an online Instagram web viewer

#bodyscrubcharcoal medias

Photos

Sudah tiba masanya untuk anda mendapatkan wajah yang bersih. Are you ready?

Bersihkan wajah anda dari sebarang mekap yang melekat. Dapatkan sabun kunyit dan gosok dalam gerakan bulat di seluruh muka dan leher. 
Bilas dengan air hangat. Ulangi lagi sekali jika anda memakai alat solek begitu tebal atau berasa ada lebihan kotoran lagi.

Untuk dapatkan pipi yang lebih halus dan gebu -- boleh guna Face Scrub dari The Beauty Hacks. Gunakan 3 kali seminggu sama ada pagi atau malam. 
Boleh digunakan pada muka & badan dan sesuai untuk lelaki dan wanita

Apa manfaat sabun kunyit dari The Beauty Hacks? .
🍑Melembapkan kulit. .
🍑Membersihkan kulit dan liang pori
🍑Seimbangkan ph kulit yang kering atau terlalu berminyak
🍑Menghapuskan kekusaman wajah .
🍑Menghilangkan parut jerawat
🍑Mengecutkan jerawat.
🍑Mencegah pigmentasi
🍑Memperbaiki tona kulit
🍑Kulit kelihatan lebih cerah, lembut dan tegang. Membantu mencerahkan kawasan gelap seperti ketiak, tegang, leher, siku dan lain-lain.

Berat: 65 gram
Harga: RM12 exc postage
.
.
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney
Sudah tiba masanya untuk anda mendapatkan wajah yang bersih. Are you ready? Bersihkan wajah anda dari sebarang mekap yang melekat. Dapatkan sabun kunyit dan gosok dalam gerakan bulat di seluruh muka dan leher. Bilas dengan air hangat. Ulangi lagi sekali jika anda memakai alat solek begitu tebal atau berasa ada lebihan kotoran lagi. Untuk dapatkan pipi yang lebih halus dan gebu -- boleh guna Face Scrub dari The Beauty Hacks. Gunakan 3 kali seminggu sama ada pagi atau malam. Boleh digunakan pada muka & badan dan sesuai untuk lelaki dan wanita Apa manfaat sabun kunyit dari The Beauty Hacks? . 🍑Melembapkan kulit. . 🍑Membersihkan kulit dan liang pori 🍑Seimbangkan ph kulit yang kering atau terlalu berminyak 🍑Menghapuskan kekusaman wajah . 🍑Menghilangkan parut jerawat 🍑Mengecutkan jerawat. 🍑Mencegah pigmentasi 🍑Memperbaiki tona kulit 🍑Kulit kelihatan lebih cerah, lembut dan tegang. Membantu mencerahkan kawasan gelap seperti ketiak, tegang, leher, siku dan lain-lain. Berat: 65 gram Harga: RM12 exc postage . . Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney 
NYAHTOKSIN DAN CERAH DENGAN BODY SCRUB CHARCOAL
.
Secara saintifik, arang atau lebih dikenal dengan nama activated charcoal dah terbukti kehebatan dalam menyerap kotoran dan toksin.
.
Bila aktif dan banyak berpeluh, mesti rasa gatal. Kan? Atau pun ade sesetengah yang rase gatal bile gune deodorant. Kadang-kadang boleh hitam jadinya.
.
So, apa yang boleh kite buat? Mestilah sental badan kite secara keseluruhan untuk buang segala daki dan kulit mati tu. Masa ni lah korang cuba #BodyScrubCharcoal keluaran The Beauty Hacks.
.
Bila kulit kite bersih, secara tak langsung badan kite bebas dari bau yang tidak menyenangkan. Memang sesuai untuk abang-abang bekerja yang terdedah dengan keadaan kotor 💕
.
🌷 Harga - RM35
🌷 Postage - RM8 SM | RM12 SS
.
✨ Berminat nak order boleh PM atau klik direct link whatsapp di bio.
.
#tbh
#thebeautyhacks
#thebeautyhacksjb
#thebeautyhacksjohor
#teamdahlia
#dahliansandco
#bodyscrub
#facescrub
#facialsoap
#whiteninglotion
#facecream
#facemask
#lipsscrub
#skincare
#homemadeskincare
NYAHTOKSIN DAN CERAH DENGAN BODY SCRUB CHARCOAL . Secara saintifik, arang atau lebih dikenal dengan nama activated charcoal dah terbukti kehebatan dalam menyerap kotoran dan toksin. . Bila aktif dan banyak berpeluh, mesti rasa gatal. Kan? Atau pun ade sesetengah yang rase gatal bile gune deodorant. Kadang-kadang boleh hitam jadinya. . So, apa yang boleh kite buat? Mestilah sental badan kite secara keseluruhan untuk buang segala daki dan kulit mati tu. Masa ni lah korang cuba #BodyScrubCharcoal  keluaran The Beauty Hacks. . Bila kulit kite bersih, secara tak langsung badan kite bebas dari bau yang tidak menyenangkan. Memang sesuai untuk abang-abang bekerja yang terdedah dengan keadaan kotor 💕 . 🌷 Harga - RM35 🌷 Postage - RM8 SM | RM12 SS . ✨ Berminat nak order boleh PM atau klik direct link whatsapp di bio. . #tbh  #thebeautyhacks  #thebeautyhacksjb  #thebeautyhacksjohor  #teamdahlia  #dahliansandco  #bodyscrub  #facescrub  #facialsoap  #whiteninglotion  #facecream  #facemask  #lipsscrub  #skincare  #homemadeskincare 
RANGKAIAN PRODUK THE BEAUTY HACKS
.
.
💰HARGA : RM12- RM45
.
.
💸 COD CHARGE : RM5
.
🚗GOMBAK
🚗STADIUM SELAYANG
🚗PETRONAS TAMAN MELATI
.
.
📮POSTAGE : RM8/RM11
.
☎️IERA_011 2802 0216
☎️IERA_011 2802 0216
☎️IERA_011 2802 0216
.
.
#thebeautyhacks #thebeautyhacksgombak #soapbartherice #soapbartheturmeric #sabunkunyit #sabunberas #sabunarang #skincare #bodycare #beautyskincare #beautyskin #naturalskincare #whiteninglotionmurah #whiteninglotion #facemaskhoney #facemaskturmeric #facecream #facescrub #naturalface #facesrubmalaysia #lipsscrubtbh #maskerkunyit #bodyscrubrice #bodyscrubturmeric #bodyscrubtamarind #bodyscrubcharcoal #ateninspireworks #skincaremurah #bodyscrubkunyit #bodyscrubberas
RANGKAIAN PRODUK THE BEAUTY HACKS . . 💰HARGA : RM12- RM45 . . 💸 COD CHARGE : RM5 . 🚗GOMBAK 🚗STADIUM SELAYANG 🚗PETRONAS TAMAN MELATI . . 📮POSTAGE : RM8/RM11 . ☎️IERA_011 2802 0216 ☎️IERA_011 2802 0216 ☎️IERA_011 2802 0216 . . #thebeautyhacks  #thebeautyhacksgombak  #soapbartherice  #soapbartheturmeric  #sabunkunyit  #sabunberas  #sabunarang  #skincare  #bodycare  #beautyskincare  #beautyskin  #naturalskincare  #whiteninglotionmurah  #whiteninglotion  #facemaskhoney  #facemaskturmeric  #facecream  #facescrub  #naturalface  #facesrubmalaysia  #lipsscrubtbh  #maskerkunyit  #bodyscrubrice  #bodyscrubturmeric  #bodyscrubtamarind  #bodyscrubcharcoal  #ateninspireworks  #skincaremurah  #bodyscrubkunyit  #bodyscrubberas 
RANGKAIAN PRODUK THE BEAUTY HACKS
.
.
💰HARGA : RM12- RM45
.
.
💸 COD CHARGE : RM5
.
🚗GOMBAK
🚗STADIUM SELAYANG
🚗PETRONAS TAMAN MELATI
.
.
📮POSTAGE : RM8/RM11
.
☎️IERA_011 2802 0216
☎️IERA_011 2802 0216
☎️IERA_011 2802 0216
.
.
#thebeautyhacks #thebeautyhacksgombak #soapbartherice #soapbartheturmeric #sabunkunyit #sabunberas #sabunarang #skincare #bodycare #beautyskincare #beautyskin #naturalskincare #whiteninglotionmurah #whiteninglotion #facemaskhoney #facemaskturmeric #facecream #facescrub #naturalface #facesrubmalaysia #lipsscrubtbh #maskerkunyit #bodyscrubrice #bodyscrubturmeric #bodyscrubtamarind #bodyscrubcharcoal #ateninspireworks #skincaremurah #bodyscrubkunyit #bodyscrubberas
RANGKAIAN PRODUK THE BEAUTY HACKS . . 💰HARGA : RM12- RM45 . . 💸 COD CHARGE : RM5 . 🚗GOMBAK 🚗STADIUM SELAYANG 🚗PETRONAS TAMAN MELATI . . 📮POSTAGE : RM8/RM11 . ☎️IERA_011 2802 0216 ☎️IERA_011 2802 0216 ☎️IERA_011 2802 0216 . . #thebeautyhacks  #thebeautyhacksgombak  #soapbartherice  #soapbartheturmeric  #sabunkunyit  #sabunberas  #sabunarang  #skincare  #bodycare  #beautyskincare  #beautyskin  #naturalskincare  #whiteninglotionmurah  #whiteninglotion  #facemaskhoney  #facemaskturmeric  #facecream  #facescrub  #naturalface  #facesrubmalaysia  #lipsscrubtbh  #maskerkunyit  #bodyscrubrice  #bodyscrubturmeric  #bodyscrubtamarind  #bodyscrubcharcoal  #ateninspireworks  #skincaremurah  #bodyscrubkunyit  #bodyscrubberas 
RANGKAIAN PRODUK THE BEAUTY HACKS
.
.
💰HARGA : RM12- RM45
.
.
💸 COD CHARGE : RM5
.
🚗GOMBAK
🚗STADIUM SELAYANG
🚗PETRONAS TAMAN MELATI
.
.
📮POSTAGE : RM8/RM11
.
☎️IERA_011 2802 0216
☎️IERA_011 2802 0216
☎️IERA_011 2802 0216
.
.
#thebeautyhacks #thebeautyhacksgombak #soapbartherice #soapbartheturmeric #sabunkunyit #sabunberas #sabunarang #skincare #bodycare #beautyskincare #beautyskin #naturalskincare #whiteninglotionmurah #whiteninglotion #facemaskhoney #facemaskturmeric #facecream #facescrub #naturalface #facesrubmalaysia #lipsscrubtbh #maskerkunyit #bodyscrubrice #bodyscrubturmeric #bodyscrubtamarind #bodyscrubcharcoal #ateninspireworks #skincaremurah #bodyscrubkunyit #bodyscrubberas
RANGKAIAN PRODUK THE BEAUTY HACKS . . 💰HARGA : RM12- RM45 . . 💸 COD CHARGE : RM5 . 🚗GOMBAK 🚗STADIUM SELAYANG 🚗PETRONAS TAMAN MELATI . . 📮POSTAGE : RM8/RM11 . ☎️IERA_011 2802 0216 ☎️IERA_011 2802 0216 ☎️IERA_011 2802 0216 . . #thebeautyhacks  #thebeautyhacksgombak  #soapbartherice  #soapbartheturmeric  #sabunkunyit  #sabunberas  #sabunarang  #skincare  #bodycare  #beautyskincare  #beautyskin  #naturalskincare  #whiteninglotionmurah  #whiteninglotion  #facemaskhoney  #facemaskturmeric  #facecream  #facescrub  #naturalface  #facesrubmalaysia  #lipsscrubtbh  #maskerkunyit  #bodyscrubrice  #bodyscrubturmeric  #bodyscrubtamarind  #bodyscrubcharcoal  #ateninspireworks  #skincaremurah  #bodyscrubkunyit  #bodyscrubberas 
Body Scrub in the house gaissss

Jangan lupa purchase Body Scrub hanya RM33 sahaja

Free gift akan diberikan pada yang purchase @thebeautyhacks.ikaa sahaja.

Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨
_
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #sistholipmatte
Body Scrub in the house gaissss Jangan lupa purchase Body Scrub hanya RM33 sahaja Free gift akan diberikan pada yang purchase @thebeautyhacks.ikaa sahaja. Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨ _ Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #sistholipmatte 
TESTIMONI HANGAT 🔥 
_
Cuba tengok betul betul gambar di belah kiri, masalah kulit tidak sekata, jerawat yang tengah fresh dan kulit agak berminyak. 
_
Kini kulit lebih sekata, cerah dan kurang berminyak. Paling penting, bebas jerawat 💓

_
Kehadiran face mask turmeric yang mampu mengecutkan jerawat dan mengawal minyak berlebihan serta sabun rice dan face cream honey aloevera memberi efek pencerahan kulit asal yang lebih sihat dan bersih. 
_
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney
TESTIMONI HANGAT 🔥 _ Cuba tengok betul betul gambar di belah kiri, masalah kulit tidak sekata, jerawat yang tengah fresh dan kulit agak berminyak. _ Kini kulit lebih sekata, cerah dan kurang berminyak. Paling penting, bebas jerawat 💓 _ Kehadiran face mask turmeric yang mampu mengecutkan jerawat dan mengawal minyak berlebihan serta sabun rice dan face cream honey aloevera memberi efek pencerahan kulit asal yang lebih sihat dan bersih. _ Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney 
Kajian membuktikan bahawa khasiat beras dalam penjagaan kulit & kecantikan memang tidak dapat diragukan lagi.

Di negara Jepun juga telah menggunakan beras sebagai pemutih wajah dan kulit secara semulajadi. 
Sementara nenek moyang kita pada zaman dahulu juga sudah menggunakan beras untuk merawat kecantikan kulit wajah.

Beras mempunyai 1001 khasiat dan kebaikan yang sangat hebat.

Fungsi & Kebaikan Sabun The Rice by The Beauty Hacks,

1. Menghilangkan jerawat dan jeragat
2. Menghilangkan tompok-tompok dan bintik hitam
3. Mengecutkan jerawat dengan cepat dan berkesan
4. Mencerahkan kulit dan melicinkan kulit wajah
5. Menggebukan kulit
6. Menganjal& menegangkan kulit wajah.
7. Menyerikan kulit wajah yang kusam & tidak bermaya

Sabun The Rice baunya sangat wangi dan mempunyai khasiat yang sangat bagus.

Sabun The Rice sesuai untuk semua jenis kulit. 
Sabun The Rice by The Beauty Hacks cuma berharga RM12 sahaja yang mampu bertahan sehingga 2 bulan penggunaan.
.
.
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney
Kajian membuktikan bahawa khasiat beras dalam penjagaan kulit & kecantikan memang tidak dapat diragukan lagi. Di negara Jepun juga telah menggunakan beras sebagai pemutih wajah dan kulit secara semulajadi. Sementara nenek moyang kita pada zaman dahulu juga sudah menggunakan beras untuk merawat kecantikan kulit wajah. Beras mempunyai 1001 khasiat dan kebaikan yang sangat hebat. Fungsi & Kebaikan Sabun The Rice by The Beauty Hacks, 1. Menghilangkan jerawat dan jeragat 2. Menghilangkan tompok-tompok dan bintik hitam 3. Mengecutkan jerawat dengan cepat dan berkesan 4. Mencerahkan kulit dan melicinkan kulit wajah 5. Menggebukan kulit 6. Menganjal& menegangkan kulit wajah. 7. Menyerikan kulit wajah yang kusam & tidak bermaya Sabun The Rice baunya sangat wangi dan mempunyai khasiat yang sangat bagus. Sabun The Rice sesuai untuk semua jenis kulit. Sabun The Rice by The Beauty Hacks cuma berharga RM12 sahaja yang mampu bertahan sehingga 2 bulan penggunaan. . . Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney 
DULU DAYANG SENANDUNG, SEKARANG SNOWWHITE!!!
_
Tipula kalau tak de perasaan bila kena ejek Dayang Senandung. Kadang-kadang sampai terfikir, hina sangat ke orang berkulit gelap.
_
Gelap-gelap kulit aku dulu  pun hati aku baik taw. At the right time, at the right place aku ternampak iklan THE BEAUTY HACKS di wall facebook. 
_
Aura yang terlalu hebat. Hanya dengan sekali pandang, aku jatuh cinta dan terus jatuh cinta bila aku mula stalk apa tu The Beauty Hacks.
_
Produk yang berasaskan organik. Kesan yang memukau. Tiada bahan kimia. Nah! Apa lagi yang aku idam kan?
_
Selama ni aku takut untuk berubah. Takut setelah melihat kisah-kisah viral yang taksub dengan kecantikan. Tapi kali ini aku yakin. Dan hasilnya. Walahhh. Tak terjangkau dek akal fikiran. Tak terbayang dek minda.
_
Kulit yang dulu kusam, kini berseri.
Kulit yang dulu gelap, kini semakin cerah.
Kulit yang dulu kering, kini semakin lembap. ======================= .
JOM GODEK-GODEK KEISTIMEWAAN BODY SCRUB THE BEAUTY HACKS

1)Menghilangkan BAU BADAN

2)Menyahkan SEL KULIT MATI

3)MENCERAHKAN badan.

4)MELEMBUTKAN kulit.

5)BAU yang menusuk qalbu.

