an online Instagram web viewer

#bebasmerkuri medias

Photos

NUTRICENTIALS SERIES®
--------------------- Anda sudah terlanjur ketergantungan krim dokter?? NUTRICENTIAL solusinya. Nutricential dapat menghilangkan ketergantungan krim dokter, paket Nuticential juga tidak dapat menyebabkan ketergantungan pada kulit anda

NUTRICENTIAL PERAWATAN DENGAN BAHAN-BAHAN TERBAIK DUNIA DAN BERKWALITAS.

UTK NUTRICENTIAL SERIES BISA DISESUAIKAN DENGAN JENIS KULIT KITA YA GUYS... 👉Utk kulit Normal Cendrung Kering
👉Utk kulit Normal Cendrung  Berminyak

Produk-produk ini memberi dasar yg sempurna untuk pola perawatan kulit anda sehari-hari serta mempertahankan perlindungan kelembaban kulit kita setiap hari serta melindungi kulit dari radikal bebas... Kandungan Nutricential kaya akan antidioksidan yg sangat penting utk kulit kita 👍

Satu paket nuricential terdiri dari rangkaian perawatan :
1. Pembersih
2. Penyegar/toner
3. Pelembab siang Spf15
4. Pelembab malam
5. Celltrex ultra recovery fluid/serum

Info lebih lanjut silakan japri  by Wa
Pemesanan dan order japri by Wa
RIKA. CP/WA.  082172229120

#nutricentials #creamynuskin
#puregel #nigthsupllynutricential #moisturizer #skincare #bebaskusam #bebasmerkuri #bebashydrokinon #antidioksidan #rumahcantikRika #pekanbaru #nuskin #nuskinid
NUTRICENTIALS SERIES® --------------------- Anda sudah terlanjur ketergantungan krim dokter?? NUTRICENTIAL solusinya. Nutricential dapat menghilangkan ketergantungan krim dokter, paket Nuticential juga tidak dapat menyebabkan ketergantungan pada kulit anda NUTRICENTIAL PERAWATAN DENGAN BAHAN-BAHAN TERBAIK DUNIA DAN BERKWALITAS. UTK NUTRICENTIAL SERIES BISA DISESUAIKAN DENGAN JENIS KULIT KITA YA GUYS... 👉Utk kulit Normal Cendrung Kering 👉Utk kulit Normal Cendrung Berminyak Produk-produk ini memberi dasar yg sempurna untuk pola perawatan kulit anda sehari-hari serta mempertahankan perlindungan kelembaban kulit kita setiap hari serta melindungi kulit dari radikal bebas... Kandungan Nutricential kaya akan antidioksidan yg sangat penting utk kulit kita 👍 Satu paket nuricential terdiri dari rangkaian perawatan : 1. Pembersih 2. Penyegar/toner 3. Pelembab siang Spf15 4. Pelembab malam 5. Celltrex ultra recovery fluid/serum Info lebih lanjut silakan japri by Wa Pemesanan dan order japri by Wa RIKA. CP/WA. 082172229120 #nutricentials  #creamynuskin  #puregel  #nigthsupllynutricential  #moisturizer  #skincare  #bebaskusam  #bebasmerkuri  #bebashydrokinon  #antidioksidan  #rumahcantikRika  #pekanbaru  #nuskin  #nuskinid 
NUTRICENTIALS SERIES®
--------------------- Anda sudah terlanjur ketergantungan krim dokter?? NUTRICENTIAL solusinya. Nutricential dapat menghilangkan ketergantungan krim dokter, paket Nuticential juga tidak dapat menyebabkan ketergantungan pada kulit anda

NUTRICENTIAL PERAWATAN DENGAN BAHAN-BAHAN TERBAIK DUNIA DAN BERKWALITAS.

UTK NUTRICENTIAL SERIES BISA DISESUAIKAN DENGAN JENIS KULIT KITA YA GUYS... 👉Utk kulit Normal Cendrung Kering
👉Utk kulit Normal Cendrung  Berminyak

Produk-produk ini memberi dasar yg sempurna untuk pola perawatan kulit anda sehari-hari serta mempertahankan perlindungan kelembaban kulit kita setiap hari serta melindungi kulit dari radikal bebas... Kandungan Nutricential kaya akan antidioksidan yg sangat penting utk kulit kita 👍

Satu paket nuricential terdiri dari rangkaian perawatan :
1. Pembersih
2. Penyegar/toner
3. Pelembab siang Spf15
4. Pelembab malam
5. Celltrex ultra recovery fluid/serum

Info lebih lanjut silakan japri  by Wa
Pemesanan dan order japri by Wa
RIKA. CP/WA.  082172229120

#nutricentials #creamynuskin
#puregel #nigthsupllynutricential #moisturizer #skincare #bebaskusam #bebasmerkuri #bebashydrokinon #antidioksidan #rumahcantikRika #pekanbaru #nuskin #nuskinid
NUTRICENTIALS SERIES® --------------------- Anda sudah terlanjur ketergantungan krim dokter?? NUTRICENTIAL solusinya. Nutricential dapat menghilangkan ketergantungan krim dokter, paket Nuticential juga tidak dapat menyebabkan ketergantungan pada kulit anda NUTRICENTIAL PERAWATAN DENGAN BAHAN-BAHAN TERBAIK DUNIA DAN BERKWALITAS. UTK NUTRICENTIAL SERIES BISA DISESUAIKAN DENGAN JENIS KULIT KITA YA GUYS... 👉Utk kulit Normal Cendrung Kering 👉Utk kulit Normal Cendrung Berminyak Produk-produk ini memberi dasar yg sempurna untuk pola perawatan kulit anda sehari-hari serta mempertahankan perlindungan kelembaban kulit kita setiap hari serta melindungi kulit dari radikal bebas... Kandungan Nutricential kaya akan antidioksidan yg sangat penting utk kulit kita 👍 Satu paket nuricential terdiri dari rangkaian perawatan : 1. Pembersih 2. Penyegar/toner 3. Pelembab siang Spf15 4. Pelembab malam 5. Celltrex ultra recovery fluid/serum Info lebih lanjut silakan japri by Wa Pemesanan dan order japri by Wa RIKA. CP/WA. 082172229120 #nutricentials  #creamynuskin  #puregel  #nigthsupllynutricential  #moisturizer  #skincare  #bebaskusam  #bebasmerkuri  #bebashydrokinon  #antidioksidan  #rumahcantikRika  #pekanbaru  #nuskin  #nuskinid 
NUTRICENTIALS SERIES®
--------------------- Anda sudah terlanjur ketergantungan krim dokter?? NUTRICENTIAL solusinya. Nutricential dapat menghilangkan ketergantungan krim dokter, paket Nuticential juga tidak dapat menyebabkan ketergantungan pada kulit anda

NUTRICENTIAL PERAWATAN DENGAN BAHAN-BAHAN TERBAIK DUNIA DAN BERKWALITAS.

UTK NUTRICENTIAL SERIES BISA DISESUAIKAN DENGAN JENIS KULIT KITA YA GUYS... 👉Utk kulit Normal Cendrung Kering
👉Utk kulit Normal Cendrung  Berminyak

Produk-produk ini memberi dasar yg sempurna untuk pola perawatan kulit anda sehari-hari serta mempertahankan perlindungan kelembaban kulit kita setiap hari serta melindungi kulit dari radikal bebas... Kandungan Nutricential kaya akan antidioksidan yg sangat penting utk kulit kita 👍

Satu paket nuricential terdiri dari rangkaian perawatan :
1. Pembersih
2. Penyegar/toner
3. Pelembab siang Spf15
4. Pelembab malam
5. Celltrex ultra recovery fluid/serum

Info lebih lanjut silakan japri  by Wa
Pemesanan dan order japri by Wa
RIKA. CP/WA.  082172229120

#nutricentials #creamynuskin
#puregel #nigthsupllynutricential #moisturizer #skincare #bebaskusam #bebasmerkuri #bebashydrokinon #antidioksidan #rumahcantikRika #pekanbaru #nuskin #nuskinid
NUTRICENTIALS SERIES® --------------------- Anda sudah terlanjur ketergantungan krim dokter?? NUTRICENTIAL solusinya. Nutricential dapat menghilangkan ketergantungan krim dokter, paket Nuticential juga tidak dapat menyebabkan ketergantungan pada kulit anda NUTRICENTIAL PERAWATAN DENGAN BAHAN-BAHAN TERBAIK DUNIA DAN BERKWALITAS. UTK NUTRICENTIAL SERIES BISA DISESUAIKAN DENGAN JENIS KULIT KITA YA GUYS... 👉Utk kulit Normal Cendrung Kering 👉Utk kulit Normal Cendrung Berminyak Produk-produk ini memberi dasar yg sempurna untuk pola perawatan kulit anda sehari-hari serta mempertahankan perlindungan kelembaban kulit kita setiap hari serta melindungi kulit dari radikal bebas... Kandungan Nutricential kaya akan antidioksidan yg sangat penting utk kulit kita 👍 Satu paket nuricential terdiri dari rangkaian perawatan : 1. Pembersih 2. Penyegar/toner 3. Pelembab siang Spf15 4. Pelembab malam 5. Celltrex ultra recovery fluid/serum Info lebih lanjut silakan japri by Wa Pemesanan dan order japri by Wa RIKA. CP/WA. 082172229120 #nutricentials  #creamynuskin  #puregel  #nigthsupllynutricential  #moisturizer  #skincare  #bebaskusam  #bebasmerkuri  #bebashydrokinon  #antidioksidan  #rumahcantikRika  #pekanbaru  #nuskin  #nuskinid 
MAYLA ADVANCE PILIHAN ORANG YANG BIJAK BERBELANJA 💕 -

Siapa yang beli Mayla Advance memang Mekna cop dia orang yang bijak bila shopping! Kenapa kenapa? Mestilah sebab Mayla Advance boleh jimatkan duit uols sebanyak RM44! 😱 Kalau uols beli Mayla Skincare (RM75), ianya hanya boleh bertahan selama 1 bulan penggunaan sahaja. Bila uols nak restock pada bulan kedua, uols dah berbelanja sebanyak RM150 untuk 2 bulan (dua box Mayla Skincare). Betul tak? 😊 -

Tapi kalau uols beli 1 box Mayla Advance, ianya boleh bertahan selama 2 bulan pengunaan! Harga Mayla Advance pulak RM106 je. Jadi pada bulan kedua uols tak perlu restock lagi dah sebab skincare uols masih belum habis lagi time tu 😋 RM44 adalah amount yang banyak tau! Uols boleh pergi shopping benda lain pulak dengan duit tu. Jadi lah seorang pengguna yang bijak berbelanja okay #TheJunniLovers 😘 - 
To Order:-
📲 Whatsapp: 0125472850
📌 Website: www.thejunni.com

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunnilovers #sayajualprodukkecantikanmurah #sayapakaisayajual #freegiftformycustomers #bestproducts #junniteamnora #junniterbaik #semogamurahrezekithejunninora #selamatmalam #bazarpaknil #neelofa #fattahaminz #aydajebat #bebasmerkuri #wudukfriendly #halalguys
MAYLA ADVANCE PILIHAN ORANG YANG BIJAK BERBELANJA 💕 - Siapa yang beli Mayla Advance memang Mekna cop dia orang yang bijak bila shopping! Kenapa kenapa? Mestilah sebab Mayla Advance boleh jimatkan duit uols sebanyak RM44! 😱 Kalau uols beli Mayla Skincare (RM75), ianya hanya boleh bertahan selama 1 bulan penggunaan sahaja. Bila uols nak restock pada bulan kedua, uols dah berbelanja sebanyak RM150 untuk 2 bulan (dua box Mayla Skincare). Betul tak? 😊 - Tapi kalau uols beli 1 box Mayla Advance, ianya boleh bertahan selama 2 bulan pengunaan! Harga Mayla Advance pulak RM106 je. Jadi pada bulan kedua uols tak perlu restock lagi dah sebab skincare uols masih belum habis lagi time tu 😋 RM44 adalah amount yang banyak tau! Uols boleh pergi shopping benda lain pulak dengan duit tu. Jadi lah seorang pengguna yang bijak berbelanja okay #TheJunniLovers  😘 - To Order:- 📲 Whatsapp: 0125472850 📌 Website: www.thejunni.com #TheJunniPinkishWhite  #TheJunniMAYLA  #thejunnilovers  #sayajualprodukkecantikanmurah  #sayapakaisayajual  #freegiftformycustomers  #bestproducts  #junniteamnora  #junniterbaik  #semogamurahrezekithejunninora  #selamatmalam  #bazarpaknil  #neelofa  #fattahaminz  #aydajebat  #bebasmerkuri  #wudukfriendly  #halalguys 
RAHSIA ABANG SADO NI NAMPAK HENSEM⁉️😱 Ok3x abang2 sado kat sini jangan risau jangan susah payah kalau nak nampak hensem.. Yela kita nak sahut seruan Abg KJ hat 
TALL|DARK|HANDSOME kan? Tak gitu bang?😌 Kalau nak tall dah tall dah, hat dark pon dah cukup dark dah.. tapi part hensem tu... nak hensem  tanpa sedar tak encik abg? 
Meh3x pm@whatsapp Dee sonyap2, Dee fly kan siap2 #serumviral ni untuk abg.

Pssstt! Hat isteri2 atau gelfren2 nak hubby uolls hensem pon boleh sangat3x bagi diorang tepek sikit serum ni.. dah lah murah senang nak bawak.. kalau die segan pun boleh je die bawak kat poket semunyik2... 😍

Jom la try kalau tak try macam mana nak tolak mentah2 kata2 Dee ni kan? 
Hanya dengan RM 38 semua masalah boleh settle! 😘

Nak kulit terpaksa flawless terpaksa glowwing flawless tanpa sedar?? Mehh3x... wasap Dee www.wasap.my/0177823012 
#serumviral # serumajaib #miracleserum #goldserum #bebasmerkuri #terpaksaflawless #terpaksaglowing #serummurah #serum #batupahat #johor #igshopmalaysia #flawless #kpopmalaysia #doll #twice #apink #blackpink #jyp #exo
RAHSIA ABANG SADO NI NAMPAK HENSEM⁉️😱 Ok3x abang2 sado kat sini jangan risau jangan susah payah kalau nak nampak hensem.. Yela kita nak sahut seruan Abg KJ hat TALL|DARK|HANDSOME kan? Tak gitu bang?😌 Kalau nak tall dah tall dah, hat dark pon dah cukup dark dah.. tapi part hensem tu... nak hensem tanpa sedar tak encik abg? Meh3x pm@whatsapp Dee sonyap2, Dee fly kan siap2 #serumviral  ni untuk abg. Pssstt! Hat isteri2 atau gelfren2 nak hubby uolls hensem pon boleh sangat3x bagi diorang tepek sikit serum ni.. dah lah murah senang nak bawak.. kalau die segan pun boleh je die bawak kat poket semunyik2... 😍 Jom la try kalau tak try macam mana nak tolak mentah2 kata2 Dee ni kan? Hanya dengan RM 38 semua masalah boleh settle! 😘 Nak kulit terpaksa flawless terpaksa glowwing flawless tanpa sedar?? Mehh3x... wasap Dee www.wasap.my/0177823012 #serumviral  # serumajaib #miracleserum  #goldserum  #bebasmerkuri  #terpaksaflawless  #terpaksaglowing  #serummurah  #serum  #batupahat  #johor  #igshopmalaysia  #flawless  #kpopmalaysia  #doll  #twice  #apink  #blackpink  #jyp  #exo 
RAHSIA ABANG SADO NI NAMPAK HENSEM⁉️😱 Ok3x abang2 sado kat sini jangan risau jangan susah payah kalau nak nampak hensem.. Yela kita nak sahut seruan Abg KJ hat 
TALL|DARK|HANDSOME kan? Tak gitu bang?😌 Kalau nak tall dah tall dah, hat dark pon dah cukup dark dah.. tapi part hensem tu... nak hensem  tanpa sedar tak encik abg? 
Meh3x pm@whatsapp Dee sonyap2, Dee fly kan siap2 #serumviral ni untuk abg.

