an online Instagram web viewer

#biskut medias

Photos

Pernah tak pergi majlis kenduri khawin masih dapat telur dalam tisu?? Ada lagi ke? .
Sekarang zaman dah moden, tukar la sket.. apa kata tukar sket pada cookies, something new kan? Kepada  bakal mempelai atau apa2 sahaja majlis yg bakal tiba ni, korang bagi door gift dari @herocookies17 , sebb harga dia tak la mahal sangat.. Telur dalam tisu lagi mahal tau 😂 .
Tak kisahla, kalau takde majlis apa pun, korang yg nk makan sendiri kat uma sambil2 tengok video nizam ni, kunyah @herocookies17  ni, memang rangup sampai bergegau dunia. .
Jom ramai2  order @herocookies17
☎️ 0175758120
.
#reviewnizam  #cookies #biskut #rangup #sedap #biskutsedap
Pernah tak pergi majlis kenduri khawin masih dapat telur dalam tisu?? Ada lagi ke? . Sekarang zaman dah moden, tukar la sket.. apa kata tukar sket pada cookies, something new kan? Kepada bakal mempelai atau apa2 sahaja majlis yg bakal tiba ni, korang bagi door gift dari @herocookies17 , sebb harga dia tak la mahal sangat.. Telur dalam tisu lagi mahal tau 😂 . Tak kisahla, kalau takde majlis apa pun, korang yg nk makan sendiri kat uma sambil2 tengok video nizam ni, kunyah @herocookies17 ni, memang rangup sampai bergegau dunia. . Jom ramai2 order @herocookies17 ☎️ 0175758120 . #reviewnizam  #cookies  #biskut  #rangup  #sedap  #biskutsedap 
Senarai Retailer / Outlet Kapir Overloaded .
.

Kami di Laura Daddys membuka Peluang kepada semua Usahawan Seluruh MALAYSIA  yang mempunyai Premis samada Kedai serbaneka . Restoran . Kedai kek . Kedai Runcit . Kedai Koperasi . Mini Mart . Mart di Hospital atau di pejabat Kerajaan untuk menjadi rakan niaga kami untuk menjual Produk KAPIT OVERLOADED.
.
Untuk detail lebih lanjut bole hubungi kami dengan 1 butang click -->> http://outletkapitoverloaded.wasap.my .
.
#resepikuihkapit #biskut #cookies #kuihkapit #kapitviral #carabuatkapit #kapitchocolate #kapitpeanut #kapitnutella #nutella #kapitbylauradaddys #kapitoverloaded #kapitno1 #biskutraya #resepibiskut #biskutsedap
Senarai Retailer / Outlet Kapir Overloaded . . Kami di Laura Daddys membuka Peluang kepada semua Usahawan Seluruh MALAYSIA yang mempunyai Premis samada Kedai serbaneka . Restoran . Kedai kek . Kedai Runcit . Kedai Koperasi . Mini Mart . Mart di Hospital atau di pejabat Kerajaan untuk menjadi rakan niaga kami untuk menjual Produk KAPIT OVERLOADED. . Untuk detail lebih lanjut bole hubungi kami dengan 1 butang click -->> http://outletkapitoverloaded.wasap.my . . #resepikuihkapit  #biskut  #cookies  #kuihkapit  #kapitviral  #carabuatkapit  #kapitchocolate  #kapitpeanut  #kapitnutella  #nutella  #kapitbylauradaddys  #kapitoverloaded  #kapitno1  #biskutraya  #resepibiskut  #biskutsedap 
Harga satu tin harga borong beli melebihi 10tin lagi murah #biskuttimbang #biskut #biskutsedap #biskutthailand #biskutmurah #ipoh #biskutipoh #timbangbiskut #biskutseaweed #biskuttin #biskutbudak DM @ Whatsaap kami  0179410503
Lagi banyak beli lagi banyak diskaun #biskuttimbang #biskut #biskutsedap #biskutthailand #biskutmurah #ipoh #biskutipoh #timbangbiskut #biskutseaweed #biskuttin #biskutbudak DM @ Whatsaap kami  0179410503
Senarai harga untuk semua jenis biskut #biskuttimbang #biskut #biskutsedap #biskutthailand #biskutmurah #ipoh #biskutipoh #timbangbiskut #biskutseaweed #biskuttin #biskutbudak #120gram #rm3 DM @ Whatsaap kami  0179410503
Snek Chees Segi Tiga Perisa bbq #biskuttimbang #biskut #biskutsedap #biskutthailand #biskutmurah #ipoh #biskutipoh #timbangbiskut #biskutseaweed #biskuttin #biskutbudak DM @ Whatsaap kami  0179410503
Rangup sehhh.. Sekali dah try, kompem nak lagi.
Ni biskut, bukan biskut untuk raya jer tau.

