an online Instagram web viewer

#botanicalevolution medias

Photos

.
Skincare berasaskan Aloe Vera dan Buah Naga ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Hai sayang semua. Okay hari2 cuti ni sis nak celoteh sikitttt pasal Botanical Evolution. Botanical Evo ni adalah mcm versi upgrade dari Botanical Effects yg hijau putih , tu tapi Botanical Evo ni khas untuk yg berkulit normal . Kalau berkulit sensitif atau kering sgt , sis tak sarankan ambil set ni,tau
.
Kalau nak tahu skincare mana yg sesuai untuk kulit anda, sila whatsapp sis untuk advise ye, jangan main beli je, sayang tau nanti rosak kulit ๐Ÿ˜ฐ
.
Okay apa2 nak tanya pasal skincare ni boleh direct DM sis okayy๐Ÿ˜˜
.
DM / Whatsapp 011-21290619 
Mary Kay Senior Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykaykualalumpur
#botanicalevolution #botanicaleffects #marykayskincare #aloevera #buahnaga #botanicalbased
. Skincare berasaskan Aloe Vera dan Buah Naga ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Hai sayang semua. Okay hari2 cuti ni sis nak celoteh sikitttt pasal Botanical Evolution. Botanical Evo ni adalah mcm versi upgrade dari Botanical Effects yg hijau putih , tu tapi Botanical Evo ni khas untuk yg berkulit normal . Kalau berkulit sensitif atau kering sgt , sis tak sarankan ambil set ni,tau . Kalau nak tahu skincare mana yg sesuai untuk kulit anda, sila whatsapp sis untuk advise ye, jangan main beli je, sayang tau nanti rosak kulit ๐Ÿ˜ฐ . Okay apa2 nak tanya pasal skincare ni boleh direct DM sis okayy๐Ÿ˜˜ . DM / Whatsapp 011-21290619 Mary Kay Senior Beauty Consultant . #marykaymalaysia  #marykaykualalumpur  #botanicalevolution  #botanicaleffects  #marykayskincare  #aloevera  #buahnaga  #botanicalbased 
"Paling best pakai SIKIT tapi cukup semuka "
" Sangat JIMAT , mahal tapi BERBALOI " 
Wahhhh, kita sebagai beauty consultant dia pun bahagia je baca tau sebab puas hati dengan product mary kay. ๐Ÿ˜

Customer bahagia,kami as BC pun rasa bahagia bersama. ๐Ÿ˜‰

Korang ada masalah JERAWAT? JERAGAT? Atau masalah kulit terlalu berminyak tapi tidak tahu bagaimana ingin mengatasi. Jom hanom cuba bantu anda kenali jenis kulit anda terlebih dahulu. Whatsapp ke number ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Hanom | 012 930 4676

#imbeautyconsultant #testimoniskincare #marykayproduct #timewisemarykay #timewisemiracleset #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #kulitjerawat #jeragat #jerawat #antipenuaan #antiaging #kulitkusam #kulittidaksekata #warnakulittidaksekata #botanicaleffects #botanicalevolution #melacepskincare #skincaremarykay #skinvigoratecleansingbrush #beautytools #beautywithbrain #whatsapp0129304676
"Paling best pakai SIKIT tapi cukup semuka " " Sangat JIMAT , mahal tapi BERBALOI " Wahhhh, kita sebagai beauty consultant dia pun bahagia je baca tau sebab puas hati dengan product mary kay. ๐Ÿ˜ Customer bahagia,kami as BC pun rasa bahagia bersama. ๐Ÿ˜‰ Korang ada masalah JERAWAT? JERAGAT? Atau masalah kulit terlalu berminyak tapi tidak tahu bagaimana ingin mengatasi. Jom hanom cuba bantu anda kenali jenis kulit anda terlebih dahulu. Whatsapp ke number ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Hanom | 012 930 4676 #imbeautyconsultant  #testimoniskincare  #marykayproduct  #timewisemarykay  #timewisemiracleset  #kulitberminyak  #kulitsensitif  #kulitkering  #kulitjerawat  #jeragat  #jerawat  #antipenuaan  #antiaging  #kulitkusam  #kulittidaksekata  #warnakulittidaksekata  #botanicaleffects  #botanicalevolution  #melacepskincare  #skincaremarykay  #skinvigoratecleansingbrush  #beautytools  #beautywithbrain  #whatsapp0129304676 
KULIT KUSAM?? ๐Ÿ˜ฏ

Ada WHITE HEAD & BLACK HEAD? ๐Ÿ˜ฐ

KULIT SENSITIF?? BERJERAWAT?? ๐Ÿ˜•๐Ÿ˜•๐Ÿ˜• Jom atasi masalah yang selalu kita hadapi. Mulakan cucian kulit muka bersama-sama SKINVIGORATE cleansing Brush di mana ia mencuci lebih bersih berbanding cucian tangan. 
Sebanyak 85% skinvigorate membersih dan membantu menghilangkan white head dan black head dan juga bantu mencuci sehingga ke dalam liang pori. 
Anda tercari-cari mesin cuci muka yang tahan lama? Tahan lasak ? Tapi dengan harga berpatutan. Jom dapatkan skinvigorate cleansing brush. Pm me for details. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Hanom | 012-930 4676
Independent Beauty Consultant

#skinvigoratecleansingbrush #cucianlebihbersih #botanicaleffects #botanicalevolution #timewisemiracleset #timewiseplus #newtimewiserepair #melacepskincare #whiteningskincare #mkkualaselangor #mkklang #mkjeram #mktanjongkarang #mkskinchan #mksabakbernam #mksungaibesar #mksungaisembilang #jeragat #jerawat #kulitsensitif #kulitberjerawat #kulitberminyak #kulitkering #antipenuaan #whatsapp0129304676
KULIT KUSAM?? ๐Ÿ˜ฏ Ada WHITE HEAD & BLACK HEAD? ๐Ÿ˜ฐ KULIT SENSITIF?? BERJERAWAT?? ๐Ÿ˜•๐Ÿ˜•๐Ÿ˜• Jom atasi masalah yang selalu kita hadapi. Mulakan cucian kulit muka bersama-sama SKINVIGORATE cleansing Brush di mana ia mencuci lebih bersih berbanding cucian tangan. Sebanyak 85% skinvigorate membersih dan membantu menghilangkan white head dan black head dan juga bantu mencuci sehingga ke dalam liang pori. Anda tercari-cari mesin cuci muka yang tahan lama? Tahan lasak ? Tapi dengan harga berpatutan. Jom dapatkan skinvigorate cleansing brush. Pm me for details. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Hanom | 012-930 4676 Independent Beauty Consultant #skinvigoratecleansingbrush  #cucianlebihbersih  #botanicaleffects  #botanicalevolution  #timewisemiracleset  #timewiseplus  #newtimewiserepair  #melacepskincare  #whiteningskincare  #mkkualaselangor  #mkklang  #mkjeram  #mktanjongkarang  #mkskinchan  #mksabakbernam  #mksungaibesar  #mksungaisembilang  #jeragat  #jerawat  #kulitsensitif  #kulitberjerawat  #kulitberminyak  #kulitkering  #antipenuaan  #whatsapp0129304676 
SIAPA ADA MASALAH SEPERTI DI DALAM GAMBAR?

Parut berlubang? Pori terbuka? Jerawat bernanah? Bintik hitam? Jeragat? Mata panda? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Cuba bermacam-macam cara tapi tak berjaya juga ,sedih berduka lara lagi.๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข Nak tak saya bantu? Nak 5 orang yang betul-betul nak kulit dia sihat. Saya akan bantu dari sampai A - Z sehingga skin awak cantik molek. 5 orang sahaja. Gift menanti anda. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Hanom | 012-930 4676

#skincaremarykay #cosmeticmarykay #lipstickmarykay #makeupmarykay #botanicaleffects #botanicalevolution #timewiseplus #timewisemiracleset #melacepskincare #jerawat #jeragat #kulitcombinasi #kulitsensitif #kulitputih #kulitberminyak #kulitkering #kulitkasar #jerawathalus #skinvigoratecleansingbrush #beautyconsultantmarykay #beautywithbrain #beautytools #whiteningskincare #whatsapp0129304676
SIAPA ADA MASALAH SEPERTI DI DALAM GAMBAR? Parut berlubang? Pori terbuka? Jerawat bernanah? Bintik hitam? Jeragat? Mata panda? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Cuba bermacam-macam cara tapi tak berjaya juga ,sedih berduka lara lagi.๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข Nak tak saya bantu? Nak 5 orang yang betul-betul nak kulit dia sihat. Saya akan bantu dari sampai A - Z sehingga skin awak cantik molek. 5 orang sahaja. Gift menanti anda. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Hanom | 012-930 4676 #skincaremarykay  #cosmeticmarykay  #lipstickmarykay  #makeupmarykay  #botanicaleffects  #botanicalevolution  #timewiseplus  #timewisemiracleset  #melacepskincare  #jerawat  #jeragat  #kulitcombinasi  #kulitsensitif  #kulitputih  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitkasar  #jerawathalus  #skinvigoratecleansingbrush  #beautyconsultantmarykay  #beautywithbrain  #beautytools  #whiteningskincare  #whatsapp0129304676 
Botanical Evo- SKINCARE UNTUK REMAJA BERUMUR 12-24 TAHUN .
.
Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen: .
.
1. CLEANSER(GEL) - Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar .
.
2. INVIGORATING SCRUB - Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih .
.
3. REFRESHING TONER - Membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lagi tampak tegang .
.
4. MOISTURIZING GEL - Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka .
.
5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari .
.
.
Berminat, boleh whatsapp saya ye๐Ÿ˜˜ .
.
.
๐Ÿ“ฒ 013 3989690
Dalilah Iliana
MARY KAY BEAUTY CONSULTANT .
.
#newbotanical #botanicaleffects #botanicalevo #botanicalevolution #marykayskincare #skincaremalaysia #marykaypenang #naturalskincare #marykaybotanical  #botanicalpinkmarykay
Botanical Evo- SKINCARE UNTUK REMAJA BERUMUR 12-24 TAHUN . . Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen: . . 1. CLEANSER(GEL) - Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar . . 2. INVIGORATING SCRUB - Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih . . 3. REFRESHING TONER - Membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lagi tampak tegang . . 4. MOISTURIZING GEL - Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka . . 5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari . . . Berminat, boleh whatsapp saya ye๐Ÿ˜˜ . . . ๐Ÿ“ฒ 013 3989690 Dalilah Iliana MARY KAY BEAUTY CONSULTANT . . #newbotanical  #botanicaleffects  #botanicalevo  #botanicalevolution  #marykayskincare  #skincaremalaysia  #marykaypenang  #naturalskincare  #marykaybotanical  #botanicalpinkmarykay 
.
PEMINAT TEGAR SKINVIGORATE?
.
Okay siapa yg dah guna kan skinvi dari Mary Kay ni, mesti dah tahu sangat best nya mcm mana kan? ๐Ÿ˜‰
.
Demam limited skinvigorate brush purple tu dah pun habis.. warna pink pon ok jgk kan...๐Ÿ™ŠPaling penting kualiti mcm biasa lah, memang tip top sangattt...bagi cenggini ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ haaa.... .
Nak tahu lanjut kelebihan dan fungsi skinvigorate brush ni jom DM sis cepatt, sebab kalau lambat nanti lambat pulak nak restok balik... almaklumlah.. paling laris di pasaran... ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Whatsapp @ DM Ayu 012-7960046
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #skinvigorate #marykaypromotion #timewisemiracle #botanicaleffects #mkmen #botanicalevolution #marykayskinvigorate
. PEMINAT TEGAR SKINVIGORATE? . Okay siapa yg dah guna kan skinvi dari Mary Kay ni, mesti dah tahu sangat best nya mcm mana kan? ๐Ÿ˜‰ . Demam limited skinvigorate brush purple tu dah pun habis.. warna pink pon ok jgk kan...๐Ÿ™ŠPaling penting kualiti mcm biasa lah, memang tip top sangattt...bagi cenggini ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ haaa.... . Nak tahu lanjut kelebihan dan fungsi skinvigorate brush ni jom DM sis cepatt, sebab kalau lambat nanti lambat pulak nak restok balik... almaklumlah.. paling laris di pasaran... ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . Whatsapp @ DM Ayu 012-7960046 Mary Kay Beauty Consultant . #marykaymalaysia  #skinvigorate  #marykaypromotion  #timewisemiracle  #botanicaleffects  #mkmen  #botanicalevolution  #marykayskinvigorate 
Hoorayy for HEALTHY SKIN!!!! :: Produk terbaru Mary Kay Botanical Effect EvO@ Evolution.

Siapa y sesuai guna ok?..meh baca.. Set ini adalah pertama kali Mary Kay keluarkan untuk remaja semuda usia 12 tahun ke atas. Jadi bagi yang ada anak2 remaja yang dah mula perlukan perhatian untuk wajah mereka, set Botanical Effect Evo inilah yang sesuai untuk mereka. ๐Ÿ‘BOTANICAL EFFECT SKIN CARE NEW EVOLUTION๐Ÿ‘ ๐Ÿ“GEL PEMBERSIHAN
โƒ Mencuci setiap hari, pagi dan malam, untuk bersih yang mendalam. ๐Ÿ“SCRUB MENYEGARKAN
โƒ Pengelupasan untuk membuang kulit mati dan kusam serta membersih sehingga ke liang pori dan meratakan tona kulit (cerah x sekata) ๐Ÿ“ TONER MENYEGARKAN
โƒ Membersihkan kesan kotoran
โƒ Menutup dan mengecilkan liang pori
โƒ Menanggalkan sel-sel kulit mati
โƒ Untuk pembersihan yang lengkap ๐Ÿ“ GEL PELEMBAP
โƒ Penyerapan gel yang cepat, tidak berasa berminyak, namun ia melembapkan kulit untuk 12 jam.malaysia da mula pnas jd perlukan lbh lembapan agar skin x kering dan kasar ๐Ÿ“LOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI
โƒ Anda akan mendapat perlindungan cahaya matahari ditambah dengan 12 jam kelembapan dalam satu langkah mudah.elak muka burn dan bebelang!!adik2 balik skolah tu elok la pakai.๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ‹LANGKAH-LANGKAH: โœจ GEL PEMBERSIH
โƒ Mencuci setiap hari, pagi dan malam, untuk pembersihan yang mendalam. โœจ SKRUB MENYEGARKAN
โƒ Pengunaan 2 atau 3 kali seminggu. โœจ TONER MENYEGARKAN
โƒ Digunakan setiap hari, pagi, malam, untuk yang pembersihan yang lengkap. โœจGEL PELEMBAP
โƒ Pakai setiap hari, pagi dan malam, untuk kulit yang terasa lembut dan licin. โœจLOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI
โƒ Guna bila perlu untuk kelembapan dan perlindungan cahaya

Tahan sehingga 6-12 bulan penggunaan...best kan?sgt jimat dan bermanfaat utk kulit.. :: Kalau nk cuba dan perlukan khidmat nasihat mengenai kulit anda, bole hubungi kak sha perunding kecantikan anda!! #skincareroutine
#healthyskin
#botanicalevolution

