an online Instagram web viewer

#bebasparaben medias

Photos

Hai you all , ini sabun flower fairies atau nama vogue dia sabun kerang. Ada 2 pilihan samaada nak 1pc/box atau nak 3pcs/box. Beli combo 3pcs jimat lebih rm10 taww.

Sabun flower fairies ni tugas dia selesaikan masalah kulit muka berminyak. BangunΒ² tidur je muka penuh berminyak? Tiap kali red flag jerawat naik? Pakai sabun ni confirm settlelah masalah you all.

Beli di www.djmcosmetic.com | melalui whatsapp 0143638872

#belinacosmetics #sabunsusukambing #bebasparaben
Hai you all , ini sabun flower fairies atau nama vogue dia sabun kerang. Ada 2 pilihan samaada nak 1pc/box atau nak 3pcs/box. Beli combo 3pcs jimat lebih rm10 taww. Sabun flower fairies ni tugas dia selesaikan masalah kulit muka berminyak. BangunΒ² tidur je muka penuh berminyak? Tiap kali red flag jerawat naik? Pakai sabun ni confirm settlelah masalah you all. Beli di www.djmcosmetic.com | melalui whatsapp 0143638872 #belinacosmetics  #sabunsusukambing  #bebasparaben 
Simple skincare before bed.
Untuk menutrisi kulitku jangka panjang..
Hey ladies, hati-hati dengan yang instant.. Pelan engga apa2 asalkan SEHAT dan AMAN..
Herbalife SKIN ini #bebassulfat dan #bebasparaben.. Catet yaaa.. Jadi sangat AMAAAN dipakai untuk kulit kita.. Saya pun pakai selama kehamilan saya.. Aman alhamdulillah. Saya sudah buktikan, giliran kamuu 😍😍😍😍🌸🌸🌸
#skincarealami
#skincaresehat
#skincareaman
#skincarebebasmerkuri 
Check result saya di #crzskinresult yesss.. And see the different! πŸƒπŸŒΈ
Simple skincare before bed. Untuk menutrisi kulitku jangka panjang.. Hey ladies, hati-hati dengan yang instant.. Pelan engga apa2 asalkan SEHAT dan AMAN.. Herbalife SKIN ini #bebassulfat  dan #bebasparaben .. Catet yaaa.. Jadi sangat AMAAAN dipakai untuk kulit kita.. Saya pun pakai selama kehamilan saya.. Aman alhamdulillah. Saya sudah buktikan, giliran kamuu 😍😍😍😍🌸🌸🌸 #skincarealami  #skincaresehat  #skincareaman  #skincarebebasmerkuri  Check result saya di #crzskinresult  yesss.. And see the different! πŸƒπŸŒΈ
Wajah adalah aset oertama yang akan dipandang tidak kira lelaki atau perempuan.

Kulit berjerawat perlu dirawat dahulu

Jerawat dah hilang baru ke langkah seterusnya iaitu memudarkan parut, mencerahkan kulit.

Kalau wajah verjerawat dan tampak kusam pasti rasa kurang yakin diri.

Pelbagai produk telah dicuba tetapi semakin teruk dan pedih kerana bahan kimia.

Produk kecantikan untuk wajah#kulitputih #kulitcantik#Labera

Produk ini dirumus untuk daripada bahan semulajadi #naturalskincare  #bebasbahankimia #bebasparaben.

Bahan utama yang digunakan adalah #lavender. Lavender telah digunakan sejak zaman dahulu untuk kulit, luka, antiradang

Berminat untuk mencuba?

Berminat untuk menjadi agen?

Sila whatsapp 019 374 0007
Wajah adalah aset oertama yang akan dipandang tidak kira lelaki atau perempuan. Kulit berjerawat perlu dirawat dahulu Jerawat dah hilang baru ke langkah seterusnya iaitu memudarkan parut, mencerahkan kulit. Kalau wajah verjerawat dan tampak kusam pasti rasa kurang yakin diri. Pelbagai produk telah dicuba tetapi semakin teruk dan pedih kerana bahan kimia. Produk kecantikan untuk wajah#kulitputih  #kulitcantik #Labera  Produk ini dirumus untuk daripada bahan semulajadi #naturalskincare  #bebasbahankimia  #bebasparaben . Bahan utama yang digunakan adalah #lavender . Lavender telah digunakan sejak zaman dahulu untuk kulit, luka, antiradang Berminat untuk mencuba? Berminat untuk menjadi agen? Sila whatsapp 019 374 0007
Haii semuaaa..
.
Sape kt sini ada masalah rambut kering, kelemumur, rambut kerap gugur lagi2 lepas bersalin kannn & macam2 masalah rambut lahh, ce angkat tangannπŸ™‹
.
Haaa.. Sis ade jumpa SHAMPOO BEST sangat2 taww yg boleh merawat macam2 masalah rambut..
.
Shampoo ape???
.
.
SHAMPOO SANTAN laa 😍😘
.
Ia boleh menghilangkan kelemumur
Mengurangkan keguguran rambut
Menguatkan akar rambut
..
Dan macam2 lagii lahh..
.
Paling pentingggg..
. 
Bebas silikon dan paraben tawww..kire x de bahan kimia berbahaya laa..wahhhπŸ˜†πŸ˜
.
Apa tunggu lagii...?
WS sis di talian 0145247984 cepat2 taww sebelum kehabisan stokkπŸ˜‰πŸ˜ #bebassilikon
#bebasparaben
#shampoosantanklang
#tanpabahankimia
Haii semuaaa.. . Sape kt sini ada masalah rambut kering, kelemumur, rambut kerap gugur lagi2 lepas bersalin kannn & macam2 masalah rambut lahh, ce angkat tangannπŸ™‹ . Haaa.. Sis ade jumpa SHAMPOO BEST sangat2 taww yg boleh merawat macam2 masalah rambut.. . Shampoo ape??? . . SHAMPOO SANTAN laa 😍😘 . Ia boleh menghilangkan kelemumur Mengurangkan keguguran rambut Menguatkan akar rambut .. Dan macam2 lagii lahh.. . Paling pentingggg.. . Bebas silikon dan paraben tawww..kire x de bahan kimia berbahaya laa..wahhhπŸ˜†πŸ˜ . Apa tunggu lagii...? WS sis di talian 0145247984 cepat2 taww sebelum kehabisan stokkπŸ˜‰πŸ˜ #bebassilikon  #bebasparaben  #shampoosantanklang  #tanpabahankimia 
Apa yang kami tambah dalam #shampoosantan sampai boleh tahan sampai 6 bulan?

Sebenarnya masa Formulator #shampoosantan - Sophia Ruslan nak tetapkan #shampoosantan boleh tahan sehingga 4 bulan pun tak confident.

Masa awal2 #shampoosantan dicipta, tarikh luput hanya SEBULAN je tau, sape yang pernah beli dulu memang kami tulis kat botol sebulan jek.

Bila shampoo tu lepas test 2 bulan, kami naikkan shelf life dia 2 bulan. Bila dah lepas 4 bulan shampoo still ok. jadi kami tetapkannya jadi 4 bulan.

Dan sekarang shampoo yang paling latest punya development (April 2017) dah masuk 8 bulan punya test maka kami lanjutkanlah shelf life jadi 6 bulan.

Bahan2 masih sama, cuma yelah #shampoosantan ni tak pernah ada orang buat lagi. Jadi tak de history product.
Stability test (product shlef life) ni hanya masa yang menentukannya. Jadi, makan masa lah nak tau betul2.

Maybe shampoo santan boleh pergi hingga setahun, mana kita nak tau. Jadi sama2lah tunggu test result. Lab test dah keluar kita umum ya. For now, we stick to 6 months.

#shampoosantanhq #bebasparaben #freshnnatural
#shampoosantan #shampoosantankl
Apa yang kami tambah dalam #shampoosantan  sampai boleh tahan sampai 6 bulan? Sebenarnya masa Formulator #shampoosantan  - Sophia Ruslan nak tetapkan #shampoosantan  boleh tahan sehingga 4 bulan pun tak confident. Masa awal2 #shampoosantan  dicipta, tarikh luput hanya SEBULAN je tau, sape yang pernah beli dulu memang kami tulis kat botol sebulan jek. Bila shampoo tu lepas test 2 bulan, kami naikkan shelf life dia 2 bulan. Bila dah lepas 4 bulan shampoo still ok. jadi kami tetapkannya jadi 4 bulan. Dan sekarang shampoo yang paling latest punya development (April 2017) dah masuk 8 bulan punya test maka kami lanjutkanlah shelf life jadi 6 bulan. Bahan2 masih sama, cuma yelah #shampoosantan  ni tak pernah ada orang buat lagi. Jadi tak de history product. Stability test (product shlef life) ni hanya masa yang menentukannya. Jadi, makan masa lah nak tau betul2. Maybe shampoo santan boleh pergi hingga setahun, mana kita nak tau. Jadi sama2lah tunggu test result. Lab test dah keluar kita umum ya. For now, we stick to 6 months. #shampoosantanhq  #bebasparaben  #freshnnatural  #shampoosantan  #shampoosantankl 
.
.
Naaaah yaa.. orang orang eropa aja pakek produknya oriflame 😘😘😘😘
.
oriflame produk berbahan alami yg aman digunakan.. ladies yuuk ...kamu harus coba πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
#skincareaman #skincaremurah #skincare #skincarealami #perawatanwajah #wajahcantik #produkalami #bpom #terujiklinis #bebasparaben #kosmetikaman #kosmetikberkualitas #kosmetikmurah #kulitcantikalami  #bebasflekhitam #flekhitambekasjerawat
yeah....set shaklee baby is availble now....ada ibu2 yang sedang carik sabun mandi yag bebas paraben untuk baby?
.
better try set ni...sumber dari bahan semulajadi dan sesuai untuk semua..kalau baby yang ada eczema ataupun kulit sensitif...bagus sangat amalkan set ni..
.
nak selit order blh dm norin ok..😘
.
#setshakleebaby
#bebasparaben
#bahanorganic
#sidjempol
#shakleelover
yeah....set shaklee baby is availble now....ada ibu2 yang sedang carik sabun mandi yag bebas paraben untuk baby? . better try set ni...sumber dari bahan semulajadi dan sesuai untuk semua..kalau baby yang ada eczema ataupun kulit sensitif...bagus sangat amalkan set ni.. . nak selit order blh dm norin ok..😘 . #setshakleebaby  #bebasparaben  #bahanorganic  #sidjempol  #shakleelover 
Andalan banget
Alhamdulillah kebanjiran yang pesan Berry Scrub, Clay Mint mask dan soothing aloe cleanser.

Gak sempat ke Skincare udah bisa facial.
Komedo numpuk, nggak akan lagi
Peeling gak perlu ke dokter lagi

Yang belum kebagian, bisa segera re-order lagi yaaaa

#SkinHerbalife 
#BebasParaben
#Bebassulfat
#Nutrition
Andalan banget Alhamdulillah kebanjiran yang pesan Berry Scrub, Clay Mint mask dan soothing aloe cleanser. Gak sempat ke Skincare udah bisa facial. Komedo numpuk, nggak akan lagi Peeling gak perlu ke dokter lagi Yang belum kebagian, bisa segera re-order lagi yaaaa #SkinHerbalife  #BebasParaben  #Bebassulfat  #Nutrition 
Andalan banget
Alhamdulillah kebanjiran yang pesan Berry Scrub, Clay Mint mask dan soothing aloe cleanser.

Gak sempat ke Skincare udah bisa facial.
Komedo numpuk, nggak akan lagi
Peeling gak perlu ke dokter lagi

Yang belum kebagian, bisa segera re-order lagi yaaaa

#SkinHerbalife 
#BebasParaben
#Bebassulfat
Andalan banget Alhamdulillah kebanjiran yang pesan Berry Scrub, Clay Mint mask dan soothing aloe cleanser. Gak sempat ke Skincare udah bisa facial. Komedo numpuk, nggak akan lagi Peeling gak perlu ke dokter lagi Yang belum kebagian, bisa segera re-order lagi yaaaa #SkinHerbalife  #BebasParaben  #Bebassulfat 
.
.
Woww!! you're looking GORGEOUS today ☺😊 .
.
Still maintain cantik stunning dan glowing kan.. EVEN pakai dari pagi hingga ke petang langsung xde meninggalkan kesan capuk diwajah β˜ΊπŸ˜‰ .
.
.
NAK TAHU APA RAHSIANYA?
.
TENTULAH Le Sanda Sweet Foundation yg bersifat #bebashydroquinone #bebasparaben #bebasmerkuri #tidakberminyak #tidakmelekit #tidakbercapuk #antigarishalus #merawatjerawat #mesrasolat #merawatjeragat #mesrawudhu sesuai sebagai makeup alas bedak .
.
.
Ramai yg jatuh hati dgn teksturnya yg ringan, halus, lembut gebus dan wangi, user friendly senang blend pd permukaan kulit wajah .
.
.
Jom dapatkan segera!!!.
HANYA RM28SM/RM33SS .
Exclude post 😊
πŸ†” A9220 .
πŸ…° AGENT KLANG .
πŸ“² WA 012-936 4 973 .