Pssstt! Hat isteri2 atau gelfren2 nak hubby uolls hensem pon boleh sangat3x bagi diorang tepek sikit serum ni.. dah lah murah senang nak bawak.. kalau die segan pun boleh je die bawak kat poket semunyik2... 😍

Jom la try kalau tak try macam mana nak tolak mentah2 kata2 Dee ni kan? 
Hanya dengan RM 38 semua masalah boleh settle! 😘

Nak kulit terpaksa flawless terpaksa glowwing flawless tanpa sedar?? Mehh3x... wasap Dee www.wasap.my/0177823012 
#serumviral # serumajaib #miracleserum #goldserum #bebasmerkuri #terpaksaflawless #terpaksaglowing #serummurah #serum #batupahat #johor #igshopmalaysia #flawless #kpopmalaysia #doll #twice #apink #blackpink #jyp #exo
RAHSIA ABANG SADO NI NAMPAK HENSEM⁉️😱 Ok3x abang2 sado kat sini jangan risau jangan susah payah kalau nak nampak hensem.. Yela kita nak sahut seruan Abg KJ hat TALL|DARK|HANDSOME kan? Tak gitu bang?😌 Kalau nak tall dah tall dah, hat dark pon dah cukup dark dah.. tapi part hensem tu... nak hensem tanpa sedar tak encik abg? Meh3x pm@whatsapp Dee sonyap2, Dee fly kan siap2 #serumviral  ni untuk abg. Pssstt! Hat isteri2 atau gelfren2 nak hubby uolls hensem pon boleh sangat3x bagi diorang tepek sikit serum ni.. dah lah murah senang nak bawak.. kalau die segan pun boleh je die bawak kat poket semunyik2... 😍 Jom la try kalau tak try macam mana nak tolak mentah2 kata2 Dee ni kan? Hanya dengan RM 38 semua masalah boleh settle! 😘 Nak kulit terpaksa flawless terpaksa glowwing flawless tanpa sedar?? Mehh3x... wasap Dee www.wasap.my/0177823012 #serumviral  # serumajaib #miracleserum  #goldserum  #bebasmerkuri  #terpaksaflawless  #terpaksaglowing  #serummurah  #serum  #batupahat  #johor  #igshopmalaysia  #flawless  #kpopmalaysia  #doll  #twice  #apink  #blackpink  #jyp  #exo 
RAHSIA ABANG SADO NI NAMPAK HENSEM⁉️😱 Ok3x abang2 sado kat sini jangan risau jangan susah payah kalau nak nampak hensem.. Yela kita nak sahut seruan Abg KJ hat 
TALL|DARK|HANDSOME kan? Tak gitu bang?😌 Kalau nak tall dah tall dah, hat dark pon dah cukup dark dah.. tapi part hensem tu... nak hensem  tanpa sedar tak encik abg? 
Meh3x pm@whatsapp Dee sonyap2, Dee fly kan siap2 #serumviral ni untuk abg.

Pssstt! Hat isteri2 atau gelfren2 nak hubby uolls hensem pon boleh sangat3x bagi diorang tepek sikit serum ni.. dah lah murah senang nak bawak.. kalau die segan pun boleh je die bawak kat poket semunyik2... 😍

Jom la try kalau tak try macam mana nak tolak mentah2 kata2 Dee ni kan? 
Hanya dengan RM 38 semua masalah boleh settle! 😘

Nak kulit terpaksa flawless terpaksa glowwing flawless tanpa sedar?? Mehh3x... wasap Dee www.wasap.my/0177823012 
#serumviral # serumajaib #miracleserum #goldserum #bebasmerkuri #terpaksaflawless #terpaksaglowing #serummurah #serum #batupahat #johor #igshopmalaysia #flawless #kpopmalaysia #doll #twice #apink #blackpink #jyp #exo
RAHSIA ABANG SADO NI NAMPAK HENSEM⁉️😱 Ok3x abang2 sado kat sini jangan risau jangan susah payah kalau nak nampak hensem.. Yela kita nak sahut seruan Abg KJ hat TALL|DARK|HANDSOME kan? Tak gitu bang?😌 Kalau nak tall dah tall dah, hat dark pon dah cukup dark dah.. tapi part hensem tu... nak hensem tanpa sedar tak encik abg? Meh3x pm@whatsapp Dee sonyap2, Dee fly kan siap2 #serumviral  ni untuk abg. Pssstt! Hat isteri2 atau gelfren2 nak hubby uolls hensem pon boleh sangat3x bagi diorang tepek sikit serum ni.. dah lah murah senang nak bawak.. kalau die segan pun boleh je die bawak kat poket semunyik2... 😍 Jom la try kalau tak try macam mana nak tolak mentah2 kata2 Dee ni kan? Hanya dengan RM 38 semua masalah boleh settle! 😘 Nak kulit terpaksa flawless terpaksa glowwing flawless tanpa sedar?? Mehh3x... wasap Dee www.wasap.my/0177823012 #serumviral  # serumajaib #miracleserum  #goldserum  #bebasmerkuri  #terpaksaflawless  #terpaksaglowing  #serummurah  #serum  #batupahat  #johor  #igshopmalaysia  #flawless  #kpopmalaysia  #doll  #twice  #apink  #blackpink  #jyp  #exo 
Morning selfie sikit dengan coffee scrub dari temyracle❤️
.
Sebelum kita buat aktiviti luar, meh kita lembabkan kulit wajah dlu dgn coffee scrub. Kulit sihat dgn bahan organik sentiasa💕
.
Rm29 sahaja exclude postage whatsapp sis 011-10104184 📲
.
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #coffeescruborganic
Morning selfie sikit dengan coffee scrub dari temyracle❤️ . Sebelum kita buat aktiviti luar, meh kita lembabkan kulit wajah dlu dgn coffee scrub. Kulit sihat dgn bahan organik sentiasa💕 . Rm29 sahaja exclude postage whatsapp sis 011-10104184 📲 . #Temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #coffeescrub  #coffeescrubmalaysia  #coffeescruborganic 
Pasti ramai yang masih mencari skincare yang terbaik utk kulit wajah meraka..
.
.
Produk termolek BEBAS MERKURI dan bahan kimia terlarang!.. sangat sesuai utk perempuan & lelaki
.
.
Nak cuba? Boleh.. kami tgh adakan promosi.. wassap 'termolek' 017_7800526 .
#termolekskincare #termolek #kkmapproved #bebasmerkuri
Pasti ramai yang masih mencari skincare yang terbaik utk kulit wajah meraka.. . . Produk termolek BEBAS MERKURI dan bahan kimia terlarang!.. sangat sesuai utk perempuan & lelaki . . Nak cuba? Boleh.. kami tgh adakan promosi.. wassap 'termolek' 017_7800526 . #termolekskincare  #termolek  #kkmapproved  #bebasmerkuri 
Awak tengok je la Mira Filzah lawa,  tengok je OK. Awak tak nak lawa jugak ke? 
Kalau nak ,sila usha produk Temyracle nie. Cari yang sesuai dengan awak. Contoh bibir hitam, pakai lip scrub biar pinkish bibir awak.Buat sekarangg , biar crush terbeliak tengok awak.😎
.

#manir#temyracleMANIR#temyraclekualaterengganu#dataranaustin#gongbadak#kualaberang#temyracle#beautifulterengganu #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
Awak tengok je la Mira Filzah lawa, tengok je OK. Awak tak nak lawa jugak ke? Kalau nak ,sila usha produk Temyracle nie. Cari yang sesuai dengan awak. Contoh bibir hitam, pakai lip scrub biar pinkish bibir awak.Buat sekarangg , biar crush terbeliak tengok awak.😎 . #manir #temyracleMANIR #temyraclekualaterengganu #dataranaustin #gongbadak #kualaberang #temyracle #beautifulterengganu  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia 
Helo, Mata Yang Berkilau!! ✨
.
Temui jalan penyelesaian pantas dengan produk baru Mylara untuk 🎈mata letih
🎈lingkaran gelap
🎈garis halus sekeliling mata ✨
_
.
✨ HYBRID COLLAGEN EYE GEL 10g ✨
👇🏻👇🏻👇🏻
🔺Harga : RM35
.
Siapa cepat dia dapat yaww ☺😘
_
*pos sm RM7 | ss RM11

Whatsapp : +60183883927❤❤❤❤❤❤❤ #mylaraskincare#naturalskincare#selangor#igshop#igshopmalaysia#bazarpaknil#murahmurah#originalmylaraskincare#sayajualoriginal#sayajualsayapakai#sayajualonline#rahsiakulitcantik#bazaaronline#malaysianshop#murah#sayajualmurah#murahmeriah#jualonline#hargamurahmurah#igshopmalaysiamurah#best24434#bebasmerkuri
Helo, Mata Yang Berkilau!! ✨ . Temui jalan penyelesaian pantas dengan produk baru Mylara untuk 🎈mata letih 🎈lingkaran gelap 🎈garis halus sekeliling mata ✨ _ . ✨ HYBRID COLLAGEN EYE GEL 10g ✨ 👇🏻👇🏻👇🏻 🔺Harga : RM35 . Siapa cepat dia dapat yaww ☺😘 _ *pos sm RM7 | ss RM11 Whatsapp : +60183883927❤❤❤❤❤❤❤ #mylaraskincare #naturalskincare #selangor #igshop #igshopmalaysia #bazarpaknil #murahmurah #originalmylaraskincare #sayajualoriginal #sayajualsayapakai #sayajualonline #rahsiakulitcantik #bazaaronline #malaysianshop #murah #sayajualmurah #murahmeriah #jualonline #hargamurahmurah #igshopmalaysiamurah #best24434 #bebasmerkuri 
Helo, Mata Yang Berkilau!! ✨
.
Temui jalan penyelesaian pantas dengan produk baru Mylara untuk 🎈mata letih
🎈lingkaran gelap
🎈garis halus sekeliling mata ✨
_
.
✨ HYBRID COLLAGEN EYE GEL 10g ✨
👇🏻👇🏻👇🏻
🔺Harga : RM35
.
Siapa cepat dia dapat yaww ☺😘
_
*pos sm RM7 | ss RM11

Whatsapp : +60183883927❤❤❤❤❤❤❤ #mylaraskincare#naturalskincare#selangor#igshop#igshopmalaysia#bazarpaknil#murahmurah#originalmylaraskincare#sayajualoriginal#sayajualsayapakai#sayajualonline#rahsiakulitcantik#bazaaronline#malaysianshop#murah#sayajualmurah#murahmeriah#jualonline#hargamurahmurah#igshopmalaysiamurah#best24434#bebasmerkuri
Helo, Mata Yang Berkilau!! ✨ . Temui jalan penyelesaian pantas dengan produk baru Mylara untuk 🎈mata letih 🎈lingkaran gelap 🎈garis halus sekeliling mata ✨ _ . ✨ HYBRID COLLAGEN EYE GEL 10g ✨ 👇🏻👇🏻👇🏻 🔺Harga : RM35 . Siapa cepat dia dapat yaww ☺😘 _ *pos sm RM7 | ss RM11 Whatsapp : +60183883927❤❤❤❤❤❤❤ #mylaraskincare #naturalskincare #selangor #igshop #igshopmalaysia #bazarpaknil #murahmurah #originalmylaraskincare #sayajualoriginal #sayajualsayapakai #sayajualonline #rahsiakulitcantik #bazaaronline #malaysianshop #murah #sayajualmurah #murahmeriah #jualonline #hargamurahmurah #igshopmalaysiamurah #best24434 #bebasmerkuri 
Kerja bebas dari dempulan itu menyenangkan 😍😍
Karna jadi ga takut kena panas...
Ga takut kena ujan...
paling badan doang yg meriang 😂😂(jangan sampe deh,males minum obat 🙈)
.
.
.
Enaknya pake NuAmoorea mah gitu bikin bebas dari dempulan..(yaa walaupun belom bersih banget tapi udah seneng aja ga bikin kulit pucet kyk dlu waktu pake cream racik)
 cukup cuci muka aja pagi sebelum aktifitas,
Pengen bikin orang pangling pas nanti akad 😅😅
Karna orang yg biasa dandan akan terlihat aneh kalo ga dandan,beda sama orang yg ga biasa dandan sekalinya dandan jadi cantik 😍😍😝 (efek mau kondangan jadi gino nih kata²nya😅😅 )

Pengen pake lipen tapiiiii...
Nanti aja deh klo mau kondangan,kalo dikantor mah ga ada yg bisa dilirik *eh (bercanda lho yaa kalimat terakhir)

