an online Instagram web viewer

#bebaskimia medias

Photos

Microdermabrasion plus set!! The best solution for your skin....😍
.
Korang nak tahu tak...setiap orang sebenarnya mempunyai 200,000 liang-liang pori pada wajah. Saiz liang akan dua kali ganda lebih besar apabila berusia sekitar antara 25 hingga 50 tahun..Mulanya pengeluaran androgen..
.
Sbb tu kulit wajah nampak kasar dengan permukaan tak sekata...Bila liang pori terbuka tu yang menyebabkan kulit korang jd berminyak...
.
So...Set ni khas untuk sesape yang ada masalah pori besar, parut jerawat, kulit tidak rata, kulit bersisik...korang boleh try yang ni... .
.
Microdermabrasion, kini merupakan prosedur bukan pembedahan yang ke-4 paling popular di Amerika Syarikat. Dengan Set TimeWise Microdermabrasion, korang boleh nampak & rasa perbezaannya... tak perlu nak pergi facial2 bagai..dekat rumah je pun dah boleh dapat kulit yang cantik...best kan?? Haaa....Lagi best sbb mengandungi kristal mikro halus yang digunakan oleh ahli dermalogi.
.
Mempunyai gabungan ekstrak botani yang dapat membantu mengukuhkan kulit kita sekaligus menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil..
.
Microderma set ada 2 item je .
.
💎 Microderma refine
💎 Pore minimizer
.
So dua item kat atas tu memang bantu each other taw...yang boleh kecikkan pori besar...boleh buat kulit korang lebih halus...😍😍😍
.
haaa...tunggu ape lg tu..cpat2 la wtsap Fiza Ara ye...tak kan nak biar liang2 pori tu terbuka luas mcm tu je... bila pori terbuka makin senang la segala habuk kotoran melekat kat situ...tu yg terjadinye liang pori tsumbat..
.
.
Whatsapp Segera
Fiza Ara
012-986 1192
Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia

#marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaykelantan #jomcantik #beautyconsultantmarykay #marykayskincare #botanicaleffectmarykay #botanicalevolutionmarykay #timewisemarykay #melacepskincaremarykay #marykaymen #clearproofmarykay #timewiserepairmarykay #skincareselamat #kulitflawless #skincareterbaik #breakoutskin #kulitcerah #setpenjagaanmuka #cerahsekata #kulitcerahberkilau
#hilangkanjerawat #hilangkanparut #skincare #bebaskimia #skincarebotanical #kecilkanpori
Microdermabrasion plus set!! The best solution for your skin....😍 . Korang nak tahu tak...setiap orang sebenarnya mempunyai 200,000 liang-liang pori pada wajah. Saiz liang akan dua kali ganda lebih besar apabila berusia sekitar antara 25 hingga 50 tahun..Mulanya pengeluaran androgen.. . Sbb tu kulit wajah nampak kasar dengan permukaan tak sekata...Bila liang pori terbuka tu yang menyebabkan kulit korang jd berminyak... . So...Set ni khas untuk sesape yang ada masalah pori besar, parut jerawat, kulit tidak rata, kulit bersisik...korang boleh try yang ni... . . Microdermabrasion, kini merupakan prosedur bukan pembedahan yang ke-4 paling popular di Amerika Syarikat. Dengan Set TimeWise Microdermabrasion, korang boleh nampak & rasa perbezaannya... tak perlu nak pergi facial2 bagai..dekat rumah je pun dah boleh dapat kulit yang cantik...best kan?? Haaa....Lagi best sbb mengandungi kristal mikro halus yang digunakan oleh ahli dermalogi. . Mempunyai gabungan ekstrak botani yang dapat membantu mengukuhkan kulit kita sekaligus menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil.. . Microderma set ada 2 item je . . 💎 Microderma refine 💎 Pore minimizer . So dua item kat atas tu memang bantu each other taw...yang boleh kecikkan pori besar...boleh buat kulit korang lebih halus...😍😍😍 . haaa...tunggu ape lg tu..cpat2 la wtsap Fiza Ara ye...tak kan nak biar liang2 pori tu terbuka luas mcm tu je... bila pori terbuka makin senang la segala habuk kotoran melekat kat situ...tu yg terjadinye liang pori tsumbat.. . . Whatsapp Segera Fiza Ara 012-986 1192 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykaymalaysia  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #jomcantik  #beautyconsultantmarykay  #marykayskincare  #botanicaleffectmarykay  #botanicalevolutionmarykay  #timewisemarykay  #melacepskincaremarykay  #marykaymen  #clearproofmarykay  #timewiserepairmarykay  #skincareselamat  #kulitflawless  #skincareterbaik  #breakoutskin  #kulitcerah  #setpenjagaanmuka  #cerahsekata  #kulitcerahberkilau  #hilangkanjerawat  #hilangkanparut  #skincare  #bebaskimia  #skincarebotanical  #kecilkanpori 
Good Morning Sunday!! starts your day with d fruity berry goodness.. Simply Red Drink - super rich in antioxidants 😎

have a good weekend lovelies!

#natureista #anprima #anprimaagent #produkorganik #luluskkm #bazaarpaknil #sayajual #organik #untukwanita #wanita #penjagaanwanita  #produkselamat #bebaskimia #betterskincomplexion #psioriasis #kulitcantik #cantikdalaman #antioxidantjuice #srd #simplyreddrink #nothingtohide
100produk buatan malaysia••
.
🌺Kandungan Booster Whitening 🌺
💠Serbuk Mutiara Asli
💠Bahan Pelembab Semula Jadi
💠Protein
💠Vitamin B
💠Polisakarida
💠Sedozen Mineral
.
.
🌀Rawatan Dari Dalam🌀
🌸Masalah Kulit gelap
🌸Masalah jerawat
🌸Masalah jeragat .
🌸Masalah Resdung .

Price? RM68 SM / RM71 SS 
INTERESTING? WHATSAPP http://www.wasap.my/60105738036 / 010 573 8036 
#whiteningbooster #boosterwhitening #booster #whitening #pemutih #whiteningboostermalaysia #boosterwhiteningmalaysia #whiteningboosterpill #boosterwhiteningmurah #boosterwhitebingpill #pilputih #sayajual #cantik #sayanakcantik #wajahcantik #boosterwhiteningoriginal #whiteningboosteroriginal #kulitcantik #mukaputih #bebaskimia #trustedseller #feedback #feedbackcustomer #feedbackboosterwhitening #feedbackwhiteningbooster #jomputih #jomputihgebu #supplemenpemutih #bw #poslaju #sayajual
100produk buatan malaysia•• . 🌺Kandungan Booster Whitening 🌺 💠Serbuk Mutiara Asli 💠Bahan Pelembab Semula Jadi 💠Protein 💠Vitamin B 💠Polisakarida 💠Sedozen Mineral . . 🌀Rawatan Dari Dalam🌀 🌸Masalah Kulit gelap 🌸Masalah jerawat 🌸Masalah jeragat . 🌸Masalah Resdung . Price? RM68 SM / RM71 SS INTERESTING? WHATSAPP http://www.wasap.my/60105738036 / 010 573 8036 #whiteningbooster  #boosterwhitening  #booster  #whitening  #pemutih  #whiteningboostermalaysia  #boosterwhiteningmalaysia  #whiteningboosterpill  #boosterwhiteningmurah  #boosterwhitebingpill  #pilputih  #sayajual  #cantik  #sayanakcantik  #wajahcantik  #boosterwhiteningoriginal  #whiteningboosteroriginal  #kulitcantik  #mukaputih  #bebaskimia  #trustedseller  #feedback  #feedbackcustomer  #feedbackboosterwhitening  #feedbackwhiteningbooster  #jomputih  #jomputihgebu  #supplemenpemutih  #bw  #poslaju  #sayajual 
100produk buatan malaysia••
.
🌺Kandungan Booster Whitening 🌺
💠Serbuk Mutiara Asli
💠Bahan Pelembab Semula Jadi
💠Protein
💠Vitamin B
💠Polisakarida
💠Sedozen Mineral
.
.
🌀Rawatan Dari Dalam🌀
🌸Masalah Kulit gelap
🌸Masalah jerawat
🌸Masalah jeragat .
🌸Masalah Resdung .

Price? RM68 SM / RM71 SS 
INTERESTING? WHATSAPP http://www.wasap.my/60105738036 / 010 573 8036 
#whiteningbooster #boosterwhitening #booster #whitening #pemutih #whiteningboostermalaysia #boosterwhiteningmalaysia #whiteningboosterpill #boosterwhiteningmurah #boosterwhitebingpill #pilputih #sayajual #cantik #sayanakcantik #wajahcantik #boosterwhiteningoriginal #whiteningboosteroriginal #kulitcantik #mukaputih #bebaskimia #trustedseller #feedback #feedbackcustomer #feedbackboosterwhitening #feedbackwhiteningbooster #jomputih #jomputihgebu #supplemenpemutih #bw #poslaju #sayajual
100produk buatan malaysia•• . 🌺Kandungan Booster Whitening 🌺 💠Serbuk Mutiara Asli 💠Bahan Pelembab Semula Jadi 💠Protein 💠Vitamin B 💠Polisakarida 💠Sedozen Mineral . . 🌀Rawatan Dari Dalam🌀 🌸Masalah Kulit gelap 🌸Masalah jerawat 🌸Masalah jeragat . 🌸Masalah Resdung . Price? RM68 SM / RM71 SS INTERESTING? WHATSAPP http://www.wasap.my/60105738036 / 010 573 8036 #whiteningbooster  #boosterwhitening  #booster  #whitening  #pemutih  #whiteningboostermalaysia  #boosterwhiteningmalaysia  #whiteningboosterpill  #boosterwhiteningmurah  #boosterwhitebingpill  #pilputih  #sayajual  #cantik  #sayanakcantik  #wajahcantik  #boosterwhiteningoriginal  #whiteningboosteroriginal  #kulitcantik  #mukaputih  #bebaskimia  #trustedseller  #feedback  #feedbackcustomer  #feedbackboosterwhitening  #feedbackwhiteningbooster  #jomputih  #jomputihgebu  #supplemenpemutih  #bw  #poslaju  #sayajual 
100produk buatan malaysia••
.
🌺Kandungan Booster Whitening 🌺
💠Serbuk Mutiara Asli
💠Bahan Pelembab Semula Jadi
💠Protein
💠Vitamin B
💠Polisakarida
💠Sedozen Mineral
.
.
🌀Rawatan Dari Dalam🌀
🌸Masalah Kulit gelap
🌸Masalah jerawat
🌸Masalah jeragat .
🌸Masalah Resdung .

