an online Instagram web viewer

#biskut medias

Photos

MEMPERKENALKAN OVEN PRO TERBARU EUROPA OVEN PRO.
MEMBAKAR BISKUT 5 TINGKAT SEKALI JALAN SAHAJA.
Yang ada bajet nak buat bisnes kuih raya inilah masanya. Jangan lepaskan peluang  anda.
Wasap 0135074830 (faizah)

#rfmachinery
#bakersmalaysia
#bakers
#foodfiesta
#biskut #bestoven
============================
OUR SURPRISE & ON - DEMAND COOKIE DELIVERY ============================
.
IS POWERED BY:
.
 www.sendelivery.com
.
LET US KNOW IF YOU NEED "SPECIAL ARRANGEMENT"  WITHIN KLANG VALLEY.
.
FOR:
βœ” SURPRISE DELIVERY( B'DAY & ETC).
βœ” ON-DEMAND .
βœ” SCHEDULED DELIVERY.
.
TO ORDER WHATSAPP 019-3000156
.
(T & C APPLY)
.

#cookietreat#cookietreatmalaysia#chocolatechip#chocolatechipcookie#chocolatechip#biskutraya #biskut #kuihraya #kuihraya#chocolatechip #cookiesmalaysia #dessertmalaysia #chocolatechipcookies#crunchyalmond#redvelvet#chocolatemoistcake#chocolatemoist#amyrarosli#amarbaharin#aliffsyukriterlajaklaris#loffatah#lofatah
============================ OUR SURPRISE & ON - DEMAND COOKIE DELIVERY ============================ . IS POWERED BY: . www.sendelivery.com . LET US KNOW IF YOU NEED "SPECIAL ARRANGEMENT" WITHIN KLANG VALLEY. . FOR: βœ” SURPRISE DELIVERY( B'DAY & ETC). βœ” ON-DEMAND . βœ” SCHEDULED DELIVERY. . TO ORDER WHATSAPP 019-3000156 . (T & C APPLY) . #cookietreat #cookietreatmalaysia #chocolatechip #chocolatechipcookie #chocolatechip #biskutraya  #biskut  #kuihraya  #kuihraya #chocolatechip  #cookiesmalaysia  #dessertmalaysia  #chocolatechipcookies #crunchyalmond #redvelvet #chocolatemoistcake #chocolatemoist #amyrarosli #amarbaharin #aliffsyukriterlajaklaris #loffatah #lofatah 
Jom LIKE & SHARE untung-untung boleh dapat free gift!
.
Tuah ayam nampak di kaki,
Tuah manusia siapa yang tau πŸ™Š
____________________________
#Repost @browniesbymiza
・・・
SIAPA NAK FREE NUTELLA GUNUNG BERAPI (NGB) 1 BOX❓❓
.
Jom join contest ni‼️
.
Cara-cara:
1. LIKE & SHARE post ini
2. Letak hashtag #contestbymiza 
3. Public kan account FB & IG anda
4. Comment DONE di post asal page saya
5. Boleh share banyak kali
6. Do follow IG @browniesbymiza so you do not miss any info especially latest promo & contest πŸ˜‰
.
Additional informations:
1. Contest start SEKARANG (23/3/2017) hingga (27/3/2017) 10pm (5hari sahaja)
.
2. Contest applicable di FB & IG
.
3. Tiada delivery. Pemenang kena pick up di rumah. If need delivery kindly inform & there will be charges for delivery
.
4. Hadiah boleh claim maximum 2 weeks dari tarikh 27/3/2017. If not available, sila inform saya semula
.
Kacang je kan?? Tunggu lagi? Ajak family, scandal, teman tapi mesra, jiran, officemate, soulmate, classmate, cikgu, boss join contest ni πŸ˜†
.
FREE NGB SIAPA TAK NAK WOIIIIII ‼️
.
GOOD LUCK πŸ’
.
#browniesbyMiza #giveawaycontestmalaysia #giveaway #giveawaycontest #nutellagunungberapi #sayajualnutellagunungberapi #sayajualbrownies #saltedcaramel #brownies #sweettooth #sayajualbrowniesampang #browniesampang #brownieskl #browniesmurah #browniessedap #ampang #dessert #homemade #chocolate #chocchipcookies #cookies #biskut #creampuff #minipavlova
Jom LIKE & SHARE untung-untung boleh dapat free gift! . Tuah ayam nampak di kaki, Tuah manusia siapa yang tau πŸ™Š ____________________________ #Repost  @browniesbymiza ・・・ SIAPA NAK FREE NUTELLA GUNUNG BERAPI (NGB) 1 BOX❓❓ . Jom join contest ni‼️ . Cara-cara: 1. LIKE & SHARE post ini 2. Letak hashtag #contestbymiza  3. Public kan account FB & IG anda 4. Comment DONE di post asal page saya 5. Boleh share banyak kali 6. Do follow IG @browniesbymiza so you do not miss any info especially latest promo & contest πŸ˜‰ . Additional informations: 1. Contest start SEKARANG (23/3/2017) hingga (27/3/2017) 10pm (5hari sahaja) . 2. Contest applicable di FB & IG . 3. Tiada delivery. Pemenang kena pick up di rumah. If need delivery kindly inform & there will be charges for delivery . 4. Hadiah boleh claim maximum 2 weeks dari tarikh 27/3/2017. If not available, sila inform saya semula . Kacang je kan?? Tunggu lagi? Ajak family, scandal, teman tapi mesra, jiran, officemate, soulmate, classmate, cikgu, boss join contest ni πŸ˜† . FREE NGB SIAPA TAK NAK WOIIIIII ‼️ . GOOD LUCK πŸ’ . #browniesbyMiza  #giveawaycontestmalaysia  #giveaway  #giveawaycontest  #nutellagunungberapi  #sayajualnutellagunungberapi  #sayajualbrownies  #saltedcaramel  #brownies  #sweettooth  #sayajualbrowniesampang  #browniesampang  #brownieskl  #browniesmurah  #browniessedap  #ampang  #dessert  #homemade  #chocolate  #chocchipcookies  #cookies  #biskut  #creampuff  #minipavlova 
Thanks akk cantik @yunisallure02 Borong biskut gery ngn kite😘😘😘
Uolls klau nk cmpur2  mcm kak yunis kita ni pon boleh tau... 😘😘😘
Jom borong biskut gery

#biskutgerymalkist #biskut #biskutgerysaluutmalkist #biskutgeryviral #biskutgerymurah
DONE LAST BATCH FOR TODAY.
.
Lately ramai plak yg amik OFFER BELI 3 TRUS ,  SBB DPT PERCUMA POSTAGE & DISKAUN.
.
Hopefully u guys love it.
.
Siapa yg nak GRAB OFFER ni bole PM 019-3000156.
.
1st April ni back to NORMAL PRICE okeh. Thx
.
#cookietreat#cookietreatmalaysia#chocolatechip#chocolatechipcookie#chocolatechip#biskutraya #biskut #kuihraya #kuihraya#chocolatechip #cookiesmalaysia #dessertmalaysia #chocolatechipcookies#crunchyalmond#redvelvet#chocolatemoistcake#chocolatemoist#amyrarosli#amarbaharin#aliffsyukriterlajaklaris#loffatah#lofatah
DONE LAST BATCH FOR TODAY. . Lately ramai plak yg amik OFFER BELI 3 TRUS , SBB DPT PERCUMA POSTAGE & DISKAUN. . Hopefully u guys love it. . Siapa yg nak GRAB OFFER ni bole PM 019-3000156. . 1st April ni back to NORMAL PRICE okeh. Thx . #cookietreat #cookietreatmalaysia #chocolatechip #chocolatechipcookie #chocolatechip #biskutraya  #biskut  #kuihraya  #kuihraya #chocolatechip  #cookiesmalaysia  #dessertmalaysia  #chocolatechipcookies #crunchyalmond #redvelvet #chocolatemoistcake #chocolatemoist #amyrarosli #amarbaharin #aliffsyukriterlajaklaris #loffatah #lofatah 
Hye pengemar gery...
Tgok ni☝☝☝ pakcik ni borg gery 5caton lahhh uollsss😱😱😱
Uolls tggu ape lagi jomm borong gery sebelom kehabisan.... #biskutgerymalkist #biskut #biskutgeryviral #biskutgerymurah #pontian #shahalam #cheraskl
Mcm sunyi je 2 3 harini kan.
Bukan apa.
Kami super bz dekat rumah biskut.

Alhamdulillah walaupun banyak rintangan tapi Allah datangkan kami dengan family yg superb,saudara2 yg superb, jiran2 yg superb, even ada pekerja lama yg superb dtg membantu kami.

Walaupun masih jauh dr order sebenar, alhamdulillah suku kita dah siapkan.

Walaupun diberi ujian dan kesulitan, tetapi dalam kesulitan itu Allah permudahkan pula jalan penyelesaiannya.Dia nak tgk mcm mana kita handle ujian yg Dia bg.

Jgn putus asa.
Jgn putus harapan.
Jgn putus doa.

