel (kulit kering) • pomegrante: Membuat wajah sehat merona, menutrisi, glowing, mengecilkan pori • sea kelp: Mengangkat sel kulit mati, membuat wajah terlihat cerah tidak kusam, meregenerasi kulit wajah, mengandung probiotics yang bisa mencegah / menghilangkan jerawat • Charcoal: tipe deep cleansing membersihkan sampai ke poripori, membersihkan komedo, menghilangkan minyak berlebihan di muka, mengangkat racun / bakteri dimuka • Brightening overnight mask: mengandung vitamin C yang bisa mencerahkan wajah, memutihkan, menghilangkan wajah belang, bekas jerawat, flek hitam digunakan sebelum tidur 3x seminggu . PERBEDAAN DARI FREEMAN BIASA DAN BEAUTY INFUSION: Beauty infusion mengandung serum, jadi cara kerjanya semua 2x lebih cepat dan bagus, tapi bukan berarti yang biasa gak bagus ya, tetap bagus cuma yang ini mengandung serum #jualfreeman  #freeman #freemanmask #freemanmaskmurah  #masker  #maskerfreeman  #maskerfreemanmurah  #maskerfreemanori  #maskeralami  #skin  #skincare  #skincareroutine  #skincaremurah  #freemanmurah  #jualfreemanmurah  #jakarta  #indonesia  #beautyinfluencer  #beautyblogger  #beautyblog  #bblogger  #beautyaddict  #ukmakeupblogger  #usmakeupblogger  #jualkosmetik  #jualmaskerfreeman  #jualmasker 
PSA 🗣🗣🗣🗣 .. gotta keep it pushing 💃🏾in whatever you want to do in life .. never stop going hard for you..SHAMELESSLY.. who cares about what anyone thinks.. going hard for you isn't cocky.. it's self love & confidence know the difference.. #selfpromo #godgotme #underdog #twitter #shaderoom #anastasiabrows #anastasiabeverlyhills #melaninmakeup #melaninmagic  #blackwomenmakeup #selfmade  #gohard #youtube #beautyinfluencer #beautyblogger #loveyourself #selflove 
@melaninmakeupdaily @makeupformelaningirls @makeupforblackwomen @wakeupandmakeup @dailydoseofmelaninn @fiercesociety @theshaderoom
PSA 🗣🗣🗣🗣 .. gotta keep it pushing 💃🏾in whatever you want to do in life .. never stop going hard for you..SHAMELESSLY.. who cares about what anyone thinks.. going hard for you isn't cocky.. it's self love & confidence know the difference.. #selfpromo  #godgotme  #underdog  #twitter  #shaderoom  #anastasiabrows  #anastasiabeverlyhills  #melaninmakeup  #melaninmagic  #blackwomenmakeup  #selfmade  #gohard  #youtube  #beautyinfluencer  #beautyblogger  #loveyourself  #selflove  @melaninmakeupdaily @makeupformelaningirls @makeupforblackwomen @wakeupandmakeup @dailydoseofmelaninn @fiercesociety @theshaderoom
Are you still sleeping on this Body Shop Skin Defence SPF 50? Do. Not. Dull. This product goes out of stock pretty quickly so pick yours up while you still can online at simplykayo.com
.
.
.
#simplykayo #beautybox #skincaregist #skincareproducts #iloveskin #skincarelagos #skincarenaija #beautyinlagos #beautyinnaija #africanskin #blackgirlmagic #africangirlmagic #beauty #beautyinsider #beautyblogger #beautyinfluencer #makeup #mua #skincaretips #healthy #healthyliving #beautytips #facecare #glow #thebodyshop #skindefence #thebodyshopskindefence
Are you still sleeping on this Body Shop Skin Defence SPF 50? Do. Not. Dull. This product goes out of stock pretty quickly so pick yours up while you still can online at simplykayo.com . . . #simplykayo  #beautybox  #skincaregist  #skincareproducts  #iloveskin  #skincarelagos  #skincarenaija  #beautyinlagos  #beautyinnaija  #africanskin  #blackgirlmagic  #africangirlmagic  #beauty  #beautyinsider  #beautyblogger  #beautyinfluencer  #makeup  #mua  #skincaretips  #healthy  #healthyliving  #beautytips  #facecare  #glow  #thebodyshop  #skindefence  #thebodyshopskindefence 
Males ngalis?😂
Biasanya kalo lagi males dandan, aku pake eyebrow tattoo ini, untuk menghemat waktu ngalis, hasilnya oke, dan bisa tahan semingguan, tinggal pakai eyebrow mascara aja udah cucmey hihi.
What do you think gengs?😆
Males ngalis?😂 Biasanya kalo lagi males dandan, aku pake eyebrow tattoo ini, untuk menghemat waktu ngalis, hasilnya oke, dan bisa tahan semingguan, tinggal pakai eyebrow mascara aja udah cucmey hihi. What do you think gengs?😆
Bathroom Inspo: Eucalyptus Shower ✨✨✨ .
Have you ever taken a shower in a beautiful spa and felt more refreshed and relaxed than you ever thought possible? Well you can create the same thing in your own bathroom by hanging a few eucalyptus branches upside down by tying it to your shower head with twine 🌿🌿🌿. When you run your shower 🚿 , the steam will rise up towards the eucalyptus, filling your bathroom with the most refreshing, relaxing scent. It’s especially helpful when used to treat the respiratory symptoms of the cold and flu 🤧. ✨✨✨
.
Tip 📝: You can also create bath bouquets to hang in your shower with lavender , rosemary, mint, and lemongrass stems. Simply wrap the plants with natural twine and attach to your shower head—it's that easy. .

