an online Instagram web viewer

#bebasmerkuri medias

Photos

πŸ’–KELEBIHAN DAN MANFAAT THE JUNNI WHITENING BODY AND HAND LOTIONπŸ’–
.
.
βœ”οΈ Dengan hanya sekali sapuan akan mendapat kesan putih danΒ cerah serta-merta.
βœ”οΈ Penggunaan pada setiap hari selepas mandi dan penggunaan yang kerap akan menjadikan kulit anda putih kekal.
βœ”οΈ kulit badan & tangan akan gebu dan bermaya.
βœ”οΈ Merawat kulit badan & tanganΒ 
dari dalam.
βœ”οΈ Membuang sel-sel kulit mati.
βœ”οΈ menyamaratakan tona kulit badan dan tangan.
βœ”οΈ Melindungi kulit dari sinaran UV

KKM Notified

RM35 Postage Add : RM8SM/RM12SS

100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone

Sesuai lelaki dan perempuan.
.
To Order or Question:-
πŸ“² Whatsapp 
0173407233 
#thejunniMAYLA
#thejunni
#Thejunnipinkishwhite #Nomercury #BersihSelamatSuciHalal
#produkkecantikkan #bebasmerkuri
#whiteninglotion
#teamfaiezah
πŸ’–KELEBIHAN DAN MANFAAT THE JUNNI WHITENING BODY AND HAND LOTIONπŸ’– . . βœ”οΈ Dengan hanya sekali sapuan akan mendapat kesan putih danΒ cerah serta-merta. βœ”οΈ Penggunaan pada setiap hari selepas mandi dan penggunaan yang kerap akan menjadikan kulit anda putih kekal. βœ”οΈ kulit badan & tangan akan gebu dan bermaya. βœ”οΈ Merawat kulit badan & tanganΒ  dari dalam. βœ”οΈ Membuang sel-sel kulit mati. βœ”οΈ menyamaratakan tona kulit badan dan tangan. βœ”οΈ Melindungi kulit dari sinaran UV KKM Notified RM35 Postage Add : RM8SM/RM12SS 100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone Sesuai lelaki dan perempuan. . To Order or Question:- πŸ“² Whatsapp 0173407233 #thejunniMAYLA  #thejunni  #Thejunnipinkishwhite  #Nomercury  #BersihSelamatSuciHalal  #produkkecantikkan  #bebasmerkuri  #whiteninglotion  #teamfaiezah 
Sehari tak pakai huna tak boleh, nanti termimpi-mimpi. Bukan saya cakap customer yang cakap. Pergi ke mana pun bawak huna memang takleh tinggal! Best sangat lettew πŸ˜‚
.
Alhamdulillah huna dapat membantu customer untuk dapatkan kulit yang sihat dan cantik 😘
.
.
#hunafeedback #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #trustedseller #teamhuna #hunagemencheh #sayajualskincare #skincare #produksemulajadi #bebasmerkuri #paraben #jerawat #jeragat #kulitkusam #sabunjerawat #parutcepathilang #kulitcantik #kulitglowing
Sehari tak pakai huna tak boleh, nanti termimpi-mimpi. Bukan saya cakap customer yang cakap. Pergi ke mana pun bawak huna memang takleh tinggal! Best sangat lettew πŸ˜‚ . Alhamdulillah huna dapat membantu customer untuk dapatkan kulit yang sihat dan cantik 😘 . . #hunafeedback  #hunaglowingbar  #hunaaloeveragel  #trustedseller  #teamhuna  #hunagemencheh  #sayajualskincare  #skincare  #produksemulajadi  #bebasmerkuri  #paraben  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #sabunjerawat  #parutcepathilang  #kulitcantik  #kulitglowing 
Jom DETOX MUKA!! . .
SELAMAT & BERKESAN .
πŸƒ hilangkan parut πŸƒ menjadikan kulit glowing πŸƒ menghilangkan jerawat πŸƒ merawat kulit yg rosak akibat pemakaian bahan kimia berlebihan πŸƒ membersihkan pori πŸƒ mencerahkan kulit πŸƒ menjadikan kulit lembut dan halus . .
πŸ“± Whtsapp +6019 936 6685 utk details . .
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut
Jom DETOX MUKA!! . . SELAMAT & BERKESAN . πŸƒ hilangkan parut πŸƒ menjadikan kulit glowing πŸƒ menghilangkan jerawat πŸƒ merawat kulit yg rosak akibat pemakaian bahan kimia berlebihan πŸƒ membersihkan pori πŸƒ mencerahkan kulit πŸƒ menjadikan kulit lembut dan halus . . πŸ“± Whtsapp +6019 936 6685 utk details . . . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #detoxmask  #detoxmaskmurah  #detoxmasktemyracle  #detoxmaskmalaysia  #detoxmaskterbaik  #detox  #maskmurah  #maskjerawat  #maskparut 
NAK CANTIK DGN PRODUK ORGANIK ? .
.
Detox mask produk ciptaan khas tok chuolls yg dh menyampah pkai produk yg ada chemical. Mna xmnyampah nya, time pkai tu cantik lepas stop terus naik jerawat mcm cndawan tmbuh lepas hujan. .
Dear.. Dgn detox mask ni klau chuolls nk stop pkai pun xde masalah. Sbb detox mask ni organik, selamat & bebas merkuri. Diperbuat drpda bahan2 premium mcm manuka honey, geranium oil & kunyit.
. .
Whtsapp +6019 936 6685 utk details . .
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut
NAK CANTIK DGN PRODUK ORGANIK ? . . Detox mask produk ciptaan khas tok chuolls yg dh menyampah pkai produk yg ada chemical. Mna xmnyampah nya, time pkai tu cantik lepas stop terus naik jerawat mcm cndawan tmbuh lepas hujan. . Dear.. Dgn detox mask ni klau chuolls nk stop pkai pun xde masalah. Sbb detox mask ni organik, selamat & bebas merkuri. Diperbuat drpda bahan2 premium mcm manuka honey, geranium oil & kunyit. . . Whtsapp +6019 936 6685 utk details . . . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #detoxmask  #detoxmaskmurah  #detoxmasktemyracle  #detoxmaskmalaysia  #detoxmaskterbaik  #detox  #maskmurah  #maskjerawat  #maskparut 
Best nya lepas mandi td πŸ™†πŸ» sbb pkai whitening body scrub ni. Sgt2 fresh rasa badan mana idaknyaa cuaca panas ni  berpeluh satu badan. Tubuh pun kena la jaga skit. .
Pkai whitening body scrub ni habis keluar daki satu badan. Sesuai sgt2 utk korang sental dkt lipatan kulit tu. Dh la wangii lepastu membantu mencerahkan kulit lagi 😍Sis bkn ckp kosong tau ! .
Tgk feedback ni 
#Feedbackbodyscrubtemyracle .
RM 20 xtermasok pos
.
Sekarang sis buat PROMOSI FREE POSTAGE & FREE GIFT Kalau uolls beli 2 item tapi PROMOSI ni TERHAD kepada 7 orang TERAWAL SAHAJA
.
DM untuk oder 
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah #temyraclecheras#temyracleteamnur
Best nya lepas mandi td πŸ™†πŸ» sbb pkai whitening body scrub ni. Sgt2 fresh rasa badan mana idaknyaa cuaca panas ni berpeluh satu badan. Tubuh pun kena la jaga skit. . Pkai whitening body scrub ni habis keluar daki satu badan. Sesuai sgt2 utk korang sental dkt lipatan kulit tu. Dh la wangii lepastu membantu mencerahkan kulit lagi 😍Sis bkn ckp kosong tau ! . Tgk feedback ni #Feedbackbodyscrubtemyracle  . RM 20 xtermasok pos . Sekarang sis buat PROMOSI FREE POSTAGE & FREE GIFT Kalau uolls beli 2 item tapi PROMOSI ni TERHAD kepada 7 orang TERAWAL SAHAJA . DM untuk oder #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #bodyscrub  #bodyscrubtemyracle  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrubmurah  #temyraclecheras #temyracleteamnur 
MUKA GLOWING SECARA NATURAL DAN MAKEUP TAHAN LAMA DENGAN COFFEE SCRUB NI!
.
.
Haaa tengok Ayu Kepo kita ni pun guna Coffee Scrub dan Lipscrub tau. Nak make up tahan lebih lama pakai coffee scrub dlu tapi bilas guna air shj. Biar minyak dlm scrub tu meresap sblm apply makeup.
.
.
And kalau nak pemakaian lipstick lebih smooth, guna lipscrub dahulu. Gosok slow-slow lepastu bilas or lap je guna wet tissue. Awak akan rs lips awak lebih lembut and smooth je. .
.
#temyraclesarawak #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #rotikaya #siakapkeli #scrubhomemade #homemadeproduct #terapiinstagram #wehavehaveyo #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #meletop #bibirmenggelupas #kopiskrub #igsokongan #kuchingsarawak #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #teamaina #sarawak #kuching #sriaman
MUKA GLOWING SECARA NATURAL DAN MAKEUP TAHAN LAMA DENGAN COFFEE SCRUB NI! . . Haaa tengok Ayu Kepo kita ni pun guna Coffee Scrub dan Lipscrub tau. Nak make up tahan lebih lama pakai coffee scrub dlu tapi bilas guna air shj. Biar minyak dlm scrub tu meresap sblm apply makeup. . . And kalau nak pemakaian lipstick lebih smooth, guna lipscrub dahulu. Gosok slow-slow lepastu bilas or lap je guna wet tissue. Awak akan rs lips awak lebih lembut and smooth je. . . #temyraclesarawak  #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #rotikaya  #siakapkeli  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #terapiinstagram  #wehavehaveyo  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #meletop  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #igsokongan  #kuchingsarawak  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #teamaina  #sarawak  #kuching  #sriaman 
Bekas product merkuri ???? No worries πŸ€— .kami ada pakar yang boleh bantu 😘

Whatsapp : +60183883927❀❀❀❀❀❀❀
#mylaraskincare#naturalskincare#igshopmalaysia#bazarpaknil#originalmylaraskincare#sayajualoriginal#sayajualonline#rahsiakulitcantik#glowing#best24434#bebasmerkuri#onlineshopmalaysia#mylaraskincareselangor#cikserbatahu#viral#meletop#jomcantik#bebasmerkuri
Skincare Erdina Beaute Perfect White:
Cara Penggunaan Facial Cleanser dengan betul πŸ˜‰
.

Memula sekali.. Cuci tangan kita, sebab dekat tangan laa bakteria banyak hinggap πŸ˜… .

Lepas tu
.

Baru laa basuh muka ( kalau rajin.. guna air suam2 tp jgn terasa sgt panasnya.. yelaa.. air suam kan) πŸ˜‚

Basuh cuci bersih-bersih muka.. daa rasa kurang minyak.. baru laa.. capai #facial #cleanser dan picit sekali sahaja !! Oke.. sekali sahaja.. lepas tu.. oles2 putar2 tangan d muka tu.. buat putaran bulat.. bulat.. bulaaatttt.. bulat2 πŸ˜‚ . ***Jangan harap sangat berbuih banyak.. sebab memang tidak akan berbuih banyak pun, kerana cleanser ni TIDAK MENGANDUNGI SLS macam pencuci sabun kaen tu πŸ€— sls free !! Kimia ?? Lagi laa free.. #Cleanser #erdina #beaute #zon #bebas #bahan #kimia πŸ˜‰
.

Daa siap guna cleanser ? Basuh bersih-bersih juga 😊 
InshaAllah.. terasa wajah tu lembut bersih πŸ˜‰
Ta percaya ?? Cuba laa.. baru tau sendiri 😎 
Mehh.. grab 1 set atau combo set πŸ€—
.

