an online Instagram web viewer

#bukitbintang medias

Photos

disela sela waktu ngejob jangan lupa untuk foto keluarga. keluarga siapa ? ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜… my team
โ€ข
@mandross46 
@adit.dwi 
@febrisaputraaaaa โ€ข
#diaryofdany
disela sela waktu ngejob jangan lupa untuk foto keluarga. keluarga siapa ? ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜… my team โ€ข @mandross46 @adit.dwi @febrisaputraaaaa โ€ข #diaryofdany 
If youโ€™re alone, Iโ€™ll be your shadow. If you want to cry, Iโ€™ll be your shoulder. If you want a hug, Iโ€™ll be your pillow. If you need to be happy, Iโ€™ll be your smile. But anytime you need a friend, Iโ€™ll just be me...
.
.
#ZanZiTours #SaugiaArt #BukitBintang
If youโ€™re alone, Iโ€™ll be your shadow. If you want to cry, Iโ€™ll be your shoulder. If you want a hug, Iโ€™ll be your pillow. If you need to be happy, Iโ€™ll be your smile. But anytime you need a friend, Iโ€™ll just be me... . . #ZanZiTours  #SaugiaArt  #BukitBintang 
Karena untuk mendapatkan keindahan,,,butuh perjuangan ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฉ
#bandungexplore
#bukitbintang
#kitabahagia
#mantapjiwa
OK GOOGLE
Dia jodohku bukan ???
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#explorebandung #bukitbintang #okgoogle #night #landscape
MRT train from #TRX Station towards #BukitBintang Station *credit to @safwan.azri for this awesome vid :) #mmcgamuda #mrtmalaysia #gamuda #underground #tunnel #mrtunderground
17.04.30 ๋‚จํŽธ์ƒ๋ด‰ํ•œ๋‚ 
#๊ธฐ๋…์ผ 
#bukitbintang #jalanalor #malaysia
#kualalumpur #nightmarket
**ุงู„ู„ู‡ู… ุงูƒูู†ูŠ ุจุญู„ุงู„ูƒ ุนู† ุญุฑุงู…ูƒ ูˆุฃุบู†ู†ูŠ ุจูุถู„ูƒ ุนู† ู…ู† ุณูˆุงูƒ**
.
.
.
.
.
.
#engineer #mobile #phones #repair #malaysia #kualalumpur #kl #bukitbintang #arab #street #lowyat #plaza #plazalowyat #best #price #good #quality 
#ู…ู‡ู†ุฏุณ #ุฌู…ูŠุน #ุงู†ูˆุงุน #ุฌูˆุงู„ุงุช #ู…ุงู„ูŠุฒูŠุง #ุดุงุฑุน_ุงู„ุนุฑุจ #ูƒูˆุงู„ุงู„ู…ุจูˆุฑ #ู„ูˆูŠุงุช #ุจู„ุงุฒุง #ู…ูˆู„
**ุงู„ู„ู‡ู… ุงูƒูู†ูŠ ุจุญู„ุงู„ูƒ ุนู† ุญุฑุงู…ูƒ ูˆุฃุบู†ู†ูŠ ุจูุถู„ูƒ ุนู† ู…ู† ุณูˆุงูƒ** . . . . . . #engineer  #mobile  #phones  #repair  #malaysia  #kualalumpur  #kl  #bukitbintang  #arab  #street  #lowyat  #plaza  #plazalowyat  #best  #price  #good  #quality  #ู…ู‡ู†ุฏุณ  #ุฌู…ูŠุน  #ุงู†ูˆุงุน  #ุฌูˆุงู„ุงุช  #ู…ุงู„ูŠุฒูŠุง  #ุดุงุฑุน_ุงู„ุนุฑุจ  #ูƒูˆุงู„ุงู„ู…ุจูˆุฑ  #ู„ูˆูŠุงุช  #ุจู„ุงุฒุง  #ู…ูˆู„ 
Hmm sepertinya aku ingin kesana lagi tapi pake gaun pengantin wkwk๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜€
@yunitarismawatii 
#sayangdibuang 
#latepost 
#bukitbintang 
#bukitbintangbandung
a good shot taken by my cousin although it was raining โค
๐Ÿ“ท: @mirahhq 
#latepost #BukitBintang #KualaLumpur #phototakenon29042017
Hello forest ๐Ÿ’š๐ŸŒฒ๐ŸŒฒ๐ŸŒฒ๐Ÿ’š
.... Have a great time all! 
