an online Instagram web viewer

#botanicalevolution medias

Photos

Botanical Evo - improved formula 😍😍
.
Khas untuk wanita yg inginkan kulit yang cantik, sihat dan bersih. Mencuci dan merawat kulit dari dalam hingga luaran.
.
Set ini ada 5 item penting: .
🌸 Cleansing gel
🌸 Invigorating scrub
🌸 Refreshing toner
🌸 Moisturizing gel
🌸 Moisturizing lotion
.
.
Jom dapatkan nya skrg sebelum terlambat...set pink ni cantik sgt kan! 😍😍😍.
.
Whatsapp sis tau 😎.
.
Love, Linda
☎ 012-6434291
MK Beauty Consultant
.
#botanicalevolution #marykaybotanicaleffects #marykayskincare #marykaybotanicalproduct #marykaybotanicaleffectevo 
#flawlesswithmarykay #cantikdenganmarykay
Botanical Evo - improved formula 😍😍 . Khas untuk wanita yg inginkan kulit yang cantik, sihat dan bersih. Mencuci dan merawat kulit dari dalam hingga luaran. . Set ini ada 5 item penting: . 🌸 Cleansing gel 🌸 Invigorating scrub 🌸 Refreshing toner 🌸 Moisturizing gel 🌸 Moisturizing lotion . . Jom dapatkan nya skrg sebelum terlambat...set pink ni cantik sgt kan! 😍😍😍. . Whatsapp sis tau 😎. . Love, Linda ☎ 012-6434291 MK Beauty Consultant . #botanicalevolution  #marykaybotanicaleffects  #marykayskincare  #marykaybotanicalproduct  #marykaybotanicaleffectevo  #flawlesswithmarykay  #cantikdenganmarykay 
Ramai yg mengadu skincare yg dorang pakai takde kesan especially local products, even worst jerawat semakin tumbuh mcm cendawan!

Yg ramai tak sedar, set yg diambil mungkin tak khusus kepada jenis kulit masing-masing

Sbb itu, Mary Kay adalah yg terbaik. Set Botanical Effects ada 3 jenis ikut kesesuaian kulit anda

Kering, Normal, Kombinasi, atau Berminyak

Pada yang;

1 - Jerawat sangat banyak
2 - Kulit terlalu kering/berminyak
3 - Oily dekat T-zone
4 - Liang pori besar
5 - Banyak whitehead/blackhead
6 - Muka gelap kesan sunburn
7 - Kulit rosak sbb salah pakai produk

Botanical Effects paling sesuai utk awak!

Tak wajib ambil set, boleh ambil loose. Tapi highly recommended ambil set sbb setiap item membantu satu sama lain utk hasilkan kulit yg sihat.

My favourite item dalam set ni semestinya BOTANICAL MASK!! bersih & segar sgt muka lepas pki botanical mask! Jerawat pun xde naik dah tau.

Tahan penggunaan sehingga 6 bulan, jimat utk mineral-based international brand. Awesome!

Nak consultation just Whatsapp sis ya 😘

Love, Huda
☎ 014-3132121
MK Beauty Consultant
#botanicaleffects #botanicalevolution #tip #kulitsihat #marykaymakeupremover #marykaybyhuda #jomcantiksama2 #jomshopping #bazaar #bazarpaknilmurah #nursemalaysia #kerjaya_seragam
Ramai yg mengadu skincare yg dorang pakai takde kesan especially local products, even worst jerawat semakin tumbuh mcm cendawan! Yg ramai tak sedar, set yg diambil mungkin tak khusus kepada jenis kulit masing-masing Sbb itu, Mary Kay adalah yg terbaik. Set Botanical Effects ada 3 jenis ikut kesesuaian kulit anda Kering, Normal, Kombinasi, atau Berminyak Pada yang; 1 - Jerawat sangat banyak 2 - Kulit terlalu kering/berminyak 3 - Oily dekat T-zone 4 - Liang pori besar 5 - Banyak whitehead/blackhead 6 - Muka gelap kesan sunburn 7 - Kulit rosak sbb salah pakai produk Botanical Effects paling sesuai utk awak! Tak wajib ambil set, boleh ambil loose. Tapi highly recommended ambil set sbb setiap item membantu satu sama lain utk hasilkan kulit yg sihat. My favourite item dalam set ni semestinya BOTANICAL MASK!! bersih & segar sgt muka lepas pki botanical mask! Jerawat pun xde naik dah tau. Tahan penggunaan sehingga 6 bulan, jimat utk mineral-based international brand. Awesome! Nak consultation just Whatsapp sis ya 😘 Love, Huda ☎ 014-3132121 MK Beauty Consultant #botanicaleffects  #botanicalevolution  #tip  #kulitsihat  #marykaymakeupremover  #marykaybyhuda  #jomcantiksama2  #jomshopping  #bazaar  #bazarpaknilmurah  #nursemalaysia  #kerjaya_seragam 
Good morning ! 
Dah sediakan perlindungan secukupnya kpd kulit anda? Lebih-lebih lagi drpd sinar matahari yg boleh merosakkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan jeragat ! 😱😱
.
🌼MOISTURIZER LOTION Spf 30 SUNSSCREEN🌼
.
Merupakan koleksi pelembap yg perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya bertindak sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari ! 😍
.
Ianya lotion yang sangat lembut tanpa meninggalkan rasa lekit pada tangan atau kulit. πŸ˜™
.
#marykaymalaysia #ilovemarykay
#beautyconsultant
#mkskincare
#skincare
#botanicalevoskincare
#botanicalevolution
#skincareremaja
.
Untuk sebarang pertanyaan atau consult,jom pm saya laju-laju.
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Mary Kay Beauty Consultant 
Azlina
019-7387865
Good morning ! Dah sediakan perlindungan secukupnya kpd kulit anda? Lebih-lebih lagi drpd sinar matahari yg boleh merosakkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan jeragat ! 😱😱 . 🌼MOISTURIZER LOTION Spf 30 SUNSSCREEN🌼 . Merupakan koleksi pelembap yg perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya bertindak sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari ! 😍 . Ianya lotion yang sangat lembut tanpa meninggalkan rasa lekit pada tangan atau kulit. πŸ˜™ . #marykaymalaysia  #ilovemarykay  #beautyconsultant  #mkskincare  #skincare  #botanicalevoskincare  #botanicalevolution  #skincareremaja  . Untuk sebarang pertanyaan atau consult,jom pm saya laju-laju. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Mary Kay Beauty Consultant Azlina 019-7387865
Assalamualaikum..Good Morning πŸ€—
Sedikit info penjagaan kulit muka bagi yg kurang faham kenapa perlu ada Cleanser, Serum, Moisturizer, Toner, Scrub, Mask dan Sunscreen protection.
:
5 LANGKAH ASAS PENJAGAAN WAJAH YANG BETUL 😍
:
1. Membersih (Cleanser)
πŸ‘‰πŸ» Gunakan pencuci yang sesuai dengan jenis kulit dan pastikan bebas dari SLS! Membersih muka min sehari 2 kali sahaja.
:
2. Membuang sel kulit mati (scrub / mask)
πŸ‘‰πŸ» Wajah kita akan mengalami proses kitaran kulit baru setiap pusingan 28 hari.
πŸ‘‰πŸ» Kita wajib menanggalkan sel kulit mati 2/3kali seminggu.
πŸ‘‰πŸ» Kegagalan membuang sel kulit mati menyebabkan kulit nampak kusam, tona tak sekata, kulit kasar dan lain-lain lagi.
:
3. Menyegar (Toner)
πŸ‘‰πŸ» Bilasan terakhir untuk memastikan tiada sisa kotoran atau sisa pencuci muka yang tertinggal pada muka.
πŸ‘‰πŸ» Mengetatkan liang pori yang terbuka semasa proses membersih muka.
πŸ‘‰πŸ» Penyediaan untuk kulit menerima produk seterusnya seperti pelembap dan serum.
:
4. Melembap (Moisturizer)
πŸ‘‰πŸ» Mesti digunakan setiap kali membersihkan muka.
πŸ‘‰πŸ» Memberi keseimbangan lembapan dan air kepada kulit.
πŸ‘‰πŸ» Menggantikan NMF (minyak semulajadi) yang hilang semasa proses mencuci muka.
:
5. Melindung (SPF)
πŸ‘‰πŸ» Menggunakan pelindung yang mengandungi kandungan SPF yang dapat melindungi kulit dari sinaran UV.
πŸ‘‰πŸ» Melindung kulit wajah daripada pencemaran persekitaran dan juga kotoran
- contoh : cc cream, sunscreen protection, foundation
:
Ok jelas tak?  So semak skincare korang semua adakah ia cukup lengkap penjagaan asas utk kulit korang.
😘😘😘
#MaryKayMalaysia #Skincare #SharingisCaring #MaryKay
#Timewise
#TimewiseRepair
#Melacep
#BotanicalEffect
#MKMen
#ClearProof
#BotanicalEvolution
Assalamualaikum..Good Morning πŸ€— Sedikit info penjagaan kulit muka bagi yg kurang faham kenapa perlu ada Cleanser, Serum, Moisturizer, Toner, Scrub, Mask dan Sunscreen protection. : 5 LANGKAH ASAS PENJAGAAN WAJAH YANG BETUL 😍 : 1. Membersih (Cleanser) πŸ‘‰πŸ» Gunakan pencuci yang sesuai dengan jenis kulit dan pastikan bebas dari SLS! Membersih muka min sehari 2 kali sahaja. : 2. Membuang sel kulit mati (scrub / mask) πŸ‘‰πŸ» Wajah kita akan mengalami proses kitaran kulit baru setiap pusingan 28 hari. πŸ‘‰πŸ» Kita wajib menanggalkan sel kulit mati 2/3kali seminggu. πŸ‘‰πŸ» Kegagalan membuang sel kulit mati menyebabkan kulit nampak kusam, tona tak sekata, kulit kasar dan lain-lain lagi. : 3. Menyegar (Toner) πŸ‘‰πŸ» Bilasan terakhir untuk memastikan tiada sisa kotoran atau sisa pencuci muka yang tertinggal pada muka. πŸ‘‰πŸ» Mengetatkan liang pori yang terbuka semasa proses membersih muka. πŸ‘‰πŸ» Penyediaan untuk kulit menerima produk seterusnya seperti pelembap dan serum. : 4. Melembap (Moisturizer) πŸ‘‰πŸ» Mesti digunakan setiap kali membersihkan muka. πŸ‘‰πŸ» Memberi keseimbangan lembapan dan air kepada kulit. πŸ‘‰πŸ» Menggantikan NMF (minyak semulajadi) yang hilang semasa proses mencuci muka. : 5. Melindung (SPF) πŸ‘‰πŸ» Menggunakan pelindung yang mengandungi kandungan SPF yang dapat melindungi kulit dari sinaran UV. πŸ‘‰πŸ» Melindung kulit wajah daripada pencemaran persekitaran dan juga kotoran - contoh : cc cream, sunscreen protection, foundation : Ok jelas tak? So semak skincare korang semua adakah ia cukup lengkap penjagaan asas utk kulit korang. 😘😘😘 #MaryKayMalaysia  #Skincare  #SharingisCaring  #MaryKay  #Timewise  #TimewiseRepair  #Melacep  #BotanicalEffect  #MKMen  #ClearProof  #BotanicalEvolution 
Info penjagaan kulit :

1. Mencuci muka dgn hanya menggunakn pencuci muka tidak membersihkn muka spenuhnya. Sisa kotoran yg tertinggal akan mnyumbat pori muka yang menyebabkan jerawat timbul.
. 
2. Menggunakan baby oil untuk buang make up akan memerangkap minyak dan akan menyebabkan timbul biji putih disekeliling mata.
. 
3. Menggunakan wet tissue juga boleh mnyakiti struktur kulit yg sgt lembut. Kebanyakkan wet tissue lebih kesat dan kasar dan juga dibuat drpd bahan kimia pencuci yg akn mnyebabkan iritation lg2 kpd kulit jenis sensitif. .

4. Bila mata tak dicuci bersih-bersih, hama mudah membiak dekat mata kita. Sebab tu terjadinya sakit mata, mata berair, mata bengkak. .

MARY KAY OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER ni free, alcohol free, brfungsi sebagai pencuci dan pelembab, hanya dengan sapuan lembut sahaja mampu hilangkan make up dengan bersih. Dah tak perlu gosok dengan kuat. Make up remover ni mampu bertahan selama 6-8 bulan tau. 😘😘 . **nak solat zohor nnti, jangan lupa buang makeup bersihΒ² tau. Nanti wuduk tak rataπŸ˜‰πŸ˜‰*** #marykay
#marykayterengganu
#marykaymalaysia
.
#lashbrowbuildingserum #lashbrowmarykay 
#translucentpowdermarykay #truedimension #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #bodylotion #botanicalevolution
Info penjagaan kulit : 1. Mencuci muka dgn hanya menggunakn pencuci muka tidak membersihkn muka spenuhnya. Sisa kotoran yg tertinggal akan mnyumbat pori muka yang menyebabkan jerawat timbul. . 2. Menggunakan baby oil untuk buang make up akan memerangkap minyak dan akan menyebabkan timbul biji putih disekeliling mata. . 3. Menggunakan wet tissue juga boleh mnyakiti struktur kulit yg sgt lembut. Kebanyakkan wet tissue lebih kesat dan kasar dan juga dibuat drpd bahan kimia pencuci yg akn mnyebabkan iritation lg2 kpd kulit jenis sensitif. . 4. Bila mata tak dicuci bersih-bersih, hama mudah membiak dekat mata kita. Sebab tu terjadinya sakit mata, mata berair, mata bengkak. . MARY KAY OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER ni free, alcohol free, brfungsi sebagai pencuci dan pelembab, hanya dengan sapuan lembut sahaja mampu hilangkan make up dengan bersih. Dah tak perlu gosok dengan kuat. Make up remover ni mampu bertahan selama 6-8 bulan tau. 😘😘 . **nak solat zohor nnti, jangan lupa buang makeup bersihΒ² tau. Nanti wuduk tak rataπŸ˜‰πŸ˜‰*** #marykay  #marykayterengganu  #marykaymalaysia  . #lashbrowbuildingserum  #lashbrowmarykay  #translucentpowdermarykay  #truedimension  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #bodylotion  #botanicalevolution 
@Regranned from @marykay_wawa -  Botanical Evo- SKINCARE UNTUK REMAJA BERUMUR 12-24 TAHUN .
.
Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen: .
.
1. CLEANSER(GEL) - Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar .
.
2. INVIGORATING SCRUB - Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih .
.
3. REFRESHING TONER - Membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lagi tampak tegang .
.
4. MOISTURIZING GEL - Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka .
.
5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari .
.
Wawa
01123660870
Beauty Consultant .
#MaryKayMalaysia #botanicaleffects #Botanicalevolution #Bevo #timewiserepair #melacepskincare #ootd
@Regranned from @marykay_wawa - Botanical Evo- SKINCARE UNTUK REMAJA BERUMUR 12-24 TAHUN . . Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen: . . 1. CLEANSER(GEL) - Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar . . 2. INVIGORATING SCRUB - Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih . . 3. REFRESHING TONER - Membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lagi tampak tegang . . 4. MOISTURIZING GEL - Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka . . 5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari . . Wawa 01123660870 Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #botanicaleffects  #Botanicalevolution  #Bevo  #timewiserepair  #melacepskincare  #ootd 
Bulu mata panjang dan lentik hanya dengan Lash & Brow by Marykay. Tak perlu dah pakai bulu mata palsu. Pakai tiap tiap malam before tido dan hasilnya memang meletop ! 😍
.
#lashbrowbuildingserum #lashbrowmarykay 
#translucentpowdermarykay #truedimension #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #bodylotion #botanicalevolution
Bulu mata panjang dan lentik hanya dengan Lash & Brow by Marykay. Tak perlu dah pakai bulu mata palsu. Pakai tiap tiap malam before tido dan hasilnya memang meletop ! 😍 . #lashbrowbuildingserum  #lashbrowmarykay  #translucentpowdermarykay  #truedimension  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #bodylotion  #botanicalevolution 
Lash & brow Building serum..
.
 Pada anda yang impikan bulu mata panjang, lebat, lentik, cantik, memukau & seksi rekemen sangat2 pakai serum ini ...
.
Ia berfungsi menggalakkan pertumbuhan bulu mata kita tau. Bukan bulu mata sahaja tau. Kening pun boleh.😍 Caranya mudah saja sapu je tiap2 malam pada bulu mata anda. dalam masa sebulan dah nampak kesannya. Jadi lepas ni dah tak perlu pakai bulu mata palsu dah hihi 😍
.

