an online Instagram web viewer

#berzanji medias

Photos

Selalu baca yg arab kdg2 xfaham...sy try baca yg versi terjemahan plak...tp kene dengung jgak la ye syeikh @amirahman_abas 😂😂😂 #selawat 
#berzanji 
#aqiqah
Selalu baca yg arab kdg2 xfaham...sy try baca yg versi terjemahan plak...tp kene dengung jgak la ye syeikh @amirahman_abas 😂😂😂 #selawat  #berzanji  #aqiqah 
Nabi sallallahu `alaihi wa sallam bersabda, “Sesiapa yang berpuasa pada bulan Ramadan kerana iman dan ikhlas mengharapkan pahala dari Allah, maka dosanya yang lalu akan diampun oleh Allah.” (HR Bukhari)

#qasidah #selawat #berzanji #marhaban #tarannum
Nabi sallallahu `alaihi wa sallam bersabda, “Sesiapa yang berpuasa pada bulan Ramadan kerana iman dan ikhlas mengharapkan pahala dari Allah, maka dosanya yang lalu akan diampun oleh Allah.” (HR Bukhari) #qasidah  #selawat  #berzanji  #marhaban  #tarannum 
Tb...smlm..
#berzanji
Persembahan pembukaan oleh Johan Qari Negeri Johor, Ust Muslim Ali. 
#perujian #berzanji #negeri #johor #2015
#mylovelymom
#berzanji
👍👍👍👏👏👏
Lauk atas dulang ekau ado? Masak lomak ngan urap alahai leleh air lior den. #sajianlestari #marhaban #berzanji #gadekclan
#Berzanji Jawi...
170429 Nervous ai tetiba kena baca. 😰😂 #Berzanji
170429 Nervous ai tetiba kena baca. 😰😂 #Berzanji 
Kenduri akikah lil brother#nephew#nephewlove#kenduriakikah#weekendvibes#berzanji#family
Ok sape nak baca rawi nie, jawapannya semua taknak...saja nak kena kan den kan 😒
#berzanji #marhaban #selawat #tahlil #doaselamat #taranum #qasidah
#Berzanji Jawi...
Persembahan ArRayyan di Pertandingan Qasidah Terbuka Peringkat Negeri Melaka baru-baru ini. ArRayyan telah dinobatkan sebagai naib johan.

Kami membawa 2 buah Qasidah, Bushralana (lagu wajib) & Ya imama Rusli (lagu pilihan). Sama-sama saksikan.

Tonton video penuh di bio.

#qasidah #madeh #selawat #maulid #tarannum #nasyid #berzanji #marhaban #arrayyan
Persembahan ArRayyan di Pertandingan Qasidah Terbuka Peringkat Negeri Melaka baru-baru ini. ArRayyan telah dinobatkan sebagai naib johan. Kami membawa 2 buah Qasidah, Bushralana (lagu wajib) & Ya imama Rusli (lagu pilihan). Sama-sama saksikan. Tonton video penuh di bio. #qasidah  #madeh  #selawat  #maulid  #tarannum  #nasyid  #berzanji  #marhaban  #arrayyan 
.
Majlis di saujana impian kajang..
Buaian A
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
RM200 buaian tanpa backdrop
RM250 backdrop jatuh
RM280 bakcdrop ikat
+ RM50 carpet putih
+ RM30 bunga bawah
**tak termasuk caj transport
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Cepat booking terlambat nanti menyesal...
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
call/whatsapp 017.3090.446  anim
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#creativecradle
#creative
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#cradle
#ibuhamil
#pregnant
#ibumengandung
#dodoi
#lovemybaby
#mybaby
#pelaminbangi
#pelaminkajang
#simanja
#sayang
#akikah
#korban
#marhaban
#berzanji
#pelaminbaby
#pelamin
#sewa
#malaysia
#pelaminmurahkajang
*x termasuk caj transport
. Majlis di saujana impian kajang.. Buaian A ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ RM200 buaian tanpa backdrop RM250 backdrop jatuh RM280 bakcdrop ikat + RM50 carpet putih + RM30 bunga bawah **tak termasuk caj transport ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Cepat booking terlambat nanti menyesal... ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ call/whatsapp 017.3090.446 anim ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #creativecradle  #creative  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pregnant  #ibumengandung  #dodoi  #lovemybaby  #mybaby  #pelaminbangi  #pelaminkajang  #simanja  #sayang  #akikah  #korban  #marhaban  #berzanji  #pelaminbaby  #pelamin  #sewa  #malaysia  #pelaminmurahkajang  *x termasuk caj transport
Ade beran tak??? 🤗🤗🤗
Follow @amir.wahab___  untuk gambar secantik ini di Mesir!!! Nice shoot! 👍🏻👍🏻👍🏻
#zakiworld #zakiuddinhanafi #berzanji #solo #maulidurrasul #maulidnabi #habibalijufri #dmak #educationmalaysianegypt
#Repost @amir.wahab___ (@get_repost)
・・・
| F.A.C.E |
.
.
Malam Cinta Rasul
Al-Habib Ali Zaenal Abidin Al-Jifri. .
.
.
.
.
.
E.G.Y.P.T

