an online Instagram web viewer

#bebasparaben medias

Photos

Jangan sembarangan guna produk #kecantikan kat pasaran. Macam-macam kandungan campuran bahan kimia yang kita patut hindari... Pilihan saya semestinya #setkecantikanwajah #Nutriwhite dari #Shaklee... #selamat #semulajadi dan #berkesan.. Yang penting, #tanpabahankimiamerbahaya #bebasparaben #nohydriquinone #nomercury #noparaben #bebashidrokuinon #bebasmerkuri 
Uollss akan rasai perbezaannya... Nak order? Boleh je.. #Lina0127059520 059520 #pengedarshakleepasirgudang #shakleemasai #shakleebandarserialam #beauty #skincare #cantik #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazaarpaknil
Jangan sembarangan guna produk #kecantikan  kat pasaran. Macam-macam kandungan campuran bahan kimia yang kita patut hindari... Pilihan saya semestinya #setkecantikanwajah  #Nutriwhite  dari #Shaklee ... #selamat  #semulajadi  dan #berkesan .. Yang penting, #tanpabahankimiamerbahaya  #bebasparaben  #nohydriquinone  #nomercury  #noparaben  #bebashidrokuinon  #bebasmerkuri  Uollss akan rasai perbezaannya... Nak order? Boleh je.. #Lina0127059520  059520 #pengedarshakleepasirgudang  #shakleemasai  #shakleebandarserialam  #beauty  #skincare  #cantik  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazaarpaknil 
🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴 NATURAL INGREDIENTS IN SHAMPOO SANTAN
β€’
Nak tahu apa bahan-bahan istimewa tu sampai ramai yang jatuh hati?? Coconut Milk (Santan Kelapa)
πŸ‘‰ menyuburkan kulit kepala & rambut
πŸ‘‰ mengawal minyak berlebihan
πŸ‘‰ mengelakkan botak & rambut beruban
β€’
Whatsapp
πŸ“²0179800012
β€’
#shampoosantanstokisterengganu #wonderhairoil #minyakkelapa #hairoil #teamrizkyempire #promosi #promosiJun #promosicombo #promosishampoosantan #promosimeletop #homelab #organik #natural #withlove #sayajual #bauoren #organikmalaysia #bazarpaknil #bazar #kelemumur #rambutgugur #bayi #dewasa #cantik #sihat #jelita #rambutsihat #bebaschemical #bebasparaben #santansegari
🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴 NATURAL INGREDIENTS IN SHAMPOO SANTAN β€’ Nak tahu apa bahan-bahan istimewa tu sampai ramai yang jatuh hati?? Coconut Milk (Santan Kelapa) πŸ‘‰ menyuburkan kulit kepala & rambut πŸ‘‰ mengawal minyak berlebihan πŸ‘‰ mengelakkan botak & rambut beruban β€’ Whatsapp πŸ“²0179800012 β€’ #shampoosantanstokisterengganu  #wonderhairoil  #minyakkelapa  #hairoil  #teamrizkyempire  #promosi  #promosiJun  #promosicombo  #promosishampoosantan  #promosimeletop  #homelab  #organik  #natural  #withlove  #sayajual  #bauoren  #organikmalaysia  #bazarpaknil  #bazar  #kelemumur  #rambutgugur  #bayi  #dewasa  #cantik  #sihat  #jelita  #rambutsihat  #bebaschemical  #bebasparaben  #santansegari 
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 Rosemary Essential Oil
πŸ‘‰ mengelakkan keguguran rambut
πŸ‘‰ merawat kelemumur πŸ‘‰ merawat kulit kepala kering
β€’
Whatsapp
πŸ“²0179800012
β€’
#shampoosantanstokisterengganu #wonderhairoil #minyakkelapa #hairoil #teamrizkyempire #promosi #promosiJun #promosicombo #promosishampoosantan #promosimeletop #homelab #organik #natural #withlove #sayajual #bauoren #organikmalaysia #bazarpaknil #bazar #kelemumur #rambutgugur #bayi #dewasa #cantik #sihat #jelita #rambutsihat #bebaschemical #bebasparaben #santansegari
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 Rosemary Essential Oil πŸ‘‰ mengelakkan keguguran rambut πŸ‘‰ merawat kelemumur πŸ‘‰ merawat kulit kepala kering β€’ Whatsapp πŸ“²0179800012 β€’ #shampoosantanstokisterengganu  #wonderhairoil  #minyakkelapa  #hairoil  #teamrizkyempire  #promosi  #promosiJun  #promosicombo  #promosishampoosantan  #promosimeletop  #homelab  #organik  #natural  #withlove  #sayajual  #bauoren  #organikmalaysia  #bazarpaknil  #bazar  #kelemumur  #rambutgugur  #bayi  #dewasa  #cantik  #sihat  #jelita  #rambutsihat  #bebaschemical  #bebasparaben  #santansegari 
Semalam dah bagitau last postage..eh ehh akak ni mintak jugak pos kan utk dia hari ni..so kita pos kan jela..Alhamdulillah..Ramai yg dah jatuh cinta dengan shampoo santan & wonder hair oil ni..produk natural..organik kan..πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
β€’
Whatsapp
πŸ“²0179800012
β€’
#shampoosantanstokisterengganu #wonderhairoil #minyakkelapa #hairoil #teamrizkyempire #promosi #promosiJun #promosicombo #promosishampoosantan #promosimeletop #homelab #organik #natural #withlove #sayajual #bauoren #organikmalaysia #bazarpaknil #bazar #kelemumur #rambutgugur #bayi #dewasa #cantik #sihat #jelita #rambutsihat #bebaschemical #bebasparaben #santansegari
Semalam dah bagitau last postage..eh ehh akak ni mintak jugak pos kan utk dia hari ni..so kita pos kan jela..Alhamdulillah..Ramai yg dah jatuh cinta dengan shampoo santan & wonder hair oil ni..produk natural..organik kan..πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ β€’ Whatsapp πŸ“²0179800012 β€’ #shampoosantanstokisterengganu  #wonderhairoil  #minyakkelapa  #hairoil  #teamrizkyempire  #promosi  #promosiJun  #promosicombo  #promosishampoosantan  #promosimeletop  #homelab  #organik  #natural  #withlove  #sayajual  #bauoren  #organikmalaysia  #bazarpaknil  #bazar  #kelemumur  #rambutgugur  #bayi  #dewasa  #cantik  #sihat  #jelita  #rambutsihat  #bebaschemical  #bebasparaben  #santansegari 
🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴🍊Wowwww!!!!! Masalah rambut bercabang pun boleh hilang???😲😲😲😲
β€’
Guna lah SHAMPOO SANTAN uolss..Merawat rambut dari dalam akar..
β€’
Whatsapp
πŸ“²0179800012
β€’
#shampoosantanstokisterengganu #wonderhairoil #minyakkelapa #hairoil #teamrizkyempire #promosi #promosiJun #promosicombo #promosishampoosantan #promosimeletop #homelab #organik #natural #withlove #sayajual #bauoren #organikmalaysia #bazarpaknil #bazar #kelemumur #rambutgugur #bayi #dewasa #cantik #sihat #jelita #rambutsihat #bebaschemical #bebasparaben #santansegari
🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴🍊Wowwww!!!!! Masalah rambut bercabang pun boleh hilang???😲😲😲😲 β€’ Guna lah SHAMPOO SANTAN uolss..Merawat rambut dari dalam akar.. β€’ Whatsapp πŸ“²0179800012 β€’ #shampoosantanstokisterengganu  #wonderhairoil  #minyakkelapa  #hairoil  #teamrizkyempire  #promosi  #promosiJun  #promosicombo  #promosishampoosantan  #promosimeletop  #homelab  #organik  #natural  #withlove  #sayajual  #bauoren  #organikmalaysia  #bazarpaknil  #bazar  #kelemumur  #rambutgugur  #bayi  #dewasa  #cantik  #sihat  #jelita  #rambutsihat  #bebaschemical  #bebasparaben  #santansegari 
🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴 Nak raya punya pasal semua nak rambut cantik tau..πŸ˜„πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ‘πŸ‘πŸ‘ΈπŸ‘±
β€’
Whatsapp
πŸ“²0179800012
β€’
#shampoosantanstokisterengganu #wonderhairoil #minyakkelapa #hairoil #teamrizkyempire #promosi #promosiJun #promosicombo #promosishampoosantan #promosimeletop #homelab #organik #natural #withlove #sayajual #bauoren #organikmalaysia #bazarpaknil #bazar #kelemumur #rambutgugur #bayi #dewasa #cantik #sihat #jelita #rambutsihat #bebaschemical #bebasparaben #santansegari
🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴🍊🌴 Nak raya punya pasal semua nak rambut cantik tau..πŸ˜„πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ‘πŸ‘πŸ‘ΈπŸ‘± β€’ Whatsapp πŸ“²0179800012 β€’ #shampoosantanstokisterengganu  #wonderhairoil  #minyakkelapa  #hairoil  #teamrizkyempire  #promosi  #promosiJun  #promosicombo  #promosishampoosantan  #promosimeletop  #homelab  #organik  #natural  #withlove  #sayajual  #bauoren  #organikmalaysia  #bazarpaknil  #bazar  #kelemumur  #rambutgugur  #bayi  #dewasa  #cantik  #sihat  #jelita  #rambutsihat  #bebaschemical  #bebasparaben  #santansegari 
Shampoo santan produk natural..πŸ‘πŸ‘πŸ‘
β€’
Merawat masalah kelemumur, rambut gugur, bercabang, gatal2 kulit kepala dan banyakkkkk lagi..
β€’
Whatsapp
πŸ“²0179800012
β€’
#shampoosantanstokisterengganu #wonderhairoil #minyakkelapa #hairoil #teamrizkyempire #promosi #promosiJun #promosicombo #promosishampoosantan #promosimeletop #homelab #organik #natural #withlove #sayajual #bauoren #organikmalaysia #bazarpaknil #bazar #kelemumur #rambutgugur #bayi #dewasa #cantik #sihat #jelita #rambutsihat #bebaschemical #bebasparaben #santansegari
Shampoo santan produk natural..πŸ‘πŸ‘πŸ‘ β€’ Merawat masalah kelemumur, rambut gugur, bercabang, gatal2 kulit kepala dan banyakkkkk lagi.. β€’ Whatsapp πŸ“²0179800012 β€’ #shampoosantanstokisterengganu  #wonderhairoil  #minyakkelapa  #hairoil  #teamrizkyempire  #promosi  #promosiJun  #promosicombo  #promosishampoosantan  #promosimeletop  #homelab  #organik  #natural  #withlove  #sayajual  #bauoren  #organikmalaysia  #bazarpaknil  #bazar  #kelemumur  #rambutgugur  #bayi  #dewasa  #cantik  #sihat  #jelita  #rambutsihat  #bebaschemical  #bebasparaben  #santansegari 
Naaah
Badannya kan sudah ideal
.
Sekarang Saatnya wajah biar glowing dan fresh dihari Raya besokπŸ˜„πŸ˜πŸ˜˜
.
hari raya bikin pangling..krn tambah glowing😍
.
.
Yuyayu yg mo ikut tantangan ini...dijamin kulit lbh halus,kenyal,glowing n pastinyah lbh sehat krn dikasih nutrisi kulit nya..utk meremajakan kulit biar awet muda😍😍
.
Jd nutrisinya bukan perawatan dari dalem saja ya...tp dari luar jg .
Ayo yg penasaran hrs nyobain ya..palagi yg bermasalah kulitx..byk jerawat,flek,komedo,kulit kasar,kulit kering,kulit berminyak dll
.
#mintClayMask
#herbalifeskin
#skinherbalife 
#bebasparaben 
#bebassulfat 
#bebasmercury  pastinyah krn bukan pemutih 
#meremajakankulit 
#nutrisikulit 
#herbalifecoach 
#herbalifejogja
Naaah Badannya kan sudah ideal . Sekarang Saatnya wajah biar glowing dan fresh dihari Raya besokπŸ˜„πŸ˜πŸ˜˜ . hari raya bikin pangling..krn tambah glowing😍 . . Yuyayu yg mo ikut tantangan ini...dijamin kulit lbh halus,kenyal,glowing n pastinyah lbh sehat krn dikasih nutrisi kulit nya..utk meremajakan kulit biar awet muda😍😍 . Jd nutrisinya bukan perawatan dari dalem saja ya...tp dari luar jg . Ayo yg penasaran hrs nyobain ya..palagi yg bermasalah kulitx..byk jerawat,flek,komedo,kulit kasar,kulit kering,kulit berminyak dll . #mintClayMask  #herbalifeskin  #skinherbalife  #bebasparaben  #bebassulfat  #bebasmercury  pastinyah krn bukan pemutih #meremajakankulit  #nutrisikulit  #herbalifecoach  #herbalifejogja 
#latepost .
.
Nyekin #skinherbalife nya tdi malam...biar pas sminggu ikut 7daysskinchallenge ...jd hari raya bikin pangling..krn tambah glowing😍
.
.
Yuyayu yg mo ikut tantangan ini...dijamin kulit lbh halus,kenyal,glowing n pastinyah lbh sehat krn dikasih nutrisi kulit nya..utk meremajakan kulit biar awet muda😍😍
.
.
Jd nutrisinya bukan perawatan dari dalem saja ya...tp dari luar jg .
.
Ayo yg penasaran hrs nyobain ya..palagi yg bermasalah kulitx..byk jerawat,flek,komedo,kulit kasar,kulit kering,kulit berminyak dll
.
.
.
#day1
#7daysskinchallenge
#mintclaymask
#herbalifeskin
#skinherbalife 
#bebasparaben 
#bebassulfat 
#bebasmercury  pastinyah krn bukan pemutih 
#meremajakankulit 
#nutrisikulit 
#herbalifecoach 
#coachbunagaling 
#iamherbalife 
#iamsomse 
#wadanline083818963099 
Swipe 》》》 ya...liat produk2 skin n testimoni skin  klrga herbalife ..tq
#latepost  . . Nyekin #skinherbalife  nya tdi malam...biar pas sminggu ikut 7daysskinchallenge ...jd hari raya bikin pangling..krn tambah glowing😍 . . Yuyayu yg mo ikut tantangan ini...dijamin kulit lbh halus,kenyal,glowing n pastinyah lbh sehat krn dikasih nutrisi kulit nya..utk meremajakan kulit biar awet muda😍😍 . . Jd nutrisinya bukan perawatan dari dalem saja ya...tp dari luar jg . . Ayo yg penasaran hrs nyobain ya..palagi yg bermasalah kulitx..byk jerawat,flek,komedo,kulit kasar,kulit kering,kulit berminyak dll . . . #day1  #7daysskinchallenge  #mintclaymask  #herbalifeskin  #skinherbalife  #bebasparaben  #bebassulfat  #bebasmercury  pastinyah krn bukan pemutih #meremajakankulit  #nutrisikulit  #herbalifecoach  #coachbunagaling  #iamherbalife  #iamsomse  #wadanline083818963099  Swipe 》》》 ya...liat produk2 skin n testimoni skin klrga herbalife ..tq
Lagi Feedback letop utk foundation
Lagi Feedback letop utk foundation
Pon..ponnn...sape lagi perlukan stok #syampoosantan dan #wonderhairoil ?πŸ˜„ Nak bwk blik kg nk bg kt fmly cuba plakkk produk best ni?πŸ˜†...haaa meh pm cepatπŸ˜‰

