an online Instagram web viewer

#buangbuluroma medias

Photos

Dua perkara yang menyedihkan;
. - Lelaki yang tidak pernah ke masjid kecuali ketika telah menjadi jenazah
. - Perempuan yang tidak pernah menutup aurat kecuali ketika sudah dikafankan
.
.
Salam jumaat πŸ€—
.
.
#islam #jumaat #salamjumaat  #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram
COMELNYER sis gojes ni...tq yunk review #aurawax yang super duper ohsem ni😍😍 Sis gojez riana dah cuba tau aurawax. Yang lain bila lagi nak tampil konfiden mcm dia😘

Bila customer happy, k. Izzah lagi lah happy dpt bantu ramai org.. Kan? 
Kalau muka je cantik, tapi x konfiden pon x best gak aihhh.. Pakai aurawax confirm konfiden level naik 100% uolls😘

Nak dptkan aurawax boleh wasap k. Izzah
www.wasap.my/60186692682/aurawax 
atau boleh pergi direct butik Seyna House Putrajaya

Atau boleh contact agent2 aurawax berdekatan korang okeeyyy. ❎❎STOP SHAVING, LETS WAXING❎❎ #aurawax #professionalhairremoval #organichairremoval #buangbuluroma #buluketiak #bulukaki #pengantin #hantaran #bertunang #seynahouse
COMELNYER sis gojes ni...tq yunk review #aurawax  yang super duper ohsem ni😍😍 Sis gojez riana dah cuba tau aurawax. Yang lain bila lagi nak tampil konfiden mcm dia😘 Bila customer happy, k. Izzah lagi lah happy dpt bantu ramai org.. Kan? Kalau muka je cantik, tapi x konfiden pon x best gak aihhh.. Pakai aurawax confirm konfiden level naik 100% uolls😘 Nak dptkan aurawax boleh wasap k. Izzah www.wasap.my/60186692682/aurawax atau boleh pergi direct butik Seyna House Putrajaya Atau boleh contact agent2 aurawax berdekatan korang okeeyyy. ❎❎STOP SHAVING, LETS WAXING❎❎ #aurawax  #professionalhairremoval  #organichairremoval  #buangbuluroma  #buluketiak  #bulukaki  #pengantin  #hantaran  #bertunang  #seynahouse 
#ReviewNorahHairRemoval
.
Licin gebu gebas tanpa bulussss 😘
Nak ketiak macam ni takkk. Mesti la kena guna Norah. Jom whatsapp Nana cepat ! 😍
.
πŸ“² Whatsapp 013-7549157
.
#NorahNusajaya #NorahGelangPatah #NorahIskandarPuteri 
#NorahLimaKedai #NorahBukitIndah #NorahMutiaraRini #organichairremoval #coldwax #hotwax #buangbulu #hairremoval #threading #plucking #shaving #waxing #travel #homespa #buangbuluroma #bebaskimia #bahanorganik
#JualanKasiLicin
#AndaBuluLicin
#KamiStockLicin 
ID : NTS6470J
#ReviewNorahHairRemoval  . Licin gebu gebas tanpa bulussss 😘 Nak ketiak macam ni takkk. Mesti la kena guna Norah. Jom whatsapp Nana cepat ! 😍 . πŸ“² Whatsapp 013-7549157 . #NorahNusajaya  #NorahGelangPatah  #NorahIskandarPuteri  #NorahLimaKedai  #NorahBukitIndah  #NorahMutiaraRini  #organichairremoval  #coldwax  #hotwax  #buangbulu  #hairremoval  #threading  #plucking  #shaving  #waxing  #travel  #homespa  #buangbuluroma  #bebaskimia  #bahanorganik  #JualanKasiLicin  #AndaBuluLicin  #KamiStockLicin  ID : NTS6470J
Alahai malunya bila ada org tegur wanita bermisai.. Mana nak sorok muka ni..
.
.
πŸ˜–Nak cukur nanti makin lebat!!
πŸ˜–Nak wax xsanggup nk tadah rasa sakit
πŸ˜–Nak biar dah mcm lelaki ada misai
.
.
Jom dapatkan sekarang
produk tengah panas sekarang ni..
.
Jom order sekarang πŸ“²0103863687
πŸ“²0103863687
πŸ“²0103863687
#jolenbleachcream #wanitabermisai #buangbuluroma #buangbuluketiak #buangbulumissv #wanitacantik #onlineshopping #wanitamuslimah #jolencreambleachmalaysia #ketiakbersih
Alahai malunya bila ada org tegur wanita bermisai.. Mana nak sorok muka ni.. . . πŸ˜–Nak cukur nanti makin lebat!! πŸ˜–Nak wax xsanggup nk tadah rasa sakit πŸ˜–Nak biar dah mcm lelaki ada misai . . Jom dapatkan sekarang produk tengah panas sekarang ni.. . Jom order sekarang πŸ“²0103863687 πŸ“²0103863687 πŸ“²0103863687 #jolenbleachcream  #wanitabermisai  #buangbuluroma  #buangbuluketiak  #buangbulumissv  #wanitacantik  #onlineshopping  #wanitamuslimah  #jolencreambleachmalaysia  #ketiakbersih 
Bulu kaki tumbuh kerinting slps mencukur??? 😱😱😱 . . 
Bukan tu je, bulu tumbuh lebih lebat & kasar ! Jadi, apa yg perlu anda buat skrg ?? .

Sila BERHENTI MENCUKUR & guna BEAUTY WAX skrg ! BEAUTY WAX diciptakan khass utk mencabut bulu di badan terus dari akar ! Bulu takkan tumbuh lebat & kasar sprti mencukur . . 
Mahal ? Tak lah. Hanya RM28 shj FREE POSTAGE & boleh digunakan seluruh bahgian badan termasuk private area !  Nak cuba? Dptkan skrg 0175519996 .
#hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #buluroma #buluketiak #kecantikkankulit #kecantikkanwanita #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #bebasbulu #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #deesritchifamily
Bulu kaki tumbuh kerinting slps mencukur??? 😱😱😱 . . Bukan tu je, bulu tumbuh lebih lebat & kasar ! Jadi, apa yg perlu anda buat skrg ?? . Sila BERHENTI MENCUKUR & guna BEAUTY WAX skrg ! BEAUTY WAX diciptakan khass utk mencabut bulu di badan terus dari akar ! Bulu takkan tumbuh lebat & kasar sprti mencukur . . Mahal ? Tak lah. Hanya RM28 shj FREE POSTAGE & boleh digunakan seluruh bahgian badan termasuk private area ! Nak cuba? Dptkan skrg 0175519996 . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #buluroma  #buluketiak  #kecantikkankulit  #kecantikkanwanita  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #bebasbulu  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #deesritchifamily 
Ψ§Ω„Ψ³ΩŽΩ‘Ω„Ψ§ΩŽΩ…Ω ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩŠΩ’ΩƒΩΩ…Ω’ ΩˆΩŽΨ±ΩŽΨ­Ω’Ω…ΩŽΨ©Ω اللهِ ΩˆΩŽΨ¨ΩŽΨ±ΩŽΩƒΩŽΨ§Ψͺُهُ
.
Ade sesiapa nak kalendar 2017 ni?
Nak bagi free je tau πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
Nanti Cik Ada pos.
.
Whatsapp +60182309601 sekarang.
Ψ§Ω„Ψ³ΩŽΩ‘Ω„Ψ§ΩŽΩ…Ω ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩŠΩ’ΩƒΩΩ…Ω’ ΩˆΩŽΨ±ΩŽΨ­Ω’Ω…ΩŽΨ©Ω اللهِ ΩˆΩŽΨ¨ΩŽΨ±ΩŽΩƒΩŽΨ§Ψͺُهُ . Ade sesiapa nak kalendar 2017 ni? Nak bagi free je tau πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ . Nanti Cik Ada pos. . Whatsapp +60182309601 sekarang.
HAIR REMOVER + KRIM PEMUTIH.. Siapa yang Nak Kaki Putih Mulus .. Segala Buluss Buluss hilang lesap mcm tu je..Yang Paling Best Lepas Pakai Hair Remover n Whitening Cream..Kulit Kaki Lembut .. Jangan Risau Hair Remover Boleh Digunakan Di semua Tempat2 yang Berbulu 😱😱 Berminat blh cpt² PM sy 
#buangbuluroma #buangbulu #bulubanyak #hilangkanbulukaki #hilangkanbuluketiak
HAIR REMOVER + KRIM PEMUTIH.. Siapa yang Nak Kaki Putih Mulus .. Segala Buluss Buluss hilang lesap mcm tu je..Yang Paling Best Lepas Pakai Hair Remover n Whitening Cream..Kulit Kaki Lembut .. Jangan Risau Hair Remover Boleh Digunakan Di semua Tempat2 yang Berbulu 😱😱 Berminat blh cptΒ² PM sy #buangbuluroma  #buangbulu  #bulubanyak  #hilangkanbulukaki  #hilangkanbuluketiak 
@Regrann from @dbanu_organichairremoval - πŸƒNAK CANTIK BAGAIKAN BIDADARIπŸƒ
.
Eeeeeee, tengok perempuan tu πŸ™„
.
1⃣Cantik tapi ada Bulu Ketiak
.
2⃣Cantik tapi ada misai
.
3⃣Cantik tapi ada Bulu kaki cam lelaki
.
4⃣Cantik tapi tangan Berbulu mcm Gorila
.
5⃣Cantik tapi Miss V berbau sbb berbulu lebat
.
πŸ’ Habis nk wat apa? Memanglah nk cantik!
.
πŸ’₯Jom try D'Banu Wax. 
No.1 Collagen Hair Removal di MalaysiaπŸ’₯
.
>>Whatsapp ke 0123525367<<
.
πŸ’žKemana mana pun dengan D'Banu WaxπŸ’ž
.
Buang bulu roma hingga ke akar
.
Penggunaan yg kerap, bulu roma hilang secara kekal
.
Kulit lebih Flawless
.
Boleh guna di:
🌹Wajah
🌹Badan
🌹Ketiak
🌹Tangan
🌹Kaki
🌹Miss V (private area)
.
πŸƒTengok Bulu ingat D'BanuπŸƒ
.
#Waxing #HairRemovalWax #HairRemoval #buangbuluroma #buluroma #unwantedhair #beauty #avon #watson #jangankecamsaya #veet #cantikalami #neelofa #organichairremoval #dbanuwax - #regrann
@Regrann from @dbanu_organichairremoval - πŸƒNAK CANTIK BAGAIKAN BIDADARIπŸƒ . Eeeeeee, tengok perempuan tu πŸ™„ . 1⃣Cantik tapi ada Bulu Ketiak . 2⃣Cantik tapi ada misai . 3⃣Cantik tapi ada Bulu kaki cam lelaki . 4⃣Cantik tapi tangan Berbulu mcm Gorila . 5⃣Cantik tapi Miss V berbau sbb berbulu lebat . πŸ’ Habis nk wat apa? Memanglah nk cantik! . πŸ’₯Jom try D'Banu Wax. No.1 Collagen Hair Removal di MalaysiaπŸ’₯ . >>Whatsapp ke 0123525367<< . πŸ’žKemana mana pun dengan D'Banu WaxπŸ’ž . Buang bulu roma hingga ke akar . Penggunaan yg kerap, bulu roma hilang secara kekal . Kulit lebih Flawless . Boleh guna di: 🌹Wajah 🌹Badan 🌹Ketiak 🌹Tangan 🌹Kaki 🌹Miss V (private area) . πŸƒTengok Bulu ingat D'BanuπŸƒ . #Waxing  #HairRemovalWax  #HairRemoval  #buangbuluroma  #buluroma  #unwantedhair  #beauty  #avon  #watson  #jangankecamsaya  #veet  #cantikalami  #neelofa  #organichairremoval  #dbanuwax  - #regrann 
πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹
Tak payah buat rawatan laser mahal2.
Kami bantu anda lenyapkan bulu roma. 
Kos murah gila, RM35 saja!
Dijamin berkesan! Atau wang anda akan dikembalikan?!
.
#ajhoneywax
#honeywaxmurah
#buangbuluroma
#naturalwax
.
{ LET'S START WAX! }
ORDER whatsapp sini :
πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹ Tak payah buat rawatan laser mahal2. Kami bantu anda lenyapkan bulu roma. Kos murah gila, RM35 saja! Dijamin berkesan! Atau wang anda akan dikembalikan?! . #ajhoneywax  #honeywaxmurah  #buangbuluroma  #naturalwax  . { LET'S START WAX! } ORDER whatsapp sini :
BeautyWax kini sudah ada dlm botol besar ! 😍😍😍😍 .
Lebih besar, lebih kuat , lebih jimat ! Hanya rm38 shj utk 350g ( FREE POSTAGE ) boleh pakai smpai 3 BULAN tauu. wahhh, berbaloi baloi!! 😍😍😍
.
.

