an online Instagram web viewer

#bidang45 medias

Photos

Bawal chiffon haisya ready stock !!
Kenapa mesti beli ?
.
🌸 Mudah bentuk letak je atas kepala dan terus pin
🌸 Mudah digosok sekali gosok je siap
🌸 Tak mudah berkedut pakailah berapa kali pon tapi jangan ganas² lah 😅 kompem berkedut
🌸 Material : Heavy chiffon tak nipis sangat dan tak jarang
🌸 Ada Label Tag (Haisyascarf)
🌸 Bidang 45 sahaja

Harga berapa sis ?
❗Sehelai : Rm14 exc pos
❗Beli 5 helai keatas postage kami belanja

Colour limited ye setiap bacth colour berlainan 😍
Lambat rugi 😝

Whatsapp cepat mehhh nak free postage share dengan kengkawan 👌

For order click link diatas 👆

#bawalchiffonhaisya#haisyascarf#bawal#bawalcantik#bawalcantikmurah#bawallovers#bawalterkini#bawalmalaysia#bawalexclusive#tudungbawal#tudungbawalmurah#tudungbawalmalaysia#tudungbawalborong#tudungbawalmurahmalaysia#tudungonline#tudungonlinemalaysia#tudunglawa#tudungraya#tudungterkini#hijab#hijabmalaysia#tudungchiffon#tudungmalaysia#tudungbawalcantik#bawal45#bidang45#malaysia#tudung#kelantan
Bawal chiffon haisya ready stock !! Kenapa mesti beli ? . 🌸 Mudah bentuk letak je atas kepala dan terus pin 🌸 Mudah digosok sekali gosok je siap 🌸 Tak mudah berkedut pakailah berapa kali pon tapi jangan ganas² lah 😅 kompem berkedut 🌸 Material : Heavy chiffon tak nipis sangat dan tak jarang 🌸 Ada Label Tag (Haisyascarf) 🌸 Bidang 45 sahaja Harga berapa sis ? ❗Sehelai : Rm14 exc pos ❗Beli 5 helai keatas postage kami belanja Colour limited ye setiap bacth colour berlainan 😍 Lambat rugi 😝 Whatsapp cepat mehhh nak free postage share dengan kengkawan 👌 For order click link diatas 👆 #bawalchiffonhaisya #haisyascarf #bawal #bawalcantik #bawalcantikmurah #bawallovers #bawalterkini #bawalmalaysia #bawalexclusive #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalmalaysia #tudungbawalborong #tudungbawalmurahmalaysia #tudungonline #tudungonlinemalaysia #tudunglawa #tudungraya #tudungterkini #hijab #hijabmalaysia #tudungchiffon #tudungmalaysia #tudungbawalcantik #bawal45 #bidang45 #malaysia #tudung #kelantan 
Assalammualaikum
.
Jualan Penghabisan Stok ANAQEEN masih lagi berlangsung!!!
.
🔹Silver logo - NP RM35
4pcs - RM108 incl post (sm)
1pc - RM38 incl post (sm)
2pcs - RM68 incl post (sm)
3pcs - RM92 incl post (sm)
.
🔹Orange Logo - NP RM25
4pcs - RM68 incl post (sm)
1pc - RM28 incl post (sm)
2pcs - RM48 incl post (sm)
3pcs- RM62 incl post (sm)
.
#anaqeen #anaqeensale #anaqeenmalaysia  #anaqeenlovers #anaqeentudungbawal #tudungbawalcotton #bawalcotton #bawalpeople #bawallovers #trustedseller #trusteddropshipper #tudungbawalcotton #cikinaminresources #bidang46 #bidang45 #cottonpolyvoile #silverlogo #orangelogo #rm35 #rm25 #sayapakaisayajual #bawalcottonanaqeen #sayajualtudungbawal #tudungbawalmalaysia #malaysia #malaysian
Assalammualaikum . Jualan Penghabisan Stok ANAQEEN masih lagi berlangsung!!! . 🔹Silver logo - NP RM35 4pcs - RM108 incl post (sm) 1pc - RM38 incl post (sm) 2pcs - RM68 incl post (sm) 3pcs - RM92 incl post (sm) . 🔹Orange Logo - NP RM25 4pcs - RM68 incl post (sm) 1pc - RM28 incl post (sm) 2pcs - RM48 incl post (sm) 3pcs- RM62 incl post (sm) . #anaqeen  #anaqeensale  #anaqeenmalaysia  #anaqeenlovers  #anaqeentudungbawal  #tudungbawalcotton  #bawalcotton  #bawalpeople  #bawallovers  #trustedseller  #trusteddropshipper  #tudungbawalcotton  #cikinaminresources  #bidang46  #bidang45  #cottonpolyvoile  #silverlogo  #orangelogo  #rm35  #rm25  #sayapakaisayajual  #bawalcottonanaqeen  #sayajualtudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #malaysia  #malaysian 
Bawal chiffon blend

Rm25 
MATERIAL : CHIFFON GEOGETE RINGAN
MEASUREMENT : 45" X 45"
BIDANG : 45

IRONLESS
MUDAH BENTUK
TAK PANAS

Www.wasap.my/60174792529 
#teamfana
#bawalchiffonblend
#chiffon
#bidang45
#haydascarfkulim
#haydascarftakpernahtakcantik
Bidang: 47
Harga promosi: RM 12 sehelai (harga asal: RM 15)
Postage: RM 7 (Semenanjung Malaysia) / RM 10 (Sabah & Sarawak) 
WhatsApp 011-19134695

#bawalchiffon #shawlchiffon #bawalchiffonmurah #shawlchiffonmurah #bawal #shawlplain #shawl #bidang45 #bidang47 #bidang60 #bawalbidang45 #bawalbidang47 #bawalbidang60
Bidang: 45
Harga promosi: RM 12 sehelai (harga asal: RM 15)
Postage: RM 7 (Semenanjung Malaysia) / RM 10 (Sabah & Sarawak) 
WhatsApp 011-19134695

#bawalchiffon #shawlchiffon #bawalchiffonmurah #shawlchiffonmurah #bawal #shawlplain #shawl #bidang45 #bidang47 #bidang60 #bawalbidang45 #bawalbidang47 #bawalbidang60
BAWAL CHIFFON VOILE ✅BIDANG50
✅MUDAH DIBENTUK
✅MATERIAL RINGAN
✅FRESH DARI BUTIK

HANYAA RM20

P/S ESOK ADE POSTAGE

KALAU NAK JOIN JOM SELIT ORDER

PM 0196262917
PM 0196262917
PM 0196262917
PM 0196262917

@EXCLUSIVEBAWAL
@EXCLUSIVEBAWAL
@EXCLUSIVEBAWAL

#BAWAL #BAWALCHIFFON #BAWALORGANZA #PLAIN #PASTEL #BIDANG50 #BIDANG45 #murah2  #online #shopping #goodvibes #hijab #hijabis #hijabistamalaysia #hijabers
BAWAL CHIFFON VOILE ✅BIDANG50
✅MUDAH DIBENTUK
✅MATERIAL RINGAN
✅FRESH DARI BUTIK

HANYAA RM20

P/S ESOK ADE POSTAGE

KALAU NAK JOIN JOM SELIT ORDER

PM 0196262917
PM 0196262917
PM 0196262917
PM 0196262917

@EXCLUSIVEBAWAL
@EXCLUSIVEBAWAL
@EXCLUSIVEBAWAL

#BAWAL #BAWALCHIFFON #BAWALORGANZA #PLAIN #PASTEL #BIDANG50 #BIDANG45 #murah2  #online #shopping #goodvibes #hijab #hijabis #hijabistamalaysia #hijabers
BAWAL CHIFFON VOILE ✅BIDANG50
✅MUDAH DIBENTUK
✅MATERIAL RINGAN
✅FRESH DARI BUTIK