Price? RM68 SM / RM71 SS 
INTERESTING? WHATSAPP http://www.wasap.my/60105738036 / 010 573 8036 
#whiteningbooster #boosterwhitening #booster #whitening #pemutih #whiteningboostermalaysia #boosterwhiteningmalaysia #whiteningboosterpill #boosterwhiteningmurah #boosterwhitebingpill #pilputih #sayajual #cantik #sayanakcantik #wajahcantik #boosterwhiteningoriginal #whiteningboosteroriginal #kulitcantik #mukaputih #bebaskimia #trustedseller #feedback #feedbackcustomer #feedbackboosterwhitening #feedbackwhiteningbooster #jomputih #jomputihgebu #supplemenpemutih #bw #poslaju #sayajual
100produk buatan malaysia•• . 🌺Kandungan Booster Whitening 🌺 💠Serbuk Mutiara Asli 💠Bahan Pelembab Semula Jadi 💠Protein 💠Vitamin B 💠Polisakarida 💠Sedozen Mineral . . 🌀Rawatan Dari Dalam🌀 🌸Masalah Kulit gelap 🌸Masalah jerawat 🌸Masalah jeragat . 🌸Masalah Resdung . Price? RM68 SM / RM71 SS INTERESTING? WHATSAPP http://www.wasap.my/60105738036 / 010 573 8036 #whiteningbooster  #boosterwhitening  #booster  #whitening  #pemutih  #whiteningboostermalaysia  #boosterwhiteningmalaysia  #whiteningboosterpill  #boosterwhiteningmurah  #boosterwhitebingpill  #pilputih  #sayajual  #cantik  #sayanakcantik  #wajahcantik  #boosterwhiteningoriginal  #whiteningboosteroriginal  #kulitcantik  #mukaputih  #bebaskimia  #trustedseller  #feedback  #feedbackcustomer  #feedbackboosterwhitening  #feedbackwhiteningbooster  #jomputih  #jomputihgebu  #supplemenpemutih  #bw  #poslaju  #sayajual 
Kelebihan & Manfaat BOOSTER WHITENING
.
.
🌺Mencerahkan kulit 5x ganda
🌺Mengatasi kulit kering & berminyak
🌺Mengecutkan jerawat
🌺Mencegah pertumbuhan jerawat
🌺Memudarkan parut² lama
🌺Menghilangkan bintik hitam
🌺Mengecilkan liang pori
🌺Mengatasi masalah eczema
🌺Menyingkirkan toksin
🌺Memberikan tenaga
🌺Untuk Ibu menyusu yang makan bw ni, dapat putihkan kulit baby dan hilangkan ruam.
Price? RM68 SM / RM71 SS 
Whatsapp? 010 573 8036 / CLICK LINK DI BIO KAMI 😊

#whiteningbooster #boosterwhitening #booster #whitening #pemutih #whiteningboostermalaysia #boosterwhiteningmalaysia #whiteningboosterpill #boosterwhiteningmurah #boosterwhitebingpill #pilputih #sayajual #cantik #sayanakcantik #wajahcantik #boosterwhiteningoriginal #whiteningboosteroriginal #kulitcantik #mukaputih #bebaskimia #trustedseller #feedback #feedbackcustomer #feedbackboosterwhitening #feedbackwhiteningbooster #jomputih #jomputihgebu #supplemenpemutih #bw
Kelebihan & Manfaat BOOSTER WHITENING . . 🌺Mencerahkan kulit 5x ganda 🌺Mengatasi kulit kering & berminyak 🌺Mengecutkan jerawat 🌺Mencegah pertumbuhan jerawat 🌺Memudarkan parut² lama 🌺Menghilangkan bintik hitam 🌺Mengecilkan liang pori 🌺Mengatasi masalah eczema 🌺Menyingkirkan toksin 🌺Memberikan tenaga 🌺Untuk Ibu menyusu yang makan bw ni, dapat putihkan kulit baby dan hilangkan ruam. Price? RM68 SM / RM71 SS Whatsapp? 010 573 8036 / CLICK LINK DI BIO KAMI 😊 #whiteningbooster  #boosterwhitening  #booster  #whitening  #pemutih  #whiteningboostermalaysia  #boosterwhiteningmalaysia  #whiteningboosterpill  #boosterwhiteningmurah  #boosterwhitebingpill  #pilputih  #sayajual  #cantik  #sayanakcantik  #wajahcantik  #boosterwhiteningoriginal  #whiteningboosteroriginal  #kulitcantik  #mukaputih  #bebaskimia  #trustedseller  #feedback  #feedbackcustomer  #feedbackboosterwhitening  #feedbackwhiteningbooster  #jomputih  #jomputihgebu  #supplemenpemutih  #bw 
Promosi beli masker kunyit tomato dengan sabun kunyit tomato.
Rm38 (exc postage)!!!!! *Kulit saya tak ada masalah jerawat yang gemok gemok tapi ada jerawat pasir dan halus je dan kulit saya agak berminyak didahi, pipi dan dagu* so masker apa yang saya perlu pakai? 
Jawapan dia
Boleh cuba pakai *masker kunyit tomato*

Masker kunyit tomato ni kaya dengan vitamin A & C.  Jika kita tengok,  those yang ada lebihan minyak pada wajah akan menyebab kan liang pori tersumbat. Bila liang pori tersumbat,  ia akan membesar dan bila membesar makan senang la segala debu, kotoran berada dalam wajah. Seterusnya menyebabkan jerawat kecil kecil tu. Kalau tak dirawat jerawat boleh naik besor besor. 😁

#bebaskimia 
#traditional product.

Pm 01123393137.
Promosi beli masker kunyit tomato dengan sabun kunyit tomato. Rm38 (exc postage)!!!!! *Kulit saya tak ada masalah jerawat yang gemok gemok tapi ada jerawat pasir dan halus je dan kulit saya agak berminyak didahi, pipi dan dagu* so masker apa yang saya perlu pakai? Jawapan dia Boleh cuba pakai *masker kunyit tomato* Masker kunyit tomato ni kaya dengan vitamin A & C. Jika kita tengok, those yang ada lebihan minyak pada wajah akan menyebab kan liang pori tersumbat. Bila liang pori tersumbat, ia akan membesar dan bila membesar makan senang la segala debu, kotoran berada dalam wajah. Seterusnya menyebabkan jerawat kecil kecil tu. Kalau tak dirawat jerawat boleh naik besor besor. 😁 #bebaskimia  #traditional  product. Pm 01123393137.
Kepada sesiapa yang nak order. Boleh DM ( Direct Message ) ya ☺ .

Ada 4 Set uolls 🤓 ❣Set Combo ( Minyak + Sabun ) Rm90 ❣Set Combo Sabun ( Sabun + Sabun ) Rm90 ❣Set Combo Minyak ( Minyak + Minyak ) Rm90 ❣Sabun/Minyak sahaja Rm45

Semua diatas tidak termasuk postage 😊
SM Rm7 
SS Rm10

#Resdung
#Kudis
#Eczema
#Psoriasis
#Kurap
#Kudisbuta
#100% 
#Organik
#FreeChemical
#BebasKimia
#Homemade
#glowgelenggang
Glow gelenggang hanya menggunakan bahan bajan organik, natural dan semulajadi, ianya selamat dan tiada kesan sampingan melainkan kulit anda tidak lagi gatal gatal!
#Resdung
#Kudis
#Eczema
#Psoriasis
#Kurap
#Kudisbuta
#100% 
#Organik
#FreeChemical
#BebasKimia
#Homemade
#glowgelenggang
Desserts should not be empty calories... Try our Dragon fruit muffin, Banana oatmeal muffin and Dark Choco-almond cookies today! 😇😍😋 #slimgourmetjakarta #slimgourmet #dietcateringjakarta #dietkatering #makanansehat #healthylifestyle #healthyfood #indonesiamakansehat #cleaneats #eattherainbow #yum #instafood #healthydessert #buah #bebaskimia #bebaspengawet #rendahlemak
Selepas 3 minggu menggunakan Basic Set Mary Jardin 😎👍 Gambar kiri, muka adik ni dinaiki jerawat sehingga meninggalkan kesan parut hitam.. jerawat2 ni naik mendadak selepas dia berhenti mengambil produk d**** dan t***.. Gambar kanan, atas dan bawah.. hasil selepas 3minggu memakai Mary Jardin..
Alhamdulillah bukan setakat jerawat dan parut menghilang.. malah kulit menjadi lebih glowing ❗

Jum dapatkan kulit yg sihat dan bersih dgn Mary Jardin. 🌼🌼 #maryjardin #testimoni #healthyskin #jerawat #jeragat #bebaskimia #selamat #halal
Selepas 3 minggu menggunakan Basic Set Mary Jardin 😎👍 Gambar kiri, muka adik ni dinaiki jerawat sehingga meninggalkan kesan parut hitam.. jerawat2 ni naik mendadak selepas dia berhenti mengambil produk d**** dan t***.. Gambar kanan, atas dan bawah.. hasil selepas 3minggu memakai Mary Jardin.. Alhamdulillah bukan setakat jerawat dan parut menghilang.. malah kulit menjadi lebih glowing ❗ Jum dapatkan kulit yg sihat dan bersih dgn Mary Jardin. 🌼🌼 #maryjardin  #testimoni  #healthyskin  #jerawat  #jeragat  #bebaskimia  #selamat  #halal 
Kami hanya menggunakan bahan bahan TERBAIK khas untuk Kulit Anda! - Gelenggang Herbs ( Cassia Alata ) untuk kurangkan gatal, eczema, kurap, bisul, panau dan resdung 👊
- Susu Kambing untuk mencerahkan, melembutkan, melembapkan, mencegah kulit kasar, kering dan kusam. 👂👂
- Herbatus Sauda untuk mengurangkan radang dan menyembuhkan kulit luaran uolls🙌
- Minyak Argan supaya kulit halus dan licin gitu. Mudah menyerap dalam kulit! Best! 😨😨
- Minyak Zaitun sebagai pelembap yang tahan lama pada kulit! - Methol Crystal untuk menyejukkan kulit, kulit panas