Inframe: @Zakiworld

#Canon #60D #Justgoshoot #Sooc #Egypt #Cairo #Malaysia #AmirWPhoto
Ade beran tak??? 🤗🤗🤗 Follow @amir.wahab___ untuk gambar secantik ini di Mesir!!! Nice shoot! 👍🏻👍🏻👍🏻 #zakiworld  #zakiuddinhanafi  #berzanji  #solo  #maulidurrasul  #maulidnabi  #habibalijufri  #dmak  #educationmalaysianegypt  #Repost  @amir.wahab___ (@get_repost) ・・・ | F.A.C.E | . . Malam Cinta Rasul Al-Habib Ali Zaenal Abidin Al-Jifri. . . . . . . E.G.Y.P.T Inframe: @Zakiworld #Canon  #60D  #Justgoshoot  #Sooc  #Egypt  #Cairo  #Malaysia  #AmirWPhoto 
Salam Maulidur Rasul. Jumpa malamni. Kita berzanji dalam gig. 9 malam. #gig #metal #maulidurrasul #berzanji #performance #serban #alfarabiband #malaysia
Bismillahirrahmanirrahim Allahummasalliala Muhammad waalaali Muhammad.Salam Maulidurrasul to all.
#maulid #berzanji #12rabiulawal1438h 
#habibiyarasullullah
#mybeloved #dreamteam
Bergembiralan menjadi umat nabi agung Muhammad saw
#santri

#maulidnabimuhammadsaw1437h
#berzanji #sholawatan #profilsantri.gp #pondok_gp #perbalan
Mawlid Berzanji Qasidah Tausiah

#maulidurrasul #jomselawat
#berzanji #qasidah #tausiah
#terimakasihallah #Alhamdulillah
#LenteraKegelapan
Untuk Mengenal Pendidik Sejati Manusia
Bidang: Sejarah Nabi Muhammad Saw
Dimensi : 16 x 24 ; 660 + xxi halaman, Hard Cover
ISBN : 975-602-97112-3-3
Harga 150rb (free ongkir p jawa n utk luar jawa tambah 10rb kecuali maluku & papua)

Buku ini telah melalui uji materi dan pengkajian mendalam selama dua tahun, di bawah bimbingan langsung al-Habib al-Mursyid M. Luthfi bin Ali bin Hasyim bin Yahya, Raîs ‘Âm Idârah Jam’iyyah Ahli Tharîqah al-Mu’tabarah, yang akrab dengan sebutan Habib Luthfi. Karenanya, banyak hal tentang sejarah yang mungkin tidak ditemukan di selain buku ini. ”Sungguh dia datang dengan bahtera membawa air telaga Kautsar, mengulurkan tangan kasih sayang yang abadi. Beruntunglah atas manusia yang mau meneguknya karena itu pelita hati yang sejati.”
Al-Habib al-Mursyid M. Luthfi bin Ali bin Hasyim bin Yahya
Rais ‘Am Idarah Jam’iyyah Ahli Thariqah al-Mu’tabarah,
Rais Syuriah PBNU
. "وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلَّا رَحْمَةً لِلْعَالَمِينَ"
* الأنبياء ؛ ١٠٧ *