#sourceloves #bbloggers #middleeast #eucalyptus #eucalyptusoil #beautyjunkie #beautyeditor #beautyinfluencer #cairo #beirut #dubai #kuwait #love #holland #amsterdam #beautyblogger #beauty #beautyday #beautyskin #beautylover #beautytip
Bathroom Inspo: Eucalyptus Shower ✨✨✨ . Have you ever taken a shower in a beautiful spa and felt more refreshed and relaxed than you ever thought possible? Well you can create the same thing in your own bathroom by hanging a few eucalyptus branches upside down by tying it to your shower head with twine 🌿🌿🌿. When you run your shower 🚿 , the steam will rise up towards the eucalyptus, filling your bathroom with the most refreshing, relaxing scent. It’s especially helpful when used to treat the respiratory symptoms of the cold and flu 🤧. ✨✨✨ . Tip 📝: You can also create bath bouquets to hang in your shower with lavender , rosemary, mint, and lemongrass stems. Simply wrap the plants with natural twine and attach to your shower head—it's that easy. . #sourceloves  #bbloggers  #middleeast  #eucalyptus  #eucalyptusoil  #beautyjunkie  #beautyeditor  #beautyinfluencer  #cairo  #beirut  #dubai  #kuwait  #love  #holland  #amsterdam  #beautyblogger  #beauty  #beautyday  #beautyskin  #beautylover  #beautytip 
Una mordidita de tu boquita 👄 
#make_up_by_coffeeholic #galaxy #lips #green #beautyblogger  #100daysofmakeupchallenge #100daysofmakeupchallenge #makeupjunkie #makeuplook #tutushka #makeupmaddness #slave2beauty #wakeupandmakeup #makeupartists_worldwide #makeup #undiscovered_muas #unitedmuabalkania #underratedmuas  #maccosmeticspro  #instamakeup #muas_underdogs  #bihbeautybloggers #L😍VE #featuring_muas #influencer #beautyinfluencer #GlamExpress
#bihbloggercommunity #balkanmuas #ilonarah @maccosmetics  @undiscovered_muas @mua_underdogs @makeup_featuress @undertheradar_makeup @underratedmuas @featuring_mua @makeupartists_worldwide @macjunkies @macmeadleeast @nyx_banjaluka @
Una mordidita de tu boquita 👄 #make_up_by_coffeeholic  #galaxy  #lips  #green  #beautyblogger   #100daysofmakeupchallenge  #100daysofmakeupchallenge  #makeupjunkie  #makeuplook  #tutushka  #makeupmaddness  #slave2beauty  #wakeupandmakeup  #makeupartists_worldwide  #makeup  #undiscovered_muas  #unitedmuabalkania  #underratedmuas   #maccosmeticspro   #instamakeup  #muas_underdogs   #bihbeautybloggers  #L 😍VE #featuring_muas  #influencer  #beautyinfluencer  #GlamExpress  #bihbloggercommunity  #balkanmuas  #ilonarah  @maccosmetics  @undiscovered_muas @mua_underdogs @makeup_featuress @undertheradar_makeup @underratedmuas @featuring_mua @makeupartists_worldwide @macjunkies @macmeadleeast @nyx_banjaluka @
Nykaa X Huda beauty
Shade- Icon (1650₹) Its such a pretty terracotta red, flattening to all skin tone. Its my personal favourite and I’m sure it will be yours too💯. Again a must buy from this collection .

#beautyblogger #cosmetics #bbeauty #beautyguru #makeupgeek #beautyinfluencer #igbeauty #makeupoftheday #makeupaddict #palettes #beautygram #straightface #makeupobsessed #makeupinfluencer #girlpower #createyourownconfidence #makeupisconfidence #igposts #girlboss #mynykaa #hudabeauty #hudakhattan #nykaabeauty
Nykaa X Huda beauty Shade- Icon (1650₹) Its such a pretty terracotta red, flattening to all skin tone. Its my personal favourite and I’m sure it will be yours too💯. Again a must buy from this collection . #beautyblogger  #cosmetics  #bbeauty  #beautyguru  #makeupgeek  #beautyinfluencer  #igbeauty  #makeupoftheday  #makeupaddict  #palettes  #beautygram  #straightface  #makeupobsessed  #makeupinfluencer  #girlpower  #createyourownconfidence  #makeupisconfidence  #igposts  #girlboss  #mynykaa  #hudabeauty  #hudakhattan  #nykaabeauty 
ADMIN DAY | 👩🏻‍💻 creating cute things for you, I love to work in my desk too!
.
.
AMO estar creando en mi escritorio también... Las cosas bonitas también necesitan elaboración, las sorpresas para mis seguidores también 😉
Mi plantita te dice hola, se llama Lunes (jeje)
ADMIN DAY | 👩🏻‍💻 creating cute things for you, I love to work in my desk too! . . AMO estar creando en mi escritorio también... Las cosas bonitas también necesitan elaboración, las sorpresas para mis seguidores también 😉 Mi plantita te dice hola, se llama Lunes (jeje)
FREEMAN Beauty Infusion

All varian 210,000 (Kecuali brightening overnight mask 230,000)
.
Kegunaan:
• Manuka: moisture, melembutkan, membuat wajah kenyel (kulit kering)
• pomegrante: Membuat wajah sehat merona, menutrisi, glowing, mengecilkan pori
• sea kelp: Mengangkat sel kulit mati, membuat wajah terlihat cerah tidak kusam, meregenerasi kulit wajah, mengandung probiotics yang bisa mencegah / menghilangkan jerawat
• Charcoal: tipe deep cleansing membersihkan sampai ke poripori, membersihkan komedo, menghilangkan minyak berlebihan di muka, mengangkat racun / bakteri dimuka
• Brightening overnight mask: mengandung vitamin C yang bisa mencerahkan wajah, memutihkan, menghilangkan wajah belang, bekas jerawat, flek hitam digunakan sebelum tidur 3x seminggu
.
PERBEDAAN DARI FREEMAN BIASA DAN BEAUTY INFUSION:
Beauty infusion mengandung serum, jadi cara kerjanya semua 2x lebih cepat dan bagus, tapi bukan berarti yang biasa gak bagus ya, tetap bagus cuma yang ini mengandung serum

