an online Instagram web viewer

#boosterserum medias

Photos

"DALAM PANTANG PUN LAWA, SAMPAI NURSE PUJI"
.
Guna full set Elysian. Dari Ruby skincare, Serum Booster, Serum foundation dan treatment matte lip cream.. Customer terpaksa mengaku DAH JADI PENGGUNA SETIA ELYSIAN.
.
Tak pernah menyesal tau, sekali dah terjebak dengan Elysian ni.. For sure akan nak guna semua product.. Dari skincare.. Sampai lah kosmetik! Sebab dah tahu kualiti dan kesan produk yang terbaik. Yang pasti.. Tak sama dengan mana mana produk. Elysian ada standard tersendiri.
.
Yang terjebak dah borong semua produk Elysian. So yuols.. Ingat tau, sekali dah terjebak dengan produk Elysian.. Dah tahu kualiti produk yang terbaik ni. Memang takda istilah menyesal atau ragu ragu.. Terus repeat semua produk.
"DALAM PANTANG PUN LAWA, SAMPAI NURSE PUJI" . Guna full set Elysian. Dari Ruby skincare, Serum Booster, Serum foundation dan treatment matte lip cream.. Customer terpaksa mengaku DAH JADI PENGGUNA SETIA ELYSIAN. . Tak pernah menyesal tau, sekali dah terjebak dengan Elysian ni.. For sure akan nak guna semua product.. Dari skincare.. Sampai lah kosmetik! Sebab dah tahu kualiti dan kesan produk yang terbaik. Yang pasti.. Tak sama dengan mana mana produk. Elysian ada standard tersendiri. . Yang terjebak dah borong semua produk Elysian. So yuols.. Ingat tau, sekali dah terjebak dengan produk Elysian.. Dah tahu kualiti produk yang terbaik ni. Memang takda istilah menyesal atau ragu ragu.. Terus repeat semua produk.
Vi presenterar Booster förbättrar hudens klarhet och ger ett jämnare intryck.
Passar Dig med pigmentförändrongar och mörka partier. 
#glanzbeautyclinic#boosterserum#filorga#aktivaingredienser#anti-age#pigmentförändringar
.
Hai assalamualaikum,
Selamat petang!
.
Uolls nak tahu tak, Elysian Booster Serum telah di upgrade untuk jadi lagi best! Kalau guna Elysian Booster Serum yang lama pun dah super best.
.
Kini, Elysian Booster Serum dah di upgrade dengan cellactive®-white untuk pencerahan dan Liftonin® xpert untuk mengatasi masalah penuaan pada wajah.
.
Bahan lain masih dikekalkan cuma ditambah dengan dua formula baru cellactive®-white dan liftonin®-xpert. Nilai dan manfaat yang lebih untuk kulit anda. Tetapi harga yang sama! Berbaloi tau.
. Hai assalamualaikum, Selamat petang! . Uolls nak tahu tak, Elysian Booster Serum telah di upgrade untuk jadi lagi best! Kalau guna Elysian Booster Serum yang lama pun dah super best. . Kini, Elysian Booster Serum dah di upgrade dengan cellactive®-white untuk pencerahan dan Liftonin® xpert untuk mengatasi masalah penuaan pada wajah. . Bahan lain masih dikekalkan cuma ditambah dengan dua formula baru cellactive®-white dan liftonin®-xpert. Nilai dan manfaat yang lebih untuk kulit anda. Tetapi harga yang sama! Berbaloi tau.
ELYSIAN BOOSTER SERUM 
Kulit orang laki kan tebal? Perlu ke pakai skincare? Perlu ke pakai serum? 
Helloooo

Sekarang, semua wajib pakai serum. Jangan ambik mudah tentang kulit kita. Laki ke permpuan ke.. semua kene jaga

Jadi, kene cepat2 dapatkan serum dan skincare dr Elysian Beauty. 
Whatsapp Akmal. Akmal bagi harga kombo utk #elysianlovers 
#elysianboosterserum #elysianlovers #boosterserum #serummurahmalaysia #elysianserumfoundation #rubyskincare #elysiantreatmentmattelipcream #makeup #makeupartistmalaysia #MUA #elysianfeedback #teamzira #elysianeffect #kulitkusam #umt #unisza #dataranaustin #uniszapastitahu #jerawat
ELYSIAN BOOSTER SERUM Kulit orang laki kan tebal? Perlu ke pakai skincare? Perlu ke pakai serum? Helloooo Sekarang, semua wajib pakai serum. Jangan ambik mudah tentang kulit kita. Laki ke permpuan ke.. semua kene jaga Jadi, kene cepat2 dapatkan serum dan skincare dr Elysian Beauty. Whatsapp Akmal. Akmal bagi harga kombo utk #elysianlovers  #elysianboosterserum  #elysianlovers  #boosterserum  #serummurahmalaysia  #elysianserumfoundation  #rubyskincare  #elysiantreatmentmattelipcream  #makeup  #makeupartistmalaysia  #MUA  #elysianfeedback  #teamzira  #elysianeffect  #kulitkusam  #umt  #unisza  #dataranaustin  #uniszapastitahu  #jerawat 
5 SEBAB KORANG WAJIB TUKAR KE ELYSIAN BOOSTER SERUM
. 
1. Tidak melekit dan mudah serap.
. 
2. Kulit tegang dan lembap selepas serum meresap
. 
3. Boleh digunakan oleh bayi, ibu mengandung, 
dan semua peringkat umur.
. 
4. Formulasi cellactive dan liftonin xpert yang fokus
pada pencerahan dan meremajakan kulit.
. 
5. 100% Takde pedih-pedih dan nipiskan kulit muka.
. 
#BoosterSerum
#ElysianBeauty
#ZaiBeautyMall
5 SEBAB KORANG WAJIB TUKAR KE ELYSIAN BOOSTER SERUM . 1. Tidak melekit dan mudah serap. . 2. Kulit tegang dan lembap selepas serum meresap . 3. Boleh digunakan oleh bayi, ibu mengandung, dan semua peringkat umur. . 4. Formulasi cellactive dan liftonin xpert yang fokus pada pencerahan dan meremajakan kulit. . 5. 100% Takde pedih-pedih dan nipiskan kulit muka. . #BoosterSerum  #ElysianBeauty  #ZaiBeautyMall 
"Suka sangat dengan foundation Elysian"
.
Tiada lain yang lebih membahagiakan bila customer suka dan jatuh hati dengan produk Elysian ni. Alhamdulillah.
.
Sekali dah terjebak guna foundation Elysian ni, serius terjebak nak repeat order atau nak tambah code lain. Sebab bila campur dengan code lain.. Memang lagi cun.
.
Serum foundation, bukan sekadar foundation biasa. Sambil pakai foundation dapat manfaat kandungan serum dalam foundation. Sekaligus dapat kecutkan jerawat, jeragat dan parut.
"Suka sangat dengan foundation Elysian" . Tiada lain yang lebih membahagiakan bila customer suka dan jatuh hati dengan produk Elysian ni. Alhamdulillah. . Sekali dah terjebak guna foundation Elysian ni, serius terjebak nak repeat order atau nak tambah code lain. Sebab bila campur dengan code lain.. Memang lagi cun. . Serum foundation, bukan sekadar foundation biasa. Sambil pakai foundation dapat manfaat kandungan serum dalam foundation. Sekaligus dapat kecutkan jerawat, jeragat dan parut.
มาแล้วค่าา ♥️ Booster ผู้ช่วยชีวิตผิวเร่งด่วนเริดๆ ที่อยากแนะนำให้ใช้ผสมร่วมกับผลิตภัณฑ์ที่คุณๆใช้อยู่ ด้วยส่วนผสมที่ใส่มาในแต่ละสูตร ล้วนเข้มข้น และเป็นตัวช่วยบูสเตอร์ผิวหน้าได้เป็นอย่างดี ไม่ต้องเพิ่มขั้นตอนการทำผิวให้ยุ่งยากคะ

บูสเตอร์ 3 สูตรล่าสุดที่ช่วยดูแลผิวตามไลฟ์สไตล์ของเราแต่ละช่วงเวลา ใช้แค่ 3-5 หยดผสมกับสกินแคร์ประจำวันของเรา รับรองว่าผิวสวยได้ทุกวันเลยค่ะ

พร้อมส่ง ทั้ง 3 สูตรค่ะ :
1.Clarins #BoosterEnergy Fight Fatigue, Revives Radiance 15 ml.
BOOSTER Energy (สีส้ม) : #สำหรับผิวหมองคล้ำขาดความสดใส เหมาะกับสาวที่ไลฟ์สไตล์เดินทางบ่อย พักผ่อนน้อย หรืออยู่ในช่วงควบคุมอาหาร ผิวอยู่ในภาวะล้า หมองคล้ำ เซลล์ผิวขาดความสดใส ด้วยสารสกัดจาก Ginseng อันเป็นสมุนไพรสำคัญที่ใช้ในวงการแพทย์แผนจีนโบราณมานานกว่าสองพันปี ที่จะช่วยฟื้นบำรุงผิว ให้ผิวหมองคล้ำกลับสดใส ลดเลือนสัญญาณแห่งความหมองคล้ำ และเพิ่มคุณค่าแก่ผิว

2. Clarins #BoosterRepair Soothes, Strengthens 15 ml.
BOOSTER Repair (สีน้ำเงิน ) : #สำหรับผิวอ่อนแอถูกทำร้าย เหมาะกับสาวที่ไลฟ์สไตล์ ชอบการผจญภัย หรือทำกิจกรรมกลางแจ้ง แสงแดด น้ำคลอรีน และสภาพอากาศที่เปลี่ยนแปลงบ่อยครั้งจนเซลล์ผิวถูกทำร้าย ด้วยสารสกัดจากพืชสมุนไพร mimosa tenuiflora ที่ชาวมายันรู้จักและนำคุณสมบัติในการซ่อมแซมเซลล์มาใช้ประโยชน์มาอย่างยาวนานนับพันปี ด้วยคุณค่าแห่งส่วนผสมอันทรงประสิทธิภาพ

3. Clarins #BoosterDetox Detoxifies, Refreshes Complexion 15 ml.
BOOSTER Detox (สีเขียว) : #สูตรสำหรับผิวเผชิญมลภาวะ ถ้าช่วงนี้มีนัดปาร์ตี้ทุกวัน กระหน่ำแอลกอฮอล์ไม่ยั้ง กลับถึงบ้านตื่นเช้ามาผิวโทรมขั้นสุด แนะนำ Booster Detox สูตรนี้ช่วยดีท็อกซ์อะไรแย่ๆ ออกจากผิว ช่วยให้ผิวหมองหม่นกร้านๆ กลับมานุ่มขึ้นได้ด้วยสารสกัด Green Coffee ช่วยให้ผิวรู้สึกชุ่มชื้น ตื่นตัว แลดูกระชับ เผยผิวให้เนียนนุ่มน่าสัมผัส เปล่งประกายกระจ่างใส

วิธีใช้: หลังทำความสะอาดผิว ผสม Clarins Booster 2-3 หยด กับผลิตภัณฑ์บำรุงผิวที่ใช้อยู่เป็นประจำเช้า-เย็น

SALE เพียงสูตรล่ะ 1,090 บาท (ราคาปกติ 1,800 บาท)
ของแท้ 100% พร้อมส่งทั้งร้าน
3 ชิ้น ส่งฟรี EMS
Line : pa-ployzzz
#clarins#clarinsthailand#clarinscontourbodytreatmentoil#clarinstreatment#clarinstreatmentoil#clarinsoil#bodyoil#clarinsbodyoil#clarinsbody#clarinsbodytreatmentoil#clarinsdoubleserum#clarinsserum#clarinsserum#clarinsbooster#clarinbooster#boosterserum#clarinsboosterdetox#clarinsboosterenergy#clarinsboosterrepair
มาแล้วค่าา ♥️ Booster ผู้ช่วยชีวิตผิวเร่งด่วนเริดๆ ที่อยากแนะนำให้ใช้ผสมร่วมกับผลิตภัณฑ์ที่คุณๆใช้อยู่ ด้วยส่วนผสมที่ใส่มาในแต่ละสูตร ล้วนเข้มข้น และเป็นตัวช่วยบูสเตอร์ผิวหน้าได้เป็นอย่างดี ไม่ต้องเพิ่มขั้นตอนการทำผิวให้ยุ่งยากคะ บูสเตอร์ 3 สูตรล่าสุดที่ช่วยดูแลผิวตามไลฟ์สไตล์ของเราแต่ละช่วงเวลา ใช้แค่ 3-5 หยดผสมกับสกินแคร์ประจำวันของเรา รับรองว่าผิวสวยได้ทุกวันเลยค่ะ พร้อมส่ง ทั้ง 3 สูตรค่ะ : 1.Clarins #BoosterEnergy  Fight Fatigue, Revives Radiance 15 ml. BOOSTER Energy (สีส้ม) : #สำหร ับผิวหมองคล้ำขาดความสดใส เหมาะกับสาวที่ไลฟ์สไตล์เดินทางบ่อย พักผ่อนน้อย หรืออยู่ในช่วงควบคุมอาหาร ผิวอยู่ในภาวะล้า หมองคล้ำ เซลล์ผิวขาดความสดใส ด้วยสารสกัดจาก Ginseng อันเป็นสมุนไพรสำคัญที่ใช้ในวงการแพทย์แผนจีนโบราณมานานกว่าสองพันปี ที่จะช่วยฟื้นบำรุงผิว ให้ผิวหมองคล้ำกลับสดใส ลดเลือนสัญญาณแห่งความหมองคล้ำ และเพิ่มคุณค่าแก่ผิว 2. Clarins #BoosterRepair  Soothes, Strengthens 15 ml. BOOSTER Repair (สีน้ำเงิน ) : #สำหร ับผิวอ่อนแอถูกทำร้าย เหมาะกับสาวที่ไลฟ์สไตล์ ชอบการผจญภัย หรือทำกิจกรรมกลางแจ้ง แสงแดด น้ำคลอรีน และสภาพอากาศที่เปลี่ยนแปลงบ่อยครั้งจนเซลล์ผิวถูกทำร้าย ด้วยสารสกัดจากพืชสมุนไพร mimosa tenuiflora ที่ชาวมายันรู้จักและนำคุณสมบัติในการซ่อมแซมเซลล์มาใช้ประโยชน์มาอย่างยาวนานนับพันปี ด้วยคุณค่าแห่งส่วนผสมอันทรงประสิทธิภาพ 3. Clarins #BoosterDetox  Detoxifies, Refreshes Complexion 15 ml. BOOSTER Detox (สีเขียว) : #ส ูตรสำหรับผิวเผชิญมลภาวะ ถ้าช่วงนี้มีนัดปาร์ตี้ทุกวัน กระหน่ำแอลกอฮอล์ไม่ยั้ง กลับถึงบ้านตื่นเช้ามาผิวโทรมขั้นสุด แนะนำ Booster Detox สูตรนี้ช่วยดีท็อกซ์อะไรแย่ๆ ออกจากผิว ช่วยให้ผิวหมองหม่นกร้านๆ กลับมานุ่มขึ้นได้ด้วยสารสกัด Green Coffee ช่วยให้ผิวรู้สึกชุ่มชื้น ตื่นตัว แลดูกระชับ เผยผิวให้เนียนนุ่มน่าสัมผัส เปล่งประกายกระจ่างใส วิธีใช้: หลังทำความสะอาดผิว ผสม Clarins Booster 2-3 หยด กับผลิตภัณฑ์บำรุงผิวที่ใช้อยู่เป็นประจำเช้า-เย็น SALE เพียงสูตรล่ะ 1,090 บาท (ราคาปกติ 1,800 บาท) ของแท้ 100% พร้อมส่งทั้งร้าน 3 ชิ้น ส่งฟรี EMS Line : pa-ployzzz #clarins #clarinsthailand #clarinscontourbodytreatmentoil #clarinstreatment #clarinstreatmentoil #clarinsoil #bodyoil #clarinsbodyoil #clarinsbody #clarinsbodytreatmentoil #clarinsdoubleserum #clarinsserum #clarinsserum #clarinsbooster #clarinbooster #boosterserum #clarinsboosterdetox #clarinsboosterenergy #clarinsboosterrepair 
Hari demi hari produk elysian dibibir pengguna kerana keberkesanannya.sebab tu akak terpaksa restock lagi dan lagi produk laku keras ni.