تفسير ابن كثير ؛

وقوله " وما أرسلناك إلا رحمة للعالمين " يخبر تعالى أن الله جعل محمدا صلى الله عليه وسلم رحمة للعالمين أي أرسله رحمة لهم كلهم فمن قبل الرحمة وشكر هذه النعمة سعد في الدنيا والآخرة ومن ردها وجحدها خسر الدنيا والآخرة كما قال تعالى " ألم تر إلى الذين بدلوا نعمة الله كفرا وأحلوا قومهم دار البوار جهنم يصلونها وبئس القرار "

Maka, bid'ah manalagi yg lebih indah, lbh agung, lbh mulya,... , selain beriman dan merayakan kehadiran makhluk terindah, makhluk teragung dan makhluk termulya..??
Yang Kehadirannya menjadi rahmat, wujud kasih sayang Gusti Allah SWT terhadap alam semesta...
. اللهم صل علي سيدنا محمد .....
.
#Dzikru_Maulidirrosul #maulidnabi #maulid #maulidrosul #bulanmaulid #kelahirannabi #NabiMuhammad #maulidnabimuhammad #biografinabi #bestseller #biografinabimuhammad #diba #mauliddiba #maulidberzanji #berzanji #burdah #mauludan #maulud #doamaulid #promomaulid #Bonusbukuminidiba #cintarasul #cintarosul #surujudlulam
#LenteraKegelapan  Untuk Mengenal Pendidik Sejati Manusia Bidang: Sejarah Nabi Muhammad Saw Dimensi : 16 x 24 ; 660 + xxi halaman, Hard Cover ISBN : 975-602-97112-3-3 Harga 150rb (free ongkir p jawa n utk luar jawa tambah 10rb kecuali maluku & papua) Buku ini telah melalui uji materi dan pengkajian mendalam selama dua tahun, di bawah bimbingan langsung al-Habib al-Mursyid M. Luthfi bin Ali bin Hasyim bin Yahya, Raîs ‘Âm Idârah Jam’iyyah Ahli Tharîqah al-Mu’tabarah, yang akrab dengan sebutan Habib Luthfi. Karenanya, banyak hal tentang sejarah yang mungkin tidak ditemukan di selain buku ini. ”Sungguh dia datang dengan bahtera membawa air telaga Kautsar, mengulurkan tangan kasih sayang yang abadi. Beruntunglah atas manusia yang mau meneguknya karena itu pelita hati yang sejati.” Al-Habib al-Mursyid M. Luthfi bin Ali bin Hasyim bin Yahya Rais ‘Am Idarah Jam’iyyah Ahli Thariqah al-Mu’tabarah, Rais Syuriah PBNU . "وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلَّا رَحْمَةً لِلْعَالَمِينَ" * الأنبياء ؛ ١٠٧ * تفسير ابن كثير ؛ وقوله " وما أرسلناك إلا رحمة للعالمين " يخبر تعالى أن الله جعل محمدا صلى الله عليه وسلم رحمة للعالمين أي أرسله رحمة لهم كلهم فمن قبل الرحمة وشكر هذه النعمة سعد في الدنيا والآخرة ومن ردها وجحدها خسر الدنيا والآخرة كما قال تعالى " ألم تر إلى الذين بدلوا نعمة الله كفرا وأحلوا قومهم دار البوار جهنم يصلونها وبئس القرار " Maka, bid'ah manalagi yg lebih indah, lbh agung, lbh mulya,... , selain beriman dan merayakan kehadiran makhluk terindah, makhluk teragung dan makhluk termulya..?? Yang Kehadirannya menjadi rahmat, wujud kasih sayang Gusti Allah SWT terhadap alam semesta... . اللهم صل علي سيدنا محمد ..... . #Dzikru_Maulidirrosul  #maulidnabi  #maulid  #maulidrosul  #bulanmaulid  #kelahirannabi  #NabiMuhammad  #maulidnabimuhammad  #biografinabi  #bestseller  #biografinabimuhammad  #diba  #mauliddiba  #maulidberzanji  #berzanji  #burdah  #mauludan  #maulud  #doamaulid  #promomaulid  #Bonusbukuminidiba  #cintarasul  #cintarosul  #surujudlulam 
Cerita semalam

