an online Instagram web viewer

#biskut medias

Photos

Chocolate lava creamcheese cake.. ##dinfahommycake #cake #dessert #baking #bake #cake #serikembangan #Biskut
Bisku Coklat Lejen ....... Awk2 mesti yang tengah baca peminat Biskut coklat mehlah try Fyka jual ..... πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫 Confirm Puas Hati ....Cuba Dulu tau ....Rm15 sahaja ..... Murah ke murah ? 
500 gram tau ...... Nak cepat2 whatsapp sebelum
habis ....muahhh😘😍😘😘😍 #biskut#biskutcoklat#biskutsedap#biskutcoklatlejen#biskutohbiskut
Bisku Coklat Lejen ....... Awk2 mesti yang tengah baca peminat Biskut coklat mehlah try Fyka jual ..... πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫πŸͺ🍫 Confirm Puas Hati ....Cuba Dulu tau ....Rm15 sahaja ..... Murah ke murah ? 500 gram tau ...... Nak cepat2 whatsapp sebelum habis ....muahhh😘😍😘😘😍 #biskut #biskutcoklat #biskutsedap #biskutcoklatlejen #biskutohbiskut 
Makan @momokcookies sambil layan and support #teammalaysia dengan harga promosi.
.
450g - RM30
160g - RM10
.
Promo akan tamat pada 25hb Ogos!
.
CEPAT πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’
.
@momokcookies πŸ”΄
.
@momokcookies πŸ”΄
.
@momokcookies πŸ”΄
.
#cookies #momokcookies #sayajualcookies #sedap #gempak #beli #biskut #power #malaysia #seagames #harimaumalaya #igmalaysia
Alhamdulliah tggl 20% lagi baru tarik nafas lega....order dah nak di pos dah settel tggl order nak COD dan PICK UP sendiri je tggl....
So siapa nak selit oder kita hanya ambil order utk set combo biskut je ye.... Set combo utk kek lapis dapur dah kunci.....hehhehehe

#Dapuranakbujang 
#aptDCafe 
#selawatkeatasnabimuhammadsaw 
#kelasmasakan 
#kelas 
#tempahan 
#keklapissarawak 
#biskut 
#kualalumpur 
#sgbuloh 
#0173694679
Part 1 πŸͺ🍫Belgium Cookies HomeMade sgt,tak pakai mesin pong...
πŸ˜† πŸ“±011 - 27576170 / πŸ“±011 - 23013533 
#cipcoklat #merdeka
#kek #poslaju #tersiksa #cookies #biskut #haqiemrusli #mydarlinginspektordaniel #belgiumcookies #sayajual #bazaarpaknil #shahalam #kekbuahkukus #kek #meletop #meloditv3 #hlive #tv1 #tv2 #tv3 #tv9  #hotfm #koolfm #erafm #sinarfm #3darakgdotcom  #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora #joyrevfa #hafizhamidun
Part 1 πŸͺ🍫Belgium Cookies HomeMade sgt,tak pakai mesin pong... πŸ˜† πŸ“±011 - 27576170 / πŸ“±011 - 23013533 #cipcoklat  #merdeka  #kek  #poslaju  #tersiksa  #cookies  #biskut  #haqiemrusli  #mydarlinginspektordaniel  #belgiumcookies  #sayajual  #bazaarpaknil  #shahalam  #kekbuahkukus  #kek  #meletop  #meloditv3  #hlive  #tv1  #tv2  #tv3  #tv9  #hotfm  #koolfm  #erafm  #sinarfm  #3darakgdotcom  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora  #joyrevfa  #hafizhamidun 
Our tart roll ni cecomel jer mcm putri hanglipur kami 😹

Semulut mcm org2 tua kabo..
Malted je dlm mulutkan.... Jom order 
Tak cuba x tau berapa gebunye kan

Minggu ni full tpi nk selit order blh lagi tauu

#tartnenassedap 
#tartnenasgulung 
#tartgebu 
#biskut
#sayajual 
#sayajualmurah2
#sogo
#menaracimb
#hukm
#hkl
#ampang
#nanding
#pavilion
#parttime
Assalamualaikum! πŸ‘‹Raya Haji nak dekat dah ni. Dah ada biskut raya belum?? ☝ @masnashop_bakehouse dah open order sehingga 28/08/2017 (Isnin) je. Ada PROMO lagi, 3 balang RM100 JE! 😱Apa tunggu lagi, jom order biskut yang super delicious ni! 😘Confirm 100% PUAS HATI tau! .
.

Haunted Belgium Cookies (melted choc) 
Rm35/50-55 pcs/sebalang

Whatsapp order : +601110292447

Instagram : @masnashop_bakehouse 
@heavenlydessertsbyna 
Facebook : Bigboss Nurul
.

#goodiesbag #doorgift #doorgiftmurah #sayajual #hantaran #pertunangan #perkahwinan #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm  #masnashopbakehouse #sayajualcookies #belgianchocolatecookies #chocolatecookies #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #biskutraya #biskut
Assalamualaikum! πŸ‘‹Raya Haji nak dekat dah ni. Dah ada biskut raya belum?? ☝ @masnashop_bakehouse dah open order sehingga 28/08/2017 (Isnin) je. Ada PROMO lagi, 3 balang RM100 JE! 😱Apa tunggu lagi, jom order biskut yang super delicious ni! 😘Confirm 100% PUAS HATI tau! . . Haunted Belgium Cookies (melted choc) Rm35/50-55 pcs/sebalang Whatsapp order : +601110292447 Instagram : @masnashop_bakehouse @heavenlydessertsbyna Facebook : Bigboss Nurul . #goodiesbag  #doorgift  #doorgiftmurah  #sayajual  #hantaran  #pertunangan  #perkahwinan  #bangi  #upm  #serdang  #kajang  #putrajaya  #bangisentral  #ukm  #alamanda  #telekommalaysia  #menaratm  #masnashopbakehouse  #sayajualcookies  #belgianchocolatecookies  #chocolatecookies  #vendorbangi  #vendormakanan  #foodvendor  #kekbangi  #kekkajang  #kekkl  #biskutraya  #biskut 
WE BAKE IT.YOU ENJOY IT.

Grab Royale Butterscotch at the selected PTNS,PETRON stations in Lembah Klang.

No preservatives.
Premium taste.
Easy in your pocket.

Take the stairs for good heart.

