an online Instagram web viewer

#cadanganmakan medias

Photos

Sate dah habis.. tq semua yg datang beli n makan di kedai mee bandung muar.. 😘❤ #alhamdulillah #satay #sataypakmus #sate #sayajualsatay #bazaarpaknil #cadanganmakan #stadiumselayang iumselayang
Alhamdulillah . syukur ya Allah 🙇

Terima kasih masih setia menyokong dimsum mishu 😘

Maaf andai ada terkurang . teruskan menyokong oke 😉

P/s: kedai dibuka seperti biasa hari ni 😘

#assalamualaikum #dimsum #dimsummishu #dimsumhalal #food  #foodkelantan #foodhunter #kelantan #pasirmas #gomokelategomo #gkg #cod  #dimsumfrozen #frozen #foodlover #cadanganmakan #viral
Cake of the day ROSE PISTACHIO and PRALINE CHOCOLATE cake. If you haven't try, you got to be fast as our cake is selling fast everyday.
. 
ROSE PISTACHIO CAKE
Vanilla cake covered with cream cheese frosting and strawberry compote and pistachio nuts.
.
PRALINE CHOCOLATE CAKE
Chocolate cake with chocolate butter cream frosting. Not forgetting cream cheese and a touch of salted caramel filling.
.
#craveat
#craveatmenu
#craveatalamimpian
#seksyen35
#shahalamresident
#alamimpian
#ttdialamimpian 
#restorancraveat
#subangjaya
#glenmarie
#bukitjelutong
#ttdijaya
#shahalam
#shahalamfood
#jjcmtv3 
#cadanganmakan 
#alamimpian
Cake of the day ROSE PISTACHIO and PRALINE CHOCOLATE cake. If you haven't try, you got to be fast as our cake is selling fast everyday. . ROSE PISTACHIO CAKE Vanilla cake covered with cream cheese frosting and strawberry compote and pistachio nuts. . PRALINE CHOCOLATE CAKE Chocolate cake with chocolate butter cream frosting. Not forgetting cream cheese and a touch of salted caramel filling. . #craveat  #craveatmenu  #craveatalamimpian  #seksyen35  #shahalamresident  #alamimpian  #ttdialamimpian  #restorancraveat  #subangjaya  #glenmarie  #bukitjelutong  #ttdijaya  #shahalam  #shahalamfood  #jjcmtv3  #cadanganmakan  #alamimpian 
Here's what we had for tea.
Korang makan apa?😬
Here's what we had for tea. Korang makan apa?😬
Uihhhh menu baruuuu 😱 Ais batu mango 🍧 Mango yg manis dicampur ais krim & madu pehhh pilihan tebaekkk utk pencuci mulut uolss 😍
Mai jangan tak mai cafe kami okey 😁
.
.
#cafesitiawan #jjcmtv3 #jjcmperak #jjcmmanjung #cafemanjung #lumut #cafelumut #jjcmlumut #makansedap #westerncafe #jjcm2017 #jjcmipoh #jjcmtv3malaysia #chickenchopmurah #Arimacafe #manjung #sitiawan #cadanganmakan #halalfood #cake #steak #masakanmelayu  #macaroni #sandwiches #unikl #mimet #uitmseriiskandar #vale #utp #ikmlumut
Uihhhh menu baruuuu 😱 Ais batu mango 🍧 Mango yg manis dicampur ais krim & madu pehhh pilihan tebaekkk utk pencuci mulut uolss 😍 Mai jangan tak mai cafe kami okey 😁 . . #cafesitiawan  #jjcmtv3  #jjcmperak  #jjcmmanjung  #cafemanjung  #lumut  #cafelumut  #jjcmlumut  #makansedap  #westerncafe  #jjcm2017  #jjcmipoh  #jjcmtv3malaysia  #chickenchopmurah  #Arimacafe  #manjung  #sitiawan  #cadanganmakan  #halalfood  #cake  #steak  #masakanmelayu  #macaroni  #sandwiches  #unikl  #mimet  #uitmseriiskandar  #vale  #utp  #ikmlumut 
Petang hujung minggu ni uols makan ape? Weols team @arimacakeandsteak tengah bepeluh bakar ayam pasu yg hot sgt org duk jual tu ha 😁 alang2 bakor ikan pari, kembong pun sedap nih 😍
Jemput makan ya 💃
Jangan lupa serbuu cafe kami mlm ni. Jgn order ayam pasu naa xde dlm menu 😅 Malam minggu sedap order western 😁 Jemput mai! 😊
.