Amacam uolls? Nak sihat. Nak hilangkan gatal? Ini macamlaaaaa 😋

#Resdung
#Kudis
#Eczema
#Psoriasis
#Kurap
#Kudisbuta
#100% 
#Organik
#FreeChemical
#BebasKimia
#Homemade
#glowgelenggang
Kami hanya menggunakan bahan bahan TERBAIK khas untuk Kulit Anda! - Gelenggang Herbs ( Cassia Alata ) untuk kurangkan gatal, eczema, kurap, bisul, panau dan resdung 👊 - Susu Kambing untuk mencerahkan, melembutkan, melembapkan, mencegah kulit kasar, kering dan kusam. 👂👂 - Herbatus Sauda untuk mengurangkan radang dan menyembuhkan kulit luaran uolls🙌 - Minyak Argan supaya kulit halus dan licin gitu. Mudah menyerap dalam kulit! Best! 😨😨 - Minyak Zaitun sebagai pelembap yang tahan lama pada kulit! - Methol Crystal untuk menyejukkan kulit, kulit panas Amacam uolls? Nak sihat. Nak hilangkan gatal? Ini macamlaaaaa 😋 #Resdung  #Kudis  #Eczema  #Psoriasis  #Kurap  #Kudisbuta  #100 % #Organik  #FreeChemical  #BebasKimia  #Homemade  #glowgelenggang 
💐 LAVENDER GARDEN SOAP
best untuk relax, menenangkan sesuai jadi sabun malam, bonus argan oil - melembutkan kulit
.
Bahan utama :
LAVENDER BUD
LAVENDER ESSENTIAL OIL
VIT E OIL
MANGO BUTTER
ARGAN OIL
JOJOBA OIL
TUBEROSE ESSENTIAL OIL
YLANG YLANG ESSENTIAL OIL
.
.
1 bar RM25 , post Rm7 sm / Rm9 ss
.
Whatsapp akak ye. Tekan je link dekat profile 😘😘
.
.
#teami #slimmingtea #detoxtea #sayajual #sabunhomemade #homemadesoap #sabunkopi #rosesoap #lavendersoap #flowertea #fruittea #naturaltea #sihat #putih #jerawat  #vitc #tehbunga #tehbungamurah #bahansemulajadi #bebaskimia #tehkurus #sayajualmurah #slimmingseries #bazarpaknil #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia  #flowertea #isell #noradanish #neelofa #hannahdelisha
💐 LAVENDER GARDEN SOAP best untuk relax, menenangkan sesuai jadi sabun malam, bonus argan oil - melembutkan kulit . Bahan utama : LAVENDER BUD LAVENDER ESSENTIAL OIL VIT E OIL MANGO BUTTER ARGAN OIL JOJOBA OIL TUBEROSE ESSENTIAL OIL YLANG YLANG ESSENTIAL OIL . . 1 bar RM25 , post Rm7 sm / Rm9 ss . Whatsapp akak ye. Tekan je link dekat profile 😘😘 . . #teami  #slimmingtea  #detoxtea  #sayajual  #sabunhomemade  #homemadesoap  #sabunkopi  #rosesoap  #lavendersoap  #flowertea  #fruittea  #naturaltea  #sihat  #putih  #jerawat  #vitc  #tehbunga  #tehbungamurah  #bahansemulajadi  #bebaskimia  #tehkurus  #sayajualmurah  #slimmingseries  #bazarpaknil  #bazaaronline  #bazaaronlinemalaysia  #flowertea  #isell  #noradanish  #neelofa  #hannahdelisha 
Spray Ajaib menaikkan seri wajah. .
.
✔️membantu melembapkan kulit wajah
✔️mengecilkan liang pori
✔️Makeup tahan lebih lama & nampak lebih glowing
.
.
Ws fiqah utk sebarang order, 0132362424
#wowflawless #makeupspray #facialspray #acnespray #bazaarpaknil #natural #nomerkuri #bebaskimia #spraytreatment  #bungasakura #aloevera #rezekihanania #mirafilzah #lofattah #kulitcantik #kulitsensitif #glowing #shahalamresident #teamrayashahalam #cantik #lofa #nowhitehead #mukaglowing #antiacne #setiaalamresident #klangvalley #rawatkulit
Spray Ajaib menaikkan seri wajah. . . ✔️membantu melembapkan kulit wajah ✔️mengecilkan liang pori ✔️Makeup tahan lebih lama & nampak lebih glowing . . Ws fiqah utk sebarang order, 0132362424 #wowflawless  #makeupspray  #facialspray  #acnespray  #bazaarpaknil  #natural  #nomerkuri  #bebaskimia  #spraytreatment  #bungasakura  #aloevera  #rezekihanania  #mirafilzah  #lofattah  #kulitcantik  #kulitsensitif  #glowing  #shahalamresident  #teamrayashahalam  #cantik  #lofa  #nowhitehead  #mukaglowing  #antiacne  #setiaalamresident  #klangvalley  #rawatkulit 
Lega akak dah siapkan packing Manjakani Pure Homemade utk cod lps isyak😍😍😍 Manjakani Pure Homemade selamat berkhidmat untuk tuan2 baru awak ya😚😚😚 Tunjukkan lah kehebatan awak yg  superbbb tue tau!!!! www.wasap.my/60124117644

#manjakanipurehomemade 
#terlaristerhebat
#kesanseawal3hari 
#bebaskimia
Nak make up lawa muka kenelah jaga. Feedback terbaik dari customer kami! .
.
Whatsapp segera
📞+600193845567
📞+600193845567 .
.
#homemadecoffeescrub
#bebaskimia
#dijaminselamat
#arosa_beauty
#coffeescrub
#memutihkan
#melicinkan
Nak kulit cantik dan mulus? kena lah cube LUXE COFFEESCRUB by Arosa ni! Diperbuat dari bahan2 organik dan selamat digunakan. 100% homemade tau tak rugi cuba 👍👍
.
.
Apa lagi cepat whatsapp
📞+600193845567
📞+600193845567 .
.
#homemadecoffeescrub
#bebaskimia
#dijaminselamat
#arosa_beauty
#coffeescrub
#memutihkan
#melicinkan
Designed Exclusively for Feminine Hygiene Needs

It is important to maintain hygiene in your intimate zone. However, ordinary soap and feminine wash can disrupt the natural pH levels in the intimate area with its chemical content.

AnPrima Femmina & Donna, with organic ingredients is the best combo you'll ever need for your womens hygine care!

#natureista #anprima #anprimaagent #produkorganik #luluskkm #bazaarpaknil #sayajual #organik #missVhyginecare #penjagaanassetwanita #untukwanita #wanita #essentialoils #donnafemmina #donnaoils #femminawash #naturalingredients #bebaskimia #produkselamat #organicproductsmalaysia
Designed Exclusively for Feminine Hygiene Needs It is important to maintain hygiene in your intimate zone. However, ordinary soap and feminine wash can disrupt the natural pH levels in the intimate area with its chemical content. AnPrima Femmina & Donna, with organic ingredients is the best combo you'll ever need for your womens hygine care! #natureista  #anprima  #anprimaagent  #produkorganik  #luluskkm  #bazaarpaknil  #sayajual  #organik  #missVhyginecare  #penjagaanassetwanita  #untukwanita  #wanita  #essentialoils  #donnafemmina  #donnaoils  #femminawash  #naturalingredients  #bebaskimia  #produkselamat  #organicproductsmalaysia 
Moisturizer Gel 
Apa yg specialnyaa MG by ulfaa beauty nie ??
Produk kami bukan shja untuk kecantikan. Tetapi baik jugak utk kesihatan anak anak. Sesuai utk bayi baru lahir. Antara testimoni yg byk kami terima
1. Ruam/ eczema pd bayi berkurang
2. Blh turunkan suhu badan anak jika demam
3. Kanak kanak terkena gigitan charlie cpt kering
4. Kawasan terkena air panas / melecur cpt sembuh
5. Sesuai jugak utk ruam pampers