#bebasdempul #tanpabedak #alami #cumacucimuka #nodempulan #cantik #bersih #cucimuka #perawatan #perawatanku #tanpadandan #gatakutujan #gatakutpanas #gatakutluntur #natural #tanpaefek #kameradepanxiaomi #bebascream #bebasmerkuri
Kerja bebas dari dempulan itu menyenangkan 😍😍 Karna jadi ga takut kena panas... Ga takut kena ujan... paling badan doang yg meriang 😂😂(jangan sampe deh,males minum obat 🙈) . . . Enaknya pake NuAmoorea mah gitu bikin bebas dari dempulan..(yaa walaupun belom bersih banget tapi udah seneng aja ga bikin kulit pucet kyk dlu waktu pake cream racik) cukup cuci muka aja pagi sebelum aktifitas, Pengen bikin orang pangling pas nanti akad 😅😅 Karna orang yg biasa dandan akan terlihat aneh kalo ga dandan,beda sama orang yg ga biasa dandan sekalinya dandan jadi cantik 😍😍😝 (efek mau kondangan jadi gino nih kata²nya😅😅 ) Pengen pake lipen tapiiiii... Nanti aja deh klo mau kondangan,kalo dikantor mah ga ada yg bisa dilirik *eh (bercanda lho yaa kalimat terakhir) #bebasdempul  #tanpabedak  #alami  #cumacucimuka  #nodempulan  #cantik  #bersih  #cucimuka  #perawatan  #perawatanku  #tanpadandan  #gatakutujan  #gatakutpanas  #gatakutluntur  #natural  #tanpaefek  #kameradepanxiaomi  #bebascream  #bebasmerkuri 
Selamat pagi uolss.
.
Tahu tak rahsia nak bagi bibir silky smooth bila pakai lipstick? Kene guna sugar candy lipscrub by Temyracle inilah sebelum pakai lipstick. Baru bibir jadi sihat tanpa kulit mati, lantas zap zap bila pakai atau calit lipstick, bibir kelihatan lebih cantik dan tidak merekah. Malah nampak natural 💋
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. ❤️😋. Whatapp 013-4052820 for fast response 🌹💋✨
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #Lipscrub #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah
Selamat pagi uolss. . Tahu tak rahsia nak bagi bibir silky smooth bila pakai lipstick? Kene guna sugar candy lipscrub by Temyracle inilah sebelum pakai lipstick. Baru bibir jadi sihat tanpa kulit mati, lantas zap zap bila pakai atau calit lipstick, bibir kelihatan lebih cantik dan tidak merekah. Malah nampak natural 💋 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. ❤️😋. Whatapp 013-4052820 for fast response 🌹💋✨ ~~ #Temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #Lipscrub  #lipscrubtemyracle  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah 
Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Semoga hari ini berjalan dengan lancar✈
-
Jangan lupa sentiasa berikan perlindungan terhadap kulit muka dengan memakai Daily Day Cream pada waktu siang🌞 dan Night Cream pada waktu malam sebelum tidur🌜, mengikut set yang anda gunakan, whitening atau acne series.😘
-
Bagi yang belum dapat lagi set Adeeva Skincare, cepat whatsapp kami⤵⤵
📲 +60193316058
📲 +60196686591
Atau klik link pada bio.
Jom kita sama-sama cantik😉
"Solutions for Healthy and Glowing Skin"
-
#adeevaskincaremalaysia #adeevaskincareoriginal #adeevaskincare #adeevaskincarefeedback #adeevafeedback #TIPSCANTIKADEEVA #adeevamalaysia #bodywhitening #bodywhiteningmurah #bodybrightening #bodylotion #bodycaremurah #mercuryfree #nomercuryproduct #bebasmerkuri #kkm #bpom #olicandy #perlashinekapsulmutiara #quputeh #aurawhite #skincareroutine #skincaremurah #bccreamfoundation #bccreamfoundationmalaysia
Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Semoga hari ini berjalan dengan lancar✈ - Jangan lupa sentiasa berikan perlindungan terhadap kulit muka dengan memakai Daily Day Cream pada waktu siang🌞 dan Night Cream pada waktu malam sebelum tidur🌜, mengikut set yang anda gunakan, whitening atau acne series.😘 - Bagi yang belum dapat lagi set Adeeva Skincare, cepat whatsapp kami⤵⤵ 📲 +60193316058 📲 +60196686591 Atau klik link pada bio. Jom kita sama-sama cantik😉 "Solutions for Healthy and Glowing Skin" - #adeevaskincaremalaysia  #adeevaskincareoriginal  #adeevaskincare  #adeevaskincarefeedback  #adeevafeedback  #TIPSCANTIKADEEVA  #adeevamalaysia  #bodywhitening  #bodywhiteningmurah  #bodybrightening  #bodylotion  #bodycaremurah  #mercuryfree  #nomercuryproduct  #bebasmerkuri  #kkm  #bpom  #olicandy  #perlashinekapsulmutiara  #quputeh  #aurawhite  #skincareroutine  #skincaremurah  #bccreamfoundation  #bccreamfoundationmalaysia 
MAGIC FACE SCRUB SETANDING SK11

MAGIC FACE SCRUB TEMYRACLE diperbuat daripada JAPANESE PITERA , RICE SEED & ALOE VERA 😊 ap kelebihannya ? 😍 membersihkan pori yg tersumbat
😍 menjadikan pipi kemerah merahan
😍 membantu memudarkan parut
😍 menghaluskan kulit wajah
😍 mengurangkan jeragat dan garis halus
😍 mengecilkan pori
😍 anti aging
.
.
.
Tengok testimoni #feedbackmagicfacescrubtemyracle .

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #milksoap #milksoaptemyracle #terapiinstagram #ajimaura #milksoapmalaysia #milksoapmurah #soaptemyracle
MAGIC FACE SCRUB SETANDING SK11 MAGIC FACE SCRUB TEMYRACLE diperbuat daripada JAPANESE PITERA , RICE SEED & ALOE VERA 😊 ap kelebihannya ? 😍 membersihkan pori yg tersumbat 😍 menjadikan pipi kemerah merahan 😍 membantu memudarkan parut 😍 menghaluskan kulit wajah 😍 mengurangkan jeragat dan garis halus 😍 mengecilkan pori 😍 anti aging . . . Tengok testimoni #feedbackmagicfacescrubtemyracle  . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #milksoap  #milksoaptemyracle  #terapiinstagram  #ajimaura  #milksoapmalaysia  #milksoapmurah  #soaptemyracle 
Lips scrub temyracle 💋💋💋
.
💋 KELEBIHAN & FUNGSI LIP SCRUB 💋 .
.
💄Menanggalkan kulit kering dan menggelupas di bibir dengan selamat.
💄Mencerahkan bibir yang kusam dan gelap.
💄Melicinkan bibir yang merekah dan berkedut.
💄Melembutkan bibir yang kasar.
💄Menanggalkan sisa lipstik dengan yang tertinggal di bibir.
💄Menjadikan pemakaian lipstik lebih cantik dan menyerlah.
💄Boleh mencerahkan bibir yang gelap dari kesan merokok. .
.
-
💋CARA MENGGUNAKAN LIP SCRUB💋

Basahkan bibir terlebih dahulu,calit lip scrub di jari dan scrub bibir secara membulat selama 2 minit. Bilas bibir dengan air bersih. Scrub bibir 3x seminggu dan guna lip balm untuk memelihara kelembapan bibir.
.
#feedbacklipscrubtemyracle 
Whatsapp 0196041959
.
#temyracleteamnur #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #lipscrub #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah
Lips scrub temyracle 💋💋💋 . 💋 KELEBIHAN & FUNGSI LIP SCRUB 💋 . . 💄Menanggalkan kulit kering dan menggelupas di bibir dengan selamat. 💄Mencerahkan bibir yang kusam dan gelap. 💄Melicinkan bibir yang merekah dan berkedut. 💄Melembutkan bibir yang kasar. 💄Menanggalkan sisa lipstik dengan yang tertinggal di bibir. 💄Menjadikan pemakaian lipstik lebih cantik dan menyerlah. 💄Boleh mencerahkan bibir yang gelap dari kesan merokok. . . - 💋CARA MENGGUNAKAN LIP SCRUB💋 Basahkan bibir terlebih dahulu,calit lip scrub di jari dan scrub bibir secara membulat selama 2 minit. Bilas bibir dengan air bersih. Scrub bibir 3x seminggu dan guna lip balm untuk memelihara kelembapan bibir. . #feedbacklipscrubtemyracle  Whatsapp 0196041959 . #temyracleteamnur  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #lipscrub  #lipscrubtemyracle  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah 
Ini Super Glowing Set. Siapa yg ada masalah -jerawat -parut jerawat - blackhead -whitehead -kulit kusam -eyebag -sunburn boleh cuba set ni! Kerana apa? Detox Mask membantu mengeluarkan kotoran manakala Coffee Scrub membantu menghilangkan kotoran. Any further information, Whatsapp 013-274 9397 😊😊 #sayajualsayapakai #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #teamemilya #aurainsta
Ini Super Glowing Set. Siapa yg ada masalah -jerawat -parut jerawat - blackhead -whitehead -kulit kusam -eyebag -sunburn boleh cuba set ni! Kerana apa? Detox Mask membantu mengeluarkan kotoran manakala Coffee Scrub membantu menghilangkan kotoran. Any further information, Whatsapp 013-274 9397 😊😊 #sayajualsayapakai  #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #teamemilya  #aurainsta 
CHARMS di Al Hijrah pagi ni...!
.
Nak cerita ape lagi? Xckup2 ke? Ye sayang2..kenapa nak sorok2 kalau dah brg baik kan?
.
.
#charms
#charmsglow
#raiseyourlife
#solekdanrawat
#teamcharmsalfatih
#tvalhijrah
#assalamualaikum
#foundercharms
#produkviral
#bebasmerkuri
#titiancinta
#fattzura
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah 
#kosmetikmurah
CHARMS di Al Hijrah pagi ni...!
.
Nak cerita ape lagi? Xckup2 ke? Ye sayang2..kenapa nak sorok2 kalau dah brg baik kan?
.
.
#charms
#charmsglow
#raiseyourlife
#solekdanrawat
#teamcharmsalfatih
#tvalhijrah
#assalamualaikum
#foundercharms
#produkviral
#bebasmerkuri
#titiancinta
#fattzura
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah 
#kosmetikmurah
CHARMS di Al Hijrah pagi ni...!
.
Nak cerita ape lagi? Xckup2 ke? Ye sayang2..kenapa nak sorok2 kalau dah brg baik kan?
.
.
#charms
#charmsglow
#raiseyourlife
#solekdanrawat
#teamcharmsalfatih
#tvalhijrah
#assalamualaikum
#foundercharms
#produkviral
#bebasmerkuri
#titiancinta
#fattzura
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah 
#kosmetikmurah
#ADEEVAFEEDBACK daripada pengguna whitening series🎉🎉
-
Pemakaian adeeva selama 1 bulan wajah lebih cerah dan sudah tidak kusam lagi 😍. Terima kasih kakak....😉
-
Untuk order ⤵⤵⤵
www.wasap.my/60193316058
www.wasap.my/60196686591
-
#adeevaskincaremalaysia #adeevaskincareoriginal #adeevaskincarefeedback #adeevaskincare #adeevamalaysia #adeevaoriginal #glowingskin #nomercuryproduct #bebasmerkuri #kosmetiksemulajadi #kosmetikmalaysiaori #kosmetikindonesia #bpom #kkm #bccreamfoundation #bodywhitening #bccreamfoundationmalaysia #sayajualmakeup #dyxybccreamfoundation #dyxy #beautywater #moisturizingmask #whiteningseries
#ADEEVAFEEDBACK  daripada pengguna whitening series🎉🎉 - Pemakaian adeeva selama 1 bulan wajah lebih cerah dan sudah tidak kusam lagi 😍. Terima kasih kakak....😉 - Untuk order ⤵⤵⤵ www.wasap.my/60193316058 www.wasap.my/60196686591 - #adeevaskincaremalaysia  #adeevaskincareoriginal  #adeevaskincarefeedback  #adeevaskincare  #adeevamalaysia  #adeevaoriginal  #glowingskin  #nomercuryproduct  #bebasmerkuri  #kosmetiksemulajadi  #kosmetikmalaysiaori  #kosmetikindonesia  #bpom  #kkm  #bccreamfoundation  #bodywhitening  #bccreamfoundationmalaysia  #sayajualmakeup  #dyxybccreamfoundation  #dyxy  #beautywater  #moisturizingmask  #whiteningseries 
Alamak! 😱 Kulit awak break out akibat pakai produk yang bermerkuri? Habis satu dahi berjerawat teruk? Jangan nangishhh awaaaa! Kita ada jalan penyelesaian untuk awaa nih 😘 The Junni Mayla sangatlah sesuai untuk awaa yang ada masalah kulit breakout nih. Yang pasti kena konsisten tau! ❤️ - .
💖MAYLA SKINCARE RM75
Day cream 5g
Night cream 5g
Gel soap 30ml . - 💙MAYLA ADVANCE RM106
Day cream 10g 
Night cream 10g
Gel soap 60ml -

To Order:-
📲 Whatsapp: 0175451126

NO DM. TQ

#thejunniMAYLA #thejunni #Thejunnipinkishwhite #Nomercury #BersihSelamatSuciHalal
#produkkecantikan #instagram
#lawak #lawakhambar #teamFaiezah #lawakking #lawakkerder #neelofa #fattahamin #selenagomez #justinbieber #pinktumblr #bebasmerkuri
Alamak! 😱 Kulit awak break out akibat pakai produk yang bermerkuri? Habis satu dahi berjerawat teruk? Jangan nangishhh awaaaa! Kita ada jalan penyelesaian untuk awaa nih 😘 The Junni Mayla sangatlah sesuai untuk awaa yang ada masalah kulit breakout nih. Yang pasti kena konsisten tau! ❤️ - . 💖MAYLA SKINCARE RM75 Day cream 5g Night cream 5g Gel soap 30ml . - 💙MAYLA ADVANCE RM106 Day cream 10g Night cream 10g Gel soap 60ml - To Order:- 📲 Whatsapp: 0175451126 NO DM. TQ #thejunniMAYLA  #thejunni  #Thejunnipinkishwhite  #Nomercury  #BersihSelamatSuciHalal  #produkkecantikan  #instagram  #lawak  #lawakhambar  #teamFaiezah  #lawakking  #lawakkerder  #neelofa  #fattahamin  #selenagomez  #justinbieber  #pinktumblr  #bebasmerkuri 
Alamak! 😱 Kulit awak break out akibat pakai produk yang bermerkuri? Habis satu dahi berjerawat teruk? Jangan nangishhh awaaaa! Kita ada jalan penyelesaian untuk awaa nih 😘 The Junni Mayla sangatlah sesuai untuk awaa yang ada masalah kulit breakout nih. Yang pasti kena konsisten tau! ❤️ - .
💖MAYLA SKINCARE RM75
Day cream 5g
Night cream 5g
Gel soap 30ml . - 💙MAYLA ADVANCE RM106
Day cream 10g 
Night cream 10g
Gel soap 60ml -

