an online Instagram web viewer

#bengkak medias

Photos

Sengal badan seharian bekerja. MMG peneman terbaik anda. Serius sangat membantu. Jom dapatkan sekarang ๐Ÿ˜

#minyakurutmodenMMG #membantumelegakan #lenguh #sakitperut #sakitkepala #resdung #selsema #sakitkaki #kakikrem #bengkak #kudis #ibuhamil #stress #sayajual #sayasuka #instagood #instashopmalaysia #bazaronline #bazarpaknil
Hamil aja tangan gak gendut ,,
Tiba udah gak hmil tangan lngsung gendut,,
#bengkak kakean polah#
Hamil aja tangan gak gendut ,, Tiba udah gak hmil tangan lngsung gendut,, #bengkak  kakean polah#
Morning Weekend | 2Hours RM32.00 | Sat - Sun โ€ข 10AM - 12Noon | Wangsa Bowl โ€ข Selayang Mall

Jom pada yang berminat coz esok mau g, inshaAllah ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Š . Baling sampai bengkak . Pasal la Selayang Mall punya lagi menarik harganya berbanding Wangsa Walk ๐Ÿ˜‘๐Ÿค” #Bengkak #Bowl #Serious
Morning Weekend | 2Hours RM32.00 | Sat - Sun โ€ข 10AM - 12Noon | Wangsa Bowl โ€ข Selayang Mall Jom pada yang berminat coz esok mau g, inshaAllah ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Š . Baling sampai bengkak . Pasal la Selayang Mall punya lagi menarik harganya berbanding Wangsa Walk ๐Ÿ˜‘๐Ÿค” #Bengkak  #Bowl  #Serious 
.
JANGAN RISAU produk ni ๐Ÿ’ฏ bahan organik dari tumbuh-tumbuhan. Lagi bukan minyak TETAPI dalam bentuk losyen. ๐Ÿ–’
.
โœ… Halal
๐Ÿ’ Wangi
โ„ Sejuk
๐ŸŒฌ Berangin
๐Ÿ’ฆ Waterbase
๐Ÿ‘ Mudah menyerap
.
yang BESTNYA
๐Ÿ™…Melekit
๐Ÿ™…Berminyak
.

BONUSNYA ia juga membantu MELEGAKAN
๐Ÿ˜ฒ Batuk
๐Ÿ˜ท Asthma
๐Ÿ˜” Resdung
๐Ÿ™† Migrain
๐Ÿ˜จ Kembung perut
๐Ÿ˜ฒGatal gatal pada kulit
๐Ÿ˜•Lenguh lenguh badan .
AKHIR sekali sesuai untuk semua golongan dari ๐Ÿ‘ถbaby baru lahir sehingga ke ๐Ÿ‘ด๐Ÿ‘ตatok nenek. Ibu mengandung dan dalam pantang pun boleh guna tau.
.
Dapatkan harga promosi RM39 sebotol.โœ…
๐Ÿ“ฎ RM8 SM / RM11 SS

www.wasap.my/60199836552/
. JANGAN RISAU produk ni ๐Ÿ’ฏ bahan organik dari tumbuh-tumbuhan. Lagi bukan minyak TETAPI dalam bentuk losyen. ๐Ÿ–’ . โœ… Halal ๐Ÿ’ Wangi โ„ Sejuk ๐ŸŒฌ Berangin ๐Ÿ’ฆ Waterbase ๐Ÿ‘ Mudah menyerap . yang BESTNYA ๐Ÿ™…Melekit ๐Ÿ™…Berminyak . BONUSNYA ia juga membantu MELEGAKAN ๐Ÿ˜ฒ Batuk ๐Ÿ˜ท Asthma ๐Ÿ˜” Resdung ๐Ÿ™† Migrain ๐Ÿ˜จ Kembung perut ๐Ÿ˜ฒGatal gatal pada kulit ๐Ÿ˜•Lenguh lenguh badan . AKHIR sekali sesuai untuk semua golongan dari ๐Ÿ‘ถbaby baru lahir sehingga ke ๐Ÿ‘ด๐Ÿ‘ตatok nenek. Ibu mengandung dan dalam pantang pun boleh guna tau. . Dapatkan harga promosi RM39 sebotol.โœ… ๐Ÿ“ฎ RM8 SM / RM11 SS www.wasap.my/60199836552/
.
Jangan risau ๐Ÿ’ฏ bahan organik. ๐Ÿ’ Lavender
๐ŸŒฑ Aloe Vera
๐ŸŒณ Minyak Kayu Putih

BONUSNYA
๐Ÿ’“ Wangi
๐Ÿ’“ Botol Plastik
๐Ÿ’“ Bersaiz Poket
๐Ÿ’“ Tidak Melekit
๐Ÿ’“ Tidak Berminyak .