Jom yang mana nak cuba boleh pm or wsup akak.Memang tak rugi.Harga memang setanding dengan kualiti.😊 #RubySkincare
#BoosterSerum
#SerumFoundation
#Lipmatte
Hari demi hari produk elysian dibibir pengguna kerana keberkesanannya.sebab tu akak terpaksa restock lagi dan lagi produk laku keras ni. Jom yang mana nak cuba boleh pm or wsup akak.Memang tak rugi.Harga memang setanding dengan kualiti.😊 #RubySkincare  #BoosterSerum  #SerumFoundation  #Lipmatte 
WOOWW...Jerawat mula mengecut.parut pun semakin pudar.Jadi muka pun makin cerah.bersih dan berseri.

Penggunaan yang konsisten memang akan mendatangkan kesan yang positif.

#BoosterSerum
#RubySkincare
WOOWW...Jerawat mula mengecut.parut pun semakin pudar.Jadi muka pun makin cerah.bersih dan berseri. Penggunaan yang konsisten memang akan mendatangkan kesan yang positif. #BoosterSerum  #RubySkincare 
.
Hai assalamualaikum,
Morning gorgeous!
.
Bangun pagi dah cuci muka dengan deep gel cleanser dari Elysian? Best! Rasa fresh jer muka tau 😄
. Hai assalamualaikum, Morning gorgeous! . Bangun pagi dah cuci muka dengan deep gel cleanser dari Elysian? Best! Rasa fresh jer muka tau 😄
Pagi ni dah sapu setitis Booster Serum Elysian ke seluruh wajah?🌸🌸
.
Dengan kuasa serapan yang cepat pasti anda terus merasai effect lembab dan tegang kulit wajah kan! Booster Serum satu-satunya cecair yang mempunyai kuasa resapan hingga ke akar kulit. sebab tu kulit terus dapat nutrien drp serum dan merawat kulit dengan berkesan. Hanya dengan setitis sahaja setiap penggunaaan sudah memadai! .
nak cuba jugak? whatsapp nani terus ya 0103376769
.
#skincare #skincareselamat #boosterserum #serumparut #serumterbaik #kulitkusam #kulitjeragat #kulitgelap #kulitglowing #makeuptutorial #kulitjerawat #foundationbest #elysianmanjung #sayajualkosmetik #luluskkm #sayajual #codmanjung #elysiansabah #elysianselangor #makeupbyme #bellaammara #bazarpaknil #arganoil #hilangjerawat #hilangjeragat #korealook #ootd
Pagi ni dah sapu setitis Booster Serum Elysian ke seluruh wajah?🌸🌸 . Dengan kuasa serapan yang cepat pasti anda terus merasai effect lembab dan tegang kulit wajah kan! Booster Serum satu-satunya cecair yang mempunyai kuasa resapan hingga ke akar kulit. sebab tu kulit terus dapat nutrien drp serum dan merawat kulit dengan berkesan. Hanya dengan setitis sahaja setiap penggunaaan sudah memadai! . nak cuba jugak? whatsapp nani terus ya 0103376769 . #skincare  #skincareselamat  #boosterserum  #serumparut  #serumterbaik  #kulitkusam  #kulitjeragat  #kulitgelap  #kulitglowing  #makeuptutorial  #kulitjerawat  #foundationbest  #elysianmanjung  #sayajualkosmetik  #luluskkm  #sayajual  #codmanjung  #elysiansabah  #elysianselangor  #makeupbyme  #bellaammara  #bazarpaknil  #arganoil  #hilangjerawat  #hilangjeragat  #korealook  #ootd 
Assalamualaikum...selamat pagi 😉

Dah bagi makanan yang secukupnya tak untuk kulit awak pagi ni?? Nak kulit cantik mestilah kena bagi nutrient yang secukupnya pada kulit. Nak cara mudah, selamat & berkesan?
.
Meh ikot kakshad sapu jerr Elysian #boosterserum. Pagi & malam. Sekali sapu dapat fefeeling kulit lembap & tegang. Pakai beberapa minggu jangan pelik kulit makin cerah, parut makin pudar & kulit makin tengang. Tak caya? Try dulu baru percaya 🌹🌹🌹
.
.
018.7689820 (SHAD)
Agent Sah Elysian Johor Bahru

#elysianmalaysia #elysianjohor 
#elysianjohorbahru #elysianbeauty
#elysianserum #elysianskincare #skincare #skin #flawless #jerawat #jeragat #teamzira #kulitsihat
Assalamualaikum...selamat pagi 😉 Dah bagi makanan yang secukupnya tak untuk kulit awak pagi ni?? Nak kulit cantik mestilah kena bagi nutrient yang secukupnya pada kulit. Nak cara mudah, selamat & berkesan? . Meh ikot kakshad sapu jerr Elysian #boosterserum . Pagi & malam. Sekali sapu dapat fefeeling kulit lembap & tegang. Pakai beberapa minggu jangan pelik kulit makin cerah, parut makin pudar & kulit makin tengang. Tak caya? Try dulu baru percaya 🌹🌹🌹 . . 018.7689820 (SHAD) Agent Sah Elysian Johor Bahru #elysianmalaysia  #elysianjohor  #elysianjohorbahru  #elysianbeauty  #elysianserum  #elysianskincare  #skincare  #skin  #flawless  #jerawat  #jeragat  #teamzira  #kulitsihat 
#Repost @sabrinatajudin It has been a week since I use this serum in my day & night skincare routine. My thoughts? Seriously, guys, I love it! Especially the day serum, I use it before my makeup application. Foundation last longer and my skin looks healthier. Tak tipu! It's like a serum that heals the skin with its vitamins and provides a layer and base for my makeup. The night serum is a bit thick and it feels like a sleeping mask. Skin feels hydrated in the morning. Full review is up in my blog! Link at bio.
#wowskin #vitaminserum #vitaminkulit #skincareroutine #flawlesswithvitamins #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinmalaysia #wowskinkelatan #agentkb #agentkelantan #flawlesswithvitamins #setserumvitaminlengkap #kotabharu #kelantan #serumviral #serummurah #boosterserum #vitaminserum #mua #flawless #azanisscarserum #quputeh #aurawhite #sayajualserum #sayajualmurah #promoserum #promosi
#Repost  @sabrinatajudin It has been a week since I use this serum in my day & night skincare routine. My thoughts? Seriously, guys, I love it! Especially the day serum, I use it before my makeup application. Foundation last longer and my skin looks healthier. Tak tipu! It's like a serum that heals the skin with its vitamins and provides a layer and base for my makeup. The night serum is a bit thick and it feels like a sleeping mask. Skin feels hydrated in the morning. Full review is up in my blog! Link at bio. #wowskin  #vitaminserum  #vitaminkulit  #skincareroutine  #flawlesswithvitamins  #wowskinserum  #wowskinvitaminserum  #wowskinserummalaysia  #wowskinmalaysia  #wowskinkelatan  #agentkb  #agentkelantan  #flawlesswithvitamins  #setserumvitaminlengkap  #kotabharu  #kelantan  #serumviral  #serummurah  #boosterserum  #vitaminserum  #mua  #flawless  #azanisscarserum  #quputeh  #aurawhite  #sayajualserum  #sayajualmurah  #promoserum  #promosi 
kesan selepas guna ruby skincare dan booster serum..kulit mula lembap.biji2 halus mula berkurangan.. wsup 0195738047..
kesan selepas guna ruby skincare dan booster serum..kulit mula lembap.biji2 halus mula berkurangan.. wsup 0195738047..
เพียง2หยด ตอนเย็นๆ ผิวที่อ่อนล้ามาทั้งวัน ก็สดชื่นขึ้น บำรุงล้ำลึกด้วยวิตามินซีสดจากเบอรรี่ป่า จัดว่าเด็ดมากค่ะ  คุณต้องลอง‼️ _____________________________________ 🍒#ดะรินเซรั่มวิตามินซีสด🍒
เลขจดแจ้งอ.ย. 10-1-6013958
#ปริมาณ10มล. ราคา 369บาท ไม่รวมส่ง
#สั่งซื้อ5ขวด ได้ราคาส่ง
#สั่งซื้อ10ขวด ได้ราคาส่ง+บัตรตัวแทน 🎀รับตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ🎀
📬 m.me/isumimint
🆔 http://line.me/ti/p/YPgRYc8J41
☎️โทร 095-6692179 🎀เพจ https://www.facebook.com/skincarebyisumi/
เขตม.ขอนแก่น หลังมอ กังสดาล เมืองขอนแก่นนัดรับได้

#darin #galugongju #serum #darinserum #skincarebyisumi #ดะริน #คารุคงจู #เซรั่มวิตามินซีสด #เซรั่มดะริน #สิว #ฝ้า #กระ #สิวอักเสบ #รอยดำ #รอยสิว #รอยแดง #หน้าเด้ง #acne  #บูทเตอร์เซรั่ม #boosterserum
เพียง2หยด ตอนเย็นๆ ผิวที่อ่อนล้ามาทั้งวัน ก็สดชื่นขึ้น บำรุงล้ำลึกด้วยวิตามินซีสดจากเบอรรี่ป่า จัดว่าเด็ดมากค่ะ คุณต้องลอง‼️ _____________________________________ 🍒#ดะร ินเซรั่มวิตามินซีสด🍒 เลขจดแจ้งอ.ย. 10-1-6013958 #ปร ิมาณ10มล. ราคา 369บาท ไม่รวมส่ง #ส ั่งซื้อ5ขวด ได้ราคาส่ง #ส ั่งซื้อ10ขวด ได้ราคาส่ง+บัตรตัวแทน 🎀รับตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ🎀 📬 m.me/isumimint 🆔 http://line.me/ti/p/YPgRYc8J41 ☎️โทร 095-6692179 🎀เพจ https://www.facebook.com/skincarebyisumi/ เขตม.ขอนแก่น หลังมอ กังสดาล เมืองขอนแก่นนัดรับได้ #darin  #galugongju  #serum  #darinserum  #skincarebyisumi  #ดะร ิน #คาร ุคงจู #เซร ั่มวิตามินซีสด #เซร ั่มดะริน #ส ิว #ฝ ้า #กระ  #ส ิวอักเสบ #รอยดำ  #รอยส ิว #รอยแดง  #หน ้าเด้ง #acne  #บ ูทเตอร์เซรั่ม #boosterserum 
SELAMAT KE SAYA GUNA ELYSIAN?
.
Selalu dapat soalan : .
✔️ Baby boleh guna Elysian tak? . .
✔️ Ibu mengandung boleh guna Elysian tak? . .
✔️ Lelaki boleh guna tak?
. ✔️ Budak sekolah boleh guna tak?

Jawapannya. Elysian SELAMAT digunakan oleh SEMUA peringkat umur. Ibu mengandung dan juga baby. .
Sebab produk Elysian ni bersifat NATURAL dan berasaskan tumbuh tumbuhan. Dan TIDAK mengandungi bahan kimia berbahaya.
.
Ibu mengandung, baby, lelaki yang nak jaga kulit dengan mudah memang Elysian Booster Serum lah jawapannya. 
Baby yang ada masalah eczema, ruam pipi, ruam lampin sangat berkesan untuk gunakan Booster Serum tau. Terbukti dengan feedback feedback dari si manja comel yang dah dapat kesan dari Booster Serum.

Untuk ibu yang sedang hamil nak jaga kulit tak nak kusam. Nak maintain fresh sepanjang hamil. Jangan risau. Guna je produk. Inshaallah, selamat untuk ibu dan baby dalam kandungan. 😉😉
.
#elysian
#boosterserum 
#ElysianKedah 
#elysianmelaka
SELAMAT KE SAYA GUNA ELYSIAN? . Selalu dapat soalan : . ✔️ Baby boleh guna Elysian tak? . . ✔️ Ibu mengandung boleh guna Elysian tak? . . ✔️ Lelaki boleh guna tak? . ✔️ Budak sekolah boleh guna tak? Jawapannya. Elysian SELAMAT digunakan oleh SEMUA peringkat umur. Ibu mengandung dan juga baby. . Sebab produk Elysian ni bersifat NATURAL dan berasaskan tumbuh tumbuhan. Dan TIDAK mengandungi bahan kimia berbahaya. . Ibu mengandung, baby, lelaki yang nak jaga kulit dengan mudah memang Elysian Booster Serum lah jawapannya. Baby yang ada masalah eczema, ruam pipi, ruam lampin sangat berkesan untuk gunakan Booster Serum tau. Terbukti dengan feedback feedback dari si manja comel yang dah dapat kesan dari Booster Serum. Untuk ibu yang sedang hamil nak jaga kulit tak nak kusam. Nak maintain fresh sepanjang hamil. Jangan risau. Guna je produk. Inshaallah, selamat untuk ibu dan baby dalam kandungan. 😉😉 . #elysian  #boosterserum  #ElysianKedah  #elysianmelaka 
SELAMAT KE SAYA GUNA ELYSIAN?
.
Selalu dapat soalan : .
✔️ Baby boleh guna Elysian tak? . .
✔️ Ibu mengandung boleh guna Elysian tak? . .
✔️ Lelaki boleh guna tak?
.
. ✔️ Budak sekolah boleh guna tak?

Jawapannya. Elysian SELAMAT digunakan oleh SEMUA peringkat umur. Ibu mengandung dan juga baby. .
Sebab produk Elysian ni bersifat NATURAL dan berasaskan tumbuh tumbuhan. Dan TIDAK mengandungi bahan kimia berbahaya.
.
Ibu mengandung, baby, lelaki yang nak jaga kulit dengan mudah memang Elysian Booster Serum lah jawapannya. 
Baby yang ada masalah eczema, ruam pipi, ruam lampin sangat berkesan untuk gunakan Booster Serum tau. Terbukti dengan feedback feedback dari si manja comel yang dah dapat kesan dari Booster Serum.

