an online Instagram web viewer

#bidanterjun medias

Photos

Bawa kucing jalan jalan lawat kawasan..
Eh..
#bidanterjun
#tanggakecemasan
#27rabiulakhir1439
another BT GK for the friendly match againt Raya FC (kena raya score ๐Ÿ˜) ..do my best even not my real position.. but still love it when i can give something for my team.. groin injury still disturb my movement.. rest or not?.. but do i care?.. ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ #predatorfcmy #predatorfamily #adidasglove #adidasgk #bolasepakamaturmalaysia #bolapadang #tsicyberjaya #blackoutgloves #bidanterjun #gilaglove
Congrats to both of u.
#lindanbigday
#bidanterjun
#kawenkawen
+
Last November, menerima undangan ad-hoc daripada kak Nollie (ka Nollie') sebagai tukang gambar dan "best-man tambahan" untuk projek "mock pre-wedding jakarta-bandung". These are some of the shots (yg agak menjadi la...๐Ÿ™Š)..
Thanks kerana sudi mengundang dan untuk accomodation yg disediakan ๐Ÿ™๐Ÿ™. โ€ข
Thanks juga kepada geng2 kaNollie' yang supportive dan santai~ hehe.
@nollieamir 
@trekkerz.my @azlan_raimi @hasmil <-- boleh roger diorg kalau mau trekking, cari hammock (geng hammockers Malaysia ni)/outdoor activities.
Jurumekap agak professional ๐Ÿ™Š @hafsah.cha dan suami @fhirdausbob01 (gambar last) . Boleh follow @beadsbycha survey2 jahitan manik yg awesome. P/s: mengikut cerita, bini amy search pun tempah dgn beliau ya.. ๐Ÿ˜ฑ. Last but not least thanks to @ayutyadiita juga utk hospitality nya ๐Ÿ™.
โ€ข
*Klu ada next project roger2 ah ๐Ÿ˜‚
โ€ข
โ€ข
#mediaguyforhire #bidanterjun #appreciation #mockprewedding #photoshooting #bestmen #friendship #hammock #trekker #makeup #beads #travel #traveling #visiting #instatravel #instago #instagood #trip #holiday #photooftheday #fun #travelling #tourist #instapassport #instatraveling #mytravelgram #travelgram #travelingram #igtravel #indonesia
+ Last November, menerima undangan ad-hoc daripada kak Nollie (ka Nollie') sebagai tukang gambar dan "best-man tambahan" untuk projek "mock pre-wedding jakarta-bandung". These are some of the shots (yg agak menjadi la...๐Ÿ™Š).. Thanks kerana sudi mengundang dan untuk accomodation yg disediakan ๐Ÿ™๐Ÿ™. โ€ข Thanks juga kepada geng2 kaNollie' yang supportive dan santai~ hehe. @nollieamir @trekkerz.my @azlan_raimi @hasmil <-- boleh roger diorg kalau mau trekking, cari hammock (geng hammockers Malaysia ni)/outdoor activities. Jurumekap agak professional ๐Ÿ™Š @hafsah.cha dan suami @fhirdausbob01 (gambar last) . Boleh follow @beadsbycha survey2 jahitan manik yg awesome. P/s: mengikut cerita, bini amy search pun tempah dgn beliau ya.. ๐Ÿ˜ฑ. Last but not least thanks to @ayutyadiita juga utk hospitality nya ๐Ÿ™. โ€ข *Klu ada next project roger2 ah ๐Ÿ˜‚ โ€ข โ€ข #mediaguyforhire  #bidanterjun  #appreciation  #mockprewedding  #photoshooting  #bestmen  #friendship  #hammock  #trekker  #makeup  #beads  #travel  #traveling  #visiting  #instatravel  #instago  #instagood  #trip  #holiday  #photooftheday  #fun  #travelling  #tourist  #instapassport  #instatraveling  #mytravelgram  #travelgram  #travelingram  #igtravel  #indonesia 
Hai la customer2 kek ku... mcm2 plak korang ni order kat hakak..tak pasal2 terjebak kat fruits basket plak korang ni... rezeki jgn ditolak... syukur selalu.. #fruitsbasket 
#gubahan
#bidanterjun
Hai la customer2 kek ku... mcm2 plak korang ni order kat hakak..tak pasal2 terjebak kat fruits basket plak korang ni... rezeki jgn ditolak... syukur selalu.. #fruitsbasket  #gubahan  #bidanterjun 