RM20 TIDAK TERMASUK POSTAGE
Moisturizer Gel Apa yg specialnyaa MG by ulfaa beauty nie ?? Produk kami bukan shja untuk kecantikan. Tetapi baik jugak utk kesihatan anak anak. Sesuai utk bayi baru lahir. Antara testimoni yg byk kami terima 1. Ruam/ eczema pd bayi berkurang 2. Blh turunkan suhu badan anak jika demam 3. Kanak kanak terkena gigitan charlie cpt kering 4. Kawasan terkena air panas / melecur cpt sembuh 5. Sesuai jugak utk ruam pampers RM20 TIDAK TERMASUK POSTAGE
Nak cuba shampoo #natural #bebaskimia boleh follow ig @shampoosantanseremban
kenapa nk pilih deodoran yg mmpunyai bahan kimia jika ada ada deodoran yg bebas bahan kimia?? yess #MagicblueDeodoran kan ada..😎😎
.
spray jerr hilang bacteria punca bau badan serta dpt menghilangkan daki dan sekaligus mencerahkan 😍😍😍
ketiak wangi plus cerah pulak tuh sukanyerr😘😘
.
MAGICBLUE NATURAL DEODORANT .
📱011 24124796
#deodorantnatural
#penghapusbaubadan
#penghapusbaukaki
#penghapusbauketiak
 #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau #ketiakputih #hilangbaubadandankaki #hilangkandaki #hilangkanbaubadan #hilangbaubadan #hilangbaubusuk #hilangbaukaki #hilangbauketiak
kenapa nk pilih deodoran yg mmpunyai bahan kimia jika ada ada deodoran yg bebas bahan kimia?? yess #MagicblueDeodoran  kan ada..😎😎 . spray jerr hilang bacteria punca bau badan serta dpt menghilangkan daki dan sekaligus mencerahkan 😍😍😍 ketiak wangi plus cerah pulak tuh sukanyerr😘😘 . MAGICBLUE NATURAL DEODORANT . 📱011 24124796 #deodorantnatural  #penghapusbaubadan  #penghapusbaukaki  #penghapusbauketiak  #deodorant  #deodorantspray  #deodorantsemulajadi  #naturaldeodorant  #tawas  #bebaskimia  #baupeluh  #baubadan  #bauketiak  #baukaki  #badanberbau  #kakibusuk  #ketiakhitam  #ketiakberdaki  #ketiakbusuk  #ketiakberbau  #ketiakputih  #hilangbaubadandankaki  #hilangkandaki  #hilangkanbaubadan  #hilangbaubadan  #hilangbaubusuk  #hilangbaukaki  #hilangbauketiak 
kenapa nk pilih deodoran yg mmpunyai bahan kimia jika ada ada deodoran yg bebas bahan kimia?? yess #MagicblueDeodoran kan ada..😎😎
.
spray jerr hilang bacteria punca bau badan serta dpt menghilangkan daki dan sekaligus mencerahkan 😍😍😍
ketiak wangi plus cerah pulak tuh sukanyerr😘😘
.
MAGICBLUE NATURAL DEODORANT .
📱011 24124796
#deodorantnatural
#penghapusbaubadan
#penghapusbaukaki
#penghapusbauketiak
 #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau #ketiakputih #hilangbaubadandankaki #hilangkandaki #hilangkanbaubadan #hilangbaubadan #hilangbaubusuk #hilangbaukaki #hilangbauketiak
kenapa nk pilih deodoran yg mmpunyai bahan kimia jika ada ada deodoran yg bebas bahan kimia?? yess #MagicblueDeodoran  kan ada..😎😎 . spray jerr hilang bacteria punca bau badan serta dpt menghilangkan daki dan sekaligus mencerahkan 😍😍😍 ketiak wangi plus cerah pulak tuh sukanyerr😘😘 . MAGICBLUE NATURAL DEODORANT . 📱011 24124796 #deodorantnatural  #penghapusbaubadan  #penghapusbaukaki  #penghapusbauketiak  #deodorant  #deodorantspray  #deodorantsemulajadi  #naturaldeodorant  #tawas  #bebaskimia  #baupeluh  #baubadan  #bauketiak  #baukaki  #badanberbau  #kakibusuk  #ketiakhitam  #ketiakberdaki  #ketiakbusuk  #ketiakberbau  #ketiakputih  #hilangbaubadandankaki  #hilangkandaki  #hilangkanbaubadan  #hilangbaubadan  #hilangbaubusuk  #hilangbaukaki  #hilangbauketiak 
.
.
Muka berminyak? Jerawat pasir yang teruk dan kerap naik dekat muka.. jerawat bernanah..?
.
Meh cuba pakai soap yang tinggi kandungan glycerin semulajadi, buih kecil yang tidak menghakis & melukakan kulit.
.
.
So Comb.ac-n soap ni dibuat khas untuk orang yang kulit dia :-
🔴Berminyak dan kusam.
🔴Kulit yang Tzone berminyak tapi pipi dengan tepi muka kering( kulit kombinasi)
🔴Kulit berminyak + jerawat bernanah kecik-kecik/ jerawat pasir /ruam jerawat / jerawat bernanah(jerawat batu).
.
.
👸🏻 Dengan setiap pembelian, anda akan layak mendapat 3 penyertaan MADNESS LUCKYDRAW Semperna PbySO® 2tahun bila buat pembelian set ini. Hadiah lumayan iaitu 4smartphone (Iphone7, Honor 6,Honor 6, Vivo V3 Max untuk dimenangi.
.
.
Ready untuk pakai Mist Toner pula.
.
Sesuai untuk remaja lelaki & perempuan seawal umur 10tahun yang dah mula naik jerawat.
.
.
🔴Buat pembelian melalui agent sah : #agenpbysosimpangrenggam
.
.
🔴Walkin ke :
📍Kg bt 7
📍Boleh cod kwasan simpang renggam 📍Pos +rm8 sm / rm12 ss .
.
.
🔴Whatsapp ke 📲⬇ :
.
+6011-26468092
.
.
#sayajual #purebyso #organik
#produknatural #bebaskimia #bebasmercury #readytosolat
#agenpbysosimpangrenggam
#kulitberminyak #jerawat #kulitsensitif #jerawatbernanah #setmukabermasalah #bestseller #skincaremurah #kulitflawless #jerawatpasir #jerawatbernanah #jerawataktif #kulitkombinasi #facewash #pencucimuka #foamingcleanser #marykay #singapore #brunei_ig #sale #igshop #simpangrenggam_igshop #batupahat #kluangmall
. . Muka berminyak? Jerawat pasir yang teruk dan kerap naik dekat muka.. jerawat bernanah..? . Meh cuba pakai soap yang tinggi kandungan glycerin semulajadi, buih kecil yang tidak menghakis & melukakan kulit. . . So Comb.ac-n soap ni dibuat khas untuk orang yang kulit dia :- 🔴Berminyak dan kusam. 🔴Kulit yang Tzone berminyak tapi pipi dengan tepi muka kering( kulit kombinasi) 🔴Kulit berminyak + jerawat bernanah kecik-kecik/ jerawat pasir /ruam jerawat / jerawat bernanah(jerawat batu). . . 👸🏻 Dengan setiap pembelian, anda akan layak mendapat 3 penyertaan MADNESS LUCKYDRAW Semperna PbySO® 2tahun bila buat pembelian set ini. Hadiah lumayan iaitu 4smartphone (Iphone7, Honor 6,Honor 6, Vivo V3 Max untuk dimenangi. . . Ready untuk pakai Mist Toner pula. . Sesuai untuk remaja lelaki & perempuan seawal umur 10tahun yang dah mula naik jerawat. . . 🔴Buat pembelian melalui agent sah : #agenpbysosimpangrenggam  . . 🔴Walkin ke : 📍Kg bt 7 📍Boleh cod kwasan simpang renggam 📍Pos +rm8 sm / rm12 ss . . . 🔴Whatsapp ke 📲⬇ : . +6011-26468092 . . #sayajual  #purebyso  #organik  #produknatural  #bebaskimia  #bebasmercury  #readytosolat  #agenpbysosimpangrenggam  #kulitberminyak  #jerawat  #kulitsensitif  #jerawatbernanah  #setmukabermasalah  #bestseller  #skincaremurah  #kulitflawless  #jerawatpasir  #jerawatbernanah  #jerawataktif  #kulitkombinasi  #facewash  #pencucimuka  #foamingcleanser  #marykay  #singapore  #brunei_ig  #sale  #igshop  #simpangrenggam_igshop  #batupahat  #kluangmall 
.
.
Nak redakan eczema & psoriasis?
Nak kulit lembap & nampak bersih..
.
Buih2 kecil yang tak melukakan dan tak menghakis kulit. Kaya dengan glycerin semulajadi. Sangat superb untuk kulit sensitif.
.
So soap ni dibuat khas untuk orang yang kulit dia :-
🔴kering, normal dan kusam.
🔴Kulit eczema,psoriasis, sensitif.
🔴Kulit berjeragat yang mild atau teruk.
.
.
👸🏻 Dengan setiap pembelian, anda akan layak mendapat 3 penyertaan MADNESS LUCKYDRAW Semperna PbySO® 2tahun bila buat pembelian set ini. Hadiah lumayan iaitu 4smartphone (Iphone7, Honor 6,Honor 6, Vivo V3 Max untuk dimenangi.
.
.
Ready untuk pakai Mist Toner pula.
.
Sesuai untuk remaja lelaki & perempuan seawal umur 10tahun yang dah mula naik jerawat.
.
.
🔴Buat pembelian melalui agent sah : #agenpbysosimpangrenggam
.
.
🔴Walkin ke :
📍Kg bt 7
📍Boleh cod kwasan simpang renggam 📍Pos +rm8 sm / rm12 ss .
.
.
🔴Whatsapp ke 📲⬇ :
.
+6011-26468092
.
.
#sayajual #purebyso #organik
#produknatural #bebaskimia #bebasmercury #readytosolat
#agenpbysosimpangrenggam
#kulitberminyak #jerawat #kulitsensitif #jerawatbernanah #setmukabermasalah #bestseller #skincaremurah #kulitflawless #jerawatpasir #jerawatbernanah #jerawataktif #kulitkombinasi #facewash #pencucimuka #foamingcleanser #marykay #singapore #brunei_ig #sale #igshop #simpangrenggam_igshop #batupahat #kluangmall
. . Nak redakan eczema & psoriasis? Nak kulit lembap & nampak bersih.. . Buih2 kecil yang tak melukakan dan tak menghakis kulit. Kaya dengan glycerin semulajadi. Sangat superb untuk kulit sensitif. . So soap ni dibuat khas untuk orang yang kulit dia :- 🔴kering, normal dan kusam. 🔴Kulit eczema,psoriasis, sensitif. 🔴Kulit berjeragat yang mild atau teruk. . . 👸🏻 Dengan setiap pembelian, anda akan layak mendapat 3 penyertaan MADNESS LUCKYDRAW Semperna PbySO® 2tahun bila buat pembelian set ini. Hadiah lumayan iaitu 4smartphone (Iphone7, Honor 6,Honor 6, Vivo V3 Max untuk dimenangi. . . Ready untuk pakai Mist Toner pula. . Sesuai untuk remaja lelaki & perempuan seawal umur 10tahun yang dah mula naik jerawat. . . 🔴Buat pembelian melalui agent sah : #agenpbysosimpangrenggam  . . 🔴Walkin ke : 📍Kg bt 7 📍Boleh cod kwasan simpang renggam 📍Pos +rm8 sm / rm12 ss . . . 🔴Whatsapp ke 📲⬇ : . +6011-26468092 . . #sayajual  #purebyso  #organik  #produknatural  #bebaskimia  #bebasmercury  #readytosolat  #agenpbysosimpangrenggam  #kulitberminyak  #jerawat  #kulitsensitif  #jerawatbernanah  #setmukabermasalah  #bestseller  #skincaremurah  #kulitflawless  #jerawatpasir  #jerawatbernanah  #jerawataktif  #kulitkombinasi  #facewash  #pencucimuka  #foamingcleanser  #marykay  #singapore  #brunei_ig  #sale  #igshop  #simpangrenggam_igshop  #batupahat  #kluangmall 
Belanja online dengan pengiriman cepat ?
Di Go-Send saja.
Mau harga ongkos kirim Go-Send lebih murah ?
Di Tokopedia dan Bukalapak saja.
Semua produk Shew Herbal ready , di Tokopedia & Bukalapak.
Ayo belanja Sekarang..
Grab it fast...👍👍👍👍
#Pengiriman 
#shewherbal
#gojek
#gosend
#pengirimancepat
#herbalalami
#bebaskimia
Belanja online dengan pengiriman cepat ?
Di Go-Send saja.
Mau harga ongkos kirim Go-Send lebih murah ?
Di Tokopedia dan Bukalapak saja.
Semua produk Shew Herbal ready , di Tokopedia & Bukalapak.
Ayo belanja Sekarang..
Grab it fast...👍👍👍👍
#Pengiriman SHEW Herbal  via Go-Send
#shewherbal
#gojek
#gosend
#pengirimancepat
#herbalalami
#bebaskimia
Belanja online dengan pengiriman cepat ? Di Go-Send saja. Mau harga ongkos kirim Go-Send lebih murah ? Di Tokopedia dan Bukalapak saja. Semua produk Shew Herbal ready , di Tokopedia & Bukalapak. Ayo belanja Sekarang.. Grab it fast...👍👍👍👍 #Pengiriman  SHEW Herbal via Go-Send #shewherbal  #gojek  #gosend  #pengirimancepat  #herbalalami  #bebaskimia 
Order @shew_herbal via #Tokopedia
Belanja lebih aman & mudah dengan ongkos kirim Go-Send yang sangat terjangkau.
#shewherbal
#gojek
#gosend
#pengirimancepat
#herbalalami
#bebaskimia
Hi... 🤗
.
Lipstick code: Poppy please
.
Korang nak pakai lipstick yg mana? 😀
. ✔Anda mahukan lipstick mempunyai warna yang lebih intense dan tahan lama?.
✔Anda lebih suka lipstick yang memberikan liputan penuh dgn kemasan semi-matte?.
.
New Semi-Matte Finish.
. 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut.
💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir.
💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir.
💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir.
💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah.
.
.
Siti 0183711500
Independent Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykaykualalumpur #marykaynilai #marykayselangor #marykaypajam #truedimension #lipstickmarykay #lipstickterbaik #wanita #cantik #anggun #sayapakaisayajual #skinstories #pengantin #majalahnona #lelaki #beautyconsultant #mua #bazaarpaknil #bebasjerawat #timewisemiracleset #botanical #bebasjeragat #kulitsihat #skincareselamat #mkmen #wanita #bebaskimia #LimitedEditionMaryKay #LimitedEdition #BeautyThatCourts
Hi... 🤗 . Lipstick code: Poppy please . Korang nak pakai lipstick yg mana? 😀 . ✔Anda mahukan lipstick mempunyai warna yang lebih intense dan tahan lama?. ✔Anda lebih suka lipstick yang memberikan liputan penuh dgn kemasan semi-matte?. . New Semi-Matte Finish. . 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah. . . Siti 0183711500 Independent Beauty Consultant . #marykaymalaysia  #marykaykualalumpur  #marykaynilai  #marykayselangor  #marykaypajam  #truedimension  #lipstickmarykay  #lipstickterbaik  #wanita  #cantik  #anggun  #sayapakaisayajual  #skinstories  #pengantin  #majalahnona  #lelaki  #beautyconsultant  #mua  #bazaarpaknil  #bebasjerawat  #timewisemiracleset  #botanical  #bebasjeragat  #kulitsihat  #skincareselamat  #mkmen  #wanita  #bebaskimia  #LimitedEditionMaryKay  #LimitedEdition  #BeautyThatCourts 
Hi... 🤗
.
Korang nak pakai lipstick yg mana? 😀
. ✔Anda mahukan lipstick mempunyai warna yang lebih intense dan tahan lama?.
✔Anda lebih suka lipstick yang memberikan liputan penuh dgn kemasan semi-matte?.
.
New Semi-Matte Finish.
. 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut.
💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir.
💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir.
💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir.
💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah.
.
.
Siti 0183711500
Independent Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykaykualalumpur #marykaynilai #marykayselangor #marykaypajam #truedimension #lipstickmarykay #lipstickterbaik #wanita #cantik #anggun #sayapakaisayajual #skinstories #pengantin #majalahnona #lelaki #beautyconsultant #mua #bazaarpaknil #bebasjerawat #timewisemiracleset #botanical #bebasjeragat #kulitsihat #skincareselamat #mkmen #wanita #bebaskimia #LimitedEditionMaryKay #LimitedEdition #BeautyThatCourts
Hi... 🤗 . Korang nak pakai lipstick yg mana? 😀 . ✔Anda mahukan lipstick mempunyai warna yang lebih intense dan tahan lama?. ✔Anda lebih suka lipstick yang memberikan liputan penuh dgn kemasan semi-matte?. . New Semi-Matte Finish. . 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah. . . Siti 0183711500 Independent Beauty Consultant . #marykaymalaysia  #marykaykualalumpur  #marykaynilai  #marykayselangor  #marykaypajam  #truedimension  #lipstickmarykay  #lipstickterbaik  #wanita  #cantik  #anggun  #sayapakaisayajual  #skinstories  #pengantin  #majalahnona  #lelaki  #beautyconsultant  #mua  #bazaarpaknil  #bebasjerawat  #timewisemiracleset  #botanical  #bebasjeragat  #kulitsihat  #skincareselamat  #mkmen  #wanita  #bebaskimia  #LimitedEditionMaryKay  #LimitedEdition  #BeautyThatCourts 
Orang tu kata mata kita sembamla, eyes bag teruk laa... bukan akak redo benda ni berlaku. Ini semua sebab nak teruskan hidup.. macam2 benda nak kena buat. Tapi akak tak risau dahhh. Dengan "EYE SPA SOOTHING EYEGEL" . Mata akak kembali menawan.. 😍😍😍😍
Jom baca info2 kebaikan soothing eye gel MK
🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay 😱 Mata SEMBAB
😱 EYEBAG menganggu
😱 Lingkaran gelap @ hitam bawah mata
😱 Mengadap laptop lama
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt
😱 Menangis lama
😱 Pakai spec mata
😱 Fine lines
😱 Penyebabkan mata penat
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉 Berfungsi untuk 💖menegang
💖menganjal
💖mengurangkan kesembapan mata
💖menjadikan mata nampak lebih muda 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata
👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan
.
Kesan juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya
.
Orang kata dari mata turun ke hati..Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna..
Dm akak ye kalau nakk 😘
#marykay #cosmetic #qualityproduct #malaysia #ingincantik #sihat #selamat #bebaskimia
Orang tu kata mata kita sembamla, eyes bag teruk laa... bukan akak redo benda ni berlaku. Ini semua sebab nak teruskan hidup.. macam2 benda nak kena buat. Tapi akak tak risau dahhh. Dengan "EYE SPA SOOTHING EYEGEL" . Mata akak kembali menawan.. 😍😍😍😍 Jom baca info2 kebaikan soothing eye gel MK 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay 😱 Mata SEMBAB 😱 EYEBAG menganggu 😱 Lingkaran gelap @ hitam bawah mata 😱 Mengadap laptop lama 😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt 😱 Menangis lama 😱 Pakai spec mata 😱 Fine lines 😱 Penyebabkan mata penat . Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉 Berfungsi untuk 💖menegang 💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata 💖menjadikan mata nampak lebih muda 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata 👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan . Kesan juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya . Orang kata dari mata turun ke hati..Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna.. Dm akak ye kalau nakk 😘 #marykay  #cosmetic  #qualityproduct  #malaysia  #ingincantik  #sihat  #selamat  #bebaskimia 
Bukan sekadar foundation biasa !! Sekaligus menjanjikan kulit sihatt,gebuss,licin dan haluss sgtt..
.
.

