an online Instagram web viewer

#bebasmerkuri medias

Photos

Hai selamat petang uolss 🌸💃
~~
Rindu coffee scrub kami tak? Scrub scrub terus licin kulit pewittt😁. Sebab kopi yang temyracle gunakan mempunyai banyak nutrient yang mampu menyelesaikan masalah seperti jerawat, parut miss J uolsss yang dah lama and even masalah kulit yang kusam. Kandungan kaffein in coffee yang agak tinggi mampu merawat masalah korang dengan lebih cepat tau! Jangan lupa untuk dapatkan coffee scrub kami hehe💖
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 0187634126 for fast response, temy akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracleteamnur #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubtemyracle
Hai selamat petang uolss 🌸💃 ~~ Rindu coffee scrub kami tak? Scrub scrub terus licin kulit pewittt😁. Sebab kopi yang temyracle gunakan mempunyai banyak nutrient yang mampu menyelesaikan masalah seperti jerawat, parut miss J uolsss yang dah lama and even masalah kulit yang kusam. Kandungan kaffein in coffee yang agak tinggi mampu merawat masalah korang dengan lebih cepat tau! Jangan lupa untuk dapatkan coffee scrub kami hehe💖 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 0187634126 for fast response, temy akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ #temyracleteamnur  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #coffeescrub  #coffeescrubmurah  #coffeescrubtemyracle 
Dulu tak pernah kisah pun nak cari skincare yang organik dan semulajadi ni. Main redah je tengok orang pakai cantik, kita pun pakai skincare tu. Alih-alih kulit kita rosak sebab tak tahu kandungan produk tu
.
Sebab tu penting kita selidik kandungan produk sebelum nak beli. Alhamdulillah skincare keluaran Nurraysa ini bebas bahan-bahan kimia berbahaya malah ia merawat kulit dari dalam
.
Ia juga mencerah dan melembapkan kulit wajah, buang sel kulit mati. Kalau korang pakai Collagen Soap nampak kulit menggelupas, sebenarnya ia proses membuang sel kulit mati yang dah lama bermastautin kat kulit muka kita
.
Yang penting skincare ini tiada merkuri, hydroquinone & silikon serta mendapat sijil HALAL JAKIM & KKM
.
Terdapat 4 item dalam Set Trial Skincare ini iaitu:
Collagen soap 30gm
Treatment serum 15ml
Miracle whitening spray 30ml
Uv cream 5gm
.
.
#jomcantik⠀
#sihat_selamat⠀
#nurraysabeauty⠀
#penasihatkejelitaansecaracalit2 #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysahq #nurraysalover #nurraysaskincare #nurraysabeautyskincare #nurraysatrialset #nurraysaproduct #nurraysasoap #sabunnurraysa #trialsetnurraysa #kosmetikmalaysia #produkkecantikanmalaysia #makeupmurahmalaysia #baazarpaknil #baazaronline #produkkecantikan #bebasmerkuri #uitm #ums #usm #utm #umt #ukm #umk #uum
Dulu tak pernah kisah pun nak cari skincare yang organik dan semulajadi ni. Main redah je tengok orang pakai cantik, kita pun pakai skincare tu. Alih-alih kulit kita rosak sebab tak tahu kandungan produk tu . Sebab tu penting kita selidik kandungan produk sebelum nak beli. Alhamdulillah skincare keluaran Nurraysa ini bebas bahan-bahan kimia berbahaya malah ia merawat kulit dari dalam . Ia juga mencerah dan melembapkan kulit wajah, buang sel kulit mati. Kalau korang pakai Collagen Soap nampak kulit menggelupas, sebenarnya ia proses membuang sel kulit mati yang dah lama bermastautin kat kulit muka kita . Yang penting skincare ini tiada merkuri, hydroquinone & silikon serta mendapat sijil HALAL JAKIM & KKM . Terdapat 4 item dalam Set Trial Skincare ini iaitu: Collagen soap 30gm Treatment serum 15ml Miracle whitening spray 30ml Uv cream 5gm . . #jomcantik ⠀ #sihat_selamat ⠀ #nurraysabeauty ⠀ #penasihatkejelitaansecaracalit2  #nurraysa  #nurraysabeauty  #nurraysahq  #nurraysalover  #nurraysaskincare  #nurraysabeautyskincare  #nurraysatrialset  #nurraysaproduct  #nurraysasoap  #sabunnurraysa  #trialsetnurraysa  #kosmetikmalaysia  #produkkecantikanmalaysia  #makeupmurahmalaysia  #baazarpaknil  #baazaronline  #produkkecantikan  #bebasmerkuri  #uitm  #ums  #usm  #utm  #umt  #ukm  #umk  #uum 
COMBO PALING LAKU KERAS! 😱
.
Detox Mask & Coffee Mask ni memang serasi bersama, tak sah rasanya kalau pakai salah satu je. Sebab tu ni antara favorite combo yang paling laku di Temyracle 😏
.
Harga RM79 include postage,
Boleh DM/Whatsapp cilah 📲0173157276
Boleh tengok juga feedback di @feedbacks_temyracle 🙋🏻
.
#teamnabilaa #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrubmurah #coffeescrubtemyracle #coffeescrubcilah #lrtmasjidjamek #lrtputraheights #lrtusj21 #codkualalumpur #codsubangjaya #detoxmasktemyracle #feedbackdetoxmasktemyracle
COMBO PALING LAKU KERAS! 😱 . Detox Mask & Coffee Mask ni memang serasi bersama, tak sah rasanya kalau pakai salah satu je. Sebab tu ni antara favorite combo yang paling laku di Temyracle 😏 . Harga RM79 include postage, Boleh DM/Whatsapp cilah 📲0173157276 Boleh tengok juga feedback di @feedbacks_temyracle 🙋🏻 . #teamnabilaa  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #bodyscrubmurah  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubcilah  #lrtmasjidjamek  #lrtputraheights  #lrtusj21  #codkualalumpur  #codsubangjaya  #detoxmasktemyracle  #feedbackdetoxmasktemyracle 
Komedo Menumpuk 😂😂😂
.
Banyak lohhh orang-orang yg punya kulit keliatan mulus, bersih tanpa jerawat, kinclong, eh pas diliat dari jarak dekat ternyata komedonya menumpuk 😅
Oke yg jadi masalah adalah komedo yg membandel, yg sifatnya udh sama kyk duri landak, susah dihilangkan...!!
Kalau dicolek-colek biasanya malah menimbulkan bekas luka. Betul?
.
Pertanyaannya adalah "bisa gitu komedo yg menbandel itu hilang pake scrub jafra?"
.
Hmmm cobain aja dulu yukkk 😊
Yg pasti dalam pemakaian pertama kulit hidungmu yg banyak komedonya bisa terasa jauh lebih lembut 😍
Bagaimana dengan pemakaian teratur? Buktikan sendiri aja yaa..
.
Lengkapi dengan pemakaian masker untuk hasil yg jauh lebih maksimal ☺
.
More Info
Klik 👇
https://api.whatsapp.com/send?phone=6285863952242&text=Halo%20Admin%20Saya%20Mau%20Order

#jafra #JafraSulawesi #JafraJateng #jafraindonesia #jafrajabodetabek #JafraCikarang #jafrakalimantan #beautyblogger #scrubjafra #skincarejafra #royaljelly #like4like #follow4follow #bebasmerkuri #cantikindoneia #jafrascrub #scrub #jafraduri #jafradumai #jafrapekanbaru #jafrariau #testijafra #testimonialjafra
Komedo Menumpuk 😂😂😂 . Banyak lohhh orang-orang yg punya kulit keliatan mulus, bersih tanpa jerawat, kinclong, eh pas diliat dari jarak dekat ternyata komedonya menumpuk 😅 Oke yg jadi masalah adalah komedo yg membandel, yg sifatnya udh sama kyk duri landak, susah dihilangkan...!! Kalau dicolek-colek biasanya malah menimbulkan bekas luka. Betul? . Pertanyaannya adalah "bisa gitu komedo yg menbandel itu hilang pake scrub jafra?" . Hmmm cobain aja dulu yukkk 😊 Yg pasti dalam pemakaian pertama kulit hidungmu yg banyak komedonya bisa terasa jauh lebih lembut 😍 Bagaimana dengan pemakaian teratur? Buktikan sendiri aja yaa.. . Lengkapi dengan pemakaian masker untuk hasil yg jauh lebih maksimal ☺ . More Info Klik 👇 https://api.whatsapp.com/send?phone=6285863952242&text=Halo%20Admin%20Saya%20Mau%20Order #jafra  #JafraSulawesi  #JafraJateng  #jafraindonesia  #jafrajabodetabek  #JafraCikarang  #jafrakalimantan  #beautyblogger  #scrubjafra  #skincarejafra  #royaljelly  #like4like  #follow4follow  #bebasmerkuri  #cantikindoneia  #jafrascrub  #scrub  #jafraduri  #jafradumai  #jafrapekanbaru  #jafrariau  #testijafra  #testimonialjafra 
#feedbacktemyracle
BIBIR JADI MOIST
BIBIR MERAH BAK DELIMA

Tadaa,  terbukti keberkesanannya kerana Temyracle natural dan bebas bahan kimia.Freshly made for you. Mesti uolls nak cubakan?

Berminat 👆👆👆 tekan link wassup sis di bio.

#temyracle
#temyraclesayamesticari 
#jerawat 
#parut 
#scrubhomemade 
#homemadeproduct
#ubatjerawat 
#ubatparut 
#ubatputih 
#scrubmurah 
#bibirgelap
#bibirmenggelupas 
#kopiskrub 
#repairskin
#organik
#bebasmerkuri 
#cantiktanpakimia 
#produkbebaskimia
#shahalam
#temyracleshahalam
#temyraclesubang
#temyraclepj
#temyracleklang
#teamfitri
#bodyscrub
#badanwangi
#lipscrub
#bibirmungil
#naturalbeauty
#feedbacktemyracle  BIBIR JADI MOIST BIBIR MERAH BAK DELIMA Tadaa, terbukti keberkesanannya kerana Temyracle natural dan bebas bahan kimia.Freshly made for you. Mesti uolls nak cubakan? Berminat 👆👆👆 tekan link wassup sis di bio. #temyracle  #temyraclesayamesticari  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #repairskin  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #shahalam  #temyracleshahalam  #temyraclesubang  #temyraclepj  #temyracleklang  #teamfitri  #bodyscrub  #badanwangi  #lipscrub  #bibirmungil  #naturalbeauty 
Selamat petang uolsss. ✨😍
~~
Sebelum ni ramai yang tertanya kenapa detox mask harganya jauh berbeza dari yang lain, so ianya sebab kandungan detox mask mempunyai geranium oil which is berkualiti tinggi dan sangat mahal dan di extract dari this beautiful flower (pure tau) ✨
~~
Geranium oil ni bagi impact yang cukup besar untuk merawat kulit yang berjerawat dan bantu untuk percepatkan proses untuk parut pudar. Selain tu this oil bantu untuk menghalang bakteria untuk merebak ke tempat luka yang lain. Contohnya uolss pernah tak, naik jerawat satu je, then ia merebak ke habis seluruh muka. So this oil really helpful tau. Harganya boleh sampai beribu tau uolss. So, kalau nak jimat, jangan risau dalam detox mask dah ada. Jom guna Temyracle😍
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatssapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia  #feedbacktemyracle 
#detoxmaskmurah#detoxmask
Selamat petang uolsss. ✨😍 ~~ Sebelum ni ramai yang tertanya kenapa detox mask harganya jauh berbeza dari yang lain, so ianya sebab kandungan detox mask mempunyai geranium oil which is berkualiti tinggi dan sangat mahal dan di extract dari this beautiful flower (pure tau) ✨ ~~ Geranium oil ni bagi impact yang cukup besar untuk merawat kulit yang berjerawat dan bantu untuk percepatkan proses untuk parut pudar. Selain tu this oil bantu untuk menghalang bakteria untuk merebak ke tempat luka yang lain. Contohnya uolss pernah tak, naik jerawat satu je, then ia merebak ke habis seluruh muka. So this oil really helpful tau. Harganya boleh sampai beribu tau uolss. So, kalau nak jimat, jangan risau dalam detox mask dah ada. Jom guna Temyracle😍 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatssapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #feedbacktemyracle  #detoxmaskmurah #detoxmask 
Adakah anda mampu bertahan jika EKZEMA menghantui hidup anda?
Ya Allah. Betapa seksanya. Bayangkan keluarga kita menderita masalah KULIT bertahun-tahun. Derita EKZEMA berkurun-kurun lamanya. Apa perasaan kita kan😭😭 Anda juga mampu tersenyum seperti mereka😊 jika berani mulakan langkah pertama dengan medicserum!

Nak tahu detail....Jom sembang tepi.
Hanya komen 'nak' kami konsultan renoskin sedia membantu anda!