Dah la sedap, bekas pun comel jer. Setelap RM18, nak kami hantar? Boleh jer. 
Cepat2 whatsapp ye.
012-6724597

#KrispyBiscorn 
#CookiesRangup
#EmpinganJagung
#KrapKrup
#Biskut
#Biscuit
#Crunchy
#Cookies
#BiskutSedap
#Jasin
#Tangkak
#BukitKatil
#Chenderah
#Chohong
#Chincin
#KekMiniJasin
#PenjualBiskutSedap
#PenjualBiskutRangup
#Foodporn
#Foodie
#NakBiskutSedap
#corny
#codjasinmelaka 
#codBiskut
Rangup sehhh.. Sekali dah try, kompem nak lagi. Ni biskut, bukan biskut untuk raya jer tau. Dah la sedap, bekas pun comel jer. Setelap RM18, nak kami hantar? Boleh jer. Cepat2 whatsapp ye. 012-6724597 #KrispyBiscorn  #CookiesRangup  #EmpinganJagung  #KrapKrup  #Biskut  #Biscuit  #Crunchy  #Cookies  #BiskutSedap  #Jasin  #Tangkak  #BukitKatil  #Chenderah  #Chohong  #Chincin  #KekMiniJasin  #PenjualBiskutSedap  #PenjualBiskutRangup  #Foodporn  #Foodie  #NakBiskutSedap  #corny  #codjasinmelaka  #codBiskut 
Contoh mousse chocolate cake. This is for our sample (sebab tu comot.hihik) only RM8/box. We used premium ingredients: ✔Dark chocolate
✔Halal whiping cream
✔Pure butter
.
Whatsapp 0192177600. Rugi tau kalau tak cuba sebab sedap sangat. Untuk warga senawang dan seremban boleh COD hari Sabtu ni. Order laju2 tau..sebab kami closed order hari khamis ni  #chocolatechip #hersheyschocchipcookies #cookies #hersheyscookies #chocchip #sayajualcookies #biskut #biskuthersheys #chocolateleleh #kekcoklat #biskutshahalam #biskitseremban #shahalam #seremban #senawang #uitm #utm #ptd #bukitkiara #helpuniversity #help #damansara #intankiara #kekcoklatmousse #moussecake #mousse #moussekek
Contoh mousse chocolate cake. This is for our sample (sebab tu comot.hihik) only RM8/box. We used premium ingredients: ✔Dark chocolate ✔Halal whiping cream ✔Pure butter . Whatsapp 0192177600. Rugi tau kalau tak cuba sebab sedap sangat. Untuk warga senawang dan seremban boleh COD hari Sabtu ni. Order laju2 tau..sebab kami closed order hari khamis ni #chocolatechip  #hersheyschocchipcookies  #cookies  #hersheyscookies  #chocchip  #sayajualcookies  #biskut  #biskuthersheys  #chocolateleleh  #kekcoklat  #biskutshahalam  #biskitseremban  #shahalam  #seremban  #senawang  #uitm  #utm  #ptd  #bukitkiara  #helpuniversity  #help  #damansara  #intankiara  #kekcoklatmousse  #moussecake  #mousse  #moussekek 
KOCI KRUNCH

Available in :
• Jumbo pack (RM32)

Kindly contact us for ordering and enquiries.

LOVE,
Cookiss&Tell💋

#cookissNtell
#homemadecookies
#cookiesmalaysia 
#biskut 
#biskutraya
#premiumhomemadecookies
ALMOND CRUNCHY

Available in :
• Jumbo pack (RM32)

Kindly contact us for ordering and enquiries.

LOVE,
Cookiss&Tell💋

#cookissNtell
#homemadecookies
#cookiesmalaysia 
#biskut 
#biskutraya
#premiumhomemadecookies
ALMOND NESTUM

Available in :
• Mini pack (RM8)
• Jumbo pack (RM32)

Kindly contact us for ordering and enquiries.

LOVE,
Cookiss&Tell💋

#cookissNtell
#homemadecookies
#cookiesmalaysia 
#biskut 
#biskutraya
#premiumhomemadecookies
CORNFLAKES SUSU

Available in :
• Mini pack (RM8)
• Jumbo pack (RM32)

Kindly contact us for ordering and enquiries.

LOVE,
Cookiss&Tell💋

#cookissNtell
#homemadecookies
#cookiesmalaysia 
#biskut 
#biskutraya
#premiumhomemadecookies
RED PEARL

Available in :
• Mini pack (RM8)
• Jumbo pack (RM32)

Kindly contact us for ordering and enquiries.

LOVE,
Cookiss&Tell💋

#cookissNtell
#homemadecookies
#cookiesmalaysia 
#biskut 
#biskutraya
#premiumhomemadecookies
OATMEAL CRUNCHY

Available in :
• Mini pack (RM8)
• Jumbo pack (RM32)

Kindly contact us for ordering and enquiries.

LOVE,
Cookiss&Tell💋

#cookissNtell
#homemadecookies
#cookiesmalaysia 
#biskut 
#biskutraya
#premiumhomemadecookies
CHOCOLATE RICE

Available in :
• Jumbo pack (RM32)

Kindly contact us for ordering and enquiries.

LOVE,
Cookiss&Tell💋

#cookissNtell
#homemadecookies
#cookiesmalaysia 
#biskut 
#biskutraya
#premiumhomemadecookies
MOCHA WALS

Available in :
• Jumbo pack (RM32)

Kindly contact us for ordering and enquiries.

LOVE,
Cookiss&Tell💋

#cookissNtell
#homemadecookies
#cookiesmalaysia 
#biskut 
#biskutraya
#premiumhomemadecookies
CASHEWNUT OREO

Available in :
• Jumbo pack (RM32)

Kindly contact us for ordering and enquiries.

LOVE,
Cookiss&Tell💋

#cookissNtell
#homemadecookies
#cookiesmalaysia 
#biskut 
#biskutraya
#premiumhomemadecookies
CHOCOLATE OAT

Available in :
• Jumbo pack (RM32)

Kindly contact us for ordering and enquiries.

