an online Instagram web viewer

#bebasmerkuri medias

Photos

Set favourite kedua ni lebih kepada kulit sensitif dan berjerawat.
.
Detox Mask bertindak jauh ke dalam pori untuk membersihkan dan mengutip segala kotoran dan toksin dan dibawa keluar ke permukaan kulit.
.
Kemudian kita bersihkan sisa kotoran dan sel kulit mati dengan Peach Face Scrub. Tekstur skrub ni sangat lembut dan halus boleh dijadikan masker bagi kulit berjerawat.
.
Muka akan menjadi lebih bersih, lebih halus, glowing dan cerah.✨
.
Lip Scrub untuk bibir lebih mungil dan smooth untuk pemakaian lipstick.💋
.
Natural Ingredient ◼ Organik ◼ Selamat ◼ Lulus KKM
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #detoxmask #facescrub #lipscrub #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi #temyraclejerteh #codjerteh
Set favourite kedua ni lebih kepada kulit sensitif dan berjerawat. . Detox Mask bertindak jauh ke dalam pori untuk membersihkan dan mengutip segala kotoran dan toksin dan dibawa keluar ke permukaan kulit. . Kemudian kita bersihkan sisa kotoran dan sel kulit mati dengan Peach Face Scrub. Tekstur skrub ni sangat lembut dan halus boleh dijadikan masker bagi kulit berjerawat. . Muka akan menjadi lebih bersih, lebih halus, glowing dan cerah.✨ . Lip Scrub untuk bibir lebih mungil dan smooth untuk pemakaian lipstick.💋 . Natural Ingredient ◼ Organik ◼ Selamat ◼ Lulus KKM . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #detoxmask  #facescrub  #lipscrub  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #natural  #productnatural  #semulajadi  #temyraclejerteh  #codjerteh 
Anda berkulit sensitif? Atau berminyak? Atau anda berkulit kombinasi? .
Kadang-kadang susah nak cari face scrub yang serasi dengan jenis kulit
.
Peach face scrub dengan bahan natural sesuai untuk semua jenis kulit
.
Face scrub berfungsi untuk menanggalkan sel kulit mati dan menghaluskan kulit wajah. Diperkaya dengan extract peach .
Whatsapp untuk fast respond 😍
Anda berkulit sensitif? Atau berminyak? Atau anda berkulit kombinasi? . Kadang-kadang susah nak cari face scrub yang serasi dengan jenis kulit . Peach face scrub dengan bahan natural sesuai untuk semua jenis kulit . Face scrub berfungsi untuk menanggalkan sel kulit mati dan menghaluskan kulit wajah. Diperkaya dengan extract peach . Whatsapp untuk fast respond 😍
Combo lengkap set breakout ni menjadikan muka lebih bersih, pori kecil, menghapuskan bakteria punca jerawat, dan menjadikan kulit glowing dan lembap.❤
.
First step kita pakai Detox Mask untuk membawa keluar semua kotoran dalam lapisan kulit kita.
.
Kemudian kita gunakan Coffee Scrub untuk menanggalkan sisa kotoran dan sel kulit mati yang dikeluarkan oleh detox mask.
.
Last step kita cuci wajah dengan Rice Milk Soup membersih jauh ke dalam pori dan menyingkirkan lebihan minyak di wajah.
.
Set Mesti Cuba! Memang puas hati!✨
.
Natural Ingredient ◼ Organik ◼ Selamat ◼ Lulus KKM
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #detoxmask #coffeescrub #ricemilksoup #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi #temyraclejerteh #codjerteh
Combo lengkap set breakout ni menjadikan muka lebih bersih, pori kecil, menghapuskan bakteria punca jerawat, dan menjadikan kulit glowing dan lembap.❤ . First step kita pakai Detox Mask untuk membawa keluar semua kotoran dalam lapisan kulit kita. . Kemudian kita gunakan Coffee Scrub untuk menanggalkan sisa kotoran dan sel kulit mati yang dikeluarkan oleh detox mask. . Last step kita cuci wajah dengan Rice Milk Soup membersih jauh ke dalam pori dan menyingkirkan lebihan minyak di wajah. . Set Mesti Cuba! Memang puas hati!✨ . Natural Ingredient ◼ Organik ◼ Selamat ◼ Lulus KKM . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #detoxmask  #coffeescrub  #ricemilksoup  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #natural  #productnatural  #semulajadi  #temyraclejerteh  #codjerteh 
Hai....uolls dah try ke belum gold mask?
-
MANFAAT GOLD MASK
•••
🌟 Membantu menyegar & menegangkan kulit wajah
🌟 Membuatkan wajah kelihatan lebih sihat
🌟 Memulihkan lapisan kulit baru & lama
🌟 Memudarkan parut di wajah
🌟 Memulihkan kulit wajah
🌟 Mengelakkan masalah blackhead & whitehead
Hai....uolls dah try ke belum gold mask? - MANFAAT GOLD MASK ••• 🌟 Membantu menyegar & menegangkan kulit wajah 🌟 Membuatkan wajah kelihatan lebih sihat 🌟 Memulihkan lapisan kulit baru & lama 🌟 Memudarkan parut di wajah 🌟 Memulihkan kulit wajah 🌟 Mengelakkan masalah blackhead & whitehead
KULIT JADI LEBIH LEMBUT SELEPAS MENGGUNAKAN PEACH FACE SCRUB 😍 .
~••…
Wauuuuu wauuuuuu wauuuuuu best ahhhh new formula peach face scrub .
~••…
Pink clay yang terdapat dalam peach face scrub boleh menghilangkan kemerahan pada muka , eczema dan sebagainya .
~••…
Temyracle freshly made for you homemade dan tiada merkuri ♥.
~••…
So apalagi jom order dekat 017973046 😘.
~••…
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi
KULIT JADI LEBIH LEMBUT SELEPAS MENGGUNAKAN PEACH FACE SCRUB 😍 . ~••… Wauuuuu wauuuuuu wauuuuuu best ahhhh new formula peach face scrub . ~••… Pink clay yang terdapat dalam peach face scrub boleh menghilangkan kemerahan pada muka , eczema dan sebagainya . ~••… Temyracle freshly made for you homemade dan tiada merkuri ♥. ~••… So apalagi jom order dekat 017973046 😘. ~••… #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #natural  #productnatural  #semulajadi 
Tudia kulit berjerawat pakej berparut lagi dah jadi sihat dah. Yes this is the miracle of KARISMA. 
Uollsss yg ada masalah yg sama MINTAK TOLONG LABUR LA SIKIT UNTUK CHANTIKKAN MUKA UOLLS TU JGK!!!! Rawatan pon lembut je. So jangan risau takut pedih ke gelupas ke. Memang treatment sangat lembut dikulit.

And proven BEBAS MERCURY ALSO! 💃🏻💃🏻 #bebasmerkuri 
Pasti....Chantikkk Sangattt!!!
Tudia kulit berjerawat pakej berparut lagi dah jadi sihat dah. Yes this is the miracle of KARISMA. Uollsss yg ada masalah yg sama MINTAK TOLONG LABUR LA SIKIT UNTUK CHANTIKKAN MUKA UOLLS TU JGK!!!! Rawatan pon lembut je. So jangan risau takut pedih ke gelupas ke. Memang treatment sangat lembut dikulit. And proven BEBAS MERCURY ALSO! 💃🏻💃🏻 #bebasmerkuri  Pasti....Chantikkk Sangattt!!!
Siapa cakap lelaki tak perlu jaga muka?  Adik ni rilek jer guna coffee scrub... Baru lah tangan tu gatal duk belai muka sendiri... Penangan guna coffee scrub jurr ualls...
===================================
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #lipscrubtemyracle 
#lipscrub - #temyracleagentkotabharu #temyraclekelantan #makeupmurah2 #blousemurah
Siapa cakap lelaki tak perlu jaga muka? Adik ni rilek jer guna coffee scrub... Baru lah tangan tu gatal duk belai muka sendiri... Penangan guna coffee scrub jurr ualls... =================================== #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #lipscrubtemyracle  #lipscrub  - #temyracleagentkotabharu  #temyraclekelantan  #makeupmurah2  #blousemurah 
FLEK HITAM??? OH NO NO NO!! tak kunjung hilang bisa nih produk terbaru nih JAFRA Royal Jelly Vitamin Infusion: Spot Serum with Vitamin C

JAFRA Royal Jelly Vitamin Infusion: Spot Serum with Vitamin C menjadi salah satu produk dari rangkaian Royal Jelly Ritual.

Produk ini merupakan serum kuat yang diperkaya dengan kandungan vitamin C, yang berfungsi membantu mengurangi munculnya bintik hitam akibat paparan sinar matahari, proses penuaan, maupun bekas jerawat.

Selain itu, serum ini juga membantu membuat warna kulit lebih merata dan tampak cerah.

5 Manfaat & Kegunaan JAFRA Royal Jelly Vitamin Infusion: Spot Serum with Vitamin C

1. Warna kulit wajah tampak merata sempurna.

2. Menjadikan kulit yang halus dan lembut.

3. Kandungan vitamin C dalam serum membuat kulit tampak cerah dan awet muda.

4. Kandungan Evergreen Complex membantu menyamarkan bintik hitam serta mencegah munculnya noda hitam yang belum nampak.

5. Serum ini juga diperkuat dengan manfaat Royal Jelly yang membantu merevitalisasi kulit
More info 
Ratna
082284629084
#jafra #mudmaskjafra #mudmask #olshopbatam #jafrabatam #jualjafra #jafrabpom #jafraaman #serumroyaljelly #serummuka #serumbagus #mukasehat #mukacerah #pencerahwajah #pencerahkulit #penghilangflek #penghilangbekasjerawat #penghilangnodajerawat #obatjerawat #krimmukaaman #bpom #halal #aman #bebasmerkuri #bebashydroquinon
FLEK HITAM??? OH NO NO NO!! tak kunjung hilang bisa nih produk terbaru nih JAFRA Royal Jelly Vitamin Infusion: Spot Serum with Vitamin C JAFRA Royal Jelly Vitamin Infusion: Spot Serum with Vitamin C menjadi salah satu produk dari rangkaian Royal Jelly Ritual. Produk ini merupakan serum kuat yang diperkaya dengan kandungan vitamin C, yang berfungsi membantu mengurangi munculnya bintik hitam akibat paparan sinar matahari, proses penuaan, maupun bekas jerawat. Selain itu, serum ini juga membantu membuat warna kulit lebih merata dan tampak cerah. 5 Manfaat & Kegunaan JAFRA Royal Jelly Vitamin Infusion: Spot Serum with Vitamin C 1. Warna kulit wajah tampak merata sempurna. 2. Menjadikan kulit yang halus dan lembut. 3. Kandungan vitamin C dalam serum membuat kulit tampak cerah dan awet muda. 4. Kandungan Evergreen Complex membantu menyamarkan bintik hitam serta mencegah munculnya noda hitam yang belum nampak. 5. Serum ini juga diperkuat dengan manfaat Royal Jelly yang membantu merevitalisasi kulit More info Ratna 082284629084 #jafra  #mudmaskjafra  #mudmask  #olshopbatam  #jafrabatam  #jualjafra  #jafrabpom  #jafraaman  #serumroyaljelly  #serummuka  #serumbagus  #mukasehat  #mukacerah  #pencerahwajah  #pencerahkulit  #penghilangflek  #penghilangbekasjerawat  #penghilangnodajerawat  #obatjerawat  #krimmukaaman  #bpom  #halal  #aman  #bebasmerkuri  #bebashydroquinon 
Siapa yang boleh guna rice milk soap ni?
. 🌸 orang yang ada masalah kulit berminyak
🌸 berminyak + jerawat
🌸 badan berbau
🌸 badan gelap
🌸 daki degil di seluruh badan
🌸 orang yang sedang mencari cleanser yang boleh betul-betul membersihkan detox mask
.

Awak ada masalah diatas? Hah boleh lah guna rice milk soap #temyracle ni 😉
.

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi
Siapa yang boleh guna rice milk soap ni? . 🌸 orang yang ada masalah kulit berminyak 🌸 berminyak + jerawat 🌸 badan berbau 🌸 badan gelap 🌸 daki degil di seluruh badan 🌸 orang yang sedang mencari cleanser yang boleh betul-betul membersihkan detox mask . Awak ada masalah diatas? Hah boleh lah guna rice milk soap #temyracle  ni 😉 . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #natural  #productnatural  #semulajadi 
MENCARI SKINCARE berkualiti dengan harga mampu milik??? jom pakai HONEY BLINK BEAUTY #RM100 sahaja !! sesuai untuk kulit wajah yang normal & bermasalah- 👇
✔jerawat✔parut jerawat✔jeragat ✔tona kulit tidak sekata
✔biji kolesterol✔cela ✔liang pori besar ✔kasar menggerutu
✔kulit kusam ✔serta menganjalkan kulit wajah seperti awetmuda
💋perubahan seawal 3-7hari,gebu licin glowing mowing dalam tempoh 3-minggu !! 😍
.
-dalam basic set sahaja pun dah ada sabun,krim malam dan krim siang tawww 💥PROMOSI RM100 SAHAJA💥
-harga berbaloi dengan kualiti 😘
-produk tahan 3bulan 😁😁 😍😍😍
-semestinya HONEY BLINQ Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia 🤓
-produk halal mesra solat 😁😁😘😘
-saya sendiri pengguna tegar HBB taw !! 😍
-beli dengan saya, ofcozz follow up dengan saya 😘
.
📮 postage seluruh malaysia .
nak2 order? jom wasap saya
www.wasap.my/60182376247/fhbbteen
.
dropship & agent diperlukan !!! 😘
.
#honeyblinkbeauty #hbbviral #stokishbb #hargaberbaloidengankualiti #produkberkualititinggi #formuladaripadakorea #sayapakaisayapuashatisayajual #testimoniberjaya #freeguide #halalmesrasolat #bebasmerkuri #honeyblinqLULUSKEMENTERIANKESIHATANMALAYSIA
MENCARI SKINCARE berkualiti dengan harga mampu milik??? jom pakai HONEY BLINK BEAUTY #RM100  sahaja !! sesuai untuk kulit wajah yang normal & bermasalah- 👇 ✔jerawat✔parut jerawat✔jeragat ✔tona kulit tidak sekata ✔biji kolesterol✔cela ✔liang pori besar ✔kasar menggerutu ✔kulit kusam ✔serta menganjalkan kulit wajah seperti awetmuda 💋perubahan seawal 3-7hari,gebu licin glowing mowing dalam tempoh 3-minggu !! 😍 . -dalam basic set sahaja pun dah ada sabun,krim malam dan krim siang tawww 💥PROMOSI RM100 SAHAJA💥 -harga berbaloi dengan kualiti 😘 -produk tahan 3bulan 😁😁 😍😍😍 -semestinya HONEY BLINQ Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia 🤓 -produk halal mesra solat 😁😁😘😘 -saya sendiri pengguna tegar HBB taw !! 😍 -beli dengan saya, ofcozz follow up dengan saya 😘 . 📮 postage seluruh malaysia . nak2 order? jom wasap saya www.wasap.my/60182376247/fhbbteen . dropship & agent diperlukan !!! 😘 . #honeyblinkbeauty  #hbbviral  #stokishbb  #hargaberbaloidengankualiti  #produkberkualititinggi  #formuladaripadakorea  #sayapakaisayapuashatisayajual  #testimoniberjaya  #freeguide  #halalmesrasolat  #bebasmerkuri  #honeyblinqLULUSKEMENTERIANKESIHATANMALAYSIA 
Apa pendapat anda tentang kulit muka...
Ada yang cakap tak kisah pakai apa saja..
Asalkan nampak cantik bergaya...
Make up tebal 4 inci biarpun tak selesa...
Tanggal make up jelas kelihatan kusam di muka...
Di luar bergaya di rumah tiada....
Ada juga yang cakap nak bebas kimia merkuri berbahaya..
Ingin amal berasaskan organik sahaja...
Nak cantik tapi tak nak mengata...
Biar kulit sihat tampak awet muda...
Bandingan muda daripada usia...
Jika saya tanya...
Anda pilih yang mana...
Kata yang pertama atau yang kedua...
Mari kita berfikir bersama2...
Dm/wasap no saya masih yang lama...
01110024273... #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykl #kulitputih #kulitkusam #jerawatserius #bebasmerkuri #keranaterpaksaakurelakan #missstalkermrboss #dia
Apa pendapat anda tentang kulit muka... Ada yang cakap tak kisah pakai apa saja.. Asalkan nampak cantik bergaya... Make up tebal 4 inci biarpun tak selesa... Tanggal make up jelas kelihatan kusam di muka... Di luar bergaya di rumah tiada.... Ada juga yang cakap nak bebas kimia merkuri berbahaya.. Ingin amal berasaskan organik sahaja... Nak cantik tapi tak nak mengata... Biar kulit sihat tampak awet muda... Bandingan muda daripada usia... Jika saya tanya... Anda pilih yang mana... Kata yang pertama atau yang kedua... Mari kita berfikir bersama2... Dm/wasap no saya masih yang lama... 01110024273... #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaykl  #kulitputih  #kulitkusam  #jerawatserius  #bebasmerkuri  #keranaterpaksaakurelakan  #missstalkermrboss  #dia 
Tudia kulit berjerawat pakej berparut lagi dah jadi sihat dah. Yes this is the miracle of KARISMA. 
Uollsss yg ada masalah yg sama MINTAK TOLONG LABUR LA SIKIT UNTUK CHANTIKKAN MUKA UOLLS TU JGK!!!! Rawatan pon lembut je. So jangan risau takut pedih ke gelupas ke. Memang treatment sangat lembut dikulit.