BOLEH  juga membantu MELEGAKAN
๐Ÿ˜ฒ Batuk
๐Ÿ˜ท Asthma
๐Ÿ™† Migrain
๐Ÿ˜” Resdung
๐Ÿ˜ฃ Senggugut
๐Ÿ˜จ Kembung perut
๐Ÿ˜ฒGatal gatal pada kulit .
AKHIR sekali sesuai untuk semua golongan dari ๐Ÿ‘ถbaby baru lahir sehingga ke ๐Ÿ‘ด๐Ÿ‘ตatok nenek. Ibu mengandung dan dalam pantang pun boleh guna tau.
.
Dapatkan harga promosi RM39 sebotol.โœ…
๐Ÿ“ฎ RM8 SM / RM11 SS

www.wasap.my/60199836552/
. Jangan risau ๐Ÿ’ฏ bahan organik. ๐Ÿ’ Lavender ๐ŸŒฑ Aloe Vera ๐ŸŒณ Minyak Kayu Putih BONUSNYA ๐Ÿ’“ Wangi ๐Ÿ’“ Botol Plastik ๐Ÿ’“ Bersaiz Poket ๐Ÿ’“ Tidak Melekit ๐Ÿ’“ Tidak Berminyak . BOLEH juga membantu MELEGAKAN ๐Ÿ˜ฒ Batuk ๐Ÿ˜ท Asthma ๐Ÿ™† Migrain ๐Ÿ˜” Resdung ๐Ÿ˜ฃ Senggugut ๐Ÿ˜จ Kembung perut ๐Ÿ˜ฒGatal gatal pada kulit . AKHIR sekali sesuai untuk semua golongan dari ๐Ÿ‘ถbaby baru lahir sehingga ke ๐Ÿ‘ด๐Ÿ‘ตatok nenek. Ibu mengandung dan dalam pantang pun boleh guna tau. . Dapatkan harga promosi RM39 sebotol.โœ… ๐Ÿ“ฎ RM8 SM / RM11 SS www.wasap.my/60199836552/
.
JANGAN RISAU produk ni ๐Ÿ’ฏ bahan organik dari tumbuh-tumbuhan. Lagi bukan minyak TETAPI dalam bentuk losyen. ๐Ÿ–’
.
โœ… Halal
๐Ÿ’ Wangi
โ„ Sejuk
๐ŸŒฌ Berangin
๐Ÿ’ฆ Waterbase
๐Ÿ‘ Mudah menyerap
.
yang BESTNYA
๐Ÿ™…Melekit
๐Ÿ™…Berminyak
.

BONUSNYA ia juga membantu MELEGAKAN
๐Ÿ˜ฒ Batuk
๐Ÿ˜ท Asthma
๐Ÿ˜” Resdung
๐Ÿ™† Migrain
๐Ÿ˜จ Kembung perut
๐Ÿ˜ฒGatal gatal pada kulit
๐Ÿ˜•Lenguh lenguh badan .
AKHIR sekali sesuai untuk semua golongan dari ๐Ÿ‘ถbaby baru lahir sehingga ke ๐Ÿ‘ด๐Ÿ‘ตatok nenek. Ibu mengandung dan dalam pantang pun boleh guna tau.
.
Dapatkan harga promosi RM39 sebotol.โœ…
๐Ÿ“ฎ RM8 SM / RM11 SS

