an online Instagram web viewer

#bengkong medias

Photos

Alhamdulillah PS Bengkong
#bengkong
#pembela
#Repost @nursajat_stokisselangor
・・・
Hai u all's 
Skrg tuk warga medan Indonesia.. U all's Boleh dptkn let bengkong Dr wakil agent sah kami..
Ig
@irasabrom
@irasabrom
@irasabrom
Wsap:-
☎+6265011117
☎+6265011117
☎+6265011117

@Regranned from @eskay_stokis_setia_alam -  #Repost @irasabrom (@get_repost)
・・・
Awal bulan lalu aku nyobain bengkong @nursajat02 atau korset ini ukuran nya L dan skrg ukuran pinggang ku S ... Dan yg terpenting ini nyaman sekali dan gak bikin nyesek saat di guna kan ... Ayo yg mau ramping perut buncit hilang yg baru lahiran buruan di order ... Kalo stock habis nunggu 1 bln kedepan loh yaaa ... Thanks kakak @nursajat dan aku agen resmin buat indonesia @eskay_stokis_setia_alam 
Welcome reseller yaaa 🙏💰 #shapewaist 
#bengkong 
#bengkong 
#korset 
#rampingkanperut 
#shape 
#indonesia 
#kualalumpur
#nursajat02
#Repost  @nursajat_stokisselangor ・・・ Hai u all's Skrg tuk warga medan Indonesia.. U all's Boleh dptkn let bengkong Dr wakil agent sah kami.. Ig @irasabrom @irasabrom @irasabrom Wsap:- ☎+6265011117 ☎+6265011117 ☎+6265011117 @Regranned from @eskay_stokis_setia_alam - #Repost  @irasabrom (@get_repost) ・・・ Awal bulan lalu aku nyobain bengkong @nursajat02 atau korset ini ukuran nya L dan skrg ukuran pinggang ku S ... Dan yg terpenting ini nyaman sekali dan gak bikin nyesek saat di guna kan ... Ayo yg mau ramping perut buncit hilang yg baru lahiran buruan di order ... Kalo stock habis nunggu 1 bln kedepan loh yaaa ... Thanks kakak @nursajat dan aku agen resmin buat indonesia @eskay_stokis_setia_alam Welcome reseller yaaa 🙏💰 #shapewaist  #bengkong  #bengkong  #korset  #rampingkanperut  #shape  #indonesia  #kualalumpur  #nursajat02 
SQUAD SDN 010 BENGKONG AKT 2010/2011 #squad #sd #010 #bengkong  #lfl
#bengkong
Malam Minggu bersama bakso setan ngamuk 😄😄😄 #pedas_pool
#gobyos😄😄
#bengkong
Jangan lupa, dunia ini berputar bosku 😊👆👆 Repost @silumanjepret 
#silumanjepret 
#yellow #bengkong
#Bengkong laut# Batam island#
Ayo follow intagram anak batam @facebatam
Like dan Tags nama teman2mu di kolom komentar. Jangan malu-malu. Promotin di instastory kalian. @facebatam.
____________________________________________________________

#batam #batam #batamsecond #batamtas #batambag #kotabatam #barelang #barelangbridge #mukakuningbatam #batuampar #bengkong #nagoyabatam #tiban #alunalunbatam #megamallbatam #nagoyahill #nagoyahillbatam #dcmall #dcmallbatam #sekupang #batamcentre #marinabatam #mallbatam #ogurabatam
Ayo follow intagram anak batam @facebatam Like dan Tags nama teman2mu di kolom komentar. Jangan malu-malu. Promotin di instastory kalian. @facebatam. ____________________________________________________________ #batam  #batam  #batamsecond  #batamtas  #batambag  #kotabatam  #barelang  #barelangbridge  #mukakuningbatam  #batuampar  #bengkong  #nagoyabatam  #tiban  #alunalunbatam  #megamallbatam  #nagoyahill  #nagoyahillbatam  #dcmall  #dcmallbatam  #sekupang  #batamcentre  #marinabatam  #mallbatam  #ogurabatam 
Ayo follow intagram anak batam @facebatam
Like dan Tags nama teman2mu di kolom komentar. Jangan malu-malu. Promotin di instastory kalian. @facebatam.
____________________________________________________________

#batam #batam #batamsecond #batamtas #batambag #kotabatam #barelang #barelangbridge #mukakuningbatam #batuampar #bengkong #nagoyabatam #tiban #alunalunbatam #megamallbatam #nagoyahill #nagoyahillbatam #dcmall #dcmallbatam #sekupang #batamcentre #marinabatam #mallbatam #ogurabatam
Ayo follow intagram anak batam @facebatam Like dan Tags nama teman2mu di kolom komentar. Jangan malu-malu. Promotin di instastory kalian. @facebatam. ____________________________________________________________ #batam  #batam  #batamsecond  #batamtas  #batambag  #kotabatam  #barelang  #barelangbridge  #mukakuningbatam  #batuampar  #bengkong  #nagoyabatam  #tiban  #alunalunbatam  #megamallbatam  #nagoyahill  #nagoyahillbatam  #dcmall  #dcmallbatam  #sekupang  #batamcentre  #marinabatam  #mallbatam  #ogurabatam 
Jom kita hidupkan semula tradisi membengkong cara lama,yg hampir2 dilupakan generasi kini#bengkong jawa
Jom kita hidupkan semula tradisi membengkong cara lama,yg hampir2 dilupakan generasi kini#bengkong  jawa
Ayo follow intagram anak batam @facebatam
Like dan Tags nama teman2mu di kolom komentar. Jangan malu-malu. Promotin di instastory kalian. @facebatam.
____________________________________________________________

#batam #batam #batamsecond #batamtas #batambag #kotabatam #barelang #barelangbridge #mukakuningbatam #batuampar #bengkong #nagoyabatam #tiban #alunalunbatam #megamallbatam #nagoyahill #nagoyahillbatam #dcmall #dcmallbatam #sekupang #batamcentre #marinabatam #mallbatam #ogurabatam
Ayo follow intagram anak batam @facebatam Like dan Tags nama teman2mu di kolom komentar. Jangan malu-malu. Promotin di instastory kalian. @facebatam. ____________________________________________________________ #batam  #batam  #batamsecond  #batamtas  #batambag  #kotabatam  #barelang  #barelangbridge  #mukakuningbatam  #batuampar  #bengkong  #nagoyabatam  #tiban  #alunalunbatam  #megamallbatam  #nagoyahill  #nagoyahillbatam  #dcmall  #dcmallbatam  #sekupang  #batamcentre  #marinabatam  #mallbatam  #ogurabatam 
Ramai wanita akan mengeluh tentang masalah perut menggeleber dan buncit yang dialami selepas bersalin. Ia memang masalah normal yang akan dilalui oleh wanita yang sudah bergelar ibu.
.
Tetapi ia bukan masalah yang tiada penyelesaian. Asalkan anda rajin dan konsisten, mudah sahaja 'melenyapkan' segala buncit yang muncul itu.
.
Antara kaedah tradisional popular yang menjadi amalan turun-temurun adalah amalan berbengkung. Bengkung adalah amalan tradisi yang dipakai untuk mengelakkan perut menjadi geleber & buncit. Selain memakainya pada waktu siang, sebaiknya bengkung mesti dipakai pada waktu malam juga terutama sebelum makan malam bagi membentuk semula bentuk badan.
.
Untuk mendapat kesan baik anda digalakkan berbengkung selama 44 hingga 100 hari berpantang. Bagi memudahkan kerja, anda boleh menggunakan bengkung moden yang mempunyai cangkuk ataupun yang berpelekat. Jadi, anda boleh memakainya sendiri tanpa perlu menyusahkan orang lain.
.
Pemakaian bengkung sehingga paras paha lebih digalakkan kerana ia membantu semula bahagian badan yang berlemak.
.
Antara kebaikan berbengkung adalah:
✅ Amalan ini dipercayai boleh membantu mengempiskan perut, memejal & merampingkan pinggang selepas mengembang akibat proses kehamilan.
✅ Selain untuk faktor kecantikan, amalan berbengkung juga membantu menghilangkan sakit belakang yang dialami semasa mengandung.
✅ Membantu mengecutkan rahim bengkak selepas bersalin.
✅ Mengelakkan masalah perut buncit dan menggeleber sebelum & selepas bersalin.
✅ Membantu mengembalikan kedudukan peranakan.
✅ Mempercepatkan pengeluaran darah kotor.
✅ Mengelakkan badan daripada 'masuk angin'.
✅ Menguatkan dan mengembalikan kedudukan tulang belakang.
✅ Menyokong rahim supaya tidak 'jatuh' dari kedudukan asal.
✅ Memudahkan pergerakan ketika berpantang kerana perut terasa kemas diikat selepas bayi sudah keluar. Jika tidak berbengkung ibu akan berasa perut seperti bergerak-gerak.
.
Untuk mendapatkan kebaikan tersebut, amalan berbengkung mesti dilakukan dgn tekun & konsisten 😊👍🏻
.
BERMINAT?? Boleh whatsapp Mommy segera!(Stock Terhad..)012.366 5927  atau klik link dekat bio kita ⬆️ 📱
Ramai wanita akan mengeluh tentang masalah perut menggeleber dan buncit yang dialami selepas bersalin. Ia memang masalah normal yang akan dilalui oleh wanita yang sudah bergelar ibu. . Tetapi ia bukan masalah yang tiada penyelesaian. Asalkan anda rajin dan konsisten, mudah sahaja 'melenyapkan' segala buncit yang muncul itu. . Antara kaedah tradisional popular yang menjadi amalan turun-temurun adalah amalan berbengkung. Bengkung adalah amalan tradisi yang dipakai untuk mengelakkan perut menjadi geleber & buncit. Selain memakainya pada waktu siang, sebaiknya bengkung mesti dipakai pada waktu malam juga terutama sebelum makan malam bagi membentuk semula bentuk badan. . Untuk mendapat kesan baik anda digalakkan berbengkung selama 44 hingga 100 hari berpantang. Bagi memudahkan kerja, anda boleh menggunakan bengkung moden yang mempunyai cangkuk ataupun yang berpelekat. Jadi, anda boleh memakainya sendiri tanpa perlu menyusahkan orang lain. . Pemakaian bengkung sehingga paras paha lebih digalakkan kerana ia membantu semula bahagian badan yang berlemak. . Antara kebaikan berbengkung adalah: ✅ Amalan ini dipercayai boleh membantu mengempiskan perut, memejal & merampingkan pinggang selepas mengembang akibat proses kehamilan. ✅ Selain untuk faktor kecantikan, amalan berbengkung juga membantu menghilangkan sakit belakang yang dialami semasa mengandung. ✅ Membantu mengecutkan rahim bengkak selepas bersalin. ✅ Mengelakkan masalah perut buncit dan menggeleber sebelum & selepas bersalin. ✅ Membantu mengembalikan kedudukan peranakan. ✅ Mempercepatkan pengeluaran darah kotor. ✅ Mengelakkan badan daripada 'masuk angin'. ✅ Menguatkan dan mengembalikan kedudukan tulang belakang. ✅ Menyokong rahim supaya tidak 'jatuh' dari kedudukan asal. ✅ Memudahkan pergerakan ketika berpantang kerana perut terasa kemas diikat selepas bayi sudah keluar. Jika tidak berbengkung ibu akan berasa perut seperti bergerak-gerak. . Untuk mendapatkan kebaikan tersebut, amalan berbengkung mesti dilakukan dgn tekun & konsisten 😊👍🏻 . BERMINAT?? Boleh whatsapp Mommy segera!(Stock Terhad..)012.366 5927 atau klik link dekat bio kita ⬆️ 📱
PAKET. DIJAMIN SAMPAI 
info dan pemesanan
.
.

