an online Instagram web viewer

#birthdaysnack medias

Photos

Teh beautiful pink and purple

Tersedia dalam ukuran :
---Bulat---
diameter 17 tinggi 7 cm
diameter 20 tinggi 7 cm
diameter 22 tinggi 7cm
diameter 24 tinggi 7cm ---Kotak---
17 x 17 tinggi 7cm
20 x 20 tinggi 7cm
22 x 22 tinggi 7cm
24 x 24 tinggi 7cm

#jellyart #jellytart #jellyartjogja #jogjaku #kulinerjogja #kulinerunikjogja #kulinerunik #hantaran #hantaranpernikahan #hantarannikah #hantarankawin #snackunik #snackunikjogja #hantaranhariraya #hantarannatal #hantaranpaskah #hantaranidulfitri #idulfitri #natal #christmas #christmasgift #gift #family #birthday #birthdaygift #birthdaytart #birthdaysnack #birthdaysurprise
Teh beautiful pink and purple Tersedia dalam ukuran : ---Bulat--- diameter 17 tinggi 7 cm diameter 20 tinggi 7 cm diameter 22 tinggi 7cm diameter 24 tinggi 7cm ---Kotak--- 17 x 17 tinggi 7cm 20 x 20 tinggi 7cm 22 x 22 tinggi 7cm 24 x 24 tinggi 7cm #jellyart  #jellytart  #jellyartjogja  #jogjaku  #kulinerjogja  #kulinerunikjogja  #kulinerunik  #hantaran  #hantaranpernikahan  #hantarannikah  #hantarankawin  #snackunik  #snackunikjogja  #hantaranhariraya  #hantarannatal  #hantaranpaskah  #hantaranidulfitri  #idulfitri  #natal  #christmas  #christmasgift  #gift  #family  #birthday  #birthdaygift  #birthdaytart  #birthdaysnack  #birthdaysurprise 
WHAT A WEEKEND!! A great one, but Omgoodness I’m whipped. Spent most of the week recouping from a cold. Friday night, we paper mached an 8-10’ sculpture for Grayson’s school float in the Christmas Parade. Yesterday was Grayson’s birthday and we had a small kiddie celebration at our bowling alley and a grandparents supper in the evening. After they all left, we spent another 2 hours working on the sculpture (that guy has already taken us at least 12 hours to do 😱). Today a bunch of the middle schoolers came over with their parents to assist in assembling the float. Which looks AMAZING. Now, I’m finishing up dinner with the kids and working on Grayson’s Birthday celebration snack for his birthday celebration at school tomorrow- little mini pumpkin pies for each kiddo. Omgoodness. I’m. So. Tired. #birthdaysnack #montessori #montessorichild #pumpkinpie #minipumpkinpies #6yearsold #schoolsnack
WHAT A WEEKEND!! A great one, but Omgoodness I’m whipped. Spent most of the week recouping from a cold. Friday night, we paper mached an 8-10’ sculpture for Grayson’s school float in the Christmas Parade. Yesterday was Grayson’s birthday and we had a small kiddie celebration at our bowling alley and a grandparents supper in the evening. After they all left, we spent another 2 hours working on the sculpture (that guy has already taken us at least 12 hours to do 😱). Today a bunch of the middle schoolers came over with their parents to assist in assembling the float. Which looks AMAZING. Now, I’m finishing up dinner with the kids and working on Grayson’s Birthday celebration snack for his birthday celebration at school tomorrow- little mini pumpkin pies for each kiddo. Omgoodness. I’m. So. Tired. #birthdaysnack  #montessori  #montessorichild  #pumpkinpie  #minipumpkinpies  #6yearsold  #schoolsnack 
#rawvegan #birthdaysnack #partysnack #powerball #snack #veganfood #delicious #yum #healthy #foodstagram #happyme #fit #foodshare
Thank you @_happy.belly_ for the inspiration 🙌
Birthday snack. They were calling dibs as I was trying to take a picture...
#birthday #birthdaysnack #4yearsold #dibs #rainbow #rainbowskewers #healthysnack #healthyfood #momlife #momofgirls #candidchildhood #childhoodunplugged #mygirls
Alhamdulillah done !
100 Nona Manis dan 100 Pie susu, thanks ya sist @lanoe_trisnady, lancar acara nya ya dek yomi..🎉🎊🎂🎁 #birthdaysnack 
#makananmanis 
#manisnyahidup
Making #ganache 6 AM... But for what? I sense a birthday treat.......... You'll just have to wait and see!
#farcidupreez #chococlateganache #treats #somethingsweet #sweettreats #birthdaysnack #birthdaytreats #sweettooth #sweetpost
#birthdaycake bitches #icecreamcake dang I just got old #birthdaysnack great day so far. Cake 🎂 was from @darkleebra totally knew I was not a regular cake person.
Cuci gudang! SALE! DISCOUNT! Termurah se-IG (kyknya sii.. hahaha)
Buat yang butuh souvenir birthday atau hampers lahiran promo nih sampe 30 November 2017.. hakunamatata.hampers lagi diskon bbrp packaging items yg bs diliat di pic (stroller baby rotan, lampu benang karakter, sangkar rotan, tempat tisu rotan dan bahan kulit sintetis, dan goodie bag bahan anti air) 😍😚 Diskonnya tidak termasuk isi dalam bingkisan ya.. (mis: mug, handuk bordir, snack, dll)