Untuk ibu yang sedang hamil nak jaga kulit tak nak kusam. Nak maintain fresh sepanjang hamil. Jangan risau. Guna je produk. Inshaallah, selamat untuk ibu dan baby dalam kandungan. 😉😉
.
#elysian
#boosterserum 
#ElysianKedah 
#elysianmelaka
SELAMAT KE SAYA GUNA ELYSIAN? . Selalu dapat soalan : . ✔️ Baby boleh guna Elysian tak? . . ✔️ Ibu mengandung boleh guna Elysian tak? . . ✔️ Lelaki boleh guna tak? . . ✔️ Budak sekolah boleh guna tak? Jawapannya. Elysian SELAMAT digunakan oleh SEMUA peringkat umur. Ibu mengandung dan juga baby. . Sebab produk Elysian ni bersifat NATURAL dan berasaskan tumbuh tumbuhan. Dan TIDAK mengandungi bahan kimia berbahaya. . Ibu mengandung, baby, lelaki yang nak jaga kulit dengan mudah memang Elysian Booster Serum lah jawapannya. Baby yang ada masalah eczema, ruam pipi, ruam lampin sangat berkesan untuk gunakan Booster Serum tau. Terbukti dengan feedback feedback dari si manja comel yang dah dapat kesan dari Booster Serum. Untuk ibu yang sedang hamil nak jaga kulit tak nak kusam. Nak maintain fresh sepanjang hamil. Jangan risau. Guna je produk. Inshaallah, selamat untuk ibu dan baby dalam kandungan. 😉😉 . #elysian  #boosterserum  #ElysianKedah  #elysianmelaka 
Secret weapons of mass attraction for all skin types. Hero super antioxidant powerplex is a booster drop that bolsters any serum or moisturiser. Provides your daily dose of 18 super antioxidants to fend skin against signs of aging, pigment spots, sensitivity, dryness and inflammation. #skinhero #boosterserum #aginggoals #clearskin #antioxidant
Secret weapons of mass attraction for all skin types. Hero super antioxidant powerplex is a booster drop that bolsters any serum or moisturiser. Provides your daily dose of 18 super antioxidants to fend skin against signs of aging, pigment spots, sensitivity, dryness and inflammation. #skinhero  #boosterserum  #aginggoals  #clearskin  #antioxidant 
.
JERAWAT DAH MAKIN KURANG!
.
Akan ada perubahan jika gunakan secara konsisten. Kena sabar tau sebab kesan perubahan bergantung pada individu. Ada yang cepat dan ada yang ambil masa sedikit untuk nampak perubahan.
.
Bahan-bahan yang digunakan berkualiti tinggi, jadi gunakan secara konsisten.
. JERAWAT DAH MAKIN KURANG! . Akan ada perubahan jika gunakan secara konsisten. Kena sabar tau sebab kesan perubahan bergantung pada individu. Ada yang cepat dan ada yang ambil masa sedikit untuk nampak perubahan. . Bahan-bahan yang digunakan berkualiti tinggi, jadi gunakan secara konsisten.
Jerawat tumbuh silih berganti... Muka jadi tak tentu arah... Nak berhadapan dengan orang pun malu....
.
Bila jumpa dengan cik elysian... Apa lagi miss j pun jadi kecut...bukan sehari dua...yang penting konsisten nak dapat results yang terbaik... .
Jom dapatkan set basic untuk kulit yg bermasalah macam sis ni... Harga mampu milik... .
Wassap 012-7660078

#elysianserum 
#boosterserum
Jerawat tumbuh silih berganti... Muka jadi tak tentu arah... Nak berhadapan dengan orang pun malu.... . Bila jumpa dengan cik elysian... Apa lagi miss j pun jadi kecut...bukan sehari dua...yang penting konsisten nak dapat results yang terbaik... . Jom dapatkan set basic untuk kulit yg bermasalah macam sis ni... Harga mampu milik... . Wassap 012-7660078 #elysianserum  #boosterserum 
Promo price for WowSkin Vitamin Serum still valid okay lovelies ❤ But tkkan la kita nk buat promo je memanjang kan, nanti akan back to normal price jugakkk. Tk menyesal ke kalau terlepas promo kali ni? #tanyaje 😋😝
.
Normal Price : RM120
Promo Price :
1 set - RM70
2 set - RM130
(Free postage)
.
Click the link on my bio to purchase 💕
.
#wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinmalaysia #wowskinkelatan #agentkb #agentkelantan #uitmmachang #uitmck #flawlesswithvitamins #setserumvitaminlengkap #kotabharu #kelantan #serumviral #boosterserum #vitaminserum #serummurah #mua #flawless #azanisscarserum #quputeh #aurawhite #sayajualserum #sayajualmurah #promoserum #promosi
Promo price for WowSkin Vitamin Serum still valid okay lovelies ❤ But tkkan la kita nk buat promo je memanjang kan, nanti akan back to normal price jugakkk. Tk menyesal ke kalau terlepas promo kali ni? #tanyaje  😋😝 . Normal Price : RM120 Promo Price : 1 set - RM70 2 set - RM130 (Free postage) . Click the link on my bio to purchase 💕 . #wowskin  #wowskinserum  #wowskinvitaminserum  #wowskinserummalaysia  #wowskinmalaysia  #wowskinkelatan  #agentkb  #agentkelantan  #uitmmachang  #uitmck  #flawlesswithvitamins  #setserumvitaminlengkap  #kotabharu  #kelantan  #serumviral  #boosterserum  #vitaminserum  #serummurah  #mua  #flawless  #azanisscarserum  #quputeh  #aurawhite  #sayajualserum  #sayajualmurah  #promoserum  #promosi 
Tengok nampak natural je pakai serum foundation ni.foundotion ni bukan sahaja boleh cover cela tapi boleh merawat kulit tau.mengecutkan jerawat.

Sebotol rm60 tapi boleh tahan 3 4 bulan.ikut atas penggunaan..😊
Tengok nampak natural je pakai serum foundation ni.foundotion ni bukan sahaja boleh cover cela tapi boleh merawat kulit tau.mengecutkan jerawat. Sebotol rm60 tapi boleh tahan 3 4 bulan.ikut atas penggunaan..😊
Lepas apply WowSkin ni tkde any allergic reaction or gatal2 pon, and kulit muka makin lembut 😍😍
.
Dalam Day Serum WowSkin ni ada booster Allantoin yg diekstrak dari pokok Comfrey utk memastikan WowSkin ini boleh dipakai pada kulit sensitif kerana ia bersifat anti-iritasi. So kalau kulit sensitif pon still boleh guna serum ni, jangan risau okay 😘
.
Normal Price : RM120
Promo Price :
1 set - RM70
2 set - RM130
(Free postage)
.
Click the link on my bio to purchase 💕
.
#wowskinkbtesti #wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinmalaysia #wowskinkelatan #agentkb #agentkelantan #uitmmachang #uitmck #flawlesswithvitamins #setserumvitaminlengkap #kotabharu #kelantan #serumviral #serummurah #boosterserum #vitaminserum #mua #flawless #azanisscarserum #quputeh #aurawhite #sayajualserum #sayajualmurah #promoserum #promosi
Lepas apply WowSkin ni tkde any allergic reaction or gatal2 pon, and kulit muka makin lembut 😍😍 . Dalam Day Serum WowSkin ni ada booster Allantoin yg diekstrak dari pokok Comfrey utk memastikan WowSkin ini boleh dipakai pada kulit sensitif kerana ia bersifat anti-iritasi. So kalau kulit sensitif pon still boleh guna serum ni, jangan risau okay 😘 . Normal Price : RM120 Promo Price : 1 set - RM70 2 set - RM130 (Free postage) . Click the link on my bio to purchase 💕 . #wowskinkbtesti  #wowskin  #wowskinserum  #wowskinvitaminserum  #wowskinserummalaysia  #wowskinmalaysia  #wowskinkelatan  #agentkb  #agentkelantan  #uitmmachang  #uitmck  #flawlesswithvitamins  #setserumvitaminlengkap  #kotabharu  #kelantan  #serumviral  #serummurah  #boosterserum  #vitaminserum  #mua  #flawless  #azanisscarserum  #quputeh  #aurawhite  #sayajualserum  #sayajualmurah  #promoserum  #promosi 
MAKIN BERUSIA MAKIN CANTIK. GARA GARA ELYSIAN TERPAKSA MUDA JELITA.
.
Perjalan hidup bersama Elysian.. Ingatkan nak setia dan konsisten dengan Elysian Booster Serum je. Tapi terjebak dengan treatment matte Elysian yang langsung tak keringkan bibir ni. Sekaligus bibir jadi merah mungil. Bibir lebam dah hilang. Alhamdulillah.
.
Memang serius serum ni terbukti untuk ANTI AGING. Nampak tak sebelum guna dan selepas guna. Tapi makin muda walaupun usia makin meningkat? .
Gara gara kesan  formula liftonin® xpert dalam Elysian Booster Serum ni. Wajah kedut, kusam, kering, jeragat sebab usia meningkat dah makin hilang. Dan buat muka lebih muda dan tegang.

Kesannya TERPAKSA MUDA. Booster Serum terbukti berkesan untuk meremajakan kulit anda. Dan buat anda lebih muda dari usia!

0195738047
MAKIN BERUSIA MAKIN CANTIK. GARA GARA ELYSIAN TERPAKSA MUDA JELITA. . Perjalan hidup bersama Elysian.. Ingatkan nak setia dan konsisten dengan Elysian Booster Serum je. Tapi terjebak dengan treatment matte Elysian yang langsung tak keringkan bibir ni. Sekaligus bibir jadi merah mungil. Bibir lebam dah hilang. Alhamdulillah. . Memang serius serum ni terbukti untuk ANTI AGING. Nampak tak sebelum guna dan selepas guna. Tapi makin muda walaupun usia makin meningkat? . Gara gara kesan formula liftonin® xpert dalam Elysian Booster Serum ni. Wajah kedut, kusam, kering, jeragat sebab usia meningkat dah makin hilang. Dan buat muka lebih muda dan tegang. Kesannya TERPAKSA MUDA. Booster Serum terbukti berkesan untuk meremajakan kulit anda. Dan buat anda lebih muda dari usia! 0195738047
.
"SYUKUR SANGAT JUMPA ELYSIAN & RUBY"
.
Ruby skincare series ni memang menjadikan kulit wajah semakin sihat dan dapat membersihkan kulit dari segala masalah parut, jerawat dan sebagainya.
.
Tapi tipsnya memang kena sabar dan konsisten tau. Inshaallah hari demi hari akan nampak perubahan pada kulit wajah & semakin baik.
. "SYUKUR SANGAT JUMPA ELYSIAN & RUBY" . Ruby skincare series ni memang menjadikan kulit wajah semakin sihat dan dapat membersihkan kulit dari segala masalah parut, jerawat dan sebagainya. . Tapi tipsnya memang kena sabar dan konsisten tau. Inshaallah hari demi hari akan nampak perubahan pada kulit wajah & semakin baik.
Alhamdulillah. Order minggu lepas. Tengah bulan pun ramai yang dm/Whatsapp nak dapatkan produk Elysian yang berkualiti dan bagus ni. Ramai juga yang dah booking nak grab dan restock waktu gaji nanti. .
Pengguna bijak memang akan memilih barang berkualiti dan natural. Jangan nak cepat cantik tapi nanti hasilnya tak ke mana. Tak berbaloi nama nya tu! 😀
.
Harga elysian harga yang mampu milik dan produk setanding produk brand mahal. Hasilnya pasti tip top!
.
Ada yang nak jana income dengan elysian boleh whatsapp/dm kami. Kami sedang mencari ds yang berkualiti. Bahan posting semua kami sediakan. Anda Share dan duit masuk kepok kepok dalam akaun!
.
Cepat grab #elysian ok sayang2 semua. Whatsapp +60165866649. 
016586.6649
0165866649

#elysian #elysianMalaysia #elysianperak #elysiankampar  #elysiantelukintan #elysiangopeng #elysianserum #elysianskincare #rubyskincare #lipmatte #serumfoundation #serummagic #boosterserum#serumajaib #antijerawat #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #fefet #janaincome #sayajual #bazaronline #afmegastar #igseller  #dropshipelysian #usahawan
Alhamdulillah. Order minggu lepas. Tengah bulan pun ramai yang dm/Whatsapp nak dapatkan produk Elysian yang berkualiti dan bagus ni. Ramai juga yang dah booking nak grab dan restock waktu gaji nanti. . Pengguna bijak memang akan memilih barang berkualiti dan natural. Jangan nak cepat cantik tapi nanti hasilnya tak ke mana. Tak berbaloi nama nya tu! 😀 . Harga elysian harga yang mampu milik dan produk setanding produk brand mahal. Hasilnya pasti tip top! . Ada yang nak jana income dengan elysian boleh whatsapp/dm kami. Kami sedang mencari ds yang berkualiti. Bahan posting semua kami sediakan. Anda Share dan duit masuk kepok kepok dalam akaun! . Cepat grab #elysian  ok sayang2 semua. Whatsapp +60165866649. 016586.6649 0165866649 #elysian  #elysianMalaysia  #elysianperak  #elysiankampar  #elysiantelukintan  #elysiangopeng  #elysianserum  #elysianskincare  #rubyskincare  #lipmatte  #serumfoundation  #serummagic  #boosterserum #serumajaib  #antijerawat  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #fefet  #janaincome  #sayajual  #bazaronline  #afmegastar  #igseller  #dropshipelysian  #usahawan 
#แพคเกจใหม่ล่าสุด!! 2017 🎆✨👉 Clarins Double Serum [Hydric + Lipidic System] Complete Age Control Concentrate ขนาดปกติ 30 ml.