6)Menghilangkan GATAL-GATAL

7)Menghilangkan PARUT.
_
Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨
_
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #sistholipmatte
DULU DAYANG SENANDUNG, SEKARANG SNOWWHITE!!! _ Tipula kalau tak de perasaan bila kena ejek Dayang Senandung. Kadang-kadang sampai terfikir, hina sangat ke orang berkulit gelap. _ Gelap-gelap kulit aku dulu pun hati aku baik taw. At the right time, at the right place aku ternampak iklan THE BEAUTY HACKS di wall facebook. _ Aura yang terlalu hebat. Hanya dengan sekali pandang, aku jatuh cinta dan terus jatuh cinta bila aku mula stalk apa tu The Beauty Hacks. _ Produk yang berasaskan organik. Kesan yang memukau. Tiada bahan kimia. Nah! Apa lagi yang aku idam kan? _ Selama ni aku takut untuk berubah. Takut setelah melihat kisah-kisah viral yang taksub dengan kecantikan. Tapi kali ini aku yakin. Dan hasilnya. Walahhh. Tak terjangkau dek akal fikiran. Tak terbayang dek minda. _ Kulit yang dulu kusam, kini berseri. Kulit yang dulu gelap, kini semakin cerah. Kulit yang dulu kering, kini semakin lembap. ======================= . JOM GODEK-GODEK KEISTIMEWAAN BODY SCRUB THE BEAUTY HACKS 1)Menghilangkan BAU BADAN 2)Menyahkan SEL KULIT MATI 3)MENCERAHKAN badan. 4)MELEMBUTKAN kulit. 5)BAU yang menusuk qalbu. 6)Menghilangkan GATAL-GATAL 7)Menghilangkan PARUT. _ Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨ _ Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #sistholipmatte 
Kelebihan Body Scrub The Charcoal ✔Dapat mencerahkan kulit badan dengan cepat
✔Mengandungi antiseptik yang dapat melindungi kulit dari bakteria, jerawat dan panau
✔Menjadikan kulit licin, halus dan gebu
✔Membuang sel kulit mati serta daki pada badan
✔Memutihkan bahagian tersembunyi seperti celah peha, lutut, siku dan celah ketiak
✔Mengembalikan kebersihan kulit daripada kotoran
✔Membuang sel mati mendap dalam liang pori
✔Mengembalikan warna kulit supaya sekata
✔ Mengembalikan seri kulit kusam akibat peningkatan umur dan pancaran matahari
✔Menjadikan kulit sentiasa lembut dan lembap
✔Menjadikan kulit sentiasa tegang dan licin

Rm35

#bodyscrubcharcoal
#thebeautyhacks
Kelebihan Body Scrub The Charcoal ✔Dapat mencerahkan kulit badan dengan cepat ✔Mengandungi antiseptik yang dapat melindungi kulit dari bakteria, jerawat dan panau ✔Menjadikan kulit licin, halus dan gebu ✔Membuang sel kulit mati serta daki pada badan ✔Memutihkan bahagian tersembunyi seperti celah peha, lutut, siku dan celah ketiak ✔Mengembalikan kebersihan kulit daripada kotoran ✔Membuang sel mati mendap dalam liang pori ✔Mengembalikan warna kulit supaya sekata ✔ Mengembalikan seri kulit kusam akibat peningkatan umur dan pancaran matahari ✔Menjadikan kulit sentiasa lembut dan lembap ✔Menjadikan kulit sentiasa tegang dan licin Rm35 #bodyscrubcharcoal  #thebeautyhacks 
KELEBIHAN FACE CREAM HONEY & ALOEVERA
.
.
💰HARGA : RM45
.
.
💸 COD CHARGE : RM5
.
🚗GOMBAK
🚗STADIUM SELAYANG
🚗PETRONAS TAMAN MELATI
.
.
📮POSTAGE : RM8/RM11
.
☎️IERA_011 2802 0216
☎️IERA_011 2802 0216
☎️IERA_011 2802 0216
.
.
#thebeautyhacks #thebeautyhacksgombak #soapbartherice #soapbartheturmeric #sabunkunyit #sabunberas #sabunarang #skincare #bodycare #beautyskincare #beautyskin #naturalskincare #whiteninglotionmurah #whiteninglotion #facemaskhoney #facemaskturmeric #facecream #facescrub #naturalface #facesrubmalaysia #lipsscrubtbh #maskerkunyit #bodyscrubrice #bodyscrubturmeric #bodyscrubtamarind #bodyscrubcharcoal #ateninspireworks #skincaremurah #bodyscrubkunyit #bodyscrubberas
KELEBIHAN FACE CREAM HONEY & ALOEVERA . . 💰HARGA : RM45 . . 💸 COD CHARGE : RM5 . 🚗GOMBAK 🚗STADIUM SELAYANG 🚗PETRONAS TAMAN MELATI . . 📮POSTAGE : RM8/RM11 . ☎️IERA_011 2802 0216 ☎️IERA_011 2802 0216 ☎️IERA_011 2802 0216 . . #thebeautyhacks  #thebeautyhacksgombak  #soapbartherice  #soapbartheturmeric  #sabunkunyit  #sabunberas  #sabunarang  #skincare  #bodycare  #beautyskincare  #beautyskin  #naturalskincare  #whiteninglotionmurah  #whiteninglotion  #facemaskhoney  #facemaskturmeric  #facecream  #facescrub  #naturalface  #facesrubmalaysia  #lipsscrubtbh  #maskerkunyit  #bodyscrubrice  #bodyscrubturmeric  #bodyscrubtamarind  #bodyscrubcharcoal  #ateninspireworks  #skincaremurah  #bodyscrubkunyit  #bodyscrubberas 
FACE CREAM HONEY & ALOEVERA
.
.
🌷Mencerahkan kulit.
🌷Mengandungi spf30.
🌷Mengecutkan jerawat.
🌷Memudarkan parut jerawat.
🌷Melindungi kulit dari sinar matahari.
🌷Boleh dijadikan krim siang dan malam.
.
.
💰HARGA : RM45
.
.
💸 COD CHARGE : RM5
.
🚗GOMBAK
🚗STADIUM SELAYANG
🚗PETRONAS TAMAN MELATI
.
.
📮POSTAGE : RM8/RM11
.
☎️IERA_011 2802 0216
☎️IERA_011 2802 0216
☎️IERA_011 2802 0216
.
.
#thebeautyhacks #thebeautyhacksgombak #soapbartherice #soapbartheturmeric #sabunkunyit #sabunberas #sabunarang #skincare #bodycare #beautyskincare #beautyskin #naturalskincare #whiteninglotionmurah #whiteninglotion #facemaskhoney #facemaskturmeric #facecream #facescrub #naturalface #facesrubmalaysia #lipsscrubtbh #maskerkunyit #bodyscrubrice #bodyscrubturmeric #bodyscrubtamarind #bodyscrubcharcoal #ateninspireworks #skincaremurah #bodyscrubkunyit #bodyscrubberas
FACE CREAM HONEY & ALOEVERA . . 🌷Mencerahkan kulit. 🌷Mengandungi spf30. 🌷Mengecutkan jerawat. 🌷Memudarkan parut jerawat. 🌷Melindungi kulit dari sinar matahari. 🌷Boleh dijadikan krim siang dan malam. . . 💰HARGA : RM45 . . 💸 COD CHARGE : RM5 . 🚗GOMBAK 🚗STADIUM SELAYANG 🚗PETRONAS TAMAN MELATI . . 📮POSTAGE : RM8/RM11 . ☎️IERA_011 2802 0216 ☎️IERA_011 2802 0216 ☎️IERA_011 2802 0216 . . #thebeautyhacks  #thebeautyhacksgombak  #soapbartherice  #soapbartheturmeric  #sabunkunyit  #sabunberas  #sabunarang  #skincare  #bodycare  #beautyskincare  #beautyskin  #naturalskincare  #whiteninglotionmurah  #whiteninglotion  #facemaskhoney  #facemaskturmeric  #facecream  #facescrub  #naturalface  #facesrubmalaysia  #lipsscrubtbh  #maskerkunyit  #bodyscrubrice  #bodyscrubturmeric  #bodyscrubtamarind  #bodyscrubcharcoal  #ateninspireworks  #skincaremurah  #bodyscrubkunyit  #bodyscrubberas 
FEEDBACK SOAP BAR TURMERIC
.
.
🌷Kandungan utama ialah ekstrak kunyit dan kolagen.
🌷Berupaya untuk merawat masalah jerawat,  anti-pigmentasi, menyingkirkan sel-sel kulit mati  dan mencerahkan kulit.
🌷Merawat masalah kegatalan pada kulit seperti  eczema dan psoarisis.
🌷Menganjalkan, melembutkan kulit dan meremejakan kulit anda.
.
.
💰HARGA : RM12
.
.
💸 COD CHARGE : RM5
.
🚗GOMBAK
🚗STADIUM SELAYANG
🚗PETRONAS TAMAN MELATI
.
.
📮POSTAGE : RM8/RM11
.
☎️IERA_011 2802 0216
☎️IERA_011 2802 0216
☎️IERA_011 2802 0216
.
.
#thebeautyhacks #thebeautyhacksgombak #soapbartherice #soapbartheturmeric #sabunkunyit #sabunberas #sabunarang #skincare #bodycare #beautyskincare #beautyskin #naturalskincare #whiteninglotionmurah #whiteninglotion #facemaskhoney #facemaskturmeric #facecream #facescrub #naturalface #facesrubmalaysia #lipsscrubtbh #maskerkunyit #bodyscrubrice #bodyscrubturmeric #bodyscrubtamarind #bodyscrubcharcoal #ateninspireworks #skincaremurah #bodyscrubkunyit #bodyscrubberas
FEEDBACK SOAP BAR TURMERIC . . 🌷Kandungan utama ialah ekstrak kunyit dan kolagen. 🌷Berupaya untuk merawat masalah jerawat, anti-pigmentasi, menyingkirkan sel-sel kulit mati dan mencerahkan kulit. 🌷Merawat masalah kegatalan pada kulit seperti eczema dan psoarisis. 🌷Menganjalkan, melembutkan kulit dan meremejakan kulit anda. . . 💰HARGA : RM12 . . 💸 COD CHARGE : RM5 . 🚗GOMBAK 🚗STADIUM SELAYANG 🚗PETRONAS TAMAN MELATI . . 📮POSTAGE : RM8/RM11 . ☎️IERA_011 2802 0216 ☎️IERA_011 2802 0216 ☎️IERA_011 2802 0216 . . #thebeautyhacks  #thebeautyhacksgombak  #soapbartherice  #soapbartheturmeric  #sabunkunyit  #sabunberas  #sabunarang  #skincare  #bodycare  #beautyskincare  #beautyskin  #naturalskincare  #whiteninglotionmurah  #whiteninglotion  #facemaskhoney  #facemaskturmeric  #facecream  #facescrub  #naturalface  #facesrubmalaysia  #lipsscrubtbh  #maskerkunyit  #bodyscrubrice  #bodyscrubturmeric  #bodyscrubtamarind  #bodyscrubcharcoal  #ateninspireworks  #skincaremurah  #bodyscrubkunyit  #bodyscrubberas 
Taw tak korang, dengan gunakan scrub saja dah boleh cerahkan kulit.Paling penting warna kulit sekata & bersih.Nak rasa sensasi berspa dekat rumah jom berscrub!😆 #thebeautyhacks 
#bodyscrubcharcoal 
#bodyscrubrice 
#bodyscrubasamjawa 
#bodyscrubturmeric 
#bazarpaknilprodukkecantikkan
Pernah tak dengar emas sangat bagus untuk kulit muka? Nak tahu tak zaman masyarakat cina dahulu kala suka sangat letak emas kat muka. Emas ni banyak kebaikannya. Sebab tu orang tua kita suka beli emas untuk bagi tenaga bila dorang pakai
.

Haa dalam Face Scrub Gold ni ada 24K serbuk emas dimana ianya sangat sesuai untuk orang yang nak kulit nampak glowing dan sihat. Lagipun, nak atasi jeragat memang sangat disyorkan
. .
Fs Gold tak pernah lagi orang tak suka sebab tekstur dia super lembut dan bila scrub kat muka pun lembut lepas bilas.
.
.

Jangan tunggu lama, pinang la cepat cepat Fs Gold ni. Kang salam sold out gigit bibir je laa tunggu next stok 😉
-
Face Scrub Gold RM33 (45g) tahan 2-3 bulan penggunaan. .
.
Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨
_
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #sistholipmatte
Pernah tak dengar emas sangat bagus untuk kulit muka? Nak tahu tak zaman masyarakat cina dahulu kala suka sangat letak emas kat muka. Emas ni banyak kebaikannya. Sebab tu orang tua kita suka beli emas untuk bagi tenaga bila dorang pakai . Haa dalam Face Scrub Gold ni ada 24K serbuk emas dimana ianya sangat sesuai untuk orang yang nak kulit nampak glowing dan sihat. Lagipun, nak atasi jeragat memang sangat disyorkan . . Fs Gold tak pernah lagi orang tak suka sebab tekstur dia super lembut dan bila scrub kat muka pun lembut lepas bilas. . . Jangan tunggu lama, pinang la cepat cepat Fs Gold ni. Kang salam sold out gigit bibir je laa tunggu next stok 😉 - Face Scrub Gold RM33 (45g) tahan 2-3 bulan penggunaan. . . Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨ _ Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #sistholipmatte 
Eh,apa yang hitam tu!? .

Itu ialah BODY SCRUB THE CHARCOAL dan SOAP BAR THE CHARCOAL. Item ni adalah item yang special dari TBH. Dia berbeza dari body scrub dan soap bar yang lain. .

Tengok tu,saiz soap bar the charcoal lebih BESAR dari soap bar yang lain tau! . **Sebarang pertanyaan atau inginkan maklumat lanjut boleh DM mimi atau whatsapp 0137081179😉. #jomjadicantikdenganTBH#TheBeautyHacks#soapbarcharcoal#bodyscrubcharcoal#thebest#special#teamciknike
Dalam masa 2 minggu je muka hakak ni makin tambah seri. Dari muka kusam sekarang dah nampak seri. Yelah mana tidak, guna TBH secara konsisten mestilah dia nampak cantik
-
Dia cuma guna item
Soap Bar Rice
Soap Bar Turmeric
Face Cream Aloe .
-
Kenapa dia guna dua sabun? Haa pernah dengar 6-1 dalam penggunaan cuci muka? Maksudnya, 6 hari berturut guna soap bar rice, then hari 7 tu guna soap bar turmeric. Penggunaan cara ni untuk kasi balance kan muka kita.
-
Haa apalagi. Mai la cepat pinang item ni. Takut tergeram geram je gigit bibir tengok mokcik sebelah dah flawless guna item TBH ni 😉
-
Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨
_
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #sistholipmatte
Dalam masa 2 minggu je muka hakak ni makin tambah seri. Dari muka kusam sekarang dah nampak seri. Yelah mana tidak, guna TBH secara konsisten mestilah dia nampak cantik - Dia cuma guna item Soap Bar Rice Soap Bar Turmeric Face Cream Aloe . - Kenapa dia guna dua sabun? Haa pernah dengar 6-1 dalam penggunaan cuci muka? Maksudnya, 6 hari berturut guna soap bar rice, then hari 7 tu guna soap bar turmeric. Penggunaan cara ni untuk kasi balance kan muka kita. - Haa apalagi. Mai la cepat pinang item ni. Takut tergeram geram je gigit bibir tengok mokcik sebelah dah flawless guna item TBH ni 😉 - Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨ _ Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #sistholipmatte 
FEEDBACK THE BEAUTYHACKS .
.
💛 Face mask honey ni buat muka glowing! .
💛 Lip scrub can make lips recovered from dry and crack lips plus remove dead skin from lips .
.
WhatsApp Sis LinLin +60111 321 7206
FEEDBACK THE BEAUTYHACKS . . 💛 Face mask honey ni buat muka glowing! . 💛 Lip scrub can make lips recovered from dry and crack lips plus remove dead skin from lips . . WhatsApp Sis LinLin +60111 321 7206
FEEDBACK THE BEAUTYHACKS .
.
🌸 Tangan dah putih! .
.
WhatsApp Sis LinLin +60111 321 7206
FEEDBACK THE BEAUTYHACKS . . 🌸 Tangan dah putih! . . WhatsApp Sis LinLin +60111 321 7206
FEEDBACK THE BEAUTYHACKS .
.
🍀 Sabun arang ni memang best! .
🍀 Kalau salah guna produk guna arang ni dapat neutralkan balik skin .
.
WhatsApp Sis LinLin +60111 321 7206
FEEDBACK THE BEAUTYHACKS . . 🍀 Sabun arang ni memang best! . 🍀 Kalau salah guna produk guna arang ni dapat neutralkan balik skin . . WhatsApp Sis LinLin +60111 321 7206
"Ika, kulit saya makin cerah lah bila pakai Face Cream ni, lepastu kulit saya tak menggelupas dah, asyik moist je kulit ni, sekarang ni nak masuk 3 bulan baru habis, saya nak repeat order ika"
_
Best nya bila dapat positive feedback bila pakai Face Cream Honey Aloevera, kulit lebih cerah, lembut dan tak kering 😍 
_
Kalau awak nak tahu, Face Cream TBH sebenarnya mempunyai SPF35 yang bertindak sebagai sunblock protection untuk kulit awak yang mudah sunburn dan kering. Face Cream Honey mampu: 
_ .
🍑 Melembapkan kulit muka yang kering .
🍑 Mampu memudarkan parut jerawat di muka
🍑 Membantu mengembalikan kulit cerah .
🍑 Baik untuk keseimbangan air pada kulit.
🍑 Anti penuaan
🍑 Mempunyai SPF35 .
🍑 Dapat menghilangkan jerawat .
🍑 Menganjalkan kulit
🍑 Menegangkan kulit muka .
_
Antara bahan yang ada dalam Face Cream ialah: 
_
🍒 Ekstrak Honey
🍒 Ekstrak Aloe vera
🍒 Kojic acid
🍒 Vitamin C
🍒 Olive oil
🍒 Arbutin
🍒 Lecithin
🍒 Glutathione
🍒 Linoleic acid
🍒 Water
🍒 Fragrance
_
Hanya RM45 (25gram) dan tahan up 2-3 months. Sebulan hanya spend RM15 saja. Tahan lama kan? 😍 Siap dapat Free Gift sekali, dengan syarat nya hanya whatsapp Ika, tekan link di bio okay 😙
_
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal
"Ika, kulit saya makin cerah lah bila pakai Face Cream ni, lepastu kulit saya tak menggelupas dah, asyik moist je kulit ni, sekarang ni nak masuk 3 bulan baru habis, saya nak repeat order ika" _ Best nya bila dapat positive feedback bila pakai Face Cream Honey Aloevera, kulit lebih cerah, lembut dan tak kering 😍 _ Kalau awak nak tahu, Face Cream TBH sebenarnya mempunyai SPF35 yang bertindak sebagai sunblock protection untuk kulit awak yang mudah sunburn dan kering. Face Cream Honey mampu: _ . 🍑 Melembapkan kulit muka yang kering . 🍑 Mampu memudarkan parut jerawat di muka 🍑 Membantu mengembalikan kulit cerah . 🍑 Baik untuk keseimbangan air pada kulit. 🍑 Anti penuaan 🍑 Mempunyai SPF35 . 🍑 Dapat menghilangkan jerawat . 🍑 Menganjalkan kulit 🍑 Menegangkan kulit muka . _ Antara bahan yang ada dalam Face Cream ialah: _ 🍒 Ekstrak Honey 🍒 Ekstrak Aloe vera 🍒 Kojic acid 🍒 Vitamin C 🍒 Olive oil 🍒 Arbutin 🍒 Lecithin 🍒 Glutathione 🍒 Linoleic acid 🍒 Water 🍒 Fragrance _ Hanya RM45 (25gram) dan tahan up 2-3 months. Sebulan hanya spend RM15 saja. Tahan lama kan? 😍 Siap dapat Free Gift sekali, dengan syarat nya hanya whatsapp Ika, tekan link di bio okay 😙 _ Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal 
Glow Green Mask & Scrub

