an online Instagram web viewer

#buaianberendoi medias

Photos

Hat ni, tak taw nk describe baju paπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..tapi ia menarik kerana gabungan purple dan gold.. Nampak unik gitu😘😘😘 so siapa yg nak kawen ke,nk tunang ke,mai jengah butik kami n boleh la intai2 pakej2 kami... harga pon berpatutan ye syg2.... if ada sebarang pertanyaan,boleh la anda whatsapp di no πŸ‘‰0182217921... seluruh selangor dan wilayah2 persekutuan kuala lumpur kami jejak untuk anda😘😘😘 #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinan 
#minipelamin #pelamintunang #pelaminbajet #pelaminsanding #pelaminnikah #buaianberendoi #pelaminkhemah #pelamindewan 
#fullpakejkahwin
Hat ni, tak taw nk describe baju paπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..tapi ia menarik kerana gabungan purple dan gold.. Nampak unik gitu😘😘😘 so siapa yg nak kawen ke,nk tunang ke,mai jengah butik kami n boleh la intai2 pakej2 kami... harga pon berpatutan ye syg2.... if ada sebarang pertanyaan,boleh la anda whatsapp di no πŸ‘‰0182217921... seluruh selangor dan wilayah2 persekutuan kuala lumpur kami jejak untuk anda😘😘😘 #pakejkahwinmurah  #pakejperkahwinan  #minipelamin  #pelamintunang  #pelaminbajet  #pelaminsanding  #pelaminnikah  #buaianberendoi  #pelaminkhemah  #pelamindewan  #fullpakejkahwin 
Amboi suka sangat tuπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚yg model ni pakai adalah songket green emeraldπŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ‘†banyak baju baru coming soon uolls... so siapa yg nak kawen ke,nk tunang ke,mai jengah butik kami n boleh la intai2 pakej2 kami... harga pon berpatutan ye syg2.... if ada sebarang pertanyaan,boleh la anda whatsapp di no πŸ‘‰0182217921... seluruh selangor dan wilayah2 persekutuan kuala lumpur kami jejak untuk anda😘😘😘 #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinan 
#minipelamin #pelamintunang #pelaminbajet #pelaminsanding #pelaminnikah #buaianberendoi #pelaminkhemah #pelamindewan 
#fullpakejkahwin
Amboi suka sangat tuπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚yg model ni pakai adalah songket green emeraldπŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ‘†banyak baju baru coming soon uolls... so siapa yg nak kawen ke,nk tunang ke,mai jengah butik kami n boleh la intai2 pakej2 kami... harga pon berpatutan ye syg2.... if ada sebarang pertanyaan,boleh la anda whatsapp di no πŸ‘‰0182217921... seluruh selangor dan wilayah2 persekutuan kuala lumpur kami jejak untuk anda😘😘😘 #pakejkahwinmurah  #pakejperkahwinan  #minipelamin  #pelamintunang  #pelaminbajet  #pelaminsanding  #pelaminnikah  #buaianberendoi  #pelaminkhemah  #pelamindewan  #fullpakejkahwin 
Dress songket baby blue renda organza in the house😘😘😘😘banyak baju baru coming soon uolls... so siapa yg nak kawen ke,nk tunang ke,mai jengah butik kami n boleh la intai2 pakej2 kami... harga pon berpatutan ye syg2.... if ada sebarang pertanyaan,boleh la anda whatsapp di no πŸ‘‰0182217921... seluruh selangor dan wilayah2 persekutuan kuala lumpur kami jejak untuk anda😘😘😘 #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinan 
#minipelamin #pelamintunang #pelaminbajet #pelaminsanding #pelaminnikah #buaianberendoi #pelaminkhemah #pelamindewan 
#fullpakejkahwin
Dress songket baby blue renda organza in the house😘😘😘😘banyak baju baru coming soon uolls... so siapa yg nak kawen ke,nk tunang ke,mai jengah butik kami n boleh la intai2 pakej2 kami... harga pon berpatutan ye syg2.... if ada sebarang pertanyaan,boleh la anda whatsapp di no πŸ‘‰0182217921... seluruh selangor dan wilayah2 persekutuan kuala lumpur kami jejak untuk anda😘😘😘 #pakejkahwinmurah  #pakejperkahwinan  #minipelamin  #pelamintunang  #pelaminbajet  #pelaminsanding  #pelaminnikah  #buaianberendoi  #pelaminkhemah  #pelamindewan  #fullpakejkahwin 
Baju nikah or baju tunang sudah mareee... Warna pink belacan gojes uolls. so siapa yg nak kawen ke,nk tunang ke,mai jengah butik kami n boleh la intai2 pakej2 kami... harga pon berpatutan ye syg2.... if ada sebarang pertanyaan,boleh la anda whatsapp di no πŸ‘‰0182217921... seluruh selangor dan wilayah2 persekutuan kuala lumpur kami jejak untuk anda😘😘😘 #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinan 
#minipelamin #pelamintunang #pelaminbajet #pelaminsanding #pelaminnikah #buaianberendoi #pelaminkhemah #pelamindewan 
#fullpakejkahwin
Baju nikah or baju tunang sudah mareee... Warna pink belacan gojes uolls. so siapa yg nak kawen ke,nk tunang ke,mai jengah butik kami n boleh la intai2 pakej2 kami... harga pon berpatutan ye syg2.... if ada sebarang pertanyaan,boleh la anda whatsapp di no πŸ‘‰0182217921... seluruh selangor dan wilayah2 persekutuan kuala lumpur kami jejak untuk anda😘😘😘 #pakejkahwinmurah  #pakejperkahwinan  #minipelamin  #pelamintunang  #pelaminbajet  #pelaminsanding  #pelaminnikah  #buaianberendoi  #pelaminkhemah  #pelamindewan  #fullpakejkahwin 
Pelamin tunang minggu ini untuk our lovely cust... theme pastel baby blue req by our cust... so siapa yg nak kawen ke,nk tunang ke,mai jengah butik kami n boleh la intai2 pakej2 kami... harga pon berpatutan ye syg2.... if ada sebarang pertanyaan,boleh la anda whatsapp di no πŸ‘‰0182217921... seluruh selangor dan wilayah2 persekutuan kuala lumpur kami jejak untuk anda😘😘😘 #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinan 
#minipelamin #pelamintunang #pelaminbajet #pelaminsanding #pelaminnikah #buaianberendoi #pelaminkhemah #pelamindewan 
#fullpakejkahwin
Pelamin tunang minggu ini untuk our lovely cust... theme pastel baby blue req by our cust... so siapa yg nak kawen ke,nk tunang ke,mai jengah butik kami n boleh la intai2 pakej2 kami... harga pon berpatutan ye syg2.... if ada sebarang pertanyaan,boleh la anda whatsapp di no πŸ‘‰0182217921... seluruh selangor dan wilayah2 persekutuan kuala lumpur kami jejak untuk anda😘😘😘 #pakejkahwinmurah  #pakejperkahwinan  #minipelamin  #pelamintunang  #pelaminbajet  #pelaminsanding  #pelaminnikah  #buaianberendoi  #pelaminkhemah  #pelamindewan  #fullpakejkahwin 
Pelamin tunang  minggu ini untuk our lovely cust... theme pastel req by our cust... so siapa yg nak kawen ke,nk tunang ke,mai jengah butik kami n boleh la intai2 pakej2 kami... harga pon berpatutan ye syg2.... if ada sebarang pertanyaan,boleh la anda whatsapp di no πŸ‘‰0182217921... seluruh selangor dan wilayah2 persekutuan kuala lumpur kami jejak untuk anda😘😘😘 #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinan 
#minipelamin #pelamintunang #pelaminbajet #pelaminsanding #pelaminnikah #buaianberendoi #pelaminkhemah #pelamindewan 
#fullpakejkahwin
Pelamin tunang minggu ini untuk our lovely cust... theme pastel req by our cust... so siapa yg nak kawen ke,nk tunang ke,mai jengah butik kami n boleh la intai2 pakej2 kami... harga pon berpatutan ye syg2.... if ada sebarang pertanyaan,boleh la anda whatsapp di no πŸ‘‰0182217921... seluruh selangor dan wilayah2 persekutuan kuala lumpur kami jejak untuk anda😘😘😘 #pakejkahwinmurah  #pakejperkahwinan  #minipelamin  #pelamintunang  #pelaminbajet  #pelaminsanding  #pelaminnikah  #buaianberendoi  #pelaminkhemah  #pelamindewan  #fullpakejkahwin 
Pelamin rumah pelamin sanding minggu ini untuk our lovely cust... theme pastel req by our cust... so siapa yg nak kawen ke,nk tunang ke,mai jengah butik kami n boleh la intai2 pakej2 kami... harga pon berpatutan ye syg2.... if ada sebarang pertanyaan,boleh la anda whatsapp di no πŸ‘‰0182217921... seluruh selangor dan wilayah2 persekutuan kuala lumpur kami jejak untuk anda😘😘😘 #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinan 
#minipelamin #pelamintunang #pelaminbajet #pelaminsanding #pelaminnikah #buaianberendoi #pelaminkhemah #pelamindewan 
#fullpakejkahwin
Pelamin rumah pelamin sanding minggu ini untuk our lovely cust... theme pastel req by our cust... so siapa yg nak kawen ke,nk tunang ke,mai jengah butik kami n boleh la intai2 pakej2 kami... harga pon berpatutan ye syg2.... if ada sebarang pertanyaan,boleh la anda whatsapp di no πŸ‘‰0182217921... seluruh selangor dan wilayah2 persekutuan kuala lumpur kami jejak untuk anda😘😘😘 #pakejkahwinmurah  #pakejperkahwinan  #minipelamin  #pelamintunang  #pelaminbajet  #pelaminsanding  #pelaminnikah  #buaianberendoi  #pelaminkhemah  #pelamindewan  #fullpakejkahwin 
PROMOTION is back oulssss! Pakej bermula serendah RM500!! shj.. Masih mencari pakej photography BABY, MATERNITY, WEDDING, NEWBORN, AQIQAH, BIRTHDAY PARTY, DINNER??
.
.
Kami @littlestars_photography menyediakan pakej yg cukup berbaloi sesuai dengan budjet anda.
.
.
Booking serendah RM200 shj (Limited slots)
.
.
.
Whatsapp only = http://www.wasap.my/0122234996 (klick bio jer... tak perlu susah2 save number πŸ˜˜πŸ˜€)
.
.
#newbornphotographermalaysia #photographernewborn #sayajual #aaisyahdhiarana #littlestarsartwork #littlestarsphotography #jurugambarselangor #jurugambarkahwin #newbornphotographermalaysia #babygirl #newbornpose #malayweddingguide  #photographermalaysia #photographer #aaisyahdhiarana #newbornportraiture #newborn #newbornpackage  #babypicturecollection #hijabista  #newbornphotographyprops #newbornsingapore #newbornbrunei #thebestnewbornphotographer #photographerwanita #maternity #buaianberendoi #malaysianewbornphotographer #malaywedding #photographershahalam
PROMOTION is back oulssss! Pakej bermula serendah RM500!! shj.. Masih mencari pakej photography BABY, MATERNITY, WEDDING, NEWBORN, AQIQAH, BIRTHDAY PARTY, DINNER?? . . Kami @littlestars_photography menyediakan pakej yg cukup berbaloi sesuai dengan budjet anda. . . Booking serendah RM200 shj (Limited slots) . . . Whatsapp only = http://www.wasap.my/0122234996 (klick bio jer... tak perlu susah2 save number πŸ˜˜πŸ˜€) . . #newbornphotographermalaysia  #photographernewborn  #sayajual  #aaisyahdhiarana  #littlestarsartwork  #littlestarsphotography  #jurugambarselangor  #jurugambarkahwin  #newbornphotographermalaysia  #babygirl  #newbornpose  #malayweddingguide  #photographermalaysia  #photographer  #aaisyahdhiarana  #newbornportraiture  #newborn  #newbornpackage  #babypicturecollection  #hijabista  #newbornphotographyprops  #newbornsingapore  #newbornbrunei  #thebestnewbornphotographer  #photographerwanita  #maternity  #buaianberendoi  #malaysianewbornphotographer  #malaywedding  #photographershahalam 
Ada ke yang berminat packaging barget macam nie? Ada like & dm or ws direct erk. Kite deal harga cam mne kay....
.
.
Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, majlis di pejabat, & lain2.

Pembelian by kilo.

Minimum oder: 1 kilo

By packaging: Balang (saiz bekas bahulu), Bucket handle (timba bertangkai), plastic ziplock. 
Minimum oder: 100 pcs

FREE STIKER: 1000 pcs

BOOK sebulan sebelum majlis.