Ckin wt cod area cheras dan hulu langat yeee sehingga hr rabu 21hb😊...22hb dh blik kgπŸ˜†...start 23hb leh cod kt kg plakkkπŸ˜ƒ

Kalau area lain pom boleh je risik2...insyaAllah kami team #myhomelab boleh support korg nk cod seluruh malaysia pomπŸ˜‰

Pm@whatsapp 0192717355 sekarang😁

KEMPENJOMRAYADENGANRAMBUTSIHATπŸ˜† #rambutsihat #rambutlembut #bebasbahankimiabahaya #bebasparaben #bebassilicon #bebassls #produkhomemade #seisikeluarga #bolehguna
Pon..ponnn...sape lagi perlukan stok #syampoosantan  dan #wonderhairoil  ?πŸ˜„ Nak bwk blik kg nk bg kt fmly cuba plakkk produk best ni?πŸ˜†...haaa meh pm cepatπŸ˜‰ Ckin wt cod area cheras dan hulu langat yeee sehingga hr rabu 21hb😊...22hb dh blik kgπŸ˜†...start 23hb leh cod kt kg plakkkπŸ˜ƒ Kalau area lain pom boleh je risik2...insyaAllah kami team #myhomelab  boleh support korg nk cod seluruh malaysia pomπŸ˜‰ Pm@whatsapp 0192717355 sekarang😁 KEMPENJOMRAYADENGANRAMBUTSIHATπŸ˜† #rambutsihat  #rambutlembut  #bebasbahankimiabahaya  #bebasparaben  #bebassilicon  #bebassls  #produkhomemade  #seisikeluarga  #bolehguna 
πŸ’ŸKULIT CERAH, GLOWING, BEBAS PARUT, BERSERI SECARA SEMULAJADI, BEBAS JERAGAT πŸ’Ÿ
.
Set NUTRIWHITE adalah 100% semulajadi dan bebas bahan kimia termasuk PARABEN.
.
.
NW Deep Cleanser--> membersihkan kulit dengan sempurna daripada segala kotoran dan minyak yang berlebihan.. Juga bertindak untuk mencerahkan kulit secara semuljadi..
.
.
NW Makeup Remover--> Membersihkan sisa mekap, habuk serta minyak dan membersihkan sehingga jauh ke dalam
.
.
NW Soothing Radiance Softener--> bertindak seperti toner untuk membantu memastikan kulit wajah bebas kotoran serta membantu merapatkan pori2.. Juga membantu mencerahkan kulit secara semuljadi dan menjadikan kulit berseri dari dalam
.
.
NW ultimate whitening lotion--> bertindak seperti losyen siang yang membantu melindungi kulit wajah daripada sinar uv berlebihan.. Melembapkan, Mencerahkan kulit dan membantu kulit kelihatan SIHAT dan GLOWING
.
.
NW defence whitening essence--> bertindak memberi perlindungan pada kulit dan tinggi dengan kandungan vitamin c untuk membantu mencerahkan lagi kulit
.
.
NW overnight renewal whitening cream--> krim malam terbaik! Bertindak memperbaiki sel kulit semasa anda tidur.. Bangun pagi dengan kulit yang lebih fresh, berseri dan cerah semulajadi
.
.
NW spot whitening treatment--> memudarkan PARUT dan JERAGAT di wajah.. Membantu mensekatakan warna kulit..
.
.
Anda yang nak cuba skincare yang dapat bantu anda dapatkan kulit yang CERAH, BERSERI dan GLOWING,  sangat rekemen untuk cuba NUTRIWHITE.
.
.
Knisa Shaklee
0137618604

#kulitgelapjadicerah #kulitbebasparut #kulitraya #kulitcantiksehat #setnutriwhiteshaklee #bebasparaben #semulajadibebaskimia #shakleeeffects
πŸ’ŸKULIT CERAH, GLOWING, BEBAS PARUT, BERSERI SECARA SEMULAJADI, BEBAS JERAGAT πŸ’Ÿ . Set NUTRIWHITE adalah 100% semulajadi dan bebas bahan kimia termasuk PARABEN. . . NW Deep Cleanser--> membersihkan kulit dengan sempurna daripada segala kotoran dan minyak yang berlebihan.. Juga bertindak untuk mencerahkan kulit secara semuljadi.. . . NW Makeup Remover--> Membersihkan sisa mekap, habuk serta minyak dan membersihkan sehingga jauh ke dalam . . NW Soothing Radiance Softener--> bertindak seperti toner untuk membantu memastikan kulit wajah bebas kotoran serta membantu merapatkan pori2.. Juga membantu mencerahkan kulit secara semuljadi dan menjadikan kulit berseri dari dalam . . NW ultimate whitening lotion--> bertindak seperti losyen siang yang membantu melindungi kulit wajah daripada sinar uv berlebihan.. Melembapkan, Mencerahkan kulit dan membantu kulit kelihatan SIHAT dan GLOWING . . NW defence whitening essence--> bertindak memberi perlindungan pada kulit dan tinggi dengan kandungan vitamin c untuk membantu mencerahkan lagi kulit . . NW overnight renewal whitening cream--> krim malam terbaik! Bertindak memperbaiki sel kulit semasa anda tidur.. Bangun pagi dengan kulit yang lebih fresh, berseri dan cerah semulajadi . . NW spot whitening treatment--> memudarkan PARUT dan JERAGAT di wajah.. Membantu mensekatakan warna kulit.. . . Anda yang nak cuba skincare yang dapat bantu anda dapatkan kulit yang CERAH, BERSERI dan GLOWING, sangat rekemen untuk cuba NUTRIWHITE. . . Knisa Shaklee 0137618604 #kulitgelapjadicerah  #kulitbebasparut  #kulitraya  #kulitcantiksehat  #setnutriwhiteshaklee  #bebasparaben  #semulajadibebaskimia  #shakleeeffects 
YANG SUKA nak wangi sokmo SET BODYCARE 4 item RM100 ni untuk hampa tau πŸ€—
.Β 
Bebas Paraben + SLES dan segala bahan kimia bahaya ! Kalau abes stock jangan nangis naa
.Β 
Whatsapp πŸ“² +60178794839
.Β 
#nurraysahqΒ #nurraysabeautyΒ #nurraysaloversΒ #najwagroup#syampuorganikΒ #organicshampooΒ #organik#nurraysamesrawudukΒ #nurraysamurahΒ #bebaskimia#bebasparabenΒ #bebassles
LAST SOPINK..
.
TAKYAH RISAU PARCEL TAK SAMPAI.
Meh kitorang Cod jer.. Agent Elysian seluruh Malaysia.