Tggu apa lagi ??? Jum grab cepat ! Stock tinggal sikit je lagi ni πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.

Whatsapp Dee cepat utk menikmati kulit LICIN TANPA BULU ! 🌟🌟🌟 baru cik abang makin sayang kan ? πŸ™ˆ
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #buluroma #ajimaura #buluketiak #kecantikkankulit #kecantikkanwanita #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #bebasbulu #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #aurainsta #igmashup #terapiinstagram
BeautyWax kini sudah ada dlm botol besar ! 😍😍😍😍 . Lebih besar, lebih kuat , lebih jimat ! Hanya rm38 shj utk 350g ( FREE POSTAGE ) boleh pakai smpai 3 BULAN tauu. wahhh, berbaloi baloi!! 😍😍😍 . . Tggu apa lagi ??? Jum grab cepat ! Stock tinggal sikit je lagi ni πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . . Whatsapp Dee cepat utk menikmati kulit LICIN TANPA BULU ! 🌟🌟🌟 baru cik abang makin sayang kan ? πŸ™ˆ . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #buluroma  #ajimaura  #buluketiak  #kecantikkankulit  #kecantikkanwanita  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #bebasbulu  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram 
Regardless how your day begins, if you can just think of one positive thought then your entire day will get better 🌹
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #coldwax #wawawax
How to store WawaWax? πŸ€”
.
☝🏻 always keep in a room temperature
.
☝🏻keep it in a wardrobe if you are always turn on air conditioner .
.
Simple and easy !😍😍 let’s shop with us to have clean skin without hair πŸ™ˆ only rm32.9 (exc.postage) .
Whatsapp me 017 883 5763 .
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #coldwax #wawawax
How to store WawaWax? πŸ€” . ☝🏻 always keep in a room temperature . ☝🏻keep it in a wardrobe if you are always turn on air conditioner . . Simple and easy !😍😍 let’s shop with us to have clean skin without hair πŸ™ˆ only rm32.9 (exc.postage) . Whatsapp me 017 883 5763 . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #coldwax  #wawawax 
Many people don’t realize that their regular shaving habits could be to blame for some of the most common skin concerns, including clogged pores, dryness, flaking, irritation, and ingrown hairs 😰
.
Keep in mind that the outermost layer of your skin is made up of dead skin cells that serve as part of its protective barrier. These skin cells gradually flake off over time and are replaced by new ones
.
When you run a razor over your skin, however, you can accelerate this flaking process. To some extent, this exfoliation can be beneficial
.
Unfortunately, shaving can also push these skin cells, dirt, and other debris into your pores, which can lead to breakouts. Additionally, frequent shaving can cause your skin to appear dull and flaky and often results in redness, irritation, and razor bumps
.
.
Ingrown hairs are another very common side effect of shaving ☹️ This occurs when a shaved hair begins to curl back in toward the skin as it regrows, resulting in an uncomfortable or painful bump that can become infected
.
.
#facts #shaving  #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #buluroma #ajimaura #buluketiak #kecantikkankulit #kecantikkanwanita #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #bebasbulu #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #deesritchifamily
Many people don’t realize that their regular shaving habits could be to blame for some of the most common skin concerns, including clogged pores, dryness, flaking, irritation, and ingrown hairs 😰 . Keep in mind that the outermost layer of your skin is made up of dead skin cells that serve as part of its protective barrier. These skin cells gradually flake off over time and are replaced by new ones . When you run a razor over your skin, however, you can accelerate this flaking process. To some extent, this exfoliation can be beneficial . Unfortunately, shaving can also push these skin cells, dirt, and other debris into your pores, which can lead to breakouts. Additionally, frequent shaving can cause your skin to appear dull and flaky and often results in redness, irritation, and razor bumps . . Ingrown hairs are another very common side effect of shaving ☹️ This occurs when a shaved hair begins to curl back in toward the skin as it regrows, resulting in an uncomfortable or painful bump that can become infected . . #facts  #shaving  #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #buluroma  #ajimaura  #buluketiak  #kecantikkankulit  #kecantikkanwanita  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #bebasbulu  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #deesritchifamily 
TAHUKAH ANDA, kesan waxing akan tahan lebih lama sehingga 2 minggu ! .
.
Ini menunjukkan bahawa, kesan waxing membawa kpd pertumbuhan bulu yg lambat berbanding kita mencukur
.
.
Jadii, buat lah pilihan yg bijak sama ada mencukur atau berwaxing. Igt waxing, igt BeautyWax! BeautyWax berjaya membantu ramai wanita diluar sana memiliki kulit yg licin , halus & bebas bulu 😍😍😍😍
.
.
Tak percaya? Kami buktikan dgn feedback. Click #deewaxresult utk ketahui apa kata mereka πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #buluroma #ajimaura #buluketiak #kecantikkankulit #kecantikkanwanita #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #bebasbulu #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #deesritchifamily
TAHUKAH ANDA, kesan waxing akan tahan lebih lama sehingga 2 minggu ! . . Ini menunjukkan bahawa, kesan waxing membawa kpd pertumbuhan bulu yg lambat berbanding kita mencukur . . Jadii, buat lah pilihan yg bijak sama ada mencukur atau berwaxing. Igt waxing, igt BeautyWax! BeautyWax berjaya membantu ramai wanita diluar sana memiliki kulit yg licin , halus & bebas bulu 😍😍😍😍 . . Tak percaya? Kami buktikan dgn feedback. Click #deewaxresult  utk ketahui apa kata mereka πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #buluroma  #ajimaura  #buluketiak  #kecantikkankulit  #kecantikkanwanita  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #bebasbulu  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #deesritchifamily 
WawaWax ialah Cold Wax yang mesra pengguna πŸ€—
.

Tak perlu nak panaskan
.

Tiada potensi utk melecur atau terpaksa tunggu wax utk kurang panas .

