an online Instagram web viewer

#bodyscrub medias

Photos

If only you could smell pictures 😍 this gorgeous coffee body scrub from @aurora_soap_boutique smells amazing can't wait to use it! Thank you so much for the little treat for me 💜#bodyscrub #supporthandmade #instashop #productswap #shopswap #coffee #treatforme
Taking orders for these lush, natural body scrubs and bath salts duo. Pure, organic essential oils, chosen specifically for their super powers, have been carefully blended to provide the ultimate in mummy-care. Email info@Aromababy.com for advance order information 🍊 .
.
.
#luxurymummystyle #aromababy #organicbeauty #naturalingredients #ecobeauty #ecoluxe #bodyscrub #bathsalts #relaxation #luxurybabygift #motherhood #pregnancy #bumpstyle #exfoliate #pregnant #sugarscrub
Taking orders for these lush, natural body scrubs and bath salts duo. Pure, organic essential oils, chosen specifically for their super powers, have been carefully blended to provide the ultimate in mummy-care. Email info@Aromababy.com for advance order information 🍊 . . . #luxurymummystyle  #aromababy  #organicbeauty  #naturalingredients  #ecobeauty  #ecoluxe  #bodyscrub  #bathsalts  #relaxation  #luxurybabygift  #motherhood  #pregnancy  #bumpstyle  #exfoliate  #pregnant  #sugarscrub 
My beauty room literally smells like a Vanilla Latte🙊🙌🏼Can't wait to finally try this out tonight!! Thankyou so much to the lovely team @theskinkitchenofficial for sending out this deliciousness😋Y'all need to check these Nz made products outttt!
.
.
.
.
#theskinkitchen#theskinkitchenofficial#nzmade#crueltyfree#vegan#bodyscrub#coffeescrub#flatlay#beautyflatlay#slaytheflatlay#nzblogger#follow#f4follow#muafollowtrain#nz#nzmua#beautyproducts#pr#ad#parabenfree#latte#coffee#instagood#instapicoftheday#makeupartistsworldwide#products#skin#skincare#skin
My beauty room literally smells like a Vanilla Latte🙊🙌🏼Can't wait to finally try this out tonight!! Thankyou so much to the lovely team @theskinkitchenofficial for sending out this deliciousness😋Y'all need to check these Nz made products outttt! . . . . #theskinkitchen #theskinkitchenofficial #nzmade #crueltyfree #vegan #bodyscrub #coffeescrub #flatlay #beautyflatlay #slaytheflatlay #nzblogger #follow #f4follow #muafollowtrain #nz #nzmua #beautyproducts #pr #ad #parabenfree #latte #coffee #instagood #instapicoftheday #makeupartistsworldwide #products #skin #skincare #skin 
PUTIH SI BERAS MAMPU MENCERAHKAN YANG GELAP 😉
.
Best ke Body scrub TBH ni?
Best antara yang best . Paham tak? Kalau awak amalkan body scrub ni,
.
.
✅Kulit lebih cantik, halus, gebu & cerah
✅dapat Menanggalkan sel-sel mati serta DAKI pada badan ✅Mencerahkan bahagian-bahagian tersembunyi seperti pelipat paha, lutut, siku & celah ketiak .
.
Awak2 tahu tak dalam Body Scrub The Beauty Hacks mengandungi GARAM! Garam baik untuk melancarkan peredaran darah, mengurangkan tekanan & keletihan.
✨ Menghindarkan bau badan & peluh berbau ✨ Memperbaiki tekstur kulit
✨ Mengurangkan dehidrasi . .
Nak gunakan pon tak susah. Sambil2 layan jiwa hujung minggu tu, berspa la dirumah. Jimat duit. Boleh je nak pakai setiap hari setiap kali mandi . Ketika mandi - basahkan badan, lulurkan pada badan & bilas hingga keluar buih yang banyak & sangat wangi. Dan lap2 la bahagian yang discrub tu, kompen halus mulus bak sutera 😁😁
.
PSST !!! Korang , kak rin dah bagi hint STOP yang pertama .. so paham2 tau.. Ada lagi 2 kali hint utk STOP.. Then last baru ayat tamat. Cepat tag kawan !! Jangan private akaun.. .
TBH♥️
0178801109
#thebeautyhacks
#agentmanjung
#codnavybase #codsitiawan #tbhatenazalan #tbhmanjung #masker #maskaraserum #manjung #bodyscrub #botanical #berusgemok #uitm #upsi #uum
PUTIH SI BERAS MAMPU MENCERAHKAN YANG GELAP 😉 . Best ke Body scrub TBH ni? Best antara yang best . Paham tak? Kalau awak amalkan body scrub ni, . . ✅Kulit lebih cantik, halus, gebu & cerah ✅dapat Menanggalkan sel-sel mati serta DAKI pada badan ✅Mencerahkan bahagian-bahagian tersembunyi seperti pelipat paha, lutut, siku & celah ketiak . . Awak2 tahu tak dalam Body Scrub The Beauty Hacks mengandungi GARAM! Garam baik untuk melancarkan peredaran darah, mengurangkan tekanan & keletihan. ✨ Menghindarkan bau badan & peluh berbau ✨ Memperbaiki tekstur kulit ✨ Mengurangkan dehidrasi . . Nak gunakan pon tak susah. Sambil2 layan jiwa hujung minggu tu, berspa la dirumah. Jimat duit. Boleh je nak pakai setiap hari setiap kali mandi . Ketika mandi - basahkan badan, lulurkan pada badan & bilas hingga keluar buih yang banyak & sangat wangi. Dan lap2 la bahagian yang discrub tu, kompen halus mulus bak sutera 😁😁 . PSST !!! Korang , kak rin dah bagi hint STOP yang pertama .. so paham2 tau.. Ada lagi 2 kali hint utk STOP.. Then last baru ayat tamat. Cepat tag kawan !! Jangan private akaun.. . TBH♥️ 0178801109 #thebeautyhacks  #agentmanjung  #codnavybase  #codsitiawan  #tbhatenazalan  #tbhmanjung  #masker  #maskaraserum  #manjung  #bodyscrub  #botanical  #berusgemok  #uitm  #upsi  #uum 
Whitening Bodyscrub TEmyracle ! RM20 only 🙈 bodyscrub ni best sgt dye boleh letak dlm peti before guna utk effect sejuk2 , bodyscrub ni juga bila kna air dye betukar texture jd sabun WAHH jimatkan lepas scrub no need guna sabun anymore 😛 dah la murah je rm20 tahan dua tiga bulan (350g) engat tau pakai scrub 1/ 2 kali je smnggu 😚

Body Scrub Flavour 😍
💜MIXED FRUIT (purple) bau sweet
❤TOMATO(merah) bau fresh
💛MILK & YOGHURT (putih) bau lembut

nak order boleh whatsapp +6017-9463318 😙

#sayajual #sayajualwhiteningbodyscrub #whiteningbodyscrub #bodyscrub #naturalorganic #healthybodycare #bodycare #homemade #homemadescrub
temyracle #temyraclekualaterengganu
Whitening Bodyscrub TEmyracle ! RM20 only 🙈 bodyscrub ni best sgt dye boleh letak dlm peti before guna utk effect sejuk2 , bodyscrub ni juga bila kna air dye betukar texture jd sabun WAHH jimatkan lepas scrub no need guna sabun anymore 😛 dah la murah je rm20 tahan dua tiga bulan (350g) engat tau pakai scrub 1/ 2 kali je smnggu 😚 Body Scrub Flavour 😍 💜MIXED FRUIT (purple) bau sweet ❤TOMATO(merah) bau fresh 💛MILK & YOGHURT (putih) bau lembut nak order boleh whatsapp +6017-9463318 😙 #sayajual  #sayajualwhiteningbodyscrub  #whiteningbodyscrub  #bodyscrub  #naturalorganic  #healthybodycare  #bodycare  #homemade  #homemadescrub  temyracle #temyraclekualaterengganu 
Fellera Beauty J'adore Whity Flash
RM80.00/pcs exclude postage
.
Whatsapp
+60139003555
.
Butik Favouritas
Sabtu - Khamis
930am - 530pm
.
Landmark:
🌼 berhadapan Perodua Sales Jerteh
🌼 sederet Pizza Islam
🌼 jalan besar KB - KT