SANGAT JIMAT, sebab pakai 2 picit je, dah blh cover satu muka. So, jika jenis yang x berapa nak pakai mekap tu, pakai 2 picit je cukup dah, natural dan nampak segar bugar cerah muka tu. Walaupn xpkai mkeup muka ttp nmpk flawless sgt!!
.
Jerawat, prut dan bintik htm pun dia leh cover npis dan sekaligus dpt mrawatnya.Ingat !! .
bukan skadar foundation tau 😉
.
‼️BEBAS KIMIA‼️
❌NO MERCURY❌

Ws fiqah utk sebarang order, 0132362424

#wowflawless #wowflawlessfoundation #foundation #brightening #antiacne #antiscar #flawless #glowing #nokulitkusam #uvprotect #SPF60 #ivory #petal #champagne #halal #nomerkuri #bebaskimia #longlasting #skintreatment #fullcoverange #sayanakkawin #kulitcantik #lofa #tutupcela #ungkuismail #rezekihanania
Bukan sekadar foundation biasa !! Sekaligus menjanjikan kulit sihatt,gebuss,licin dan haluss sgtt.. . . SANGAT JIMAT, sebab pakai 2 picit je, dah blh cover satu muka. So, jika jenis yang x berapa nak pakai mekap tu, pakai 2 picit je cukup dah, natural dan nampak segar bugar cerah muka tu. Walaupn xpkai mkeup muka ttp nmpk flawless sgt!! . Jerawat, prut dan bintik htm pun dia leh cover npis dan sekaligus dpt mrawatnya.Ingat !! . bukan skadar foundation tau 😉 . ‼️BEBAS KIMIA‼️ ❌NO MERCURY❌ Ws fiqah utk sebarang order, 0132362424 #wowflawless  #wowflawlessfoundation  #foundation  #brightening  #antiacne  #antiscar  #flawless  #glowing  #nokulitkusam  #uvprotect  #SPF60  #ivory  #petal  #champagne  #halal  #nomerkuri  #bebaskimia  #longlasting  #skintreatment  #fullcoverange  #sayanakkawin  #kulitcantik  #lofa  #tutupcela  #ungkuismail  #rezekihanania 
Ramai yang tak tahu sebenarnye BIO WHITE Serum ni banyak khasiatnya.. Antaranya adalah dapat melembapkan kulit wajah serta memgawal minyak berlebihan.. Diformula dengan argan oil untuk mengekalkan kelembapan pada wajah.. Jangan tak tahu yee,, #BWS ada kelulusan KKM,so tak perlu was2 untuk mencuba😘😘 #semulajadibebaskimia #serumputih #bahanbagus #bebaskimia #jeragat #jerawat #bintikhitam #hapuskanparut
🌼KARISMA  COSMETIC FULLSET 5in1🌼 🐝 7gram🐝 🐝 15gram🐝

Berkesan untuk masalah:
✅ Jerawat/Jerawat kronik
✅ Jeragat/Jeragat kronik
✅ Muka berparut
✅ Kulit Berminyak ✅ Resdung
✅ Tona kulit tak sekata
✅ Kulit muka sensitif
✅ Kulit kusam ✔ Berdaftar dengan KKM
✔ 100% tanpa bahan kimia merbahaya
✔ Dibuat dari bahan semulajadi
✔ Tahan 2 bulan bergantung pada penggunaan anda
✔ Membersih dan mencerahkan kulit wajah
✔ Menganjalkan kulit muka
✔ Menghilangkan jerawat dan parut
✔ Menjadikan tona kulit lebih sekata
✔ Melembapkan kulit wajah, membersihkan pori-pori ✔ Membersihkan mekap
✔ Memutih ✔ Mencerah
✔ Menegang
✔ Menutup/merapatkan liang-liang pori
✔ Menghilangkan garis-garis halus dan kedutan 💋 Azni
📲 019-9958641

#karismacosmeticterengganu #karismacosmeticjerteh #luluskkm #bebaskimia #agenjerteh
🌼KARISMA COSMETIC FULLSET 5in1🌼 🐝 7gram🐝 🐝 15gram🐝 Berkesan untuk masalah: ✅ Jerawat/Jerawat kronik ✅ Jeragat/Jeragat kronik ✅ Muka berparut ✅ Kulit Berminyak ✅ Resdung ✅ Tona kulit tak sekata ✅ Kulit muka sensitif ✅ Kulit kusam ✔ Berdaftar dengan KKM ✔ 100% tanpa bahan kimia merbahaya ✔ Dibuat dari bahan semulajadi ✔ Tahan 2 bulan bergantung pada penggunaan anda ✔ Membersih dan mencerahkan kulit wajah ✔ Menganjalkan kulit muka ✔ Menghilangkan jerawat dan parut ✔ Menjadikan tona kulit lebih sekata ✔ Melembapkan kulit wajah, membersihkan pori-pori ✔ Membersihkan mekap ✔ Memutih ✔ Mencerah ✔ Menegang ✔ Menutup/merapatkan liang-liang pori ✔ Menghilangkan garis-garis halus dan kedutan 💋 Azni 📲 019-9958641 #karismacosmeticterengganu  #karismacosmeticjerteh  #luluskkm  #bebaskimia  #agenjerteh 
Kembali ke alam,gunakan produk yang bebas bahan kimia membantu menunjang kesehatan kita2 . Kalo udah cobain pasti ketagihan deh make yang alami 😁😁#younglivingbabel #younglivingprabumulih #younglivingmuaraenim #younglivingplaju #younglivinglahat #jualyl #jualvco #jualbotolkacamurah #younglivingpalembang #younglivingsumsel #lapakpalembang #wongkitogalo #hidupsehat #bebaskimia
.
Muka dah putih, uols tak nak ke satu badan putih sekali? Hehe kalau muslim okay lah orang tak nampak sebab semuanya tertutup kan. Tapi malu aih tutup tutup pun, muka putih melepak, leher semua habis hitam. Kalau Mekna malu aih. Takkan kita nak putih muka je, mesti lah nak satu badan putih sekali kan. Nasib baik ada lotion ni. Sekarang satu badan Mekna dah putih dah. Takdak malu kat orang lain lagi 🙈 Jangan lupa dapatkan Lotion Whitening The Junni ni naaa. Baru lah putih gebu gebas macam kami hehe 😀 -

To Order:-
📲 Whatsapp: 0165395154
🌹 #tjcodbatugajah #tjcodstation18 #agentdiperlukan #agentwanted #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #suci #selamat #bebaskimia #tiadamerkuri #perak #ipoh #batugajah #skincare

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA
. Muka dah putih, uols tak nak ke satu badan putih sekali? Hehe kalau muslim okay lah orang tak nampak sebab semuanya tertutup kan. Tapi malu aih tutup tutup pun, muka putih melepak, leher semua habis hitam. Kalau Mekna malu aih. Takkan kita nak putih muka je, mesti lah nak satu badan putih sekali kan. Nasib baik ada lotion ni. Sekarang satu badan Mekna dah putih dah. Takdak malu kat orang lain lagi 🙈 Jangan lupa dapatkan Lotion Whitening The Junni ni naaa. Baru lah putih gebu gebas macam kami hehe 😀 - To Order:- 📲 Whatsapp: 0165395154 🌹 #tjcodbatugajah  #tjcodstation18  #agentdiperlukan  #agentwanted  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #suci  #selamat  #bebaskimia  #tiadamerkuri  #perak  #ipoh  #batugajah  #skincare  #TheJunniPinkishWhite  #TheJunniMAYLA 
.
The Junni Pinkish White, sesuai untuk kesemua peringkat umur ❤️ Semua orang pun boleh pakai Normal Set ni, tiada masalah! Paling best tentang Normal Set ni, kulit uolssss akan jadi lebih glowing & lembab sepanjang masa. Memang best lah! Bau pun wangi sangat sangat! Kalau uols tak percaya, cuba uols tanya dekat orang yang dah pernah cuba. Best best? Hehehehe 😙 -