#translucentpowdermarykay #truedimension #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #bodylotion #botanicalevolution #melacep #skincareclasspercuma #skincareclass #lipliner #liplinermarykay #mask #botanicalmask #botanicalevo #lashandbrow #lashandbrowserum #lashandbrowmarykay
Lash & brow Building serum.. . Pada anda yang impikan bulu mata panjang, lebat, lentik, cantik, memukau & seksi rekemen sangat2 pakai serum ini ... . Ia berfungsi menggalakkan pertumbuhan bulu mata kita tau. Bukan bulu mata sahaja tau. Kening pun boleh.😍 Caranya mudah saja sapu je tiap2 malam pada bulu mata anda. dalam masa sebulan dah nampak kesannya. Jadi lepas ni dah tak perlu pakai bulu mata palsu dah hihi 😍 . #translucentpowdermarykay  #truedimension  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #bodylotion  #botanicalevolution  #melacep  #skincareclasspercuma  #skincareclass  #lipliner  #liplinermarykay  #mask  #botanicalmask  #botanicalevo  #lashandbrow  #lashandbrowserum  #lashandbrowmarykay 
Assalamualaikum u olls.Selamat balik kerja. 
Siapa yg nak rawat masalah kulit remaja? Jom PM me ya. In sha allah kite cuba bantu sebaiknya. Salah satu testimoni customer Kak Huda yg menggunakan botanical evo. Dan sekarang customer ni nak repeat scrub untuk hilangkan bekas parut jerawar. . Mary kay merawat secara perlahan lahan tau. Kak huda sayang semua customer sebab faham da
n sabar. Sel kulit kita akan tumbuh paling cepat 28 hari. So untuk dapatkan kulit sihat kene sabar 😘 . πŸ’›πŸ’™πŸ’œπŸ’šβ€ www.wasap.my/60143132124

#botanicalevolution #marykaybyhuda #kulitsihat #jomsihatdancantik #nursemalaysia #kerjaya_seragam #penjawatawam #bazaar #bazarpaknilmurah #pasarmalam #cikgucikgi #cikgu #titiancinta #slotakasiatv3
Assalamualaikum u olls.Selamat balik kerja. Siapa yg nak rawat masalah kulit remaja? Jom PM me ya. In sha allah kite cuba bantu sebaiknya. Salah satu testimoni customer Kak Huda yg menggunakan botanical evo. Dan sekarang customer ni nak repeat scrub untuk hilangkan bekas parut jerawar. . Mary kay merawat secara perlahan lahan tau. Kak huda sayang semua customer sebab faham da n sabar. Sel kulit kita akan tumbuh paling cepat 28 hari. So untuk dapatkan kulit sihat kene sabar 😘 . πŸ’›πŸ’™πŸ’œπŸ’šβ€ www.wasap.my/60143132124 #botanicalevolution  #marykaybyhuda  #kulitsihat  #jomsihatdancantik  #nursemalaysia  #kerjaya_seragam  #penjawatawam  #bazaar  #bazarpaknilmurah  #pasarmalam  #cikgucikgi  #cikgu  #titiancinta  #slotakasiatv3 
Botanical Evo - improved formula 😍😍
.
Khas untuk wanita yg inginkan kulit yang cantik, sihat dan bersih. Mencuci dan merawat kulit dari dalam hingga luaran.
.
Set ini ada 5 item penting: .
🌸 Cleansing gel
🌸 Invigorating scrub
🌸 Refreshing toner
🌸 Moisturizing gel
🌸 Moisturizing lotion
.
.
Jom dapatkan nya skrg sebelum terlambat...set pink ni cantik sgt kan! 😍😍😍.
.
Whatsapp sis tau 😎.
.
Love, Linda
☎ 012-6434291
MK Beauty Consultant
.
#botanicalevolution #marykaybotanicaleffects #marykayskincare #marykaybotanicalproduct #marykaybotanicaleffectevo 
#flawlesswithmarykay #cantikdenganmarykay
Botanical Evo - improved formula 😍😍 . Khas untuk wanita yg inginkan kulit yang cantik, sihat dan bersih. Mencuci dan merawat kulit dari dalam hingga luaran. . Set ini ada 5 item penting: . 🌸 Cleansing gel 🌸 Invigorating scrub 🌸 Refreshing toner 🌸 Moisturizing gel 🌸 Moisturizing lotion . . Jom dapatkan nya skrg sebelum terlambat...set pink ni cantik sgt kan! 😍😍😍. . Whatsapp sis tau 😎. . Love, Linda ☎ 012-6434291 MK Beauty Consultant . #botanicalevolution  #marykaybotanicaleffects  #marykayskincare  #marykaybotanicalproduct  #marykaybotanicaleffectevo  #flawlesswithmarykay  #cantikdenganmarykay 
Botanical Evo - improved formula 😍😍
.
Khas untuk wanita yg inginkan kulit yang cantik, sihat dan bersih. Mencuci dan merawat kulit dari dalam hingga luaran.
.
Set ini ada 5 item penting: .
🌸 Cleansing gel
🌸 Invigorating scrub
🌸 Refreshing toner
🌸 Moisturizing gel
🌸 Moisturizing lotion
.
.
Jom dapatkan nya skrg sebelum terlambat...set pink ni cantik sgt kan! 😍😍😍.
.
Whatsapp sis tau 😎.
.
Love, Linda
☎ 012-6434291
MK Beauty Consultant
.
#botanicalevolution #marykaybotanicaleffects #marykayskincare #marykaybotanicalproduct #marykaybotanicaleffectevo 
#flawlesswithmarykay #cantikdenganmarykay
Botanical Evo - improved formula 😍😍 . Khas untuk wanita yg inginkan kulit yang cantik, sihat dan bersih. Mencuci dan merawat kulit dari dalam hingga luaran. . Set ini ada 5 item penting: . 🌸 Cleansing gel 🌸 Invigorating scrub 🌸 Refreshing toner 🌸 Moisturizing gel 🌸 Moisturizing lotion . . Jom dapatkan nya skrg sebelum terlambat...set pink ni cantik sgt kan! 😍😍😍. . Whatsapp sis tau 😎. . Love, Linda ☎ 012-6434291 MK Beauty Consultant . #botanicalevolution  #marykaybotanicaleffects  #marykayskincare  #marykaybotanicalproduct  #marykaybotanicaleffectevo  #flawlesswithmarykay  #cantikdenganmarykay 
πŸ’Mary Kay ProductπŸ’
.
Remaja yg masalah kulit berminyak, atau adik 2 yg nakkan penjagaan yg simple tp manfaat dn cantik meletop 😍 Akk nak kenalkan πŸ‘‡
.
πŸ’—Botanical Effects EvolutionπŸ’—
.
Byk tau kebaikan set ni.. ☺☺ .
πŸ‘‰Extract Buah Naga : Kaya Antioksidan untuk menampakkan kulit wajah muda selalu
.
πŸ‘‰Lidah Buaya :  Mengekalkan kelembapan kulit & Vit E yg sangat tinggi. .
Ada 5 item dlm set ni. Jum baca pe fungsi stp satu item ni 😊
.
🌷Cleansing Gel🌷
.
Membersihkan permukaan kulit dari kotoran dan minyak.
Sedikit berbuih yang tidak ketara bagi memastikan kulit sentiasa bersih dan segar.
Bagi yang mempunyai kulit mudah berminyak, anda pasti akan suka dengan cleansing gel ini.
.
🌺 Invigorating Scrub 🌺
.
Menanggalkan sel kulit mati dengan lembut pada permukaan kulit anda.
Cadangan penggunaan dua ke tiga kali seminggu.
Kulit akan segar dan bersih malah cerah selepas penggunaan
.
🌺 Refreshing Toner 🌺
.
Menyingkirkan kotoran berlebihan dari kulit disamping membuatkan liang pori lebih halus dan kecil. 
Kulit anda tampak lebih anjal dan tengang.
.
🌷 Moisturizing Gel 🌷
.
Memberikan lembapan selama 12 jam. 
Tekstur gel dimana ia menjadikan pelembap tidak berminyak dan meresap dengan cepat. 
Boleh digunakan dua ke tiga kali sehari selepas mencuci muka.
.
🌺 Moisturizer Lotion SPF 30 Sunscreen 🌺
.
Melembapkan kulit anda sekali gus menjadi pelindung matahari kepada kulit.
Merupakan koleksi pelembap yang anda perlu ada jika anda selalu terdedah secara terbuka kepada cahaya matahari.
.
Pilih yang berkualiti,pilih yg selamat,Pilihlah Mary Kay 😊
.
Siapa nak kulit cantik secara sihat tanpa bahan kimia merbahaya ? Warranty 90 hari ? Free postage ? Free sample ? Free gift ?
.
Xoxo
Ieda
Mary Kay Beauty Consultant
#botanicalevolution #flawlessskin #kulitberminyak #kulitbermasalah #marykaymalaysia #bangi #iukl #kajang #serdang #cheras #puchong # ampang #n9 #nakcantik #letscantik #janganmengata
πŸ’Mary Kay ProductπŸ’ . Remaja yg masalah kulit berminyak, atau adik 2 yg nakkan penjagaan yg simple tp manfaat dn cantik meletop 😍 Akk nak kenalkan πŸ‘‡ . πŸ’—Botanical Effects EvolutionπŸ’— . Byk tau kebaikan set ni.. ☺☺ . πŸ‘‰Extract Buah Naga : Kaya Antioksidan untuk menampakkan kulit wajah muda selalu . πŸ‘‰Lidah Buaya : Mengekalkan kelembapan kulit & Vit E yg sangat tinggi. . Ada 5 item dlm set ni. Jum baca pe fungsi stp satu item ni 😊 . 🌷Cleansing Gel🌷 . Membersihkan permukaan kulit dari kotoran dan minyak. Sedikit berbuih yang tidak ketara bagi memastikan kulit sentiasa bersih dan segar. Bagi yang mempunyai kulit mudah berminyak, anda pasti akan suka dengan cleansing gel ini. . 🌺 Invigorating Scrub 🌺 . Menanggalkan sel kulit mati dengan lembut pada permukaan kulit anda. Cadangan penggunaan dua ke tiga kali seminggu. Kulit akan segar dan bersih malah cerah selepas penggunaan . 🌺 Refreshing Toner 🌺 . Menyingkirkan kotoran berlebihan dari kulit disamping membuatkan liang pori lebih halus dan kecil. Kulit anda tampak lebih anjal dan tengang. . 🌷 Moisturizing Gel 🌷 . Memberikan lembapan selama 12 jam. Tekstur gel dimana ia menjadikan pelembap tidak berminyak dan meresap dengan cepat. Boleh digunakan dua ke tiga kali sehari selepas mencuci muka. . 🌺 Moisturizer Lotion SPF 30 Sunscreen 🌺 . Melembapkan kulit anda sekali gus menjadi pelindung matahari kepada kulit. Merupakan koleksi pelembap yang anda perlu ada jika anda selalu terdedah secara terbuka kepada cahaya matahari. . Pilih yang berkualiti,pilih yg selamat,Pilihlah Mary Kay 😊 . Siapa nak kulit cantik secara sihat tanpa bahan kimia merbahaya ? Warranty 90 hari ? Free postage ? Free sample ? Free gift ? . Xoxo Ieda Mary Kay Beauty Consultant #botanicalevolution  #flawlessskin  #kulitberminyak  #kulitbermasalah  #marykaymalaysia  #bangi  #iukl  #kajang  #serdang  #cheras  #puchong  # ampang #n9  #nakcantik  #letscantik  #janganmengata 
Penting ke pakai mask untuk wajah?? .
.
Sebab penting my customer ingin miliki this mask utk masukkan dalam penjagaan muka beliau. Kenapa penting ? Sebab fungsi utama mask adalah untuk membuang kotoran dan sel2 mati di lapisan kulit yang tidak dapat dilakukan oleh pencucian biasa. .
.
Jika anda tidak menggunakan mask dalam regimen penjagaan wajah, lama kelamaan kulit akan menjadi kusam dan tidak berseri, tidak bermaya dan garis2 kedutan mulai jelas kerana sel2 mati tidak sepenuhnya tanggal daripada wajah.
.
.
Second item yg my cust order is Shea Sugar Scrub dari Satin Lips. Scrub ni sangat best dipakai tau. Rasa nak makan pun ada hehe Kalau konsisten pakai, masalah bibir merekah, kering, gelupas tiada lagi. .
Any pertanyaan, boleh pm sy je tau 😊
.

#translucentpowdermarykay #truedimension #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #bodylotion #botanicalevolution #melacep #skincareclasspercuma #skincareclass #lipliner #liplinermarykay #mask #botanicalmask #botanicalevo
Penting ke pakai mask untuk wajah?? . . Sebab penting my customer ingin miliki this mask utk masukkan dalam penjagaan muka beliau. Kenapa penting ? Sebab fungsi utama mask adalah untuk membuang kotoran dan sel2 mati di lapisan kulit yang tidak dapat dilakukan oleh pencucian biasa. . . Jika anda tidak menggunakan mask dalam regimen penjagaan wajah, lama kelamaan kulit akan menjadi kusam dan tidak berseri, tidak bermaya dan garis2 kedutan mulai jelas kerana sel2 mati tidak sepenuhnya tanggal daripada wajah. . . Second item yg my cust order is Shea Sugar Scrub dari Satin Lips. Scrub ni sangat best dipakai tau. Rasa nak makan pun ada hehe Kalau konsisten pakai, masalah bibir merekah, kering, gelupas tiada lagi. . Any pertanyaan, boleh pm sy je tau 😊 . #translucentpowdermarykay  #truedimension  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #bodylotion  #botanicalevolution  #melacep  #skincareclasspercuma  #skincareclass  #lipliner  #liplinermarykay  #mask  #botanicalmask  #botanicalevo 
From botanical user upgrade to timewise product dah. πŸ‘
.
Dulu my customer ada masalah kulit berminyak dan berjerawat. Dalam 3bulan menggunakan botanical effect, kulit bebas jerawat πŸ’―% tau ! Sangat happy for her. Now upgrade sikit sikit pada timewise set. Siapa tak happy kan kulit cantik dan sihat. Siapa masih mencari produk yang sesuai, nak cit chat pasal Marykay, Jom wassap sy. Free consultant je tau.πŸ˜‰
.
#translucentpowdermarykay #truedimension #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #bodylotion #botanicalevolution #melacep #skincareclasspercuma #skincareclass #lipliner #liplinermarykay #mask #botanicalmask #botanicalevo
From botanical user upgrade to timewise product dah. πŸ‘ . Dulu my customer ada masalah kulit berminyak dan berjerawat. Dalam 3bulan menggunakan botanical effect, kulit bebas jerawat πŸ’―% tau ! Sangat happy for her. Now upgrade sikit sikit pada timewise set. Siapa tak happy kan kulit cantik dan sihat. Siapa masih mencari produk yang sesuai, nak cit chat pasal Marykay, Jom wassap sy. Free consultant je tau.πŸ˜‰ . #translucentpowdermarykay  #truedimension  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #bodylotion  #botanicalevolution  #melacep  #skincareclasspercuma  #skincareclass  #lipliner  #liplinermarykay  #mask  #botanicalmask  #botanicalevo 
Dapatkan this Special MakeUp Bag🌜✨Glitter MoonDust πŸŒ›βœ¨untuk MaryKay lover yg order dengan @suraya.mk bulan Oktober πŸ’₯ Selagi stock masih ada πŸš€
βšͺ️
#marykay #marykayjohor #marykaymuar #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #botanicalevolution #botanical #pinkbag #twinklebee
Pink bag ✨ glitter ✨ glitter ni datang balik 😍sape yg nak grab lekaih sblm Out Of Stock 🌟
βšͺ️
#marykay #marykayjohor #marykaymuar #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #botanicalevolution #botanical #pinkbag #twinklebee
Ramai jgk yg bertanya kepada saya

Kenapa pencuci muka Mary Kay tak berbuih??? πŸ€”πŸ€”πŸ€” Sebenarnya pencuci muka yg baik mestilah tidak berbuih.. Lagi banyak buih, lagi teruk dan akan mengangggu fungsi kulit.

Ni antara sebab2nya.. 1. Buih akan mngganggu penghasilan minyak semulajadi atau natural pil pada kulit kita. Natural oil ni penting tau, sbb jika kurang minyak pada kulit akan flaky (mengelupas) dan menyebabkan kulit menjadi sangat kering (dry out). 2. Sabun bersifat alkali yg akn mngganggu pH/ accidity kulit kita. It needs its own natural pH untuk tidak menyerap bakteria dan mbuang toksin... 3. Bila acidity kulit terganggu, kulit akan lebih mudah terkena infection, jerawat dan premature aging. Sebb tu, muda lagi tp kulit dah start alami penuaan.