Doakan semoga urusan kami dipermudahkan.Doakan kami semoga Allah datangkan kami staff2 yg superb2, doakan kami semoga Allah bg idea & ilham pada kami.

Kami pun tak sabar nak meroket mcm kawan2 yg lain.hehe.

Amin.Semoga segala urusan kita dipermudahkan.

Peace!

#ujian #theblackwhisk #jalanterus #positivity #goodvibe #bless #superbfamily #superb #cookies #cookiesraya2017 #cookiesomirium #biskut #sayajual #visitmyig #bazaaronline #bazaarpaknil
Mcm sunyi je 2 3 harini kan. Bukan apa. Kami super bz dekat rumah biskut. Alhamdulillah walaupun banyak rintangan tapi Allah datangkan kami dengan family yg superb,saudara2 yg superb, jiran2 yg superb, even ada pekerja lama yg superb dtg membantu kami. Walaupun masih jauh dr order sebenar, alhamdulillah suku kita dah siapkan. Walaupun diberi ujian dan kesulitan, tetapi dalam kesulitan itu Allah permudahkan pula jalan penyelesaiannya.Dia nak tgk mcm mana kita handle ujian yg Dia bg. Jgn putus asa. Jgn putus harapan. Jgn putus doa. Doakan semoga urusan kami dipermudahkan.Doakan kami semoga Allah datangkan kami staff2 yg superb2, doakan kami semoga Allah bg idea & ilham pada kami. Kami pun tak sabar nak meroket mcm kawan2 yg lain.hehe. Amin.Semoga segala urusan kita dipermudahkan. Peace! #ujian  #theblackwhisk  #jalanterus  #positivity  #goodvibe  #bless  #superbfamily  #superb  #cookies  #cookiesraya2017  #cookiesomirium  #biskut  #sayajual  #visitmyig  #bazaaronline  #bazaarpaknil 
#Biskut Raya homemade
#gery 
#biskut gery

ready stock siapa nak. xdan apa anak2 dh pulun cheese..
#gery  #biskut  gery ready stock siapa nak. xdan apa anak2 dh pulun cheese..
I was soooo excited bila nampak gerai pakcik ni niaga kat pasar malam kt my kampung, dulu murah je dok beli biskot dalam tin ni, tp karl mmg suka benda2 yg rare lagi yg dah lama xjmp ni...... Okey jom beli biskot dalam tin, rindu zaman kecik2 karl dulu... #biskut #biskot #biskutmurah #biskutsedap #biskuttin #biskuttimbang #biskuttimbangjajanlejeng
CHOC BROWNIES 
BROWNIES OREO
BROWNIES NUTELLA

Jom try, 
Brownies gebu, melted, cair u olls.

Jom order 
#brownies
#chocolates
#oreo
#nutella
#cakes
#biskut
#kuihraya 
#hariraya 
#katering
#sedap
#kuihrayamurah
#puchong
#putrajaya
#selangor
#kualalumpur
#jomtry
#tempahan
CHEESETART TABUR

penggemar cheese, penggemar tart . Ape lagi jom try!! Best seller

Jom order 
#cheese
#cheesetarts
#biskut
#kuihraya 
#hariraya 
#katering
#sedap
#kuihrayamurah
#puchong
#putrajaya
#selangor
#kualalumpur
#jomtry
#tempahan
Terima Kasih
26 Mach 2017
Shah Alam

Sebarang pertanyaan Boleh Msg/whatsapp kami di no.

012-4244211
012-9266093

akidcookies@yahoo.com

#akidcookies #doorgift #gift #goodies #berkat #sayajual #sayajualdoorgift #sayajualcookies #sayajualbiskut #biskut #sujicrystal #mnm #mnmcokies #kahwin #tunang #aqiqah #cukurjambul #khatan #khatam #wedding #engagement #visitmyig #bazarpaknil #ruangrezekihanania
Biskut Viral!!!
Biskut Gery Salut Keju yg super sedappp..
Limited stock!
1pek RM4.50..
Whatsapp 0122295475
#biskutviral #biskutgerykeju #biskutgerycoklat #biskutgery #biskutgerymurah #utcsentul #popiasedap #vendorwanted #moodrepublic #sayajualmurahmalaysia #gery #gerysaluutmalkist #biskutgerykeju #biskutgerymurah #biskut #biskutgeryviral biskutgerykl #utcsentul
Monink ! Stock sudah mari , sesiapa mahu roger kita ya , rm25/balang jur .😍
Pepero tu hmm .. dap2πŸ˜‹ +01125866769 Noren

#biskut #biskutraya #tiram
#kotatinggi #sedap #makan #makanan #bazarkarat #jdt #johorbahru #johor
#alhamdulillah
GOOD MORNING ! πŸ“£πŸ“£πŸ“£ BERITA TERGEMPARπŸ“£πŸ“£πŸ“£
kepada peminat biskut πŸͺ dan coklat πŸ«β€Όβ€Ό
kami akan mengeluarkan biskut paling sedap abad ni πŸ‘πŸ» ❌ BUKAN BISKUT BIASA ❌
 kerana ❓
πŸͺ dibuat drpd bahan2 yang  terbaik dan berkualiti πŸͺ Dibakar ranggup dan segar
πŸͺ Resepi istimewa yang menggunakan original SNICKERS/M&M'S

JADI ❓

stay n follow @jookercookies
#jookercookies #cookies #biskut #biskutsedap  #biskutmurah #bukanbiskutbiasa #cookiesπŸͺ #homemade #sayajualcookies #raya
GOOD MORNING ! πŸ“£πŸ“£πŸ“£ BERITA TERGEMPARπŸ“£πŸ“£πŸ“£ kepada peminat biskut πŸͺ dan coklat πŸ«β€Όβ€Ό kami akan mengeluarkan biskut paling sedap abad ni πŸ‘πŸ» ❌ BUKAN BISKUT BIASA ❌ kerana ❓ πŸͺ dibuat drpd bahan2 yang terbaik dan berkualiti πŸͺ Dibakar ranggup dan segar πŸͺ Resepi istimewa yang menggunakan original SNICKERS/M&M'S JADI ❓ stay n follow @jookercookies #jookercookies  #cookies  #biskut  #biskutsedap  #biskutmurah  #bukanbiskutbiasa  #cookies πŸͺ #homemade  #sayajualcookies  #raya 
πŸŽ†βœ¨πŸŽŠ WhatsApp I laju2 sekiranya berminat ...#NZ0192809368 πŸ‘πŸ‘πŸŽπŸ’ƒπŸ’ƒ Berita baik dan terkini yeayyy kami dah bole mula ambil order dan anda dah bole merasai kesedapan Cookiesraya dari Bliciousseries ni. Cookiesraya utk makan2 sebelum raya akan mula dibuat seawal April 2017 dan akan mula diedarkan pada pertengahan April 2017. Kamon kamon laju2 WhatsApp I Naz
http://Www.wasap.my/0192809368 Wowww!!! Super Sedappp !!! 😍WhatsApp laju2 NZ 0192809368😘 utk urusan pre-order #cookiesraya #kuihraya #bliciousseries πŸ‘ΈπŸ‘πŸ’–πŸ˜‹πŸ˜‹ #sayajual #kek #cake #biskut #raya #ramadhan jom order laju2 Naz adalah ejen bagi Bliciousseries cookies raya penang whatsapp #NZ0192809368 #ejen #bukitjambul #bayanbaru #jelutong #spice #relau #seberangjaya #kedah #usm #gelugor #penang #balikpulau #pulaupinang #malaysia #bliciousseries2017 #bliciousseriesagent007 #bliciousseriesagent2017
#bliciousseriescookies #bliciousseries
πŸŽ†βœ¨πŸŽŠ WhatsApp I laju2 sekiranya berminat ...#NZ0192809368  πŸ‘πŸ‘πŸŽπŸ’ƒπŸ’ƒ Berita baik dan terkini yeayyy kami dah bole mula ambil order dan anda dah bole merasai kesedapan Cookiesraya dari Bliciousseries ni. Cookiesraya utk makan2 sebelum raya akan mula dibuat seawal April 2017 dan akan mula diedarkan pada pertengahan April 2017. Kamon kamon laju2 WhatsApp I Naz http://Www.wasap.my/0192809368 Wowww!!! Super Sedappp !!! 😍WhatsApp laju2 NZ 0192809368😘 utk urusan pre-order #cookiesraya  #kuihraya  #bliciousseries  πŸ‘ΈπŸ‘πŸ’–πŸ˜‹πŸ˜‹ #sayajual  #kek  #cake  #biskut  #raya  #ramadhan  jom order laju2 Naz adalah ejen bagi Bliciousseries cookies raya penang whatsapp #NZ0192809368  #ejen  #bukitjambul  #bayanbaru  #jelutong  #spice  #relau  #seberangjaya  #kedah  #usm  #gelugor  #penang  #balikpulau  #pulaupinang  #malaysia  #bliciousseries2017  #bliciousseriesagent007  #bliciousseriesagent2017  #bliciousseriescookies  #bliciousseries 
ADA TETAMU DATANG UMAH.
.
Nasib baiklah ada stok CHOCOLATE CHIP COOKIE extra aftr baking tadi.
.
Alang2 dpt jgk promote bisnes. Alhamdulillah syukur.
.
P/s: Depa kata saing2 famess ammoss cookie nih...hehe...saya pun ckp la...ada bahan rahsia yg bagi dia bau semerbak mcm dlm mall tu...tp kena maintain rahsia la...org kata trading secrets...
.

