an online Instagram web viewer

#bebasparaben medias

Photos

🌸RAPUNZEL HAIR CARE
.
🌱Hair mask
.
.
💠 Berkesan bagi memulihkan kembali rambut yang telah rosak
.
💠 Memperbaiki dari akar rambut
.
💠 Memberi mineral kepada rambut agar rambut lebih kuat
.
💠 Dapat merawat rambut anda dan kulit kepala yang bermasalah teruk
.
.
.
#rapunzelhaircare #rapunzelhair #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparaben #shampoosantan #hairserum #sparambut #meletop #lofattah #aydajebat #terapiinstagram
🌸RAPUNZEL HAIR CARE . 🌱Hair mask . . 💠 Berkesan bagi memulihkan kembali rambut yang telah rosak . 💠 Memperbaiki dari akar rambut . 💠 Memberi mineral kepada rambut agar rambut lebih kuat . 💠 Dapat merawat rambut anda dan kulit kepala yang bermasalah teruk . . . #rapunzelhaircare  #rapunzelhair  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimia  #bebasparaben  #shampoosantan  #hairserum  #sparambut  #meletop  #lofattah  #aydajebat  #terapiinstagram 
Yuk, lindungi si kecil dengan lebih ekstra. Gigitan nyamuk-nyamuk tertentu, tidak hanya meninggalkan rasa gatal tetapi juga bisa menularkan bermacam virus atau racun yang dapat membahayakan anak. 
Hindari gigitan nyamuk dengan produk yang tepat, seperti @eucalie_id PROTECT 2 in 1 Mosquito Repellent & Body Oil yang terbuat dari bahan-bahan organik dan natural yang harum dan sangat aman untuk dipakai oleh anak-anak dan kulit sensitif.

#eucalie #eucalieorganic #organika #organikindonesia #organiksabun #essentialoiljakarta #essentialoilrollers #essentialoilrollon #hidupsehatalami #hidupsehattanpaalat #hidupsehat #organiksehat #feminabeauty #feminabeautyawards #perawatantubuh #perawatanalami #perawatanwanita #clozetteid #fdbeauty #beautybloggerindonesia #perawatan #parabenfree #bebasparaben #komunitasorganikindonesia #komunitasorganik #komunitasorganiclifestyle #komunitasorganicindonesia #komunitasorganikjakarta #skincareorganikindonesia #skincareorganik
Yuk, lindungi si kecil dengan lebih ekstra. Gigitan nyamuk-nyamuk tertentu, tidak hanya meninggalkan rasa gatal tetapi juga bisa menularkan bermacam virus atau racun yang dapat membahayakan anak. Hindari gigitan nyamuk dengan produk yang tepat, seperti @eucalie_id PROTECT 2 in 1 Mosquito Repellent & Body Oil yang terbuat dari bahan-bahan organik dan natural yang harum dan sangat aman untuk dipakai oleh anak-anak dan kulit sensitif. #eucalie  #eucalieorganic  #organika  #organikindonesia  #organiksabun  #essentialoiljakarta  #essentialoilrollers  #essentialoilrollon  #hidupsehatalami  #hidupsehattanpaalat  #hidupsehat  #organiksehat  #feminabeauty  #feminabeautyawards  #perawatantubuh  #perawatanalami  #perawatanwanita  #clozetteid  #fdbeauty  #beautybloggerindonesia  #perawatan  #parabenfree  #bebasparaben  #komunitasorganikindonesia  #komunitasorganik  #komunitasorganiclifestyle  #komunitasorganicindonesia  #komunitasorganikjakarta  #skincareorganikindonesia  #skincareorganik 
Shaklee_mummyezz_cantiksihat "Nak tnya ni. Jika diberi pilihan untuk cantik korang pilih kaedah yang macam mana?
.
Maksud mummy melalui injection atau minum? Jika mummy memang memilih untuk minum vivix je. Selamat pun selamat sebab vivix tu minuman ekstrak dari buah-buahan
 Pasti tak was-was nak minum kan?
.
Nak raya ni pasti ada yang berhasrat nak bergaya dan cantik kan kan kan? Mudah je. Minum je vivix ni
.
Meh la pesan vivix
.
Nak order?
Whatapps 👧mummyezz 📲0123717215
.
#setjerawat 
#kecutkanjerawat 
#jerawat 
#kulitkusam 
#jeragat 
#kulitputih 
#cerahkankulit 
#pengedarshaklee 
#shakleewangsamaju #pengedarshakleewangsamaju 
#wangsamaju 
#putrajaya 
#cashondelivery 
#kulitcantik 
#peniagaonline 
#bisnesonline
#daftarahli 
#bebasparaben
#trustedseller 
#jejakjepunWAHMillionaire
#srirampai 
#keramat 
#setapak 
#setcantik 
#bekasjerawat 
#bebasjerawat 
#onlineseller 
#jerawatpasir 
#jerawatbatu"
Shaklee_mummyezz_cantiksihat "Nak tnya ni. Jika diberi pilihan untuk cantik korang pilih kaedah yang macam mana? . Maksud mummy melalui injection atau minum? Jika mummy memang memilih untuk minum vivix je. Selamat pun selamat sebab vivix tu minuman ekstrak dari buah-buahan Pasti tak was-was nak minum kan? . Nak raya ni pasti ada yang berhasrat nak bergaya dan cantik kan kan kan? Mudah je. Minum je vivix ni . Meh la pesan vivix . Nak order? Whatapps 👧mummyezz 📲0123717215 . #setjerawat  #kecutkanjerawat  #jerawat  #kulitkusam  #jeragat  #kulitputih  #cerahkankulit  #pengedarshaklee  #shakleewangsamaju  #pengedarshakleewangsamaju  #wangsamaju  #putrajaya  #cashondelivery  #kulitcantik  #peniagaonline  #bisnesonline  #daftarahli  #bebasparaben  #trustedseller  #jejakjepunWAHMillionaire  #srirampai  #keramat  #setapak  #setcantik  #bekasjerawat  #bebasjerawat  #onlineseller  #jerawatpasir  #jerawatbatu "
MASALAH MISS V DAN BADAN BERBAU😭
.
JOM CUBA SET SUCI
💖Bebas paraben, SLES, & bahan kimia berbahaya
.
✔Suci dan selamat
✔100% organik
✔ mencantikkan dan merawat
✔Tiada yang diragui
✔Pastinya Halal
.
Sempena promosi Aidilfitri..setiap pembelian akan diberikan
🌹free gift
🌹free sampul raya
🌹 free calender ramadhan
.
untuk order
Whatsapp thikah 📲 +60192870478
.
#nurraysa #nurraysabeauty #nurraysamesrasolat #najwateam #produkhalal #sucidanselamat #bebasparaben #bebaskimiaberbahaya
MASALAH MISS V DAN BADAN BERBAU😭 . JOM CUBA SET SUCI 💖Bebas paraben, SLES, & bahan kimia berbahaya . ✔Suci dan selamat ✔100% organik ✔ mencantikkan dan merawat ✔Tiada yang diragui ✔Pastinya Halal . Sempena promosi Aidilfitri..setiap pembelian akan diberikan 🌹free gift 🌹free sampul raya 🌹 free calender ramadhan . untuk order Whatsapp thikah 📲 +60192870478 . #nurraysa  #nurraysabeauty  #nurraysamesrasolat  #najwateam  #produkhalal  #sucidanselamat  #bebasparaben  #bebaskimiaberbahaya 
[ Testimoni NutriWhite Cleanser & Vitamin C ]

Antara feedback cik adik kita ni;
.
❤ Best sangat guna
❤ Muka makin cerah
❤ Badan makin cergas
❤ Kulit makin lembut
❤ Bintik hitam dan parut jerawat makin hilang
❤ Sekarang dah boleh keluar tanpa makeup 😘

Bagi mereka yang tak gemar ambil banyak-banyak suplemen, tak rajin nak apply banyak-banyak jenis skin care, elok sangat lah untuk ambil SET BASIC ni.

Walaupun hanya set basic, kesan tak kurang hebatnya kan. Pada sesiapa yang berminat nak grab set ni, ada 'something special' Liza nak bagi sekali. Confirm anda suka. Tapi tak banyak la yang ada. Siapa cepat, dia dapat 😘
.
.

Liza Ismail,
019.364.4787

#pencucimukashaklee #setnutriwhite
#skincareselamat #skincareshaklee
#pengedarshakleeserdang #pencucimuka
#nutriwhiteshaklee #cleansernutriwhite
#pencucimukasemulajadi #pencucimukaterbaik
#bebasparaben #skincareselamat
#vitaminCshaklee #setkulitcantik
[ Testimoni NutriWhite Cleanser & Vitamin C ] Antara feedback cik adik kita ni; . ❤ Best sangat guna ❤ Muka makin cerah ❤ Badan makin cergas ❤ Kulit makin lembut ❤ Bintik hitam dan parut jerawat makin hilang ❤ Sekarang dah boleh keluar tanpa makeup 😘 Bagi mereka yang tak gemar ambil banyak-banyak suplemen, tak rajin nak apply banyak-banyak jenis skin care, elok sangat lah untuk ambil SET BASIC ni. Walaupun hanya set basic, kesan tak kurang hebatnya kan. Pada sesiapa yang berminat nak grab set ni, ada 'something special' Liza nak bagi sekali. Confirm anda suka. Tapi tak banyak la yang ada. Siapa cepat, dia dapat 😘 . . Liza Ismail, 019.364.4787 #pencucimukashaklee  #setnutriwhite  #skincareselamat  #skincareshaklee  #pengedarshakleeserdang  #pencucimuka  #nutriwhiteshaklee  #cleansernutriwhite  #pencucimukasemulajadi  #pencucimukaterbaik  #bebasparaben  #skincareselamat  #vitaminCshaklee  #setkulitcantik 
[ NutriWhite Cleanser & Vitamin C ]

Bagi mereka yang tak gemar ambil banyak-banyak suplemen, tak rajin nak apply banyak-banyak jenis skin care, elok sangat lah untuk ambil SET BASIC ni.

Fungsi Deep Floaming Cleanser: ❤ Pencuci muka yang MEMBERSIHKAN dan MENYEGARKAN kulit
❤ Ekstrak Rumpai laut membantu MENANGGALKAN KOTORAN dan sel-sel kulit mati sekaligus MENEGANGKAN KULIT.
❤ Alga hijau MELEMBAPKAN KULIT dan menyingkirkan toksin
❤ Strawberi Begonia baik untuk mengimbangi pigmentasi dan MENCERAHKAN KULIT
.
.
Fungsi Vitamin C; ❤ Mengurangkan kesan "sunburn"
❤ Tona kulit menjadi lebih SEKATA
❤ MENGGANTIKAN TISU yang ROSAK dan MENYEMBUHKAN LUKA
❤ MENCERAHKAN KULIT secara semulajadi
❤ MENGATASI masalah JERAWAT dan JERAGAT

Walaupun hanya set basic, kesan tak kurang hebatnya tau. Pada sesiapa yang berminat nak grab set ni, ada 'something special' Liza nak bagi sekali. Confirm anda suka 😘
.
.