Glow green mask & scrub. 2 in 1 jugak. Freshly handmade. Lebih kurang sama dengan golden turmeric mask sebab ianya mengunakan ingredients 100% natural
.
 Ingredients: .
🌿Premium matcha green tea
🌿Green tea .
🌿Rolled oats .
🌿Organik rice
.
Kami gabungkan 2 jenis green tea dalam mask ni untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif. 
Green tea yang kami pilih pun adalah green tea yang terbaik. 3 bulan kami buat research untuk mask ni. And banyak dah tukar untuk dapat kan yang terbaik
.

Kelebihannya: .
🍀 Merawat kulit berminyak .
🍀Mengecilkan pori .
🍀Anti penuaan .
🍀Merawat jerawat .
🍀Menghilangkan eyebag .
🍀Melembabkan kulit .
🍀Meredakan kemerahan kulit (sunburn)

Untuk green mask ni lebih kepada untuk redakan kemerahan akibat sunburn, untuk hilangkan eyebag, untuk mengecilkan pori yang terbuka, merawat kulit berminyak.

Harga RM39 (150g) exc postage 
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #hafizmahamad #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #syafiqahaina #izaraaishah #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #glowgreenmask
Glow Green Mask & Scrub Glow green mask & scrub. 2 in 1 jugak. Freshly handmade. Lebih kurang sama dengan golden turmeric mask sebab ianya mengunakan ingredients 100% natural . Ingredients: . 🌿Premium matcha green tea 🌿Green tea . 🌿Rolled oats . 🌿Organik rice . Kami gabungkan 2 jenis green tea dalam mask ni untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif. Green tea yang kami pilih pun adalah green tea yang terbaik. 3 bulan kami buat research untuk mask ni. And banyak dah tukar untuk dapat kan yang terbaik . Kelebihannya: . 🍀 Merawat kulit berminyak . 🍀Mengecilkan pori . 🍀Anti penuaan . 🍀Merawat jerawat . 🍀Menghilangkan eyebag . 🍀Melembabkan kulit . 🍀Meredakan kemerahan kulit (sunburn) Untuk green mask ni lebih kepada untuk redakan kemerahan akibat sunburn, untuk hilangkan eyebag, untuk mengecilkan pori yang terbuka, merawat kulit berminyak. Harga RM39 (150g) exc postage Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #hafizmahamad  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #syafiqahaina  #izaraaishah  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #glowgreenmask 
Perasan tak tiap kali nak bergambar mesti tangan letak kat belakang, sebab malu bila muka putih lagi dari muka .
.
Sekarang ni dah tak payah risau sebab adanya #whiteninglotion ni boleh bantu awak yang ada masalah ni
.
.
Meh kita tengok apa ada dalam Whitening Lotion The Beauty Hacks ni .
🍒 Glutathione
🍒 Ekstrak Honey
🍒 Ekstrak Lemon
🍒 Vitamin C
🍒 Vitamin E
🍒 SPF 50

Dalam Whitening Lotion TBH ni juga ada GLUTA dimana ia sebagai agen pemutihan kulit, agen anti-penuaan dan agen penyahtoksin
.
.
🌼 Kebaikan Whitening Lotion TheBeautyHacks🌼 .
💎 Berupaya  untuk  memutihkan  kulit .
💎 Menghaluskan  dan  mengharumkan kulit badan
💎 Melembapkan kulit secara menyeluruh
💎 Diperkaya dengan Vit E yang berguna untuk membantu memutihkan kulit
💎 Vit C yang berguna untuk mengurangi bintik atau bekas luka di kulit
💎 Membantu meratakan warna kulit .
💎 Lotion meresap secara menyeluruh
💎 Terdapat kandungan SPF yang dapat melindungi pada kulit dari bahaya  matahari

Whitening Lotion RM43 (160gram)
.
Nak cantik jom bersama The Beauty Hacks! .
Whatsapp 0178295891
Postage RM8/SM RM12/SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric
Perasan tak tiap kali nak bergambar mesti tangan letak kat belakang, sebab malu bila muka putih lagi dari muka . . Sekarang ni dah tak payah risau sebab adanya #whiteninglotion  ni boleh bantu awak yang ada masalah ni . . Meh kita tengok apa ada dalam Whitening Lotion The Beauty Hacks ni . 🍒 Glutathione 🍒 Ekstrak Honey 🍒 Ekstrak Lemon 🍒 Vitamin C 🍒 Vitamin E 🍒 SPF 50 Dalam Whitening Lotion TBH ni juga ada GLUTA dimana ia sebagai agen pemutihan kulit, agen anti-penuaan dan agen penyahtoksin . . 🌼 Kebaikan Whitening Lotion TheBeautyHacks🌼 . 💎 Berupaya untuk memutihkan kulit . 💎 Menghaluskan dan mengharumkan kulit badan 💎 Melembapkan kulit secara menyeluruh 💎 Diperkaya dengan Vit E yang berguna untuk membantu memutihkan kulit 💎 Vit C yang berguna untuk mengurangi bintik atau bekas luka di kulit 💎 Membantu meratakan warna kulit . 💎 Lotion meresap secara menyeluruh 💎 Terdapat kandungan SPF yang dapat melindungi pada kulit dari bahaya matahari Whitening Lotion RM43 (160gram) . Nak cantik jom bersama The Beauty Hacks! . Whatsapp 0178295891 Postage RM8/SM RM12/SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric 
Kalau orang tanya ika based make up apa paling best of coz ika jawab Face Mask Honey! 😎

Sebab apa? .
🍂 Kandungan daripada Ekstrak Madu.
🍂 Membuatkan kulit lebih lembap dan bersinar.
🍂 Perangsang utk sel kulit baru.
🍂 Memutihkan kulit tanpa sakit.
🍂 Membuatkan kulit gebu walaupun tidak bermekap.
🍂 Menyejukkan kulit yang pedih.
🍂 Mengurangkan  kemerahan kulit.
🍂 Boleh dipakai dengan mana2 produk
🍂 Boleh dipakai pada waktu siang dan malam.
🍂 Boleh menghilangkan eyebag.
🍂 Sesuai dipakai sebelum menggunakan foundation untuk mengelakkan make up bercapuk dan merekah.
🍂 Tidak perlu dibilas.
.
Face Mask Honey RM45 + Free Gift .

Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney
Kalau orang tanya ika based make up apa paling best of coz ika jawab Face Mask Honey! 😎 Sebab apa? . 🍂 Kandungan daripada Ekstrak Madu. 🍂 Membuatkan kulit lebih lembap dan bersinar. 🍂 Perangsang utk sel kulit baru. 🍂 Memutihkan kulit tanpa sakit. 🍂 Membuatkan kulit gebu walaupun tidak bermekap. 🍂 Menyejukkan kulit yang pedih. 🍂 Mengurangkan kemerahan kulit. 🍂 Boleh dipakai dengan mana2 produk 🍂 Boleh dipakai pada waktu siang dan malam. 🍂 Boleh menghilangkan eyebag. 🍂 Sesuai dipakai sebelum menggunakan foundation untuk mengelakkan make up bercapuk dan merekah. 🍂 Tidak perlu dibilas. . Face Mask Honey RM45 + Free Gift . Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney 
Item The Beauty Hacks makin hari makin berkurang je sebab banyak dah orang mai pinang dia. Barang baik mestilah makin ramai orang nak ka. Ye tak? 
Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨
_
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #sistholipmatte
#codKL #thebeautyhacksKL
Item The Beauty Hacks makin hari makin berkurang je sebab banyak dah orang mai pinang dia. Barang baik mestilah makin ramai orang nak ka. Ye tak? Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨ _ Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #sistholipmatte  #codKL  #thebeautyhacksKL 
Basic Set Body Scrub dan Soap Bar Turmeric yang pasti buat awak jatuh cinta 😍 .
-
Kebaikan kunyit dapat membuatkan kulit kita: .
🍑nampak lebih bersinar & mencerahkan kulit .
🍑menghaluskan kulit bak kulit bayi .
🍑dapat menghilangkan jerawat
🍑mengatasi masalah jeragat & bintik hitam .
-
Bahan yang terkandung pada scrub kunyit mengandungi .
🌻smooth salts (membuang sel kulit mati) .
🌻curcumin (mencerahkan kulit) .
🌻minyak volatile (mencegah jerawat & melembapkan kulit) .
🌻mineral (menyihat & menyegarkan kulit) .
🌻amilum (membantu menyerap minyak berlebihan untuk kulit berminyak) .
-
Body Scrub Turmeric 400gram RM33 each + Soap Bar Turmeric 60gram RM12 each 
Total: RM45 
Promo price: RM40 
Free gift will be given too 🎉
-
Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨
_
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #sistholipmatte
Basic Set Body Scrub dan Soap Bar Turmeric yang pasti buat awak jatuh cinta 😍 . - Kebaikan kunyit dapat membuatkan kulit kita: . 🍑nampak lebih bersinar & mencerahkan kulit . 🍑menghaluskan kulit bak kulit bayi . 🍑dapat menghilangkan jerawat 🍑mengatasi masalah jeragat & bintik hitam . - Bahan yang terkandung pada scrub kunyit mengandungi . 🌻smooth salts (membuang sel kulit mati) . 🌻curcumin (mencerahkan kulit) . 🌻minyak volatile (mencegah jerawat & melembapkan kulit) . 🌻mineral (menyihat & menyegarkan kulit) . 🌻amilum (membantu menyerap minyak berlebihan untuk kulit berminyak) . - Body Scrub Turmeric 400gram RM33 each + Soap Bar Turmeric 60gram RM12 each Total: RM45 Promo price: RM40 Free gift will be given too 🎉 - Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨ _ Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #sistholipmatte 
Kenapa perlu bermasker dan berscrub? 
_
Okay malam ni, Ika nak bagitahu kenapa pentingnya bermasker dan berscrub ni 💋
_
Bayangkan, muka kita seharian bermake up, kita pakai krim ,foundation, blusher and so on dekat muka. Yelah itu rutin hari bagi seorang wanita. Tak makeup pun tapi at least kita pakai foundation kan. 
_
Dari pagi sampai habis waktu bekerja bagi seorang pekerja, dari pagi sampai habis waktu sekolah bagi seorang pelajar. Muka kita terdedah dengan kotoran, kena asap, kena macam macam lah tapi kita just cuci muka pakai cleanser. Yeah cuma cleanser kan. 
_
Tapi kita tak tahu cleanser just bertindak sebagai pencuci luaran sahaja sebab cleanser bersifat soft. 
_
Jadi, untuk membuang kotoran yang melekat dekat muka, dan membuang sel kulit mati kita perlu bermasker dan berscrub. 
_
So, Ika sarankan guna Golden Turmeric Mask, sebab apa? Sebab mask Golden Turmeric Mask boleh digunakan dalam dua keadaan iaitu sebagai mask dan scrub. 
_
Ia mampu:
_
🌸Memberi kesan glowing pada kulit muka
🌸Mengatasi kulit berminyak
🌸Menghaluskan kulit wajah
🌸Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata
🌸Mengatasi pigmentasi
🌸Mengeluarkan Sel kulit mati
🌸Mengatasi masalah jerawat 🌸Mengurangkan kedutan 🌸Mengurangkan parut bekas jerawat
🌸Menjadikan tona kulit lebih sekata
🌸Mencegah penuaan
_
Dan paling penting Golden Turmeric Mask ni sesuai untuk semua jenis kulit kerana ia menggunakan 100% bahan natural seperti Kunyit, Beras, Aloevera, Oatmeal dan Epsom Salts yang memberi banyak manfaat pada kulit anda. Cuma RM39 (150gram) tahan lebih dari 2 bulan 💛
_
Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨ 
Setiap pembelian RM30 ke atas akan dapat Mystery Gift dari pembelian @thebeautyhacks.ikaa sahaja 😉
_
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #greenteamask
Kenapa perlu bermasker dan berscrub? _ Okay malam ni, Ika nak bagitahu kenapa pentingnya bermasker dan berscrub ni 💋 _ Bayangkan, muka kita seharian bermake up, kita pakai krim ,foundation, blusher and so on dekat muka. Yelah itu rutin hari bagi seorang wanita. Tak makeup pun tapi at least kita pakai foundation kan. _ Dari pagi sampai habis waktu bekerja bagi seorang pekerja, dari pagi sampai habis waktu sekolah bagi seorang pelajar. Muka kita terdedah dengan kotoran, kena asap, kena macam macam lah tapi kita just cuci muka pakai cleanser. Yeah cuma cleanser kan. _ Tapi kita tak tahu cleanser just bertindak sebagai pencuci luaran sahaja sebab cleanser bersifat soft. _ Jadi, untuk membuang kotoran yang melekat dekat muka, dan membuang sel kulit mati kita perlu bermasker dan berscrub. _ So, Ika sarankan guna Golden Turmeric Mask, sebab apa? Sebab mask Golden Turmeric Mask boleh digunakan dalam dua keadaan iaitu sebagai mask dan scrub. _ Ia mampu: _ 🌸Memberi kesan glowing pada kulit muka 🌸Mengatasi kulit berminyak 🌸Menghaluskan kulit wajah 🌸Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata 🌸Mengatasi pigmentasi 🌸Mengeluarkan Sel kulit mati 🌸Mengatasi masalah jerawat 🌸Mengurangkan kedutan 🌸Mengurangkan parut bekas jerawat 🌸Menjadikan tona kulit lebih sekata 🌸Mencegah penuaan _ Dan paling penting Golden Turmeric Mask ni sesuai untuk semua jenis kulit kerana ia menggunakan 100% bahan natural seperti Kunyit, Beras, Aloevera, Oatmeal dan Epsom Salts yang memberi banyak manfaat pada kulit anda. Cuma RM39 (150gram) tahan lebih dari 2 bulan 💛 _ Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨ Setiap pembelian RM30 ke atas akan dapat Mystery Gift dari pembelian @thebeautyhacks.ikaa sahaja 😉 _ Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #greenteamask 
Memang best pi borong 2 barang ni terus❤️ . Body scrub dan body lotion memang komfem laaaa kombinasi meletups! Out of this world punya lah! .
.
Yang dah bersuami tu komfem-komfem lah depa memang tak bagi ampa kua umah sebab ampa gojes sangat meletups! .
.
APA BEST BODY SCRUB?
.
Uolls semua tahu kan badan kita ni kalau takat cuci dengan sabun ja memang tak dela bersih sangat. Even dah basuh dengan sabun tetap berdaki tau!😨 .
.
Jadi nak hilangkan daki tu mai kita scrub dengan body scrub TBH ni😘 . Memang bila kita scrub badan ni segala kotoran yang melekat macam daki ke memang akan tanggal dan yang best tu sel kulit mati pon akan dibuang❤️ .
.
KENAPA DAH SCRUB KENA PAKAI LOTION?
.
Ok selalunya bila kita dah scrub badan kita, memang kulit akan jadi kering sikit. Jadi tak nak kulit kering, better kita pakai lotion badan skali. So, lotion ni akan lembabkan kulit kita dan maintain lembut dan moist. Yang best tu, ada whitening sekali. So, peluang nak cerah tu ada😆 .
.
Tau kan kalau pakai nanti suami tak bagi keluar umah? Hahaha! Ni la sebab dia.. sebab komsisten pakai korang pon nanti makin la berseri-seri . Tak senang duduk nanti en suami jejaka tampan pandang isteri gorjes dia😂 .
.
Berminat? Boleh whatsapp Sis LinLin +60111 321 7206
Memang best pi borong 2 barang ni terus❤️ . Body scrub dan body lotion memang komfem laaaa kombinasi meletups! Out of this world punya lah! . . Yang dah bersuami tu komfem-komfem lah depa memang tak bagi ampa kua umah sebab ampa gojes sangat meletups! . . APA BEST BODY SCRUB? . Uolls semua tahu kan badan kita ni kalau takat cuci dengan sabun ja memang tak dela bersih sangat. Even dah basuh dengan sabun tetap berdaki tau!😨 . . Jadi nak hilangkan daki tu mai kita scrub dengan body scrub TBH ni😘 . Memang bila kita scrub badan ni segala kotoran yang melekat macam daki ke memang akan tanggal dan yang best tu sel kulit mati pon akan dibuang❤️ . . KENAPA DAH SCRUB KENA PAKAI LOTION? . Ok selalunya bila kita dah scrub badan kita, memang kulit akan jadi kering sikit. Jadi tak nak kulit kering, better kita pakai lotion badan skali. So, lotion ni akan lembabkan kulit kita dan maintain lembut dan moist. Yang best tu, ada whitening sekali. So, peluang nak cerah tu ada😆 . . Tau kan kalau pakai nanti suami tak bagi keluar umah? Hahaha! Ni la sebab dia.. sebab komsisten pakai korang pon nanti makin la berseri-seri . Tak senang duduk nanti en suami jejaka tampan pandang isteri gorjes dia😂 . . Berminat? Boleh whatsapp Sis LinLin +60111 321 7206
TIPS UNTUK DAPAT KESAN CEPAT CERAH DGN WHITENING LOTION TBH.
.
🍃Guna Body Scrub TBH ketika mandi .
🍃Atau boleh juga guna Bar Soap TBH ketika mandi .
🍃Selepas mandi lap badan pastikan benar² kering .
🍃Sapu Whitening Lotion TBH dari arah kebawah dan keatas. Kerana liang roma diseluruh tubuh badan mengarah kebawah .
🍃Gunakan 3x sehari secara konsisten .
.
Simple! .
Yang pasti whitening lotion tbh ni tak melekit. Wangi dan membantu merawat, melembut dan mencerahkan kulit dgn selamat😍 .
.
Harga mampu milik RM 43 exclude postage sayang!
.
WhatsApp Sis LinLin +60111 321 7206
TIPS UNTUK DAPAT KESAN CEPAT CERAH DGN WHITENING LOTION TBH. . 🍃Guna Body Scrub TBH ketika mandi . 🍃Atau boleh juga guna Bar Soap TBH ketika mandi . 🍃Selepas mandi lap badan pastikan benar² kering . 🍃Sapu Whitening Lotion TBH dari arah kebawah dan keatas. Kerana liang roma diseluruh tubuh badan mengarah kebawah . 🍃Gunakan 3x sehari secara konsisten . . Simple! . Yang pasti whitening lotion tbh ni tak melekit. Wangi dan membantu merawat, melembut dan mencerahkan kulit dgn selamat😍 . . Harga mampu milik RM 43 exclude postage sayang! . WhatsApp Sis LinLin +60111 321 7206
Face Mask Honey
.
🍂 Kandungan daripada Ekstrak Madu.
🍂 Membuatkan kulit lebih lembap dan bersinar.
🍂 Perangsang untuk menghasilkan sel kulit baru.
🍂 Membuatkan kulit gebu walaupun tidak bermekap.
🍂 Menyejukkan kulit yang pedih akibat sunburn .
🍂 Boleh dipakai sebagai alas mekap .
🍂 Boleh dipakai pada waktu siang dan malam.
🍂 Menghilangkan eyebag dan lingkaran gelap bawah mata .
🍂 Mudah meresap. Disarankan pakai mask ini sebelum pakai face cream .
.
Rm 45 exclude postage .
WhatsApp Sis LinLin +60111 321 7206
Face Mask Honey . 🍂 Kandungan daripada Ekstrak Madu. 🍂 Membuatkan kulit lebih lembap dan bersinar. 🍂 Perangsang untuk menghasilkan sel kulit baru. 🍂 Membuatkan kulit gebu walaupun tidak bermekap. 🍂 Menyejukkan kulit yang pedih akibat sunburn . 🍂 Boleh dipakai sebagai alas mekap . 🍂 Boleh dipakai pada waktu siang dan malam. 🍂 Menghilangkan eyebag dan lingkaran gelap bawah mata . 🍂 Mudah meresap. Disarankan pakai mask ini sebelum pakai face cream . . Rm 45 exclude postage . WhatsApp Sis LinLin +60111 321 7206
5 Petua Kecantikan Mata 👁👁 .
.
Mata yang cantik mempesonakan pandangan! Mata yang letih, bengkak dan mempunyai eyebag adalah masalah yang sering menghantui wanita. Mata yang cantik dan bersinar bermula dengan penjagaan yang baik. Ikuti 5 petua mudah kali ini bagi mengembalikan daya penarik matamu! .
.
Petua 1
Sama ada anda mengenakan solekan atau tidak, mata perlu dibersihkan setiap hari. Gunakan pembersih khusus kerana mata adalah antara bahagian yang agak sensitif berbanding bahagian wajah lain. .
.
Petua 2
Minum air masak secukupnya bagi mengelakkan bahagian keliling mata daripada kering dan berkedut. Keadaan cuaca yang panas atau dingin penyaman udara boleh mempercepatkan mata menjadi berkedut. Namun elakkan minum air dua jam sebelum tidur bagi menghindari terjadinya eyebag. .
.
Petua 3
Kaedah tradisional seperti meletakkan timun atau uncang teh yang telah dipakai pada mata boleh membantu mata untuk berehat selain menjimatkan kos. Menyapukan ais di keliling mata juga antara kaedah yang dapat membantu melancarkan perjalanan darah. .
.
Petua 4
Lakukan senaman ringan dengan menggerakkan mata ke kanan, kiri, atas dan bawah dalam kiraan 5-12 saat bagi meredakan ketegangan di sekitar otot mata. Ia amat berkesan sekiranya anda melakukan tugasan sepanjang hari di hadapan komputer. .
.
Petua 5
Lakukan senaman ringan dengan menggerakkan mata ke kanan, kiri, atas dan bawah dalam kiraan 5-12 saat bagi meredakan ketegangan di sekitar otot mata. Ia amat berkesan sekiranya anda melakukan tugasan sepanjang hari di hadapan komputer.
.
Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨ 
Setiap pembelian RM30 ke atas akan dapat Mystery Gift dari pembelian @thebeautyhacks.ikaa sahaja 😉
_
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #
5 Petua Kecantikan Mata 👁👁 . . Mata yang cantik mempesonakan pandangan! Mata yang letih, bengkak dan mempunyai eyebag adalah masalah yang sering menghantui wanita. Mata yang cantik dan bersinar bermula dengan penjagaan yang baik. Ikuti 5 petua mudah kali ini bagi mengembalikan daya penarik matamu! . . Petua 1 Sama ada anda mengenakan solekan atau tidak, mata perlu dibersihkan setiap hari. Gunakan pembersih khusus kerana mata adalah antara bahagian yang agak sensitif berbanding bahagian wajah lain. . . Petua 2 Minum air masak secukupnya bagi mengelakkan bahagian keliling mata daripada kering dan berkedut. Keadaan cuaca yang panas atau dingin penyaman udara boleh mempercepatkan mata menjadi berkedut. Namun elakkan minum air dua jam sebelum tidur bagi menghindari terjadinya eyebag. . . Petua 3 Kaedah tradisional seperti meletakkan timun atau uncang teh yang telah dipakai pada mata boleh membantu mata untuk berehat selain menjimatkan kos. Menyapukan ais di keliling mata juga antara kaedah yang dapat membantu melancarkan perjalanan darah. . . Petua 4 Lakukan senaman ringan dengan menggerakkan mata ke kanan, kiri, atas dan bawah dalam kiraan 5-12 saat bagi meredakan ketegangan di sekitar otot mata. Ia amat berkesan sekiranya anda melakukan tugasan sepanjang hari di hadapan komputer. . . Petua 5 Lakukan senaman ringan dengan menggerakkan mata ke kanan, kiri, atas dan bawah dalam kiraan 5-12 saat bagi meredakan ketegangan di sekitar otot mata. Ia amat berkesan sekiranya anda melakukan tugasan sepanjang hari di hadapan komputer. . Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨ Setiap pembelian RM30 ke atas akan dapat Mystery Gift dari pembelian @thebeautyhacks.ikaa sahaja 😉 _ Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #
"Ika, kulit saya makin cerah lah bila pakai Face Cream ni, lepastu kulit saya tak menggelupas dah, asyik moist je kulit ni, sekarang ni nak masuk 3 bulan baru habis, saya nak repeat order ika"
_
Best nya bila dapat positive feedback bila pakai Face Cream Honey Aloevera, kulit lebih cerah, lembut dan tak kering 😍 
_
Kalau awak nak tahu, Face Cream TBH sebenarnya mempunyai SPF35 yang bertindak sebagai sunblock protection untuk kulit awak yang mudah sunburn dan kering. Face Cream Honey mampu: 
_ .
🍑 Melembapkan kulit muka yang kering .
🍑 Mampu memudarkan parut jerawat di muka
🍑 Membantu mengembalikan kulit cerah .
🍑 Baik untuk keseimbangan air pada kulit.
🍑 Anti penuaan
🍑 Mempunyai SPF35 .
🍑 Dapat menghilangkan jerawat .
🍑 Menganjalkan kulit
🍑 Menegangkan kulit muka .
_
Antara bahan yang ada dalam Face Cream ialah: 
_
🍒 Ekstrak Honey
🍒 Ekstrak Aloe vera
🍒 Kojic acid
🍒 Vitamin C
🍒 Olive oil
🍒 Arbutin
🍒 Lecithin
🍒 Glutathione
🍒 Linoleic acid
🍒 Water
🍒 Fragrance
_
Hanya RM45 (25gram) dan tahan up 2-3 months. Sebulan hanya spend RM15 saja. Tahan lama kan? 😍 Siap dapat Free Gift sekali, dengan syarat nya hanya whatsapp Ika, tekan link di bio okay 😙
_
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal
"Ika, kulit saya makin cerah lah bila pakai Face Cream ni, lepastu kulit saya tak menggelupas dah, asyik moist je kulit ni, sekarang ni nak masuk 3 bulan baru habis, saya nak repeat order ika" _ Best nya bila dapat positive feedback bila pakai Face Cream Honey Aloevera, kulit lebih cerah, lembut dan tak kering 😍 _ Kalau awak nak tahu, Face Cream TBH sebenarnya mempunyai SPF35 yang bertindak sebagai sunblock protection untuk kulit awak yang mudah sunburn dan kering. Face Cream Honey mampu: _ . 🍑 Melembapkan kulit muka yang kering . 🍑 Mampu memudarkan parut jerawat di muka 🍑 Membantu mengembalikan kulit cerah . 🍑 Baik untuk keseimbangan air pada kulit. 🍑 Anti penuaan 🍑 Mempunyai SPF35 . 🍑 Dapat menghilangkan jerawat . 🍑 Menganjalkan kulit 🍑 Menegangkan kulit muka . _ Antara bahan yang ada dalam Face Cream ialah: _ 🍒 Ekstrak Honey 🍒 Ekstrak Aloe vera 🍒 Kojic acid 🍒 Vitamin C 🍒 Olive oil 🍒 Arbutin 🍒 Lecithin 🍒 Glutathione 🍒 Linoleic acid 🍒 Water 🍒 Fragrance _ Hanya RM45 (25gram) dan tahan up 2-3 months. Sebulan hanya spend RM15 saja. Tahan lama kan? 😍 Siap dapat Free Gift sekali, dengan syarat nya hanya whatsapp Ika, tekan link di bio okay 😙 _ Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal 
Pernah jumpa Lotion yang sekali sapu tapi dah putih melepak, lepas basuh, terus hilang dan kembali pada warna kulit asal kita 😞
_
Tapi kali ni Ika nak suggestkan untuk awak yang nak cuba set Cerah sampai bila bila, iaitu gabungan Sabun Rice + Body Scrub Rice + Whitening Lotion. 
_
Kalau nak tahu, set ni paling ramai testimoni kami. Masing masing tunjuk tangan cerah depa pada kami. Ish kami jealous tau 😎
_
Kenapa you all wajib grab Set Cerah ni? Sebab ia bebas merkuri dan cerahkan kulit pun bukan dapat kesan yang instant. Tapi within 4 minggu dan slowly nampak kesan yang membanggakan. 
_
Kedua, penggunaan sabun Rice dan Body Scrub Rice lebih natural berbanding mencerahkan kulit hanya menggunakan Lotion yang tidak memberi kesan yang lama. 
_
Sabun Rice bertindak untuk mencerahkan kulit, Body Scrub Rice pula bertindak untuk membuang sel sel kulit mati, membuang daki di celah pelipat yang gelap serta memudarkan parut luka di badan. 
_
Ha jangan lupa, lepas mandi terus apply Whitening Lotion kami yang langsung tak melekit, cepat meresap dan wangi nya, Masha Allah sistur satu rumah bau tau! 
_
Dan yang penting, Whitening Lotion kami ada SPF50 yang mampu melindung kulit awak dari sunburn. Whitening Lotion kami boleh di bawa ke mana mana, setiap kali nak bersukan, main pantai, naik motor.. jangan lupa apply Whitening Lotion kami okay? 
_
Set cerah ni hanya RM83 saja dan each items tahan up 2-3 months tau. Siap dapat barangan percuma lagi khas untuk awak yang whatsapp saya 😘
_
Untuk yang tak lama lagi nak naik pelamin tu, mai lah grab 1 set ni untuk cerah gebu ya 😗
_
Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨ 
Setiap pembelian RM30 ke atas akan dapat Mystery Gift dari pembelian @thebeautyhacks.ikaa sahaja 😉
_
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #
Pernah jumpa Lotion yang sekali sapu tapi dah putih melepak, lepas basuh, terus hilang dan kembali pada warna kulit asal kita 😞 _ Tapi kali ni Ika nak suggestkan untuk awak yang nak cuba set Cerah sampai bila bila, iaitu gabungan Sabun Rice + Body Scrub Rice + Whitening Lotion. _ Kalau nak tahu, set ni paling ramai testimoni kami. Masing masing tunjuk tangan cerah depa pada kami. Ish kami jealous tau 😎 _ Kenapa you all wajib grab Set Cerah ni? Sebab ia bebas merkuri dan cerahkan kulit pun bukan dapat kesan yang instant. Tapi within 4 minggu dan slowly nampak kesan yang membanggakan. _ Kedua, penggunaan sabun Rice dan Body Scrub Rice lebih natural berbanding mencerahkan kulit hanya menggunakan Lotion yang tidak memberi kesan yang lama. _ Sabun Rice bertindak untuk mencerahkan kulit, Body Scrub Rice pula bertindak untuk membuang sel sel kulit mati, membuang daki di celah pelipat yang gelap serta memudarkan parut luka di badan. _ Ha jangan lupa, lepas mandi terus apply Whitening Lotion kami yang langsung tak melekit, cepat meresap dan wangi nya, Masha Allah sistur satu rumah bau tau! _ Dan yang penting, Whitening Lotion kami ada SPF50 yang mampu melindung kulit awak dari sunburn. Whitening Lotion kami boleh di bawa ke mana mana, setiap kali nak bersukan, main pantai, naik motor.. jangan lupa apply Whitening Lotion kami okay? _ Set cerah ni hanya RM83 saja dan each items tahan up 2-3 months tau. Siap dapat barangan percuma lagi khas untuk awak yang whatsapp saya 😘 _ Untuk yang tak lama lagi nak naik pelamin tu, mai lah grab 1 set ni untuk cerah gebu ya 😗 _ Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨ Setiap pembelian RM30 ke atas akan dapat Mystery Gift dari pembelian @thebeautyhacks.ikaa sahaja 😉 _ Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #
Jangan kata kami tak payung!!! Haippp!! Elok jer kami gambar empat beradik.😉
.
Fungsi utama kami sama,tolong korang tanggal2 kan daki,tanggal2 sel kulit mati.. Baikkan kami... .
Tapi kami ni ada kelebihan masing2 aw.. .
💗Si susu boleh kasi orang putih melepak.. 💗Si kunyit kasi jerawat,gatal korang hilang
💗Si arang ada VCO buat selulit malu nak timbul dah
💗Si asam jawa elok utk preggy mom,mak2 ngah berpantang nk ilang strechmark..
.
Baguskan kami.. Tu baru sikit2 kami nyer kelebihan.. Korang dah guna,macam2 kelebihan kami hulur2 kan.. Ffuuhhhhhh!!
.
Mak kami pesan up diri utk kebaikan orang lain tak salah.. 😝 dapat pahala.. .
DianaJalal
#thebeautyhacks
#teamfabulous
#bodyscrubmilk
#bodyscrubtumeric
#bodyscrubcharcoal
#bodyscrubtamarind
Jangan kata kami tak payung!!! Haippp!! Elok jer kami gambar empat beradik.😉 . Fungsi utama kami sama,tolong korang tanggal2 kan daki,tanggal2 sel kulit mati.. Baikkan kami... . Tapi kami ni ada kelebihan masing2 aw.. . 💗Si susu boleh kasi orang putih melepak.. 💗Si kunyit kasi jerawat,gatal korang hilang 💗Si arang ada VCO buat selulit malu nak timbul dah 💗Si asam jawa elok utk preggy mom,mak2 ngah berpantang nk ilang strechmark.. . Baguskan kami.. Tu baru sikit2 kami nyer kelebihan.. Korang dah guna,macam2 kelebihan kami hulur2 kan.. Ffuuhhhhhh!! . Mak kami pesan up diri utk kebaikan orang lain tak salah.. 😝 dapat pahala.. . DianaJalal #thebeautyhacks  #teamfabulous  #bodyscrubmilk  #bodyscrubtumeric  #bodyscrubcharcoal  #bodyscrubtamarind 
Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh.
.
Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh.
.
Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita.
.
Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks.
.
Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub? 
Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang!
.
Ini antara manfaat body scrub pada tubuh:
🌸Membuang sel-sel kulit mati
🌸Kulit kelihatan awet muda .
🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus .
🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub
🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks.

