an online Instagram web viewer

#boosterserum medias

Photos

Ramai kata lepas apply #MALYEQA #BoosterSerum ni kulit rasa sejuk jer macam letak ais gitewww. Muka pun rasa segar & fresh nak2 time bangun tido tu mesti perasan kulit cerah . Rasa sayang nak cuci muka dulu telek2 muka jap sblm gosok gigi sambil senyum bahagia. 
Nak tau kenapa bila pakai Malyeqa Booster Serum ni muka kita sejuk ? Memang laa salah satu ingredient dalam Malyeqa Booster Serum ni kan Cucumber atau bahasa melayu klasik kita timun.  Salah satu manfaat timun adalah untuk mengatasi masalah kulit kering . 
Selain tu dalam timun juga mengandungi “Caffeic Acid” dan juga Vitamin C yang akan membantu kulit anda lebih tegang dan anjal . Jadi bersedialah  untuk nampak muda 13 tahun yerr jika anda kosisten menggunakan Malyeqa Booster Serum ni setiap hari yer😍

Banyak lagi tau manfaat Malyeqa Booster Serum ni tau nanti saya ceritakan di post2 yang lain kay 😍👌
Haaa berkenan tu wassap hakak 013 3651269 atau komen je kat bwh , nak!
Ramai kata lepas apply #MALYEQA  #BoosterSerum  ni kulit rasa sejuk jer macam letak ais gitewww. Muka pun rasa segar & fresh nak2 time bangun tido tu mesti perasan kulit cerah . Rasa sayang nak cuci muka dulu telek2 muka jap sblm gosok gigi sambil senyum bahagia. Nak tau kenapa bila pakai Malyeqa Booster Serum ni muka kita sejuk ? Memang laa salah satu ingredient dalam Malyeqa Booster Serum ni kan Cucumber atau bahasa melayu klasik kita timun. Salah satu manfaat timun adalah untuk mengatasi masalah kulit kering . Selain tu dalam timun juga mengandungi “Caffeic Acid” dan juga Vitamin C yang akan membantu kulit anda lebih tegang dan anjal . Jadi bersedialah untuk nampak muda 13 tahun yerr jika anda kosisten menggunakan Malyeqa Booster Serum ni setiap hari yer😍 Banyak lagi tau manfaat Malyeqa Booster Serum ni tau nanti saya ceritakan di post2 yang lain kay 😍👌 Haaa berkenan tu wassap hakak 013 3651269 atau komen je kat bwh , nak!
Ramai kata lepas apply #MALYEQA #BoosterSerum ni kulit rasa sejuk jer macam letak ais gitewww. Muka pun rasa segar & fresh nak2 time bangun tido tu mesti perasan kulit cerah . Rasa sayang nak cuci muka dulu telek2 muka jap sblm gosok gigi sambil senyum bahagia. 
Nak tau kenapa bila pakai Malyeqa Booster Serum ni muka kita sejuk ? Memang laa salah satu ingredient dalam Malyeqa Booster Serum ni kan Cucumber atau bahasa melayu klasik kita timun.  Salah satu manfaat timun adalah untuk mengatasi masalah kulit kering . 
Selain tu dalam timun juga mengandungi “Caffeic Acid” dan juga Vitamin C yang akan membantu kulit anda lebih tegang dan anjal . Jadi bersedialah  untuk nampak muda 13 tahun yerr jika anda kosisten menggunakan Malyeqa Booster Serum ni setiap hari yer😍

Banyak lagi tau manfaat Malyeqa Booster Serum ni tau nanti saya ceritakan di post2 yang lain kay 😍👌 Pm terus 0164535688
Ramai kata lepas apply #MALYEQA  #BoosterSerum  ni kulit rasa sejuk jer macam letak ais gitewww. Muka pun rasa segar & fresh nak2 time bangun tido tu mesti perasan kulit cerah . Rasa sayang nak cuci muka dulu telek2 muka jap sblm gosok gigi sambil senyum bahagia. Nak tau kenapa bila pakai Malyeqa Booster Serum ni muka kita sejuk ? Memang laa salah satu ingredient dalam Malyeqa Booster Serum ni kan Cucumber atau bahasa melayu klasik kita timun. Salah satu manfaat timun adalah untuk mengatasi masalah kulit kering . Selain tu dalam timun juga mengandungi “Caffeic Acid” dan juga Vitamin C yang akan membantu kulit anda lebih tegang dan anjal . Jadi bersedialah untuk nampak muda 13 tahun yerr jika anda kosisten menggunakan Malyeqa Booster Serum ni setiap hari yer😍 Banyak lagi tau manfaat Malyeqa Booster Serum ni tau nanti saya ceritakan di post2 yang lain kay 😍👌 Pm terus 0164535688
อยากผิวสวย หน้าใส ไร้สารเคมี ใช้ #เซรั่มดะริน สิคะ รูขุมขนกระชับ สิวแห้งไวด้วยน้า

_____________________________________ 🍒#ดะรินเซรั่มวิตามินซีสด🍒
เลขจดแจ้งอ.ย. 10-1-6013958
#ปริมาณ10มล. ราคา 369บาท ไม่รวมส่ง
#สั่งซื้อ5ขวด ได้ราคาส่ง
#สั่งซื้อ10ขวด ได้ราคาส่ง+บัตรตัวแทน 🎀รับตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ🎀
📬 m.me/isumimint
🆔 http://line.me/ti/p/YPgRYc8J41 🎀เพจ https://www.facebook.com/skincarebyisumi/
เขตม.ขอนแก่น โลตัสเอกตร้าขอนแก่นนัดรับได้

#darin #galugongju #serum #darinserum #skincarebyisumi #ดะริน #คารุคงจู #เซรั่มวิตามินซีสด #เซรั่มดะริน #สิว #ฝ้า #กระ #สิวอักเสบ #รอยดำ #รอยสิว #รอยแดง #หน้าเด้ง #acne  #บูทเตอร์เซรั่ม #boosterserum
อยากผิวสวย หน้าใส ไร้สารเคมี ใช้ #เซร ั่มดะริน สิคะ รูขุมขนกระชับ สิวแห้งไวด้วยน้า _____________________________________ 🍒#ดะร ินเซรั่มวิตามินซีสด🍒 เลขจดแจ้งอ.ย. 10-1-6013958 #ปร ิมาณ10มล. ราคา 369บาท ไม่รวมส่ง #ส ั่งซื้อ5ขวด ได้ราคาส่ง #ส ั่งซื้อ10ขวด ได้ราคาส่ง+บัตรตัวแทน 🎀รับตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ🎀 📬 m.me/isumimint 🆔 http://line.me/ti/p/YPgRYc8J41 🎀เพจ https://www.facebook.com/skincarebyisumi/ เขตม.ขอนแก่น โลตัสเอกตร้าขอนแก่นนัดรับได้ #darin  #galugongju  #serum  #darinserum  #skincarebyisumi  #ดะร ิน #คาร ุคงจู #เซร ั่มวิตามินซีสด #เซร ั่มดะริน #ส ิว #ฝ ้า #กระ  #ส ิวอักเสบ #รอยดำ  #รอยส ิว #รอยแดง  #หน ้าเด้ง #acne  #บ ูทเตอร์เซรั่ม #boosterserum 
WOW! PRODUK SERUM ATASI MASALAH JERAGAT, JERAWAT, PARUT JERAWAT & BERLEKUK-LEKUK SERTA MENCERAHKAN KULIT!
.
👓 Sesuai semua peringkat umur lelaki dan perempuan.
👓 mampu merawat kulit seawal 3 Hari.
🕶 RM 35 sebottle
🕶 COD and postage available
.
JOM WHATSAPP SEKARANG DI LINK UNTUK BERPELUANG CABUTAN BERTUAH MENDAPAT CASH RM10 DI DALAM PARCEL ANDA!
.
#boosterbotoxserum #botoxserum #ndeelfreshskin #sifufbads #serummuka #facialserum #skincare #localskincare #naturalproduct #cetaphil #himalaya #yankoskincare #serum #faceserum #boosterserum #vitamincserum #jerawat #jeragat #parutjerawat #mawarrashid #fatiyalatif #muakedah #muaselangor #muaterengganu #makeuptips #skincaretips
WOW! PRODUK SERUM ATASI MASALAH JERAGAT, JERAWAT, PARUT JERAWAT & BERLEKUK-LEKUK SERTA MENCERAHKAN KULIT! . 👓 Sesuai semua peringkat umur lelaki dan perempuan. 👓 mampu merawat kulit seawal 3 Hari. 🕶 RM 35 sebottle 🕶 COD and postage available . JOM WHATSAPP SEKARANG DI LINK UNTUK BERPELUANG CABUTAN BERTUAH MENDAPAT CASH RM10 DI DALAM PARCEL ANDA! . #boosterbotoxserum  #botoxserum  #ndeelfreshskin  #sifufbads  #serummuka  #facialserum  #skincare  #localskincare  #naturalproduct  #cetaphil  #himalaya  #yankoskincare  #serum  #faceserum  #boosterserum  #vitamincserum  #jerawat  #jeragat  #parutjerawat  #mawarrashid  #fatiyalatif  #muakedah  #muaselangor  #muaterengganu  #makeuptips  #skincaretips 
PROMOSI 3 RM100 !
.
WOW! PRODUK SERUM ATASI MASALAH JERAGAT, JERAWAT, PARUT JERAWAT & BERLEKUK-LEKUK SERTA MENCERAHKAN KULIT!
.
👓 Sesuai semua peringkat umur lelaki dan perempuan.
👓 mampu merawat kulit seawal 3 Hari.
🕶 RM 35 sebottle
🕶 COD and postage available
.
JOM WHATSAPP SEKARANG DI LINK UNTUK BERPELUANG CABUTAN BERTUAH MENDAPAT CASH RM10 DI DALAM PARCEL ANDA!
.
#boosterbotoxserum #botoxserum #ndeelfreshskin #sifufbads #serummuka #facialserum #skincare #localskincare #naturalproduct #cetaphil #himalaya #yankoskincare #serum #faceserum #boosterserum #vitamincserum #jerawat #jeragat #parutjerawat #mawarrashid #fatiyalatif #muakedah #muaselangor #muaterengganu #makeuptips #skincaretips
PROMOSI 3 RM100 ! . WOW! PRODUK SERUM ATASI MASALAH JERAGAT, JERAWAT, PARUT JERAWAT & BERLEKUK-LEKUK SERTA MENCERAHKAN KULIT! . 👓 Sesuai semua peringkat umur lelaki dan perempuan. 👓 mampu merawat kulit seawal 3 Hari. 🕶 RM 35 sebottle 🕶 COD and postage available . JOM WHATSAPP SEKARANG DI LINK UNTUK BERPELUANG CABUTAN BERTUAH MENDAPAT CASH RM10 DI DALAM PARCEL ANDA! . #boosterbotoxserum  #botoxserum  #ndeelfreshskin  #sifufbads  #serummuka  #facialserum  #skincare  #localskincare  #naturalproduct  #cetaphil  #himalaya  #yankoskincare  #serum  #faceserum  #boosterserum  #vitamincserum  #jerawat  #jeragat  #parutjerawat  #mawarrashid  #fatiyalatif  #muakedah  #muaselangor  #muaterengganu  #makeuptips  #skincaretips 
อยากผิวสวย หน้าใส ไร้สารเคมี ใช้ #เซรั่มดะริน สิคะ รูขุมขนกระชับ สิวแห้งไวด้วยน้า

_____________________________________ 🍒#ดะรินเซรั่มวิตามินซีสด🍒
เลขจดแจ้งอ.ย. 10-1-6013958
#ปริมาณ10มล. ราคา 369บาท ไม่รวมส่ง
#สั่งซื้อ5ขวด ได้ราคาส่ง
#สั่งซื้อ10ขวด ได้ราคาส่ง+บัตรตัวแทน 🎀รับตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ🎀
📬 m.me/isumimint
🆔 http://line.me/ti/p/YPgRYc8J41 🎀เพจ https://www.facebook.com/skincarebyisumi/
เขตม.ขอนแก่น โลตัสเอกตร้าขอนแก่นนัดรับได้

#darin #galugongju #serum #darinserum #skincarebyisumi #ดะริน #คารุคงจู #เซรั่มวิตามินซีสด #เซรั่มดะริน #สิว #ฝ้า #กระ #สิวอักเสบ #รอยดำ #รอยสิว #รอยแดง #หน้าเด้ง #acne  #บูทเตอร์เซรั่ม #boosterserum
อยากผิวสวย หน้าใส ไร้สารเคมี ใช้ #เซร ั่มดะริน สิคะ รูขุมขนกระชับ สิวแห้งไวด้วยน้า _____________________________________ 🍒#ดะร ินเซรั่มวิตามินซีสด🍒 เลขจดแจ้งอ.ย. 10-1-6013958 #ปร ิมาณ10มล. ราคา 369บาท ไม่รวมส่ง #ส ั่งซื้อ5ขวด ได้ราคาส่ง #ส ั่งซื้อ10ขวด ได้ราคาส่ง+บัตรตัวแทน 🎀รับตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ🎀 📬 m.me/isumimint 🆔 http://line.me/ti/p/YPgRYc8J41 🎀เพจ https://www.facebook.com/skincarebyisumi/ เขตม.ขอนแก่น โลตัสเอกตร้าขอนแก่นนัดรับได้ #darin  #galugongju  #serum  #darinserum  #skincarebyisumi  #ดะร ิน #คาร ุคงจู #เซร ั่มวิตามินซีสด #เซร ั่มดะริน #ส ิว #ฝ ้า #กระ  #ส ิวอักเสบ #รอยดำ  #รอยส ิว #รอยแดง  #หน ้าเด้ง #acne  #บ ูทเตอร์เซรั่ม #boosterserum 
แอร๊ย...ใสกว่านี้ก็กระจกละค่ะ😍
เนียน ใส ฉ่ำว้าวเป็นที่สุด 
แค่1 ขวดผิวขนาดนี้... แล้วถ้าใช้ต่อเนื่องขวดต่อๆไปล่ะ
ผิวจะเริดเลอ เพอร์เฟคขนาดไหน❤️ ผิวกระจ่างใส อมชมพู 🇨🇭Lycosense Serum Booster🇨🇭
.❥SENSESMORELEY
.❥เลขจดแจ้ง 10-1-6001218
ราคาดี๊ดี :750 บาท .
สนใจแอดไลน์ :@chanisbeautyshop (มี@) .

#review #lycosense #boosterserum #sensesmoreley #ผิวใส #ฉ่ำวาว #ลดริ้วรอย
แอร๊ย...ใสกว่านี้ก็กระจกละค่ะ😍 เนียน ใส ฉ่ำว้าวเป็นที่สุด แค่1 ขวดผิวขนาดนี้... แล้วถ้าใช้ต่อเนื่องขวดต่อๆไปล่ะ ผิวจะเริดเลอ เพอร์เฟคขนาดไหน❤️ ผิวกระจ่างใส อมชมพู 🇨🇭Lycosense Serum Booster🇨🇭 .❥SENSESMORELEY .❥เลขจดแจ้ง 10-1-6001218 ราคาดี๊ดี :750 บาท . สนใจแอดไลน์ :@chanisbeautyshop (มี@) . #review  #lycosense  #boosterserum  #sensesmoreley  #ผ ิวใส #ฉ ่ำวาว #ลดร ิ้วรอย
: 10 SEBAB MENGAPA PILIH ELYSIAN BEAUTY?
.
Kami tak suka cara nak cakap produk kami bagus. Dan produk kami bagus. Kami hanya fokus pada kelebihan produk kami, dan apa yang kami boleh bantu yuols.
.
1. Diformulasi dari bahan bahan berkualiti dari Switszerland serta diiktiraf.

2. Dijamin bukan produk repacking atau rebranding. Jaminan wang anda akan dikembalikan.

3. Tidak mengandungi bahan bahan kimia berbahaya seperti mercury,hydroquinon dan sebagainya.

4. Mendapat pengiktirafan  bahan berkualiti dari institusi antarabangsa.

5. Tidak melekit dan selesa digunakan. 
6. Tiada kesan sampingan selepas menggunakan produk Elysian.

7. Takkan sama dengan mana mana produk lain di pasaran.

8. Formulasi bermutu tinggi dan bertaraf antarabangsa.

9. Harga setanding kualiti.

10. Dijamin selamat dan berkesan dengan penggunaan yang konsisten.
.
So kalau anda masih ragu ragu lagi. Beri peluang untuk diri anda cuba dulu, dah sekali cuba komfem jatuh hati dengan semua produk Elysian tau.