Ayu
0179177130
Hoorayy for HEALTHY SKIN!!!! :: Produk terbaru Mary Kay Botanical Effect EvO@ Evolution. Siapa y sesuai guna ok?..meh baca.. Set ini adalah pertama kali Mary Kay keluarkan untuk remaja semuda usia 12 tahun ke atas. Jadi bagi yang ada anak2 remaja yang dah mula perlukan perhatian untuk wajah mereka, set Botanical Effect Evo inilah yang sesuai untuk mereka. ๐Ÿ‘BOTANICAL EFFECT SKIN CARE NEW EVOLUTION๐Ÿ‘ ๐Ÿ“GEL PEMBERSIHAN โƒ Mencuci setiap hari, pagi dan malam, untuk bersih yang mendalam. ๐Ÿ“SCRUB MENYEGARKAN โƒ Pengelupasan untuk membuang kulit mati dan kusam serta membersih sehingga ke liang pori dan meratakan tona kulit (cerah x sekata) ๐Ÿ“ TONER MENYEGARKAN โƒ Membersihkan kesan kotoran โƒ Menutup dan mengecilkan liang pori โƒ Menanggalkan sel-sel kulit mati โƒ Untuk pembersihan yang lengkap ๐Ÿ“ GEL PELEMBAP โƒ Penyerapan gel yang cepat, tidak berasa berminyak, namun ia melembapkan kulit untuk 12 jam.malaysia da mula pnas jd perlukan lbh lembapan agar skin x kering dan kasar ๐Ÿ“LOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI โƒ Anda akan mendapat perlindungan cahaya matahari ditambah dengan 12 jam kelembapan dalam satu langkah mudah.elak muka burn dan bebelang!!adik2 balik skolah tu elok la pakai.๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ‹LANGKAH-LANGKAH: โœจ GEL PEMBERSIH โƒ Mencuci setiap hari, pagi dan malam, untuk pembersihan yang mendalam. โœจ SKRUB MENYEGARKAN โƒ Pengunaan 2 atau 3 kali seminggu. โœจ TONER MENYEGARKAN โƒ Digunakan setiap hari, pagi, malam, untuk yang pembersihan yang lengkap. โœจGEL PELEMBAP โƒ Pakai setiap hari, pagi dan malam, untuk kulit yang terasa lembut dan licin. โœจLOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI โƒ Guna bila perlu untuk kelembapan dan perlindungan cahaya Tahan sehingga 6-12 bulan penggunaan...best kan?sgt jimat dan bermanfaat utk kulit.. :: Kalau nk cuba dan perlukan khidmat nasihat mengenai kulit anda, bole hubungi kak sha perunding kecantikan anda!! #skincareroutine  #healthyskin  #botanicalevolution  Ayu 0179177130
.
Skincare berasaskan Aloe Vera dan Buah Naga ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Hai sayang semua. Okay petang2 Jumaat ni sis nak celoteh sikitttt pasal Botanical Evolution. Botanical Evo ni adalah mcm versi upgrade dari Botanical Effects yg hijau putih , tu tapi Botanical Evo ni khas untuk yg berkulit normal . Kalau berkulit sensitif atau kering sgt , sis tak sarankan ambil set ni,tau
.
Kalau nak tahu skincare mana yg sesuai untuk kulit anda, sila whatsapp sis untuk advise ye, jangan main beli je, sayang tau nanti rosak kulit ๐Ÿ˜ฐ
.
Okay apa2 nak tanya pasal skincare ni boleh direct DM sis okayy๐Ÿ˜˜
.
DM / Whatsapp 011-21290619 
Mary Kay Senior Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykaykualalumpur
#botanicalevolution #botanicaleffects #marykayskincare #aloevera #buahnaga #botanicalbased
. Skincare berasaskan Aloe Vera dan Buah Naga ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Hai sayang semua. Okay petang2 Jumaat ni sis nak celoteh sikitttt pasal Botanical Evolution. Botanical Evo ni adalah mcm versi upgrade dari Botanical Effects yg hijau putih , tu tapi Botanical Evo ni khas untuk yg berkulit normal . Kalau berkulit sensitif atau kering sgt , sis tak sarankan ambil set ni,tau . Kalau nak tahu skincare mana yg sesuai untuk kulit anda, sila whatsapp sis untuk advise ye, jangan main beli je, sayang tau nanti rosak kulit ๐Ÿ˜ฐ . Okay apa2 nak tanya pasal skincare ni boleh direct DM sis okayy๐Ÿ˜˜ . DM / Whatsapp 011-21290619 Mary Kay Senior Beauty Consultant . #marykaymalaysia  #marykaykualalumpur  #botanicalevolution  #botanicaleffects  #marykayskincare  #aloevera  #buahnaga  #botanicalbased 
Siapa nak sangka muka yang KUSAM, JERAGAT ,JERAWAT kini pulih kembali.

Bermula dengan treatment , botanical set dan kini pakai SET MELACEP LUMINOUS untuk atasi masalah kulit beliau.

Kenapa boleh cantik? Kenapa boleh pulih? Itu kerana beliau sabar,percaya pada Beauty consultant yang menjaga beliau. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Korang ada masalah seperti ini yang ingin saya bantu? kami memang bukan pakar kulit tapi menjaga anda dengan segala ilmu yang kami anda utk bantu anda. Nk saya jadi beauty consultant anda? Pm saya.

Hanom | 012-930 4676

#testimoniskincare #treamentmarykay #kulitkusam #kulitberminyak #kulitkering #kulitberjerawat #jeragat #pigmentasi #mkselangor #mkkualaselangor #mktanjongkarang #mkskinchan #mkjeram #mksabakbernam #mksungaisembilang #skincaremarykay #skinvigoratecleansingbrush #beautywithbrain #beautyconsultantmarykay #beautytools #botanicaleffects #botanicalevolution #timewisemiracleset #timewiseplus #melacepskincare #acneprone #ubatjerawat #whatsapp0129304676
Siapa nak sangka muka yang KUSAM, JERAGAT ,JERAWAT kini pulih kembali. Bermula dengan treatment , botanical set dan kini pakai SET MELACEP LUMINOUS untuk atasi masalah kulit beliau. Kenapa boleh cantik? Kenapa boleh pulih? Itu kerana beliau sabar,percaya pada Beauty consultant yang menjaga beliau. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Korang ada masalah seperti ini yang ingin saya bantu? kami memang bukan pakar kulit tapi menjaga anda dengan segala ilmu yang kami anda utk bantu anda. Nk saya jadi beauty consultant anda? Pm saya. Hanom | 012-930 4676 #testimoniskincare  #treamentmarykay  #kulitkusam  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitberjerawat  #jeragat  #pigmentasi  #mkselangor  #mkkualaselangor  #mktanjongkarang  #mkskinchan  #mkjeram  #mksabakbernam  #mksungaisembilang  #skincaremarykay  #skinvigoratecleansingbrush  #beautywithbrain  #beautyconsultantmarykay  #beautytools  #botanicaleffects  #botanicalevolution  #timewisemiracleset  #timewiseplus  #melacepskincare  #acneprone  #ubatjerawat  #whatsapp0129304676 
Antara barisan Skincare yg menjadi pilihan pengguna Mary Kay. Terdiri dari bahan semulajadi yg menggunakan bahan bebunga yang banyak memberi manfaat pada kulit.

Anda perlukan guide? Perlukan jln penyelesaian terhadap masalah kulit anda? 
Meeza
MK Beauty Consultant
0179057650

#marykay #marykaykl #marykaygombak #marykaysetapak #marykaywangsamaju #marykaysetiawangsa #marykayampang #marykayselayang #marykaysentul #skincare #botanicaleffects #botanicalevolution #timewisemiracle #melacep #cod #codgombak #businessonline #sayajual #sayajualmarykay #sayabeautyconsultantmarykay
Antara barisan Skincare yg menjadi pilihan pengguna Mary Kay. Terdiri dari bahan semulajadi yg menggunakan bahan bebunga yang banyak memberi manfaat pada kulit. Anda perlukan guide? Perlukan jln penyelesaian terhadap masalah kulit anda? Meeza MK Beauty Consultant 0179057650 #marykay  #marykaykl  #marykaygombak  #marykaysetapak  #marykaywangsamaju  #marykaysetiawangsa  #marykayampang  #marykayselayang  #marykaysentul  #skincare  #botanicaleffects  #botanicalevolution  #timewisemiracle  #melacep  #cod  #codgombak  #businessonline  #sayajual  #sayajualmarykay  #sayabeautyconsultantmarykay 
Hoorayy for HEALTHY SKIN!!!! :: Produk terbaru Mary Kay Botanical Effect EvO@ Evolution.

Siapa y sesuai guna ok?..meh baca.. Set ini adalah pertama kali Mary Kay keluarkan untuk remaja semuda usia 12 tahun ke atas. Jadi bagi yang ada anak2 remaja yang dah mula perlukan perhatian untuk wajah mereka, set Botanical Effect Evo inilah yang sesuai untuk mereka. ๐Ÿ‘BOTANICAL EFFECT SKIN CARE NEW EVOLUTION๐Ÿ‘ ๐Ÿ“GEL PEMBERSIHAN
โƒ Mencuci setiap hari, pagi dan malam, untuk bersih yang mendalam. ๐Ÿ“SCRUB MENYEGARKAN
โƒ Pengelupasan untuk membuang kulit mati dan kusam serta membersih sehingga ke liang pori dan meratakan tona kulit (cerah x sekata) ๐Ÿ“ TONER MENYEGARKAN
โƒ Membersihkan kesan kotoran
โƒ Menutup dan mengecilkan liang pori
โƒ Menanggalkan sel-sel kulit mati
โƒ Untuk pembersihan yang lengkap ๐Ÿ“ GEL PELEMBAP
โƒ Penyerapan gel yang cepat, tidak berasa berminyak, namun ia melembapkan kulit untuk 12 jam.malaysia da mula pnas jd perlukan lbh lembapan agar skin x kering dan kasar ๐Ÿ“LOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI
โƒ Anda akan mendapat perlindungan cahaya matahari ditambah dengan 12 jam kelembapan dalam satu langkah mudah.elak muka burn dan bebelang!!adik2 balik skolah tu elok la pakai.๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ‹LANGKAH-LANGKAH: โœจ GEL PEMBERSIH
โƒ Mencuci setiap hari, pagi dan malam, untuk pembersihan yang mendalam. โœจ SKRUB MENYEGARKAN
โƒ Pengunaan 2 atau 3 kali seminggu. โœจ TONER MENYEGARKAN
โƒ Digunakan setiap hari, pagi, malam, untuk yang pembersihan yang lengkap. โœจGEL PELEMBAP
โƒ Pakai setiap hari, pagi dan malam, untuk kulit yang terasa lembut dan licin. โœจLOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI
โƒ Guna bila perlu untuk kelembapan dan perlindungan cahaya

Tahan sehingga 6-12 bulan penggunaan...best kan?sgt jimat dan bermanfaat utk kulit.. :: Kalau nk cuba dan perlukan khidmat nasihat mengenai kulit anda, bole hubungi kak sha perunding kecantikan anda!! #skincareroutine
#healthyskin
#botanicalevolution

Ana
0139123699
Hoorayy for HEALTHY SKIN!!!! :: Produk terbaru Mary Kay Botanical Effect EvO@ Evolution. Siapa y sesuai guna ok?..meh baca.. Set ini adalah pertama kali Mary Kay keluarkan untuk remaja semuda usia 12 tahun ke atas. Jadi bagi yang ada anak2 remaja yang dah mula perlukan perhatian untuk wajah mereka, set Botanical Effect Evo inilah yang sesuai untuk mereka. ๐Ÿ‘BOTANICAL EFFECT SKIN CARE NEW EVOLUTION๐Ÿ‘ ๐Ÿ“GEL PEMBERSIHAN โƒ Mencuci setiap hari, pagi dan malam, untuk bersih yang mendalam. ๐Ÿ“SCRUB MENYEGARKAN โƒ Pengelupasan untuk membuang kulit mati dan kusam serta membersih sehingga ke liang pori dan meratakan tona kulit (cerah x sekata) ๐Ÿ“ TONER MENYEGARKAN โƒ Membersihkan kesan kotoran โƒ Menutup dan mengecilkan liang pori โƒ Menanggalkan sel-sel kulit mati โƒ Untuk pembersihan yang lengkap ๐Ÿ“ GEL PELEMBAP โƒ Penyerapan gel yang cepat, tidak berasa berminyak, namun ia melembapkan kulit untuk 12 jam.malaysia da mula pnas jd perlukan lbh lembapan agar skin x kering dan kasar ๐Ÿ“LOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI โƒ Anda akan mendapat perlindungan cahaya matahari ditambah dengan 12 jam kelembapan dalam satu langkah mudah.elak muka burn dan bebelang!!adik2 balik skolah tu elok la pakai.๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ‹LANGKAH-LANGKAH: โœจ GEL PEMBERSIH โƒ Mencuci setiap hari, pagi dan malam, untuk pembersihan yang mendalam. โœจ SKRUB MENYEGARKAN โƒ Pengunaan 2 atau 3 kali seminggu. โœจ TONER MENYEGARKAN โƒ Digunakan setiap hari, pagi, malam, untuk yang pembersihan yang lengkap. โœจGEL PELEMBAP โƒ Pakai setiap hari, pagi dan malam, untuk kulit yang terasa lembut dan licin. โœจLOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI โƒ Guna bila perlu untuk kelembapan dan perlindungan cahaya Tahan sehingga 6-12 bulan penggunaan...best kan?sgt jimat dan bermanfaat utk kulit.. :: Kalau nk cuba dan perlukan khidmat nasihat mengenai kulit anda, bole hubungi kak sha perunding kecantikan anda!! #skincareroutine  #healthyskin  #botanicalevolution  Ana 0139123699
Bibir sihat? ๐Ÿ˜Š

Bibir masih gelap?๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ˜ฏ Bibir sensitif? ๐Ÿ˜

Bibir merekah berdarah ? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Cuba rasa kulit bibir? Kasar  ye.  Sepanjang umur uolsss pernah kasi SPA BIBIR? 
Tak pernah ? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. Ok itu petanda lips uolsss perlukan vitamin dann di dalam mary kay ada mengeluarkan SET SATIN LIPS di mana ia membantu masalah uolss untuk buat bibir lebih segar dan sihat.