#instabazaar #iklanig #igonlineshop #instaniaga #igmalaysia #ig_food #ig_dessert #igreview #bazaarkl #brogahillcookies #bazaarpaknil #fleamarketkl #makan #biskut #foodkl #sayajual #bazaaronline
#bazaaronlineΒ #ttdi#sayajual#doorgiftmurah#doorgifts#doorgiftkahwin#doorgiftmalaysia#doorgiftbajet#akikah#kenduri#iamhomegrown
WE BAKE IT.YOU ENJOY IT. Grab Royale Butterscotch at the selected PTNS,PETRON stations in Lembah Klang. No preservatives. Premium taste. Easy in your pocket. Take the stairs for good heart. #instabazaar  #iklanig  #igonlineshop  #instaniaga  #igmalaysia  #ig_food  #ig_dessert  #igreview  #bazaarkl  #brogahillcookies  #bazaarpaknil  #fleamarketkl  #makan  #biskut  #foodkl  #sayajual  #bazaaronline  #bazaaronline Β #ttdi #sayajual #doorgiftmurah #doorgifts #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #akikah #kenduri #iamhomegrown 
#noeggdahliatlbb sejarah kejadiannya sbb ada sahabat hati tu minta buat biskut takmo telur.. . ❀ .

#thelittlebigbite 
#biskut
Assalamualaikum! πŸ‘‹Raya Haji nak dekat dah ni. Dah ada biskut raya belum?? ☝ @masnashop_bakehouse dah open order sehingga 28/08/2017 (Isnin) je. Ada PROMO lagi, 3 balang RM100 JE! 😱Apa tunggu lagi, jom order biskut yang super delicious ni! 😘Confirm 100% PUAS HATI tau! .
.

Haunted Belgium Cookies (melted choc) 
Rm35/50-55 pcs/sebalang

Whatsapp order : +601110292447

Instagram : @masnashop_bakehouse 
@heavenlydessertsbyna 
Facebook : Bigboss Nurul
.

#goodiesbag #doorgift #doorgiftmurah #sayajual #hantaran #pertunangan #perkahwinan #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm  #masnashopbakehouse #sayajualcookies #belgianchocolatecookies #chocolatecookies #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #biskutraya #biskut
Assalamualaikum! πŸ‘‹Raya Haji nak dekat dah ni. Dah ada biskut raya belum?? ☝ @masnashop_bakehouse dah open order sehingga 28/08/2017 (Isnin) je. Ada PROMO lagi, 3 balang RM100 JE! 😱Apa tunggu lagi, jom order biskut yang super delicious ni! 😘Confirm 100% PUAS HATI tau! . . Haunted Belgium Cookies (melted choc) Rm35/50-55 pcs/sebalang Whatsapp order : +601110292447 Instagram : @masnashop_bakehouse @heavenlydessertsbyna Facebook : Bigboss Nurul . #goodiesbag  #doorgift  #doorgiftmurah  #sayajual  #hantaran  #pertunangan  #perkahwinan  #bangi  #upm  #serdang  #kajang  #putrajaya  #bangisentral  #ukm  #alamanda  #telekommalaysia  #menaratm  #masnashopbakehouse  #sayajualcookies  #belgianchocolatecookies  #chocolatecookies  #vendorbangi  #vendormakanan  #foodvendor  #kekbangi  #kekkajang  #kekkl  #biskutraya  #biskut 
Assalamualaikum! πŸ‘‹Raya Haji nak dekat dah ni. Dah ada biskut raya belum?? ☝ @masnashop_bakehouse dah open order sehingga 28/08/2017 (Isnin) je. Ada PROMO lagi, 3 balang RM100 JE! 😱Apa tunggu lagi, jom order biskut yang super delicious ni! 😘Confirm 100% PUAS HATI tau! .
.

Haunted Belgium Cookies (melted choc) 
Rm35/50-55 pcs/sebalang

Whatsapp order : +601110292447

Instagram : @masnashop_bakehouse 
@heavenlydessertsbyna 
Facebook : Bigboss Nurul
.

#goodiesbag #doorgift #doorgiftmurah #sayajual #hantaran #pertunangan #perkahwinan #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm  #masnashopbakehouse #sayajualcookies #belgianchocolatecookies #chocolatecookies #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #biskutraya #biskut
Assalamualaikum! πŸ‘‹Raya Haji nak dekat dah ni. Dah ada biskut raya belum?? ☝ @masnashop_bakehouse dah open order sehingga 28/08/2017 (Isnin) je. Ada PROMO lagi, 3 balang RM100 JE! 😱Apa tunggu lagi, jom order biskut yang super delicious ni! 😘Confirm 100% PUAS HATI tau! . . Haunted Belgium Cookies (melted choc) Rm35/50-55 pcs/sebalang Whatsapp order : +601110292447 Instagram : @masnashop_bakehouse @heavenlydessertsbyna Facebook : Bigboss Nurul . #goodiesbag  #doorgift  #doorgiftmurah  #sayajual  #hantaran  #pertunangan  #perkahwinan  #bangi  #upm  #serdang  #kajang  #putrajaya  #bangisentral  #ukm  #alamanda  #telekommalaysia  #menaratm  #masnashopbakehouse  #sayajualcookies  #belgianchocolatecookies  #chocolatecookies  #vendorbangi  #vendormakanan  #foodvendor  #kekbangi  #kekkajang  #kekkl  #biskutraya  #biskut 
Guysssss. Promo guysssss!!! Domisi Cookies available at Sakura Boutique & Cafe.

READY STOCK! Tengah PROMOSI TAU!! DOMISI COOKIES 180G = RM18.00

Walk in : Sakura Boutique & Cafe.
Kompleks Perniagaan Al Azim Bukit Baru, Melaka.
(Deret Bank2 & Keluargaku, atas Restoran Hajah Ruhana & Sendayu Tinggi)

Online purchase : Whatsapp 0133405094.
Postage : RM 8 sm / RM 10 ss.

WHATSAPP 019 6565 763

#vendor #vendormelaka #cookies #cookiessedap #cookiesmalaysia #sayajual #sayajualcookies #biskut #chocochip #coklatcip
Guysssss. Promo guysssss!!! Domisi Cookies available at Sakura Boutique & Cafe. READY STOCK! Tengah PROMOSI TAU!! DOMISI COOKIES 180G = RM18.00 Walk in : Sakura Boutique & Cafe. Kompleks Perniagaan Al Azim Bukit Baru, Melaka. (Deret Bank2 & Keluargaku, atas Restoran Hajah Ruhana & Sendayu Tinggi) Online purchase : Whatsapp 0133405094. Postage : RM 8 sm / RM 10 ss. WHATSAPP 019 6565 763 #vendor  #vendormelaka  #cookies  #cookiessedap  #cookiesmalaysia  #sayajual  #sayajualcookies  #biskut  #chocochip  #coklatcip 
WE BAKE IT.YOU ENJOY IT.

Grab Triple Choc Chips at the selected PTNS,PETRON stations in Lembah Klang.

No preservatives.
Premium taste.
Easy on your pocket.

Let's go.