Orderan yg masuk akan dikerjakan dan diselesaikan sblm tahun 2018!! Jadi misalkan klo yg masi lahiran/ultahnya bulan Mei ato Juni bsk, tpaksa kami tolak (mohon liat post sblmnya)

Untuk ketersediaan barang dan pilihan warna/karakter bs langsung kontek wa or ig, karena stok yg ada jumlahnya dangdut dan ga banyak smpe ratusan tp kualitas masi sangat ok punya koq 😆 harga super miring dan murah beneran (uda tmasuk jasa hias, wrapped, kartu ucapan, dll..) FOR SERIOUS BUYER ONLY! 🙏🙇 #hakunamatatahampers #onemonthhamper #parceljambi #souvenirjambi #hamperjambi #satubulanan #satubulanansouvenir #souvenirlahiran #birthdaysouvenir #hamperultah #hamperbirthday #taskanvasbordir #taskanvasanak #taskanvas #jambihamper #hakunamatatahampers #embroidedtowel #custommug #mugcustom #tulle #birthdaysnack
Cuci gudang! SALE! DISCOUNT! Termurah se-IG (kyknya sii.. hahaha) Buat yang butuh souvenir birthday atau hampers lahiran promo nih sampe 30 November 2017.. hakunamatata.hampers lagi diskon bbrp packaging items yg bs diliat di pic (stroller baby rotan, lampu benang karakter, sangkar rotan, tempat tisu rotan dan bahan kulit sintetis, dan goodie bag bahan anti air) 😍😚 Diskonnya tidak termasuk isi dalam bingkisan ya.. (mis: mug, handuk bordir, snack, dll) Orderan yg masuk akan dikerjakan dan diselesaikan sblm tahun 2018!! Jadi misalkan klo yg masi lahiran/ultahnya bulan Mei ato Juni bsk, tpaksa kami tolak (mohon liat post sblmnya) Untuk ketersediaan barang dan pilihan warna/karakter bs langsung kontek wa or ig, karena stok yg ada jumlahnya dangdut dan ga banyak smpe ratusan tp kualitas masi sangat ok punya koq 😆 harga super miring dan murah beneran (uda tmasuk jasa hias, wrapped, kartu ucapan, dll..) FOR SERIOUS BUYER ONLY! 🙏🙇 #hakunamatatahampers  #onemonthhamper  #parceljambi  #souvenirjambi  #hamperjambi  #satubulanan  #satubulanansouvenir  #souvenirlahiran  #birthdaysouvenir  #hamperultah  #hamperbirthday  #taskanvasbordir  #taskanvasanak  #taskanvas  #jambihamper  #hakunamatatahampers  #embroidedtowel  #custommug  #mugcustom  #tulle  #birthdaysnack 
Jelly Art Tart

Indah dan enak untuk dinikmati
Untuk hadiah ulang tahun, hantaran hari raya, hantaran pernikahan, perayaan keluarga

Tersedia dalam ukuran :
---Bulat---
diameter 17 tinggi 7 cm
diameter 20 tinggi 7 cm
diameter 22 tinggi 7cm
diameter 24 tinggi 7cm ---Kotak---
17 x 17 tinggi 7cm
20 x 20 tinggi 7cm
22 x 22 tinggi 7cm
24 x 24 tinggi 7cm

