an online Instagram web viewer

#buaian medias

Photos

::::
[18/8/2017-5/9/2017: PROMOSI MERDEKA RAYA 2017]
.
hi.. kini sudah tiba masanya untuk menikmati diskaun berganda2 sempena PROMOSI MERDEKA RAYA 2017!!
haa, macam yg fyna bagitau sebelum ni, fyna nak buat promosi merdeka raya kan.. so, mommies boleh la intai page mijafinababy&kids sentiasa yeee.
buat mommies yang mencari2 keperluan si manja dengan harga super jimat, sesuai sangat dah la niii 😉
.
.
APA YANG BESTNYA SLEEPING BAG ISIAN FIBER NI??
.
✔️ Isian fiber gebu padat
✔️ Kain yg kami guna jenis cotton 100%
✔️ Saiz yg lebih besar dan bentuk yg menarik.
✔️ Kegebuan dan kelembutannya direka khas untuk bayi baru lahir. Mmg kami pentingkan keselesaan sb tulang belakang bayi baru lahir amat lembut.
✔️ Berfungsi seperti bedung. Keselesaan bayi utk tidur amat penting bagi kami. Kami sediakan zip pada bahagian kiri dan kanan sebagai bukaan utk selimut.
✔️ Penggunaan fiber pastinya bayi akn merasa lebih selesa dan sejuk.
✔️ Kain cotton 100% lebih sejuk dan warna lebih menyerlah mempengaruhi keselesaan simanja.
✔️ Memudahkan mommies & daddy utk pegang baby yg baru lahir. X de la daddy2 takut nk pegang baby yg baru lahir.
✔️ Ringgan dan senang dibawa kemana2. Mommies x perlu bawa tilam yg berat jika nak kemana2. Senangkn nak travel.
✔️ Sesuai utk dijadikan alas dlm stroller. Senang nak g mana2. Baby pon selesa.
✔️ Klau simanja mommies dpt guna SLEEPING BAG ni, mmg akn menjadi tarikan utama la. Pergi mana2 mesti ada yg geram kat baby.
✔️ Yg paling best, sleeping bag sgt sesuai sgt2 utk dijadkan hadiah utk kawan2 yg menerima cahaya mata.
.
.
X nak sembang banyak.. So, macam mana nk dptkan SLEEPING BAG ISIAN FIBER promosi kali ni..??
.
.
Harga yg ditawarkan seperti trtera pd gmbar ye.
.
✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG!
✔️STOK "VERY LIMITED"
.
✔️HARGA PROMOSI MERDEKA RAYA BERMULA 18/8/2017 SEHINGGA 5/9/2017 SAHAJA!!!
.
So, apa tunggu lagi,
. .
WHATSAPP FYNA FOR FAST REPLY
» www.wasap.my/60193124934/promosiSLEEPINGBAGFIBER
:::: [18/8/2017-5/9/2017: PROMOSI MERDEKA RAYA 2017] . hi.. kini sudah tiba masanya untuk menikmati diskaun berganda2 sempena PROMOSI MERDEKA RAYA 2017!! haa, macam yg fyna bagitau sebelum ni, fyna nak buat promosi merdeka raya kan.. so, mommies boleh la intai page mijafinababy&kids sentiasa yeee. buat mommies yang mencari2 keperluan si manja dengan harga super jimat, sesuai sangat dah la niii 😉 . . APA YANG BESTNYA SLEEPING BAG ISIAN FIBER NI?? . ✔️ Isian fiber gebu padat ✔️ Kain yg kami guna jenis cotton 100% ✔️ Saiz yg lebih besar dan bentuk yg menarik. ✔️ Kegebuan dan kelembutannya direka khas untuk bayi baru lahir. Mmg kami pentingkan keselesaan sb tulang belakang bayi baru lahir amat lembut. ✔️ Berfungsi seperti bedung. Keselesaan bayi utk tidur amat penting bagi kami. Kami sediakan zip pada bahagian kiri dan kanan sebagai bukaan utk selimut. ✔️ Penggunaan fiber pastinya bayi akn merasa lebih selesa dan sejuk. ✔️ Kain cotton 100% lebih sejuk dan warna lebih menyerlah mempengaruhi keselesaan simanja. ✔️ Memudahkan mommies & daddy utk pegang baby yg baru lahir. X de la daddy2 takut nk pegang baby yg baru lahir. ✔️ Ringgan dan senang dibawa kemana2. Mommies x perlu bawa tilam yg berat jika nak kemana2. Senangkn nak travel. ✔️ Sesuai utk dijadikan alas dlm stroller. Senang nak g mana2. Baby pon selesa. ✔️ Klau simanja mommies dpt guna SLEEPING BAG ni, mmg akn menjadi tarikan utama la. Pergi mana2 mesti ada yg geram kat baby. ✔️ Yg paling best, sleeping bag sgt sesuai sgt2 utk dijadkan hadiah utk kawan2 yg menerima cahaya mata. . . X nak sembang banyak.. So, macam mana nk dptkan SLEEPING BAG ISIAN FIBER promosi kali ni..?? . . Harga yg ditawarkan seperti trtera pd gmbar ye. . ✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG! ✔️STOK "VERY LIMITED" . ✔️HARGA PROMOSI MERDEKA RAYA BERMULA 18/8/2017 SEHINGGA 5/9/2017 SAHAJA!!! . So, apa tunggu lagi, . . WHATSAPP FYNA FOR FAST REPLY » www.wasap.my/60193124934/promosiSLEEPINGBAGFIBER
::::
[18/8/2017-5/9/2017: PROMOSI MERDEKA RAYA 2017]
.
hi.. kini sudah tiba masanya untuk menikmati diskaun berganda2 sempena PROMOSI MERDEKA RAYA 2017!!
haa, macam yg fyna bagitau sebelum ni, fyna nak buat promosi merdeka raya kan.. so, mommies boleh la intai page mijafinababy&kids sentiasa yeee.
buat mommies yang mencari2 keperluan si manja dengan harga super jimat, sesuai sangat dah la niii 😉
.
.
APA YANG BESTNYA SLEEPING BAG ISIAN FIBER NI??
.
✔️ Isian fiber gebu padat
✔️ Kain yg kami guna jenis cotton 100%
✔️ Saiz yg lebih besar dan bentuk yg menarik.
✔️ Kegebuan dan kelembutannya direka khas untuk bayi baru lahir. Mmg kami pentingkan keselesaan sb tulang belakang bayi baru lahir amat lembut.
✔️ Berfungsi seperti bedung. Keselesaan bayi utk tidur amat penting bagi kami. Kami sediakan zip pada bahagian kiri dan kanan sebagai bukaan utk selimut.
✔️ Penggunaan fiber pastinya bayi akn merasa lebih selesa dan sejuk.
✔️ Kain cotton 100% lebih sejuk dan warna lebih menyerlah mempengaruhi keselesaan simanja.
✔️ Memudahkan mommies & daddy utk pegang baby yg baru lahir. X de la daddy2 takut nk pegang baby yg baru lahir.
✔️ Ringgan dan senang dibawa kemana2. Mommies x perlu bawa tilam yg berat jika nak kemana2. Senangkn nak travel.
✔️ Sesuai utk dijadikan alas dlm stroller. Senang nak g mana2. Baby pon selesa.
✔️ Klau simanja mommies dpt guna SLEEPING BAG ni, mmg akn menjadi tarikan utama la. Pergi mana2 mesti ada yg geram kat baby.
✔️ Yg paling best, sleeping bag sgt sesuai sgt2 utk dijadkan hadiah utk kawan2 yg menerima cahaya mata.
.
.
X nak sembang banyak.. So, macam mana nk dptkan SLEEPING BAG ISIAN FIBER promosi kali ni..??
.
.
Harga yg ditawarkan seperti trtera pd gmbar ye.
.
✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG!
✔️STOK "VERY LIMITED"
.
✔️HARGA PROMOSI MERDEKA RAYA BERMULA 18/8/2017 SEHINGGA 5/9/2017 SAHAJA!!!
.
So, apa tunggu lagi,
. .
WHATSAPP FYNA FOR FAST REPLY
» www.wasap.my/60193124934/promosiSLEEPINGBAGFIBER
:::: [18/8/2017-5/9/2017: PROMOSI MERDEKA RAYA 2017] . hi.. kini sudah tiba masanya untuk menikmati diskaun berganda2 sempena PROMOSI MERDEKA RAYA 2017!! haa, macam yg fyna bagitau sebelum ni, fyna nak buat promosi merdeka raya kan.. so, mommies boleh la intai page mijafinababy&kids sentiasa yeee. buat mommies yang mencari2 keperluan si manja dengan harga super jimat, sesuai sangat dah la niii 😉 . . APA YANG BESTNYA SLEEPING BAG ISIAN FIBER NI?? . ✔️ Isian fiber gebu padat ✔️ Kain yg kami guna jenis cotton 100% ✔️ Saiz yg lebih besar dan bentuk yg menarik. ✔️ Kegebuan dan kelembutannya direka khas untuk bayi baru lahir. Mmg kami pentingkan keselesaan sb tulang belakang bayi baru lahir amat lembut. ✔️ Berfungsi seperti bedung. Keselesaan bayi utk tidur amat penting bagi kami. Kami sediakan zip pada bahagian kiri dan kanan sebagai bukaan utk selimut. ✔️ Penggunaan fiber pastinya bayi akn merasa lebih selesa dan sejuk. ✔️ Kain cotton 100% lebih sejuk dan warna lebih menyerlah mempengaruhi keselesaan simanja. ✔️ Memudahkan mommies & daddy utk pegang baby yg baru lahir. X de la daddy2 takut nk pegang baby yg baru lahir. ✔️ Ringgan dan senang dibawa kemana2. Mommies x perlu bawa tilam yg berat jika nak kemana2. Senangkn nak travel. ✔️ Sesuai utk dijadikan alas dlm stroller. Senang nak g mana2. Baby pon selesa. ✔️ Klau simanja mommies dpt guna SLEEPING BAG ni, mmg akn menjadi tarikan utama la. Pergi mana2 mesti ada yg geram kat baby. ✔️ Yg paling best, sleeping bag sgt sesuai sgt2 utk dijadkan hadiah utk kawan2 yg menerima cahaya mata. . . X nak sembang banyak.. So, macam mana nk dptkan SLEEPING BAG ISIAN FIBER promosi kali ni..?? . . Harga yg ditawarkan seperti trtera pd gmbar ye. . ✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG! ✔️STOK "VERY LIMITED" . ✔️HARGA PROMOSI MERDEKA RAYA BERMULA 18/8/2017 SEHINGGA 5/9/2017 SAHAJA!!! . So, apa tunggu lagi, . . WHATSAPP FYNA FOR FAST REPLY » www.wasap.my/60193124934/promosiSLEEPINGBAGFIBER
::::
[18/8/2017-5/9/2017: PROMOSI MERDEKA RAYA 2017]
.
hi.. kini sudah tiba masanya untuk menikmati diskaun berganda2 sempena PROMOSI MERDEKA RAYA 2017!!
haa, macam yg fyna bagitau sebelum ni, fyna nak buat promosi merdeka raya kan.. so, mommies boleh la intai page mijafinababy&kids sentiasa yeee.
buat mommies yang mencari2 keperluan si manja dengan harga super jimat, sesuai sangat dah la niii 😉
.
.
APA YANG BESTNYA SLEEPING BAG ISIAN FIBER NI??
.
✔️ Isian fiber gebu padat
✔️ Kain yg kami guna jenis cotton 100%
✔️ Saiz yg lebih besar dan bentuk yg menarik.
✔️ Kegebuan dan kelembutannya direka khas untuk bayi baru lahir. Mmg kami pentingkan keselesaan sb tulang belakang bayi baru lahir amat lembut.
✔️ Berfungsi seperti bedung. Keselesaan bayi utk tidur amat penting bagi kami. Kami sediakan zip pada bahagian kiri dan kanan sebagai bukaan utk selimut.
✔️ Penggunaan fiber pastinya bayi akn merasa lebih selesa dan sejuk.
✔️ Kain cotton 100% lebih sejuk dan warna lebih menyerlah mempengaruhi keselesaan simanja.
✔️ Memudahkan mommies & daddy utk pegang baby yg baru lahir. X de la daddy2 takut nk pegang baby yg baru lahir.
✔️ Ringgan dan senang dibawa kemana2. Mommies x perlu bawa tilam yg berat jika nak kemana2. Senangkn nak travel.
✔️ Sesuai utk dijadikan alas dlm stroller. Senang nak g mana2. Baby pon selesa.
✔️ Klau simanja mommies dpt guna SLEEPING BAG ni, mmg akn menjadi tarikan utama la. Pergi mana2 mesti ada yg geram kat baby.
✔️ Yg paling best, sleeping bag sgt sesuai sgt2 utk dijadkan hadiah utk kawan2 yg menerima cahaya mata.
.
.
X nak sembang banyak.. So, macam mana nk dptkan SLEEPING BAG ISIAN FIBER promosi kali ni..??
.
.
Harga yg ditawarkan seperti trtera pd gmbar ye.
.
✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG!
✔️STOK "VERY LIMITED"
.
✔️HARGA PROMOSI MERDEKA RAYA BERMULA 18/8/2017 SEHINGGA 5/9/2017 SAHAJA!!!
.
So, apa tunggu lagi,
. .
WHATSAPP FYNA FOR FAST REPLY
» www.wasap.my/60193124934/promosiSLEEPINGBAGFIBER
:::: [18/8/2017-5/9/2017: PROMOSI MERDEKA RAYA 2017] . hi.. kini sudah tiba masanya untuk menikmati diskaun berganda2 sempena PROMOSI MERDEKA RAYA 2017!! haa, macam yg fyna bagitau sebelum ni, fyna nak buat promosi merdeka raya kan.. so, mommies boleh la intai page mijafinababy&kids sentiasa yeee. buat mommies yang mencari2 keperluan si manja dengan harga super jimat, sesuai sangat dah la niii 😉 . . APA YANG BESTNYA SLEEPING BAG ISIAN FIBER NI?? . ✔️ Isian fiber gebu padat ✔️ Kain yg kami guna jenis cotton 100% ✔️ Saiz yg lebih besar dan bentuk yg menarik. ✔️ Kegebuan dan kelembutannya direka khas untuk bayi baru lahir. Mmg kami pentingkan keselesaan sb tulang belakang bayi baru lahir amat lembut. ✔️ Berfungsi seperti bedung. Keselesaan bayi utk tidur amat penting bagi kami. Kami sediakan zip pada bahagian kiri dan kanan sebagai bukaan utk selimut. ✔️ Penggunaan fiber pastinya bayi akn merasa lebih selesa dan sejuk. ✔️ Kain cotton 100% lebih sejuk dan warna lebih menyerlah mempengaruhi keselesaan simanja. ✔️ Memudahkan mommies & daddy utk pegang baby yg baru lahir. X de la daddy2 takut nk pegang baby yg baru lahir. ✔️ Ringgan dan senang dibawa kemana2. Mommies x perlu bawa tilam yg berat jika nak kemana2. Senangkn nak travel. ✔️ Sesuai utk dijadikan alas dlm stroller. Senang nak g mana2. Baby pon selesa. ✔️ Klau simanja mommies dpt guna SLEEPING BAG ni, mmg akn menjadi tarikan utama la. Pergi mana2 mesti ada yg geram kat baby. ✔️ Yg paling best, sleeping bag sgt sesuai sgt2 utk dijadkan hadiah utk kawan2 yg menerima cahaya mata. . . X nak sembang banyak.. So, macam mana nk dptkan SLEEPING BAG ISIAN FIBER promosi kali ni..?? . . Harga yg ditawarkan seperti trtera pd gmbar ye. . ✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG! ✔️STOK "VERY LIMITED" . ✔️HARGA PROMOSI MERDEKA RAYA BERMULA 18/8/2017 SEHINGGA 5/9/2017 SAHAJA!!! . So, apa tunggu lagi, . . WHATSAPP FYNA FOR FAST REPLY » www.wasap.my/60193124934/promosiSLEEPINGBAGFIBER
::::
[18/8/2017-5/9/2017: PROMOSI MERDEKA RAYA 2017]
.
hi.. kini sudah tiba masanya untuk menikmati diskaun berganda2 sempena PROMOSI MERDEKA RAYA 2017!!
haa, macam yg fyna bagitau sebelum ni, fyna nak buat promosi merdeka raya kan.. so, mommies boleh la intai page mijafinababy&kids sentiasa yeee.
buat mommies yang mencari2 keperluan si manja dengan harga super jimat, sesuai sangat dah la niii 😉
.
.
APA YANG BESTNYA SLEEPING BAG ISIAN FIBER NI??
.
✔️ Isian fiber gebu padat
✔️ Kain yg kami guna jenis cotton 100%
✔️ Saiz yg lebih besar dan bentuk yg menarik.
✔️ Kegebuan dan kelembutannya direka khas untuk bayi baru lahir. Mmg kami pentingkan keselesaan sb tulang belakang bayi baru lahir amat lembut.
✔️ Berfungsi seperti bedung. Keselesaan bayi utk tidur amat penting bagi kami. Kami sediakan zip pada bahagian kiri dan kanan sebagai bukaan utk selimut.
✔️ Penggunaan fiber pastinya bayi akn merasa lebih selesa dan sejuk.
✔️ Kain cotton 100% lebih sejuk dan warna lebih menyerlah mempengaruhi keselesaan simanja.
✔️ Memudahkan mommies & daddy utk pegang baby yg baru lahir. X de la daddy2 takut nk pegang baby yg baru lahir.
✔️ Ringgan dan senang dibawa kemana2. Mommies x perlu bawa tilam yg berat jika nak kemana2. Senangkn nak travel.
✔️ Sesuai utk dijadikan alas dlm stroller. Senang nak g mana2. Baby pon selesa.
✔️ Klau simanja mommies dpt guna SLEEPING BAG ni, mmg akn menjadi tarikan utama la. Pergi mana2 mesti ada yg geram kat baby.
✔️ Yg paling best, sleeping bag sgt sesuai sgt2 utk dijadkan hadiah utk kawan2 yg menerima cahaya mata.
.
.
X nak sembang banyak.. So, macam mana nk dptkan SLEEPING BAG ISIAN FIBER promosi kali ni..??
.
.
Harga yg ditawarkan seperti trtera pd gmbar ye.
.
✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG!
✔️STOK "VERY LIMITED"
.
✔️HARGA PROMOSI MERDEKA RAYA BERMULA 18/8/2017 SEHINGGA 5/9/2017 SAHAJA!!!
.
So, apa tunggu lagi,
. .
WHATSAPP FYNA FOR FAST REPLY
» www.wasap.my/60193124934/promosiSLEEPINGBAGFIBER
:::: [18/8/2017-5/9/2017: PROMOSI MERDEKA RAYA 2017] . hi.. kini sudah tiba masanya untuk menikmati diskaun berganda2 sempena PROMOSI MERDEKA RAYA 2017!! haa, macam yg fyna bagitau sebelum ni, fyna nak buat promosi merdeka raya kan.. so, mommies boleh la intai page mijafinababy&kids sentiasa yeee. buat mommies yang mencari2 keperluan si manja dengan harga super jimat, sesuai sangat dah la niii 😉 . . APA YANG BESTNYA SLEEPING BAG ISIAN FIBER NI?? . ✔️ Isian fiber gebu padat ✔️ Kain yg kami guna jenis cotton 100% ✔️ Saiz yg lebih besar dan bentuk yg menarik. ✔️ Kegebuan dan kelembutannya direka khas untuk bayi baru lahir. Mmg kami pentingkan keselesaan sb tulang belakang bayi baru lahir amat lembut. ✔️ Berfungsi seperti bedung. Keselesaan bayi utk tidur amat penting bagi kami. Kami sediakan zip pada bahagian kiri dan kanan sebagai bukaan utk selimut. ✔️ Penggunaan fiber pastinya bayi akn merasa lebih selesa dan sejuk. ✔️ Kain cotton 100% lebih sejuk dan warna lebih menyerlah mempengaruhi keselesaan simanja. ✔️ Memudahkan mommies & daddy utk pegang baby yg baru lahir. X de la daddy2 takut nk pegang baby yg baru lahir. ✔️ Ringgan dan senang dibawa kemana2. Mommies x perlu bawa tilam yg berat jika nak kemana2. Senangkn nak travel. ✔️ Sesuai utk dijadikan alas dlm stroller. Senang nak g mana2. Baby pon selesa. ✔️ Klau simanja mommies dpt guna SLEEPING BAG ni, mmg akn menjadi tarikan utama la. Pergi mana2 mesti ada yg geram kat baby. ✔️ Yg paling best, sleeping bag sgt sesuai sgt2 utk dijadkan hadiah utk kawan2 yg menerima cahaya mata. . . X nak sembang banyak.. So, macam mana nk dptkan SLEEPING BAG ISIAN FIBER promosi kali ni..?? . . Harga yg ditawarkan seperti trtera pd gmbar ye. . ✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG! ✔️STOK "VERY LIMITED" . ✔️HARGA PROMOSI MERDEKA RAYA BERMULA 18/8/2017 SEHINGGA 5/9/2017 SAHAJA!!! . So, apa tunggu lagi, . . WHATSAPP FYNA FOR FAST REPLY » www.wasap.my/60193124934/promosiSLEEPINGBAGFIBER
Another happy customer 😘😘😘😘 Self collect di P18R13, Putrajaya
Delivery sekitar Selangor & KL akan dikenakan caj
Postage seluruh Malaysia