ให้ผิวที่ต้องเจอกับเรื่องเครียด ๆ พักผ่อนน้อยมาตลอดสัปดาห์ ได้พักผ่อนและฟื้นฟูจากคุณค่าของ Double Serum ใหม่ ดูแลผิวเป็นพิเศษ

เซรั่มต่อต้านความร่วงโรยอันดับ 1 ที่น่าทึ่ง รหัสลับหยุดเวลาให้ผิว

Double Serum ออกรุ่นที่ 8 ค่ะ ซึ่งมีการพัฒนาสูตรเพิ่มประสิทธิผลลดริ้วรอยให้เห็นได้เร็วขึ้น พร้อมส่วนผสมใหม่ล่าสุด จาก Tumaric ที่ช่วยให้เซลล์ผิวสามารถสื่อสารกันได้ให้ผิวกระตุ้น ผลัดเซลล์ผิวเสื่อมสภาพให้กลับอ่อนเยาว์ และได้รับสารบำรุงที่เหมาะสมอย่างเต็มที่ มอบ 5 สัญญาณแห่งผิวสวยอันได้แก่ การสร้างเซลล์ผิวใหม่, การได้รับออกซิเจนที่ผิว, สารได้รับสารอาหารที่จำเป็นกับผิว, ความชุ่มชื้น, เกราะป้องกันผิวที่แข็งแรง ก็จะช่วยให้ผิวแลดูสดใส มีผลเป็น Anti-aging action ที่ทรงประสิทธิภาพ

คลาแรงส์ได้พัฒนาหัวกดให้สามารถปรับได้ 2 ระดับ เพื่อตอบโจทย์ไลฟ์สไตล์ และสภาพผิวที่ต่างกัน การใช้ในปริมาณที่น้อย สำหรับตอนเช้า, ผิวผสมที่ค่อนไปทางมัน, ในวันที่อากาศร้อนชื้น และปรับระดับให้มากยิ่งขึ้นเพื่อการดูแลพิเศษสำหรับ ตอนกลางคืน, ผิวแห้ง และในวันที่อากาศแห้งและเย็น โดยยังคงสัดส่วน 2:1 ที่แม่นยำเช่นเดิม

ผิวมันหรือผิวแห้ง? #DoubleSerum ขวดใหม่ ให้คุณเลือกดูแลผิวได้ตามที่ต้องการ หมุนหัวกดผลิตภัณฑ์ได้ 2 ระดับ ปรับเป็นระดับแรกสำหรับผิวมันเพื่อดูแลอย่างเหมาะสมหรือระดับที่สองเพื่อผิวแห้งที่ต้องการบำรุงพิเศษ เพราะมีเพียงผลลัพธ์เดียว คือผิวงดงามอย่างที่ต้องการ

และเนื้อผลิตภัณฑ์ถูกออกแบบให้ซึมเข้าสู่ผิวได้ทันที รวดเร็ว กว่าทุก ๆ รุ่นที่เคยมีมา เพราะเป็นการเลียบแบบของเหลวในผิว

การลงผลิตภัณฑ์จึงอาศัยแค่เพียงการกระจาย Double Serum ทั่วฝ่ามือ และกดลงบนผิวเบา ๆ ผิวก็จะสามารถดูดผลิตภัณฑ์เข้าสู่ผิวไปได้จนหมด

SALE 2,250 บาท (ราคาปกติ 3,700 บาท)
ของแท้ 100% พร้อมส่งทั้งร้าน
3 ชิ้น ส่งฟรี EMS
Line : pa-ployzzz
#clarins#clarinsthailand#clarinscontourbodytreatmentoil#clarinstreatment#clarinstreatmentoil#clarinsoil#momaypaplearn#clarinsbodyoil#clarinsbody#clarinsbodytreatmentoil#clarinsdoubleserum#clarinsserum#clarinsserum#clarinsbooster#clarinbooster#boosterserum#clarinsboosterdetox#clarinsboosterenergy#clarinsboosterrepair#doubleserumnextgen#nextgenserum
#แพคเกจใหม ่ล่าสุด!! 2017 🎆✨👉 Clarins Double Serum [Hydric + Lipidic System] Complete Age Control Concentrate ขนาดปกติ 30 ml. ให้ผิวที่ต้องเจอกับเรื่องเครียด ๆ พักผ่อนน้อยมาตลอดสัปดาห์ ได้พักผ่อนและฟื้นฟูจากคุณค่าของ Double Serum ใหม่ ดูแลผิวเป็นพิเศษ เซรั่มต่อต้านความร่วงโรยอันดับ 1 ที่น่าทึ่ง รหัสลับหยุดเวลาให้ผิว Double Serum ออกรุ่นที่ 8 ค่ะ ซึ่งมีการพัฒนาสูตรเพิ่มประสิทธิผลลดริ้วรอยให้เห็นได้เร็วขึ้น พร้อมส่วนผสมใหม่ล่าสุด จาก Tumaric ที่ช่วยให้เซลล์ผิวสามารถสื่อสารกันได้ให้ผิวกระตุ้น ผลัดเซลล์ผิวเสื่อมสภาพให้กลับอ่อนเยาว์ และได้รับสารบำรุงที่เหมาะสมอย่างเต็มที่ มอบ 5 สัญญาณแห่งผิวสวยอันได้แก่ การสร้างเซลล์ผิวใหม่, การได้รับออกซิเจนที่ผิว, สารได้รับสารอาหารที่จำเป็นกับผิว, ความชุ่มชื้น, เกราะป้องกันผิวที่แข็งแรง ก็จะช่วยให้ผิวแลดูสดใส มีผลเป็น Anti-aging action ที่ทรงประสิทธิภาพ คลาแรงส์ได้พัฒนาหัวกดให้สามารถปรับได้ 2 ระดับ เพื่อตอบโจทย์ไลฟ์สไตล์ และสภาพผิวที่ต่างกัน การใช้ในปริมาณที่น้อย สำหรับตอนเช้า, ผิวผสมที่ค่อนไปทางมัน, ในวันที่อากาศร้อนชื้น และปรับระดับให้มากยิ่งขึ้นเพื่อการดูแลพิเศษสำหรับ ตอนกลางคืน, ผิวแห้ง และในวันที่อากาศแห้งและเย็น โดยยังคงสัดส่วน 2:1 ที่แม่นยำเช่นเดิม ผิวมันหรือผิวแห้ง? #DoubleSerum  ขวดใหม่ ให้คุณเลือกดูแลผิวได้ตามที่ต้องการ หมุนหัวกดผลิตภัณฑ์ได้ 2 ระดับ ปรับเป็นระดับแรกสำหรับผิวมันเพื่อดูแลอย่างเหมาะสมหรือระดับที่สองเพื่อผิวแห้งที่ต้องการบำรุงพิเศษ เพราะมีเพียงผลลัพธ์เดียว คือผิวงดงามอย่างที่ต้องการ และเนื้อผลิตภัณฑ์ถูกออกแบบให้ซึมเข้าสู่ผิวได้ทันที รวดเร็ว กว่าทุก ๆ รุ่นที่เคยมีมา เพราะเป็นการเลียบแบบของเหลวในผิว การลงผลิตภัณฑ์จึงอาศัยแค่เพียงการกระจาย Double Serum ทั่วฝ่ามือ และกดลงบนผิวเบา ๆ ผิวก็จะสามารถดูดผลิตภัณฑ์เข้าสู่ผิวไปได้จนหมด SALE 2,250 บาท (ราคาปกติ 3,700 บาท) ของแท้ 100% พร้อมส่งทั้งร้าน 3 ชิ้น ส่งฟรี EMS Line : pa-ployzzz #clarins #clarinsthailand #clarinscontourbodytreatmentoil #clarinstreatment #clarinstreatmentoil #clarinsoil #momaypaplearn #clarinsbodyoil #clarinsbody #clarinsbodytreatmentoil #clarinsdoubleserum #clarinsserum #clarinsserum #clarinsbooster #clarinbooster #boosterserum #clarinsboosterdetox #clarinsboosterenergy #clarinsboosterrepair #doubleserumnextgen #nextgenserum 
.
Alhamdulillah. Semakin hari semakin ramai yang dah mula sedar tentang kepentingan menggunakan produk kecantikan natural yang selamat dan tak memberikan kesan sampingan pada masa akan datang.
.
Matlamat kami untuk memberikan produk yang terbaik dari formulasi kecantikan bertaraf antarabangsa dengan kualiti dan harga yang mampu milik.
.
Nasib baik ada Elysian kan? Natural product. Semestinya yang terbaik untuk kulit kita.
. Alhamdulillah. Semakin hari semakin ramai yang dah mula sedar tentang kepentingan menggunakan produk kecantikan natural yang selamat dan tak memberikan kesan sampingan pada masa akan datang. . Matlamat kami untuk memberikan produk yang terbaik dari formulasi kecantikan bertaraf antarabangsa dengan kualiti dan harga yang mampu milik. . Nasib baik ada Elysian kan? Natural product. Semestinya yang terbaik untuk kulit kita.
#Repost @nadiasykraa WOWSKIN VITAMIN SERUM

I think dah ramai yg tau about wowskin and dah ramai yg cuba wowskin serum. 
So i actually kurang berminat dgn serum sbb kadang2 bila kita beli serum ada yg jenis oil kan so bila bangun pagi muka agak oily. Tp Alhamdulillah sbb wowskin ni jenis waterbased so bila kita apply dia terus resap dlm kulit kita and rasa smooth je. So that's why nadia berani pakai serum ni MIX dgn foundation. Hasil dia foundation kita akn senang utk blend and nampak glowing. And what i love most about wowskin ni is dia ada 2 serum which is day and night. And fungsi dia lain2. Utk org yg kulit sensitif sgt dialukan utk cuba sbb bahan dia semua safe and utk org yg mengalami sunburn korang blh try day serum. You're gonna love it! ✨💕 #wowskin #flawlesswithvitamins #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinserum
 #flawlesswithvitamins #setserumvitaminlengkap  #serumviral #serummurah #boosterserum #vitaminserum #mua #flawless #azanisscarserum #promoserum #promosi
#Repost  @nadiasykraa WOWSKIN VITAMIN SERUM I think dah ramai yg tau about wowskin and dah ramai yg cuba wowskin serum. So i actually kurang berminat dgn serum sbb kadang2 bila kita beli serum ada yg jenis oil kan so bila bangun pagi muka agak oily. Tp Alhamdulillah sbb wowskin ni jenis waterbased so bila kita apply dia terus resap dlm kulit kita and rasa smooth je. So that's why nadia berani pakai serum ni MIX dgn foundation. Hasil dia foundation kita akn senang utk blend and nampak glowing. And what i love most about wowskin ni is dia ada 2 serum which is day and night. And fungsi dia lain2. Utk org yg kulit sensitif sgt dialukan utk cuba sbb bahan dia semua safe and utk org yg mengalami sunburn korang blh try day serum. You're gonna love it! ✨💕 #wowskin  #flawlesswithvitamins  #wowskinserum  #wowskinvitaminserum  #wowskinserummalaysia  #wowskinserum  #flawlesswithvitamins  #setserumvitaminlengkap  #serumviral  #serummurah  #boosterserum  #vitaminserum  #mua  #flawless  #azanisscarserum  #promoserum  #promosi 
.
Hai assalamualaikum,
.
Jom tengok feedback pengguna yang dah gunakan Elysian Ruby Skincare! Produk natural yang sememangnya sesuai untuk semua.
.
Pssstt jangan risau, tiada bahan-bahan kimia yang berbahaya tau. Fuhhh selamat!
.
Banyak lagi feedback boleh sekodeng @beautee_becky 😁
. Hai assalamualaikum, . Jom tengok feedback pengguna yang dah gunakan Elysian Ruby Skincare! Produk natural yang sememangnya sesuai untuk semua. . Pssstt jangan risau, tiada bahan-bahan kimia yang berbahaya tau. Fuhhh selamat! . Banyak lagi feedback boleh sekodeng @beautee_becky 😁
Here is our FABULOUS ⭐ STAR OF THE WEEK! ⭐ Our Beauty Boost Face Masks Sampler gives you 6 different single use masks that target different needs! Contact me.TODAY to get yours! **INFO IN BIO!** #avon #avoncanada #avonrepresentative #avoniningersoll #ingersoll #ingersollontario #ingersollsavongirl #shoplocal #ordernow #contactmetoday #staroftheweek #sotw #facemasks #masks #beautyboost #sampler #beautyboostfacemasks #boosterserum #brightening #detox #soothing #moisturizing #firming #energizing
Here is our FABULOUS ⭐ STAR OF THE WEEK! ⭐ Our Beauty Boost Face Masks Sampler gives you 6 different single use masks that target different needs! Contact me.TODAY to get yours! **INFO IN BIO!** #avon  #avoncanada  #avonrepresentative  #avoniningersoll  #ingersoll  #ingersollontario  #ingersollsavongirl  #shoplocal  #ordernow  #contactmetoday  #staroftheweek  #sotw  #facemasks  #masks  #beautyboost  #sampler  #beautyboostfacemasks  #boosterserum  #brightening  #detox  #soothing  #moisturizing  #firming  #energizing 
.
Wahhhh alhamdulillah! Seronok bila produk yang kita jual dapat bagi manfaat pada semua orang. Customer happy, kita lagi lah happy.
.
Elysian produk natural yang selamat dan berkesan. Jadi tak perlu risau ok! Teruskan secara konsisten & sabar.
. Wahhhh alhamdulillah! Seronok bila produk yang kita jual dapat bagi manfaat pada semua orang. Customer happy, kita lagi lah happy. . Elysian produk natural yang selamat dan berkesan. Jadi tak perlu risau ok! Teruskan secara konsisten & sabar.
Nampak tak penangan kod natural ni?
.
Indian woman pun guna tak bercapuk. Malah lagi berseri tau.
.
Sapa kulit ala ala dayang nur faizah, boleh je try natural.
Nampak tak penangan kod natural ni? . Indian woman pun guna tak bercapuk. Malah lagi berseri tau. . Sapa kulit ala ala dayang nur faizah, boleh je try natural.
#Repost @nadiasykraa WOWSKIN VITAMIN SERUM