#elysianskincare
#gorgeousofelysianbaby
#sayajual #skincare #sayajualskincare #cosmetics #boosterserum #rubyskincare #dropship #serumajaib #bazaarpaknil #pekan #kuantan #jerawat #jeragat #blackhead #whitehead #naturalproduk
: 10 SEBAB MENGAPA PILIH ELYSIAN BEAUTY? . Kami tak suka cara nak cakap produk kami bagus. Dan produk kami bagus. Kami hanya fokus pada kelebihan produk kami, dan apa yang kami boleh bantu yuols. . 1. Diformulasi dari bahan bahan berkualiti dari Switszerland serta diiktiraf. 2. Dijamin bukan produk repacking atau rebranding. Jaminan wang anda akan dikembalikan. 3. Tidak mengandungi bahan bahan kimia berbahaya seperti mercury,hydroquinon dan sebagainya. 4. Mendapat pengiktirafan bahan berkualiti dari institusi antarabangsa. 5. Tidak melekit dan selesa digunakan. 6. Tiada kesan sampingan selepas menggunakan produk Elysian. 7. Takkan sama dengan mana mana produk lain di pasaran. 8. Formulasi bermutu tinggi dan bertaraf antarabangsa. 9. Harga setanding kualiti. 10. Dijamin selamat dan berkesan dengan penggunaan yang konsisten. . So kalau anda masih ragu ragu lagi. Beri peluang untuk diri anda cuba dulu, dah sekali cuba komfem jatuh hati dengan semua produk Elysian tau. #elysianskincare  #gorgeousofelysianbaby  #sayajual  #skincare  #sayajualskincare  #cosmetics  #boosterserum  #rubyskincare  #dropship  #serumajaib  #bazaarpaknil  #pekan  #kuantan  #jerawat  #jeragat  #blackhead  #whitehead  #naturalproduk 
Malyeqa Booster Serum dan Multi Action Serum

Bagaimana Malyeqa membantu anda.. Geno white Teknologi
* Mengurangkan penghasilan melanin yg berlebihan yg menyebabkan kesan gelap dan jeragat pada kulit.
* Sangat pantas menyerap ke dlm lapisan derma(kulit bawah)tanpa memberikan kesan berminyak dan melekit pada lapisan kulit atas * Merawat kulit dari lapisan derma (kulit bawah)
* Memudarkan jeragat
* Mencerahkan kulit

Vitamin C
* Mengandungi poten Vitamin C yg bertindak sebagai anti oksida yg melindungi dari radikal bebas
* Merangsang pembentukan kolagen kulit bagi mencerahkan kulit dan mengelakkan kulit kusam
* Menganjalkan kulit, mengurangkan garis-garis halus pada kulit.
* Mencerahkan kulit supaya lebih sekata
* Melindungi DNA kulit

Canadian Willow Herb
* Anti oksida,anti mikroba,anti iritasi dan anti inflamasi
* Membantu mengecutkan jerawat
* Merawat kesan kemerahan pada wajah
* Merawat masalah "Sunburn" kulit
* Untuk kulit yg sensitif. Sangat sesuai utk kulit sensitif.
* Anti bakteria

Phytocelltec Malus Domestica
* Memperbaiki sel kulit yg rosak
* Mengaktifkan semua sel2 yg tertidur
* Merangsang penghasilan sel2 kulit yg baru utk kulit
* Mengurangkan garis2 halus di muka.. Dan yg paling best sekali serum ni menegangkan wajah kita,anti jeragat,anti jerawat insyaallah.. Lulus KKM, Lulus SIRIM....Kandongan dlm malyeqa dari natural organic..tiada paraben,tiada hidrokinon,tiada merkuri... Whatsapp/sms 0134209281

#afifabeautycentre#malyeqa#malyeqaserum#malyeqawondersoap#malyeqaboosterserum#malyeqamultiactionserum#boosterserum#multiactionserum
Malyeqa Booster Serum dan Multi Action Serum Bagaimana Malyeqa membantu anda.. Geno white Teknologi * Mengurangkan penghasilan melanin yg berlebihan yg menyebabkan kesan gelap dan jeragat pada kulit. * Sangat pantas menyerap ke dlm lapisan derma(kulit bawah)tanpa memberikan kesan berminyak dan melekit pada lapisan kulit atas * Merawat kulit dari lapisan derma (kulit bawah) * Memudarkan jeragat * Mencerahkan kulit Vitamin C * Mengandungi poten Vitamin C yg bertindak sebagai anti oksida yg melindungi dari radikal bebas * Merangsang pembentukan kolagen kulit bagi mencerahkan kulit dan mengelakkan kulit kusam * Menganjalkan kulit, mengurangkan garis-garis halus pada kulit. * Mencerahkan kulit supaya lebih sekata * Melindungi DNA kulit Canadian Willow Herb * Anti oksida,anti mikroba,anti iritasi dan anti inflamasi * Membantu mengecutkan jerawat * Merawat kesan kemerahan pada wajah * Merawat masalah "Sunburn" kulit * Untuk kulit yg sensitif. Sangat sesuai utk kulit sensitif. * Anti bakteria Phytocelltec Malus Domestica * Memperbaiki sel kulit yg rosak * Mengaktifkan semua sel2 yg tertidur * Merangsang penghasilan sel2 kulit yg baru utk kulit * Mengurangkan garis2 halus di muka.. Dan yg paling best sekali serum ni menegangkan wajah kita,anti jeragat,anti jerawat insyaallah.. Lulus KKM, Lulus SIRIM....Kandongan dlm malyeqa dari natural organic..tiada paraben,tiada hidrokinon,tiada merkuri... Whatsapp/sms 0134209281 #afifabeautycentre #malyeqa #malyeqaserum #malyeqawondersoap #malyeqaboosterserum #malyeqamultiactionserum #boosterserum #multiactionserum 
.
.
Uwaaaaa. Belum release tapi feedback sume meletops! Tak sabarnyaaaaa.

Uolsss pun sama jugak ke tak sabar nak tunggu Compact Powder terbaru dr Elysian Cosmetics ni?

Hq kata release tak byk. Zai pun tak dpt book byk. So first come first served basis ye.

Yg belum book, cepat2 wasap zai. Habis quota kat zai, kita tunggu next pulak ye. 😂
. . Uwaaaaa. Belum release tapi feedback sume meletops! Tak sabarnyaaaaa. Uolsss pun sama jugak ke tak sabar nak tunggu Compact Powder terbaru dr Elysian Cosmetics ni? Hq kata release tak byk. Zai pun tak dpt book byk. So first come first served basis ye. Yg belum book, cepat2 wasap zai. Habis quota kat zai, kita tunggu next pulak ye. 😂
.
.
❤️ Kelebihan SERUM FOUNDATION:
.
🌷 Ringan dan tidak membuat liang pori tersumbat
🌷 Memberi kesan "glowing pada pada solekan"
🌷 Melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb
🌷 Menutup kesan parut pada wajah dengan mudah
🌷 Tahan sehingga 9 jam.
🌷 Bau yang "mahal" dan ekslusif
🌷 Ringan dan selesa diguna sepanjang hari
🌷 Mudah disapu keseluruh wajah dengan sekata.
🌷 Mencerahkan kulit secara sekata
🌷 Membantu mengecutkan jerawat
🌷 Membantu memudarkan jeragat
🌷 Melembapkan kulit semasa make up
🌷 Tidak berminyak.
🌷 Mudah dicuci dan halal
🌷 Tidak bercapuk

Lengkap dengan 3 kod warna yang sesuai dengan skin tone wanita di Malaysia.

20ml hanya Rm60 je uolsss 😍
. . ❤️ Kelebihan SERUM FOUNDATION: . 🌷 Ringan dan tidak membuat liang pori tersumbat 🌷 Memberi kesan "glowing pada pada solekan" 🌷 Melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb 🌷 Menutup kesan parut pada wajah dengan mudah 🌷 Tahan sehingga 9 jam. 🌷 Bau yang "mahal" dan ekslusif 🌷 Ringan dan selesa diguna sepanjang hari 🌷 Mudah disapu keseluruh wajah dengan sekata. 🌷 Mencerahkan kulit secara sekata 🌷 Membantu mengecutkan jerawat 🌷 Membantu memudarkan jeragat 🌷 Melembapkan kulit semasa make up 🌷 Tidak berminyak. 🌷 Mudah dicuci dan halal 🌷 Tidak bercapuk Lengkap dengan 3 kod warna yang sesuai dengan skin tone wanita di Malaysia. 20ml hanya Rm60 je uolsss 😍
Wah licin muka lepas guna Elysian Booster Serum
.
Cer tengok gambar sebelum tu.. Merah merah muka.. Parut pun sama naik.
.
Cer tengok gambar selepas... Licin kan? Berbeza kan... Takda dah merah,parut.. Nampak sihat betul.. Kenapa ya???
.
Ye.. Bila kulit dah terima nutrient yg secukupnya dan meresap jauh ke dalam akar kulit... Dan merawat kulit dari dalam.. Sebab tu perubahan demi peubahan kita akan nampak. Kulit dah terima nutrient yg perlu dan secuckupnya. Paling jelas muka dah tak kusam langsung!
.
Sape ada masalah kulit tu Jom rawat dgn segera
.
WHATSAPP 011-21858824
Wah licin muka lepas guna Elysian Booster Serum . Cer tengok gambar sebelum tu.. Merah merah muka.. Parut pun sama naik. . Cer tengok gambar selepas... Licin kan? Berbeza kan... Takda dah merah,parut.. Nampak sihat betul.. Kenapa ya??? . Ye.. Bila kulit dah terima nutrient yg secukupnya dan meresap jauh ke dalam akar kulit... Dan merawat kulit dari dalam.. Sebab tu perubahan demi peubahan kita akan nampak. Kulit dah terima nutrient yg perlu dan secuckupnya. Paling jelas muka dah tak kusam langsung! . Sape ada masalah kulit tu Jom rawat dgn segera . WHATSAPP 011-21858824
.
.
PERNAH TERSALAH GUNA PRODUK YANG ADA MENGANDUNGI BAHAN TERLARANG SEPERTI MERCURY DAN HYDROQUINON?
.
Bila stop guna produk yang ada bahan kimia terlarang ni biasanya ada yang mengalami breakout yang teruk akibat kesan stop produk lama.
.
Set basic ni adalah set yang paling sesuai untuk anda yang pernah tersalah guna produk yang mengandungi bahan kimia yang terlarang. Inshaallah masalah breakout anda makin kurang dan lama kelamaan makin hilang.
.
Sabar dan konsisten gunakan setiap hari.
.
So yang dah breakout teruk, jangan putus harapan. Kami ada penyelesaian untuk masalah anda.
.
Dah terbukti berkesan dengan ribuan feedback pengguna tau untuk set basic ni. Dan antara set paling laris setiap hari.
.
Yang dah guna serum, terus nak guna set basic. Yang dah guna set basic terus nak guna ruby. Yang dah guna.. Anda nilai keberkesanannya..
. . PERNAH TERSALAH GUNA PRODUK YANG ADA MENGANDUNGI BAHAN TERLARANG SEPERTI MERCURY DAN HYDROQUINON? . Bila stop guna produk yang ada bahan kimia terlarang ni biasanya ada yang mengalami breakout yang teruk akibat kesan stop produk lama. . Set basic ni adalah set yang paling sesuai untuk anda yang pernah tersalah guna produk yang mengandungi bahan kimia yang terlarang. Inshaallah masalah breakout anda makin kurang dan lama kelamaan makin hilang. . Sabar dan konsisten gunakan setiap hari. . So yang dah breakout teruk, jangan putus harapan. Kami ada penyelesaian untuk masalah anda. . Dah terbukti berkesan dengan ribuan feedback pengguna tau untuk set basic ni. Dan antara set paling laris setiap hari. . Yang dah guna serum, terus nak guna set basic. Yang dah guna set basic terus nak guna ruby. Yang dah guna.. Anda nilai keberkesanannya..
💋 SALE! SALE! SALE! 💋
RM150 !! RM150 !! RM150 !!
🎊 HARGA DIRECT DARI HQ!!! 🎊
Harga TERLAJAK MURAH!!
*Harga asal RM180SM / RM185SS* 🎉SALE DARI HQ UTK BUST UP EXPRESS PREMIUM (PINK JAR) HANYA RM150SM/RM155SS SAHAJAAA FREE POSTAGE UOLLSS!!! 🎉 
Apeee???? 😱 yer uollsss..promosi skrg, uolls dpt harga Rm150sm/Rm155ss FREE POSTAGE!!!!! Terlajak murah, terlajak montok uolss..rugi tak grab! Pasni x dpt dah yer sales murah2 camni..jgn lepaskan peluang ni... 🤗

Nak MONTOK? KETAT? PADAT?? Nak cik abang merindu siang malam?? Cepat rawat aset uolls..hari2 bagaikan malam pertama.. 😘

Utk grab offer ni, 
WhatsApp
📲 01121147056
📲 01121147056
📲 01121147056

#rahsiaasetwanita 
#payudaramenawan
#montok
#boosterserum
#bustupexpress 
#buepremium
#buemini 
#buecandy
#buecoffee 
#buechocolate
#dropshipbuenovember
#jamuchantiqueanggun
💋 SALE! SALE! SALE! 💋 RM150 !! RM150 !! RM150 !! 🎊 HARGA DIRECT DARI HQ!!! 🎊 Harga TERLAJAK MURAH!! *Harga asal RM180SM / RM185SS* 🎉SALE DARI HQ UTK BUST UP EXPRESS PREMIUM (PINK JAR) HANYA RM150SM/RM155SS SAHAJAAA FREE POSTAGE UOLLSS!!! 🎉 Apeee???? 😱 yer uollsss..promosi skrg, uolls dpt harga Rm150sm/Rm155ss FREE POSTAGE!!!!! Terlajak murah, terlajak montok uolss..rugi tak grab! Pasni x dpt dah yer sales murah2 camni..jgn lepaskan peluang ni... 🤗 Nak MONTOK? KETAT? PADAT?? Nak cik abang merindu siang malam?? Cepat rawat aset uolls..hari2 bagaikan malam pertama.. 😘 Utk grab offer ni, WhatsApp 📲 01121147056 📲 01121147056 📲 01121147056 #rahsiaasetwanita  #payudaramenawan  #montok  #boosterserum  #bustupexpress  #buepremium  #buemini  #buecandy  #buecoffee  #buechocolate  #dropshipbuenovember  #jamuchantiqueanggun 
💋 SALE! SALE! SALE! 💋
RM120 !! RM120 !! RM120 !!
🎊 HARGA DIRECT DARI HQ!!! 🎊
Harga TERLAJAK MURAH!! 🎉SALE DARI HQ UTK BUST UP EXPRESS 7X STEMCELL (PURPLE JAR) HANYA RM120SM/RM125SS FREE POSTAGE UOLLSS!!! 🎉 
Apeee???? 😱 yer uollsss..promosi skrg, uolls dpt harga Rm120sm/Rm125ss FREE POSTAGE!!!!! Terlajak murah, terlajak montok uolss..rugi tak grab! Pasni x dpt dah yer sales murah2 camni..jgn lepaskan peluang ni... 🤗

Nak MONTOK? KETAT? PADAT?? Nak cik abang merindu siang malam?? Cepat rawat aset uolls..hari2 bagaikan malam pertama.. 😘

Utk grab offer ni, 
WhatsApp
📲 01121147056
📲 01121147056
📲 01121147056

#rahsiaasetwanita 
#payudaramenawan
#montok
#boosterserum
#bustupexpress 
#buepremium
#buemini 
#buecandy
#buecoffee 
#buechocolate
#dropshipbuenovember
#jamuchantiqueanggun
💋 SALE! SALE! SALE! 💋 RM120 !! RM120 !! RM120 !! 🎊 HARGA DIRECT DARI HQ!!! 🎊 Harga TERLAJAK MURAH!! 🎉SALE DARI HQ UTK BUST UP EXPRESS 7X STEMCELL (PURPLE JAR) HANYA RM120SM/RM125SS FREE POSTAGE UOLLSS!!! 🎉 Apeee???? 😱 yer uollsss..promosi skrg, uolls dpt harga Rm120sm/Rm125ss FREE POSTAGE!!!!! Terlajak murah, terlajak montok uolss..rugi tak grab! Pasni x dpt dah yer sales murah2 camni..jgn lepaskan peluang ni... 🤗 Nak MONTOK? KETAT? PADAT?? Nak cik abang merindu siang malam?? Cepat rawat aset uolls..hari2 bagaikan malam pertama.. 😘 Utk grab offer ni, WhatsApp 📲 01121147056 📲 01121147056 📲 01121147056 #rahsiaasetwanita  #payudaramenawan  #montok  #boosterserum  #bustupexpress  #buepremium  #buemini  #buecandy  #buecoffee  #buechocolate  #dropshipbuenovember  #jamuchantiqueanggun 
💋 SALE! SALE! SALE! 💋

Harga TERLAJAK MURAH!! *BUY 2 FREE POSTAGE + FREE GIFT!* Apeee???? 😱 yer uollsss..promosi skrg, beli 2 BUST UP EXPRESS, uolls dpt 1LIPSTICK KOLEGEN secara percuma!! Terlajak murah, terlajak montok uolss..rugi tak grab! Pasni x dpt dah yer sales murah2 camni..jgn lepaskan peluang ni... 🤗

Nak MONTOK? KETAT? PADAT?? Nak cik abang merindu siang malam?? Cepat rawat aset uolls..hari2 bagaikan malam pertama.. 😘

Utk grab offer ni, 
Whatsapp
📲 01121147056
📲 01121147056
📲 01121147056

#rahsiaasetwanita 
#payudaramenawan
#montok
#boosterserum
#bustupexpress 
#buepremium
#buemini 
#buecandy
#buecoffee 
#buechocolate
#dropshipbuenovember
#jamuchantiqueanggun
💋 SALE! SALE! SALE! 💋 Harga TERLAJAK MURAH!! *BUY 2 FREE POSTAGE + FREE GIFT!* Apeee???? 😱 yer uollsss..promosi skrg, beli 2 BUST UP EXPRESS, uolls dpt 1LIPSTICK KOLEGEN secara percuma!! Terlajak murah, terlajak montok uolss..rugi tak grab! Pasni x dpt dah yer sales murah2 camni..jgn lepaskan peluang ni... 🤗 Nak MONTOK? KETAT? PADAT?? Nak cik abang merindu siang malam?? Cepat rawat aset uolls..hari2 bagaikan malam pertama.. 😘 Utk grab offer ni, Whatsapp 📲 01121147056 📲 01121147056 📲 01121147056 #rahsiaasetwanita  #payudaramenawan  #montok  #boosterserum  #bustupexpress  #buepremium  #buemini  #buecandy  #buecoffee  #buechocolate  #dropshipbuenovember  #jamuchantiqueanggun 
11 HARI PUN DAH FLAWLESS!!
.
Haish produk ape ni? Bole ke flawless dlm 10 hari je? Haaa ni feedback cust pakai Booster Serum. In sha Allah selamat n tiada side effect, serum ni lulus kkm taw and alhamdulillah semua feedback positif and 100% original. Dengan penggunaan yg betul mmg result cepat. Tak caya try laaa😘😘😘
.
Whatsapp 011-21858824
11 HARI PUN DAH FLAWLESS!! . Haish produk ape ni? Bole ke flawless dlm 10 hari je? Haaa ni feedback cust pakai Booster Serum. In sha Allah selamat n tiada side effect, serum ni lulus kkm taw and alhamdulillah semua feedback positif and 100% original. Dengan penggunaan yg betul mmg result cepat. Tak caya try laaa😘😘😘 . Whatsapp 011-21858824
💋 SALE! SALE! SALE! 💋

Harga TERLAJAK MURAH!! *BUY 2 FREE POSTAGE + FREE GIFT!* Apeee???? 😱 yer uollsss..promosi skrg, beli 2 BUST UP EXPRESS, uolls dpt 1LIPSTICK KOLEGEN secara percuma!! Terlajak murah, terlajak montok uolss..rugi tak grab! Pasni x dpt dah yer sales murah2 camni..jgn lepaskan peluang ni... 🤗

Nak MONTOK? KETAT? PADAT?? Nak cik abang merindu siang malam?? Cepat rawat aset uolls..hari2 bagaikan malam pertama.. 😘