To Order:-
📲 Whatsapp: 0175451126

NO DM. TQ

#thejunniMAYLA #thejunni #Thejunnipinkishwhite #Nomercury #BersihSelamatSuciHalal
#produkkecantikan #instagram
#lawak #lawakhambar #teamFaiezah #lawakking #lawakkerder #neelofa #fattahamin #selenagomez #justinbieber #pinktumblr #bebasmerkuri
Alamak! 😱 Kulit awak break out akibat pakai produk yang bermerkuri? Habis satu dahi berjerawat teruk? Jangan nangishhh awaaaa! Kita ada jalan penyelesaian untuk awaa nih 😘 The Junni Mayla sangatlah sesuai untuk awaa yang ada masalah kulit breakout nih. Yang pasti kena konsisten tau! ❤️ - . 💖MAYLA SKINCARE RM75 Day cream 5g Night cream 5g Gel soap 30ml . - 💙MAYLA ADVANCE RM106 Day cream 10g Night cream 10g Gel soap 60ml - To Order:- 📲 Whatsapp: 0175451126 NO DM. TQ #thejunniMAYLA  #thejunni  #Thejunnipinkishwhite  #Nomercury  #BersihSelamatSuciHalal  #produkkecantikan  #instagram  #lawak  #lawakhambar  #teamFaiezah  #lawakking  #lawakkerder  #neelofa  #fattahamin  #selenagomez  #justinbieber  #pinktumblr  #bebasmerkuri 
PRODUK ORGANIK SESUAI UNTUK KULIT SENSITIVE! ❤
.
customer pun suka pakai #facescrubtemyracle & #detoxmasktemyracle 😍
.
so tunggu apa lagi? boleh dm or ws 0176078637 sekarang 💞
.
#temyracleklang #temyracleselangor #ubatputih #produkorganik #bebasmerkuri #feedbacktemyracle
CHARMS di Al Hijrah esok...!
.
Nak cerita ape lagi? Xckup2 ke? Ye sayang2..kenapa nak sorok2 kalau dah brg baik kan?
.
Bgn pagi2 tau..
.
#charms
#charmsglow
#raiseyourlife
#solekdanrawat
#teamcharmsalfatih
#tvalhijrah
#assalamualaikum
#foundercharms
#produkviral
#bebasmerkuri
#titiancinta
#fattzura
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah 
#kosmetikmurah
CHARMS di Al Hijrah esok...!
.
Nak cerita ape lagi? Xckup2 ke? Ye sayang2..kenapa nak sorok2 kalau dah brg baik kan?
.
Bgn pagi2 tau..
.
#charms
#charmsglow
#raiseyourlife
#solekdanrawat
#teamcharmsalfatih
#tvalhijrah
#assalamualaikum
#foundercharms
#produkviral
#bebasmerkuri
#titiancinta
#fattzura
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah 
#kosmetikmurah
CHARMS di Al Hijrah esok...!
.
Nak cerita ape lagi? Xckup2 ke? Ye sayang2..kenapa nak sorok2 kalau dah brg baik kan?
.
Bgn pagi2 tau..
.
#charms
#charmsglow
#raiseyourlife
#solekdanrawat
#teamcharmsalfatih
#tvalhijrah
#assalamualaikum
#foundercharms
#produkviral
#bebasmerkuri
#titiancinta
#fattzura
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah 
#kosmetikmurah
Takde satu pun produk skincare dalam dunia ni yang semua sesuai pakai. Mesti ada yang tak sesuai malah ada yang breakout.
.
Tak kiralah jenama yang paling gah atas bumi sampai lah jenama kecil kecilan macam saya. .
Dari yang di farmasi, di drugstore mahupun di laman sosial.
.
Kulit ada 1001 jenis.
.
Yang penting anda gunakan produk yang selamat dan berkualiti.
.
Sembuh tak sembuh adalah urusan Tuhan, yang penting produk mesti kene selamat. 😉
.
#erdina
#skincare
#perfectwhiteskincare
#kosmetikmalaysia
#bebasmerkuri
#TeamCikMisi
Takde satu pun produk skincare dalam dunia ni yang semua sesuai pakai. Mesti ada yang tak sesuai malah ada yang breakout. . Tak kiralah jenama yang paling gah atas bumi sampai lah jenama kecil kecilan macam saya. . Dari yang di farmasi, di drugstore mahupun di laman sosial. . Kulit ada 1001 jenis. . Yang penting anda gunakan produk yang selamat dan berkualiti. . Sembuh tak sembuh adalah urusan Tuhan, yang penting produk mesti kene selamat. 😉 . #erdina  #skincare  #perfectwhiteskincare  #kosmetikmalaysia  #bebasmerkuri  #TeamCikMisi 
Siapa dan dari mana Elysian?
Website baru dah siap selenggara...dah boleh usha2 info Elysian dan produk kami. .
Dalam masa lebih 2 tahun penubuhan Elysian, ada produk baru dan ada yang dah upgrade. Kenapa tak sekaligus? Sebab pengeluaran produk terhasil dari kajian sains dan konsultasi pakar. Slowly but surely. Itulah bezanya dengan produk rebranding.
.
Nak dapatkan produk natural yang mampu milik tapi bertaraf antarabangsa? Elysian diiktiraf RAHN SWITZERLAND, KKM dan pastinya halal.
.
Dapatkan produk original dari agent dan stokis Elysian yang sah.
Free consultation untuk masalah kulit. Saya akan guide penggunaan Elysian yang sesuai dengan kulit anda. 
Dm atau whatsapp 👇👇👇
sini📱012-7990605📱

#agentelysian #elysianbeauty #elysiancosmetic #rubyskincare #serumkulit #serummuka #liftingserum #bebasmerkuri #serumnatural #tipskecantikan #kosmetikselamat #hilangkanjerawat #petuajerawat #bahayamerkuri #kulitcantik #skincarenatural #skincareorganik #skincareterbaik
Siapa dan dari mana Elysian? Website baru dah siap selenggara...dah boleh usha2 info Elysian dan produk kami. . Dalam masa lebih 2 tahun penubuhan Elysian, ada produk baru dan ada yang dah upgrade. Kenapa tak sekaligus? Sebab pengeluaran produk terhasil dari kajian sains dan konsultasi pakar. Slowly but surely. Itulah bezanya dengan produk rebranding. . Nak dapatkan produk natural yang mampu milik tapi bertaraf antarabangsa? Elysian diiktiraf RAHN SWITZERLAND, KKM dan pastinya halal. . Dapatkan produk original dari agent dan stokis Elysian yang sah. Free consultation untuk masalah kulit. Saya akan guide penggunaan Elysian yang sesuai dengan kulit anda. Dm atau whatsapp 👇👇👇 sini📱012-7990605📱 #agentelysian  #elysianbeauty  #elysiancosmetic  #rubyskincare  #serumkulit  #serummuka  #liftingserum  #bebasmerkuri  #serumnatural  #tipskecantikan  #kosmetikselamat  #hilangkanjerawat  #petuajerawat  #bahayamerkuri  #kulitcantik  #skincarenatural  #skincareorganik  #skincareterbaik 
Mokcik share rahsia nak bagi bibir silky & smooth bila pakai lipstick.. Of cozz laa guna sugar candy lipscrub by Temyracle sebelum pakai lipstick...nanti bibir jadi sihat tanpa kulit mati...
.
Zap zap lipstick...bibir kelihatan lebih cantik dan tidak merekah. Malah nampak natural 💋
.
Ada 10 flavor yea..boleh pilih berkenan yg mn..
.
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal...😍😍😍 #Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #Lipscrub #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah
Mokcik share rahsia nak bagi bibir silky & smooth bila pakai lipstick.. Of cozz laa guna sugar candy lipscrub by Temyracle sebelum pakai lipstick...nanti bibir jadi sihat tanpa kulit mati... . Zap zap lipstick...bibir kelihatan lebih cantik dan tidak merekah. Malah nampak natural 💋 . Ada 10 flavor yea..boleh pilih berkenan yg mn.. . Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal...😍😍😍 #Temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #Lipscrub  #lipscrubtemyracle  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah 
Takut Detox.???
Kalo ga pernah icip-icip cream mah ga usah takut..
Kalo kamu takut itu tandanya kamu punya dosa sama kulit mu 😂😂😂😅
.
.
Karna NuAmoorea mah prosesnya jujur, coba aja pakein ke anak bayi ga bakal ada yg namanya detox karna kulit mereka masih alami blm terkena kimia dan kotoran..
Beda sama yang udah dewasa, banyak aktifitas diluar, kena polusi,debu apa lagi yang pernah icip-icip cream jangan harap bisa lolos dari detox NuAmoorea 😂😂😂😜😜
Ga usah takut detox,karna detox itu sehat, sama hal nya detox tubuh yang seharusnya setiap pagi kotoran dalam tubuh dibuang istilahnya BAB, coba kalo ga dibuang pasti ada yg ga beres dipencernaannya..
So... Buat yang masih detox semangaat..
Habis gelap terbitlah terang 😉😉 #detox #nuamooreaseries #nuamoorea #nuamooreabeautyplusbar #nuamooreabeautybar #bab #sehat #detoxsehat #jujur #cream #racik #kimia #bebasmerkuri #aman #bpom #depok #depok2 #coddepok #tubuh #wajah #bayi #bumil #busui #perawatanwajah #perawatan
Takut Detox.??? Kalo ga pernah icip-icip cream mah ga usah takut.. Kalo kamu takut itu tandanya kamu punya dosa sama kulit mu 😂😂😂😅 . . Karna NuAmoorea mah prosesnya jujur, coba aja pakein ke anak bayi ga bakal ada yg namanya detox karna kulit mereka masih alami blm terkena kimia dan kotoran.. Beda sama yang udah dewasa, banyak aktifitas diluar, kena polusi,debu apa lagi yang pernah icip-icip cream jangan harap bisa lolos dari detox NuAmoorea 😂😂😂😜😜 Ga usah takut detox,karna detox itu sehat, sama hal nya detox tubuh yang seharusnya setiap pagi kotoran dalam tubuh dibuang istilahnya BAB, coba kalo ga dibuang pasti ada yg ga beres dipencernaannya.. So... Buat yang masih detox semangaat.. Habis gelap terbitlah terang 😉😉 #detox  #nuamooreaseries  #nuamoorea  #nuamooreabeautyplusbar  #nuamooreabeautybar  #bab  #sehat  #detoxsehat  #jujur  #cream  #racik  #kimia  #bebasmerkuri  #aman  #bpom  #depok  #depok2  #coddepok  #tubuh  #wajah  #bayi  #bumil  #busui  #perawatanwajah  #perawatan 
Whatsapp 013 735 0502

Jom uolss, jimat berbaloi-baloi ni, dengan Full Set Temyracle anda mampu mempunyai kulit flawless selembut baby. Satu badan plak tu putih berseri. Scrub-scrub terus glowing, scrub-scrub terus putih gebu. Woow, jimat berbaloi baloi, produk natural pun setanding dengan produk international, yang pasti selamat dan berkesan. Bebas bahan kimia, inilah Temyracle!❤️
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. ❤️😋. Jom apa tunggu lagi, nak cantik jangan fikir dua kali. Whatapp 013 735 0502 to order 🌹💋✨
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari#irissentialtemybold #jerawat #parut#scrubhomemade #homemadeproduct#ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah#bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi#organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia#Detoxmask #detoxmaskmurah#detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia#detoxmaskterbaik #detox #maskmurah#maskjerawat #maskparut

#zuzus_temyracle
Whatsapp 013 735 0502 Jom uolss, jimat berbaloi-baloi ni, dengan Full Set Temyracle anda mampu mempunyai kulit flawless selembut baby. Satu badan plak tu putih berseri. Scrub-scrub terus glowing, scrub-scrub terus putih gebu. Woow, jimat berbaloi baloi, produk natural pun setanding dengan produk international, yang pasti selamat dan berkesan. Bebas bahan kimia, inilah Temyracle!❤️ ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. ❤️😋. Jom apa tunggu lagi, nak cantik jangan fikir dua kali. Whatapp 013 735 0502 to order 🌹💋✨ ~~ #Temyracle  #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold  #jerawat  #parut #scrubhomemade  #homemadeproduct #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia #Detoxmask  #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle  #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik  #detox  #maskmurah #maskjerawat  #maskparut  #zuzus_temyracle 
Whatsapp 013 735 0502

Tahu tak rahsia nak bagi bibir silky smooth bila pakai lipstick? Kene guna sugar candy lipscrub by Temyracle inilah sebelum pakai lipstick. Baru bibir jadi sihat tanpa kulit mati, lantas zap zap bila pakai atau calit lipstick, bibir kelihatan lebih cantik dan tidak merekah. Malah nampak natural 💋
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. ❤️😋. Whatapp 013 735 0502 to order 🌹💋✨
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari#irissentialtemybold #jerawat #parut#scrubhomemade #homemadeproduct#ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah#bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi#organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia#produkbebaskimia #Lipscrub #lipscrubtemyracle#lipscrubmalaysia #lipscrubmurah

#zuzus_temyracle
#zuzus_temyracle_bodyscrub
Whatsapp 013 735 0502 Tahu tak rahsia nak bagi bibir silky smooth bila pakai lipstick? Kene guna sugar candy lipscrub by Temyracle inilah sebelum pakai lipstick. Baru bibir jadi sihat tanpa kulit mati, lantas zap zap bila pakai atau calit lipstick, bibir kelihatan lebih cantik dan tidak merekah. Malah nampak natural 💋 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. ❤️😋. Whatapp 013 735 0502 to order 🌹💋✨ ~~ #Temyracle  #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold  #jerawat  #parut #scrubhomemade  #homemadeproduct #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia #produkbebaskimia  #Lipscrub  #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #zuzus_temyracle  #zuzus_temyracle_bodyscrub 
Hye guys !
Please immediately get yours <3 🌼 Strengthens hair. 🌼 Reduce hair loss. 🌼 Will not dry the hair. 🌼 Treating itching and redness. 🌼 Thicken the hair.
🌼 Makes hair look shine.

ONLY Rm39.90 !!!
👉 200ml

Don't miss to grab out this *TOP-TO-TOE SET by la.lavaskin

Face & body skincare set <3

Check it out guys ... Follow our Instagram @la.lavaskin @la.lavaskin @la.lavaskin

#serum #botox #miracleserum #lalavaskin #lalavateam #Malaysiaproduct #malaysianlover #natural #drinks #cosmetics #berkesan100peratus #millionairemindset #geny #bertarafgmp #bebasmerkuri #applestemcell
Hye guys ! Please immediately get yours <3 🌼 Strengthens hair. 🌼 Reduce hair loss. 🌼 Will not dry the hair. 🌼 Treating itching and redness. 🌼 Thicken the hair. 🌼 Makes hair look shine. ONLY Rm39.90 !!! 👉 200ml Don't miss to grab out this *TOP-TO-TOE SET by la.lavaskin Face & body skincare set <3 Check it out guys ... Follow our Instagram @la.lavaskin @la.lavaskin @la.lavaskin #serum  #botox  #miracleserum  #lalavaskin  #lalavateam  #Malaysiaproduct  #malaysianlover  #natural  #drinks  #cosmetics  #berkesan100peratus  #millionairemindset  #geny  #bertarafgmp  #bebasmerkuri  #applestemcell 
Tercari-cari produk organik yang bebas kimia?
Temyracle ada prnyelesaiannya 😍
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. Jom apa tunggu lagi, nak cantik jangan fikir dua kali. Whatapp 011-10104184 for fast response, Sis akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia#Bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia #facescrubmurah #detoxmasktemyracle #feedbackdetokmask #feedbackdetoxmasktemyracle
Tercari-cari produk organik yang bebas kimia? Temyracle ada prnyelesaiannya 😍 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. Jom apa tunggu lagi, nak cantik jangan fikir dua kali. Whatapp 011-10104184 for fast response, Sis akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ #Temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia #Bodyscrub  #bodyscrubtemyracle  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrubmurah  #facescrub  #facescrubtemyracle  #facescrubmalaysia  #facescrubmurah  #detoxmasktemyracle  #feedbackdetokmask  #feedbackdetoxmasktemyracle 
Alamak! 😱 Kulit awak break out akibat pakai produk yang bermerkuri? Habis satu dahi berjerawat teruk? Jangan nangishhh awaaaa! Kita ada jalan penyelesaian untuk awaa nih 😘 The Junni Mayla sangatlah sesuai untuk awaa yang ada masalah kulit breakout nih. Yang pasti kena konsisten tau! ❤️ - .
💖MAYLA SKINCARE RM75
Day cream 5g
Night cream 5g
Gel soap 30ml . - 💙MAYLA ADVANCE RM106
Day cream 10g 
Night cream 10g
Gel soap 60ml -

