an online Instagram web viewer

#bibirhitam medias

Photos

Mama iye suke lipstick matte, sebab bile pakai nampak cantik je bibir.. Cume yang tak best nye kebanyakkan lipstick matte ni buat bibir jadi kering.. Nak remove pun susah.. Sakit bibir duk tonyoh2.. 😖
.
Tapi Gel Semi Matte Lipstick Mary Kay ni memang terbaikkkk!
.
🌸Tidak keringkan bibir.
🌸Bibir tak hitam dan tak  kusam.
🌸Tahan lama dibibir.
🌸Tak melekit.
🌸Warna lipstick semuaaa nye sangat cantikkk & tertarik! 💋
.
Sis tau tak sempena bulan September ni kalau beli 3 Gel Semi Matte Lipstick, sis akan dapat PERCUMA 1 Lash Love Waterproof Mascara? .
.
Ye, tak percaya ke? 😄
.
@mamaiye.maryk #marykaymalaysia #marykayperak #marykaysitiawan #marykaymanjung #marykaybeautyconsultant #sayapakaisayajual #lipstick #lipstickmarykay #semimattelipstick #semigelmattelipstick #bibir #bibircantik #bibirhitam
Mama iye suke lipstick matte, sebab bile pakai nampak cantik je bibir.. Cume yang tak best nye kebanyakkan lipstick matte ni buat bibir jadi kering.. Nak remove pun susah.. Sakit bibir duk tonyoh2.. 😖 . Tapi Gel Semi Matte Lipstick Mary Kay ni memang terbaikkkk! . 🌸Tidak keringkan bibir. 🌸Bibir tak hitam dan tak kusam. 🌸Tahan lama dibibir. 🌸Tak melekit. 🌸Warna lipstick semuaaa nye sangat cantikkk & tertarik! 💋 . Sis tau tak sempena bulan September ni kalau beli 3 Gel Semi Matte Lipstick, sis akan dapat PERCUMA 1 Lash Love Waterproof Mascara? . . Ye, tak percaya ke? 😄 . @mamaiye.maryk #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaysitiawan  #marykaymanjung  #marykaybeautyconsultant  #sayapakaisayajual  #lipstick  #lipstickmarykay  #semimattelipstick  #semigelmattelipstick  #bibir  #bibircantik  #bibirhitam 
Katakan selamat tinggal  bibir hitam yang bikin kamu nggakpercaya diri. 😍😍😍😜😜 .
Sekarang udah ada full protection lipstik yang mengandung spf 15, melindungi bibir dari sinar UV. Membuat bibir sehat dan terlindungi andd.. Bonusss teerrbaiknyaa.. Bibir kita jd merah merona lho.. Jd PD keluar rumah walopun tanpa lipstick ya say. 😍😍
.
.
Yuk konsultasi dengan konsultan jafra resmi
Chat WA : 0821-2232-1667

#jafraindonesia #jafrajakarta #jafracosmetics #jafracolors #jafrafullprotectionlipstickspf15 #bibirhitam #bibirsehat #cerahalami #jafrasumatera #jafrajambi #jafraindonesia
Katakan selamat tinggal bibir hitam yang bikin kamu nggakpercaya diri. 😍😍😍😜😜 . Sekarang udah ada full protection lipstik yang mengandung spf 15, melindungi bibir dari sinar UV. Membuat bibir sehat dan terlindungi andd.. Bonusss teerrbaiknyaa.. Bibir kita jd merah merona lho.. Jd PD keluar rumah walopun tanpa lipstick ya say. 😍😍 . . Yuk konsultasi dengan konsultan jafra resmi Chat WA : 0821-2232-1667 #jafraindonesia  #jafrajakarta  #jafracosmetics  #jafracolors  #jafrafullprotectionlipstickspf15  #bibirhitam  #bibirsehat  #cerahalami  #jafrasumatera  #jafrajambi  #jafraindonesia 
BELI MANA-MANA LIPQUID ATAU PLUMPLER DARI LORD DAN DAPATKAN VIVY PERCUMA!!🆓🆓🆓
.
RM 37 SAHAJA UNTUK SEMUA LIPQUID DAN PLUMPLER KAMI!😘😘😘
.
WA 0168312043📲📲📲
BELI MANA-MANA LIPQUID ATAU PLUMPLER DARI LORD DAN DAPATKAN VIVY PERCUMA!!🆓🆓🆓 . RM 37 SAHAJA UNTUK SEMUA LIPQUID DAN PLUMPLER KAMI!😘😘😘 . WA 0168312043📲📲📲
The Bibir Moist Serum
.
Homemade organic serum bibir yg sgt luar biasa dari yang lain kerana ia berwarna SAMA SEPERTI MEMAKAI LIPTINT
.
Fungsi moist serum
💋Boleh menghilangkan bibir kusam.
💋Boleh mengembalikan seri bibir, bertambah pinkish kemerahan.
💋Boleh merawat luka akibat kering & merekah.
💋Boleh melembabkan bibir sepanjang hari.
💋Boleh campur dengan lipstick/lipmatte lain.
💋Boleh dibawa solat, tiada bahan terlarang.
.
Bahan2: Aloe Vera, madu lebah hutan, mineral color, vitamin E, rosehip seed oil, ekstrak strawberry
.
Harga: RM15
Postage: RM7sm / RM11ss
.
📱DM or whatsapp 0163248904
.
#bibirgelap #bibirkering #bibircantik #bibirpecah #bibirhitam #bibirmerah #bibirkusam #bibirmenggelupas #bibirmerah #bibirpink #lipbalmmalaysia #lipbalmmurah #lipbalmorganik #lipscrubmalaysia #lipscrubhomemade #lipscrubmurah #lipserummalaysia #lipserummurah #sayajual #sayajualmurah #penjagaanbibir #makeupmalaysia #lipstickmalaysia #lipmattemalaysia #liptintmalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #liptreatmentmalaysia #lipcaremalaysia
The Bibir Moist Serum . Homemade organic serum bibir yg sgt luar biasa dari yang lain kerana ia berwarna SAMA SEPERTI MEMAKAI LIPTINT . Fungsi moist serum 💋Boleh menghilangkan bibir kusam. 💋Boleh mengembalikan seri bibir, bertambah pinkish kemerahan. 💋Boleh merawat luka akibat kering & merekah. 💋Boleh melembabkan bibir sepanjang hari. 💋Boleh campur dengan lipstick/lipmatte lain. 💋Boleh dibawa solat, tiada bahan terlarang. . Bahan2: Aloe Vera, madu lebah hutan, mineral color, vitamin E, rosehip seed oil, ekstrak strawberry . Harga: RM15 Postage: RM7sm / RM11ss . 📱DM or whatsapp 0163248904 . #bibirgelap  #bibirkering  #bibircantik  #bibirpecah  #bibirhitam  #bibirmerah  #bibirkusam  #bibirmenggelupas  #bibirmerah  #bibirpink  #lipbalmmalaysia  #lipbalmmurah  #lipbalmorganik  #lipscrubmalaysia  #lipscrubhomemade  #lipscrubmurah  #lipserummalaysia  #lipserummurah  #sayajual  #sayajualmurah  #penjagaanbibir  #makeupmalaysia  #lipstickmalaysia  #lipmattemalaysia  #liptintmalaysia  #kosmetikmalaysia  #cosmeticmalaysia  #liptreatmentmalaysia  #lipcaremalaysia 
"TIADA PLUMBUM"

Khasiat #bonitaliptint
✔melembapkan bibir
✔mengantikan lipstick yg sedia ada sorta blusher
✔ Warna Red rose
✔menghilangkan bibir yg kering
✔Affect kering Meresap, melembapkan & tidak berminyak
✔Menghilangkan lebam 
kehitaman bibir
✔Dihasilkan secara homemade
✔Boleh bawa solat, tidak menghalang laluan wudhuk ❤Antara bahan asasnya ialah aloevera organic, vitamin E, dan lain²
.
❤ Cara pakai: apply mcm biasa mcm pakai lipstick lepas dah sapu bole lah apply #homemadelipbalmbyhana optional

HARGA : RM23 (8ml)
Excluding postage

______________________
Produk Organichana® di jamin tidak mengandungi kimia berbahaya seperti Mercury, Hydroquinon, paraben, Phenoxyethanol, Petroleaum jelly, PABA, Coal Tar, Butylated Compounds (BHA) , MICA, Polyacrylamide, Phthalates, talc, Synthetic Musks, SLS dan bahan-bahan berbahaya yang lain yang bersifat ‘Carcinogen’ dan membawa kepada cancer
"TIADA PLUMBUM" Khasiat #bonitaliptint  ✔melembapkan bibir ✔mengantikan lipstick yg sedia ada sorta blusher ✔ Warna Red rose ✔menghilangkan bibir yg kering ✔Affect kering Meresap, melembapkan & tidak berminyak ✔Menghilangkan lebam kehitaman bibir ✔Dihasilkan secara homemade ✔Boleh bawa solat, tidak menghalang laluan wudhuk ❤Antara bahan asasnya ialah aloevera organic, vitamin E, dan lain² . ❤ Cara pakai: apply mcm biasa mcm pakai lipstick lepas dah sapu bole lah apply #homemadelipbalmbyhana  optional HARGA : RM23 (8ml) Excluding postage ______________________ Produk Organichana® di jamin tidak mengandungi kimia berbahaya seperti Mercury, Hydroquinon, paraben, Phenoxyethanol, Petroleaum jelly, PABA, Coal Tar, Butylated Compounds (BHA) , MICA, Polyacrylamide, Phthalates, talc, Synthetic Musks, SLS dan bahan-bahan berbahaya yang lain yang bersifat ‘Carcinogen’ dan membawa kepada cancer
Shade from our SIGNATURE COLLECTION😘😘😘
.
everytime favourite. No regret when you buy this siper duper comfy lipquid. Trust Me..😉😉😉
.
RM 37 EXCLUDE POS. WA 0168312043📲📲📲
.
.
.
#lordcosmetics 
#lordcosmeticstawau
#lordcosmeticssabah
Shade from our SIGNATURE COLLECTION😘😘😘 . everytime favourite. No regret when you buy this siper duper comfy lipquid. Trust Me..😉😉😉 . RM 37 EXCLUDE POS. WA 0168312043📲📲📲 . . . #lordcosmetics  #lordcosmeticstawau  #lordcosmeticssabah 
.
😍PROMOSI DILANJUTKAN 😍
Sehingga 30/9
.
MissChuu Liptint
RM20 / pc
Jimat RM5 tau
.
Whatsapps
+6019 568 1054
.
#LiptintMissChuu #LiptintOmbre
#LipmatteMissChuu #LipScrubMissChuu
#OmbreMissChuu #LipScrub
#KuantanLiptint #KuantanMissChuu
#MissChuu #BibirMengelupas
#BibirPersisKorea #BibirGelap
#BibirHitam #BibirKering
#LiptintMalaysia #BibirCantik
#Promosi #Sales
"Saya akan pilih warna paling putih sebab saya nak putih"
.
Gitu lah Puan Raihan ni nak putih. So, untuk serum foundation, Puan Raihan guna code super light. .
.
.
Dan paling penting Serum Foundation ni bukan biasa biasa. Tapi luar biasa! Sebab ada kandungan serum dalam foundation. Haaa tudia.. Jimat ke tidak?
.
So jom tengok kelebihan Serum Foundation dan bahan bahannya:
. ✔️ Kandungan Serum dalam foundation menjadikan foundation lebih mudah serap, mudah disapu pada kulit dan sesuai dengan warna kulit.
✔️ Kandungan serum dalam foundation memberi perawatan pada kulit yang berjerawat, parut, sensitif dan kering.
✔️ Bukan sekadar foundation untuk make up tapi membantu mengurangkan masalah wajah.
✔️ Diperkaya dengan ekstrak pudina yang memberi rasa selesa, semasa make up. .
✔️Ekstrak pudina bertindak sebagai anti bakteria, anti fungi, anti keradangan. Membunuh bakteria punca jerawat tumbuh.
✔️ Ekstrak pudina membantu mengatasi masalah jerawat dan kulit yang sensitif akibat tersalah guna produk.
✔️ Mengandungi minyak argan. Untuk melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih fresh,glowing dan tahan lama. Tidak bercapuk.
✔️ Minyak argan buat sapuan sekata dan tak bercapuk.
✔️ Minyak argan juga kaya dengan vit E yang membantu menghilangkan parut parut degil di muka.
✔️ Diperkaya dengan minyak biji aprikot yang sangat berkesan untuk menganjalkan wajah.
✔️ Minyak biji aprikot juga kaya dengan VItamin C & E untuk mencerahkan dan membersihkan kulit wajah.
✔️ Minyak biji aprikot membantu menghilangkan kedutan dan tanda penuaan pada wajah.
✔️ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan. .
.
✔️ Vitamin C dan E menghalang kulit dari sinaran UV.
✔️ Vitamin E mengawal sebum dari mengeluarkan minyak secara berlebihan.
.
Jelas tak kenapa Serum Foundation ni bukan sekadar foundation biasa? Tapi sambil make up sambil jaga kulit tau!
.
Nak make up sambil jaga kulit? Tak nak jerawat tumbuh lepas cuci make up? Dapkatkan Serum Foundation ini sekarang juga.
"Saya akan pilih warna paling putih sebab saya nak putih" . Gitu lah Puan Raihan ni nak putih. So, untuk serum foundation, Puan Raihan guna code super light. . . . Dan paling penting Serum Foundation ni bukan biasa biasa. Tapi luar biasa! Sebab ada kandungan serum dalam foundation. Haaa tudia.. Jimat ke tidak? . So jom tengok kelebihan Serum Foundation dan bahan bahannya: . ✔️ Kandungan Serum dalam foundation menjadikan foundation lebih mudah serap, mudah disapu pada kulit dan sesuai dengan warna kulit. ✔️ Kandungan serum dalam foundation memberi perawatan pada kulit yang berjerawat, parut, sensitif dan kering. ✔️ Bukan sekadar foundation untuk make up tapi membantu mengurangkan masalah wajah. ✔️ Diperkaya dengan ekstrak pudina yang memberi rasa selesa, semasa make up. . ✔️Ekstrak pudina bertindak sebagai anti bakteria, anti fungi, anti keradangan. Membunuh bakteria punca jerawat tumbuh. ✔️ Ekstrak pudina membantu mengatasi masalah jerawat dan kulit yang sensitif akibat tersalah guna produk. ✔️ Mengandungi minyak argan. Untuk melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih fresh,glowing dan tahan lama. Tidak bercapuk. ✔️ Minyak argan buat sapuan sekata dan tak bercapuk. ✔️ Minyak argan juga kaya dengan vit E yang membantu menghilangkan parut parut degil di muka. ✔️ Diperkaya dengan minyak biji aprikot yang sangat berkesan untuk menganjalkan wajah. ✔️ Minyak biji aprikot juga kaya dengan VItamin C & E untuk mencerahkan dan membersihkan kulit wajah. ✔️ Minyak biji aprikot membantu menghilangkan kedutan dan tanda penuaan pada wajah. ✔️ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan. . . ✔️ Vitamin C dan E menghalang kulit dari sinaran UV. ✔️ Vitamin E mengawal sebum dari mengeluarkan minyak secara berlebihan. . Jelas tak kenapa Serum Foundation ni bukan sekadar foundation biasa? Tapi sambil make up sambil jaga kulit tau! . Nak make up sambil jaga kulit? Tak nak jerawat tumbuh lepas cuci make up? Dapkatkan Serum Foundation ini sekarang juga.
Masalah bibir kering?
Bibir hitam?
Bibir pecah?
Bibir berdarah?