Terus buka penutup, sapu dan wax πŸ€— mudah bukan ? Jadi, tunggu apa lagi ? Jum dptkan WawaWax skrg utk membantu anda dlm menghapuskan semua bulu di badan ! Whatsapp 017 883 5763 .
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #coldwax #wawawax
WawaWax ialah Cold Wax yang mesra pengguna πŸ€— . Tak perlu nak panaskan . Tiada potensi utk melecur atau terpaksa tunggu wax utk kurang panas . Terus buka penutup, sapu dan wax πŸ€— mudah bukan ? Jadi, tunggu apa lagi ? Jum dptkan WawaWax skrg utk membantu anda dlm menghapuskan semua bulu di badan ! Whatsapp 017 883 5763 . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #coldwax  #wawawax 
Jum buang bulu tanpa rasa sakit ! .
Siapa yg kata waxing ni menyakitkan ? Tengok je MACAM sakit. Tp sbnrnya tak sakit pun lah πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
.
Dah la tak sakit. Pastu dapat byk kebaikkan pulak tu ! 😍 bukan je setakat buang bulu kat badan, tetapi dpt menghaluskan & melicinkan kulit juga tauuu ! πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
Haa best ke best ? Dgn daki daki melekat kat badan semua tertanggal. Tu yg kulit jadi makin putih tu πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Nak tunggu apa lagi ?? Jum dptkan BeautyWax skrg ! Hanya serendah RM28 FREE POSTAGE  shj. Whatsapp Dee 017 883 5763 .
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #deesritchifamily
Jum buang bulu tanpa rasa sakit ! . Siapa yg kata waxing ni menyakitkan ? Tengok je MACAM sakit. Tp sbnrnya tak sakit pun lah πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† . . Dah la tak sakit. Pastu dapat byk kebaikkan pulak tu ! 😍 bukan je setakat buang bulu kat badan, tetapi dpt menghaluskan & melicinkan kulit juga tauuu ! πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ . Haa best ke best ? Dgn daki daki melekat kat badan semua tertanggal. Tu yg kulit jadi makin putih tu πŸ˜‹πŸ˜‹ . . Nak tunggu apa lagi ?? Jum dptkan BeautyWax skrg ! Hanya serendah RM28 FREE POSTAGE shj. Whatsapp Dee 017 883 5763 . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #deesritchifamily 
Now, as we close one chapter, the pen is gradually inking up, preparing itself to write the next. Whenever you smile, the people around you will also feel comfortable🌹
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #morningqoute
WawaWax ialah Cold Wax yang mesra pengguna πŸ€—
.

Tak perlu nak panaskan
.

Tiada potensi utk melecur atau terpaksa tunggu wax utk kurang panas .

Terus buka penutup, sapu dan wax πŸ€— mudah bukan ? Jadi, tunggu apa lagi ? Jum dptkan WawaWax skrg utk membantu anda dlm menghapuskan semua bulu di badan ! Whatsapp 017 883 5763 .
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #coldwax #wawawax
WawaWax ialah Cold Wax yang mesra pengguna πŸ€— . Tak perlu nak panaskan . Tiada potensi utk melecur atau terpaksa tunggu wax utk kurang panas . Terus buka penutup, sapu dan wax πŸ€— mudah bukan ? Jadi, tunggu apa lagi ? Jum dptkan WawaWax skrg utk membantu anda dlm menghapuskan semua bulu di badan ! Whatsapp 017 883 5763 . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #coldwax  #wawawax 
#ReviewNorahHairRemoval
.
Licin gebu gebas tanpa bulussss 😘
Nak ketiak macam ni takkk. Mesti la kena guna Norah. Jom whatsapp Nana cepat ! 😍
.
πŸ“² Whatsapp 013-7549157
.
#NorahNusajaya #NorahGelangPatah #NorahIskandarPuteri 
#NorahLimaKedai #NorahBukitIndah #NorahMutiaraRini #organichairremoval #coldwax #hotwax #buangbulu #hairremoval #threading #plucking #shaving #waxing #travel #homespa #buangbuluroma #bebaskimia #bahanorganik
#JualanKasiLicin
#AndaBuluLicin
#KamiStockLicin 
ID : NTS6470J
#ReviewNorahHairRemoval  . Licin gebu gebas tanpa bulussss 😘 Nak ketiak macam ni takkk. Mesti la kena guna Norah. Jom whatsapp Nana cepat ! 😍 . πŸ“² Whatsapp 013-7549157 . #NorahNusajaya  #NorahGelangPatah  #NorahIskandarPuteri  #NorahLimaKedai  #NorahBukitIndah  #NorahMutiaraRini  #organichairremoval  #coldwax  #hotwax  #buangbulu  #hairremoval  #threading  #plucking  #shaving  #waxing  #travel  #homespa  #buangbuluroma  #bebaskimia  #bahanorganik  #JualanKasiLicin  #AndaBuluLicin  #KamiStockLicin  ID : NTS6470J
BeautyWax bukan sekadar mampu menanggalkan bulu HINGGA KE AKAR UMBI, tetapi juga mampu menjadikan kulit anda lebih HALUS, BERSIH & LICIN! .
Bulu yg akan tumbuh selepas menggunakan BeautyWax juga lebih SEDIKIT, HALUS & LAMBAT tidak sprti kita mencukur .
.
Nak kulit licin ? Jum dpatkan  BeautyWax segera! Jgn lupa whatsapp Dee skrg 017 883 5763 .
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #deesritchifamily
BeautyWax bukan sekadar mampu menanggalkan bulu HINGGA KE AKAR UMBI, tetapi juga mampu menjadikan kulit anda lebih HALUS, BERSIH & LICIN! . Bulu yg akan tumbuh selepas menggunakan BeautyWax juga lebih SEDIKIT, HALUS & LAMBAT tidak sprti kita mencukur . . Nak kulit licin ? Jum dpatkan BeautyWax segera! Jgn lupa whatsapp Dee skrg 017 883 5763 . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #deesritchifamily 
Memakai pakaian yg ketat selepas waxing akan menyebabkan iritasi/kegatalan pada bahagian kulit yg telah di waxing
.
Jadi, pastikan anda tidak memakai pakaian yg ketat slps waxing yaa
.
.
Berpakaian yg sopan kan lebih manis ? πŸ˜‰πŸ˜˜
.
.
#deewaxingtips  #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #deesritchifamily
Memakai pakaian yg ketat selepas waxing akan menyebabkan iritasi/kegatalan pada bahagian kulit yg telah di waxing . Jadi, pastikan anda tidak memakai pakaian yg ketat slps waxing yaa . . Berpakaian yg sopan kan lebih manis ? πŸ˜‰πŸ˜˜ . . #deewaxingtips  #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #deesritchifamily 
This is how to waxing your armpit πŸ™†πŸ»
.
Before waxing, pls make sure that u hair length is 1/2 inch yaa
.
Happy waxing ! 😘😘
.
.
#deewaxingtips  #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #wawawax #deewaxingtips
BeautyWax sesuai digunakan utk semua orang termasuk lah ibu mengandung & mereka yg mempunyai masalah kulit sensitif πŸ˜†πŸ˜†
.
Jadi, jum gunakan BeautyWax tanpa ragu utk menghapuskan bulu di badan! Bahan yg kami gunakan adalah 100% dari bahan organik πŸ€—
.
.
Tak percaya dgn keberkesanan BeautyWax? Click #deewaxresult utk lihat banyak testimoni berjaya πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Whatsapp utk pembelian  017 883 5763 .
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #wawawax
BeautyWax sesuai digunakan utk semua orang termasuk lah ibu mengandung & mereka yg mempunyai masalah kulit sensitif πŸ˜†πŸ˜† . Jadi, jum gunakan BeautyWax tanpa ragu utk menghapuskan bulu di badan! Bahan yg kami gunakan adalah 100% dari bahan organik πŸ€— . . Tak percaya dgn keberkesanan BeautyWax? Click #deewaxresult  utk lihat banyak testimoni berjaya πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . . Whatsapp utk pembelian 017 883 5763 . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #wawawax 
GET FREE PERFECT BRA NOW!!! hello darlings u can get very special gift from us when u buy #aurawaxcombo 😍

Let's grab while stock last.

Klik here : www.wasap.my/60186692682/combo ============================================= Perfect bra ni direka khas untuk ;- βœ…menaikkan kembali payudara persis anak dara.bila pakai rasa sgt selesa dan kelihatan lebih sexy & more confident😘 βœ…selesa menyerap peluh menggunakan fabrik yg berkualiti tinggi βœ…Ramai pesakit slip disc memakai perfect bra krn design belakang direka khas utk menyokong tulang belakang supaya tidak bongkok βœ…pilihan utama ibu mengandung & menyusu sbb ia SELAMAT dan sgt selesa.tiada penggunaan besi. βœ…Harga pasaran RM39! tapi kami bagi FREE je dgn belian combo ni.tengok berapa banyak sis dah JIMAT!

#aurawax #organichairremoval #professionalhairremoval #stopshaving #buangbuluroma #buluketiak #bulukaki
GET FREE PERFECT BRA NOW!!! hello darlings u can get very special gift from us when u buy #aurawaxcombo  😍 Let's grab while stock last. Klik here : www.wasap.my/60186692682/combo ============================================= Perfect bra ni direka khas untuk ;- βœ…menaikkan kembali payudara persis anak dara.bila pakai rasa sgt selesa dan kelihatan lebih sexy & more confident😘 βœ…selesa menyerap peluh menggunakan fabrik yg berkualiti tinggi βœ…Ramai pesakit slip disc memakai perfect bra krn design belakang direka khas utk menyokong tulang belakang supaya tidak bongkok βœ…pilihan utama ibu mengandung & menyusu sbb ia SELAMAT dan sgt selesa.tiada penggunaan besi. βœ…Harga pasaran RM39! tapi kami bagi FREE je dgn belian combo ni.tengok berapa banyak sis dah JIMAT! #aurawax  #organichairremoval  #professionalhairremoval  #stopshaving  #buangbuluroma  #buluketiak  #bulukaki 
The happiest people don’t have the best of everything, they just make the best of everything
.
Good morning monday ! 😘😘
. . #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #wawawax
Dulu Senah selalu sangat kena ejek dengan kawan dia sbb banyak bulu
.
Jadi dia pun ambil keputusan utk cukur semua bulu2 dia
.

Tapi dia tak tahu yang dia dah kesilapan besar
.

Bulu2 tu tumbuh cepat dan makin tebal 😱
.
Dia terpaksa lebih kerap bercukur sebab tak nak kena ejek dah πŸ˜“
.

Sehingga lah, Senah jumpa rahsia yang akan membuatkan bulu dia tumbuh lambat dan halusss 😍
.
Sekarang Senah dah tak risau dah nak kena selalu bercukur πŸ€— .