LOVE,
Cookiss&Tell💋

#cookissNtell
#homemadecookies
#cookiesmalaysia 
#biskut 
#biskutraya
#premiumhomemadecookies
PEANUT 'O' CRUNCHY

Available in :
• Mini pack (RM8)
• Jumbo pack (RM32)

Kindly contact us for ordering and enquiries.

LOVE,
Cookiss&Tell💋

#cookissNtell
#homemadecookies
#cookiesmalaysia 
#biskut 
#biskutraya
#premiumhomemadecookies
ARAB

Available in :
• Jumbo pack (RM32)

Kindly contact us for ordering and enquiries.

LOVE,
Cookiss&Tell💋

#cookissNtell
#homemadecookies
#cookiesmalaysia 
#biskut 
#biskutraya
#premiumhomemadecookies
CHOCOLATE CHIP

Available in :
• Mini pack (RM8)
• Jumbo pack (RM32)

Kindly contact us for ordering and enquiries.

LOVE,
Cookiss&Tell💋

#cookissNtell
#homemadecookies
#cookiesmalaysia 
#biskut 
#biskutraya
#premiumhomemadecookies
TRIPLE CHOC ALMOND

Available in :
• Mini pack (RM8)
• Jumbo pack (RM32)

Kindly contact us for ordering and enquiries.

LOVE,
Cookiss&Tell💋

#cookissNtell
#homemadecookies
#cookiesmalaysia 
#biskut 
#biskutraya
#premiumhomemadecookies
NUTELLA CHIP

Available in :
• Mini pack (RM8)
• Jumbo pack (RM32)

Kindly contact us for ordering and enquiries.

LOVE,
Cookiss&Tell💋

#cookissNtell
#homemadecookies
#cookiesmalaysia 
#biskut 
#biskutraya
#premiumhomemadecookies
Cookies yang buat orang gado, berebut, tiba2 jadi kedekut nk share, siap kena sorok balang lagi. Kalau tak caya korang try la.

Mari lekas buat tempahan whatsapp ke 0125254647

#warongbite 
#warongbiskut 
#biskut 
#biskutchocolatechip 
#chocolatechipcookies 
#pj
#damansara 
#bangsar 
#subangjaya 
#cookies 
#sayajualcookies
Cara order @thesyha
-mohon order awal 3-4 hari utk tempahan
-ready stock boleh order awal 1-2 hari -ss gambar yg anda mahukan
-✔ws CS📲01133799725 (❌dm)
-confirm order/harga/no acc bank
-full payment (send resit utk bukti)
-tetap kn tarikh/hari/masa(order di catat📝)
-terima kasih-

#syhacookies#thesyha#cookies#biskut#macaroonsemenyih#doorgiftmacaroon#codsemenyih#codkajang#lasagnachicken#meringuedoorgift#doorgiftmurah#doorgiftcomel#rainbowcheese#rainbowcheesesemenyih#makananmurah#dessertmurah#cakemurah#biskutsedap#dessertsemenyih#dessertkajang#cheesetartmurah#cheesetartsedap#cheesetartsemenyih#cheesetartkajang#hantaranmurah
Cara order @thesyha -mohon order awal 3-4 hari utk tempahan -ready stock boleh order awal 1-2 hari -ss gambar yg anda mahukan -✔ws CS📲01133799725 (❌dm) -confirm order/harga/no acc bank -full payment (send resit utk bukti) -tetap kn tarikh/hari/masa(order di catat📝) -terima kasih- #syhacookies #thesyha #cookies #biskut #macaroonsemenyih #doorgiftmacaroon #codsemenyih #codkajang #lasagnachicken #meringuedoorgift #doorgiftmurah #doorgiftcomel #rainbowcheese #rainbowcheesesemenyih #makananmurah #dessertmurah #cakemurah #biskutsedap #dessertsemenyih #dessertkajang #cheesetartmurah #cheesetartsedap #cheesetartsemenyih #cheesetartkajang #hantaranmurah 
Cara order @thesyha
-mohon order awal 3-4 hari utk tempahan
-ready stock boleh order awal 1-2 hari -ss gambar yg anda mahukan
-✔ws CS📲01133799725 (❌dm)
-confirm order/harga/no acc bank
-full payment (send resit utk bukti)
-tetap kn tarikh/hari/masa(order di catat📝)
-terima kasih-

#syhacookies#thesyha#cookies#biskut#macaroonsemenyih#doorgiftmacaroon#codsemenyih#codkajang#lasagnachicken#meringuedoorgift#doorgiftmurah#doorgiftcomel#rainbowcheese#rainbowcheesesemenyih#makananmurah#dessertmurah#cakemurah#biskutsedap#dessertsemenyih#dessertkajang#cheesetartmurah#cheesetartsedap#cheesetartsemenyih#cheesetartkajang#hantaranmurah
Cara order @thesyha -mohon order awal 3-4 hari utk tempahan -ready stock boleh order awal 1-2 hari -ss gambar yg anda mahukan -✔ws CS📲01133799725 (❌dm) -confirm order/harga/no acc bank -full payment (send resit utk bukti) -tetap kn tarikh/hari/masa(order di catat📝) -terima kasih- #syhacookies #thesyha #cookies #biskut #macaroonsemenyih #doorgiftmacaroon #codsemenyih #codkajang #lasagnachicken #meringuedoorgift #doorgiftmurah #doorgiftcomel #rainbowcheese #rainbowcheesesemenyih #makananmurah #dessertmurah #cakemurah #biskutsedap #dessertsemenyih #dessertkajang #cheesetartmurah #cheesetartsedap #cheesetartsemenyih #cheesetartkajang #hantaranmurah 
Ready to post! ✈️ #biskutviral 
#biskut 
#biskutkuraiviral
BEST FEEDBACK on 😍 CRAZY CHOCOLATE CHIP COOKIES 🍪 yang telah merasuk siapa yang makan tu tergila2 kan nya lagi 😋 That’s why we called it 4C. Alhamdulillah. Siapa2 nak rasa boleh terus tekan link di bio ye. Tqsm support @masnashop_bakehouse 😘.
.