LOKASI: Kajang

COD: Area Serdang, Putrajaya, Kajang, Cheras, Sungai Besi

Jauh kami POS 
Kelebihan gourmetgo.popcorn:
-Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya)
-Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam)
-Popping oil (minyak khas untuk popcorn)
-Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak)

Untuk tempahan, klik sini www.wasap.my/60123985869

@gourmetgo.popcorn 
@gourmetgo.popcorn 
@gourmetgo.popcorn 
#popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbefday
#doorgiftbirthday
#doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftcukurjambul #doorgiftmurah #katering #bajupengantin #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #candybooth #movie #movietime #mommyaz #upm #ukm
Ada ke yang berminat packaging barget macam nie? Ada like & dm or ws direct erk. Kite deal harga cam mne kay.... . . Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, majlis di pejabat, & lain2. Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kilo By packaging: Balang (saiz bekas bahulu), Bucket handle (timba bertangkai), plastic ziplock. Minimum oder: 100 pcs FREE STIKER: 1000 pcs BOOK sebulan sebelum majlis. LOKASI: Kajang COD: Area Serdang, Putrajaya, Kajang, Cheras, Sungai Besi Jauh kami POS Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) Untuk tempahan, klik sini www.wasap.my/60123985869 @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn #popcorn  #popcornmurah  #popcornmalaysia  #doorgiftkawin  #doorgifttunang  #doorgiftbefday  #doorgiftbirthday  #doorgiftparty  #doorgiftakikah  #doorgiftcukurjambul  #doorgiftmurah  #katering  #bajupengantin  #buaianberendoi  #cenderahati  #pelaminburget  #candybooth  #movie  #movietime  #mommyaz  #upm  #ukm 
Sikit lagiiii. Kemonnn. Ada yang nak serah diri, tolong tak...? Huhuhuhu
.
.
Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, majlis di pejabat, & lain2.

Pembelian by kilo.

Minimum oder: 1 kilo

By packaging: Balang (saiz bekas bahulu), Bucket handle (timba bertangkai), plastic ziplock. 
Minimum oder: 100 pcs

FREE STIKER: 1000 pcs

BOOK sebulan sebelum majlis.

LOKASI: Kajang

COD: Area Serdang, Putrajaya, Kajang, Cheras, Sungai Besi

Jauh kami POS 
Kelebihan gourmetgo.popcorn:
-Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya)
-Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam)
-Popping oil (minyak khas untuk popcorn)
-Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak)

Untuk tempahan, klik sini www.wasap.my/60123985869

@gourmetgo.popcorn 
@gourmetgo.popcorn 
@gourmetgo.popcorn 
#popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbefday
#doorgiftbirthday
#doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftcukurjambul #doorgiftmurah #katering #bajupengantin #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #candybooth #movie #movietime #mommyaz #upm #ukm
Sikit lagiiii. Kemonnn. Ada yang nak serah diri, tolong tak...? Huhuhuhu . . Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, majlis di pejabat, & lain2. Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kilo By packaging: Balang (saiz bekas bahulu), Bucket handle (timba bertangkai), plastic ziplock. Minimum oder: 100 pcs FREE STIKER: 1000 pcs BOOK sebulan sebelum majlis. LOKASI: Kajang COD: Area Serdang, Putrajaya, Kajang, Cheras, Sungai Besi Jauh kami POS Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) Untuk tempahan, klik sini www.wasap.my/60123985869 @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn #popcorn  #popcornmurah  #popcornmalaysia  #doorgiftkawin  #doorgifttunang  #doorgiftbefday  #doorgiftbirthday  #doorgiftparty  #doorgiftakikah  #doorgiftcukurjambul  #doorgiftmurah  #katering  #bajupengantin  #buaianberendoi  #cenderahati  #pelaminburget  #candybooth  #movie  #movietime  #mommyaz  #upm  #ukm 
Prepare event tak lame lagi. Kite kasi tampal stiker semua2. Nanti tinggal isi popcorn je. Moga Allah permudahkan urusan kita semua. Amin3x.
.
.
Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, majlis di pejabat, & lain2.

Pembelian by kilo.

Minimum oder: 1 kilo

By packaging: Balang (saiz bekas bahulu), Bucket handle (timba bertangkai), plastic ziplock. 
Minimum oder: 100 pcs

FREE STIKER: 1000 pcs

BOOK sebulan sebelum majlis.

LOKASI: Kajang

COD: Area Serdang, Putrajaya, Kajang, Cheras, Sungai Besi

Jauh kami POS 
Kelebihan gourmetgo.popcorn:
-Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya)
-Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam)
-Popping oil (minyak khas untuk popcorn)
-Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak)

Untuk tempahan, klik sini www.wasap.my/60123985869

@gourmetgo.popcorn 
@gourmetgo.popcorn 
@gourmetgo.popcorn 
#popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbefday
#doorgiftbirthday
#doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftcukurjambul #doorgiftmurah #katering #bajupengantin #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #candybooth #movie #movietime #mommyaz #upm #ukm
Prepare event tak lame lagi. Kite kasi tampal stiker semua2. Nanti tinggal isi popcorn je. Moga Allah permudahkan urusan kita semua. Amin3x. . . Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, majlis di pejabat, & lain2. Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kilo By packaging: Balang (saiz bekas bahulu), Bucket handle (timba bertangkai), plastic ziplock. Minimum oder: 100 pcs FREE STIKER: 1000 pcs BOOK sebulan sebelum majlis. LOKASI: Kajang COD: Area Serdang, Putrajaya, Kajang, Cheras, Sungai Besi Jauh kami POS Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) Untuk tempahan, klik sini www.wasap.my/60123985869 @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn #popcorn  #popcornmurah  #popcornmalaysia  #doorgiftkawin  #doorgifttunang  #doorgiftbefday  #doorgiftbirthday  #doorgiftparty  #doorgiftakikah  #doorgiftcukurjambul  #doorgiftmurah  #katering  #bajupengantin  #buaianberendoi  #cenderahati  #pelaminburget  #candybooth  #movie  #movietime  #mommyaz  #upm  #ukm 
WHATSAPP US AT 0174397677

2 in 1 Baby Carriage... (Kaki tinggi) 
Offer!!!! RM170 free pos sm... .
COLOR : PINK / BLUE / BROWN
. -SIZE : length 96cm x wide 52cm x height 117cm . -2 in 1 carriage : can adjust the tires forΒ moving the carriage or use asΒ manual swing. .
-INCLUDED : 1pcs pillow / 1 pcs bed sheet / 1 pcs mosquito net
.
. -Suitable for baby from newborn to 18 month
.-Stable metal frame. .
.
.
#babycarriagemurah #buaianberendoi
#buaianmurah #katilbabymurah
#babywalkermurah #walkerbabymurah #barangbabymurah #barangbabynewbornmurah #bazaarpaknilmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #bazarpaknil #kedaibarangbabyonline #kedaibarangbabymurah #babymosquitonet #kelambubabymurah #kelambubaby #babycradlemurah #babycradlemalaysia
WHATSAPP US AT 0174397677 2 in 1 Baby Carriage... (Kaki tinggi) Offer!!!! RM170 free pos sm... . COLOR : PINK / BLUE / BROWN . -SIZE : length 96cm x wide 52cm x height 117cm . -2 in 1 carriage : can adjust the tires forΒ moving the carriage or use asΒ manual swing. . -INCLUDED : 1pcs pillow / 1 pcs bed sheet / 1 pcs mosquito net . . -Suitable for baby from newborn to 18 month .-Stable metal frame. . . . #babycarriagemurah  #buaianberendoi  #buaianmurah  #katilbabymurah  #babywalkermurah  #walkerbabymurah  #barangbabymurah  #barangbabynewbornmurah  #bazaarpaknilmurah  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #kedaibarangbabyonline  #kedaibarangbabymurah  #babymosquitonet  #kelambubabymurah  #kelambubaby  #babycradlemurah  #babycradlemalaysia 
Baru keluaq oven dah ade client nk pakaiπŸ˜‚oiittt x siap lagi laπŸ˜‚

booking & pertanyaan
whatssap  0133334748
❀Boleh terus datang butik @ 
Butik Pesona Cinta
No33-1,jalan seri mas 1,Taman seri mas, hulu langat,43100 kajang, selangor
❀Page fb :butikpengantinpesonacinta ❀Tak sempat datang butik?? Biar kami ke tempat anda bersama katalog pelamin dan baju!! Mudah bukan?? Kerana kami mengambil serius tentang persiapan majlis anda☺jom jadikan majlis anda majlis yang indah serta di ingati dengan bantuan berpengalaman dari team kami!!❀ #buaianberendoi#buaianbaby#pelaminaqiqah#pelaminaqiqahmurah#pelaminaqiqahselangor#pakejkawin#pakejkahwin#pelamindewan#pelamindewanmurah#pelamindewanbajet# #Pelamin#pelamintunang#pelaminnikah#pelamintunangbudget#pelamintunangmurah#pelamincantik#pelamincantiksgt#pelamincantikmurah#pelaminsanding#pelaminsandingdewan#pelaminsandingrumah#pelaminsandingmurah#pelaminfreshflowers#pelaminnikahekslusif#pelaminnikahsanding#hantaran#hantaranmurah#hantarankahwin#hantaranfreshflower#hantaranfreshflowermurah#
Baru keluaq oven dah ade client nk pakaiπŸ˜‚oiittt x siap lagi laπŸ˜‚ booking & pertanyaan whatssap 0133334748 ❀Boleh terus datang butik @ Butik Pesona Cinta No33-1,jalan seri mas 1,Taman seri mas, hulu langat,43100 kajang, selangor ❀Page fb :butikpengantinpesonacinta ❀Tak sempat datang butik?? Biar kami ke tempat anda bersama katalog pelamin dan baju!! Mudah bukan?? Kerana kami mengambil serius tentang persiapan majlis anda☺jom jadikan majlis anda majlis yang indah serta di ingati dengan bantuan berpengalaman dari team kami!!❀ #buaianberendoi #buaianbaby #pelaminaqiqah #pelaminaqiqahmurah #pelaminaqiqahselangor #pakejkawin #pakejkahwin #pelamindewan #pelamindewanmurah #pelamindewanbajet # #Pelamin #pelamintunang #pelaminnikah #pelamintunangbudget #pelamintunangmurah #pelamincantik #pelamincantiksgt #pelamincantikmurah #pelaminsanding #pelaminsandingdewan #pelaminsandingrumah #pelaminsandingmurah #pelaminfreshflowers #pelaminnikahekslusif #pelaminnikahsanding #hantaran #hantaranmurah #hantarankahwin #hantaranfreshflower #hantaranfreshflowermurah #
Cute nyaaa awk ni syg 😍😍😍Thank you Pn.Ainatul sudi share picture princess Adelia Azzahra dgn kami.. Semoga baby Adelia menjadi anak yang solehah, cerdik & berilmu πŸ˜˜πŸ’β€οΈ
.
.
‼️Tempahan untuk September masih dibuka tapi hanya tinggal 4 SLOTS shj lagi!! Siapa nak tempah pelamin berendoi dengan kami, jom cepatttt Whatsapp & book slot anda sekarang !! πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜Š #cepatbookingsebelumslotpenuh 😁😎
.
=========================================
πŸ“²Tempahan / Pertanyaan : WHATSAPP 018 323 4660
.
.
#raffrastudio #buaianberendoi #berendoi #pelamintunang #pelamin #buaianberendoishahalam #buaianberendoiklang #buaianberendoisubangjaya #buaianberendoimurah #buaianberendoibajet #babygirlberendoi #babygirl #babyboy  #majlisaqiqahcukurjambul #berendoidress #pakejberendoi #pakejberendoimurah #cukurjambul #pakejberendoibajet #minipelamin  #pelaminbajet #pelaminmurah #buaianberendoisimple #buaianberendoiwhite #buaianberendoicantik #buaianberendoisweet #pelaminberendoiselangor #majlisaqiqah #akikah
Cute nyaaa awk ni syg 😍😍😍Thank you Pn.Ainatul sudi share picture princess Adelia Azzahra dgn kami.. Semoga baby Adelia menjadi anak yang solehah, cerdik & berilmu πŸ˜˜πŸ’β€οΈ . . ‼️Tempahan untuk September masih dibuka tapi hanya tinggal 4 SLOTS shj lagi!! Siapa nak tempah pelamin berendoi dengan kami, jom cepatttt Whatsapp & book slot anda sekarang !! πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜Š #cepatbookingsebelumslotpenuh  😁😎 . ========================================= πŸ“²Tempahan / Pertanyaan : WHATSAPP 018 323 4660 . . #raffrastudio  #buaianberendoi  #berendoi  #pelamintunang  #pelamin  #buaianberendoishahalam  #buaianberendoiklang  #buaianberendoisubangjaya  #buaianberendoimurah  #buaianberendoibajet  #babygirlberendoi  #babygirl  #babyboy  #majlisaqiqahcukurjambul  #berendoidress  #pakejberendoi  #pakejberendoimurah  #cukurjambul  #pakejberendoibajet  #minipelamin  #pelaminbajet  #pelaminmurah  #buaianberendoisimple  #buaianberendoiwhite  #buaianberendoicantik  #buaianberendoisweet  #pelaminberendoiselangor  #majlisaqiqah  #akikah 
Pelamin berendoi untuk 2 babies Adelia Azzahra & Qhaisya Nabella 😍❀️ Baby Adelia & baby Qhaisya ni cousin tapi buat majlis berendoi sekali.. baru lah happening kn..? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Terima kasih mummy Aina & mummy Nurul sudi share picture berendoi dengan kami.. 😘😘😘
.