Boleh try set Satin Lips dari Mary Kay nie.
Sangat2 membantu bagi mereka yang menghadapi masalah di atas.

#bibirkering #bibirmengelupas #bibirhitam #bibirberdarah
PREORDER OPEN RM18.00 SAHAJA!!!
.
Uolls taknak ke bibir cantik, moist, merah secara natural?? Pakai lipcare set kami, confirm bibir uolls jadi merah pinkish2 gitu. .
Ramai yang guna jatuh conta pandang pertama dengan lipcare set kami. Lepas pakai semua mengadu bibir diorang jadi lembut dan pinkish semulajadi 😍😍😍
.
Berminat uolls boleh wassap 0177659450 sekarang untuk tempahan. Harga asal rm23/set. Tapi sebb out of stock and lipcare set kami sememabgnya hot stuff, wealls bukak order RM18 sahaja!!
.
.
#lipcare
#lipbalm #lipscrubhomemade #lipbalmorganic #bibirhitam #bibircantik#bibirmerah #lipbalmhomemade #lipstickmurah #lipbalmmurah #kosmetikmurah #kosmetikoriginalmurah #kosmetikori #nureenajaatesti #lipstickmerah #lipbalmmerah #nureenajaatesti #lipstickorganic #lipstickhomemade #naturalproduct #kosmeticorganik
PREORDER OPEN RM18.00 SAHAJA!!! . Uolls taknak ke bibir cantik, moist, merah secara natural?? Pakai lipcare set kami, confirm bibir uolls jadi merah pinkish2 gitu. . Ramai yang guna jatuh conta pandang pertama dengan lipcare set kami. Lepas pakai semua mengadu bibir diorang jadi lembut dan pinkish semulajadi 😍😍😍 . Berminat uolls boleh wassap 0177659450 sekarang untuk tempahan. Harga asal rm23/set. Tapi sebb out of stock and lipcare set kami sememabgnya hot stuff, wealls bukak order RM18 sahaja!! . . #lipcare  #lipbalm  #lipscrubhomemade  #lipbalmorganic  #bibirhitam  #bibircantik #bibirmerah  #lipbalmhomemade  #lipstickmurah  #lipbalmmurah  #kosmetikmurah  #kosmetikoriginalmurah  #kosmetikori  #nureenajaatesti  #lipstickmerah  #lipbalmmerah  #nureenajaatesti  #lipstickorganic  #lipstickhomemade  #naturalproduct  #kosmeticorganik 
PREORDER OPEN RM18.00 SAHAJA!!!
.
Uolls taknak ke bibir cantik, moist, merah secara natural?? Pakai lipcare set kami, confirm bibir uolls jadi merah pinkish2 gitu. .
Ramai yang guna jatuh conta pandang pertama dengan lipcare set kami. Lepas pakai semua mengadu bibir diorang jadi lembut dan pinkish semulajadi 😍😍😍
.
Berminat uolls boleh wassap 0177659450 sekarang untuk tempahan. Harga asal rm23/set. Tapi sebb out of stock and lipcare set kami sememabgnya hot stuff, wealls bukak order RM18 sahaja!!
.
.
#lipcare
#lipbalm #lipscrubhomemade #lipbalmorganic #bibirhitam #bibircantik#bibirmerah #lipbalmhomemade #lipstickmurah #lipbalmmurah #kosmetikmurah #kosmetikoriginalmurah #kosmetikori #nureenajaatesti #lipstickmerah #lipbalmmerah #nureenajaatesti #lipstickorganic #lipstickhomemade #naturalproduct #kosmeticorganik
PREORDER OPEN RM18.00 SAHAJA!!! . Uolls taknak ke bibir cantik, moist, merah secara natural?? Pakai lipcare set kami, confirm bibir uolls jadi merah pinkish2 gitu. . Ramai yang guna jatuh conta pandang pertama dengan lipcare set kami. Lepas pakai semua mengadu bibir diorang jadi lembut dan pinkish semulajadi 😍😍😍 . Berminat uolls boleh wassap 0177659450 sekarang untuk tempahan. Harga asal rm23/set. Tapi sebb out of stock and lipcare set kami sememabgnya hot stuff, wealls bukak order RM18 sahaja!! . . #lipcare  #lipbalm  #lipscrubhomemade  #lipbalmorganic  #bibirhitam  #bibircantik #bibirmerah  #lipbalmhomemade  #lipstickmurah  #lipbalmmurah  #kosmetikmurah  #kosmetikoriginalmurah  #kosmetikori  #nureenajaatesti  #lipstickmerah  #lipbalmmerah  #nureenajaatesti  #lipstickorganic  #lipstickhomemade  #naturalproduct  #kosmeticorganik 
PREORDER OPEN RM18.00 SAHAJA!!!
.
Uolls taknak ke bibir cantik, moist, merah secara natural?? Pakai lipcare set kami, confirm bibir uolls jadi merah pinkish2 gitu. .
Ramai yang guna jatuh conta pandang pertama dengan lipcare set kami. Lepas pakai semua mengadu bibir diorang jadi lembut dan pinkish semulajadi 😍😍😍
.
Berminat uolls boleh wassap 0177659450 sekarang untuk tempahan. Harga asal rm23/set. Tapi sebb out of stock and lipcare set kami sememabgnya hot stuff, wealls bukak order RM18 sahaja!!
.
.
#lipcare
#lipbalm #lipscrubhomemade #lipbalmorganic #bibirhitam #bibircantik#bibirmerah #lipbalmhomemade #lipstickmurah #lipbalmmurah #kosmetikmurah #kosmetikoriginalmurah #kosmetikori #nureenajaatesti #lipstickmerah #lipbalmmerah #nureenajaatesti #lipstickorganic #lipstickhomemade #naturalproduct #kosmeticorganik
PREORDER OPEN RM18.00 SAHAJA!!! . Uolls taknak ke bibir cantik, moist, merah secara natural?? Pakai lipcare set kami, confirm bibir uolls jadi merah pinkish2 gitu. . Ramai yang guna jatuh conta pandang pertama dengan lipcare set kami. Lepas pakai semua mengadu bibir diorang jadi lembut dan pinkish semulajadi 😍😍😍 . Berminat uolls boleh wassap 0177659450 sekarang untuk tempahan. Harga asal rm23/set. Tapi sebb out of stock and lipcare set kami sememabgnya hot stuff, wealls bukak order RM18 sahaja!! . . #lipcare  #lipbalm  #lipscrubhomemade  #lipbalmorganic  #bibirhitam  #bibircantik #bibirmerah  #lipbalmhomemade  #lipstickmurah  #lipbalmmurah  #kosmetikmurah  #kosmetikoriginalmurah  #kosmetikori  #nureenajaatesti  #lipstickmerah  #lipbalmmerah  #nureenajaatesti  #lipstickorganic  #lipstickhomemade  #naturalproduct  #kosmeticorganik 
Aku Si Bulat Merah. Merah bukan sebarang merah. Tapi merah yang mampu membuatkan bibir manusia semakin sihat. Aku bersaiz kecil untuk memudahkan Tuan aku untuk bawa aku ke mana mana. Bau ku seharum bunga Ros, bunga kesukaan si pembuatku. 
_
Tugas aku membuang sel sel mati pada bibir manusia angkara si Lipstick jahat. Penggunaan kerap si Lipstick membuat aku perlu bekerja keras untuk membuang sel mati sel mati pada bibir dan mencerahkan bibir gelap Tuan aku. Dengan bantuan cosmetic sugar, petroleum jelly, shea butter dan kawan kawan lain, aku dapat menjalankan tugas dengan baik. 
_
Tuan aku gemar menggayakan bibir dengan warna warna hot lipstick terbaru di pasaran. Aku tak kisah pon tetapi aku kesian pada Tuan aku kerana habits bibirnya menjadi kering dan lama kelamaan merekah. Pernah sampai satu tahap, darah asyik keluar dari bibir Tuan ku. So sad! 
_
Nasib baik Tuan aku sudah ada kesedaran tinggi tentang pentingnya menscrubkan dan melembapkan bibir. Sekarang aku kerap di sapu pada bibir nya setiap malam sebelum tidur. Tuan aku puas hati. Katanya aku buat kerja dengan baik. Aku gembira sebab Tuan aku sayang pada Aku janji akan balas budi baik Tuan aku dengan berikan bibir terbaik kepadanya. 
_
Yang Benar,
Si Bulat Merah
Lipscrub Rose Lollypop.
_
#thebeautyhacks #naturalskincaremalaysia
#facescrubmalaysia #bodyscrubmalayisa
 #sabunberasmurah #sabunberasmutiara 
#sabunberasasli #sabunkunyit #hantaranmurah 
#kulitsihat #kulitbermasalah
#masalahwanita #masalahkulitmuka
#masalahkulitkusam #bazaarpaknil 
#masalahkulitberjerawat #masalahjerawat
#masalahjeragat #sayajual #facescrubmalaysia #lipscrubmurah #lipscrubhomemade #lipscrubmalaysia #bibirhitam #bibirmerah #bibircantik
Aku Si Bulat Merah. Merah bukan sebarang merah. Tapi merah yang mampu membuatkan bibir manusia semakin sihat. Aku bersaiz kecil untuk memudahkan Tuan aku untuk bawa aku ke mana mana. Bau ku seharum bunga Ros, bunga kesukaan si pembuatku. _ Tugas aku membuang sel sel mati pada bibir manusia angkara si Lipstick jahat. Penggunaan kerap si Lipstick membuat aku perlu bekerja keras untuk membuang sel mati sel mati pada bibir dan mencerahkan bibir gelap Tuan aku. Dengan bantuan cosmetic sugar, petroleum jelly, shea butter dan kawan kawan lain, aku dapat menjalankan tugas dengan baik. _ Tuan aku gemar menggayakan bibir dengan warna warna hot lipstick terbaru di pasaran. Aku tak kisah pon tetapi aku kesian pada Tuan aku kerana habits bibirnya menjadi kering dan lama kelamaan merekah. Pernah sampai satu tahap, darah asyik keluar dari bibir Tuan ku. So sad! _ Nasib baik Tuan aku sudah ada kesedaran tinggi tentang pentingnya menscrubkan dan melembapkan bibir. Sekarang aku kerap di sapu pada bibir nya setiap malam sebelum tidur. Tuan aku puas hati. Katanya aku buat kerja dengan baik. Aku gembira sebab Tuan aku sayang pada Aku janji akan balas budi baik Tuan aku dengan berikan bibir terbaik kepadanya. _ Yang Benar, Si Bulat Merah Lipscrub Rose Lollypop. _ #thebeautyhacks  #naturalskincaremalaysia  #facescrubmalaysia  #bodyscrubmalayisa  #sabunberasmurah  #sabunberasmutiara  #sabunberasasli  #sabunkunyit  #hantaranmurah  #kulitsihat  #kulitbermasalah  #masalahwanita  #masalahkulitmuka  #masalahkulitkusam  #bazaarpaknil  #masalahkulitberjerawat  #masalahjerawat  #masalahjeragat  #sayajual  #facescrubmalaysia  #lipscrubmurah  #lipscrubhomemade  #lipscrubmalaysia  #bibirhitam  #bibirmerah  #bibircantik 
Bibir menghitam krn efek rokok,sinar matahari, atau karena sering pakai lipstick?
Yuuuk diatasi dengan CREAM BIBIR CLINIC 💋

Wa: 083848375161
#creambibir #krimbibir #pemerahbibir  #pelembabbibir #bibirhitam #bibirhitamkarenalipstik
55 k #lipbalm ceri #yvesrocheraceh vegetal, made in France.

WARNA rouge / red glossy

WA 081263241548 #naturalbotanica
dibawa dari counter yvesrocher di Paris, France.

#lipsbalm #sehat buah #cheri mengandung vitamin sangat cocok untuk yang mempunyai permasalahan #bibir seperti #bibirmenggelupas #bibirgelap #bibirsensitif #bibirhitam #bibirkering #bibirpecah sangat di sarankan untuk alas #lipstick.

manfaat membuat bibir sehat, halus, dan segar.

#bandaaceh #acehood #acehsehat #yvesrocherid #yvesrocherindonesia
55 k #lipbalm  ceri #yvesrocheraceh  vegetal, made in France. WARNA rouge / red glossy WA 081263241548 #naturalbotanica  dibawa dari counter yvesrocher di Paris, France. #lipsbalm  #sehat  buah #cheri  mengandung vitamin sangat cocok untuk yang mempunyai permasalahan #bibir  seperti #bibirmenggelupas  #bibirgelap  #bibirsensitif  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirpecah  sangat di sarankan untuk alas #lipstick . manfaat membuat bibir sehat, halus, dan segar. #bandaaceh  #acehood  #acehsehat  #yvesrocherid  #yvesrocherindonesia 
B erl Advance Lip Treatment💖 .