To Order:-
📲 Whatsapp: 0165395154
🌹 #tjcodbatugajah #tjcodstation18 #agentdiperlukan #agentwanted #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #suci #selamat #bebaskimia #tiadamerkuri #perak #ipoh #batugajah #skincare

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA
. The Junni Pinkish White, sesuai untuk kesemua peringkat umur ❤️ Semua orang pun boleh pakai Normal Set ni, tiada masalah! Paling best tentang Normal Set ni, kulit uolssss akan jadi lebih glowing & lembab sepanjang masa. Memang best lah! Bau pun wangi sangat sangat! Kalau uols tak percaya, cuba uols tanya dekat orang yang dah pernah cuba. Best best? Hehehehe 😙 - To Order:- 📲 Whatsapp: 0165395154 🌹 #tjcodbatugajah  #tjcodstation18  #agentdiperlukan  #agentwanted  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #suci  #selamat  #bebaskimia  #tiadamerkuri  #perak  #ipoh  #batugajah  #skincare  #TheJunniPinkishWhite  #TheJunniMAYLA 
.
MAYLA ADVANCE PILIHAN ORANG YANG BIJAK BERBELANJA 💕 -

Siapa yang beli Mayla Advance memang Mekna cop dia orang yang bijak bila shopping! Kenapa kenapa? Mestilah sebab Mayla Advance boleh jimatkan duit uols sebanyak RM40! 😱 Kalau uols beli Mayla Skincare (RM70), ianya hanya boleh bertahan selama 1 bulan penggunaan sahaja. Bila uols nak restock pada bulan kedua, uols dah berbelanja sebanyak RM140 untuk 2 bulan (dua box Mayla Skincare). Betul tak? 😊 -

Tapi kalau uols beli 1 box Mayla Advance, ianya boleh bertahan selama 2 bulan pengunaan! Harga Mayla Advance pulak RM100 je. Jadi pada bulan kedua uols tak perlu restock lagi dah sebab skincare uols masih belum habis lagi time tu 😋 RM40 adalah amount yang banyak tau! Uols boleh pergi shopping benda lain pulak dengan duit tu. Jadi lah seorang pengguna yang bijak berbelanja okay #TheJunniLovers 😘 - .
-
To Order:-
📲 Whatsapp: 0165395154
🌹 #tjcodbatugajah #tjcodstation18 #agentdiperlukan #agentwanted #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #suci #selamat #bebaskimia #tiadamerkuri #perak #ipoh #batugajah #skincare

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA
. MAYLA ADVANCE PILIHAN ORANG YANG BIJAK BERBELANJA 💕 - Siapa yang beli Mayla Advance memang Mekna cop dia orang yang bijak bila shopping! Kenapa kenapa? Mestilah sebab Mayla Advance boleh jimatkan duit uols sebanyak RM40! 😱 Kalau uols beli Mayla Skincare (RM70), ianya hanya boleh bertahan selama 1 bulan penggunaan sahaja. Bila uols nak restock pada bulan kedua, uols dah berbelanja sebanyak RM140 untuk 2 bulan (dua box Mayla Skincare). Betul tak? 😊 - Tapi kalau uols beli 1 box Mayla Advance, ianya boleh bertahan selama 2 bulan pengunaan! Harga Mayla Advance pulak RM100 je. Jadi pada bulan kedua uols tak perlu restock lagi dah sebab skincare uols masih belum habis lagi time tu 😋 RM40 adalah amount yang banyak tau! Uols boleh pergi shopping benda lain pulak dengan duit tu. Jadi lah seorang pengguna yang bijak berbelanja okay #TheJunniLovers  😘 - . - To Order:- 📲 Whatsapp: 0165395154 🌹 #tjcodbatugajah  #tjcodstation18  #agentdiperlukan  #agentwanted  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #suci  #selamat  #bebaskimia  #tiadamerkuri  #perak  #ipoh  #batugajah  #skincare  #TheJunniPinkishWhite  #TheJunniMAYLA 
.
[ THE JUNNI MAYLA ALL IN ONE ] .
.

tak perlu leceh pakai toner, serum, moisturizer. .

#TheJunniMAYLA semua dah all in one.  Jimat duit uols. Bagus kan The Junni MAYLA ni? Sangat banyak kelebihan nya! Harga pun berpatutan gila uols 😍 Jom dapatkan sekarang 😙 -

To Order:-
📲 Whatsapp: 0165395154
🌹 #tjcodbatugajah #tjcodstation18 #agentdiperlukan #agentwanted #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #suci #selamat #bebaskimia #tiadamerkuri #perak #ipoh #batugajah #skincare

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA
. [ THE JUNNI MAYLA ALL IN ONE ] . . tak perlu leceh pakai toner, serum, moisturizer. . #TheJunniMAYLA  semua dah all in one. Jimat duit uols. Bagus kan The Junni MAYLA ni? Sangat banyak kelebihan nya! Harga pun berpatutan gila uols 😍 Jom dapatkan sekarang 😙 - To Order:- 📲 Whatsapp: 0165395154 🌹 #tjcodbatugajah  #tjcodstation18  #agentdiperlukan  #agentwanted  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #suci  #selamat  #bebaskimia  #tiadamerkuri  #perak  #ipoh  #batugajah  #skincare  #TheJunniPinkishWhite  #TheJunniMAYLA 
.
The Junni Skincare adalah 100% SELAMAT digunakan. Semuanya telah berdaftar di KKM, beribu orang sudah berjaya dengan The Junni Skincare ni tau uollllsss! Tiada kesan sampingan pun bila stop 😱 Gila thorbaikkkkk lah The Junni ni. Memang perfect skincare ever bak kata orang 🙈 -

To Order:-
📲 Whatsapp: 0165395154
🌹 #tjcodbatugajah #tjcodstation18 #agentdiperlukan #agentwanted #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #suci #selamat #bebaskimia #tiadamerkuri #perak #ipoh #batugajah #skincare

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA
. The Junni Skincare adalah 100% SELAMAT digunakan. Semuanya telah berdaftar di KKM, beribu orang sudah berjaya dengan The Junni Skincare ni tau uollllsss! Tiada kesan sampingan pun bila stop 😱 Gila thorbaikkkkk lah The Junni ni. Memang perfect skincare ever bak kata orang 🙈 - To Order:- 📲 Whatsapp: 0165395154 🌹 #tjcodbatugajah  #tjcodstation18  #agentdiperlukan  #agentwanted  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #suci  #selamat  #bebaskimia  #tiadamerkuri  #perak  #ipoh  #batugajah  #skincare  #TheJunniPinkishWhite  #TheJunniMAYLA 
Repost FROM @akademi.insta
PENTING!!! Untuk makluman anda semua
Berlaku perubahan sementara atau kekal Didalam proses FOLLOW

Sebelum ini 
Boleh follow 200 orang sejam

Sekarang 
Follow 30-40 orang sahaja dalam masa 15 minit.

Maksudnya setiap 15 minit kita hanya boleh follow seramai 30-40 orang sahaja.

Kita TIDAK Di block jika lebih follow 30-40 orang dalam masa 15 minit tu,cuma following kita tak bertambah. 
Dalam erti kata lain BUAT PENAT JER 😁😁😁
Semoga manfaat

#terapiinstagram 
#ajimaura
#essentialoils 
#eo 
#ekzema 
#eczema 
#natural 
#bebaskimia
Repost FROM @akademi.insta PENTING!!! Untuk makluman anda semua Berlaku perubahan sementara atau kekal Didalam proses FOLLOW Sebelum ini Boleh follow 200 orang sejam Sekarang Follow 30-40 orang sahaja dalam masa 15 minit. Maksudnya setiap 15 minit kita hanya boleh follow seramai 30-40 orang sahaja. Kita TIDAK Di block jika lebih follow 30-40 orang dalam masa 15 minit tu,cuma following kita tak bertambah. Dalam erti kata lain BUAT PENAT JER 😁😁😁 Semoga manfaat #terapiinstagram  #ajimaura  #essentialoils  #eo  #ekzema  #eczema  #natural  #bebaskimia 
Repost FROM @akademi.insta
PENTING!!! Untuk makluman anda semua
Berlaku perubahan sementara atau kekal Didalam proses FOLLOW

Sebelum ini 
Boleh follow 200 orang sejam

Sekarang 
Follow 30-40 orang sahaja dalam masa 15 minit.

Maksudnya setiap 15 minit kita hanya boleh follow seramai 30-40 orang sahaja.

Kita TIDAK Di block jika lebih follow 30-40 orang dalam masa 15 minit tu,cuma following kita tak bertambah. 
Dalam erti kata lain BUAT PENAT JER 😁😁😁
Semoga manfaat

#terapiinstagram 
#ajimaura
#essentialoils 
#eo 
#ekzema 
#eczema 
#natural 
#bebaskimia
Repost FROM @akademi.insta PENTING!!! Untuk makluman anda semua Berlaku perubahan sementara atau kekal Didalam proses FOLLOW Sebelum ini Boleh follow 200 orang sejam Sekarang Follow 30-40 orang sahaja dalam masa 15 minit. Maksudnya setiap 15 minit kita hanya boleh follow seramai 30-40 orang sahaja. Kita TIDAK Di block jika lebih follow 30-40 orang dalam masa 15 minit tu,cuma following kita tak bertambah. Dalam erti kata lain BUAT PENAT JER 😁😁😁 Semoga manfaat #terapiinstagram  #ajimaura  #essentialoils  #eo  #ekzema  #eczema  #natural  #bebaskimia 
Repost FROM @akademi.insta
PENTING!!! Untuk makluman anda semua
Berlaku perubahan sementara atau kekal Didalam proses FOLLOW

Sebelum ini 
Boleh follow 200 orang sejam

Sekarang 
Follow 30-40 orang sahaja dalam masa 15 minit.

Maksudnya setiap 15 minit kita hanya boleh follow seramai 30-40 orang sahaja.

Kita TIDAK Di block jika lebih follow 30-40 orang dalam masa 15 minit tu,cuma following kita tak bertambah. 
Dalam erti kata lain BUAT PENAT JER 😁😁😁
Semoga manfaat

#terapiinstagram 
#ajimaura
#essentialoils 
#eo 
#ekzema 
#eczema 
#natural 
#bebaskimia
Repost FROM @akademi.insta PENTING!!! Untuk makluman anda semua Berlaku perubahan sementara atau kekal Didalam proses FOLLOW Sebelum ini Boleh follow 200 orang sejam Sekarang Follow 30-40 orang sahaja dalam masa 15 minit. Maksudnya setiap 15 minit kita hanya boleh follow seramai 30-40 orang sahaja. Kita TIDAK Di block jika lebih follow 30-40 orang dalam masa 15 minit tu,cuma following kita tak bertambah. Dalam erti kata lain BUAT PENAT JER 😁😁😁 Semoga manfaat #terapiinstagram  #ajimaura  #essentialoils  #eo  #ekzema  #eczema  #natural  #bebaskimia 
Customer's review on Sutrina

Thank you for your feedback!