Liza Ismail,
019.364.4787

#pencucimukashaklee #setnutriwhite
#skincareselamat #skincareshaklee
#pengedarshakleeserdang #pencucimuka
#nutriwhiteshaklee #cleansernutriwhite
#pencucimukasemulajadi #pencucimukaterbaik
#bebasparaben #skincareselamat
#vitaminCshaklee #vitaminCterbaik
#setasaskecantikan #setkulitbasic
[ NutriWhite Cleanser & Vitamin C ] Bagi mereka yang tak gemar ambil banyak-banyak suplemen, tak rajin nak apply banyak-banyak jenis skin care, elok sangat lah untuk ambil SET BASIC ni. Fungsi Deep Floaming Cleanser: ❤ Pencuci muka yang MEMBERSIHKAN dan MENYEGARKAN kulit ❤ Ekstrak Rumpai laut membantu MENANGGALKAN KOTORAN dan sel-sel kulit mati sekaligus MENEGANGKAN KULIT. ❤ Alga hijau MELEMBAPKAN KULIT dan menyingkirkan toksin ❤ Strawberi Begonia baik untuk mengimbangi pigmentasi dan MENCERAHKAN KULIT . . Fungsi Vitamin C; ❤ Mengurangkan kesan "sunburn" ❤ Tona kulit menjadi lebih SEKATA ❤ MENGGANTIKAN TISU yang ROSAK dan MENYEMBUHKAN LUKA ❤ MENCERAHKAN KULIT secara semulajadi ❤ MENGATASI masalah JERAWAT dan JERAGAT Walaupun hanya set basic, kesan tak kurang hebatnya tau. Pada sesiapa yang berminat nak grab set ni, ada 'something special' Liza nak bagi sekali. Confirm anda suka 😘 . . Liza Ismail, 019.364.4787 #pencucimukashaklee  #setnutriwhite  #skincareselamat  #skincareshaklee  #pengedarshakleeserdang  #pencucimuka  #nutriwhiteshaklee  #cleansernutriwhite  #pencucimukasemulajadi  #pencucimukaterbaik  #bebasparaben  #skincareselamat  #vitaminCshaklee  #vitaminCterbaik  #setasaskecantikan  #setkulitbasic 
RANGKAIAN SKINCARE NUTRIWHITE SHAKLEE
-
-
-
Produk Nutriwhite Shaklee dihasilkan oleh saintis dan pakar kecantikan Jepun dan Amerika Syarikat khusus untuk Shaklee. ❤
-
-
-
Malah kesemua produk Nutriwhite ini dirumuskan dari 16 HERBA TERPILIH dari 16 BUAH NEGARA istimewa untuk KULIT WANITA ASIA 😍😍😍
-
-
-
🌹 TUJUH PRODUK NUTRIWHITE UNTUK KULIT HALUS MULUS 🌹
-
-
● CLEANSE
(1) Gentle Action Make Up Remover
(2) Gentle Deep Foaming Cleanser
-
-
●  RENEW
(3) Soothing Radiance Whitening Softener
-
-
● BRIGHTEN
(4) Daily Defense Whitening Essence
-
-
● TREAT
(5) Spot Whitening Treatment
-
-
● PREVENT
(6) Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15
-
-
● RESTORE
(7) Overnight Renewal Whitening Cream

You can ws me for price and for more detail about shaklee 🌸
-
-
Your Healthy & Beauty Consultant,
kaknur 💬 017-8437316 
Trusted seller since 2013

#beautybynurrazali
#skincareselamat
#bebasmercury
#bebasparaben
#veminent 
#kamidutashaklee 
#empireglorious 
#jemahpeloles 
#nutriwhite 
#skincareshaklee 
#sayajualskincare 
#shakleemalaysia 
#luluskkmselamatdigunakan
RANGKAIAN SKINCARE NUTRIWHITE SHAKLEE - - - Produk Nutriwhite Shaklee dihasilkan oleh saintis dan pakar kecantikan Jepun dan Amerika Syarikat khusus untuk Shaklee. ❤ - - - Malah kesemua produk Nutriwhite ini dirumuskan dari 16 HERBA TERPILIH dari 16 BUAH NEGARA istimewa untuk KULIT WANITA ASIA 😍😍😍 - - - 🌹 TUJUH PRODUK NUTRIWHITE UNTUK KULIT HALUS MULUS 🌹 - - ● CLEANSE (1) Gentle Action Make Up Remover (2) Gentle Deep Foaming Cleanser - - ● RENEW (3) Soothing Radiance Whitening Softener - - ● BRIGHTEN (4) Daily Defense Whitening Essence - - ● TREAT (5) Spot Whitening Treatment - - ● PREVENT (6) Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15 - - ● RESTORE (7) Overnight Renewal Whitening Cream You can ws me for price and for more detail about shaklee 🌸 - - Your Healthy & Beauty Consultant, kaknur 💬 017-8437316 Trusted seller since 2013 #beautybynurrazali  #skincareselamat  #bebasmercury  #bebasparaben  #veminent  #kamidutashaklee  #empireglorious  #jemahpeloles  #nutriwhite  #skincareshaklee  #sayajualskincare  #shakleemalaysia  #luluskkmselamatdigunakan 
[ NutriWhite Cleanser Shaklee ]

Eh, siapa kata Shaklee ada suplemen je, SET SKINCARE pon ade tau. Yang bestnya ia diperbuat dari bahan semulajadi, bebas kimia dan sudah tentu tanpa paraben!

Jadi siapa yang tak gemar ambil suplemen tu, boleh la cuba NW ni dulu. Tapi, untuk hasil yang lebih cepat dan mantap, haruslah ambil suplemen untuk pemulihan dari dalam dan NW sekali untuk pemulihan dari luar.

Jangan terkejut tau, kalau ada pengguna set skincare Shaklee ni claim kesan setanding jenama luar negara yang berganda2 mahalnya.

Setiub tahan lama pulak tu. Sebagai contoh, rata-rata pengguna NW cleanser ni bagitau setiub boleh tahan lebih dari 6 bulan (9-12 bulan). Yang Liza punya ni, start pakai bulan 2 tahun lepas, dah masuk tahun baru ni pon tak habis-habis lagi. Jimat kan?

Kesan dari penggunaan NW cleanser:
.
❤ Kulit kurang BERMINYAK
❤ Kulit jadi lebih LEMBAP/MOIST.
❤ Kulit wajah terasa BERSIH dan SEGAR
❤ WHITEHEADS/ BLACKHEADS semakin berkurangan
❤ Kulit wajah semakin GLOWING dan CERAH SEKATA

Tapii.. paling bagus kalau ambil suplemen untuk pemulihan dan memelihara dari dalam, dan ambil NutriWhite untuk penjagaan dan perlindungan dari luar. Baru lah cantik dan sihat luar dan dalam 😘
.
Liza Ismail,
019.364.4787

#pencucimukashaklee #setnutriwhite
#skincareselamat #skincareshaklee
#pengedarshakleeserdang #pencucimuka
#nutriwhiteshaklee #cleansernutriwhite
#pencucimukasemulajadi #pencucimukaterbaik
#bebasparaben #skincareselamat
[ NutriWhite Cleanser Shaklee ] Eh, siapa kata Shaklee ada suplemen je, SET SKINCARE pon ade tau. Yang bestnya ia diperbuat dari bahan semulajadi, bebas kimia dan sudah tentu tanpa paraben! Jadi siapa yang tak gemar ambil suplemen tu, boleh la cuba NW ni dulu. Tapi, untuk hasil yang lebih cepat dan mantap, haruslah ambil suplemen untuk pemulihan dari dalam dan NW sekali untuk pemulihan dari luar. Jangan terkejut tau, kalau ada pengguna set skincare Shaklee ni claim kesan setanding jenama luar negara yang berganda2 mahalnya. Setiub tahan lama pulak tu. Sebagai contoh, rata-rata pengguna NW cleanser ni bagitau setiub boleh tahan lebih dari 6 bulan (9-12 bulan). Yang Liza punya ni, start pakai bulan 2 tahun lepas, dah masuk tahun baru ni pon tak habis-habis lagi. Jimat kan? Kesan dari penggunaan NW cleanser: . ❤ Kulit kurang BERMINYAK ❤ Kulit jadi lebih LEMBAP/MOIST. ❤ Kulit wajah terasa BERSIH dan SEGAR ❤ WHITEHEADS/ BLACKHEADS semakin berkurangan ❤ Kulit wajah semakin GLOWING dan CERAH SEKATA Tapii.. paling bagus kalau ambil suplemen untuk pemulihan dan memelihara dari dalam, dan ambil NutriWhite untuk penjagaan dan perlindungan dari luar. Baru lah cantik dan sihat luar dan dalam 😘 . Liza Ismail, 019.364.4787 #pencucimukashaklee  #setnutriwhite  #skincareselamat  #skincareshaklee  #pengedarshakleeserdang  #pencucimuka  #nutriwhiteshaklee  #cleansernutriwhite  #pencucimukasemulajadi  #pencucimukaterbaik  #bebasparaben  #skincareselamat 
[ NutriWhite Cleanser Shaklee ]

Eh, siapa kata Shaklee ada suplemen je, SET SKINCARE pon ade tau. Yang bestnya ia diperbuat dari bahan semulajadi, bebas kimia dan sudah tentu tanpa paraben!

Jadi siapa yang tak gemar ambil suplemen tu, boleh la cuba NW ni dulu. Tapi, untuk hasil yang lebih cepat dan mantap, haruslah ambil suplemen untuk pemulihan dari dalam dan NW sekali untuk pemulihan dari luar.

Jangan terkejut tau, kalau ada pengguna set skincare Shaklee ni claim kesan setanding jenama luar negara yang berganda2 mahalnya.

Setiub tahan lama pulak tu. Sebagai contoh, rata-rata pengguna NW cleanser ni bagitau setiub boleh tahan lebih dari 6 bulan (9-12 bulan). Yang Liza punya ni, start pakai bulan 2 tahun lepas, dah masuk tahun baru ni pon tak habis-habis lagi. Jimat kan?

Kesan dari penggunaan NW cleanser:
.
❤ Kulit kurang BERMINYAK
❤ Kulit jadi lebih LEMBAP/MOIST.
❤ Kulit wajah terasa BERSIH dan SEGAR
❤ WHITEHEADS/ BLACKHEADS semakin berkurangan
❤ Kulit wajah semakin GLOWING dan CERAH SEKATA

Tak cuba, tak tau. Nak cuba, wasap la Liza😘
.
Liza Ismail,
019.364.4787

#pencucimukashaklee #setnutriwhite
#skincareselamat #skincareshaklee
#pengedarshakleeserdang #pencucimuka
#nutriwhiteshaklee #cleansernutriwhite
#pencucimukasemulajadi #pencucimukaterbaik
#bebasparaben #skincareselamat
[ NutriWhite Cleanser Shaklee ] Eh, siapa kata Shaklee ada suplemen je, SET SKINCARE pon ade tau. Yang bestnya ia diperbuat dari bahan semulajadi, bebas kimia dan sudah tentu tanpa paraben! Jadi siapa yang tak gemar ambil suplemen tu, boleh la cuba NW ni dulu. Tapi, untuk hasil yang lebih cepat dan mantap, haruslah ambil suplemen untuk pemulihan dari dalam dan NW sekali untuk pemulihan dari luar. Jangan terkejut tau, kalau ada pengguna set skincare Shaklee ni claim kesan setanding jenama luar negara yang berganda2 mahalnya. Setiub tahan lama pulak tu. Sebagai contoh, rata-rata pengguna NW cleanser ni bagitau setiub boleh tahan lebih dari 6 bulan (9-12 bulan). Yang Liza punya ni, start pakai bulan 2 tahun lepas, dah masuk tahun baru ni pon tak habis-habis lagi. Jimat kan? Kesan dari penggunaan NW cleanser: . ❤ Kulit kurang BERMINYAK ❤ Kulit jadi lebih LEMBAP/MOIST. ❤ Kulit wajah terasa BERSIH dan SEGAR ❤ WHITEHEADS/ BLACKHEADS semakin berkurangan ❤ Kulit wajah semakin GLOWING dan CERAH SEKATA Tak cuba, tak tau. Nak cuba, wasap la Liza😘 . Liza Ismail, 019.364.4787 #pencucimukashaklee  #setnutriwhite  #skincareselamat  #skincareshaklee  #pengedarshakleeserdang  #pencucimuka  #nutriwhiteshaklee  #cleansernutriwhite  #pencucimukasemulajadi  #pencucimukaterbaik  #bebasparaben  #skincareselamat 
Reposting @shaklee_mummyez_cantiksihat : ...
"Semua org mahu cantik..kaum hawa mmg semestinya...setuju x?
.
Sekarang berlambak-lambak vitamin c di pasaran..cuma tinggal kita je nak pilih yg mcm mana..yg mahal ka? Yg murah ka?
.
Di shaklee ada vitamin utk kecantikan...vit c sustained release namanya..elok sungguh utk kulit. Tak perlu nak byr mahal2 utk inject.hnya telan sebiji je sehari..hrga pun bawah rm100 & ada 180 biji. Bekalan utk 180 hari tu....Mahal atau murah, anda tentukan?
.
Nak order?
Whatapps/pm 👧mummyezz 📲0123717215
.
#setjerawat 
#kecutkanjerawat 
#jerawat 
#kulitkusam 
#jeragat 
#kulitputih 
#cerahkankulit 
#pengedarshaklee 
#shakleewangsamaju #pengedarshakleewangsamaju 
#wangsamaju 
#putrajaya 
#cashondelivery 
#kulitcantik 
#peniagaonline 
#bisnesonline
#daftarahli 
#bebasparaben
#igwahmi
#trustedseller 
#cod 
#srirampai 
#keramat 
#setapak 
#setcantik 
#bekasjerawat 
#bebasjerawat 
#onlineseller 
#jerawatpasir 
#jerawatbatu"
Reposting @shaklee_mummyez_cantiksihat : ... "Semua org mahu cantik..kaum hawa mmg semestinya...setuju x? . Sekarang berlambak-lambak vitamin c di pasaran..cuma tinggal kita je nak pilih yg mcm mana..yg mahal ka? Yg murah ka? . Di shaklee ada vitamin utk kecantikan...vit c sustained release namanya..elok sungguh utk kulit. Tak perlu nak byr mahal2 utk inject.hnya telan sebiji je sehari..hrga pun bawah rm100 & ada 180 biji. Bekalan utk 180 hari tu....Mahal atau murah, anda tentukan? . Nak order? Whatapps/pm 👧mummyezz 📲0123717215 . #setjerawat  #kecutkanjerawat  #jerawat  #kulitkusam  #jeragat  #kulitputih  #cerahkankulit  #pengedarshaklee  #shakleewangsamaju  #pengedarshakleewangsamaju  #wangsamaju  #putrajaya  #cashondelivery  #kulitcantik  #peniagaonline  #bisnesonline  #daftarahli  #bebasparaben  #igwahmi  #trustedseller  #cod  #srirampai  #keramat  #setapak  #setcantik  #bekasjerawat  #bebasjerawat  #onlineseller  #jerawatpasir  #jerawatbatu "
KENAPA MESTI GUNA SYAMPU SANTAN??? 🌴100% organik 🌴Bebas bahan kimia
🌴Bebas SLS & Paraben & Silicon
🌴Homemade tau
🌴Muslim produk
🌴Semua orang boleh guna
🌴Tak pedihkan mata
.
.
dah ada yang semulajadi, kenapa masih nak guna yg ada bahan kimia yang semua maklum bahaya untuk kesihatan?? 😁
.
.
sape yg ada masalah rambut, ada baby, mesti da alert pasal SLS & Paraben..mmg uollss akan cari produk yg free dari 2 benda tu..
.
.
So, SYAMPU SANTAN mampu untuk atasi masalah rambut korang..nanti dah xde lagi masalah : ❌Rambut gugur ❌Kelumumur ❌Gatal kulit kepala ❌Rambut rapuh ❌Rambut xbermaya