#sayajualmurah 
#sayajualonline 
#sayajualbarangbayi 
#sayajualbarangbaby 
#barangbayimurah 
#barangbabymurah 
#buaian 
#buaianelektrik 
#autocradle 
#codkl 
#codselangor 
#codputrajaya
💯 READY STOCK
👉Click Next

Hulala Baby Portable Swing
.
🍉 Timer And Music
🍉 Suitable Age :  0-18 Months
🍉 Max Load: 35lbs (16kg)
🍉 Material: Iron Pipe, Velvet, Abs, PP
🍉 Seat Arc length: About 85cm
🍉 Size : 56 x 51 x 14 cm
.
COLOUR Available :
.
📌 Blue
📌 Yellow
📌 Pink
.
RM225 (FREE POSTAGE semenanjung)
.
📲 WhatsApp : 016-5865085
📲 WhatsApp : 016-5865085
.
#onlinebabyshop #bajubaby #kasutbaby #hulalababyportableswing #babyswing #babyportableswing #portableswing #portable #swing #baby #kids #mommys #buaianbaby #buaian #barangbaby  #barangmurah #babystuff #baranganbaby #baranganbabymurah #akikah
💯 READY STOCK 👉Click Next Hulala Baby Portable Swing . 🍉 Timer And Music 🍉 Suitable Age : 0-18 Months 🍉 Max Load: 35lbs (16kg) 🍉 Material: Iron Pipe, Velvet, Abs, PP 🍉 Seat Arc length: About 85cm 🍉 Size : 56 x 51 x 14 cm . COLOUR Available : . 📌 Blue 📌 Yellow 📌 Pink . RM225 (FREE POSTAGE semenanjung) . 📲 WhatsApp : 016-5865085 📲 WhatsApp : 016-5865085 . #onlinebabyshop  #bajubaby  #kasutbaby  #hulalababyportableswing  #babyswing  #babyportableswing  #portableswing  #portable  #swing  #baby  #kids  #mommys  #buaianbaby  #buaian  #barangbaby  #barangmurah  #babystuff  #baranganbaby  #baranganbabymurah  #akikah 
Full pakej Weddings hall.
-pelamin dewan
-persalinan baju pengantin
-Make Up sanding

Venue: Rembau
.................
Kedah | Selangor | Kuala Lumpur | Negeri Sembilan | Melaka | Pahang | Johor
..................
Wasap Alis 012-3550657
FB: D'alis Deco
www.alisdeco.blogspot.com
..................
By #alisdeco #alisdecoUtara #buaian #buaiberendoi #buaianberendoi #buaiancukurjambul #pakejAqiqah #akikah #aqiqah #pakejberendoi #cradle #babyshower #namingceremony #pelamin #pelaminbertunang #pelaminsanding #pelaminbuaian #pelamindewan #pelaminkhemah #pelaminrumah #pelaminbajet #buaianbajet #pakejwedding #engagement #weddings
Full pakej Weddings hall. -pelamin dewan -persalinan baju pengantin -Make Up sanding Venue: Rembau ................. Kedah | Selangor | Kuala Lumpur | Negeri Sembilan | Melaka | Pahang | Johor .................. Wasap Alis 012-3550657 FB: D'alis Deco www.alisdeco.blogspot.com .................. By #alisdeco  #alisdecoUtara  #buaian  #buaiberendoi  #buaianberendoi  #buaiancukurjambul  #pakejAqiqah  #akikah  #aqiqah  #pakejberendoi  #cradle  #babyshower  #namingceremony  #pelamin  #pelaminbertunang  #pelaminsanding  #pelaminbuaian  #pelamindewan  #pelaminkhemah  #pelaminrumah  #pelaminbajet  #buaianbajet  #pakejwedding  #engagement  #weddings 
Full pakej Weddings hall.
-pelamin dewan
-persalinan baju pengantin
-Make Up sanding