1. Scrub Sugar Shea : Menggelupas secara lembut untuk buang sel kulit mati dipermukaan bibir.

2. Lip Balm shea Butter : Memberi kelembapan untuk bibir kekal sihat dan segar. 
Tips untuk bibir nampak CANTIK dengan pemaikaian liptick harus bermula dengan SET SATIN LIPS. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Suka? Teruja? Meh whatsapp hanom untuk keterangan lanjut. 
Hanom | 012-930 4676

#setsatinlips #bibirkering #bibirmerekah #bibirdarah #bibirmenggelupas #bibirmerah #merahmenawandgnsatinlips #mkkualaselangor #mktanjongkarang #mkjeram #mkskinchan #mksungaisembilang #mksungaibesar #mksabakbernam #mkklang #mkselangor #skincaremarykay #cosmeticmarykay #marykayproduct #whiteningskincare #whatsapp0129304676 #melacepskincare #botanicaleffects #beautyconsultantmarykay #botanicalevolution #timewisemiracleset
Bibir sihat? ๐Ÿ˜Š Bibir masih gelap?๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ˜ฏ Bibir sensitif? ๐Ÿ˜ Bibir merekah berdarah ? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Cuba rasa kulit bibir? Kasar ye. Sepanjang umur uolsss pernah kasi SPA BIBIR? Tak pernah ? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. Ok itu petanda lips uolsss perlukan vitamin dann di dalam mary kay ada mengeluarkan SET SATIN LIPS di mana ia membantu masalah uolss untuk buat bibir lebih segar dan sihat. 1. Scrub Sugar Shea : Menggelupas secara lembut untuk buang sel kulit mati dipermukaan bibir. 2. Lip Balm shea Butter : Memberi kelembapan untuk bibir kekal sihat dan segar. Tips untuk bibir nampak CANTIK dengan pemaikaian liptick harus bermula dengan SET SATIN LIPS. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Suka? Teruja? Meh whatsapp hanom untuk keterangan lanjut. Hanom | 012-930 4676 #setsatinlips  #bibirkering  #bibirmerekah  #bibirdarah  #bibirmenggelupas  #bibirmerah  #merahmenawandgnsatinlips  #mkkualaselangor  #mktanjongkarang  #mkjeram  #mkskinchan  #mksungaisembilang  #mksungaibesar  #mksabakbernam  #mkklang  #mkselangor  #skincaremarykay  #cosmeticmarykay  #marykayproduct  #whiteningskincare  #whatsapp0129304676  #melacepskincare  #botanicaleffects  #beautyconsultantmarykay  #botanicalevolution  #timewisemiracleset 
Awakยฒ da dinner daa malam ni?? Daa kalau macam tu sambung dinner #testimonimarykay pulak. Kompem kenyangggggg ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
.
Nak tahu lebih lagi wasep aya ok
.
Aya
0103419866
#marykaybeautyconsultant 
#marykay
#marykaymalaysia 
#marykaykluang
#marykayjohor
#testimonialmarykay 
#timewiseskincare 
#BotanicalEffect 
#malacepset 
#botanicalevolution
Awakยฒ da dinner daa malam ni?? Daa kalau macam tu sambung dinner #testimonimarykay pulak. Kompem kenyangggggg ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
.
Nak tahu lebih lagi wasep aya ok
.
Aya
0103419866
#marykaybeautyconsultant 
#marykay
#marykaymalaysia 
#marykaykluang
#marykayjohor
#testimonialmarykay 
#timewiseskincare 
#BotanicalEffect 
#malacepset 
#botanicalevolution
Awakยฒ da dinner daa malam ni?? Daa kalau macam tu sambung dinner #testimonimarykay pulak. Kompem kenyangggggg ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
.
Nak tahu lebih lagi wasep aya ok
.
Aya
0103419866
#marykaybeautyconsultant 
#marykay
#marykaymalaysia 
#marykaykluang
#marykayjohor
#testimonialmarykay 
#timewiseskincare 
#BotanicalEffect 
#malacepset 
#botanicalevolution
Awakยฒ da dinner daa malam ni?? Daa kalau macam tu sambung dinner #testimonimarykay pulak. Kompem kenyangggggg ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
.
Nak tahu lebih lagi wasep aya ok
.
Aya
0103419866
#marykaybeautyconsultant 
#marykay
#marykaymalaysia 
#marykaykluang
#marykayjohor
#testimonialmarykay 
#timewiseskincare 
#BotanicalEffect 
#malacepset 
#botanicalevolution
Awakยฒ da dinner daa malam ni?? Daa kalau macam tu sambung dinner #testimonimarykay pulak. Kompem kenyangggggg ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
.
Nak tahu lebih lagi wasep aya ok
.
Aya
0103419866
#marykaybeautyconsultant 
#marykay
#marykaymalaysia 
#marykaykluang
#marykayjohor
#testimonialmarykay 
#timewiseskincare 
#BotanicalEffect 
#malacepset 
#botanicalevolution
Diri sendiri telah jadi #testimoni. Hehe

Ok yang kiri tu saya pakai #mattewear foundation jam 9.00am tau. Buat aktiviti luar yang time tu cuaca agak cerah panas. Risau muka akan bercapukk tapi sekali snapp nah gambar belah kanan tu jadinya bila jam menunjukkan 6.00pm. 
Lebih 8 jam lamanya make up tu sebab cotii solat kebetulan. Opsss! ๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท
Best kan bila make up tak bercapuk. Ini kalau tunggu pengantin lelama pun syiok sebab makin lama pakai lagi cantik effect dia. Cuma saya tak touchup lipstick sahaja. Kiki.

So nak pakai foundation mk or foundation mary kay. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Jom borak kalau nak tips lebih lagi. Ini tiada makna nak teruss cantik 3 hari ye.. hehe.

Hanom | 012-930 4676

#beautyconsultantmarykay #beautywithbrain #mattwearfoundation #colorikutskin #mkkualaselangor #freefortester #mkjeram #mkkualaselangor #mktanjongkarang #mkskinchan #mksungaisembilang #mksabakbernam #mksungaibesar #whatsapp0129304676 #kulitsensitif #kulitbersih #kulitcombinasi #kulitnormal #botanicaleffects #botanicalevolution #marykayproduct #marykayskincare #marykaycosmetics #marykay #whatsapp0129304676
Diri sendiri telah jadi #testimoni . Hehe Ok yang kiri tu saya pakai #mattewear  foundation jam 9.00am tau. Buat aktiviti luar yang time tu cuaca agak cerah panas. Risau muka akan bercapukk tapi sekali snapp nah gambar belah kanan tu jadinya bila jam menunjukkan 6.00pm. Lebih 8 jam lamanya make up tu sebab cotii solat kebetulan. Opsss! ๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท Best kan bila make up tak bercapuk. Ini kalau tunggu pengantin lelama pun syiok sebab makin lama pakai lagi cantik effect dia. Cuma saya tak touchup lipstick sahaja. Kiki. So nak pakai foundation mk or foundation mary kay. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Jom borak kalau nak tips lebih lagi. Ini tiada makna nak teruss cantik 3 hari ye.. hehe. Hanom | 012-930 4676 #beautyconsultantmarykay  #beautywithbrain  #mattwearfoundation  #colorikutskin  #mkkualaselangor  #freefortester  #mkjeram  #mkkualaselangor  #mktanjongkarang  #mkskinchan  #mksungaisembilang  #mksabakbernam  #mksungaibesar  #whatsapp0129304676  #kulitsensitif  #kulitbersih  #kulitcombinasi  #kulitnormal  #botanicaleffects  #botanicalevolution  #marykayproduct  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykay  #whatsapp0129304676 
Bila mana kita nak jumpa client harus cantik-cantik and comel comel. Hehe.

Hari ni make up dengan matte wear liquid foundation mary kay untuk elakkan muka tampak lebih berminyak. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Lagi lama pakai lagi GLOWINGGG tau. Tak caya kena cuba la sendiri. Mmuahh! 
#foundationmarykay #mattewear #mkkualaselangor #mkjeram #mkskinchan #mktanjongkarang #mksungaibesar #mksungaisembilang #mksungaibesar #whatsapp0129304676 #botanicaleffects #botanicalevolution #timewisemiracleset #melacepskincare #whiteningskincare #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitkering #kulitnormal #antipenuaan #antiaging
Bila mana kita nak jumpa client harus cantik-cantik and comel comel. Hehe. Hari ni make up dengan matte wear liquid foundation mary kay untuk elakkan muka tampak lebih berminyak. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Lagi lama pakai lagi GLOWINGGG tau. Tak caya kena cuba la sendiri. Mmuahh! #foundationmarykay  #mattewear  #mkkualaselangor  #mkjeram  #mkskinchan  #mktanjongkarang  #mksungaibesar  #mksungaisembilang  #mksungaibesar  #whatsapp0129304676  #botanicaleffects  #botanicalevolution  #timewisemiracleset  #melacepskincare  #whiteningskincare  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitnormal  #antipenuaan  #antiaging 
Haiii selamatt petang.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Buat apa tu? Ada yang dah habis kerja? Ok jom hanom nak cerita sedikit kebaikkan LIQUID FOUNDATION WEAR MATTE ni.

1. Foundation matte yang di seduh dengan VITAMIN E untuk membina kolagen agar wajah lebih tegang ,muda dan sihat. ๐Ÿ˜

2. Bertindak sepanjang hari untuk menyerap minyak supaya mekap tidak berasa atau nampak tebal. ๐Ÿ˜‰

3. Kulit tampak lebih tegang dan sihat apabila keshadiran garis halus,kedutan dan pori dikurangjan secara ketara. ๐Ÿ˜„

4. Foundation yang tahan lama sehingga 8 jam.๐Ÿ˜˜ 5. Untuk kesempurnaan tanoa cela gunakan dengan liquid Foundation Brush. ๐Ÿ˜ ๐Ÿ€Matte wear liquid fpundation dirumjs dengan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk membantu kulit mengekalkan penampilan muda remaja.

Jika anda mempunyai kulit berminyak di kawasan T-zone (dahi_hidung), kulit berminyak seluruh muka wajib pakai ini agar tampak kulit lebih smooth and matte . ๐Ÿ˜„

Jika ingin saya bantu boleh ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Kecil-kecil molek Foundation ni pun tahan 6 bulan tau.. haaa gitu! Hehe
Hanom| 012-930 4676

#beautyconsultantmarykay
#mattwearfpundation #beautywithbrain #foundationmarykay #kulitberminyak #kulitcombinasi #kulitinginkankolagen #jerawat #jeragat #kulitnormal #kulitsensitif #botanicaleffects #botanicalevolution #timewisemiracleset #gelmask #micromabrasion #liangporibesar #timewisemarykay #melacep #timewiseplus #whatsapp0129304676
Haiii selamatt petang.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Buat apa tu? Ada yang dah habis kerja? Ok jom hanom nak cerita sedikit kebaikkan LIQUID FOUNDATION WEAR MATTE ni. 1. Foundation matte yang di seduh dengan VITAMIN E untuk membina kolagen agar wajah lebih tegang ,muda dan sihat. ๐Ÿ˜ 2. Bertindak sepanjang hari untuk menyerap minyak supaya mekap tidak berasa atau nampak tebal. ๐Ÿ˜‰ 3. Kulit tampak lebih tegang dan sihat apabila keshadiran garis halus,kedutan dan pori dikurangjan secara ketara. ๐Ÿ˜„ 4. Foundation yang tahan lama sehingga 8 jam.๐Ÿ˜˜ 5. Untuk kesempurnaan tanoa cela gunakan dengan liquid Foundation Brush. ๐Ÿ˜ ๐Ÿ€Matte wear liquid fpundation dirumjs dengan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk membantu kulit mengekalkan penampilan muda remaja. Jika anda mempunyai kulit berminyak di kawasan T-zone (dahi_hidung), kulit berminyak seluruh muka wajib pakai ini agar tampak kulit lebih smooth and matte . ๐Ÿ˜„ Jika ingin saya bantu boleh ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Kecil-kecil molek Foundation ni pun tahan 6 bulan tau.. haaa gitu! Hehe Hanom| 012-930 4676 #beautyconsultantmarykay  #mattwearfpundation  #beautywithbrain  #foundationmarykay  #kulitberminyak  #kulitcombinasi  #kulitinginkankolagen  #jerawat  #jeragat  #kulitnormal  #kulitsensitif  #botanicaleffects  #botanicalevolution  #timewisemiracleset  #gelmask  #micromabrasion  #liangporibesar  #timewisemarykay  #melacep  #timewiseplus  #whatsapp0129304676 
Good morninggg!! Dah cuci muka? Rasa bersih tak guna tangan? Sampai ke liang pori cucian tangan tu untuk buang kotoran ? 
Dengan cucian tangan masih ada lagi kotoran dalam liang pori tapi dengan skinvigorate menarik segala kotoran yang ada dalam liang pori awak tu tau.

So nak spend ur money tak untuk #skinvigoratecleansingbrush ni? Sangat membantu ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #liangporibesar #membersihsehingga85% #pencuciserbaguna #hargaberpatutan #skincaremarykay #cosmeticmarykay #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitbersih #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitnormal #kulitkering #botanicaleffects #botanicalevolution #mkkualaselangor #mkjeram #mktanjongkarang #mkskinchan #mksungaibesar #whatsapp0129304676
Good morninggg!! Dah cuci muka? Rasa bersih tak guna tangan? Sampai ke liang pori cucian tangan tu untuk buang kotoran ? Dengan cucian tangan masih ada lagi kotoran dalam liang pori tapi dengan skinvigorate menarik segala kotoran yang ada dalam liang pori awak tu tau. So nak spend ur money tak untuk #skinvigoratecleansingbrush  ni? Sangat membantu ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #liangporibesar  #membersihsehingga85 % #pencuciserbaguna  #hargaberpatutan  #skincaremarykay  #cosmeticmarykay  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitbersih  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #kulitnormal  #kulitkering  #botanicaleffects  #botanicalevolution  #mkkualaselangor  #mkjeram  #mktanjongkarang  #mkskinchan  #mksungaibesar  #whatsapp0129304676 
Botanical Evo- skin care untuk remaja berumur 16 - 24 tahun .
.
Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen: .
.
1. CLEANSER(GEL) - Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar .
.
2. INVIGORATING SCRUB - Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih .
.
3. REFRESHING TONER - Membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lagi tampak tegang .
.
4. MOISTURIZING GEL - Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka .
.
5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari .
.
.
Berminat, boleh whatsapp sis ye๐Ÿ˜˜ .
.
.
โ˜Ž 013 9322609
Wanie
MARY KAY BEAUTY CONSULTANT .
.
#lifeispackwithgoodstuff #newbotanical #botanicaleffects #botanicalevo #botanicalevolution #marykayskincare #skincaremalaysia #skincaremalaysiaselamat #marykaybotanical #bepink #botanicalpinkmarykay
Botanical Evo- skin care untuk remaja berumur 16 - 24 tahun . . Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen: . . 1. CLEANSER(GEL) - Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar . . 2. INVIGORATING SCRUB - Guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih . . 3. REFRESHING TONER - Membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lagi tampak tegang . . 4. MOISTURIZING GEL - Memberi lembapan selama 12 jam, kerana gel ini menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak & meresap dengan cepat bagi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari selepas anda mencuci muka . . 5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - Merupakan koleksi pelembap yang perlu anda guna jika terdedah dengan cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sebagai pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari . . . Berminat, boleh whatsapp sis ye๐Ÿ˜˜ . . . โ˜Ž 013 9322609 Wanie MARY KAY BEAUTY CONSULTANT . . #lifeispackwithgoodstuff  #newbotanical  #botanicaleffects  #botanicalevo  #botanicalevolution  #marykayskincare  #skincaremalaysia  #skincaremalaysiaselamat  #marykaybotanical  #bepink  #botanicalpinkmarykay 
NEW! Mary Kay Botanical Effects
Refreshingly Simple Skin Care
~Rangkaian penjagaan kulit yang mudah diguna, sesuai untuk gaya hidup anda yang sibuk.
~pilihan produk yang kulit anda berasa senang hati dan juga menawarkan pelbagai manfaat untuk kulit.
~dengan bahan dari buah naga & aloe.
~5 in 1 set:
๐Ÿ’›1. Botanical Effects Cleansing Gel
> membersih secara mendalam dan berkesan, mengurangkan minyak pada wajah.
๐Ÿ’›2. Botanical Effects Invigorating Scrub
> mengelupas untuk hapuskan sel kulit mati dan kulit kusam, pori2 dibersih secara mendalam.
๐Ÿ’›3. Botanical Effects Refreshing Toner
> mengecilkan tampilan pori2 semasa menanggalkan minyak lebihan pada wajah.
๐Ÿ’›4. Botanical Effects Moisterizing Gel
> menawarkan perlindungan matahari spektrum luas dengan pelembapan yang mencukupi untuk kulitmu.
๐Ÿ’›5. Botanical Effects Moisterizing Lotion SPF30 Sunscreen
> formula ringan yang tidak rasa berminyak pada kulit serta tidak meninggalkan sisa pada wajah, ia menawarkan kelembapan untuk kulit sepanjang 12jam.
.
Aya
0103419866
#marykaybeautyconsultant 
#marykay
#marykaymalaysia
#MaryKayKluang 
#marykayjohor
#marykaybotanicaleffects 
#beevo
#botanicalevolution 
#botanicalevo
NEW! Mary Kay Botanical Effects Refreshingly Simple Skin Care ~Rangkaian penjagaan kulit yang mudah diguna, sesuai untuk gaya hidup anda yang sibuk. ~pilihan produk yang kulit anda berasa senang hati dan juga menawarkan pelbagai manfaat untuk kulit. ~dengan bahan dari buah naga & aloe. ~5 in 1 set: ๐Ÿ’›1. Botanical Effects Cleansing Gel > membersih secara mendalam dan berkesan, mengurangkan minyak pada wajah. ๐Ÿ’›2. Botanical Effects Invigorating Scrub > mengelupas untuk hapuskan sel kulit mati dan kulit kusam, pori2 dibersih secara mendalam. ๐Ÿ’›3. Botanical Effects Refreshing Toner > mengecilkan tampilan pori2 semasa menanggalkan minyak lebihan pada wajah. ๐Ÿ’›4. Botanical Effects Moisterizing Gel > menawarkan perlindungan matahari spektrum luas dengan pelembapan yang mencukupi untuk kulitmu. ๐Ÿ’›5. Botanical Effects Moisterizing Lotion SPF30 Sunscreen > formula ringan yang tidak rasa berminyak pada kulit serta tidak meninggalkan sisa pada wajah, ia menawarkan kelembapan untuk kulit sepanjang 12jam. . Aya 0103419866 #marykaybeautyconsultant  #marykay  #marykaymalaysia  #MaryKayKluang  #marykayjohor  #marykaybotanicaleffects  #beevo  #botanicalevolution  #botanicalevo 
Fuhhhh!! Berdebar la rasa hati ini bila nak submit order. Dah la bersusun order,sekali salah order mampuihhhh.. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Korang, masih ada masa lagi if nak #skinvigoratecleansingbrush yang limited edition tu tau. Pm je kita. 
Nak rasa sentuhan berus lembut skinvi ini jom la.. tak RUGI beli. ๐Ÿ˜Š

Ok dah boleh makan dengan tenang. Hihi.