#shampoosantan #wonderhairoil #minyakkelapa
#teamrizkyempire #promosi #promosiMei
#promosicombo #promosishampoosantan #promosimeletop #homelab #organik #natural #withlove #sayajual #bauoren #organikmalaysia
#bazarpaknil #bazar #kelemumur #rambutgugur #bayi #dewasa #cantik #sihat #jelita #rambutsihat #bebaschemical #bebasparaben #santansegar
KENAPA MESTI GUNA SYAMPU SANTAN??? 🌴100% organik 🌴Bebas bahan kimia 🌴Bebas SLS & Paraben & Silicon 🌴Homemade tau 🌴Muslim produk 🌴Semua orang boleh guna 🌴Tak pedihkan mata . . dah ada yang semulajadi, kenapa masih nak guna yg ada bahan kimia yang semua maklum bahaya untuk kesihatan?? 😁 . . sape yg ada masalah rambut, ada baby, mesti da alert pasal SLS & Paraben..mmg uollss akan cari produk yg free dari 2 benda tu.. . . So, SYAMPU SANTAN mampu untuk atasi masalah rambut korang..nanti dah xde lagi masalah : ❌Rambut gugur ❌Kelumumur ❌Gatal kulit kepala ❌Rambut rapuh ❌Rambut xbermaya #shampoosantan  #wonderhairoil  #minyakkelapa  #teamrizkyempire  #promosi  #promosiMei  #promosicombo  #promosishampoosantan  #promosimeletop  #homelab  #organik  #natural  #withlove  #sayajual  #bauoren  #organikmalaysia  #bazarpaknil  #bazar  #kelemumur  #rambutgugur  #bayi  #dewasa  #cantik  #sihat  #jelita  #rambutsihat  #bebaschemical  #bebasparaben  #santansegar 
Mencari pencuci muka #bebasparaben ??? Nutriwhite dari shakle, pencuci muka bebas paraben.
Selamat untuk digunakan.
Tahan lebih dari 6 bulan.
.
Pilih yang terbaik. Sekali kulit muka dah rosak....nak repair makan duitkan..
.
👩 Naemi
☎010 5118376

#pencucimuka  #pencucimukabest  #bebasparaben #bebasbahankimia #pencuciselamat #sayajual #sayajualshaklee #cikgushaklee
Selamat berkenalan. Nama aku Sabun Beras dan nama manja aku the rice soap bar. Hihi
.
.
Aku sangat berbakat untuk mencerahkan kulit kamu semua secara semulajadi. Aku tidak menghakis kulit dan aku merawat kulit secara lembut sahaja.
.
.
Nak tahu apa lagi yang aku boleh bantu kamu semua? Jom sambung baca.
.
.
SABUN BERAS 💄 Kandungan  utama  ialah  beras, ekstrak  snowlotus,  serbuk  mutiara dan  vitamin
💄Ejen  pencerah  kulit  semulajadi  dan juga  berupaya  mengecilkan  pori 💄 Menganjalkan  dan  melembutkan kulit 💄Membantu  mengekalkan kelembapan semulajadi kulit ✨Membuat kulit anda lebih cerah, lembut dan tegang
✨Buang segala kotoran ,jerawat , parut, kulit berminyak dan jeragat
✨Mencerahkan kawasan hitam seperti di bawah ketiak, siku, celah peha, leher dan dimana jua
✨Sesuai untuk kulit yang bermasalah
✨Membuatkan kulit anda merasa segar sepanjang hari
✨Menghilangkan bau badan
✨Boleh pakai dimuka dan badan
✨Sesuai untuk lelaki & perempuan

Whatsapp 014-5219792
#teamrerama #reramatbh #putih #bebasmerkuri #bebasparaben #kulitputih #sabunberas #hipster #thebeautyhacks #beautyhacks #beras #putihmulus #tipscantik #cantiksemulajadi
Selamat berkenalan. Nama aku Sabun Beras dan nama manja aku the rice soap bar. Hihi . . Aku sangat berbakat untuk mencerahkan kulit kamu semua secara semulajadi. Aku tidak menghakis kulit dan aku merawat kulit secara lembut sahaja. . . Nak tahu apa lagi yang aku boleh bantu kamu semua? Jom sambung baca. . . SABUN BERAS 💄 Kandungan utama ialah beras, ekstrak snowlotus, serbuk mutiara dan vitamin 💄Ejen pencerah kulit semulajadi dan juga berupaya mengecilkan pori 💄 Menganjalkan dan melembutkan kulit 💄Membantu mengekalkan kelembapan semulajadi kulit ✨Membuat kulit anda lebih cerah, lembut dan tegang ✨Buang segala kotoran ,jerawat , parut, kulit berminyak dan jeragat ✨Mencerahkan kawasan hitam seperti di bawah ketiak, siku, celah peha, leher dan dimana jua ✨Sesuai untuk kulit yang bermasalah ✨Membuatkan kulit anda merasa segar sepanjang hari ✨Menghilangkan bau badan ✨Boleh pakai dimuka dan badan ✨Sesuai untuk lelaki & perempuan Whatsapp 014-5219792 #teamrerama  #reramatbh  #putih  #bebasmerkuri  #bebasparaben  #kulitputih  #sabunberas  #hipster  #thebeautyhacks  #beautyhacks  #beras  #putihmulus  #tipscantik  #cantiksemulajadi 
- Moh le kejap cuci2 mata nak2 yang ade masalah miss v, manja sireh ade penyelesaian nyeee.,, seawal 2 3 kali penggunaan je.. mcm nih 👇👇👇
.
Ingat manja sireh ingat 0189078220 😍
wassap lekaih okey.. :)
.
#manjasireh #fyqasignature #hygienewash #femininewash #luluskkm #herba #bebasparaben #bebassls #segar #wangi #pekat #rawatkeputihan #rawatmissv #jualanmurah #Murah #tawaranistimewa #tawaranhebat #grabnow #awesome #terbaik #rawatfarajlonggar #rawatmissvberbau #missvberbau #rawatlukabersalin #rawatmissvgatalgatal #missvkusam - #regrann - #regrann
- Moh le kejap cuci2 mata nak2 yang ade masalah miss v, manja sireh ade penyelesaian nyeee.,, seawal 2 3 kali penggunaan je.. mcm nih 👇👇👇 . Ingat manja sireh ingat 0189078220 😍 wassap lekaih okey.. :) . #manjasireh  #fyqasignature  #hygienewash  #femininewash  #luluskkm  #herba  #bebasparaben  #bebassls  #segar  #wangi  #pekat  #rawatkeputihan  #rawatmissv  #jualanmurah  #Murah  #tawaranistimewa  #tawaranhebat  #grabnow  #awesome  #terbaik  #rawatfarajlonggar  #rawatmissvberbau  #missvberbau  #rawatlukabersalin  #rawatmissvgatalgatal  #missvkusam  - #regrann  - #regrann 
🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴 •
Shampoo Santan mampu merawat masalah rambut anda..
•
PRODUK NATURAL..BEBAS BAHAN KIMIA..
•
Merawat masalah rambut gugur, kelemumur, gatal2 kulit kepala,mengawal pertumbuhan rambut uban..
•
#shampoosantanstokisterengganu #wonderhairoil #minyakkelapa #hairoil
#teamrizkyempire #promosi #promosiMei #promosicombo #promosishampoosantan #promosimeletop #homelab #organik #natural #withlove #sayajual #bauoren #organikmalaysia #bazarpaknil #bazar #kelemumur #rambutgugur #bayi #dewasa #cantik #sihat #jelita #rambutsihat #bebaschemical #bebasparaben #santansegar
🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴 • Shampoo Santan mampu merawat masalah rambut anda.. • PRODUK NATURAL..BEBAS BAHAN KIMIA.. • Merawat masalah rambut gugur, kelemumur, gatal2 kulit kepala,mengawal pertumbuhan rambut uban.. • #shampoosantanstokisterengganu  #wonderhairoil  #minyakkelapa  #hairoil  #teamrizkyempire  #promosi  #promosiMei  #promosicombo  #promosishampoosantan  #promosimeletop  #homelab  #organik  #natural  #withlove  #sayajual  #bauoren  #organikmalaysia  #bazarpaknil  #bazar  #kelemumur  #rambutgugur  #bayi  #dewasa  #cantik  #sihat  #jelita  #rambutsihat  #bebaschemical  #bebasparaben  #santansegar 
Dah tak perlu risau dengan masalah Jerawat, dan  kulit berminyak lagi dh cuma guna Larra Essential je.... parut jerawat pun hilang. BEST SANGAT... .
.
Nak tahu KELEBIHAN LARRA ESSENTIALS ?
.
»» Boleh jadi Make-up Primer, Make-up tahan  8 jam. .
»» Pakar Merawat Jerawat, Kecilkan saiz  Pori, dan mengawal minyak.
»» Antibakteria.
»» Mengurangkan masalah Bintik Hitam dan  Putih.
»» Merawat radang diwajah akibat kesan  bahan Kimia pada kosmetik.