Manfaat dari B ERL ADVANCE LIP TREATMENT : • Mencerahkan bibir • Mencerahkan & Melembabkan Bibir
• Memudarkan bibir yang gelap akibat pemakaian lipstik yang berlebih & • Melindungi bibir dari paparan sinar matahari • Menutrisi bibir dari dalam & luar agar tetap sehat
• Menyegarkan bibir yang pucat
• Menjaga elastilitas bibir
• Menjadikan bibir pink alami
• Mengangkat sel kulit mati pada bibir
• Mencegah sariawan
• Mencegah bibir pecah-pecah 🎗🎗🎗 • Sangat Ringan dan tidak lengket
• Bukan Lip Treatment biasa 😘
• Perawatan Bibir Terbaik

Untuk pemesanan: 
Wa 087886135430 
#BERL 
#Berlcosmetics 
#BerlCosmetic
#berlcosmeticsjakarta 
#berllipadvanced 
#lip 
#liptreatmentberl 
#liptreatment 
#bibirkering 
#bibirpecahpecah 
#bibirhitam 
#perawatanbibirkering 
#lipbalms 
#jakartaolshop 
#tangerang 
#bekasi 
#kecantikkan 
#makeupart 
#makeupori 
#bibirpink 
#bibirpinkalami 
#bpom 
#hijab 
#hijaber 
#kecantikanwanitaindonesia
B erl Advance Lip Treatment💖 . Manfaat dari B ERL ADVANCE LIP TREATMENT : • Mencerahkan bibir • Mencerahkan & Melembabkan Bibir • Memudarkan bibir yang gelap akibat pemakaian lipstik yang berlebih & • Melindungi bibir dari paparan sinar matahari • Menutrisi bibir dari dalam & luar agar tetap sehat • Menyegarkan bibir yang pucat • Menjaga elastilitas bibir • Menjadikan bibir pink alami • Mengangkat sel kulit mati pada bibir • Mencegah sariawan • Mencegah bibir pecah-pecah 🎗🎗🎗 • Sangat Ringan dan tidak lengket • Bukan Lip Treatment biasa 😘 • Perawatan Bibir Terbaik Untuk pemesanan: Wa 087886135430 #BERL  #Berlcosmetics  #BerlCosmetic  #berlcosmeticsjakarta  #berllipadvanced  #lip  #liptreatmentberl  #liptreatment  #bibirkering  #bibirpecahpecah  #bibirhitam  #perawatanbibirkering  #lipbalms  #jakartaolshop  #tangerang  #bekasi  #kecantikkan  #makeupart  #makeupori  #bibirpink  #bibirpinkalami  #bpom  #hijab  #hijaber  #kecantikanwanitaindonesia 
Cara Guna Lipscrub TBH 👄☝🏻☝🏻. Terpulang sama ada nak basuh lepas scrub or biarkan sebagai lipbalm kat bibir pon boleh. Warna lipscrub merah cantik tau💋 serupa Lipstint suda hehehe dan ada bauan rose yang beshh!
_
Nak order? Whatsapp 014-6855992💋
_
#thebeautyhacks #naturalskincaremalaysia
#facescrubmalaysia #bodyscrubmalayisa
 #sabunberasmurah #sabunberasmutiara 
#sabunberasasli #sabunkunyit #hantaranmurah 
#kulitsihat #kulitbermasalah
#masalahwanita #masalahkulitmuka
#masalahkulitkusam #bazaarpaknil 
#masalahkulitberjerawat #masalahjerawat
#masalahjeragat #sayajual #facescrubmalaysia #lipscrubmurah #lipscrubhomemade #lipscrubmalaysia #bibirhitam #bibirmerah #bibircantik
Cara Guna Lipscrub TBH 👄☝🏻☝🏻. Terpulang sama ada nak basuh lepas scrub or biarkan sebagai lipbalm kat bibir pon boleh. Warna lipscrub merah cantik tau💋 serupa Lipstint suda hehehe dan ada bauan rose yang beshh! _ Nak order? Whatsapp 014-6855992💋 _ #thebeautyhacks  #naturalskincaremalaysia  #facescrubmalaysia  #bodyscrubmalayisa  #sabunberasmurah  #sabunberasmutiara  #sabunberasasli  #sabunkunyit  #hantaranmurah  #kulitsihat  #kulitbermasalah  #masalahwanita  #masalahkulitmuka  #masalahkulitkusam  #bazaarpaknil  #masalahkulitberjerawat  #masalahjerawat  #masalahjeragat  #sayajual  #facescrubmalaysia  #lipscrubmurah  #lipscrubhomemade  #lipscrubmalaysia  #bibirhitam  #bibirmerah  #bibircantik 
MERAWAT MASALAH BIBIR .

Kulit kasar kering n hitam ? Jumler guna treatment lip cream. Fungsi dia merawat .

Jum akak.

014 340 9668

#cikmanis #queenempire #FURAIHAworldwide #FURAIHAselamaperak #FURAIHAkulim #dukunsaka #terapiinstagram #ajimaura #bijikolesterol #bibirhitam #bibirmungil #organicmarulaoil #pinkishlips #sehatisejiwa #sukansea2017 #merdeka #poriterbuka #kulitkasarkering #kulitmengelupas
Alhamdulillah for today ❗ Sis doakan semua seller murah rezeki. Amin amin ya Rabb 😇
Alhamdulillah for today ❗ Sis doakan semua seller murah rezeki. Amin amin ya Rabb 😇
💁Woww, kenapa nampak vogue sangat ni ❓
Bibir menawan menggoda sungguh ❗
.
.
.
💁Betul ke pakai Sobella honey matte liquid lipstick ni boleh dapat bibir lembap dan munggil macam ni❓
.
.
.
💁Confirm la betul, yang dah pernah cuba lipstik ni pasti tak cari lain dah. Tekstur yang sangat sangat best, tiada lagi masalah bibir kering bila pakai Sobella ❤️
💁Woww, kenapa nampak vogue sangat ni ❓ Bibir menawan menggoda sungguh ❗ . . . 💁Betul ke pakai Sobella honey matte liquid lipstick ni boleh dapat bibir lembap dan munggil macam ni❓ . . . 💁Confirm la betul, yang dah pernah cuba lipstik ni pasti tak cari lain dah. Tekstur yang sangat sangat best, tiada lagi masalah bibir kering bila pakai Sobella ❤️
PROBLEM PADA BIBIR??😢😢😢
.
💋Bibir kering
💋Bibir merekah
💋Bibir mengelupas
💋Bibir kusam
💋Bibir Hitam
.
Penggunaan scrub bibir adalah jalan penyelesaian terbaik untuk bersihkan bibir daripada masalah-masalah diatas akibat penggunaan lipstik yang berterusan.💄💄💄
.
Scrub bibir dapat singkirkan kulit kering pada bibir selain melancarkan edaran darah pada bibir sekaligus dapat melembutkan tekstur bibir.💋💋💋
.
Nak lagi power sapukan scrub bibir untuk dapatkan bibir yang fresh lagi pinkish. Xde lagi bibir hitam dan kusam.👄👄👄
.
Xtau mana nak cari? LORD LIPS CARE KIT kan ada dua-dua tu😘😘😘.
.
RM 47 jer.Siap FREE parfum lagi. WA 0168312043📲📲📲
.
#lordcosmetics 
#lordcosmeticstawau
#lordcosmeticssabah
#lordlipscarekit
PROBLEM PADA BIBIR??😢😢😢 . 💋Bibir kering 💋Bibir merekah 💋Bibir mengelupas 💋Bibir kusam 💋Bibir Hitam . Penggunaan scrub bibir adalah jalan penyelesaian terbaik untuk bersihkan bibir daripada masalah-masalah diatas akibat penggunaan lipstik yang berterusan.💄💄💄 . Scrub bibir dapat singkirkan kulit kering pada bibir selain melancarkan edaran darah pada bibir sekaligus dapat melembutkan tekstur bibir.💋💋💋 . Nak lagi power sapukan scrub bibir untuk dapatkan bibir yang fresh lagi pinkish. Xde lagi bibir hitam dan kusam.👄👄👄 . Xtau mana nak cari? LORD LIPS CARE KIT kan ada dua-dua tu😘😘😘. . RM 47 jer.Siap FREE parfum lagi. WA 0168312043📲📲📲 . #lordcosmetics  #lordcosmeticstawau  #lordcosmeticssabah  #lordlipscarekit 
Solusi untuk mengatasi jerawat
-> Advance mattifying cleanser (cuci muka untuk kulit berminyak)
-> Clear Blemish treatment ( gell untuk mengempeskan & membunuh bacteri jerawat )
-> Mudmask (mencerahkan wajah & mengangkat sel kulit mati bekas jerawat)

Chit chat yuuuk 😘😘😘 order & konsultasi
Wa 083824747070
#jafrakuningan#jaframakasar #jafrapadang #jafrabekasiz#jafrakosmetik #jaframurah #kosmetik #skincare#maskerlumpur #mudmask #mudmaskjafra#jafraindonesia #obatnerawat #mengatasiflek#perawatanwajah #organik #herbal#royaljellylipstick #lipstikrj #lipstikroyaljelly#bibirhitam #menyembuhkan #melembabkan
Solusi untuk mengatasi jerawat -> Advance mattifying cleanser (cuci muka untuk kulit berminyak) -> Clear Blemish treatment ( gell untuk mengempeskan & membunuh bacteri jerawat ) -> Mudmask (mencerahkan wajah & mengangkat sel kulit mati bekas jerawat) Chit chat yuuuk 😘😘😘 order & konsultasi Wa 083824747070 #jafrakuningan #jaframakasar  #jafrapadang  #jafrabekasiz #jafrakosmetik  #jaframurah  #kosmetik  #skincare #maskerlumpur  #mudmask  #mudmaskjafra #jafraindonesia  #obatnerawat  #mengatasiflek #perawatanwajah  #organik  #herbal #royaljellylipstick  #lipstikrj  #lipstikroyaljelly #bibirhitam  #menyembuhkan  #melembabkan 
solusi untuk mengatasi jerawat
-> Advance mattifying cleanser (cuci muka untuk kulit berminyak)
-> Clear Blemish treatment ( gell untuk mengempeskan & membunuh bacteri jerawat )
-> Mudmask (mencerahkan wajah & mengangkat sel kulit mati bekas jerawat)

Chit chat yuuuk 😘😘😘 order & konsultasi
Wa 083824747070
#jafrakuningan#jaframakasar #jafrapadang #jafrabekasiz#jafrakosmetik #jaframurah #kosmetik #skincare#maskerlumpur #mudmask #mudmaskjafra#jafraindonesia #obatnerawat #mengatasiflek#perawatanwajah #organik #herbal#royaljellylipstick #lipstikrj #lipstikroyaljelly#bibirhitam #menyembuhkan #melembabkan
solusi untuk mengatasi jerawat -> Advance mattifying cleanser (cuci muka untuk kulit berminyak) -> Clear Blemish treatment ( gell untuk mengempeskan & membunuh bacteri jerawat ) -> Mudmask (mencerahkan wajah & mengangkat sel kulit mati bekas jerawat) Chit chat yuuuk 😘😘😘 order & konsultasi Wa 083824747070 #jafrakuningan #jaframakasar  #jafrapadang  #jafrabekasiz #jafrakosmetik  #jaframurah  #kosmetik  #skincare #maskerlumpur  #mudmask  #mudmaskjafra #jafraindonesia  #obatnerawat  #mengatasiflek #perawatanwajah  #organik  #herbal #royaljellylipstick  #lipstikrj  #lipstikroyaljelly #bibirhitam  #menyembuhkan  #melembabkan 
solusi untuk mengatasi jerawat
-> Advance mattifying cleanser (cuci muka untuk kulit berminyak)
-> Clear Blemish treatment ( gell untuk mengempeskan & membunuh bacteri jerawat )
-> Mudmask (mencerahkan wajah & mengangkat sel kulit mati bekas jerawat)

Chit chat yuuuk 😘😘😘 order & konsultasi
Wa 083824747070
#jafrakuningan#jaframakasar #jafrapadang #jafrabekasiz#jafrakosmetik #jaframurah #kosmetik #skincare#maskerlumpur #mudmask #mudmaskjafra#jafraindonesia #obatnerawat #mengatasiflek#perawatanwajah #organik #herbal#royaljellylipstick #lipstikrj #lipstikroyaljelly#bibirhitam #menyembuhkan #melembabkan
solusi untuk mengatasi jerawat -> Advance mattifying cleanser (cuci muka untuk kulit berminyak) -> Clear Blemish treatment ( gell untuk mengempeskan & membunuh bacteri jerawat ) -> Mudmask (mencerahkan wajah & mengangkat sel kulit mati bekas jerawat) Chit chat yuuuk 😘😘😘 order & konsultasi Wa 083824747070 #jafrakuningan #jaframakasar  #jafrapadang  #jafrabekasiz #jafrakosmetik  #jaframurah  #kosmetik  #skincare #maskerlumpur  #mudmask  #mudmaskjafra #jafraindonesia  #obatnerawat  #mengatasiflek #perawatanwajah  #organik  #herbal #royaljellylipstick  #lipstikrj  #lipstikroyaljelly #bibirhitam  #menyembuhkan  #melembabkan 
.
.
Promosi masih berjalan... 💃🏻💃🏻💃🏻
.
GINCU IKUT DARREEEEEE
.
Harga Asal: RM49 sm | RM59 ss
.
*KHASIAT LIP MAGIC CREAM AURA REZEKI *
"Mugil cantik dan sihat"
.
💋Argan oil -Membuang sel kulit mati supaya lebih halus dan bersinar
-3x lebih kaya dgn vitamin E
-membekalkan nutrisi lebih banyak pada bibir
- melembabkan bibir
.
💋Jojoba Oil
- Kandungan vitamin E yg tggi
- mengandungi vitamin B complex yg bagus untk merawat bibir yg luka
- antibiotik & antijangkitan
- pelembab yg baik
.
💋 krim karamel
- mengatasi bibir kering
- membuang sel kulit mati
- mencegah bibir pecah
- lipstik tahan lebih lama
.
💋 Vitamin E - merawat bibir kering
- mencerahkan bibir
- merawat bibir gelap
- merawat bibir yg luka
.
💋 Shea Butter
- pelembab yg bagus
- penghidarasi yg bagus
- merawat bibir kering
- proses penyembuhan yg baik
.
Berminat?
Whatsapp >GINCU< Ke +60142693226 segera
.
Whatsapp >GINCU< Ke +60142693226 segera
.
Whatsapp >GINCU< Ke +60142693226 segera
. . Promosi masih berjalan... 💃🏻💃🏻💃🏻 . GINCU IKUT DARREEEEEE . Harga Asal: RM49 sm | RM59 ss . *KHASIAT LIP MAGIC CREAM AURA REZEKI * "Mugil cantik dan sihat" . 💋Argan oil -Membuang sel kulit mati supaya lebih halus dan bersinar -3x lebih kaya dgn vitamin E -membekalkan nutrisi lebih banyak pada bibir - melembabkan bibir . 💋Jojoba Oil - Kandungan vitamin E yg tggi - mengandungi vitamin B complex yg bagus untk merawat bibir yg luka - antibiotik & antijangkitan - pelembab yg baik . 💋 krim karamel - mengatasi bibir kering - membuang sel kulit mati - mencegah bibir pecah - lipstik tahan lebih lama . 💋 Vitamin E - merawat bibir kering - mencerahkan bibir - merawat bibir gelap - merawat bibir yg luka . 💋 Shea Butter - pelembab yg bagus - penghidarasi yg bagus - merawat bibir kering - proses penyembuhan yg baik . Berminat? Whatsapp >GINCU< Ke +60142693226 segera . Whatsapp >GINCU< Ke +60142693226 segera . Whatsapp >GINCU< Ke +60142693226 segera
Semakin hari semakin ramai yang jatuh cinta dengan cik misschuu liptint
.
Sekarang ni ada sales tau
Jom grab sorang satu
.
Whatsapps
+6019 568 1054
.
#LiptintMissChuu #LiptintOmbre
#LipmatteMissChuu #LipScrubMissChuu
#OmbreMissChuu #LipScrub
#KuantanLiptint #KuantanMissChuu
#MissChuu #BibirMengelupas
#BibirPersisKorea #BibirGelap
#BibirHitam #BibirKering
#LiptintMalaysia #BibirCantik
#Promosi #Sales
.
.
Berminat dgn produk Elysian?
Tapi tak tau nak COD ngan sape?
Tak tau jugak sbnrnya nak pakai mana satu?
Berminat dgn Elysian Cosmetics tp nak pakai esok.
Nak pos tak sempat.