#ekzema
#bebassteroid
#bebaskimiasintetik
#bebaspewangisintetik
#bebasmerkuri
Adakah anda mampu bertahan jika EKZEMA menghantui hidup anda? Ya Allah. Betapa seksanya. Bayangkan keluarga kita menderita masalah KULIT bertahun-tahun. Derita EKZEMA berkurun-kurun lamanya. Apa perasaan kita kan😭😭 Anda juga mampu tersenyum seperti mereka😊 jika berani mulakan langkah pertama dengan medicserum! Nak tahu detail....Jom sembang tepi. Hanya komen 'nak' kami konsultan renoskin sedia membantu anda! #ekzema  #bebassteroid  #bebaskimiasintetik  #bebaspewangisintetik  #bebasmerkuri 
Hai guys! Dah berdetox mask ke belum tu? Ni la masanya untuk kita manjakan our skin sebab weekend kan, esok dah masuk weekdays, confirm confirm tak sempat nak bermanja dengan kulit sendiri hihihi.
.
Detox Mask Temyracle ni senang sebab dah siap di bancuh dengan kunyit, manuka honey dan premium geranium oil, perfect combination untuk bagi kulit kita glowing mowing ✨
.
Harga RM42, tahan 2 bulan lebih. Jimat dot com sangat beb! Boleh DM/Whatsapp cilah 📲0173157276
.
#teamnabilaa #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrubmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskcilah #lrtmasjidjamek #lrtputraheights #lrtusj21 #codkualalumpur #codsubangjaya #produkviral
Hai guys! Dah berdetox mask ke belum tu? Ni la masanya untuk kita manjakan our skin sebab weekend kan, esok dah masuk weekdays, confirm confirm tak sempat nak bermanja dengan kulit sendiri hihihi. . Detox Mask Temyracle ni senang sebab dah siap di bancuh dengan kunyit, manuka honey dan premium geranium oil, perfect combination untuk bagi kulit kita glowing mowing ✨ . Harga RM42, tahan 2 bulan lebih. Jimat dot com sangat beb! Boleh DM/Whatsapp cilah 📲0173157276 . #teamnabilaa  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #bodyscrubmurah  #detoxmasktemyracle  #detoxmaskcilah  #lrtmasjidjamek  #lrtputraheights  #lrtusj21  #codkualalumpur  #codsubangjaya  #produkviral 
Hai! Selamat petang😀🌷
~~
Korang dah dapatkan ke belum ,set kecut jerawat ni? Jangan lupa tau guna sekarang.  So untuk pengetahuan uolss semua. Ni antara benefit of rice milk soap+ coffee scrub : 
1. Mencerahkan kulit 
2. Menanggalkan daki & hitam di celah-celah
3. Melembutkan kulit 
4. Menghilangkan bau badan
5. Menghilangkan sunburn
6. Mengurangkan minyak
7. Khas untuk yang kulit berminyak dan berjerawat
~~
Jom dapatkan sekarang! ~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 012-3645686 for fast response, saya akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmasktemyracle #ricemilksoapmalaysia
#ricemilksoapmurah #feedbacktemyracle
Hai! Selamat petang😀🌷 ~~ Korang dah dapatkan ke belum ,set kecut jerawat ni? Jangan lupa tau guna sekarang. So untuk pengetahuan uolss semua. Ni antara benefit of rice milk soap+ coffee scrub : 1. Mencerahkan kulit 2. Menanggalkan daki & hitam di celah-celah 3. Melembutkan kulit 4. Menghilangkan bau badan 5. Menghilangkan sunburn 6. Mengurangkan minyak 7. Khas untuk yang kulit berminyak dan berjerawat ~~ Jom dapatkan sekarang! ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 012-3645686 for fast response, saya akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #detoxmasktemyracle  #ricemilksoapmalaysia  #ricemilksoapmurah  #feedbacktemyracle 
.
BERBALOI DENGAN FULL SET ELYSIAN SKINCARE 😍
.
Berbaloi bila dah laburkan beratus ratus dan dapat kesan yang macam ni. Produk Elysian memang bukan produk murah. Tapi produk yang harganya setanding kualiti.
.
Bila dah guna dan rasai kesannya. Tak menyesal. Malah terus repeat order!
.
Jeragat memang bukan mudah nak hilang ya. Tapi dengan penggunaan konsisten Full set Elysian skincare ni, jeragat pudar dan kulit makin cerah.
.
Cukup satu set ni, tak perlu cari lain dah 😊
. BERBALOI DENGAN FULL SET ELYSIAN SKINCARE 😍 . Berbaloi bila dah laburkan beratus ratus dan dapat kesan yang macam ni. Produk Elysian memang bukan produk murah. Tapi produk yang harganya setanding kualiti. . Bila dah guna dan rasai kesannya. Tak menyesal. Malah terus repeat order! . Jeragat memang bukan mudah nak hilang ya. Tapi dengan penggunaan konsisten Full set Elysian skincare ni, jeragat pudar dan kulit makin cerah. . Cukup satu set ni, tak perlu cari lain dah 😊
Selamat tengahari uolss.
Bangun pagi, gosok badan, pakai body scrub Temyracle 🎶🎼🎤 Hehe.
~~
Apa benda korang grab dulu bila nak mandi? Kalau zira haruslah body scrub Temyracle ini. Bau dia, memang segar dan rasa bersemangat nak menjalani hari baru. Ewaahh.
~~
Kandungan minerals yang bagus juga baik untuk menanggalkan daki-daki lama dan memulihkan sunburn ✨. Bestnyaa uolss. Pengguna setia mesti tahu maksud wangi berkesan dan murah bila cakap pasal body scrub ni kan. ~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 019 936 6685 for fast response🌹💋✨
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
Selamat tengahari uolss. Bangun pagi, gosok badan, pakai body scrub Temyracle 🎶🎼🎤 Hehe. ~~ Apa benda korang grab dulu bila nak mandi? Kalau zira haruslah body scrub Temyracle ini. Bau dia, memang segar dan rasa bersemangat nak menjalani hari baru. Ewaahh. ~~ Kandungan minerals yang bagus juga baik untuk menanggalkan daki-daki lama dan memulihkan sunburn ✨. Bestnyaa uolss. Pengguna setia mesti tahu maksud wangi berkesan dan murah bila cakap pasal body scrub ni kan. ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 019 936 6685 for fast response🌹💋✨ ~~ #Temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia 
Referred to as a “complexion corrector”, Mary Kay CC Cream Sunscreen Broad Spectrum SPF 15 delivers eight benefits in one step to leave skin with a flawless finish. Formulated with a broad spectrum SPF 15 to protect from damaging UVA and UVB rays that can contribute to the visible signs of premature skin aging.
.
.
.
#bebasmerkuri #bahanorganik #organicskincare
#freechemical #Skincareset #kulitflawless #cccream #bestcccream #flawlessskin #makeupkedah #muamalaysia #muakedah #makeupmalaysia
#MaryKaycosmetics #MaryKayskincare #MaryKayMalaysia #MaryKayJohor
#MaryKayselatan #MaryKayJb
#MaryKaySingapore #sayapakaisayajual #nocopypastecaption
Referred to as a “complexion corrector”, Mary Kay CC Cream Sunscreen Broad Spectrum SPF 15 delivers eight benefits in one step to leave skin with a flawless finish. Formulated with a broad spectrum SPF 15 to protect from damaging UVA and UVB rays that can contribute to the visible signs of premature skin aging. . . . #bebasmerkuri  #bahanorganik  #organicskincare  #freechemical  #Skincareset  #kulitflawless  #cccream  #bestcccream  #flawlessskin  #makeupkedah  #muamalaysia  #muakedah  #makeupmalaysia  #MaryKaycosmetics  #MaryKayskincare  #MaryKayMalaysia  #MaryKayJohor  #MaryKayselatan  #MaryKayJb  #MaryKaySingapore  #sayapakaisayajual  #nocopypastecaption 
Hai uolsss💕
~~
Dah lunch ke belum? Ni haa, nak tunjuk set favourite semua orang. Makan jangan tercekik ye, makan slow slow hihi💖😍
~~
Temy nak suggest set coffee scrub and detox mask ni kat sapa-sapa yang inginkan kulit lembut. Selembut baby. Gittuww. Hehe. Since ramai tanya rahsia kulit Temy, yang ni je yang biasa temy pakai and proper skincare routine as usual. Okay dah, nak scrub dulu uolss bai💋🌹
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Jom apa tunggu lagi, nak cantik jangan fikir dua kali. Whatssapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmaskmalaysia #detoxmasktemyracle
Hai uolsss💕 ~~ Dah lunch ke belum? Ni haa, nak tunjuk set favourite semua orang. Makan jangan tercekik ye, makan slow slow hihi💖😍 ~~ Temy nak suggest set coffee scrub and detox mask ni kat sapa-sapa yang inginkan kulit lembut. Selembut baby. Gittuww. Hehe. Since ramai tanya rahsia kulit Temy, yang ni je yang biasa temy pakai and proper skincare routine as usual. Okay dah, nak scrub dulu uolss bai💋🌹 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Jom apa tunggu lagi, nak cantik jangan fikir dua kali. Whatssapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ #Temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #detoxmaskmalaysia  #detoxmasktemyracle 
Masalah BAU BADAN! 
uolss tahu tak, penting untuk kita jaga badan. Sebab di dalam tubuh kita ada kalenjar apokrin yang bertujuan untuk menghasilkan peluh di bahagian yang mempunyai pori besar contohnya ketiak. So,kalenjar ini juga dihasilkan sekali dengan bakteria yang menyebabkan proses penghasilan bau yang tidak sedap dan BUSUK! dan yang paling tak best, ia amat aktif ketika seseorang mencapai tahap akil baligh. ~~
Ibu ibu pun pening nak basuh baju anak yang baru balik dari sekolah. And sometimes baju tu terpaksa diasingkan daripada kain yang lain. Adoiii pening kepala mak😂😅. Body scrub temyracle dihasilkan khas untuk membuang segala daki dan juga menghilangkan bau badan yang busuk so, apa tunggu lagi jom dapatkan sekarang😍🌸
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 019 936 6685 for fast response🌹💋✨
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia
#bodyscrubmurah #feedbacktemyracle - #regrann
Masalah BAU BADAN! uolss tahu tak, penting untuk kita jaga badan. Sebab di dalam tubuh kita ada kalenjar apokrin yang bertujuan untuk menghasilkan peluh di bahagian yang mempunyai pori besar contohnya ketiak. So,kalenjar ini juga dihasilkan sekali dengan bakteria yang menyebabkan proses penghasilan bau yang tidak sedap dan BUSUK! dan yang paling tak best, ia amat aktif ketika seseorang mencapai tahap akil baligh. ~~ Ibu ibu pun pening nak basuh baju anak yang baru balik dari sekolah. And sometimes baju tu terpaksa diasingkan daripada kain yang lain. Adoiii pening kepala mak😂😅. Body scrub temyracle dihasilkan khas untuk membuang segala daki dan juga menghilangkan bau badan yang busuk so, apa tunggu lagi jom dapatkan sekarang😍🌸 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 019 936 6685 for fast response🌹💋✨ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #bodyscrubtemyracle  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrubmurah  #feedbacktemyracle  - #regrann 
BENDA HITAM YANG MEMUTIHKAN

Apa yang hitam? 
Apa yang putih? 
Yang hitam tu Coffee Scrub! 
Yang putih tu kulit muka korang! 
Siapa nak kulit putih, glowing? Angkat tangan! 
Macam mana boleh putih? Ada bahan pemutih ke? 
No no, semua dari bahan semulajadi! 
Coffee Scrub ni bertindak membuang sel kulit mati. Dengan ada nya sel kulit mati, muka jadi kusam, gelap, kering dsbg. 
Cara nya senang je, basuh muka, scrub secara membulat, basuh! Tadaaa! RM29 je, boleh tahan 2-3 bulan 😍

013-274 9397 atau direct link Whatsapp dekat bio 
#sayajualsayapakai #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #teamemilya #aurainsta #teamsakinah #temyraclepenang #temyraclebukitmertajam #uitmpermatangpauh #politeknikpermatangpauh #penang #bukitmertajam
BENDA HITAM YANG MEMUTIHKAN Apa yang hitam? Apa yang putih? Yang hitam tu Coffee Scrub! Yang putih tu kulit muka korang! Siapa nak kulit putih, glowing? Angkat tangan! Macam mana boleh putih? Ada bahan pemutih ke? No no, semua dari bahan semulajadi! Coffee Scrub ni bertindak membuang sel kulit mati. Dengan ada nya sel kulit mati, muka jadi kusam, gelap, kering dsbg. Cara nya senang je, basuh muka, scrub secara membulat, basuh! Tadaaa! RM29 je, boleh tahan 2-3 bulan 😍 013-274 9397 atau direct link Whatsapp dekat bio #sayajualsayapakai  #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #teamemilya  #aurainsta  #teamsakinah  #temyraclepenang  #temyraclebukitmertajam  #uitmpermatangpauh  #politeknikpermatangpauh  #penang  #bukitmertajam 
.
. 
PERNAH TERSALAH GUNA PRODUK YANG ADA MENGANDUNGI BAHAN TERLARANG SEPERTI MERCURY DAN HYDROQUINON?
.
Bila stop guna produk yang ada bahan kimia terlarang ni biasanya ada yang mengalami breakout yang teruk akibat kesan stop produk lama.
.
Set basic ni adalah set yang paling sesuai untuk anda yang pernah tersalah guna produk yang mengandungi bahan kimia yang terlarang. Inshaallah masalah breakout anda makin kurang dan lama kelamaan makin hilang.
.
Sabar dan konsisten gunakan setiap hari.
.
So yang dah breakout teruk, jangan putus harapan. Kami ada penyelesaian untuk masalah anda.
.
Dah terbukti berkesan dengan ribuan feedback pengguna tau untuk set basic ni. Dan antara set paling laris setiap hari.
.
Yang dah guna serum, terus nak guna set basic. Yang dah guna set basic terus nak guna ruby. Yang dah guna.. Anda nilai keberkesanannya..
. . PERNAH TERSALAH GUNA PRODUK YANG ADA MENGANDUNGI BAHAN TERLARANG SEPERTI MERCURY DAN HYDROQUINON? . Bila stop guna produk yang ada bahan kimia terlarang ni biasanya ada yang mengalami breakout yang teruk akibat kesan stop produk lama. . Set basic ni adalah set yang paling sesuai untuk anda yang pernah tersalah guna produk yang mengandungi bahan kimia yang terlarang. Inshaallah masalah breakout anda makin kurang dan lama kelamaan makin hilang. . Sabar dan konsisten gunakan setiap hari. . So yang dah breakout teruk, jangan putus harapan. Kami ada penyelesaian untuk masalah anda. . Dah terbukti berkesan dengan ribuan feedback pengguna tau untuk set basic ni. Dan antara set paling laris setiap hari. . Yang dah guna serum, terus nak guna set basic. Yang dah guna set basic terus nak guna ruby. Yang dah guna.. Anda nilai keberkesanannya..
"Nyum nyum nyum! Macam nak makan je Normal set ni. Eh, kenapa sampai nak makan tu? Sebab bau dia wangi sangat! Bau strawberry! 😍" -

Yeeee uolssss! Memang sangat best Normal Set ni. Dah beribu orang guna set ni untuk dapatkan kulit yang bersih, glowing, putih 😱 Uols tahu tak, Normal Set lah set skincare pertama keluaran The Junni. Bukan saja kesan yang efektif, malah harga sangat berpatutan 😘 -

NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya 😊👇
To Order:-
📲 Whatsapp sis: +60175451126 @ klik link di bio 😘

NO DM. TQ

#TheJunniPinkishWhite #pinktumblr #thejunnimayla #produkorganik #produkkecantikan #jomcantik #jomputih #bebasjerawat #bebasmerkuri
"Nyum nyum nyum! Macam nak makan je Normal set ni. Eh, kenapa sampai nak makan tu? Sebab bau dia wangi sangat! Bau strawberry! 😍" - Yeeee uolssss! Memang sangat best Normal Set ni. Dah beribu orang guna set ni untuk dapatkan kulit yang bersih, glowing, putih 😱 Uols tahu tak, Normal Set lah set skincare pertama keluaran The Junni. Bukan saja kesan yang efektif, malah harga sangat berpatutan 😘 - NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya 😊👇 To Order:- 📲 Whatsapp sis: +60175451126 @ klik link di bio 😘 NO DM. TQ #TheJunniPinkishWhite  #pinktumblr  #thejunnimayla  #produkorganik  #produkkecantikan  #jomcantik  #jomputih  #bebasjerawat  #bebasmerkuri 
Jom ketahui Rahsia Akak ecah utk mekaup xbrcapuk n skin nampak soft.. *Day Protection kini dengan FormulaTerbaru!* 🔴 base utk makeup supaya makeup kekal lebih lama
🔴 Texture formulasi terbaru yang sangat selesa & penyerapan yang pantas .
🔴 merawat & melindungi kulit dari cahaya matahari spf35
🔴 boleh sapu foundation / powder utk tambahan 🔴 effect glowing dan whitening untuk kelihatan lebih flawless dan putih berseri walaupun tidak memakai foundation .