HANYAA RM20

P/S ESOK ADE POSTAGE

KALAU NAK JOIN JOM SELIT ORDER

PM 0196262917
PM 0196262917
PM 0196262917
PM 0196262917

@EXCLUSIVEBAWAL
@EXCLUSIVEBAWAL
@EXCLUSIVEBAWAL

#BAWAL #BAWALCHIFFON #BAWALORGANZA #PLAIN #PASTEL #BIDANG50 #BIDANG45 #murah2  #online #shopping #goodvibes #hijab #hijabis #hijabistamalaysia #hijabers
Fuh..lama sis tak update ig kan? Hehe ada je ni, cuma busy sikit 😅
.
.
Okey nak bagitau korang ni, sis akan bagi korang harga promosi baik punya hingga 31 Oktober ni!! Harga promosi ni khas utk BAWAL CHIFFON BIDANG 45 & 47 sahaja 😊 So, apa tunggu lagi?? Jom whatsapp 📲 011-19134695 sebelum 1 November!! #bawalchiffon #shawlchiffon #bawalchiffonmurah #shawlchiffonmurah #bawal #shawlplain #shawl #bidang45 #bidang47 #bidang60 #bawalbidang45 #bawalbidang47 #bawalbidang60
Fuh..lama sis tak update ig kan? Hehe ada je ni, cuma busy sikit 😅 . . Okey nak bagitau korang ni, sis akan bagi korang harga promosi baik punya hingga 31 Oktober ni!! Harga promosi ni khas utk BAWAL CHIFFON BIDANG 45 & 47 sahaja 😊 So, apa tunggu lagi?? Jom whatsapp 📲 011-19134695 sebelum 1 November!! #bawalchiffon  #shawlchiffon  #bawalchiffonmurah  #shawlchiffonmurah  #bawal  #shawlplain  #shawl  #bidang45  #bidang47  #bidang60  #bawalbidang45  #bawalbidang47  #bawalbidang60 
Uolsss..tahu ke apa yang best bawal instant anh nih?dia boleh jadik 2 in 1 tau.awning bawal boleh,awning shawl macam sis ni pakai pon boleh.best wooo😍
.
.
Instant bawal double loop 2.0 ada harga promosi yang sangat berpatutan iaitu jimat RM8😍
.
.
#bawalshawl #Instantbawal #tudungborong #bawalchiffonborong #shawlborong #tudungruffle #bawalcorak #bawalborong #tudunglabuh #bidang60 #bidang45 #tudungmuslimah #bawalinstant #dropshipneeded #tudungcantik #bajulabuh #bajumuslimah #bawalinstant #like4like #share4share #tudungmurah #tudungborongmurah
Uolsss..tahu ke apa yang best bawal instant anh nih?dia boleh jadik 2 in 1 tau.awning bawal boleh,awning shawl macam sis ni pakai pon boleh.best wooo😍 . . Instant bawal double loop 2.0 ada harga promosi yang sangat berpatutan iaitu jimat RM8😍 . . #bawalshawl  #Instantbawal  #tudungborong  #bawalchiffonborong  #shawlborong  #tudungruffle  #bawalcorak  #bawalborong  #tudunglabuh  #bidang60  #bidang45  #tudungmuslimah  #bawalinstant  #dropshipneeded  #tudungcantik  #bajulabuh  #bajumuslimah  #bawalinstant  #like4like  #share4share  #tudungmurah  #tudungborongmurah 
👰👰Ready Stock!!
Bawal Crepe Bidang 45.
.
RM5 exc postage
Postage RM8 SM (1-4PCS) .
Cod area Ipoh, Perak shj.
. 
KELEBIHAN :
➡ Mudah dibentuk.
➡ Mudah untuk di iron.
.
Cepat whatsapp sis Pika
➡ www.wasap.my/01133419879
➡ www.wasap.my/0136322853
.
Banyak yg dah sold out ya. Cepat2 whatsapp sis sebelum stock habis. Nanti dah habis menangis 😜

#BawalCotton #BawalChiffonPlain #BawalCrepe #bidang45 #ipoh #bawalchiffonmurah #bawalcottonmurah #bawalcrepemurah #SiadraProject #SiadraInspiration #SiadraEnterprise #BawalCrepe
👰👰Ready Stock!! Bawal Crepe Bidang 45. . RM5 exc postage Postage RM8 SM (1-4PCS) . Cod area Ipoh, Perak shj. . KELEBIHAN : ➡ Mudah dibentuk. ➡ Mudah untuk di iron. . Cepat whatsapp sis Pika ➡ www.wasap.my/01133419879 ➡ www.wasap.my/0136322853 . Banyak yg dah sold out ya. Cepat2 whatsapp sis sebelum stock habis. Nanti dah habis menangis 😜 #BawalCotton  #BawalChiffonPlain  #BawalCrepe  #bidang45  #ipoh  #bawalchiffonmurah  #bawalcottonmurah  #bawalcrepemurah  #SiadraProject  #SiadraInspiration  #SiadraEnterprise  #BawalCrepe 
👰👰Ready Stock!!
Bawal Crepe Bidang 45.
.
RM5 exc postage
Postage RM8 SM (1-4PCS) .
Cod area Ipoh, Perak shj.
. 
KELEBIHAN :
➡ Mudah dibentuk.
➡ Mudah untuk di iron.
.
Cepat whatsapp sis Pika
➡ www.wasap.my/01133419879
➡ www.wasap.my/0136322853
.
Banyak yg dah sold out ya. Cepat2 whatsapp sis sebelum stock habis. Nanti dah habis menangis 😜

#BawalCotton #BawalChiffonPlain #BawalCrepe #bidang45 #ipoh #bawalchiffonmurah #bawalcottonmurah #bawalcrepemurah #SiadraProject #SiadraInspiration #SiadraEnterprise #BawalCrepe
👰👰Ready Stock!! Bawal Crepe Bidang 45. . RM5 exc postage Postage RM8 SM (1-4PCS) . Cod area Ipoh, Perak shj. . KELEBIHAN : ➡ Mudah dibentuk. ➡ Mudah untuk di iron. . Cepat whatsapp sis Pika ➡ www.wasap.my/01133419879 ➡ www.wasap.my/0136322853 . Banyak yg dah sold out ya. Cepat2 whatsapp sis sebelum stock habis. Nanti dah habis menangis 😜 #BawalCotton  #BawalChiffonPlain  #BawalCrepe  #bidang45  #ipoh  #bawalchiffonmurah  #bawalcottonmurah  #bawalcrepemurah  #SiadraProject  #SiadraInspiration  #SiadraEnterprise  #BawalCrepe 
Haii loveliess..Rasa macam lama dah tak belanja aurora bawal shawl ni haa.petang2 ni uolsss layannkan jela aurora bawal shawl ni noh.design rare yang pasti.kalau uolss grab 3 helai cik konah tanggung postage sepenuhnya tau😍
.
.
#bawalshawl #Instantbawal #tudungborong #bawalchiffonborong #shawlborong #tudungruffle #bawalcorak #bawalborong #tudunglabuh #bidang60 #bidang45 #tudungmuslimah #bawalinstant #dropshipneeded #tudungcantik #bajulabuh #bajumuslimah #bawalinstant #like4like #share4share #tudungmurah #tudungborongmurah
Haii loveliess..Rasa macam lama dah tak belanja aurora bawal shawl ni haa.petang2 ni uolsss layannkan jela aurora bawal shawl ni noh.design rare yang pasti.kalau uolss grab 3 helai cik konah tanggung postage sepenuhnya tau😍 . . #bawalshawl  #Instantbawal  #tudungborong  #bawalchiffonborong  #shawlborong  #tudungruffle  #bawalcorak  #bawalborong  #tudunglabuh  #bidang60  #bidang45  #tudungmuslimah  #bawalinstant  #dropshipneeded  #tudungcantik  #bajulabuh  #bajumuslimah  #bawalinstant  #like4like  #share4share  #tudungmurah  #tudungborongmurah 
Assalammualaikum dan selamat petang 🙌😘
.
Jualan Penghabisan Stok ANAQEEN masih lagi berlangsung!!!
.
🔹Silver logo
4pcs - RM108 incl post (sm)
.
🔹Orang Logo
4pcs - RM68 incl post (sm)
.
#anaqeen #anaqeensale #anaqeenmalaysia  #anaqeenlovers #anaqeentudungbawal #tudungbawalcotton #bawalcotton #bawalpeople #bawallovers #trustedseller #trusteddropshipper #tudungbawalcotton #cikinaminresources #bidang46 #bidang45 #cottonpolyvoile #silverlogo #orangelogo #rm35 #rm25 #sayapakaisayajual #bawalcottonanaqeen #sayajualtudungbawal #tudungbawalmalaysia #malaysia #malaysian
Assalammualaikum dan selamat petang 🙌😘 . Jualan Penghabisan Stok ANAQEEN masih lagi berlangsung!!! . 🔹Silver logo 4pcs - RM108 incl post (sm) . 🔹Orang Logo 4pcs - RM68 incl post (sm) . #anaqeen  #anaqeensale  #anaqeenmalaysia  #anaqeenlovers  #anaqeentudungbawal  #tudungbawalcotton  #bawalcotton  #bawalpeople  #bawallovers  #trustedseller  #trusteddropshipper  #tudungbawalcotton  #cikinaminresources  #bidang46  #bidang45  #cottonpolyvoile  #silverlogo  #orangelogo  #rm35  #rm25  #sayapakaisayajual  #bawalcottonanaqeen  #sayajualtudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #malaysia  #malaysian 
Tengah tengah serabut ni, 
tengokla benda biru 😙👍
.
Mesti tenang kan 💖
.
Nah bydarl lanje 😙 your cup of tea chiffon shawl in blue range 🙆
Swipe left jangan lupa ye 😰
.
secawan : RM13 exclude posting charge 😙
Tengah tengah serabut ni, tengokla benda biru 😙👍 . Mesti tenang kan 💖 . Nah bydarl lanje 😙 your cup of tea chiffon shawl in blue range 🙆 Swipe left jangan lupa ye 😰 . secawan : RM13 exclude posting charge 😙
Buat peminat FANCY BAWAL nantikan kemunculan NEW DESIGN 😍😉 pada 26 OCTOBER 2017 tungguuuuuuu 🙋🏻. Sikit je lagi.
.
Lebih dari 10 design yang akan muncul sabar menanti tau..
.
.
#fancybawal #fancybawallovers #bawallovers #bidang45 #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalcantik #tudungonline #shoppingonline #onlineshopping #onlineshop #onlineboutique #muslimahhijab #muslimahfashion #wanitacantik #cikzizan #agentsahfbe #tudungcantik #bizonlinemalaysia #bizmalaysia #malaysianproduct #produkmalaysia
Buat peminat FANCY BAWAL nantikan kemunculan NEW DESIGN 😍😉 pada 26 OCTOBER 2017 tungguuuuuuu 🙋🏻. Sikit je lagi. . Lebih dari 10 design yang akan muncul sabar menanti tau.. . . #fancybawal  #fancybawallovers  #bawallovers  #bidang45  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudungbawalcantik  #tudungonline  #shoppingonline  #onlineshopping  #onlineshop  #onlineboutique  #muslimahhijab  #muslimahfashion  #wanitacantik  #cikzizan  #agentsahfbe  #tudungcantik  #bizonlinemalaysia  #bizmalaysia  #malaysianproduct  #produkmalaysia 
Hai dearies! Selamat petang. Rindu Kak Mumu tak?😘 Agak lama tak hupdate hihi😁 But don't worry, if uolss whatsapp sepantas kilat Kak Mumu reply hihi😄
.
.
Cipta kelainan tudung empat segi awak semua dengan LILY yang didatangkan dengan ropol cantik ni😍 Dapatkan LILY dengan harga RM15 sahaja untuk 10 helai dan ke atas. Nak beli sehelai harga RM22 jer (normal price RM25)❤ _