BBM : 5F1CA3D0
WA : 082214069552. .
.

#batamkota #batuaji #batuampar #belakangpadang #bengkong #bulang #obatkuatpria #galang #lubukbaja #nongsa #sagulung #sei #sekupang #jakarta #bogor #obatluatoles #tanjungpinang #bintanpesisir #tambelan #teluk #moro #siantarcity #tebing #midai #obatkuatoles #hajarsaadah
LET'S CANTIK WITH BENGKUNG GOLD NURSAJAT!

STOCKS COMING IN ON 18TH!

PM ME TO SECURE YOURS NOW! 
SIZE S, M & XL!

Ramai yg tanye beza yg exclusive dgn sblm ni 
Ni ada lah kebaikan dia yea 😘😘
.
LET'S BENGKUNG GOLD by NURSAJAT .
Kebaikkan ~~
🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak
🌹meterial kain yang sangat bermutu tinggi
🌹sesuai untuk lelaki dan wanita
🌹bagus untuk support tulang belakang
🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda
🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
🌹mempunyai 2 colour hitam & nude colour
🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold

#TeamQuinnLi #letscantik #nursajat #bengkonggold #bengkong #waistbinder
LET'S CANTIK WITH BENGKUNG GOLD NURSAJAT! STOCKS COMING IN ON 18TH! PM ME TO SECURE YOURS NOW! SIZE S, M & XL! Ramai yg tanye beza yg exclusive dgn sblm ni Ni ada lah kebaikan dia yea 😘😘 . LET'S BENGKUNG GOLD by NURSAJAT . Kebaikkan ~~ 🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak 🌹meterial kain yang sangat bermutu tinggi 🌹sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹bagus untuk support tulang belakang 🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹mempunyai 2 colour hitam & nude colour 🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold #TeamQuinnLi  #letscantik  #nursajat  #bengkonggold  #bengkong  #waistbinder 
BUKTI TRANSFER HAJAR JAHANAM 
info dan pemesanan
.
.

BBM : 5F1CA3D0
WA : 082214069552. .
.

#batamkota #batuaji #batuampar #belakangpadang #bengkong #bulang #obatkuatpria #galang #lubukbaja #nongsa #sagulung #sei #sekupang #jakarta #bogor #obatluatoles
Geser➡️➡️
[GIANT BATAM BURGER]
Makan burger sendiri sudah biasa, ini dia burger guede  buanget yang makannya harus bareng temen, keluarga atau kolega anda..... kalau sendiri ga kuat dah, 😂😂
▫
Apa aja sih isinya om?
Giant batam burgernya Kami sajikan dengan:
+ Soft Sesame Bun (Roti lembut dengan wijen), rotinya lebih empuk dan padat dengan diameter 24 cm
+ Lettuce (Selada segar)
+ Cucumber (Timun Segar)
+ Onions (Bawang Bombay)
+ Mayyonaise ( Mayonaise)
+ Cheese Sauce (Saos keju Premium) ala @batamburger
+ Blackpepper Sauce (Saos blackpepper) khas @batamburger
+ Original sauce khas @batamburger
+ Berlapis2 patty Ramly (ayam / sapi )
+ 6 Pcs Telur dadar yang gurih dan huaruum
+ Berlapis2 Keju cheddar yang lezat
KUENYANG banget kan kakak??
▫
Hati2 nanti ketagihan lho kak, Berani coba??
▫
Price : Rp 150.000 (sesuai gambar)
▫
Ayo siapa saja yang sudah coba Giant batam burgernya ??
▫
▫
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Ayo mampir kakak dan rasakan kelezatan makanan kami, Kalau ga sempat mampir tinggal hubungi ke Nomor admin kami 0812 45 000 145 untuk pesan antar
▫
Bisa juga di order lewat Go-jek dengan klik Go-Food dan ketik "ramly"
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⏱Open : mulai 13.00-00.30
▫
#cemilanbatam #warunkupnormal #megamall #visitkepri #rajamakananbatam #welcometobatam #batamburger #batamfood #bataminfo #explorebatam #batamstagram #batamdine #bengkong #engkuputribatam #ogura #kulinerenakbatam #batamstreetfood #tentangbatam #enjoybatam #atbbatam #plnbatam #pemkobatam #semuatentangbatam #foodpointbatam #wonderfulbatam #zapinbatam
Geser➡️➡️ [GIANT BATAM BURGER] Makan burger sendiri sudah biasa, ini dia burger guede buanget yang makannya harus bareng temen, keluarga atau kolega anda..... kalau sendiri ga kuat dah, 😂😂 ▫ Apa aja sih isinya om? Giant batam burgernya Kami sajikan dengan: + Soft Sesame Bun (Roti lembut dengan wijen), rotinya lebih empuk dan padat dengan diameter 24 cm + Lettuce (Selada segar) + Cucumber (Timun Segar) + Onions (Bawang Bombay) + Mayyonaise ( Mayonaise) + Cheese Sauce (Saos keju Premium) ala @batamburger + Blackpepper Sauce (Saos blackpepper) khas @batamburger + Original sauce khas @batamburger + Berlapis2 patty Ramly (ayam / sapi ) + 6 Pcs Telur dadar yang gurih dan huaruum + Berlapis2 Keju cheddar yang lezat KUENYANG banget kan kakak?? ▫ Hati2 nanti ketagihan lho kak, Berani coba?? ▫ Price : Rp 150.000 (sesuai gambar) ▫ Ayo siapa saja yang sudah coba Giant batam burgernya ?? ▫ ▫ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Ayo mampir kakak dan rasakan kelezatan makanan kami, Kalau ga sempat mampir tinggal hubungi ke Nomor admin kami 0812 45 000 145 untuk pesan antar ▫ Bisa juga di order lewat Go-jek dengan klik Go-Food dan ketik "ramly" ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⏱Open : mulai 13.00-00.30 ▫ #cemilanbatam  #warunkupnormal  #megamall  #visitkepri  #rajamakananbatam  #welcometobatam  #batamburger  #batamfood  #bataminfo  #explorebatam  #batamstagram  #batamdine  #bengkong  #engkuputribatam  #ogura  #kulinerenakbatam  #batamstreetfood  #tentangbatam  #enjoybatam  #atbbatam  #plnbatam  #pemkobatam  #semuatentangbatam  #foodpointbatam  #wonderfulbatam  #zapinbatam 
Hello Sahabat Seputar Batam
.
.
📷 by @nandafrasetyaa 
Loc. 📍The Icon of Batam, Jembatan Barelang, Batam .
Yuk mention teman2 kalian disini, bisa jadi photo kalian next kita post, yuk berbagi info, cerita dan wisata bersama kita
.
.
Seputar Batam, Berbagi Cerita, Info dan Wisata Kota Batam dan Sekitarnya.
Gunakan Hastag #seputarbatam dan Tag kita ya.
For Feature dan Berbagi Info Jangan Lupa 
Follow akun resmi kita @seputarbatam
.
.
#seputarbatam #infobatam #kelilingbatam #wisatabatam #jelajahbatam #explorebatam #batam  #kepri #amazingkepri #hellokepri #tentangbatam #infokulinerbatam #batamhits #wajahbatam #mainkebatam #batamterkini #mukakuning #batuaji #bengkong #sekupang #batuampar #tiban #batuaji #jembatanbarelang
Hello Sahabat Seputar Batam . . 📷 by @nandafrasetyaa Loc. 📍The Icon of Batam, Jembatan Barelang, Batam . Yuk mention teman2 kalian disini, bisa jadi photo kalian next kita post, yuk berbagi info, cerita dan wisata bersama kita . . Seputar Batam, Berbagi Cerita, Info dan Wisata Kota Batam dan Sekitarnya. Gunakan Hastag #seputarbatam  dan Tag kita ya. For Feature dan Berbagi Info Jangan Lupa Follow akun resmi kita @seputarbatam . . #seputarbatam  #infobatam  #kelilingbatam  #wisatabatam  #jelajahbatam  #explorebatam  #batam  #kepri  #amazingkepri  #hellokepri  #tentangbatam  #infokulinerbatam  #batamhits  #wajahbatam  #mainkebatam  #batamterkini  #mukakuning  #batuaji  #bengkong  #sekupang  #batuampar  #tiban  #batuaji  #jembatanbarelang 
Thank you for keep trusting LET'S BENGKUNG GOLD by @nursajat02 . Feedback dari customer Bengkung Gold uolls....
Alhamdulillah ❤️
•
✅ SATISFIED CUSTOMER
•
JOM GRAB #Letsbengkung VIRAL ni. HOT ITEM 🔥🔥🔥
•
✔Sesuai untuk yang baru BERSALIN
✔Mereka yang idamkan curvy SHAPE (macam kerengga)
✔Perut BUNCITTT (ni memang kena PAKAI) 🙂
.
QUALITY memang baguihh 💯nohh!!
✔TAK BERGULUNG/ BERLIPAT 💯
✔TAK PANAS 💯
✔ADA TULANG YANG FLEXIBLE! 💯
✔️MATERIAL STRECTHABLE 💯
.
MESTI PUASS HATII !!!
Yang penting SELESA & tak mudah KOYAKK❗ 💃🏼
.
AVAILABLE SIZE
✅ S
✅ M
✅ L
✅ XL
✅ XXL .
BERMINAT?? Boleh whatsapp Mommy segera!
012.3665927 (Noora) atau klik link dekat bio sis ⬆️ 📱 .
Thank you for keep trusting LET'S BENGKUNG GOLD by @nursajat02 . Feedback dari customer Bengkung Gold uolls.... Alhamdulillah ❤️ • ✅ SATISFIED CUSTOMER • JOM GRAB #Letsbengkung  VIRAL ni. HOT ITEM 🔥🔥🔥 • ✔Sesuai untuk yang baru BERSALIN ✔Mereka yang idamkan curvy SHAPE (macam kerengga) ✔Perut BUNCITTT (ni memang kena PAKAI) 🙂 . QUALITY memang baguihh 💯nohh!! ✔TAK BERGULUNG/ BERLIPAT 💯 ✔TAK PANAS 💯 ✔ADA TULANG YANG FLEXIBLE! 💯 ✔️MATERIAL STRECTHABLE 💯 . MESTI PUASS HATII !!! Yang penting SELESA & tak mudah KOYAKK❗ 💃🏼 . AVAILABLE SIZE ✅ S ✅ M ✅ L ✅ XL ✅ XXL . BERMINAT?? Boleh whatsapp Mommy segera! 012.3665927 (Noora) atau klik link dekat bio sis ⬆️ 📱 .
Ramai yg tanye beza yg exclusive dgn sblm ni 
Ni ada lah kebaikan dia yea 😘😘
.
LET'S BENGKUNG GOLD by NURSAJAT .
Kebaikkan ~~
🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak
🌹meterial kain yang sangat bermutu tinggi
🌹sesuai untuk lelaki dan wanita
🌹bagus untuk support tulang belakang
🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda
🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
🌹mempunyai 2 colour hitam & nude colour
🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold

#TeamQuinnLi #bengkong #waistbinder #slimming
Ramai yg tanye beza yg exclusive dgn sblm ni Ni ada lah kebaikan dia yea 😘😘 . LET'S BENGKUNG GOLD by NURSAJAT . Kebaikkan ~~ 🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak 🌹meterial kain yang sangat bermutu tinggi 🌹sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹bagus untuk support tulang belakang 🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹mempunyai 2 colour hitam & nude colour 🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold #TeamQuinnLi  #bengkong  #waistbinder  #slimming 
Hello Sahabat Seputar Batam
.
.
📷 by @suhar.tono95 
Loc. 📍Pantai Tg Uma, Perbatasan Batam Singapore
.
Yuk mention teman2 kalian disini, bisa jadi photo kalian next kita post, yuk berbagi info, cerita dan wisata bersama kita
.
.
Seputar Batam, Berbagi Cerita, Info dan Wisata Kota Batam dan Sekitarnya.
Gunakan Hastag #seputarbatam dan Tag kita ya.
For Feature dan Berbagi Info Jangan Lupa 
Follow akun resmi kita @seputarbatam
.
.
#seputarbatam #infobatam #kelilingbatam #wisatabatam #jelajahbatam #explorebatam #batam  #kepri #amazingkepri #hellokepri #tentangbatam #infokulinerbatam #batamhits #wajahbatam #mainkebatam #batamterkini #mukakuning #batuaji #bengkong #sekupang #batuampar #tiban #batuaji #telagabidadari
Hello Sahabat Seputar Batam . . 📷 by @suhar.tono95 Loc. 📍Pantai Tg Uma, Perbatasan Batam Singapore . Yuk mention teman2 kalian disini, bisa jadi photo kalian next kita post, yuk berbagi info, cerita dan wisata bersama kita . . Seputar Batam, Berbagi Cerita, Info dan Wisata Kota Batam dan Sekitarnya. Gunakan Hastag #seputarbatam  dan Tag kita ya. For Feature dan Berbagi Info Jangan Lupa Follow akun resmi kita @seputarbatam . . #seputarbatam  #infobatam  #kelilingbatam  #wisatabatam  #jelajahbatam  #explorebatam  #batam  #kepri  #amazingkepri  #hellokepri  #tentangbatam  #infokulinerbatam  #batamhits  #wajahbatam  #mainkebatam  #batamterkini  #mukakuning  #batuaji  #bengkong  #sekupang  #batuampar  #tiban  #batuaji  #telagabidadari 
Malam Minggu bersama bakso setan ngamuk 😄😄😄 #pedas_pool
#gobyos😄😄
#bengkong
Ngelapak lagi...ye....
Jom2 bunga bunga boneka boneka
Datang ke depan golden view bengkong,batam
.
Hanaco.craft WA 087886020507
.
#hanaco #bunga #ngelapak #kakilima #jualanbatam #jualbunga #bungawisuda #ibnusina #wisudabatam #wisuda #goldenview #bengkong #batamcenter #goldenprawn #graduation #felt #artificialflower #weding #specialityproduce #specialgitf #hadiahwisudauniklucu #banumibras #boy #anakbatam #batam #eventbatam
VIRALLL!!
MELETOPSSS!!
VASSSS !!
Itulah Let's Bengkung Gold by @nursajat02
Dptkan yg original Dr agent/stokis berdaftar shj... Ciplak2 ni Bahaya!!! 😡😡 Semua puas hati... Xde yg komplen X Puas Hati

Tak berlipat!!
Tak bergulung!!
Tak terangkat2!!
Selesa!!
Perutt dh semakin Kempis
Yg Penting da ada Shape. 
TAPI
TAK MAHAL PUN.... ...ORDER LETS BENGKONG GOLD NOW 💃💃 S...M...L...XL.. XXL
 RM110 EXC POS 
CEPATTT...SEBELUM SOLD OUT

WSAP Mommy  012.3665927 (Noora)
STOCK MASIH ADA..tp Esok xtau la masih ada lg atau tak
VIRALLL!! MELETOPSSS!! VASSSS !! Itulah Let's Bengkung Gold by @nursajat02 Dptkan yg original Dr agent/stokis berdaftar shj... Ciplak2 ni Bahaya!!! 😡😡 Semua puas hati... Xde yg komplen X Puas Hati Tak berlipat!! Tak bergulung!! Tak terangkat2!! Selesa!! Perutt dh semakin Kempis Yg Penting da ada Shape. TAPI TAK MAHAL PUN.... ...ORDER LETS BENGKONG GOLD NOW 💃💃 S...M...L...XL.. XXL RM110 EXC POS CEPATTT...SEBELUM SOLD OUT WSAP Mommy 012.3665927 (Noora) STOCK MASIH ADA..tp Esok xtau la masih ada lg atau tak
Set Tanjak songket Putih sulam silver
.
Tanjak+#Sampin+#Bengkong Rm90
.
Pos semenanjung Rm10. #sabah #sarawak Rm15

