an online Instagram web viewer

#biskutraya medias

Photos

.
PLEASE WHATSAPP FOR ENQUIRY!
ONLINE DESIGN & PRINTING
.
Full template di #ESstickertemplates
.
Whatsapp : 0162215872
Email : esthetic.std@gmail.com
.
#EstheticStudio #graphicdesign
#printing #klang #shahalam #malaysia #bunting #banner #sticker #name #card #business #print #graphic #designer #murah #art #design #bazaarpaknil #sayajual #followforfollow #f4f #follow4follow #stickermurah #stickerlabelmurah #stickerpomade #stickerkahwin #kuihraya #biskutraya
. PLEASE WHATSAPP FOR ENQUIRY! ONLINE DESIGN & PRINTING . Full template di #ESstickertemplates  . Whatsapp : 0162215872 Email : esthetic.std@gmail.com . #EstheticStudio  #graphicdesign  #printing  #klang  #shahalam  #malaysia  #bunting  #banner  #sticker  #name  #card  #business  #print  #graphic  #designer  #murah  #art  #design  #bazaarpaknil  #sayajual  #followforfollow  #f4f  #follow4follow  #stickermurah  #stickerlabelmurah  #stickerpomade  #stickerkahwin  #kuihraya  #biskutraya 
RANGGUP KRUP KRAP KRUP KRAP
=============================
.
Sambil layan sukan sea, sedar sedar dah tinggal seoaruh balang. Ranggup tak terkata.😍
.
Kenapa Harus Pilih DolkiesCookies ?
💋 Cukup Rasa
💋 Homemade
💋 Product Muslim/Halal
💋 Ranggup
💋 Harga Berpatutan
💋 Pos seluruh Malaysia
.
Boleh cuba sebalang dulu, kalau sedap boleh repeat order 👍🏻.
.
.
»» HARGA««
🍪 250g Rm13, pos sm Rm8
🍪 500g Rm25, pos sm Rm10
.
COD Ayer Hitam,JOHOR
.
.
☎ Whatsapp "DolkiesCookies atau DC" hantar ke 019 6346889
☎ Whatsapp "DolkiesCookies atau DC" hantar ke 019 6346889
☎ Whatsapp "DolkiesCookies atau DC" hantar ke 019 6346889
.
Nik akan balas secepat mungkin.👍🏻
.
#dolkiescookies #cookiesranggup #cookiessedap #cmw #mostwanted #cookiesmostwanted #cookiesviral #repeatorder #biskutraya #justnice #yipniklove #homemade #muslimproduk
RANGGUP KRUP KRAP KRUP KRAP ============================= . Sambil layan sukan sea, sedar sedar dah tinggal seoaruh balang. Ranggup tak terkata.😍 . Kenapa Harus Pilih DolkiesCookies ? 💋 Cukup Rasa 💋 Homemade 💋 Product Muslim/Halal 💋 Ranggup 💋 Harga Berpatutan 💋 Pos seluruh Malaysia . Boleh cuba sebalang dulu, kalau sedap boleh repeat order 👍🏻. . . »» HARGA«« 🍪 250g Rm13, pos sm Rm8 🍪 500g Rm25, pos sm Rm10 . COD Ayer Hitam,JOHOR . . ☎ Whatsapp "DolkiesCookies atau DC" hantar ke 019 6346889 ☎ Whatsapp "DolkiesCookies atau DC" hantar ke 019 6346889 ☎ Whatsapp "DolkiesCookies atau DC" hantar ke 019 6346889 . Nik akan balas secepat mungkin.👍🏻 . #dolkiescookies  #cookiesranggup  #cookiessedap  #cmw  #mostwanted  #cookiesmostwanted  #cookiesviral  #repeatorder  #biskutraya  #justnice  #yipniklove  #homemade  #muslimproduk 
SOME LIMITED STOCK available for GRAB for Aidil Adha ( less  than 10 containers left )

Untaian Kasih (RM30)
Tart Gulong (RM38)
Tart Nyonya - SOLD OUT

Whatsapp to 0122328209 now to book yours

29/Aug - delivery available to selected areas

#biskutuntaian #untaiankasih #leaovenuntaian #kuihrayasedap #kuihrayahomemade #biskutraya #leaovenrayacookies #tartnyonya #tartgulung #tartgulungnenas2017 #tartgulungnenas #tartnenas #pineappletarts #kotawarisan #biskutraya2017 #syawal2017 #agentbiskutraya #agentbiskutraya2017
SOME LIMITED STOCK available for GRAB for Aidil Adha ( less than 10 containers left ) Untaian Kasih (RM30) Tart Gulong (RM38) Tart Nyonya - SOLD OUT Whatsapp to 0122328209 now to book yours 29/Aug - delivery available to selected areas #biskutuntaian  #untaiankasih  #leaovenuntaian  #kuihrayasedap  #kuihrayahomemade  #biskutraya  #leaovenrayacookies  #tartnyonya  #tartgulung  #tartgulungnenas2017  #tartgulungnenas  #tartnenas  #pineappletarts  #kotawarisan  #biskutraya2017  #syawal2017  #agentbiskutraya  #agentbiskutraya2017 
Assalam semua.... Hari ni kita berbazaar di lobi Jabatan Peguam Negara (Precint 4, Putrajaya) selama 2 hari, hari ni dan esok sahaja.

Kek lapis and cookies fresh2 lagi untuk raya haji yang bakal tiba seminggu je lagi. 
Siapa2 yang dekat area sini, jom singgah kejap. Testers pun ada! 👍😍 Tempahan kek lapis Sarawak dan aneka biskut masih dibuka. Hubungi..... ❤❤❤019-2759388❤❤❤ ❤❤❤019-2759388❤❤❤ ❤❤❤019-2759388❤❤❤ ***Bake With Q formerly known as Dayang Cake House*** #bakewithq #kebayacake #homemade #homebaker #bakingclasses #bakingclass #kelasbaking #corporatehamper #corporateevent #hamperkorporat #biskutraya #kekraya #kuihraya #keklapis #keklapissarawak #logocake #logocookies #fancycookies #birthdaycake #kekharijadi #weddingcake #kekkahwin #engagementcake #kekhantaran #cupcake #kekcawan
Assalam semua.... Hari ni kita berbazaar di lobi Jabatan Peguam Negara (Precint 4, Putrajaya) selama 2 hari, hari ni dan esok sahaja. Kek lapis and cookies fresh2 lagi untuk raya haji yang bakal tiba seminggu je lagi. Siapa2 yang dekat area sini, jom singgah kejap. Testers pun ada! 👍😍 Tempahan kek lapis Sarawak dan aneka biskut masih dibuka. Hubungi..... ❤❤❤019-2759388❤❤❤ ❤❤❤019-2759388❤❤❤ ❤❤❤019-2759388❤❤❤ ***Bake With Q formerly known as Dayang Cake House*** #bakewithq  #kebayacake  #homemade  #homebaker  #bakingclasses  #bakingclass  #kelasbaking  #corporatehamper  #corporateevent  #hamperkorporat  #biskutraya  #kekraya  #kuihraya  #keklapis  #keklapissarawak  #logocake  #logocookies  #fancycookies  #birthdaycake  #kekharijadi  #weddingcake  #kekkahwin  #engagementcake  #kekhantaran  #cupcake  #kekcawan 
Assalam semua.... Hari ni kita berbazaar di lobi Jabatan Peguam Negara (Precint 4, Putrajaya) selama 2 hari, hari ni dan esok sahaja.

Kek lapis and cookies fresh2 lagi untuk raya haji yang bakal tiba seminggu je lagi. 
Siapa2 yang dekat area sini, jom singgah kejap. Testers pun ada! 👍😍 Tempahan kek lapis Sarawak dan aneka biskut masih dibuka. Hubungi..... ❤❤❤019-2759388❤❤❤ ❤❤❤019-2759388❤❤❤ ❤❤❤019-2759388❤❤❤ ***Bake With Q formerly known as Dayang Cake House*** #bakewithq #kebayacake #homemade #homebaker #bakingclasses #bakingclass #kelasbaking #corporatehamper #corporateevent #hamperkorporat #biskutraya #kekraya #kuihraya #keklapis #keklapissarawak #logocake #logocookies #fancycookies #birthdaycake #kekharijadi #weddingcake #kekkahwin #engagementcake #kekhantaran #cupcake #kekcawan
Assalam semua.... Hari ni kita berbazaar di lobi Jabatan Peguam Negara (Precint 4, Putrajaya) selama 2 hari, hari ni dan esok sahaja. Kek lapis and cookies fresh2 lagi untuk raya haji yang bakal tiba seminggu je lagi. Siapa2 yang dekat area sini, jom singgah kejap. Testers pun ada! 👍😍 Tempahan kek lapis Sarawak dan aneka biskut masih dibuka. Hubungi..... ❤❤❤019-2759388❤❤❤ ❤❤❤019-2759388❤❤❤ ❤❤❤019-2759388❤❤❤ ***Bake With Q formerly known as Dayang Cake House*** #bakewithq  #kebayacake  #homemade  #homebaker  #bakingclasses  #bakingclass  #kelasbaking  #corporatehamper  #corporateevent  #hamperkorporat  #biskutraya  #kekraya  #kuihraya  #keklapis  #keklapissarawak  #logocake  #logocookies  #fancycookies  #birthdaycake  #kekharijadi  #weddingcake  #kekkahwin  #engagementcake  #kekhantaran  #cupcake  #kekcawan 
Assalam semua.... Hari ni kita berbazaar di lobi Jabatan Peguam Negara (Precint 4, Putrajaya) selama 2 hari, hari ni dan esok sahaja.

Kek lapis and cookies fresh2 lagi untuk raya haji yang bakal tiba seminggu je lagi. 
Siapa2 yang dekat area sini, jom singgah kejap. Testers pun ada! 👍😍 Tempahan kek lapis Sarawak dan aneka biskut masih dibuka. Hubungi..... ❤❤❤019-2759388❤❤❤ ❤❤❤019-2759388❤❤❤ ❤❤❤019-2759388❤❤❤ ***Bake With Q formerly known as Dayang Cake House*** #bakewithq #kebayacake #homemade #homebaker #bakingclasses #bakingclass #kelasbaking #corporatehamper #corporateevent #hamperkorporat #biskutraya #kekraya #kuihraya #keklapis #keklapissarawak #logocake #logocookies #fancycookies #birthdaycake #kekharijadi #weddingcake #kekkahwin #engagementcake #kekhantaran #cupcake #kekcawan
Assalam semua.... Hari ni kita berbazaar di lobi Jabatan Peguam Negara (Precint 4, Putrajaya) selama 2 hari, hari ni dan esok sahaja. Kek lapis and cookies fresh2 lagi untuk raya haji yang bakal tiba seminggu je lagi. Siapa2 yang dekat area sini, jom singgah kejap. Testers pun ada! 👍😍 Tempahan kek lapis Sarawak dan aneka biskut masih dibuka. Hubungi..... ❤❤❤019-2759388❤❤❤ ❤❤❤019-2759388❤❤❤ ❤❤❤019-2759388❤❤❤ ***Bake With Q formerly known as Dayang Cake House*** #bakewithq  #kebayacake  #homemade  #homebaker  #bakingclasses  #bakingclass  #kelasbaking  #corporatehamper  #corporateevent  #hamperkorporat  #biskutraya  #kekraya  #kuihraya  #keklapis  #keklapissarawak  #logocake  #logocookies  #fancycookies  #birthdaycake  #kekharijadi  #weddingcake  #kekkahwin  #engagementcake  #kekhantaran  #cupcake  #kekcawan 
Stickers for sale

Whatsapp 019-6440114

Harga termasuk design & poslaju :

Saiz 4cm
100 pcs : RM 30
200 pcs : RM 40
500 pcs : RM 65
1000 pcs : RM 120

Saiz 5cm
100 pcs : RM 35
200 pcs : RM 45
500 pcs : RM 75
1000 pcs : RM 140

Saiz 6cm
100 pcs : RM 40
200 pcs : RM 50
500 pcs : RM 90
1000 pcs : RM 160

#cool_sticki
#stickermalaysia
#tempahsticker
#cetaksticker
#printsticker
#jomorder
#stickermurah
#pudingsedut
#koada
#harijadi
#sayajualsticker
#doorgift
#cukurjambul
#aqiqah
#kuihraya
#akikah
#macamcomelje
#shahalam
#biskutraya
#stickerkawen
#kahwin
#nikah
#stickerkahwin
#kukis
#kerjakahwin
#stickermalaysiamurah
#doorgiftmurah
#pomade 
#pomademalaysia
#stickerpomade
Stickers for sale Whatsapp 019-6440114 Harga termasuk design & poslaju : Saiz 4cm 100 pcs : RM 30 200 pcs : RM 40 500 pcs : RM 65 1000 pcs : RM 120 Saiz 5cm 100 pcs : RM 35 200 pcs : RM 45 500 pcs : RM 75 1000 pcs : RM 140 Saiz 6cm 100 pcs : RM 40 200 pcs : RM 50 500 pcs : RM 90 1000 pcs : RM 160 #cool_sticki  #stickermalaysia  #tempahsticker  #cetaksticker  #printsticker  #jomorder  #stickermurah  #pudingsedut  #koada  #harijadi  #sayajualsticker  #doorgift  #cukurjambul  #aqiqah  #kuihraya  #akikah  #macamcomelje  #shahalam  #biskutraya  #stickerkawen  #kahwin  #nikah  #stickerkahwin  #kukis  #kerjakahwin  #stickermalaysiamurah  #doorgiftmurah  #pomade  #pomademalaysia  #stickerpomade 
Tinggal lagi 4 HARI ke lagi untuk grab Cookies Berhantu ni. LAST 28/08/2017 (Isnin) je. Ada PROMO lagi, 3 balang RM100 JE! 😱Apa tunggu lagi, jom order biskut yang super delicious ni! 😘Confirm 100% PUAS HATI tau! .
.