Whatsapp 018-4636-520 (Rose) 
#thebeautyhacks #bodyscrub #bodyscrubmurah #bodyscrubmalaysia #facemaskturmeric #facemask #turmeric #bodyscrubcharcoal
Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh. . Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh. . Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita. . Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks. . Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub? Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang! . Ini antara manfaat body scrub pada tubuh: 🌸Membuang sel-sel kulit mati 🌸Kulit kelihatan awet muda . 🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus . 🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub 🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks. Whatsapp 018-4636-520 (Rose) #thebeautyhacks  #bodyscrub  #bodyscrubmurah  #bodyscrubmalaysia  #facemaskturmeric  #facemask  #turmeric  #bodyscrubcharcoal 
Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh.
.
Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh.
.
Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita.
.
Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks.
.
Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub? 
Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang!
.
Ini antara manfaat body scrub pada tubuh:
🌸Membuang sel-sel kulit mati
🌸Kulit kelihatan awet muda .
🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus .
🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub
🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks.

Whatsapp 018-4636-520 (Rose) 
#thebeautyhacks #bodyscrub #bodyscrubmurah #bodyscrubmalaysia #facemaskturmeric #facemask #turmeric #bodyscrubcharcoal
Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh. . Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh. . Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita. . Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks. . Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub? Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang! . Ini antara manfaat body scrub pada tubuh: 🌸Membuang sel-sel kulit mati 🌸Kulit kelihatan awet muda . 🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus . 🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub 🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks. Whatsapp 018-4636-520 (Rose) #thebeautyhacks  #bodyscrub  #bodyscrubmurah  #bodyscrubmalaysia  #facemaskturmeric  #facemask  #turmeric  #bodyscrubcharcoal 
Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh.
.
Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh.
.
Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita.
.
Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks.
.
Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub? 
Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang!
.
Ini antara manfaat body scrub pada tubuh:
🌸Membuang sel-sel kulit mati
🌸Kulit kelihatan awet muda .
🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus .
🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub
🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks.

Whatsapp 018-4636-520 (Rose) 
#thebeautyhacks #bodyscrub #bodyscrubmurah #bodyscrubmalaysia #facemaskturmeric #facemask #turmeric #bodyscrubcharcoal
Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh. . Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh. . Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita. . Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks. . Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub? Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang! . Ini antara manfaat body scrub pada tubuh: 🌸Membuang sel-sel kulit mati 🌸Kulit kelihatan awet muda . 🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus . 🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub 🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks. Whatsapp 018-4636-520 (Rose) #thebeautyhacks  #bodyscrub  #bodyscrubmurah  #bodyscrubmalaysia  #facemaskturmeric  #facemask  #turmeric  #bodyscrubcharcoal 
Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh.
.
Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh.
.
Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita.
.
Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks.
.
Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub? 
Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang!
.
Ini antara manfaat body scrub pada tubuh:
🌸Membuang sel-sel kulit mati
🌸Kulit kelihatan awet muda .
🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus .
🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub
🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks.

Whatsapp 018-4636-520 (Rose) 
#thebeautyhacks #bodyscrub #bodyscrubmurah #bodyscrubmalaysia #facemaskturmeric #facemask #turmeric #bodyscrubcharcoal
Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh. . Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh. . Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita. . Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks. . Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub? Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang! . Ini antara manfaat body scrub pada tubuh: 🌸Membuang sel-sel kulit mati 🌸Kulit kelihatan awet muda . 🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus . 🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub 🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks. Whatsapp 018-4636-520 (Rose) #thebeautyhacks  #bodyscrub  #bodyscrubmurah  #bodyscrubmalaysia  #facemaskturmeric  #facemask  #turmeric  #bodyscrubcharcoal 
Siapa kata hitam tak menawan?

Hitam yang mampu bagi 1001 kebaikan dekat kulit takkan nak pandang die sebelah mata jer.

Nah Azie nak memperkenalkan dua sahabat karib.Kite namakan die si blacky jelah.Sebab hitam of course.😝 Jom berkenalan sikit dengan kebaikan THE CHARCOAL BODY SCRUB & THE CHARCOAL SOAP BAR. 
Body scrub arang :
💛Mengurangkan minyak berlebihan.
💛Menghaluskan,mencerahkan & menghilangkan daki.
💛Memudarkan parut.
💛Menjadikan kulit sentiasa lembut licin.

Sabun arang :
💛Berupaya untuk membersihkan & lembutkn muka.
💛Menghilangkan bau badan.
💛Menghilangkn jerawat & bintik hitam pada muka.
💛Mengurangkan minyak.
💛Kandungan vco dapat mengatasi masalah selulit.

Body scrub charcoal : RM35
Charcoal soap bar : RM23
Exclude postage 😊

#thebeautyhacks
#sabunarangtbh 
#bodyscrubcharcoal 
#bazarpaknilmurah 
#bazarpaknilprodukkecantikkan
Siapa kata hitam tak menawan? Hitam yang mampu bagi 1001 kebaikan dekat kulit takkan nak pandang die sebelah mata jer. Nah Azie nak memperkenalkan dua sahabat karib.Kite namakan die si blacky jelah.Sebab hitam of course.😝 Jom berkenalan sikit dengan kebaikan THE CHARCOAL BODY SCRUB & THE CHARCOAL SOAP BAR. Body scrub arang : 💛Mengurangkan minyak berlebihan. 💛Menghaluskan,mencerahkan & menghilangkan daki. 💛Memudarkan parut. 💛Menjadikan kulit sentiasa lembut licin. Sabun arang : 💛Berupaya untuk membersihkan & lembutkn muka. 💛Menghilangkan bau badan. 💛Menghilangkn jerawat & bintik hitam pada muka. 💛Mengurangkan minyak. 💛Kandungan vco dapat mengatasi masalah selulit. Body scrub charcoal : RM35 Charcoal soap bar : RM23 Exclude postage 😊 #thebeautyhacks  #sabunarangtbh  #bodyscrubcharcoal  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan 
SOAP BAR TURMERIC
.
.
🌷Kandungan utama ialah ekstrak kunyit dan kolagen.
🌷Berupaya untuk merawat masalah jerawat,  anti-pigmentasi, menyingkirkan sel-sel kulit mati  dan mencerahkan kulit.
🌷Merawat masalah kegatalan pada kulit seperti  eczema dan psoarisis.
🌷Menganjalkan, melembutkan kulit dan meremejakan kulit anda.
.
.
💰HARGA : RM12
.
.
💸 COD CHARGE : RM5
.
🚗GOMBAK
🚗STADIUM SELAYANG
🚗PETRONAS TAMAN MELATI
.
.
📮POSTAGE : RM8/RM11
.
☎️IERA_011 2802 0216
☎️IERA_011 2802 0216
☎️IERA_011 2802 0216
.
.
#thebeautyhacks #thebeautyhacksgombak #soapbartherice #soapbartheturmeric #sabunkunyit #sabunberas #sabunarang #skincare #bodycare #beautyskincare #beautyskin #naturalskincare #whiteninglotionmurah #whiteninglotion #facemaskhoney #facemaskturmeric #facecream #facescrub #naturalface #facesrubmalaysia #lipsscrubtbh #maskerkunyit #bodyscrubrice #bodyscrubturmeric #bodyscrubtamarind #bodyscrubcharcoal #ateninspireworks #skincaremurah #bodyscrubkunyit #bodyscrubberas
SOAP BAR TURMERIC . . 🌷Kandungan utama ialah ekstrak kunyit dan kolagen. 🌷Berupaya untuk merawat masalah jerawat, anti-pigmentasi, menyingkirkan sel-sel kulit mati dan mencerahkan kulit. 🌷Merawat masalah kegatalan pada kulit seperti eczema dan psoarisis. 🌷Menganjalkan, melembutkan kulit dan meremejakan kulit anda. . . 💰HARGA : RM12 . . 💸 COD CHARGE : RM5 . 🚗GOMBAK 🚗STADIUM SELAYANG 🚗PETRONAS TAMAN MELATI . . 📮POSTAGE : RM8/RM11 . ☎️IERA_011 2802 0216 ☎️IERA_011 2802 0216 ☎️IERA_011 2802 0216 . . #thebeautyhacks  #thebeautyhacksgombak  #soapbartherice  #soapbartheturmeric  #sabunkunyit  #sabunberas  #sabunarang  #skincare  #bodycare  #beautyskincare  #beautyskin  #naturalskincare  #whiteninglotionmurah  #whiteninglotion  #facemaskhoney  #facemaskturmeric  #facecream  #facescrub  #naturalface  #facesrubmalaysia  #lipsscrubtbh  #maskerkunyit  #bodyscrubrice  #bodyscrubturmeric  #bodyscrubtamarind  #bodyscrubcharcoal  #ateninspireworks  #skincaremurah  #bodyscrubkunyit  #bodyscrubberas 
FUNGSI SOAP BAR THE RICE
.
.
🌷Kandungan  utama  ialah  beras, ekstrak  snowlotus,  serbuk mutiara dan vitamin E.
🌷Ejen pencerah kulit semulajadi dan juga berupaya mengecilkan pori.
🌷Menganjalkan dan melembutkan kulit.
🌷Membantu mengekalkan kelembapan semulajadi kulit.
.
.
💰HARGA : RM12
.
.
💸 COD CHARGE : RM5
.
🚗GOMBAK
🚗STADIUM SELAYANG
🚗PETRONAS TAMAN MELATI
.
.
📮POSTAGE : RM8/RM11
.
☎️IERA_011 2802 0216
☎️IERA_011 2802 0216
☎️IERA_011 2802 0216
.
.
#thebeautyhacks #thebeautyhacksgombak #soapbartherice #soapbartheturmeric #sabunkunyit #sabunberas #sabunarang #skincare #bodycare #beautyskincare #beautyskin #naturalskincare #whiteninglotionmurah #whiteninglotion #facemaskhoney #facemaskturmeric #facecream #facescrub #naturalface #facesrubmalaysia #lipsscrubtbh #maskerkunyit #bodyscrubrice #bodyscrubturmeric #bodyscrubtamarind #bodyscrubcharcoal #ateninspireworks #skincaremurah #bodyscrubkunyit #bodyscrubberas
FUNGSI SOAP BAR THE RICE . . 🌷Kandungan utama ialah beras, ekstrak snowlotus, serbuk mutiara dan vitamin E. 🌷Ejen pencerah kulit semulajadi dan juga berupaya mengecilkan pori. 🌷Menganjalkan dan melembutkan kulit. 🌷Membantu mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. . . 💰HARGA : RM12 . . 💸 COD CHARGE : RM5 . 🚗GOMBAK 🚗STADIUM SELAYANG 🚗PETRONAS TAMAN MELATI . . 📮POSTAGE : RM8/RM11 . ☎️IERA_011 2802 0216 ☎️IERA_011 2802 0216 ☎️IERA_011 2802 0216 . . #thebeautyhacks  #thebeautyhacksgombak  #soapbartherice  #soapbartheturmeric  #sabunkunyit  #sabunberas  #sabunarang  #skincare  #bodycare  #beautyskincare  #beautyskin  #naturalskincare  #whiteninglotionmurah  #whiteninglotion  #facemaskhoney  #facemaskturmeric  #facecream  #facescrub  #naturalface  #facesrubmalaysia  #lipsscrubtbh  #maskerkunyit  #bodyscrubrice  #bodyscrubturmeric  #bodyscrubtamarind  #bodyscrubcharcoal  #ateninspireworks  #skincaremurah  #bodyscrubkunyit  #bodyscrubberas 
SOAP BAR THE RICE
.
.
🌷Kandungan  utama  ialah  beras, ekstrak  snowlotus,  serbuk mutiara dan vitamin E.
🌷Ejen pencerah kulit semulajadi dan juga berupaya mengecilkan pori.
🌷Menganjalkan dan melembutkan kulit.
🌷Membantu mengekalkan kelembapan semulajadi kulit.
.
.
💰HARGA : RM12
.
.
💸 COD CHARGE : RM5
.
🚗GOMBAK
🚗STADIUM SELAYANG
🚗PETRONAS TAMAN MELATI
.
.
📮POSTAGE : RM8/RM11
.
☎️IERA_011 2802 0216
☎️IERA_011 2802 0216
☎️IERA_011 2802 0216
.
.
#thebeautyhacks #thebeautyhacksgombak #soapbartherice #soapbartheturmeric #sabunkunyit #sabunberas #sabunarang #skincare #bodycare #beautyskincare #beautyskin #naturalskincare #whiteninglotionmurah #whiteninglotion #facemaskhoney #facemaskturmeric #facecream #facescrub #naturalface #facesrubmalaysia #lipsscrubtbh #maskerkunyit #bodyscrubrice #bodyscrubturmeric #bodyscrubtamarind #bodyscrubcharcoal #ateninspireworks #skincaremurah #bodyscrubkunyit #bodyscrubberas
SOAP BAR THE RICE . . 🌷Kandungan utama ialah beras, ekstrak snowlotus, serbuk mutiara dan vitamin E. 🌷Ejen pencerah kulit semulajadi dan juga berupaya mengecilkan pori. 🌷Menganjalkan dan melembutkan kulit. 🌷Membantu mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. . . 💰HARGA : RM12 . . 💸 COD CHARGE : RM5 . 🚗GOMBAK 🚗STADIUM SELAYANG 🚗PETRONAS TAMAN MELATI . . 📮POSTAGE : RM8/RM11 . ☎️IERA_011 2802 0216 ☎️IERA_011 2802 0216 ☎️IERA_011 2802 0216 . . #thebeautyhacks  #thebeautyhacksgombak  #soapbartherice  #soapbartheturmeric  #sabunkunyit  #sabunberas  #sabunarang  #skincare  #bodycare  #beautyskincare  #beautyskin  #naturalskincare  #whiteninglotionmurah  #whiteninglotion  #facemaskhoney  #facemaskturmeric  #facecream  #facescrub  #naturalface  #facesrubmalaysia  #lipsscrubtbh  #maskerkunyit  #bodyscrubrice  #bodyscrubturmeric  #bodyscrubtamarind  #bodyscrubcharcoal  #ateninspireworks  #skincaremurah  #bodyscrubkunyit  #bodyscrubberas 
SET ARANG MENJADI PUJAAN! 
_
Mesti lah menjadi pujaan wanita dan para jejaka juga kerana Set Arang ni mampu mencerahkan kulit badan serta menjadi anti septik yang baik untuk kulit badan. 
_
Antara kebaikan Body Scrub Arang ialah:
_
🍋Mencerahkan kulit badan dengan cepat .
🍋Mengatasi kulit gelap di bahagian pelipat .
🍋Memudarkan parut luka di badan .
🍋Membuang sel kulit mati .
🍋Menjadikan kulit lebih lembut dan licin .
🍋Mampu mengatasi kulit panau di badan
_
Kebaikan Soap bar Charcoal: 
_
🥑Mengurangkan minyak berlebihan .
🥑Mencerahkan kulit badan dan muka .
🥑Memudarkan parut .
🥑Mengatasi kulit panau dan kurap .
🥑Mencerahkan kulit badan dan bahagian pelipat .
🥑Sabun Charcoal boleh dipakai pada kulit muka dan badan
_
Soap bar charcoal RM23 
Body Scrub Charcoal RM35 
_
Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨
_
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #
SET ARANG MENJADI PUJAAN! _ Mesti lah menjadi pujaan wanita dan para jejaka juga kerana Set Arang ni mampu mencerahkan kulit badan serta menjadi anti septik yang baik untuk kulit badan. _ Antara kebaikan Body Scrub Arang ialah: _ 🍋Mencerahkan kulit badan dengan cepat . 🍋Mengatasi kulit gelap di bahagian pelipat . 🍋Memudarkan parut luka di badan . 🍋Membuang sel kulit mati . 🍋Menjadikan kulit lebih lembut dan licin . 🍋Mampu mengatasi kulit panau di badan _ Kebaikan Soap bar Charcoal: _ 🥑Mengurangkan minyak berlebihan . 🥑Mencerahkan kulit badan dan muka . 🥑Memudarkan parut . 🥑Mengatasi kulit panau dan kurap . 🥑Mencerahkan kulit badan dan bahagian pelipat . 🥑Sabun Charcoal boleh dipakai pada kulit muka dan badan _ Soap bar charcoal RM23 Body Scrub Charcoal RM35 _ Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨ _ Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #
#BodyScrubCharcoal diaa punya wangi sampai satu bilik mandi wangi !!
.
.
Kalah bau shower jell dalam toilet tu, bau wangi scrub arang tengelam bau yang lain-lain. 😘

Ada yang pelik ke sebab warna dia yang hitam ??
Sayang-sayang nie hitam bukan sebarang hitam tau , nampak hitam tapi powerrr ! dah cuba confirm repeat. tak nak lahh main cerita kosong nie. luvvv sangatt. 😎