And proven BEBAS MERCURY ALSO! 💃🏻💃🏻 #bebasmerkuri 
Pasti....Chantikkk Sangattt!!!
Tekan link shj utk wasapp k. Anna
Stokis shah alam
http://www.wasap.my/60192726282
Tudia kulit berjerawat pakej berparut lagi dah jadi sihat dah. Yes this is the miracle of KARISMA. Uollsss yg ada masalah yg sama MINTAK TOLONG LABUR LA SIKIT UNTUK CHANTIKKAN MUKA UOLLS TU JGK!!!! Rawatan pon lembut je. So jangan risau takut pedih ke gelupas ke. Memang treatment sangat lembut dikulit. And proven BEBAS MERCURY ALSO! 💃🏻💃🏻 #bebasmerkuri  Pasti....Chantikkk Sangattt!!! Tekan link shj utk wasapp k. Anna Stokis shah alam http://www.wasap.my/60192726282
EVERYDAY ROUTINE UNTUK COFFEE SCRUB 🌸
.
Orang kata klau kulit kita dah bersih, nak pakai apa pun dah tak kesah dahh. Foundation nipis2 pun dah oke. Sebab ape kulit mati dah tanggal, kulit menggelupas dah hilang, jerawat dah kecut, parut jerawat dah takde. So happy laa kan ? Benda yang kita taknak ada kat muka kita dah lenyap terusss. Puas hati sangat bila muka bersih, freshhh gituwww 😍😍 kita nak clear stock ni. Rm27 jee uolss. .
.
Berminat boleh direct whatsapp 0109076137 atau boleh klik jee kink kat bio jannah tuu. Kulit bersih dan cantik bebas dari bahan kimiaa. Yeayyyy 🙈
.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi #posseluruhmalaysia #codtemerlohmentakab #teamEmilya
EVERYDAY ROUTINE UNTUK COFFEE SCRUB 🌸 . Orang kata klau kulit kita dah bersih, nak pakai apa pun dah tak kesah dahh. Foundation nipis2 pun dah oke. Sebab ape kulit mati dah tanggal, kulit menggelupas dah hilang, jerawat dah kecut, parut jerawat dah takde. So happy laa kan ? Benda yang kita taknak ada kat muka kita dah lenyap terusss. Puas hati sangat bila muka bersih, freshhh gituwww 😍😍 kita nak clear stock ni. Rm27 jee uolss. . . Berminat boleh direct whatsapp 0109076137 atau boleh klik jee kink kat bio jannah tuu. Kulit bersih dan cantik bebas dari bahan kimiaa. Yeayyyy 🙈 . . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #natural  #productnatural  #semulajadi  #posseluruhmalaysia  #codtemerlohmentakab  #teamEmilya 
Hai korang ..
.
Haa mila nak bagitahu .. mila ingat nak bagi free lah satu untuk 10 orang pertama yg jadi customer mila ni .. hurmm korang rase ok tak 🤔🤔 .. ok kan .. so rebutlah peluang ni .. kepada 10 orang yg menjadi customer mila .. mila akan bg satu lip scrub kepada korang secara percuma je tau .. so whatsapp me now .. korang blh pilih nak perisa apa .. semuanya sedap .. tp korang jgn risau kalau terlepas mnjdi antara 10 orang tu .. mila ada surprise untuk korang .. korang juga akan dpt hadiah ok..
.
Temyracle freshly made for you .. bebas bahan kimia .. 100% homemade and natural .. blh whatsapp mila untuk order 01112977071 .. mila akan guide korang .. .
#temyracleterengganu#codkelantandanterengganu
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi
Hai korang .. . Haa mila nak bagitahu .. mila ingat nak bagi free lah satu untuk 10 orang pertama yg jadi customer mila ni .. hurmm korang rase ok tak 🤔🤔 .. ok kan .. so rebutlah peluang ni .. kepada 10 orang yg menjadi customer mila .. mila akan bg satu lip scrub kepada korang secara percuma je tau .. so whatsapp me now .. korang blh pilih nak perisa apa .. semuanya sedap .. tp korang jgn risau kalau terlepas mnjdi antara 10 orang tu .. mila ada surprise untuk korang .. korang juga akan dpt hadiah ok.. . Temyracle freshly made for you .. bebas bahan kimia .. 100% homemade and natural .. blh whatsapp mila untuk order 01112977071 .. mila akan guide korang .. . #temyracleterengganu #codkelantandanterengganu  #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #natural  #productnatural  #semulajadi 
Tudia kulit berjerawat pakej berparut lagi dah jadi sihat dah. Yes this is the miracle of KARISMA. 
Uollsss yg ada masalah yg sama MINTAK TOLONG LABUR LA SIKIT UNTUK CHANTIKKAN MUKA UOLLS TU JGK!!!! Rawatan pon lembut je. So jangan risau takut pedih ke gelupas ke. Memang treatment sangat lembut dikulit.

And proven BEBAS MERCURY ALSO! 💃🏻💃🏻 #bebasmerkuri 
Pasti....Chantikkk Sangattt!!! Wassaap fizah 0192152745
Dropship team.kcrosha 
Kuala selangor
Tudia kulit berjerawat pakej berparut lagi dah jadi sihat dah. Yes this is the miracle of KARISMA. Uollsss yg ada masalah yg sama MINTAK TOLONG LABUR LA SIKIT UNTUK CHANTIKKAN MUKA UOLLS TU JGK!!!! Rawatan pon lembut je. So jangan risau takut pedih ke gelupas ke. Memang treatment sangat lembut dikulit. And proven BEBAS MERCURY ALSO! 💃🏻💃🏻 #bebasmerkuri  Pasti....Chantikkk Sangattt!!! Wassaap fizah 0192152745 Dropship team.kcrosha Kuala selangor
Hai korang ..
.
Haa ni mila nak share dgn korang iaitu antara bahan2 yg digunakan dlm coffee scrub dan feedback drpd customer temyracle .. haa korang bila lagi .. jom grab dgn mila sebelum terlepas .. swipe sebelah untuk lihat feedbacknya..
.
Temyracle freshly made for you .. bebas bahan kimia .. 100% homemade and natural .. blh whatsapp mila 01112977071 untuk order .. mila akan guide korang ..
.
#temyracleterengganu#feedbackcoffeescrubtemyracle
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi
Hai korang .. . Haa ni mila nak share dgn korang iaitu antara bahan2 yg digunakan dlm coffee scrub dan feedback drpd customer temyracle .. haa korang bila lagi .. jom grab dgn mila sebelum terlepas .. swipe sebelah untuk lihat feedbacknya.. . Temyracle freshly made for you .. bebas bahan kimia .. 100% homemade and natural .. blh whatsapp mila 01112977071 untuk order .. mila akan guide korang .. . #temyracleterengganu #feedbackcoffeescrubtemyracle  #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #natural  #productnatural  #semulajadi 
Takde idea dah nak bagi present apa kat bff?
.
Ni haaa Coffee Scrub ni kalau uolls kasi present kat bff ke, tunang ke, wife ke. Confirm dia tak cari lain dah!
.
Bertambah sayang bila ada yang prihatin tentang penjagaan kulit dia. Memang terbaiklah uolls kalau bagi Coffee Scrub as present.👍👍👍 #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi
Takde idea dah nak bagi present apa kat bff? . Ni haaa Coffee Scrub ni kalau uolls kasi present kat bff ke, tunang ke, wife ke. Confirm dia tak cari lain dah! . Bertambah sayang bila ada yang prihatin tentang penjagaan kulit dia. Memang terbaiklah uolls kalau bagi Coffee Scrub as present.👍👍👍 #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #natural  #productnatural  #semulajadi 
Rupanya ni lah sebab kenapa Purifying Detox Mask Temyracle ni viral, ramai orang suka. Banyak kebaikannya. Macam mana tak banyak kebaikan, bahan-bahan yang digunakan adalah bahan yang premium sahaja.
.
Korang kalau nak cuba, nak repeat order ke boleh whatsApp Farah okay? Click je link kat bio 😊
.
Temyracle, Freshly Made For You. 💯 halal dan selamat. KKM approved!
.
#teamnabilaa #temyraclefaraa #temyraclewangsamaju #temyraclesrirampai #temyraclekualalumpur #temyraclesayamesticari #temyracle #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detoxmask #detoxmasktemyracle
Rupanya ni lah sebab kenapa Purifying Detox Mask Temyracle ni viral, ramai orang suka. Banyak kebaikannya. Macam mana tak banyak kebaikan, bahan-bahan yang digunakan adalah bahan yang premium sahaja. . Korang kalau nak cuba, nak repeat order ke boleh whatsApp Farah okay? Click je link kat bio 😊 . Temyracle, Freshly Made For You. 💯 halal dan selamat. KKM approved! . #teamnabilaa  #temyraclefaraa  #temyraclewangsamaju  #temyraclesrirampai  #temyraclekualalumpur  #temyraclesayamesticari  #temyracle  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #detoxmask  #detoxmasktemyracle 
MUDMASK JAFRA. Ini adalah produk BESTSELLER para artis dan semua orang suka :)
Dari 1 produk ini banyak bangeeeet manfaatnya.
Apa saja sih manfaat mudmask Jafra:
1. Membersihkan kulit wajah, kaki, tangan dan punggung.
2. Mencerahkan kulit shingga tampak halus dan bercahaya
3. Membersihkan kulit dari kotoran yang menempel pada kulit hingga kebagian pori-pori
4. Mengangkat minyak dikulit dan membersihkan kulit-kulit mati

Dengan ekstrak Mud dan tanaman Ayurverdic yg dapat melembabkan kulit.

Mengandung vitamin E yang membantu mengembalikan kekenyalan kulit.

Menyejukkan kulit, sehingga baik dipakai untuk wajah yg teriritasi atau pun terbakar matahari sehingga kulit menjadi normal kembali.

Mengencangkan kulit yg kendur.

Dalam mudmask Jafra juga terdapat bentonite yang dapat mengeluarkan racun dari kulit kita .
Cara pakainya so simple, no ribet, tinggal oles ke wajah selama 20 menit, lalu bilas ..
simple? yaaap sesimple itu mendapatkan kulit lebih glowing bebas kusam 😘😘 Get disc 30-50% if u join as member!
More info 
WA: 082159897950

#jafra #mudmaskjafra #mudmask #olshopbatam #jafrabatam #jualjafra #jafrabpom #jafraaman #serumroyaljelly #serummuka #serumbagus #mukasehat #mukacerah #pencerahwajah #pencerahkulit #penghilangflek #penghilangbekasjerawat #penghilangnodajerawat #obatjerawat #krimmukaaman #bpom #halal #aman #bebasmerkuri #bebashydroquinon
MUDMASK JAFRA. Ini adalah produk BESTSELLER para artis dan semua orang suka :) Dari 1 produk ini banyak bangeeeet manfaatnya. Apa saja sih manfaat mudmask Jafra: 1. Membersihkan kulit wajah, kaki, tangan dan punggung. 2. Mencerahkan kulit shingga tampak halus dan bercahaya 3. Membersihkan kulit dari kotoran yang menempel pada kulit hingga kebagian pori-pori 4. Mengangkat minyak dikulit dan membersihkan kulit-kulit mati Dengan ekstrak Mud dan tanaman Ayurverdic yg dapat melembabkan kulit. Mengandung vitamin E yang membantu mengembalikan kekenyalan kulit. Menyejukkan kulit, sehingga baik dipakai untuk wajah yg teriritasi atau pun terbakar matahari sehingga kulit menjadi normal kembali. Mengencangkan kulit yg kendur. Dalam mudmask Jafra juga terdapat bentonite yang dapat mengeluarkan racun dari kulit kita . Cara pakainya so simple, no ribet, tinggal oles ke wajah selama 20 menit, lalu bilas .. simple? yaaap sesimple itu mendapatkan kulit lebih glowing bebas kusam 😘😘 Get disc 30-50% if u join as member! More info WA: 082159897950 #jafra  #mudmaskjafra  #mudmask  #olshopbatam  #jafrabatam  #jualjafra  #jafrabpom  #jafraaman  #serumroyaljelly  #serummuka  #serumbagus  #mukasehat  #mukacerah  #pencerahwajah  #pencerahkulit  #penghilangflek  #penghilangbekasjerawat  #penghilangnodajerawat  #obatjerawat  #krimmukaaman  #bpom  #halal  #aman  #bebasmerkuri  #bebashydroquinon 
MUDMASK JAFRA. Ini adalah produk BESTSELLER para artis dan semua orang suka :)
Dari 1 produk ini banyak bangeeeet manfaatnya.
Apa saja sih manfaat mudmask Jafra:
1. Membersihkan kulit wajah, kaki, tangan dan punggung.
2. Mencerahkan kulit shingga tampak halus dan bercahaya
3. Membersihkan kulit dari kotoran yang menempel pada kulit hingga kebagian pori-pori
4. Mengangkat minyak dikulit dan membersihkan kulit-kulit mati

Dengan ekstrak Mud dan tanaman Ayurverdic yg dapat melembabkan kulit.

Mengandung vitamin E yang membantu mengembalikan kekenyalan kulit.

Menyejukkan kulit, sehingga baik dipakai untuk wajah yg teriritasi atau pun terbakar matahari sehingga kulit menjadi normal kembali.

Mengencangkan kulit yg kendur.