#ShawlbyMumu #araamnanagents #ajimaura #terapiinstagram #bidang45 #bidang55
#tudungbawal #wanita #borongtudung #tudungchiffon #tudunglabuh #tudungruffle #bawalchiffon #senawang #bawalruffle #instafamous #suppliertudung #seremban #seremban2 #chiffonshawlmurah #titiancinta #scarves #shawlmurah #nilai3 #muslimah #shawlkeknis #shawlborong #niqabis #hijabista #uitmseremban
Hai dearies! Selamat petang. Rindu Kak Mumu tak?😘 Agak lama tak hupdate hihi😁 But don't worry, if uolss whatsapp sepantas kilat Kak Mumu reply hihi😄 . . Cipta kelainan tudung empat segi awak semua dengan LILY yang didatangkan dengan ropol cantik ni😍 Dapatkan LILY dengan harga RM15 sahaja untuk 10 helai dan ke atas. Nak beli sehelai harga RM22 jer (normal price RM25)❤ _ #ShawlbyMumu  #araamnanagents  #ajimaura  #terapiinstagram  #bidang45  #bidang55  #tudungbawal  #wanita  #borongtudung  #tudungchiffon  #tudunglabuh  #tudungruffle  #bawalchiffon  #senawang  #bawalruffle  #instafamous  #suppliertudung  #seremban  #seremban2  #chiffonshawlmurah  #titiancinta  #scarves  #shawlmurah  #nilai3  #muslimah  #shawlkeknis  #shawlborong  #niqabis  #hijabista  #uitmseremban 
Assalammualaikum dan selamat petang Oyascarves Lovers 🙋😘
.
Our Lady Boss memakai Belezza antara design tudung bawal @oyascarves yg masih lagi ada stock di HQ.
.
OYA SCARVES BAWAL:
🔹Mudah dibentuk
🔹Selesa dan tidak panas
🔹Kurang kedut/ironless
🔹Kain cotton berkualiti
🔹Harga mampu milik & berpatutan
.
READY STOCK!!!
🔹RM35 SEHELAI
POS RM8(SM)/RM11(SS)
*1-5 HELAI
.
MATERIAL COTTON PARIS VOILE
BIDANG 45'
SAIZ 114CMx114CM
.
www.wasap.my/60122629090 (link di bio 👆)
.
#oyascarves #oyascarveslovers #oyascarvesreseller #oyascarvesmalaysia #oyascarvesbawal #sayapakaisayajual #rm35 #readystock #cikinaminresources #tudungbawalcotton #bawalcotton #parisvoile #bidang45 #oyascarvesbawalcotton #bawalpeople #bawallovers #sayajualtudungbawal #tudungbawal #sayajualtudung #sayajualtudungcotton #bawalcottonmurahmalaysia #bawalcottonmalaysia #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawalprinted #baazarpaknil
Assalammualaikum dan selamat petang Oyascarves Lovers 🙋😘 . Our Lady Boss memakai Belezza antara design tudung bawal @oyascarves yg masih lagi ada stock di HQ. . OYA SCARVES BAWAL: 🔹Mudah dibentuk 🔹Selesa dan tidak panas 🔹Kurang kedut/ironless 🔹Kain cotton berkualiti 🔹Harga mampu milik & berpatutan . READY STOCK!!! 🔹RM35 SEHELAI POS RM8(SM)/RM11(SS) *1-5 HELAI . MATERIAL COTTON PARIS VOILE BIDANG 45' SAIZ 114CMx114CM . www.wasap.my/60122629090 (link di bio 👆) . #oyascarves  #oyascarveslovers  #oyascarvesreseller  #oyascarvesmalaysia  #oyascarvesbawal  #sayapakaisayajual  #rm35  #readystock  #cikinaminresources  #tudungbawalcotton  #bawalcotton  #parisvoile  #bidang45  #oyascarvesbawalcotton  #bawalpeople  #bawallovers  #sayajualtudungbawal  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayajualtudungcotton  #bawalcottonmurahmalaysia  #bawalcottonmalaysia  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurahmalaysia  #tudungbawalprinted  #baazarpaknil 
Assalammualaikum dan selamat petang Oyascarves Lovers 🙋😘
.
Belezza antara design tudung bawal @oyascarves yg masih lagi ada stock di HQ.
.
OYA SCARVES BAWAL:
🔹Mudah dibentuk
🔹Selesa dan tidak panas
🔹Kurang kedut/ironless
🔹Kain cotton berkualiti
🔹Harga mampu milik & berpatutan
.
READY STOCK!!!
🔹RM35 SEHELAI
POS RM8(SM)/RM11(SS)
*1-5 HELAI
.
MATERIAL COTTON PARIS VOILE
BIDANG 45'
SAIZ 114CMx114CM
.
www.wasap.my/60122629090 (link di bio 👆)
.
#oyascarves #oyascarveslovers #oyascarvesreseller #oyascarvesmalaysia #oyascarvesbawal #sayapakaisayajual #rm35 #readystock #cikinaminresources #tudungbawalcotton #bawalcotton #parisvoile #bidang45 #oyascarvesbawalcotton #bawalpeople #bawallovers #sayajualtudungbawal #tudungbawal #sayajualtudung #sayajualtudungcotton #bawalcottonmurahmalaysia #bawalcottonmalaysia #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawalprinted #baazarpaknil
Assalammualaikum dan selamat petang Oyascarves Lovers 🙋😘 . Belezza antara design tudung bawal @oyascarves yg masih lagi ada stock di HQ. . OYA SCARVES BAWAL: 🔹Mudah dibentuk 🔹Selesa dan tidak panas 🔹Kurang kedut/ironless 🔹Kain cotton berkualiti 🔹Harga mampu milik & berpatutan . READY STOCK!!! 🔹RM35 SEHELAI POS RM8(SM)/RM11(SS) *1-5 HELAI . MATERIAL COTTON PARIS VOILE BIDANG 45' SAIZ 114CMx114CM . www.wasap.my/60122629090 (link di bio 👆) . #oyascarves  #oyascarveslovers  #oyascarvesreseller  #oyascarvesmalaysia  #oyascarvesbawal  #sayapakaisayajual  #rm35  #readystock  #cikinaminresources  #tudungbawalcotton  #bawalcotton  #parisvoile  #bidang45  #oyascarvesbawalcotton  #bawalpeople  #bawallovers  #sayajualtudungbawal  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayajualtudungcotton  #bawalcottonmurahmalaysia  #bawalcottonmalaysia  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurahmalaysia  #tudungbawalprinted  #baazarpaknil 
Assalammualaikum dan selamat petang Oyascarves Lovers 🙋😘
.
Our Lady Boss memakai Belezza antara design tudung bawal @oyascarves yg masih lagi ada stock di HQ.
.
OYA SCARVES BAWAL:
🔹Mudah dibentuk
🔹Selesa dan tidak panas
🔹Kurang kedut/ironless
🔹Kain cotton berkualiti
🔹Harga mampu milik & berpatutan
.
READY STOCK!!!
🔹RM35 SEHELAI
POS RM8(SM)/RM11(SS)
*1-5 HELAI
.
MATERIAL COTTON PARIS VOILE
BIDANG 45'
SAIZ 114CMx114CM
.
www.wasap.my/60122629090 (link di bio 👆)
.