Sebab tu cleanser Mary Kay adalah creamy texture dan tidak berbuih. Memang rasa xpakai ape2 tp sebnarnye itu yg paling baik sbb dia membiarkan kulit bekerja secara semulajadi. 
Happy sharing ❀❀ #marykaybotanicaleffect #marykaytestimoni #TimeWiseMiracleSet #botanicalevolution #melacep #jomcantiksama2 #jom #nursemalaysiakeje #puspanitamalaysia #puspanita #bazarpaknilmurah #bazaar
Ramai jgk yg bertanya kepada saya Kenapa pencuci muka Mary Kay tak berbuih??? πŸ€”πŸ€”πŸ€” Sebenarnya pencuci muka yg baik mestilah tidak berbuih.. Lagi banyak buih, lagi teruk dan akan mengangggu fungsi kulit. Ni antara sebab2nya.. 1. Buih akan mngganggu penghasilan minyak semulajadi atau natural pil pada kulit kita. Natural oil ni penting tau, sbb jika kurang minyak pada kulit akan flaky (mengelupas) dan menyebabkan kulit menjadi sangat kering (dry out). 2. Sabun bersifat alkali yg akn mngganggu pH/ accidity kulit kita. It needs its own natural pH untuk tidak menyerap bakteria dan mbuang toksin... 3. Bila acidity kulit terganggu, kulit akan lebih mudah terkena infection, jerawat dan premature aging. Sebb tu, muda lagi tp kulit dah start alami penuaan. Sebab tu cleanser Mary Kay adalah creamy texture dan tidak berbuih. Memang rasa xpakai ape2 tp sebnarnye itu yg paling baik sbb dia membiarkan kulit bekerja secara semulajadi. Happy sharing ❀❀ #marykaybotanicaleffect  #marykaytestimoni  #TimeWiseMiracleSet  #botanicalevolution  #melacep  #jomcantiksama2  #jom  #nursemalaysiakeje  #puspanitamalaysia  #puspanita  #bazarpaknilmurah  #bazaar 
❀️ KULIT SIHAT DENGAN BUAH NAGA &  ALOE VERA ❀️
. . 
Ramai yg mencuba #botanicalevolution  melalui sample yg sis bagi akan jatuh cinta... Ia wangi dan lebih soft pada kulit 😍😍 Ade 5 item yg membantu menjadikan kulit lebih sihat 
Nak tau item ape? 
#marykaybangi #marykaypajam #marykaysepang #marykaynilai #makeupclass #nilai #bangi #sepang #klia2 #bidor #tapah #sungkai #hotspring #telukintan #love #makeupnilai #pangakosayo #thepromise #bbst #insta
❀️ KULIT SIHAT DENGAN BUAH NAGA & ALOE VERA ❀️ . . Ramai yg mencuba #botanicalevolution  melalui sample yg sis bagi akan jatuh cinta... Ia wangi dan lebih soft pada kulit 😍😍 Ade 5 item yg membantu menjadikan kulit lebih sihat Nak tau item ape? #marykaybangi  #marykaypajam  #marykaysepang  #marykaynilai  #makeupclass  #nilai  #bangi  #sepang  #klia2  #bidor  #tapah  #sungkai  #hotspring  #telukintan  #love  #makeupnilai  #pangakosayo  #thepromise  #bbst  #insta 
Paling tak boleh move on dengan this mask. Satu satu nya mask yang  boleh pakai semasa tido hihi Renewing gel mask ni membantu untuk kembalikan kelembapan lepas seharian beraktiviti outdoor hari ni hihi Plus gel mask ni juga boleh mengecutkan jerawat yang baru nak naik tau. Yang merah biji kecil kecil tu, sapu je gel mask ni, bangun pagi terus kecut. I like 😍. Selain kecilkan pori wajah dan mengurangkan garisan halus di muka, gel mask ni sejuk je bila dipakai ! πŸ˜‰ Nak tido pun dah tak fikir banyak kali. Terus lena hehe πŸ˜‹

#renewinggelmask #sleepingmask 
#satinlips #marykay #lipsscrub #lipsbalm #ilovemarykay #daysolution #sunblock #marykay #truedimension #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick #bestskincare #makeup  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #bodylotion #botanicalevolution #melacep #skincareclasspercuma #skincareclass #lipliner #lipstickcantik
Paling tak boleh move on dengan this mask. Satu satu nya mask yang boleh pakai semasa tido hihi Renewing gel mask ni membantu untuk kembalikan kelembapan lepas seharian beraktiviti outdoor hari ni hihi Plus gel mask ni juga boleh mengecutkan jerawat yang baru nak naik tau. Yang merah biji kecil kecil tu, sapu je gel mask ni, bangun pagi terus kecut. I like 😍. Selain kecilkan pori wajah dan mengurangkan garisan halus di muka, gel mask ni sejuk je bila dipakai ! πŸ˜‰ Nak tido pun dah tak fikir banyak kali. Terus lena hehe πŸ˜‹ #renewinggelmask  #sleepingmask  #satinlips  #marykay  #lipsscrub  #lipsbalm  #ilovemarykay  #daysolution  #sunblock  #marykay  #truedimension  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #bestskincare  #makeup  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #bodylotion  #botanicalevolution  #melacep  #skincareclasspercuma  #skincareclass  #lipliner  #lipstickcantik 
MANFAAT LIDAH BUAYA/ALOE VERA UNTUK KULIT WAJAH
.
.
Manfaat lidah buaya untuk kecantikan kulit wajah, rambut dan tubuh anda mulai dari kepala sampai kaki. Lidah buaya adalah tanaman yang memiliki banyak manfaat untuk kesehatan dan juga kecantikan kulit wajah anda. Hal ini tidak terlepas dari kandungan nutrisinya yang sangat banyak sekali. Praktisi kesehatan juga sering menggunakan lidah buaya untuk mengobati masalah kulit seperti luka ringan, kulit terbakar, dan dermatitis.
.
Gel ini mengandung berbagai macam nutrisi penting seperti vitamin, mineral, dan senyawa lain yang juga sangat dibutuhkan oleh tubuh manusia. Nah,,untuk mengetahui lebih lanjut kegunaan tanaman lidah buaya ini, mari simak selengkapnya manfaat lidah buaya untuk kecantikan wajah dan rambut anda:
.
1) Menghilangkan jerawat di wajah
.
2) Melambatkan proses penuaan
.
3) Melembapkan kulit secara alami
.
4) Membantu mengatasi luka ringan
.
5) Membantu meringankan beberapa masalah kulit
.
6) Kulit wajah lebih bersinar
.
7) Membantu mengatasi sinar UV
.
8) Membantu kulit wajah cerah sekata
.
#aloevera #kulitbuaya #botanicalevolution #botanicalevomarykay #botanicalevoskincare #marykay #penjagaanawalkulitwajah #marykaybotanicalevolution #marykayterengganu
MANFAAT LIDAH BUAYA/ALOE VERA UNTUK KULIT WAJAH . . Manfaat lidah buaya untuk kecantikan kulit wajah, rambut dan tubuh anda mulai dari kepala sampai kaki. Lidah buaya adalah tanaman yang memiliki banyak manfaat untuk kesehatan dan juga kecantikan kulit wajah anda. Hal ini tidak terlepas dari kandungan nutrisinya yang sangat banyak sekali. Praktisi kesehatan juga sering menggunakan lidah buaya untuk mengobati masalah kulit seperti luka ringan, kulit terbakar, dan dermatitis. . Gel ini mengandung berbagai macam nutrisi penting seperti vitamin, mineral, dan senyawa lain yang juga sangat dibutuhkan oleh tubuh manusia. Nah,,untuk mengetahui lebih lanjut kegunaan tanaman lidah buaya ini, mari simak selengkapnya manfaat lidah buaya untuk kecantikan wajah dan rambut anda: . 1) Menghilangkan jerawat di wajah . 2) Melambatkan proses penuaan . 3) Melembapkan kulit secara alami . 4) Membantu mengatasi luka ringan . 5) Membantu meringankan beberapa masalah kulit . 6) Kulit wajah lebih bersinar . 7) Membantu mengatasi sinar UV . 8) Membantu kulit wajah cerah sekata . #aloevera  #kulitbuaya  #botanicalevolution  #botanicalevomarykay  #botanicalevoskincare  #marykay  #penjagaanawalkulitwajah  #marykaybotanicalevolution  #marykayterengganu 
Botanical Evo- skin care untuk remaja berumur 16 - 24 tahun .
.
Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen: .
.
1. CLEANSER(GEL) - Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar .
.
2. INVIGORATING SCRUB - Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih .
.
3. REFRESHING TONER - Membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lagi tampak tegang .
.
4. MOISTURIZING GEL - Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka .
.
5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari .
.
.
Berminat, boleh whatsapp sis ye😘 .
.
.
016-7842682
Hawa
MARY KAY BEAUTY CONSULTANT .
.
#lifeispackwithgoodstuff #newbotanical #botanicaleffects #botanicalevo #botanicalevolution #marykayskincare #skincaremalaysia #skincaremalaysiaselamat #marykaybotanical #bepink #botanicalpinkmarykay
Botanical Evo- skin care untuk remaja berumur 16 - 24 tahun . . Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen: . . 1. CLEANSER(GEL) - Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar . . 2. INVIGORATING SCRUB - Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih . . 3. REFRESHING TONER - Membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lagi tampak tegang . . 4. MOISTURIZING GEL - Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka . . 5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari . . . Berminat, boleh whatsapp sis ye😘 . . . 016-7842682 Hawa MARY KAY BEAUTY CONSULTANT . . #lifeispackwithgoodstuff  #newbotanical  #botanicaleffects  #botanicalevo  #botanicalevolution  #marykayskincare  #skincaremalaysia  #skincaremalaysiaselamat  #marykaybotanical  #bepink  #botanicalpinkmarykay 
Penting ke pakai mask untuk wajah?? .
.
Fungsi utama mask adalah untuk membuang kotoran dan sel2 mati di lapisan kulit yang tidak dapat dilakukan oleh pencucian biasa. .
.
Jika anda tidak menggunakan mask dalam regimen penjagaan wajah, lama kelamaan kulit akan menjadi kusam dan tidak berseri, tidak bermaya dan garis2 kedutan mulai jelas kerana sel2 mati tidak sepenuhnya tanggal daripada wajah.
.
.
Jadi, penting tak mask ni sebenarnya? Fikir-fikirkan πŸ€”
.
#translucentpowdermarykay #truedimension #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #bodylotion #botanicalevolution #melacep #skincareclasspercuma #skincareclass #lipliner #liplinermarykay #mask #botanicalmask #botanicalevo
Penting ke pakai mask untuk wajah?? . . Fungsi utama mask adalah untuk membuang kotoran dan sel2 mati di lapisan kulit yang tidak dapat dilakukan oleh pencucian biasa. . . Jika anda tidak menggunakan mask dalam regimen penjagaan wajah, lama kelamaan kulit akan menjadi kusam dan tidak berseri, tidak bermaya dan garis2 kedutan mulai jelas kerana sel2 mati tidak sepenuhnya tanggal daripada wajah. . . Jadi, penting tak mask ni sebenarnya? Fikir-fikirkan πŸ€” . #translucentpowdermarykay  #truedimension  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #bodylotion  #botanicalevolution  #melacep  #skincareclasspercuma  #skincareclass  #lipliner  #liplinermarykay  #mask  #botanicalmask  #botanicalevo 
Kenali jenis kulit anda πŸ˜‰
.
Sebelum kite membeli dan mencuba sebarang product skincare, amatlah penting untuk kite kenal pasti dahulu jenis kulit kita supaya product yg dipilih bukan sahaja sesuai untuk skin kita nanti tapi dapat membantu mnyelesaikan masalah sbenar skin kita! .

Lain orang, lain jenis kulit dan lain treatment dia tau. 
Sebab tu amat penting untuk kita kenali skin kita! .

Anda semua tahu tak jenis sebenar skin anda? Tak pasti? Tak tahu? Jgn risau! Sbb tu saya ada sbgai beauty consultant untuk bantu anda! 😍 .

Boleh pm saya untuk dptkan free skin consultation tau! πŸ˜‰.
.
.
#translucentpowdermarykay #truedimension #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #bodylotion #botanicalevolution #melacep #skincareclasspercuma #skincareclass #lipliner #liplinermarykay #mask #botanicalmask #botanicalevo
Kenali jenis kulit anda πŸ˜‰ . Sebelum kite membeli dan mencuba sebarang product skincare, amatlah penting untuk kite kenal pasti dahulu jenis kulit kita supaya product yg dipilih bukan sahaja sesuai untuk skin kita nanti tapi dapat membantu mnyelesaikan masalah sbenar skin kita! . Lain orang, lain jenis kulit dan lain treatment dia tau. Sebab tu amat penting untuk kita kenali skin kita! . Anda semua tahu tak jenis sebenar skin anda? Tak pasti? Tak tahu? Jgn risau! Sbb tu saya ada sbgai beauty consultant untuk bantu anda! 😍 . Boleh pm saya untuk dptkan free skin consultation tau! πŸ˜‰. . . #translucentpowdermarykay  #truedimension  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #bodylotion  #botanicalevolution  #melacep  #skincareclasspercuma  #skincareclass  #lipliner  #liplinermarykay  #mask  #botanicalmask  #botanicalevo 
Botanical Evo - improved formula 😍😍
.
Khas untuk wanita yg inginkan kulit yang cantik, sihat dan bersih. Mencuci dan merawat kulit dari dalam hingga luaran.
.
Set ini ada 5 item penting: .
🌸 Cleansing gel
🌸 Invigorating scrub
🌸 Refreshing toner
🌸 Moisturizing gel
🌸 Moisturizing lotion
.
.
Jom dapatkan nya skrg sebelum terlambat...set pink ni cantik sgt kan! 😍😍😍.
.
Whatsapp sis tau 😎.
.
Love, Linda
☎ 012-6434291
MK Beauty Consultant
.
#botanicalevolution #marykaybotanicaleffects #marykayskincare #marykaybotanicalproduct #marykaybotanicaleffectevo 
#flawlesswithmarykay #cantikdenganmarykay
Botanical Evo - improved formula 😍😍 . Khas untuk wanita yg inginkan kulit yang cantik, sihat dan bersih. Mencuci dan merawat kulit dari dalam hingga luaran. . Set ini ada 5 item penting: . 🌸 Cleansing gel 🌸 Invigorating scrub 🌸 Refreshing toner 🌸 Moisturizing gel 🌸 Moisturizing lotion . . Jom dapatkan nya skrg sebelum terlambat...set pink ni cantik sgt kan! 😍😍😍. . Whatsapp sis tau 😎. . Love, Linda ☎ 012-6434291 MK Beauty Consultant . #botanicalevolution  #marykaybotanicaleffects  #marykayskincare  #marykaybotanicalproduct  #marykaybotanicaleffectevo  #flawlesswithmarykay  #cantikdenganmarykay 
Botanical Evo - improved formula 😍😍
.
Khas untuk wanita yg inginkan kulit yang cantik, sihat dan bersih. Mencuci dan merawat kulit dari dalam hingga luaran.
.
Set ini ada 5 item penting: .
🌸 Cleansing gel
🌸 Invigorating scrub
🌸 Refreshing toner
🌸 Moisturizing gel
🌸 Moisturizing lotion
.
.
Jom dapatkan nya skrg sebelum terlambat...set pink ni cantik sgt kan! 😍😍😍.
.
Whatsapp sis tau 😎.
.
Love, Linda
☎ 012-6434291
MK Beauty Consultant
.
#botanicalevolution #marykaybotanicaleffects #marykayskincare #marykaybotanicalproduct #marykaybotanicaleffectevo 
#flawlesswithmarykay #cantikdenganmarykay
Botanical Evo - improved formula 😍😍 . Khas untuk wanita yg inginkan kulit yang cantik, sihat dan bersih. Mencuci dan merawat kulit dari dalam hingga luaran. . Set ini ada 5 item penting: . 🌸 Cleansing gel 🌸 Invigorating scrub 🌸 Refreshing toner 🌸 Moisturizing gel 🌸 Moisturizing lotion . . Jom dapatkan nya skrg sebelum terlambat...set pink ni cantik sgt kan! 😍😍😍. . Whatsapp sis tau 😎. . Love, Linda ☎ 012-6434291 MK Beauty Consultant . #botanicalevolution  #marykaybotanicaleffects  #marykayskincare  #marykaybotanicalproduct  #marykaybotanicaleffectevo  #flawlesswithmarykay  #cantikdenganmarykay 
Marykay Translucent Loose Powder .
.