Dia hanya perlu gunakan produk ni sebulan sekali je πŸ€—
.
Jadi, tunggu apa lagi. Jum dpt kn wawa wax segera !! Whatsapp dee 017 883 5763 .
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #wawawax
Dulu Senah selalu sangat kena ejek dengan kawan dia sbb banyak bulu . Jadi dia pun ambil keputusan utk cukur semua bulu2 dia . Tapi dia tak tahu yang dia dah kesilapan besar . Bulu2 tu tumbuh cepat dan makin tebal 😱 . Dia terpaksa lebih kerap bercukur sebab tak nak kena ejek dah πŸ˜“ . Sehingga lah, Senah jumpa rahsia yang akan membuatkan bulu dia tumbuh lambat dan halusss 😍 . Sekarang Senah dah tak risau dah nak kena selalu bercukur πŸ€— . Dia hanya perlu gunakan produk ni sebulan sekali je πŸ€— . Jadi, tunggu apa lagi. Jum dpt kn wawa wax segera !! Whatsapp dee 017 883 5763 . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #wawawax 
Tiada lagi bulu di badan dgn BeautyWax ! 😻😻😻
.
.
Sememangnya BeautyWax membantu anda dlm menghapuskan bulu di badan.Hasil nya juga sgt berkesan sehebat rawatan Di spa tau ! πŸ™ˆπŸ™ˆ
.
.
Tak percaya ? Click sini #deewaxresult ada byk lambakkan feedback daripada customer πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Jadi Jum dptkan BeautyWax sekarangggg utk badan bebas bulu ! πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» .
** Jgn lupa click link dekat bio utk direct whatsapp Okayy ? 😘
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #deesritchifamily
Tiada lagi bulu di badan dgn BeautyWax ! 😻😻😻 . . Sememangnya BeautyWax membantu anda dlm menghapuskan bulu di badan.Hasil nya juga sgt berkesan sehebat rawatan Di spa tau ! πŸ™ˆπŸ™ˆ . . Tak percaya ? Click sini #deewaxresult  ada byk lambakkan feedback daripada customer πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . . Jadi Jum dptkan BeautyWax sekarangggg utk badan bebas bulu ! πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» . ** Jgn lupa click link dekat bio utk direct whatsapp Okayy ? 😘 . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #deesritchifamily 
Tiada lagi bulu di badan dgn BeautyWax ! 😻😻😻
.
.
Sememangnya BeautyWax membantu anda dlm menghapuskan bulu di badan.Hasil nya juga sgt berkesan sehebat rawatan Di spa tau ! πŸ™ˆπŸ™ˆ
.
.
Tak percaya ? Click sini #deewaxresult ada byk lambakkan feedback daripada customer πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Jadi Jum dptkan BeautyWax sekarangggg utk badan bebas bulu ! πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» .
** Jgn lupa click link dekat bio utk direct whatsapp Okayy ? 😘
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #deesritchifamily
Tiada lagi bulu di badan dgn BeautyWax ! 😻😻😻 . . Sememangnya BeautyWax membantu anda dlm menghapuskan bulu di badan.Hasil nya juga sgt berkesan sehebat rawatan Di spa tau ! πŸ™ˆπŸ™ˆ . . Tak percaya ? Click sini #deewaxresult  ada byk lambakkan feedback daripada customer πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . . Jadi Jum dptkan BeautyWax sekarangggg utk badan bebas bulu ! πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» . ** Jgn lupa click link dekat bio utk direct whatsapp Okayy ? 😘 . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #deesritchifamily 
πŸ’‹AURAWAX MUDAH, BUKA PENUTUP TERUS APPLY πŸ’‹

KORANG TAK PERLU BUANG MASA NAK KENA PANASKAN BAGAI,ZAMAN SEKARANG SEMUA KENA PANTAS UOLLS πŸ“£ PERCUMA PERFECT BRA DENGAN PEMBELIAN COMBO πŸ“£

Awakk..awak..WAJIB grab PROMOSI ni beli 2 set #aurawax awak dapat FREE perfect BRA bernilai Rm39!!!best ke best?

APA ada dlm 2 set Aurawax ni?
πŸ’‹ 2 jars of wax (350g each)
πŸ’‹ 30pcs premium wax strips (washable)
πŸ’‹ 2 colourful spatula
πŸ’‹ 2 small spatula
πŸ’‹ manual guide

SO, LET'S GRAB AURAWAX TODAY!!!
awak2 WAJIB cuba aurawax hair removal ni utk kulit licin bebas bulu macam babyπŸ‘Œ

KLIK link ni untuk order 
www.wasap.my/60186692682/combo *** PERFECT BRA direka khas untuk menaikkan kembali payudara anda dan ia sgt sesuai utk pesakit tulang belakang,ibu mengandung,menyusu,atlet sukan*** #professionalhairremoval #organichairremoval #jangancukurlagi #stopshaving #stopshavingladies #seripengantin #honeywax #buangbuluroma #cabuthinggaakar #pengantin #hantaran #seynahouse
πŸ’‹AURAWAX MUDAH, BUKA PENUTUP TERUS APPLY πŸ’‹ KORANG TAK PERLU BUANG MASA NAK KENA PANASKAN BAGAI,ZAMAN SEKARANG SEMUA KENA PANTAS UOLLS πŸ“£ PERCUMA PERFECT BRA DENGAN PEMBELIAN COMBO πŸ“£ Awakk..awak..WAJIB grab PROMOSI ni beli 2 set #aurawax  awak dapat FREE perfect BRA bernilai Rm39!!!best ke best? APA ada dlm 2 set Aurawax ni? πŸ’‹ 2 jars of wax (350g each) πŸ’‹ 30pcs premium wax strips (washable) πŸ’‹ 2 colourful spatula πŸ’‹ 2 small spatula πŸ’‹ manual guide SO, LET'S GRAB AURAWAX TODAY!!! awak2 WAJIB cuba aurawax hair removal ni utk kulit licin bebas bulu macam babyπŸ‘Œ KLIK link ni untuk order www.wasap.my/60186692682/combo *** PERFECT BRA direka khas untuk menaikkan kembali payudara anda dan ia sgt sesuai utk pesakit tulang belakang,ibu mengandung,menyusu,atlet sukan*** #professionalhairremoval  #organichairremoval  #jangancukurlagi  #stopshaving  #stopshavingladies  #seripengantin  #honeywax  #buangbuluroma  #cabuthinggaakar  #pengantin  #hantaran  #seynahouse 
Jum buang bulu & berhenti mencukur ! Segera dptkan Wawa wax yg mampu menghapuskan bulu di badan & menjadikan kulit semakin bersih & licin ! 😍😍😍 .
.
Bulu tumbuh kasar ? Dgn wawa wax, bulu tidak akan tumbuh dgn kasar malah,  bulu akan tumbuh lebih halus & lebih lambat ! 🌟 waahh, best kan ?? 😍😍 jgn lupa whatsapp Dee utk pertanyaan lanjut ya .
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #wawawax
Jum buang bulu & berhenti mencukur ! Segera dptkan Wawa wax yg mampu menghapuskan bulu di badan & menjadikan kulit semakin bersih & licin ! 😍😍😍 . . Bulu tumbuh kasar ? Dgn wawa wax, bulu tidak akan tumbuh dgn kasar malah, bulu akan tumbuh lebih halus & lebih lambat ! 🌟 waahh, best kan ?? 😍😍 jgn lupa whatsapp Dee utk pertanyaan lanjut ya . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #wawawax 
πŸ’‹AURAWAX MUDAH, BUKA PENUTUP TERUS APPLY πŸ’‹

KORANG TAK PERLU BUANG MASA NAK KENA PANASKAN BAGAI,ZAMAN SEKARANG SEMUA KENA PANTAS UOLLS πŸ“£ PERCUMA PERFECT BRA DENGAN PEMBELIAN COMBO πŸ“£

Awakk..awak..WAJIB grab PROMOSI ni beli 2 set #aurawax awak dapat FREE perfect BRA bernilai Rm39!!!best ke best?

APA ada dlm 2 set Aurawax ni?
πŸ’‹ 2 jars of wax (350g each)
πŸ’‹ 30pcs premium wax strips (washable)
πŸ’‹ 2 colourful spatula
πŸ’‹ 2 small spatula
πŸ’‹ manual guide

SO, LET'S GRAB AURAWAX TODAY!!!
awak2 WAJIB cuba aurawax hair removal ni utk kulit licin bebas bulu macam babyπŸ‘Œ

KLIK link ni untuk order 
www.wasap.my/60186692682/combo *** PERFECT BRA direka khas untuk menaikkan kembali payudara anda dan ia sgt sesuai utk pesakit tulang belakang,ibu mengandung,menyusu,atlet sukan*** #professionalhairremoval #organichairremoval #jangancukurlagi #stopshaving #stopshavingladies #seripengantin #honeywax #buangbuluroma #cabuthinggaakar #pengantin #hantaran #seynahouse
πŸ’‹AURAWAX MUDAH, BUKA PENUTUP TERUS APPLY πŸ’‹ KORANG TAK PERLU BUANG MASA NAK KENA PANASKAN BAGAI,ZAMAN SEKARANG SEMUA KENA PANTAS UOLLS πŸ“£ PERCUMA PERFECT BRA DENGAN PEMBELIAN COMBO πŸ“£ Awakk..awak..WAJIB grab PROMOSI ni beli 2 set #aurawax  awak dapat FREE perfect BRA bernilai Rm39!!!best ke best? APA ada dlm 2 set Aurawax ni? πŸ’‹ 2 jars of wax (350g each) πŸ’‹ 30pcs premium wax strips (washable) πŸ’‹ 2 colourful spatula πŸ’‹ 2 small spatula πŸ’‹ manual guide SO, LET'S GRAB AURAWAX TODAY!!! awak2 WAJIB cuba aurawax hair removal ni utk kulit licin bebas bulu macam babyπŸ‘Œ KLIK link ni untuk order www.wasap.my/60186692682/combo *** PERFECT BRA direka khas untuk menaikkan kembali payudara anda dan ia sgt sesuai utk pesakit tulang belakang,ibu mengandung,menyusu,atlet sukan*** #professionalhairremoval  #organichairremoval  #jangancukurlagi  #stopshaving  #stopshavingladies  #seripengantin  #honeywax  #buangbuluroma  #cabuthinggaakar  #pengantin  #hantaran  #seynahouse 
Take it easy & dont make it hard. Have blessing sunday everyone! 😘😘
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #wawawax
What’s the point of being alive if you don’t at least try to do something remarkable? You can never have a positive life if your mind is always negative
.
Good morning sunday ! 😘😘
.
.  #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #wawawax
Siapa selaluuu sangat busy, lepas tu tak sempat nak buang bulu?
.