#cookietreat#cookietreatmalaysia#chocolatechip#chocolatechipcookie#chocolatechip#biskutraya #biskut #kuihraya #kuihraya#chocolatechip #cookiesmalaysia #dessertmalaysia #chocolatechipcookies#crunchyalmond#redvelvet#chocolatemoistcake#chocolatemoist#amyrarosli#amarbaharin#aliffsyukriterlajaklaris#loffatah#lofatah
ADA TETAMU DATANG UMAH. . Nasib baiklah ada stok CHOCOLATE CHIP COOKIE extra aftr baking tadi. . Alang2 dpt jgk promote bisnes. Alhamdulillah syukur. . P/s: Depa kata saing2 famess ammoss cookie nih...hehe...saya pun ckp la...ada bahan rahsia yg bagi dia bau semerbak mcm dlm mall tu...tp kena maintain rahsia la...org kata trading secrets... . #cookietreat #cookietreatmalaysia #chocolatechip #chocolatechipcookie #chocolatechip #biskutraya  #biskut  #kuihraya  #kuihraya #chocolatechip  #cookiesmalaysia  #dessertmalaysia  #chocolatechipcookies #crunchyalmond #redvelvet #chocolatemoistcake #chocolatemoist #amyrarosli #amarbaharin #aliffsyukriterlajaklaris #loffatah #lofatah 
MEMPERKENALKAN OVEN PRO TERBARU EUROPA OVEN PRO.
MEMBAKAR BISKUT 5 TINGKAT SEKALI JALAN SAHAJA.
Yang ada bajet nak buat bisnes kuih raya inilah masanya. Jangan lepaskan peluang  anda.
Wasap 0135074830 (faizah)

#rfmachinery
#bakersmalaysia
#bakers
#foodfiesta
#biskut #bestoven
@Regrann from @browniesbymiza -  SIAPA NAK FREE NUTELLA GUNUNG BERAPI (NGB) 1 BOX❓❓
.
Jom join contest ni‼️
.
Cara-cara:
1. LIKE & SHARE post ini
2. Letak hashtag #contestbymiza 
3. Public kan account FB & IG anda
4. Comment DONE di post asal page saya
5. Boleh share banyak kali
6. Do follow IG @browniesbymiza so you do not miss any info especially latest promo & contest πŸ˜‰
.
Additional informations:
1. Contest start SEKARANG (23/3/2017) hingga (27/3/2017) 10pm (5hari sahaja)
.
2. Contest applicable di FB & IG
.
3. Tiada delivery. Pemenang kena pick up di rumah. If need delivery kindly inform & there will be charges for delivery
.
4. Hadiah boleh claim maximum 2 weeks dari tarikh 27/3/2017. If not available, sila inform saya semula
.
Kacang je kan?? Tunggu lagi? Ajak family, scandal, teman tapi mesra, jiran, officemate, soulmate, classmate, cikgu, boss join contest ni πŸ˜†
.
FREE NGB SIAPA TAK NAK WOIIIIII ‼️
.
GOOD LUCK πŸ’
.
#browniesbyMiza #giveawaycontestmalaysia #giveaway #giveawaycontest #nutellagunungberapi #sayajualnutellagunungberapi #sayajualbrownies #saltedcaramel #brownies #sweettooth #sayajualbrowniesampang #browniesampang #brownieskl #browniesmurah #browniessedap #ampang #dessert #homemade #chocolate #chocchipcookies #cookies #biskut #creampuff #minipavlova - #regrann
@Regrann from @browniesbymiza - SIAPA NAK FREE NUTELLA GUNUNG BERAPI (NGB) 1 BOX❓❓ . Jom join contest ni‼️ . Cara-cara: 1. LIKE & SHARE post ini 2. Letak hashtag #contestbymiza  3. Public kan account FB & IG anda 4. Comment DONE di post asal page saya 5. Boleh share banyak kali 6. Do follow IG @browniesbymiza so you do not miss any info especially latest promo & contest πŸ˜‰ . Additional informations: 1. Contest start SEKARANG (23/3/2017) hingga (27/3/2017) 10pm (5hari sahaja) . 2. Contest applicable di FB & IG . 3. Tiada delivery. Pemenang kena pick up di rumah. If need delivery kindly inform & there will be charges for delivery . 4. Hadiah boleh claim maximum 2 weeks dari tarikh 27/3/2017. If not available, sila inform saya semula . Kacang je kan?? Tunggu lagi? Ajak family, scandal, teman tapi mesra, jiran, officemate, soulmate, classmate, cikgu, boss join contest ni πŸ˜† . FREE NGB SIAPA TAK NAK WOIIIIII ‼️ . GOOD LUCK πŸ’ . #browniesbyMiza  #giveawaycontestmalaysia  #giveaway  #giveawaycontest  #nutellagunungberapi  #sayajualnutellagunungberapi  #sayajualbrownies  #saltedcaramel  #brownies  #sweettooth  #sayajualbrowniesampang  #browniesampang  #brownieskl  #browniesmurah  #browniessedap  #ampang  #dessert  #homemade  #chocolate  #chocchipcookies  #cookies  #biskut  #creampuff  #minipavlova  - #regrann 
@Regrann from @browniesbymiza -  SIAPA NAK FREE NUTELLA GUNUNG BERAPI (NGB) 1 BOX❓❓
.
Jom join contest ni‼️
.
Cara-cara:
1. LIKE & SHARE post ini
2. Letak hashtag #contestbymiza 
3. Public kan account FB & IG anda
4. Comment DONE di post asal page saya
5. Boleh share banyak kali
6. Do follow IG @browniesbymiza so you do not miss any info especially latest promo & contest πŸ˜‰
.
Additional informations:
1. Contest start SEKARANG (23/3/2017) hingga (27/3/2017) 10pm (5hari sahaja)
.
2. Contest applicable di FB & IG
.
3. Tiada delivery. Pemenang kena pick up di rumah. If need delivery kindly inform & there will be charges for delivery
.
4. Hadiah boleh claim maximum 2 weeks dari tarikh 27/3/2017. If not available, sila inform saya semula
.
Kacang je kan?? Tunggu lagi? Ajak family, scandal, teman tapi mesra, jiran, officemate, soulmate, classmate, cikgu, boss join contest ni πŸ˜†
.
FREE NGB SIAPA TAK NAK WOIIIIII ‼️
.
GOOD LUCK πŸ’
.
#browniesbyMiza #giveawaycontestmalaysia #giveaway #giveawaycontest #nutellagunungberapi #sayajualnutellagunungberapi #sayajualbrownies #saltedcaramel #brownies #sweettooth #sayajualbrowniesampang #browniesampang #brownieskl #browniesmurah #browniessedap #ampang #dessert #homemade #chocolate #chocchipcookies #cookies #biskut #creampuff #minipavlova - #regrann
@Regrann from @browniesbymiza - SIAPA NAK FREE NUTELLA GUNUNG BERAPI (NGB) 1 BOX❓❓ . Jom join contest ni‼️ . Cara-cara: 1. LIKE & SHARE post ini 2. Letak hashtag #contestbymiza  3. Public kan account FB & IG anda 4. Comment DONE di post asal page saya 5. Boleh share banyak kali 6. Do follow IG @browniesbymiza so you do not miss any info especially latest promo & contest πŸ˜‰ . Additional informations: 1. Contest start SEKARANG (23/3/2017) hingga (27/3/2017) 10pm (5hari sahaja) . 2. Contest applicable di FB & IG . 3. Tiada delivery. Pemenang kena pick up di rumah. If need delivery kindly inform & there will be charges for delivery . 4. Hadiah boleh claim maximum 2 weeks dari tarikh 27/3/2017. If not available, sila inform saya semula . Kacang je kan?? Tunggu lagi? Ajak family, scandal, teman tapi mesra, jiran, officemate, soulmate, classmate, cikgu, boss join contest ni πŸ˜† . FREE NGB SIAPA TAK NAK WOIIIIII ‼️ . GOOD LUCK πŸ’ . #browniesbyMiza  #giveawaycontestmalaysia  #giveaway  #giveawaycontest  #nutellagunungberapi  #sayajualnutellagunungberapi  #sayajualbrownies  #saltedcaramel  #brownies  #sweettooth  #sayajualbrowniesampang  #browniesampang  #brownieskl  #browniesmurah  #browniessedap  #ampang  #dessert  #homemade  #chocolate  #chocchipcookies  #cookies  #biskut  #creampuff  #minipavlova  - #regrann 
@Regrann from @browniesbymiza -  SIAPA NAK FREE NUTELLA GUNUNG BERAPI (NGB) 1 BOX❓❓
.
Jom join contest ni‼️
.
Cara-cara:
1. LIKE & SHARE post ini
2. Letak hashtag #contestbymiza 
3. Public kan account FB & IG anda
4. Comment DONE di post asal page saya
5. Boleh share banyak kali
6. Do follow IG @browniesbymiza so you do not miss any info especially latest promo & contest πŸ˜‰
.
Additional informations:
1. Contest start SEKARANG (23/3/2017) hingga (27/3/2017) 10pm (5hari sahaja)
.
2. Contest applicable di FB & IG
.
3. Tiada delivery. Pemenang kena pick up di rumah. If need delivery kindly inform & there will be charges for delivery
.
4. Hadiah boleh claim maximum 2 weeks dari tarikh 27/3/2017. If not available, sila inform saya semula
.
Kacang je kan?? Tunggu lagi? Ajak family, scandal, teman tapi mesra, jiran, officemate, soulmate, classmate, cikgu, boss join contest ni πŸ˜†
.
FREE NGB SIAPA TAK NAK WOIIIIII ‼️
.
GOOD LUCK πŸ’
.
#browniesbyMiza #giveawaycontestmalaysia #giveaway #giveawaycontest #nutellagunungberapi #sayajualnutellagunungberapi #sayajualbrownies #saltedcaramel #brownies #sweettooth #sayajualbrowniesampang #browniesampang #brownieskl #browniesmurah #browniessedap #ampang #dessert #homemade #chocolate #chocchipcookies #cookies #biskut #creampuff #minipavlova - #regrann
@Regrann from @browniesbymiza - SIAPA NAK FREE NUTELLA GUNUNG BERAPI (NGB) 1 BOX❓❓ . Jom join contest ni‼️ . Cara-cara: 1. LIKE & SHARE post ini 2. Letak hashtag #contestbymiza  3. Public kan account FB & IG anda 4. Comment DONE di post asal page saya 5. Boleh share banyak kali 6. Do follow IG @browniesbymiza so you do not miss any info especially latest promo & contest πŸ˜‰ . Additional informations: 1. Contest start SEKARANG (23/3/2017) hingga (27/3/2017) 10pm (5hari sahaja) . 2. Contest applicable di FB & IG . 3. Tiada delivery. Pemenang kena pick up di rumah. If need delivery kindly inform & there will be charges for delivery . 4. Hadiah boleh claim maximum 2 weeks dari tarikh 27/3/2017. If not available, sila inform saya semula . Kacang je kan?? Tunggu lagi? Ajak family, scandal, teman tapi mesra, jiran, officemate, soulmate, classmate, cikgu, boss join contest ni πŸ˜† . FREE NGB SIAPA TAK NAK WOIIIIII ‼️ . GOOD LUCK πŸ’ . #browniesbyMiza  #giveawaycontestmalaysia  #giveaway  #giveawaycontest  #nutellagunungberapi  #sayajualnutellagunungberapi  #sayajualbrownies  #saltedcaramel  #brownies  #sweettooth  #sayajualbrowniesampang  #browniesampang  #brownieskl  #browniesmurah  #browniessedap  #ampang  #dessert  #homemade  #chocolate  #chocchipcookies  #cookies  #biskut  #creampuff  #minipavlova  - #regrann 
Dah join contest kami? Tinggal 4 hari je lagi
.
Free Nutella Gunung Berapi 9" tau πŸ˜‰
_________________________
#Repost @browniesbymiza
・・・
SIAPA NAK FREE NUTELLA GUNUNG BERAPI (NGB) 1 BOX❓❓
.
Jom join contest ni‼️
.
Cara-cara:
1. LIKE & SHARE post ini
2. Letak hashtag #contestbymiza 
3. Public kan account FB & IG anda
4. Comment DONE di post asal page saya
5. Boleh share banyak kali
6. Do follow IG @browniesbymiza so you do not miss any info especially latest promo & contest πŸ˜‰
.
Additional informations:
1. Contest start SEKARANG (23/3/2017) hingga (27/3/2017) 10pm (5hari sahaja)
.
2. Contest applicable di FB & IG
.
3. Tiada delivery. Pemenang kena pick up di rumah. If need delivery kindly inform & there will be charges for delivery
.
4. Hadiah boleh claim maximum 2 weeks dari tarikh 27/3/2017. If not available, sila inform saya semula
.
Kacang je kan?? Tunggu lagi? Ajak family, scandal, teman tapi mesra, jiran, officemate, soulmate, classmate, cikgu, boss join contest ni πŸ˜†
.
FREE NGB SIAPA TAK NAK WOIIIIII ‼️
.
GOOD LUCK πŸ’
.
#browniesbyMiza #giveawaycontestmalaysia #giveaway #giveawaycontest #nutellagunungberapi #sayajualnutellagunungberapi #sayajualbrownies #saltedcaramel #brownies #sweettooth #sayajualbrowniesampang #browniesampang #brownieskl #browniesmurah #browniessedap #ampang #dessert #homemade #chocolate #chocchipcookies #cookies #biskut #creampuff #minipavlova
Dah join contest kami? Tinggal 4 hari je lagi . Free Nutella Gunung Berapi 9" tau πŸ˜‰ _________________________ #Repost  @browniesbymiza ・・・ SIAPA NAK FREE NUTELLA GUNUNG BERAPI (NGB) 1 BOX❓❓ . Jom join contest ni‼️ . Cara-cara: 1. LIKE & SHARE post ini 2. Letak hashtag #contestbymiza  3. Public kan account FB & IG anda 4. Comment DONE di post asal page saya 5. Boleh share banyak kali 6. Do follow IG @browniesbymiza so you do not miss any info especially latest promo & contest πŸ˜‰ . Additional informations: 1. Contest start SEKARANG (23/3/2017) hingga (27/3/2017) 10pm (5hari sahaja) . 2. Contest applicable di FB & IG . 3. Tiada delivery. Pemenang kena pick up di rumah. If need delivery kindly inform & there will be charges for delivery . 4. Hadiah boleh claim maximum 2 weeks dari tarikh 27/3/2017. If not available, sila inform saya semula . Kacang je kan?? Tunggu lagi? Ajak family, scandal, teman tapi mesra, jiran, officemate, soulmate, classmate, cikgu, boss join contest ni πŸ˜† . FREE NGB SIAPA TAK NAK WOIIIIII ‼️ . GOOD LUCK πŸ’ . #browniesbyMiza  #giveawaycontestmalaysia  #giveaway  #giveawaycontest  #nutellagunungberapi  #sayajualnutellagunungberapi  #sayajualbrownies  #saltedcaramel  #brownies  #sweettooth  #sayajualbrowniesampang  #browniesampang  #brownieskl  #browniesmurah  #browniessedap  #ampang  #dessert  #homemade  #chocolate  #chocchipcookies  #cookies  #biskut  #creampuff  #minipavlova 
A little teaser wont hurt you, right? 😏 MINI CHOCOLATE CHIPS say hi to you πŸ™‹