#instabazaar #iklanig #igonlineshop #instaniaga #igmalaysia #ig_food #ig_dessert #igreview #bazaarkl #brogahillcookies #bazaarpaknil #fleamarketkl #makan #biskut #foodkl #sayajual #bazaaronline
#bazaaronlineΒ #ttdi#sayajual#doorgiftmurah#doorgifts#doorgiftkahwin#doorgiftmalaysia#doorgiftbajet#akikah#kenduri#iamhomegrown
WE BAKE IT.YOU ENJOY IT. Grab Triple Choc Chips at the selected PTNS,PETRON stations in Lembah Klang. No preservatives. Premium taste. Easy on your pocket. Let's go. #instabazaar  #iklanig  #igonlineshop  #instaniaga  #igmalaysia  #ig_food  #ig_dessert  #igreview  #bazaarkl  #brogahillcookies  #bazaarpaknil  #fleamarketkl  #makan  #biskut  #foodkl  #sayajual  #bazaaronline  #bazaaronline Β #ttdi #sayajual #doorgiftmurah #doorgifts #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #akikah #kenduri #iamhomegrown 
Guysssss. Promo guysssss!!! Domisi Cookies available at Sakura Boutique & Cafe.

READY STOCK! Tengah PROMOSI TAU!! DOMISI COOKIES 180G = RM18.00

Walk in : Sakura Boutique & Cafe.
Kompleks Perniagaan Al Azim Bukit Baru, Melaka.
(Deret Bank2 & Keluargaku, atas Restoran Hajah Ruhana & Sendayu Tinggi)

Online purchase : Whatsapp 0133405094.
Postage : RM 8 sm / RM 10 ss.

WHATSAPP 019 6565 763

#vendor #vendormelaka #cookies #cookiessedap #cookiesmalaysia #sayajual #sayajualcookies #biskut #chocochip #coklatcip
Guysssss. Promo guysssss!!! Domisi Cookies available at Sakura Boutique & Cafe. READY STOCK! Tengah PROMOSI TAU!! DOMISI COOKIES 180G = RM18.00 Walk in : Sakura Boutique & Cafe. Kompleks Perniagaan Al Azim Bukit Baru, Melaka. (Deret Bank2 & Keluargaku, atas Restoran Hajah Ruhana & Sendayu Tinggi) Online purchase : Whatsapp 0133405094. Postage : RM 8 sm / RM 10 ss. WHATSAPP 019 6565 763 #vendor  #vendormelaka  #cookies  #cookiessedap  #cookiesmalaysia  #sayajual  #sayajualcookies  #biskut  #chocochip  #coklatcip 
Domisi Cookies available at Sakura Boutique & Cafe

READY STOCK! PROMOSI RAYA HAJI!! DOMISI COOKIES 180G = RM15.00 ONLY.

Walk in : Sakura Boutique & Cafe.
Kompleks Perniagaan Al Azim Bukit Baru, Melaka.
(Deret Bank2 & Keluargaku, atas Restoran Hajah Ruhana & Sendayu Tinggi)

Online purchase : Whatsapp 0133405094.
Postage : RM 8 sm / RM 10 ss.

WHATSAPP 019 6565 763

#vendor #vendormelaka #cookies #cookiessedap #cookiesmalaysia #sayajual #sayajualcookies #biskut #chocochip #coklatcip
Domisi Cookies available at Sakura Boutique & Cafe READY STOCK! PROMOSI RAYA HAJI!! DOMISI COOKIES 180G = RM15.00 ONLY. Walk in : Sakura Boutique & Cafe. Kompleks Perniagaan Al Azim Bukit Baru, Melaka. (Deret Bank2 & Keluargaku, atas Restoran Hajah Ruhana & Sendayu Tinggi) Online purchase : Whatsapp 0133405094. Postage : RM 8 sm / RM 10 ss. WHATSAPP 019 6565 763 #vendor  #vendormelaka  #cookies  #cookiessedap  #cookiesmalaysia  #sayajual  #sayajualcookies  #biskut  #chocochip  #coklatcip 
Siap dah batch baru 😘 .

#cokcipkookiztlbb 
#thelittlebigbite 
#biskut .

Harga baru : rm15 satu tub 😍
Assalamualaikum selamat pagi. 😊😊😊 Awali hari dengan berdoa 
Jalani dengan berusaha πŸŽ“
Dan akhiri dengan bersyukur 🌼

#alhamdulillah #peperohomemade #yummy #morecrunchy #crunch #biskut #biskutsedap #biskutmurah #Dtp5B2017 #biskutcoklat #delicious #meletop #biskuttiptop #murah #peperomurah #selamatpagi #sentiasaberdoa
@buttercookiesversiceria
🌟🌟🌟
NOW OPEN ORDER $3/25 Biji
🌟🌟🌟
MP: Area Batu Satu, after Gov Salary. 29.08.2017.
🌟🌟🌟
Watsapp: 8799611
🌟🌟🌟
Terima Kasih, πŸ’“
#biskut #homemade #buttercookies #bn #brunei #igbrunei #instaig #bruneifm #openorder #sayajual #kitabeli
Morning Cookiemonsters!! Another beginning of the week,  make sure to start your day fresh with a good cuppa coffee and a freshly baked cookie. β˜•πŸͺβ˜•πŸͺ
Filled with yummy chocolate chips that makes you crave for more. πŸ’­πŸ’­πŸ’­
Dont forget to tune into our #merdekasale for more CRUNCH. πŸ“±πŸ“žπŸ’»πŸ“  PM US FOR MORE INFO! 
#cookiemonster
#cookiesmalaysia #chocolatechipcookies #merdekadaysales #merdekasale #supportlocal #biskutmalaysia #biskut #biskutcokolat #halal #promotion
Morning Cookiemonsters!! Another beginning of the week, make sure to start your day fresh with a good cuppa coffee and a freshly baked cookie. β˜•πŸͺβ˜•πŸͺ Filled with yummy chocolate chips that makes you crave for more. πŸ’­πŸ’­πŸ’­ Dont forget to tune into our #merdekasale  for more CRUNCH. πŸ“±πŸ“žπŸ’»πŸ“  PM US FOR MORE INFO! #cookiemonster  #cookiesmalaysia  #chocolatechipcookies  #merdekadaysales  #merdekasale  #supportlocal  #biskutmalaysia  #biskut  #biskutcokolat  #halal  #promotion 
Selamat malam awak2 semua😊
Tak rasa lapar ke di malam yg dingin ny???πŸŽ†
Pada yg hantu makanan tu, meh lee tukar mkanan dri kerepek ke pepero pulakk,, sedap tak terkata ceq oi,,πŸ˜‹belum cuba belum taw! Pepero terlajak laris baqhang! Meh2 singgah page ny meh😘
.
Grab ur Pepero Homemade now 😘😘. Rugi tak mencuba.. Sekali rasa pasti nak lagiπŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
βœ…Whatsapp 0136950756 βœ…Whatsapp 0136950756