COD je ngan zai. AREA KL ye.

Wasap je zai 019-3330074

Zai consult dulu nak pakai ape. Atau dah tau nak ape, dan nak segera.
. . Berminat dgn produk Elysian? Tapi tak tau nak COD ngan sape? Tak tau jugak sbnrnya nak pakai mana satu? Berminat dgn Elysian Cosmetics tp nak pakai esok. Nak pos tak sempat. COD je ngan zai. AREA KL ye. Wasap je zai 019-3330074 Zai consult dulu nak pakai ape. Atau dah tau nak ape, dan nak segera.
.
.
Pilih anu atau itu.. 😍
Yeyy lucu-lucu yaa, Free Gift disini 😘😘
.
.
.
.
#Gratis Box Pouch / Beauty Blender stick..!!
Untuk pembelian paket yaaa..
.
.
.
Semua produk Lamour BOLEH DICICIL, 
Mau cicil manual transfer ke aku boleee..
Mau cicil via tokopedia - bukalapak boleeee..
.
Disini yaa cicilnya, 😍👍
.
.
●Pupun DistributorJakarta ●
.
D7FC1DC7 .
wa 👉  https://goo.gl/KJoKJF
0895 2060 4068
54e15f3b
.
Gratis Ongkir & Cicilan, klik :
https://shopee.co.id/pupun_lamour_jakarta
https://m.tokopedia.com/naudhira-shop
https://m.bukalapak.com/pupunlamour
.
.
#skincarecowok
#bibirhitam
#skincareamanuntukbumil
#skincarebumil
#skincareAmanbpom
#skincarehalal
#whiteningskincare
#skincarewhitening
#lamourskincare
#lamourskincarejakarta
#lamourjakarta
#lamourjabodetabek
#flekhitam
#nodahitam
#bekasjerawat
#penuaandini
#distributorlamourjakarta
#kulitkusam
#antikeriput
#antipenuaandini
#kulitkencang
#skincareherbal
#skincarebumilbusui
#skincarebusui
. . Pilih anu atau itu.. 😍 Yeyy lucu-lucu yaa, Free Gift disini 😘😘 . . . . #Gratis  Box Pouch / Beauty Blender stick..!! Untuk pembelian paket yaaa.. . . . Semua produk Lamour BOLEH DICICIL, Mau cicil manual transfer ke aku boleee.. Mau cicil via tokopedia - bukalapak boleeee.. . Disini yaa cicilnya, 😍👍 . . ●Pupun DistributorJakarta ● . D7FC1DC7 . wa 👉 https://goo.gl/KJoKJF 0895 2060 4068 54e15f3b . Gratis Ongkir & Cicilan, klik : https://shopee.co.id/pupun_lamour_jakarta https://m.tokopedia.com/naudhira-shop https://m.bukalapak.com/pupunlamour . . #skincarecowok  #bibirhitam  #skincareamanuntukbumil  #skincarebumil  #skincareAmanbpom  #skincarehalal  #whiteningskincare  #skincarewhitening  #lamourskincare  #lamourskincarejakarta  #lamourjakarta  #lamourjabodetabek  #flekhitam  #nodahitam  #bekasjerawat  #penuaandini  #distributorlamourjakarta  #kulitkusam  #antikeriput  #antipenuaandini  #kulitkencang  #skincareherbal  #skincarebumilbusui  #skincarebusui 
.
.
Pilih anu atau itu.. 😍
Yeyy lucu-lucu yaa, Free Gift disini 😘😘
.
.
.
.
#Gratis Box Pouch / Beauty Blender stick..!!
Untuk pembelian paket yaaa..
.
.
.
Semua produk Lamour BOLEH DICICIL, 
Mau cicil manual transfer ke aku boleee..
Mau cicil via tokopedia - bukalapak boleeee..
.
Disini yaa cicilnya, 😍👍
.
.
●Pupun DistributorJakarta ●
.
D7FC1DC7 .
wa 👉  https://goo.gl/KJoKJF
0895 2060 4068
54e15f3b
.
Gratis Ongkir & Cicilan, klik :
https://shopee.co.id/pupun_lamour_jakarta
https://m.tokopedia.com/naudhira-shop
https://m.bukalapak.com/pupunlamour
.
.
#skincarecowok
#bibirhitam
#skincareamanuntukbumil
#skincarebumil
#skincareAmanbpom
#skincarehalal
#whiteningskincare
#skincarewhitening
#lamourskincare
#lamourskincarejakarta
#lamourjakarta
#lamourjabodetabek
#flekhitam
#nodahitam
#bekasjerawat
#penuaandini
#distributorlamourjakarta
#kulitkusam
#antikeriput
#antipenuaandini
#kulitkencang
#skincareherbal
#skincarebumilbusui
#skincarebusui
. . Pilih anu atau itu.. 😍 Yeyy lucu-lucu yaa, Free Gift disini 😘😘 . . . . #Gratis  Box Pouch / Beauty Blender stick..!! Untuk pembelian paket yaaa.. . . . Semua produk Lamour BOLEH DICICIL, Mau cicil manual transfer ke aku boleee.. Mau cicil via tokopedia - bukalapak boleeee.. . Disini yaa cicilnya, 😍👍 . . ●Pupun DistributorJakarta ● . D7FC1DC7 . wa 👉 https://goo.gl/KJoKJF 0895 2060 4068 54e15f3b . Gratis Ongkir & Cicilan, klik : https://shopee.co.id/pupun_lamour_jakarta https://m.tokopedia.com/naudhira-shop https://m.bukalapak.com/pupunlamour . . #skincarecowok  #bibirhitam  #skincareamanuntukbumil  #skincarebumil  #skincareAmanbpom  #skincarehalal  #whiteningskincare  #skincarewhitening  #lamourskincare  #lamourskincarejakarta  #lamourjakarta  #lamourjabodetabek  #flekhitam  #nodahitam  #bekasjerawat  #penuaandini  #distributorlamourjakarta  #kulitkusam  #antikeriput  #antipenuaandini  #kulitkencang  #skincareherbal  #skincarebumilbusui  #skincarebusui 
💕💕💞💕💕
"ADA APA DENGAN SET BASIC AJAIB NI??"
Awak nak guna Elysian skincare.. Tapi tak pasti nak mula dengan set yang mana?????
.
Ada tak masalah macam ni? Rupanya ramai yang intai Elysian ni. Tergoda dengan feedback feedback berjaya setiap hari. Yes. Setiap hari kami terima banyak sangat feedback terbaru. Dan permintaan meningkat.. Yang repeat order setiap bulan pun sangat tinggi.
.
Untuk yang baru nak cuba.. Boleh cuba dengan SET BASIC terlebih dahulu..
.
Apa ada dalam set basic ni?
.
✔️DEEP GEL CLEANSER
✔️ ELYSIAN BOOSTER SERUM
.
.
Kelebihan pencuci muka Deep Gel Cleanser ni adalah mempunyai SPF 6 yang bersifat natural dan tidak mengeringkan kulit.
.
Bila guna Deep Gel Cleanser ni, langsung tak berbuih yang banyak. Tetapi cuciannya mendalam dan kulit terasa bersih dan tegang.
.
Inshaallah kulit kering dan sensitif sangat sesuai untuk gunakan.
.
Lepas dah cuci muka.. Terus gunakan Booster Serum yang memang BEST SELLER ni. .
Bila serum dah meresap.. Terus rasa tegang... Lembap dan glowing.. Garis garis halus mula hilang..
.
Bila digunakan setiap hari, memang akan rasai perubahan pada kulit. .
So dah tahu dan jelas nak mula dengan set yang mana dulu?
.
Faster grab your own natural Skincare & Cosmetic here⏬
@elysian_dealerbyfaa
📲013-7848504
💕💕💞💕💕 "ADA APA DENGAN SET BASIC AJAIB NI??" Awak nak guna Elysian skincare.. Tapi tak pasti nak mula dengan set yang mana????? . Ada tak masalah macam ni? Rupanya ramai yang intai Elysian ni. Tergoda dengan feedback feedback berjaya setiap hari. Yes. Setiap hari kami terima banyak sangat feedback terbaru. Dan permintaan meningkat.. Yang repeat order setiap bulan pun sangat tinggi. . Untuk yang baru nak cuba.. Boleh cuba dengan SET BASIC terlebih dahulu.. . Apa ada dalam set basic ni? . ✔️DEEP GEL CLEANSER ✔️ ELYSIAN BOOSTER SERUM . . Kelebihan pencuci muka Deep Gel Cleanser ni adalah mempunyai SPF 6 yang bersifat natural dan tidak mengeringkan kulit. . Bila guna Deep Gel Cleanser ni, langsung tak berbuih yang banyak. Tetapi cuciannya mendalam dan kulit terasa bersih dan tegang. . Inshaallah kulit kering dan sensitif sangat sesuai untuk gunakan. . Lepas dah cuci muka.. Terus gunakan Booster Serum yang memang BEST SELLER ni. . Bila serum dah meresap.. Terus rasa tegang... Lembap dan glowing.. Garis garis halus mula hilang.. . Bila digunakan setiap hari, memang akan rasai perubahan pada kulit. . So dah tahu dan jelas nak mula dengan set yang mana dulu? . Faster grab your own natural Skincare & Cosmetic here⏬ @elysian_dealerbyfaa 📲013-7848504
Yeshhh. Dengan Lipscrub TBH, dah boleh "Say Goodbye" kepada bibir merekah! 
_