.
#cafesitiawan #jjcmtv3 #jjcmperak #jjcmmanjung #cafemanjung #lumut #cafelumut #jjcmlumut #makansedap #westerncafe #jjcm2017 #jjcmipoh #jjcmtv3malaysia #chickenchopmurah #Arimacafe #manjung #sitiawan #cadanganmakan #halalfood #cake #steak #masakanmelayu  #macaroni #sandwiches #unikl #mimet #uitmseriiskandar #vale #utp #ikmlumut
Petang hujung minggu ni uols makan ape? Weols team @arimacakeandsteak tengah bepeluh bakar ayam pasu yg hot sgt org duk jual tu ha 😁 alang2 bakor ikan pari, kembong pun sedap nih 😍 Jemput makan ya 💃 Jangan lupa serbuu cafe kami mlm ni. Jgn order ayam pasu naa xde dlm menu 😅 Malam minggu sedap order western 😁 Jemput mai! 😊 . . #cafesitiawan  #jjcmtv3  #jjcmperak  #jjcmmanjung  #cafemanjung  #lumut  #cafelumut  #jjcmlumut  #makansedap  #westerncafe  #jjcm2017  #jjcmipoh  #jjcmtv3malaysia  #chickenchopmurah  #Arimacafe  #manjung  #sitiawan  #cadanganmakan  #halalfood  #cake  #steak  #masakanmelayu  #macaroni  #sandwiches  #unikl  #mimet  #uitmseriiskandar  #vale  #utp  #ikmlumut 
Tgh baring2 ke tu🙈Sedap jugak pekena kek daim dgn tea o panas ptg2 ni ☕️ nak rasa? 
DM/WA 016-6658215 or 013-3414031 .
‼️Promo until SEPT 2017 only‼️
1 for RM45
2 for RM85
3 for RM120
.
❗️NP price RM45/box❗️
.
COD/Self pick-up:
🚗Gombak
🚗Kajang 🚗Semenyih
🚗Bangi 🚗Putrajaya 🚗Cyberjaya
🚗Subang

#cadanganmakan #viralfoodmalaysia #kekviral #kekdaimrm45 #kekdaimmurah #klfoodie  #jjcm  #uptowndanau #viralmalaysia #foodiemalaysia #makansedap #makansedapkl #coklatmurah #chocolatelover #chocolateaddict #chocoholic
Tgh baring2 ke tu🙈Sedap jugak pekena kek daim dgn tea o panas ptg2 ni ☕️ nak rasa? DM/WA 016-6658215 or 013-3414031 . ‼️Promo until SEPT 2017 only‼️ 1 for RM45 2 for RM85 3 for RM120 . ❗️NP price RM45/box❗️ . COD/Self pick-up: 🚗Gombak 🚗Kajang 🚗Semenyih 🚗Bangi 🚗Putrajaya 🚗Cyberjaya 🚗Subang #cadanganmakan  #viralfoodmalaysia  #kekviral  #kekdaimrm45  #kekdaimmurah  #klfoodie  #jjcm  #uptowndanau  #viralmalaysia  #foodiemalaysia  #makansedap  #makansedapkl  #coklatmurah  #chocolatelover  #chocolateaddict  #chocoholic 
Weekend vibes with this super delicious pasta 👌
Menu 📷: Creamy Pumpkin & Mushroom Spaghetti .
•
☎️ 03 51039250
📱 017 2101206
⏰OPEN DAILY 
WAZE: The Foodies Cafe .