Favourite ramai orang sebab Translucent Powder ni feel sangat ringan & oil control jugak tau! Ia juga mempunyai serbuk mutiara dgn memberi Sheer effect, bila sapu kat muka akan nampak lebih kemas & GLOWING !
.
Bukan sahaja digunakan di muka tau. Tapi boleh juga digunakan di bibir. Untuk kurangkan kilatan di permukaan bibir n kekalkan warna lipstick ! haaa multi purpose tau powder ni hihi 😍
.
#translucentpowdermarykay #truedimension #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #bodylotion #botanicalevolution #melacep #skincareclasspercuma #skincareclass #lipliner #liplinermarykay #mask #botanicalmask #botanicalevo
Marykay Translucent Loose Powder . . Favourite ramai orang sebab Translucent Powder ni feel sangat ringan & oil control jugak tau! Ia juga mempunyai serbuk mutiara dgn memberi Sheer effect, bila sapu kat muka akan nampak lebih kemas & GLOWING ! . Bukan sahaja digunakan di muka tau. Tapi boleh juga digunakan di bibir. Untuk kurangkan kilatan di permukaan bibir n kekalkan warna lipstick ! haaa multi purpose tau powder ni hihi 😍 . #translucentpowdermarykay  #truedimension  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #bodylotion  #botanicalevolution  #melacep  #skincareclasspercuma  #skincareclass  #lipliner  #liplinermarykay  #mask  #botanicalmask  #botanicalevo 
EVOLUTION πŸ’– .
.
Dirumus khas untuk wanita muda yang mahukan manfaat rutin penjagaan kulit yang sihat dan masih tidak risau akan tanda-tanda penuaan! .
.
Jom kita tengok apa yang best dari set BE EVO ini : .
.
πŸ„ Cleanser .
- Bersih secara mendalam dan efektif, dan turut melarutkan semua kesan minyak .
- Tidak mengeringkan kulit atau meninggalkan ia berasa tegang .
- Kulit berasa licin, segar dan bersih .
.
πŸ„ Moisturizing Gel .
- Gel pelembap yang dapat diserap oleh kulit menawarkan kelembapan optimal kepada semua jenis kulit, membolehkan kulit kelihatan sihat .
- Formula yang ringan tidak memberi rasa berminyak dan ia juga tidak meninggalkan sisa, malah ia melembap sehingga 12 jam .
.
πŸ„ Refreshing Toner .
- Menawar manfaat antioksidan untuk kulit, Toner penyegar kami mengetatkan tampilan liang pori-pori serta menyingkirkan minyak berlebihan .
- Lapkan kesan kotoran - begitu juga kulit kusam dan sel-sel kulit mati - untuk permbersihan yang lengkap .
.
πŸ„ Invigorating Scrub .
-  untuk membuang kulit mati dan kulit kusam, pori-pori berasa seperti dibersihkan secara mendalam .
- Bukan hanya kulit anda akan kelihatan licin, malah skrub ini mengembalikan semula kulit anda yang kelihatan lesu kepada kulit yang cantik berseri dan sihat .
.
πŸ„ Moisturizing Lotion SPF30 Sunscreen . -  LOSYEN PELEMBAP SPF 30 KRIM PELINDUNG MATAHARI yang bertekstur ringan menawarkan spektrum perlindungan matahari yang luas (UVA dan UVB) .
- Anda akan dapat kelembapan yang secukupnya untuk kulit anda sehingga 12 jam .
.
πŸ“± 0175210616
Mary Kay beauty consultant .
.
#skincaremalaysia #marykayelle #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #botanicalevolution #beevo #botanicaleffects #botanicalevo
EVOLUTION πŸ’– . . Dirumus khas untuk wanita muda yang mahukan manfaat rutin penjagaan kulit yang sihat dan masih tidak risau akan tanda-tanda penuaan! . . Jom kita tengok apa yang best dari set BE EVO ini : . . πŸ„ Cleanser . - Bersih secara mendalam dan efektif, dan turut melarutkan semua kesan minyak . - Tidak mengeringkan kulit atau meninggalkan ia berasa tegang . - Kulit berasa licin, segar dan bersih . . πŸ„ Moisturizing Gel . - Gel pelembap yang dapat diserap oleh kulit menawarkan kelembapan optimal kepada semua jenis kulit, membolehkan kulit kelihatan sihat . - Formula yang ringan tidak memberi rasa berminyak dan ia juga tidak meninggalkan sisa, malah ia melembap sehingga 12 jam . . πŸ„ Refreshing Toner . - Menawar manfaat antioksidan untuk kulit, Toner penyegar kami mengetatkan tampilan liang pori-pori serta menyingkirkan minyak berlebihan . - Lapkan kesan kotoran - begitu juga kulit kusam dan sel-sel kulit mati - untuk permbersihan yang lengkap . . πŸ„ Invigorating Scrub . - untuk membuang kulit mati dan kulit kusam, pori-pori berasa seperti dibersihkan secara mendalam . - Bukan hanya kulit anda akan kelihatan licin, malah skrub ini mengembalikan semula kulit anda yang kelihatan lesu kepada kulit yang cantik berseri dan sihat . . πŸ„ Moisturizing Lotion SPF30 Sunscreen . - LOSYEN PELEMBAP SPF 30 KRIM PELINDUNG MATAHARI yang bertekstur ringan menawarkan spektrum perlindungan matahari yang luas (UVA dan UVB) . - Anda akan dapat kelembapan yang secukupnya untuk kulit anda sehingga 12 jam . . πŸ“± 0175210616 Mary Kay beauty consultant . . #skincaremalaysia  #marykayelle  #marykaymalaysia  #beautyconsultantmarykay  #botanicalevolution  #beevo  #botanicaleffects  #botanicalevo 
Good morning ! 
Dah sediakan perlindungan secukupnya kpd kulit anda? Lebih-lebih lagi drpd sinar matahari yg boleh merosakkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan jeragat ! 😱😱
.
Ada yg seawal umur 15 tahun dah alami masalah jeragat. .
Jadi, anda perlukan ini !
.
🌼MOISTURIZER LOTION Spf 30 SUNSSCREEN🌼
.
Merupakan koleksi pelembap yg perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya bertindak sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari ! 😍
.
Ianya lotion yang sangat lembut tanpa meninggalkan rasa lekit pada tangan atau kulit. So, uolls takkan rasa belemau bila pakai sunscreen ni.πŸ˜™
.
#marykaymalaysia #ilovemarykay
#teammk
#beautyconsultant
#mkskincare
#skincare
#botanicalevoskincare
#botanicalevolution
#skincareremaja
#iamme
#majalahremaja
.
Untuk sebarang pertanyaan atau consult,jom pm saya laju-laju.
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Mary Kay Beauty Consultant
Good morning ! Dah sediakan perlindungan secukupnya kpd kulit anda? Lebih-lebih lagi drpd sinar matahari yg boleh merosakkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan jeragat ! 😱😱 . Ada yg seawal umur 15 tahun dah alami masalah jeragat. . Jadi, anda perlukan ini ! . 🌼MOISTURIZER LOTION Spf 30 SUNSSCREEN🌼 . Merupakan koleksi pelembap yg perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya bertindak sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari ! 😍 . Ianya lotion yang sangat lembut tanpa meninggalkan rasa lekit pada tangan atau kulit. So, uolls takkan rasa belemau bila pakai sunscreen ni.πŸ˜™ . #marykaymalaysia  #ilovemarykay  #teammk  #beautyconsultant  #mkskincare  #skincare  #botanicalevoskincare  #botanicalevolution  #skincareremaja  #iamme  #majalahremaja  . Untuk sebarang pertanyaan atau consult,jom pm saya laju-laju. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Mary Kay Beauty Consultant
Good morning semua !! Busy betul dua tiga menjak ni. Tapi busy pun, alhamdulillah, order sentiasa masuk. I do Marykay part time. Tp sy always challenge myself untuk capai target sale setiap bulan. Sebab YOU DREAM FOR IT and YOU CAN ! πŸ˜‹
.
Bulan ni ada launch mask for wrinkle yang super best ! Rugi tak grab tauuu😍
.
#marykay #marykay #semimattelipstick #mascarawaterproof #marykay #botanicalevolution #botanicaleffect #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #ilovemarykay #marykaymalaysia #kulitcantik #kulitglowing
Good morning semua !! Busy betul dua tiga menjak ni. Tapi busy pun, alhamdulillah, order sentiasa masuk. I do Marykay part time. Tp sy always challenge myself untuk capai target sale setiap bulan. Sebab YOU DREAM FOR IT and YOU CAN ! πŸ˜‹ . Bulan ni ada launch mask for wrinkle yang super best ! Rugi tak grab tauuu😍 . #marykay  #marykay  #semimattelipstick  #mascarawaterproof  #marykay  #botanicalevolution  #botanicaleffect  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #kulitcantik  #kulitglowing 
Bagusnya  buah naga-kaya dgn antioksidan & aloe vera paling nutrisi d dunia tahap vitamin E yg tinggi mengekalkn klembapn 🌿🌿🌿🌿🌿 :: Produk Mary Kay Botanical Effect EvO@ Evolution.
.
Set ini adalh pertama kali Mary Kay keluarkn utk remaja semuda usia 12 tahun ke atas. 
Jadi bagi yg ada anak2 remaja yg dah mula perlukn perhatian utk wajah mereka, set Botanical Effect Evo inilah yg sesuai utk mereka. .
πŸ‘BOTANICAL EFFECT SKIN CARE NEW EVOLUTION πŸ‘ .
.
πŸ“GEL PEMBERSIHAN
⁃ Mencuci setiap hari, pagi & mlm utk pmbersihan yg mendalam, mengurangkan pda wajah πŸ“SCRUB MENYEGARKAN.
⁃ Pengelupasan untuk membuang kulit mati & kusam serta membersih sehingga ke liang pori & meratakan tona kulit (cerah x sekata).
πŸ“ TONER MENYEGARKAN
⁃ Membersihkn kesan kotoran
⁃ Menutup & mengecilkan liang pori2.
⁃ Menanggalkan sel-sel kulit mati
⁃ Untuk pembersihan yang lengkap.
πŸ“ GEL PELEMBAP
⁃ Penyerapan gel yg cepat, tidak berasa berminyak, namun ia melembapkan kulit untuk 12 jam. Malaysia dh mula pnas jd perlukan lbh lembapan agar kulit x kering & kasar .
πŸ“LOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI
⁃ Anda akan mendapat perlindungan cahaya matahari ditambah dengan 12 jam kelembapan dlm satu langkah mudah.elak muka trbakar dan bebelang!! Adik2 balik skolah tu elok la pakai.😬
. πŸ‹LANGKAH-LANGKAH: ✨ GEL PEMBERSIH
⁃ Mencuci setiap hari, pagi & malam, untuk pembersihan yang mendalam. ✨ SKRUB MENYEGARKAN
⁃ Pengunaan 2 atau 3 kali seminggu. ✨ TONER MENYEGARKAN
⁃ Digunakan setiap hari, pagi, malam, untuk yang pembersihan yang lengkap. ✨GEL PELEMBAP
⁃ Pakai setiap hari, pagi dan malam, untuk kulit yang terasa lembut dan licin. ✨LOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI
⁃ Guna bila perlu untuk kelembapan dan perlindungan cahaya
.
Tahan sehingga 4-6 bulan penggunaan...best kan? Sgt jimat & bermanfaat utk kulit.. .
Pm Aida 0194758480
.
#botanicalevolution #marykayfoundation #marykaytimewise #botanicaleffect #foundationmarykay #iamhomegrown #duckcosmetics
Bagusnya buah naga-kaya dgn antioksidan & aloe vera paling nutrisi d dunia tahap vitamin E yg tinggi mengekalkn klembapn 🌿🌿🌿🌿🌿 :: Produk Mary Kay Botanical Effect EvO@ Evolution. . Set ini adalh pertama kali Mary Kay keluarkn utk remaja semuda usia 12 tahun ke atas. Jadi bagi yg ada anak2 remaja yg dah mula perlukn perhatian utk wajah mereka, set Botanical Effect Evo inilah yg sesuai utk mereka. . πŸ‘BOTANICAL EFFECT SKIN CARE NEW EVOLUTION πŸ‘ . . πŸ“GEL PEMBERSIHAN ⁃ Mencuci setiap hari, pagi & mlm utk pmbersihan yg mendalam, mengurangkan pda wajah πŸ“SCRUB MENYEGARKAN. ⁃ Pengelupasan untuk membuang kulit mati & kusam serta membersih sehingga ke liang pori & meratakan tona kulit (cerah x sekata). πŸ“ TONER MENYEGARKAN ⁃ Membersihkn kesan kotoran ⁃ Menutup & mengecilkan liang pori2. ⁃ Menanggalkan sel-sel kulit mati ⁃ Untuk pembersihan yang lengkap. πŸ“ GEL PELEMBAP ⁃ Penyerapan gel yg cepat, tidak berasa berminyak, namun ia melembapkan kulit untuk 12 jam. Malaysia dh mula pnas jd perlukan lbh lembapan agar kulit x kering & kasar . πŸ“LOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI ⁃ Anda akan mendapat perlindungan cahaya matahari ditambah dengan 12 jam kelembapan dlm satu langkah mudah.elak muka trbakar dan bebelang!! Adik2 balik skolah tu elok la pakai.😬 . πŸ‹LANGKAH-LANGKAH: ✨ GEL PEMBERSIH ⁃ Mencuci setiap hari, pagi & malam, untuk pembersihan yang mendalam. ✨ SKRUB MENYEGARKAN ⁃ Pengunaan 2 atau 3 kali seminggu. ✨ TONER MENYEGARKAN ⁃ Digunakan setiap hari, pagi, malam, untuk yang pembersihan yang lengkap. ✨GEL PELEMBAP ⁃ Pakai setiap hari, pagi dan malam, untuk kulit yang terasa lembut dan licin. ✨LOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI ⁃ Guna bila perlu untuk kelembapan dan perlindungan cahaya . Tahan sehingga 4-6 bulan penggunaan...best kan? Sgt jimat & bermanfaat utk kulit.. . Pm Aida 0194758480 . #botanicalevolution  #marykayfoundation  #marykaytimewise  #botanicaleffect  #foundationmarykay  #iamhomegrown  #duckcosmetics 
Dulu saya share shj gambar2 adik ni dari kawan2 marykay slps 2bln dia pakai MK. 
Kan sudah kata. Kuncinya Sabar. Xsabar xdpt la mcm yg dimahukan. 
Skincare hebat untuk org2 hebat dan bijak membuat pilihan! Mahu jadi bijak dan hebat membuat pilihan, mari saya bantu. 
Wasap ajer www.wasap.my/60143132124

#skincaremarykay #ubatjerawat #facial #facialclass #foundationmarykay #cccreammarykay #makeupmarykay #beauty #marykaybeautyconsultant #botanicalevolution  #botanicaleffects #bazarpaknilmurah #bazaar #titiancinta #nursemalaysia #nursemalaysiakeje #cikgucikgi
Dulu saya share shj gambar2 adik ni dari kawan2 marykay slps 2bln dia pakai MK. Kan sudah kata. Kuncinya Sabar. Xsabar xdpt la mcm yg dimahukan. Skincare hebat untuk org2 hebat dan bijak membuat pilihan! Mahu jadi bijak dan hebat membuat pilihan, mari saya bantu. Wasap ajer www.wasap.my/60143132124 #skincaremarykay  #ubatjerawat  #facial  #facialclass  #foundationmarykay  #cccreammarykay  #makeupmarykay  #beauty  #marykaybeautyconsultant  #botanicalevolution  #botanicaleffects  #bazarpaknilmurah  #bazaar  #titiancinta  #nursemalaysia  #nursemalaysiakeje  #cikgucikgi 
Adik2 remaja yg inginkan kulit yang cantik, sihat dan bersih. Mencuci dan merawat kulit dari dalam hingga luaran.