Www.wasap.my/0177792199

#ecah_fslmalaysia #fslmalaysia #fabulousskincareluxury #FabulousSkincareLuxuryHQ #fabulous #skincaremurah #bebasmerkuri #masalahkulitmuka #jerawat #jeragat #poriterbuka #kulitsensitif #kulitberminyak #organikskincare #skincareviral #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarmurah #jerawatkronikkering #jeragat #masalahkulitmukakusam #jerawatpasirhilang #blackhead #whiteheads #jerawatan #teammakpaus
Jom ketahui Rahsia Akak ecah utk mekaup xbrcapuk n skin nampak soft.. *Day Protection kini dengan FormulaTerbaru!* 🔴 base utk makeup supaya makeup kekal lebih lama 🔴 Texture formulasi terbaru yang sangat selesa & penyerapan yang pantas . 🔴 merawat & melindungi kulit dari cahaya matahari spf35 🔴 boleh sapu foundation / powder utk tambahan 🔴 effect glowing dan whitening untuk kelihatan lebih flawless dan putih berseri walaupun tidak memakai foundation . Www.wasap.my/0177792199 #ecah_fslmalaysia  #fslmalaysia  #fabulousskincareluxury  #FabulousSkincareLuxuryHQ  #fabulous  #skincaremurah  #bebasmerkuri  #masalahkulitmuka  #jerawat  #jeragat  #poriterbuka  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #organikskincare  #skincareviral  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarmurah  #jerawatkronikkering  #jeragat  #masalahkulitmukakusam  #jerawatpasirhilang  #blackhead  #whiteheads  #jerawatan  #teammakpaus 
STRECHMARK HILANG..!!
-
Alhamdulilah, akhirnya #whiteningbodyscrubtemyracle telah atasi masalah strechmark yg sudah sekian lama..😊😊
-
Happynya lahaaaiiii...💃💃
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp siti +60139458332 for fast response, siti akan guide uolss semua 🌹💋✨
.
🚗TAMAN MAJU JAYA, TAMAN DATO HARUN, TAMAN MEDAN, SRI MANJA, BANDAR SUNWAY, MENTARI COURT, OUG PARKLANE, JALAN GASING, BANGSAR, UNIVERSITI MALAYA, KAMPUNG LINDUNGAN, PJCC, JALAN KLANG LAMA .
.
#temyracle#scrubhomemade #homemadeproduct  #scrubmurah  #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #feedback.temyracle #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #feedbackdetoxmasktemyracle#temyraclebangsar#codtamanmedan#codklanglama#temyraclekualalumpur #temyraclepetalingjaya#teamnabila
STRECHMARK HILANG..!! - Alhamdulilah, akhirnya #whiteningbodyscrubtemyracle  telah atasi masalah strechmark yg sudah sekian lama..😊😊 - Happynya lahaaaiiii...💃💃 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp siti +60139458332 for fast response, siti akan guide uolss semua 🌹💋✨ . 🚗TAMAN MAJU JAYA, TAMAN DATO HARUN, TAMAN MEDAN, SRI MANJA, BANDAR SUNWAY, MENTARI COURT, OUG PARKLANE, JALAN GASING, BANGSAR, UNIVERSITI MALAYA, KAMPUNG LINDUNGAN, PJCC, JALAN KLANG LAMA . . #temyracle #scrubhomemade  #homemadeproduct  #scrubmurah  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #feedback .temyracle #detoxmasktemyracle  #detoxmaskmalaysia  #feedbackdetoxmasktemyracle #temyraclebangsar #codtamanmedan #codklanglama #temyraclekualalumpur  #temyraclepetalingjaya #teamnabila 
BIBIR KERING & MENGGELUPAS.?
-
Jom scrub-scrub dengan #lipscrubtemyracle..😊
-
Ni antara 10 perisa #lipscrubtemyracle yang memang menjadi dambaan setiap wanita..!
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp siti +60139458332 for fast response, siti akan guide uolss semua 🌹💋✨
.
🚗TAMAN MAJU JAYA, TAMAN DATO HARUN, TAMAN MEDAN, SRI MANJA, BANDAR SUNWAY, MENTARI COURT, OUG PARKLANE, JALAN GASING, BANGSAR, UNIVERSITI MALAYA, KAMPUNG LINDUNGAN, PJCC, JALAN KLANG LAMA .
.
#temyracle#scrubhomemade #homemadeproduct  #scrubmurah  #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #feedback.temyracle #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #feedbackdetoxmasktemyracle#temyraclebangsar#codtamanmedan#codklanglama#temyraclekualalumpur #temyraclepetalingjaya#teamnabila
BIBIR KERING & MENGGELUPAS.? - Jom scrub-scrub dengan #lipscrubtemyracle ..😊 - Ni antara 10 perisa #lipscrubtemyracle  yang memang menjadi dambaan setiap wanita..! - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp siti +60139458332 for fast response, siti akan guide uolss semua 🌹💋✨ . 🚗TAMAN MAJU JAYA, TAMAN DATO HARUN, TAMAN MEDAN, SRI MANJA, BANDAR SUNWAY, MENTARI COURT, OUG PARKLANE, JALAN GASING, BANGSAR, UNIVERSITI MALAYA, KAMPUNG LINDUNGAN, PJCC, JALAN KLANG LAMA . . #temyracle #scrubhomemade  #homemadeproduct  #scrubmurah  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #feedback .temyracle #detoxmasktemyracle  #detoxmaskmalaysia  #feedbackdetoxmasktemyracle #temyraclebangsar #codtamanmedan #codklanglama #temyraclekualalumpur  #temyraclepetalingjaya #teamnabila 
Kenapa kunyit??😅😁✨
Haa, Khasiat dan manfaat kunyit ini yang sangat hebat untuk kesihatan dan merawat jerawat. Kunyit juga membantu untuk mencerahkan kulit. ~~
Kunyit mengandungi pelbagai antioksidan, antivirus, antibakteri, antikarsinogenik, antimutagenik dan anti-inflamasi.
~~
Haa dah tahu kehebatan kunyit mestilah uolss nk try kan, nak senang dan berkesan, boleh dapatkan Detox mask kami yang kami dah campur siap-siap barang-barang berkualiti premium untuk membantu anda dapatkan kulit glowing dan sihat ❤️, kehebatan #detokmasktemyracle kami untuk menghalang jerawat mampu membuat anda tersenyum lebar. Hehe  jangan tunggu lagi uolss, jom glowing sama-sama.
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 019 936 6685 for fast response 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detokmask #detoxmaskmurah #detokmasktemyracle - #regrann
Kenapa kunyit??😅😁✨ Haa, Khasiat dan manfaat kunyit ini yang sangat hebat untuk kesihatan dan merawat jerawat. Kunyit juga membantu untuk mencerahkan kulit. ~~ Kunyit mengandungi pelbagai antioksidan, antivirus, antibakteri, antikarsinogenik, antimutagenik dan anti-inflamasi. ~~ Haa dah tahu kehebatan kunyit mestilah uolss nk try kan, nak senang dan berkesan, boleh dapatkan Detox mask kami yang kami dah campur siap-siap barang-barang berkualiti premium untuk membantu anda dapatkan kulit glowing dan sihat ❤️, kehebatan #detokmasktemyracle  kami untuk menghalang jerawat mampu membuat anda tersenyum lebar. Hehe  jangan tunggu lagi uolss, jom glowing sama-sama. ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 019 936 6685 for fast response 🌹💋✨ ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #detokmask  #detoxmaskmurah  #detokmasktemyracle  - #regrann 
Hi #erbapeople
.
Flowers can really lift us up from that gloomy feeling. Take a handful of fresh petals and place them in the bath tub for our bath. .
MARVEL Serum has many botanical and flower extracts in it too. It has, among others
✔️ Chamomile
✔️ Green Tea
✔️ Japanese Knotweed
✔️ Licorice Root
and Tea Tree, Lavender and Rose essential oils
.

For consultation and order
.
📲016-3664800
.
#erbabeauty #erbawellness #erbawomen #jerawat #parut #homemade #handmade #handcrafted #homemadeproduct #masalahwajah #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #organik #organic #bebasmerkuri #noalcohol #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kolegen #produkhalal #sajajual #sayabeli #goodthingsmustshare #viral
Hi #erbapeople  . Flowers can really lift us up from that gloomy feeling. Take a handful of fresh petals and place them in the bath tub for our bath. . MARVEL Serum has many botanical and flower extracts in it too. It has, among others ✔️ Chamomile ✔️ Green Tea ✔️ Japanese Knotweed ✔️ Licorice Root and Tea Tree, Lavender and Rose essential oils . For consultation and order . 📲016-3664800 . #erbabeauty  #erbawellness  #erbawomen  #jerawat  #parut  #homemade  #handmade  #handcrafted  #homemadeproduct  #masalahwajah  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #organik  #organic  #bebasmerkuri  #noalcohol  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #kolegen  #produkhalal  #sajajual  #sayabeli  #goodthingsmustshare  #viral 
Siapa lagi #MangsaAkakTeami yang belum cuba #TeamiNaturalSoap ye? cuba  angkat tangan.

Wajiblah korang cuba sebagai #MisiCantikNatural 2018 korang. sebab ramai da cuba, even free sample pun baru pakai dah terjelepuk jatuh cinta 😍 terus grab full size uolzz.. Sabun 100% natural teami, buat sendiri tau bukan borong kilang. RM25 saja, potong 6-8 bahagian tahan 2 bulan 😍

pm atau whatsapp +601126392441

#TeamiNaturalSoap #NaturalSoap #BeautySoap
#PureArganOil #HandmadeSoap #BeautyProduct
#SabunCantik #SabunWajah #NaturalSkincare #Semulajadi #ProdukSemulajadi #ProdukNatural #SheaButter #MangoButter #PureEssentialOil #Jerawat #HomemadeSoap #HomemadeProduct #UbatParut #UbatPutih #BebasMerkuri #ProdukBebasKimia #Jeragat #HomemadeSkincare #Parut #Gatal #Eczema
Siapa lagi #MangsaAkakTeami  yang belum cuba #TeamiNaturalSoap  ye? cuba angkat tangan. Wajiblah korang cuba sebagai #MisiCantikNatural  2018 korang. sebab ramai da cuba, even free sample pun baru pakai dah terjelepuk jatuh cinta 😍 terus grab full size uolzz.. Sabun 100% natural teami, buat sendiri tau bukan borong kilang. RM25 saja, potong 6-8 bahagian tahan 2 bulan 😍 pm atau whatsapp +601126392441 #TeamiNaturalSoap  #NaturalSoap  #BeautySoap  #PureArganOil  #HandmadeSoap  #BeautyProduct  #SabunCantik  #SabunWajah  #NaturalSkincare  #Semulajadi  #ProdukSemulajadi  #ProdukNatural  #SheaButter  #MangoButter  #PureEssentialOil  #Jerawat  #HomemadeSoap  #HomemadeProduct  #UbatParut  #UbatPutih  #BebasMerkuri  #ProdukBebasKimia  #Jeragat  #HomemadeSkincare  #Parut  #Gatal  #Eczema 
Hai selamat pagi uolss 🌸💃
~~
Rindu coffee scrub kami tak? Scrub scrub terus licin kulit pewittt😁. Sebab kopi yang temyracle gunakan mempunyai banyak nutrient yang mampu menyelesaikan masalah seperti jerawat, parut miss J uolsss yang dah lama and even masalah kulit yang kusam. Kandungan kaffein in coffee yang agak tinggi mampu merawat masalah korang dengan lebih cepat tau! Jangan lupa untuk dapatkan coffee scrub kami hehe💖
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 012-3645686 for fast response, saya akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubtemyracle
Hai selamat pagi uolss 🌸💃 ~~ Rindu coffee scrub kami tak? Scrub scrub terus licin kulit pewittt😁. Sebab kopi yang temyracle gunakan mempunyai banyak nutrient yang mampu menyelesaikan masalah seperti jerawat, parut miss J uolsss yang dah lama and even masalah kulit yang kusam. Kandungan kaffein in coffee yang agak tinggi mampu merawat masalah korang dengan lebih cepat tau! Jangan lupa untuk dapatkan coffee scrub kami hehe💖 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 012-3645686 for fast response, saya akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #coffeescrub  #coffeescrubmurah  #coffeescrubtemyracle 
Haiii morningg semuaa☺☺
.
Ada geng kerja/kelas hari ahad?? Sama laa kitaa..Nii tengah otw pegi kelas🍃
.
Tadi masa mandi Faa guna #ricemilksoaptemyracle tau sbbnya harinii kelas padat..risau jer kalau² ada bau yg kurang enak time tghr petang nanti.. segan laa Faa kalau ada bau badan..nnti kawan² pon boleh hidu..takmo laa camtuu😌😌
.
Kalau nak tahu, selain kurangkan bau badan,  #ricemilksoaptemyracle nii sgtlah membantu mengurangkan minyak di muka..jadi bila dah panas berpeluh nnti, kuranglah sikit minyak kat muka tuu😇😇 .
#teamnabilaa #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut
Haiii morningg semuaa☺☺ . Ada geng kerja/kelas hari ahad?? Sama laa kitaa..Nii tengah otw pegi kelas🍃 . Tadi masa mandi Faa guna #ricemilksoaptemyracle  tau sbbnya harinii kelas padat..risau jer kalau² ada bau yg kurang enak time tghr petang nanti.. segan laa Faa kalau ada bau badan..nnti kawan² pon boleh hidu..takmo laa camtuu😌😌 . Kalau nak tahu, selain kurangkan bau badan, #ricemilksoaptemyracle  nii sgtlah membantu mengurangkan minyak di muka..jadi bila dah panas berpeluh nnti, kuranglah sikit minyak kat muka tuu😇😇 . #teamnabilaa  #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #detoxmask  #detoxmaskmurah  #detoxmasktemyracle  #detoxmaskmalaysia  #detoxmaskterbaik  #detox  #maskmurah  #maskjerawat  #maskparut 
KULIT SEHALUS KULIT BAYI .
Ramai yang suka kulit halus mulus. Tapikan nak pakai apa ye?  Memperkenalkan face scrub with pitera by Temyracle. Sesuai digunakan untuk menghaluskan kulit wajah. Guna pada muka sahaja ye. .
#manir#temyracleMANIR#temyraclekualaterengganu#dataranaustin#gongbadak#kualaberang#temyracle#beautifulterengganu #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
KULIT SEHALUS KULIT BAYI . Ramai yang suka kulit halus mulus. Tapikan nak pakai apa ye? Memperkenalkan face scrub with pitera by Temyracle. Sesuai digunakan untuk menghaluskan kulit wajah. Guna pada muka sahaja ye. . #manir #temyracleMANIR #temyraclekualaterengganu #dataranaustin #gongbadak #kualaberang #temyracle #beautifulterengganu  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia 
Hai uolsss. Selamat pagi 🌷
~~
Detox mask untuk semua. Nak cantik natural haruslah gunakan detox mask Temyracle tau. Nak kulit glowing macam temy, jangan tinggalkan detox mask. Ramai yang sukakan detox mask tau sebab dah terbukti keberkesanannya😀✨
~~
Detox mask yang dihasilkan daripada geranium essential oil sebenarnya membantu untuk merawat masalah berjerawat, redness dan juga balance the hormones. Kalau uolsss perasan, lepas dah pakai detox mask ni, ia dapat meningkatkan balik mood uolss supaya tenang dan kurangkan keletihan selepas bekerja. Nak cuba detox mask kami? 😊🌺
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whattsapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskmurah #feedbacktemyracle
Hai uolsss. Selamat pagi 🌷 ~~ Detox mask untuk semua. Nak cantik natural haruslah gunakan detox mask Temyracle tau. Nak kulit glowing macam temy, jangan tinggalkan detox mask. Ramai yang sukakan detox mask tau sebab dah terbukti keberkesanannya😀✨ ~~ Detox mask yang dihasilkan daripada geranium essential oil sebenarnya membantu untuk merawat masalah berjerawat, redness dan juga balance the hormones. Kalau uolsss perasan, lepas dah pakai detox mask ni, ia dapat meningkatkan balik mood uolss supaya tenang dan kurangkan keletihan selepas bekerja. Nak cuba detox mask kami? 😊🌺 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whattsapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #detoxmasktemyracle  #detoxmaskmalaysia  #detoxmaskmurah  #feedbacktemyracle 
Morning 😊
Dah berscrub ke belum uolss ni dengan coffee scrub? Boleh mulakan hari dengan coffee untuk hilangkan kulit kusam tau.
~~
whatsapp 019 936 6685 for fast response🌹💋✨
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
#coffeescrubtemyracle 
#coffeescrubmalaysia
Morning 😊 Dah berscrub ke belum uolss ni dengan coffee scrub? Boleh mulakan hari dengan coffee untuk hilangkan kulit kusam tau. ~~ whatsapp 019 936 6685 for fast response🌹💋✨ ~~ #Temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia 
Korang dah berscrub ke belum hari ni?
.
.
Jom kembalikan kulit sihat sama2
Kulit halus mulus impian setiap orang kan
Usaha tanpa putus asa ok😉
.
.
Nak try tak??
Whatsapp 0125053343
#dropshipwanted .
.
#byrahinspire 
#naturalingredients
#naturalproduct 
#borong 
#murah 
#skincaremurah 
#malaysia 
#temyracle 
#temyraclesayamesticari 
#irissentialtemybold 
#jerawat 
#parut 
#scrubhomemade 
#homemadeproduct 
#ubatjerawat 
#ubatparut 
#ubatputih 
#scrubmurah 
#bibirgelap 
#bibirmenggelupas 
#kopiskrub 
#kopi 
#organik 
#bebasmerkuri 
#cantiktanpakimia 
#produkbebaskimia
#sunburn
Korang dah berscrub ke belum hari ni? . . Jom kembalikan kulit sihat sama2 Kulit halus mulus impian setiap orang kan Usaha tanpa putus asa ok😉 . . Nak try tak?? Whatsapp 0125053343 #dropshipwanted  . . #byrahinspire  #naturalingredients  #naturalproduct  #borong  #murah  #skincaremurah  #malaysia  #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #sunburn 
Jerawat penuh satu dahi adalah perkara yang pling stress bagi perempuan. Kekadang tu hormon sebenarnya. Nak cover pakai makeup pun tak boleh dah, tetap nampak kesan timbul jerawat tu kan? Tapi nasib baik ada The Junni Skincare yang super efektif ni 😍 Adik ni memilih The Junni untuk merawat masalah kulit beliau, uols bila lagi? Hehe 😉 -
.
To Order or Question:-
📲 Whatsapp sis: 0175451126 @ klik link di bio 💙