Alright lah makcik don't fret, we have achieved something today. Balik dari court pergi buat deko untuk farewell colleague, bersama sama supergirls @zatiibrahim @yatimddin tadaaaaaa, balloon, hadiah, bouquet, garland ready sebelum lunch hour. Ok bai. #farewell #bidanterjun #terjunmenerjun
Alright lah makcik don't fret, we have achieved something today. Balik dari court pergi buat deko untuk farewell colleague, bersama sama supergirls @zatiibrahim @yatimddin tadaaaaaa, balloon, hadiah, bouquet, garland ready sebelum lunch hour. Ok bai. #farewell  #bidanterjun  #terjunmenerjun 
Bismillahirrahmanirrahim ....Doa kan perjalanan kami . 
#pangkorMenjerit 
#lastMinitConfirm
#bidanTerjun 
#melayu
This is belarok dalam bule boh.....
#bertunang
#bidanterjun
Throwback
.
.
Bidan terjun make up pengantin utk acara potong kek ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ #makeupmarykay #bidanterjun #amyXsusi #wedding #majlisbertandang
Teaser of ToodiaDotMy's video for Comic Fiesta 2017 ... for full video can refer @toodia.my facebook this coming Thursday 
#comicfiesta2017 #cf2017 #anime #manga #cosplay #interview #firsttimejadipengacara #bidanterjun #ashasrahXtoodiadotmy #throwback #video #teaser #events
#BidanTerjun
#KucingkuBeranak ๐Ÿ˜Š
1125pg - 1240tgh
Sambut kelahiran cucu meow...
Pandai #Ateh... Dia tahu esok kitaorang dah mula bekerja... dia pilih hari ini 25Dec untuk melahirkan...
Sekor pun tak ikut macam Ateh putih...
๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜
#BidanTerjun  #KucingkuBeranak  ๐Ÿ˜Š 1125pg - 1240tgh Sambut kelahiran cucu meow... Pandai #Ateh ... Dia tahu esok kitaorang dah mula bekerja... dia pilih hari ini 25Dec untuk melahirkan... Sekor pun tak ikut macam Ateh putih... ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜
Ambil part time jadi Photographer, gaya ada dah. Nanti kita tengok dia punya hasil.
.
So Awak, boleh la kita buat drama. "Isteriku si Photographer"
.
#SolStillSelena
#BidanTerjun
Ambil part time jadi Photographer, gaya ada dah. Nanti kita tengok dia punya hasil. . So Awak, boleh la kita buat drama. "Isteriku si Photographer" . #SolStillSelena  #BidanTerjun 
Jom ramaiยฒ ke Wangsa Walk Mall petang ni ada Live Yamaha jamm session bersama cikguยฒ yamaha.
Abam jd vokalis bidan terjun jer, vokalis asal nak bersalin. Abam join prektis pon 1x jer ptg semalam sblom terus sambung meniaga kat JRB๐Ÿ˜‚
#muse #uprising #cover #bidanterjun @lsmusicyamaha
Jom ramaiยฒ ke Wangsa Walk Mall petang ni ada Live Yamaha jamm session bersama cikguยฒ yamaha. Abam jd vokalis bidan terjun jer, vokalis asal nak bersalin. Abam join prektis pon 1x jer ptg semalam sblom terus sambung meniaga kat JRB๐Ÿ˜‚ #muse  #uprising  #cover  #bidanterjun  @lsmusicyamaha
Bunga event fakulti kemarin... bos suh bawa balik sbb sayang... so sya asahlah bakat lama yg dah hampir tumpul ne.... xpuas hati sbb tak cantikkk... #aventfspu2017
#kwntolongjugak
#bidanterjun
#gunamanaygada
#ibuanktiga
Alhamdulillah syukur dengan rezeki dapat pekerja yang cekap dan rajin2 hari ini dengan izin Allah selesai sudah tugasan sembelih, melapah dan cincang 5 ekor #kambingAqiqah & oleh 1 org pekerja #BidanTerjun dari Tmn Merdeka & student dari #UTEM  ringan sikit kerja abam hari ini.. Biasa abam settlekan seorg2 saje :)
Terima Kasih kepada semua pelanggan...
.
Juga boleh mencuba produk Kambing Perap Krubong yang segar dari ladang..
"Keenakan Jelas Terasa"