#jellyart #jellytart #jellyartjogja #jogjaku #kulinerjogja #kulinerunikjogja #kulinerunik #hantaran #hantaranpernikahan #hantarannikah #hantarankawin #snackunik #snackunikjogja #hantaranhariraya #hantarannatal #hantaranpaskah #hantaranidulfitri #idulfitri #natal #christmas #christmasgift #gift #family #birthday #birthdaygift #birthdaytart #birthdaysnack #birthdaysurprise
Jelly Art Tart Indah dan enak untuk dinikmati Untuk hadiah ulang tahun, hantaran hari raya, hantaran pernikahan, perayaan keluarga Tersedia dalam ukuran : ---Bulat--- diameter 17 tinggi 7 cm diameter 20 tinggi 7 cm diameter 22 tinggi 7cm diameter 24 tinggi 7cm ---Kotak--- 17 x 17 tinggi 7cm 20 x 20 tinggi 7cm 22 x 22 tinggi 7cm 24 x 24 tinggi 7cm #jellyart  #jellytart  #jellyartjogja  #jogjaku  #kulinerjogja  #kulinerunikjogja  #kulinerunik  #hantaran  #hantaranpernikahan  #hantarannikah  #hantarankawin  #snackunik  #snackunikjogja  #hantaranhariraya  #hantarannatal  #hantaranpaskah  #hantaranidulfitri  #idulfitri  #natal  #christmas  #christmasgift  #gift  #family  #birthday  #birthdaygift  #birthdaytart  #birthdaysnack  #birthdaysurprise 
Jelly Art Tart

Indah dan enak untuk dinikmati
Untuk hadiah ulang tahun, hantaran hari raya, hantaran pernikahan, perayaan keluarga

Tersedia dalam ukuran :
---Bulat---
diameter 17 tinggi 7 cm
diameter 20 tinggi 7 cm
diameter 22 tinggi 7cm
diameter 24 tinggi 7cm ---Kotak---
17 x 17 tinggi 7cm
20 x 20 tinggi 7cm
22 x 22 tinggi 7cm
24 x 24 tinggi 7cm

#jellyart #jellytart #jellyartjogja #jogjaku #kulinerjogja #kulinerunikjogja #kulinerunik #hantaran #hantaranpernikahan #hantarannikah #hantarankawin #snackunik #snackunikjogja #hantaranhariraya #hantarannatal #hantaranpaskah #hantaranidulfitri #idulfitri #natal #christmas #christmasgift #gift #family #birthday #birthdaygift #birthdaytart #birthdaysnack #birthdaysurprise
Jelly Art Tart Indah dan enak untuk dinikmati Untuk hadiah ulang tahun, hantaran hari raya, hantaran pernikahan, perayaan keluarga Tersedia dalam ukuran : ---Bulat--- diameter 17 tinggi 7 cm diameter 20 tinggi 7 cm diameter 22 tinggi 7cm diameter 24 tinggi 7cm ---Kotak--- 17 x 17 tinggi 7cm 20 x 20 tinggi 7cm 22 x 22 tinggi 7cm 24 x 24 tinggi 7cm #jellyart  #jellytart  #jellyartjogja  #jogjaku  #kulinerjogja  #kulinerunikjogja  #kulinerunik  #hantaran  #hantaranpernikahan  #hantarannikah  #hantarankawin  #snackunik  #snackunikjogja  #hantaranhariraya  #hantarannatal  #hantaranpaskah  #hantaranidulfitri  #idulfitri  #natal  #christmas  #christmasgift  #gift  #family  #birthday  #birthdaygift  #birthdaytart  #birthdaysnack  #birthdaysurprise 
Snack box for Bellva birthday from @annabellecakes