Kelebihan Lipscrub TBH 👄 :
_
✔Melembabkan bibir yang kering
✔Menghaluskan kulit bibir
✔Bibir kelihatan merah semulajadi
✔Memudarkan lingkaran gelap/kulit mati pada bahagian bibir
✔boleh dijadikan sebagai pelembab/scrub bibir
✔Tidak perlu basuh. Hanya lap jika perlu.
_
Mengandungi extract Alpha Arbutin untuk mencerahkan bibir yang gelap & extract pelembap untuk melembapkan.
_
Nak order? Whatsapp 014-6855992💋
_
#thebeautyhacks #naturalskincaremalaysia
#facescrubmalaysia #bodyscrubmalayisa
 #sabunberasmurah #sabunberasmutiara 
#sabunberasasli #sabunkunyit #hantaranmurah 
#kulitsihat #kulitbermasalah
#masalahwanita #masalahkulitmuka
#masalahkulitkusam #bazaarpaknil 
#masalahkulitberjerawat #masalahjerawat
#masalahjeragat #sayajual #facescrubmalaysia #lipscrubmurah #lipscrubhomemade #lipscrubmalaysia #bibirhitam #bibirmerah #bibircantik
Yeshhh. Dengan Lipscrub TBH, dah boleh "Say Goodbye" kepada bibir merekah! _ Kelebihan Lipscrub TBH 👄 : _ ✔Melembabkan bibir yang kering ✔Menghaluskan kulit bibir ✔Bibir kelihatan merah semulajadi ✔Memudarkan lingkaran gelap/kulit mati pada bahagian bibir ✔boleh dijadikan sebagai pelembab/scrub bibir ✔Tidak perlu basuh. Hanya lap jika perlu. _ Mengandungi extract Alpha Arbutin untuk mencerahkan bibir yang gelap & extract pelembap untuk melembapkan. _ Nak order? Whatsapp 014-6855992💋 _ #thebeautyhacks  #naturalskincaremalaysia  #facescrubmalaysia  #bodyscrubmalayisa  #sabunberasmurah  #sabunberasmutiara  #sabunberasasli  #sabunkunyit  #hantaranmurah  #kulitsihat  #kulitbermasalah  #masalahwanita  #masalahkulitmuka  #masalahkulitkusam  #bazaarpaknil  #masalahkulitberjerawat  #masalahjerawat  #masalahjeragat  #sayajual  #facescrubmalaysia  #lipscrubmurah  #lipscrubhomemade  #lipscrubmalaysia  #bibirhitam  #bibirmerah  #bibircantik 
MASIH CONFIUS.??
.
Masih mencari penghias bibir ? Dalam masa yang sama boleh merawat?
.
Masalah bibir kering antara igauan ngeri wanita sb bila pakai lipmatte jadi x cantik. TAPI!!! dengan treatment lipmatte cream ni boleh bantu semua rawat
🐝 bibir kering
🐝 bibir hitam
🐝 bibir mengelupas/merekah
.
Didatangkan dengan 6 code color yg super cun SWEETY, NUDE, SEXY, GLAM, COOPER dan VENUS.
.
dapatkan stok dengan my dengan whatsapp 017.7303189
MASIH CONFIUS.?? . Masih mencari penghias bibir ? Dalam masa yang sama boleh merawat? . Masalah bibir kering antara igauan ngeri wanita sb bila pakai lipmatte jadi x cantik. TAPI!!! dengan treatment lipmatte cream ni boleh bantu semua rawat 🐝 bibir kering 🐝 bibir hitam 🐝 bibir mengelupas/merekah . Didatangkan dengan 6 code color yg super cun SWEETY, NUDE, SEXY, GLAM, COOPER dan VENUS. . dapatkan stok dengan my dengan whatsapp 017.7303189
Bibir kering?? Bibir kusam?? Mmg merimaskan dan tak selesa. The Bibir Balm dapat membantu merawat dan melembabkan bibir sepanjang hari supaya tidak kering, merekah atau menggelupas.
.
EXTRA NOURISHING! Dengan penggunaan yang konsisten, Balm ini boleh mencerahkan bibir yang gelap 💋💋
.
Bahan yg digunakan semuanya 100% natural ingredient terdiri drpd:
✨ Mango Butter Shea Butter, Argan Oil, Vitamin E Oil, Beeswax
.
Harga : RM18 
Postage : RM7sm/RM11ss
.
📱DM or whatsapp 0163248904
.
#bibirgelap #bibirkering #bibircantik #bibirpecah #bibirhitam #bibirmerah #bibirkusam #bibirmenggelupas #bibirmerah #bibirpink #lipbalmmalaysia #lipbalmmurah #lipbalmorganik #lipscrubmalaysia #lipscrubhomemade #lipscrubmurah #lipserummalaysia #lipserummurah #sayajual #sayajualmurah #penjagaanbibir #makeupmalaysia #lipstickmalaysia #lipmattemalaysia #liptintmalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #liptreatmentmalaysia #lipcaremalaysia
Bibir kering?? Bibir kusam?? Mmg merimaskan dan tak selesa. The Bibir Balm dapat membantu merawat dan melembabkan bibir sepanjang hari supaya tidak kering, merekah atau menggelupas. . EXTRA NOURISHING! Dengan penggunaan yang konsisten, Balm ini boleh mencerahkan bibir yang gelap 💋💋 . Bahan yg digunakan semuanya 100% natural ingredient terdiri drpd: ✨ Mango Butter Shea Butter, Argan Oil, Vitamin E Oil, Beeswax . Harga : RM18 Postage : RM7sm/RM11ss . 📱DM or whatsapp 0163248904 . #bibirgelap  #bibirkering  #bibircantik  #bibirpecah  #bibirhitam  #bibirmerah  #bibirkusam  #bibirmenggelupas  #bibirmerah  #bibirpink  #lipbalmmalaysia  #lipbalmmurah  #lipbalmorganik  #lipscrubmalaysia  #lipscrubhomemade  #lipscrubmurah  #lipserummalaysia  #lipserummurah  #sayajual  #sayajualmurah  #penjagaanbibir  #makeupmalaysia  #lipstickmalaysia  #lipmattemalaysia  #liptintmalaysia  #kosmetikmalaysia  #cosmeticmalaysia  #liptreatmentmalaysia  #lipcaremalaysia 
.
.
Pernah tak uolsss pakai lipmatte lepas tu bibir jadi kering mengelupas dan terkopek2. Mesti selalu jd cmtu kan.
.
Tapi dengan Elysian Treatment Lip Cream ni semua masalah ni takde lagi tau. Lepas pakai, sure bibir uolsss rasa lebih lembut, lembap, lebih cerah dan lebih sihat!
.
Kelebihan TREATMENT MATTE LIP CREAM:
.
1. Tidak mengeringkan bibir
2. Tahan sehingga 9 jam 
3. Ringan dan selesa di gunakan
4. Tidak melekit
5. Tidak menghitamkan bibir
6. Bebas plumbum
7. 100% natural & synthetic formulation
8. Mudah dicuci
9. Mencerahkan bibir yang gelap.
10. Menghaluskan dan memerah bibir secara semulajadi.
11. Bahan bahan synthetic dan natural
12. Bau yang selesa dan ringan di pakai sepanjang hari
.
Pendek kata, yang dah guna lipmatte ni memang jatuh cinta tahap 360 darjah tau. Dah order satu. Esok order warna lain pulak. Dan bila gaji, terus repeat semua warna.
.
Bibir nampak lawa, mewah dan matte sepanjang hari. Lepas cuci tetap merah pink pink lagi.
. . Pernah tak uolsss pakai lipmatte lepas tu bibir jadi kering mengelupas dan terkopek2. Mesti selalu jd cmtu kan. . Tapi dengan Elysian Treatment Lip Cream ni semua masalah ni takde lagi tau. Lepas pakai, sure bibir uolsss rasa lebih lembut, lembap, lebih cerah dan lebih sihat! . Kelebihan TREATMENT MATTE LIP CREAM: . 1. Tidak mengeringkan bibir 2. Tahan sehingga 9 jam 3. Ringan dan selesa di gunakan 4. Tidak melekit 5. Tidak menghitamkan bibir 6. Bebas plumbum 7. 100% natural & synthetic formulation 8. Mudah dicuci 9. Mencerahkan bibir yang gelap. 10. Menghaluskan dan memerah bibir secara semulajadi. 11. Bahan bahan synthetic dan natural 12. Bau yang selesa dan ringan di pakai sepanjang hari . Pendek kata, yang dah guna lipmatte ni memang jatuh cinta tahap 360 darjah tau. Dah order satu. Esok order warna lain pulak. Dan bila gaji, terus repeat semua warna. . Bibir nampak lawa, mewah dan matte sepanjang hari. Lepas cuci tetap merah pink pink lagi.
3 Tips mudah mengatasi masalah bibir kering
.
.
💋apply Lipscrub scrubliciouz - sesuai untuk masalah bibir kering atau  kulit mati dekat bibir..apply secara bulatan dan biarkan selama 2 minit
.
.
💋 Gunakan lipbalm scrubliciouzlip sbg pelembap bibir awa supaya terhindar dari masalah bibir kering..extract aloevera dan mint boleh mengawal kelembapan bibir mungil awa😍
.
.
💋apply lipstick selepas pakai lipbalm..
.
Siap!!😗😗
3 Tips mudah mengatasi masalah bibir kering . . 💋apply Lipscrub scrubliciouz - sesuai untuk masalah bibir kering atau kulit mati dekat bibir..apply secara bulatan dan biarkan selama 2 minit . . 💋 Gunakan lipbalm scrubliciouzlip sbg pelembap bibir awa supaya terhindar dari masalah bibir kering..extract aloevera dan mint boleh mengawal kelembapan bibir mungil awa😍 . . 💋apply lipstick selepas pakai lipbalm.. . Siap!!😗😗
#Repost @seemegirls.id_ (@get_repost)
・・・
Vaseline lip therapy cocoa butter
Original 100% form Unilever
Rp 50.000
Jabodetabek Free ongkir.
.
Berat 7g (awet untuk pemakaian 6-1 tahun)
Berfungsi sebagai Lipbalm untuk membuat bibir tidak kering, pecah-pecah, melembabkan sepanjang hari.