#codelysian
LAST SOPINK.. . TAKYAH RISAU PARCEL TAK SAMPAI. Meh kitorang Cod jer.. Agent Elysian seluruh Malaysia. #codelysian 
Jom dapatkan wonder hair sekarang dgn harga jimat berbaloi!! Sekarang100ml hanya rm59.
Akan datang tiada lagi 100ml..Hanya 50ml rm69😱😱 Yang mana jimat??
Sekarang@akan datang?? Berminat pm cik mira lelaju...
πŸ‘‰019-4473345

#Teamsafa
#Promoraya
#Bebasparaben
#Bebassilicone
#BebasSLS
#Syampoosantan
#Syampoohomemade
"KUIH RAYA SALE"
.
27 Mei - 24 June 2017
.
.
Wah ada Sale kuih Raya ke tu?
Oppsss kami bukan jual kuih tapi kami menjual kosmetik dan skin care yang berasaskan Organik Habbatus Sauda khas buat anda-anda di luar sana yang ingin tampil cantik berseri-seri di hari Raya Aidilfitri...😍
.
Ingin tahu lebih lanjut mengenai produk2 Imanni Skinz, marilah chat dengan Kak Dewi melalui
PM atau WA ☎ +65-9185 2462
PM atau WA ☎ +65-9185 2462
PM atau WA ☎ +65-9185 2462
.
.
#ImanniSkinzZulDewi.SG
#ImanniSkinzSG.ZulDewi
#OrganikHabbatusSauda
#NaturalBased
#Halal
#MesraWudhu'
#MesraSolat
#KKMApproved
#BebasSilicone
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasALS
#BebasBahanKimiaTerlarang
#PembancuhKopiMrVampire
#SemusimRindu
#Arluna
#SyukurSelalu
#terapiinstagram
#igsokongan
#Singapore
"KUIH RAYA SALE" . 27 Mei - 24 June 2017 . . Wah ada Sale kuih Raya ke tu? Oppsss kami bukan jual kuih tapi kami menjual kosmetik dan skin care yang berasaskan Organik Habbatus Sauda khas buat anda-anda di luar sana yang ingin tampil cantik berseri-seri di hari Raya Aidilfitri...😍 . Ingin tahu lebih lanjut mengenai produk2 Imanni Skinz, marilah chat dengan Kak Dewi melalui PM atau WA ☎ +65-9185 2462 PM atau WA ☎ +65-9185 2462 PM atau WA ☎ +65-9185 2462 . . #ImanniSkinzZulDewi .SG #ImanniSkinzSG .ZulDewi #OrganikHabbatusSauda  #NaturalBased  #Halal  #MesraWudhu ' #MesraSolat  #KKMApproved  #BebasSilicone  #BebasParaben  #BebasSLS  #BebasALS  #BebasBahanKimiaTerlarang  #PembancuhKopiMrVampire  #SemusimRindu  #Arluna  #SyukurSelalu  #terapiinstagram  #igsokongan  #Singapore 
"KUIH RAYA SALE"
.
27 Mei - 24 June 2017
.
.
Wah ada Sale kuih Raya ke tu?
Oppsss kami bukan jual kuih tapi kami menjual kosmetik dan skin care yang berasaskan Organik Habbatus Sauda khas buat anda-anda di luar sana yang ingin tampil cantik berseri-seri di hari Raya Aidilfitri...😍
.
Ingin tahu lebih lanjut mengenai produk2 Imanni Skinz, marilah chat dengan Kak Dewi melalui
PM atau WA ☎ +65-9185 2462
PM atau WA ☎ +65-9185 2462
PM atau WA ☎ +65-9185 2462
.
.
#ImanniSkinzZulDewi.SG
#ImanniSkinzSG.ZulDewi
#OrganikHabbatusSauda
#NaturalBased
#Halal
#MesraWudhu'
#MesraSolat
#KKMApproved
#BebasSilicone
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasALS
#BebasBahanKimiaTerlarang
#PembancuhKopiMrVampire
#SemusimRindu
#Arluna
#SyukurSelalu
#Singapore
"KUIH RAYA SALE" . 27 Mei - 24 June 2017 . . Wah ada Sale kuih Raya ke tu? Oppsss kami bukan jual kuih tapi kami menjual kosmetik dan skin care yang berasaskan Organik Habbatus Sauda khas buat anda-anda di luar sana yang ingin tampil cantik berseri-seri di hari Raya Aidilfitri...😍 . Ingin tahu lebih lanjut mengenai produk2 Imanni Skinz, marilah chat dengan Kak Dewi melalui PM atau WA ☎ +65-9185 2462 PM atau WA ☎ +65-9185 2462 PM atau WA ☎ +65-9185 2462 . . #ImanniSkinzZulDewi .SG #ImanniSkinzSG .ZulDewi #OrganikHabbatusSauda  #NaturalBased  #Halal  #MesraWudhu ' #MesraSolat  #KKMApproved  #BebasSilicone  #BebasParaben  #BebasSLS  #BebasALS  #BebasBahanKimiaTerlarang  #PembancuhKopiMrVampire  #SemusimRindu  #Arluna  #SyukurSelalu  #Singapore 
"KUIH RAYA SALE"
.
27 Mei - 24 June 2017
.
.
Wah ada Sale kuih Raya ke tu?
Oppsss kami bukan jual kuih tapi kami menjual kosmetik dan skin care yang berasaskan Organik Habbatus Sauda khas buat anda-anda di luar sana yang ingin tampil cantik berseri-seri di hari Raya Aidilfitri...😍
.
Ingin tahu lebih lanjut mengenai produk2 Imanni Skinz, marilah chat dengan Kak Dewi melalui
PM atau WA ☎ +65-9185 2462
PM atau WA ☎ +65-9185 2462
PM atau WA ☎ +65-9185 2462
.
.
#ImanniSkinzZulDewi.SG
#ImanniSkinzSG.ZulDewi
#OrganikHabbatusSauda
#NaturalBased
#Halal
#MesraWudhu'
#MesraSolat
#KKMApproved
#BebasSilicone
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasALS
#BebasBahanKimiaTerlarang
#PembancuhKopiMrVampire
#SemusimRindu
#Arluna
#SyukurSelalu
#terapiinstagram
#igsokongan
#Singapore
"KUIH RAYA SALE" . 27 Mei - 24 June 2017 . . Wah ada Sale kuih Raya ke tu? Oppsss kami bukan jual kuih tapi kami menjual kosmetik dan skin care yang berasaskan Organik Habbatus Sauda khas buat anda-anda di luar sana yang ingin tampil cantik berseri-seri di hari Raya Aidilfitri...😍 . Ingin tahu lebih lanjut mengenai produk2 Imanni Skinz, marilah chat dengan Kak Dewi melalui PM atau WA ☎ +65-9185 2462 PM atau WA ☎ +65-9185 2462 PM atau WA ☎ +65-9185 2462 . . #ImanniSkinzZulDewi .SG #ImanniSkinzSG .ZulDewi #OrganikHabbatusSauda  #NaturalBased  #Halal  #MesraWudhu ' #MesraSolat  #KKMApproved  #BebasSilicone  #BebasParaben  #BebasSLS  #BebasALS  #BebasBahanKimiaTerlarang  #PembancuhKopiMrVampire  #SemusimRindu  #Arluna  #SyukurSelalu  #terapiinstagram  #igsokongan  #Singapore 
"KUIH RAYA SALE"
.
27 Mei - 24 June 2017
.
.
Wah ada Sale kuih Raya ke tu?
Oppsss kami bukan jual kuih tapi kami menjual kosmetik dan skin care yang berasaskan Organik Habbatus Sauda khas buat anda-anda di luar sana yang ingin tampil cantik berseri-seri di hari Raya Aidilfitri...😍
.
Ingin tahu lebih lanjut mengenai produk2 Imanni Skinz, marilah chat dengan Kak Dewi melalui
PM atau WA ☎ +65-9185 2462
PM atau WA ☎ +65-9185 2462
PM atau WA ☎ +65-9185 2462
.
.
#ImanniSkinzZulDewi.SG
#ImanniSkinzSG.ZulDewi
#OrganikHabbatusSauda
#NaturalBased
#Halal
#MesraWudhu'
#MesraSolat
#KKMApproved
#BebasSilicone
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasALS
#BebasBahanKimiaTerlarang
#PembancuhKopiMrVampire
#SemusimRindu
#Arluna
#SyukurSelalu
#Singapore
"KUIH RAYA SALE" . 27 Mei - 24 June 2017 . . Wah ada Sale kuih Raya ke tu? Oppsss kami bukan jual kuih tapi kami menjual kosmetik dan skin care yang berasaskan Organik Habbatus Sauda khas buat anda-anda di luar sana yang ingin tampil cantik berseri-seri di hari Raya Aidilfitri...😍 . Ingin tahu lebih lanjut mengenai produk2 Imanni Skinz, marilah chat dengan Kak Dewi melalui PM atau WA ☎ +65-9185 2462 PM atau WA ☎ +65-9185 2462 PM atau WA ☎ +65-9185 2462 . . #ImanniSkinzZulDewi .SG #ImanniSkinzSG .ZulDewi #OrganikHabbatusSauda  #NaturalBased  #Halal  #MesraWudhu ' #MesraSolat  #KKMApproved  #BebasSilicone  #BebasParaben  #BebasSLS  #BebasALS  #BebasBahanKimiaTerlarang  #PembancuhKopiMrVampire  #SemusimRindu  #Arluna  #SyukurSelalu  #Singapore 
"KUIH RAYA SALE"
.
27 Mei - 24 June 2017
.
.
Wah ada Sale kuih Raya ke tu?
Oppsss kami bukan jual kuih tapi kami menjual kosmetik dan skin care yang berasaskan Organik Habbatus Sauda khas buat anda-anda di luar sana yang ingin tampil cantik berseri-seri di hari Raya Aidilfitri...😍
.
Ingin tahu lebih lanjut mengenai produk2 Imanni Skinz, marilah chat dengan Kak Dewi melalui
PM atau WA ☎ +65-9185 2462
PM atau WA ☎ +65-9185 2462
PM atau WA ☎ +65-9185 2462
.
.
#ImanniSkinzZulDewi.SG
#ImanniSkinzSG.ZulDewi
#OrganikHabbatusSauda
#NaturalBased
#Halal
#MesraWudhu'
#MesraSolat
#KKMApproved
#BebasSilicone
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasALS
#BebasBahanKimiaTerlarang
#PembancuhKopiMrVampire
#SemusimRindu
#AndainyaTakdir
#SyukurSelalu
#terapiinstagram
#igsokongan
#Singapore
"KUIH RAYA SALE" . 27 Mei - 24 June 2017 . . Wah ada Sale kuih Raya ke tu? Oppsss kami bukan jual kuih tapi kami menjual kosmetik dan skin care yang berasaskan Organik Habbatus Sauda khas buat anda-anda di luar sana yang ingin tampil cantik berseri-seri di hari Raya Aidilfitri...😍 . Ingin tahu lebih lanjut mengenai produk2 Imanni Skinz, marilah chat dengan Kak Dewi melalui PM atau WA ☎ +65-9185 2462 PM atau WA ☎ +65-9185 2462 PM atau WA ☎ +65-9185 2462 . . #ImanniSkinzZulDewi .SG #ImanniSkinzSG .ZulDewi #OrganikHabbatusSauda  #NaturalBased  #Halal  #MesraWudhu ' #MesraSolat  #KKMApproved  #BebasSilicone  #BebasParaben  #BebasSLS  #BebasALS  #BebasBahanKimiaTerlarang  #PembancuhKopiMrVampire  #SemusimRindu  #AndainyaTakdir  #SyukurSelalu  #terapiinstagram  #igsokongan  #Singapore 