#legacyhafizsuratman
#bukantimbangkilo
#skincare
#bebasmerkuri
#erdinabeauty
#kkm #kosmetik #studentjualskincare
Skincare Erdina Beaute Perfect White: Cara Penggunaan Facial Cleanser dengan betul πŸ˜‰ . Memula sekali.. Cuci tangan kita, sebab dekat tangan laa bakteria banyak hinggap πŸ˜… . Lepas tu . Baru laa basuh muka ( kalau rajin.. guna air suam2 tp jgn terasa sgt panasnya.. yelaa.. air suam kan) πŸ˜‚ Basuh cuci bersih-bersih muka.. daa rasa kurang minyak.. baru laa.. capai #facial  #cleanser  dan picit sekali sahaja !! Oke.. sekali sahaja.. lepas tu.. oles2 putar2 tangan d muka tu.. buat putaran bulat.. bulat.. bulaaatttt.. bulat2 πŸ˜‚ . ***Jangan harap sangat berbuih banyak.. sebab memang tidak akan berbuih banyak pun, kerana cleanser ni TIDAK MENGANDUNGI SLS macam pencuci sabun kaen tu πŸ€— sls free !! Kimia ?? Lagi laa free.. #Cleanser  #erdina  #beaute  #zon  #bebas  #bahan  #kimia  πŸ˜‰ . Daa siap guna cleanser ? Basuh bersih-bersih juga 😊 InshaAllah.. terasa wajah tu lembut bersih πŸ˜‰ Ta percaya ?? Cuba laa.. baru tau sendiri 😎 Mehh.. grab 1 set atau combo set πŸ€— . #legacyhafizsuratman  #bukantimbangkilo  #skincare  #bebasmerkuri  #erdinabeauty  #kkm  #kosmetik  #studentjualskincare 
Nak tahu rahsia Zakirah Zainal kekal cantik & glowing? 😍 semestinya dengan The Junni Pinkish White! Uols mesti kena cantik putih glowing macam Zakirah Zainal ni. Jom dapatkan Set The Junni Pinkish White β€οΈπŸ’• -
.
To Order or Question:-
πŸ“² Whatsapp sis: 0175272559

#thejunniMAYLA #thejunni #Thejunnipinkishwhite #Nomercury #BersihSelamatSuciHalal
#produkkecantikan #instagram
#lawak #lawakhambar #lawakking #lawakkerder #neelofa #fattahamin #selenagomez #justinbieber #pinktumblr #bebasmerkuri #teamfaiezah
Nak tahu rahsia Zakirah Zainal kekal cantik & glowing? 😍 semestinya dengan The Junni Pinkish White! Uols mesti kena cantik putih glowing macam Zakirah Zainal ni. Jom dapatkan Set The Junni Pinkish White β€οΈπŸ’• - . To Order or Question:- πŸ“² Whatsapp sis: 0175272559 #thejunniMAYLA  #thejunni  #Thejunnipinkishwhite  #Nomercury  #BersihSelamatSuciHalal  #produkkecantikan  #instagram  #lawak  #lawakhambar  #lawakking  #lawakkerder  #neelofa  #fattahamin  #selenagomez  #justinbieber  #pinktumblr  #bebasmerkuri  #teamfaiezah 
Yaa Allah gembiraa nyaa ciklang . nak aje melompat-lompat sampai pokok nyorπŸ˜‚ (kelapa)

maunyaa tidak , dapat positive feedback macam ni 😍😍 haihh , kalau cik lang yang kena puji dengan Encik Tunang macam tu memang tak lena tidur laa jawab nyaaa πŸ™ˆπŸ™ˆ heheheh , sekarang pun dah tak lena tidur di buatnyaa , orang lain yang kena puji ciklang pulak yang terlebih excited πŸ™ˆ aummmmm

ni haa siap nak beli set untuk hantaran lagii . Tahniah comey bride to be sebab rajin untuk cantik, nak hasil meletopss macam ni "Rajin" tu penting, u should proud of urself comey ☺️☺️🌹πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 and i proud of u too πŸ’• πŸ’•πŸ’•πŸ’• Untuk sebarang pertanyaan boleh contact ciklang segeraa +601111004647 ☺️☺️ #karismacosmetickelantan #karismacosmeticoriginal #bebasmerkuri #productviral2017 #Tiadapenggelupasan #Tiadakesansampingan #bolehgunatanpawaswas #letsChantekBersama #KecantikanAnugerahSetiapInsan #KamiHargaiAnda πŸ’•
Yaa Allah gembiraa nyaa ciklang . nak aje melompat-lompat sampai pokok nyorπŸ˜‚ (kelapa) maunyaa tidak , dapat positive feedback macam ni 😍😍 haihh , kalau cik lang yang kena puji dengan Encik Tunang macam tu memang tak lena tidur laa jawab nyaaa πŸ™ˆπŸ™ˆ heheheh , sekarang pun dah tak lena tidur di buatnyaa , orang lain yang kena puji ciklang pulak yang terlebih excited πŸ™ˆ aummmmm ni haa siap nak beli set untuk hantaran lagii . Tahniah comey bride to be sebab rajin untuk cantik, nak hasil meletopss macam ni "Rajin" tu penting, u should proud of urself comey ☺️☺️🌹πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 and i proud of u too πŸ’• πŸ’•πŸ’•πŸ’• Untuk sebarang pertanyaan boleh contact ciklang segeraa +601111004647 ☺️☺️ #karismacosmetickelantan  #karismacosmeticoriginal  #bebasmerkuri  #productviral2017  #Tiadapenggelupasan  #Tiadakesansampingan  #bolehgunatanpawaswas  #letsChantekBersama  #KecantikanAnugerahSetiapInsan  #KamiHargaiAnda  πŸ’•
Nak kulit cerah berseri boleh pakai Kdoll beauty . memang sesuai untuk semua Jenis kulit lelaki atau pun wanita .
Rm70sm Dan Rm80ss , FREE POSTAGE tau awak
.
#like4like #likeforlike #mencintaimmumrphotographer #aira #jimyaira #aydajebat #fazura #neelofa #fattahamin #kdollbeauty #parutjerawat #jerawat #kulitcantik #kulitbersih #artiskorea #kulitkorea #ajscreamer #feedbackcustomer #kulitbermasalah #pinggantakretaknasitakdingin #bisnesonline #bazaarpaknil #produkmurah #bebasmerkuri #awetmuda
Nak kulit cerah berseri boleh pakai Kdoll beauty . memang sesuai untuk semua Jenis kulit lelaki atau pun wanita . Rm70sm Dan Rm80ss , FREE POSTAGE tau awak . #like4like  #likeforlike  #mencintaimmumrphotographer  #aira  #jimyaira  #aydajebat  #fazura  #neelofa  #fattahamin  #kdollbeauty  #parutjerawat  #jerawat  #kulitcantik  #kulitbersih  #artiskorea  #kulitkorea  #ajscreamer  #feedbackcustomer  #kulitbermasalah  #pinggantakretaknasitakdingin  #bisnesonline  #bazaarpaknil  #produkmurah  #bebasmerkuri  #awetmuda 
*Khasiat Beauty Candy*
1. Memutih satu badan
2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat
3.Melembap kulit
4. Melancarkan sistem penghadaman
5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya
.
*Ramuan Beauty Candy*
1.Vit C
2.Serbuk Mutiara
3.Kolagen
4.Mixberry juice
5.Rosehip oil
6.Glutation
7.Alpha Arbuntin
.
Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❀

harga jual Rm67 sm/Rm77 ss
.
TERMASUK POSTAGE
.
#like4like #likeforlike #mencintaimmumrphotographer #aira #jimyaira #aydajebat #fazura #neelofa #fattahamin #kdollbeauty #parutjerawat #jerawat #kulitcantik #kulitbersih #artiskorea #kulitkorea #ajscreamer #feedbackcustomer #kulitbermasalah #pinggantakretaknasitakdingin #bisnesonline #bazaarpaknil #produkmurah #bebasmerkuri #awetmuda
*Khasiat Beauty Candy* 1. Memutih satu badan 2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat 3.Melembap kulit 4. Melancarkan sistem penghadaman 5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya . *Ramuan Beauty Candy* 1.Vit C 2.Serbuk Mutiara 3.Kolagen 4.Mixberry juice 5.Rosehip oil 6.Glutation 7.Alpha Arbuntin . Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❀ harga jual Rm67 sm/Rm77 ss . TERMASUK POSTAGE . #like4like  #likeforlike  #mencintaimmumrphotographer  #aira  #jimyaira  #aydajebat  #fazura  #neelofa  #fattahamin  #kdollbeauty  #parutjerawat  #jerawat  #kulitcantik  #kulitbersih  #artiskorea  #kulitkorea  #ajscreamer  #feedbackcustomer  #kulitbermasalah  #pinggantakretaknasitakdingin  #bisnesonline  #bazaarpaknil  #produkmurah  #bebasmerkuri  #awetmuda 
POSTAGE TODAY

Alhamdulilah untuk rezeki hari ni <3

#sayajual #produkkecantikkan #sabunajaibbymelbeauty #setgojes #organicskincare #bebasjerawat #bebasmerkuri
Muka kamu kusam ? Berminyak ? Atau jerawatan ?
Udah coba krim ini itu malah ga ada hasilnya ?
Mari konsul sist , aq punya solusi nya 😚
πŸ‘‰ ELEORA πŸ‘ˆ
Dijamin aman, aman untuk ibu hamil, ibu Menyusui, krim lembut ga lengket juga udah BPOM lho. .
Tanpa perih atau ngelupas 😚
Mari cantik bersama ELEORA , dijamin jatuh cinta 😍😍.. Nb : Testimoni bisa di cek langsung di album Fb ku Evi Raffi no tipu2 ya..be smart buyer.

Minat hubungi :
Wa. : 085774684557
Pin. : 7926ddde #eviraffishop#testicustomereviraffishop#creamaman#creambpom#amanuntukbumilbusui#nomerkuri#bebasmerkuri#kepercayaanparaartis#creamjerawat#creamflek#eleora#eleoracare#eleoraskincare#eleorabpom
Muka kamu kusam ? Berminyak ? Atau jerawatan ? Udah coba krim ini itu malah ga ada hasilnya ? Mari konsul sist , aq punya solusi nya 😚 πŸ‘‰ ELEORA πŸ‘ˆ Dijamin aman, aman untuk ibu hamil, ibu Menyusui, krim lembut ga lengket juga udah BPOM lho. . Tanpa perih atau ngelupas 😚 Mari cantik bersama ELEORA , dijamin jatuh cinta 😍😍.. Nb : Testimoni bisa di cek langsung di album Fb ku Evi Raffi no tipu2 ya..be smart buyer. Minat hubungi : Wa. : 085774684557 Pin. : 7926ddde #eviraffishop #testicustomereviraffishop #creamaman #creambpom #amanuntukbumilbusui #nomerkuri #bebasmerkuri #kepercayaanparaartis #creamjerawat #creamflek #eleora #eleoracare #eleoraskincare #eleorabpom 
Siapa kata COFFEE SCRUB cuma untuk perempuan?? Tak, okayyyy.
LELAKI PUN WAJIB GUNA COFFEE SCRUB !!!! .
βœ”baru lah jerawat makin kecut, muka ada seri, muka nampak lebih bersih, muka suci giteww.

RM29 je satu.
Exclude postage

Whatsapp +6019 936 6685 .
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah - #regrann
Siapa kata COFFEE SCRUB cuma untuk perempuan?? Tak, okayyyy. LELAKI PUN WAJIB GUNA COFFEE SCRUB !!!! . βœ”baru lah jerawat makin kecut, muka ada seri, muka nampak lebih bersih, muka suci giteww. RM29 je satu. Exclude postage Whatsapp +6019 936 6685 . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah  - #regrann 
πŸ”ΊSALE 9 HARI!! .
.
.
_
Jangan meroyan bila ada orang tanya kenapa muka nampak gelap & kusam! Pastikan kulit anda cemerlang cerah berseri menjelang Hari Raya Aidiladha ini πŸ’–πŸ˜ .
_
Jadikan Aidiladha kali ini lebih bermakna β™₯️ #cantikdiAidilAdha
.
.
_
Dapatkan Set Whitening MYLARA dengan PENJIMATAN RM5 BERSAMA -->
.
πŸ”ΊVoucher RM5 utk pembelian booster
πŸ”ΊKad gores dan menang (berpeluang memenangi wang tunai bernilai RM500)
.
_
🌟GANDAKAN PENJIMATAN, GANDAKAN SENYUMAN🌟 #cantikdiAidilAdha

Whatsapp : +60183883927❀❀❀❀❀❀❀
#mylaraskincare#naturalskincare#igshopmalaysia#bazarpaknil#originalmylaraskincare#sayajualoriginal#sayajualonline#rahsiakulitcantik#glowing#best24434#bebasmerkuri#onlineshopmalaysia#mylaraskincareselangor#cikserbatahu#viral#meletop#jomcantik#heroseorangcinderella#bebasjerawat
πŸ”ΊSALE 9 HARI!! . . . _ Jangan meroyan bila ada orang tanya kenapa muka nampak gelap & kusam! Pastikan kulit anda cemerlang cerah berseri menjelang Hari Raya Aidiladha ini πŸ’–πŸ˜ . _ Jadikan Aidiladha kali ini lebih bermakna β™₯️ #cantikdiAidilAdha  . . _ Dapatkan Set Whitening MYLARA dengan PENJIMATAN RM5 BERSAMA --> . πŸ”ΊVoucher RM5 utk pembelian booster πŸ”ΊKad gores dan menang (berpeluang memenangi wang tunai bernilai RM500) . _ 🌟GANDAKAN PENJIMATAN, GANDAKAN SENYUMAN🌟 #cantikdiAidilAdha  Whatsapp : +60183883927❀❀❀❀❀❀❀ #mylaraskincare #naturalskincare #igshopmalaysia #bazarpaknil #originalmylaraskincare #sayajualoriginal #sayajualonline #rahsiakulitcantik #glowing #best24434 #bebasmerkuri #onlineshopmalaysia #mylaraskincareselangor #cikserbatahu #viral #meletop #jomcantik #heroseorangcinderella #bebasjerawat 
"Yakinlah dengan Allah menyembuhkan
segala penyakit (masalah kulit) 
Dan dengan asbab The Junni anda mampu 
untuk milik kulit idaman anda" -TheJunni 
To Order:-
πŸ“² Whatsapp: 0183219267
πŸ“² Whatsapp: 0183219267
πŸ“² Whatsapp: 0183219267
🌹 #tjcodmelaka

#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite
#tjcodmelaka
#codmelaka
#thejunnimelaka
#pinkishwhite#tjmelaka
#thejunnicodmelaka
#tanpamerkuri
#bebasmerkuri
#whiteglow#pinkishglowing
#thejunniskincare
#skincare
#agentmelaka
#whitening#cerah#putih
#glowing
#skincaretanpamerkuri
#restmuka
 #Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #YourSkinIsYourQueen
"Yakinlah dengan Allah menyembuhkan segala penyakit (masalah kulit) Dan dengan asbab The Junni anda mampu untuk milik kulit idaman anda" -TheJunni To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0183219267 πŸ“² Whatsapp: 0183219267 πŸ“² Whatsapp: 0183219267 🌹 #tjcodmelaka  #TheJunniMAYLA  #TheJunniPinkishWhite  #tjcodmelaka  #codmelaka  #thejunnimelaka  #pinkishwhite #tjmelaka  #thejunnicodmelaka  #tanpamerkuri  #bebasmerkuri  #whiteglow #pinkishglowing  #thejunniskincare  #skincare  #agentmelaka  #whitening #cerah #putih  #glowing  #skincaretanpamerkuri  #restmuka  #Nomercury  #BersihSelamatSuciHalal  #YourSkinIsYourQueen 
Mayla Skincare, Mai la beli! 😍 Siapa pernah dengar iklan ni berlegar legar dekat radio Best FM? Mesti pernah dengar kan? Hehe Kepakaran Mayla Skincare ni boleh mencantikkan kulit muka uoolllss sebanyak 5 kali ganda tau uols! Kalau uols yang berkulit KUSAM, GELAP, BERJERAWAT, JERAGAT, BINTIK HITAM, BERMINYAK, TONA TAK SEKATA, SUNBURN tu memang Mayla Skincare ni untuk uolllsss! Bila dengan The Junni Skincare, tiada lagi masalah tidak cantik πŸ˜™πŸ˜‰ -