Botanical Evo - improved formula 😍😍 Set ini ada 5 item penting: .
🌸 Cleansing gel
🌸 Invigorating scrub
🌸 Refreshing toner
🌸 Moisturizing gel
🌸 Moisturizing lotion

Jom dapatkan nya skrg sebelum terlambat...set pink ni cantik sgt kan! 😍😍😍. Whatsapp sis tau 😎. Haaa bulan ni ade promo tauu beli 1 set dapat free beg makeup! 😁😍 0177811731 (Nurul Hidayah Jamali)

#botanicalevolution #marykaybotanicaleffects #marykayskincare #marykaybotanicalproduct #marykaybotanicaleffectevo 
#flawlesswithmarykay #cantikdenganmarykay
Adik2 remaja yg inginkan kulit yang cantik, sihat dan bersih. Mencuci dan merawat kulit dari dalam hingga luaran. Botanical Evo - improved formula 😍😍 Set ini ada 5 item penting: . 🌸 Cleansing gel 🌸 Invigorating scrub 🌸 Refreshing toner 🌸 Moisturizing gel 🌸 Moisturizing lotion Jom dapatkan nya skrg sebelum terlambat...set pink ni cantik sgt kan! 😍😍😍. Whatsapp sis tau 😎. Haaa bulan ni ade promo tauu beli 1 set dapat free beg makeup! 😁😍 0177811731 (Nurul Hidayah Jamali) #botanicalevolution  #marykaybotanicaleffects  #marykayskincare  #marykaybotanicalproduct  #marykaybotanicaleffectevo  #flawlesswithmarykay  #cantikdenganmarykay 
Penggunaan BE Evo selama 4 bulan,dah makin cantik molek dah adik kite ni.. Takde budget nak amik fullset,boleh je amik yang basic macam adik ni..Hanya Cleanser & Moisturiser.. Tapi bulan ni kalo tak amik fullset memang rugi sesangat la sebab bukan selalu Mary Kay wat offer BE Evo macam bulan ni..Manyak syok wo.. Your Lovely BC
Aza Ramli
0135683664

#marykaybeautyconsultant
#beevo
#botanicalevolution
#misikulitsihat
Penggunaan BE Evo selama 4 bulan,dah makin cantik molek dah adik kite ni.. Takde budget nak amik fullset,boleh je amik yang basic macam adik ni..Hanya Cleanser & Moisturiser.. Tapi bulan ni kalo tak amik fullset memang rugi sesangat la sebab bukan selalu Mary Kay wat offer BE Evo macam bulan ni..Manyak syok wo.. Your Lovely BC Aza Ramli 0135683664 #marykaybeautyconsultant  #beevo  #botanicalevolution  #misikulitsihat 
πŸ’– BOTANICAL EFFECT EVOLUTION πŸ’– .
.
Dirumus khas untuk wanita muda yang mahukan manfaat rutin penjagaan kulit yang sihat dan masih tidak risau akan tanda-tanda penuaan! .
.
Jom kita tengok apa yang best dari set BE EVO ini : .
.
πŸ„ Cleanser .
- Bersih secara mendalam dan efektif, dan turut melarutkan semua kesan minyak .
- Tidak mengeringkan kulit atau meninggalkan ia berasa tegang .
- Kulit berasa licin, segar dan bersih .
.
πŸ„ Moisturizing Gel .
- Gel pelembap yang dapat diserap oleh kulit menawarkan kelembapan optimal kepada semua jenis kulit, membolehkan kulit kelihatan sihat .
- Formula yang ringan tidak memberi rasa berminyak dan ia juga tidak meninggalkan sisa, malah ia melembap sehingga 12 jam .
.
πŸ„ Refreshing Toner .
- Menawar manfaat antioksidan untuk kulit, Toner penyegar kami mengetatkan tampilan liang pori-pori serta menyingkirkan minyak berlebihan .
- Lapkan kesan kotoran - begitu juga kulit kusam dan sel-sel kulit mati - untuk permbersihan yang lengkap .
.
πŸ„ Invigorating Scrub .
-  untuk membuang kulit mati dan kulit kusam, pori-pori berasa seperti dibersihkan secara mendalam .
- Bukan hanya kulit anda akan kelihatan licin, malah skrub ini mengembalikan semula kulit anda yang kelihatan lesu kepada kulit yang cantik berseri dan sihat .
.
πŸ„ Moisturizing Lotion SPF30 Sunscreen . -  LOSYEN PELEMBAP SPF 30 KRIM PELINDUNG MATAHARI yang bertekstur ringan menawarkan spektrum perlindungan matahari yang luas (UVA dan UVB) .
- Anda akan dapat kelembapan yang secukupnya untuk kulit anda sehingga 12 jam .
.
0165096112
Nor
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#skincaremalaysia #marykaymalaysia #marykay #marykaymysg #sideincome #career #careerpath #careeropportunity #careergoals #beautyconsultantmarykay #botanicalevolution #beevo #botanicaleffects #botanicalevo
πŸ’– BOTANICAL EFFECT EVOLUTION πŸ’– . . Dirumus khas untuk wanita muda yang mahukan manfaat rutin penjagaan kulit yang sihat dan masih tidak risau akan tanda-tanda penuaan! . . Jom kita tengok apa yang best dari set BE EVO ini : . . πŸ„ Cleanser . - Bersih secara mendalam dan efektif, dan turut melarutkan semua kesan minyak . - Tidak mengeringkan kulit atau meninggalkan ia berasa tegang . - Kulit berasa licin, segar dan bersih . . πŸ„ Moisturizing Gel . - Gel pelembap yang dapat diserap oleh kulit menawarkan kelembapan optimal kepada semua jenis kulit, membolehkan kulit kelihatan sihat . - Formula yang ringan tidak memberi rasa berminyak dan ia juga tidak meninggalkan sisa, malah ia melembap sehingga 12 jam . . πŸ„ Refreshing Toner . - Menawar manfaat antioksidan untuk kulit, Toner penyegar kami mengetatkan tampilan liang pori-pori serta menyingkirkan minyak berlebihan . - Lapkan kesan kotoran - begitu juga kulit kusam dan sel-sel kulit mati - untuk permbersihan yang lengkap . . πŸ„ Invigorating Scrub . - untuk membuang kulit mati dan kulit kusam, pori-pori berasa seperti dibersihkan secara mendalam . - Bukan hanya kulit anda akan kelihatan licin, malah skrub ini mengembalikan semula kulit anda yang kelihatan lesu kepada kulit yang cantik berseri dan sihat . . πŸ„ Moisturizing Lotion SPF30 Sunscreen . - LOSYEN PELEMBAP SPF 30 KRIM PELINDUNG MATAHARI yang bertekstur ringan menawarkan spektrum perlindungan matahari yang luas (UVA dan UVB) . - Anda akan dapat kelembapan yang secukupnya untuk kulit anda sehingga 12 jam . . 0165096112 Nor Mary Kay Beauty Consultant . . #skincaremalaysia  #marykaymalaysia  #marykay  #marykaymysg  #sideincome  #career  #careerpath  #careeropportunity  #careergoals  #beautyconsultantmarykay  #botanicalevolution  #beevo  #botanicaleffects  #botanicalevo 
πŸ’– BOTANICAL EFFECT EVOLUTION πŸ’– .
.
Dirumus khas untuk wanita muda yang mahukan manfaat rutin penjagaan kulit yang sihat dan masih tidak risau akan tanda-tanda penuaan! .
.
Jom kita tengok apa yang best dari set BE EVO ini : .
.
πŸ„ Cleanser .
- Bersih secara mendalam dan efektif, dan turut melarutkan semua kesan minyak .
- Tidak mengeringkan kulit atau meninggalkan ia berasa tegang .
- Kulit berasa licin, segar dan bersih .
.
πŸ„ Moisturizing Gel .
- Gel pelembap yang dapat diserap oleh kulit menawarkan kelembapan optimal kepada semua jenis kulit, membolehkan kulit kelihatan sihat .
- Formula yang ringan tidak memberi rasa berminyak dan ia juga tidak meninggalkan sisa, malah ia melembap sehingga 12 jam .
.
πŸ„ Refreshing Toner .
- Menawar manfaat antioksidan untuk kulit, Toner penyegar kami mengetatkan tampilan liang pori-pori serta menyingkirkan minyak berlebihan .
- Lapkan kesan kotoran - begitu juga kulit kusam dan sel-sel kulit mati - untuk permbersihan yang lengkap .
.
πŸ„ Invigorating Scrub .
-  untuk membuang kulit mati dan kulit kusam, pori-pori berasa seperti dibersihkan secara mendalam .
- Bukan hanya kulit anda akan kelihatan licin, malah skrub ini mengembalikan semula kulit anda yang kelihatan lesu kepada kulit yang cantik berseri dan sihat .
.
πŸ„ Moisturizing Lotion SPF30 Sunscreen . -  LOSYEN PELEMBAP SPF 30 KRIM PELINDUNG MATAHARI yang bertekstur ringan menawarkan spektrum perlindungan matahari yang luas (UVA dan UVB) .
- Anda akan dapat kelembapan yang secukupnya untuk kulit anda sehingga 12 jam .
.
πŸ“± 013 6671986 - Aina
Mary Kay beauty consultant .
.
#skincaremalaysia #marykayelle #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #botanicalevolution #beevo #botanicaleffects #botanicalevo
πŸ’– BOTANICAL EFFECT EVOLUTION πŸ’– . . Dirumus khas untuk wanita muda yang mahukan manfaat rutin penjagaan kulit yang sihat dan masih tidak risau akan tanda-tanda penuaan! . . Jom kita tengok apa yang best dari set BE EVO ini : . . πŸ„ Cleanser . - Bersih secara mendalam dan efektif, dan turut melarutkan semua kesan minyak . - Tidak mengeringkan kulit atau meninggalkan ia berasa tegang . - Kulit berasa licin, segar dan bersih . . πŸ„ Moisturizing Gel . - Gel pelembap yang dapat diserap oleh kulit menawarkan kelembapan optimal kepada semua jenis kulit, membolehkan kulit kelihatan sihat . - Formula yang ringan tidak memberi rasa berminyak dan ia juga tidak meninggalkan sisa, malah ia melembap sehingga 12 jam . . πŸ„ Refreshing Toner . - Menawar manfaat antioksidan untuk kulit, Toner penyegar kami mengetatkan tampilan liang pori-pori serta menyingkirkan minyak berlebihan . - Lapkan kesan kotoran - begitu juga kulit kusam dan sel-sel kulit mati - untuk permbersihan yang lengkap . . πŸ„ Invigorating Scrub . - untuk membuang kulit mati dan kulit kusam, pori-pori berasa seperti dibersihkan secara mendalam . - Bukan hanya kulit anda akan kelihatan licin, malah skrub ini mengembalikan semula kulit anda yang kelihatan lesu kepada kulit yang cantik berseri dan sihat . . πŸ„ Moisturizing Lotion SPF30 Sunscreen . - LOSYEN PELEMBAP SPF 30 KRIM PELINDUNG MATAHARI yang bertekstur ringan menawarkan spektrum perlindungan matahari yang luas (UVA dan UVB) . - Anda akan dapat kelembapan yang secukupnya untuk kulit anda sehingga 12 jam . . πŸ“± 013 6671986 - Aina Mary Kay beauty consultant . . #skincaremalaysia  #marykayelle  #marykaymalaysia  #beautyconsultantmarykay  #botanicalevolution  #beevo  #botanicaleffects  #botanicalevo 
Remaja2 yg inginkan kulit yang cantik, sihat dan bersih. Mencuci dan merawat kulit dari dalam hingga luaran.

Botanical Evo - improved formula 😍😍 Set ini ada 5 item penting: .
🌸 Cleansing gel
🌸 Invigorating scrub
🌸 Refreshing toner
🌸 Moisturizing gel
🌸 Moisturizing lotion

Jom dapatkan nya skrg sebelum terlambat...set pink ni cantik sgt kan! 😍😍😍. Whatsapp sis tau 😎. www.wasap.my/60143132124 ☎ 014-3132124
Huda MK Beauty Consultant