Whatsapp +60109365688 to purchase.
_______

#pengantin #bajupengantin #tengkolok #setsampin #tanjak #songket #samping #hantaran #sampinsongket  #tanjakpengantin #sampinmurah #setsampin  #bajupengantinlelaki #persiapankahwin #Katalogtanjak2017 #Aksesoripengantinlelaki #aksesoripengantin
#repost @nursajat02
• • •
Part 2...Nahhh!!!! Tengok!!! Ini semua milik anda!!! Mana dah bayar PRE ODER PRODUCTION KAMI!!! Ini milik anda tau!!! Kepada client2 yang dah beli Product KAMI DI STOKIS2 atau agent2 kami!!! Ini adalah milik anda... PIHAK KAMI MEMINTA MAAF ATAS Kelewatan production kami...dan pada hujung tahun ini akan sampai lagi 10 ribu pcs lets bengkung kami uols!!' So mana yang berazam nak pinggang cantik,perut tak nak boncet,tak gelebih,tak nak boroi memanjang,boleh pakai bengkung kami..preoder sekarang,hujung bulan ini dah dapat PRODUCT YANG BERKESAN IAITU LET'S BENGKUNG GOLD RM110 sahaja!!! Terbaik!!! So tunggu apa lagi uols!!! LETS GRAB SEKARANG!!!! Terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍===================================== =================================== Apa apa pun, kalau uols nak order , boleh wsap Noora cepattt ☎☎012.3665927 . Bengkung ni Memang VASSSS!!!!!apa apa pun!!! Lets grab let's bengkung by NUR SAJAT PEREMPUAN FUHHH!!! Cepat2 preoder now now now!!!! Hujung tahun berazam FUHHH KERENGGA UOLS!!! Makan hati pinggang secekak gitew!!!'😍😍😍😍😍😍
#repost  @nursajat02 • • • Part 2...Nahhh!!!! Tengok!!! Ini semua milik anda!!! Mana dah bayar PRE ODER PRODUCTION KAMI!!! Ini milik anda tau!!! Kepada client2 yang dah beli Product KAMI DI STOKIS2 atau agent2 kami!!! Ini adalah milik anda... PIHAK KAMI MEMINTA MAAF ATAS Kelewatan production kami...dan pada hujung tahun ini akan sampai lagi 10 ribu pcs lets bengkung kami uols!!' So mana yang berazam nak pinggang cantik,perut tak nak boncet,tak gelebih,tak nak boroi memanjang,boleh pakai bengkung kami..preoder sekarang,hujung bulan ini dah dapat PRODUCT YANG BERKESAN IAITU LET'S BENGKUNG GOLD RM110 sahaja!!! Terbaik!!! So tunggu apa lagi uols!!! LETS GRAB SEKARANG!!!! Terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍===================================== =================================== Apa apa pun, kalau uols nak order , boleh wsap Noora cepattt ☎☎012.3665927 . Bengkung ni Memang VASSSS!!!!!apa apa pun!!! Lets grab let's bengkung by NUR SAJAT PEREMPUAN FUHHH!!! Cepat2 preoder now now now!!!! Hujung tahun berazam FUHHH KERENGGA UOLS!!! Makan hati pinggang secekak gitew!!!'😍😍😍😍😍😍
#repost @nursajat02
• • •
Part 1...Nahhh!!!! Tengok!!! Ini semua milik anda!!! Mana dah bayar PRE ODER PRODUCTION KAMI!!! Ini milik anda tau!!! Kepada client2 yang dah beli Product KAMI DI STOKIS2 atau agent2 kami!!! Ini adalah milik anda... PIHAK KAMI MEMINTA MAAF ATAS Kelewatan production kami...dan pada hujung tahun ini akan sampai lagi 10 ribu pcs lets bengkung kami uols!!' So mana yang berazam nak pinggang cantik,perut tak nak boncet,tak gelebih,tak nak boroi memanjang,boleh pakai bengkung kami..preoder sekarang,hujung bulan ini dah dapat PRODUCT YANG BERKESAN IAITU LET'S BENGKUNG GOLD RM110 sahaja!!! Terbaik!!! So tunggu apa lagi uols!!! LETS GRAB SEKARANG!!!! Terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍================================== '  Apa apa pun, kalau uols nak order , boleh wsap Noora cepattt ☎☎012.3665927 . Bengkung ni Memang VASSSS!!!!!apa apa pun!!! Lets grab let's bengkung by NUR SAJAT PEREMPUAN FUHHH!!! Cepat2 preoder now now now!!!! Hujung tahun berazam FUHHH KERENGGA UOLS!!! Makan hati pinggang secekak gitew!!!'😍😍😍😍😍😍
#repost  @nursajat02 • • • Part 1...Nahhh!!!! Tengok!!! Ini semua milik anda!!! Mana dah bayar PRE ODER PRODUCTION KAMI!!! Ini milik anda tau!!! Kepada client2 yang dah beli Product KAMI DI STOKIS2 atau agent2 kami!!! Ini adalah milik anda... PIHAK KAMI MEMINTA MAAF ATAS Kelewatan production kami...dan pada hujung tahun ini akan sampai lagi 10 ribu pcs lets bengkung kami uols!!' So mana yang berazam nak pinggang cantik,perut tak nak boncet,tak gelebih,tak nak boroi memanjang,boleh pakai bengkung kami..preoder sekarang,hujung bulan ini dah dapat PRODUCT YANG BERKESAN IAITU LET'S BENGKUNG GOLD RM110 sahaja!!! Terbaik!!! So tunggu apa lagi uols!!! LETS GRAB SEKARANG!!!! Terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍================================== ' Apa apa pun, kalau uols nak order , boleh wsap Noora cepattt ☎☎012.3665927 . Bengkung ni Memang VASSSS!!!!!apa apa pun!!! Lets grab let's bengkung by NUR SAJAT PEREMPUAN FUHHH!!! Cepat2 preoder now now now!!!! Hujung tahun berazam FUHHH KERENGGA UOLS!!! Makan hati pinggang secekak gitew!!!'😍😍😍😍😍😍
Orang tua-tua selalu pesan..
Bukan senang nak senang
Bersusah payah dahulu , baru dapat yang kita inginkan. 
Sama juga macam kita yang ade masalah perut kembang a.k.a perut bunciit nih 🤔🤔
kene lah rajin-rajin pakai #bengkongWOW . Barulah nampak hasilnya. Senyum meleretts depan cermin nanti. 😍
.
.
Ade ke yang nak cuba? 
Sesuai utk perempuan & lelaki👍🏼
DM / click 
www.wasap.my/+60122700873
.
#MudahSelamatBerkesan
#Percayalah
#UsahaTanggaKejayaan 
#RogerSisKalauBerkenan #ramping #slim #bengkong #cantik #kurus #kempisperut #premiumbeautiful #waistnipperpb #waistnipper #coffeeprince #fattzura
Orang tua-tua selalu pesan.. Bukan senang nak senang Bersusah payah dahulu , baru dapat yang kita inginkan. Sama juga macam kita yang ade masalah perut kembang a.k.a perut bunciit nih 🤔🤔 kene lah rajin-rajin pakai #bengkongWOW  . Barulah nampak hasilnya. Senyum meleretts depan cermin nanti. 😍 . . Ade ke yang nak cuba? Sesuai utk perempuan & lelaki👍🏼 DM / click www.wasap.my/+60122700873 . #MudahSelamatBerkesan  #Percayalah  #UsahaTanggaKejayaan  #RogerSisKalauBerkenan  #ramping  #slim  #bengkong  #cantik  #kurus  #kempisperut  #premiumbeautiful  #waistnipperpb  #waistnipper  #coffeeprince  #fattzura 
READY STOCK NOW!!!!!!
• • •
• • •
Jom  RAMPING DAN SIHAT BERSAMA LET'S BENGKUNG GOLD!!! by @nursajat02 Paling sesuai untuk ibu2 lepas bersalin... dn Yg ada sakit Urat Belikat / BACK PAIN tu boleh lah cubaa..
Disebab kan bengkung ni laku keras sekarang..100 pcs sold dlm masa 1 hari  tawww !!! So Jom Grab sekarang.

KEBAIKAN
.
🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak
🌹Meterial kain yang sangat bermutu tinggi
🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita
🌹Bagus untuk support tulang belakang
🌹Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda
🌹Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
🌹Mempunyai 2 colour hitam & peach colour
🌹Tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold
🌹Mempunyai 5 saiz 
S : 20-29 
M : 33-38
L : 39-45
XL : 46-52
XXL 53-60
.
Harga RM110 pos RM10 SM RM15 SS
.
☎ WHATSAPP 012-366 5927 (Noora) 😘
.
READY STOCK NOW!!!!!! • • • • • • Jom RAMPING DAN SIHAT BERSAMA LET'S BENGKUNG GOLD!!! by @nursajat02 Paling sesuai untuk ibu2 lepas bersalin... dn Yg ada sakit Urat Belikat / BACK PAIN tu boleh lah cubaa.. Disebab kan bengkung ni laku keras sekarang..100 pcs sold dlm masa 1 hari tawww !!! So Jom Grab sekarang. KEBAIKAN . 🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak 🌹Meterial kain yang sangat bermutu tinggi 🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹Bagus untuk support tulang belakang 🌹Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹Mempunyai 2 colour hitam & peach colour 🌹Tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold 🌹Mempunyai 5 saiz S : 20-29 M : 33-38 L : 39-45 XL : 46-52 XXL 53-60 . Harga RM110 pos RM10 SM RM15 SS . ☎ WHATSAPP 012-366 5927 (Noora) 😘 .
CUSTOMER FEEDBACK. ... LET'S BENGKUNG GOLD by @nursajat02 MEMANG PALING SELESA!!!! SO, HANGPA SEMUA 
TUNGGU APA LAGI????? • • •
PERUT MENGELEBEHHH ???BADAN TAKDA SHAPE ,??SELALU SAKIT PINGGANG???DAPATKAN LETS BENGKUNG GOLD NIII!! Sememangnyaaaa ✔️TAK BERLIPAT ✔️TULANG FLEXIBLE bila DUDUK X MENYUCUK
✔️TAK PANASS!!
✔ TAK GATAL WALAUPUN PEMAKAIAN SEHINGGA 12 JAM
✔ TAK SAKIT / SENAK
✔ MEMECAHKAN LEMAK TEPU
✔ MENGHILANGKAN SELERA MAKAN... Berminat CEPAT WHATSAPP 👇🏻 Klik order👇🏻
Kalau tak dapat boleh whatsapp  012-366 5927 Noora
CUSTOMER FEEDBACK. ... LET'S BENGKUNG GOLD by @nursajat02 MEMANG PALING SELESA!!!! SO, HANGPA SEMUA TUNGGU APA LAGI????? • • • PERUT MENGELEBEHHH ???BADAN TAKDA SHAPE ,??SELALU SAKIT PINGGANG???DAPATKAN LETS BENGKUNG GOLD NIII!! Sememangnyaaaa ✔️TAK BERLIPAT ✔️TULANG FLEXIBLE bila DUDUK X MENYUCUK ✔️TAK PANASS!! ✔ TAK GATAL WALAUPUN PEMAKAIAN SEHINGGA 12 JAM ✔ TAK SAKIT / SENAK ✔ MEMECAHKAN LEMAK TEPU ✔ MENGHILANGKAN SELERA MAKAN... Berminat CEPAT WHATSAPP 👇🏻 Klik order👇🏻 Kalau tak dapat boleh whatsapp 012-366 5927 Noora
Alhamdulillah.. Uoollsss stok baru nak dapat dah. Nanti sis whatsapp satu2 ye pada siapa yang sis tak settle lagi.. Especially saiz M. Tunggu sis cek stok dulu bila sampai nanti ye.. Tq uoollsss kerana bersabar..
Muah ciked.

#nursajatbatucaves #bengkungnursajat #bengkungsajatbatucaves #bengkungsajatselangor #bengkungnursajatkualalumpur #bengkungnursajatjalanduta #bengkungnursajatselayang #bengkungnursajatselangor #bengkungnursajatjalanipoh #bengkungnursajatkepong #nursajatstokis #nursajatagen #letsbengkung #letscantik #berpantang #bengkung #bengkong #bengkunggold #janganmengata #bengkungsajat
Alhamdulillah.. Uoollsss stok baru nak dapat dah. Nanti sis whatsapp satu2 ye pada siapa yang sis tak settle lagi.. Especially saiz M. Tunggu sis cek stok dulu bila sampai nanti ye.. Tq uoollsss kerana bersabar.. Muah ciked. #nursajatbatucaves  #bengkungnursajat  #bengkungsajatbatucaves  #bengkungsajatselangor  #bengkungnursajatkualalumpur  #bengkungnursajatjalanduta  #bengkungnursajatselayang  #bengkungnursajatselangor  #bengkungnursajatjalanipoh  #bengkungnursajatkepong  #nursajatstokis  #nursajatagen  #letsbengkung  #letscantik  #berpantang  #bengkung  #bengkong  #bengkunggold  #janganmengata  #bengkungsajat 
Alhamdulillah.. Uoollsss stok baru nak dapat dah. Nanti sis whatsapp satu2 ye pada siapa yang sis tak settle lagi.. Especially saiz M. Tunggu sis cek stok dulu bila sampai nanti ye.. Tq uoollsss kerana bersabar..
Muah ciked.

#nursajatbatucaves #bengkungnursajat #bengkungsajatbatucaves #bengkungsajatselangor #bengkungnursajatkualalumpur #bengkungnursajatjalanduta #bengkungnursajatselayang #bengkungnursajatselangor #bengkungnursajatjalanipoh #bengkungnursajatkepong #nursajatstokis #nursajatagen #letsbengkung #letscantik #berpantang #bengkung #bengkong #bengkunggold #janganmengata #bengkungsajat
Alhamdulillah.. Uoollsss stok baru nak dapat dah. Nanti sis whatsapp satu2 ye pada siapa yang sis tak settle lagi.. Especially saiz M. Tunggu sis cek stok dulu bila sampai nanti ye.. Tq uoollsss kerana bersabar.. Muah ciked. #nursajatbatucaves  #bengkungnursajat  #bengkungsajatbatucaves  #bengkungsajatselangor  #bengkungnursajatkualalumpur  #bengkungnursajatjalanduta  #bengkungnursajatselayang  #bengkungnursajatselangor  #bengkungnursajatjalanipoh  #bengkungnursajatkepong  #nursajatstokis  #nursajatagen  #letsbengkung  #letscantik  #berpantang  #bengkung  #bengkong  #bengkunggold  #janganmengata  #bengkungsajat 
Alhamdulillah.. Uoollsss stok baru nak dapat dah. Nanti sis whatsapp satu2 ye pada siapa yang sis tak settle lagi.. Especially saiz M. Tunggu sis cek stok dulu bila sampai nanti ye.. Tq uoollsss kerana bersabar..
Muah ciked.

#nursajatbatucaves #bengkungnursajat #bengkungsajatbatucaves #bengkungsajatselangor #bengkungnursajatkualalumpur #bengkungnursajatjalanduta #bengkungnursajatselayang #bengkungnursajatselangor #bengkungnursajatjalanipoh #bengkungnursajatkepong #nursajatstokis #nursajatagen #letsbengkung #letscantik #berpantang #bengkung #bengkong #bengkunggold #janganmengata #bengkungsajat
Alhamdulillah.. Uoollsss stok baru nak dapat dah. Nanti sis whatsapp satu2 ye pada siapa yang sis tak settle lagi.. Especially saiz M. Tunggu sis cek stok dulu bila sampai nanti ye.. Tq uoollsss kerana bersabar.. Muah ciked. #nursajatbatucaves  #bengkungnursajat  #bengkungsajatbatucaves  #bengkungsajatselangor  #bengkungnursajatkualalumpur  #bengkungnursajatjalanduta  #bengkungnursajatselayang  #bengkungnursajatselangor  #bengkungnursajatjalanipoh  #bengkungnursajatkepong  #nursajatstokis  #nursajatagen  #letsbengkung  #letscantik  #berpantang  #bengkung  #bengkong  #bengkunggold  #janganmengata  #bengkungsajat 
Varian baru Kopmil(kopi mix milo) 
Broadway milkshake open 15.30 -  24.00.. #batamkuliner#drink#broadway#milkshake #batam#golden city#golden prown#bengkong#minumansegar#ayomampir#berkatyakin
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan
✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil
.
📍1 helai : RM40
📍2 helai : RM70
📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj 
www.wasap.my/60194710614

#bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan ✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil . 📍1 helai : RM40 📍2 helai : RM70 📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 #bengkung  #bengkong  #bengkungmurah  #bengkongmurah  #bengkungmoden  #bengkongmoden  #corset  #corsetmurah  #bodycantik  #bengkungsajat  #bengkungnursajat  #girdle  #girdlemurah  #ubatkurus  #kuruscepat  #ramping  #bajutidurseksi  #korset  #korsetmurah 
Repost @nursajat_agent_portklang) • •
Haiiiii..... sayang2 semua..!!😘 berminat nak buat side income..? Seminggu bole mencecah RM300 - RM500 tau..!!💲💲💲💲💲💲Haaa..! Kelassss uolllsss, siapa nak bagi kan?  dlm seminggu..?? Bulan2 makan gaji still tak cukup kan..?? 😅😅😅 Oleh itu, KAMI  MENCARI DROPSHIP 📢📢📢 untuk produk LET'S BENGKUNG GOLD / GIRDLE BY  @nursajat02 di SELURUH MALAYSIA tak kira di mana jua sayang semua berada..💋💋💋 💗SABAH, SARAWAK, JOHOR, MELAKA, PERAK, KEDAH, dan lain-lain negeri JOM SERTAI KAMI SEKARANG.. !!!!! WA/CALL ☎️ 012.3665927 Noora atau follow IG kami @nursajat_agent_portklang portklang

#dropship
Repost @nursajat_agent_portklang) • • Haiiiii..... sayang2 semua..!!😘 berminat nak buat side income..? Seminggu bole mencecah RM300 - RM500 tau..!!💲💲💲💲💲💲Haaa..! Kelassss uolllsss, siapa nak bagi kan? dlm seminggu..?? Bulan2 makan gaji still tak cukup kan..?? 😅😅😅 Oleh itu, KAMI MENCARI DROPSHIP 📢📢📢 untuk produk LET'S BENGKUNG GOLD / GIRDLE BY @nursajat02 di SELURUH MALAYSIA tak kira di mana jua sayang semua berada..💋💋💋 💗SABAH, SARAWAK, JOHOR, MELAKA, PERAK, KEDAH, dan lain-lain negeri JOM SERTAI KAMI SEKARANG.. !!!!! WA/CALL ☎️ 012.3665927 Noora atau follow IG kami @nursajat_agent_portklang portklang #dropship 
Satu lagi Customer yg Berpuas Hati dengan Produk Kita..Rasa Selesa dn berkesan...terus repeat ORDER untuk Member...😉😉😉 Anda Bagaimana? 
Kenapa dalam banyak2 jenis bengkung , Bengkung @nursajat02 ni yang paling LARISSSSSSS ?
.
.
Sebabnya :-
☘️Korang akan rasa selesa gila ! Takdelah sesak nafaassss sepanjang penggunaan bengkung gold ni . .
🎋Material Lets Bengkung yang TIDAK PANAS . So takde lah sampai berpeluh basah sampai nak kerja pun tak selesa . .
☘️Sangat berkualiti ! Senang cakap boleh pakai lamaaaa . .
🎋 Panjang dan lebar Lets Bengkung Gold ckup utk menutup semua kawasan perut / badan dan lemak jahat ! .
☘️Membentuk pinggang yang ramping dengan pantas . .
🎋Kadar pembakaran lemak menjadi lebih cepat sepanjang penggunaan Lets Bengkung Gold ☘️Mudah dicuci dan cepat kering . Jangan masuk mesin tau . .
🎋Menyokong tulang belakang dengan lebih sempurna. .
☘️Memberikan bentuk badan yang ideal pada si pemakai . .
🎋Menghilangkan masalah lemak gelebeh dan perut buncit . .
☘️Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk ibu lepas bersalin . .
🎋Size tersedia dari S hingga XXL
.
.
💰Rm110 je sayang (exc Postage) !! 📲012-3665927
Satu lagi Customer yg Berpuas Hati dengan Produk Kita..Rasa Selesa dn berkesan...terus repeat ORDER untuk Member...😉😉😉 Anda Bagaimana? Kenapa dalam banyak2 jenis bengkung , Bengkung @nursajat02 ni yang paling LARISSSSSSS ? . . Sebabnya :- ☘️Korang akan rasa selesa gila ! Takdelah sesak nafaassss sepanjang penggunaan bengkung gold ni . . 🎋Material Lets Bengkung yang TIDAK PANAS . So takde lah sampai berpeluh basah sampai nak kerja pun tak selesa . . ☘️Sangat berkualiti ! Senang cakap boleh pakai lamaaaa . . 🎋 Panjang dan lebar Lets Bengkung Gold ckup utk menutup semua kawasan perut / badan dan lemak jahat ! . ☘️Membentuk pinggang yang ramping dengan pantas . . 🎋Kadar pembakaran lemak menjadi lebih cepat sepanjang penggunaan Lets Bengkung Gold ☘️Mudah dicuci dan cepat kering . Jangan masuk mesin tau . . 🎋Menyokong tulang belakang dengan lebih sempurna. . ☘️Memberikan bentuk badan yang ideal pada si pemakai . . 🎋Menghilangkan masalah lemak gelebeh dan perut buncit . . ☘️Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk ibu lepas bersalin . . 🎋Size tersedia dari S hingga XXL . . 💰Rm110 je sayang (exc Postage) !! 📲012-3665927
Ramai yg tanye beza yg exclusive dgn sblm ni 
Ni ada lah kebaikan dia yea 😘😘
.
LET'S BENGKUNG GOLD by NURSAJAT .
Kebaikkan ~~
🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak
🌹meterial kain yang sangat bermutu tinggi
🌹sesuai untuk lelaki dan wanita
🌹bagus untuk support tulang belakang
🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda
🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
🌹mempunyai 2 colour hitam & nude colour
🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold

#TeamQuinnLi #letscantik #bengkonggold #bengkong #waistbinder
Ramai yg tanye beza yg exclusive dgn sblm ni Ni ada lah kebaikan dia yea 😘😘 . LET'S BENGKUNG GOLD by NURSAJAT . Kebaikkan ~~ 🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak 🌹meterial kain yang sangat bermutu tinggi 🌹sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹bagus untuk support tulang belakang 🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹mempunyai 2 colour hitam & nude colour 🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold #TeamQuinnLi  #letscantik  #bengkonggold  #bengkong  #waistbinder 
Set Tanjak songket Putih sulam silver
.
Tanjak+#Sampin+#Bengkong Rm90
.
Pos semenanjung Rm10. #sabah #sarawak Rm15