To Order:-
πŸ“² Whatsapp: 0183219267
πŸ“² Whatsapp: 0183219267
πŸ“² Whatsapp: 0183219267
🌹 #tjcodmelaka

#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite
#tjcodmelaka
#codmelaka
#thejunnimelaka
#pinkishwhite#tjmelaka
#thejunnicodmelaka
#tanpamerkuri
#bebasmerkuri
#whiteglow#pinkishglowing
#thejunniskincare
#skincare
#agentmelaka
#whitening#cerah#putih
#glowing
#skincaretanpamerkuri
#restmuka
 #Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #YourSkinIsYourQueen
Mayla Skincare, Mai la beli! 😍 Siapa pernah dengar iklan ni berlegar legar dekat radio Best FM? Mesti pernah dengar kan? Hehe Kepakaran Mayla Skincare ni boleh mencantikkan kulit muka uoolllss sebanyak 5 kali ganda tau uols! Kalau uols yang berkulit KUSAM, GELAP, BERJERAWAT, JERAGAT, BINTIK HITAM, BERMINYAK, TONA TAK SEKATA, SUNBURN tu memang Mayla Skincare ni untuk uolllsss! Bila dengan The Junni Skincare, tiada lagi masalah tidak cantik πŸ˜™πŸ˜‰ - To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0183219267 πŸ“² Whatsapp: 0183219267 πŸ“² Whatsapp: 0183219267 🌹 #tjcodmelaka  #TheJunniMAYLA  #TheJunniPinkishWhite  #tjcodmelaka  #codmelaka  #thejunnimelaka  #pinkishwhite #tjmelaka  #thejunnicodmelaka  #tanpamerkuri  #bebasmerkuri  #whiteglow #pinkishglowing  #thejunniskincare  #skincare  #agentmelaka  #whitening #cerah #putih  #glowing  #skincaretanpamerkuri  #restmuka  #Nomercury  #BersihSelamatSuciHalal  #YourSkinIsYourQueen 
[ THE JUNNI MAYLA ALL IN ONE ] .
.

tak perlu leceh pakai toner, serum, moisturizer. .

#TheJunniMAYLA semua dah all in one.  Jimat duit uols. Bagus kan The Junni MAYLA ni? Sangat banyak kelebihan nya! Harga pun berpatutan gila uols 😍 Jom dapatkan sekarang πŸ˜™ -

To Order:-
πŸ“² Whatsapp: 0183219267
πŸ“² Whatsapp: 0183219267
πŸ“² Whatsapp: 0183219267
🌹 #tjcodmelaka

#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite
#tjcodmelaka
#codmelaka
#thejunnimelaka
#pinkishwhite#tjmelaka
#thejunnicodmelaka
#tanpamerkuri
#bebasmerkuri
#whiteglow#pinkishglowing
#thejunniskincare
#skincare
#agentmelaka
#whitening#cerah#putih
#glowing
#skincaretanpamerkuri
#restmuka
 #Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #YourSkinIsYourQueen
[ THE JUNNI MAYLA ALL IN ONE ] . . tak perlu leceh pakai toner, serum, moisturizer. . #TheJunniMAYLA  semua dah all in one. Jimat duit uols. Bagus kan The Junni MAYLA ni? Sangat banyak kelebihan nya! Harga pun berpatutan gila uols 😍 Jom dapatkan sekarang πŸ˜™ - To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0183219267 πŸ“² Whatsapp: 0183219267 πŸ“² Whatsapp: 0183219267 🌹 #tjcodmelaka  #TheJunniMAYLA  #TheJunniPinkishWhite  #tjcodmelaka  #codmelaka  #thejunnimelaka  #pinkishwhite #tjmelaka  #thejunnicodmelaka  #tanpamerkuri  #bebasmerkuri  #whiteglow #pinkishglowing  #thejunniskincare  #skincare  #agentmelaka  #whitening #cerah #putih  #glowing  #skincaretanpamerkuri  #restmuka  #Nomercury  #BersihSelamatSuciHalal  #YourSkinIsYourQueen 
ALAHAIIII KENAPA LA MUKA NI SEMAKIN HARI SEMAKIN CANTIK GEBU FLAWLESS ??? RAMAI PULAK YANG DOK TANYA PAKAI PRODUK APA YANG BOLEH BERUBAH SAMPAI TAHAP MACAM NI. ======================================== KANDUNGAN AJAIB *MYLARA*
-----
.
[βœ”]Extract Betik Muda 
Bagus utk membuang toksin dalam lapisan kulit, mencerahkan kulit, memudarkan hiperpigmentasi
.
[βœ”]Extract Serbuk Mutiara
Untuk Mencantikkan kulit , mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses penuaan/turun naik berat badan
.
[βœ”]Daun Lidah Buaya
merawat bintik hitam, parut jerawat dan jeragat, melembapkan dan melembutkan kulit
.
[βœ”]Extract Beri (alpha arbutin)
Antioksida terbaik berfungsi untuk menghalang aktiviti produksi enzim tyrosinase (pigmen pada kulit yg menggelapkan wajah) dan berkesan *10* *KALI* *GANDA* berbanding agen pencerah lain
.
[βœ”]Extract Rosehip
Anti-penuaan, menegangkan dan melembutkan wajah
.
[βœ”]Minyak Argan
Anti-penuaan, menggalakkan produksi collagen dan melembutkan wajah
.
[βœ”]Vitamin C & E
Mencantikkan kulit, mencerahkan tona tidak sekata, menegangkan dan memudarkan parut

Whatsapp : +60183883927❀❀❀❀❀❀❀
#mylaraskincare#naturalskincare#igshopmalaysia#bazarpaknil#originalmylaraskincare#sayajualoriginal#sayajualonline#rahsiakulitcantik#glowing#best24434#bebasmerkuri#onlineshopmalaysia#mylaraskincareselangor#cikserbatahu#viral#meletop#jomcantik#heroseorangcinderella#bebasjerawat
ALAHAIIII KENAPA LA MUKA NI SEMAKIN HARI SEMAKIN CANTIK GEBU FLAWLESS ??? RAMAI PULAK YANG DOK TANYA PAKAI PRODUK APA YANG BOLEH BERUBAH SAMPAI TAHAP MACAM NI. ======================================== KANDUNGAN AJAIB *MYLARA* ----- . [βœ”]Extract Betik Muda Bagus utk membuang toksin dalam lapisan kulit, mencerahkan kulit, memudarkan hiperpigmentasi . [βœ”]Extract Serbuk Mutiara Untuk Mencantikkan kulit , mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses penuaan/turun naik berat badan . [βœ”]Daun Lidah Buaya merawat bintik hitam, parut jerawat dan jeragat, melembapkan dan melembutkan kulit . [βœ”]Extract Beri (alpha arbutin) Antioksida terbaik berfungsi untuk menghalang aktiviti produksi enzim tyrosinase (pigmen pada kulit yg menggelapkan wajah) dan berkesan *10* *KALI* *GANDA* berbanding agen pencerah lain . [βœ”]Extract Rosehip Anti-penuaan, menegangkan dan melembutkan wajah . [βœ”]Minyak Argan Anti-penuaan, menggalakkan produksi collagen dan melembutkan wajah . [βœ”]Vitamin C & E Mencantikkan kulit, mencerahkan tona tidak sekata, menegangkan dan memudarkan parut Whatsapp : +60183883927❀❀❀❀❀❀❀ #mylaraskincare #naturalskincare #igshopmalaysia #bazarpaknil #originalmylaraskincare #sayajualoriginal #sayajualonline #rahsiakulitcantik #glowing #best24434 #bebasmerkuri #onlineshopmalaysia #mylaraskincareselangor #cikserbatahu #viral #meletop #jomcantik #heroseorangcinderella #bebasjerawat 
Dengan BODY SCRUB TEMYRACLE  korang tak payah bancuh2 dan minum,tak payah injection, untuk putih hanya perlu basahkan badan GOSOK GOSOK body scrub  ke serata badan & bilas , senang kan guna 3-4 kali seminggu secara konsisten insya Allah kulit uolls Akan putih & daki kat badan pun hilang taw 😘 tak percaya tengok sini #feedbackbodyscrubtemyracle .
Nak Oder DM
.
.
Sekarang sis buat PROMOSI FREE POSTAGE & FREE GIFT Kalau uolls beli 2 item tapi PROMOSI ni TERHAD kepada 7 orang TERAWAL SAHAJA
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah #temyracleteamnur
Dengan BODY SCRUB TEMYRACLE korang tak payah bancuh2 dan minum,tak payah injection, untuk putih hanya perlu basahkan badan GOSOK GOSOK body scrub ke serata badan & bilas , senang kan guna 3-4 kali seminggu secara konsisten insya Allah kulit uolls Akan putih & daki kat badan pun hilang taw 😘 tak percaya tengok sini #feedbackbodyscrubtemyracle  . Nak Oder DM . . Sekarang sis buat PROMOSI FREE POSTAGE & FREE GIFT Kalau uolls beli 2 item tapi PROMOSI ni TERHAD kepada 7 orang TERAWAL SAHAJA . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #bodyscrub  #bodyscrubtemyracle  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrubmurah  #temyracleteamnur 
PENTING KE BODY SCRUB NI ??
.
Hello klo x penting xkan la Bodyshop pon ade bnyak rangkaian bodyscrub πŸ˜‹ Same goes to Temyracle 😎 For me antara item Temyracle yang paling banyak dapat permintaan adalah WHITENING BODYSCRUB sebab harga yang affordable dan dapat banyak kebaikan lepas mengguna nya πŸ€—
.

Whitening Bodyscrub Temyracle ade 3 flavours yang sama best bau nye πŸ’˜ Klao minat bau lembut vanilla boleh amek yang putih πŸ’› Klao sejenis suka bau yg fresh dan segar boleh pilih yang merah ❀ Dan klao sejenis yang memang hantu buah suke bau manis buah boleh grab yg Purple πŸ’œ
.

Whitening Bodyscrub RM20 only 
nak order boleh whatsapp +60179463318 😘

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
#bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah
PENTING KE BODY SCRUB NI ?? . Hello klo x penting xkan la Bodyshop pon ade bnyak rangkaian bodyscrub πŸ˜‹ Same goes to Temyracle 😎 For me antara item Temyracle yang paling banyak dapat permintaan adalah WHITENING BODYSCRUB sebab harga yang affordable dan dapat banyak kebaikan lepas mengguna nya πŸ€— . Whitening Bodyscrub Temyracle ade 3 flavours yang sama best bau nye πŸ’˜ Klao minat bau lembut vanilla boleh amek yang putih πŸ’› Klao sejenis suka bau yg fresh dan segar boleh pilih yang merah ❀ Dan klao sejenis yang memang hantu buah suke bau manis buah boleh grab yg Purple πŸ’œ . Whitening Bodyscrub RM20 only nak order boleh whatsapp +60179463318 😘 #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #bodyscrub  #bodyscrubtemyracle  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrubmurah 
Detox mask in d houzeee!!! Yeyy!!!
Dah smpai pon stok baruπŸ˜„

Rasa nk kulit sihat & licin...jom try detox mask ni kπŸ˜‰

Harga RM42 exclude postage

To order whatsapp
+60125053343
.
.
#temyracle
#coffeescrub #detoxmask #beauty #skincare #naturalproduct #bebasmerkuri #tanpakimia #scrubhomemade #repairskin #chemicalfree #homemadeproduct #kulitbersih #kulitsihat #kulitberjerawat #kkmapproved #naturalingredients #merawatkulit #byrahinspire #raya2017 #sisponbarunaktry #dropshipdiperlukan
Detox mask in d houzeee!!! Yeyy!!! Dah smpai pon stok baruπŸ˜„ Rasa nk kulit sihat & licin...jom try detox mask ni kπŸ˜‰ Harga RM42 exclude postage To order whatsapp +60125053343 . . #temyracle  #coffeescrub  #detoxmask  #beauty  #skincare  #naturalproduct  #bebasmerkuri  #tanpakimia  #scrubhomemade  #repairskin  #chemicalfree  #homemadeproduct  #kulitbersih  #kulitsihat  #kulitberjerawat  #kkmapproved  #naturalingredients  #merawatkulit  #byrahinspire  #raya2017  #sisponbarunaktry  #dropshipdiperlukan 
After Detox Mask, terus apply Coffee Scrub. Sebab apa? Kotoran di kulit kita lepas kt apply detox mask tu akan dibuang sekali dgn scrub tu. Jadi muka awak jd lenih bersih, liang pori pun bersih!
.
.
#temyraclesarawak #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #terapiinstagram #wehavehaveyo #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #teamaina #sarawak #kuching #sriaman
After Detox Mask, terus apply Coffee Scrub. Sebab apa? Kotoran di kulit kita lepas kt apply detox mask tu akan dibuang sekali dgn scrub tu. Jadi muka awak jd lenih bersih, liang pori pun bersih! . . #temyraclesarawak  #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #terapiinstagram  #wehavehaveyo  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #teamaina  #sarawak  #kuching  #sriaman 
Nak tahu rahsia Zakirah Zainal kekal cantik & glowing? 😍 semestinya dengan The Junni Pinkish White! Uols mesti kena cantik putih glowing macam Zakirah Zainal ni. Jom dapatkan Set The Junni Pinkish White β€οΈπŸ’• -
.
To Order or Question:-
πŸ“² Whatsapp sis: 0165068400