Venue: Rembau
.................
Kedah | Selangor | Kuala Lumpur | Negeri Sembilan | Melaka | Pahang | Johor
..................
Wasap Alis 012-3550657
FB: D'alis Deco
www.alisdeco.blogspot.com
..................
By #alisdeco #alisdecoUtara #buaian #buaiberendoi #buaianberendoi #buaiancukurjambul #pakejAqiqah #akikah #aqiqah #pakejberendoi #cradle #babyshower #namingceremony #pelamin #pelaminbertunang #pelaminsanding #pelaminbuaian #pelamindewan #pelaminkhemah #pelaminrumah #pelaminbajet #buaianbajet #pakejwedding #engagement #weddings
Full pakej Weddings hall. -pelamin dewan -persalinan baju pengantin -Make Up sanding Venue: Rembau ................. Kedah | Selangor | Kuala Lumpur | Negeri Sembilan | Melaka | Pahang | Johor .................. Wasap Alis 012-3550657 FB: D'alis Deco www.alisdeco.blogspot.com .................. By #alisdeco  #alisdecoUtara  #buaian  #buaiberendoi  #buaianberendoi  #buaiancukurjambul  #pakejAqiqah  #akikah  #aqiqah  #pakejberendoi  #cradle  #babyshower  #namingceremony  #pelamin  #pelaminbertunang  #pelaminsanding  #pelaminbuaian  #pelamindewan  #pelaminkhemah  #pelaminrumah  #pelaminbajet  #buaianbajet  #pakejwedding  #engagement  #weddings 
::::
[18/8/2017-5/9/2017: PROMOSI MERDEKA RAYA 2017]
.
hi.. kini sudah tiba masanya untuk menikmati diskaun berganda2 sempena PROMOSI MERDEKA RAYA 2017!!
haa, macam yg fyna bagitau sebelum ni, fyna nak buat promosi merdeka raya kan.. so, mommies boleh la intai page mijafinababy&kids sentiasa yeee.
buat mommies yang mencari2 keperluan si manja dengan harga super jimat, sesuai sangat dah la niii 😉
.
.
APA YANG BESTNYA STROLLER HANDLE BOLE LARAS - PARENTS FACING NI??
.
1. Majoriti sesuai dari newborn sehingga 4 tahun(15~18kg)
2. Stroller bole menghadap ibubapa. Reversible depan belakang. Bole la intai2 baby depan2.
3. Seat bole laras baring, separa baring & tegak.
4. Disertakan baby basket, seat belt & kanopi.
5. Bole lipat kecil, ringan & mudah bawa.
6. Ssetengah stroller mempunyai tray botol/minuman
.
.
X nak sembang banyak.. So, macam mana nk dptkan STROLLER HANDLE BOLE LARAS - PARENTS FACING promosi kali ni..??
.
.
Harga yg ditawarkan seperti trtera pd gmbar ye.
.
✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG!
✔️STOK "VERY LIMITED"
.
✔️HARGA PROMOSI MERDEKA RAYA BERMULA 18/8/2017 SEHINGGA 5/9/2017 SAHAJA!!!
.
So, apa tunggu lagi,
. .
WHATSAPP FYNA FOR FAST REPLY
» www.wasap.my/60193124934/promosiSTROLLERHANDLEBOLELARAS-PARENTSFACING
:::: [18/8/2017-5/9/2017: PROMOSI MERDEKA RAYA 2017] . hi.. kini sudah tiba masanya untuk menikmati diskaun berganda2 sempena PROMOSI MERDEKA RAYA 2017!! haa, macam yg fyna bagitau sebelum ni, fyna nak buat promosi merdeka raya kan.. so, mommies boleh la intai page mijafinababy&kids sentiasa yeee. buat mommies yang mencari2 keperluan si manja dengan harga super jimat, sesuai sangat dah la niii 😉 . . APA YANG BESTNYA STROLLER HANDLE BOLE LARAS - PARENTS FACING NI?? . 1. Majoriti sesuai dari newborn sehingga 4 tahun(15~18kg) 2. Stroller bole menghadap ibubapa. Reversible depan belakang. Bole la intai2 baby depan2. 3. Seat bole laras baring, separa baring & tegak. 4. Disertakan baby basket, seat belt & kanopi. 5. Bole lipat kecil, ringan & mudah bawa. 6. Ssetengah stroller mempunyai tray botol/minuman . . X nak sembang banyak.. So, macam mana nk dptkan STROLLER HANDLE BOLE LARAS - PARENTS FACING promosi kali ni..?? . . Harga yg ditawarkan seperti trtera pd gmbar ye. . ✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG! ✔️STOK "VERY LIMITED" . ✔️HARGA PROMOSI MERDEKA RAYA BERMULA 18/8/2017 SEHINGGA 5/9/2017 SAHAJA!!! . So, apa tunggu lagi, . . WHATSAPP FYNA FOR FAST REPLY » www.wasap.my/60193124934/promosiSTROLLERHANDLEBOLELARAS-PARENTSFACING
::::
[18/8/2017-5/9/2017: PROMOSI MERDEKA RAYA 2017]
.
hi.. kini sudah tiba masanya untuk menikmati diskaun berganda2 sempena PROMOSI MERDEKA RAYA 2017!!
haa, macam yg fyna bagitau sebelum ni, fyna nak buat promosi merdeka raya kan.. so, mommies boleh la intai page mijafinababy&kids sentiasa yeee.
buat mommies yang mencari2 keperluan si manja dengan harga super jimat, sesuai sangat dah la niii 😉
.
.
APA YANG BESTNYA STROLLER BABY BUGGY NI??
.
1. Majoriti sesuai dari 4 bulan sehingga 4 tahun(15~18kg)
2. Sesetengah stroller tak bole baring habis(tak sesuai utk newborn)
3. Seat bole laras separa baring & tegak.
4. Disertakan baby basket, seat belt & kanopi.
5. Bole lipat kecil, ringan & mudah bawa.
.
.
X nak sembang banyak.. So, macam mana nk dptkan STROLLER BABY BUGGY promosi kali ni..??
.
.
Harga yg ditawarkan seperti trtera pd gmbar ye.
.
✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG!
✔️STOK "VERY LIMITED"
.
✔️HARGA PROMOSI MERDEKA RAYA BERMULA 18/8/2017 SEHINGGA 5/9/2017 SAHAJA!!!
.
So, apa tunggu lagi,
. .
WHATSAPP FYNA FOR FAST REPLY
» www.wasap.my/60193124934/promosiSTROLLERBABYBUGGY
:::: [18/8/2017-5/9/2017: PROMOSI MERDEKA RAYA 2017] . hi.. kini sudah tiba masanya untuk menikmati diskaun berganda2 sempena PROMOSI MERDEKA RAYA 2017!! haa, macam yg fyna bagitau sebelum ni, fyna nak buat promosi merdeka raya kan.. so, mommies boleh la intai page mijafinababy&kids sentiasa yeee. buat mommies yang mencari2 keperluan si manja dengan harga super jimat, sesuai sangat dah la niii 😉 . . APA YANG BESTNYA STROLLER BABY BUGGY NI?? . 1. Majoriti sesuai dari 4 bulan sehingga 4 tahun(15~18kg) 2. Sesetengah stroller tak bole baring habis(tak sesuai utk newborn) 3. Seat bole laras separa baring & tegak. 4. Disertakan baby basket, seat belt & kanopi. 5. Bole lipat kecil, ringan & mudah bawa. . . X nak sembang banyak.. So, macam mana nk dptkan STROLLER BABY BUGGY promosi kali ni..?? . . Harga yg ditawarkan seperti trtera pd gmbar ye. . ✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG! ✔️STOK "VERY LIMITED" . ✔️HARGA PROMOSI MERDEKA RAYA BERMULA 18/8/2017 SEHINGGA 5/9/2017 SAHAJA!!! . So, apa tunggu lagi, . . WHATSAPP FYNA FOR FAST REPLY » www.wasap.my/60193124934/promosiSTROLLERBABYBUGGY
Assalamualaikum....Bagi anda yang sedang mencari ALL IN 1 PACKAGES.... pelamin akikah / berendoi,mini pelamin tunang / nikah, pelamin dewan , rumah atau khemah dengan harga mampu milik dan mampu mengikut bajet anda... Sila hubungi kami 016-9144699  utk sebarang pertanyaan...Utk kawasan Selangor, KL , Putrajaya dan N. Sembilan sahaja... Terima Kasih... FB : Buaian Berendoi & Pelamin Nea Creation / IG : neacreation

WHATSAPP 016-9144699 😊😊😊 WHATSAPP 016-9144699 😊😊😊 buaianaqiqah 
#buaian 
#buaianberendoimurah 
#buaiancukurjambul 
#pelaminmurah 
#pelaminnikah 
#pelamin 
#pelaminrumah 
#pelamintunang 
#pelaminmini 
#minipelamintunang 
#minipelamin 
#pelaminbajet
#sayajualservishantaran 
#sayajualservispelamin 
#pelamincukurjambul
#pelamincantik 
#pelaminsanding 
#buaianberendoi
#mirafilzah
Assalamualaikum....Bagi anda yang sedang mencari ALL IN 1 PACKAGES.... pelamin akikah / berendoi,mini pelamin tunang / nikah, pelamin dewan , rumah atau khemah dengan harga mampu milik dan mampu mengikut bajet anda... Sila hubungi kami 016-9144699 utk sebarang pertanyaan...Utk kawasan Selangor, KL , Putrajaya dan N. Sembilan sahaja... Terima Kasih... FB : Buaian Berendoi & Pelamin Nea Creation / IG : neacreation WHATSAPP 016-9144699 😊😊😊 WHATSAPP 016-9144699 😊😊😊 buaianaqiqah #buaian  #buaianberendoimurah  #buaiancukurjambul  #pelaminmurah  #pelaminnikah  #pelamin  #pelaminrumah  #pelamintunang  #pelaminmini  #minipelamintunang  #minipelamin  #pelaminbajet  #sayajualservishantaran  #sayajualservispelamin  #pelamincukurjambul  #pelamincantik  #pelaminsanding  #buaianberendoi  #mirafilzah 
Yeayyy... Ade barang baru..
Nak kasi harga kasih sayang tau..😘 Berminat? Wasap akak ye.. klik link je.. tak perlu nak save number pun.. senang ke senang?😂 www.wasap.my/60184034707