To Order:-
📲 Whatsapp: 0175451126

NO DM. TQ

#thejunniMAYLA #thejunni #Thejunnipinkishwhite #Nomercury #BersihSelamatSuciHalal
#produkkecantikan #instagram
#lawak #lawakhambar #lawakking #lawakkerder #neelofa #fattahamin #selenagomez #justinbieber #pinktumblr #bebasmerkuri #TheJunniMakeupKit
Alamak! 😱 Kulit awak break out akibat pakai produk yang bermerkuri? Habis satu dahi berjerawat teruk? Jangan nangishhh awaaaa! Kita ada jalan penyelesaian untuk awaa nih 😘 The Junni Mayla sangatlah sesuai untuk awaa yang ada masalah kulit breakout nih. Yang pasti kena konsisten tau! ❤️ - . 💖MAYLA SKINCARE RM75 Day cream 5g Night cream 5g Gel soap 30ml . - 💙MAYLA ADVANCE RM106 Day cream 10g Night cream 10g Gel soap 60ml - To Order:- 📲 Whatsapp: 0175451126 NO DM. TQ #thejunniMAYLA  #thejunni  #Thejunnipinkishwhite  #Nomercury  #BersihSelamatSuciHalal  #produkkecantikan  #instagram  #lawak  #lawakhambar  #lawakking  #lawakkerder  #neelofa  #fattahamin  #selenagomez  #justinbieber  #pinktumblr  #bebasmerkuri  #TheJunniMakeupKit 
Alamak! 😱 Kulit awak break out akibat pakai produk yang bermerkuri? Habis satu dahi berjerawat teruk? Jangan nangishhh awaaaa! Kita ada jalan penyelesaian untuk awaa nih 😘 The Junni Mayla sangatlah sesuai untuk awaa yang ada masalah kulit breakout nih. Yang pasti kena konsisten tau! ❤️ - .
💖MAYLA SKINCARE RM75
Day cream 5g
Night cream 5g
Gel soap 30ml . - 💙MAYLA ADVANCE RM106
Day cream 10g 
Night cream 10g
Gel soap 60ml -

To Order:-
📲 Whatsapp: 0175451126

NO DM. TQ

#thejunniMAYLA #thejunni #Thejunnipinkishwhite #Nomercury #BersihSelamatSuciHalal
#produkkecantikan #instagram
#lawak #lawakhambar #lawakking #lawakkerder #neelofa #fattahamin #selenagomez #justinbieber #pinktumblr #bebasmerkuri #TheJunniMakeupKit
Alamak! 😱 Kulit awak break out akibat pakai produk yang bermerkuri? Habis satu dahi berjerawat teruk? Jangan nangishhh awaaaa! Kita ada jalan penyelesaian untuk awaa nih 😘 The Junni Mayla sangatlah sesuai untuk awaa yang ada masalah kulit breakout nih. Yang pasti kena konsisten tau! ❤️ - . 💖MAYLA SKINCARE RM75 Day cream 5g Night cream 5g Gel soap 30ml . - 💙MAYLA ADVANCE RM106 Day cream 10g Night cream 10g Gel soap 60ml - To Order:- 📲 Whatsapp: 0175451126 NO DM. TQ #thejunniMAYLA  #thejunni  #Thejunnipinkishwhite  #Nomercury  #BersihSelamatSuciHalal  #produkkecantikan  #instagram  #lawak  #lawakhambar  #lawakking  #lawakkerder  #neelofa  #fattahamin  #selenagomez  #justinbieber  #pinktumblr  #bebasmerkuri  #TheJunniMakeupKit 
I sendiri jual i sendiri pakai i sendiri puas hati . 
Yg nak tnya lebih lgi pasal CHARCOAL SOAP boleh dm/ws tekan link dekat bio 😘
.
.
#teamellis #teamaten #hermosateam #hermosabybelinda #hermosakluang #bahanorganik #bahansemulajadi #bebaskimia #bebasmerkuri #arangaktif #bazaarpaknil #skincare #ootd #ootdskincare #kulitsihat #kulitbersih
Pengalaman sy sendiri ttg Whitening Body Scrub. Mula2 kenal Temyracle brand ni sbb try pakai body scrub ni. Sy beli dkt vendor boutique di Shah Alam lama dulu. First time pakai mmg sy terus jatuh cinta. Reason? Sbb dia wangi, kulit jd lembut + lembab, time tu sy kena gigit serangga pun sedap pakai dan kulit jd putih (bukan sebab dia ada bahan pemutih atau apa2 bahan terlarang. Tapi sbb dia ada mineral salt dlm tu yg bertindak membuang sel kulit mati & mineral salt tu jugak bertindak membunuh kuman gigitan serangga tu grr) 😍 saya terus dan teruskan dgn pemakaiannya, sampai semua flavor sy dah try. Tengok2 local product & natural pulak tu 😱 Mmg betul2 best especially mixed fruits (purple) bila kita dah seronok, kita pasti cerita dkt org terdekat yg kte syg ttg kebagusan nye kan. Sy cerita kt adik beradik tp diorg belum terpanggil untuk cuba. Smpai la bulan March 2017. Kebetulan kitorg 5 org daripada 7 adik beradik perempuan semua lahir bulan March. Tanpa fikir banyak2 terus sy beli 6, bg kat diorg sorg satu (2 hadiah pd diri sndiri) hihihi and they all love it! Ada yg nak order pulak hihi. Anak buje kakak pun selalu minta dkt ibu dia nak scrub 😂 budak pun boleh pakai sbb dia 100% natural. There is nothing to be afraid of since it doesn't contain any dangerous ingredients. Nak cantik dan sihat kena lah hindari dari bahan kimia terlarang! Itu saje lah cerita sy ttg Whitening Body Scrub ni. Smpai skrg sy istiqamah pakai, sbb dia tak mahal mcm scrub lain yg berjenama. Tapi kesan dia superb! 1 botol boleh tahan sebulan atau lebih bergantung pd cara pemakaian. Sbb tak perlu pakai tiap2 hari pun, scrub 3-4 times a week. Lepasni nak cerita ttg Temyracle Products yg lain pulak. Lama jugak tempoh nak terpanggil nya hati untuk cuba produk lain ni 😄
Whatsapp for free consultation 
013-274 9397  #sayajualsayapakai #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #teamemilya #aurainsta
Pengalaman sy sendiri ttg Whitening Body Scrub. Mula2 kenal Temyracle brand ni sbb try pakai body scrub ni. Sy beli dkt vendor boutique di Shah Alam lama dulu. First time pakai mmg sy terus jatuh cinta. Reason? Sbb dia wangi, kulit jd lembut + lembab, time tu sy kena gigit serangga pun sedap pakai dan kulit jd putih (bukan sebab dia ada bahan pemutih atau apa2 bahan terlarang. Tapi sbb dia ada mineral salt dlm tu yg bertindak membuang sel kulit mati & mineral salt tu jugak bertindak membunuh kuman gigitan serangga tu grr) 😍 saya terus dan teruskan dgn pemakaiannya, sampai semua flavor sy dah try. Tengok2 local product & natural pulak tu 😱 Mmg betul2 best especially mixed fruits (purple) bila kita dah seronok, kita pasti cerita dkt org terdekat yg kte syg ttg kebagusan nye kan. Sy cerita kt adik beradik tp diorg belum terpanggil untuk cuba. Smpai la bulan March 2017. Kebetulan kitorg 5 org daripada 7 adik beradik perempuan semua lahir bulan March. Tanpa fikir banyak2 terus sy beli 6, bg kat diorg sorg satu (2 hadiah pd diri sndiri) hihihi and they all love it! Ada yg nak order pulak hihi. Anak buje kakak pun selalu minta dkt ibu dia nak scrub 😂 budak pun boleh pakai sbb dia 100% natural. There is nothing to be afraid of since it doesn't contain any dangerous ingredients. Nak cantik dan sihat kena lah hindari dari bahan kimia terlarang! Itu saje lah cerita sy ttg Whitening Body Scrub ni. Smpai skrg sy istiqamah pakai, sbb dia tak mahal mcm scrub lain yg berjenama. Tapi kesan dia superb! 1 botol boleh tahan sebulan atau lebih bergantung pd cara pemakaian. Sbb tak perlu pakai tiap2 hari pun, scrub 3-4 times a week. Lepasni nak cerita ttg Temyracle Products yg lain pulak. Lama jugak tempoh nak terpanggil nya hati untuk cuba produk lain ni 😄 Whatsapp for free consultation 013-274 9397 #sayajualsayapakai  #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #teamemilya  #aurainsta 
Mayla Advance ❤️ Bebas dari segala bahan yang terlarang 😋 
To Order or Question:-
📲 Whatsapp sis: 0175451126

NO DM. TQ

#TheJunniPinkishWhite #thejunniMAYLA #TheJunniMakeupKit #pinktumblr #teamFaiezah #produkorganik #bebasmerkuri
Mayla Advance ❤️ Bebas dari segala bahan yang terlarang 😋 
To Order or Question:-
📲 Whatsapp sis: 0175451126

NO DM. TQ

#TheJunniPinkishWhite #thejunniMAYLA #TheJunniMakeupKit #pinktumblr #teamFaiezah #produkorganik #bebasmerkuri
Salam Awal Muharram semua. 
Semoga tahun yang baru memberi seribu makna yang baru kepada kita semua ✨😍 Owh ya, anda boleh dapatkan lipscrub ni di Temyracle. Lipscrub akan membantu bibir menjadi semakin menawan kerana kandungan yang dirumus adalah yang telah terbukti keberkesananya iaitu olive oil dan madu. ✨

10 perisa yang berbeza, anda pasti jatuh cinta berkali-kali

Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural ❤️😋 Whatapp 011-11454228 for fast response, Liaa akan guide uolss semua 🌹💋✨ #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #feedbacktemyracle #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubtemyracle
Salam Awal Muharram semua. Semoga tahun yang baru memberi seribu makna yang baru kepada kita semua ✨😍 Owh ya, anda boleh dapatkan lipscrub ni di Temyracle. Lipscrub akan membantu bibir menjadi semakin menawan kerana kandungan yang dirumus adalah yang telah terbukti keberkesananya iaitu olive oil dan madu. ✨ 10 perisa yang berbeza, anda pasti jatuh cinta berkali-kali Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural ❤️😋 Whatapp 011-11454228 for fast response, Liaa akan guide uolss semua 🌹💋✨ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah  #feedbacktemyracle  #lipscrubmurah  #lipscrubnatural  #lipscrubtemyracle 
TERUJA DENGAN COFFEE SCRUB! 😄
-
-
Assalamualaikum dan Selamat tengah hari! Korang da bace feedback dari Sarah? 
Excited kan? Punya laa bahagia bila muka slowly recover 😆
-
Nak rasa teruja macam Sarah?
Guna COFFEE SCRUB, in shaa allah hasil tip top dan tak kan mengecewakan.
-
Bila masalah jerawat, parut dan berminyak selesai nak meet orang pon tak malu. Tepek make up pon tak yah tebal2👩
-
Muka teruk jangan pasrah, 
Jom cuba Coffee scrub!
-
Sila whatsapp di 018-471 4755
Malas nak save number? DM @nachooral.kl je 👍
-
🆓COD : Aeon Maluri, Ampang Point & MRT Pasar Seni ↔️ LRT PWTC
💲COD : Permaisuri / KLCC / Nu Sentral / Aeon & Tesco Rawang
TERUJA DENGAN COFFEE SCRUB! 😄 - - Assalamualaikum dan Selamat tengah hari! Korang da bace feedback dari Sarah? Excited kan? Punya laa bahagia bila muka slowly recover 😆 - Nak rasa teruja macam Sarah? Guna COFFEE SCRUB, in shaa allah hasil tip top dan tak kan mengecewakan. - Bila masalah jerawat, parut dan berminyak selesai nak meet orang pon tak malu. Tepek make up pon tak yah tebal2👩 - Muka teruk jangan pasrah, Jom cuba Coffee scrub! - Sila whatsapp di 018-471 4755 Malas nak save number? DM @nachooral.kl je 👍 - 🆓COD : Aeon Maluri, Ampang Point & MRT Pasar Seni ↔️ LRT PWTC 💲COD : Permaisuri / KLCC / Nu Sentral / Aeon & Tesco Rawang
HEALING PROSES ? 
apa itu healing process ? 
Healing Process adalah proses penyembuhan. -

Contoh kalau kita makan suppliment , lepas tu dalam minggu pertama keluar jerawat dan segala macam yang tidak diingin, mula lah kita menyalahkan suppliment tu tidak bagus. -

OK WAIT! Jangan cepat menghukum, sebenarnya itu adalah healing process. Kadang kadang kita tak tahu dalam kita sebenarnya kotor dan banyak toksin. 
healing process ni membantu kita keluar segala macam yang tidak diingini tu supaya suppliment tu dapat berkerja dengan baik. Jadi, jangan panik okay? Keep going! You're almost to get your beautiful glowing skin! 😘

To Order or Question:-
📲 Whatsapp sis: 0175451126

NO DM. TQ

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA
#teamfaiezah #TheJunniMakeupKit #pinktumblr #bebasmerkuri #produkorganik
HEALING PROSES ?  apa itu healing process ?  Healing Process adalah proses penyembuhan. - Contoh kalau kita makan suppliment , lepas tu dalam minggu pertama keluar jerawat dan segala macam yang tidak diingin, mula lah kita menyalahkan suppliment tu tidak bagus. - OK WAIT! Jangan cepat menghukum, sebenarnya itu adalah healing process. Kadang kadang kita tak tahu dalam kita sebenarnya kotor dan banyak toksin.  healing process ni membantu kita keluar segala macam yang tidak diingini tu supaya suppliment tu dapat berkerja dengan baik. Jadi, jangan panik okay? Keep going! You're almost to get your beautiful glowing skin! 😘 To Order or Question:- 📲 Whatsapp sis: 0175451126 NO DM. TQ #TheJunniPinkishWhite  #TheJunniMAYLA  #teamfaiezah  #TheJunniMakeupKit  #pinktumblr  #bebasmerkuri  #produkorganik 
HEALING PROSES ? 
apa itu healing process ? 
Healing Process adalah proses penyembuhan. -

Contoh kalau kita makan suppliment , lepas tu dalam minggu pertama keluar jerawat dan segala macam yang tidak diingin, mula lah kita menyalahkan suppliment tu tidak bagus. -

OK WAIT! Jangan cepat menghukum, sebenarnya itu adalah healing process. Kadang kadang kita tak tahu dalam kita sebenarnya kotor dan banyak toksin. 
healing process ni membantu kita keluar segala macam yang tidak diingini tu supaya suppliment tu dapat berkerja dengan baik. Jadi, jangan panik okay? Keep going! You're almost to get your beautiful glowing skin! 😘

To Order or Question:-
📲 Whatsapp sis: 0175451126

NO DM. TQ

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA
#teamfaiezah #TheJunniMakeupKit #pinktumblr #bebasmerkuri #produkorganik
HEALING PROSES ?  apa itu healing process ?  Healing Process adalah proses penyembuhan. - Contoh kalau kita makan suppliment , lepas tu dalam minggu pertama keluar jerawat dan segala macam yang tidak diingin, mula lah kita menyalahkan suppliment tu tidak bagus. - OK WAIT! Jangan cepat menghukum, sebenarnya itu adalah healing process. Kadang kadang kita tak tahu dalam kita sebenarnya kotor dan banyak toksin.  healing process ni membantu kita keluar segala macam yang tidak diingini tu supaya suppliment tu dapat berkerja dengan baik. Jadi, jangan panik okay? Keep going! You're almost to get your beautiful glowing skin! 😘 To Order or Question:- 📲 Whatsapp sis: 0175451126 NO DM. TQ #TheJunniPinkishWhite  #TheJunniMAYLA  #teamfaiezah  #TheJunniMakeupKit  #pinktumblr  #bebasmerkuri  #produkorganik 
Krim pemutih emang memberi hasil yang instan ya,,,tapi apakah krim pemutih mu aman???Cek ricek lagi ya dear,, kalo aman pastinya ngga bikin ketergantungan dong 😉

Kalo aku sih pilih perawatan yang sudah pasti aman, alami, halal, sudah memiliki ijin BPOM, aman juga buat bumil dan busui, dan pastinya ngga bikin ketergantungan, kayak Jafra ini 😍😘😘😘
.
Pilihan ada ditanganmu ya dear,,,mau menyehatkan kulit dari sekarang atau mau nimbun racun sampe nanti?😱😰
.