Haunted Belgium Cookies (melted choc) 
Rm35/50-55 pcs/sebalang

Whatsapp order : +601110292447

Instagram : @masnashop_bakehouse 
@heavenlydessertsbyna 
Facebook : Bigboss Nurul
.

#goodiesbag #doorgift #doorgiftmurah #sayajual #hantaran #pertunangan #perkahwinan #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm  #masnashopbakehouse #sayajualcookies #belgianchocolatecookies #chocolatecookies #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #biskutraya #biskut
Tinggal lagi 4 HARI ke lagi untuk grab Cookies Berhantu ni. LAST 28/08/2017 (Isnin) je. Ada PROMO lagi, 3 balang RM100 JE! 😱Apa tunggu lagi, jom order biskut yang super delicious ni! 😘Confirm 100% PUAS HATI tau! . . Haunted Belgium Cookies (melted choc) Rm35/50-55 pcs/sebalang Whatsapp order : +601110292447 Instagram : @masnashop_bakehouse @heavenlydessertsbyna Facebook : Bigboss Nurul . #goodiesbag  #doorgift  #doorgiftmurah  #sayajual  #hantaran  #pertunangan  #perkahwinan  #bangi  #upm  #serdang  #kajang  #putrajaya  #bangisentral  #ukm  #alamanda  #telekommalaysia  #menaratm  #masnashopbakehouse  #sayajualcookies  #belgianchocolatecookies  #chocolatecookies  #vendorbangi  #vendormakanan  #foodvendor  #kekbangi  #kekkajang  #kekkl  #biskutraya  #biskut 
RAYA HAJI DA NAK DEKAT...
JOM MERIAHKAN JUADAH RAYA ANDA DENGAN KEREPEK BRONIS!!! √ halal bumiputra
√ rasa dark chocolate yg lazat
√ tahan selama 3 bulan
√ kek brownies yg dikeringkan menjdi rangup
√ berat 140++gm

HARGA:
RM15/SBLG
PAKEJ RAYA 1 = 5 BALANG =RM60
PAKEJ RAYA 2 = 10 BALANG = RM100
*PRE ORDER SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT SEBELUM 26hb SABTU *
.
PENGHANTARAN AKAN DIBUAT
(SELASA 28hb & RABU 29hb)
.
BAYARAN :
UNTUK PAKEJ RAYA PERLU DEPOSIT 50% untuk mengelak sebarang kesulitan.
.
COD:
SHAH ALAM SEK.1-24(FREE)
SETIA ALAM (RM5)
SUBANG JAYA(RM5)
.
PRE-ORDER & TEMPAHAN
DIRECT WHATSUP : 0174891504/nazrin
EMAIL: nazrin1504@gmail.com
FB : cottage bakery

#bronis #shahalam #bazarpaknil #raya #biskutraya
RAYA HAJI DA NAK DEKAT... JOM MERIAHKAN JUADAH RAYA ANDA DENGAN KEREPEK BRONIS!!! √ halal bumiputra √ rasa dark chocolate yg lazat √ tahan selama 3 bulan √ kek brownies yg dikeringkan menjdi rangup √ berat 140++gm HARGA: RM15/SBLG PAKEJ RAYA 1 = 5 BALANG =RM60 PAKEJ RAYA 2 = 10 BALANG = RM100 *PRE ORDER SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT SEBELUM 26hb SABTU * . PENGHANTARAN AKAN DIBUAT (SELASA 28hb & RABU 29hb) . BAYARAN : UNTUK PAKEJ RAYA PERLU DEPOSIT 50% untuk mengelak sebarang kesulitan. . COD: SHAH ALAM SEK.1-24(FREE) SETIA ALAM (RM5) SUBANG JAYA(RM5) . PRE-ORDER & TEMPAHAN DIRECT WHATSUP : 0174891504/nazrin EMAIL: nazrin1504@gmail.com FB : cottage bakery #bronis  #shahalam  #bazarpaknil  #raya  #biskutraya 
🚩Material :Mirrorcoat Sticker
🚩Size : Diameter 5cm
💰RM155 for 100pcs
💰RM195 for 300pcs
💰RM215 for 500pcs
💰RM285 for 1000pcs
---
🎈FREE Delivery W.Malaysia
📱Whatsapp : 013.638.4766
✉️nurulaila.sulaiman@gmail.com
📦Printing & Delivery : 3 Working Day(s)
---
#biskutraya #stickerbiskut #stickerplastik #sticker #moodrepublik2017 #raya2017 
#plastik #printsticker #moodrepublik #moodrepublik2017 #stickermakanan #labelbotol #botolkaca
Assalamualaikum selamat pagi😘😘😘
.
Jangan lupa rutin kita ye,bersih muka guna sabun homemade by #am_beautysoap 💕
.
Ni sabun kopi,fungsinya menanggalkan sel2 kulit mati,menegangkan kulit,mencerahkan kulit cara semulajadi
.
Kopi with habatusauda 😘😘😘
Assalamualaikum selamat pagi😘😘😘 . Jangan lupa rutin kita ye,bersih muka guna sabun homemade by #am_beautysoap  💕 . Ni sabun kopi,fungsinya menanggalkan sel2 kulit mati,menegangkan kulit,mencerahkan kulit cara semulajadi . Kopi with habatusauda 😘😘😘
Dengan packaging dalam zippack macam ni, senang je nak bawa ke mana-mana cookies ni. 
Nak dijadikan hadiah atau buah tangan pun sesuai sangat. 👍😃 .
#rockalicious #chocchip #cookies #chocolate #sweet #delicious #tasty #yummy #eat #food #foodporn #foodie #foodgram #foodstagram #foodpics #instafood #instagood #picoftheday #photooftheday #hungry #art #baking #life #agentwanted #biskut #biskutraya #dropship #morning
Good morning pineykissters!❤️❤️
.
.
Berduyun2 order masuk utk Raya Haji ni
.
Lagi2 semua pakat nk dptkan pada harga promosi beli 2 pek family DISKAUN RM 10 sebelum tempoh tamat!!
.
Rugi sgt siapa xde pineykiss raya ni
Boleh bagi skli utk mak ayh kt kmpg
.
Utk order, whatsapp
0196231683
.
#pineykiss#pineykiss#tartnenas#tartnenasviral#tartnenasno1malaysia#kuihtartnenas#biskutraya#melaka#melayu#melakacity #melakafood #melaka #melakabandarayabersejarah #malacca #malaccan #malaysia#kuih#melayu #kuihtart #tradisional #pineappletart #shahalam#homemade#cookies #shahalamresident#kualalumpur #singaporefood #singapore #singaporean#pineykisster
Good morning pineykissters!❤️❤️ . . Berduyun2 order masuk utk Raya Haji ni . Lagi2 semua pakat nk dptkan pada harga promosi beli 2 pek family DISKAUN RM 10 sebelum tempoh tamat!! . Rugi sgt siapa xde pineykiss raya ni Boleh bagi skli utk mak ayh kt kmpg . Utk order, whatsapp 0196231683 . #pineykiss #pineykiss #tartnenas #tartnenasviral #tartnenasno1malaysia #kuihtartnenas #biskutraya #melaka #melayu #melakacity  #melakafood  #melaka  #melakabandarayabersejarah  #malacca  #malaccan  #malaysia #kuih #melayu  #kuihtart  #tradisional  #pineappletart  #shahalam #homemade #cookies  #shahalamresident #kualalumpur  #singaporefood  #singapore  #singaporean #pineykisster 
Good morning pineykissters!❤️❤️
.
.
Berduyun2 order masuk utk Raya Haji ni
.
Lagi2 semua pakat nk dptkan pada harga promosi beli 2 pek family DISKAUN RM 10 sebelum tempoh tamat!!
.
Rugi sgt siapa xde pineykiss raya ni
Boleh bagi skli utk mak ayh kt kmpg
.
Utk order, whatsapp
0196231683
.
#pineykiss#pineykiss#tartnenas#tartnenasviral#tartnenasno1malaysia#kuihtartnenas#biskutraya#melaka#melayu#melakacity #melakafood #melaka #melakabandarayabersejarah #malacca #malaccan #malaysia#kuih#melayu #kuihtart #tradisional #pineappletart #shahalam#homemade#cookies #shahalamresident#kualalumpur #singaporefood #singapore #singaporean#pineykisster
Good morning pineykissters!❤️❤️ . . Berduyun2 order masuk utk Raya Haji ni . Lagi2 semua pakat nk dptkan pada harga promosi beli 2 pek family DISKAUN RM 10 sebelum tempoh tamat!! . Rugi sgt siapa xde pineykiss raya ni Boleh bagi skli utk mak ayh kt kmpg . Utk order, whatsapp 0196231683 . #pineykiss #pineykiss #tartnenas #tartnenasviral #tartnenasno1malaysia #kuihtartnenas #biskutraya #melaka #melayu #melakacity  #melakafood  #melaka  #melakabandarayabersejarah  #malacca  #malaccan  #malaysia #kuih #melayu  #kuihtart  #tradisional  #pineappletart  #shahalam #homemade #cookies  #shahalamresident #kualalumpur  #singaporefood  #singapore  #singaporean #pineykisster 
PROMO PRICE : RM 0.76 
NORMAL PRICE : RM 0.80 
CODE : F9 PLASTIC BOTTLE 
DIMENSION : 20 cm height, 5.5 cm diameter
CAPACITY : 500 mL

CAP COLOUR: PINK, BLACK, WHITE AND BLUE ************************************************
#glasscraftproject  #doorgift #balangkaca #botolplastik #jamukunyit #jarkaca #doorgiftbotolkaca  #candytable #desserttable #botolplastikmurah  #juicedetox #candybuffet  #cookiesraya #biskutraya #jamuasamkunyit #balangbiskut #kelanajaya  #weddingplanner  #jamukencur  #jusjantung #jarbiskut #pembekalbotol #chocojar #juicecleanse  #balangraya #hamperraya #pembekaljus #jusmangga
PROMO PRICE : RM 0.76 NORMAL PRICE : RM 0.80 CODE : F9 PLASTIC BOTTLE DIMENSION : 20 cm height, 5.5 cm diameter CAPACITY : 500 mL CAP COLOUR: PINK, BLACK, WHITE AND BLUE ************************************************ #glasscraftproject  #doorgift  #balangkaca  #botolplastik  #jamukunyit  #jarkaca  #doorgiftbotolkaca  #candytable  #desserttable  #botolplastikmurah  #juicedetox  #candybuffet  #cookiesraya  #biskutraya  #jamuasamkunyit  #balangbiskut  #kelanajaya  #weddingplanner  #jamukencur  #jusjantung  #jarbiskut  #pembekalbotol  #chocojar  #juicecleanse  #balangraya  #hamperraya  #pembekaljus  #jusmangga 
Assalamualaikum! 👋Raya Haji nak dekat dah ni. Dah ada biskut raya belum?? ☝ @masnashop_bakehouse dah open order sehingga 28/08/2017 (Isnin) je. Ada PROMO lagi, 3 balang RM100 JE! 😱Apa tunggu lagi, jom order biskut yang super delicious ni! 😘Confirm 100% PUAS HATI tau! .
.