#agentklangbukitraja
#salamceria
#lesandacosmetic
#lesandasweetfoundationklang
#sweetfoundation
#tampilcantik
. . Woww!! you're looking GORGEOUS today ☺😊 . . Still maintain cantik stunning dan glowing kan.. EVEN pakai dari pagi hingga ke petang langsung xde meninggalkan kesan capuk diwajah β˜ΊπŸ˜‰ . . . NAK TAHU APA RAHSIANYA? . TENTULAH Le Sanda Sweet Foundation yg bersifat #bebashydroquinone  #bebasparaben  #bebasmerkuri  #tidakberminyak  #tidakmelekit  #tidakbercapuk  #antigarishalus  #merawatjerawat  #mesrasolat  #merawatjeragat  #mesrawudhu  sesuai sebagai makeup alas bedak . . . Ramai yg jatuh hati dgn teksturnya yg ringan, halus, lembut gebus dan wangi, user friendly senang blend pd permukaan kulit wajah . . . Jom dapatkan segera!!!. HANYA RM28SM/RM33SS . Exclude post 😊 πŸ†” A9220 . πŸ…° AGENT KLANG . πŸ“² WA 012-936 4 973 . #agentklangbukitraja  #salamceria  #lesandacosmetic  #lesandasweetfoundationklang  #sweetfoundation  #tampilcantik 
Bie Skin Balm. Antara produk Omela yang agak laris umpama pisang goreng yang baru diangkat daripada kuali. 
Hangatnya masih membara tetapi penggemarnya tak sabar untuk memilikinya. 😍

Antara KEHEBATAN dan FUNGSI Bie Skin Balm yang dikenali sebagai #BSB ini adalah: ❀️ Sesuai untuk Eczema Basah & Kering
❀️ Melembapkan Kulit Kering
❀️ Bibir Kering Merekah
❀️ Krim Malam
❀️ Menutup luka
❀️ Mengurangkan rasa Pedih akibat Digaru ❀️ Ringworm
❀️ Ruam
❀️ Mata Lebam macam panda 🐼 ❀️ Kulat Air
❀️ Ulser dalam mulut
❀️ Melecet di celah Pelipat
❀️ Melecet di Miss V
❀️ Jerawat lambat kecut
❀️ Mencantikkan kuku
❀️ Base Mekap pada muka dan bibir. βœ”οΈ Selamat masuk ke dalam mulut. Tapi janganlah makan πŸ˜…

Masih ragu ragu ??
Jangan Bimbang.. Setiap Produk Omela diuji terlebih dahulu bahan2nya dalam LAB. 
Bahan bahannya hanyalah Shea Butter Grade A, Beeswax dan Vitamin C yang kesemuanya berasaskan tumbuhan. 
#Omela
#BSB
#OMELA
#TiadaBahanKimia
#Sabun_Garam_Bukit
#ekzemamalaysia 
#ekzema
#ekzemasembuh 
#kulitcantik 
#sayajualsayaguna 
#sabungarambukitkakjay 
#psoriasis 
#penyakitkulit
#Omela
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasPewangiSintetik
#Bring_Out_The_Best_In_Your_Skin
#TiadaBahanKimiaBahaya
#Bie_Skin_Balm #Sabun_Garam_Bukit #ekzemamalaysia #ekzemasufferer #eczema #ekzemabayi #psoriasis #kulatair #kurap #panau #ruamsusu #RahsiaPulihEkzema #ringworm#candida#TiadaBahanKimia
Bie Skin Balm. Antara produk Omela yang agak laris umpama pisang goreng yang baru diangkat daripada kuali. Hangatnya masih membara tetapi penggemarnya tak sabar untuk memilikinya. 😍 Antara KEHEBATAN dan FUNGSI Bie Skin Balm yang dikenali sebagai #BSB  ini adalah: ❀️ Sesuai untuk Eczema Basah & Kering ❀️ Melembapkan Kulit Kering ❀️ Bibir Kering Merekah ❀️ Krim Malam ❀️ Menutup luka ❀️ Mengurangkan rasa Pedih akibat Digaru ❀️ Ringworm ❀️ Ruam ❀️ Mata Lebam macam panda 🐼 ❀️ Kulat Air ❀️ Ulser dalam mulut ❀️ Melecet di celah Pelipat ❀️ Melecet di Miss V ❀️ Jerawat lambat kecut ❀️ Mencantikkan kuku ❀️ Base Mekap pada muka dan bibir. βœ”οΈ Selamat masuk ke dalam mulut. Tapi janganlah makan πŸ˜… Masih ragu ragu ?? Jangan Bimbang.. Setiap Produk Omela diuji terlebih dahulu bahan2nya dalam LAB. Bahan bahannya hanyalah Shea Butter Grade A, Beeswax dan Vitamin C yang kesemuanya berasaskan tumbuhan. #Omela  #BSB  #OMELA  #TiadaBahanKimia  #Sabun_Garam_Bukit  #ekzemamalaysia  #ekzema  #ekzemasembuh  #kulitcantik  #sayajualsayaguna  #sabungarambukitkakjay  #psoriasis  #penyakitkulit  #Omela  #BebasParaben  #BebasSLS  #BebasPewangiSintetik  #Bring_Out_The_Best_In_Your_Skin  #TiadaBahanKimiaBahaya  #Bie_Skin_Balm  #Sabun_Garam_Bukit  #ekzemamalaysia  #ekzemasufferer  #eczema  #ekzemabayi  #psoriasis  #kulatair  #kurap  #panau  #ruamsusu  #RahsiaPulihEkzema  #ringworm #candida #TiadaBahanKimia 
Awak...
.
#kakyongaemy nk tanya.. awak berani lepaskan compact powder cmni tak?? .
tgk berderai ke tidak compact powder awak tu? yg harga ratus2 kakyong punye terjatuh rendah je pn dh berderai wak.. 😭😭😭
.
tgk kehebatan baby baru Elysian ni..
.
suka tak.. suka tak?? 😘😘😘😘
.
meh PM cpt wak... .
www.wassap.my/60132837263
www.wassap.my/60132837263
www.wassap.my/60132837263
.
#dropshipwanted #agentsahelysian #bebasmerkuri #bebasparaben #sayajuallipmatte #sayajualfoundation #agentelysianpuncakalam #agentelysiandamansara #agentelysianjalanipoh #elysianboosterserum #elysiancosmetic #elysianrubyskincare #elysianfoundation #foundation #elysianlipmatte #lipmatte #syjualonline #kedaionline #bazarpaknil #naturalskincare #skincare #rubycellactivewhite #elysiankl
Awak... . #kakyongaemy  nk tanya.. awak berani lepaskan compact powder cmni tak?? . tgk berderai ke tidak compact powder awak tu? yg harga ratus2 kakyong punye terjatuh rendah je pn dh berderai wak.. 😭😭😭 . tgk kehebatan baby baru Elysian ni.. . suka tak.. suka tak?? 😘😘😘😘 . meh PM cpt wak... . www.wassap.my/60132837263 www.wassap.my/60132837263 www.wassap.my/60132837263 . #dropshipwanted  #agentsahelysian  #bebasmerkuri  #bebasparaben  #sayajuallipmatte  #sayajualfoundation  #agentelysianpuncakalam  #agentelysiandamansara  #agentelysianjalanipoh  #elysianboosterserum  #elysiancosmetic  #elysianrubyskincare  #elysianfoundation  #foundation  #elysianlipmatte  #lipmatte  #syjualonline  #kedaionline  #bazarpaknil  #naturalskincare  #skincare  #rubycellactivewhite  #elysiankl 
Pilihan kak Leez utk tampil glow dan cantik selalu serta penjagaan kulit wajahπŸ”₯ #medinabeautyandcosmetics #medinaperfectuvsunblock #medinabeautykit #medinascarremovalserum #medinaacnehealingcream #kualalumpur #cantikluardalam #natural #takadamercury #bebasparaben
Bila ada yang tegur parut Nabila makin pudar.. Nabila terasa seperti diawan-awangan sambil nak menjerit kat Coffee Scrub "Tenkiu kopiiii, buat muka makin flawless" πŸ˜› .

Tapi memang betul pun. Hari-hari duk tempek mask coffee scrub. Kalau tak pakai saja-saja, mesti campur dgn aloe vera / yogurt. Besttt 😍 Tu tak kira lagi aroma dia.. Padu gilerrrr. .

Korang nak apa yg best sangat pasal Coffee Scrub ni sampai ramai duk tergila-gilakan dia & ramai yg repeat order? Haaa.... Yg mana pernah try je tahu πŸ™Š .
✨ Boleh digunakan di muka & badan
✨ Mencerahkan & melembapkan kulit ✨Mengecutkan jerawat
✨ Menghilangkan parut
✨ Memberi effect glowing
✨ Bertindak sbg anti stress
✨ Menghilangkan sunburn
✨ Tahan lama
✨Boleh digunakan dgn pelbagai bahan natural lain seperti aloe vera
.

Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade & 100% halal & ada KKM approved 😊 Jom tunggu apa lagi, nak cantik jangan tunggu lama-lama. WhatsApp Nabila 014-3895980 / tekan link kat bio. Nabila sudi guide korang semua ❀🌹 #temyraclekotabharu #temyracle #temyraclesayamesticari  #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #bebaskimia #bebasparaben #produkselamat #produkadakkm #homemadeproduct  #kotabharu #kelate #kelantan #codkotabharu #codkelate
Bila ada yang tegur parut Nabila makin pudar.. Nabila terasa seperti diawan-awangan sambil nak menjerit kat Coffee Scrub "Tenkiu kopiiii, buat muka makin flawless" πŸ˜› . Tapi memang betul pun. Hari-hari duk tempek mask coffee scrub. Kalau tak pakai saja-saja, mesti campur dgn aloe vera / yogurt. Besttt 😍 Tu tak kira lagi aroma dia.. Padu gilerrrr. . Korang nak apa yg best sangat pasal Coffee Scrub ni sampai ramai duk tergila-gilakan dia & ramai yg repeat order? Haaa.... Yg mana pernah try je tahu πŸ™Š . ✨ Boleh digunakan di muka & badan ✨ Mencerahkan & melembapkan kulit ✨Mengecutkan jerawat ✨ Menghilangkan parut ✨ Memberi effect glowing ✨ Bertindak sbg anti stress ✨ Menghilangkan sunburn ✨ Tahan lama ✨Boleh digunakan dgn pelbagai bahan natural lain seperti aloe vera . Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade & 100% halal & ada KKM approved 😊 Jom tunggu apa lagi, nak cantik jangan tunggu lama-lama. WhatsApp Nabila 014-3895980 / tekan link kat bio. Nabila sudi guide korang semua ❀🌹 #temyraclekotabharu  #temyracle  #temyraclesayamesticari  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebaskimia  #bebasparaben  #produkselamat  #produkadakkm  #homemadeproduct  #kotabharu  #kelate  #kelantan  #codkotabharu  #codkelate 
Facial dulu sebelum aktivitas hari ini😍😍
.
.
Tetap pilih facial dirumah aja biar ndak ribet keluar rmh..πŸ’ƒπŸ’ƒ
.
.
Skin herbalife bebas sulfat & bebas paraben yg bikin makin cinta & sayang dg skin yg satu ini😘😘 #coachdela #Iamherbalife #iamthebrand #facialherbalife #bebassulfat #bebasparaben
Alhamdulilah testimoni SGB lagi..semua dengan izin Allah😍
.
.
Minggu lepas bru je sy tny katanya alhamdulilah makin berkurang.
.
HepinyaπŸ’ƒ
Petang semalam cust sendiri wsap sy nk share testimoni n malam repeat order SGB lagi.Rezeki😘
.
"Kulit mati ,ekzema berair dulu dah kering dan mengelupas "
Tak rugi beli SGB, keje rumah pon dah bole uruskan.
.
Baru guna seketul kalau konsisten lagi,mesti lagi best RESULTS nya.
Tapi yang penting berkat sabar dan pemakanan kena jaga ye uols..
.
Garam Bukit yang Ada Pada Sabun Ini Juga Mampu Memendekkan Tempoh " Healing Crisis " & " TSW ( Topical Steroid Withdrawal ) Ekzema Yang Biasanya Dilalui Terlalu Lama. ( Kulit / Kudis Berair - air Kesan Dari Penyingkiran Steroid Dan Toksin Oleh Tubuh ).
.
In sha allah😊
.
Kalau nk cuba,consult boleh tekan link ni
http://www.wasap.my/60172505571
.
#OMELA
#TiadaBahanKimia
#Sabun_Garam_Bukit
#ekzemamalaysia 
#ekzema
#ekzemasembuh 
#kulitcantik 
#sayajualsayaguna 
#sabungarambukitkakjay 
#psoriasis 
#penyakitkulit
#Omela
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasPewangiSintetik
#Bring_Out_The_Best_In_Your_Skin
#TiadaBahanKimiaBahaya
#Bie_Skin_Balm #Sabun_Garam_Bukit #ekzemamalaysia #ekzemasufferer #eczema #ekzemabayi #psoriasis #kulatair #kurap #panau #ruamsusu #RahsiaPulihEkzema #ringworm#candida#TiadaBahanKimia
Alhamdulilah testimoni SGB lagi..semua dengan izin Allah😍 . . Minggu lepas bru je sy tny katanya alhamdulilah makin berkurang. . HepinyaπŸ’ƒ Petang semalam cust sendiri wsap sy nk share testimoni n malam repeat order SGB lagi.Rezeki😘 . "Kulit mati ,ekzema berair dulu dah kering dan mengelupas " Tak rugi beli SGB, keje rumah pon dah bole uruskan. . Baru guna seketul kalau konsisten lagi,mesti lagi best RESULTS nya. Tapi yang penting berkat sabar dan pemakanan kena jaga ye uols.. . Garam Bukit yang Ada Pada Sabun Ini Juga Mampu Memendekkan Tempoh " Healing Crisis " & " TSW ( Topical Steroid Withdrawal ) Ekzema Yang Biasanya Dilalui Terlalu Lama. ( Kulit / Kudis Berair - air Kesan Dari Penyingkiran Steroid Dan Toksin Oleh Tubuh ). . In sha allah😊 . Kalau nk cuba,consult boleh tekan link ni http://www.wasap.my/60172505571 . #OMELA  #TiadaBahanKimia  #Sabun_Garam_Bukit  #ekzemamalaysia  #ekzema  #ekzemasembuh  #kulitcantik  #sayajualsayaguna  #sabungarambukitkakjay  #psoriasis  #penyakitkulit  #Omela  #BebasParaben  #BebasSLS  #BebasPewangiSintetik  #Bring_Out_The_Best_In_Your_Skin  #TiadaBahanKimiaBahaya  #Bie_Skin_Balm  #Sabun_Garam_Bukit  #ekzemamalaysia  #ekzemasufferer  #eczema  #ekzemabayi  #psoriasis  #kulatair  #kurap  #panau  #ruamsusu  #RahsiaPulihEkzema  #ringworm #candida #TiadaBahanKimia 
Wangian sabun garam bukit KakJay seasli haruman mawar dan daunan menghijau.. Cik na rasa nyaman je cium rambut baby Cik na pagi ni.. Pagi tadi syampu habis, rambut anak busuk.. KakJay kata Sabun Garam KakJay pun boleh buat syampu.. Siap boleh rawat keruping kepala dan kelemumur.. Cik na tonyoh jela kat kepala si manjaku.. Tengok tengok cium tadi alahai nyaman nya .. Cik na ni banyak kelemumur tak larat dah pakai Head & Shoulders🀣
.
Ok lah jangan paranoid sangat dengan produk sabun dan krim yg ada tulis perfume.