NO DM. TQ

Lotion Whitening RM37
Makeup Kit RM52
Normal Pinkish White RM64
Mayla Skincare RM75 
Mayla Advance RM106 -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #pinktumblr #thejunnimakeupkit  #thejunnilovers #produkkecantikan #bebasmerkuri #produkorganik
Jerawat penuh satu dahi adalah perkara yang pling stress bagi perempuan. Kekadang tu hormon sebenarnya. Nak cover pakai makeup pun tak boleh dah, tetap nampak kesan timbul jerawat tu kan? Tapi nasib baik ada The Junni Skincare yang super efektif ni 😍 Adik ni memilih The Junni untuk merawat masalah kulit beliau, uols bila lagi? Hehe 😉 - . To Order or Question:- 📲 Whatsapp sis: 0175451126 @ klik link di bio 💙 NO DM. TQ Lotion Whitening RM37 Makeup Kit RM52 Normal Pinkish White RM64 Mayla Skincare RM75 Mayla Advance RM106 - #TheJunniPinkishWhite  #TheJunniMAYLA  #pinktumblr  #thejunnimakeupkit  #thejunnilovers  #produkkecantikan  #bebasmerkuri  #produkorganik 
Jerawat penuh satu dahi adalah perkara yang pling stress bagi perempuan. Kekadang tu hormon sebenarnya. Nak cover pakai makeup pun tak boleh dah, tetap nampak kesan timbul jerawat tu kan? Tapi nasib baik ada The Junni Skincare yang super efektif ni 😍 Adik ni memilih The Junni untuk merawat masalah kulit beliau, uols bila lagi? Hehe 😉 -
.
To Order or Question:-
📲 Whatsapp sis: 0175451126 @ klik link di bio 💙

NO DM. TQ

Lotion Whitening RM37
Makeup Kit RM52
Normal Pinkish White RM64
Mayla Skincare RM75 
Mayla Advance RM106 -

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #pinktumblr #thejunnimakeupkit  #thejunnilovers #produkkecantikan #bebasmerkuri #produkorganik
Jerawat penuh satu dahi adalah perkara yang pling stress bagi perempuan. Kekadang tu hormon sebenarnya. Nak cover pakai makeup pun tak boleh dah, tetap nampak kesan timbul jerawat tu kan? Tapi nasib baik ada The Junni Skincare yang super efektif ni 😍 Adik ni memilih The Junni untuk merawat masalah kulit beliau, uols bila lagi? Hehe 😉 - . To Order or Question:- 📲 Whatsapp sis: 0175451126 @ klik link di bio 💙 NO DM. TQ Lotion Whitening RM37 Makeup Kit RM52 Normal Pinkish White RM64 Mayla Skincare RM75 Mayla Advance RM106 - #TheJunniPinkishWhite  #TheJunniMAYLA  #pinktumblr  #thejunnimakeupkit  #thejunnilovers  #produkkecantikan  #bebasmerkuri  #produkorganik 
Hai! Selamat pagi😀🌷
~~
Okay sesi packaging untuk body scrub. Nah untuk uolss. Wangi sangattt sayang. Hanya rm20 exclude postage. Scrub scrub terus and gebu.jom jom uolsss beli sekarang. Bukan sekadar memutihkan tetapi sekali dengan membuang segala daki😍🌸
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 012-3645686 for fast response, saya akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia
#bodyscrubmurah #feedbacktemyracle
Hai! Selamat pagi😀🌷 ~~ Okay sesi packaging untuk body scrub. Nah untuk uolss. Wangi sangattt sayang. Hanya rm20 exclude postage. Scrub scrub terus and gebu.jom jom uolsss beli sekarang. Bukan sekadar memutihkan tetapi sekali dengan membuang segala daki😍🌸 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 012-3645686 for fast response, saya akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #bodyscrubtemyracle  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrubmurah  #feedbacktemyracle 
Hai! Selamat pagi😀🌷
~~
Okay sesi packaging untuk body scrub. Nah untuk uolss. Wangi sangattt sayang. Hanya rm20 exclude postage. Scrub scrub terus and gebu.jom jom uolsss beli sekarang. Bukan sekadar memutihkan tetapi sekali dengan membuang segala daki😍🌸
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 012-3645686 for fast response, saya akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia
#bodyscrubmurah #feedbacktemyracle
Hai! Selamat pagi😀🌷 ~~ Okay sesi packaging untuk body scrub. Nah untuk uolss. Wangi sangattt sayang. Hanya rm20 exclude postage. Scrub scrub terus and gebu.jom jom uolsss beli sekarang. Bukan sekadar memutihkan tetapi sekali dengan membuang segala daki😍🌸 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 012-3645686 for fast response, saya akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #bodyscrubtemyracle  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrubmurah  #feedbacktemyracle 
Hai! Selamat pagi😀🌷
~~
Masalah BAU BADAN! 
uolss tahu tak, penting untuk kita jaga badan. Sebab di dalam tubuh kita ada kalenjar apokrin yang bertujuan untuk menghasilkan peluh di bahagian yang mempunyai pori besar contohnya ketiak. So,kalenjar ini juga dihasilkan sekali dengan bakteria yang menyebabkan proses penghasilan bau yang tidak sedap dan BUSUK! dan yang paling tak best, ia amat aktif ketika seseorang mencapai tahap akil baligh. ~~
Ibu ibu pun pening nak basuh baju anak yang baru balik dari sekolah. And sometimes baju tu terpaksa diasingkan daripada kain yang lain. Adoiii pening kepala mak😂😅. Body scrub temyracle dihasilkan khas untuk membuang segala daki dan juga menghilangkan bau badan yang busuk so, apa tunggu lagi jom dapatkan sekarang😍🌸
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 012-3645686 for fast response, saya akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia
#bodyscrubmurah #feedbacktemyracle
Hai! Selamat pagi😀🌷 ~~ Masalah BAU BADAN! uolss tahu tak, penting untuk kita jaga badan. Sebab di dalam tubuh kita ada kalenjar apokrin yang bertujuan untuk menghasilkan peluh di bahagian yang mempunyai pori besar contohnya ketiak. So,kalenjar ini juga dihasilkan sekali dengan bakteria yang menyebabkan proses penghasilan bau yang tidak sedap dan BUSUK! dan yang paling tak best, ia amat aktif ketika seseorang mencapai tahap akil baligh. ~~ Ibu ibu pun pening nak basuh baju anak yang baru balik dari sekolah. And sometimes baju tu terpaksa diasingkan daripada kain yang lain. Adoiii pening kepala mak😂😅. Body scrub temyracle dihasilkan khas untuk membuang segala daki dan juga menghilangkan bau badan yang busuk so, apa tunggu lagi jom dapatkan sekarang😍🌸 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 012-3645686 for fast response, saya akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #bodyscrubtemyracle  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrubmurah  #feedbacktemyracle 
Hai! Selamat pagi😀🌷
~~
Masalah BAU BADAN! 
uolss tahu tak, penting untuk kita jaga badan. Sebab di dalam tubuh kita ada kalenjar apokrin yang bertujuan untuk menghasilkan peluh di bahagian yang mempunyai pori besar contohnya ketiak. So,kalenjar ini juga dihasilkan sekali dengan bakteria yang menyebabkan proses penghasilan bau yang tidak sedap dan BUSUK! dan yang paling tak best, ia amat aktif ketika seseorang mencapai tahap akil baligh. ~~
Ibu ibu pun pening nak basuh baju anak yang baru balik dari sekolah. And sometimes baju tu terpaksa diasingkan daripada kain yang lain. Adoiii pening kepala mak😂😅. Body scrub temyracle dihasilkan khas untuk membuang segala daki dan juga menghilangkan bau badan yang busuk so, apa tunggu lagi jom dapatkan sekarang😍🌸
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 012-3645686 for fast response, saya akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia
#bodyscrubmurah #feedbacktemyracle
Hai! Selamat pagi😀🌷 ~~ Masalah BAU BADAN! uolss tahu tak, penting untuk kita jaga badan. Sebab di dalam tubuh kita ada kalenjar apokrin yang bertujuan untuk menghasilkan peluh di bahagian yang mempunyai pori besar contohnya ketiak. So,kalenjar ini juga dihasilkan sekali dengan bakteria yang menyebabkan proses penghasilan bau yang tidak sedap dan BUSUK! dan yang paling tak best, ia amat aktif ketika seseorang mencapai tahap akil baligh. ~~ Ibu ibu pun pening nak basuh baju anak yang baru balik dari sekolah. And sometimes baju tu terpaksa diasingkan daripada kain yang lain. Adoiii pening kepala mak😂😅. Body scrub temyracle dihasilkan khas untuk membuang segala daki dan juga menghilangkan bau badan yang busuk so, apa tunggu lagi jom dapatkan sekarang😍🌸 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 012-3645686 for fast response, saya akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #bodyscrubtemyracle  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrubmurah  #feedbacktemyracle 
[ KENAPA ANDA WAJIB BELI THE JUNNI PINKISH WHITE? ] -

Kenapa wajib? Haaaa mestilah wajib kalau nak muka glowing berseri seri. Kulit bersih, kita happy, orang sekeliling pun happy sejuk je mata memandang kita. The Junni Set baru RM64 sahaja uols! bukan setakat jimat, tapi BERBALOI! InsyaAllah awak semua akan dapat kulit idaman awak kalau ikut 100% cara cara yang admin ajar okay! 😙 -