#minipelamin #pelaminmini #pelamin #mini #minipelamintunang #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmurah #pelaminsanding #minipelaminbajet #minipelaminmurah #bertunang #tunang #nikah #sanding #murah #arra #arracreation #arraminipelamin #kualalumpur #selangor #kualaselangor #petalingjaya #subangjaya #shahalam  #rawang #buai #buaian #buaiberendoi #buaianberendoi
Yeayyy... Ade barang baru.. Nak kasi harga kasih sayang tau..😘 Berminat? Wasap akak ye.. klik link je.. tak perlu nak save number pun.. senang ke senang?😂 www.wasap.my/60184034707 #minipelamin  #pelaminmini  #pelamin  #mini  #minipelamintunang  #pelamintunang  #pelaminnikah  #pelaminmurah  #pelaminsanding  #minipelaminbajet  #minipelaminmurah  #bertunang  #tunang  #nikah  #sanding  #murah  #arra  #arracreation  #arraminipelamin  #kualalumpur  #selangor  #kualaselangor  #petalingjaya  #subangjaya  #shahalam  #rawang  #buai  #buaian  #buaiberendoi  #buaianberendoi 
Terima kasih Pn meera.. cantikk sgt.. dah 2 kali menggunakan perkhidmatan fazconcepts utk majlis puterinya.. 😊
.
Jom kongsikan gambar detik2 terindah majlis bersama pelamin fazconcepts.. jadikn pelamin fazconcepts sebahagian penyeri majlis anda😄😍
Whatsapp 0133200022 utk pertanyaan dan tempahan..😆 #pelamin #pelamineksklusif #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminsanding #pelaminbajet #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminmini #pelaminkhemah #minidais #minipelamin #buaianberendoi #buaiberendoi #berendoi #buaikembar #twincradle #pelaminberendoi #buai #buaian #pelamincukurjambul #pelaminaqiqah #akikah #cukurjambul #buaibaby #pelaminbaby #kelabgolfnegarasubang
Terima kasih Pn meera.. cantikk sgt.. dah 2 kali menggunakan perkhidmatan fazconcepts utk majlis puterinya.. 😊 . Jom kongsikan gambar detik2 terindah majlis bersama pelamin fazconcepts.. jadikn pelamin fazconcepts sebahagian penyeri majlis anda😄😍 Whatsapp 0133200022 utk pertanyaan dan tempahan..😆 #pelamin  #pelamineksklusif  #pelamintunang  #pelaminnikah  #pelaminsanding  #pelaminbajet  #pelaminrumah  #pelamindewan  #pelaminmini  #pelaminkhemah  #minidais  #minipelamin  #buaianberendoi  #buaiberendoi  #berendoi  #buaikembar  #twincradle  #pelaminberendoi  #buai  #buaian  #pelamincukurjambul  #pelaminaqiqah  #akikah  #cukurjambul  #buaibaby  #pelaminbaby  #kelabgolfnegarasubang 
Pelamin Berendoi
ADAM ZAYN
BIN MUHAMMAD AFIQ
&
NUR AAISYAH HUMAIRA
BINTI MUHAMMAD ADIB
19hb. OGOS 2017
😍😍😍😍😍😍
Tqvm En.AYOB n Pn.LAZIAH
Paduka Setia  Kg.Boyan
.
#rafabridal 
#rafabridaltaiping 
#taipinggolfresort 
#weddingcouture 
#weddingplanner 
#pelaminsanding 
#minipelamin 
#razakjusoh 
#weddingdecoration 
#rafaweddingcouture
#taipingbandarwarisan 
#taipingraintown 
#ilovemyjob
#pelaminberendoi
#aqiqah
#buaian
#kawin 
#projekkawin
Haiiii.... promosi buaian bonda buat pasangan2 yang ada anak kecil, untuk buat majlis cukur jambul atau akikah.., Hanya serendah rm250 sahaja...
#bonda
#butikpengantin
#pelaminmurah
#pelaminmini 
#buaian
#buaianbabymalaysia 
#buaianberendoitikambatu
Pelamin Berendoi
ADAM ZAYN
BIN MUHAMMAD AFIQ
&
NUR AAISYAH HUMAIRA
BINTI MUHAMMAD ADIB
19hb. OGOS 2017
😍😍😍😍😍😍
Tqvm En.AYOB n Pn.LAZIAH
Paduka Setia  Kg.Boyan
.
#rafabridal 
#rafabridaltaiping 
#taipinggolfresort 
#weddingcouture 
#weddingplanner 
#pelaminsanding 
#minipelamin 
#razakjusoh 
#weddingdecoration 
#rafaweddingcouture
#taipingbandarwarisan 
#taipingraintown 
#ilovemyjob
#pelaminberendoi
#aqiqah
#buaian
#kawin 
#projekkawin
::::
[18/8/2017-5/9/2017: PROMOSI MERDEKA RAYA 2017]
.
hi.. kini sudah tiba masanya untuk menikmati diskaun berganda2 sempena PROMOSI MERDEKA RAYA 2017!!
haa, macam yg fyna bagitau sebelum ni, fyna nak buat promosi merdeka raya kan.. so, mommies boleh la intai page mijafinababy&kids sentiasa yeee.
buat mommies yang mencari2 keperluan si manja dengan harga super jimat, sesuai sangat dah la niii 😉
.
.
APA YANG BESTNYA CARSEAT BOLEH LARAS, NEWBORN-4YRS NI??
.
1. Berat bersih kerusi baby antara 7 hingga 10kg.
2. 4 aras kedudukan tali pinggang mengikut saiz bayi.
3. Boleh laras sehingga 3 - 4 kedudukan sesuai untuk bayi tidur (baring, separa baring dan tegak)
4. STROLLER PAD’ boleh ditanggalkan untuk kanak-kanak berbadan besar.
5. Sistem 5 Point tali pinggang keselamatan
6. Disertakan ‘STROLLER PAD’ untuk sokongan bayi baru lahir.
7. Kelebihan car seat jenis ni boleh digunakan utk jangkamasa panjang. Boleh guna dr umur newborn hingga berat mencecah 18kg (4 tahun) mengikut kesesuaian pembesaran baby. Baby akn berada dlm keadaan selesa. Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta.
.
.
X nak sembang banyak.. So, macam mana nk dptkan CARSEAT BOLEH LARAS, NEWBORN-4YRS promosi kali ni..??
.
.
Harga yg ditawarkan seperti trtera pd gmbar ye.
.
✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG!
✔️STOK "VERY LIMITED"
.
✔️HARGA PROMOSI MERDEKA RAYA BERMULA 18/8/2017 SEHINGGA 5/9/2017 SAHAJA!!!
.
So, apa tunggu lagi,
. .
WHATSAPP FYNA FOR FAST REPLY
» www.wasap.my/60193124934/promosicarseatnb-4y
:::: [18/8/2017-5/9/2017: PROMOSI MERDEKA RAYA 2017] . hi.. kini sudah tiba masanya untuk menikmati diskaun berganda2 sempena PROMOSI MERDEKA RAYA 2017!! haa, macam yg fyna bagitau sebelum ni, fyna nak buat promosi merdeka raya kan.. so, mommies boleh la intai page mijafinababy&kids sentiasa yeee. buat mommies yang mencari2 keperluan si manja dengan harga super jimat, sesuai sangat dah la niii 😉 . . APA YANG BESTNYA CARSEAT BOLEH LARAS, NEWBORN-4YRS NI?? . 1. Berat bersih kerusi baby antara 7 hingga 10kg. 2. 4 aras kedudukan tali pinggang mengikut saiz bayi. 3. Boleh laras sehingga 3 - 4 kedudukan sesuai untuk bayi tidur (baring, separa baring dan tegak) 4. STROLLER PAD’ boleh ditanggalkan untuk kanak-kanak berbadan besar. 5. Sistem 5 Point tali pinggang keselamatan 6. Disertakan ‘STROLLER PAD’ untuk sokongan bayi baru lahir. 7. Kelebihan car seat jenis ni boleh digunakan utk jangkamasa panjang. Boleh guna dr umur newborn hingga berat mencecah 18kg (4 tahun) mengikut kesesuaian pembesaran baby. Baby akn berada dlm keadaan selesa. Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. . . X nak sembang banyak.. So, macam mana nk dptkan CARSEAT BOLEH LARAS, NEWBORN-4YRS promosi kali ni..?? . . Harga yg ditawarkan seperti trtera pd gmbar ye. . ✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG! ✔️STOK "VERY LIMITED" . ✔️HARGA PROMOSI MERDEKA RAYA BERMULA 18/8/2017 SEHINGGA 5/9/2017 SAHAJA!!! . So, apa tunggu lagi, . . WHATSAPP FYNA FOR FAST REPLY » www.wasap.my/60193124934/promosicarseatnb-4y
Pelamin Berendoi
ADAM ZAYN
BIN MUHAMMAD AFIQ
&
NUR AAISYAH HUMAIRA
BINTI MUHAMMAD ADIB
19hb. OGOS 2017
😍😍😍😍😍😍
Tqvm En.AYOB n Pn.LAZIAH
Paduka Setia  Kg.Boyan
.
#rafabridal 
#rafabridaltaiping 
#taipinggolfresort 
#weddingcouture 
#weddingplanner 
#pelaminsanding 
#minipelamin 
#razakjusoh 
#weddingdecoration 
#rafaweddingcouture
#taipingbandarwarisan 
#taipingraintown 
#ilovemyjob
#pelaminberendoi
#aqiqah
#buaian
#kawin 
#projekkawin
Payahnyaaaa nak bg salam...nak kata kaum lain, pakai tudong comei lote...tetiba terjah camtu, hakak nak jwb pon rasa meluat 😖😖😖 dah dijawab blue tick mcm biasa...kot ye pon, just say TQ pon xpe dah...manusia ni klu dah xde budi bahasa, toksah dok jadi manusia lah 😬😬😬😬 Self collect di P18R13, Putrajaya
Delivery sekitar Selangor & KL akan dikenakan caj
Postage seluruh Malaysia

#sayajualmurah 
#sayajualonline 
#sayajualbarangbayi 
#sayajualbarangbaby 
#barangbayimurah 
#barangbabymurah 
#buaian 
#buaianelektrik 
#autocradle 
#codkl 
#codselangor 
#codputrajaya
Payahnyaaaa nak bg salam...nak kata kaum lain, pakai tudong comei lote...tetiba terjah camtu, hakak nak jwb pon rasa meluat 😖😖😖 dah dijawab blue tick mcm biasa...kot ye pon, just say TQ pon xpe dah...manusia ni klu dah xde budi bahasa, toksah dok jadi manusia lah 😬😬😬😬 Self collect di P18R13, Putrajaya Delivery sekitar Selangor & KL akan dikenakan caj Postage seluruh Malaysia #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualbarangbayi  #sayajualbarangbaby  #barangbayimurah  #barangbabymurah  #buaian  #buaianelektrik  #autocradle  #codkl  #codselangor  #codputrajaya 
19.08.2017

60/2k17 : Kg. Chegar, Pendang

Hiasan Meja Makan Pengantin Raihan + Zulkifli

Terima kasih Raihan sudi hired kami sekali lagi untuk majlis walimah.... Terpaksa buat pepagi tadi disebabkan faktor cuaca yang tidak menentu..riso kang pengantin tido bawah khemah..hehe.. Bajet + Jimat + Lawa + Simple + Nice ↪FB : myrza pelamin bajet 🔍IG : myrzapelaminbajet
💌 SMS / Whtsp : 01128483696

Cover kawasan Pendang dan 30km sekitarnya. Lain2 kawasan dikenakan caj pengangkutan.

#pelaminbajet #minipelamin #pelaminbajetutara #pelaminbajetkedah #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminkedah #pelaminbajetpendang #myrzapelaminbajet #simplebutnice #jimatlawa #pelaminjimatlawa #bilakamibergabung #mejamakanberadap #mejamakanpengantin #buaianakikah #majlisberendoi #buaianberendoimurah #buaianberendoi #buaiancukurjambul #buaian #majlisakikah #biliktidurpengantin #hiasanbiliktidur  #pelaminmampumilik  #pelamindewan #pelaminpallet #photoboothpallet #setpallet
19.08.2017 60/2k17 : Kg. Chegar, Pendang Hiasan Meja Makan Pengantin Raihan + Zulkifli Terima kasih Raihan sudi hired kami sekali lagi untuk majlis walimah.... Terpaksa buat pepagi tadi disebabkan faktor cuaca yang tidak menentu..riso kang pengantin tido bawah khemah..hehe.. Bajet + Jimat + Lawa + Simple + Nice ↪FB : myrza pelamin bajet 🔍IG : myrzapelaminbajet 💌 SMS / Whtsp : 01128483696 Cover kawasan Pendang dan 30km sekitarnya. Lain2 kawasan dikenakan caj pengangkutan. #pelaminbajet  #minipelamin  #pelaminbajetutara  #pelaminbajetkedah  #pelamintunang  #pelaminnikah  #pelaminkedah  #pelaminbajetpendang  #myrzapelaminbajet  #simplebutnice  #jimatlawa  #pelaminjimatlawa  #bilakamibergabung  #mejamakanberadap  #mejamakanpengantin  #buaianakikah  #majlisberendoi  #buaianberendoimurah  #buaianberendoi  #buaiancukurjambul  #buaian  #majlisakikah  #biliktidurpengantin  #hiasanbiliktidur  #pelaminmampumilik  #pelamindewan  #pelaminpallet  #photoboothpallet  #setpallet 
Terima kasih Pn meera.. dah 2 kali menggunakan perkhidmatan fazconcepts utk majlis puterinya.. 😊
.
Jom kongsikan gambar detik2 terindah majlis bersama pelamin fazconcepts.. jadikn pelamin fazconcepts sebahagian penyeri majlis anda😄😍
Whatsapp 0133200022 utk pertanyaan dan tempahan..😆 #pelamin #pelamineksklusif #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminsanding #pelaminbajet #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminmini #pelaminkhemah #minidais #minipelamin #buaianberendoi #buaiberendoi #berendoi #buaikembar #twincradle #pelaminberendoi #buai #buaian #pelamincukurjambul #pelaminaqiqah #akikah #cukurjambul #buaibaby #pelaminbaby #kelabgolfnegarasubang
Terima kasih Pn meera.. dah 2 kali menggunakan perkhidmatan fazconcepts utk majlis puterinya.. 😊 . Jom kongsikan gambar detik2 terindah majlis bersama pelamin fazconcepts.. jadikn pelamin fazconcepts sebahagian penyeri majlis anda😄😍 Whatsapp 0133200022 utk pertanyaan dan tempahan..😆 #pelamin  #pelamineksklusif  #pelamintunang  #pelaminnikah  #pelaminsanding  #pelaminbajet  #pelaminrumah  #pelamindewan  #pelaminmini  #pelaminkhemah  #minidais  #minipelamin  #buaianberendoi  #buaiberendoi  #berendoi  #buaikembar  #twincradle  #pelaminberendoi  #buai  #buaian  #pelamincukurjambul  #pelaminaqiqah  #akikah  #cukurjambul  #buaibaby  #pelaminbaby  #kelabgolfnegarasubang 
Oto Full Spec 
Ada timer, music & remote utk kawalan jauh
Paling 💪💪💪 Harga RM260 EXCLUDE postage / kos delivery
Production 2017
Waranti 18 bulan