Just to informlah, perfumes or fragrance yg ada label di produk tu tak semuanya bahaya.

Ada yg diambil dari extract sumber tumbuhan dan bunga bungaan tanpa ada kimia dan alkohol.

Wangian dalam sabun KakJay adalah asli, semulajadi dan selamat untuk kulit sensitif.

Cik Na
WhatsApp 0172505571
.
.
#ekzemamalaysia 
#ekzema
#ekzemasembuh 
#kulitcantik 
#sayajualsayaguna 
#sabungarambukitkakjay 
#psoriasis 
#penyakitkulit
#Omela
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasPewangiSintetik
#Bring_Out_The_Best_In_Your_Skin
#TiadaBahanKimiaBahaya
#Bie_Skin_Balm #Sabun_Garam_Bukit #ekzemamalaysia #ekzemasufferer #eczema #ekzemabayi #psoriasis #kulatair #kurap #panau #ruamsusu #RahsiaPulihEkzema #ringworm#candida#TiadaBahanKimia
Wangian sabun garam bukit KakJay seasli haruman mawar dan daunan menghijau.. Cik na rasa nyaman je cium rambut baby Cik na pagi ni.. Pagi tadi syampu habis, rambut anak busuk.. KakJay kata Sabun Garam KakJay pun boleh buat syampu.. Siap boleh rawat keruping kepala dan kelemumur.. Cik na tonyoh jela kat kepala si manjaku.. Tengok tengok cium tadi alahai nyaman nya .. Cik na ni banyak kelemumur tak larat dah pakai Head & Shoulders🀣 . Ok lah jangan paranoid sangat dengan produk sabun dan krim yg ada tulis perfume. Just to informlah, perfumes or fragrance yg ada label di produk tu tak semuanya bahaya. Ada yg diambil dari extract sumber tumbuhan dan bunga bungaan tanpa ada kimia dan alkohol. Wangian dalam sabun KakJay adalah asli, semulajadi dan selamat untuk kulit sensitif. Cik Na WhatsApp 0172505571 . . #ekzemamalaysia  #ekzema  #ekzemasembuh  #kulitcantik  #sayajualsayaguna  #sabungarambukitkakjay  #psoriasis  #penyakitkulit  #Omela  #BebasParaben  #BebasSLS  #BebasPewangiSintetik  #Bring_Out_The_Best_In_Your_Skin  #TiadaBahanKimiaBahaya  #Bie_Skin_Balm  #Sabun_Garam_Bukit  #ekzemamalaysia  #ekzemasufferer  #eczema  #ekzemabayi  #psoriasis  #kulatair  #kurap  #panau  #ruamsusu  #RahsiaPulihEkzema  #ringworm #candida #TiadaBahanKimia 
Scrub badan Temyracles Wangi ya amattt dan memang bestt.
Makin scrub makin verah gebu kulit.
Kita dapat tengok daki-daki tanggatl dari kulit badan.
Ramai yang tak tahu Temyracle body scrub juga menghilangkan bau badan. .
.
Ada tiga (3) jenis perisa yang anda boleh pilih!😍
- Tomato
- Mix Fruits
- Milk Yogurt
.
.
Harga??? RM20 SAHAJA. tak masuk postage la.
.
.
Memang mampu milik kan? πŸ˜‰.
Kiranya, kalau korang belanja RM100 dengan produk Temy,macam-macam kirang dapat.
.
. πŸ…KEBAIKAN TEMYRACLE BODY SCRUB - melembutkan kulit dan melembabkan kulit serta merta.
- Menanggalkan daki hitam dicelah-celah.
- Diperbuat dari garam mineral asli.
- Menghilangkan dan mengurangkan parut.
- Menghilangkan sunburn pada kukit badan.
- Menghilangkan bau badan.
.
.
cara guna:

Scrub badan 2,3 kali seminggu menggunakan Temy Body Scrub.
.
.
Berminat nak dapatkan Temy,
Whatsap Makcantek laju2!!
.
.
019-548-8047
.
.
.
homemadeproduct
#cantiktanpakimia
#bebasmerkuri
#detoxmaskmurah
#copyscrub
#lipscrub
#scrubbibir
#ubatputih
#scrubmurah
#bebasMercury
#bebasparaben
#nonastychemical
#scrubHomemade
#temyracle
#temyraclelipscrub
#Bodyscrub
#homemadeBodyscrub
#scrubbadan
#ScrubBadanSemulajadi
#NaturalBodyScrub
#MalaysiaBodyScrubProduct
#TemyracleBodyScrub
Scrub badan Temyracles Wangi ya amattt dan memang bestt. Makin scrub makin verah gebu kulit. Kita dapat tengok daki-daki tanggatl dari kulit badan. Ramai yang tak tahu Temyracle body scrub juga menghilangkan bau badan. . . Ada tiga (3) jenis perisa yang anda boleh pilih!😍 - Tomato - Mix Fruits - Milk Yogurt . . Harga??? RM20 SAHAJA. tak masuk postage la. . . Memang mampu milik kan? πŸ˜‰. Kiranya, kalau korang belanja RM100 dengan produk Temy,macam-macam kirang dapat. . . πŸ…KEBAIKAN TEMYRACLE BODY SCRUB - melembutkan kulit dan melembabkan kulit serta merta. - Menanggalkan daki hitam dicelah-celah. - Diperbuat dari garam mineral asli. - Menghilangkan dan mengurangkan parut. - Menghilangkan sunburn pada kukit badan. - Menghilangkan bau badan. . . cara guna: Scrub badan 2,3 kali seminggu menggunakan Temy Body Scrub. . . Berminat nak dapatkan Temy, Whatsap Makcantek laju2!! . . 019-548-8047 . . . homemadeproduct #cantiktanpakimia  #bebasmerkuri  #detoxmaskmurah  #copyscrub  #lipscrub  #scrubbibir  #ubatputih  #scrubmurah  #bebasMercury  #bebasparaben  #nonastychemical  #scrubHomemade  #temyracle  #temyraclelipscrub  #Bodyscrub  #homemadeBodyscrub  #scrubbadan  #ScrubBadanSemulajadi  #NaturalBodyScrub  #MalaysiaBodyScrubProduct  #TemyracleBodyScrub 
Scrub badan Temyracles Wangi ya amattt dan memang bestt.
Makin scrub makin verah gebu kulit.
Kita dapat tengok daki-daki tanggatl dari kulit badan.
Ramai yang tak tahu Temyracle body scrub juga menghilangkan bau badan. .
.
Ada tiga (3) jenis perisa yang anda boleh pilih!😍
- Tomato
- Mix Fruits
- Milk Yogurt
.
.
Harga??? RM20 SAHAJA. tak masuk postage la.
.
.
Memang mampu milik kan? πŸ˜‰.
Kiranya, kalau korang belanja RM100 dengan produk Temy,macam-macam kirang dapat.
.
. πŸ…KEBAIKAN TEMYRACLE BODY SCRUB - melembutkan kulit dan melembabkan kulit serta merta.
- Menanggalkan daki hitam dicelah-celah.
- Diperbuat dari garam mineral asli.
- Menghilangkan dan mengurangkan parut.
- Menghilangkan sunburn pada kukit badan.
- Menghilangkan bau badan.
.
.
cara guna:

Scrub badan 2,3 kali seminggu menggunakan Temy Body Scrub.
.
.
Berminat nak dapatkan Temy,
Whatsap Makcantek laju2!!
.
.
019-548-8047
.
.
.
homemadeproduct
#cantiktanpakimia
#bebasmerkuri
#detoxmaskmurah
#copyscrub
#lipscrub
#scrubbibir
#ubatputih
#scrubmurah
#bebasMercury
#bebasparaben
#nonastychemical
#scrubHomemade
#temyracle
#temyraclelipscrub
#Bodyscrub
#homemadeBodyscrub
#scrubbadan
#ScrubBadanSemulajadi
#NaturalBodyScrub
#MalaysiaBodyScrubProduct
#TemyracleBodyScrub
Scrub badan Temyracles Wangi ya amattt dan memang bestt. Makin scrub makin verah gebu kulit. Kita dapat tengok daki-daki tanggatl dari kulit badan. Ramai yang tak tahu Temyracle body scrub juga menghilangkan bau badan. . . Ada tiga (3) jenis perisa yang anda boleh pilih!😍 - Tomato - Mix Fruits - Milk Yogurt . . Harga??? RM20 SAHAJA. tak masuk postage la. . . Memang mampu milik kan? πŸ˜‰. Kiranya, kalau korang belanja RM100 dengan produk Temy,macam-macam kirang dapat. . . πŸ…KEBAIKAN TEMYRACLE BODY SCRUB - melembutkan kulit dan melembabkan kulit serta merta. - Menanggalkan daki hitam dicelah-celah. - Diperbuat dari garam mineral asli. - Menghilangkan dan mengurangkan parut. - Menghilangkan sunburn pada kukit badan. - Menghilangkan bau badan. . . cara guna: Scrub badan 2,3 kali seminggu menggunakan Temy Body Scrub. . . Berminat nak dapatkan Temy, Whatsap Makcantek laju2!! . . 019-548-8047 . . . homemadeproduct #cantiktanpakimia  #bebasmerkuri  #detoxmaskmurah  #copyscrub  #lipscrub  #scrubbibir  #ubatputih  #scrubmurah  #bebasMercury  #bebasparaben  #nonastychemical  #scrubHomemade  #temyracle  #temyraclelipscrub  #Bodyscrub  #homemadeBodyscrub  #scrubbadan  #ScrubBadanSemulajadi  #NaturalBodyScrub  #MalaysiaBodyScrubProduct  #TemyracleBodyScrub 
SKINCARE YANG BAGUS ADALAH SKINCARE YANG BERMULA DENGAN BAHAN SEMULA JADI!
.
Kenapa SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah antara yang terbaik di pasaran? Ini lah sebabnya!
.
SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah skincare yang padat dengan segala bahan semulajadi seperti Susu Kambing, Minyak Zaitun, Aloe Vera yang terkenal dengan khasiatnya dan ia sesuai untuk semua kulit.
.
Sangat sesuai untuk kulit yang tak bermaya, berparut dan berjerawat, semuanya boleh diatasi jika anda konsisten menggunakan setiap hari tanpa was was.
.
Ia mempunyai 4 item dalam set trial ini iaitu COLLAGEN SOAP, MIRACLE WHITENING SPRAY, TREATMENT SERUM & UV CREAM.
.
.
Bulan nie ada Promosi Kaw Kaw punya 😍
Hanya RM65 sahaja.. JIMAT RM85 DARI HARGA ASAL TAU!! Jom cepat cepat grab sekarang sebelum tamat Promosi.. Nanti menyesal tak sudah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
Wasap sis ke 013-4383502 untuk sebarang pertanyaan dan order k 😘
.
.
#nurraysahq #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #trialsetskincarenurraysa #setskincare #bebasparaben #tiadasilikon #menghilangkanjerawat #memudarkanjeragat #melembutkankulitwajah #mesrawuduk #mesrasolat #bebasbahankimiaberbahaya #selamatdigunakan #yearendsale #promosidecember #viral #terapiinstagram #ajimaura #agentnurraysa #agentkelantan #trustedseller #like4like #nurraysakotabharu #kotabharukelantan🌴 #malaysiaπŸ‡²πŸ‡Ύ #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipdiperlukanseluruhmalaysia
SKINCARE YANG BAGUS ADALAH SKINCARE YANG BERMULA DENGAN BAHAN SEMULA JADI! . Kenapa SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah antara yang terbaik di pasaran? Ini lah sebabnya! . SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA adalah skincare yang padat dengan segala bahan semulajadi seperti Susu Kambing, Minyak Zaitun, Aloe Vera yang terkenal dengan khasiatnya dan ia sesuai untuk semua kulit. . Sangat sesuai untuk kulit yang tak bermaya, berparut dan berjerawat, semuanya boleh diatasi jika anda konsisten menggunakan setiap hari tanpa was was. . Ia mempunyai 4 item dalam set trial ini iaitu COLLAGEN SOAP, MIRACLE WHITENING SPRAY, TREATMENT SERUM & UV CREAM. . . Bulan nie ada Promosi Kaw Kaw punya 😍 Hanya RM65 sahaja.. JIMAT RM85 DARI HARGA ASAL TAU!! Jom cepat cepat grab sekarang sebelum tamat Promosi.. Nanti menyesal tak sudah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . . Wasap sis ke 013-4383502 untuk sebarang pertanyaan dan order k 😘 . . #nurraysahq  #nurraysabeauty  #nurraysabeautyskincare  #trialsetskincarenurraysa  #setskincare  #bebasparaben  #tiadasilikon  #menghilangkanjerawat  #memudarkanjeragat  #melembutkankulitwajah  #mesrawuduk  #mesrasolat  #bebasbahankimiaberbahaya  #selamatdigunakan  #yearendsale  #promosidecember  #viral  #terapiinstagram  #ajimaura  #agentnurraysa  #agentkelantan  #trustedseller  #like4like  #nurraysakotabharu  #kotabharukelantan πŸŒ΄ #malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dropshipdiperlukan  #dropshipdiperlukanseluruhmalaysia 
.
.
Penting banget teliti sebelum membeli 😎😎
gak mau dong yaa wajah jadi bahan percobaan 😁😁
.
.
Pilih produk yg teruji secara klinis dan terbuat dari bahan alami.. sudah tersertifikaai di BPOM sehingga aman digunakan.. menutrisi kulit wajah sampai lapisan terdalam sehingga tidak ketergantungan.. .
.
Wajah sehat alami dengan Optimals Event Out 😘😘😘
.
.
OPTIMALS EVENT OUT
Beli satu set lebih murah 😘😘😘😘 hemat 350.000
βœ” Facewash
βœ” toner
βœ” eyecream
βœ” serum
βœ” cream pagi
βœ” cream malam
.
.
Konsultasikan dulu yuk masalah kulit ladies,  karna kami punya banyak solusi untuk semua masalah kulit wajah πŸ‘πŸ‘.
.
. 
Kontak πŸ“±πŸ“²πŸ“±πŸ“²πŸ“±πŸ“²
Sevti Angraini 
WA 0851.0815.4243
.
#flekhitam #kosmetik #skincareaman #wajahcerah #bebasflek #skincarealami #skincaremurah #kosmetikalami #bpom #wajahmulus #bebasparaben #optimalseventout #creammalam #creamsiang #serum #eyecream
. . Penting banget teliti sebelum membeli 😎😎 gak mau dong yaa wajah jadi bahan percobaan 😁😁 . . Pilih produk yg teruji secara klinis dan terbuat dari bahan alami.. sudah tersertifikaai di BPOM sehingga aman digunakan.. menutrisi kulit wajah sampai lapisan terdalam sehingga tidak ketergantungan.. . . Wajah sehat alami dengan Optimals Event Out 😘😘😘 . . OPTIMALS EVENT OUT Beli satu set lebih murah 😘😘😘😘 hemat 350.000 βœ” Facewash βœ” toner βœ” eyecream βœ” serum βœ” cream pagi βœ” cream malam . . Konsultasikan dulu yuk masalah kulit ladies, karna kami punya banyak solusi untuk semua masalah kulit wajah πŸ‘πŸ‘. . . Kontak πŸ“±πŸ“²πŸ“±πŸ“²πŸ“±πŸ“² Sevti Angraini WA 0851.0815.4243 . #flekhitam  #kosmetik  #skincareaman  #wajahcerah  #bebasflek  #skincarealami  #skincaremurah  #kosmetikalami  #bpom  #wajahmulus  #bebasparaben  #optimalseventout  #creammalam  #creamsiang  #serum  #eyecream 
.
.
OPTIMALS EVENT OUT
Beli satu set lebih murah 😘😘😘😘 hemat 350.000
βœ” Facewash
βœ” toner
βœ” eyecream
βœ” serum
βœ” cream pagi
βœ” cream malam
.
.
.
Pakai event out kulit ladies lebih cerah dan bye bye flek hitam 😍😍
.
.
Konsultasikan dulu yuk masalah kulit ladies,  karna kami punya banyak solusi untuk semua masalah kulit wajah πŸ‘πŸ‘.
.
. 
Kontak πŸ“±πŸ“²πŸ“±πŸ“²πŸ“±πŸ“²
Sevti Angraini 
WA 0851.0815.4243
.
#flekhitam #kosmetik #skincareaman #wajahcerah #bebasflek #skincarealami #skincaremurah #kosmetikalami #bpom #wajahmulus #bebasparaben #optimalseventout #creammalam #creamsiang #serum #eyecream
. . OPTIMALS EVENT OUT Beli satu set lebih murah 😘😘😘😘 hemat 350.000 βœ” Facewash βœ” toner βœ” eyecream βœ” serum βœ” cream pagi βœ” cream malam . . . Pakai event out kulit ladies lebih cerah dan bye bye flek hitam 😍😍 . . Konsultasikan dulu yuk masalah kulit ladies, karna kami punya banyak solusi untuk semua masalah kulit wajah πŸ‘πŸ‘. . . Kontak πŸ“±πŸ“²πŸ“±πŸ“²πŸ“±πŸ“² Sevti Angraini WA 0851.0815.4243 . #flekhitam  #kosmetik  #skincareaman  #wajahcerah  #bebasflek  #skincarealami  #skincaremurah  #kosmetikalami  #bpom  #wajahmulus  #bebasparaben  #optimalseventout  #creammalam  #creamsiang  #serum  #eyecream 
.
.
Testimoni lagi dari pengguna Optimals Event Out Oriflame 😍😍😍
.
Ada yg tanya.. Kalau hanya order cream siang dan malamnya saja bisa gak?? jawab :
bisa kook 😊😊 tapiii.. untuk. hasil yg maksimal baiknya gunakan satu paket .. dan harganya pun dijamin lebih murah jika beli satu paket 😘😘 ..
yuuukk cobain dan rasain dahsyatnya skincare pencerah wajah dari Oriflame πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
mau konsultasikan dulu. masalah kulit wajah kamu?? kontak Sevti Angraini πŸ“±πŸ“²πŸ“±πŸ“²πŸ“±πŸ“²
.
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
WA/Line 0851.0815.4243
.
.
.
#skincareaman #skincaremurah #skincare #skincarealami #perawatanwajah #wajahcantik #produkalami #bpom #terujiklinis #bebasparaben #kosmetikaman #kosmetikberkualitas #kosmetikmurah #kulitcantikalami  #bebasflekhitam #flekhitambekasjerawat
. . Testimoni lagi dari pengguna Optimals Event Out Oriflame 😍😍😍 . Ada yg tanya.. Kalau hanya order cream siang dan malamnya saja bisa gak?? jawab : bisa kook 😊😊 tapiii.. untuk. hasil yg maksimal baiknya gunakan satu paket .. dan harganya pun dijamin lebih murah jika beli satu paket 😘😘 .. yuuukk cobain dan rasain dahsyatnya skincare pencerah wajah dari Oriflame πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . . mau konsultasikan dulu. masalah kulit wajah kamu?? kontak Sevti Angraini πŸ“±πŸ“²πŸ“±πŸ“²πŸ“±πŸ“² . πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ WA/Line 0851.0815.4243 . . . #skincareaman  #skincaremurah  #skincare  #skincarealami  #perawatanwajah  #wajahcantik  #produkalami  #bpom  #terujiklinis  #bebasparaben  #kosmetikaman  #kosmetikberkualitas  #kosmetikmurah  #kulitcantikalami  #bebasflekhitam  #flekhitambekasjerawat 
Nak tahu tak apa yg SPECIAL mengenai SHAMPOO SANTAN MYHOMELAB ni??❀
.
Jom kita baca:
πŸ’selamat sebab bebas paraben, silikon, SLS.
πŸ’tiada bau santan kelapa, bau oren wangi.
πŸ’dapat kelulusan KKM.
πŸ’produk keluaran bumiputera.
πŸ’sesuai semua peringkat umur, lelaki dan wanita.
πŸ’ada mfg & exp date pada setiap botol.

Apa tunggu lagi? Banyak kelebihan #shampoosantan. Promosi pon masih berjalan lagi. Grab sekarang untuk dapatkan harga promosi super jimat, dan bukan tu je. Dapat join cabutan bertuah  untuk hadiah yang awesome.πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
#shampoosantanmyhomelab
#myhomelab
#bebaskelemumur
#bebasparaben
#bebassilikon
Nak tahu tak apa yg SPECIAL mengenai SHAMPOO SANTAN MYHOMELAB ni??❀ . Jom kita baca: πŸ’selamat sebab bebas paraben, silikon, SLS. πŸ’tiada bau santan kelapa, bau oren wangi. πŸ’dapat kelulusan KKM. πŸ’produk keluaran bumiputera. πŸ’sesuai semua peringkat umur, lelaki dan wanita. πŸ’ada mfg & exp date pada setiap botol. Apa tunggu lagi? Banyak kelebihan #shampoosantan . Promosi pon masih berjalan lagi. Grab sekarang untuk dapatkan harga promosi super jimat, dan bukan tu je. Dapat join cabutan bertuah untuk hadiah yang awesome.πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . #shampoosantanmyhomelab  #myhomelab  #bebaskelemumur  #bebasparaben  #bebassilikon 
SILKY AND SMOOTH COMPLEXION
.
Seriously, compact powder ni buat ramai yang tak tido malam. Yang dah kenal Elysian, pasti dah sebati dan tau produk ni kualiti standard antarabangsa. 😘
.
Huru hara sangat sebab ramai yang whatsapp nak order. In shaa Allah, bakal meletop letop top top top pasni sbb kakyong sendiri dh try.. so mmg kakyong sendiri in love lah.. .
#Kakyongaemy nak bagitau kakyong dah open order utk compact powder ni..
.
dan untuk promo pengenalan ni stok adalah sangat sangat terhad ya. .
Siapa cepat dia dapat! πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
Nak booking bole whatsapp #kakyongaemy segera!!
.
www.wassap.my/60132837263
www.wassap.my/60132837263
www.wassap.my/60132837263
.
#kakyongaemyjualelysian
#dropshipwanted #agentsahelysian #bebasmerkuri #bebasparaben #sayajuallipmatte #sayajualfoundation #agentelysianpuncakalam #agentelysiandamansara #agentelysianjalanipoh #elysianboosterserum #elysiancosmetic #elysianrubyskincare #elysianfoundation #foundation #elysianlipmatte #lipmatte #syjualonline #kedaionline #bazarpaknil #naturalskincare #skincare #rubycellactivewhite #elysiankl
SILKY AND SMOOTH COMPLEXION . Seriously, compact powder ni buat ramai yang tak tido malam. Yang dah kenal Elysian, pasti dah sebati dan tau produk ni kualiti standard antarabangsa. 😘 . Huru hara sangat sebab ramai yang whatsapp nak order. In shaa Allah, bakal meletop letop top top top pasni sbb kakyong sendiri dh try.. so mmg kakyong sendiri in love lah.. . #Kakyongaemy  nak bagitau kakyong dah open order utk compact powder ni.. . dan untuk promo pengenalan ni stok adalah sangat sangat terhad ya. . Siapa cepat dia dapat! πŸ€—πŸ€—πŸ€— . Nak booking bole whatsapp #kakyongaemy  segera!! . www.wassap.my/60132837263 www.wassap.my/60132837263 www.wassap.my/60132837263 . #kakyongaemyjualelysian  #dropshipwanted  #agentsahelysian  #bebasmerkuri  #bebasparaben  #sayajuallipmatte  #sayajualfoundation  #agentelysianpuncakalam  #agentelysiandamansara  #agentelysianjalanipoh  #elysianboosterserum  #elysiancosmetic  #elysianrubyskincare  #elysianfoundation  #foundation  #elysianlipmatte  #lipmatte  #syjualonline  #kedaionline  #bazarpaknil  #naturalskincare  #skincare  #rubycellactivewhite  #elysiankl 
.
.
Ladies 😘😘😘
tahukah kamu... semalem malemnya kita melakukan perawatan wajah adalah jam 10 malam.. lebih cepat malah lebih baik lagi loohh 😍😍
.
penting sekali merawat wajah dimalam hari agar wajah ternutrisi 😊
dan recomend banget menggunakan rangkaian Optimals Event Out yg berbahan Alami. dan aman digunakan karna bebas paraben πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
mau konsul dulu?? yuk chat Sevti Angraini
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
WA 0851.0815.4243
.
.
#skincareaman #skincaremurah #skincare #skincarealami #perawatanwajah #wajahcantik #produkalami #bpom #terujiklinis #bebasparaben #kosmetikaman #kosmetikberkualitas #kosmetikmurah #kulitcantikalami  #bebasflekhitam #flekhitambekasjerawat
. . Ladies 😘😘😘 tahukah kamu... semalem malemnya kita melakukan perawatan wajah adalah jam 10 malam.. lebih cepat malah lebih baik lagi loohh 😍😍 . penting sekali merawat wajah dimalam hari agar wajah ternutrisi 😊 dan recomend banget menggunakan rangkaian Optimals Event Out yg berbahan Alami. dan aman digunakan karna bebas paraben πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . . mau konsul dulu?? yuk chat Sevti Angraini πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ WA 0851.0815.4243 . . #skincareaman  #skincaremurah  #skincare  #skincarealami  #perawatanwajah  #wajahcantik  #produkalami  #bpom  #terujiklinis  #bebasparaben  #kosmetikaman  #kosmetikberkualitas  #kosmetikmurah  #kulitcantikalami  #bebasflekhitam  #flekhitambekasjerawat 
DAH SERIK NAK PAKAI LOCAL PRODUK!