Thx @sianimeriana88 😘😘😘 #birthdaysnack
#birthdaycake
#cakeultahsby
#goodiebag
Yay, it’s my birthday! Made myself this digital birthday balloon, also known as a typical Dutch snack called ‘bitterbal’. Too bad I can’t eat this one ;) 🎈🍟
-
#itsmybirthday #birthday #snack #jarig #verjaardag #birthdaysnack #dutch #typicaldutch #bitterbal #bitterball #bitterballen #funny #funnyedit #surreal #dutchsnack #surrealism #partysnack #amsterdam #holland #netherlands #balloon #originalballoon #birthdayballoon #creative #celebrate #celebrations #creativewithfood #birthdaygirl #photomanipulation #seenbypaulien
Yay, it’s my birthday! Made myself this digital birthday balloon, also known as a typical Dutch snack called ‘bitterbal’. Too bad I can’t eat this one ;) 🎈🍟 - #itsmybirthday  #birthday  #snack  #jarig  #verjaardag  #birthdaysnack  #dutch  #typicaldutch  #bitterbal  #bitterball  #bitterballen  #funny  #funnyedit  #surreal  #dutchsnack  #surrealism  #partysnack  #amsterdam  #holland  #netherlands  #balloon  #originalballoon  #birthdayballoon  #creative  #celebrate  #celebrations  #creativewithfood  #birthdaygirl  #photomanipulation  #seenbypaulien 
Kue nya diganti pentol gila 😅😅...makasih soulmate...tuh lilin kok ga mati2...😑😑 #birthdaysnack #birthdayfunny #soulmate #birthday #blessingday
Jelly Art Tart

Indah dan enak untuk dinikmati
Untuk hadiah ulang tahun, hantaran hari raya, hantaran pernikahan, perayaan keluarga

Tersedia dalam ukuran :
---Bulat---
diameter 17 tinggi 7 cm
diameter 20 tinggi 7 cm
diameter 22 tinggi 7cm
diameter 24 tinggi 7cm ---Kotak---
17 x 17 tinggi 7cm
20 x 20 tinggi 7cm
22 x 22 tinggi 7cm
24 x 24 tinggi 7cm

#jellyart #jellytart #jellyartjogja #jogjaku #kulinerjogja #kulinerunikjogja #kulinerunik #hantaran #hantaranpernikahan #hantarannikah #hantarankawin #snackunik #snackunikjogja #hantaranhariraya #hantarannatal #hantaranpaskah #hantaranidulfitri #idulfitri #natal #christmas #christmasgift #gift #family #birthday #birthdaygift #birthdaytart #birthdaysnack #birthdaysurprise
Jelly Art Tart Indah dan enak untuk dinikmati Untuk hadiah ulang tahun, hantaran hari raya, hantaran pernikahan, perayaan keluarga Tersedia dalam ukuran : ---Bulat--- diameter 17 tinggi 7 cm diameter 20 tinggi 7 cm diameter 22 tinggi 7cm diameter 24 tinggi 7cm ---Kotak--- 17 x 17 tinggi 7cm 20 x 20 tinggi 7cm 22 x 22 tinggi 7cm 24 x 24 tinggi 7cm #jellyart  #jellytart  #jellyartjogja  #jogjaku  #kulinerjogja  #kulinerunikjogja  #kulinerunik  #hantaran  #hantaranpernikahan  #hantarannikah  #hantarankawin  #snackunik  #snackunikjogja  #hantaranhariraya  #hantarannatal  #hantaranpaskah  #hantaranidulfitri  #idulfitri  #natal  #christmas  #christmasgift  #gift  #family  #birthday  #birthdaygift  #birthdaytart  #birthdaysnack  #birthdaysurprise 
Tq for order .. Bagi yang belum kebagian Dan mencoba sajian dari Kita..
Yukkk silahkan deh dicoba Sausage Mac n Cheese nya @macncheese_jkt ..
Bagi yang gemar makanan2 berbau eropa..marii merapattt 😊
Sekali mencoba pasti dijamin minta nambah lagi Dan lagi 😍

Semua sajian kami 💯% Halal - tanpa pengawet yach .. Bisa terima order setiap Hari ! 
081310551780 [ WA ] / DM

