an online Instagram web viewer

#bebaskimia medias

Photos

Promosi Aidiladha 💕💕 cepat cepat sbelum habis promo.. 😀😀
#nurraysa#nurraysabeauty#nurraysaskincare#teamnurraysa#aidiladhasales#collagensoapnurraysa#nurraysahq#produkmesrawuduk#bebaskimia
kalau agak hinyai mohon dimaklum.
pengambilan foto diambil saat tidak ada pasien datang😎

tetap 1 jangan lupa tengok dipipi yang merah merona itu yah😎😎 creme blush JAFRA tea 👀
.
.
.
. 
konsultasi,order,join jafra :
wa : 083820204425

#jafrabandung #jafraskincare #jafrabandung #jafra #mudmaskjafra #royaljellyjafra #malibumask #detoxisgood #kulitsehat #cremeblushjafra #bebaskimia #nomerquri #nohydroquinon #jerawatkering #flekhitamhilang #glowingskin
proses detox emang bikin kesel bikin gak PD.
tapi don't worry be happy detox itu menyehatkan loh sobat. ko bisa?
iya karena detox itu adalah proses keluarnya racun yang terendap/tertimbun didalam lapisan kulit.kebayang dong kalau racun yang tertimbun selama ini gak dikeluarin? 
kalian bayangin aja kaya makan minum tapi gak BAB.

enjoyin aja proses detoxnya, yang penting nanti hasil dari detox itu 😎😎
.
. 
konsultasi,order,join jafra :
wa : 083820204425

#jafrabandung #jafraskincare #jafrabandung #jafra #mudmaskjafra #royaljellyjafra #malibumask #detoxisgood #kulitsehat #bebaskimia #nomerquri #nohydroquinon #jerawatkering #flekhitamhilang #glowingskin
proses detox emang bikin kesel bikin gak PD. tapi don't worry be happy detox itu menyehatkan loh sobat. ko bisa? iya karena detox itu adalah proses keluarnya racun yang terendap/tertimbun didalam lapisan kulit.kebayang dong kalau racun yang tertimbun selama ini gak dikeluarin? kalian bayangin aja kaya makan minum tapi gak BAB. enjoyin aja proses detoxnya, yang penting nanti hasil dari detox itu 😎😎 . . konsultasi,order,join jafra : wa : 083820204425 #jafrabandung  #jafraskincare  #jafrabandung  #jafra  #mudmaskjafra  #royaljellyjafra  #malibumask  #detoxisgood  #kulitsehat  #bebaskimia  #nomerquri  #nohydroquinon  #jerawatkering  #flekhitamhilang  #glowingskin 
"BATUK PUN TAKDE DAH"
.
Wow, berbunga-bunga hati bila dapat feedback macam ni..Alhamdulillah, coughflu time dah dapat tolong singkirkan kahak bayi dan seterusnya batuk pun dah takde.
.
.
Balm Tasneem Naturel betul-betul ajaib sehingga membuatkan ramai ibu bapa berpuas hati.
.
.
Belum cuba balm Tasneem Naturel? Boleh helo-helo Mama untuk dapatkan khidmat nasihat tentang balm ni.
.
WHATSAPP 0194309045
.
.
.
.
.

#tasneemnaturel 
#littleQ_TN
#terapiinstagram
#ajimaura
#igshopmalaysia  #shoppingonlinemalaysia 
#sharingiscaring 
#sayagunasayajual 
#bazaaronline  #bazarpaknil 
#bebaskimia #balmtasneemnaturel #babyshower 
#sihatsecarasemulajadi
#barangbaby #wanitamalaysia
#babytidurlena  #balm #kembungperut #anak 
#shoppingonline
#kelabibuhamil
#kelabibumenyusu 
#kelabibumalaysia
"BATUK PUN TAKDE DAH" . Wow, berbunga-bunga hati bila dapat feedback macam ni..Alhamdulillah, coughflu time dah dapat tolong singkirkan kahak bayi dan seterusnya batuk pun dah takde. . . Balm Tasneem Naturel betul-betul ajaib sehingga membuatkan ramai ibu bapa berpuas hati. . . Belum cuba balm Tasneem Naturel? Boleh helo-helo Mama untuk dapatkan khidmat nasihat tentang balm ni. . WHATSAPP 0194309045 . . . . . #tasneemnaturel  #littleQ_TN  #terapiinstagram  #ajimaura  #igshopmalaysia  #shoppingonlinemalaysia  #sharingiscaring  #sayagunasayajual  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bebaskimia  #balmtasneemnaturel  #babyshower  #sihatsecarasemulajadi  #barangbaby  #wanitamalaysia  #babytidurlena  #balm  #kembungperut  #anak  #shoppingonline  #kelabibuhamil  #kelabibumenyusu  #kelabibumalaysia 
cari masker tuh yang simple,yang gak bikin sakit,gak bikin perih,gak bikin berlinang air mata.
emang ada masker yang kaya gitu?
so pasti ada sobaat,mudmask JAFRA dan malibu mask itu solusinya.

jerawat mengering,komedo hilang,flek hitam menipis,mencerahkan kulit (no putih da bukan hantu),bekas luka babayy,meremajakan kulit, kusam go out,bikin wajah jadi fresh banget.

jangan komen ini itu kalau belum pakai😎😎
.
.
konsultasi,order,join jafra :
wa : 083820204425

#jafrabandung #jafraskincare #jafrabandung #jafra #mudmaskjafra #royaljellyjafra #kulitsehat #bebaskimia #nomerquri #nohydroquinon #jerawatkering #malibumask #flekhitamhilang #glowingskin
cari masker tuh yang simple,yang gak bikin sakit,gak bikin perih,gak bikin berlinang air mata. emang ada masker yang kaya gitu? so pasti ada sobaat,mudmask JAFRA dan malibu mask itu solusinya. jerawat mengering,komedo hilang,flek hitam menipis,mencerahkan kulit (no putih da bukan hantu),bekas luka babayy,meremajakan kulit, kusam go out,bikin wajah jadi fresh banget. jangan komen ini itu kalau belum pakai😎😎 . . konsultasi,order,join jafra : wa : 083820204425 #jafrabandung  #jafraskincare  #jafrabandung  #jafra  #mudmaskjafra  #royaljellyjafra  #kulitsehat  #bebaskimia  #nomerquri  #nohydroquinon  #jerawatkering  #malibumask  #flekhitamhilang  #glowingskin 
abaikan semuanya fokus ke muka nya aja yah.
malam ini saya pakai malibu masker.
tenang sobat,gak perlu potel sana potel sini.
malibu masker ini,masker yang super dupel simple banget.
cuman butuh waktu 20menit aja lalu di pijitt manjahh wajah nya terus bisa langsung bilas deh pakai air anget.
cepet bgt bikin glowing nyah.
tenang sobat aman buat bumil dan busui banget😎😎 konsultasi,order,join jafra :
wa : 083820204425

#jafrabandung #jafraskincare #jafrabandung #jafra #mudmaskjafra #royaljellyjafra #malibumask #kulitsehat #bebaskimia #nomerquri #nohydroquinon #jerawatkering #flekhitamhilang #glowingskin
abaikan semuanya fokus ke muka nya aja yah. malam ini saya pakai malibu masker. tenang sobat,gak perlu potel sana potel sini. malibu masker ini,masker yang super dupel simple banget. cuman butuh waktu 20menit aja lalu di pijitt manjahh wajah nya terus bisa langsung bilas deh pakai air anget. cepet bgt bikin glowing nyah. tenang sobat aman buat bumil dan busui banget😎😎 konsultasi,order,join jafra : wa : 083820204425 #jafrabandung  #jafraskincare  #jafrabandung  #jafra  #mudmaskjafra  #royaljellyjafra  #malibumask  #kulitsehat  #bebaskimia  #nomerquri  #nohydroquinon  #jerawatkering  #flekhitamhilang  #glowingskin 
oles kelopak mata oles di pipi oles di bibir.
3 in 1 creme blush on nya JAFRA nih yang cuman bisa begini😎😎
.
. 
konsultasi,order,join jafra :
wa : 083820204425

#jafrabandung #jafraskincare #jafrabandung #cremeblushjafra #jafra #mudmaskjafra #royaljellyjafra #kulitsehat #bebaskimia #nomerquri #nohydroquinon #jerawatkering #flekhitamhilang #glowingskin
Bile #deodorantAloe #tanpaParaben yang boleh guna untuk menyerap bau yg x best...
Ketiak pun wangi tau bila pakai niehhh... Pakai deodorant ni utk elakkan kena KANSER!! #deodorantAloeTanpaParaben
#ROSMAWARNIFOREVERLIVINGCHERASBARU #kakrose_0123433372 #Rosmawarni_0123433372 #dudapujaandara #titiancinta #ususbersihpenyakitlari #bebaskanser #bebaskimia
Sebelum tido jgn lupa pakai dulu night solution tau. Nak tahu fungsi dia meh baca 👇👇👇
.
🌸memudarkan garis halus.
🌸menganjalkan kulit.
🌸memperbaharui sel kulit.
🌸menyahkan radikal bebas
.
.
Nak dpt kulit yg sihat dan anjal kena rajin ye, konsisten pakai tau. Dah siap dap2 kat muka jom tido😴😴😴
.
More info free consultation leh wassap dayah
017-9757532
Beauty Consultant Mary Kay