Dalam mudmask Jafra juga terdapat bentonite yang dapat mengeluarkan racun dari kulit kita .
Cara pakainya so simple, no ribet, tinggal oles ke wajah selama 20 menit, lalu bilas ..
simple? yaaap sesimple itu mendapatkan kulit lebih glowing bebas kusam 😘😘 Get disc 30-50% if u join as member!
More info 
WA: 082159897950

#jafra #mudmaskjafra #mudmask #olshopbatam #jafrabatam #jualjafra #jafrabpom #jafraaman #serumroyaljelly #serummuka #serumbagus #mukasehat #mukacerah #pencerahwajah #pencerahkulit #penghilangflek #penghilangbekasjerawat #penghilangnodajerawat #obatjerawat #krimmukaaman #bpom #halal #aman #bebasmerkuri #bebashydroquinon
MUDMASK JAFRA. Ini adalah produk BESTSELLER para artis dan semua orang suka :) Dari 1 produk ini banyak bangeeeet manfaatnya. Apa saja sih manfaat mudmask Jafra: 1. Membersihkan kulit wajah, kaki, tangan dan punggung. 2. Mencerahkan kulit shingga tampak halus dan bercahaya 3. Membersihkan kulit dari kotoran yang menempel pada kulit hingga kebagian pori-pori 4. Mengangkat minyak dikulit dan membersihkan kulit-kulit mati Dengan ekstrak Mud dan tanaman Ayurverdic yg dapat melembabkan kulit. Mengandung vitamin E yang membantu mengembalikan kekenyalan kulit. Menyejukkan kulit, sehingga baik dipakai untuk wajah yg teriritasi atau pun terbakar matahari sehingga kulit menjadi normal kembali. Mengencangkan kulit yg kendur. Dalam mudmask Jafra juga terdapat bentonite yang dapat mengeluarkan racun dari kulit kita . Cara pakainya so simple, no ribet, tinggal oles ke wajah selama 20 menit, lalu bilas .. simple? yaaap sesimple itu mendapatkan kulit lebih glowing bebas kusam 😘😘 Get disc 30-50% if u join as member! More info WA: 082159897950 #jafra  #mudmaskjafra  #mudmask  #olshopbatam  #jafrabatam  #jualjafra  #jafrabpom  #jafraaman  #serumroyaljelly  #serummuka  #serumbagus  #mukasehat  #mukacerah  #pencerahwajah  #pencerahkulit  #penghilangflek  #penghilangbekasjerawat  #penghilangnodajerawat  #obatjerawat  #krimmukaaman  #bpom  #halal  #aman  #bebasmerkuri  #bebashydroquinon 
MUDMASK JAFRA. Ini adalah produk BESTSELLER para artis dan semua orang suka :)
Dari 1 produk ini banyak bangeeeet manfaatnya.
Apa saja sih manfaat mudmask Jafra:
1. Membersihkan kulit wajah, kaki, tangan dan punggung.
2. Mencerahkan kulit shingga tampak halus dan bercahaya
3. Membersihkan kulit dari kotoran yang menempel pada kulit hingga kebagian pori-pori
4. Mengangkat minyak dikulit dan membersihkan kulit-kulit mati

Dengan ekstrak Mud dan tanaman Ayurverdic yg dapat melembabkan kulit.

Mengandung vitamin E yang membantu mengembalikan kekenyalan kulit.

Menyejukkan kulit, sehingga baik dipakai untuk wajah yg teriritasi atau pun terbakar matahari sehingga kulit menjadi normal kembali.

Mengencangkan kulit yg kendur.

Dalam mudmask Jafra juga terdapat bentonite yang dapat mengeluarkan racun dari kulit kita .
Cara pakainya so simple, no ribet, tinggal oles ke wajah selama 20 menit, lalu bilas ..
simple? yaaap sesimple itu mendapatkan kulit lebih glowing bebas kusam 😘😘 Get disc 30-50% if u join as member!
More info 
WA: 082159897950

#jafra #mudmaskjafra #mudmask #olshopbatam #jafrabatam #jualjafra #jafrabpom #jafraaman #serumroyaljelly #serummuka #serumbagus #mukasehat #mukacerah #pencerahwajah #pencerahkulit #penghilangflek #penghilangbekasjerawat #penghilangnodajerawat #obatjerawat #krimmukaaman #bpom #halal #aman #bebasmerkuri #bebashydroquinon
MUDMASK JAFRA. Ini adalah produk BESTSELLER para artis dan semua orang suka :) Dari 1 produk ini banyak bangeeeet manfaatnya. Apa saja sih manfaat mudmask Jafra: 1. Membersihkan kulit wajah, kaki, tangan dan punggung. 2. Mencerahkan kulit shingga tampak halus dan bercahaya 3. Membersihkan kulit dari kotoran yang menempel pada kulit hingga kebagian pori-pori 4. Mengangkat minyak dikulit dan membersihkan kulit-kulit mati Dengan ekstrak Mud dan tanaman Ayurverdic yg dapat melembabkan kulit. Mengandung vitamin E yang membantu mengembalikan kekenyalan kulit. Menyejukkan kulit, sehingga baik dipakai untuk wajah yg teriritasi atau pun terbakar matahari sehingga kulit menjadi normal kembali. Mengencangkan kulit yg kendur. Dalam mudmask Jafra juga terdapat bentonite yang dapat mengeluarkan racun dari kulit kita . Cara pakainya so simple, no ribet, tinggal oles ke wajah selama 20 menit, lalu bilas .. simple? yaaap sesimple itu mendapatkan kulit lebih glowing bebas kusam 😘😘 Get disc 30-50% if u join as member! More info WA: 082159897950 #jafra  #mudmaskjafra  #mudmask  #olshopbatam  #jafrabatam  #jualjafra  #jafrabpom  #jafraaman  #serumroyaljelly  #serummuka  #serumbagus  #mukasehat  #mukacerah  #pencerahwajah  #pencerahkulit  #penghilangflek  #penghilangbekasjerawat  #penghilangnodajerawat  #obatjerawat  #krimmukaaman  #bpom  #halal  #aman  #bebasmerkuri  #bebashydroquinon 
Seee....Karisma mmg memudahkan!
Rase xyakin n xmampu nak cuba full set 5in1, boleh je cuba trial set dulu...
Mamakacah mmg happy sangat setiap hari dapat share feedback postive & testimoni meletop dr pengguna2 KC..
Alhamdulillah 😘

#KarismaCosmetic
#lulusKkm💯 
#bebasMerkuri 📲 012-454 2124 Mamakacah 😉
Seee....Karisma mmg memudahkan! Rase xyakin n xmampu nak cuba full set 5in1, boleh je cuba trial set dulu... Mamakacah mmg happy sangat setiap hari dapat share feedback postive & testimoni meletop dr pengguna2 KC.. Alhamdulillah 😘 #KarismaCosmetic  #lulusKkm 💯 #bebasMerkuri  📲 012-454 2124 Mamakacah 😉
Hai uolss. Harini ter-happy pulak tau sebab baru je keluarkan face scrub ni around two weeks dah banyak positive feedback yang cakap kulit makin LEMBUT😱. Haa, ramai yang belum lagi cuba ni. Rugi uolss kalau tak cuba peach scrub kami sekarang. Yang ni sangat sesuai untuk kulit sensitif dan berjeragat. Kalau uolss yang ada masalah kulit kombinasi pun boleh guna scrub ni tau. Sangat lembut and texture nya tak kasar langsung! Go and get yours now. ~~
Whatssap 0196147566 sekarang💋😘
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia 
#facecrubtemyracle
#facescrub
Hai uolss. Harini ter-happy pulak tau sebab baru je keluarkan face scrub ni around two weeks dah banyak positive feedback yang cakap kulit makin LEMBUT😱. Haa, ramai yang belum lagi cuba ni. Rugi uolss kalau tak cuba peach scrub kami sekarang. Yang ni sangat sesuai untuk kulit sensitif dan berjeragat. Kalau uolss yang ada masalah kulit kombinasi pun boleh guna scrub ni tau. Sangat lembut and texture nya tak kasar langsung! Go and get yours now. ~~ Whatssap 0196147566 sekarang💋😘 ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #facecrubtemyracle  #facescrub 
Tekstur peach facescrub uolss 🤤
..
Bau dia dah la wangi ! Tekstur moist sangat-2 . Sekali sental kulit makin lembut ☺️
..
Kalau nak cuba jangan tunggu lama . 🤙Boleh DM ji cepat-2 ! Jangan lambat-2 ! ..
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi
#minileadertemyraclekualabesut #teamSHERA 
#dropshipdiperlukan #yuranpendahuluanrm50 #freetrialfullsettemyracle #codbesutjerteh
Tekstur peach facescrub uolss 🤤 .. Bau dia dah la wangi ! Tekstur moist sangat-2 . Sekali sental kulit makin lembut ☺️ .. Kalau nak cuba jangan tunggu lama . 🤙Boleh DM ji cepat-2 ! Jangan lambat-2 ! .. #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #natural  #productnatural  #semulajadi  #minileadertemyraclekualabesut  #teamSHERA  #dropshipdiperlukan  #yuranpendahuluanrm50  #freetrialfullsettemyracle  #codbesutjerteh 
Ramai yg tanyaa..Apa yg best nye coffee scrub ni? Sama je kan dgn coffee scrub yg lain? Guna kopi yg minum tu pun boleh kan? 😂 .

Hey uollss nak bgtau ehh coffee scrub ni bkn sbrg scrub kopi ok..Mmg tk sama langsung dgn yg lain..Coffee scrub ni dibancuh sndiri setiap hari utk pastikan dia fresh je utk uolls guna tau! Dan yg paling bestnya bhn2 utk hasilkan coffee scrub ni adalah bhn2 premium tau! Bukan sbrg bhn kitorang letak ok! Pastinya bhn2 yg terbaik utk rawat kulit korang tu..Antara bhn utama yg ada dlm scrub kopi ni is .
👉Organic ground coffee
👉Organic sugar
👉Almond oil
👉Coconut oil

Campur semua bhn2 ni dan letak dlm bekas smpai 100g dan jual dgn hrga?? Coffee scrub yg bkn calang2 coffee scrub ni konpem mahal kan..Ehh2 awakk.RM29 je tau 😱🙈 Mmg berbaloi gilaa..Patutla hot selling pun 😋 .
Awk tk cuba awk rugi 😎 .Whatsapp skrg for consultation! .

#coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi
Ramai yg tanyaa..Apa yg best nye coffee scrub ni? Sama je kan dgn coffee scrub yg lain? Guna kopi yg minum tu pun boleh kan? 😂 . Hey uollss nak bgtau ehh coffee scrub ni bkn sbrg scrub kopi ok..Mmg tk sama langsung dgn yg lain..Coffee scrub ni dibancuh sndiri setiap hari utk pastikan dia fresh je utk uolls guna tau! Dan yg paling bestnya bhn2 utk hasilkan coffee scrub ni adalah bhn2 premium tau! Bukan sbrg bhn kitorang letak ok! Pastinya bhn2 yg terbaik utk rawat kulit korang tu..Antara bhn utama yg ada dlm scrub kopi ni is . 👉Organic ground coffee 👉Organic sugar 👉Almond oil 👉Coconut oil Campur semua bhn2 ni dan letak dlm bekas smpai 100g dan jual dgn hrga?? Coffee scrub yg bkn calang2 coffee scrub ni konpem mahal kan..Ehh2 awakk.RM29 je tau 😱🙈 Mmg berbaloi gilaa..Patutla hot selling pun 😋 . Awk tk cuba awk rugi 😎 .Whatsapp skrg for consultation! . #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah  #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #natural  #productnatural  #semulajadi 
Kan dah cakap Coffee Scrub Temyracle ni memang best! Yuhuuu nampak nya dah makin ramai yang dapat hasil positif bila menggunakannya.. Korang tak nak cuba k? nak cuba wasap elly 01121520711
~
#feedbackcoffeescrub #temyracle #kopiorganik #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #kopiskrubtrmyracle #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi
Kan dah cakap Coffee Scrub Temyracle ni memang best! Yuhuuu nampak nya dah makin ramai yang dapat hasil positif bila menggunakannya.. Korang tak nak cuba k? nak cuba wasap elly 01121520711 ~ #feedbackcoffeescrub  #temyracle  #kopiorganik  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #kopiskrubtrmyracle  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #natural  #productnatural  #semulajadi 
.
.
Mana nk dpt sblm ni harga Agent ❌❌❌ .
.
🔥HANYA modal RM190 DPT DAFTAR sebagai EJEN 🙄🙄🙄 .
.
🔥SEKALIGUS DPT 👇
.
🎁 5PCS Fondation Full Coverage EDISI BARU .
🎁 TIKET CABUTAN BERTUAH .
🎁 FREE GIFT PERFUME DARI HQ .
.
Bertuah sesangat sapa yg grab peluang nih!!! 👉 HARGA BERBALOI .
👉 MARKETING PRODUK DARI HQ .
👉 LIMITED OFFER SAH UTK NEW AGENT .
👉 MORE BENEFIT BAKAL UOLLS RASAI .
==============================
.
MEREKA YANG BIJAK AKAN MEMBUAT TINDAKAN DAHULU DAN BARU MEMIKIRKAN JALAN UNTUK SENTIASA KE HADAPAN, MANAKALA MEREKA YANG KETINGGALAN AKAN SELALU MEMIKIRKAN JALAN DAHULU DAN LEBIH MALANG TIDAK MEMBUAT TINDAKAN LANGSUNG 😅😅😅😅😅 .
.
.
Info lanjut hubungi
⤵⤵⤵⤵
🆔 A9220 .
🅰 AGENT KLANG .
📲 WA 012-936 4 973 .
#agentklangbukitraja
#promotionnewagent
#specialoffer
#limitedoffer
#bebashydroquinone 
#bebasparaben 
#bebasmerkuri
#foundationbestseller
#foundationmuka30saat
#instafamous
#kosmetikmalaysia
#kelulusankkm
#lesandasweetfoundationklang
#mudah#murah#berkesan
#makeupmurah
#mesrawudhu
#nakgebu
#nakflawless
#original
#sweetfoundation
#sweetfoundationselangor
#tidakberminyak
#tidakmelekit 
#tidakbercapuk
#viral
. . Mana nk dpt sblm ni harga Agent ❌❌❌ . . 🔥HANYA modal RM190 DPT DAFTAR sebagai EJEN 🙄🙄🙄 . . 🔥SEKALIGUS DPT 👇 . 🎁 5PCS Fondation Full Coverage EDISI BARU . 🎁 TIKET CABUTAN BERTUAH . 🎁 FREE GIFT PERFUME DARI HQ . . Bertuah sesangat sapa yg grab peluang nih!!! 👉 HARGA BERBALOI . 👉 MARKETING PRODUK DARI HQ . 👉 LIMITED OFFER SAH UTK NEW AGENT . 👉 MORE BENEFIT BAKAL UOLLS RASAI . ============================== . MEREKA YANG BIJAK AKAN MEMBUAT TINDAKAN DAHULU DAN BARU MEMIKIRKAN JALAN UNTUK SENTIASA KE HADAPAN, MANAKALA MEREKA YANG KETINGGALAN AKAN SELALU MEMIKIRKAN JALAN DAHULU DAN LEBIH MALANG TIDAK MEMBUAT TINDAKAN LANGSUNG 😅😅😅😅😅 . . . Info lanjut hubungi ⤵⤵⤵⤵ 🆔 A9220 . 🅰 AGENT KLANG . 📲 WA 012-936 4 973 . #agentklangbukitraja  #promotionnewagent  #specialoffer  #limitedoffer  #bebashydroquinone  #bebasparaben  #bebasmerkuri  #foundationbestseller  #foundationmuka30saat  #instafamous  #kosmetikmalaysia  #kelulusankkm  #lesandasweetfoundationklang  #mudah #murah #berkesan  #makeupmurah  #mesrawudhu  #nakgebu  #nakflawless  #original  #sweetfoundation  #sweetfoundationselangor  #tidakberminyak  #tidakmelekit  #tidakbercapuk  #viral 
Hai uolss. Harini ter-happy pulak tau sebab baru je keluarkan face scrub ni arpund two weeks dah banyak positive feedback yang cakap kulit makin LEMBUT😱. Haa, ramai yang belum lagi cuba ni. Rugi uolss kalau tak cuba peach scrub kami sekarang. Yang ni sangat sesuai untuk kulit sensitif dan berjeragat. Kalau uolss yang ada masalah kulit kombinasi pun boleh guna scrub ni tau. Sangat lembut and texture nya tak kasar langsung! Go and get yours now. ~~
Whatssap 017672130 sekarang💋😘
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia 
#facecrubtemyracle
#facescrub - #regrann
Hai uolss. Harini ter-happy pulak tau sebab baru je keluarkan face scrub ni arpund two weeks dah banyak positive feedback yang cakap kulit makin LEMBUT😱. Haa, ramai yang belum lagi cuba ni. Rugi uolss kalau tak cuba peach scrub kami sekarang. Yang ni sangat sesuai untuk kulit sensitif dan berjeragat. Kalau uolss yang ada masalah kulit kombinasi pun boleh guna scrub ni tau. Sangat lembut and texture nya tak kasar langsung! Go and get yours now. ~~ Whatssap 017672130 sekarang💋😘 ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #facecrubtemyracle  #facescrub  - #regrann 
.
.
[LAST CALL]- 🙋🙋🙋🙋🙋
LAST DAY!!..LAST DAY!!..
HARI INI  SAHAJA..
.
.
PERTAMA KALI DALAM SEJARAH LE SANDA COSMETIC..KHAS BUAT ANDA UNTUK JANA INCOME KAW KAW DALAM TAHUN 2018 YANG SGT MENCABAR 💪💪💪💪.
.
.
YANG TENGAH MENCARI PELUANG BISNESS PALING PROVEN, PALING SENANG, PALING MUDAH & PALING MASYUK .
.
50% OFF UNTUK REGISTER NEW AGENT last day HARI NI SAHAJA MODAL NEW AGENT SERENDAH RM 110
.
.
ESOK KEMBALI PADA HARGA NORMAL RM 210 UTK NEW REGISTER AGENT 😅😅😅,
.
.
BERTINDAK SEKARANG, HARI NI
ATAU ANDA AKAN MENYESAL TERLEPAS GRAB PELUANG KEEMASAN!!! .
ITS NOW OR NEVER 🙌
.
Info lanjut hubungi
🆔 A9220 .
🅰 AGENT KLANG .
📲 WA 012-936 4 973 .
#agentklangbukitraja
#assalamualaikum
#newagentwanted
#specialpromotion
#limitedoffer
#bebashydroquinone #bebasparaben 
#bebasmerkuri
#foundationbestseller
#foundationviral2018
#instafamous
#kosmetikmalaysia
#lesandasweetfoundationklang
#mudah#murah#berkesan 
#mesrawudhu
#makeupmurah
#nakgebu
#nakflawless
#original
#sweetfoundation
#sweetfoundationselangor
#tidakberminyak
#tidakmelekit 
#tidakbercapuk
#viral
. . [LAST CALL]- 🙋🙋🙋🙋🙋 LAST DAY!!..LAST DAY!!.. HARI INI SAHAJA.. . . PERTAMA KALI DALAM SEJARAH LE SANDA COSMETIC..KHAS BUAT ANDA UNTUK JANA INCOME KAW KAW DALAM TAHUN 2018 YANG SGT MENCABAR 💪💪💪💪. . . YANG TENGAH MENCARI PELUANG BISNESS PALING PROVEN, PALING SENANG, PALING MUDAH & PALING MASYUK . . 50% OFF UNTUK REGISTER NEW AGENT last day HARI NI SAHAJA MODAL NEW AGENT SERENDAH RM 110 . . ESOK KEMBALI PADA HARGA NORMAL RM 210 UTK NEW REGISTER AGENT 😅😅😅, . . BERTINDAK SEKARANG, HARI NI ATAU ANDA AKAN MENYESAL TERLEPAS GRAB PELUANG KEEMASAN!!! . ITS NOW OR NEVER 🙌 . Info lanjut hubungi 🆔 A9220 . 🅰 AGENT KLANG . 📲 WA 012-936 4 973 . #agentklangbukitraja  #assalamualaikum  #newagentwanted  #specialpromotion  #limitedoffer  #bebashydroquinone  #bebasparaben  #bebasmerkuri  #foundationbestseller  #foundationviral2018  #instafamous  #kosmetikmalaysia  #lesandasweetfoundationklang  #mudah #murah #berkesan  #mesrawudhu  #makeupmurah  #nakgebu  #nakflawless  #original  #sweetfoundation  #sweetfoundationselangor  #tidakberminyak  #tidakmelekit  #tidakbercapuk  #viral 
Masalah kulit MUKA KASAR, SENSITIF & BERJERAGAT?

Jangan risau sebab Peach Face Scrub ni dapat bantu uollss.. Bila dah scrub kulit akan menjadi halus & lembut, jeragat pulak akan pudar dan tekstur nya cukup lembut yang tidak akan menyakitkan kulit korang.. Sebab tu la yang ad kulit sensitif pun boleh guna scrub ni tau

Bila dah cuba pasti korang akan suka lah dengan bau peach nya dan hasil nya pulak memang terbaikkk.. Nak cuba wasap elly 01121520711. Jom tukarkan kulit yang kasar menjadi selembut kulit baby.. Yeyyy suka tak😀
#peachfacescrub #scrubtemyracle #bebaskimia #ubatjeragat #kulitlembut #cerahberseri #temyracle #cantiktanpakimia #producthomemade #semulajadi #organik #bebasmerkuri #temyraclesayamestiguna #natural #irissentialtemybold #ubatparut #temyraclekelantan #temyraclecodmachang #temyraclecodkoklanas #temyraclecodkualakrai
Masalah kulit MUKA KASAR, SENSITIF & BERJERAGAT? Jangan risau sebab Peach Face Scrub ni dapat bantu uollss.. Bila dah scrub kulit akan menjadi halus & lembut, jeragat pulak akan pudar dan tekstur nya cukup lembut yang tidak akan menyakitkan kulit korang.. Sebab tu la yang ad kulit sensitif pun boleh guna scrub ni tau Bila dah cuba pasti korang akan suka lah dengan bau peach nya dan hasil nya pulak memang terbaikkk.. Nak cuba wasap elly 01121520711. Jom tukarkan kulit yang kasar menjadi selembut kulit baby.. Yeyyy suka tak😀 #peachfacescrub  #scrubtemyracle  #bebaskimia  #ubatjeragat  #kulitlembut  #cerahberseri  #temyracle  #cantiktanpakimia  #producthomemade  #semulajadi  #organik  #bebasmerkuri  #temyraclesayamestiguna  #natural  #irissentialtemybold  #ubatparut  #temyraclekelantan  #temyraclecodmachang  #temyraclecodkoklanas  #temyraclecodkualakrai 
Sis, night cream saya dah habis la.. tapi day cream ade banyak lagi. cream yang lain pun ade lagi. Kalau nak beli satu2 je boleh tak? 
Boleh sayang2. nak beli loose pun boleh. Dah habis satu cream tak perlu beli set. jimat kan?? korang tak perlu risau.. founder kami dah wat yang terbaik untuk Karisma Cosmetic. 
meh usya2 produk karisma dengan kakAry, packaging krim yang 15g pun ada. Lagi berbaloi lagi jimat 😉. PM/WA 
http://www.wasap.my/60148108301
#StockistPasirPanjangKualaTrganu
#DROPSHIPwanted 
#karismacosmetic #bebasmerkuri #stokissah #teamKCHariyani #jomrawatmasalahkulit #jeragatjerawatkulitkusam #auraseriwajah #pastiknprodukkcygoriginal #hanyadgndropshipagendanstokissahshj #tidakdijualdikedai2kosmetik 
Pasti cantik sgt ...!!!
Sis, night cream saya dah habis la.. tapi day cream ade banyak lagi. cream yang lain pun ade lagi. Kalau nak beli satu2 je boleh tak? Boleh sayang2. nak beli loose pun boleh. Dah habis satu cream tak perlu beli set. jimat kan?? korang tak perlu risau.. founder kami dah wat yang terbaik untuk Karisma Cosmetic. meh usya2 produk karisma dengan kakAry, packaging krim yang 15g pun ada. Lagi berbaloi lagi jimat 😉. PM/WA http://www.wasap.my/60148108301 #StockistPasirPanjangKualaTrganu  #DROPSHIPwanted  #karismacosmetic  #bebasmerkuri  #stokissah  #teamKCHariyani  #jomrawatmasalahkulit  #jeragatjerawatkulitkusam  #auraseriwajah  #pastiknprodukkcygoriginal  #hanyadgndropshipagendanstokissahshj  #tidakdijualdikedai2kosmetik  Pasti cantik sgt ...!!!
Sis, night cream saya dah habis la.. tapi day cream ade banyak lagi. cream yang lain pun ade lagi. Kalau nak beli satu2 je boleh tak? 
Boleh sayang2. nak beli loose pun boleh. Dah habis satu cream tak perlu beli set. jimat kan?? korang tak perlu risau.. founder kami dah wat yang terbaik untuk Karisma Cosmetic. 
meh usya2 produk karisma dengan kakAry, packaging krim yang 15g pun ada. Lagi berbaloi lagi jimat 😉. PM/WA 
http://www.wasap.my/60148108301
#StockistPasirPanjangKualaTrganu
#DROPSHIPwanted 
#karismacosmetic #bebasmerkuri #stokissah #teamKCHariyani #jomrawatmasalahkulit #jeragatjerawatkulitkusam #auraseriwajah #pastiknprodukkcygoriginal #hanyadgndropshipagendanstokissahshj #tidakdijualdikedai2kosmetik 
Pasti cantik sgt ...!!!
Sis, night cream saya dah habis la.. tapi day cream ade banyak lagi. cream yang lain pun ade lagi. Kalau nak beli satu2 je boleh tak? Boleh sayang2. nak beli loose pun boleh. Dah habis satu cream tak perlu beli set. jimat kan?? korang tak perlu risau.. founder kami dah wat yang terbaik untuk Karisma Cosmetic. meh usya2 produk karisma dengan kakAry, packaging krim yang 15g pun ada. Lagi berbaloi lagi jimat 😉. PM/WA http://www.wasap.my/60148108301 #StockistPasirPanjangKualaTrganu  #DROPSHIPwanted  #karismacosmetic  #bebasmerkuri  #stokissah  #teamKCHariyani  #jomrawatmasalahkulit  #jeragatjerawatkulitkusam  #auraseriwajah  #pastiknprodukkcygoriginal  #hanyadgndropshipagendanstokissahshj  #tidakdijualdikedai2kosmetik  Pasti cantik sgt ...!!!
Sis, night cream saya dah habis la.. tapi day cream ade banyak lagi. cream yang lain pun ade lagi. Kalau nak beli satu2 je boleh tak? 
Boleh sayang2. nak beli loose pun boleh. Dah habis satu cream tak perlu beli set. jimat kan?? korang tak perlu risau.. founder kami dah wat yang terbaik untuk Karisma Cosmetic. 
meh usya2 produk karisma dengan kakAry, packaging krim yang 15g pun ada. Lagi berbaloi lagi jimat 😉. PM/WA 
http://www.wasap.my/60148108301
#StockistPasirPanjangKualaTrganu
#DROPSHIPwanted 
#karismacosmetic #bebasmerkuri #stokissah #teamKCHariyani #jomrawatmasalahkulit #jeragatjerawatkulitkusam #auraseriwajah #pastiknprodukkcygoriginal #hanyadgndropshipagendanstokissahshj #tidakdijualdikedai2kosmetik 
Pasti cantik sgt ...!!!
Sis, night cream saya dah habis la.. tapi day cream ade banyak lagi. cream yang lain pun ade lagi. Kalau nak beli satu2 je boleh tak? Boleh sayang2. nak beli loose pun boleh. Dah habis satu cream tak perlu beli set. jimat kan?? korang tak perlu risau.. founder kami dah wat yang terbaik untuk Karisma Cosmetic. meh usya2 produk karisma dengan kakAry, packaging krim yang 15g pun ada. Lagi berbaloi lagi jimat 😉. PM/WA http://www.wasap.my/60148108301 #StockistPasirPanjangKualaTrganu  #DROPSHIPwanted  #karismacosmetic  #bebasmerkuri  #stokissah  #teamKCHariyani  #jomrawatmasalahkulit  #jeragatjerawatkulitkusam  #auraseriwajah  #pastiknprodukkcygoriginal  #hanyadgndropshipagendanstokissahshj  #tidakdijualdikedai2kosmetik  Pasti cantik sgt ...!!!
Sis, night cream saya dah habis la.. tapi day cream ade banyak lagi. cream yang lain pun ade lagi. Kalau nak beli satu2 je boleh tak? 
Boleh sayang2. nak beli loose pun boleh. Dah habis satu cream tak perlu beli set. jimat kan?? korang tak perlu risau.. founder kami dah wat yang terbaik untuk Karisma Cosmetic. 
meh usya2 produk karisma dengan kakAry, packaging krim yang 15g pun ada. Lagi berbaloi lagi jimat 😉. PM/WA 
http://www.wasap.my/60148108301
#StockistPasirPanjangKualaTrganu
#DROPSHIPwanted 
#karismacosmetic #bebasmerkuri #stokissah #teamKCHariyani #jomrawatmasalahkulit #jeragatjerawatkulitkusam #auraseriwajah #pastiknprodukkcygoriginal #hanyadgndropshipagendanstokissahshj #tidakdijualdikedai2kosmetik 
Pasti cantik sgt ...!!!
Sis, night cream saya dah habis la.. tapi day cream ade banyak lagi. cream yang lain pun ade lagi. Kalau nak beli satu2 je boleh tak? Boleh sayang2. nak beli loose pun boleh. Dah habis satu cream tak perlu beli set. jimat kan?? korang tak perlu risau.. founder kami dah wat yang terbaik untuk Karisma Cosmetic. meh usya2 produk karisma dengan kakAry, packaging krim yang 15g pun ada. Lagi berbaloi lagi jimat 😉. PM/WA http://www.wasap.my/60148108301 #StockistPasirPanjangKualaTrganu  #DROPSHIPwanted  #karismacosmetic  #bebasmerkuri  #stokissah  #teamKCHariyani  #jomrawatmasalahkulit  #jeragatjerawatkulitkusam  #auraseriwajah  #pastiknprodukkcygoriginal  #hanyadgndropshipagendanstokissahshj  #tidakdijualdikedai2kosmetik  Pasti cantik sgt ...!!!
Belum tahu cara nak guna coffee scrub? Baik, zi terangkan ye.
.
1) Basahkan muka
2) Ambil sesudu kecil coffee acrub dan campurkan bersama air atau yogurt.
3) Ratakan ke seluruh muka atau badan dan urut perlahan-lahan secara membulat.
4) Tunggu sehingga kering, tak lebih dari 30 minit.
5) bilas dengan air bersih. SIAP!.
.
Senang kan? Dah boleh say bye kat jerawat, parut, kulit kusam, kulit kasar, dan banyak lagi.
.
COD KOTA BHARU & BACHOK
.