#sutrina
#testimonial 
#makeuptutorial 
#makeup
#foundation
#loosepowder
#organikmekap
#makeuporganics
#toxicfree
#bebaskimia
Kelebihan & Manfaat BOOSTER WHITENING
.
.
🌺Mencerahkan kulit 5x ganda
🌺Mengatasi kulit kering & berminyak
🌺Mengecutkan jerawat
🌺Mencegah pertumbuhan jerawat
🌺Memudarkan parut² lama
🌺Menghilangkan bintik hitam
🌺Mengecilkan liang pori
🌺Mengatasi masalah eczema
🌺Menyingkirkan toksin
🌺Memberikan tenaga
🌺Untuk Ibu menyusu yang makan bw ni, dapat putihkan kulit baby dan hilangkan ruam.
Price? RM68 SM / RM71 SS 
Whatsapp? 010 573 8036 / CLICK LINK DI BIO KAMI 😊

#whiteningbooster #boosterwhitening #booster #whitening #pemutih #whiteningboostermalaysia #boosterwhiteningmalaysia #whiteningboosterpill #boosterwhiteningmurah #boosterwhitebingpill #pilputih #sayajual #cantik #sayanakcantik #wajahcantik #boosterwhiteningoriginal #whiteningboosteroriginal #kulitcantik #mukaputih #bebaskimia #trustedseller #feedback #feedbackcustomer #feedbackboosterwhitening #feedbackwhiteningbooster #jomputih #jomputihgebu #supplemenpemutih #bw
Kelebihan & Manfaat BOOSTER WHITENING . . 🌺Mencerahkan kulit 5x ganda 🌺Mengatasi kulit kering & berminyak 🌺Mengecutkan jerawat 🌺Mencegah pertumbuhan jerawat 🌺Memudarkan parut² lama 🌺Menghilangkan bintik hitam 🌺Mengecilkan liang pori 🌺Mengatasi masalah eczema 🌺Menyingkirkan toksin 🌺Memberikan tenaga 🌺Untuk Ibu menyusu yang makan bw ni, dapat putihkan kulit baby dan hilangkan ruam. Price? RM68 SM / RM71 SS Whatsapp? 010 573 8036 / CLICK LINK DI BIO KAMI 😊 #whiteningbooster  #boosterwhitening  #booster  #whitening  #pemutih  #whiteningboostermalaysia  #boosterwhiteningmalaysia  #whiteningboosterpill  #boosterwhiteningmurah  #boosterwhitebingpill  #pilputih  #sayajual  #cantik  #sayanakcantik  #wajahcantik  #boosterwhiteningoriginal  #whiteningboosteroriginal  #kulitcantik  #mukaputih  #bebaskimia  #trustedseller  #feedback  #feedbackcustomer  #feedbackboosterwhitening  #feedbackwhiteningbooster  #jomputih  #jomputihgebu  #supplemenpemutih  #bw 
A multipurpose cream that is made of natural ingredient and been around for more than 30 years.

Made of pure extracts of natural soothing herbs with clinical test that proven working on sunburns, insect bites, minor irritations, chapped hands, blisters, foot deodorizer and the list goes on and on.

What a treat kan!.. Care to try? ~~~~~~~~~~~~~~~
Simply Remedies
PM/Whatsapp 019-4590-217
simplyremedies.com
@simplyremedies
~~~~~~~~~~~~~~~
.
.
#herbalblendshaklee #shakleeherbalblend #herbalblendcream #krimMultipurpose #bebaskimia #bebasparaben #hfmd #anaksakit #herbalblend #eczemacream

#rashescream #merawatluka #norashescream #ruamlampinbayi #krimparut #shakleekrimgatal  #krimuntukruam
#shakleeSarawak #shakleesabahsarawak #codmirisarawak

#kamekjual #shakleeMiri #shakleeMalaysia #pengedarShakleeMiri #stokishshakleemiri #ejenShaklee #shakleeeffect #vitaminShaklee #osfians #simplyremedies
A multipurpose cream that is made of natural ingredient and been around for more than 30 years. Made of pure extracts of natural soothing herbs with clinical test that proven working on sunburns, insect bites, minor irritations, chapped hands, blisters, foot deodorizer and the list goes on and on. What a treat kan!.. Care to try? ~~~~~~~~~~~~~~~ Simply Remedies PM/Whatsapp 019-4590-217 simplyremedies.com @simplyremedies ~~~~~~~~~~~~~~~ . . #herbalblendshaklee  #shakleeherbalblend  #herbalblendcream  #krimMultipurpose  #bebaskimia  #bebasparaben  #hfmd  #anaksakit  #herbalblend  #eczemacream  #rashescream  #merawatluka  #norashescream  #ruamlampinbayi  #krimparut  #shakleekrimgatal  #krimuntukruam  #shakleeSarawak  #shakleesabahsarawak  #codmirisarawak  #kamekjual  #shakleeMiri  #shakleeMalaysia  #pengedarShakleeMiri  #stokishshakleemiri  #ejenShaklee  #shakleeeffect  #vitaminShaklee  #osfians  #simplyremedies 
Herbal blend is made from plant extract and its safe for younger child.

Herbal Blend's ingredients are all natural, made from 17 pure extracts of natural soothing herbs.

Proven working and safe, do you want some tiubs of herbal blend at home for your children? Contact me.
.
. ~~~~~~~~~~~~~~~
Simply Remedies
PM/Whatsapp 019-4590-217
simplyremedies.com
@simplyremedies
~~~~~~~~~~~~~~~
.
.
#herbalblendshaklee #shakleeherbalblend #herbalblendcream #krimMultipurpose #bebaskimia #bebasparaben #hfmd #anaksakit #herbalblend #eczemacream

#rashescream #merawatluka #norashescream #ruamlampinbayi #krimparut #shakleekrimgatal  #krimuntukruam
#shakleeSarawak #shakleesabahsarawak #codmirisarawak

#kamekjual #shakleeMiri #shakleeMalaysia #pengedarShakleeMiri #stokishshakleemiri #ejenShaklee #shakleeeffect #vitaminShaklee #osfians #simplyremedies
Herbal blend is made from plant extract and its safe for younger child. Herbal Blend's ingredients are all natural, made from 17 pure extracts of natural soothing herbs. Proven working and safe, do you want some tiubs of herbal blend at home for your children? Contact me. . . ~~~~~~~~~~~~~~~ Simply Remedies PM/Whatsapp 019-4590-217 simplyremedies.com @simplyremedies ~~~~~~~~~~~~~~~ . . #herbalblendshaklee  #shakleeherbalblend  #herbalblendcream  #krimMultipurpose  #bebaskimia  #bebasparaben  #hfmd  #anaksakit  #herbalblend  #eczemacream  #rashescream  #merawatluka  #norashescream  #ruamlampinbayi  #krimparut  #shakleekrimgatal  #krimuntukruam  #shakleeSarawak  #shakleesabahsarawak  #codmirisarawak  #kamekjual  #shakleeMiri  #shakleeMalaysia  #pengedarShakleeMiri  #stokishshakleemiri  #ejenShaklee  #shakleeeffect  #vitaminShaklee  #osfians  #simplyremedies 
This is what happen when Herbal Blend is used.  Its proven working and safe for baby.

How about you?

For ordering or information can contact me.
.
. ~~~~~~~~~~~~~~~
Simply Remedies
PM/Whatsapp 019-4590-217
simplyremedies.com
@simplyremedies
~~~~~~~~~~~~~~~
.
.

#herbalblendshaklee #shakleeherbalblend #herbalblendcream #krimMultipurpose #bebaskimia #bebasparaben #hfmd #anaksakit #herbalblend #eczemacream

#rashescream #merawatluka #norashescream #ruamlampinbayi #krimparut #shakleekrimgatal  #krimuntukruam
#shakleeSarawak #shakleesabahsarawak #codmirisarawak

#kamekjual #shakleeMiri #shakleeMalaysia #pengedarShakleeMiri #stokishshakleemiri #ejenShaklee #shakleeeffect #vitaminShaklee #osfians #simplyremedies
This is what happen when Herbal Blend is used. Its proven working and safe for baby. How about you? For ordering or information can contact me. . . ~~~~~~~~~~~~~~~ Simply Remedies PM/Whatsapp 019-4590-217 simplyremedies.com @simplyremedies ~~~~~~~~~~~~~~~ . . #herbalblendshaklee  #shakleeherbalblend  #herbalblendcream  #krimMultipurpose  #bebaskimia  #bebasparaben  #hfmd  #anaksakit  #herbalblend  #eczemacream  #rashescream  #merawatluka  #norashescream  #ruamlampinbayi  #krimparut  #shakleekrimgatal  #krimuntukruam  #shakleeSarawak  #shakleesabahsarawak  #codmirisarawak  #kamekjual  #shakleeMiri  #shakleeMalaysia  #pengedarShakleeMiri  #stokishshakleemiri  #ejenShaklee  #shakleeeffect  #vitaminShaklee  #osfians  #simplyremedies 
This is what happen when Herbal Blend is used.  Its proven working and safe for baby.

How about you?

For ordering or information can contact me.
.
. ~~~~~~~~~~~~~~~
Simply Remedies
PM/Whatsapp 019-4590-217
simplyremedies.com
@simplyremedies
~~~~~~~~~~~~~~~
.
.

#herbalblendshaklee #shakleeherbalblend #herbalblendcream #krimMultipurpose #bebaskimia #bebasparaben #hfmd #anaksakit # #eczemacream #rashescream #multipurposecream #merawatluka #norashescream #naturalproduct #nochemical #shakleekrimgatal #shakleeMalaysia #shakleekrimekzema #codmirisarawak

#kamekjual #shakleeMiri #mirisarawak #pengedarShakleeMiri  #ejenShaklee #shakleeeffect  #vitaminShaklee #osfians #ruampanas #simplyremedies
This is what happen when Herbal Blend is used. Its proven working and safe for baby. How about you? For ordering or information can contact me. . . ~~~~~~~~~~~~~~~ Simply Remedies PM/Whatsapp 019-4590-217 simplyremedies.com @simplyremedies ~~~~~~~~~~~~~~~ . . #herbalblendshaklee  #shakleeherbalblend  #herbalblendcream  #krimMultipurpose  #bebaskimia  #bebasparaben  #hfmd  #anaksakit  # #eczemacream  #rashescream  #multipurposecream  #merawatluka  #norashescream  #naturalproduct  #nochemical  #shakleekrimgatal  #shakleeMalaysia  #shakleekrimekzema  #codmirisarawak  #kamekjual  #shakleeMiri  #mirisarawak  #pengedarShakleeMiri  #ejenShaklee  #shakleeeffect  #vitaminShaklee  #osfians  #ruampanas  #simplyremedies 
This is what happen when Herbal Blend is used.  Its proven working and safe for baby.

How about you?