#oyascarves #oyascarveslovers #oyascarvesreseller #oyascarvesmalaysia #oyascarvesbawal #sayapakaisayajual #rm35 #readystock #cikinaminresources #tudungbawalcotton #bawalcotton #parisvoile #bidang45 #oyascarvesbawalcotton #bawalpeople #bawallovers #sayajualtudungbawal #tudungbawal #sayajualtudung #sayajualtudungcotton #bawalcottonmurahmalaysia #bawalcottonmalaysia #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawalprinted #baazarpaknil
Assalammualaikum dan selamat petang Oyascarves Lovers 🙋😘 . Our Lady Boss memakai Belezza antara design tudung bawal @oyascarves yg masih lagi ada stock di HQ. . OYA SCARVES BAWAL: 🔹Mudah dibentuk 🔹Selesa dan tidak panas 🔹Kurang kedut/ironless 🔹Kain cotton berkualiti 🔹Harga mampu milik & berpatutan . READY STOCK!!! 🔹RM35 SEHELAI POS RM8(SM)/RM11(SS) *1-5 HELAI . MATERIAL COTTON PARIS VOILE BIDANG 45' SAIZ 114CMx114CM . www.wasap.my/60122629090 (link di bio 👆) . #oyascarves  #oyascarveslovers  #oyascarvesreseller  #oyascarvesmalaysia  #oyascarvesbawal  #sayapakaisayajual  #rm35  #readystock  #cikinaminresources  #tudungbawalcotton  #bawalcotton  #parisvoile  #bidang45  #oyascarvesbawalcotton  #bawalpeople  #bawallovers  #sayajualtudungbawal  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayajualtudungcotton  #bawalcottonmurahmalaysia  #bawalcottonmalaysia  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurahmalaysia  #tudungbawalprinted  #baazarpaknil 
Assalammualaikum dan selamat tengahari Oyascarves Lovers 🙋😘
.
White & Black Lovers 😉👍
.
Salsabila masih boleh order lagi ye. Ready stock!
.
OYA SCARVES BAWAL:
🔹Mudah dibentuk
🔹Selesa dan tidak panas
🔹Kurang kedut/ironless
🔹Kain cotton berkualiti
🔹Harga mampu milik & berpatutan
.
READY STOCK!!!
🔹RM35 SEHELAI
POS RM8(SM)/RM11(SS)
*1-5 HELAI
.
MATERIAL COTTON PARIS VOILE
BIDANG 45'
SAIZ 114CMx114CM
.
www.wasap.my/60122629090 (link di bio 👆)
.
#oyascarves #oyascarveslovers #oyascarvesreseller #oyascarvesmalaysia #oyascarvesbawal #sayapakaisayajual #rm35 #readystock #cikinaminresources #tudungbawalcotton #bawalcotton #parisvoile #bidang45 #oyascarvesbawalcotton #bawalpeople #bawallovers #sayajualtudungbawal #tudungbawal #sayajualtudung #sayajualtudungcotton #bawalcottonmurahmalaysia #bawalcottonmalaysia #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawalprinted #baazarpaknil
Assalammualaikum dan selamat tengahari Oyascarves Lovers 🙋😘 . White & Black Lovers 😉👍 . Salsabila masih boleh order lagi ye. Ready stock! . OYA SCARVES BAWAL: 🔹Mudah dibentuk 🔹Selesa dan tidak panas 🔹Kurang kedut/ironless 🔹Kain cotton berkualiti 🔹Harga mampu milik & berpatutan . READY STOCK!!! 🔹RM35 SEHELAI POS RM8(SM)/RM11(SS) *1-5 HELAI . MATERIAL COTTON PARIS VOILE BIDANG 45' SAIZ 114CMx114CM . www.wasap.my/60122629090 (link di bio 👆) . #oyascarves  #oyascarveslovers  #oyascarvesreseller  #oyascarvesmalaysia  #oyascarvesbawal  #sayapakaisayajual  #rm35  #readystock  #cikinaminresources  #tudungbawalcotton  #bawalcotton  #parisvoile  #bidang45  #oyascarvesbawalcotton  #bawalpeople  #bawallovers  #sayajualtudungbawal  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayajualtudungcotton  #bawalcottonmurahmalaysia  #bawalcottonmalaysia  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurahmalaysia  #tudungbawalprinted  #baazarpaknil 
Assalammualaikum dan selamat tengahari Oyascarves Lovers 🙋😘
.
White & Black Lovers 😉👍
.
Salsabila masih boleh order lagi ye. Ready stock!
.
OYA SCARVES BAWAL:
🔹Mudah dibentuk
🔹Selesa dan tidak panas
🔹Kurang kedut/ironless
🔹Kain cotton berkualiti
🔹Harga mampu milik & berpatutan
.
READY STOCK!!!
🔹RM35 SEHELAI
POS RM8(SM)/RM11(SS)
*1-5 HELAI
.
MATERIAL COTTON PARIS VOILE
BIDANG 45'
SAIZ 114CMx114CM
.
www.wasap.my/60122629090 (link di bio 👆)
.
#oyascarves #oyascarveslovers #oyascarvesreseller #oyascarvesmalaysia #oyascarvesbawal #sayapakaisayajual #rm35 #readystock #cikinaminresources #tudungbawalcotton #bawalcotton #parisvoile #bidang45 #oyascarvesbawalcotton #bawalpeople #bawallovers #sayajualtudungbawal #tudungbawal #sayajualtudung #sayajualtudungcotton #bawalcottonmurahmalaysia #bawalcottonmalaysia #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawalprinted #baazarpaknil
Assalammualaikum dan selamat tengahari Oyascarves Lovers 🙋😘 . White & Black Lovers 😉👍 . Salsabila masih boleh order lagi ye. Ready stock! . OYA SCARVES BAWAL: 🔹Mudah dibentuk 🔹Selesa dan tidak panas 🔹Kurang kedut/ironless 🔹Kain cotton berkualiti 🔹Harga mampu milik & berpatutan . READY STOCK!!! 🔹RM35 SEHELAI POS RM8(SM)/RM11(SS) *1-5 HELAI . MATERIAL COTTON PARIS VOILE BIDANG 45' SAIZ 114CMx114CM . www.wasap.my/60122629090 (link di bio 👆) . #oyascarves  #oyascarveslovers  #oyascarvesreseller  #oyascarvesmalaysia  #oyascarvesbawal  #sayapakaisayajual  #rm35  #readystock  #cikinaminresources  #tudungbawalcotton  #bawalcotton  #parisvoile  #bidang45  #oyascarvesbawalcotton  #bawalpeople  #bawallovers  #sayajualtudungbawal  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayajualtudungcotton  #bawalcottonmurahmalaysia  #bawalcottonmalaysia  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurahmalaysia  #tudungbawalprinted  #baazarpaknil 
Assalammualaikum dan selamat tengahari Oyascarves Lovers 🙋😘
.
White & Black Lovers 😉👍
.
Salsabila masih boleh order lagi ye. Ready stock!
.
OYA SCARVES BAWAL:
🔹Mudah dibentuk
🔹Selesa dan tidak panas
🔹Kurang kedut/ironless
🔹Kain cotton berkualiti
🔹Harga mampu milik & berpatutan
.
READY STOCK!!!
🔹RM35 SEHELAI
POS RM8(SM)/RM11(SS)
*1-5 HELAI
.
MATERIAL COTTON PARIS VOILE
BIDANG 45'
SAIZ 114CMx114CM
.
www.wasap.my/60122629090 (link di bio 👆)
.
#oyascarves #oyascarveslovers #oyascarvesreseller #oyascarvesmalaysia #oyascarvesbawal #sayapakaisayajual #rm35 #readystock #cikinaminresources #tudungbawalcotton #bawalcotton #parisvoile #bidang45 #oyascarvesbawalcotton #bawalpeople #bawallovers #sayajualtudungbawal #tudungbawal #sayajualtudung #sayajualtudungcotton #bawalcottonmurahmalaysia #bawalcottonmalaysia #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawalprinted #baazarpaknil
Assalammualaikum dan selamat tengahari Oyascarves Lovers 🙋😘 . White & Black Lovers 😉👍 . Salsabila masih boleh order lagi ye. Ready stock! . OYA SCARVES BAWAL: 🔹Mudah dibentuk 🔹Selesa dan tidak panas 🔹Kurang kedut/ironless 🔹Kain cotton berkualiti 🔹Harga mampu milik & berpatutan . READY STOCK!!! 🔹RM35 SEHELAI POS RM8(SM)/RM11(SS) *1-5 HELAI . MATERIAL COTTON PARIS VOILE BIDANG 45' SAIZ 114CMx114CM . www.wasap.my/60122629090 (link di bio 👆) . #oyascarves  #oyascarveslovers  #oyascarvesreseller  #oyascarvesmalaysia  #oyascarvesbawal  #sayapakaisayajual  #rm35  #readystock  #cikinaminresources  #tudungbawalcotton  #bawalcotton  #parisvoile  #bidang45  #oyascarvesbawalcotton  #bawalpeople  #bawallovers  #sayajualtudungbawal  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayajualtudungcotton  #bawalcottonmurahmalaysia  #bawalcottonmalaysia  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurahmalaysia  #tudungbawalprinted  #baazarpaknil 
#tutorialbawalberhantu
.
.
Heheh.. disebabkan xdak inner neck, ladyboss pki 2 lapis 😅
.
.
Wearing bawal #bidang45 for this tutorial
Ootd dari sis gojes yang memakai bawal instant double loop.sangat sesuai dipakai pada waktu travel.jimat masa dan tenaga dan yang penting simple but look nice
.
.
Instant bawal double loop 2.0 ada harga promosi yang sangat berpatutan iaitu jimat RM8😍
.
.
#bawalshawl #Instantbawal #tudungborong #bawalchiffonborong #shawlborong #tudungruffle #bawalcorak #bawalborong #tudunglabuh #bidang60 #bidang45 #tudungmuslimah #bawalinstant #dropshipneeded #tudungcantik #bajulabuh #bajumuslimah #bawalinstant #like4like #share4share #tudungmurah #tudungborongmurah
Ootd dari sis gojes yang memakai bawal instant double loop.sangat sesuai dipakai pada waktu travel.jimat masa dan tenaga dan yang penting simple but look nice . . Instant bawal double loop 2.0 ada harga promosi yang sangat berpatutan iaitu jimat RM8😍 . . #bawalshawl  #Instantbawal  #tudungborong  #bawalchiffonborong  #shawlborong  #tudungruffle  #bawalcorak  #bawalborong  #tudunglabuh  #bidang60  #bidang45  #tudungmuslimah  #bawalinstant  #dropshipneeded  #tudungcantik  #bajulabuh  #bajumuslimah  #bawalinstant  #like4like  #share4share  #tudungmurah  #tudungborongmurah 
🎉🎉 OCTOBER SALES 🎉🎉
.
INSYIRAH PALAZZO BOOTCUT
Baru je restockk!! 😱
.
HARGA :
1PCS : RM55 inc postage
3PCS : RM100 inc postage
.
👉Black
👉Khaki
👉Soft blue
👉Dark blue
👉White
👉Rosewood
👉Emerald
👉Maroon
👉Light grey
👉Dusty pink
👉Royal blue
👉Olive
👉Maroon berry
.
Whatsapp Nad cepatt 0173914514. Now Now!! 😙😙
.
#palazzo #palazzomurah #palazzoiyliamalek #palazzoexclusive #palazzoinsyirah #palazzobootcut #bawalmuslimah #bawalmurah #muslimahfashion #bajulacemurah #lacecantik #teamim #iyliamalek #bawalmurah #bawalcrepe #bazwalchiffon #chiffonmurah #bawalsenangbentuk #tudungbawal #shawl #tudungexclusive #tudungdiamond #bawalcantik #mustaphshoveri #agentshoveri #bidang45 #bidang50 #bidang52 #bidang60
🎉🎉 OCTOBER SALES 🎉🎉 . INSYIRAH PALAZZO BOOTCUT Baru je restockk!! 😱 . HARGA : 1PCS : RM55 inc postage 3PCS : RM100 inc postage . 👉Black 👉Khaki 👉Soft blue 👉Dark blue 👉White 👉Rosewood 👉Emerald 👉Maroon 👉Light grey 👉Dusty pink 👉Royal blue 👉Olive 👉Maroon berry . Whatsapp Nad cepatt 0173914514. Now Now!! 😙😙 . #palazzo  #palazzomurah  #palazzoiyliamalek  #palazzoexclusive  #palazzoinsyirah  #palazzobootcut  #bawalmuslimah  #bawalmurah  #muslimahfashion  #bajulacemurah  #lacecantik  #teamim  #iyliamalek  #bawalmurah  #bawalcrepe  #bazwalchiffon  #chiffonmurah  #bawalsenangbentuk  #tudungbawal  #shawl  #tudungexclusive  #tudungdiamond  #bawalcantik  #mustaphshoveri  #agentshoveri  #bidang45  #bidang50  #bidang52  #bidang60 
🎉🎉 OCTOBER SALES 🎉🎉
.
INSYIRAH PALAZZO BOOTCUT
Baru je restockk!! 😱
.
HARGA :
1PCS : RM55 inc postage
3PCS : RM100 inc postage
.
👉Black
👉Khaki
👉Soft blue
👉Dark blue
👉White
👉Rosewood
👉Emerald
👉Maroon
👉Light grey
👉Dusty pink
👉Royal blue
👉Olive
👉Maroon berry
.
Whatsapp Nad cepatt 0173914514. Now Now!! 😙😙
.
#palazzo #palazzomurah #palazzoiyliamalek #palazzoexclusive #palazzoinsyirah #palazzobootcut #bawalmuslimah #bawalmurah #muslimahfashion #bajulacemurah #lacecantik #teamim #iyliamalek #bawalmurah #bawalcrepe #bazwalchiffon #chiffonmurah #bawalsenangbentuk #tudungbawal #shawl #tudungexclusive #tudungdiamond #bawalcantik #mustaphshoveri #agentshoveri #bidang45 #bidang50 #bidang52 #bidang60
🎉🎉 OCTOBER SALES 🎉🎉 . INSYIRAH PALAZZO BOOTCUT Baru je restockk!! 😱 . HARGA : 1PCS : RM55 inc postage 3PCS : RM100 inc postage . 👉Black 👉Khaki 👉Soft blue 👉Dark blue 👉White 👉Rosewood 👉Emerald 👉Maroon 👉Light grey 👉Dusty pink 👉Royal blue 👉Olive 👉Maroon berry . Whatsapp Nad cepatt 0173914514. Now Now!! 😙😙 . #palazzo  #palazzomurah  #palazzoiyliamalek  #palazzoexclusive  #palazzoinsyirah  #palazzobootcut  #bawalmuslimah  #bawalmurah  #muslimahfashion  #bajulacemurah  #lacecantik  #teamim  #iyliamalek  #bawalmurah  #bawalcrepe  #bazwalchiffon  #chiffonmurah  #bawalsenangbentuk  #tudungbawal  #shawl  #tudungexclusive  #tudungdiamond  #bawalcantik  #mustaphshoveri  #agentshoveri  #bidang45  #bidang50  #bidang52  #bidang60 