For fast respone Whatapps zi 📲0189143348 / tekan link whatapps dekat bio
~
#agenttemyraclekotabharu #agenttemyraclekelantan #agenttemyraclebachok  #ziebisnes
~
 #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia 
#temyraclekelantan #temyraclekotabharu #nakcantik #codkotabharu #codbachok #coffeescrubtemyracle .
Belum tahu cara nak guna coffee scrub? Baik, zi terangkan ye. . 1) Basahkan muka 2) Ambil sesudu kecil coffee acrub dan campurkan bersama air atau yogurt. 3) Ratakan ke seluruh muka atau badan dan urut perlahan-lahan secara membulat. 4) Tunggu sehingga kering, tak lebih dari 30 minit. 5) bilas dengan air bersih. SIAP!. . Senang kan? Dah boleh say bye kat jerawat, parut, kulit kusam, kulit kasar, dan banyak lagi. . COD KOTA BHARU & BACHOK . For fast respone Whatapps zi 📲0189143348 / tekan link whatapps dekat bio ~ #agenttemyraclekotabharu  #agenttemyraclekelantan  #agenttemyraclebachok  #ziebisnes  ~ #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #temyraclekelantan  #temyraclekotabharu  #nakcantik  #codkotabharu  #codbachok  #coffeescrubtemyracle  .
Ada yang tanya kulit yang macam mana sesuai pakai sabun ni. Okay sabun ni sesuai untuk kulit muka yang berminyak sahaja tau Kulit kering tidak digalakkan. .

Sebab apa? .

Sebab ini sabun beras beras berfungsi memerangkap semua minyak jadi kulit kering tak sesuai. .

Okay dah faham? 😊 Tapiii bila pakai sabun ni kulit semakin cerah dann dekat badan pun boleh pakai. Buat saspen je sis ni😂 . . 
Berminat? Wassup sismee dekat link bio,okay. .

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #glowing #flawless #sabunberas #produkbebaskimia #ubatputih #scrubhomemade #repairskin #temyraclesayamesticari #jerawat #ubatparut #temyracle#kopiskrub #sabunberas #bibirgelap  #flawless  #ubatjerawat #cantiktanpakimia  #parut  #bebasmerkuri  #glowing
Ada yang tanya kulit yang macam mana sesuai pakai sabun ni. Okay sabun ni sesuai untuk kulit muka yang berminyak sahaja tau Kulit kering tidak digalakkan. . Sebab apa? . Sebab ini sabun beras beras berfungsi memerangkap semua minyak jadi kulit kering tak sesuai. . Okay dah faham? 😊 Tapiii bila pakai sabun ni kulit semakin cerah dann dekat badan pun boleh pakai. Buat saspen je sis ni😂 . . Berminat? Wassup sismee dekat link bio,okay. . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #glowing  #flawless  #sabunberas  #produkbebaskimia  #ubatputih  #scrubhomemade  #repairskin  #temyraclesayamesticari  #jerawat  #ubatparut  #temyracle #kopiskrub  #sabunberas  #bibirgelap   #flawless   #ubatjerawat  #cantiktanpakimia   #parut   #bebasmerkuri   #glowing 
Hai uolss dah scrub bibir ke belum 👄👄 Kebelakangan ni memang sejuk sangat kan sampai bibir kering merekah 💋💋 kot. Haa, ni tak duduk di Siberia lagi yang suhu -50 degree celcius, mak aihhh. Kalau kat sana tak tahu lah bibir biru macam mana dah. Jadi ais kot. Kalau tak scrub tak tahu macam mana so, kalau uolss nak cantik sentiasa , uolss boleh gunakan lipscrub 👍👍yg mana mampu memerahkan bibir👄👄 dan merawat masalah bibir kering. www.wasap.my/0189720300 
untuk dapatkan lipscrub 🍬🍬 dari kami sekarang!🍯😘
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia 
#lipscrubtemyracle#teamfitri
Hai uolss dah scrub bibir ke belum 👄👄 Kebelakangan ni memang sejuk sangat kan sampai bibir kering merekah 💋💋 kot. Haa, ni tak duduk di Siberia lagi yang suhu -50 degree celcius, mak aihhh. Kalau kat sana tak tahu lah bibir biru macam mana dah. Jadi ais kot. Kalau tak scrub tak tahu macam mana so, kalau uolss nak cantik sentiasa , uolss boleh gunakan lipscrub 👍👍yg mana mampu memerahkan bibir👄👄 dan merawat masalah bibir kering. www.wasap.my/0189720300 untuk dapatkan lipscrub 🍬🍬 dari kami sekarang!🍯😘 ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #lipscrubtemyracle #teamfitri 
Hai uolss. Harini ter-happy pulak tau sebab baru je keluarkan face scrub ni arpund two weeks dah banyak positive feedback yang cakap kulit makin LEMBUT😱. Haa, ramai yang belum lagi cuba ni. Rugi uolss kalau tak cuba peach scrub kami sekarang. Yang ni sangat sesuai untuk kulit sensitif dan berjeragat. Kalau uolss yang ada masalah kulit kombinasi pun boleh guna scrub ni tau. Sangat lembut and texture nya tak kasar langsung! Go and get yours now. ~~
Whatssap 0169227446 sekarang💋😘
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia 
#facecrubtemyracle
#facescrub
Hai uolss. Harini ter-happy pulak tau sebab baru je keluarkan face scrub ni arpund two weeks dah banyak positive feedback yang cakap kulit makin LEMBUT😱. Haa, ramai yang belum lagi cuba ni. Rugi uolss kalau tak cuba peach scrub kami sekarang. Yang ni sangat sesuai untuk kulit sensitif dan berjeragat. Kalau uolss yang ada masalah kulit kombinasi pun boleh guna scrub ni tau. Sangat lembut and texture nya tak kasar langsung! Go and get yours now. ~~ Whatssap 0169227446 sekarang💋😘 ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #facecrubtemyracle  #facescrub 
Lipscrub terbaru temyracle yang diperbuat daripada organic superfine sugar yang bertindak menanggalkan sel kulit mati yang menyebabkan bibir kusam, kering dan menggelupas. 
Flavour : ✨ Very Berry - Gabungan buah berry
✨ Sweet Passion - Extrak buah markisa & bau masam masam manis
✨ Coco Madness - Coklat nuttela

#temyracle #temyraclepower #lipscrub #bibirsihat #bibirmerah #lipsticktahanlama #bibirtakmerekah #bibirlembut #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #temyraclesayamesticari #temyraclehq #teamnabila #temyraclekajang #temyracleonisa #codkajang #postageeveryday #temyraclekajang #temyraclebangi #agentkajang #agentbangi
Lipscrub terbaru temyracle yang diperbuat daripada organic superfine sugar yang bertindak menanggalkan sel kulit mati yang menyebabkan bibir kusam, kering dan menggelupas. Flavour : ✨ Very Berry - Gabungan buah berry ✨ Sweet Passion - Extrak buah markisa & bau masam masam manis ✨ Coco Madness - Coklat nuttela #temyracle  #temyraclepower  #lipscrub  #bibirsihat  #bibirmerah  #lipsticktahanlama  #bibirtakmerekah  #bibirlembut  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #temyraclesayamesticari  #temyraclehq  #teamnabila  #temyraclekajang  #temyracleonisa  #codkajang  #postageeveryday  #temyraclekajang  #temyraclebangi  #agentkajang  #agentbangi 
Alhamdulillah. Harini dapat testimoni lagi dari cust comel sorang ni 😍😍😍 Dulu skin dia teruk sangat tau. Sampai kadang dah give nak pakai skincare apa dah nak pulihkan skin. Tapi alhamdulillah. Dengan amourskincare ni. Cust makin happy sebab skin dah mula ok dan pulih 😍😍😍
.
Siapa lagi yang nak cantikkan skin dan pulihkan skin. Dah buntu nak try product apa untuk pulihkan skin. Jom try amourskincare ni. Tak rugi sangat tau 😍😍😍
.
Whatsapp hairah 0172252198 or klik link pada bio 😘😘
#hairahbeautyshop #hairah_amourskincare #uum #uitm #utm #politeknik #amourdolly #amourteam #universalstudios #disneyland #hollywood #like4like #likeforlike #organicskincare #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #bebasmerkuri #assalamualaikum #iklan #iklanmurah #testimonipower #kulitbermasalah #kulitkusam #kulitjerawat #kulitkasar #tonakulittaksekata #jeragat #jerawatdegil
Alhamdulillah. Harini dapat testimoni lagi dari cust comel sorang ni 😍😍😍 Dulu skin dia teruk sangat tau. Sampai kadang dah give nak pakai skincare apa dah nak pulihkan skin. Tapi alhamdulillah. Dengan amourskincare ni. Cust makin happy sebab skin dah mula ok dan pulih 😍😍😍 . Siapa lagi yang nak cantikkan skin dan pulihkan skin. Dah buntu nak try product apa untuk pulihkan skin. Jom try amourskincare ni. Tak rugi sangat tau 😍😍😍 . Whatsapp hairah 0172252198 or klik link pada bio 😘😘 #hairahbeautyshop  #hairah_amourskincare  #uum  #uitm  #utm  #politeknik  #amourdolly  #amourteam  #universalstudios  #disneyland  #hollywood  #like4like  #likeforlike  #organicskincare  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknil  #bebasmerkuri  #assalamualaikum  #iklan  #iklanmurah  #testimonipower  #kulitbermasalah  #kulitkusam  #kulitjerawat  #kulitkasar  #tonakulittaksekata  #jeragat  #jerawatdegil 
Set kombo favourite ramai ni ada Peach Face Scrub, Coffee Scrub dan Lip Scrub.
.
Fungsi utama scrub sama untuk kedua2 scrub temyracle ni iaitu membuang sel kulit mati di wajah.
.
Perbezaan cuma pada manfaat setiap kandungan dalam scrub ni.
.
Untuk Coffee Scrub lebih membantu memudarkan parut jerawat, sekatakan tona kulit dan mencerahkan kulit wajah.
.
Untuk Peach Face Scrub pula lebih membantu memudarkan jeragat, menghaluskan kulit dan menegangkan kulit.
.
Bila gabung fungsi kedua2 scrub ni tentulah cantik, gebu dan flawless kan.😀
.
Lip Scrub berfungsi menanggalkan sel kulit mati di bibir, melembapkan bibir sekaligus memerahkan bibir.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #coffeescrub #facescrub #lipscrub #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi
Set kombo favourite ramai ni ada Peach Face Scrub, Coffee Scrub dan Lip Scrub. . Fungsi utama scrub sama untuk kedua2 scrub temyracle ni iaitu membuang sel kulit mati di wajah. . Perbezaan cuma pada manfaat setiap kandungan dalam scrub ni. . Untuk Coffee Scrub lebih membantu memudarkan parut jerawat, sekatakan tona kulit dan mencerahkan kulit wajah. . Untuk Peach Face Scrub pula lebih membantu memudarkan jeragat, menghaluskan kulit dan menegangkan kulit. . Bila gabung fungsi kedua2 scrub ni tentulah cantik, gebu dan flawless kan.😀 . Lip Scrub berfungsi menanggalkan sel kulit mati di bibir, melembapkan bibir sekaligus memerahkan bibir. . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #coffeescrub  #facescrub  #lipscrub  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #natural  #productnatural  #semulajadi 
Kamu pernah pakai skincare, trus ketika kamu hamil/program hamil kamu hrus berhenti pakai skincare kamu?
.
Sudah tau knp alasannya kamu harus berhenti?
.
Skincare yg tidak aman bagi wanita hamil biasanya mengandung MERCURY dan HYDROQUINONE yg sgt tinggi, dan sangat berbahaya utk janin.
.
Mercury sangat berbahaya bagi kesehatan tubuh utk pemakaian jangka lama, dapat menyebabkan kanker kulit, liver, kerusakan janin😭
.
Hydroquinone sbetulnya boleh digunakan ssuai ketentuan, tp jika brlebih maka akan mngakibatkan purging (jerawat/bruntus").
.
So, masih mau pertahanin skincare berbahayamu dears?😭😭
Atau mau beralih ke yg aman?
Tanya JAFRA
Ida
WA: 087831712009
#jafra #jafrademak #mudmaskjafra #mudmask #olshop #jafranganjukmurah  #jualjafra #jafrabpom #jafraaman #serumroyaljelly #serummuka #serumbagus #mukasehat #mukacerah #pencerahwajah #pencerahkulit #penghilangflek #penghilangbekasjerawat #penghilangnodajerawat #obatjerawat #krimmukaaman #bpom #halal #aman #bebasmerkuri #bebashydroquinon
Kamu pernah pakai skincare, trus ketika kamu hamil/program hamil kamu hrus berhenti pakai skincare kamu? . Sudah tau knp alasannya kamu harus berhenti? . Skincare yg tidak aman bagi wanita hamil biasanya mengandung MERCURY dan HYDROQUINONE yg sgt tinggi, dan sangat berbahaya utk janin. . Mercury sangat berbahaya bagi kesehatan tubuh utk pemakaian jangka lama, dapat menyebabkan kanker kulit, liver, kerusakan janin😭 . Hydroquinone sbetulnya boleh digunakan ssuai ketentuan, tp jika brlebih maka akan mngakibatkan purging (jerawat/bruntus"). . So, masih mau pertahanin skincare berbahayamu dears?😭😭 Atau mau beralih ke yg aman? Tanya JAFRA Ida WA: 087831712009 #jafra  #jafrademak  #mudmaskjafra  #mudmask  #olshop  #jafranganjukmurah   #jualjafra  #jafrabpom  #jafraaman  #serumroyaljelly  #serummuka  #serumbagus  #mukasehat  #mukacerah  #pencerahwajah  #pencerahkulit  #penghilangflek  #penghilangbekasjerawat  #penghilangnodajerawat  #obatjerawat  #krimmukaaman  #bpom  #halal  #aman  #bebasmerkuri  #bebashydroquinon 
Set bebas jerawat ni membantu masalah kulit wajah berparut, berminyak dan gelap.
.
Coffee Scrub berfungsi membuang sel kulit mati, merawat kulit berjerawat dan menjadikan tona kulit sekata.
.
Rice Milk Soup pula berfungsi membuang lebihan minyak di wajah sehingga ke dalam pori. Juga membantu mencerahkan kulit dengan kandungan rice seed.
.
Natural Ingredient ◼ Organik ◼ Selamat ◼ Lulus KKM
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #coffeescrub #ricemilksoup #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi #temyraclejerteh #codjerteh
Set bebas jerawat ni membantu masalah kulit wajah berparut, berminyak dan gelap. . Coffee Scrub berfungsi membuang sel kulit mati, merawat kulit berjerawat dan menjadikan tona kulit sekata. . Rice Milk Soup pula berfungsi membuang lebihan minyak di wajah sehingga ke dalam pori. Juga membantu mencerahkan kulit dengan kandungan rice seed. . Natural Ingredient ◼ Organik ◼ Selamat ◼ Lulus KKM . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #coffeescrub  #ricemilksoup  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #natural  #productnatural  #semulajadi  #temyraclejerteh  #codjerteh 
Tudia kulit berjerawat pakej berparut lagi dah jadi sihat dah. Yes this is the miracle of KARISMA. 
Uollsss yg ada masalah yg sama MINTAK TOLONG LABUR LA SIKIT UNTUK CHANTIKKAN MUKA UOLLS TU JGK!!!! Rawatan pon lembut je. So jangan risau takut pedih ke gelupas ke. Memang treatment sangat lembut dikulit.