Haunted Belgium Cookies (melted choc) 
Rm35/50-55 pcs/sebalang

Whatsapp order : +601110292447

Instagram : @masnashop_bakehouse 
@heavenlydessertsbyna 
Facebook : Bigboss Nurul
.

#goodiesbag #doorgift #doorgiftmurah #sayajual #hantaran #pertunangan #perkahwinan #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm  #masnashopbakehouse #sayajualcookies #belgianchocolatecookies #chocolatecookies #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #biskutraya #biskut
Assalamualaikum! 👋Raya Haji nak dekat dah ni. Dah ada biskut raya belum?? ☝ @masnashop_bakehouse dah open order sehingga 28/08/2017 (Isnin) je. Ada PROMO lagi, 3 balang RM100 JE! 😱Apa tunggu lagi, jom order biskut yang super delicious ni! 😘Confirm 100% PUAS HATI tau! . . Haunted Belgium Cookies (melted choc) Rm35/50-55 pcs/sebalang Whatsapp order : +601110292447 Instagram : @masnashop_bakehouse @heavenlydessertsbyna Facebook : Bigboss Nurul . #goodiesbag  #doorgift  #doorgiftmurah  #sayajual  #hantaran  #pertunangan  #perkahwinan  #bangi  #upm  #serdang  #kajang  #putrajaya  #bangisentral  #ukm  #alamanda  #telekommalaysia  #menaratm  #masnashopbakehouse  #sayajualcookies  #belgianchocolatecookies  #chocolatecookies  #vendorbangi  #vendormakanan  #foodvendor  #kekbangi  #kekkajang  #kekkl  #biskutraya  #biskut 
READY STOCK! .
.
Baby macaroon with chocolate filling untuk Hari Raya Haji. Limited stock! .
.
Untuk order DM/whatsapp +6013-2919096. Fast payment. Esok akan pos out. .
.
Jom meriahkan raya ini dengan baby meringue. Anak suka, ibu setuju 😉😍💗
.
Sebalang 1kg+/300pcs+-
.
.
#singaporefood #malaysianfood #meringue #meringuecookies #sayajual #uitm #meringuecookiesmalaysia #iium #kualalumpur #meringuekisses #ampang #meringuemalaysia #thaifood #doorgiftkahwin #doorgift
#食飯! #candybuffetmalaysia #bruneifood #cheras #ampang #sayajualmeringue #dragoncookies #shahalam #kuihraya2017 #meringuekissesmalaysia #biskutraya #meringuekissesmurah #doorgiftmalaysia #koreanfood #vietnamfood
#cookiekinghq
READY STOCK! . . Baby macaroon with chocolate filling untuk Hari Raya Haji. Limited stock! . . Untuk order DM/whatsapp +6013-2919096. Fast payment. Esok akan pos out. . . Jom meriahkan raya ini dengan baby meringue. Anak suka, ibu setuju 😉😍💗 . Sebalang 1kg+/300pcs+- . . #singaporefood  #malaysianfood  #meringue  #meringuecookies  #sayajual  #uitm  #meringuecookiesmalaysia  #iium  #kualalumpur  #meringuekisses  #ampang  #meringuemalaysia  #thaifood  #doorgiftkahwin  #doorgift  #食飯 ! #candybuffetmalaysia  #bruneifood  #cheras  #ampang  #sayajualmeringue  #dragoncookies  #shahalam  #kuihraya2017  #meringuekissesmalaysia  #biskutraya  #meringuekissesmurah  #doorgiftmalaysia  #koreanfood  #vietnamfood  #cookiekinghq 
Rainbow cheese cookies

BORONG LAGI

36 bekas sekaton

#rainbowcheesecookies #biskutraya #biskutlidahkucing #biskutlidahkucingpelangi #biskutpelangi #sayajual
Ada ni haaa tgah settlekan cookiess merahh aummmm ni .. Kemeriahan badam badam rangup serta kepekatan choc and white chip meruntun jiwa dan ragaaa ewahhh ( entah betul ke idok pggunaan bahasa ni marah cigu sastera 😂) Korang buat apa tuuu😘😘😘 #kekmurah#kekkelantanmurah#kelantanfood#halalfood#dealizaikek#cupcake#raya2017#biskutraya#rayagojes#keksurprise#homemadecookies#homemadefood#homemadecake#halalfood#kuihtraditionalkelantan#kuihkelantanmurah#nasipagi#nasilemakkelantan#nasilemakmurah#tempahannasi#nasiarab#muslimproduct#kekbuahsedap#resepimudah#resepisimple
Ada ni haaa tgah settlekan cookiess merahh aummmm ni .. Kemeriahan badam badam rangup serta kepekatan choc and white chip meruntun jiwa dan ragaaa ewahhh ( entah betul ke idok pggunaan bahasa ni marah cigu sastera 😂) Korang buat apa tuuu😘😘😘 #kekmurah #kekkelantanmurah #kelantanfood #halalfood #dealizaikek #cupcake #raya2017 #biskutraya #rayagojes #keksurprise #homemadecookies #homemadefood #homemadecake #halalfood #kuihtraditionalkelantan #kuihkelantanmurah #nasipagi #nasilemakkelantan #nasilemakmurah #tempahannasi #nasiarab #muslimproduct #kekbuahsedap #resepimudah #resepisimple 
Finishing dgn beberapa buyer yg berminat..
.
JGN LEPASKAN PELUANG UNTUK MERASAI KENIKMATAN KRUNCHY COOKIES YANG MAKIN 'MELETOP' DIPASARAN!
.
.
Jom jumpa kami di BOOTH 561 & Pavilion Koperasi Malaysia.

#krunchycookies #crunchy
#cookiessedapmalaysia #cookiesranggup #cookiesraya2016 #pkstoglobal #cookieshomemade  #food #sedapsangat #kugerak #bestseller  #doorgiftmurah  #doorgifts  #biskutrayasedap  #biskutraya #famous  #canistercantik  #kedah #penang #food #bazarpaknil  #keda  #cikguseo #sokonglike #usahawanonline #halfest
Finishing dgn beberapa buyer yg berminat.. . JGN LEPASKAN PELUANG UNTUK MERASAI KENIKMATAN KRUNCHY COOKIES YANG MAKIN 'MELETOP' DIPASARAN! . . Jom jumpa kami di BOOTH 561 & Pavilion Koperasi Malaysia. #krunchycookies  #crunchy  #cookiessedapmalaysia  #cookiesranggup  #cookiesraya2016  #pkstoglobal  #cookieshomemade  #food  #sedapsangat  #kugerak  #bestseller  #doorgiftmurah  #doorgifts  #biskutrayasedap  #biskutraya  #famous  #canistercantik  #kedah  #penang  #food  #bazarpaknil  #keda  #cikguseo  #sokonglike  #usahawanonline  #halfest 
Assalamualaikum! 👋Raya Haji nak dekat dah ni. Dah ada biskut raya belum?? ☝ @masnashop_bakehouse dah open order sehingga 28/08/2017 (Isnin) je. Ada PROMO lagi, 3 balang RM100 JE! 😱Apa tunggu lagi, jom order biskut yang super delicious ni! 😘Confirm 100% PUAS HATI tau! .
.

Haunted Belgium Cookies (melted choc) 
Rm35/50-55 pcs/sebalang

Whatsapp order : +601110292447

Instagram : @masnashop_bakehouse 
@heavenlydessertsbyna 
Facebook : Bigboss Nurul
.

#goodiesbag #doorgift #doorgiftmurah #sayajual #hantaran #pertunangan #perkahwinan #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm  #masnashopbakehouse #sayajualcookies #belgianchocolatecookies #chocolatecookies #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #biskutraya #biskut
Assalamualaikum! 👋Raya Haji nak dekat dah ni. Dah ada biskut raya belum?? ☝ @masnashop_bakehouse dah open order sehingga 28/08/2017 (Isnin) je. Ada PROMO lagi, 3 balang RM100 JE! 😱Apa tunggu lagi, jom order biskut yang super delicious ni! 😘Confirm 100% PUAS HATI tau! . . Haunted Belgium Cookies (melted choc) Rm35/50-55 pcs/sebalang Whatsapp order : +601110292447 Instagram : @masnashop_bakehouse @heavenlydessertsbyna Facebook : Bigboss Nurul . #goodiesbag  #doorgift  #doorgiftmurah  #sayajual  #hantaran  #pertunangan  #perkahwinan  #bangi  #upm  #serdang  #kajang  #putrajaya  #bangisentral  #ukm  #alamanda  #telekommalaysia  #menaratm  #masnashopbakehouse  #sayajualcookies  #belgianchocolatecookies  #chocolatecookies  #vendorbangi  #vendormakanan  #foodvendor  #kekbangi  #kekkajang  #kekkl  #biskutraya  #biskut 
.
MINI PAVLOVA in the House !! 🔊🔊🔊
.
.
Bagi sesiapa yang ingin mencuba atau nak order Mini Pavlova dengan kami. Boleh membuat tempahan dengan kami.
.
.
Min order 4 pcs deh.
Nok bagi hargo istimewo ni smpena MerdekaRaya , tapi untk esok sahajo😘
.
Nanti tengok ore makan, Jange ngesal dop order sekarang plop.. berair mato pun sis xleh tolong lar..
.
Berminat, whatsapp selalu deh @ direct tekan link di bio ig kami.. 😉😘😘
.
**COD Kota Bharu
.
#pavlova #minipavlova #pavlovamurah #upsi  #codUpsi #kotabharu #kb #cod #codkb #codkotabharu #kuihraya #biskutraya #kuihraya2017 #biskutraya2017 #popia #popianestum #popianestumsusu #biskutalmondlondon #biskutalmond #biskutsnowalmond #biskutsnowwhite #biskutarab #biskutarabkristal #biskutsuji #biskutsemperit #biskutsmperitsusu #biskuttart #biskuttartnenas #tartnenas #Whatsapp0196408035
. MINI PAVLOVA in the House !! 🔊🔊🔊 . . Bagi sesiapa yang ingin mencuba atau nak order Mini Pavlova dengan kami. Boleh membuat tempahan dengan kami. . . Min order 4 pcs deh. Nok bagi hargo istimewo ni smpena MerdekaRaya , tapi untk esok sahajo😘 . Nanti tengok ore makan, Jange ngesal dop order sekarang plop.. berair mato pun sis xleh tolong lar.. . Berminat, whatsapp selalu deh @ direct tekan link di bio ig kami.. 😉😘😘 . **COD Kota Bharu . #pavlova  #minipavlova  #pavlovamurah  #upsi  #codUpsi  #kotabharu  #kb  #cod  #codkb  #codkotabharu  #kuihraya  #biskutraya  #kuihraya2017  #biskutraya2017  #popia  #popianestum  #popianestumsusu  #biskutalmondlondon  #biskutalmond  #biskutsnowalmond  #biskutsnowwhite  #biskutarab  #biskutarabkristal  #biskutsuji  #biskutsemperit  #biskutsmperitsusu  #biskuttart  #biskuttartnenas  #tartnenas  #Whatsapp0196408035 
Eh eh rasa mcm nak raya lah. Gigih menyiapkan order dari cikgu-cikgu yang dah nak bercuti. Terima kasih cikgu ☺️. Sesiapa nak selit order, whatsapp 0146767200 / 0139997552. 
#almondlondon
#biskutraya 
#rayahaji
Eh eh rasa mcm nak raya lah. Gigih menyiapkan order dari cikgu-cikgu yang dah nak bercuti. Terima kasih cikgu ☺️. Sesiapa nak selit order, whatsapp 0146767200 / 0139997552. #almondlondon  #biskutraya  #rayahaji 
Hai! We'll be taking orders for Raya Haji now! Come & place your order! Don't miss out this super great deal! 🍪
--
PROMO PRICE:
Classic chocolate chip cookies:
50 pcs RM30, 100 pcs RM55
Double chocolate with almond:
50 pcs RM32, 100 pcs RM60
--
NORMAL PRICE:
Classic chocolate chip cookies:
50 pcs RM30, 100 pcs RM60
Double chocolate with almond:
50 pcs RM32, 100 pcs RM64