#raffrastudio #buaianberendoi #berendoi #pelamintunang #pelamin #buaianberendoishahalam #buaianberendoiklang #buaianberendoisubangjaya #buaianberendoimurah #buaianberendoibajet #babygirlberendoi #babygirl #babyboy  #majlisaqiqahcukurjambul #berendoidress #pakejberendoi #pakejberendoimurah #cukurjambul #pakejberendoibajet #minipelamin  #pelaminbajet #pelaminmurah #buaianberendoisimple #buaianberendoiwhite #buaianberendoicantik #buaianberendoisweet #pelaminberendoiselangor #majlisaqiqah #akikah
Pelamin berendoi untuk 2 babies Adelia Azzahra & Qhaisya Nabella 😍❀️ Baby Adelia & baby Qhaisya ni cousin tapi buat majlis berendoi sekali.. baru lah happening kn..? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . Terima kasih mummy Aina & mummy Nurul sudi share picture berendoi dengan kami.. 😘😘😘 . #raffrastudio  #buaianberendoi  #berendoi  #pelamintunang  #pelamin  #buaianberendoishahalam  #buaianberendoiklang  #buaianberendoisubangjaya  #buaianberendoimurah  #buaianberendoibajet  #babygirlberendoi  #babygirl  #babyboy  #majlisaqiqahcukurjambul  #berendoidress  #pakejberendoi  #pakejberendoimurah  #cukurjambul  #pakejberendoibajet  #minipelamin  #pelaminbajet  #pelaminmurah  #buaianberendoisimple  #buaianberendoiwhite  #buaianberendoicantik  #buaianberendoisweet  #pelaminberendoiselangor  #majlisaqiqah  #akikah 
Pelamin buaian barendoi, cukur jambul dan pakej aqiqah..
Venue: Sungai Buloh.
.................
Selangor | Kuala Lumpur | Negeri Sembilan | Melaka | Pahang | Johor
..................
Wasap Alis 012-3550657
FB: D'alis Deco Weddings
www.alisdeco.blogspot.com
..................
By #alisdeco #alisdecoUtara #buaian #buaiberendoi #buaianberendoi #buaiancukurjambul #pakejAqiqah #akikah #aqiqah #pakejberendoi #cradle #babyshower #namingceremony #pelamin #pelaminbertunang #pelaminsanding #pelaminbuaian #pelamindewan #pelaminkhemah #pelaminrumah #pelaminbajet #buaianbajet #pakejwedding #engagement #weddings
Pelamin buaian barendoi, cukur jambul dan pakej aqiqah.. Venue: Sungai Buloh. ................. Selangor | Kuala Lumpur | Negeri Sembilan | Melaka | Pahang | Johor .................. Wasap Alis 012-3550657 FB: D'alis Deco Weddings www.alisdeco.blogspot.com .................. By #alisdeco  #alisdecoUtara  #buaian  #buaiberendoi  #buaianberendoi  #buaiancukurjambul  #pakejAqiqah  #akikah  #aqiqah  #pakejberendoi  #cradle  #babyshower  #namingceremony  #pelamin  #pelaminbertunang  #pelaminsanding  #pelaminbuaian  #pelamindewan  #pelaminkhemah  #pelaminrumah  #pelaminbajet  #buaianbajet  #pakejwedding  #engagement  #weddings 
Pelamin buaian barendoi, cukur jambul dan pakej aqiqah..
Venue: Sungai Buloh.
.................
Selangor | Kuala Lumpur | Negeri Sembilan | Melaka | Pahang | Johor
..................
Wasap Alis 012-3550657
FB: D'alis Deco Weddings
www.alisdeco.blogspot.com
..................
By #alisdeco #alisdecoUtara #buaian #buaiberendoi #buaianberendoi #buaiancukurjambul #pakejAqiqah #akikah #aqiqah #pakejberendoi #cradle #babyshower #namingceremony #pelamin #pelaminbertunang #pelaminsanding #pelaminbuaian #pelamindewan #pelaminkhemah #pelaminrumah #pelaminbajet #buaianbajet #pakejwedding #engagement #weddings
Pelamin buaian barendoi, cukur jambul dan pakej aqiqah.. Venue: Sungai Buloh. ................. Selangor | Kuala Lumpur | Negeri Sembilan | Melaka | Pahang | Johor .................. Wasap Alis 012-3550657 FB: D'alis Deco Weddings www.alisdeco.blogspot.com .................. By #alisdeco  #alisdecoUtara  #buaian  #buaiberendoi  #buaianberendoi  #buaiancukurjambul  #pakejAqiqah  #akikah  #aqiqah  #pakejberendoi  #cradle  #babyshower  #namingceremony  #pelamin  #pelaminbertunang  #pelaminsanding  #pelaminbuaian  #pelamindewan  #pelaminkhemah  #pelaminrumah  #pelaminbajet  #buaianbajet  #pakejwedding  #engagement  #weddings 
Yeayyyy CUSTOMER SHARE GAMBAR PELAMIN MINI DIY DARI EAC 😍
.
Pandai kan awek comei ni pasang pelamin sendiri.. Cantik sangat deco ! ❀️❀️❀️ Terima kasih Awak sewa dengn kita 😘 .Sewa Set A murmur je 😬 ( kain backdrop belakang tu provide by customer )
.
SET A | PINK PEACH
. .
RM 130 diy ( promo ) 
selfpickup barang sendiri

Limited slot
Siapa cepat dia dapat
Whatsapp dulu untuk check tarikh majlis anda
.
Kenapa perlu sewa mahal-mahal, kalau kita boleh berjimat 😜 .
Pelamin mini EAC ni hanya untuk di pasang di dalam rumah sahaja tau, garage dan dewan di larang sama sekali πŸ™…πŸ»
.
.
.
Sesiapa yang berminat boleh whatsapp saya 016-6068480 😘
. .
.
 #pelaminmini #pelaminbajet #pelamintunang  #minipelamin #pelaminmurah #pelaminsimple #pelamin #minidais #sewadulanghantaran #dulanghantaran  #rustictema #diy #pelamindiy #pelamindiymurah #diypelamin #diypelaminmurah #diypelamintunang #candybuffetmurah #candyboothmurah #candyboothmalaysia #candybuffet #candybooth #berendoi #buaianberendoi #buaiancukurjambul #pelaminaqiqah
Yeayyyy CUSTOMER SHARE GAMBAR PELAMIN MINI DIY DARI EAC 😍 . Pandai kan awek comei ni pasang pelamin sendiri.. Cantik sangat deco ! ❀️❀️❀️ Terima kasih Awak sewa dengn kita 😘 .Sewa Set A murmur je 😬 ( kain backdrop belakang tu provide by customer ) . SET A | PINK PEACH . . RM 130 diy ( promo ) selfpickup barang sendiri Limited slot Siapa cepat dia dapat Whatsapp dulu untuk check tarikh majlis anda . Kenapa perlu sewa mahal-mahal, kalau kita boleh berjimat 😜 . Pelamin mini EAC ni hanya untuk di pasang di dalam rumah sahaja tau, garage dan dewan di larang sama sekali πŸ™…πŸ» . . . Sesiapa yang berminat boleh whatsapp saya 016-6068480 😘 . . . #pelaminmini  #pelaminbajet  #pelamintunang  #minipelamin  #pelaminmurah  #pelaminsimple  #pelamin  #minidais  #sewadulanghantaran  #dulanghantaran  #rustictema  #diy  #pelamindiy  #pelamindiymurah  #diypelamin  #diypelaminmurah  #diypelamintunang  #candybuffetmurah  #candyboothmurah  #candyboothmalaysia  #candybuffet  #candybooth  #berendoi  #buaianberendoi  #buaiancukurjambul  #pelaminaqiqah 
Yeayyyy CUSTOMER SHARE GAMBAR PELAMIN MINI DIY DARI EAC 😍
.
Tengok tu adik dia pon tolong deco πŸ™ˆ memang senang nak pasang.. Pandai kan awek comei ni pasang pelamin sendiri.. Cantik sangat deco ! ❀️❀️❀️ Terima kasih Awak sewa dengn kita 😘 .Sewa Set A murmur je 😬
.
SET A | PINK PEACH
. .
RM 130 diy ( promo ) 
selfpickup barang sendiri

Limited slot
Siapa cepat dia dapat
Whatsapp dulu untuk check tarikh majlis anda
.
Kenapa perlu sewa mahal-mahal, kalau kita boleh berjimat 😜 .
Pelamin mini EAC ni hanya untuk di pasang di dalam rumah sahaja tau, garage dan dewan di larang sama sekali πŸ™…πŸ»
.
.
.
Sesiapa yang berminat boleh whatsapp saya 016-6068480 😘
. .
.
 #pelaminmini #pelaminbajet #pelamintunang  #minipelamin #pelaminmurah #pelaminsimple #pelamin #minidais #sewadulanghantaran #dulanghantaran  #rustictema #diy #pelamindiy #pelamindiymurah #diypelamin #diypelaminmurah #diypelamintunang #candybuffetmurah #candyboothmurah #candyboothmalaysia #candybuffet #candybooth #berendoi #buaianberendoi #buaiancukurjambul #pelaminaqiqah
Yeayyyy CUSTOMER SHARE GAMBAR PELAMIN MINI DIY DARI EAC 😍 . Tengok tu adik dia pon tolong deco πŸ™ˆ memang senang nak pasang.. Pandai kan awek comei ni pasang pelamin sendiri.. Cantik sangat deco ! ❀️❀️❀️ Terima kasih Awak sewa dengn kita 😘 .Sewa Set A murmur je 😬 . SET A | PINK PEACH . . RM 130 diy ( promo ) selfpickup barang sendiri Limited slot Siapa cepat dia dapat Whatsapp dulu untuk check tarikh majlis anda . Kenapa perlu sewa mahal-mahal, kalau kita boleh berjimat 😜 . Pelamin mini EAC ni hanya untuk di pasang di dalam rumah sahaja tau, garage dan dewan di larang sama sekali πŸ™…πŸ» . . . Sesiapa yang berminat boleh whatsapp saya 016-6068480 😘 . . . #pelaminmini  #pelaminbajet  #pelamintunang  #minipelamin  #pelaminmurah  #pelaminsimple  #pelamin  #minidais  #sewadulanghantaran  #dulanghantaran  #rustictema  #diy  #pelamindiy  #pelamindiymurah  #diypelamin  #diypelaminmurah  #diypelamintunang  #candybuffetmurah  #candyboothmurah  #candyboothmalaysia  #candybuffet  #candybooth  #berendoi  #buaianberendoi  #buaiancukurjambul  #pelaminaqiqah 
Yeayyyy CUSTOMER SHARE GAMBAR PELAMIN MINI DIY DARI EAC 😍
.
Pandai kan awek comei ni pasang pelamin sendiri.. Cantik sangat deco ! ❀️❀️❀️ Terima kasih Awak sewa dengn kita 😘 .Sewa Set A murmur je 😬
.
SET A | PINK PEACH
. .
RM 130 diy ( promo ) 
selfpickup barang sendiri

Limited slot
Siapa cepat dia dapat
Whatsapp dulu untuk check tarikh majlis anda
.
Kenapa perlu sewa mahal-mahal, kalau kita boleh berjimat 😜 .
Pelamin mini EAC ni hanya untuk di pasang di dalam rumah sahaja tau, garage dan dewan di larang sama sekali πŸ™…πŸ»
.
.
.
Sesiapa yang berminat boleh whatsapp saya 016-6068480 😘
. .
.
 #pelaminmini #pelaminbajet #pelamintunang  #minipelamin #pelaminmurah #pelaminsimple #pelamin #minidais #sewadulanghantaran #dulanghantaran  #rustictema #diy #pelamindiy #pelamindiymurah #diypelamin #diypelaminmurah #diypelamintunang #candybuffetmurah #candyboothmurah #candyboothmalaysia #candybuffet #candybooth #berendoi #buaianberendoi #buaiancukurjambul #pelaminaqiqah
Yeayyyy CUSTOMER SHARE GAMBAR PELAMIN MINI DIY DARI EAC 😍 . Pandai kan awek comei ni pasang pelamin sendiri.. Cantik sangat deco ! ❀️❀️❀️ Terima kasih Awak sewa dengn kita 😘 .Sewa Set A murmur je 😬 . SET A | PINK PEACH . . RM 130 diy ( promo ) selfpickup barang sendiri Limited slot Siapa cepat dia dapat Whatsapp dulu untuk check tarikh majlis anda . Kenapa perlu sewa mahal-mahal, kalau kita boleh berjimat 😜 . Pelamin mini EAC ni hanya untuk di pasang di dalam rumah sahaja tau, garage dan dewan di larang sama sekali πŸ™…πŸ» . . . Sesiapa yang berminat boleh whatsapp saya 016-6068480 😘 . . . #pelaminmini  #pelaminbajet  #pelamintunang  #minipelamin  #pelaminmurah  #pelaminsimple  #pelamin  #minidais  #sewadulanghantaran  #dulanghantaran  #rustictema  #diy  #pelamindiy  #pelamindiymurah  #diypelamin  #diypelaminmurah  #diypelamintunang  #candybuffetmurah  #candyboothmurah  #candyboothmalaysia  #candybuffet  #candybooth  #berendoi  #buaianberendoi  #buaiancukurjambul  #pelaminaqiqah 
Alhamdulillah syukur selalu😍😍😍 Masih tercari-cari pakej untuk majlis anda😘
Kami menawarkan pelbagai perkhidmatan seperti pelamin mini,pelamin sanding,buaian berendoi.... Terimakasih semua customer yg sudi menggunakan perkhimatan dari Buaian Berendoi Qirana Klang