www.wasap.my/60199836552/
. JANGAN RISAU produk ni ๐Ÿ’ฏ bahan organik dari tumbuh-tumbuhan. Lagi bukan minyak TETAPI dalam bentuk losyen. ๐Ÿ–’ . โœ… Halal ๐Ÿ’ Wangi โ„ Sejuk ๐ŸŒฌ Berangin ๐Ÿ’ฆ Waterbase ๐Ÿ‘ Mudah menyerap . yang BESTNYA ๐Ÿ™…Melekit ๐Ÿ™…Berminyak . BONUSNYA ia juga membantu MELEGAKAN ๐Ÿ˜ฒ Batuk ๐Ÿ˜ท Asthma ๐Ÿ˜” Resdung ๐Ÿ™† Migrain ๐Ÿ˜จ Kembung perut ๐Ÿ˜ฒGatal gatal pada kulit ๐Ÿ˜•Lenguh lenguh badan . AKHIR sekali sesuai untuk semua golongan dari ๐Ÿ‘ถbaby baru lahir sehingga ke ๐Ÿ‘ด๐Ÿ‘ตatok nenek. Ibu mengandung dan dalam pantang pun boleh guna tau. . Dapatkan harga promosi RM39 sebotol.โœ… ๐Ÿ“ฎ RM8 SM / RM11 SS www.wasap.my/60199836552/
Syukur Alhamdulillah,selesai sesi urut badan Tuan Syamim,suami kepada Ustazah Noor Laila Aniza..terima kasih Tuan Syamim kerana sudi memilih Urut Barakah..semoga tuan Syamim sentiasa sihat dan bahagia di samping keluarga tersayang..aamiin
Untuk sebarang pertanyaan atau appointment sila whatsapp/sms/call +60146288834
#urut #urutbadan #uruttangan #urutkaki #urutkepala #uruttradisional #reflexology #rawatansaraf #ceragem #spa #massage #terseliuh #bengkak #sakitotot #sakitsendi #sakitpinggang #sakitkepala #sakitlutut #kebas #urutbangi #urutbangiavenue #urutkajang #urutsemenyih #urutbandarseriputra #urutbukitmahkota #urutimpianputra #urutnilai #urutputrajaya #urutsungaimerab
Syukur Alhamdulillah,selesai sesi urut badan Tuan Syamim,suami kepada Ustazah Noor Laila Aniza..terima kasih Tuan Syamim kerana sudi memilih Urut Barakah..semoga tuan Syamim sentiasa sihat dan bahagia di samping keluarga tersayang..aamiin Untuk sebarang pertanyaan atau appointment sila whatsapp/sms/call +60146288834 #urut  #urutbadan  #uruttangan  #urutkaki  #urutkepala  #uruttradisional  #reflexology  #rawatansaraf  #ceragem  #spa  #massage  #terseliuh  #bengkak  #sakitotot  #sakitsendi  #sakitpinggang  #sakitkepala  #sakitlutut  #kebas  #urutbangi  #urutbangiavenue  #urutkajang  #urutsemenyih  #urutbandarseriputra  #urutbukitmahkota  #urutimpianputra  #urutnilai  #urutputrajaya  #urutsungaimerab 
Syukur Alhamdulillah selesai sesi urut badan..terima kasih pada tuan Amir kerana memilih Urut Barakah..semoga di permudahkan perjalanan tuan pulang ke Rompin & sentiasa sihat tubuh badan..aamiin 
Untuk sebarang pertanyaan atau appointment sila whatsapp/sms/call +60146288834
#urut #urutbadan #uruttangan #urutkaki #urutkepala #uruttradisional #reflexology #rawatansaraf #ceragem #spa #massage #terseliuh #bengkak #sakitotot #sakitsendi #sakitpinggang #sakitkepala #sakitlutut #kebas #urutbangi #urutbangiavenue #urutkajang #urutsemenyih #urutbandarseriputra #urutbukitmahkota #urutimpianputra #urutnilai #urutputrajaya #urutsungaimerab
Syukur Alhamdulillah selesai sesi urut badan..terima kasih pada tuan Amir kerana memilih Urut Barakah..semoga di permudahkan perjalanan tuan pulang ke Rompin & sentiasa sihat tubuh badan..aamiin Untuk sebarang pertanyaan atau appointment sila whatsapp/sms/call +60146288834 #urut  #urutbadan  #uruttangan  #urutkaki  #urutkepala  #uruttradisional  #reflexology  #rawatansaraf  #ceragem  #spa  #massage  #terseliuh  #bengkak  #sakitotot  #sakitsendi  #sakitpinggang  #sakitkepala  #sakitlutut  #kebas  #urutbangi  #urutbangiavenue  #urutkajang  #urutsemenyih  #urutbandarseriputra  #urutbukitmahkota  #urutimpianputra  #urutnilai  #urutputrajaya  #urutsungaimerab 
๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
Cara Rawatan dengan #ivmist
Untuk #sakitsendi #terseliuh #bengkak

Info lanjut whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0192753051 Elly
LOSYEN PUTIH GEBU โœ”tidak melekit
โœ”meresap terus ke dalam kulit bila disapu
โœ”tidak berminyak / rimas bila pakai
โœ”bukan jenis sapu2 terus putih (berkapur)
โœ”100% kulit lembut serta merta
โœ”kesan cerah seawal 3 hari
โœ”melembutkan kulit yang kasar
โœ”sekatakan tona kulit
โœ”menjadikan kulit lebih sihat berseri
โœ”atasi masalah kulit kusam
โœ”sebotol tahan 2-3 bulan
โœ”mengandungi kolagen yg tinggi
โœ”sesuai untuk semua peringkat termasuk bayi

Untuk hasil lebih bagus, guna 2 kali sehari.. Kandungan Losyen Putih Gebu
.
๐Ÿฅ› 50% susu
๐Ÿฅ› 30% collagen
๐Ÿฅ› 20% vitamin E

wasap.my/60123176706/Losyen
#jeragatpudar #jerawat #kering #pecah #tumitmerekah #koyak #bengkak #eczemacream
LOSYEN PUTIH GEBU โœ”tidak melekit โœ”meresap terus ke dalam kulit bila disapu โœ”tidak berminyak / rimas bila pakai โœ”bukan jenis sapu2 terus putih (berkapur) โœ”100% kulit lembut serta merta โœ”kesan cerah seawal 3 hari โœ”melembutkan kulit yang kasar โœ”sekatakan tona kulit โœ”menjadikan kulit lebih sihat berseri โœ”atasi masalah kulit kusam โœ”sebotol tahan 2-3 bulan โœ”mengandungi kolagen yg tinggi โœ”sesuai untuk semua peringkat termasuk bayi Untuk hasil lebih bagus, guna 2 kali sehari.. Kandungan Losyen Putih Gebu . ๐Ÿฅ› 50% susu ๐Ÿฅ› 30% collagen ๐Ÿฅ› 20% vitamin E wasap.my/60123176706/Losyen #jeragatpudar  #jerawat  #kering  #pecah  #tumitmerekah  #koyak  #bengkak  #eczemacream 
Jenuh yah itulah yang dirasa#bengkak bangett Kyanya muka ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜†
Jenuh yah itulah yang dirasa#bengkak  bangett Kyanya muka ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜†
Baru terlihat hasilnya... #bengkak
Alhamdulillah. #ivmist sebagai asbab sahaja. Semuanya dengan izinNya.