Salam cantik Jafra 😘

Yuuuk....Yuk yg mau move on ke Jafra😘
Langsung chat:
👇👇👇
Wa. 081578786590
Bbm 5FA5CE0C

#rjafra #skincare #jafraskincare #testimonijafra #cantik #jafraskincare #skincarealami #bebasmerkuri #bebashidroquinon #halal #herbal #jafrakosmetik #kosmetik #kosmetikhelbal #follow4follow #jafraindonesia
Krim pemutih emang memberi hasil yang instan ya,,,tapi apakah krim pemutih mu aman???Cek ricek lagi ya dear,, kalo aman pastinya ngga bikin ketergantungan dong 😉 Kalo aku sih pilih perawatan yang sudah pasti aman, alami, halal, sudah memiliki ijin BPOM, aman juga buat bumil dan busui, dan pastinya ngga bikin ketergantungan, kayak Jafra ini 😍😘😘😘 . Pilihan ada ditanganmu ya dear,,,mau menyehatkan kulit dari sekarang atau mau nimbun racun sampe nanti?😱😰 . Salam cantik Jafra 😘 Yuuuk....Yuk yg mau move on ke Jafra😘 Langsung chat: 👇👇👇 Wa. 081578786590 Bbm 5FA5CE0C #rjafra  #skincare  #jafraskincare  #testimonijafra  #cantik  #jafraskincare  #skincarealami  #bebasmerkuri  #bebashidroquinon  #halal  #herbal  #jafrakosmetik  #kosmetik  #kosmetikhelbal  #follow4follow  #jafraindonesia 
Kulit Wajah Over Oily atau Berminyak berlebih ?

Baru sejam di luar ruangan kulit wajah sudah berminyak sekali, tentu sangat mengganggu ya sis.. Jadi kemana-mana perlu bawa bedak untuk Touch Up. Oh NO!

Tau kah kamu, Minyak pada wajah di sebabkan oleh produksi sebum pada kulit wajah di tambah penggunaan beberapa jenis make up yg meningkatkan produksi sebum. 
Nah ini solusinya, 
ADVANCE DYNAMIC MATTIFYING

Sangat direkomendasikan pada kulit wajah berminyak ya sis✌

yuk chat aku untuk detail

silahkan klik
⤵⤵⤵
bit.ly/ritachun

#kulitberminyakberjerawat #kulitberminyakdanberjerawat #kulitputih #bebaskomedo #bebasmerkuri #komedokabur #minyakwajahhilang #skincareoriginal #skincarebpomhalal #jafrajogja #jafrapadang #jafrabalikpapan #jafrabanjarmasin
Kulit Wajah Over Oily atau Berminyak berlebih ? Baru sejam di luar ruangan kulit wajah sudah berminyak sekali, tentu sangat mengganggu ya sis.. Jadi kemana-mana perlu bawa bedak untuk Touch Up. Oh NO! Tau kah kamu, Minyak pada wajah di sebabkan oleh produksi sebum pada kulit wajah di tambah penggunaan beberapa jenis make up yg meningkatkan produksi sebum. Nah ini solusinya, ADVANCE DYNAMIC MATTIFYING Sangat direkomendasikan pada kulit wajah berminyak ya sis✌ yuk chat aku untuk detail silahkan klik ⤵⤵⤵ bit.ly/ritachun #kulitberminyakberjerawat  #kulitberminyakdanberjerawat  #kulitputih  #bebaskomedo  #bebasmerkuri  #komedokabur  #minyakwajahhilang  #skincareoriginal  #skincarebpomhalal  #jafrajogja  #jafrapadang  #jafrabalikpapan  #jafrabanjarmasin 
Alhamdulillah. Untuk keempat kalinya lia achieve target hq. Hasil usaha gigih dan kerjasama jemaah #teamemilya.
.
Uols nak join team emilya?
.
✅ private coaching
✅ group coaching
✅ marketing plan
✅ action plan
✅ formula 2k income sebulan
✅ reward untuk yang capai target
✅ appreciation gift untuk top sale
.
Antara benefit yang uols dapat jika uols join team kami. .
Jika berminat, boleh whatsapp 0139284676
.
 #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #teamemilya #baazarpaknil #cantiksemulajadi #produkkecantikan #temyraclekelantan #temyracletanahmerah #hilangparut #rewardemas916 #agentdropshipwanted
Alhamdulillah. Untuk keempat kalinya lia achieve target hq. Hasil usaha gigih dan kerjasama jemaah #teamemilya . . Uols nak join team emilya? . ✅ private coaching ✅ group coaching ✅ marketing plan ✅ action plan ✅ formula 2k income sebulan ✅ reward untuk yang capai target ✅ appreciation gift untuk top sale . Antara benefit yang uols dapat jika uols join team kami. . Jika berminat, boleh whatsapp 0139284676 . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #teamemilya  #baazarpaknil  #cantiksemulajadi  #produkkecantikan  #temyraclekelantan  #temyracletanahmerah  #hilangparut  #rewardemas916  #agentdropshipwanted 
Pengguna setia Elysian Serum Booster . 
Bukan senang nak dapat kulit halus bak putih telur ni, rahsianya adalah gunalah Elysian Serum Booster . 
Ada yang nak Serum ni?  Boleh whatsapp sis, kawasan penang boleh cod
Pengguna setia Elysian Serum Booster . Bukan senang nak dapat kulit halus bak putih telur ni, rahsianya adalah gunalah Elysian Serum Booster . Ada yang nak Serum ni? Boleh whatsapp sis, kawasan penang boleh cod
Salam Jummat dan Salam Maal Hijrah. All the way from Mesir. Coffee scrub kt ni mmg dh jauh dorang pegi. Best nyee! Sis pun blm lagi sampai. 😢
.
.
Btw, weekend ni jgn lupa scrub kan kulit uols. Supaya regeneration utk sel baru lebih cepat dan kulit sihat. Takde dah sel-sel kulit mati tuu. ☺☺☺
Salam Jummat dan Salam Maal Hijrah. All the way from Mesir. Coffee scrub kt ni mmg dh jauh dorang pegi. Best nyee! Sis pun blm lagi sampai. 😢 . . Btw, weekend ni jgn lupa scrub kan kulit uols. Supaya regeneration utk sel baru lebih cepat dan kulit sihat. Takde dah sel-sel kulit mati tuu. ☺☺☺
🌄🌄 Selamat pagi 🌄🌄
Bagaimana dengan aktiviti hari ni? Semoga baik-baik saja. Dan macam mana kulit muka you all? Masih kusam?😥
Jom rawat kulit muka awak dengan Adeeva Skincare!!!😘 Dijamin memuaskan dengan jenis set yang sudah di sesuaikan dengan kulit masing-masing Perawatan semakin sempurna dengan pemakaian serum pastinya 😍
.
Sangat berkualiti dan teksturnya yang lembut, tidak melekit
.
Apa manfaatnya?
-Memutihkan wajah
-Memberikan "glowing effect" pada wajah
-Menyamarkan dan menghilangkan bintik hitam dan pigmentasi atau warna kulit tidak sekata
-Menghilangkan jerawat & jeragat
-Menghilangkan bekas jerawat
-Mencerahkan warna kulit
-Mengecilkan pori-pori
-Meremajakan kulit
-Menegangkankan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda
.
Produk always ready stock.
"Solutions for Healthy and Glowing Skin"
-------------------------------
Whatsapp👇👇
📲 +60193316058
📲 +60196686591
-------------------------------
#adeevaskincaremalaysia #adeevaskincare #adeevaskincareoriginal #adeevamalaysia #adeevareseller #adeevabodylighteningoriginal #adeevabodywhiteningoriginal #adeevabodywhitening #adeevabodylotion #bodywhiteningmurah #bodylotion #bodybrightening #nomercuryproduct #bebasmerkuri #mercuryfree #quputeh #aurawhite #perlashinekapsulmutiara #olicandy #auramen #alphaarbutin #dyxy #bccreamfoundation #bccreamfoundationmalaysia #kkm #bpom
🌄🌄 Selamat pagi 🌄🌄 Bagaimana dengan aktiviti hari ni? Semoga baik-baik saja. Dan macam mana kulit muka you all? Masih kusam?😥 Jom rawat kulit muka awak dengan Adeeva Skincare!!!😘 Dijamin memuaskan dengan jenis set yang sudah di sesuaikan dengan kulit masing-masing Perawatan semakin sempurna dengan pemakaian serum pastinya 😍 . Sangat berkualiti dan teksturnya yang lembut, tidak melekit . Apa manfaatnya? -Memutihkan wajah -Memberikan "glowing effect" pada wajah -Menyamarkan dan menghilangkan bintik hitam dan pigmentasi atau warna kulit tidak sekata -Menghilangkan jerawat & jeragat -Menghilangkan bekas jerawat -Mencerahkan warna kulit -Mengecilkan pori-pori -Meremajakan kulit -Menegangkankan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda . Produk always ready stock. "Solutions for Healthy and Glowing Skin" ------------------------------- Whatsapp👇👇 📲 +60193316058 📲 +60196686591 ------------------------------- #adeevaskincaremalaysia  #adeevaskincare  #adeevaskincareoriginal  #adeevamalaysia  #adeevareseller  #adeevabodylighteningoriginal  #adeevabodywhiteningoriginal  #adeevabodywhitening  #adeevabodylotion  #bodywhiteningmurah  #bodylotion  #bodybrightening  #nomercuryproduct  #bebasmerkuri  #mercuryfree  #quputeh  #aurawhite  #perlashinekapsulmutiara  #olicandy  #auramen  #alphaarbutin  #dyxy  #bccreamfoundation  #bccreamfoundationmalaysia  #kkm  #bpom 
Hi korang! Jom order Beauty Water and Antiseptic Spray sebab sale akan tamat bila bila je tau! 😱😱😱
.
Manfaat Beauty Water & Antiseptic Spray;
.
🌸 merawat masalah resdung, jerawat dan jeragat
🌸 menghilangkan dan mengurangkan jerawat
🌸 melembab dan menegangkan kulit
🌸 menjadikan awet muda dgn melambatkan proses penuaan
🌸 mengelakkan kulit kusam dan kering
🌸 membantu mencuci dan mengecilkan liang pori (liang roma)
🌸 boleh digunakan sebagai toner untuk make up
🌸 membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka akibat cahaya matahari
🌸 mengurangkan kerengsaan pada kulit sensitif kerana Beauty Water bersifat sejuk
🌸 sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dgn meningkatkan tahap metabolisma kulit
🌸 menstabilkan pH untuk kulit yg lebih sihat dan cantik
🌸 membantu mengurangkan migrain di kepala
🌸 sangat sesuai untuk wanita, lelaki dan semua peringkat umur sehingga baby
.
Kindly whatsapp to place your order +60179292708 💕
.
.
#skincaremalaysia #produkbebaskimia #produkorganik #bebasmerkuri #produkmuka #kangenwatermalaysiasemenanjung #kangenwaterproduk #kangenwatermurah #sayajualmurah
#sayajual #isell #beautywater #facemist #facemistmurah #facemistmalaysia #kangenbeauty #kangenbeautyspray
Hi korang! Jom order Beauty Water and Antiseptic Spray sebab sale akan tamat bila bila je tau! 😱😱😱 . Manfaat Beauty Water & Antiseptic Spray; . 🌸 merawat masalah resdung, jerawat dan jeragat 🌸 menghilangkan dan mengurangkan jerawat 🌸 melembab dan menegangkan kulit 🌸 menjadikan awet muda dgn melambatkan proses penuaan 🌸 mengelakkan kulit kusam dan kering 🌸 membantu mencuci dan mengecilkan liang pori (liang roma) 🌸 boleh digunakan sebagai toner untuk make up 🌸 membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka akibat cahaya matahari 🌸 mengurangkan kerengsaan pada kulit sensitif kerana Beauty Water bersifat sejuk 🌸 sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dgn meningkatkan tahap metabolisma kulit 🌸 menstabilkan pH untuk kulit yg lebih sihat dan cantik 🌸 membantu mengurangkan migrain di kepala 🌸 sangat sesuai untuk wanita, lelaki dan semua peringkat umur sehingga baby . Kindly whatsapp to place your order +60179292708 💕 . . #skincaremalaysia  #produkbebaskimia  #produkorganik  #bebasmerkuri  #produkmuka  #kangenwatermalaysiasemenanjung  #kangenwaterproduk  #kangenwatermurah  #sayajualmurah  #sayajual  #isell  #beautywater  #facemist  #facemistmurah  #facemistmalaysia  #kangenbeauty  #kangenbeautyspray 
Coffee Scrub temyracle .
☕memudarkan parut jerawat
☕membantu menghilangkan jerawat
☕mencerahkan kulit
☕melembutkan dan melembapkan kulit
☕membuangkan sel-sel kulit mati supaya krim muka dapat menyerap dengan baik
☕menjadikan kulit 'glowing'
☕memudarkan selulit
☕boleh digunakan pada muka dan badan

Whatsapp☎fiza 0143167797

#temyraclesayamesticari
#temyraclecoffeescrub
#scrubmurah 
#scrubhomemade 
#bebasmerkuri
#agentperak
#telukintan
Yg mau kulit wajah nya kinclong kece badai,yuk di rajinin dech untuk perawatan day time routine di siang hari.. Bisa Order & konsultasi gratis loh

WA / SMS : 082177030155
BBM : dae7c899

#daycream#serumSR12#facialwashsr12#toner#cleansingmilk#SR12palembang#sr12skincare#bebasmerkuri#bebashydroquinone#amanhalal#herbalalami
MAGIC FACE SCRUB SETANDING SK11

MAGIC FACE SCRUB TEMYRACLE diperbuat daripada JAPANESE PITERA , RICE SEED & ALOE VERA 😊 ap kelebihannya ? 😍 membersihkan pori yg tersumbat
😍 menjadikan pipi kemerah merahan
😍 membantu memudarkan parut
😍 menghaluskan kulit wajah
😍 mengurangkan jeragat dan garis halus
😍 mengecilkan pori
😍 anti aging
.
.
. 🌿 whatsapp 018-2059622
🌿 #drophipneeded

#facescrub #facescrubtemyracle #detoxmaskmalaysia #facescrubmurah 
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #terapiinstagram #ajimaura #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
MAGIC FACE SCRUB SETANDING SK11 MAGIC FACE SCRUB TEMYRACLE diperbuat daripada JAPANESE PITERA , RICE SEED & ALOE VERA 😊 ap kelebihannya ? 😍 membersihkan pori yg tersumbat 😍 menjadikan pipi kemerah merahan 😍 membantu memudarkan parut 😍 menghaluskan kulit wajah 😍 mengurangkan jeragat dan garis halus 😍 mengecilkan pori 😍 anti aging . . . 🌿 whatsapp 018-2059622 🌿 #drophipneeded  #facescrub  #facescrubtemyracle  #detoxmaskmalaysia  #facescrubmurah  #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #terapiinstagram  #ajimaura  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia 
Helo, Mata Yang Berkilau!! ✨
.
Temui jalan penyelesaian pantas dengan produk baru Mylara untuk 🎈mata letih
🎈lingkaran gelap
🎈garis halus sekeliling mata ✨
_
.
✨ HYBRID COLLAGEN EYE GEL 10g ✨
👇🏻👇🏻👇🏻
🔺Harga : RM35
.
Siapa cepat dia dapat yaww ☺😘
_
*pos sm RM7 | ss RM11