Jadilah pengguna bijik!!
DM/Whatsapp kami segera...:-) .
Whatsapp 0148996739
Whatsapp 0148996739
Whatsapp 0148996739

#Larraskincare
#NaturalDanOganik
#stokissarawak
#untukkulitberminyak #larraporefectionserum #MakeupPrimer #makeuptahanlama  #kulitcantikbersih
Dah tak perlu risau dengan masalah Jerawat, dan kulit berminyak lagi dh cuma guna Larra Essential je.... parut jerawat pun hilang. BEST SANGAT... . . Nak tahu KELEBIHAN LARRA ESSENTIALS ? . »» Boleh jadi Make-up Primer, Make-up tahan 8 jam. . »» Pakar Merawat Jerawat, Kecilkan saiz Pori, dan mengawal minyak. »» Antibakteria. »» Mengurangkan masalah Bintik Hitam dan Putih. »» Merawat radang diwajah akibat kesan bahan Kimia pada kosmetik. Jadilah pengguna bijik!! DM/Whatsapp kami segera...:-) . Whatsapp 0148996739 Whatsapp 0148996739 Whatsapp 0148996739 #Larraskincare  #NaturalDanOganik  #stokissarawak  #untukkulitberminyak  #larraporefectionserum  #MakeupPrimer  #makeuptahanlama  #kulitcantikbersih 
Kalau jenama yang dipentingkan, memang dah setanding sangat dah.
.
Kualiti lagi bagus daripada Estee Laudera mahupun SK III.
.
Malah, rasa lagi selamat dan 100% semulajadi. Yang penting:
.
✅ No mercury
✅ Bebas paraben
✅ Sesuai untuk semua kulit wanita Asia
.
Jom bertukar kepada NUTRIWHITE.
.
Berminat dengan set rangkaian Nutriwhite? Boleh hubungi Biey di 013-9255188.
Kalau jenama yang dipentingkan, memang dah setanding sangat dah. . Kualiti lagi bagus daripada Estee Laudera mahupun SK III. . Malah, rasa lagi selamat dan 100% semulajadi. Yang penting: . ✅ No mercury ✅ Bebas paraben ✅ Sesuai untuk semua kulit wanita Asia . Jom bertukar kepada NUTRIWHITE. . Berminat dengan set rangkaian Nutriwhite? Boleh hubungi Biey di 013-9255188.
📍TESTIMONI

Alhamdulillah, baru 2X pakai dah nampak perubahan. 
Rambut kurang gugur & lembut.
Serta tak risau nak shampoo rambut berapa lama pun sebab #shampoosantan bebas SLS, Paraben. Jadi, tiada kimia merbahaya meresap ke dalam kulit kepala. .
.
.
Jom try Shampoo Santan !!
Sekarang ni tgh ada PROMO Wonder Hair Oil + Shampoo Santan tau uolls. 
Dapat 70% diskaun SS jika beli together dgn  Wonder Hair Oil. 
Sepatutnya PROMO ni sampai 15 Mei hari tu jerr, tapi sebab ramai demand, HQ lanjutkan sampai habis hujung bulan ni.
.
📲📲📲 www.wasap.my/601132086558
www.wasap.my/601132086558
www.wasap.my/601132086558

#shampoosantan #shampoosantanjb #skudai #kangkarpulai #lebatkanrambut #kelumumurhilang #rambutrapunzel #rambutgugur #rambutbotak #hitamkanrambut #syampuorganik #bebaskimiaterlarang #bebassls #bebasparaben #bebassilikon
📍TESTIMONI Alhamdulillah, baru 2X pakai dah nampak perubahan. Rambut kurang gugur & lembut. Serta tak risau nak shampoo rambut berapa lama pun sebab #shampoosantan  bebas SLS, Paraben. Jadi, tiada kimia merbahaya meresap ke dalam kulit kepala. . . . Jom try Shampoo Santan !! Sekarang ni tgh ada PROMO Wonder Hair Oil + Shampoo Santan tau uolls. Dapat 70% diskaun SS jika beli together dgn Wonder Hair Oil. Sepatutnya PROMO ni sampai 15 Mei hari tu jerr, tapi sebab ramai demand, HQ lanjutkan sampai habis hujung bulan ni. . 📲📲📲 www.wasap.my/601132086558 www.wasap.my/601132086558 www.wasap.my/601132086558 #shampoosantan  #shampoosantanjb  #skudai  #kangkarpulai  #lebatkanrambut  #kelumumurhilang  #rambutrapunzel  #rambutgugur  #rambutbotak  #hitamkanrambut  #syampuorganik  #bebaskimiaterlarang  #bebassls  #bebasparaben  #bebassilikon 
Moh le kejap cuci2 mata nak2 yang ade masalah miss v, manja sireh ade penyelesaian nyeee.,, seawal 2 3 kali penggunaan je.. mcm nih 👇👇👇
.
Ingat manja sireh ingat 0189078220 😍
wassap lekaih okey.. :)
.
#manjasireh #fyqasignature #hygienewash #femininewash #luluskkm #herba #bebasparaben #bebassls #segar #wangi #pekat #rawatkeputihan #rawatmissv #jualanmurah #Murah #tawaranistimewa #tawaranhebat #grabnow #awesome #terbaik #rawatfarajlonggar #rawatmissvberbau #missvberbau #rawatlukabersalin #rawatmissvgatalgatal #missvkusam - #regrann
Moh le kejap cuci2 mata nak2 yang ade masalah miss v, manja sireh ade penyelesaian nyeee.,, seawal 2 3 kali penggunaan je.. mcm nih 👇👇👇 . Ingat manja sireh ingat 0189078220 😍 wassap lekaih okey.. :) . #manjasireh  #fyqasignature  #hygienewash  #femininewash  #luluskkm  #herba  #bebasparaben  #bebassls  #segar  #wangi  #pekat  #rawatkeputihan  #rawatmissv  #jualanmurah  #Murah  #tawaranistimewa  #tawaranhebat  #grabnow  #awesome  #terbaik  #rawatfarajlonggar  #rawatmissvberbau  #missvberbau  #rawatlukabersalin  #rawatmissvgatalgatal  #missvkusam  - #regrann 
SUCI, BERSIH, COMEL

Bayi semasa lahir berkulit sensitif dan lembut. Kulit mereka belum dicemari oleh sebarang kuman atau bahan kimia.

Jadi sebaiknya kita menjaga kulit mereka agar kekal begitu.

Cuba utk menggunakan mandian ,losyen dan minyak sehampir mungkin dengan keadaan semulajadi. Banyak bahan penjagaan bayi sekarang ada bahan kimia merbahaya. Yang boleh menyebabkan eczema, ruam dan kulit kering serta sensitif.

Cuba untuk bertukar ke produk yang paling mesra alam dan mesra bayi.

#joillebaby
#setorganik
#bebasparaben
#bebassls
#mesrabayi
#bayibarulahir
SUCI, BERSIH, COMEL Bayi semasa lahir berkulit sensitif dan lembut. Kulit mereka belum dicemari oleh sebarang kuman atau bahan kimia. Jadi sebaiknya kita menjaga kulit mereka agar kekal begitu. Cuba utk menggunakan mandian ,losyen dan minyak sehampir mungkin dengan keadaan semulajadi. Banyak bahan penjagaan bayi sekarang ada bahan kimia merbahaya. Yang boleh menyebabkan eczema, ruam dan kulit kering serta sensitif. Cuba untuk bertukar ke produk yang paling mesra alam dan mesra bayi. #joillebaby  #setorganik  #bebasparaben  #bebassls  #mesrabayi  #bayibarulahir 
Dah tak perlu risau dengan masalah Jerawat, dan  kulit berminyak lagi dh cuma guna Larra Essential je.... parut jerawat pun hilang. BEST SANGAT... .
.
Nak tahu KELEBIHAN LARRA ESSENTIALS ?
.
»» Boleh jadi Make-up Primer, Make-up tahan  8 jam. .
»» Pakar Merawat Jerawat, Kecilkan saiz  Pori, dan mengawal minyak.
»» Antibakteria.
»» Mengurangkan masalah Bintik Hitam dan  Putih.
»» Merawat radang diwajah akibat kesan  bahan Kimia pada kosmetik.

Jadilah pengguna bijik!!
DM/Whatsapp kami segera...:-) .
Whatsapp 0148996739
Whatsapp 0148996739
Whatsapp 0148996739

#Larraskincare
#NaturalDanOganik
#stokissarawak
#untukkulitberminyak #larraporefectionserum #MakeupPrimer #makeuptahanlama  #kulitcantikbersih
Dah tak perlu risau dengan masalah Jerawat, dan kulit berminyak lagi dh cuma guna Larra Essential je.... parut jerawat pun hilang. BEST SANGAT... . . Nak tahu KELEBIHAN LARRA ESSENTIALS ? . »» Boleh jadi Make-up Primer, Make-up tahan 8 jam. . »» Pakar Merawat Jerawat, Kecilkan saiz Pori, dan mengawal minyak. »» Antibakteria. »» Mengurangkan masalah Bintik Hitam dan Putih. »» Merawat radang diwajah akibat kesan bahan Kimia pada kosmetik. Jadilah pengguna bijik!! DM/Whatsapp kami segera...:-) . Whatsapp 0148996739 Whatsapp 0148996739 Whatsapp 0148996739 #Larraskincare  #NaturalDanOganik  #stokissarawak  #untukkulitberminyak  #larraporefectionserum  #MakeupPrimer  #makeuptahanlama  #kulitcantikbersih 
Demi apahhh ini panas banget sist😂😂😂 Untungnya udh pake perawatan kulit Dr #skinherbalife dan gak lupa  protective moisturizer #spf30 dr #skinherbalife jg😍

Makinnn cinte sama #herbalifeskin 💓

Nutrisi kulit bukan pemutih yg bikin kulit pucat 🙈 #bebasparaben #sulfat dan jangan lupaa juga...kasih asupan nutrisi sel mu jugaa...biar seimbang luar dan dalam 😍😍 http://bit.ly/TanyaRatih .
📣Sudahkah kamu minum shake hari ini??? . 📣Sudahkah kamu pakai #skinherbalife hari ini??
Demi apahhh ini panas banget sist😂😂😂 Untungnya udh pake perawatan kulit Dr #skinherbalife  dan gak lupa protective moisturizer #spf30  dr #skinherbalife  jg😍 Makinnn cinte sama #herbalifeskin  💓 Nutrisi kulit bukan pemutih yg bikin kulit pucat 🙈 #bebasparaben  #sulfat  dan jangan lupaa juga...kasih asupan nutrisi sel mu jugaa...biar seimbang luar dan dalam 😍😍 http://bit.ly/TanyaRatih . 📣Sudahkah kamu minum shake hari ini??? . 📣Sudahkah kamu pakai #skinherbalife  hari ini??
Outdoor play is a big part of healthy growth, learning, and wellbeing for your child. Mosquito bites can make outdoor fun hard. Always protect your child with PROTECT 2 in 1 Mosquito Repellent and Body Oil from @eucalie_id to keep mosquito away and to keep your little one's skin soft and nourished.
.
.
#eucalie #eucalieorganic #organik #organikindonesia #organiksabun #essentialoiljakarta #essentialoilrollers #essentialoilrollon #hidupsehatalami #hidupsehattanpaalat #hidupsehat #organiksehat #limadaun #limadaunorganik #limadaunorganiccorner #neworganiccorner #lippomallkemang #perawatantubuh #perawatanalami #perawatanwanita #perawatan #parabenfree #bebasparaben #komunitasorganikindonesia  #skincareorganikindonesia #skincareorganik
Outdoor play is a big part of healthy growth, learning, and wellbeing for your child. Mosquito bites can make outdoor fun hard. Always protect your child with PROTECT 2 in 1 Mosquito Repellent and Body Oil from @eucalie_id to keep mosquito away and to keep your little one's skin soft and nourished. . . #eucalie  #eucalieorganic  #organik  #organikindonesia  #organiksabun  #essentialoiljakarta  #essentialoilrollers  #essentialoilrollon  #hidupsehatalami  #hidupsehattanpaalat  #hidupsehat  #organiksehat  #limadaun  #limadaunorganik  #limadaunorganiccorner  #neworganiccorner  #lippomallkemang  #perawatantubuh  #perawatanalami  #perawatanwanita  #perawatan  #parabenfree  #bebasparaben  #komunitasorganikindonesia  #skincareorganikindonesia  #skincareorganik 
📍TESTIMONI

Alhamdulillah, customer seronok guna Shampoo Santan. Baru guna 2 hari, sis ni feedback rambut dah jadi lembut & halus, Dah tak kering lagi! Terbaik !! #shampoosantan #jb #skudai #kangkarpulai #bazarpaknil #rambutkering #lebatkanrambut #lembutkanrambut #trustedseller #agensah
#shampoosantanjb #bebaskimia #bebassls #bebasparaben #bebassilikon
Improve your health in this cold & flu season with Immunity Essential Oil from @eucalie_id. Immunity is packed with the best essential oils that can help strengthen immune system,  protect against germs, and help ease cold/flu sympthoms.