#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#fellerabeauty #fellerabeautymalaysia #fellerabeautybesut #fellerabeautyjerteh
#fellera #fellerabiancasoap #felleraricebodyscrub #fellerarerrabodybutter #fellerajadorewhityflash
#beauty #natural #naturalproduct #bodysoap #bodyscrub #bodybutter
#felleradaisyfacebar #daisyfacebar #facesoap #facecleanser
#jerteh #besut
Fellera Beauty J'adore Whity Flash RM80.00/pcs exclude postage . Whatsapp +60139003555 . Butik Favouritas Sabtu - Khamis 930am - 530pm . Landmark: 🌼 berhadapan Perodua Sales Jerteh 🌼 sederet Pizza Islam 🌼 jalan besar KB - KT #favouritasboutique  #butikfavouritas  #favouritasjerteh  #fellerabeauty  #fellerabeautymalaysia  #fellerabeautybesut  #fellerabeautyjerteh  #fellera  #fellerabiancasoap  #felleraricebodyscrub  #fellerarerrabodybutter  #fellerajadorewhityflash  #beauty  #natural  #naturalproduct  #bodysoap  #bodyscrub  #bodybutter  #felleradaisyfacebar  #daisyfacebar  #facesoap  #facecleanser  #jerteh  #besut 
Have you guys read today's The Straits Times Life Section yet? We are very excited because we are featured in the article together with fellow mumpreneurs from @whifflove and @bottleofwellness. What an  honour! 😍 Thank you everyone for your constant support, and for trusting and believing in our products! *happy dance* 
#supportlocalsg #buylocal #onlineshoppingsg #mumpreneur #homemade #lipbalm #balm #salve #bodywash #bodyscrub #facescrub #naturalproducts #organic #homemaderemedy #giftideas #giftsets #balmbebee
Have you guys read today's The Straits Times Life Section yet? We are very excited because we are featured in the article together with fellow mumpreneurs from @whifflove and @bottleofwellness. What an honour! 😍 Thank you everyone for your constant support, and for trusting and believing in our products! *happy dance* #supportlocalsg  #buylocal  #onlineshoppingsg  #mumpreneur  #homemade  #lipbalm  #balm  #salve  #bodywash  #bodyscrub  #facescrub  #naturalproducts  #organic  #homemaderemedy  #giftideas  #giftsets  #balmbebee 
THANKS for supporting Handmade 🌻💜🌻💜🌻💜🌻💜🌻💜
@handmadecooperative
THANKS for supporting Handmade 🌻💜🌻💜🌻💜🌻💜🌻💜 @handmadecooperative
Testimoni FACE MASK HONEY DAN FACE CREAM HONEY & ALOE VERA.
_
Banyak dah customer dapat wajah yg mereka idamkan. Gembira hati kami team TBH. Nah, Effah belanja uolls testimoni yang thorbaik daripada ladang dengan menggunakan dua produk di bawah.
♥️FACE MASK HONEY.
♥️FACE CREAM HONEY & ALOE VERA.
.
.
#thebeautyhacks #thebeautyhackskualalumpur #beautyhacks #bodyscrub #bodyscrubmurah #bodyscrubmalaysia #bodyscrublovers #facescrub #facescrubmurah #facemasktbh  #naturalingredients #facecreamtbh #madeofgluta #whiteninglotion #whiteninglotiontbh #facemask #homemade #organicproduct #serojathebeautyhacks #lipsscrubtbh #dahliansandco #teamdahlia #lofattah #fattzura #proudtobedahlians #skincaretips
Testimoni FACE MASK HONEY DAN FACE CREAM HONEY & ALOE VERA. _ Banyak dah customer dapat wajah yg mereka idamkan. Gembira hati kami team TBH. Nah, Effah belanja uolls testimoni yang thorbaik daripada ladang dengan menggunakan dua produk di bawah. ♥️FACE MASK HONEY. ♥️FACE CREAM HONEY & ALOE VERA. . . #thebeautyhacks  #thebeautyhackskualalumpur  #beautyhacks  #bodyscrub  #bodyscrubmurah  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrublovers  #facescrub  #facescrubmurah  #facemasktbh  #naturalingredients  #facecreamtbh  #madeofgluta  #whiteninglotion  #whiteninglotiontbh  #facemask  #homemade  #organicproduct  #serojathebeautyhacks  #lipsscrubtbh  #dahliansandco  #teamdahlia  #lofattah  #fattzura  #proudtobedahlians  #skincaretips 
.
Bila ada masalah jerawat perkara yang paling menyakitkan hati adalah kesan parut jerawat yang ditinggalkan. Memang makan masa nak hilang.
.
Ramai yang sanggup habis duit untuk beli produk mahal untuk hilangkan parut tapi belum tentu berkesan.
.
Dari anda keluarkan duit yang banyak, baik anda cuba dulu tips yang dikongsikan oleh Syafa Rynna yang dikenali dengan gelaran kak Bab. Yang penting caranya mudah, murah dan berkesan.
.
Menurut beliau,
.
"Dulu,
Sabun
Toner
Serum
Krim siang
Krim malam.
-----
Sekarang, 
Sabun Beras 
Face Cream
Face Scrub Gold.
.
Seminggu 3 kali scrub muka dengan Face Scrub Gold untuk buang sel kulit mati punca jerawat dan kusam. Parut lama pun makin pudar hari ke hari.
.
Sabun dan Face Cream boleh guna siang dan malam. Rutin penjagaan wajah jadi mudah dan ringkas, tapi hasilnya meletop. Harga pulak  berbaloi-baloi. Jimat dan tahan sehingga 2-3 bulan.
.
Ini penampilan terbaru kak bab selepas gunakan Face Scrub Gold. Memang best sangat scrub ni. Nak keluar pun dah tak perlu bedak tebal-tebal lagi, dah tak ada apa yang nak di sorokkan lagi. Sapu tipis bedak, oles pelembab bibir dah siap. Sukanya." 😍😆
.
Selamat mencuba ❤️
.
📲Whatsapp nufiey for details + free consultan + free guide & very friendly person 🤗- 01119478914
.
#thebeautyhacks #thebeautyhackslovers #dsthebeautyhacks #teamdada #bodyscrub #facemask #facecream #facesoap #facescrub #instadaily #instashopmalaysia #vsco #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah  #nutralbodycare #sayajualscrub #sayajualmurah #sayajual #thebeautyhackskelantan #bodyscrubtbh #scrubmalaysia #meleTOP #lazada #lipmatte #babyface #bazarpaknil #moodrepublic2017
. Bila ada masalah jerawat perkara yang paling menyakitkan hati adalah kesan parut jerawat yang ditinggalkan. Memang makan masa nak hilang. . Ramai yang sanggup habis duit untuk beli produk mahal untuk hilangkan parut tapi belum tentu berkesan. . Dari anda keluarkan duit yang banyak, baik anda cuba dulu tips yang dikongsikan oleh Syafa Rynna yang dikenali dengan gelaran kak Bab. Yang penting caranya mudah, murah dan berkesan. . Menurut beliau, . "Dulu, Sabun Toner Serum Krim siang Krim malam. ----- Sekarang, Sabun Beras Face Cream Face Scrub Gold. . Seminggu 3 kali scrub muka dengan Face Scrub Gold untuk buang sel kulit mati punca jerawat dan kusam. Parut lama pun makin pudar hari ke hari. . Sabun dan Face Cream boleh guna siang dan malam. Rutin penjagaan wajah jadi mudah dan ringkas, tapi hasilnya meletop. Harga pulak berbaloi-baloi. Jimat dan tahan sehingga 2-3 bulan. . Ini penampilan terbaru kak bab selepas gunakan Face Scrub Gold. Memang best sangat scrub ni. Nak keluar pun dah tak perlu bedak tebal-tebal lagi, dah tak ada apa yang nak di sorokkan lagi. Sapu tipis bedak, oles pelembab bibir dah siap. Sukanya." 😍😆 . Selamat mencuba ❤️ . 📲Whatsapp nufiey for details + free consultan + free guide & very friendly person 🤗- 01119478914 . #thebeautyhacks  #thebeautyhackslovers  #dsthebeautyhacks  #teamdada  #bodyscrub  #facemask  #facecream  #facesoap  #facescrub  #instadaily  #instashopmalaysia  #vsco  #lipscrub  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #nutralbodycare  #sayajualscrub  #sayajualmurah  #sayajual  #thebeautyhackskelantan  #bodyscrubtbh  #scrubmalaysia  #meleTOP  #lazada  #lipmatte  #babyface  #bazarpaknil  #moodrepublic2017 
Nights is with my boy FRANK! 💚#bodyscrub #frankbody #coconut #coffee #nightsin #love #body #myfave #frankbodyscrub #letsbefrank
Средиземноморская соль для ванны с розой - поможет не только расслабить тело и дух, но и раскроет в вас самые чувственные и нежные нотки.
Средиземноморская соль для ванны с розой - поможет не только расслабить тело и дух, но и раскроет в вас самые чувственные и нежные нотки.
RAMAI YANG MUNGKIN TAK TAHU

Korang tahu tak, brush makeup adalah salah satu penyebab jerawat di muka korang. Kajian di US mendapati 82% brush makeup mengandungi bakteria. .

Bayangkan setiap hari uols makeup menggunakan brush makeup yang sama, bakteria tekap di pipi. Sebab tu kulit masih berjerawat even dah pakai memacam produk

Jadi, amalkan memcuci brush makeup kita dengan selalu. Ok? 👌🏼
.
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#kulitcantikq #bazaarpaknil #sayajual #heroseorangcinderella #malaysia #agentdiperlukan #beautyblogger #glow #makeup #face #likes #organic #flawless #victoriasecret #BarbieAngels #cleanmakeupbrush
RAMAI YANG MUNGKIN TAK TAHU Korang tahu tak, brush makeup adalah salah satu penyebab jerawat di muka korang. Kajian di US mendapati 82% brush makeup mengandungi bakteria. . Bayangkan setiap hari uols makeup menggunakan brush makeup yang sama, bakteria tekap di pipi. Sebab tu kulit masih berjerawat even dah pakai memacam produk Jadi, amalkan memcuci brush makeup kita dengan selalu. Ok? 👌🏼 . #DistrictBabes  #ScrubDistrict  #WhiteningFaceScrub  #FaceScrub  #ApricotScrub  #BodyScrub  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #ScrubPutih  #Lokalah  #scrub  #whiteningscrub  #kulitcantikq  #bazaarpaknil  #sayajual  #heroseorangcinderella  #malaysia  #agentdiperlukan  #beautyblogger  #glow  #makeup  #face  #likes  #organic  #flawless  #victoriasecret  #BarbieAngels  #cleanmakeupbrush 
Geng² Lovely ni memang rajin share resepi buat Mask ni 😍

Meh try campoq dengan bedak sejuk pulak , hihi.. 🌹Bedak sejuk
🌹1sk Madu
🌹1sk Detox Clay Mask
🌹Sedikit Aloe Vera

Cara²:
Larutkan bedak sejuk dengan air sikit,
masukkan madu & clay mask..
Pastu kacau² sampai bercampoq laah, nak sebut sebati macam main masak² pulak 😂

Okay, dah larut baru masukkan aloe vera..
Sebabnyaa kalau masukkan aloe vera awai satgi dia takmau jadi rata ☺