Sebarang pertanyaan boleh klik linkπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ www.wasap.my/60173303885

#BuaianBerendoiQiranaKlang #DecoByAwien
#buai  #buaian #buaianberendoi #buaianberendoicukurjambul #namingceremony #bangleceremony #minipelamin #pelamin #pelaminsanding #pelaminbajet #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #pelaminminibajet #minipelamintunang #pelaminmurah #buaianberendoimurah #buaianklang #buaianbajet #feedbackcustomer  #pelaminsandingklang  #QiranaKlangDecoration #pubertyceremony
Alhamdulillah syukur selalu😍😍😍 Masih tercari-cari pakej untuk majlis anda😘 Kami menawarkan pelbagai perkhidmatan seperti pelamin mini,pelamin sanding,buaian berendoi.... Terimakasih semua customer yg sudi menggunakan perkhimatan dari Buaian Berendoi Qirana Klang Sebarang pertanyaan boleh klik linkπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ www.wasap.my/60173303885 #BuaianBerendoiQiranaKlang  #DecoByAwien  #buai  #buaian  #buaianberendoi  #buaianberendoicukurjambul  #namingceremony  #bangleceremony  #minipelamin  #pelamin  #pelaminsanding  #pelaminbajet  #pelamintunang  #pelaminnikah  #pelaminmini  #pelaminminibajet  #minipelamintunang  #pelaminmurah  #buaianberendoimurah  #buaianklang  #buaianbajet  #feedbackcustomer  #pelaminsandingklang  #QiranaKlangDecoration  #pubertyceremony 
Promosi hampir tamat
Mini pelamin ni RM370 sahaja!!! Kita upgrade size 10 kaki
Uuollss jangan risau sebab 
warna tema boleh request 
Whatsapp 0143383713 utk keterangan lanjut 
Tertakluk kepada terma & syarat

#lovelyweddingdais #pelamin #pelaminsanding #minipelamin #pelaminmini #pelaminmurah #pelaminbajet #pelaminkl #jomkahwin #malaywedding #pengantin #buaianberendoi #aqiqah #cukurjambul #minipelaminberendoi
Alhamdulillah... Settle job mggu lps nie... (keadaan umah sempit, x dpt amik gamba full)... Tima kasih kpd semua Cust... Yg masih mencari Buaian Berendoi blh contact kami... pertanyaan & tempahan, hubungi 
http://Wasap.my/60143380185
http://Wasap.my/60146383069

#wafricollections  #wafricollectionsbuaianberendoi 
#buaian  #buaianberendoi  #buaianberendoicukurjambul  #buaiancukurjambul  #buaiancukurjambulmurah  #buaianberendoimurah  #buaicukurjambulmurah  #buaibuaian  #babytwins  #pakejaqiqah  #pakejberendoi
#pelaminaqiqahbaby  #pelaminaqiqah  #pelaminbaby  #pelaminberendoi  #pelaminkhatamquran  #minipelamin  #pelamin #promoberendoi  #buaianberendoisungaibuloh  #buaianberendoikepong  #buaianberendoiselangor  #buaianberendoikualalumpur  #pakejcompleteaqiqah  #kambinggolekaqiqah  #kambingaqiqah  #namingceremony  #momtobe
Alhamdulillah... Settle job mggu lps nie... (keadaan umah sempit, x dpt amik gamba full)... Tima kasih kpd semua Cust... Yg masih mencari Buaian Berendoi blh contact kami... pertanyaan & tempahan, hubungi http://Wasap.my/60143380185 http://Wasap.my/60146383069 #wafricollections  #wafricollectionsbuaianberendoi  #buaian  #buaianberendoi  #buaianberendoicukurjambul  #buaiancukurjambul  #buaiancukurjambulmurah  #buaianberendoimurah  #buaicukurjambulmurah  #buaibuaian  #babytwins  #pakejaqiqah  #pakejberendoi  #pelaminaqiqahbaby  #pelaminaqiqah  #pelaminbaby  #pelaminberendoi  #pelaminkhatamquran  #minipelamin  #pelamin  #promoberendoi  #buaianberendoisungaibuloh  #buaianberendoikepong  #buaianberendoiselangor  #buaianberendoikualalumpur  #pakejcompleteaqiqah  #kambinggolekaqiqah  #kambingaqiqah  #namingceremony  #momtobe 
BABYCRIB DIY RM300 SHJ (terhad 1 slot/minggu)
.
apa korang akan dapat?? .

1. BABY CRIB (1 LAYER)
2. BACKDROP 8FTX8FT
3. PUMPKIN CHAIR
4. KARPET PUTIH
5. 2 PCS SPOT LIGHT
6. HIASAN BUNGA HYDRANGEA + ROSE
p/s:warna boleh pilih .
#smpropsrentalcatalogue
#diybarangpelamin 
#smpropsrental 
#diywedding 
#sewabarangdiy 
#sewabarangpelamin 
#barangpelamin
#diyvintage 
#propsvintage
#rumputtiruan 
#sewarumputkarpet
#rumputkarpetartificial
#karpetshaggy
#sewakarpetshaggy
#shaggycarpet
#kerusisanding
#sewakerusisandingdewan
#sewakerusikahwin
#planner
#weddingplanner
#malayweddingplanner
#buaianberendoidiy
#pelaminaqiqah
#pelaminakikah
#naikbuai
#pelaminberendoi
#buaianberendoi
#buaianberendoidiy
#sewabuaianberendoi
#easel
#mooncradle

Untuk sewaan sila hubungi kami
. πŸ“²+60163222181 HAZIMI
πŸ“²+60109106123 IKIN
BABYCRIB DIY RM300 SHJ (terhad 1 slot/minggu) . apa korang akan dapat?? . 1. BABY CRIB (1 LAYER) 2. BACKDROP 8FTX8FT 3. PUMPKIN CHAIR 4. KARPET PUTIH 5. 2 PCS SPOT LIGHT 6. HIASAN BUNGA HYDRANGEA + ROSE p/s:warna boleh pilih . #smpropsrentalcatalogue  #diybarangpelamin  #smpropsrental  #diywedding  #sewabarangdiy  #sewabarangpelamin  #barangpelamin  #diyvintage  #propsvintage  #rumputtiruan  #sewarumputkarpet  #rumputkarpetartificial  #karpetshaggy  #sewakarpetshaggy  #shaggycarpet  #kerusisanding  #sewakerusisandingdewan  #sewakerusikahwin  #planner  #weddingplanner  #malayweddingplanner  #buaianberendoidiy  #pelaminaqiqah  #pelaminakikah  #naikbuai  #pelaminberendoi  #buaianberendoi  #buaianberendoidiy  #sewabuaianberendoi  #easel  #mooncradle  Untuk sewaan sila hubungi kami . πŸ“²+60163222181 HAZIMI πŸ“²+60109106123 IKIN
BABYCRIB DIY RM300 SHJ (terhad 1 slot/minggu)
.
apa korang akan dapat?? .

1. BABY CRIB (1 LAYER)
2. BACKDROP 8FTX8FT
3. PUMPKIN CHAIR
4. KARPET PUTIH
5. 2 PCS SPOT LIGHT
6. HIASAN BUNGA HYDRANGEA + ROSE
p/s:warna boleh pilih .
#smpropsrentalcatalogue
#diybarangpelamin 
#smpropsrental 
#diywedding 
#sewabarangdiy 
#sewabarangpelamin 
#barangpelamin
#diyvintage 
#propsvintage
#rumputtiruan 
#sewarumputkarpet
#rumputkarpetartificial
#karpetshaggy
#sewakarpetshaggy
#shaggycarpet
#kerusisanding
#sewakerusisandingdewan
#sewakerusikahwin
#planner
#weddingplanner
#malayweddingplanner
#buaianberendoidiy
#pelaminaqiqah
#pelaminakikah
#naikbuai
#pelaminberendoi
#buaianberendoi
#buaianberendoidiy
#sewabuaianberendoi
#easel
#mooncradle

Untuk sewaan sila hubungi kami
. πŸ“²+60163222181 HAZIMI
πŸ“²+60109106123 IKIN
BABYCRIB DIY RM300 SHJ (terhad 1 slot/minggu) . apa korang akan dapat?? . 1. BABY CRIB (1 LAYER) 2. BACKDROP 8FTX8FT 3. PUMPKIN CHAIR 4. KARPET PUTIH 5. 2 PCS SPOT LIGHT 6. HIASAN BUNGA HYDRANGEA + ROSE p/s:warna boleh pilih . #smpropsrentalcatalogue  #diybarangpelamin  #smpropsrental  #diywedding  #sewabarangdiy  #sewabarangpelamin  #barangpelamin  #diyvintage  #propsvintage  #rumputtiruan  #sewarumputkarpet  #rumputkarpetartificial  #karpetshaggy  #sewakarpetshaggy  #shaggycarpet  #kerusisanding  #sewakerusisandingdewan  #sewakerusikahwin  #planner  #weddingplanner  #malayweddingplanner  #buaianberendoidiy  #pelaminaqiqah  #pelaminakikah  #naikbuai  #pelaminberendoi  #buaianberendoi  #buaianberendoidiy  #sewabuaianberendoi  #easel  #mooncradle  Untuk sewaan sila hubungi kami . πŸ“²+60163222181 HAZIMI πŸ“²+60109106123 IKIN
Settle urusan rumah dan anak anak. Terus ke mesin rezeki. Siapkan oder minggu ini. Alhamdulillah. Ini adalah raw corn jenis butterfly. Lepas nie baru sira seperiuk..seperiuk gedabak besar. .
.
Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, majlis di pejabat, & lain2.

Pembelian by kilo.

Minimum oder: 1 kilo

By packaging: Balang (saiz bekas bahulu), Bucket handle (timba bertangkai), plastic ziplock. 
Minimum oder: 100 pcs

FREE STIKER: 1000 pcs

BOOK sebulan sebelum majlis.

LOKASI: Kajang

COD: Area Serdang, Putrajaya, Kajang, Cheras, Sungai Besi

Jauh kami POS 
Kelebihan gourmetgo.popcorn:
-Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya)
-Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam)
-Popping oil (minyak khas untuk popcorn)
-Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak)

Untuk tempahan, klik sini www.wasap.my/60123985869

@gourmetgo.popcorn 
@gourmetgo.popcorn 
@gourmetgo.popcorn 
#popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbefday
#doorgiftbirthday
#doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftcukurjambul #doorgiftmurah #katering #bajupengantin #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #candybooth #movie #movietime #mommyaz #upm #ukm
Settle urusan rumah dan anak anak. Terus ke mesin rezeki. Siapkan oder minggu ini. Alhamdulillah. Ini adalah raw corn jenis butterfly. Lepas nie baru sira seperiuk..seperiuk gedabak besar. . . Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, majlis di pejabat, & lain2. Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kilo By packaging: Balang (saiz bekas bahulu), Bucket handle (timba bertangkai), plastic ziplock. Minimum oder: 100 pcs FREE STIKER: 1000 pcs BOOK sebulan sebelum majlis. LOKASI: Kajang COD: Area Serdang, Putrajaya, Kajang, Cheras, Sungai Besi Jauh kami POS Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) Untuk tempahan, klik sini www.wasap.my/60123985869 @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn #popcorn  #popcornmurah  #popcornmalaysia  #doorgiftkawin  #doorgifttunang  #doorgiftbefday  #doorgiftbirthday  #doorgiftparty  #doorgiftakikah  #doorgiftcukurjambul  #doorgiftmurah  #katering  #bajupengantin  #buaianberendoi  #cenderahati  #pelaminburget  #candybooth  #movie  #movietime  #mommyaz  #upm  #ukm 
MOON CRADLE DIY RM330 (terhad 1 slot/minggu)
apa korang akan dapat?? .
1. MOON CRADLE
2. BACKDROP 8FTX8FT
3. PUMPKIN CHAIR
4. KARPET PUTIH
5. 2 PCS SPOT LIGHT
6. BUNGA HYDRANGEA (8+- JAMBAK)
7. 1 PCS FLOWER STAND
8. 1 PCS PASU BESI+DEKO
9. 2 PCS CANDLE LANTERN
.
#smpropsrentalcatalogue
#diybarangpelamin 
#smpropsrental 
#diywedding 
#sewabarangdiy 
#sewabarangpelamin 
#barangpelamin
#diyvintage 
#propsvintage
#rumputtiruan 
#sewarumputkarpet
#rumputkarpetartificial
#karpetshaggy
#sewakarpetshaggy
#shaggycarpet
#kerusisanding
#sewakerusisandingdewan
#sewakerusikahwin
#planner
#weddingplanner
#malayweddingplanner
#buaianberendoidiy
#pelaminaqiqah
#pelaminakikah
#naikbuai
#pelaminberendoi
#buaianberendoi
#buaianberendoidiy
#sewabuaianberendoi
#easel
#mooncradle