#eucalie #eucalieorganic #organika #organikindonesia #organiksabun #essentialoiljakarta #essentialoilrollers #essentialoilrollon #hidupsehatalami #hidupsehattanpaalat #hidupsehat #organiksehat #neworganiccorner #lippomallkemang #perawatantubuh #perawatanalami #perawatanwanita #clozetteid #fdbeauty #beautybloggerindonesia #perawatan #parabenfree #bebasparaben #komunitasorganikindonesia #komunitasorganik #limadaun #limadaunorganik #limadaunorganiccorner #skincareorganikindonesia #skincareorganik
Improve your health in this cold & flu season with Immunity Essential Oil from @eucalie_id. Immunity is packed with the best essential oils that can help strengthen immune system, protect against germs, and help ease cold/flu sympthoms. #eucalie  #eucalieorganic  #organika  #organikindonesia  #organiksabun  #essentialoiljakarta  #essentialoilrollers  #essentialoilrollon  #hidupsehatalami  #hidupsehattanpaalat  #hidupsehat  #organiksehat  #neworganiccorner  #lippomallkemang  #perawatantubuh  #perawatanalami  #perawatanwanita  #clozetteid  #fdbeauty  #beautybloggerindonesia  #perawatan  #parabenfree  #bebasparaben  #komunitasorganikindonesia  #komunitasorganik  #limadaun  #limadaunorganik  #limadaunorganiccorner  #skincareorganikindonesia  #skincareorganik 
Moh le kejap cuci2 mata nak2 yang ade masalah miss v, manja sireh ade penyelesaian nyeee.,, seawal 2 3 kali penggunaan je.. mcm nih 👇👇👇
.
Ingat manja sireh ingat 0103052579 😍
wassap lekaih okey.. :)
.
#manjasireh #fyqasignature #hygienewash #femininewash #luluskkm #herba #bebasparaben #bebassls #segar #wangi #pekat #rawatkeputihan #rawatmissv #jualanmurah #Murah #tawaranistimewa #tawaranhebat #grabnow #awesome #terbaik #rawatfarajlonggar #rawatmissvberbau #missvberbau #rawatlukabersalin #rawatmissvgatalgatal #missvkusam
Moh le kejap cuci2 mata nak2 yang ade masalah miss v, manja sireh ade penyelesaian nyeee.,, seawal 2 3 kali penggunaan je.. mcm nih 👇👇👇 . Ingat manja sireh ingat 0103052579 😍 wassap lekaih okey.. :) . #manjasireh  #fyqasignature  #hygienewash  #femininewash  #luluskkm  #herba  #bebasparaben  #bebassls  #segar  #wangi  #pekat  #rawatkeputihan  #rawatmissv  #jualanmurah  #Murah  #tawaranistimewa  #tawaranhebat  #grabnow  #awesome  #terbaik  #rawatfarajlonggar  #rawatmissvberbau  #missvberbau  #rawatlukabersalin  #rawatmissvgatalgatal  #missvkusam 
Moh le kejap cuci2 mata nak2 yang ade masalah miss v, manja sireh ade penyelesaian nyeee.,, seawal 2 3 kali penggunaan je.. mcm nih 👇👇👇
.
Ingat manja sireh ingat 0103052579 😍
wassap lekaih okey.. :)
.
#manjasireh #fyqasignature #hygienewash #femininewash #luluskkm #herba #bebasparaben #bebassls #segar #wangi #pekat #rawatkeputihan #rawatmissv #jualanmurah #Murah #tawaranistimewa #tawaranhebat #grabnow #awesome #terbaik #rawatfarajlonggar #rawatmissvberbau #missvberbau #rawatlukabersalin #rawatmissvgatalgatal #missvkusam
Moh le kejap cuci2 mata nak2 yang ade masalah miss v, manja sireh ade penyelesaian nyeee.,, seawal 2 3 kali penggunaan je.. mcm nih 👇👇👇 . Ingat manja sireh ingat 0103052579 😍 wassap lekaih okey.. :) . #manjasireh  #fyqasignature  #hygienewash  #femininewash  #luluskkm  #herba  #bebasparaben  #bebassls  #segar  #wangi  #pekat  #rawatkeputihan  #rawatmissv  #jualanmurah  #Murah  #tawaranistimewa  #tawaranhebat  #grabnow  #awesome  #terbaik  #rawatfarajlonggar  #rawatmissvberbau  #missvberbau  #rawatlukabersalin  #rawatmissvgatalgatal  #missvkusam 
Moh le kejap cuci2 mata nak2 yang ade masalah miss v, manja sireh ade penyelesaian nyeee.,, seawal 2 3 kali penggunaan je.. mcm nih 👇👇👇
.
Ingat manja sireh ingat 0103052579 😍
wassap lekaih okey.. :)
.
#manjasireh #fyqasignature #hygienewash #femininewash #luluskkm #herba #bebasparaben #bebassls #segar #wangi #pekat #rawatkeputihan #rawatmissv #jualanmurah #Murah #tawaranistimewa #tawaranhebat #grabnow #awesome #terbaik #rawatfarajlonggar #rawatmissvberbau #missvberbau #rawatlukabersalin #rawatmissvgatalgatal #missvkusam
Moh le kejap cuci2 mata nak2 yang ade masalah miss v, manja sireh ade penyelesaian nyeee.,, seawal 2 3 kali penggunaan je.. mcm nih 👇👇👇 . Ingat manja sireh ingat 0103052579 😍 wassap lekaih okey.. :) . #manjasireh  #fyqasignature  #hygienewash  #femininewash  #luluskkm  #herba  #bebasparaben  #bebassls  #segar  #wangi  #pekat  #rawatkeputihan  #rawatmissv  #jualanmurah  #Murah  #tawaranistimewa  #tawaranhebat  #grabnow  #awesome  #terbaik  #rawatfarajlonggar  #rawatmissvberbau  #missvberbau  #rawatlukabersalin  #rawatmissvgatalgatal  #missvkusam 
[swipe photo untuk lihat testimoni]

Harga Promosi !!! FREE Gift !!
^
Sempena dengan Hari Ibu & Hari Guru ni, sis nak bagi harga kombo untuk Shampoo Santan dan Wonder Hair Oil.
^
Wonder Hair Oil ni bagus untuk pelbagai masalah rambut seperti gugur, botak setempat, kering & kasar, berminyak, kelumumur, gatal gatal, kutu, & rambut yang rosak. Ia menghitamkan rambut serta berbau harum dan boleh digunakan sebagai hair mask & spa.
^
Manfaat banyak, harga tak masuk akal uollss!
^
Boleh hadiahkan set combo ni buat Ibu, Kakak, Ayah, Abang uolls yang ada masalah rambut.
^
Baby umur 6bulan ke atas pun boleh guna tau sebab bebas kimia seperti ❌SLS, ❌ Paraben, ❌ Silikon. 
Pakai syampu ni tak payah pakai conditioner lagi, jimat 👍👍👍! Harga mampu milik plak tu! Dapat rambut seperti rawatan salon yang mahal.
^
Jom tukar ke Shampoo Santan. Stok selalu laku keras. Hari hari org cari, sumpah tak tipu! .
Harga Promo hanya terhad selagi stok masih ada.
.
Sis bagi FREE GIFT sekali tau! ^
Whatsapp direct ⤵
www.wasap.my/601132086558
www.wasap.my/601132086558
www.wasap.my/601132086558

#shampoosantan #wonderhairoil #skudai #jb #kangkarpulai #trustedseller #rambutgugur #kelumumur #rambutbotak #kelumumurhilang #bebaskimia #bebassls #bebassilikon #bebasparaben #syampubayi #syampugadisbertudung #lebatkanrambut #bazarpaknil #homelab #original💯 #shampoosantanmurah
[swipe photo untuk lihat testimoni] Harga Promosi !!! FREE Gift !! ^ Sempena dengan Hari Ibu & Hari Guru ni, sis nak bagi harga kombo untuk Shampoo Santan dan Wonder Hair Oil. ^ Wonder Hair Oil ni bagus untuk pelbagai masalah rambut seperti gugur, botak setempat, kering & kasar, berminyak, kelumumur, gatal gatal, kutu, & rambut yang rosak. Ia menghitamkan rambut serta berbau harum dan boleh digunakan sebagai hair mask & spa. ^ Manfaat banyak, harga tak masuk akal uollss! ^ Boleh hadiahkan set combo ni buat Ibu, Kakak, Ayah, Abang uolls yang ada masalah rambut. ^ Baby umur 6bulan ke atas pun boleh guna tau sebab bebas kimia seperti ❌SLS, ❌ Paraben, ❌ Silikon. Pakai syampu ni tak payah pakai conditioner lagi, jimat 👍👍👍! Harga mampu milik plak tu! Dapat rambut seperti rawatan salon yang mahal. ^ Jom tukar ke Shampoo Santan. Stok selalu laku keras. Hari hari org cari, sumpah tak tipu! . Harga Promo hanya terhad selagi stok masih ada. . Sis bagi FREE GIFT sekali tau! ^ Whatsapp direct ⤵ www.wasap.my/601132086558 www.wasap.my/601132086558 www.wasap.my/601132086558 #shampoosantan  #wonderhairoil  #skudai  #jb  #kangkarpulai  #trustedseller  #rambutgugur  #kelumumur  #rambutbotak  #kelumumurhilang  #bebaskimia  #bebassls  #bebassilikon  #bebasparaben  #syampubayi  #syampugadisbertudung  #lebatkanrambut  #bazarpaknil  #homelab  #original 💯 #shampoosantanmurah 
Slow down and take a deep breathe. Anxiety is a very common problem and many suffer from it. Relieve your anxiety with @eucalie_id PEACE Essential Oil Roll-on. Simply apply it on the temples, pulse points, the back of the neck, & other needed area. 
#eucalie #eucalieorganic #organika #organikindonesia #organiksabun #essentialoiljakarta #essentialoilrollers #essentialoilrollon #hidupsehatalami #hidupsehattanpaalat #hidupsehat #organiksehat #feminabeauty #feminabeautyawards #perawatantubuh #perawatanalami #perawatanwanita #clozetteid #fdbeauty #beautybloggerindonesia #perawatan #parabenfree #bebasparaben #komunitasorganikindonesia #komunitasorganik #komunitasorganiclifestyle #komunitasorganicindonesia #komunitasorganikjakarta #skincareorganikindonesia #skincareorganik
Slow down and take a deep breathe. Anxiety is a very common problem and many suffer from it. Relieve your anxiety with @eucalie_id PEACE Essential Oil Roll-on. Simply apply it on the temples, pulse points, the back of the neck, & other needed area. #eucalie  #eucalieorganic  #organika  #organikindonesia  #organiksabun  #essentialoiljakarta  #essentialoilrollers  #essentialoilrollon  #hidupsehatalami  #hidupsehattanpaalat  #hidupsehat  #organiksehat  #feminabeauty  #feminabeautyawards  #perawatantubuh  #perawatanalami  #perawatanwanita  #clozetteid  #fdbeauty  #beautybloggerindonesia  #perawatan  #parabenfree  #bebasparaben  #komunitasorganikindonesia  #komunitasorganik  #komunitasorganiclifestyle  #komunitasorganicindonesia  #komunitasorganikjakarta  #skincareorganikindonesia  #skincareorganik 
Penangan Ruby Skincare parut jerawat terus hilang!
.
Syukur alhamdulillah. Penangan guna Ruby Skincare Series ni tak perlu guna mekap berkilo kilo bedak dah. Sapuan Support & Protect day cream spf35 dah cukup buat muka berseri.
.
Tipsnya.. Sabar dan konsisten. Inshaallah kulit semakin cantik dan sihat. Yang penting tanpa bahan kimia berbahaya dan natural.
.
Kami tak janjikan kesan yang cepat tapi dengan penggunaan konsisten dan teratur. Anda akan dapat hasilnya.
.
For consultation, whatsapp sis  Ain
017-5152141
.

#terapiinstagram #produknatural #produkorganik #sayajual #terbuktiberkesan #bebasparaben #bazaarpaknil #cantikdenganselamat #elysianskincare #rubyskincare
Penangan Ruby Skincare parut jerawat terus hilang! . Syukur alhamdulillah. Penangan guna Ruby Skincare Series ni tak perlu guna mekap berkilo kilo bedak dah. Sapuan Support & Protect day cream spf35 dah cukup buat muka berseri. . Tipsnya.. Sabar dan konsisten. Inshaallah kulit semakin cantik dan sihat. Yang penting tanpa bahan kimia berbahaya dan natural. . Kami tak janjikan kesan yang cepat tapi dengan penggunaan konsisten dan teratur. Anda akan dapat hasilnya. . For consultation, whatsapp sis Ain 017-5152141 . #terapiinstagram  #produknatural  #produkorganik  #sayajual  #terbuktiberkesan  #bebasparaben  #bazaarpaknil  #cantikdenganselamat  #elysianskincare  #rubyskincare 
KULIT KASAR,KERING DAN BERPARUT TIADA LAGI.
.
Full set Ruby skincare series dan Elysian Booser Serum dah mampu mengatasi masalah kulit kering, parut dan kulit kasar.
.
Kulit jadi semakin licin,bersih,halus dan lebih sihat. Cuba bayangkan kalau kulit muka macam ni? Sensitive. Pakai make up pun tak cantik yuols. Nampak capuk dan kering!
.
Nak make up kena jaga kulit tau. Rawat masalah kulit bukan sorokkan dengan make up yang tebal.
.
Nak kulit cantik, halus, licin dan sihat? Guna lah Ruby Skincare Series dan Booster Serum sekarang juga. Kami tak jamin kesan yang cepat. Tapi kami jamin dengan penggunaan yang konsisten.. Pasti ada hasilnya. 
#terapiinstagram #terbuktiberkesan #produkorganik #bazaarpaknil #aurabisikancinta #bebasparaben #produkmuslim #sayajual
KULIT KASAR,KERING DAN BERPARUT TIADA LAGI. . Full set Ruby skincare series dan Elysian Booser Serum dah mampu mengatasi masalah kulit kering, parut dan kulit kasar. . Kulit jadi semakin licin,bersih,halus dan lebih sihat. Cuba bayangkan kalau kulit muka macam ni? Sensitive. Pakai make up pun tak cantik yuols. Nampak capuk dan kering! . Nak make up kena jaga kulit tau. Rawat masalah kulit bukan sorokkan dengan make up yang tebal. . Nak kulit cantik, halus, licin dan sihat? Guna lah Ruby Skincare Series dan Booster Serum sekarang juga. Kami tak jamin kesan yang cepat. Tapi kami jamin dengan penggunaan yang konsisten.. Pasti ada hasilnya. #terapiinstagram  #terbuktiberkesan  #produkorganik  #bazaarpaknil  #aurabisikancinta  #bebasparaben  #produkmuslim  #sayajual 
🌹Nurraysa Habbatus Sauda' Hair Treatment🌹
.