Outstation sana sini πŸ˜ͺ
.

Balik-balik dah penat, tak mampu nak buat apa, kalau boleh nak terus tidur je
.

Tapi kebersihan diri harus di utamakan juga kan?
.

Apa kata korang cuba wax dari rumah sahaja πŸ€—
.

Boleh wax sebelum tidur atau sebelum nak pergi kerja ☺️
.

Semudah 1 2 3 je πŸ€— jadi, jum dptkan wawawax segera utk memudahkan kehidupan anda ! Whatsapp 017 883 5763 .
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #wawawax
Siapa selaluuu sangat busy, lepas tu tak sempat nak buang bulu? . Outstation sana sini πŸ˜ͺ . Balik-balik dah penat, tak mampu nak buat apa, kalau boleh nak terus tidur je . Tapi kebersihan diri harus di utamakan juga kan? . Apa kata korang cuba wax dari rumah sahaja πŸ€— . Boleh wax sebelum tidur atau sebelum nak pergi kerja ☺️ . Semudah 1 2 3 je πŸ€— jadi, jum dptkan wawawax segera utk memudahkan kehidupan anda ! Whatsapp 017 883 5763 . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #wawawax 
Nak kulit licin, bersih & lembut mcm kulit bayi ? 😍😍😍
.
.
Fungsi BeautyWax ialah  mencabut bulu di badan dgn berkesan seterusnya  mampu menjadikan kulit anda  licin, lembut & halus seperti bayi ! 🀀🀀
.
.
Bukan itu je, kulit anda juga menjadi semakin seksi. Dah takde hutan simpan di badan termasuk lah di kawasan tersembunyi πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
Nak tahu lebih lanjut tentang BeautyWax? Whatsapp Dee skrg 017 883 5763 .
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #deesritchifamily
Nak kulit licin, bersih & lembut mcm kulit bayi ? 😍😍😍 . . Fungsi BeautyWax ialah mencabut bulu di badan dgn berkesan seterusnya mampu menjadikan kulit anda licin, lembut & halus seperti bayi ! 🀀🀀 . . Bukan itu je, kulit anda juga menjadi semakin seksi. Dah takde hutan simpan di badan termasuk lah di kawasan tersembunyi πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ . Nak tahu lebih lanjut tentang BeautyWax? Whatsapp Dee skrg 017 883 5763 . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #deesritchifamily 
Here have some guide for you when to wax your body part : .
.
πŸ™πŸ» Face : every 2-3 weeks
.
πŸ™‹πŸ» Underarm : every 2 weeks . πŸ‘™ Bikini area : every 3-4 weeks .
πŸ‘―β€β™‚οΈ Additional body service : 3-4 weeks .
.
So this is the best timeline for waxing your body part 😻 happy waxing & don't forget to share yr feedback yaa ! 😘😘😘
.
#deewaxingtips  #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #buluroma #ajimaura #buluketiak #kecantikkankulit #kecantikkanwanita #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #bebasbulu #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #deesritchifamily #wawawax
Here have some guide for you when to wax your body part : . . πŸ™πŸ» Face : every 2-3 weeks . πŸ™‹πŸ» Underarm : every 2 weeks . πŸ‘™ Bikini area : every 3-4 weeks . πŸ‘―β€β™‚οΈ Additional body service : 3-4 weeks . . So this is the best timeline for waxing your body part 😻 happy waxing & don't forget to share yr feedback yaa ! 😘😘😘 . #deewaxingtips  #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #buluroma  #ajimaura  #buluketiak  #kecantikkankulit  #kecantikkanwanita  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #bebasbulu  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #deesritchifamily  #wawawax 
Kenapa waxing semakin dikenali di Malaysia?
.

Ramai dah mula mencuba dan terus jatuh cinta 😍
.

Korang ni, bila lagi nak cuba?
.

Waxing ni sebenarnya lebih banyak kelebihan tau berbanding dengan bercukur
. 🌱Bulu tumbuh dlm tempoh 2 minggu hingga 2 bulan bergatung kepada lokasi waxing & hormon kita
. 🌱Tiada iritasi seperti rasa gatal-gatal atau tumbuh jerawat ( Kalau tumbuh adalah kerana anda tak follow basic step yg admin dah share 😏)
. 🌱Kulit halus dan lembut kerana bulu ditarik dari akar πŸ‘πŸ»
. 🌱Bulu tumbuh semakin halus 😎
.
Jadi, nak tggu apa lagi ?? Buang pisau cukur anda & berpindah lah Ke WawaWax! πŸ™ˆπŸ™ˆ
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #wawawax
Kenapa waxing semakin dikenali di Malaysia? . Ramai dah mula mencuba dan terus jatuh cinta 😍 . Korang ni, bila lagi nak cuba? . Waxing ni sebenarnya lebih banyak kelebihan tau berbanding dengan bercukur . 🌱Bulu tumbuh dlm tempoh 2 minggu hingga 2 bulan bergatung kepada lokasi waxing & hormon kita . 🌱Tiada iritasi seperti rasa gatal-gatal atau tumbuh jerawat ( Kalau tumbuh adalah kerana anda tak follow basic step yg admin dah share 😏) . 🌱Kulit halus dan lembut kerana bulu ditarik dari akar πŸ‘πŸ» . 🌱Bulu tumbuh semakin halus 😎 . Jadi, nak tggu apa lagi ?? Buang pisau cukur anda & berpindah lah Ke WawaWax! πŸ™ˆπŸ™ˆ . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #wawawax 
It is better to live one day as a lion, than a thousand days as a lamb. Try to substitute your negative thoughts with positive ones so that you can enjoy positive outcomes🌹
.
Happy Saturday! πŸ€—πŸ€—
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #wawawax
Testimoni #WawaWaxuserbydee πŸ€—
. β€œDah tak sakit lepas guna lama-lamaβ€œ .

Sebab apa?
sebab Bulus di badan kita dah tak tebal dah πŸ€—
.

Sebaliknya jadi semakin halusss πŸ€—
.

Akar pun dah tak tebal, jadi mudah lah nak tarik bulu ☺️
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #wawawax
Testimoni #WawaWaxuserbydee  πŸ€— . β€œDah tak sakit lepas guna lama-lamaβ€œ . Sebab apa? sebab Bulus di badan kita dah tak tebal dah πŸ€— . Sebaliknya jadi semakin halusss πŸ€— . Akar pun dah tak tebal, jadi mudah lah nak tarik bulu ☺️ . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #wawawax 
Nak dptkan ketiak licin bebas bulu ?? πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Jum guna BeautyWax! Pengalaman dee sendiri, lepas guna BeautyWax bulu tumbuh haluss sgt
.
Kdg kdg tak perasan pun bulu dah tumbuhπŸ˜… tetibe je, bulu dah tumbuh. Entah Bila masa dy tumbuh 🀣🀣🀣
.
Sbb masa mencukur dulu, ketiak rasa gatal masa bulu nak tumbuh. Ha, itu tanda nya dah kena cukur lagi sekali πŸ˜… lepas tu, bulu memang tumbuh kasar & cepat sgt tumbuh. Kena kerap cukur 😀😀
.
.
Jadi, anda nilai lah sendiri. Mana satu pilihan anda? Waxing atau shaving ?? πŸ€”πŸ€”
.
.
Jgn biarkan ketiak tu bersemak. Bulu ketiak yg byk akan memerangkap peluh, seterusnya badan akan berbau ! 🀒🀒🀒
.
.
Jadi, utk dptkan ketiak yg licin tanpa bulu, jum kita berBeauty! Semestinya berkesan & selamat πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
.
Whatsapp Dee utk pertanyaan lebih lanjut tentang BeautyWax 017 883 5763 .
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #deesritchifamily
Nak dptkan ketiak licin bebas bulu ?? πŸ˜‹πŸ˜‹ . . Jum guna BeautyWax! Pengalaman dee sendiri, lepas guna BeautyWax bulu tumbuh haluss sgt . Kdg kdg tak perasan pun bulu dah tumbuhπŸ˜… tetibe je, bulu dah tumbuh. Entah Bila masa dy tumbuh 🀣🀣🀣 . Sbb masa mencukur dulu, ketiak rasa gatal masa bulu nak tumbuh. Ha, itu tanda nya dah kena cukur lagi sekali πŸ˜… lepas tu, bulu memang tumbuh kasar & cepat sgt tumbuh. Kena kerap cukur 😀😀 . . Jadi, anda nilai lah sendiri. Mana satu pilihan anda? Waxing atau shaving ?? πŸ€”πŸ€” . . Jgn biarkan ketiak tu bersemak. Bulu ketiak yg byk akan memerangkap peluh, seterusnya badan akan berbau ! 🀒🀒🀒 . . Jadi, utk dptkan ketiak yg licin tanpa bulu, jum kita berBeauty! Semestinya berkesan & selamat πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . . Whatsapp Dee utk pertanyaan lebih lanjut tentang BeautyWax 017 883 5763 . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #deesritchifamily 
Memakai pakaian yg ketat selepas waxing akan menyebabkan iritasi/kegatalan pada bahagian kulit yg telah di waxing
.
Jadi, pastikan anda tidak memakai pakaian yg ketat slps waxing yaa
.
.
Berpakaian yg sopan kan lebih manis ? πŸ˜‰πŸ˜˜
.
.
#deewaxingtips  #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #deesritchifamily
Memakai pakaian yg ketat selepas waxing akan menyebabkan iritasi/kegatalan pada bahagian kulit yg telah di waxing . Jadi, pastikan anda tidak memakai pakaian yg ketat slps waxing yaa . . Berpakaian yg sopan kan lebih manis ? πŸ˜‰πŸ˜˜ . . #deewaxingtips  #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #deesritchifamily 
Jangan risau πŸ€— WawaWax hanya berharga RM32.99 tau 😍
.