"KUIH RAYA SALE"
.
27 Mei - 24 June 2017
.
.
Wah ada Sale kuih Raya ke tu?
Oppsss kami bukan jual kuih tapi kami menjual kosmetik dan skin care yang berasaskan Organik Habbatus Sauda khas buat anda-anda di luar sana yang ingin tampil cantik berseri-seri di hari Raya Aidilfitri...😍
.
Ingin tahu lebih lanjut mengenai produk2 Imanni Skinz, marilah chat dengan Kak Dewi melalui
PM atau WA ☎ +65-9185 2462
PM atau WA ☎ +65-9185 2462
PM atau WA ☎ +65-9185 2462
.
.
#ImanniSkinzZulDewi.SG
#ImanniSkinzSG.ZulDewi
#OrganikHabbatusSauda
#NaturalBased
#Halal
#MesraWudhu'
#MesraSolat
#KKMApproved
#BebasSilicone
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasALS
#BebasBahanKimiaTerlarang
#PembancuhKopiMrVampire
#SemusimRindu
#Arluna
#SyukurSelalu
#terapiinstagram
#igsokongan
#Singapore
"KUIH RAYA SALE" . 27 Mei - 24 June 2017 . . Wah ada Sale kuih Raya ke tu? Oppsss kami bukan jual kuih tapi kami menjual kosmetik dan skin care yang berasaskan Organik Habbatus Sauda khas buat anda-anda di luar sana yang ingin tampil cantik berseri-seri di hari Raya Aidilfitri...😍 . Ingin tahu lebih lanjut mengenai produk2 Imanni Skinz, marilah chat dengan Kak Dewi melalui PM atau WA ☎ +65-9185 2462 PM atau WA ☎ +65-9185 2462 PM atau WA ☎ +65-9185 2462 . . #ImanniSkinzZulDewi .SG #ImanniSkinzSG .ZulDewi #OrganikHabbatusSauda  #NaturalBased  #Halal  #MesraWudhu ' #MesraSolat  #KKMApproved  #BebasSilicone  #BebasParaben  #BebasSLS  #BebasALS  #BebasBahanKimiaTerlarang  #PembancuhKopiMrVampire  #SemusimRindu  #Arluna  #SyukurSelalu  #terapiinstagram  #igsokongan  #Singapore 
"KUIH RAYA SALE"
.
27 Mei - 24 June 2017
.
.
Wah ada Sale kuih Raya ke tu?
Oppsss kami bukan jual kuih tapi kami menjual kosmetik dan skin care yang berasaskan Organik Habbatus Sauda khas buat anda-anda di luar sana yang ingin tampil cantik berseri-seri di hari Raya Aidilfitri...😍
.
Ingin tahu lebih lanjut mengenai produk2 Imanni Skinz, marilah chat dengan Kak Dewi melalui
PM atau WA ☎ +65-9185 2462
PM atau WA ☎ +65-9185 2462
PM atau WA ☎ +65-9185 2462
.
.
#ImanniSkinzZulDewi.SG
#ImanniSkinzSG.ZulDewi
#OrganikHabbatusSauda
#NaturalBased
#Halal
#MesraWudhu'
#MesraSolat
#KKMApproved
#BebasSilicone
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasALS
#BebasBahanKimiaTerlarang
#PembancuhKopiMrVampire
#SemusimRindu
#AndainyaTakdir
#SyukurSelalu
#Singapore
"KUIH RAYA SALE" . 27 Mei - 24 June 2017 . . Wah ada Sale kuih Raya ke tu? Oppsss kami bukan jual kuih tapi kami menjual kosmetik dan skin care yang berasaskan Organik Habbatus Sauda khas buat anda-anda di luar sana yang ingin tampil cantik berseri-seri di hari Raya Aidilfitri...😍 . Ingin tahu lebih lanjut mengenai produk2 Imanni Skinz, marilah chat dengan Kak Dewi melalui PM atau WA ☎ +65-9185 2462 PM atau WA ☎ +65-9185 2462 PM atau WA ☎ +65-9185 2462 . . #ImanniSkinzZulDewi .SG #ImanniSkinzSG .ZulDewi #OrganikHabbatusSauda  #NaturalBased  #Halal  #MesraWudhu ' #MesraSolat  #KKMApproved  #BebasSilicone  #BebasParaben  #BebasSLS  #BebasALS  #BebasBahanKimiaTerlarang  #PembancuhKopiMrVampire  #SemusimRindu  #AndainyaTakdir  #SyukurSelalu  #Singapore 
Yang ada masalah rambut gugur,kelumumur,gatal kulit kepala,rambut bercabang, rambut nipis boleh cari cik mira yee😊 πŸ‘‰019-4473345 
#Teamsafa
#Syampoosantan
#Wonderhair
#Bebasparaben
#Bebassilicon
#BebasSLS
Alhamdulillah..dah selamat sampai kat tangan customer..siap dapat sampul raya ada rebet lagi tauuuuu...
β€’
Whatsapp
πŸ“²0179800012
β€’
#shampoosantanstokisterengganu #wonderhairoil #minyakkelapa #hairoil #teamrizkyempire #promosi #promosiJun #promosicombo #promosishampoosantan #promosimeletop #homelab #organik #natural #withlove #sayajual #bauoren #organikmalaysia #bazarpaknil #bazar #kelemumur #rambutgugur #bayi #dewasa #cantik #sihat #jelita #rambutsihat #bebaschemical #bebasparaben #santansegari
Alhamdulillah..dah selamat sampai kat tangan customer..siap dapat sampul raya ada rebet lagi tauuuuu... β€’ Whatsapp πŸ“²0179800012 β€’ #shampoosantanstokisterengganu  #wonderhairoil  #minyakkelapa  #hairoil  #teamrizkyempire  #promosi  #promosiJun  #promosicombo  #promosishampoosantan  #promosimeletop  #homelab  #organik  #natural  #withlove  #sayajual  #bauoren  #organikmalaysia  #bazarpaknil  #bazar  #kelemumur  #rambutgugur  #bayi  #dewasa  #cantik  #sihat  #jelita  #rambutsihat  #bebaschemical  #bebasparaben  #santansegari 
Dulu dah nampak kulit kepala..rambut pun nipis dah jadi nyer..asyik gugurrrr je..bila pakai shampoo santan ni Alhamdulillah..anak2 rambut baru dah mula keluar dan tumbuh..sukaaaa sangat sy bila customer bg feedback macamni..dapat membantu selesaikan masalah mereka..😍😍😍
β€’
Whatsapp
πŸ“²0179800012
β€’
#shampoosantanstokisterengganu #wonderhairoil #minyakkelapa #hairoil #teamrizkyempire #promosi #promosiJun #promosicombo #promosishampoosantan #promosimeletop #homelab #organik #natural #withlove #sayajual #bauoren #organikmalaysia #bazarpaknil #bazar #kelemumur #rambutgugur #bayi #dewasa #cantik #sihat #jelita #rambutsihat #bebaschemical #bebasparaben #santansegari
Dulu dah nampak kulit kepala..rambut pun nipis dah jadi nyer..asyik gugurrrr je..bila pakai shampoo santan ni Alhamdulillah..anak2 rambut baru dah mula keluar dan tumbuh..sukaaaa sangat sy bila customer bg feedback macamni..dapat membantu selesaikan masalah mereka..😍😍😍 β€’ Whatsapp πŸ“²0179800012 β€’ #shampoosantanstokisterengganu  #wonderhairoil  #minyakkelapa  #hairoil  #teamrizkyempire  #promosi  #promosiJun  #promosicombo  #promosishampoosantan  #promosimeletop  #homelab  #organik  #natural  #withlove  #sayajual  #bauoren  #organikmalaysia  #bazarpaknil  #bazar  #kelemumur  #rambutgugur  #bayi  #dewasa  #cantik  #sihat  #jelita  #rambutsihat  #bebaschemical  #bebasparaben  #santansegari 
Stok shampoo santan tinggal banyak ni je lagi????😲😲😲😲
Tak boleh jadi ni..ok kita restok lagi yeeee untuk korang..😍😘😘😘 β€’
Whatsapp
πŸ“²0179800012
β€’
#shampoosantanstokisterengganu #wonderhairoil #minyakkelapa #hairoil #teamrizkyempire #promosi #promosiJun #promosicombo #promosishampoosantan #promosimeletop #homelab #organik #natural #withlove #sayajual #bauoren #organikmalaysia #bazarpaknil #bazar #kelemumur #rambutgugur #bayi #dewasa #cantik #sihat #jelita #rambutsihat #bebaschemical #bebasparaben #santansegari
Stok shampoo santan tinggal banyak ni je lagi????😲😲😲😲 Tak boleh jadi ni..ok kita restok lagi yeeee untuk korang..😍😘😘😘 β€’ Whatsapp πŸ“²0179800012 β€’ #shampoosantanstokisterengganu  #wonderhairoil  #minyakkelapa  #hairoil  #teamrizkyempire  #promosi  #promosiJun  #promosicombo  #promosishampoosantan  #promosimeletop  #homelab  #organik  #natural  #withlove  #sayajual  #bauoren  #organikmalaysia  #bazarpaknil  #bazar  #kelemumur  #rambutgugur  #bayi  #dewasa  #cantik  #sihat  #jelita  #rambutsihat  #bebaschemical  #bebasparaben  #santansegari 
Tumit kaki masih merekah?
.
Bimbang raya nanti masih ada lagi kesan tumit merekah ini?
.
Usah bimbang.. Konsisten sapu #herbalblend ini sebagai losyen harian anda,,
.
Inshaallah ..ianya membantu.
.
Whatsapp Junainah 011.39171264 untuk info lanjut.
.
#pengedarshakleekarak
#pengedarshakleebentong
#herbablend4u
#multipurposecream
#ruam
#alergic
#eczema
#tumitmerekah
#jomcantikdiharilebaranp
#natural
#bebasparaben
#ruamsusu
#kulitgatal
#mudahdibawa
#bebassteroi
#parutjerawat
#kesanparutgatal
#forfamilyuse
#igwahmi
Tumit kaki masih merekah? . Bimbang raya nanti masih ada lagi kesan tumit merekah ini? . Usah bimbang.. Konsisten sapu #herbalblend  ini sebagai losyen harian anda,, . Inshaallah ..ianya membantu. . Whatsapp Junainah 011.39171264 untuk info lanjut. . #pengedarshakleekarak  #pengedarshakleebentong  #herbablend4u  #multipurposecream  #ruam  #alergic  #eczema  #tumitmerekah  #jomcantikdiharilebaranp  #natural  #bebasparaben  #ruamsusu  #kulitgatal  #mudahdibawa  #bebassteroi  #parutjerawat  #kesanparutgatal  #forfamilyuse  #igwahmi 
Alhamdulillah stock yg dinantikan telah tiba 😍😍😍 jom mecuttttt.