Haaa. Yang guna set basic memang ramai yang ada masalah kulit breakout sebab tersalah guna produk!

Tapi, Elysian dah buktikan yang produk Elysian ni tak sama macam produk local yang lain. Kami ada bahan, dan tekasture yang lain dari yang lain. Teksture yang lembut macam losyen baby tau.

Sekali dah guna.. Dah rasa kesannya memang tak cari lain dah!

Terus jadi pengguna setia dan repeat order setiap bulan. 
Elysian, produk tempatan dengan standard antarabangsa.
.
#agentelysianuitm #dropshipwanted #agentsahelysian #bebasmerkuri #bebasparaben #muamalaysia #sayajuallipmatte #sayajualfoundation #promosi  #agentelysianpuncakalam  #agentelysiankualaterengganu #elysianboosterserum #elysiancosmetic #elysian #elysianrubyskincare #elysianfoundation #foundation #elysianlipmate #lipmate #syjualonline #kedaionline #bazarpaknil #laraalana #naturalskincare #skincare #rubycellactivewhite #rubyskincare #natural
DAH SERIK NAK PAKAI LOCAL PRODUK! Haaa. Yang guna set basic memang ramai yang ada masalah kulit breakout sebab tersalah guna produk! Tapi, Elysian dah buktikan yang produk Elysian ni tak sama macam produk local yang lain. Kami ada bahan, dan tekasture yang lain dari yang lain. Teksture yang lembut macam losyen baby tau. Sekali dah guna.. Dah rasa kesannya memang tak cari lain dah! Terus jadi pengguna setia dan repeat order setiap bulan. Elysian, produk tempatan dengan standard antarabangsa. . #agentelysianuitm  #dropshipwanted  #agentsahelysian  #bebasmerkuri  #bebasparaben  #muamalaysia  #sayajuallipmatte  #sayajualfoundation  #promosi  #agentelysianpuncakalam  #agentelysiankualaterengganu  #elysianboosterserum  #elysiancosmetic  #elysian  #elysianrubyskincare  #elysianfoundation  #foundation  #elysianlipmate  #lipmate  #syjualonline  #kedaionline  #bazarpaknil  #laraalana  #naturalskincare  #skincare  #rubycellactivewhite  #rubyskincare  #natural 
AKIBAT TERSALAH GUNA SKINCARE DAN  SUPPLEMENT, KUKIT JADI SUPERR SENSITIVE.

Bermula dengan set basic. Customer guna secara TERATUR dan KONSISTEN. Memang tak give up walaupun awal awal ada jerawat manja keluar sikit. Dia konsisten guna. Sebab yakin sangat dengan produk Elysian. Produk selamat tanpa bahan kimia berbahaya ni memang kena ambik masa sikit. Kami memang tak janjikan kesan bulan dan bintang. Yang sabar.. Yang konsisten pasti akan dapat hasilnya.

Setelah berbulan menggunakan set basic.. Jerawat dah kecut... Perubahan dah makin ketara.. Terus sambung dengan FULL SET RUBY SKINCARE DAN BOOSTER SERUM. Guna Elysian ni pandaisesuaikan dengan kulit. 
Bila guna full set ni. Kesan memang lagi WOW. Kulit makin cerah. Lebih berseri.. Tak kusam dan parut makin pudar.

Guna secara konsisten dah bersih dah kulit tu. Bayangkan waktu tengah breakout naik jerawat dan kulit sensitif tu. Seram dan sakit bila tengok! Nak hasil macam ni dengan produk Elysian. Kena sabar dan kena konsisten.

Kandungan bahan aktif dalam produk Elysian.. Akan membantu menyelesaikan masalah kulit. Yang penting selamat dan tiada kesan sampingan.. #agentelysianuitm #dropshipwanted #agentsahelysian #bebasmerkuri #bebasparaben #muamalaysia #sayajuallipmatte #sayajualfoundation #promosi  #agentelysianpuncakalam  #agentelysiankualaterengganu #elysianboosterserum #elysiancosmetic #elysian #elysianrubyskincare #elysianfoundation #foundation #elysianlipmate #lipmate #syjualonline #kedaionline #bazarpaknil #laraalana #naturalskincare #skincare #rubycellactivewhite #rubyskincare #natural
AKIBAT TERSALAH GUNA SKINCARE DAN SUPPLEMENT, KUKIT JADI SUPERR SENSITIVE. Bermula dengan set basic. Customer guna secara TERATUR dan KONSISTEN. Memang tak give up walaupun awal awal ada jerawat manja keluar sikit. Dia konsisten guna. Sebab yakin sangat dengan produk Elysian. Produk selamat tanpa bahan kimia berbahaya ni memang kena ambik masa sikit. Kami memang tak janjikan kesan bulan dan bintang. Yang sabar.. Yang konsisten pasti akan dapat hasilnya. Setelah berbulan menggunakan set basic.. Jerawat dah kecut... Perubahan dah makin ketara.. Terus sambung dengan FULL SET RUBY SKINCARE DAN BOOSTER SERUM. Guna Elysian ni pandaisesuaikan dengan kulit. Bila guna full set ni. Kesan memang lagi WOW. Kulit makin cerah. Lebih berseri.. Tak kusam dan parut makin pudar. Guna secara konsisten dah bersih dah kulit tu. Bayangkan waktu tengah breakout naik jerawat dan kulit sensitif tu. Seram dan sakit bila tengok! Nak hasil macam ni dengan produk Elysian. Kena sabar dan kena konsisten. Kandungan bahan aktif dalam produk Elysian.. Akan membantu menyelesaikan masalah kulit. Yang penting selamat dan tiada kesan sampingan.. #agentelysianuitm  #dropshipwanted  #agentsahelysian  #bebasmerkuri  #bebasparaben  #muamalaysia  #sayajuallipmatte  #sayajualfoundation  #promosi  #agentelysianpuncakalam  #agentelysiankualaterengganu  #elysianboosterserum  #elysiancosmetic  #elysian  #elysianrubyskincare  #elysianfoundation  #foundation  #elysianlipmate  #lipmate  #syjualonline  #kedaionline  #bazarpaknil  #laraalana  #naturalskincare  #skincare  #rubycellactivewhite  #rubyskincare  #natural 
.
.
Naaaah yaa.. orang orang eropa aja pakek produknya oriflame 😘😘😘😘
.
oriflame produk berbahan alami yg aman digunakan.. ladies yuuk ...kamu harus coba πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
#skincareaman #skincaremurah #skincare #skincarealami #perawatanwajah #wajahcantik #produkalami #bpom #terujiklinis #bebasparaben #kosmetikaman #kosmetikberkualitas #kosmetikmurah #kulitcantikalami  #bebasflekhitam #flekhitambekasjerawat
OMG ! JERAWAT DAN PARUT PUDAR DALAM MASA 2 MINGGU ??😱😱
.
Nampak tak perbezaan sebelum dan selepas ?? Parut jerwat makin  pudar ,jerawat pon makin kecut,kulit pon makin licin 😍😍 NO EDIT PIC OKAY 😜
.
Siapa tak suka kulit berubah jadi cantik , lagi2 menggunakan produk natural bebas dari bhan yg berbahaya πŸ‘πŸ‘ kulit bertambah sihat 😘
.
KORANG KENA CUBA . sebab kami bukan shaja jual tapi sekali membntu merwat maslah kulit korang semua. jadi jangan takut nak mencuba. sampai bila kan ? inshaAllah 'pisang takkan bebuah 2 kali'😊
.
so cepat2 wasap cheq Yanti naa
www.wasap.my/60127051751
www.wasap.my/60127051751
www.wasap.my/60127051751
.
#charmsmakeupdanrawat 
#charmsjb 
#charmspasirgudang 
#charmsbatupahat
#charmsmuar
#charmsfoundation 
#charmsstarglow 
#raiseurlife 
#foundationrawat 
#bebasparaben 
#DROPSHIPWANTED
OMG ! JERAWAT DAN PARUT PUDAR DALAM MASA 2 MINGGU ??😱😱 . Nampak tak perbezaan sebelum dan selepas ?? Parut jerwat makin pudar ,jerawat pon makin kecut,kulit pon makin licin 😍😍 NO EDIT PIC OKAY 😜 . Siapa tak suka kulit berubah jadi cantik , lagi2 menggunakan produk natural bebas dari bhan yg berbahaya πŸ‘πŸ‘ kulit bertambah sihat 😘 . KORANG KENA CUBA . sebab kami bukan shaja jual tapi sekali membntu merwat maslah kulit korang semua. jadi jangan takut nak mencuba. sampai bila kan ? inshaAllah 'pisang takkan bebuah 2 kali'😊 . so cepat2 wasap cheq Yanti naa www.wasap.my/60127051751 www.wasap.my/60127051751 www.wasap.my/60127051751 . #charmsmakeupdanrawat  #charmsjb  #charmspasirgudang  #charmsbatupahat  #charmsmuar  #charmsfoundation  #charmsstarglow  #raiseurlife  #foundationrawat  #bebasparaben  #DROPSHIPWANTED 
Best Skin care...
Bisa Facial sendiri dirumah itu kerenπŸ‘ŒπŸ’†πŸ’†πŸ’† #facial
#skincare
#perawatankulit 
#bebasparaben 
#bebassulfat
#antiaging
#maskerwajah 
#facialscrub
#cleanser
#glowing
#kencangdalam7hari
#tipsmencerahkankulit
🚫 BAHAYA PARABEN 😱😱
.
1) Paraben ni menyerupai hormone dan ia boleh menggangu fungsi sistem endocrine. Ia boleh menyebabkan kerosakan kepada sistem badan seperti tiroid, ovari, hypothalamus dan juga sistem peranakkan lelaki 😰😰
.
2) Penghasilan estrogen yang tidak normal akan meransang kanser payudara. Penyerapan paraben boleh mengalakkan penghasilan estrogen yang tidak normal. Ini boleh dijadikan alasan yang cukup besar untuk anda menjauhi produk yang mengandungi paraben 😬😬
.
3) Paraben boleh memasuki salur darah walaupun hanya sapuan diatas kulit πŸ˜–πŸ˜– Paraben  yang diambil melaui kulit atau sapuan adalah lebih pekat berbanding melalui minuman iaitu sebanyak 10 kali ganda.

4) Sekiranya  mempunyai kulit yang sensitive, paraben akan menyebabkan reaksi allergi dan ruam kulit. Kebanyakkan produk penjagaan kulit mendakwa ia adalah selamat untuk kulit sensitive walaupun mengandungi paraben. Penggunaan paraben dalam kuantiti yang amat rendah, dalam jangka masa panjang boleh menyebabkan masaalah kulit yang serius 😭😭
.
Korang check sekarang, ada ke tak paraben dalam alat kosmetik/shampoo/ alat solek/ barang mandian dan lain2?

Kalau ada, HENTIKANLAH SEGERA !!! 😠😑
.
Sebabnya kesan jangka panjang sangat tak elok untuk kesihatan kita lebih2 lagi yang berkaitan dengan tubuh badan kita.

Mencegah lebih baik dari mengubati.πŸ’ͺπŸ’ͺ Setuju tak?βœ‹Tapi kalau korang cari shampoo #bebasparaben , akak boleh syorkan #ShampooSantan dekat korang

Sangat bagus dan terbaik πŸ‘πŸ‘ Siap pakej bebas bahan kimia merbahaya lagi. Mencegah sambil merawat tau.. Nak satu?
.
Jom order dm/whatsapp 016-9536177
🚫 BAHAYA PARABEN 😱😱 . 1) Paraben ni menyerupai hormone dan ia boleh menggangu fungsi sistem endocrine. Ia boleh menyebabkan kerosakan kepada sistem badan seperti tiroid, ovari, hypothalamus dan juga sistem peranakkan lelaki 😰😰 . 2) Penghasilan estrogen yang tidak normal akan meransang kanser payudara. Penyerapan paraben boleh mengalakkan penghasilan estrogen yang tidak normal. Ini boleh dijadikan alasan yang cukup besar untuk anda menjauhi produk yang mengandungi paraben 😬😬 . 3) Paraben boleh memasuki salur darah walaupun hanya sapuan diatas kulit πŸ˜–πŸ˜– Paraben yang diambil melaui kulit atau sapuan adalah lebih pekat berbanding melalui minuman iaitu sebanyak 10 kali ganda. 4) Sekiranya mempunyai kulit yang sensitive, paraben akan menyebabkan reaksi allergi dan ruam kulit. Kebanyakkan produk penjagaan kulit mendakwa ia adalah selamat untuk kulit sensitive walaupun mengandungi paraben. Penggunaan paraben dalam kuantiti yang amat rendah, dalam jangka masa panjang boleh menyebabkan masaalah kulit yang serius 😭😭 . Korang check sekarang, ada ke tak paraben dalam alat kosmetik/shampoo/ alat solek/ barang mandian dan lain2? Kalau ada, HENTIKANLAH SEGERA !!! 😠😑 . Sebabnya kesan jangka panjang sangat tak elok untuk kesihatan kita lebih2 lagi yang berkaitan dengan tubuh badan kita. Mencegah lebih baik dari mengubati.πŸ’ͺπŸ’ͺ Setuju tak?βœ‹Tapi kalau korang cari shampoo #bebasparaben  , akak boleh syorkan #ShampooSantan  dekat korang Sangat bagus dan terbaik πŸ‘πŸ‘ Siap pakej bebas bahan kimia merbahaya lagi. Mencegah sambil merawat tau.. Nak satu? . Jom order dm/whatsapp 016-9536177
Tinggal 4 hari je lagi offer baik ni!jom jom.Jimat sangat dah beli set ni.