Hanom | 012.930 4676

#beautyconsultant #marykayproducts #jeragat #JERAWAT #jerawathalus #parutjerawat #melaceplusskincarskincaremelacep #botanicaleffects #botanicalEvolution #beautytools #skinvigorate #hargaberpatutan #marykaykualaselangor #marykaytanjongkarang #marykayskinchan #marykayskincare #marykaycosmetic #marykaylipstick #semimattegellipstickmarykay #truedimensionsheercolor #intrendmatte #whatsapp0129304676 #whiteningskin #whiteningskincare #baazarpaknil
Fuhhhh!! Berdebar la rasa hati ini bila nak submit order. Dah la bersusun order,sekali salah order mampuihhhh.. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Korang, masih ada masa lagi if nak #skinvigoratecleansingbrush  yang limited edition tu tau. Pm je kita. Nak rasa sentuhan berus lembut skinvi ini jom la.. tak RUGI beli. ๐Ÿ˜Š Ok dah boleh makan dengan tenang. Hihi. Hanom | 012.930 4676 #beautyconsultant  #marykayproducts  #jeragat  #JERAWAT  #jerawathalus  #parutjerawat  #melaceplusskincarskincaremelacep  #botanicaleffects  #botanicalEvolution  #beautytools  #skinvigorate  #hargaberpatutan  #marykaykualaselangor  #marykaytanjongkarang  #marykayskinchan  #marykayskincare  #marykaycosmetic  #marykaylipstick  #semimattegellipstickmarykay  #truedimensionsheercolor  #intrendmatte  #whatsapp0129304676  #whiteningskin  #whiteningskincare  #baazarpaknil 
TESTIMONI #skinvigoratecleansingbrush!! Baru 2 hari guna skinvi dah nampak perubahan. Antaranya perubahan yang nampak adalah :- 1. Biji-biji halus mula cepat kering.
2. Kulit lebih cerah berbanding sebelum menggunakan skinvi.
3. Kulit terasa lebih lembut. 
Nampak tak betapa bestnya skinvi ni. Last hari ini untuk uolsss grab color purple LIMITED EDITION ni tau. Bermula Feb skinvi kembali warna putih pink. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #marykayproducts #skinvigoratecleansingbrush #beautytools #jerawat #untukkulitberminyak #untukkulitsensitif #untukkulitkusam #buangselkulitmati #buangkotoran #mencucisehinggakeliangpori #kulitberminyak #kulitnormal #kulitcombinasi #whatsapp0129304676 #botanicaleffects #botanicalEvolution
TESTIMONI #skinvigoratecleansingbrush !! Baru 2 hari guna skinvi dah nampak perubahan. Antaranya perubahan yang nampak adalah :- 1. Biji-biji halus mula cepat kering. 2. Kulit lebih cerah berbanding sebelum menggunakan skinvi. 3. Kulit terasa lebih lembut. Nampak tak betapa bestnya skinvi ni. Last hari ini untuk uolsss grab color purple LIMITED EDITION ni tau. Bermula Feb skinvi kembali warna putih pink. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #marykayproducts  #skinvigoratecleansingbrush  #beautytools  #jerawat  #untukkulitberminyak  #untukkulitsensitif  #untukkulitkusam  #buangselkulitmati  #buangkotoran  #mencucisehinggakeliangpori  #kulitberminyak  #kulitnormal  #kulitcombinasi  #whatsapp0129304676  #botanicaleffects  #botanicalEvolution 
SKINCARE REMAJA !
.
Okay syg meh dekat2 sis nak story mory skit , kenapa sis cakap pasal skincare remaja? .
Yelah dik, siapa2 yang berumur 25 ke bawah, kulit tiada masalah jerawat serius atau kulit tidak kering mengelupas teruk, anda boleh pakai Botanical Effects Evolution ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Sebab apa sis ckp mcm tu? Sebab dalam Mary Kay ni mmg special tau, setiap skincare ni khas ikut jenis kulit, ikut tahap umur dan ikut keperluan (masalah) kulit kita ni, haaaaa bukannya main hentam je tau, mcm ssetngah skincare yg tulis 'For all skin types' ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Percayalah dear, kulit budak umur 18 tahun mana sama dgn kulit mommy umur 35 tahun , betul tak? semakin meningkat umur, collagen semakin kurang, jeragat kian jelas kelihatan, dan kedut2 pulak makin naik, jadi mana boleh skincare yg sama je utk semua peringkat umur . Betul tak? ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
Okay jadi remaja muda yg nak kulit licin bersih sihat glowing2 meh DM akak ye , akak crita skit kehebatan Botanical Evo set nihhh. ๐Ÿ˜˜
.
0133621988
.
#marykaykualalumpur #marykayskincare #marykaybotanicaleffects #botanicalevolution #marykaybeautyconsultant #sayajualmarykay #pencuciwajah #marykayampang #marykayklcc #sayajual #botanicalbased #waterbased
SKINCARE REMAJA ! . Okay syg meh dekat2 sis nak story mory skit , kenapa sis cakap pasal skincare remaja? . Yelah dik, siapa2 yang berumur 25 ke bawah, kulit tiada masalah jerawat serius atau kulit tidak kering mengelupas teruk, anda boleh pakai Botanical Effects Evolution ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . Sebab apa sis ckp mcm tu? Sebab dalam Mary Kay ni mmg special tau, setiap skincare ni khas ikut jenis kulit, ikut tahap umur dan ikut keperluan (masalah) kulit kita ni, haaaaa bukannya main hentam je tau, mcm ssetngah skincare yg tulis 'For all skin types' ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Percayalah dear, kulit budak umur 18 tahun mana sama dgn kulit mommy umur 35 tahun , betul tak? semakin meningkat umur, collagen semakin kurang, jeragat kian jelas kelihatan, dan kedut2 pulak makin naik, jadi mana boleh skincare yg sama je utk semua peringkat umur . Betul tak? ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . Okay jadi remaja muda yg nak kulit licin bersih sihat glowing2 meh DM akak ye , akak crita skit kehebatan Botanical Evo set nihhh. ๐Ÿ˜˜ . 0133621988 . #marykaykualalumpur  #marykayskincare  #marykaybotanicaleffects  #botanicalevolution  #marykaybeautyconsultant  #sayajualmarykay  #pencuciwajah  #marykayampang  #marykayklcc  #sayajual  #botanicalbased  #waterbased 
Selamat petang semua! 
Wahh2 hari ni semua busy sana sini ye termasuk mak hanom busy sana sini dengan besar kan pipi yang dah papau! Hahaha.

Selfie sedas dengan rasa paling comel sekali. ๐Ÿ˜›๐Ÿ˜›
Lawa color lipstick saya tu? Itulah dia #truedimensionsheercolor "WILD ABOUT PINK ". ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #hanomismail #beautyconsultant #marykayproducts #marykaylipstick #wildaboutpink #truedimensionsheercolor #pinky #skincaremarykay #cosmeticmarykay #mkselangor #MKjeram #mkkualaselangor #mktanjongkarang #mkskinchan #mksungaibesar #whatsapp0129304676 #botanicaleffects #botanicalEvolution #timewisemiracleset #melaceplusskincarskincaremelacep #acneprone #JERAWAT #jeragat #kulitkemas #kulitharussihat #kulitberminyak #kulitnormal #kulitcombinasi #kulitkasar #intrenskincare
Selamat petang semua! Wahh2 hari ni semua busy sana sini ye termasuk mak hanom busy sana sini dengan besar kan pipi yang dah papau! Hahaha. Selfie sedas dengan rasa paling comel sekali. ๐Ÿ˜›๐Ÿ˜› Lawa color lipstick saya tu? Itulah dia #truedimensionsheercolor  "WILD ABOUT PINK ". ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #hanomismail  #beautyconsultant  #marykayproducts  #marykaylipstick  #wildaboutpink  #truedimensionsheercolor  #pinky  #skincaremarykay  #cosmeticmarykay  #mkselangor  #MKjeram  #mkkualaselangor  #mktanjongkarang  #mkskinchan  #mksungaibesar  #whatsapp0129304676  #botanicaleffects  #botanicalEvolution  #timewisemiracleset  #melaceplusskincarskincaremelacep  #acneprone  #JERAWAT  #jeragat  #kulitkemas  #kulitharussihat  #kulitberminyak  #kulitnormal  #kulitcombinasi  #kulitkasar  #intrenskincare 
SKINCARE REMAJA !
.
Okay syg meh dekat2 sis nak story mory skit , kenapa sis cakap pasal skincare remaja? .
Yelah dik, siapa2 yang berumur 25 ke bawah, kulit tiada masalah jerawat serius atau kulit tidak kering mengelupas teruk, anda boleh pakai Botanical Effects Evolution ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Sebab apa sis ckp mcm tu? Sebab dalam Mary Kay ni mmg special tau, setiap skincare ni khas ikut jenis kulit, ikut tahap umur dan ikut keperluan (masalah) kulit kita ni, haaaaa bukannya main hentam je tau, mcm ssetngah skincare yg tulis 'For all skin types' ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Percayalah dear, kulit budak umur 18 tahun mana sama dgn kulit mommy umur 35 tahun , betul tak? semakin meningkat umur, collagen semakin kurang, jeragat kian jelas kelihatan, dan kedut2 pulak makin naik, jadi mana boleh skincare yg sama je utk semua peringkat umur . Betul tak? ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
Okay jadi remaja muda yg nak kulit licin bersih sihat glowing2 meh DM akak ye , akak crita skit kehebatan Botanical Evo set nihhh. ๐Ÿ˜˜
.
0133621988
.
#marykaykualalumpur #marykayskincare #marykaybotanicaleffects #botanicalevolution #marykaybeautyconsultant #sayajualmarykay #pencuciwajah #marykayampang #marykayklcc #sayajual #botanicalbased #waterbased
SKINCARE REMAJA ! . Okay syg meh dekat2 sis nak story mory skit , kenapa sis cakap pasal skincare remaja? . Yelah dik, siapa2 yang berumur 25 ke bawah, kulit tiada masalah jerawat serius atau kulit tidak kering mengelupas teruk, anda boleh pakai Botanical Effects Evolution ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . Sebab apa sis ckp mcm tu? Sebab dalam Mary Kay ni mmg special tau, setiap skincare ni khas ikut jenis kulit, ikut tahap umur dan ikut keperluan (masalah) kulit kita ni, haaaaa bukannya main hentam je tau, mcm ssetngah skincare yg tulis 'For all skin types' ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Percayalah dear, kulit budak umur 18 tahun mana sama dgn kulit mommy umur 35 tahun , betul tak? semakin meningkat umur, collagen semakin kurang, jeragat kian jelas kelihatan, dan kedut2 pulak makin naik, jadi mana boleh skincare yg sama je utk semua peringkat umur . Betul tak? ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . Okay jadi remaja muda yg nak kulit licin bersih sihat glowing2 meh DM akak ye , akak crita skit kehebatan Botanical Evo set nihhh. ๐Ÿ˜˜ . 0133621988 . #marykaykualalumpur  #marykayskincare  #marykaybotanicaleffects  #botanicalevolution  #marykaybeautyconsultant  #sayajualmarykay  #pencuciwajah  #marykayampang  #marykayklcc  #sayajual  #botanicalbased  #waterbased 
Ada masalah JERAWAT?? KULIT KUSAM?

KULIT BERMINYAK?

KUlIT KERING? 
Nak saya bantu untuk dapat skin lebih sihat tanpa merosakkan lapisan luar? Jom share dengan saya apa masalah skin dan saya akan consult skin anda. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Pesan ringkas dari saya, biar kulit berJERAWAt dari tiada langsung kerana kita masih tahu kulit kita masih SIHAT. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #botanicaleffects
#botanicalEvolution
#miracleset #timewisemiracleset 
#melaceplusskincarskincaremelacep 
#JERAWAT #jeragat #kulitberminyak #kulitkering #kulitnormal #melembap #intrenskincare #marykayproducts #marykaybrands #whatsapp0129304676 #whiteningskin #whiteningskincare
Ada masalah JERAWAT?? KULIT KUSAM? KULIT BERMINYAK? KUlIT KERING? Nak saya bantu untuk dapat skin lebih sihat tanpa merosakkan lapisan luar? Jom share dengan saya apa masalah skin dan saya akan consult skin anda. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Pesan ringkas dari saya, biar kulit berJERAWAt dari tiada langsung kerana kita masih tahu kulit kita masih SIHAT. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #botanicaleffects  #botanicalEvolution  #miracleset  #timewisemiracleset  #melaceplusskincarskincaremelacep  #JERAWAT  #jeragat  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitnormal  #melembap  #intrenskincare  #marykayproducts  #marykaybrands  #whatsapp0129304676  #whiteningskin  #whiteningskincare 
Perkenalkan Koleksi Terbaru New Evolutions Mary Kay "Set Botanical Effects Skin Care"๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ yang terdiri daripada Bahan Utama Dragon Fruit Dan Aloe Vera ๐Ÿ˜๐Ÿ˜: 1. GEL PENCUCI (cleanser) - yg mana ia ada sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih dan segar. bagi yg merasakan kulitnya mudah berminyak. pencuci ini anda bakal suka.. 2. INVIGORATING SCRUB (scrub) - boleh digunakan 2-3 kali seminggu. ia membantu menanggalkan sel mati dan seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar dan bersih.