#jualfreeman #freeman#freemanmask#freemanmaskmurah #masker #maskerfreeman #maskerfreemanmurah #maskerfreemanori #maskeralami #skin #skincare #skincareroutine #skincaremurah #freemanmurah #jualfreemanmurah #jakarta #indonesia #beautyinfluencer #beautyblogger #beautyblog #bblogger #beautyaddict #ukmakeupblogger #usmakeupblogger #jualkosmetik #jualmaskerfreeman #jualmasker
FREEMAN Beauty Infusion All varian 210,000 (Kecuali brightening overnight mask 230,000) . Kegunaan: • Manuka: moisture, melembutkan, membuat wajah kenyel (kulit kering) • pomegrante: Membuat wajah sehat merona, menutrisi, glowing, mengecilkan pori • sea kelp: Mengangkat sel kulit mati, membuat wajah terlihat cerah tidak kusam, meregenerasi kulit wajah, mengandung probiotics yang bisa mencegah / menghilangkan jerawat • Charcoal: tipe deep cleansing membersihkan sampai ke poripori, membersihkan komedo, menghilangkan minyak berlebihan di muka, mengangkat racun / bakteri dimuka • Brightening overnight mask: mengandung vitamin C yang bisa mencerahkan wajah, memutihkan, menghilangkan wajah belang, bekas jerawat, flek hitam digunakan sebelum tidur 3x seminggu . PERBEDAAN DARI FREEMAN BIASA DAN BEAUTY INFUSION: Beauty infusion mengandung serum, jadi cara kerjanya semua 2x lebih cepat dan bagus, tapi bukan berarti yang biasa gak bagus ya, tetap bagus cuma yang ini mengandung serum #jualfreeman  #freeman #freemanmask #freemanmaskmurah  #masker  #maskerfreeman  #maskerfreemanmurah  #maskerfreemanori  #maskeralami  #skin  #skincare  #skincareroutine  #skincaremurah  #freemanmurah  #jualfreemanmurah  #jakarta  #indonesia  #beautyinfluencer  #beautyblogger  #beautyblog  #bblogger  #beautyaddict  #ukmakeupblogger  #usmakeupblogger  #jualkosmetik  #jualmaskerfreeman  #jualmasker 
STUDY TIME! ✨💗 TMI Students learn the ropes of Bridal, Special Effects, Runway and more! Image via @bobbibrownaustralia
STUDY TIME! ✨💗 TMI Students learn the ropes of Bridal, Special Effects, Runway and more! Image via @bobbibrownaustralia
In this business you must be articulate...i hated maths when I was in school is not for this business oo..because you must know how to count and calculate right😂😂😂...sometimes the calculator will just disappear for no reason,I don't know if he goes for lunch now too and you just have to use your head to do the math😩😩😩...you also have to be careful with shades to avoid sending a customer the wrong shade he or she did not ask for😫😫 na gobe oo😝

To the 5 women I would pick to empower them  start a makeup business...pls take note because if you do anyhow you will just loose money anyhow 🙆🙆
In this business you must be articulate...i hated maths when I was in school is not for this business oo..because you must know how to count and calculate right😂😂😂...sometimes the calculator will just disappear for no reason,I don't know if he goes for lunch now too and you just have to use your head to do the math😩😩😩...you also have to be careful with shades to avoid sending a customer the wrong shade he or she did not ask for😫😫 na gobe oo😝 To the 5 women I would pick to empower them  start a makeup business...pls take note because if you do anyhow you will just loose money anyhow 🙆🙆
Good vibes only. Let’s start the day! Thanks to @flamcis 📷
#buzzinstagramers ⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#wakeupinthemorning  #tuesdaymood #positivevibes #beauty #beautyinfluencer #tuesdaymorning
Meet these beauties.... My very own personal development tools!! I've grown so much because of them..always available for me to practice on... Times when I'm not in the mood to practice I try to justify it by saying there are no human models available...but one look at them and I feel guilty...lool

They've created NO room for excuse for me and are helping me grow... WHAT YOU KEEP EXCUSING WILL KEEP YOU IN CHAINS!

#naijamua #abujamua #lagosmua #naijaupcomingmua #makeuplover #noexcuses #personal development #growth #beautyindustry #naijaevents #naijastartups #naijabestmua #drive #passion #makeupmasks #practice #determination #naijabusiness #business #beautyentrepreneur #beautyinfluencer #nigeria
Meet these beauties.... My very own personal development tools!! I've grown so much because of them..always available for me to practice on... Times when I'm not in the mood to practice I try to justify it by saying there are no human models available...but one look at them and I feel guilty...lool They've created NO room for excuse for me and are helping me grow... WHAT YOU KEEP EXCUSING WILL KEEP YOU IN CHAINS! #naijamua  #abujamua  #lagosmua  #naijaupcomingmua  #makeuplover  #noexcuses  #personal  development #growth  #beautyindustry  #naijaevents  #naijastartups  #naijabestmua  #drive  #passion  #makeupmasks  #practice  #determination  #naijabusiness  #business  #beautyentrepreneur  #beautyinfluencer  #nigeria 
👑 MOTD 👑
✖️
Working tonight 😒 This is what’s on my face (all drugstore products)! Featuring my newest mascara - the very hyped up @lorealmakeup Paradise Extatic 👀 I picked it up from @pricelineau when I saw it but now I’m wondering if it’s a different version to what everyone has been raving about? 🤷🏼‍♀️ I think it is just OK 😬
✖️
Have you tried this mascara yet? What do you think of it? 💗
✖️
✖️
✖️
✖️
✖️
#makeupinspo #beautycommunity #makeupcollection #flatlayforever #instabeautyau #bbloggersaus #modernmakeup #makeuptips #ausbeautybabes #makeupobsession #slave2makeup #beautyinfluencer #influencermarketing #makeupporn #makeupdolls #makeupmess #associationofbeauty #australianbeautyblogger #makeupgoals #beautytalk #slaytheflatlay #makeupfun #iheartmakeup #wakeupandmakeup #makeuphoarder #ausmakeupjunkie
👑 MOTD 👑 ✖️ Working tonight 😒 This is what’s on my face (all drugstore products)! Featuring my newest mascara - the very hyped up @lorealmakeup Paradise Extatic 👀 I picked it up from @pricelineau when I saw it but now I’m wondering if it’s a different version to what everyone has been raving about? 🤷🏼‍♀️ I think it is just OK 😬 ✖️ Have you tried this mascara yet? What do you think of it? 💗 ✖️ ✖️ ✖️ ✖️ ✖️ #makeupinspo  #beautycommunity  #makeupcollection  #flatlayforever  #instabeautyau  #bbloggersaus  #modernmakeup  #makeuptips  #ausbeautybabes  #makeupobsession  #slave2makeup  #beautyinfluencer  #influencermarketing  #makeupporn  #makeupdolls  #makeupmess  #associationofbeauty  #australianbeautyblogger  #makeupgoals  #beautytalk  #slaytheflatlay  #makeupfun  #iheartmakeup  #wakeupandmakeup  #makeuphoarder  #ausmakeupjunkie 
Do you love FREE stuff? This can be yours too if you download VERYDICE APP and enter code 946139 for free rolls ! You don’t have to put any payment info , just download and play! 100% legit ! Here’s a picture of some of the items I’ve redeemed for , all come from the Amazon site ! Shipping was fast too - only 2 days ! Code -> 946139 🎁🌹 #makeuphaul #sephora #vibrouge #VIB #beautyinsider #beautyinfluencer #makeup #makeupnews #makeuprelease #newmakeup #beccacosmetics #sephorafavorites #toofaced #nars #narsissist #perfume #foundation #ysl #makeupsponge #makeupproducts #beautyproducts #beautyoftheday #sephoracollection #subscriptionaddiction #subscriptionbox #makeupsale
Do you love FREE stuff? This can be yours too if you download VERYDICE APP and enter code 946139 for free rolls ! You don’t have to put any payment info , just download and play! 100% legit ! Here’s a picture of some of the items I’ve redeemed for , all come from the Amazon site ! Shipping was fast too - only 2 days ! Code -> 946139 🎁🌹 #makeuphaul  #sephora  #vibrouge  #VIB  #beautyinsider  #beautyinfluencer  #makeup  #makeupnews  #makeuprelease  #newmakeup  #beccacosmetics  #sephorafavorites  #toofaced  #nars  #narsissist  #perfume  #foundation  #ysl  #makeupsponge  #makeupproducts  #beautyproducts  #beautyoftheday  #sephoracollection  #subscriptionaddiction  #subscriptionbox  #makeupsale 
Focus on the eyes😍😍😍😍😍
Eyeshadow: @hushbeautyng
Lashes: @riakulashes 
Glow/liner: @fbhcosmetics
Browgel: @oyinx_beauty
#phmua😍💋💄💋💯 #promua #nugeriamakeupartist#naijabestmua #beautyinfluencer #brows #like4like #glamafric #anewdawn#
Allieve entusiaste che spontaneamente condividono la passione per la nostra azienda. Forse è una delle cose più belle... ♥️ #Repost @trucco.cesena
(@get_repost)
• • •
🇮🇹 Tutto quello che serve per una laminazione ciglia dal risultato perfetto😄 @sensitive.lashes.brows
•
🇷🇺 Всё что нужно для идеального ламинирования ресничек🤗
Allieve entusiaste che spontaneamente condividono la passione per la nostra azienda. Forse è una delle cose più belle... ♥️ #Repost  @trucco.cesena (@get_repost) • • • 🇮🇹 Tutto quello che serve per una laminazione ciglia dal risultato perfetto😄 @sensitive.lashes.brows • 🇷🇺 Всё что нужно для идеального ламинирования ресничек🤗
Liip matte sudah lebih dari setahun menjadi trend, semakin banyak brand yang mengeluarkan lini matte terbaru mereka, baik dalam bentuk liquid maupun padat. Pastinya lama kelamaan bibir akan terlihat kering dan kurang sehat karena sel kulit mati yang menumpuk, padahal lipstik pun akan lebih gampang menempel di bibir yang lembap dan halus. Itu sebabnya kita perlu mengeksfoliasi bibir secara rutin dengan lip scrub.