#forest#weekend
Hello forest ๐Ÿ’š๐ŸŒฒ๐ŸŒฒ๐ŸŒฒ๐Ÿ’š .... Have a great time all! #forest #weekend 
ๆ˜จๆ—ฅใฏไผ‘ใฟใ ใฃใŸใ‹ใ‚‰ใŠๆ•ฃๆญฉโ™ซ
้›ป่ปŠใซไน—ใฃใฆCentral market ใธใ€‚
ๆฐ‘ๆ—่กฃ่ฃ…ใŸใใ•ใ‚“ๅฃฒใฃใฆใฆใƒ†ใƒณใ‚ทใƒงใƒณไธŠใŒใ‚‹ใ€œ๏ผ
ไฝ•่ฒทใŠใ†ใ‹ๆ‚ฉใ‚€ใ‚ใ€‚
#malaysia #kualalumpur #centralmarket #bukitbintang #beer
ๆ˜จๆ—ฅใฏไผ‘ใฟใ ใฃใŸใ‹ใ‚‰ใŠๆ•ฃๆญฉโ™ซ ้›ป่ปŠใซไน—ใฃใฆCentral market ใธใ€‚ ๆฐ‘ๆ—่กฃ่ฃ…ใŸใใ•ใ‚“ๅฃฒใฃใฆใฆใƒ†ใƒณใ‚ทใƒงใƒณไธŠใŒใ‚‹ใ€œ๏ผ ไฝ•่ฒทใŠใ†ใ‹ๆ‚ฉใ‚€ใ‚ใ€‚ #malaysia  #kualalumpur  #centralmarket  #bukitbintang  #beer 
Backpakeran mgkin bhs alusnya dari nge gembel/ga ngluarin duit bnyak2,tp apa pun itu dari situ gw tau,kadang persahabatan itu melebihi dr hub persaudaraan,perjalanan 2hr keliling setengah pulau jawa mulai jkt-bdg-purwokerto-jogja-semarang-jkt lg,mkn d warung2 pinggir jln,tdr d sembarang tmpat,naek bis yg kyk F1,enjoy aja d jlnin tanpa ada rasa ngeluh,bete,or ngedumel,mudah2an kalian ga kapok wat travelling bgini lg my brad......enjoy next tripnya

Semarang,30 april 2017
#backpakerindonesia๐Ÿ‘ฃ #pesonabandung #purwokertohitz #bukitbintang #magelangzone #semarangrailwaystation #dolanjogjakarta
Backpakeran mgkin bhs alusnya dari nge gembel/ga ngluarin duit bnyak2,tp apa pun itu dari situ gw tau,kadang persahabatan itu melebihi dr hub persaudaraan,perjalanan 2hr keliling setengah pulau jawa mulai jkt-bdg-purwokerto-jogja-semarang-jkt lg,mkn d warung2 pinggir jln,tdr d sembarang tmpat,naek bis yg kyk F1,enjoy aja d jlnin tanpa ada rasa ngeluh,bete,or ngedumel,mudah2an kalian ga kapok wat travelling bgini lg my brad......enjoy next tripnya Semarang,30 april 2017 #backpakerindonesia ๐Ÿ‘ฃ #pesonabandung  #purwokertohitz  #bukitbintang  #magelangzone  #semarangrailwaystation  #dolanjogjakarta 
Siapa bermnt nk consume.shaklee yg super effective dan selamat... Mai whatsapp cpt..cod area ptrajaya

www.wasap.my/60146403509 
#sayajual  #shakleeputrajaya  #setjimatshaklee #putrajaya #masalahjerawat #giveawaymalaysia  #codputrajayaserikembangan  #dressmurah  #murah  #bukitbintang #paperbegmurah
Beautiful day in kl bukit bintang ๐ŸŒƒ๐ŸŒˆ๐ŸŒŸ ๐Ÿ’›the city ๐ŸŒƒ #bukitbintang#klcc#kl#klcity#kualalumpur#malaysia#travel#nature#tourist#traveler#music#singer#monday#photography#pictures
FOREVER | Over the years, my friends come & go & I've been having problems maintaining friendship. However, these 2 somehow seems to be very clingy to me & we've been together for 6 years since college ๐Ÿ˜ 4 more years to a decade of a friendship, 1 more year to call you 2 my family because they said friendship that lasts for 7 years and longer are considered as family ๐Ÿค“โค๏ธ๐ŸŒˆ
.