#famousamos #hersheyscookies #hersheyschocolatechip #sayajualbiskutraya #sayajualcookiesraya #homemadecookies #freshlybakedcookies #biskutraya #biskutraya2017 #biskutrayasedap
Hai! We'll be taking orders for Raya Haji now! Come & place your order! Don't miss out this super great deal! 🍪 -- PROMO PRICE: Classic chocolate chip cookies: 50 pcs RM30, 100 pcs RM55 Double chocolate with almond: 50 pcs RM32, 100 pcs RM60 -- NORMAL PRICE: Classic chocolate chip cookies: 50 pcs RM30, 100 pcs RM60 Double chocolate with almond: 50 pcs RM32, 100 pcs RM64 #famousamos  #hersheyscookies  #hersheyschocolatechip  #sayajualbiskutraya  #sayajualcookiesraya  #homemadecookies  #freshlybakedcookies  #biskutraya  #biskutraya2017  #biskutrayasedap 
Poslaju Rabu 23/8/17

Sharina Hamsa
ER009676685MY

Dr Siti Aishah Mohd Zam
ER009676677MY

Nur Adibah Zaki
ER009676650MY

Nur Aziera Misran
ER009676646MY

Nurin Yaqin Ab Rahim
ER009676725MY

Nur Huda Adibah
ER009676717MY

Shera Amira Rosman
ER009676703MY

Ms Eunice
ER009676694MY

Mohamad Azrul Mohd Shafie
ER009676663MY

#terimakasih
#cool_stickers
#stickermalaysia
#tempahsticker
#cetaksticker
#printsticker
#jomorder
#stickermurah
#slime
#stickerslime
#harijadi
#sayajualsticker
#doorgift
#cukurjambul
#aqiqah
#kuihraya
#akikah
#macamcomelje
#shahalam
#biskutraya
#stickerkawen
#kahwin
#nikah
#stickerkahwin
#kukis
#kerjakahwin
#stickermalaysiamurah
#doorgiftmurah
Poslaju Rabu 23/8/17 Sharina Hamsa ER009676685MY Dr Siti Aishah Mohd Zam ER009676677MY Nur Adibah Zaki ER009676650MY Nur Aziera Misran ER009676646MY Nurin Yaqin Ab Rahim ER009676725MY Nur Huda Adibah ER009676717MY Shera Amira Rosman ER009676703MY Ms Eunice ER009676694MY Mohamad Azrul Mohd Shafie ER009676663MY #terimakasih  #cool_stickers  #stickermalaysia  #tempahsticker  #cetaksticker  #printsticker  #jomorder  #stickermurah  #slime  #stickerslime  #harijadi  #sayajualsticker  #doorgift  #cukurjambul  #aqiqah  #kuihraya  #akikah  #macamcomelje  #shahalam  #biskutraya  #stickerkawen  #kahwin  #nikah  #stickerkahwin  #kukis  #kerjakahwin  #stickermalaysiamurah  #doorgiftmurah 
#cool_stickers 
Stickers for sale

Whatsapp 013-6289924

Harga termasuk poslaju :

Saiz 4cm
100 pcs : RM 30
200 pcs : RM 40
500 pcs : RM 65
1000 pcs : RM 120

Saiz 5cm
100 pcs : RM 35
200 pcs : RM 45
500 pcs : RM 75
1000 pcs : RM 140

Saiz 6cm
100 pcs : RM 40
200 pcs : RM 50
500 pcs : RM 90
1000 pcs : RM 160

#cool_stickers
#stickermalaysia
#tempahsticker
#cetaksticker
#printsticker
#jomorder
#stickermurah
#slime
#stickerslime
#harijadi
#sayajualsticker
#doorgift
#cukurjambul
#aqiqah
#kuihraya
#akikah
#macamcomelje
#shahalam
#biskutraya
#stickerkawen
#kahwin
#nikah
#stickerkahwin
#kukis
#kerjakahwin
#stickermalaysiamurah
#doorgiftmurah
#cool_stickers  Stickers for sale Whatsapp 013-6289924 Harga termasuk poslaju : Saiz 4cm 100 pcs : RM 30 200 pcs : RM 40 500 pcs : RM 65 1000 pcs : RM 120 Saiz 5cm 100 pcs : RM 35 200 pcs : RM 45 500 pcs : RM 75 1000 pcs : RM 140 Saiz 6cm 100 pcs : RM 40 200 pcs : RM 50 500 pcs : RM 90 1000 pcs : RM 160 #cool_stickers  #stickermalaysia  #tempahsticker  #cetaksticker  #printsticker  #jomorder  #stickermurah  #slime  #stickerslime  #harijadi  #sayajualsticker  #doorgift  #cukurjambul  #aqiqah  #kuihraya  #akikah  #macamcomelje  #shahalam  #biskutraya  #stickerkawen  #kahwin  #nikah  #stickerkahwin  #kukis  #kerjakahwin  #stickermalaysiamurah  #doorgiftmurah 
#cool_stickers 
Stickers for sale

Whatsapp 013-6289924

Harga termasuk poslaju :

Saiz 4cm
100 pcs : RM 30
200 pcs : RM 40
500 pcs : RM 65
1000 pcs : RM 120

Saiz 5cm
100 pcs : RM 35
200 pcs : RM 45
500 pcs : RM 75
1000 pcs : RM 140

Saiz 6cm
100 pcs : RM 40
200 pcs : RM 50
500 pcs : RM 90
1000 pcs : RM 160

#cool_stickers
#stickermalaysia
#tempahsticker
#cetaksticker
#printsticker
#jomorder
#stickermurah
#slime
#stickerslime
#harijadi
#sayajualsticker
#doorgift
#cukurjambul
#aqiqah
#kuihraya
#akikah
#macamcomelje
#shahalam
#biskutraya
#stickerkawen
#kahwin
#nikah
#stickerkahwin
#kukis
#kerjakahwin
#stickermalaysiamurah
#doorgiftmurah
#cool_stickers  Stickers for sale Whatsapp 013-6289924 Harga termasuk poslaju : Saiz 4cm 100 pcs : RM 30 200 pcs : RM 40 500 pcs : RM 65 1000 pcs : RM 120 Saiz 5cm 100 pcs : RM 35 200 pcs : RM 45 500 pcs : RM 75 1000 pcs : RM 140 Saiz 6cm 100 pcs : RM 40 200 pcs : RM 50 500 pcs : RM 90 1000 pcs : RM 160 #cool_stickers  #stickermalaysia  #tempahsticker  #cetaksticker  #printsticker  #jomorder  #stickermurah  #slime  #stickerslime  #harijadi  #sayajualsticker  #doorgift  #cukurjambul  #aqiqah  #kuihraya  #akikah  #macamcomelje  #shahalam  #biskutraya  #stickerkawen  #kahwin  #nikah  #stickerkahwin  #kukis  #kerjakahwin  #stickermalaysiamurah  #doorgiftmurah 
#cool_stickers 
Stickers for sale

Whatsapp 013-6289924

Harga termasuk poslaju :

Saiz 4cm
100 pcs : RM 30
200 pcs : RM 40
500 pcs : RM 65
1000 pcs : RM 120

Saiz 5cm
100 pcs : RM 35
200 pcs : RM 45
500 pcs : RM 75
1000 pcs : RM 140

Saiz 6cm
100 pcs : RM 40
200 pcs : RM 50
500 pcs : RM 90
1000 pcs : RM 160

#cool_stickers
#stickermalaysia
#tempahsticker
#cetaksticker
#printsticker
#jomorder
#stickermurah
#slime
#stickerslime
#harijadi
#sayajualsticker
#doorgift
#cukurjambul
#aqiqah
#kuihraya
#akikah
#macamcomelje
#shahalam
#biskutraya
#stickerkawen
#kahwin
#nikah
#stickerkahwin
#kukis
#kerjakahwin
#stickermalaysiamurah
#doorgiftmurah
#cool_stickers  Stickers for sale Whatsapp 013-6289924 Harga termasuk poslaju : Saiz 4cm 100 pcs : RM 30 200 pcs : RM 40 500 pcs : RM 65 1000 pcs : RM 120 Saiz 5cm 100 pcs : RM 35 200 pcs : RM 45 500 pcs : RM 75 1000 pcs : RM 140 Saiz 6cm 100 pcs : RM 40 200 pcs : RM 50 500 pcs : RM 90 1000 pcs : RM 160 #cool_stickers  #stickermalaysia  #tempahsticker  #cetaksticker  #printsticker  #jomorder  #stickermurah  #slime  #stickerslime  #harijadi  #sayajualsticker  #doorgift  #cukurjambul  #aqiqah  #kuihraya  #akikah  #macamcomelje  #shahalam  #biskutraya  #stickerkawen  #kahwin  #nikah  #stickerkahwin  #kukis  #kerjakahwin  #stickermalaysiamurah  #doorgiftmurah 
#cool_stickers 
Stickers for sale

Whatsapp 013-6289924

Harga termasuk poslaju :

Saiz 4cm
100 pcs : RM 30
200 pcs : RM 40
500 pcs : RM 65
1000 pcs : RM 120

Saiz 5cm
100 pcs : RM 35
200 pcs : RM 45
500 pcs : RM 75
1000 pcs : RM 140

Saiz 6cm
100 pcs : RM 40
200 pcs : RM 50
500 pcs : RM 90
1000 pcs : RM 160

#cool_stickers
#stickermalaysia
#tempahsticker
#cetaksticker
#printsticker
#jomorder
#stickermurah
#slime
#stickerslime
#harijadi
#sayajualsticker
#doorgift
#cukurjambul
#aqiqah
#kuihraya
#akikah
#macamcomelje
#shahalam
#biskutraya
#stickerkawen
#kahwin
#nikah
#stickerkahwin
#kukis
#kerjakahwin
#stickermalaysiamurah
#doorgiftmurah
#cool_stickers  Stickers for sale Whatsapp 013-6289924 Harga termasuk poslaju : Saiz 4cm 100 pcs : RM 30 200 pcs : RM 40 500 pcs : RM 65 1000 pcs : RM 120 Saiz 5cm 100 pcs : RM 35 200 pcs : RM 45 500 pcs : RM 75 1000 pcs : RM 140 Saiz 6cm 100 pcs : RM 40 200 pcs : RM 50 500 pcs : RM 90 1000 pcs : RM 160 #cool_stickers  #stickermalaysia  #tempahsticker  #cetaksticker  #printsticker  #jomorder  #stickermurah  #slime  #stickerslime  #harijadi  #sayajualsticker  #doorgift  #cukurjambul  #aqiqah  #kuihraya  #akikah  #macamcomelje  #shahalam  #biskutraya  #stickerkawen  #kahwin  #nikah  #stickerkahwin  #kukis  #kerjakahwin  #stickermalaysiamurah  #doorgiftmurah 
#cool_stickers 
Stickers for sale

Whatsapp 013-6289924

Harga termasuk poslaju :

Saiz 4cm
100 pcs : RM 30
200 pcs : RM 40
500 pcs : RM 65
1000 pcs : RM 120

Saiz 5cm
100 pcs : RM 35
200 pcs : RM 45
500 pcs : RM 75
1000 pcs : RM 140

Saiz 6cm
100 pcs : RM 40
200 pcs : RM 50
500 pcs : RM 90
1000 pcs : RM 160

#cool_stickers
#stickermalaysia
#tempahsticker
#cetaksticker
#printsticker
#jomorder
#stickermurah
#slime
#stickerslime
#harijadi
#sayajualsticker
#doorgift
#cukurjambul
#aqiqah
#kuihraya
#akikah
#macamcomelje
#shahalam
#biskutraya
#stickerkawen
#kahwin
#nikah
#stickerkahwin
#kukis
#kerjakahwin
#stickermalaysiamurah
#doorgiftmurah
#cool_stickers  Stickers for sale Whatsapp 013-6289924 Harga termasuk poslaju : Saiz 4cm 100 pcs : RM 30 200 pcs : RM 40 500 pcs : RM 65 1000 pcs : RM 120 Saiz 5cm 100 pcs : RM 35 200 pcs : RM 45 500 pcs : RM 75 1000 pcs : RM 140 Saiz 6cm 100 pcs : RM 40 200 pcs : RM 50 500 pcs : RM 90 1000 pcs : RM 160 #cool_stickers  #stickermalaysia  #tempahsticker  #cetaksticker  #printsticker  #jomorder  #stickermurah  #slime  #stickerslime  #harijadi  #sayajualsticker  #doorgift  #cukurjambul  #aqiqah  #kuihraya  #akikah  #macamcomelje  #shahalam  #biskutraya  #stickerkawen  #kahwin  #nikah  #stickerkahwin  #kukis  #kerjakahwin  #stickermalaysiamurah  #doorgiftmurah 
#cool_stickers 
Stickers for sale