Yang paling suka bila guna scrub TBH sental-sental daki pun tak berani dah nak dekat. Ahakss , tak peliklah badan segar n bau wangi lepas scrub. 
#thebeuatyhacks
#RichCLuv

http://wasap.my/60193965586
#BodyScrubCharcoal  diaa punya wangi sampai satu bilik mandi wangi !! . . Kalah bau shower jell dalam toilet tu, bau wangi scrub arang tengelam bau yang lain-lain. 😘 Ada yang pelik ke sebab warna dia yang hitam ?? Sayang-sayang nie hitam bukan sebarang hitam tau , nampak hitam tapi powerrr ! dah cuba confirm repeat. tak nak lahh main cerita kosong nie. luvvv sangatt. 😎 Yang paling suka bila guna scrub TBH sental-sental daki pun tak berani dah nak dekat. Ahakss , tak peliklah badan segar n bau wangi lepas scrub. #thebeuatyhacks  #RichCLuv  http://wasap.my/60193965586
Feedback customer TBH

Sabun kunyit RM12
Face Scrub Milk RM33
Face Cream RM45

Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨
_
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #sistholipmatte
Feedback customer TBH Sabun kunyit RM12 Face Scrub Milk RM33 Face Cream RM45 Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨ _ Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #sistholipmatte 
kelebihan Face Mask Turmeric ni .
🌸Mengatasi kulit berminyak
🌸Menghaluskan kulit wajah
🌸Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata
🌸Mengatasi pigmentasi
🌸Mengeluarkan Sel kulit mati
🌸Mengatasi masalah jerawat .
🌸Mengurangkan kedutan .
🌸Mengurangkan parut belas jerawat
🌸Menjadikan tona kulit lebih sekata
🌸Mencegah penuaan
.
Bukan tu je, uolls jugak boleh guna Face Mask ni pada bahagian siku dan tumit jugak tau. Jangan terkejut! Haaa banyakkan manfaatnya.
.
So apa tunggu lagi, jom la try Face Mask Turmeric ni. Rugi tau kalau tak cuba . Belum cuba belum tau. Sekali dah cuba, mesti jatuh cinta 😍
.
Face Mask Honey Turmeric RM29 (40g)
.
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney
kelebihan Face Mask Turmeric ni . 🌸Mengatasi kulit berminyak 🌸Menghaluskan kulit wajah 🌸Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata 🌸Mengatasi pigmentasi 🌸Mengeluarkan Sel kulit mati 🌸Mengatasi masalah jerawat . 🌸Mengurangkan kedutan . 🌸Mengurangkan parut belas jerawat 🌸Menjadikan tona kulit lebih sekata 🌸Mencegah penuaan . Bukan tu je, uolls jugak boleh guna Face Mask ni pada bahagian siku dan tumit jugak tau. Jangan terkejut! Haaa banyakkan manfaatnya. . So apa tunggu lagi, jom la try Face Mask Turmeric ni. Rugi tau kalau tak cuba . Belum cuba belum tau. Sekali dah cuba, mesti jatuh cinta 😍 . Face Mask Honey Turmeric RM29 (40g) . Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney 
Feedback customer TBH

Sabun kunyit RM12
Face Scrub Milk RM33
Face Cream RM45

Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨
_
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #SisthoLipmatte
Feedback customer TBH Sabun kunyit RM12 Face Scrub Milk RM33 Face Cream RM45 Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨ _ Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #SisthoLipmatte 
Basic Set Body Scrub dan Soap Bar Turmeric yang pasti buat awak jatuh cinta 😍 .
-
Kebaikan kunyit dapat membuatkan kulit kita: .
🍑nampak lebih bersinar & mencerahkan kulit .
🍑menghaluskan kulit bak kulit bayi .
🍑dapat menghilangkan jerawat
🍑mengatasi masalah jeragat & bintik hitam .
-
Bahan yang terkandung pada scrub kunyit mengandungi .
🌻smooth salts (membuang sel kulit mati) .
🌻curcumin (mencerahkan kulit) .
🌻minyak volatile (mencegah jerawat & melembapkan kulit) .
🌻mineral (menyihat & menyegarkan kulit) .
🌻amilum (membantu menyerap minyak berlebihan untuk kulit berminyak) .
-
Body Scrub Turmeric 400gram RM33 each + Soap Bar Turmeric 60gram RM12 each 
Total: RM45 
Promo price: RM40 
Free gift will be given too 🎉
-
Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨
_
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #SisthoLipmatte
Basic Set Body Scrub dan Soap Bar Turmeric yang pasti buat awak jatuh cinta 😍 . - Kebaikan kunyit dapat membuatkan kulit kita: . 🍑nampak lebih bersinar & mencerahkan kulit . 🍑menghaluskan kulit bak kulit bayi . 🍑dapat menghilangkan jerawat 🍑mengatasi masalah jeragat & bintik hitam . - Bahan yang terkandung pada scrub kunyit mengandungi . 🌻smooth salts (membuang sel kulit mati) . 🌻curcumin (mencerahkan kulit) . 🌻minyak volatile (mencegah jerawat & melembapkan kulit) . 🌻mineral (menyihat & menyegarkan kulit) . 🌻amilum (membantu menyerap minyak berlebihan untuk kulit berminyak) . - Body Scrub Turmeric 400gram RM33 each + Soap Bar Turmeric 60gram RM12 each Total: RM45 Promo price: RM40 Free gift will be given too 🎉 - Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨ _ Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #SisthoLipmatte 
KUNYIT PENGHAPUS JERAWAT! 
_
Siapa yang ada rasa rasa give up kerana jerawat di muka, please jangan putus asa untuk cari skincare yang sesuai untuk awak! 
_
So, why not you try our Sabun Turmeric yang sesuai untuk kecutkan jerawat tu, antara kebaikan dia ialah: 
_
🍋Kecutkan jerawat dengan cepat
🍋Mengatasi kulit kusam
🍋Mengurangkan minyak berlebihan
🍋Memudarkan parut jerawat
🍋Memudarkan jeragat
_
Ika galakkan setiap kali pakai sabun Turmeric, wajib pakai pelembap untuk mengekalkan pH kulit muka yang baik. 
_
Harga seketul sabun Turmeric ni hanya RM12 (65gram) saja, sesuai untuk 17 tahun ke atas 😍
_
Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨
_
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #SisthoLipmatte
KUNYIT PENGHAPUS JERAWAT! _ Siapa yang ada rasa rasa give up kerana jerawat di muka, please jangan putus asa untuk cari skincare yang sesuai untuk awak! _ So, why not you try our Sabun Turmeric yang sesuai untuk kecutkan jerawat tu, antara kebaikan dia ialah: _ 🍋Kecutkan jerawat dengan cepat 🍋Mengatasi kulit kusam 🍋Mengurangkan minyak berlebihan 🍋Memudarkan parut jerawat 🍋Memudarkan jeragat _ Ika galakkan setiap kali pakai sabun Turmeric, wajib pakai pelembap untuk mengekalkan pH kulit muka yang baik. _ Harga seketul sabun Turmeric ni hanya RM12 (65gram) saja, sesuai untuk 17 tahun ke atas 😍 _ Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨ _ Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #SisthoLipmatte 
Golden Turmeric Mask RM39
150gram .
.
Bahan bahan: 
Turmeric 
Oatmeal 
Rice 
Aloevera 
Epsom Salts
.
.
Boleh dipakai setiap malam atau 3 kali seminggu. .
Boleh dicampur bersama madu, yogurt, susu segar dan macam macam lagi. Boleh search
.
.
Antara kelebihannya: .
🍑 Merawat jerawat.
🍑 Memudarkan Parut.
🍑 Melembabkan kulit.
🍑 Mencegah kedutan.
🍑 Menghilangkan bintik bintik hitam.
🍑 Mencerahkan kulit.
🍑 Mengatasi kulit kusam.
🍑 Mengatasi kulit berminyak
🍑 Mengecilkan liang pori
.
Apa yang penting, Golden Turmeric Mask ni bukan hanya boleh dijadikan Mask tapi mampu exfoliation iaitu ber scrub untuk membuang sel sel kulit mati serta mengecilkan liang pori kulit muka
.
Sesuai untuk semua jenis kulit dan awak cuma menggunakan Golden Turmeric Mask 3 kali seminggu atau setiap malam untuk dapatkan kulit yang gebu gebas 💛
.
.
.
Whatsapp ika 0178295891

Postage RM8/SM RM12/SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney
Golden Turmeric Mask RM39 150gram . . Bahan bahan: Turmeric Oatmeal Rice Aloevera Epsom Salts . . Boleh dipakai setiap malam atau 3 kali seminggu. . Boleh dicampur bersama madu, yogurt, susu segar dan macam macam lagi. Boleh search . . Antara kelebihannya: . 🍑 Merawat jerawat. 🍑 Memudarkan Parut. 🍑 Melembabkan kulit. 🍑 Mencegah kedutan. 🍑 Menghilangkan bintik bintik hitam. 🍑 Mencerahkan kulit. 🍑 Mengatasi kulit kusam. 🍑 Mengatasi kulit berminyak 🍑 Mengecilkan liang pori . Apa yang penting, Golden Turmeric Mask ni bukan hanya boleh dijadikan Mask tapi mampu exfoliation iaitu ber scrub untuk membuang sel sel kulit mati serta mengecilkan liang pori kulit muka . Sesuai untuk semua jenis kulit dan awak cuma menggunakan Golden Turmeric Mask 3 kali seminggu atau setiap malam untuk dapatkan kulit yang gebu gebas 💛 . . . Whatsapp ika 0178295891 Postage RM8/SM RM12/SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney 
Setiap pembelian Set Basic iaitu Body Scrub Rice/Tamarind/Turmeric & Soap bar Rice/Turmeric akan dapat potongan diskaun RM5
-
Uols boleh pilih mana mana untuk dapatkan diskaun ni.
-
Body Scrub RM33
Soap Bar RM12

Harga asal RM45
Harga Promo RM40

Setiap pembelian RM30 ke atas akan dapat special gift dari lily 😉

Whatsapp ika 📲 01136744507
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #SisthoLipmatte
Setiap pembelian Set Basic iaitu Body Scrub Rice/Tamarind/Turmeric & Soap bar Rice/Turmeric akan dapat potongan diskaun RM5 - Uols boleh pilih mana mana untuk dapatkan diskaun ni. - Body Scrub RM33 Soap Bar RM12 Harga asal RM45 Harga Promo RM40 Setiap pembelian RM30 ke atas akan dapat special gift dari lily 😉 Whatsapp ika 📲 01136744507 Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #SisthoLipmatte 
Rangkaian produk TBH termasuklah penjagaan badan selain mencantikkan kulit muka

Terdapat 4 jenis scrub badan yg mana setiap satu fungsinya adalah lebih kurang sama tp fungsi utamanya adalah berbeze contohnya bodyscrub turmeric berupaya menghilangkan jerawat di belakang badan, parut luka dan parut jerawat.

#bodyscrub #bodyscrubrice #bodyscrubturmeric #bodyscrubtamarind #bodyscrubcharcoal
Rangkaian produk TBH termasuklah penjagaan badan selain mencantikkan kulit muka Terdapat 4 jenis scrub badan yg mana setiap satu fungsinya adalah lebih kurang sama tp fungsi utamanya adalah berbeze contohnya bodyscrub turmeric berupaya menghilangkan jerawat di belakang badan, parut luka dan parut jerawat. #bodyscrub  #bodyscrubrice  #bodyscrubturmeric  #bodyscrubtamarind  #bodyscrubcharcoal 
Rangkaian produk TBH termasuklah penjagaan badan selain mencantikkan kulit muka

Terdapat 4 jenis scrub badan yg mana setiap satu fungsinya adalah lebih kurang sama tp fungsi utamanya adalah berbeze contohnya bodyscrub turmeric berupaya menghilangkan jerawat di belakang badan, parut luka dan parut jerawat.

#bodyscrub #bodyscrubrice #bodyscrubturmeric #bodyscrubtamarind #bodyscrubcharcoal
Rangkaian produk TBH termasuklah penjagaan badan selain mencantikkan kulit muka Terdapat 4 jenis scrub badan yg mana setiap satu fungsinya adalah lebih kurang sama tp fungsi utamanya adalah berbeze contohnya bodyscrub turmeric berupaya menghilangkan jerawat di belakang badan, parut luka dan parut jerawat. #bodyscrub  #bodyscrubrice  #bodyscrubturmeric  #bodyscrubtamarind  #bodyscrubcharcoal 
Rangkaian produk TBH termasuklah penjagaan badan selain mencantikkan kulit muka

Terdapat 4 jenis scrub badan yg mana setiap satu fungsinya adalah lebih kurang sama tp fungsi utamanya adalah berbeze contohnya bodyscrub turmeric berupaya menghilangkan jerawat di belakang badan, parut luka dan parut jerawat.

#bodyscrub #bodyscrubrice #bodyscrubturmeric #bodyscrubtamarind #bodyscrubcharcoal
Rangkaian produk TBH termasuklah penjagaan badan selain mencantikkan kulit muka Terdapat 4 jenis scrub badan yg mana setiap satu fungsinya adalah lebih kurang sama tp fungsi utamanya adalah berbeze contohnya bodyscrub turmeric berupaya menghilangkan jerawat di belakang badan, parut luka dan parut jerawat. #bodyscrub  #bodyscrubrice  #bodyscrubturmeric  #bodyscrubtamarind  #bodyscrubcharcoal 
Rangkaian produk TBH termasuklah penjagaan badan selain mencantikkan kulit muka

Terdapat 4 jenis scrub badan yg mana setiap satu fungsinya adalah lebih kurang sama tp fungsi utamanya adalah berbeze contohnya bodyscrub turmeric berupaya menghilangkan jerawat di belakang badan, parut luka dan parut jerawat.

#bodyscrub #bodyscrubrice #bodyscrubturmeric #bodyscrubtamarind #bodyscrubcharcoal
Rangkaian produk TBH termasuklah penjagaan badan selain mencantikkan kulit muka Terdapat 4 jenis scrub badan yg mana setiap satu fungsinya adalah lebih kurang sama tp fungsi utamanya adalah berbeze contohnya bodyscrub turmeric berupaya menghilangkan jerawat di belakang badan, parut luka dan parut jerawat. #bodyscrub  #bodyscrubrice  #bodyscrubturmeric  #bodyscrubtamarind  #bodyscrubcharcoal 
Rangkaian produk TBH termasuklah penjagaan badan selain mencantikkan kulit muka

Terdapat 4 jenis scrub badan yg mana setiap satu fungsinya adalah lebih kurang sama tp fungsi utamanya adalah berbeze contohnya bodyscrub turmeric berupaya menghilangkan jerawat di belakang badan, parut luka dan parut jerawat.

#bodyscrub #bodyscrubrice #bodyscrubturmeric #bodyscrubtamarind #bodyscrubcharcoal
Rangkaian produk TBH termasuklah penjagaan badan selain mencantikkan kulit muka Terdapat 4 jenis scrub badan yg mana setiap satu fungsinya adalah lebih kurang sama tp fungsi utamanya adalah berbeze contohnya bodyscrub turmeric berupaya menghilangkan jerawat di belakang badan, parut luka dan parut jerawat. #bodyscrub  #bodyscrubrice  #bodyscrubturmeric  #bodyscrubtamarind  #bodyscrubcharcoal 
SPA di rumah..💗💗
.
Hai korang!!! Baru nak gerak balik dr tempat keje ke.. Hati2 semua.. Seharian duduk dalam opis,keje luar opis,dalam kilang,kat sekolah memang buat kulit kering,sunburn,berminyak,berpeluh.. Tak selesakan.. Nak pegi spa memang tak la kalau dah penat..
.
Takpe,jom kita spa kat rumah je.. Jimat masa,jimat harga.. Lagi2,bodyscrub ikut kesesuaian jenis kulit korang.. Nak sental byk mana pun takpe.. Takkan nak jaga muka je kan.. Badan dibiar berdaki berinci2,tiak bau semerbak..opsss hihi✌.. .
Eh,takyah la bau tiak tu.. Scrub dulu baru bau..😝
.
DianaJalal
#thebeautyhacks
#teamfabulous
#bodyscrubtumeric
#bodyscrubrice
#bodyscrubtamarind
#bodyscrubcharcoal
SPA di rumah..💗💗 . Hai korang!!! Baru nak gerak balik dr tempat keje ke.. Hati2 semua.. Seharian duduk dalam opis,keje luar opis,dalam kilang,kat sekolah memang buat kulit kering,sunburn,berminyak,berpeluh.. Tak selesakan.. Nak pegi spa memang tak la kalau dah penat.. . Takpe,jom kita spa kat rumah je.. Jimat masa,jimat harga.. Lagi2,bodyscrub ikut kesesuaian jenis kulit korang.. Nak sental byk mana pun takpe.. Takkan nak jaga muka je kan.. Badan dibiar berdaki berinci2,tiak bau semerbak..opsss hihi✌.. . Eh,takyah la bau tiak tu.. Scrub dulu baru bau..😝 . DianaJalal #thebeautyhacks  #teamfabulous  #bodyscrubtumeric  #bodyscrubrice  #bodyscrubtamarind  #bodyscrubcharcoal 
Setiap pembelian Set Basic iaitu Body Scrub Rice/Tamarind/Turmeric & Soap bar Rice/Turmeric akan dapat potongan diskaun RM5
-
Uols boleh pilih mana mana untuk dapatkan diskaun ni.
-
Body Scrub RM33
Soap Bar RM12

Harga asal RM45
Harga Promo RM40

Setiap pembelian RM30 ke atas akan dapat special gift dari ika 😉

Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #SisthoLipmatte
Setiap pembelian Set Basic iaitu Body Scrub Rice/Tamarind/Turmeric & Soap bar Rice/Turmeric akan dapat potongan diskaun RM5 - Uols boleh pilih mana mana untuk dapatkan diskaun ni. - Body Scrub RM33 Soap Bar RM12 Harga asal RM45 Harga Promo RM40 Setiap pembelian RM30 ke atas akan dapat special gift dari ika 😉 Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #SisthoLipmatte 
Kebaikan Body Scrub The Beauty Hacks:
✨ Kulit lebih cantik, halus, gebu & cerah
✨ Menanggalkan sel-sel mati serta DAKI pada badan ✨ Mencerahkan bahagian-bahagian tersembunyi seperti pelipat paha, lutut, siku & celah ketiak ✨ Dengan berscrub dapat mengurangkan tekanan & keletihan pada badan ✨ Mengekalkan tenaga
✨ Melancarkan peredaran darah ✅ Ini kerana di dalam Body Scrub The Beauty Hacks mengandungi GARAM! Garam baik untuk melancarkan peredaran darah, mengurangkan tekanan & keletihan.
✨ Menghindarkan bau badan & peluh berbau ✨ Memperbaiki tekstur kulit ✨ Mengurangkan dehidrasi 
Cara Penggunaan Body Scrub?
✅ Pakai setiap hari setiap kali mandi ✅ Ketika mandi - basahkan badan, lulurkan pada badan & bilas hingga keluar buih yang banyak & sangat wangi .