I think dah ramai yg tau about wowskin and dah ramai yg cuba wowskin serum. 
So i actually kurang berminat dgn serum sbb kadang2 bila kita beli serum ada yg jenis oil kan so bila bangun pagi muka agak oily. Tp Alhamdulillah sbb wowskin ni jenis waterbased so bila kita apply dia terus resap dlm kulit kita and rasa smooth je. So that's why nadia berani pakai serum ni MIX dgn foundation. Hasil dia foundation kita akn senang utk blend and nampak glowing. And what i love most about wowskin ni is dia ada 2 serum which is day and night. And fungsi dia lain2. Utk org yg kulit sensitif sgt dialukan utk cuba sbb bahan dia semua safe and utk org yg mengalami sunburn korang blh try day serum. You're gonna love it! ✨💕 #wowskin #flawlesswithvitamins #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinmalaysia #wowskinkelatan #agentkb #agentkelantan #flawlesswithvitamins #setserumvitaminlengkap #kotabharu #kelantan #serumviral #serummurah #boosterserum #vitaminserum #mua #flawless #azanisscarserum #quputeh #aurawhite #sayajualserum #sayajualmurah #promoserum #promosi
#Repost  @nadiasykraa WOWSKIN VITAMIN SERUM I think dah ramai yg tau about wowskin and dah ramai yg cuba wowskin serum. So i actually kurang berminat dgn serum sbb kadang2 bila kita beli serum ada yg jenis oil kan so bila bangun pagi muka agak oily. Tp Alhamdulillah sbb wowskin ni jenis waterbased so bila kita apply dia terus resap dlm kulit kita and rasa smooth je. So that's why nadia berani pakai serum ni MIX dgn foundation. Hasil dia foundation kita akn senang utk blend and nampak glowing. And what i love most about wowskin ni is dia ada 2 serum which is day and night. And fungsi dia lain2. Utk org yg kulit sensitif sgt dialukan utk cuba sbb bahan dia semua safe and utk org yg mengalami sunburn korang blh try day serum. You're gonna love it! ✨💕 #wowskin  #flawlesswithvitamins  #wowskinserum  #wowskinvitaminserum  #wowskinserummalaysia  #wowskinmalaysia  #wowskinkelatan  #agentkb  #agentkelantan  #flawlesswithvitamins  #setserumvitaminlengkap  #kotabharu  #kelantan  #serumviral  #serummurah  #boosterserum  #vitaminserum  #mua  #flawless  #azanisscarserum  #quputeh  #aurawhite  #sayajualserum  #sayajualmurah  #promoserum  #promosi 
Esok ada cod for mek2 awe2 #kelate area wcy, kb, kk, pc, wakaf bharu and sehaluan. Last order pukul 10pagi esok deh kalau nk join cod esok 😘
.
For postage, sy post Isnin nanti eh. Esok poslaju still cuti 😷 Last payment pukul 12malam esok kalau nk join postage Isnin tu 😘
.
Normal Price : RM120
Promo Price :
1 set - RM70
2 set - RM130
(Free postage)
.
Click the link on my bio to purchase 💕
.
#wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinmalaysia #wowskinkelatan #agentkb #agentkelantan #uitmmachang #uitmck #flawlesswithvitamins #setserumvitaminlengkap #kotabharu #kelantan #serumviral #boosterserum #vitaminserum #serummurah #mua #flawless #azanisscarserum #quputeh #aurawhite #sayajualserum #sayajualmurah #promoserum #promosi
Esok ada cod for mek2 awe2 #kelate  area wcy, kb, kk, pc, wakaf bharu and sehaluan. Last order pukul 10pagi esok deh kalau nk join cod esok 😘 . For postage, sy post Isnin nanti eh. Esok poslaju still cuti 😷 Last payment pukul 12malam esok kalau nk join postage Isnin tu 😘 . Normal Price : RM120 Promo Price : 1 set - RM70 2 set - RM130 (Free postage) . Click the link on my bio to purchase 💕 . #wowskin  #wowskinserum  #wowskinvitaminserum  #wowskinserummalaysia  #wowskinmalaysia  #wowskinkelatan  #agentkb  #agentkelantan  #uitmmachang  #uitmck  #flawlesswithvitamins  #setserumvitaminlengkap  #kotabharu  #kelantan  #serumviral  #boosterserum  #vitaminserum  #serummurah  #mua  #flawless  #azanisscarserum  #quputeh  #aurawhite  #sayajualserum  #sayajualmurah  #promoserum  #promosi 
.
Bila muka dah semakin bersih terserlah keayuan dan kecantikan wajah sebenar secara semulajadi.
.
Dah cantik makin cantik uolls. Serius tak nak tukar lain. Lega dapat jumpa Elysian. Ni la yang selalu pengguna bagitahu kami.
.
Habis tu tak kan nak tengok jer uolls 😉
. Bila muka dah semakin bersih terserlah keayuan dan kecantikan wajah sebenar secara semulajadi. . Dah cantik makin cantik uolls. Serius tak nak tukar lain. Lega dapat jumpa Elysian. Ni la yang selalu pengguna bagitahu kami. . Habis tu tak kan nak tengok jer uolls 😉
Alhamdulillah jerawat dh berkurang and muka makin glowing 😍
.
Vitamin B3 dalam Day Serum dapat memastikan kulit awk jadi glowing secara semulajadi
.
Vitamin D dalam Night Serum pulak akan mempercepatkan kadar pengeringan dan penyembuhan jerawat
.
Bestkan WowSkin ni? Haa esok sy ada buat cod for ore klate area wcy, kb, kk, pc, wakaf bharu dan sehaluan. Isnin pulak postage day, so last payment pukul 12 malam esok okay 😘
.
Normal Price : RM120
Promo Price :
1 set - RM70
2 set - RM130
(Free postage)
.
Click the link on my bio to purchase 💕
.
#wowskinkbtesti #wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinmalaysia #wowskinkelatan #agentkb #agentkelantan #uitmmachang #uitmck #flawlesswithvitamins #setserumvitaminlengkap #kotabharu #kelantan #serumviral #serummurah #boosterserum #vitaminserum #mua #flawless #azanisscarserum #quputeh #aurawhite #sayajualserum #sayajualmurah #promoserum #promosi
Alhamdulillah jerawat dh berkurang and muka makin glowing 😍 . Vitamin B3 dalam Day Serum dapat memastikan kulit awk jadi glowing secara semulajadi . Vitamin D dalam Night Serum pulak akan mempercepatkan kadar pengeringan dan penyembuhan jerawat . Bestkan WowSkin ni? Haa esok sy ada buat cod for ore klate area wcy, kb, kk, pc, wakaf bharu dan sehaluan. Isnin pulak postage day, so last payment pukul 12 malam esok okay 😘 . Normal Price : RM120 Promo Price : 1 set - RM70 2 set - RM130 (Free postage) . Click the link on my bio to purchase 💕 . #wowskinkbtesti  #wowskin  #wowskinserum  #wowskinvitaminserum  #wowskinserummalaysia  #wowskinmalaysia  #wowskinkelatan  #agentkb  #agentkelantan  #uitmmachang  #uitmck  #flawlesswithvitamins  #setserumvitaminlengkap  #kotabharu  #kelantan  #serumviral  #serummurah  #boosterserum  #vitaminserum  #mua  #flawless  #azanisscarserum  #quputeh  #aurawhite  #sayajualserum  #sayajualmurah  #promoserum  #promosi 
.
Hai #assalamualaikum,
Morning!
.
Dah mulakan rutin kecantikan dengan produk dari Elysian pagi ni? Jika dah, tahniah sebab anda memilih produk natural yang selamat dan berkesan untuk diri anda! 😍
. Hai #assalamualaikum , Morning! . Dah mulakan rutin kecantikan dengan produk dari Elysian pagi ni? Jika dah, tahniah sebab anda memilih produk natural yang selamat dan berkesan untuk diri anda! 😍
#เซรั่มดะริน 🍇อุดมไปด้วยวิตามินซีจากเบอรรี่ป่า พร้อมบำรุงผิวอย่างล้ำลึก ☺️
✅จัดการปัญหาสิว
✅ข่วยให้ผิวเด้งดูอ่อนวัย
✅ลดเลือนริ้วรอย
✅ผิวสว่างกระจ่างใส

_____________________________________ 🍒#ดะรินเซรั่มวิตามินซีสด🍒
เลขจดแจ้งอ.ย. 10-1-6013958
#ปริมาณ10มล. ราคา 369บาท ไม่รวมส่ง
#สั่งซื้อ5ขวด ได้ราคาส่ง
#สั่งซื้อ10ขวด ได้ราคาส่ง+บัตรตัวแทน 👉🏻สอบถาม/สั่งซื้อ/สมัครตัวแทนทักแชทได้เลยน้า

#darin #galugongju #serum #darinserum  #ดะริน #คารุคงจู #เซรั่มวิตามินซีสด #เซรั่มดะริน #สิว #ฝ้า #กระ #สิวอักเสบ #รอยดำ #รอยสิว #รอยแดง #หน้าเด้ง #acne  #บูทเตอร์เซรั่ม #boosterserum
#เซร ั่มดะริน 🍇อุดมไปด้วยวิตามินซีจากเบอรรี่ป่า พร้อมบำรุงผิวอย่างล้ำลึก ☺️ ✅จัดการปัญหาสิว ✅ข่วยให้ผิวเด้งดูอ่อนวัย ✅ลดเลือนริ้วรอย ✅ผิวสว่างกระจ่างใส _____________________________________ 🍒#ดะร ินเซรั่มวิตามินซีสด🍒 เลขจดแจ้งอ.ย. 10-1-6013958 #ปร ิมาณ10มล. ราคา 369บาท ไม่รวมส่ง #ส ั่งซื้อ5ขวด ได้ราคาส่ง #ส ั่งซื้อ10ขวด ได้ราคาส่ง+บัตรตัวแทน 👉🏻สอบถาม/สั่งซื้อ/สมัครตัวแทนทักแชทได้เลยน้า #darin  #galugongju  #serum  #darinserum  #ดะร ิน #คาร ุคงจู #เซร ั่มวิตามินซีสด #เซร ั่มดะริน #ส ิว #ฝ ้า #กระ  #ส ิวอักเสบ #รอยดำ  #รอยส ิว #รอยแดง  #หน ้าเด้ง #acne  #บ ูทเตอร์เซรั่ม #boosterserum 
#Repost @jyeristia_ hi semua! today tia nak bagitahu rahsia and skincare yang tia guna untuk merawat kulit tia yang banyak jerawat ni dan berminyak! kalau korang nak tengok muka tia yang berjerawat before guna #wowskin ni, korang boleh swipe dan tengok gambar yang kedua, thats my forehead 😭 so kalau korang yang ada masalah jerawat, kulit kusam and kering, korang boleh guna #wowskin ni! dia ada dua serum iaitu pagi dan malam, full with vitamins 💊❤️ yang paling best, muka kita akan glowing sepanjang masa! before makeup, we also can apply this serum, so makeup korang akan long lasting! sesuai untuk yang sensitive skin juga! so grab yours ✨😘
#wowskin #flawlesswithvitamins #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinmalaysia #wowskinkelatan #agentkb #agentkelantan #uitmmachang #uitmck #flawlesswithvitamins #setserumvitaminlengkap #kotabharu #kelantan #serumviral #serummurah #boosterserum #vitaminserum #mua #flawless #azanisscarserum #quputeh #aurawhite #sayajualserum #sayajualmurah #promoserum #promosi
#Repost  @jyeristia_ hi semua! today tia nak bagitahu rahsia and skincare yang tia guna untuk merawat kulit tia yang banyak jerawat ni dan berminyak! kalau korang nak tengok muka tia yang berjerawat before guna #wowskin  ni, korang boleh swipe dan tengok gambar yang kedua, thats my forehead 😭 so kalau korang yang ada masalah jerawat, kulit kusam and kering, korang boleh guna #wowskin  ni! dia ada dua serum iaitu pagi dan malam, full with vitamins 💊❤️ yang paling best, muka kita akan glowing sepanjang masa! before makeup, we also can apply this serum, so makeup korang akan long lasting! sesuai untuk yang sensitive skin juga! so grab yours ✨😘 #wowskin  #flawlesswithvitamins  #wowskinserum  #wowskinvitaminserum  #wowskinserummalaysia  #wowskinmalaysia  #wowskinkelatan  #agentkb  #agentkelantan  #uitmmachang  #uitmck  #flawlesswithvitamins  #setserumvitaminlengkap  #kotabharu  #kelantan  #serumviral  #serummurah  #boosterserum  #vitaminserum  #mua  #flawless  #azanisscarserum  #quputeh  #aurawhite  #sayajualserum  #sayajualmurah  #promoserum  #promosi 
Tengok cantik customer mix warna lipmatte venus dan nude..cantik kan..jimat..dapat 3 warna.. Treatment lipmatte ni ada 6 warna yang memukau tau..😊 Antara kelebihan treatment lipmatte ini.
💄 Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan bibir secara semulajadi. .
💄 Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lebam
💄Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. .
❌ TANPA PARABEN😊

#lipmatteelysian
Tengok cantik customer mix warna lipmatte venus dan nude..cantik kan..jimat..dapat 3 warna.. Treatment lipmatte ni ada 6 warna yang memukau tau..😊 Antara kelebihan treatment lipmatte ini. 💄 Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan bibir secara semulajadi. . 💄 Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lebam 💄Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. . ❌ TANPA PARABEN😊 #lipmatteelysian 
ORGANIK NI SLOW. EFEK BUT BERKESAN. YANG PENTING KONSISTEN😎

___________________________________

Nak rawat kulit jadi lebih baik kena sabar lagi lagi kalau pernah jadi mangsa chemical.

Jangan.satu minggu guna. Minggu lagi satu tak. Guna. Parah.

Set 3 in 1 skincare

Untuk Semua Jenis Kulit Termasuk Kulit Sensitif

Merawat Masalah
❌ Jerawat
❌ Jeragat
❌ Parut
❌ Kulit Kusam
❌ Tona Tidak Sekata
❌ Pori Besar
❌ Kulit Kering
❌ Radang Kulit
❌ Kulit Nipis
❌ Sunburn
❌ Kulit Sensitif
❌ Kulit Rosak Akibat Tersalah Pakai Produk

Certified by : 👉 SOIL ASSOCIATION
👉 ECOCERT
👉 USDA NOP

3in1 ORGANIC SKINCARE SET : 
1. Organic Facial Cleanser (30ml)
2. Organic Clarifying Toner (30ml)
3. Organic Moisturizer (15ml)

Harga : RM103
ORGANIK NI SLOW. EFEK BUT BERKESAN. YANG PENTING KONSISTEN😎 ___________________________________ Nak rawat kulit jadi lebih baik kena sabar lagi lagi kalau pernah jadi mangsa chemical. Jangan.satu minggu guna. Minggu lagi satu tak. Guna. Parah. Set 3 in 1 skincare Untuk Semua Jenis Kulit Termasuk Kulit Sensitif Merawat Masalah ❌ Jerawat ❌ Jeragat ❌ Parut ❌ Kulit Kusam ❌ Tona Tidak Sekata ❌ Pori Besar ❌ Kulit Kering ❌ Radang Kulit ❌ Kulit Nipis ❌ Sunburn ❌ Kulit Sensitif ❌ Kulit Rosak Akibat Tersalah Pakai Produk Certified by : 👉 SOIL ASSOCIATION 👉 ECOCERT 👉 USDA NOP 3in1 ORGANIC SKINCARE SET : 1. Organic Facial Cleanser (30ml) 2. Organic Clarifying Toner (30ml) 3. Organic Moisturizer (15ml) Harga : RM103
ORGANIK NI SLOW. EFEK BUT BERKESAN. YANG PENTING KONSISTEN😎

___________________________________

Nak rawat kulit jadi lebih baik kena sabar lagi lagi kalau pernah jadi mangsa chemical.

Jangan.satu minggu guna. Minggu lagi satu tak. Guna. Parah.

Set 3 in 1 skincare

Untuk Semua Jenis Kulit Termasuk Kulit Sensitif

Merawat Masalah
❌ Jerawat
❌ Jeragat
❌ Parut
❌ Kulit Kusam
❌ Tona Tidak Sekata
❌ Pori Besar
❌ Kulit Kering
❌ Radang Kulit
❌ Kulit Nipis
❌ Sunburn
❌ Kulit Sensitif
❌ Kulit Rosak Akibat Tersalah Pakai Produk

Certified by : 👉 SOIL ASSOCIATION
👉 ECOCERT
👉 USDA NOP

3in1 ORGANIC SKINCARE SET : 
1. Organic Facial Cleanser (30ml)
2. Organic Clarifying Toner (30ml)
3. Organic Moisturizer (15ml)

Harga : RM103
ORGANIK NI SLOW. EFEK BUT BERKESAN. YANG PENTING KONSISTEN😎 ___________________________________ Nak rawat kulit jadi lebih baik kena sabar lagi lagi kalau pernah jadi mangsa chemical. Jangan.satu minggu guna. Minggu lagi satu tak. Guna. Parah. Set 3 in 1 skincare Untuk Semua Jenis Kulit Termasuk Kulit Sensitif Merawat Masalah ❌ Jerawat ❌ Jeragat ❌ Parut ❌ Kulit Kusam ❌ Tona Tidak Sekata ❌ Pori Besar ❌ Kulit Kering ❌ Radang Kulit ❌ Kulit Nipis ❌ Sunburn ❌ Kulit Sensitif ❌ Kulit Rosak Akibat Tersalah Pakai Produk Certified by : 👉 SOIL ASSOCIATION 👉 ECOCERT 👉 USDA NOP 3in1 ORGANIC SKINCARE SET : 1. Organic Facial Cleanser (30ml) 2. Organic Clarifying Toner (30ml) 3. Organic Moisturizer (15ml) Harga : RM103
ORGANIK NI SLOW. EFEK BUT BERKESAN. YANG PENTING KONSISTEN😎

___________________________________

Nak rawat kulit jadi lebih baik kena sabar lagi lagi kalau pernah jadi mangsa chemical.