Utk grab offer ni, 
Whatsapp
📲 01121147056
📲 01121147056
📲 01121147056

#rahsiaasetwanita 
#payudaramenawan
#montok
#boosterserum
#bustupexpress 
#buepremium
#buemini 
#buecandy
#buecoffee 
#buechocolate
#dropshipbuenovember
#jamuchantiqueanggun
💋 SALE! SALE! SALE! 💋 Harga TERLAJAK MURAH!! *BUY 2 FREE POSTAGE + FREE GIFT!* Apeee???? 😱 yer uollsss..promosi skrg, beli 2 BUST UP EXPRESS, uolls dpt 1LIPSTICK KOLEGEN secara percuma!! Terlajak murah, terlajak montok uolss..rugi tak grab! Pasni x dpt dah yer sales murah2 camni..jgn lepaskan peluang ni... 🤗 Nak MONTOK? KETAT? PADAT?? Nak cik abang merindu siang malam?? Cepat rawat aset uolls..hari2 bagaikan malam pertama.. 😘 Utk grab offer ni, Whatsapp 📲 01121147056 📲 01121147056 📲 01121147056 #rahsiaasetwanita  #payudaramenawan  #montok  #boosterserum  #bustupexpress  #buepremium  #buemini  #buecandy  #buecoffee  #buechocolate  #dropshipbuenovember  #jamuchantiqueanggun 
'' jeles betul dengan jiran sebelah, suami dia asik melekat je '' .

takpe awak, bust up express mampu milik, lepas awak consume mesti husband awak lagi nk melekat dengan awak .

macam macam feedback kami dapat, tak caye. jom try !! .

pasti suami tak cari lain sebab sudah mantop, cantik, gebu, meletop, missV rapat macam malam pertama, wow bak kata ongputeh apa? ' perfect ' . hehehehe .

whatsapp
📲 01121147056
📲 01121147056
📲 01121147056

#rahsiaasetwanita 
#payudaramenawan
#montok
#boosterserum
#bustupexpress 
#buepremium
#buemini 
#buecandy
#buecoffee 
#buechocolate
#dropshipbuenovember
#jamuchantiqueanggun
'' jeles betul dengan jiran sebelah, suami dia asik melekat je '' . takpe awak, bust up express mampu milik, lepas awak consume mesti husband awak lagi nk melekat dengan awak . macam macam feedback kami dapat, tak caye. jom try !! . pasti suami tak cari lain sebab sudah mantop, cantik, gebu, meletop, missV rapat macam malam pertama, wow bak kata ongputeh apa? ' perfect ' . hehehehe . whatsapp 📲 01121147056 📲 01121147056 📲 01121147056 #rahsiaasetwanita  #payudaramenawan  #montok  #boosterserum  #bustupexpress  #buepremium  #buemini  #buecandy  #buecoffee  #buechocolate  #dropshipbuenovember  #jamuchantiqueanggun 
'' jeles betul dengan jiran sebelah, suami dia asik melekat je '' .

takpe awak, bust up express mampu milik, lepas awak consume mesti husband awak lagi nk melekat dengan awak .

macam macam feedback kami dapat, tak caye. jom try !! .

pasti suami tak cari lain sebab sudah mantop, cantik, gebu, meletop, missV rapat macam malam pertama, wow bak kata ongputeh apa? ' perfect ' . hehehehe .

whatsapp
📲 01121147056
📲 01121147056
📲 01121147056

#rahsiaasetwanita 
#payudaramenawan
#montok
#boosterserum
#bustupexpress 
#buepremium
#buemini 
#buecandy
#buecoffee 
#buechocolate
#dropshipbuenovember
#jamuchantiqueanggun
'' jeles betul dengan jiran sebelah, suami dia asik melekat je '' . takpe awak, bust up express mampu milik, lepas awak consume mesti husband awak lagi nk melekat dengan awak . macam macam feedback kami dapat, tak caye. jom try !! . pasti suami tak cari lain sebab sudah mantop, cantik, gebu, meletop, missV rapat macam malam pertama, wow bak kata ongputeh apa? ' perfect ' . hehehehe . whatsapp 📲 01121147056 📲 01121147056 📲 01121147056 #rahsiaasetwanita  #payudaramenawan  #montok  #boosterserum  #bustupexpress  #buepremium  #buemini  #buecandy  #buecoffee  #buechocolate  #dropshipbuenovember  #jamuchantiqueanggun 
Hari hari kami gembira, sebab dapat feedback yang menarik, yang boleh menarik nafas lega, eh eh bukan mengeluh ye , nafas puas hati. hehe. feedback yang gembirakan hati pengguna lagi hati yang menjual nya. .
.
nak cantik mesti lah kena usaha kan. jom try BUST UP EXPRESS, kesan seawal 5 hari je uols. .
.
ramai dah mencuba BUST UP EXPRESS. rata rata semua happy.
.
kami pon happy menjual nya.
.
saya jual awak beli. hehehe.
.
whatsapp
📲 01121147056
📲 01121147056
📲 01121147056

#rahsiaasetwanita 
#payudaramenawan
#montok
#boosterserum
#bustupexpress 
#buepremium
#buemini 
#buecandy
#buecoffee 
#buechocolate
#dropshipbuenovember
#jamuchantiqueanggun
Hari hari kami gembira, sebab dapat feedback yang menarik, yang boleh menarik nafas lega, eh eh bukan mengeluh ye , nafas puas hati. hehe. feedback yang gembirakan hati pengguna lagi hati yang menjual nya. . . nak cantik mesti lah kena usaha kan. jom try BUST UP EXPRESS, kesan seawal 5 hari je uols. . . ramai dah mencuba BUST UP EXPRESS. rata rata semua happy. . kami pon happy menjual nya. . saya jual awak beli. hehehe. . whatsapp 📲 01121147056 📲 01121147056 📲 01121147056 #rahsiaasetwanita  #payudaramenawan  #montok  #boosterserum  #bustupexpress  #buepremium  #buemini  #buecandy  #buecoffee  #buechocolate  #dropshipbuenovember  #jamuchantiqueanggun 
Hari hari kami gembira, sebab dapat feedback yang menarik, yang boleh menarik nafas lega, eh eh bukan mengeluh ye , nafas puas hati. hehe. feedback yang gembirakan hati pengguna lagi hati yang menjual nya. .
.
nak cantik mesti lah kena usaha kan. jom try BUST UP EXPRESS, kesan seawal 5 hari je uols. .
.
ramai dah mencuba BUST UP EXPRESS. rata rata semua happy.
.
kami pon happy menjual nya.
.
saya jual awak beli. hehehe.
.
whatsapp
📲 01121147056
📲 01121147056
📲 01121147056

#rahsiaasetwanita 
#payudaramenawan
#montok
#boosterserum
#bustupexpress 
#buepremium
#buemini 
#buecandy
#buecoffee 
#buechocolate
#dropshipbuenovember
#jamuchantiqueanggun
Hari hari kami gembira, sebab dapat feedback yang menarik, yang boleh menarik nafas lega, eh eh bukan mengeluh ye , nafas puas hati. hehe. feedback yang gembirakan hati pengguna lagi hati yang menjual nya. . . nak cantik mesti lah kena usaha kan. jom try BUST UP EXPRESS, kesan seawal 5 hari je uols. . . ramai dah mencuba BUST UP EXPRESS. rata rata semua happy. . kami pon happy menjual nya. . saya jual awak beli. hehehe. . whatsapp 📲 01121147056 📲 01121147056 📲 01121147056 #rahsiaasetwanita  #payudaramenawan  #montok  #boosterserum  #bustupexpress  #buepremium  #buemini  #buecandy  #buecoffee  #buechocolate  #dropshipbuenovember  #jamuchantiqueanggun 
Hari hari kami gembira, sebab dapat feedback yang menarik, yang boleh menarik nafas lega, eh eh bukan mengeluh ye , nafas puas hati. hehe. feedback yang gembirakan hati pengguna lagi hati yang menjual nya. .
.
nak cantik mesti lah kena usaha kan. jom try BUST UP EXPRESS, kesan seawal 5 hari je uols. .
.
ramai dah mencuba BUST UP EXPRESS. rata rata semua happy.
.
kami pon happy menjual nya.
.
saya jual awak beli. hehehe.
.
whatsapp
📲 01121147056
📲 01121147056
📲 01121147056

#rahsiaasetwanita 
#payudaramenawan
#montok
#boosterserum
#bustupexpress 
#buepremium
#buemini 
#buecandy
#buecoffee 
#buechocolate
#dropshipbuenovember
#jamuchantiqueanggun
Hari hari kami gembira, sebab dapat feedback yang menarik, yang boleh menarik nafas lega, eh eh bukan mengeluh ye , nafas puas hati. hehe. feedback yang gembirakan hati pengguna lagi hati yang menjual nya. . . nak cantik mesti lah kena usaha kan. jom try BUST UP EXPRESS, kesan seawal 5 hari je uols. . . ramai dah mencuba BUST UP EXPRESS. rata rata semua happy. . kami pon happy menjual nya. . saya jual awak beli. hehehe. . whatsapp 📲 01121147056 📲 01121147056 📲 01121147056 #rahsiaasetwanita  #payudaramenawan  #montok  #boosterserum  #bustupexpress  #buepremium  #buemini  #buecandy  #buecoffee  #buechocolate  #dropshipbuenovember  #jamuchantiqueanggun 
ขวดจิ๋วขวดนี้แหละทีเด็ดเลย #เซรั่มดะริน ผิวเด้ง ริ้วรอย จะตีนกา ตีนไก่ ตีนนกกระจอกเทศก็เหอะ เจอเซรั่มดะรินก็จอดเหมือนกัน 
ปริมาณ10มล.369บาทเอง ใช้ได้~3สัปดาห์ 
ทาครั้งละ2หยด สวยดั่งใจ ไม่ต้องฟิลเลอร์จ้า

_____________________________________ 🍒#ดะรินเซรั่มวิตามินซีสด🍒
เลขจดแจ้งอ.ย. 10-1-6013958
#ปริมาณ10มล. ราคา 369บาท ไม่รวมส่ง
#สั่งซื้อ5ขวด ได้ราคาส่ง
#สั่งซื้อ10ขวด ได้ราคาส่ง+บัตรตัวแทน 🎀รับตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ🎀
📬 m.me/isumimint
🆔 http://line.me/ti/p/YPgRYc8J41 🎀เพจ https://www.facebook.com/skincarebyisumi/
เขตม.ขอนแก่น โลตัสเอกตร้าขอนแก่นนัดรับได้

#darin #galugongju #serum #darinserum #skincarebyisumi #ดะริน #คารุคงจู #เซรั่มวิตามินซีสด #เซรั่มดะริน #สิว #ฝ้า #กระ #สิวอักเสบ #รอยดำ #รอยสิว #รอยแดง #หน้าเด้ง #acne  #บูทเตอร์เซรั่ม #boosterserum
ขวดจิ๋วขวดนี้แหละทีเด็ดเลย #เซร ั่มดะริน ผิวเด้ง ริ้วรอย จะตีนกา ตีนไก่ ตีนนกกระจอกเทศก็เหอะ เจอเซรั่มดะรินก็จอดเหมือนกัน ปริมาณ10มล.369บาทเอง ใช้ได้~3สัปดาห์ ทาครั้งละ2หยด สวยดั่งใจ ไม่ต้องฟิลเลอร์จ้า _____________________________________ 🍒#ดะร ินเซรั่มวิตามินซีสด🍒 เลขจดแจ้งอ.ย. 10-1-6013958 #ปร ิมาณ10มล. ราคา 369บาท ไม่รวมส่ง #ส ั่งซื้อ5ขวด ได้ราคาส่ง #ส ั่งซื้อ10ขวด ได้ราคาส่ง+บัตรตัวแทน 🎀รับตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ🎀 📬 m.me/isumimint 🆔 http://line.me/ti/p/YPgRYc8J41 🎀เพจ https://www.facebook.com/skincarebyisumi/ เขตม.ขอนแก่น โลตัสเอกตร้าขอนแก่นนัดรับได้ #darin  #galugongju  #serum  #darinserum  #skincarebyisumi  #ดะร ิน #คาร ุคงจู #เซร ั่มวิตามินซีสด #เซร ั่มดะริน #ส ิว #ฝ ้า #กระ  #ส ิวอักเสบ #รอยดำ  #รอยส ิว #รอยแดง  #หน ้าเด้ง #acne  #บ ูทเตอร์เซรั่ม #boosterserum 
: Ruby Skincare Series;
.
🌸 Cleanser
🌸 Toner
🌸 Day cream
🌸 Night cream

RM 135
.
To order, kindly whatsapp 016-221 9247

#elysianskincare
#gorgeousofelysianbaby
#sayajual #skincare #sayajualskincare #cosmetics #boosterserum #rubyskincare #dropship #serumajaib #bazaarpaknil #pekan #kuantan #jerawat #jeragat #blackhead #whitehead #naturalproduk
Basic Set :

Ruby Cleanser - RM55
Elysian Booster Serum - RM85
.
To order, kindly whatsapp 016-221 9247
.
#elysianskincare
#gorgeousofelysianbaby
#sayajual #skincare #sayajualskincare #cosmetics #boosterserum #rubyskincare #dropship #serumajaib #bazaarpaknil #pekan #kuantan #jerawat #jeragat #blackhead #whitehead #naturalproduk
NAK TAK KAMI NAK BAGI OFFER BOOSTER BOTOX SERUM?
.
SALE GAJI NI UNTIL 3/12/2017 SEBELUM TERLAMBAT!
.
WOW! PRODUK SERUM ATASI MASALAH JERAGAT, JERAWAT, PARUT JERAWAT & BERLEKUK-LEKUK SERTA MENCERAHKAN KULIT!
.
👓 Sesuai semua peringkat umur lelaki dan perempuan.
👓 mampu merawat kulit seawal 3 Hari. .
#boosterbotoxserum #botoxserum #ndeelfreshskin #sifufbads #serummuka #facialserum #skincare #localskincare #naturalproduct #cetaphil #himalaya #yankoskincare #serum #faceserum #boosterserum #vitamincserum #jerawat #jeragat #parutjerawat #mawarrashid #fatiyalatif #muakedah #muaselangor #muaterengganu #makeuptips #skincaretips
NAK TAK KAMI NAK BAGI OFFER BOOSTER BOTOX SERUM? . SALE GAJI NI UNTIL 3/12/2017 SEBELUM TERLAMBAT! . WOW! PRODUK SERUM ATASI MASALAH JERAGAT, JERAWAT, PARUT JERAWAT & BERLEKUK-LEKUK SERTA MENCERAHKAN KULIT! . 👓 Sesuai semua peringkat umur lelaki dan perempuan. 👓 mampu merawat kulit seawal 3 Hari. . #boosterbotoxserum  #botoxserum  #ndeelfreshskin  #sifufbads  #serummuka  #facialserum  #skincare  #localskincare  #naturalproduct  #cetaphil  #himalaya  #yankoskincare  #serum  #faceserum  #boosterserum  #vitamincserum  #jerawat  #jeragat  #parutjerawat  #mawarrashid  #fatiyalatif  #muakedah  #muaselangor  #muaterengganu  #makeuptips  #skincaretips 
WOW! PRODUK SERUM ATASI MASALAH JERAGAT, JERAWAT, PARUT JERAWAT & BERLEKUK-LEKUK SERTA MENCERAHKAN KULIT!
.
👓 Sesuai semua peringkat umur lelaki dan perempuan.
👓 mampu merawat kulit seawal 3 Hari.
🕶 RM 35 sebottle
🕶 COD and postage available
.
JOM WHATSAPP SEKARANG DI LINK UNTUK BERPELUANG CABUTAN BERTUAH MENDAPAT CASH RM10 DI DALAM PARCEL ANDA!
.
#boosterbotoxserum #botoxserum #ndeelfreshskin #sifufbads #serummuka #facialserum #skincare #localskincare #naturalproduct #cetaphil #himalaya #yankoskincare #serum #faceserum #boosterserum #vitamincserum #jerawat #jeragat #parutjerawat #mawarrashid #fatiyalatif #muakedah #muaselangor #muaterengganu #makeuptips #skincaretips
WOW! PRODUK SERUM ATASI MASALAH JERAGAT, JERAWAT, PARUT JERAWAT & BERLEKUK-LEKUK SERTA MENCERAHKAN KULIT! . 👓 Sesuai semua peringkat umur lelaki dan perempuan. 👓 mampu merawat kulit seawal 3 Hari. 🕶 RM 35 sebottle 🕶 COD and postage available . JOM WHATSAPP SEKARANG DI LINK UNTUK BERPELUANG CABUTAN BERTUAH MENDAPAT CASH RM10 DI DALAM PARCEL ANDA! . #boosterbotoxserum  #botoxserum  #ndeelfreshskin  #sifufbads  #serummuka  #facialserum  #skincare  #localskincare  #naturalproduct  #cetaphil  #himalaya  #yankoskincare  #serum  #faceserum  #boosterserum  #vitamincserum  #jerawat  #jeragat  #parutjerawat  #mawarrashid  #fatiyalatif  #muakedah  #muaselangor  #muaterengganu  #makeuptips  #skincaretips 
Eh macam cantik jeeee.. Nak surprisekan yang tersayang pun boleh..😘 #elysianskincare
#gorgeousofelysianbaby
#sayajual #skincare #sayajualskincare #cosmetics #boosterserum #rubyskincare #dropship #serumajaib #bazaarpaknil #pekan #kuantan
Testimoni pengguna Booster Serum Elysian..serum ni boleh di pakai oleh semua peringkat umur tau.. Best ke best?