And proven BEBAS MERCURY ALSO! 💃🏻💃🏻 #bebasmerkuri 
Pasti....Chantikkk Sangattt!!! #luluskkm
#stokiskarismamelaka
#Dropshipwanted
#AgentWanted
#Stokiswanted

Tekan Link For info👇👇
www.wasap.my/60196749931

#KarismaCosmeticMelaka
Tudia kulit berjerawat pakej berparut lagi dah jadi sihat dah. Yes this is the miracle of KARISMA. Uollsss yg ada masalah yg sama MINTAK TOLONG LABUR LA SIKIT UNTUK CHANTIKKAN MUKA UOLLS TU JGK!!!! Rawatan pon lembut je. So jangan risau takut pedih ke gelupas ke. Memang treatment sangat lembut dikulit. And proven BEBAS MERCURY ALSO! 💃🏻💃🏻 #bebasmerkuri  Pasti....Chantikkk Sangattt!!! #luluskkm  #stokiskarismamelaka  #Dropshipwanted  #AgentWanted  #Stokiswanted  Tekan Link For info👇👇 www.wasap.my/60196749931 #KarismaCosmeticMelaka 
This secret lover has fall in love  with I-secret until repeat order many times ‼️
.

If you want to be beautiful, don't just look at it. Other have become beautiful. So don't be late 😊

Hurry up. Inbox us now!!! Use I secret 😘
#skincare #glowing #bebasmerkuri #duadalamsatu #kekalkankecantikansemulajadi #astro #isecretinenglish #bismillahadduha #nasilemakkopiotv9 #kekalmuda #glowing #berseriseri #rahsiajelita #kekalcantik #rahsiayunani #antipenuaan #antijeragat #krimsiangmalam #krimbebasmerkuri #kkmregistered #putihgebu #era #keaslianmubaksutera #tv3 #15012018#Neelofa
This secret lover has fall in love with I-secret until repeat order many times ‼️ . If you want to be beautiful, don't just look at it. Other have become beautiful. So don't be late 😊 Hurry up. Inbox us now!!! Use I secret 😘 #skincare  #glowing  #bebasmerkuri  #duadalamsatu  #kekalkankecantikansemulajadi  #astro  #isecretinenglish  #bismillahadduha  #nasilemakkopiotv9  #kekalmuda  #glowing  #berseriseri  #rahsiajelita  #kekalcantik  #rahsiayunani  #antipenuaan  #antijeragat  #krimsiangmalam  #krimbebasmerkuri  #kkmregistered  #putihgebu  #era  #keaslianmubaksutera  #tv3  #15012018 #Neelofa 
MENCARI SKINCARE berkualiti dengan harga mampu milik??? jom pakai HONEY BLINK BEAUTY #RM100 sahaja !! sesuai untuk kulit wajah yang normal & bermasalah- 👇
✔jerawat✔parut jerawat✔jeragat ✔tona kulit tidak sekata
✔biji kolesterol✔cela ✔liang pori besar ✔kasar menggerutu
✔kulit kusam ✔serta menganjalkan kulit wajah seperti awetmuda
💋perubahan seawal 3-7hari,gebu licin glowing mowing dalam tempoh 3-minggu !! 😍
.
-dalam basic set sahaja pun dah ada sabun,krim malam dan krim siang tawww 💥PROMOSI RM100 SAHAJA💥
-harga berbaloi dengan kualiti 😘
-produk tahan 3bulan 😁😁 😍😍😍
-semestinya HONEY BLINQ Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia 🤓
-produk halal mesra solat 😁😁😘😘
-saya sendiri pengguna tegar HBB taw !! 😍
-beli dengan saya, ofcozz follow up dengan saya 😘
.
📮 postage seluruh malaysia .
nak2 order? jom wasap saya
www.wasap.my/60182376247/fhbbteen
.
dropship & agent diperlukan !!! 😘
.
#honeyblinkbeauty #hbbviral #stokishbb #hargaberbaloidengankualiti #produkberkualititinggi #formuladaripadakorea #sayapakaisayapuashatisayajual #testimoniberjaya #freeguide #halalmesrasolat #bebasmerkuri #honeyblinqLULUSKEMENTERIANKESIHATANMALAYSIA
MENCARI SKINCARE berkualiti dengan harga mampu milik??? jom pakai HONEY BLINK BEAUTY #RM100  sahaja !! sesuai untuk kulit wajah yang normal & bermasalah- 👇 ✔jerawat✔parut jerawat✔jeragat ✔tona kulit tidak sekata ✔biji kolesterol✔cela ✔liang pori besar ✔kasar menggerutu ✔kulit kusam ✔serta menganjalkan kulit wajah seperti awetmuda 💋perubahan seawal 3-7hari,gebu licin glowing mowing dalam tempoh 3-minggu !! 😍 . -dalam basic set sahaja pun dah ada sabun,krim malam dan krim siang tawww 💥PROMOSI RM100 SAHAJA💥 -harga berbaloi dengan kualiti 😘 -produk tahan 3bulan 😁😁 😍😍😍 -semestinya HONEY BLINQ Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia 🤓 -produk halal mesra solat 😁😁😘😘 -saya sendiri pengguna tegar HBB taw !! 😍 -beli dengan saya, ofcozz follow up dengan saya 😘 . 📮 postage seluruh malaysia . nak2 order? jom wasap saya www.wasap.my/60182376247/fhbbteen . dropship & agent diperlukan !!! 😘 . #honeyblinkbeauty  #hbbviral  #stokishbb  #hargaberbaloidengankualiti  #produkberkualititinggi  #formuladaripadakorea  #sayapakaisayapuashatisayajual  #testimoniberjaya  #freeguide  #halalmesrasolat  #bebasmerkuri  #honeyblinqLULUSKEMENTERIANKESIHATANMALAYSIA 
MENCARI SKINCARE berkualiti dengan harga mampu milik??? jom pakai HONEY BLINK BEAUTY #RM100 sahaja !! sesuai untuk kulit wajah yang normal & bermasalah- 👇
✔jerawat✔parut jerawat✔jeragat ✔tona kulit tidak sekata
✔biji kolesterol✔cela ✔liang pori besar ✔kasar menggerutu
✔kulit kusam ✔serta menganjalkan kulit wajah seperti awetmuda
💋perubahan seawal 3-7hari,gebu licin glowing mowing dalam tempoh 3-minggu !! 😍
.
-dalam basic set sahaja pun dah ada sabun,krim malam dan krim siang tawww 💥PROMOSI RM100 SAHAJA💥
-harga berbaloi dengan kualiti 😘
-produk tahan 3bulan 😁😁 😍😍😍
-semestinya HONEY BLINQ Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia 🤓
-produk halal mesra solat 😁😁😘😘
-saya sendiri pengguna tegar HBB taw !! 😍
-beli dengan saya, ofcozz follow up dengan saya 😘
.
📮postage seluruh malaysia .
nak2 order? jom wasap saya
www.wasap.my/60182376247/fhbbteen
.
dropship & agent diperlukan !!! 😘
.
#honeyblinkbeauty #hbbviral #stokishbb #hargaberbaloidengankualiti #produkberkualititinggi #formuladaripadakorea #sayapakaisayapuashatisayajual #testimoniberjaya #freeguide #halalmesrasolat #bebasmerkuri #honeyblinqLULUSKEMENTERIANKESIHATANMALAYSIA
MENCARI SKINCARE berkualiti dengan harga mampu milik??? jom pakai HONEY BLINK BEAUTY #RM100  sahaja !! sesuai untuk kulit wajah yang normal & bermasalah- 👇 ✔jerawat✔parut jerawat✔jeragat ✔tona kulit tidak sekata ✔biji kolesterol✔cela ✔liang pori besar ✔kasar menggerutu ✔kulit kusam ✔serta menganjalkan kulit wajah seperti awetmuda 💋perubahan seawal 3-7hari,gebu licin glowing mowing dalam tempoh 3-minggu !! 😍 . -dalam basic set sahaja pun dah ada sabun,krim malam dan krim siang tawww 💥PROMOSI RM100 SAHAJA💥 -harga berbaloi dengan kualiti 😘 -produk tahan 3bulan 😁😁 😍😍😍 -semestinya HONEY BLINQ Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia 🤓 -produk halal mesra solat 😁😁😘😘 -saya sendiri pengguna tegar HBB taw !! 😍 -beli dengan saya, ofcozz follow up dengan saya 😘 . 📮postage seluruh malaysia . nak2 order? jom wasap saya www.wasap.my/60182376247/fhbbteen . dropship & agent diperlukan !!! 😘 . #honeyblinkbeauty  #hbbviral  #stokishbb  #hargaberbaloidengankualiti  #produkberkualititinggi  #formuladaripadakorea  #sayapakaisayapuashatisayajual  #testimoniberjaya  #freeguide  #halalmesrasolat  #bebasmerkuri  #honeyblinqLULUSKEMENTERIANKESIHATANMALAYSIA 
Tudia kulit berjerawat pakej berparut lagi dah jadi sihat dah. Yes this is the miracle ofJAWAPANNYA⬇⬇👍👍 Uollsss yg ada masalah yg sama LABUR LA SIKIT UNTUK CHANTIKKAN MUKA UOLLS TU JGK!!!!MAKIN DIBIAR NANTI MELARAT LAGI TEROK U OLLSS...SO RAWAT LA SKIN 2 DR BAHAN2 SEMULAJADI YG BEBAS MERKURI....#KARISMA COSMETIC JAWAPANNYA DAH BERIBU TESTIMONI YG BERJAYA DENGAN PELBAGAI MASALAH SKIN U OLLSS BOLEH TENGOK SENDIRI...TEPUK DADA TANYA HATI😍😍🙃🙃🙃 Rawatan pon lembut je. So jangan risau takut pedih ke gelupas ke. Memang treatment sangat lembut dikulit.

And proven BEBAS MERCURY ALSO! 💃🏻💃🏻 #bebasmerkuri 
#teamkcwannur

Pasti....Chantikkk Sangattt!!! www.wasap.my/+60168946437
Tudia kulit berjerawat pakej berparut lagi dah jadi sihat dah. Yes this is the miracle ofJAWAPANNYA⬇⬇👍👍 Uollsss yg ada masalah yg sama LABUR LA SIKIT UNTUK CHANTIKKAN MUKA UOLLS TU JGK!!!!MAKIN DIBIAR NANTI MELARAT LAGI TEROK U OLLSS...SO RAWAT LA SKIN 2 DR BAHAN2 SEMULAJADI YG BEBAS MERKURI....#KARISMA  COSMETIC JAWAPANNYA DAH BERIBU TESTIMONI YG BERJAYA DENGAN PELBAGAI MASALAH SKIN U OLLSS BOLEH TENGOK SENDIRI...TEPUK DADA TANYA HATI😍😍🙃🙃🙃 Rawatan pon lembut je. So jangan risau takut pedih ke gelupas ke. Memang treatment sangat lembut dikulit. And proven BEBAS MERCURY ALSO! 💃🏻💃🏻 #bebasmerkuri  #teamkcwannur  Pasti....Chantikkk Sangattt!!! www.wasap.my/+60168946437
KRIM BEKAS LUKA/NODA HITAM

krim bekas luka / noda hitam merupakan salah satu produk unggulan drskincare yang berfungsi utk menyamarkan bekas luka / noda hitam pada kulit.

khasiat cream ini: – Menghilangkan bekas Cacar
– Menghilangkan bekas jatuh
– Menghilangkan bekas terkena benda tajam, tergores/ tercakar
– Menghilangkan bekas jerawat
– Menghilangkan bekas terkena benda panas, knalpot
– Menghilangkan bekas koreng
– Menghilangkan bekas gatal (alergi)
– Menghilangkan bekas gigitan nyamuk, serangga, dll

For info & order

wa : 081556455155
line :@lbc9606v

#klinikecantikan #klinikpurworejo #drwskincare #creamdokter #racikandokter #klinikestetika #skincare #creamkecantikan #glutathion #creamjerawat #serumdrw #creamflekhitam #creampemutih #kapsuldiet
#sabunkojic #krimbebaskusam #bekasluka #nodahitam #Drw #olshopmurah #hargabunda #bebasmerkuri #banyuwangi #malang #surabaya #sidoarjo
KRIM BEKAS LUKA/NODA HITAM krim bekas luka / noda hitam merupakan salah satu produk unggulan drskincare yang berfungsi utk menyamarkan bekas luka / noda hitam pada kulit. khasiat cream ini: – Menghilangkan bekas Cacar – Menghilangkan bekas jatuh – Menghilangkan bekas terkena benda tajam, tergores/ tercakar – Menghilangkan bekas jerawat – Menghilangkan bekas terkena benda panas, knalpot – Menghilangkan bekas koreng – Menghilangkan bekas gatal (alergi) – Menghilangkan bekas gigitan nyamuk, serangga, dll For info & order wa : 081556455155 line :@lbc9606v #klinikecantikan  #klinikpurworejo  #drwskincare  #creamdokter  #racikandokter  #klinikestetika  #skincare  #creamkecantikan  #glutathion  #creamjerawat  #serumdrw  #creamflekhitam  #creampemutih  #kapsuldiet  #sabunkojic  #krimbebaskusam  #bekasluka  #nodahitam  #Drw  #olshopmurah  #hargabunda  #bebasmerkuri  #banyuwangi  #malang  #surabaya  #sidoarjo 
Tudia kulit berjerawat pakej berparut lagi dah jadi sihat dah. Yes this is the miracle of KARISMA. 
Uollsss yg ada masalah yg sama MINTAK TOLONG LABUR LA SIKIT UNTUK CHANTIKKAN MUKA UOLLS TU JGK!!!! Rawatan pon lembut je. So jangan risau takut pedih ke gelupas ke. Memang treatment sangat lembut dikulit.