Syampu ini sesuai bagi : ✅ kanak-kanak berumur 7 tahun dan ke atas, untuk semua jantina. Juga shampoo untuk seisi keluarga😊
✅ merawat kegatalan kulit kepala
✅ merawat masalah kelemumur
✅ merawat dan mengurangkan masalah keguguran rambut
.
. 
Untuk ORDER/INFO lanjut, boleh klik link
www.wasap.my/60162152852
.

#shampooNurraysa
#2dalam1
#bebasParaben
#bebasSLES
#antiKelemumur
#rawatRambutGugur
#promosiAidilfitri
#nurraysaBeauty
#dropshipNurraysa
🌹Nurraysa Habbatus Sauda' Hair Treatment🌹 . Syampu ini sesuai bagi : ✅ kanak-kanak berumur 7 tahun dan ke atas, untuk semua jantina. Juga shampoo untuk seisi keluarga😊 ✅ merawat kegatalan kulit kepala ✅ merawat masalah kelemumur ✅ merawat dan mengurangkan masalah keguguran rambut . . Untuk ORDER/INFO lanjut, boleh klik link www.wasap.my/60162152852 . #shampooNurraysa  #2dalam1  #bebasParaben  #bebasSLES  #antiKelemumur  #rawatRambutGugur  #promosiAidilfitri  #nurraysaBeauty  #dropshipNurraysa 
🍃 MANJA SIREH HERBAL HYGENIC WASH 🍃
.
Travel Pack / Trial Pack RM15 😍
Travel Pack / Trial Pack RM15 😍
Travel Pack / Trial Pack RM15 😍
.
Manja Sireh pembersih wanita NO.1 Malaysia ! Selesaikan masalah2 bahagian miss V dengan berkesan dan selamat :
☑ Masalah K.E.PUTIH.A.N
☑ Len.dir berlebihan
☑ Gatal,ruam,kulat dan kurap
☑ Bau kurang enak
☑ Kekeringan
☑ Bahagian m.i.ss vee kusam dan gelap
☑ mempercepatkan luka bersalin sembuh
.
KELEBIHAN MANJA SIREH
✿ merawat masalah keputihan melampau
✿ menghilangkan bau dan membunuh bakteria
✿ menghilangkan masalah kegatalan
✿ membantu mengetatkan otot faraj
✿ memberikan kesegaran ketika didatangi haid / nifas
✿ membantu menstabilkan Ph dikawasan alat sulit wanita
✿ membantu melembapkan kawasan missS V ✿ memberikan haruman yang segar di kawasan missS V
.
Kandungan utama improved formula 2017 : sireh; manjakani; minyak zaitun; aloe vera, kacip fatimah; serapat; daun bidara.
.
RUGI tak cuba ? PM page / whatsapp 010-305 2579 sekarang
😍😍😍
.
#manjasireh #travelpackmanjasireh #trialpackmanjasireh #fyqasignature #hygienewash #femininewash #luluskkm #herbal #bebasparaben #bebassls #segar #wangi #pekat #rawatkeputihan #rawatmissv #jualanmurah #Murah #tawaranistimewa #tawaranhebat #grabnow #awesome #terbaik #rawatfarajlonggar #rawatmissvberbau #missvberbau #rawatlukabersalin #rawatmissvgatalgatal #missvkusam
🍃 MANJA SIREH HERBAL HYGENIC WASH 🍃 . Travel Pack / Trial Pack RM15 😍 Travel Pack / Trial Pack RM15 😍 Travel Pack / Trial Pack RM15 😍 . Manja Sireh pembersih wanita NO.1 Malaysia ! Selesaikan masalah2 bahagian miss V dengan berkesan dan selamat : ☑ Masalah K.E.PUTIH.A.N ☑ Len.dir berlebihan ☑ Gatal,ruam,kulat dan kurap ☑ Bau kurang enak ☑ Kekeringan ☑ Bahagian m.i.ss vee kusam dan gelap ☑ mempercepatkan luka bersalin sembuh . KELEBIHAN MANJA SIREH ✿ merawat masalah keputihan melampau ✿ menghilangkan bau dan membunuh bakteria ✿ menghilangkan masalah kegatalan ✿ membantu mengetatkan otot faraj ✿ memberikan kesegaran ketika didatangi haid / nifas ✿ membantu menstabilkan Ph dikawasan alat sulit wanita ✿ membantu melembapkan kawasan missS V ✿ memberikan haruman yang segar di kawasan missS V . Kandungan utama improved formula 2017 : sireh; manjakani; minyak zaitun; aloe vera, kacip fatimah; serapat; daun bidara. . RUGI tak cuba ? PM page / whatsapp 010-305 2579 sekarang 😍😍😍 . #manjasireh  #travelpackmanjasireh  #trialpackmanjasireh  #fyqasignature  #hygienewash  #femininewash  #luluskkm  #herbal  #bebasparaben  #bebassls  #segar  #wangi  #pekat  #rawatkeputihan  #rawatmissv  #jualanmurah  #Murah  #tawaranistimewa  #tawaranhebat  #grabnow  #awesome  #terbaik  #rawatfarajlonggar  #rawatmissvberbau  #missvberbau  #rawatlukabersalin  #rawatmissvgatalgatal  #missvkusam 
APA YANG BEST PASAL WONDER HAIR OIL NI?? Bestnya hair oil ni serius tak melekit tauuu😲 slalu kalau minyak mcm minyak masak tu kita rsa kan melekit dia
Ha...ni dijamin tak! pastu dia mcm meresap gituuuu😆

Semua gabungan pure oil lah... takda siloxane takda silikon tauuu😉

Cepat grab sekarang😆

Stok pakat berebut ni tauuuu... Wonder hair oil shj RM59 exclude postage

Combo wonder hair oil + shampoo santan RM69 exclude postage😄 ** pengambilan agent pom hrni last tauuu😂..cepat sape nk wt duet raye lg...😊 #wonderhairoil #shampoosantan #myhomelab #homemade #bebassilicon #bebassls #bebasparaben #bebasbahankimiabahaya #agentwantedseluruhmalaysia #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #dropshipdanagendiperlukan #cod #cheras #projekduitraya
APA YANG BEST PASAL WONDER HAIR OIL NI?? Bestnya hair oil ni serius tak melekit tauuu😲 slalu kalau minyak mcm minyak masak tu kita rsa kan melekit dia Ha...ni dijamin tak! pastu dia mcm meresap gituuuu😆 Semua gabungan pure oil lah... takda siloxane takda silikon tauuu😉 Cepat grab sekarang😆 Stok pakat berebut ni tauuuu... Wonder hair oil shj RM59 exclude postage Combo wonder hair oil + shampoo santan RM69 exclude postage😄 ** pengambilan agent pom hrni last tauuu😂..cepat sape nk wt duet raye lg...😊 #wonderhairoil  #shampoosantan  #myhomelab  #homemade  #bebassilicon  #bebassls  #bebasparaben  #bebasbahankimiabahaya  #agentwantedseluruhmalaysia  #agendiperlukan  #dropshipdiperlukan  #dropshipdanagendiperlukan  #cod  #cheras  #projekduitraya 
Ceritanya baru konsultasi naik/turun BB Kemudian sudah, pengen bersihin Wajah, sampai putih bersih, terus ada bulan 🌚  hadir bawa bintang-bintang ✨  menari - nari diwajahku, bulan dan bintang itu tak lain adalah jerawat dan fleksibel hitam.  Alhasil aq tutupin saja mukaku jadi biar ga begitu kelihatan. Senang sudah di puji-puji karena udah mengalami peningkatan dari sebelumnya yang masih item. Terimakasih my sponsor, My Mentor,  makin semangat ✊ lagi nih. 😊😉
Trimakasih 
#herbalifeskin
#herbalifenutrition
#outerherbalife 
#outerskinherbalife
#herbalifeIndonesia
#Skinwajah
#perawatanwajah
#tidakmurahan
#tidakSkinpalsu
#tidakinfeksi
#bebassulfat
#bebasparaben
#sudahterujidermatologi
#segar!
#dinginsejuk
#airmnum # 
#tidakadaefeksampingnegatif
Kepolisian tansah saya ya #bu
Ceritanya baru konsultasi naik/turun BB Kemudian sudah, pengen bersihin Wajah, sampai putih bersih, terus ada bulan 🌚 hadir bawa bintang-bintang ✨ menari - nari diwajahku, bulan dan bintang itu tak lain adalah jerawat dan fleksibel hitam. Alhasil aq tutupin saja mukaku jadi biar ga begitu kelihatan. Senang sudah di puji-puji karena udah mengalami peningkatan dari sebelumnya yang masih item. Terimakasih my sponsor, My Mentor, makin semangat ✊ lagi nih. 😊😉 Trimakasih #herbalifeskin  #herbalifenutrition  #outerherbalife  #outerskinherbalife  #herbalifeIndonesia  #Skinwajah  #perawatanwajah  #tidakmurahan  #tidakSkinpalsu  #tidakinfeksi  #bebassulfat  #bebasparaben  #sudahterujidermatologi  #segar ! #dinginsejuk  #airmnum  # #tidakadaefeksampingnegatif  Kepolisian tansah saya ya #bu 
TESTIMONI ORGANIC BODY WASH

Lepas pakai body wash kulit anda akan rasa lembap dan wangi sangatttt.. tak percaya, cubalah! 😍

Whatsapp 019-5181830💌

#organicbodywash
#nurraysahq #nurraysaskincarebeauty #nurraysalover #jomrawat #jomshopping #jomcantik #bebaskimia #produkmesrasolat #bebasparaben #bebasslesbebasparabenbebasplumbum
Tonight's routine 
I got huge painful acne, I think my skin doesn't like other sunscreen other than Avene sunscreen. Any suggestions on what sunscreen I should get? Preferably under $30  #skincareinspo #skincareindonesia #essentialoil #skincare #beautyproducts #produklokal #produkindo #produknatural #spaessentia #cleansingmilk #naturalskincare #produkindonesia #naturalremedies #tipscantik #beauty #healthy #health #wellness #skincareorganik #skincarenatural #organikjakarta #perawatanalami #organikindonesia #bebasparaben #komunitasorganik
Tonight's routine I got huge painful acne, I think my skin doesn't like other sunscreen other than Avene sunscreen. Any suggestions on what sunscreen I should get? Preferably under $30 #skincareinspo  #skincareindonesia  #essentialoil  #skincare  #beautyproducts  #produklokal  #produkindo  #produknatural  #spaessentia  #cleansingmilk  #naturalskincare  #produkindonesia  #naturalremedies  #tipscantik  #beauty  #healthy  #health  #wellness  #skincareorganik  #skincarenatural  #organikjakarta  #perawatanalami  #organikindonesia  #bebasparaben  #komunitasorganik 
Produk Kecantikkan bebas Bahan kimia
.
.100% Bahan semulajadi.. .
.dibuka utk dropship & ejen. .
.wssp Sue 0103714805
.
.#mewangipenambathati #mewangimurah #mewangiskincares #dropshipdiperlukan #ejenwanted #dropshipwanted #stokissah #trustedseller #bebasmerkuri #bebasparaben #bebas #ori #original #mewangiskincares
#Dalan d'Olive Liquid Soap berbahan dasar #minyakzaitun murni asal #Turki. Dengan formulasi #bebasparaben, lembut untuk membersihkan kulit Anda.Tes independen yang telah dilakukan telah membuktikan bahwa
#Dalan d'Olive Liquid Soap melindungi keseimbangan kelembaban kulit Anda sampai dengan 24 jam. Dengan Formula pH5.5 nya, sehingga cocok untuk semua jenis kulit, termasuk #kulitsensitif