Whatsapp : +601110292447 .

Instagram : @masnashop_bakehouse  @heavenlydessertsbyna .

Facebook : Nurul Owner Masnashop.
.

SIAPA YANG BELUM RASA / NAK REPEAT ORDER, MEH WHATSAPP/  klik je LINK DI BIO KAMI 😎.
.

#bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm  #masnashopbakehouse #sayajualcookies #chocolatechipcookies #biskutcoklatcip #chocolatecookies #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #biskutraya #biskut
BEST FEEDBACK on 😍 CRAZY CHOCOLATE CHIP COOKIES 🍪 yang telah merasuk siapa yang makan tu tergila2 kan nya lagi 😋 That’s why we called it 4C. Alhamdulillah. Siapa2 nak rasa boleh terus tekan link di bio ye. Tqsm support @masnashop_bakehouse 😘. . Whatsapp : +601110292447 . Instagram : @masnashop_bakehouse @heavenlydessertsbyna . Facebook : Nurul Owner Masnashop. . SIAPA YANG BELUM RASA / NAK REPEAT ORDER, MEH WHATSAPP/ klik je LINK DI BIO KAMI 😎. . #bangi  #upm  #serdang  #kajang  #putrajaya  #bangisentral  #ukm  #alamanda  #telekommalaysia  #menaratm  #masnashopbakehouse  #sayajualcookies  #chocolatechipcookies  #biskutcoklatcip  #chocolatecookies  #vendorbangi  #vendormakanan  #foodvendor  #kekbangi  #kekkajang  #kekkl  #biskutraya  #biskut 
Good morning monday .
Assalamualaikum 🌷🌷 .
.
Selamat bekerja semua 😊 .
.
Abaikan apa yang orang kata .Kena hina jena caci tu biasa .Bende bende macam tu la buat kita lagi kuat dan semakin hampir dengan kejayaan .
.
Kita susah 'mereka' tak kan datang tolong .Percaya lah .
.
.
Never give up .Just go and go 💪💪 #malaysia#shahalam#klang#biskut#cookies#delicious#food#drink#chocolate#work#monday#beatiful#woman#success
BEST FEEDBACK on 😍 CRAZY CHOCOLATE CHIP COOKIES 🍪 yang telah merasuk siapa yang makan tu tergila2 kan nya lagi 😋 That’s why we called it 4C. Alhamdulillah. Siapa2 nak rasa boleh terus tekan link di bio ye. Tqsm support @masnashop_bakehouse 😘.
.

Whatsapp : +601110292447 .

Instagram : @masnashop_bakehouse  @heavenlydessertsbyna .

Facebook : Nurul Owner Masnashop.
.

SIAPA YANG BELUM RASA / NAK REPEAT ORDER, MEH WHATSAPP/  klik je LINK DI BIO KAMI 😎.
.

#bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm  #masnashopbakehouse #sayajualcookies #chocolatechipcookies #biskutcoklatcip #chocolatecookies #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #biskutraya #biskut
BEST FEEDBACK on 😍 CRAZY CHOCOLATE CHIP COOKIES 🍪 yang telah merasuk siapa yang makan tu tergila2 kan nya lagi 😋 That’s why we called it 4C. Alhamdulillah. Siapa2 nak rasa boleh terus tekan link di bio ye. Tqsm support @masnashop_bakehouse 😘. . Whatsapp : +601110292447 . Instagram : @masnashop_bakehouse @heavenlydessertsbyna . Facebook : Nurul Owner Masnashop. . SIAPA YANG BELUM RASA / NAK REPEAT ORDER, MEH WHATSAPP/ klik je LINK DI BIO KAMI 😎. . #bangi  #upm  #serdang  #kajang  #putrajaya  #bangisentral  #ukm  #alamanda  #telekommalaysia  #menaratm  #masnashopbakehouse  #sayajualcookies  #chocolatechipcookies  #biskutcoklatcip  #chocolatecookies  #vendorbangi  #vendormakanan  #foodvendor  #kekbangi  #kekkajang  #kekkl  #biskutraya  #biskut 
BEST FEEDBACK on 😍 CRAZY CHOCOLATE CHIP COOKIES 🍪 yang telah merasuk siapa yang makan tu tergila2 kan nya lagi 😋 That’s why we called it 4C. Alhamdulillah. Siapa2 nak rasa boleh terus tekan link di bio ye. Tqsm support @masnashop_bakehouse 😘.
.

Whatsapp : +601110292447 .

Instagram : @masnashop_bakehouse  @heavenlydessertsbyna .

Facebook : Nurul Owner Masnashop.
.