3. REFRESHING TONER - membantu membuat liang roma anda menjadi halus dan kecil dan pastinya muka lagi tampak tegang.

4. MOISTURIZING GEL - memberi lembapan selama 12 jam . sebab gel ini ,,, menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak dan meresap dengan  cepat. bagi anda yg mengalami kulit berminyak dan kombinasi.. ini menjadi kesukaan anda. seperti biasa boleh diguna setiap hari 2 atau 3 kali sehari sebaik anda mencuci muka

5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - merupakan koleksi pelembap yg perlu anda . jika anda terdedah kepada cahaya matahari secara terbuka. ianya berfungsi sebagai pelembap sekali gus menjadi pelindung matahari anda.. anda pasti suka!!
warna botol yg cantik!  Baunya yg sangattt wangi!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nak cuba?? Jum buat temujanji dgn EL 
Elfida ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ011-25485541 ๐Ÿ’„๐Ÿ’‹ #marykay #marykayproducts #marykayskincare #botanicalevo #setbotanicalevo #botanicalevolution #skincare #mukaberminyak #mukaberjerawat #skincareterbaik #skincaretopglobal #skincarebagus
Perkenalkan Koleksi Terbaru New Evolutions Mary Kay "Set Botanical Effects Skin Care"๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ yang terdiri daripada Bahan Utama Dragon Fruit Dan Aloe Vera ๐Ÿ˜๐Ÿ˜: 1. GEL PENCUCI (cleanser) - yg mana ia ada sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih dan segar. bagi yg merasakan kulitnya mudah berminyak. pencuci ini anda bakal suka.. 2. INVIGORATING SCRUB (scrub) - boleh digunakan 2-3 kali seminggu. ia membantu menanggalkan sel mati dan seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar dan bersih. 3. REFRESHING TONER - membantu membuat liang roma anda menjadi halus dan kecil dan pastinya muka lagi tampak tegang. 4. MOISTURIZING GEL - memberi lembapan selama 12 jam . sebab gel ini ,,, menjadikan pelembap anda rasa tidak berminyak dan meresap dengan cepat. bagi anda yg mengalami kulit berminyak dan kombinasi.. ini menjadi kesukaan anda. seperti biasa boleh diguna setiap hari 2 atau 3 kali sehari sebaik anda mencuci muka 5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN - merupakan koleksi pelembap yg perlu anda . jika anda terdedah kepada cahaya matahari secara terbuka. ianya berfungsi sebagai pelembap sekali gus menjadi pelindung matahari anda.. anda pasti suka!! warna botol yg cantik! Baunya yg sangattt wangi!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nak cuba?? Jum buat temujanji dgn EL Elfida ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ011-25485541 ๐Ÿ’„๐Ÿ’‹ #marykay  #marykayproducts  #marykayskincare  #botanicalevo  #setbotanicalevo  #botanicalevolution  #skincare  #mukaberminyak  #mukaberjerawat  #skincareterbaik  #skincaretopglobal  #skincarebagus 
Zappp! Klik klik order untuk customer nak kukit cantik dan sihat. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Selesai juga kalau tidak mak aih raso nak ke pasar tu dup dap dup dap. Hihi

Ok jom jadi surirumah pulak. Mudah ke mudah? Jom sama mulakan hari anda dengan mary kay. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #makhanommarykay #marykayskincare #marykaycosmetic #marykaykualaselangor #marykaytanjongkarang #marykayskinchan #marykaysgbesar #healthyskin #bermuladenganMK #botanicaleffects #botanicalEvolution #timewisemiracleset #timewiserenewinggemask #melaceplusskincarskincaremelacep #whatsapp0129304676
Zappp! Klik klik order untuk customer nak kukit cantik dan sihat. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Selesai juga kalau tidak mak aih raso nak ke pasar tu dup dap dup dap. Hihi Ok jom jadi surirumah pulak. Mudah ke mudah? Jom sama mulakan hari anda dengan mary kay. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #makhanommarykay  #marykayskincare  #marykaycosmetic  #marykaykualaselangor  #marykaytanjongkarang  #marykayskinchan  #marykaysgbesar  #healthyskin  #bermuladenganMK  #botanicaleffects  #botanicalEvolution  #timewisemiracleset  #timewiserenewinggemask  #melaceplusskincarskincaremelacep  #whatsapp0129304676 
Botanical Evo- improved formula ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Khas untuk wanita yg inginkan kulit yang cantik, sihat dan bersih. Mencuci dan merawat kulit dari dalam hingga luaran. .
.
Set ini ada 5 item penting:
.
๐ŸŒธ Cleansing gel
๐ŸŒธ Invigorating scrub
๐ŸŒธ Refreshing toner
๐ŸŒธ Moisturizing gel
๐ŸŒธ Moisturizing lotion .
.
Jom dapatkan consultation dari sis skrg sebelum terlambat.. set ni tggal tak banyk dah.. baru je released dah nak habis.. cantik sgt kan! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Wassup sis,
.
โ˜Ž๏ธ 011-25485541 elfida
MaryKay Beauty Consultant

#marykayproducts #marykay #skincare #marykaysetbotanical #skincareterbaik #skincaretopglobal #awards #marykayskincare #kulitberminyak #setremaja #skincareremaja #marykay #MaryKayMalaysia #marykaysingapore #botanicalevo #botanicalevolution #marykaypahang #marykaykk #marykaylabuan #marykaybotanicalevo
Botanical Evo- improved formula ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Khas untuk wanita yg inginkan kulit yang cantik, sihat dan bersih. Mencuci dan merawat kulit dari dalam hingga luaran. . . Set ini ada 5 item penting: . ๐ŸŒธ Cleansing gel ๐ŸŒธ Invigorating scrub ๐ŸŒธ Refreshing toner ๐ŸŒธ Moisturizing gel ๐ŸŒธ Moisturizing lotion . . Jom dapatkan consultation dari sis skrg sebelum terlambat.. set ni tggal tak banyk dah.. baru je released dah nak habis.. cantik sgt kan! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Wassup sis, . โ˜Ž๏ธ 011-25485541 elfida MaryKay Beauty Consultant #marykayproducts  #marykay  #skincare  #marykaysetbotanical  #skincareterbaik  #skincaretopglobal  #awards  #marykayskincare  #kulitberminyak  #setremaja  #skincareremaja  #marykay  #MaryKayMalaysia  #marykaysingapore  #botanicalevo  #botanicalevolution  #marykaypahang  #marykaykk  #marykaylabuan  #marykaybotanicalevo 
PEMINAT TEGAR SKINVIGORATE?

Okay siapa yg dah guna kan skinvi dari Mary Kay ni, mesti dah tahu sangat best nya mcm mana kan? ๐Ÿ˜‰

Sekarang skinvi berwajah baru, warna purple, so tak cepat kotor. Kualiti mcm biasa lah, tip top sangattt

Tapi bukan tu je, bulan ni, kalau anda beli skinvi ni dengan cleanser Melacep/ Timewise/ BE Evo / Mk Men. Murah sgt kalau grab promo ni terus, siapa tak nak kan??? ๐Ÿ˜ฑ

Nak tahu lanjut harga promo ni? Okay jom DM sis cepatt, sebab promo tak lama dah, hari tu pun ada yg dah sold out ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Whatsapp / DM sis,
016 4300463_iera
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #skinvigorate #marykaypromotion #timewisemiracle #botanicaleffects #mkmen #botanicalevolution #marykayskinvigorate
PEMINAT TEGAR SKINVIGORATE? Okay siapa yg dah guna kan skinvi dari Mary Kay ni, mesti dah tahu sangat best nya mcm mana kan? ๐Ÿ˜‰ Sekarang skinvi berwajah baru, warna purple, so tak cepat kotor. Kualiti mcm biasa lah, tip top sangattt Tapi bukan tu je, bulan ni, kalau anda beli skinvi ni dengan cleanser Melacep/ Timewise/ BE Evo / Mk Men. Murah sgt kalau grab promo ni terus, siapa tak nak kan??? ๐Ÿ˜ฑ Nak tahu lanjut harga promo ni? Okay jom DM sis cepatt, sebab promo tak lama dah, hari tu pun ada yg dah sold out ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . Whatsapp / DM sis, 016 4300463_iera Mary Kay Beauty Consultant . #marykaymalaysia  #skinvigorate  #marykaypromotion  #timewisemiracle  #botanicaleffects  #mkmen  #botanicalevolution  #marykayskinvigorate 
.
PEMINAT TEGAR SKINVIGORATE?
.
Okay siapa yg dah guna kan skinvi dari Mary Kay ni, mesti dah tahu sangat best nya mcm mana kan? ๐Ÿ˜‰
.
Sekarang skinvi berwajah baru, warna purple, so tak cepat kotor. Kualiti mcm biasa lah, tip top sangattt
.
Tapi bukan tu je, bulan ni, kalau anda beli skinvi ni dengan cleanser Melacep/ Timewise/ BE Evo / Mk Men. Murah sgt kalau grab promo ni terus, siapa tak nak kan??? ๐Ÿ˜ฑ
.
Nak tahu lanjut harga promo ni? Okay jom DM sis cepatt, sebab promo tak lama dah, hari tu pun ada yg dah sold out ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Whatsapp / DM sis,
Atikah 01110935590
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #skinvigorate #marykaypromotion #timewisemiracle #botanicaleffects #mkmen #botanicalevolution #marykayskinvigorate
. PEMINAT TEGAR SKINVIGORATE? . Okay siapa yg dah guna kan skinvi dari Mary Kay ni, mesti dah tahu sangat best nya mcm mana kan? ๐Ÿ˜‰ . Sekarang skinvi berwajah baru, warna purple, so tak cepat kotor. Kualiti mcm biasa lah, tip top sangattt . Tapi bukan tu je, bulan ni, kalau anda beli skinvi ni dengan cleanser Melacep/ Timewise/ BE Evo / Mk Men. Murah sgt kalau grab promo ni terus, siapa tak nak kan??? ๐Ÿ˜ฑ . Nak tahu lanjut harga promo ni? Okay jom DM sis cepatt, sebab promo tak lama dah, hari tu pun ada yg dah sold out ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . Whatsapp / DM sis, Atikah 01110935590 Mary Kay Beauty Consultant . #marykaymalaysia  #skinvigorate  #marykaypromotion  #timewisemiracle  #botanicaleffects  #mkmen  #botanicalevolution  #marykayskinvigorate 
NEW! Mary Kay Botanical Effects
Refreshingly Simple Skin Care
~Rangkaian penjagaan kulit yang mudah diguna, sesuai untuk gaya hidup anda yang sibuk.
~pilihan produk yang kulit anda berasa senang hati dan juga menawarkan pelbagai manfaat untuk kulit.
~dengan bahan dari buah naga & aloe.
~5 in 1 set:
1. Botanical Effects Cleansing Gel
> membersih secara mendalam dan berkesan, mengurangkan minyak pada wajah.
2. Botanical Effects Invigorating Scrub
> mengelupas untuk hapuskan sel kulit mati dan kulit kusam, pori2 dibersih secara mendalam.
3. Botanical Effects Refreshing Toner
> mengecilkan tampilan pori2 semasa menanggalkan minyak lebihan pada wajah.
4. Botanical Effects Moisterizing Gel
> menawarkan perlindungan matahari spektrum luas dengan pelembapan yang mencukupi untuk kulitmu.
5. Botanical Effects Moisterizing Lotion SPF30 Sunscreen
> formula ringan yang tidak rasa berminyak pada kulit serta tidak meninggalkan sisa pada wajah, ia menawarkan kelembapan untuk kulit sepanjang 12jam.

Nak beli satu set boleh...nak beli satu2 pun boleh.. ๐Ÿ˜
.
Aya
0103419866
#marykaybeautyconsultant 
#marykay
#marykaymalaysia 
#MaryKayKluang 
#botanicalevolution 
#botanicaldragonfruit
#botanicaleffectset 
#flawlessskin 
#SkincareTerbaik
NEW! Mary Kay Botanical Effects Refreshingly Simple Skin Care ~Rangkaian penjagaan kulit yang mudah diguna, sesuai untuk gaya hidup anda yang sibuk. ~pilihan produk yang kulit anda berasa senang hati dan juga menawarkan pelbagai manfaat untuk kulit. ~dengan bahan dari buah naga & aloe. ~5 in 1 set: 1. Botanical Effects Cleansing Gel > membersih secara mendalam dan berkesan, mengurangkan minyak pada wajah. 2. Botanical Effects Invigorating Scrub > mengelupas untuk hapuskan sel kulit mati dan kulit kusam, pori2 dibersih secara mendalam. 3. Botanical Effects Refreshing Toner > mengecilkan tampilan pori2 semasa menanggalkan minyak lebihan pada wajah. 4. Botanical Effects Moisterizing Gel > menawarkan perlindungan matahari spektrum luas dengan pelembapan yang mencukupi untuk kulitmu. 5. Botanical Effects Moisterizing Lotion SPF30 Sunscreen > formula ringan yang tidak rasa berminyak pada kulit serta tidak meninggalkan sisa pada wajah, ia menawarkan kelembapan untuk kulit sepanjang 12jam. Nak beli satu set boleh...nak beli satu2 pun boleh.. ๐Ÿ˜ . Aya 0103419866 #marykaybeautyconsultant  #marykay  #marykaymalaysia  #MaryKayKluang  #botanicalevolution  #botanicaldragonfruit  #botanicaleffectset  #flawlessskin  #SkincareTerbaik 
.
PEMINAT TEGAR SKINVIGORATE?
.
Okay siapa yg dah guna kan skinvi dari Mary Kay ni, mesti dah tahu sangat best nya mcm mana kan? ๐Ÿ˜‰
.
Sekarang skinvi berwajah baru, warna purple, so tak cepat kotor. Kualiti mcm biasa lah, tip top sangattt
.
Tapi bukan tu je, bulan ni, kalau anda beli skinvi ni dengan cleanser Melacep/ Timewise/ BE Evo / Mk Men. Murah sgt kalau grab promo ni terus, siapa tak nak kan??? ๐Ÿ˜ฑ
.
Nak tahu lanjut harga promo ni? Okay jom DM sis cepatt, sebab promo tak lama dah, hari tu pun ada yg dah sold out ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Whatsapp / DM sis,
Ayu 012-7960046
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #skinvigorate #marykaypromotion #timewisemiracle #botanicaleffects #mkmen #botanicalevolution #marykayskinvigorate
. PEMINAT TEGAR SKINVIGORATE? . Okay siapa yg dah guna kan skinvi dari Mary Kay ni, mesti dah tahu sangat best nya mcm mana kan? ๐Ÿ˜‰ . Sekarang skinvi berwajah baru, warna purple, so tak cepat kotor. Kualiti mcm biasa lah, tip top sangattt . Tapi bukan tu je, bulan ni, kalau anda beli skinvi ni dengan cleanser Melacep/ Timewise/ BE Evo / Mk Men. Murah sgt kalau grab promo ni terus, siapa tak nak kan??? ๐Ÿ˜ฑ . Nak tahu lanjut harga promo ni? Okay jom DM sis cepatt, sebab promo tak lama dah, hari tu pun ada yg dah sold out ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . Whatsapp / DM sis, Ayu 012-7960046 Mary Kay Beauty Consultant . #marykaymalaysia  #skinvigorate  #marykaypromotion  #timewisemiracle  #botanicaleffects  #mkmen  #botanicalevolution  #marykayskinvigorate 
BOTANICAL EFFECT EVOLUTION
_____
Sangat sesuai untuk remaja yang berumur bawah 25 tahun. Kebanyakan kulit remaja bermasalah kerana kurang mengambil berat dengan penjagaan wajah yang betul. penjagaan wajah pada peringkat awal sangat penting bagi mengelakkan kulit lebih bermasalah bila semakin dewasa. Set ini memang di cipta khas untuk Gen-Y. Jom adik-adik cantik manis, dapatkan set comel ni ๐Ÿ˜™