For ordering or information can contact me.
.
. ~~~~~~~~~~~~~~~
Simply Remedies
PM/Whatsapp 019-4590-217
simplyremedies.com
@simplyremedies
~~~~~~~~~~~~~~~
.
.

#herbalblendshaklee #shakleeherbalblend #herbalblendcream #krimMultipurpose #bebaskimia #bebasparaben #hfmd #anaksakit #herbalblend #eczemacream

#rashescream #merawatluka #norashescream #ruamlampinbayi #krimparut #shakleekrimgatal  #krimuntukruam
#shakleeSarawak #shakleesabahsarawak #codmirisarawak

#kamekjual #shakleeMiri #shakleeMalaysia #pengedarShakleeMiri #stokishshakleemiri #ejenShaklee #shakleeeffect #vitaminShaklee #osfians #simplyremedies
This is what happen when Herbal Blend is used. Its proven working and safe for baby. How about you? For ordering or information can contact me. . . ~~~~~~~~~~~~~~~ Simply Remedies PM/Whatsapp 019-4590-217 simplyremedies.com @simplyremedies ~~~~~~~~~~~~~~~ . . #herbalblendshaklee  #shakleeherbalblend  #herbalblendcream  #krimMultipurpose  #bebaskimia  #bebasparaben  #hfmd  #anaksakit  #herbalblend  #eczemacream  #rashescream  #merawatluka  #norashescream  #ruamlampinbayi  #krimparut  #shakleekrimgatal  #krimuntukruam  #shakleeSarawak  #shakleesabahsarawak  #codmirisarawak  #kamekjual  #shakleeMiri  #shakleeMalaysia  #pengedarShakleeMiri  #stokishshakleemiri  #ejenShaklee  #shakleeeffect  #vitaminShaklee  #osfians  #simplyremedies 
This is what happen when Herbal Blend is used.  Its proven working and safe.

How about you?

For ordering or information can contact me.
.
. ~~~~~~~~~~~~~~~
Simply Remedies
PM/Whatsapp 019-4590-217
simplyremedies.com
@simplyremedies
~~~~~~~~~~~~~~~
.
.

#herbalblendshaklee #shakleeherbalblend #herbalblendcream #krimMultipurpose #bebaskimia #bebasparaben #hfmd #anaksakit #herbalblend #eczemacream

#rashescream #merawatluka #norashescream #ruamlampinbayi #krimparut #shakleekrimgatal  #krimuntukruam
#shakleeSarawak #shakleesabahsarawak #codmirisarawak

#kamekjual #shakleeMiri #shakleeMalaysia #pengedarShakleeMiri #stokishshakleemiri #ejenShaklee #shakleeeffect #vitaminShaklee #osfians #simplyremedies
This is what happen when Herbal Blend is used. Its proven working and safe. How about you? For ordering or information can contact me. . . ~~~~~~~~~~~~~~~ Simply Remedies PM/Whatsapp 019-4590-217 simplyremedies.com @simplyremedies ~~~~~~~~~~~~~~~ . . #herbalblendshaklee  #shakleeherbalblend  #herbalblendcream  #krimMultipurpose  #bebaskimia  #bebasparaben  #hfmd  #anaksakit  #herbalblend  #eczemacream  #rashescream  #merawatluka  #norashescream  #ruamlampinbayi  #krimparut  #shakleekrimgatal  #krimuntukruam  #shakleeSarawak  #shakleesabahsarawak  #codmirisarawak  #kamekjual  #shakleeMiri  #shakleeMalaysia  #pengedarShakleeMiri  #stokishshakleemiri  #ejenShaklee  #shakleeeffect  #vitaminShaklee  #osfians  #simplyremedies 
A very helpful lotion indeed.. With small children at home, we got to be ready for these condition.. Chicken Pox, HFMD... I have one tiub in my bag.. at home and at office...
Would you like to get yourself Shaklee Herbal Blend too?
.
. ~~~~~~~~~~~~~~~
Simply Remedies
PM/Whatsapp 019-4590-217
simplyremedies.com
@simplyremedies
~~~~~~~~~~~~~~~
.
.

#herbalblendshaklee #shakleeherbalblend #herbalblendcream #krimMultipurpose #bebaskimia #bebasparaben #hfmd #anaksakit #herbalblend #eczemacream

#rashescream #merawatluka #norashescream #ruamlampinbayi #krimparut #shakleekrimgatal  #krimuntukruam
#shakleeSarawak #shakleesabahsarawak #codmirisarawak

#kamekjual #shakleeMiri #shakleeMalaysia #pengedarShakleeMiri #stokishshakleemiri #ejenShaklee #shakleeeffect #vitaminShaklee #osfians #simplyremedies
A very helpful lotion indeed.. With small children at home, we got to be ready for these condition.. Chicken Pox, HFMD... I have one tiub in my bag.. at home and at office... Would you like to get yourself Shaklee Herbal Blend too? . . ~~~~~~~~~~~~~~~ Simply Remedies PM/Whatsapp 019-4590-217 simplyremedies.com @simplyremedies ~~~~~~~~~~~~~~~ . . #herbalblendshaklee  #shakleeherbalblend  #herbalblendcream  #krimMultipurpose  #bebaskimia  #bebasparaben  #hfmd  #anaksakit  #herbalblend  #eczemacream  #rashescream  #merawatluka  #norashescream  #ruamlampinbayi  #krimparut  #shakleekrimgatal  #krimuntukruam  #shakleeSarawak  #shakleesabahsarawak  #codmirisarawak  #kamekjual  #shakleeMiri  #shakleeMalaysia  #pengedarShakleeMiri  #stokishshakleemiri  #ejenShaklee  #shakleeeffect  #vitaminShaklee  #osfians  #simplyremedies 
A multipurpose cream that is made of natural ingredient and been around for more than 30 years.

Made of pure extracts of natural soothing herbs with clinical test that proven working on sunburns, insect bites, minor irritations, chapped hands, blisters, foot deodorizer and the list goes on and on.

What a treat kan!.. Care to try?
.
. ~~~~~~~~~~~~~~~
Simply Remedies
PM/Whatsapp 019-4590-217
simplyremedies.com
@simplyremedies
~~~~~~~~~~~~~~~
.
.

#herbalblendshaklee #shakleeherbalblend #herbalblendcream #krimMultipurpose #bebaskimia #bebasparaben #hfmd #anaksakit #herbalblend #eczemacream

#rashescream #merawatluka #norashescream #ruamlampinbayi #krimparut #shakleekrimgatal  #krimuntukruam
#shakleeSarawak #shakleesabahsarawak #codmirisarawak

#kamekjual #shakleeMiri #shakleeMalaysia #pengedarShakleeMiri #stokishshakleemiri #ejenShaklee #shakleeeffect #vitaminShaklee #osfians #simplyremedies
A multipurpose cream that is made of natural ingredient and been around for more than 30 years. Made of pure extracts of natural soothing herbs with clinical test that proven working on sunburns, insect bites, minor irritations, chapped hands, blisters, foot deodorizer and the list goes on and on. What a treat kan!.. Care to try? . . ~~~~~~~~~~~~~~~ Simply Remedies PM/Whatsapp 019-4590-217 simplyremedies.com @simplyremedies ~~~~~~~~~~~~~~~ . . #herbalblendshaklee  #shakleeherbalblend  #herbalblendcream  #krimMultipurpose  #bebaskimia  #bebasparaben  #hfmd  #anaksakit  #herbalblend  #eczemacream  #rashescream  #merawatluka  #norashescream  #ruamlampinbayi  #krimparut  #shakleekrimgatal  #krimuntukruam  #shakleeSarawak  #shakleesabahsarawak  #codmirisarawak  #kamekjual  #shakleeMiri  #shakleeMalaysia  #pengedarShakleeMiri  #stokishshakleemiri  #ejenShaklee  #shakleeeffect  #vitaminShaklee  #osfians  #simplyremedies 
I know how it feels especially when you needs to open your shoe before entering your friend house, offices and obviously your heels are not as pretty with all the cracks on it.

Sister Lisa also uses Shaklee Herbal Blend lotion and she was more than happy - No more ugly  cracks yet a smooth and clean heels.

Proven working and safe, do you want some tiubs of herbal blend at home? Contact me.
.
. ~~~~~~~~~~~~~~~
Simply Remedies
PM/Whatsapp 019-4590-217
simplyremedies.com
@simplyremedies
~~~~~~~~~~~~~~~
.
.
#herbalblendshaklee #shakleeherbalblend #herbalblendcream #krimMultipurpose #bebaskimia #bebasparaben #hfmd #anaksakit #herbalblend #eczemacream

#rashescream #merawatluka #norashescream #ruamlampinbayi #krimparut #shakleekrimgatal  #krimuntukruam
#shakleeSarawak #shakleesabahsarawak #codmirisarawak

#kamekjual #shakleeMiri #shakleeMalaysia #pengedarShakleeMiri #stokishshakleemiri #ejenShaklee #shakleeeffect #vitaminShaklee #osfians #simplyremedies
I know how it feels especially when you needs to open your shoe before entering your friend house, offices and obviously your heels are not as pretty with all the cracks on it. Sister Lisa also uses Shaklee Herbal Blend lotion and she was more than happy - No more ugly cracks yet a smooth and clean heels. Proven working and safe, do you want some tiubs of herbal blend at home? Contact me. . . ~~~~~~~~~~~~~~~ Simply Remedies PM/Whatsapp 019-4590-217 simplyremedies.com @simplyremedies ~~~~~~~~~~~~~~~ . . #herbalblendshaklee  #shakleeherbalblend  #herbalblendcream  #krimMultipurpose  #bebaskimia  #bebasparaben  #hfmd  #anaksakit  #herbalblend  #eczemacream  #rashescream  #merawatluka  #norashescream  #ruamlampinbayi  #krimparut  #shakleekrimgatal  #krimuntukruam  #shakleeSarawak  #shakleesabahsarawak  #codmirisarawak  #kamekjual  #shakleeMiri  #shakleeMalaysia  #pengedarShakleeMiri  #stokishshakleemiri  #ejenShaklee  #shakleeeffect  #vitaminShaklee  #osfians  #simplyremedies 
Sharing sikit info menarik kekadang anda terlepas pandang benda sebegini..
JERAGAT??? Antara Punca Jeragat adalah matahari🌞

Sinar matahari mengandungi sinar UV A & B yang menyebabkan kerosakkan sel kulit.
UV A merosakkan sel bawah kulit dan UV B pula sel luar kulit. Jadi untuk hilangkan jeragat, punca utama jeragat ini mesti diatasi.

Kesan sinar UV ini bukan saja menyebabkan pigmentasi / jeragat malah boleh membawa kepada masalah kanser kulit tau.

Jadi lebih baik prevent dari merawat😉.Pakailah protection utk kulit sentiasa okay.

#marykay #syjualsypakai #jeragat #jerawat #kulitsensitif #marykaypuncakalam #marykayshahalam #marykayklang #marykaysungaibesar #marykaysungaibuloh #marykaykotabharu #puncakalam #shahalamresident #klang #sungaibesar #bebaskimia #bazarpaknil
Sharing sikit info menarik kekadang anda terlepas pandang benda sebegini.. JERAGAT??? Antara Punca Jeragat adalah matahari🌞 Sinar matahari mengandungi sinar UV A & B yang menyebabkan kerosakkan sel kulit. UV A merosakkan sel bawah kulit dan UV B pula sel luar kulit. Jadi untuk hilangkan jeragat, punca utama jeragat ini mesti diatasi. Kesan sinar UV ini bukan saja menyebabkan pigmentasi / jeragat malah boleh membawa kepada masalah kanser kulit tau. Jadi lebih baik prevent dari merawat😉.Pakailah protection utk kulit sentiasa okay. #marykay  #syjualsypakai  #jeragat  #jerawat  #kulitsensitif  #marykaypuncakalam  #marykayshahalam  #marykayklang  #marykaysungaibesar  #marykaysungaibuloh  #marykaykotabharu  #puncakalam  #shahalamresident  #klang  #sungaibesar  #bebaskimia  #bazarpaknil