Kita berikhtiar dengan produk bahanยฒ sunnah. Halal dan suci.

#bengkak #surutbengkak #ivmist #ivmistmurah #ivmistteamzahirah #sayajualivmist #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #stokisivmistmeruklang
011-35446408
CHANNEL #KHT_On_Line USB: ๐ŸƒKONSULTASI 
MASTITIS 
Assalamu'alaikum  Wr Wb.
Umi Sabil..sya sehabis melahirkan anak pertama .Payudara saya membengkak akibatnya  saya mengalami  demam dan badan saya sakit,payudara sakit juga memerah .
Bayi saya kurang Asi lbih banyak tidur. Apa herba untuk atasi Peradangan di Payudara ini Umi.
Terimakasih ya Umi.

Jawab
Bismillah 
Peradangan pada payudara sering dialami Ibu yang swhabis melahirkan.Sebaiknya Payudara sering di hangatkan saat akan menyusuai atau tidak menysuai dg kain yg dicelupkan air hangat.setelah payudara hangat kemudian di pijat pelan pelan dwngan olesi Zaitun atau MHS agar gumpalan gumpalan ASI menjadi encer dan mudah disusukan.
Bayi baru lahir akan banyak tidur terus maka BANGUNKAN saja  dan disusui  sesering mungkin. Agar tidak sampai  membengkak  payudara ibu.

Apa itu MASTITIS ....??
Mastitis merupakan istilah medis untuk *peradangan payudara* pada perempuan yang biasanya baru saja melahirkan.

Mastitis ini ditandai dengan adanya gejala membengkaknya payudara, timbulnya rasa sakit, dan warna kemerahan di sekitar payudara. Mastitis terjadi karena adanya SUMBATAN  pada saluran susu sampai putingnya mengalami sumbatan. Kalau tak segera diatasi malah bisa menyebabkan suhu tubuh meningkat signifikan mencapai 38 derajat celsius dan menimbulkan rasa kelelahan. ๐ŸƒHERBA untuk MASTITIS

SPIRULINA 3X3 kps
MADU PREMIUM 3X2 sdm
N GREEN 3X3 kps
GAMAT 2X2 kps

Payudara dua dua nya olesi MHS  atau ZAITUN sambil pemijatan lembut .

Bayi Sesering mungkin di SUSUI...Kalau perlu telapak kaki bayi di Kelitikin agar BAYI BANGUN

#USB_HC_HNI ๐Ÿƒ๐Ÿ“š๐Ÿƒ๐Ÿ“š๐Ÿƒ๐Ÿ“š๐Ÿƒ #asi
#bengkak
#pejuangasi
#herbahalal
#sehatalami
CHANNEL #KHT_On_Line  USB: ๐ŸƒKONSULTASI MASTITIS Assalamu'alaikum Wr Wb. Umi Sabil..sya sehabis melahirkan anak pertama .Payudara saya membengkak akibatnya saya mengalami demam dan badan saya sakit,payudara sakit juga memerah . Bayi saya kurang Asi lbih banyak tidur. Apa herba untuk atasi Peradangan di Payudara ini Umi. Terimakasih ya Umi. Jawab Bismillah Peradangan pada payudara sering dialami Ibu yang swhabis melahirkan.Sebaiknya Payudara sering di hangatkan saat akan menyusuai atau tidak menysuai dg kain yg dicelupkan air hangat.setelah payudara hangat kemudian di pijat pelan pelan dwngan olesi Zaitun atau MHS agar gumpalan gumpalan ASI menjadi encer dan mudah disusukan. Bayi baru lahir akan banyak tidur terus maka BANGUNKAN saja dan disusui sesering mungkin. Agar tidak sampai membengkak payudara ibu. Apa itu MASTITIS ....?? Mastitis merupakan istilah medis untuk *peradangan payudara* pada perempuan yang biasanya baru saja melahirkan. Mastitis ini ditandai dengan adanya gejala membengkaknya payudara, timbulnya rasa sakit, dan warna kemerahan di sekitar payudara. Mastitis terjadi karena adanya SUMBATAN pada saluran susu sampai putingnya mengalami sumbatan. Kalau tak segera diatasi malah bisa menyebabkan suhu tubuh meningkat signifikan mencapai 38 derajat celsius dan menimbulkan rasa kelelahan. ๐ŸƒHERBA untuk MASTITIS SPIRULINA 3X3 kps MADU PREMIUM 3X2 sdm N GREEN 3X3 kps GAMAT 2X2 kps Payudara dua dua nya olesi MHS atau ZAITUN sambil pemijatan lembut . Bayi Sesering mungkin di SUSUI...Kalau perlu telapak kaki bayi di Kelitikin agar BAYI BANGUN #USB_HC_HNI  ๐Ÿƒ๐Ÿ“š๐Ÿƒ๐Ÿ“š๐Ÿƒ๐Ÿ“š๐Ÿƒ #asi  #bengkak  #pejuangasi  #herbahalal  #sehatalami 
Terapi Magic Stick utk bengkak2