Cuti² esok ni boleh la try naaa, pakai seminggu sekali jer.. hehe

#ChepMamasu
#maryjardin
#maryjardinsgpetani
#naturalskincare
#terapiinstagram
#sungaipetani
#kulim
#facescrub
#bodyscrub
#bodylotion
#lipbalm
Geng² Lovely ni memang rajin share resepi buat Mask ni 😍 Meh try campoq dengan bedak sejuk pulak , hihi.. 🌹Bedak sejuk 🌹1sk Madu 🌹1sk Detox Clay Mask 🌹Sedikit Aloe Vera Cara²: Larutkan bedak sejuk dengan air sikit, masukkan madu & clay mask.. Pastu kacau² sampai bercampoq laah, nak sebut sebati macam main masak² pulak 😂 Okay, dah larut baru masukkan aloe vera.. Sebabnyaa kalau masukkan aloe vera awai satgi dia takmau jadi rata ☺ Cuti² esok ni boleh la try naaa, pakai seminggu sekali jer.. hehe #ChepMamasu  #maryjardin  #maryjardinsgpetani  #naturalskincare  #terapiinstagram  #sungaipetani  #kulim  #facescrub  #bodyscrub  #bodylotion  #lipbalm 
Favourite body scrub soap admin! 😍 Da guna almost 5 bars 😊 Its really work on me. ❤ it! 
_
Kalau ada masalah badan berjerawat, berdaki dan gelap, gunakan sabun herba Zeoary Soap ni semasa mandi. Zeoary Soap ni akan bantu merawat jerawat di badan serta memudarkan parut dengan berkesan dan juga mencerahkan kulit.
_
Zeoary Soap RM15.90 (ahli RM14.30)
_
#sendayutinggi #zeoarysoap #bodyscrub  #bodysoap #acnebodysoap #acnebody #acnebodytreatment #reducescar
Favourite body scrub soap admin! 😍 Da guna almost 5 bars 😊 Its really work on me. ❤ it! _ Kalau ada masalah badan berjerawat, berdaki dan gelap, gunakan sabun herba Zeoary Soap ni semasa mandi. Zeoary Soap ni akan bantu merawat jerawat di badan serta memudarkan parut dengan berkesan dan juga mencerahkan kulit. _ Zeoary Soap RM15.90 (ahli RM14.30) _ #sendayutinggi  #zeoarysoap  #bodyscrub  #bodysoap  #acnebodysoap  #acnebody  #acnebodytreatment  #reducescar 
Ready stock
Velvy Goat's Milk Body Scrub
Variants :
🌻Royal Jelly & Sunflower Oil (Ultra Hydrating & Nourishing)
🌻Greentea & Aloevera (Double Anti Oxidant with Collagen)
🌻Licorice & Sheabutter ( Whitening & Firming)
🌻Silk & Grapeseed Oil ( Ultra Lightening &Vitamin C)
Uk : 100gr
Idr : 20k

Untuk kulit sehat tampak muda berseri gunakan Velvy Goat's Milk Body Scrub, butiran scrubnya ampuh mengangkat sel kulit mati yang bikin kulit kamu kusam😉😉😉#glowingskin #glowup #healthyskin #scrub #bodyscrub #skinproducts #beautyideas #loveit #instagood #velvycosmetics #noanimaltesting #noanimaltestingproducts #nomineraloil #goatsmilk #moisturizing #brightening #hydrating #nourishing #firming #happyshopping #palangkarayashop
Ready stock Velvy Goat's Milk Body Scrub Variants : 🌻Royal Jelly & Sunflower Oil (Ultra Hydrating & Nourishing) 🌻Greentea & Aloevera (Double Anti Oxidant with Collagen) 🌻Licorice & Sheabutter ( Whitening & Firming) 🌻Silk & Grapeseed Oil ( Ultra Lightening &Vitamin C) Uk : 100gr Idr : 20k Untuk kulit sehat tampak muda berseri gunakan Velvy Goat's Milk Body Scrub, butiran scrubnya ampuh mengangkat sel kulit mati yang bikin kulit kamu kusam😉😉😉#glowingskin  #glowup  #healthyskin  #scrub  #bodyscrub  #skinproducts  #beautyideas  #loveit  #instagood  #velvycosmetics  #noanimaltesting  #noanimaltestingproducts  #nomineraloil  #goatsmilk  #moisturizing  #brightening  #hydrating  #nourishing  #firming  #happyshopping  #palangkarayashop 
🦄UNICORN HAIR🦄
Soooo pretty! By @stevievincenthairartistry 😍💕
🦄UNICORN HAIR🦄 Soooo pretty! By @stevievincenthairartistry 😍💕
Holla 😁, Cik Bunga nak share testimoni Body Scrub kita yang hot tu,  sekali cuba mesti repeat order. 
_
TESTIMONI Body scrub TBH :
👉👉👉 Warna kulit semakin sekata, belang dekat tangan semakin kurang, daki-daki dekat celah pelipat pon hilang, parut-parut kecil semakin hilang, kulit dah tak gatal-gatal. 
_
#thebeautyhacks #thebeautyhacks_erin  #skincare #bodyscrub #bodyscrubmurah #bodycare #lipscrub #organicskincare #homemadeskincare #homemadeproduct #facemask #facescrub #facescrubmurah  #hargamampumilik
Holla 😁, Cik Bunga nak share testimoni Body Scrub kita yang hot tu, sekali cuba mesti repeat order. _ TESTIMONI Body scrub TBH : 👉👉👉 Warna kulit semakin sekata, belang dekat tangan semakin kurang, daki-daki dekat celah pelipat pon hilang, parut-parut kecil semakin hilang, kulit dah tak gatal-gatal. _ #thebeautyhacks  #thebeautyhacks_erin  #skincare  #bodyscrub  #bodyscrubmurah  #bodycare  #lipscrub  #organicskincare  #homemadeskincare  #homemadeproduct  #facemask  #facescrub  #facescrubmurah  #hargamampumilik 
Semalam melayan makcik @liyabanks85 dgn double treeatmentnya. Hopefully semua virus2 jahat takkan datang lagi.

Gais, 
Uols yg ada masalah blackhead, whitehead, jerawat, jeragat dan segala adik bradik jahat boleh try treatment dgn Facial & Spa On The Go 🛫 .
Facial & Spa On The Go 🛫 berkonsepkan Door To Door Service. Call - book - iols datang. Dari Negeri Sembilan ke Melaka membawak ke Selangor dan KL sampai la ke Langkawi. Uols dari negeri lain pon boleh roger iols. Gue bisa terbang kemana saja. 
Book now @ www.wasap.my/60142347484

#mobilehomefacial #mobilehomespa #homespa #sparumahkerumah
#mobilespa #spabergerak #facialbergerak #facialspamurah #diamonddermabrasion
#highfrequency #totokwajah #lifting #vshape #thaifacial #mudneticdetox #magnetic #whitening #facebleaching #dermapen #microneedle #waxing #eyemassage
#bodyscrub #bodymask
#bodybleaching #manicure #pedicure #eyelashperm
Semalam melayan makcik @liyabanks85 dgn double treeatmentnya. Hopefully semua virus2 jahat takkan datang lagi. Gais, Uols yg ada masalah blackhead, whitehead, jerawat, jeragat dan segala adik bradik jahat boleh try treatment dgn Facial & Spa On The Go 🛫 . Facial & Spa On The Go 🛫 berkonsepkan Door To Door Service. Call - book - iols datang. Dari Negeri Sembilan ke Melaka membawak ke Selangor dan KL sampai la ke Langkawi. Uols dari negeri lain pon boleh roger iols. Gue bisa terbang kemana saja. Book now @ www.wasap.my/60142347484 #mobilehomefacial  #mobilehomespa  #homespa  #sparumahkerumah  #mobilespa  #spabergerak  #facialbergerak  #facialspamurah  #diamonddermabrasion  #highfrequency  #totokwajah  #lifting  #vshape  #thaifacial  #mudneticdetox  #magnetic  #whitening  #facebleaching  #dermapen  #microneedle  #waxing  #eyemassage  #bodyscrub  #bodymask  #bodybleaching  #manicure  #pedicure  #eyelashperm 
Get Dirty with our Coffee Based Scrub☕

READY STOCK SURABAYA! 
More info??
Line : @olp8010k (pakai @)
WA : 0822 3367 8908
#tiffscrub #tiffscrubcoffee #tiffscrubsurabaya #bodyscrub #scrubsurabaya #scrubsurabayamurah #tiffbodyscrub #tiffbodyscrub #tiffbody #faceandbodyscrub #scrubmurah #tiffanyandco #tiffsurabaya #tiffbodysby
Get Dirty with our Coffee Based Scrub☕

READY STOCK SURABAYA! 
More info??
Line : @olp8010k (pakai @)
WA : 0822 3367 8908
#tiffscrub #tiffscrubcoffee #tiffscrubsurabaya #bodyscrub #scrubsurabaya #scrubsurabayamurah #tiffbodyscrub #tiffbodyscrub #tiffbody #faceandbodyscrub #scrubmurah #tiffanyandco #tiffsurabaya #tiffbodysby
Get Dirty with our Coffee Based Scrub☕