Shada
BC Mary Kay

#marykaykl #marykaygombak #marykaysgbuloh #marykaysridamansara #botanicalevolution #skincaremarykaymurah #marykaykepong #frimkepong #muakl #muajohor #muasingapore #muabrunei #muatemerloh #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #sayajualmarykay
BOTANICAL EFFECT EVOLUTION _____ Sangat sesuai untuk remaja yang berumur bawah 25 tahun. Kebanyakan kulit remaja bermasalah kerana kurang mengambil berat dengan penjagaan wajah yang betul. penjagaan wajah pada peringkat awal sangat penting bagi mengelakkan kulit lebih bermasalah bila semakin dewasa. Set ini memang di cipta khas untuk Gen-Y. Jom adik-adik cantik manis, dapatkan set comel ni ๐Ÿ˜™ Shada BC Mary Kay #marykaykl  #marykaygombak  #marykaysgbuloh  #marykaysridamansara  #botanicalevolution  #skincaremarykaymurah  #marykaykepong  #frimkepong  #muakl  #muajohor  #muasingapore  #muabrunei  #muatemerloh  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia  #sayajualmarykay 
๐ŸŒป Perfect comboooO! ๐ŸŒถ๐ŸŒถ๐ŸŒถ fast selling!!!!
.
Rahsia kebersihan kulit yang mendalam! This is timewise cleanser.. suitable for 23 yrs old n above.. Anti-aging cleanser...
.
Semua jenis cleanser plus skinvigorate purple yang limited ni tauuuuuu ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ Grab this month PROMO๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Luv ๐Ÿ’–,
Maznin Sani
Mary Kay Beauty Consultant
01119706957

#marykay
#marykaymalaysia
#marykaykl #marykaymakeup
#MarykaySkinCare
#malacep
#SkinviGorate 
#timewise
#botanicalevolution 
#MKmen  #Flawless #glowingskin #pobling #SkinvigorateCleansingBrush #lipstick #sayajual #sayajualmarykay #freepostage #freegifts
๐ŸŒป Perfect comboooO! ๐ŸŒถ๐ŸŒถ๐ŸŒถ fast selling!!!! . Rahsia kebersihan kulit yang mendalam! This is timewise cleanser.. suitable for 23 yrs old n above.. Anti-aging cleanser... . Semua jenis cleanser plus skinvigorate purple yang limited ni tauuuuuu ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ Grab this month PROMO๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Luv ๐Ÿ’–, Maznin Sani Mary Kay Beauty Consultant 01119706957 #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykaymakeup  #MarykaySkinCare  #malacep  #SkinviGorate  #timewise  #botanicalevolution  #MKmen  #Flawless  #glowingskin  #pobling  #SkinvigorateCleansingBrush  #lipstick  #sayajual  #sayajualmarykay  #freepostage  #freegifts 
Assalamualaikum n good morning... happy weekends.. ๐ŸŒป  Perfect comboooO! ๐ŸŒถ๐ŸŒถ๐ŸŒถ fast selling!!!!
.
Rahsia kebersihan kulit yang mendalam! This is timewise cleanser.. suitable fir 23 yrs old n above.. Anti-aging cleanser...
.
Semua jenis cleanser plus skinvigorate purple yang limited ni tauuuuuu ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
Grab this month PROMO๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Luv ๐Ÿ’–,
Nurul jamaludin
Mary Kay Beauty Consultant
0103662673

#marykay
#marykayโค
#marykaykl #marykaymakeup
#MarykaySkinCare
#malacep
#SkinviGorate 
#timewise
#botanicalevolution 
#MKmen  #Flawless #glowingskin #pobling #SkinvigorateCleansingBrush #lipstik #uitmraub #ipgtaa #freepostage #freegifts
Assalamualaikum n good morning... happy weekends.. ๐ŸŒป Perfect comboooO! ๐ŸŒถ๐ŸŒถ๐ŸŒถ fast selling!!!! . Rahsia kebersihan kulit yang mendalam! This is timewise cleanser.. suitable fir 23 yrs old n above.. Anti-aging cleanser... . Semua jenis cleanser plus skinvigorate purple yang limited ni tauuuuuu ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ Grab this month PROMO๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Luv ๐Ÿ’–, Nurul jamaludin Mary Kay Beauty Consultant 0103662673 #marykay  #marykay โค #marykaykl  #marykaymakeup  #MarykaySkinCare  #malacep  #SkinviGorate  #timewise  #botanicalevolution  #MKmen  #Flawless  #glowingskin  #pobling  #SkinvigorateCleansingBrush  #lipstik  #uitmraub  #ipgtaa  #freepostage  #freegifts 
A complete set of skincare consists of 5 basic steps. Introducing the new range to all of you. Very affordable and worthy! 
Cleanser gel
Invigorating scrub
Refreshing toner
Moisturizer
Spf lotion
All needed to get your face maintain its youth ๐ŸงDon't wait, start taking care of it now. I'm ready to be your beauty consultant for life ๐Ÿ‘Œ
#skincare #botanicalevolution #healthyskin #letmehelpyou #freeconsultation
A complete set of skincare consists of 5 basic steps. Introducing the new range to all of you. Very affordable and worthy! Cleanser gel Invigorating scrub Refreshing toner Moisturizer Spf lotion All needed to get your face maintain its youth ๐ŸงDon't wait, start taking care of it now. I'm ready to be your beauty consultant for life ๐Ÿ‘Œ #skincare  #botanicalevolution  #healthyskin  #letmehelpyou  #freeconsultation 
๐Ÿ’—Discover what you Love with Mary Kay๐Ÿ’—

A NEW YEAR a NEW BEGINNING. It's time to spring clean your skin care products and toss away the old expiry products. In fact our skin changes as time goes by, it's important to check our skin regularly if the products we use are still suitable or we need to switch or upgrade our skin care range. Mary Kay offers a wide range of products to suit your skin's needs. http://www.marykay.com.my/

#maleceplusmarykay 
#botanicalevolution
#timewise 
Whatsapp/pm for order/more details;

Miriam
0128735001
๐Ÿ’—Discover what you Love with Mary Kay๐Ÿ’— A NEW YEAR a NEW BEGINNING. It's time to spring clean your skin care products and toss away the old expiry products. In fact our skin changes as time goes by, it's important to check our skin regularly if the products we use are still suitable or we need to switch or upgrade our skin care range. Mary Kay offers a wide range of products to suit your skin's needs. http://www.marykay.com.my/ #maleceplusmarykay  #botanicalevolution  #timewise  Whatsapp/pm for order/more details; Miriam 0128735001
๐Ÿ’—Discover what you Love with Mary Kay๐Ÿ’—

Ada x kawan2 saya yg masih try n error utk mencari skin care yg sesuai utk kulit awak?

Ada x antara awak yg pernah alami kesan buruk chemical yg menjadikan kulit gelap.. kusam.. tona x sekata..? Itu la antara pengalaman yg saya lalui dulu. 
Akibatnya.. mmg sengsara nk pulihkan struktur kulit yg da rosak tu.. produk Mary Kay yg bebas dri bahan kimia berbahaya dpt bantu untuk pulihkan dan pelihara kulit kita agar kekal sihat.. Jom sayang diri kita with Mary Kay.. ๐Ÿ˜˜

Kami memberikan konsultasi secara percuma untuk memastikan awak menggunakan produk yang paling sesuai yang awak perlukan.. jom sembang2.. With love,
Maznin Sani
01119706957

#marykay #botanicaleffects #botanicalevolution #melacep #timewise #timewiseplus #mkmen #marykay #marykaymakeup #marykaykl #wangsamaju #freeskinconsultation #basicmakeupskills #basicskincare #perundingkecantikan #kenalikulitanda #sayajual #sayajualmarykay#jomcantik
๐Ÿ’—Discover what you Love with Mary Kay๐Ÿ’— Ada x kawan2 saya yg masih try n error utk mencari skin care yg sesuai utk kulit awak? Ada x antara awak yg pernah alami kesan buruk chemical yg menjadikan kulit gelap.. kusam.. tona x sekata..? Itu la antara pengalaman yg saya lalui dulu. Akibatnya.. mmg sengsara nk pulihkan struktur kulit yg da rosak tu.. produk Mary Kay yg bebas dri bahan kimia berbahaya dpt bantu untuk pulihkan dan pelihara kulit kita agar kekal sihat.. Jom sayang diri kita with Mary Kay.. ๐Ÿ˜˜ Kami memberikan konsultasi secara percuma untuk memastikan awak menggunakan produk yang paling sesuai yang awak perlukan.. jom sembang2.. With love, Maznin Sani 01119706957 #marykay  #botanicaleffects  #botanicalevolution  #melacep  #timewise  #timewiseplus  #mkmen  #marykay  #marykaymakeup  #marykaykl  #wangsamaju  #freeskinconsultation  #basicmakeupskills  #basicskincare  #perundingkecantikan  #kenalikulitanda  #sayajual  #sayajualmarykay #jomcantik 
Assalamualaikum n good morning... happy weekends.. ๐ŸŒป  Perfect comboooO! ๐ŸŒถ๐ŸŒถ๐ŸŒถ fast selling!!!!
.
Rahsia kebersihan kulit yang mendalam! This is timewise cleanser.. suitable fir 23 yrs old n above.. Anti-aging cleanser...
.
Semua jenis cleanser plus skinvigorate purple yang limited ni tauuuuuu ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
Grab this month PROMO๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Luv ๐Ÿ’–,
Adzna Ahmad
Mary Kay Beauty Consultant
+601132339840

#marykaybentong
#marykaypahang
#marykayraub
#MarykaySkinCare
#malacep
#SkinviGorate 
#timewise
#botanicalevolution 
#MKmen  #Flawless #glowingskin #pobling #SkinvigorateCleansingBrush #lipstik #uitmraub #ipgtaa #freepostage #freegift
Assalamualaikum n good morning... happy weekends.. ๐ŸŒป Perfect comboooO! ๐ŸŒถ๐ŸŒถ๐ŸŒถ fast selling!!!! . Rahsia kebersihan kulit yang mendalam! This is timewise cleanser.. suitable fir 23 yrs old n above.. Anti-aging cleanser... . Semua jenis cleanser plus skinvigorate purple yang limited ni tauuuuuu ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ Grab this month PROMO๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Luv ๐Ÿ’–, Adzna Ahmad Mary Kay Beauty Consultant +601132339840 #marykaybentong  #marykaypahang  #marykayraub  #MarykaySkinCare  #malacep  #SkinviGorate  #timewise  #botanicalevolution  #MKmen  #Flawless  #glowingskin  #pobling  #SkinvigorateCleansingBrush  #lipstik  #uitmraub  #ipgtaa  #freepostage  #freegift 
๐ŸŒป Perfect comboooO! ๐ŸŒถ๐ŸŒถ๐ŸŒถ fast selling!!!!
.
Rahsia kebersihan kulit yang mendalam! This cleanser suitable for teenagers..
.
Semua jenis cleanser plus skinvigorate purple yang limited ni tauuuuuu ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
.
Luv ๐Ÿ’–,
Adzna Ahmad
Mary Kay Beauty Consultant
+601132339840

#marykaybentong
#MaryKayKualalipis
#marykayjerantut
#MarykaySkinCare
#malacep
#SkinviGorate 
#timewise
#botanicalevolution 
#glowingskin #Flawless #kulitsihatdancantik  #freegift #freepostage #skincareclass #uitmraub #ipgtaa #ilovemarykay #kualalipis
๐ŸŒป Perfect comboooO! ๐ŸŒถ๐ŸŒถ๐ŸŒถ fast selling!!!! . Rahsia kebersihan kulit yang mendalam! This cleanser suitable for teenagers.. . Semua jenis cleanser plus skinvigorate purple yang limited ni tauuuuuu ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ . Luv ๐Ÿ’–, Adzna Ahmad Mary Kay Beauty Consultant +601132339840 #marykaybentong  #MaryKayKualalipis  #marykayjerantut  #MarykaySkinCare  #malacep  #SkinviGorate  #timewise  #botanicalevolution  #glowingskin  #Flawless  #kulitsihatdancantik  #freegift  #freepostage  #skincareclass  #uitmraub  #ipgtaa  #ilovemarykay  #kualalipis 
Apa resolusi TAHUN BARU 2017 anda? .
.
Apa jua azam tahun baru anda, ia juga penting membuat resolusi untuk merawat kulit anda dengan lebih baik .
.
Kulit yang sihat bermula dari regimen penjagaan kulit dan kaedah cuci muka yang betul! Mencuci muka dengan tangan semata-mata adalah tidak cukup! .
.
Jangan tinggalkan skinvigorate brush jika anda nak kulit kelihatan segar & sihat .
.
Mary Kay Skinvigorate Brush bersama cleanser Mary Kay merupakan gabungan terbaik untuk mencapai tujuan ini. Apa yang paling best, untuk masa yang terhad sahaja, Mary Kay Skinvigorate brush tersedia dalam warna kegemaran anda ~ UNGU! .
.
#skinvigoratebrush #purpleskinvigorate #skinvigoratemarykay #marykayproduk #marykaymalaysia #marykayskincare #gabunganmeletop #lofattah #cleansermarykay #melacep #timewise #botanicalevolution
Apa resolusi TAHUN BARU 2017 anda? . . Apa jua azam tahun baru anda, ia juga penting membuat resolusi untuk merawat kulit anda dengan lebih baik . . Kulit yang sihat bermula dari regimen penjagaan kulit dan kaedah cuci muka yang betul! Mencuci muka dengan tangan semata-mata adalah tidak cukup! . . Jangan tinggalkan skinvigorate brush jika anda nak kulit kelihatan segar & sihat . . Mary Kay Skinvigorate Brush bersama cleanser Mary Kay merupakan gabungan terbaik untuk mencapai tujuan ini. Apa yang paling best, untuk masa yang terhad sahaja, Mary Kay Skinvigorate brush tersedia dalam warna kegemaran anda ~ UNGU! . . #skinvigoratebrush  #purpleskinvigorate  #skinvigoratemarykay  #marykayproduk  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #gabunganmeletop  #lofattah  #cleansermarykay  #melacep  #timewise  #botanicalevolution 
๐Ÿ’—Discover what you Love with Mary Kay๐Ÿ’—

Ada x kawan2 saya yg masih try n error utk mencari skin care yg sesuai utk kulit awak?

Ada x antara awak yg pernah alami kesan buruk chemical yg menjadikan kulit gelap.. kusam.. tona x sekata..? Itu la antara pengalaman yg saya lalui dulu.