SIAPA YANG BELUM RASA / NAK REPEAT ORDER, MEH WHATSAPP/  klik je LINK DI BIO KAMI 😎.
.

#bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm  #masnashopbakehouse #sayajualcookies #chocolatechipcookies #biskutcoklatcip #chocolatecookies #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #biskutraya #biskut
BEST FEEDBACK on 😍 CRAZY CHOCOLATE CHIP COOKIES 🍪 yang telah merasuk siapa yang makan tu tergila2 kan nya lagi 😋 That’s why we called it 4C. Alhamdulillah. Siapa2 nak rasa boleh terus tekan link di bio ye. Tqsm support @masnashop_bakehouse 😘. . Whatsapp : +601110292447 . Instagram : @masnashop_bakehouse @heavenlydessertsbyna . Facebook : Nurul Owner Masnashop. . SIAPA YANG BELUM RASA / NAK REPEAT ORDER, MEH WHATSAPP/ klik je LINK DI BIO KAMI 😎. . #bangi  #upm  #serdang  #kajang  #putrajaya  #bangisentral  #ukm  #alamanda  #telekommalaysia  #menaratm  #masnashopbakehouse  #sayajualcookies  #chocolatechipcookies  #biskutcoklatcip  #chocolatecookies  #vendorbangi  #vendormakanan  #foodvendor  #kekbangi  #kekkajang  #kekkl  #biskutraya  #biskut 
BEST FEEDBACK on 😍 CRAZY CHOCOLATE CHIP COOKIES 🍪 yang telah merasuk siapa yang makan tu tergila2 kan nya lagi 😋 That’s why we called it 4C. Alhamdulillah. Siapa2 nak rasa boleh terus tekan link di bio ye. Tqsm support @masnashop_bakehouse 😘.
.

Whatsapp : +601110292447 .

Instagram : @masnashop_bakehouse  @heavenlydessertsbyna .

Facebook : Nurul Owner Masnashop.
.

SIAPA YANG BELUM RASA / NAK REPEAT ORDER, MEH WHATSAPP/  klik je LINK DI BIO KAMI 😎.
.

#bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm  #masnashopbakehouse #sayajualcookies #chocolatechipcookies #biskutcoklatcip #chocolatecookies #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #biskutraya #biskut
BEST FEEDBACK on 😍 CRAZY CHOCOLATE CHIP COOKIES 🍪 yang telah merasuk siapa yang makan tu tergila2 kan nya lagi 😋 That’s why we called it 4C. Alhamdulillah. Siapa2 nak rasa boleh terus tekan link di bio ye. Tqsm support @masnashop_bakehouse 😘. . Whatsapp : +601110292447 . Instagram : @masnashop_bakehouse @heavenlydessertsbyna . Facebook : Nurul Owner Masnashop. . SIAPA YANG BELUM RASA / NAK REPEAT ORDER, MEH WHATSAPP/ klik je LINK DI BIO KAMI 😎. . #bangi  #upm  #serdang  #kajang  #putrajaya  #bangisentral  #ukm  #alamanda  #telekommalaysia  #menaratm  #masnashopbakehouse  #sayajualcookies  #chocolatechipcookies  #biskutcoklatcip  #chocolatecookies  #vendorbangi  #vendormakanan  #foodvendor  #kekbangi  #kekkajang  #kekkl  #biskutraya  #biskut 
130pcs doorgift cookies dalam kotak origami 😊

ada yang suka tak? 💖terima kasih @qatrinada___
tolong mak lipat manual kotak origami yang cute 😘

#cookies
#homemadecookies 
#crazycrunch
#biskut
#biskutraya 
#kuihraya
#florentine
#congobars
#dadih
#pudding
#brownies
#majlisperkahwinan
#majlispertunanangan
#majlisaqiqah
#majliscukurjambul
#doorgift
#doorgiftmurah
#doorgiftbajet
#doorgiftmenarik 
#doorgiftmenarikdansimple
Thank You Love From Aaron

If you have any further queries, please do not hesitate to contact us.

014-9679252
012-4244211

Email : akidcookies@yahoo.com
Instagram : akidcookies
Facebook page : akidcookies

#akidcookies #doorgift #gift #goodies #berkat #sayajual #sayajualdoorgift #sayajualcookies #sayajualbiskut #biskut #sujicrystal #mnm #mnmcokies #kahwin #tunang #aqiqah #cukurjambul #khatan #khatam #wedding #engagement #visitmyig #bazarpaknil #birthday #gift #birthdaygift
Thank You Love From Aaron If you have any further queries, please do not hesitate to contact us. 014-9679252 012-4244211 Email : akidcookies@yahoo.com Instagram : akidcookies Facebook page : akidcookies #akidcookies  #doorgift  #gift  #goodies  #berkat  #sayajual  #sayajualdoorgift  #sayajualcookies  #sayajualbiskut  #biskut  #sujicrystal  #mnm  #mnmcokies  #kahwin  #tunang  #aqiqah  #cukurjambul  #khatan  #khatam  #wedding  #engagement  #visitmyig  #bazarpaknil  #birthday  #gift  #birthdaygift 
Thank You Love From Aaron

If you have any further queries, please do not hesitate to contact us.