#botanicalevolution #marykaybotanicaleffects #marykayskincare #marykaybotanicalproduct #marykaybotanicaleffectevo 
#flawlesswithmarykay #cantikdenganmarykay
Remaja2 yg inginkan kulit yang cantik, sihat dan bersih. Mencuci dan merawat kulit dari dalam hingga luaran. Botanical Evo - improved formula 😍😍 Set ini ada 5 item penting: . 🌸 Cleansing gel 🌸 Invigorating scrub 🌸 Refreshing toner 🌸 Moisturizing gel 🌸 Moisturizing lotion Jom dapatkan nya skrg sebelum terlambat...set pink ni cantik sgt kan! 😍😍😍. Whatsapp sis tau 😎. www.wasap.my/60143132124 ☎ 014-3132124 Huda MK Beauty Consultant #botanicalevolution  #marykaybotanicaleffects  #marykayskincare  #marykaybotanicalproduct  #marykaybotanicaleffectevo  #flawlesswithmarykay  #cantikdenganmarykay 
Muka ada jerawat? Berminyak?
Adik umur 22 tahun ke bawah
#BotanicalEvolution untuk awak ⬆⬆⬆ Beg tu Khas untuk awak si manis😍
Muka ada jerawat? Berminyak? Adik umur 22 tahun ke bawah #BotanicalEvolution  untuk awak ⬆⬆⬆ Beg tu Khas untuk awak si manis😍
Lately nie kawasan hidung macam terlebih minyak. πŸ˜… Jadi kurang selesa pula. So, malam ni kita apply Charcoal Mask dari Clear Proof membantu tarik segala lebihan minyak di muka. Tak risau dh tido dengan kulit berminyak hihi 😍
.
#charcoalmask #marykay #marykay #semimattelipstick #mascarawaterproof #marykay #botanicalevolution #botanicaleffect #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #ilovemarykay #marykaymalaysia #kulitcantik #kulitglowing
Lately nie kawasan hidung macam terlebih minyak. πŸ˜… Jadi kurang selesa pula. So, malam ni kita apply Charcoal Mask dari Clear Proof membantu tarik segala lebihan minyak di muka. Tak risau dh tido dengan kulit berminyak hihi 😍 . #charcoalmask  #marykay  #marykay  #semimattelipstick  #mascarawaterproof  #marykay  #botanicalevolution  #botanicaleffect  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #kulitcantik  #kulitglowing 
🌸 BOTANICAL EFFECT EVOLUTION 🌸
.
Khas untuk remaja yang pentingkan soal penjagaan kulit. Semua remaja suka kan kecantikan kan? Haaaa, nak tahu apa yang best untuk set BE Evolution ni? Jom Aini tunjuk apa yang best 😍
.
🌹 CLEANSER
πŸ‘‰πŸ» Bersih secara mendalam dan efektif, dan turut melarutkan semua kesan minyak
πŸ‘‰πŸ» Tidak mengeringkan kulit πŸ‘‰πŸ» Kulit berasa segar, licin dan bersih
.
🌹 MOISTURIZING GEL
πŸ‘‰πŸ» Gel pelembap yang dapat diserap oleh kulit menawarkan kelembapan optimal kepada semua jenis kulit, membolehkan kulit kelihatan sihat
πŸ‘‰πŸ» Formula yang ringan tidak memberi rasa minyak dan ia juga tidak meninggalkan sisa, malah ia melembap sehingga 12 jam .
🌹 REFRESHING TONER
πŸ‘‰πŸ» Menawar manfaat antioksidan untuk kulit, Refreshing Toner kami mengetatkan tampilan liang pori-pori serta menyingkirkan minyak yang berlebihan
πŸ‘‰πŸ» Mengandungi ekstrak Witch Hazel, yang telah digunakan sebagai astringen selama ini, kulit tidak akan berasa kering atau terlalu tegang
.
🌹 INVIGORATING SCRUB
πŸ‘‰πŸ» Invigorating Scrub kami mengelupas untuk membuang kulit mati dan kulit kusam, pori-pori berasa seperti dibersihkan secara mendalam
πŸ‘‰πŸ» Dirumus dengan benih buah untuk pengelupasan semulajadi untuk membersihkan pori-pori (tidak menyumbat)
.
🌹 MOISTURIZING LOTION SPF30 SUNSCREEN πŸ‘‰πŸ» Moisturizing Lotion SPF30 Sunscreen yang bertekstur ringan menawarkan spektrum perlindungan matahari yang luas - iaitu perlindungan daripada kedua-dua, UVA dan UVB
πŸ‘‰πŸ» Ia dapat diserap oleh kulit dengan cepat tanpa meninggalkan sisa pada kulit, jadi apa-apa langkah seterusnya akan dilakukan tanpa lengah
.
Sebarang pertanyaan lanjut mengenai BE Evolution boleh la pm or whatsapp Aini πŸ˜‰ Nak tanya pasal produk lain pun boleh or nak membina kerjaya macam Aini pun boleh. Anything for you! Cewaaaahhh πŸ˜†
.
Love πŸ’‹,
Aini
019.658.0309
Your Beauty Consultant πŸ‡²πŸ‡Ύ
.
#marykaylife #marykayus #ainimarykay #marykaymalaysia #marykaygombak #marykaysentul #marykaybatucaves #marykaykl #marykaykedah #marykaynegerisembilan #marykaylovers #sayajual #sayapakai #produkmarykay #trusted #botanicalevolution #cleanserpink
🌸 BOTANICAL EFFECT EVOLUTION 🌸 . Khas untuk remaja yang pentingkan soal penjagaan kulit. Semua remaja suka kan kecantikan kan? Haaaa, nak tahu apa yang best untuk set BE Evolution ni? Jom Aini tunjuk apa yang best 😍 . 🌹 CLEANSER πŸ‘‰πŸ» Bersih secara mendalam dan efektif, dan turut melarutkan semua kesan minyak πŸ‘‰πŸ» Tidak mengeringkan kulit πŸ‘‰πŸ» Kulit berasa segar, licin dan bersih . 🌹 MOISTURIZING GEL πŸ‘‰πŸ» Gel pelembap yang dapat diserap oleh kulit menawarkan kelembapan optimal kepada semua jenis kulit, membolehkan kulit kelihatan sihat πŸ‘‰πŸ» Formula yang ringan tidak memberi rasa minyak dan ia juga tidak meninggalkan sisa, malah ia melembap sehingga 12 jam . 🌹 REFRESHING TONER πŸ‘‰πŸ» Menawar manfaat antioksidan untuk kulit, Refreshing Toner kami mengetatkan tampilan liang pori-pori serta menyingkirkan minyak yang berlebihan πŸ‘‰πŸ» Mengandungi ekstrak Witch Hazel, yang telah digunakan sebagai astringen selama ini, kulit tidak akan berasa kering atau terlalu tegang . 🌹 INVIGORATING SCRUB πŸ‘‰πŸ» Invigorating Scrub kami mengelupas untuk membuang kulit mati dan kulit kusam, pori-pori berasa seperti dibersihkan secara mendalam πŸ‘‰πŸ» Dirumus dengan benih buah untuk pengelupasan semulajadi untuk membersihkan pori-pori (tidak menyumbat) . 🌹 MOISTURIZING LOTION SPF30 SUNSCREEN πŸ‘‰πŸ» Moisturizing Lotion SPF30 Sunscreen yang bertekstur ringan menawarkan spektrum perlindungan matahari yang luas - iaitu perlindungan daripada kedua-dua, UVA dan UVB πŸ‘‰πŸ» Ia dapat diserap oleh kulit dengan cepat tanpa meninggalkan sisa pada kulit, jadi apa-apa langkah seterusnya akan dilakukan tanpa lengah . Sebarang pertanyaan lanjut mengenai BE Evolution boleh la pm or whatsapp Aini πŸ˜‰ Nak tanya pasal produk lain pun boleh or nak membina kerjaya macam Aini pun boleh. Anything for you! Cewaaaahhh πŸ˜† . Love πŸ’‹, Aini 019.658.0309 Your Beauty Consultant πŸ‡²πŸ‡Ύ . #marykaylife  #marykayus  #ainimarykay  #marykaymalaysia  #marykaygombak  #marykaysentul  #marykaybatucaves  #marykaykl  #marykaykedah  #marykaynegerisembilan  #marykaylovers  #sayajual  #sayapakai  #produkmarykay  #trusted  #botanicalevolution  #cleanserpink 
MaryKay Sun Protector SPF35 🌞
.
Jom sy nak kongsikan sikit apa yang sy pakai utk atasi sinaran UVA dan UVB! Tambah-tambah musim skrg ni, sekejap panas sekejpa sejuk. Alang alang nak keluar tu, terus pakai protection di muka, tak perlu risau akan sinaran UV 😎
.
Jom tengok kebaikan sun protector. Setiap orang wajib ada satu sun protector ni tau πŸ‘
.
βœ” Tekstur ringan
βœ” Perlindungan dri UVA dan UVB
βœ” Tidak melekit walaupon aktiviti air
βœ” Meresap terus ke dlm kulit
βœ” Mengelakkan sunburn
βœ” Perlindungan dri kesan penuaan
βœ” Kekalkan kelembapan kulit
βœ” Perlindungan terbaik utk elakkan jeragat, sunburn, skin jadi gelap & kusam
.
Jom jaga kulit lindungi kulit kita dari sekarang sebelum terlambat! πŸ˜‰
.
#marykay #marykay #semimattelipstick #mascarawaterproof #marykay #botanicalevolution #botanicaleffect #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #ilovemarykay #marykaymalaysia #kulitcantik #kulitglowing
MaryKay Sun Protector SPF35 🌞 . Jom sy nak kongsikan sikit apa yang sy pakai utk atasi sinaran UVA dan UVB! Tambah-tambah musim skrg ni, sekejap panas sekejpa sejuk. Alang alang nak keluar tu, terus pakai protection di muka, tak perlu risau akan sinaran UV 😎 . Jom tengok kebaikan sun protector. Setiap orang wajib ada satu sun protector ni tau πŸ‘ . βœ” Tekstur ringan βœ” Perlindungan dri UVA dan UVB βœ” Tidak melekit walaupon aktiviti air βœ” Meresap terus ke dlm kulit βœ” Mengelakkan sunburn βœ” Perlindungan dri kesan penuaan βœ” Kekalkan kelembapan kulit βœ” Perlindungan terbaik utk elakkan jeragat, sunburn, skin jadi gelap & kusam . Jom jaga kulit lindungi kulit kita dari sekarang sebelum terlambat! πŸ˜‰ . #marykay  #marykay  #semimattelipstick  #mascarawaterproof  #marykay  #botanicalevolution  #botanicaleffect  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #kulitcantik  #kulitglowing 
#botanicalevolution sesuai utk yang muda remaja and muka masih lagi belum pernah menggunakan ap2 skincare
#botanicalevolution  sesuai utk yang muda remaja and muka masih lagi belum pernah menggunakan ap2 skincare
Botanical Evo - improved formula 😍😍
.
Khas untuk remaja atau wanita yg inginkan kulit yang cantik, sihat dan bersih. Mencuci dan merawat kulit dari dalam hingga luaran. .
Set ini ada 5 item penting: .
🌸 Cleansing gel
🌸 Invigorating scrub
🌸 Refreshing toner
🌸 Moisturizing gel
🌸 Moisturizing lotion
.
.
Jom dapatkan nya skrg sebelum terlambat...set pink ni cantik sgt kan! 😍😍😍.
.
Whatsapp sis tau 😎.
.
Love, Azlina
☎ 019-7287866
MK Beauty Consultant
.
#botanicalevolution #marykaybotanicaleffects #marykayskincare #marykaybotanicalproduct #marykaybotanicaleffectevo 
#flawlesswithmarykay #cantikdenganmarykay 
#marykaykulai #marykayjb
#marykaysenai #marykaykluang
Botanical Evo - improved formula 😍😍 . Khas untuk remaja atau wanita yg inginkan kulit yang cantik, sihat dan bersih. Mencuci dan merawat kulit dari dalam hingga luaran. . Set ini ada 5 item penting: . 🌸 Cleansing gel 🌸 Invigorating scrub 🌸 Refreshing toner 🌸 Moisturizing gel 🌸 Moisturizing lotion . . Jom dapatkan nya skrg sebelum terlambat...set pink ni cantik sgt kan! 😍😍😍. . Whatsapp sis tau 😎. . Love, Azlina ☎ 019-7287866 MK Beauty Consultant . #botanicalevolution  #marykaybotanicaleffects  #marykayskincare  #marykaybotanicalproduct  #marykaybotanicaleffectevo  #flawlesswithmarykay  #cantikdenganmarykay  #marykaykulai  #marykayjb  #marykaysenai  #marykaykluang 
Good morning! 🌟 Siapa dekat sini umur 24 tahun ke bawah? Ke ada adik beradik yang masih remaja ke? πŸ™‹πŸ» Haaaaa, Botanical Effect Evolution ni sesuai untuk remaja yang berumur 24 tahun ke bawah tau!
.
BE Evolution ni wangi sangat tau walaupun fragrance FREE! Rasa macam nak kunyah-kunyah je tau πŸ˜‚ Sangat sesuai untuk remaja-remaja yang aktif atau kelas dari pagi sampai ke petang. Bila rasa muka berminyak, cepat-cepat apply cleanser BE Evolution ni sambil-sambil cuci dengan Skinvigorate Cleansing Brush 😍 Best ke best? Hihi.
.
Sebarang pertanyaan lanjut mengenai BE Evolution boleh la pm or whatsapp Aini πŸ˜‰ Nak tanya pasal produk lain pun boleh or nak membina kerjaya macam Aini pun boleh. Anything for you! Cewaaaahhh πŸ˜†
.
Love πŸ’‹,
Aini
019.658.0309
Your Beauty Consultant πŸ‡²πŸ‡Ύ
.
#marykaylife #marykayus #ainimarykay #marykaymalaysia #marykaygombak #marykaysentul #marykaybatucaves #marykaykl #marykaykedah #marykaynegerisembilan #marykaylovers #sayajual #sayapakai #produkmarykay #trusted #botanicalevolution #cleanserpink
Good morning! 🌟 Siapa dekat sini umur 24 tahun ke bawah? Ke ada adik beradik yang masih remaja ke? πŸ™‹πŸ» Haaaaa, Botanical Effect Evolution ni sesuai untuk remaja yang berumur 24 tahun ke bawah tau! . BE Evolution ni wangi sangat tau walaupun fragrance FREE! Rasa macam nak kunyah-kunyah je tau πŸ˜‚ Sangat sesuai untuk remaja-remaja yang aktif atau kelas dari pagi sampai ke petang. Bila rasa muka berminyak, cepat-cepat apply cleanser BE Evolution ni sambil-sambil cuci dengan Skinvigorate Cleansing Brush 😍 Best ke best? Hihi. . Sebarang pertanyaan lanjut mengenai BE Evolution boleh la pm or whatsapp Aini πŸ˜‰ Nak tanya pasal produk lain pun boleh or nak membina kerjaya macam Aini pun boleh. Anything for you! Cewaaaahhh πŸ˜† . Love πŸ’‹, Aini 019.658.0309 Your Beauty Consultant πŸ‡²πŸ‡Ύ . #marykaylife  #marykayus  #ainimarykay  #marykaymalaysia  #marykaygombak  #marykaysentul  #marykaybatucaves  #marykaykl  #marykaykedah  #marykaynegerisembilan  #marykaylovers  #sayajual  #sayapakai  #produkmarykay  #trusted  #botanicalevolution  #cleanserpink 
Cleanser yang ke 2 untuk my customer.
.
Kenapa Cleanser sangat penting dalam penjagaan muka ? Paling tidak 2 kali sehari tau kulit wajah kita kena cuci. Cleanser ni membantu untuk membersihkan lebihan minyak, kotoran di wajah.  Tanpa pencuci muka, tak senang duduk la semua hihi. Sebab itu pentingnya pencuci. Tapi yang lain pun penting tau. Asas penjagaan kulit wajah ada 4 step. Nak dapatkan kulit cantik, jangan skip 4 step ni tau ! πŸ˜‹ .
.

#marykay #marykay #semimattelipstick #mascarawaterproof #marykay #botanicalevolution #botanicaleffect #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #ilovemarykay #marykaymalaysia #kulitcantik #kulitglowing
Cleanser yang ke 2 untuk my customer. . Kenapa Cleanser sangat penting dalam penjagaan muka ? Paling tidak 2 kali sehari tau kulit wajah kita kena cuci. Cleanser ni membantu untuk membersihkan lebihan minyak, kotoran di wajah. Tanpa pencuci muka, tak senang duduk la semua hihi. Sebab itu pentingnya pencuci. Tapi yang lain pun penting tau. Asas penjagaan kulit wajah ada 4 step. Nak dapatkan kulit cantik, jangan skip 4 step ni tau ! πŸ˜‹ . . #marykay  #marykay  #semimattelipstick  #mascarawaterproof  #marykay  #botanicalevolution  #botanicaleffect  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #kulitcantik  #kulitglowing 
Repost from @fatien_afiqah :-
.
Dulu vs Sekarang. Banyak betul perbezaan. Kalau dulu nak keluar rumah at least bedak tak boleh tinggal. Celak n secalit lipstick. Tapi tapiii.. sekarang, keluar rumah confident ! Tak perlu secalit bedak untuk tampil di hadapan orang. Confident keluar rumah tanpa mekap. Alhamdulillah. Jika sebelum ni, buntu untuk atasi masalah muka breakout after tersalah guna produk. Tapi sekarang boleh tersenyum gembira sebab dah jumpa penawar kulit tampil makin sihat dan bersih dan yang penting produk yang digunakan selamat !
.
Siapa masih tercari cari produk yang bersesuaian, boleh pm sy. Dapatkan skin consult dari sy secara PERCUMA jee πŸ˜‹
.

#marykay #semimattelipstick #mascarawaterproof #marykay #botanicalevolution #botanicaleffect #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #ilovemarykay #marykaymalaysia #kulitcantik #kulitglowing
Repost from @fatien_afiqah :- . Dulu vs Sekarang. Banyak betul perbezaan. Kalau dulu nak keluar rumah at least bedak tak boleh tinggal. Celak n secalit lipstick. Tapi tapiii.. sekarang, keluar rumah confident ! Tak perlu secalit bedak untuk tampil di hadapan orang. Confident keluar rumah tanpa mekap. Alhamdulillah. Jika sebelum ni, buntu untuk atasi masalah muka breakout after tersalah guna produk. Tapi sekarang boleh tersenyum gembira sebab dah jumpa penawar kulit tampil makin sihat dan bersih dan yang penting produk yang digunakan selamat ! . Siapa masih tercari cari produk yang bersesuaian, boleh pm sy. Dapatkan skin consult dari sy secara PERCUMA jee πŸ˜‹ . #marykay  #semimattelipstick  #mascarawaterproof  #marykay  #botanicalevolution  #botanicaleffect  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #kulitcantik  #kulitglowing 
Last Call !! Promo bulan ni sampai minggu ni je tau. Rugi tak grab. Nak bibir nampak ceria n mata nampak menawan bulan ni SAHAJA tau. .
.
Siapa nak melaram dengan lipstick pelbagai warna, cepat pm sy tau. Lipstick dapat, Mascara pun dapat. hihi .
.

#marykay #semimattelipstick #mascarawaterproof #marykay #botanicalevolution #botanicaleffect #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #ilovemarykay #marykaymalaysia
Last Call !! Promo bulan ni sampai minggu ni je tau. Rugi tak grab. Nak bibir nampak ceria n mata nampak menawan bulan ni SAHAJA tau. . . Siapa nak melaram dengan lipstick pelbagai warna, cepat pm sy tau. Lipstick dapat, Mascara pun dapat. hihi . . #marykay  #semimattelipstick  #mascarawaterproof  #marykay  #botanicalevolution  #botanicaleffect  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #ilovemarykay  #marykaymalaysia 
Botanical Evo - improved formula 😍😍
.
Khas untuk wanita yg inginkan kulit yang cantik, sihat dan bersih. Mencuci dan merawat kulit dari dalam hingga luaran.
.
Set ini ada 5 item penting: .
🌸 Cleansing gel
🌸 Invigorating scrub
🌸 Refreshing toner
🌸 Moisturizing gel
🌸 Moisturizing lotion
.
.
Jom dapatkan nya skrg sebelum terlambat...set pink ni cantik sgt kan! 😍😍😍.
.
Whatsapp sis tau 😎.
.
Love, Linda
☎ 012-6434291
MK Beauty Consultant
.
#botanicalevolution #marykaybotanicaleffects #marykayskincare #marykaybotanicalproduct #marykaybotanicaleffectevo 
#flawlesswithmarykay #cantikdenganmarykay
Botanical Evo - improved formula 😍😍 . Khas untuk wanita yg inginkan kulit yang cantik, sihat dan bersih. Mencuci dan merawat kulit dari dalam hingga luaran. . Set ini ada 5 item penting: . 🌸 Cleansing gel 🌸 Invigorating scrub 🌸 Refreshing toner 🌸 Moisturizing gel 🌸 Moisturizing lotion . . Jom dapatkan nya skrg sebelum terlambat...set pink ni cantik sgt kan! 😍😍😍. . Whatsapp sis tau 😎. . Love, Linda ☎ 012-6434291 MK Beauty Consultant . #botanicalevolution  #marykaybotanicaleffects  #marykayskincare  #marykaybotanicalproduct  #marykaybotanicaleffectevo  #flawlesswithmarykay  #cantikdenganmarykay 
Botanical Evo - improved formula 😍😍
.
Khas untuk wanita yg inginkan kulit yang cantik, sihat dan bersih. Mencuci dan merawat kulit dari dalam hingga luaran.
.
Set ini ada 5 item penting: .
🌸 Cleansing gel
🌸 Invigorating scrub
🌸 Refreshing toner
🌸 Moisturizing gel
🌸 Moisturizing lotion
.
.
Jom dapatkan nya skrg sebelum terlambat...set pink ni cantik sgt kan! 😍😍😍.
.
Whatsapp sis tau 😎.
.
Love, Linda
☎ 012-6434291
MK Beauty Consultant
.
#botanicalevolution #marykaybotanicaleffects #marykayskincare #marykaybotanicalproduct #marykaybotanicaleffectevo 
#flawlesswithmarykay #cantikdenganmarykay
Botanical Evo - improved formula 😍😍 . Khas untuk wanita yg inginkan kulit yang cantik, sihat dan bersih. Mencuci dan merawat kulit dari dalam hingga luaran. . Set ini ada 5 item penting: . 🌸 Cleansing gel 🌸 Invigorating scrub 🌸 Refreshing toner 🌸 Moisturizing gel 🌸 Moisturizing lotion . . Jom dapatkan nya skrg sebelum terlambat...set pink ni cantik sgt kan! 😍😍😍. . Whatsapp sis tau 😎. . Love, Linda ☎ 012-6434291 MK Beauty Consultant . #botanicalevolution  #marykaybotanicaleffects  #marykayskincare  #marykaybotanicalproduct  #marykaybotanicaleffectevo  #flawlesswithmarykay  #cantikdenganmarykay 
Good morning 😍😍
.
Ingin kulit yang sihat dan cantik luar dalam, Marykay is the best choice. Jimat, Cantik, Selamat πŸ˜‰
.
#marykay #botanicalevolution #botanicaleffect #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #ilovemarykay #marykaymalaysia
Selamat mendarat pada customer ku. Repeat pelembab aka hydrate untuk kulit sentiasa dalam kelembapan. Si comel di sebelah extract dari buahan naga tau. Botanical Evolution mini pack. Bauan dia tersangat la wangi. .
.
For SCC class do pm me okay. 😘
.
#marykay #botanicalevolution #botanicaleffect #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #ilovemarykay #marykaymalaysia
Selamat mendarat pada customer ku. Repeat pelembab aka hydrate untuk kulit sentiasa dalam kelembapan. Si comel di sebelah extract dari buahan naga tau. Botanical Evolution mini pack. Bauan dia tersangat la wangi. . . For SCC class do pm me okay. 😘 . #marykay  #botanicalevolution  #botanicaleffect  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #ilovemarykay  #marykaymalaysia 
Botanical Effect Evo 🌺