Not to forget, Happy Birthday to my baby girl, Diane Sim! Love you always ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’› #sakaigirlsontheloose
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#photography #igers #kualalumpur #greyhoundcafe #greyhoundcafe_malaysia #instadaily #wanderlust #girlsnightout #love #somethingjustlikethis #friendshipgoals #bukitbintang #picoftheday #happy #styleblogger #shertwenty3 #twenty3 #photooftheday #vscocam #instagood #vsco #potd #lovelife #igmalaysia
FOREVER | Over the years, my friends come & go & I've been having problems maintaining friendship. However, these 2 somehow seems to be very clingy to me & we've been together for 6 years since college ๐Ÿ˜ 4 more years to a decade of a friendship, 1 more year to call you 2 my family because they said friendship that lasts for 7 years and longer are considered as family ๐Ÿค“โค๏ธ๐ŸŒˆ . Not to forget, Happy Birthday to my baby girl, Diane Sim! Love you always ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’› #sakaigirlsontheloose  โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #photography  #igers  #kualalumpur  #greyhoundcafe  #greyhoundcafe_malaysia  #instadaily  #wanderlust  #girlsnightout  #love  #somethingjustlikethis  #friendshipgoals  #bukitbintang  #picoftheday  #happy  #styleblogger  #shertwenty3  #twenty3  #photooftheday  #vscocam  #instagood  #vsco  #potd  #lovelife  #igmalaysia 
Toujours Advanced adalah sesuntik kecantikkan yang penuh dengan khasiat kolagen, makanan-makanan sunnah serta campuran bahan-bahan yang telah dibuktikan secara saintifik dapat memberikan anda wajah yang jelia dan berseri yang anda idamkan selama ini.
. ๐ŸƒWhatsapp: 017-2456569
๐ŸƒCOD KL / GOMBAK & sekitarnya
๐ŸƒPOSTAGE NATIONWIDE ๐ŸƒFREE DELIVERY ๐ŸƒFREE GIFT
Toujours Advanced adalah sesuntik kecantikkan yang penuh dengan khasiat kolagen, makanan-makanan sunnah serta campuran bahan-bahan yang telah dibuktikan secara saintifik dapat memberikan anda wajah yang jelia dan berseri yang anda idamkan selama ini. . ๐ŸƒWhatsapp: 017-2456569 ๐ŸƒCOD KL / GOMBAK & sekitarnya ๐ŸƒPOSTAGE NATIONWIDE ๐ŸƒFREE DELIVERY ๐ŸƒFREE GIFT
#Repost @fajarp010703 with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
No caption
#explorebandung 
#exploreidku 
#gowes 
#bukitbintang 
#bikeone
#Bukitbintang#๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Akan pudar seiring berjalannya waktu,-_-
.
.
.