Order ?
Whatsapp 0199390494 #AhliaEija 
Utk sebarang pertanyaan.

#AgentNurraysaChini1Pahang 
#DropshipDiperlukanDiSeluruhMalaysia 
#ProdukMuslim
#MesraWudhukMesraSolat 
#halalantoiyiban 
#ProdukMerawat
#BebasSilikon
#BebasParaben
#bebasmerkurimerbahaya
#Repost @ratubeautyshop3 (@get_repost)
・・・
Kami buka slot untuk 30 org leader & agen..cepat lock kawasan anda..produk viral dan senang dijual..keuntungan lumayan..pilihlah produk kegunaan harian..tak perlu pening kepala..group support disediakan..wassap 014-7263909 ☺️☺️
#postagekamitanggung
#sebarkankebaikan #myhomelabshampoosantan #shampoohomemade #agentdropshipdiperlukan #agentwanted #stokisrawang #shampoosantankl #shampoosantan #bajumurah #bajumuslim #bajumuslimah #ubatkurus #tudungmurah #patisantanasli #sayajualshampoohomemade #bebasparaben #freeebook
#Repost  @ratubeautyshop3 (@get_repost) ・・・ Kami buka slot untuk 30 org leader & agen..cepat lock kawasan anda..produk viral dan senang dijual..keuntungan lumayan..pilihlah produk kegunaan harian..tak perlu pening kepala..group support disediakan..wassap 014-7263909 ☺️☺️ #postagekamitanggung  #sebarkankebaikan  #myhomelabshampoosantan  #shampoohomemade  #agentdropshipdiperlukan  #agentwanted  #stokisrawang  #shampoosantankl  #shampoosantan  #bajumurah  #bajumuslim  #bajumuslimah  #ubatkurus  #tudungmurah  #patisantanasli  #sayajualshampoohomemade  #bebasparaben  #freeebook 
Kami buka slot untuk 30 org leader & agen..cepat lock kawasan anda..produk viral dan senang dijual..keuntungan lumayan..pilihlah produk kegunaan harian..tak perlu pening kepala..group support disediakan..wassap 014-7263909 ☺️☺️
#freeebook
#postagekamitanggung
#sebarkankebaikan #myhomelabshampoosantan #shampoohomemade #agentdropshipdiperlukan #agentwanted #stokisrawang #shampoosantankl #shampoosantan #bajumurah #bajumuslim #bajumuslimah #ubatkurus #tudungmurah #patisantanasli #sayajualshampoohomemade #bebasparaben
Kami buka slot untuk 30 org leader & agen..cepat lock kawasan anda..produk viral dan senang dijual..keuntungan lumayan..pilihlah produk kegunaan harian..tak perlu pening kepala..group support disediakan..wassap 014-7263909 ☺️☺️ #freeebook  #postagekamitanggung  #sebarkankebaikan  #myhomelabshampoosantan  #shampoohomemade  #agentdropshipdiperlukan  #agentwanted  #stokisrawang  #shampoosantankl  #shampoosantan  #bajumurah  #bajumuslim  #bajumuslimah  #ubatkurus  #tudungmurah  #patisantanasli  #sayajualshampoohomemade  #bebasparaben 
MASALAH JERAGAT? DAHH TIADA!😱😱 Wahh wahh tengok la muka akk gojes kita ni! Dulu muka penuh dngan jeragat dan berparut. Nak pakai foundation pon tak lawa sebab bertompok2.
Alhamdulillah lepas pakai Auoliya Emulsion dengan konsisten masalah jeragat makin pudar dah tiada. Muka makin cerah berseri alhamdulillah.
Yang paling best auoliya ni 100% natural dan bebas kimia! So tiada kesan smpingan pada wajah. Tekstur gel yang sangat sejukdan berangin akan membuatkan anda teruja dan happy! Confirm jatuh cinta..😍😍 Cuba anda bayangkan lepas je Calit auoliya ni cik abam tegur ehh sayang makin lawa la. Jeragat makin kurang muka pon makin cerah dan glowing. Suka tak? Suka tak? Maunya terlompat kat situ
Berminat nak cuba Gel Ajaib ni? 100% berkesan!πŸ‘πŸ‘ .
Wassap untuk order 019-9051389
Ada diskaun RM15 sekarang untuk tempoh masa TERHAD ! Cepat pm okay ?
MASALAH JERAGAT? DAHH TIADA!😱😱 Wahh wahh tengok la muka akk gojes kita ni! Dulu muka penuh dngan jeragat dan berparut. Nak pakai foundation pon tak lawa sebab bertompok2. Alhamdulillah lepas pakai Auoliya Emulsion dengan konsisten masalah jeragat makin pudar dah tiada. Muka makin cerah berseri alhamdulillah. Yang paling best auoliya ni 100% natural dan bebas kimia! So tiada kesan smpingan pada wajah. Tekstur gel yang sangat sejukdan berangin akan membuatkan anda teruja dan happy! Confirm jatuh cinta..😍😍 Cuba anda bayangkan lepas je Calit auoliya ni cik abam tegur ehh sayang makin lawa la. Jeragat makin kurang muka pon makin cerah dan glowing. Suka tak? Suka tak? Maunya terlompat kat situ Berminat nak cuba Gel Ajaib ni? 100% berkesan!πŸ‘πŸ‘ . Wassap untuk order 019-9051389 Ada diskaun RM15 sekarang untuk tempoh masa TERHAD ! Cepat pm okay ?
MASALAH JERAGAT? DAHH TIADA!😱😱 Wahh wahh tengok la muka akk gojes kita ni! Dulu muka penuh dngan jeragat dan berparut. Nak pakai foundation pon tak lawa sebab bertompok2.
Alhamdulillah lepas pakai Auoliya Emulsion dengan konsisten masalah jeragat makin pudar dah tiada. Muka makin cerah berseri alhamdulillah.
Yang paling best auoliya ni 100% natural dan bebas kimia! So tiada kesan smpingan pada wajah. Tekstur gel yang sangat sejukdan berangin akan membuatkan anda teruja dan happy! Confirm jatuh cinta..😍😍 Cuba anda bayangkan lepas je Calit auoliya ni cik abam tegur ehh sayang makin lawa la. Jeragat makin kurang muka pon makin cerah dan glowing. Suka tak? Suka tak? Maunya terlompat kat situ
Berminat nak cuba Gel Ajaib ni? 100% berkesan!πŸ‘πŸ‘ .
Wassap untuk order 019-9051389
Ada diskaun RM15 sekarang untuk tempoh masa TERHAD ! Cepat pm okay ? 
Cod ke Bachok
MASALAH JERAGAT? DAHH TIADA!😱😱 Wahh wahh tengok la muka akk gojes kita ni! Dulu muka penuh dngan jeragat dan berparut. Nak pakai foundation pon tak lawa sebab bertompok2. Alhamdulillah lepas pakai Auoliya Emulsion dengan konsisten masalah jeragat makin pudar dah tiada. Muka makin cerah berseri alhamdulillah. Yang paling best auoliya ni 100% natural dan bebas kimia! So tiada kesan smpingan pada wajah. Tekstur gel yang sangat sejukdan berangin akan membuatkan anda teruja dan happy! Confirm jatuh cinta..😍😍 Cuba anda bayangkan lepas je Calit auoliya ni cik abam tegur ehh sayang makin lawa la. Jeragat makin kurang muka pon makin cerah dan glowing. Suka tak? Suka tak? Maunya terlompat kat situ Berminat nak cuba Gel Ajaib ni? 100% berkesan!πŸ‘πŸ‘ . Wassap untuk order 019-9051389 Ada diskaun RM15 sekarang untuk tempoh masa TERHAD ! Cepat pm okay ? Cod ke Bachok
Muka BERJERAWAT, JERAGAT,KULIT KUSAM, BERMINYAK, PORI TERBUKA, blackhead, whitehead, parut ??😨 Semua masalah πŸ‘†πŸ‘†# Auoliya_Emulsion boleh setel kan
Tak perlu pakai 2 3 jenis krim siang & malam, hanya SATU GEL , DUA KALI SEHARI.. Hasil yang sangat mengujakan AE sediakan
Berminat nak tahu lebih lanjut, boleh wassap yer. . .wasap. - 60199051389
Muka BERJERAWAT, JERAGAT,KULIT KUSAM, BERMINYAK, PORI TERBUKA, blackhead, whitehead, parut ??😨 Semua masalah πŸ‘†πŸ‘†# Auoliya_Emulsion boleh setel kan Tak perlu pakai 2 3 jenis krim siang & malam, hanya SATU GEL , DUA KALI SEHARI.. Hasil yang sangat mengujakan AE sediakan Berminat nak tahu lebih lanjut, boleh wassap yer. . .wasap. - 60199051389
Belanja Feedback & Wajah wajah ceria Customer Colagen Foundation
Sukakan make up natural dan simple?
Tapi still nampak cantik dan feloless?
Colagen Foundationlah jawapannya
Harga Offer Beli 1 Kotak Rm39
Harga Offer Beli 2 Kotak Rm78 FREE POST SEN!
019-9051389
Belanja Feedback & Wajah wajah ceria Customer Colagen Foundation Sukakan make up natural dan simple? Tapi still nampak cantik dan feloless? Colagen Foundationlah jawapannya Harga Offer Beli 1 Kotak Rm39 Harga Offer Beli 2 Kotak Rm78 FREE POST SEN! 019-9051389
Waahhh cantik berseri2 pengantin ni. Mekap maintain glowing dan tak bercapuk2 walaupun sampai petang.
.
APA RAHSIANYA?
.
Tentulah D'Ste Beauty Foundation yg #antiminyak #antimelekit #anticapuk #antipenuaan #bebasparaben #bebasmerkuri #bebasalhokol #merawatjerawat #merawatjeragat #mesrawuduk #mesrasolat sebagai asas mekap.
.
Ramai yg jatuh cinta dengan teksturnya yg ringan dan lembut, terus meresap ke dalam kulit. Mudah dibasuh tanpa perlu mekap remover.
.
PROMOSI RAYA 10%-15% still on gaiz.
Jom rebut peluang penjimatan ni.
.
DM or contact hotline 0134334331
.
#dstebeautySALE 
#calitsikitcomeyslalu
Waahhh cantik berseri2 pengantin ni. Mekap maintain glowing dan tak bercapuk2 walaupun sampai petang. . APA RAHSIANYA? . Tentulah D'Ste Beauty Foundation yg #antiminyak  #antimelekit  #anticapuk  #antipenuaan  #bebasparaben  #bebasmerkuri  #bebasalhokol  #merawatjerawat  #merawatjeragat  #mesrawuduk  #mesrasolat  sebagai asas mekap. . Ramai yg jatuh cinta dengan teksturnya yg ringan dan lembut, terus meresap ke dalam kulit. Mudah dibasuh tanpa perlu mekap remover. . PROMOSI RAYA 10%-15% still on gaiz. Jom rebut peluang penjimatan ni. . DM or contact hotline 0134334331 . #dstebeautySALE  #calitsikitcomeyslalu 
#nutrisiKulit