NO DM. TQ

#thejunniMAYLA #thejunni #Thejunnipinkishwhite #Nomercury #BersihSelamatSuciHalal
#produkkecantikan #instagram
#lawak #lawakhambar #lawakking #lawakkerder #neelofa #fattahamin #selenagomez #justinbieber #pinktumblr #bebasmerkuri #teamfaiezah
Nak tahu rahsia Zakirah Zainal kekal cantik & glowing? 😍 semestinya dengan The Junni Pinkish White! Uols mesti kena cantik putih glowing macam Zakirah Zainal ni. Jom dapatkan Set The Junni Pinkish White β€οΈπŸ’• - . To Order or Question:- πŸ“² Whatsapp sis: 0165068400 NO DM. TQ #thejunniMAYLA  #thejunni  #Thejunnipinkishwhite  #Nomercury  #BersihSelamatSuciHalal  #produkkecantikan  #instagram  #lawak  #lawakhambar  #lawakking  #lawakkerder  #neelofa  #fattahamin  #selenagomez  #justinbieber  #pinktumblr  #bebasmerkuri  #teamfaiezah 
Nak tahu rahsia Zakirah Zainal kekal cantik & glowing? 😍 semestinya dengan The Junni Pinkish White! Uols mesti kena cantik putih glowing macam Zakirah Zainal ni. Jom dapatkan Set The Junni Pinkish White β€οΈπŸ’• -
.
To Order or Question:-
πŸ“² Whatsapp sis: 0165068400

NO DM. TQ

#thejunniMAYLA #thejunni #Thejunnipinkishwhite #Nomercury #BersihSelamatSuciHalal
#produkkecantikan #instagram
#lawak #lawakhambar #lawakking #lawakkerder #neelofa #fattahamin #selenagomez #justinbieber #pinktumblr #bebasmerkuri #teamfaiezah
Nak tahu rahsia Zakirah Zainal kekal cantik & glowing? 😍 semestinya dengan The Junni Pinkish White! Uols mesti kena cantik putih glowing macam Zakirah Zainal ni. Jom dapatkan Set The Junni Pinkish White β€οΈπŸ’• - . To Order or Question:- πŸ“² Whatsapp sis: 0165068400 NO DM. TQ #thejunniMAYLA  #thejunni  #Thejunnipinkishwhite  #Nomercury  #BersihSelamatSuciHalal  #produkkecantikan  #instagram  #lawak  #lawakhambar  #lawakking  #lawakkerder  #neelofa  #fattahamin  #selenagomez  #justinbieber  #pinktumblr  #bebasmerkuri  #teamfaiezah 
Nak tahu rahsia Zakirah Zainal kekal cantik & glowing? 😍 semestinya dengan The Junni Pinkish White! Uols mesti kena cantik putih glowing macam Zakirah Zainal ni. Jom dapatkan Set The Junni Pinkish White β€οΈπŸ’• -
.
To Order or Question:-
πŸ“² Whatsapp sis: 0165068400

NO DM. TQ

#thejunniMAYLA #thejunni #Thejunnipinkishwhite #Nomercury #BersihSelamatSuciHalal
#produkkecantikan #instagram
#lawak #lawakhambar #lawakking #lawakkerder #neelofa #fattahamin #selenagomez #justinbieber #pinktumblr #bebasmerkuri #teamfaiezah
Nak tahu rahsia Zakirah Zainal kekal cantik & glowing? 😍 semestinya dengan The Junni Pinkish White! Uols mesti kena cantik putih glowing macam Zakirah Zainal ni. Jom dapatkan Set The Junni Pinkish White β€οΈπŸ’• - . To Order or Question:- πŸ“² Whatsapp sis: 0165068400 NO DM. TQ #thejunniMAYLA  #thejunni  #Thejunnipinkishwhite  #Nomercury  #BersihSelamatSuciHalal  #produkkecantikan  #instagram  #lawak  #lawakhambar  #lawakking  #lawakkerder  #neelofa  #fattahamin  #selenagomez  #justinbieber  #pinktumblr  #bebasmerkuri  #teamfaiezah 
KELEBIHAN SHHAZ BEAUTY BOOSTER WHITENING :
- Memutihkan Kulit 5x ganda daripada Kulit asal
- Putih sepantas injection .
- Tidak Ada kesan sampingan .
- Digalakkan Untuk Ibu menyusu bayi.
πŸ’œMenghapuskan toksin dalam badan
- Menaikkan seri rona merah pada Kulit .
-Β πŸ’œMengecutkan jerawat .
-Β πŸ’œMenghilangkan Parut hitam yang lama
- Kulit menjadi gebu, putih dan pinkish .
πŸ’Satu botol tahan satu bulan
πŸ’100% halal πŸ’Produk malaysia

CARA PENGAMBILAN SHAZZ BEAUTY WHITENING BOOSTER :
❀1 kapsul untuk 4 hari
❀1-2 liter air masak sehari
❀Makan sebelum tidur
❀Makan ikut peraturan
🚫Elakkan makanan/minuman berkafein

RM68 SM/SS
.
To Order or Question:-
πŸ“² Whatsapp sis: 0175451126

NO DM. TQ

#thejunniMAYLA #thejunni #Thejunnipinkishwhite #Nomercury #BersihSelamatSuciHalal
#produkkecantikan #instagram
#lawak #lawakhambar #lawakking #lawakkerder #neelofa #fattahamin #selenagomez #justinbieber #pinktumblr #bebasmerkuri #boosterwhitening #shhazbeauty #original
KELEBIHAN SHHAZ BEAUTY BOOSTER WHITENING : - Memutihkan Kulit 5x ganda daripada Kulit asal - Putih sepantas injection . - Tidak Ada kesan sampingan . - Digalakkan Untuk Ibu menyusu bayi. πŸ’œMenghapuskan toksin dalam badan - Menaikkan seri rona merah pada Kulit . -Β πŸ’œMengecutkan jerawat . -Β πŸ’œMenghilangkan Parut hitam yang lama - Kulit menjadi gebu, putih dan pinkish . πŸ’Satu botol tahan satu bulan πŸ’100% halal πŸ’Produk malaysia CARA PENGAMBILAN SHAZZ BEAUTY WHITENING BOOSTER : ❀1 kapsul untuk 4 hari ❀1-2 liter air masak sehari ❀Makan sebelum tidur ❀Makan ikut peraturan 🚫Elakkan makanan/minuman berkafein RM68 SM/SS . To Order or Question:- πŸ“² Whatsapp sis: 0175451126 NO DM. TQ #thejunniMAYLA  #thejunni  #Thejunnipinkishwhite  #Nomercury  #BersihSelamatSuciHalal  #produkkecantikan  #instagram  #lawak  #lawakhambar  #lawakking  #lawakkerder  #neelofa  #fattahamin  #selenagomez  #justinbieber  #pinktumblr  #bebasmerkuri  #boosterwhitening  #shhazbeauty  #original 
KELEBIHAN SHHAZ BEAUTY BOOSTER WHITENING :
- Memutihkan Kulit 5x ganda daripada Kulit asal
- Putih sepantas injection .
- Tidak Ada kesan sampingan .
- Digalakkan Untuk Ibu menyusu bayi.
πŸ’œMenghapuskan toksin dalam badan
- Menaikkan seri rona merah pada Kulit .
-Β πŸ’œMengecutkan jerawat .
-Β πŸ’œMenghilangkan Parut hitam yang lama
- Kulit menjadi gebu, putih dan pinkish .
πŸ’Satu botol tahan satu bulan
πŸ’100% halal πŸ’Produk malaysia

CARA PENGAMBILAN SHAZZ BEAUTY WHITENING BOOSTER :
❀1 kapsul untuk 4 hari
❀1-2 liter air masak sehari
❀Makan sebelum tidur
❀Makan ikut peraturan
🚫Elakkan makanan/minuman berkafein

RM68 SM/SS
.
To Order or Question:-
πŸ“² Whatsapp sis: 0175451126

NO DM. TQ

#thejunniMAYLA #thejunni #Thejunnipinkishwhite #Nomercury #BersihSelamatSuciHalal
#produkkecantikan #instagram
#lawak #lawakhambar #lawakking #lawakkerder #neelofa #fattahamin #selenagomez #justinbieber #pinktumblr #bebasmerkuri #boosterwhitening #shhazbeauty #original
KELEBIHAN SHHAZ BEAUTY BOOSTER WHITENING : - Memutihkan Kulit 5x ganda daripada Kulit asal - Putih sepantas injection . - Tidak Ada kesan sampingan . - Digalakkan Untuk Ibu menyusu bayi. πŸ’œMenghapuskan toksin dalam badan - Menaikkan seri rona merah pada Kulit . -Β πŸ’œMengecutkan jerawat . -Β πŸ’œMenghilangkan Parut hitam yang lama - Kulit menjadi gebu, putih dan pinkish . πŸ’Satu botol tahan satu bulan πŸ’100% halal πŸ’Produk malaysia CARA PENGAMBILAN SHAZZ BEAUTY WHITENING BOOSTER : ❀1 kapsul untuk 4 hari ❀1-2 liter air masak sehari ❀Makan sebelum tidur ❀Makan ikut peraturan 🚫Elakkan makanan/minuman berkafein RM68 SM/SS . To Order or Question:- πŸ“² Whatsapp sis: 0175451126 NO DM. TQ #thejunniMAYLA  #thejunni  #Thejunnipinkishwhite  #Nomercury  #BersihSelamatSuciHalal  #produkkecantikan  #instagram  #lawak  #lawakhambar  #lawakking  #lawakkerder  #neelofa  #fattahamin  #selenagomez  #justinbieber  #pinktumblr  #bebasmerkuri  #boosterwhitening  #shhazbeauty  #original 
Our All in One cream contains Niacinamide (Vitamin B3) as one of the active ingredients! πŸ’«
.
This cream can treat blemish and acne spot besides enhancing the general tone of your skin! πŸ˜‹πŸŒŸ
.
.
Get our products today at 50% discount! .
(Click link at bio) .
https://www.fynprofessional.com
.
.
We care bout your skin 😍✨
.

#malaysiaskincare #malaysianbeauty #malaysiabrand #skincaremalaysia #skincaretips #beautytips #bebaskusam #beautytalk #bebasmerkuri #beautyblog #skincareblog #skincaremalaysiaselamat #glowingskin #healthyskin #healthyskincare
Our All in One cream contains Niacinamide (Vitamin B3) as one of the active ingredients! πŸ’« . This cream can treat blemish and acne spot besides enhancing the general tone of your skin! πŸ˜‹πŸŒŸ . . Get our products today at 50% discount! . (Click link at bio) . https://www.fynprofessional.com . . We care bout your skin 😍✨ . #malaysiaskincare  #malaysianbeauty  #malaysiabrand  #skincaremalaysia  #skincaretips  #beautytips  #bebaskusam  #beautytalk  #bebasmerkuri  #beautyblog  #skincareblog  #skincaremalaysiaselamat  #glowingskin  #healthyskin  #healthyskincare 
Udah coba berbagai macam Body Lotion d pasaran? 
Yang katanyaaaa mencerahkan? 
Yang katanyaaaa bikin lembab seharian? 
Yang katanyaaaa bikin kulit ga dehidrasi? 
Tapiii bisa gaa ngilangin belang2 d lengan nih (kalo ibu2 motoran pasti tau nih belang di pergelangan tangan)?? Ini yahh lotion supeerrr dupeerrr enakkk bangeeettttt.. Aseli ga pake bohong, daannn HASILNYA?? ga perlu janji2 bisa bikin putih dan lembab.. Parennial Lotion nya Nuskin mahh udh JUARA pokoknya.. #nuskinsolo
#nuskinboyolali
#nuskincilacap
#nuskinklaten
#nuskinsukoharjo
#nuskinkaranganyar
#nuskinsemarang
#nuskinmurah
#nuskinsehat
#bebasmerkuri
Udah coba berbagai macam Body Lotion d pasaran? Yang katanyaaaa mencerahkan? Yang katanyaaaa bikin lembab seharian? Yang katanyaaaa bikin kulit ga dehidrasi? Tapiii bisa gaa ngilangin belang2 d lengan nih (kalo ibu2 motoran pasti tau nih belang di pergelangan tangan)?? Ini yahh lotion supeerrr dupeerrr enakkk bangeeettttt.. Aseli ga pake bohong, daannn HASILNYA?? ga perlu janji2 bisa bikin putih dan lembab.. Parennial Lotion nya Nuskin mahh udh JUARA pokoknya.. #nuskinsolo  #nuskinboyolali  #nuskincilacap  #nuskinklaten  #nuskinsukoharjo  #nuskinkaranganyar  #nuskinsemarang  #nuskinmurah  #nuskinsehat  #bebasmerkuri 
Muka kamu kusam ? Berminyak ? Atau jerawatan ?
Udah coba krim ini itu malah ga ada hasilnya ?
Mari konsul sist , aq punya solusi nya 😚
πŸ‘‰ ELEORA πŸ‘ˆ
Dijamin aman, aman untuk ibu hamil, ibu Menyusui, krim lembut ga lengket juga udah BPOM lho. .
Tanpa perih atau ngelupas 😚
Mari cantik bersama ELEORA , dijamin jatuh cinta 😍😍.. Nb : Testimoni bisa di cek langsung di album Fb ku Evi Raffi no tipu2 ya..be smart buyer.