Setelah kemarin Zoya Cosmetics mengeluarkan warna baru untuk liquid lipstick-nya, juga 3 parfum baru, sekarang Zoya Cosmetics mengeluarkan tiga lip scrub dengan varian Sugar, Matcha, dan Summer.

Baca review ketiganya di link hidup di bio ya 😍 #lipscrub #ClozetteID #instabeauty #indonesiablogger #indonesiabeautyblogger #bloggerBDG #bloggerlife #bloggerbandung #bloggerceria #bloggermafia #abcommunity #indonesianfemalebloggers #beautyinfluencer #beautybloggerbandung #beautybloggerindonesia #charisceleb #abblogger#bbloggerslife #BloggerPerempuan #like4like #follow4follow #followforfollow #likeforlike #likeforfollow #TribePost #StarClozetter #ClozetteStar #ggrep
Liip matte sudah lebih dari setahun menjadi trend, semakin banyak brand yang mengeluarkan lini matte terbaru mereka, baik dalam bentuk liquid maupun padat. Pastinya lama kelamaan bibir akan terlihat kering dan kurang sehat karena sel kulit mati yang menumpuk, padahal lipstik pun akan lebih gampang menempel di bibir yang lembap dan halus. Itu sebabnya kita perlu mengeksfoliasi bibir secara rutin dengan lip scrub. Setelah kemarin Zoya Cosmetics mengeluarkan warna baru untuk liquid lipstick-nya, juga 3 parfum baru, sekarang Zoya Cosmetics mengeluarkan tiga lip scrub dengan varian Sugar, Matcha, dan Summer. Baca review ketiganya di link hidup di bio ya 😍 #lipscrub  #ClozetteID  #instabeauty  #indonesiablogger  #indonesiabeautyblogger  #bloggerBDG  #bloggerlife  #bloggerbandung  #bloggerceria  #bloggermafia  #abcommunity  #indonesianfemalebloggers  #beautyinfluencer  #beautybloggerbandung  #beautybloggerindonesia  #charisceleb  #abblogger #bbloggerslife  #BloggerPerempuan  #like4like  #follow4follow  #followforfollow  #likeforlike  #likeforfollow  #TribePost  #StarClozetter  #ClozetteStar  #ggrep 
Ein grosszügiger Eyelinerstrich ist ein Muss für mich. Am liebsten ziehe ich meinen Lidstrich mit einem „Filzstiftartigem“ Eyeliner in mattem Schwarz. Zur Zeit mag ich den Tattoo Liner von Kat von D ultra gerne! 👍🏻 Kennt ihr vielleicht gute, günstigere Alternativen? 🤔

@manor @sephoraswitzerland @katvondbeauty #katvond #tattooliner #liquidliner #eyeliner #smokeyeye #black #liner #jahresfavoriten #favorit  #makeup #beauty #blogger #swissblogger #swissbeautyblogger #bloggeuse #instablogger #bblogger_ch #drogerie #potd #beautyguru #bblogger #influencer #beautyinfluencer #swissinfluencer #instablog #blogpost #haul
Ein grosszügiger Eyelinerstrich ist ein Muss für mich. Am liebsten ziehe ich meinen Lidstrich mit einem „Filzstiftartigem“ Eyeliner in mattem Schwarz. Zur Zeit mag ich den Tattoo Liner von Kat von D ultra gerne! 👍🏻 Kennt ihr vielleicht gute, günstigere Alternativen? 🤔 @manor @sephoraswitzerland @katvondbeauty #katvond  #tattooliner  #liquidliner  #eyeliner  #smokeyeye  #black  #liner  #jahresfavoriten  #favorit  #makeup  #beauty  #blogger  #swissblogger  #swissbeautyblogger  #bloggeuse  #instablogger  #bblogger_ch  #drogerie  #potd  #beautyguru  #bblogger  #influencer  #beautyinfluencer  #swissinfluencer  #instablog  #blogpost  #haul 
Sugar Plum Smokey Eyes with ORIFLAME