014-9679252
012-4244211

Email : akidcookies@yahoo.com
Instagram : akidcookies
Facebook page : akidcookies

#akidcookies #doorgift #gift #goodies #berkat #sayajual #sayajualdoorgift #sayajualcookies #sayajualbiskut #biskut #sujicrystal #mnm #mnmcokies #kahwin #tunang #aqiqah #cukurjambul #khatan #khatam #wedding #engagement #visitmyig #bazarpaknil #birthday #gift #birthdaygift
Thank You Love From Aaron If you have any further queries, please do not hesitate to contact us. 014-9679252 012-4244211 Email : akidcookies@yahoo.com Instagram : akidcookies Facebook page : akidcookies #akidcookies  #doorgift  #gift  #goodies  #berkat  #sayajual  #sayajualdoorgift  #sayajualcookies  #sayajualbiskut  #biskut  #sujicrystal  #mnm  #mnmcokies  #kahwin  #tunang  #aqiqah  #cukurjambul  #khatan  #khatam  #wedding  #engagement  #visitmyig  #bazarpaknil  #birthday  #gift  #birthdaygift 
Agak2 dah boleh start baking balik ke? Rasa macam dah better alahan ni 😝
#RindooNakBakingTapiAsyikTakLaratJe 😩
#SakitKepalaPonMacamChipsmoreKejapAdeKejapTakde
.
.
.
#baking #hobby #sideincome #foodporn #kek #roti #puding #brownies #biskut #desserts #pasirmas #kelate #bakeri
Our next event will be on February at Alamanda Shopping Mall, Ground Floor.  Small Entrepreneur with registered SSM do join us! We are providing portable pvc kiosk which will be your asset for your next event! Early Birds RM390 3 days with kiosk. Space Size 20sqft. Enough to sell, storage n sit! Early Bird price ends November 30th!
#kioskjadihakmilik untuk #earlybirds 
Jumaat Sabtu Ahad
3,4,5 February 2018

#kudapan #sayajual #keropok #biskut #kerepek #sambal #sambalitam #sambalado #food #dessert #manisan #makananringan #jus  #pembukaselera #snacks #sauce #sospencicah
#cookies #agen #vendor #putrajaya #bangi #kajang #meru #nilai #vendors #sayajualsambalhitam
Our next event will be on February at Alamanda Shopping Mall, Ground Floor. Small Entrepreneur with registered SSM do join us! We are providing portable pvc kiosk which will be your asset for your next event! Early Birds RM390 3 days with kiosk. Space Size 20sqft. Enough to sell, storage n sit! Early Bird price ends November 30th! #kioskjadihakmilik  untuk #earlybirds  Jumaat Sabtu Ahad 3,4,5 February 2018 #kudapan  #sayajual  #keropok  #biskut  #kerepek  #sambal  #sambalitam  #sambalado  #food  #dessert  #manisan  #makananringan  #jus  #pembukaselera  #snacks  #sauce  #sospencicah  #cookies  #agen  #vendor  #putrajaya  #bangi  #kajang  #meru  #nilai  #vendors  #sayajualsambalhitam 
Our next event will be on February at Alamanda Shopping Mall, Ground Floor.  Small Entrepreneur with registered SSM do join us! We are providing portable pvc kiosk which will be your asset for your next event! Early Birds RM390 3 days with kiosk. Space Size 20sqft. Enough to sell, storage n sit! Early Bird price ends November 30th!
#kioskjadihakmilik untuk #earlybirds 
Jumaat Sabtu Ahad
3,4,5 February 2018

#kudapan #sayajual #keropok #biskut #kerepek #sambal #sambalitam #sambalado #food #dessert #manisan #makananringan #jus  #pembukaselera #snacks #sauce #sospencicah
#cookies #agen #vendor #putrajaya #bangi #kajang #meru #nilai #sepang #sayajual
Our next event will be on February at Alamanda Shopping Mall, Ground Floor. Small Entrepreneur with registered SSM do join us! We are providing portable pvc kiosk which will be your asset for your next event! Early Birds RM390 3 days with kiosk. Space Size 20sqft. Enough to sell, storage n sit! Early Bird price ends November 30th! #kioskjadihakmilik  untuk #earlybirds  Jumaat Sabtu Ahad 3,4,5 February 2018 #kudapan  #sayajual  #keropok  #biskut  #kerepek  #sambal  #sambalitam  #sambalado  #food  #dessert  #manisan  #makananringan  #jus  #pembukaselera  #snacks  #sauce  #sospencicah  #cookies  #agen  #vendor  #putrajaya  #bangi  #kajang  #meru  #nilai  #sepang  #sayajual 
Our next event will be on February at Alamanda Shopping Mall, Ground Floor.  Small Entrepreneur with registered SSM do join us! We are providing portable pvc kiosk which will be your asset for your next event! Early Birds RM390 3 days with kiosk. Space Size 20sqft. Enough to sell, storage n sit! Early Bird price ends November 30th!
#kioskjadihakmilik untuk #earlybirds 
Jumaat Sabtu Ahad
3,4,5 February 2018