Ni First time kak ja ato kem bermalam.
Biasa balik hari

Mungkin sebab dah biasa di didik dengan kem cuti sekolah.
Rilex je muka diorang ni.
Langsung dok sedih.
Siap dok sabar lagi nak mulakan sesi.
Acap kali tanya, ummi nok balik doh ke.
Nok salam😂
.
Sebelum balik, pesan ke Syarifuddin.
Ummi nok Al-Quran dalam dada
Sambung udin
Iman dalam Hati 😂
.
Insyaallah 💪
.
.
👉 testing kayu sugi 😁
.
.
IG UTAMA : @masnizar_nazar
IG INNER TUDUNG : @handsock_innertudung
IG HANDSOCK : @handsockring_handsockjejari
IG MINYAK ANGIN : @miracle_refreshingscent
IG SUSU KAMBING : @susukambing_susuabyad
.
.
#assalamualaikum
#KemTahfiz
#kemsolat
#pengurusanjenazah
#maulidnabi
#berzanji
#cintarasul
#memanah
#berkuda
#fardhuain
#halaqah
Cerita semalam Ni First time kak ja ato kem bermalam. Biasa balik hari Mungkin sebab dah biasa di didik dengan kem cuti sekolah. Rilex je muka diorang ni. Langsung dok sedih. Siap dok sabar lagi nak mulakan sesi. Acap kali tanya, ummi nok balik doh ke. Nok salam😂 . Sebelum balik, pesan ke Syarifuddin. Ummi nok Al-Quran dalam dada Sambung udin Iman dalam Hati 😂 . Insyaallah 💪 . . 👉 testing kayu sugi 😁 . . IG UTAMA : @masnizar_nazar IG INNER TUDUNG : @handsock_innertudung IG HANDSOCK : @handsockring_handsockjejari IG MINYAK ANGIN : @miracle_refreshingscent IG SUSU KAMBING : @susukambing_susuabyad . . #assalamualaikum  #KemTahfiz  #kemsolat  #pengurusanjenazah  #maulidnabi  #berzanji  #cintarasul  #memanah  #berkuda  #fardhuain  #halaqah 
Padat dgn majlis walimah.. #marhaban 
#berzanji
#qasidah 
#berswafoto📷bersama 
Yang satu kawasan dgn kami, kalau nk menambahkan keceriaan majlis meh le ..sudi lee jemput kami.
Insya Allah ada kemeriahan, keceriaan, inn sya Allah barakah
Padat dgn majlis walimah.. #marhaban  #berzanji  #qasidah  #berswafoto 📷bersama Yang satu kawasan dgn kami, kalau nk menambahkan keceriaan majlis meh le ..sudi lee jemput kami. Insya Allah ada kemeriahan, keceriaan, inn sya Allah barakah
Majlis selawat sollu ala nabiyyuna...
Rumah kahwin anak nazir masjid riyadhus solihin
#selawat #marhaban #berzanji #qasidah #dahmacamorangberzapin #boria #cepatdatang #apambalik
Abang pangkas rambut 😂🤣🤣 @evandyarrohman79 .
.
.
.

#berzanji
#sholawat 
#sholawatan 
#sholawatnabi 
#marhaba
#qori 
#qoriinternasional 
#qorijambi
BAWAL WARDA ❤ =========== Bidang : 48
Ukuran : 120x120cm Bersamaan 48x48inch
Material : Bawal Heavy Cotton Turki
Opacity : 90-95% (Tidak Jarang)
Bentuk : Empat Segi Sama - Tudung Bawal
💰RM35 sehelai tak termasuk pos 📮