#bodyscrubcharcoal 
#jerawatbadan
#kulitberminyak
#agenttbhnegerisembilan #uitmkualapilah
Kebaikan Body Scrub The Beauty Hacks: ✨ Kulit lebih cantik, halus, gebu & cerah ✨ Menanggalkan sel-sel mati serta DAKI pada badan ✨ Mencerahkan bahagian-bahagian tersembunyi seperti pelipat paha, lutut, siku & celah ketiak ✨ Dengan berscrub dapat mengurangkan tekanan & keletihan pada badan ✨ Mengekalkan tenaga ✨ Melancarkan peredaran darah ✅ Ini kerana di dalam Body Scrub The Beauty Hacks mengandungi GARAM! Garam baik untuk melancarkan peredaran darah, mengurangkan tekanan & keletihan. ✨ Menghindarkan bau badan & peluh berbau ✨ Memperbaiki tekstur kulit ✨ Mengurangkan dehidrasi Cara Penggunaan Body Scrub? ✅ Pakai setiap hari setiap kali mandi ✅ Ketika mandi - basahkan badan, lulurkan pada badan & bilas hingga keluar buih yang banyak & sangat wangi . #bodyscrubcharcoal  #jerawatbadan  #kulitberminyak  #agenttbhnegerisembilan  #uitmkualapilah 
Tahu tak fungsi Face Cream Honey & Aloevera dan Face Mask gel Honey ni sebenarnya bertindak sebagai pelembap kulit muka yang baik? .
.
Dua dua hampir sama fungsi nya cuma Face Cream
Honey & Aloevera sesuai untuk kulit kering dan kombinasi saja dan Face Mask Honey sesuai untuk semua jenis kulit. .
.
🌸Face Cream Honey & Aloevera: .
🍑 Mampu melembapkan kulit muka yang kering .
🍑 Mampu memudarkan parut jerawat di muka
🍑 Membantu mengembalikan kulit cerah .
🍑 Baik untuk keseimbangan air pada kulit.
🍑 Anti penuaan
🍑 Mempunyai SPF35 .
🍑 Dapat menghilangkan jerawat .
🍑 Menganjalkan kulit
🍑 Menegangkan kulit muka .
.
.
🌸Face Mask gel Honey: .
🐝 Mengurangkan dark eyes circles dan eye bags
🐝 Membuatkan kulit lebih lembap dan bersinar
🐝 Perangsang utk sel kulit baru.
🐝 Membuatkan kulit gebu walaupun tidak mekap.
🐝 Menyejukkan kulit yang pedih.
🐝 Mengurangkan kemerahan kulit.
🐝 Boleh dipakai dengan mana mana produk. .
🐝 Boleh dipakai pada waktu siang dan malam. .
🐝 Boleh apply sebelum memakai Foundation tanpa lekit.
.
.
RM45 (25gram) untuk setiap satu items dan tahan lebih dari 3 bulan ikut cara penggunaan individual. Sebulan hanya spend RM15. Jimat kan? 😙🌸
.
.
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #SisthoLipmatte
Tahu tak fungsi Face Cream Honey & Aloevera dan Face Mask gel Honey ni sebenarnya bertindak sebagai pelembap kulit muka yang baik? . . Dua dua hampir sama fungsi nya cuma Face Cream Honey & Aloevera sesuai untuk kulit kering dan kombinasi saja dan Face Mask Honey sesuai untuk semua jenis kulit. . . 🌸Face Cream Honey & Aloevera: . 🍑 Mampu melembapkan kulit muka yang kering . 🍑 Mampu memudarkan parut jerawat di muka 🍑 Membantu mengembalikan kulit cerah . 🍑 Baik untuk keseimbangan air pada kulit. 🍑 Anti penuaan 🍑 Mempunyai SPF35 . 🍑 Dapat menghilangkan jerawat . 🍑 Menganjalkan kulit 🍑 Menegangkan kulit muka . . . 🌸Face Mask gel Honey: . 🐝 Mengurangkan dark eyes circles dan eye bags 🐝 Membuatkan kulit lebih lembap dan bersinar 🐝 Perangsang utk sel kulit baru. 🐝 Membuatkan kulit gebu walaupun tidak mekap. 🐝 Menyejukkan kulit yang pedih. 🐝 Mengurangkan kemerahan kulit. 🐝 Boleh dipakai dengan mana mana produk. . 🐝 Boleh dipakai pada waktu siang dan malam. . 🐝 Boleh apply sebelum memakai Foundation tanpa lekit. . . RM45 (25gram) untuk setiap satu items dan tahan lebih dari 3 bulan ikut cara penggunaan individual. Sebulan hanya spend RM15. Jimat kan? 😙🌸 . . Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #SisthoLipmatte 
Ada masalah kulit seperti: 
Kulit kusam?
Kulit kering?
Jeragat?
.
.
Cuba Face Scrub Gold sebab ia mampu: .
🍋Mengurangkan kulit kusam dan berjeragat
🍋Memudarkan parut jerawat, kulit kering.
🍋Sekatakan tona kulit tak sekata
🍋Melembapkan dan mencerahkan kulit .
🍋Penggunaan secara konsisten akan memberi kesan glowing pada kulit

Hanya RM33 (50gram) + FREE GIFT ✨

Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #SisthoLipmatte
Ada masalah kulit seperti: Kulit kusam? Kulit kering? Jeragat? . . Cuba Face Scrub Gold sebab ia mampu: . 🍋Mengurangkan kulit kusam dan berjeragat 🍋Memudarkan parut jerawat, kulit kering. 🍋Sekatakan tona kulit tak sekata 🍋Melembapkan dan mencerahkan kulit . 🍋Penggunaan secara konsisten akan memberi kesan glowing pada kulit Hanya RM33 (50gram) + FREE GIFT ✨ Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #SisthoLipmatte 
Set TBH for Skincare. Basic skincare yang kita kena ada sekurang kurangnya sabun pencuci muka, scrub muka, pelembap dan mask gel. 
_
Kalau skip salah satu items di atas, either kulit awak akan kering, menggelupas, kusam atau minyak berlebihan cause it happened to me! Hanya pakai sabun tanpa pelembap, muka akan rasa kering sangat 😱
_
First step: Sabun The Rice/Turmeric yang dapat mengecutkan jerawat dan membersihkan kulit muka dari kotoran. 
_
Second step: Face scrub Gold/Milk yang mempunyai smooth salts untuk digosok pada kulit muka yang membantu untuk membuang sel kulit mati, melicinkan kulit serta mengecilkan liang pori. Hanya 3 kali seminggu penggunaan sahaja. 
_
Third step: Face Cream Honey Aloevera yang mempunyai SPF35 dan berfungsi sebagai pelembap untuk melindungi kulit dari sunburn, mencerahkan kulit serta melembapkan kulit muka. Pakai 2 kali sehari selepas cuci muka. 
_
Forth step: Face Mask gel Honey yang melembutkan kulit muka, menyejukkan kulit yang pedih dan breakout serta mengatasi lingkaran gelap bawah mata. Pakai 2 kali sehari juga selepas apply Face Cream Honey Aloevera.
_
Kalau tak ambil 4 items ni, rasa tak lengkap sangat sebab dah jadi rutin penjagaan kulit muka Ika dan alhamdulillah banyak tau testimoni kami berjaya dengan 4 items di atas ni.
_
Satu set ni hanya RM135 dan each items tahan lebih dari 2-3 bulan. Jimat kan? Opps! Lupa nak mention, pembelian lebih dari RM100 akan dapat 2 percuma hadiah dari Ika. 
_
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #SisthoLipmatte
Set TBH for Skincare. Basic skincare yang kita kena ada sekurang kurangnya sabun pencuci muka, scrub muka, pelembap dan mask gel. _ Kalau skip salah satu items di atas, either kulit awak akan kering, menggelupas, kusam atau minyak berlebihan cause it happened to me! Hanya pakai sabun tanpa pelembap, muka akan rasa kering sangat 😱 _ First step: Sabun The Rice/Turmeric yang dapat mengecutkan jerawat dan membersihkan kulit muka dari kotoran. _ Second step: Face scrub Gold/Milk yang mempunyai smooth salts untuk digosok pada kulit muka yang membantu untuk membuang sel kulit mati, melicinkan kulit serta mengecilkan liang pori. Hanya 3 kali seminggu penggunaan sahaja. _ Third step: Face Cream Honey Aloevera yang mempunyai SPF35 dan berfungsi sebagai pelembap untuk melindungi kulit dari sunburn, mencerahkan kulit serta melembapkan kulit muka. Pakai 2 kali sehari selepas cuci muka. _ Forth step: Face Mask gel Honey yang melembutkan kulit muka, menyejukkan kulit yang pedih dan breakout serta mengatasi lingkaran gelap bawah mata. Pakai 2 kali sehari juga selepas apply Face Cream Honey Aloevera. _ Kalau tak ambil 4 items ni, rasa tak lengkap sangat sebab dah jadi rutin penjagaan kulit muka Ika dan alhamdulillah banyak tau testimoni kami berjaya dengan 4 items di atas ni. _ Satu set ni hanya RM135 dan each items tahan lebih dari 2-3 bulan. Jimat kan? Opps! Lupa nak mention, pembelian lebih dari RM100 akan dapat 2 percuma hadiah dari Ika. _ Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #SisthoLipmatte 
Sistho Lipmatte yang mempunyai 5 hot warna iaitu Kiss Love, No Lies, Talkative, Sweet Talker dan Baby Muah. 
_
Kenapa awak Wajib grab Sistho Lipmatte? Pernah tak you guys makan, lipmatte dekat bibir cepat je hilang. Duaploh patjam kena calit sekali lagi selepas makan! 
_
Bukan sekadar student saja grab Sistho yang mempunyai harga berpatutan, para wanita yang bekerjaya pun dah cuba sistho Lipmatte yang cun melecun dan tak perlu risau lipmatte di bibir cepat hilang. 
_
Lekas dear, sebatang hanya RM35. Bau Sistho Lipmatte pun sedap macam bau honey dew. 
_
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #SisthoLipmatte
Sistho Lipmatte yang mempunyai 5 hot warna iaitu Kiss Love, No Lies, Talkative, Sweet Talker dan Baby Muah. _ Kenapa awak Wajib grab Sistho Lipmatte? Pernah tak you guys makan, lipmatte dekat bibir cepat je hilang. Duaploh patjam kena calit sekali lagi selepas makan! _ Bukan sekadar student saja grab Sistho yang mempunyai harga berpatutan, para wanita yang bekerjaya pun dah cuba sistho Lipmatte yang cun melecun dan tak perlu risau lipmatte di bibir cepat hilang. _ Lekas dear, sebatang hanya RM35. Bau Sistho Lipmatte pun sedap macam bau honey dew. _ Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #SisthoLipmatte 
Glow Green Mask & Scrub

Glow green mask & scrub. 2 in 1 jugak. Freshly handmade. Lebih kurang sama dengan golden turmeric mask sebab ianya mengunakan ingredients 100% natural
.
 Ingredients: .
🌿Premium matcha green tea
🌿Green tea .
🌿Rolled oats .
🌿Organik rice
.
Kami gabungkan 2 jenis green tea dalam mask ni untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif. 
Green tea yang kami pilih pun adalah green tea yang terbaik. 3 bulan kami buat research untuk mask ni. And banyak dah tukar untuk dapat kan yang terbaik
.

Kelebihannya: .
🍀 Merawat kulit berminyak .
🍀Mengecilkan pori .
🍀Anti penuaan .
🍀Merawat jerawat .
🍀Menghilangkan eyebag .
🍀Melembabkan kulit .
🍀Meredakan kemerahan kulit (sunburn)

Untuk green mask ni lebih kepada untuk redakan kemerahan akibat sunburn, untuk hilangkan eyebag, untuk mengecilkan pori yang terbuka, merawat kulit berminyak.

Harga RM39 (150g) exc postage 
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #hafizmahamad #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #syafiqahaina #izaraaishah #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #glowgreenmask
Glow Green Mask & Scrub Glow green mask & scrub. 2 in 1 jugak. Freshly handmade. Lebih kurang sama dengan golden turmeric mask sebab ianya mengunakan ingredients 100% natural . Ingredients: . 🌿Premium matcha green tea 🌿Green tea . 🌿Rolled oats . 🌿Organik rice . Kami gabungkan 2 jenis green tea dalam mask ni untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif. Green tea yang kami pilih pun adalah green tea yang terbaik. 3 bulan kami buat research untuk mask ni. And banyak dah tukar untuk dapat kan yang terbaik . Kelebihannya: . 🍀 Merawat kulit berminyak . 🍀Mengecilkan pori . 🍀Anti penuaan . 🍀Merawat jerawat . 🍀Menghilangkan eyebag . 🍀Melembabkan kulit . 🍀Meredakan kemerahan kulit (sunburn) Untuk green mask ni lebih kepada untuk redakan kemerahan akibat sunburn, untuk hilangkan eyebag, untuk mengecilkan pori yang terbuka, merawat kulit berminyak. Harga RM39 (150g) exc postage Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #hafizmahamad  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #syafiqahaina  #izaraaishah  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #glowgreenmask 
TAK SIA SIA TUNGGU LAMA UNTUK DAPATKAN KULIT HALUS MULUS❗️
_
Siapa benci jerawat, angkat tangan 🙋🏻‍♀️ Well, same goes to me. Anti jerawat paling extreme di dunia! Sebaik ada kunyit dan madu datang menyelamat. 
_
Ada tak masalah awak macam dia? Mempunyai masalah jerawat isi ketul ketul sampai kemerahan, nak keluar rumah pun segan, nak pakai bedak pun tak mampu, apatah lagi make up. 
_
Dah cuba macam macam produk tapi masih tak membantu. So why not you cuba ikthiar bahan penjagaan kulit yang tak banyak chemical, kulit muka bebas bahan bahan dangerous tapi merawat kulit muka hanya dengan bahan dari dapur yang menjadi antiseptik untuk membunuh kuman di kulit muka serta memberi kulit wajah yang yang di idam idamkan selama ni. 
_
Hanya pengambilan sabun turmeric, face mask gel honey sebagai pelembap dan merawat kepedihan kulit muka serta masker kunyit yang boleh di pakai setiap malam before tidur untuk kecutkan semua jerawat secara perlahan lahan. 
_
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #SisthoLipmatte
TAK SIA SIA TUNGGU LAMA UNTUK DAPATKAN KULIT HALUS MULUS❗️ _ Siapa benci jerawat, angkat tangan 🙋🏻‍♀️ Well, same goes to me. Anti jerawat paling extreme di dunia! Sebaik ada kunyit dan madu datang menyelamat. _ Ada tak masalah awak macam dia? Mempunyai masalah jerawat isi ketul ketul sampai kemerahan, nak keluar rumah pun segan, nak pakai bedak pun tak mampu, apatah lagi make up. _ Dah cuba macam macam produk tapi masih tak membantu. So why not you cuba ikthiar bahan penjagaan kulit yang tak banyak chemical, kulit muka bebas bahan bahan dangerous tapi merawat kulit muka hanya dengan bahan dari dapur yang menjadi antiseptik untuk membunuh kuman di kulit muka serta memberi kulit wajah yang yang di idam idamkan selama ni. _ Hanya pengambilan sabun turmeric, face mask gel honey sebagai pelembap dan merawat kepedihan kulit muka serta masker kunyit yang boleh di pakai setiap malam before tidur untuk kecutkan semua jerawat secara perlahan lahan. _ Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #SisthoLipmatte 
Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh.
.
Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh.
.
Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita.
.
Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks.
.
Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub? 
Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang!
.
Ini antara manfaat body scrub pada tubuh:
🌸Membuang sel-sel kulit mati
🌸Kulit kelihatan awet muda .
🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus .
🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub
🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks.

Whatsapp 018-4636-520 (Rose) 
#thebeautyhacks #bodyscrub #bodyscrubmurah #bodyscrubmalaysia #facemaskturmeric #facemask #turmeric #bodyscrubcharcoal
Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh. . Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh. . Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita. . Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks. . Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub? Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang! . Ini antara manfaat body scrub pada tubuh: 🌸Membuang sel-sel kulit mati 🌸Kulit kelihatan awet muda . 🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus . 🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub 🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks. Whatsapp 018-4636-520 (Rose) #thebeautyhacks  #bodyscrub  #bodyscrubmurah  #bodyscrubmalaysia  #facemaskturmeric  #facemask  #turmeric  #bodyscrubcharcoal 
Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh.
.
Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh.
.
Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita.
.
Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks.
.
Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub? 
Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang!
.
Ini antara manfaat body scrub pada tubuh:
🌸Membuang sel-sel kulit mati
🌸Kulit kelihatan awet muda .
🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus .
🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub
🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks.