Boleh pakai selama 3 hingga 12 bulan pula tu, tapi bergantung kepada cara penggunaan kita juga tau ☺️ .

Tak perlu dah risau nak kena pergi waxing centre dan habiskan beratus2 utk satu session sahaja πŸ™ƒ
.
Jum tempah WawaWax anda dgn whatsapp Dee 017 883 5763 πŸ™ˆπŸ™ˆ
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #wawawax
Jangan risau πŸ€— WawaWax hanya berharga RM32.99 tau 😍 . Boleh pakai selama 3 hingga 12 bulan pula tu, tapi bergantung kepada cara penggunaan kita juga tau ☺️ . Tak perlu dah risau nak kena pergi waxing centre dan habiskan beratus2 utk satu session sahaja πŸ™ƒ . Jum tempah WawaWax anda dgn whatsapp Dee 017 883 5763 πŸ™ˆπŸ™ˆ . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #wawawax 
Tak best kan guna pisau cukur ? Kulit bertambah kasar & bulu tumbuh dgn cepat ! 😒
.
.
Jadi apa yg perlu anda buat ?? Dptkan BeautyWax & buang pisau cukur anda ! BeautyWax sgt BERKESAN mencabut bulu hingga ke akar ! .
.
Kini tiada lagi bulu di badan & pastinya kulit anda menjadi lebih mengancam ! 🀀🀀 whatsapp Dee 017 883 5763 utk place order 🌸
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup
Tak best kan guna pisau cukur ? Kulit bertambah kasar & bulu tumbuh dgn cepat ! 😒 . . Jadi apa yg perlu anda buat ?? Dptkan BeautyWax & buang pisau cukur anda ! BeautyWax sgt BERKESAN mencabut bulu hingga ke akar ! . . Kini tiada lagi bulu di badan & pastinya kulit anda menjadi lebih mengancam ! 🀀🀀 whatsapp Dee 017 883 5763 utk place order 🌸 . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup 
MORNING DARLINGS...Happy Friday :) Berita baik bagi org2 di Taiping/kemunting. uolls boleh singgah Butik Simply Special untuk dapatkan #aurawax...Aurawax dah ada kat sini tau!

Datang sini uolls boleh shopping sakan na..boleh la dapat kulit gebu gebas bebas bulu roma lps ni..JOM datang ramai2 na :) Lokasi butik:- Simply Special Vendor Butik
No.7 Ground Floor, Jalan Medan Saujana, Taman Medan Saujana, 34600 Kamunting, Taiping Perak.
Sebelah The Store Kamunting.
Sederet Amway, Geli-Geli Kucing.
0122030904

#codtaiping #codkemunting #buangbuluroma #hairremoval #organichairremoval #honeywaxmurah #professionalhairremoval
MORNING DARLINGS...Happy Friday :) Berita baik bagi org2 di Taiping/kemunting. uolls boleh singgah Butik Simply Special untuk dapatkan #aurawax ...Aurawax dah ada kat sini tau! Datang sini uolls boleh shopping sakan na..boleh la dapat kulit gebu gebas bebas bulu roma lps ni..JOM datang ramai2 na :) Lokasi butik:- Simply Special Vendor Butik No.7 Ground Floor, Jalan Medan Saujana, Taman Medan Saujana, 34600 Kamunting, Taiping Perak. Sebelah The Store Kamunting. Sederet Amway, Geli-Geli Kucing. 0122030904 #codtaiping  #codkemunting  #buangbuluroma  #hairremoval  #organichairremoval  #honeywaxmurah  #professionalhairremoval 
RAMAI SEKARANG AKAK PERHATIKAN .
KULIT SEMAKIN PUTIH DAN GEBU. TAPI, .
Perasan tak yang bila dah semakin putih ni bulu roma atas bibir , didagu dan lengan semakin nampak ? .
Kalau dulu tak berapa perasan sbb kulit tak berapa cerah putih .
Bila kene tegur dengan kawan2 mesti mcm tak best kan, yelaaa.. habis beratus beribuuu nak putih tapi last2 kene tegur bulu roma atas bibir mcm laki.. adooiii... mmg terasa betul..
Lagi geram bila suami atau tunang tegur. Semacam je kannn perasaan tu.. .
Ade sorang cust ni mengaduuu dgn akakk yg anak2 sedara tegur .
"patutla acikkk ni garanggg.. ade misai rupanyaaa.. hehehe"
arghhhh.. dari kita nak marah jadi segan dgn anak2 buahh.. .
sebenarnya ade ramai lagi yg mengadu dan mcm2 panggilan dan perasaan yg dilontarkan dalam wasap akk.. kadang rasa kesiann, tapi ade jgk kelakar.. mana tidaknyaa.. cust tu seorang cikgu.. digelarnye anak2 murid sarjan misaii ! .. ohhh anak2 murid zaman skrgg kalau bercakapp.. mmg takde rasa takut langsung.. .
haaa kejadian baru2 ni kat poslaju masa akk nak pos barang2 korang.. .
kat kaunter poslaju tu ade sorang adik ni baru kerja rasanya sbb tak pernah nampak sebelum ni.. akk perasan je kat 'upper lips' dia ade bulu roma halus yg agak ketara jgkk sbb dia putih cerahhh.. tapi takdela akk tenung kat situ je.. akk buat2 tak nampak je sbb takut dia segan kann.. nanti berhenti keje pulakkk hihi.. tapi... .
ade sorang mamat ni boleh pulakkkkk dia tenunggg 'upper lips' adik tu lelamaa.. sudahnya merahhh padam muka adik tuuu.. kesian.. tak guna betul mamat tu.. nak je sekeh kepala dia masa tuuu.. akk nak offer Jolen creme bleach ni depan2 takut dia lagi segan.. jadi akk pon berlalulahh dgn perasaan dilema nak offer atau tidakkk.. .
kalau adik tu baca nanti.. wasap akk yerr ;) .

#jcb #jbctesti #jolen #jolencremebleach#jolenbleachcream #wanitabermisai #buangbuluroma #buangbuluketiak #buangbulumissv #wanitacantik #onlineshopping #wanitamuslimah #jolencreambleachmalaysia #ketiakbersih
RAMAI SEKARANG AKAK PERHATIKAN . KULIT SEMAKIN PUTIH DAN GEBU. TAPI, . Perasan tak yang bila dah semakin putih ni bulu roma atas bibir , didagu dan lengan semakin nampak ? . Kalau dulu tak berapa perasan sbb kulit tak berapa cerah putih . Bila kene tegur dengan kawan2 mesti mcm tak best kan, yelaaa.. habis beratus beribuuu nak putih tapi last2 kene tegur bulu roma atas bibir mcm laki.. adooiii... mmg terasa betul.. Lagi geram bila suami atau tunang tegur. Semacam je kannn perasaan tu.. . Ade sorang cust ni mengaduuu dgn akakk yg anak2 sedara tegur . "patutla acikkk ni garanggg.. ade misai rupanyaaa.. hehehe" arghhhh.. dari kita nak marah jadi segan dgn anak2 buahh.. . sebenarnya ade ramai lagi yg mengadu dan mcm2 panggilan dan perasaan yg dilontarkan dalam wasap akk.. kadang rasa kesiann, tapi ade jgk kelakar.. mana tidaknyaa.. cust tu seorang cikgu.. digelarnye anak2 murid sarjan misaii ! .. ohhh anak2 murid zaman skrgg kalau bercakapp.. mmg takde rasa takut langsung.. . haaa kejadian baru2 ni kat poslaju masa akk nak pos barang2 korang.. . kat kaunter poslaju tu ade sorang adik ni baru kerja rasanya sbb tak pernah nampak sebelum ni.. akk perasan je kat 'upper lips' dia ade bulu roma halus yg agak ketara jgkk sbb dia putih cerahhh.. tapi takdela akk tenung kat situ je.. akk buat2 tak nampak je sbb takut dia segan kann.. nanti berhenti keje pulakkk hihi.. tapi... . ade sorang mamat ni boleh pulakkkkk dia tenunggg 'upper lips' adik tu lelamaa.. sudahnya merahhh padam muka adik tuuu.. kesian.. tak guna betul mamat tu.. nak je sekeh kepala dia masa tuuu.. akk nak offer Jolen creme bleach ni depan2 takut dia lagi segan.. jadi akk pon berlalulahh dgn perasaan dilema nak offer atau tidakkk.. . kalau adik tu baca nanti.. wasap akk yerr ;) . #jcb  #jbctesti  #jolen  #jolencremebleach #jolenbleachcream  #wanitabermisai  #buangbuluroma  #buangbuluketiak  #buangbulumissv  #wanitacantik  #onlineshopping  #wanitamuslimah  #jolencreambleachmalaysia  #ketiakbersih 
Alahai malunya bila ada org tegur wanita bermisai.. Mana nak sorok muka ni..
.
.
πŸ˜–Nak cukur nanti makin lebat!!
πŸ˜–Nak wax xsanggup nk tadah rasa sakit
πŸ˜–Nak biar dah mcm lelaki ada misai
.
.
Jom dapatkan sekarang
produk tengah panas sekarang ni..
.
Jom order sekarang πŸ“²0103863687
πŸ“²0103863687
πŸ“²0103863687
#jolenbleachcream #wanitabermisai #buangbuluroma #buangbuluketiak #buangbulumissv #wanitacantik #onlineshopping #wanitamuslimah #jolencreambleachmalaysia #ketiakbersih
Alahai malunya bila ada org tegur wanita bermisai.. Mana nak sorok muka ni.. . . πŸ˜–Nak cukur nanti makin lebat!! πŸ˜–Nak wax xsanggup nk tadah rasa sakit πŸ˜–Nak biar dah mcm lelaki ada misai . . Jom dapatkan sekarang produk tengah panas sekarang ni.. . Jom order sekarang πŸ“²0103863687 πŸ“²0103863687 πŸ“²0103863687 #jolenbleachcream  #wanitabermisai  #buangbuluroma  #buangbuluketiak  #buangbulumissv  #wanitacantik  #onlineshopping  #wanitamuslimah  #jolencreambleachmalaysia  #ketiakbersih 
Bila masalah misai menghantui wanita2 di luar sana.
...........
...........
Jolen sentiasa ada untuk menyelesaikan masalah korang semua...
.
.
Jom order sekarang sementara stok msih ada...
.
.Jom order sekarang πŸ“²0103863687
πŸ“²0103863687
πŸ“²0103863687
#jolenbleachcream #wanitabermisai #buangbuluroma #buangbuluketiak #buangbulumissv #wanitacantik #onlineshopping #wanitamuslimah #jolencreambleachmalaysia #ketiakbersih
Tak nak make up bercapuk di bahagian atas bibir sebab ada misai halus πŸ˜”
.