Antara ciri-ciri tudung bawal kategori Heavy Cotton Turki ini ialah
• Material yang boleh dikatakan tak perlu iron (ironless)
• Tudung ini berukuran 120x120cm bersamaan 48x48inch atau lebih senang dikenali dengan nama tudung bawal bidang 48.
• SUPER mudah bentuk di bahagian muka.
• Tidak sejarang seperti kebanyakan tudung bawal voile biasa
• Tudung bawal heavy cotton ini hampir 2 kali lebih tebal dan berat dari bawal biasa dan lite cotton.
• Walaupun lebih tebal, tudung ini tidak panas (sejuk) bila dipakai dan sesuai dengan cuaca di Malaysia.
• Hanya perlu rendam dan bilas dengan air untuk membersihkannya.
• Kualiti benang dan cetakan (printed) yang halus dan kemas.
• Tidak berbulu walaupun dibasuh berulang kali dan tahan lasak.
• Benchmark terbaik tudung bawal labuh heavy cotton berkualiti import original dari Turki. 📲 Wasap nina~01115261140  #instantshawllabuh #instantshawlberdagu #tudungumrahhaji #umrah #haji #tabunghaji #cikgumalaysia #bawal #soleha #bunga2 #lujinascarf #tudunglabuhgojes #tudunglawaabis #tudungcomel #colourcunscarf #bidang60 #fabriksedappakai #tepatisyariah #bawalturki #shawllover #bawallover #assalamualaikum #selamatmalam #cikguseo #promosale #stokterhad #muslimahsejati #marhaban #berzanji #majliskenduri
BAWAL WARDA ❤ =========== Bidang : 48 Ukuran : 120x120cm Bersamaan 48x48inch Material : Bawal Heavy Cotton Turki Opacity : 90-95% (Tidak Jarang) Bentuk : Empat Segi Sama - Tudung Bawal 💰RM35 sehelai tak termasuk pos 📮 Antara ciri-ciri tudung bawal kategori Heavy Cotton Turki ini ialah • Material yang boleh dikatakan tak perlu iron (ironless) • Tudung ini berukuran 120x120cm bersamaan 48x48inch atau lebih senang dikenali dengan nama tudung bawal bidang 48. • SUPER mudah bentuk di bahagian muka. • Tidak sejarang seperti kebanyakan tudung bawal voile biasa • Tudung bawal heavy cotton ini hampir 2 kali lebih tebal dan berat dari bawal biasa dan lite cotton. • Walaupun lebih tebal, tudung ini tidak panas (sejuk) bila dipakai dan sesuai dengan cuaca di Malaysia. • Hanya perlu rendam dan bilas dengan air untuk membersihkannya. • Kualiti benang dan cetakan (printed) yang halus dan kemas. • Tidak berbulu walaupun dibasuh berulang kali dan tahan lasak. • Benchmark terbaik tudung bawal labuh heavy cotton berkualiti import original dari Turki. 📲 Wasap nina~01115261140 #instantshawllabuh  #instantshawlberdagu  #tudungumrahhaji  #umrah  #haji  #tabunghaji  #cikgumalaysia  #bawal  #soleha  #bunga2  #lujinascarf  #tudunglabuhgojes  #tudunglawaabis  #tudungcomel  #colourcunscarf  #bidang60  #fabriksedappakai  #tepatisyariah  #bawalturki  #shawllover  #bawallover  #assalamualaikum  #selamatmalam  #cikguseo  #promosale  #stokterhad  #muslimahsejati  #marhaban  #berzanji  #majliskenduri 
BAWAL WARDA ❤ =========== Bidang : 48
Ukuran : 120x120cm Bersamaan 48x48inch
Material : Bawal Heavy Cotton Turki
Opacity : 90-95% (Tidak Jarang)
Bentuk : Empat Segi Sama - Tudung Bawal
💰RM35 sehelai tak termasuk pos 📮