#vaseline #vaselinemurah #jualvaseline #vaselineliptherapy #jualvaselineliptherapy #vaselineliptherapymurah #vaselineliptheraphyjkt #vaselinepink #liptherapymurah #bibirpecahpecah #bibirhitam #bibirsehat #maskerbibir #lipsmask #lipsmaskcollagen #juallipstick #vaselinemalang #vaselinesurabaya #vaselinemakasar #vaselinebandung #vaselinemakasar #vaselinebogor #vaselinepalembang #vaselinelampung #vaselineserang.
#Repost  @seemegirls.id_ (@get_repost) ・・・ Vaseline lip therapy cocoa butter Original 100% form Unilever Rp 50.000 Jabodetabek Free ongkir. . Berat 7g (awet untuk pemakaian 6-1 tahun) Berfungsi sebagai Lipbalm untuk membuat bibir tidak kering, pecah-pecah, melembabkan sepanjang hari. #vaseline  #vaselinemurah  #jualvaseline  #vaselineliptherapy  #jualvaselineliptherapy  #vaselineliptherapymurah  #vaselineliptheraphyjkt  #vaselinepink  #liptherapymurah  #bibirpecahpecah  #bibirhitam  #bibirsehat  #maskerbibir  #lipsmask  #lipsmaskcollagen  #juallipstick  #vaselinemalang  #vaselinesurabaya  #vaselinemakasar  #vaselinebandung  #vaselinemakasar  #vaselinebogor  #vaselinepalembang  #vaselinelampung  #vaselineserang .
Wah! Wah! Mengancamm betul scrubliciouzlip nie..seriuss!! Ramai duk pakat order sb nk.bibir cantik punye pasal niehh..Hiks😄
.
.
Jimat sgt sgt tau..6 bulan tahan pakai combo set nie..merawat masalah bibir menjadikan bibir awak semua cantik pink semulajadi..Wow!!😲
.
Rugi tak grab nie..nk jd sebahagian team kami pun boleh just wassap sahaja! Detail dkt atas ☝☝
.
.
.
.  #lipsbalm #specialgiftbox #lipsscrub #cutebox #boxmurah #bibircantik #lipscrub #teamscrublicouzlip #bazaarpaknil #
mat #hadiahharijadi #giftvalentineday #gift #lemonlips #bubblegumlips #bubblegumlipscrub#bibirhitam
Wah! Wah! Mengancamm betul scrubliciouzlip nie..seriuss!! Ramai duk pakat order sb nk.bibir cantik punye pasal niehh..Hiks😄 . . Jimat sgt sgt tau..6 bulan tahan pakai combo set nie..merawat masalah bibir menjadikan bibir awak semua cantik pink semulajadi..Wow!!😲 . Rugi tak grab nie..nk jd sebahagian team kami pun boleh just wassap sahaja! Detail dkt atas ☝☝ . . . . #lipsbalm  #specialgiftbox  #lipsscrub  #cutebox  #boxmurah  #bibircantik  #lipscrub  #teamscrublicouzlip  #bazaarpaknil  # mat #hadiahharijadi  #giftvalentineday  #gift  #lemonlips  #bubblegumlips  #bubblegumlipscrub #bibirhitam 
Wah! Wah! Mengancamm betul scrubliciouzlip nie..seriuss!! Ramai duk pakat order sb nk.bibir cantik punye pasal niehh..Hiks😄
.
.
Jimat sgt sgt tau..6 bulan tahan pakai combo set nie..merawat masalah bibir menjadikan bibir awak semua cantik pink semulajadi..Wow!!😲
.
Rugi tak grab nie..nk jd sebahagian team kami pun boleh just wassap sahaja! Detail dkt atas ☝☝ .
.
.  #lipsbalm #specialgiftbox #lipsscrub #cutebox #boxmurah #bibircantik #lipscrub #teamscrublicouzlip #bazaarpaknil #
mat #hadiahharijadi #giftvalentineday #gift #lemonlips #bubblegumlips #bubblegumlipscrub#bibirhitam
Wah! Wah! Mengancamm betul scrubliciouzlip nie..seriuss!! Ramai duk pakat order sb nk.bibir cantik punye pasal niehh..Hiks😄 . . Jimat sgt sgt tau..6 bulan tahan pakai combo set nie..merawat masalah bibir menjadikan bibir awak semua cantik pink semulajadi..Wow!!😲 . Rugi tak grab nie..nk jd sebahagian team kami pun boleh just wassap sahaja! Detail dkt atas ☝☝ . . . #lipsbalm  #specialgiftbox  #lipsscrub  #cutebox  #boxmurah  #bibircantik  #lipscrub  #teamscrublicouzlip  #bazaarpaknil  # mat #hadiahharijadi  #giftvalentineday  #gift  #lemonlips  #bubblegumlips  #bubblegumlipscrub #bibirhitam 
Lipscrub TBH semua homemade uolls, fresh dari air tangan founder sendiri, Cik Atenn Azlan. So jangan risau. Semua bahan selamat dan best2 untuk bibir je founder isi dalam Lipscrub TBH tu. 
_
Sesuai untuk mereka yang suka guna liptint/lipstick. Penggunaan kerap liptint, lipstick especially jeniss matte boleh menyebabkan tepi bibir gelap dan kering jika tak di scrub.
_
Whatsapp 0146855992 untuk order.💋
_
#thebeautyhacks #naturalskincaremalaysia
#facescrubmalaysia #bodyscrubmalayisa
 #sabunberasmurah #sabunberasmutiara 
#sabunberasasli #sabunkunyit #hantaranmurah 
#kulitsihat #kulitbermasalah
#masalahwanita #masalahkulitmuka
#masalahkulitkusam #bazaarpaknil 
#masalahkulitberjerawat #masalahjerawat
#masalahjeragat #sayajual #facescrubmalaysia #lipscrubmurah #lipscrubhomemade #lipscrubmalaysia #bibirhitam #bibirmerah #bibircantik
Lipscrub TBH semua homemade uolls, fresh dari air tangan founder sendiri, Cik Atenn Azlan. So jangan risau. Semua bahan selamat dan best2 untuk bibir je founder isi dalam Lipscrub TBH tu. _ Sesuai untuk mereka yang suka guna liptint/lipstick. Penggunaan kerap liptint, lipstick especially jeniss matte boleh menyebabkan tepi bibir gelap dan kering jika tak di scrub. _ Whatsapp 0146855992 untuk order.💋 _ #thebeautyhacks  #naturalskincaremalaysia  #facescrubmalaysia  #bodyscrubmalayisa  #sabunberasmurah  #sabunberasmutiara  #sabunberasasli  #sabunkunyit  #hantaranmurah  #kulitsihat  #kulitbermasalah  #masalahwanita  #masalahkulitmuka  #masalahkulitkusam  #bazaarpaknil  #masalahkulitberjerawat  #masalahjerawat  #masalahjeragat  #sayajual  #facescrubmalaysia  #lipscrubmurah  #lipscrubhomemade  #lipscrubmalaysia  #bibirhitam  #bibirmerah  #bibircantik 
Kalau korang sukakan warna pink,
.
Akak sarankan korang patut beli 
Koleksi lipcream SUGARBELLE x MUA.
.
Apa yang bestnya dengan Mattenifique Lipcream ni?
.
Didatangkan dengan 10 warna.
Ada 3 kombinasi minyak; ada minyak zaitun, minyak bunga matahari dan minyak kelapa.
.
Harga: RM69
.
WS/DM AIMI 0133181523
#sugarbelleganu #lipmattekesukaan #sugarbelle #sugarbellelovers #sugarbellecosmetic #jomcantik #rezeki #sunfloweroil #oliveoil  #coconutoil #bibirkering #bibirmenggelupas #bibirangelinajolie #bibirhitam #musthave #mua #artisponpakai #awakcuba #igshop #bazaar #botolexclusive #murahtapimewah #mampumilik
Kalau korang sukakan warna pink, . Akak sarankan korang patut beli Koleksi lipcream SUGARBELLE x MUA. . Apa yang bestnya dengan Mattenifique Lipcream ni? . Didatangkan dengan 10 warna. Ada 3 kombinasi minyak; ada minyak zaitun, minyak bunga matahari dan minyak kelapa. . Harga: RM69 . WS/DM AIMI 0133181523 #sugarbelleganu  #lipmattekesukaan  #sugarbelle  #sugarbellelovers  #sugarbellecosmetic  #jomcantik  #rezeki  #sunfloweroil  #oliveoil  #coconutoil  #bibirkering  #bibirmenggelupas  #bibirangelinajolie  #bibirhitam  #musthave  #mua  #artisponpakai  #awakcuba  #igshop  #bazaar  #botolexclusive  #murahtapimewah  #mampumilik 
Dari kedelapan warna cantik msglow lipmatte.. warna mana yang paling kamu suka?
.
.
Kalo mimin paling suka nude plum.. selain warnanya kalem.. warna ini cocok bangt mimin pke dalam acara apapun..
.
.
Warna nude emank gak ada matinya 😍,, selain itu kandungan vitamin E nya bikin bibir selalu lembab dN gk pecah pecah
❤️
WA: 081288400050
. . 
#diskon #discount #discountseptember #diskonseptember #lip #lipmatte #lipstik #lipstik #lipbalm #bibirsexy #bibirkering #bibirhitam #bibirpecahpecah #bibirgelap #lipmattediskon #lipmattemsglow #lipmattemsgloworiginal #lipmattemsglowbekasi
Dari kedelapan warna cantik msglow lipmatte.. warna mana yang paling kamu suka? . . Kalo mimin paling suka nude plum.. selain warnanya kalem.. warna ini cocok bangt mimin pke dalam acara apapun.. . . Warna nude emank gak ada matinya 😍,, selain itu kandungan vitamin E nya bikin bibir selalu lembab dN gk pecah pecah ❤️ WA: 081288400050 . . #diskon  #discount  #discountseptember  #diskonseptember  #lip  #lipmatte  #lipstik  #lipstik  #lipbalm  #bibirsexy  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirpecahpecah  #bibirgelap  #lipmattediskon  #lipmattemsglow  #lipmattemsgloworiginal  #lipmattemsglowbekasi 
Discout Lip Matte 🎉 !!
Hai kakak , Lip Matte kita discount nih dari 115.000 jadi 75.000 WOW 😍 discount ini berlaku sampai 15 Oktober 2017
Dapatkan warna favorit kalian hanya di @msglow_treatment yaa
Bila ada pertanyaan, silahkan hubungi admin kita yaa.. #diskon #discount #discountseptember #diskonseptember #lip #lipmatte #lipstik #lipstik #lipbalm #bibirsexy #bibirkering #bibirhitam #bibirpecahpecah #bibirgelap #lipmattediskon #lipmattemsglow #lipmattemsgloworiginal #lipmattemsglowbekasi
Discout Lip Matte 🎉 !! Hai kakak , Lip Matte kita discount nih dari 115.000 jadi 75.000 WOW 😍 discount ini berlaku sampai 15 Oktober 2017 Dapatkan warna favorit kalian hanya di @msglow_treatment yaa Bila ada pertanyaan, silahkan hubungi admin kita yaa.. #diskon  #discount  #discountseptember  #diskonseptember  #lip  #lipmatte  #lipstik  #lipstik  #lipbalm  #bibirsexy  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirpecahpecah  #bibirgelap  #lipmattediskon  #lipmattemsglow  #lipmattemsgloworiginal  #lipmattemsglowbekasi 
Bahan bahan yang digunakan dalam Serum foundation ni sangat berkesan pada kulit kita
. 
Sambil makeup sambil jaga kulit. Hari hari makeup pun tak risau dah. Mudah nak cuci sebelum nak solat
. 
Jom kita sama sama bertukar kepada Serum foundation dari Elysian 😍😍
Bahan bahan yang digunakan dalam Serum foundation ni sangat berkesan pada kulit kita . Sambil makeup sambil jaga kulit. Hari hari makeup pun tak risau dah. Mudah nak cuci sebelum nak solat . Jom kita sama sama bertukar kepada Serum foundation dari Elysian 😍😍
Hidup aku berubah 360 darjah selepas jumpa Lipscrub TBH. Kulit bibir menggelupas tiada lagi. Bibir makin lebih mungil dan sihat.Warna hitam tepi bibir pun menghilang! 
_
Memang betul lah si Founder TBH - Cik Atenn tu bagitahu, Lipscrub ni memang boleh buat orang gila. Sekarang aku salah seorang yang gilakan Lipscrub ni.  Dah la ada fungsi 2 in 1. Lipscrub & Lipbalm dalam masa yang sama. In lafff sangat! 
_
Setiap malam aku sapu Lipscrub TBH ikut arahan si kakak seller. Sambil scrub sambil merawat kata si kakak seller. Mula mula skeptikal lah jugak. Boleh ke bibir aku lembap macam dulu lagi? Tapi serius seminggu lepas guna, bibir makin lembut dan tak menggelupas dah. Apa maksudnya? Memang menjadi lah kan! Aku salah seorang pelanggan yang berpuas hati. Dan aku tak cari yang lain lagi dah!
_
Bagi aku harga Lipscrub TBH ni harga mampu milik dan tahan lama. Beli sebulan lepas dah tapi masih je ada baki. Padahal guna selalu. Saiz comel, senang dibawa travel. 
_
Untuk bibir sihat aku sanggupkan je. Lebih baik daripada menghadap bibir menggelupas. Sakit wei ! Tak sanggup lagi! Terima kasih TBH Lipscrub sebab selesaikan masalah bibir ku💋.
_
Berminat? Whatsapp 014-6855992 🌸
_
#thebeautyhacks #naturalskincaremalaysia
#facescrubmalaysia #bodyscrubmalayisa
 #sabunberasmurah #sabunberasmutiara 
#sabunberasasli #sabunkunyit #hantaranmurah 
#kulitsihat #kulitbermasalah
#masalahwanita #masalahkulitmuka
#masalahkulitkusam #bazaarpaknil 
#masalahkulitberjerawat #masalahjerawat
#masalahjeragat #sayajual #facescrubmalaysia #lipscrubmurah #lipscrubhomemade #lipscrubmalaysia #bibirhitam #bibirmerah #bibircantik
Hidup aku berubah 360 darjah selepas jumpa Lipscrub TBH. Kulit bibir menggelupas tiada lagi. Bibir makin lebih mungil dan sihat.Warna hitam tepi bibir pun menghilang! _ Memang betul lah si Founder TBH - Cik Atenn tu bagitahu, Lipscrub ni memang boleh buat orang gila. Sekarang aku salah seorang yang gilakan Lipscrub ni. Dah la ada fungsi 2 in 1. Lipscrub & Lipbalm dalam masa yang sama. In lafff sangat! _ Setiap malam aku sapu Lipscrub TBH ikut arahan si kakak seller. Sambil scrub sambil merawat kata si kakak seller. Mula mula skeptikal lah jugak. Boleh ke bibir aku lembap macam dulu lagi? Tapi serius seminggu lepas guna, bibir makin lembut dan tak menggelupas dah. Apa maksudnya? Memang menjadi lah kan! Aku salah seorang pelanggan yang berpuas hati. Dan aku tak cari yang lain lagi dah! _ Bagi aku harga Lipscrub TBH ni harga mampu milik dan tahan lama. Beli sebulan lepas dah tapi masih je ada baki. Padahal guna selalu. Saiz comel, senang dibawa travel. _ Untuk bibir sihat aku sanggupkan je. Lebih baik daripada menghadap bibir menggelupas. Sakit wei ! Tak sanggup lagi! Terima kasih TBH Lipscrub sebab selesaikan masalah bibir ku💋. _ Berminat? Whatsapp 014-6855992 🌸 _ #thebeautyhacks  #naturalskincaremalaysia  #facescrubmalaysia  #bodyscrubmalayisa  #sabunberasmurah  #sabunberasmutiara  #sabunberasasli  #sabunkunyit  #hantaranmurah  #kulitsihat  #kulitbermasalah  #masalahwanita  #masalahkulitmuka  #masalahkulitkusam  #bazaarpaknil  #masalahkulitberjerawat  #masalahjerawat  #masalahjeragat  #sayajual  #facescrubmalaysia  #lipscrubmurah  #lipscrubhomemade  #lipscrubmalaysia  #bibirhitam  #bibirmerah  #bibircantik 
.
Hai assalmualaikum,
Selamat pagi!
.
Jom calit-calit lipmatte Elysian pagi ni. Macam biasa bila sebut jer Elysian Cosmetics mesti ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment lipmatte ni bukan sahaja bagi warna yang cantik dan mewah macam ni. Tapi dapat merawat bibir sekali tau 😄
. Hai assalmualaikum, Selamat pagi! . Jom calit-calit lipmatte Elysian pagi ni. Macam biasa bila sebut jer Elysian Cosmetics mesti ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment lipmatte ni bukan sahaja bagi warna yang cantik dan mewah macam ni. Tapi dapat merawat bibir sekali tau 😄
Rasakan menjadi Ibu. Rasakan menjadi bagian dari kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan mengabulkannya, Aamiin.
Punya pertanyaan seputar progam kehamilan.!!! ----------------------------------------
️✔ contact person :
️✔ BBM : D94966E7
✔ WhatsApp : 085791064262 . 
Follow @solusi.cepatt.hamil.id for more 👈
🌴Like 10 photo terakhir & follow
🌴Tag kerabat atau teman kamu
🌴Nyalakan pemberitahuan untuk mendapatkan informasi seputar kesehatan dan kehamilan. . 📸@rahasia_cepatt_hamil 🎆🎆
. 
Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪
Rasakan menjadi Ibu. Rasakan menjadi bagian dari kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan mengabulkannya, Aamiin. Punya pertanyaan seputar progam kehamilan.!!! ---------------------------------------- ️✔ contact person : ️✔ BBM : D94966E7 ✔ WhatsApp : 085791064262 . Follow @solusi.cepatt.hamil.id for more 👈 🌴Like 10 photo terakhir & follow 🌴Tag kerabat atau teman kamu 🌴Nyalakan pemberitahuan untuk mendapatkan informasi seputar kesehatan dan kehamilan. . 📸@rahasia_cepatt_hamil 🎆🎆 . Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪
Nak tahu rahsia make up tahan lama kak esah??
.
wassap 012-2883274
Nak tahu rahsia make up tahan lama kak esah?? . wassap 012-2883274
Serum Foundation yang mampu merawat kulit.
.
Mangandungi bahan semula jadi tanpa bahan bahan yang boleh merosakkan kulit.
.
Wassap kakak untuk details
012-2883274
Serum Foundation yang mampu merawat kulit. . Mangandungi bahan semula jadi tanpa bahan bahan yang boleh merosakkan kulit. . Wassap kakak untuk details 012-2883274
.
.
Pilihan make up artis profesional!
.
Sekarang ramai berebut rebut nak belajar make up kan? Tengok cantik je make up artis profesional ni gunakan Serum Foundation Elysian sebagai foundation dalam make up dia. Memang cantik dan full coverage!
.
❌ Tak berat
❌ Tak capuk
✔️ Makin berpeluh makin cantik. Muka jadi cerah dan glowing tau bila peluh.
.
Dan paling best sambil make up sambil jaga kulit tau. Jaga macam mana?
.
✔️ Mengecutkan jerawat
✔️ Memudarkan jeragat
✔️ Memudarkan parut kekal
.
Sebab bukan sekadar foundation. Tapi SERUM FOUNDATION yang memberi perawatan pada wajah anda! Sambil cantik sambil jaga kulit. Bukan semata mata nak tutup masalah muka.. Bila cuci je.. Seram tengok muka sendiri😱
.
Sekarang buat lah pilihan yang lebih bijak dengan SERUM FOUNDATION yang sambil make up sambil jaga kulit💋
.
Harga hanya RM60 sahaja. Memang laju je order tau. Katanya "kualiti bekas dan foundation macam harga ratus ratus sis"
.
Mana nak cari foundation macam ni dengan harga RM60 jee? Elysian la 😍
. . Pilihan make up artis profesional! . Sekarang ramai berebut rebut nak belajar make up kan? Tengok cantik je make up artis profesional ni gunakan Serum Foundation Elysian sebagai foundation dalam make up dia. Memang cantik dan full coverage! . ❌ Tak berat ❌ Tak capuk ✔️ Makin berpeluh makin cantik. Muka jadi cerah dan glowing tau bila peluh. . Dan paling best sambil make up sambil jaga kulit tau. Jaga macam mana? . ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Memudarkan jeragat ✔️ Memudarkan parut kekal . Sebab bukan sekadar foundation. Tapi SERUM FOUNDATION yang memberi perawatan pada wajah anda! Sambil cantik sambil jaga kulit. Bukan semata mata nak tutup masalah muka.. Bila cuci je.. Seram tengok muka sendiri😱 . Sekarang buat lah pilihan yang lebih bijak dengan SERUM FOUNDATION yang sambil make up sambil jaga kulit💋 . Harga hanya RM60 sahaja. Memang laju je order tau. Katanya "kualiti bekas dan foundation macam harga ratus ratus sis" . Mana nak cari foundation macam ni dengan harga RM60 jee? Elysian la 😍
.
.
Pilihan make up artis profesional!
.
Sekarang ramai berebut rebut nak belajar make up kan? Tengok cantik je make up artis profesional ni gunakan Serum Foundation Elysian sebagai foundation dalam make up dia. Memang cantik dan full coverage!
.
❌ Tak berat
❌ Tak capuk
✔️ Makin berpeluh makin cantik. Muka jadi cerah dan glowing tau bila peluh.
.
Dan paling best sambil make up sambil jaga kulit tau. Jaga macam mana?
.
✔️ Mengecutkan jerawat
✔️ Memudarkan jeragat
✔️ Memudarkan parut kekal
.
Sebab bukan sekadar foundation. Tapi SERUM FOUNDATION yang memberi perawatan pada wajah anda! Sambil cantik sambil jaga kulit. Bukan semata mata nak tutup masalah muka.. Bila cuci je.. Seram tengok muka sendiri😱
.
Sekarang buat lah pilihan yang lebih bijak dengan SERUM FOUNDATION yang sambil make up sambil jaga kulit💋
.
Harga hanya RM60 sahaja. Memang laju je order tau. Katanya "kualiti bekas dan foundation macam harga ratus ratus sis"
.
Mana nak cari foundation macam ni dengan harga RM60 jee? Elysian la 😍
. . Pilihan make up artis profesional! . Sekarang ramai berebut rebut nak belajar make up kan? Tengok cantik je make up artis profesional ni gunakan Serum Foundation Elysian sebagai foundation dalam make up dia. Memang cantik dan full coverage! . ❌ Tak berat ❌ Tak capuk ✔️ Makin berpeluh makin cantik. Muka jadi cerah dan glowing tau bila peluh. . Dan paling best sambil make up sambil jaga kulit tau. Jaga macam mana? . ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Memudarkan jeragat ✔️ Memudarkan parut kekal . Sebab bukan sekadar foundation. Tapi SERUM FOUNDATION yang memberi perawatan pada wajah anda! Sambil cantik sambil jaga kulit. Bukan semata mata nak tutup masalah muka.. Bila cuci je.. Seram tengok muka sendiri😱 . Sekarang buat lah pilihan yang lebih bijak dengan SERUM FOUNDATION yang sambil make up sambil jaga kulit💋 . Harga hanya RM60 sahaja. Memang laju je order tau. Katanya "kualiti bekas dan foundation macam harga ratus ratus sis" . Mana nak cari foundation macam ni dengan harga RM60 jee? Elysian la 😍
.
.
Pilihan make up artis profesional!
.
Sekarang ramai berebut rebut nak belajar make up kan? Tengok cantik je make up artis profesional ni gunakan Serum Foundation Elysian sebagai foundation dalam make up dia. Memang cantik dan full coverage!
.
❌ Tak berat
❌ Tak capuk
✔️ Makin berpeluh makin cantik. Muka jadi cerah dan glowing tau bila peluh.
.
Dan paling best sambil make up sambil jaga kulit tau. Jaga macam mana?
.
✔️ Mengecutkan jerawat
✔️ Memudarkan jeragat
✔️ Memudarkan parut kekal
.
Sebab bukan sekadar foundation. Tapi SERUM FOUNDATION yang memberi perawatan pada wajah anda! Sambil cantik sambil jaga kulit. Bukan semata mata nak tutup masalah muka.. Bila cuci je.. Seram tengok muka sendiri😱
.
Sekarang buat lah pilihan yang lebih bijak dengan SERUM FOUNDATION yang sambil make up sambil jaga kulit💋
.
Harga hanya RM60 sahaja. Memang laju je order tau. Katanya "kualiti bekas dan foundation macam harga ratus ratus sis"
.
Mana nak cari foundation macam ni dengan harga RM60 jee? Elysian la 😍
. . Pilihan make up artis profesional! . Sekarang ramai berebut rebut nak belajar make up kan? Tengok cantik je make up artis profesional ni gunakan Serum Foundation Elysian sebagai foundation dalam make up dia. Memang cantik dan full coverage! . ❌ Tak berat ❌ Tak capuk ✔️ Makin berpeluh makin cantik. Muka jadi cerah dan glowing tau bila peluh. . Dan paling best sambil make up sambil jaga kulit tau. Jaga macam mana? . ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Memudarkan jeragat ✔️ Memudarkan parut kekal . Sebab bukan sekadar foundation. Tapi SERUM FOUNDATION yang memberi perawatan pada wajah anda! Sambil cantik sambil jaga kulit. Bukan semata mata nak tutup masalah muka.. Bila cuci je.. Seram tengok muka sendiri😱 . Sekarang buat lah pilihan yang lebih bijak dengan SERUM FOUNDATION yang sambil make up sambil jaga kulit💋 . Harga hanya RM60 sahaja. Memang laju je order tau. Katanya "kualiti bekas dan foundation macam harga ratus ratus sis" . Mana nak cari foundation macam ni dengan harga RM60 jee? Elysian la 😍
.
.
Pilihan make up artis profesional!
.
Sekarang ramai berebut rebut nak belajar make up kan? Tengok cantik je make up artis profesional ni gunakan Serum Foundation Elysian sebagai foundation dalam make up dia. Memang cantik dan full coverage!
.
❌ Tak berat
❌ Tak capuk
✔️ Makin berpeluh makin cantik. Muka jadi cerah dan glowing tau bila peluh.
.
Dan paling best sambil make up sambil jaga kulit tau. Jaga macam mana?
.
✔️ Mengecutkan jerawat
✔️ Memudarkan jeragat
✔️ Memudarkan parut kekal
.
Sebab bukan sekadar foundation. Tapi SERUM FOUNDATION yang memberi perawatan pada wajah anda! Sambil cantik sambil jaga kulit. Bukan semata mata nak tutup masalah muka.. Bila cuci je.. Seram tengok muka sendiri😱
.
Sekarang buat lah pilihan yang lebih bijak dengan SERUM FOUNDATION yang sambil make up sambil jaga kulit💋
.
Harga hanya RM60 sahaja. Memang laju je order tau. Katanya "kualiti bekas dan foundation macam harga ratus ratus sis"
.
Mana nak cari foundation macam ni dengan harga RM60 jee? Elysian la😀
. . Pilihan make up artis profesional! . Sekarang ramai berebut rebut nak belajar make up kan? Tengok cantik je make up artis profesional ni gunakan Serum Foundation Elysian sebagai foundation dalam make up dia. Memang cantik dan full coverage! . ❌ Tak berat ❌ Tak capuk ✔️ Makin berpeluh makin cantik. Muka jadi cerah dan glowing tau bila peluh. . Dan paling best sambil make up sambil jaga kulit tau. Jaga macam mana? . ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Memudarkan jeragat ✔️ Memudarkan parut kekal . Sebab bukan sekadar foundation. Tapi SERUM FOUNDATION yang memberi perawatan pada wajah anda! Sambil cantik sambil jaga kulit. Bukan semata mata nak tutup masalah muka.. Bila cuci je.. Seram tengok muka sendiri😱 . Sekarang buat lah pilihan yang lebih bijak dengan SERUM FOUNDATION yang sambil make up sambil jaga kulit💋 . Harga hanya RM60 sahaja. Memang laju je order tau. Katanya "kualiti bekas dan foundation macam harga ratus ratus sis" . Mana nak cari foundation macam ni dengan harga RM60 jee? Elysian la😀
#PROMOSI TERBAIK👍
.
Bibir kering???
Mengelupas???
Gelap??
Berdarah???
.
Dijamin, sekali sapu terus BIBIR LEMBUT TERAWAT
.
✅DHB ke 018-3822349
.
.
#dhb
#deepheritage
#dhb2u
#deepheritagebeauty
#instagood #instalove #instalike #instagram #instamakeup #instagood #lips #lipstick #lipsense #lipgloss #bibirmengelupas #bibirhitam #bibirkering #bibirkusam #produkkecantikkan #produkkosmetik #luluskkm #mesrawudhuk #trustedseller #trusted #halal #happy #smile
#PROMOSI  TERBAIK👍 . Bibir kering??? Mengelupas??? Gelap?? Berdarah??? . Dijamin, sekali sapu terus BIBIR LEMBUT TERAWAT . ✅DHB ke 018-3822349 . . #dhb  #deepheritage  #dhb2u  #deepheritagebeauty  #instagood  #instalove  #instalike  #instagram  #instamakeup  #instagood  #lips  #lipstick  #lipsense  #lipgloss  #bibirmengelupas  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirkusam  #produkkecantikkan  #produkkosmetik  #luluskkm  #mesrawudhuk  #trustedseller  #trusted  #halal  #happy  #smile 
Jangan lupa ye awak-awak.. LORD COSMETICS ada Plumpler. Selain ada 1% kat dalam lipquid shade kiter, LORD juga ada keluarkan plumpler sahaja..😇😇😇
.
Kalau lupa, meh nak kasi ingat. Plumpler ni nak bagi bibir nampak lebih mungil. Those yang bibir nipis elok sangat sapu dulu Plumpler ni baru sapu lipstik. Nak hasil daboom kena la sapu LORD punya lipquid kan.👄👄👄
.
Dengan Plumpler ni dapat kurangkan kedut-kedut kat bibir tu, nanti sapu lipstik elok kemas jek.😉😉😉
.
Harga yang sangat berbaloi dengan hasil yang sangat daboom. Xkan RM 37 pun nak berkira😘😘😘
.
Wa 0168312043 📲📲📲
.
.
.
.
#lordcosmetics 
#lordcosmeticstawau
#lordcosmeticssabah
#lordplumpler
Jangan lupa ye awak-awak.. LORD COSMETICS ada Plumpler. Selain ada 1% kat dalam lipquid shade kiter, LORD juga ada keluarkan plumpler sahaja..😇😇😇 . Kalau lupa, meh nak kasi ingat. Plumpler ni nak bagi bibir nampak lebih mungil. Those yang bibir nipis elok sangat sapu dulu Plumpler ni baru sapu lipstik. Nak hasil daboom kena la sapu LORD punya lipquid kan.👄👄👄 . Dengan Plumpler ni dapat kurangkan kedut-kedut kat bibir tu, nanti sapu lipstik elok kemas jek.😉😉😉 . Harga yang sangat berbaloi dengan hasil yang sangat daboom. Xkan RM 37 pun nak berkira😘😘😘 . Wa 0168312043 📲📲📲 . . . . #lordcosmetics  #lordcosmeticstawau  #lordcosmeticssabah  #lordplumpler 
Ada Tak sesiapa di sini ada masalah bibir kering, bibir gelap & hitam??
.
Jom saya share tentang SATIN LIPS SET
.
Terdiri dari 2 items:
. 
1. SHEA SUGAR SCRUB
● bertindak sebagai exfoliate
● menanggalkan sel sel kulit mati pada bibir
● menanggalkan kepingan kering pada bibir. ● memerahkan semula bibir
● memungilkan bibir