Whatsapp : +60183883927❤❤❤❤❤❤❤ #mylaraskincare#naturalskincare#selangor#igshop#igshopmalaysia#bazarpaknil#murahmurah#originalmylaraskincare#sayajualoriginal#sayajualsayapakai#sayajualonline#rahsiakulitcantik#bazaaronline#malaysianshop#murah#sayajualmurah#murahmeriah#jualonline#hargamurahmurah#igshopmalaysiamurah#best24434#bebasmerkuri
Helo, Mata Yang Berkilau!! ✨ . Temui jalan penyelesaian pantas dengan produk baru Mylara untuk 🎈mata letih 🎈lingkaran gelap 🎈garis halus sekeliling mata ✨ _ . ✨ HYBRID COLLAGEN EYE GEL 10g ✨ 👇🏻👇🏻👇🏻 🔺Harga : RM35 . Siapa cepat dia dapat yaww ☺😘 _ *pos sm RM7 | ss RM11 Whatsapp : +60183883927❤❤❤❤❤❤❤ #mylaraskincare #naturalskincare #selangor #igshop #igshopmalaysia #bazarpaknil #murahmurah #originalmylaraskincare #sayajualoriginal #sayajualsayapakai #sayajualonline #rahsiakulitcantik #bazaaronline #malaysianshop #murah #sayajualmurah #murahmeriah #jualonline #hargamurahmurah #igshopmalaysiamurah #best24434 #bebasmerkuri 
BASIC SET ❤️
.
_
🌺 3-in-1 
COLLAGEN CLEANSER
Pmbersih wajah dalam bentuk gel, berbau haruman floral segar, bewarna pink lembut, tidak likat atau melekit, berbuih minimal pada proses pmbersihan wajah. Sediaan dalam botol yg mempunyai dua penutup, dengan penuh 'hygiene', khusus terpercaya untuk membersihkan wajah anda.
.
_
🌺 MATTE MIRACLE CC CREAM SPF30
Krim perawatan siang hari, berwarna natural skin tone, bertekstur lembut, tidak melekit, tidak berkilat, berbau 'almond', 'matte finish' lantas tidak berminyak, tidak kesat pada sapuan di kulit, 'nano particles' yang tidak menyumbat pori2, mesra wudhu', mudah merata pada aplikasi di wajah, memberi 'natural glow' kekal hingga 10 jam. Lagi berpeluh lagi geglowwing ☺😍
_
❣ Krim berbahan aktif almond dan foundation organic adalah krim multifungsi (8 DALAM 1) 😱👍🏻 Perlindungan SPF30 adalah yang paling sesuai kerana tidak mnyebabkan kulit berminyak (sprti spf yg tinggi) dan tidak bercapuk pada aplikasi. Jika anda masih bingung, CC Cream - COLOR CORRECTOR CREAM adalah lebih bermanfaat, lebih menjadi pilihan ramai dan teknologinya lebih mendahului di Korea berbanding BB cream.
_
🌺 REVITALIZING NIGHT CREAM
Krim perawatan malam hari, berwarna merah jambu, bertekstur lembut, tidak melekit, tidak berkilat, bau wangi yang minimum (minimum fragrance), tidak berbau besi atau tengik, tidak kesat pada sapuan di kulit, mudah merata pada aplikasi di wajah. 
_
❣ Krim berbahan aktif buah beri, memberi kesan pencerahan (whitening) pada wajah si pemakai seawal 3 hari tanpa pengelupasan, tanpa kemerahan.
_
Pencerahan :
- Tona kulit tidak sekata
- Sunburn
- Bekas parut hitam jerawat
- Jeragat
- Hiperpigmentasi

Whatsapp : +60183883927❤❤❤❤❤❤❤ #mylaraskincare#naturalskincare#selangor#igshop#igshopmalaysia#bazarpaknil#murahmurah#originalmylaraskincare#sayajualoriginal#sayajualsayapakai#sayajualonline#rahsiakulitcantik#bazaaronline#malaysianshop#murah#sayajualmurah#murahmeriah#jualonline#hargamurahmurah#igshopmalaysiamurah#best24434#bebasmerkuri
BASIC SET ❤️ . _ 🌺 3-in-1 COLLAGEN CLEANSER Pmbersih wajah dalam bentuk gel, berbau haruman floral segar, bewarna pink lembut, tidak likat atau melekit, berbuih minimal pada proses pmbersihan wajah. Sediaan dalam botol yg mempunyai dua penutup, dengan penuh 'hygiene', khusus terpercaya untuk membersihkan wajah anda. . _ 🌺 MATTE MIRACLE CC CREAM SPF30 Krim perawatan siang hari, berwarna natural skin tone, bertekstur lembut, tidak melekit, tidak berkilat, berbau 'almond', 'matte finish' lantas tidak berminyak, tidak kesat pada sapuan di kulit, 'nano particles' yang tidak menyumbat pori2, mesra wudhu', mudah merata pada aplikasi di wajah, memberi 'natural glow' kekal hingga 10 jam. Lagi berpeluh lagi geglowwing ☺😍 _ ❣ Krim berbahan aktif almond dan foundation organic adalah krim multifungsi (8 DALAM 1) 😱👍🏻 Perlindungan SPF30 adalah yang paling sesuai kerana tidak mnyebabkan kulit berminyak (sprti spf yg tinggi) dan tidak bercapuk pada aplikasi. Jika anda masih bingung, CC Cream - COLOR CORRECTOR CREAM adalah lebih bermanfaat, lebih menjadi pilihan ramai dan teknologinya lebih mendahului di Korea berbanding BB cream. _ 🌺 REVITALIZING NIGHT CREAM Krim perawatan malam hari, berwarna merah jambu, bertekstur lembut, tidak melekit, tidak berkilat, bau wangi yang minimum (minimum fragrance), tidak berbau besi atau tengik, tidak kesat pada sapuan di kulit, mudah merata pada aplikasi di wajah. _ ❣ Krim berbahan aktif buah beri, memberi kesan pencerahan (whitening) pada wajah si pemakai seawal 3 hari tanpa pengelupasan, tanpa kemerahan. _ Pencerahan : - Tona kulit tidak sekata - Sunburn - Bekas parut hitam jerawat - Jeragat - Hiperpigmentasi Whatsapp : +60183883927❤❤❤❤❤❤❤ #mylaraskincare #naturalskincare #selangor #igshop #igshopmalaysia #bazarpaknil #murahmurah #originalmylaraskincare #sayajualoriginal #sayajualsayapakai #sayajualonline #rahsiakulitcantik #bazaaronline #malaysianshop #murah #sayajualmurah #murahmeriah #jualonline #hargamurahmurah #igshopmalaysiamurah #best24434 #bebasmerkuri 
[ THE JUNNI MAYLA ALL IN ONE ] .
.

tak perlu leceh pakai toner, serum, moisturizer. .

#TheJunniMAYLA semua dah all in one.  Jimat duit uols. Bagus kan The Junni MAYLA ni? Sangat banyak kelebihan nya! Harga pun berpatutan gila uols 😍 Jom dapatkan sekarang 😙 -
.
To Order or Question:-
📲 Whatsapp sis: 0175451126

NO DM. TQ

#thejunniMAYLA #thejunni #Thejunnipinkishwhite #Nomercury#teamFaiezah #BersihSelamatSuciHalal
#produkkecantikan #instagram
#lawak #lawakhambar #lawakking #lawakkerder #neelofa #fattahamin #selenagomez #justinbieber #pinktumblr #bebasmerkuri
[ THE JUNNI MAYLA ALL IN ONE ] . . tak perlu leceh pakai toner, serum, moisturizer. . #TheJunniMAYLA  semua dah all in one. Jimat duit uols. Bagus kan The Junni MAYLA ni? Sangat banyak kelebihan nya! Harga pun berpatutan gila uols 😍 Jom dapatkan sekarang 😙 - . To Order or Question:- 📲 Whatsapp sis: 0175451126 NO DM. TQ #thejunniMAYLA  #thejunni  #Thejunnipinkishwhite  #Nomercury #teamFaiezah  #BersihSelamatSuciHalal  #produkkecantikan  #instagram  #lawak  #lawakhambar  #lawakking  #lawakkerder  #neelofa  #fattahamin  #selenagomez  #justinbieber  #pinktumblr  #bebasmerkuri 
[ THE JUNNI MAYLA ALL IN ONE ] .
.

tak perlu leceh pakai toner, serum, moisturizer. .

#TheJunniMAYLA semua dah all in one.  Jimat duit uols. Bagus kan The Junni MAYLA ni? Sangat banyak kelebihan nya! Harga pun berpatutan gila uols 😍 Jom dapatkan sekarang 😙 -
.
To Order or Question:-
📲 Whatsapp sis: 0175451126

NO DM. TQ

#thejunniMAYLA #thejunni #Thejunnipinkishwhite #Nomercury#teamFaiezah #BersihSelamatSuciHalal
#produkkecantikan #instagram
#lawak #lawakhambar #lawakking #lawakkerder #neelofa #fattahamin #selenagomez #justinbieber #pinktumblr #bebasmerkuri
[ THE JUNNI MAYLA ALL IN ONE ] . . tak perlu leceh pakai toner, serum, moisturizer. . #TheJunniMAYLA  semua dah all in one. Jimat duit uols. Bagus kan The Junni MAYLA ni? Sangat banyak kelebihan nya! Harga pun berpatutan gila uols 😍 Jom dapatkan sekarang 😙 - . To Order or Question:- 📲 Whatsapp sis: 0175451126 NO DM. TQ #thejunniMAYLA  #thejunni  #Thejunnipinkishwhite  #Nomercury #teamFaiezah  #BersihSelamatSuciHalal  #produkkecantikan  #instagram  #lawak  #lawakhambar  #lawakking  #lawakkerder  #neelofa  #fattahamin  #selenagomez  #justinbieber  #pinktumblr  #bebasmerkuri 
"SERUM PELBAGAI FUNGSI" . 
Ada yang tanya, selamat ke bayi guna Serum? Elysian Serum Booster memang selamat digunakan untuk bayi, ibu hamil dan semua lapisan umur kerana 100% bahan yang digunakan adalah dari sumber semulajadi
. 
Allergic tepi mulut dah hilang dengan penggunaan yang konsisten. Kulit pun dah kembali cantik dan sihat. Adik pun senang hati 😍
. 
Kepada ibu ibu yang sangat mementingkan kesihatan dan keselamatan anak anak wajib ada sorang satu dalam beg tangan
. 
Kadang kalau letak ubat, tangan baby kan tak suka Duduk diam, kadang risau ubat masuk mulut atau terkena mata. Tetapi letak ja Serum ni biar 1-2 minit sehingga kering, OK dah tak perlu risau masuk mulut. Sebab Serum ni dah meresap dalam kulit dan tidak melekit
"SERUM PELBAGAI FUNGSI" . Ada yang tanya, selamat ke bayi guna Serum? Elysian Serum Booster memang selamat digunakan untuk bayi, ibu hamil dan semua lapisan umur kerana 100% bahan yang digunakan adalah dari sumber semulajadi . Allergic tepi mulut dah hilang dengan penggunaan yang konsisten. Kulit pun dah kembali cantik dan sihat. Adik pun senang hati 😍 . Kepada ibu ibu yang sangat mementingkan kesihatan dan keselamatan anak anak wajib ada sorang satu dalam beg tangan . Kadang kalau letak ubat, tangan baby kan tak suka Duduk diam, kadang risau ubat masuk mulut atau terkena mata. Tetapi letak ja Serum ni biar 1-2 minit sehingga kering, OK dah tak perlu risau masuk mulut. Sebab Serum ni dah meresap dalam kulit dan tidak melekit
Ada harga pasti ada kualitas.. Dari kemasan saja sudah terlihat perbedaannya.. Belum lagi kandungan JAFRA yg memang alami dan dipastikan aman bahkan untuk ibu hamil sekalipun.. Untuk ibu yg mempunyai anak balita yg suka cium2 dan gigit2 pipi pun ga khawatir.. Kandungan krim JAFRA alami.. Tidak ada zat kimia berbahaya yg ditakutkan akan tercium dan tertelan oleh si baby.. Pelembab wajah yg aman dan nyaman digunakan.. Yaa JAFRA aja..😘😘 #JafraDayMoisture #JafraSkincare #KrimWajah #BebasMerkuri #BebasHQ #TerregistrasiBPOM #AmanBumilBusui #JafraBogor #JafraSurabaya #JafraLampung #JafraIndonesia
Ada harga pasti ada kualitas.. Dari kemasan saja sudah terlihat perbedaannya.. Belum lagi kandungan JAFRA yg memang alami dan dipastikan aman bahkan untuk ibu hamil sekalipun.. Untuk ibu yg mempunyai anak balita yg suka cium2 dan gigit2 pipi pun ga khawatir.. Kandungan krim JAFRA alami.. Tidak ada zat kimia berbahaya yg ditakutkan akan tercium dan tertelan oleh si baby.. Pelembab wajah yg aman dan nyaman digunakan.. Yaa JAFRA aja..😘😘 #JafraDayMoisture  #JafraSkincare  #KrimWajah  #BebasMerkuri  #BebasHQ  #TerregistrasiBPOM  #AmanBumilBusui  #JafraBogor  #JafraSurabaya  #JafraLampung  #JafraIndonesia 
TESTIMONI SKINCARE KARISMA

SUSAH NAK CARI PENYELESAIAN MASALAH KULIT MUKA?? DAH BERTEMU DENGAN KARISMA KE BELUM? 
Karisma Skincare dapat bantu untuk pulihkan masalah muka ! Sudah beribu ribu testimoni berkesan selepas menggunakan Karisma Cosmetic .. Jom cantik dengan Karisma 😍

Pasti...Chantik Sangattt!!! 📞http://www.wasap.my/60139460899/saya_nak_karismacosmetic 📮postage seluruh malaysia 🚘 cod area gombak batu caves MRT semantan damansara heights 👑dropship diperlukan