Bon Appétite 🌱

#foodie #food #pesanantar #cemilansehat #doyanmakan #dineout #orders
#ordernow☺ #nyumm #halalfood #jkt #kelapagading #tanpapengawet #foodporn #kuliner #smartmommy #marimakan #snack #birthdaysnack
Tq for order .. Bagi yang belum kebagian Dan mencoba sajian dari Kita.. Yukkk silahkan deh dicoba Sausage Mac n Cheese nya @macncheese_jkt .. Bagi yang gemar makanan2 berbau eropa..marii merapattt 😊 Sekali mencoba pasti dijamin minta nambah lagi Dan lagi 😍 Semua sajian kami 💯% Halal - tanpa pengawet yach .. Bisa terima order setiap Hari ! 081310551780 [ WA ] / DM Bon Appétite 🌱 #foodie  #food  #pesanantar  #cemilansehat  #doyanmakan  #dineout  #orders  #ordernow ☺ #nyumm  #halalfood  #jkt  #kelapagading  #tanpapengawet  #foodporn  #kuliner  #smartmommy  #marimakan  #snack  #birthdaysnack 
Another of the two treats, made with love by me, for my son’s class birthday celebration! 🎉 🍿 🍫 💕  This is SO easy to make!  Spread @skinnypop popcorn on a cookie sheet. Melt Giradelli chocolate chips (white and dark - separately) and drizzle over popcorn.  Immediately shake colorful sprinkles over popcorn while chocolate is still wet.  Place in fridge for chocolate to harden.  Divide into cupcake liners for an easy and quick treat!  Yum-o! Huge hit with the entire class!  @avocadosandarrows @theskinnypop #chocolatepopcorn #birthdaytreat #giradellichocolate #sprinkledpopcorn #secondgrade #easytomake #dessert #popcorninacup #birthdaysnack
Another of the two treats, made with love by me, for my son’s class birthday celebration! 🎉 🍿 🍫 💕 This is SO easy to make! Spread @skinnypop popcorn on a cookie sheet. Melt Giradelli chocolate chips (white and dark - separately) and drizzle over popcorn. Immediately shake colorful sprinkles over popcorn while chocolate is still wet. Place in fridge for chocolate to harden. Divide into cupcake liners for an easy and quick treat! Yum-o! Huge hit with the entire class! @avocadosandarrows @theskinnypop #chocolatepopcorn  #birthdaytreat  #giradellichocolate  #sprinkledpopcorn  #secondgrade  #easytomake  #dessert  #popcorninacup  #birthdaysnack 
Selamat ulang tahun kk @rheishashakira8252 alhamdulilah semoga sehat selalu, makin pinter, makin solehah, makin rajin solatnya, oiya makasih yah kk ulang taun makan makan smoothie dari @mangkok_segerid sama tmn tmn sekolah, semoga pada suka yah smoothies nya amin amin 😚
Temen temen yg mau pesen mager buat acara ulang tahun anak anak tinggal pesen aja insyaallah makanan menyehatkan anak anak, no sugar, no water, dari buah buah pilihan ❤️
Kontak kita ada di bio yah 😘
#mangkokseger #birthday #birthdaygirl #birthdaysnack #foodstagram #infojakarta #jakartafood #jakarta
Selamat ulang tahun kk @rheishashakira8252 alhamdulilah semoga sehat selalu, makin pinter, makin solehah, makin rajin solatnya, oiya makasih yah kk ulang taun makan makan smoothie dari @mangkok_segerid sama tmn tmn sekolah, semoga pada suka yah smoothies nya amin amin 😚 Temen temen yg mau pesen mager buat acara ulang tahun anak anak tinggal pesen aja insyaallah makanan menyehatkan anak anak, no sugar, no water, dari buah buah pilihan ❤️ Kontak kita ada di bio yah 😘 #mangkokseger  #birthday  #birthdaygirl  #birthdaysnack  #foodstagram  #infojakarta  #jakartafood  #jakarta 
Kami menyediakan berbagai macam paket snack ultah anak dengan harga terjangkau. Mulai dr Rp.10.000/paket. Info lebih lanjut bisa hubungi kami.
SMS/WA : 081222717682. 😍Happy Shopping😍