#peperohomemade #yummy #morecrunchy #crunch #biskut #biskutsedap #biskutmurah #Dtp5B2017 #biskutcoklat #delicious #meletop #biskuttiptop #murah #peperomurah #peperohomemade #selamatmalam
Selamat malam awak2 semua😊 Tak rasa lapar ke di malam yg dingin ny???πŸŽ† Pada yg hantu makanan tu, meh lee tukar mkanan dri kerepek ke pepero pulakk,, sedap tak terkata ceq oi,,πŸ˜‹belum cuba belum taw! Pepero terlajak laris baqhang! Meh2 singgah page ny meh😘 . Grab ur Pepero Homemade now 😘😘. Rugi tak mencuba.. Sekali rasa pasti nak lagiπŸ˜‹πŸ˜‹ . . βœ…Whatsapp 0136950756 βœ…Whatsapp 0136950756 #peperohomemade  #yummy  #morecrunchy  #crunch  #biskut  #biskutsedap  #biskutmurah  #Dtp5B2017  #biskutcoklat  #delicious  #meletop  #biskuttiptop  #murah  #peperomurah  #peperohomemade  #selamatmalam 
Selamat malam
Done 100pcs jer

Tu tester utk putrihanglipur selalu 3pcs arini extra satu 
Dia kabo nk mkn puas2 
Malted je dlm mulut insya allah gebu&sedap

Kepada  Pencinta tart roll & cookies nestum kami
Nk tempah bgtau awal na
Tq
Kami x buat stock byk2 tau
kami mengamalkn fresh from ovan gitu
nakkkk DM us 
Boleh buat minum petang or jajan dikala boring
Healthy food homemade & as we know nenas banyak vitamin kan x mkn buah mkn Jem dia pon ok hehe

#tart #tartnenasgulung#maluri #sogo #lrt#midvalley #tartgebu #biskut#tartnenas#monorel#klcc#axisatrium#pandanindah

Our contact no
Whatapp us 01137059243

Pencarian #agent masih dibuka.
Selamat malam Done 100pcs jer Tu tester utk putrihanglipur selalu 3pcs arini extra satu Dia kabo nk mkn puas2 Malted je dlm mulut insya allah gebu&sedap Kepada Pencinta tart roll & cookies nestum kami Nk tempah bgtau awal na Tq Kami x buat stock byk2 tau kami mengamalkn fresh from ovan gitu nakkkk DM us Boleh buat minum petang or jajan dikala boring Healthy food homemade & as we know nenas banyak vitamin kan x mkn buah mkn Jem dia pon ok hehe #tart  #tartnenasgulung #maluri  #sogo  #lrt #midvalley  #tartgebu  #biskut #tartnenas #monorel #klcc #axisatrium #pandanindah  Our contact no Whatapp us 01137059243 Pencarian #agent  masih dibuka.
STIKER!!STIKER!!STIKER!!STIKER!!STIKER!!STIKER!!STIKER!!STIKER!! Design anda sendiri. Siap dalam satu jam. Siap potong ikut saiz pilihan anda.. APA TUNGGU LAGI !!! Jom ke BGP!!! #apasajabisness
#ulangtahunanak
#biskut raya
#cookies
#hariguru
#mirorkoteglossypremium
#bermula dr rm4 bagi setiap a4 size
#belumcubabelumtau
#designerpunsediaada
#stikermotordankereta
#danmcm2lagi
#bgpsi#bgpkl#UiTMdihatiku

Bole didapati dalam saiz a4+A3+ dan juga format beskala besar.
WE BAKE IT.YOU ENJOY IT.

Grab Royale Butterscotch at the selected PTNS,PETRON stations in Lembah Klang.

No preservatives.
Premium taste.
Easy on your pocket.

#instabazaar #iklanig #igonlineshop #instaniaga #igmalaysia #ig_food #ig_dessert #igreview #bazaarkl #brogahillcookies #bazaarpaknil #fleamarketkl #makan #biskut #foodkl #sayajual #bazaaronline
#bazaaronlineΒ #ttdi#sayajual#doorgiftmurah#doorgifts#doorgiftkahwin#doorgiftmalaysia#doorgiftbajet#akikah#kenduri#iamhomegrown
WE BAKE IT.YOU ENJOY IT. Grab Royale Butterscotch at the selected PTNS,PETRON stations in Lembah Klang. No preservatives. Premium taste. Easy on your pocket. #instabazaar  #iklanig  #igonlineshop  #instaniaga  #igmalaysia  #ig_food  #ig_dessert  #igreview  #bazaarkl  #brogahillcookies  #bazaarpaknil  #fleamarketkl  #makan  #biskut  #foodkl  #sayajual  #bazaaronline  #bazaaronline Β #ttdi #sayajual #doorgiftmurah #doorgifts #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #akikah #kenduri #iamhomegrown 
Akak buat apa tu?? ehhhh akak siap2 nak packing budak2 ni perbarisan sempena Hari Merdeka n Raya Haji nih.. kena buat n hitung betul2 nanti takut ada yg tertinggal, almaklumlah mengantuk jam 2-3pagi packing.. ha nasib baik ada #minkaffe 10q to my Energy Booster semangat akak packing2 awl2 pg tadi. #jomorder #biskut #minkaffe
Akak buat apa tu?? ehhhh akak siap2 nak packing budak2 ni perbarisan sempena Hari Merdeka n Raya Haji nih.. kena buat n hitung betul2 nanti takut ada yg tertinggal, almaklumlah mengantuk jam 2-3pagi packing.. ha nasib baik ada #minkaffe  10q to my Energy Booster semangat akak packing2 awl2 pg tadi. #jomorder  #biskut  #minkaffe 
Alhamdulillah
(ni by pos x pecah elok je reach kt customer)
#feedback
NAK BAGITAU SAPA DIET X NK AMBIK RICE waktu MLM NK ALAS PERUT DGN COOKIES NESTUM KAMI sgt. Recommended okey 
Biskut viral biskut berkhasiat x cuba x tau kan 
Lemak & crunchy jer
Satu tub dlm 35pcs ..sapa nk DM kami
Kalau plan2 nk bg GIFT our team akn deco2 cikit balang with riben + gift card  COD : blh bincang utk klang valley area OK
Or mana2 station lrt/monorel/MRT/shopping complex
 #tartgulung
#tartnenas 
#klmu
#biskut 
#um
#gebu 
#sayajual
#bazarpaknil
#upm
#ceras
#maluri
#nanding
#hululangat
#sgbesi
#mrt
#lrt
#tartgebu
#midvalley
#segi
#kajang#diet#viral
#hukm#hkl#sogo#pavilion#bukitbintang