#sugarbellepromo #salesugarbelle #sugarbellemelaka #agentsugarbellemelaka #trustedagent #makeupsale #yes #bebasparaben #makeuphalal
Mereka berpuas hati Dgn hasilnya..
.
Penawar harus dicari.
.
Tasneem Naturel ne mungkin penawar yg mak mak tercari Cari selama ini..
.
Ia mengandungi 100% Essential oil dan Bebas kimia..
.
.
MEMBANTU MAK MAK IBU IBU KEUTAMAAN KAMI πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦
.
IBU IBU mak mak kalau ada sebarang pertanyaan lanjut boleh pm k..
.
Pm β˜ŽοΈπŸ“ž 013-3405534
.
http://www.wasap.my/6013-3405534
.
#balm #vick #100%semulajadi #bebaskimia #anakkusayang #terbaik #halal #patitumbuhan #rawatanalternatif #lelah #asma #tumbuhansemulajadi #ubat #kembungperut #islam❀️ #barangbaik#produkmuslim #suplimentpalingmujarab #dropshipwanted
#majalahpama #sleeptime #essentialoils #eo #muslim #bebasparaben #baby #balmtasneemnuteral #sayajual
Mereka berpuas hati Dgn hasilnya.. . Penawar harus dicari. . Tasneem Naturel ne mungkin penawar yg mak mak tercari Cari selama ini.. . Ia mengandungi 100% Essential oil dan Bebas kimia.. . . MEMBANTU MAK MAK IBU IBU KEUTAMAAN KAMI πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ . IBU IBU mak mak kalau ada sebarang pertanyaan lanjut boleh pm k.. . Pm β˜ŽοΈπŸ“ž 013-3405534 . http://www.wasap.my/6013-3405534 . #balm  #vick  #100 %semulajadi #bebaskimia  #anakkusayang  #terbaik  #halal  #patitumbuhan  #rawatanalternatif  #lelah  #asma  #tumbuhansemulajadi  #ubat  #kembungperut  #islam β€οΈ #barangbaik #produkmuslim  #suplimentpalingmujarab  #dropshipwanted  #majalahpama  #sleeptime  #essentialoils  #eo  #muslim  #bebasparaben  #baby  #balmtasneemnuteral  #sayajual 
Mereka berpuas hati Dgn hasilnya..
.
Penawar harus dicari.
.
Tasneem Naturel ne mungkin penawar yg mak mak tercari Cari selama ini..
.
Ia mengandungi 100% Essential oil dan Bebas kimia..
.
.
MEMBANTU MAK MAK IBU IBU KEUTAMAAN KAMI πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦
.
IBU IBU mak mak kalau ada sebarang pertanyaan lanjut boleh pm k..
.
Pm β˜ŽοΈπŸ“ž 013-3405534
.
http://www.wasap.my/6013-3405534
.
#balm #vick #100%semulajadi #bebaskimia #anakkusayang #terbaik #halal #patitumbuhan #rawatanalternatif #lelah #asma #tumbuhansemulajadi #ubat #kembungperut #islam❀️ #barangbaik#produkmuslim #suplimentpalingmujarab #dropshipwanted
#majalahpama #sleeptime #essentialoils #eo #muslim #bebasparaben #baby #balmtasneemnuteral #sayajual
Mereka berpuas hati Dgn hasilnya.. . Penawar harus dicari. . Tasneem Naturel ne mungkin penawar yg mak mak tercari Cari selama ini.. . Ia mengandungi 100% Essential oil dan Bebas kimia.. . . MEMBANTU MAK MAK IBU IBU KEUTAMAAN KAMI πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ . IBU IBU mak mak kalau ada sebarang pertanyaan lanjut boleh pm k.. . Pm β˜ŽοΈπŸ“ž 013-3405534 . http://www.wasap.my/6013-3405534 . #balm  #vick  #100 %semulajadi #bebaskimia  #anakkusayang  #terbaik  #halal  #patitumbuhan  #rawatanalternatif  #lelah  #asma  #tumbuhansemulajadi  #ubat  #kembungperut  #islam β€οΈ #barangbaik #produkmuslim  #suplimentpalingmujarab  #dropshipwanted  #majalahpama  #sleeptime  #essentialoils  #eo  #muslim  #bebasparaben  #baby  #balmtasneemnuteral  #sayajual 
Mereka berpuas hati Dgn hasilnya..
.
Penawar harus dicari.
.
Tasneem Naturel ne mungkin penawar yg mak mak tercari Cari selama ini..
.
Ia mengandungi 100% Essential oil dan Bebas kimia..
.
.
MEMBANTU MAK MAK IBU IBU KEUTAMAAN KAMI πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦
.
IBU IBU mak mak kalau ada sebarang pertanyaan lanjut boleh pm k..
.
Pm β˜ŽοΈπŸ“ž 013-3405534
.
http://www.wasap.my/6013-3405534
.
#balm #vick #100%semulajadi #bebaskimia #anakkusayang #terbaik #halal #patitumbuhan #rawatanalternatif #lelah #asma #tumbuhansemulajadi #ubat #kembungperut #islam❀️ #barangbaik#produkmuslim #suplimentpalingmujarab #dropshipwanted
#majalahpama #sleeptime #essentialoils #eo #muslim #bebasparaben #baby #balmtasneemnuteral #sayajual
Mereka berpuas hati Dgn hasilnya.. . Penawar harus dicari. . Tasneem Naturel ne mungkin penawar yg mak mak tercari Cari selama ini.. . Ia mengandungi 100% Essential oil dan Bebas kimia.. . . MEMBANTU MAK MAK IBU IBU KEUTAMAAN KAMI πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ . IBU IBU mak mak kalau ada sebarang pertanyaan lanjut boleh pm k.. . Pm β˜ŽοΈπŸ“ž 013-3405534 . http://www.wasap.my/6013-3405534 . #balm  #vick  #100 %semulajadi #bebaskimia  #anakkusayang  #terbaik  #halal  #patitumbuhan  #rawatanalternatif  #lelah  #asma  #tumbuhansemulajadi  #ubat  #kembungperut  #islam β€οΈ #barangbaik #produkmuslim  #suplimentpalingmujarab  #dropshipwanted  #majalahpama  #sleeptime  #essentialoils  #eo  #muslim  #bebasparaben  #baby  #balmtasneemnuteral  #sayajual 
Ramai dah cuba Pearl Cream ni. Anda bila lagi ? Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45) .
Ready stock. Selfpickup Taiping.
Wassap 019.449.4742
.
#sendayutinggi #bestseller #pearlcream #perak #taiping #taipingzone #sayajual #krimmuka #krimmutiara #krimsiang #bebasparaben
AWAS! BAHAYA !!! #Paraben adalah kelompok bahan kimia yang digunakan sebagai pengawet dalam berbagai macam produk, terutama dalam perawatan kulit. 
TASNEEM NATUREL BALM #BEBASPARABEN πŸ‘

SELAMAT UNTUK BAYI KANAK2 DAN DEWASA! 😘

#DyaaTasneemNaturel #thebalmbyglorieuxmommy
AWAS! BAHAYA !!! #Paraben adalah kelompok bahan kimia yang digunakan sebagai pengawet dalam berbagai macam produk, terutama dalam perawatan kulit. 
TASNEEM NATUREL BALM #BEBASPARABEN πŸ‘

SELAMAT UNTUK BAYI KANAK2 DAN DEWASA! 😘

#DyaaTasneemNaturel #thebalmbyglorieuxmommy #freeparaben #BEBASPARABEN
AWAS! BAHAYA !!! #Paraben adalah kelompok bahan kimia yang digunakan sebagai pengawet dalam berbagai macam produk, terutama dalam perawatan kulit. 
TASNEEM NATUREL BALM #BEBASPARABEN πŸ‘

SELAMAT UNTUK BAYI KANAK2 DAN DEWASA! 😘

#DyaaTasneemNaturel #thebalmbyglorieuxmommy
AWAS! BAHAYA !!! #Paraben adalah kelompok bahan kimia yang digunakan sebagai pengawet dalam berbagai macam produk, terutama dalam perawatan kulit. 
TASNEEM NATUREL BALM #BEBASPARABEN πŸ‘

SELAMAT UNTUK BAYI KANAK2 DAN DEWASA! 😘

#DyaaTasneemNaturel #thebalmbyglorieuxmommy
AWAS! BAHAYA !!! #Paraben adalah kelompok bahan kimia yang digunakan sebagai pengawet dalam berbagai macam produk, terutama dalam perawatan kulit. 
TASNEEM NATUREL BALM #BEBASPARABEN πŸ‘

SELAMAT UNTUK BAYI KANAK2 DAN DEWASA! 😘

#DyaaTasneemNaturel #thebalmbyglorieuxmommy #freeparaben #BEBASPARABEN
AWAS! BAHAYA !!! #Paraben adalah kelompok bahan kimia yang digunakan sebagai pengawet dalam berbagai macam produk, terutama dalam perawatan kulit. 
TASNEEM NATUREL BALM #BEBASPARABEN πŸ‘

SELAMAT UNTUK BAYI KANAK2 DAN DEWASA! 😘

#DyaaTasneemNaturel #thebalmbyglorieuxmommy
TAK SANGGUP TENGOK ANAK MENGGARU SETIAP MALAM. 
Setiapkali dengar anak duk menggaru kruk kruk kruk memalam, Mommies terus terjaga. Cepat_cepat capai gel la, krim la, losyen la. Sambil tenyeh mata mommies sapu pelan_pelan ke kulit anak. 
Takdan 5 minit kedengaran lagi kruk kruk krukk. Makin rancak pulak mommies dengar. 
Kali ni sapuan mommies anak dah tak layan. Gatal makin sedap digaru. Mommies halang, anak menangis. Last_last kulit anak dah berdarahh. 
Besoknya, bermula lah episod menjerit kat pintu masuk bilik air. Mau tak menjerit menangis, pedih yang amat kesan luka garu tu bila kena air. 
Mommies pun tak sampai hati nengok. Kadang mommies pun nangis tengok anak menahan pedih. Tapi Mommies tetap kena bawak anak mandi jugak sebab jap lagi Mommies nak p keje. Anak nak kena send ke taska. 
Mommies buntu

Setiap pagi Mommies fobia. .
.
.

Mommies, hari ni takyah fobia dah.  Omela dah formulasikan satu produk kulit yang super awesome untuk anak Mommies. 
Mommies sapu je setiapkali anak nak tidur malam. Besoknya pada Mommies yang masih baru guna Bie Skin Balm ni, Mommies sapu lagi sekali sebelum mandi. Biarkan 5 minit pastu Mommies bawak anak p mandi.

Mommies perati je tau.. Nanti anak Mommies steady je mandi. Dia lupa dah yang kulit dia penah pedih sebelum ni bila kena air.

Sebenarnya Vitamin C yang ada Bie Skin Balm ni dah rawat luka_luka tu semasa anak sedang tidur. Sebab tu lah anak_ anak dah tak meragam pagi tu. 
Sheabutter dan beeswax tu pula menghilangkan rasa gatal pada kulit anak Mommies tu. Sebab tu lah Mommies tengok anak tidur nyenyak je selepas sapu Bie Skin Balm keluaran omela ni.

Mommies mula tersenyum menarik nafas lega.