Self collect di P18R13, Putrajaya
Delivery sekitar Selangor & KL akan dikenakan caj
Postage seluruh Malaysia

#sayajualmurah 
#sayajualonline 
#sayajualbarangbayi 
#sayajualbarangbaby 
#barangbayimurah 
#barangbabymurah 
#buaian 
#buaianelektrik 
#autocradle 
#codkl 
#codselangor 
#codputrajaya
Kangaroo RM200 (FIX)
Ada timer & sensor
Production 2017
Waranti 18 bulan

Self collect di P18R13, Putrajaya
Delivery sekitar Selangor & KL akan dikenakan caj
Postage seluruh Malaysia

#sayajualmurah 
#sayajualonline 
#sayajualbarangbayi 
#sayajualbarangbaby 
#barangbayimurah 
#barangbabymurah 
#buaian 
#buaianelektrik 
#autocradle 
#codkl 
#codselangor 
#codputrajaya
Popo Timer 
Jenis heavy duty

Production 2017
Waranti 18 bulan
Harga RM220 (FIX) EXCLUDE postage / kos delivery

Self collect di P18R13, Putrajaya
Delivery sekitar Selangor & KL akan dikenakan caj
Postage seluruh Malaysia

#sayajualmurah 
#sayajualonline 
#sayajualbarangbayi 
#sayajualbarangbaby 
#barangbayimurah 
#barangbabymurah 
#buaian 
#buaianelektrik 
#autocradle 
#codkl 
#codselangor 
#codputrajaya
Polo PALING MURAH 🔥🔥🔥🔥 Production Ogos 2017
Waranti 18 bulan

Harga RM160 EXCLUDE postage / kos delivery

Self collect di P18R13, Putrajaya
Delivery sekitar Selangor & KL akan dikenakan caj
Postage seluruh Malaysia

#sayajualmurah 
#sayajualonline 
#sayajualbarangbayi 
#sayajualbarangbaby 
#barangbayimurah 
#barangbabymurah 
#buaian 
#buaianelektrik 
#autocradle 
#codkl 
#codselangor 
#codputrajaya
Polaris Timer
Jenis heavy duty

Harga RM200 (OFFER) EXCLUDE postage / kos delivery

Self collect di P18R13, Putrajaya
Delivery sekitar Selangor & KL akan dikenakan caj
Postage seluruh Malaysia

#sayajualmurah 
#sayajualonline 
#sayajualbarangbayi 
#sayajualbarangbaby 
#barangbayimurah 
#barangbabymurah 
#buaian 
#buaianelektrik 
#autocradle 
#codkl 
#codselangor 
#codputrajaya
Stok panas lagi 🔥🔥🔥 Ready stok
Production 2017
Waranti 18 bulan

Self collect di P18R13, Putrajaya
Delivery sekitar Selangor & KL akan dikenakan caj
Postage seluruh Malaysia

#sayajualmurah 
#sayajualonline 
#sayajualbarangbayi 
#sayajualbarangbaby 
#barangbayimurah 
#barangbabymurah 
#buaian 
#buaianelektrik 
#autocradle 
#codkl 
#codselangor 
#codputrajaya
::::
[18/8/2017-5/9/2017: PROMOSI MERDEKA RAYA 2017]
.
hi.. kini sudah tiba masanya untuk menikmati diskaun berganda2 sempena PROMOSI MERDEKA RAYA 2017!!
haa, macam yg fyna bagitau sebelum ni, fyna nak buat promosi merdeka raya kan.. so, mommies boleh la intai page mijafinababy&kids sentiasa yeee.
buat mommies yang mencari2 keperluan si manja dengan harga super jimat, sesuai sangat dah la niii 😉
.
.
APA YANG BESTNYA INFANT CARRIER CARSEAT NI??
.
1. Sesuai utk berat baby 13kg ke bawah. Kebiasaan sesuai utk baby umur newborn sehingga 1 tahun mengikut pembesaran baby.
2. Boleh digunakan sebagai *rocker* utk baby tidur.
3. Pemegang boleh laras.
4. Penyokong kepala untuk baby disertakan sekali.
5. Kebiasaan berat antara 2.8kg - 4.0 kg
6. Tali boleh laras mengikut pembesaran baby.
7. Semua jenis sarung seat boleh dibuka dan di basuh.
8. Kelebihan untuk ibu2 bekerja. Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. Tak perlu angkat baby jika sampai ke distinasi. Hanya buka *seat belt* dan angkat infant car seat skali baby.
.
.
X nak sembang banyak.. So, macam mana nk dptkan INFANT CARRIER CARSEAT promosi kali ni..??
.
.
Harga yg ditawarkan seperti trtera pd gmbar ye.
.
✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG!
✔️STOK "VERY LIMITED"
.
✔️HARGA PROMOSI MERDEKA RAYA BERMULA 18/8/2017 SEHINGGA 5/9/2017 SAHAJA!!!
.
So, apa tunggu lagi,
. .
WHATSAPP FYNA FOR FAST REPLY
» www.wasap.my/60193124934/promosiinfantcarseat
:::: [18/8/2017-5/9/2017: PROMOSI MERDEKA RAYA 2017] . hi.. kini sudah tiba masanya untuk menikmati diskaun berganda2 sempena PROMOSI MERDEKA RAYA 2017!! haa, macam yg fyna bagitau sebelum ni, fyna nak buat promosi merdeka raya kan.. so, mommies boleh la intai page mijafinababy&kids sentiasa yeee. buat mommies yang mencari2 keperluan si manja dengan harga super jimat, sesuai sangat dah la niii 😉 . . APA YANG BESTNYA INFANT CARRIER CARSEAT NI?? . 1. Sesuai utk berat baby 13kg ke bawah. Kebiasaan sesuai utk baby umur newborn sehingga 1 tahun mengikut pembesaran baby. 2. Boleh digunakan sebagai *rocker* utk baby tidur. 3. Pemegang boleh laras. 4. Penyokong kepala untuk baby disertakan sekali. 5. Kebiasaan berat antara 2.8kg - 4.0 kg 6. Tali boleh laras mengikut pembesaran baby. 7. Semua jenis sarung seat boleh dibuka dan di basuh. 8. Kelebihan untuk ibu2 bekerja. Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. Tak perlu angkat baby jika sampai ke distinasi. Hanya buka *seat belt* dan angkat infant car seat skali baby. . . X nak sembang banyak.. So, macam mana nk dptkan INFANT CARRIER CARSEAT promosi kali ni..?? . . Harga yg ditawarkan seperti trtera pd gmbar ye. . ✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG! ✔️STOK "VERY LIMITED" . ✔️HARGA PROMOSI MERDEKA RAYA BERMULA 18/8/2017 SEHINGGA 5/9/2017 SAHAJA!!! . So, apa tunggu lagi, . . WHATSAPP FYNA FOR FAST REPLY » www.wasap.my/60193124934/promosiinfantcarseat
::::
[18/8/2017-5/9/2017: PROMOSI MERDEKA RAYA 2017]
.
hi.. kini sudah tiba masanya untuk menikmati diskaun berganda2 sempena PROMOSI MERDEKA RAYA 2017!!
haa, macam yg fyna bagitau sebelum ni, fyna nak buat promosi merdeka raya kan.. so, mommies boleh la intai page mijafinababy&kids sentiasa yeee.
buat mommies yang mencari2 keperluan si manja dengan harga super jimat, sesuai sangat dah la niii 😉
.
.
APA YANG BESTNYA INFANT CARRIER CARSEAT NI??
.
1. Sesuai utk berat baby 13kg ke bawah. Kebiasaan sesuai utk baby umur newborn sehingga 1 tahun mengikut pembesaran baby.
2. Boleh digunakan sebagai *rocker* utk baby tidur.
3. Pemegang boleh laras.
4. Penyokong kepala untuk baby disertakan sekali.
5. Kebiasaan berat antara 2.8kg - 4.0 kg
6. Tali boleh laras mengikut pembesaran baby.
7. Semua jenis sarung seat boleh dibuka dan di basuh.
8. Kelebihan untuk ibu2 bekerja. Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. Tak perlu angkat baby jika sampai ke distinasi. Hanya buka *seat belt* dan angkat infant car seat skali baby.
.
.
X nak sembang banyak.. So, macam mana nk dptkan INFANT CARRIER CARSEAT promosi kali ni..??
.
.
Harga yg ditawarkan seperti trtera pd gmbar ye.
.
✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG!
✔️STOK "VERY LIMITED"
.
✔️HARGA PROMOSI MERDEKA RAYA BERMULA 18/8/2017 SEHINGGA 5/9/2017 SAHAJA!!!
.
So, apa tunggu lagi,
. .
WHATSAPP FYNA FOR FAST REPLY
» www.wasap.my/60193124934/promosiinfantcarseat
:::: [18/8/2017-5/9/2017: PROMOSI MERDEKA RAYA 2017] . hi.. kini sudah tiba masanya untuk menikmati diskaun berganda2 sempena PROMOSI MERDEKA RAYA 2017!! haa, macam yg fyna bagitau sebelum ni, fyna nak buat promosi merdeka raya kan.. so, mommies boleh la intai page mijafinababy&kids sentiasa yeee. buat mommies yang mencari2 keperluan si manja dengan harga super jimat, sesuai sangat dah la niii 😉 . . APA YANG BESTNYA INFANT CARRIER CARSEAT NI?? . 1. Sesuai utk berat baby 13kg ke bawah. Kebiasaan sesuai utk baby umur newborn sehingga 1 tahun mengikut pembesaran baby. 2. Boleh digunakan sebagai *rocker* utk baby tidur. 3. Pemegang boleh laras. 4. Penyokong kepala untuk baby disertakan sekali. 5. Kebiasaan berat antara 2.8kg - 4.0 kg 6. Tali boleh laras mengikut pembesaran baby. 7. Semua jenis sarung seat boleh dibuka dan di basuh. 8. Kelebihan untuk ibu2 bekerja. Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. Tak perlu angkat baby jika sampai ke distinasi. Hanya buka *seat belt* dan angkat infant car seat skali baby. . . X nak sembang banyak.. So, macam mana nk dptkan INFANT CARRIER CARSEAT promosi kali ni..?? . . Harga yg ditawarkan seperti trtera pd gmbar ye. . ✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG! ✔️STOK "VERY LIMITED" . ✔️HARGA PROMOSI MERDEKA RAYA BERMULA 18/8/2017 SEHINGGA 5/9/2017 SAHAJA!!! . So, apa tunggu lagi, . . WHATSAPP FYNA FOR FAST REPLY » www.wasap.my/60193124934/promosiinfantcarseat
Alhamdulillah...Done for today...
Tq Kak Iti for the booking...😊😊 Dais : Buaian Berendoi
Theme : Cream
Venue : Sri Petaling
Date :  19 /  8 / 2017

For more details bole contact kami thru whatssapp/ sms 016-9144699...tq..😍😍😍 #buaianaqiqah 
#buaian 
#buaianberendoimurah 
#buaiancukurjambul 
#pelaminmurah 
#pelaminnikah 
#pelamin 
#pelaminrumah 
#pelamintunang 
#pelaminmini 
#minipelamintunang 
#minipelamin 
#pelaminbajet
#sayajualservishantaran 
#sayajualservispelamin 
#pelamincukurjambul
#pelamincantik 
#pelaminsanding 
#buaianberendoi
#mirafilzah
Alhamdulillah...Done for today... Tq Kak Iti for the booking...😊😊 Dais : Buaian Berendoi Theme : Cream Venue : Sri Petaling Date : 19 / 8 / 2017 For more details bole contact kami thru whatssapp/ sms 016-9144699...tq..😍😍😍 #buaianaqiqah  #buaian  #buaianberendoimurah  #buaiancukurjambul  #pelaminmurah  #pelaminnikah  #pelamin  #pelaminrumah  #pelamintunang  #pelaminmini  #minipelamintunang  #minipelamin  #pelaminbajet  #sayajualservishantaran  #sayajualservispelamin  #pelamincukurjambul  #pelamincantik  #pelaminsanding  #buaianberendoi  #mirafilzah 
Alhamdulillah...Done for today...
Tq Kak Iti for the booking...😊😊 Dais : Buaian Berendoi
Theme : Cream
Venue : Sri Petaling
Date :  19 /  8 / 2017