#elysianskincare
#gorgeousofelysianbaby
#sayajual #skincare #sayajualskincare #cosmetics #boosterserum #rubyskincare #dropship #serumajaib #bazaarpaknil #pekan #kuantan
💋 SALE! SALE! SALE! 💋
RM120 !! RM120 !! RM120 !!
🎊 HARGA DIRECT DARI HQ!!! 🎊
Harga TERLAJAK MURAH!! 🎉SALE DARI HQ UTK BUST UP EXPRESS 7X STEMCELL (PURPLE JAR) HANYA RM120SM/RM125SS FREE POSTAGE UOLLSS!!! 🎉 
Apeee???? 😱 yer uollsss..promosi skrg, uolls dpt harga Rm120sm/Rm125ss FREE POSTAGE!!!!! Terlajak murah, terlajak montok uolss..rugi tak grab! Pasni x dpt dah yer sales murah2 camni..jgn lepaskan peluang ni... 🤗

Nak MONTOK? KETAT? PADAT?? Nak cik abang merindu siang malam?? Cepat rawat aset uolls..hari2 bagaikan malam pertama.. 😘

Utk grab offer ni, 
WhatsApp
📲 01121147056
📲 01121147056
📲 01121147056

#rahsiaasetwanita 
#payudaramenawan
#montok
#boosterserum
#bustupexpress 
#buepremium
#buemini 
#buecandy
#buecoffee 
#buechocolate
#dropshipbuenovember
#jamuchantiqueanggun
💋 SALE! SALE! SALE! 💋 RM120 !! RM120 !! RM120 !! 🎊 HARGA DIRECT DARI HQ!!! 🎊 Harga TERLAJAK MURAH!! 🎉SALE DARI HQ UTK BUST UP EXPRESS 7X STEMCELL (PURPLE JAR) HANYA RM120SM/RM125SS FREE POSTAGE UOLLSS!!! 🎉 Apeee???? 😱 yer uollsss..promosi skrg, uolls dpt harga Rm120sm/Rm125ss FREE POSTAGE!!!!! Terlajak murah, terlajak montok uolss..rugi tak grab! Pasni x dpt dah yer sales murah2 camni..jgn lepaskan peluang ni... 🤗 Nak MONTOK? KETAT? PADAT?? Nak cik abang merindu siang malam?? Cepat rawat aset uolls..hari2 bagaikan malam pertama.. 😘 Utk grab offer ni, WhatsApp 📲 01121147056 📲 01121147056 📲 01121147056 #rahsiaasetwanita  #payudaramenawan  #montok  #boosterserum  #bustupexpress  #buepremium  #buemini  #buecandy  #buecoffee  #buechocolate  #dropshipbuenovember  #jamuchantiqueanggun 
NAK ASET BESAR,ANJAL & RAPAT SEAWAL SEMINGGU ?
Payudara kendur , kecil , tidak mantap dan tidak tegang ?
Cemburu bila sang suami menjeling aset 'segar' wanita lain ?
Kecewa dengan aksi 'haus' ketika bermanja ?
.
Testimoni 1:
" Sayang, malam tadi rasa lain lah. Rasa Aummm ketat sangat! Bau sayang wangi sedap je pelok tidur. Terubat rindu saat saat baru kahwin dulu. Hehe. Sekarang anak dah 4 macam makin NGANCAM pula! Abang suka " - Real Testimoni
.
Testimoni 2:
" BERBALOI !! Tu je akak mampu kata dik. Memang sangat sangat teruja dalam masa 2 HARI sahaja ada tangan merayap masa tidur tegur ; Eh, macam naik saiz je. Anjal-anjal gitu" - Kak Rina, Singapore
.
Testimoni 3:
" Dulu kuih pau sekarang Nasi Lemak UP terus RM2. Hahahaha"- Adik Misha
.
PRODUK N0 1 PILIHAN WANITA DI MALAYSIA dengan rekod penjualan melebihi 50 botol dlm masa 1 Hari !!!!
Formulasi Kecantikan Aset NO 1 Malaysia ♥:
.
KHASIAT BUST UP EXPRESS untuk wanita:
:
✔ Menaikkan payudara kendur & jatuh
✔ Mencantikkan payudara leper
✔ Memontokkan payudara
✔Membesarkan saiz payudara dari CUP A ke CUP D
✔Menaikkan punggung yg jatuh
✔ Mengetatkan MISS V
✔ Menghilangkan bau badan
✔ Menghilangkan bau MISS V
✔ Menghasilkan pelicin semulajadi untuk mengurangkan
kesakitan semasa “bersama”
✔Meningkatkan keinginan seksual
✔ Mengempiskan perut
✔ Menghilangkan masalah keputihan
✔ Mengatasi masalah dalaman wanita
✔ Mencegah kanser
✔ Melawan radikal bebas
✔ Mencantik & meremajakan kulit
✔ Menambah tenaga
✔ Mencegah keletihan & menyegarkan badan
✔ Merawat masalah rahim
:
-->3hari anjal
-->7hari cup penuh
-->14hari semakin bulat & ketat
.
.
✆ WhatsApp 01121147056

#rahsiaasetwanita 
#payudaramenawan
#montok
#boosterserum
#bustupexpress 
#buepremium
#buemini 
#buecandy
#buecoffee 
#buechocolate
#dropshipbuenovember
#jamuchantiqueanggun
NAK ASET BESAR,ANJAL & RAPAT SEAWAL SEMINGGU ? Payudara kendur , kecil , tidak mantap dan tidak tegang ? Cemburu bila sang suami menjeling aset 'segar' wanita lain ? Kecewa dengan aksi 'haus' ketika bermanja ? . Testimoni 1: " Sayang, malam tadi rasa lain lah. Rasa Aummm ketat sangat! Bau sayang wangi sedap je pelok tidur. Terubat rindu saat saat baru kahwin dulu. Hehe. Sekarang anak dah 4 macam makin NGANCAM pula! Abang suka " - Real Testimoni . Testimoni 2: " BERBALOI !! Tu je akak mampu kata dik. Memang sangat sangat teruja dalam masa 2 HARI sahaja ada tangan merayap masa tidur tegur ; Eh, macam naik saiz je. Anjal-anjal gitu" - Kak Rina, Singapore . Testimoni 3: " Dulu kuih pau sekarang Nasi Lemak UP terus RM2. Hahahaha"- Adik Misha . PRODUK N0 1 PILIHAN WANITA DI MALAYSIA dengan rekod penjualan melebihi 50 botol dlm masa 1 Hari !!!! Formulasi Kecantikan Aset NO 1 Malaysia ♥: . KHASIAT BUST UP EXPRESS untuk wanita: : ✔ Menaikkan payudara kendur & jatuh ✔ Mencantikkan payudara leper ✔ Memontokkan payudara ✔Membesarkan saiz payudara dari CUP A ke CUP D ✔Menaikkan punggung yg jatuh ✔ Mengetatkan MISS V ✔ Menghilangkan bau badan ✔ Menghilangkan bau MISS V ✔ Menghasilkan pelicin semulajadi untuk mengurangkan kesakitan semasa “bersama” ✔Meningkatkan keinginan seksual ✔ Mengempiskan perut ✔ Menghilangkan masalah keputihan ✔ Mengatasi masalah dalaman wanita ✔ Mencegah kanser ✔ Melawan radikal bebas ✔ Mencantik & meremajakan kulit ✔ Menambah tenaga ✔ Mencegah keletihan & menyegarkan badan ✔ Merawat masalah rahim : -->3hari anjal -->7hari cup penuh -->14hari semakin bulat & ketat . . ✆ WhatsApp 01121147056 #rahsiaasetwanita  #payudaramenawan  #montok  #boosterserum  #bustupexpress  #buepremium  #buemini  #buecandy  #buecoffee  #buechocolate  #dropshipbuenovember  #jamuchantiqueanggun 
NAK ASET BESAR,ANJAL & RAPAT SEAWAL SEMINGGU ?
Payudara kendur , kecil , tidak mantap dan tidak tegang ?
Cemburu bila sang suami menjeling aset 'segar' wanita lain ?
Kecewa dengan aksi 'haus' ketika bermanja ?
.
Testimoni 1:
" Sayang, malam tadi rasa lain lah. Rasa Aummm ketat sangat! Bau sayang wangi sedap je pelok tidur. Terubat rindu saat saat baru kahwin dulu. Hehe. Sekarang anak dah 4 macam makin NGANCAM pula! Abang suka " - Real Testimoni
.
Testimoni 2:
" BERBALOI !! Tu je akak mampu kata dik. Memang sangat sangat teruja dalam masa 2 HARI sahaja ada tangan merayap masa tidur tegur ; Eh, macam naik saiz je. Anjal-anjal gitu" - Kak Rina, Singapore
.
Testimoni 3:
" Dulu kuih pau sekarang Nasi Lemak UP terus RM2. Hahahaha"- Adik Misha
.
PRODUK N0 1 PILIHAN WANITA DI MALAYSIA dengan rekod penjualan melebihi 50 botol dlm masa 1 Hari !!!!
Formulasi Kecantikan Aset NO 1 Malaysia ♥:
.
KHASIAT BUST UP EXPRESS untuk wanita:
:
✔ Menaikkan payudara kendur & jatuh
✔ Mencantikkan payudara leper
✔ Memontokkan payudara
✔Membesarkan saiz payudara dari CUP A ke CUP D
✔Menaikkan punggung yg jatuh
✔ Mengetatkan MISS V
✔ Menghilangkan bau badan
✔ Menghilangkan bau MISS V
✔ Menghasilkan pelicin semulajadi untuk mengurangkan
kesakitan semasa “bersama”
✔Meningkatkan keinginan seksual
✔ Mengempiskan perut
✔ Menghilangkan masalah keputihan
✔ Mengatasi masalah dalaman wanita
✔ Mencegah kanser
✔ Melawan radikal bebas
✔ Mencantik & meremajakan kulit
✔ Menambah tenaga
✔ Mencegah keletihan & menyegarkan badan
✔ Merawat masalah rahim
:
-->3hari anjal
-->7hari cup penuh
-->14hari semakin bulat & ketat
.
.
✆ WhatsApp 01121147056

#rahsiaasetwanita 
#payudaramenawan
#montok
#boosterserum
#bustupexpress 
#buepremium
#buemini 
#buecandy
#buecoffee 
#buechocolate
#dropshipbuenovember
#jamuchantiqueanggun
NAK ASET BESAR,ANJAL & RAPAT SEAWAL SEMINGGU ? Payudara kendur , kecil , tidak mantap dan tidak tegang ? Cemburu bila sang suami menjeling aset 'segar' wanita lain ? Kecewa dengan aksi 'haus' ketika bermanja ? . Testimoni 1: " Sayang, malam tadi rasa lain lah. Rasa Aummm ketat sangat! Bau sayang wangi sedap je pelok tidur. Terubat rindu saat saat baru kahwin dulu. Hehe. Sekarang anak dah 4 macam makin NGANCAM pula! Abang suka " - Real Testimoni . Testimoni 2: " BERBALOI !! Tu je akak mampu kata dik. Memang sangat sangat teruja dalam masa 2 HARI sahaja ada tangan merayap masa tidur tegur ; Eh, macam naik saiz je. Anjal-anjal gitu" - Kak Rina, Singapore . Testimoni 3: " Dulu kuih pau sekarang Nasi Lemak UP terus RM2. Hahahaha"- Adik Misha . PRODUK N0 1 PILIHAN WANITA DI MALAYSIA dengan rekod penjualan melebihi 50 botol dlm masa 1 Hari !!!! Formulasi Kecantikan Aset NO 1 Malaysia ♥: . KHASIAT BUST UP EXPRESS untuk wanita: : ✔ Menaikkan payudara kendur & jatuh ✔ Mencantikkan payudara leper ✔ Memontokkan payudara ✔Membesarkan saiz payudara dari CUP A ke CUP D ✔Menaikkan punggung yg jatuh ✔ Mengetatkan MISS V ✔ Menghilangkan bau badan ✔ Menghilangkan bau MISS V ✔ Menghasilkan pelicin semulajadi untuk mengurangkan kesakitan semasa “bersama” ✔Meningkatkan keinginan seksual ✔ Mengempiskan perut ✔ Menghilangkan masalah keputihan ✔ Mengatasi masalah dalaman wanita ✔ Mencegah kanser ✔ Melawan radikal bebas ✔ Mencantik & meremajakan kulit ✔ Menambah tenaga ✔ Mencegah keletihan & menyegarkan badan ✔ Merawat masalah rahim : -->3hari anjal -->7hari cup penuh -->14hari semakin bulat & ketat . . ✆ WhatsApp 01121147056 #rahsiaasetwanita  #payudaramenawan  #montok  #boosterserum  #bustupexpress  #buepremium  #buemini  #buecandy  #buecoffee  #buechocolate  #dropshipbuenovember  #jamuchantiqueanggun 
Alahai lawanya awak😍 Nak nangis sbb kulit flawless sangat😭 Awak2 yg ada masalah kulit tak jeles ke?
_
Meh.. Booster Serum bole atasi masalah2 uolss!
✔️Jerawat,parut jerawat
✔️Biji kolestrol
✔️Muka berminyak n Kusam
✔️Mencerahkan kulit
✔️Memudarkan jeragat
Dan banyak lagi lah
.
Yang penting
100% Halal
100% Berkesan
100% Selamat tanpa sebarang bahan kimia/mercury

Nak order just whatsapp je tau!
Tekan link kat bio👆
Alahai lawanya awak😍 Nak nangis sbb kulit flawless sangat😭 Awak2 yg ada masalah kulit tak jeles ke? _ Meh.. Booster Serum bole atasi masalah2 uolss! ✔️Jerawat,parut jerawat ✔️Biji kolestrol ✔️Muka berminyak n Kusam ✔️Mencerahkan kulit ✔️Memudarkan jeragat Dan banyak lagi lah . Yang penting 100% Halal 100% Berkesan 100% Selamat tanpa sebarang bahan kimia/mercury Nak order just whatsapp je tau! Tekan link kat bio👆
Jangan tak caya tau! Ternyata Elysian Booster Serum tidak seperti serum lain.
.
Sebab apa lah hari hari duk bercerita tentang Elysian Booster Serum ni?
.
Sedar tak sedar dah 2 tahun dipasaran. Tapi bukan produk viral tau. Elysian Booster Serum ni dikenali kerana banyak sangat feedback feedback pengguna yang dah berjaya. Tapi bukan tu je! Ramai yang berkongsi manfaat produk dari mulut ke mulut. Alhamdulillah. .
.
Sebab tu kami memang wajibkan orang yang ada masalah kulit,supaya guna kan produk Elysian ni. Sekurang kurang BASIC SET. Kalau tak mampu. Guna Booster Serum pun dah boleh. Cuma kalau nak kesan terbaik. Memang kena guna full set lah kan?
. 
Bagi kami matlamat kami bukan sekadar menjual produk Elysian. Tetapi membantu orang lain menyelesaikan masalah kulit mereka. Bukan sekadar menjual!
.
Pada tahun 2016, formulasi Liftonin® Xpert telah pun memenangi anugerah "BEST INGREDIENT AWARD" dan Liftonin® Xpert adalah salah satu bahan aktif dalam Serum Booster Elysian.
.
Maknanya, jika anda menggunakan Serum Booster Elysian beauty ni, anda telah menggunakan bahan terbaik untuk kulit anda. Dan pastinya kesan yang anda dapat pun, terbaik!
.
Yuols... Dengan kualiti dan produk bertaraf antarabangsa ni.. Hanya RM85 sahaja. Jangan tanya kami kenapa produk kualiti antarabangsa ni harga RM85 je? Selalu ratus ratus.
.
Jawapannya, bahan bahan mentah kami dari Switzerland. Tetapi kami dikilangkan di Malaysia. Bertaraf GMP dan Halal. Paling penting ada KKM. Jadi banyak kos import, export yang kami boleh kurangkan. Produk yang harga ratus ratus dikilangkan di luar negara dan memerlukan kos yang lebih untuk di bawa masuk ke Malaysia. .
.
Kalau nak fefeling guna produk international. Nak rasa kesan yang WOW selepas resapan serum yang pertama dalam kulit anda, wajib dapatkan sebotol Elysian Booster Serum.
.
#elysianmalaysia #boosterserum #serum #produkviral #skincare #naturalproducts #naturalskincare
Jangan tak caya tau! Ternyata Elysian Booster Serum tidak seperti serum lain. . Sebab apa lah hari hari duk bercerita tentang Elysian Booster Serum ni? . Sedar tak sedar dah 2 tahun dipasaran. Tapi bukan produk viral tau. Elysian Booster Serum ni dikenali kerana banyak sangat feedback feedback pengguna yang dah berjaya. Tapi bukan tu je! Ramai yang berkongsi manfaat produk dari mulut ke mulut. Alhamdulillah. . . Sebab tu kami memang wajibkan orang yang ada masalah kulit,supaya guna kan produk Elysian ni. Sekurang kurang BASIC SET. Kalau tak mampu. Guna Booster Serum pun dah boleh. Cuma kalau nak kesan terbaik. Memang kena guna full set lah kan? . Bagi kami matlamat kami bukan sekadar menjual produk Elysian. Tetapi membantu orang lain menyelesaikan masalah kulit mereka. Bukan sekadar menjual! . Pada tahun 2016, formulasi Liftonin® Xpert telah pun memenangi anugerah "BEST INGREDIENT AWARD" dan Liftonin® Xpert adalah salah satu bahan aktif dalam Serum Booster Elysian. . Maknanya, jika anda menggunakan Serum Booster Elysian beauty ni, anda telah menggunakan bahan terbaik untuk kulit anda. Dan pastinya kesan yang anda dapat pun, terbaik! . Yuols... Dengan kualiti dan produk bertaraf antarabangsa ni.. Hanya RM85 sahaja. Jangan tanya kami kenapa produk kualiti antarabangsa ni harga RM85 je? Selalu ratus ratus. . Jawapannya, bahan bahan mentah kami dari Switzerland. Tetapi kami dikilangkan di Malaysia. Bertaraf GMP dan Halal. Paling penting ada KKM. Jadi banyak kos import, export yang kami boleh kurangkan. Produk yang harga ratus ratus dikilangkan di luar negara dan memerlukan kos yang lebih untuk di bawa masuk ke Malaysia. . . Kalau nak fefeling guna produk international. Nak rasa kesan yang WOW selepas resapan serum yang pertama dalam kulit anda, wajib dapatkan sebotol Elysian Booster Serum. . #elysianmalaysia  #boosterserum  #serum  #produkviral  #skincare  #naturalproducts  #naturalskincare 
Assalamualaikum,, jom doa byk2 di antara satu waktu mustajabnya doa, ☺️
. 
Ibu2 yg nk g teman ank amik result UPSR tu, jgn lupa pkai Serum Foundation Elysian n Compact Powder Elysian ye,, baru la confident.. Hihi👍
. 
Lekas2 sbb Compact Powder ni tgh sale lg (Rm85/NP:RM89),,, Serum foundation tu plk (RM60)... . 
Jom beli, nk gune sendiri blh, nk bg hadiah kt org tersyg pn blh
#elysianterengganu 
#teamelysianfarah 
#rubyskincare 
#boosterserum 
#setbasicelysian 
#serumfoundation
Assalamualaikum,, jom doa byk2 di antara satu waktu mustajabnya doa, ☺️ . Ibu2 yg nk g teman ank amik result UPSR tu, jgn lupa pkai Serum Foundation Elysian n Compact Powder Elysian ye,, baru la confident.. Hihi👍 . Lekas2 sbb Compact Powder ni tgh sale lg (Rm85/NP:RM89),,, Serum foundation tu plk (RM60)... . Jom beli, nk gune sendiri blh, nk bg hadiah kt org tersyg pn blh #elysianterengganu  #teamelysianfarah  #rubyskincare  #boosterserum  #setbasicelysian  #serumfoundation 
PRODUK YANG BAIK DATANG DARI BAHAN TERBAIK