Whatsapp 013-6289924

Harga termasuk poslaju :

Saiz 4cm
100 pcs : RM 30
200 pcs : RM 40
500 pcs : RM 65
1000 pcs : RM 120

Saiz 5cm
100 pcs : RM 35
200 pcs : RM 45
500 pcs : RM 75
1000 pcs : RM 140

Saiz 6cm
100 pcs : RM 40
200 pcs : RM 50
500 pcs : RM 90
1000 pcs : RM 160

#cool_stickers
#stickermalaysia
#tempahsticker
#cetaksticker
#printsticker
#jomorder
#stickermurah
#slime
#stickerslime
#harijadi
#sayajualsticker
#doorgift
#cukurjambul
#aqiqah
#kuihraya
#akikah
#macamcomelje
#shahalam
#biskutraya
#stickerkawen
#kahwin
#nikah
#stickerkahwin
#kukis
#kerjakahwin
#stickermalaysiamurah
#doorgiftmurah
#cool_stickers  Stickers for sale Whatsapp 013-6289924 Harga termasuk poslaju : Saiz 4cm 100 pcs : RM 30 200 pcs : RM 40 500 pcs : RM 65 1000 pcs : RM 120 Saiz 5cm 100 pcs : RM 35 200 pcs : RM 45 500 pcs : RM 75 1000 pcs : RM 140 Saiz 6cm 100 pcs : RM 40 200 pcs : RM 50 500 pcs : RM 90 1000 pcs : RM 160 #cool_stickers  #stickermalaysia  #tempahsticker  #cetaksticker  #printsticker  #jomorder  #stickermurah  #slime  #stickerslime  #harijadi  #sayajualsticker  #doorgift  #cukurjambul  #aqiqah  #kuihraya  #akikah  #macamcomelje  #shahalam  #biskutraya  #stickerkawen  #kahwin  #nikah  #stickerkahwin  #kukis  #kerjakahwin  #stickermalaysiamurah  #doorgiftmurah 
#cool_stickers 
Stickers for sale

Whatsapp 013-6289924

Harga termasuk poslaju :

Saiz 4cm
100 pcs : RM 30
200 pcs : RM 40
500 pcs : RM 65
1000 pcs : RM 120

Saiz 5cm
100 pcs : RM 35
200 pcs : RM 45
500 pcs : RM 75
1000 pcs : RM 140

Saiz 6cm
100 pcs : RM 40
200 pcs : RM 50
500 pcs : RM 90
1000 pcs : RM 160

#cool_stickers
#stickermalaysia
#tempahsticker
#cetaksticker
#printsticker
#jomorder
#stickermurah
#slime
#stickerslime
#harijadi
#sayajualsticker
#doorgift
#cukurjambul
#aqiqah
#kuihraya
#akikah
#macamcomelje
#shahalam
#biskutraya
#stickerkawen
#kahwin
#nikah
#stickerkahwin
#kukis
#kerjakahwin
#stickermalaysiamurah
#doorgiftmurah
#cool_stickers  Stickers for sale Whatsapp 013-6289924 Harga termasuk poslaju : Saiz 4cm 100 pcs : RM 30 200 pcs : RM 40 500 pcs : RM 65 1000 pcs : RM 120 Saiz 5cm 100 pcs : RM 35 200 pcs : RM 45 500 pcs : RM 75 1000 pcs : RM 140 Saiz 6cm 100 pcs : RM 40 200 pcs : RM 50 500 pcs : RM 90 1000 pcs : RM 160 #cool_stickers  #stickermalaysia  #tempahsticker  #cetaksticker  #printsticker  #jomorder  #stickermurah  #slime  #stickerslime  #harijadi  #sayajualsticker  #doorgift  #cukurjambul  #aqiqah  #kuihraya  #akikah  #macamcomelje  #shahalam  #biskutraya  #stickerkawen  #kahwin  #nikah  #stickerkahwin  #kukis  #kerjakahwin  #stickermalaysiamurah  #doorgiftmurah 
#cool_stickers 
Stickers for sale

Whatsapp 013-6289924

Harga termasuk poslaju :

Saiz 4cm
100 pcs : RM 30
200 pcs : RM 40
500 pcs : RM 65
1000 pcs : RM 120

Saiz 5cm
100 pcs : RM 35
200 pcs : RM 45
500 pcs : RM 75
1000 pcs : RM 140

Saiz 6cm
100 pcs : RM 40
200 pcs : RM 50
500 pcs : RM 90
1000 pcs : RM 160

#cool_stickers
#stickermalaysia
#tempahsticker
#cetaksticker
#printsticker
#jomorder
#stickermurah
#slime
#stickerslime
#harijadi
#sayajualsticker
#doorgift
#cukurjambul
#aqiqah
#kuihraya
#akikah
#macamcomelje
#shahalam
#biskutraya
#stickerkawen
#kahwin
#nikah
#stickerkahwin
#kukis
#kerjakahwin
#stickermalaysiamurah
#doorgiftmurah
#cool_stickers  Stickers for sale Whatsapp 013-6289924 Harga termasuk poslaju : Saiz 4cm 100 pcs : RM 30 200 pcs : RM 40 500 pcs : RM 65 1000 pcs : RM 120 Saiz 5cm 100 pcs : RM 35 200 pcs : RM 45 500 pcs : RM 75 1000 pcs : RM 140 Saiz 6cm 100 pcs : RM 40 200 pcs : RM 50 500 pcs : RM 90 1000 pcs : RM 160 #cool_stickers  #stickermalaysia  #tempahsticker  #cetaksticker  #printsticker  #jomorder  #stickermurah  #slime  #stickerslime  #harijadi  #sayajualsticker  #doorgift  #cukurjambul  #aqiqah  #kuihraya  #akikah  #macamcomelje  #shahalam  #biskutraya  #stickerkawen  #kahwin  #nikah  #stickerkahwin  #kukis  #kerjakahwin  #stickermalaysiamurah  #doorgiftmurah 
#cool_stickers 
Stickers for sale

Whatsapp 013-6289924

Harga termasuk poslaju :

Saiz 4cm
100 pcs : RM 30
200 pcs : RM 40
500 pcs : RM 65
1000 pcs : RM 120

Saiz 5cm
100 pcs : RM 35
200 pcs : RM 45
500 pcs : RM 75
1000 pcs : RM 140

Saiz 6cm
100 pcs : RM 40
200 pcs : RM 50
500 pcs : RM 90
1000 pcs : RM 160

#cool_stickers
#stickermalaysia
#tempahsticker
#cetaksticker
#printsticker
#jomorder
#stickermurah
#slime
#stickerslime
#harijadi
#sayajualsticker
#doorgift
#cukurjambul
#aqiqah
#kuihraya
#akikah
#macamcomelje
#shahalam
#biskutraya
#stickerkawen
#kahwin
#nikah
#stickerkahwin
#kukis
#kerjakahwin
#stickermalaysiamurah
#doorgiftmurah
#cool_stickers  Stickers for sale Whatsapp 013-6289924 Harga termasuk poslaju : Saiz 4cm 100 pcs : RM 30 200 pcs : RM 40 500 pcs : RM 65 1000 pcs : RM 120 Saiz 5cm 100 pcs : RM 35 200 pcs : RM 45 500 pcs : RM 75 1000 pcs : RM 140 Saiz 6cm 100 pcs : RM 40 200 pcs : RM 50 500 pcs : RM 90 1000 pcs : RM 160 #cool_stickers  #stickermalaysia  #tempahsticker  #cetaksticker  #printsticker  #jomorder  #stickermurah  #slime  #stickerslime  #harijadi  #sayajualsticker  #doorgift  #cukurjambul  #aqiqah  #kuihraya  #akikah  #macamcomelje  #shahalam  #biskutraya  #stickerkawen  #kahwin  #nikah  #stickerkahwin  #kukis  #kerjakahwin  #stickermalaysiamurah  #doorgiftmurah 
#cool_stickers 
Stickers for sale

Whatsapp 013-6289924

Harga termasuk poslaju :

Saiz 4cm
100 pcs : RM 30
200 pcs : RM 40
500 pcs : RM 65
1000 pcs : RM 120

Saiz 5cm
100 pcs : RM 35
200 pcs : RM 45
500 pcs : RM 75
1000 pcs : RM 140

Saiz 6cm
100 pcs : RM 40
200 pcs : RM 50
500 pcs : RM 90
1000 pcs : RM 160

#cool_stickers
#stickermalaysia
#tempahsticker
#cetaksticker
#printsticker
#jomorder
#stickermurah
#slime
#stickerslime
#harijadi
#sayajualsticker
#doorgift
#cukurjambul
#aqiqah
#kuihraya
#akikah
#macamcomelje
#shahalam
#biskutraya
#stickerkawen
#kahwin
#nikah
#stickerkahwin
#kukis
#kerjakahwin
#stickermalaysiamurah
#doorgiftmurah
#cool_stickers  Stickers for sale Whatsapp 013-6289924 Harga termasuk poslaju : Saiz 4cm 100 pcs : RM 30 200 pcs : RM 40 500 pcs : RM 65 1000 pcs : RM 120 Saiz 5cm 100 pcs : RM 35 200 pcs : RM 45 500 pcs : RM 75 1000 pcs : RM 140 Saiz 6cm 100 pcs : RM 40 200 pcs : RM 50 500 pcs : RM 90 1000 pcs : RM 160 #cool_stickers  #stickermalaysia  #tempahsticker  #cetaksticker  #printsticker  #jomorder  #stickermurah  #slime  #stickerslime  #harijadi  #sayajualsticker  #doorgift  #cukurjambul  #aqiqah  #kuihraya  #akikah  #macamcomelje  #shahalam  #biskutraya  #stickerkawen  #kahwin  #nikah  #stickerkahwin  #kukis  #kerjakahwin  #stickermalaysiamurah  #doorgiftmurah 
Alhamdulillah.. Safely delivered petang tadi.. Tq Cikgu Zaharah, Siti Aishah n Kak Hanizah😍
#creampuff #creamcustardfilling #muffin #orangechocchipmuffin #biskutraya #cookiesraya #samperit #redvelvetcookies #crunchystrawberrycheese #lynsqukies #tastebuds #senggarang #batupahat
Almond Biscotti fresh from the oven untuk Promosi Citarasa Malaysia di Giant Hypermarket dr 24 to 27 August

#jijotes 
#almondbiscotti
#biscotti
#biscottimalaysia
#cookies
#biskutraya
#biskut
#foodie
Hello everyone! Soo we got new cookies in da houseee! If you can't decide whether you want classic or double chocolate flavors why not choose both! Hahaha we made yin & yang cookies so you can have 2 in 1 cookies gitu! Place your order now!!! 🍪🍪🍪
#famousamos #hersheyscookies #hersheyschocolatechip #sayajualbiskutraya #sayajualcookiesraya #homemadecookies #freshlybakedcookies #biskutraya #biskutraya2017 #biskutrayasedap
It's about time to put this reminder again. 😅 Since it has happened quite a lot lately. First of all, don't be scared to tell me your name. Don't worry! I'm not going to steal your identity. Hahaha! I don't even know who you are. So do you. That's why some of you guys are still calling me 'sis' *or akak. That's fine to me. I guess? 😌

Secondly, state your pickup/delivery date please honey. This is the most crucial part of ordering food online. Especially for cakes or cupcakes order. When do you want it? As for me, I might not be available that day because I am a freelance-homebaker. I do whatever stuff whenever I want. However, your order is always my number one priority. Besides, I work alone so I can't take more than certain amount of orders per day. 😊

So, we can save a lot more time if you tell me the date first. And help me not feeling frustrated for not being able to accept your order after hours of entertaining you guys. Lastly, NO FUSSY CUSTOMER. Thank you! 🤗 
Sincerely, 
Mikah
It's about time to put this reminder again. 😅 Since it has happened quite a lot lately. First of all, don't be scared to tell me your name. Don't worry! I'm not going to steal your identity. Hahaha! I don't even know who you are. So do you. That's why some of you guys are still calling me 'sis' *or akak. That's fine to me. I guess? 😌 Secondly, state your pickup/delivery date please honey. This is the most crucial part of ordering food online. Especially for cakes or cupcakes order. When do you want it? As for me, I might not be available that day because I am a freelance-homebaker. I do whatever stuff whenever I want. However, your order is always my number one priority. Besides, I work alone so I can't take more than certain amount of orders per day. 😊 So, we can save a lot more time if you tell me the date first. And help me not feeling frustrated for not being able to accept your order after hours of entertaining you guys. Lastly, NO FUSSY CUSTOMER. Thank you! 🤗 Sincerely, Mikah
Lagi review utk ALMOND CRUNCHY...so, pe tggu lg? Order cpt.. www.wasap.my/60126224535