Sebelum tidur,  Kasih nutrisi supaya kulit tetap sehat.. Bagian penting dari tubuh kita adalah kulit.  Apa jadinya kalo tidak ada kulit. 😱😱 Organ vital tubuh harus dilindungi kulit. 
Pilihlah perawatan kulit yg sudah teruji dermatologi bebas paraben,  sulfat dan merkuri. 
I choose #herbalifeSkin
#skinHerbalife 
#HerbalifeNutrition 
#herbalifepangkalpinang 
#Glowing
#bebasParaben
#bebassulfat
#7harisudahadaHasil
Bahan utama yg terdapat di dalam syampoo santan. ➑ORANGE OIL
-Melegakan kegatalan kulit kepala.
-Merangsang pertumbuhan rambut.
-Bau yg segar

Esok last postage...
Berminat nak cuba Syampoo Santan,mehh pm cik mira skrg! 🌷019-4473345🌷

#Teamsafa
#Syampoosantan
#Bebasparaben
#Bebassilicon
#BebasSLS
#Sayaguna
#Sayajual
.
.
Hanna pernah bagitahu dulu Shaklee pon ada Skincare Set tau. 😍 Tak ramai yang tahu Skincare Set Shaklee (NUTRIWHITE) ni sangat best!
.
.
Ada yang cakap lagi best dari SK2.Yang penting Set Nutriwhite ni benas paraben menggunakan bahan2 yang sangat eksklusif dan ofkos bukan krim2 timbang yang ada merkuri tu uolss jauh sekali he2 πŸ˜…
.
.
Disebabkan set nutriwhite ni dah ada stok semula so hanna upload la. πŸ˜‹ tak upload pon ramai dah start tanya especially yang makeup remover tu.
.
.
Ok ni dia 1 set NUTRIWHITE SKINCARE dimana ada 7 items dalam 1 set nih iaitu
.
.
1)Gentle Action Makeup Remover
2)Gentle Deep Foaming Cleanser
3)Soothing Radiance Whitening Softener 
4)Daily Defense Whitening Essence
5)Ultimate Protection Whitening Lotion SPF15
6)Overnight Renewal Whitening Cream
7)Spot Whitening Treatment
.
.
Nak tau details boleh pm hanna okay. sebab hanna kena tau kulit korang sesuai tak untuk ambil set nutriwhite ni
.
.
0196760870
0196760870
0196760870
.
.
#setnutriwhiteshaklee #nutriwhite #bebasparaben #skincareshaklee
. . Hanna pernah bagitahu dulu Shaklee pon ada Skincare Set tau. 😍 Tak ramai yang tahu Skincare Set Shaklee (NUTRIWHITE) ni sangat best! . . Ada yang cakap lagi best dari SK2.Yang penting Set Nutriwhite ni benas paraben menggunakan bahan2 yang sangat eksklusif dan ofkos bukan krim2 timbang yang ada merkuri tu uolss jauh sekali he2 πŸ˜… . . Disebabkan set nutriwhite ni dah ada stok semula so hanna upload la. πŸ˜‹ tak upload pon ramai dah start tanya especially yang makeup remover tu. . . Ok ni dia 1 set NUTRIWHITE SKINCARE dimana ada 7 items dalam 1 set nih iaitu . . 1)Gentle Action Makeup Remover 2)Gentle Deep Foaming Cleanser 3)Soothing Radiance Whitening Softener 4)Daily Defense Whitening Essence 5)Ultimate Protection Whitening Lotion SPF15 6)Overnight Renewal Whitening Cream 7)Spot Whitening Treatment . . Nak tau details boleh pm hanna okay. sebab hanna kena tau kulit korang sesuai tak untuk ambil set nutriwhite ni . . 0196760870 0196760870 0196760870 . . #setnutriwhiteshaklee  #nutriwhite  #bebasparaben  #skincareshaklee 
.
.
Hanna pernah bagitahu dulu Shaklee pon ada Skincare Set tau. 😍 Tak ramai yang tahu Skincare Set Shaklee (NUTRIWHITE) ni sangat best!
.
.
Ada yang cakap lagi best dari SK2.Yang penting Set Nutriwhite ni benas paraben menggunakan bahan2 yang sangat eksklusif dan ofkos bukan krim2 timbang yang ada merkuri tu uolss jauh sekali he2 πŸ˜…
.
.
Disebabkan set nutriwhite ni dah ada stok semula so hanna upload la. πŸ˜‹ tak upload pon ramai dah start tanya especially yang makeup remover tu.
.
.
Ok ni dia 1 set NUTRIWHITE SKINCARE dimana ada 7 items dalam 1 set nih iaitu
.
.
1)Gentle Action Makeup Remover
2)Gentle Deep Foaming Cleanser
3)Soothing Radiance Whitening Softener 
4)Daily Defense Whitening Essence
5)Ultimate Protection Whitening Lotion SPF15
6)Overnight Renewal Whitening Cream
7)Spot Whitening Treatment
.
.
Nak tau details boleh pm hanna okay. sebab hanna kena tau kulit korang sesuai tak untuk ambil set nutriwhite ni
.
.
0196760870
0196760870
0196760870
.
.
#setnutriwhiteshaklee #nutriwhite #bebasparaben #skincareshaklee
. . Hanna pernah bagitahu dulu Shaklee pon ada Skincare Set tau. 😍 Tak ramai yang tahu Skincare Set Shaklee (NUTRIWHITE) ni sangat best! . . Ada yang cakap lagi best dari SK2.Yang penting Set Nutriwhite ni benas paraben menggunakan bahan2 yang sangat eksklusif dan ofkos bukan krim2 timbang yang ada merkuri tu uolss jauh sekali he2 πŸ˜… . . Disebabkan set nutriwhite ni dah ada stok semula so hanna upload la. πŸ˜‹ tak upload pon ramai dah start tanya especially yang makeup remover tu. . . Ok ni dia 1 set NUTRIWHITE SKINCARE dimana ada 7 items dalam 1 set nih iaitu . . 1)Gentle Action Makeup Remover 2)Gentle Deep Foaming Cleanser 3)Soothing Radiance Whitening Softener 4)Daily Defense Whitening Essence 5)Ultimate Protection Whitening Lotion SPF15 6)Overnight Renewal Whitening Cream 7)Spot Whitening Treatment . . Nak tau details boleh pm hanna okay. sebab hanna kena tau kulit korang sesuai tak untuk ambil set nutriwhite ni . . 0196760870 0196760870 0196760870 . . #setnutriwhiteshaklee  #nutriwhite  #bebasparaben  #skincareshaklee 
.
.
Hanna pernah bagitahu dulu Shaklee pon ada Skincare Set tau. 😍 Tak ramai yang tahu Skincare Set Shaklee (NUTRIWHITE) ni sangat best!
.
.
Ada yang cakap lagi best dari SK2.Yang penting Set Nutriwhite ni benas paraben menggunakan bahan2 yang sangat eksklusif dan ofkos bukan krim2 timbang yang ada merkuri tu uolss jauh sekali he2 πŸ˜…
.
.
Disebabkan set nutriwhite ni dah ada stok semula so hanna upload la. πŸ˜‹ tak upload pon ramai dah start tanya especially yang makeup remover tu.
.
.
Ok ni dia 1 set NUTRIWHITE SKINCARE dimana ada 7 items dalam 1 set nih iaitu
.
.
1)Gentle Action Makeup Remover
2)Gentle Deep Foaming Cleanser
3)Soothing Radiance Whitening Softener 
4)Daily Defense Whitening Essence
5)Ultimate Protection Whitening Lotion SPF15
6)Overnight Renewal Whitening Cream
7)Spot Whitening Treatment
.
.
Nak tau details boleh pm hanna okay. sebab hanna kena tau kulit korang sesuai tak untuk ambil set nutriwhite ni
.
.
0196760870
0196760870
0196760870
.
.
#setnutriwhiteshaklee #nutriwhite #bebasparaben #skincareshaklee
. . Hanna pernah bagitahu dulu Shaklee pon ada Skincare Set tau. 😍 Tak ramai yang tahu Skincare Set Shaklee (NUTRIWHITE) ni sangat best! . . Ada yang cakap lagi best dari SK2.Yang penting Set Nutriwhite ni benas paraben menggunakan bahan2 yang sangat eksklusif dan ofkos bukan krim2 timbang yang ada merkuri tu uolss jauh sekali he2 πŸ˜… . . Disebabkan set nutriwhite ni dah ada stok semula so hanna upload la. πŸ˜‹ tak upload pon ramai dah start tanya especially yang makeup remover tu. . . Ok ni dia 1 set NUTRIWHITE SKINCARE dimana ada 7 items dalam 1 set nih iaitu . . 1)Gentle Action Makeup Remover 2)Gentle Deep Foaming Cleanser 3)Soothing Radiance Whitening Softener 4)Daily Defense Whitening Essence 5)Ultimate Protection Whitening Lotion SPF15 6)Overnight Renewal Whitening Cream 7)Spot Whitening Treatment . . Nak tau details boleh pm hanna okay. sebab hanna kena tau kulit korang sesuai tak untuk ambil set nutriwhite ni . . 0196760870 0196760870 0196760870 . . #setnutriwhiteshaklee  #nutriwhite  #bebasparaben  #skincareshaklee 
Meh skodeng PROMOSI COSMETIC dari Elysian. 
Lipmatte yang dikhususkan untuk yang ada masalah bibir kering menggelupas, bibir hitam dan byk lagi. Bahan yang digunakan pon dari natural ingredients. 
Selain tu kita ada SERUM FOUNDATION yang focus kepada kecutkan jerawat, tutup cela,tak comot dan crack tahan lama.