Walauapapun produk yang uolls guna check dulu bahan-bahan dia yew. 
Neh mira show uolls bahan-bahan dalam elysian #boosterserum 😍
PRODUK YANG BAIK DATANG DARI BAHAN TERBAIK Walauapapun produk yang uolls guna check dulu bahan-bahan dia yew. Neh mira show uolls bahan-bahan dalam elysian #boosterserum  😍
Slide gambar sebelah. Jangan tak caya tau! Ternyata Elysian Booster Serum tidak seperti serum lain.
.
Sebab apa lah hari hari duk bercerita tentang Elysian Booster Serum ni?
.
Sedar tak sedar dah 2 tahun dipasaran. Tapi bukan produk viral tau. Elysian Booster Serum ni dikenali kerana banyak sangat feedback feedback pengguna yang dah berjaya. Tapi bukan tu je! Ramai yang berkongsi manfaat produk dari mulut ke mulut. Alhamdulillah. .
.
Sebab tu kami memang wajibkan orang yang ada masalah kulit,supaya guna kan produk Elysian ni. Sekurang kurang BASIC SET. Kalau tak mampu. Guna Booster Serum pun dah boleh. Cuma kalau nak kesan terbaik. Memang kena guna full set lah kan?
. 
Bagi kami matlamat kami bukan sekadar menjual produk Elysian. Tetapi membantu orang lain menyelesaikan masalah kulit mereka. Bukan sekadar menjual!
.
Pada tahun 2016, formulasi Liftonin® Xpert telah pun memenangi anugerah "BEST INGREDIENT AWARD" dan Liftonin® Xpert adalah salah satu bahan aktif dalam Serum Booster Elysian.
.
Maknanya, jika anda menggunakan Serum Booster Elysian beauty ni, anda telah menggunakan bahan terbaik untuk kulit anda. Dan pastinya kesan yang anda dapat pun, terbaik!
.
Yuols... Dengan kualiti dan produk bertaraf antarabangsa ni.. Hanya RM85 sahaja. Jangan tanya kami kenapa produk kualiti antarabangsa ni harga RM85 je? Selalu ratus ratus.
.
Jawapannya, bahan bahan mentah kami dari Switzerland. Tetapi kami dikilangkan di Malaysia. Bertaraf GMP dan Halal. Paling penting ada KKM. Jadi banyak kos import, export yang kami boleh kurangkan. Produk yang harga ratus ratus dikilangkan di luar negara dan memerlukan kos yang lebih untuk di bawa masuk ke Malaysia. .
.
Kalau nak fefeling guna produk international. Nak rasa kesan yang WOW selepas resapan serum yang pertama dalam kulit anda, wajib dapatkan sebotol Elysian Booster Serum.
.
#elysianmalaysia #boosterserum #serum #produkviral #skincare #naturalproducts #naturalskincare
Slide gambar sebelah. Jangan tak caya tau! Ternyata Elysian Booster Serum tidak seperti serum lain. . Sebab apa lah hari hari duk bercerita tentang Elysian Booster Serum ni? . Sedar tak sedar dah 2 tahun dipasaran. Tapi bukan produk viral tau. Elysian Booster Serum ni dikenali kerana banyak sangat feedback feedback pengguna yang dah berjaya. Tapi bukan tu je! Ramai yang berkongsi manfaat produk dari mulut ke mulut. Alhamdulillah. . . Sebab tu kami memang wajibkan orang yang ada masalah kulit,supaya guna kan produk Elysian ni. Sekurang kurang BASIC SET. Kalau tak mampu. Guna Booster Serum pun dah boleh. Cuma kalau nak kesan terbaik. Memang kena guna full set lah kan? . Bagi kami matlamat kami bukan sekadar menjual produk Elysian. Tetapi membantu orang lain menyelesaikan masalah kulit mereka. Bukan sekadar menjual! . Pada tahun 2016, formulasi Liftonin® Xpert telah pun memenangi anugerah "BEST INGREDIENT AWARD" dan Liftonin® Xpert adalah salah satu bahan aktif dalam Serum Booster Elysian. . Maknanya, jika anda menggunakan Serum Booster Elysian beauty ni, anda telah menggunakan bahan terbaik untuk kulit anda. Dan pastinya kesan yang anda dapat pun, terbaik! . Yuols... Dengan kualiti dan produk bertaraf antarabangsa ni.. Hanya RM85 sahaja. Jangan tanya kami kenapa produk kualiti antarabangsa ni harga RM85 je? Selalu ratus ratus. . Jawapannya, bahan bahan mentah kami dari Switzerland. Tetapi kami dikilangkan di Malaysia. Bertaraf GMP dan Halal. Paling penting ada KKM. Jadi banyak kos import, export yang kami boleh kurangkan. Produk yang harga ratus ratus dikilangkan di luar negara dan memerlukan kos yang lebih untuk di bawa masuk ke Malaysia. . . Kalau nak fefeling guna produk international. Nak rasa kesan yang WOW selepas resapan serum yang pertama dalam kulit anda, wajib dapatkan sebotol Elysian Booster Serum. . #elysianmalaysia  #boosterserum  #serum  #produkviral  #skincare  #naturalproducts  #naturalskincare 
Wah wah wah,bukan main kan.
.
.
Untungla dapat hadiah birthday Set Elysian. 😍😍😍
.
Sape yang xnak kalau dapat hadiah macam ni.  Macam sis ni dapat set basic+serum foundation. Mm..meh Izzy cite sikit.
.
.
Set basic~ Deep gel cleanser, cleanser yg xmempunyai banyak buih tapi mencuci dengan mendalam ditambah dengan booster serum,merawat wajah sambil menganjalkan kulit. Dah perlu pergi spa 💆 kerap kali bazirkan duit. 😱

Foundation Serum~ Teksturnya yang halus,tak bercapuk memang digilai ramai. Xperlu beli produk mahal untuk dapatkan effect yang sama. Serum foundation ni pun boleh kecutkan jerawat tau. yahoo 🙌
.
So sape sayangkan family saudara mara bestfren korang or diri sendiri, contact Izzy pantas pantas..
⏩⏩⏩0163825553

#elysiansentul #elysiangombak #elysiansetapak #produknatural #elysiancosmetic #elysianserumfoundation #boosterserum
Wah wah wah,bukan main kan. . . Untungla dapat hadiah birthday Set Elysian. 😍😍😍 . Sape yang xnak kalau dapat hadiah macam ni. Macam sis ni dapat set basic+serum foundation. Mm..meh Izzy cite sikit. . . Set basic~ Deep gel cleanser, cleanser yg xmempunyai banyak buih tapi mencuci dengan mendalam ditambah dengan booster serum,merawat wajah sambil menganjalkan kulit. Dah perlu pergi spa 💆 kerap kali bazirkan duit. 😱 Foundation Serum~ Teksturnya yang halus,tak bercapuk memang digilai ramai. Xperlu beli produk mahal untuk dapatkan effect yang sama. Serum foundation ni pun boleh kecutkan jerawat tau. yahoo 🙌 . So sape sayangkan family saudara mara bestfren korang or diri sendiri, contact Izzy pantas pantas.. ⏩⏩⏩0163825553 #elysiansentul  #elysiangombak  #elysiansetapak  #produknatural  #elysiancosmetic  #elysianserumfoundation  #boosterserum 
.
.
RUBY SKINCARE SERIES
.
Keunikan set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES:

1. Lengkap dengan Cleanser, toner, day cream dan night cream. 
2. Bersifat natural tanpa bahan bahan kimia berbahaya seperti mercury, hydroquinon dan TIDAK mengandungi paraben.

3. Mendapat pengiktirafan dari institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mental dalam produk Ruby Skincare Series.

4. Mengandungi bahan aktif yang terbaik untuk memberi kesan yang maksimum pada kulit.

5. Bersifat "water based" di mana, kulit dapat menyerap semua nutrient dalam setiap produk kerana kandungan air melarutkan nutrient dan meresap ke dalam kulit.

Produk Ruby tidak menjanjikan kesan yang terlalu cepat. Tapi dengan penggunaan yang konsisten dan teratur, hari demi hari akan nampak hasilnya.
. . RUBY SKINCARE SERIES . Keunikan set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES: 1. Lengkap dengan Cleanser, toner, day cream dan night cream. 2. Bersifat natural tanpa bahan bahan kimia berbahaya seperti mercury, hydroquinon dan TIDAK mengandungi paraben. 3. Mendapat pengiktirafan dari institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mental dalam produk Ruby Skincare Series. 4. Mengandungi bahan aktif yang terbaik untuk memberi kesan yang maksimum pada kulit. 5. Bersifat "water based" di mana, kulit dapat menyerap semua nutrient dalam setiap produk kerana kandungan air melarutkan nutrient dan meresap ke dalam kulit. Produk Ruby tidak menjanjikan kesan yang terlalu cepat. Tapi dengan penggunaan yang konsisten dan teratur, hari demi hari akan nampak hasilnya.
Wah wah wah,bukan main kan.
.
.
Untungla dapat hadiah birthday Set Elysian. 😍😍😍
.
Sape yang xnak kalau dapat hadiah macam ni.  Macam sis ni dapat set basic+serum foundation. Mm..meh Izzy cite sikit.
.
.
Set basic~ Deep gel cleanser, cleanser yg xmempunyai banyak buih tapi mencuci dengan mendalam ditambah dengan booster serum,merawat wajah sambil menganjalkan kulit. Dah perlu pergi spa 💆 kerap kali bazirkan duit. 😱

Foundation Serum~ Teksturnya yang halus,tak bercapuk memang digilai ramai. Xperlu beli produk mahal untuk dapatkan effect yang sama. Serum foundation ni pun boleh kecutkan jerawat tau. yahoo 🙌
.
So sape sayangkan family saudara mara bestfren korang or diri sendiri, contact Izzy pantas pantas..
⏩⏩⏩0163825553

#elysiansentul #elysiangombak #elysiansetapak #produknatural #elysiancosmetic #elysianserumfoundation #boosterserum
Wah wah wah,bukan main kan. . . Untungla dapat hadiah birthday Set Elysian. 😍😍😍 . Sape yang xnak kalau dapat hadiah macam ni. Macam sis ni dapat set basic+serum foundation. Mm..meh Izzy cite sikit. . . Set basic~ Deep gel cleanser, cleanser yg xmempunyai banyak buih tapi mencuci dengan mendalam ditambah dengan booster serum,merawat wajah sambil menganjalkan kulit. Dah perlu pergi spa 💆 kerap kali bazirkan duit. 😱 Foundation Serum~ Teksturnya yang halus,tak bercapuk memang digilai ramai. Xperlu beli produk mahal untuk dapatkan effect yang sama. Serum foundation ni pun boleh kecutkan jerawat tau. yahoo 🙌 . So sape sayangkan family saudara mara bestfren korang or diri sendiri, contact Izzy pantas pantas.. ⏩⏩⏩0163825553 #elysiansentul  #elysiangombak  #elysiansetapak  #produknatural  #elysiancosmetic  #elysianserumfoundation  #boosterserum 
Wah wah wah,bukan main kan.
.
.
Untungla dapat hadiah birthday Set Elysian. 😍😍😍
.
Sape yang xnak kalau dapat hadiah macam ni.  Macam sis ni dapat set basic+serum foundation. Mm..meh Izzy cite sikit.
.
.
Set basic~ Deep gel cleanser, cleanser yg xmempunyai banyak buih tapi mencuci dengan mendalam ditambah dengan booster serum,merawat wajah sambil menganjalkan kulit. Dah perlu pergi spa 💆 kerap kali bazirkan duit. 😱

Foundation Serum~ Teksturnya yang halus,tak bercapuk memang digilai ramai. Xperlu beli produk mahal untuk dapatkan effect yang sama. Serum foundation ni pun boleh kecutkan jerawat tau. yahoo 🙌
.
So sape sayangkan family saudara mara bestfren korang or diri sendiri, contact Izzy pantas pantas..
⏩⏩⏩0163825553

#elysiansentul #elysiangombak #elysiansetapak #produknatural #elysiancosmetic #elysianserumfoundation #boosterserum
Wah wah wah,bukan main kan. . . Untungla dapat hadiah birthday Set Elysian. 😍😍😍 . Sape yang xnak kalau dapat hadiah macam ni. Macam sis ni dapat set basic+serum foundation. Mm..meh Izzy cite sikit. . . Set basic~ Deep gel cleanser, cleanser yg xmempunyai banyak buih tapi mencuci dengan mendalam ditambah dengan booster serum,merawat wajah sambil menganjalkan kulit. Dah perlu pergi spa 💆 kerap kali bazirkan duit. 😱 Foundation Serum~ Teksturnya yang halus,tak bercapuk memang digilai ramai. Xperlu beli produk mahal untuk dapatkan effect yang sama. Serum foundation ni pun boleh kecutkan jerawat tau. yahoo 🙌 . So sape sayangkan family saudara mara bestfren korang or diri sendiri, contact Izzy pantas pantas.. ⏩⏩⏩0163825553 #elysiansentul  #elysiangombak  #elysiansetapak  #produknatural  #elysiancosmetic  #elysianserumfoundation  #boosterserum 
FENOMENA BOOSTER SERUM YANG PALING BERKESAN!!!! YANG PENTING HALAL N TIADA KESAN SAMPINGAN!!👍👍
.
Semakin hari semakin cerah !
Jerawat dah kecut !
Parut makin pudar !
Kulit kusam dah hilang !
Kulit makin berseri !
Kulit makin licin !
==============
BOOSTER SERUM
==============
🌱Mencerahkan kulit
🌱Melembapkan kulit
🌱Mengecutkan jerawat
🌱Menghilangkan kulit kusam
🌱Menutup liang pori
🌱Merawat kulit berminyak
🌱Mengawal penuaan pada wajah
🌱Menganjalkan kulit
🌱Merawat kulit sensetif
.
( 3 bulan penggunaan)
1 botol : RM85 sahaja
WHATSAPP 011-21858824
FENOMENA BOOSTER SERUM YANG PALING BERKESAN!!!! YANG PENTING HALAL N TIADA KESAN SAMPINGAN!!👍👍 . Semakin hari semakin cerah ! Jerawat dah kecut ! Parut makin pudar ! Kulit kusam dah hilang ! Kulit makin berseri ! Kulit makin licin ! ============== BOOSTER SERUM ============== 🌱Mencerahkan kulit 🌱Melembapkan kulit 🌱Mengecutkan jerawat 🌱Menghilangkan kulit kusam 🌱Menutup liang pori 🌱Merawat kulit berminyak 🌱Mengawal penuaan pada wajah 🌱Menganjalkan kulit 🌱Merawat kulit sensetif . ( 3 bulan penggunaan) 1 botol : RM85 sahaja WHATSAPP 011-21858824
รีวิวจากแม่ค้าเองจ้าาาา
ของเค้าดีจริงๆ ซึมไว ใช้ง่ายหน้าใสขึ้นมากกกกกก

#รับตัวแทน #รับตัวแทนจำหน่าย #รับตัวแทนขาย #soulcare #boosterserum #placenta #serum #หน้าใสไร้สิว #หน้าใส #ออแกนิค #สเต็มเซลล์ #รกกุหลาบ
รีวิวจากแม่ค้าเองจ้าาาา ของเค้าดีจริงๆ ซึมไว ใช้ง่ายหน้าใสขึ้นมากกกกกก #ร ับตัวแทน #ร ับตัวแทนจำหน่าย #ร ับตัวแทนขาย #soulcare  #boosterserum  #placenta  #serum  #หน ้าใสไร้สิว #หน ้าใส #ออแกน ิค #สเต ็มเซลล์ #รกก ุหลาบ
อันนี้รีวิวแม่ค้าเองนะคะ จะพบว่าจากหน้าเคยสิว รอยแดง หลุมสิว รอยดำเยอะมาก ใช้รกกุหลาบไปสองเดือน ผิวเปลี่ยนแปลงไปมากกกกก

ใครสนใจสอบถามได้นะคะ 
@hachiz.ztore นะคะ

#รับตัวแทน #รับตัวแทนจำหน่าย #รับตัวแทนขาย #soulcare #boosterserum #placenta #serum #หน้าใสไร้สิว #หน้าใส #ออแกนิค #สเต็มเซลล์ #รกกุหลาบ
อันนี้รีวิวแม่ค้าเองนะคะ จะพบว่าจากหน้าเคยสิว รอยแดง หลุมสิว รอยดำเยอะมาก ใช้รกกุหลาบไปสองเดือน ผิวเปลี่ยนแปลงไปมากกกกก ใครสนใจสอบถามได้นะคะ @hachiz.ztore นะคะ #ร ับตัวแทน #ร ับตัวแทนจำหน่าย #ร ับตัวแทนขาย #soulcare  #boosterserum  #placenta  #serum  #หน ้าใสไร้สิว #หน ้าใส #ออแกน ิค #สเต ็มเซลล์ #รกก ุหลาบ
รับสมัครตัวแทนนะคะ รายได้ดี มีกลุ่มสอนงานครอบครัวนี้อบอุ่น
ขายไม่เป็นก็เทรนจนสอนได้ 
มาหารายได้เสริมจากการเรียนหรืองานประจำกันนะคะ สวยแล้วมีเงินใช้เนี่ย มันฟินมากเลยน้าาาาา

โปร 299฿ แถมฟรีสินค้าไปใช้ฟรีด้วยนะคะ 
รับรองว่าใช้ดีชัวร์  ผึ้งใช้เอง คอนเฟิร์ม

#รับตัวแทน #รับตัวแทนจำหน่าย #รับตัวแทนขาย #soulcare #boosterserum #placenta #serum #หน้าใสไร้สิว #หน้าใส #ออแกนิค #สเต็มเซลล์ #รกกุหลาบ
รับสมัครตัวแทนนะคะ รายได้ดี มีกลุ่มสอนงานครอบครัวนี้อบอุ่น ขายไม่เป็นก็เทรนจนสอนได้ มาหารายได้เสริมจากการเรียนหรืองานประจำกันนะคะ สวยแล้วมีเงินใช้เนี่ย มันฟินมากเลยน้าาาาา โปร 299฿ แถมฟรีสินค้าไปใช้ฟรีด้วยนะคะ รับรองว่าใช้ดีชัวร์ ผึ้งใช้เอง คอนเฟิร์ม #ร ับตัวแทน #ร ับตัวแทนจำหน่าย #ร ับตัวแทนขาย #soulcare  #boosterserum  #placenta  #serum  #หน ้าใสไร้สิว #หน ้าใส #ออแกน ิค #สเต ็มเซลล์ #รกก ุหลาบ
#Repost @oneearthorganicsbeauty
・・・
Have a look on how and where to use our Healthy Glow Booster Serum!  #goorganic #philippines #underarmyourselfwithconfidence #organic #organicskincare #skincare #boosterserum
#cebuana #cebu #lovelocal #guapa #gwapa 
Get your Healthy Glow Booster Serum from One Earth Organics Cebu. For Deliveries or Meetups you can text 09177178984 or 09171604697