Antara ciri-ciri tudung bawal kategori Heavy Cotton Turki ini ialah
• Material yang boleh dikatakan tak perlu iron (ironless)
• Tudung ini berukuran 120x120cm bersamaan 48x48inch atau lebih senang dikenali dengan nama tudung bawal bidang 48.
• SUPER mudah bentuk di bahagian muka.
• Tidak sejarang seperti kebanyakan tudung bawal voile biasa
• Tudung bawal heavy cotton ini hampir 2 kali lebih tebal dan berat dari bawal biasa dan lite cotton.
• Walaupun lebih tebal, tudung ini tidak panas (sejuk) bila dipakai dan sesuai dengan cuaca di Malaysia.
• Hanya perlu rendam dan bilas dengan air untuk membersihkannya.
• Kualiti benang dan cetakan (printed) yang halus dan kemas.
• Tidak berbulu walaupun dibasuh berulang kali dan tahan lasak.
• Benchmark terbaik tudung bawal labuh heavy cotton berkualiti import original dari Turki. 📲 Wasap nina~01115261140  #instantshawllabuh #instantshawlberdagu #tudungumrahhaji #umrah #haji #tabunghaji #cikgumalaysia #bawal #soleha #bunga2 #lujinascarf #tudunglabuhgojes #tudunglawaabis #tudungcomel #colourcunscarf #bidang60 #fabriksedappakai #tepatisyariah #bawalturki #shawllover #bawallover #assalamualaikum #selamatmalam #cikguseo #promosale #stokterhad #muslimahsejati #marhaban #berzanji #majliskenduri
BAWAL WARDA ❤ =========== Bidang : 48 Ukuran : 120x120cm Bersamaan 48x48inch Material : Bawal Heavy Cotton Turki Opacity : 90-95% (Tidak Jarang) Bentuk : Empat Segi Sama - Tudung Bawal 💰RM35 sehelai tak termasuk pos 📮 Antara ciri-ciri tudung bawal kategori Heavy Cotton Turki ini ialah • Material yang boleh dikatakan tak perlu iron (ironless) • Tudung ini berukuran 120x120cm bersamaan 48x48inch atau lebih senang dikenali dengan nama tudung bawal bidang 48. • SUPER mudah bentuk di bahagian muka. • Tidak sejarang seperti kebanyakan tudung bawal voile biasa • Tudung bawal heavy cotton ini hampir 2 kali lebih tebal dan berat dari bawal biasa dan lite cotton. • Walaupun lebih tebal, tudung ini tidak panas (sejuk) bila dipakai dan sesuai dengan cuaca di Malaysia. • Hanya perlu rendam dan bilas dengan air untuk membersihkannya. • Kualiti benang dan cetakan (printed) yang halus dan kemas. • Tidak berbulu walaupun dibasuh berulang kali dan tahan lasak. • Benchmark terbaik tudung bawal labuh heavy cotton berkualiti import original dari Turki. 📲 Wasap nina~01115261140 #instantshawllabuh  #instantshawlberdagu  #tudungumrahhaji  #umrah  #haji  #tabunghaji  #cikgumalaysia  #bawal  #soleha  #bunga2  #lujinascarf  #tudunglabuhgojes  #tudunglawaabis  #tudungcomel  #colourcunscarf  #bidang60  #fabriksedappakai  #tepatisyariah  #bawalturki  #shawllover  #bawallover  #assalamualaikum  #selamatmalam  #cikguseo  #promosale  #stokterhad  #muslimahsejati  #marhaban  #berzanji  #majliskenduri 
Fokus yg peci putih.....#maulid#berzanji#berkah
Melu ngkrayah,, Luru Berkahe Maulid..
mugi angsal syafaat e kanjeng nabi.
.

#maulidnabi #simbangwetan #masjidjami #maulid1439h #1439 #maulid #berzanji #marhabanan
Nabuhe barengan
#berzanji
Jubah Plain Koshibo Chanteq Abaya .
.
Jubah plain .
.
Longgar dan selesa
Potongan A
.
Hujung lengan bergetah .
Material Peach Koshibo yang tidak melekap dan tidak panas. .
Size XS  hingga 5XL
.
Terdapat dalam lebih dari 50 warna. .
RM55 SM / RM 60SS
*termasuk pos .
.
Whatsapp +60122603689
.
#jubahplain #jubahkoshibo #jubahmurah #jubahflowy #jubahchanteqabaya #jubahplainkoshibo #koshibo #jubahmuslimah #jubahlonggar #jubahselesa #jubahmurah #jubahrm55 #jubahcantik #jubahdress #jubahbridesmaid #bridesmaid #kenduri #marhaban #berzanji #kuliah #uitm #uum #usim #ukm #uia #ukm #utm #fnchanteqabaya
Jubah Plain Koshibo Chanteq Abaya . . Jubah plain . . Longgar dan selesa Potongan A . Hujung lengan bergetah . Material Peach Koshibo yang tidak melekap dan tidak panas. . Size XS hingga 5XL . Terdapat dalam lebih dari 50 warna. . RM55 SM / RM 60SS *termasuk pos . . Whatsapp +60122603689 . #jubahplain  #jubahkoshibo  #jubahmurah  #jubahflowy  #jubahchanteqabaya  #jubahplainkoshibo  #koshibo  #jubahmuslimah  #jubahlonggar  #jubahselesa  #jubahmurah  #jubahrm55  #jubahcantik  #jubahdress  #jubahbridesmaid  #bridesmaid  #kenduri  #marhaban  #berzanji  #kuliah  #uitm  #uum  #usim  #ukm  #uia  #ukm  #utm  #fnchanteqabaya 
"Awak Nampak macam bidadari br turun dari kayangan”
===================================== Saya nak cerita sikit ni. Pasal kawan saya Puan N,
.
Eh, bukan nak ngumpat la..kita nk cerita kat sayang semua pasal Puan N yang selalu mintak pandangan tentang sesuatu dr Husben die. Isteri solehah ni..
.
Even nak beli tudung pon macam tu. .
Bila nak beli tudung, die pon bentangkanlah ciri2  shawl yang die dah berkenan sangat.
Mana tidaknyer, Shawl tu dah siap dengan soft awning lagi..Materialnya lembut dan selesa sangat. Yang paling penting tak nampk tiang leher. Aurat terjaga, suami dapat pahala. Betul tak?
.
Yang best pasal shawl ni, labuhnya memang tutup bahagian dada sama ada depan atau belakang..
Sarung sarung terus siap..tak payah susah2 nak lilit melilit ni. Part ni buat husband die senyum.
.
Akhirnya..kalau dah senyum tu dikira dah bagi green light la. Puan N sepantas kilat order melalui wasap ke nombor  01115261140

Dapat je barang, terus Puan N sarung dan tayang depan husband die. Yang lucunya, Husband die tergamam dan cakap “Awak Nampak macam bidadari br turun dari kayangan”…
.
berbunga2la hati Puan N. Fefeeling zaman bercinta gitu kan.

#instantshawllabuh #instantshawlberdagu #tudungumrahhaji #umrah #haji #tabunghaji #cikgumalaysia #bawal #soleha #bunga2 #lujinascarf #tudunglabuhgojes #tudunglawaabis #tudungcomel #colourcunscarf #bidang60 #fabriksedappakai #tepatisyariah #bawalturki #shawllover #bawallover #assalamualaikum #selamatmalam #cikguseo #promosale #stokterhad #muslimahsejati #marhaban #berzanji #majliskenduri
"Awak Nampak macam bidadari br turun dari kayangan” ===================================== Saya nak cerita sikit ni. Pasal kawan saya Puan N, . Eh, bukan nak ngumpat la..kita nk cerita kat sayang semua pasal Puan N yang selalu mintak pandangan tentang sesuatu dr Husben die. Isteri solehah ni.. . Even nak beli tudung pon macam tu. . Bila nak beli tudung, die pon bentangkanlah ciri2 shawl yang die dah berkenan sangat. Mana tidaknyer, Shawl tu dah siap dengan soft awning lagi..Materialnya lembut dan selesa sangat. Yang paling penting tak nampk tiang leher. Aurat terjaga, suami dapat pahala. Betul tak? . Yang best pasal shawl ni, labuhnya memang tutup bahagian dada sama ada depan atau belakang.. Sarung sarung terus siap..tak payah susah2 nak lilit melilit ni. Part ni buat husband die senyum. . Akhirnya..kalau dah senyum tu dikira dah bagi green light la. Puan N sepantas kilat order melalui wasap ke nombor  01115261140 Dapat je barang, terus Puan N sarung dan tayang depan husband die. Yang lucunya, Husband die tergamam dan cakap “Awak Nampak macam bidadari br turun dari kayangan”… . berbunga2la hati Puan N. Fefeeling zaman bercinta gitu kan. #instantshawllabuh  #instantshawlberdagu  #tudungumrahhaji  #umrah  #haji  #tabunghaji  #cikgumalaysia  #bawal  #soleha  #bunga2  #lujinascarf  #tudunglabuhgojes  #tudunglawaabis  #tudungcomel  #colourcunscarf  #bidang60  #fabriksedappakai  #tepatisyariah  #bawalturki  #shawllover  #bawallover  #assalamualaikum  #selamatmalam  #cikguseo  #promosale  #stokterhad  #muslimahsejati  #marhaban  #berzanji  #majliskenduri 
Wireless microphone
***************** Jualan Penghabisan Stock
Only Rm 49.99 sahaja