Minat hubungi :
Wa. : 085774684557
Pin. : 7926ddde #eviraffishop#testicustomereviraffishop#creamaman#creambpom#amanuntukbumilbusui#nomerkuri#bebasmerkuri#kepercayaanparaartis#creamjerawat#creamflek#eleora#eleoracare#eleoraskincare#eleorabpom
Muka kamu kusam ? Berminyak ? Atau jerawatan ? Udah coba krim ini itu malah ga ada hasilnya ? Mari konsul sist , aq punya solusi nya 😚 πŸ‘‰ ELEORA πŸ‘ˆ Dijamin aman, aman untuk ibu hamil, ibu Menyusui, krim lembut ga lengket juga udah BPOM lho. . Tanpa perih atau ngelupas 😚 Mari cantik bersama ELEORA , dijamin jatuh cinta 😍😍.. Nb : Testimoni bisa di cek langsung di album Fb ku Evi Raffi no tipu2 ya..be smart buyer. Minat hubungi : Wa. : 085774684557 Pin. : 7926ddde #eviraffishop #testicustomereviraffishop #creamaman #creambpom #amanuntukbumilbusui #nomerkuri #bebasmerkuri #kepercayaanparaartis #creamjerawat #creamflek #eleora #eleoracare #eleoraskincare #eleorabpom 
Muka kamu kusam ? Berminyak ? Atau jerawatan ?
Udah coba krim ini itu malah ga ada hasilnya ?
Mari konsul sist , aq punya solusi nya 😚
πŸ‘‰ ELEORA πŸ‘ˆ
Dijamin aman, aman untuk ibu hamil, ibu Menyusui, krim lembut ga lengket juga udah BPOM lho. .
Tanpa perih atau ngelupas 😚
Mari cantik bersama ELEORA , dijamin jatuh cinta 😍😍.. Nb : Testimoni bisa di cek langsung di album Fb ku Evi Raffi no tipu2 ya..be smart buyer.

Minat hubungi :
Wa. : 085774684557
Pin. : 7926ddde #eviraffishop#testicustomereviraffishop#creamaman#creambpom#amanuntukbumilbusui#nomerkuri#bebasmerkuri#kepercayaanparaartis#creamjerawat#creamflek#eleora#eleoracare#eleoraskincare#eleorabpom
Muka kamu kusam ? Berminyak ? Atau jerawatan ? Udah coba krim ini itu malah ga ada hasilnya ? Mari konsul sist , aq punya solusi nya 😚 πŸ‘‰ ELEORA πŸ‘ˆ Dijamin aman, aman untuk ibu hamil, ibu Menyusui, krim lembut ga lengket juga udah BPOM lho. . Tanpa perih atau ngelupas 😚 Mari cantik bersama ELEORA , dijamin jatuh cinta 😍😍.. Nb : Testimoni bisa di cek langsung di album Fb ku Evi Raffi no tipu2 ya..be smart buyer. Minat hubungi : Wa. : 085774684557 Pin. : 7926ddde #eviraffishop #testicustomereviraffishop #creamaman #creambpom #amanuntukbumilbusui #nomerkuri #bebasmerkuri #kepercayaanparaartis #creamjerawat #creamflek #eleora #eleoracare #eleoraskincare #eleorabpom 
Muka kamu kusam ? Berminyak ? Atau jerawatan ?
Udah coba krim ini itu malah ga ada hasilnya ?
Mari konsul sist , aq punya solusi nya 😚
πŸ‘‰ ELEORA πŸ‘ˆ
Dijamin aman, aman untuk ibu hamil, ibu Menyusui, krim lembut ga lengket juga udah BPOM lho. .
Tanpa perih atau ngelupas 😚
Mari cantik bersama ELEORA , dijamin jatuh cinta 😍😍.. Nb : Testimoni bisa di cek langsung di album Fb ku Evi Raffi no tipu2 ya..be smart buyer.

Minat hubungi :
Wa. : 085774684557
Pin. : 7926ddde #eviraffishop#testicustomereviraffishop#creamaman#creambpom#amanuntukbumilbusui#nomerkuri#bebasmerkuri#kepercayaanparaartis#creamjerawat#creamflek#eleora#eleoracare#eleoraskincare#eleorabpom
Muka kamu kusam ? Berminyak ? Atau jerawatan ? Udah coba krim ini itu malah ga ada hasilnya ? Mari konsul sist , aq punya solusi nya 😚 πŸ‘‰ ELEORA πŸ‘ˆ Dijamin aman, aman untuk ibu hamil, ibu Menyusui, krim lembut ga lengket juga udah BPOM lho. . Tanpa perih atau ngelupas 😚 Mari cantik bersama ELEORA , dijamin jatuh cinta 😍😍.. Nb : Testimoni bisa di cek langsung di album Fb ku Evi Raffi no tipu2 ya..be smart buyer. Minat hubungi : Wa. : 085774684557 Pin. : 7926ddde #eviraffishop #testicustomereviraffishop #creamaman #creambpom #amanuntukbumilbusui #nomerkuri #bebasmerkuri #kepercayaanparaartis #creamjerawat #creamflek #eleora #eleoracare #eleoraskincare #eleorabpom 
Walalalal..so far kalau sis idah pos ke KUALA LUMPUR dan kawasan yang sewaktu dengannye..memang take time sehari je.WALAUBAGAIMANAPUN ianya bergantung pada POSLAJU dinegeri memasing πŸ˜‰πŸ˜‰.
.
.
Ada sesapa yang nak jadi DROPSHIP TEAM VOODOO MELAKA??
LEKAIH AII..lepas ni ada produk letop letap dari Haifahakim tau..rugiii tak jadi DS Voodoo Melaka πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Utk IG klik terus di bio utk order/nak jadi DROPSHIP dan utk fb bole terus klik link πŸ‘‡

www.tinyurl.com/VMreal . .

#VoodooMelaka #voodoomalaysia #voodoothailand #flawless #mua #viral #like4like #amazing #magicneedle Β #voodoolovers #produkmurah #melaka #muar #ubatjeragat #ubatjerawat #bebasmerkuri #bebashidrokuinon #skincareviral2017 #kulit rosak #mangsamerkuri #artismalaysia #parutberlubang #dropshipmalaysia
#dropshipwanted #dropshipskincare
Walalalal..so far kalau sis idah pos ke KUALA LUMPUR dan kawasan yang sewaktu dengannye..memang take time sehari je.WALAUBAGAIMANAPUN ianya bergantung pada POSLAJU dinegeri memasing πŸ˜‰πŸ˜‰. . . Ada sesapa yang nak jadi DROPSHIP TEAM VOODOO MELAKA?? LEKAIH AII..lepas ni ada produk letop letap dari Haifahakim tau..rugiii tak jadi DS Voodoo Melaka πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . Utk IG klik terus di bio utk order/nak jadi DROPSHIP dan utk fb bole terus klik link πŸ‘‡ www.tinyurl.com/VMreal . . #VoodooMelaka  #voodoomalaysia  #voodoothailand  #flawless  #mua  #viral  #like4like  #amazing  #magicneedle  Β #voodoolovers  #produkmurah  #melaka  #muar  #ubatjeragat  #ubatjerawat  #bebasmerkuri  #bebashidrokuinon  #skincareviral2017  #kulit  rosak #mangsamerkuri  #artismalaysia  #parutberlubang  #dropshipmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipskincare 
Muka kamu kusam ? Berminyak ? Atau jerawatan ?
Udah coba krim ini itu malah ga ada hasilnya ?
Mari konsul sist , aq punya solusi nya 😚
πŸ‘‰ ELEORA πŸ‘ˆ
Dijamin aman, aman untuk ibu hamil, ibu Menyusui, krim lembut ga lengket juga udah BPOM lho. .
Tanpa perih atau ngelupas 😚
Mari cantik bersama ELEORA , dijamin jatuh cinta 😍😍.. Nb : Testimoni bisa di cek langsung di album Fb ku Evi Raffi no tipu2 ya..be smart buyer.

Minat hubungi :
Wa. : 085774684557
Pin. : 7926ddde #eviraffishop#testicustomereviraffishop#creamaman#creambpom#amanuntukbumilbusui#nomerkuri#bebasmerkuri#kepercayaanparaartis#creamjerawat#creamflek#eleora#eleoracare#eleoraskincare#eleorabpom
Muka kamu kusam ? Berminyak ? Atau jerawatan ? Udah coba krim ini itu malah ga ada hasilnya ? Mari konsul sist , aq punya solusi nya 😚 πŸ‘‰ ELEORA πŸ‘ˆ Dijamin aman, aman untuk ibu hamil, ibu Menyusui, krim lembut ga lengket juga udah BPOM lho. . Tanpa perih atau ngelupas 😚 Mari cantik bersama ELEORA , dijamin jatuh cinta 😍😍.. Nb : Testimoni bisa di cek langsung di album Fb ku Evi Raffi no tipu2 ya..be smart buyer. Minat hubungi : Wa. : 085774684557 Pin. : 7926ddde #eviraffishop #testicustomereviraffishop #creamaman #creambpom #amanuntukbumilbusui #nomerkuri #bebasmerkuri #kepercayaanparaartis #creamjerawat #creamflek #eleora #eleoracare #eleoraskincare #eleorabpom 
Masalah kusam ? Kulit kering ? Atau jerawat & jeragat , parut atau masalah bibir gelap.
.
Why not korang try set yang aqirah guna ni . Korang tengok sendiri skin aqirah lepas guna sangat lah glowing 😍.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
 #jerawat 
#parut 
#scrubhomemade #homemadeproduct
 #ubatjerawat 
#ubatparut 
#ubatputih 
#scrubmurah 
#bibirgelap
 #bibirmenggelupas 
#kopiskrub 
#repairskin
#organik
 #bebasmerkuri 
#cantiktanpakimia #produkbebaskimia
#dropshipwanted
#agentwanted
#shahalam
#temyracleshahalam
#temyraclesubang
#temyraclepj
#temyracleklang
#teamfit
#fitrilegasi
#leadershahalam
Masalah kusam ? Kulit kering ? Atau jerawat & jeragat , parut atau masalah bibir gelap. . Why not korang try set yang aqirah guna ni . Korang tengok sendiri skin aqirah lepas guna sangat lah glowing 😍. . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #repairskin  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #dropshipwanted  #agentwanted  #shahalam  #temyracleshahalam  #temyraclesubang  #temyraclepj  #temyracleklang  #teamfit  #fitrilegasi  #leadershahalam 
Rawat bibir hitam .
Bibir nie akan bertambah gelap dekat tepi - tepi bila tengok cermin. Aila nak tanye korang ada scrub bibir X? 
Kalau guna scrub bibir gelap tu bole ilangggg tau 😘
.
Nak cantik bibir,  ingat lip scrub Temyracle 😘
.
#manir #scrubbibir #lipscrub #hiliran
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
Rawat bibir hitam . Bibir nie akan bertambah gelap dekat tepi - tepi bila tengok cermin. Aila nak tanye korang ada scrub bibir X? Kalau guna scrub bibir gelap tu bole ilangggg tau 😘 . Nak cantik bibir, ingat lip scrub Temyracle 😘 . #manir  #scrubbibir  #lipscrub  #hiliran  #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia 
MORNING! β˜€β˜€β˜€
.
.
Haaa nak cakap sikit pasal face scrub ni.hehe.. Sis tahu ramai akak2 yg ada masalah jeragat kan ? Mcm susah je nk atasi masalah jeragat ni, btol x ? Sekarang jgn risau lagi, face scrub diformulasi utk menghilangkan jeragat dkt muka akak. Sis xjanji kesan dlm masa 2,3 hari sbb kami produk organik. Bila produk organik semua bahan dlm produk ni selamat & tiada merkuri. So kesan nya akan terjadi secara naturally selepas akak2 pakai secara konsisten.
.
.
Lagi satu face scrub ni tersgt2 sesuai utk akak2 yg nak menghaluskan kulit, nk kecikkan pori2 & nak maintankan muka yg dh cantik. Xcaya ? Tgk feedback ni #feedbackfacescrubtemyracle
.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #nakcantik #muabellaz #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #terapiinstagram #wehavehaveyo #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #facescrub #facescrubtemyracle #onlineshopmalaysia #facescrubmalaysia #facescrubmurah
MORNING! β˜€β˜€β˜€ . . Haaa nak cakap sikit pasal face scrub ni.hehe.. Sis tahu ramai akak2 yg ada masalah jeragat kan ? Mcm susah je nk atasi masalah jeragat ni, btol x ? Sekarang jgn risau lagi, face scrub diformulasi utk menghilangkan jeragat dkt muka akak. Sis xjanji kesan dlm masa 2,3 hari sbb kami produk organik. Bila produk organik semua bahan dlm produk ni selamat & tiada merkuri. So kesan nya akan terjadi secara naturally selepas akak2 pakai secara konsisten. . . Lagi satu face scrub ni tersgt2 sesuai utk akak2 yg nak menghaluskan kulit, nk kecikkan pori2 & nak maintankan muka yg dh cantik. Xcaya ? Tgk feedback ni #feedbackfacescrubtemyracle  . . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #nakcantik  #muabellaz  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #terapiinstagram  #wehavehaveyo  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #facescrub  #facescrubtemyracle  #onlineshopmalaysia  #facescrubmalaysia  #facescrubmurah 
HOT TESTIMONI Colavit 
Paling seneng kl kasih tester sama yang belum coba itu krn kenapa 
Hasilnya itu loh 
Singkat cerita saat kami Home sharing kemarin 
Demo produk kembali terjadi 
Teng  teng 
Lihat gambar dibawah ini ya 
Karna hasil terlihat langsung seketika 
Share manfaatnya ya