Seriously akan jatuh cinta sekali pakai. 
Baru rasa vogue da vasss Raya ni ❀
Meh skodeng PROMOSI COSMETIC dari Elysian. Lipmatte yang dikhususkan untuk yang ada masalah bibir kering menggelupas, bibir hitam dan byk lagi. Bahan yang digunakan pon dari natural ingredients. Selain tu kita ada SERUM FOUNDATION yang focus kepada kecutkan jerawat, tutup cela,tak comot dan crack tahan lama. Seriously akan jatuh cinta sekali pakai. Baru rasa vogue da vasss Raya ni ❀
TREATMENT LIP MATTE WARNA MEWAH. BIBIR KERING DAN GELAP MAKIN HILANG.
.
Macam biasa sebut je Elysian cosmetic kena ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment matte Elsyian Cosemtic ni bukan je bagi warna yang cantik dan mewah macam ni. 
Tapi sambil pakai lipmatte akan dapat kesan: πŸ’„ Bibir lembap
πŸ’„ Ringan
πŸ’„Bibir gelap dan bertukar merah selepas dicuci

Penangan bahan bahan natural yang terbukti berkesan merawat bibir kering dan gelap: πŸ’„ Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan binir secara semulajadi. πŸ’„ Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lembap dan gelap. πŸ’„Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. ❌ TANPA PARABEN

Whatsap Cik Dib segera sebelum warna warna letops ni habis stok. Memang dah cuba 1 terus grab 6 warna. Dah cuba baru tahu.

0194084176
Elysian Ipoh
COD: Chemor, Ipoh, Klebang, Meru, Tasek, Kuala Kangsar
TREATMENT LIP MATTE WARNA MEWAH. BIBIR KERING DAN GELAP MAKIN HILANG. . Macam biasa sebut je Elysian cosmetic kena ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment matte Elsyian Cosemtic ni bukan je bagi warna yang cantik dan mewah macam ni. Tapi sambil pakai lipmatte akan dapat kesan: πŸ’„ Bibir lembap πŸ’„ Ringan πŸ’„Bibir gelap dan bertukar merah selepas dicuci Penangan bahan bahan natural yang terbukti berkesan merawat bibir kering dan gelap: πŸ’„ Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan binir secara semulajadi. πŸ’„ Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lembap dan gelap. πŸ’„Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. ❌ TANPA PARABEN Whatsap Cik Dib segera sebelum warna warna letops ni habis stok. Memang dah cuba 1 terus grab 6 warna. Dah cuba baru tahu. 0194084176 Elysian Ipoh COD: Chemor, Ipoh, Klebang, Meru, Tasek, Kuala Kangsar
TREATMENT LIP MATTE WARNA MEWAH. BIBIR KERING DAN GELAP MAKIN HILANG.
.
Macam biasa sebut je Elysian cosmetic kena ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment matte Elsyian Cosemtic ni bukan je bagi warna yang cantik dan mewah macam ni. 
Tapi sambil pakai lipmatte akan dapat kesan: πŸ’„ Bibir lembap
πŸ’„ Ringan
πŸ’„Bibir gelap dan bertukar merah selepas dicuci

Penangan bahan bahan natural yang terbukti berkesan merawat bibir kering dan gelap: πŸ’„ Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan binir secara semulajadi. πŸ’„ Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lembap dan gelap. πŸ’„Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. ❌ TANPA PARABEN

Whatsap Cik Dib segera sebelum warna warna letops ni habis stok. Memang dah cuba 1 terus grab 6 warna. Dah cuba baru tahu.

0194084176
Elysian Ipoh
COD: Chemor, Ipoh, Klebang, Meru, Tasek, Kuala Kangsar
TREATMENT LIP MATTE WARNA MEWAH. BIBIR KERING DAN GELAP MAKIN HILANG. . Macam biasa sebut je Elysian cosmetic kena ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment matte Elsyian Cosemtic ni bukan je bagi warna yang cantik dan mewah macam ni. Tapi sambil pakai lipmatte akan dapat kesan: πŸ’„ Bibir lembap πŸ’„ Ringan πŸ’„Bibir gelap dan bertukar merah selepas dicuci Penangan bahan bahan natural yang terbukti berkesan merawat bibir kering dan gelap: πŸ’„ Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan binir secara semulajadi. πŸ’„ Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lembap dan gelap. πŸ’„Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. ❌ TANPA PARABEN Whatsap Cik Dib segera sebelum warna warna letops ni habis stok. Memang dah cuba 1 terus grab 6 warna. Dah cuba baru tahu. 0194084176 Elysian Ipoh COD: Chemor, Ipoh, Klebang, Meru, Tasek, Kuala Kangsar
TREATMENT LIP MATTE WARNA MEWAH. BIBIR KERING DAN GELAP MAKIN HILANG.
.
Macam biasa sebut je Elysian cosmetic kena ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment matte Elsyian Cosemtic ni bukan je bagi warna yang cantik dan mewah macam ni. 
Tapi sambil pakai lipmatte akan dapat kesan: πŸ’„ Bibir lembap
πŸ’„ Ringan
πŸ’„Bibir gelap dan bertukar merah selepas dicuci

Penangan bahan bahan natural yang terbukti berkesan merawat bibir kering dan gelap: πŸ’„ Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan binir secara semulajadi. πŸ’„ Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lembap dan gelap. πŸ’„Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. ❌ TANPA PARABEN

Whatsap Cik Dib segera sebelum warna warna letops ni habis stok. Memang dah cuba 1 terus grab 6 warna. Dah cuba baru tahu.

0194084176
Elysian Ipoh
COD: Chemor, Ipoh, Klebang, Meru, Tasek, Kuala Kangsar
TREATMENT LIP MATTE WARNA MEWAH. BIBIR KERING DAN GELAP MAKIN HILANG. . Macam biasa sebut je Elysian cosmetic kena ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment matte Elsyian Cosemtic ni bukan je bagi warna yang cantik dan mewah macam ni. Tapi sambil pakai lipmatte akan dapat kesan: πŸ’„ Bibir lembap πŸ’„ Ringan πŸ’„Bibir gelap dan bertukar merah selepas dicuci Penangan bahan bahan natural yang terbukti berkesan merawat bibir kering dan gelap: πŸ’„ Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan binir secara semulajadi. πŸ’„ Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lembap dan gelap. πŸ’„Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. ❌ TANPA PARABEN Whatsap Cik Dib segera sebelum warna warna letops ni habis stok. Memang dah cuba 1 terus grab 6 warna. Dah cuba baru tahu. 0194084176 Elysian Ipoh COD: Chemor, Ipoh, Klebang, Meru, Tasek, Kuala Kangsar
TREATMENT LIP MATTE WARNA MEWAH. BIBIR KERING DAN GELAP MAKIN HILANG.
.
Macam biasa sebut je Elysian cosmetic kena ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment matte Elsyian Cosemtic ni bukan je bagi warna yang cantik dan mewah macam ni. 
Tapi sambil pakai lipmatte akan dapat kesan: πŸ’„ Bibir lembap
πŸ’„ Ringan
πŸ’„Bibir gelap dan bertukar merah selepas dicuci

Penangan bahan bahan natural yang terbukti berkesan merawat bibir kering dan gelap: πŸ’„ Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan binir secara semulajadi. πŸ’„ Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lembap dan gelap. πŸ’„Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. ❌ TANPA PARABEN

Whatsap Cik Dib segera sebelum warna warna letops ni habis stok. Memang dah cuba 1 terus grab 6 warna. Dah cuba baru tahu.

0194084176
Elysian Ipoh
COD: Chemor, Ipoh, Klebang, Meru, Tasek, Kuala Kangsar
TREATMENT LIP MATTE WARNA MEWAH. BIBIR KERING DAN GELAP MAKIN HILANG. . Macam biasa sebut je Elysian cosmetic kena ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment matte Elsyian Cosemtic ni bukan je bagi warna yang cantik dan mewah macam ni. Tapi sambil pakai lipmatte akan dapat kesan: πŸ’„ Bibir lembap πŸ’„ Ringan πŸ’„Bibir gelap dan bertukar merah selepas dicuci Penangan bahan bahan natural yang terbukti berkesan merawat bibir kering dan gelap: πŸ’„ Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan binir secara semulajadi. πŸ’„ Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lembap dan gelap. πŸ’„Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. ❌ TANPA PARABEN Whatsap Cik Dib segera sebelum warna warna letops ni habis stok. Memang dah cuba 1 terus grab 6 warna. Dah cuba baru tahu. 0194084176 Elysian Ipoh COD: Chemor, Ipoh, Klebang, Meru, Tasek, Kuala Kangsar
TREATMENT LIP MATTE WARNA MEWAH. BIBIR KERING DAN GELAP MAKIN HILANG.
.
Macam biasa sebut je Elysian cosmetic kena ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment matte Elsyian Cosemtic ni bukan je bagi warna yang cantik dan mewah macam ni. 
Tapi sambil pakai lipmatte akan dapat kesan: πŸ’„ Bibir lembap
πŸ’„ Ringan
πŸ’„Bibir gelap dan bertukar merah selepas dicuci

Penangan bahan bahan natural yang terbukti berkesan merawat bibir kering dan gelap: πŸ’„ Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan binir secara semulajadi. πŸ’„ Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lembap dan gelap. πŸ’„Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. ❌ TANPA PARABEN

Whatsap Cik Dib segera sebelum warna warna letops ni habis stok. Memang dah cuba 1 terus grab 6 warna. Dah cuba baru tahu.

0194084176
Elysian Ipoh
COD: Chemor, Ipoh, Klebang, Meru, Tasek, Kuala Kangsar
TREATMENT LIP MATTE WARNA MEWAH. BIBIR KERING DAN GELAP MAKIN HILANG. . Macam biasa sebut je Elysian cosmetic kena ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment matte Elsyian Cosemtic ni bukan je bagi warna yang cantik dan mewah macam ni. Tapi sambil pakai lipmatte akan dapat kesan: πŸ’„ Bibir lembap πŸ’„ Ringan πŸ’„Bibir gelap dan bertukar merah selepas dicuci Penangan bahan bahan natural yang terbukti berkesan merawat bibir kering dan gelap: πŸ’„ Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan binir secara semulajadi. πŸ’„ Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lembap dan gelap. πŸ’„Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. ❌ TANPA PARABEN Whatsap Cik Dib segera sebelum warna warna letops ni habis stok. Memang dah cuba 1 terus grab 6 warna. Dah cuba baru tahu. 0194084176 Elysian Ipoh COD: Chemor, Ipoh, Klebang, Meru, Tasek, Kuala Kangsar
TREATMENT MATTE WARNA MEWAH. BIBIR KERING DAN GELAP MAKIN HILANG.
.
Macam biasa sebut je Elysian cosmetic kena ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment matte Elsyian Cosemtic ni bukan je bagi warna yang cantik dan mewah macam ni. 
Tapi sambil pakai lipmatte akan dapat kesan: πŸ’„ Bibir lembap
πŸ’„ Ringan
πŸ’„Bibir gelap dan bertukar merah selepas dicuci

Penangan bahan bahan natural yang terbukti berkesan merawat bibir kering dan gelap: πŸ’„ Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan binir secara semulajadi. πŸ’„ Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lembap dan gelap. πŸ’„Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. ❌ TANPA PARABEN

Whatsap segera sebelum warna warna letops ni habis stok. Memang dah cuba 1 terus grab 6 warna. Dah cuba baru tahu.