Hari ni Mommies yang penah guna BSB dah bagi gelaran baru pada BSB ni " rescue cream ". Wajib dibawa kemana_mana sebab kegunaannya banyakk untuk kulit seisi keluarga termasuklah untuk si bapa. 
Berminat ke nak tau lebih lanjut tentang Bie Skin Balm ni ? 
Klik link ini
http://www.wasap.my/60172505571
#TeamDropship10 
#ekzemamalaysia 
#ekzema
#ekzemasembuh 
#kulitcantik 
#sayajualsayaguna 
#sabungarambukitkakjay 
#psoriasis 
#penyakitkulit
#Omela
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasPewangiSintetik
#Bring_Out_The_Best_In_Your_Skin
TAK SANGGUP TENGOK ANAK MENGGARU SETIAP MALAM. Setiapkali dengar anak duk menggaru kruk kruk kruk memalam, Mommies terus terjaga. Cepat_cepat capai gel la, krim la, losyen la. Sambil tenyeh mata mommies sapu pelan_pelan ke kulit anak. Takdan 5 minit kedengaran lagi kruk kruk krukk. Makin rancak pulak mommies dengar. Kali ni sapuan mommies anak dah tak layan. Gatal makin sedap digaru. Mommies halang, anak menangis. Last_last kulit anak dah berdarahh. Besoknya, bermula lah episod menjerit kat pintu masuk bilik air. Mau tak menjerit menangis, pedih yang amat kesan luka garu tu bila kena air. Mommies pun tak sampai hati nengok. Kadang mommies pun nangis tengok anak menahan pedih. Tapi Mommies tetap kena bawak anak mandi jugak sebab jap lagi Mommies nak p keje. Anak nak kena send ke taska. Mommies buntu Setiap pagi Mommies fobia. . . . Mommies, hari ni takyah fobia dah. Omela dah formulasikan satu produk kulit yang super awesome untuk anak Mommies. Mommies sapu je setiapkali anak nak tidur malam. Besoknya pada Mommies yang masih baru guna Bie Skin Balm ni, Mommies sapu lagi sekali sebelum mandi. Biarkan 5 minit pastu Mommies bawak anak p mandi. Mommies perati je tau.. Nanti anak Mommies steady je mandi. Dia lupa dah yang kulit dia penah pedih sebelum ni bila kena air. Sebenarnya Vitamin C yang ada Bie Skin Balm ni dah rawat luka_luka tu semasa anak sedang tidur. Sebab tu lah anak_ anak dah tak meragam pagi tu. Sheabutter dan beeswax tu pula menghilangkan rasa gatal pada kulit anak Mommies tu. Sebab tu lah Mommies tengok anak tidur nyenyak je selepas sapu Bie Skin Balm keluaran omela ni. Mommies mula tersenyum menarik nafas lega. Hari ni Mommies yang penah guna BSB dah bagi gelaran baru pada BSB ni " rescue cream ". Wajib dibawa kemana_mana sebab kegunaannya banyakk untuk kulit seisi keluarga termasuklah untuk si bapa. Berminat ke nak tau lebih lanjut tentang Bie Skin Balm ni ? Klik link ini http://www.wasap.my/60172505571 #TeamDropship10  #ekzemamalaysia  #ekzema  #ekzemasembuh  #kulitcantik  #sayajualsayaguna  #sabungarambukitkakjay  #psoriasis  #penyakitkulit  #Omela  #BebasParaben  #BebasSLS  #BebasPewangiSintetik  #Bring_Out_The_Best_In_Your_Skin 
.
.
OPTIMALS EVENT OUT
Beli satu set lebih murah 😘😘😘😘 hemat 350.000
βœ” Facewash
βœ” toner
βœ” eyecream
βœ” serum
βœ” cream pagi
βœ” cream malam
.
.
.
Pakai event out kulit ladies lebih cerah dan bye bye flek hitam 😍😍
.
.
Konsultasikan dulu yuk masalah kulit ladies,  karna kami punya banyak solusi untuk semua masalah kulit wajah πŸ‘πŸ‘.
.
. 
Kontak πŸ“±πŸ“²πŸ“±πŸ“²πŸ“±πŸ“²
Sevti Angraini 
WA 0851.0815.4243
.
#flekhitam #kosmetik #skincareaman #wajahcerah #bebasflek #skincarealami #skincaremurah #kosmetikalami #bpom #wajahmulus #bebasparaben #optimalseventout #creammalam #creamsiang #serum #eyecream
. . OPTIMALS EVENT OUT Beli satu set lebih murah 😘😘😘😘 hemat 350.000 βœ” Facewash βœ” toner βœ” eyecream βœ” serum βœ” cream pagi βœ” cream malam . . . Pakai event out kulit ladies lebih cerah dan bye bye flek hitam 😍😍 . . Konsultasikan dulu yuk masalah kulit ladies, karna kami punya banyak solusi untuk semua masalah kulit wajah πŸ‘πŸ‘. . . Kontak πŸ“±πŸ“²πŸ“±πŸ“²πŸ“±πŸ“² Sevti Angraini WA 0851.0815.4243 . #flekhitam  #kosmetik  #skincareaman  #wajahcerah  #bebasflek  #skincarealami  #skincaremurah  #kosmetikalami  #bpom  #wajahmulus  #bebasparaben  #optimalseventout  #creammalam  #creamsiang  #serum  #eyecream 
Happy week end ... ☺☺☺
.
.
Pakai #skinherbalife dulu sebelum Grand "Grand Sukses Training" Seminar ...😎
.
.
#bebasparaben dan #bebassulfat ... dan tidak Hanya perempuan saja yg butuh perawatan...Pria pun juga butuh nutrisi wajah...Biar makin sehat kulit wajahnya dan tidak keriput...Bonusnya wajah Makin Glowing...πŸ˜€
.
.
#imamcoach24 #IAmherbalife #herbalifemalang #skinparty #iamthebrand
Simple skincare before bed.
Untuk menutrisi kulitku jangka panjang..
Hey ladies, hati-hati dengan yang instant.. Pelan engga apa2 asalkan SEHAT dan AMAN..
Herbalife SKIN ini #bebassulfat dan #bebasparaben.. Catet yaaa.. Jadi sangat AMAAAN dipakai untuk kulit kita.. Saya pun pakai selama kehamilan saya.. Aman alhamdulillah. Saya sudah buktikan, giliran kamuu 😍😍😍😍🌸🌸🌸
#skincarealami
#skincaresehat
#skincareaman
#skincarebebasmerkuri 
Check result saya di #crzskinresult yesss.. And see the different! πŸƒπŸŒΈ
Simple skincare before bed. Untuk menutrisi kulitku jangka panjang.. Hey ladies, hati-hati dengan yang instant.. Pelan engga apa2 asalkan SEHAT dan AMAN.. Herbalife SKIN ini #bebassulfat  dan #bebasparaben .. Catet yaaa.. Jadi sangat AMAAAN dipakai untuk kulit kita.. Saya pun pakai selama kehamilan saya.. Aman alhamdulillah. Saya sudah buktikan, giliran kamuu 😍😍😍😍🌸🌸🌸 #skincarealami  #skincaresehat  #skincareaman  #skincarebebasmerkuri  Check result saya di #crzskinresult  yesss.. And see the different! πŸƒπŸŒΈ
.
.
Yeaaay optimals Event Out Juaraa πŸ†πŸ†
.
.Testimoni selama penggunaan sebulan 😘😘😘😘😘😘
.
.
#skincareaman #skincaremurah #skincare #skincarealami #perawatanwajah #wajahcantik #produkalami #bpom #terujiklinis #bebasparaben #kosmetikaman #kosmetikberkualitas #kosmetikmurah #kulitcantikalami  #bebasflekhitam #flekhitambekasjerawat
Dapatkan set balm kami.
.
Ada 4 pilihan warna.
. 🌸 hijau - tuk πŸ‘ΆπŸ‘§ suka mengamuk
.
🌸 kuning - tuk πŸ‘ΆπŸ‘§ sembelit dan kembung perut
.
🌸 merah - tuk πŸ‘ΆπŸ‘§ batuk , selsema Dan kahak
. 🌸 ungu - tuk πŸ‘ΆπŸ‘§ yg sukar tido malam
.
Pilihlaa ikut keperluan anak2 @ mak mak..
.
Sgt berkesan dan cepat merawat
.
MEMBANTU MAK MAK IBU IBU KEUTAMAAN KAMI πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦
.
IBU IBU mak mak kalau ada sebarang pertanyaan lanjut boleh pm k..
.
Pm β˜ŽοΈπŸ“ž 013-3405534
.
http://www.wasap.my/6013-3405534
.
#balm #vick #100%semulajadi #bebaskimia #anakkusayang #terbaik #halal #patitumbuhan #rawatanalternatif #lelah #asma #tumbuhansemulajadi #ubat #kembungperut #islam❀️ #barangbaik#produkmuslim #suplimentpalingmujarab #dropshipwanted
#majalahpama #sleeptime #essentialoils #eo #muslim #bebasparaben #baby #balmtasneemnuteral #sayajual
Dapatkan set balm kami. . Ada 4 pilihan warna. . 🌸 hijau - tuk πŸ‘ΆπŸ‘§ suka mengamuk . 🌸 kuning - tuk πŸ‘ΆπŸ‘§ sembelit dan kembung perut . 🌸 merah - tuk πŸ‘ΆπŸ‘§ batuk , selsema Dan kahak . 🌸 ungu - tuk πŸ‘ΆπŸ‘§ yg sukar tido malam . Pilihlaa ikut keperluan anak2 @ mak mak.. . Sgt berkesan dan cepat merawat . MEMBANTU MAK MAK IBU IBU KEUTAMAAN KAMI πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ . IBU IBU mak mak kalau ada sebarang pertanyaan lanjut boleh pm k.. . Pm β˜ŽοΈπŸ“ž 013-3405534 . http://www.wasap.my/6013-3405534 . #balm  #vick  #100 %semulajadi #bebaskimia  #anakkusayang  #terbaik  #halal  #patitumbuhan  #rawatanalternatif  #lelah  #asma  #tumbuhansemulajadi  #ubat  #kembungperut  #islam β€οΈ #barangbaik #produkmuslim  #suplimentpalingmujarab  #dropshipwanted  #majalahpama  #sleeptime  #essentialoils  #eo  #muslim  #bebasparaben  #baby  #balmtasneemnuteral  #sayajual 
😍😍😍 Alhamdulillah .dapat feedback yg baik dr customer lelaki ...siapa kata lelaki x perlu jaga penampilan?? Sebenarnya lelaki pon kene pandai pilih produk yg selamat utk diri juga yer...😁😁 #Nurraysaproducts
#nurraysasyampuhabbatussauda 
#bebasparaben
#freechemical 
#selamat utk kanak2dandewasa
Berikhtiar dan mencari  penawar itu dituntut..mungkin ini penyelesaian yg mak mak dok Cari selama ini.
.
MEMBANTU MAK MAK IBU IBU KEUTAMAAN KAMI πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦
.
IBU IBU mak mak kalau ada sebarang pertanyaan lanjut boleh pm k..
.
Pm β˜ŽοΈπŸ“ž 013-3405534
.
http://www.wasap.my/6013-3405534
.
#balm #vick #100%semulajadi #bebaskimia #anakkusayang #terbaik #halal #patitumbuhan #rawatanalternatif #lelah #asma #tumbuhansemulajadi #ubat #kembungperut #islam❀️ #barangbaik#produkmuslim #suplimentpalingmujarab #dropshipwanted
#majalahpama #sleeptime #essentialoils #eo #muslim #bebasparaben #baby #balmtasneemnuteral #sayajual
Berikhtiar dan mencari penawar itu dituntut..mungkin ini penyelesaian yg mak mak dok Cari selama ini. . MEMBANTU MAK MAK IBU IBU KEUTAMAAN KAMI πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ . IBU IBU mak mak kalau ada sebarang pertanyaan lanjut boleh pm k.. . Pm β˜ŽοΈπŸ“ž 013-3405534 . http://www.wasap.my/6013-3405534 . #balm  #vick  #100 %semulajadi #bebaskimia  #anakkusayang  #terbaik  #halal  #patitumbuhan  #rawatanalternatif  #lelah  #asma  #tumbuhansemulajadi  #ubat  #kembungperut  #islam β€οΈ #barangbaik #produkmuslim  #suplimentpalingmujarab  #dropshipwanted  #majalahpama  #sleeptime  #essentialoils  #eo  #muslim  #bebasparaben  #baby  #balmtasneemnuteral  #sayajual 
shaklee bukan ada supplemen jak tau
malah ada ni losyen bebas Paraben

Paraben tu adalah bahan pengawet yang paling banyak digunakan dalam produk kosmetik. Kimia, dan makanan. 
Paraben adalah ester dari asam p-hidroksibenzoat. 
kesan penggunaan paraben ini akan menyebab berlakunya kanser jika diguna terlalu lama
kulit pun akan semakin menipis

jom guna losyen dari shaklee ni
bebas paraben
lembut di tangan

guna tanpa was-was
setiub ni nda sampai pun harga rm50
dan jimat guna sampai sebulan lebih

kontek jak sis 
0143717089
0143717089

#PolluxBiz
#losyenHb_Erna
#shakleesabah 
#Gempro
#codkk_Cybercity #losyenserbaguna 
#bebasparaben #alergik #shaklee #agenshakleekk #teamgemukbonus
shaklee bukan ada supplemen jak tau malah ada ni losyen bebas Paraben Paraben tu adalah bahan pengawet yang paling banyak digunakan dalam produk kosmetik. Kimia, dan makanan. Paraben adalah ester dari asam p-hidroksibenzoat. kesan penggunaan paraben ini akan menyebab berlakunya kanser jika diguna terlalu lama kulit pun akan semakin menipis jom guna losyen dari shaklee ni bebas paraben lembut di tangan guna tanpa was-was setiub ni nda sampai pun harga rm50 dan jimat guna sampai sebulan lebih kontek jak sis 0143717089 0143717089 #PolluxBiz  #losyenHb_Erna  #shakleesabah  #Gempro  #codkk_Cybercity  #losyenserbaguna  #bebasparaben  #alergik  #shaklee  #agenshakleekk  #teamgemukbonus 
Blue-purple soap scented with hint cinnamon.