•
#thefoodiescafe #specialtycoffee #cookiesandcake #foodandcoffee #halal #cafehopkl #malaysiancafes #sedap #akusuka #sukamakan #cadanganmakan #catering #eventorganizer #eventplace #santai #eatdrinkkl #timeoutkl #jjcm #jjcmtv3 #citylistkl #mycafefood #fusionpasta #musttry
Asyik tengok je, bila nak merasa makanan kami ni?
.
Insyaallah puas hati. Banyak customer kami yang dah repeat order. Nak cuba?
.
#craveat
#craveatmenu
#craveatalamimpian
#seksyen35
#shahalamresident
#alamimpian
#ttdialamimpian 
#restorancraveat
#subangjaya
#glenmarie
#bukitjelutong
#ttdijaya
#shahalam
#shahalamfood
#jjcmtv3 
#cadanganmakan 
#alamimpian
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran.
.
FREE DELIVERY KAWASAN ALAM IMPIAN, SEKSYEN 35 SHAH ALAM
.
Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang.
----------------------------------------------------
Tired of having rice everyday? Try our spaghetti Carbonara
.
Ingat makan , Ingat Cravebox 
#cravebox 
#craveboxfly 
#shahalamresident
#alamimpianfooddelivery
#craveboxcravers
#subangjayafooddelivery #glenmariefooddelivery
#bukitjelutongfooddelivery
#ttdijayafooddelivery
#shahalamfooddelivery
#shahalamdelivery
#shahalamfood
#kllunchbox
#klfoodie
#cadanganmakan
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran. . FREE DELIVERY KAWASAN ALAM IMPIAN, SEKSYEN 35 SHAH ALAM . Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang. ---------------------------------------------------- Tired of having rice everyday? Try our spaghetti Carbonara . Ingat makan , Ingat Cravebox #cravebox  #craveboxfly  #shahalamresident  #alamimpianfooddelivery  #craveboxcravers  #subangjayafooddelivery  #glenmariefooddelivery  #bukitjelutongfooddelivery  #ttdijayafooddelivery  #shahalamfooddelivery  #shahalamdelivery  #shahalamfood  #kllunchbox  #klfoodie  #cadanganmakan 
Hai,amboiii berseri-serinya..mentang2 la cuti weekend 3 hari😂
:
Ok,awak tahu tak,kalau beli #serisoap akan dpt satu bekas kecil nk letak sabun #serisoap tu...so x yah la pergi beli dah bekas apa apa..jimat pon jimat😍
:
#serisoap :
📱013.5018.544
#seri #serisoap #seribella #seritoks #serihotstar #serisuperstar #serigroup #seribysyaz #sabunmuka #sabunmurah #mukaberminyak #kusam #selamat #bersih #cadanganmakan #cadanganhadiah #cadanganhantaran
Cereal Creamy butter Soft Shell Crab spaghetti.
.
Creamy butter yang di tabur dengan cereal rangup yang masin-masin manis dan juga pedas. Rasanya yang sebati memang craving dibuatnya. Di hidangkan bersama ketam lembut yang digoreng rangup.
.
#craveat
#craveatmenu
#craveatalamimpian
#seksyen35
#shahalamresident
#alamimpian
#ttdialamimpian 
#restorancraveat
#subangjaya
#glenmarie
#bukitjelutong
#ttdijaya
#shahalam
#shahalamfood
#jjcmtv3 
#cadanganmakan 
#alamimpian
Of last night's order. Pandan Gula Melaka cakes for Anom and kak Hilwa. Thank you for the order and sorry design duck tu tak jadiiiii 🙏🏻
Of last night's order. Pandan Gula Melaka cakes for Anom and kak Hilwa. Thank you for the order and sorry design duck tu tak jadiiiii 🙏🏻
Welcoming "weekend" with an open arms! 👋 Hi everyone, let's dine with us  @thefoodiescafe, okay.. .
•
☎️ 03 51039250
📱 017 2101206
⏰OPEN DAILY 
WAZE: The Foodies Cafe .