0194084176
Elysian Ipoh
COD: Chemor, Ipoh, Tasek, Klebang, Meru, Kuala Kangsar
TREATMENT MATTE WARNA MEWAH. BIBIR KERING DAN GELAP MAKIN HILANG. . Macam biasa sebut je Elysian cosmetic kena ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment matte Elsyian Cosemtic ni bukan je bagi warna yang cantik dan mewah macam ni. Tapi sambil pakai lipmatte akan dapat kesan: πŸ’„ Bibir lembap πŸ’„ Ringan πŸ’„Bibir gelap dan bertukar merah selepas dicuci Penangan bahan bahan natural yang terbukti berkesan merawat bibir kering dan gelap: πŸ’„ Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan binir secara semulajadi. πŸ’„ Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lembap dan gelap. πŸ’„Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. ❌ TANPA PARABEN Whatsap segera sebelum warna warna letops ni habis stok. Memang dah cuba 1 terus grab 6 warna. Dah cuba baru tahu. 0194084176 Elysian Ipoh COD: Chemor, Ipoh, Tasek, Klebang, Meru, Kuala Kangsar
Bahan utama yg terdapat di dalam Syampoo Santan. ➑ROSEMARY OIL
-Mengelakkan keguguran rambut
-Merawat kulit kepala kering 🌷019-4473345🌷

#Teamsafa
#Promoraya
#Syampoosantan
#Bebasparaben
#Bebassilicon
#BebasSLS
" INTIMATE WASH BERASASKAN OPRGANIK HABATUSSAUDA "
.
.

SERING MENGALAMI MASALAH KEPUTIHAN ?

SERING MENGALAMI MASALAH KEGATALAN ?

MISS V BERBAU ? OPSS 😷😷😷 KINI ANDA JUMPA JALAN PENYELESAIANNYA πŸŽ‰πŸŽ‰ DAISY FEMININE WASH DARI IMANNI SKINZ
.
.

MUNGKIN RAMAI TERTANYA - TANYA APAKAH KEBAIKAN JIKA MENGGUNAKAN DAISY FEMININE WASH INI . .
.

KEBAIKANYA ADALAH : πŸ“ DAPAT MENGHILANGKAN BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN πŸ“ MENGANDUNGI MANJAKANI YANG DAPAT MEMBASMI KUMAN YANG MENYEBABKAN MISS V BERBAU πŸ“ TERKANDUNG EKSTRAK DAUN SIRIH YANG DAPAT MENGHILANGKAN MASALAH KEGATALAN πŸ“ DIRUMUS KHAS UNTUK MEMBERIKAN KESELESAAN KEPADA BAHAGIAN INTIM WANITA

DEKAT MANA NAK DAPAT KAN DAISY FEMININE WASH NI ? 
BOLEH DM KAMI
"DAISY"
"DAISY"
"DAISY"
ATAU
WA kami ☎ +65-9185 2462
WA kami ☎ +65-9185 2462
WA kami ☎ +65-9185 2462
.
.
.
#ImanniSkinzZulDewi.SG
#ImanniSkinzSG.ZulDewi
#OrganikHabbatusSauda
#NaturalBased
#Halal
#MesraWudhu'
#MesraSolat
#KKMApproved
#BebasSilicone
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasALS
#BebasBahanKimiaTerlarang
#PembancuhKopiMrVampire
#SemusimRindu
#mysweetlavender
#SyukurSelalu
#terapiinstagram
#igsokongan
#Singapore
" INTIMATE WASH BERASASKAN OPRGANIK HABATUSSAUDA " . . SERING MENGALAMI MASALAH KEPUTIHAN ? SERING MENGALAMI MASALAH KEGATALAN ? MISS V BERBAU ? OPSS 😷😷😷 KINI ANDA JUMPA JALAN PENYELESAIANNYA πŸŽ‰πŸŽ‰ DAISY FEMININE WASH DARI IMANNI SKINZ . . MUNGKIN RAMAI TERTANYA - TANYA APAKAH KEBAIKAN JIKA MENGGUNAKAN DAISY FEMININE WASH INI . . . KEBAIKANYA ADALAH : πŸ“ DAPAT MENGHILANGKAN BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN πŸ“ MENGANDUNGI MANJAKANI YANG DAPAT MEMBASMI KUMAN YANG MENYEBABKAN MISS V BERBAU πŸ“ TERKANDUNG EKSTRAK DAUN SIRIH YANG DAPAT MENGHILANGKAN MASALAH KEGATALAN πŸ“ DIRUMUS KHAS UNTUK MEMBERIKAN KESELESAAN KEPADA BAHAGIAN INTIM WANITA DEKAT MANA NAK DAPAT KAN DAISY FEMININE WASH NI ? BOLEH DM KAMI "DAISY" "DAISY" "DAISY" ATAU WA kami ☎ +65-9185 2462 WA kami ☎ +65-9185 2462 WA kami ☎ +65-9185 2462 . . . #ImanniSkinzZulDewi .SG #ImanniSkinzSG .ZulDewi #OrganikHabbatusSauda  #NaturalBased  #Halal  #MesraWudhu ' #MesraSolat  #KKMApproved  #BebasSilicone  #BebasParaben  #BebasSLS  #BebasALS  #BebasBahanKimiaTerlarang  #PembancuhKopiMrVampire  #SemusimRindu  #mysweetlavender  #SyukurSelalu  #terapiinstagram  #igsokongan  #Singapore 
Katakan Selamat Tinggal Pada Jerawat Bernanah 
Dulu rasa rendah diri sangat nak keluar rumah dan nak jumpa orang. Sebabnya muka penuh dengan jerawat nak cover pon tak pandai. Yelah orang lelaki kan mana pakai foundation setebal 10 inci semata mata nak cover jerawat besar merah2 ituww. 
Satu hari terjumpa dengan gel treatment Auoliya Emulsion. Mula mula rasa ragu.  Ehh boleh hilang ke jerawat aku pakai benda ni. Last last tergerak hati jugak nak try. 
Cara pakainya muda sangat. Pakai 2x sehari saja siang sekali,  dan malam sekali lepas cuci muka.  Dab dab Auoliya pada wajah dan siapp. 
Setiap hari pakai dengan konsisten tanpa malas.  Gigih kann? Alhamdulillah kini semua jerawat nanah yang besar gedabak tu dahh hilangg. Wajhh teruss nampak bersih,  flawless dan glowing nya. Terima kasih Auoliya sebab buatkan wajah abam cenggini πŸ‘ 
Teringinnn nak jadi macam abam terlajakk flawless ni?  Langkah pertama anda tak perlu peleburan wang ringgit,  hanya perlu menjadi orang yag bijak mengambil pelumata di depan mata. .
Ws 019-9051389
Katakan Selamat Tinggal Pada Jerawat Bernanah Dulu rasa rendah diri sangat nak keluar rumah dan nak jumpa orang. Sebabnya muka penuh dengan jerawat nak cover pon tak pandai. Yelah orang lelaki kan mana pakai foundation setebal 10 inci semata mata nak cover jerawat besar merah2 ituww. Satu hari terjumpa dengan gel treatment Auoliya Emulsion. Mula mula rasa ragu. Ehh boleh hilang ke jerawat aku pakai benda ni. Last last tergerak hati jugak nak try. Cara pakainya muda sangat. Pakai 2x sehari saja siang sekali, dan malam sekali lepas cuci muka. Dab dab Auoliya pada wajah dan siapp. Setiap hari pakai dengan konsisten tanpa malas. Gigih kann? Alhamdulillah kini semua jerawat nanah yang besar gedabak tu dahh hilangg. Wajhh teruss nampak bersih, flawless dan glowing nya. Terima kasih Auoliya sebab buatkan wajah abam cenggini πŸ‘ Teringinnn nak jadi macam abam terlajakk flawless ni? Langkah pertama anda tak perlu peleburan wang ringgit, hanya perlu menjadi orang yag bijak mengambil pelumata di depan mata. . Ws 019-9051389
Katakan Selamat Tinggal Pada Jerawat Bernanah 
Dulu rasa rendah diri sangat nak keluar rumah dan nak jumpa orang. Sebabnya muka penuh dengan jerawat nak cover pon tak pandai. Yelah orang lelaki kan mana pakai foundation setebal 10 inci semata mata nak cover jerawat besar merah2 ituww. 
Satu hari terjumpa dengan gel treatment Auoliya Emulsion. Mula mula rasa ragu.  Ehh boleh hilang ke jerawat aku pakai benda ni. Last last tergerak hati jugak nak try. 
Cara pakainya muda sangat. Pakai 2x sehari saja siang sekali,  dan malam sekali lepas cuci muka.  Dab dab Auoliya pada wajah dan siapp. 
Setiap hari pakai dengan konsisten tanpa malas.  Gigih kann? Alhamdulillah kini semua jerawat nanah yang besar gedabak tu dahh hilangg. Wajhh teruss nampak bersih,  flawless dan glowing nya. Terima kasih Auoliya sebab buatkan wajah abam cenggini πŸ‘ 
Teringinnn nak jadi macam abam terlajakk flawless ni?  Langkah pertama anda tak perlu peleburan wang ringgit,  hanya perlu menjadi orang yag bijak mengambil pelumata di depan mata. .
Ws 019-9051389
@ija_mail
Katakan Selamat Tinggal Pada Jerawat Bernanah Dulu rasa rendah diri sangat nak keluar rumah dan nak jumpa orang. Sebabnya muka penuh dengan jerawat nak cover pon tak pandai. Yelah orang lelaki kan mana pakai foundation setebal 10 inci semata mata nak cover jerawat besar merah2 ituww. Satu hari terjumpa dengan gel treatment Auoliya Emulsion. Mula mula rasa ragu. Ehh boleh hilang ke jerawat aku pakai benda ni. Last last tergerak hati jugak nak try. Cara pakainya muda sangat. Pakai 2x sehari saja siang sekali, dan malam sekali lepas cuci muka. Dab dab Auoliya pada wajah dan siapp. Setiap hari pakai dengan konsisten tanpa malas. Gigih kann? Alhamdulillah kini semua jerawat nanah yang besar gedabak tu dahh hilangg. Wajhh teruss nampak bersih, flawless dan glowing nya. Terima kasih Auoliya sebab buatkan wajah abam cenggini πŸ‘ Teringinnn nak jadi macam abam terlajakk flawless ni? Langkah pertama anda tak perlu peleburan wang ringgit, hanya perlu menjadi orang yag bijak mengambil pelumata di depan mata. . Ws 019-9051389 @ija_mail