READY STOCK SURABAYA! 
More info??
Line : @olp8010k (pakai @)
WA : 0822 3367 8908
#tiffscrub #tiffscrubcoffee #tiffscrubsurabaya #bodyscrub #scrubsurabaya #scrubsurabayamurah #tiffbodyscrub #tiffbodyscrub #tiffbody #faceandbodyscrub #scrubmurah #tiffanyandco #tiffsurabaya #tiffbodysby
body scrub ini cocok bangeett buat kalian yang ingin kulit nya halus & cerah .
.
.
Body scrub ini bahan" nya alami yaa , insya Allah gak ada efek samping nya siss .
.
Cara pemakaian nya juga gak ribet , tinggal ambil sedikit bubuk body scrub nya lalu tuang air secukupnya dan aplikasikan ke tubuh dan gosok gosok,  tunggu hingga 5 menit lalu bilas dgn air bersih. Untuk hasil yang maksimal gunakan 3x seminggu. .
. 
Harga : 25ribu 
Netto : 50gram .
.
Ayoo buruan dicoba 💖💖
#bodyscrub#bodyscrubbengkoang#bodyscrublemon#bodyscrubpalembang#kefirpalembang#bodyscrubmurah#bodyscrubalami
body scrub ini cocok bangeett buat kalian yang ingin kulit nya halus & cerah . . . Body scrub ini bahan" nya alami yaa , insya Allah gak ada efek samping nya siss . . Cara pemakaian nya juga gak ribet , tinggal ambil sedikit bubuk body scrub nya lalu tuang air secukupnya dan aplikasikan ke tubuh dan gosok gosok, tunggu hingga 5 menit lalu bilas dgn air bersih. Untuk hasil yang maksimal gunakan 3x seminggu. . . Harga : 25ribu Netto : 50gram . . Ayoo buruan dicoba 💖💖 #bodyscrub #bodyscrubbengkoang #bodyscrublemon #bodyscrubpalembang #kefirpalembang #bodyscrubmurah #bodyscrubalami 
Velrose Secret Face Mask varian Carrot & tomato
Komposisi :
> Carrot
Menghaluskan wajah,
menyamarkan noda hitam diwajah,
mencegah dan mengeringkan
jerawat.
> Tomato & lemon
Mengurangi minyak berlebih
diwajah, mencegah komedo dan
jerawat, mengecilkan pori-pori
diwajah.
> Milk, oat, dan olive oil
Menutrisi dan meremajakan kulit
wajah, menjadi kenyal dan elastis.
100% terbuat dari bahan alami
tanpa bahan kimia
Aman utk bumil & busui