#coklatchip #biskut #chocolatechip #cookies #biskutmurahsedap #minichocolatechips
Done Basuh telor ayam
Malam ni atau esok pagi nak membaking richnuts cookies
.
Kebersihan memang hal penting yg kak zai ambil perhatian bila nak prepare adunan dan packing cookies ni
.
Sapa2 nak order boleh la roger akak cepat2 ye..
Boleh akak setting adunan dan apa yg patut
.
Nak COD esok atau lusa pun boleh tp utk yg kat area Shah Alam atau Subang Jaya 
Luar kawasan akak boleh poskan  juga

#richnutscookies #cookies #biskut #biscuits #cipcoklat #almond
Done Basuh telor ayam Malam ni atau esok pagi nak membaking richnuts cookies . Kebersihan memang hal penting yg kak zai ambil perhatian bila nak prepare adunan dan packing cookies ni . Sapa2 nak order boleh la roger akak cepat2 ye.. Boleh akak setting adunan dan apa yg patut . Nak COD esok atau lusa pun boleh tp utk yg kat area Shah Alam atau Subang Jaya Luar kawasan akak boleh poskan juga #richnutscookies  #cookies  #biskut  #biscuits  #cipcoklat  #almond 
============================
PETUA MEMBUAT COKLAT CHIP COOKIE YG TERBAIK.
============================
.
πŸ‘‰ Utk menghasilkan cookie yg cantik, gunakan butter/mentega pada suhu yg sejuk. Kerana apabila adunan cookie anda sejuk, pembakaran akan menjadi lebih sekata di dalam oven. .
So lagi cantek la hasil cookie korang nnt.
.
πŸ‘‰Atau sejukkan adunan cookies anda sebelum membakar..pun boleh juga. Tapi jgn beku plak tau...hehe
.