Go Organic!
Slide gambar sebelah. Jangan tak caya tau! Ternyata Elysian Booster Serum tidak seperti serum lain.
.
Sebab apa lah hari hari duk bercerita tentang Elysian Booster Serum ni?
.
Sedar tak sedar dah 2 tahun dipasaran. Tapi bukan produk viral tau. Elysian Booster Serum ni dikenali kerana banyak sangat feedback feedback pengguna yang dah berjaya. Tapi bukan tu je! Ramai yang berkongsi manfaat produk dari mulut ke mulut. Alhamdulillah. .
.
Sebab tu kami memang wajibkan orang yang ada masalah kulit,supaya guna kan produk Elysian ni. Sekurang kurang BASIC SET. Kalau tak mampu. Guna Booster Serum pun dah boleh. Cuma kalau nak kesan terbaik. Memang kena guna full set lah kan?
. 
Bagi kami matlamat kami bukan sekadar menjual produk Elysian. Tetapi membantu orang lain menyelesaikan masalah kulit mereka. Bukan sekadar menjual!
.
Pada tahun 2016, formulasi Liftonin® Xpert telah pun memenangi anugerah "BEST INGREDIENT AWARD" dan Liftonin® Xpert adalah salah satu bahan aktif dalam Serum Booster Elysian.
.
Maknanya, jika anda menggunakan Serum Booster Elysian beauty ni, anda telah menggunakan bahan terbaik untuk kulit anda. Dan pastinya kesan yang anda dapat pun, terbaik!
.
Yuols... Dengan kualiti dan produk bertaraf antarabangsa ni.. Hanya RM85 sahaja. Jangan tanya kami kenapa produk kualiti antarabangsa ni harga RM85 je? Selalu ratus ratus.
.
Jawapannya, bahan bahan mentah kami dari Switzerland. Tetapi kami dikilangkan di Malaysia. Bertaraf GMP dan Halal. Paling penting ada KKM. Jadi banyak kos import, export yang kami boleh kurangkan. Produk yang harga ratus ratus dikilangkan di luar negara dan memerlukan kos yang lebih untuk di bawa masuk ke Malaysia. .
.
Kalau nak fefeling guna produk international. Nak rasa kesan yang WOW selepas resapan serum yang pertama dalam kulit anda, wajib dapatkan sebotol Elysian Booster Serum.
.
#elysianmalaysia #boosterserum #serum #produkviral #skincare #naturalproducts #naturalskincare
Slide gambar sebelah. Jangan tak caya tau! Ternyata Elysian Booster Serum tidak seperti serum lain. . Sebab apa lah hari hari duk bercerita tentang Elysian Booster Serum ni? . Sedar tak sedar dah 2 tahun dipasaran. Tapi bukan produk viral tau. Elysian Booster Serum ni dikenali kerana banyak sangat feedback feedback pengguna yang dah berjaya. Tapi bukan tu je! Ramai yang berkongsi manfaat produk dari mulut ke mulut. Alhamdulillah. . . Sebab tu kami memang wajibkan orang yang ada masalah kulit,supaya guna kan produk Elysian ni. Sekurang kurang BASIC SET. Kalau tak mampu. Guna Booster Serum pun dah boleh. Cuma kalau nak kesan terbaik. Memang kena guna full set lah kan? . Bagi kami matlamat kami bukan sekadar menjual produk Elysian. Tetapi membantu orang lain menyelesaikan masalah kulit mereka. Bukan sekadar menjual! . Pada tahun 2016, formulasi Liftonin® Xpert telah pun memenangi anugerah "BEST INGREDIENT AWARD" dan Liftonin® Xpert adalah salah satu bahan aktif dalam Serum Booster Elysian. . Maknanya, jika anda menggunakan Serum Booster Elysian beauty ni, anda telah menggunakan bahan terbaik untuk kulit anda. Dan pastinya kesan yang anda dapat pun, terbaik! . Yuols... Dengan kualiti dan produk bertaraf antarabangsa ni.. Hanya RM85 sahaja. Jangan tanya kami kenapa produk kualiti antarabangsa ni harga RM85 je? Selalu ratus ratus. . Jawapannya, bahan bahan mentah kami dari Switzerland. Tetapi kami dikilangkan di Malaysia. Bertaraf GMP dan Halal. Paling penting ada KKM. Jadi banyak kos import, export yang kami boleh kurangkan. Produk yang harga ratus ratus dikilangkan di luar negara dan memerlukan kos yang lebih untuk di bawa masuk ke Malaysia. . . Kalau nak fefeling guna produk international. Nak rasa kesan yang WOW selepas resapan serum yang pertama dalam kulit anda, wajib dapatkan sebotol Elysian Booster Serum. . #elysianmalaysia  #boosterserum  #serum  #produkviral  #skincare  #naturalproducts  #naturalskincare 
Rahsia nak kulit cantik macam sis amoi ni.. Konsisten guna serum!
.
Memang tak boleh tinggal dah.
.
Walaupun pernah breakout teruk dulu, tapi tetap yakin guna serum booster ni..
.
Sampai skrng, skin dah makin sihat semula.
.
Lepas breakout, hati hati pilih produk tau. Jangan salah guna produk lagi.. Kesudahannya muka makin sensitive dan teruk.
.
Aishah 01123794971
.
#elysianskincare #produknatural #kulitsensitive #serumbooster #boosterserum #serumviral #viral #produkviral #serum
Rahsia nak kulit cantik macam sis amoi ni.. Konsisten guna serum! . Memang tak boleh tinggal dah. . Walaupun pernah breakout teruk dulu, tapi tetap yakin guna serum booster ni.. . Sampai skrng, skin dah makin sihat semula. . Lepas breakout, hati hati pilih produk tau. Jangan salah guna produk lagi.. Kesudahannya muka makin sensitive dan teruk. . Aishah 01123794971 . #elysianskincare  #produknatural  #kulitsensitive  #serumbooster  #boosterserum  #serumviral  #viral  #produkviral  #serum 
Slide gambar sebelah. Jangan tak caya tau! Ternyata Elysian Booster Serum tidak seperti serum lain.
.
Sebab apa lah hari hari duk bercerita tentang Elysian Booster Serum ni?
.
Sedar tak sedar dah 2 tahun dipasaran. Tapi bukan produk viral tau. Elysian Booster Serum ni dikenali kerana banyak sangat feedback feedback pengguna yang dah berjaya. Tapi bukan tu je! Ramai yang berkongsi manfaat produk dari mulut ke mulut. Alhamdulillah. .
.
Sebab tu kami memang wajibkan orang yang ada masalah kulit,supaya guna kan produk Elysian ni. Sekurang kurang BASIC SET. Kalau tak mampu. Guna Booster Serum pun dah boleh. Cuma kalau nak kesan terbaik. Memang kena guna full set lah kan?
. 
Bagi kami matlamat kami bukan sekadar menjual produk Elysian. Tetapi membantu orang lain menyelesaikan masalah kulit mereka. Bukan sekadar menjual!
.
Pada tahun 2016, formulasi Liftonin® Xpert telah pun memenangi anugerah "BEST INGREDIENT AWARD" dan Liftonin® Xpert adalah salah satu bahan aktif dalam Serum Booster Elysian.
.
Maknanya, jika anda menggunakan Serum Booster Elysian beauty ni, anda telah menggunakan bahan terbaik untuk kulit anda. Dan pastinya kesan yang anda dapat pun, terbaik!
.
Yuols... Dengan kualiti dan produk bertaraf antarabangsa ni.. Hanya RM85 sahaja. Jangan tanya kami kenapa produk kualiti antarabangsa ni harga RM85 je? Selalu ratus ratus.
.
Jawapannya, bahan bahan mentah kami dari Switzerland. Tetapi kami dikilangkan di Malaysia. Bertaraf GMP dan Halal. Paling penting ada KKM. Jadi banyak kos import, export yang kami boleh kurangkan. Produk yang harga ratus ratus dikilangkan di luar negara dan memerlukan kos yang lebih untuk di bawa masuk ke Malaysia. .
.
Kalau nak fefeling guna produk international. Nak rasa kesan yang WOW selepas resapan serum yang pertama dalam kulit anda, wajib dapatkan sebotol Elysian Booster Serum.
.
#elysianmalaysia #boosterserum #serum #produkviral #skincare #naturalproducts #naturalskincare
Slide gambar sebelah. Jangan tak caya tau! Ternyata Elysian Booster Serum tidak seperti serum lain. . Sebab apa lah hari hari duk bercerita tentang Elysian Booster Serum ni? . Sedar tak sedar dah 2 tahun dipasaran. Tapi bukan produk viral tau. Elysian Booster Serum ni dikenali kerana banyak sangat feedback feedback pengguna yang dah berjaya. Tapi bukan tu je! Ramai yang berkongsi manfaat produk dari mulut ke mulut. Alhamdulillah. . . Sebab tu kami memang wajibkan orang yang ada masalah kulit,supaya guna kan produk Elysian ni. Sekurang kurang BASIC SET. Kalau tak mampu. Guna Booster Serum pun dah boleh. Cuma kalau nak kesan terbaik. Memang kena guna full set lah kan? . Bagi kami matlamat kami bukan sekadar menjual produk Elysian. Tetapi membantu orang lain menyelesaikan masalah kulit mereka. Bukan sekadar menjual! . Pada tahun 2016, formulasi Liftonin® Xpert telah pun memenangi anugerah "BEST INGREDIENT AWARD" dan Liftonin® Xpert adalah salah satu bahan aktif dalam Serum Booster Elysian. . Maknanya, jika anda menggunakan Serum Booster Elysian beauty ni, anda telah menggunakan bahan terbaik untuk kulit anda. Dan pastinya kesan yang anda dapat pun, terbaik! . Yuols... Dengan kualiti dan produk bertaraf antarabangsa ni.. Hanya RM85 sahaja. Jangan tanya kami kenapa produk kualiti antarabangsa ni harga RM85 je? Selalu ratus ratus. . Jawapannya, bahan bahan mentah kami dari Switzerland. Tetapi kami dikilangkan di Malaysia. Bertaraf GMP dan Halal. Paling penting ada KKM. Jadi banyak kos import, export yang kami boleh kurangkan. Produk yang harga ratus ratus dikilangkan di luar negara dan memerlukan kos yang lebih untuk di bawa masuk ke Malaysia. . . Kalau nak fefeling guna produk international. Nak rasa kesan yang WOW selepas resapan serum yang pertama dalam kulit anda, wajib dapatkan sebotol Elysian Booster Serum. . #elysianmalaysia  #boosterserum  #serum  #produkviral  #skincare  #naturalproducts  #naturalskincare 
Rahsia nak kulit cantik macam sis amoi ni.. Konsisten guna serum!
.
Memang tak boleh tinggal dah.
.
Walaupun pernah breakout teruk dulu, tapi tetap yakin guna serum booster ni..
.
Sampai skrng, skin dah makin sihat semula.
.
Lepas breakout, hati hati pilih produk tau. Jangan salah guna produk lagi.. Kesudahannya muka makin sensitive dan teruk.
.
Aishah 01123794971
.
#elysianskincare #produknatural #kulitsensitive #serumbooster #boosterserum #serumviral #viral #produkviral #serum
Rahsia nak kulit cantik macam sis amoi ni.. Konsisten guna serum! . Memang tak boleh tinggal dah. . Walaupun pernah breakout teruk dulu, tapi tetap yakin guna serum booster ni.. . Sampai skrng, skin dah makin sihat semula. . Lepas breakout, hati hati pilih produk tau. Jangan salah guna produk lagi.. Kesudahannya muka makin sensitive dan teruk. . Aishah 01123794971 . #elysianskincare  #produknatural  #kulitsensitive  #serumbooster  #boosterserum  #serumviral  #viral  #produkviral  #serum 
Slide gambar sebelah. Jangan tak caya tau! Ternyata Elysian Booster Serum tidak seperti serum lain.
.
Sebab apa lah hari hari duk bercerita tentang Elysian Booster Serum ni?
.
Sedar tak sedar dah 2 tahun dipasaran. Tapi bukan produk viral tau. Elysian Booster Serum ni dikenali kerana banyak sangat feedback feedback pengguna yang dah berjaya. Tapi bukan tu je! Ramai yang berkongsi manfaat produk dari mulut ke mulut. Alhamdulillah. .
.
Sebab tu kami memang wajibkan orang yang ada masalah kulit,supaya guna kan produk Elysian ni. Sekurang kurang BASIC SET. Kalau tak mampu. Guna Booster Serum pun dah boleh. Cuma kalau nak kesan terbaik. Memang kena guna full set lah kan?
. 
Bagi kami matlamat kami bukan sekadar menjual produk Elysian. Tetapi membantu orang lain menyelesaikan masalah kulit mereka. Bukan sekadar menjual!
.
Pada tahun 2016, formulasi Liftonin® Xpert telah pun memenangi anugerah "BEST INGREDIENT AWARD" dan Liftonin® Xpert adalah salah satu bahan aktif dalam Serum Booster Elysian.
.
Maknanya, jika anda menggunakan Serum Booster Elysian beauty ni, anda telah menggunakan bahan terbaik untuk kulit anda. Dan pastinya kesan yang anda dapat pun, terbaik!
.
Yuols... Dengan kualiti dan produk bertaraf antarabangsa ni.. Hanya RM85 sahaja. Jangan tanya kami kenapa produk kualiti antarabangsa ni harga RM85 je? Selalu ratus ratus.
.
Jawapannya, bahan bahan mentah kami dari Switzerland. Tetapi kami dikilangkan di Malaysia. Bertaraf GMP dan Halal. Paling penting ada KKM. Jadi banyak kos import, export yang kami boleh kurangkan. Produk yang harga ratus ratus dikilangkan di luar negara dan memerlukan kos yang lebih untuk di bawa masuk ke Malaysia. .
.
Kalau nak fefeling guna produk international. Nak rasa kesan yang WOW selepas resapan serum yang pertama dalam kulit anda, wajib dapatkan sebotol Elysian Booster Serum.
.
#elysianmalaysia #boosterserum #serum #produkviral #skincare #naturalproducts #naturalskincare
Slide gambar sebelah. Jangan tak caya tau! Ternyata Elysian Booster Serum tidak seperti serum lain. . Sebab apa lah hari hari duk bercerita tentang Elysian Booster Serum ni? . Sedar tak sedar dah 2 tahun dipasaran. Tapi bukan produk viral tau. Elysian Booster Serum ni dikenali kerana banyak sangat feedback feedback pengguna yang dah berjaya. Tapi bukan tu je! Ramai yang berkongsi manfaat produk dari mulut ke mulut. Alhamdulillah. . . Sebab tu kami memang wajibkan orang yang ada masalah kulit,supaya guna kan produk Elysian ni. Sekurang kurang BASIC SET. Kalau tak mampu. Guna Booster Serum pun dah boleh. Cuma kalau nak kesan terbaik. Memang kena guna full set lah kan? . Bagi kami matlamat kami bukan sekadar menjual produk Elysian. Tetapi membantu orang lain menyelesaikan masalah kulit mereka. Bukan sekadar menjual! . Pada tahun 2016, formulasi Liftonin® Xpert telah pun memenangi anugerah "BEST INGREDIENT AWARD" dan Liftonin® Xpert adalah salah satu bahan aktif dalam Serum Booster Elysian. . Maknanya, jika anda menggunakan Serum Booster Elysian beauty ni, anda telah menggunakan bahan terbaik untuk kulit anda. Dan pastinya kesan yang anda dapat pun, terbaik! . Yuols... Dengan kualiti dan produk bertaraf antarabangsa ni.. Hanya RM85 sahaja. Jangan tanya kami kenapa produk kualiti antarabangsa ni harga RM85 je? Selalu ratus ratus. . Jawapannya, bahan bahan mentah kami dari Switzerland. Tetapi kami dikilangkan di Malaysia. Bertaraf GMP dan Halal. Paling penting ada KKM. Jadi banyak kos import, export yang kami boleh kurangkan. Produk yang harga ratus ratus dikilangkan di luar negara dan memerlukan kos yang lebih untuk di bawa masuk ke Malaysia. . . Kalau nak fefeling guna produk international. Nak rasa kesan yang WOW selepas resapan serum yang pertama dalam kulit anda, wajib dapatkan sebotol Elysian Booster Serum. . #elysianmalaysia  #boosterserum  #serum  #produkviral  #skincare  #naturalproducts  #naturalskincare 
Nak suami puji tiap2 hari tak uolls?? . 
Mehla try serum foundation ni, memang letop baq hang... Mcm yg mahal2 kebabom tu kualitinya☺️☺️☺️
. 
Kulit terjaga, kulit jd sihat n cantik dgn rangkaian produk Elysian, cenggini👍
. 
Ok, yg nk jd dropship, lekaih noooo contact sis... Jom sihat jom cantik dgn Elysian. . 
Skincare ade, Serum foundation ade, Treatment Lipmatte Cream ade, n terbaru compact powder... Terbaik bohhhh
#elysianterengganu 
#teamelysianfarah 
#rubyskincare 
#lipmatte 
#serumfoundation 
#antiaging 
#antiwrinkle 
#compactpowder 
#dropshipwanted
#boosterserum
Nak suami puji tiap2 hari tak uolls?? . Mehla try serum foundation ni, memang letop baq hang... Mcm yg mahal2 kebabom tu kualitinya☺️☺️☺️ . Kulit terjaga, kulit jd sihat n cantik dgn rangkaian produk Elysian, cenggini👍 . Ok, yg nk jd dropship, lekaih noooo contact sis... Jom sihat jom cantik dgn Elysian. . Skincare ade, Serum foundation ade, Treatment Lipmatte Cream ade, n terbaru compact powder... Terbaik bohhhh #elysianterengganu  #teamelysianfarah  #rubyskincare  #lipmatte  #serumfoundation  #antiaging  #antiwrinkle  #compactpowder  #dropshipwanted  #boosterserum 
RAHSIA KEJELITAAN IBU ANAK 3!
.
Ada anak semua benda nak cepat kan?
.
Kadang tak sempat tepek macam macam kat muka bila time sibuk kalut tu!
.
Kalut kalut pun jangan sampai tak sempat pakai serum ni.
.
Picit picit je bole terus sapu kat muka!
.
Effect dia terus fresh dan tegang!
.
Khasss untuk ibu ibu yang selalu bagi alasan MALAS. Tak sempat. Ni khas untuk yuols!
.
Dah paling ringkas dah ni. 🙈
.
Aishah 01123794971
.
#elysianmalaysia #skincarenatural #naturalskincare #naturalproduk #boosterserum #serum #produkviral
RAHSIA KEJELITAAN IBU ANAK 3! . Ada anak semua benda nak cepat kan? . Kadang tak sempat tepek macam macam kat muka bila time sibuk kalut tu! . Kalut kalut pun jangan sampai tak sempat pakai serum ni. . Picit picit je bole terus sapu kat muka! . Effect dia terus fresh dan tegang! . Khasss untuk ibu ibu yang selalu bagi alasan MALAS. Tak sempat. Ni khas untuk yuols! . Dah paling ringkas dah ni. 🙈 . Aishah 01123794971 . #elysianmalaysia  #skincarenatural  #naturalskincare  #naturalproduk  #boosterserum  #serum  #produkviral 
Slide gambar sebelah. Jangan tak caya tau! Ternyata Elysian Booster Serum tidak seperti serum lain.
.
Sebab apa lah hari hari duk bercerita tentang Elysian Booster Serum ni?
.
Sedar tak sedar dah 2 tahun dipasaran. Tapi bukan produk viral tau. Elysian Booster Serum ni dikenali kerana banyak sangat feedback feedback pengguna yang dah berjaya. Tapi bukan tu je! Ramai yang berkongsi manfaat produk dari mulut ke mulut. Alhamdulillah. .
.
Sebab tu kami memang wajibkan orang yang ada masalah kulit,supaya guna kan produk Elysian ni. Sekurang kurang BASIC SET. Kalau tak mampu. Guna Booster Serum pun dah boleh. Cuma kalau nak kesan terbaik. Memang kena guna full set lah kan?
. 
Bagi kami matlamat kami bukan sekadar menjual produk Elysian. Tetapi membantu orang lain menyelesaikan masalah kulit mereka. Bukan sekadar menjual!
.
Pada tahun 2016, formulasi Liftonin® Xpert telah pun memenangi anugerah "BEST INGREDIENT AWARD" dan Liftonin® Xpert adalah salah satu bahan aktif dalam Serum Booster Elysian.
.
Maknanya, jika anda menggunakan Serum Booster Elysian beauty ni, anda telah menggunakan bahan terbaik untuk kulit anda. Dan pastinya kesan yang anda dapat pun, terbaik!
.
Yuols... Dengan kualiti dan produk bertaraf antarabangsa ni.. Hanya RM85 sahaja. Jangan tanya kami kenapa produk kualiti antarabangsa ni harga RM85 je? Selalu ratus ratus.
.
Jawapannya, bahan bahan mentah kami dari Switzerland. Tetapi kami dikilangkan di Malaysia. Bertaraf GMP dan Halal. Paling penting ada KKM. Jadi banyak kos import, export yang kami boleh kurangkan. Produk yang harga ratus ratus dikilangkan di luar negara dan memerlukan kos yang lebih untuk di bawa masuk ke Malaysia. .
.
Kalau nak fefeling guna produk international. Nak rasa kesan yang WOW selepas resapan serum yang pertama dalam kulit anda, wajib dapatkan sebotol Elysian Booster Serum.
.
#elysianmalaysia #boosterserum #serum #produkviral #skincare #naturalproducts #naturalskincare
Slide gambar sebelah. Jangan tak caya tau! Ternyata Elysian Booster Serum tidak seperti serum lain. . Sebab apa lah hari hari duk bercerita tentang Elysian Booster Serum ni? . Sedar tak sedar dah 2 tahun dipasaran. Tapi bukan produk viral tau. Elysian Booster Serum ni dikenali kerana banyak sangat feedback feedback pengguna yang dah berjaya. Tapi bukan tu je! Ramai yang berkongsi manfaat produk dari mulut ke mulut. Alhamdulillah. . . Sebab tu kami memang wajibkan orang yang ada masalah kulit,supaya guna kan produk Elysian ni. Sekurang kurang BASIC SET. Kalau tak mampu. Guna Booster Serum pun dah boleh. Cuma kalau nak kesan terbaik. Memang kena guna full set lah kan? . Bagi kami matlamat kami bukan sekadar menjual produk Elysian. Tetapi membantu orang lain menyelesaikan masalah kulit mereka. Bukan sekadar menjual! . Pada tahun 2016, formulasi Liftonin® Xpert telah pun memenangi anugerah "BEST INGREDIENT AWARD" dan Liftonin® Xpert adalah salah satu bahan aktif dalam Serum Booster Elysian. . Maknanya, jika anda menggunakan Serum Booster Elysian beauty ni, anda telah menggunakan bahan terbaik untuk kulit anda. Dan pastinya kesan yang anda dapat pun, terbaik! . Yuols... Dengan kualiti dan produk bertaraf antarabangsa ni.. Hanya RM85 sahaja. Jangan tanya kami kenapa produk kualiti antarabangsa ni harga RM85 je? Selalu ratus ratus. . Jawapannya, bahan bahan mentah kami dari Switzerland. Tetapi kami dikilangkan di Malaysia. Bertaraf GMP dan Halal. Paling penting ada KKM. Jadi banyak kos import, export yang kami boleh kurangkan. Produk yang harga ratus ratus dikilangkan di luar negara dan memerlukan kos yang lebih untuk di bawa masuk ke Malaysia. . . Kalau nak fefeling guna produk international. Nak rasa kesan yang WOW selepas resapan serum yang pertama dalam kulit anda, wajib dapatkan sebotol Elysian Booster Serum. . #elysianmalaysia  #boosterserum  #serum  #produkviral  #skincare  #naturalproducts  #naturalskincare 
RAHSIA KEJELITAAN IBU ANAK 3!
.
Ada anak semua benda nak cepat kan?
.
Kadang tak sempat tepek macam macam kat muka bila time sibuk kalut tu!
.
Kalut kalut pun jangan sampai tak sempat pakai serum ni.
.
Picit picit je bole terus sapu kat muka!
.
Effect dia terus fresh dan tegang!
.
Khasss untuk ibu ibu yang selalu bagi alasan MALAS. Tak sempat. Ni khas untuk yuols!
.
Dah paling ringkas dah ni. 🙈
.
Aishah 01123794971
.
#elysianmalaysia #skincarenatural #naturalskincare #naturalproduk #boosterserum #serum #produkviral
RAHSIA KEJELITAAN IBU ANAK 3! . Ada anak semua benda nak cepat kan? . Kadang tak sempat tepek macam macam kat muka bila time sibuk kalut tu! . Kalut kalut pun jangan sampai tak sempat pakai serum ni. . Picit picit je bole terus sapu kat muka! . Effect dia terus fresh dan tegang! . Khasss untuk ibu ibu yang selalu bagi alasan MALAS. Tak sempat. Ni khas untuk yuols! . Dah paling ringkas dah ni. 🙈 . Aishah 01123794971 . #elysianmalaysia  #skincarenatural  #naturalskincare  #naturalproduk  #boosterserum  #serum  #produkviral 
.
.
#38
#DECENCIA
#enrich
#boosterserum
#エンリッチ
#ブースターセラム
#美容液
.
容量 / 36ml
価格 / 7,000円( 税抜 )
.
.
#DECENCIA の
#enrich #boosterserum( #美容液 )の
#サンプル を使用しました😊❣️
こちらの商品は肌ダメージを修復し、肌の土台を整え、
スキンケアが効く肌にしてくれます👌🏼
使用した感じは肌に浸透し、
もちもちな肌にしてくれます👌🏼
保湿力も高くストレスに負けないお肌にしてくれます👌🏼
.
.
#DECENCIA #enrich #boosterserum #エンリッチ #ブースターセラム #美容液 #保湿力 #ストレスに負けない肌
.
.
. . #38  #DECENCIA  #enrich  #boosterserum  #エンリッチ  #ブースターセラム  #美容液  . 容量 / 36ml 価格 / 7,000円( 税抜 ) . . #DECENCIA  の #enrich  #boosterserum ( #美容液  )の #サンプル  を使用しました😊❣️ こちらの商品は肌ダメージを修復し、肌の土台を整え、 スキンケアが効く肌にしてくれます👌🏼 使用した感じは肌に浸透し、 もちもちな肌にしてくれます👌🏼 保湿力も高くストレスに負けないお肌にしてくれます👌🏼 . . #DECENCIA  #enrich  #boosterserum  #エンリッチ  #ブースターセラム  #美容液  #保湿力  #ストレスに負けない肌  . .
PENDAFTARAN DROPSHIP KINI DIBUKA.
.
🔅DROPSHIP
✅Yuran berpatutan
✅Dapat satu botol Elysian Booster Serum berharga RM85
✅Barang senang terjual kerana terdapat beribu positif testimoni dari pelanggan
✅Keuntungan yang berbaloi
✅Boleh jana sale sehingga RM 1,000 sebulan jika betul-betul komited.
✅Produk laku keras.
✅FREE online coaching & marketing
✅Group coaching bisnes yang akan guide dari zero.so tak perlu risau jika anda tiada pengalaman dalam bisnes😁.
.
❌Tidak perlu pegang stok
❌Tak perlu bersesak di pos ofis untuk pos barang.
❌Tak perlu packing barang
❌Tak dikenakan GST.
.
👸JOM JANA INCOME BERSAMA SAYA.DROPSHIP DIPERLUKAN.
.
. 📲Whatsapp Sis 011-21858824 untuk further info.
.
.
💎Jom Jana Income Bersama!
.
.
🚗COD available JERTIH
PENDAFTARAN DROPSHIP KINI DIBUKA. . 🔅DROPSHIP ✅Yuran berpatutan ✅Dapat satu botol Elysian Booster Serum berharga RM85 ✅Barang senang terjual kerana terdapat beribu positif testimoni dari pelanggan ✅Keuntungan yang berbaloi ✅Boleh jana sale sehingga RM 1,000 sebulan jika betul-betul komited. ✅Produk laku keras. ✅FREE online coaching & marketing ✅Group coaching bisnes yang akan guide dari zero.so tak perlu risau jika anda tiada pengalaman dalam bisnes😁. . ❌Tidak perlu pegang stok ❌Tak perlu bersesak di pos ofis untuk pos barang. ❌Tak perlu packing barang ❌Tak dikenakan GST. . 👸JOM JANA INCOME BERSAMA SAYA.DROPSHIP DIPERLUKAN. . . 📲Whatsapp Sis 011-21858824 untuk further info. . . 💎Jom Jana Income Bersama! . . 🚗COD available JERTIH
Elysian memang terbaik
.
#boosterserum Elysian memang wow
.
Anak kene panau letak sekali je panau dah menipis tak kurang jugak husband .
Whatsapp ke 01140231019
.
Visit ig utama :
@elysian_kuantan_hq .
@elysian_skincare_kuantan .
@elysian_cosmetics_kuantan
Elysian memang terbaik . #boosterserum  Elysian memang wow . Anak kene panau letak sekali je panau dah menipis tak kurang jugak husband . Whatsapp ke 01140231019 . Visit ig utama : @elysian_kuantan_hq . @elysian_skincare_kuantan . @elysian_cosmetics_kuantan
Elysian memang terbaik
.
#boosterserum Elysian memang wow
.
Anak kene panau letak sekali je panau dah menipis tak kurang jugak husband .
Whatsapp ke 01140231019
.
Visit ig utama :
@elysian_kuantan_hq .
@elysian_skincare_kuantan .
@elysian_cosmetics_kuantan
Elysian memang terbaik . #boosterserum  Elysian memang wow . Anak kene panau letak sekali je panau dah menipis tak kurang jugak husband . Whatsapp ke 01140231019 . Visit ig utama : @elysian_kuantan_hq . @elysian_skincare_kuantan . @elysian_cosmetics_kuantan
Bintik bintik merah beransur pulih . Seronokkan kulit yang super sensitive kini tidak lagi dengan #boosterserum elysian .
Whatsapp ke 01140231019
.
Visit ig utama :
@elysian_kuantan_hq .
@elysian_skincare_kuantan .
@elysian_cosmetics_kuantan
Bintik bintik merah beransur pulih . Seronokkan kulit yang super sensitive kini tidak lagi dengan #boosterserum  elysian . Whatsapp ke 01140231019 . Visit ig utama : @elysian_kuantan_hq . @elysian_skincare_kuantan . @elysian_cosmetics_kuantan
Bintik bintik merah beransur pulih . Seronokkan kulit yang super sensitive kini tidak lagi dengan #boosterserum elysian .
Whatsapp ke 01140231019
.
Visit ig utama :
@elysian_kuantan_hq .
@elysian_skincare_kuantan .
@elysian_cosmetics_kuantan
Bintik bintik merah beransur pulih . Seronokkan kulit yang super sensitive kini tidak lagi dengan #boosterserum  elysian . Whatsapp ke 01140231019 . Visit ig utama : @elysian_kuantan_hq . @elysian_skincare_kuantan . @elysian_cosmetics_kuantan
Seorang jejaka tampan kini lebih tampan bila kulit kering dan bintik bintik merah kat pipi beransur pulih selepas pakai #boosterserum .
Kulit semakin lembap selepas 3 minggu penggunaan
.
Whatsapp ke 01140231019
.
Visit ig utama :
@elysian_kuantan_hq .
@elysian_cosmetics_kuantan .
@elysian_skincare_kuantan
Seorang jejaka tampan kini lebih tampan bila kulit kering dan bintik bintik merah kat pipi beransur pulih selepas pakai #boosterserum  . Kulit semakin lembap selepas 3 minggu penggunaan . Whatsapp ke 01140231019 . Visit ig utama : @elysian_kuantan_hq . @elysian_cosmetics_kuantan . @elysian_skincare_kuantan
Seorang jejaka tampan kini lebih tampan bila kulit kering dan bintik bintik merah kat pipi beransur pulih selepas pakai #boosterserum .
Kulit semakin lembap selepas 3 minggu penggunaan
.
Whatsapp ke 01140231019
.
Visit ig utama :
@elysian_kuantan_hq .
@elysian_cosmetics_kuantan
Seorang jejaka tampan kini lebih tampan bila kulit kering dan bintik bintik merah kat pipi beransur pulih selepas pakai #boosterserum  . Kulit semakin lembap selepas 3 minggu penggunaan . Whatsapp ke 01140231019 . Visit ig utama : @elysian_kuantan_hq . @elysian_cosmetics_kuantan
: SET PALING LARIS SEKALI.