Whatsapp 018-4636-520 (Rose) 
#thebeautyhacks #bodyscrub #bodyscrubmurah #bodyscrubmalaysia #facemaskturmeric #facemask #turmeric #bodyscrubcharcoal
Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh. . Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh. . Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita. . Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks. . Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub? Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang! . Ini antara manfaat body scrub pada tubuh: 🌸Membuang sel-sel kulit mati 🌸Kulit kelihatan awet muda . 🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus . 🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub 🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks. Whatsapp 018-4636-520 (Rose) #thebeautyhacks  #bodyscrub  #bodyscrubmurah  #bodyscrubmalaysia  #facemaskturmeric  #facemask  #turmeric  #bodyscrubcharcoal 
Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh.
.
Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh.
.
Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita.
.
Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks.
.
Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub? 
Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang!
.
Ini antara manfaat body scrub pada tubuh:
🌸Membuang sel-sel kulit mati
🌸Kulit kelihatan awet muda .
🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus .
🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub
🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks.

Whatsapp 018-4636-520 (Rose) 
#thebeautyhacks #bodyscrub #bodyscrubmurah #bodyscrubmalaysia #facemaskturmeric #facemask #turmeric #bodyscrubcharcoal
Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh. . Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh. . Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita. . Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks. . Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub? Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang! . Ini antara manfaat body scrub pada tubuh: 🌸Membuang sel-sel kulit mati 🌸Kulit kelihatan awet muda . 🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus . 🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub 🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks. Whatsapp 018-4636-520 (Rose) #thebeautyhacks  #bodyscrub  #bodyscrubmurah  #bodyscrubmalaysia  #facemaskturmeric  #facemask  #turmeric  #bodyscrubcharcoal 
Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh.
.
Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh.
.
Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita.
.
Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks.
.
Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub? 
Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang!
.
Ini antara manfaat body scrub pada tubuh:
🌸Membuang sel-sel kulit mati
🌸Kulit kelihatan awet muda .
🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus .
🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub
🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks.

Whatsapp 018-4636-520 (Rose) 
#thebeautyhacks #bodyscrub #bodyscrubmurah #bodyscrubmalaysia #facemaskturmeric #facemask #turmeric #bodyscrubcharcoal
Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh. . Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh. . Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita. . Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks. . Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub? Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang! . Ini antara manfaat body scrub pada tubuh: 🌸Membuang sel-sel kulit mati 🌸Kulit kelihatan awet muda . 🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus . 🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub 🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks. Whatsapp 018-4636-520 (Rose) #thebeautyhacks  #bodyscrub  #bodyscrubmurah  #bodyscrubmalaysia  #facemaskturmeric  #facemask  #turmeric  #bodyscrubcharcoal 
Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh.
.
Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh.
.
Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita.
.
Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks.
.
Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub? 
Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang!
.
Ini antara manfaat body scrub pada tubuh:
🌸Membuang sel-sel kulit mati
🌸Kulit kelihatan awet muda .
🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus .
🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub
🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks.

Whatsapp 018-4636-520 (Rose) 
#thebeautyhacks #bodyscrub #bodyscrubmurah #bodyscrubmalaysia #facemaskturmeric #facemask #turmeric #bodyscrubcharcoal
Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh. . Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh. . Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita. . Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks. . Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub? Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang! . Ini antara manfaat body scrub pada tubuh: 🌸Membuang sel-sel kulit mati 🌸Kulit kelihatan awet muda . 🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus . 🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub 🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks. Whatsapp 018-4636-520 (Rose) #thebeautyhacks  #bodyscrub  #bodyscrubmurah  #bodyscrubmalaysia  #facemaskturmeric  #facemask  #turmeric  #bodyscrubcharcoal 
Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh.
.
Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh.
.
Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita.
.
Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks.
.
Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub? 
Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang!
.
Ini antara manfaat body scrub pada tubuh:
🌸Membuang sel-sel kulit mati
🌸Kulit kelihatan awet muda .
🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus .
🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub
🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks.

Whatsapp 018-4636-520 (Rose) 
#thebeautyhacks #bodyscrub #bodyscrubmurah #bodyscrubmalaysia #facemaskturmeric #facemask #turmeric #bodyscrubcharcoal
Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh. . Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh. . Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita. . Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks. . Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub? Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang! . Ini antara manfaat body scrub pada tubuh: 🌸Membuang sel-sel kulit mati 🌸Kulit kelihatan awet muda . 🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus . 🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub 🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks. Whatsapp 018-4636-520 (Rose) #thebeautyhacks  #bodyscrub  #bodyscrubmurah  #bodyscrubmalaysia  #facemaskturmeric  #facemask  #turmeric  #bodyscrubcharcoal 
Dah pakai Lips Scrub Rose Lollypop? Tapi saya tak janji dengan awak yang awak akan dapat bibir macam Kylie Jenner tapi bibir awak akan nampak pinkish natural gitu! 👄
_
Salah satu ingredient yang ada dalam Lip Scrub Rose Lollypop ialah Petroleum jelly yang merupakan bahan lembapan bibir yang sangat bagus. 
_
Petroleum Jelly dapat digunakan untuk melembabkan bibir, membuat lebih lembut dan lebih halus. Tekstur our Lips Scrub ni macam Vaseline tau. 
_
Gunakan lip scrub The Beauty Hacks pada malam hari sebagai lip balm dan kita akan mendapatkan bibir yang lembut dan halus pada pagi harinya.
_
Cara pakai nya sangat mudah dengan mengoleskan lip scrub pada bibir. Bibir kita akan jadi halus dan lembap.
_
Kelebihan Lips scrub TBH: .
🎀Melembabkan bibir yang kering
🎀Menghaluskan kulit bibir
🎀Bibir kelihatan merah semulajadi
🎀Memudarkan lingkaran gelap/kulit mati pada bahagian bibir
🎀Boleh dijadikan sebagai scrub bibir
🎀Tidak perlu basuh. Hanya lap jika perlu.
_
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #SisthoLipmatte
Dah pakai Lips Scrub Rose Lollypop? Tapi saya tak janji dengan awak yang awak akan dapat bibir macam Kylie Jenner tapi bibir awak akan nampak pinkish natural gitu! 👄 _ Salah satu ingredient yang ada dalam Lip Scrub Rose Lollypop ialah Petroleum jelly yang merupakan bahan lembapan bibir yang sangat bagus. _ Petroleum Jelly dapat digunakan untuk melembabkan bibir, membuat lebih lembut dan lebih halus. Tekstur our Lips Scrub ni macam Vaseline tau. _ Gunakan lip scrub The Beauty Hacks pada malam hari sebagai lip balm dan kita akan mendapatkan bibir yang lembut dan halus pada pagi harinya. _ Cara pakai nya sangat mudah dengan mengoleskan lip scrub pada bibir. Bibir kita akan jadi halus dan lembap. _ Kelebihan Lips scrub TBH: . 🎀Melembabkan bibir yang kering 🎀Menghaluskan kulit bibir 🎀Bibir kelihatan merah semulajadi 🎀Memudarkan lingkaran gelap/kulit mati pada bahagian bibir 🎀Boleh dijadikan sebagai scrub bibir 🎀Tidak perlu basuh. Hanya lap jika perlu. _ Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #SisthoLipmatte 
"KENAPA PERLU KE SPA KALAU BOLEH ADA SPA SENDIRI KAT RUMAH?" 😱 
_
Hahaha, macam pelik ayat ni kan? Yes you can have your own spa at home with Beauty Hacks tau 😍
_
The Beauty Hacks ada range product yang complete. From Head to Toe such as Face Scrub, Body Scrub, Lip Scrub, Soap bar, Face Mask Gel Honey, Lotion dan lain lain
_
Rasa more than enough kot. And harganya sangat lah berpatutan. One session dekat spa jauh lagi mahal dengan full set TBH yang boleh guna berbulan-bulan 🙈
_
Tak percaya kan? Okay, one spa session of 45 minutes berapa harga nya? RM120? Kalau ada yang murah, bagitahu Ika. But dengan RM150, korang boleh dapat semua item yang Ika list kat atas tu. Banyak kan? And berbaloi sangat.
_
RM150 bukan sekali pakai boleh habis tau tapi boleh guna 2-3 bulan. Cuba sat bahagi, berapa sen je sehari. Untung ke rugi? Tipu lah kalau kata rugi 😭
_
Jom grab satu set untuk Spa kat rumah, tiap tiap hari boleh manjakan diri. Meh whatsapp Ika laju laju, click je link kat bio. Ika nak bagi Free Gift special untuk siapa yang purchase satu set Spa TBH ni 😍

Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #SisthoLipmatte
"KENAPA PERLU KE SPA KALAU BOLEH ADA SPA SENDIRI KAT RUMAH?" 😱 _ Hahaha, macam pelik ayat ni kan? Yes you can have your own spa at home with Beauty Hacks tau 😍 _ The Beauty Hacks ada range product yang complete. From Head to Toe such as Face Scrub, Body Scrub, Lip Scrub, Soap bar, Face Mask Gel Honey, Lotion dan lain lain _ Rasa more than enough kot. And harganya sangat lah berpatutan. One session dekat spa jauh lagi mahal dengan full set TBH yang boleh guna berbulan-bulan 🙈 _ Tak percaya kan? Okay, one spa session of 45 minutes berapa harga nya? RM120? Kalau ada yang murah, bagitahu Ika. But dengan RM150, korang boleh dapat semua item yang Ika list kat atas tu. Banyak kan? And berbaloi sangat. _ RM150 bukan sekali pakai boleh habis tau tapi boleh guna 2-3 bulan. Cuba sat bahagi, berapa sen je sehari. Untung ke rugi? Tipu lah kalau kata rugi 😭 _ Jom grab satu set untuk Spa kat rumah, tiap tiap hari boleh manjakan diri. Meh whatsapp Ika laju laju, click je link kat bio. Ika nak bagi Free Gift special untuk siapa yang purchase satu set Spa TBH ni 😍 Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #SisthoLipmatte 
Sapa kata scrub kulit tak bagi cerah dengan segera? Ni ha satu result testimoni dari customer. Before ni dia tak pernah pun pakai, then lepas dia try sebelah tangan je nampak perubahan tu
.
.
Body scrub ni ada kandungan garam halus yang boleh menanggalkan sel kulit mati, daki pada kita, melancarkan peredaran darah, melegakan stress dan sebagainya. .
.
Body scrub Rm33 sahaja (400g)
.
.
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #SisthoLipmatte
Sapa kata scrub kulit tak bagi cerah dengan segera? Ni ha satu result testimoni dari customer. Before ni dia tak pernah pun pakai, then lepas dia try sebelah tangan je nampak perubahan tu . . Body scrub ni ada kandungan garam halus yang boleh menanggalkan sel kulit mati, daki pada kita, melancarkan peredaran darah, melegakan stress dan sebagainya. . . Body scrub Rm33 sahaja (400g) . . Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #SisthoLipmatte 
FEEDBACK WHITENING LOTION
.
.
🌷Mengandungi spf50.
🌷Melembutkan tekstur kulit
🌷Sesuai untuk mencerahkan kulit.
🌷Merawat masalah kulit sunburn.
🌷Melindungi kulit dari debu dan kotoran.
.
.
💰HARGA : RM43
.
.
💸 COD CHARGE : RM5
.
🚗GOMBAK
🚗STADIUM SELAYANG
🚗PETRONAS TAMAN MELATI
.
.
📮POSTAGE : RM8/RM11
.
☎️IERA_011 2802 0216
☎️IERA_011 2802 0216
☎️IERA_011 2802 0216
.
.
#thebeautyhacks #thebeautyhacksgombak #soapbartherice #soapbartheturmeric #sabunkunyit #sabunberas #sabunarang #skincare #bodycare #beautyskincare #beautyskin #naturalskincare #whiteninglotionmurah #whiteninglotion #facemaskhoney #facemaskturmeric #facecream #facescrub #naturalface #facesrubmalaysia #lipsscrubtbh #maskerkunyit #bodyscrubrice #bodyscrubturmeric #bodyscrubtamarind #bodyscrubcharcoal #ateninspireworks #skincaremurah #bodyscrubkunyit #bodyscrubberas
FEEDBACK WHITENING LOTION . . 🌷Mengandungi spf50. 🌷Melembutkan tekstur kulit 🌷Sesuai untuk mencerahkan kulit. 🌷Merawat masalah kulit sunburn. 🌷Melindungi kulit dari debu dan kotoran. . . 💰HARGA : RM43 . . 💸 COD CHARGE : RM5 . 🚗GOMBAK 🚗STADIUM SELAYANG 🚗PETRONAS TAMAN MELATI . . 📮POSTAGE : RM8/RM11 . ☎️IERA_011 2802 0216 ☎️IERA_011 2802 0216 ☎️IERA_011 2802 0216 . . #thebeautyhacks  #thebeautyhacksgombak  #soapbartherice  #soapbartheturmeric  #sabunkunyit  #sabunberas  #sabunarang  #skincare  #bodycare  #beautyskincare  #beautyskin  #naturalskincare  #whiteninglotionmurah  #whiteninglotion  #facemaskhoney  #facemaskturmeric  #facecream  #facescrub  #naturalface  #facesrubmalaysia  #lipsscrubtbh  #maskerkunyit  #bodyscrubrice  #bodyscrubturmeric  #bodyscrubtamarind  #bodyscrubcharcoal  #ateninspireworks  #skincaremurah  #bodyscrubkunyit  #bodyscrubberas 
WHITENING LOTION
.
.
🌷Mengandungi spf50.
🌷Melembutkan tekstur kulit
🌷Sesuai untuk mencerahkan kulit.
🌷Merawat masalah kulit sunburn.
🌷Melindungi kulit dari debu dan kotoran.
.
.
💰HARGA : RM43
.
.
💸 COD CHARGE : RM5
.
🚗GOMBAK
🚗STADIUM SELAYANG
🚗PETRONAS TAMAN MELATI
.
.
📮POSTAGE : RM8/RM11
.
☎️IERA_011 2802 0216
☎️IERA_011 2802 0216
☎️IERA_011 2802 0216
.
.
#thebeautyhacks #thebeautyhacksgombak #soapbartherice #soapbartheturmeric #sabunkunyit #sabunberas #sabunarang #skincare #bodycare #beautyskincare #beautyskin #naturalskincare #whiteninglotionmurah #whiteninglotion #facemaskhoney #facemaskturmeric #facecream #facescrub #naturalface #facesrubmalaysia #lipsscrubtbh #maskerkunyit #bodyscrubrice #bodyscrubturmeric #bodyscrubtamarind #bodyscrubcharcoal #ateninspireworks #skincaremurah #bodyscrubkunyit #bodyscrubberas
WHITENING LOTION . . 🌷Mengandungi spf50. 🌷Melembutkan tekstur kulit 🌷Sesuai untuk mencerahkan kulit. 🌷Merawat masalah kulit sunburn. 🌷Melindungi kulit dari debu dan kotoran. . . 💰HARGA : RM43 . . 💸 COD CHARGE : RM5 . 🚗GOMBAK 🚗STADIUM SELAYANG 🚗PETRONAS TAMAN MELATI . . 📮POSTAGE : RM8/RM11 . ☎️IERA_011 2802 0216 ☎️IERA_011 2802 0216 ☎️IERA_011 2802 0216 . . #thebeautyhacks  #thebeautyhacksgombak  #soapbartherice  #soapbartheturmeric  #sabunkunyit  #sabunberas  #sabunarang  #skincare  #bodycare  #beautyskincare  #beautyskin  #naturalskincare  #whiteninglotionmurah  #whiteninglotion  #facemaskhoney  #facemaskturmeric  #facecream  #facescrub  #naturalface  #facesrubmalaysia  #lipsscrubtbh  #maskerkunyit  #bodyscrubrice  #bodyscrubturmeric  #bodyscrubtamarind  #bodyscrubcharcoal  #ateninspireworks  #skincaremurah  #bodyscrubkunyit  #bodyscrubberas 
Kalau orang tanya ika based make up apa paling best of coz ika jawab Face Mask Honey! 😎

Sebab apa? .
🍂 Kandungan daripada Ekstrak Madu.
🍂 Membuatkan kulit lebih lembap dan bersinar.
🍂 Perangsang utk sel kulit baru.
🍂 Memutihkan kulit tanpa sakit.
🍂 Membuatkan kulit gebu walaupun tidak bermekap.
🍂 Menyejukkan kulit yang pedih.
🍂 Mengurangkan  kemerahan kulit.
🍂 Boleh dipakai dengan mana2 produk
🍂 Boleh dipakai pada waktu siang dan malam.
🍂 Boleh menghilangkan eyebag.
🍂 Sesuai dipakai sebelum menggunakan foundation untuk mengelakkan make up bercapuk dan merekah.
🍂 Tidak perlu dibilas.
.
Face Mask Honey RM45 + Free Gift .

Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney
Kalau orang tanya ika based make up apa paling best of coz ika jawab Face Mask Honey! 😎 Sebab apa? . 🍂 Kandungan daripada Ekstrak Madu. 🍂 Membuatkan kulit lebih lembap dan bersinar. 🍂 Perangsang utk sel kulit baru. 🍂 Memutihkan kulit tanpa sakit. 🍂 Membuatkan kulit gebu walaupun tidak bermekap. 🍂 Menyejukkan kulit yang pedih. 🍂 Mengurangkan kemerahan kulit. 🍂 Boleh dipakai dengan mana2 produk 🍂 Boleh dipakai pada waktu siang dan malam. 🍂 Boleh menghilangkan eyebag. 🍂 Sesuai dipakai sebelum menggunakan foundation untuk mengelakkan make up bercapuk dan merekah. 🍂 Tidak perlu dibilas. . Face Mask Honey RM45 + Free Gift . Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney