an online Instagram web viewer

#bengkong medias

Photos

• • •
•💎 Lets Bengkung Gold💎  16 Tetulang Ajaib yg ;•
❄️ Tetulang SPIRAL STEEL SOFT BONED
❄️ Memecahkan lemak Berganda
❄️ Membentuk pinggang Ramping Menawan
❄️ Membetulkan posture badan yg bengkok
❄️ Menyokong tulang belakang yg sakit akibat period @ faktor usia❄️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit/gelebeh)
❄️ 16 tetulang flexible & Adjustable megikut sukatan lemak perot
❄️ Tetulang yg mengekang dari Berlipat
❄️ Memberi ketahanan pd Bengkung walau 8 jam dipakai seharian•
💎material Bengkung Gold yg ;•
❄️ Mebakar lemak ❄️ Permukaan Texture kain yg lembut iaitu campuran COTTON yg sejuk serta menyerap peluh
❄️ SPANDEX yg memberi kesan regangan bg Bengkung yg akan Memeri bg saiz XXL
❄️ Tak Bergulung kerana material yg mengikut bentuk badan❄️ Melancarkan peredaran darah dgn material kain yg bernafas•
💎 SAIZ Bengkung Gold 
S  20-32
M 33-38
L 39-45
XL 46-52
XXL 53-60 .
.
.
💰 RM 110 excluded postage
Saiz-S,M,L , XL & XXL🚦 Warna-BLACK & NUDE
.
.
WA 012- 366 5927 (Noora) 💋
.
.
.
TERUS KLIK LINK DI BIO, WA 012-366 5927 TO ORDER ..!!
.
.
#bajunikah
• • • •💎 Lets Bengkung Gold💎 16 Tetulang Ajaib yg ;• ❄️ Tetulang SPIRAL STEEL SOFT BONED ❄️ Memecahkan lemak Berganda ❄️ Membentuk pinggang Ramping Menawan ❄️ Membetulkan posture badan yg bengkok ❄️ Menyokong tulang belakang yg sakit akibat period @ faktor usia❄️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit/gelebeh) ❄️ 16 tetulang flexible & Adjustable megikut sukatan lemak perot ❄️ Tetulang yg mengekang dari Berlipat ❄️ Memberi ketahanan pd Bengkung walau 8 jam dipakai seharian• 💎material Bengkung Gold yg ;• ❄️ Mebakar lemak ❄️ Permukaan Texture kain yg lembut iaitu campuran COTTON yg sejuk serta menyerap peluh ❄️ SPANDEX yg memberi kesan regangan bg Bengkung yg akan Memeri bg saiz XXL ❄️ Tak Bergulung kerana material yg mengikut bentuk badan❄️ Melancarkan peredaran darah dgn material kain yg bernafas• 💎 SAIZ Bengkung Gold S 20-32 M 33-38 L 39-45 XL 46-52 XXL 53-60 . . . 💰 RM 110 excluded postage Saiz-S,M,L , XL & XXL🚦 Warna-BLACK & NUDE . . WA 012- 366 5927 (Noora) 💋 . . . TERUS KLIK LINK DI BIO, WA 012-366 5927 TO ORDER ..!! . . #bajunikah 
Wanita paling cantik sePemko Batam sudah pakai optrimax plum loh dan sudah ngerasain khasiatnya,gimana dengan kamu,dicoba deh,pasti ga akan nyesel😊 *cantikmenurutgw *bedaorgbedapendapat *ygbedapendapatgabolehnyinyir😛 
Thanks cantik sudah setia konsumsi optrimax plum😘Sis nova susana @nvsusana 
YG MAU TURUN BERAT BADAN,KOLESTEROL DAN GULA DARAH SECARA ALAMI 😉 Diet Sehat Tanpa Olahraga ❌💪 😉 Turun 2 - 10 KG Dalam Sebulan 👍 😉 setelah 8jam Konsumsi 98% BAB💩 😉 100% Herbal 🌿 😉 Berbentuk Buah 🍎  Tidak berbentuk pil, bubuk, ataupun kapsul ❌💊
For more info or Order : Wa Uli 082173300965
#sekupang #sekupangbatam #sekupangferryterminal #batamkota #batamkotaku #bengkong #tibanbatam #tiban #batuampar #batuamparbatam #nongsa #nongsabeach #nongsapoint #nongsapointmarina #emdee #emdeeclinic #erha #natashascincare #miraclebatam
Wanita paling cantik sePemko Batam sudah pakai optrimax plum loh dan sudah ngerasain khasiatnya,gimana dengan kamu,dicoba deh,pasti ga akan nyesel😊 *cantikmenurutgw *bedaorgbedapendapat *ygbedapendapatgabolehnyinyir😛 Thanks cantik sudah setia konsumsi optrimax plum😘Sis nova susana @nvsusana YG MAU TURUN BERAT BADAN,KOLESTEROL DAN GULA DARAH SECARA ALAMI 😉 Diet Sehat Tanpa Olahraga ❌💪 😉 Turun 2 - 10 KG Dalam Sebulan 👍 😉 setelah 8jam Konsumsi 98% BAB💩 😉 100% Herbal 🌿 😉 Berbentuk Buah 🍎 Tidak berbentuk pil, bubuk, ataupun kapsul ❌💊 For more info or Order : Wa Uli 082173300965 #sekupang  #sekupangbatam  #sekupangferryterminal  #batamkota  #batamkotaku  #bengkong  #tibanbatam  #tiban  #batuampar  #batuamparbatam  #nongsa  #nongsabeach  #nongsapoint  #nongsapointmarina  #emdee  #emdeeclinic  #erha  #natashascincare  #miraclebatam 
Wanita paling cantik sePemko Batam sudah pakai optrimax plum loh dan sudah ngerasain khasiatnya,gimana dengan kamu,dicoba deh,pasti ga akan nyesel😊 *cantikmenurutgw *bedaorgbedapendapat *ygbedapendapatgabolehnyinyir😛 
Thanks cantik sudah setia konsumsi optrimax plum😘Sis nova susana
YG MAU TURUN BERAT BADAN,KOLESTEROL DAN GULA DARAH SECARA ALAMI 😉 Diet Sehat Tanpa Olahraga ❌💪 😉 Turun 2 - 10 KG Dalam Sebulan 👍 😉 setelah 8jam Konsumsi 98% BAB💩 😉 100% Herbal 🌿 😉 Berbentuk Buah 🍎  Tidak berbentuk pil, bubuk, ataupun kapsul ❌💊
For more info or Order : Wa Uli 082173300965
#sekupang #sekupangbatam #sekupangferryterminal #batamkota #batamkotaku #bengkong #tibanbatam #tiban #batuampar #batuamparbatam #nongsa #nongsabeach #nongsapoint #nongsapointmarina #emdee #emdeeclinic #erha #natashascincare #miraclebatam
Wanita paling cantik sePemko Batam sudah pakai optrimax plum loh dan sudah ngerasain khasiatnya,gimana dengan kamu,dicoba deh,pasti ga akan nyesel😊 *cantikmenurutgw *bedaorgbedapendapat *ygbedapendapatgabolehnyinyir😛 Thanks cantik sudah setia konsumsi optrimax plum😘Sis nova susana YG MAU TURUN BERAT BADAN,KOLESTEROL DAN GULA DARAH SECARA ALAMI 😉 Diet Sehat Tanpa Olahraga ❌💪 😉 Turun 2 - 10 KG Dalam Sebulan 👍 😉 setelah 8jam Konsumsi 98% BAB💩 😉 100% Herbal 🌿 😉 Berbentuk Buah 🍎 Tidak berbentuk pil, bubuk, ataupun kapsul ❌💊 For more info or Order : Wa Uli 082173300965 #sekupang  #sekupangbatam  #sekupangferryterminal  #batamkota  #batamkotaku  #bengkong  #tibanbatam  #tiban  #batuampar  #batuamparbatam  #nongsa  #nongsabeach  #nongsapoint  #nongsapointmarina  #emdee  #emdeeclinic  #erha  #natashascincare  #miraclebatam 
Wanita paling cantik sePemko Batam sudah pakai optrimax plum loh dan sudah ngerasain khasiatnya,gimana dengan kamu,dicoba deh,pasti ga akan nyesel😊 *cantikmenurutgw *bedaorgbedapendapat *ygbedapendapatgabolehnyinyir😛 
Thanks cantik sudah setia konsumsi optrimax plum😘Sis nova susana
YG MAU TURUN BERAT BADAN,KOLESTEROL DAN GULA DARAH SECARA ALAMI 😉 Diet Sehat Tanpa Olahraga ❌💪 😉 Turun 2 - 10 KG Dalam Sebulan 👍 😉 setelah 8jam Konsumsi 98% BAB💩 😉 100% Herbal 🌿 😉 Berbentuk Buah 🍎  Tidak berbentuk pil, bubuk, ataupun kapsul ❌💊
For more info or Order : Wa Uli 082173300965
#sekupang #sekupangbatam #sekupangferryterminal #batamkota #batamkotaku #bengkong #tibanbatam #tiban #batuampar #batuamparbatam #nongsa #nongsabeach #nongsapoint #nongsapointmarina #emdee #emdeeclinic #erha #natashascincare #miraclebatam
Wanita paling cantik sePemko Batam sudah pakai optrimax plum loh dan sudah ngerasain khasiatnya,gimana dengan kamu,dicoba deh,pasti ga akan nyesel😊 *cantikmenurutgw *bedaorgbedapendapat *ygbedapendapatgabolehnyinyir😛 Thanks cantik sudah setia konsumsi optrimax plum😘Sis nova susana YG MAU TURUN BERAT BADAN,KOLESTEROL DAN GULA DARAH SECARA ALAMI 😉 Diet Sehat Tanpa Olahraga ❌💪 😉 Turun 2 - 10 KG Dalam Sebulan 👍 😉 setelah 8jam Konsumsi 98% BAB💩 😉 100% Herbal 🌿 😉 Berbentuk Buah 🍎 Tidak berbentuk pil, bubuk, ataupun kapsul ❌💊 For more info or Order : Wa Uli 082173300965 #sekupang  #sekupangbatam  #sekupangferryterminal  #batamkota  #batamkotaku  #bengkong  #tibanbatam  #tiban  #batuampar  #batuamparbatam  #nongsa  #nongsabeach  #nongsapoint  #nongsapointmarina  #emdee  #emdeeclinic  #erha  #natashascincare  #miraclebatam 
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan
✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil
.
📍1 helai : RM40
📍2 helai : RM70
📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj 
www.wasap.my/60194710614

#bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan ✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil . 📍1 helai : RM40 📍2 helai : RM70 📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 #bengkung  #bengkong  #bengkungmurah  #bengkongmurah  #bengkungmoden  #bengkongmoden  #corset  #corsetmurah  #bodycantik  #bengkungsajat  #bengkungnursajat  #girdle  #girdlemurah  #ubatkurus  #kuruscepat  #ramping  #bajutidurseksi  #korset  #korsetmurah 
• • •
ALHAMDULLILLAH menderu WA tanye pasal bengkung BENGKUNG GOLD by @nursajat02 ni.... Cepat2 whatsaap  012 - 366 5927 (Noora) 💋 untuk dptkan stock 2nd batch ni.... stock tinggal 9% jer tawww... yg Lain2 dh ada tuannnn

Sape lambat jgn ade yg nangis tepi bucu katil pulak ye😆😆... "ZOOMING BENGKONG GOLD 16 tulang  dh Harga sngat2 Berbaloi RM110 excluded Postage 💥
• • • ALHAMDULLILLAH menderu WA tanye pasal bengkung BENGKUNG GOLD by @nursajat02 ni.... Cepat2 whatsaap 012 - 366 5927 (Noora) 💋 untuk dptkan stock 2nd batch ni.... stock tinggal 9% jer tawww... yg Lain2 dh ada tuannnn Sape lambat jgn ade yg nangis tepi bucu katil pulak ye😆😆... "ZOOMING BENGKONG GOLD 16 tulang dh Harga sngat2 Berbaloi RM110 excluded Postage 💥
Diet sampai tak sentuh makan dan sanggup berlapar gila2x akan mengeruhkan keadaan sayang . Otot akan mengecut , kadar metobolisme jadi kurang manakala lemak tidak berubah . 
Nanti akan stresss sorang2x diri sbb lansung tak makan tapi tetap gemok . Disinilah pentingnya corset utk membantu diet korang tu berjaya . 
Corset akan kejapkan perut serta merta dan dalam masa yg sama corset akan tlg kite selera gajahh ni jadi cooldown msa nak makan itu ini . Serius cakap ar !! Bila portion makanan seimbang dan terkawal , berat akan turun perlahan2x tanpa paksaan , sbb tu lah berat korang turun dan maintain je . Takkan jadi isu lebih gemok dari size asal

Dqueen Ultraslim corset
Rm100 exclude postage

WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas
Diet sampai tak sentuh makan dan sanggup berlapar gila2x akan mengeruhkan keadaan sayang . Otot akan mengecut , kadar metobolisme jadi kurang manakala lemak tidak berubah . Nanti akan stresss sorang2x diri sbb lansung tak makan tapi tetap gemok . Disinilah pentingnya corset utk membantu diet korang tu berjaya . Corset akan kejapkan perut serta merta dan dalam masa yg sama corset akan tlg kite selera gajahh ni jadi cooldown msa nak makan itu ini . Serius cakap ar !! Bila portion makanan seimbang dan terkawal , berat akan turun perlahan2x tanpa paksaan , sbb tu lah berat korang turun dan maintain je . Takkan jadi isu lebih gemok dari size asal Dqueen Ultraslim corset Rm100 exclude postage WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas
Kelebihan D'Queen Ultraslim Corset
===========================
.
👙Korset 'One Piece Full Body' membuatkan korset tidak bergulung semasa duduk atau semasa berjalan
👙Anda tidak perlu buka korset untuk ke tandas
👙Anda senang nak menyusukan anak kerana boleh pakai bra yang biasa anda pakai
👙Mempunyai cangkuk 3 tahap yang anda boleh ketatkan atau longgarkan ikut keselesaan
👙Direka supaya mudah disarungkan dan dibuka
👙Kain yang tahan lasak dan boleh dipakai selama beberapa tahun
👙Tali di bahu yang boleh dilaraskan mengikut keselasaan ketinggian anda.
👙Harga sangat murah dan mampu dimiliki
.
3 Langkah Mudah Untuk Pakai D'Queen Ultraslim Corset .
1) Pakai Bra . 
2) Pakai Korset .
3) Pakai seluar dalam .
.
Rm 100 exclude postage
Kelebihan D'Queen Ultraslim Corset =========================== . 👙Korset 'One Piece Full Body' membuatkan korset tidak bergulung semasa duduk atau semasa berjalan 👙Anda tidak perlu buka korset untuk ke tandas 👙Anda senang nak menyusukan anak kerana boleh pakai bra yang biasa anda pakai 👙Mempunyai cangkuk 3 tahap yang anda boleh ketatkan atau longgarkan ikut keselesaan 👙Direka supaya mudah disarungkan dan dibuka 👙Kain yang tahan lasak dan boleh dipakai selama beberapa tahun 👙Tali di bahu yang boleh dilaraskan mengikut keselasaan ketinggian anda. 👙Harga sangat murah dan mampu dimiliki . 3 Langkah Mudah Untuk Pakai D'Queen Ultraslim Corset . 1) Pakai Bra . 2) Pakai Korset . 3) Pakai seluar dalam . . Rm 100 exclude postage
Ada menu baru nih dari Kedai Ramli by @batamburger, dan menu kali ini adalah menu PREMIUM!
▫️
Yang paling depan adalah CRISPY CHICKEN BURGER PREMIUM, dan kalian bisa lihat betapa banyaknya keju disono... YES, buat kalian yang doyan keju, ini menu super mantap surantap! Ayamnya krenyes-krenyes, kejunya melimpah dimana-mana, liat aja noh di foto meluber-luber...... Cara paling enak itu sekali gigit dapet satu tangkup, dari roti atas sampe roti bawah, jadi buat kalian yang ngerasa mulutnya mungil, boleh senam mulut dulu! Harganya Rp35.000, dan harga emang ga boong, enak gila coy!
.
CHEESE FRENCH FRIES CRISPY, alias kentang goreng dikulitin, terus dtaburin keju + saus keju ala @batamburger, jos gandos! Keju + saus kejunya ini yang bikin nagih, soalnya rasanya unik, dan cocok banget buat dicocol. Harga di Rp20.000.
.
CHICKEN TERIYAKI, ini menu standar dari Kedai Ramli, soalnya biar gimanapun orang Indo kalo ga makan nasi ga kenyang. Ayamnya wuenak, rasanya manis gurih, dan porsinya jumbo, cocok buat kalian yang kelaperan! Harganya di Rp27.000, kenyang deh pokoknya!
▫️
🏬 Kedai Ramli
📍 Ruko Mini Cahaya Garden B3/26, Bengkong
⏰ 11:00 - 24:00
▫️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Find more at
➡www.batam-dine.com
👆🏽direct link on bio

Get your daily appetizing food recommendation only in www.batam-dine.com

You will get all you want to know about it. From price, taste, location, map, and personal recommendation there

All sharing is only for you guys... 😊😊😊
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#batamdine #batamburger #kedairamli #burgerpremium #burgerayamenakjugaya #ayamteriyaki #frenchfries #bengkong
Ada menu baru nih dari Kedai Ramli by @batamburger, dan menu kali ini adalah menu PREMIUM! ▫️ Yang paling depan adalah CRISPY CHICKEN BURGER PREMIUM, dan kalian bisa lihat betapa banyaknya keju disono... YES, buat kalian yang doyan keju, ini menu super mantap surantap! Ayamnya krenyes-krenyes, kejunya melimpah dimana-mana, liat aja noh di foto meluber-luber...... Cara paling enak itu sekali gigit dapet satu tangkup, dari roti atas sampe roti bawah, jadi buat kalian yang ngerasa mulutnya mungil, boleh senam mulut dulu! Harganya Rp35.000, dan harga emang ga boong, enak gila coy! . CHEESE FRENCH FRIES CRISPY, alias kentang goreng dikulitin, terus dtaburin keju + saus keju ala @batamburger, jos gandos! Keju + saus kejunya ini yang bikin nagih, soalnya rasanya unik, dan cocok banget buat dicocol. Harga di Rp20.000. . CHICKEN TERIYAKI, ini menu standar dari Kedai Ramli, soalnya biar gimanapun orang Indo kalo ga makan nasi ga kenyang. Ayamnya wuenak, rasanya manis gurih, dan porsinya jumbo, cocok buat kalian yang kelaperan! Harganya di Rp27.000, kenyang deh pokoknya! ▫️ 🏬 Kedai Ramli 📍 Ruko Mini Cahaya Garden B3/26, Bengkong ⏰ 11:00 - 24:00 ▫️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Find more at ➡www.batam-dine.com 👆🏽direct link on bio Get your daily appetizing food recommendation only in www.batam-dine.com You will get all you want to know about it. From price, taste, location, map, and personal recommendation there All sharing is only for you guys... 😊😊😊 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #batamdine  #batamburger  #kedairamli  #burgerpremium  #burgerayamenakjugaya  #ayamteriyaki  #frenchfries  #bengkong 
• • •
📣📣📣📣📣Stock will in Very soonest for 2nd Batch!!!! LET'S  BENGKUNG GOLD EXCLUSIVE 💥  by @nursajat02 Hanya RM110 excluded postage.... cpt2 uollss wssp/dm sy tuk order sekarang... ... 📞📞 012 -366 5927 (Noora) 💋💋💋 Uolls cpt CALL skrg..
Stock Limited okey... Kebaikan LET'S BENGKONG GOLD --------------------------- ' 🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong) 🌹Material kain yang sangat bermutu tinggi 🌹sesuai untuk lelaki dan wanita
🌹bagus untuk support tulang belakang 🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹mempunyai 2 colour hitam & peach colour 🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold 🌹Mempunyai saiz S,M,L,XL & XXL
• • • 📣📣📣📣📣Stock will in Very soonest for 2nd Batch!!!! LET'S BENGKUNG GOLD EXCLUSIVE 💥 by @nursajat02 Hanya RM110 excluded postage.... cpt2 uollss wssp/dm sy tuk order sekarang... ... 📞📞 012 -366 5927 (Noora) 💋💋💋 Uolls cpt CALL skrg.. Stock Limited okey... Kebaikan LET'S BENGKONG GOLD --------------------------- ' 🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong) 🌹Material kain yang sangat bermutu tinggi 🌹sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹bagus untuk support tulang belakang 🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹mempunyai 2 colour hitam & peach colour 🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold 🌹Mempunyai saiz S,M,L,XL & XXL
Diet sampai tak sentuh makan dan sanggup berlapar gila2x akan mengeruhkan keadaan sayang . Otot akan mengecut , kadar metobolisme jadi kurang manakala lemak tidak berubah . 
Nanti akan stresss sorang2x diri sbb lansung tak makan tapi tetap gemok . Disinilah pentingnya corset utk membantu diet korang tu berjaya . 
Corset akan kejapkan perut serta merta dan dalam masa yg sama corset akan tlg kite selera gajahh ni jadi cooldown msa nak makan itu ini . Serius cakap ar !! Bila portion makanan seimbang dan terkawal , berat akan turun perlahan2x tanpa paksaan , sbb tu lah berat korang turun dan maintain je . Takkan jadi isu lebih gemok dari size asal . 
Ini baru saya share 1 kebaikkan corset tau . Ada 8 kelebihan lagi , nanti saya sambung . Kesian korang pulon baca sambil berkerut2x dahi tu . .
WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas 
ULTRASLIM CORSET : RM100 EXCLUDE POSTAGE
Diet sampai tak sentuh makan dan sanggup berlapar gila2x akan mengeruhkan keadaan sayang . Otot akan mengecut , kadar metobolisme jadi kurang manakala lemak tidak berubah . Nanti akan stresss sorang2x diri sbb lansung tak makan tapi tetap gemok . Disinilah pentingnya corset utk membantu diet korang tu berjaya . Corset akan kejapkan perut serta merta dan dalam masa yg sama corset akan tlg kite selera gajahh ni jadi cooldown msa nak makan itu ini . Serius cakap ar !! Bila portion makanan seimbang dan terkawal , berat akan turun perlahan2x tanpa paksaan , sbb tu lah berat korang turun dan maintain je . Takkan jadi isu lebih gemok dari size asal . Ini baru saya share 1 kebaikkan corset tau . Ada 8 kelebihan lagi , nanti saya sambung . Kesian korang pulon baca sambil berkerut2x dahi tu . . WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas ULTRASLIM CORSET : RM100 EXCLUDE POSTAGE
Morning morning.... Korang korang saiz ape.... meh tgk.... N terus  pm Rara... nk kaler Nude or Black.... New stock ni 20/10 ni tau... tak lama dah uolsss.... Cepat2 pre order... brg habis jgn marah Rara...
Bengkung tgh hot meletop di pasaran ni uolsss.... Jom letsbengkung by nursajat. Semua nak body kerengga macam sajat taw 😍