Untuk sewaan sila hubungi kami
. πŸ“²+60163222181 HAZIMI
πŸ“²+60109106123 IKIN
MOON CRADLE DIY RM330 (terhad 1 slot/minggu) apa korang akan dapat?? . 1. MOON CRADLE 2. BACKDROP 8FTX8FT 3. PUMPKIN CHAIR 4. KARPET PUTIH 5. 2 PCS SPOT LIGHT 6. BUNGA HYDRANGEA (8+- JAMBAK) 7. 1 PCS FLOWER STAND 8. 1 PCS PASU BESI+DEKO 9. 2 PCS CANDLE LANTERN . #smpropsrentalcatalogue  #diybarangpelamin  #smpropsrental  #diywedding  #sewabarangdiy  #sewabarangpelamin  #barangpelamin  #diyvintage  #propsvintage  #rumputtiruan  #sewarumputkarpet  #rumputkarpetartificial  #karpetshaggy  #sewakarpetshaggy  #shaggycarpet  #kerusisanding  #sewakerusisandingdewan  #sewakerusikahwin  #planner  #weddingplanner  #malayweddingplanner  #buaianberendoidiy  #pelaminaqiqah  #pelaminakikah  #naikbuai  #pelaminberendoi  #buaianberendoi  #buaianberendoidiy  #sewabuaianberendoi  #easel  #mooncradle  Untuk sewaan sila hubungi kami . πŸ“²+60163222181 HAZIMI πŸ“²+60109106123 IKIN
Berendoi baby Naomi... Harga mampu milik.... πŸ˜„

Whatsapp 0192499735

#berendoi #buaianberendoi #buaianberendoicantik #buai #berendoimurah #shahalam #klang
MOON CRADLE DIY RM330 (terhad 1 slot/minggu)
apa korang akan dapat?? .
1. MOON CRADLE
2. BACKDROP 8FTX8FT
3. PUMPKIN CHAIR
4. KARPET PUTIH
5. 2 PCS SPOT LIGHT
6. BUNGA HYDRANGEA (8+- JAMBAK)
7. 1 PCS FLOWER STAND
8. 1 PCS PASU BESI+DEKO
9. 2 PCS CANDLE LANTERN

p/s: warna boleh pilih
.
#smpropsrentalcatalogue
#diybarangpelamin 
#smpropsrental 
#diywedding 
#sewabarangdiy 
#sewabarangpelamin 
#barangpelamin
#diyvintage 
#propsvintage
#rumputtiruan 
#sewarumputkarpet
#rumputkarpetartificial
#karpetshaggy
#sewakarpetshaggy
#shaggycarpet
#kerusisanding
#sewakerusisandingdewan
#sewakerusikahwin
#planner
#weddingplanner
#malayweddingplanner
#buaianberendoidiy
#pelaminaqiqah
#pelaminakikah
#naikbuai
#pelaminberendoi
#buaianberendoi
#buaianberendoidiy
#sewabuaianberendoi
#easel
#mooncradle

Untuk sewaan sila hubungi kami
. πŸ“²+60163222181 HAZIMI
πŸ“²+60109106123 IKIN
MOON CRADLE DIY RM330 (terhad 1 slot/minggu) apa korang akan dapat?? . 1. MOON CRADLE 2. BACKDROP 8FTX8FT 3. PUMPKIN CHAIR 4. KARPET PUTIH 5. 2 PCS SPOT LIGHT 6. BUNGA HYDRANGEA (8+- JAMBAK) 7. 1 PCS FLOWER STAND 8. 1 PCS PASU BESI+DEKO 9. 2 PCS CANDLE LANTERN p/s: warna boleh pilih . #smpropsrentalcatalogue  #diybarangpelamin  #smpropsrental  #diywedding  #sewabarangdiy  #sewabarangpelamin  #barangpelamin  #diyvintage  #propsvintage  #rumputtiruan  #sewarumputkarpet  #rumputkarpetartificial  #karpetshaggy  #sewakarpetshaggy  #shaggycarpet  #kerusisanding  #sewakerusisandingdewan  #sewakerusikahwin  #planner  #weddingplanner  #malayweddingplanner  #buaianberendoidiy  #pelaminaqiqah  #pelaminakikah  #naikbuai  #pelaminberendoi  #buaianberendoi  #buaianberendoidiy  #sewabuaianberendoi  #easel  #mooncradle  Untuk sewaan sila hubungi kami . πŸ“²+60163222181 HAZIMI πŸ“²+60109106123 IKIN
Beli cara pukal. Yokk ngepop lagi malam nie. Alhamdulillah
.
.
Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, majlis di pejabat, & lain2.

Pembelian by kilo.

Minimum oder: 1 kilo

By packaging: Balang (saiz bekas bahulu), Bucket handle (timba bertangkai), plastic ziplock. 
Minimum oder: 100 pcs

FREE STIKER: 1000 pcs

BOOK sebulan sebelum majlis.

LOKASI: Kajang

COD: Area Serdang, Putrajaya, Kajang, Cheras, Sungai Besi

Jauh kami POS 
Kelebihan gourmetgo.popcorn:
-Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya)
-Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam)
-Popping oil (minyak khas untuk popcorn)
-Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak)

Untuk tempahan, klik sini www.wasap.my/60123985869

@gourmetgo.popcorn 
@gourmetgo.popcorn 
@gourmetgo.popcorn 
#popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbefday
#doorgiftbirthday
#doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftcukurjambul #doorgiftmurah #katering #bajupengantin #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #candybooth #movie #movietime #mommyaz #upm #ukm
Beli cara pukal. Yokk ngepop lagi malam nie. Alhamdulillah . . Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, majlis di pejabat, & lain2. Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kilo By packaging: Balang (saiz bekas bahulu), Bucket handle (timba bertangkai), plastic ziplock. Minimum oder: 100 pcs FREE STIKER: 1000 pcs BOOK sebulan sebelum majlis. LOKASI: Kajang COD: Area Serdang, Putrajaya, Kajang, Cheras, Sungai Besi Jauh kami POS Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) Untuk tempahan, klik sini www.wasap.my/60123985869 @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn #popcorn  #popcornmurah  #popcornmalaysia  #doorgiftkawin  #doorgifttunang  #doorgiftbefday  #doorgiftbirthday  #doorgiftparty  #doorgiftakikah  #doorgiftcukurjambul  #doorgiftmurah  #katering  #bajupengantin  #buaianberendoi  #cenderahati  #pelaminburget  #candybooth  #movie  #movietime  #mommyaz  #upm  #ukm 
Buai laju laju pastel colour.. mak baby nak kaler soft2 je utk baby boy..😘
#pelaminqaseh2jiwa 
#buaianberendoi 
#pelaminbanting 
#pelaminbudget
Sharepiccustomer
09 July 2017
cinderella cradle
Pink purple n white
Kajang

www.wasap.my/60126995643/dodoianakku

Booking now
DODOI ANAKKU

Masih ade slot Sep-Dec 2017

02/03 Sep 2017
09/10 Sep 2017
16/17 Sep 2017
23/24 Sep 2017
30 Sep & 01 Oct 2017

#pakardekorasibuaianberendoi
#dodoianakku
#www.dodoianakku.com.my

Sebarang pertanyaan pergi ke link diπŸ‘‡

#www.wasap.my/60126995643/dodoianakku

#cukurjambul
#majlisberendoi
#backdropforbirthday
#buaianberendoi
#archdecoration
#buaianaqiqah
#pelaminsanding
#pelaminkahwin
#pelamintunang
#pelaminrumah
#pelaminberendoi
#pelaminbaby
#minipelamin
#minipelaminmurah
#buaianberendoisaujanautama
#buaianberendoikl
#buaianberendoiselangor
#buaianberendoirawang
#buaianberendoishahalam
#buaianberendoisubang
#buaianberendoiklang
#buaianberendoipj
#buaianberendoikotadamansara
#buaianberendoisungaibuloh
Sharepiccustomer 09 July 2017 cinderella cradle Pink purple n white Kajang www.wasap.my/60126995643/dodoianakku Booking now DODOI ANAKKU Masih ade slot Sep-Dec 2017 02/03 Sep 2017 09/10 Sep 2017 16/17 Sep 2017 23/24 Sep 2017 30 Sep & 01 Oct 2017 #pakardekorasibuaianberendoi  #dodoianakku  #www .dodoianakku.com.my Sebarang pertanyaan pergi ke link diπŸ‘‡ #www .wasap.my/60126995643/dodoianakku #cukurjambul  #majlisberendoi  #backdropforbirthday  #buaianberendoi  #archdecoration  #buaianaqiqah  #pelaminsanding  #pelaminkahwin  #pelamintunang  #pelaminrumah  #pelaminberendoi  #pelaminbaby  #minipelamin  #minipelaminmurah  #buaianberendoisaujanautama  #buaianberendoikl  #buaianberendoiselangor  #buaianberendoirawang  #buaianberendoishahalam  #buaianberendoisubang  #buaianberendoiklang  #buaianberendoipj  #buaianberendoikotadamansara  #buaianberendoisungaibuloh 
Sharepiccustomer
09 July 2017
cinderella cradle
Pink purple n white
Kajang

www.wasap.my/60126995643/dodoianakku

Booking now
DODOI ANAKKU

Masih ade slot Sep-Dec 2017

02/03 Sep 2017
09/10 Sep 2017
16/17 Sep 2017
23/24 Sep 2017
30 Sep & 01 Oct 2017

#pakardekorasibuaianberendoi
#dodoianakku
#www.dodoianakku.com.my

Sebarang pertanyaan pergi ke link diπŸ‘‡

#www.wasap.my/60126995643/dodoianakku

#cukurjambul
#majlisberendoi
#backdropforbirthday
#buaianberendoi
#archdecoration
#buaianaqiqah
#pelaminsanding
#pelaminkahwin
#pelamintunang
#pelaminrumah
#pelaminberendoi
#pelaminbaby
#minipelamin
#minipelaminmurah
#buaianberendoisaujanautama
#buaianberendoikl
#buaianberendoiselangor
#buaianberendoirawang
#buaianberendoishahalam
#buaianberendoisubang
#buaianberendoiklang
#buaianberendoipj
#buaianberendoikotadamansara
#buaianberendoisungaibuloh
Sharepiccustomer 09 July 2017 cinderella cradle Pink purple n white Kajang www.wasap.my/60126995643/dodoianakku Booking now DODOI ANAKKU Masih ade slot Sep-Dec 2017 02/03 Sep 2017 09/10 Sep 2017 16/17 Sep 2017 23/24 Sep 2017 30 Sep & 01 Oct 2017 #pakardekorasibuaianberendoi  #dodoianakku  #www .dodoianakku.com.my Sebarang pertanyaan pergi ke link diπŸ‘‡ #www .wasap.my/60126995643/dodoianakku #cukurjambul  #majlisberendoi  #backdropforbirthday  #buaianberendoi  #archdecoration  #buaianaqiqah  #pelaminsanding  #pelaminkahwin  #pelamintunang  #pelaminrumah  #pelaminberendoi  #pelaminbaby  #minipelamin  #minipelaminmurah  #buaianberendoisaujanautama  #buaianberendoikl  #buaianberendoiselangor  #buaianberendoirawang  #buaianberendoishahalam  #buaianberendoisubang  #buaianberendoiklang  #buaianberendoipj  #buaianberendoikotadamansara  #buaianberendoisungaibuloh 
Sharepiccustomer
09 July 2017
cinderella cradle
Pink purple n white
Kajang