#teamkckakmek
#sayajual #karismacosmetic #instagood  #instaniaga #bazarpaknil #lajumelawa #jerawat #jeragat #kulitkusam #flawless #glowing #bebasmerkuri #cantik
TESTIMONI SKINCARE KARISMA SUSAH NAK CARI PENYELESAIAN MASALAH KULIT MUKA?? DAH BERTEMU DENGAN KARISMA KE BELUM? Karisma Skincare dapat bantu untuk pulihkan masalah muka ! Sudah beribu ribu testimoni berkesan selepas menggunakan Karisma Cosmetic .. Jom cantik dengan Karisma 😍 Pasti...Chantik Sangattt!!! 📞http://www.wasap.my/60139460899/saya_nak_karismacosmetic 📮postage seluruh malaysia 🚘 cod area gombak batu caves MRT semantan damansara heights 👑dropship diperlukan #teamkckakmek  #sayajual  #karismacosmetic  #instagood  #instaniaga  #bazarpaknil  #lajumelawa  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #flawless  #glowing  #bebasmerkuri  #cantik 
BASIC SET ❤️
.
_
🌺 3-in-1 
COLLAGEN CLEANSER
Pmbersih wajah dalam bentuk gel, berbau haruman floral segar, bewarna pink lembut, tidak likat atau melekit, berbuih minimal pada proses pmbersihan wajah. Sediaan dalam botol yg mempunyai dua penutup, dengan penuh 'hygiene', khusus terpercaya untuk membersihkan wajah anda.
.
_
🌺 MATTE MIRACLE CC CREAM SPF30
Krim perawatan siang hari, berwarna natural skin tone, bertekstur lembut, tidak melekit, tidak berkilat, berbau 'almond', 'matte finish' lantas tidak berminyak, tidak kesat pada sapuan di kulit, 'nano particles' yang tidak menyumbat pori2, mesra wudhu', mudah merata pada aplikasi di wajah, memberi 'natural glow' kekal hingga 10 jam. Lagi berpeluh lagi geglowwing ☺😍
_
❣ Krim berbahan aktif almond dan foundation organic adalah krim multifungsi (8 DALAM 1) 😱👍🏻 Perlindungan SPF30 adalah yang paling sesuai kerana tidak mnyebabkan kulit berminyak (sprti spf yg tinggi) dan tidak bercapuk pada aplikasi. Jika anda masih bingung, CC Cream - COLOR CORRECTOR CREAM adalah lebih bermanfaat, lebih menjadi pilihan ramai dan teknologinya lebih mendahului di Korea berbanding BB cream.
_
🌺 REVITALIZING NIGHT CREAM
Krim perawatan malam hari, berwarna merah jambu, bertekstur lembut, tidak melekit, tidak berkilat, bau wangi yang minimum (minimum fragrance), tidak berbau besi atau tengik, tidak kesat pada sapuan di kulit, mudah merata pada aplikasi di wajah. 
_
❣ Krim berbahan aktif buah beri, memberi kesan pencerahan (whitening) pada wajah si pemakai seawal 3 hari tanpa pengelupasan, tanpa kemerahan.
_
Pencerahan :
- Tona kulit tidak sekata
- Sunburn
- Bekas parut hitam jerawat
- Jeragat
- Hiperpigmentasi

Whatsapp : +60183883927❤❤❤❤❤❤❤ #mylaraskincare#naturalskincare#selangor#igshop#igshopmalaysia#bazarpaknil#murahmurah#originalmylaraskincare#sayajualoriginal#sayajualsayapakai#sayajualonline#rahsiakulitcantik#bazaaronline#malaysianshop#murah#sayajualmurah#murahmeriah#jualonline#hargamurahmurah#igshopmalaysiamurah#best24434#bebasmerkuri
BASIC SET ❤️ . _ 🌺 3-in-1 COLLAGEN CLEANSER Pmbersih wajah dalam bentuk gel, berbau haruman floral segar, bewarna pink lembut, tidak likat atau melekit, berbuih minimal pada proses pmbersihan wajah. Sediaan dalam botol yg mempunyai dua penutup, dengan penuh 'hygiene', khusus terpercaya untuk membersihkan wajah anda. . _ 🌺 MATTE MIRACLE CC CREAM SPF30 Krim perawatan siang hari, berwarna natural skin tone, bertekstur lembut, tidak melekit, tidak berkilat, berbau 'almond', 'matte finish' lantas tidak berminyak, tidak kesat pada sapuan di kulit, 'nano particles' yang tidak menyumbat pori2, mesra wudhu', mudah merata pada aplikasi di wajah, memberi 'natural glow' kekal hingga 10 jam. Lagi berpeluh lagi geglowwing ☺😍 _ ❣ Krim berbahan aktif almond dan foundation organic adalah krim multifungsi (8 DALAM 1) 😱👍🏻 Perlindungan SPF30 adalah yang paling sesuai kerana tidak mnyebabkan kulit berminyak (sprti spf yg tinggi) dan tidak bercapuk pada aplikasi. Jika anda masih bingung, CC Cream - COLOR CORRECTOR CREAM adalah lebih bermanfaat, lebih menjadi pilihan ramai dan teknologinya lebih mendahului di Korea berbanding BB cream. _ 🌺 REVITALIZING NIGHT CREAM Krim perawatan malam hari, berwarna merah jambu, bertekstur lembut, tidak melekit, tidak berkilat, bau wangi yang minimum (minimum fragrance), tidak berbau besi atau tengik, tidak kesat pada sapuan di kulit, mudah merata pada aplikasi di wajah. _ ❣ Krim berbahan aktif buah beri, memberi kesan pencerahan (whitening) pada wajah si pemakai seawal 3 hari tanpa pengelupasan, tanpa kemerahan. _ Pencerahan : - Tona kulit tidak sekata - Sunburn - Bekas parut hitam jerawat - Jeragat - Hiperpigmentasi Whatsapp : +60183883927❤❤❤❤❤❤❤ #mylaraskincare #naturalskincare #selangor #igshop #igshopmalaysia #bazarpaknil #murahmurah #originalmylaraskincare #sayajualoriginal #sayajualsayapakai #sayajualonline #rahsiakulitcantik #bazaaronline #malaysianshop #murah #sayajualmurah #murahmeriah #jualonline #hargamurahmurah #igshopmalaysiamurah #best24434 #bebasmerkuri 
Hai dear... kmu bermasalah dengan kulit kusam?jerawat?flek membandel?yuk segera gunakan rangkaian perawatan dari ms glow beauty dari cantikskincare 😍msglow ini sudah bpom,bebas mercury aman untuk busui dan bumil lho 
#msglow #msglowmedan #skincare #skincaremedan #aman #bebasmerkuri #medan
Selamat malam uolss. 🌹

Siapa yang pernah breakout guna produk yang ada chemical, heree we have the solution for you! Everyday freshly made for the best result! Homemade with love untuk pengguna temyracle. ❤️😍
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 013-4052820 for fast response 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #feedbackdetoxmasktemyracle
Selamat malam uolss. 🌹 Siapa yang pernah breakout guna produk yang ada chemical, heree we have the solution for you! Everyday freshly made for the best result! Homemade with love untuk pengguna temyracle. ❤️😍 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 013-4052820 for fast response 🌹💋✨ ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #detoxmaskmurah  #detoxmasktemyracle  #feedbackdetoxmasktemyracle 
PURIFYING DETOX MASK ✨
.
Kandungan :-
🌱 Kunyit
🌱 Geranium essential oil
🌱 Manuka honey

Fungsi KUNYIT
🍃mengubati jerawat
🍃 mengatasi masalah kulit berminyak
🍃mengurangkan kedutan
🍃melambatkan proses penuaan
🍃mengatasi pigmentasi
🍃menyingkirkan sel kulit mati

Fungsi GERANIUM ESSENTIAL OIL
👉mempercepatkan pembaikkan jaringan kulit sehingga kulit nampak lebih muda & glowing
👉 utk merawat kulit jerawat, sunburn & minyak berlebihan
👉 menghilangkan garis halus
👉 menegangkan kulit wajah

Fungsi Manuka Honey
💕 antioksida dan anti bakteria
💕 mengandungi vitamin b dan vitamin c
💕 melindungi kulit terutama dalam menghapuskan luka, bintik merah & infection
 melembapkan kulit
💕 anti penuaan
💕 membersihkan pori
💕 mencerahkan kulit
💕 menghilangkan jerawat
.
Harga : RM50 SM/ RM53 SS
.
.
#temyracle #detoxmaskfathin #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
.
PURIFYING DETOX MASK ✨ . Kandungan :- 🌱 Kunyit 🌱 Geranium essential oil 🌱 Manuka honey Fungsi KUNYIT 🍃mengubati jerawat 🍃 mengatasi masalah kulit berminyak 🍃mengurangkan kedutan 🍃melambatkan proses penuaan 🍃mengatasi pigmentasi 🍃menyingkirkan sel kulit mati Fungsi GERANIUM ESSENTIAL OIL 👉mempercepatkan pembaikkan jaringan kulit sehingga kulit nampak lebih muda & glowing 👉 utk merawat kulit jerawat, sunburn & minyak berlebihan 👉 menghilangkan garis halus 👉 menegangkan kulit wajah Fungsi Manuka Honey 💕 antioksida dan anti bakteria 💕 mengandungi vitamin b dan vitamin c 💕 melindungi kulit terutama dalam menghapuskan luka, bintik merah & infection melembapkan kulit 💕 anti penuaan 💕 membersihkan pori 💕 mencerahkan kulit 💕 menghilangkan jerawat . Harga : RM50 SM/ RM53 SS . . #temyracle  #detoxmaskfathin  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  .
ALHAMDULILLAH!
.
Tak henti henti dapat fresh feedback dari beloved customer. Thankyou sayang 😘❤️ kejap je pakai KW dah ada perubahan, alhamdulillah! 🙈 harini sis nak lanje sikit honest feedback drpd customer sis 😍😘 100% feedback betul betul, bukan yg edit/fake punya tau 😏
.
.
Di atas adalah testimoni oleh pelanggan yg telah pun menggunakan KW 😍 Usah ragu ragu dengan produk yang terbukti berkesan ni. Lekas, dapatkan ia sebelum harga KW meningkat! Produk ni direka khas untuk semua golongan! Tua, muda, baby, wanita mahupun lelaki! Dapatkan produk ini TANPA risiko, TANPA kesan sampingan dan TANPA mercury. SAY NO TO MERCURY. Buat keputusan cepat supaya anda tidak kempunan di lain harii nanti 😆 Pilihan terletak di tangan anda sekarang, cepat sebelum anda terlambat! Jom jadi sihat dengan menggunakan air je 😍
.
Kindly whatsapp +60179292708 to place your order 💕
.
.
#chantiquefeedback #kwfeedback #skincaremalaysia #produkbebaskimia #produkorganik #bebasmerkuri #produkmuka #kangenwatermalaysiasemenanjung #kangenwaterproduk #kangenwatermurah #isell #sayajualmurah #sayajual #beautywater 
#facemist #facemistmalaysia #kangenwaterspray #kangenbeauty #kangenbeautyshop
ALHAMDULILLAH! . Tak henti henti dapat fresh feedback dari beloved customer. Thankyou sayang 😘❤️ kejap je pakai KW dah ada perubahan, alhamdulillah! 🙈 harini sis nak lanje sikit honest feedback drpd customer sis 😍😘 100% feedback betul betul, bukan yg edit/fake punya tau 😏 . . Di atas adalah testimoni oleh pelanggan yg telah pun menggunakan KW 😍 Usah ragu ragu dengan produk yang terbukti berkesan ni. Lekas, dapatkan ia sebelum harga KW meningkat! Produk ni direka khas untuk semua golongan! Tua, muda, baby, wanita mahupun lelaki! Dapatkan produk ini TANPA risiko, TANPA kesan sampingan dan TANPA mercury. SAY NO TO MERCURY. Buat keputusan cepat supaya anda tidak kempunan di lain harii nanti 😆 Pilihan terletak di tangan anda sekarang, cepat sebelum anda terlambat! Jom jadi sihat dengan menggunakan air je 😍 . Kindly whatsapp +60179292708 to place your order 💕 . . #chantiquefeedback  #kwfeedback  #skincaremalaysia  #produkbebaskimia  #produkorganik  #bebasmerkuri  #produkmuka  #kangenwatermalaysiasemenanjung  #kangenwaterproduk  #kangenwatermurah  #isell  #sayajualmurah  #sayajual  #beautywater  #facemist  #facemistmalaysia  #kangenwaterspray  #kangenbeauty  #kangenbeautyshop 
KULIT MAK DAH SETANDING KULIT WAJAH ANAK?? HAH BIAR BETUL KARISMA NI.

Haaa tu dia... makcik yg umur 56 tahun pun nk cantik...hanya masalah jeragat dgn kulit kusam jea uolls...dgn skincare karisma xmustahil la uolls skin makin cantik....xjeles ke uolls dgn skin makcik ni...ape lg uollss...jom grab produk karisma... #luluskkm
#mesrasolat
#bebasmerkuri
#produklakukeras
#karismacosmetic

Pasti....Chantikkk Sangattt!!!
KULIT MAK DAH SETANDING KULIT WAJAH ANAK?? HAH BIAR BETUL KARISMA NI. Haaa tu dia... makcik yg umur 56 tahun pun nk cantik...hanya masalah jeragat dgn kulit kusam jea uolls...dgn skincare karisma xmustahil la uolls skin makin cantik....xjeles ke uolls dgn skin makcik ni...ape lg uollss...jom grab produk karisma... #luluskkm  #mesrasolat  #bebasmerkuri  #produklakukeras  #karismacosmetic  Pasti....Chantikkk Sangattt!!!
Nak cantik putih gebu pinkish jangan lupa pakai kdollbeauty tau😊
.
.
Cubalah K'Doll Beauty Skin sekarang 💋

KEBERKESANANNYA MEMANG TERBUKTI SEAWAL 1-2 MINGGU

Formulasi dari 100bahan semulajadi, dijamin selamat untuk kulit wajah.

K'Doll Beauty dirumus dari bahan natural. Tidak mengandungi bahan penghakis, bebas dari paraben, merkuri dan hydroquinon. Sesuai untuk lelaki dan wanita untuk semua peringkat umur, notified with KKM pulak 😱
.
Kelebihan KDOLL BEAUTY ❤️
.
🌸Dapat mencerahkan muka 🌸Merawat sunburn 🌸Dapat merawat jerawat & jeragat
🌸Sekatakan tona kulit
🌸Mengurangkan blackhead & whitehead 🌸Mengurangkan sunburn
🌸Mengurangkan lingkaran bawah mata
🌸Melembapkan kulit
🌸Membuat kulit tampak lebih glow
🌸Menghilangkan parut .
Dm sekarang harga promosi atau tekan je kat link biru kat atas. Terus masuk whatsapp akak wani tau. .
FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE GUIDE 😉😉
.
For more details DM / Whatsapp📱utk order
#0145064243
.
#kdollbeautyskincare #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautyskin #kualaterengganu #naturalskincareproducts #bebasmerkuri
Nak cantik putih gebu pinkish jangan lupa pakai kdollbeauty tau😊 . . Cubalah K'Doll Beauty Skin sekarang 💋 KEBERKESANANNYA MEMANG TERBUKTI SEAWAL 1-2 MINGGU Formulasi dari 100bahan semulajadi, dijamin selamat untuk kulit wajah. K'Doll Beauty dirumus dari bahan natural. Tidak mengandungi bahan penghakis, bebas dari paraben, merkuri dan hydroquinon. Sesuai untuk lelaki dan wanita untuk semua peringkat umur, notified with KKM pulak 😱 . Kelebihan KDOLL BEAUTY ❤️ . 🌸Dapat mencerahkan muka 🌸Merawat sunburn 🌸Dapat merawat jerawat & jeragat 🌸Sekatakan tona kulit 🌸Mengurangkan blackhead & whitehead 🌸Mengurangkan sunburn 🌸Mengurangkan lingkaran bawah mata 🌸Melembapkan kulit 🌸Membuat kulit tampak lebih glow 🌸Menghilangkan parut . Dm sekarang harga promosi atau tekan je kat link biru kat atas. Terus masuk whatsapp akak wani tau. . FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE GUIDE 😉😉 . For more details DM / Whatsapp📱utk order #0145064243  . #kdollbeautyskincare  #kdollbeautyoriginal  #kdollbeauty  #kdollbeautyskin  #kualaterengganu  #naturalskincareproducts  #bebasmerkuri