🎉🎉 OCTOBER SALES 🎉🎉
.
INSYIRAH PALAZZO BOOTCUT
Baru je restockk!! 😱
.
HARGA :
1PCS : RM55 inc postage
3PCS : RM100 inc postage
.
👉Black
👉Khaki
👉Soft blue
👉Dark blue
👉White
👉Rosewood
👉Emerald
👉Maroon
👉Light grey
👉Dusty pink
👉Royal blue
👉Olive
👉Maroon berry
.
Whatsapp Nad cepatt 0173914514. Now Now!! 😙😙
.
#palazzo #palazzomurah #palazzoiyliamalek #palazzoexclusive #palazzoinsyirah #palazzobootcut #bawalmuslimah #bawalmurah #muslimahfashion #bajulacemurah #lacecantik #teamim #iyliamalek #bawalmurah #bawalcrepe #bazwalchiffon #chiffonmurah #bawalsenangbentuk #tudungbawal #shawl #tudungexclusive #tudungdiamond #bawalcantik #mustaphshoveri #agentshoveri #bidang45 #bidang50 #bidang52 #bidang60
🎉🎉 OCTOBER SALES 🎉🎉 . INSYIRAH PALAZZO BOOTCUT Baru je restockk!! 😱 . HARGA : 1PCS : RM55 inc postage 3PCS : RM100 inc postage . 👉Black 👉Khaki 👉Soft blue 👉Dark blue 👉White 👉Rosewood 👉Emerald 👉Maroon 👉Light grey 👉Dusty pink 👉Royal blue 👉Olive 👉Maroon berry . Whatsapp Nad cepatt 0173914514. Now Now!! 😙😙 . #palazzo  #palazzomurah  #palazzoiyliamalek  #palazzoexclusive  #palazzoinsyirah  #palazzobootcut  #bawalmuslimah  #bawalmurah  #muslimahfashion  #bajulacemurah  #lacecantik  #teamim  #iyliamalek  #bawalmurah  #bawalcrepe  #bazwalchiffon  #chiffonmurah  #bawalsenangbentuk  #tudungbawal  #shawl  #tudungexclusive  #tudungdiamond  #bawalcantik  #mustaphshoveri  #agentshoveri  #bidang45  #bidang50  #bidang52  #bidang60 
Coming soon... 🙌🙌🙌
.
Pepagi kakak dah dpt kejutan good news tau!... Kakak tak sabarrrrrrr. Ke korang pun sama tak sabar wahai Oyascarves Lovers? Hehehe... 😂😂😂
.
Kali ini READY STOCK!
Tiada lagi PRE ORDER
Dijangka akan keluar pada bulan NOVEMBER 2017... Ehhh tak lama lagi tu! 😉👍
.
Stay tuned yeaa!!!
New collection by @oyascarves
.
#oyascarves #oyascarveslovers #oyascarvesreseller #oyascarvesmalaysia #oyascarvesbawal #sayapakaisayajual #readystock #cikinaminresources #tudungbawalcotton #bawalcotton #parisvoile #bidang45 #oyascarvesbawalcotton #bawalpeople #bawallovers #sayajualtudungbawal #tudungbawal #sayajualtudung #sayajualtudungcotton #bawalcottonmurahmalaysia #bawalcottonmalaysia #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawalprinted #baazarpaknil
Coming soon... 🙌🙌🙌 . Pepagi kakak dah dpt kejutan good news tau!... Kakak tak sabarrrrrrr. Ke korang pun sama tak sabar wahai Oyascarves Lovers? Hehehe... 😂😂😂 . Kali ini READY STOCK! Tiada lagi PRE ORDER Dijangka akan keluar pada bulan NOVEMBER 2017... Ehhh tak lama lagi tu! 😉👍 . Stay tuned yeaa!!! New collection by @oyascarves . #oyascarves  #oyascarveslovers  #oyascarvesreseller  #oyascarvesmalaysia  #oyascarvesbawal  #sayapakaisayajual  #readystock  #cikinaminresources  #tudungbawalcotton  #bawalcotton  #parisvoile  #bidang45  #oyascarvesbawalcotton  #bawalpeople  #bawallovers  #sayajualtudungbawal  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayajualtudungcotton  #bawalcottonmurahmalaysia  #bawalcottonmalaysia  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurahmalaysia  #tudungbawalprinted  #baazarpaknil 
🎉🎉 OCTOBER SALES 🎉🎉
.
INSYIRAH PALAZZO BOOTCUT
Baru je restockk!! 😱
.
HARGA :
1PCS : RM55 inc postage
3PCS : RM100 inc postage
.
👉Black
👉Khaki
👉Soft blue
👉Dark blue
👉White
👉Rosewood
👉Emerald
👉Maroon
👉Light grey
👉Dusty pink
👉Royal blue
👉Olive
👉Maroon berry
.
Whatsapp Nad cepatt 0173914514. Now Now!! 😙😙
.
#palazzo #palazzomurah #palazzoiyliamalek #palazzoexclusive #palazzoinsyirah #palazzobootcut #bawalmuslimah #bawalmurah #muslimahfashion #bajulacemurah #lacecantik #teamim #iyliamalek #bawalmurah #bawalcrepe #bazwalchiffon #chiffonmurah #bawalsenangbentuk #tudungbawal #shawl #tudungexclusive #tudungdiamond #bawalcantik #mustaphshoveri #agentshoveri #bidang45 #bidang50 #bidang52 #bidang60
🎉🎉 OCTOBER SALES 🎉🎉 . INSYIRAH PALAZZO BOOTCUT Baru je restockk!! 😱 . HARGA : 1PCS : RM55 inc postage 3PCS : RM100 inc postage . 👉Black 👉Khaki 👉Soft blue 👉Dark blue 👉White 👉Rosewood 👉Emerald 👉Maroon 👉Light grey 👉Dusty pink 👉Royal blue 👉Olive 👉Maroon berry . Whatsapp Nad cepatt 0173914514. Now Now!! 😙😙 . #palazzo  #palazzomurah  #palazzoiyliamalek  #palazzoexclusive  #palazzoinsyirah  #palazzobootcut  #bawalmuslimah  #bawalmurah  #muslimahfashion  #bajulacemurah  #lacecantik  #teamim  #iyliamalek  #bawalmurah  #bawalcrepe  #bazwalchiffon  #chiffonmurah  #bawalsenangbentuk  #tudungbawal  #shawl  #tudungexclusive  #tudungdiamond  #bawalcantik  #mustaphshoveri  #agentshoveri  #bidang45  #bidang50  #bidang52  #bidang60 
Bawal pucci by FAREHA...cntikkan,ni corak bru kluar....bli 2helai dpt free sangull😘😘...tdung terhad sgt2..
#bidang45
Wsap-0145258784
Bawal pucci by FAREHA...cntikkan,ni corak bru kluar....bli 2helai dpt free sangull😘😘...tdung terhad sgt2.. #bidang45  Wsap-0145258784
Bawal pucci by FAREHA...cntikkan,ni corak bru kluar....bli 2helai dpt free sangull😘😘...tdung terhad sgt2..
#bidang45
Wsap-0145258784
Bawal pucci by FAREHA...cntikkan,ni corak bru kluar....bli 2helai dpt free sangull😘😘...tdung terhad sgt2.. #bidang45  Wsap-0145258784
Repost @neadhaniya 
Hai korang harini nea nak tunjuk bawal paling senang mudah bentuk kain pun very soft 💕Hanya pakai satu pin and satu jarum peniti and siap 💞😉
Bawal from 🍃: @chayanscarves 
_