www.wasap.my/60126995643/dodoianakku

Booking now
DODOI ANAKKU

Masih ade slot Sep-Dec 2017

02/03 Sep 2017
09/10 Sep 2017
16/17 Sep 2017
23/24 Sep 2017
30 Sep & 01 Oct 2017

#pakardekorasibuaianberendoi
#dodoianakku
#www.dodoianakku.com.my

Sebarang pertanyaan pergi ke link diπŸ‘‡

#www.wasap.my/60126995643/dodoianakku

#cukurjambul
#majlisberendoi
#backdropforbirthday
#buaianberendoi
#archdecoration
#buaianaqiqah
#pelaminsanding
#pelaminkahwin
#pelamintunang
#pelaminrumah
#pelaminberendoi
#pelaminbaby
#minipelamin
#minipelaminmurah
#buaianberendoisaujanautama
#buaianberendoikl
#buaianberendoiselangor
#buaianberendoirawang
#buaianberendoishahalam
#buaianberendoisubang
#buaianberendoiklang
#buaianberendoipj
#buaianberendoikotadamansara
#buaianberendoisungaibuloh
Sharepiccustomer 09 July 2017 cinderella cradle Pink purple n white Kajang www.wasap.my/60126995643/dodoianakku Booking now DODOI ANAKKU Masih ade slot Sep-Dec 2017 02/03 Sep 2017 09/10 Sep 2017 16/17 Sep 2017 23/24 Sep 2017 30 Sep & 01 Oct 2017 #pakardekorasibuaianberendoi  #dodoianakku  #www .dodoianakku.com.my Sebarang pertanyaan pergi ke link diπŸ‘‡ #www .wasap.my/60126995643/dodoianakku #cukurjambul  #majlisberendoi  #backdropforbirthday  #buaianberendoi  #archdecoration  #buaianaqiqah  #pelaminsanding  #pelaminkahwin  #pelamintunang  #pelaminrumah  #pelaminberendoi  #pelaminbaby  #minipelamin  #minipelaminmurah  #buaianberendoisaujanautama  #buaianberendoikl  #buaianberendoiselangor  #buaianberendoirawang  #buaianberendoishahalam  #buaianberendoisubang  #buaianberendoiklang  #buaianberendoipj  #buaianberendoikotadamansara  #buaianberendoisungaibuloh 
Sharepiccustomer
09 July 2017
cinderella cradle
Pink purple n white
Kajang

www.wasap.my/60126995643/dodoianakku

Booking now
DODOI ANAKKU

Masih ade slot Sep-Dec 2017

02/03 Sep 2017
09/10 Sep 2017
16/17 Sep 2017
23/24 Sep 2017
30 Sep & 01 Oct 2017

#pakardekorasibuaianberendoi
#dodoianakku
#www.dodoianakku.com.my

Sebarang pertanyaan pergi ke link diπŸ‘‡

#www.wasap.my/60126995643/dodoianakku

#cukurjambul
#majlisberendoi
#backdropforbirthday
#buaianberendoi
#archdecoration
#buaianaqiqah
#pelaminsanding
#pelaminkahwin
#pelamintunang
#pelaminrumah
#pelaminberendoi
#pelaminbaby
#minipelamin
#minipelaminmurah
#buaianberendoisaujanautama
#buaianberendoikl
#buaianberendoiselangor
#buaianberendoirawang
#buaianberendoishahalam
#buaianberendoisubang
#buaianberendoiklang
#buaianberendoipj
#buaianberendoikotadamansara
#buaianberendoisungaibuloh
Sharepiccustomer 09 July 2017 cinderella cradle Pink purple n white Kajang www.wasap.my/60126995643/dodoianakku Booking now DODOI ANAKKU Masih ade slot Sep-Dec 2017 02/03 Sep 2017 09/10 Sep 2017 16/17 Sep 2017 23/24 Sep 2017 30 Sep & 01 Oct 2017 #pakardekorasibuaianberendoi  #dodoianakku  #www .dodoianakku.com.my Sebarang pertanyaan pergi ke link diπŸ‘‡ #www .wasap.my/60126995643/dodoianakku #cukurjambul  #majlisberendoi  #backdropforbirthday  #buaianberendoi  #archdecoration  #buaianaqiqah  #pelaminsanding  #pelaminkahwin  #pelamintunang  #pelaminrumah  #pelaminberendoi  #pelaminbaby  #minipelamin  #minipelaminmurah  #buaianberendoisaujanautama  #buaianberendoikl  #buaianberendoiselangor  #buaianberendoirawang  #buaianberendoishahalam  #buaianberendoisubang  #buaianberendoiklang  #buaianberendoipj  #buaianberendoikotadamansara  #buaianberendoisungaibuloh 
Sharepiccustomer
09 July 2017
cinderella cradle
Pink purple n white
Kajang

www.wasap.my/60126995643/dodoianakku

Booking now
DODOI ANAKKU

Masih ade slot Sep-Dec 2017

02/03 Sep 2017
09/10 Sep 2017
16/17 Sep 2017
23/24 Sep 2017
30 Sep & 01 Oct 2017

#pakardekorasibuaianberendoi
#dodoianakku
#www.dodoianakku.com.my

Sebarang pertanyaan pergi ke link diπŸ‘‡

#www.wasap.my/60126995643/dodoianakku

#cukurjambul
#majlisberendoi
#backdropforbirthday
#buaianberendoi
#archdecoration
#buaianaqiqah
#pelaminsanding
#pelaminkahwin
#pelamintunang
#pelaminrumah
#pelaminberendoi
#pelaminbaby
#minipelamin
#minipelaminmurah
#buaianberendoisaujanautama
#buaianberendoikl
#buaianberendoiselangor
#buaianberendoirawang
#buaianberendoishahalam
#buaianberendoisubang
#buaianberendoiklang
#buaianberendoipj
#buaianberendoikotadamansara
#buaianberendoisungaibuloh
Sharepiccustomer 09 July 2017 cinderella cradle Pink purple n white Kajang www.wasap.my/60126995643/dodoianakku Booking now DODOI ANAKKU Masih ade slot Sep-Dec 2017 02/03 Sep 2017 09/10 Sep 2017 16/17 Sep 2017 23/24 Sep 2017 30 Sep & 01 Oct 2017 #pakardekorasibuaianberendoi  #dodoianakku  #www .dodoianakku.com.my Sebarang pertanyaan pergi ke link diπŸ‘‡ #www .wasap.my/60126995643/dodoianakku #cukurjambul  #majlisberendoi  #backdropforbirthday  #buaianberendoi  #archdecoration  #buaianaqiqah  #pelaminsanding  #pelaminkahwin  #pelamintunang  #pelaminrumah  #pelaminberendoi  #pelaminbaby  #minipelamin  #minipelaminmurah  #buaianberendoisaujanautama  #buaianberendoikl  #buaianberendoiselangor  #buaianberendoirawang  #buaianberendoishahalam  #buaianberendoisubang  #buaianberendoiklang  #buaianberendoipj  #buaianberendoikotadamansara  #buaianberendoisungaibuloh 
Sharepiccustomer
09 July 2017
cinderella cradle
Pink purple n white
Kajang

www.wasap.my/60126995643/dodoianakku

Booking now
DODOI ANAKKU

Masih ade slot Sep-Dec 2017

02/03 Sep 2017
09/10 Sep 2017
16/17 Sep 2017
23/24 Sep 2017
30 Sep & 01 Oct 2017

#pakardekorasibuaianberendoi
#dodoianakku
#www.dodoianakku.com.my

Sebarang pertanyaan pergi ke link diπŸ‘‡

#www.wasap.my/60126995643/dodoianakku

#cukurjambul
#majlisberendoi
#backdropforbirthday
#buaianberendoi
#archdecoration
#buaianaqiqah
#pelaminsanding
#pelaminkahwin
#pelamintunang
#pelaminrumah
#pelaminberendoi
#pelaminbaby
#minipelamin
#minipelaminmurah
#buaianberendoisaujanautama
#buaianberendoikl
#buaianberendoiselangor
#buaianberendoirawang
#buaianberendoishahalam
#buaianberendoisubang
#buaianberendoiklang
#buaianberendoipj
#buaianberendoikotadamansara
#buaianberendoisungaibuloh
Sharepiccustomer 09 July 2017 cinderella cradle Pink purple n white Kajang www.wasap.my/60126995643/dodoianakku Booking now DODOI ANAKKU Masih ade slot Sep-Dec 2017 02/03 Sep 2017 09/10 Sep 2017 16/17 Sep 2017 23/24 Sep 2017 30 Sep & 01 Oct 2017 #pakardekorasibuaianberendoi  #dodoianakku  #www .dodoianakku.com.my Sebarang pertanyaan pergi ke link diπŸ‘‡ #www .wasap.my/60126995643/dodoianakku #cukurjambul  #majlisberendoi  #backdropforbirthday  #buaianberendoi  #archdecoration  #buaianaqiqah  #pelaminsanding  #pelaminkahwin  #pelamintunang  #pelaminrumah  #pelaminberendoi  #pelaminbaby  #minipelamin  #minipelaminmurah  #buaianberendoisaujanautama  #buaianberendoikl  #buaianberendoiselangor  #buaianberendoirawang  #buaianberendoishahalam  #buaianberendoisubang  #buaianberendoiklang  #buaianberendoipj  #buaianberendoikotadamansara  #buaianberendoisungaibuloh 
Sharepiccustomer
09 July 2017
cinderella cradle
Pink purple n white
Kajang

www.wasap.my/60126995643/dodoianakku

Booking now
DODOI ANAKKU

Masih ade slot Sep-Dec 2017

02/03 Sep 2017
09/10 Sep 2017
16/17 Sep 2017
23/24 Sep 2017
30 Sep & 01 Oct 2017

#pakardekorasibuaianberendoi
#dodoianakku
#www.dodoianakku.com.my

Sebarang pertanyaan pergi ke link diπŸ‘‡

#www.wasap.my/60126995643/dodoianakku

#cukurjambul
#majlisberendoi
#backdropforbirthday
#buaianberendoi
#archdecoration
#buaianaqiqah
#pelaminsanding
#pelaminkahwin
#pelamintunang
#pelaminrumah
#pelaminberendoi
#pelaminbaby
#minipelamin
#minipelaminmurah
#buaianberendoisaujanautama
#buaianberendoikl
#buaianberendoiselangor
#buaianberendoirawang
#buaianberendoishahalam
#buaianberendoisubang
#buaianberendoiklang
#buaianberendoipj
#buaianberendoikotadamansara
#buaianberendoisungaibuloh
Sharepiccustomer 09 July 2017 cinderella cradle Pink purple n white Kajang www.wasap.my/60126995643/dodoianakku Booking now DODOI ANAKKU Masih ade slot Sep-Dec 2017 02/03 Sep 2017 09/10 Sep 2017 16/17 Sep 2017 23/24 Sep 2017 30 Sep & 01 Oct 2017 #pakardekorasibuaianberendoi  #dodoianakku  #www .dodoianakku.com.my Sebarang pertanyaan pergi ke link diπŸ‘‡ #www .wasap.my/60126995643/dodoianakku #cukurjambul  #majlisberendoi  #backdropforbirthday  #buaianberendoi  #archdecoration  #buaianaqiqah  #pelaminsanding  #pelaminkahwin  #pelamintunang  #pelaminrumah  #pelaminberendoi  #pelaminbaby  #minipelamin  #minipelaminmurah  #buaianberendoisaujanautama  #buaianberendoikl  #buaianberendoiselangor  #buaianberendoirawang  #buaianberendoishahalam  #buaianberendoisubang  #buaianberendoiklang  #buaianberendoipj  #buaianberendoikotadamansara  #buaianberendoisungaibuloh 
Sharepiccustomer
09 July 2017
cinderella cradle
Pink purple n white
Kajang

www.wasap.my/60126995643/dodoianakku

Booking now
DODOI ANAKKU

Masih ade slot Sep-Dec 2017

02/03 Sep 2017
09/10 Sep 2017
16/17 Sep 2017
23/24 Sep 2017
30 Sep & 01 Oct 2017

#pakardekorasibuaianberendoi
#dodoianakku
#www.dodoianakku.com.my

Sebarang pertanyaan pergi ke link diπŸ‘‡

#www.wasap.my/60126995643/dodoianakku

#cukurjambul
#majlisberendoi
#backdropforbirthday
#buaianberendoi
#archdecoration
#buaianaqiqah
#pelaminsanding
#pelaminkahwin
#pelamintunang
#pelaminrumah
#pelaminberendoi
#pelaminbaby
#minipelamin
#minipelaminmurah
#buaianberendoisaujanautama
#buaianberendoikl
#buaianberendoiselangor
#buaianberendoirawang
#buaianberendoishahalam
#buaianberendoisubang
#buaianberendoiklang
#buaianberendoipj
#buaianberendoikotadamansara
#buaianberendoisungaibuloh
Sharepiccustomer 09 July 2017 cinderella cradle Pink purple n white Kajang www.wasap.my/60126995643/dodoianakku Booking now DODOI ANAKKU Masih ade slot Sep-Dec 2017 02/03 Sep 2017 09/10 Sep 2017 16/17 Sep 2017 23/24 Sep 2017 30 Sep & 01 Oct 2017 #pakardekorasibuaianberendoi  #dodoianakku  #www .dodoianakku.com.my Sebarang pertanyaan pergi ke link diπŸ‘‡ #www .wasap.my/60126995643/dodoianakku #cukurjambul  #majlisberendoi  #backdropforbirthday  #buaianberendoi  #archdecoration  #buaianaqiqah  #pelaminsanding  #pelaminkahwin  #pelamintunang  #pelaminrumah  #pelaminberendoi  #pelaminbaby  #minipelamin  #minipelaminmurah  #buaianberendoisaujanautama  #buaianberendoikl  #buaianberendoiselangor  #buaianberendoirawang  #buaianberendoishahalam  #buaianberendoisubang  #buaianberendoiklang  #buaianberendoipj  #buaianberendoikotadamansara  #buaianberendoisungaibuloh 
Sharepiccustomer
09 July 2017
cinderella cradle
Pink purple n white
Kajang