PM 0138114483
PM 0138114483
PM 0138114483

#letsbengkungbynursajat
#bengkung
#bengkungmoden
#corset #corsetmoden #corsetsajat #bengkungsajat #bengkong #letsbengkung 
#corsetmurah
Morning morning.... Korang korang saiz ape.... meh tgk.... N terus pm Rara... nk kaler Nude or Black.... New stock ni 20/10 ni tau... tak lama dah uolsss.... Cepat2 pre order... brg habis jgn marah Rara... Bengkung tgh hot meletop di pasaran ni uolsss.... Jom letsbengkung by nursajat. Semua nak body kerengga macam sajat taw 😍 PM 0138114483 PM 0138114483 PM 0138114483 #letsbengkungbynursajat  #bengkung  #bengkungmoden  #corset  #corsetmoden  #corsetsajat  #bengkungsajat  #bengkong  #letsbengkung  #corsetmurah 
️Lets order... Lets Bengkung... Lets Pinggang Kurus Mcm Kerengga... 🐜🐜🐜🐜🐜🐜 "Fuh perempuan . Tak sabar taw customer i nak pakai lets bengkung ni. Memang hebat taw penangan lets bengkung... #letsbengkungbynursajat
#bengkung
#bengkungmoden
#corset #corsetmoden #corsetsajat #bengkungsajat #bengkong #letsbengkung

Jom letsbengkung by nursajat. Semua nak macam sajat taw 😍

PM 0138114483
PM 0138114483
PM 0138114483
Assalamualaikummmmm kesayangannn..... GREAT MORNING... 😇😇😇😇 Today is a Wonderful day... Mehh sini Rara share sikit kalau uolss yg order Let's bengkung ni... korang ukur saiz pinggang korang siap2 n tgk, korang ni saiz ape sebenrnya.. Ingat ye.. pakai bengkung bkn nk selesa... so, make sure pakai tu utk fit kan badan korang semua.. Lets Order, Lets Cantik... 💕💕💕💕 PM 0138114483
PM 0138114483
PM 0138114483

#letsbengkungbynursajat
#bengkung
#bengkungmoden
#corset #corsetmoden #corsetsajat #bengkungsajat #bengkong #letsbengkung 
#corset
Assalamualaikummmmm kesayangannn..... GREAT MORNING... 😇😇😇😇 Today is a Wonderful day... Mehh sini Rara share sikit kalau uolss yg order Let's bengkung ni... korang ukur saiz pinggang korang siap2 n tgk, korang ni saiz ape sebenrnya.. Ingat ye.. pakai bengkung bkn nk selesa... so, make sure pakai tu utk fit kan badan korang semua.. Lets Order, Lets Cantik... 💕💕💕💕 PM 0138114483 PM 0138114483 PM 0138114483 #letsbengkungbynursajat  #bengkung  #bengkungmoden  #corset  #corsetmoden  #corsetsajat  #bengkungsajat  #bengkong  #letsbengkung  #corset 
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan
✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil
.
📍1 helai : RM40
📍2 helai : RM70
📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj 
www.wasap.my/60194710614

#bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan ✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil . 📍1 helai : RM40 📍2 helai : RM70 📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 #bengkung  #bengkong  #bengkungmurah  #bengkongmurah  #bengkungmoden  #bengkongmoden  #corset  #corsetmurah  #bodycantik  #bengkungsajat  #bengkungnursajat  #girdle  #girdlemurah  #ubatkurus  #kuruscepat  #ramping  #bajutidurseksi  #korset  #korsetmurah 
ALHAMDULILLAH...!!!! Customers sangat Happy.. Bengkung Mmng terbukti tak berlipat uolsssss and selesa...!!! So apa tunggu lagi??? JOM ORDER SEKARANG..... Lekaiihhhh... Order now.. now 📞📞 012- 366 5927 Noora 💋💋💋
ALHAMDULILLAH...!!!! Customers sangat Happy.. Bengkung Mmng terbukti tak berlipat uolsssss and selesa...!!! So apa tunggu lagi??? JOM ORDER SEKARANG..... Lekaiihhhh... Order now.. now 📞📞 012- 366 5927 Noora 💋💋💋
COMBO DATANG LAGI..!!
CEPAT SEBELUM KEHABISAN STOCK..!!
BRG LAKU KERASSS..!!!
. .
.
MODELING KORSET RM25
ARM SHAPER RM15
. 
SIS YUU NAK BG RM35 SAHAJA UNTUK 2 ITEM TUU UOLLSS..!! .
.
Postage rm8 sm/rm12 ss
Whatsapp +60199215711