•
#thefoodiescafe #specialtycoffee #cookiesandcake #foodandcoffee #halal #cafehopkl #malaysiancafes #sedap #akusuka #sukamakan #cadanganmakan #catering #eventorganizer #eventplace #santai #eatdrinkkl #timeoutkl #jjcm #jjcmtv3 #citylistkl #mycafefood #fusionpasta #musttry
Welcoming "weekend" with an open arms! 👋 Hi everyone, let's dine with us @thefoodiescafe, okay.. . • ☎️ 03 51039250 📱 017 2101206 ⏰OPEN DAILY WAZE: The Foodies Cafe . • #thefoodiescafe  #specialtycoffee  #cookiesandcake  #foodandcoffee  #halal  #cafehopkl  #malaysiancafes  #sedap  #akusuka  #sukamakan  #cadanganmakan  #catering  #eventorganizer  #eventplace  #santai  #eatdrinkkl  #timeoutkl  #jjcm  #jjcmtv3  #citylistkl  #mycafefood  #fusionpasta  #musttry 
Repeat.
Kpop Drummet 🍗 : 3/5
Creamy La Creamy 🍝 : 3.8/5
Mojitos Mango 🍹 : 4/5
.
.
.
@kawdofficial #kpopdrummet #creamylacreamy #mojitosmango #pasta #mojitos #umiefoodreview #foodoftheday #foodgasm #foodporn #fotd #foodhunter #cadanganmakan #westernfood #igasia #visitmalaysia #instadaily #photodaily #photooftheday #picsoftheday #p9leica #fahmieizwan
Misi mencarik kedai bersambal terbaik di Bali berjayaaaaaa! Ada 33 jenis sambal, 34 jenis lauk & murah gila! Makan 5 org nasik bertambah2 untuk 144 ribu rupiah je! So around RM45. Berjurai-jurai air mata sebab sgt sedap & pedasss 🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶. Fully recommended! #uuulalalabali #cadanganmakandibali #cadanganmakan #cewekcewekbawel #wheretoeat
#liburanbali #enaksekali #nakbukakkedaisambalpulak #musteatinbali #taknakbalik #mautinggalsini #jatuhhatisamabali
Antara menu yg paling best kat cafe kami 👉 Chicken chop with black pepper sauce & mushroom sauce 👍 Banyak lagi pilihan sauce best2 taww 😊
Nak mai waze je Arima's cake and steak 🚘
.
📲Dm/Whatsapp 0195105566
.
.
.
#Arimacafe #manjung #sitiawan #cadanganmakan #halalfood #cake #steak #masakanmelayu #shake #blended #snacks #macaroni #pasta #spaghetti #chops #salads #sandwiches #unikl #mimet #uitmseriiskandar #vale #utp #ikmlumut
Come and drop by and spend quality time here at Craveat with family and friends.
----------------------------------------------------
Operation hours
3PM - 11PM
Friday CLOSED
.
#craveat
#craveatmenu
#craveatalamimpian
#seksyen35
#shahalamresident
#alamimpian
#ttdialamimpian 
#restorancraveat
#subangjaya
#glenmarie
#bukitjelutong
#ttdijaya
#shahalam
#shahalamfood
#jjcmtv3 
#cadanganmakan 
#alamimpian
Have you tried our fried noodles. Something simple yet delicious.
.
We are open from 3pm - 11pm Monday to Sunday (Friday closed)
.
#craveat
#craveatmenu
#craveatalamimpian
#seksyen35
#shahalamresident
#alamimpian
#ttdialamimpian 
#restorancraveat
#subangjaya
#glenmarie
#bukitjelutong
#ttdijaya
#shahalam
#shahalamfood
#jjcmtv3 
#cadanganmakan 
#alamimpian
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran.
.
Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang.
----------------------------------------------------
Cravebox telah kembali!!! Sesiapa yang dah lama 'Crave' makanan kami, jangan lupa order dan rasakan sendiri kesedapan makanan kami.
.