SKINCARE UNTUK REMAJA BERUMUR 12-24 TAHUN .
. .
Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen: .
.
1. CLEANSER(GEL) - Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar .
.
2. INVIGORATING SCRUB - Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih .
.
3. REFRESHING TONER - Membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lagi tampak tegang .
.
4. MOISTURIZING GEL - Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka .
.
5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari .
.
Sarah
013-2471325
Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #botanicaleffects #Botanicalevolution #Bevo #timewiserepair #melacepskincare #skincare #bodycare #jomcantik
Botanical Effect Evo 🌺 SKINCARE UNTUK REMAJA BERUMUR 12-24 TAHUN . . . Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen: . . 1. CLEANSER(GEL) - Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar . . 2. INVIGORATING SCRUB - Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih . . 3. REFRESHING TONER - Membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lagi tampak tegang . . 4. MOISTURIZING GEL - Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka . . 5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari . . Sarah 013-2471325 Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #botanicaleffects  #Botanicalevolution  #Bevo  #timewiserepair  #melacepskincare  #skincare  #bodycare  #jomcantik 
Botanical Effect Evo 🌺

SKINCARE UNTUK REMAJA BERUMUR 12-24 TAHUN .
. .
Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen: .
.
1. CLEANSER(GEL) - Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar .
.
2. INVIGORATING SCRUB - Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih .
.
3. REFRESHING TONER - Membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lagi tampak tegang .
.
4. MOISTURIZING GEL - Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka .
.
5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari .
.
Sarah
013-2471325
Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #botanicaleffects #Botanicalevolution #Bevo #timewiserepair #melacepskincare #skincare #bodycare #jomcantik
Botanical Effect Evo 🌺 SKINCARE UNTUK REMAJA BERUMUR 12-24 TAHUN . . . Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen: . . 1. CLEANSER(GEL) - Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar . . 2. INVIGORATING SCRUB - Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih . . 3. REFRESHING TONER - Membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lagi tampak tegang . . 4. MOISTURIZING GEL - Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka . . 5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari . . Sarah 013-2471325 Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #botanicaleffects  #Botanicalevolution  #Bevo  #timewiserepair  #melacepskincare  #skincare  #bodycare  #jomcantik 
Botanical Effect Evo 🌺

SKINCARE UNTUK REMAJA BERUMUR 12-24 TAHUN .
. .
Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen: .
.
1. CLEANSER(GEL) - Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar .
.
2. INVIGORATING SCRUB - Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih .
.
3. REFRESHING TONER - Membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lagi tampak tegang .
.
4. MOISTURIZING GEL - Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka .
.
5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari .
.
Sarah
013-2471325
Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #botanicaleffects #Botanicalevolution #Bevo #timewiserepair #melacepskincare #skincare #bodycare #jomcantik
Botanical Effect Evo 🌺 SKINCARE UNTUK REMAJA BERUMUR 12-24 TAHUN . . . Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen: . . 1. CLEANSER(GEL) - Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar . . 2. INVIGORATING SCRUB - Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih . . 3. REFRESHING TONER - Membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lagi tampak tegang . . 4. MOISTURIZING GEL - Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka . . 5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari . . Sarah 013-2471325 Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #botanicaleffects  #Botanicalevolution  #Bevo  #timewiserepair  #melacepskincare  #skincare  #bodycare  #jomcantik 
Seminar Marykay 2017 Malaysia and Singapore @ sunway Piramid.
.

Work and success together πŸ’πŸ’
Mary kay enriching women lives .

Great job all πŸ‘πŸ‘ .
Next year sape nak ikut? πŸ‘€
.
#marykay #botanicalevolution #botanicaleffect #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #ilovemarykay #marykaymalaysia
Seminar Marykay 2017 Malaysia and Singapore @ sunway Piramid. . Work and success together πŸ’πŸ’ Mary kay enriching women lives . Great job all πŸ‘πŸ‘ . Next year sape nak ikut? πŸ‘€ . #marykay  #botanicalevolution  #botanicaleffect  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #ilovemarykay  #marykaymalaysia 
Its true !! Too many lipsticks are never enough and there's always room for another. Mary Kay Gel-Semi Matte Lipsticks available from nude shades of Bashful You to bright red tone in Poppy Please. .
.
Visit www.marykay.com.my to find out more.
.
#marykay #botanicalevolution #botanicaleffect #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #ilovemarykay #marykaymalaysia
Its true !! Too many lipsticks are never enough and there's always room for another. Mary Kay Gel-Semi Matte Lipsticks available from nude shades of Bashful You to bright red tone in Poppy Please. . . Visit www.marykay.com.my to find out more. . #marykay  #botanicalevolution  #botanicaleffect  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #ilovemarykay  #marykaymalaysia 
BOTANICAL EFFECTS
.
.
Set Botanical Effect berasaskan bahan bahan botani dan bahan2 yang dibenarkan sahaja. Nama pun botanical, so, πŸ™… NO chemical.
.
Teksturnya sangat lembut, dan tak berbuih dan muka rasa fresh sangat 😍 sangat2 lain dengan sabun cleanser biasa yang kita apply dekat muka sebelum ni.
.Β 
Set botanical effect mengandungi buah sillymarin dan luo han guo yang membantu melindungi dari persekitaran yang merosakkan kulit wajah kita. Lelaki perempuan boleh pakai, adik2 yg umur 11 tahun pon dah boleh cuba mary kay, selamat digunakan ‼️️ 😘😍
.
Satu set tahan 6-7 bulan tau , haa jimat sangat sangat kann. Tak rugi melabur sikit untuk dapatkan hasil yang baik dan yang pasti kulit sihat dan dapat dipulihkan ! 😘😘
.
CLEANSE .
βœ”menanggalkan sel kulit mati βœ”menyihatkan kulit dari dalam βœ”merawat kulit
βœ”kulit terasa bersih dan lembut
.
FRESHEN .
βœ”menyegarkan kulit, memberi kelembapan pada kulit βœ”bau-bauan botani .

HYDRATE .
βœ”sebagai pelembab kulit
βœ”menyegarkan kulit wajah
βœ”memperbaiki tekstur kulit dari dalam
βœ”singkirkan minyak dan kotoran berlebihan pada wajah βœ”beri kelembapan pada kulit
βœ”memberi keseimbangan minyak pada wajah βœ”menyegarkan wajah sepanjang hari
.
MASK .
βœ”membersihkan kulit hingga ke liang pori βœ”mengurangkan blackhead dan whitehead βœ”mencerahkan βœ”menanggalkan sel kulit mati βœ”menyegarkan wajah βœ”mengurangkan masalah pori tersumbat βœ”menganjal kulit
.
Banyak bukan benefits yang kulit kita akan dapat ?πŸ˜‹ Botanical effect juga dikenali sebagai set detox tauu, untuk repair kembali kulit yang bermasalah !
. 
Nak cantik secara sihat tak? Nak cuba rawat masalah kulit dgn produk yang bagus, selamat, berkualiti dan berkesan? Meh whatsapp sis ! 😍

#ilovemarykay #botanicaleffects #skincareproduct #kulitcantik #marykay #perfectingconcealer #melacep #clearproof #timewise #timewiserepair #botanicalevolution #botanicaleffect #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #ilovemarykay #marykaymalaysia
BOTANICAL EFFECTS . . Set Botanical Effect berasaskan bahan bahan botani dan bahan2 yang dibenarkan sahaja. Nama pun botanical, so, πŸ™… NO chemical. . Teksturnya sangat lembut, dan tak berbuih dan muka rasa fresh sangat 😍 sangat2 lain dengan sabun cleanser biasa yang kita apply dekat muka sebelum ni. .Β  Set botanical effect mengandungi buah sillymarin dan luo han guo yang membantu melindungi dari persekitaran yang merosakkan kulit wajah kita. Lelaki perempuan boleh pakai, adik2 yg umur 11 tahun pon dah boleh cuba mary kay, selamat digunakan ‼️️ 😘😍 . Satu set tahan 6-7 bulan tau , haa jimat sangat sangat kann. Tak rugi melabur sikit untuk dapatkan hasil yang baik dan yang pasti kulit sihat dan dapat dipulihkan ! 😘😘 . CLEANSE . βœ”menanggalkan sel kulit mati βœ”menyihatkan kulit dari dalam βœ”merawat kulit βœ”kulit terasa bersih dan lembut . FRESHEN . βœ”menyegarkan kulit, memberi kelembapan pada kulit βœ”bau-bauan botani . HYDRATE . βœ”sebagai pelembab kulit βœ”menyegarkan kulit wajah βœ”memperbaiki tekstur kulit dari dalam βœ”singkirkan minyak dan kotoran berlebihan pada wajah βœ”beri kelembapan pada kulit βœ”memberi keseimbangan minyak pada wajah βœ”menyegarkan wajah sepanjang hari . MASK . βœ”membersihkan kulit hingga ke liang pori βœ”mengurangkan blackhead dan whitehead βœ”mencerahkan βœ”menanggalkan sel kulit mati βœ”menyegarkan wajah βœ”mengurangkan masalah pori tersumbat βœ”menganjal kulit . Banyak bukan benefits yang kulit kita akan dapat ?πŸ˜‹ Botanical effect juga dikenali sebagai set detox tauu, untuk repair kembali kulit yang bermasalah ! . Nak cantik secara sihat tak? Nak cuba rawat masalah kulit dgn produk yang bagus, selamat, berkualiti dan berkesan? Meh whatsapp sis ! 😍 #ilovemarykay  #botanicaleffects  #skincareproduct  #kulitcantik  #marykay  #perfectingconcealer  #melacep  #clearproof  #timewise  #timewiserepair  #botanicalevolution  #botanicaleffect  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #ilovemarykay  #marykaymalaysia 
Botanical Evo- SKINCARE UNTUK REMAJA .
Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen: .
.
1. CLEANSER(GEL) - Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar .
.
2. INVIGORATING SCRUB - Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih .
.
3. REFRESHING TONER - Membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lagi tampak tegang .
.
4. MOISTURIZING GEL - Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka .
.
5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari .
.
πŸ’πŸ’Azlina
019-738765
Beauty Consultant Mary Kay
.
#MaryKayMalaysia #botanicaleffects #Botanicalevolution #Bevo #timewiserepair #melacepskincare
#marykaykulai #marykayjb #marykaysenai
Botanical Evo- SKINCARE UNTUK REMAJA . Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen: . . 1. CLEANSER(GEL) - Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar . . 2. INVIGORATING SCRUB - Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih . . 3. REFRESHING TONER - Membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lagi tampak tegang . . 4. MOISTURIZING GEL - Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka . . 5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari . . πŸ’πŸ’Azlina 019-738765 Beauty Consultant Mary Kay . #MaryKayMalaysia  #botanicaleffects  #Botanicalevolution  #Bevo  #timewiserepair  #melacepskincare  #marykaykulai  #marykayjb  #marykaysenai 
.
Tq lovely gurl for testimnoni regarding for BOTANICAL EVOLUTION 😘
.
Alhamdulillah. Semoga terus bersesuaian dengan adik

Tq again😘 .
________________________

NEW! Product Evolution of Botanical Effects Skincare
.
Mencari set penjagaan yg sesuai utk kulit remaja anda (23 thn kebawah). Yang pasti ia nya selamat utk kulit remaja anda. Jom dapatkan nya, jgn biarkan kulit remaja anda tidak kelihatan b'maya & jgn biarkan kulit remaja anda tercemar dgn bahan berbahaya.
.
Mempunyai 5 set yang sangat mudah untuk penjagaan muka harian anda.
.
1. Botanical Effects Cleansing Gel.
2. Botanical Effects Invigorating Scrub.
3. Botanical Effects Refreshing Toner.
4. Botanical Effects Moisturizing Gel.
5. Botanical Effects Moisturizing Lotion SPF 30 Sunscreen.
.
Antara kelebihan Evolution Botanical Effects Mary Kay ini adalah:
🌼Mengandungi bahan semula jadi yg tak tidak akan merosakkan kulit muka anda.
🌼 Sesuai utk semua jenis kulit.
🌼Sesuai utk kulit yg sensitif.
🌼Tiada bahan berchemical / kimia yg merosakkan kulit muka anda.
🌼Melembutkan kulit.
🌼Menanggalkan kotoran pd kulit muka dgn lembut & selamat.
.
Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp sy utk free skin consultation
.
Love,
Honey
012.3477472