#cookietreat#cookietreatmalaysia#chocolatechip#chocolatechipcookie#chocolatechip#biskutraya #biskut #kuihraya #kuihraya#chocolatechip #cookiesmalaysia #dessertmalaysia #chocolatechipcookies#crunchyalmond#redvelvet#chocolatemoistcake#chocolatemoist#amyrarosli#amarbaharin#aliffsyukriterlajaklaris#loffatah#lofatah
============================ PETUA MEMBUAT COKLAT CHIP COOKIE YG TERBAIK. ============================ . πŸ‘‰ Utk menghasilkan cookie yg cantik, gunakan butter/mentega pada suhu yg sejuk. Kerana apabila adunan cookie anda sejuk, pembakaran akan menjadi lebih sekata di dalam oven. . So lagi cantek la hasil cookie korang nnt. . πŸ‘‰Atau sejukkan adunan cookies anda sebelum membakar..pun boleh juga. Tapi jgn beku plak tau...hehe . #cookietreat #cookietreatmalaysia #chocolatechip #chocolatechipcookie #chocolatechip #biskutraya  #biskut  #kuihraya  #kuihraya #chocolatechip  #cookiesmalaysia  #dessertmalaysia  #chocolatechipcookies #crunchyalmond #redvelvet #chocolatemoistcake #chocolatemoist #amyrarosli #amarbaharin #aliffsyukriterlajaklaris #loffatah #lofatah 
πŸ’žπŸŒΈ Cookies Cutter 5pcs πŸŒΈπŸ’ž
πŸ’žRM7
🎁 come with box 🎁😍😍 Sebarang pertanyaan & pembelian boleh berhubung terus melalui; 
www.wasap.my/60146903881
www.wasap.my/60146903881
www.wasap.my/60146903881