2. SHEA BUTTER BALM
● bertindak sebagai protector
● melindungi bibir dari dehydrated
● kekalkan kelembapan bibir dan kilatkan bibir
● kalau selalu kering, digalakkan guna setiap malam sebelum tidur. Bangun pagi bibir kekal mungil
.
📞Nadia 0111-3191234
Mary Kay Ind. Beauty Consultant

#satinlipssetmarykay #antipenuaan #lipbalmmarykay #bibirkering #bibirhitam #kulitsensitif #marykayselangor #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #marykaysemenyih #marykaykualaselangor #marykaybeautyconsultant #marykayskincare
Ada Tak sesiapa di sini ada masalah bibir kering, bibir gelap & hitam?? . Jom saya share tentang SATIN LIPS SET . Terdiri dari 2 items: . 1. SHEA SUGAR SCRUB ● bertindak sebagai exfoliate ● menanggalkan sel sel kulit mati pada bibir ● menanggalkan kepingan kering pada bibir. ● memerahkan semula bibir ● memungilkan bibir 2. SHEA BUTTER BALM ● bertindak sebagai protector ● melindungi bibir dari dehydrated ● kekalkan kelembapan bibir dan kilatkan bibir ● kalau selalu kering, digalakkan guna setiap malam sebelum tidur. Bangun pagi bibir kekal mungil . 📞Nadia 0111-3191234 Mary Kay Ind. Beauty Consultant #satinlipssetmarykay  #antipenuaan  #lipbalmmarykay  #bibirkering  #bibirhitam  #kulitsensitif  #marykayselangor  #marykayselayang  #marykaygombak  #marykaybatucaves  #marykaysemenyih  #marykaykualaselangor  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare 
.
.
.
Ini rahasia kulit cerah flawlessku
.
.
Bebas flek
Bebas noda hitam 
Bebas bekas jerawat
Wajah lebih cerah bersinar
.
.
EXO serum, serum pengelupasan sel kulit mati
.
Menjadikan kulit wajah bersih cantik tanpa cela, 
Cukup dipakai sebulan sekali
.
.
Untuk order produknya, Follow aja,
👉@pupun_distributor_lamour_jkt
.
#skincarecowok
#bibirhitam
#skincareamanuntukbumil
#skincarebumil
#skincareAmanbpom
#skincarehalal
#whiteningskincare
#skincarewhitening
#lamourskincare
#lamourskincarejakarta
#lamourjakarta
#lamourjabodetabek
#flekhitam
#nodahitam
#bekasjerawat
#penuaandini
#distributorlamourjakarta
#kulitkusam
#antikeriput
#antipenuaandini
#kulitkencang
#skincareherbal
#skincarebumilbusui
#skincarebusui
. . . Ini rahasia kulit cerah flawlessku . . Bebas flek Bebas noda hitam Bebas bekas jerawat Wajah lebih cerah bersinar . . EXO serum, serum pengelupasan sel kulit mati . Menjadikan kulit wajah bersih cantik tanpa cela, Cukup dipakai sebulan sekali . . Untuk order produknya, Follow aja, 👉@pupun_distributor_lamour_jkt . #skincarecowok  #bibirhitam  #skincareamanuntukbumil  #skincarebumil  #skincareAmanbpom  #skincarehalal  #whiteningskincare  #skincarewhitening  #lamourskincare  #lamourskincarejakarta  #lamourjakarta  #lamourjabodetabek  #flekhitam  #nodahitam  #bekasjerawat  #penuaandini  #distributorlamourjakarta  #kulitkusam  #antikeriput  #antipenuaandini  #kulitkencang  #skincareherbal  #skincarebumilbusui  #skincarebusui 
.
.
YES! Zai nak bagi FREE je ni 😍
. . YES! Zai nak bagi FREE je ni 😍
Sebelum mandi ni, jangan lupa scrub bibir tu kalau rasa lama tak scrub.
.
Tekstur scrub pun agak smooth and tidak kasar. So takde menimbulkan rasa luka dan tidak selesa pada bibir tu.
.
Pastikan scrub secara gently. Inshaallah kesan akan dilihat lepas discrub.
.
#bibirlembap #bibirkering #bibirkemerahan #bibirkusam #bibirgelap #bibirhitam #scrubbibirmalaysia #scrubbibirmurah #lipscrubmurah #lipscrubmalaysia
hye semua.. cik senah nak inform pada yg belum tahu pasal #lipcare set cik senah ni..mmg berkesan and belambak testimoni dari customer.buat yg mempunyai masalah bibir kering,luka,mengelupas dan gelap.amalkan secara konsisten pemakaian set lipcare ini.pasti korang akan dapat bibir idaman korang.baru la yakin nak selfie! 
fungsi:
LIPSCRUB

membuang sel sel kulit mati dan menghilangkan garis halus pada bibir..diperkaya degan kandungan vitamin E

medicated lipbalm

menyembuhkan luka pada bibir,parut dan gelap di bibir.melindungi dari cahaya UV.bibir sentiasa lembap dan sihat.. pertanyaan dan pembelian