www.wasap.my/60126995643/dodoianakku

Booking now
DODOI ANAKKU

Masih ade slot Sep-Dec 2017

02/03 Sep 2017
09/10 Sep 2017
16/17 Sep 2017
23/24 Sep 2017
30 Sep & 01 Oct 2017

#pakardekorasibuaianberendoi
#dodoianakku
#www.dodoianakku.com.my

Sebarang pertanyaan pergi ke link diπŸ‘‡

#www.wasap.my/60126995643/dodoianakku

#cukurjambul
#majlisberendoi
#backdropforbirthday
#buaianberendoi
#archdecoration
#buaianaqiqah
#pelaminsanding
#pelaminkahwin
#pelamintunang
#pelaminrumah
#pelaminberendoi
#pelaminbaby
#minipelamin
#minipelaminmurah
#buaianberendoisaujanautama
#buaianberendoikl
#buaianberendoiselangor
#buaianberendoirawang
#buaianberendoishahalam
#buaianberendoisubang
#buaianberendoiklang
#buaianberendoipj
#buaianberendoikotadamansara
#buaianberendoisungaibuloh
Sharepiccustomer 09 July 2017 cinderella cradle Pink purple n white Kajang www.wasap.my/60126995643/dodoianakku Booking now DODOI ANAKKU Masih ade slot Sep-Dec 2017 02/03 Sep 2017 09/10 Sep 2017 16/17 Sep 2017 23/24 Sep 2017 30 Sep & 01 Oct 2017 #pakardekorasibuaianberendoi  #dodoianakku  #www .dodoianakku.com.my Sebarang pertanyaan pergi ke link diπŸ‘‡ #www .wasap.my/60126995643/dodoianakku #cukurjambul  #majlisberendoi  #backdropforbirthday  #buaianberendoi  #archdecoration  #buaianaqiqah  #pelaminsanding  #pelaminkahwin  #pelamintunang  #pelaminrumah  #pelaminberendoi  #pelaminbaby  #minipelamin  #minipelaminmurah  #buaianberendoisaujanautama  #buaianberendoikl  #buaianberendoiselangor  #buaianberendoirawang  #buaianberendoishahalam  #buaianberendoisubang  #buaianberendoiklang  #buaianberendoipj  #buaianberendoikotadamansara  #buaianberendoisungaibuloh 
Untuk tempahan buaian berendoi boleh whatsapp akak ye..sempena merdeka ni akak bg harga luar biase...😍 Baby : Naomi
Tema : Hijau + Biru

#buaianberendoi #buai #berendoimurah #berendoi #buaianbaby #buaianberendoicantik #klang #shahalam
Tesco Kajang. Silau. Cerah cuaca pagi nie. Alhamdulillah. Orang orang kajang, kami cod di tesco kajang taw. Jom pakat ngepop dengan kami. Hihihi. Alhamdulillah. Terima kasih sis Faz. Ini adalah popcorn sekilo ye. .
.
Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, majlis di pejabat, & lain2.

Pembelian by kilo.

Minimum oder: 1 kilo

By packaging: Balang (saiz bekas bahulu), Bucket handle (timba bertangkai), plastic ziplock. 
Minimum oder: 100 pcs

FREE STIKER: 1000 pcs

BOOK sebulan sebelum majlis.

LOKASI: Kajang

COD: Area Serdang, Putrajaya, Kajang, Cheras, Sungai Besi

Jauh kami POS 
Kelebihan gourmetgo.popcorn:
-Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya)
-Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam)
-Popping oil (minyak khas untuk popcorn)
-Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak)

Untuk tempahan, klik sini www.wasap.my/60123985869

@gourmetgo.popcorn 
@gourmetgo.popcorn 
@gourmetgo.popcorn 
#popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbefday
#doorgiftbirthday
#doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftcukurjambul #doorgiftmurah #katering #bajupengantin #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #candybooth #movie #movietime #mommyaz #upm #ukm
Tesco Kajang. Silau. Cerah cuaca pagi nie. Alhamdulillah. Orang orang kajang, kami cod di tesco kajang taw. Jom pakat ngepop dengan kami. Hihihi. Alhamdulillah. Terima kasih sis Faz. Ini adalah popcorn sekilo ye. . . Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, majlis di pejabat, & lain2. Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kilo By packaging: Balang (saiz bekas bahulu), Bucket handle (timba bertangkai), plastic ziplock. Minimum oder: 100 pcs FREE STIKER: 1000 pcs BOOK sebulan sebelum majlis. LOKASI: Kajang COD: Area Serdang, Putrajaya, Kajang, Cheras, Sungai Besi Jauh kami POS Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) Untuk tempahan, klik sini www.wasap.my/60123985869 @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn #popcorn  #popcornmurah  #popcornmalaysia  #doorgiftkawin  #doorgifttunang  #doorgiftbefday  #doorgiftbirthday  #doorgiftparty  #doorgiftakikah  #doorgiftcukurjambul  #doorgiftmurah  #katering  #bajupengantin  #buaianberendoi  #cenderahati  #pelaminburget  #candybooth  #movie  #movietime  #mommyaz  #upm  #ukm 
Pelamin aqiqah utk baby Nur Natalia 😍😍 Thank you Pn. Naura & suami, En. Adam Gaston sebab sudi ambil pelamin aqiqah dari #raffrastudio πŸ€—πŸ€—
.
Tempahan / Pertanyaan:
.
☎️WHATSAPP 018 323 4660 (Dira)
.
❎ No DM/PM.. Tq ☺️
.
#raffrastudio #buaianberendoi #berendoi #pelamintunang #pelamin #buaianberendoishahalam #buaianberendoiklang #buaianberendoisubangjaya #buaianberendoimurah #buaianberendoibajet #babygirlberendoi #babygirl #babyboy  #majlisaqiqahcukurjambul #berendoidress #pakejberendoi #pakejberendoimurah #cukurjambul #pakejberendoibajet #minipelamin  #pelaminbajet #pelaminmurah #buaianberendoisimple #buaianberendoiwhite #buaianberendoicantik #buaianberendoisweet #pelaminberendoiselangor #majlisaqiqah #akikah
Pelamin aqiqah utk baby Nur Natalia 😍😍 Thank you Pn. Naura & suami, En. Adam Gaston sebab sudi ambil pelamin aqiqah dari #raffrastudio  πŸ€—πŸ€— . Tempahan / Pertanyaan: . ☎️WHATSAPP 018 323 4660 (Dira) . ❎ No DM/PM.. Tq ☺️ . #raffrastudio  #buaianberendoi  #berendoi  #pelamintunang  #pelamin  #buaianberendoishahalam  #buaianberendoiklang  #buaianberendoisubangjaya  #buaianberendoimurah  #buaianberendoibajet  #babygirlberendoi  #babygirl  #babyboy  #majlisaqiqahcukurjambul  #berendoidress  #pakejberendoi  #pakejberendoimurah  #cukurjambul  #pakejberendoibajet  #minipelamin  #pelaminbajet  #pelaminmurah  #buaianberendoisimple  #buaianberendoiwhite  #buaianberendoicantik  #buaianberendoisweet  #pelaminberendoiselangor  #majlisaqiqah  #akikah 
Sempena hari Kemerdekaan ni, akak rasa nak buat promosi la.. harga kasih sayang sampai muntah hijau.. caye tak? πŸ˜‚πŸ˜‚ ade yg nak ke?

So, tungguuuuu.. Nak tanya apa2, Wasap akak ye.. klik link je.. tak perlu nak save number pun.. senang ke senang?πŸ˜‚ www.wasap.my/60184034707

#minipelamin #pelaminmini #pelamin #mini #minipelamintunang #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmurah #pelaminsanding #minipelaminbajet #minipelaminmurah #bertunang #tunang #nikah #sanding #murah #arra #arracreation #arraminipelamin #kualalumpur #selangor #kualaselangor #petalingjaya #subangjaya #shahalam  #rawang #buai #buaian #buaiberendoi #buaianberendoi
Sempena hari Kemerdekaan ni, akak rasa nak buat promosi la.. harga kasih sayang sampai muntah hijau.. caye tak? πŸ˜‚πŸ˜‚ ade yg nak ke? So, tungguuuuu.. Nak tanya apa2, Wasap akak ye.. klik link je.. tak perlu nak save number pun.. senang ke senang?πŸ˜‚ www.wasap.my/60184034707 #minipelamin  #pelaminmini  #pelamin  #mini  #minipelamintunang  #pelamintunang  #pelaminnikah  #pelaminmurah  #pelaminsanding  #minipelaminbajet  #minipelaminmurah  #bertunang  #tunang  #nikah  #sanding  #murah  #arra  #arracreation  #arraminipelamin  #kualalumpur  #selangor  #kualaselangor  #petalingjaya  #subangjaya  #shahalam  #rawang  #buai  #buaian  #buaiberendoi  #buaianberendoi 
Selamat pagi. Semalam, lepas siap kan oder untuk hari ini, layan budak tecik ni. Hampir seminggu tertangguh nak buatkan kek ni. Huhuhu. Kakitangan takdak nak tolong siapkan oder. Huhuhu. Sian mami... Sorry abang aqillll. Happy belated day saiyangggg!! Jadi anak yang baik taw saiyanggg. Mami dedi sayang abang taw!!!!
#aqilziyatjourney #turn2
.
.
Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, majlis di pejabat, & lain2.

Pembelian by kilo.

Minimum oder: 1 kilo

By packaging: Balang (saiz bekas bahulu), Bucket handle (timba bertangkai), plastic ziplock. 
Minimum oder: 100 pcs

FREE STIKER: 1000 pcs

BOOK sebulan sebelum majlis.

LOKASI: Kajang

COD: Area Serdang, Putrajaya, Kajang, Cheras, Sungai Besi

Jauh kami POS 
Kelebihan gourmetgo.popcorn:
-Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya)
-Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam)
-Popping oil (minyak khas untuk popcorn)
-Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak)

Untuk tempahan, klik sini www.wasap.my/60123985869

@gourmetgo.popcorn 
@gourmetgo.popcorn 
@gourmetgo.popcorn 
#popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbefday
#doorgiftbirthday
#doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftcukurjambul #doorgiftmurah #katering #bajupengantin #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #candybooth #movie #movietime #mommyaz #upm #ukm
Selamat pagi. Semalam, lepas siap kan oder untuk hari ini, layan budak tecik ni. Hampir seminggu tertangguh nak buatkan kek ni. Huhuhu. Kakitangan takdak nak tolong siapkan oder. Huhuhu. Sian mami... Sorry abang aqillll. Happy belated day saiyangggg!! Jadi anak yang baik taw saiyanggg. Mami dedi sayang abang taw!!!! #aqilziyatjourney  #turn2  . . Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, majlis di pejabat, & lain2. Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kilo By packaging: Balang (saiz bekas bahulu), Bucket handle (timba bertangkai), plastic ziplock. Minimum oder: 100 pcs FREE STIKER: 1000 pcs BOOK sebulan sebelum majlis. LOKASI: Kajang COD: Area Serdang, Putrajaya, Kajang, Cheras, Sungai Besi Jauh kami POS Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) Untuk tempahan, klik sini www.wasap.my/60123985869 @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn @gourmetgo.popcorn #popcorn  #popcornmurah  #popcornmalaysia  #doorgiftkawin  #doorgifttunang  #doorgiftbefday  #doorgiftbirthday  #doorgiftparty  #doorgiftakikah  #doorgiftcukurjambul  #doorgiftmurah  #katering  #bajupengantin  #buaianberendoi  #cenderahati  #pelaminburget  #candybooth  #movie  #movietime  #mommyaz  #upm  #ukm 
Promosi hampir tamat
Mini pelamin ni RM370 sahaja!!! Kita upgrade size 10 kaki
Uuollss jangan risau sebab 
warna tema boleh request 
Whatsapp 0143383713 utk keterangan lanjut 
Tertakluk kepada terma & syarat

#lovelyweddingdais #pelamin #pelaminsanding #minipelamin #pelaminmini #pelaminmurah #pelaminbajet #pelaminkl #jomkahwin #malaywedding #pengantin #buaianberendoi #aqiqah #cukurjambul #minipelaminberendoi
Full pakej Weddings hall.
-pelamin dewan
-persalinan baju pengantin
-Make Up sanding