3 Bulan ini aku akan memulai sesuatu yg baru & dengan tempat yg baru ๐Ÿ™๐Ÿ™ˆ
#lfl#bukitbintang#family#laugh#vitaminsea#holiday#lfl#lfl#lfl#lfl#lfl#lfl#lfl#lfl#lfl
Selalu ada cerita Dibalik sebuah Gambar .... โ˜บ๐Ÿ˜‰#KL #bukitbintang #sahabatsayang
Bye bye KL ๐Ÿ‘‹๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ˜ #kuala #lumpur #kualalumpur #picoftheday #malaysia #friend #roadtrip #holidays #bukitbintang #night #fountain #beautiful #KL
Duo cb150r sf
Sebelum dan sesudah ofroad menikmati malam kota kembang
@gendon_037 
#bukitbintang #jalanjalan #bandung #longweekend #cb150r #honda #touring #rider #streetfire#pesek
Janganlah kamu mencintai seseorang karena wajahnya, hartanya dan jabatannya, tapi cintai karena kebaikan dan ketulusan hatinya karena diantara itu semua, hanya kebaikan dan ketulusan hatinya yang tetap abadi. #patahanlembang #patahanlembangbandung #bukitbintang #explorebandung
๊ธฐ๋ถ„์ข‹๋‹ค๊ณ  ๋ฏธ์นœ๋“ฏ์ด ์›ƒ์–ด๋Œ€๊ณ , ๊ฐ™์ด ์—ฌํ–‰ํ•˜๋ฉด์„œ ์‹ธ์šฐ๊ธฐ๋„ ์—„์ฒญ์‹ธ์šฐ๊ณ , ๋ง‰์ƒ ํ•œ๊ตญ๊ฐ€๋ ค๋‹ˆ๊นŒ ๊ทธ๋™์•ˆ ์งœ์ฆ๋‚ด๊ณ  ์•„ํ”„๋‹ค๊ณ  ์ฐก์ฐก๊ฑฐ๋ ธ๋˜๊ฑฐ ๋‹ค ๋ฏธ์•ˆ๐Ÿ˜–๐Ÿ™
.
.
.
#์นœ์นœ #bukitbintang #malaysia
๊ธฐ๋ถ„์ข‹๋‹ค๊ณ  ๋ฏธ์นœ๋“ฏ์ด ์›ƒ์–ด๋Œ€๊ณ , ๊ฐ™์ด ์—ฌํ–‰ํ•˜๋ฉด์„œ ์‹ธ์šฐ๊ธฐ๋„ ์—„์ฒญ์‹ธ์šฐ๊ณ , ๋ง‰์ƒ ํ•œ๊ตญ๊ฐ€๋ ค๋‹ˆ๊นŒ ๊ทธ๋™์•ˆ ์งœ์ฆ๋‚ด๊ณ  ์•„ํ”„๋‹ค๊ณ  ์ฐก์ฐก๊ฑฐ๋ ธ๋˜๊ฑฐ ๋‹ค ๋ฏธ์•ˆ๐Ÿ˜–๐Ÿ™ . . . #์นœ์นœ  #bukitbintang  #malaysia 
Dolan malam #Bukitbintang
No cake for today, thanks for the birthday surprise! ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‚๐Ÿ• #birthdaygirl #happygirl #happybirthday #ninaturns24 #pizza #changkat #movida #bukitbintang
Kayaknya ini Gunung tertinggi deh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ soalnya deket sama bintang @bintanx_senja ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #bukitbintang #ekplorebandung #holiday
Happy birthday to me! ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ๐Ÿฐ #mybirthday #ninaturns24 #birthdaygirl #happygirl #ootd #changkat #movida #bukitbintang
#bukitbintang #nightmarket #๋ถ€ํ‚ท๋นˆํƒ• 
์Œ” ์—ฌ๊ถŒ ์ฒซ ์—ฌํ–‰์ง€๋Š” #malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #kl #์ฟ ์•Œ๋ผ๋ฃธํ‘ธ๋ฅด 
#petronastowers ๋ฐฐ๊ฒฝ์œผ๋กœ one beer please!๐Ÿค˜๐Ÿป๐ŸŒด๐Ÿ’•
Baby #sister's first time on the trains, rocking the #pedestrian way of life in #KL like a pro. #bukitbintang #kualalumpur