SET BASIC antara set paling laris sekali yang memang 99% yang dah cuba takkan cari lain dah. Dan terus tertarik nak guna FULL SET ELYSIAN SKINCARE.

Mana nak cari pencuci muka dan tak terlalu berbuih tapi? Boleh cuci muka bersih licin sampai ke akar umbi? Dan paling penting tak berbuih dan tak keringkan muka.

Muka tengah bersih tu terus apply kan Elysian Booster Serum tu. Dia punya feel sejuk, tenang, lembap dan terus meresap ke dalam kulit. Terus dapat feel kulit tegang dan anjal tau.

Tu bukan magik. Tapi tula hasil formula liftonin® xpert dalam Booster Serum ni. Bukan biasa biasa tau. Tapi bertaraf anatarabangsa.

Yang nak feel cantik berseri secara sihat dan selamat. Dapat feel sekali guna produk international, boleh guna basic set ni dulu sebelum cuba FULL SET. Gerenti tak cari lain dah!

#elysianskincare
#gorgeousofelysianbaby
#sayajual #skincare #sayajualskincare #cosmetics #boosterserum #rubyskincare #dropship #serumajaib #bazaarpaknil #pekan #kuantan
: SET PALING LARIS SEKALI. SET BASIC antara set paling laris sekali yang memang 99% yang dah cuba takkan cari lain dah. Dan terus tertarik nak guna FULL SET ELYSIAN SKINCARE. Mana nak cari pencuci muka dan tak terlalu berbuih tapi? Boleh cuci muka bersih licin sampai ke akar umbi? Dan paling penting tak berbuih dan tak keringkan muka. Muka tengah bersih tu terus apply kan Elysian Booster Serum tu. Dia punya feel sejuk, tenang, lembap dan terus meresap ke dalam kulit. Terus dapat feel kulit tegang dan anjal tau. Tu bukan magik. Tapi tula hasil formula liftonin® xpert dalam Booster Serum ni. Bukan biasa biasa tau. Tapi bertaraf anatarabangsa. Yang nak feel cantik berseri secara sihat dan selamat. Dapat feel sekali guna produk international, boleh guna basic set ni dulu sebelum cuba FULL SET. Gerenti tak cari lain dah! #elysianskincare  #gorgeousofelysianbaby  #sayajual  #skincare  #sayajualskincare  #cosmetics  #boosterserum  #rubyskincare  #dropship  #serumajaib  #bazaarpaknil  #pekan  #kuantan 
: SAMBIL MAKE UP KENA JAGA KULIT. DAN MAKE UP TAHAN LEBIH LAMA.
.
Nak make up gaya PRO kena ada kulit yang lembap supaya make up lebih melekat dan blend pada kulit tau. Baru lah tak capuk!
.
Okay.. Macam model ni sebelum make up dia gunakan SERUM BOOSTER dlu nak bagi kulit lembap dan glowing gitu! Foundation pun senang meresap. Dan lebih tahan lama. .
Dan hasilnya.. Mashaallah sisthurr memang cantik dan lembap je. Paling penting tak berminyak tali GLOWING!
.
Thank you MUA terkenal @nuex_rosli  sebab suka dengan kualiti dan hasil ELYSIAN BOOSTER SERUM.
.
Yuols mua mua dah mula guna ELYSIAN BOOSTER SERUM. Yuols bila lagi?😊
.
Yang dah cuba mesti tahu kesannya.