Whatsapp +60109365688 to purchase.
_______

#pengantin #bajupengantin #tengkolok #setsampin #tanjak #songket #samping #hantaran #sampinsongket  #tanjakpengantin #sampinmurah #setsampin  #bajupengantinlelaki #persiapankahwin #Katalogtanjak2017 #Aksesoripengantinlelaki #aksesoripengantin
READY STOCK!!!! S,M,L,XL & XXL =========================== Cepattttt...cepattttt jangan lambat-lambat....!!!!💃💃💃 Order now Let's Bengkung Gold by @nursajat02 RM110 exclude postage.. stock sangat terhad tawwwww. ☎☎ 012.3665927 Noora💋💋💋
READY STOCK!!!! S,M,L,XL & XXL =========================== Cepattttt...cepattttt jangan lambat-lambat....!!!!💃💃💃 Order now Let's Bengkung Gold by @nursajat02 RM110 exclude postage.. stock sangat terhad tawwwww. ☎☎ 012.3665927 Noora💋💋💋
.
Jom tempah LETS BENGKUNG GOLD SEKARANG!!!
.
Ramai dah reserved. Stok sampai kami akan utamakan kepada yang dah pre order..
.
Whatsapp segera untuk order.
.
0199500676 atau tekan saja link di bio..
.
#nursajatbatucaves #bengkungnursajat #bengkungsajatbatucaves #bengkungsajatselangor #bengkungnursajatkualalumpur #bengkungnursajatjalanduta #bengkungnursajatselayang #bengkungnursajatselangor #bengkungnursajatjalanipoh #bengkungnursajatkepong #nursajatstokis #nursajatagen #letsbengkung #letscantik #berpantang #bengkung #bengkong #bengkunggold #janganmengata #bengkungsajat
. Jom tempah LETS BENGKUNG GOLD SEKARANG!!! . Ramai dah reserved. Stok sampai kami akan utamakan kepada yang dah pre order.. . Whatsapp segera untuk order. . 0199500676 atau tekan saja link di bio.. . #nursajatbatucaves  #bengkungnursajat  #bengkungsajatbatucaves  #bengkungsajatselangor  #bengkungnursajatkualalumpur  #bengkungnursajatjalanduta  #bengkungnursajatselayang  #bengkungnursajatselangor  #bengkungnursajatjalanipoh  #bengkungnursajatkepong  #nursajatstokis  #nursajatagen  #letsbengkung  #letscantik  #berpantang  #bengkung  #bengkong  #bengkunggold  #janganmengata  #bengkungsajat 
.
Jom tempah LETS BENGKUNG GOLD SEKARANG!!!
.
Ramai dah reserved. Stok sampai kami akan utamakan kepada yang dah pre order..
.
Whatsapp segera untuk order.
.
0199500676 atau tekan saja link di bio..
.
#nursajatbatucaves #bengkungnursajat #bengkungsajatbatucaves #bengkungsajatselangor #bengkungnursajatkualalumpur #bengkungnursajatjalanduta #bengkungnursajatselayang #bengkungnursajatselangor #bengkungnursajatjalanipoh #bengkungnursajatkepong #nursajatstokis #nursajatagen #letsbengkung #letscantik #berpantang #bengkung #bengkong #bengkunggold #janganmengata #bengkungsajat
. Jom tempah LETS BENGKUNG GOLD SEKARANG!!! . Ramai dah reserved. Stok sampai kami akan utamakan kepada yang dah pre order.. . Whatsapp segera untuk order. . 0199500676 atau tekan saja link di bio.. . #nursajatbatucaves  #bengkungnursajat  #bengkungsajatbatucaves  #bengkungsajatselangor  #bengkungnursajatkualalumpur  #bengkungnursajatjalanduta  #bengkungnursajatselayang  #bengkungnursajatselangor  #bengkungnursajatjalanipoh  #bengkungnursajatkepong  #nursajatstokis  #nursajatagen  #letsbengkung  #letscantik  #berpantang  #bengkung  #bengkong  #bengkunggold  #janganmengata  #bengkungsajat 
.
Jom tempah LETS BENGKUNG GOLD SEKARANG!!!
.
Ramai dah reserved. Stok sampai kami akan utamakan kepada yang dah pre order..
.
Whatsapp segera untuk order.
.
0199500676 atau tekan saja link di bio..
.
#nursajatbatucaves #bengkungnursajat #bengkungsajatbatucaves #bengkungsajatselangor #bengkungnursajatkualalumpur #bengkungnursajatjalanduta #bengkungnursajatselayang #bengkungnursajatselangor #bengkungnursajatjalanipoh #bengkungnursajatkepong #nursajatstokis #nursajatagen #letsbengkung #letscantik #berpantang #bengkung #bengkong #bengkunggold #janganmengata #bengkungsajat
. Jom tempah LETS BENGKUNG GOLD SEKARANG!!! . Ramai dah reserved. Stok sampai kami akan utamakan kepada yang dah pre order.. . Whatsapp segera untuk order. . 0199500676 atau tekan saja link di bio.. . #nursajatbatucaves  #bengkungnursajat  #bengkungsajatbatucaves  #bengkungsajatselangor  #bengkungnursajatkualalumpur  #bengkungnursajatjalanduta  #bengkungnursajatselayang  #bengkungnursajatselangor  #bengkungnursajatjalanipoh  #bengkungnursajatkepong  #nursajatstokis  #nursajatagen  #letsbengkung  #letscantik  #berpantang  #bengkung  #bengkong  #bengkunggold  #janganmengata  #bengkungsajat 
Alhamduillah...let's bengkung gold dah sampai..maaf atas kesulitan dari pihak NUR SAJAT AESTHETIC SDN BHD...ini milik anda semua yang mana dah PRE ODER DARI KAMI...MASUK SEBANYAK 10 RIBU PCS!!! Tetapi hari ini sampai,hari ini semua TO ALL MY STOKIS DAN AGENT KITA AKAN ambil stock2 mereka..untuk di agehkan kepada client2 cinta mereka..kami tak menipu,cuma atas kelewatan barangan reales dari pihak kastam..sebab bila Production banyak,report dan barangan kena sama..ditambah pulak,kita punya Production yang paling terbanyak...cuba anda kira sendiri,berniaga dengan produck bermutu tinggi,dan menjadi TRENDING.
##nursajatbatucaves #bengkungnursajat #bengkungsajatbatucaves #bengkungsajatselangor #bengkungnursajatkualalumpur #bengkungnursajatjalanduta #bengkungnursajatselayang #bengkungnursajatselangor #bengkungnursajatjalanipoh #bengkungnursajatkepong #nursajatstokis #nursajatagen #letsbengkung #letscantik #berpantang #bengkung #bengkong #bengkunggold #janganmengata #bengkungsajat
Alhamduillah...let's bengkung gold dah sampai..maaf atas kesulitan dari pihak NUR SAJAT AESTHETIC SDN BHD...ini milik anda semua yang mana dah PRE ODER DARI KAMI...MASUK SEBANYAK 10 RIBU PCS!!! Tetapi hari ini sampai,hari ini semua TO ALL MY STOKIS DAN AGENT KITA AKAN ambil stock2 mereka..untuk di agehkan kepada client2 cinta mereka..kami tak menipu,cuma atas kelewatan barangan reales dari pihak kastam..sebab bila Production banyak,report dan barangan kena sama..ditambah pulak,kita punya Production yang paling terbanyak...cuba anda kira sendiri,berniaga dengan produck bermutu tinggi,dan menjadi TRENDING. ##nursajatbatucaves  #bengkungnursajat  #bengkungsajatbatucaves  #bengkungsajatselangor  #bengkungnursajatkualalumpur  #bengkungnursajatjalanduta  #bengkungnursajatselayang  #bengkungnursajatselangor  #bengkungnursajatjalanipoh  #bengkungnursajatkepong  #nursajatstokis  #nursajatagen  #letsbengkung  #letscantik  #berpantang  #bengkung  #bengkong  #bengkunggold  #janganmengata  #bengkungsajat 
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan
✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil
.
📍1 helai : RM40
📍2 helai : RM70
📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj 
www.wasap.my/60194710614

#bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan ✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil . 📍1 helai : RM40 📍2 helai : RM70 📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 #bengkung  #bengkong  #bengkungmurah  #bengkongmurah  #bengkungmoden  #bengkongmoden  #corset  #corsetmurah  #bodycantik  #bengkungsajat  #bengkungnursajat  #girdle  #girdlemurah  #ubatkurus  #kuruscepat  #ramping  #bajutidurseksi  #korset  #korsetmurah 
.
BESTNYA BADAN SOLID, DALAMAN SIHAT.
.
UUOOLSS AMALKAN PEMAKAIAN BENGKUNG TAK?
.
Bengkung juga penting untuk kesihatan dalaman seorang wanita tau.
.

Masuk beberapa bulan selepas bersalin, berat badan BERTAMBAH! Badan semakin BERISI! Pinggang ramping entah KE MANA! .
.
MASIH BELUM TERLAMBAT
.

Kaedah tradisional ini terbukti mampu mengembalikan bentuk badan idaman setiap wanita.
.

LETS BENGKUNG GOLD mempunyai 16 tulang infra red yang mampu membakar lemak ibarat anda memakai dua lapis bengkung.
.
🌟 Material Lets Bengkung Gold sangat selesa, tidak panas dan tidak gatal
🌟 Merampingkan pinggang dengan cepat
🌟 Mengawal selera makan
🌟 Mempunyai infrared untuk mempercepatkan pemecahan lemak
🌟 Menyokong tulang belakang
🌟 Melancarkan peredaran darah
🌟 Memberikan bentuk badan ideal
🌟 Mengatasi masalah perut buncit dan lemak berlebihan
🌟 Sesuai untuk digunakan selepas bersalin
🌟 Tidak berlipat / bergulung semasa duduk
🌟 Tidak panas dan tidak berpeluh
🌟 Mempunyai 16 tulang yang fleksibel
🌟 Selesa dipakai walaupun melebihi 8 jam
. .
Dapatkan LETS BENGKUNG GOLD dengan STOKIS SAH Nursajat - 0199500676
. .
🚗 COD AREA:
🏡 BATU CAVES
🏡 GOMBAK
🏡 SELAYANG
🏡 JALAN DUTA
🏡 JALAN IPOH
🏡 KEPONG
🏡 SENTUL
🏡 SEGAMBUT
🏡 DAN SEKITARNYA .
.