If I can do it...so can you. Just be creative playing around with colours, don't be afraid. This purple plum look is very pretty for your special day. Or maybe for Valentine...well it still 3 weeks ahead. But nothings wrong with a lil inspiration 
Oriflame Products
- Very Me eyeshadow palette
- Giordani Gold eyeshadow quads, plum
- The One Kohl eye pencil, nude
- The One colour intense lipstick, vivid violet

@oriflame
@id.oriflame

#oriflameindonesia #oriflameid #oriflame #oriflamesweden #oriflameonme #oriflamemakeup #oriflamemakeuplook #makeup #sugarplum #violet #purple #giordanigoldoriflame #giordanigold #theoneoriflame #plum #beautybloggerindonesia #beautiesquad #beautyinfluencer #makeupjunkie
Sugar Plum Smokey Eyes with ORIFLAME If I can do it...so can you. Just be creative playing around with colours, don't be afraid. This purple plum look is very pretty for your special day. Or maybe for Valentine...well it still 3 weeks ahead. But nothings wrong with a lil inspiration Oriflame Products - Very Me eyeshadow palette - Giordani Gold eyeshadow quads, plum - The One Kohl eye pencil, nude - The One colour intense lipstick, vivid violet @oriflame @id.oriflame #oriflameindonesia  #oriflameid  #oriflame  #oriflamesweden  #oriflameonme  #oriflamemakeup  #oriflamemakeuplook  #makeup  #sugarplum  #violet  #purple  #giordanigoldoriflame  #giordanigold  #theoneoriflame  #plum  #beautybloggerindonesia  #beautiesquad  #beautyinfluencer  #makeupjunkie 
From time to time I take a break to think about new life projects. ..what I want to do this year, what I have not been able to do until now...I'm looking for goals for my life The best place to put my thoughts in order is in front of the sea! The #sea is magical...especially in winter, when the beach is deserted and allows me to find myself  today's essentials?? The sea, #thesecretbook and my favorite #personalizedbracelet from @soufeeljewelry !!
( Use Ionelac115 for 15 % on Soufeeljewelry site )
#soufeelstyle #soufeelgals #soufeellover #soufeel #soufeeljewelry #igbeauty #fashion #beautygram #bloggerdiaries #bloggerlife #bloggerworld #exploretocreate #stayandwander #hotography #photooftheday #picoftheday #instaday #beautifulday #beautifuldestinationes
From time to time I take a break to think about new life projects. ..what I want to do this year, what I have not been able to do until now...I'm looking for goals for my life The best place to put my thoughts in order is in front of the sea! The #sea  is magical...especially in winter, when the beach is deserted and allows me to find myself today's essentials?? The sea, #thesecretbook  and my favorite #personalizedbracelet  from @soufeeljewelry !! ( Use Ionelac115 for 15 % on Soufeeljewelry site ) #soufeelstyle  #soufeelgals  #soufeellover  #soufeel  #soufeeljewelry  #igbeauty  #fashion  #beautygram  #bloggerdiaries  #bloggerlife  #bloggerworld  #exploretocreate  #stayandwander  #hotography  #photooftheday  #picoftheday  #instaday  #beautifulday  #beautifuldestinationes 
เก็บตกภาพวันงานแถลงข่าวเปิดตัวลิปสติกรุ่นใหม่ NYX LUV OUT LOUD VELVET MATTE COLOR LIP CREAM จาก NYX Professional Makeup ค่ะ ขอบคุณ @nyxcosmetics_th และ @hisopartyofficial มากๆนะคะ 💀🖤✨ #nyxcosmetics #nyxcosmeticsth #luvoutloud #luvoutloudth #tammymonsters
เก็บตกภาพวันงานแถลงข่าวเปิดตัวลิปสติกรุ่นใหม่ NYX LUV OUT LOUD VELVET MATTE COLOR LIP CREAM จาก NYX Professional Makeup ค่ะ ขอบคุณ @nyxcosmetics_th และ @hisopartyofficial มากๆนะคะ 💀🖤✨ #nyxcosmetics  #nyxcosmeticsth  #luvoutloud  #luvoutloudth  #tammymonsters 
Before and after video on me! 💋💄👀
#me#beforeandafter#blog#pic#video#mua#makeup#makeupartist#wakeupandmakeup#universodomaquiagem_oficial#motd#beauty#beautyjunkie#beautyinfluencer #makeupjunkie#makeupaddict#illamasqua#shophudabeauty#maccosmetics#sleek
@sleekmakeup @catrice.cosmetics @maccosmeticsitalia @nyxcosmetics_italy @pupamilanoitaly @mywunderbrow#likeforlike#l4l#like4like
Zaron healthy glow foundation gives that matte look we all crave for! To order 👉👉DM, call or whatapp 08060321088. 🔵delivery 
#zaroncosmetics #buyoriginalmakeup #makeupartist #cosmetics #authentic #makeup #zaron #makeupartist #beauty #beautyinfluencer #makeupdistributor
Helll yeahhh🤟🏼 Prove them wrong baby g❤️😉
Helll yeahhh🤟🏼 Prove them wrong baby g❤️😉
My ABSOLUTE favorite pore minimizing primer! @smashboxcosmetics makes some of the most amazing primers for all skin types! •
•
•
•
•
#makeupjunkie #makeupaddict #makeup #makeupaddiction #ilovemakeup #makeupart #makeupartist #makeupporn #makeuplook #makeuplover #makeuptips #makeuphaul #makeupguru #makeuplife #makeupinspiration #lipstick #mua  #wakeupandmakeup #beautyinfluencer #motd #makeupobsessed #makeupcollection
'She's a man eater' ☠️🔮 This is my #powerofmakeup post. I think I could have done better but I chose do have a go after a few sips 🥂🥂🥂🥂what do you think? Tag me in your power of make posts! 🔮💜
-
-
-
-
-
-
-
 #instablogger #fashion  #bblog  #beauty #powerofmakeup #beautyinfluencer #mua #selftaught #beautyblog #makeup #makeupjunkie #makeupaddict  #beauty  #beautyblogger #beautyreview  #abh #beautybloggeruk  #highlighter #mblog #beautyinfluencer #fashion #beautyproducts
'She's a man eater' ☠️🔮 This is my #powerofmakeup  post. I think I could have done better but I chose do have a go after a few sips 🥂🥂🥂🥂what do you think? Tag me in your power of make posts! 🔮💜 - - - - - - - #instablogger  #fashion  #bblog  #beauty  #powerofmakeup  #beautyinfluencer  #mua  #selftaught  #beautyblog  #makeup  #makeupjunkie  #makeupaddict  #beauty  #beautyblogger  #beautyreview  #abh  #beautybloggeruk  #highlighter  #mblog  #beautyinfluencer  #fashion  #beautyproducts 
FREEMAN Beauty Infusion