To Order:-
📲 Whatsapp: 0175451126

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #TheJunniMakeupKit #thejunniPUTIHKOREA  #pinktumblr #bebasmerkuri #produkorganik
[ KENAPA ANDA WAJIB BELI THE JUNNI PINKISH WHITE? ] - Kenapa wajib? Haaaa mestilah wajib kalau nak muka glowing berseri seri. Kulit bersih, kita happy, orang sekeliling pun happy sejuk je mata memandang kita. The Junni Set baru RM64 sahaja uols! bukan setakat jimat, tapi BERBALOI! InsyaAllah awak semua akan dapat kulit idaman awak kalau ikut 100% cara cara yang admin ajar okay! 😙 - To Order:- 📲 Whatsapp: 0175451126 #TheJunniPinkishWhite  #TheJunniMAYLA  #TheJunniMakeupKit  #thejunniPUTIHKOREA  #pinktumblr  #bebasmerkuri  #produkorganik 
Good morning uolss.
 Detox Mask Temyracle VIRAL ?
~~
Sebab kandungan bahan yang digunakan berkualiti dan mampu merawat masalah kulit bermasalah uolss hihi and the best part is kita gunakan geranium essential oil.
~~
Jom ketahui apakah kebaikan geranium essensial oil yang dicampur didalam Detok Mask Temyracle ini. ❤️ essential oil ni sebenarnya membantu detox mask menjadi tahan lebih lama so uolss tak perlu risau sebab shelf life nya adalah 2 bulan but if you save it in refrigerator, then it would help the mask's shelf life longer than that✨😉!
~~
Menurut kajian minyak geranium merupakan salah satu minyak terbaik untuk masalah dermatologi seperti kulit berminyak, jerawat dan dermatitis. Woww, sebab itu essential oil ini sangat mahal.❤💙
~~
Minyak geranium diekstrak melalui dari batang dan daun tanaman geranium. Dan ekstrak minyak ini mempunyai banyak phytonutrient untuk kecantikkan kulit. Antara bahan natural yang terkenal untuk kulit sihat dan flawless 😍
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 012-3645686 for fast response, saya akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #feedbackdetoxmasktemyracle
Good morning uolss. Detox Mask Temyracle VIRAL ? ~~ Sebab kandungan bahan yang digunakan berkualiti dan mampu merawat masalah kulit bermasalah uolss hihi and the best part is kita gunakan geranium essential oil. ~~ Jom ketahui apakah kebaikan geranium essensial oil yang dicampur didalam Detok Mask Temyracle ini. ❤️ essential oil ni sebenarnya membantu detox mask menjadi tahan lebih lama so uolss tak perlu risau sebab shelf life nya adalah 2 bulan but if you save it in refrigerator, then it would help the mask's shelf life longer than that✨😉! ~~ Menurut kajian minyak geranium merupakan salah satu minyak terbaik untuk masalah dermatologi seperti kulit berminyak, jerawat dan dermatitis. Woww, sebab itu essential oil ini sangat mahal.❤💙 ~~ Minyak geranium diekstrak melalui dari batang dan daun tanaman geranium. Dan ekstrak minyak ini mempunyai banyak phytonutrient untuk kecantikkan kulit. Antara bahan natural yang terkenal untuk kulit sihat dan flawless 😍 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 012-3645686 for fast response, saya akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #detoxmasktemyracle  #detoxmaskmalaysia  #feedbackdetoxmasktemyracle 
Good morning uolss.
 Detox Mask Temyracle VIRAL ?
~~
Sebab kandungan bahan yang digunakan berkualiti dan mampu merawat masalah kulit bermasalah uolss hihi and the best part is kita gunakan geranium essential oil.
~~
Jom ketahui apakah kebaikan geranium essensial oil yang dicampur didalam Detok Mask Temyracle ini. ❤️ essential oil ni sebenarnya membantu detox mask menjadi tahan lebih lama so uolss tak perlu risau sebab shelf life nya adalah 2 bulan but if you save it in refrigerator, then it would help the mask's shelf life longer than that✨😉!
~~
Menurut kajian minyak geranium merupakan salah satu minyak terbaik untuk masalah dermatologi seperti kulit berminyak, jerawat dan dermatitis. Woww, sebab itu essential oil ini sangat mahal.❤💙
~~
Minyak geranium diekstrak melalui dari batang dan daun tanaman geranium. Dan ekstrak minyak ini mempunyai banyak phytonutrient untuk kecantikkan kulit. Antara bahan natural yang terkenal untuk kulit sihat dan flawless 😍
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 012-3645686 for fast response, saya akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #feedbackdetoxmasktemyracle
Good morning uolss. Detox Mask Temyracle VIRAL ? ~~ Sebab kandungan bahan yang digunakan berkualiti dan mampu merawat masalah kulit bermasalah uolss hihi and the best part is kita gunakan geranium essential oil. ~~ Jom ketahui apakah kebaikan geranium essensial oil yang dicampur didalam Detok Mask Temyracle ini. ❤️ essential oil ni sebenarnya membantu detox mask menjadi tahan lebih lama so uolss tak perlu risau sebab shelf life nya adalah 2 bulan but if you save it in refrigerator, then it would help the mask's shelf life longer than that✨😉! ~~ Menurut kajian minyak geranium merupakan salah satu minyak terbaik untuk masalah dermatologi seperti kulit berminyak, jerawat dan dermatitis. Woww, sebab itu essential oil ini sangat mahal.❤💙 ~~ Minyak geranium diekstrak melalui dari batang dan daun tanaman geranium. Dan ekstrak minyak ini mempunyai banyak phytonutrient untuk kecantikkan kulit. Antara bahan natural yang terkenal untuk kulit sihat dan flawless 😍 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 012-3645686 for fast response, saya akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #detoxmasktemyracle  #detoxmaskmalaysia  #feedbackdetoxmasktemyracle 
🍃MIXED & MATCH 🍃
.
Dahh nak tido ke uolls..sblom tuu jomlerr kita bermasker dulu..waktu hujung minggu nii sesuai sgt laa nak bermasker bagaii..kali nii nak masker #coffescrubtemyracle plus aloevera..Haa..seronok kan produk homemade ceni..boleh campur campur..
.
Coffee scrub + aloe vera..satu gabungan yg vavavoooom..hehhehe..bukan apa meh selongkar sikit 5  kelebihan utama aloe vera
.
Kelebihan aloe vera ;
✨Melembabkan kulit : sifat aloe vera yg kaya dgn air bertindak utk menyegarkan kulit dan membantu memulihkan keadaan kulit yg kering dan rosak .
✨Mengurangkan jerawat : aloe vera mempunyai antimikrobial yg berupaya utk membunuh bakteria, membantu mengurangkan jerawat, dan menyembuhkannya .
✨Merawat parut jerawat : Mampu mempercepatkan proses penggantian sel kulit sebanyak 8 kali gnda, dan menjadikan kesan parut hilang .
✨Membantu masalah penuaan kulit : Kandungan vit C dan vit E serta beta kerotin yg tinggi mampu melambatkan proses penuaan kulit..kulit juga akan jadi lebih anjal dan nampak muda .
✨Melegakan selaran matahari (sunburn) : sifat aloe vera yg dpt menghidratkan kulit mampu utk menjadi lapisan ekstra yg melindungi kulit dan mengekalkan kelembapan
.
Gempak kan😍😍..coffee scrub boleh dicampur dgn mana mana jenama aloe vera..nak lagi ori gunalah yg ambik dr pokok lagi..selain aloe vera, coffee scrub ini juga boleh dicampur dgn plain yogurt, detox mask, honey, face scrub dan macam² lagi.
.
Kenapa nak ragu² lagi dgn produk homemade nii..jom lekas ws Faa 011.29.266.288 tauu..esok ada postagee📦..cod pon adaa nihh area uthm kampus pagoh🚗
.
#teamnabilaa #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut
🍃MIXED & MATCH 🍃 . Dahh nak tido ke uolls..sblom tuu jomlerr kita bermasker dulu..waktu hujung minggu nii sesuai sgt laa nak bermasker bagaii..kali nii nak masker #coffescrubtemyracle  plus aloevera..Haa..seronok kan produk homemade ceni..boleh campur campur.. . Coffee scrub + aloe vera..satu gabungan yg vavavoooom..hehhehe..bukan apa meh selongkar sikit 5 kelebihan utama aloe vera . Kelebihan aloe vera ; ✨Melembabkan kulit : sifat aloe vera yg kaya dgn air bertindak utk menyegarkan kulit dan membantu memulihkan keadaan kulit yg kering dan rosak . ✨Mengurangkan jerawat : aloe vera mempunyai antimikrobial yg berupaya utk membunuh bakteria, membantu mengurangkan jerawat, dan menyembuhkannya . ✨Merawat parut jerawat : Mampu mempercepatkan proses penggantian sel kulit sebanyak 8 kali gnda, dan menjadikan kesan parut hilang . ✨Membantu masalah penuaan kulit : Kandungan vit C dan vit E serta beta kerotin yg tinggi mampu melambatkan proses penuaan kulit..kulit juga akan jadi lebih anjal dan nampak muda . ✨Melegakan selaran matahari (sunburn) : sifat aloe vera yg dpt menghidratkan kulit mampu utk menjadi lapisan ekstra yg melindungi kulit dan mengekalkan kelembapan . Gempak kan😍😍..coffee scrub boleh dicampur dgn mana mana jenama aloe vera..nak lagi ori gunalah yg ambik dr pokok lagi..selain aloe vera, coffee scrub ini juga boleh dicampur dgn plain yogurt, detox mask, honey, face scrub dan macam² lagi. . Kenapa nak ragu² lagi dgn produk homemade nii..jom lekas ws Faa 011.29.266.288 tauu..esok ada postagee📦..cod pon adaa nihh area uthm kampus pagoh🚗 . #teamnabilaa  #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #detoxmask  #detoxmaskmurah  #detoxmasktemyracle  #detoxmaskmalaysia  #detoxmaskterbaik  #detox  #maskmurah  #maskjerawat  #maskparut 
"DIDEDAHKAN! TAK SAMPAI SEBULAN GUNA, 57.3654% ORG WANITA BERJAYA 'GHAIBKAN' MASALAH KULIT KUSAM MEREKA. .
.
.
Wahh. skrg uolls semua dah tak payah pening2 lagi!! sebab Azalea Coffee Scrub sangat - sangat bagus untuk menghilangkan segala sel kulit mati dan daki yang berkerak di badan uolss tuu. Daki degil yang melekat kat badan/muka uolls ni lah punca kulit jadi kusam dan tak bermaya. .
.
Coffee scrub ni juga bantu memudarkan parut jerawat serta mengecutkan jerawat uolls yang baru naik tuu. Sebekas ni boleh guna untuk badan dan jugak mukaa. Jimat sangat2!! Lelaki perempuan semua boleh gunaa.
.
.
Produk Azalea Coffee Scrub ni adalah antara produk natural pertama di Malaysia dengan 8 BAHAN UTAMA yang membantu proses mencantikkan kulit anda.
.
[+] Raw Sugar
[+] Jojoba Oil
[+] Argan Oil
[+] Olive Oil
[+] Vanilla Extract
[+] Cocoa Butter
[+] Shea Butter
.
Formulasi khas direka untuk kulit yang sensitif kerana tekstur dia yg halus, tak kasar dan tak melukakann kulit.
.
.
=========
KEBAIKAN COFFEE SCRUB
=========
.
[+] Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit
[+] Kulit kelihatan lebih gebu, glowing dan peloless
[+] Mencerahkan kulit / sekatan warna kulit dlm masa 2-3 minggu penggunaan.
[+] Menjadikan kulit lebih anjal dan lembap
[+] Menghilangkan sel kulit mati dan daki yg berkerak dekat kulit [+] Menghilangkan parut
[+] Mengecutkan jerawat
[+] Memudarkan jeragat
[+] Mengurangkan kedutan dan garis halus
[+] Mengecilkan liang pori
[+] Menghilangkan selulit
.
========
OFFERR PROMOSI AKHIR TAHUN !!
========
.
BELI SEBEKAS RM30.
DUA BEKAS KAMI BAGI FREE POSTAGEEEE.
.
LIMITED UTK HAKAK HAKAK YANG NK CANTIK, PELOLES GEBU GEBAS.
.
JGN WASAP KALAU NAK RUPA ANDA BERKERAK DAN BERKAWAH.
.
.
WHATSAAP --> www.wasap.my/60127621562
WHATSAAP --> www.wasap.my/60127621562
WHATSAAP --> www.wasap.my/60127621562
"DIDEDAHKAN! TAK SAMPAI SEBULAN GUNA, 57.3654% ORG WANITA BERJAYA 'GHAIBKAN' MASALAH KULIT KUSAM MEREKA. . . . Wahh. skrg uolls semua dah tak payah pening2 lagi!! sebab Azalea Coffee Scrub sangat - sangat bagus untuk menghilangkan segala sel kulit mati dan daki yang berkerak di badan uolss tuu. Daki degil yang melekat kat badan/muka uolls ni lah punca kulit jadi kusam dan tak bermaya. . . Coffee scrub ni juga bantu memudarkan parut jerawat serta mengecutkan jerawat uolls yang baru naik tuu. Sebekas ni boleh guna untuk badan dan jugak mukaa. Jimat sangat2!! Lelaki perempuan semua boleh gunaa. . . Produk Azalea Coffee Scrub ni adalah antara produk natural pertama di Malaysia dengan 8 BAHAN UTAMA yang membantu proses mencantikkan kulit anda. . [+] Raw Sugar [+] Jojoba Oil [+] Argan Oil [+] Olive Oil [+] Vanilla Extract [+] Cocoa Butter [+] Shea Butter . Formulasi khas direka untuk kulit yang sensitif kerana tekstur dia yg halus, tak kasar dan tak melukakann kulit. . . ========= KEBAIKAN COFFEE SCRUB ========= . [+] Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit [+] Kulit kelihatan lebih gebu, glowing dan peloless [+] Mencerahkan kulit / sekatan warna kulit dlm masa 2-3 minggu penggunaan. [+] Menjadikan kulit lebih anjal dan lembap [+] Menghilangkan sel kulit mati dan daki yg berkerak dekat kulit [+] Menghilangkan parut [+] Mengecutkan jerawat [+] Memudarkan jeragat [+] Mengurangkan kedutan dan garis halus [+] Mengecilkan liang pori [+] Menghilangkan selulit . ======== OFFERR PROMOSI AKHIR TAHUN !! ======== . BELI SEBEKAS RM30. DUA BEKAS KAMI BAGI FREE POSTAGEEEE. . LIMITED UTK HAKAK HAKAK YANG NK CANTIK, PELOLES GEBU GEBAS. . JGN WASAP KALAU NAK RUPA ANDA BERKERAK DAN BERKAWAH. . . WHATSAAP --> www.wasap.my/60127621562 WHATSAAP --> www.wasap.my/60127621562 WHATSAAP --> www.wasap.my/60127621562
Jerawat pun dah kurang tau, kalau pakai konsisten lagi lah halus mulus jaa kulit kitak 😚
.
Temyracle 100% homemade freshly made for you 🌹
.
Whatapp fit 018-962 4037 fit akan guide 💋
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
 #jerawat 
#parut 
#scrubhomemade #homemadeproduct
 #ubatjerawat 
#ubatparut 
#ubatputih 
#scrubmurah 
#bibirgelap
 #bibirmenggelupas 
#kopiskrub 
#repairskin
#organik
 #bebasmerkuri 
#cantiktanpakimia #produkbebaskimia
#dropshipwanted
#agentwanted
#shahalam
#temyracleshahalam
#temyraclesubang
#temyraclepj
#temyracleklang
#teamfitri
#fitrilegasi
#leadershahalam
Jerawat pun dah kurang tau, kalau pakai konsisten lagi lah halus mulus jaa kulit kitak 😚 . Temyracle 100% homemade freshly made for you 🌹 . Whatapp fit 018-962 4037 fit akan guide 💋 . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #repairskin  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #dropshipwanted  #agentwanted  #shahalam  #temyracleshahalam  #temyraclesubang  #temyraclepj  #temyracleklang  #teamfitri  #fitrilegasi  #leadershahalam 
Uolss buat apa tu?  Jom baca sikit fakta mengenai aloe vera ni. Sebenarnya aloe vera ni mempunyai 2 hormon iaitu auxin dan gibberellins. These two lah yang membantu untuk healing process skin uolsss yang mana ia akan membantu pertumbuhan sel kulit yang baru dengan mengurangkan parut yang ada pada kulit uolss. 😀✨
~~
Tetapi disebabkan face scrub Temyracle ni adalah campuran japanese pitera, rice seed and aloe vera. Kesan yang dapat dilihat pada kulit lagi KEBABOOM tau. Ketiga bahan ni mampu untuk menyelesaikan masalah kulit uolss dengan lagi cepat. So, apa tunggu lagi. Jom dapatkan sekarang! 😊🌺 ~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 019 936 6685 for fast response 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #facescrubtemyracle #facescrubmurahmalaysia #facescrubmurah #feedbacktemyracle
Uolss buat apa tu?  Jom baca sikit fakta mengenai aloe vera ni. Sebenarnya aloe vera ni mempunyai 2 hormon iaitu auxin dan gibberellins. These two lah yang membantu untuk healing process skin uolsss yang mana ia akan membantu pertumbuhan sel kulit yang baru dengan mengurangkan parut yang ada pada kulit uolss. 😀✨ ~~ Tetapi disebabkan face scrub Temyracle ni adalah campuran japanese pitera, rice seed and aloe vera. Kesan yang dapat dilihat pada kulit lagi KEBABOOM tau. Ketiga bahan ni mampu untuk menyelesaikan masalah kulit uolss dengan lagi cepat. So, apa tunggu lagi. Jom dapatkan sekarang! 😊🌺 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 019 936 6685 for fast response 🌹💋✨ ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #facescrubtemyracle  #facescrubmurahmalaysia  #facescrubmurah  #feedbacktemyracle 
Bila kita setiap hari makeup kulit kita kadang-kadang akan rasa sedikit kusam dan tak fresh
.
Sebab tu lah wajib mask & scrub untuk membuang sisa makeup daripada pori kita tu & detox mask membantu mencuci liang pori kita tau
.
Siapa kawan dia yang suka makeup tu tag kat komen. Mana tahu dapat free coffee scrub & detox mask 👀 .
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
 #jerawat 
#parut 
#scrubhomemade #homemadeproduct
 #ubatjerawat 
#ubatparut 
#ubatputih 
#scrubmurah 
#bibirgelap
 #bibirmenggelupas 
#kopiskrub 
#repairskin
#organik
 #bebasmerkuri 
#cantiktanpakimia #produkbebaskimia
#dropshipwanted
#agentwanted
#shahalam
#temyracleshahalam
#temyraclesubang
#temyraclepj
#temyracleklang
#teamfitri
#fitrilegasi
#leadershahalam
Bila kita setiap hari makeup kulit kita kadang-kadang akan rasa sedikit kusam dan tak fresh . Sebab tu lah wajib mask & scrub untuk membuang sisa makeup daripada pori kita tu & detox mask membantu mencuci liang pori kita tau . Siapa kawan dia yang suka makeup tu tag kat komen. Mana tahu dapat free coffee scrub & detox mask 👀 . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #repairskin  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #dropshipwanted  #agentwanted  #shahalam  #temyracleshahalam  #temyraclesubang  #temyraclepj  #temyracleklang  #teamfitri  #fitrilegasi  #leadershahalam 
Malam minggu malam masker! Cilah kalau nak buat masker on weekdays memang kemalasan akan melanda sebab penat bekerja, tapi cilah gagah kan diri juga sebab nak cantik punya pasal kan? Tapi bila malam minggu memang cilah akan put an extra time to rawat kulit cilah ☺️
.
So ni salah satu daripada favorite masker cilah, Coffee Scrub+Aloe Vera. Perasaan lepas bilas tu memang tak terkata sebab kulit muka rasa lembut dan lembap je sebab dalam CS ada almond oil & coconut oil, tambah pula dengan aloe vera, memang terbaikkkkkkkk la!! 👌🏼👌🏼👌🏼
.
Harga RM29,
Boleh DM/Whatsapp cilah 📲0173157276
.
#teamnabilaa #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrubmurah #coffeescrubtemyracle #coffeescrubcilah #lrtmasjidjamek #lrtputraheights #lrtusj21 #codkualalumpur #codsubangjaya
Malam minggu malam masker! Cilah kalau nak buat masker on weekdays memang kemalasan akan melanda sebab penat bekerja, tapi cilah gagah kan diri juga sebab nak cantik punya pasal kan? Tapi bila malam minggu memang cilah akan put an extra time to rawat kulit cilah ☺️ . So ni salah satu daripada favorite masker cilah, Coffee Scrub+Aloe Vera. Perasaan lepas bilas tu memang tak terkata sebab kulit muka rasa lembut dan lembap je sebab dalam CS ada almond oil & coconut oil, tambah pula dengan aloe vera, memang terbaikkkkkkkk la!! 👌🏼👌🏼👌🏼 . Harga RM29, Boleh DM/Whatsapp cilah 📲0173157276 . #teamnabilaa  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #bodyscrubmurah  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubcilah  #lrtmasjidjamek  #lrtputraheights  #lrtusj21  #codkualalumpur  #codsubangjaya 
KULIT DAH SEKATA!
DAH CONFIDENT KELUAR RUMAH BARE FACE!!
.
Alhamdulillah ini adalah salah seorang pengguna Set Basic, baru 23 hari pakai kulit dah okay takde masalah dah. Tak jealous ke uolss tengok kulit adik ni. Hehe. Jom cantikkan kulit sekarang, jangan tunggu lagi. ❤️
~~
Elysian Beauty adalah produk bebas bahan kimia, 100% selamat dan natural. ❤️😋. Whatapp 011-21858824 for fast response, Sis akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #skincareorganik ##skincare #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detokmask #detoxmaskmurah #detokmasktemyracle
KULIT DAH SEKATA! DAH CONFIDENT KELUAR RUMAH BARE FACE!! . Alhamdulillah ini adalah salah seorang pengguna Set Basic, baru 23 hari pakai kulit dah okay takde masalah dah. Tak jealous ke uolss tengok kulit adik ni. Hehe. Jom cantikkan kulit sekarang, jangan tunggu lagi. ❤️ ~~ Elysian Beauty adalah produk bebas bahan kimia, 100% selamat dan natural. ❤️😋. Whatapp 011-21858824 for fast response, Sis akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #skincareorganik  ##skincare  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #detokmask  #detoxmaskmurah  #detokmasktemyracle 
Assalamualaikum semua❤
Rice milk sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat sahaja tau. Untungnya korang dapat rasa rice milk Temyracle yang best ni. 
Untuk yang berkulit kering, jangan bersedih sangat ada  lagi produk Temyracle yang special untuk korang 😍

Coffee scrub ada, detox mask ada, lip scrub ada, body scrub pun ada. Hihihi

Berminat 👆👆👆 tekan link wassup sis di bio.