whatsapp

0133767736

#lily_testimoni #lipcaremalaysia #bibir #bibirgelap #bibirmerah #bibirhitam #bibirkering #bibircantik #bibirmenggelupas #bibirmerekah #bibirseksi #lipscrub #lipscruborganik #lipscrubmurah #lipscrubstrawberry #medicatedlipbalm #lipbalmorganik
hye semua.. cik senah nak inform pada yg belum tahu pasal #lipcare  set cik senah ni..mmg berkesan and belambak testimoni dari customer.buat yg mempunyai masalah bibir kering,luka,mengelupas dan gelap.amalkan secara konsisten pemakaian set lipcare ini.pasti korang akan dapat bibir idaman korang.baru la yakin nak selfie! fungsi: LIPSCRUB membuang sel sel kulit mati dan menghilangkan garis halus pada bibir..diperkaya degan kandungan vitamin E medicated lipbalm menyembuhkan luka pada bibir,parut dan gelap di bibir.melindungi dari cahaya UV.bibir sentiasa lembap dan sihat.. pertanyaan dan pembelian whatsapp 0133767736 #lily_testimoni  #lipcaremalaysia  #bibir  #bibirgelap  #bibirmerah  #bibirhitam  #bibirkering  #bibircantik  #bibirmenggelupas  #bibirmerekah  #bibirseksi  #lipscrub  #lipscruborganik  #lipscrubmurah  #lipscrubstrawberry  #medicatedlipbalm  #lipbalmorganik 
Wow....model comei ni pun dah try lipmatte Elysian...
.
Perghhh bergetar mata tgk @adirafitrah .
Thank you dik nun...
.
Lipmatte code : NUDE
Wow....model comei ni pun dah try lipmatte Elysian... . Perghhh bergetar mata tgk @adirafitrah . Thank you dik nun... . Lipmatte code : NUDE
Mungil sungguh bibir sis ni...
.
Dia dah try Venus...jatuh cinta lagi..
.
Sis ni MUA femes tau...pi lah IG dia @cikpuan_annisaa
Mungil sungguh bibir sis ni... . Dia dah try Venus...jatuh cinta lagi.. . Sis ni MUA femes tau...pi lah IG dia @cikpuan_annisaa
Perghhhhh femes MUA datang opis nak beli lipmatte code VENUS...
.
Dah cakap dah...ramai dah MUA try lipmatte Elysian ni...
.
Ok kalau ada sapa2 nak bertata hias untuk sebarang events...sila lah contact sis comeiii ni..
.
MUA : @cikpuan_annisaa
Perghhhhh femes MUA datang opis nak beli lipmatte code VENUS... . Dah cakap dah...ramai dah MUA try lipmatte Elysian ni... . Ok kalau ada sapa2 nak bertata hias untuk sebarang events...sila lah contact sis comeiii ni.. . MUA : @cikpuan_annisaa
Haii u All.... Selamat Petang... .
.
cantikkan lipsmatte ni 💄
.
.
Lips ni tak mcm yg lain tau....banyak faedah nya 😊😊
.
.
Nak tahu lebih lanjut?? mari pm / dm saya.. 😉😉
atau whatsaap 0173396576 
#lipmatte #elysiankosmetik #bibirhitam #bibirkering #tahanlama #lipstickcantik #lipstickgojess
Memperkenalkan DYXY LIPSTICK dengan 3 warna yang sangat lah cantik.
😍sexynude
😍cherry red
😍flirty me
.
Memang best sangat lipstick ni sbbnya:
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄Bau fruity yang wangi
💄Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
Harga: RM50
📱DM or whatsapp 0163248904
.
#dyxylipstick #dyxycosmeticsmalaysia #lipstickmattemalaysia #mattelipstickmalaysia #lipstickmalaysia #lipstickpink #bibirkusam #bibirhitam #bibirgelap #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmattecantik #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #makeupmalaysia #malaysiamakeup #muamalaysia #makeupartistmalaysia #beautymalaysia #malaysiamakeup #lipstickmurah #lipsticklover #lipstickmatte #nudelipstick #codsetiaalam #codshahalam #codbukitraja
Memperkenalkan DYXY LIPSTICK dengan 3 warna yang sangat lah cantik. 😍sexynude 😍cherry red 😍flirty me . Memang best sangat lipstick ni sbbnya: 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄Bau fruity yang wangi 💄Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . Harga: RM50 📱DM or whatsapp 0163248904 . #dyxylipstick  #dyxycosmeticsmalaysia  #lipstickmattemalaysia  #mattelipstickmalaysia  #lipstickmalaysia  #lipstickpink  #bibirkusam  #bibirhitam  #bibirgelap  #bibircantik  #bibirmerah  #bibirkering  #lipmattemalaysia  #lipmattecream  #lipmattecantik  #kosmetikmalaysia  #cosmeticmalaysia  #makeupmalaysia  #malaysiamakeup  #muamalaysia  #makeupartistmalaysia  #beautymalaysia  #malaysiamakeup  #lipstickmurah  #lipsticklover  #lipstickmatte  #nudelipstick  #codsetiaalam  #codshahalam  #codbukitraja 
.
"SEDAP PAKAI LIPMATTE ELYSIAN"
.
Bila guna Treatment Matte Lip Cream Elysian Cosmetics ni, jangan risau pada bibir kering dan sensitive sebab lipmatte ni bukan lipmatte biasa yang hanya bagi warna yang cantik sahaja.
.
Tetapi lipmatte yang merawat masalah bibir gelap, kering dan sensitif.
.
Jadi, kalau guna lipmatte lain tak sesuai cuba lah treatment matte lip cream Elysian Cosmetic ni. Inshaallah sesuai terutamanya untuk bibir yang sensitif.
.
Sangat berbaloi dengan kualiti dan kesan yang anda dapat. Inshaallah.
. "SEDAP PAKAI LIPMATTE ELYSIAN" . Bila guna Treatment Matte Lip Cream Elysian Cosmetics ni, jangan risau pada bibir kering dan sensitive sebab lipmatte ni bukan lipmatte biasa yang hanya bagi warna yang cantik sahaja. . Tetapi lipmatte yang merawat masalah bibir gelap, kering dan sensitif. . Jadi, kalau guna lipmatte lain tak sesuai cuba lah treatment matte lip cream Elysian Cosmetic ni. Inshaallah sesuai terutamanya untuk bibir yang sensitif. . Sangat berbaloi dengan kualiti dan kesan yang anda dapat. Inshaallah.
selamat tinggal bibir kering & Hitam..
kalo udh pake Lipstik Jafra.. bibir kembali lembab dan perlahan2 akan mengenbalikan warna alami bibir..😍 ada beberapa varian Lipstik Jafra yang pasti tetep merawat bibir mu..
.
.
untuk order produk & info Bisnis Jafra
klik ➡ http://bit.ly/WulanQuibilla
.
.

#LipstikJafra 
#LipstikJafraTerbaru 
#testimonilipstikjafra 
#Trustedsellerjafra 
#bibirhitam
#bibirkering
#Lipstikimport 
#Jafracosmetics 
#padangkosmetik 
#jafraindonesia 
#Padang
#JafraInternationalCosmetics
selamat tinggal bibir kering & Hitam.. kalo udh pake Lipstik Jafra.. bibir kembali lembab dan perlahan2 akan mengenbalikan warna alami bibir..😍 ada beberapa varian Lipstik Jafra yang pasti tetep merawat bibir mu.. . . untuk order produk & info Bisnis Jafra klik ➡ http://bit.ly/WulanQuibilla . . #LipstikJafra  #LipstikJafraTerbaru  #testimonilipstikjafra  #Trustedsellerjafra  #bibirhitam  #bibirkering  #Lipstikimport  #Jafracosmetics  #padangkosmetik  #jafraindonesia  #Padang  #JafraInternationalCosmetics 
Entahlah.... saya suka...
Suka banget liat nyah...
Belum kalau pakai .. rutin pula...
Rasakan sendiri deh hasilnya...
Banyak yang repeat order sampai 2 sekali beli... Buruan.. #pudarkan perlahan2 dengan #royaljelly satu ini #bibirhitam efek #lipstikyangdulu2

Ayuk pilih warna ke
WA 085608672353
FRIDA
Entahlah.... saya suka... Suka banget liat nyah... Belum kalau pakai .. rutin pula... Rasakan sendiri deh hasilnya... Banyak yang repeat order sampai 2 sekali beli... Buruan.. #pudarkan  perlahan2 dengan #royaljelly  satu ini #bibirhitam  efek #lipstikyangdulu2  Ayuk pilih warna ke WA 085608672353 FRIDA
Bismillah...
Sekarang ga perlu lagi spa di salon...
Spaan dirumah, merawat diri dirumah, hemat uang,  hemat waktu dengan rangkaian Body care jafra.. 👍👍😍😍💚💚 Royal Olive Body Care series.
*scrub
*oil *bathwash *lotion 
Satu aja udah wangi apalagi kalo serangkaian? Wangi sepanjang harii.. .👏👏 Open order 
Chit chat yuuuk 😘😘😘 order & konsultasi wa 081281186291

#jaframakasar #jafrapadang #jafrabekasi #jafrakosmetik #jaframurah #kosmetik #skincare #maskerlumpur #mudmask #mudmaskjafra #jafraindonesia #obatnerawat #mengatasiflek #perawatanwajah #organik #herbal #royaljellylipstick #lipstikrj #lipstikroyaljelly #bibirhitam #menyembuhkan #melembabkan #jafra #jafrausa #jerawat #skincare #indonesia#jafraciamis #jafracikarang #jafracianjur
Bismillah... Sekarang ga perlu lagi spa di salon... Spaan dirumah, merawat diri dirumah, hemat uang, hemat waktu dengan rangkaian Body care jafra.. 👍👍😍😍💚💚 Royal Olive Body Care series. *scrub *oil *bathwash *lotion Satu aja udah wangi apalagi kalo serangkaian? Wangi sepanjang harii.. .👏👏 Open order Chit chat yuuuk 😘😘😘 order & konsultasi wa 081281186291 #jaframakasar  #jafrapadang  #jafrabekasi  #jafrakosmetik  #jaframurah  #kosmetik  #skincare  #maskerlumpur  #mudmask  #mudmaskjafra  #jafraindonesia  #obatnerawat  #mengatasiflek  #perawatanwajah  #organik  #herbal  #royaljellylipstick  #lipstikrj  #lipstikroyaljelly  #bibirhitam  #menyembuhkan  #melembabkan  #jafra  #jafrausa  #jerawat  #skincare  #indonesia #jafraciamis  #jafracikarang  #jafracianjur 
Para Korban Lamour 😁.
.
.
Mbak apakah mungkin wajahku secantik dia? .. Bisa... ❤❤ kinclongnya juga bisa sama
Kulit yg dewy kenyel lembab berkilau
sinilah kita ngobrol mesra di WA 087777288997 yuk ❤ .. Kalo cicilan adakah mb? Atau semacam arisan?

Ada juga.. kita memudahkan Inshaa Allah 😊.
.
#kulitsehat #kulitkenyal
#bibirhitam
#skincareamanuntukbumil
#skincarebumil
#skincareAmanbpom
#skincarehalal
#whiteningskincare
#skincarewhitening
#lamourskincare
#lamourskincarejakarta
#lamourjakarta
#lamourjabodetabek
#awetmuda
#kolagen
#penuaandini
#testimonilamour
#testimonilamourskincare
#bisnisrumahan
#penghasilantambahan
#kulitkusam
#obatjerawat
#antikeriput
#antipenuaandini
#kulitkencang
#skincareherbal
#bibirhitam
#kerutan
#skincarebumilbusui
#skincarebusui
Para Korban Lamour 😁. . . Mbak apakah mungkin wajahku secantik dia? .. Bisa... ❤❤ kinclongnya juga bisa sama Kulit yg dewy kenyel lembab berkilau sinilah kita ngobrol mesra di WA 087777288997 yuk ❤ .. Kalo cicilan adakah mb? Atau semacam arisan? Ada juga.. kita memudahkan Inshaa Allah 😊. . #kulitsehat  #kulitkenyal  #bibirhitam  #skincareamanuntukbumil  #skincarebumil  #skincareAmanbpom  #skincarehalal  #whiteningskincare  #skincarewhitening  #lamourskincare  #lamourskincarejakarta  #lamourjakarta  #lamourjabodetabek  #awetmuda  #kolagen  #penuaandini  #testimonilamour  #testimonilamourskincare  #bisnisrumahan  #penghasilantambahan  #kulitkusam  #obatjerawat  #antikeriput  #antipenuaandini  #kulitkencang  #skincareherbal  #bibirhitam  #kerutan  #skincarebumilbusui  #skincarebusui 
Panaasnya teriiikkk bangett ini harii yaaa 😥😥
Udra panas begini bibir suka pecah2, kering yah sayy.... Naaaa bagi kamu yg suka mengalamin bibir pecah2 ataupun kering.. Ini nih say solusinya... B ERL ADVANCE LIP TREATMENT😍😍😍
Tinggal oles2 ajja di bibir... Huuuuh bibir menjadi lembab sepanjang harii looh,kerennya lagii B ERL ADVANCE LIP TREATMENT ini bisa memudarkan bibir yg berwarna hitam😍
. 😍😍😍😍😍 B ERL Advance Lip Treatment Perawatan & Pencerah Bibir Terbaik dan disarankan oleh pakar kecantikan & Pakar kesehatan Dunia 🎗

Manfaat dari B ERL ADVANCE LIP TREATMENT : • Mencerahkan bibir • Mencerahkan & Melembabkan Bibir
• Memudarkan bibir yang gelap akibat pemakaian lipstik yang berlebih & • Melindungi bibir dari paparan sinar matahari • Menutrisi bibir dari dalam & luar agar tetap sehat
• Menyegarkan bibir yang pucat
• Menjaga elastilitas bibir
• Menjadikan bibir pink alami
• Mengangkat sel kulit mati pada bibir
• Mencegah sariawan
• Mencegah bibir pecah-pecah 🎗🎗🎗 • Sangat Ringan dan tidak lengket
• Bukan Lip Treatment biasa 😘
• Perawatan Bibir Terbaik

Untuk pemesanan: 
BBM : 58627109
WA. : 087871767743
#liptreatment 
#liptreatmentberl 
#berl
#berlcosmetics 
#bibirpecah2 
#bibirkering 
#bibirhitam 
#bpom 
#perawatanbibir 
#lipbalms 
#jakarta 
#tangerang 
#gatewaypesanggrahan 
#kecantikan
Panaasnya teriiikkk bangett ini harii yaaa 😥😥 Udra panas begini bibir suka pecah2, kering yah sayy.... Naaaa bagi kamu yg suka mengalamin bibir pecah2 ataupun kering.. Ini nih say solusinya... B ERL ADVANCE LIP TREATMENT😍😍😍 Tinggal oles2 ajja di bibir... Huuuuh bibir menjadi lembab sepanjang harii looh,kerennya lagii B ERL ADVANCE LIP TREATMENT ini bisa memudarkan bibir yg berwarna hitam😍 . 😍😍😍😍😍 B ERL Advance Lip Treatment Perawatan & Pencerah Bibir Terbaik dan disarankan oleh pakar kecantikan & Pakar kesehatan Dunia 🎗 Manfaat dari B ERL ADVANCE LIP TREATMENT : • Mencerahkan bibir • Mencerahkan & Melembabkan Bibir • Memudarkan bibir yang gelap akibat pemakaian lipstik yang berlebih & • Melindungi bibir dari paparan sinar matahari • Menutrisi bibir dari dalam & luar agar tetap sehat • Menyegarkan bibir yang pucat • Menjaga elastilitas bibir • Menjadikan bibir pink alami • Mengangkat sel kulit mati pada bibir • Mencegah sariawan • Mencegah bibir pecah-pecah 🎗🎗🎗 • Sangat Ringan dan tidak lengket • Bukan Lip Treatment biasa 😘 • Perawatan Bibir Terbaik Untuk pemesanan: BBM : 58627109 WA. : 087871767743 #liptreatment  #liptreatmentberl  #berl  #berlcosmetics  #bibirpecah2  #bibirkering  #bibirhitam  #bpom  #perawatanbibir  #lipbalms  #jakarta  #tangerang  #gatewaypesanggrahan  #kecantikan