an online Instagram web viewer

#bodyordourless medias

Photos

"RAHSIA DEXANDRA VS PERFUME LAIN" ⭐️Dexandra bukan gred gred ⭐️Dexandra bukan perfume murahan tapi hrga murah, ada beza tau hehe ⭐️Pati Dexandra ori, baunya inspired dari perfume antarabangsa bg memenuhi keperluan rakyat Malaysia😊 ⭐️Pati Dexandra plant based, bg memenuhi keperluan muslim utk boleh bawa solat
⭐️ Pati Dexandra EDP, sbb tu thn lama, ngalahkan ori sbb ori yg mampu milik EDT hehe
⭐️ Pati Dexandra plant based juga sesuai bg yg allergic bila minyak wangi terkena kulit
.
Ok so mmg kena ada Dexandra kan sorang satu, juga utk mama, abah, abg long ngn kak cik dan k ngah😊😊
.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
"RAHSIA DEXANDRA VS PERFUME LAIN" ⭐️Dexandra bukan gred gred ⭐️Dexandra bukan perfume murahan tapi hrga murah, ada beza tau hehe ⭐️Pati Dexandra ori, baunya inspired dari perfume antarabangsa bg memenuhi keperluan rakyat Malaysia😊 ⭐️Pati Dexandra plant based, bg memenuhi keperluan muslim utk boleh bawa solat ⭐️ Pati Dexandra EDP, sbb tu thn lama, ngalahkan ori sbb ori yg mampu milik EDT hehe ⭐️ Pati Dexandra plant based juga sesuai bg yg allergic bila minyak wangi terkena kulit . Ok so mmg kena ada Dexandra kan sorang satu, juga utk mama, abah, abg long ngn kak cik dan k ngah😊😊 . www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
ANDA SUKA WANGIAN BRANDED TAPI BUDGET CIPUT.

Dexandra adalah pilihan paling tepat.Kualiti setanding original pada harga mampu milik.Diperbuat dari pati ekstrak tebu yang halal dan boleh dibawa solat.

Anda tak tahu nak pilih wangian yang mana satu? Akak boleh bantu anda buat pilihan.

www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
ANDA SUKA WANGIAN BRANDED TAPI BUDGET CIPUT. Dexandra adalah pilihan paling tepat.Kualiti setanding original pada harga mampu milik.Diperbuat dari pati ekstrak tebu yang halal dan boleh dibawa solat. Anda tak tahu nak pilih wangian yang mana satu? Akak boleh bantu anda buat pilihan. www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
🔥🔥Top Selling Dexandra🔥🔥 ✔ Postage (Isnin-Jumaat)
✔ Daily COD (Bkt.Mertajam, Sbrg.Jaya, Bandar Perda)

www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua. 😊😊
.
Mulakan hari anda dengan wangian dari Dexandra... semoga Dexandra dapat menceriakan dan membahagiakan hari anda. 😍😍
.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua. 😊😊 . Mulakan hari anda dengan wangian dari Dexandra... semoga Dexandra dapat menceriakan dan membahagiakan hari anda. 😍😍 . www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
ANDA SUKA WANGIAN BRANDED TAPI BUDGET CIPUT.

Dexandra adalah pilihan paling tepat.Kualiti setanding original pada harga mampu milik.Diperbuat dari pati ekstrak tebu yang halal dan boleh dibawa solat.

Anda tak tahu nak pilih wangian yang mana satu? Akak boleh bantu anda buat pilihan.

www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
ANDA SUKA WANGIAN BRANDED TAPI BUDGET CIPUT. Dexandra adalah pilihan paling tepat.Kualiti setanding original pada harga mampu milik.Diperbuat dari pati ekstrak tebu yang halal dan boleh dibawa solat. Anda tak tahu nak pilih wangian yang mana satu? Akak boleh bantu anda buat pilihan. www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Assalamualaikum wbt. dan Selamat Pagi semua.
.
Perubahan bermula dari diri kita . Bermula skrg utk perubahan yg lebih baik di masa hadapan.
.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
Assalamualaikum wbt. dan Selamat Pagi semua. . Perubahan bermula dari diri kita . Bermula skrg utk perubahan yg lebih baik di masa hadapan. . www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
🎀 VIVA LA JUICY DE'XANDRA 🎀
.
"Aummmmmm pinkkkieee! Feveret gegirl kan! 😍 Wangian baru dari dexandra, diinspirasi dari wangian antarabangsa Viva La Juicy! Wangian yang penuh dengan vanilla dan caramel buatkan si pemakai nampak manis tapi tetap anggun dan memikat okay!"
.
💝Viva La Juicy Couture for Women💝
.
💕Caramel |Vanilla |Fruity |White Floral💕
.
Dexandra tak pernah mengecewakan hokayyyy! Wangian terbaru ni of cozzz yang hangat-hangat macam Fasha Sandha! 😲
.
✔ Postage (Isnin-Jumaat)
✔ Daily COD (Bkt.Mertajam, Sbrg.Jaya, Bandar Perda)

www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
🎀 VIVA LA JUICY DE'XANDRA 🎀 . "Aummmmmm pinkkkieee! Feveret gegirl kan! 😍 Wangian baru dari dexandra, diinspirasi dari wangian antarabangsa Viva La Juicy! Wangian yang penuh dengan vanilla dan caramel buatkan si pemakai nampak manis tapi tetap anggun dan memikat okay!" . 💝Viva La Juicy Couture for Women💝 . 💕Caramel |Vanilla |Fruity |White Floral💕 . Dexandra tak pernah mengecewakan hokayyyy! Wangian terbaru ni of cozzz yang hangat-hangat macam Fasha Sandha! 😲 . ✔ Postage (Isnin-Jumaat) ✔ Daily COD (Bkt.Mertajam, Sbrg.Jaya, Bandar Perda) www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Assalamualaikum dan Selamat pagi sahabat2 semua.

Moh le kite smells good di hari Jumaat ini . Hari Jumaat ni ramai abg2 berbaju melayu segak, kakak2 pula ayu manis dgn jubah labuh , tambah pula wangi2an , wow sgt terbaek tauuu . Pastikan wangian dexandra dan bahagiakan hati kawan2 yea 😊😊 www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
Assalamualaikum dan Selamat pagi sahabat2 semua. Moh le kite smells good di hari Jumaat ini . Hari Jumaat ni ramai abg2 berbaju melayu segak, kakak2 pula ayu manis dgn jubah labuh , tambah pula wangi2an , wow sgt terbaek tauuu . Pastikan wangian dexandra dan bahagiakan hati kawan2 yea 😊😊 www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Mulakan Hari Anda Dengan Semburan Perfume De'Xandra ia akan membuat hari anda penuh dengan kegembiraan 😉😉😉 .
Blum ada lg Perfume De'Xandra???😱😱
X pa jgn risau... meh whatsapp akak utk cuba satu... anda pasti x berpuashati.. 😊😊
.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
Mulakan Hari Anda Dengan Semburan Perfume De'Xandra ia akan membuat hari anda penuh dengan kegembiraan 😉😉😉 . Blum ada lg Perfume De'Xandra???😱😱 X pa jgn risau... meh whatsapp akak utk cuba satu... anda pasti x berpuashati.. 😊😊 . www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Perfume DeXandra Coco Mademoiselle inspired by Chanel ni mempunyai ciri wangian yang unik dengan aroma so 'Chanel' 😆😆
.
Terkenal dengan bau yg sangat mewah, classic, elegant dan sexy..hehe.. .
Uols akan rasa lebih confident pakai perfume ni sebab apa.. sebab bau dia agak strong macam bau retissss & datin-datin gitu.. hehe..tapi lama2 slow soft bau bunga keluar plak, manis2 lembut sedap..
.
Gabungan wangian soft citrus floral, tetapi wangiannya lebih creamy, delightful and timeless...mmg TERBAIKK 😉😉😉
.
Nak dapatkan info lanjut De'Xandra?

www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
Perfume DeXandra Coco Mademoiselle inspired by Chanel ni mempunyai ciri wangian yang unik dengan aroma so 'Chanel' 😆😆 . Terkenal dengan bau yg sangat mewah, classic, elegant dan sexy..hehe.. . Uols akan rasa lebih confident pakai perfume ni sebab apa.. sebab bau dia agak strong macam bau retissss & datin-datin gitu.. hehe..tapi lama2 slow soft bau bunga keluar plak, manis2 lembut sedap.. . Gabungan wangian soft citrus floral, tetapi wangiannya lebih creamy, delightful and timeless...mmg TERBAIKK 😉😉😉 . Nak dapatkan info lanjut De'Xandra? www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
🌸🌸Dexandra Daisy Marc Jacob🌸🌸
.
Kombinasi bau bunga dan kayuan wangi telah menghasilkan bau yang sangat mempersonakan.
.
Baunya juga sangat feminin dengan bauan bunga lembut..bau yang mengoda..hurrmm wangi..
.
Sesuai sahaja dipakai setiap hari dan waktu..sama ada waktu santai atau bekerja.
Nak bau dengan gaya feminin dan mengoda pilihlah Dexandra Daisy Marc Jacob😊
. 
Berminat??? Jom order whatsapp
.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
🌸🌸Dexandra Daisy Marc Jacob🌸🌸 . Kombinasi bau bunga dan kayuan wangi telah menghasilkan bau yang sangat mempersonakan. . Baunya juga sangat feminin dengan bauan bunga lembut..bau yang mengoda..hurrmm wangi.. . Sesuai sahaja dipakai setiap hari dan waktu..sama ada waktu santai atau bekerja. Nak bau dengan gaya feminin dan mengoda pilihlah Dexandra Daisy Marc Jacob😊 . Berminat??? Jom order whatsapp . www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
💝💝SWEET MACAM NABIL DAN ZIRA💝💝
.
"Apa kata korang cuba beli set ni dan sebotol tu bagi kat pasangan korang. Sama² wangi bila keluar. Sweet gitu!"😘😘😘
.
Wangian sweet dan eksklusif ni diinspirasi daripada dua Duta De'Xandra, Nabil dan Zira.
.
💕De'Xandra Couple Set Eksklusif💕
.
✔ Postage (Isnin-Jumaat)
✔ Daily COD ➡Bkt.Mertajam ➡Sbrg.Jaya ➡Bandar Perda

www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
💝💝SWEET MACAM NABIL DAN ZIRA💝💝 . "Apa kata korang cuba beli set ni dan sebotol tu bagi kat pasangan korang. Sama² wangi bila keluar. Sweet gitu!"😘😘😘 . Wangian sweet dan eksklusif ni diinspirasi daripada dua Duta De'Xandra, Nabil dan Zira. . 💕De'Xandra Couple Set Eksklusif💕 . ✔ Postage (Isnin-Jumaat) ✔ Daily COD ➡Bkt.Mertajam ➡Sbrg.Jaya ➡Bandar Perda www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Terbaru !! New product By Dexandra .
DEXANDRA BODY ODOURLESS 60ML
.
Boleh menghilangkan bau pada tempat2 yg berbau seperti kaki, ketiak dan bahagian2 dimana bau terhasil.
.
insyaAllah tiada lg bau²an yg tidak menyenangkan . 🤗
akak2 suri rumah yg dok main bawang , tumbuk sambal belacan ke , sembur je dexandra body odourless ni kat tangan okey . 😘

pstt , boleh buat kecut jerawat jugak . hehe . love tak u olls ? 😘💞💞
.
.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
Terbaru !! New product By Dexandra . DEXANDRA BODY ODOURLESS 60ML . Boleh menghilangkan bau pada tempat2 yg berbau seperti kaki, ketiak dan bahagian2 dimana bau terhasil. . insyaAllah tiada lg bau²an yg tidak menyenangkan . 🤗 akak2 suri rumah yg dok main bawang , tumbuk sambal belacan ke , sembur je dexandra body odourless ni kat tangan okey . 😘 pstt , boleh buat kecut jerawat jugak . hehe . love tak u olls ? 😘💞💞 . . www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Anda tengah cari perfume ke? 
Perfume anda DAH HABIS.... Jom tukar guna Perfume DEXANDRA..
Jadilah pengguna yang BIJAK!

Perfume DeXandra
================
✔Lebih Murah
✔Bau kekal lebih 12jam
✔Inspirasi dari bau perfume jenama antarabangsa (99% sama)
✔Semua perfume DeXandra adalah EDP
✔Boleh BAWA SOLAT
✔Botol kecil 35ml

Kami ada lebih 80 jenis bauan perfume jenama antarabangsa

www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
Anda tengah cari perfume ke? Perfume anda DAH HABIS.... Jom tukar guna Perfume DEXANDRA.. Jadilah pengguna yang BIJAK! Perfume DeXandra ================ ✔Lebih Murah ✔Bau kekal lebih 12jam ✔Inspirasi dari bau perfume jenama antarabangsa (99% sama) ✔Semua perfume DeXandra adalah EDP ✔Boleh BAWA SOLAT ✔Botol kecil 35ml Kami ada lebih 80 jenis bauan perfume jenama antarabangsa www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Assalamualaikum. Selamat pagi De'xandra Lover !! Haa. Harini uolls spray wangian apa pulak? Dah spray ke belum?

Haa. Belum sembur lagi. Jom sesame mewangi dengan de'xandra. Tak semestinya hari ini cuti tak kerja, x boleh mewangi. De'xandra tu wangian kehidupan so kat rumah dengan family kena lah jugak wangi depan husband or wife dengan anak anak lagi mesti terasa nyaman dan segar je sentiasa.

Sesapa yang belum memiliki koleksi dexandra boleh lah whatsapp akak

www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
Assalamualaikum. Selamat pagi De'xandra Lover !! Haa. Harini uolls spray wangian apa pulak? Dah spray ke belum? Haa. Belum sembur lagi. Jom sesame mewangi dengan de'xandra. Tak semestinya hari ini cuti tak kerja, x boleh mewangi. De'xandra tu wangian kehidupan so kat rumah dengan family kena lah jugak wangi depan husband or wife dengan anak anak lagi mesti terasa nyaman dan segar je sentiasa. Sesapa yang belum memiliki koleksi dexandra boleh lah whatsapp akak www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Selamat pagi sayang2 semua 😙😙 .
Apa plan hari ni ??
Saya doa kan you guys sentiasa happy dan sentiasa dibawah lindungan Allah swt. In Syaa Allah 😄 .
Tapi... sebelum tu..
Jangan lupa zasssss De'Xandra sebelum keluar rumah yer 💋 . Nak rasa fresh pagi2 ni boleh try sembur DNKY Be Delicious, Fresh Blossom , Incanto Shine, Lancome Miracle, atau Chloe ke 😍😍
Baru lah keluar nanti orang tengok kita happy jerr salalu. Huhu.. 😘😘
.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
Selamat pagi sayang2 semua 😙😙 . Apa plan hari ni ?? Saya doa kan you guys sentiasa happy dan sentiasa dibawah lindungan Allah swt. In Syaa Allah 😄 . Tapi... sebelum tu.. Jangan lupa zasssss De'Xandra sebelum keluar rumah yer 💋 . Nak rasa fresh pagi2 ni boleh try sembur DNKY Be Delicious, Fresh Blossom , Incanto Shine, Lancome Miracle, atau Chloe ke 😍😍 Baru lah keluar nanti orang tengok kita happy jerr salalu. Huhu.. 😘😘 . www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Assalamualaikum...😊
Good morning dexandra lovers 😚

Semoga semua urusan kita berjalan lancar hari ini..☺️ Amin.... www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
Harga dexandra perfume. 
Harga mampu milik.
.
Nak couple set pun ada. 
Beli 2 siap dapat diskaun lagi tau.
.
Berminat contact je kita ye.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
Harga dexandra perfume. Harga mampu milik. . Nak couple set pun ada. Beli 2 siap dapat diskaun lagi tau. . Berminat contact je kita ye. www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Assalammualaikum dan selamat tengahari De'xandra lovers. .
LAST DAY DE'XANDRA RAYA SALE!!!
.
JANGAN LEPASKAN PELUANG YANG ADA. Masih sempat utk mereka yang nak dapatkan harga SALE sampai 11.59PM ini sahaja. Lepas ni harga back to normal tauuu!!!! Cepat2 dapatkan perfume fav korang 😘
.
.
HARGA SALE:
.
1 botol Rm55SM
2 botol Rm100SM
.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
Assalammualaikum dan selamat tengahari De'xandra lovers. . LAST DAY DE'XANDRA RAYA SALE!!! . JANGAN LEPASKAN PELUANG YANG ADA. Masih sempat utk mereka yang nak dapatkan harga SALE sampai 11.59PM ini sahaja. Lepas ni harga back to normal tauuu!!!! Cepat2 dapatkan perfume fav korang 😘 . . HARGA SALE: . 1 botol Rm55SM 2 botol Rm100SM . www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
[ ATTENTION 3 JULAI 2017 ] - PROMOSI RAYA DE'XANDRA AKAN BERAKHIR 😱😱😱
.
.
PROMOSI RAYA DE'XANDRA nie hanya sampai 3 Julai 2017 jer . So kalau uolss still nak dapatkan de'xandra dgn harga promosi RAYA RM100 utk 2 botol cecepat contact Akak ye. Ari ni dh last day.
.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
[ ATTENTION 3 JULAI 2017 ] - PROMOSI RAYA DE'XANDRA AKAN BERAKHIR 😱😱😱 . . PROMOSI RAYA DE'XANDRA nie hanya sampai 3 Julai 2017 jer . So kalau uolss still nak dapatkan de'xandra dgn harga promosi RAYA RM100 utk 2 botol cecepat contact Akak ye. Ari ni dh last day. . www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Esok last SALE RAYA😱
Ada yg nak selit order?
.
Dexandra Sale Raya dh nk tamat..😱😱😢😢
.
Tarikh akhir 3 Julai 3017...
Cepat2 whatsapp.... sementara masa masih ada.. 📲📲
.
2 BOTOL RM100
2 BOTOL RM100
.
HARGA SEMENANJUNG:
👉1 BOTOL RM55
👉2 BOTOL RM100
.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
Esok last SALE RAYA😱 Ada yg nak selit order? . Dexandra Sale Raya dh nk tamat..😱😱😢😢 . Tarikh akhir 3 Julai 3017... Cepat2 whatsapp.... sementara masa masih ada.. 📲📲 . 2 BOTOL RM100 2 BOTOL RM100 . HARGA SEMENANJUNG: 👉1 BOTOL RM55 👉2 BOTOL RM100 . www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Dexandra Sale Raya dh nk tamat..😱😱😢😢
.
Tarikh akhir 3 Julai 3017...
Cepat2 whatsapp.... sementara masa masih ada.. 📲📲
.
2 BOTOL RM100
2 BOTOL RM100
.
HARGA SEMENANJUNG:
👉1 BOTOL RM55
👉2 BOTOL RM100
.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
Dexandra Sale Raya dh nk tamat..😱😱😢😢 . Tarikh akhir 3 Julai 3017... Cepat2 whatsapp.... sementara masa masih ada.. 📲📲 . 2 BOTOL RM100 2 BOTOL RM100 . HARGA SEMENANJUNG: 👉1 BOTOL RM55 👉2 BOTOL RM100 . www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
INGAT WANGI... INGAT DEXANDRA... INGAT AKAK 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
:
: 👉🏻Guna Wangian Bukan Niat Untuk Di Puji!!! TAPI!!!
Guna Wangian Supaya Orang Sekeliling Selesa Dengan Kita!!!
Bila Wangi Kita Gembira, Orang Pun Suka!!!Kan😍
:
:
👉🏻Nak Wangi Beli Lah DEXANDRA!!!Satu Semburan Pun Dah Cukup Untuk Mewangikan Kehidupan Seharian Kita... Dengan Campuran Ekstrak Pati Tebu, Buah²an Dan Bunga²an Yang Original membuatkan Wangian DEXANDRA Setanding Produk Antabangsa Yang Terkenal Tapi Dijual Dengan Harga Mampu Milik!!!😊
:
:
Sekarang lagi spesel.... ADA OFFER
2 botol  RM100 ❤❤ 2 BOTOL  RM100 ❤❤❤❤ ..banyak bau yang hot2 :
:
👉🏻Jom Beli DEXANDRA!!! Ingat Wangi Ingat DEXANDRA!!!
INGAT AKAK!!!😎😎
:
:
nak wangi roger2 PM@WHATSAPP
:
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
INGAT WANGI... INGAT DEXANDRA... INGAT AKAK 😘😘😘😘😘😘😘😘😘 : : 👉🏻Guna Wangian Bukan Niat Untuk Di Puji!!! TAPI!!! Guna Wangian Supaya Orang Sekeliling Selesa Dengan Kita!!! Bila Wangi Kita Gembira, Orang Pun Suka!!!Kan😍 : : 👉🏻Nak Wangi Beli Lah DEXANDRA!!!Satu Semburan Pun Dah Cukup Untuk Mewangikan Kehidupan Seharian Kita... Dengan Campuran Ekstrak Pati Tebu, Buah²an Dan Bunga²an Yang Original membuatkan Wangian DEXANDRA Setanding Produk Antabangsa Yang Terkenal Tapi Dijual Dengan Harga Mampu Milik!!!😊 : : Sekarang lagi spesel.... ADA OFFER 2 botol RM100 ❤❤ 2 BOTOL RM100 ❤❤❤❤ ..banyak bau yang hot2 : : 👉🏻Jom Beli DEXANDRA!!! Ingat Wangi Ingat DEXANDRA!!! INGAT AKAK!!!😎😎 : : nak wangi roger2 PM@WHATSAPP : www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Pakai perfume tapi still xboleh nak tutup bau badan? 
_
Ish ish ish. Memang merunsingkan kan? 
_
Apa kata cuba body odourless ni. Dah xperlu pakai dedorant lagi dan bau akan hilang dlm masa 5 saat je! 
_
Harga biasa RM49! Tapi sempena bulan puasa ni dan sebagai harga pengenalan anda wajib cuba body odourless ni dengan hanya RM40 sebotol😘
_
Murah jimat berbaloi dan berkesan!
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
Pakai perfume tapi still xboleh nak tutup bau badan? _ Ish ish ish. Memang merunsingkan kan? _ Apa kata cuba body odourless ni. Dah xperlu pakai dedorant lagi dan bau akan hilang dlm masa 5 saat je! _ Harga biasa RM49! Tapi sempena bulan puasa ni dan sebagai harga pengenalan anda wajib cuba body odourless ni dengan hanya RM40 sebotol😘 _ Murah jimat berbaloi dan berkesan! www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
SALAM 26 RAMADHAN

Eehh... hari ni hari ke 26 ke kita puasa??xlama lagi dah nak raya..kejap je masa berlalu kan??
Haaaaaaa..dah beli belum perfume dexandra untuk raya nanti?? Kalau belum..mehh pm tepi, kita bagi yang baekkk punyaaaa.. www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
SALAM 26 RAMADHAN Eehh... hari ni hari ke 26 ke kita puasa??xlama lagi dah nak raya..kejap je masa berlalu kan?? Haaaaaaa..dah beli belum perfume dexandra untuk raya nanti?? Kalau belum..mehh pm tepi, kita bagi yang baekkk punyaaaa.. www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
INGAT WANGI... INGAT DEXANDRA... INGAT AKAK 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
:
: 👉🏻Guna Wangian Bukan Niat Untuk Di Puji!!! TAPI!!!
Guna Wangian Supaya Orang Sekeliling Selesa Dengan Kita!!!
Bila Wangi Kita Gembira, Orang Pun Suka!!!Kan😍
:
:
👉🏻Nak Wangi Beli Lah DEXANDRA!!!Satu Semburan Pun Dah Cukup Untuk Mewangikan Kehidupan Seharian Kita... Dengan Campuran Ekstrak Pati Tebu, Buah²an Dan Bunga²an Yang Original membuatkan Wangian DEXANDRA Setanding Produk Antabangsa Yang Terkenal Tapi Dijual Dengan Harga Mampu Milik!!!😊
:
:
Sekarang lagi spesel.... ADA OFFER
2 botol  RM100 ❤❤ 2 BOTOL  RM100 ❤❤❤❤ ..banyak bau yang hot2 :
:
👉🏻Jom Beli DEXANDRA!!! Ingat Wangi Ingat DEXANDRA!!!
INGAT AKAK!!!😎😎
:
:
nak wangi roger2 PM@WHATSAPP
:
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
INGAT WANGI... INGAT DEXANDRA... INGAT AKAK 😘😘😘😘😘😘😘😘😘 : : 👉🏻Guna Wangian Bukan Niat Untuk Di Puji!!! TAPI!!! Guna Wangian Supaya Orang Sekeliling Selesa Dengan Kita!!! Bila Wangi Kita Gembira, Orang Pun Suka!!!Kan😍 : : 👉🏻Nak Wangi Beli Lah DEXANDRA!!!Satu Semburan Pun Dah Cukup Untuk Mewangikan Kehidupan Seharian Kita... Dengan Campuran Ekstrak Pati Tebu, Buah²an Dan Bunga²an Yang Original membuatkan Wangian DEXANDRA Setanding Produk Antabangsa Yang Terkenal Tapi Dijual Dengan Harga Mampu Milik!!!😊 : : Sekarang lagi spesel.... ADA OFFER 2 botol RM100 ❤❤ 2 BOTOL RM100 ❤❤❤❤ ..banyak bau yang hot2 : : 👉🏻Jom Beli DEXANDRA!!! Ingat Wangi Ingat DEXANDRA!!! INGAT AKAK!!!😎😎 : : nak wangi roger2 PM@WHATSAPP : www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
2 BOTOL RM100 FREE POS SM..
2 BOTOL RM100 FREE POS SM..
.
HARGA SEMENANJUNG:
👉1 BOTOL RM55
👉2 BOTOL RM100
.
Cepat2 whatsapp.... sementara stock masih ada 😉.
.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
2 BOTOL RM100 FREE POS SM.. 2 BOTOL RM100 FREE POS SM.. . HARGA SEMENANJUNG: 👉1 BOTOL RM55 👉2 BOTOL RM100 . Cepat2 whatsapp.... sementara stock masih ada 😉. . www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
PSSHH … TIDAK WANGI VS BERBAU BUSUK ADALAH 2 PERKARA BERBEZA.. Jika tidak wangi, kita boleh sembur jer perfumes especially perfumes yang sedang MELETOP DI PASARAN iaitu DE’XANDRA.. Tapi kalo berbau busuk, adakah dengan perfumes boleh menyelesaikan masalah? Anda rasa? mesti jawapannya tidak kan.. hehe.

Jadi, izinkan dexandra menyelesaikan masalah keduanya..
Kini bakal dilancarkan produk yang membantu menyegarkan lagi wangian dexandra & menghilangkan segala bau — BODY ODOURLESS DE’XANDRA.

#terbaru #bodexandra #bodyordourless #baubadan #bauhapak #baukaki #ekzema #readystock #selayang #politeknik #uiam #uitm #sayagunadanjual #dropshipwanted
PSSHH … TIDAK WANGI VS BERBAU BUSUK ADALAH 2 PERKARA BERBEZA.. Jika tidak wangi, kita boleh sembur jer perfumes especially perfumes yang sedang MELETOP DI PASARAN iaitu DE’XANDRA.. Tapi kalo berbau busuk, adakah dengan perfumes boleh menyelesaikan masalah? Anda rasa? mesti jawapannya tidak kan.. hehe. Jadi, izinkan dexandra menyelesaikan masalah keduanya.. Kini bakal dilancarkan produk yang membantu menyegarkan lagi wangian dexandra & menghilangkan segala bau — BODY ODOURLESS DE’XANDRA. #terbaru  #bodexandra  #bodyordourless  #baubadan  #bauhapak  #baukaki  #ekzema  #readystock  #selayang  #politeknik  #uiam  #uitm  #sayagunadanjual  #dropshipwanted 
INGAT WANGI... INGAT DEXANDRA... INGAT AKAK 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
:
: 👉🏻Guna Wangian Bukan Niat Untuk Di Puji!!! TAPI!!!
Guna Wangian Supaya Orang Sekeliling Selesa Dengan Kita!!!
Bila Wangi Kita Gembira, Orang Pun Suka!!!Kan😍
:
:
👉🏻Nak Wangi Beli Lah DEXANDRA!!!Satu Semburan Pun Dah Cukup Untuk Mewangikan Kehidupan Seharian Kita... Dengan Campuran Ekstrak Pati Tebu, Buah²an Dan Bunga²an Yang Original membuatkan Wangian DEXANDRA Setanding Produk Antabangsa Yang Terkenal Tapi Dijual Dengan Harga Mampu Milik!!!😊
:
:
Sekarang lagi spesel.... ADA OFFER
2 botol  RM100 ❤❤ 2 BOTOL  RM100 ❤❤❤❤ ..banyak bau yang hot2 :
:
👉🏻Jom Beli DEXANDRA!!! Ingat Wangi Ingat DEXANDRA!!!
INGAT AKAK!!!😎😎
:
:
nak wangi roger2 PM@WHATSAPP
:
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
INGAT WANGI... INGAT DEXANDRA... INGAT AKAK 😘😘😘😘😘😘😘😘😘 : : 👉🏻Guna Wangian Bukan Niat Untuk Di Puji!!! TAPI!!! Guna Wangian Supaya Orang Sekeliling Selesa Dengan Kita!!! Bila Wangi Kita Gembira, Orang Pun Suka!!!Kan😍 : : 👉🏻Nak Wangi Beli Lah DEXANDRA!!!Satu Semburan Pun Dah Cukup Untuk Mewangikan Kehidupan Seharian Kita... Dengan Campuran Ekstrak Pati Tebu, Buah²an Dan Bunga²an Yang Original membuatkan Wangian DEXANDRA Setanding Produk Antabangsa Yang Terkenal Tapi Dijual Dengan Harga Mampu Milik!!!😊 : : Sekarang lagi spesel.... ADA OFFER 2 botol RM100 ❤❤ 2 BOTOL RM100 ❤❤❤❤ ..banyak bau yang hot2 : : 👉🏻Jom Beli DEXANDRA!!! Ingat Wangi Ingat DEXANDRA!!! INGAT AKAK!!!😎😎 : : nak wangi roger2 PM@WHATSAPP : www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
PROMOSI MEGA DEXANDRA!!! 😍❤
.
De'Xandra menawarkan promosi hebat untuk wangian 35ml sempena raya kali ini. :D
.
1 botol = RM55
2 botol = RM100 SAHAJA! (Jimat RM20) 😱
.
.
Menariknya lagi, ada LUCKY DRAW RAYA buat pelanggan setia Dexandra. Mudah dan senang je nak join, antara hadiah Lucky Draw yang akan diberikan adalah iPhone7 Red, Samsung S8, Iphone 7, Huawei P10 dan Samsung A9 Pro
. .
Apa tunggu lagi, ajak kawan kawan order sekali. Lagi banyak order, lagi banyak hadiah yang akan diberikan.
.
.
Jadi..... nak beli 5 atau 7 botol? :D
.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
PROMOSI MEGA DEXANDRA!!! 😍❤ . De'Xandra menawarkan promosi hebat untuk wangian 35ml sempena raya kali ini. :D . 1 botol = RM55 2 botol = RM100 SAHAJA! (Jimat RM20) 😱 . . Menariknya lagi, ada LUCKY DRAW RAYA buat pelanggan setia Dexandra. Mudah dan senang je nak join, antara hadiah Lucky Draw yang akan diberikan adalah iPhone7 Red, Samsung S8, Iphone 7, Huawei P10 dan Samsung A9 Pro . . Apa tunggu lagi, ajak kawan kawan order sekali. Lagi banyak order, lagi banyak hadiah yang akan diberikan. . . Jadi..... nak beli 5 atau 7 botol? :D . www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Hello guys.. jom cepat2 grab BODY ODOURLESS .. sementara HOT item ready stock !!! .
Kebaikan
✔membantu menghilangkan bau badan kurang dr 5 saat
✔tahan 24 jam
✔penguat bau parfume lebih tahan lama
✔memelihara kulit sensitif
✔pembantu pengering luka cepat (Luka kecik / kerengsangan kulit selepas bercukur)
✔merawat gigitan serangga
✔membantu merawat penyakit kulit 
Berminat? Terus klik link dibawah 👇

www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
Hello guys.. jom cepat2 grab BODY ODOURLESS .. sementara HOT item ready stock !!! . Kebaikan ✔membantu menghilangkan bau badan kurang dr 5 saat ✔tahan 24 jam ✔penguat bau parfume lebih tahan lama ✔memelihara kulit sensitif ✔pembantu pengering luka cepat (Luka kecik / kerengsangan kulit selepas bercukur) ✔merawat gigitan serangga ✔membantu merawat penyakit kulit Berminat? Terus klik link dibawah 👇 www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
WANGI DAPAT, JIMAT DAPAT, HENFON DAPAT FREE PULAK TU.💐💰📱
🌷DUA BOTOL RM100🌷 🌹DUA BOTOL RM100🌹 💐DUA BOTOL RM100💐

DAH LA MURAH DAPAT PULAK HENFON FREE... BUKAN 1 BUKAN 2 HENFON FREE TAPIII !!!....
5 UOLLSS 📱📱📱📱📱
📱IP7 RED
📱SAMSUNG S8
📱IP7 38GB
📱HUAWEI P10
📱SAMSUNG A9 PRO

Nak Apa Lagi uollsss..jom dapatkan segera..lepas beli terus scan QR CODE..manatau rezeki uollss...
.
Cepat Cepat Stok Dah x bnyak dah ni..
.
Nak order klik je link dibawah xpayah save no dah 👇👇👇👇👇👇👇
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
WANGI DAPAT, JIMAT DAPAT, HENFON DAPAT FREE PULAK TU.💐💰📱 🌷DUA BOTOL RM100🌷 🌹DUA BOTOL RM100🌹 💐DUA BOTOL RM100💐 DAH LA MURAH DAPAT PULAK HENFON FREE... BUKAN 1 BUKAN 2 HENFON FREE TAPIII !!!.... 5 UOLLSS 📱📱📱📱📱 📱IP7 RED 📱SAMSUNG S8 📱IP7 38GB 📱HUAWEI P10 📱SAMSUNG A9 PRO Nak Apa Lagi uollsss..jom dapatkan segera..lepas beli terus scan QR CODE..manatau rezeki uollss... . Cepat Cepat Stok Dah x bnyak dah ni.. . Nak order klik je link dibawah xpayah save no dah 👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
.
Body Odorless by Dexandra.
.
Memang best. 24 jam berpeluh pun ketiak tak berbau busuk.
.
Saya dah tak perlu pakai deodorant sekarang ni. Spray je dengan Body Odorless. Selesai masalah bau badan.
.
Grab peluang ini. Harga pengenalan dan promo raya RM40 ya. Habis raya RM49
.
#bodyordourless 
#bydexandra
. Body Odorless by Dexandra. . Memang best. 24 jam berpeluh pun ketiak tak berbau busuk. . Saya dah tak perlu pakai deodorant sekarang ni. Spray je dengan Body Odorless. Selesai masalah bau badan. . Grab peluang ini. Harga pengenalan dan promo raya RM40 ya. Habis raya RM49 . #bodyordourless  #bydexandra 
SENTIASA HARUM MEWANGI,  SEGAR SEMULAJADI

Apa itu Dexandra Body Odourless?
✔ produk penyembur badan yang menggantikan deodorant
✔ berkesan membantu anda menghilangkan bau badan, ketiak, kaki & bahagian bahagian yang menjadi punca bau badan terhasil
✔ bertindak serta merta dalam masa kurang 5 saat selepas semburan
✔ boleh bertahan sehingga 24 jam

Kebaikan Body Odourless
💥 membantu menghilangkan bau badan kurang 5 saat
💥 tahan 24 jam
💥 penguat bau perfume,  lebih tahan lama
💥 memelihara kulit sensitif
💥 pembantu pengering luka cepat (luka kecil, kerensangan kulit selepas bercukur)
💥 merawat gigitan serangga
💥 membantu merawat penyakit kulit

Kelebihan Body Odourless
🔻 bebas bahan kimia
🔻 tanpa alkohol
🔻 tanpa minyak
🔻 bebas wangian
🔻 tanpa pewarna
🔻 selesa dan menyegarkan

Hanya sembur Dexandra Body Odourless dah boleh hilangkan bau badan dalan 5 saat sahaja!! Bukan itu sahaja,  bila nak sembur Pefume Dexandra,  boleh buat bau lagi memikat.

Jom dapatkan sekarang.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
SENTIASA HARUM MEWANGI, SEGAR SEMULAJADI Apa itu Dexandra Body Odourless? ✔ produk penyembur badan yang menggantikan deodorant ✔ berkesan membantu anda menghilangkan bau badan, ketiak, kaki & bahagian bahagian yang menjadi punca bau badan terhasil ✔ bertindak serta merta dalam masa kurang 5 saat selepas semburan ✔ boleh bertahan sehingga 24 jam Kebaikan Body Odourless 💥 membantu menghilangkan bau badan kurang 5 saat 💥 tahan 24 jam 💥 penguat bau perfume, lebih tahan lama 💥 memelihara kulit sensitif 💥 pembantu pengering luka cepat (luka kecil, kerensangan kulit selepas bercukur) 💥 merawat gigitan serangga 💥 membantu merawat penyakit kulit Kelebihan Body Odourless 🔻 bebas bahan kimia 🔻 tanpa alkohol 🔻 tanpa minyak 🔻 bebas wangian 🔻 tanpa pewarna 🔻 selesa dan menyegarkan Hanya sembur Dexandra Body Odourless dah boleh hilangkan bau badan dalan 5 saat sahaja!! Bukan itu sahaja, bila nak sembur Pefume Dexandra, boleh buat bau lagi memikat. Jom dapatkan sekarang. www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Ramai yg pm tanya BO ni bau mcm mane.. hehehe

Ok.. BO ni bukan perfume.. ni Body Odourless. Fungsi dia menghilangkan bau2 yg tak best. Mcm cecair magik yg boleh hapuskan bau busuk ha gitu konsepnya .

BO sgt multipurpose. Bukan je utk spray kt ketiak, tapi juga boleh spray kt kasut utk hlgkn bau, spray kt kaki, spray kt tgn yg bau belacan. Ha mcm tu.. even Dexandra perfume yg power ketahanannya pn boleh hlg bau kalau spray BO ni.. so jgn lah plak awk duk spray BO lps zass perfume dexandra tau.. zass BO sebelum guna perfume.. kasii hlg bau bdn dlu baru zass perfume.. baru mantap! :) Ok harap2 uolls tau dah fungsi BO ni mcm mane.. bg yg tercari2 produk mcm ni, bolehlah cuba.. kami gerenti mmg puas hati :) Harga BO RM49sm/56ss
Harga pengenalan RM40sm/RM46ss

Exclude pos

Whatsapp 0176685622

#sayajual #sayajualmurah #bodyordourless #dexandraoriginal #DeXandra #igshop #onlineseller #onlineshopping #malaysiaigshop #malaysiaonlineshopping
Ramai yg pm tanya BO ni bau mcm mane.. hehehe Ok.. BO ni bukan perfume.. ni Body Odourless. Fungsi dia menghilangkan bau2 yg tak best. Mcm cecair magik yg boleh hapuskan bau busuk ha gitu konsepnya . BO sgt multipurpose. Bukan je utk spray kt ketiak, tapi juga boleh spray kt kasut utk hlgkn bau, spray kt kaki, spray kt tgn yg bau belacan. Ha mcm tu.. even Dexandra perfume yg power ketahanannya pn boleh hlg bau kalau spray BO ni.. so jgn lah plak awk duk spray BO lps zass perfume dexandra tau.. zass BO sebelum guna perfume.. kasii hlg bau bdn dlu baru zass perfume.. baru mantap! :) Ok harap2 uolls tau dah fungsi BO ni mcm mane.. bg yg tercari2 produk mcm ni, bolehlah cuba.. kami gerenti mmg puas hati :) Harga BO RM49sm/56ss Harga pengenalan RM40sm/RM46ss Exclude pos Whatsapp 0176685622 #sayajual  #sayajualmurah  #bodyordourless  #dexandraoriginal  #DeXandra  #igshop  #onlineseller  #onlineshopping  #malaysiaigshop  #malaysiaonlineshopping 
📣📣Lebih jimat lebih untung😱💲
.
Jom pakat cuba Dexandra. Makin ramai peminat Dexandra skrg ni..alhamdulillah, Dexandra makin dikenali. Ayuh rebut harga promosi  yg jarang2 ada ni
.
Pakat2 kita mewangi pada hari raya nanti..mana tau ade yg tergoda..ehh😂
.
Dah pilih yg mana satu idaman hati?? Nak order??? Senang je...
.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
📣📣Lebih jimat lebih untung😱💲 . Jom pakat cuba Dexandra. Makin ramai peminat Dexandra skrg ni..alhamdulillah, Dexandra makin dikenali. Ayuh rebut harga promosi yg jarang2 ada ni . Pakat2 kita mewangi pada hari raya nanti..mana tau ade yg tergoda..ehh😂 . Dah pilih yg mana satu idaman hati?? Nak order??? Senang je... . www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Promosi 2 botol RM 100 📣📣📣
.
Camne nk dapatkan promo ni? .
1. Whatsapp
www.wasap.my/60134261388
2. Pilih perfume. 
3. Confirm order.
4. Payment.
5. Dah received parcel jangan buang kotak. Scan dulu! Join lucky draw 😘
6. Tunggu announcement tiap awal bulan.
.
Bulan ni dan bulan depan 5 biji handphone akan menjadi hadiah utama cabutan bertuah. 
Soooo bertuah ke idok kita ni? Moh try!
.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
Promosi 2 botol RM 100 📣📣📣 . Camne nk dapatkan promo ni? . 1. Whatsapp www.wasap.my/60134261388 2. Pilih perfume. 3. Confirm order. 4. Payment. 5. Dah received parcel jangan buang kotak. Scan dulu! Join lucky draw 😘 6. Tunggu announcement tiap awal bulan. . Bulan ni dan bulan depan 5 biji handphone akan menjadi hadiah utama cabutan bertuah. Soooo bertuah ke idok kita ni? Moh try! . www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
HADIAH UTK PEMENANG BERTUAH 😍 .
Sebelum ni #luckydrawdexandra Iphone 7 red limited edition ada 10,820 penyertaan. Rasanya lucky draw kali ni berapa ribu pulak penyertaan ek? 😉
.
Korang dah tahu apa yang menarik utk cabutan bertuah kali nie? Bukan 1 TAPI 5 pemenang UTAMA yg akan dipilih utk memenangi smartphone berjenama!!! Perghhh! .
Inilah masa yg terbaik utk join sebab peluang anda untuk memenangi salah satu smartphone idaman bukan lagi 1/10 tetapi 5/10 tau. Rugi sesangat kalau tak join.

Ikut langkah mudah di bawah : 👉 Dapatkan wangian De'Xandra dari pengedar yang sah
👉 Download apps De'Xandra di playstore.
👉 Install QR Code Scanner (Bagi yg belum ada)
👉 Install QR Code di belakang kotak
👉 Isikan maklumat pelanggan dan klik JOIN
👉 Maklumat anda telah direkodkan
👉 Bonus kpd yg scan dan selfie !
👉 Nantikan pengumuman pemenang pada awal Jun 2017
👉 Semoga Berjaya !
.
Pernyertaan dibuka dari 1hb Jun 2017 hingga 31hb Julai 2017. DUA BULAN uolsss!! Jom dapatkan De'xandra sekarang. Mana tau rezeki korang kali ni.
.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
HADIAH UTK PEMENANG BERTUAH 😍 . Sebelum ni #luckydrawdexandra  Iphone 7 red limited edition ada 10,820 penyertaan. Rasanya lucky draw kali ni berapa ribu pulak penyertaan ek? 😉 . Korang dah tahu apa yang menarik utk cabutan bertuah kali nie? Bukan 1 TAPI 5 pemenang UTAMA yg akan dipilih utk memenangi smartphone berjenama!!! Perghhh! . Inilah masa yg terbaik utk join sebab peluang anda untuk memenangi salah satu smartphone idaman bukan lagi 1/10 tetapi 5/10 tau. Rugi sesangat kalau tak join. Ikut langkah mudah di bawah : 👉 Dapatkan wangian De'Xandra dari pengedar yang sah 👉 Download apps De'Xandra di playstore. 👉 Install QR Code Scanner (Bagi yg belum ada) 👉 Install QR Code di belakang kotak 👉 Isikan maklumat pelanggan dan klik JOIN 👉 Maklumat anda telah direkodkan 👉 Bonus kpd yg scan dan selfie ! 👉 Nantikan pengumuman pemenang pada awal Jun 2017 👉 Semoga Berjaya ! . Pernyertaan dibuka dari 1hb Jun 2017 hingga 31hb Julai 2017. DUA BULAN uolsss!! Jom dapatkan De'xandra sekarang. Mana tau rezeki korang kali ni. . www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Haa...jangan sampai gigit jari ye 😃

Kalau lambat takut tak sempat nak dapatkan wangian yg uols berkenan pada HARGA PROMOSI ni..! Cepat2 ye dapatkan De'Xandra 😘

Jom pilih sekarang. 😍

Whatsapp sekarang ye...😘😘 www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
Haa...jangan sampai gigit jari ye 😃 Kalau lambat takut tak sempat nak dapatkan wangian yg uols berkenan pada HARGA PROMOSI ni..! Cepat2 ye dapatkan De'Xandra 😘 Jom pilih sekarang. 😍 Whatsapp sekarang ye...😘😘 www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
JIMAT SESANGAT BILA ADA PROMOSI RAYA DE'XANDRA NIE...
.
Ada yg beli sebotol, ada yg beli 2 botol, malah ada yg beli berbotol2 sejak kami announce Promosi Raya De'Xandra sejak sabtu yg lalu . Uolss nie dah dapatkan ke belum ? Haa cpt2 dapatkan tau De'xandra dgn harga promosi Raya nie.
.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
JIMAT SESANGAT BILA ADA PROMOSI RAYA DE'XANDRA NIE... . Ada yg beli sebotol, ada yg beli 2 botol, malah ada yg beli berbotol2 sejak kami announce Promosi Raya De'Xandra sejak sabtu yg lalu . Uolss nie dah dapatkan ke belum ? Haa cpt2 dapatkan tau De'xandra dgn harga promosi Raya nie. . www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
📣📣📣 INFO POS MALAYSIA 📮📮📮
.
16 June 2017:
Last pengeposan parcel yang boleh dijangka sampai sebelum Hari Raya.
.
19 – 22 June 2017:
Dalam minggu ni, anda masih boleh buat post, tetapi tak janji barang akan sampai sebelum hari raya.
.
23 June – 3 July 2017:
Pengeposan TUTUP.
.
4 July 2017:
Pengeposan Beroperasi seperti biasa.
.
** NAK BELI BARANG ONLINE MAKE SURE BEFORE 16 JUN TAU!! SO APE LAGI? JOM ORDER #perfumedexandra #bodyordourless #carperfume #2seratus SEKARANG!! 😁😁
📣📣📣 INFO POS MALAYSIA 📮📮📮 . 16 June 2017: Last pengeposan parcel yang boleh dijangka sampai sebelum Hari Raya. . 19 – 22 June 2017: Dalam minggu ni, anda masih boleh buat post, tetapi tak janji barang akan sampai sebelum hari raya. . 23 June – 3 July 2017: Pengeposan TUTUP. . 4 July 2017: Pengeposan Beroperasi seperti biasa. . ** NAK BELI BARANG ONLINE MAKE SURE BEFORE 16 JUN TAU!! SO APE LAGI? JOM ORDER #perfumedexandra  #bodyordourless  #carperfume  #2seratus  SEKARANG!! 😁😁
2 BOTOL RM100 FREE POS SM..
2 BOTOL RM100 FREE POS SM..
.
HARGA SEMENANJUNG:
👉1 BOTOL RM55
👉2 BOTOL RM100
.
Cepat2 whatsapp.... sementara stock masih ada 😉.
.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
2 BOTOL RM100 FREE POS SM.. 2 BOTOL RM100 FREE POS SM.. . HARGA SEMENANJUNG: 👉1 BOTOL RM55 👉2 BOTOL RM100 . Cepat2 whatsapp.... sementara stock masih ada 😉. . www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Sejak guna BO, rasa diri lebih disayangi umpama bidadari. Husband peluk erat tanpa ragu2 lg hingga dibuai mimpi. Sy pun rasa bertambah tambah keyakinan diri. 
Terima kasih Ya Allah Kau eratkan lg perhubungan kami. Mudah-mudahan bertambahlaah umatmu dlm masa terdekat ni 😊
.
Korang yang nak dapatkan BO ni boleh dm saya atau wassap je 0174563991 ✔✔✔ #dexandra #bodyordourless #promodexandra
Sejak guna BO, rasa diri lebih disayangi umpama bidadari. Husband peluk erat tanpa ragu2 lg hingga dibuai mimpi. Sy pun rasa bertambah tambah keyakinan diri. Terima kasih Ya Allah Kau eratkan lg perhubungan kami. Mudah-mudahan bertambahlaah umatmu dlm masa terdekat ni 😊 . Korang yang nak dapatkan BO ni boleh dm saya atau wassap je 0174563991 ✔✔✔ #dexandra  #bodyordourless  #promodexandra 
PANAS...!!!🔥🔥PANAS...!!!🔥🔥
CEPAT...🏃🏃 CEPAT...🏃🏃
STOCK DAH X BANYAK NIE!
.
Jangan sampai wangian favourite anda kehabisan stok. Promosi raya masih berlangsung.
.
HARGA BIASA RM65 SEBOTOL.
.
HARGA PROMOSI HARI RAYA!
.
1 BOTOL RM55 
2 BOTOL RM100
.
BELI SATU JIMAT RM10 RINGGIT 
BELI 2 JIMAT RM20 RINGGIT
.
Jom beli 3 - 4 botol terus... lebih jimat dan boleh simpan stok utk bln2 dpn. Jangan lupe beli sebotol pon dah layak join lucky draw taww😱😍😍
.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
PANAS...!!!🔥🔥PANAS...!!!🔥🔥 CEPAT...🏃🏃 CEPAT...🏃🏃 STOCK DAH X BANYAK NIE! . Jangan sampai wangian favourite anda kehabisan stok. Promosi raya masih berlangsung. . HARGA BIASA RM65 SEBOTOL. . HARGA PROMOSI HARI RAYA! . 1 BOTOL RM55 2 BOTOL RM100 . BELI SATU JIMAT RM10 RINGGIT BELI 2 JIMAT RM20 RINGGIT . Jom beli 3 - 4 botol terus... lebih jimat dan boleh simpan stok utk bln2 dpn. Jangan lupe beli sebotol pon dah layak join lucky draw taww😱😍😍 . www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
TOP 10 BEST SELLING DEXANDRA untuk LELAKI.
Kiranya kalau uolls rambang mata nak pilih perfume tu, boleh tengok video ni sebagai rujukan. Tak pun, kalau uolls nak tanya directly kat kita pun, boleh.

www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
TOP 10 BEST SELLING DEXANDRA untuk LELAKI. Kiranya kalau uolls rambang mata nak pilih perfume tu, boleh tengok video ni sebagai rujukan. Tak pun, kalau uolls nak tanya directly kat kita pun, boleh. www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
TOP 10 BEST SELLING DEXANDRA untuk WANITA.
Kiranya kalau uolls rambang mata nak pilih perfume tu, boleh tengok video ni sebagai rujukan. Tak pun, kalau uolls nak tanya directly kat kita pun, boleh.

www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
TOP 10 BEST SELLING DEXANDRA untuk WANITA. Kiranya kalau uolls rambang mata nak pilih perfume tu, boleh tengok video ni sebagai rujukan. Tak pun, kalau uolls nak tanya directly kat kita pun, boleh. www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
[ PROMOSI RAYA ] - NAK TAK DAPATKAN WANGIAN DE'XANDRA DGN HARGA PROMOSI YG AKAN 'MEM-VIBRATEKN' BIJI MATA + PERUT UOLSS YG TGAH LAPAR TU ?
.
Puasa baru berapa hari tapi dah cerita tntg RAYA . Ish3x tak patut betul . Tapi yg nie uolss WAJIB TAHU ! <-- bukan tauhu ataupun taucu 😔
.
Ape die tu ?
.
Ye skrg nie ada PROMOSI RAYA DE'XANDRA bermula 27 Mei sampai 3 Julai 2017 .
.
Kalau selalu uolss beli 2 botol RM120*, harini korang dapat 2 botol RM100* je tauuu...Uolss yg duduk Sabah dan Sarawak pun boleh JIMAT byk dgn PROMOSI RAYA nie, yelah 2 botol RM110 jerr kan...
.
.
So admin nk tanya
.
Uolss nak tak grab promosi raya nie ? Kalau uolss nak, sila pm
.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
[ PROMOSI RAYA ] - NAK TAK DAPATKAN WANGIAN DE'XANDRA DGN HARGA PROMOSI YG AKAN 'MEM-VIBRATEKN' BIJI MATA + PERUT UOLSS YG TGAH LAPAR TU ? . Puasa baru berapa hari tapi dah cerita tntg RAYA . Ish3x tak patut betul . Tapi yg nie uolss WAJIB TAHU ! <-- bukan tauhu ataupun taucu 😔 . Ape die tu ? . Ye skrg nie ada PROMOSI RAYA DE'XANDRA bermula 27 Mei sampai 3 Julai 2017 . . Kalau selalu uolss beli 2 botol RM120*, harini korang dapat 2 botol RM100* je tauuu...Uolss yg duduk Sabah dan Sarawak pun boleh JIMAT byk dgn PROMOSI RAYA nie, yelah 2 botol RM110 jerr kan... . . So admin nk tanya . Uolss nak tak grab promosi raya nie ? Kalau uolss nak, sila pm . www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Promosi raya. 📣📣📣
Cepat tunggu apa lagi??
Tengah sale ni.. 27 Mei 2017 - 3 Julai 2017
.
📣📣 2 botol RM100
📣📣 2 botol RM100
📣📣 2 botol RM100

www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
Promosi raya. 📣📣📣 Cepat tunggu apa lagi?? Tengah sale ni.. 27 Mei 2017 - 3 Julai 2017 . 📣📣 2 botol RM100 📣📣 2 botol RM100 📣📣 2 botol RM100 www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Dapatkan sekarang harga mampu milik. Ingat ye hingga 3 Julai 2017 harga promo nie.😉 #bodyordourless #dexandra #cod #bazaarpaknil  #viral2017 #selayang #bruneionlineshop #sarawakonlineshop #singaporonlineshop #instafamous # mua #sale #portdickson #wangiankehidupan #dropshipwanted
PANAS...!!!🔥🔥PANAS...!!!🔥🔥
CEPAT...🏃🏃 CEPAT...🏃🏃
STOCK DAH X BANYAK NIE!
.
Jangan sampai wangian favourite anda kehabisan stok. Promosi raya masih berlangsung.
.
HARGA BIASA RM65 SEBOTOL.
.
HARGA PROMOSI HARI RAYA!
.
1 BOTOL RM55 
2 BOTOL RM100
.
BELI SATU JIMAT RM10 RINGGIT 
BELI 2 JIMAT RM20 RINGGIT
.
Jom beli 2 - 3 botol terus... lebih jimat dan boleh simpan stok utk bln2 dpn. Jangan lupe beli sebotol pon dah layak join lucky draw and kumpul point taww😱😍😍
.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
PANAS...!!!🔥🔥PANAS...!!!🔥🔥 CEPAT...🏃🏃 CEPAT...🏃🏃 STOCK DAH X BANYAK NIE! . Jangan sampai wangian favourite anda kehabisan stok. Promosi raya masih berlangsung. . HARGA BIASA RM65 SEBOTOL. . HARGA PROMOSI HARI RAYA! . 1 BOTOL RM55 2 BOTOL RM100 . BELI SATU JIMAT RM10 RINGGIT BELI 2 JIMAT RM20 RINGGIT . Jom beli 2 - 3 botol terus... lebih jimat dan boleh simpan stok utk bln2 dpn. Jangan lupe beli sebotol pon dah layak join lucky draw and kumpul point taww😱😍😍 . www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Promosi raya. 📣📣📣
Cepat tunggu apa lagi??
Tengah sale ni.. 27 Mei 2017 - 3 Julai 2017
.
📣📣 2 botol RM100
📣📣 2 botol RM100
📣📣 2 botol RM100

www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
Promosi raya. 📣📣📣 Cepat tunggu apa lagi?? Tengah sale ni.. 27 Mei 2017 - 3 Julai 2017 . 📣📣 2 botol RM100 📣📣 2 botol RM100 📣📣 2 botol RM100 www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
SAYA TAK SUKA PAKAI MINYAK WANGI?😷 AKU NI.....TAK BOLEH PAKAI MINYAK WANGI....nanti pening!" 😥

Ada jugak ye orang TAK SUKA pakai minyak wangi ekkk 🤔🤔🤔
.
Tahukah anda,

Dexandra telah keluarkan PRODUK BARU Dexandra BO (body odourless) bagi membantu menghilangkan bau yg 'kurang mesra rakyat' KHAS untuk mereka yg TAK SUKA pakai minyak wangi.
.
Haaaa... BEST KE BEST?

Macamana nak beli BO ni?

www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
SAYA TAK SUKA PAKAI MINYAK WANGI?😷 AKU NI.....TAK BOLEH PAKAI MINYAK WANGI....nanti pening!" 😥 Ada jugak ye orang TAK SUKA pakai minyak wangi ekkk 🤔🤔🤔 . Tahukah anda, Dexandra telah keluarkan PRODUK BARU Dexandra BO (body odourless) bagi membantu menghilangkan bau yg 'kurang mesra rakyat' KHAS untuk mereka yg TAK SUKA pakai minyak wangi. . Haaaa... BEST KE BEST? Macamana nak beli BO ni? www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Promosi raya. 📣📣📣
Cepat tunggu apa lagi??
Tengah sale ni.. 27 Mei 2017 - 3 Julai 2017
.
📣📣 2 botol RM100
📣📣 2 botol RM100
📣📣 2 botol RM100

www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
Promosi raya. 📣📣📣 Cepat tunggu apa lagi?? Tengah sale ni.. 27 Mei 2017 - 3 Julai 2017 . 📣📣 2 botol RM100 📣📣 2 botol RM100 📣📣 2 botol RM100 www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
SENTIASA HARUM MEWANGI,  SEGAR SEMULAJADI

Apa itu Dexandra Body Odourless? ✅ produk penyembur badan yang menggantikan deodorant
✅ berkesan membantu anda menghilangkan bau badan, ketiak, kaki & bahagian bahagian yang menjadi punca bau badan terhasil
✅ bertindak serta merta dalam masa kurang 5 saat selepas semburan
✅ boleh bertahan sehingga 24 jam

Kebaikan Body Odourless
♥ membantu menghilangkan bau badan kurang 5 saat
♥ tahan 24 jam
♥ penguat bau perfume,  lebih tahan lama
♥ memelihara kulit sensitif
♥ pembantu pengering luka cepat (luka kecil, kerensangan kulit selepas bercukur) ♥ merawat gigitan serangga
♥ membantu merawat penyakit kulit

Kelebihan Body Odourless
⭐ bebas bahan kimia
⭐ tanpa alkohol
⭐ tanpa minyak
⭐ bebas wangian
⭐ tanpa pewarna
⭐ selesa dan menyegarkan

Hanya sembur Dexandra Body Odourless dah boleh hilangkan bau badan dalan 5 saat sahaja!! Bukan itu sahaja,  bila nak sembur Pefume Dexandra,  boleh buat bau lagi memikat

Jom dapatkan sekarang.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
SENTIASA HARUM MEWANGI, SEGAR SEMULAJADI Apa itu Dexandra Body Odourless? ✅ produk penyembur badan yang menggantikan deodorant ✅ berkesan membantu anda menghilangkan bau badan, ketiak, kaki & bahagian bahagian yang menjadi punca bau badan terhasil ✅ bertindak serta merta dalam masa kurang 5 saat selepas semburan ✅ boleh bertahan sehingga 24 jam Kebaikan Body Odourless ♥ membantu menghilangkan bau badan kurang 5 saat ♥ tahan 24 jam ♥ penguat bau perfume, lebih tahan lama ♥ memelihara kulit sensitif ♥ pembantu pengering luka cepat (luka kecil, kerensangan kulit selepas bercukur) ♥ merawat gigitan serangga ♥ membantu merawat penyakit kulit Kelebihan Body Odourless ⭐ bebas bahan kimia ⭐ tanpa alkohol ⭐ tanpa minyak ⭐ bebas wangian ⭐ tanpa pewarna ⭐ selesa dan menyegarkan Hanya sembur Dexandra Body Odourless dah boleh hilangkan bau badan dalan 5 saat sahaja!! Bukan itu sahaja, bila nak sembur Pefume Dexandra, boleh buat bau lagi memikat Jom dapatkan sekarang. www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
BADAN BAU TENGIK?😰
.
.
Apa KEBAIKAN produk ini?🤔
1. Membantu menghilangkan bau badan kurang dari 5 saat😱
2. Tahan 24 jam😉
3. Menjadikan perfume lebih tahan lama😆
4. Memelihara kulit sensitif 🙂
5. Membantu mengeringkan luka dengan cepat😌
6. Merawat gigitan serangga😳
7. Membantu merawat penyakit kulit😃
.
.
Sebotol 60ml.... harga retail RM49. Sekarang tengah harga promosi, hanya RM40 je sebotol. Cepat2 hubungi akak sekarang. Stok amat2 terhad.
.
.
www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
BADAN BAU TENGIK?😰 . . Apa KEBAIKAN produk ini?🤔 1. Membantu menghilangkan bau badan kurang dari 5 saat😱 2. Tahan 24 jam😉 3. Menjadikan perfume lebih tahan lama😆 4. Memelihara kulit sensitif 🙂 5. Membantu mengeringkan luka dengan cepat😌 6. Merawat gigitan serangga😳 7. Membantu merawat penyakit kulit😃 . . Sebotol 60ml.... harga retail RM49. Sekarang tengah harga promosi, hanya RM40 je sebotol. Cepat2 hubungi akak sekarang. Stok amat2 terhad. . . www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Jangan tak tahu....Dexandra pun ada Body Ordourless juga. 
Dapatkannnya pada harga promosi. Jimattttt.... #dexandra
#bodyordourless
#deodarant
#nyahbaubadan
#bodyordourless
Rm40

Wssp @01139138640
Ramadhan 1.,. Selamat Menunaikan Ibadah Puasa... •
Okk Alya nak memperkenalkan product Terbaru Dari De'Xandra. . "BODY ODOURLESS "
•
Ade sesiapa kat sini ade masalah bau2 yg kurang menyenangkan ?! Mari kite cube atasi masalah anda dengan product terbaru De'Xandra Kali ni... • 
#bodyordourless 
#dexandraserikembangan #dexandraperfumes 
#dexandrashahalam
Ramadhan 1.,. Selamat Menunaikan Ibadah Puasa... • Okk Alya nak memperkenalkan product Terbaru Dari De'Xandra. . "BODY ODOURLESS " • Ade sesiapa kat sini ade masalah bau2 yg kurang menyenangkan ?! Mari kite cube atasi masalah anda dengan product terbaru De'Xandra Kali ni... • #bodyordourless  #dexandraserikembangan  #dexandraperfumes  #dexandrashahalam 
Terbaru dari De'xandra 👍menghilangkan bau badan
👍menyahbau hapak
👍menghilangkan eczema
👍60ml

Open for Pre-order
📲013-2467219

#bodyordourless #dexandralover #celebrityfitness #preorder #dexandraselayang #iloveit #instaperfume #nyahbaubadan #newproduct #berbaloi2