Ingredients :
βœ…olive oil
βœ…ricebran oil
βœ…sunflower seed oil
βœ…coconut oil
βœ…palm oil
βœ…distilled water
βœ…lye
βœ…cinnamon oil infusion

Non SLS and paraben free

#nonSLS #parabenfree #bebasSLS #bebasparaben #handmadesoap #hancraftedsoap #soap #soapbar #coolprocesssoap #naturalsoap #sabun #jualsabun #jualsabunhandmade #naturalingredients #sabunhandmade #handmadesoaps #gift #souvenir #weedingsouvenir #soaping #diy #soapshare #authenticsoap #benefithandmadesoap #manfaatsabunhandmade #benefit #saveearth #savetheearth #giftideas
Blue-purple soap scented with hint cinnamon. Ingredients : βœ…olive oil βœ…ricebran oil βœ…sunflower seed oil βœ…coconut oil βœ…palm oil βœ…distilled water βœ…lye βœ…cinnamon oil infusion Non SLS and paraben free #nonSLS  #parabenfree  #bebasSLS  #bebasparaben  #handmadesoap  #hancraftedsoap  #soap  #soapbar  #coolprocesssoap  #naturalsoap  #sabun  #jualsabun  #jualsabunhandmade  #naturalingredients  #sabunhandmade  #handmadesoaps  #gift  #souvenir  #weedingsouvenir  #soaping  #diy  #soapshare  #authenticsoap  #benefithandmadesoap  #manfaatsabunhandmade  #benefit  #saveearth  #savetheearth  #giftideas 
Love this angleπŸ’•
Fresh cut and its time to cure 4-6 weeks.

Kenapa harus menunggu dengan sabar sebelum menggunakan sabun handmade? Bahkan nungguinnya sampai 4-6 minggu. Ini karena sabun memerlukan waktu untuk menyempurnakan reaksi saponifikasi. Jika reaksi sudah sempurna, maka sabun dengan segala manfaat kebaikan alam dapat berfungsi dengan baik. Busa yang dihasilkan pun lebih lembut. 😊

#nonSLS #parabenfree #bebasSLS #bebasparaben #handmadesoap #hancraftedsoap #soap #soapbar #coolprocesssoap #naturalsoap #sabun #jualsabun #jualsabunhandmade #naturalingredients #sabunhandmade #handmadesoaps #gift #souvenir #weedingsouvenir #soaping #diy #soapshare #authenticsoap #benefithandmadesoap #manfaatsabunhandmade #benefit #saveearth #savetheearth #curingtime #infosabun
Love this angleπŸ’• Fresh cut and its time to cure 4-6 weeks. Kenapa harus menunggu dengan sabar sebelum menggunakan sabun handmade? Bahkan nungguinnya sampai 4-6 minggu. Ini karena sabun memerlukan waktu untuk menyempurnakan reaksi saponifikasi. Jika reaksi sudah sempurna, maka sabun dengan segala manfaat kebaikan alam dapat berfungsi dengan baik. Busa yang dihasilkan pun lebih lembut. 😊 #nonSLS  #parabenfree  #bebasSLS  #bebasparaben  #handmadesoap  #hancraftedsoap  #soap  #soapbar  #coolprocesssoap  #naturalsoap  #sabun  #jualsabun  #jualsabunhandmade  #naturalingredients  #sabunhandmade  #handmadesoaps  #gift  #souvenir  #weedingsouvenir  #soaping  #diy  #soapshare  #authenticsoap  #benefithandmadesoap  #manfaatsabunhandmade  #benefit  #saveearth  #savetheearth  #curingtime  #infosabun 
Dengan izinNYA...ALHAMDUILLAH... .
.
Walaupun belum pulih sepenuhnya...Putih2 dikepala semakin berkurangan selepas menggunakan SABUN GARAM BUKIT BY KAK JAY.
.
.
Luka di pelipat tgn anak jgk telah kering 😍
.
.
Terima kasih kak jay krn mperkenalkan produk sgb..Semoga produk ini dpt membantu lebih ramai lg...😍
.
.
. 
Jika berminat, jangan malu jangan segan..meh whatsapp dina  Belum cuba belum tahu..insyaAllah 😍 >> www.wasap.my/60172505571

#TeamDropship10 
#ekzemamalaysia 
#ekzema
#ekzemasembuh 
#kulitcantik 
#sayajualsayaguna 
#sabungarambukitkakjay 
#psoriasis 
#penyakitkulit
#Omela
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasPewangiSintetik
#Bring_Out_The_Best_In_Your_Skin
#TiadaBahanKimiaBahaya
#Bie_Skin_Balm #Sabun_Garam_Bukit #ekzemamalaysia #ekzemasufferer #eczema #ekzemabayi #psoriasis #kulatair #kurap #panau #ruamsusu #RahsiaPulihEkzema #ringworm#candida#TiadaBahanKimia
Dengan izinNYA...ALHAMDUILLAH... . . Walaupun belum pulih sepenuhnya...Putih2 dikepala semakin berkurangan selepas menggunakan SABUN GARAM BUKIT BY KAK JAY. . . Luka di pelipat tgn anak jgk telah kering 😍 . . Terima kasih kak jay krn mperkenalkan produk sgb..Semoga produk ini dpt membantu lebih ramai lg...😍 . . . Jika berminat, jangan malu jangan segan..meh whatsapp dina Belum cuba belum tahu..insyaAllah 😍 >> www.wasap.my/60172505571 #TeamDropship10  #ekzemamalaysia  #ekzema  #ekzemasembuh  #kulitcantik  #sayajualsayaguna  #sabungarambukitkakjay  #psoriasis  #penyakitkulit  #Omela  #BebasParaben  #BebasSLS  #BebasPewangiSintetik  #Bring_Out_The_Best_In_Your_Skin  #TiadaBahanKimiaBahaya  #Bie_Skin_Balm  #Sabun_Garam_Bukit  #ekzemamalaysia  #ekzemasufferer  #eczema  #ekzemabayi  #psoriasis  #kulatair  #kurap  #panau  #ruamsusu  #RahsiaPulihEkzema  #ringworm #candida #TiadaBahanKimia 
SUGAR CANDY LIP SCRUB
( temyracle lip scrub )
.
.
KHASIAT:
πŸ’‹memerahkan bibir
πŸ’‹melembutkan bibir
πŸ’‹mengatasi masalah bibir merekah
πŸ’‹menggalkan sel mati pada bibir
πŸ’‹menyediakan bibir yg mulus untuk penggunaan lipstick
πŸ’‹Atasi masalah bibir kelupas
.
.
Cara Guna:
.
Basahkan bibir sedikit. kemudian cubit sikit lip scrub, gosokkan pada bibir dalam arah membulat.
kemudian bilas bersih.
.
.
Temyracle Lip Scrub RM9 * postage sm - RM8
* postage ss - RM11
.
.
berminat nak dapatkan temy lip scrub,  whatsap Makcantek.shop laju2πŸ’
.
πŸ“²019-548-8047
.
.
homemadeproduct
#cantiktanpakimia
#bebasmerkuri
#detoxmaskmurah
#copyscrub
#lipscrub
#scrubbibir
#ubatputih
#scrubmurah
#bebasMercury
#bebasparaben
#nonastychemical
#scrubHomemade
#temyracle
#temyraclelipscrub
#rawatbibir
#scrubbibir
#rawatbibirhitam
#bibirkelupas
SUGAR CANDY LIP SCRUB ( temyracle lip scrub ) . . KHASIAT: πŸ’‹memerahkan bibir πŸ’‹melembutkan bibir πŸ’‹mengatasi masalah bibir merekah πŸ’‹menggalkan sel mati pada bibir πŸ’‹menyediakan bibir yg mulus untuk penggunaan lipstick πŸ’‹Atasi masalah bibir kelupas . . Cara Guna: . Basahkan bibir sedikit. kemudian cubit sikit lip scrub, gosokkan pada bibir dalam arah membulat. kemudian bilas bersih. . . Temyracle Lip Scrub RM9 * postage sm - RM8 * postage ss - RM11 . . berminat nak dapatkan temy lip scrub, whatsap Makcantek.shop laju2πŸ’ . πŸ“²019-548-8047 . . homemadeproduct #cantiktanpakimia  #bebasmerkuri  #detoxmaskmurah  #copyscrub  #lipscrub  #scrubbibir  #ubatputih  #scrubmurah  #bebasMercury  #bebasparaben  #nonastychemical  #scrubHomemade  #temyracle  #temyraclelipscrub  #rawatbibir  #scrubbibir  #rawatbibirhitam  #bibirkelupas 
Bibir hitam? Bibir kering? Bibir kelupas? Bibir merekah? Bibir pucat?

Jangan gundah gulana ,sekarang dh ada Scrub semulajadi untuk jaga kesihatan bibir anda.
.
.
Diperbuat daripada gula organik, madu ,dan Olive oil.
Hanya oles dibibir dalam bentuk bulatan, kemudian cuci bersih.

Hasilnya,bibir sihat,mungil,mengancam!
HARGA RM9 je yunk.
.
.
memang mampu milik 😍 walaupun bahan2nya natural ingredients. 
sebelum.pakai lipstick, oleh dulu dgn lip scrub ni.ada pelbagai rasa.
.
.
Temyracle freshly made for you, 100% homemade, no nasty chemical,natural ingredients.
.
.
.
whatsap πŸ“²019-548-8047
.
.
.
#cantiktanpakimia
#bebasmerkuri
#detoxmaskmurah
#copyscrub
#lipscrub
#scrubbibir
#ubatputih
#scrubmurah
#bebasMercury
#bebasparaben
#nonastychemical
#scrubHomemade
#temyracle
#temyraclelipscrub
#rawatbibir
#bibirgelupas
#rawatbibirhitam
#ubatjerawat
#scruborganic
Bibir hitam? Bibir kering? Bibir kelupas? Bibir merekah? Bibir pucat? Jangan gundah gulana ,sekarang dh ada Scrub semulajadi untuk jaga kesihatan bibir anda. . . Diperbuat daripada gula organik, madu ,dan Olive oil. Hanya oles dibibir dalam bentuk bulatan, kemudian cuci bersih. Hasilnya,bibir sihat,mungil,mengancam! HARGA RM9 je yunk. . . memang mampu milik 😍 walaupun bahan2nya natural ingredients. sebelum.pakai lipstick, oleh dulu dgn lip scrub ni.ada pelbagai rasa. . . Temyracle freshly made for you, 100% homemade, no nasty chemical,natural ingredients. . . . whatsap πŸ“²019-548-8047 . . . #cantiktanpakimia  #bebasmerkuri  #detoxmaskmurah  #copyscrub  #lipscrub  #scrubbibir  #ubatputih  #scrubmurah  #bebasMercury  #bebasparaben  #nonastychemical  #scrubHomemade  #temyracle  #temyraclelipscrub  #rawatbibir  #bibirgelupas  #rawatbibirhitam  #ubatjerawat  #scruborganic 
Assalamulalaikum.
Testimony OMELA SABUN GARAM BUKIT KAKJAY

OMELA Sabun Garam Bukit Kak Jay (SGB) πŸ“Œ Mengurangkan Keradangan kulit eczema. πŸ“Œ Menipiskan keruping tebal kulit. πŸ“Œ Mengurangkan luka luka eczema. πŸ“Œ Sesuai utk eczema kering dan basah. πŸ“Œ Sesuai utk kulit bayi hgga ke dewasa. πŸ“Œ Boleh jg digunakan utk kulit kering, gegata, kulat, candida, psoriasis dll jenis kulit sensitif. ‼️ Paling istimewa SGB ni merupakan salah satu inisiatif utk mengelakkan drp penggunaan sabun2 biasa yg berada di pasaran yg dah tentunya mempunyai bahan2 Kimia Berbahaya, SLS, Paraben dan Pewangi tiruan. 
SGB merupakan produk homemade

www.wasap.my/60172505571/SGB
#Omela
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasPewangiSintetik
#Bring_Out_The_Best_In_Your_Skin
#TiadaBahanKimiaBahaya
#Bie_Skin_Balm #Sabun_Garam_Bukit #ekzemamalaysia #ekzemasufferer #eczema #ekzemabayi #psoriasis #kulatair #kurap #panau #ruamsusu #RahsiaPulihEkzema #ringworm#candida#TiadaBahanKimia
Assalamulalaikum. Testimony OMELA SABUN GARAM BUKIT KAKJAY OMELA Sabun Garam Bukit Kak Jay (SGB) πŸ“Œ Mengurangkan Keradangan kulit eczema. πŸ“Œ Menipiskan keruping tebal kulit. πŸ“Œ Mengurangkan luka luka eczema. πŸ“Œ Sesuai utk eczema kering dan basah. πŸ“Œ Sesuai utk kulit bayi hgga ke dewasa. πŸ“Œ Boleh jg digunakan utk kulit kering, gegata, kulat, candida, psoriasis dll jenis kulit sensitif. ‼️ Paling istimewa SGB ni merupakan salah satu inisiatif utk mengelakkan drp penggunaan sabun2 biasa yg berada di pasaran yg dah tentunya mempunyai bahan2 Kimia Berbahaya, SLS, Paraben dan Pewangi tiruan. SGB merupakan produk homemade www.wasap.my/60172505571/SGB #Omela  #BebasParaben  #BebasSLS  #BebasPewangiSintetik  #Bring_Out_The_Best_In_Your_Skin  #TiadaBahanKimiaBahaya  #Bie_Skin_Balm  #Sabun_Garam_Bukit  #ekzemamalaysia  #ekzemasufferer  #eczema  #ekzemabayi  #psoriasis  #kulatair  #kurap  #panau  #ruamsusu  #RahsiaPulihEkzema  #ringworm #candida #TiadaBahanKimia