Jangan.satu minggu guna. Minggu lagi satu tak. Guna. Parah.

Set 3 in 1 skincare

Untuk Semua Jenis Kulit Termasuk Kulit Sensitif

Merawat Masalah
❌ Jerawat
❌ Jeragat
❌ Parut
❌ Kulit Kusam
❌ Tona Tidak Sekata
❌ Pori Besar
❌ Kulit Kering
❌ Radang Kulit
❌ Kulit Nipis
❌ Sunburn
❌ Kulit Sensitif
❌ Kulit Rosak Akibat Tersalah Pakai Produk

Certified by : 👉 SOIL ASSOCIATION
👉 ECOCERT
👉 USDA NOP

3in1 ORGANIC SKINCARE SET : 
1. Organic Facial Cleanser (30ml)
2. Organic Clarifying Toner (30ml)
3. Organic Moisturizer (15ml)

Harga : RM103
ORGANIK NI SLOW. EFEK BUT BERKESAN. YANG PENTING KONSISTEN😎 ___________________________________ Nak rawat kulit jadi lebih baik kena sabar lagi lagi kalau pernah jadi mangsa chemical. Jangan.satu minggu guna. Minggu lagi satu tak. Guna. Parah. Set 3 in 1 skincare Untuk Semua Jenis Kulit Termasuk Kulit Sensitif Merawat Masalah ❌ Jerawat ❌ Jeragat ❌ Parut ❌ Kulit Kusam ❌ Tona Tidak Sekata ❌ Pori Besar ❌ Kulit Kering ❌ Radang Kulit ❌ Kulit Nipis ❌ Sunburn ❌ Kulit Sensitif ❌ Kulit Rosak Akibat Tersalah Pakai Produk Certified by : 👉 SOIL ASSOCIATION 👉 ECOCERT 👉 USDA NOP 3in1 ORGANIC SKINCARE SET : 1. Organic Facial Cleanser (30ml) 2. Organic Clarifying Toner (30ml) 3. Organic Moisturizer (15ml) Harga : RM103
Nk tahu apa kegunaan and kelebihan 5 Vitamins + 11 Boosters dalam Day Serum & Night Serum ni? Boleh click #wowskinkb and baca info yg sy dh taip panjang2. Jangan malas tau 😝 Malas sangat ws je tanya sy terus. Tkpe sy tetap layan elok2 😂😘
.
Normal Price : RM120
Promo Price :
1 set - RM70
2 set - RM130
(Free postage)
.
Click the link on my bio to purchase 💕
.
#wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinmalaysia #wowskinkelatan #agentkb #agentkelantan #uitmmachang #uitmck #flawlesswithvitamins #setserumvitaminlengkap #kotabharu #kelantan #serumviral #boosterserum #vitaminserum #serummurah #mua #flawless #azanisscarserum #quputeh #aurawhite #sayajualserum #sayajualmurah #promoserum #promosi
Nk tahu apa kegunaan and kelebihan 5 Vitamins + 11 Boosters dalam Day Serum & Night Serum ni? Boleh click #wowskinkb  and baca info yg sy dh taip panjang2. Jangan malas tau 😝 Malas sangat ws je tanya sy terus. Tkpe sy tetap layan elok2 😂😘 . Normal Price : RM120 Promo Price : 1 set - RM70 2 set - RM130 (Free postage) . Click the link on my bio to purchase 💕 . #wowskin  #wowskinserum  #wowskinvitaminserum  #wowskinserummalaysia  #wowskinmalaysia  #wowskinkelatan  #agentkb  #agentkelantan  #uitmmachang  #uitmck  #flawlesswithvitamins  #setserumvitaminlengkap  #kotabharu  #kelantan  #serumviral  #boosterserum  #vitaminserum  #serummurah  #mua  #flawless  #azanisscarserum  #quputeh  #aurawhite  #sayajualserum  #sayajualmurah  #promoserum  #promosi 
.
SET BASIC ELYSIAN SKINCARE
.
Ramai yang nak cuba Elysian Skincare, tapi trauma dan takut dengan produk tempatan yang katanya sama je dengan produk lain.
.
Nanti dulu, orang kata tak kenal maka tak cinta.
.
Jom kenal kenal dengan Elysian dulu okay?
.
Set basic set paling penting dan asas untuk yang baru nak cuba dan mempercayai Elysian.
.
Kalau tak yakin nak beli full set. Try set basic dulu. Inshaallah akan berikan kesan yang positif untuk kulit anda.
.
Banyak sangat feedback set basic ni yang kami terima setiap hari.
.
Masing masing akan update:
.
✔️ Jerawat kecut
✔️ Parut pudar
✔️ Pori makin tertutup
✔️ Kulit makin cerah
✔️ Kulit makin lembap
.
Dan paling best sekali bila customer dah mula percaya yang produk Elysian lain dari yang lain. Tak macam produk yang customer pernah guna sebelum ni.
.
Jadi, yang dah lama intai intai nak try Elysian Skincare tu. Jangan ragu ragu. Start dan jaga kulit anda dengan produk yang berkualiti dan kesan terbaik ni sekarang juga.
. SET BASIC ELYSIAN SKINCARE . Ramai yang nak cuba Elysian Skincare, tapi trauma dan takut dengan produk tempatan yang katanya sama je dengan produk lain. . Nanti dulu, orang kata tak kenal maka tak cinta. . Jom kenal kenal dengan Elysian dulu okay? . Set basic set paling penting dan asas untuk yang baru nak cuba dan mempercayai Elysian. . Kalau tak yakin nak beli full set. Try set basic dulu. Inshaallah akan berikan kesan yang positif untuk kulit anda. . Banyak sangat feedback set basic ni yang kami terima setiap hari. . Masing masing akan update: . ✔️ Jerawat kecut ✔️ Parut pudar ✔️ Pori makin tertutup ✔️ Kulit makin cerah ✔️ Kulit makin lembap . Dan paling best sekali bila customer dah mula percaya yang produk Elysian lain dari yang lain. Tak macam produk yang customer pernah guna sebelum ni. . Jadi, yang dah lama intai intai nak try Elysian Skincare tu. Jangan ragu ragu. Start dan jaga kulit anda dengan produk yang berkualiti dan kesan terbaik ni sekarang juga.
#เซรั่มดะริน อุดมไปด้วยวิตามินซีจากเบอรรี่ป่า พร้อมบำรุงผิวอย่างล้ำลึก ✅จัดการปัญหาสิว
✅ข่วยให้ผิวเด้งดูอ่อนวัย
✅ลดเลือนริ้วรอย
✅ผิวสว่างกระจ่างใส

_____________________________________ 🍒#ดะรินเซรั่มวิตามินซีสด🍒
เลขจดแจ้งอ.ย. 10-1-6013958
#ปริมาณ10มล. ราคา 369บาท ไม่รวมส่ง
#สั่งซื้อ5ขวด ได้ราคาส่ง
#สั่งซื้อ10ขวด ได้ราคาส่ง+บัตรตัวแทน 🎀รับตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ🎀
📬 m.me/isumimint
🆔 http://line.me/ti/p/YPgRYc8J41
☎️โทร 095-6692179 🎀เพจ https://www.facebook.com/skincarebyisumi/
เขตม.ขอนแก่น หลังมอ กังสดาล เมืองขอนแก่นนัดรับได้

#darin #galugongju #serum #darinserum #skincarebyisumi #ดะริน #คารุคงจู #เซรั่มวิตามินซีสด #เซรั่มดะริน #สิว #ฝ้า #กระ #สิวอักเสบ #รอยดำ #รอยสิว #รอยแดง #หน้าเด้ง #acne  #บูทเตอร์เซรั่ม #boosterserum
#เซร ั่มดะริน อุดมไปด้วยวิตามินซีจากเบอรรี่ป่า พร้อมบำรุงผิวอย่างล้ำลึก ✅จัดการปัญหาสิว ✅ข่วยให้ผิวเด้งดูอ่อนวัย ✅ลดเลือนริ้วรอย ✅ผิวสว่างกระจ่างใส _____________________________________ 🍒#ดะร ินเซรั่มวิตามินซีสด🍒 เลขจดแจ้งอ.ย. 10-1-6013958 #ปร ิมาณ10มล. ราคา 369บาท ไม่รวมส่ง #ส ั่งซื้อ5ขวด ได้ราคาส่ง #ส ั่งซื้อ10ขวด ได้ราคาส่ง+บัตรตัวแทน 🎀รับตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ🎀 📬 m.me/isumimint 🆔 http://line.me/ti/p/YPgRYc8J41 ☎️โทร 095-6692179 🎀เพจ https://www.facebook.com/skincarebyisumi/ เขตม.ขอนแก่น หลังมอ กังสดาล เมืองขอนแก่นนัดรับได้ #darin  #galugongju  #serum  #darinserum  #skincarebyisumi  #ดะร ิน #คาร ุคงจู #เซร ั่มวิตามินซีสด #เซร ั่มดะริน #ส ิว #ฝ ้า #กระ  #ส ิวอักเสบ #รอยดำ  #รอยส ิว #รอยแดง  #หน ้าเด้ง #acne  #บ ูทเตอร์เซรั่ม #boosterserum 
Alhamdulillah lepas seminggu guna WowSkin, dh nampak perubahan dh. Kulit muka nampak cerah, glowing, parut makin pudar and jerawat kalau tumbuh pon cepat kecut 😍
.
Mmg mostly macam ni la positive feedback yg kita dapat. Dh ramai dh puas hati lepas try WowSkin, awk tknak ke kulit makin lawa? Rugi tau tk try time harga promo ni 😝 Siap dapat special price lagi kalau repeat order 😉😘
.
Normal Price : RM120
Promo Price :
1 set - RM70
2 set - RM130
(Free postage)
.
Click the link on my bio to purchase 💕
.
#wowskinkbtesti #wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinmalaysia #wowskinkelatan #agentkb #agentkelantan #uitmmachang #uitmck #flawlesswithvitamins #setserumvitaminlengkap #kotabharu #kelantan #serumviral #serummurah #boosterserum #vitaminserum #mua #flawless #azanisscarserum #quputeh #aurawhite #sayajualserum #sayajualmurah #promoserum #promosi
Alhamdulillah lepas seminggu guna WowSkin, dh nampak perubahan dh. Kulit muka nampak cerah, glowing, parut makin pudar and jerawat kalau tumbuh pon cepat kecut 😍 . Mmg mostly macam ni la positive feedback yg kita dapat. Dh ramai dh puas hati lepas try WowSkin, awk tknak ke kulit makin lawa? Rugi tau tk try time harga promo ni 😝 Siap dapat special price lagi kalau repeat order 😉😘 . Normal Price : RM120 Promo Price : 1 set - RM70 2 set - RM130 (Free postage) . Click the link on my bio to purchase 💕 . #wowskinkbtesti  #wowskin  #wowskinserum  #wowskinvitaminserum  #wowskinserummalaysia  #wowskinmalaysia  #wowskinkelatan  #agentkb  #agentkelantan  #uitmmachang  #uitmck  #flawlesswithvitamins  #setserumvitaminlengkap  #kotabharu  #kelantan  #serumviral  #serummurah  #boosterserum  #vitaminserum  #mua  #flawless  #azanisscarserum  #quputeh  #aurawhite  #sayajualserum  #sayajualmurah  #promoserum  #promosi 
#Repost @kirmazmal Hi Asalamualaikum ! Memandangkan ramai yg tnya kirm, " kirm selalu pakai skincare apa ?" Okay kirm akan share about this vitamin serum. 
Alhamdulillah dah beberapa hari ni kirm pakai vitamin serum ni ia sangat sesuai dengan kulit kirm dia memberi kesan yang baik terhadap kulit kirm dia tak sticky or oily and it smells very good! I really love it. Usually i use this before applying any foundation so kulit kirm akan terjaga and tak cepat rosak ataupun tak rosak langsung,, yelah bila kirm pakai vitamin serum ni kulit kirm akan jadi smooth and nmpak effect glowing sikit , yahh it's very very effective! 
Vitamin serum ni dah menjadi pelengkap harian kirm tau so kalau takde rasa macam tak selamat pula bila pakai makeup ☺️☺️. Serum ni pula kita boleh nampak dan boleh nilai quality or tak quality dan Alhamdulillah serum ni sangat2 berquality.  #wowskin #flawlesswithvitamins #setserumvitaminlengkap #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinmalaysia #wowskinkelatan #agentkb #agentkelantan #uitmmachang #uitmck #flawlesswithvitamins #setserumvitaminlengkap #kotabharu #kelantan #serumviral #serummurah #boosterserum #vitaminserum #mua #flawless #azanisscarserum #quputeh #aurawhite #sayajualserum #sayajualmurah #promoserum #promosi
#Repost  @kirmazmal Hi Asalamualaikum ! Memandangkan ramai yg tnya kirm, " kirm selalu pakai skincare apa ?" Okay kirm akan share about this vitamin serum. Alhamdulillah dah beberapa hari ni kirm pakai vitamin serum ni ia sangat sesuai dengan kulit kirm dia memberi kesan yang baik terhadap kulit kirm dia tak sticky or oily and it smells very good! I really love it. Usually i use this before applying any foundation so kulit kirm akan terjaga and tak cepat rosak ataupun tak rosak langsung,, yelah bila kirm pakai vitamin serum ni kulit kirm akan jadi smooth and nmpak effect glowing sikit , yahh it's very very effective! Vitamin serum ni dah menjadi pelengkap harian kirm tau so kalau takde rasa macam tak selamat pula bila pakai makeup ☺️☺️. Serum ni pula kita boleh nampak dan boleh nilai quality or tak quality dan Alhamdulillah serum ni sangat2 berquality. #wowskin  #flawlesswithvitamins  #setserumvitaminlengkap  #wowskinserum  #wowskinvitaminserum  #wowskinserummalaysia  #wowskinmalaysia  #wowskinkelatan  #agentkb  #agentkelantan  #uitmmachang  #uitmck  #flawlesswithvitamins  #setserumvitaminlengkap  #kotabharu  #kelantan  #serumviral  #serummurah  #boosterserum  #vitaminserum  #mua  #flawless  #azanisscarserum  #quputeh  #aurawhite  #sayajualserum  #sayajualmurah  #promoserum  #promosi 
.
Alhamdulillah. Semakin hari semakin ramai yang dah mula sedar tentang kepentingan menggunakan produk kecantikan natural yang selamat dan tak memberikan kesan sampingan pada masa akan datang.
.
Matlamat kami untuk memberikan produk yang terbaik dari formulasi kecantikan bertaraf antarabangsa dengan kualiti dan harga yang mampu milik.
.
Nasib baik ada Elysian kan? Natural product. Semestinya yang terbaik untuk kulit kita.
. Alhamdulillah. Semakin hari semakin ramai yang dah mula sedar tentang kepentingan menggunakan produk kecantikan natural yang selamat dan tak memberikan kesan sampingan pada masa akan datang. . Matlamat kami untuk memberikan produk yang terbaik dari formulasi kecantikan bertaraf antarabangsa dengan kualiti dan harga yang mampu milik. . Nasib baik ada Elysian kan? Natural product. Semestinya yang terbaik untuk kulit kita.
.
Hai assalamualaikum,
.
Jom tengok feedback pengguna yang dah gunakan Elysian Ruby Skincare! Produk natural yang sememangnya sesuai untuk semua.
.
Pssstt jangan risau, tiada bahan-bahan kimia yang berbahaya tau. Fuhhh selamat!
. Hai assalamualaikum, . Jom tengok feedback pengguna yang dah gunakan Elysian Ruby Skincare! Produk natural yang sememangnya sesuai untuk semua. . Pssstt jangan risau, tiada bahan-bahan kimia yang berbahaya tau. Fuhhh selamat!
Bukti #boosterserum ni memang terbaik.Customer 3x repeat order..serum ni boleh mix dengan produk lain.Jadi yang mana pakai produk lain pun boleh cuba tau..Memang tak rugi.. Antara manfaat serum ni
⚘anti kedut
⚘mengurangkan garis2 halus
⚘menghalang jeragat