And proven BEBAS MERCURY ALSO! 💃🏻💃🏻 #bebasmerkuri 
Pasti....Chantikkk Sangattt!!! #KarismaPower
#stokiskarismakuantan
#pasti_jatuhcintadgnKC
#Dropshipwanted
#stokiswanted

Tekan Link For info👇👇
www.wasap.my/60189004745 /KC
Tudia kulit berjerawat pakej berparut lagi dah jadi sihat dah. Yes this is the miracle of KARISMA. Uollsss yg ada masalah yg sama MINTAK TOLONG LABUR LA SIKIT UNTUK CHANTIKKAN MUKA UOLLS TU JGK!!!! Rawatan pon lembut je. So jangan risau takut pedih ke gelupas ke. Memang treatment sangat lembut dikulit. And proven BEBAS MERCURY ALSO! 💃🏻💃🏻 #bebasmerkuri  Pasti....Chantikkk Sangattt!!! #KarismaPower  #stokiskarismakuantan  #pasti_jatuhcintadgnKC  #Dropshipwanted  #stokiswanted  Tekan Link For info👇👇 www.wasap.my/60189004745 /KC
MENCARI SKINCARE berkualiti dengan harga mampu milik??? jom pakai HONEY BLINK BEAUTY #RM100 sahaja !! sesuai untuk kulit wajah yang normal & bermasalah- 👇
✔jerawat✔parut jerawat✔jeragat ✔tona kulit tidak sekata
✔biji kolesterol✔cela ✔liang pori besar ✔kasar menggerutu
✔kulit kusam ✔serta menganjalkan kulit wajah seperti awetmuda
💋perubahan seawal 3-7hari,gebu licin glowing mowing dalam tempoh 3-minggu !! 😍
.
-dalam basic set sahaja pun dah ada sabun,krim malam dan krim siang tawww 💥PROMOSI RM100 SAHAJA💥
-harga berbaloi dengan kualiti 😘
-produk tahan 3bulan 😁😁 😍😍😍
-semestinya HONEY BLINQ Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia 🤓
-produk halal mesra solat 😁😁😘😘
-saya sendiri pengguna tegar HBB taw !! 😍
-beli dengan saya, ofcozz follow up dengan saya 😘
.
📮 postage seluruh malaysia .
nak2 order? jom wasap saya
www.wasap.my/60182376247/fhbbteen
.
dropship & agent diperlukan !!! 😘
.
#honeyblinkbeauty #hbbviral #stokishbb #hargaberbaloidengankualiti #produkberkualititinggi #formuladaripadakorea #sayapakaisayapuashatisayajual #testimoniberjaya #freeguide #halalmesrasolat #bebasmerkuri #honeyblinqLULUSKEMENTERIANKESIHATANMALAYSIA
MENCARI SKINCARE berkualiti dengan harga mampu milik??? jom pakai HONEY BLINK BEAUTY #RM100  sahaja !! sesuai untuk kulit wajah yang normal & bermasalah- 👇 ✔jerawat✔parut jerawat✔jeragat ✔tona kulit tidak sekata ✔biji kolesterol✔cela ✔liang pori besar ✔kasar menggerutu ✔kulit kusam ✔serta menganjalkan kulit wajah seperti awetmuda 💋perubahan seawal 3-7hari,gebu licin glowing mowing dalam tempoh 3-minggu !! 😍 . -dalam basic set sahaja pun dah ada sabun,krim malam dan krim siang tawww 💥PROMOSI RM100 SAHAJA💥 -harga berbaloi dengan kualiti 😘 -produk tahan 3bulan 😁😁 😍😍😍 -semestinya HONEY BLINQ Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia 🤓 -produk halal mesra solat 😁😁😘😘 -saya sendiri pengguna tegar HBB taw !! 😍 -beli dengan saya, ofcozz follow up dengan saya 😘 . 📮 postage seluruh malaysia . nak2 order? jom wasap saya www.wasap.my/60182376247/fhbbteen . dropship & agent diperlukan !!! 😘 . #honeyblinkbeauty  #hbbviral  #stokishbb  #hargaberbaloidengankualiti  #produkberkualititinggi  #formuladaripadakorea  #sayapakaisayapuashatisayajual  #testimoniberjaya  #freeguide  #halalmesrasolat  #bebasmerkuri  #honeyblinqLULUSKEMENTERIANKESIHATANMALAYSIA 
MENCARI SKINCARE berkualiti dengan harga mampu milik??? jom pakai HONEY BLINK BEAUTY #RM100 sahaja !! sesuai untuk kulit wajah yang normal & bermasalah- 👇
✔jerawat✔parut jerawat✔jeragat ✔tona kulit tidak sekata
✔biji kolesterol✔cela ✔liang pori besar ✔kasar menggerutu
✔kulit kusam ✔serta menganjalkan kulit wajah seperti awetmuda
💋perubahan seawal 3-7hari,gebu licin glowing mowing dalam tempoh 3-minggu !! 😍
.
-dalam basic set sahaja pun dah ada sabun,krim malam dan krim siang tawww 💥PROMOSI RM100 SAHAJA💥
-harga berbaloi dengan kualiti 😘
-produk tahan 3bulan 😁😁 😍😍😍
-semestinya HONEY BLINQ Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia 🤓
-produk halal mesra solat 😁😁😘😘
-saya sendiri pengguna tegar HBB taw !! 😍
-beli dengan saya, ofcozz follow up dengan saya 😘
.
📮 postage seluruh malaysia .
nak2 order? jom wasap saya
www.wasap.my/60182376247/fhbbteen
.
dropship & agent diperlukan !!! 😘
.
#honeyblinkbeauty #hbbviral #stokishbb #hargaberbaloidengankualiti #produkberkualititinggi #formuladaripadakorea #sayapakaisayapuashatisayajual #testimoniberjaya #freeguide #halalmesrasolat #bebasmerkuri #honeyblinqLULUSKEMENTERIANKESIHATANMALAYSIA
MENCARI SKINCARE berkualiti dengan harga mampu milik??? jom pakai HONEY BLINK BEAUTY #RM100  sahaja !! sesuai untuk kulit wajah yang normal & bermasalah- 👇 ✔jerawat✔parut jerawat✔jeragat ✔tona kulit tidak sekata ✔biji kolesterol✔cela ✔liang pori besar ✔kasar menggerutu ✔kulit kusam ✔serta menganjalkan kulit wajah seperti awetmuda 💋perubahan seawal 3-7hari,gebu licin glowing mowing dalam tempoh 3-minggu !! 😍 . -dalam basic set sahaja pun dah ada sabun,krim malam dan krim siang tawww 💥PROMOSI RM100 SAHAJA💥 -harga berbaloi dengan kualiti 😘 -produk tahan 3bulan 😁😁 😍😍😍 -semestinya HONEY BLINQ Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia 🤓 -produk halal mesra solat 😁😁😘😘 -saya sendiri pengguna tegar HBB taw !! 😍 -beli dengan saya, ofcozz follow up dengan saya 😘 . 📮 postage seluruh malaysia . nak2 order? jom wasap saya www.wasap.my/60182376247/fhbbteen . dropship & agent diperlukan !!! 😘 . #honeyblinkbeauty  #hbbviral  #stokishbb  #hargaberbaloidengankualiti  #produkberkualititinggi  #formuladaripadakorea  #sayapakaisayapuashatisayajual  #testimoniberjaya  #freeguide  #halalmesrasolat  #bebasmerkuri  #honeyblinqLULUSKEMENTERIANKESIHATANMALAYSIA 
Hai😁✨
~~
Ada yang tanya, kulit yang macam mana sesuai pakai soap ni. Kulit muka BERMINYAK sahaja yang kita sarankan guna tau. Tapiiii sabun ni mampu mencerahkan kulit and apabila kulit muka dah kembali normal, uolss boleh gunakan di BADAN pulak tau. So, jangan risau. Ada nak lebih details dm kami cepat cepat tau.Enjoyyy😘💖
~~
Rice Milk Soap only BND12 each
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 8248420 for fast response, Zyma akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari#irissentialtemybold #jerawat #parut#scrubhomemade #homemadeproduct#ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah#bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi#organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia#ricemilksoaptemyracle #teamhaniyyah
#ricemilksoap #temyraclebrunei #scrubbrunei
Hai😁✨ ~~ Ada yang tanya, kulit yang macam mana sesuai pakai soap ni. Kulit muka BERMINYAK sahaja yang kita sarankan guna tau. Tapiiii sabun ni mampu mencerahkan kulit and apabila kulit muka dah kembali normal, uolss boleh gunakan di BADAN pulak tau. So, jangan risau. Ada nak lebih details dm kami cepat cepat tau.Enjoyyy😘💖 ~~ Rice Milk Soap only BND12 each ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 8248420 for fast response, Zyma akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold  #jerawat  #parut #scrubhomemade  #homemadeproduct #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia #ricemilksoaptemyracle  #teamhaniyyah  #ricemilksoap  #temyraclebrunei  #scrubbrunei 
Hai😁✨
~~
Uolss dah ready nak tengok new look product temyracle? I is tak sabarrr uolss. Semua cantik siap boleh buat hantaran kahwin lagi uolsss. Enjoyyy😘💖
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 019-8431906for fast response, Fira akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detoxmask#detoxmask #detoxmasktemyracle
Hai😁✨ ~~ Uolss dah ready nak tengok new look product temyracle? I is tak sabarrr uolss. Semua cantik siap boleh buat hantaran kahwin lagi uolsss. Enjoyyy😘💖 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 019-8431906for fast response, Fira akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #detoxmask #detoxmask  #detoxmasktemyracle 
This is super love! Okay please enjoy with body scrub punya texture. Best gila tau. Rugi sape yang tak cuba. Dah la wangi. Hilangkan bau badan, daki and vitamins yang dibekalkan mampu mencerahkan kulit badan tau.Enjoyyy😘💖
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋
.
Temyracle Whitening Body Scrub
RM20.00/jar exclude postage
.
Whatsapp to purchase
+6 013 900 3555
.
Butik Favouritas
Sabtu-Khamis
9.30am-5.30pm
.
Landmark
🌼Berhadapan Perodua Sales Jerteh
🌼Sederet Pizza Islam
🌼Jalan besar KB-KT
.
#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#Temyracle #temyraclebesut #temyraclejerteh #temyraclepeachfacescrub #temyracletraditionalricemilksoap #temyraclericemilksoap #temyraclewhiteningbodyscrub
#temyracleoriginalcoffeescrub #temyraclepurifyingdetoxmask
#jerteh #besut
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle
This is super love! Okay please enjoy with body scrub punya texture. Best gila tau. Rugi sape yang tak cuba. Dah la wangi. Hilangkan bau badan, daki and vitamins yang dibekalkan mampu mencerahkan kulit badan tau.Enjoyyy😘💖 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋 . Temyracle Whitening Body Scrub RM20.00/jar exclude postage . Whatsapp to purchase +6 013 900 3555 . Butik Favouritas Sabtu-Khamis 9.30am-5.30pm . Landmark 🌼Berhadapan Perodua Sales Jerteh 🌼Sederet Pizza Islam 🌼Jalan besar KB-KT . #favouritasboutique  #butikfavouritas  #favouritasjerteh  #Temyracle  #temyraclebesut  #temyraclejerteh  #temyraclepeachfacescrub  #temyracletraditionalricemilksoap  #temyraclericemilksoap  #temyraclewhiteningbodyscrub  #temyracleoriginalcoffeescrub  #temyraclepurifyingdetoxmask  #jerteh  #besut  . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #facescrubtemyracle 
Hai😁✨
~~
Uolss dah ready nak tengok new look product temyracle? I is tak sabarrr uolss. Semua cantik siap boleh buat hantaran kahwin lagi uolsss. Enjoyyy😘💖
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 019-8431906 for fast response, Fira akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detoxmask#detoxmask #detoxmasktemyracle
Hai😁✨ ~~ Uolss dah ready nak tengok new look product temyracle? I is tak sabarrr uolss. Semua cantik siap boleh buat hantaran kahwin lagi uolsss. Enjoyyy😘💖 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 019-8431906 for fast response, Fira akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #detoxmask #detoxmask  #detoxmasktemyracle 
Hai😁✨
~~
Since ramai yang tak sabar nak tengok detox mask kan? Haa.Texture sangat lembut tau. Sangat sesuai untuk yang berkulit KERING, BERJERAWAT dan masalah kulit kusam. Ada yang nak join order harini? Best sangat dan amat menenangkan. Mix detox mask with yogurt memang mampu melembutkan kulit. Enjoyyy😘💖
~~
Detox mask only $16
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 8248420 for fast response, Zyma akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari#irissentialtemybold #jerawat #parut#scrubhomemade #homemadeproduct#ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah#bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi#organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia#detoxmasktemyracle #zymabeautyscrub#teamhaniyyah#detoxmask#terapiinstagram#temyraclebrunei #scrubbrunei
Hai😁✨ ~~ Since ramai yang tak sabar nak tengok detox mask kan? Haa.Texture sangat lembut tau. Sangat sesuai untuk yang berkulit KERING, BERJERAWAT dan masalah kulit kusam. Ada yang nak join order harini? Best sangat dan amat menenangkan. Mix detox mask with yogurt memang mampu melembutkan kulit. Enjoyyy😘💖 ~~ Detox mask only $16 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 8248420 for fast response, Zyma akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold  #jerawat  #parut #scrubhomemade  #homemadeproduct #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia #detoxmasktemyracle  #zymabeautyscrub #teamhaniyyah #detoxmask #terapiinstagram #temyraclebrunei  #scrubbrunei 
Bukan muka je nak cantik taw, badan pun nak kekal cantik. Kulit halus selembut kulit bayi 😍
.
Haa, jangan tak tahu. Body scrub ni mampu menyelesaikan masalah kulit kasar, bau badan, kulit berdaki.
.
Temyracle, Freshly Made For You. 💯 halal dan selamat. KKM approved!
.
#teamnabilaa #temyraclefaraa #temyraclewangsamaju #temyraclesrirampai #temyraclekualalumpur #temyraclesayamesticari #temyracle #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia
Bukan muka je nak cantik taw, badan pun nak kekal cantik. Kulit halus selembut kulit bayi 😍 . Haa, jangan tak tahu. Body scrub ni mampu menyelesaikan masalah kulit kasar, bau badan, kulit berdaki. . Temyracle, Freshly Made For You. 💯 halal dan selamat. KKM approved! . #teamnabilaa  #temyraclefaraa  #temyraclewangsamaju  #temyraclesrirampai  #temyraclekualalumpur  #temyraclesayamesticari  #temyracle  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia 
"PATUTLAH SELAMA NI PRODUK SY BELI TAK MENJADI! 🙄" .

Korang pernah tak terfikir, kenapa takde kesan bila dah cuba banyak produk? Haa sebenarnya, memang penting utk kita jaga kulit muka. Tapi ingat tak bila kali terakhir kita skrub muka? .

Ramai yg tak tahu sebenarnya scrub ni kena masuk dalam rutin mingguan. Kulit kita kena scrub sekurangnya 3x seminggu untuk membuang kulit mati di kulit. Ye lah hari2 pakai make up, tempek foundation, concealer, blusher & etc. Pakai pula dari pagi sampai malam. Lama2 kulit pun boleh jd kusam tau 😫 itu tak kira lagi dgn salah pakai produk. Mula2 pakai cantik, lama2 nampak lesan buruk. .

Sebab tu lah kita kena keluarkan kotoran dalam kulit yg dah lama berkampung dalam kulit kita tu. Tahu tak caranya? Guna  detox mask & coffee scrub. detox mask membantu utk menyingkirkan kotoran & coffee akan membersihkan kotoran tersebut 💕 Kami dah banyak feedback dari customer tau, boleh klik sini #feedbackdetoxmasktemyracle #feedbackcofeescrubtemyracle ❤ .