#elysianskincare
#gorgeousofelysianbaby
#sayajual #skincare #sayajualskincare #cosmetics #boosterserum #rubyskincare #dropship #serumajaib #bazaarpaknil #pekan #kuantan
: SAMBIL MAKE UP KENA JAGA KULIT. DAN MAKE UP TAHAN LEBIH LAMA. . Nak make up gaya PRO kena ada kulit yang lembap supaya make up lebih melekat dan blend pada kulit tau. Baru lah tak capuk! . Okay.. Macam model ni sebelum make up dia gunakan SERUM BOOSTER dlu nak bagi kulit lembap dan glowing gitu! Foundation pun senang meresap. Dan lebih tahan lama. . Dan hasilnya.. Mashaallah sisthurr memang cantik dan lembap je. Paling penting tak berminyak tali GLOWING! . Thank you MUA terkenal @nuex_rosli sebab suka dengan kualiti dan hasil ELYSIAN BOOSTER SERUM. . Yuols mua mua dah mula guna ELYSIAN BOOSTER SERUM. Yuols bila lagi?😊 . Yang dah cuba mesti tahu kesannya. #elysianskincare  #gorgeousofelysianbaby  #sayajual  #skincare  #sayajualskincare  #cosmetics  #boosterserum  #rubyskincare  #dropship  #serumajaib  #bazaarpaknil  #pekan  #kuantan 
Alhamdulillah, bahagia betul adik ni bangun pagi tengok muka makin putih.
.
Sebelum ni adik ni ada masalah kulit burn, jerawat, parut, kusam. Bila dah pakai Booster Serum ni kulit dah licin & makin cerah uolss..
.
Jangan jeles tau, uolss pon mampu dapatkan kulit cantik mcm ni jgk.
.
Jom dapatkan sekarang!
WHatsapp 011-21858824
~~
DROPSHIP WANTED!
Alhamdulillah, bahagia betul adik ni bangun pagi tengok muka makin putih. . Sebelum ni adik ni ada masalah kulit burn, jerawat, parut, kusam. Bila dah pakai Booster Serum ni kulit dah licin & makin cerah uolss.. . Jangan jeles tau, uolss pon mampu dapatkan kulit cantik mcm ni jgk. . Jom dapatkan sekarang! WHatsapp 011-21858824 ~~ DROPSHIP WANTED!
SERAPANTAS 5 SAAT KE AKAR UMBI KULIT... Kami nak buktikan kehebatan serapan Serum Booster yang sentiasa menjadi pilihan No.1 pengguna produk Elysian.

Kehebatan Serum Booster kerana formulasi cellactive® white untuk cerahkan kulit dan formulasi liftonin® xpert untuk kulit kendur dan tua sebelum usia. Bukan setakat formulasi yang berkualiti dari saintis antarabangsa je tau!

Molekul Serum Booster juga adalah molekul yang sangat kecil untuk memudahkan penyerapan serum terus ke dalam kulit.

Sebab tu lepas  sapu serum booster pada kulit, tak sampai 5 saat serum dah meresap. Terus kulit rasa tegang dan lembap. Sejuk je tau! 
Yang dah guna faham lah.

Elysian, produk tempatan dengan standard antarabangsa.
SERAPANTAS 5 SAAT KE AKAR UMBI KULIT... Kami nak buktikan kehebatan serapan Serum Booster yang sentiasa menjadi pilihan No.1 pengguna produk Elysian. Kehebatan Serum Booster kerana formulasi cellactive® white untuk cerahkan kulit dan formulasi liftonin® xpert untuk kulit kendur dan tua sebelum usia. Bukan setakat formulasi yang berkualiti dari saintis antarabangsa je tau! Molekul Serum Booster juga adalah molekul yang sangat kecil untuk memudahkan penyerapan serum terus ke dalam kulit. Sebab tu lepas sapu serum booster pada kulit, tak sampai 5 saat serum dah meresap. Terus kulit rasa tegang dan lembap. Sejuk je tau! Yang dah guna faham lah. Elysian, produk tempatan dengan standard antarabangsa.
แอร๊ย...ใสกว่านี้ก็กระจกละค่ะ😍
เนียน ใส ฉ่ำว้าวเป็นที่สุด 
แค่1 ขวดผิวขนาดนี้... แล้วถ้าใช้ต่อเนื่องขวดต่อๆไปล่ะ
ผิวจะเริดเลอ เพอร์เฟคขนาดไหน❤️ ผิวกระจ่างใส อมชมพู 🇨🇭Lycosense Serum Booster🇨🇭
.❥SENSESMORELEY
.❥เลขจดแจ้ง 10-1-6001218

#review #lycosense #boosterserum #sensesmoreley #ผิวใส #ฉ่ำวาว #ลดริ้วรอย
แอร๊ย...ใสกว่านี้ก็กระจกละค่ะ😍 เนียน ใส ฉ่ำว้าวเป็นที่สุด แค่1 ขวดผิวขนาดนี้... แล้วถ้าใช้ต่อเนื่องขวดต่อๆไปล่ะ ผิวจะเริดเลอ เพอร์เฟคขนาดไหน❤️ ผิวกระจ่างใส อมชมพู 🇨🇭Lycosense Serum Booster🇨🇭 .❥SENSESMORELEY .❥เลขจดแจ้ง 10-1-6001218 #review  #lycosense  #boosterserum  #sensesmoreley  #ผ ิวใส #ฉ ่ำวาว #ลดร ิ้วรอย
แอร๊ย...ใสกว่านี้ก็กระจกละค่ะ😍
เนียน ใส ฉ่ำว้าวเป็นที่สุด 
แค่1 ขวดผิวขนาดนี้... แล้วถ้าใช้ต่อเนื่องขวดต่อๆไปล่ะ
ผิวจะเริดเลอ เพอร์เฟคขนาดไหน❤️ ผิวกระจ่างใส อมชมพู 🇨🇭Lycosense Serum Booster🇨🇭
.❥SENSESMORELEY
.❥เลขจดแจ้ง 10-1-6001218

#review #lycosense #boosterserum #sensesmoreley #ผิวใส #ฉ่ำวาว #ลดริ้วรอย
แอร๊ย...ใสกว่านี้ก็กระจกละค่ะ😍 เนียน ใส ฉ่ำว้าวเป็นที่สุด แค่1 ขวดผิวขนาดนี้... แล้วถ้าใช้ต่อเนื่องขวดต่อๆไปล่ะ ผิวจะเริดเลอ เพอร์เฟคขนาดไหน❤️ ผิวกระจ่างใส อมชมพู 🇨🇭Lycosense Serum Booster🇨🇭 .❥SENSESMORELEY .❥เลขจดแจ้ง 10-1-6001218 #review  #lycosense  #boosterserum  #sensesmoreley  #ผ ิวใส #ฉ ่ำวาว #ลดร ิ้วรอย
แอร๊ย...ใสกว่านี้ก็กระจกละค่ะ😍
เนียน ใส ฉ่ำว้าวเป็นที่สุด 
แค่1 ขวดผิวขนาดนี้... แล้วถ้าใช้ต่อเนื่องขวดต่อๆไปล่ะ
ผิวจะเริดเลอ เพอร์เฟคขนาดไหน❤️ ผิวกระจ่างใส อมชมพู 🇨🇭Lycosense Serum Booster🇨🇭
.❥SENSESMORELEY
.❥เลขจดแจ้ง 10-1-6001218

#review #lycosense #boosterserum #sensesmoreley #ผิวใส #ฉ่ำวาว #ลดริ้วรอย
แอร๊ย...ใสกว่านี้ก็กระจกละค่ะ😍 เนียน ใส ฉ่ำว้าวเป็นที่สุด แค่1 ขวดผิวขนาดนี้... แล้วถ้าใช้ต่อเนื่องขวดต่อๆไปล่ะ ผิวจะเริดเลอ เพอร์เฟคขนาดไหน❤️ ผิวกระจ่างใส อมชมพู 🇨🇭Lycosense Serum Booster🇨🇭 .❥SENSESMORELEY .❥เลขจดแจ้ง 10-1-6001218 #review  #lycosense  #boosterserum  #sensesmoreley  #ผ ิวใส #ฉ ่ำวาว #ลดร ิ้วรอย
🌹7 Fruits Body Scrub🌹
•
Seminggu sekali kulit badan tu kena lah sental2 sikit bagi hilang daki2, kotoran2 yg tersumbat akibat terdedah dgn cuaca yg penuh asap, panas sekarang ni..
•
Khasiat buah-buahan yang digabung dalam scrub ini mampu mencerahkan, melicinkan, membuang sel-sel mati bukan sahaja di kawasan yg terbuka malah di celah2 pelipat seperti ketiak, celah2 peha pun berkesan tauu 😘😘
•
Harga: RM60 exc pos
Pos: RM8sm/RM11ss
Tahan: 3-4bulan
•
Whatsapp: 0165064369 (Bella)
•
#produkkecantikkanmalaysia #produkmalaysia #produkkurus #scrubwajah #scrubbadan #scrubmurahmalaysia #scrubmalaysia #scruborganik #mandiansusukambing #mandianputih #mandianherba #terlajaklaris #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #jomcantik #vitaminc #vitamincserum #vitamincmurah #vitamincrosehip #serumwajah #serummurahmalaysia #serumkecantikan #serumjerawat #serumajaib #boosterserum #boosterwhitening #boostermurah #bodymistmalaysia #bodymist
🌹7 Fruits Body Scrub🌹 • Seminggu sekali kulit badan tu kena lah sental2 sikit bagi hilang daki2, kotoran2 yg tersumbat akibat terdedah dgn cuaca yg penuh asap, panas sekarang ni.. • Khasiat buah-buahan yang digabung dalam scrub ini mampu mencerahkan, melicinkan, membuang sel-sel mati bukan sahaja di kawasan yg terbuka malah di celah2 pelipat seperti ketiak, celah2 peha pun berkesan tauu 😘😘 • Harga: RM60 exc pos Pos: RM8sm/RM11ss Tahan: 3-4bulan • Whatsapp: 0165064369 (Bella) • #produkkecantikkanmalaysia  #produkmalaysia  #produkkurus  #scrubwajah  #scrubbadan  #scrubmurahmalaysia  #scrubmalaysia  #scruborganik  #mandiansusukambing  #mandianputih  #mandianherba  #terlajaklaris  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #sayajual  #jomcantik  #vitaminc  #vitamincserum  #vitamincmurah  #vitamincrosehip  #serumwajah  #serummurahmalaysia  #serumkecantikan  #serumjerawat  #serumajaib  #boosterserum  #boosterwhitening  #boostermurah  #bodymistmalaysia  #bodymist 
SABAR! SABAR!

Sikit hari je lagi dah nak launch. Sekarang ni pun dah bederet duk booking. ..Katanya produk elysian tak pernah mengecewakan.
.
Tak pakai foundation pun dah cover sepenuhnya. Full coverage giteww uollss.

Tak banyak masa, tak banyak hal tempek #silkyandsmoothcompactpowder  je dah siapppp!!
.
.
Nak booking📋 :
WhatsApp 0139148522 
#elysianbeauty #boosterserum #Elysianbeautymalaysia #compactpowderelysian #elysiancosmetic
แอร๊ย...ใสกว่านี้ก็กระจกละค่ะ😍
เนียน ใส ฉ่ำว้าวเป็นที่สุด 
แค่1 ขวดผิวขนาดนี้... แล้วถ้าใช้ต่อเนื่องขวดต่อๆไปล่ะ
ผิวจะเริดเลอ เพอร์เฟคขนาดไหน❤️ ผิวกระจ่างใส อมชมพู 🇨🇭Lycosense Serum Booster🇨🇭
.❥SENSESMORELEY
.❥เลขจดแจ้ง 10-1-6001218

#review #lycosense #boosterserum #sensesmoreley #ผิวใส #ฉ่ำวาว #ลดริ้วรอย
แอร๊ย...ใสกว่านี้ก็กระจกละค่ะ😍 เนียน ใส ฉ่ำว้าวเป็นที่สุด แค่1 ขวดผิวขนาดนี้... แล้วถ้าใช้ต่อเนื่องขวดต่อๆไปล่ะ ผิวจะเริดเลอ เพอร์เฟคขนาดไหน❤️ ผิวกระจ่างใส อมชมพู 🇨🇭Lycosense Serum Booster🇨🇭 .❥SENSESMORELEY .❥เลขจดแจ้ง 10-1-6001218 #review  #lycosense  #boosterserum  #sensesmoreley  #ผ ิวใส #ฉ ่ำวาว #ลดร ิ้วรอย
แอร๊ย...ใสกว่านี้ก็กระจกละค่ะ😍
เนียน ใส ฉ่ำว้าวเป็นที่สุด 
แค่1 ขวดผิวขนาดนี้... แล้วถ้าใช้ต่อเนื่องขวดต่อๆไปล่ะ
ผิวจะเริดเลอ เพอร์เฟคขนาดไหน❤️ ผิวกระจ่างใส อมชมพู 🇨🇭Lycosense Serum Booster🇨🇭
.❥SENSESMORELEY
.❥เลขจดแจ้ง 10-1-6001218

#review #lycosense #boosterserum #sensesmoreley #ผิวใส #ฉ่ำวาว #ลดริ้วรอย
แอร๊ย...ใสกว่านี้ก็กระจกละค่ะ😍 เนียน ใส ฉ่ำว้าวเป็นที่สุด แค่1 ขวดผิวขนาดนี้... แล้วถ้าใช้ต่อเนื่องขวดต่อๆไปล่ะ ผิวจะเริดเลอ เพอร์เฟคขนาดไหน❤️ ผิวกระจ่างใส อมชมพู 🇨🇭Lycosense Serum Booster🇨🇭 .❥SENSESMORELEY .❥เลขจดแจ้ง 10-1-6001218 #review  #lycosense  #boosterserum  #sensesmoreley  #ผ ิวใส #ฉ ่ำวาว #ลดร ิ้วรอย
แอร๊ย...ใสกว่านี้ก็กระจกละค่ะ😍
เนียน ใส ฉ่ำว้าวเป็นที่สุด 
แค่1 ขวดผิวขนาดนี้... แล้วถ้าใช้ต่อเนื่องขวดต่อๆไปล่ะ
ผิวจะเริดเลอ เพอร์เฟคขนาดไหน❤️ ผิวกระจ่างใส อมชมพู 🇨🇭Lycosense Serum Booster🇨🇭
.❥SENSESMORELEY
.❥เลขจดแจ้ง 10-1-6001218

#review #lycosense #boosterserum #sensesmoreley #ผิวใส #ฉ่ำวาว #ลดริ้วรอย
แอร๊ย...ใสกว่านี้ก็กระจกละค่ะ😍 เนียน ใส ฉ่ำว้าวเป็นที่สุด แค่1 ขวดผิวขนาดนี้... แล้วถ้าใช้ต่อเนื่องขวดต่อๆไปล่ะ ผิวจะเริดเลอ เพอร์เฟคขนาดไหน❤️ ผิวกระจ่างใส อมชมพู 🇨🇭Lycosense Serum Booster🇨🇭 .❥SENSESMORELEY .❥เลขจดแจ้ง 10-1-6001218 #review  #lycosense  #boosterserum  #sensesmoreley  #ผ ิวใส #ฉ ่ำวาว #ลดร ิ้วรอย
Assalamualaikum, selamat pagi, syukur alhamdulillah masih diberi peluang menghirup udara segar pagi ini, Alhamdulillah ☺️
. 
Jom sedekahkan Al Fatihah buat ibu bapa kita, walau di mana shj berada. . 
Sentiasa bersemangat ok👍
#elysianterengganu 
#teamelysianfarah 
#rubyskincare 
#boosterserum 
#setbasicelysian 
#serumfoundation
*Werbung* Schaut mal was ich heute in der Post hatte 😍 Bei einer Facebook-Aktion gab es bei Sharu Kosmetik das 5ml SHARÛ duplex collagen booster Serum. 😊 Bisher kenne ich die Marke nicht. Aber das wird sich ganz bald ändern. Vielen lieben Dank für das Fläschchen 💕 Habt ihr auch teilgenommen?  #werbung #sharu #jobre #duplex #collagen #boosterserum #antiagingserum #gesichtspflege #schönehaut #glattehaut #dankeschön #blogger #facebookaktion #freumich #beauty #thanks #niceskin #bingespannt #prsample #post
*Werbung* Schaut mal was ich heute in der Post hatte 😍 Bei einer Facebook-Aktion gab es bei Sharu Kosmetik das 5ml SHARÛ duplex collagen booster Serum. 😊 Bisher kenne ich die Marke nicht. Aber das wird sich ganz bald ändern. Vielen lieben Dank für das Fläschchen 💕 Habt ihr auch teilgenommen? #werbung  #sharu  #jobre  #duplex  #collagen  #boosterserum  #antiagingserum  #gesichtspflege  #schönehaut  #glattehaut  #dankeschön  #blogger  #facebookaktion  #freumich  #beauty  #thanks  #niceskin  #bingespannt  #prsample  #post 
มีไรจะบอก #เซรั่มดะริน ลดริ้วรอยหางตาได้นะคะ ไม่เชื่อก็ลองใช้ดูนะ  ขวดเดียวรู้เรื่องค่ะ ‼️ _____________________________________ 🍒#ดะรินเซรั่มวิตามินซีสด🍒
เลขจดแจ้งอ.ย. 10-1-6013958
#ปริมาณ10มล. ราคา 369บาท ไม่รวมส่ง
#สั่งซื้อ5ขวด ได้ราคาส่ง
#สั่งซื้อ10ขวด ได้ราคาส่ง+บัตรตัวแทน 🎀รับตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ🎀
📬 m.me/isumimint
🆔 http://line.me/ti/p/YPgRYc8J41 🎀เพจ https://www.facebook.com/skincarebyisumi/
เขตม.ขอนแก่น โลตัสเอกตร้าขอนแก่นนัดรับได้

#darin #galugongju #serum #darinserum #skincarebyisumi #ดะริน #คารุคงจู #เซรั่มวิตามินซีสด #เซรั่มดะริน #สิว #ฝ้า #กระ #สิวอักเสบ #รอยดำ #รอยสิว #รอยแดง #หน้าเด้ง #acne  #บูทเตอร์เซรั่ม #boosterserum
มีไรจะบอก #เซร ั่มดะริน ลดริ้วรอยหางตาได้นะคะ ไม่เชื่อก็ลองใช้ดูนะ ขวดเดียวรู้เรื่องค่ะ ‼️ _____________________________________ 🍒#ดะร ินเซรั่มวิตามินซีสด🍒 เลขจดแจ้งอ.ย. 10-1-6013958 #ปร ิมาณ10มล. ราคา 369บาท ไม่รวมส่ง #ส ั่งซื้อ5ขวด ได้ราคาส่ง #ส ั่งซื้อ10ขวด ได้ราคาส่ง+บัตรตัวแทน 🎀รับตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ🎀 📬 m.me/isumimint 🆔 http://line.me/ti/p/YPgRYc8J41 🎀เพจ https://www.facebook.com/skincarebyisumi/ เขตม.ขอนแก่น โลตัสเอกตร้าขอนแก่นนัดรับได้ #darin  #galugongju  #serum  #darinserum  #skincarebyisumi  #ดะร ิน #คาร ุคงจู #เซร ั่มวิตามินซีสด #เซร ั่มดะริน #ส ิว #ฝ ้า #กระ  #ส ิวอักเสบ #รอยดำ  #รอยส ิว #รอยแดง  #หน ้าเด้ง #acne  #บ ูทเตอร์เซรั่ม #boosterserum