WA 085646922270
Line @icv0027b
.
.
#beauty #facemask #facial #wash #lulurwajah #produkspa #alami #produkspaalami #produkspamurah #jualprodukspa #organic #spa #perawatanwajah #scrub #scrubalami #maskerkorea #koreanmask #olshopbali #bodyscrub #lulurbadan #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #obatkomedo #cantikalami #mask #maskertomat #carrot #tomato
Velrose Secret Face Mask varian Carrot & tomato Komposisi : > Carrot Menghaluskan wajah, menyamarkan noda hitam diwajah, mencegah dan mengeringkan jerawat. > Tomato & lemon Mengurangi minyak berlebih diwajah, mencegah komedo dan jerawat, mengecilkan pori-pori diwajah. > Milk, oat, dan olive oil Menutrisi dan meremajakan kulit wajah, menjadi kenyal dan elastis. 100% terbuat dari bahan alami tanpa bahan kimia Aman utk bumil & busui WA 085646922270 Line @icv0027b . . #beauty  #facemask  #facial  #wash  #lulurwajah  #produkspa  #alami  #produkspaalami  #produkspamurah  #jualprodukspa  #organic  #spa  #perawatanwajah  #scrub  #scrubalami  #maskerkorea  #koreanmask  #olshopbali  #bodyscrub  #lulurbadan  #maskerwajah  #maskeralami  #maskerorganik  #obatjerawat  #obatkomedo  #cantikalami  #mask  #maskertomat  #carrot  #tomato 
.
Menurut Niesa Paimon,
_
Dari petang tadi hatinya asyik berbelah bagi nak share hasil pemakaian the beauty hacks ke tidak.
_
Bukan apa, segan sebab diri sendiri pun tak percaya boleh berubah sampai macam ni.
-
Sekarang ni nak makeup pun rasa yakin sebab kulit dah sihat.
_
Rasa best je nak makeup. Kalau dulu makeup rasa macam tak selese dengan kulit muka sendiri.
_
Yang penting cuma consistent dan rajin.
-
Eh?
Hari tu ada up gambar bulan march tu.
_
Ada orang tegur muka gangster sebab tak senyum.
_
Ok gambar bulan september tu dah senyum.
_
Nampak bidadari ke gangster juga? 😝
_
📲Whatsapp nufiey for details + free consultan + free guide & very friendly person 🤗- 01119478914
.
#thebeautyhacks #thebeautyhackslovers #dsthebeautyhacks #teamdada #bodyscrub #facemask #facecream #facesoap #facescrub #instadaily #instashopmalaysia #vsco #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah  #nutralbodycare #sayajualscrub #sayajualmurah #sayajual #thebeautyhackskelantan #bodyscrubtbh #scrubmalaysia #meleTOP #lazada #lipmatte #babyface #bazarpaknil #moodrepublic2017
. Menurut Niesa Paimon, _ Dari petang tadi hatinya asyik berbelah bagi nak share hasil pemakaian the beauty hacks ke tidak. _ Bukan apa, segan sebab diri sendiri pun tak percaya boleh berubah sampai macam ni. - Sekarang ni nak makeup pun rasa yakin sebab kulit dah sihat. _ Rasa best je nak makeup. Kalau dulu makeup rasa macam tak selese dengan kulit muka sendiri. _ Yang penting cuma consistent dan rajin. - Eh? Hari tu ada up gambar bulan march tu. _ Ada orang tegur muka gangster sebab tak senyum. _ Ok gambar bulan september tu dah senyum. _ Nampak bidadari ke gangster juga? 😝 _ 📲Whatsapp nufiey for details + free consultan + free guide & very friendly person 🤗- 01119478914 . #thebeautyhacks  #thebeautyhackslovers  #dsthebeautyhacks  #teamdada  #bodyscrub  #facemask  #facecream  #facesoap  #facescrub  #instadaily  #instashopmalaysia  #vsco  #lipscrub  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #nutralbodycare  #sayajualscrub  #sayajualmurah  #sayajual  #thebeautyhackskelantan  #bodyscrubtbh  #scrubmalaysia  #meleTOP  #lazada  #lipmatte  #babyface  #bazarpaknil  #moodrepublic2017 
Fuh! Ramainya para gadis tak sabar nak dapatkan bibir ala Korean.
.
Oh! Lupa nak mention, lips scrub kita ni bukan sekadar macam Lips scrub biasa, tapi ia Lipsbalm at the same time. Tekstur yang sangat lembut macam ala Vaseline 🌸.
.
Antara keistimewaannya Lips Scrub ialah:.
.
🎀Melembabkan bibir yang kering.
🎀Menghaluskan kulit bibir.
🎀Bibir kelihatan merah semulajadi.
🎀Memudarkan lingkaran gelap/kulit mati pada bahagian bibir.
🎀Boleh dijadikan sebagai pelembap bibir.
🎀Tidak perlu basuh. Hanya lap jika perlu.
.
Cuma RM22 (12gram) saja.
.
Lekas, untuk yang sudah dapatkan Lips Scrub The Beauty Hacks, kongsikan testimoni pada kami 💛.
.
.
WHTSAPP 0177296099 TO PURCHASE.
.
#bodyscrub #facescrub #soapbar #lipscrub #muajb #lipscrubmalaysia #thebeautyhacks #agentthebeautyhacks #barangmakeupmurah #lipstick #muamalaysia #makeuplover #makeupaddict #sayajual #codjb #sayajuallipscrub
Fuh! Ramainya para gadis tak sabar nak dapatkan bibir ala Korean. . Oh! Lupa nak mention, lips scrub kita ni bukan sekadar macam Lips scrub biasa, tapi ia Lipsbalm at the same time. Tekstur yang sangat lembut macam ala Vaseline 🌸. . Antara keistimewaannya Lips Scrub ialah:. . 🎀Melembabkan bibir yang kering. 🎀Menghaluskan kulit bibir. 🎀Bibir kelihatan merah semulajadi. 🎀Memudarkan lingkaran gelap/kulit mati pada bahagian bibir. 🎀Boleh dijadikan sebagai pelembap bibir. 🎀Tidak perlu basuh. Hanya lap jika perlu. . Cuma RM22 (12gram) saja. . Lekas, untuk yang sudah dapatkan Lips Scrub The Beauty Hacks, kongsikan testimoni pada kami 💛. . . WHTSAPP 0177296099 TO PURCHASE. . #bodyscrub  #facescrub  #soapbar  #lipscrub  #muajb  #lipscrubmalaysia  #thebeautyhacks  #agentthebeautyhacks  #barangmakeupmurah  #lipstick  #muamalaysia  #makeuplover  #makeupaddict  #sayajual  #codjb  #sayajuallipscrub 
Peppermint Mocha Body Srub 
#ขัดแล้วมันก็จะเย็นๆ 🍃 ด้วยกลิ่น peppermint 🌿🌿 และความละเอียดของกากกาแฟนอกจากจะไม่ทำร้ายผิวแล้ว ยังช่วยเพิ่มประสิทธิภาพในการขจัดผิวหนังที่ตายแล้วอีกด้วย #bodyscrub
Peppermint Mocha Body Srub #ข ัดแล้วมันก็จะเย็นๆ 🍃 ด้วยกลิ่น peppermint 🌿🌿 และความละเอียดของกากกาแฟนอกจากจะไม่ทำร้ายผิวแล้ว ยังช่วยเพิ่มประสิทธิภาพในการขจัดผิวหนังที่ตายแล้วอีกด้วย #bodyscrub 
.
Pernah tak dok saja saja, raba raba muka. Tiba tiba rasa kasar  macam kertas pasir. Padahal tengok kat cermin muka takda jerawat pun. 🤔
.
Tu tandanya muka kita perlu di skrub. Muka kita dalam seminggu memang kena polish ngan skrub. .
Point utama dalam regim kecantikan selain tak kedekut ialah jangan malas. Kalau ada penyakit "M" ni memang berkeriput la muka. 😐
.
Kita tengok muka orang lain cantik, kita nak cantik jugak. Tapi kita malas nak jaga. Kalau bajet ciput atau memang takda bajet nak beli skrub muka cuba diy sendiri skrub. .
Alah, guna je bahan bahan yang ada kat dapur tu. Beras, oat dan serbuk teh tu boleh je dijadikan skrub. 😋😉
.
Kalau ada bajet lebih boleh try skrub TBH. Ada Gold dan Milk. Memang dah complete lengkap dah khasiat khasiatnya. .
Memang tahan lama. Sebab guna sikit je. Gosok gosok muka yang macam kertas pasir tu. Insyaallah licin macam cermin. 😝😎
.
📲Whatsapp nufiey for details + free consultan + free guide & very friendly person 🤗- 01119478914
.
#thebeautyhacks #thebeautyhackslovers #dsthebeautyhacks #teamdada #bodyscrub #facemask #facecream #facesoap #facescrub #instadaily #instashopmalaysia #vsco #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah  #nutralbodycare #sayajualscrub #sayajualmurah #sayajual #thebeautyhackskelantan #bodyscrubtbh #scrubmalaysia #meleTOP #lazada #lipmatte #babyface #bazarpaknil #moodrepublic2017
. Pernah tak dok saja saja, raba raba muka. Tiba tiba rasa kasar macam kertas pasir. Padahal tengok kat cermin muka takda jerawat pun. 🤔 . Tu tandanya muka kita perlu di skrub. Muka kita dalam seminggu memang kena polish ngan skrub. . Point utama dalam regim kecantikan selain tak kedekut ialah jangan malas. Kalau ada penyakit "M" ni memang berkeriput la muka. 😐 . Kita tengok muka orang lain cantik, kita nak cantik jugak. Tapi kita malas nak jaga. Kalau bajet ciput atau memang takda bajet nak beli skrub muka cuba diy sendiri skrub. . Alah, guna je bahan bahan yang ada kat dapur tu. Beras, oat dan serbuk teh tu boleh je dijadikan skrub. 😋😉 . Kalau ada bajet lebih boleh try skrub TBH. Ada Gold dan Milk. Memang dah complete lengkap dah khasiat khasiatnya. . Memang tahan lama. Sebab guna sikit je. Gosok gosok muka yang macam kertas pasir tu. Insyaallah licin macam cermin. 😝😎 . 📲Whatsapp nufiey for details + free consultan + free guide & very friendly person 🤗- 01119478914 . #thebeautyhacks  #thebeautyhackslovers  #dsthebeautyhacks  #teamdada  #bodyscrub  #facemask  #facecream  #facesoap  #facescrub  #instadaily  #instashopmalaysia  #vsco  #lipscrub  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #nutralbodycare  #sayajualscrub  #sayajualmurah  #sayajual  #thebeautyhackskelantan  #bodyscrubtbh  #scrubmalaysia  #meleTOP  #lazada  #lipmatte  #babyface  #bazarpaknil  #moodrepublic2017 
.
Say hyeee dekat 3 beradik yang superb ni. Memang terbaik dan mesti ada dalam rumah  3 beradik ni.
.
Sebab apa?? Haaa kalau nak tau, body scrub temyracle ni guna bahan2 yang natural tau macam buah-buahan, tomato dan campuran susu & yogurt. Wangii pulak tu!
.
Hee kalau dah guna bahan semulajadi dan terjamin nii..mestilaa hasil dia WOW!!
.
Fungsi Whitening Body Scrub:
🎁membuang sel kulit mati pada badan
🎁memutihkan kulit
🎁melembutkan kulit
🎁menghaluskan kulit yang kasar
🎁mengandungi garam mineral semulajadi .
#temyracle 
#temyracleagent 
#temyraclelover 
#bodyscrub
#produknatural 
#sayajual 
#teamnabila
. Say hyeee dekat 3 beradik yang superb ni. Memang terbaik dan mesti ada dalam rumah 3 beradik ni. . Sebab apa?? Haaa kalau nak tau, body scrub temyracle ni guna bahan2 yang natural tau macam buah-buahan, tomato dan campuran susu & yogurt. Wangii pulak tu! . Hee kalau dah guna bahan semulajadi dan terjamin nii..mestilaa hasil dia WOW!! . Fungsi Whitening Body Scrub: 🎁membuang sel kulit mati pada badan 🎁memutihkan kulit 🎁melembutkan kulit 🎁menghaluskan kulit yang kasar 🎁mengandungi garam mineral semulajadi . #temyracle  #temyracleagent  #temyraclelover  #bodyscrub  #produknatural  #sayajual  #teamnabila 
Once dah cuba Scrub District, there's no more trying other products. Do you agree? Hehe Ingat dulu nak try2 je sebab feedback dia memang best, tapi tersuka tanpa sengaja. Bestnya scrub ni sebab dia sesuai dengan semua kulit termasuk kulit sensitif. Uols dah try?
.
Jom yang berminat, boleh order satu
.
Price : RM59 exc postage
.
COD area : 
KLCC / LRT Gombak ⇔ KL Sentral / Wangsa Walk / Wangsa Maju / Ampang / Setiawangsa / SOGO / Keramat / Setapak Sentral / Taman Melawati
.
💖ORDER : WHATSAPP Fa +6017.855.7909
.
Or Klik link di bio 💕untuk direct Whatsapp ya . . .
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#kulitcantikq #bazaarpaknil #sayajual #heroseorangcinderella #malaysia #agentdiperlukan #beautyblogger #glow #makeup #face #likes #organic #flawless #victoriasecret #BarbieAngels
Once dah cuba Scrub District, there's no more trying other products. Do you agree? Hehe Ingat dulu nak try2 je sebab feedback dia memang best, tapi tersuka tanpa sengaja. Bestnya scrub ni sebab dia sesuai dengan semua kulit termasuk kulit sensitif. Uols dah try? . Jom yang berminat, boleh order satu . Price : RM59 exc postage . COD area : KLCC / LRT Gombak ⇔ KL Sentral / Wangsa Walk / Wangsa Maju / Ampang / Setiawangsa / SOGO / Keramat / Setapak Sentral / Taman Melawati . 💖ORDER : WHATSAPP Fa +6017.855.7909 . Or Klik link di bio 💕untuk direct Whatsapp ya . . . #DistrictBabes  #ScrubDistrict  #WhiteningFaceScrub  #FaceScrub  #ApricotScrub  #BodyScrub  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #ScrubPutih  #Lokalah  #scrub  #whiteningscrub  #kulitcantikq  #bazaarpaknil  #sayajual  #heroseorangcinderella  #malaysia  #agentdiperlukan  #beautyblogger  #glow  #makeup  #face  #likes  #organic  #flawless  #victoriasecret  #BarbieAngels 
.
2 STEP MUDAH, KETIAK DAH CERAH BABES ! 😆
.
Hai gais. Kami kembali lagi dalam segmen kecantikan. Kali ini kami tampil untuk menyelesaikan masalah ketiak gelap ! .
Oh no, ini satu masalah besar ok sebagai seorang wanita yang sejati, her her her
.
Nak tahu ketiak korang gelap ke idok angkat tangan tinggi-tinggi dan check depan cermin okay ? Haha, senang ke idok sayang ?😂
.
So sekarang ni boleh lah korang baca dulu malam ni boleh try buat. Pergi beli barang siap-siap okay kalau nak cuba malam ni. Hehehe 😁
.
Kalau nak cara mudah include menghilangkan bau badan boleh usha gambar last okay 👌🏻 ? ❤️
.
#tipskecantikan #beautycare #instadaily #vscocam #dailytips #beautytips #thebeautyhacks #setbasictbh #bodyscrubturmeric #bodyscrubrice #bodyscrubcharcoal #bodyscrubtamarind #bodyscrubtbh #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah #malaysia #bodyscrub #bodysoap #turmericscrub #turmericsoap #ricesoap #sabunmurah #sabunkunyit #sabunberas
. 2 STEP MUDAH, KETIAK DAH CERAH BABES ! 😆 . Hai gais. Kami kembali lagi dalam segmen kecantikan. Kali ini kami tampil untuk menyelesaikan masalah ketiak gelap ! . Oh no, ini satu masalah besar ok sebagai seorang wanita yang sejati, her her her . Nak tahu ketiak korang gelap ke idok angkat tangan tinggi-tinggi dan check depan cermin okay ? Haha, senang ke idok sayang ?😂 . So sekarang ni boleh lah korang baca dulu malam ni boleh try buat. Pergi beli barang siap-siap okay kalau nak cuba malam ni. Hehehe 😁 . Kalau nak cara mudah include menghilangkan bau badan boleh usha gambar last okay 👌🏻 ? ❤️ . #tipskecantikan  #beautycare  #instadaily  #vscocam  #dailytips  #beautytips  #thebeautyhacks  #setbasictbh  #bodyscrubturmeric  #bodyscrubrice  #bodyscrubcharcoal  #bodyscrubtamarind  #bodyscrubtbh  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrubmurah  #malaysia  #bodyscrub  #bodysoap  #turmericscrub  #turmericsoap  #ricesoap  #sabunmurah  #sabunkunyit  #sabunberas 
Sense by Jari Jari's now on Barberbox (Blok S)!
.
Have your mind calmed, your muscles soothed and your overall wellness improved
.
REFLEXOLOGY
FACE ACCUPRESSURE
FOOT SCRUB
EAR CANDLE
HOME SERVICE AVAILABLE
.
@sensebyjarijari
@theboxteam_
.
- DISTRICT -
.
#sensebyjarijari #massage #luxurylife #jakarta #jakartahomeservices #spajakarta #totokwajah #aromatherapy #pijetjakarta #reflexology #healthy #familymassage #balinese #thaimassage #lomilomi #traditionalindonesia #madeinindonesia #jakartaselatan #bodyscrub #massagewithview #riverside #indonesia
Sense by Jari Jari's now on Barberbox (Blok S)! . Have your mind calmed, your muscles soothed and your overall wellness improved . REFLEXOLOGY FACE ACCUPRESSURE FOOT SCRUB EAR CANDLE HOME SERVICE AVAILABLE . @sensebyjarijari @theboxteam_ . - DISTRICT - . #sensebyjarijari  #massage  #luxurylife  #jakarta  #jakartahomeservices  #spajakarta  #totokwajah  #aromatherapy  #pijetjakarta  #reflexology  #healthy  #familymassage  #balinese  #thaimassage  #lomilomi  #traditionalindonesia  #madeinindonesia  #jakartaselatan  #bodyscrub  #massagewithview  #riverside  #indonesia 
Ada orang tanya macam ni. " Kenapa ya saya pakai body scrub tak berbuih buih, bukan ke cakap akan jadi berbuih-buih bila kita guna?" Ok first sekali saya akan tanya cara penggunaan. Kalau awak semua nak tahu, nak wujudkan buih buih itu, awak kena gunakan span mandi, tak kisah jenis macam mana. 
So awak ratakan keseluruhan badan. Sebab kalau awak just sapukan pada badan dan hanya gosok guna tangan, buih takkan muncul dengan banyak. 
Tak caya awak cuba buat eksperimen. Ika cakap ika buat. So jangan ragu ragu lagi k.