#girdlemalaysia #girdle #leggings #legging#munafiemurah#korsetpremium#korsetpremiummurah#korset#korsetpelangsing#korsetoriginal#korsetmurah#korsetmalaysia#corset#corsetmurah#corsetmalaysia#korsetkurus#korsetmoden#korsetplussize#ultraslim#ultraslimmurah#ultraslimmalaysia#ultraslimkorset#bengkung#bengkungmurah#bengkungsajat#bengkungmalaysia#bengkungmoden#bengkong⠀
#girdle#girdlemurah
COMBO DATANG LAGI..!! CEPAT SEBELUM KEHABISAN STOCK..!! BRG LAKU KERASSS..!!! . . . MODELING KORSET RM25 ARM SHAPER RM15 . SIS YUU NAK BG RM35 SAHAJA UNTUK 2 ITEM TUU UOLLSS..!! . . Postage rm8 sm/rm12 ss Whatsapp +60199215711 #girdlemalaysia  #girdle  #leggings  #legging #munafiemurah #korsetpremium #korsetpremiummurah #korset #korsetpelangsing #korsetoriginal #korsetmurah #korsetmalaysia #corset #corsetmurah #corsetmalaysia #korsetkurus #korsetmoden #korsetplussize #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimmalaysia #ultraslimkorset #bengkung #bengkungmurah #bengkungsajat #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkong ⠀ #girdle #girdlemurah 
Sape ada masalah ni ??
.
.
✋🏻Lemak Menggelebeh
✋🏻Pinggang Takde Cutting
✋🏻Perut Maju Kedepan
✋🏻Selulit
✋🏻Posture Badan Tak Stabil
✋🏻Selalu Sakit Pinggang
✋🏻Perut Berlipat2x
.
.
Kenapa D'Queen Corset ni menjadi pilihan ? Kerana D'Queen Corset mampu menyelesaikan semua masalah yang wanita selalu susah hati . Bukan takat kebaya je , kadang2x pakai T-Shirt pun nampak berlipat2 kat belakang badan kan . Sebenarnya itu biasa ! Tapi masalah biasa akan jadi luar biasa kalau kita buat tak kisahhh je .
.
.
Bila lemak semakin liat dan kerasss untuk dihapuskan , maka potensi untuk semakin membesar lagi mudah berlaku . Alaaa taknak camtu ! Kita nak kurus sebab nak sihat kan ??
.
.
Kite akan guide cara penggunaan . Sampai korang rasa penghadaman korang pun akan jadi lancar setiap hari . .
.
Tak caya ? Cuba lah . Ada Size S sampai XXL tau . Jadi , apakah sebabnya untuk tidak kurus ?? .
.
Rm80 je sayang !! WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas
Sape ada masalah ni ?? . . ✋🏻Lemak Menggelebeh ✋🏻Pinggang Takde Cutting ✋🏻Perut Maju Kedepan ✋🏻Selulit ✋🏻Posture Badan Tak Stabil ✋🏻Selalu Sakit Pinggang ✋🏻Perut Berlipat2x . . Kenapa D'Queen Corset ni menjadi pilihan ? Kerana D'Queen Corset mampu menyelesaikan semua masalah yang wanita selalu susah hati . Bukan takat kebaya je , kadang2x pakai T-Shirt pun nampak berlipat2 kat belakang badan kan . Sebenarnya itu biasa ! Tapi masalah biasa akan jadi luar biasa kalau kita buat tak kisahhh je . . . Bila lemak semakin liat dan kerasss untuk dihapuskan , maka potensi untuk semakin membesar lagi mudah berlaku . Alaaa taknak camtu ! Kita nak kurus sebab nak sihat kan ?? . . Kite akan guide cara penggunaan . Sampai korang rasa penghadaman korang pun akan jadi lancar setiap hari . . . Tak caya ? Cuba lah . Ada Size S sampai XXL tau . Jadi , apakah sebabnya untuk tidak kurus ?? . . Rm80 je sayang !! WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas
.
💥💥💥Barang Panass !!! 💥💥💥
.
.
D'Queen Bengkung 16 tulang bersama 15 cangkuk . .
.
Kenapa D'Queen Bengkung adalah stock PANAS :- .
📢Baik utk lelaki / wanita yg nak mengempiskan perut . PERUT BUNCIT hilang sekelip mata . .
📢 Menyokong penuh tulang belakang dan menutup semua lemak dengan sempurna . .
📢 16 tulang berfungsi seperti korang memakai 2 lapis corset . LEBIH CEPAT ! LEBIH EFFECTIVE ! .
.
📢 Sesuai utk wanita yg baru lepas bersalin utk merapatkan rahim dan mengempiskan perut . .
📢 Pembakaran lemak lebih cepat ! Fabrik sungguh SELESA & SEJUK . Material tahan koyak . .
📢 Tidak Berlipat & Bergulung . .
📢 Sesuai untuk penggunaan harian ataupun bersukan . .
📢Proses pembakaran lemak lebih cepat dan semulajadi . Masalah sembelit pun boleh hilang tau. .
.
Material: nylon & spandex
.
.
Size S: 23"-33"  M: 24"-34"  L: 25"-35"  XL: 26"-36"
.
.
Height/Tinggi: 11"
.
.
Rm90 sahaja 🌹
.
.
Boleh tengok semua koleksi Corset di @dqueen_corset_hq 💚💚💚
. 💥💥💥Barang Panass !!! 💥💥💥 . . D'Queen Bengkung 16 tulang bersama 15 cangkuk . . . Kenapa D'Queen Bengkung adalah stock PANAS :- . 📢Baik utk lelaki / wanita yg nak mengempiskan perut . PERUT BUNCIT hilang sekelip mata . . 📢 Menyokong penuh tulang belakang dan menutup semua lemak dengan sempurna . . 📢 16 tulang berfungsi seperti korang memakai 2 lapis corset . LEBIH CEPAT ! LEBIH EFFECTIVE ! . . 📢 Sesuai utk wanita yg baru lepas bersalin utk merapatkan rahim dan mengempiskan perut . . 📢 Pembakaran lemak lebih cepat ! Fabrik sungguh SELESA & SEJUK . Material tahan koyak . . 📢 Tidak Berlipat & Bergulung . . 📢 Sesuai untuk penggunaan harian ataupun bersukan . . 📢Proses pembakaran lemak lebih cepat dan semulajadi . Masalah sembelit pun boleh hilang tau. . . Material: nylon & spandex . . Size S: 23"-33" M: 24"-34" L: 25"-35" XL: 26"-36" . . Height/Tinggi: 11" . . Rm90 sahaja 🌹 . . Boleh tengok semua koleksi Corset di @dqueen_corset_hq 💚💚💚
.
💥💥💥Barang Panass !!! 💥💥💥
.
.
D'Queen Bengkung 16 tulang bersama 15 cangkuk . .
.
Kenapa D'Queen Bengkung adalah stock PANAS :- .
📢Baik utk lelaki / wanita yg nak mengempiskan perut . PERUT BUNCIT hilang sekelip mata . .
📢 Menyokong penuh tulang belakang dan menutup semua lemak dengan sempurna . .
📢 16 tulang berfungsi seperti korang memakai 2 lapis corset . LEBIH CEPAT ! LEBIH EFFECTIVE ! .
.
📢 Sesuai utk wanita yg baru lepas bersalin utk merapatkan rahim dan mengempiskan perut . .
📢 Pembakaran lemak lebih cepat ! Fabrik sungguh SELESA & SEJUK . Material tahan koyak . .
📢 Tidak Berlipat & Bergulung . .
📢 Sesuai untuk penggunaan harian ataupun bersukan . .
📢Proses pembakaran lemak lebih cepat dan semulajadi . Masalah sembelit pun boleh hilang tau. .
.
Material: nylon & spandex
.
.
Size S: 23"-33"  M: 24"-34"  L: 25"-35"  XL: 26"-36"
.
.
Height/Tinggi: 11"
.
.
Rm90 sahaja 🌹
.
.
Boleh tengok semua koleksi Corset di @dqueen_corset_hq 💚💚💚
. 💥💥💥Barang Panass !!! 💥💥💥 . . D'Queen Bengkung 16 tulang bersama 15 cangkuk . . . Kenapa D'Queen Bengkung adalah stock PANAS :- . 📢Baik utk lelaki / wanita yg nak mengempiskan perut . PERUT BUNCIT hilang sekelip mata . . 📢 Menyokong penuh tulang belakang dan menutup semua lemak dengan sempurna . . 📢 16 tulang berfungsi seperti korang memakai 2 lapis corset . LEBIH CEPAT ! LEBIH EFFECTIVE ! . . 📢 Sesuai utk wanita yg baru lepas bersalin utk merapatkan rahim dan mengempiskan perut . . 📢 Pembakaran lemak lebih cepat ! Fabrik sungguh SELESA & SEJUK . Material tahan koyak . . 📢 Tidak Berlipat & Bergulung . . 📢 Sesuai untuk penggunaan harian ataupun bersukan . . 📢Proses pembakaran lemak lebih cepat dan semulajadi . Masalah sembelit pun boleh hilang tau. . . Material: nylon & spandex . . Size S: 23"-33" M: 24"-34" L: 25"-35" XL: 26"-36" . . Height/Tinggi: 11" . . Rm90 sahaja 🌹 . . Boleh tengok semua koleksi Corset di @dqueen_corset_hq 💚💚💚
.
💥💥💥Barang Panass !!! 💥💥💥
.
.
D'Queen Bengkung 16 tulang bersama 15 cangkuk . .
.
Kenapa D'Queen Bengkung adalah stock PANAS :- .
📢Baik utk lelaki / wanita yg nak mengempiskan perut . PERUT BUNCIT hilang sekelip mata . .
📢 Menyokong penuh tulang belakang dan menutup semua lemak dengan sempurna . .
📢 16 tulang berfungsi seperti korang memakai 2 lapis corset . LEBIH CEPAT ! LEBIH EFFECTIVE ! .
.
📢 Sesuai utk wanita yg baru lepas bersalin utk merapatkan rahim dan mengempiskan perut . .
📢 Pembakaran lemak lebih cepat ! Fabrik sungguh SELESA & SEJUK . Material tahan koyak . .
📢 Tidak Berlipat & Bergulung . .
📢 Sesuai untuk penggunaan harian ataupun bersukan . .
📢Proses pembakaran lemak lebih cepat dan semulajadi . Masalah sembelit pun boleh hilang tau. .
.
Material: nylon & spandex
.
.
Size S: 23"-33"  M: 24"-34"  L: 25"-35"  XL: 26"-36"
.
.
Height/Tinggi: 11"
.
.
Rm90 sahaja 🌹
.
.
Boleh tengok semua koleksi Corset di @dqueen_corset_hq 💚💚💚
. 💥💥💥Barang Panass !!! 💥💥💥 . . D'Queen Bengkung 16 tulang bersama 15 cangkuk . . . Kenapa D'Queen Bengkung adalah stock PANAS :- . 📢Baik utk lelaki / wanita yg nak mengempiskan perut . PERUT BUNCIT hilang sekelip mata . . 📢 Menyokong penuh tulang belakang dan menutup semua lemak dengan sempurna . . 📢 16 tulang berfungsi seperti korang memakai 2 lapis corset . LEBIH CEPAT ! LEBIH EFFECTIVE ! . . 📢 Sesuai utk wanita yg baru lepas bersalin utk merapatkan rahim dan mengempiskan perut . . 📢 Pembakaran lemak lebih cepat ! Fabrik sungguh SELESA & SEJUK . Material tahan koyak . . 📢 Tidak Berlipat & Bergulung . . 📢 Sesuai untuk penggunaan harian ataupun bersukan . . 📢Proses pembakaran lemak lebih cepat dan semulajadi . Masalah sembelit pun boleh hilang tau. . . Material: nylon & spandex . . Size S: 23"-33" M: 24"-34" L: 25"-35" XL: 26"-36" . . Height/Tinggi: 11" . . Rm90 sahaja 🌹 . . Boleh tengok semua koleksi Corset di @dqueen_corset_hq 💚💚💚
Juara #1.. 😚😚
. .#spartacksbatam
.
.
.
.
.
.
#bengkong .
.
.
.
.
.
.#bola #juara1 #menekşe #mekanıncennetolsun #kuşu #grab #fash#msb #tyra #trio #adikkakak
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan
✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil
.
📍1 helai : RM40
📍2 helai : RM70
📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj 
www.wasap.my/60194710614

#bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan ✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil . 📍1 helai : RM40 📍2 helai : RM70 📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 #bengkung  #bengkong  #bengkungmurah  #bengkongmurah  #bengkungmoden  #bengkongmoden  #corset  #corsetmurah  #bodycantik  #bengkungsajat  #bengkungnursajat  #girdle  #girdlemurah  #ubatkurus  #kuruscepat  #ramping  #bajutidurseksi  #korset  #korsetmurah 
#Repost from @akbarmalek with @regram.app ... Sape cakap lelaki xleh pakai bengkong.. terasa selesa bila pakai.. tulang blkng rasa str8 jer... #letsbekong #bengkong #bengkongviral 
PM 0174059066
PM 0174059066