Akibatnya.. mmg sengsara nk pulihkan struktur kulit yg da rosak tu.. produk Mary Kay yg bebas dri bahan kimia berbahaya dpt bantu untuk pulihkan dan pelihara kulit kita agar kekal sihat.. Jom sayang diri kita with Mary Kay.. ๐Ÿ˜˜

Kami memberikan konsultasi secara percuma untuk memastikan awak menggunakan produk yang paling sesuai yang awak perlukan.. jom sembang2.. Pm or whatsapp 01119706957
Maznin
Mary Kay beauty consultant

#marykay #botanicaleffects #botanicalevolution #melacep #timewise #timewiseplus #mkmen #marykay #marykaymakeup #marykaykl #wangsamaju #ampangpoint #marykayskincare #freeskinconsultation #sayajual #sayajualmarykay
๐Ÿ’—Discover what you Love with Mary Kay๐Ÿ’— Ada x kawan2 saya yg masih try n error utk mencari skin care yg sesuai utk kulit awak? Ada x antara awak yg pernah alami kesan buruk chemical yg menjadikan kulit gelap.. kusam.. tona x sekata..? Itu la antara pengalaman yg saya lalui dulu. Akibatnya.. mmg sengsara nk pulihkan struktur kulit yg da rosak tu.. produk Mary Kay yg bebas dri bahan kimia berbahaya dpt bantu untuk pulihkan dan pelihara kulit kita agar kekal sihat.. Jom sayang diri kita with Mary Kay.. ๐Ÿ˜˜ Kami memberikan konsultasi secara percuma untuk memastikan awak menggunakan produk yang paling sesuai yang awak perlukan.. jom sembang2.. Pm or whatsapp 01119706957 Maznin Mary Kay beauty consultant #marykay  #botanicaleffects  #botanicalevolution  #melacep  #timewise  #timewiseplus  #mkmen  #marykay  #marykaymakeup  #marykaykl  #wangsamaju  #ampangpoint  #marykayskincare  #freeskinconsultation  #sayajual  #sayajualmarykay 
Perfect comboooO! ๐ŸŒถ๐ŸŒถ๐ŸŒถ fast selling!!!!
.
Rahsia kebersihan kulit yang mendalam!
.
Semua jenis cleanser plus skinvigorate purple yang limited ni tauuuuuu ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
.
Aya
0103419866
#marykaybeautyconsultant 
#marykay
#marykayterbaik
#MarykaySkinCareterbaik 
#malacepset 
#SkinviGorate 
#timewise
#botanicalevolution 
#MKmen
Perfect comboooO! ๐ŸŒถ๐ŸŒถ๐ŸŒถ fast selling!!!!
.
Rahsia kebersihan kulit yang mendalam!
.
Semua jenis cleanser plus skinvigorate purple yang limited ni tauuuuuu ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
.
Aya
0103419866
#marykaybeautyconsultant 
#marykay
#marykayterbaik
#MarykaySkinCareterbaik 
#malacepset 
#SkinviGorate 
#timewise
#botanicalevolution 
#MKmen
Perfect comboooO! ๐ŸŒถ๐ŸŒถ๐ŸŒถ fast selling!!!!
.
Rahsia kebersihan kulit yang mendalam!
.
Semua jenis cleanser plus skinvigorate purple yang limited ni tauuuuuu ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
.
Aya
0103419866
#marykaybeautyconsultant 
#marykay
#marykayterbaik
#MarykaySkinCareterbaik 
#malacepset 
#SkinviGorate 
#timewise
#botanicalevolution 
#MKmen
Perfect comboooO! ๐ŸŒถ๐ŸŒถ๐ŸŒถ fast selling!!!!
.
Rahsia kebersihan kulit yang mendalam!
.
Semua jenis cleanser plus skinvigorate purple yang limited ni tauuuuuu ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
.
Aya
0103419866
#marykaybeautyconsultant 
#marykay
#marykayterbaik
#MarykaySkinCareterbaik 
#malacepset 
#SkinviGorate 
#timewise
#botanicalevolution 
#MKmen
#acnesetmarykay utk merawat masalah kulit jerawat... mini set ade utk trial ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ #botanicalevolution  pulak utk kulit normal atau kombinasi... trdiri drpd pati aloe vera dan buah naga... ade 5 item dlm 1 set iaitu #cleansergel #moisturizergel #spflotion #scrub #toner

jum grab utk dptkn kulit yg sihat dan bebas drpd bhn berbahaya ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #marykaynilai  #marykaybangi  #marykayseremban  #nilai #bangi #seremban #sepang #freesample #freemakeupclass #makeupmurah #tipsmakeup #tutorialmakeup
#acnesetmarykay  utk merawat masalah kulit jerawat... mini set ade utk trial ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ #botanicalevolution  pulak utk kulit normal atau kombinasi... trdiri drpd pati aloe vera dan buah naga... ade 5 item dlm 1 set iaitu #cleansergel  #moisturizergel  #spflotion  #scrub  #toner  jum grab utk dptkn kulit yg sihat dan bebas drpd bhn berbahaya ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #marykaynilai  #marykaybangi  #marykayseremban  #nilai  #bangi  #seremban  #sepang  #freesample  #freemakeupclass  #makeupmurah  #tipsmakeup  #tutorialmakeup 
Siapa azam baru nak dapat kulit yang sihat & cantik?๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
.
.
Yang pastinya salah satu azam sis tahun 2017 ni nak rawat kulit luar & dalam supaya jadi lebih baik serta sihat ๐Ÿ‘ฑ
.
.
Kulit yang sihat start dari regimen penjagaan kulit dan kaedah cuci muka yang betul! Mencuci muka dengan tangan semata-mata adalah tidak cukup untuk betul2 bersih ๐Ÿ™…
.
.
Nak kulit nampak segar & sihat, yang pastinya uols jangan tinggalkan skinvigorate brush. Tools ni memang dapat bantu uols dapatkan kulit yang menawan ๐Ÿ˜˜
.
.
Mary Kay Skinvigorate Brush & Cleanser Mary Kay merupakan set kombo yang paling best untuk dapatkan impian korang.
.
.
 And yang paling best is SKINVIGORATE BRUSH berwarna PURPLE kembali lagi!! Cantik menawan & tidak mudah kotor. .
.
Cepat2 dapatkan dari sis sekarang sementara stok masih ada ye๐Ÿ˜˜ LIMITED EDITION ni! ๐Ÿ˜„ Nak FREE Consultation pon boleh whatsapp sis tau
.
.
๐Ÿ“ฑ 017 359 5691
FATIN
Mary Kay Beauty Consultant
.
.
#skinvigoratebrush #purpleskinvigorate #skinvigoratemarykay #marykayproduk #marykaymalaysia #marykayskincare #marykayzara #lofattah #cleansermarykay #melacep #timewise #botanicalevolution
#marykaycomboset #newyearcomboset
Siapa azam baru nak dapat kulit yang sihat & cantik?๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ . . Yang pastinya salah satu azam sis tahun 2017 ni nak rawat kulit luar & dalam supaya jadi lebih baik serta sihat ๐Ÿ‘ฑ . . Kulit yang sihat start dari regimen penjagaan kulit dan kaedah cuci muka yang betul! Mencuci muka dengan tangan semata-mata adalah tidak cukup untuk betul2 bersih ๐Ÿ™… . . Nak kulit nampak segar & sihat, yang pastinya uols jangan tinggalkan skinvigorate brush. Tools ni memang dapat bantu uols dapatkan kulit yang menawan ๐Ÿ˜˜ . . Mary Kay Skinvigorate Brush & Cleanser Mary Kay merupakan set kombo yang paling best untuk dapatkan impian korang. . . And yang paling best is SKINVIGORATE BRUSH berwarna PURPLE kembali lagi!! Cantik menawan & tidak mudah kotor. . . Cepat2 dapatkan dari sis sekarang sementara stok masih ada ye๐Ÿ˜˜ LIMITED EDITION ni! ๐Ÿ˜„ Nak FREE Consultation pon boleh whatsapp sis tau . . ๐Ÿ“ฑ 017 359 5691 FATIN Mary Kay Beauty Consultant . . #skinvigoratebrush  #purpleskinvigorate  #skinvigoratemarykay  #marykayproduk  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #marykayzara  #lofattah  #cleansermarykay  #melacep  #timewise  #botanicalevolution  #marykaycomboset  #newyearcomboset 
Apa resolusi TAHUN BARU 2017 anda? .
.
Apa jua azam tahun baru anda, ia juga penting membuat resolusi untuk merawat kulit anda dengan lebih baik .
.
Kulit yang sihat bermula dari regimen penjagaan kulit dan kaedah cuci muka yang betul! Mencuci muka dengan tangan semata-mata adalah tidak cukup! .
.
Jangan tinggalkan skinvigorate brush jika anda nak kulit kelihatan segar & sihat .
.
Mary Kay Skinvigorate Brush bersama cleanser Mary Kay merupakan gabungan terbaik untuk mencapai tujuan ini. Apa yang paling best, untuk masa yang terhad sahaja, Mary Kay Skinvigorate brush tersedia dalam warna kegemaran anda ~ UNGU! .
.
Cepat2 dapatkan dari sis sekarang sementara stok masih ada ye๐Ÿ˜˜ .
.
โ˜Ž 013 9322609
Wanie mk
Mary Kay beauty consultant .
.
#skinvigoratebrush #purpleskinvigorate #skinvigoratemarykay #marykayproduk #marykaymalaysia #marykayskincare #marykaywanie2017 #gabunganmeletop #lofattah #cleansermarykay #melacep #timewise #botanicalevolution #diasemanishoney
Apa resolusi TAHUN BARU 2017 anda? . . Apa jua azam tahun baru anda, ia juga penting membuat resolusi untuk merawat kulit anda dengan lebih baik . . Kulit yang sihat bermula dari regimen penjagaan kulit dan kaedah cuci muka yang betul! Mencuci muka dengan tangan semata-mata adalah tidak cukup! . . Jangan tinggalkan skinvigorate brush jika anda nak kulit kelihatan segar & sihat . . Mary Kay Skinvigorate Brush bersama cleanser Mary Kay merupakan gabungan terbaik untuk mencapai tujuan ini. Apa yang paling best, untuk masa yang terhad sahaja, Mary Kay Skinvigorate brush tersedia dalam warna kegemaran anda ~ UNGU! . . Cepat2 dapatkan dari sis sekarang sementara stok masih ada ye๐Ÿ˜˜ . . โ˜Ž 013 9322609 Wanie mk Mary Kay beauty consultant . . #skinvigoratebrush  #purpleskinvigorate  #skinvigoratemarykay  #marykayproduk  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #marykaywanie2017  #gabunganmeletop  #lofattah  #cleansermarykay  #melacep  #timewise  #botanicalevolution  #diasemanishoney 
๐Ÿ’—Discover what you Love with Mary Kay๐Ÿ’—

Ada x kawan2 saya yg masih try n error utk mencari skin care yg sesuai utk kulit awak?

Ada x antara awak yg pernah alami kesan buruk chemical yg menjadikan kulit gelap.. kusam.. tona x sekata..? Itu la antara pengalaman yg saya lalui dulu. 
Akibatnya.. mmg sengsara nk pulihkan struktur kulit yg da rosak tu.. produk Mary Kay yg bebas dri bahan kimia berbahaya dpt bantu untuk pulihkan dan pelihara kulit kita agar kekal sihat.. Jom sayang diri kita with Mary Kay.. ๐Ÿ˜˜

Kami memberikan konsultasi secara percuma untuk memastikan awak menggunakan produk yang paling sesuai yang awak perlukan.. jom sembang2.. #marykay #botanicaleffects #botanicalevolution #melacep #timewise #timewiseplus #mkmen 
Whatsapp/pm

Miriam
0128735001
๐Ÿ’—Discover what you Love with Mary Kay๐Ÿ’— Ada x kawan2 saya yg masih try n error utk mencari skin care yg sesuai utk kulit awak? Ada x antara awak yg pernah alami kesan buruk chemical yg menjadikan kulit gelap.. kusam.. tona x sekata..? Itu la antara pengalaman yg saya lalui dulu. Akibatnya.. mmg sengsara nk pulihkan struktur kulit yg da rosak tu.. produk Mary Kay yg bebas dri bahan kimia berbahaya dpt bantu untuk pulihkan dan pelihara kulit kita agar kekal sihat.. Jom sayang diri kita with Mary Kay.. ๐Ÿ˜˜ Kami memberikan konsultasi secara percuma untuk memastikan awak menggunakan produk yang paling sesuai yang awak perlukan.. jom sembang2.. #marykay  #botanicaleffects  #botanicalevolution  #melacep  #timewise  #timewiseplus  #mkmen  Whatsapp/pm Miriam 0128735001
๐Ÿ‘BOTANICAL EFFECT SKIN CARE NEW EVOLUTION๐Ÿ‘ ๐Ÿ“GEL PEMBERSIHAN โƒ Mencuci setiap hari, pagi dan malam, untuk bersih yang mendalam. ๐Ÿ“SCRUB MENYEGARKAN โƒ Pengelupasan untuk membuang kulit mati dan kusam serta membersih sehingga ke liang pori. ๐Ÿ“ TONER MENYEGARKAN โƒ Membersihkan kesan kotoran โƒ Menutup liang pori โƒ Menanggalkan sel-sel kulit mati โƒ Untuk pembersihan yang lengkap ๐Ÿ“ GEL PELEMBAP โƒ Penyerapan gel yang cepat, tidak berasa berminyak, namun ia melembapkan kulit untuk 12 jam. ๐Ÿ“LOSYEN PELEMBAP  SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI โƒ Anda akan mendapat perlindungan cahaya matahari ditambah dengan 12 jam kelembapan dalam satu langkah mudah. ๐Ÿ‹LANGKAH-LANGKAH: โœจ GEL PEMBERSIH โƒ Mencuci setiap hari, pagi dan malam, untuk pembersihan yang mendalam. โœจ SKRUB MENYEGARKAN โƒ Pengunaan 2 atau 3 kali seminggu. โœจ TONER MENYEGARKAN โƒ Digunakan setiap hari, pagi, malam, untuk yang pembersihan yang lengkap. โœจGEL PELEMBAP โƒ Pakai setiap hari, pagi dan malam, untuk kulit yang terasa lembut dan licin. โœจLOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI โƒ Guna bila perlu untuk kelembapan dan perlindungan cahaya matahari.

Aya
0103419866
#marykaybeautyconsultant 
#marykay
#botanicaleffect
#botanicalevolution 
#botanicaleffectset
#dragonfruit
#botanicalevo
๐Ÿ‘BOTANICAL EFFECT SKIN CARE NEW EVOLUTION๐Ÿ‘ ๐Ÿ“GEL PEMBERSIHAN โƒ Mencuci setiap hari, pagi dan malam, untuk bersih yang mendalam. ๐Ÿ“SCRUB MENYEGARKAN โƒ Pengelupasan untuk membuang kulit mati dan kusam serta membersih sehingga ke liang pori. ๐Ÿ“ TONER MENYEGARKAN โƒ Membersihkan kesan kotoran โƒ Menutup liang pori โƒ Menanggalkan sel-sel kulit mati โƒ Untuk pembersihan yang lengkap ๐Ÿ“ GEL PELEMBAP โƒ Penyerapan gel yang cepat, tidak berasa berminyak, namun ia melembapkan kulit untuk 12 jam. ๐Ÿ“LOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI โƒ Anda akan mendapat perlindungan cahaya matahari ditambah dengan 12 jam kelembapan dalam satu langkah mudah. ๐Ÿ‹LANGKAH-LANGKAH: โœจ GEL PEMBERSIH โƒ Mencuci setiap hari, pagi dan malam, untuk pembersihan yang mendalam. โœจ SKRUB MENYEGARKAN โƒ Pengunaan 2 atau 3 kali seminggu. โœจ TONER MENYEGARKAN โƒ Digunakan setiap hari, pagi, malam, untuk yang pembersihan yang lengkap. โœจGEL PELEMBAP โƒ Pakai setiap hari, pagi dan malam, untuk kulit yang terasa lembut dan licin. โœจLOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI โƒ Guna bila perlu untuk kelembapan dan perlindungan cahaya matahari. Aya 0103419866 #marykaybeautyconsultant  #marykay  #botanicaleffect  #botanicalevolution  #botanicaleffectset  #dragonfruit  #botanicalevo 
Hai gorgouse!! Ramai tanya El mary kay ada berapa set untuk BASIC SKINCARE?? Okay mehh sini El jawab. 
Mary kay ada 3 set BASIC skincare  1. Set botanical effect : menghilangkan jerawat, muka kusam, menghilangkan parut jerawat, mengecilkan liang pori dan menanggalkan whitehead&blackhead. 
2. Set botanical effect evolution : menghilangkan jerawat menyegarkan wajah dan menanggalkan whitehead & blackhead
3. Set MKmen : menghilangkan jerawat, menanggalkan blackhead dan whitehead, mengecilkan liang pori