#marykaybeautyconsultant #marykayampangpoint #marykaylipstick #marykaysungaibuloh #marykayampang #marykaycod #marykayskincare #marykayampangjaya #marykaycheras #codmarykay #marykaykl #marykayhukm
#botanicalevolution #botanical
. Tq lovely gurl for testimnoni regarding for BOTANICAL EVOLUTION 😘 . Alhamdulillah. Semoga terus bersesuaian dengan adik Tq again😘 . ________________________ NEW! Product Evolution of Botanical Effects Skincare . Mencari set penjagaan yg sesuai utk kulit remaja anda (23 thn kebawah). Yang pasti ia nya selamat utk kulit remaja anda. Jom dapatkan nya, jgn biarkan kulit remaja anda tidak kelihatan b'maya & jgn biarkan kulit remaja anda tercemar dgn bahan berbahaya. . Mempunyai 5 set yang sangat mudah untuk penjagaan muka harian anda. . 1. Botanical Effects Cleansing Gel. 2. Botanical Effects Invigorating Scrub. 3. Botanical Effects Refreshing Toner. 4. Botanical Effects Moisturizing Gel. 5. Botanical Effects Moisturizing Lotion SPF 30 Sunscreen. . Antara kelebihan Evolution Botanical Effects Mary Kay ini adalah: 🌼Mengandungi bahan semula jadi yg tak tidak akan merosakkan kulit muka anda. 🌼 Sesuai utk semua jenis kulit. 🌼Sesuai utk kulit yg sensitif. 🌼Tiada bahan berchemical / kimia yg merosakkan kulit muka anda. 🌼Melembutkan kulit. 🌼Menanggalkan kotoran pd kulit muka dgn lembut & selamat. . Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp sy utk free skin consultation . Love, Honey 012.3477472 #marykaybeautyconsultant  #marykayampangpoint  #marykaylipstick  #marykaysungaibuloh  #marykayampang  #marykaycod  #marykayskincare  #marykayampangjaya  #marykaycheras  #codmarykay  #marykaykl  #marykayhukm  #botanicalevolution  #botanical 
Clear Proof khas untuk kulit berrminyak dan berjerawat 😊.
.
Lepas cuci muka, kita pakai mask, toner, then pakai serum pulak ☺ Ish banyaknya nak kena ingat step. No worries. Bila dah selalu pakai automatik akan ingat. Nak cantik kena berkorban sikit masa hihi
.
Pore Purifying Serum.
=========================
πŸ”ΉMembantu mengawal minyak yang mungkin menyebabkan jerawat.
.
πŸ”ΉMembantu mengurangkan tampilan pori dan kilat muka.
.
πŸ”Ή Cepat meresap dan membantu mengecilkan pori
.
#ilovemymarykay #marykaymalaysia #cccreammarykay #loveyourskin #melacep #ultimateserum #macrodermabrasion #concealermarykay #perfectingconcealer #melacep #clearproof #timewise #timewiserepair #botanicalevolution #botanicaleffect #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #ilovemarykay #marykaymalaysia
Clear Proof khas untuk kulit berrminyak dan berjerawat 😊. . Lepas cuci muka, kita pakai mask, toner, then pakai serum pulak ☺ Ish banyaknya nak kena ingat step. No worries. Bila dah selalu pakai automatik akan ingat. Nak cantik kena berkorban sikit masa hihi . Pore Purifying Serum. ========================= πŸ”ΉMembantu mengawal minyak yang mungkin menyebabkan jerawat. . πŸ”ΉMembantu mengurangkan tampilan pori dan kilat muka. . πŸ”Ή Cepat meresap dan membantu mengecilkan pori . #ilovemymarykay  #marykaymalaysia  #cccreammarykay  #loveyourskin  #melacep  #ultimateserum  #macrodermabrasion  #concealermarykay  #perfectingconcealer  #melacep  #clearproof  #timewise  #timewiserepair  #botanicalevolution  #botanicaleffect  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #ilovemarykay  #marykaymalaysia 
Botanical Evo- SKINCARE UNTUK REMAJA BERUMUR 12-24 TAHUN .
.
Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen: .
.
1. CLEANSER(GEL) - Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar .
.
2. INVIGORATING SCRUB - Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih .
.
3. REFRESHING TONER - Membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lagi tampak tegang .
.
4. MOISTURIZING GEL - Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka .
.
5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari .
.
Mimie maiza
016-6291326
Future Sales Director
.
#MaryKayMalaysia #botanicaleffects #Botanicalevolution #Bevo #timewiserepair #melacepskincare #ootd
Botanical Evo- SKINCARE UNTUK REMAJA BERUMUR 12-24 TAHUN . . Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen: . . 1. CLEANSER(GEL) - Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar . . 2. INVIGORATING SCRUB - Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih . . 3. REFRESHING TONER - Membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lagi tampak tegang . . 4. MOISTURIZING GEL - Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka . . 5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari . . Mimie maiza 016-6291326 Future Sales Director . #MaryKayMalaysia  #botanicaleffects  #Botanicalevolution  #Bevo  #timewiserepair  #melacepskincare  #ootd 
Botanical Evo- SKINCARE UNTUK REMAJA BERUMUR 12-24 TAHUN .
.
Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen: .
.
1. CLEANSER(GEL) - Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar .
.
2. INVIGORATING SCRUB - Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih .
.
3. REFRESHING TONER - Membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lagi tampak tegang .
.
4. MOISTURIZING GEL - Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka .
.
5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari .
.
Mimie maiza
016-6291326
Future Sales Director
.
#MaryKayMalaysia #botanicaleffects #Botanicalevolution #Bevo #timewiserepair #melacepskincare #ootd
Botanical Evo- SKINCARE UNTUK REMAJA BERUMUR 12-24 TAHUN . . Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen: . . 1. CLEANSER(GEL) - Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar . . 2. INVIGORATING SCRUB - Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih . . 3. REFRESHING TONER - Membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lagi tampak tegang . . 4. MOISTURIZING GEL - Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka . . 5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari . . Mimie maiza 016-6291326 Future Sales Director . #MaryKayMalaysia  #botanicaleffects  #Botanicalevolution  #Bevo  #timewiserepair  #melacepskincare  #ootd 
Botanical Evo- SKINCARE UNTUK REMAJA BERUMUR 12-24 TAHUN .
.
Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen: .
.
1. CLEANSER(GEL) - Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar .
.
2. INVIGORATING SCRUB - Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih .
.
3. REFRESHING TONER - Membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lagi tampak tegang .
.
4. MOISTURIZING GEL - Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka .
.
5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari .
.
Mimie maiza
016-6291326
Future Sales Director
.
#MaryKayMalaysia #botanicaleffects #Botanicalevolution #Bevo #timewiserepair #melacepskincare #ootd
Botanical Evo- SKINCARE UNTUK REMAJA BERUMUR 12-24 TAHUN . . Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen: . . 1. CLEANSER(GEL) - Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar . . 2. INVIGORATING SCRUB - Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih . . 3. REFRESHING TONER - Membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lagi tampak tegang . . 4. MOISTURIZING GEL - Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka . . 5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari . . Mimie maiza 016-6291326 Future Sales Director . #MaryKayMalaysia  #botanicaleffects  #Botanicalevolution  #Bevo  #timewiserepair  #melacepskincare  #ootd 
Timewise REPAIR !
.
Seusia 40 tahun dan ke atas, semestinya kulit mengalami kedutan secara berterusan dan semakin jelas kelihatan. Tetapi dengan Timewise Repair Volu-Firmβ„’ Skincare, kedutan akan dapat dikurangkan dengan berkesan sekali .
.
Fungsi² setiap regimen dalam set Timewise Repair ini sangat mengagumkan 😍 .
.
Siapa nak kulit sentiasa nampak muda ? Jom cubaa πŸ˜‹
.
#ilovemymarykay #marykaymalaysia #cccreammarykay #loveyourskin #melacep #ultimateserum #macrodermabrasion #concealermarykay #perfectingconcealer #melacep #clearproof #timewise #timewiserepair #botanicalevolution #botanicaleffect #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #ilovemarykay #marykaymalaysia #skincare #loveyourskin
Timewise REPAIR ! . Seusia 40 tahun dan ke atas, semestinya kulit mengalami kedutan secara berterusan dan semakin jelas kelihatan. Tetapi dengan Timewise Repair Volu-Firmβ„’ Skincare, kedutan akan dapat dikurangkan dengan berkesan sekali . . FungsiΒ² setiap regimen dalam set Timewise Repair ini sangat mengagumkan 😍 . . Siapa nak kulit sentiasa nampak muda ? Jom cubaa πŸ˜‹ . #ilovemymarykay  #marykaymalaysia  #cccreammarykay  #loveyourskin  #melacep  #ultimateserum  #macrodermabrasion  #concealermarykay  #perfectingconcealer  #melacep  #clearproof  #timewise  #timewiserepair  #botanicalevolution  #botanicaleffect  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #skincare  #loveyourskin 
.
Hai semua. Hari ni sis nak perkenalkan skincare daripada MARY KAY.
.
Ada yang tanya produk skincare mary kay yang mana satu sesuai untuk saya?
.
Banyaknya produk mary kay. Pening kepala nak pilih. .
Haa, jangan risau cuollss! Sis boleh bantu. But before that, tgk dulu video ni tau. Semoga bermanfaat! πŸ’•
.
#botanicaleffects 
#botanicalevolution  #timewisemiracle 
#timewiserepair 
#melacepplus 
#clearproof
Inilah dua item paling wajib antara yang wajib untuk dipakai apabila ingin menjaga wajah.
.
Iaitu cleanser dan moisturizer! pencuci dan pelembap sama-sama penting. Tak boleh tanpa satu sama lain. Mereka bagaikan isi dengan kuku. Malas macam mana pun, kena cuci muka dan pakai pelembap tau!
.
Ni adalah dari set Timewise anti-aging! Best gilaaaaaΒ Nak tau kenapa? Sebab set ni set awet muda, menentang penuaan. Siapa inginkan kulit sentiasa nampak muda, this is for youuu.
.

Pencucinya pula berfungsi sebagai 3 dalam 1 iaitu mencuci, mengelupas dengan halus (scrub) dan menyegarkan! Memang lepas cuci muka, kulit akan rasa fresh!! Lepas tu wajib pakai moisturizer untuk pelindungan seterusnya. Lepas pakai dalam dua minggu, anda akan rasa kulit makin lembut 😍
.
Yang bestnya, Moisturizer dan cleanser timewise ni, dah 8bulan tau fathin pakai. Masih tak habis. Jimat yang amattt n berbaloi sangat miliki produk quality mcm ni. Tunggu apa lagi ? Jomm😍
.
#ilovemymarykay #marykaymalaysia #cccreammarykay #loveyourskin #melacep #ultimateserum #macrodermabrasion #concealermarykay #perfectingconcealer #melacep #clearproof #timewise #timewiserepair #botanicalevolution #botanicaleffect #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #ilovemarykay #marykaymalaysia #skincare #loveyourskin
Inilah dua item paling wajib antara yang wajib untuk dipakai apabila ingin menjaga wajah. . Iaitu cleanser dan moisturizer! pencuci dan pelembap sama-sama penting. Tak boleh tanpa satu sama lain. Mereka bagaikan isi dengan kuku. Malas macam mana pun, kena cuci muka dan pakai pelembap tau! . Ni adalah dari set Timewise anti-aging! Best gilaaaaaΒ Nak tau kenapa? Sebab set ni set awet muda, menentang penuaan. Siapa inginkan kulit sentiasa nampak muda, this is for youuu. . Pencucinya pula berfungsi sebagai 3 dalam 1 iaitu mencuci, mengelupas dengan halus (scrub) dan menyegarkan! Memang lepas cuci muka, kulit akan rasa fresh!! Lepas tu wajib pakai moisturizer untuk pelindungan seterusnya. Lepas pakai dalam dua minggu, anda akan rasa kulit makin lembut 😍 . Yang bestnya, Moisturizer dan cleanser timewise ni, dah 8bulan tau fathin pakai. Masih tak habis. Jimat yang amattt n berbaloi sangat miliki produk quality mcm ni. Tunggu apa lagi ? Jomm😍 . #ilovemymarykay  #marykaymalaysia  #cccreammarykay  #loveyourskin  #melacep  #ultimateserum  #macrodermabrasion  #concealermarykay  #perfectingconcealer  #melacep  #clearproof  #timewise  #timewiserepair  #botanicalevolution  #botanicaleffect  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #skincare  #loveyourskin 
CLEARPROOF DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK
. 
Before sleep, jom cuci skin sampai ke dalam dengan Charcoal Mask. Triple action mask yg diperkaya dengan activated charcoal yang bertindak seperti magnet untuk mnyerap kotoran dan minyak berlebihan secara instant untuk mengatasi masalah pori tersumbat! .
.
Kulit muka nampak lagi bersih dan memudahkan black/whiteheads tertanggal tau andd kulit menjadi makin smooth ! Nak best lagi, apply sleeping mask selepas tu. Esok pagi memang sangat lembut dan lembab je kulit tau 😍
.
.
#ilovemymarykay #marykaymalaysia #cccreammarykay #loveyourskin #melacep #ultimateserum #macrodermabrasion #concealermarykay #perfectingconcealer #melacep #clearproof #timewise #timewiserepair #botanicalevolution #botanicaleffect #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #ilovemarykay #marykaymalaysia #skincare #loveyourskin
CLEARPROOF DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK . Before sleep, jom cuci skin sampai ke dalam dengan Charcoal Mask. Triple action mask yg diperkaya dengan activated charcoal yang bertindak seperti magnet untuk mnyerap kotoran dan minyak berlebihan secara instant untuk mengatasi masalah pori tersumbat! . . Kulit muka nampak lagi bersih dan memudahkan black/whiteheads tertanggal tau andd kulit menjadi makin smooth ! Nak best lagi, apply sleeping mask selepas tu. Esok pagi memang sangat lembut dan lembab je kulit tau 😍 . . #ilovemymarykay  #marykaymalaysia  #cccreammarykay  #loveyourskin  #melacep  #ultimateserum  #macrodermabrasion  #concealermarykay  #perfectingconcealer  #melacep  #clearproof  #timewise  #timewiserepair  #botanicalevolution  #botanicaleffect  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #skincare  #loveyourskin 
TIMEWISE MIRACLE Skincare
.
Full set Timewise skincare kita akan panggil as Timewise Miracle. Kenapa miracle ? Bila konsisten menggunakan this set, kulit anda akan maintain muda and we called as age-fighting for skin. Super best skincare ! Inginkan kulit cantik dalam dan luar dan kekal muda, you should try this ! 😍πŸ’ͺ
.
#marykay #semimatte #waterproofmascara #mascarawaterproof #kulitberminyak #kulitoily #jerawat #kultjerawat #soothingeyegel #sailtothemoon #eyecaretips #marykaymalaysia  #melacep #concealermarykay #perfectingconcealer #melacep #clearproof #timewise #timewiserepair #bodyscrub #scrubbody #botanicalevolution #botanicaleffect #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #timewiseskincare #timewisemiracle
TIMEWISE MIRACLE Skincare . Full set Timewise skincare kita akan panggil as Timewise Miracle. Kenapa miracle ? Bila konsisten menggunakan this set, kulit anda akan maintain muda and we called as age-fighting for skin. Super best skincare ! Inginkan kulit cantik dalam dan luar dan kekal muda, you should try this ! 😍πŸ’ͺ . #marykay  #semimatte  #waterproofmascara  #mascarawaterproof  #kulitberminyak  #kulitoily  #jerawat  #kultjerawat  #soothingeyegel  #sailtothemoon  #eyecaretips  #marykaymalaysia  #melacep  #concealermarykay  #perfectingconcealer  #melacep  #clearproof  #timewise  #timewiserepair  #bodyscrub  #scrubbody  #botanicalevolution  #botanicaleffect  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #timewiseskincare  #timewisemiracle 
KENAPA PRODUK MARY KAY TIDAK DIJUAL DIKEDAI?
=================================== Sebab nak pastikan produk Mary Kay terpelihara daripada sebarang bentuk kegiatan plagiarism (tiruan) dan menyebabkan lambakan di pasaran. 😊

Kerana adanya Beauty Consultant yang diiktiraf untuk educate customer tentang kulit dan produk. Sebarang urusan jual beli hanya melalui Beauty Consultant sahaja. πŸ˜ƒ

Memang ada antara kami yang tidak memiliki latar belakang tentang dunia kecantikan, tetapi kami diberi latihan dan pembelajaran yang khusus untuk memahami fakta and the nature of skin. Kami belajar dan kami aplikasi ilmu tersebut kepada customer kami. 😍

Sebab itu kami sangat suka adakan skin care class. It's an eye-to-eye presentation. Customer boleh rasa produk, boleh faham dan tanya soalan serta dapatkan jawapan tentang masalah kulit dengan lebih tepat dan jelas lagi. πŸ˜€

Jaga hak anda, cari lah Mary Kay dengan Beauty Consultant yang dikitiraf sahaja supaya hak anda untuk dapatkan customer satisfaction guarantee terbela. πŸ˜‰

Fathin
014 8495316
Mary Kay Beauty Consultant
.
#ilovemymarykay #marykaymalaysia #cccreammarykay #loveyourskin #melacep #ultimateserum #macrodermabrasion #concealermarykay #perfectingconcealer #melacep #clearproof #timewise #timewiserepair #botanicalevolution #botanicaleffect #marykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaypaka #marykaykerteh #marykaymalaysia #tangerinapop #ilovemarykay #skincare #lipstick  #marykayoilmattifier #marykaymineralpowder #timewiseskincare #ilovemarykay #marykaymalaysia #skincare #loveyourskin
KENAPA PRODUK MARY KAY TIDAK DIJUAL DIKEDAI? =================================== Sebab nak pastikan produk Mary Kay terpelihara daripada sebarang bentuk kegiatan plagiarism (tiruan) dan menyebabkan lambakan di pasaran. 😊 Kerana adanya Beauty Consultant yang diiktiraf untuk educate customer tentang kulit dan produk. Sebarang urusan jual beli hanya melalui Beauty Consultant sahaja. πŸ˜ƒ Memang ada antara kami yang tidak memiliki latar belakang tentang dunia kecantikan, tetapi kami diberi latihan dan pembelajaran yang khusus untuk memahami fakta and the nature of skin. Kami belajar dan kami aplikasi ilmu tersebut kepada customer kami. 😍 Sebab itu kami sangat suka adakan skin care class. It's an eye-to-eye presentation. Customer boleh rasa produk, boleh faham dan tanya soalan serta dapatkan jawapan tentang masalah kulit dengan lebih tepat dan jelas lagi. πŸ˜€ Jaga hak anda, cari lah Mary Kay dengan Beauty Consultant yang dikitiraf sahaja supaya hak anda untuk dapatkan customer satisfaction guarantee terbela. πŸ˜‰ Fathin 014 8495316 Mary Kay Beauty Consultant . #ilovemymarykay  #marykaymalaysia  #cccreammarykay  #loveyourskin  #melacep  #ultimateserum  #macrodermabrasion  #concealermarykay  #perfectingconcealer  #melacep  #clearproof  #timewise  #timewiserepair  #botanicalevolution  #botanicaleffect  #marykay  #marykaydungun  #marykayterengganu  #marykaypaka  #marykaykerteh  #marykaymalaysia  #tangerinapop  #ilovemarykay  #skincare  #lipstick  #marykayoilmattifier  #marykaymineralpowder  #timewiseskincare  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #skincare  #loveyourskin 
*SET BOTANICAL EVO MARY KAY* 
Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen:

1. CLEANSER(GEL)- Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar.

2. INVIGORATING SCRUB- guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih.

3. REFRESHING TONER- membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lgi tampak tegang.

4. MOISTURIZING GEL- Memberi lembapan selama 12 jam, sb gel ini menjadikan pelembap anda rsa tdk berminyak & meresap dgn cepat bgi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hri slps anda mencuci muka.

5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN- Merupakan koleksi pelembap yg perlu jika anda terdedah dgn cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sbgi pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari. .
.
#0195488373 #marykaybeautyconsultant  #skinvigoratebrush #marykaymalaysia #skincareroutine #skinvigoratebrush #bazarpaknil #marykaykl #marykaykualalumpur #marykayselangor  #marykaymalaysia #marykayskincare #follow4follow #lokalah #partimejob #marykaymysg  #foundation #marykayskincare #skincareselamat  #businessonline #careerpathmarykay #botanicalevolution
*SET BOTANICAL EVO MARY KAY* Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen: 1. CLEANSER(GEL)- Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar. 2. INVIGORATING SCRUB- guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih. 3. REFRESHING TONER- membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lgi tampak tegang. 4. MOISTURIZING GEL- Memberi lembapan selama 12 jam, sb gel ini menjadikan pelembap anda rsa tdk berminyak & meresap dgn cepat bgi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hri slps anda mencuci muka. 5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN- Merupakan koleksi pelembap yg perlu jika anda terdedah dgn cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sbgi pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari. . . #0195488373  #marykaybeautyconsultant  #skinvigoratebrush  #marykaymalaysia  #skincareroutine  #skinvigoratebrush  #bazarpaknil  #marykaykl  #marykaykualalumpur  #marykayselangor  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #follow4follow  #lokalah  #partimejob  #marykaymysg  #foundation  #marykayskincare  #skincareselamat  #businessonline  #careerpathmarykay  #botanicalevolution