For more details bole contact kami thru whatssapp/ sms 016-9144699...tq..😍😍😍 #buaianaqiqah 
#buaian 
#buaianberendoimurah 
#buaiancukurjambul 
#pelaminmurah 
#pelaminnikah 
#pelamin 
#pelaminrumah 
#pelamintunang 
#pelaminmini 
#minipelamintunang 
#minipelamin 
#pelaminbajet
#sayajualservishantaran 
#sayajualservispelamin 
#pelamincukurjambul
#pelamincantik 
#pelaminsanding 
#buaianberendoi
#mirafilzah
Alhamdulillah...Done for today... Tq Kak Iti for the booking...😊😊 Dais : Buaian Berendoi Theme : Cream Venue : Sri Petaling Date : 19 / 8 / 2017 For more details bole contact kami thru whatssapp/ sms 016-9144699...tq..😍😍😍 #buaianaqiqah  #buaian  #buaianberendoimurah  #buaiancukurjambul  #pelaminmurah  #pelaminnikah  #pelamin  #pelaminrumah  #pelamintunang  #pelaminmini  #minipelamintunang  #minipelamin  #pelaminbajet  #sayajualservishantaran  #sayajualservispelamin  #pelamincukurjambul  #pelamincantik  #pelaminsanding  #buaianberendoi  #mirafilzah 
Alhamdulillah...Done for today...
Tq Kak Iti for the booking...😊😊 Dais : Buaian Berendoi
Theme : Cream
Venue : Sri Petaling
Date :  19 /  8 / 2017

For more details bole contact kami thru whatssapp/ sms 016-9144699...tq..😍😍😍 #buaianaqiqah 
#buaian 
#buaianberendoimurah 
#buaiancukurjambul 
#pelaminmurah 
#pelaminnikah 
#pelamin 
#pelaminrumah 
#pelamintunang 
#pelaminmini 
#minipelamintunang 
#minipelamin 
#pelaminbajet
#sayajualservishantaran 
#sayajualservispelamin 
#pelamincukurjambul
#pelamincantik 
#pelaminsanding 
#buaianberendoi
#mirafilzah
Alhamdulillah...Done for today... Tq Kak Iti for the booking...😊😊 Dais : Buaian Berendoi Theme : Cream Venue : Sri Petaling Date : 19 / 8 / 2017 For more details bole contact kami thru whatssapp/ sms 016-9144699...tq..😍😍😍 #buaianaqiqah  #buaian  #buaianberendoimurah  #buaiancukurjambul  #pelaminmurah  #pelaminnikah  #pelamin  #pelaminrumah  #pelamintunang  #pelaminmini  #minipelamintunang  #minipelamin  #pelaminbajet  #sayajualservishantaran  #sayajualservispelamin  #pelamincukurjambul  #pelamincantik  #pelaminsanding  #buaianberendoi  #mirafilzah 
V.I.R.A.L 
Pelamin Buaian Berendoi 
Siapa kata rumah kampung tak cantik untuk di deco... #buaianmarissa #buaian #buaianaqiqah #buaianaqiqah #pelaminbabymurah #pelaminbaby #pelaminberendoi #cukurjambul #marissaexclusive #Whatapps0122576933
V.I.R.A.L 
Pelamin Buaian Berendoi 
Siapa kata rumah kampung tak cantik untuk di deco... #buaianmarissa #buaian #buaianaqiqah #buaianaqiqah #pelaminbabymurah #pelaminbaby #pelaminberendoi #cukurjambul #marissaexclusive #Whatapps0122576933
V.I.R.A.L 
Pelamin Buaian Berendoi 
Siapa kata rumah kampung tak cantik untuk di deco... #buaianmarissa #buaian #buaianaqiqah #buaianaqiqah #pelaminbabymurah #pelaminbaby #pelaminberendoi #cukurjambul #marissaexclusive #Whatapps0122576933
Hanya Tinggal 3 slot sahaja.
.
#SilaBacaSEMUAdiBawah😊.
.
** Majlis sepanjang tahun 2017.
** Booking period sehingga 31 Aug'17
** Terhad 10 Customers sahaja.
** Harga TIDAK termasuk transportation charges.
** Deposit Serendah RM 50 sahaja (non- refundable) utk lock date.
.
Dais description⤵
• Size Deco ➡ estimate 7 kaki depends dengan lokasi
• Kain backdrop 1 layer sahaja size ➡ 8 kaki
• Carpet putih size ➡ 8 kaki
• Bunga blh pilih warna (*Depends availability)
• Lighting
. Tempat duduk Ibu
. Bekas Cukur jambul (2 bowls)
.
NOTA PENTING: Props/barang hiasan yg digunakan mungkin akan berubah tidak spt gambar👆 bergantung kpd availability.
.
Whatsapp untuk apa2 je soalan tentang promo ni & detail.
📲 017 313 7476
.
#buaicukurjambul #aqiqah #aqiqahcukurjambul #akikahcukurjambul #akikah #buaian #cukurjambul #berendoi #bertaniq #babycradle #babyfullmoon #bellacradle #simplepelamin #Majlis #pakejaqiqah #majliscukurjambuldanakikah #majlisaqiqah #sayajualservisberendoi #sayajualservispelaminberendoi #majlisakikahcukurjambul #pakejakikah #majlisakikah #minipelamincukurjambul #pelaminberendoi #pelamincukurjambul #by #lonsuefizastudio #lonsuefizastudiodeco #lonsuefizastudiosignature
Hanya Tinggal 3 slot sahaja. . #SilaBacaSEMUAdiBawah 😊. . ** Majlis sepanjang tahun 2017. ** Booking period sehingga 31 Aug'17 ** Terhad 10 Customers sahaja. ** Harga TIDAK termasuk transportation charges. ** Deposit Serendah RM 50 sahaja (non- refundable) utk lock date. . Dais description⤵ • Size Deco ➡ estimate 7 kaki depends dengan lokasi • Kain backdrop 1 layer sahaja size ➡ 8 kaki • Carpet putih size ➡ 8 kaki • Bunga blh pilih warna (*Depends availability) • Lighting . Tempat duduk Ibu . Bekas Cukur jambul (2 bowls) . NOTA PENTING: Props/barang hiasan yg digunakan mungkin akan berubah tidak spt gambar👆 bergantung kpd availability. . Whatsapp untuk apa2 je soalan tentang promo ni & detail. 📲 017 313 7476 . #buaicukurjambul  #aqiqah  #aqiqahcukurjambul  #akikahcukurjambul  #akikah  #buaian  #cukurjambul  #berendoi  #bertaniq  #babycradle  #babyfullmoon  #bellacradle  #simplepelamin  #Majlis  #pakejaqiqah  #majliscukurjambuldanakikah  #majlisaqiqah  #sayajualservisberendoi  #sayajualservispelaminberendoi  #majlisakikahcukurjambul  #pakejakikah  #majlisakikah  #minipelamincukurjambul  #pelaminberendoi  #pelamincukurjambul  #by  #lonsuefizastudio  #lonsuefizastudiodeco  #lonsuefizastudiosignature 
Hanya tinggal 2 slot
.
#SilaBacaSEMUAdiBawah😊.
.
** Majlis sepanjang tahun 2017.
** Booking period sehingga 31 Aug'17
** Terhad 10 Customers sahaja.
** Harga TIDAK termasuk transportation charges.
** Deposit serendah RM 50 sahaja (non-refundable) utk lock date.
.
Dais description⤵
• Size Deco ➡ estimate 6 kaki depends dengan lokasi
• Kain backdrop 1 layer sahaja size ➡ 8 kaki
• Carpet putih size ➡ 8 kaki
• Bunga blh pilih warna (*Depends availability)
• Lighting
. Tempat duduk Ibu
. Bekas cukur jambul (2bowls)
.
NOTA PENTING: Props/barang hiasan yg digunakan mungkin akan berubah tidak spt gambar👆 bergantung kpd availability.
.
Whatsapp untuk apa2 je soalan tentang promo ni & detail.
📲 017 313 7476
.
#buaicukurjambul #aqiqah #aqiqahcukurjambul #akikahcukurjambul #akikah #buaian #cukurjambul #berendoi #bertaniq #babycradle #babyfullmoon #bellacradle #simplepelamin #Majlis #pakejaqiqah #majliscukurjambuldanakikah #majlisaqiqah #sayajualservisberendoi #sayajualservispelaminberendoi #majlisakikahcukurjambul #pakejakikah #majlisakikah #minipelamincukurjambul #pelaminberendoi #pelamincukurjambul #by #lonsuefizastudio #lonsuefizastudiodeco #lonsuefizastudiosignature
Hanya tinggal 2 slot . #SilaBacaSEMUAdiBawah 😊. . ** Majlis sepanjang tahun 2017. ** Booking period sehingga 31 Aug'17 ** Terhad 10 Customers sahaja. ** Harga TIDAK termasuk transportation charges. ** Deposit serendah RM 50 sahaja (non-refundable) utk lock date. . Dais description⤵ • Size Deco ➡ estimate 6 kaki depends dengan lokasi • Kain backdrop 1 layer sahaja size ➡ 8 kaki • Carpet putih size ➡ 8 kaki • Bunga blh pilih warna (*Depends availability) • Lighting . Tempat duduk Ibu . Bekas cukur jambul (2bowls) . NOTA PENTING: Props/barang hiasan yg digunakan mungkin akan berubah tidak spt gambar👆 bergantung kpd availability. . Whatsapp untuk apa2 je soalan tentang promo ni & detail. 📲 017 313 7476 . #buaicukurjambul  #aqiqah  #aqiqahcukurjambul  #akikahcukurjambul  #akikah  #buaian  #cukurjambul  #berendoi  #bertaniq  #babycradle  #babyfullmoon  #bellacradle  #simplepelamin  #Majlis  #pakejaqiqah  #majliscukurjambuldanakikah  #majlisaqiqah  #sayajualservisberendoi  #sayajualservispelaminberendoi  #majlisakikahcukurjambul  #pakejakikah  #majlisakikah  #minipelamincukurjambul  #pelaminberendoi  #pelamincukurjambul  #by  #lonsuefizastudio  #lonsuefizastudiodeco  #lonsuefizastudiosignature 
Buai xble laju2,Nty putus plk..
tmbh ndk dpt kawen ank raja,klw patah tulang..
#mata bengkak#pulau sakkal#buaian.
Buai xble laju2,Nty putus plk.. tmbh ndk dpt kawen ank raja,klw patah tulang.. #mata  bengkak#pulau  sakkal#buaian .
Alhamdulillah syukur selalu😍😍😍 Masih tercari-cari pakej untuk majlis anda😘
Kami menawarkan pelbagai perkhidmatan seperti pelamin mini,pelamin sanding,buaian berendoi.... Terimakasih semua customer yg sudi menggunakan perkhimatan dari Buaian Berendoi Qirana Klang

Sebarang pertanyaan boleh klik link👇👇👇 www.wasap.my/60173303885

#BuaianBerendoiQiranaKlang #DecoByAwien
#buai  #buaian #buaianberendoi #buaianberendoicukurjambul #namingceremony #bangleceremony #minipelamin #pelamin #pelaminsanding #pelaminbajet #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #pelaminminibajet #minipelamintunang #pelaminmurah #buaianberendoimurah #buaianklang #buaianbajet #feedbackcustomer  #pelaminsandingklang  #QiranaKlangDecoration #pubertyceremony
Alhamdulillah syukur selalu😍😍😍 Masih tercari-cari pakej untuk majlis anda😘 Kami menawarkan pelbagai perkhidmatan seperti pelamin mini,pelamin sanding,buaian berendoi.... Terimakasih semua customer yg sudi menggunakan perkhimatan dari Buaian Berendoi Qirana Klang Sebarang pertanyaan boleh klik link👇👇👇 www.wasap.my/60173303885 #BuaianBerendoiQiranaKlang  #DecoByAwien  #buai  #buaian  #buaianberendoi  #buaianberendoicukurjambul  #namingceremony  #bangleceremony  #minipelamin  #pelamin  #pelaminsanding  #pelaminbajet  #pelamintunang  #pelaminnikah  #pelaminmini  #pelaminminibajet  #minipelamintunang  #pelaminmurah  #buaianberendoimurah  #buaianklang  #buaianbajet  #feedbackcustomer  #pelaminsandingklang  #QiranaKlangDecoration  #pubertyceremony 
Lena si adik tdo dlm buaian bulat ni...jdlaa sbgai pengganti buaian enjut tu yg dh bonda cabut & bakal disedekahkan... Ruang luas,selesa ank tdo dlm posisi apa pn..dr bersandar dh senget2 jdnya😍😍 So ada yg berminat x if sy nk buat KUTU utk uolss...xmampu bli cash join kutu sy..in shaa allah mampu milik.. Rm48x10 org shj

Berminat nak join sila klik 👉www.wsap.my/60125557420

#swingchair #buaiangantung #buaian #pelbagaibentuk  #anekacorak #kusyen #warna #jomshoppingonline #visitmyigshop
Lena si adik tdo dlm buaian bulat ni...jdlaa sbgai pengganti buaian enjut tu yg dh bonda cabut & bakal disedekahkan... Ruang luas,selesa ank tdo dlm posisi apa pn..dr bersandar dh senget2 jdnya😍😍 So ada yg berminat x if sy nk buat KUTU utk uolss...xmampu bli cash join kutu sy..in shaa allah mampu milik.. Rm48x10 org shj Berminat nak join sila klik 👉www.wsap.my/60125557420 #swingchair  #buaiangantung  #buaian  #pelbagaibentuk  #anekacorak  #kusyen  #warna  #jomshoppingonline  #visitmyigshop 
Ni update stock yang tinggal. 
Yellow ada 40pc.
Brown 100pc
Soft choc 100pc.