#lovelyairisstore
#bento
#bentomold
#cookiesmold
#colourfullmold
#cookiescutter 
#sugarcookies 
#star 
#starcookiescutter
#acuanbiskut
#biskut
#hanagiftpakej
.
PILIHAN ISIAN biskut dlm jar:
.
βŠ™ Nenas Matahari
βŠ™ Nenas Donut
βŠ™ Nenas Big Matahari
βŠ™ Nenas Melur
.
LOVE; @hanagift_penang
.
Order NOW!
.
T&C Applied!
.
BOOKING NOW to ORDER!
πŸ“ž WhatApps: 0189459247.
πŸ“ž WhatApps: 0189459247.
πŸ“ž WhatApps: 0189459247.
.
FB Page: FAHanaCo, TQ!
.
#doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgifts #doorgiftmalaysia #nikah #doorgiftbudget #doorgiftbajet #weddinggiftmurah #weddinggift #doorgiftbiskut #doorgiftpenang #kahwin #hanagift #housewarming #birthdayparty #alumni #bazaarpaknil #malaysiaevent #majliskahwin #malaysiamade #birthdayparty #event #kenduri #aqiqah #akikah #goodiesbudget #sayajual #kahwin #biskut #penangdoorgift #penangdoorgift
#hanagiftpakej  . PILIHAN ISIAN biskut dlm jar: . βŠ™ Nenas Matahari βŠ™ Nenas Donut βŠ™ Nenas Big Matahari βŠ™ Nenas Melur . LOVE; @hanagift_penang . Order NOW! . T&C Applied! . BOOKING NOW to ORDER! πŸ“ž WhatApps: 0189459247. πŸ“ž WhatApps: 0189459247. πŸ“ž WhatApps: 0189459247. . FB Page: FAHanaCo, TQ! . #doorgiftmurah  #doorgiftkahwin  #doorgifts  #doorgiftmalaysia  #nikah  #doorgiftbudget  #doorgiftbajet  #weddinggiftmurah  #weddinggift  #doorgiftbiskut  #doorgiftpenang  #kahwin  #hanagift  #housewarming  #birthdayparty  #alumni  #bazaarpaknil  #malaysiaevent  #majliskahwin  #malaysiamade  #birthdayparty  #event  #kenduri  #aqiqah  #akikah  #goodiesbudget  #sayajual  #kahwin  #biskut  #penangdoorgift  #penangdoorgift 
#hanagiftpakej
.
PILIHAN ISIAN biskut dlm jar:
.
βŠ™ Chocolate Bear
βŠ™ Strawberry Bear
βŠ™ Cheezy Puff
βŠ™ Seaweed Puff
.
LOVE; @hanagift_penang
.
Order NOW!
.
T&C Applied!
.
BOOKING NOW to ORDER!
πŸ“ž WhatApps: 0189459247.
πŸ“ž WhatApps: 0189459247.
πŸ“ž WhatApps: 0189459247.
.
FB Page: FAHanaCo, TQ!
.
#doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgifts #doorgiftmalaysia #nikah #doorgiftbudget #doorgiftbajet #weddinggiftmurah #weddinggift #doorgiftbiskut #doorgiftpenang #kahwin #hanagift #housewarming #birthdayparty #alumni #bazaarpaknil #malaysiaevent #majliskahwin #malaysiamade #birthdayparty #event #kenduri #aqiqah #akikah #goodiesbudget #sayajual #kahwin #biskut #penangdoorgift
#hanagiftpakej  . PILIHAN ISIAN biskut dlm jar: . βŠ™ Chocolate Bear βŠ™ Strawberry Bear βŠ™ Cheezy Puff βŠ™ Seaweed Puff . LOVE; @hanagift_penang . Order NOW! . T&C Applied! . BOOKING NOW to ORDER! πŸ“ž WhatApps: 0189459247. πŸ“ž WhatApps: 0189459247. πŸ“ž WhatApps: 0189459247. . FB Page: FAHanaCo, TQ! . #doorgiftmurah  #doorgiftkahwin  #doorgifts  #doorgiftmalaysia  #nikah  #doorgiftbudget  #doorgiftbajet  #weddinggiftmurah  #weddinggift  #doorgiftbiskut  #doorgiftpenang  #kahwin  #hanagift  #housewarming  #birthdayparty  #alumni  #bazaarpaknil  #malaysiaevent  #majliskahwin  #malaysiamade  #birthdayparty  #event  #kenduri  #aqiqah  #akikah  #goodiesbudget  #sayajual  #kahwin  #biskut  #penangdoorgift 
#hanagiftpakej
.
PILIHAN ISIAN biskut dlm jar:
.
βŠ™ Chocolate BOMB BOMB
.
LOVE; @hanagift_penang
.
Order NOW!
.
T&C Applied!
.
BOOKING NOW to ORDER!
πŸ“ž WhatApps: 0189459247.
πŸ“ž WhatApps: 0189459247.
πŸ“ž WhatApps: 0189459247.
.
FB Page: FAHanaCo, TQ!
.
#doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgifts #doorgiftmalaysia #nikah #doorgiftbudget #doorgiftbajet #weddinggiftmurah #weddinggift #doorgiftbiskut #doorgiftpenang #kahwin #hanagift #housewarming #birthdayparty #alumni #bazaarpaknil #malaysiaevent #majliskahwin #malaysiamade #birthdayparty #event #kenduri #aqiqah #akikah #goodiesbudget #sayajual #kahwin #biskut #penangdoorgift #doorgiftpenang
#hanagiftpakej  . PILIHAN ISIAN biskut dlm jar: . βŠ™ Chocolate BOMB BOMB . LOVE; @hanagift_penang . Order NOW! . T&C Applied! . BOOKING NOW to ORDER! πŸ“ž WhatApps: 0189459247. πŸ“ž WhatApps: 0189459247. πŸ“ž WhatApps: 0189459247. . FB Page: FAHanaCo, TQ! . #doorgiftmurah  #doorgiftkahwin  #doorgifts  #doorgiftmalaysia  #nikah  #doorgiftbudget  #doorgiftbajet  #weddinggiftmurah  #weddinggift  #doorgiftbiskut  #doorgiftpenang  #kahwin  #hanagift  #housewarming  #birthdayparty  #alumni  #bazaarpaknil  #malaysiaevent  #majliskahwin  #malaysiamade  #birthdayparty  #event  #kenduri  #aqiqah  #akikah  #goodiesbudget  #sayajual  #kahwin  #biskut  #penangdoorgift  #doorgiftpenang 
NEW #hanagiftpakej
.
BEST for Special gift for special guest :)
.
BISCUIT IN MINI JAR (210ml)
PRICE RM2.50/jar *Add on RM0.10 for 4x4cm Personalized TQ Tag*
.
Biscuit choices:
βŠ™ Ice Cream Biscuit
βŠ™ Chocolate BOMB BOMB
=========================
ADD-ON charge RM0.50 for
βŠ™ Chocolate/ Strawberry Bear
βŠ™ Cheezy Puff
βŠ™ Seaweed Puff
βŠ™ Nenas Matahari
βŠ™ Nenas Donut
βŠ™ Nenas Big Matahari
βŠ™ Nenas Melur
.
LOVE; @hanagift_penang
.
Order NOW!
.
T&C Applied! Minimum order 100 jars!!!
.
BOOKING NOW to ORDER!
πŸ“ž WhatApps: 0189459247.
πŸ“ž WhatApps: 0189459247.
πŸ“ž WhatApps: 0189459247.
.
FB Page: FAHanaCo, TQ!
.
#doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgifts #doorgiftmalaysia #nikah #doorgiftbudget #doorgiftbajet #weddinggiftmurah #weddinggift #doorgiftbiskut #doorgiftpenang #kahwin #hanagift #housewarming #birthdayparty #alumni #bazaarpaknil #malaysiaevent #majliskahwin #malaysiamade #birthdayparty #event #kenduri #aqiqah #akikah #goodiesbudget #sayajual #kahwin #biskut #penangdoorgift #doorgiftpenang
NEW #hanagiftpakej  . BEST for Special gift for special guest :) . BISCUIT IN MINI JAR (210ml) PRICE RM2.50/jar *Add on RM0.10 for 4x4cm Personalized TQ Tag* . Biscuit choices: βŠ™ Ice Cream Biscuit βŠ™ Chocolate BOMB BOMB ========================= ADD-ON charge RM0.50 for βŠ™ Chocolate/ Strawberry Bear βŠ™ Cheezy Puff βŠ™ Seaweed Puff βŠ™ Nenas Matahari βŠ™ Nenas Donut βŠ™ Nenas Big Matahari βŠ™ Nenas Melur . LOVE; @hanagift_penang . Order NOW! . T&C Applied! Minimum order 100 jars!!! . BOOKING NOW to ORDER! πŸ“ž WhatApps: 0189459247. πŸ“ž WhatApps: 0189459247. πŸ“ž WhatApps: 0189459247. . FB Page: FAHanaCo, TQ! . #doorgiftmurah  #doorgiftkahwin  #doorgifts  #doorgiftmalaysia  #nikah  #doorgiftbudget  #doorgiftbajet  #weddinggiftmurah  #weddinggift  #doorgiftbiskut  #doorgiftpenang  #kahwin  #hanagift  #housewarming  #birthdayparty  #alumni  #bazaarpaknil  #malaysiaevent  #majliskahwin  #malaysiamade  #birthdayparty  #event  #kenduri  #aqiqah  #akikah  #goodiesbudget  #sayajual  #kahwin  #biskut  #penangdoorgift  #doorgiftpenang 
NEW #hanagiftpakej
.
BEST for Special gift for special guest :)
.
BISCUIT IN MINI JAR (210ml)
PRICE RM2.50/jar *Add on RM0.10 for 4x4cm Personalized TQ Tag*
.
Biscuit choices:
βŠ™ Ice Cream Biscuit
βŠ™ Chocolate BOMB BOMB
=========================
ADD-ON charge RM0.50 for
βŠ™ Chocolate/ Strawberry Bear
βŠ™ Cheezy Puff
βŠ™ Seaweed Puff
βŠ™ Nenas Matahari
βŠ™ Nenas Donut
βŠ™ Nenas Big Matahari
βŠ™ Nenas Melur
.
LOVE; @hanagift_penang
.
Order NOW!
.
T&C Applied! Minimum order 100 jars!!!
.
BOOKING NOW to ORDER!
πŸ“ž WhatApps: 0189459247.
πŸ“ž WhatApps: 0189459247.
πŸ“ž WhatApps: 0189459247.
.
FB Page: FAHanaCo, TQ!
.
#doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgifts #doorgiftmalaysia #nikah #doorgiftbudget #doorgiftbajet #weddinggiftmurah #weddinggift #doorgiftbiskut #doorgiftpenang #kahwin #hanagift #housewarming #birthdayparty #alumni #bazaarpaknil #malaysiaevent #majliskahwin #malaysiamade #birthdayparty #event #kenduri #aqiqah #akikah #goodiesbudget #sayajual #kahwin #biskut #penangdoorgift #doorgiftpenang
NEW #hanagiftpakej  . BEST for Special gift for special guest :) . BISCUIT IN MINI JAR (210ml) PRICE RM2.50/jar *Add on RM0.10 for 4x4cm Personalized TQ Tag* . Biscuit choices: βŠ™ Ice Cream Biscuit βŠ™ Chocolate BOMB BOMB ========================= ADD-ON charge RM0.50 for βŠ™ Chocolate/ Strawberry Bear βŠ™ Cheezy Puff βŠ™ Seaweed Puff βŠ™ Nenas Matahari βŠ™ Nenas Donut βŠ™ Nenas Big Matahari βŠ™ Nenas Melur . LOVE; @hanagift_penang . Order NOW! . T&C Applied! Minimum order 100 jars!!! . BOOKING NOW to ORDER! πŸ“ž WhatApps: 0189459247. πŸ“ž WhatApps: 0189459247. πŸ“ž WhatApps: 0189459247. . FB Page: FAHanaCo, TQ! . #doorgiftmurah  #doorgiftkahwin  #doorgifts  #doorgiftmalaysia  #nikah  #doorgiftbudget  #doorgiftbajet  #weddinggiftmurah  #weddinggift  #doorgiftbiskut  #doorgiftpenang  #kahwin  #hanagift  #housewarming  #birthdayparty  #alumni  #bazaarpaknil  #malaysiaevent  #majliskahwin  #malaysiamade  #birthdayparty  #event  #kenduri  #aqiqah  #akikah  #goodiesbudget  #sayajual  #kahwin  #biskut  #penangdoorgift  #doorgiftpenang 
NEW #hanagiftpakej
.
BEST for Special gift for special guest :)
.
BISCUIT IN MINI JAR (210ml)
PRICE RM2.50/jar *Add on RM0.10 for 4x4cm Personalized TQ Tag*
.
Biscuit choices:
βŠ™ Ice Cream Biscuit
βŠ™ Chocolate BOMB BOMB
=========================
ADD-ON charge RM0.50 for
βŠ™ Chocolate/ Strawberry Bear
βŠ™ Cheezy Puff
βŠ™ Seaweed Puff
βŠ™ Nenas Matahari
βŠ™ Nenas Donut
βŠ™ Nenas Big Matahari
βŠ™ Nenas Melur
.
LOVE; @hanagift_penang
.
Order NOW!
.
T&C Applied! Minimum order 100 jars!!!
.
BOOKING NOW to ORDER!
πŸ“ž WhatApps: 0189459247.
πŸ“ž WhatApps: 0189459247.
πŸ“ž WhatApps: 0189459247.
.
FB Page: FAHanaCo, TQ!
.
#doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgifts #doorgiftmalaysia #nikah #doorgiftbudget #doorgiftbajet #weddinggiftmurah #weddinggift #doorgiftbiskut #doorgiftpenang #kahwin #hanagift #housewarming #birthdayparty #alumni #bazaarpaknil #malaysiaevent #majliskahwin #malaysiamade #birthdayparty #event #kenduri #aqiqah #akikah #goodiesbudget #sayajual #kahwin #biskut #penangdoorgift #doorgiftpenang
NEW #hanagiftpakej  . BEST for Special gift for special guest :) . BISCUIT IN MINI JAR (210ml) PRICE RM2.50/jar *Add on RM0.10 for 4x4cm Personalized TQ Tag* . Biscuit choices: βŠ™ Ice Cream Biscuit βŠ™ Chocolate BOMB BOMB ========================= ADD-ON charge RM0.50 for βŠ™ Chocolate/ Strawberry Bear βŠ™ Cheezy Puff βŠ™ Seaweed Puff βŠ™ Nenas Matahari βŠ™ Nenas Donut βŠ™ Nenas Big Matahari βŠ™ Nenas Melur . LOVE; @hanagift_penang . Order NOW! . T&C Applied! Minimum order 100 jars!!! . BOOKING NOW to ORDER! πŸ“ž WhatApps: 0189459247. πŸ“ž WhatApps: 0189459247. πŸ“ž WhatApps: 0189459247. . FB Page: FAHanaCo, TQ! . #doorgiftmurah  #doorgiftkahwin  #doorgifts  #doorgiftmalaysia  #nikah  #doorgiftbudget  #doorgiftbajet  #weddinggiftmurah  #weddinggift  #doorgiftbiskut  #doorgiftpenang  #kahwin  #hanagift  #housewarming  #birthdayparty  #alumni  #bazaarpaknil  #malaysiaevent  #majliskahwin  #malaysiamade  #birthdayparty  #event  #kenduri  #aqiqah  #akikah  #goodiesbudget  #sayajual  #kahwin  #biskut  #penangdoorgift  #doorgiftpenang 
SEMPERIT DOLU DOLU

Pin pin

Selamat petang semua
Kuih raya! Kuih raya!

Stok2 kuih raya yg bakal menjelma ready untuk tempahan

Jom order 
#semperit
#biskut
#cookies
#kuihraya 
#hariraya 
#katering
#sedap
#kuihrayamurah
#puchong
#putrajaya
#selangor
#kualalumpur
#jomtry
#tempahan
TART NENAS

Pin pin

Selamat petang semua
Kuih raya! Kuih raya!

Stok2 kuih raya yg bakal menjelma ready untuk tempahan

Jom order 
#tartnenas
#nenas
#biskut
#kuihraya 
#hariraya 
#katering
#sedap
#kuihrayamurah
#puchong
#putrajaya
#selangor
#kualalumpur
#jomtry
#tempahan
Saudagar biskut. πŸͺ #biskut #gery #cheese #chocolate #dmfororder #rm5 #kualalumpur
Today's lunch. πŸ˜‘πŸ˜‘ lost my appetite. This one is yummeyyy.