Berminat boleh hubungi nombor di bawah.. #KambingAqiqah
#KambingGolek
#AgenKGBKrubong
#AgenKGBPuchong
#AgenKGBSubang
#AgenKGBDamansara
#AgenKGBUluKlang
#KambingPerapKrubong
#KPK
#nzyagrofarm
#KGBKambinggolekbest
#KongsiRezeki .
๐Ÿ“ฑWHAT'S APP๐Ÿ“ฑ
http://wasap.my/60192037676/
Alhamdulillah syukur dengan rezeki dapat pekerja yang cekap dan rajin2 hari ini dengan izin Allah selesai sudah tugasan sembelih, melapah dan cincang 5 ekor #kambingAqiqah  & oleh 1 org pekerja #BidanTerjun  dari Tmn Merdeka & student dari #UTEM  ringan sikit kerja abam hari ini.. Biasa abam settlekan seorg2 saje :) Terima Kasih kepada semua pelanggan... . Juga boleh mencuba produk Kambing Perap Krubong yang segar dari ladang.. "Keenakan Jelas Terasa" Berminat boleh hubungi nombor di bawah.. #KambingAqiqah  #KambingGolek  #AgenKGBKrubong  #AgenKGBPuchong  #AgenKGBSubang  #AgenKGBDamansara  #AgenKGBUluKlang  #KambingPerapKrubong  #KPK  #nzyagrofarm  #KGBKambinggolekbest  #KongsiRezeki  . ๐Ÿ“ฑWHAT'S APP๐Ÿ“ฑ http://wasap.my/60192037676/
Alhamdulillah menjadi... #konvoiempatberadik#
#bidanterjun#
#Repost @kelabpersonaaidijuma (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
#throwback .
. ๐ŸŒท Sebahagian dari team #ajk yang sepakat muafakat dan membuat tapisan serta saringan borang2 pendaftaran #kpaj_ajcbp bagi pengambilan sesi 2018
.
.

Proses mengambil masa dari jam 8 malam sehingga jam 2 pagi dan ada yang perlu masuk bekerja pula di siang hari keesokkannya ๐Ÿ˜ด itu tak kira lagi yg terpaksa balik jauh ke shah Alam, Klang, Keramat, Putrajaya dan Kajang
.
.

Kami serius dalam hal ini bukan #sambillewa atau #bidanterjun atau #maintangkapmuat atau #mainserkapjarang atau #mainpilihkasih dan #pilihbulu
Kami berusaha pilih yang #terbaik #bestofthebest
Tak berjaya kali ini bukan bermakna anda gagal selamanya insha Allah rezeki ada di mana2 janji nak buat atau tak je ๐Ÿ’๐Ÿพ
.
.

Kepada calon2 yang sudah mendapat makluman sila siapsiaga untuk hadir ke sesi temuduga nanti
.
.

Info lanjut sila hubungi Hotline 0193003931
.
.
.