Sebelum tidur pastikan pakai booster serum dulu tau..😊
#elysianpenang
Bukti #boosterserum  ni memang terbaik.Customer 3x repeat order..serum ni boleh mix dengan produk lain.Jadi yang mana pakai produk lain pun boleh cuba tau..Memang tak rugi.. Antara manfaat serum ni ⚘anti kedut ⚘mengurangkan garis2 halus ⚘menghalang jeragat Sebelum tidur pastikan pakai booster serum dulu tau..😊 #elysianpenang 
.
Penangan set basic jerawat pedih & degil sekitar mulut dah hilang!
.
Eh geram tau tengok jerawat halus-halus merah ni kat atas mulut ni. Serius jerawat ni sakit dan pedih. Dan degil sangat nak kecut. Parut pun jenis parut degil yang hitam. Ambik masa untuk pulihkan.
.
Tengok jelah. Dengan set ruby skincare series ambil masa 3 bulan untuk berikan kesan yang positif pada pengguna. 3 bulan tau baru dapat kesan macam ni. Sebab jerawat macam ni menang degil! Jangan lah give up kalau pakai 3 hari belum nampak kesan ketara. Ini lah hakikat produk yang tidak mengandungi bahan kimia berbahaya.
.
Tapi perubahan yang sangat positif. Kulit makin bersih. Jerawat hilang dan parut makin pudar.
.
Nak cantik secara sihat. Normally memang kena sabar. Sebab elysian adalah produk yang berunsurkan bahan aktif yang natural. Jadi, lebih pada merawat. Bukan merencatkan pertumbuhan jerawat ni.
.
So hari demi hari jerawat semua habis kelaur dari dalam kulit dan kulit jadi bersih dan sihat.
. Penangan set basic jerawat pedih & degil sekitar mulut dah hilang! . Eh geram tau tengok jerawat halus-halus merah ni kat atas mulut ni. Serius jerawat ni sakit dan pedih. Dan degil sangat nak kecut. Parut pun jenis parut degil yang hitam. Ambik masa untuk pulihkan. . Tengok jelah. Dengan set ruby skincare series ambil masa 3 bulan untuk berikan kesan yang positif pada pengguna. 3 bulan tau baru dapat kesan macam ni. Sebab jerawat macam ni menang degil! Jangan lah give up kalau pakai 3 hari belum nampak kesan ketara. Ini lah hakikat produk yang tidak mengandungi bahan kimia berbahaya. . Tapi perubahan yang sangat positif. Kulit makin bersih. Jerawat hilang dan parut makin pudar. . Nak cantik secara sihat. Normally memang kena sabar. Sebab elysian adalah produk yang berunsurkan bahan aktif yang natural. Jadi, lebih pada merawat. Bukan merencatkan pertumbuhan jerawat ni. . So hari demi hari jerawat semua habis kelaur dari dalam kulit dan kulit jadi bersih dan sihat.
Customer kata "bahagia je bangun tido tengok muka dah putih. Burn pun dah kurang. Lepas 10 hari pakai. "

Waktu tidur awal waktu terbaik guna serum tau. Masa tidur la kulit kita bekerja. Sebab tu juga la kita perlukan tidur yang cukup dan perlu guna skincare yang terbaik. 
Bangun pagi.. Kulit yang dulu gelap, kusam, kering dan berjerawat semakin sihat. Kulit semakin cerah dan berseri. 
Penangan Booster Serum Elysian yang diformulasikan dari Switzerland. Cellactive White & Liftonin Expert. 
Dijamin berkesan dan selamat. Hanya RM85 sebotol. Penggunaan 2-3 bulan. 
#boosterserum 
#elysianskincare 
#elysianskincarefeedback 
#elysianseriiskandar 
#dropship_agen_needed
Customer kata "bahagia je bangun tido tengok muka dah putih. Burn pun dah kurang. Lepas 10 hari pakai. " Waktu tidur awal waktu terbaik guna serum tau. Masa tidur la kulit kita bekerja. Sebab tu juga la kita perlukan tidur yang cukup dan perlu guna skincare yang terbaik. Bangun pagi.. Kulit yang dulu gelap, kusam, kering dan berjerawat semakin sihat. Kulit semakin cerah dan berseri. Penangan Booster Serum Elysian yang diformulasikan dari Switzerland. Cellactive White & Liftonin Expert. Dijamin berkesan dan selamat. Hanya RM85 sebotol. Penggunaan 2-3 bulan. #boosterserum  #elysianskincare  #elysianskincarefeedback  #elysianseriiskandar  #dropship_agen_needed 
Customer kata "bahagia je bangun tido tengok muka dah putih. Burn pun dah kurang. Lepas 10 hari pakai. "

Waktu tidur awal waktu terbaik guna serum tau. Masa tidur la kulit kita bekerja. Sebab tu juga la kita perlukan tidur yang cukup dan perlu guna skincare yang terbaik. 
Bangun pagi.. Kulit yang dulu gelap, kusam, kering dan berjerawat semakin sihat. Kulit semakin cerah dan berseri. 
Penangan Booster Serum Elysian yang diformulasikan dari Switzerland. Cellactive White & Liftonin Expert. 
Dijamin berkesan dan selamat. Hanya RM85 sebotol. Penggunaan 2-3 bulan. 
#boosterserum 
#elysianskincare 
#elysianskincarefeedback 
#elysianseriiskandar 
#dropship_agen_needed
Customer kata "bahagia je bangun tido tengok muka dah putih. Burn pun dah kurang. Lepas 10 hari pakai. " Waktu tidur awal waktu terbaik guna serum tau. Masa tidur la kulit kita bekerja. Sebab tu juga la kita perlukan tidur yang cukup dan perlu guna skincare yang terbaik. Bangun pagi.. Kulit yang dulu gelap, kusam, kering dan berjerawat semakin sihat. Kulit semakin cerah dan berseri. Penangan Booster Serum Elysian yang diformulasikan dari Switzerland. Cellactive White & Liftonin Expert. Dijamin berkesan dan selamat. Hanya RM85 sebotol. Penggunaan 2-3 bulan. #boosterserum  #elysianskincare  #elysianskincarefeedback  #elysianseriiskandar  #dropship_agen_needed 
Sekarang makin ramai dah sedar akan keburukan penggunaan bahan kimia..sebab tu ramai yang dah cuba natural produk.Kesan lambat tapi selamat.😊 Elysian ni pelbagai peringkat umur dah cuba tau.Lelaki dan perempuan.Sentiaasa dapat feedback positif dari pengguna tau.. Akak ni guna full set #rubyskincare dan #boosterserum tau..Tengok..
⚘kulit jadi lembap dan halus
⚘jeragat makin kurang

Serius cakap serum ni memang best dah la wangi.Rugi tak cuba tau..😊
Sekarang makin ramai dah sedar akan keburukan penggunaan bahan kimia..sebab tu ramai yang dah cuba natural produk.Kesan lambat tapi selamat.😊 Elysian ni pelbagai peringkat umur dah cuba tau.Lelaki dan perempuan.Sentiaasa dapat feedback positif dari pengguna tau.. Akak ni guna full set #rubyskincare  dan #boosterserum  tau..Tengok.. ⚘kulit jadi lembap dan halus ⚘jeragat makin kurang Serius cakap serum ni memang best dah la wangi.Rugi tak cuba tau..😊
Awak nak guna Elysian skincare.. Tapi tak pasti nak mula dengan set yang mana?????
.
Ada tak masalah macam ni? Rupanya ramai yang intai Elysian ni. Tergoda dengan feedback feedback berjaya setiap hari. Yes. Setiap hari kami terima banyak sangat feedback terbaru. Dan permintaan meningkat.. Yang repeat order setiap bulan pun sangat tinggi.
.
Untuk yang baru nak cuba.. Boleh cuba dengan SET BASIC terlebih dahulu..
.
Apa ada dalam set basic ni?
.
✔️DEEP GEL CLEANSER
✔️ ELYSIAN BOOSTER SERUM .
Kelebihan pencuci muka Deep Gel Cleanser ni adalah mempunyai SPF 6 yang bersifat natural dan tidak mengeringkan kulit.
.
Bila guna Deep Gel Cleanser ni, langsung tak berbuih yang banyak. Tetapi cuciannya mendalam dan kulit terasa bersih dan tegang.
.
Inshaallah kulit kering dan sensitif sangat sesuai untuk gunakan.
.
Lepas dah cuci muka.. Terus gunakan Booster Serum yang memang BEST SELLER ni. .
Bila serum dah meresap.. Terus rasa tegang... Lembap dan glowing.. Garis garis halus mula hilang..
.
Bila digunakan setiap hari, memang akan rasai perubahan pada kulit. .
So dah tahu dan jelas nak mula dengan set yang mana dulu?
.
DM/WA http://Elysianbeauty.wasap.my
DM/WA http://Elysianbeauty.wasap.my
DM/WA http://Elysianbeauty.wasap.my
.
#setbasic #deepgelcleanser #boosterserum #elysian #kulitanjal 
#codklsentral #codbatucaves 
#dropshipwanted #sayajualsayapakai
Awak nak guna Elysian skincare.. Tapi tak pasti nak mula dengan set yang mana????? . Ada tak masalah macam ni? Rupanya ramai yang intai Elysian ni. Tergoda dengan feedback feedback berjaya setiap hari. Yes. Setiap hari kami terima banyak sangat feedback terbaru. Dan permintaan meningkat.. Yang repeat order setiap bulan pun sangat tinggi. . Untuk yang baru nak cuba.. Boleh cuba dengan SET BASIC terlebih dahulu.. . Apa ada dalam set basic ni? . ✔️DEEP GEL CLEANSER ✔️ ELYSIAN BOOSTER SERUM . Kelebihan pencuci muka Deep Gel Cleanser ni adalah mempunyai SPF 6 yang bersifat natural dan tidak mengeringkan kulit. . Bila guna Deep Gel Cleanser ni, langsung tak berbuih yang banyak. Tetapi cuciannya mendalam dan kulit terasa bersih dan tegang. . Inshaallah kulit kering dan sensitif sangat sesuai untuk gunakan. . Lepas dah cuci muka.. Terus gunakan Booster Serum yang memang BEST SELLER ni. . Bila serum dah meresap.. Terus rasa tegang... Lembap dan glowing.. Garis garis halus mula hilang.. . Bila digunakan setiap hari, memang akan rasai perubahan pada kulit. . So dah tahu dan jelas nak mula dengan set yang mana dulu? . DM/WA http://Elysianbeauty.wasap.my DM/WA http://Elysianbeauty.wasap.my DM/WA http://Elysianbeauty.wasap.my . #setbasic  #deepgelcleanser  #boosterserum  #elysian  #kulitanjal  #codklsentral  #codbatucaves  #dropshipwanted  #sayajualsayapakai 
Kenapa WowSkin Terbaik?
✔ Formula vitamin yg lengkap utk wajah
✔ Bahan yg digunakan adalah disyorkan oleh pakar kulit
✔ Diluluskan KKM
✔ 2 botol serum (Day & Night) dgn satu harga mampu milik
✔ Sesuai utk semua jenis kulit
.
Kenapa Perlu Asingkan Siang & Malam?
Ini kerana vitamin B3, C & E lebih diperlukan pada waktu siang dimana ada sinaran cahaya matahari. Dan vitamin A & D lebih sesuai dijadikan rutin pada waktu malam ketika anda sedang berehat dan tidak berada di persekitaran panas terik
.
Normal Price : RM120
Promo Price :
1 set - RM70
2 set - RM130
(Free postage)
.
Click the link on my bio to purchase 💕
.
#wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinmalaysia #wowskinkelatan #agentkb #agentkelantan #uitmmachang #uitmck #flawlesswithvitamins #setserumvitaminlengkap #kotabharu #kelantan #serumviral #boosterserum #vitaminserum #serummurah #mua #flawless #azanisscarserum #quputeh #aurawhite #sayajualserum #sayajualmurah #promoserum #promosi
Kenapa WowSkin Terbaik? ✔ Formula vitamin yg lengkap utk wajah ✔ Bahan yg digunakan adalah disyorkan oleh pakar kulit ✔ Diluluskan KKM ✔ 2 botol serum (Day & Night) dgn satu harga mampu milik ✔ Sesuai utk semua jenis kulit . Kenapa Perlu Asingkan Siang & Malam? Ini kerana vitamin B3, C & E lebih diperlukan pada waktu siang dimana ada sinaran cahaya matahari. Dan vitamin A & D lebih sesuai dijadikan rutin pada waktu malam ketika anda sedang berehat dan tidak berada di persekitaran panas terik . Normal Price : RM120 Promo Price : 1 set - RM70 2 set - RM130 (Free postage) . Click the link on my bio to purchase 💕 . #wowskin  #wowskinserum  #wowskinvitaminserum  #wowskinserummalaysia  #wowskinmalaysia  #wowskinkelatan  #agentkb  #agentkelantan  #uitmmachang  #uitmck  #flawlesswithvitamins  #setserumvitaminlengkap  #kotabharu  #kelantan  #serumviral  #boosterserum  #vitaminserum  #serummurah  #mua  #flawless  #azanisscarserum  #quputeh  #aurawhite  #sayajualserum  #sayajualmurah  #promoserum  #promosi 
Best kan? Scrub je pun boleh hilangkan jerawat yang  banyak tu.

Tea Tree scrub 100g Rm20 je. Efek dia kebabom merawat dan mencantikkan😉
Best kan? Scrub je pun boleh hilangkan jerawat yang banyak tu. Tea Tree scrub 100g Rm20 je. Efek dia kebabom merawat dan mencantikkan😉
Best kan? Scrub je pun boleh hilangkan jerawat yang  banyak tu.

Tea Tree scrub 100g Rm20 je. Efek dia kebabom merawat dan mencantikkan😉
Best kan? Scrub je pun boleh hilangkan jerawat yang banyak tu. Tea Tree scrub 100g Rm20 je. Efek dia kebabom merawat dan mencantikkan😉
Best kan? Scrub je pun boleh hilangkan jerawat yang  banyak tu.