#daliebest #bungabungabunga #classybambam #biscuits #biskut #lunch #noappetite #noappetitetoeat #mamee #monsterbiskidz
Have a bite of #malcookies ! Have a bite of happiness! #biskut #makanan #cookies #bitesofhappiness
Majlis Perkhawinan
Liza & Aiman | 25 Mac 2017
Sungai Besar

Sebarang pertanyaan Boleh Msg/whatsapp kami di no.

012-4244211
012-9266093

akidcookies@yahoo.com

#akidcookies #doorgift #gift #goodies #berkat #sayajual #sayajualdoorgift #sayajualcookies #sayajualbiskut #biskut #sujicrystal #mnm #mnmcokies #kahwin #tunang #aqiqah #cukurjambul #khatan #khatam #wedding #engagement #visitmyig #bazarpaknil #ruangrezekihanania
πŸ“£πŸ“£πŸ“£ BERITA TERGEMPARπŸ“£πŸ“£πŸ“£
kepada peminat biskut πŸͺ dan coklat πŸ«β€Όβ€Ό
kami akan mengeluarkan biskut paling sedap abad ni πŸ‘πŸ» ❌ BUKAN BISKUT BIASA ❌
 kerana ❓
πŸͺ dibuat drpd bahan2 yang  terbaik dan berkualiti πŸͺ Dibakar ranggup dan segar
πŸͺ Berperisa original SNICKERS/M&M'S

JADI ❓

stay n follow @jookercookies
#jookercookies #cookies #biskut #biskutsedap  #biskutmurah #bukanbiskutbiasa #cookiesπŸͺ #homemade #sayajualcookies #raya
πŸ“£πŸ“£πŸ“£ BERITA TERGEMPARπŸ“£πŸ“£πŸ“£ kepada peminat biskut πŸͺ dan coklat πŸ«β€Όβ€Ό kami akan mengeluarkan biskut paling sedap abad ni πŸ‘πŸ» ❌ BUKAN BISKUT BIASA ❌ kerana ❓ πŸͺ dibuat drpd bahan2 yang terbaik dan berkualiti πŸͺ Dibakar ranggup dan segar πŸͺ Berperisa original SNICKERS/M&M'S JADI ❓ stay n follow @jookercookies #jookercookies  #cookies  #biskut  #biskutsedap  #biskutmurah  #bukanbiskutbiasa  #cookies πŸͺ #homemade  #sayajualcookies  #raya 
πŸ“£πŸ“£πŸ“£ BERITA TERGEMPARπŸ“£πŸ“£πŸ“£
kepada peminat biskut πŸͺ dan coklat πŸ«β€Όβ€Ό
kami akan mengeluarkan biskut paling sedap abad ni πŸ‘πŸ» ❌ BUKAN BISKUT BIASA ❌
 kerana ❓
πŸͺ dibuat drpd bahan2 yang  terbaik dan berkualiti πŸͺ Dibakar ranggup dan segar
πŸͺ Berperisa original SNICKERS/M&M'S

JADI ❓

stay n follow @jookercookies
#jookercookies #cookies #biskut #biskutsedap  #biskutmurah #bukanbiskutbiasa #cookiesπŸͺ #homemade #sayajualcookies #raya
πŸ“£πŸ“£πŸ“£ BERITA TERGEMPARπŸ“£πŸ“£πŸ“£ kepada peminat biskut πŸͺ dan coklat πŸ«β€Όβ€Ό kami akan mengeluarkan biskut paling sedap abad ni πŸ‘πŸ» ❌ BUKAN BISKUT BIASA ❌ kerana ❓ πŸͺ dibuat drpd bahan2 yang terbaik dan berkualiti πŸͺ Dibakar ranggup dan segar πŸͺ Berperisa original SNICKERS/M&M'S JADI ❓ stay n follow @jookercookies #jookercookies  #cookies  #biskut  #biskutsedap  #biskutmurah  #bukanbiskutbiasa  #cookies πŸͺ #homemade  #sayajualcookies  #raya 
Ye betul awak2.

Pencarian agent telah pun bermula ye.
Alhamdulillah sambutan sgt menggalakkan.

Jgn risau pasal modal sebab sgt minimum dan kita akan ajar cara buat jualan.

Insyallah kita mulakan pencarian duit tambahan ni awal2.Lagi awal lagi bagus, lagi banyak, lagi seronok.

Watsapp kami skrg dan kita borak2.Tak jadi takpe at least kita dapat tambah kenalan.

Ye dok.

Dah skrg amik phone dan watsapp kami.

#agen #agen2017 #theblackwhiskbake #theblackwhisk #cookies #cookiesmalaysia #biskut #sayajual #bazaaronline #bazaarpaknil #cookiesraya2017 #cookiessyahdu #cookiesomirium #cookiesAilapbiu #muahciked - #regrann - #regrann
Ye betul awak2. Pencarian agent telah pun bermula ye. Alhamdulillah sambutan sgt menggalakkan. Jgn risau pasal modal sebab sgt minimum dan kita akan ajar cara buat jualan. Insyallah kita mulakan pencarian duit tambahan ni awal2.Lagi awal lagi bagus, lagi banyak, lagi seronok. Watsapp kami skrg dan kita borak2.Tak jadi takpe at least kita dapat tambah kenalan. Ye dok. Dah skrg amik phone dan watsapp kami. #agen  #agen2017  #theblackwhiskbake  #theblackwhisk  #cookies  #cookiesmalaysia  #biskut  #sayajual  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #cookiesraya2017  #cookiessyahdu  #cookiesomirium  #cookiesAilapbiu  #muahciked  - #regrann  - #regrann 
Assalamualaikum..
Salam Jumaat.. Korang nak carik duit raya tak?
Jom jadi ejen biskut raya sis.. projek ni setahun skali je.. Harga biskut sebekas 17.00 jer.. 🌻 Tak perlu modal
🌻 Tak perlu simpan stok
🌻 Hanya submit oder pada sis
🌻 Lepas siap biskut nanti ais hantar depan pintu rumah awak.. FREE jer tau seluruh KL & Selangor.. Cepat cepat wasap sis kalau serius nak cari duit raya..Okeyy..Klik ke link ni terus bole wasap sis.. http://www.wasap.my/60184034707

Jgn buang masa lagi, raya da nak dekat nie.. hihi.. #biskutraya #biskutraya2017 #biskutrayamurah #biskutmurah #raya2017 #biskut #raya #murah #2017 #ejen #ejenbiskutraya #ejenbiskutraya #ejendiperlukan #ejenbiskutrayadiperlukan
Assalamualaikum.. Salam Jumaat.. Korang nak carik duit raya tak? Jom jadi ejen biskut raya sis.. projek ni setahun skali je.. Harga biskut sebekas 17.00 jer.. 🌻 Tak perlu modal 🌻 Tak perlu simpan stok 🌻 Hanya submit oder pada sis 🌻 Lepas siap biskut nanti ais hantar depan pintu rumah awak.. FREE jer tau seluruh KL & Selangor.. Cepat cepat wasap sis kalau serius nak cari duit raya..Okeyy..Klik ke link ni terus bole wasap sis.. http://www.wasap.my/60184034707 Jgn buang masa lagi, raya da nak dekat nie.. hihi.. #biskutraya  #biskutraya2017  #biskutrayamurah  #biskutmurah  #raya2017  #biskut  #raya  #murah  #2017  #ejen  #ejenbiskutraya  #ejenbiskutraya  #ejendiperlukan  #ejenbiskutrayadiperlukan 
Good morningπŸ’› Have a blessed Friday🌸

By the way Have A Cookie ada buat penghantaran seluruh Malaysia. Jom! Have A Cookie! Dijamin sedapπŸ˜„

#homemade #haveacookie #johorbahru #biskut #malaysia
Salam Jumaat..Alhamdulillah Monster Cookies dah sampai Kuala Terengganu!!Agak2 ada ker orang Pantai Timur nak jadi agent untuk Miaqibkitchen?πŸ˜‚πŸ˜Š #customerfeedback #pantaitimur #kualaterengganu #monstercookies #cookiesπŸͺ #chocolatechip #miaqibkitchen #klangvalley #meruklang #pmfororder #biskut
Its fresh from the oven!! Fill your day with our delicious Bangkit Susu 😍😍😍
.
Bangkit Susu - 50pcs - Rm27
.
Ws/pm : 0173758527, 01123007934
.
.