Terima kasih ๐Ÿ˜˜๐Ÿ™๐Ÿพ @aidijuma 
@kpaj_ajcbp 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumascarf 
#kelabpersonaaidijuma 
#fundraiser
#charity
#fun
#wholesale
#firstcomefirstserve 
#selagistokmasihada
#Repost  @kelabpersonaaidijuma (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป #throwback  . . ๐ŸŒท Sebahagian dari team #ajk  yang sepakat muafakat dan membuat tapisan serta saringan borang2 pendaftaran #kpaj_ajcbp  bagi pengambilan sesi 2018 . . Proses mengambil masa dari jam 8 malam sehingga jam 2 pagi dan ada yang perlu masuk bekerja pula di siang hari keesokkannya ๐Ÿ˜ด itu tak kira lagi yg terpaksa balik jauh ke shah Alam, Klang, Keramat, Putrajaya dan Kajang . . Kami serius dalam hal ini bukan #sambillewa  atau #bidanterjun  atau #maintangkapmuat  atau #mainserkapjarang  atau #mainpilihkasih  dan #pilihbulu  Kami berusaha pilih yang #terbaik  #bestofthebest  Tak berjaya kali ini bukan bermakna anda gagal selamanya insha Allah rezeki ada di mana2 janji nak buat atau tak je ๐Ÿ’๐Ÿพ . . Kepada calon2 yang sudah mendapat makluman sila siapsiaga untuk hadir ke sesi temuduga nanti . . Info lanjut sila hubungi Hotline 0193003931 . . . Terima kasih ๐Ÿ˜˜๐Ÿ™๐Ÿพ @aidijuma @kpaj_ajcbp #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumascarf  #kelabpersonaaidijuma  #fundraiser  #charity  #fun  #wholesale  #firstcomefirstserve  #selagistokmasihada 
#throwback .
. ๐ŸŒท Sebahagian dari team #ajk yang sepakat muafakat dan membuat tapisan serta saringan borang2 pendaftaran #kpaj_ajcbp bagi pengambilan sesi 2018
.
.

Proses mengambil masa dari jam 8 malam sehingga jam 2 pagi dan ada yang perlu masuk bekerja pula di siang hari keesokkannya ๐Ÿ˜ด itu tak kira lagi yg terpaksa balik jauh ke shah Alam, Klang, Keramat, Putrajaya dan Kajang
.
.

Kami serius dalam hal ini bukan #sambillewa atau #bidanterjun atau #maintangkapmuat atau #mainserkapjarang atau #mainpilihkasih dan #pilihbulu
Kami berusaha pilih yang #terbaik #bestofthebest
Tak berjaya kali ini bukan bermakna anda gagal selamanya insha Allah rezeki ada di mana2 janji nak buat atau tak je ๐Ÿ’๐Ÿพ
.
.

Kepada calon2 yang sudah mendapat makluman sila siapsiaga untuk hadir ke sesi temuduga nanti
.
.

Info lanjut sila hubungi Hotline 0193003931
.
.
.

Terima kasih ๐Ÿ˜˜๐Ÿ™๐Ÿพ @aidijuma 
@kpaj_ajcbp 
#aidijuma
#aidijumalover 
#aidijumascarf 
#kelabpersonaaidijuma 
#fundraiser
#charity
#fun
#wholesale
#firstcomefirstserve 
#selagistokmasihada
#throwback  . . ๐ŸŒท Sebahagian dari team #ajk  yang sepakat muafakat dan membuat tapisan serta saringan borang2 pendaftaran #kpaj_ajcbp  bagi pengambilan sesi 2018 . . Proses mengambil masa dari jam 8 malam sehingga jam 2 pagi dan ada yang perlu masuk bekerja pula di siang hari keesokkannya ๐Ÿ˜ด itu tak kira lagi yg terpaksa balik jauh ke shah Alam, Klang, Keramat, Putrajaya dan Kajang . . Kami serius dalam hal ini bukan #sambillewa  atau #bidanterjun  atau #maintangkapmuat  atau #mainserkapjarang  atau #mainpilihkasih  dan #pilihbulu  Kami berusaha pilih yang #terbaik  #bestofthebest  Tak berjaya kali ini bukan bermakna anda gagal selamanya insha Allah rezeki ada di mana2 janji nak buat atau tak je ๐Ÿ’๐Ÿพ . . Kepada calon2 yang sudah mendapat makluman sila siapsiaga untuk hadir ke sesi temuduga nanti . . Info lanjut sila hubungi Hotline 0193003931 . . . Terima kasih ๐Ÿ˜˜๐Ÿ™๐Ÿพ @aidijuma @kpaj_ajcbp #aidijuma  #aidijumalover  #aidijumascarf  #kelabpersonaaidijuma  #fundraiser  #charity  #fun  #wholesale  #firstcomefirstserve  #selagistokmasihada 
@han_farhan & Suraya. 
First time jadi videographer. Sambil Aryan mengekori dan berpaut.