#snackultahanak #paketultah #snackpack #ultahanakbandung #hampers #hampersbandung #giftpack #ultahbandung #ultahanakbandung #kidsparty #snackultahmurah #paketultahmurah #snackpacks #hampersmurah #birthdaysnack #snackbandungmurah #ultahanakmurah #partykit #partysnacks
#throwback to Audi sweet 17th birthday party! 🎉❤
Get @anceyogurt for your personal event!
- Birthday party
- Meeting
- Wedding party
- Gathering
- etc.
.
.
.
.
.
🍼ANCE YOGURT🍼
JKT --> GO-FOOD : Ance Yogurt
CRB --> Jl. Kutagara no. 6A
📞 0838.999.60690 (WA/SMS/CALL)
.
.
For more information please contact : 0838.999.60690 😉
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#birthdaydrinks #homemadeyogurt #yogurtwithtopping #cirebonjeh #cirebonkekinian #jajancirebon #kulinercirebon #makanancirebon #minumancirebon #aboutcirebon #aboutcirebonfood #minumanultah #healthydrinks #indonesia #cirebonfoodies #cirebonfood #cirebondrinks #makananultah #cemilanultah #cemilansehat #aboutcirebonfood #wtfoodies #yogurtjakarta #yukminumyogurt #anakjajan #birthdaysnack #jktyogurt #drinkyogurt #gofoodjakarta #gofood
#throwback  to Audi sweet 17th birthday party! 🎉❤ Get @anceyogurt for your personal event! - Birthday party - Meeting - Wedding party - Gathering - etc. . . . . . 🍼ANCE YOGURT🍼 JKT --> GO-FOOD : Ance Yogurt CRB --> Jl. Kutagara no. 6A 📞 0838.999.60690 (WA/SMS/CALL) . . For more information please contact : 0838.999.60690 😉 . . . . . . . . . #birthdaydrinks  #homemadeyogurt  #yogurtwithtopping  #cirebonjeh  #cirebonkekinian  #jajancirebon  #kulinercirebon  #makanancirebon  #minumancirebon  #aboutcirebon  #aboutcirebonfood  #minumanultah  #healthydrinks  #indonesia  #cirebonfoodies  #cirebonfood  #cirebondrinks  #makananultah  #cemilanultah  #cemilansehat  #aboutcirebonfood  #wtfoodies  #yogurtjakarta  #yukminumyogurt  #anakjajan  #birthdaysnack  #jktyogurt  #drinkyogurt  #gofoodjakarta  #gofood 
Goodie Bag to celebrate your birthday 😄.
We made a theme custom goodie bag for you too.
Place your order now (D-6)
Starts ONLY from 5K.
DM for more information

#rngbs #goodiebag #souvenir #souvenirbpn #snackmurah #sakies #sakiesmurah
#mariobross #snackultah #snackultahanak
#souvenirbpnmurah #birthdaysouvenir #birthdayhampers #souveniranak #souvenirultah #souvenirultahanak #souvenirultahmurah #souvenirbirthday #birthdaysnack #birthdaysnacks
#bingkisanultahanak
Goodie Bag to celebrate your birthday 😄. We made a theme custom goodie bag for you too. Place your order now (D-6) Starts ONLY from 5K. DM for more information #rngbs  #goodiebag  #souvenir  #souvenirbpn  #snackmurah  #sakies  #sakiesmurah  #mariobross  #snackultah  #snackultahanak  #souvenirbpnmurah  #birthdaysouvenir  #birthdayhampers  #souveniranak  #souvenirultah  #souvenirultahanak  #souvenirultahmurah  #souvenirbirthday  #birthdaysnack  #birthdaysnacks  #bingkisanultahanak 
Have you ever had fried olives? If not, you have noooo idea what your missing!!! #birthdaysnack #stonebrewerylibertystation #babygirlsbirthday #partyallday #famiglia @emilybelloo ❤️
Playschool Birthday Snack for your inner 2yr Old... according to Evie’s teachers when they went to celebrate Evie’s Birthday (they have a bear that holds a fake candle and plays “happy birthday” while the class sings “happy birthday”), Evie got up started dancing & blew out the candle... 🤣😜👧🏼🎂🎈💃🏼ooo, Evelyn Grace how you make me giggle and bring so much joy #2yearsold #birthdaysnack #playschool #birthdaygirl🎂 #babybakie #eviekins
Playschool Birthday Snack for your inner 2yr Old... according to Evie’s teachers when they went to celebrate Evie’s Birthday (they have a bear that holds a fake candle and plays “happy birthday” while the class sings “happy birthday”), Evie got up started dancing & blew out the candle... 🤣😜👧🏼🎂🎈💃🏼ooo, Evelyn Grace how you make me giggle and bring so much joy #2yearsold  #birthdaysnack  #playschool  #birthdaygirl 🎂 #babybakie  #eviekins 
Delicious baked potato soup with salad followed by a bittersweet chocolate sundae with almonds for a birthday late snack with my dear mom. 😋 #soupandsalad #birthdaysnack #hotfudgesundae #levelofsavage #scorpio 🦂♏️ #outwithmom