#kudapan #sayajual #keropok #biskut #kerepek #sambal #sambalitam #sambalado #food #dessert #manisan #makananringan #jus  #pembukaselera #snacks #sauce #sospencicah
#cookies #agen #vendor #putrajaya #bangi #kajang #meru #nilai #sepang #sayajualsambal
Our next event will be on February at Alamanda Shopping Mall, Ground Floor. Small Entrepreneur with registered SSM do join us! We are providing portable pvc kiosk which will be your asset for your next event! Early Birds RM390 3 days with kiosk. Space Size 20sqft. Enough to sell, storage n sit! Early Bird price ends November 30th! #kioskjadihakmilik  untuk #earlybirds  Jumaat Sabtu Ahad 3,4,5 February 2018 #kudapan  #sayajual  #keropok  #biskut  #kerepek  #sambal  #sambalitam  #sambalado  #food  #dessert  #manisan  #makananringan  #jus  #pembukaselera  #snacks  #sauce  #sospencicah  #cookies  #agen  #vendor  #putrajaya  #bangi  #kajang  #meru  #nilai  #sepang  #sayajualsambal 
Cara order @thesyha
-mohon order awal 3-4 hari
-ss gambar yg anda mahukan
-✔ws CS📲01133799725 (❌dm)
-confirm order/harga/no acc bank
-full payment (send resit utk bukti)
-tetap kn tarikh/hari/masa(order di catat📝)
-terima kasih-

#syhacookies#thesyha#cookies#biskut#macaroonsemenyih#doorgiftmacaroon#codsemenyih#codkajang#lasagnachicken#meringuedoorgift#doorgiftmurah#doorgiftcomel#rainbowcheese#rainbowcheesesemenyih#makananmurah#dessertmurah#cakemurah#biskutsedap#dessertsemenyih#dessertkajang#cheesetartmurah#cheesetartsedap#cheesetartsemenyih#cheesetartkajang#hantaranmurah
Cara order @thesyha -mohon order awal 3-4 hari -ss gambar yg anda mahukan -✔ws CS📲01133799725 (❌dm) -confirm order/harga/no acc bank -full payment (send resit utk bukti) -tetap kn tarikh/hari/masa(order di catat📝) -terima kasih- #syhacookies #thesyha #cookies #biskut #macaroonsemenyih #doorgiftmacaroon #codsemenyih #codkajang #lasagnachicken #meringuedoorgift #doorgiftmurah #doorgiftcomel #rainbowcheese #rainbowcheesesemenyih #makananmurah #dessertmurah #cakemurah #biskutsedap #dessertsemenyih #dessertkajang #cheesetartmurah #cheesetartsedap #cheesetartsemenyih #cheesetartkajang #hantaranmurah 
Assalamualaikum semua 
Kepada  Pencinta tart roll kami 
Kami sentiasa ada yer 
Good news 
#klarea
#selangorarea abam #ubereat will sending ur purchase dgn selamat 
Jika terliur cpt order tauuu

Charges depend how far ur location k 
Mmg x buat stock byk2 sbb
kami mengamalkn fresh from ovan gitu
nakkkk DM us 
Boleh buat minum petang or jajan dikala boring
Healthy food homemade & as we know nenas banyak vitamin kan x mkn buah mkn Jem dia pon ok hehe

#tart #tartnenasgulung#maluri #sogo #lrt#midvalley #tartgebu #biskut#tartnenas#monorel#klcc#axisatrium#pandanindah#menaracimb#oldtown#maryk#Nanding

Our contact no
Whatapp us 01137059243

Pencarian #agent masih dibuka.
Assalamualaikum semua Kepada Pencinta tart roll kami Kami sentiasa ada yer Good news #klarea  #selangorarea  abam #ubereat  will sending ur purchase dgn selamat Jika terliur cpt order tauuu Charges depend how far ur location k Mmg x buat stock byk2 sbb kami mengamalkn fresh from ovan gitu nakkkk DM us Boleh buat minum petang or jajan dikala boring Healthy food homemade & as we know nenas banyak vitamin kan x mkn buah mkn Jem dia pon ok hehe #tart  #tartnenasgulung #maluri  #sogo  #lrt #midvalley  #tartgebu  #biskut #tartnenas #monorel #klcc #axisatrium #pandanindah #menaracimb #oldtown #maryk #Nanding  Our contact no Whatapp us 01137059243 Pencarian #agent  masih dibuka.
available for order .

egg tart / tart telur . 
diameter size : 5cm 
minimum order (30pcs)