JOVEM COLAVIT FOAM adalah pembersih muka dengan PH balance sehingga aman bagi semua jenis kulit dan tidak perih di mata 
Kandungan JOVEM COLAVIT Foam :
- collagen
- vitamin C
- vitamin E
- Aqua
- Sodium laureth sulfate
- cocamidopropyl betaine
- glycerin
- sodium chloride
- hydroxypropyl methycellulose
- Ethylascorbic acid
- Tocopheryl acetate
- Phenoxyethanol
- Fragrance - Disodium edta

manfaat JOVEM COLAVIT FOAM :
1. Membersihkan kotoran
2. Melembutkan 
3. Mencerahkan kulit wajah 
Sehingga awet muda dan cantik
4. Mengangkat sel-sel kulit mati 
Produced By PT. ALPHA OMEGA MULIA ABADI 
Distributed by
PT.  PANSAKY BERDIKARI BERSAMA
BPOM : NA 18161203008

Minat chat
Wa 085647881828

#colavit #colavitfoam #colavitlotion #sehatdancantik #skincare #kolagen #kolagenhalal #kulitsehatalami #kulitputihalami #kulitcantik #bebasmerkuri #jerawatpudar #antiaging #flekhitambekasjerawat #flekhitamjerawathilang #flekwajah #4jovem #4jovemindonesia #jovemlovers #jovemindonesia
HOT TESTIMONI Colavit Paling seneng kl kasih tester sama yang belum coba itu krn kenapa Hasilnya itu loh Singkat cerita saat kami Home sharing kemarin Demo produk kembali terjadi Teng teng Lihat gambar dibawah ini ya Karna hasil terlihat langsung seketika Share manfaatnya ya JOVEM COLAVIT FOAM adalah pembersih muka dengan PH balance sehingga aman bagi semua jenis kulit dan tidak perih di mata Kandungan JOVEM COLAVIT Foam : - collagen - vitamin C - vitamin E - Aqua - Sodium laureth sulfate - cocamidopropyl betaine - glycerin - sodium chloride - hydroxypropyl methycellulose - Ethylascorbic acid - Tocopheryl acetate - Phenoxyethanol - Fragrance - Disodium edta manfaat JOVEM COLAVIT FOAM : 1. Membersihkan kotoran 2. Melembutkan 3. Mencerahkan kulit wajah Sehingga awet muda dan cantik 4. Mengangkat sel-sel kulit mati Produced By PT. ALPHA OMEGA MULIA ABADI Distributed by PT. PANSAKY BERDIKARI BERSAMA BPOM : NA 18161203008 Minat chat Wa 085647881828 #colavit  #colavitfoam  #colavitlotion  #sehatdancantik  #skincare  #kolagen  #kolagenhalal  #kulitsehatalami  #kulitputihalami  #kulitcantik  #bebasmerkuri  #jerawatpudar  #antiaging  #flekhitambekasjerawat  #flekhitamjerawathilang  #flekwajah  #4jovem  #4jovemindonesia  #jovemlovers  #jovemindonesia 
PRODUK NI HANYA UNTUK KORANG YG ADA MASALAH MUKA BERMINYAK & BADAN BERBAU
.
Ramai customer yg DM lepas pakai rice milk soap ni muka dh kurang berminyak then automatically jerawat pun berkurang sbb salah satu punca jerawat adalah muka berminyak. .
Rice milk soap juga baik untuk korang yg ada masalah bau badan. Lepas 3kali pakai memang badan dh xberbau. Kalau korang lupa pakai deodorant pun xde masalah.
.
Tgk feedback dkt sini #feedbacksoaptemyracle .
DM / WHATSAPP +60178169959 FOR ORDER 
#temyracle #temyracleagent #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #milksoap #milksoaptemyracle #milksoapmalaysia #milksoapmurah #soaptemyracle
PRODUK NI HANYA UNTUK KORANG YG ADA MASALAH MUKA BERMINYAK & BADAN BERBAU . Ramai customer yg DM lepas pakai rice milk soap ni muka dh kurang berminyak then automatically jerawat pun berkurang sbb salah satu punca jerawat adalah muka berminyak. . Rice milk soap juga baik untuk korang yg ada masalah bau badan. Lepas 3kali pakai memang badan dh xberbau. Kalau korang lupa pakai deodorant pun xde masalah. . Tgk feedback dkt sini #feedbacksoaptemyracle  . DM / WHATSAPP +60178169959 FOR ORDER #temyracle  #temyracleagent  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #milksoap  #milksoaptemyracle  #milksoapmalaysia  #milksoapmurah  #soaptemyracle 
INGIN RASA CANTIK & DIHARGAI?? .
_
.
MYLARA mengerti bahawa kulit wajah anda adalah aset yang perlu mendapatkan perawatan khusus kerana tidak ada kulit yang diciptakan sama. Setiap individu memerlukan regime harian yang spesifik terutama remaja, lelaki & wanita dewasa. MYLARA juga mengembangkan produk-produk yang khas utk setiap keperluan kulit. Walau bagaimanapun jenis kulit anda, dan berapa pun usia anda, perawatan MYLARA pasti akan memberi hasil yang optimum dan selamat.
.
_
.
Dapatkan lebih perhatian dari kami 😻 Izinkan kami menghargai anda 😘
.
Sertai VIP PROGRAM kami 😘
.
_
.
Being beautiful comes with all the privileges in life πŸ’
.
_
.
Love, MYLARA πŸ’

Whatsapp : +60183883927❀❀❀❀❀❀❀
#mylaraskincare#naturalskincare#selangor#igshop#igshopmalaysia#bazarpaknil#murahmurah#originalmylaraskincare#sayajualoriginal#sayajualsayapakai#sayajualonline#rahsiakulitcantik##bazaaronline#malaysianshop#murah#sayajualmurah#murahmeriah#jualonline#hargamurahmurah#igshopmalaysiamurah#best24434#bebasmerkuri
INGIN RASA CANTIK & DIHARGAI?? . _ . MYLARA mengerti bahawa kulit wajah anda adalah aset yang perlu mendapatkan perawatan khusus kerana tidak ada kulit yang diciptakan sama. Setiap individu memerlukan regime harian yang spesifik terutama remaja, lelaki & wanita dewasa. MYLARA juga mengembangkan produk-produk yang khas utk setiap keperluan kulit. Walau bagaimanapun jenis kulit anda, dan berapa pun usia anda, perawatan MYLARA pasti akan memberi hasil yang optimum dan selamat. . _ . Dapatkan lebih perhatian dari kami 😻 Izinkan kami menghargai anda 😘 . Sertai VIP PROGRAM kami 😘 . _ . Being beautiful comes with all the privileges in life πŸ’ . _ . Love, MYLARA πŸ’ Whatsapp : +60183883927❀❀❀❀❀❀❀ #mylaraskincare #naturalskincare #selangor #igshop #igshopmalaysia #bazarpaknil #murahmurah #originalmylaraskincare #sayajualoriginal #sayajualsayapakai #sayajualonline #rahsiakulitcantik ##bazaaronline #malaysianshop #murah #sayajualmurah #murahmeriah #jualonline #hargamurahmurah #igshopmalaysiamurah #best24434 #bebasmerkuri 
HOT TESTIMONI Colavit 
Paling seneng kl kasih tester sama yang belum coba itu krn kenapa 
Hasilnya itu loh 
Singkat cerita saat kami Home sharing kemarin 
Demo produk kembali terjadi 
Teng  teng 
Lihat gambar dibawah ini ya 
Karna hasil terlihat langsung seketika 
Share manfaatnya ya

JOVEM COLAVIT FOAM adalah pembersih muka dengan PH balance sehingga aman bagi semua jenis kulit dan tidak perih di mata 
Kandungan JOVEM COLAVIT Foam :
- collagen
- vitamin C
- vitamin E
- Aqua
- Sodium laureth sulfate
- cocamidopropyl betaine
- glycerin
- sodium chloride
- hydroxypropyl methycellulose
- Ethylascorbic acid
- Tocopheryl acetate
- Phenoxyethanol
- Fragrance - Disodium edta

manfaat JOVEM COLAVIT FOAM :
1. Membersihkan kotoran
2. Melembutkan 
3. Mencerahkan kulit wajah 
Sehingga awet muda dan cantik
4. Mengangkat sel-sel kulit mati 
Produced By PT. ALPHA OMEGA MULIA ABADI 
Distributed by
PT.  PANSAKY BERDIKARI BERSAMA
BPOM : NA 18161203008

Minat chat
Wa 085647881828

#colavit #colavitfoam #colavitlotion #sehatdancantik #kulitsehatalami #kulitputihalami #kulitcantik #bebasmerkuri #jerawatpudar #antiaging #flekhitambekasjerawat #flekhitamjerawathilang #flekwajah #4jovem #4jovemindonesia #jovemlovers #jovemindonesia
HOT TESTIMONI Colavit Paling seneng kl kasih tester sama yang belum coba itu krn kenapa Hasilnya itu loh Singkat cerita saat kami Home sharing kemarin Demo produk kembali terjadi Teng teng Lihat gambar dibawah ini ya Karna hasil terlihat langsung seketika Share manfaatnya ya JOVEM COLAVIT FOAM adalah pembersih muka dengan PH balance sehingga aman bagi semua jenis kulit dan tidak perih di mata Kandungan JOVEM COLAVIT Foam : - collagen - vitamin C - vitamin E - Aqua - Sodium laureth sulfate - cocamidopropyl betaine - glycerin - sodium chloride - hydroxypropyl methycellulose - Ethylascorbic acid - Tocopheryl acetate - Phenoxyethanol - Fragrance - Disodium edta manfaat JOVEM COLAVIT FOAM : 1. Membersihkan kotoran 2. Melembutkan 3. Mencerahkan kulit wajah Sehingga awet muda dan cantik 4. Mengangkat sel-sel kulit mati Produced By PT. ALPHA OMEGA MULIA ABADI Distributed by PT. PANSAKY BERDIKARI BERSAMA BPOM : NA 18161203008 Minat chat Wa 085647881828 #colavit  #colavitfoam  #colavitlotion  #sehatdancantik  #kulitsehatalami  #kulitputihalami  #kulitcantik  #bebasmerkuri  #jerawatpudar  #antiaging  #flekhitambekasjerawat  #flekhitamjerawathilang  #flekwajah  #4jovem  #4jovemindonesia  #jovemlovers  #jovemindonesia 
PRODUK NI HANYA UNTUK KORANG YG ADA MASALAH MUKA BERMINYAK & BADAN BERBAU
.
Ramai customer yg whtsapp lepas pakai rice milk soap ni muka dh kurang berminyak then automatically jerawat pun berkurang sbb salah satu punca jerawat adalah muka berminyak. .
Rice milk soap juga baik untuk korang yg ada masalah bau badan. Lepas 3kali pakai memang badan dh xberbau. Kalau korang lupa pakai deodorant pun xde masalah.
.
Tgk feedback dkt sini #feedbacksoaptemyracle .
Whtsapp 0169789078
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #milksoap #milksoaptemyracle #milksoapmalaysia #milksoapmurah #soaptemyracle
PRODUK NI HANYA UNTUK KORANG YG ADA MASALAH MUKA BERMINYAK & BADAN BERBAU . Ramai customer yg whtsapp lepas pakai rice milk soap ni muka dh kurang berminyak then automatically jerawat pun berkurang sbb salah satu punca jerawat adalah muka berminyak. . Rice milk soap juga baik untuk korang yg ada masalah bau badan. Lepas 3kali pakai memang badan dh xberbau. Kalau korang lupa pakai deodorant pun xde masalah. . Tgk feedback dkt sini #feedbacksoaptemyracle  . Whtsapp 0169789078 #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #milksoap  #milksoaptemyracle  #milksoapmalaysia  #milksoapmurah  #soaptemyracle 
Coffee scrub ni, boleh diguna dua cara.

1) dijadikan mask
2) dijadikan srub

Boleh diguna pada badan & muka. RM29 sahaja exclude pos fees. .
.
Whatsapp +6019 936 6685 .
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah - #regrann
Coffee scrub ni, boleh diguna dua cara. 1) dijadikan mask 2) dijadikan srub Boleh diguna pada badan & muka. RM29 sahaja exclude pos fees. . . Whatsapp +6019 936 6685 . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah  - #regrann 
COFFEE SCRUB NI LAIN DARI YG LAIN
.
Ada customer whtsapp sis dia tnya knpa coffee scrub Temyracle RM 29, kenapa coffee scrub lain xsmpai RM 20 ? Sis ckp la dkt dia, cuba awk beli coffee scrub tu then compare texture & ingredients dlm coffee scrub tu. Ada beza ke x, then beberapa hari lepas tu dia whtsapp ckp mmg betul ada perbezaan.
.
For ur info coffee dlm coffee scrub ni bkn mcm kopi yg kita dk minum tu tau.
.
Kadang2 tu kita pakai produk tapi xberkesan. Tau x kenapa ? Sebab kotoran byk dkt muka. So mcm mna nk hilangkan ? Sis recommend pakai coffee scrub ni. Mmg dpt hilangkan kotorab dkt muka, menghilangkan jerawat & memudarkan parut.
.
Whatsapp +6019 936 6685 .
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah - #regrann
COFFEE SCRUB NI LAIN DARI YG LAIN . Ada customer whtsapp sis dia tnya knpa coffee scrub Temyracle RM 29, kenapa coffee scrub lain xsmpai RM 20 ? Sis ckp la dkt dia, cuba awk beli coffee scrub tu then compare texture & ingredients dlm coffee scrub tu. Ada beza ke x, then beberapa hari lepas tu dia whtsapp ckp mmg betul ada perbezaan. . For ur info coffee dlm coffee scrub ni bkn mcm kopi yg kita dk minum tu tau. . Kadang2 tu kita pakai produk tapi xberkesan. Tau x kenapa ? Sebab kotoran byk dkt muka. So mcm mna nk hilangkan ? Sis recommend pakai coffee scrub ni. Mmg dpt hilangkan kotorab dkt muka, menghilangkan jerawat & memudarkan parut. . Whatsapp +6019 936 6685 . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah  - #regrann 
πŸ’–KELEBIHAN DAN MANFAAT THE JUNNI WHITENING BODY AND HAND LOTIONπŸ’–
.
.
βœ”οΈ Dengan hanya sekali sapuan akan mendapat kesan putih danΒ cerah serta-merta.
βœ”οΈ Penggunaan pada setiap hari selepas mandi dan penggunaan yang kerap akan menjadikan kulit anda putih kekal.
βœ”οΈ kulit badan & tangan akan gebu dan bermaya.
βœ”οΈ Merawat kulit badan & tanganΒ 
dari dalam.
βœ”οΈ Membuang sel-sel kulit mati.
βœ”οΈ menyamaratakan tona kulit badan dan tangan.
βœ”οΈ Melindungi kulit dari sinaran UV

KKM Notified

RM35 Postage Add : RM8SM/RM12SS

100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone

Sesuai lelaki dan perempuan.
.
To Order or Question:-
πŸ“² Whatsapp 01131367596

#thejunniMAYLA
#thejunni
#Thejunnipinkishwhite #Nomercury #BersihSelamatSuciHalal
#produkkecantikkan #bebasmerkuri
#whiteninglotion
#teamfaiezah
πŸ’–KELEBIHAN DAN MANFAAT THE JUNNI WHITENING BODY AND HAND LOTIONπŸ’– . . βœ”οΈ Dengan hanya sekali sapuan akan mendapat kesan putih danΒ cerah serta-merta. βœ”οΈ Penggunaan pada setiap hari selepas mandi dan penggunaan yang kerap akan menjadikan kulit anda putih kekal. βœ”οΈ kulit badan & tangan akan gebu dan bermaya. βœ”οΈ Merawat kulit badan & tanganΒ  dari dalam. βœ”οΈ Membuang sel-sel kulit mati. βœ”οΈ menyamaratakan tona kulit badan dan tangan. βœ”οΈ Melindungi kulit dari sinaran UV KKM Notified RM35 Postage Add : RM8SM/RM12SS 100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone Sesuai lelaki dan perempuan. . To Order or Question:- πŸ“² Whatsapp 01131367596 #thejunniMAYLA  #thejunni  #Thejunnipinkishwhite  #Nomercury  #BersihSelamatSuciHalal  #produkkecantikkan  #bebasmerkuri  #whiteninglotion  #teamfaiezah 
To Order ‡
πŸ“² WhatsApp +60147400771
.
Harga:
🌱 Detox mask : RM42
🌱 Coffee scrub : RM29
🌱 Face scrub : RM29
🌱 Whitening body scrub : RM20
🌱 Rice milk soap : RM18
🌱 Lip scrub : RM9
.
βœ– Harga diatas tidak termasuk postage βœ–
.
🚚 Postage‡
Rm8 Semenanjung
Rm12 Sabah & Sarawak
.
#coffeescrub #coffeescrubmurahmlaysia #detoxmaskmalaysia #detoxmasktemyracle #detoxmaskterbaik #kopiskrub #bebasmerkuri #bebaskimia #ricemilksoap  #temyraclealorsetar #ricemilksoaptemyracle #whiteningbodyscrub #lipscrubiris #lipscruborganic #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #alorsetar #jualonlineshop
To Order ‡ πŸ“² WhatsApp +60147400771 . Harga: 🌱 Detox mask : RM42 🌱 Coffee scrub : RM29 🌱 Face scrub : RM29 🌱 Whitening body scrub : RM20 🌱 Rice milk soap : RM18 🌱 Lip scrub : RM9 . βœ– Harga diatas tidak termasuk postage βœ– . 🚚 Postage‡ Rm8 Semenanjung Rm12 Sabah & Sarawak . #coffeescrub  #coffeescrubmurahmlaysia  #detoxmaskmalaysia  #detoxmasktemyracle  #detoxmaskterbaik  #kopiskrub  #bebasmerkuri  #bebaskimia  #ricemilksoap  #temyraclealorsetar  #ricemilksoaptemyracle  #whiteningbodyscrub  #lipscrubiris  #lipscruborganic  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #alorsetar  #jualonlineshop 
Whitening Body Scrub by @temyracle.hq .
Home made products
.
Jom Whatsapp sis segera
018-2059622
.
.
#temyracle #homemadeproducts #bebaskimia #teamainniena #bodyscrub #whiteningscrub #visitmyig #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #bodyscrub #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah
Muka kamu kusam ? Berminyak ? Atau jerawatan ?
Udah coba krim ini itu malah ga ada hasilnya ?
Mari konsul sist , aq punya solusi nya 😚
πŸ‘‰ ELEORA πŸ‘ˆ
Dijamin aman, aman untuk ibu hamil, ibu Menyusui, krim lembut ga lengket juga udah BPOM lho. .
Tanpa perih atau ngelupas 😚
Mari cantik bersama ELEORA , dijamin jatuh cinta 😍😍.. Nb : Testimoni bisa di cek langsung di album Fb ku Evi Raffi no tipu2 ya..be smart buyer.

Minat hubungi :
Wa. : 085774684557
Pin. : 7926ddde #eviraffishop#testicustomereviraffishop#creamaman#creambpom#amanuntukbumilbusui#nomerkuri#bebasmerkuri#kepercayaanparaartis#creamjerawat#creamflek#eleora#eleoracare#eleoraskincare#eleorabpom
Muka kamu kusam ? Berminyak ? Atau jerawatan ? Udah coba krim ini itu malah ga ada hasilnya ? Mari konsul sist , aq punya solusi nya 😚 πŸ‘‰ ELEORA πŸ‘ˆ Dijamin aman, aman untuk ibu hamil, ibu Menyusui, krim lembut ga lengket juga udah BPOM lho. . Tanpa perih atau ngelupas 😚 Mari cantik bersama ELEORA , dijamin jatuh cinta 😍😍.. Nb : Testimoni bisa di cek langsung di album Fb ku Evi Raffi no tipu2 ya..be smart buyer. Minat hubungi : Wa. : 085774684557 Pin. : 7926ddde #eviraffishop #testicustomereviraffishop #creamaman #creambpom #amanuntukbumilbusui #nomerkuri #bebasmerkuri #kepercayaanparaartis #creamjerawat #creamflek #eleora #eleoracare #eleoraskincare #eleorabpom 
Muka kamu kusam ? Berminyak ? Atau jerawatan ?
Udah coba krim ini itu malah ga ada hasilnya ?
Mari konsul sist , aq punya solusi nya 😚
πŸ‘‰ ELEORA πŸ‘ˆ
Dijamin aman, aman untuk ibu hamil, ibu Menyusui, krim lembut ga lengket juga udah BPOM lho. .
Tanpa perih atau ngelupas 😚
Mari cantik bersama ELEORA , dijamin jatuh cinta 😍😍.. Nb : Testimoni bisa di cek langsung di album Fb ku Evi Raffi no tipu2 ya..be smart buyer.

Minat hubungi :
Wa. : 085774684557
Pin. : 7926ddde #eviraffishop#testicustomereviraffishop#creamaman#creambpom#amanuntukbumilbusui#nomerkuri#bebasmerkuri#kepercayaanparaartis#creamjerawat#creamflek#eleora#eleoracare#eleoraskincare#eleorabpom
Muka kamu kusam ? Berminyak ? Atau jerawatan ? Udah coba krim ini itu malah ga ada hasilnya ? Mari konsul sist , aq punya solusi nya 😚 πŸ‘‰ ELEORA πŸ‘ˆ Dijamin aman, aman untuk ibu hamil, ibu Menyusui, krim lembut ga lengket juga udah BPOM lho. . Tanpa perih atau ngelupas 😚 Mari cantik bersama ELEORA , dijamin jatuh cinta 😍😍.. Nb : Testimoni bisa di cek langsung di album Fb ku Evi Raffi no tipu2 ya..be smart buyer. Minat hubungi : Wa. : 085774684557 Pin. : 7926ddde #eviraffishop #testicustomereviraffishop #creamaman #creambpom #amanuntukbumilbusui #nomerkuri #bebasmerkuri #kepercayaanparaartis #creamjerawat #creamflek #eleora #eleoracare #eleoraskincare #eleorabpom 
Muka kamu kusam ? Berminyak ? Atau jerawatan ?
Udah coba krim ini itu malah ga ada hasilnya ?
Mari konsul sist , aq punya solusi nya 😚
πŸ‘‰ ELEORA πŸ‘ˆ
Dijamin aman, aman untuk ibu hamil, ibu Menyusui, krim lembut ga lengket juga udah BPOM lho. .
Tanpa perih atau ngelupas 😚
Mari cantik bersama ELEORA , dijamin jatuh cinta 😍😍.. Nb : Testimoni bisa di cek langsung di album Fb ku Evi Raffi no tipu2 ya..be smart buyer.

Minat hubungi :
Wa. : 085774684557
Pin. : 7926ddde #eviraffishop#testicustomereviraffishop#creamaman#creambpom#amanuntukbumilbusui#nomerkuri#bebasmerkuri#kepercayaanparaartis#creamjerawat#creamflek#eleora#eleoracare#eleoraskincare#eleorabpom
Muka kamu kusam ? Berminyak ? Atau jerawatan ? Udah coba krim ini itu malah ga ada hasilnya ? Mari konsul sist , aq punya solusi nya 😚 πŸ‘‰ ELEORA πŸ‘ˆ Dijamin aman, aman untuk ibu hamil, ibu Menyusui, krim lembut ga lengket juga udah BPOM lho. . Tanpa perih atau ngelupas 😚 Mari cantik bersama ELEORA , dijamin jatuh cinta 😍😍.. Nb : Testimoni bisa di cek langsung di album Fb ku Evi Raffi no tipu2 ya..be smart buyer. Minat hubungi : Wa. : 085774684557 Pin. : 7926ddde #eviraffishop #testicustomereviraffishop #creamaman #creambpom #amanuntukbumilbusui #nomerkuri #bebasmerkuri #kepercayaanparaartis #creamjerawat #creamflek #eleora #eleoracare #eleoraskincare #eleorabpom 
Selalu je kan bibir merekah kalau pakai lipstick matte . Sebab tekstur bibir kasar yang boleh menyebabkan lipstick you all tak tahan lama tau.
.
So boleh dapatkan our lips scrub yang cute & berkuasa ni if korang sayang bibir korang ☺️.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
 #jerawat 
#parut 
#scrubhomemade #homemadeproduct
 #ubatjerawat 
#ubatparut 
#ubatputih 
#scrubmurah 
#bibirgelap
 #bibirmenggelupas 
#kopiskrub 
#repairskin
#organik
 #bebasmerkuri 
#cantiktanpakimia #produkbebaskimia
#dropshipwanted
#agentwanted
#shahalam
#temyracleshahalam
#temyraclesubang
#temyraclepj
#temyracleklang
#teamfit
#fitrilegasi
#leadershahalam
Selalu je kan bibir merekah kalau pakai lipstick matte . Sebab tekstur bibir kasar yang boleh menyebabkan lipstick you all tak tahan lama tau. . So boleh dapatkan our lips scrub yang cute & berkuasa ni if korang sayang bibir korang ☺️. . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #repairskin  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #dropshipwanted  #agentwanted  #shahalam  #temyracleshahalam  #temyraclesubang  #temyraclepj  #temyracleklang  #teamfit  #fitrilegasi  #leadershahalam 
"GILE XBEST ...KULIT LICIN BERKILAT CAMNI.." "Kak baru guna 1 Bulan jer orang dah tegur ..muka nampak #pinkish #glowing ..#pori tertutup jerawat #kecut ..parut jerawat pulak #pudar ..yang penting #Jeragat takde dah..😱😱😱😱..guna satu produk jer tau .." Whatsapp direct "LICIN" ke 014 887 2572
@ nk mudah klik je http://www.wasap.my/60148872572/pm%20serum%20ajaib
.