Looking for #agent yg nk buat side income
Alhamdulillah (ni by pos x pecah elok je reach kt customer) #feedback  NAK BAGITAU SAPA DIET X NK AMBIK RICE waktu MLM NK ALAS PERUT DGN COOKIES NESTUM KAMI sgt. Recommended okey Biskut viral biskut berkhasiat x cuba x tau kan Lemak & crunchy jer Satu tub dlm 35pcs ..sapa nk DM kami Kalau plan2 nk bg GIFT our team akn deco2 cikit balang with riben + gift card COD : blh bincang utk klang valley area OK Or mana2 station lrt/monorel/MRT/shopping complex #tartgulung  #tartnenas  #klmu  #biskut  #um  #gebu  #sayajual  #bazarpaknil  #upm  #ceras  #maluri  #nanding  #hululangat  #sgbesi  #mrt  #lrt  #tartgebu  #midvalley  #segi  #kajang #diet #viral  #hukm #hkl #sogo #pavilion #bukitbintang  Looking for #agent  yg nk buat side income
πŸ‘Œ Our tart. & tagline 
Always fresh from ovan gitu

Ni sebelum mguli sapa2 nk order pls ws us tq kot2 nk joinkn 
Blh jln sekali

X perlu tunggu raya baru nk jumpa tart ni..
Kami Ada all the time .
Yer
..sapa nk DM kami
 COD : blh bincang utk klang valley area OK
Or mana2 station lrt/monorel/MRT/shopping complex

Our product too
Tart nenas putri hanglipur πŸ’›biskutrareπŸ’›biskutlagendπŸ’›ari2_ pon Ada tau 
Buat kudap2 pon blh...hantaran &,gift pon cantek Sgt

100% mgunakn buttercup & making penuh kasihsayang ... #tartgulung
#tartnenas 
#klmu
#biskut 
#um
#gebu 
#sayajual
#bazarpaknil
#upm
#ceras
#maluri
#nanding
#hululangat
#sgbesi
#mrt
#lrt
#tartgebu
#midvalley
#segi
#kajang
#hukm#hkl
#pavilion
#maryk

Looking for #agent yg nk buat side income
πŸ‘Œ Our tart. & tagline Always fresh from ovan gitu Ni sebelum mguli sapa2 nk order pls ws us tq kot2 nk joinkn Blh jln sekali X perlu tunggu raya baru nk jumpa tart ni.. Kami Ada all the time . Yer ..sapa nk DM kami COD : blh bincang utk klang valley area OK Or mana2 station lrt/monorel/MRT/shopping complex Our product too Tart nenas putri hanglipur πŸ’›biskutrareπŸ’›biskutlagendπŸ’›ari2_ pon Ada tau Buat kudap2 pon blh...hantaran &,gift pon cantek Sgt 100% mgunakn buttercup & making penuh kasihsayang ... #tartgulung  #tartnenas  #klmu  #biskut  #um  #gebu  #sayajual  #bazarpaknil  #upm  #ceras  #maluri  #nanding  #hululangat  #sgbesi  #mrt  #lrt  #tartgebu  #midvalley  #segi  #kajang  #hukm #hkl  #pavilion  #maryk  Looking for #agent  yg nk buat side income
Hye guys check this out!!
Kalau korang berminat untuk mendapatkan logo untk company korang sendri bagi sesiapa yg baru memulakan bisnes..Korang boleh Pm kami segera.!! Takot mahal?Insyallah boleh adjust... #printingmurah 
#tudungariani 
#printinghouse 
#printingservice 
#bisnesbaru 
#lokalah 
#produkiks
#biskut 
#biskutonline
πŸ“£πŸ“£Merdeka & Raya Haji sale!!
SALE πŸ“£ SALE πŸ“£ SALE πŸ“£
Beli 1 - RM17
Beli 2 - RM33
Beli 3 - RM48
Beli 5 - RM75 βœ”οΈperisa boleh campur.
Chocolate
Peanut
Mix(cho+peanut)
Cho nut
Peanut nut
Cho oreo

#biskutkapit #kapit #sedap #sayajual #sale #merdeka #rayahaji #jual #chocolate #peanutbutter #nut #mix #jombeli #onlineshopping #biskut #intipadat #sayasuka #viral #hotselling #crunchy #yummy
Lama hakak x update ig @lovableshoppe ni πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #chunckychocolate #cookies 
Seminggu sekali buat huhuhu

#bentong #raub #nilai #uitm #usim #bazarpaknil #bazaarpaknil #visitmyig #doorgift #goodies #sayajual #biskut #biskutraya #kuihraya
"PROMOSI AKHIR MELETOP❗600PCS, SPECIAL PRICE,INCLUDE DESIGN,INCLUDE POSTAGE  YANG SEMESTINYA DESIGN 100% DARI KORANG ❗️" Jangan sampai berputih mata ,terlopong ternganga, 😊 #stickermurahgiloss #moodrepublik #bazarpaknil #bazaaronline #terlajaklaris #sayajual #viral #produk #kasut #kecantikan #malaysia #singapore#sabah#jsarawak#selangor #shahalam #johor#terengganu#kelantan#pahang#kualalumpur#murah #printingonline #businesscardmurah #stickeronline#flyersmurah #stickermurah #printing #biskut#lunchbox
"PROMOSI AKHIR MELETOP❗600PCS, SPECIAL PRICE,INCLUDE DESIGN,INCLUDE POSTAGE YANG SEMESTINYA DESIGN 100% DARI KORANG ❗️" Jangan sampai berputih mata ,terlopong ternganga, 😊 #stickermurahgiloss  #moodrepublik  #bazarpaknil  #bazaaronline  #terlajaklaris  #sayajual  #viral  #produk  #kasut  #kecantikan  #malaysia  #singapore #sabah #jsarawak #selangor  #shahalam  #johor #terengganu #kelantan #pahang #kualalumpur #murah  #printingonline  #businesscardmurah  #stickeronline #flyersmurah  #stickermurah  #printing  #biskut #lunchbox 
Assalam ...anda ada keputihan??
Haid tidak teratur??
Badan lesu ??
Kopicino aka kopi subur ada jalan penyelesaiannya... Hanya rm30.00 free postage

Ws #0108799382 untuk order

#mudahhamil #manjung #PERAK #IPOHPERAK #kualalumpur #ONLINESHOPPING #bazarpaknil #bazaronline #kek #biskut #zalora #lazada
Ni KOMBO A ☺ .

Busy bee kami... ☺ tq semua. Delivery Isnin - Jumaat ye 😊 .

Happy Monday semua!! .

#thelittlebigbite
#biskut 
#kek
Ni KOMBO A ☺ . Busy bee kami... ☺ tq semua. Delivery Isnin - Jumaat ye 😊 . Happy Monday semua!! . #thelittlebigbite  #biskut  #kek 
Ehhh...nk belajar resepi biskut2 ni ke? Fees utk 8 jenis biskut ni RM 100 πŸ‘€πŸ‘€Wasap 017.340.1595 - Belgium cookies
- Dayang senandung
- Cashew nut cornflakes
- Red velvet cookies
- Tart nenas
- Domisi cookies
- Oreo crunchy cookies
- Dayang senandung 
Jimat...bleh simpan duit raya πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’° #biskut #biskutraya #cookies #kukis #raya2017 #cake #cocoabar #kelaspjj #tartnenas #pineappletart #tartpineapple #tartnenasgebu #tartnenassedap #tartnenasberantu #hantutartnenas #kukissedap #kelaspjj #domisicookies #belgiumcookies #oreocookies #redvelvetcookies #cashewnutcornflakes
Ehhh...nk belajar resepi biskut2 ni ke? Fees utk 8 jenis biskut ni RM 100 πŸ‘€πŸ‘€Wasap 017.340.1595 - Belgium cookies - Dayang senandung - Cashew nut cornflakes - Red velvet cookies - Tart nenas - Domisi cookies - Oreo crunchy cookies - Dayang senandung Jimat...bleh simpan duit raya πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’° #biskut  #biskutraya  #cookies  #kukis  #raya2017  #cake  #cocoabar  #kelaspjj  #tartnenas  #pineappletart  #tartpineapple  #tartnenasgebu  #tartnenassedap  #tartnenasberantu  #hantutartnenas  #kukissedap  #kelaspjj  #domisicookies  #belgiumcookies  #oreocookies  #redvelvetcookies  #cashewnutcornflakes 
Pagi-II terasa lapar? ??
Tkda makanan yang tiptop? 
Haa ini pepero ada bole buat makan dengan milo for breakfast 🌼
Apa tunggu lagi guyss. Beli laaa πŸŽ†πŸŽ†
.
Grab ur Papero Homemade now 😘😘. Rugi tak mencuba.. Sekali rasa pasti nak lagiπŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
βœ…Whatsapp 0136950756 βœ…Whatsapp 0136950756

#peperohomemade #yummy #morecrunchy #crunch #biskut #biskutsedap #biskutmurah #Dtp5B2017 #biskutcoklat #delicious #meletop #biskuttiptop #murah #peperomurah #selamatpagi
Pagi-II terasa lapar? ?? Tkda makanan yang tiptop? Haa ini pepero ada bole buat makan dengan milo for breakfast 🌼 Apa tunggu lagi guyss. Beli laaa πŸŽ†πŸŽ† . Grab ur Papero Homemade now 😘😘. Rugi tak mencuba.. Sekali rasa pasti nak lagiπŸ˜‹πŸ˜‹ . . βœ…Whatsapp 0136950756 βœ…Whatsapp 0136950756 #peperohomemade  #yummy  #morecrunchy  #crunch  #biskut  #biskutsedap  #biskutmurah  #Dtp5B2017  #biskutcoklat  #delicious  #meletop  #biskuttiptop  #murah  #peperomurah  #selamatpagi 
@buttercookiesversiceria
🌟🌟🌟
NOW OPEN ORDER $3/25 Biji
🌟🌟🌟
MP: Area Batu Satu, after Gov Salary. 29.08.2017.
🌟🌟🌟
Watsapp: 8799611
🌟🌟🌟
Terima Kasih, πŸ’“
#biskut #homemade #buttercookies #bn #brunei #igbrunei #instaig #bruneifm #openorder #sayajual #kitabeli
My toddler is chocolate lover! Makan biskut cicah coklat😁 motivasi esok nak pergi sekolah taska 😁 Oh ye, sebelum tidur, minum air masak dulu ya! Dan, elak makanan ringan! Say NO ❌to junkfood‼️ and NO jajan βŒπŸ™… sekolah/taska tolonglah.... jangan beri anak kami jajan! Mereka masih kecil...
1⃣2⃣3⃣4⃣5⃣6⃣7⃣8⃣9βƒ£πŸ”Ÿ
#chocolatelover #biskut #buatsoscoklatsendiri #kurangkangulamaniskansenyuman πŸ˜‹
#taskamalaysia 
1⃣2⃣3⃣4⃣5⃣6⃣7⃣8⃣9βƒ£πŸ”Ÿ
My toddler is chocolate lover! Makan biskut cicah coklat😁 motivasi esok nak pergi sekolah taska 😁 Oh ye, sebelum tidur, minum air masak dulu ya! Dan, elak makanan ringan! Say NO ❌to junkfood‼️ and NO jajan βŒπŸ™… sekolah/taska tolonglah.... jangan beri anak kami jajan! Mereka masih kecil... 1⃣2⃣3⃣4⃣5⃣6⃣7⃣8⃣9βƒ£πŸ”Ÿ #chocolatelover  #biskut  #buatsoscoklatsendiri  #kurangkangulamaniskansenyuman  πŸ˜‹ #taskamalaysia  1⃣2⃣3⃣4⃣5⃣6⃣7⃣8⃣9βƒ£πŸ”Ÿ
NAK BAGITAU SAPA DIET X NK AMBIK RICE waktu MLM NK ALAS PERUT DGN COOKIES NESTUM KAMI sgt. Recommended okey 
Biskut viral biskut berkhasiat x cuba x tau kan 
Lemak & crunchy jer
Satu tub dlm 35pcs ..sapa nk DM kami
Kalau plan2 nk bg GIFT our team akn deco2 cikit balang with riben + gift card  COD : blh bincang utk klang valley area OK
Or mana2 station lrt/monorel/MRT/shopping complex
 #tartgulung
#tartnenas 
#klmu
#biskut 
#um
#gebu 
#sayajual
#bazarpaknil
#upm
#ceras
#maluri
#nanding
#hululangat
#sgbesi
#mrt
#lrt
#tartgebu
#midvalley
#segi
#kajang#diet#viral
#hukm#hkl#sogo#pavilion#bukitbintang

Looking for #agent yg nk buat side income
NAK BAGITAU SAPA DIET X NK AMBIK RICE waktu MLM NK ALAS PERUT DGN COOKIES NESTUM KAMI sgt. Recommended okey Biskut viral biskut berkhasiat x cuba x tau kan Lemak & crunchy jer Satu tub dlm 35pcs ..sapa nk DM kami Kalau plan2 nk bg GIFT our team akn deco2 cikit balang with riben + gift card COD : blh bincang utk klang valley area OK Or mana2 station lrt/monorel/MRT/shopping complex #tartgulung  #tartnenas  #klmu  #biskut  #um  #gebu  #sayajual  #bazarpaknil  #upm  #ceras  #maluri  #nanding  #hululangat  #sgbesi  #mrt  #lrt  #tartgebu  #midvalley  #segi  #kajang #diet #viral  #hukm #hkl #sogo #pavilion #bukitbintang  Looking for #agent  yg nk buat side income
Ordered by customer earlier... Thank you so much sebab order dengan Kunyah Kukis 😘 ... .

Jangan serik untuk order dengan kami lagi  ya 😍 .

Jom WhatsApp admin untuk sebarsng pertanyaan dan tempahan 012- 2045115 πŸ“±πŸ“±
.

#kunyahkukis #kukis #cookies #biskut #rayahaji2017 #coklat #chocolocatecookies #redvelvetcookies #almondcookies #hazelnutcookies #murah #sedap #seagames #ruangrezekihanania #bazaarpaknil
Ordered by customer earlier... Thank you so much sebab order dengan Kunyah Kukis 😘 ... .

Jangan serik untuk order dengan kami lagi  ya 😍 .

Jom WhatsApp admin untuk sebarsng pertanyaan dan tempahan 012- 2045115 πŸ“±πŸ“±
.

#kunyahkukis #kukis #cookies #biskut #rayahaji2017 #coklat #chocolocatecookies #redvelvetcookies #almondcookies #hazelnutcookies #murah #sedap #seagames #ruangrezekihanania #bazaarpaknil
.
Settle pos untuk hari ni....cookies ni dah bergerak ke Selangor dah..pon..ponπŸ˜πŸšƒπŸšƒkatanya,nak bagi kat adik2...
*sekali beli...terus grab 11PK !!
*nanti nak repeat order...jangan malu2 tau...sis tak gigit ponπŸ˜‚πŸ˜‚
.
*next time nak pergi pejabat pos...kena bawak pen sendiri...kedekut benorr nak sediakan pen yg ada dakwat..aih,,
.
#cookiesmostwantedDungun #sayajualOnline #malaysia #mac #neelofa #fattahAmin #bazarpaknil #terengganu #cookies #biskut #cookiesviral #poslaju
.
Nak beli macam mana??
Husna πŸ‘‰ 019-978-6013
. Settle pos untuk hari ni....cookies ni dah bergerak ke Selangor dah..pon..ponπŸ˜πŸšƒπŸšƒkatanya,nak bagi kat adik2... *sekali beli...terus grab 11PK !! *nanti nak repeat order...jangan malu2 tau...sis tak gigit ponπŸ˜‚πŸ˜‚ . *next time nak pergi pejabat pos...kena bawak pen sendiri...kedekut benorr nak sediakan pen yg ada dakwat..aih,, . #cookiesmostwantedDungun  #sayajualOnline  #malaysia  #mac  #neelofa  #fattahAmin  #bazarpaknil  #terengganu  #cookies  #biskut  #cookiesviral  #poslaju  . Nak beli macam mana?? Husna πŸ‘‰ 019-978-6013
[SUJI COOKIES] . 
Suji @ sooji @ semolina cookies ni antara HiRee's classic cookies yang diperbuat dari tepung suji dan kacang gajus. Tekstur dan rasa cookies ni macam kombinasi makmur dan biskut cerelac. Creamy and nutty. Customer HiRee's pernah cakap, rasa biskut ni sama macam yang dia imagine. Tidak mengecewakan katanya~ 😁😁😁
. 
#HappinessToBeShared #HiRees 
#cookies #biscuit #biskut #semolina #suji #foodie #sabah #kotakinabalu #kkcity
WE BAKE IT.YOU ENJOY IT.

Grab Royale Butterscotch at the selected PTNS,PETRON in Lembah Klang.

No preservatives.
Premium taste.
Easy on your pocket.

Yeah,that grass looks good.

#instabazaar #iklanig #igonlineshop #instaniaga #igmalaysia #ig_food #ig_dessert #igreview #bazaarkl #brogahillcookies #bazaarpaknil #fleamarketkl #makan #biskut #foodkl #sayajual #bazaaronline
#bazaaronlineΒ #ttdi#sayajual#doorgiftmurah#doorgifts#doorgiftkahwin#doorgiftmalaysia#doorgiftbajet#akikah#kenduri#iamhomegrown
WE BAKE IT.YOU ENJOY IT. Grab Royale Butterscotch at the selected PTNS,PETRON in Lembah Klang. No preservatives. Premium taste. Easy on your pocket. Yeah,that grass looks good. #instabazaar  #iklanig  #igonlineshop  #instaniaga  #igmalaysia  #ig_food  #ig_dessert  #igreview  #bazaarkl  #brogahillcookies  #bazaarpaknil  #fleamarketkl  #makan  #biskut  #foodkl  #sayajual  #bazaaronline  #bazaaronline Β #ttdi #sayajual #doorgiftmurah #doorgifts #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #akikah #kenduri #iamhomegrown 
Penghantaran ke Muar,Johor 🚚 .. Terima kasih sebab sudi order dengan kami 😎 .

Anda yang lain tu tunggu apa lagi jom Whatsapp admin untuk sebarang tempahan  012-2045115 πŸ“±πŸ“± .

#kunyahkukis #kukis #cookies #biskut #coklat #chocolocatecookies #almondcookies #redvelvetcookies #samperitklasik #suji #tradisional #murah #sedap #bazaarpaknil #ruangrezekihanania
Penghantaran ke Muar,Johor 🚚 .. Terima kasih sebab sudi order dengan kami 😎 .

Anda yang lain tu tunggu apa lagi jom Whatsapp admin untuk sebarang tempahan  012-2045115 πŸ“±πŸ“± .

#kunyahkukis #kukis #cookies #biskut #coklat #chocolocatecookies #almondcookies #redvelvetcookies #samperitklasik #suji #tradisional #murah #sedap #bazaarpaknil #ruangrezekihanania
@buttercookiesversiceria
🌟🌟🌟
NOW OPEN ORDER $3/25 Biji
🌟🌟🌟
MP: Area Batu Satu, after Gov Salary. 29.08.2017.
🌟🌟🌟
Watsapp: 8799611
🌟🌟🌟
Terima Kasih, selamat berhujung minggu πŸ’“
#biskut #homemade #buttercookies #bn #brunei #igbrunei #instaig #openorder #sayajual #kitabeli
WE BAKE IT.YOU ENJOY IT.

Grab Royale Butterscotch at the selected PTNS,PETRON in Lembah Klang.

No preservatives.
Premium taste.
Easy on your pocket.

Come on now.