#MaryKayMalaysia #marylayselangor #marykaysgbuloh #marykaydamansara #marykaysubang #MaryKayshahalam #marykayjerteh #marykaybesut #marykayterengganu #nightsolution #serumwajah #awetmuda #antipenuaan #kurangkangarishalus #rawatjerawat #bazarmurahmurah #bebaskimia #radikalbebas
Sebelum tido jgn lupa pakai dulu night solution tau. Nak tahu fungsi dia meh baca 👇👇👇 . 🌸memudarkan garis halus. 🌸menganjalkan kulit. 🌸memperbaharui sel kulit. 🌸menyahkan radikal bebas . . Nak dpt kulit yg sihat dan anjal kena rajin ye, konsisten pakai tau. Dah siap dap2 kat muka jom tido😴😴😴 . More info free consultation leh wassap dayah 017-9757532 Beauty Consultant Mary Kay #MaryKayMalaysia  #marylayselangor  #marykaysgbuloh  #marykaydamansara  #marykaysubang  #MaryKayshahalam  #marykayjerteh  #marykaybesut  #marykayterengganu  #nightsolution  #serumwajah  #awetmuda  #antipenuaan  #kurangkangarishalus  #rawatjerawat  #bazarmurahmurah  #bebaskimia  #radikalbebas 
BERRIES FACEMIST - RM27 exc pos
.
Mengandungi extract :
🌿apple
🌿strawberry
🌿berries
🌿aloe vera
🌿mentimum
serta vitamin E
.
Pakar melindungi dan merawat kulit dari pelbagai masalah & habuk debu hama luaran
.
Gunakan sebelum/selepas makeup untuk kulit kekal segar sepanjang hari dan makeup tahan lama. Takyah dah nak tacap tacap selalu
.
Malas benor nak makeup tapi takmau kulit kering & kusam, mudah jaaa. Creettt creettt spray je dah siap. Nak tanggalkan makeup? Boleh jaaa gunakan sebagai makeup remover. Spray dulu pastu calittt calitttt. Bersih! Botol mudah bawa & simpan 😘
.
Nak lagi best simoan dalam peti ais biarkan sejuk & spray ke muka & badan bila ada ruam panas. Kejappp ja baik. Hehehe. Rambut keras cedung? Creettt creettt jugakkk. Settle 😉
.
Berminat? Klik je link biru kat bio akak 😀
.
#homemade #homemadeskincare #facemist #makeupremover #micellarwater #handmade #bebaskimia #bysweetysofea #malaysiaonlineshopping #ruangrezekihanania #bazarpaknil
BERRIES FACEMIST - RM27 exc pos . Mengandungi extract : 🌿apple 🌿strawberry 🌿berries 🌿aloe vera 🌿mentimum serta vitamin E . Pakar melindungi dan merawat kulit dari pelbagai masalah & habuk debu hama luaran . Gunakan sebelum/selepas makeup untuk kulit kekal segar sepanjang hari dan makeup tahan lama. Takyah dah nak tacap tacap selalu . Malas benor nak makeup tapi takmau kulit kering & kusam, mudah jaaa. Creettt creettt spray je dah siap. Nak tanggalkan makeup? Boleh jaaa gunakan sebagai makeup remover. Spray dulu pastu calittt calitttt. Bersih! Botol mudah bawa & simpan 😘 . Nak lagi best simoan dalam peti ais biarkan sejuk & spray ke muka & badan bila ada ruam panas. Kejappp ja baik. Hehehe. Rambut keras cedung? Creettt creettt jugakkk. Settle 😉 . Berminat? Klik je link biru kat bio akak 😀 . #homemade  #homemadeskincare  #facemist  #makeupremover  #micellarwater  #handmade  #bebaskimia  #bysweetysofea  #malaysiaonlineshopping  #ruangrezekihanania  #bazarpaknil 
COFFEE SCRUB💕 SCRUB PALING POPULAR BY TEMYRACLE.
.
Ramai yang repeat order coffee scrub ni sebab best sangattt laaa. Nak tahu kenapa coffee scrub ni best? Jom tengok info² tentang coffee scrub Temyracle😊
.
No chemical, natural and 100% homemade.
Whatsapp +60189130151😘

#temyracle #temyraclesayamesticari #temyraclekotabharu #temyraclenilai #coffeescrubtemyracle #cantiksihat #glowingskin #bebaskimia #scrubhomemade
LASH LOVE WATERPROOF MASCARA 🌺 Dengan Lash love waterproof mascara, bulu mata uolls akan kelihatan lebih lentik, lebat & panjang.
🌺 Mbantu mlembapkan, mengukuh & merapi bulu mata
🌺 Mempunyai berus yg fleksibel utk mengasing & menyaluti bulu mata
🌺 Memberikan penampilan bulu mata sempurna, paling best, 100% kalis air🙀 jadi xperlu risau jika mata bertukar hitam 😹 .
Farah
0169306675
Mary Kay Beauty Consultant

#marykayskincare #marykaymakeup #mascara #lashlovewaterproofmascara #marykaymakeup #semimattelipstickmarykay #trending #igseller #bakedcheeckpowder #kindheart #igshopmurah #marykaymascara #marykayfoundation #igshop #eyemakeup #majalahnona #eyelashextensions #melacep #majalahremaja #marykayshahalam #bebaskimia #bazarpaknil #dara #melacep #poblingmurah #majalahpama #bazaronline #maskulin #marykayselangor #skinvigorate #mascaramurah #mascaralover
LASH LOVE WATERPROOF MASCARA 🌺 Dengan Lash love waterproof mascara, bulu mata uolls akan kelihatan lebih lentik, lebat & panjang. 🌺 Mbantu mlembapkan, mengukuh & merapi bulu mata 🌺 Mempunyai berus yg fleksibel utk mengasing & menyaluti bulu mata 🌺 Memberikan penampilan bulu mata sempurna, paling best, 100% kalis air🙀 jadi xperlu risau jika mata bertukar hitam 😹 . Farah 0169306675 Mary Kay Beauty Consultant #marykayskincare  #marykaymakeup  #mascara  #lashlovewaterproofmascara  #marykaymakeup  #semimattelipstickmarykay  #trending  #igseller  #bakedcheeckpowder  #kindheart  #igshopmurah  #marykaymascara  #marykayfoundation  #igshop  #eyemakeup  #majalahnona  #eyelashextensions  #melacep  #majalahremaja  #marykayshahalam  #bebaskimia  #bazarpaknil  #dara  #melacep  #poblingmurah  #majalahpama  #bazaronline  #maskulin  #marykayselangor  #skinvigorate  #mascaramurah  #mascaralover 
Kenapa Oil-Free Make Up Remover Mary Kay BEST?? Kenapa begitu ramai yang sukakannya?

Antara kelebihan Oil Free Make Up Remover Mary Kay adalah: ✔  Tidak mengandungi minyak. Sgt sesuai dipakai utk semua jenis kulit.
✔  Merupakan salah satu dr supplement dlm produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap.
✔  Mengandungi SILIKON yang berfungsi untuk merawat & menganjalkan kulit dlm satu sapuan. Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni bukan sekadar pencuci mekap tetapi ianya berfungsi utk merawat wajah & kulit dari kusam akibat pemakaian mekap yg terlalu lama & juga selamat digunakan utk mencuci bibir.
✔ Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj. Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah.

Berminat? meh cepat2 pm/wssp sis 😘

Farah
0169306675
Mary Kay Beauty Consultant

#marykayselangor #marykayshahalam #skinvigorate #oilfreemakeupremover #makeuplover #maskulin #makeuptutorial #cantekgebugebas #eyemakeup #marykay #marykaydamansara #marykaysgbuloh #igshopmurah #igshopmalaysia #igshop #ilovemymarykay #liangporimengecil #bebaskimia #sayajualkosmetik #bintikkolestrol #wrinkles #whitehead #trending #testimoniterbaik #trending #trendyhijabista #bebasjerawat #dara #penjagaanmata #marykaysubangjaya
Kenapa Oil-Free Make Up Remover Mary Kay BEST?? Kenapa begitu ramai yang sukakannya? Antara kelebihan Oil Free Make Up Remover Mary Kay adalah: ✔ Tidak mengandungi minyak. Sgt sesuai dipakai utk semua jenis kulit. ✔ Merupakan salah satu dr supplement dlm produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap. ✔ Mengandungi SILIKON yang berfungsi untuk merawat & menganjalkan kulit dlm satu sapuan. Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni bukan sekadar pencuci mekap tetapi ianya berfungsi utk merawat wajah & kulit dari kusam akibat pemakaian mekap yg terlalu lama & juga selamat digunakan utk mencuci bibir. ✔ Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj. Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah. Berminat? meh cepat2 pm/wssp sis 😘 Farah 0169306675 Mary Kay Beauty Consultant #marykayselangor  #marykayshahalam  #skinvigorate  #oilfreemakeupremover  #makeuplover  #maskulin  #makeuptutorial  #cantekgebugebas  #eyemakeup  #marykay  #marykaydamansara  #marykaysgbuloh  #igshopmurah  #igshopmalaysia  #igshop  #ilovemymarykay  #liangporimengecil  #bebaskimia  #sayajualkosmetik  #bintikkolestrol  #wrinkles  #whitehead  #trending  #testimoniterbaik  #trending  #trendyhijabista  #bebasjerawat  #dara  #penjagaanmata  #marykaysubangjaya 
"INILAH DEODORANT MAGIC"

Kalau dulu,
✔ Pakai deodorant sehari 2 kali
✔ Bila berpeluh K.U.A.T berbau & rase melekit
✔ Ketiak jadi hitam
✔ Baju jadi kuning & k.e.r.a.s

Tapi dengan DEODORANT MAGIC ini
✔ Sekali pakai je, tahan 3 -  4 hari
✔ Walaupun berpeluh, tak berbau & tak melekit ✔ K.e.s.a.n kuning tiada, baju tak k.e.r.a.s
✔ Ketiak makin cerah
✔ Kaki pun dah tak berbau & stokin lambat busuk
✔ Sebotol pun tahan 4 bulan
.
" Serius, sy tak nak dah tukar lain.. deo dulu brand jgk.. tp dh xpakai.." - Nurul 27 Bangi

#dropshipwanted #magicblue #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakputih
"INILAH DEODORANT MAGIC" Kalau dulu, ✔ Pakai deodorant sehari 2 kali ✔ Bila berpeluh K.U.A.T berbau & rase melekit ✔ Ketiak jadi hitam ✔ Baju jadi kuning & k.e.r.a.s Tapi dengan DEODORANT MAGIC ini ✔ Sekali pakai je, tahan 3 - 4 hari ✔ Walaupun berpeluh, tak berbau & tak melekit ✔ K.e.s.a.n kuning tiada, baju tak k.e.r.a.s ✔ Ketiak makin cerah ✔ Kaki pun dah tak berbau & stokin lambat busuk ✔ Sebotol pun tahan 4 bulan . " Serius, sy tak nak dah tukar lain.. deo dulu brand jgk.. tp dh xpakai.." - Nurul 27 Bangi #dropshipwanted  #magicblue  #deodorant  #deodorantspray  #deodorantsemulajadi  #tawas  #bebaskimia  #baupeluh  #baubadan  #ketiakhitam  #ketiakberdaki  #ketiakputih 
~Masker Susu Kambing~

Pernah merasakan sensasi susu kambing di wajah? <3

GDM Beauty Secret proudly present, Masker Susu Kambing, dengan 100% susu kambing murni. Rasakan manfaat masker ini di kulit Anda! Susu kambing mengandung lactic acid yg berperan sbg eksfolian yang super lembut membuat rasa sensitive yg menyebabkan kulit iritasi menjadi berkurang, mengatasi jerawat, memudarkan flek-flek hitam, dan mencerahkan wajah.

Kandungan alpha-hydroxy asam seperti asam laktat dapat membantu menghilangkan sel-sel kulit mati dari permukaan kulit Anda dan memperbaiki jaringan kulit yg sudah rusak. Gunakan secara teratur!