#HanYakauyangsatu #bidanterjun #takdeexperience #banyakshotmissed #nikond5500 #dslrvideo #wedding #weddingvideo #weddingvideography #brewstervillage
This is the 2nd time I had to attend to a dislocated joint during a parkour jam session. 1st time was @kens_97 's left shoulder dislocation in Kuching. This time it's @legendairy_intolerant with a left elbow dislocation. Had the help of the 1st aid St John standby team. Thankfully Buddy ended up getting his elbow joint back in place* with no complications.
๐Ÿ“ธ:@hafiy88 
#pkmyannualjam2017 #tabib #bidanterjun
This is the 2nd time I had to attend to a dislocated joint during a parkour jam session. 1st time was @kens_97 's left shoulder dislocation in Kuching. This time it's @legendairy_intolerant with a left elbow dislocation. Had the help of the 1st aid St John standby team. Thankfully Buddy ended up getting his elbow joint back in place* with no complications. ๐Ÿ“ธ:@hafiy88 #pkmyannualjam2017  #tabib  #bidanterjun 
Done shopping.. Huhuhu
#ecm
#BidanTerjun
Apabila adik bongsu berceramah.. Mantopp.. Haha

ุงู„ู„ู‡ู… ูŠุจุงุฑูƒ ุนู„ูŠูƒ ูˆุงุฑุญู…ู‡ ู„ู„ุนู„ู… ูˆูˆุฑุงุซุฉ ุงู„ุฃู†ุจูŠุงุก... ุงู…ูŠู† ูŠุง ุฑุจ.. Dah kena dah bagi tazkirah sblm magribb..#bidanterjun  Baikk sorok wajahhh dulu.. Depa mantop lagi.. ๐Ÿ˜‚

#diaryhuffazqarani
#lakukanYgTerbaik
Apabila adik bongsu berceramah.. Mantopp.. Haha ุงู„ู„ู‡ู… ูŠุจุงุฑูƒ ุนู„ูŠูƒ ูˆุงุฑุญู…ู‡ ู„ู„ุนู„ู… ูˆูˆุฑุงุซุฉ ุงู„ุฃู†ุจูŠุงุก... ุงู…ูŠู† ูŠุง ุฑุจ.. Dah kena dah bagi tazkirah sblm magribb..#bidanterjun  Baikk sorok wajahhh dulu.. Depa mantop lagi.. ๐Ÿ˜‚ #diaryhuffazqarani  #lakukanYgTerbaik 
Bermulanya Kejohanan Futsal dan Bola Jaring PPR/PA dan Terbuka DBKL 2017. Ditugaskan sebagai penyelaras bola jaring terbuka. Berkampung seminggu di sini kita ye.. #bidanterjun #bertabahlah #pu3ttw #pialakpu3wp
Bermulanya Kejohanan Futsal dan Bola Jaring PPR/PA dan Terbuka DBKL 2017. Ditugaskan sebagai penyelaras bola jaring terbuka. Berkampung seminggu di sini kita ye.. #bidanterjun  #bertabahlah  #pu3ttw  #pialakpu3wp 
Berpeluang membuat laporan Istiadat Penganugerahan / Pengurniaan Darjah Dan Bintang Kebesaran Negeri Selangor Darul Ehsan Sempena Menyambut Ulang Tahun Hari Keputeraan Yang Ke-72 Duli Yang Maha Mulia Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah di Balairung Seri, Istana Alam Shah, Klang.

#bidanterjun
#dariparlimenkeistana
#ilovemyjob #journalist #news #TV3
Berpeluang membuat laporan Istiadat Penganugerahan / Pengurniaan Darjah Dan Bintang Kebesaran Negeri Selangor Darul Ehsan Sempena Menyambut Ulang Tahun Hari Keputeraan Yang Ke-72 Duli Yang Maha Mulia Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah di Balairung Seri, Istana Alam Shah, Klang. #bidanterjun  #dariparlimenkeistana  #ilovemyjob  #journalist  #news  #TV3 
08.12.17 Selamat pengantin baru adikku
Nasib la muke mu diconteng sebegitu rupe..hahaha...
#1stTimeMUA
#bidanterjun
#MUAasalkenekerja
Sonok conteng muke u @naina_una ๐Ÿ˜œ