Apa kata korang cuba waxing instead of cukur misai tu?
.

Sebab waxing akan buat bulu tu, tumbuh lebih halus dan lambat tumbuh pulak tu, dalam 1 - 2 bulan baru akan start tumbuh .

Apa lagi cepatlah beralih kepada wawa wax ! πŸ€— jum whatsapp dee skrg utk mengetahui lebih info tentang wawa wax 017 883 5763 .
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #wawawax
Tak nak make up bercapuk di bahagian atas bibir sebab ada misai halus πŸ˜” . Apa kata korang cuba waxing instead of cukur misai tu? . Sebab waxing akan buat bulu tu, tumbuh lebih halus dan lambat tumbuh pulak tu, dalam 1 - 2 bulan baru akan start tumbuh . Apa lagi cepatlah beralih kepada wawa wax ! πŸ€— jum whatsapp dee skrg utk mengetahui lebih info tentang wawa wax 017 883 5763 . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #wawawax 
Segalanya bermula dgn BeautyWax! .
.
BeautyWax mampu MENCABUT BULU HINGGA KE AKAR hingga menyebabkan kulit bertambah HALUS, CERAH & BERSIH ! .
Ramuan kami khass utk mereka yg mempunyai masalah kulit sensitif & boleh digunakan utk semua bahagian badan termasuk bahagian kemaluan ! .
.
Anda mahu nampak lebih seksi?? Pasti kan BeautyWax, baru lah seksi ! πŸ˜†πŸ˜†
.
Whatsapp Dee skrg 017 883 5763 utk tempahan .
.
#hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #deesritchifamily
Segalanya bermula dgn BeautyWax! . . BeautyWax mampu MENCABUT BULU HINGGA KE AKAR hingga menyebabkan kulit bertambah HALUS, CERAH & BERSIH ! . Ramuan kami khass utk mereka yg mempunyai masalah kulit sensitif & boleh digunakan utk semua bahagian badan termasuk bahagian kemaluan ! . . Anda mahu nampak lebih seksi?? Pasti kan BeautyWax, baru lah seksi ! πŸ˜†πŸ˜† . Whatsapp Dee skrg 017 883 5763 utk tempahan . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #deesritchifamily 
SOALAN TENTANG PRODUK AURAWAX PROFESSIONAL HAIR REMOVALπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Q : Adakah Aurawax Professional Hair Removal selamat digunakan?
A : Ya, selamat digunakan kerana produk ini diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi. Bebas bahan kimia berbahaya @ terlarang.

Q : Adakah Aurawax Professional hair Removal selamat digunakan oleh ibu mengandung?
A : Ya, selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung kerana tiada bahan kimia berbahaya @ terlarang

Q : Apakah bahan utama yang terkandung dalam Aurawax Professional Hair Removal?
A : Aurawax terdiri daripada 3 bahan asas iaitu air, madu dan lemon.

Q : Sebotol Aurawax Professional Hair Removal boleh tahan berapa lama?
A : Aurawax Professional hair Removal boleh tahan sehingga 5 bulan bergantung luas kawasan yang digunakan. Jika kawasan bikini dan ketiak boleh tahan 5 bulan penggunaan.

Q : Adakah Aurawax Professional hair Removal mempunyai tarikh luput?
A : Ya, tahan sehingga 2 tahun selepas penutup dibuka.

Q : Aurawax Professional hair Removal boleh digunakan di bahagian mana?
A : Aurawax Professional hair Removal boleh digunakan di bahagian ketiak, bikini, kaki ,tangan dan juga muka (misai wanita)

Q : Adakah Aurawax Professional hair Removal boleh digunakan oleh kulit sensitif?
A : Ya, sesuai kerana waxing ini tiada bahan kimia berbahaya atau terlarang.Ia kaya dengan Vitamin C yang sangat baik untuk kulit :) Q : Bagaimanakah cara penggunaan Aurawax Professional hair Removal?
A : Mudah saja, hanya SAPU, TEKAP & TARIK!
Hasilkan kulit licin dan lembut TANPA perlu ke SPA.

Q : Berapa lamakah masa yang diambil untuk bulu-bulu dibadan untuk tumbuh semula?
A : Bulu-bulu halus dan jarang akan tumbuh semula dalam masa sebulan (bergantung jenis hormon). Nak order just klik

www.wasap.my/60186692682/aurawax

atau terus walk in Seyna House Putrajaya

#aurawax #professionalhairremoval #organichairremoval #honeywaxing #seynahouse #buangbuluroma #buangbulu #buluketiak #bulukaki #seripengantin #pengantin #hantarankawin
SOALAN TENTANG PRODUK AURAWAX PROFESSIONAL HAIR REMOVALπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Q : Adakah Aurawax Professional Hair Removal selamat digunakan? A : Ya, selamat digunakan kerana produk ini diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi. Bebas bahan kimia berbahaya @ terlarang. Q : Adakah Aurawax Professional hair Removal selamat digunakan oleh ibu mengandung? A : Ya, selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung kerana tiada bahan kimia berbahaya @ terlarang Q : Apakah bahan utama yang terkandung dalam Aurawax Professional Hair Removal? A : Aurawax terdiri daripada 3 bahan asas iaitu air, madu dan lemon. Q : Sebotol Aurawax Professional Hair Removal boleh tahan berapa lama? A : Aurawax Professional hair Removal boleh tahan sehingga 5 bulan bergantung luas kawasan yang digunakan. Jika kawasan bikini dan ketiak boleh tahan 5 bulan penggunaan. Q : Adakah Aurawax Professional hair Removal mempunyai tarikh luput? A : Ya, tahan sehingga 2 tahun selepas penutup dibuka. Q : Aurawax Professional hair Removal boleh digunakan di bahagian mana? A : Aurawax Professional hair Removal boleh digunakan di bahagian ketiak, bikini, kaki ,tangan dan juga muka (misai wanita) Q : Adakah Aurawax Professional hair Removal boleh digunakan oleh kulit sensitif? A : Ya, sesuai kerana waxing ini tiada bahan kimia berbahaya atau terlarang.Ia kaya dengan Vitamin C yang sangat baik untuk kulit :) Q : Bagaimanakah cara penggunaan Aurawax Professional hair Removal? A : Mudah saja, hanya SAPU, TEKAP & TARIK! Hasilkan kulit licin dan lembut TANPA perlu ke SPA. Q : Berapa lamakah masa yang diambil untuk bulu-bulu dibadan untuk tumbuh semula? A : Bulu-bulu halus dan jarang akan tumbuh semula dalam masa sebulan (bergantung jenis hormon). Nak order just klik www.wasap.my/60186692682/aurawax atau terus walk in Seyna House Putrajaya #aurawax  #professionalhairremoval  #organichairremoval  #honeywaxing  #seynahouse  #buangbuluroma  #buangbulu  #buluketiak  #bulukaki  #seripengantin  #pengantin  #hantarankawin 
Cotton strip tak cukup ??? Anda boleh guna apa apa kain cotton utk tambah bilangan cotton strip. Cotton strip yg kami beri juga boleh basuh & pakai semula. Lebih jimat kann? πŸ™ˆ #deewaxingtips  #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #buluroma #ajimaura #buluketiak #kecantikkankulit #kecantikkanwanita #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #bebasbulu #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #deesritchifamily
Cotton strip tak cukup ??? Anda boleh guna apa apa kain cotton utk tambah bilangan cotton strip. Cotton strip yg kami beri juga boleh basuh & pakai semula. Lebih jimat kann? πŸ™ˆ #deewaxingtips  #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #buluroma  #ajimaura  #buluketiak  #kecantikkankulit  #kecantikkanwanita  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #bebasbulu  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #deesritchifamily 
Kenapa waxing semakin dikenali di Malaysia?
.

Ramai dah mula mencuba dan terus jatuh cinta 😍
.

Korang ni, bila lagi nak cuba?
.