#temyracle
#temyraclesayamesticari 
#jerawat 
#parut 
#scrubhomemade 
#homemadeproduct
#ubatjerawat 
#ubatparut 
#ubatputih 
#scrubmurah 
#bibirgelap
#bibirmenggelupas 
#kopiskrub 
#repairskin
#organik
#bebasmerkuri 
#cantiktanpakimia 
#produkbebaskimia
#shahalam
#temyracleshahalam
#temyraclesubang
#temyraclepj
#temyracleklang
#teamfitri
#glowing
#flawless 
#kulitsihat 
#kulitcantik
#naturalbeauty
Assalamualaikum semua❤ Rice milk sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat sahaja tau. Untungnya korang dapat rasa rice milk Temyracle yang best ni. Untuk yang berkulit kering, jangan bersedih sangat ada lagi produk Temyracle yang special untuk korang 😍 Coffee scrub ada, detox mask ada, lip scrub ada, body scrub pun ada. Hihihi Berminat 👆👆👆 tekan link wassup sis di bio. #temyracle  #temyraclesayamesticari  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #repairskin  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #shahalam  #temyracleshahalam  #temyraclesubang  #temyraclepj  #temyracleklang  #teamfitri  #glowing  #flawless  #kulitsihat  #kulitcantik  #naturalbeauty 
Temyracle lipscrub yang kiut ni dirumus khas dari organic sugar, honey and olive oil untuk merawat masalah bibir kering dan merekah uolss. Bibir kering?  Bibir hitam?  Bibir merekah?  Bibir pucat?  Okay, jangan risau lipscrub kan ada. ✨
~~
Jangan lupa scrub dulu sebelum oles lipstick di bibir. Okay, taknak cakap banyak. RM9 sahaja dan sangat berbaloi. Zira nk scrub dulu bagi bibir merah bak delima gittew huhu. Bye 👋. Happy weekend uolsss💋🔥
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 019 936 6685 for fast response🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia  #feedbacktemyracle #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubtemyracle
Temyracle lipscrub yang kiut ni dirumus khas dari organic sugar, honey and olive oil untuk merawat masalah bibir kering dan merekah uolss. Bibir kering? Bibir hitam? Bibir merekah? Bibir pucat? Okay, jangan risau lipscrub kan ada. ✨ ~~ Jangan lupa scrub dulu sebelum oles lipstick di bibir. Okay, taknak cakap banyak. RM9 sahaja dan sangat berbaloi. Zira nk scrub dulu bagi bibir merah bak delima gittew huhu. Bye 👋. Happy weekend uolsss💋🔥 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 019 936 6685 for fast response🌹💋✨ ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #feedbacktemyracle  #lipscrubmurah  #lipscrubnatural  #lipscrubtemyracle 
Hmmm...kata siapa JAFRA MAHAL? bukan MAHAL kaka...tapi lebih hemat sebenernya...kenapa??? Karena kemasanya gede2, bisa 3-4 bulan pemakaian...terkesan MAHAL karena di sekaligusin, coba d urai jadi perbulannya berapa, akan jauh lebih murah kalo kita menggunakan perawatan yang sebulan habis. 
Kalo kita mau bandingkan apel harus dgn apel lagi yaa... jafra ini kan levelnya perawatan dokter krn yg buatnya pun dokter spesialis kulit...jadi nggak sebanding kalo dibandingkan dgn p*nds, s*ri ayu atau lainnya...justru kalo jafra lebih ekonomis... Trus...g ada ukuran yang kecil-kecil gt? Jafra kan terbuat dari bahan alami ya, jadi perubahanya g instan, butuh proses dan cara kerja jafra mengikuti normalitas kulit... Dengan qualitas produk yang sudah teruji dari 5 lab dunia, hasil riset para ahli d bidangnya dari 1956, dan memberikan hasil kesehatan untuk investasi jangka panjang, kayakny g bisa di bilang klo JAFRA mahal deh 😊😊 Ga percaya klo habisnya bisa 3-4 bulan? Coba order yu... Kosmetik alami, no mercury, no hidroquinon, aman bumil busui, terdaftar resmi d BPOM,tidak menyebabkan ketergantungan. 
More info produk dan order langsung chat yaaa... Tanya Jafra 
Wa081256077033

#Jafra #jafraindonesia #jualanjafra #konsultasigratis #adbpom #jualanku #skincareaman #kosmetikhalal #bisnistambahan #bisnisjangkapanjang #olshop #pontianak #amanuntukibuhamildanmenyusui #hijabers #jafrakosmetik #halal #bebasmerkuri #kulitsehat #kulitkinclong
Hmmm...kata siapa JAFRA MAHAL? bukan MAHAL kaka...tapi lebih hemat sebenernya...kenapa??? Karena kemasanya gede2, bisa 3-4 bulan pemakaian...terkesan MAHAL karena di sekaligusin, coba d urai jadi perbulannya berapa, akan jauh lebih murah kalo kita menggunakan perawatan yang sebulan habis. Kalo kita mau bandingkan apel harus dgn apel lagi yaa... jafra ini kan levelnya perawatan dokter krn yg buatnya pun dokter spesialis kulit...jadi nggak sebanding kalo dibandingkan dgn p*nds, s*ri ayu atau lainnya...justru kalo jafra lebih ekonomis... Trus...g ada ukuran yang kecil-kecil gt? Jafra kan terbuat dari bahan alami ya, jadi perubahanya g instan, butuh proses dan cara kerja jafra mengikuti normalitas kulit... Dengan qualitas produk yang sudah teruji dari 5 lab dunia, hasil riset para ahli d bidangnya dari 1956, dan memberikan hasil kesehatan untuk investasi jangka panjang, kayakny g bisa di bilang klo JAFRA mahal deh 😊😊 Ga percaya klo habisnya bisa 3-4 bulan? Coba order yu... Kosmetik alami, no mercury, no hidroquinon, aman bumil busui, terdaftar resmi d BPOM,tidak menyebabkan ketergantungan. More info produk dan order langsung chat yaaa... Tanya Jafra Wa081256077033 #Jafra  #jafraindonesia  #jualanjafra  #konsultasigratis  #adbpom  #jualanku  #skincareaman  #kosmetikhalal  #bisnistambahan  #bisnisjangkapanjang  #olshop  #pontianak  #amanuntukibuhamildanmenyusui  #hijabers  #jafrakosmetik  #halal  #bebasmerkuri  #kulitsehat  #kulitkinclong 
Liatnya aja udah seger kaaaan...
.
Apalagi kalo coba perawatannyaa...
.
Yuk sini merapat yang cari skincare aman BPOM, ga ketergantungan, bebas merkuri & hidrokinon, halal, serta aman digunakan oleh bumil busui 😍😍 JAFRA SOLUSINYA 😘
.
Silakan konsul langsung via WhatsApp 082366259815
.
#jafraherbalskincare #jafracosmetics #perawatandasarsesuaijeniskulit #kulitnormalkombinasi #kulitberminyak #kulitkering #kulitsensitif #yukpakaijafrasekarang #kosmetikherbal #berbpom #skincaremenutrisi #bahanalami #amanuntukbumildanbusui #tidakketergantungan #bebasmerkuri #bebashidrokinon #semuasukajafra #jafradimanamana #jafraaceh #jafrabandaaceh #jafraindonesia
Liatnya aja udah seger kaaaan... . Apalagi kalo coba perawatannyaa... . Yuk sini merapat yang cari skincare aman BPOM, ga ketergantungan, bebas merkuri & hidrokinon, halal, serta aman digunakan oleh bumil busui 😍😍 JAFRA SOLUSINYA 😘 . Silakan konsul langsung via WhatsApp 082366259815 . #jafraherbalskincare  #jafracosmetics  #perawatandasarsesuaijeniskulit  #kulitnormalkombinasi  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitsensitif  #yukpakaijafrasekarang  #kosmetikherbal  #berbpom  #skincaremenutrisi  #bahanalami  #amanuntukbumildanbusui  #tidakketergantungan  #bebasmerkuri  #bebashidrokinon  #semuasukajafra  #jafradimanamana  #jafraaceh  #jafrabandaaceh  #jafraindonesia 
"SAPU BEDAK TAPI NAMPAK BERCAPUK? TAK SEKATA"
"KULIT RASA MENGGERUTU...EIII TAK SELESANYA! 😣😣😣"
.
.
Adik2, kakak2.. itu tandanya wajah anda dah ditakluki whitehead & sel kulit mati!
.
Mana tak cantik bila sapu bedak.. rupanya dah berkerak whitehead & sel kulit mati dekat muka tu 😱😱😱
.
Tu tanda dah wajib sangat kena sental ye 😬
.
Sental jangan sebarang sental. Silap scrub, pedih muka awak. Silap haribulan jadi makin parah. Nauzubillah...
.
LAVENDER SCRUB IMANNI SKINZ ni nak habaq... dia mempunyai biji2 halus yg tidak memedihkan kulit wajah. Terasa lembuttt je...halusss je... tapi POWERFUL dalam menghilangkan whitehead 😉
.
-------------------------------------------------------------------
.
KELEBIHAN LAVENDER SCRUB IMANNI SKINZ
.
✔KAYA DENGAN ORGANIK HABBATUS SAUDA
.
✔MEMBANTU MENANGGALKAN BINTIK HITAM DAN PUTIH PADA WAJAH
.
✔MENGANDUNGI EKSTRAK YIS UNTUK KULIT LEBIH SIHAT DAN BERSERI
.
✔MENGECILKAN PORI2 WAJAH
.
✔MEMBANTU MENANGGALKAN SEL2 KULIT MATI..
.
Nak kulit wajah yg sihat? Kena rajin scrub 2 kali seminggu. Baru la sapu bedak/foundation pun cantik...glowing 😉
.
Jom scrub muka dengan LAVENDER SCRUB IMANNI SKINZ ❤
.
Berminat sila pm atau whatsapp
 013 7021853 atau klik je link di bio atas .
.
 #imanniskinz
 #scrubmuka
 #scrubimanniskinz
 #lavenderscrub
 #lavenderscrubimanniskinz  #bebasbahankimiamerbahaya
 #bebasmerkuri
 #noparaben
 #organik
 #organikhabbatussauda  #mesrasolat
 #produkorganik
"SAPU BEDAK TAPI NAMPAK BERCAPUK? TAK SEKATA" "KULIT RASA MENGGERUTU...EIII TAK SELESANYA! 😣😣😣" . . Adik2, kakak2.. itu tandanya wajah anda dah ditakluki whitehead & sel kulit mati! . Mana tak cantik bila sapu bedak.. rupanya dah berkerak whitehead & sel kulit mati dekat muka tu 😱😱😱 . Tu tanda dah wajib sangat kena sental ye 😬 . Sental jangan sebarang sental. Silap scrub, pedih muka awak. Silap haribulan jadi makin parah. Nauzubillah... . LAVENDER SCRUB IMANNI SKINZ ni nak habaq... dia mempunyai biji2 halus yg tidak memedihkan kulit wajah. Terasa lembuttt je...halusss je... tapi POWERFUL dalam menghilangkan whitehead 😉 . ------------------------------------------------------------------- . KELEBIHAN LAVENDER SCRUB IMANNI SKINZ . ✔KAYA DENGAN ORGANIK HABBATUS SAUDA . ✔MEMBANTU MENANGGALKAN BINTIK HITAM DAN PUTIH PADA WAJAH . ✔MENGANDUNGI EKSTRAK YIS UNTUK KULIT LEBIH SIHAT DAN BERSERI . ✔MENGECILKAN PORI2 WAJAH . ✔MEMBANTU MENANGGALKAN SEL2 KULIT MATI.. . Nak kulit wajah yg sihat? Kena rajin scrub 2 kali seminggu. Baru la sapu bedak/foundation pun cantik...glowing 😉 . Jom scrub muka dengan LAVENDER SCRUB IMANNI SKINZ ❤ . Berminat sila pm atau whatsapp 013 7021853 atau klik je link di bio atas . . #imanniskinz  #scrubmuka  #scrubimanniskinz  #lavenderscrub  #lavenderscrubimanniskinz  #bebasbahankimiamerbahaya  #bebasmerkuri  #noparaben  #organik  #organikhabbatussauda  #mesrasolat  #produkorganik 
Hampir setahun product #ghoulybeauty di jual secara ONLINE 😊 Syukur atas segalanya.

Bukan senang nak jadi senang dan bukan susah nak jadi susah. Semua atas diri kita..jujur dtg dari kita...insyallah jalan nya sempurna.

Sabun tomato bukan sebarang sabun.ingredient berkualiti..kualiti means mahal. Jdi jgn pertikai bab harga..bole survey mn2 product natural seangkatan sabun tomato.Rasanya product kami paling mampu milik.

Kami dah jalanai ujian makmal..kami bebas bahan kiama berbahaya dan terbaru kami mohon KKM.So kami rasa brand ghouly beauty dh cukup kuat dan tiada lg was2

#agent #sabunmuka #sabuntomato #ghoulybeauty #bahansemulajadi #bahanalami  #organic #bebasmerkuri #bebassls #tomatoesbased  #bebasparaben #vegitarian #tomatolover #bebasbahankimiabahaya #vagitables #viral #repost #mayasia #kualalumpur #murah #skincareorganic #naturalbeauty #naturalskincare
Hampir setahun product #ghoulybeauty  di jual secara ONLINE 😊 Syukur atas segalanya. Bukan senang nak jadi senang dan bukan susah nak jadi susah. Semua atas diri kita..jujur dtg dari kita...insyallah jalan nya sempurna. Sabun tomato bukan sebarang sabun.ingredient berkualiti..kualiti means mahal. Jdi jgn pertikai bab harga..bole survey mn2 product natural seangkatan sabun tomato.Rasanya product kami paling mampu milik. Kami dah jalanai ujian makmal..kami bebas bahan kiama berbahaya dan terbaru kami mohon KKM.So kami rasa brand ghouly beauty dh cukup kuat dan tiada lg was2 #agent  #sabunmuka  #sabuntomato  #ghoulybeauty  #bahansemulajadi  #bahanalami  #organic  #bebasmerkuri  #bebassls  #tomatoesbased  #bebasparaben  #vegitarian  #tomatolover  #bebasbahankimiabahaya  #vagitables  #viral  #repost  #mayasia  #kualalumpur  #murah  #skincareorganic  #naturalbeauty  #naturalskincare 
Hai semua✨😍
~~
Hari ni rasa terpanggil untuk cerita mengenai kunyit. Tapi please korang jangan jadi geng kunyit, admin nak mintak korang mengunyit aje 😂. Sebab ramai lagi tak tahu manfaat kunyit, so nak bagitau yang kunyit sebenarnya kaya dengan kandungan vitamin C. So, ia membantu uolss untuk merawat masalah jerawat, burn,keradangan dan gatal gatal di muka. 😊✨
~~
Sebab tu dulu, kunyit sering digunakan untuk merawat bisul, alergik dan demam campak. Tapi since semua dah maju, so kita guna ubat yedokk? Tapi itu antara manfaatnya and that's why Temyracle asyik dapat positif feedback dari customers.. #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #feedbacktemyracle  #facescrubmurah #detoxmask
 #detoxmaskmalaysia
Hai semua✨😍 ~~ Hari ni rasa terpanggil untuk cerita mengenai kunyit. Tapi please korang jangan jadi geng kunyit, admin nak mintak korang mengunyit aje 😂. Sebab ramai lagi tak tahu manfaat kunyit, so nak bagitau yang kunyit sebenarnya kaya dengan kandungan vitamin C. So, ia membantu uolss untuk merawat masalah jerawat, burn,keradangan dan gatal gatal di muka. 😊✨ ~~ Sebab tu dulu, kunyit sering digunakan untuk merawat bisul, alergik dan demam campak. Tapi since semua dah maju, so kita guna ubat yedokk? Tapi itu antara manfaatnya and that's why Temyracle asyik dapat positif feedback dari customers.. #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah  #feedbacktemyracle  #facescrubmurah  #detoxmask  #detoxmaskmalaysia 
✨COFFEE SCRUB✨