#almondcrunchy
#almondcrispy 
#florentinecookies 
#biskutflorentine 
#biskutraya 
#sayajualalmondcrunchy 
#kudapkudap
#snack 
#gift 
#goodies 
#doorgift 
#sayajualmurah 
#shahalam 
#klang 
#petalingjaya
Kek lapis apa yang paling laris & diminati ramai? 
Kek lapis prune memang sesuai utk citarasa semua. The balanced taste of sweet & sour with it's soft & moist texture really makes it an all time favorite for many. 
Give your taste buds a try while promotion lasts. WhatsApp us to order at 016-8906988 / 016-3833408 anytime the craving kicks in 😊
#function #event #sayajualbiskut #classics #kuih #food #layercake #cookies #instafood #hariraya #yummy #biskutraya #keklapis #sweettreat #original #foodie #delicious #kuihraya #foodgasm #sayajual #sayajualkek #sayajualmurah #keksedap #kek #cakes #kuihraya #lapisprune #keklapissarawak #traditional
Kek lapis apa yang paling laris & diminati ramai? Kek lapis prune memang sesuai utk citarasa semua. The balanced taste of sweet & sour with it's soft & moist texture really makes it an all time favorite for many. Give your taste buds a try while promotion lasts. WhatsApp us to order at 016-8906988 / 016-3833408 anytime the craving kicks in 😊 #function  #event  #sayajualbiskut  #classics  #kuih  #food  #layercake  #cookies  #instafood  #hariraya  #yummy  #biskutraya  #keklapis  #sweettreat  #original  #foodie  #delicious  #kuihraya  #foodgasm  #sayajual  #sayajualkek  #sayajualmurah  #keksedap  #kek  #cakes  #kuihraya  #lapisprune  #keklapissarawak  #traditional 
Oh my cheezy pineapple tart.....
.
💯% homemade
💯% sedap sebab diperbuat dgn menggunakan bahan-bahan terbaik sahaja
💖  baked with love
💝  fresh from the oven
.
😋 tart yg gebu gebas tembam 😋 cair di mulut, melekat di hati 😋 jem nenas terbaik 😋 keju terbaik 😋 isi jem yang padat 😋
.
.
Untuk tempahan/pertanyaan, sila whatsapp  018-2022511 .
. .
#kuihraya2017
#tartnenas
#tatnenaskeju
#cheezypineappletart
#biskutraya
#pineappletart
#tartnenascheese
#tartnenasbunga
#tartnenasgebu
#tartnenassedap
#biskutraya2017
#biskutraya
#sayajualbiskut
#sayajualbiskutraya
#biskutrayaBSD2017
#kuihrayarumahterbukaaidilfitri
Oh my cheezy pineapple tart..... . 💯% homemade 💯% sedap sebab diperbuat dgn menggunakan bahan-bahan terbaik sahaja 💖 baked with love 💝 fresh from the oven . 😋 tart yg gebu gebas tembam 😋 cair di mulut, melekat di hati 😋 jem nenas terbaik 😋 keju terbaik 😋 isi jem yang padat 😋 . . Untuk tempahan/pertanyaan, sila whatsapp 018-2022511 . . . #kuihraya2017  #tartnenas  #tatnenaskeju  #cheezypineappletart  #biskutraya  #pineappletart  #tartnenascheese  #tartnenasbunga  #tartnenasgebu  #tartnenassedap  #biskutraya2017  #biskutraya  #sayajualbiskut  #sayajualbiskutraya  #biskutrayaBSD2017  #kuihrayarumahterbukaaidilfitri 
Order biskut raya makmur hari ni untuk raya haji. 
Tinggal lagi nak siapkan tart nanas dan cornflakes chocolate. 😂 
Cornflakes dah siap cuma tak susun kemas-kemas dalam balang. 
#dyazarabakeryhouse 
#diya0142108221  #biskutrayalagi  #biskutraya #biskutmakmursedap
#simfoniheights #symphonyheights
Kulit kayu manis+ kunyit
.
Berfungsi merawat masalah kulit berminyak,jerawat dan juga parut..
.
Guna secara konsisten insyallah kesan seawal 7-14 hari💕
Kulit kayu manis+ kunyit . Berfungsi merawat masalah kulit berminyak,jerawat dan juga parut.. . Guna secara konsisten insyallah kesan seawal 7-14 hari💕
RANGGUP KRUP KRAP KRUP KRAP
=============================
.
Serius sedap sangat rasa #DolkiesCookies ni. Kalau makan tak boleh nak stop. Stop bila habis je.😂
.
Berbeza dengan Cookies famos amos, kami menggunakan kacang tanah untuk gantikan kacang badam, jadi boleh bagi harga mampu milik kat semua yang nak merasa. Yang pasti ranggup dan sedap tak terkata.😍
.
Kenapa Harus Pilih DolkiesCookies ?
💋 Cukup Rasa
💋 Homemade
💋 Product Muslim/Halal
💋 Ranggup
💋 Harga Berpatutan
💋 Pos seluruh Malaysia
.
Boleh cuba sebalang dulu, kalau sedap boleh repeat order 👍🏻.
.
.
»» HARGA««
🍪 250g Rm13, pos sm Rm8
🍪 500g Rm25, pos sm Rm10
.
COD Ayer Hitam,JOHOR
.
.
☎ Whatsapp "DolkiesCookies atau DC" hantar ke 019 6346889
☎ Whatsapp "DolkiesCookies atau DC" hantar ke 019 6346889
☎ Whatsapp "DolkiesCookies atau DC" hantar ke 019 6346889
.
Nik akan balas secepat mungkin.👍🏻
.
#dolkiescookies #cookiesranggup #cookiessedap #cmw #mostwanted #cookiesmostwanted #cookiesviral #repeatorder #biskutraya #justnice #yipniklove #homemade #muslimproduk
RANGGUP KRUP KRAP KRUP KRAP ============================= . Serius sedap sangat rasa #DolkiesCookies  ni. Kalau makan tak boleh nak stop. Stop bila habis je.😂 . Berbeza dengan Cookies famos amos, kami menggunakan kacang tanah untuk gantikan kacang badam, jadi boleh bagi harga mampu milik kat semua yang nak merasa. Yang pasti ranggup dan sedap tak terkata.😍 . Kenapa Harus Pilih DolkiesCookies ? 💋 Cukup Rasa 💋 Homemade 💋 Product Muslim/Halal 💋 Ranggup 💋 Harga Berpatutan 💋 Pos seluruh Malaysia . Boleh cuba sebalang dulu, kalau sedap boleh repeat order 👍🏻. . . »» HARGA«« 🍪 250g Rm13, pos sm Rm8 🍪 500g Rm25, pos sm Rm10 . COD Ayer Hitam,JOHOR . . ☎ Whatsapp "DolkiesCookies atau DC" hantar ke 019 6346889 ☎ Whatsapp "DolkiesCookies atau DC" hantar ke 019 6346889 ☎ Whatsapp "DolkiesCookies atau DC" hantar ke 019 6346889 . Nik akan balas secepat mungkin.👍🏻 . #dolkiescookies  #cookiesranggup  #cookiessedap  #cmw  #mostwanted  #cookiesmostwanted  #cookiesviral  #repeatorder  #biskutraya  #justnice  #yipniklove  #homemade  #muslimproduk 
Packing-packing..ada yg nak join postage Jumaat/Sabtu tak??
.
1balang = 1kg RM20
.
Krispy Bites
'Crispy in Every Bite 💋'
. 📲📲📲 whatsapp 0136438500,utk tempahan/pertanyaan
.
.

#krispybites #kuihsiput #kudapan #kuihtradisional #kuihsepit #kuihgunting #rempeyek #tempeyek #popianestum #kacang #aorfest #agaragarkering #bazaarpaknil #hantaran #doorgift #kuihsiputkrispybites  #alorsetar #kedah #krispybitesfeedback #kerjakahwin #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftkahwin #aidilfitri2017 #kuihraya #biskutraya #kacangdhal #kacangparpu
#projekrayakuihsiputkrispybites #openhouse
Packing-packing..ada yg nak join postage Jumaat/Sabtu tak?? . 1balang = 1kg RM20 . Krispy Bites 'Crispy in Every Bite 💋' . 📲📲📲 whatsapp 0136438500,utk tempahan/pertanyaan . . #krispybites  #kuihsiput  #kudapan  #kuihtradisional  #kuihsepit  #kuihgunting  #rempeyek  #tempeyek  #popianestum  #kacang  #aorfest  #agaragarkering  #bazaarpaknil  #hantaran  #doorgift  #kuihsiputkrispybites  #alorsetar  #kedah  #krispybitesfeedback  #kerjakahwin  #doorgiftmurah  #doorgiftmalaysia  #doorgiftkahwin  #aidilfitri2017  #kuihraya  #biskutraya  #kacangdhal  #kacangparpu  #projekrayakuihsiputkrispybites  #openhouse 
Material : transparent sticker�Print : CMYK + WHITE INK
Size : 5cm x 4cm
💰RM145 : 100pcs
💰RM175 : 300pcs
💰RM195 : 500pcs
💰RM255 : 1000pcs
--
FREE Delivery W.Malaysia
📱Whatsapp : 013.638.4766
✉️nurulaila.sulaiman@gmail.com

#printsticker #printstickermurah #serummuka #faceserum #stickerbotolkaca #stickerserum #boxserum #biskutraya #bajuraya2017 #mukaflawless #stickermurah #lokalah #moodrepublik2017 #greenteasticker #stickerbotol #stickertransparent #arganoilserum
Material : transparent sticker�Print : CMYK + WHITE INK Size : 5cm x 4cm 💰RM145 : 100pcs 💰RM175 : 300pcs 💰RM195 : 500pcs 💰RM255 : 1000pcs -- FREE Delivery W.Malaysia 📱Whatsapp : 013.638.4766 ✉️nurulaila.sulaiman@gmail.com #printsticker  #printstickermurah  #serummuka  #faceserum  #stickerbotolkaca  #stickerserum  #boxserum  #biskutraya  #bajuraya2017  #mukaflawless  #stickermurah  #lokalah  #moodrepublik2017  #greenteasticker  #stickerbotol  #stickertransparent  #arganoilserum 
Assalamualaikum WBT. ✨
•
@freshlybakedcookies.bn is now accepting order for next week(ends) deliveries! Your stash is running low? Say no more! Let me refill your happiness. 💝
•
🍪Marzuqmuzaffarcubeshop THE MALL GADONG (Cube No. W14)
🍪Melonyfriends MENGLAIT GADONG (Cube No. CR106)
•
#bruneifoodies #bruneicookies #cookiesbrunei #chocolatechipcookiesbrunei #blackcookiesbrunei #redvelvetcookiesbrunei #cookiesseringgit #cookiesmurahbrunei #biskutraya #gift #birthdaygift #presents #forloveones #couplecookies #doorgift #doorgiftbrunei #munchmunchmunch #supportlocalbusinessbrunei #freshlybakedcookiesbrunei #bruneifoodadvert
Assalamualaikum WBT. ✨ • @freshlybakedcookies.bn is now accepting order for next week(ends) deliveries! Your stash is running low? Say no more! Let me refill your happiness. 💝 • 🍪Marzuqmuzaffarcubeshop THE MALL GADONG (Cube No. W14) 🍪Melonyfriends MENGLAIT GADONG (Cube No. CR106) • #bruneifoodies  #bruneicookies  #cookiesbrunei  #chocolatechipcookiesbrunei  #blackcookiesbrunei  #redvelvetcookiesbrunei  #cookiesseringgit  #cookiesmurahbrunei  #biskutraya  #gift  #birthdaygift  #presents  #forloveones  #couplecookies  #doorgift  #doorgiftbrunei  #munchmunchmunch  #supportlocalbusinessbrunei  #freshlybakedcookiesbrunei  #bruneifoodadvert 
Tempahan Raya Haji 
Nama : Tart Nenas
Harga : RM25.00
Kuantiti : Sepenuh balang (50+)
Penghantaran : Port klang,klang,shah alam&kl ( caj akan dikenakan)
Penghantaran : min 2 balang. .
Untuk tempahan :-
Whatsapp : 017-6534737 
Instagram : @laress_resources
Fb : Lia Cookies . . .
.
#liacookies #whatsapp0176534737 #sayajual #sayajualbiskutraya #tart #tartnenas #pineappletart #biskutraya #rayacookies #kuihraya #foodvendor #vendorswanted #rayahaji #callingforvendorsmalaysia
Tempahan Raya Haji Nama : Tart Nenas Harga : RM25.00 Kuantiti : Sepenuh balang (50+) Penghantaran : Port klang,klang,shah alam&kl ( caj akan dikenakan) Penghantaran : min 2 balang. . Untuk tempahan :- Whatsapp : 017-6534737 Instagram : @laress_resources Fb : Lia Cookies . . . . #liacookies  #whatsapp0176534737  #sayajual  #sayajualbiskutraya  #tart  #tartnenas  #pineappletart  #biskutraya  #rayacookies  #kuihraya  #foodvendor  #vendorswanted  #rayahaji  #callingforvendorsmalaysia 
CHOCOLATE BROWNIES 🎂

PRE ODER RAYA HAJI . RM 35 COD PD AREA 
WHATSAPP 0196081543🤣

#yatiescakeshouse #cookies #biskutraya #biskutsedap #homemadecookies #goodies #goodiesbag #goodiesmurah menerimatempahan#majliskahwin #akikah #tunang
sedang adakan promosi untuk post di Facebook.

PROMOSI DESIGN POST IKLAN

Nak design yang boleh menarik mata target audiens anda?
.
.
Nak post produk kat sosial media, tapi tak ada banyak masa untuk buat design?
.
.
Tak reti guna Illustrator?Photoshop untuk bagi layout/post nampak gempak?
.
.
Jika anda ada kriteria di atas, anda layak untuk ambil pakej ni. Terdapat 2 pakej iaitu RM450 dan RM700.
.
.
PM kami untuk pertanyaan dan tempahan. Kalau nak respon cepat,
What's App kami👇👇
019 566 4894 / 012-306 5574

#facebookpost #facebookcover#facebooktimelinecoverdesign #facebookcover
#sticker #stickerproduk #cetaksticker #biskutraya #ramadhan #pasarramadhan #lubuksticker #design #grafikdesign #label #produklabel #transparentsticker #mirrorcoatsticker  #stickerbulat #stickerpetak #payungrepublic #banner #niaga #bannerdesign #cetakbanner #promosijualan #design #grafikdesignmelaka #payungrepublic
#roadtaxsticker #roadtax #stickertampaldalan #stickerevent #banner #bunting
sedang adakan promosi untuk post di Facebook. PROMOSI DESIGN POST IKLAN Nak design yang boleh menarik mata target audiens anda? . . Nak post produk kat sosial media, tapi tak ada banyak masa untuk buat design? . . Tak reti guna Illustrator?Photoshop untuk bagi layout/post nampak gempak? . . Jika anda ada kriteria di atas, anda layak untuk ambil pakej ni. Terdapat 2 pakej iaitu RM450 dan RM700. . . PM kami untuk pertanyaan dan tempahan. Kalau nak respon cepat, What's App kami👇👇 019 566 4894 / 012-306 5574 #facebookpost  #facebookcover #facebooktimelinecoverdesign  #facebookcover  #sticker  #stickerproduk  #cetaksticker  #biskutraya  #ramadhan  #pasarramadhan  #lubuksticker  #design  #grafikdesign  #label  #produklabel  #transparentsticker  #mirrorcoatsticker  #stickerbulat  #stickerpetak  #payungrepublic  #banner  #niaga  #bannerdesign  #cetakbanner  #promosijualan  #design  #grafikdesignmelaka  #payungrepublic  #roadtaxsticker  #roadtax  #stickertampaldalan  #stickerevent  #banner  #bunting 
Anak dara tapi masalah kesihatan mengalahkan orang dah ada anak 5..ishhh malu la muda2 lagi dah sakit sana sakit sini.. Tambah pulak yang dalam proses nak kuruskan badan tu..habis aset pon kendur, menggelebeh semua...TAK MALU ke nak menghadap bakal suami nanti???
Khasiat JUS FUY❤❤:
❤ Mengaktifkan, memperbaharui, melindungi dan membaik-pulih sel-sel badan
❤ Wajah kekal muda jelita
❤ Wajah menjadi bersinar tanpa kelihatan lesu
Kulit lebih gebu, tegang dan lembab
❤ Mengembalikan awet muda
❤ Menjadikan kulit yang lebih sihat,cerah dan putih
❤ Merawat sistem pencernaan/sembelit
❤ Mengurangkan nafsu makan
❤ Menyihatkan tubuh badan
❤ Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
❤ Meningkatkan tenaga dan mencergaskan badan
❤ Menguatkan sistem imun dan menyahtoksin
❤ Mengurangkan kolestral dan gula dalam darah
❤ Menguatkan tulang dan sendi
❤ Merangsang sel2 otak dan daya penglihatan.
❤ Menguatkan minda/pemikiran
❤ Merawat keputihan wanita
❤ Mengaturkan perjalanan haid
❤ Merawat masalah sengugut
❤ Merawat sistem peranakan wanita
Student pon digalakkan amalkan JUS FUY❤❤ ni sebab dapat merangsang sel2 otak.. JUS FUY❤❤ boleh diamalkan seawal remaja untuk kesihatan yang terjamin..Kawan-kawan tengok body solid, kulit cantik, yang paling penting cergas untuk buat aktiviti harian...BEST nya...
Apa yang ada dalam JUS FUY❤❤ :
•Ekstrak Sakura
•Habbatusauda
•Sarang Burung
•Blueberry
•Aprikot
•Kurma
•Kismis
•Madu
•Buah Tin
•Mahkota Dewa
•Buah Delima
•Zaffran
•Manggis
•Goji
•Ekstrak Stevia
JOM amalkan makanan kesihatan yang berasaskan makanan sunnah..Nana yakin confirm lepas ni semua terFUY❤❤ dengan uollsss... Nana nak cari 50 orang terawal untuk sama2 FUY❤❤ dengan JUS FUY❤❤ .
.
#baju #bajuraya #sayajualbajukurung #bajumuslim #blouselabuh #blouses #blousemuslimah #sayajualblouse #blousemalaysia #igshop #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahapparel #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #nike #jam #jamtangan #sayajualkasutmurah #murahmurah #onlineshopping #sweater #baggyshirt #emas #sayajual #sayajualbag #sayajualbeg #biskutraya #homemade #babyshop
Anak dara tapi masalah kesihatan mengalahkan orang dah ada anak 5..ishhh malu la muda2 lagi dah sakit sana sakit sini.. Tambah pulak yang dalam proses nak kuruskan badan tu..habis aset pon kendur, menggelebeh semua...TAK MALU ke nak menghadap bakal suami nanti??? Khasiat JUS FUY❤❤: ❤ Mengaktifkan, memperbaharui, melindungi dan membaik-pulih sel-sel badan ❤ Wajah kekal muda jelita ❤ Wajah menjadi bersinar tanpa kelihatan lesu Kulit lebih gebu, tegang dan lembab ❤ Mengembalikan awet muda ❤ Menjadikan kulit yang lebih sihat,cerah dan putih ❤ Merawat sistem pencernaan/sembelit ❤ Mengurangkan nafsu makan ❤ Menyihatkan tubuh badan ❤ Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus ❤ Meningkatkan tenaga dan mencergaskan badan ❤ Menguatkan sistem imun dan menyahtoksin ❤ Mengurangkan kolestral dan gula dalam darah ❤ Menguatkan tulang dan sendi ❤ Merangsang sel2 otak dan daya penglihatan. ❤ Menguatkan minda/pemikiran ❤ Merawat keputihan wanita ❤ Mengaturkan perjalanan haid ❤ Merawat masalah sengugut ❤ Merawat sistem peranakan wanita Student pon digalakkan amalkan JUS FUY❤❤ ni sebab dapat merangsang sel2 otak.. JUS FUY❤❤ boleh diamalkan seawal remaja untuk kesihatan yang terjamin..Kawan-kawan tengok body solid, kulit cantik, yang paling penting cergas untuk buat aktiviti harian...BEST nya... Apa yang ada dalam JUS FUY❤❤ : •Ekstrak Sakura •Habbatusauda •Sarang Burung •Blueberry •Aprikot •Kurma •Kismis •Madu •Buah Tin •Mahkota Dewa •Buah Delima •Zaffran •Manggis •Goji •Ekstrak Stevia JOM amalkan makanan kesihatan yang berasaskan makanan sunnah..Nana yakin confirm lepas ni semua terFUY❤❤ dengan uollsss... Nana nak cari 50 orang terawal untuk sama2 FUY❤❤ dengan JUS FUY❤❤ . . #baju  #bajuraya  #sayajualbajukurung  #bajumuslim  #blouselabuh  #blouses  #blousemuslimah  #sayajualblouse  #blousemalaysia  #igshop  #muslimahfashion  #muslimahwear  #muslimahapparel  #kasutmurah  #kasutmurahmalaysia  #nike  #jam  #jamtangan  #sayajualkasutmurah  #murahmurah  #onlineshopping  #sweater  #baggyshirt  #emas  #sayajual  #sayajualbag  #sayajualbeg  #biskutraya  #homemade  #babyshop 
READY STOCK! .
.
Assorted flavor baby meringue untuk Hari Raya Haji. Limited stock! .
.
Untuk order DM/whatsapp +6013-2919096. Fast payment. Esok akan pos out. .
.
Ada lebih dari 4 perisa dalam 1 balang. .
.
Jom meriahkan raya ini dengan baby meringue. Anak suka, ibu setuju 😉😍💗
.
Sebalang 500g+/1000pcs+-
.
.
#singaporefood #malaysianfood #meringue #meringuecookies #sayajual #uitm #meringuecookiesmalaysia #iium #kualalumpur #meringuekisses #ampang #meringuemalaysia #thaifood #doorgiftkahwin #doorgift
#食飯! #candybuffetmalaysia #bruneifood #cheras #ampang #sayajualmeringue #dragoncookies #shahalam #kuihraya2017 #meringuekissesmalaysia #biskutraya #meringuekissesmurah #doorgiftmalaysia #koreanfood #vietnamfood
#cookiekinghq
READY STOCK! . . Assorted flavor baby meringue untuk Hari Raya Haji. Limited stock! . . Untuk order DM/whatsapp +6013-2919096. Fast payment. Esok akan pos out. . . Ada lebih dari 4 perisa dalam 1 balang. . . Jom meriahkan raya ini dengan baby meringue. Anak suka, ibu setuju 😉😍💗 . Sebalang 500g+/1000pcs+- . . #singaporefood  #malaysianfood  #meringue  #meringuecookies  #sayajual  #uitm  #meringuecookiesmalaysia  #iium  #kualalumpur  #meringuekisses  #ampang  #meringuemalaysia  #thaifood  #doorgiftkahwin  #doorgift  #食飯 ! #candybuffetmalaysia  #bruneifood  #cheras  #ampang  #sayajualmeringue  #dragoncookies  #shahalam  #kuihraya2017  #meringuekissesmalaysia  #biskutraya  #meringuekissesmurah  #doorgiftmalaysia  #koreanfood  #vietnamfood  #cookiekinghq 
Kuih raya terkini 2017!
Kudap-kudap untuk makan masa orang lelaki tengah sembelih lembu 😆
Hari ni last order untuk Raya Haji,next week boleh COD sebelum awak-awak balik kampung. Jom order 01129090813 ✨ 
#kudapkudapviral #kuihrayamurah #kuihrayasedap #kuihrayaviral #biskutraya #biskutdonut #biskutviral #biskutrayamurah #biskutraya2017 #kajang #klsentral #kepong #gombak #selayang #biskutsedapselayang #biskutrayaselayang #kudapkudapselayang #kuihraya2017 #kuihrayahaji #aidiladha
Kuih raya terkini 2017! Kudap-kudap untuk makan masa orang lelaki tengah sembelih lembu 😆 Hari ni last order untuk Raya Haji,next week boleh COD sebelum awak-awak balik kampung. Jom order 01129090813 ✨ #kudapkudapviral  #kuihrayamurah  #kuihrayasedap  #kuihrayaviral  #biskutraya  #biskutdonut  #biskutviral  #biskutrayamurah  #biskutraya2017  #kajang  #klsentral  #kepong  #gombak  #selayang  #biskutsedapselayang  #biskutrayaselayang  #kudapkudapselayang  #kuihraya2017  #kuihrayahaji  #aidiladha 
Kuih raya terkini 2017!
Kudap-kudap untuk makan masa orang lelaki tengah sembelih lembu 😆
Hari ni last order untuk Raya Haji,next week boleh COD sebelum awak-awak balik kampung. Jom order 01129090813 ✨ 
#kudapkudapviral #kuihrayamurah #kuihrayasedap #kuihrayaviral #biskutraya #biskutdonut #biskutviral #biskutrayamurah #biskutraya2017 #kajang #klsentral #kepong #gombak #selayang #biskutsedapselayang #biskutrayaselayang #kudapkudapselayang #kuihraya2017 #kuihrayahaji #aidiladha
Kuih raya terkini 2017! Kudap-kudap untuk makan masa orang lelaki tengah sembelih lembu 😆 Hari ni last order untuk Raya Haji,next week boleh COD sebelum awak-awak balik kampung. Jom order 01129090813 ✨ #kudapkudapviral  #kuihrayamurah  #kuihrayasedap  #kuihrayaviral  #biskutraya  #biskutdonut  #biskutviral  #biskutrayamurah  #biskutraya2017  #kajang  #klsentral  #kepong  #gombak  #selayang  #biskutsedapselayang  #biskutrayaselayang  #kudapkudapselayang  #kuihraya2017  #kuihrayahaji  #aidiladha 
Kuih raya terkini 2017!
Kudap-kudap untuk makan masa orang lelaki tengah sembelih lembu 😆
Hari ni last order untuk Raya Haji,next week boleh COD sebelum awak-awak balik kampung. Jom order 01129090813 ✨ 
#kudapkudapviral #kuihrayamurah #kuihrayasedap #kuihrayaviral #biskutraya #biskutdonut #biskutviral #biskutrayamurah #biskutraya2017 #kajang #klsentral #kepong #gombak #selayang #biskutsedapselayang #biskutrayaselayang #kudapkudapselayang #kuihraya2017 #kuihrayahaji #aidiladha
Kuih raya terkini 2017! Kudap-kudap untuk makan masa orang lelaki tengah sembelih lembu 😆 Hari ni last order untuk Raya Haji,next week boleh COD sebelum awak-awak balik kampung. Jom order 01129090813 ✨ #kudapkudapviral  #kuihrayamurah  #kuihrayasedap  #kuihrayaviral  #biskutraya  #biskutdonut  #biskutviral  #biskutrayamurah  #biskutraya2017  #kajang  #klsentral  #kepong  #gombak  #selayang  #biskutsedapselayang  #biskutrayaselayang  #kudapkudapselayang  #kuihraya2017  #kuihrayahaji  #aidiladha 
Kuih raya terkini 2017!
Kudap-kudap untuk makan masa orang lelaki tengah sembelih lembu 😆
Hari ni last order untuk Raya Haji,next week boleh COD sebelum awak-awak balik kampung. Jom order 01129090813 ✨ 
#kudapkudapviral #kuihrayamurah #kuihrayasedap #kuihrayaviral #biskutraya #biskutdonut #biskutviral #biskutrayamurah #biskutraya2017 #kajang #klsentral #kepong #gombak #selayang #biskutsedapselayang #biskutrayaselayang #kudapkudapselayang #kuihraya2017 #kuihrayahaji #aidiladha
Kuih raya terkini 2017! Kudap-kudap untuk makan masa orang lelaki tengah sembelih lembu 😆 Hari ni last order untuk Raya Haji,next week boleh COD sebelum awak-awak balik kampung. Jom order 01129090813 ✨ #kudapkudapviral  #kuihrayamurah  #kuihrayasedap  #kuihrayaviral  #biskutraya  #biskutdonut  #biskutviral  #biskutrayamurah  #biskutraya2017  #kajang  #klsentral  #kepong  #gombak  #selayang  #biskutsedapselayang  #biskutrayaselayang  #kudapkudapselayang  #kuihraya2017  #kuihrayahaji  #aidiladha 
Kuih raya terkini 2017!
Kudap-kudap untuk makan masa orang lelaki tengah sembelih lembu 😆
Hari ni last order untuk Raya Haji,next week boleh COD sebelum awak-awak balik kampung. Jom order 01129090813 ✨ 
#kudapkudapviral #kuihrayamurah #kuihrayasedap #kuihrayaviral #biskutraya #biskutdonut #biskutviral #biskutrayamurah #biskutraya2017 #kajang #klsentral #kepong #gombak #selayang #biskutsedapselayang #biskutrayaselayang #kudapkudapselayang #kuihraya2017 #kuihrayahaji #aidiladha
Kuih raya terkini 2017! Kudap-kudap untuk makan masa orang lelaki tengah sembelih lembu 😆 Hari ni last order untuk Raya Haji,next week boleh COD sebelum awak-awak balik kampung. Jom order 01129090813 ✨ #kudapkudapviral  #kuihrayamurah  #kuihrayasedap  #kuihrayaviral  #biskutraya  #biskutdonut  #biskutviral  #biskutrayamurah  #biskutraya2017  #kajang  #klsentral  #kepong  #gombak  #selayang  #biskutsedapselayang  #biskutrayaselayang  #kudapkudapselayang  #kuihraya2017  #kuihrayahaji  #aidiladha 
Kuih raya terkini 2017!
Kudap-kudap untuk makan masa orang lelaki tengah sembelih lembu 😆
Hari ni last order untuk Raya Haji,next week boleh COD sebelum awak-awak balik kampung. Jom order 01129090813 ✨ 
#kudapkudapviral #kuihrayamurah #kuihrayasedap #kuihrayaviral #biskutraya #biskutdonut #biskutviral #biskutrayamurah #biskutraya2017 #kajang #klsentral #kepong #gombak #selayang #biskutsedapselayang #biskutrayaselayang #kudapkudapselayang #kuihraya2017 #kuihrayahaji #aidiladha
Kuih raya terkini 2017! Kudap-kudap untuk makan masa orang lelaki tengah sembelih lembu 😆 Hari ni last order untuk Raya Haji,next week boleh COD sebelum awak-awak balik kampung. Jom order 01129090813 ✨ #kudapkudapviral  #kuihrayamurah  #kuihrayasedap  #kuihrayaviral  #biskutraya  #biskutdonut  #biskutviral  #biskutrayamurah  #biskutraya2017  #kajang  #klsentral  #kepong  #gombak  #selayang  #biskutsedapselayang  #biskutrayaselayang  #kudapkudapselayang  #kuihraya2017  #kuihrayahaji  #aidiladha 
Assalamualaikum WBT. ✨
•
BAD NEWS: There will be no deliveries/meetpoints* this week. 😔 Your order will be brought to next week. Although.... you can get your available stocked cookies at: 🍪Marzuqmuzaffarcubeshop THE MALL GADONG (CUBE W16)
🍪Melonyfriends MENGLAIT GADONG (CUBE CR106)
•
GOOD NEWS: There is a September promotion! To commemorate @freshlybakedcookies.bn first anniversary, there will be a sweet deal for you sweet sweet cookies lovers out there! YES! A SWEET DEAL!
⬇️⬇️⬇️
Spend $35 and above (except instock @ cubestore), you get ONE FREE BIG BOTTLE COOKIES! Any flavor of your choice: CCC/BCC/RVCC. 😘😘😘😘
•
DM (IG) or Inbox (FB) for any inquiries. And also do not forget to drop your order details!
•
PS: This deal is valid for SEPTEMBER 2017 only. So, come on and place your order now!
•
#bruneifoodies #bruneicookies #cookiesbrunei #chocolatechipcookiesbrunei #blackcookiesbrunei #redvelvetcookiesbrunei #cookiesseringgit #cookiesmurahbrunei #biskutraya #gift #birthdaygift #presents #forloveones #couplecookies #doorgift #doorgiftbrunei #munchmunchmunch #supportlocalbusinessbrunei #freshlybakedcookiesbrunei #bruneifoodadvert
Assalamualaikum WBT. ✨ • BAD NEWS: There will be no deliveries/meetpoints* this week. 😔 Your order will be brought to next week. Although.... you can get your available stocked cookies at: 🍪Marzuqmuzaffarcubeshop THE MALL GADONG (CUBE W16) 🍪Melonyfriends MENGLAIT GADONG (CUBE CR106) • GOOD NEWS: There is a September promotion! To commemorate @freshlybakedcookies.bn first anniversary, there will be a sweet deal for you sweet sweet cookies lovers out there! YES! A SWEET DEAL! ⬇️⬇️⬇️ Spend $35 and above (except instock @ cubestore), you get ONE FREE BIG BOTTLE COOKIES! Any flavor of your choice: CCC/BCC/RVCC. 😘😘😘😘 • DM (IG) or Inbox (FB) for any inquiries. And also do not forget to drop your order details! • PS: This deal is valid for SEPTEMBER 2017 only. So, come on and place your order now! • #bruneifoodies  #bruneicookies  #cookiesbrunei  #chocolatechipcookiesbrunei  #blackcookiesbrunei  #redvelvetcookiesbrunei  #cookiesseringgit  #cookiesmurahbrunei  #biskutraya  #gift  #birthdaygift  #presents  #forloveones  #couplecookies  #doorgift  #doorgiftbrunei  #munchmunchmunch  #supportlocalbusinessbrunei  #freshlybakedcookiesbrunei  #bruneifoodadvert 
Sabun madu kelulut,melembabkan kulit yg kering dan bersisik😉
.
Membantu buang whitehead dan blachead dng mudah😃
.
Kulit anda akan lembab dan lembut seakan kulit baby gitu😘😘
.
Jom whatssap ke 019-9791822
Sabun madu kelulut,melembabkan kulit yg kering dan bersisik😉 . Membantu buang whitehead dan blachead dng mudah😃 . Kulit anda akan lembab dan lembut seakan kulit baby gitu😘😘 . Jom whatssap ke 019-9791822
Kuih raya terkini 2017!
Kudap-kudap untuk makan masa orang lelaki tengah sembelih lembu 😆
Hari ni last order untuk Raya Haji,next week boleh COD sebelum awak-awak balik kampung. Jom order 01129090813 ✨ 
#kudapkudapviral #kuihrayamurah #kuihrayasedap #kuihrayaviral #biskutraya #biskutdonut #biskutviral #biskutrayamurah #biskutraya2017 #kajang #klsentral #kepong #gombak #selayang #biskutsedapselayang #biskutrayaselayang #kudapkudapselayang #kuihraya2017 #kuihrayahaji #aidiladha
Kuih raya terkini 2017! Kudap-kudap untuk makan masa orang lelaki tengah sembelih lembu 😆 Hari ni last order untuk Raya Haji,next week boleh COD sebelum awak-awak balik kampung. Jom order 01129090813 ✨ #kudapkudapviral  #kuihrayamurah  #kuihrayasedap  #kuihrayaviral  #biskutraya  #biskutdonut  #biskutviral  #biskutrayamurah  #biskutraya2017  #kajang  #klsentral  #kepong  #gombak  #selayang  #biskutsedapselayang  #biskutrayaselayang  #kudapkudapselayang  #kuihraya2017  #kuihrayahaji  #aidiladha 
Kuih raya terkini 2017!
Kudap-kudap untuk makan masa orang lelaki tengah sembelih lembu 😆
Hari ni last order untuk Raya Haji,next week boleh COD sebelum awak-awak balik kampung. Jom order 01129090813 ✨ 
#kudapkudapviral #kuihrayamurah #kuihrayasedap #kuihrayaviral #biskutraya #biskutdonut #biskutviral #biskutrayamurah #biskutraya2017 #kajang #klsentral #kepong #gombak #selayang #biskutsedapselayang #biskutrayaselayang #kudapkudapselayang #kuihraya2017 #kuihrayahaji #aidiladha
Kuih raya terkini 2017! Kudap-kudap untuk makan masa orang lelaki tengah sembelih lembu 😆 Hari ni last order untuk Raya Haji,next week boleh COD sebelum awak-awak balik kampung. Jom order 01129090813 ✨ #kudapkudapviral  #kuihrayamurah  #kuihrayasedap  #kuihrayaviral  #biskutraya  #biskutdonut  #biskutviral  #biskutrayamurah  #biskutraya2017  #kajang  #klsentral  #kepong  #gombak  #selayang  #biskutsedapselayang  #biskutrayaselayang  #kudapkudapselayang  #kuihraya2017  #kuihrayahaji  #aidiladha