Kalau kenan boleh order, pada yang ada plan majlis bulan 9 pertengahan 16/9 ~ bulan 12 nanti keatas. 
Meh cepat dm, inbox masej fb atau www.wasap.my/+60123112779

#bungatelur #bungatelor #bungapahar #bungatelurbeargantung #bungatelurpahargantung #pink #purple #white  #gold #brown #cream #choc #bungatelurbear #teddybear #bearkecil #majliskahwin #majliskenduri #akikah #buaian #pelamin #buaian #hantaran #gubahan #cukurjambul #bungatelurteddybear
Ni update stock yang tinggal. Yellow ada 40pc. Brown 100pc Soft choc 100pc. Kalau kenan boleh order, pada yang ada plan majlis bulan 9 pertengahan 16/9 ~ bulan 12 nanti keatas. Meh cepat dm, inbox masej fb atau www.wasap.my/+60123112779 #bungatelur  #bungatelor  #bungapahar  #bungatelurbeargantung  #bungatelurpahargantung  #pink  #purple  #white  #gold  #brown  #cream  #choc  #bungatelurbear  #teddybear  #bearkecil  #majliskahwin  #majliskenduri  #akikah  #buaian  #pelamin  #buaian  #hantaran  #gubahan  #cukurjambul  #bungatelurteddybear 
Alhamdullillah bunga dah sampai pada pembeli.

Tqsm semua. :) Masih lagi teriam sesiapa yang plan majlis 16/9/2017 bulan 9 & bulan 10,11,12 tahun ni boleh order ye.

Warna boleh pilih ikut tema. Kena awal sebab dah nak akhir tahun ni memang banyak order. 
Boleh dm, inbox fb atau www.wasap.my/+60123112779 
#bungatelur #bungatelor #bungatelurteddybear #bungatelurbear #bungatelurteddy #bearkecil #bungatelurgantungbear #bungatelurgantung #bungatelurbajet #bungatelurmurah #bunga #hantaran #akikah #gubahan #cukurjambul #buaian #tempah #sayajualbungatelur#tempahbungatelur #bungatelurpahargantung
Alhamdullillah bunga dah sampai pada pembeli. Tqsm semua. :) Masih lagi teriam sesiapa yang plan majlis 16/9/2017 bulan 9 & bulan 10,11,12 tahun ni boleh order ye. Warna boleh pilih ikut tema. Kena awal sebab dah nak akhir tahun ni memang banyak order. Boleh dm, inbox fb atau www.wasap.my/+60123112779 #bungatelur  #bungatelor  #bungatelurteddybear  #bungatelurbear  #bungatelurteddy  #bearkecil  #bungatelurgantungbear  #bungatelurgantung  #bungatelurbajet  #bungatelurmurah  #bunga  #hantaran  #akikah  #gubahan  #cukurjambul  #buaian  #tempah  #sayajualbungatelur #tempahbungatelur  #bungatelurpahargantung 
Assalamualaikum &Selamat pagi. 
Sejuk je sini hujan. 
Dah breakfast ke? Mulakan dengan Bismillah.

Tertengok pic lama ni, so cantik pink + peach ni kan.. Masih lagi teriam sesiapa yang plan majlis 16/9/2017 bulan 9 & bulan 10,11,12 tahun ni boleh order ye.

Warna boleh pilih ikut tema. Kena awal sebab dah nak akhir tahun ni memang banyak order. 
Boleh dm, inbox fb atau www.wasap.my/+60123112779 
#bungatelur #bungatelor #bungatelurteddybear #bungatelurbear #bungatelurteddy #bearkecil #bungatelurgantungbear #bungatelurgantung #bungatelurbajet #bungatelurmurah #bunga #hantaran #akikah #gubahan #cukurjambul #buaian #tempah #sayajualbungatelur#tempahbungatelur #bungatelurpahargantung
Assalamualaikum &Selamat pagi. Sejuk je sini hujan. Dah breakfast ke? Mulakan dengan Bismillah. Tertengok pic lama ni, so cantik pink + peach ni kan.. Masih lagi teriam sesiapa yang plan majlis 16/9/2017 bulan 9 & bulan 10,11,12 tahun ni boleh order ye. Warna boleh pilih ikut tema. Kena awal sebab dah nak akhir tahun ni memang banyak order. Boleh dm, inbox fb atau www.wasap.my/+60123112779 #bungatelur  #bungatelor  #bungatelurteddybear  #bungatelurbear  #bungatelurteddy  #bearkecil  #bungatelurgantungbear  #bungatelurgantung  #bungatelurbajet  #bungatelurmurah  #bunga  #hantaran  #akikah  #gubahan  #cukurjambul  #buaian  #tempah  #sayajualbungatelur #tempahbungatelur  #bungatelurpahargantung 
Pelamin sanding rumah.
Venue: Puchong.
.................
Kedah | Selangor | Kuala Lumpur | Negeri Sembilan | Melaka | Pahang | Johor
..................
Wasap Alis 012-3550657
FB: D'alis Deco
www.alisdeco.blogspot.com
..................
By #alisdeco #alisdecoUtara #buaian #buaiberendoi #buaianberendoi #buaiancukurjambul #pakejAqiqah #akikah #aqiqah #pakejberendoi #cradle #babyshower #namingceremony #pelamin #pelaminbertunang #pelaminsanding #pelaminbuaian #pelamindewan #pelaminkhemah #pelaminrumah #pelaminbajet #buaianbajet #pakejwedding #engagement #weddings
Pelamin sanding rumah. Venue: Puchong. ................. Kedah | Selangor | Kuala Lumpur | Negeri Sembilan | Melaka | Pahang | Johor .................. Wasap Alis 012-3550657 FB: D'alis Deco www.alisdeco.blogspot.com .................. By #alisdeco  #alisdecoUtara  #buaian  #buaiberendoi  #buaianberendoi  #buaiancukurjambul  #pakejAqiqah  #akikah  #aqiqah  #pakejberendoi  #cradle  #babyshower  #namingceremony  #pelamin  #pelaminbertunang  #pelaminsanding  #pelaminbuaian  #pelamindewan  #pelaminkhemah  #pelaminrumah  #pelaminbajet  #buaianbajet  #pakejwedding  #engagement  #weddings 
Pelamin sanding rumah.
Venue: Puchong.
.................
Kedah | Selangor | Kuala Lumpur | Negeri Sembilan | Melaka | Pahang | Johor
..................
Wasap Alis 012-3550657
FB: D'alis Deco
www.alisdeco.blogspot.com
..................
By #alisdeco #alisdecoUtara #buaian #buaiberendoi #buaianberendoi #buaiancukurjambul #pakejAqiqah #akikah #aqiqah #pakejberendoi #cradle #babyshower #namingceremony #pelamin #pelaminbertunang #pelaminsanding #pelaminbuaian #pelamindewan #pelaminkhemah #pelaminrumah #pelaminbajet #buaianbajet #pakejwedding #engagement #weddings
Pelamin sanding rumah. Venue: Puchong. ................. Kedah | Selangor | Kuala Lumpur | Negeri Sembilan | Melaka | Pahang | Johor .................. Wasap Alis 012-3550657 FB: D'alis Deco www.alisdeco.blogspot.com .................. By #alisdeco  #alisdecoUtara  #buaian  #buaiberendoi  #buaianberendoi  #buaiancukurjambul  #pakejAqiqah  #akikah  #aqiqah  #pakejberendoi  #cradle  #babyshower  #namingceremony  #pelamin  #pelaminbertunang  #pelaminsanding  #pelaminbuaian  #pelamindewan  #pelaminkhemah  #pelaminrumah  #pelaminbajet  #buaianbajet  #pakejwedding  #engagement  #weddings 
Hai uolls 😍 
Lama cikha tak bersiaran, ada je ni. Baru blk dr rumah Customer. Settle installation sebijik villaem yg hensem gitu. Tq abg tech yg tak kurang kehensemanya jgk. 😎

Tq kak dila sebab mempercayai cikha untuk uruskan order coway ni. 😍 Kak dila ni Trusted seller barang2 baby dan barang2 dr china tau. Kawan-kawan kalau  nak order #basikalviral ke, #buaian baby atau macam2 lagi boleh la hello kak dila ni hokeh😉

Orait.... Ada lagi kawan-kawan yang mahu bercoway macam kak dila? 
Jangan malu jangan segan whatsapp cikha laju laju tau. Insyaallah cikha akan uruskan order kawan-kawan secepat mungkin. 
Ingat coway call lah cikha 📞📞📞 ☛ 011.2552.0879 ☛ 011.2552.0879 ☛ 011.2552.0879

Tekan link untuk respond pantas 👇👇 http://Nuhacoway.wasap.my

#CowayByNuhaAbdul #coway #cowaykajang #cowaynilai #penapisair #cowaybandarseriputra #cowaybangi #cowayPutrajaya #PenapisAirCoway #penapisairmurah #PenapisAirTerbaik #CowayMalaysia #LivingBetter #FearlessFighters #TEAMSarahPakarCoway 
Empowered by #CSTeam since 2007
Hai uolls 😍 Lama cikha tak bersiaran, ada je ni. Baru blk dr rumah Customer. Settle installation sebijik villaem yg hensem gitu. Tq abg tech yg tak kurang kehensemanya jgk. 😎 Tq kak dila sebab mempercayai cikha untuk uruskan order coway ni. 😍 Kak dila ni Trusted seller barang2 baby dan barang2 dr china tau. Kawan-kawan kalau nak order #basikalviral  ke, #buaian  baby atau macam2 lagi boleh la hello kak dila ni hokeh😉 Orait.... Ada lagi kawan-kawan yang mahu bercoway macam kak dila? Jangan malu jangan segan whatsapp cikha laju laju tau. Insyaallah cikha akan uruskan order kawan-kawan secepat mungkin. Ingat coway call lah cikha 📞📞📞 ☛ 011.2552.0879 ☛ 011.2552.0879 ☛ 011.2552.0879 Tekan link untuk respond pantas 👇👇 http://Nuhacoway.wasap.my #CowayByNuhaAbdul  #coway  #cowaykajang  #cowaynilai  #penapisair  #cowaybandarseriputra  #cowaybangi  #cowayPutrajaya  #PenapisAirCoway  #penapisairmurah  #PenapisAirTerbaik  #CowayMalaysia  #LivingBetter  #FearlessFighters  #TEAMSarahPakarCoway  Empowered by #CSTeam  since 2007
woww!!sleeping bag yg dari harga rm70 ke atas. kali ni cuma rm15 saja??
.
macam mana kalau berminat ni fyna??
.
senang ja!! follow cara di bawah::
1) search page mijafinababy&kids
2) follow semua syarat yang dinyatakan dalam post sleeping bag tersebut
3) hanya yg betul2 ikut syarat saja akan tersenarai dlm list pcalonan sbgai winner of the contest
4) winner akan dipilih secara random saja

jomlah join. meriahkan lg post contest tu. 😍😍
woww!!sleeping bag yg dari harga rm70 ke atas. kali ni cuma rm15 saja?? . macam mana kalau berminat ni fyna?? . senang ja!! follow cara di bawah:: 1) search page mijafinababy&kids 2) follow semua syarat yang dinyatakan dalam post sleeping bag tersebut 3) hanya yg betul2 ikut syarat saja akan tersenarai dlm list pcalonan sbgai winner of the contest 4) winner akan dipilih secara random saja jomlah join. meriahkan lg post contest tu. 😍😍
Hulala Baby Portable Swing (timer and music)
RM 230 (exclude postage)

DETAILS
- Colour : blue, pink and yellow
- Suitable Age:  0-18 Months 03
- Max Load: 35lbs (16kg)
- Material: iron pipe,velvet,Abs,PP
- Seat Arc length: About 85cm - size : 56 x 51 x 14 cm

berminat?