Bahan²:
🌵Organic Coffee
🌵Organic Sugar
🌵Almond Oil
🌵Coconut Oil

Kelebihan:
⚡Mencerahkan kulit
⚡Menganjalkan kulit
⚡Menghilangkan daki
⚡Menghilangkan parut
⚡Mengurangkan selulit
⚡Merawat sunburn
⚡Mengurangkan jerawat
⚡Membuang sel kulit mati
⚡Merawat kulit yg rosak
⚡Menjadikan kulit glowing
⚡Bertindak sebagai anti-stress

Harga:
💰Rm 29 | 100g

Order:
📱Ws 011.29.266.288

p/s : Nak tahu lebih banyak kelebihan kafein, swipe tepi!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut
✨COFFEE SCRUB✨ Bahan²: 🌵Organic Coffee 🌵Organic Sugar 🌵Almond Oil 🌵Coconut Oil Kelebihan: ⚡Mencerahkan kulit ⚡Menganjalkan kulit ⚡Menghilangkan daki ⚡Menghilangkan parut ⚡Mengurangkan selulit ⚡Merawat sunburn ⚡Mengurangkan jerawat ⚡Membuang sel kulit mati ⚡Merawat kulit yg rosak ⚡Menjadikan kulit glowing ⚡Bertindak sebagai anti-stress Harga: 💰Rm 29 | 100g Order: 📱Ws 011.29.266.288 p/s : Nak tahu lebih banyak kelebihan kafein, swipe tepi! . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #detoxmask  #detoxmaskmurah  #detoxmasktemyracle  #detoxmaskmalaysia  #detoxmaskterbaik  #detox  #maskmurah  #maskjerawat  #maskparut 
Apa kaitan Geranium Essential oil dan Kulit muka rosak 😱✨
~~
Kalau uolss tertanya-tanya, bunga berwarna merah itulah pokok geranium. Macam bunga melor di malaysia tapi versi sejambak.
~~
So apa kaitan geranium dan jerawat?
~~
Apakah penyebab jerawat sebenarnya? Sebenarnya the biggest culprits yang menyebabkan breakouts adalah bakteria. Bakteria yang sememangnya semulajadi hidup dikulit boleh terperangkap dalam pores dan menyebabkan jerawat, dan blackheads bila bercampur dengan sebum(minyak yang dihasilkan dikulit)
~~
Since, geranium oil ni ada sifat antibakteria dan antiseptik, bila kita apply dekat kulit dia akan menghalang bakteria dikulit muka masuk kedalam pore dan lantas mengecah jerawat.
~~
Haa, dah tahu betapa hebatnya geranium ni mesti uolss nk trykan, tapi sebenarnya pokok geranium ini tidak ada di Malaysia, sebab itulah harganya mahal. Kalau ada yang jual murah, uolss kene check tahap pure ke idok dulu ye. Hehe
~~
Nak senang dan kesan kebabom lagi, jom try detox mask kami, campuran geranium, manuka honey dan pure kunyit adalah gabungan paling terbaik untuk merawat breakouts. Ramai sudah gembira dengan detox mask, takkan uolss nk tengok saje je. Jom cuba, confirm tak rugi malah berseri-seri. Gittuww.
~~
Temyracle , freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 019 936 6685 for fast response🌹💋✨
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #geraniumessentialoil #detoxmasktemyracle #feedbackdetoxmasktemyracle
Apa kaitan Geranium Essential oil dan Kulit muka rosak 😱✨ ~~ Kalau uolss tertanya-tanya, bunga berwarna merah itulah pokok geranium. Macam bunga melor di malaysia tapi versi sejambak. ~~ So apa kaitan geranium dan jerawat? ~~ Apakah penyebab jerawat sebenarnya? Sebenarnya the biggest culprits yang menyebabkan breakouts adalah bakteria. Bakteria yang sememangnya semulajadi hidup dikulit boleh terperangkap dalam pores dan menyebabkan jerawat, dan blackheads bila bercampur dengan sebum(minyak yang dihasilkan dikulit) ~~ Since, geranium oil ni ada sifat antibakteria dan antiseptik, bila kita apply dekat kulit dia akan menghalang bakteria dikulit muka masuk kedalam pore dan lantas mengecah jerawat. ~~ Haa, dah tahu betapa hebatnya geranium ni mesti uolss nk trykan, tapi sebenarnya pokok geranium ini tidak ada di Malaysia, sebab itulah harganya mahal. Kalau ada yang jual murah, uolss kene check tahap pure ke idok dulu ye. Hehe ~~ Nak senang dan kesan kebabom lagi, jom try detox mask kami, campuran geranium, manuka honey dan pure kunyit adalah gabungan paling terbaik untuk merawat breakouts. Ramai sudah gembira dengan detox mask, takkan uolss nk tengok saje je. Jom cuba, confirm tak rugi malah berseri-seri. Gittuww. ~~ Temyracle , freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 019 936 6685 for fast response🌹💋✨ ~~ #Temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #geraniumessentialoil  #detoxmasktemyracle  #feedbackdetoxmasktemyracle 
Magic Face Scrub:
Shelf life : 3 months ✨
-
Berkesan untuk menukarkan kulit kasar kepada kulit selembut baby. Woww hebatkan Temyracle face scrub ni. Bau ROSE yang dirumus khas juga bagus untuk kulit sensitif kerana mengandungi particle halus yang tidak akan menyakitkan kulit. 💋🌹
-
Whatsapp sis 011-10104184 📲
-
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #facescrubmalaysia #facescrubtemyracle
Magic Face Scrub: Shelf life : 3 months ✨ - Berkesan untuk menukarkan kulit kasar kepada kulit selembut baby. Woww hebatkan Temyracle face scrub ni. Bau ROSE yang dirumus khas juga bagus untuk kulit sensitif kerana mengandungi particle halus yang tidak akan menyakitkan kulit. 💋🌹 - Whatsapp sis 011-10104184 📲 - #Temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #facescrubmalaysia  #facescrubtemyracle 
Kunyit Power? 😁✨
Haa, Khasiat dan manfaat kunyit ini yang sangat mengagumkan untuk kesihatan dan merawat jerawat. Kunyit berasal dari akar tanaman Curcuma longa yang memiliki kulit berwarna coklat  dan isi berwarna oren. Kunyit telah lama digunakan sebagai anti-bakteria oleh doktor-doktor rawatan tradisional di India dan Cina.
~~
Menurut Journal of American Chemical Society, kunyit mengandung berbagai macam antioksidan, antivirus, antibakteri, antikarsinogenik, antimutagenik dan anti-inflamasi.
~~
Haa dah tahu kehebatan kunyit mestilah uolss nk try kan, nak senang dan berkesan, boleh dapatkan Detox mask kami yang kami dah campur siap-siap barang-barang berkualiti premium untuk membantu anda dapatkan kulit glowing dan sihat ❤️, kehebatan #detokmasktemyracle kami untuk menghalang jerawat mampu membuat anda tersenyum lebar. Hehe  jangan tunggu lagi uolss, jom glowing sama-sama.
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 019 936 6685 for fast response🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detokmask #detoxmaskmurah #detokmasktemyracle
Kunyit Power? 😁✨ Haa, Khasiat dan manfaat kunyit ini yang sangat mengagumkan untuk kesihatan dan merawat jerawat. Kunyit berasal dari akar tanaman Curcuma longa yang memiliki kulit berwarna coklat dan isi berwarna oren. Kunyit telah lama digunakan sebagai anti-bakteria oleh doktor-doktor rawatan tradisional di India dan Cina. ~~ Menurut Journal of American Chemical Society, kunyit mengandung berbagai macam antioksidan, antivirus, antibakteri, antikarsinogenik, antimutagenik dan anti-inflamasi. ~~ Haa dah tahu kehebatan kunyit mestilah uolss nk try kan, nak senang dan berkesan, boleh dapatkan Detox mask kami yang kami dah campur siap-siap barang-barang berkualiti premium untuk membantu anda dapatkan kulit glowing dan sihat ❤️, kehebatan #detokmasktemyracle  kami untuk menghalang jerawat mampu membuat anda tersenyum lebar. Hehe jangan tunggu lagi uolss, jom glowing sama-sama. ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 019 936 6685 for fast response🌹💋✨ ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #detokmask  #detoxmaskmurah  #detokmasktemyracle 
Hai semua! Siapa tahu apa kebaikan kunyit utk kulit? Haa hari ni Oni rasa nak share cerita pasal kunyit. Sebab ramai lagi tak tahu manfaat kunyit, so nak bagitau yang kunyit sebenarnya kaya dengan kandungan vitamin C. So, ia membantu untuk merawat masalah jerawat, burn, keradangan dan gatal gatal di muka 😍

Banyak sangat manfaat kunyit ni utk kulit and that's why Temyracle asyik dapat positif feedback dari customers hasil penggunaan detox mask ni. Oni sendiri pakai & kesan yg sgt best! 👍🏻 Oni pakai, Oni jual. Siapa nak cuba angkat tangan 😂

Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural ❤️ Whatsapp 📲 0103774942 for fast response 🌹💋 #temyracle #temyraclesayamesticari  #jerawat #parut #scrubhomemade #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia  #feedbacktemyracle #detoxmask #detoxmaskmalaysia #temyraclepower  #teamnabila
Hai semua! Siapa tahu apa kebaikan kunyit utk kulit? Haa hari ni Oni rasa nak share cerita pasal kunyit. Sebab ramai lagi tak tahu manfaat kunyit, so nak bagitau yang kunyit sebenarnya kaya dengan kandungan vitamin C. So, ia membantu untuk merawat masalah jerawat, burn, keradangan dan gatal gatal di muka 😍 Banyak sangat manfaat kunyit ni utk kulit and that's why Temyracle asyik dapat positif feedback dari customers hasil penggunaan detox mask ni. Oni sendiri pakai & kesan yg sgt best! 👍🏻 Oni pakai, Oni jual. Siapa nak cuba angkat tangan 😂 Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural ❤️ Whatsapp 📲 0103774942 for fast response 🌹💋 #temyracle  #temyraclesayamesticari  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #feedbacktemyracle  #detoxmask  #detoxmaskmalaysia  #temyraclepower  #teamnabila 
Haiii ulos! Nak jadi Agent Dropship Temyracle? Jom join dengan kami.. .
.
Semua ready stock & sgt senang dijual.. #temyracle laku keras & tak perlu risau, Temyracle adalah 100% HOMEMADE & NATURAL.. Tiada sebarang mercury 😊
.
.
Jom cantik tanpa kimia 😘
.

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
Haiii ulos! Nak jadi Agent Dropship Temyracle? Jom join dengan kami.. . . Semua ready stock & sgt senang dijual.. #temyracle  laku keras & tak perlu risau, Temyracle adalah 100% HOMEMADE & NATURAL.. Tiada sebarang mercury 😊 . . Jom cantik tanpa kimia 😘 . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia 
Feedback..!Feedback..!
-
Alhamdulilah, jerawat semakin surut dek #detoxmask & #coffeescrub dari #temyracle..💛💛
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp siti +60139458332 for fast response, siti akan guide uolss semua 🌹💋✨
.
🚗TAMAN MAJU JAYA, TAMAN DATO HARUN, TAMAN MEDAN, SRI MANJA, BANDAR SUNWAY, MENTARI COURT, OUG PARKLANE, JALAN GASING, BANGSAR, UNIVERSITI MALAYA, KAMPUNG LINDUNGAN, PJCC, JALAN KLANG LAMA .
.
#temyracle#scrubhomemade #homemadeproduct  #scrubmurah  #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #feedback.temyracle #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #feedbackdetoxmasktemyracle#temyraclebangsar#codtamanmedan#codklanglama#temyraclekualalumpur #temyraclepetalingjaya#teamnabila
Feedback..!Feedback..! - Alhamdulilah, jerawat semakin surut dek #detoxmask  & #coffeescrub  dari #temyracle ..💛💛 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp siti +60139458332 for fast response, siti akan guide uolss semua 🌹💋✨ . 🚗TAMAN MAJU JAYA, TAMAN DATO HARUN, TAMAN MEDAN, SRI MANJA, BANDAR SUNWAY, MENTARI COURT, OUG PARKLANE, JALAN GASING, BANGSAR, UNIVERSITI MALAYA, KAMPUNG LINDUNGAN, PJCC, JALAN KLANG LAMA . . #temyracle #scrubhomemade  #homemadeproduct  #scrubmurah  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #feedback .temyracle #detoxmasktemyracle  #detoxmaskmalaysia  #feedbackdetoxmasktemyracle #temyraclebangsar #codtamanmedan #codklanglama #temyraclekualalumpur  #temyraclepetalingjaya #teamnabila 
Selamat petang uollss..🤗🤗
-
Dah terbayang-bayang nak manjakan diri dengan #coffeescrub dari #temyracle..??
-
Antara bahan utama dalam #coffeescrubtemyracle ialah ground coffee yang mempunyai aroma yang boleh memberikan rasa tenang kepada si pemakainya..
-
#coffeescrubtemyracle boleh dipakai pada kulit wajah dan badan dan bertindak untuk mengeluarkan sel kulit mati, menghaluskan kulit, mengurangkan kesan jerawat dan jeragat, dan mengurangkan masalah kulit muka kusam..
.
.
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp siti +60139458332 for fast response, siti akan guide uolss semua 🌹💋✨
.
🚗TAMAN MAJU JAYA, TAMAN DATO HARUN, TAMAN MEDAN, SRI MANJA, BANDAR SUNWAY, MENTARI COURT, OUG PARKLANE, JALAN GASING, BANGSAR, UNIVERSITI MALAYA, KAMPUNG LINDUNGAN, PJCC, JALAN KLANG LAMA .
.
#temyracle#scrubhomemade #homemadeproduct  #scrubmurah  #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #feedback.temyracle #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #feedbackdetoxmasktemyracle#temyraclebangsar#codtamanmedan#codklanglama#temyraclekualalumpur #temyraclepetalingjaya#teamnabila
Selamat petang uollss..🤗🤗 - Dah terbayang-bayang nak manjakan diri dengan #coffeescrub  dari #temyracle ..?? - Antara bahan utama dalam #coffeescrubtemyracle  ialah ground coffee yang mempunyai aroma yang boleh memberikan rasa tenang kepada si pemakainya.. - #coffeescrubtemyracle  boleh dipakai pada kulit wajah dan badan dan bertindak untuk mengeluarkan sel kulit mati, menghaluskan kulit, mengurangkan kesan jerawat dan jeragat, dan mengurangkan masalah kulit muka kusam.. . . Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp siti +60139458332 for fast response, siti akan guide uolss semua 🌹💋✨ . 🚗TAMAN MAJU JAYA, TAMAN DATO HARUN, TAMAN MEDAN, SRI MANJA, BANDAR SUNWAY, MENTARI COURT, OUG PARKLANE, JALAN GASING, BANGSAR, UNIVERSITI MALAYA, KAMPUNG LINDUNGAN, PJCC, JALAN KLANG LAMA . . #temyracle #scrubhomemade  #homemadeproduct  #scrubmurah  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #feedback .temyracle #detoxmasktemyracle  #detoxmaskmalaysia  #feedbackdetoxmasktemyracle #temyraclebangsar #codtamanmedan #codklanglama #temyraclekualalumpur  #temyraclepetalingjaya #teamnabila 
Evening #erbapeople!
Our goal is to come out with natural products that improve women's lives.
.
We also have a growing number of agents, with investment as low as RM500. Click the Wassap link in profile to contact us💕💋
.