#teamciknis
#thebeautyhacks
#agentbangi
#bodyscrub
Ada orang tanya macam ni. " Kenapa ya saya pakai body scrub tak berbuih buih, bukan ke cakap akan jadi berbuih-buih bila kita guna?" Ok first sekali saya akan tanya cara penggunaan. Kalau awak semua nak tahu, nak wujudkan buih buih itu, awak kena gunakan span mandi, tak kisah jenis macam mana. So awak ratakan keseluruhan badan. Sebab kalau awak just sapukan pada badan dan hanya gosok guna tangan, buih takkan muncul dengan banyak. Tak caya awak cuba buat eksperimen. Ika cakap ika buat. So jangan ragu ragu lagi k. #teamciknis  #thebeautyhacks  #agentbangi  #bodyscrub 
Good Afternoon&Salam Sejahtera... 💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨
📢📢📢📢 Happy Hours time Setiap Isnin-Jumaat start pukul 2ptg-7mlm di D Sungai Spa nak Urut 💆💆💆1 badan untk 1Jam 30minit  hanya RM80 Sahaja..... Jimat RM40....💸💸💸 🔊🔊 Jgn tunggu lagi Jom buat booking mulai hari ini.....Insyaallah dpt membantu anda yg letih, stress, lesu&penat bekerja seharian.... 📣📣📣📣 War war kan... Sharekan pada orng yg memerlukan Jgn malu ya.. Home Spa&Hot Mobile Spa "We delivers the luxuries of a Day Spa directly to you"..... 💘💝💝💝💘 📱📱📱http://www.wasap.my/60164780069

#dsungaispa #spamuslimah #travelspa #homespa #mobilespa #dayspa
#swedish massage #relaxingmassage
#mobilespakl  #nowopen #wellnessspa  #tradisional malaysian massage #swedishmassage  #bodyscrub #bodywrap #beauty life #healtylife
Good Afternoon&Salam Sejahtera... 💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨 📢📢📢📢 Happy Hours time Setiap Isnin-Jumaat start pukul 2ptg-7mlm di D Sungai Spa nak Urut 💆💆💆1 badan untk 1Jam 30minit hanya RM80 Sahaja..... Jimat RM40....💸💸💸 🔊🔊 Jgn tunggu lagi Jom buat booking mulai hari ini.....Insyaallah dpt membantu anda yg letih, stress, lesu&penat bekerja seharian.... 📣📣📣📣 War war kan... Sharekan pada orng yg memerlukan Jgn malu ya.. Home Spa&Hot Mobile Spa "We delivers the luxuries of a Day Spa directly to you"..... 💘💝💝💝💘 📱📱📱http://www.wasap.my/60164780069 #dsungaispa  #spamuslimah  #travelspa  #homespa  #mobilespa  #dayspa  #swedish  massage #relaxingmassage  #mobilespakl  #nowopen  #wellnessspa  #tradisional  malaysian massage #swedishmassage  #bodyscrub  #bodywrap  #beauty  life #healtylife 
Maskernya artis follow @rumah.kefir_by_febiola detox wajah dengan organic sugar & lihat reviewnya #maskerkefir #maskerartis #maskerwajah #maskerjerawat #maskemurah #maskersugar #sugar #emk #organic #organicsugar #maskerjakarta #kefir #jualmasker #pemutih wajah #hijabers #maskeralami #lulurkefir #lulur #bodyscrub
Maskernya artis follow @rumah.kefir_by_febiola detox wajah dengan organic sugar & lihat reviewnya #maskerkefir #maskerartis #maskerwajah #maskerjerawat #maskemurah #maskersugar #sugar #emk #organic #organicsugar #maskerjakarta #kefir #jualmasker #pemutih wajah #hijabers #maskeralami #lulurkefir #lulur #bodyscrub
Maskernya artis follow @rumah.kefir_by_febiola detox wajah dengan organic sugar & lihat reviewnya #maskerkefir #maskerartis #maskerwajah #maskerjerawat #maskemurah #maskersugar #sugar #emk #organic #organicsugar #maskerjakarta #kefir #jualmasker #pemutih wajah #hijabers #maskeralami #lulurkefir #lulur #bodyscrub
Time to scrub away winter skin! Top up your organicspa products, and get their salt body scrub free as a gift! Purchase 3 or more products, I only have 4 to give away, first in best skin! 🙌🏻 #bodyscrub #winterskin #summerskin #hydration #scrub #organicskincare #skincare #toorakroad #toorakroadsouthyarra #southyarra #spa #salon #veganskincare #saltscrub #ecobeauty #naturalbeauty #glowingskin #naturalbeautyexpert #belindahughessc
Nabalikan din kita. Ginahawa sa pakiramdam. 🙌
#Bodyscrub #Hilotpamana/BodyMassage. #gettingbetter #nomorepain #BanahawHealsSpa 👍
.
Haii semuaa tadi dah berkenalan dengan 3 produk super hebat #temyracle kann. .
Now jom tengok produk-produk lain yang ada okayy.
.
Yang dalam gambar ni laa Rice Milk Soap. Haihh jatuh cinta sangat dengan sabun susu beras ni tauuu.
.
Wangiii sangat and sangat soft bila pakai. Jimat pulak tuu memang xrugi beli tauu 😍
.
Fungsi Rice Soap:
🎀menghilangkan jerawat
🎀mengurangkan jeragat
🎀mengecilkan pori
🎀mengurangkan minyak
🎀mewangikan badan
.
#temyracle 
#temyracleagent 
#temyraclelover 
#ricemilksoap
#naturalproduct
#facescrub 
#bodyscrub
#lipsscrub
#sayajual
#bazarpaknil
#teamnabila
. Haii semuaa tadi dah berkenalan dengan 3 produk super hebat #temyracle  kann. . Now jom tengok produk-produk lain yang ada okayy. . Yang dalam gambar ni laa Rice Milk Soap. Haihh jatuh cinta sangat dengan sabun susu beras ni tauuu. . Wangiii sangat and sangat soft bila pakai. Jimat pulak tuu memang xrugi beli tauu 😍 . Fungsi Rice Soap: 🎀menghilangkan jerawat 🎀mengurangkan jeragat 🎀mengecilkan pori 🎀mengurangkan minyak 🎀mewangikan badan . #temyracle  #temyracleagent  #temyraclelover  #ricemilksoap  #naturalproduct  #facescrub  #bodyscrub  #lipsscrub  #sayajual  #bazarpaknil  #teamnabila 
Tunggu jela kejenye arini
Nak tido payah nak lelap plak hurnm
Tadi dah settle job kat ampang-now selayang-pasni sg buloh-last sunway.  Adeke kwsn same nk selit ni.  Boleh le sbb kte ade extra staff rini. 
#Beauty #therapy #healthy
#stayhome #rejuvenate  #kamikerumahanda  #Bekam #Detox #urut #tungku #berpantang #bidan  #bodyscrub  #earcandle #resdung #facial #tangas #sauna #mandibunga  #spa #therapeutic by #lisdahomespa #kualalumpur #klangvalley  #malaysia #homeservice #mobilespa #homespa 👍
whatsapp and kindly booked today 📱 
http://www.wasap.my/60136811071
Tunggu jela kejenye arini Nak tido payah nak lelap plak hurnm Tadi dah settle job kat ampang-now selayang-pasni sg buloh-last sunway. Adeke kwsn same nk selit ni. Boleh le sbb kte ade extra staff rini. #Beauty  #therapy  #healthy  #stayhome  #rejuvenate  #kamikerumahanda  #Bekam  #Detox  #urut  #tungku  #berpantang  #bidan  #bodyscrub  #earcandle  #resdung  #facial  #tangas  #sauna  #mandibunga  #spa  #therapeutic  by #lisdahomespa  #kualalumpur  #klangvalley  #malaysia  #homeservice  #mobilespa  #homespa  👍 whatsapp and kindly booked today 📱 http://www.wasap.my/60136811071
Greentea Mint Face Scrub 🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda!
🌿 Mencerahkan kulit  dengan penggunaan berterusan. Pipi kemerahan secara semulajadi!
🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah
🌿 Menghilangkan lebam bawah mata
🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat
🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari
🌿 Menanggalkan whitehead & blackhead!
🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint

#greenteamintfacescrub #scrubtea #scrubtehhijau #greentea #scrubsejuk #bubblemask #maskerbuih #greenteabubblemask #dendamaurora #mirafilzah #zularifin #neelofa #fattahamin #dudapujaandara #zahiramacwilson #kamaladli #ungkuismail #laudyachintiabella #engkuemran #errafazira #tuscanpassion  #trageditahfiz #titiancinta #farahnabilah #fathialatiff #natashaelyzza #byherinspire #skrubmuka #facescrub #bodyscrub
Greentea Mint Face Scrub 🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda! 🌿 Mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan. Pipi kemerahan secara semulajadi! 🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah 🌿 Menghilangkan lebam bawah mata 🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat 🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari 🌿 Menanggalkan whitehead & blackhead! 🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint #greenteamintfacescrub  #scrubtea  #scrubtehhijau  #greentea  #scrubsejuk  #bubblemask  #maskerbuih  #greenteabubblemask  #dendamaurora  #mirafilzah  #zularifin  #neelofa  #fattahamin  #dudapujaandara  #zahiramacwilson  #kamaladli  #ungkuismail  #laudyachintiabella  #engkuemran  #errafazira  #tuscanpassion  #trageditahfiz  #titiancinta  #farahnabilah  #fathialatiff  #natashaelyzza  #byherinspire  #skrubmuka  #facescrub  #bodyscrub 
We’ve got your BODY covered!  From body scrubs, slimming treatments, and laser hair removal options, The Aivee Clinic can get you glowing and polished in no time! .
.
.
#BodyTreatments #SlimmingLab #LaserHairRemoval #BodyScrub #AiveeClinic #AInstitute #AiveeLeague #LoveYourBody
She is never in doubt that she is working toward something great ✨
She is never in doubt that she is working toward something great ✨
自分へのお土産  バリ(記録用)

goodのクリームバス、アボカド買ったはずが1つだけアロエだったから自分用に😫
アボカドはブーさんの会社の女の子達に🎁
他にkouキャンディソープ、コーヒー、台湾リプトンの烏龍ミルクティー等ちゃんと可愛くset…何気に毎回悩む!バリ土産あげるの3回目だし、センスないお土産だわ〜って思われないよう妻は必死です💦 
ニベアのリップ後で買い足そう!って思ってたらもう何処にも売ってなかった😭
Himalayaは、シンガポール行った時に買って良かったからリピート💕
自分用の量り売りのkouソープにOVALEのボディスクラブ2種類!このメーカー良さそうだから使うの楽しみ🎵
この他にもブーさんが勝手に買ったナシゴレン&トムヤムクンの素とかインドミーのミーゴレンがどっさり😅
※
※
#バリ島 #バリ #お土産 #バリ土産 #自分用 #bali #souvenir #goodcreambath #creambath #ovalelulurbali #bodyscrub #himalaya #lipbalm #nivea #lipbutter #cocoacacao #koubalisoap #次のバリ旅行の為に #記録用post #2017summer
自分へのお土産 バリ(記録用) goodのクリームバス、アボカド買ったはずが1つだけアロエだったから自分用に😫 アボカドはブーさんの会社の女の子達に🎁 他にkouキャンディソープ、コーヒー、台湾リプトンの烏龍ミルクティー等ちゃんと可愛くset…何気に毎回悩む!バリ土産あげるの3回目だし、センスないお土産だわ〜って思われないよう妻は必死です💦 ニベアのリップ後で買い足そう!って思ってたらもう何処にも売ってなかった😭 Himalayaは、シンガポール行った時に買って良かったからリピート💕 自分用の量り売りのkouソープにOVALEのボディスクラブ2種類!このメーカー良さそうだから使うの楽しみ🎵 この他にもブーさんが勝手に買ったナシゴレン&トムヤムクンの素とかインドミーのミーゴレンがどっさり😅 ※ ※ #バリ島  #バリ  #お土産  #バリ土産  #自分用  #bali  #souvenir  #goodcreambath  #creambath  #ovalelulurbali  #bodyscrub  #himalaya  #lipbalm  #nivea  #lipbutter  #cocoacacao  #koubalisoap  #次のバリ旅行の為に  #記録用post  #2017summer 
‏بمناسبة #العام_الهجري_1439 يقدم #باتشولي_سبا عروضه اليوم الخميس الموافق ٢١ سبتمبر ٢٠١٧ وحتى يوم السبت الموافق ٢٣ سبتمبر ٢٠١٧ (العرض ساري لمدة ٣ ايام فقط اعتبارا من  اليوم) 
وكل عام وأنتن بخير💆🏻💇🏻👧🏻🎀🛁🚿💅🏻 للحجز والاستفسار 📞037375111 💄🌷🌸
#offers #spaoffer #salon #spa #salonoffers #beauty #beautyblog #beautyblogger #weekendvibes #weekend #luxuryspa #spaday #dayspa #pamper #hairspa #haircare #nails #nail #hair #bodyscrub #body #littleprincess #uaespa #alainspa #alain #alainsalon #alainsalon #uaesalon
‏بمناسبة #العام_الهجري_1439  يقدم #باتشولي_سبا  عروضه اليوم الخميس الموافق ٢١ سبتمبر ٢٠١٧ وحتى يوم السبت الموافق ٢٣ سبتمبر ٢٠١٧ (العرض ساري لمدة ٣ ايام فقط اعتبارا من اليوم) وكل عام وأنتن بخير💆🏻💇🏻👧🏻🎀🛁🚿💅🏻 للحجز والاستفسار 📞037375111 💄🌷🌸 #offers  #spaoffer  #salon  #spa  #salonoffers  #beauty  #beautyblog  #beautyblogger  #weekendvibes  #weekend  #luxuryspa  #spaday  #dayspa  #pamper  #hairspa  #haircare  #nails  #nail  #hair  #bodyscrub  #body  #littleprincess  #uaespa  #alainspa  #alain  #alainsalon  #alainsalon  #uaesalon 
Salam Maal Hijrah saya ucapkan kepada seluruh umat Islam di seluruh dunia khususnya Malaysia. Bersama-sama kita ke arah menjadi insan yang lebih baik daripada tahun sebelumnya
.
Btw, saya otw ke No Hands Workshop yang diadakan di Energy Day Spa, Jalan Ampang. Nak belajar teknik mengurut yang terbaru. Bolehla tambah ilmu dan skill yang seciput baru ni
.
Kepada yang nak book slot for this weekends, bolehlah whatsapp saya di nombor 0197552432
.
Till then,
See ya!
.
.
Love,
Afiqah
Salam Maal Hijrah saya ucapkan kepada seluruh umat Islam di seluruh dunia khususnya Malaysia. Bersama-sama kita ke arah menjadi insan yang lebih baik daripada tahun sebelumnya . Btw, saya otw ke No Hands Workshop yang diadakan di Energy Day Spa, Jalan Ampang. Nak belajar teknik mengurut yang terbaru. Bolehla tambah ilmu dan skill yang seciput baru ni . Kepada yang nak book slot for this weekends, bolehlah whatsapp saya di nombor 0197552432 . Till then, See ya! . . Love, Afiqah
‏بمناسبة #العام_الهجري_1439 يقدم #باتشولي_سبا عروضه اليوم الخميس الموافق ٢١ سبتمبر ٢٠١٧ وحتى يوم السبت الموافق ٢٣ سبتمبر ٢٠١٧ (العرض ساري لمدة ٣ ايام فقط اعتبارا من  اليوم) 
وكل عام وأنتن بخير💆🏻💇🏻👧🏻🎀🛁🚿💅🏻 للحجز والاستفسار 📞037375111 💄🌷🌸
#offers #spaoffer #salon #spa #salonoffers #beauty #beautyblog #beautyblogger #weekendvibes #weekend #luxuryspa #spaday #dayspa #pamper #hairspa #haircare #nails #nail #hair #bodyscrub #body #littleprincess #uaespa #alainspa #alain #alainsalon #alainsalon #uaesalon
‏بمناسبة #العام_الهجري_1439  يقدم #باتشولي_سبا  عروضه اليوم الخميس الموافق ٢١ سبتمبر ٢٠١٧ وحتى يوم السبت الموافق ٢٣ سبتمبر ٢٠١٧ (العرض ساري لمدة ٣ ايام فقط اعتبارا من اليوم) وكل عام وأنتن بخير💆🏻💇🏻👧🏻🎀🛁🚿💅🏻 للحجز والاستفسار 📞037375111 💄🌷🌸 #offers  #spaoffer  #salon  #spa  #salonoffers  #beauty  #beautyblog  #beautyblogger  #weekendvibes  #weekend  #luxuryspa  #spaday  #dayspa  #pamper  #hairspa  #haircare  #nails  #nail  #hair  #bodyscrub  #body  #littleprincess  #uaespa  #alainspa  #alain  #alainsalon  #alainsalon  #uaesalon 
GLUCELLA 👉 
Terbuat dr Glutation ,  Collagen , Apel stemcell....bahan terbaik untuk merawat kulit dr dalam..😚😚 Yang pastinya putih full body dan hasilnya permanent...😍
nol resiko, hasilnya wowww... DAHSYAAATT...😱😱😱😀😘😘 Kulit wajah kenceng, kenyal, kinclong, awet muda dr umur yg sebenarnya lhooo...😙😙😙😙 Kulit tubuh pun makin bersih, kelembaban terjaga, ga gampang busik'an...pokoknya ajibbbb pake bingit dechhh...😉😉😉 Ga percaya??? Buktikan sendiri 😍😍😍 Info Lebih Lanjut???
Chat me... 👑Nurfia Dist HWI Jogja👑
📲PIN : DA521637
📞WA : 0821-2851-2814
📩IG : @nurfiashop_hwi
📩Line : @nurfiafag
💰Rek : BRI/BCA