#areeplainbawal in Belacan
Material :  lightweight cotton voile / bawal
Size :  45"
Type :  Square bawal
_

Online order :
WA 012 9697067
WA 012 9697067
_

#simplehijab #tudungbawalplain #tudungonline #tudungmalaysia #tudungplain #tudungborong #tudungcantik #tudungbawal #tudungbawalonline #hijab #bawal #bawalplain #bawalterkini #bawalsquare #bawalborong #bawalbidang45 #bawalcantik #bawalcotton #bawallovers #instashop #bidang45 #bawalonline  #sayajual #tudungtutorial #hijabtutorial #bawalexclusive 
#sayajualtudungbawal #muslimahshop #tutorialbawal
Repost @neadhaniya Hai korang harini nea nak tunjuk bawal paling senang mudah bentuk kain pun very soft 💕Hanya pakai satu pin and satu jarum peniti and siap 💞😉 Bawal from 🍃: @chayanscarves _ #areeplainbawal  in Belacan Material : lightweight cotton voile / bawal Size : 45" Type : Square bawal _ Online order : WA 012 9697067 WA 012 9697067 _ #simplehijab  #tudungbawalplain  #tudungonline  #tudungmalaysia  #tudungplain  #tudungborong  #tudungcantik  #tudungbawal  #tudungbawalonline  #hijab  #bawal  #bawalplain  #bawalterkini  #bawalsquare  #bawalborong  #bawalbidang45  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawallovers  #instashop  #bidang45  #bawalonline  #sayajual  #tudungtutorial  #hijabtutorial  #bawalexclusive  #sayajualtudungbawal  #muslimahshop  #tutorialbawal 
Coming soon... 🙌🙌🙌
.
Pepagi kakak dah dpt kejutan good news tau!... Kakak tak sabarrrrrrr. Ke korang pun sama tak sabar wahai Oyascarves Lovers? Hehehe... 😂😂😂
.
Kali ini READY STOCK!
Tiada lagi PRE ORDER
Dijangka akan keluar pada bulan NOVEMBER 2017... Ehhh tak lama lagi tu! 😉👍
.
Stay tuned yeaa!!!
New collection by @oyascarves
.
#oyascarves #oyascarveslovers #oyascarvesreseller #oyascarvesmalaysia #oyascarvesbawal #sayapakaisayajual #readystock #cikinaminresources #tudungbawalcotton #bawalcotton #parisvoile #bidang45 #oyascarvesbawalcotton #bawalpeople #bawallovers #sayajualtudungbawal #tudungbawal #sayajualtudung #sayajualtudungcotton #bawalcottonmurahmalaysia #bawalcottonmalaysia #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawalprinted #baazarpaknil
Coming soon... 🙌🙌🙌 . Pepagi kakak dah dpt kejutan good news tau!... Kakak tak sabarrrrrrr. Ke korang pun sama tak sabar wahai Oyascarves Lovers? Hehehe... 😂😂😂 . Kali ini READY STOCK! Tiada lagi PRE ORDER Dijangka akan keluar pada bulan NOVEMBER 2017... Ehhh tak lama lagi tu! 😉👍 . Stay tuned yeaa!!! New collection by @oyascarves . #oyascarves  #oyascarveslovers  #oyascarvesreseller  #oyascarvesmalaysia  #oyascarvesbawal  #sayapakaisayajual  #readystock  #cikinaminresources  #tudungbawalcotton  #bawalcotton  #parisvoile  #bidang45  #oyascarvesbawalcotton  #bawalpeople  #bawallovers  #sayajualtudungbawal  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayajualtudungcotton  #bawalcottonmurahmalaysia  #bawalcottonmalaysia  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurahmalaysia  #tudungbawalprinted  #baazarpaknil 
.
.
🍭EJEN SAH FATIMACOUTURE HIJAB.
.
.
💐 Jom PRINT NAMA ANDA di tudung / shawl / bawal. !!
.
Haaa...adik kakak semua.😉😉.
Best kan kalau Ada tudung sip Ada nama lagi. Mmg rare tau. Ni yg pertama di MALAYSIA !! 😱😱😱.
.
👉Ada bawal + shawl.
👉Material Satin berkualiti
👉Bidang 45. Tapi tak singkat. Labuh macam bidang 48
👉 Print  NAMA (max 18 aksara)
👉 Tudung dilipat Khas dalam KOTAK cantik.😘😘.
.
.
🍭Berminat nak tahu lebih lanjut?
KLIK Link di bio profile 😉😉
.
#shawlsatin
#shawl
#shawllabuh
#shawlmurah
#shawlcantik
#tudungprintnama 
#customizetudung 
#tudungbawal
#bawalguzel
#bawalsatin
#bidang45
#bawal45
. . 🍭EJEN SAH FATIMACOUTURE HIJAB. . . 💐 Jom PRINT NAMA ANDA di tudung / shawl / bawal. !! . Haaa...adik kakak semua.😉😉. Best kan kalau Ada tudung sip Ada nama lagi. Mmg rare tau. Ni yg pertama di MALAYSIA !! 😱😱😱. . 👉Ada bawal + shawl. 👉Material Satin berkualiti 👉Bidang 45. Tapi tak singkat. Labuh macam bidang 48 👉 Print NAMA (max 18 aksara) 👉 Tudung dilipat Khas dalam KOTAK cantik.😘😘. . . 🍭Berminat nak tahu lebih lanjut? KLIK Link di bio profile 😉😉 . #shawlsatin  #shawl  #shawllabuh  #shawlmurah  #shawlcantik  #tudungprintnama  #customizetudung  #tudungbawal  #bawalguzel  #bawalsatin  #bidang45  #bawal45 
.
🍭EJEN SAH FATIMACOUTURE HIJAB.
.
💐 Jom PRINT NAMA ANDA di tudung / shawl / bawal. !!
.
Haaa...adik kakak semua.😉😉.
Best kan kalau Ada tudung sip Ada nama lagi. Mmg rare tau. Ni yg pertama di MALAYSIA !! 😱😱😱.
.
👉Ada bawal + shawl.
👉Material Satin berkualiti
👉Bidang 45. Tapi tak singkat. Labuh macam bidang 48
👉 Print  NAMA (max 18 aksara)
👉 Tudung dilipat Khas dalam KOTAK cantik.😘😘.
.
.
🍭Berminat nak tahu lebih lanjut?
KLIK Link di bio profile 😉😉
.
#shawlsatin
#shawl
#shawllabuh
#shawlmurah
#shawlcantik
#tudungprintnama 
#customizetudung 
#tudungbawal
#bawalguzel
#bawalsatin
#bidang45
#bawal45
. 🍭EJEN SAH FATIMACOUTURE HIJAB. . 💐 Jom PRINT NAMA ANDA di tudung / shawl / bawal. !! . Haaa...adik kakak semua.😉😉. Best kan kalau Ada tudung sip Ada nama lagi. Mmg rare tau. Ni yg pertama di MALAYSIA !! 😱😱😱. . 👉Ada bawal + shawl. 👉Material Satin berkualiti 👉Bidang 45. Tapi tak singkat. Labuh macam bidang 48 👉 Print NAMA (max 18 aksara) 👉 Tudung dilipat Khas dalam KOTAK cantik.😘😘. . . 🍭Berminat nak tahu lebih lanjut? KLIK Link di bio profile 😉😉 . #shawlsatin  #shawl  #shawllabuh  #shawlmurah  #shawlcantik  #tudungprintnama  #customizetudung  #tudungbawal  #bawalguzel  #bawalsatin  #bidang45  #bawal45 
.
.
🍭EJEN SAH FATIMACOUTURE HIJAB.
.
.
💐 Jom PRINT NAMA ANDA di tudung / shawl / bawal. !!
.
Haaa...adik kakak semua.😉😉.
Best kan kalau Ada tudung sip Ada nama lagi. Mmg rare tau. Ni yg pertama di MALAYSIA !! 😱😱😱.
.
👉Ada bawal + shawl.
👉Material Satin berkualiti
👉Bidang 45. Tapi tak singkat. Labuh macam bidang 48
👉 Print  NAMA (max 18 aksara)
👉 Tudung dilipat Khas dalam KOTAK cantik.😘😘.
.
.
🍭Berminat nak tahu lebih lanjut?
KLIK Link di bio profile 😉😉
.
#shawlsatin
#shawl
#shawllabuh
#shawlmurah
#shawlcantik
#tudungprintnama 
#customizetudung 
#tudungbawal
#bawalguzel
#bawalsatin
#bidang45
#bawal45
. . 🍭EJEN SAH FATIMACOUTURE HIJAB. . . 💐 Jom PRINT NAMA ANDA di tudung / shawl / bawal. !! . Haaa...adik kakak semua.😉😉. Best kan kalau Ada tudung sip Ada nama lagi. Mmg rare tau. Ni yg pertama di MALAYSIA !! 😱😱😱. . 👉Ada bawal + shawl. 👉Material Satin berkualiti 👉Bidang 45. Tapi tak singkat. Labuh macam bidang 48 👉 Print NAMA (max 18 aksara) 👉 Tudung dilipat Khas dalam KOTAK cantik.😘😘. . . 🍭Berminat nak tahu lebih lanjut? KLIK Link di bio profile 😉😉 . #shawlsatin  #shawl  #shawllabuh  #shawlmurah  #shawlcantik  #tudungprintnama  #customizetudung  #tudungbawal  #bawalguzel  #bawalsatin  #bidang45  #bawal45 
so pretty @neadhaniya donning #areeplainbawal in Belacan
_

Material :  lightweight cotton voile / bawal
Size :  45"
Type :  Square bawal
_

Online order :
WA 012 9697067
WA 012 9697067
_

#simplehijab #tudungmurah #tudungbawalplain #tudungonline #tudungmalaysia #tudungplain #tudungborong #tudungcantik #tudungbawal #tudungbawalonline #hijab #bawal #bawalplain #bawalterkini #bawalsquare #bawalborong #bawalbidang45 #bawalcantik #bawalcotton #bawallovers #instashop #bazarpaknil #bidang45 #bawalonline  #sayajual
#sayajualtudungbawal #muslimahshop #hijabku #bawallovers #hijabcantik
so pretty @neadhaniya donning #areeplainbawal  in Belacan _ Material : lightweight cotton voile / bawal Size : 45" Type : Square bawal _ Online order : WA 012 9697067 WA 012 9697067 _ #simplehijab  #tudungmurah  #tudungbawalplain  #tudungonline  #tudungmalaysia  #tudungplain  #tudungborong  #tudungcantik  #tudungbawal  #tudungbawalonline  #hijab  #bawal  #bawalplain  #bawalterkini  #bawalsquare  #bawalborong  #bawalbidang45  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawallovers  #instashop  #bazarpaknil  #bidang45  #bawalonline  #sayajual  #sayajualtudungbawal  #muslimahshop  #hijabku  #bawallovers  #hijabcantik 
Limited Edition : Baiduri.
Price: RM25, excluding postage.