Venue: Rembau
.................
Kedah | Selangor | Kuala Lumpur | Negeri Sembilan | Melaka | Pahang | Johor
..................
Wasap Alis 012-3550657
FB: D'alis Deco
www.alisdeco.blogspot.com
..................
By #alisdeco #alisdecoUtara #buaian #buaiberendoi #buaianberendoi #buaiancukurjambul #pakejAqiqah #akikah #aqiqah #pakejberendoi #cradle #babyshower #namingceremony #pelamin #pelaminbertunang #pelaminsanding #pelaminbuaian #pelamindewan #pelaminkhemah #pelaminrumah #pelaminbajet #buaianbajet #pakejwedding #engagement #weddings
Full pakej Weddings hall. -pelamin dewan -persalinan baju pengantin -Make Up sanding Venue: Rembau ................. Kedah | Selangor | Kuala Lumpur | Negeri Sembilan | Melaka | Pahang | Johor .................. Wasap Alis 012-3550657 FB: D'alis Deco www.alisdeco.blogspot.com .................. By #alisdeco  #alisdecoUtara  #buaian  #buaiberendoi  #buaianberendoi  #buaiancukurjambul  #pakejAqiqah  #akikah  #aqiqah  #pakejberendoi  #cradle  #babyshower  #namingceremony  #pelamin  #pelaminbertunang  #pelaminsanding  #pelaminbuaian  #pelamindewan  #pelaminkhemah  #pelaminrumah  #pelaminbajet  #buaianbajet  #pakejwedding  #engagement  #weddings 
Full pakej Weddings hall.
-pelamin dewan
-persalinan baju pengantin
-Make Up sanding

Venue: Rembau
.................
Kedah | Selangor | Kuala Lumpur | Negeri Sembilan | Melaka | Pahang | Johor
..................
Wasap Alis 012-3550657
FB: D'alis Deco
www.alisdeco.blogspot.com
..................
By #alisdeco #alisdecoUtara #buaian #buaiberendoi #buaianberendoi #buaiancukurjambul #pakejAqiqah #akikah #aqiqah #pakejberendoi #cradle #babyshower #namingceremony #pelamin #pelaminbertunang #pelaminsanding #pelaminbuaian #pelamindewan #pelaminkhemah #pelaminrumah #pelaminbajet #buaianbajet #pakejwedding #engagement #weddings
Full pakej Weddings hall. -pelamin dewan -persalinan baju pengantin -Make Up sanding Venue: Rembau ................. Kedah | Selangor | Kuala Lumpur | Negeri Sembilan | Melaka | Pahang | Johor .................. Wasap Alis 012-3550657 FB: D'alis Deco www.alisdeco.blogspot.com .................. By #alisdeco  #alisdecoUtara  #buaian  #buaiberendoi  #buaianberendoi  #buaiancukurjambul  #pakejAqiqah  #akikah  #aqiqah  #pakejberendoi  #cradle  #babyshower  #namingceremony  #pelamin  #pelaminbertunang  #pelaminsanding  #pelaminbuaian  #pelamindewan  #pelaminkhemah  #pelaminrumah  #pelaminbajet  #buaianbajet  #pakejwedding  #engagement  #weddings 
Full pakej Weddings hall.
-pelamin dewan
-persalinan baju pengantin
-Make Up sanding

Venue: Rembau
.................
Kedah | Selangor | Kuala Lumpur | Negeri Sembilan | Melaka | Pahang | Johor
..................
Wasap Alis 012-3550657
FB: D'alis Deco
www.alisdeco.blogspot.com
..................
By #alisdeco #alisdecoUtara #buaian #buaiberendoi #buaianberendoi #buaiancukurjambul #pakejAqiqah #akikah #aqiqah #pakejberendoi #cradle #babyshower #namingceremony #pelamin #pelaminbertunang #pelaminsanding #pelaminbuaian #pelamindewan #pelaminkhemah #pelaminrumah #pelaminbajet #buaianbajet #pakejwedding #engagement #weddings
Full pakej Weddings hall. -pelamin dewan -persalinan baju pengantin -Make Up sanding Venue: Rembau ................. Kedah | Selangor | Kuala Lumpur | Negeri Sembilan | Melaka | Pahang | Johor .................. Wasap Alis 012-3550657 FB: D'alis Deco www.alisdeco.blogspot.com .................. By #alisdeco  #alisdecoUtara  #buaian  #buaiberendoi  #buaianberendoi  #buaiancukurjambul  #pakejAqiqah  #akikah  #aqiqah  #pakejberendoi  #cradle  #babyshower  #namingceremony  #pelamin  #pelaminbertunang  #pelaminsanding  #pelaminbuaian  #pelamindewan  #pelaminkhemah  #pelaminrumah  #pelaminbajet  #buaianbajet  #pakejwedding  #engagement  #weddings 
πŸ‘†πŸ»
πŸ‘° HENNA TUNANG πŸ‘°
.
Lokasi : Manjoi / 19 Ogos
.

Terima kasih dari @pelaminmurahcantik.ipoh
.
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
.
#pelaminmurah #minipelamin #nikah #tunang #savethedate #pelaminbajet #pelamincantik #pelaminipoh #pelaminkampar #pelamintapah #pelaminkualakangsar #pelamintelukintan #pelaminbatugajah #weddingoftheyear #raikancinta #pelaminberendoi #buaianberendoi #tunang #nikah #bajutunang #bajunikah #dais #hantaranmurah #sewahantaran #decohantaran
πŸ‘†πŸ» πŸ‘° HENNA TUNANG πŸ‘° . Lokasi : Manjoi / 19 Ogos . Terima kasih dari @pelaminmurahcantik.ipoh . πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 . #pelaminmurah  #minipelamin  #nikah  #tunang  #savethedate  #pelaminbajet  #pelamincantik  #pelaminipoh  #pelaminkampar  #pelamintapah  #pelaminkualakangsar  #pelamintelukintan  #pelaminbatugajah  #weddingoftheyear  #raikancinta  #pelaminberendoi  #buaianberendoi  #tunang  #nikah  #bajutunang  #bajunikah  #dais  #hantaranmurah  #sewahantaran  #decohantaran 
πŸ‘†πŸ»
πŸ‘° HENNA TUNANG πŸ‘°
.
Lokasi : Manjoi / 19 Ogos
.

Terima kasih dari @pelaminmurahcantik.ipoh
.
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
.
#pelaminmurah #minipelamin #nikah #tunang #savethedate #pelaminbajet #pelamincantik #pelaminipoh #pelaminkampar #pelamintapah #pelaminkualakangsar #pelamintelukintan #pelaminbatugajah #weddingoftheyear #raikancinta #pelaminberendoi #buaianberendoi #tunang #nikah #bajutunang #bajunikah #dais #hantaranmurah #sewahantaran #decohantaran
πŸ‘†πŸ» πŸ‘° HENNA TUNANG πŸ‘° . Lokasi : Manjoi / 19 Ogos . Terima kasih dari @pelaminmurahcantik.ipoh . πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 . #pelaminmurah  #minipelamin  #nikah  #tunang  #savethedate  #pelaminbajet  #pelamincantik  #pelaminipoh  #pelaminkampar  #pelamintapah  #pelaminkualakangsar  #pelamintelukintan  #pelaminbatugajah  #weddingoftheyear  #raikancinta  #pelaminberendoi  #buaianberendoi  #tunang  #nikah  #bajutunang  #bajunikah  #dais  #hantaranmurah  #sewahantaran  #decohantaran 
πŸ‘†πŸ»
πŸ‘° MINI PELAMIN TUNANG NUR AFIQAH dan BERENDOI MUHAMMAD AKIF IRFAN πŸ‘°
.
Lokasi : Manjoi / 19 Ogos
.

Terima kasih dari @pelaminmurahcantik.ipoh
.
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
.
#pelaminmurah #minipelamin #nikah #tunang #savethedate #pelaminbajet #pelamincantik #pelaminipoh #pelaminkampar #pelamintapah #pelaminkualakangsar #pelamintelukintan #pelaminbatugajah #weddingoftheyear #raikancinta #pelaminberendoi #buaianberendoi #tunang #nikah #bajutunang #bajunikah #dais #hantaranmurah #sewahantaran #decohantaran
πŸ‘†πŸ» πŸ‘° MINI PELAMIN TUNANG NUR AFIQAH dan BERENDOI MUHAMMAD AKIF IRFAN πŸ‘° . Lokasi : Manjoi / 19 Ogos . Terima kasih dari @pelaminmurahcantik.ipoh . πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 . #pelaminmurah  #minipelamin  #nikah  #tunang  #savethedate  #pelaminbajet  #pelamincantik  #pelaminipoh  #pelaminkampar  #pelamintapah  #pelaminkualakangsar  #pelamintelukintan  #pelaminbatugajah  #weddingoftheyear  #raikancinta  #pelaminberendoi  #buaianberendoi  #tunang  #nikah  #bajutunang  #bajunikah  #dais  #hantaranmurah  #sewahantaran  #decohantaran 
πŸ‘†πŸ»
πŸ‘° MINI PELAMIN TUNANG NUR AFIQAH dan BERENDOI MUHAMMAD AKIF IRFAN πŸ‘°
.
Lokasi : Manjoi / 19 Ogos
.

Terima kasih dari @pelaminmurahcantik.ipoh
.
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
.
#pelaminmurah #minipelamin #nikah #tunang #savethedate #pelaminbajet #pelamincantik #pelaminipoh #pelaminkampar #pelamintapah #pelaminkualakangsar #pelamintelukintan #pelaminbatugajah #weddingoftheyear #raikancinta #pelaminberendoi #buaianberendoi #tunang #nikah #bajutunang #bajunikah #dais #hantaranmurah #sewahantaran #decohantaran
πŸ‘†πŸ» πŸ‘° MINI PELAMIN TUNANG NUR AFIQAH dan BERENDOI MUHAMMAD AKIF IRFAN πŸ‘° . Lokasi : Manjoi / 19 Ogos . Terima kasih dari @pelaminmurahcantik.ipoh . πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 . #pelaminmurah  #minipelamin  #nikah  #tunang  #savethedate  #pelaminbajet  #pelamincantik  #pelaminipoh  #pelaminkampar  #pelamintapah  #pelaminkualakangsar  #pelamintelukintan  #pelaminbatugajah  #weddingoftheyear  #raikancinta  #pelaminberendoi  #buaianberendoi  #tunang  #nikah  #bajutunang  #bajunikah  #dais  #hantaranmurah  #sewahantaran  #decohantaran 
πŸ‘†πŸ»
πŸ‘° MINI PELAMIN TUNANG NUR AFIQAH dan BERENDOI MUHAMMAD AKIF IRFAN πŸ‘°
.
Lokasi : Manjoi / 19 Ogos
.

Terima kasih dari @pelaminmurahcantik.ipoh
.
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
.
#pelaminmurah #minipelamin #nikah #tunang #savethedate #pelaminbajet #pelamincantik #pelaminipoh #pelaminkampar #pelamintapah #pelaminkualakangsar #pelamintelukintan #pelaminbatugajah #weddingoftheyear #raikancinta #pelaminberendoi #buaianberendoi #tunang #nikah #bajutunang #bajunikah #dais #hantaranmurah #sewahantaran #decohantaran
πŸ‘†πŸ» πŸ‘° MINI PELAMIN TUNANG NUR AFIQAH dan BERENDOI MUHAMMAD AKIF IRFAN πŸ‘° . Lokasi : Manjoi / 19 Ogos . Terima kasih dari @pelaminmurahcantik.ipoh . πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 . #pelaminmurah  #minipelamin  #nikah  #tunang  #savethedate  #pelaminbajet  #pelamincantik  #pelaminipoh  #pelaminkampar  #pelamintapah  #pelaminkualakangsar  #pelamintelukintan  #pelaminbatugajah  #weddingoftheyear  #raikancinta  #pelaminberendoi  #buaianberendoi  #tunang  #nikah  #bajutunang  #bajunikah  #dais  #hantaranmurah  #sewahantaran  #decohantaran 
πŸ‘†πŸ»
πŸ‘° MINI PELAMIN TUNANG NUR AFIQAH dan BERENDOI MUHAMMAD AKIF IRFAN πŸ‘°
.
Lokasi : Manjoi / 19 Ogos
.

Terima kasih dari @pelaminmurahcantik.ipoh
.
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709
.
#pelaminmurah #minipelamin #nikah #tunang #savethedate #pelaminbajet #pelamincantik #pelaminipoh #pelaminkampar #pelamintapah #pelaminkualakangsar #pelamintelukintan #pelaminbatugajah #weddingoftheyear #raikancinta #pelaminberendoi #buaianberendoi #tunang #nikah #bajutunang #bajunikah #dais #hantaranmurah #sewahantaran #decohantaran
πŸ‘†πŸ» πŸ‘° MINI PELAMIN TUNANG NUR AFIQAH dan BERENDOI MUHAMMAD AKIF IRFAN πŸ‘° . Lokasi : Manjoi / 19 Ogos . Terima kasih dari @pelaminmurahcantik.ipoh . πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 πŸ“² 014.246.4006 & 014.942.2709 . #pelaminmurah  #minipelamin  #nikah  #tunang  #savethedate  #pelaminbajet  #pelamincantik  #pelaminipoh  #pelaminkampar  #pelamintapah  #pelaminkualakangsar  #pelamintelukintan  #pelaminbatugajah  #weddingoftheyear  #raikancinta  #pelaminberendoi  #buaianberendoi  #tunang  #nikah  #bajutunang  #bajunikah  #dais  #hantaranmurah  #sewahantaran  #decohantaran