any inquiries or order whatsapp/msg 📱📱📱0173618972.. 😘😘 #sayajual ,#jualmurah ,#portugiseggtart ,#eggtart ,#tarttelurmurah ,#tarttelur ,#Portugueseeggtart ,#puff ,#pastry ,#tarttelurportugis ,#tartmurah ,#tartgebu ,#tartportugis ,#instabisnes ,#instaniaga ,#foodporno ,#creampuff ,#krimpuff ,#kek ,#biskut ,#cheras
#bismillah ***LIFE IS ABOUT MAKING DECISION*** .
.
. Hidup penuh dengan pilihan. Maka, pilihlah yang terbaik dan membahagiakan. Mungkin kita tak tahu, tapi mintalah petunjuk dari-Nya untuk membuat pilihan .
.
Iklan #jollykeeper kejap!
.
. • Saiz besar 3.7L .
. • Material esklusif seakan-akan kaca .
. • Hakikatnya, plastik berkualiti tinggi .
. • Kedap udara pulak tu [Slide gambar untuk mengetahui CARA MENUTUP yang tepat!] .
. • Sesuai sangat simpan #kraker #biskut #snek #kuihmuih .
.
. #clearancesale last 1 biji. .
.
#tupperwarebrandsmalaysia
#snackbuddy
#cookiesset
#hargaterbaik
#tupperwarehampergift
#thebesttupperware
#airtight
#kudapan
#hampergift
#majlisakhirtahun
#luckydraw
#tupperwarebrandsmalaysia
#tupperwaremurah
#tupperwareclearancesale
#novembertreats
#tupperwaremalaysia
#tupperwarehargalelong
#bismillah  ***LIFE IS ABOUT MAKING DECISION*** . . . Hidup penuh dengan pilihan. Maka, pilihlah yang terbaik dan membahagiakan. Mungkin kita tak tahu, tapi mintalah petunjuk dari-Nya untuk membuat pilihan . . Iklan #jollykeeper  kejap! . . • Saiz besar 3.7L . . • Material esklusif seakan-akan kaca . . • Hakikatnya, plastik berkualiti tinggi . . • Kedap udara pulak tu [Slide gambar untuk mengetahui CARA MENUTUP yang tepat!] . . • Sesuai sangat simpan #kraker  #biskut  #snek  #kuihmuih  . . . #clearancesale  last 1 biji. . . #tupperwarebrandsmalaysia  #snackbuddy  #cookiesset  #hargaterbaik  #tupperwarehampergift  #thebesttupperware  #airtight  #kudapan  #hampergift  #majlisakhirtahun  #luckydraw  #tupperwarebrandsmalaysia  #tupperwaremurah  #tupperwareclearancesale  #novembertreats  #tupperwaremalaysia  #tupperwarehargalelong 
Best Feedback on HAUNTED BELGIUM COOKIES 🍪 & 4C COOKIES 😋 daripada customer akak 😉 Alhamdulillah. Tqsm support @masnashop_bakehouse 😘.
.

Whatsapp : +601110292447 .

Instagram : @masnashop_bakehouse  @heavenlydessertsbyna .

Facebook : Nurul Owner Masnashop.
.

SIAPA YANG BELUM RASA / NAK REPEAT ORDER, MEH WHATSAPP/  klik je LINK DI BIO KAMI 😎.
.

#bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm  #masnashopbakehouse #sayajualcookies #belgianchocolatecookies #chocolatecookies #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #biskutraya #biskut
Best Feedback on HAUNTED BELGIUM COOKIES 🍪 & 4C COOKIES 😋 daripada customer akak 😉 Alhamdulillah. Tqsm support @masnashop_bakehouse 😘. . Whatsapp : +601110292447 . Instagram : @masnashop_bakehouse @heavenlydessertsbyna . Facebook : Nurul Owner Masnashop. . SIAPA YANG BELUM RASA / NAK REPEAT ORDER, MEH WHATSAPP/ klik je LINK DI BIO KAMI 😎. . #bangi  #upm  #serdang  #kajang  #putrajaya  #bangisentral  #ukm  #alamanda  #telekommalaysia  #menaratm  #masnashopbakehouse  #sayajualcookies  #belgianchocolatecookies  #chocolatecookies  #vendorbangi  #vendormakanan  #foodvendor  #kekbangi  #kekkajang  #kekkl  #biskutraya  #biskut 
Jengjengjeng 😏 
Terasa nk main teka teki pulak🤗😁
Wrnanya yg mengoda sudah pasti rasanya jugak membuat anda tergoda
Cube teka apakah itu?🤔
#uitmj #segamat #johor #kerepekmurahsedap #jombelionline #freecoduitm #kunyahkunyahsedap #ent530 #halalfoodv #malysianstyle #eusahawan #businesssimulation #biskut #mekkrepekkriuk #jomsupportkami
Selamat Petang!
Siapa hantu kerepek???
Hantu kerepek muncul lah anda👻👻👻
Cuba Haiìi sikit🙌🙋🙆 #uitmj#segamat #johor #kerepekmurahsedap #jombelionline #freecoduitm #kunyahkunyahsedap #ent530 #halalfood #malysianstyle #eusahawan #businesssimulation #biskut #jeruk#mekkrepekkriuk #jomsupportkami
Biskut: Fidelle this bed is meant for one cat!! Fidelle: But it's so cosy here.
.
.
.
#biskutandfidelle #biskut #fidelle #catsofinstagram #catslife #catsloveweekends #happycats #crazycats #lovingcats #cats
Wooo...jangan scroll dlu.. Jgn like dlu seblom bace.

Xperlu tgu HARI RAYA tau baru leh mkn biskut raye.ni ha..
Heh.. Kami ade CHOCOLATE CHIP COOKIES.

Meh, try rs.. Dok tgk tb ke ap ke..lepak2 ngm mber...ngh main MOBILE LEGEND tu, leh mkn.. Insyallah sedap..rapuh.. Rangup.. Nyum2..y penting HOMEMADE ok..hehe.

Ok, harga satu bekas rm2.50..hehe... #cookies #cookingtime #biskut #biskutsedap #biskutmurah #biskuits
Wooo...jangan scroll dlu.. Jgn like dlu seblom bace. Xperlu tgu HARI RAYA tau baru leh mkn biskut raye.ni ha.. Heh.. Kami ade CHOCOLATE CHIP COOKIES. Meh, try rs.. Dok tgk tb ke ap ke..lepak2 ngm mber...ngh main MOBILE LEGEND tu, leh mkn.. Insyallah sedap..rapuh.. Rangup.. Nyum2..y penting HOMEMADE ok..hehe. Ok, harga satu bekas rm2.50..hehe... #cookies  #cookingtime  #biskut  #biskutsedap  #biskutmurah  #biskuits