Minyak Zaitun mengandung tingkat #antioksidan dan vitamin E yang tinggi, berikut adalah keuntungan yang dapat dimiliki untuk kulit setelah pemakaian rutin *berdasarkan testimoni pengguna rutin :
1. Membersihkan kulit secara mendalam
2. Mengurangi jerawat di area punggung
3. Kandungan vitamin E nya yang tinggi dapat melembabkan kulit
4. Dapat digunakan sebagai sabun pembersih wajah bagi kulit super sensitif sekalipun

Dapatkan segera di #centuryhealthcare dan coming soon di #watsonsindonesia #aeonbsdcity #kemchick #grandlucky #berrybenka #alfacart dan lainnya...
#sabunwajah #sabunmandi #sabuncair #sabunalami #sabunherbal
#Dalan  d'Olive Liquid Soap berbahan dasar #minyakzaitun  murni asal #Turki . Dengan formulasi #bebasparaben , lembut untuk membersihkan kulit Anda.Tes independen yang telah dilakukan telah membuktikan bahwa #Dalan  d'Olive Liquid Soap melindungi keseimbangan kelembaban kulit Anda sampai dengan 24 jam. Dengan Formula pH5.5 nya, sehingga cocok untuk semua jenis kulit, termasuk #kulitsensitif  Minyak Zaitun mengandung tingkat #antioksidan  dan vitamin E yang tinggi, berikut adalah keuntungan yang dapat dimiliki untuk kulit setelah pemakaian rutin *berdasarkan testimoni pengguna rutin : 1. Membersihkan kulit secara mendalam 2. Mengurangi jerawat di area punggung 3. Kandungan vitamin E nya yang tinggi dapat melembabkan kulit 4. Dapat digunakan sebagai sabun pembersih wajah bagi kulit super sensitif sekalipun Dapatkan segera di #centuryhealthcare  dan coming soon di #watsonsindonesia  #aeonbsdcity  #kemchick  #grandlucky  #berrybenka  #alfacart  dan lainnya... #sabunwajah  #sabunmandi  #sabuncair  #sabunalami  #sabunherbal 
Assalamualaikum, salam Jumaat semua 🤗. Sori harini sis busy so update Lambat sikit, huhu.
.
.
Haa, di hari yang panas terik ni, day cream EB adalah satu kemestian tau. Pakai day cream EB yang mengandungi spf 30, haa terlindungla kulit korang Dari sinaran uv berbahaya tu 🙈
.
.
#daycream #erdinabeautè #teamhafizsuratman #legacyhafizsuratman #skincareselamat #kkmapproved #bebaskimiaberbahaya #bebashydroquinone #bebasjerawat #bebasjeragat #skincareselamat #bebasmerkuri #bebassls #bebasparaben #dronetech #spain🇪🇸 #malaysia🇲🇾 #peptida #X50 #beauty #flawless #healthy #skin
Assalamualaikum, salam Jumaat semua 🤗. Sori harini sis busy so update Lambat sikit, huhu. . . Haa, di hari yang panas terik ni, day cream EB adalah satu kemestian tau. Pakai day cream EB yang mengandungi spf 30, haa terlindungla kulit korang Dari sinaran uv berbahaya tu 🙈 . . #daycream  #erdinabeautè  #teamhafizsuratman  #legacyhafizsuratman  #skincareselamat  #kkmapproved  #bebaskimiaberbahaya  #bebashydroquinone  #bebasjerawat  #bebasjeragat  #skincareselamat  #bebasmerkuri  #bebassls  #bebasparaben  #dronetech  #spain 🇪🇸 #malaysia 🇲🇾 #peptida  #X50  #beauty  #flawless  #healthy  #skin 
Krim sapuan luar #bebasparaben dan #bebasbahankimiamerbahaya yang lain. Seuai sangat untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu. Kulit baby sememangnya #sensitif dan #mudahkering perlulah dijaga dengan rapi.. Sapuan nipis ke atas kulit bayi juga buatkan #nyamuk tak suka nak hinggap.. Sesuai juga untuk sapuan ketika #chickenpox.. Musim panas dan hujan tak menentu sekarang ni. Jom standby satu tube #krimherbalblend ni kat rumah😍😍 Lina 012-7059520
#pengedarshakleepasirgudang #shakleemasai #shakleebandarserialam
Krim sapuan luar #bebasparaben  dan #bebasbahankimiamerbahaya  yang lain. Seuai sangat untuk #ruambayi  #ruamlampin  #ruamsusu . Kulit baby sememangnya #sensitif  dan #mudahkering  perlulah dijaga dengan rapi.. Sapuan nipis ke atas kulit bayi juga buatkan #nyamuk  tak suka nak hinggap.. Sesuai juga untuk sapuan ketika #chickenpox .. Musim panas dan hujan tak menentu sekarang ni. Jom standby satu tube #krimherbalblend  ni kat rumah😍😍 Lina 012-7059520 #pengedarshakleepasirgudang  #shakleemasai  #shakleebandarserialam 
BEST SELLER!!!!!
#Dalan d'Olive Body Oil dengan kandungan vitamin A, D, K dan E yang tinggi #antioksidan, memelihara dan melindungi kulit Anda dari faktor-faktor eksternal yang dapat menyebabkan penuaan kulit..Diuji klinis di German Instistut Dermaconsult GMBH, Dalan d'Olive Body Oil bisa digunakan untuk memijat dan aman untuk #kulitsensitif