#KulitGebu
#MerawatSunBurn
#BebasMerkuri
#MesraSolat
#MemudarkanParutJeragat
#MengecilkanPoriMuka
#TakBerminyak
#TakMelekit
"GILE XBEST ...KULIT LICIN BERKILAT CAMNI.." "Kak baru guna 1 Bulan jer orang dah tegur ..muka nampak #pinkish  #glowing  ..#pori  tertutup jerawat #kecut  ..parut jerawat pulak #pudar  ..yang penting #Jeragat  takde dah..😱😱😱😱..guna satu produk jer tau .." Whatsapp direct "LICIN" ke 014 887 2572 @ nk mudah klik je http://www.wasap.my/60148872572/pm%20serum%20ajaib . #KulitGebu  #MerawatSunBurn  #BebasMerkuri  #MesraSolat  #MemudarkanParutJeragat  #MengecilkanPoriMuka  #TakBerminyak  #TakMelekit 
Welcome to Jafra ........
β€’
β€’
β€’
Tanya jafra 
Wa 081541458123
Ig Lieya03
======================================
#jafraindonesia #jafrakosmetik #kosmetikhalal #kosmetikaman #bebasmerkuri #bebashydroquinone 
#makeuphijabers #muslimahsehat
TIPS PENJAGAAN BIBIR
.
Tahu x kenapa bibir kita selalu kering ? Ni sis nk share skit sebab2 bibir jd kering
.
- kurang minum air masak
- selalu jilat bibir
- terlalu lama berapa dlm aircond
- hisap rokok
- kerap berada dibawah matahari
- pakai lipstick yg tidak sesuai
.
Mcm mna cara nk hindar bibir supaya tidak kering & menggelupas ?
.
- yg palig penting korang semua perlu minum air masak secukup nya. Ia baik bkn sahaja utk penjagaan bibr, tapi baik utk kulit juga
- jgn terlalu kerap jilat bibir
- pastikan pkai lip stick yg sesuai
- pakai lipbalm yg sesuai
- GUNAKAN LIP SCRUB UTK BUANG KULIT BIBIR YG MENGGELUPAS ( sgt berkesan utk bibir menggelupas )
.
Sekarang korang blh nikmati bibir cantik & mungil mcm bidadari.
.
Harga terlampau murah berbanding benefits yg korang akan dapat. Lepas dh xyah malu nk jumpa org sbb bibir menggelupas
.
Nk sis guide korang ? Whtsapp 013-922 4380 now😘😘😘
.
Nk tgk feedback ? Tekan ni #feedbacklipscrubtemyracle .
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold 
#jerawat 
#parut 
#scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat 
#ubatparut 
#ubatputih #scrubmurah 
#bibirgelap 
#bibirmenggelupas 
#kopiskrub 
#kopi #organik 
#bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia 
#lipscrub 
#lipscrubtemyracle 
#lipscrubmalaysia #lipscrubmurah
#teamfit
#feedbacklipscrubtemyracle
TIPS PENJAGAAN BIBIR . Tahu x kenapa bibir kita selalu kering ? Ni sis nk share skit sebab2 bibir jd kering . - kurang minum air masak - selalu jilat bibir - terlalu lama berapa dlm aircond - hisap rokok - kerap berada dibawah matahari - pakai lipstick yg tidak sesuai . Mcm mna cara nk hindar bibir supaya tidak kering & menggelupas ? . - yg palig penting korang semua perlu minum air masak secukup nya. Ia baik bkn sahaja utk penjagaan bibr, tapi baik utk kulit juga - jgn terlalu kerap jilat bibir - pastikan pkai lip stick yg sesuai - pakai lipbalm yg sesuai - GUNAKAN LIP SCRUB UTK BUANG KULIT BIBIR YG MENGGELUPAS ( sgt berkesan utk bibir menggelupas ) . Sekarang korang blh nikmati bibir cantik & mungil mcm bidadari. . Harga terlampau murah berbanding benefits yg korang akan dapat. Lepas dh xyah malu nk jumpa org sbb bibir menggelupas . Nk sis guide korang ? Whtsapp 013-922 4380 now😘😘😘 . Nk tgk feedback ? Tekan ni #feedbacklipscrubtemyracle  . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #lipscrub  #lipscrubtemyracle  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #teamfit  #feedbacklipscrubtemyracle 
TIPS PENJAGAAN BIBIR
.
Tahu x kenapa bibir kita selalu kering ? Ni sis nk share skit sebab2 bibir jd kering
.
- kurang minum air masak
- selalu jilat bibir
- terlalu lama berapa dlm aircond
- hisap rokok
- kerap berada dibawah matahari
- pakai lipstick yg tidak sesuai
.
Mcm mna cara nk hindar bibir supaya tidak kering & menggelupas ?
.
- yg palig penting korang semua perlu minum air masak secukup nya. Ia baik bkn sahaja utk penjagaan bibr, tapi baik utk kulit juga
- jgn terlalu kerap jilat bibir
- pastikan pkai lip stick yg sesuai
- pakai lipbalm yg sesuai
- GUNAKAN LIP SCRUB UTK BUANG KULIT BIBIR YG MENGGELUPAS ( sgt berkesan utk bibir menggelupas )
.
Sekarang korang blh nikmati bibir cantik & mungil mcm bidadari.
.
Harga terlampau murah berbanding benefits yg korang akan dapat. Lepas dh xyah malu nk jumpa org sbb bibir menggelupas
.
Nk sis guide korang ? Whtsapp 013-922 4380 now😘😘😘
.
Nk tgk feedback ? Tekan ni #feedbacklipscrubtemyracle .
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold 
#jerawat 
#parut 
#scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat 
#ubatparut 
#ubatputih #scrubmurah 
#bibirgelap 
#bibirmenggelupas 
#kopiskrub 
#kopi #organik 
#bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia 
#lipscrub 
#lipscrubtemyracle 
#lipscrubmalaysia #lipscrubmurah
#teamfit
#feedbacklipscrubtemyracle
TIPS PENJAGAAN BIBIR . Tahu x kenapa bibir kita selalu kering ? Ni sis nk share skit sebab2 bibir jd kering . - kurang minum air masak - selalu jilat bibir - terlalu lama berapa dlm aircond - hisap rokok - kerap berada dibawah matahari - pakai lipstick yg tidak sesuai . Mcm mna cara nk hindar bibir supaya tidak kering & menggelupas ? . - yg palig penting korang semua perlu minum air masak secukup nya. Ia baik bkn sahaja utk penjagaan bibr, tapi baik utk kulit juga - jgn terlalu kerap jilat bibir - pastikan pkai lip stick yg sesuai - pakai lipbalm yg sesuai - GUNAKAN LIP SCRUB UTK BUANG KULIT BIBIR YG MENGGELUPAS ( sgt berkesan utk bibir menggelupas ) . Sekarang korang blh nikmati bibir cantik & mungil mcm bidadari. . Harga terlampau murah berbanding benefits yg korang akan dapat. Lepas dh xyah malu nk jumpa org sbb bibir menggelupas . Nk sis guide korang ? Whtsapp 013-922 4380 now😘😘😘 . Nk tgk feedback ? Tekan ni #feedbacklipscrubtemyracle  . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #lipscrub  #lipscrubtemyracle  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #teamfit  #feedbacklipscrubtemyracle 
TIPS PENJAGAAN BIBIR
.
Tahu x kenapa bibir kita selalu kering ? Ni sis nk share skit sebab2 bibir jd kering
.
- kurang minum air masak
- selalu jilat bibir
- terlalu lama berapa dlm aircond
- hisap rokok
- kerap berada dibawah matahari
- pakai lipstick yg tidak sesuai
.
Mcm mna cara nk hindar bibir supaya tidak kering & menggelupas ?
.
- yg palig penting korang semua perlu minum air masak secukup nya. Ia baik bkn sahaja utk penjagaan bibr, tapi baik utk kulit juga
- jgn terlalu kerap jilat bibir
- pastikan pkai lip stick yg sesuai
- pakai lipbalm yg sesuai
- GUNAKAN LIP SCRUB UTK BUANG KULIT BIBIR YG MENGGELUPAS ( sgt berkesan utk bibir menggelupas )
.
Sekarang korang blh nikmati bibir cantik & mungil mcm bidadari.
.
Harga terlampau murah berbanding benefits yg korang akan dapat. Lepas dh xyah malu nk jumpa org sbb bibir menggelupas
.
Nk sis guide korang ? Whtsapp 013-922 4380 now😘😘😘
.
Nk tgk feedback ? Tekan ni #feedbacklipscrubtemyracle .
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold 
#jerawat 
#parut 
#scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat 
#ubatparut 
#ubatputih #scrubmurah 
#bibirgelap 
#bibirmenggelupas 
#kopiskrub 
#kopi #organik 
#bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia 
#lipscrub 
#lipscrubtemyracle 
#lipscrubmalaysia #lipscrubmurah
#teamfit
#feedbacklipscrubtemyracle
TIPS PENJAGAAN BIBIR . Tahu x kenapa bibir kita selalu kering ? Ni sis nk share skit sebab2 bibir jd kering . - kurang minum air masak - selalu jilat bibir - terlalu lama berapa dlm aircond - hisap rokok - kerap berada dibawah matahari - pakai lipstick yg tidak sesuai . Mcm mna cara nk hindar bibir supaya tidak kering & menggelupas ? . - yg palig penting korang semua perlu minum air masak secukup nya. Ia baik bkn sahaja utk penjagaan bibr, tapi baik utk kulit juga - jgn terlalu kerap jilat bibir - pastikan pkai lip stick yg sesuai - pakai lipbalm yg sesuai - GUNAKAN LIP SCRUB UTK BUANG KULIT BIBIR YG MENGGELUPAS ( sgt berkesan utk bibir menggelupas ) . Sekarang korang blh nikmati bibir cantik & mungil mcm bidadari. . Harga terlampau murah berbanding benefits yg korang akan dapat. Lepas dh xyah malu nk jumpa org sbb bibir menggelupas . Nk sis guide korang ? Whtsapp 013-922 4380 now😘😘😘 . Nk tgk feedback ? Tekan ni #feedbacklipscrubtemyracle  . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #lipscrub  #lipscrubtemyracle  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #teamfit  #feedbacklipscrubtemyracle 
[ TIADA PENGELUPASAN ] -

Ada yang cerita kat Mekna, mula mula dia takut nak cuba produk lokal sebab selalunya bila dia pakai produk lokal, kulit dia mesti menggelupas. Mula mula ingat sebab salin kulit, makin lama makin teruk pulak πŸ˜₯ sampai lah dia jumpa The Junni Skincare ni, takda pengelupasan langsung untuk memulihkan kulit! Bestnya!!! 😍 Bagi yang belum pernah cuba, KENA CUBA okay! Skincare the best lah bagi Mekna! 😘 - ❀️ To Order:-
πŸ“² Whatsapp: 0122934538
πŸ“Œ Website: www.thejunni.com
🌹 #tjcodampang #thejunnikl

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA
#thejunniampang #thejunnioriginal #thejunniskincare #bebasmerkuri
[ TIADA PENGELUPASAN ] - Ada yang cerita kat Mekna, mula mula dia takut nak cuba produk lokal sebab selalunya bila dia pakai produk lokal, kulit dia mesti menggelupas. Mula mula ingat sebab salin kulit, makin lama makin teruk pulak πŸ˜₯ sampai lah dia jumpa The Junni Skincare ni, takda pengelupasan langsung untuk memulihkan kulit! Bestnya!!! 😍 Bagi yang belum pernah cuba, KENA CUBA okay! Skincare the best lah bagi Mekna! 😘 - ❀️ To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0122934538 πŸ“Œ Website: www.thejunni.com 🌹 #tjcodampang  #thejunnikl  #TheJunniPinkishWhite  #TheJunniMAYLA  #thejunniampang  #thejunnioriginal  #thejunniskincare  #bebasmerkuri 
Whitening Body Scrub ni mampu putihkan badan uolls tauuu. & akan sental semua dakiΒ² yang melekat pada celahΒ² badan uolls tu hingga bersih.

Harga Rm20 je 100gm chuolls, mampu milik nau nauu. ❀
.
Pssttt kalau nak join postage esok. Confirmkan order dengan Ayu sebelum 2pm naa. 😘
Whitening Body Scrub ni mampu putihkan badan uolls tauuu. & akan sental semua daki² yang melekat pada celah² badan uolls tu hingga bersih. Harga Rm20 je 100gm chuolls, mampu milik nau nauu. ❀ . Pssttt kalau nak join postage esok. Confirmkan order dengan Ayu sebelum 2pm naa. 😘
Best nya lepas mandi td πŸ™†πŸ» sbb pkai whitening body scrub ni. Sgt2 fresh rasa badan mana idaknyaa seharian kerja kan, berpeluh satu badan. Tubuh pun kena la jaga skit. .
Pkai whitening body scrub ni habis keluar daki satu badan. Sesuai sgt2 utk korang sental dkt lipatan kulit tu. Dh la wangii lepastu membantu mencerahkan kulit lagi 😍Sis bkn ckp kosong tau ! .

RM 20 xtermasok pos
.
whtsapp 0137246196 sekarang .
.
.  #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah
#MoZubeauty
Best nya lepas mandi td πŸ™†πŸ» sbb pkai whitening body scrub ni. Sgt2 fresh rasa badan mana idaknyaa seharian kerja kan, berpeluh satu badan. Tubuh pun kena la jaga skit. . Pkai whitening body scrub ni habis keluar daki satu badan. Sesuai sgt2 utk korang sental dkt lipatan kulit tu. Dh la wangii lepastu membantu mencerahkan kulit lagi 😍Sis bkn ckp kosong tau ! . RM 20 xtermasok pos . whtsapp 0137246196 sekarang . . . #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #bodyscrub  #bodyscrubtemyracle  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrubmurah  #MoZubeauty 
Best nya lepas mandi td πŸ™†πŸ» sbb pkai whitening body scrub ni. Sgt2 fresh rasa badan mana idaknyaa seharian kerja kan, berpeluh satu badan. Tubuh pun kena la jaga skit. .
Pkai whitening body scrub ni habis keluar daki satu badan. Sesuai sgt2 utk korang sental dkt lipatan kulit tu. Dh la wangii lepastu membantu mencerahkan kulit lagi 😍Sis bkn ckp kosong tau ! .

RM 20 xtermasok pos
.
whtsapp 0137246196 sekarang  #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah
#MoZubeauty
Best nya lepas mandi td πŸ™†πŸ» sbb pkai whitening body scrub ni. Sgt2 fresh rasa badan mana idaknyaa seharian kerja kan, berpeluh satu badan. Tubuh pun kena la jaga skit. . Pkai whitening body scrub ni habis keluar daki satu badan. Sesuai sgt2 utk korang sental dkt lipatan kulit tu. Dh la wangii lepastu membantu mencerahkan kulit lagi 😍Sis bkn ckp kosong tau ! . RM 20 xtermasok pos . whtsapp 0137246196 sekarang #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #bodyscrub  #bodyscrubtemyracle  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrubmurah  #MoZubeauty