#sado #nursajat02 #lelaki #terapiinstagram #uitm #surirumah #letsbenkung #seremban #sarawak #sabahan #ajimaura #sifufbads #eusahawan #belajarinstagram #shahalam #comel #terlajaklaris #wakdoyokfc #dropshipwanted #testimoni #instalike #marketing#sayajualonline #polismalaysia #jururawatmalaysia @nursajat02 @nursajat_stokisselangor
#Repost  from @akbarmalek with @regram.app ... Sape cakap lelaki xleh pakai bengkong.. terasa selesa bila pakai.. tulang blkng rasa str8 jer... #letsbekong  #bengkong  #bengkongviral  PM 0174059066 PM 0174059066 #sado  #nursajat02  #lelaki  #terapiinstagram  #uitm  #surirumah  #letsbenkung  #seremban  #sarawak  #sabahan  #ajimaura  #sifufbads  #eusahawan  #belajarinstagram  #shahalam  #comel  #terlajaklaris  #wakdoyokfc  #dropshipwanted  #testimoni  #instalike  #marketing #sayajualonline  #polismalaysia  #jururawatmalaysia  @nursajat02 @nursajat_stokisselangor
Sape ada masalah ni ??
.
.
✋🏻Lemak Menggelebeh
✋🏻Pinggang Takde Cutting
✋🏻Perut Maju Kedepan
✋🏻Selulit
✋🏻Posture Badan Tak Stabil
✋🏻Selalu Sakit Pinggang
✋🏻Perut Berlipat2x
.
.
Kenapa D'Queen Corset ni menjadi pilihan ? Kerana D'Queen Corset mampu menyelesaikan semua masalah yang wanita selalu susah hati . Bukan takat kebaya je , kadang2x pakai T-Shirt pun nampak berlipat2 kat belakang badan kan . Sebenarnya itu biasa ! Tapi masalah biasa akan jadi luar biasa kalau kita buat tak kisahhh je .
.
.
Bila lemak semakin liat dan kerasss untuk dihapuskan , maka potensi untuk semakin membesar lagi mudah berlaku . Alaaa taknak camtu ! Kita nak kurus sebab nak sihat kan ??
.
.
Kite akan guide cara penggunaan . Sampai korang rasa penghadaman korang pun akan jadi lancar setiap hari . .
.
Tak caya ? Cuba lah . Ada Size S sampai XXL tau . Jadi , apakah sebabnya untuk tidak kurus ?? .
.
Rm80 je sayang !! WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas
Sape ada masalah ni ?? . . ✋🏻Lemak Menggelebeh ✋🏻Pinggang Takde Cutting ✋🏻Perut Maju Kedepan ✋🏻Selulit ✋🏻Posture Badan Tak Stabil ✋🏻Selalu Sakit Pinggang ✋🏻Perut Berlipat2x . . Kenapa D'Queen Corset ni menjadi pilihan ? Kerana D'Queen Corset mampu menyelesaikan semua masalah yang wanita selalu susah hati . Bukan takat kebaya je , kadang2x pakai T-Shirt pun nampak berlipat2 kat belakang badan kan . Sebenarnya itu biasa ! Tapi masalah biasa akan jadi luar biasa kalau kita buat tak kisahhh je . . . Bila lemak semakin liat dan kerasss untuk dihapuskan , maka potensi untuk semakin membesar lagi mudah berlaku . Alaaa taknak camtu ! Kita nak kurus sebab nak sihat kan ?? . . Kite akan guide cara penggunaan . Sampai korang rasa penghadaman korang pun akan jadi lancar setiap hari . . . Tak caya ? Cuba lah . Ada Size S sampai XXL tau . Jadi , apakah sebabnya untuk tidak kurus ?? . . Rm80 je sayang !! WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas
Topi cantik cocok untuk gaya ...15k

#mancell #topi #batam #bengkong
.
.
Pulang kerja langsung otw TKP, biar bisa dapat photo sama artis tanah karo ya kan,. Mama Iting na,.. hahahhaa, biar photo cuman 1 dan pakai uniform, gapapaLah.. ibaratnya perjuangan jumpain artis :D :D :D
#NandeLala #MamaGinting #GGASeiPanas #KerjaTahun #Sembiring #Meliala #SeiPanas #Bengkong #Batam #BatamIsland 
#kalakkaro @zonakalakkaro.id @kalak_karo @lagukaro @kita_kalak_karo @kalak_karo_hitz @orangkarohits .
.
#AnitabrMeliala
Selagi ada niat pasti ada jalan
#cabuci
#serayaatas
#bengkong
#batam
D'Queen Corset in the house . .
Kenapa korang WAJIB ada ? .
.
😌Pembakaran lemak jadi lebih cepat
.
.
😍Menghilangkan masalah perut buncit .
.
😌Memberikan posture badan yg menarik dan lansing .
.
😍Sesuai utk wanita baru lepas bersalin .
.
😌Menjaga posture tulang yg sempurna .
.
😍Tidak berlipat & tidak panas .
.
😌Sangat SELESA & mudah dibasuh
.
.
😍Mengawal nafsu makan yg menggila .
.
😌Melancarkan sistem penghadaman .
.
Harga : RM80 
Size : S - 5XL (Whatsapp size pinggang korang masa order nanti ya) .
.
Official Account : @dqueen_corset_hq
D'Queen Corset in the house . . Kenapa korang WAJIB ada ? . . 😌Pembakaran lemak jadi lebih cepat . . 😍Menghilangkan masalah perut buncit . . 😌Memberikan posture badan yg menarik dan lansing . . 😍Sesuai utk wanita baru lepas bersalin . . 😌Menjaga posture tulang yg sempurna . . 😍Tidak berlipat & tidak panas . . 😌Sangat SELESA & mudah dibasuh . . 😍Mengawal nafsu makan yg menggila . . 😌Melancarkan sistem penghadaman . . Harga : RM80 Size : S - 5XL (Whatsapp size pinggang korang masa order nanti ya) . . Official Account : @dqueen_corset_hq
Sediiiiiihhhhhh kl liat si kecil sakit,,,cepet sembuh ea sayaangg.... 😥😘
.
.
#zakki
#bengkong
Sediiiiiihhhhhh kl liat si kecil sakit,,,cepet sembuh ea sayaangg.... 😥😘 . . #zakki  #bengkong 
Set Tanjak Pengantin #pinkbelacan sulam emas.

Rm110/set (#tanjak, #bengkong , #sampin 2 meter )

Pos semenanjung Rm15, #sabah #sarawak Rm20. 
Whatsapp +60109365688 to purchase.
_______

#pengantinmelayu #tanjakpinkbelacan #songket #tanjaksongket #tanjakborong #bajupengantin #pengantinlelaki #pengantinmelayu #settanjak #setanjak #setsampin #sampingsongket #tengkolok #sampinnikah #sampinSongket #aksesoripengantin
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan
✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil
.
📍1 helai : RM40
📍2 helai : RM70
📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj 
www.wasap.my/60194710614

#bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan ✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil . 📍1 helai : RM40 📍2 helai : RM70 📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 #bengkung  #bengkong  #bengkungmurah  #bengkongmurah  #bengkungmoden  #bengkongmoden  #corset  #corsetmurah  #bodycantik  #bengkungsajat  #bengkungnursajat  #girdle  #girdlemurah  #ubatkurus  #kuruscepat  #ramping  #bajutidurseksi  #korset  #korsetmurah 
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan
✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil
.
📍1 helai : RM40
📍2 helai : RM70
📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj 
www.wasap.my/60194710614

#bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan ✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil . 📍1 helai : RM40 📍2 helai : RM70 📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 #bengkung  #bengkong  #bengkungmurah  #bengkongmurah  #bengkungmoden  #bengkongmoden  #corset  #corsetmurah  #bodycantik  #bengkungsajat  #bengkungnursajat  #girdle  #girdlemurah  #ubatkurus  #kuruscepat  #ramping  #bajutidurseksi  #korset  #korsetmurah 
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan
✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil
.
📍1 helai : RM40
📍2 helai : RM70
📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj 
www.wasap.my/60194710614

#bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan ✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil . 📍1 helai : RM40 📍2 helai : RM70 📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 #bengkung  #bengkong  #bengkungmurah  #bengkongmurah  #bengkungmoden  #bengkongmoden  #corset  #corsetmurah  #bodycantik  #bengkungsajat  #bengkungnursajat  #girdle  #girdlemurah  #ubatkurus  #kuruscepat  #ramping  #bajutidurseksi  #korset  #korsetmurah 
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan
✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil
.
📍1 helai : RM40
📍2 helai : RM70
📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj 
www.wasap.my/60194710614

#bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan ✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil . 📍1 helai : RM40 📍2 helai : RM70 📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 #bengkung  #bengkong  #bengkungmurah  #bengkongmurah  #bengkungmoden  #bengkongmoden  #corset  #corsetmurah  #bodycantik  #bengkungsajat  #bengkungnursajat  #girdle  #girdlemurah  #ubatkurus  #kuruscepat  #ramping  #bajutidurseksi  #korset  #korsetmurah 
Bapak2 aja pake Helm, kok anak2 gak ya 😄! Ngebut Lagi .
.
.
#canonphotography #panning #jalanaspal #bapak2 #canonlens #serikat_fi #instasunda #bengkong #kissx7 #primelens #50mm
Order now...!!
Let's BENGKUNG GOLD & .
🌸Berminat nak order cepat2 wasap Mommy nahhh 012-366 5927 💋💋💋 cepat sebelum stok licin lagii🙏
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!!
SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!😍👍
. .
.
LET'S BENGKONG GOLD RM110 (Exc Postage )
.
Kebaikkan LET'S BENGKONG GOLD :
.
🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong)
🌹meterial kain yang sangat bermutu tinggi
🌹sesuai untuk lelaki dan wanita
🌹bagus untuk support tulang belakang
🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda
🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
🌹mempunyai 2 colour hitam & peaches colour
🌹tidak akan berlipat &o bergulung jika anda memakai let's bengkong gold
🌹Mempunyai saiz S, M, L, XL &XXL .....
.
So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!!
SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!
Order now...!! Let's BENGKUNG GOLD & . 🌸Berminat nak order cepat2 wasap Mommy nahhh 012-366 5927 💋💋💋 cepat sebelum stok licin lagii🙏 . POSTAGE SELURUH MALAYSIA . So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!! SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!😍👍 . . . LET'S BENGKONG GOLD RM110 (Exc Postage ) . Kebaikkan LET'S BENGKONG GOLD : . 🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong) 🌹meterial kain yang sangat bermutu tinggi 🌹sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹bagus untuk support tulang belakang 🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹mempunyai 2 colour hitam & peaches colour 🌹tidak akan berlipat &o bergulung jika anda memakai let's bengkong gold 🌹Mempunyai saiz S, M, L, XL &XXL ..... . So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!! SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!
Hhhmmm... Are you like this guys?? 😱😱.... Body boleh oke seperti gitar spayol kata2 orang😂😂... Tapi klo masih nyimpen perut buncit.. No way😵😵 DIET SUPER PRAKTIS DAN EFEKTIF UNTUK SEGALA MASALAH BERAT BADAN DAN PERUT BUNCIT ‼️
Hanya di @diet_pakaiplum > Diet Sehat Tanpa Olahraga ❌💪
> Turun 2-10 KG dalam Sebulan 👍
> Setelah 8jam Konsumsi 98% BAB 💩
> 100% Herbal 🍃
> Berbentuk Buah 🍎
> Tidak Berbentuk Bubuk, Pil, ataupun Kapsul ❌💊 Order?
Contact Me
Wa : 082173300965
Ig : @diet_pakaiplum
#explorebatam #explorebatam_kepri #jelajahbatam #sekupang #sekupangbatam #sekupangferryterminal #batamcenter #batamtrip #batambag #batamfood #batamfashion #batuampar #jodohbatam #nongsa #lubukbaja #kabil #batamkota #batuaji #sagulung #bengkong #seibeduk #belakangpadang
Hhhmmm... Are you like this guys?? 😱😱.... Body boleh oke seperti gitar spayol kata2 orang😂😂... Tapi klo masih nyimpen perut buncit.. No way😵😵 DIET SUPER PRAKTIS DAN EFEKTIF UNTUK SEGALA MASALAH BERAT BADAN DAN PERUT BUNCIT ‼️ Hanya di @diet_pakaiplum > Diet Sehat Tanpa Olahraga ❌💪 > Turun 2-10 KG dalam Sebulan 👍 > Setelah 8jam Konsumsi 98% BAB 💩 > 100% Herbal 🍃 > Berbentuk Buah 🍎 > Tidak Berbentuk Bubuk, Pil, ataupun Kapsul ❌💊 Order? Contact Me Wa : 082173300965 Ig : @diet_pakaiplum #explorebatam  #explorebatam_kepri  #jelajahbatam  #sekupang  #sekupangbatam  #sekupangferryterminal  #batamcenter  #batamtrip  #batambag  #batamfood  #batamfashion  #batuampar  #jodohbatam  #nongsa  #lubukbaja  #kabil  #batamkota  #batuaji  #sagulung  #bengkong  #seibeduk  #belakangpadang 
Hhhmmm... Are you like this guys?? 😱😱.... Body boleh oke seperti gitar spayol kata2 orang😂😂... Tapi klo masih nyimpen perut buncit.. No way😵😵 DIET SUPER PRAKTIS DAN EFEKTIF UNTUK SEGALA MASALAH BERAT BADAN DAN PERUT BUNCIT ‼️
Hanya di @diet_pakaiplum > Diet Sehat Tanpa Olahraga ❌💪
> Turun 2-10 KG dalam Sebulan 👍
> Setelah 8jam Konsumsi 98% BAB 💩
> 100% Herbal 🍃
> Berbentuk Buah 🍎
> Tidak Berbentuk Bubuk, Pil, ataupun Kapsul ❌💊 Order?
Contact Me
Wa : 082173300965
Ig : @diet_pakaiplum
#explorebatam #explorebatam_kepri #jelajahbatam #sekupang #sekupangbatam #sekupangferryterminal #batamcenter #batamtrip #batambag #batamfood #batamfashion #batuampar #jodohbatam #nongsa #lubukbaja #kabil #batamkota #batuaji #sagulung #bengkong #seibeduk #belakangpadang
Hhhmmm... Are you like this guys?? 😱😱.... Body boleh oke seperti gitar spayol kata2 orang😂😂... Tapi klo masih nyimpen perut buncit.. No way😵😵 DIET SUPER PRAKTIS DAN EFEKTIF UNTUK SEGALA MASALAH BERAT BADAN DAN PERUT BUNCIT ‼️ Hanya di @diet_pakaiplum > Diet Sehat Tanpa Olahraga ❌💪 > Turun 2-10 KG dalam Sebulan 👍 > Setelah 8jam Konsumsi 98% BAB 💩 > 100% Herbal 🍃 > Berbentuk Buah 🍎 > Tidak Berbentuk Bubuk, Pil, ataupun Kapsul ❌💊 Order? Contact Me Wa : 082173300965 Ig : @diet_pakaiplum #explorebatam  #explorebatam_kepri  #jelajahbatam  #sekupang  #sekupangbatam  #sekupangferryterminal  #batamcenter  #batamtrip  #batambag  #batamfood  #batamfashion  #batuampar  #jodohbatam  #nongsa  #lubukbaja  #kabil  #batamkota  #batuaji  #sagulung  #bengkong  #seibeduk  #belakangpadang 
Hhhmmm... Are you like this guys?? 😱😱.... Body boleh oke seperti gitar spayol kata2 orang😂😂... Tapi klo masih nyimpen perut buncit.. No way😵😵 DIET SUPER PRAKTIS DAN EFEKTIF UNTUK SEGALA MASALAH BERAT BADAN DAN PERUT BUNCIT ‼️
Hanya di @diet_pakaiplum > Diet Sehat Tanpa Olahraga ❌💪
> Turun 2-10 KG dalam Sebulan 👍
> Setelah 8jam Konsumsi 98% BAB 💩
> 100% Herbal 🍃
> Berbentuk Buah 🍎
> Tidak Berbentuk Bubuk, Pil, ataupun Kapsul ❌💊 Order?
Contact Me
Wa : 082173300965
Ig : @diet_pakaiplum
#explorebatam #explorebatam_kepri #jelajahbatam #sekupang #sekupangbatam #sekupangferryterminal #batamcenter #batamtrip #batambag #batamfood #batamfashion #batuampar #jodohbatam #nongsa #lubukbaja #kabil #batamkota #batuaji #sagulung #bengkong #seibeduk #belakangpadang
Hhhmmm... Are you like this guys?? 😱😱.... Body boleh oke seperti gitar spayol kata2 orang😂😂... Tapi klo masih nyimpen perut buncit.. No way😵😵 DIET SUPER PRAKTIS DAN EFEKTIF UNTUK SEGALA MASALAH BERAT BADAN DAN PERUT BUNCIT ‼️ Hanya di @diet_pakaiplum > Diet Sehat Tanpa Olahraga ❌💪 > Turun 2-10 KG dalam Sebulan 👍 > Setelah 8jam Konsumsi 98% BAB 💩 > 100% Herbal 🍃 > Berbentuk Buah 🍎 > Tidak Berbentuk Bubuk, Pil, ataupun Kapsul ❌💊 Order? Contact Me Wa : 082173300965 Ig : @diet_pakaiplum #explorebatam  #explorebatam_kepri  #jelajahbatam  #sekupang  #sekupangbatam  #sekupangferryterminal  #batamcenter  #batamtrip  #batambag  #batamfood  #batamfashion  #batuampar  #jodohbatam  #nongsa  #lubukbaja  #kabil  #batamkota  #batuaji  #sagulung  #bengkong  #seibeduk  #belakangpadang 
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan
✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil
.
📍1 helai : RM40
📍2 helai : RM70
📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj 
www.wasap.my/60194710614

#bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan ✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil . 📍1 helai : RM40 📍2 helai : RM70 📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 #bengkung  #bengkong  #bengkungmurah  #bengkongmurah  #bengkungmoden  #bengkongmoden  #corset  #corsetmurah  #bodycantik  #bengkungsajat  #bengkungnursajat  #girdle  #girdlemurah  #ubatkurus  #kuruscepat  #ramping  #bajutidurseksi  #korset  #korsetmurah 
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan
✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil
.
📍1 helai : RM40
📍2 helai : RM70
📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj 
www.wasap.my/60194710614

#bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan ✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil . 📍1 helai : RM40 📍2 helai : RM70 📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 #bengkung  #bengkong  #bengkungmurah  #bengkongmurah  #bengkungmoden  #bengkongmoden  #corset  #corsetmurah  #bodycantik  #bengkungsajat  #bengkungnursajat  #girdle  #girdlemurah  #ubatkurus  #kuruscepat  #ramping  #bajutidurseksi  #korset  #korsetmurah 
Sape ada masalah ni ??
.
.
✋🏻Lemak Menggelebeh
✋🏻Pinggang Takde Cutting
✋🏻Perut Maju Kedepan
✋🏻Selulit
✋🏻Posture Badan Tak Stabil
✋🏻Selalu Sakit Pinggang
✋🏻Perut Berlipat2x
.
.
Kenapa D'Queen Corset ni menjadi pilihan ? Kerana D'Queen Corset mampu menyelesaikan semua masalah yang wanita selalu susah hati . Bukan takat kebaya je , kadang2x pakai T-Shirt pun nampak berlipat2 kat belakang badan kan . Sebenarnya itu biasa ! Tapi masalah biasa akan jadi luar biasa kalau kita buat tak kisahhh je .
.
.
Bila lemak semakin liat dan kerasss untuk dihapuskan , maka potensi untuk semakin membesar lagi mudah berlaku . Alaaa taknak camtu ! Kita nak kurus sebab nak sihat kan ??
.
.
Kite akan guide cara penggunaan . Sampai korang rasa penghadaman korang pun akan jadi lancar setiap hari . .
.
Tak caya ? Cuba lah . Ada Size S sampai XXL tau . Jadi , apakah sebabnya untuk tidak kurus ?? .
.
Rm80 je sayang !! WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas
Sape ada masalah ni ?? . . ✋🏻Lemak Menggelebeh ✋🏻Pinggang Takde Cutting ✋🏻Perut Maju Kedepan ✋🏻Selulit ✋🏻Posture Badan Tak Stabil ✋🏻Selalu Sakit Pinggang ✋🏻Perut Berlipat2x . . Kenapa D'Queen Corset ni menjadi pilihan ? Kerana D'Queen Corset mampu menyelesaikan semua masalah yang wanita selalu susah hati . Bukan takat kebaya je , kadang2x pakai T-Shirt pun nampak berlipat2 kat belakang badan kan . Sebenarnya itu biasa ! Tapi masalah biasa akan jadi luar biasa kalau kita buat tak kisahhh je . . . Bila lemak semakin liat dan kerasss untuk dihapuskan , maka potensi untuk semakin membesar lagi mudah berlaku . Alaaa taknak camtu ! Kita nak kurus sebab nak sihat kan ?? . . Kite akan guide cara penggunaan . Sampai korang rasa penghadaman korang pun akan jadi lancar setiap hari . . . Tak caya ? Cuba lah . Ada Size S sampai XXL tau . Jadi , apakah sebabnya untuk tidak kurus ?? . . Rm80 je sayang !! WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas
Thank you so much mba @nure_nandz
.
.
 Some of our testimonials
.
. #tekwanpalembang#jakarta#udang#jamur#bengkong#endess#endol
Hii , Assalamualaikum.. Ada yang bertanya sis tentang bagaimana nak menggunakan Lets Bengkung gold nii . ?? Ok dengar penjelasan dari sis yee .. Setiap bengkung memang ketat padat , sbb nak berikan kesan yang optimum kpd semua pengguna .. okey , Cuba bayangkan kalu longgar , Rasa2 boleh ker cover lemak2 tepu tu ?? TAK BOLEH KAN , . So LETS BENGKUNG by @nursajat02  DIRUMUS KHAS UNTUK WANITA YANG INGIN KEMBALI RAMPING PINGGANG KERENGGA LA ORG TUA2 CAKAP 😍😍. Ullos perlu tarik bengkung tersebut .. 😘 Jangan risau xkoyak , xlonggar . Nanty basuh akan mengecil balik 😊 . . Letsbngkung gold rm110 exc pos (RM10sm / RM15ss) 
Let's Order... Call Noora 012.3665927 (Agent Port Klang) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ LET'S BENGKUNG GOLD EXCLUSIVE! !!🏻 👗Material fabrik berkualiti  dari cotton Spandex 👗 Memecahkan lemak 👗 Membentuk pinggang 👗 Membetulkan posture badan 👗 Menyokong tulang belakang 👗 Mengurangkan Pengumpulan Lemak (BUNCIT ) 👗 Melancarkan peredaran darah 👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai 👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut! 👗.Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa 👗.Tak mudah terlipat gulung 👗. Tak panas dan tidak berpeloh 
#pantang 
#jamu
Hii , Assalamualaikum.. Ada yang bertanya sis tentang bagaimana nak menggunakan Lets Bengkung gold nii . ?? Ok dengar penjelasan dari sis yee .. Setiap bengkung memang ketat padat , sbb nak berikan kesan yang optimum kpd semua pengguna .. okey , Cuba bayangkan kalu longgar , Rasa2 boleh ker cover lemak2 tepu tu ?? TAK BOLEH KAN , . So LETS BENGKUNG by @nursajat02 DIRUMUS KHAS UNTUK WANITA YANG INGIN KEMBALI RAMPING PINGGANG KERENGGA LA ORG TUA2 CAKAP 😍😍. Ullos perlu tarik bengkung tersebut .. 😘 Jangan risau xkoyak , xlonggar . Nanty basuh akan mengecil balik 😊 . . Letsbngkung gold rm110 exc pos (RM10sm / RM15ss) Let's Order... Call Noora 012.3665927 (Agent Port Klang) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ LET'S BENGKUNG GOLD EXCLUSIVE! !!🏻 👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex 👗 Memecahkan lemak 👗 Membentuk pinggang 👗 Membetulkan posture badan 👗 Menyokong tulang belakang 👗 Mengurangkan Pengumpulan Lemak (BUNCIT ) 👗 Melancarkan peredaran darah 👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai 👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut! 👗.Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa 👗.Tak mudah terlipat gulung 👗. Tak panas dan tidak berpeloh #pantang  #jamu 
• • •
Sape ada masalah ni ??
.
.
✋🏻Lemak Menggelebeh ✋🏻Pinggang Takde Cutting
✋🏻Perut Maju Kedepan
✋🏻Selulit
✋🏻Posture Badan Tak Stabil
✋🏻Selalu Sakit Pinggang
✋🏻Perut Berlipat2x
.
.
Kenapa Let's Bengkung Gold by @nursajat02 menjadi pilihan ? Kerana Bengkung Gold mampu menyelesaikan semua masalah yang wanita selalu susah hati . Bukan takat kebaya je , kadang2x pakai T-Shirt pun nampak berlipat2 kat belakang badan kan . Sebenarnya itu biasa ! Tapi masalah biasa akan jadi luar biasa kalau kita buat tak kisahhh je .
.
.
Bila lemak semakin liat dan kerasss untuk dihapuskan , maka potensi untuk semakin membesar lagi mudah berlaku . Alaaa taknak camtu ! Kita nak kurus sebab nak sihat kan ??
.
.
Kite akan guide cara penggunaan . Sampai korang rasa penghadaman korang pun akan jadi lancar setiap hari . .
.
Tak caya ? Cuba lah . Ada Size S sampai XXL tau . Jadi , apakah sebabnya untuk tidak kurus ?? .
.
Rm110 ( exc postage) je sayang !!
📞📞012-366 5927
• • • Sape ada masalah ni ?? . . ✋🏻Lemak Menggelebeh ✋🏻Pinggang Takde Cutting ✋🏻Perut Maju Kedepan ✋🏻Selulit ✋🏻Posture Badan Tak Stabil ✋🏻Selalu Sakit Pinggang ✋🏻Perut Berlipat2x . . Kenapa Let's Bengkung Gold by @nursajat02 menjadi pilihan ? Kerana Bengkung Gold mampu menyelesaikan semua masalah yang wanita selalu susah hati . Bukan takat kebaya je , kadang2x pakai T-Shirt pun nampak berlipat2 kat belakang badan kan . Sebenarnya itu biasa ! Tapi masalah biasa akan jadi luar biasa kalau kita buat tak kisahhh je . . . Bila lemak semakin liat dan kerasss untuk dihapuskan , maka potensi untuk semakin membesar lagi mudah berlaku . Alaaa taknak camtu ! Kita nak kurus sebab nak sihat kan ?? . . Kite akan guide cara penggunaan . Sampai korang rasa penghadaman korang pun akan jadi lancar setiap hari . . . Tak caya ? Cuba lah . Ada Size S sampai XXL tau . Jadi , apakah sebabnya untuk tidak kurus ?? . . Rm110 ( exc postage) je sayang !! 📞📞012-366 5927
mua 👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️
🤔 hah!!uolss baca tak apa surat khbar tulis tu!!"MALAYSIA NEGARA ORANG GEMUK? ayooo Mommy tak ckp ea..tp paper tu yg tulis tau
🤐 ni bkn rahsia atau perkhabaran angin tau..uolss bole pandang sekeliling kita..bole nmpk maslh obesiti ni di mana2 aja..kalau tak dlm uma kita jiran,rakan sekerja,saudara adik angkat ke,skandal ke..ahh pendek kata maslh ni dr zaman dahulu lgi..kalau tak masakn dlm paper pun leh keluar news cam gini-MUKE DEPAN hokey!!
😬 so uolss yg duk baca info ni plzz jgn tambahkn lgi jumlah dlm golongan ini..bermula dr skrng..amalkn cara hidup sihat..supaya anda lebih menyangi diri anda,jom cuba TIPs simple yg Mommy amalkn
🌟1)amek sayuran disetiap hidangan
🌟2)hadkn jumlah makanan terutaman makanan ringan atau makanan segera
🌟3)makan secara perlahan
🌟4)banyakkn meminum air masak
🌟5)mengambil sarapan pagi
🌟6)makan buah2an
🌟7)lakukan senaman
🌟8)berhenti meminum air bergas
🌟9)mengambil protien secukupnya
🌟10)dgn semua perkara di atas anda dgn mudah melakukn sambil memakai bengkung..so lgi
✨✨RINGKAS✨✨MUDAH✨✨SENANG
📞📞012-366 5927
mua 👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️ 🤔 hah!!uolss baca tak apa surat khbar tulis tu!!"MALAYSIA NEGARA ORANG GEMUK? ayooo Mommy tak ckp ea..tp paper tu yg tulis tau 🤐 ni bkn rahsia atau perkhabaran angin tau..uolss bole pandang sekeliling kita..bole nmpk maslh obesiti ni di mana2 aja..kalau tak dlm uma kita jiran,rakan sekerja,saudara adik angkat ke,skandal ke..ahh pendek kata maslh ni dr zaman dahulu lgi..kalau tak masakn dlm paper pun leh keluar news cam gini-MUKE DEPAN hokey!! 😬 so uolss yg duk baca info ni plzz jgn tambahkn lgi jumlah dlm golongan ini..bermula dr skrng..amalkn cara hidup sihat..supaya anda lebih menyangi diri anda,jom cuba TIPs simple yg Mommy amalkn 🌟1)amek sayuran disetiap hidangan 🌟2)hadkn jumlah makanan terutaman makanan ringan atau makanan segera 🌟3)makan secara perlahan 🌟4)banyakkn meminum air masak 🌟5)mengambil sarapan pagi 🌟6)makan buah2an 🌟7)lakukan senaman 🌟8)berhenti meminum air bergas 🌟9)mengambil protien secukupnya 🌟10)dgn semua perkara di atas anda dgn mudah melakukn sambil memakai bengkung..so lgi ✨✨RINGKAS✨✨MUDAH✨✨SENANG 📞📞012-366 5927
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan
✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil
.
📍1 helai : RM40
📍2 helai : RM70
📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj 
www.wasap.my/60194710614

#bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan ✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil . 📍1 helai : RM40 📍2 helai : RM70 📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 #bengkung  #bengkong  #bengkungmurah  #bengkongmurah  #bengkungmoden  #bengkongmoden  #corset  #corsetmurah  #bodycantik  #bengkungsajat  #bengkungnursajat  #girdle  #girdlemurah  #ubatkurus  #kuruscepat  #ramping  #bajutidurseksi  #korset  #korsetmurah 
Sape ada masalah ni ??
.
.
✋🏻Lemak Menggelebeh
✋🏻Pinggang Takde Cutting
✋🏻Perut Maju Kedepan
✋🏻Selulit
✋🏻Posture Badan Tak Stabil
✋🏻Selalu Sakit Pinggang
✋🏻Perut Berlipat2x
.
.
Kenapa D'Queen Corset ni menjadi pilihan ? Kerana D'Queen Corset mampu menyelesaikan semua masalah yang wanita selalu susah hati . Bukan takat kebaya je , kadang2x pakai T-Shirt pun nampak berlipat2 kat belakang badan kan . Sebenarnya itu biasa ! Tapi masalah biasa akan jadi luar biasa kalau kita buat tak kisahhh je .
.
.
Bila lemak semakin liat dan kerasss untuk dihapuskan , maka potensi untuk semakin membesar lagi mudah berlaku . Alaaa taknak camtu ! Kita nak kurus sebab nak sihat kan ??
.
.
Kite akan guide cara penggunaan . Sampai korang rasa penghadaman korang pun akan jadi lancar setiap hari . .
.
Tak caya ? Cuba lah . Ada Size S sampai XXL tau . Jadi , apakah sebabnya untuk tidak kurus ?? .
.
Rm80 je sayang !! WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas
Sape ada masalah ni ?? . . ✋🏻Lemak Menggelebeh ✋🏻Pinggang Takde Cutting ✋🏻Perut Maju Kedepan ✋🏻Selulit ✋🏻Posture Badan Tak Stabil ✋🏻Selalu Sakit Pinggang ✋🏻Perut Berlipat2x . . Kenapa D'Queen Corset ni menjadi pilihan ? Kerana D'Queen Corset mampu menyelesaikan semua masalah yang wanita selalu susah hati . Bukan takat kebaya je , kadang2x pakai T-Shirt pun nampak berlipat2 kat belakang badan kan . Sebenarnya itu biasa ! Tapi masalah biasa akan jadi luar biasa kalau kita buat tak kisahhh je . . . Bila lemak semakin liat dan kerasss untuk dihapuskan , maka potensi untuk semakin membesar lagi mudah berlaku . Alaaa taknak camtu ! Kita nak kurus sebab nak sihat kan ?? . . Kite akan guide cara penggunaan . Sampai korang rasa penghadaman korang pun akan jadi lancar setiap hari . . . Tak caya ? Cuba lah . Ada Size S sampai XXL tau . Jadi , apakah sebabnya untuk tidak kurus ?? . . Rm80 je sayang !! WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan
✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil
.
📍1 helai : RM40
📍2 helai : RM70
📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj 
www.wasap.my/60194710614

#bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan ✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil . 📍1 helai : RM40 📍2 helai : RM70 📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 #bengkung  #bengkong  #bengkungmurah  #bengkongmurah  #bengkungmoden  #bengkongmoden  #corset  #corsetmurah  #bodycantik  #bengkungsajat  #bengkungnursajat  #girdle  #girdlemurah  #ubatkurus  #kuruscepat  #ramping  #bajutidurseksi  #korset  #korsetmurah 
Jalan" berdua memberikan semangat baru#with u#rendevouz#bengkong laut#batam
• • •
🎀LET'S BENGKONG GOLD🎀

KEISTIMEWAAN ==============
🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong) 🌹Material kain yang sangat bermutu tinggi 🌹sesuai untuk lelaki dan wanita
🌹bagus untuk support tulang belakang 🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹mempunyai 2 colour hitam & peach colour 🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold 🌹Mempunyai saiz S,M,L,XL,XXL

AGENT SAH PORT KLANG
-----------------------------------------------
- 📞📞 012- 366 5927 NOORA 💋💋💋
• • • 🎀LET'S BENGKONG GOLD🎀 KEISTIMEWAAN ============== 🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong) 🌹Material kain yang sangat bermutu tinggi 🌹sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹bagus untuk support tulang belakang 🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹mempunyai 2 colour hitam & peach colour 🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold 🌹Mempunyai saiz S,M,L,XL,XXL AGENT SAH PORT KLANG ----------------------------------------------- - 📞📞 012- 366 5927 NOORA 💋💋💋
BENGKUNG "7 TULANG " ✅Tidak bergulung kerana ada 7 tulang
✅Corak bunga
✅ 73% Cotton 27% Spandex
✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak
✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil
.
📍1 helai : RM60
📍2 helai : RM100 📍whatsapp shj 
www.wasap.my/60194710614

#bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah
BENGKUNG "7 TULANG " ✅Tidak bergulung kerana ada 7 tulang ✅Corak bunga ✅ 73% Cotton 27% Spandex ✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil . 📍1 helai : RM60 📍2 helai : RM100 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 #bengkung  #bengkong  #bengkungmurah  #bengkongmurah  #bengkungmoden  #bengkongmoden  #corset  #corsetmurah  #bodycantik  #bengkungsajat  #bengkungnursajat  #girdle  #girdlemurah  #ubatkurus  #kuruscepat  #ramping  #bajutidurseksi  #korset  #korsetmurah 
BENGKUNG "7 TULANG " ✅Tidak bergulung kerana ada 7 tulang
✅Corak bunga
✅ 73% Cotton 27% Spandex
✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak
✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil
.
📍1 helai : RM60
📍2 helai : RM100 📍whatsapp shj 
www.wasap.my/60194710614

#bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah
BENGKUNG "7 TULANG " ✅Tidak bergulung kerana ada 7 tulang ✅Corak bunga ✅ 73% Cotton 27% Spandex ✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil . 📍1 helai : RM60 📍2 helai : RM100 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 #bengkung  #bengkong  #bengkungmurah  #bengkongmurah  #bengkungmoden  #bengkongmoden  #corset  #corsetmurah  #bodycantik  #bengkungsajat  #bengkungnursajat  #girdle  #girdlemurah  #ubatkurus  #kuruscepat  #ramping  #bajutidurseksi  #korset  #korsetmurah 
Antara #koleksitanjak set dari #terataksongket .
.

Ready stock and available FOR NOW

Harga satu set : Rm90.
Poslaju semenanjung Rm10. #sabahsarawak Rm15.
. 
Terdiri daripada 3 barang : #tanjak , #bengkong 2 meter lebih dan #sampin 2 meter.

Tanjak boleh laras.

Whatsapp to purchase +60109365688

#settengkolok #malayheaddress #bajupengantin #tengkolok #tengkolokset #tanjakHitam #tanjakkelabu #sampinsongket #bajupengantin #aksesoripengantin #sampinsongket #Sampinsongketmurah
Antara #koleksitanjak  set dari #terataksongket  . . Ready stock and available FOR NOW Harga satu set : Rm90. Poslaju semenanjung Rm10. #sabahsarawak  Rm15. . Terdiri daripada 3 barang : #tanjak  , #bengkong  2 meter lebih dan #sampin  2 meter. Tanjak boleh laras. Whatsapp to purchase +60109365688 #settengkolok  #malayheaddress  #bajupengantin  #tengkolok  #tengkolokset  #tanjakHitam  #tanjakkelabu  #sampinsongket  #bajupengantin  #aksesoripengantin  #sampinsongket  #Sampinsongketmurah 
.
Cust Self Pick up 4 pcs #letsbengkunggold ....😘 TQVM My dear💋💋💋, semoga rezeki sis semakin bertambah  dn berlimpah ruah..amin..😍
.
🌸Pada yg Berminat nak order cepat2 wasap Noora 012-366 5927 💋💋💋 cepat sebelum stok licin lagii🙏
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!!
SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!😍👍
.
 #setberpantang #pengantin #wanita
. Cust Self Pick up 4 pcs #letsbengkunggold  ....😘 TQVM My dear💋💋💋, semoga rezeki sis semakin bertambah dn berlimpah ruah..amin..😍 . 🌸Pada yg Berminat nak order cepat2 wasap Noora 012-366 5927 💋💋💋 cepat sebelum stok licin lagii🙏 . POSTAGE SELURUH MALAYSIA . So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!! SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!😍👍 . #setberpantang  #pengantin  #wanita 
Jangan jealous uols. Syokkk gitu ramping kerengga gitu.. kain selesa. Lepas tu xberlipat. Mmg best tau 👍🏻 . Rugi kalau uols xcuba bengkung sajat ni
.
📲016-315.5554
📲 016-315.5554
.
@nursajatgold02  @nursajat02 
#letsbengkungbynursajat
#bengkung #letsbengkung  #janganmengata #letsbengkunggold #bodydream  #bengkungsecekak  #bazaarpaknil 
#bengkungmoden
#corset #corsetmoden #corsetsajat #bengkungsajat #bengkong #letsbengkung 
#corset murah
BENGKUNG "7 TULANG " ✅Tidak bergulung kerana ada 7 tulang
✅Corak bunga
✅ 73% Cotton 27% Spandex
✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak
✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil
.
📍1 helai : RM60
📍2 helai : RM100 📍whatsapp shj 
www.wasap.my/60194710614

#bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah
BENGKUNG "7 TULANG " ✅Tidak bergulung kerana ada 7 tulang ✅Corak bunga ✅ 73% Cotton 27% Spandex ✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil . 📍1 helai : RM60 📍2 helai : RM100 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 #bengkung  #bengkong  #bengkungmurah  #bengkongmurah  #bengkungmoden  #bengkongmoden  #corset  #corsetmurah  #bodycantik  #bengkungsajat  #bengkungnursajat  #girdle  #girdlemurah  #ubatkurus  #kuruscepat  #ramping  #bajutidurseksi  #korset  #korsetmurah 
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan
✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil
.
📍1 helai : RM40
📍2 helai : RM70
📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj 
www.wasap.my/60194710614

#bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan ✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil . 📍1 helai : RM40 📍2 helai : RM70 📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 #bengkung  #bengkong  #bengkungmurah  #bengkongmurah  #bengkungmoden  #bengkongmoden  #corset  #corsetmurah  #bodycantik  #bengkungsajat  #bengkungnursajat  #girdle  #girdlemurah  #ubatkurus  #kuruscepat  #ramping  #bajutidurseksi  #korset  #korsetmurah 
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan
✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil
.
📍1 helai : RM40
📍2 helai : RM70
📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj 
www.wasap.my/60194710614

#bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan ✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil . 📍1 helai : RM40 📍2 helai : RM70 📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 #bengkung  #bengkong  #bengkungmurah  #bengkongmurah  #bengkungmoden  #bengkongmoden  #corset  #corsetmurah  #bodycantik  #bengkungsajat  #bengkungnursajat  #girdle  #girdlemurah  #ubatkurus  #kuruscepat  #ramping  #bajutidurseksi  #korset  #korsetmurah 
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan
✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil
.
📍1 helai : RM40
📍2 helai : RM70
📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj 
www.wasap.my/60194710614

#bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan ✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil . 📍1 helai : RM40 📍2 helai : RM70 📍3 helai : RM100 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 #bengkung  #bengkong  #bengkungmurah  #bengkongmurah  #bengkungmoden  #bengkongmoden  #corset  #corsetmurah  #bodycantik  #bengkungsajat  #bengkungnursajat  #girdle  #girdlemurah  #ubatkurus  #kuruscepat  #ramping  #bajutidurseksi  #korset  #korsetmurah 
Sape cakap lelaki xleh pakai bengkong.. terasa selesa bila pakai.. tulang blkng rasa str8 jer... #letsbekong #bengkong #bengkongviral  PM 0174059066
Iya mau jadi Romo kok..
Romonya anak-anak
😁😁😁 Inframe with @yosefsetiawanpr

#omkpapin #gua #maria #bengkong
• • •
🎀LET'S BENGKONG GOLD🎀

KEISTIMEWAAN ==============
🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong) 🌹Material kain yang sangat bermutu tinggi 🌹sesuai untuk lelaki dan wanita
🌹bagus untuk support tulang belakang 🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹mempunyai 2 colour hitam & peach colour 🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold 🌹Mempunyai saiz S,M,L,XL,XXL

AGENT SAH PORT KLANG
-----------------------------------------------
-  JOM 📞📞 012-366 5927 (NOORA)
• • • 🎀LET'S BENGKONG GOLD🎀 KEISTIMEWAAN ============== 🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong) 🌹Material kain yang sangat bermutu tinggi 🌹sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹bagus untuk support tulang belakang 🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹mempunyai 2 colour hitam & peach colour 🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold 🌹Mempunyai saiz S,M,L,XL,XXL AGENT SAH PORT KLANG ----------------------------------------------- - JOM 📞📞 012-366 5927 (NOORA)
Adik manis dari #nepal ini dianugerahkan tulisan paling cantik di Asia ( kalau tak salah admin ). Sekali tengok mcm tulisan #komputer kann..#admin pon terperanjat mula 1st time tgk.. .
.
.
#waakenabeb #beritadunia #malaysiaiger #malaysiakini #nursajat #bengkong #lawak #tarbiahsentap #l4l