All varian 210,000 (Kecuali brightening overnight mask 230,000)
.
Kegunaan:
• Manuka: moisture, melembutkan, membuat wajah kenyel (kulit kering)
• pomegrante: Membuat wajah sehat merona, menutrisi, glowing, mengecilkan pori
• sea kelp: Mengangkat sel kulit mati, membuat wajah terlihat cerah tidak kusam, meregenerasi kulit wajah, mengandung probiotics yang bisa mencegah / menghilangkan jerawat
• Charcoal: tipe deep cleansing membersihkan sampai ke poripori, membersihkan komedo, menghilangkan minyak berlebihan di muka, mengangkat racun / bakteri dimuka
• Brightening overnight mask: mengandung vitamin C yang bisa mencerahkan wajah, memutihkan, menghilangkan wajah belang, bekas jerawat, flek hitam digunakan sebelum tidur 3x seminggu
.
PERBEDAAN DARI FREEMAN BIASA DAN BEAUTY INFUSION:
Beauty infusion mengandung serum, jadi cara kerjanya semua 2x lebih cepat dan bagus, tapi bukan berarti yang biasa gak bagus ya, tetap bagus cuma yang ini mengandung serum

#jualfreeman #freeman#freemanmask#freemanmaskmurah #masker #maskerfreeman #maskerfreemanmurah #maskerfreemanori #maskeralami #skin #skincare #skincareroutine #skincaremurah #freemanmurah #jualfreemanmurah #jakarta #indonesia #beautyinfluencer #beautyblogger #beautyblog #bblogger #beautyaddict #ukmakeupblogger #usmakeupblogger #jualkosmetik #jualmaskerfreeman #jualmasker
FREEMAN Beauty Infusion All varian 210,000 (Kecuali brightening overnight mask 230,000) . Kegunaan: • Manuka: moisture, melembutkan, membuat wajah kenyel (kulit kering) • pomegrante: Membuat wajah sehat merona, menutrisi, glowing, mengecilkan pori • sea kelp: Mengangkat sel kulit mati, membuat wajah terlihat cerah tidak kusam, meregenerasi kulit wajah, mengandung probiotics yang bisa mencegah / menghilangkan jerawat • Charcoal: tipe deep cleansing membersihkan sampai ke poripori, membersihkan komedo, menghilangkan minyak berlebihan di muka, mengangkat racun / bakteri dimuka • Brightening overnight mask: mengandung vitamin C yang bisa mencerahkan wajah, memutihkan, menghilangkan wajah belang, bekas jerawat, flek hitam digunakan sebelum tidur 3x seminggu . PERBEDAAN DARI FREEMAN BIASA DAN BEAUTY INFUSION: Beauty infusion mengandung serum, jadi cara kerjanya semua 2x lebih cepat dan bagus, tapi bukan berarti yang biasa gak bagus ya, tetap bagus cuma yang ini mengandung serum #jualfreeman  #freeman #freemanmask #freemanmaskmurah  #masker  #maskerfreeman  #maskerfreemanmurah  #maskerfreemanori  #maskeralami  #skin  #skincare  #skincareroutine  #skincaremurah  #freemanmurah  #jualfreemanmurah  #jakarta  #indonesia  #beautyinfluencer  #beautyblogger  #beautyblog  #bblogger  #beautyaddict  #ukmakeupblogger  #usmakeupblogger  #jualkosmetik  #jualmaskerfreeman  #jualmasker 
#morpheme does it again with fabulous gunmetal brushes at an amazing value...only $19.99 a month! February brushes are from the Elite collection 😱 sign up now! •
•
•
•
•
•
#makeupjunkie #makeupaddict #makeup #makeupaddiction #ilovemakeup #makeupart #makeupartist #makeupporn #makeuplook #makeuplover #makeuptips #makeuphaul #makeupguru #makeuplife #makeupinspiration #lipstick #mua  #wakeupandmakeup #beautyinfluencer #motd #makeupobsessed #makeupcollection
#morpheme  does it again with fabulous gunmetal brushes at an amazing value...only $19.99 a month! February brushes are from the Elite collection 😱 sign up now! • • • • • • #makeupjunkie  #makeupaddict  #makeup  #makeupaddiction  #ilovemakeup  #makeupart  #makeupartist  #makeupporn  #makeuplook  #makeuplover  #makeuptips  #makeuphaul  #makeupguru  #makeuplife  #makeupinspiration  #lipstick  #mua  #wakeupandmakeup  #beautyinfluencer  #motd  #makeupobsessed  #makeupcollection 
How I look at you when you say there is no network to make the transfer 
Aunty I will just ship your goods to another state💃💃😩😩 Pls if you have pending orders go through with it todayyyyyy..some of our fast selling items is going out of stock..dont say i did not tell you oo😁
How I look at you when you say there is no network to make the transfer Aunty I will just ship your goods to another state💃💃😩😩 Pls if you have pending orders go through with it todayyyyyy..some of our fast selling items is going out of stock..dont say i did not tell you oo😁
@fashstyleliv, what you got on? 😈
@fashstyleliv, what you got on? 😈
We don't want anyone struggling with acne this year when you really don't have to. Mario Badescu Acne Repair Kit will sort you out. Available to purchase online at simplykayo.com ⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#simplykayo #beautybox #skincaregist #skincareproducts #iloveskin #skincarelagos #skincarenaija #beautyinlagos #beautyinnaija #africanskin #blackgirlmagic #africangirlmagic #beauty #beautyinsider #beautyblogger #beautyinfluencer #makeup #mua #skincaretips #healthy #healthyliving #beautytips #facecare #glow #mariobadescu
We don't want anyone struggling with acne this year when you really don't have to. Mario Badescu Acne Repair Kit will sort you out. Available to purchase online at simplykayo.com ⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #simplykayo  #beautybox  #skincaregist  #skincareproducts  #iloveskin  #skincarelagos  #skincarenaija  #beautyinlagos  #beautyinnaija  #africanskin  #blackgirlmagic  #africangirlmagic  #beauty  #beautyinsider  #beautyblogger  #beautyinfluencer  #makeup  #mua  #skincaretips  #healthy  #healthyliving  #beautytips  #facecare  #glow  #mariobadescu 
Throwback to @shinzuiume_id event last saturday held at @oneposecafe •

We got so much fun to try Shinzui Ume Body Mist 💕💕💕 •

Thank you for having us @shinzuiume_id
•
•
•
•
•
•
•
•
•

#completeyourday #umebodymist #blogger #bloggergathering #beautyinfluencer #sbbxshinzuiumeid
Early morning transformation goodness from @parispurple_mua 
All products used as seen in the video available with free delivery in Lagos! .. #parispurple #parispurplemua #parispurplebeauty #londonmua #abujamua #lagosmua #portharcoutmua #southafricamua #ghanamua #beautyinlagos #naijabeautybloggers #naijabestmua #melanin #beautybloggers #beautyinfluencer #nigerianblogger #melaninpoppin #bblogger #transformationtuesdays
Much needed in my life!! Organising and planning my day is very important nowadays as I do multi-tasking!! This is a life-saver to me!! Got this one from @amazondotin and I love the floal print it has!!❤️❤️
.
.
.
.
.
.
.
#blogger #bblogger #indianbeautyblogger #beautyblogger #influencer #beautyinfluencer #socialinfluener #makeup #beautyproducts #skincare #planner #planner2018 #organiser #stationaryaddict #washitape #lovemyjob #followme
FREEMAN Beauty Infusion

All varian 210,000 (Kecuali brightening overnight mask 230,000)
.
Kegunaan:
• Manuka: moisture, melembutkan, membuat wajah kenyel (kulit kering)
• pomegrante: Membuat wajah sehat merona, menutrisi, glowing, mengecilkan pori
• sea kelp: Mengangkat sel kulit mati, membuat wajah terlihat cerah tidak kusam, meregenerasi kulit wajah, mengandung probiotics yang bisa mencegah / menghilangkan jerawat
• Charcoal: tipe deep cleansing membersihkan sampai ke poripori, membersihkan komedo, menghilangkan minyak berlebihan di muka, mengangkat racun / bakteri dimuka
• Brightening overnight mask: mengandung vitamin C yang bisa mencerahkan wajah, memutihkan, menghilangkan wajah belang, bekas jerawat, flek hitam digunakan sebelum tidur 3x seminggu
.
PERBEDAAN DARI FREEMAN BIASA DAN BEAUTY INFUSION:
Beauty infusion mengandung serum, jadi cara kerjanya semua 2x lebih cepat dan bagus, tapi bukan berarti yang biasa gak bagus ya, tetap bagus cuma yang ini mengandung serum

#jualfreeman #freeman#freemanmask#freemanmaskmurah #masker #maskerfreeman #maskerfreemanmurah #maskerfreemanori #maskeralami #skin #skincare #skincareroutine #skincaremurah #freemanmurah #jualfreemanmurah #jakarta #indonesia #beautyinfluencer #beautyblogger #beautyblog #bblogger #beautyaddict #ukmakeupblogger #usmakeupblogger #jualkosmetik #jualmaskerfreeman #jualmasker
FREEMAN Beauty Infusion All varian 210,000 (Kecuali brightening overnight mask 230,000) . Kegunaan: • Manuka: moisture, melembutkan, membuat wajah kenyel (kulit kering) • pomegrante: Membuat wajah sehat merona, menutrisi, glowing, mengecilkan pori • sea kelp: Mengangkat sel kulit mati, membuat wajah terlihat cerah tidak kusam, meregenerasi kulit wajah, mengandung probiotics yang bisa mencegah / menghilangkan jerawat • Charcoal: tipe deep cleansing membersihkan sampai ke poripori, membersihkan komedo, menghilangkan minyak berlebihan di muka, mengangkat racun / bakteri dimuka • Brightening overnight mask: mengandung vitamin C yang bisa mencerahkan wajah, memutihkan, menghilangkan wajah belang, bekas jerawat, flek hitam digunakan sebelum tidur 3x seminggu . PERBEDAAN DARI FREEMAN BIASA DAN BEAUTY INFUSION: Beauty infusion mengandung serum, jadi cara kerjanya semua 2x lebih cepat dan bagus, tapi bukan berarti yang biasa gak bagus ya, tetap bagus cuma yang ini mengandung serum #jualfreeman  #freeman #freemanmask #freemanmaskmurah  #masker  #maskerfreeman  #maskerfreemanmurah  #maskerfreemanori  #maskeralami  #skin  #skincare  #skincareroutine  #skincaremurah  #freemanmurah  #jualfreemanmurah  #jakarta  #indonesia  #beautyinfluencer  #beautyblogger  #beautyblog  #bblogger  #beautyaddict  #ukmakeupblogger  #usmakeupblogger  #jualkosmetik  #jualmaskerfreeman  #jualmasker 
Mamaking looking freshly baked this morning like today’s bread 😁😍 @tontolet 😘
Guys isn’t she just gorgeous 😩😩 always coming through with that fenty beauty glow ✨

#mamaking#tontolet#tontodikeh#freshlybaked#flawless#breathoffreshair#govgoldmakeover#bridebygovgold#govgoldmakeoverstudio#makeupartist#beautyinfluencer#abujamua
Finally got my hands on this gorgeous duo by @freshbeauty 🐝 They smell SOOO good too, I can’t stop using them!! 🤲🏻 #fresh #freshskincare #skincare 
_____________________________________________________________
#makeup #beauty #fashion #beautyblog #beautyblogger #ukblogger #beautyinfluencer #influencer #thegirlgang #instablogger #blogger #luxurymakeup #luxurybeauty #makeupjunkie #makeupinspo #makeuplover #makeupaddict #makeupcollector #makeuphoarder #makeupaddiction #makeupoftheday #makeupofinstagram #discoverunder2k
Finally got my hands on this gorgeous duo by @freshbeauty 🐝 They smell SOOO good too, I can’t stop using them!! 🤲🏻 #fresh  #freshskincare  #skincare  _____________________________________________________________ #makeup  #beauty  #fashion  #beautyblog  #beautyblogger  #ukblogger  #beautyinfluencer  #influencer  #thegirlgang  #instablogger  #blogger  #luxurymakeup  #luxurybeauty  #makeupjunkie  #makeupinspo  #makeuplover  #makeupaddict  #makeupcollector  #makeuphoarder  #makeupaddiction  #makeupoftheday  #makeupofinstagram  #discoverunder2k 
Lashes on, confidence on!
And keep the spirit on, Ladies! 😉🌸
.
.
Pict by our beloved and talented partner @uchovark 🌺
.
.
.
#mua #muajakarta #muaindonesia #makeupporn #makeup #makeuptutorial #beauty #beautyinfluencer #eliseeyelashes #eliseclassic #bulumata #bulumataelise #eyelashoftheday #eyelashes #eyelashextensions #indonesia #local #lashesonfleek #lashesonpoint
Revitalash , RevitaLash Advanced ✨✨✨✨
.
Really love this stuff. A beautician friend of mine recommended it to me as it's what she tell's her clients to use. RevitaLash Advanced enhances the look of luxurious eyelashes with dramatic – but believable – effect. No it won't give you falsies, but yes it will restore your lashes to their former glory (and a little bit beyond). I hardly ever use mascara now 😉. It's expensive but it really works and the bottle lasts a while so I think it's worth it. ✨✨✨✨
.
Tip 📝 You will only see results within 6 weeks with daily use.
.
#sourceloves #bbloggers #middleeast #revitalash #beautyjunkie #beautyeditor #beautyinfluencer #cairo #beirut #dubai #kuwait #love #holland #amsterdam #beautyblogger #beauty #beautyday #beautyskin #beautylover #beautytip
Revitalash , RevitaLash Advanced ✨✨✨✨ . Really love this stuff. A beautician friend of mine recommended it to me as it's what she tell's her clients to use. RevitaLash Advanced enhances the look of luxurious eyelashes with dramatic – but believable – effect. No it won't give you falsies, but yes it will restore your lashes to their former glory (and a little bit beyond). I hardly ever use mascara now 😉. It's expensive but it really works and the bottle lasts a while so I think it's worth it. ✨✨✨✨ . Tip 📝 You will only see results within 6 weeks with daily use. . #sourceloves  #bbloggers  #middleeast  #revitalash  #beautyjunkie  #beautyeditor  #beautyinfluencer  #cairo  #beirut  #dubai  #kuwait  #love  #holland  #amsterdam  #beautyblogger  #beauty  #beautyday  #beautyskin  #beautylover  #beautytip 
FREEMAN Beauty Infusion

All varian 210,000 (Kecuali brightening overnight mask 230,000)
.
Kegunaan:
• Manuka: moisture, melembutkan, membuat wajah kenyel (kulit kering)
• pomegrante: Membuat wajah sehat merona, menutrisi, glowing, mengecilkan pori
• sea kelp: Mengangkat sel kulit mati, membuat wajah terlihat cerah tidak kusam, meregenerasi kulit wajah, mengandung probiotics yang bisa mencegah / menghilangkan jerawat
• Charcoal: tipe deep cleansing membersihkan sampai ke poripori, membersihkan komedo, menghilangkan minyak berlebihan di muka, mengangkat racun / bakteri dimuka
• Brightening overnight mask: mengandung vitamin C yang bisa mencerahkan wajah, memutihkan, menghilangkan wajah belang, bekas jerawat, flek hitam digunakan sebelum tidur 3x seminggu
.
PERBEDAAN DARI FREEMAN BIASA DAN BEAUTY INFUSION:
Beauty infusion mengandung serum, jadi cara kerjanya semua 2x lebih cepat dan bagus, tapi bukan berarti yang biasa gak bagus ya, tetap bagus cuma yang ini mengandung serum

#jualfreeman #freeman#freemanmask#freemanmaskmurah #masker #maskerfreeman #maskerfreemanmurah #maskerfreemanori #maskeralami #skin #skincare #skincareroutine #skincaremurah #freemanmurah #jualfreemanmurah #jakarta #indonesia #beautyinfluencer #beautyblogger #beautyblog #bblogger #beautyaddict #ukmakeupblogger #usmakeupblogger #jualkosmetik #jualmaskerfreeman #jualmasker
FREEMAN Beauty Infusion All varian 210,000 (Kecuali brightening overnight mask 230,000) . Kegunaan: • Manuka: moisture, melembutkan, membuat wajah kenyel (kulit kering) • pomegrante: Membuat wajah sehat merona, menutrisi, glowing, mengecilkan pori • sea kelp: Mengangkat sel kulit mati, membuat wajah terlihat cerah tidak kusam, meregenerasi kulit wajah, mengandung probiotics yang bisa mencegah / menghilangkan jerawat • Charcoal: tipe deep cleansing membersihkan sampai ke poripori, membersihkan komedo, menghilangkan minyak berlebihan di muka, mengangkat racun / bakteri dimuka • Brightening overnight mask: mengandung vitamin C yang bisa mencerahkan wajah, memutihkan, menghilangkan wajah belang, bekas jerawat, flek hitam digunakan sebelum tidur 3x seminggu . PERBEDAAN DARI FREEMAN BIASA DAN BEAUTY INFUSION: Beauty infusion mengandung serum, jadi cara kerjanya semua 2x lebih cepat dan bagus, tapi bukan berarti yang biasa gak bagus ya, tetap bagus cuma yang ini mengandung serum #jualfreeman  #freeman #freemanmask #freemanmaskmurah  #masker  #maskerfreeman  #maskerfreemanmurah  #maskerfreemanori  #maskeralami  #skin  #skincare  #skincareroutine  #skincaremurah  #freemanmurah  #jualfreemanmurah  #jakarta  #indonesia  #beautyinfluencer  #beautyblogger  #beautyblog  #bblogger  #beautyaddict  #ukmakeupblogger  #usmakeupblogger  #jualkosmetik  #jualmaskerfreeman  #jualmasker 
Whether it’s reading a book, sitting in silence, going for a run or a walk, time with family, friends or an appointment at The Beauty Bar Horsforth, make time for you. #bestbrands #luxuryexpressbeauty #expressluxurybeauty #lashes #brows #nails #waxing #tanning #horsforth #leeds #yorkshire #beautyinhorsforth #beautyinfluencer
Burgundy Smokey Eye for the win🙌
Eye: @anastasiabeverlyhills Modern Renaissance pallet * @morphebrushes 35b pallet with @inglotnigeria @inglot_cosmetics black gel liner, @starcrushedminerals glitter.
Lips: @kyliecosmetics 
#makeupaddict #makeup #beautylover #beautyinfluencer #burgundy #burgundysmokeyeye