Yang lagi bengkak-bengkak dan punya magic stick dirumah cobain deh. Magic stick bukan cuma buat mengencangkan kulit, tapi juga melancarkan peredaran darah. Membakar lemak dalam tubuh juga bisa loh... Sharing is caring ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #magicstick
#bengkak
#mci
Terapi Magic Stick utk bengkak2 Yang lagi bengkak-bengkak dan punya magic stick dirumah cobain deh. Magic stick bukan cuma buat mengencangkan kulit, tapi juga melancarkan peredaran darah. Membakar lemak dalam tubuh juga bisa loh... Sharing is caring ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #magicstick  #bengkak  #mci 
Badan"ku dulu tak segini......
*
*
*
*
*#bengkak#lebar#melar#OMG ???????
#efek punya temen perutnya pada melar.
Kini akoh enduuuutzzz lageeeh ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
#pipiembem #bengkak
Keluhan / sakit : #Sakit_gigi, perawatan akar. 
Tidak tahan terhadap anastesi.
.
Nama - Mama Rahmi
Kota - Surabaya
ID Member 8062121
.
Produk Moment yg di gunakan
#PropolisMoment dan #Glucogen
.
Kondisi Sebelum pake #produk_moment
Setelah melakukan perawatan akar gigi. 
Pipi kanan #bengkak lebih tinggi dari hidung. Tidak bisa buka mulut. Mata kanan hanya bisa membuka setengah. Kejadian hari Sabtu. 
Hari Minggu dokter baru memberikan resep, tapi sebagian besar apotik sudah tutup.
.
Setelah pakai produk #Moment
Dalam semalam. Alhamdulillah, Bengkak di pipi mulai mengempis. Bisa buka mulut lebih baik dari sebelumnya. Mulai minum propolis hari senin jam 9 malam, lanjut hari selasa jam 9 pagi jam 3 sore. 200cc air ditambah dg satu pipet. 
Glucogen diminum jam6 pagi dan jam6 sore. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
Kondisi sekarang
.
Alhamdulillah semakin membaik. Insyaa-a-Allah 90% sehat. Yang sempat tidak bisa makan dg baik dan benar selama 2 hari terakhir tertolong oleh minum Glucogen. Sehingga tidak lemas ๐Ÿ˜‡๐Ÿ™๐Ÿป
.
Thanks to Moment ๐Ÿ˜˜
.
#myMOMENT 
MyBest Nutritions MyGreat Business 
Be Smart - Be High Class
.
Info lebih lanjut, DM / Wa 085704009382
Keluhan / sakit : #Sakit_gigi , perawatan akar. Tidak tahan terhadap anastesi. . Nama - Mama Rahmi Kota - Surabaya ID Member 8062121 . Produk Moment yg di gunakan #PropolisMoment  dan #Glucogen  . Kondisi Sebelum pake #produk_moment  Setelah melakukan perawatan akar gigi. Pipi kanan #bengkak  lebih tinggi dari hidung. Tidak bisa buka mulut. Mata kanan hanya bisa membuka setengah. Kejadian hari Sabtu. Hari Minggu dokter baru memberikan resep, tapi sebagian besar apotik sudah tutup. . Setelah pakai produk #Moment  Dalam semalam. Alhamdulillah, Bengkak di pipi mulai mengempis. Bisa buka mulut lebih baik dari sebelumnya. Mulai minum propolis hari senin jam 9 malam, lanjut hari selasa jam 9 pagi jam 3 sore. 200cc air ditambah dg satu pipet. Glucogen diminum jam6 pagi dan jam6 sore. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . Kondisi sekarang . Alhamdulillah semakin membaik. Insyaa-a-Allah 90% sehat. Yang sempat tidak bisa makan dg baik dan benar selama 2 hari terakhir tertolong oleh minum Glucogen. Sehingga tidak lemas ๐Ÿ˜‡๐Ÿ™๐Ÿป . Thanks to Moment ๐Ÿ˜˜ . #myMOMENT  MyBest Nutritions MyGreat Business Be Smart - Be High Class . Info lebih lanjut, DM / Wa 085704009382
MMG superb!
MMG superb!
Syukur Alhamdulillah,terima kasih tidak terhingga diucapkan pada Ustaz Ebit Lew kerana sudi memilih Urut Barakah..Alhamdulillah,banyak sungguh ilmu baru yang dipelajari dari Ustaz Ebit Lew..memang seorang yang sangat hebat dan murah hati..walaupun sangat terkenal,tetapi sentiasa merendah diri dan mesra orangnya..besar sungguh pahala Ustaz Ebit Lew,sesungguhnya setiap ilmu yang dikongsi akan diberi pahala yang sama banyak dengan orang yang mengamalkan nya..mudah2an ilmu2 yang diberi oleh Ustaz Ebit Lew kepada saya dapat dimanfaat kan sepenuhnya..semoga Ustaz Ebit Lew sentiasa dirahmati Allah,disayangi semua orang,sihat tubuh badan untuk terus menyebarkan ilmu agama,dan bahagia bersama isteri dan keluarga tercinta..aamiin 
Untuk sebarang pertanyaan atau appointment sila whatsapp/sms/call +60146288834