Website : http://chicostore.shoppy.my/

Facebook : https://www.facebook.com/BabyChicos/

Instagram : https://www.instagram.com/babynmomchico/

ATAU 
WHATSAPP TERUS 
0172212638

0172212638

0172212638

#hulalababyportableswing #babyswing #babyportableswing #portableswing #portable #swing #baby #kids #mommys #buaianbaby #buaian #barangbaby  #barangmurah #babychico⁠⁠⁠⁠
Hulala Baby Portable Swing (timer and music) RM 230 (exclude postage) DETAILS - Colour : blue, pink and yellow - Suitable Age: 0-18 Months 03 - Max Load: 35lbs (16kg) - Material: iron pipe,velvet,Abs,PP - Seat Arc length: About 85cm - size : 56 x 51 x 14 cm berminat? Website : http://chicostore.shoppy.my/ Facebook : https://www.facebook.com/BabyChicos/ Instagram : https://www.instagram.com/babynmomchico/ ATAU WHATSAPP TERUS 0172212638 0172212638 0172212638 #hulalababyportableswing  #babyswing  #babyportableswing  #portableswing  #portable  #swing  #baby  #kids  #mommys  #buaianbaby  #buaian  #barangbaby  #barangmurah  #babychico ⁠⁠⁠⁠
ready stock🌈mamaroo 3.0🌈
.
MAMAROO 3.0 Ready stock!
RRP RM1999, save RM500 with us.
.
⭐️RM1499 incl postage sem msia⭐️
.
.
🌟frequently asked question regarding mamaroo 🌟
.
ok kak adah share ye.based on experience kak adah jual.😁
.
*mamaroo tu apa? *
.
-buaian budak dik😁.tp special.sbb dia bukan sekadar gerak2 je.dia ada 5pergerakkan buaian tu. gerakan mcm dlm kete,gerakkan kanggaroo, tree swing, buaian tradisional(rock-a-bye) dan gerakkn wave mcm kat laut.😁
.
*blh guna dr newborn sampai bila?*
- blh guna dr lahir, sampai ank lbh kurang 11kg. haa ni kak adah nk bg tau, kalau ank jenis boolat, 😁mamaroo ni mcm sempit sikit.so kadang x smpi 11kg lg dah rasa mcm x selesa mamaroo ni kat dia..tapiiii kak adah mmg recommend mamaroo ni utk baby yg crancky2 nk tido tak kira siang ke malam..sbb mamaroo ni layannn sgt.😁
.
*warranty berapa lama?*
-warranty 1thn sayam2 sume.warranty malaysia so anything mmg kita tlg setelkn ye.
.
*hrga berapa kak adah?*
- retail price rm1999, for time being, kak adah jual rm1499.(selagi supplier tak naikkn hrga🙄)
.
*mahal?x leh kurang ke kak?*
-bkn x bg kurang dik, ada kos2 lain, servis kos dan after sale yg kami tanggung dik..kak bukan jual sehari dua..kang esk lusa adik nk servis mamaroo,blh htr ke kami,tp kami pun ada kos2 lain utk smpaikan mamaroo tu.within warranty, mamaroo ni adik2 anta je,kos servis ditanggung.tp kami ada part contribution ye.bukan preee..so, kami jual mamaroo+after sales servis.😁
.
.
ok tu antara soalan yg sering ditanya. nt kak adah share lg ye.
.
#sayajual #babyswing #buaian #mamaroomurah #4moms #mamaroomalaysia
ready stock🌈mamaroo 3.0🌈 . MAMAROO 3.0 Ready stock! RRP RM1999, save RM500 with us. . ⭐️RM1499 incl postage sem msia⭐️ . . 🌟frequently asked question regarding mamaroo 🌟 . ok kak adah share ye.based on experience kak adah jual.😁 . *mamaroo tu apa? * . -buaian budak dik😁.tp special.sbb dia bukan sekadar gerak2 je.dia ada 5pergerakkan buaian tu. gerakan mcm dlm kete,gerakkan kanggaroo, tree swing, buaian tradisional(rock-a-bye) dan gerakkn wave mcm kat laut.😁 . *blh guna dr newborn sampai bila?* - blh guna dr lahir, sampai ank lbh kurang 11kg. haa ni kak adah nk bg tau, kalau ank jenis boolat, 😁mamaroo ni mcm sempit sikit.so kadang x smpi 11kg lg dah rasa mcm x selesa mamaroo ni kat dia..tapiiii kak adah mmg recommend mamaroo ni utk baby yg crancky2 nk tido tak kira siang ke malam..sbb mamaroo ni layannn sgt.😁 . *warranty berapa lama?* -warranty 1thn sayam2 sume.warranty malaysia so anything mmg kita tlg setelkn ye. . *hrga berapa kak adah?* - retail price rm1999, for time being, kak adah jual rm1499.(selagi supplier tak naikkn hrga🙄) . *mahal?x leh kurang ke kak?* -bkn x bg kurang dik, ada kos2 lain, servis kos dan after sale yg kami tanggung dik..kak bukan jual sehari dua..kang esk lusa adik nk servis mamaroo,blh htr ke kami,tp kami pun ada kos2 lain utk smpaikan mamaroo tu.within warranty, mamaroo ni adik2 anta je,kos servis ditanggung.tp kami ada part contribution ye.bukan preee..so, kami jual mamaroo+after sales servis.😁 . . ok tu antara soalan yg sering ditanya. nt kak adah share lg ye. . #sayajual  #babyswing  #buaian  #mamaroomurah  #4moms  #mamaroomalaysia 
Hanya tinggal 3 slot
.
#SilaBacaSEMUAdiBawah😊.
.
** Majlis sepanjang tahun 2017.
** Booking period sehingga 31 Aug'17
** Terhad 10 Customers sahaja.
** Harga TIDAK termasuk transportation charges.
** Deposit serendah RM 50 sahaja (non-refundable) utk lock date.
.
Dais description⤵
• Size Deco ➡ estimate 6 kaki depends dengan lokasi
• Kain backdrop 1 layer sahaja size ➡ 8 kaki
• Carpet putih size ➡ 8 kaki
• Bunga blh pilih warna (*Depends availability)
• Lighting
. Tempat duduk Ibu
. Bekas cukur jambul (2bowls)
.
NOTA PENTING: Props/barang hiasan yg digunakan mungkin akan berubah tidak spt gambar👆 bergantung kpd availability.
.
Whatsapp untuk apa2 je soalan tentang promo ni & detail.
📲 017 313 7476
.
#buaicukurjambul #aqiqah #aqiqahcukurjambul #akikahcukurjambul #akikah #buaian #cukurjambul #berendoi #bertaniq #babycradle #babyfullmoon #bellacradle #simplepelamin #Majlis #pakejaqiqah #majliscukurjambuldanakikah #majlisaqiqah #sayajualservisberendoi #sayajualservispelaminberendoi #majlisakikahcukurjambul #pakejakikah #majlisakikah #minipelamincukurjambul #pelaminberendoi #pelamincukurjambul #by #lonsuefizastudio #lonsuefizastudiodeco #lonsuefizastudiosignature
Hanya tinggal 3 slot . #SilaBacaSEMUAdiBawah 😊. . ** Majlis sepanjang tahun 2017. ** Booking period sehingga 31 Aug'17 ** Terhad 10 Customers sahaja. ** Harga TIDAK termasuk transportation charges. ** Deposit serendah RM 50 sahaja (non-refundable) utk lock date. . Dais description⤵ • Size Deco ➡ estimate 6 kaki depends dengan lokasi • Kain backdrop 1 layer sahaja size ➡ 8 kaki • Carpet putih size ➡ 8 kaki • Bunga blh pilih warna (*Depends availability) • Lighting . Tempat duduk Ibu . Bekas cukur jambul (2bowls) . NOTA PENTING: Props/barang hiasan yg digunakan mungkin akan berubah tidak spt gambar👆 bergantung kpd availability. . Whatsapp untuk apa2 je soalan tentang promo ni & detail. 📲 017 313 7476 . #buaicukurjambul  #aqiqah  #aqiqahcukurjambul  #akikahcukurjambul  #akikah  #buaian  #cukurjambul  #berendoi  #bertaniq  #babycradle  #babyfullmoon  #bellacradle  #simplepelamin  #Majlis  #pakejaqiqah  #majliscukurjambuldanakikah  #majlisaqiqah  #sayajualservisberendoi  #sayajualservispelaminberendoi  #majlisakikahcukurjambul  #pakejakikah  #majlisakikah  #minipelamincukurjambul  #pelaminberendoi  #pelamincukurjambul  #by  #lonsuefizastudio  #lonsuefizastudiodeco  #lonsuefizastudiosignature 
Kemas tadi terjumpa bear kuning 40pc. 
Ni update stock yang tinggal. 
Yellow ada 40pc.
Brown 100pc
Soft choc 100pc.

Kalau kenan boleh order, pada yang ada plan majlis bulan 9 pertengahan 16/9 ~ bulan 12 nanti keatas. 
Meh cepat dm, inbox masej fb atau www.wasap.my/+60123112779

#bungatelur #bungatelor #bungapahar #bungatelurbeargantung #bungatelurpahargantung #pink #purple #white  #gold #brown #cream #choc #bungatelurbear #teddybear #bearkecil #majliskahwin #majliskenduri #akikah #buaian #pelamin #buaian #hantaran #gubahan #cukurjambul #bungatelurteddybear
Kemas tadi terjumpa bear kuning 40pc. Ni update stock yang tinggal. Yellow ada 40pc. Brown 100pc Soft choc 100pc. Kalau kenan boleh order, pada yang ada plan majlis bulan 9 pertengahan 16/9 ~ bulan 12 nanti keatas. Meh cepat dm, inbox masej fb atau www.wasap.my/+60123112779 #bungatelur  #bungatelor  #bungapahar  #bungatelurbeargantung  #bungatelurpahargantung  #pink  #purple  #white  #gold  #brown  #cream  #choc  #bungatelurbear  #teddybear  #bearkecil  #majliskahwin  #majliskenduri  #akikah  #buaian  #pelamin  #buaian  #hantaran  #gubahan  #cukurjambul  #bungatelurteddybear 
Nak update stock yang tinggal. 
Brown 100pc & soft choc 100pc.

Pic kanan tu contoh ye, dah de org punya. 
Kalau kenan boleh order, pada yang ada plan majlis bulan 9 pertengahan 16/9 ~ bulan 12 nanti keatas. 
Meh cepat dm, inbox masej db atau www.wasap.my/+60123112779

#bungatelur #bungatelor #bungapahar #bungatelurbeargantung #bungatelurpahargantung #pink #purple #white  #gold #brown #cream #choc #bungatelurbear #teddybear #bearkecil #majliskahwin #majliskenduri #akikah #buaian #pelamin #buaian #hantaran #gubahan #cukurjambul #bungatelurteddybear
Nak update stock yang tinggal. Brown 100pc & soft choc 100pc. Pic kanan tu contoh ye, dah de org punya. Kalau kenan boleh order, pada yang ada plan majlis bulan 9 pertengahan 16/9 ~ bulan 12 nanti keatas. Meh cepat dm, inbox masej db atau www.wasap.my/+60123112779 #bungatelur  #bungatelor  #bungapahar  #bungatelurbeargantung  #bungatelurpahargantung  #pink  #purple  #white  #gold  #brown  #cream  #choc  #bungatelurbear  #teddybear  #bearkecil  #majliskahwin  #majliskenduri  #akikah  #buaian  #pelamin  #buaian  #hantaran  #gubahan  #cukurjambul  #bungatelurteddybear 
Ada yg nak x swing chair ni??? Klu nak pm hakak naa... Cnfrm harga lagi murah dari Lazada.... Mmg brrbaloi2... Whatsapp akak k... 0125250146

Swing chair/ kerusi buaian gantung
HARGA PROMOSI

Saiz kecil ( Tiada stok) - RM350
Saiz sederhana - RM400
Saiz Besar - RM450

Postage sm RM60
Cod area PB Rm30

Besar
Lebar 100cm
Tinggi 110cm
Stand 200cm

Kecil
Lebar 80cm
Tinggi 90cm
Stand sama

Sederhana
Lebar 90cm
Tinggi 100cm
Stand 200cm

#swingchair #kerusi #swing #buaian #buai #buaibesar #swingchairs #sflovebeautycare #syahirahismail
Ada yg nak x swing chair ni??? Klu nak pm hakak naa... Cnfrm harga lagi murah dari Lazada.... Mmg brrbaloi2... Whatsapp akak k... 0125250146 Swing chair/ kerusi buaian gantung HARGA PROMOSI Saiz kecil ( Tiada stok) - RM350 Saiz sederhana - RM400 Saiz Besar - RM450 Postage sm RM60 Cod area PB Rm30 Besar Lebar 100cm Tinggi 110cm Stand 200cm Kecil Lebar 80cm Tinggi 90cm Stand sama Sederhana Lebar 90cm Tinggi 100cm Stand 200cm #swingchair  #kerusi  #swing  #buaian  #buai  #buaibesar  #swingchairs  #sflovebeautycare  #syahirahismail 
Sedang menguji ketahanan tali buaian Terengganu. 
Testing the rope strength. Thank god, I'm still alive. 
#etoninterengganu #beach #bitch #terengganu #ganu #etoninganu #jalanjalan #melawatazizah #malaysiatrulyasia #malaysia #pantai #buaian #breakfast #pantairemis #rope #swing