For more details and consultation,  contact me
011-25485541
Mary kay_El

#basicskincaremarykay #skincaremarykay #skincare #skincareoversea #skincareus #US #Marykay #marykayskincare #nomercuryproduct #nomercury #mkmenยฎ #setbotanicaleffect #botanicalproduk #botanicalproduct #botanicalevolution #aetbotanicalevolution
Hai gorgouse!! Ramai tanya El mary kay ada berapa set untuk BASIC SKINCARE?? Okay mehh sini El jawab. Mary kay ada 3 set BASIC skincare 1. Set botanical effect : menghilangkan jerawat, muka kusam, menghilangkan parut jerawat, mengecilkan liang pori dan menanggalkan whitehead&blackhead. 2. Set botanical effect evolution : menghilangkan jerawat menyegarkan wajah dan menanggalkan whitehead & blackhead 3. Set MKmen : menghilangkan jerawat, menanggalkan blackhead dan whitehead, mengecilkan liang pori For more details and consultation, contact me 011-25485541 Mary kay_El #basicskincaremarykay  #skincaremarykay  #skincare  #skincareoversea  #skincareus  #US  #Marykay  #marykayskincare  #nomercuryproduct  #nomercury  #mkmen ยฎ #setbotanicaleffect  #botanicalproduk  #botanicalproduct  #botanicalevolution  #aetbotanicalevolution 
Produk Merkuri vs Healing Process

Assalamualaikum dan selamat pagi sahabat positif. Harini saya nak share 1 benda penting kat korang yg baru sahaja menggunakan product Mary Kay selepas terpakai product yg ada merkuri.
.
.
Healing process normal bila bertukar skincare yang selamat. Lebih2 lagi kalau jenis kaki tukar pakai skincare dan pernah pakai skincare ada merkuri.Lagi lama dan teruk sikit healing process dia.
Sometimes dia akan keluar dalam bentuk jerawat kecik2. Atau yang besar satu dua.
Reaction bahan skincare yang selamat dengan kulit. Normal. Pakai apa2 skincare malahan yang international pun akan ada reaksi yang sama.
.
.
Kalau produk yang ada merkuri, kulit akan flawless pada awalnya disebabkan hakisan pada lapisan kulit. So kulit takkan tumbuh jerawat. Muka lagi putih dari tangan.
Tapi bila dah lama sikit, kulit akan terus rosak, terbakar dan hitam terus sebab melanin kulit dah dibuang, high risk untuk kanser kulit bila terdedah pada matahari.
.
.
Healing process skincare yang baik ada yang cecah sampai 6 bulan. Kalau nak cantik cepat boleh lah pakai skincare ada merkuri, 2-3 hari dah flawless.
.
.
Nak kulit sihat dan bersih cantik selamat, pakai skincare yang selamat dan akan ambil masa sikit untuk cantik.
.
.
Credit to - Habsah Nazari
.
.
Mary Kay's Beauty Consultant
Ninie 0167741427
#mk #marykaybotanicaleffect #marykaybotanicalevolution #botanicaleffect #botanicalevolution #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykaychallenge #marykayskincare #jomcecantikbersamamarykay
Produk Merkuri vs Healing Process Assalamualaikum dan selamat pagi sahabat positif. Harini saya nak share 1 benda penting kat korang yg baru sahaja menggunakan product Mary Kay selepas terpakai product yg ada merkuri. . . Healing process normal bila bertukar skincare yang selamat. Lebih2 lagi kalau jenis kaki tukar pakai skincare dan pernah pakai skincare ada merkuri.Lagi lama dan teruk sikit healing process dia. Sometimes dia akan keluar dalam bentuk jerawat kecik2. Atau yang besar satu dua. Reaction bahan skincare yang selamat dengan kulit. Normal. Pakai apa2 skincare malahan yang international pun akan ada reaksi yang sama. . . Kalau produk yang ada merkuri, kulit akan flawless pada awalnya disebabkan hakisan pada lapisan kulit. So kulit takkan tumbuh jerawat. Muka lagi putih dari tangan. Tapi bila dah lama sikit, kulit akan terus rosak, terbakar dan hitam terus sebab melanin kulit dah dibuang, high risk untuk kanser kulit bila terdedah pada matahari. . . Healing process skincare yang baik ada yang cecah sampai 6 bulan. Kalau nak cantik cepat boleh lah pakai skincare ada merkuri, 2-3 hari dah flawless. . . Nak kulit sihat dan bersih cantik selamat, pakai skincare yang selamat dan akan ambil masa sikit untuk cantik. . . Credit to - Habsah Nazari . . Mary Kay's Beauty Consultant Ninie 0167741427 #mk  #marykaybotanicaleffect  #marykaybotanicalevolution  #botanicaleffect  #botanicalevolution  #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup  #marykaychallenge  #marykayskincare  #jomcecantikbersamamarykay 
Jawapan yg paling KERAP saya dengar bila bertanya kawan2 atau org yg terdekat dgn sy "Tahu tak pasal Mary Kay?"
Jawapan diorg "PERNAH dengar kawan2 yg lain pernah guna, pastu kulit makin teruk ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ" Persoalannya, betul ke? ๐Ÿค”๐Ÿค”
Tapi sebenarnya itulah kelemahan org kita,lebih percaya ckp org tanpa cuba sendiri,kan? Takpe, sy xsalahkn awk juga kan,tp kesian..,hilang satu 'nikmat hidup' seorg wanita bila xmau cuba sesuatu yg mungkin dapat mngubah masa depan dia...(Allah knows better) ๐Ÿ˜‰
Dan saya nk tnya, jika compare risiko,mana lebih risiko dgn produk baru keluar fb kita nmpk hari ini dgn produk yg dh 53thn dipasaran? Dan agak2 awk kenapa dia masih bertahan 53thn kalau ianya hanya memudaratkn?(bg masa dia berfikir dan tggu jwpnnya)
Dan satu lagi, pernah awak tnya x yg pakai Mary Kay kemudian makin teruk skin tu,pakai apa sebelum Mary Kay?๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Untuk FREE consultation whatsapp Ninie 0167741427 ๐Ÿ˜˜
#mk #marykaybotanicaleffect #marykaybotanicalevolution #botanicaleffect #botanicalevolution #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykaychallenge #marykayskincare #jomcecantikbersamamarykay
Jawapan yg paling KERAP saya dengar bila bertanya kawan2 atau org yg terdekat dgn sy "Tahu tak pasal Mary Kay?" Jawapan diorg "PERNAH dengar kawan2 yg lain pernah guna, pastu kulit makin teruk ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ" Persoalannya, betul ke? ๐Ÿค”๐Ÿค” Tapi sebenarnya itulah kelemahan org kita,lebih percaya ckp org tanpa cuba sendiri,kan? Takpe, sy xsalahkn awk juga kan,tp kesian..,hilang satu 'nikmat hidup' seorg wanita bila xmau cuba sesuatu yg mungkin dapat mngubah masa depan dia...(Allah knows better) ๐Ÿ˜‰ Dan saya nk tnya, jika compare risiko,mana lebih risiko dgn produk baru keluar fb kita nmpk hari ini dgn produk yg dh 53thn dipasaran? Dan agak2 awk kenapa dia masih bertahan 53thn kalau ianya hanya memudaratkn?(bg masa dia berfikir dan tggu jwpnnya) Dan satu lagi, pernah awak tnya x yg pakai Mary Kay kemudian makin teruk skin tu,pakai apa sebelum Mary Kay?๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Untuk FREE consultation whatsapp Ninie 0167741427 ๐Ÿ˜˜ #mk  #marykaybotanicaleffect  #marykaybotanicalevolution  #botanicaleffect  #botanicalevolution  #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup  #marykaychallenge  #marykayskincare  #jomcecantikbersamamarykay 
Product review :
Creme lipstick Mary Kay code Toffee.
Lipstick paling best pernah pakai. Ni pengakuan jujur diri sendiri. Lipstick ni sy dapat pun free sbb redeem kat MK lepas pergi kelas ESRS itu hari. Bibir sy jenis yg kalau pakai lipstick, akan jadi gatal dan kering walaupun pada mulanya lipstick tu lembab kat bibir. Lg2 duk dalam aircond mmg bibir jd berkerak2 dan mengelupas... ๐Ÿ˜”
Dah dpt free gift kan, pakai jelah. Sy gabung dengan gel semi-matte lipstick juga dari MK (ni beli) code Powerful Pink. First time pakai pun dh eh, softnya...ala tunggu jap kang petang mesti kering bibir hakak. Sy pun masa tu mmg xpernah pakai jd tertanya2 gak lah apa kelebihan lipstick dr MK ni..
Then petang tu masa basuh, eh bibir tak gatal? Eh tak kering ? Tak gelupas? Dan macam2 eh lagi laa... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Macam nak tahu je apa dalam lipstick MK ni yg boleh buat bibir saya dh tak kering? Rupa-rupanya ada EKSTRA jojoba oil. Patutlah bibir lembab je bila apply dan sgt tahan lama kelembapannya.(ni paling hakak suka!) ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Saya ada banyak tau lipstick time hantaran haritu beli kat Elianto tp tak boleh pakai sbb bibir jd gatal(sensitip). So hari2 just apply 2 benda Mary Kay ni la...๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
Seronok pakai product Mary Kay ni serious tak tipu sbb sy dh byk try dan pakai product dia semuanya ada apa yg korang nak dalam hidup ni(eceh).๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘๐Ÿป
Orang yg kata MK MAHAL ! MK MAHAL ! tu korang biarkan lah, dia belum pernah try lg sebenarnya. Tu dia ckp MAHAL. Klw die dh pernah try mesti dia cakap "MK BEST !! JOM JADI BC SEPERTI SAYA" sbb hakak dulu pun macamtuuu ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Kawan2 opis hakak pun hari2 pinjam lipstick hakak sbb diorg rasa best pakai... Jadi for those nak rasa mcm kawan2 hakak tu tp belum ready nak beli takpe, jom join hakak skincare/make up class hakak boleh bg korang try apa yg korang nak try...nak buat ala2 facial pun boleh.. FREE JE !! Whatsapp Ninie 0167741427 โค๏ธ
"Jom cecantik bersama Mary Kay"
#mk #marykaybotanicaleffect #marykaybotanicalevolution #botanicaleffect #botanicalevolution #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykaychallenge #marykayskincare #jomcecantikbersamamarykay #cremelipstickmarykay #gelsemimattelipstickmarykay #lipstickmarykay
Product review : Creme lipstick Mary Kay code Toffee. Lipstick paling best pernah pakai. Ni pengakuan jujur diri sendiri. Lipstick ni sy dapat pun free sbb redeem kat MK lepas pergi kelas ESRS itu hari. Bibir sy jenis yg kalau pakai lipstick, akan jadi gatal dan kering walaupun pada mulanya lipstick tu lembab kat bibir. Lg2 duk dalam aircond mmg bibir jd berkerak2 dan mengelupas... ๐Ÿ˜” Dah dpt free gift kan, pakai jelah. Sy gabung dengan gel semi-matte lipstick juga dari MK (ni beli) code Powerful Pink. First time pakai pun dh eh, softnya...ala tunggu jap kang petang mesti kering bibir hakak. Sy pun masa tu mmg xpernah pakai jd tertanya2 gak lah apa kelebihan lipstick dr MK ni.. Then petang tu masa basuh, eh bibir tak gatal? Eh tak kering ? Tak gelupas? Dan macam2 eh lagi laa... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Macam nak tahu je apa dalam lipstick MK ni yg boleh buat bibir saya dh tak kering? Rupa-rupanya ada EKSTRA jojoba oil. Patutlah bibir lembab je bila apply dan sgt tahan lama kelembapannya.(ni paling hakak suka!) ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Saya ada banyak tau lipstick time hantaran haritu beli kat Elianto tp tak boleh pakai sbb bibir jd gatal(sensitip). So hari2 just apply 2 benda Mary Kay ni la...๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Seronok pakai product Mary Kay ni serious tak tipu sbb sy dh byk try dan pakai product dia semuanya ada apa yg korang nak dalam hidup ni(eceh).๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘๐Ÿป Orang yg kata MK MAHAL ! MK MAHAL ! tu korang biarkan lah, dia belum pernah try lg sebenarnya. Tu dia ckp MAHAL. Klw die dh pernah try mesti dia cakap "MK BEST !! JOM JADI BC SEPERTI SAYA" sbb hakak dulu pun macamtuuu ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Kawan2 opis hakak pun hari2 pinjam lipstick hakak sbb diorg rasa best pakai... Jadi for those nak rasa mcm kawan2 hakak tu tp belum ready nak beli takpe, jom join hakak skincare/make up class hakak boleh bg korang try apa yg korang nak try...nak buat ala2 facial pun boleh.. FREE JE !! Whatsapp Ninie 0167741427 โค๏ธ "Jom cecantik bersama Mary Kay" #mk  #marykaybotanicaleffect  #marykaybotanicalevolution  #botanicaleffect  #botanicalevolution  #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup  #marykaychallenge  #marykayskincare  #jomcecantikbersamamarykay  #cremelipstickmarykay  #gelsemimattelipstickmarykay  #lipstickmarykay 
Mary Kay Botanical Evolution.
Budak-budak sekarang sekolah rendah muka dh tumbuh jerawat, blackhead whitehead dsb. Why?? Sbb gunakan produk yg tak sesuai dgn usia mereka.... Produk kat luar sana most of them sesuai utk kulit yg matang ( kulit matang dlm umur 20 keatas). ๐Ÿ‘ง๐ŸปโŒ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผ
Macam customer yg beli ni, anak dia naik je sekolah menengah dahinya naikk jerawat, pakai apa semua makin naik...mesti laa ibu risau kan apatah lg si empunya badan. So dia order set ni untuk anak gadis dia...sbb dia tahu, dia nampak fungsi Mary Kay ni sbb dia dh pakai ! Org yg dh pakai je tahu betapa bestnya produk MK ni, serious tak tipu !! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
Mary Kay Botanical Evolution ni pulak mmg sumpah best! Wangiiii gilaaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜..kat luar kotak pun dh wangii..hmm ada sapa nak try tak?

Jom whatsapp nini 0167741427, kita cecantik bersama Mary Kay !! #mk #marykaybotanicaleffect #marykaybotanicalevolution #botanicaleffect #botanicalevolution #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykaychallenge #marykayskincare #jomcecantikbersamamarykay
Mary Kay Botanical Evolution. Budak-budak sekarang sekolah rendah muka dh tumbuh jerawat, blackhead whitehead dsb. Why?? Sbb gunakan produk yg tak sesuai dgn usia mereka.... Produk kat luar sana most of them sesuai utk kulit yg matang ( kulit matang dlm umur 20 keatas). ๐Ÿ‘ง๐ŸปโŒ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผ Macam customer yg beli ni, anak dia naik je sekolah menengah dahinya naikk jerawat, pakai apa semua makin naik...mesti laa ibu risau kan apatah lg si empunya badan. So dia order set ni untuk anak gadis dia...sbb dia tahu, dia nampak fungsi Mary Kay ni sbb dia dh pakai ! Org yg dh pakai je tahu betapa bestnya produk MK ni, serious tak tipu !! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Mary Kay Botanical Evolution ni pulak mmg sumpah best! Wangiiii gilaaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜..kat luar kotak pun dh wangii..hmm ada sapa nak try tak? Jom whatsapp nini 0167741427, kita cecantik bersama Mary Kay !! #mk  #marykaybotanicaleffect  #marykaybotanicalevolution  #botanicaleffect  #botanicalevolution  #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup  #marykaychallenge  #marykayskincare  #jomcecantikbersamamarykay