More than 40 colours to be choose.

Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting.

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Limited Edition : Baiduri. Price: RM25, excluding postage. More than 40 colours to be choose. Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting. Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order. Promo : Free gift with every purchase! (while stock last) #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
Limited Edition : Baiduri.
Price: RM25, excluding postage.

More than 40 colours to be choose.

Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting.

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Limited Edition : Baiduri. Price: RM25, excluding postage. More than 40 colours to be choose. Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting. Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order. Promo : Free gift with every purchase! (while stock last) #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
Limited Edition : Baiduri.
Price: RM25, excluding postage.

More than 40 colours to be choose.

Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting.

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Limited Edition : Baiduri. Price: RM25, excluding postage. More than 40 colours to be choose. Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting. Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order. Promo : Free gift with every purchase! (while stock last) #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
Limited Edition : Durrani.
Price: RM25, excluding postage.

More than 40 colours to be choose.

Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting.

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Limited Edition : Durrani. Price: RM25, excluding postage. More than 40 colours to be choose. Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting. Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order. Promo : Free gift with every purchase! (while stock last) #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
Limited Edition : Durrani.
Price: RM25, excluding postage.

More than 40 colours to be choose.

Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting.

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Limited Edition : Durrani. Price: RM25, excluding postage. More than 40 colours to be choose. Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting. Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order. Promo : Free gift with every purchase! (while stock last) #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
Limited Edition : Durrani.
Price: RM25, excluding postage.

More than 40 colours to be choose.

Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting.

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Limited Edition : Durrani. Price: RM25, excluding postage. More than 40 colours to be choose. Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting. Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order. Promo : Free gift with every purchase! (while stock last) #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
Limited Edition : Jauharah.
Price: RM25, excluding postage.

More than 40 colours to be choose.

Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting.

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Limited Edition : Jauharah. Price: RM25, excluding postage. More than 40 colours to be choose. Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting. Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order. Promo : Free gift with every purchase! (while stock last) #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
Limited Edition : Jauharah.
Price: RM25, excluding postage.

More than 40 colours to be choose.

Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting.

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Limited Edition : Jauharah. Price: RM25, excluding postage. More than 40 colours to be choose. Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting. Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order. Promo : Free gift with every purchase! (while stock last) #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
Limited Edition : Jauharah.
Price: RM25, excluding postage.

More than 40 colours to be choose.

Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting.

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Limited Edition : Jauharah. Price: RM25, excluding postage. More than 40 colours to be choose. Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting. Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order. Promo : Free gift with every purchase! (while stock last) #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
Limited edition from ScarveTrend is now available to be purchased!

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza to order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Limited edition from ScarveTrend is now available to be purchased!

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza to order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Limited edition from ScarveTrend is now available to be purchased!

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza to order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Design : Honey Bee.
Price: RM22, excluding postage.

More than 40 colours to be choose.

Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting.

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Design : Honey Bee. Price: RM22, excluding postage. More than 40 colours to be choose. Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting. Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order. Promo : Free gift with every purchase! (while stock last) #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
Design : Honey Bee.
Price: RM22, excluding postage.

More than 40 colours to be choose.

Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting.

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Design : Honey Bee. Price: RM22, excluding postage. More than 40 colours to be choose. Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting. Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order. Promo : Free gift with every purchase! (while stock last) #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
Design : Honey Bee.
Price: RM22, excluding postage.

More than 40 colours to be choose.

Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting.

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Design : Honey Bee. Price: RM22, excluding postage. More than 40 colours to be choose. Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting. Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order. Promo : Free gift with every purchase! (while stock last) #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
Design : Ribbon.
Price: RM22, excluding postage.

More than 40 colours to be choose.

Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting.

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Design : Ribbon. Price: RM22, excluding postage. More than 40 colours to be choose. Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting. Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order. Promo : Free gift with every purchase! (while stock last) #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
Design : Ribbon.
Price: RM22, excluding postage.

More than 40 colours to be choose.

Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting.

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Design : Ribbon. Price: RM22, excluding postage. More than 40 colours to be choose. Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting. Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order. Promo : Free gift with every purchase! (while stock last) #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
Design : Ribbon.
Price: RM22, excluding postage.

More than 40 colours to be choose.

Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting.

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Design : Ribbon. Price: RM22, excluding postage. More than 40 colours to be choose. Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting. Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order. Promo : Free gift with every purchase! (while stock last) #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
Design : Teardrops 2.0.
Price: RM22, excluding postage.

More than 40 colours to be choose.

Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting.

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Design : Teardrops 2.0. Price: RM22, excluding postage. More than 40 colours to be choose. Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting. Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order. Promo : Free gift with every purchase! (while stock last) #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
Design : Teardrops 2.0.
Price: RM22, excluding postage.

More than 40 colours to be choose.

Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting.

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Design : Teardrops 2.0. Price: RM22, excluding postage. More than 40 colours to be choose. Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting. Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order. Promo : Free gift with every purchase! (while stock last) #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
Design : Teardrops 2.0.
Price: RM22, excluding postage.

More than 40 colours to be choose.

Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting.

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Design : Teardrops 2.0. Price: RM22, excluding postage. More than 40 colours to be choose. Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting. Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order. Promo : Free gift with every purchase! (while stock last) #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
Design : Golden Pearl.
Price: RM22, excluding postage.

More than 40 colours to be choose.

Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting.

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Design : Golden Pearl. Price: RM22, excluding postage. More than 40 colours to be choose. Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting. Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order. Promo : Free gift with every purchase! (while stock last) #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
Design : Golden Pearl.
Price: RM22, excluding postage.

More than 40 colours to be choose.

Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting.

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Design : Golden Pearl. Price: RM22, excluding postage. More than 40 colours to be choose. Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting. Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order. Promo : Free gift with every purchase! (while stock last) #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
Design : Golden Pearl.
Price: RM22, excluding postage.

More than 40 colours to be choose.

Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting.

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Design : Golden Pearl. Price: RM22, excluding postage. More than 40 colours to be choose. Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting. Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order. Promo : Free gift with every purchase! (while stock last) #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
Design : Batu Berjurai.
Price: RM22, excluding postage.

More than 40 colours to be choose.

Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting.

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Design : Batu Berjurai. Price: RM22, excluding postage. More than 40 colours to be choose. Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting. Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order. Promo : Free gift with every purchase! (while stock last) #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant 
Design : Kiambang.
Price: RM22, excluding postage.

More than 40 colours to be choose.

Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting.

Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order.

Promo : Free gift with every purchase! (while stock last)

#tudungbawal #tudungmurah #tudungkristal #tudungchiffon #chiffoncollection #chiffonlover #kainchiffon #chiffon #tudungbawalchiffon #bidang45 #mampumilik #scarvetrend #bawalchiffon #bawal #bawalcollection #bawallover #besimplebeelegant
Design : Kiambang. Price: RM22, excluding postage. More than 40 colours to be choose. Note: Colour might be slightly different from the original tone due to lighting. Please contact 014-6712973 @rsydhkhld / 017-6384976 @afizahfiza for order. Promo : Free gift with every purchase! (while stock last) #tudungbawal  #tudungmurah  #tudungkristal  #tudungchiffon  #chiffoncollection  #chiffonlover  #kainchiffon  #chiffon  #tudungbawalchiffon  #bidang45  #mampumilik  #scarvetrend  #bawalchiffon  #bawal  #bawalcollection  #bawallover  #besimplebeelegant