#Olshop #Glucellamurah #cmp #Frutablendori #obatjerawat #flekhitam #mrpro #wmpmurah #nesv #penghilangkeputihan #obatgatal #kankerserviks #dtozym #menghilangkanperutbuncit #calseabone #peninggibadan 
#mencegahosteoporosis #obatrematik #langsingcepat #caragemuk #pencerahkulit #kulitcantik #dietcepat #dietmurah #produkherbal #scrubmurah #lulurmandi #bodyscrub #primeskinscrub #kulitputih
GLUCELLA 👉 Terbuat dr Glutation , Collagen , Apel stemcell....bahan terbaik untuk merawat kulit dr dalam..😚😚 Yang pastinya putih full body dan hasilnya permanent...😍 nol resiko, hasilnya wowww... DAHSYAAATT...😱😱😱😀😘😘 Kulit wajah kenceng, kenyal, kinclong, awet muda dr umur yg sebenarnya lhooo...😙😙😙😙 Kulit tubuh pun makin bersih, kelembaban terjaga, ga gampang busik'an...pokoknya ajibbbb pake bingit dechhh...😉😉😉 Ga percaya??? Buktikan sendiri 😍😍😍 Info Lebih Lanjut??? Chat me... 👑Nurfia Dist HWI Jogja👑 📲PIN : DA521637 📞WA : 0821-2851-2814 📩IG : @nurfiashop_hwi 📩Line : @nurfiafag 💰Rek : BRI/BCA #Olshop  #Glucellamurah  #cmp  #Frutablendori  #obatjerawat  #flekhitam  #mrpro  #wmpmurah  #nesv  #penghilangkeputihan  #obatgatal  #kankerserviks  #dtozym  #menghilangkanperutbuncit  #calseabone  #peninggibadan  #mencegahosteoporosis  #obatrematik  #langsingcepat  #caragemuk  #pencerahkulit  #kulitcantik  #dietcepat  #dietmurah  #produkherbal  #scrubmurah  #lulurmandi  #bodyscrub  #primeskinscrub  #kulitputih 
KULIT SIHAT BERSIH LICIN CERAH DALAM MASA 2 MINIT😱😱
.
Alhamdulillah sis buat self testimoni untuk uoll tengok sendiri kesan dia pada kulit sis yang sgt sgt sensitive ni.. I ambil masa 2bulan setengah untuk recover drp acne scar ni👆🏻Dgn penggunaan yg konsisten Alhamdulillah i dapat apa yg i nak 😉
tapi i pakai 2/3 kali je seminggu, tapi tengok sendiri la result dia 😁
.
Click dkt sini #feedbackloomurlumoor byk lagi feedback drp KULIT SENSITIVE, ECZEMA, MENGELUPAS, KUSAM, PARUT DLL .
Scrub #loomurlumoor ni 💯 homemade& 💯 natural ingredients so jgn risau 😉scrub scrub terus licin. Beli 1 botol je boleh scrub semua tempat, muka, badan, bibir, celah ehem ehem semua tu😅haa mmg berbaloi kan
.
Original RM25 
Choco RM30 
250gram
.
ws/dm 0129277987 0129277987
KULIT SIHAT BERSIH LICIN CERAH DALAM MASA 2 MINIT😱😱 . Alhamdulillah sis buat self testimoni untuk uoll tengok sendiri kesan dia pada kulit sis yang sgt sgt sensitive ni.. I ambil masa 2bulan setengah untuk recover drp acne scar ni👆🏻Dgn penggunaan yg konsisten Alhamdulillah i dapat apa yg i nak 😉 tapi i pakai 2/3 kali je seminggu, tapi tengok sendiri la result dia 😁 . Click dkt sini #feedbackloomurlumoor  byk lagi feedback drp KULIT SENSITIVE, ECZEMA, MENGELUPAS, KUSAM, PARUT DLL . Scrub #loomurlumoor  ni 💯 homemade& 💯 natural ingredients so jgn risau 😉scrub scrub terus licin. Beli 1 botol je boleh scrub semua tempat, muka, badan, bibir, celah ehem ehem semua tu😅haa mmg berbaloi kan . Original RM25 Choco RM30 250gram . ws/dm 0129277987 0129277987
How about getting body scrub today? 
#dewiayuspa #spa #spamalaysia #spaladies #plazadamas #bodyscrub
Selain enak dipake ternyata wangi umeru's coffee scrubnya juga enak. Apalagi setelah pake kulit jadi lembut. Begitu pengalaman dari customer satu ini yang sudah merasakan manfaat umeru's coffee scrubnya 😊💖
.
#coffee #coffeescrub #scrub #scrubalami #skincare #bodyscrub #wardah #oriflame #scrubkopi #masker #maskerkopi #maskeralami #skincarealami #skincarehalal #scrubhalal #maskerhalal #penghilangkomedo #penghilangjerawat #pencerahkulit #perawatanwajah #perawatanbadan #jafra #kosmetik #kosmetikhalal #lulur #luluralami #lulurkopi
Selain enak dipake ternyata wangi umeru's coffee scrubnya juga enak. Apalagi setelah pake kulit jadi lembut. Begitu pengalaman dari customer satu ini yang sudah merasakan manfaat umeru's coffee scrubnya 😊💖 . #coffee  #coffeescrub  #scrub  #scrubalami  #skincare  #bodyscrub  #wardah  #oriflame  #scrubkopi  #masker  #maskerkopi  #maskeralami  #skincarealami  #skincarehalal  #scrubhalal  #maskerhalal  #penghilangkomedo  #penghilangjerawat  #pencerahkulit  #perawatanwajah  #perawatanbadan  #jafra  #kosmetik  #kosmetikhalal  #lulur  #luluralami  #lulurkopi 
Done packing.. akak2 yg order. Sabar ye hari ni jugak saya hantar.

Nak  cuba?? Jom watapp sya 0176516253
#thebeautyhacks #thebeautyhacksklang #bodyscrub #bodylotion #lipscrub
Alhamdulillah customer yang satu ini sudah merasakan manfaat umeru's coffee scrubnya sejak pemakaian pertama. Katanya bikin kulit jadi halus 😆💖
.
#coffee #coffeescrub #scrub #scrubalami #skincare #bodyscrub #wardah #oriflame #scrubkopi #masker #maskerkopi #maskeralami #skincarealami #skincarehalal #scrubhalal #maskerhalal #penghilangkomedo #penghilangjerawat #pencerahkulit #perawatanwajah #perawatanbadan #jafra #kosmetik #kosmetikhalal #lulur #luluralami #lulurkopi
Alhamdulillah customer yang satu ini sudah merasakan manfaat umeru's coffee scrubnya sejak pemakaian pertama. Katanya bikin kulit jadi halus 😆💖 . #coffee  #coffeescrub  #scrub  #scrubalami  #skincare  #bodyscrub  #wardah  #oriflame  #scrubkopi  #masker  #maskerkopi  #maskeralami  #skincarealami  #skincarehalal  #scrubhalal  #maskerhalal  #penghilangkomedo  #penghilangjerawat  #pencerahkulit  #perawatanwajah  #perawatanbadan  #jafra  #kosmetik  #kosmetikhalal  #lulur  #luluralami  #lulurkopi 
Maskernya artis follow @rumah.kefir_by_febiola detox wajah dengan organic sugar & lihat reviewnya #maskerkefir #maskerartis #maskerwajah #maskerjerawat #maskemurah #maskersugar #sugar #emk #organic #organicsugar #maskerjakarta #kefir #jualmasker #pemutih wajah #hijabers #maskeralami #lulurkefir #lulur #bodyscrub
Maskernya artis follow @rumah.kefir_by_febiola detox wajah dengan organic sugar & lihat reviewnya #maskerkefir #maskerartis #maskerwajah #maskerjerawat #maskemurah #maskersugar #sugar #emk #organic #organicsugar #maskerjakarta #kefir #jualmasker #pemutih wajah #hijabers #maskeralami #lulurkefir #lulur #bodyscrub
Maskernya artis follow @rumah.kefir_by_febiola detox wajah dengan organic sugar & lihat reviewnya #maskerkefir #maskerartis #maskerwajah #maskerjerawat #maskemurah #maskersugar #sugar #emk #organic #organicsugar #maskerjakarta #kefir #jualmasker #pemutih wajah #hijabers #maskeralami #lulurkefir #lulur #bodyscrub
Mấy em yêu #bodyscrub tràn trị giá #220k luôn sẵn sàng được trao tặng cho hóa đơn từ 400k trở lên cả nhà nhé 😍😍😍 chương trình được áp dụng cho đến khi hết #bodyscrub ạ ❤❤❤
#cosmetichandmade #miumiu_hygitown #miumiu #like4like #follw4follw #followme #followmyinstagram
Assalammualaikum korang. Dah lunch? Perut dah kenyang? Ehh ehh try cium tangan tengok ada bau tak menyenangkan tak?
.
Kalau ada sokay jangan risau, ni ha Whitening Lotion TBH ni ada. Bau wangi dia confirm boleh lenyapkan bau tak menyenangkan kat tangan korang tu.
.
RM43 je untuk 165ml. Tahan sebulan lebih tau bergantung kepada cara penggunaan.
.
So cepat grab satu untuk simpan dalam handbag. Senang pergi mana tak lupa Whitening Lotion ni.
.
RM43 (165ml)
Postage RM8 SM|RM12 SS
Whatsapp 010-2729389
.
#thebeautyhacks #stokis #kualalumpur #thebeautyhackskualalumpur #empireofaten #skincare #beautycare #bodyscrub #facescrub #organicproduct #organicskincare #instabeauty #beautybox #sayajualmurah #bodyshop #bodycare #beauty #scrub
Assalammualaikum korang. Dah lunch? Perut dah kenyang? Ehh ehh try cium tangan tengok ada bau tak menyenangkan tak? . Kalau ada sokay jangan risau, ni ha Whitening Lotion TBH ni ada. Bau wangi dia confirm boleh lenyapkan bau tak menyenangkan kat tangan korang tu. . RM43 je untuk 165ml. Tahan sebulan lebih tau bergantung kepada cara penggunaan. . So cepat grab satu untuk simpan dalam handbag. Senang pergi mana tak lupa Whitening Lotion ni. . RM43 (165ml) Postage RM8 SM|RM12 SS Whatsapp 010-2729389 . #thebeautyhacks  #stokis  #kualalumpur  #thebeautyhackskualalumpur  #empireofaten  #skincare  #beautycare  #bodyscrub  #facescrub  #organicproduct  #organicskincare  #instabeauty  #beautybox  #sayajualmurah  #bodyshop  #bodycare  #beauty  #scrub