#sayajual #biskutraya #sayajualbiskut #biskut #cookiesmalaysia #sayajualmurah #biskutsedap #biskutmurah
Open order kuih raya bajet..
Selasa 28/3/2017
Area : pmtg tnggi c : paya keladi : sek pra paya Keladi
#makmur
#tart nenas
#biskut arab
1 box rm5 sahaja..
Kuih raya terhad'
Sapa cepat dia dapat ;)
Open order kuih raya bajet.. Selasa 28/3/2017 Area : pmtg tnggi c : paya keladi : sek pra paya Keladi #makmur  #tart  nenas #biskut  arab 1 box rm5 sahaja.. Kuih raya terhad' Sapa cepat dia dapat ;)
PROMOSI!!!
€€€ Harga Terjun Gaung €€€ RM45/SM
RM50/SS

Inc. Postage
β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯
#BiskutTimbang #sayajual #ikutcarakita #jualonline #igersmalaya #vscocam #igshop #vsco #vscomalaysia #sayajualonline #sayajual #biskut #biskutmurah #igersmalaya #igshop #jualbelionline #jualonline #jualmurah #ikutcarakita #instashop #instagood #sayajualmurah #instashare #murah #instashare #vscomalaysia #tanjongmalim #sayajualbrooch #mutiara #doorgift #goodies #upsi #biskut #throwback #tanjongmalim #travel #begkalisair #begmurahmalaysia #jammurahmalaysia
PROMOSI!!! €€€ Harga Terjun Gaung €€€ RM45/SM RM50/SS Inc. Postage β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯ #BiskutTimbang  #sayajual  #ikutcarakita  #jualonline  #igersmalaya  #vscocam  #igshop  #vsco  #vscomalaysia  #sayajualonline  #sayajual  #biskut  #biskutmurah  #igersmalaya  #igshop  #jualbelionline  #jualonline  #jualmurah  #ikutcarakita  #instashop  #instagood  #sayajualmurah  #instashare  #murah  #instashare  #vscomalaysia  #tanjongmalim  #sayajualbrooch  #mutiara  #doorgift  #goodies  #upsi  #biskut  #throwback  #tanjongmalim  #travel  #begkalisair  #begmurahmalaysia  #jammurahmalaysia 
πŸŽ†βœ¨πŸŽŠ Wowww!!! Super Sedappp !!! Cepat-cepat dapatkan cookiesraya Bliciousseries yg lazat-lazat. Now already open for orders. 😍WhatsApp laju2 NZ 0192809368😘 utk urusan pre-order #cookiesraya #kuihraya #bliciousseries πŸ‘ΈπŸ‘πŸ’–πŸ˜‹πŸ˜‹ #sayajual #kek #cake #biskut #raya #ramadhan jom order laju2 Naz adalah ejen bagi Bliciousseries cookies raya penang whatsapp #NZ0192809368 #ejen #bukitjambul #bayanbaru #jelutong #spice #relau #seberangjaya #kedah #usm #gelugor #penang #balikpulau #pulaupinang #malaysia #bliciousseries2017 #bliciousseriesagent007 #bliciousseriesagent2017
#bliciousseriescookies #bliciousseries
πŸŽ†βœ¨πŸŽŠ Wowww!!! Super Sedappp !!! Cepat-cepat dapatkan cookiesraya Bliciousseries yg lazat-lazat. Now already open for orders. 😍WhatsApp laju2 NZ 0192809368😘 utk urusan pre-order #cookiesraya  #kuihraya  #bliciousseries  πŸ‘ΈπŸ‘πŸ’–πŸ˜‹πŸ˜‹ #sayajual  #kek  #cake  #biskut  #raya  #ramadhan  jom order laju2 Naz adalah ejen bagi Bliciousseries cookies raya penang whatsapp #NZ0192809368  #ejen  #bukitjambul  #bayanbaru  #jelutong  #spice  #relau  #seberangjaya  #kedah  #usm  #gelugor  #penang  #balikpulau  #pulaupinang  #malaysia  #bliciousseries2017  #bliciousseriesagent007  #bliciousseriesagent2017  #bliciousseriescookies  #bliciousseries 
Settle utk harini
Open for borong keh.
Sekotak rm70 termasuk pos. Termasuk pos.  Beli borong. Dapat harga borong
 #gerysaluut #gerycoklat #geryborong #gerysaluutmalkistcheese #biskutmurah #biskut #biskutgerymurah
BANGKIT CHEESE SEDAP & RAPUH

1BEKAS DALAM 50BIJI

WS 0172582249

#kuihbangkit#bangkitcheese#bangkitsedap#bangkitcheesesedap#projekraya#biskut#biskutraya#biskutsedap#cookieshomemade#
KUIH DAHAN RAPUH / BATANG BURUK

1BEKAS DALAM 400G

WS 0172582249

#kuihbatangburuk#kuihdahanrapuh#kuihraya2017#kuihsedap#biskut#biskutraya#projekraya#cookieshomemade#
KUIH KAPIT OVERLOAD PEANUT BUTTER
RAPUH & SANGAT SEDAP
SEKALI MAKAN PASTI SUSAH NAK BERENTI

1BALANG ADA DALAM 45PCS

WS 0172582249

#kuihkapit#kuihkapitcoklat#kuihkapitpeanutbutter#kuihkapitmix#kuihkapitsedap#kuihkapitrangup#biskut#biskutsedap#biskutraya#projekraya#kuihkapitoverload#
ISTIMEWA UNTUK PENGGEMAR COOKIES DAN PENGGEMAR KUACI‼️ COOKIES "BERHANTU" INI BAHAYA!! Kenapa BAHAYA?
.
. .
Kerana sekali mkn rasa ketagih nak makan lagi. Tidak ada sebarang bahan terlarang. Malah, akan merawat tubuh anda 😱. Bukan cookies kuaci biasa-biasa tapi luar biasaπŸ˜‰
.
Apa yang luar biasa?
Rasa dulu baru anda tahu hehe😘
.
--------------------------------------------
Apa keistimewaan Crunchy Caramel ni? --------------------------------------------
.
* Kepingan kuaci biji tembikai susu - menjaga kulit lembap, lembut, halus, cerah dan mencegah jerawat dan gangguan kulit yang lain. . * Kuaci matahari - memiliki tekstur yang lembut dan sangat kaya akan nutrisi..
.
* Kuaci labu(hijau) - mempunyai kandungan asid amino triptofan yang tinggi yang berfungsi mengaktifkan paras serotonin dalam tubuh anda.
. * Bijan hitam - pemanfaatanΒ jintan hitam pada bidang farmasi diyakini hampir digunakan pada 20 jenis pengobatan.
.

Kenapa perlu berlengah lagi. Jom tempah mulai sekarang rasai kerangupan dan kelazatan yang lain dari yang lain. Mengapa perlu cari cara susah sedangkan Crunchy Caramel boleh makan dgn mudah.πŸ˜‰
.
.
Jika berminat sila whatapp "NAK CRUNCHY" ke 011-28306798
Jika berminat sila whatapp "NAK CRUNCHY" ke 011-28306798
Jika berminat sila whatapp "NAK CRUNCHY" ke 011-28306798
.
#crunchycaramelterlazat #cookies #caramel #crunchycaramel #crunchycaramelmurah #crunch #kuacimurah #biskut #biskutkuacicaramel #biskutkuacimurah #sayajualonline #sayajualmurah #cookiesmalaysia #Biskutraya #biskutraya2017 #biskutmurah #biskutsedap #biskutlazat #crispy #cookiescrispy #crispymalaysia #terengganu #malaysia
ISTIMEWA UNTUK PENGGEMAR COOKIES DAN PENGGEMAR KUACI‼️ COOKIES "BERHANTU" INI BAHAYA!! Kenapa BAHAYA? . . . Kerana sekali mkn rasa ketagih nak makan lagi. Tidak ada sebarang bahan terlarang. Malah, akan merawat tubuh anda 😱. Bukan cookies kuaci biasa-biasa tapi luar biasaπŸ˜‰ . Apa yang luar biasa? Rasa dulu baru anda tahu hehe😘 . -------------------------------------------- Apa keistimewaan Crunchy Caramel ni? -------------------------------------------- . * Kepingan kuaci biji tembikai susu - menjaga kulit lembap, lembut, halus, cerah dan mencegah jerawat dan gangguan kulit yang lain. . * Kuaci matahari - memiliki tekstur yang lembut dan sangat kaya akan nutrisi.. . * Kuaci labu(hijau) - mempunyai kandungan asid amino triptofan yang tinggi yang berfungsi mengaktifkan paras serotonin dalam tubuh anda. . * Bijan hitam - pemanfaatanΒ jintan hitam pada bidang farmasi diyakini hampir digunakan pada 20 jenis pengobatan. . Kenapa perlu berlengah lagi. Jom tempah mulai sekarang rasai kerangupan dan kelazatan yang lain dari yang lain. Mengapa perlu cari cara susah sedangkan Crunchy Caramel boleh makan dgn mudah.πŸ˜‰ . . Jika berminat sila whatapp "NAK CRUNCHY" ke 011-28306798 Jika berminat sila whatapp "NAK CRUNCHY" ke 011-28306798 Jika berminat sila whatapp "NAK CRUNCHY" ke 011-28306798 . #crunchycaramelterlazat  #cookies  #caramel  #crunchycaramel  #crunchycaramelmurah  #crunch  #kuacimurah  #biskut  #biskutkuacicaramel  #biskutkuacimurah  #sayajualonline  #sayajualmurah  #cookiesmalaysia  #Biskutraya  #biskutraya2017  #biskutmurah  #biskutsedap  #biskutlazat  #crispy  #cookiescrispy  #crispymalaysia  #terengganu  #malaysia