#urut #urutbadan #uruttangan #urutkaki #urutkepala #uruttradisional #reflexology #rawatansaraf #ceragem #spa #massage #terseliuh #bengkak #sakitotot #sakitsendi #sakitpinggang #sakitkepala #sakitlutut #kebas #urutbangi #urutbangiavenue #urutkajang #urutsemenyih #urutbandarseriputra #urutbukitmahkota #urutimpianputra #urutnilai #urutputrajaya #urutsungaimerab
Syukur Alhamdulillah,terima kasih tidak terhingga diucapkan pada Ustaz Ebit Lew kerana sudi memilih Urut Barakah..Alhamdulillah,banyak sungguh ilmu baru yang dipelajari dari Ustaz Ebit Lew..memang seorang yang sangat hebat dan murah hati..walaupun sangat terkenal,tetapi sentiasa merendah diri dan mesra orangnya..besar sungguh pahala Ustaz Ebit Lew,sesungguhnya setiap ilmu yang dikongsi akan diberi pahala yang sama banyak dengan orang yang mengamalkan nya..mudah2an ilmu2 yang diberi oleh Ustaz Ebit Lew kepada saya dapat dimanfaat kan sepenuhnya..semoga Ustaz Ebit Lew sentiasa dirahmati Allah,disayangi semua orang,sihat tubuh badan untuk terus menyebarkan ilmu agama,dan bahagia bersama isteri dan keluarga tercinta..aamiin Untuk sebarang pertanyaan atau appointment sila whatsapp/sms/call +60146288834 #urut  #urutbadan  #uruttangan  #urutkaki  #urutkepala  #uruttradisional  #reflexology  #rawatansaraf  #ceragem  #spa  #massage  #terseliuh  #bengkak  #sakitotot  #sakitsendi  #sakitpinggang  #sakitkepala  #sakitlutut  #kebas  #urutbangi  #urutbangiavenue  #urutkajang  #urutsemenyih  #urutbandarseriputra  #urutbukitmahkota  #urutimpianputra  #urutnilai  #urutputrajaya  #urutsungaimerab 
Sakit nya sungguh nikmat ya tuhan. 
#bengkak
Sakit nya sungguh nikmat ya tuhan. #bengkak 
Ready Stock Parem kocok tradisional Jogjakarta untuk menyembuhkan berbagai macam penyakit mulai dari Rematik, encok, Pegal pegal, kesleo, bengkak
Fast Respon/WA = 0858 2313 8151
WA = 0858 2313 8151
#jualbeli #jualminyakgosok #parem #paremkocok #obatherbal #obat #tradisonal #obattradisional #online #onlineshop #jogjakarta #jogja #sleman #bantul #diy #rematik #encok #pegal #kesleo #bengkak
Ready Stock Parem kocok tradisional Jogjakarta untuk menyembuhkan berbagai macam penyakit mulai dari Rematik, encok, Pegal pegal, kesleo, bengkak
Fast Respon/WA = 0858 2313 8151
WA = 0858 2313 8151
#jualbeli #jualminyakgosok #parem #paremkocok #obatherbal #obat #tradisonal #obattradisional #online #onlineshop #jogjakarta #jogja #sleman #bantul #diy #rematik #encok #pegal #kesleo #bengkak
Ready Stock Parem kocok tradisional Jogjakarta untuk menyembuhkan berbagai macam penyakit mulai dari Rematik, encok, Pegal pegal, kesleo, bengkak
Fast Respon/WA = 0858 2313 8151
WA = 0858 2313 8151
#jualbeli #jualminyakgosok #parem #paremkocok #obatherbal #obat #tradisonal #obattradisional #online #onlineshop #jogjakarta #jogja #sleman #bantul #diy #rematik #encok #pegal #kesleo #bengkak
Ready Stock Parem kocok tradisional Jogjakarta untuk menyembuhkan berbagai macam penyakit mulai dari Rematik, encok, Pegal pegal, kesleo, bengkak
Fast Respon/WA = 0858 2313 8151
WA = 0858 2313 8151
#jualbeli #jualminyakgosok #parem #paremkocok #obatherbal #obat #tradisonal #obattradisional #online #onlineshop #jogjakarta #jogja #sleman #bantul #diy #rematik #encok #pegal #kesleo #bengkak
Ready Stock Parem kocok Tradisional Jogjakarta
Untuk menyembuhkan berbagai macam pemnyakit mulai dari Rematik, encok, pegal pegal, kesleo, bengkak Fast Respon /WA : 085823138151
WA = 0858 2313 8151
#jualbeli #parem #paremkocok #obat #tradisonal #obatherbal #obattradisional #online #onlineshop #jogjakarta #jogja #sleman #bantul #diy #rematik #encok #pegal #kesleo #bengkak
Punya anak balita yg aktif emang tantangan buat ortu yah.... segala dilarang, anak ga berkembang....segala boleh, resiko jatuh, benjol, ketimpa barang, dll ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Copas ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Anaknya Lia 2 minggu kemaren....tgl 26september, kaki kanan bengkak gede gara2 ketimpa kursi pas lagi main di taman bunga PVJ.....untung ada #nanospray , langsung disemprot terus sambil digantungin #biopendant juga .
15 menit disemprot udah ga nangis, jalan juga bisa...
1 jam kemudian, malah udah bisa jingkat2 pas cuci tangan di wastafel.