#nursajatbatucaves #bengkungnursajat #bengkungsajatbatucaves #bengkungsajatselangor #bengkungnursajatkualalumpur #bengkungnursajatjalanduta #bengkungnursajatselayang #bengkungnursajatselangor #bengkungnursajatjalanipoh #bengkungnursajatkepong #nursajatstokis #nursajatagen #letsbengkung #letscantik #berpantang #bengkung #bengkong #bengkunggold #janganmengata #bengkungsajat
. BESTNYA BADAN SOLID, DALAMAN SIHAT. . UUOOLSS AMALKAN PEMAKAIAN BENGKUNG TAK? . Bengkung juga penting untuk kesihatan dalaman seorang wanita tau. . Masuk beberapa bulan selepas bersalin, berat badan BERTAMBAH! Badan semakin BERISI! Pinggang ramping entah KE MANA! . . MASIH BELUM TERLAMBAT . Kaedah tradisional ini terbukti mampu mengembalikan bentuk badan idaman setiap wanita. . LETS BENGKUNG GOLD mempunyai 16 tulang infra red yang mampu membakar lemak ibarat anda memakai dua lapis bengkung. . 🌟 Material Lets Bengkung Gold sangat selesa, tidak panas dan tidak gatal 🌟 Merampingkan pinggang dengan cepat 🌟 Mengawal selera makan 🌟 Mempunyai infrared untuk mempercepatkan pemecahan lemak 🌟 Menyokong tulang belakang 🌟 Melancarkan peredaran darah 🌟 Memberikan bentuk badan ideal 🌟 Mengatasi masalah perut buncit dan lemak berlebihan 🌟 Sesuai untuk digunakan selepas bersalin 🌟 Tidak berlipat / bergulung semasa duduk 🌟 Tidak panas dan tidak berpeluh 🌟 Mempunyai 16 tulang yang fleksibel 🌟 Selesa dipakai walaupun melebihi 8 jam . . Dapatkan LETS BENGKUNG GOLD dengan STOKIS SAH Nursajat - 0199500676 . . 🚗 COD AREA: 🏡 BATU CAVES 🏡 GOMBAK 🏡 SELAYANG 🏡 JALAN DUTA 🏡 JALAN IPOH 🏡 KEPONG 🏡 SENTUL 🏡 SEGAMBUT 🏡 DAN SEKITARNYA . . #nursajatbatucaves  #bengkungnursajat  #bengkungsajatbatucaves  #bengkungsajatselangor  #bengkungnursajatkualalumpur  #bengkungnursajatjalanduta  #bengkungnursajatselayang  #bengkungnursajatselangor  #bengkungnursajatjalanipoh  #bengkungnursajatkepong  #nursajatstokis  #nursajatagen  #letsbengkung  #letscantik  #berpantang  #bengkung  #bengkong  #bengkunggold  #janganmengata  #bengkungsajat 
Saiz Chart Let's Bengkung Gold 🐜🐜 by @nursajat02 .
.
Ukur lilit pinggang (inci): .
S : 20 - 29 inci
M : 31 - 38 inci
L : 39 - 45 inci
XL : 46 - 52 inci
XXL : 53 - 60 inci .
.
📲 Wasap sekarang 012.366.5927
📲 Wasap sekarang 012.366.5927
📲 Wasap sekarang 012.366.5927
.
.
Follow IG @nursajat_agent_portklang
Follow IG @nursajat_agent_portklang
Follow IG @nursajat_agent_portklang
.
.
Saiz Chart Let's Bengkung Gold 🐜🐜 by @nursajat02 . . Ukur lilit pinggang (inci): . S : 20 - 29 inci M : 31 - 38 inci L : 39 - 45 inci XL : 46 - 52 inci XXL : 53 - 60 inci . . 📲 Wasap sekarang 012.366.5927 📲 Wasap sekarang 012.366.5927 📲 Wasap sekarang 012.366.5927 . . Follow IG @nursajat_agent_portklang Follow IG @nursajat_agent_portklang Follow IG @nursajat_agent_portklang . .
Ramai yg tanye beza yg exclusive dgn sblm ni 
Ni ada lah kebaikan dia yea 😘😘
.
LET'S BENGKUNG GOLD by NURSAJAT .
Kebaikkan ~~
🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak
🌹meterial kain yang sangat bermutu tinggi
🌹sesuai untuk lelaki dan wanita
🌹bagus untuk support tulang belakang
🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda
🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
🌹mempunyai 2 colour hitam & nude colour
🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold

#TeamQuinnLi #letscantik #bengkonggold #bengkong #waistbinder
Ramai yg tanye beza yg exclusive dgn sblm ni Ni ada lah kebaikan dia yea 😘😘 . LET'S BENGKUNG GOLD by NURSAJAT . Kebaikkan ~~ 🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak 🌹meterial kain yang sangat bermutu tinggi 🌹sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹bagus untuk support tulang belakang 🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹mempunyai 2 colour hitam & nude colour 🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold #TeamQuinnLi  #letscantik  #bengkonggold  #bengkong  #waistbinder 
Masih tercari-cari Brand  Bengkung yang Terbaikkk....?? Murahhh....?? Baguss...?? Dannnn yg paling penting BERKESAN KE TIDAK ????? Haah! Yg nak kurus, Sihat, Rahim Sejok, dan pada yg Baru lepas bersalin tu Boleh lah cuba Brand Lets Bengkung Gold by @nursajat02 ni
.
.
Guna #bengkung ni confirm pinggang uols macam pinggang kerengga,dijamin selesa dan tak berlipat .
.
Keistimewaan Lets Bengkung Sajat .
. ✔boleh melancarkan penghadaman..pagi2 akn terasa nak p tandas secara semula jadi..tnpa rasa sakit atau senak..
✔akan membentuk badan anda..bak kata P.Ramlee 36 24 36 😅😅😄😄
✔pinggul anda jugak akan terbentuk tau..mmg lentik kauu..
✔akn hilang buncit .
Kainnya pulak..
✔Tak Panas ✔Tak gatal ✔Tak Gulung ✔Tak Sesak Nafas bila memakai ✔Yang Penting Selesa tauu .
.
Cepattt..Cepattt Order sekarang Jangan Lambat - Lambat!! Nnti Rugi uolsssss bila dh xde saizz ☎☎012.3665927 Ms.Noora 💋💋 (or just click bio)
Masih tercari-cari Brand Bengkung yang Terbaikkk....?? Murahhh....?? Baguss...?? Dannnn yg paling penting BERKESAN KE TIDAK ????? Haah! Yg nak kurus, Sihat, Rahim Sejok, dan pada yg Baru lepas bersalin tu Boleh lah cuba Brand Lets Bengkung Gold by @nursajat02 ni . . Guna #bengkung  ni confirm pinggang uols macam pinggang kerengga,dijamin selesa dan tak berlipat . . Keistimewaan Lets Bengkung Sajat . . ✔boleh melancarkan penghadaman..pagi2 akn terasa nak p tandas secara semula jadi..tnpa rasa sakit atau senak.. ✔akan membentuk badan anda..bak kata P.Ramlee 36 24 36 😅😅😄😄 ✔pinggul anda jugak akan terbentuk tau..mmg lentik kauu.. ✔akn hilang buncit . Kainnya pulak.. ✔Tak Panas ✔Tak gatal ✔Tak Gulung ✔Tak Sesak Nafas bila memakai ✔Yang Penting Selesa tauu . . Cepattt..Cepattt Order sekarang Jangan Lambat - Lambat!! Nnti Rugi uolsssss bila dh xde saizz ☎☎012.3665927 Ms.Noora 💋💋 (or just click bio)
Lain tukang sunat..😂 #BENGKONG#
Sape ada masalah ni ??
.
.
✋🏻Lemak Menggelebeh
✋🏻Pinggang Takde Cutting
✋🏻Perut Maju Kedepan
✋🏻Selulit
✋🏻Posture Badan Tak Stabil
✋🏻Selalu Sakit Pinggang
✋🏻Perut Berlipat2x
.
.
Kenapa D'Queen Corset ni menjadi pilihan ? Kerana D'Queen Corset mampu menyelesaikan semua masalah yang wanita selalu susah hati . Bukan takat kebaya je , kadang2x pakai T-Shirt pun nampak berlipat2 kat belakang badan kan . Sebenarnya itu biasa ! Tapi masalah biasa akan jadi luar biasa kalau kita buat tak kisahhh je .
.
.
Bila lemak semakin liat dan kerasss untuk dihapuskan , maka potensi untuk semakin membesar lagi mudah berlaku . Alaaa taknak camtu ! Kita nak kurus sebab nak sihat kan ??
.
.
Kite akan guide cara penggunaan . Sampai korang rasa penghadaman korang pun akan jadi lancar setiap hari . .
.
Tak caya ? Cuba lah . Ada Size S sampai XXL tau . Jadi , apakah sebabnya untuk tidak kurus ?? .
.
Rm80 je sayang !! WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas

Visit @dqueencorset.malaysia @nurbeautyforever @belvya.malaysia
Sape ada masalah ni ?? . . ✋🏻Lemak Menggelebeh ✋🏻Pinggang Takde Cutting ✋🏻Perut Maju Kedepan ✋🏻Selulit ✋🏻Posture Badan Tak Stabil ✋🏻Selalu Sakit Pinggang ✋🏻Perut Berlipat2x . . Kenapa D'Queen Corset ni menjadi pilihan ? Kerana D'Queen Corset mampu menyelesaikan semua masalah yang wanita selalu susah hati . Bukan takat kebaya je , kadang2x pakai T-Shirt pun nampak berlipat2 kat belakang badan kan . Sebenarnya itu biasa ! Tapi masalah biasa akan jadi luar biasa kalau kita buat tak kisahhh je . . . Bila lemak semakin liat dan kerasss untuk dihapuskan , maka potensi untuk semakin membesar lagi mudah berlaku . Alaaa taknak camtu ! Kita nak kurus sebab nak sihat kan ?? . . Kite akan guide cara penggunaan . Sampai korang rasa penghadaman korang pun akan jadi lancar setiap hari . . . Tak caya ? Cuba lah . Ada Size S sampai XXL tau . Jadi , apakah sebabnya untuk tidak kurus ?? . . Rm80 je sayang !! WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas Visit @dqueencorset.malaysia @nurbeautyforever @belvya.malaysia
Sape ada masalah ni ??
.
.
✋🏻Lemak Menggelebeh
✋🏻Pinggang Takde Cutting
✋🏻Perut Maju Kedepan
✋🏻Selulit
✋🏻Posture Badan Tak Stabil
✋🏻Selalu Sakit Pinggang
✋🏻Perut Berlipat2x
.
.
Kenapa D'Queen Corset ni menjadi pilihan ? Kerana D'Queen Corset mampu menyelesaikan semua masalah yang wanita selalu susah hati . Bukan takat kebaya je , kadang2x pakai T-Shirt pun nampak berlipat2 kat belakang badan kan . Sebenarnya itu biasa ! Tapi masalah biasa akan jadi luar biasa kalau kita buat tak kisahhh je .
.
.
Bila lemak semakin liat dan kerasss untuk dihapuskan , maka potensi untuk semakin membesar lagi mudah berlaku . Alaaa taknak camtu ! Kita nak kurus sebab nak sihat kan ??
.
.
Kite akan guide cara penggunaan . Sampai korang rasa penghadaman korang pun akan jadi lancar setiap hari . .
.
Tak caya ? Cuba lah . Ada Size S sampai XXL tau . Jadi , apakah sebabnya untuk tidak kurus ?? .
.
Rm80 je sayang !! WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas

Visit @dqueencorset.malaysia @nurbeautyforever @belvya.malaysia
Sape ada masalah ni ?? . . ✋🏻Lemak Menggelebeh ✋🏻Pinggang Takde Cutting ✋🏻Perut Maju Kedepan ✋🏻Selulit ✋🏻Posture Badan Tak Stabil ✋🏻Selalu Sakit Pinggang ✋🏻Perut Berlipat2x . . Kenapa D'Queen Corset ni menjadi pilihan ? Kerana D'Queen Corset mampu menyelesaikan semua masalah yang wanita selalu susah hati . Bukan takat kebaya je , kadang2x pakai T-Shirt pun nampak berlipat2 kat belakang badan kan . Sebenarnya itu biasa ! Tapi masalah biasa akan jadi luar biasa kalau kita buat tak kisahhh je . . . Bila lemak semakin liat dan kerasss untuk dihapuskan , maka potensi untuk semakin membesar lagi mudah berlaku . Alaaa taknak camtu ! Kita nak kurus sebab nak sihat kan ?? . . Kite akan guide cara penggunaan . Sampai korang rasa penghadaman korang pun akan jadi lancar setiap hari . . . Tak caya ? Cuba lah . Ada Size S sampai XXL tau . Jadi , apakah sebabnya untuk tidak kurus ?? . . Rm80 je sayang !! WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas Visit @dqueencorset.malaysia @nurbeautyforever @belvya.malaysia
Sape ada masalah ni ??
.
.
✋🏻Lemak Menggelebeh
✋🏻Pinggang Takde Cutting
✋🏻Perut Maju Kedepan
✋🏻Selulit
✋🏻Posture Badan Tak Stabil
✋🏻Selalu Sakit Pinggang
✋🏻Perut Berlipat2x
.
.
Kenapa D'Queen Corset ni menjadi pilihan ? Kerana D'Queen Corset mampu menyelesaikan semua masalah yang wanita selalu susah hati . Bukan takat kebaya je , kadang2x pakai T-Shirt pun nampak berlipat2 kat belakang badan kan . Sebenarnya itu biasa ! Tapi masalah biasa akan jadi luar biasa kalau kita buat tak kisahhh je .
.
.
Bila lemak semakin liat dan kerasss untuk dihapuskan , maka potensi untuk semakin membesar lagi mudah berlaku . Alaaa taknak camtu ! Kita nak kurus sebab nak sihat kan ??
.
.
Kite akan guide cara penggunaan . Sampai korang rasa penghadaman korang pun akan jadi lancar setiap hari . .
.
Tak caya ? Cuba lah . Ada Size S sampai XXL tau . Jadi , apakah sebabnya untuk tidak kurus ?? .
.
Rm80 je sayang !! WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas

Visit @dqueencorset.malaysia 
@nurbeautyforever @belvya.malaysia
Sape ada masalah ni ?? . . ✋🏻Lemak Menggelebeh ✋🏻Pinggang Takde Cutting ✋🏻Perut Maju Kedepan ✋🏻Selulit ✋🏻Posture Badan Tak Stabil ✋🏻Selalu Sakit Pinggang ✋🏻Perut Berlipat2x . . Kenapa D'Queen Corset ni menjadi pilihan ? Kerana D'Queen Corset mampu menyelesaikan semua masalah yang wanita selalu susah hati . Bukan takat kebaya je , kadang2x pakai T-Shirt pun nampak berlipat2 kat belakang badan kan . Sebenarnya itu biasa ! Tapi masalah biasa akan jadi luar biasa kalau kita buat tak kisahhh je . . . Bila lemak semakin liat dan kerasss untuk dihapuskan , maka potensi untuk semakin membesar lagi mudah berlaku . Alaaa taknak camtu ! Kita nak kurus sebab nak sihat kan ?? . . Kite akan guide cara penggunaan . Sampai korang rasa penghadaman korang pun akan jadi lancar setiap hari . . . Tak caya ? Cuba lah . Ada Size S sampai XXL tau . Jadi , apakah sebabnya untuk tidak kurus ?? . . Rm80 je sayang !! WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas Visit @dqueencorset.malaysia @nurbeautyforever @belvya.malaysia
Boleh cangkuk sampai yang ketiga tuuu Dqueen Corset ni😘 kalau dulu pakai cangkuk first skang cangkuk ketiga maknanya uolls punya perut dah start mengempis tu💃

WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas.

visit @belvya.malaysia @dqueencorset.malaysia
Boleh cangkuk sampai yang ketiga tuuu Dqueen Corset ni😘 kalau dulu pakai cangkuk first skang cangkuk ketiga maknanya uolls punya perut dah start mengempis tu💃 WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas. visit @belvya.malaysia @dqueencorset.malaysia
Sape ada masalah ni ??
.
✋🏻Lemak Menggelebeh .
✋🏻Pinggang Takde Cutting .
✋🏻Perut Maju Kedepan .
✋🏻Selulit .
✋🏻Posture Badan Tak Stabil .
✋🏻Selalu Sakit Pinggang .
✋🏻Perut Berlipat2x .
.
Sape ada masalah ni memang disarankan untuk guna Dqueen Corset😊
.
Misi kurus sebelum kawen? Raya? Dinner Company? Boleh kasi settle uolls! .
Rm 80

WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas

Visit @dqueencorset.malaysia @belvya.malaysia
Sape ada masalah ni ?? . ✋🏻Lemak Menggelebeh . ✋🏻Pinggang Takde Cutting . ✋🏻Perut Maju Kedepan . ✋🏻Selulit . ✋🏻Posture Badan Tak Stabil . ✋🏻Selalu Sakit Pinggang . ✋🏻Perut Berlipat2x . . Sape ada masalah ni memang disarankan untuk guna Dqueen Corset😊 . Misi kurus sebelum kawen? Raya? Dinner Company? Boleh kasi settle uolls! . Rm 80 WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas Visit @dqueencorset.malaysia @belvya.malaysia
D’Queen Corset in STOCK NOW!
.
Tak perlu seksa diri makan ubat kurus beriye sangat😆 kita boleh kurus dengan Dqueen Corset sebab Corset ni memang dapat bakar lemak dengan cepat😊
.
Sambil duduk je pon boleh bakar lemak gitewwww💃🏻
.
Rm 80 ja uolls!

WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas

Visit @belvya.malaysia @dqueencorset.malaysia
@nurbeautyforever
D’Queen Corset in STOCK NOW! . Tak perlu seksa diri makan ubat kurus beriye sangat😆 kita boleh kurus dengan Dqueen Corset sebab Corset ni memang dapat bakar lemak dengan cepat😊 . Sambil duduk je pon boleh bakar lemak gitewwww💃🏻 . Rm 80 ja uolls! WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas Visit @belvya.malaysia @dqueencorset.malaysia @nurbeautyforever
Chicken Steak, IDR 22K
Yang satu ini recomended banget bagi para pencinta steak ayam, dapat di nikmati dengan sauce sesuai selera masing-masing, kami menyediakan Blackpepper sauce, Mushroom sauce, Brown sauce dan BBQ sauce 👌🏼
#batamfood #batamfoodie #batamfoodies #kulinerbatamdelicious #kulinermurahbatam #masakanenak #batammakanan #makananenakbatam #nongkrong #nongkrongasyik #bengkonglaut933 #bengkong #bengkonglaut #bengkonglautbatam #nongkrongbatam #tempatnongkrongasik #cafebatam #cafeasikbatam #cafebaru #cafebarubatam #waroengsteak #waroengunik #waroengbatam #steak #enak #makananenak #makananenakbatam #kulinerbengkong #cafe #nongkrongasyik
Chicken Steak, IDR 22K Yang satu ini recomended banget bagi para pencinta steak ayam, dapat di nikmati dengan sauce sesuai selera masing-masing, kami menyediakan Blackpepper sauce, Mushroom sauce, Brown sauce dan BBQ sauce 👌🏼 #batamfood  #batamfoodie  #batamfoodies  #kulinerbatamdelicious  #kulinermurahbatam  #masakanenak  #batammakanan  #makananenakbatam  #nongkrong  #nongkrongasyik  #bengkonglaut933  #bengkong  #bengkonglaut  #bengkonglautbatam  #nongkrongbatam  #tempatnongkrongasik  #cafebatam  #cafeasikbatam  #cafebaru  #cafebarubatam  #waroengsteak  #waroengunik  #waroengbatam  #steak  #enak  #makananenak  #makananenakbatam  #kulinerbengkong  #cafe  #nongkrongasyik 
Ikan Goreng Bawang, IDR 22K
Nah guys, yang ini pasti bikin kalian” pada bingung karna yg biasa cuma ada ayam goreng bawang, di @waroengfjb menyediakan Ikan goreng bawang nihh, rasa nya sudah pasti bikin ketagihan apalagi di lahap dengan nasi putih 👌🏼 #batamfood #batamfoodie #batamfoodies #kulinerbatamdelicious #kulinermurahbatam #masakanenak #batammakanan #makananenakbatam #nongkrong #nongkrongasyik #bengkonglaut933 #bengkong #bengkonglaut #bengkonglautbatam #nongkrongbatam #tempatnongkrongasik #cafebatam #cafeasikbatam #cafebaru #cafebarubatam #waroengsteak #waroengunik #waroengbatam #steak #enak #makananenak #makananenakbatam #kulinerbengkong #cafe #nongkrongasyik
Ikan Goreng Bawang, IDR 22K Nah guys, yang ini pasti bikin kalian” pada bingung karna yg biasa cuma ada ayam goreng bawang, di @waroengfjb menyediakan Ikan goreng bawang nihh, rasa nya sudah pasti bikin ketagihan apalagi di lahap dengan nasi putih 👌🏼 #batamfood  #batamfoodie  #batamfoodies  #kulinerbatamdelicious  #kulinermurahbatam  #masakanenak  #batammakanan  #makananenakbatam  #nongkrong  #nongkrongasyik  #bengkonglaut933  #bengkong  #bengkonglaut  #bengkonglautbatam  #nongkrongbatam  #tempatnongkrongasik  #cafebatam  #cafeasikbatam  #cafebaru  #cafebarubatam  #waroengsteak  #waroengunik  #waroengbatam  #steak  #enak  #makananenak  #makananenakbatam  #kulinerbengkong  #cafe  #nongkrongasyik