Harga Asal Rm99.99

Potongan 50 percent!!! Terhad untuk 100 pelanggan pertama sahaja!! Anda Boleh Karok sampai lebam
"On"kan Bluetooth Connect dengan Handfone buka Youtube terus menyanyi tidak perlu ke Pusat Karok lagi... Boleh juga digunakan dalam dewan tidak perlu Speaker terus bercakap,berzanji ke bernasyid ke semua boleh 😘😘😘 postage setiap hari bekerja insyallah anda akan terus terima barang dalam 2 hari bekerja. 
Macamana tuan/puan? jom la grab sekarang 😍😍 Tekan link di bawah untuk terus whatsapp kami

www.wasap.my/60129621152/Q7

#pokcik #gajet #gadget #murah #viral #malaysia #laris #mic #microphone #power #mikrofon #smule #karaoke #karok #family #berzanji #mengaji #nasyid #khatamquran #speaker #ceramah #kuliah #wireless #shopee #shopping #gold #pink #profmuhaya #azharidrus #neelofa
Wireless microphone ***************** Jualan Penghabisan Stock Only Rm 49.99 sahaja Harga Asal Rm99.99 Potongan 50 percent!!! Terhad untuk 100 pelanggan pertama sahaja!! Anda Boleh Karok sampai lebam "On"kan Bluetooth Connect dengan Handfone buka Youtube terus menyanyi tidak perlu ke Pusat Karok lagi... Boleh juga digunakan dalam dewan tidak perlu Speaker terus bercakap,berzanji ke bernasyid ke semua boleh 😘😘😘 postage setiap hari bekerja insyallah anda akan terus terima barang dalam 2 hari bekerja. Macamana tuan/puan? jom la grab sekarang 😍😍 Tekan link di bawah untuk terus whatsapp kami www.wasap.my/60129621152/Q7 #pokcik  #gajet  #gadget  #murah  #viral  #malaysia  #laris  #mic  #microphone  #power  #mikrofon  #smule  #karaoke  #karok  #family  #berzanji  #mengaji  #nasyid  #khatamquran  #speaker  #ceramah  #kuliah  #wireless  #shopee  #shopping  #gold  #pink  #profmuhaya  #azharidrus  #neelofa 
Ya allah semoga di malam yang berkah ini mendapat keridhoanmu 🙏

#alasantri#pesantrenstrory#pondokmenoro#santritulungagung#cahpondok#berzanji#manaqib#santrisaklawase#sholawat#negerisholawat
Alhamdulillah, selesai majlis #yasinan , #doaselamat , #berzanji & #selawat diselit juga bacaan #alkahfi 10 ayat awal & 10 ayat terakhir dibimbing oleh ustazah Saliah di rumah pengantin bersama #kejiranan dari #petubuhankomunitiwanitaislam Tmn Lagenda Putra & #helwa #masjidarrahman tmn putri..
#jumuahmubarak 💐
#barakallahufik buat pasangan pengantin 💐💐💐
tb smlm.. qasidah dn bezanji.. aq ta reti jdi aq diam saja 😂 ta reti tu la kna blajaq.

#budakpondokje#abangserban 
#abanglebai#berzanji#qasidah