Kombinasi #minyakzaitun Mediterania dan #minyakwijen dalam "d'Olive Body Oil" dapat menyuburkan rambut dan melembabkan kulit, mengembalikan kelembutan dan kilau alami kulit, mempertahankan kelembaban lebih dari 24 jam dan dapat melindungi kulit dari faktor eksternal. "Body Oil" yang mudah diserap oleh kulit ini tidak berminyak sama sekali. Dengan keharuman lembut yang tahan lama untuk menenangkan jiwa serta keajaiban bahan alami yang menyehatkan kulit Anda. #parabenfree #bebasparaben #bebassilikon #nonanimaltesting #halal #madeinturkey🇹🇷 Benefitnya adalah:
- Mengatasi #kulitkering
- Sangat cocok untuk mengatasi penuaan dini
- Dapat dijadikan #minyakpijat tubuh
- Melembabkan kulit
- Mencegah dan memudarkan bekas luka dan peregangan kulit (#stretchmarks) untuk para ibu
- Cocok digunakan untuk #bayidananak
- Juga cocok digunakan untuk ujung #rambutkering dan bercabang
BEST SELLER!!!!! #Dalan  d'Olive Body Oil dengan kandungan vitamin A, D, K dan E yang tinggi #antioksidan , memelihara dan melindungi kulit Anda dari faktor-faktor eksternal yang dapat menyebabkan penuaan kulit..Diuji klinis di German Instistut Dermaconsult GMBH, Dalan d'Olive Body Oil bisa digunakan untuk memijat dan aman untuk #kulitsensitif  Kombinasi #minyakzaitun  Mediterania dan #minyakwijen  dalam "d'Olive Body Oil" dapat menyuburkan rambut dan melembabkan kulit, mengembalikan kelembutan dan kilau alami kulit, mempertahankan kelembaban lebih dari 24 jam dan dapat melindungi kulit dari faktor eksternal. "Body Oil" yang mudah diserap oleh kulit ini tidak berminyak sama sekali. Dengan keharuman lembut yang tahan lama untuk menenangkan jiwa serta keajaiban bahan alami yang menyehatkan kulit Anda. #parabenfree  #bebasparaben  #bebassilikon  #nonanimaltesting  #halal  #madeinturkey 🇹🇷 Benefitnya adalah: - Mengatasi #kulitkering  - Sangat cocok untuk mengatasi penuaan dini - Dapat dijadikan #minyakpijat  tubuh - Melembabkan kulit - Mencegah dan memudarkan bekas luka dan peregangan kulit (#stretchmarks ) untuk para ibu - Cocok digunakan untuk #bayidananak  - Juga cocok digunakan untuk ujung #rambutkering  dan bercabang
❤ FOUNDATION FREE !!!! ❤
.
Disebabkan ramai yang mintak HQ buat sale sempena #Mother's Day jadi kita buat speselll untuk u olzz!
.
Tawaran istimewa: 
Beli SATU botol pek besar anda akan dapat satu trial pack secara PERCUMA! 
WOW! #jimat RM32 tau!
.
Tawaran ini sah sehingga stok promosi masih ada!
.
Aummmmm jom pakat grab cepat2 sebelum awak duk nanges bucu meja bucu kusi bucu katil dan segala bucu!
.
WA 013 433 4331 😙😙😙😙
.
#dstebeauty #calitsikitcomeyslalu #foundation #produkhalal #spf50 #antiminyak #antimelekit #anticapuk #antipenuaan #merawatjerawat #merawatjeragat #foundationwangi #bebasmerkuri #bebasalkohol #bebasparaben #kemaman #jengka
❤ FOUNDATION FREE !!!! ❤ . Disebabkan ramai yang mintak HQ buat sale sempena #Mother 's Day jadi kita buat speselll untuk u olzz! . Tawaran istimewa: Beli SATU botol pek besar anda akan dapat satu trial pack secara PERCUMA! WOW! #jimat  RM32 tau! . Tawaran ini sah sehingga stok promosi masih ada! . Aummmmm jom pakat grab cepat2 sebelum awak duk nanges bucu meja bucu kusi bucu katil dan segala bucu! . WA 013 433 4331 😙😙😙😙 . #dstebeauty  #calitsikitcomeyslalu  #foundation  #produkhalal  #spf50  #antiminyak  #antimelekit  #anticapuk  #antipenuaan  #merawatjerawat  #merawatjeragat  #foundationwangi  #bebasmerkuri  #bebasalkohol  #bebasparaben  #kemaman  #jengka 
❤ FOUNDATION FREE !!!! ❤
.
Disebabkan ramai yang mintak HQ buat sale sempena #Mother's Day jadi kita buat speselll untuk u olzz!
.
Tawaran istimewa: 
Beli SATU botol pek besar anda akan dapat satu trial pack secara PERCUMA! 
WOW! #jimat RM32 tau!
.
Tawaran ini sah sehingga stok promosi masih ada!
.
Aummmmm jom pakat grab cepat2 sebelum awak duk nanges bucu meja bucu kusi bucu katil dan segala bucu!
.
WA 013 433 4331 😙😙😙😙
.
#dstebeauty #calitsikitcomeyslalu #foundation #produkhalal #spf50 #antiminyak #antimelekit #anticapuk #antipenuaan #merawatjerawat #merawatjeragat #foundationwangi #bebasmerkuri #bebasalkohol #bebasparaben #kemaman #jengka
❤ FOUNDATION FREE !!!! ❤ . Disebabkan ramai yang mintak HQ buat sale sempena #Mother 's Day jadi kita buat speselll untuk u olzz! . Tawaran istimewa: Beli SATU botol pek besar anda akan dapat satu trial pack secara PERCUMA! WOW! #jimat  RM32 tau! . Tawaran ini sah sehingga stok promosi masih ada! . Aummmmm jom pakat grab cepat2 sebelum awak duk nanges bucu meja bucu kusi bucu katil dan segala bucu! . WA 013 433 4331 😙😙😙😙 . #dstebeauty  #calitsikitcomeyslalu  #foundation  #produkhalal  #spf50  #antiminyak  #antimelekit  #anticapuk  #antipenuaan  #merawatjerawat  #merawatjeragat  #foundationwangi  #bebasmerkuri  #bebasalkohol  #bebasparaben  #kemaman  #jengka 
❤ FOUNDATION FREE !!!! ❤
.
Disebabkan ramai yang mintak HQ buat sale sempena #Mother's Day jadi kita buat speselll untuk u olzz!
.
Tawaran istimewa: 
Beli SATU botol pek besar anda akan dapat satu trial pack secara PERCUMA! 
WOW! #jimat RM32 tau!
.
Tawaran ini sah sehingga stok promosi masih ada!
.
Aummmmm jom pakat grab cepat2 sebelum awak duk nanges bucu meja bucu kusi bucu katil dan segala bucu!
.
WA 013 433 4331 😙😙😙😙
.
#dstebeauty #calitsikitcomeyslalu #foundation #produkhalal #spf50 #antiminyak #antimelekit #anticapuk #antipenuaan #merawatjerawat #merawatjeragat #foundationwangi #bebasmerkuri #bebasalkohol #bebasparaben #kemaman #jengka
❤ FOUNDATION FREE !!!! ❤ . Disebabkan ramai yang mintak HQ buat sale sempena #Mother 's Day jadi kita buat speselll untuk u olzz! . Tawaran istimewa: Beli SATU botol pek besar anda akan dapat satu trial pack secara PERCUMA! WOW! #jimat  RM32 tau! . Tawaran ini sah sehingga stok promosi masih ada! . Aummmmm jom pakat grab cepat2 sebelum awak duk nanges bucu meja bucu kusi bucu katil dan segala bucu! . WA 013 433 4331 😙😙😙😙 . #dstebeauty  #calitsikitcomeyslalu  #foundation  #produkhalal  #spf50  #antiminyak  #antimelekit  #anticapuk  #antipenuaan  #merawatjerawat  #merawatjeragat  #foundationwangi  #bebasmerkuri  #bebasalkohol  #bebasparaben  #kemaman  #jengka 
❤ FOUNDATION FREE !!!! ❤
.
Disebabkan ramai yang mintak HQ buat sale sempena #Mother's Day jadi kita buat speselll untuk u olzz!
.
Tawaran istimewa: 
Beli SATU botol pek besar anda akan dapat satu trial pack secara PERCUMA! 
WOW! #jimat RM32 tau!
.
Tawaran ini sah sehingga stok promosi masih ada!
.
Aummmmm jom pakat grab cepat2 sebelum awak duk nanges bucu meja bucu kusi bucu katil dan segala bucu!
.
WA 013 433 4331 😙😙😙😙
.
#dstebeauty #calitsikitcomeyslalu #foundation #produkhalal #spf50 #antiminyak #antimelekit #anticapuk #antipenuaan #merawatjerawat #merawatjeragat #foundationwangi #bebasmerkuri #bebasalkohol #bebasparaben #kemaman #jengka
❤ FOUNDATION FREE !!!! ❤ . Disebabkan ramai yang mintak HQ buat sale sempena #Mother 's Day jadi kita buat speselll untuk u olzz! . Tawaran istimewa: Beli SATU botol pek besar anda akan dapat satu trial pack secara PERCUMA! WOW! #jimat  RM32 tau! . Tawaran ini sah sehingga stok promosi masih ada! . Aummmmm jom pakat grab cepat2 sebelum awak duk nanges bucu meja bucu kusi bucu katil dan segala bucu! . WA 013 433 4331 😙😙😙😙 . #dstebeauty  #calitsikitcomeyslalu  #foundation  #produkhalal  #spf50  #antiminyak  #antimelekit  #anticapuk  #antipenuaan  #merawatjerawat  #merawatjeragat  #foundationwangi  #bebasmerkuri  #bebasalkohol  #bebasparaben  #kemaman  #jengka 
❤ FOUNDATION FREE !!!! ❤
.
Disebabkan ramai yang mintak HQ buat sale sempena #Mother's Day jadi kita buat speselll untuk u olzz!
.
Tawaran istimewa: 
Beli SATU botol pek besar anda akan dapat satu trial pack secara PERCUMA! 
WOW! #jimat RM32 tau!
.
Tawaran ini sah sehingga stok promosi masih ada!
.
Aummmmm jom pakat grab cepat2 sebelum awak duk nanges bucu meja bucu kusi bucu katil dan segala bucu!
.
WA 013 433 4331 😙😙😙😙
.
#dstebeauty #calitsikitcomeyslalu #foundation #produkhalal #spf50 #antiminyak #antimelekit #anticapuk #antipenuaan #merawatjerawat #merawatjeragat #foundationwangi #bebasmerkuri #bebasalkohol #bebasparaben #kemaman #jengka
❤ FOUNDATION FREE !!!! ❤ . Disebabkan ramai yang mintak HQ buat sale sempena #Mother 's Day jadi kita buat speselll untuk u olzz! . Tawaran istimewa: Beli SATU botol pek besar anda akan dapat satu trial pack secara PERCUMA! WOW! #jimat  RM32 tau! . Tawaran ini sah sehingga stok promosi masih ada! . Aummmmm jom pakat grab cepat2 sebelum awak duk nanges bucu meja bucu kusi bucu katil dan segala bucu! . WA 013 433 4331 😙😙😙😙 . #dstebeauty  #calitsikitcomeyslalu  #foundation  #produkhalal  #spf50  #antiminyak  #antimelekit  #anticapuk  #antipenuaan  #merawatjerawat  #merawatjeragat  #foundationwangi  #bebasmerkuri  #bebasalkohol  #bebasparaben  #kemaman  #jengka 
❤ FOUNDATION FREE !!!! ❤
.
Disebabkan ramai yang mintak HQ buat sale sempena #Mother's Day jadi kita buat speselll untuk u olzz!
.
Tawaran istimewa: 
Beli SATU botol pek besar anda akan dapat satu trial pack secara PERCUMA! 
WOW! #jimat RM32 tau!
.
Tawaran ini sah sehingga stok promosi masih ada!
.
Aummmmm jom pakat grab cepat2 sebelum awak duk nanges bucu meja bucu kusi bucu katil dan segala bucu!
.
WA 013 433 4331 😙😙😙😙
.
#dstebeauty #calitsikitcomeyslalu #foundation #produkhalal #spf50 #antiminyak #antimelekit #anticapuk #antipenuaan #merawatjerawat #merawatjeragat #foundationwangi #bebasmerkuri #bebasalkohol #bebasparaben #kemaman #jengka
❤ FOUNDATION FREE !!!! ❤ . Disebabkan ramai yang mintak HQ buat sale sempena #Mother 's Day jadi kita buat speselll untuk u olzz! . Tawaran istimewa: Beli SATU botol pek besar anda akan dapat satu trial pack secara PERCUMA! WOW! #jimat  RM32 tau! . Tawaran ini sah sehingga stok promosi masih ada! . Aummmmm jom pakat grab cepat2 sebelum awak duk nanges bucu meja bucu kusi bucu katil dan segala bucu! . WA 013 433 4331 😙😙😙😙 . #dstebeauty  #calitsikitcomeyslalu  #foundation  #produkhalal  #spf50  #antiminyak  #antimelekit  #anticapuk  #antipenuaan  #merawatjerawat  #merawatjeragat  #foundationwangi  #bebasmerkuri  #bebasalkohol  #bebasparaben  #kemaman  #jengka 
❤ FOUNDATION FREE !!!! ❤
.
Disebabkan ramai yang mintak HQ buat sale sempena #Mother's Day jadi kita buat speselll untuk u olzz!
.
Tawaran istimewa: 
Beli SATU botol pek besar anda akan dapat satu trial pack secara PERCUMA! 
WOW! #jimat RM32 tau!
.
Tawaran ini sah sehingga stok promosi masih ada!
.
Aummmmm jom pakat grab cepat2 sebelum awak duk nanges bucu meja bucu kusi bucu katil dan segala bucu!
.
WA 013 433 4331 😙😙😙😙
.
#dstebeauty #calitsikitcomeyslalu #foundation #produkhalal #spf50 #antiminyak #antimelekit #anticapuk #antipenuaan #merawatjerawat #merawatjeragat #foundationwangi #bebasmerkuri #bebasalkohol #bebasparaben #kemaman #jengka
❤ FOUNDATION FREE !!!! ❤ . Disebabkan ramai yang mintak HQ buat sale sempena #Mother 's Day jadi kita buat speselll untuk u olzz! . Tawaran istimewa: Beli SATU botol pek besar anda akan dapat satu trial pack secara PERCUMA! WOW! #jimat  RM32 tau! . Tawaran ini sah sehingga stok promosi masih ada! . Aummmmm jom pakat grab cepat2 sebelum awak duk nanges bucu meja bucu kusi bucu katil dan segala bucu! . WA 013 433 4331 😙😙😙😙 . #dstebeauty  #calitsikitcomeyslalu  #foundation  #produkhalal  #spf50  #antiminyak  #antimelekit  #anticapuk  #antipenuaan  #merawatjerawat  #merawatjeragat  #foundationwangi  #bebasmerkuri  #bebasalkohol  #bebasparaben  #kemaman  #jengka 
❤ FOUNDATION FREE !!!! ❤
.
Disebabkan ramai yang mintak HQ buat sale sempena #Mother's Day jadi kita buat speselll untuk u olzz!
.
Tawaran istimewa: 
Beli SATU botol pek besar anda akan dapat satu trial pack secara PERCUMA! 
WOW! #jimat RM32 tau!
.
Tawaran ini sah sehingga stok promosi masih ada!
.
Aummmmm jom pakat grab cepat2 sebelum awak duk nanges bucu meja bucu kusi bucu katil dan segala bucu!
.
WA 013 433 4331 😙😙😙😙
.
#dstebeauty #calitsikitcomeyslalu #foundation #produkhalal #spf50 #antiminyak #antimelekit #anticapuk #antipenuaan #merawatjerawat #merawatjeragat #foundationwangi #bebasmerkuri #bebasalkohol #bebasparaben #kemaman #jengka
❤ FOUNDATION FREE !!!! ❤ . Disebabkan ramai yang mintak HQ buat sale sempena #Mother 's Day jadi kita buat speselll untuk u olzz! . Tawaran istimewa: Beli SATU botol pek besar anda akan dapat satu trial pack secara PERCUMA! WOW! #jimat  RM32 tau! . Tawaran ini sah sehingga stok promosi masih ada! . Aummmmm jom pakat grab cepat2 sebelum awak duk nanges bucu meja bucu kusi bucu katil dan segala bucu! . WA 013 433 4331 😙😙😙😙 . #dstebeauty  #calitsikitcomeyslalu  #foundation  #produkhalal  #spf50  #antiminyak  #antimelekit  #anticapuk  #antipenuaan  #merawatjerawat  #merawatjeragat  #foundationwangi  #bebasmerkuri  #bebasalkohol  #bebasparaben  #kemaman  #jengka 
❤ FOUNDATION FREE !!!! ❤
.
Disebabkan ramai yang mintak HQ buat sale sempena #Mother's Day jadi kita buat speselll untuk u olzz!
.
Tawaran istimewa: 
Beli SATU botol pek besar anda akan dapat satu trial pack secara PERCUMA! 
WOW! #jimat RM32 tau!
.
Tawaran ini sah sehingga stok promosi masih ada!
.
Aummmmm jom pakat grab cepat2 sebelum awak duk nanges bucu meja bucu kusi bucu katil dan segala bucu!
.
WA 013 433 4331 😙😙😙😙
.
#dstebeauty #calitsikitcomeyslalu #foundation #produkhalal #spf50 #antiminyak #antimelekit #anticapuk #antipenuaan #merawatjerawat #merawatjeragat #foundationwangi #bebasmerkuri #bebasalkohol #bebasparaben #kemaman #jengka
❤ FOUNDATION FREE !!!! ❤ . Disebabkan ramai yang mintak HQ buat sale sempena #Mother 's Day jadi kita buat speselll untuk u olzz! . Tawaran istimewa: Beli SATU botol pek besar anda akan dapat satu trial pack secara PERCUMA! WOW! #jimat  RM32 tau! . Tawaran ini sah sehingga stok promosi masih ada! . Aummmmm jom pakat grab cepat2 sebelum awak duk nanges bucu meja bucu kusi bucu katil dan segala bucu! . WA 013 433 4331 😙😙😙😙 . #dstebeauty  #calitsikitcomeyslalu  #foundation  #produkhalal  #spf50  #antiminyak  #antimelekit  #anticapuk  #antipenuaan  #merawatjerawat  #merawatjeragat  #foundationwangi  #bebasmerkuri  #bebasalkohol  #bebasparaben  #kemaman  #jengka 
FOUNDATION NO.1 PALING TIDAK BERMINYAK DI MALAYSIA!
.
Gebu gebas flawless dengan Foundation + Sunblock SPF50 D'Ste Beauty!!
.
Lihat sahaja perbezaan sebelum dan selepas menggunakan asas mekap D'Ste Beauty.
.
#antiminyak #antimelekit #anticapuk #antipenuaan #merawatjerawat #merawatjeragat #bebasmerkuri #bebasalkohol #bebasparaben
.
Ada Promosi ni.
Beli 1 Botol Besar Free 1 Pek Trial
Jimat RM32
.
WA or DM 0134334331
.
#dstebeauty
#calitsikitcomeyslalu