Tea Tree scrub 100g Rm20 je. Efek dia kebabom merawat dan mencantikkan😉
Best kan? Scrub je pun boleh hilangkan jerawat yang banyak tu. Tea Tree scrub 100g Rm20 je. Efek dia kebabom merawat dan mencantikkan😉
Alhamdulillah lepas guna WowSkin ni, tona kulit cust dh sekata 😍
.
Vitamin E dalam WowSkin ni bersifat anti dark spot dan boleh treats sunburn. So kalau awk alami masalah tona kulit tk sekata sebab sunburn ke sebab parut serawat ke, guna WowSkin ni in shaa Allah dapat pulihkan masalah awk 😘❤
.
Normal Price : RM120
Promo Price :
1 set - RM70
2 set - RM130
(Free postage)
.
Click the link on my bio to purchase 💕
.
#wowskinkbtesti #wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinmalaysia #wowskinkelatan #agentkb #agentkelantan #uitmmachang #uitmck #flawlesswithvitamins #setserumvitaminlengkap #kotabharu #kelantan #serumviral #serummurah #boosterserum #vitaminserum #mua #flawless #azanisscarserum #quputeh #aurawhite #sayajualserum #sayajualmurah #promoserum #promosi
Alhamdulillah lepas guna WowSkin ni, tona kulit cust dh sekata 😍 . Vitamin E dalam WowSkin ni bersifat anti dark spot dan boleh treats sunburn. So kalau awk alami masalah tona kulit tk sekata sebab sunburn ke sebab parut serawat ke, guna WowSkin ni in shaa Allah dapat pulihkan masalah awk 😘❤ . Normal Price : RM120 Promo Price : 1 set - RM70 2 set - RM130 (Free postage) . Click the link on my bio to purchase 💕 . #wowskinkbtesti  #wowskin  #wowskinserum  #wowskinvitaminserum  #wowskinserummalaysia  #wowskinmalaysia  #wowskinkelatan  #agentkb  #agentkelantan  #uitmmachang  #uitmck  #flawlesswithvitamins  #setserumvitaminlengkap  #kotabharu  #kelantan  #serumviral  #serummurah  #boosterserum  #vitaminserum  #mua  #flawless  #azanisscarserum  #quputeh  #aurawhite  #sayajualserum  #sayajualmurah  #promoserum  #promosi 
POST 3 .
BEST SELLER ELYSIAN BOOSTER SERUM
.
Parut jerawat semakin pudar selepas menggunakan Elysian Booster Serum. Elysian Booster Serum diperkaya dengan witch hazel water, cellactive® white dan liftonin xpert® khas untuk memberi pencerahan pada kulit, membersihkan kulit dari parut, jeragat dan juga dapat menegangkan kulit yang semakin kendur.
.
Dengan bahan aktif dari tumbuhan Bulbine frutescen dari Switzerland membuatkan kesan yang lebih cepat dan dapat dirasai selepas menggunakan serum ni. Pakai terus meresap dan kulit tegang, lembut dan lembap.
.
Produk kami harga setanding kualiti. Yang dah cuba mesti tahu kesannya.
POST 3 . BEST SELLER ELYSIAN BOOSTER SERUM . Parut jerawat semakin pudar selepas menggunakan Elysian Booster Serum. Elysian Booster Serum diperkaya dengan witch hazel water, cellactive® white dan liftonin xpert® khas untuk memberi pencerahan pada kulit, membersihkan kulit dari parut, jeragat dan juga dapat menegangkan kulit yang semakin kendur. . Dengan bahan aktif dari tumbuhan Bulbine frutescen dari Switzerland membuatkan kesan yang lebih cepat dan dapat dirasai selepas menggunakan serum ni. Pakai terus meresap dan kulit tegang, lembut dan lembap. . Produk kami harga setanding kualiti. Yang dah cuba mesti tahu kesannya.
#Repost @faziha_azizan Afternoon 🌤 hi , sini kami nk share utk sesiapa yg tnya serum apa yg best kan , WowSkin mmg the best utk kulit sebab terkandung pelbagai vitamin utk kulit 😍 ada duaa tau , utk siang dan malam 👈🏼 siang bole apply sebelum awak keluar , makeup akan npk fresh dan tahan lama okay . Utk malam , apply dkt muka sebelum tidur jer bgun2 mmg rasa lembut ja kulit ❣ nak kulit cantik kena la rajin kan ? Lastly, paling best bila jerawat comel dkt bawah hidung tu , sehari ja dia muncul letak serum ni harini trus hilang 😂 so, yg mana tgh cari serum utk kulit boleh cuba dptkan serum ni 💕
#wowskinmalaysia #wowskin #reviewbyJia #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinkelatan #agentkb #agentkelantan #uitmmachang #uitmck #flawlesswithvitamins #setserumvitaminlengkap #kotabharu #kelantan #serumviral #serummurah #boosterserum #vitaminserum #mua #azanisscarserum #quputeh #aurawhite #sayajualserum #sayajualmurah #promoserum #promosi
#Repost  @faziha_azizan Afternoon 🌤 hi , sini kami nk share utk sesiapa yg tnya serum apa yg best kan , WowSkin mmg the best utk kulit sebab terkandung pelbagai vitamin utk kulit 😍 ada duaa tau , utk siang dan malam 👈🏼 siang bole apply sebelum awak keluar , makeup akan npk fresh dan tahan lama okay . Utk malam , apply dkt muka sebelum tidur jer bgun2 mmg rasa lembut ja kulit ❣ nak kulit cantik kena la rajin kan ? Lastly, paling best bila jerawat comel dkt bawah hidung tu , sehari ja dia muncul letak serum ni harini trus hilang 😂 so, yg mana tgh cari serum utk kulit boleh cuba dptkan serum ni 💕 #wowskinmalaysia  #wowskin  #reviewbyJia  #wowskinvitaminserum  #wowskinserummalaysia  #wowskinkelatan  #agentkb  #agentkelantan  #uitmmachang  #uitmck  #flawlesswithvitamins  #setserumvitaminlengkap  #kotabharu  #kelantan  #serumviral  #serummurah  #boosterserum  #vitaminserum  #mua  #azanisscarserum  #quputeh  #aurawhite  #sayajualserum  #sayajualmurah  #promoserum  #promosi 
Tips guna produk natural konsisten dan sabar.
.
Perasan tak yang guna Elysian ni kebanyakan kesan ketara akan nampak selepas sebulan ke dua bulan? Jerawat batu, bernanah dan merah merah penuh satu muka pun boleh hilang. Tapi kena sabar dan konsisten.

Jika nak Cantik segera dalam masa yang singkat. Muka terus berubah 360 darjah. Bersih, licin dan berkilat..Jangan guna produk elysian..
.
Guna Elysian ni lebih pada kesan yang perlahan lahan. Tetapi dengan penggunaan konsisten setiap hari akan nampak jelas perubahan kulit tu. Tapi tak drastik. Tulah penangan natural produk. .

Sebap apa? Sebab Elysian mengandungi bahan bahan aktif yang natural seperti ekstrak sulphur dari selada air, vitamin B3, bioavailable zinc dan cell booster yang membawa nutrient ke dalam kulit dan memberikan kesan pada kulit. .
.
So bila sebut je natural produk. Jangan risau, takkan berikan kesan sampingan pada kulit wajah atau kesihatan diri anda. .
.
Kulit makin cantik, kesihatan diri pun terjamin. Ingat Elysian, ingat natural produk.

#elysian
#boosterserum
#rubyskincare
#elysianbertam
#elysiankepalabatas
Tips guna produk natural konsisten dan sabar. . Perasan tak yang guna Elysian ni kebanyakan kesan ketara akan nampak selepas sebulan ke dua bulan? Jerawat batu, bernanah dan merah merah penuh satu muka pun boleh hilang. Tapi kena sabar dan konsisten. Jika nak Cantik segera dalam masa yang singkat. Muka terus berubah 360 darjah. Bersih, licin dan berkilat..Jangan guna produk elysian.. . Guna Elysian ni lebih pada kesan yang perlahan lahan. Tetapi dengan penggunaan konsisten setiap hari akan nampak jelas perubahan kulit tu. Tapi tak drastik. Tulah penangan natural produk. . Sebap apa? Sebab Elysian mengandungi bahan bahan aktif yang natural seperti ekstrak sulphur dari selada air, vitamin B3, bioavailable zinc dan cell booster yang membawa nutrient ke dalam kulit dan memberikan kesan pada kulit. . . So bila sebut je natural produk. Jangan risau, takkan berikan kesan sampingan pada kulit wajah atau kesihatan diri anda. . . Kulit makin cantik, kesihatan diri pun terjamin. Ingat Elysian, ingat natural produk. #elysian  #boosterserum  #rubyskincare  #elysianbertam  #elysiankepalabatas 
Assalamualaikum.. gemoning adik kakak manis semua...
Ni akak nk share lagi feedback customer yang dah guna #boosterserum dari elysian ni...
So serum elysian ni bukan je sesuai untuk kulit berjerawat tau... ia juga boleh digunakan pada kudis atau luka pada baby dan kanak kanak...
So maknanya serum elysian ni selamat digunakan pada baby dan kanak kanak.. sebab ianya #serumdaribahansemulajadi

Kalau ada baby atau kanak kanak yang ada kudis atau gatal gatal boleh sapukan serum serbaboleh ni ye.. 😊😊 Wasap akak laju laju untuk info ye.. 019 5908088

Atau klik je kat bio untuk wassap..lg senang dam cepat..x payah susah susah nk copy paste no akak tu 😆😆
Assalamualaikum.. gemoning adik kakak manis semua... Ni akak nk share lagi feedback customer yang dah guna #boosterserum  dari elysian ni... So serum elysian ni bukan je sesuai untuk kulit berjerawat tau... ia juga boleh digunakan pada kudis atau luka pada baby dan kanak kanak... So maknanya serum elysian ni selamat digunakan pada baby dan kanak kanak.. sebab ianya #serumdaribahansemulajadi  Kalau ada baby atau kanak kanak yang ada kudis atau gatal gatal boleh sapukan serum serbaboleh ni ye.. 😊😊 Wasap akak laju laju untuk info ye.. 019 5908088 Atau klik je kat bio untuk wassap..lg senang dam cepat..x payah susah susah nk copy paste no akak tu 😆😆
Bellaz kalau dia mekap mmg magic.. comel belaka suma look yg dia buat..
Kulit Bellaz pun cantik & licin, gebu sihat. Nak hasil akhir yg cantik macam Bellaz?? Salah satu 'rahsia' Bellaz adalah dia guna #Malyeqa #BoosterSerum
Booster Serum yang guna adalah botol 50ml, pakej paling besar dan tahan lama hingga 2 bulan.. terdapat juga botol 30ml dan 15ml yan kami sediakan.
Fungsi booster serum adalah untuk merawat kulit pada waktu malam dan siang, menganjalkan dan meremajakan sel2 kulit. Selain tu booster serum sangat sangat sesuai untuk persediaan mekap supaya kulit muka sentiasa moist dan memberi hasil mekap yang cantik spt 3D.. hasilnya.. memag Wooowww .. tengok lah sendiri hasilnya.. #malyeqa #malyeqa #malyeqaserum #malyeqaskincare #malyeqaboosterserum #malyekorely #malyeqahq #malyeqamurah #malyeqa #malyeqaskincare #malyeqaskincare #malyeqaserumbooster #malyeqaboosterserum #malyeqaskincare #malyeqa
Bellaz kalau dia mekap mmg magic.. comel belaka suma look yg dia buat.. Kulit Bellaz pun cantik & licin, gebu sihat. Nak hasil akhir yg cantik macam Bellaz?? Salah satu 'rahsia' Bellaz adalah dia guna #Malyeqa  #BoosterSerum  Booster Serum yang guna adalah botol 50ml, pakej paling besar dan tahan lama hingga 2 bulan.. terdapat juga botol 30ml dan 15ml yan kami sediakan. Fungsi booster serum adalah untuk merawat kulit pada waktu malam dan siang, menganjalkan dan meremajakan sel2 kulit. Selain tu booster serum sangat sangat sesuai untuk persediaan mekap supaya kulit muka sentiasa moist dan memberi hasil mekap yang cantik spt 3D.. hasilnya.. memag Wooowww .. tengok lah sendiri hasilnya.. #malyeqa  #malyeqa  #malyeqaserum  #malyeqaskincare  #malyeqaboosterserum  #malyekorely  #malyeqahq  #malyeqamurah  #malyeqa  #malyeqaskincare  #malyeqaskincare  #malyeqaserumbooster  #malyeqaboosterserum  #malyeqaskincare  #malyeqa 
ขวดนี้สิ บำรุงล้ำลึก วันไหนไม่มาสก์หน้าก็ทา #เซรั่มดะริน นะคะ มาสวยหน้าสดด้วยกันค่ะหนุ่มๆสาวๆ 
_____________________________________ 🍒#ดะรินเซรั่มวิตามินซีสด🍒
เลขจดแจ้งอ.ย. 10-1-6013958
#ปริมาณ10มล. ราคา 369บาท ไม่รวมส่ง
#สั่งซื้อ5ขวด ได้ราคาส่ง
#สั่งซื้อ10ขวด ได้ราคาส่ง+บัตรตัวแทน 🎀รับตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ🎀
📬 m.me/isumimint
🆔 http://line.me/ti/p/YPgRYc8J41
☎️โทร 095-6692179 🎀เพจ https://www.facebook.com/skincarebyisumi/
เขตม.ขอนแก่น หลังมอ กังสดาล เมืองขอนแก่นนัดรับได้

#darin #galugongju #serum #darinserum #skincarebyisumi #ดะริน #คารุคงจู #เซรั่มวิตามินซีสด #เซรั่มดะริน #สิว #ฝ้า #กระ #สิวอักเสบ #รอยดำ #รอยสิว #รอยแดง #หน้าเด้ง #acne  #บูทเตอร์เซรั่ม #boosterserum
ขวดนี้สิ บำรุงล้ำลึก วันไหนไม่มาสก์หน้าก็ทา #เซร ั่มดะริน นะคะ มาสวยหน้าสดด้วยกันค่ะหนุ่มๆสาวๆ _____________________________________ 🍒#ดะร ินเซรั่มวิตามินซีสด🍒 เลขจดแจ้งอ.ย. 10-1-6013958 #ปร ิมาณ10มล. ราคา 369บาท ไม่รวมส่ง #ส ั่งซื้อ5ขวด ได้ราคาส่ง #ส ั่งซื้อ10ขวด ได้ราคาส่ง+บัตรตัวแทน 🎀รับตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ🎀 📬 m.me/isumimint 🆔 http://line.me/ti/p/YPgRYc8J41 ☎️โทร 095-6692179 🎀เพจ https://www.facebook.com/skincarebyisumi/ เขตม.ขอนแก่น หลังมอ กังสดาล เมืองขอนแก่นนัดรับได้ #darin  #galugongju  #serum  #darinserum  #skincarebyisumi  #ดะร ิน #คาร ุคงจู #เซร ั่มวิตามินซีสด #เซร ั่มดะริน #ส ิว #ฝ ้า #กระ  #ส ิวอักเสบ #รอยดำ  #รอยส ิว #รอยแดง  #หน ้าเด้ง #acne  #บ ูทเตอร์เซรั่ม #boosterserum