Feel comfort with its sensation. 😘

#gdmbeautysecret #gdmmadura #aman #alami #syari #halal #bebaskimia #bebasparaben #susukambing #maskerwajah #maskersusukambing #jatim
~Masker Susu Kambing~ Pernah merasakan sensasi susu kambing di wajah? <3 GDM Beauty Secret proudly present, Masker Susu Kambing, dengan 100% susu kambing murni. Rasakan manfaat masker ini di kulit Anda! Susu kambing mengandung lactic acid yg berperan sbg eksfolian yang super lembut membuat rasa sensitive yg menyebabkan kulit iritasi menjadi berkurang, mengatasi jerawat, memudarkan flek-flek hitam, dan mencerahkan wajah. Kandungan alpha-hydroxy asam seperti asam laktat dapat membantu menghilangkan sel-sel kulit mati dari permukaan kulit Anda dan memperbaiki jaringan kulit yg sudah rusak. Gunakan secara teratur! Feel comfort with its sensation. 😘 #gdmbeautysecret  #gdmmadura  #aman  #alami  #syari  #halal  #bebaskimia  #bebasparaben  #susukambing  #maskerwajah  #maskersusukambing  #jatim 
Selamat malam uolls🌸 "Dulu sblm guna foundation & liptherapy La'Rich ni, kalau nk kluar mlm skjap je pun msti pakai bedak dlu.. xyakin sngat sbb kulit kusam nnti kena panggil nenek pulak 😂

Skrang ni bila dh mula guna foundation & liptherapy La'Rich, nk kluar rumah sekejap xpakai bedak pun xkisah dh☺️ Muka still lg nmpk glowing walaupun pakai foundation pagi2 lg n dah cuci muka pun.. bibir pun still lg nmpk merah natural💋

Best sngt2 pakai foundation n liptherapy ni😊
Dan semestinya sngt jimat"

#larichtreatmentglowfoundation
#larichliptherapy #glowingsepantas2minit #merawatkulitkusam #merawatkulitkering #bebaskimia #bebasmerkuri
Selamat malam uolls🌸 "Dulu sblm guna foundation & liptherapy La'Rich ni, kalau nk kluar mlm skjap je pun msti pakai bedak dlu.. xyakin sngat sbb kulit kusam nnti kena panggil nenek pulak 😂 Skrang ni bila dh mula guna foundation & liptherapy La'Rich, nk kluar rumah sekejap xpakai bedak pun xkisah dh☺️ Muka still lg nmpk glowing walaupun pakai foundation pagi2 lg n dah cuci muka pun.. bibir pun still lg nmpk merah natural💋 Best sngt2 pakai foundation n liptherapy ni😊 Dan semestinya sngt jimat" #larichtreatmentglowfoundation  #larichliptherapy  #glowingsepantas2minit  #merawatkulitkusam  #merawatkulitkering  #bebaskimia  #bebasmerkuri 
INI DEODORANT MAGIC 😱😱😱 Kalau dulu,
😯 Pakai deodorant sehari dua kali
😱Bila berpeluh rasa melekit
😱 Baju jadi kuning
😦Gatal dan bengkak serta bernanah
😦Kulit bawah lengan jadi hitam

Tapi dengan DEODORANT MAGIC ini
😍 3 hari sekali pakai je
😍walaupun berpeluh, tak melekit sebab meresap
😍peluh lencun pun badan still bau neutral
😍kesan kuning tiada
😍tidak gatal
😍 membersih kulit dari daki
.
Yang penting boleh tahan selama 2 BULAN  lebih😱😱 Try dulu, baru jatuh hati. Serius, tak mahu tukar lain.. Wassup Now!
http://www.wasap.my/60148211729
http://www.wasap.my/60148211729

#dropshipwanted
#jomcariduitlebih
#MagicBlue
#penghapusBaubadan
#bebaskimia
#mesrasolat #lulusKKM
#airsuling #airmawar #tawas #herbaterpilih
INI DEODORANT MAGIC 😱😱😱 Kalau dulu, 😯 Pakai deodorant sehari dua kali 😱Bila berpeluh rasa melekit 😱 Baju jadi kuning 😦Gatal dan bengkak serta bernanah 😦Kulit bawah lengan jadi hitam Tapi dengan DEODORANT MAGIC ini 😍 3 hari sekali pakai je 😍walaupun berpeluh, tak melekit sebab meresap 😍peluh lencun pun badan still bau neutral 😍kesan kuning tiada 😍tidak gatal 😍 membersih kulit dari daki . Yang penting boleh tahan selama 2 BULAN lebih😱😱 Try dulu, baru jatuh hati. Serius, tak mahu tukar lain.. Wassup Now! http://www.wasap.my/60148211729 http://www.wasap.my/60148211729 #dropshipwanted  #jomcariduitlebih  #MagicBlue  #penghapusBaubadan  #bebaskimia  #mesrasolat  #lulusKKM  #airsuling  #airmawar  #tawas  #herbaterpilih 
COLLAGEN SOAP NURRAYSA
dibuat dari bahan ORGANIC.kecik,besar tua,muda,lelaki,perempuan boleh menggunakan COLLAGEN SOAP NURRAYSA ni..sabun yang mampu merawat segala masalah kulit..memang best👍hanya orang yang telah menggunanya yang tau keberkesanannya..
So,ada yang berminat nak mencuba PRODUK NURRAYSA boleh je dM @ whatsapp⭕www.wasap.my/60197653558
#agenurraysajohorbahru 
#azzarichteam
#nurraysabeauty
#nurraysaorganik
#bebaskimia
#bazaarpaknil 
#bazaarpaknilmurah 
#sayapakaisayajualsayakongsi
#nurraysajb
#nurraysapasirmas
#nurraysaberkesan
COLLAGEN SOAP NURRAYSA dibuat dari bahan ORGANIC.kecik,besar tua,muda,lelaki,perempuan boleh menggunakan COLLAGEN SOAP NURRAYSA ni..sabun yang mampu merawat segala masalah kulit..memang best👍hanya orang yang telah menggunanya yang tau keberkesanannya.. So,ada yang berminat nak mencuba PRODUK NURRAYSA boleh je dM @ whatsapp⭕www.wasap.my/60197653558 #agenurraysajohorbahru  #azzarichteam  #nurraysabeauty  #nurraysaorganik  #bebaskimia  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #sayapakaisayajualsayakongsi  #nurraysajb  #nurraysapasirmas  #nurraysaberkesan 
"alhamdulillah sangat2..Habis licin pipi & leher anak saya..😍saya pasti share kat kawan2 & family saya..Terima kasih TWEEKS"
.
"Serius memang best.Memang tak cari lain dah untuk anak.Hadap TWEEKS ja sampai repeat 2-3 kali beli.."
.
100% NATURAL dan HOMEMADE. Doktor & nurse pun beli TWEEKS untuk anak mereka!😍
.
Krim Tweeks mengandungi Lilin Lebah (Beeswax), Minyak Habatussauda, Minyak Zaitun Minyak Biji Anggur, Minyak Rose, Minyak Shea Butter, Minyak Argan.
.
whatsapp "KRIM TWEEKS" ke 019 795 9329
.
#krimeczema 
#bebasKimia
#bebasSteroid
"alhamdulillah sangat2..Habis licin pipi & leher anak saya..😍saya pasti share kat kawan2 & family saya..Terima kasih TWEEKS" . "Serius memang best.Memang tak cari lain dah untuk anak.Hadap TWEEKS ja sampai repeat 2-3 kali beli.." . 100% NATURAL dan HOMEMADE. Doktor & nurse pun beli TWEEKS untuk anak mereka!😍 . Krim Tweeks mengandungi Lilin Lebah (Beeswax), Minyak Habatussauda, Minyak Zaitun Minyak Biji Anggur, Minyak Rose, Minyak Shea Butter, Minyak Argan. . whatsapp "KRIM TWEEKS" ke 019 795 9329 . #krimeczema  #bebasKimia  #bebasSteroid 
To Order ⤵
📲 WhatsApp +60147400771
.
Harga:
🌱 Detox mask : RM42
🌱 Coffee scrub : RM29
🌱 Face scrub : RM29
🌱 Whitening body scrub : RM20
🌱 Rice milk soap : RM18
🌱 Lip scrub : RM9
.
✖ Harga diatas tidak termasuk postage ✖
.
🚚 Postage⤵
Rm8 Semenanjung
Rm12 Sabah & Sarawak
.
#coffeescrub #coffeescrubmurahmlaysia #detoxmaskmalaysia #detoxmasktemyracle #detoxmaskterbaik #kopiskrub #bebasmerkuri #bebaskimia #ricemilksoap  #temyraclealorsetar #ricemilksoaptemyracle #whiteningbodyscrub #lipscrubiris #lipscruborganic #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #alorsetar #jualonlineshop
To Order ⤵ 📲 WhatsApp +60147400771 . Harga: 🌱 Detox mask : RM42 🌱 Coffee scrub : RM29 🌱 Face scrub : RM29 🌱 Whitening body scrub : RM20 🌱 Rice milk soap : RM18 🌱 Lip scrub : RM9 . ✖ Harga diatas tidak termasuk postage ✖ . 🚚 Postage⤵ Rm8 Semenanjung Rm12 Sabah & Sarawak . #coffeescrub  #coffeescrubmurahmlaysia  #detoxmaskmalaysia  #detoxmasktemyracle  #detoxmaskterbaik  #kopiskrub  #bebasmerkuri  #bebaskimia  #ricemilksoap  #temyraclealorsetar  #ricemilksoaptemyracle  #whiteningbodyscrub  #lipscrubiris  #lipscruborganic  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #alorsetar  #jualonlineshop 
disaat cuaca kurang bersahabat,diriku selalu mengandalkan oil2 ini untuk membantu memulihkan kesehatan. aroma lemon yang segar membangkitkan semangat, sensasi hangat nya RC membuatku nyaman , dan dengan pijatan lembut thieves di vitaflex point makin membuatku nyaman.. #younglivingpalembang #jakabaring #plaju #wongkitogalo #lapakpalembang #codpalembang #yleoindonesia #bebaskimia #sehat
Halo sahabat sehat! Kami lagi testing2 nih coba buat corn chips dari jagung kami dan dicampur dengan tepung ganyong, tepung terigu, minyak kelapa organik dan kaldu ayam sehat. Ada yang mau coba? Yukkkk mampir ke toko kami Rumah 12 di Jl Adyaksa Raya R12 atau belanja di belanjaorganik.com dan dapatkan free sample. 🤗
Happy weekend!
.
.
.
.
#sayursehat #bebaspestisida #makanansehat #alami #bebaskimia #selarasalam #organikjakarta #hidupsehat #hidupsehatalami
Saya pengguna setia produk @herbes_organic..daily rutin cuci muka dengan sabun kolagen lemon,tap tap serum awet muda..then ready to go just with compact powder,lipstick and eyeliner..😘😘 #herbesorganic#kulitcantiknatural#murah#selamat#bebaskimia#serumawetmudaherbes#sabunkecutjerawatherbes#antiaging
LIP SCRUB TEMYRACLE, RAHSIA LIPSTICK TAHAN LAMA DAN BIBIR SENTIASA LEMBUT.
.
❌Bibir gelap
❌Bibir merekah
❌Bibir kering
❌Bibir menggelupas
.
Rm9 exclude postage
.
Whatsapp +60189130151😘

#temyracle #temyraclesayamesticari #temyraclekotabharu #temyraclenilai #lipscrubtemyracle #feedbacklipscrubtemyracle #cantiksihat #glowingskin #bebaskimia #scrubhomemade
COLLAGEN SOAP⠀
⠀
Siapa ada masalah kulit wajah berminyak? Sehari kalau tak cuci rasanya boleh buat minyak goreng ikan 😂⠀
⠀
Lepas cuci 3x sehari 👇⠀
⠀
Kulit rasa segar, lembut dan licin. Makin hari makin cerah pulak tu 😍⠀
⠀
#najwarichteam⠀
#nurraysacollagensoap⠀
#nurraysamesrawuduk⠀
#nurraysabeautythikah⠀
#penyelesaianuntukkulitbermasalah⠀
#tiadakeraguan⠀
#dijaminhalal⠀
#lulusankkm⠀
#bahanorganik⠀
#bebaskimia⠀
#dropshipsahnurraysa
COLLAGEN SOAP⠀ ⠀ Siapa ada masalah kulit wajah berminyak? Sehari kalau tak cuci rasanya boleh buat minyak goreng ikan 😂⠀ ⠀ Lepas cuci 3x sehari 👇⠀ ⠀ Kulit rasa segar, lembut dan licin. Makin hari makin cerah pulak tu 😍⠀ ⠀ #najwarichteam ⠀ #nurraysacollagensoap ⠀ #nurraysamesrawuduk ⠀ #nurraysabeautythikah ⠀ #penyelesaianuntukkulitbermasalah ⠀ #tiadakeraguan ⠀ #dijaminhalal ⠀ #lulusankkm ⠀ #bahanorganik ⠀ #bebaskimia ⠀ #dropshipsahnurraysa 
Happy Weekend  everyone 💕💕
.
Layan dulu drama Korean ni.' Strongest Deliveryman' sapa suka watak si 
Chae So -bin  ni kita genk😂😂
.
.
Nak halus, kulit poleles lagi bebas jerawat ala  wanita2 Korea cer  try set basic kami , mengandungi ;
.
.
➡Aloe Vera Gel sebagai detoks utk cuci dalaman especially usus kita
➡Aloe Vera Gelly  sapu pada luaran kulit sesuai bikin mask jg foundation sblm make up
➡Aloe Propolis Creme membunuh dan mematikan kuman, kulat bakteria dari dalam .
.
More info?? Jangan segan2, jangan malu kita kit-kat 📩💕
Nah 📱📱 011-18718343  okai😍
.
.
#aloevera  #aloeveragelly #aloepropoliscreme #sayajual 
#foreverliving #flpbrunei #flpsabah 
#chaesoobin #kowonhee #kimahyoung 
#strongestdeliveryman #kdrama 
#beautiful #girl #korean #sabahan 
#jerawatnanah #ubatjeragat #ubatjerawat 
#terapiinstagram #ajimaura #flpbymarnyta #foreverlivingproducts 
#thepowerofaloevera #bebaskimia #organic #naturalproduct #skincare
Happy Weekend everyone 💕💕 . Layan dulu drama Korean ni.' Strongest Deliveryman' sapa suka watak si Chae So -bin ni kita genk😂😂 . . Nak halus, kulit poleles lagi bebas jerawat ala wanita2 Korea cer try set basic kami , mengandungi ; . . ➡Aloe Vera Gel sebagai detoks utk cuci dalaman especially usus kita ➡Aloe Vera Gelly sapu pada luaran kulit sesuai bikin mask jg foundation sblm make up ➡Aloe Propolis Creme membunuh dan mematikan kuman, kulat bakteria dari dalam . . More info?? Jangan segan2, jangan malu kita kit-kat 📩💕 Nah 📱📱 011-18718343 okai😍 . . #aloevera  #aloeveragelly  #aloepropoliscreme  #sayajual  #foreverliving  #flpbrunei  #flpsabah  #chaesoobin  #kowonhee  #kimahyoung  #strongestdeliveryman  #kdrama  #beautiful  #girl  #korean  #sabahan  #jerawatnanah  #ubatjeragat  #ubatjerawat  #terapiinstagram  #ajimaura  #flpbymarnyta  #foreverlivingproducts  #thepowerofaloevera  #bebaskimia  #organic  #naturalproduct  #skincare 
Barang best kat booth kami hari ni ialah ARGAN OIL 😊
.
100% pure and organic Argan Oil. Tanpa bahan kimia ya syg². All the way from Jordan 🍀
.
Harga berpatutan sangat 😱
RM35 only !!!
.
Sape nak book sebelum stock habis cepat whatsapp Mira
📲 014-5292350
.
Boleh sapu setiap malam untuk kulit lembap, cantik tanpa cela 😘
.
#argan #arganoil #purearganoil #arganoilpure #tanpakimia #bebaskimia #organic #nakcantik #rahsiacantik #anzelhair #noraessential
#FEEDBACKTEMYRACLE 🙆
.
pakai coffee scrub hilang sunburn & muka glowing! bestnyaaaaa 😍😍😍
.
RM29 SAHAJA 👌
.
#temyracleklang #temyracleselangor #bebaskimia #produkorganik #bebasmerkuri #coffeescrubtemyracle
MASE PAKAI SABUN ME TAK DE JERAWAT

Cc to Cik Lynie

Hot story❗baru 2 hari lepas Cik Lynie terima whatsapp bertanyakan sabun ME yg Cik Lynie pernah jualkan kat customer ni. Katanya nak pakai balik lepas lame tak pakai. Mungkin die sendiri tau ape yg sesuai dgn kulit die😊

Al kisahnya... mule2 dulu mmg Cik Lynie dah tengok, muke die ade jerawat so propose la pakai sabun ME. Die amik 1 bar mase tu. Try pakai, ok sangat muke die, dah xde jerawat. Orgnya mmg dah cantik, kulit cerah.

Lepas tu beli lagi sekali, amik 2 bar lagi. Memang mase tu ok je la kulit die, xde masalah ape2.

Lepas tu lame dah tak pakai, tu yg 2 hari lepas die whatsapp, nak pakai balik. Bukan propa tapi tested and proven org kata. Produk bagus, tak perlu kite nak kempen banyak, org pakai org tau bagus org sendiri yg cari kan?

Macam Cik Lynie jugak mase mula2 ade jerawat dulu. Pakai sabun ME ni, alhamdulillah makin ok. Bile tak pakai, nampak lain, bile pakai nampak lain. Kulit nampak lebih bersih, xberminyak, jerawat dan jeragat mati.

Mane yg ade masalah kulit tu, try la

ME BAMBOO SALT BEAUTY BAR :

NORMAL PRICE (INC. POST)
1bar (trial)  RM48 SM  RM52 SS
3bar (1kotak)  RM128 SM  RM132 SS

PROMO (INC.POST)
1bar (trial)  RM45 SM  RM49 SS
3bar (1kotak)  RM117 SM  RM121 SS

MEMBERSHIP PRICE (INC.POST)
1bar (trial)  RM41 SM  RM45 SS
3bar (1kotak)  RM107 SM  RM111 SS
+ REGISTER : RM50

IG : @marineessence_bamboosalt 
FBPAGE :marineessence_bamboosalt
FB : farha farhazmi azfar

Testimonials
#marineessencecatalogue

#wassap0197240795
#membershipRM50
#marineessencecatalogue
#syjual #sabun #bodywash #ekzema #sabungarambuluh #sabunpemutih #jerawat #kulit #jeragat #ruam #kudis #kutil #panau #bebaskimia #bayi #chickenpox #demamcampak
#marineessencemurah #marineessenceoriginal
MASE PAKAI SABUN ME TAK DE JERAWAT Cc to Cik Lynie Hot story❗baru 2 hari lepas Cik Lynie terima whatsapp bertanyakan sabun ME yg Cik Lynie pernah jualkan kat customer ni. Katanya nak pakai balik lepas lame tak pakai. Mungkin die sendiri tau ape yg sesuai dgn kulit die😊 Al kisahnya... mule2 dulu mmg Cik Lynie dah tengok, muke die ade jerawat so propose la pakai sabun ME. Die amik 1 bar mase tu. Try pakai, ok sangat muke die, dah xde jerawat. Orgnya mmg dah cantik, kulit cerah. Lepas tu beli lagi sekali, amik 2 bar lagi. Memang mase tu ok je la kulit die, xde masalah ape2. Lepas tu lame dah tak pakai, tu yg 2 hari lepas die whatsapp, nak pakai balik. Bukan propa tapi tested and proven org kata. Produk bagus, tak perlu kite nak kempen banyak, org pakai org tau bagus org sendiri yg cari kan? Macam Cik Lynie jugak mase mula2 ade jerawat dulu. Pakai sabun ME ni, alhamdulillah makin ok. Bile tak pakai, nampak lain, bile pakai nampak lain. Kulit nampak lebih bersih, xberminyak, jerawat dan jeragat mati. Mane yg ade masalah kulit tu, try la ME BAMBOO SALT BEAUTY BAR : NORMAL PRICE (INC. POST) 1bar (trial)  RM48 SM  RM52 SS 3bar (1kotak)  RM128 SM  RM132 SS PROMO (INC.POST) 1bar (trial)  RM45 SM  RM49 SS 3bar (1kotak)  RM117 SM  RM121 SS MEMBERSHIP PRICE (INC.POST) 1bar (trial)  RM41 SM  RM45 SS 3bar (1kotak)  RM107 SM  RM111 SS + REGISTER : RM50 IG : @marineessence_bamboosalt FBPAGE :marineessence_bamboosalt FB : farha farhazmi azfar Testimonials #marineessencecatalogue  #wassap0197240795  #membershipRM50  #marineessencecatalogue  #syjual  #sabun  #bodywash  #ekzema  #sabungarambuluh  #sabunpemutih  #jerawat  #kulit  #jeragat  #ruam  #kudis  #kutil  #panau  #bebaskimia  #bayi  #chickenpox  #demamcampak  #marineessencemurah  #marineessenceoriginal 
: Soal Jawap V'Herb 4 🌸 Jom tengok macam-macam persoalan tentang jamu V'Herb Nurraysa ni. Kali ni tentang anak pula.

Semoga bermanfaat 😊
.
Kalau nak, wasap la saya.. +60174644365 .
Saya akan beritahu detail.. Harganya tak mahal pun, RM39.90 (sm) & RM41.90 (ss). #zbeautyshop #sayasuka #sayajual #Nurraysa #vherbs
: Soal Jawap V'Herb 4 🌸 Jom tengok macam-macam persoalan tentang jamu V'Herb Nurraysa ni. Kali ni tentang anak pula. Semoga bermanfaat 😊 . Kalau nak, wasap la saya.. +60174644365 . Saya akan beritahu detail.. Harganya tak mahal pun, RM39.90 (sm) & RM41.90 (ss). #zbeautyshop  #sayasuka  #sayajual  #Nurraysa  #vherbs 
Kelebihan  MYLAB SKINCARE PREMIUM
.
Permaikain MYLAB SKINCARE PREMIUM seawal 48jam boleh membantu membunuh kuman dan jerawat yang teruk.
Ia juga dapat memulihkan wajah yang kusam dan berminyak,pemakaian yang konsistem juga dapat menanggalkan sel kulit mati dan memudarkan parut jerawat yang degil.
Hasilnya kulit glowing dan bebas jerawat seawal 7hari.
.
📲whatsapp 0133336899
#kulitglowingbebasjerawat #mylabbeauty #mylab #mylabskincare #skincare #bebaskimia #bebasjerawat #bebasjeragat #bebasparut #paruthilang #worldwideshipping
Kelebihan MYLAB SKINCARE PREMIUM . Permaikain MYLAB SKINCARE PREMIUM seawal 48jam boleh membantu membunuh kuman dan jerawat yang teruk. Ia juga dapat memulihkan wajah yang kusam dan berminyak,pemakaian yang konsistem juga dapat menanggalkan sel kulit mati dan memudarkan parut jerawat yang degil. Hasilnya kulit glowing dan bebas jerawat seawal 7hari. . 📲whatsapp 0133336899 #kulitglowingbebasjerawat  #mylabbeauty  #mylab  #mylabskincare  #skincare  #bebaskimia  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #bebasparut  #paruthilang  #worldwideshipping 
Assalammualaikum,
.

Adakah anda: ✅ada gerai
✅peniaga pasar malam
✅peniaga kedai runcit
✅pengusaha car wash
✅mempunyai kenalan @ kawan2 yg ade kedai dan lain2
.

Ada Mini stokis dan agent2 kami telah berjaya membuat sales beribu2 unit sebulan.
.

Anda pun boleh!!! 😊🌟🌟🌟Jom kita ulang teknik niaga 🌟🌟🌟😊
.

1. Cari pengedar bawah anda.
Bagi stok bagi komisen

2. Supply di kedai2 berdekatan anda. Bagi komisen yg berpatutan.

3. Buat promosi 🔥Beli 5 free 1 🔥

4. Buka booth jualan.

Ini adalah antara teknik jualan yang terbukti berjaya dilakukan oleh mini stokis dan agent2 kami secara offline.
.

Rebutlah peluang ini sekarang.
.

Jom berjaya bersama FLEUR
Jom berjaya bersama FLEUR
.

Hubungi akak sekarang.
.

0164847965 (Kak Nazirah - Stokis Petaling Jaya)
Assalammualaikum, . Adakah anda: ✅ada gerai ✅peniaga pasar malam ✅peniaga kedai runcit ✅pengusaha car wash ✅mempunyai kenalan @ kawan2 yg ade kedai dan lain2 . Ada Mini stokis dan agent2 kami telah berjaya membuat sales beribu2 unit sebulan. . Anda pun boleh!!! 😊🌟🌟🌟Jom kita ulang teknik niaga 🌟🌟🌟😊 . 1. Cari pengedar bawah anda. Bagi stok bagi komisen 2. Supply di kedai2 berdekatan anda. Bagi komisen yg berpatutan. 3. Buat promosi 🔥Beli 5 free 1 🔥 4. Buka booth jualan. Ini adalah antara teknik jualan yang terbukti berjaya dilakukan oleh mini stokis dan agent2 kami secara offline. . Rebutlah peluang ini sekarang. . Jom berjaya bersama FLEUR Jom berjaya bersama FLEUR . Hubungi akak sekarang. . 0164847965 (Kak Nazirah - Stokis Petaling Jaya)
✔Tak melekit
✔Tahan lebih 12jam
✔Tak bercapuk/tak merakah -Glow Shine Foundation jadikan kulit lebih gebu, tekstur yg sgt ringan dan mudah untuk blend.. Pakai dari pagi smpai mlm pn still cantik lagi.. Makin lama makin glowing dan tak bercapuk.. Yg dah cuba, akn brpuas hati😘 .

WHATSAPP-0195402642 .

#kulitglowing
#sayapakaisayajual
#bebaskimia
✔Tak melekit ✔Tahan lebih 12jam ✔Tak bercapuk/tak merakah -Glow Shine Foundation jadikan kulit lebih gebu, tekstur yg sgt ringan dan mudah untuk blend.. Pakai dari pagi smpai mlm pn still cantik lagi.. Makin lama makin glowing dan tak bercapuk.. Yg dah cuba, akn brpuas hati😘 . WHATSAPP-0195402642 . #kulitglowing  #sayapakaisayajual  #bebaskimia 
Untuk badan2 koprat / company2 serta yg tengah dok cari giftbox / souvenir / luckydraw dan lain2, tak perlu nak pening2, boleh jadikan #FLEUR sebagai #GIFT. .

Bukan setakat wangi, cute pun ya 😃
.

Cute kan FLEUR? 😍
.

For details wasap ke 0164847965 😊
.

#fleur #airfreshener #carfragrance #penyegarudara #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangipejabat #pewangibilik #pewangialmari #perfume #perfumemurah #perfumeselamat #bebaskimia #mampumilik #uniquepackaging #patitiadacampuran #tanpamethanol #aromaterapi #perfumekeretamurah #fleurbynazirahawang #stokispetalingjaya #dropshipwanted #agentwanted #janapendapatan #NSLTeam #misi30k
Untuk badan2 koprat / company2 serta yg tengah dok cari giftbox / souvenir / luckydraw dan lain2, tak perlu nak pening2, boleh jadikan #FLEUR  sebagai #GIFT . . Bukan setakat wangi, cute pun ya 😃 . Cute kan FLEUR? 😍 . For details wasap ke 0164847965 😊 . #fleur  #airfreshener  #carfragrance  #penyegarudara  #pewangi  #pewangikereta  #pewangirumah  #pewangipejabat  #pewangibilik  #pewangialmari  #perfume  #perfumemurah  #perfumeselamat  #bebaskimia  #mampumilik  #uniquepackaging  #patitiadacampuran  #tanpamethanol  #aromaterapi  #perfumekeretamurah  #fleurbynazirahawang  #stokispetalingjaya  #dropshipwanted  #agentwanted  #janapendapatan  #NSLTeam  #misi30k 
Okay tinggal yg ni sahaja lagi
Kalu ada yg nk cod roger lekaih naa

Set 5 in 1 rm58
Serum rm25
Mff rm20
Trial gfd rm15

#serum #mukolawo #mukolawoskincare #local #bebaskimia #foundation
Organic Care Shampoo Kids 3 in 1 adalah shampoo khusus untuk merawat kesehatan rambut anak-anak. Mengandung Vitamin B5 & E serta Raspberry extract, Membersihkan sekaligus merawat kesehatan rambut anak-anak. Formula alami yang tidak perih dimata menjadikan. - No SLS (Sodium Laurent Sulfate ) yang sangat berbahaya bagi tubuh karena dapat menyebabkan kerusakan pada organ tubuh yang vital seperti jantung, hati, dsb.
SLS merupakan bahan untuk membuat herbisida dan pestisida, uapnya sangat beracun apabila terkena panas.
- Parabean Free yang dapat meningkatkan estrogen yang jika dalam jangka waktu panjang dapat menyebabkan kanker payudara pada wanita dan kanker prostat pada pria
- No Petrochemical Cleanser
- Tangle & Tear Free
- Made in Australia

#shampo #shampoo #bebasslsdanparaben #bebaskimia #parabenfree #tokoorganikindonesia #tokoorganic #tokoorganik #organikfood #organik #organic #makassar #makassarshop #bebassls #bebasparaben #bebasparabens #organic #makanorganik #makanansehat #hidupsehat #sehatalami #sehat
Organic Care Shampoo Kids 3 in 1 adalah shampoo khusus untuk merawat kesehatan rambut anak-anak. Mengandung Vitamin B5 & E serta Raspberry extract, Membersihkan sekaligus merawat kesehatan rambut anak-anak. Formula alami yang tidak perih dimata menjadikan. - No SLS (Sodium Laurent Sulfate ) yang sangat berbahaya bagi tubuh karena dapat menyebabkan kerusakan pada organ tubuh yang vital seperti jantung, hati, dsb. SLS merupakan bahan untuk membuat herbisida dan pestisida, uapnya sangat beracun apabila terkena panas. - Parabean Free yang dapat meningkatkan estrogen yang jika dalam jangka waktu panjang dapat menyebabkan kanker payudara pada wanita dan kanker prostat pada pria - No Petrochemical Cleanser - Tangle & Tear Free - Made in Australia #shampo  #shampoo  #bebasslsdanparaben  #bebaskimia  #parabenfree  #tokoorganikindonesia  #tokoorganic  #tokoorganik  #organikfood  #organik  #organic  #makassar  #makassarshop  #bebassls  #bebasparaben  #bebasparabens  #organic  #makanorganik  #makanansehat  #hidupsehat  #sehatalami  #sehat 
Organic Care Shampoo Kids 3 in 1 adalah shampoo khusus untuk merawat kesehatan rambut anak-anak. Mengandung Vitamin B5 & E serta extract buah apel, Membersihkan sekaligus merawat kesehatan rambut anak-anak. Formula alami yang tidak perih dimata menjadikan. - No SLS (Sodium Laurent Sulfate ) yang sangat berbahaya bagi tubuh karena dapat menyebabkan kerusakan pada organ tubuh yang vital seperti jantung, hati, dsb.
SLS merupakan bahan untuk membuat herbisida dan pestisida, uapnya sangat beracun apabila terkena panas.
- Parabean Free yang dapat meningkatkan estrogen yang jika dalam jangka waktu panjang dapat menyebabkan kanker payudara pada wanita dan kanker prostat pada pria
- No Petrochemical Cleanser
- Tangle & Tear Free
- Made in Australi

#bebasparaben #parabenfree #bebassls #bebasslsdanparaben #tokoorganik #tokoorganikindonesia #tokoorganic #organic #organik #hidupsehat #sehat #sehatalami #shampoo #shampo #makassar #makassarshop #makanansehat #makanorganik #organikfood #bebaskimia
Organic Care Shampoo Kids 3 in 1 adalah shampoo khusus untuk merawat kesehatan rambut anak-anak. Mengandung Vitamin B5 & E serta extract buah apel, Membersihkan sekaligus merawat kesehatan rambut anak-anak. Formula alami yang tidak perih dimata menjadikan. - No SLS (Sodium Laurent Sulfate ) yang sangat berbahaya bagi tubuh karena dapat menyebabkan kerusakan pada organ tubuh yang vital seperti jantung, hati, dsb. SLS merupakan bahan untuk membuat herbisida dan pestisida, uapnya sangat beracun apabila terkena panas. - Parabean Free yang dapat meningkatkan estrogen yang jika dalam jangka waktu panjang dapat menyebabkan kanker payudara pada wanita dan kanker prostat pada pria - No Petrochemical Cleanser - Tangle & Tear Free - Made in Australi #bebasparaben  #parabenfree  #bebassls  #bebasslsdanparaben  #tokoorganik  #tokoorganikindonesia  #tokoorganic  #organic  #organik  #hidupsehat  #sehat  #sehatalami  #shampoo  #shampo  #makassar  #makassarshop  #makanansehat  #makanorganik  #organikfood  #bebaskimia 
For the real Man.. 💪
Which one do you like...? BEARDCODE will make it real...
_
Pengen Brewokan...?? Pake' BEARDCODE..!!
BEARDCODE adalah Premium Oil yang diformulasi untuk menumbuhkan Kumis, Jenggot, Jambang & Rambut. 
_
🌿 ingredients:
- Extra Castor oil
- Extra Kukui oil
- Extra VCO
- Extra Rosemary essential oil
- Extra Cypress essential oil
- Extra Celery extract
_
🌿 Aman digunakan dalam jangka panjang, 
Karena tanpa pengawet, tanpa pewarna & bahan kimia laennya..
_
🌸 Love your skin early on.. 💋
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. 
#Skincare#skincaresyari#skincarealami#skincarebusui#skincarebumil#naturalskincare#naturalskincareproducts#healthyskincare#skincaresehat#beautycare#organik#organica#organic#botanical#alami#natural#cintaikulitmu#loveyourskin#loveyourskinagain#skincarebebaskimia#bebaskimia#Indonesia#bandung#kumis#jenggot#jambang#brewok#beard#mustache#rambutrontok
For the real Man.. 💪 Which one do you like...? BEARDCODE will make it real... _ Pengen Brewokan...?? Pake' BEARDCODE..!! BEARDCODE adalah Premium Oil yang diformulasi untuk menumbuhkan Kumis, Jenggot, Jambang & Rambut. _ 🌿 ingredients: - Extra Castor oil - Extra Kukui oil - Extra VCO - Extra Rosemary essential oil - Extra Cypress essential oil - Extra Celery extract _ 🌿 Aman digunakan dalam jangka panjang, Karena tanpa pengawet, tanpa pewarna & bahan kimia laennya.. _ 🌸 Love your skin early on.. 💋 . . . . . . . . . . #Skincare #skincaresyari #skincarealami #skincarebusui #skincarebumil #naturalskincare #naturalskincareproducts #healthyskincare #skincaresehat #beautycare #organik #organica #organic #botanical #alami #natural #cintaikulitmu #loveyourskin #loveyourskinagain #skincarebebaskimia #bebaskimia #Indonesia #bandung #kumis #jenggot #jambang #brewok #beard #mustache #rambutrontok 
"KURANG DAH SELESEMA PAGI-PAGI"
.
.
Anak asyik berhingus je mesti ibu risau. Meleleh leleh tak berhenti. Tak boleh nak bawak keluar ke mana-mana .
Lepas sapu balm coughflu time, selesema anak dah kurang . Lega dah hati si ibu tadi
.
.
Mommies nak anak sembuh macam ni? Bolehla try guna balm Tasneem Naturel coughflu time
.
.
KELEBIHAN BALM TASNEEM NATUREL (COUGHFLU TIME)
.
✔Melegakan selesema
✔Mencairkan batuk kahak
✔Menurunkan suhu demam
✔Melegakan resdung dan asthma
.
💯Bahan semulajadi
❌Paraben
❌Bahan kimia
❌Bahan tiruan .
.
Nak order? Boleh whatsapp Mama 0194309049
.
.
.
.
.

#tasneemnaturel 
#littleQ_TN
#terapiinstagram
#ajimaura
#igshopmalaysia  #shoppingonlinemalaysia 
#sharingiscaring 
#sayagunasayajual 
#bazaaronline  #bazarpaknil 
#bebaskimia #balmtasneemnaturel #babyshower 
#sihatsecarasemulajadi
#barangbaby #wanitamalaysia
#babytidurlena  #balm #kembungperut #anak 
#shoppingonline
#kelabibumenyusu 
#kelabibumengandung 
#kelabibuhamil 
#kelabibuberpantang
"KURANG DAH SELESEMA PAGI-PAGI" . . Anak asyik berhingus je mesti ibu risau. Meleleh leleh tak berhenti. Tak boleh nak bawak keluar ke mana-mana . Lepas sapu balm coughflu time, selesema anak dah kurang . Lega dah hati si ibu tadi . . Mommies nak anak sembuh macam ni? Bolehla try guna balm Tasneem Naturel coughflu time . . KELEBIHAN BALM TASNEEM NATUREL (COUGHFLU TIME) . ✔Melegakan selesema ✔Mencairkan batuk kahak ✔Menurunkan suhu demam ✔Melegakan resdung dan asthma . 💯Bahan semulajadi ❌Paraben ❌Bahan kimia ❌Bahan tiruan . . Nak order? Boleh whatsapp Mama 0194309049 . . . . . #tasneemnaturel  #littleQ_TN  #terapiinstagram  #ajimaura  #igshopmalaysia  #shoppingonlinemalaysia  #sharingiscaring  #sayagunasayajual  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bebaskimia  #balmtasneemnaturel  #babyshower  #sihatsecarasemulajadi  #barangbaby  #wanitamalaysia  #babytidurlena  #balm  #kembungperut  #anak  #shoppingonline  #kelabibumenyusu  #kelabibumengandung  #kelabibuhamil  #kelabibuberpantang 
Coffee scrub ni bila buat mask campur dgn yogurt rasa dia mmg tersangat best lah☺
.
Bila dah cuci rasa lembut dan bersih je muka ni.. fuhhh mmg terbaik la😍kulit makin sihat dan lembap..kulit kusam mmg tak de dah
#coffeescrub #bebasminyak #bebasparut #ubatjerawat #bebaskimia #cerahberseri #glowing #jomcantik #mesticuba

berminat meh dm trus
Happy weekend 🙆
Kepada sesiapa yang belum tahu lgi harga produk² Temyracle, haa ni dia harganya. Dan in shaa Allah akan datang produk baru by Temyracle💕
.
Harga yang berpatutan dan mampu dimiliki oleh semua orang serta boleh dipakai oleh perempuan mahupun lelaki.
.
Temyracle, SCRUB HOMEMADE NO.1 DI MALAYSIA. Menggunakan bahan² organik yang terbaik dan terpilih shj.
.
Whatsapp +60189130151 to get your item💕

#temyracle #temyraclesayamesticari #temyraclekotabharu #temyraclenilai #coffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #facescrubtemyracle #bodyscrubtemyracle #lipscrubtemyracle #ricemilksoaptemyracle #cantiksihat #glowingskin #bebaskimia #scrubhomemade
Happy weekend 🙆 Kepada sesiapa yang belum tahu lgi harga produk² Temyracle, haa ni dia harganya. Dan in shaa Allah akan datang produk baru by Temyracle💕 . Harga yang berpatutan dan mampu dimiliki oleh semua orang serta boleh dipakai oleh perempuan mahupun lelaki. . Temyracle, SCRUB HOMEMADE NO.1 DI MALAYSIA. Menggunakan bahan² organik yang terbaik dan terpilih shj. . Whatsapp +60189130151 to get your item💕 #temyracle  #temyraclesayamesticari  #temyraclekotabharu  #temyraclenilai  #coffeescrubtemyracle  #detoxmasktemyracle  #facescrubtemyracle  #bodyscrubtemyracle  #lipscrubtemyracle  #ricemilksoaptemyracle  #cantiksihat  #glowingskin  #bebaskimia  #scrubhomemade 
Anda takut? Anda risau? Takut nk cuba kw spray? 🤔🤔 Jgn takut sbb kw spray tak ada langsung bahan kimia. 100% pure water. Maknanya tak akan ade kesan smpingan pada kulit wajah. .
.
Org ckp pkai sesuatu produk kne tngok kulit sesuai ke tak kn? Dengan kw tk pyh risau sbb mmg semua org termasuk kanak2 digalakkan pakai. 100% recommended. Bukn ckp mcm ni sbb nk jual brg. Brg untuk kebaikan kita semua. .🤗🤗
.
Rugi sngtla tak cuba kw spray ni. Camna nk jatuh cinta kalau tak cuba dulu? Mcm mna nak tau beekesan ke x kalau tak cuba dulu? 1k++ testimoni dah ada.  Jgn ragu2 lagi okay! Whatsapp 017-2884715 untuk order dan sebarang pertanyaan lanjut.
.
.
morning #selamatpagi #produkkecantikkan #kangenwater #kangenwatermalaysiamurah #kangenwatermalaysia #kangenwaterkl #kw #beautyspray #hudabeauty #antisepticspray #nochemical #bebaskimia #selamat #sharnazxnabila
Anda takut? Anda risau? Takut nk cuba kw spray? 🤔🤔 Jgn takut sbb kw spray tak ada langsung bahan kimia. 100% pure water. Maknanya tak akan ade kesan smpingan pada kulit wajah. . . Org ckp pkai sesuatu produk kne tngok kulit sesuai ke tak kn? Dengan kw tk pyh risau sbb mmg semua org termasuk kanak2 digalakkan pakai. 100% recommended. Bukn ckp mcm ni sbb nk jual brg. Brg untuk kebaikan kita semua. .🤗🤗 . Rugi sngtla tak cuba kw spray ni. Camna nk jatuh cinta kalau tak cuba dulu? Mcm mna nak tau beekesan ke x kalau tak cuba dulu? 1k++ testimoni dah ada. Jgn ragu2 lagi okay! Whatsapp 017-2884715 untuk order dan sebarang pertanyaan lanjut. . . morning #selamatpagi  #produkkecantikkan  #kangenwater  #kangenwatermalaysiamurah  #kangenwatermalaysia  #kangenwaterkl  #kw  #beautyspray  #hudabeauty  #antisepticspray  #nochemical  #bebaskimia  #selamat  #sharnazxnabila 
Aduh!!!..... pening kepala nak pilih produk skincare yg mn ni?
Dah byk produk cuba tp semua ada mercury dgn hydrokuinon 😣
Lg merbahaya adalah hemmm....... 🙄

Korang napa nak pening2 ni hehe.... kami ada sediakan produk yg betul2 #Selamat digunakan
Bebas #mercury & #Hydrokuinon bagai semua tu 
#Best #Halal kosmetik lg tau 
#xanzwhite  #Skincare itulah yg sebenarnya korang cari 💋
Jom rawat kulit muka korang dgn cara yg betul 😉

Whsp jer Azean 0167050673

#bazarlepak #bazarmurah #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazaronline #bazaronlinemurah #bazaronlinemalaysia #xanzwhite #skincareselamat #bebashydroquinone #bebasmercury #bebasjerawat #bebaskimia #johorbahru #johor #tamansetiaindah #tamansetiaindahjb #aeonbandardatoonn #tudung #promosi #shawl
Aduh!!!..... pening kepala nak pilih produk skincare yg mn ni? Dah byk produk cuba tp semua ada mercury dgn hydrokuinon 😣 Lg merbahaya adalah hemmm....... 🙄 Korang napa nak pening2 ni hehe.... kami ada sediakan produk yg betul2 #Selamat  digunakan Bebas #mercury  & #Hydrokuinon  bagai semua tu #Best  #Halal  kosmetik lg tau #xanzwhite  #Skincare  itulah yg sebenarnya korang cari 💋 Jom rawat kulit muka korang dgn cara yg betul 😉 Whsp jer Azean 0167050673 #bazarlepak  #bazarmurah  #bazar  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarpaknilmurah  #bazaronline  #bazaronlinemurah  #bazaronlinemalaysia  #xanzwhite  #skincareselamat  #bebashydroquinone  #bebasmercury  #bebasjerawat  #bebaskimia  #johorbahru  #johor  #tamansetiaindah  #tamansetiaindahjb  #aeonbandardatoonn  #tudung  #promosi  #shawl 
Selamat pagi semua
Sambil cuti ni jom kita pakai DETOX MASK & COFFEE SCRUB
.
Baru la kulit kekal sihat dan bersih.. bukan itu aje ye kulit pun makin cerah berseri☺glowing lagi tau..jerawat,parut,sunburn semua hilang..wahhh suka nya😍
#setdetoxmaskcoffeescrub #bebaskimia #bebasparut #glowing #jomcantik #cerahberseri

bermint blh dm trus
🍓TEMYRACLE WHITENING BODY SCRUB🍓

Ada 3 flavour :
.
🍀VELVETY SHERBET (purple ) 🌼

Bau dia sweet sweet gitu, siapa pernah pakai perfume victoria secret 'love spell' tau bau dia macam mana kan,  macamtu lah bau velvety sherbet ni. wangi! bau dia sangatlah tahan lama sampai keluar bilik mandi pun bau lagi
.
.
🍀 HEAVENLY CHERRY (red) 🌼

Bau nya fresh sangat. Bau macam shampoo gitu dan sangat fresh. kalau letak dalam peti sejuk lagilah. Boleh bayangkan tak rasanya macamna? sejuk sejuk segar rasa ~
.
.
🍀DELICATE MILCH (white) 🌼

Bau yang mild dan lembut je macam susu. Sesuai sangat utk org yg tak suka bau yg kuat2. Org yg suka delicate milch ni slalunya org yg suka bau white musk, vanilla atau gardenia.

iris fun tips!: campurkan delicate milch + coffee scrub utk bau macam dutch lady coffee! best gilerr! 🍓🍓
.
RM 20 exc post
.
🚩Whatsapp 📲 013 4478528
.
.
#temyracle #homemadeproduct #bebaskimia  #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #sabunberas #facescrub #coffeescrub #coffeescrubmurah #healthyproducts #beautycareproducts  #lokalah #onlinebiz #instashopmalaysia  #shoppingonline #sayajualsayaguna  #igersmalaysia #sayajualonline #onlinesellermalaysia #likeforlike #visitmyig #wanitahariini
🍓TEMYRACLE WHITENING BODY SCRUB🍓 Ada 3 flavour : . 🍀VELVETY SHERBET (purple ) 🌼 Bau dia sweet sweet gitu, siapa pernah pakai perfume victoria secret 'love spell' tau bau dia macam mana kan,  macamtu lah bau velvety sherbet ni. wangi! bau dia sangatlah tahan lama sampai keluar bilik mandi pun bau lagi . . 🍀 HEAVENLY CHERRY (red) 🌼 Bau nya fresh sangat. Bau macam shampoo gitu dan sangat fresh. kalau letak dalam peti sejuk lagilah. Boleh bayangkan tak rasanya macamna? sejuk sejuk segar rasa ~ . . 🍀DELICATE MILCH (white) 🌼 Bau yang mild dan lembut je macam susu. Sesuai sangat utk org yg tak suka bau yg kuat2. Org yg suka delicate milch ni slalunya org yg suka bau white musk, vanilla atau gardenia. iris fun tips!: campurkan delicate milch + coffee scrub utk bau macam dutch lady coffee! best gilerr! 🍓🍓 . RM 20 exc post . 🚩Whatsapp 📲 013 4478528 . . #temyracle  #homemadeproduct  #bebaskimia  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #sabunberas  #facescrub  #coffeescrub  #coffeescrubmurah  #healthyproducts  #beautycareproducts  #lokalah  #onlinebiz  #instashopmalaysia  #shoppingonline  #sayajualsayaguna  #igersmalaysia  #sayajualonline  #onlinesellermalaysia  #likeforlike  #visitmyig  #wanitahariini 
Kulit makin cerah dah lembut lepas guna body scrub temyracle..ada 3 pilihan flavor boleh pilih..semua best 👍👍
.
Rm20 exc post
Whatsapp Adda ye utk order 013-4478528 😘
.
.
#temyracle #temyraclesfeedback #homemadeproduct #bebaskimia  #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #sabunberas #facescrub #coffeescrub #coffeescrubmurah #healthyproducts #lelakicantik #beautycareproducts  #lokalah #onlinebiz #instashopmalaysia  #shoppingonline #sayajualsayaguna  #igersmalaysia #sayajualonline #onlinesellermalaysia #likeforlike #visitmyig #wanitahariini
Kulit makin cerah dah lembut lepas guna body scrub temyracle..ada 3 pilihan flavor boleh pilih..semua best 👍👍 . Rm20 exc post Whatsapp Adda ye utk order 013-4478528 😘 . . #temyracle  #temyraclesfeedback  #homemadeproduct  #bebaskimia  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #sabunberas  #facescrub  #coffeescrub  #coffeescrubmurah  #healthyproducts  #lelakicantik  #beautycareproducts  #lokalah  #onlinebiz  #instashopmalaysia  #shoppingonline  #sayajualsayaguna  #igersmalaysia  #sayajualonline  #onlinesellermalaysia  #likeforlike  #visitmyig  #wanitahariini 
Masalah ketiak hitam? Berbau? 
Jom cuba ceklawa pemutih ketiak. Mcm customer nie seminggu guna dh nampak kesan 😍.. tapi kalau dah ada berkerak lama tu lambat la sikit..hehehee 😂
.
Paling best dh tak perlu guna deodorant yg boleh sbbkn cancer tu..guna cek lawa jerr 😘😘
.
.
1 bekas Rm30 , post Rm7 sm, Rm9 ss
.
Whatsapp 013-4478528 @ tekan link wasap di profile ye 😘
.
.
.
#cassialeaf #ceklawa #ceklawafeedbacks #tonerdakiceklawa
#tonerceklawa #daki #ketiakputih
#krimpemutihketiak #produkcassialeaf
#bebaskimia #healthyproducts #beautycareproducts  #lokalah #onlinebiz #instashopmalaysia  #shoppingonline #sayajualsayaguna  #igersmalaysia #sayajualonline #onlinesellermalaysia #likeforlike #visitmyig #wanitahariini
Masalah ketiak hitam? Berbau? Jom cuba ceklawa pemutih ketiak. Mcm customer nie seminggu guna dh nampak kesan 😍.. tapi kalau dah ada berkerak lama tu lambat la sikit..hehehee 😂 . Paling best dh tak perlu guna deodorant yg boleh sbbkn cancer tu..guna cek lawa jerr 😘😘 . . 1 bekas Rm30 , post Rm7 sm, Rm9 ss . Whatsapp 013-4478528 @ tekan link wasap di profile ye 😘 . . . #cassialeaf  #ceklawa  #ceklawafeedbacks  #tonerdakiceklawa  #tonerceklawa  #daki  #ketiakputih  #krimpemutihketiak  #produkcassialeaf  #bebaskimia  #healthyproducts  #beautycareproducts  #lokalah  #onlinebiz  #instashopmalaysia  #shoppingonline  #sayajualsayaguna  #igersmalaysia  #sayajualonline  #onlinesellermalaysia  #likeforlike  #visitmyig  #wanitahariini 
Cek lawa pemutih ketiak. 100% ekstrak herba semulajadi
.
👉 kaya dengan vitamin c dan mineral.
👉 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
👉Mencerna sel-sel kulit lama
👉Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata.
👉Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut
👉 Dapat melembabkan kulit
👉Bau yang wangi
👉 Pengganti Deodorant
.
.
1 bekas Rm30 , post Rm7 sm, Rm9 ss
.
Whatsapp 013-4478528 @ tekan link wasap di profile ye 😘
.
.
.
.
#cassialeaf #ceklawa #tonerdakiceklawa
#tonerceklawa #daki #ketiakputih
#krimpemutihketiak #produkcassialeaf
#bebaskimia #healthyproducts #beautycareproducts  #lokalah #onlinebiz #instashopmalaysia  #shoppingonline #sayajualsayaguna  #igersmalaysia #sayajualonline #onlinesellermalaysia #likeforlike #visitmyig #wanitahariini
Cek lawa pemutih ketiak. 100% ekstrak herba semulajadi . 👉 kaya dengan vitamin c dan mineral. 👉 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👉Mencerna sel-sel kulit lama 👉Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata. 👉Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut 👉 Dapat melembabkan kulit 👉Bau yang wangi 👉 Pengganti Deodorant . . 1 bekas Rm30 , post Rm7 sm, Rm9 ss . Whatsapp 013-4478528 @ tekan link wasap di profile ye 😘 . . . . #cassialeaf  #ceklawa  #tonerdakiceklawa  #tonerceklawa  #daki  #ketiakputih  #krimpemutihketiak  #produkcassialeaf  #bebaskimia  #healthyproducts  #beautycareproducts  #lokalah  #onlinebiz  #instashopmalaysia  #shoppingonline  #sayajualsayaguna  #igersmalaysia  #sayajualonline  #onlinesellermalaysia  #likeforlike  #visitmyig  #wanitahariini 
Tq my lovely customer ❤❤
.
Sape yg ada masalah hitam di  celahan tu Jom cuba cream cek lawa..
100% tanpa kimia bahaya dan berkesan
.
Rm30 shja exc post .
Whatsapp 013-4478528 @ tekan link wasap di profile ye 😘
.
.
.
#cassialeaf #ceklawa #ceklawafeedbacks #tonerdakiceklawa
#tonerceklawa #daki #ketiakputih
#krimpemutihketiak #produkcassialeaf
#bebaskimia #healthyproducts #beautycareproducts  #lokalah #onlinebiz #instashopmalaysia  #shoppingonline #sayajualsayaguna  #igersmalaysia #sayajualonline #onlinesellermalaysia #likeforlike #visitmyig #wanitahariini
Tq my lovely customer ❤❤ . Sape yg ada masalah hitam di celahan tu Jom cuba cream cek lawa.. 100% tanpa kimia bahaya dan berkesan . Rm30 shja exc post . Whatsapp 013-4478528 @ tekan link wasap di profile ye 😘 . . . #cassialeaf  #ceklawa  #ceklawafeedbacks  #tonerdakiceklawa  #tonerceklawa  #daki  #ketiakputih  #krimpemutihketiak  #produkcassialeaf  #bebaskimia  #healthyproducts  #beautycareproducts  #lokalah  #onlinebiz  #instashopmalaysia  #shoppingonline  #sayajualsayaguna  #igersmalaysia  #sayajualonline  #onlinesellermalaysia  #likeforlike  #visitmyig  #wanitahariini 
Golden serum rm39 exc pos .
👑 GOLDEN SERUM - RM39 exc pos
.
Serum homemade ni natural & organik serta bebas bahan kimia terlarang. Kandungan utamanya PATI SARANG BURUNG 🐦 & ROSE HIP OIL 🌹 serta serbuk emas 24K. Kandungan sampingannya PROPOLIS & VITAMIN C
.
Pakar merawat pelbagai masalah kulit dari dalam hingga luar. Membuatkan kulit lembut & tegang dan memberikan effect glowing. Cepat menyerap dan tidak berminyak 😉
.
Boleh digunakan sebelum bermekap supaya makeup tidak pecah & tahan lama. Digunakan pada waktu malam sebelum tidur. Digalakkan juga guna pada waktu siang bagi menggantikan krim siang yang berminyak. Best kan? 1 botol je lengkap!
.
Berminat klik saja link biru. Takyah susah save number dah 😘
www.wasap.my/601114382308
.
Jom jadi agent & jana pendapatan. Modal RM200 saja dapat 19 barang permulaan 😍
.
#homemadeskincare #bebaskimia #chemicalfree #serumhomemade #birdnestextract #sarangburungwalid #goldenserum #homemade #handmade #jangancakapakaktakpayung #akakcuba #sayabuat #sehatisejiwa #bangkitbersama #ruangrezekihanania #bazarpaknil #malaysiaonlineshopping #produkhalal #produkmuslim #bysweetysofea
Golden serum rm39 exc pos . 👑 GOLDEN SERUM - RM39 exc pos . Serum homemade ni natural & organik serta bebas bahan kimia terlarang. Kandungan utamanya PATI SARANG BURUNG 🐦 & ROSE HIP OIL 🌹 serta serbuk emas 24K. Kandungan sampingannya PROPOLIS & VITAMIN C . Pakar merawat pelbagai masalah kulit dari dalam hingga luar. Membuatkan kulit lembut & tegang dan memberikan effect glowing. Cepat menyerap dan tidak berminyak 😉 . Boleh digunakan sebelum bermekap supaya makeup tidak pecah & tahan lama. Digunakan pada waktu malam sebelum tidur. Digalakkan juga guna pada waktu siang bagi menggantikan krim siang yang berminyak. Best kan? 1 botol je lengkap! . Berminat klik saja link biru. Takyah susah save number dah 😘 www.wasap.my/601114382308 . Jom jadi agent & jana pendapatan. Modal RM200 saja dapat 19 barang permulaan 😍 . #homemadeskincare  #bebaskimia  #chemicalfree  #serumhomemade  #birdnestextract  #sarangburungwalid  #goldenserum  #homemade  #handmade  #jangancakapakaktakpayung  #akakcuba  #sayabuat  #sehatisejiwa  #bangkitbersama  #ruangrezekihanania  #bazarpaknil  #malaysiaonlineshopping  #produkhalal  #produkmuslim  #bysweetysofea 
BIBIR KEMBALI MENAWAN❤

PRICE: RM9 per pcs 
KEBAIKAN LIP SCRUB TEMYRACLE 🌱 Menanggalkan sel-sel mati .
🌱 Memerahkan bibir
🌱 Melembutkan bibir
🌱 Menjadikan bibir licin tanpa sebarang rekahan
🌱 Menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick tahan lama

CARA PENGGUNAAN: 🍂 Basahkan bibir dengan air
🍂 Ambil secubit lip scrub dan gosok pada bibir dengan gerakan membulat
🍂 Bilas bersih .
.
.
Whatsapp for order 018-2059622
.
.
#temyraclebandarsunway #temyracle #lipscrub #temyraclescrub #facescrub #coffeescrub #magicscrub #scrubwajah #al_rrazlina_temyracle #codbandarsunway
#terapiinstagram #love #ajimaura #natural #feedbacktemyracle #dropshipneeded #dropshipwanted #bazaarpaknil #meletop #dendamaurora
BIBIR KEMBALI MENAWAN❤ PRICE: RM9 per pcs KEBAIKAN LIP SCRUB TEMYRACLE 🌱 Menanggalkan sel-sel mati . 🌱 Memerahkan bibir 🌱 Melembutkan bibir 🌱 Menjadikan bibir licin tanpa sebarang rekahan 🌱 Menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick tahan lama CARA PENGGUNAAN: 🍂 Basahkan bibir dengan air 🍂 Ambil secubit lip scrub dan gosok pada bibir dengan gerakan membulat 🍂 Bilas bersih . . . Whatsapp for order 018-2059622 . . #temyraclebandarsunway  #temyracle  #lipscrub  #temyraclescrub  #facescrub  #coffeescrub  #magicscrub  #scrubwajah  #al_rrazlina_temyracle  #codbandarsunway  #terapiinstagram  #love  #ajimaura  #natural  #feedbacktemyracle  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #bazaarpaknil  #meletop  #dendamaurora 
👑 GOLDEN SERUM - RM39 exc pos
.
Serum homemade ni natural & organik serta bebas bahan kimia terlarang. Kandungan utamanya PATI SARANG BURUNG 🐦 & ROSE HIP OIL 🌹 serta serbuk emas 24K. Kandungan sampingannya PROPOLIS & VITAMIN C
.
Pakar merawat pelbagai masalah kulit dari dalam hingga luar. Membuatkan kulit lembut & tegang dan memberikan effect glowing. Cepat menyerap dan tidak berminyak 😉
.
Boleh digunakan sebelum bermekap supaya makeup tidak pecah & tahan lama. Digunakan pada waktu malam sebelum tidur. Digalakkan juga guna pada waktu siang bagi menggantikan krim siang yang berminyak. Best kan? 1 botol je lengkap!
.
Berminat klik saja link biru. Takyah susah save number dah 😘
www.wasap.my/601114382308
.
Jom jadi agent & jana pendapatan. Modal RM200 saja dapat 19 barang permulaan 😍
.
#homemadeskincare #bebaskimia #chemicalfree #serumhomemade #birdnestextract #sarangburungwalid #goldenserum #homemade #handmade #jangancakapakaktakpayung #akakcuba #sayabuat #sehatisejiwa #bangkitbersama #ruangrezekihanania #bazarpaknil #malaysiaonlineshopping #produkhalal #produkmuslim #bysweetysofea
👑 GOLDEN SERUM - RM39 exc pos . Serum homemade ni natural & organik serta bebas bahan kimia terlarang. Kandungan utamanya PATI SARANG BURUNG 🐦 & ROSE HIP OIL 🌹 serta serbuk emas 24K. Kandungan sampingannya PROPOLIS & VITAMIN C . Pakar merawat pelbagai masalah kulit dari dalam hingga luar. Membuatkan kulit lembut & tegang dan memberikan effect glowing. Cepat menyerap dan tidak berminyak 😉 . Boleh digunakan sebelum bermekap supaya makeup tidak pecah & tahan lama. Digunakan pada waktu malam sebelum tidur. Digalakkan juga guna pada waktu siang bagi menggantikan krim siang yang berminyak. Best kan? 1 botol je lengkap! . Berminat klik saja link biru. Takyah susah save number dah 😘 www.wasap.my/601114382308 . Jom jadi agent & jana pendapatan. Modal RM200 saja dapat 19 barang permulaan 😍 . #homemadeskincare  #bebaskimia  #chemicalfree  #serumhomemade  #birdnestextract  #sarangburungwalid  #goldenserum  #homemade  #handmade  #jangancakapakaktakpayung  #akakcuba  #sayabuat  #sehatisejiwa  #bangkitbersama  #ruangrezekihanania  #bazarpaknil  #malaysiaonlineshopping  #produkhalal  #produkmuslim  #bysweetysofea 
#pinkishbasicset RM69 SM | RM73 SS

Sesuai untuk uolss yg simple & suka skincare yang mudah & cepat ! Pinkish basic set terdiri daripada PINKISH CREAM & PINKISH SOAP

PINKISH CREAM :
🌸 Produk bebas kimia dan semestinya selamat digunakan. Yg paling best, blh pakai waktu siang & malam. Sgt sesuai dgn uolls yg xsuka pakai byk krim
.
🌸 Boleh disapu di tempat-tempat private seperti di celah-celah peha, ketiak, leher atau bahagian yang sgt degil untuk diputihkan atau dicerahkan

PINKISH SOAP :
🌻 Dipakai 2x sehari - amat baik untuk mengimbangi kelembapan kulit
.
🌻 tinggi dengan vit C - sesuai utk kulit berminyak

#pinkishcreamsoffya #natural #pinkish #strawberry #bysoffya #kulit #jerawat #cantik #beauty #alami #skincare #naturalskincare #naturalbased #bebaskimia #Repost #teamsofforg #teamsoffya #soffyalover #pinkishsoap #naturalbeauty #melaka #utem
#pinkishbasicset  RM69 SM | RM73 SS Sesuai untuk uolss yg simple & suka skincare yang mudah & cepat ! Pinkish basic set terdiri daripada PINKISH CREAM & PINKISH SOAP PINKISH CREAM : 🌸 Produk bebas kimia dan semestinya selamat digunakan. Yg paling best, blh pakai waktu siang & malam. Sgt sesuai dgn uolls yg xsuka pakai byk krim . 🌸 Boleh disapu di tempat-tempat private seperti di celah-celah peha, ketiak, leher atau bahagian yang sgt degil untuk diputihkan atau dicerahkan PINKISH SOAP : 🌻 Dipakai 2x sehari - amat baik untuk mengimbangi kelembapan kulit . 🌻 tinggi dengan vit C - sesuai utk kulit berminyak #pinkishcreamsoffya  #natural  #pinkish  #strawberry  #bysoffya  #kulit  #jerawat  #cantik  #beauty  #alami  #skincare  #naturalskincare  #naturalbased  #bebaskimia  #Repost  #teamsofforg  #teamsoffya  #soffyalover  #pinkishsoap  #naturalbeauty  #melaka  #utem