For consultation and order
.
📲016-3664800
.
#erbabeauty #erbawellness #erbawomen #jerawat #parut #homemade #handmade #handcrafted #homemadeproduct #masalahwajah #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #organik #organic #bebasmerkuri #noalcohol #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kolegen #produkhalal #sajajual #sayabeli #goodthingsmustshare #viral
Evening #erbapeople ! Our goal is to come out with natural products that improve women's lives. . We also have a growing number of agents, with investment as low as RM500. Click the Wassap link in profile to contact us💕💋 . For consultation and order . 📲016-3664800 . #erbabeauty  #erbawellness  #erbawomen  #jerawat  #parut  #homemade  #handmade  #handcrafted  #homemadeproduct  #masalahwajah  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #organik  #organic  #bebasmerkuri  #noalcohol  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #kolegen  #produkhalal  #sajajual  #sayabeli  #goodthingsmustshare  #viral 
Detox Mask hanya RM42 sahaja ❤️. apa tunggu lagi uolss, jom order sekarang. Gabungan bahan asli yang digunakan akan membantu anda merawat kulit yang breakouts, memudarkan merah-merah jerawat lantas, glowingg dan flawless. 💖
~~
Pure tumeric(kunyit asli) bertindak merawat kulit breakouts, geranium essential oil bertindak untuk melicinkan parut-parut jerawat dan madu manuka berfungsi merawat kesan merah-merah akibat infection bakteria dimuka. Haa kebabom sangat uolss. Jom try! Terbaik sangatkan 💖
~~
Whatapp 013-5841015 atau tekan link whatsapp dekat bio 😘
.
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #temyraclekulim #temyraclekulimhitech #detoxmasktemyracle
Detox Mask hanya RM42 sahaja ❤️. apa tunggu lagi uolss, jom order sekarang. Gabungan bahan asli yang digunakan akan membantu anda merawat kulit yang breakouts, memudarkan merah-merah jerawat lantas, glowingg dan flawless. 💖 ~~ Pure tumeric(kunyit asli) bertindak merawat kulit breakouts, geranium essential oil bertindak untuk melicinkan parut-parut jerawat dan madu manuka berfungsi merawat kesan merah-merah akibat infection bakteria dimuka. Haa kebabom sangat uolss. Jom try! Terbaik sangatkan 💖 ~~ Whatapp 013-5841015 atau tekan link whatsapp dekat bio 😘 . #Temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #temyraclekulim  #temyraclekulimhitech  #detoxmasktemyracle 
Selamat petang uolsss. ✨😍
~~
Since ramai yang nak tahu rahsia kulit halus Temy. Uolsss jangan fikir banyak. Inilah hasil penggunaan detox mask secara konsisten ye. Temy tak tipu, terlalu ramai yang dm temy semalam.Tension admin nak kena jawab hahaha😂.Nak cantik tak perlu barang mahal pun. Produk organik temyracle kan ada😊✨
~~
Jangan lupa datang ke butik Temyracle yang beroperasi seperti biasa 9 pagi hingga 6 petang. Jom walk in untuk dapatkan hadiah dari kami! 😀🐾
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia 
#detoxmaskmurah #feedbacktemyracle 
#detoxmask
Selamat petang uolsss. ✨😍 ~~ Since ramai yang nak tahu rahsia kulit halus Temy. Uolsss jangan fikir banyak. Inilah hasil penggunaan detox mask secara konsisten ye. Temy tak tipu, terlalu ramai yang dm temy semalam.Tension admin nak kena jawab hahaha😂.Nak cantik tak perlu barang mahal pun. Produk organik temyracle kan ada😊✨ ~~ Jangan lupa datang ke butik Temyracle yang beroperasi seperti biasa 9 pagi hingga 6 petang. Jom walk in untuk dapatkan hadiah dari kami! 😀🐾 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋🌹💋✨ ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #detoxmasktemyracle  #detoxmaskmalaysia  #detoxmaskmurah  #feedbacktemyracle  #detoxmask 
Detox Mask Temyracle VIRAL ?
~~
Sebab kandungan bahan yang digunakan berkualiti dan mampu merawat masalah kulit bermasalah uolss hihi and the best part is kita gunakan geranium essential oil.
~~
Jom ketahui apakah kebaikan geranium essensial oil yang dicampur didalam Detok Mask Temyracle ini. ❤️ essential oil ni sebenarnya membantu detox mask menjadi tahan lebih lama so uolss tak perlu risau sebab shelf life nya adalah 2 bulan but if you save it in refrigerator, then it would help the mask's shelf life longer than that✨😉!
~~
Menurut kajian minyak geranium merupakan salah satu minyak terbaik untuk masalah dermatologi seperti kulit berminyak, jerawat dan dermatitis. Woww, sebab itu essential oil ini sangat mahal.❤💙
~~
Minyak geranium diekstrak melalui dari batang dan daun tanaman geranium. Dan ekstrak minyak ini mempunyai banyak phytonutrient untuk kecantikkan kulit. Antara bahan natural yang terkenal untuk kulit sihat dan flawless 😍
~~🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #feedbackdetoxmasktemyracle
0192032072
Detox Mask Temyracle VIRAL ? ~~ Sebab kandungan bahan yang digunakan berkualiti dan mampu merawat masalah kulit bermasalah uolss hihi and the best part is kita gunakan geranium essential oil. ~~ Jom ketahui apakah kebaikan geranium essensial oil yang dicampur didalam Detok Mask Temyracle ini. ❤️ essential oil ni sebenarnya membantu detox mask menjadi tahan lebih lama so uolss tak perlu risau sebab shelf life nya adalah 2 bulan but if you save it in refrigerator, then it would help the mask's shelf life longer than that✨😉! ~~ Menurut kajian minyak geranium merupakan salah satu minyak terbaik untuk masalah dermatologi seperti kulit berminyak, jerawat dan dermatitis. Woww, sebab itu essential oil ini sangat mahal.❤💙 ~~ Minyak geranium diekstrak melalui dari batang dan daun tanaman geranium. Dan ekstrak minyak ini mempunyai banyak phytonutrient untuk kecantikkan kulit. Antara bahan natural yang terkenal untuk kulit sihat dan flawless 😍 ~~🌹💋✨ ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #detoxmasktemyracle  #detoxmaskmalaysia  #feedbackdetoxmasktemyracle  0192032072
Hai selamat petang uolss 🌸💃
~~
Rindu coffee scrub kami tak? Scrub scrub terus licin kulit pewittt😁. Sebab kopi yang temyracle gunakan mempunyai banyak nutrient yang mampu menyelesaikan masalah seperti jerawat, parut miss J uolsss yang dah lama and even masalah kulit yang kusam. Kandungan kaffein in coffee yang agak tinggi mampu merawat masalah korang dengan lebih cepat tau! Jangan lupa untuk dapatkan coffee scrub kami hehe💖
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 016-9227446 for fast response, temy akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubtemyracle
Hai selamat petang uolss 🌸💃 ~~ Rindu coffee scrub kami tak? Scrub scrub terus licin kulit pewittt😁. Sebab kopi yang temyracle gunakan mempunyai banyak nutrient yang mampu menyelesaikan masalah seperti jerawat, parut miss J uolsss yang dah lama and even masalah kulit yang kusam. Kandungan kaffein in coffee yang agak tinggi mampu merawat masalah korang dengan lebih cepat tau! Jangan lupa untuk dapatkan coffee scrub kami hehe💖 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 016-9227446 for fast response, temy akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #coffeescrub  #coffeescrubmurah  #coffeescrubtemyracle 
🍁WHITENING BODYSCRUB
-
◾Difomulasikan untuk mencerahkan kulit, menanggalkan daki dan kotoran pada badan
-
✔Dengan sekali penggunaan, akan rasa kulit yang lebih lembut, halus, gebu dan cerah.
-
✔Boleh dipakai dengan coffee scrub untuk kesan yang berbeza dan terbaik
.
🌼CARA PENGGUNAAN
.
✔Basahkan badan, gosok bodyscrub keseluruhan badan, kemudian basahkan sekali lagi untuk keluarkan buih.
✔ Bilas dengan bersih
.
🏵PRICE : RM 20 SM / SS
📮POSTAGE : RM 8 SM / RM 12 SS
.
.
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp siti +60139458332 for fast response, siti akan guide uolss semua 🌹💋✨
.
🚗TAMAN MAJU JAYA, TAMAN DATO HARUN, TAMAN MEDAN, SRI MANJA, BANDAR SUNWAY, MENTARI COURT, OUG PARKLANE, JALAN GASING, BANGSAR, UNIVERSITI MALAYA, KAMPUNG LINDUNGAN, PJCC, JALAN KLANG LAMA .
.
#temyracle#scrubhomemade #homemadeproduct  #scrubmurah  #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #feedback.temyracle #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #feedbackdetoxmasktemyracle#temyraclebangsar#codtamanmedan#codklanglama#temyraclekualalumpur #temyraclepetalingjaya#teamnabila
🍁WHITENING BODYSCRUB - ◾Difomulasikan untuk mencerahkan kulit, menanggalkan daki dan kotoran pada badan - ✔Dengan sekali penggunaan, akan rasa kulit yang lebih lembut, halus, gebu dan cerah. - ✔Boleh dipakai dengan coffee scrub untuk kesan yang berbeza dan terbaik . 🌼CARA PENGGUNAAN . ✔Basahkan badan, gosok bodyscrub keseluruhan badan, kemudian basahkan sekali lagi untuk keluarkan buih. ✔ Bilas dengan bersih . 🏵PRICE : RM 20 SM / SS 📮POSTAGE : RM 8 SM / RM 12 SS . . Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp siti +60139458332 for fast response, siti akan guide uolss semua 🌹💋✨ . 🚗TAMAN MAJU JAYA, TAMAN DATO HARUN, TAMAN MEDAN, SRI MANJA, BANDAR SUNWAY, MENTARI COURT, OUG PARKLANE, JALAN GASING, BANGSAR, UNIVERSITI MALAYA, KAMPUNG LINDUNGAN, PJCC, JALAN KLANG LAMA . . #temyracle #scrubhomemade  #homemadeproduct  #scrubmurah  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #feedback .temyracle #detoxmasktemyracle  #detoxmaskmalaysia  #feedbackdetoxmasktemyracle #temyraclebangsar #codtamanmedan #codklanglama #temyraclekualalumpur  #temyraclepetalingjaya #teamnabila 
Jangan sampe yaaaa. 😥Menyesal di akhir Karena kebawa bawa liat teman pake pemutih booming wajah clang cling.. Tanpa cari tau dulu skincarenya aman apa engga ya??? Bebas dari bahan bahan berbahaya gak ya Terjamin gak keaslian produknya? 
Dan banyak yang mesti kita cek sebelum memutuskan menggunakan cream pemutih karena... Jangka panjangnya akan menimbulkan masalah kulit yang lebih serius otomatis pengobatannya akan memakan waktu dan biaya lebh besar 😑
Beralih ke JAFRA  modal sekali perawatannya bisa berbulan bulan.. Pake jangka panjang?? Gk masalah kan bebas ketergantungan 
Pindah  ke skincare yang aman JAFRA ya 😍
Tanya jafra 
Wa Maria Hayati 085695322264😍

#jafrakonsultan #bisnisjafra #kulitsehat #skincareaman #bebasmerkuri #produkjafra #jafraindonesia #joinjafra #bisnisjafra #jafrajakartatimur #jafraamanforbumildanbusui
Jangan sampe yaaaa. 😥Menyesal di akhir Karena kebawa bawa liat teman pake pemutih booming wajah clang cling.. Tanpa cari tau dulu skincarenya aman apa engga ya??? Bebas dari bahan bahan berbahaya gak ya Terjamin gak keaslian produknya? Dan banyak yang mesti kita cek sebelum memutuskan menggunakan cream pemutih karena... Jangka panjangnya akan menimbulkan masalah kulit yang lebih serius otomatis pengobatannya akan memakan waktu dan biaya lebh besar 😑 Beralih ke JAFRA modal sekali perawatannya bisa berbulan bulan.. Pake jangka panjang?? Gk masalah kan bebas ketergantungan Pindah ke skincare yang aman JAFRA ya 😍 Tanya jafra Wa Maria Hayati 085695322264😍 #jafrakonsultan  #bisnisjafra  #kulitsehat  #skincareaman  #bebasmerkuri  #produkjafra  #jafraindonesia  #joinjafra  #bisnisjafra  #jafrajakartatimur  #jafraamanforbumildanbusui 
FEEDBACK..! FEEDBACK..!
-
Alhamdulilah, #temyraclelovers dah akui #ricemilksoaptemyracle memang TERBAIK..🖒🖒
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp siti +60139458332 for fast response, siti akan guide uolss semua 🌹💋✨
.
🚗TAMAN MAJU JAYA, TAMAN DATO HARUN, TAMAN MEDAN, SRI MANJA, BANDAR SUNWAY, MENTARI COURT, OUG PARKLANE, JALAN GASING, BANGSAR, UNIVERSITI MALAYA, KAMPUNG LINDUNGAN, PJCC, JALAN KLANG LAMA .
.
#temyracle#scrubhomemade #homemadeproduct  #scrubmurah  #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #feedback.temyracle #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #feedbackdetoxmasktemyracle#temyraclebangsar#codtamanmedan#codklanglama#temyraclekualalumpur #temyraclepetalingjaya#teamnabila
FEEDBACK..! FEEDBACK..! - Alhamdulilah, #temyraclelovers  dah akui #ricemilksoaptemyracle  memang TERBAIK..🖒🖒 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp siti +60139458332 for fast response, siti akan guide uolss semua 🌹💋✨ . 🚗TAMAN MAJU JAYA, TAMAN DATO HARUN, TAMAN MEDAN, SRI MANJA, BANDAR SUNWAY, MENTARI COURT, OUG PARKLANE, JALAN GASING, BANGSAR, UNIVERSITI MALAYA, KAMPUNG LINDUNGAN, PJCC, JALAN KLANG LAMA . . #temyracle #scrubhomemade  #homemadeproduct  #scrubmurah  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #feedback .temyracle #detoxmasktemyracle  #detoxmaskmalaysia  #feedbackdetoxmasktemyracle #temyraclebangsar #codtamanmedan #codklanglama #temyraclekualalumpur  #temyraclepetalingjaya #teamnabila 
Selamat petang dan selamat berhujung minggu😊
Korang buat apa cuti-cuti ni?
Sambil berehat tu, jangan lupa berdetox dan berscrub dengan produk  Temyracle baru kulit sihat dan glowing. Giteww😉
.
.
Temyracle 100% natural dan bebas bahan kimia.Freshly made for you. Mesti uolls nak cubakan?

Berminat 👆👆👆 tekan link wassup sis di bio
.
.

#temyracle
#temyraclesayamesticari 
#jerawat 
#parut 
#scrubhomemade 
#homemadeproduct
#ubatjerawat 
#ubatparut 
#ubatputih 
#scrubmurah 
#bibirgelap
#bibirmenggelupas 
#kopiskrub 
#repairskin
#organik
#bebasmerkuri 
#cantiktanpakimia 
#produkbebaskimia
#shahalam
#temyracleshahalam
#temyraclesubang
#temyraclepj
#temyracleklang
#teamfitri
#glowing 
#coffeescrub
#detoxmask
#kulitsihat
Selamat petang dan selamat berhujung minggu😊 Korang buat apa cuti-cuti ni? Sambil berehat tu, jangan lupa berdetox dan berscrub dengan produk Temyracle baru kulit sihat dan glowing. Giteww😉 . . Temyracle 100% natural dan bebas bahan kimia.Freshly made for you. Mesti uolls nak cubakan? Berminat 👆👆👆 tekan link wassup sis di bio . . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #repairskin  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #shahalam  #temyracleshahalam  #temyraclesubang  #temyraclepj  #temyracleklang  #teamfitri  #glowing  #coffeescrub  #detoxmask  #kulitsihat 
Feedback cust yang dah berjaya dengan aquaeyebalm .
Eyebag makin kurang .
Aqua Eye Balm
.
*Rumus khas untuk masalah mata*
💕Dark circle 💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging
. *Antara bahan bahan tiptop*
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposome
.
RM 40
Tak termasuk postage
30 gram .
.
Berminat nak cuba?
Dm@whatsapp 011 19615201
Feedback cust yang dah berjaya dengan aquaeyebalm . Eyebag makin kurang . Aqua Eye Balm . *Rumus khas untuk masalah mata* 💕Dark circle 💕Eye bag 💕Biji kolestrol 💕Mata kusam 💕Anti kedutan 💕Anti aging . *Antara bahan bahan tiptop* ☘Red Ginseng ☘Bird nest collagen ☘ Avocado extract ☘ Vitamin C ☘ Vitamin E ☘ Vitamin K i liposome . RM 40 Tak termasuk postage 30 gram . . Berminat nak cuba? Dm@whatsapp 011 19615201
Vitamin k-membantu menghilangkan lingkaran gelap bawah mata.
.
Best kan aquaeyebalm?
Jomss cuba
Vitamin k-membantu menghilangkan lingkaran gelap bawah mata. . Best kan aquaeyebalm? Jomss cuba