Nak cuba tak set detox ni? Jom Nabila guide cara penggunaan yg betul 🌸❤ .
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 014-3895980 for fast response, Nabila akan guide uolss semua 🌹💋✨ .
 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia 
#coffeescrubnabila  #detoxmasknabila
"PATUTLAH SELAMA NI PRODUK SY BELI TAK MENJADI! 🙄" . Korang pernah tak terfikir, kenapa takde kesan bila dah cuba banyak produk? Haa sebenarnya, memang penting utk kita jaga kulit muka. Tapi ingat tak bila kali terakhir kita skrub muka? . Ramai yg tak tahu sebenarnya scrub ni kena masuk dalam rutin mingguan. Kulit kita kena scrub sekurangnya 3x seminggu untuk membuang kulit mati di kulit. Ye lah hari2 pakai make up, tempek foundation, concealer, blusher & etc. Pakai pula dari pagi sampai malam. Lama2 kulit pun boleh jd kusam tau 😫 itu tak kira lagi dgn salah pakai produk. Mula2 pakai cantik, lama2 nampak lesan buruk. . Sebab tu lah kita kena keluarkan kotoran dalam kulit yg dah lama berkampung dalam kulit kita tu. Tahu tak caranya? Guna detox mask & coffee scrub. detox mask membantu utk menyingkirkan kotoran & coffee akan membersihkan kotoran tersebut 💕 Kami dah banyak feedback dari customer tau, boleh klik sini #feedbackdetoxmasktemyracle  #feedbackcofeescrubtemyracle  ❤ . Nak cuba tak set detox ni? Jom Nabila guide cara penggunaan yg betul 🌸❤ . Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 014-3895980 for fast response, Nabila akan guide uolss semua 🌹💋✨ . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #bibirmerekah  #bibir  #merekah  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #coffeescrubnabila  #detoxmasknabila 
SKINCARE ICHANTIQUE❤

Nak beli sebotol boleh. 
2 botol dapat harga ahli terus
1 set lagi jimat
Tambah bbf super duper jimat. 
Dapat special gift lagi. 😘

Tahan 2-3 bulan bergantung pada penggunaan.
Dapatkan segera!! www.wasap.my/60132578353

#SkinCareIChantique
#bebasmerkuri
#produkdrbahansemulajadi🌷 
#StokisDiperlukan
Ada yang tanya, kalau ada jerawat boleh k guna Coffee Scrub ni? Jawapan nya YES boleh je dear.. Tapi korang kena buat coffee scrub sebagai masker.. Nanti boleh campurkan dengan alovera untuk mempercepatkan proses untuk Mengecutkan Jerawat dan Memudarkan Parut.. Bila jerawat habis kecut baru la korang boleh gunakan nya sebagai scrub

Nak dapatkan nya boleh wasap elly 01121520711
#temyracle #coffeescrubtemyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi
Ada yang tanya, kalau ada jerawat boleh k guna Coffee Scrub ni? Jawapan nya YES boleh je dear.. Tapi korang kena buat coffee scrub sebagai masker.. Nanti boleh campurkan dengan alovera untuk mempercepatkan proses untuk Mengecutkan Jerawat dan Memudarkan Parut.. Bila jerawat habis kecut baru la korang boleh gunakan nya sebagai scrub Nak dapatkan nya boleh wasap elly 01121520711 #temyracle  #coffeescrubtemyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #natural  #productnatural  #semulajadi 
Cantiknya testimoni cust sorang ni. Skin cust ni dah tak kusam and alhamdulillah makin berseri wajah cust ni 😍😍😍😍
.
Korang taknak ke cantik macam ni? Jom cepat whatsapp hairah 0172252198 and grab amourskincare ni. Tak rugi sangat uolllsss 😘😘😘
.
Laju laju whatsapp hairah. Stock laku keras ni 😱😱😱 Hairah akan guide korang sampai skin korang cantik 😍😍
#uum #amourdolly #amourteam #universalstudios #disneyland #hollywood #airasia #kulitbermasalah #kulitberjerawat #kulitkusam #kulitkasar #bekasjerawat #whiteheadandblackhead #jeragat #tonakulittaksekata #hairah_amourskincare #hairahbeautyshop #organicskincare #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #bebasmerkuri #neelofa #like4like #likeforlike #assalamualaikum #politeknik #malaypretty #malaysia
Cantiknya testimoni cust sorang ni. Skin cust ni dah tak kusam and alhamdulillah makin berseri wajah cust ni 😍😍😍😍 . Korang taknak ke cantik macam ni? Jom cepat whatsapp hairah 0172252198 and grab amourskincare ni. Tak rugi sangat uolllsss 😘😘😘 . Laju laju whatsapp hairah. Stock laku keras ni 😱😱😱 Hairah akan guide korang sampai skin korang cantik 😍😍 #uum  #amourdolly  #amourteam  #universalstudios  #disneyland  #hollywood  #airasia  #kulitbermasalah  #kulitberjerawat  #kulitkusam  #kulitkasar  #bekasjerawat  #whiteheadandblackhead  #jeragat  #tonakulittaksekata  #hairah_amourskincare  #hairahbeautyshop  #organicskincare  #bazarpaknil  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bebasmerkuri  #neelofa  #like4like  #likeforlike  #assalamualaikum  #politeknik  #malaypretty  #malaysia 
Seminggu je pakai set detox mask dan coffee scrub terus muka makin ok.... Nak selesaikan  masalah kulit wajah yang dah lama menghantui ualls jom bertukar kepada produk organik....
=======≈=============
=============
. ~ ~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #lipscrubtemyracle 
#lipscrub - #temyracleagentkotabharu #temyraclekelantan
Seminggu je pakai set detox mask dan coffee scrub terus muka makin ok.... Nak selesaikan masalah kulit wajah yang dah lama menghantui ualls jom bertukar kepada produk organik.... =======≈============= ============= . ~ ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #lipscrubtemyracle  #lipscrub  - #temyracleagentkotabharu  #temyraclekelantan 
Hai uolss dah scrub bibir ke belum pagi ni? Kebelakangan ni memang sejuk sangat kan sampai bibir kering merekah kot. Haa, ni tak duduk di Siberia lagi yang suhu -50 degree celcius, mak aihhh. Kalau kat sana tak tahu lah bibir biru macam mana dah. Jadi ais kot. Kalau tak scrub tak tahu macam mana so, kalau uolss nak cantik sentiasa , uolss boleh gunakan lipscrub yg mana mampu memerahkan bibir dan merawat masalah bibir kering. Whatssap 0196147566 untuk dapatkan lipscrub dari kami sekarang!💋😘
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia 
#lipscrubtemyracle
Hai uolss dah scrub bibir ke belum pagi ni? Kebelakangan ni memang sejuk sangat kan sampai bibir kering merekah kot. Haa, ni tak duduk di Siberia lagi yang suhu -50 degree celcius, mak aihhh. Kalau kat sana tak tahu lah bibir biru macam mana dah. Jadi ais kot. Kalau tak scrub tak tahu macam mana so, kalau uolss nak cantik sentiasa , uolss boleh gunakan lipscrub yg mana mampu memerahkan bibir dan merawat masalah bibir kering. Whatssap 0196147566 untuk dapatkan lipscrub dari kami sekarang!💋😘 ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #lipscrubtemyracle 
.
.
PERNAH TERSALAH GUNA PRODUK YANG ADA MENGANDUNGI BAHAN TERLARANG SEPERTI MERCURY DAN HYDROQUINON?
.
Bila stop guna produk yang ada bahan kimia terlarang ni biasanya ada yang mengalami breakout yang teruk akibat kesan stop produk lama.
.
Set basic ni adalah set yang paling sesuai untuk anda yang pernah tersalah guna produk yang mengandungi bahan kimia yang terlarang. Inshaallah masalah breakout anda makin kurang dan lama kelamaan makin hilang.
.
Sabar dan konsisten gunakan setiap hari.
.
So yang dah breakout teruk, jangan putus harapan. Kami ada penyelesaian untuk masalah anda.
.
Dah terbukti berkesan dengan ribuan feedback pengguna tau untuk set basic ni. Dan antara set paling laris setiap hari.
.
Yang dah guna serum, terus nak guna set basic. Yang dah guna set basic terus nak guna ruby. Yang dah guna.. Anda nilai keberkesanannya..
. . PERNAH TERSALAH GUNA PRODUK YANG ADA MENGANDUNGI BAHAN TERLARANG SEPERTI MERCURY DAN HYDROQUINON? . Bila stop guna produk yang ada bahan kimia terlarang ni biasanya ada yang mengalami breakout yang teruk akibat kesan stop produk lama. . Set basic ni adalah set yang paling sesuai untuk anda yang pernah tersalah guna produk yang mengandungi bahan kimia yang terlarang. Inshaallah masalah breakout anda makin kurang dan lama kelamaan makin hilang. . Sabar dan konsisten gunakan setiap hari. . So yang dah breakout teruk, jangan putus harapan. Kami ada penyelesaian untuk masalah anda. . Dah terbukti berkesan dengan ribuan feedback pengguna tau untuk set basic ni. Dan antara set paling laris setiap hari. . Yang dah guna serum, terus nak guna set basic. Yang dah guna set basic terus nak guna ruby. Yang dah guna.. Anda nilai keberkesanannya..
Masker coffee scrub.
~~~~~~~~~~~~~~
Kalau rasa nak pakai coffee scrub setiap hari sambil2 menikmati aroma kopinye, boleh pakai as masker tau. Hihi

Tapiiii
Kalau guna as ascrub, guna 2 atau 3 kali seminggu je tau, sebab bila scrubbing, die akan tanggalkan sel - sel kulit mati. So, kalau scrub hari2, dengan sel-sel kulit baru sekali tanggal😱. Teruk la kulit muka nanti😭. Berminat nak cuba?
Meh wassap  0195132729

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi
Masker coffee scrub. ~~~~~~~~~~~~~~ Kalau rasa nak pakai coffee scrub setiap hari sambil2 menikmati aroma kopinye, boleh pakai as masker tau. Hihi Tapiiii Kalau guna as ascrub, guna 2 atau 3 kali seminggu je tau, sebab bila scrubbing, die akan tanggalkan sel - sel kulit mati. So, kalau scrub hari2, dengan sel-sel kulit baru sekali tanggal😱. Teruk la kulit muka nanti😭. Berminat nak cuba? Meh wassap 0195132729 #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #natural  #productnatural  #semulajadi 
Detok Mask diperbuat daripada campuran Pure Tumeric, Manuka Honey & Geranium Essential Oil. Semuanya diproses sendiri, homemade product. 100% bersih, halal & selamat.
.
Detox Mask berupaya merawat masalah kulit berjerawat, kulit kusam, liang pori tersumbat, muka breakout akibat salah produk. Ianya menjadikan kulit lebih bersih, cerah & parut berkurangan.
.
Berat bersih Detox Mask 50g. Tekstur likat, tahan lama sebab guna sikit ja. Boleh dicampur dengan bahan natural lain seperti aloe vera, yogurt & lime/lemon. .
.
.
Klik link di bio untuk order/pertanyaan🌸
.
#temyraclekedah #temyraclesgpetani #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi
Detok Mask diperbuat daripada campuran Pure Tumeric, Manuka Honey & Geranium Essential Oil. Semuanya diproses sendiri, homemade product. 100% bersih, halal & selamat. . Detox Mask berupaya merawat masalah kulit berjerawat, kulit kusam, liang pori tersumbat, muka breakout akibat salah produk. Ianya menjadikan kulit lebih bersih, cerah & parut berkurangan. . Berat bersih Detox Mask 50g. Tekstur likat, tahan lama sebab guna sikit ja. Boleh dicampur dengan bahan natural lain seperti aloe vera, yogurt & lime/lemon. . . . Klik link di bio untuk order/pertanyaan🌸 . #temyraclekedah  #temyraclesgpetani  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #natural  #productnatural  #semulajadi 
Purifying Detox Mask.

Kaya dengan kebaikan geranium essential oil,almond oil dan pati kunyit.

Membersih jauh ke dalam liang pori untuk mengeluarkan semua toksin dan minyak berlebihan.

Sesuai untuk yg tengah breakout,dan kulit berminyak.

Berminat?
Whatsapp 0107640784

#temyracle #temyracleipoh  #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi
Purifying Detox Mask. Kaya dengan kebaikan geranium essential oil,almond oil dan pati kunyit. Membersih jauh ke dalam liang pori untuk mengeluarkan semua toksin dan minyak berlebihan. Sesuai untuk yg tengah breakout,dan kulit berminyak. Berminat? Whatsapp 0107640784 #temyracle  #temyracleipoh  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #natural  #productnatural  #semulajadi 
Assalamualaikum
.
.
TERINGIN NAK PAKAI LIPMATE TAPI BIBIR KERING, MEREKAH PULAK TU...TAKUT TAK CANTIK ..HURM...
.
Tiap pagi selalu tengok opismate apply lipmate kat bibir diorang..cantik je tengok..tipulah kalo tak jelous kan..hahaha..
.
Jangan takut-takut ..yakin dengan diri sendiri ..setiap wanita dilahirkan dengan kecantikan sendiri..😉
.
Bibir kering dan merekah masalah kecil je..boleh setel....cubalah guna .LIPMATE POWDER ERDINA. bibir kering merekah pun boleh pakai
.
LIPMATE POWDER ERDINA ni bukan dicipta untuk tampak cantik je tau malah lipmate powder ni berfungsi merawat bibir kering, bibir hitam, bibir merekah dan apa saja masalah bibir..
.
Lipmate ni sejenis serbuk tau..dah nama pun lipmate powder..hehehe..calit calit terus cair macam cairnya saya tengok awak..hehe..😍😍
.
#lipmatte #malaysia #halal #liquid #powder #erdina #korea #korean #legacyhafizsuratman #produkpremium #bukantimbangkilo #bebasmerkuri #nomercury #theebrightstar
Assalamualaikum . . TERINGIN NAK PAKAI LIPMATE TAPI BIBIR KERING, MEREKAH PULAK TU...TAKUT TAK CANTIK ..HURM... . Tiap pagi selalu tengok opismate apply lipmate kat bibir diorang..cantik je tengok..tipulah kalo tak jelous kan..hahaha.. . Jangan takut-takut ..yakin dengan diri sendiri ..setiap wanita dilahirkan dengan kecantikan sendiri..😉 . Bibir kering dan merekah masalah kecil je..boleh setel....cubalah guna .LIPMATE POWDER ERDINA. bibir kering merekah pun boleh pakai . LIPMATE POWDER ERDINA ni bukan dicipta untuk tampak cantik je tau malah lipmate powder ni berfungsi merawat bibir kering, bibir hitam, bibir merekah dan apa saja masalah bibir.. . Lipmate ni sejenis serbuk tau..dah nama pun lipmate powder..hehehe..calit calit terus cair macam cairnya saya tengok awak..hehe..😍😍 . #lipmatte  #malaysia  #halal  #liquid  #powder  #erdina  #korea  #korean  #legacyhafizsuratman  #produkpremium  #bukantimbangkilo  #bebasmerkuri  #nomercury  #theebrightstar 
Hai uolss dah scrub bibir ke belum pagi ni? Kebelakangan ni memang sejuk sangat kan sampai bibir kering merekah kot. Haa, ni tak duduk di Siberia lagi yang suhu -50 degree celcius, mak aihhh. Kalau kat sana tak tahu lah bibir biru macam mana dah. Jadi ais kot. Kalau tak scrub tak tahu macam mana so, kalau uolss nak cantik sentiasa , uolss boleh gunakan lipscrub yg mana mampu memerahkan bibir dan merawat masalah bibir kering. Whatssap 0174001324 untuk dapatkan lipscrub dari kami sekarang!💋😘
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia 
#lipscrubtemyracle
Hai uolss dah scrub bibir ke belum pagi ni? Kebelakangan ni memang sejuk sangat kan sampai bibir kering merekah kot. Haa, ni tak duduk di Siberia lagi yang suhu -50 degree celcius, mak aihhh. Kalau kat sana tak tahu lah bibir biru macam mana dah. Jadi ais kot. Kalau tak scrub tak tahu macam mana so, kalau uolss nak cantik sentiasa , uolss boleh gunakan lipscrub yg mana mampu memerahkan bibir dan merawat masalah bibir kering. Whatssap 0174001324 untuk dapatkan lipscrub dari kami sekarang!💋😘 ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #lipscrubtemyracle