tgl 27&28 sempet 2 hari pake sendal ke sekolah krn masih ada bengkaknya....tapi tgl 29 sep udah bisa pake sepatu, bahkan ikut acara nari di sekolah ....bersyukur banget punya nanospray + pendant MCI, serasa punya alat p3k setiap saat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. yg pengen nanya2 ttg produk, bisa hubungi saya ya
Lena Yang
Bbm  5a42981d
Line  lena.yang
Wa  08127603582
Barang kita ready stok ya guyss

#nanospraymci #nanospraybergaransi #nanospray3 #nanosprayasli #pendantmci #biopendantmci  #kalungkesehatan #kalungkesehatanmci #p3k #pengobatanalami #sayanganak #benjol #memar #bengkak
Punya anak balita yg aktif emang tantangan buat ortu yah.... segala dilarang, anak ga berkembang....segala boleh, resiko jatuh, benjol, ketimpa barang, dll ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Copas ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Anaknya Lia 2 minggu kemaren....tgl 26september, kaki kanan bengkak gede gara2 ketimpa kursi pas lagi main di taman bunga PVJ.....untung ada #nanospray  , langsung disemprot terus sambil digantungin #biopendant  juga . 15 menit disemprot udah ga nangis, jalan juga bisa... 1 jam kemudian, malah udah bisa jingkat2 pas cuci tangan di wastafel. tgl 27&28 sempet 2 hari pake sendal ke sekolah krn masih ada bengkaknya....tapi tgl 29 sep udah bisa pake sepatu, bahkan ikut acara nari di sekolah ....bersyukur banget punya nanospray + pendant MCI, serasa punya alat p3k setiap saat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. yg pengen nanya2 ttg produk, bisa hubungi saya ya Lena Yang Bbm 5a42981d Line lena.yang Wa 08127603582 Barang kita ready stok ya guyss #nanospraymci  #nanospraybergaransi  #nanospray3  #nanosprayasli  #pendantmci  #biopendantmci  #kalungkesehatan  #kalungkesehatanmci  #p3k  #pengobatanalami  #sayanganak  #benjol  #memar  #bengkak 
I wish that I could carry a board writing "please employ me" in these pics lol #bengkak #shouldhavedrawnmybrowsorsth #nehmind
Salah satu hal yang tak terduga seperti bengkak karena digigit serangga, dapat kita atasi dengan oles-oles #propolismoment. 
So, jangan sampai kehabisan stock ya dear ๐Ÿ˜...mak emak wajib stok dirmh ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ For order
Dina Yulianti Moment
Wa 085746438882

#bengkak #digigitserangga
Salah satu hal yang tak terduga seperti bengkak karena digigit serangga, dapat kita atasi dengan oles-oles #propolismoment . So, jangan sampai kehabisan stock ya dear ๐Ÿ˜...mak emak wajib stok dirmh ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ For order Dina Yulianti Moment Wa 085746438882 #bengkak  #digigitserangga 
Ada yang tanya Sis,  phytonatal ni orang belum berkahwin boleh ambik ke? 
Bolehhhhh.. Highly recommend tak kira lelaki ataw wanita untuk maintain kesihatan dalaman kita kann.๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Lelaki & Perempuan Remaja, Dewasa & Lanjut Usia yang amat Disyorkan PHYTOย NATALadalah: ๐Ÿ‘Untuk #Menurunkan Berat Badan ๐Ÿ‘Yang bermasalah Gemuk kerana Retensi Air & #Angin @ Gemuk Angin ๐Ÿ‘Yang bermasalah Gemuk akibat Gangguan atau Ketidakseimbangan #HormonObesiti ๐Ÿ‘Yang bermasalah #SenggugutBermasalah Kedatangan Haid yang tidak lancar, sedikit atau terlalu singkat ๐Ÿ‘Bermasalah Kedatangan Haid yang terlalu lebat, tumpah darah atau berpanjangan ๐Ÿ‘Bermasalah #Sakit PuanBermasalah #Sakit TuanBermasalah #Sejuk-sejuk, #Lenguh atau #Kebas Sendi & Tulang#Sakit Urat, #Bengkak Urat & Sakit OtotBermasalah #Sakit Pinggang ๐Ÿ‘Selepas Kelahiran (Secaraย Lahir Normal dan Lahir #Pembedahan @ Caesarian) ๐Ÿ‘Selepas #KeguguranBermasalah Penyakit #Lumpuh (akibat Penyakit UratSaraf atau #Angin Ahmar) ๐Ÿ‘Bermasalah Usus yang Sensitif dan sebagainya yang berpuncakan daripada masalah Angin. ๐Ÿ‘Bermasalah #Angin Pasang @ Hernia.