Ingat Makan, Ingat Cravebox 
#cravebox 
#craveboxfly 
#shahalamresident
#alamimpianfooddelivery
#craveboxcravers
#subangjayafooddelivery #glenmariefooddelivery
#bukitjelutongfooddelivery
#ttdijayafooddelivery
#shahalamfooddelivery
#shahalamdelivery
#shahalamfood
#kllunchbox
#klfoodie
#cadanganmakan
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran. . Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang. ---------------------------------------------------- Cravebox telah kembali!!! Sesiapa yang dah lama 'Crave' makanan kami, jangan lupa order dan rasakan sendiri kesedapan makanan kami. . Ingat Makan, Ingat Cravebox #cravebox  #craveboxfly  #shahalamresident  #alamimpianfooddelivery  #craveboxcravers  #subangjayafooddelivery  #glenmariefooddelivery  #bukitjelutongfooddelivery  #ttdijayafooddelivery  #shahalamfooddelivery  #shahalamdelivery  #shahalamfood  #kllunchbox  #klfoodie  #cadanganmakan 
Ok,semua yg sudah beli dan akan beli sabun muka dan badan #serisoap ni,😉ni syaz ada video yg korang boleh ikot,ttg cara nk guna #serisoap secara jimat dan selamat😁
#serisoap #seritoks #seribella #serisuperstar #serihotstar #seribysyaz #doorgiftutara #cadanganmakan #cadanganhadiah #cadanganhantaran #putih #tanpaminyak #kulitberminyak #cerahkankulit
@farahinatira
Happy lunch. Krup krap krup krap dengan wondercheese. Nikmati rasa keju yg sebenar. Buatan bumiputra. Tiada MSG & bahan terlarang didalam kandungan bahan2. Sekali cuba pasti nak lagi. 
Wondercheese RM25 sahaja sebalang. Whatsapp 0196527434 (Atira) untuk dapatkan kerepek cheese berhantu ni. COD Larkin, BBU, Kempas, Setia tropika, Kg Melayu, Tmn Suria, Permas, Tebrau, Tmn Molek, Taman Daya, Bandar JB, Skudai, Kota Tinggi, Pasir Gudang & kawasan lain di JB 🚗
#wondercheese #wondercheesejb #wondercheesepasirgudang #wondercheeseagentjohor #wondercheeseagent #agentwanted #wondercheeselover #wondercheesesg #foodporn #foodlover #cadanganmakan #agentwanted #snackviral #kerepekviral #sayajualwondercheese #teamwondercheese
@farahinatira Happy lunch. Krup krap krup krap dengan wondercheese. Nikmati rasa keju yg sebenar. Buatan bumiputra. Tiada MSG & bahan terlarang didalam kandungan bahan2. Sekali cuba pasti nak lagi. Wondercheese RM25 sahaja sebalang. Whatsapp 0196527434 (Atira) untuk dapatkan kerepek cheese berhantu ni. COD Larkin, BBU, Kempas, Setia tropika, Kg Melayu, Tmn Suria, Permas, Tebrau, Tmn Molek, Taman Daya, Bandar JB, Skudai, Kota Tinggi, Pasir Gudang & kawasan lain di JB 🚗 #wondercheese  #wondercheesejb  #wondercheesepasirgudang  #wondercheeseagentjohor  #wondercheeseagent  #agentwanted  #wondercheeselover  #wondercheesesg  #foodporn  #foodlover  #cadanganmakan  #agentwanted  #snackviral  #kerepekviral  #sayajualwondercheese  #teamwondercheese 
❗️Attention foodies ❗️
Kindly note that we're closed from 22/09 to 25/09 and shall be back on 26/09/2017. 
Thank you & have a great weekend ahead! ✌🏻😊 #momscafeusj #usj11 #subangjaya #goodfoodgoodlife #goodfoodhappytummy #cadanganmakan
Jumaat / 22 Sept 2017
.
Salam Maal Hijrah 2017 / 1439H
.
Pak Anjang Bariani Johore beroperasi seperti biasa / SETIAP HARI ; 10.30 pagi - 9.30 malam 👨🏼‍🍳♨️
.
Untuk sebarang tempahan meja / bungkusan / katering boleh hubungi 03-5524 0663 ATAU whatsapp +6016 232 0085
.