Waxing ni sebenarnya lebih banyak kelebihan tau berbanding dengan bercukur
. 🌱Bulu tumbuh dlm tempoh 2 minggu hingga 2 bulan bergatung kepada lokasi waxing & hormon kita
🌱Tiada iritasi seperti rasa gatal-gatal atau tumbuh jerawat ( Kalau tumbuh adalah kerana anda tak follow basic step yg admin dah share 😏)
🌱Kulit halus dan lembut kerana bulu ditarik dari akar πŸ‘πŸ»
🌱Bulu tumbuh semakin halus 😎
.
.
Jadi, jum grab wawa wax skrgg ! Hanya RM32.9 shj (exc. postage) whatsapp Dee 017 883 5763 .
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #wawawax
Kenapa waxing semakin dikenali di Malaysia? . Ramai dah mula mencuba dan terus jatuh cinta 😍 . Korang ni, bila lagi nak cuba? . Waxing ni sebenarnya lebih banyak kelebihan tau berbanding dengan bercukur . 🌱Bulu tumbuh dlm tempoh 2 minggu hingga 2 bulan bergatung kepada lokasi waxing & hormon kita 🌱Tiada iritasi seperti rasa gatal-gatal atau tumbuh jerawat ( Kalau tumbuh adalah kerana anda tak follow basic step yg admin dah share 😏) 🌱Kulit halus dan lembut kerana bulu ditarik dari akar πŸ‘πŸ» 🌱Bulu tumbuh semakin halus 😎 . . Jadi, jum grab wawa wax skrgg ! Hanya RM32.9 shj (exc. postage) whatsapp Dee 017 883 5763 . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #wawawax 
Alhamdulillah, kini lebih ramai yg memilih BeautyWax. Terima kasih atas sokongan padu semua 😘😘
.
.
Tanpa anda, siapa lah BeautyWax 🀣🀣 .
So mlm ni Dee nak update stock dimana 200g BeautyWax tinggal beberapa botol shj begitu juga dgn 350g .
FIRST COME FIRST SERVE πŸ™ŒπŸ» takde main cop cop dulu tau .
.
Jum miliki BeautyWax skrg dgn harga serendah RM28 FREE POSTAGE! Anda pasti berpuas hati dgn keberkesanan BeautyWax dlm menanggalkan bulu di badan. Tak percaya ? Lihat apa kata mereka di #deewaxresult πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #deesritchifamily #lookingforagent #agentforwax
Alhamdulillah, kini lebih ramai yg memilih BeautyWax. Terima kasih atas sokongan padu semua 😘😘 . . Tanpa anda, siapa lah BeautyWax 🀣🀣 . So mlm ni Dee nak update stock dimana 200g BeautyWax tinggal beberapa botol shj begitu juga dgn 350g . FIRST COME FIRST SERVE πŸ™ŒπŸ» takde main cop cop dulu tau . . Jum miliki BeautyWax skrg dgn harga serendah RM28 FREE POSTAGE! Anda pasti berpuas hati dgn keberkesanan BeautyWax dlm menanggalkan bulu di badan. Tak percaya ? Lihat apa kata mereka di #deewaxresult  πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #deesritchifamily  #lookingforagent  #agentforwax 
Jgn risau ! Wawa wax boleh di gunakan di semua bahagian badan termasuk lah private area ! .
Nak travel? Tp tak sempat nak waxing sblm travel 😩 wawa wax kan ada ? Tak perlu panaskan sblm guna & ready to use ! πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Saiz nya yg kecil juga mudah utk di bawa ke mana shj 😍😍
.
Jum tempah skrg hanya RM32.9 shj exc postage. Whatsapp 0196034608
.
#hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #wawawax
Jgn risau ! Wawa wax boleh di gunakan di semua bahagian badan termasuk lah private area ! . Nak travel? Tp tak sempat nak waxing sblm travel 😩 wawa wax kan ada ? Tak perlu panaskan sblm guna & ready to use ! πŸ˜‹πŸ˜‹ . Saiz nya yg kecil juga mudah utk di bawa ke mana shj 😍😍 . Jum tempah skrg hanya RM32.9 shj exc postage. Whatsapp 0196034608 . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #wawawax 
Jgn risau ! Wawa wax boleh di gunakan di semua bahagian badan termasuk lah private area ! .
Nak travel? Tp tak sempat nak waxing sblm travel 😩 wawa wax kan ada ? Tak perlu panaskan sblm guna & ready to use ! πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Saiz nya yg kecil juga mudah utk di bawa ke mana shj 😍😍
.
Jum tempah skrg hanya RM32.9 shj exc postage. Whatsapp 0196034608
.
#hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #wawawax
Jgn risau ! Wawa wax boleh di gunakan di semua bahagian badan termasuk lah private area ! . Nak travel? Tp tak sempat nak waxing sblm travel 😩 wawa wax kan ada ? Tak perlu panaskan sblm guna & ready to use ! πŸ˜‹πŸ˜‹ . Saiz nya yg kecil juga mudah utk di bawa ke mana shj 😍😍 . Jum tempah skrg hanya RM32.9 shj exc postage. Whatsapp 0196034608 . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #wawawax 
Opportunities are everywhere. It’s up to me to find or create them and make things happen. Use positive words when talking to other people🌹
.
.  #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #wawawax
Dont forget to grab yr BeautyWax & WawaWax before Christmas ! .
Discount? πŸ€” do whatsapp me yaa. Good night! 😘😘😘
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #wawawax
Jgn risau ! Wawa wax boleh di gunakan di semua bahagian badan termasuk lah private area ! .
Nak travel? Tp tak sempat nak waxing sblm travel 😩 wawa wax kan ada ? Tak perlu panaskan sblm guna & ready to use ! πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Saiz nya yg kecil juga mudah utk di bawa ke mana shj 😍😍
.
Jum tempah skrg hanya RM32.9 shj exc postage. Whatsapp 016-5034067 .
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #wawawax
Jgn risau ! Wawa wax boleh di gunakan di semua bahagian badan termasuk lah private area ! . Nak travel? Tp tak sempat nak waxing sblm travel 😩 wawa wax kan ada ? Tak perlu panaskan sblm guna & ready to use ! πŸ˜‹πŸ˜‹ . Saiz nya yg kecil juga mudah utk di bawa ke mana shj 😍😍 . Jum tempah skrg hanya RM32.9 shj exc postage. Whatsapp 016-5034067 . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #wawawax 
Click #deewaxresult utk melihat banyakkkk testimoni dari pelanggan kami yg berpuas hati dgn BeautyWax! 😍😍😍
.
.
BeautyWax | super clean & smooth πŸ‘πŸ»
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #deesritchifamily
Tiada lagi bulu tumbuh kasar dgn BeautyWax!😍😍😍
.
.
BeautyWax merupakan kaedah yg PALING BERKESAN dlm proses pembuangan bulu krn kandungan bahan organik yg terkandung di dalamnya mampu menarik bulu hingga ke akar ! 😍😍😍
.
.
Tidak seperti wax lain, BeautyWax di hasilkan sendiri di rumah tanpa bahan kimia & semestinya selamat di gunakan ! πŸ˜‹ .
Selepas menggunakan BeautyWax, bulu yg akan tumbuh semula slps berwaxing akan tumbuh lebih lambat, sedikit & lebih halus
.
Buang pisau cukur anda & segera dptkan BeautyWax dgn hanya serendah rm28 FREE POSTAGE 😘 BeautyWax | super clean & smooth πŸ™‹πŸ»
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #buluroma #ajimaura #buluketiak #kecantikkankulit #kecantikkanwanita #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #bebasbulu #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #deesritchifamily
Tiada lagi bulu tumbuh kasar dgn BeautyWax!😍😍😍 . . BeautyWax merupakan kaedah yg PALING BERKESAN dlm proses pembuangan bulu krn kandungan bahan organik yg terkandung di dalamnya mampu menarik bulu hingga ke akar ! 😍😍😍 . . Tidak seperti wax lain, BeautyWax di hasilkan sendiri di rumah tanpa bahan kimia & semestinya selamat di gunakan ! πŸ˜‹ . Selepas menggunakan BeautyWax, bulu yg akan tumbuh semula slps berwaxing akan tumbuh lebih lambat, sedikit & lebih halus . Buang pisau cukur anda & segera dptkan BeautyWax dgn hanya serendah rm28 FREE POSTAGE 😘 BeautyWax | super clean & smooth πŸ™‹πŸ» . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #buluroma  #ajimaura  #buluketiak  #kecantikkankulit  #kecantikkanwanita  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #bebasbulu  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #deesritchifamily 
Change your thoughts and you change your world. Having a positive attitude can bring happiness into your life🌹
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #morningqoute
Tahukah anda apabila anda menggunakan kaedah waxing utk mencabut bulu, bulu akan menjadi lambat tumbuh berbanding jika anda mencukur πŸ˜„
.
.
Ini kerana kaedah waxing dpt menarik bulu terus dari akar seterusnya melembatkan pertumbuhan bulu ! Jadi, tinggal kan pisau cukur anda & dptkan wawa wax skrg !! 😍😍😍 Hanya rm32.9 shj (exc. postage) .
Whatsapp dee 017 883 5763
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #wawawax
Tahukah anda apabila anda menggunakan kaedah waxing utk mencabut bulu, bulu akan menjadi lambat tumbuh berbanding jika anda mencukur πŸ˜„ . . Ini kerana kaedah waxing dpt menarik bulu terus dari akar seterusnya melembatkan pertumbuhan bulu ! Jadi, tinggal kan pisau cukur anda & dptkan wawa wax skrg !! 😍😍😍 Hanya rm32.9 shj (exc. postage) . Whatsapp dee 017 883 5763 . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #wawawax 
WAWA WAX TIDAK PERLU DI PANASKAN SBLM DIGUNAKAN ! .
Anda seorg kaki travel atau seorang yg sentiasa nak express ? Haa, wawa wax sesuai utk anda ! .
Wawa wax membantu anda menghapuskan bulu di badan dgn mudah & sgt berkesan ! .
Ready to use & tak perlu lagi bersusah payah nak panaskan sblm guna. Pack nya juga kecil & sgt sgt mudah di bawa ! 😍😍😍
.
Hanya RM32.9 shj (exc. postage) jum dpt kan segeraaa ! πŸ’₯πŸ’₯
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #wawawax
WAWA WAX TIDAK PERLU DI PANASKAN SBLM DIGUNAKAN ! . Anda seorg kaki travel atau seorang yg sentiasa nak express ? Haa, wawa wax sesuai utk anda ! . Wawa wax membantu anda menghapuskan bulu di badan dgn mudah & sgt berkesan ! . Ready to use & tak perlu lagi bersusah payah nak panaskan sblm guna. Pack nya juga kecil & sgt sgt mudah di bawa ! 😍😍😍 . Hanya RM32.9 shj (exc. postage) jum dpt kan segeraaa ! πŸ’₯πŸ’₯ . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #wawawax 
We don’t have to agree on anything to be kind to one another. Turn your dreams into reality by using creative visualization😘
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #morningqoute