Happy sharing. ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—
#nonaroguyseremban
Ada yang tanya Sis, phytonatal ni orang belum berkahwin boleh ambik ke? Bolehhhhh.. Highly recommend tak kira lelaki ataw wanita untuk maintain kesihatan dalaman kita kann.๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Lelaki & Perempuan Remaja, Dewasa & Lanjut Usia yang amat Disyorkan PHYTOย NATALadalah: ๐Ÿ‘Untuk #Menurunkan  Berat Badan ๐Ÿ‘Yang bermasalah Gemuk kerana Retensi Air & #Angin  @ Gemuk Angin ๐Ÿ‘Yang bermasalah Gemuk akibat Gangguan atau Ketidakseimbangan #HormonObesiti  ๐Ÿ‘Yang bermasalah #SenggugutBermasalah  Kedatangan Haid yang tidak lancar, sedikit atau terlalu singkat ๐Ÿ‘Bermasalah Kedatangan Haid yang terlalu lebat, tumpah darah atau berpanjangan ๐Ÿ‘Bermasalah #Sakit  PuanBermasalah #Sakit  TuanBermasalah #Sejuk -sejuk, #Lenguh  atau #Kebas  Sendi & Tulang#Sakit  Urat, #Bengkak  Urat & Sakit OtotBermasalah #Sakit  Pinggang ๐Ÿ‘Selepas Kelahiran (Secaraย Lahir Normal dan Lahir #Pembedahan  @ Caesarian) ๐Ÿ‘Selepas #KeguguranBermasalah  Penyakit #Lumpuh  (akibat Penyakit UratSaraf atau #Angin  Ahmar) ๐Ÿ‘Bermasalah Usus yang Sensitif dan sebagainya yang berpuncakan daripada masalah Angin. ๐Ÿ‘Bermasalah #Angin  Pasang @ Hernia. Happy sharing. ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’— #nonaroguyseremban 
Macam#pipi#mau#bengkak#,, ado do...... Streesss#lai
Bukan karena kesedihan yang mendalam atau kegalauan yang melanda air mata ini mengalir,._
(Tapi ini semua karena sakit mata #bengkak)
Bukan karena kesedihan yang mendalam atau kegalauan yang melanda air mata ini mengalir,._ (Tapi ini semua karena sakit mata #bengkak )
Bila RESDUNG teruk melanda, PASTI mate akan jadi mcam ni kan.  Sebab GATAL INI yang saya pernah alami smpai tahap ni..Gatal yang teramat dibahagian Mata. Rasa nak keluarkan je biji Mata pergi basuh. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Tapi sekarang takde dah lepas saya guna ivmist .  Alhamdulillah ivmist asbab kesembuhan... Uolllsss pernah alami  Taknak cube rawat Ke? 
Meh grab ivmist. Lepasni harga dah naik. Jangan nak nangis tepi meja pulak ye. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #ivmist #ivkids #ivsoap #resdung #migrain #jerawat #jeragat #sakitsendi #sakitgigi #gout #melecur #mual #muntah #lenguhbadan #selsema #gatal #ruam #kutu #batuk #sakittekak #tonsil #ulser #senggugut #rambutgugur #tyroid #bengkak #minyakpelbagaiguna #ivmistmujarab #trustedseller 
#wasap0109209585
Bila RESDUNG teruk melanda, PASTI mate akan jadi mcam ni kan. Sebab GATAL INI yang saya pernah alami smpai tahap ni..Gatal yang teramat dibahagian Mata. Rasa nak keluarkan je biji Mata pergi basuh. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Tapi sekarang takde dah lepas saya guna ivmist . Alhamdulillah ivmist asbab kesembuhan... Uolllsss pernah alami Taknak cube rawat Ke? Meh grab ivmist. Lepasni harga dah naik. Jangan nak nangis tepi meja pulak ye. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #ivmist  #ivkids  #ivsoap  #resdung  #migrain  #jerawat  #jeragat  #sakitsendi  #sakitgigi  #gout  #melecur  #mual  #muntah  #lenguhbadan  #selsema  #gatal  #ruam  #kutu  #batuk  #sakittekak  #tonsil  #ulser  #senggugut  #rambutgugur  #tyroid  #bengkak  #minyakpelbagaiguna  #ivmistmujarab  #trustedseller  #wasap0109209585 
Syukur cmn kegeser dikit doang, alhmdulillah tp udah balik lg ke jalur yg bner.. Plajaran bner klo maen ๐Ÿ€ngotot & smngat hrus inget jg yg namanya factor U ๐Ÿ˜‚, skrg tnggl masa recovery n ilangin lebam2 nya aj ๐Ÿ’ชโ›น๐Ÿฝ #injured #mainbasket #tikas #mwcebokajsusah #bengkak
Syukur cmn kegeser dikit doang, alhmdulillah tp udah balik lg ke jalur yg bner.. Plajaran bner klo maen ๐Ÿ€ngotot & smngat hrus inget jg yg namanya factor U ๐Ÿ˜‚, skrg tnggl masa recovery n ilangin lebam2 nya aj ๐Ÿ’ชโ›น๐Ÿฝ #injured  #mainbasket  #tikas  #mwcebokajsusah  #bengkak