#instabazaar #iklanig #igonlineshop #instaniaga #igmalaysia #ig_food #ig_dessert #igreview #bazaarkl #brogahillcookies #bazaarpaknil #fleamarketkl #makan #biskut #foodkl #sayajual #bazaaronline
#bazaaronlineΒ #ttdi#sayajual#doorgiftmurah#doorgifts#doorgiftkahwin#doorgiftmalaysia#doorgiftbajet#akikah#kenduri#iamhomegrown
WE BAKE IT.YOU ENJOY IT. Grab Royale Butterscotch at the selected PTNS,PETRON in Lembah Klang. No preservatives. Premium taste. Easy on your pocket. Come on now. #instabazaar  #iklanig  #igonlineshop  #instaniaga  #igmalaysia  #ig_food  #ig_dessert  #igreview  #bazaarkl  #brogahillcookies  #bazaarpaknil  #fleamarketkl  #makan  #biskut  #foodkl  #sayajual  #bazaaronline  #bazaaronline Β #ttdi #sayajual #doorgiftmurah #doorgifts #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #akikah #kenduri #iamhomegrown 
Jom packaging biskut! :-) :-) :-) #kamycookies  #biskut #sandakan #ranau #kotakinabalu  #tawau credited to www.facebook.com/jomprinting
Look fresh kan 
Alhamdulillah
#soldout
Arini kena sadokn diri lagi utk making new stock
Jom try sebalang!!! Lapar tart searching KAMI ok ..πŸ‘Œ . Tqvm from putrihanglipur😍mana yg mgedor

LOOKING FOR AGENT JUGAK!!!! X perlu tunggu raya baru nk jumpa tart ni..
Kami Ada all the time .
Yer
..sapa nk DM kami
 COD : blh bincang utk klang valley area OK
Or mana2 station lrt/monorel/MRT/shopping complex

Our product too
Tart nenas putri hanglipur πŸ’›biskutrareπŸ’›biskutlagendπŸ’›ari2_ pon Ada tau 
Buat kudap2 pon blh...hantaran &,gift pon cantek Sgt

100% mgunakn buttercup & making penuh kasihsayang ... #tartgulung
#tartnenas 
#klmu
#biskut 
#um
#gebu 
#sayajual
#bazarpaknil
#upm
#ceras
#maluri
#nanding
#hululangat
#sgbesi
#mrt
#lrt
#tartgebu
#midvalley
#segi
#kajang
#hukm#hkl
#kajang

Looking for #agent too let ws us without label pon blh
Look fresh kan Alhamdulillah #soldout  Arini kena sadokn diri lagi utk making new stock Jom try sebalang!!! Lapar tart searching KAMI ok ..πŸ‘Œ . Tqvm from putrihanglipur😍mana yg mgedor LOOKING FOR AGENT JUGAK!!!! X perlu tunggu raya baru nk jumpa tart ni.. Kami Ada all the time . Yer ..sapa nk DM kami COD : blh bincang utk klang valley area OK Or mana2 station lrt/monorel/MRT/shopping complex Our product too Tart nenas putri hanglipur πŸ’›biskutrareπŸ’›biskutlagendπŸ’›ari2_ pon Ada tau Buat kudap2 pon blh...hantaran &,gift pon cantek Sgt 100% mgunakn buttercup & making penuh kasihsayang ... #tartgulung  #tartnenas  #klmu  #biskut  #um  #gebu  #sayajual  #bazarpaknil  #upm  #ceras  #maluri  #nanding  #hululangat  #sgbesi  #mrt  #lrt  #tartgebu  #midvalley  #segi  #kajang  #hukm #hkl  #kajang  Looking for #agent  too let ws us without label pon blh
SEKUT ZENCORNFLAKES HOMEMADE πŸͺ🌽
___________________________________
.
1 BALANG ( 50 PIECES ) : RM30 (TERMASUK POSTAGE UNTUK SEM.MAL)
.
Akan ada TAMBAHAN caj postage untuk ke SABAH dan SARAWAK yaa 😊
.
#sedap
#tasty
#yummy
#delicious
#rapuh
#crunchy
#love
.
.
'Sedapnyaaaaa biskut ini!! Nak lagiii 3 balang!!' πŸ˜πŸ˜πŸ˜…
-wati- ( feedback daripada regular customer @sekut_zencornflakes )
.
.
Whatsapp untuk order‡
Norul Rahman | 017-550 1099 or  012-204 6493
.
.
.
#paknilreviewpercuma #sekut #sekutzencornflakes #biskut #cookies #awesome #cornflakes #doorgift #goodiesbag #hantaran #tunang #kahwin #married #empingjagung #online #onlineshopping #bazaarpaknil #love #shape
SEKUT ZENCORNFLAKES HOMEMADE πŸͺ🌽 ___________________________________ . 1 BALANG ( 50 PIECES ) : RM30 (TERMASUK POSTAGE UNTUK SEM.MAL) . Akan ada TAMBAHAN caj postage untuk ke SABAH dan SARAWAK yaa 😊 . #sedap  #tasty  #yummy  #delicious  #rapuh  #crunchy  #love  . . 'Sedapnyaaaaa biskut ini!! Nak lagiii 3 balang!!' πŸ˜πŸ˜πŸ˜… -wati- ( feedback daripada regular customer @sekut_zencornflakes ) . . Whatsapp untuk order‡ Norul Rahman | 017-550 1099 or 012-204 6493 . . . #paknilreviewpercuma  #sekut  #sekutzencornflakes  #biskut  #cookies  #awesome  #cornflakes  #doorgift  #goodiesbag  #hantaran  #tunang  #kahwin  #married  #empingjagung  #online  #onlineshopping  #bazaarpaknil  #love  #shape 
SEKUT ZENCORNFLAKES HOMEMADE πŸͺ🌽
___________________________________
.
1 BALANG ( 50 PIECES ) : RM30 (TERMASUK POSTAGE UNTUK SEM.MAL)
.
Akan ada TAMBAHAN caj postage untuk ke SABAH dan SARAWAK yaa 😊
.
#sedap
#tasty
#yummy
#delicious
#rapuh
#crunchy
#love
.
.
'Sedapnyaaaaa biskut ini!! Nak lagiii 3 balang!!' πŸ˜πŸ˜πŸ˜…
-wati- ( feedback daripada regular customer @sekut_zencornflakes )
.
.
Whatsapp untuk order‡
Norul Rahman | 017-550 1099 or  012-204 6493
.
.
.
#paknilreviewpercuma #sekut #sekutzencornflakes #biskut #cookies #awesome #cornflakes #doorgift #goodiesbag #hantaran #tunang #kahwin #married #empingjagung #online #onlineshopping #bazaarpaknil #love #shape
SEKUT ZENCORNFLAKES HOMEMADE πŸͺ🌽 ___________________________________ . 1 BALANG ( 50 PIECES ) : RM30 (TERMASUK POSTAGE UNTUK SEM.MAL) . Akan ada TAMBAHAN caj postage untuk ke SABAH dan SARAWAK yaa 😊 . #sedap  #tasty  #yummy  #delicious  #rapuh  #crunchy  #love  . . 'Sedapnyaaaaa biskut ini!! Nak lagiii 3 balang!!' πŸ˜πŸ˜πŸ˜… -wati- ( feedback daripada regular customer @sekut_zencornflakes ) . . Whatsapp untuk order‡ Norul Rahman | 017-550 1099 or 012-204 6493 . . . #paknilreviewpercuma  #sekut  #sekutzencornflakes  #biskut  #cookies  #awesome  #cornflakes  #doorgift  #goodiesbag  #hantaran  #tunang  #kahwin  #married  #empingjagung  #online  #onlineshopping  #bazaarpaknil  #love  #shape