#bariani #instafood #photooftheday #yummy  #eat #foodgasm #foodporn #food #rice #chicken #lamb #delicious #lunch #dinner #malaysia #selangor #shahalam #ayamgorengrempah #seksyen13 #foodmalaysia #jjcm #malaysiafood #lambshank #katering #kateringshahalam #cadanganmakan #restoran #restoranshahalam #shahalamresidents
Jumaat / 22 Sept 2017 . Salam Maal Hijrah 2017 / 1439H . Pak Anjang Bariani Johore beroperasi seperti biasa / SETIAP HARI ; 10.30 pagi - 9.30 malam 👨🏼‍🍳♨️ . Untuk sebarang tempahan meja / bungkusan / katering boleh hubungi 03-5524 0663 ATAU whatsapp +6016 232 0085 . #bariani  #instafood  #photooftheday  #yummy  #eat  #foodgasm  #foodporn  #food  #rice  #chicken  #lamb  #delicious  #lunch  #dinner  #malaysia  #selangor  #shahalam  #ayamgorengrempah  #seksyen13  #foodmalaysia  #jjcm  #malaysiafood  #lambshank  #katering  #kateringshahalam  #cadanganmakan  #restoran  #restoranshahalam  #shahalamresidents 
Why have ABS when you can have ABSolutely all the food?

#YaRight #WhyAreYouOnDietAgain #FoodPorn #ThaiFood #BoatNoodle #Sangkaya #YumMama #CadanganMakan
Spaghetti can be eaten most successfully if you inhale it like a vacuum cleaner.

#ButSoDoesRamen #FoodPorn #KoreanFood #Korean #CadanganMakan #CadanganMakanDamansara
Sedap pulak tengok lauk anak saya @theonlydiyana masak kat rumah sewa 😂😅 baby tamban goreng bawang dengan cili padi ... makan dengan nasi panas,kicap,sayur kobes rangup buat ulam...yang simple tu selalunya best 😥 #jomtinggijangankomen #sayamasak #malaysiaeats  #foodstyling #foodporn #foodphotography #foodpassion #food #foodstyle #malaysia #instafood #instaeat #sharefood #foodlike #foodie #halalfood #dapurdatinfaezah #malaycuisine  #masakanmelayu #ideamasak  #cadanganmakan #nobibik #isteridatonasir
Sedap pulak tengok lauk anak saya @theonlydiyana masak kat rumah sewa 😂😅 baby tamban goreng bawang dengan cili padi ... makan dengan nasi panas,kicap,sayur kobes rangup buat ulam...yang simple tu selalunya best 😥 #jomtinggijangankomen  #sayamasak  #malaysiaeats  #foodstyling  #foodporn  #foodphotography  #foodpassion  #food  #foodstyle  #malaysia  #instafood  #instaeat  #sharefood  #foodlike  #foodie  #halalfood  #dapurdatinfaezah  #malaycuisine   #masakanmelayu  #ideamasak   #cadanganmakan  #nobibik  #isteridatonasir 
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran.
.
Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang.
----------------------------------------------------
Spaghetti Aglio Olio Prawn - RM20
.
Spaghetti Aglio olio digaul bersama capsicum, cherry tomato, cendawan dan udang. Mana nak dapat makanan seperti ini di office waktu lunch? .
Ingat Makan, Ingat Cravebox 
#cravebox 
#craveboxfly 
#shahalamresident
#alamimpianfooddelivery
#craveboxcravers
#subangjayafooddelivery #glenmariefooddelivery
#bukitjelutongfooddelivery
#ttdijayafooddelivery
#shahalamfooddelivery
#shahalamdelivery
#shahalamfood
#kllunchbox
#klfoodie
#cadanganmakan
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran. . Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang. ---------------------------------------------------- Spaghetti Aglio Olio Prawn - RM20 . Spaghetti Aglio olio digaul bersama capsicum, cherry tomato, cendawan dan udang. Mana nak dapat makanan seperti ini di office waktu lunch? . Ingat Makan, Ingat Cravebox #cravebox  #craveboxfly  #shahalamresident  #alamimpianfooddelivery  #craveboxcravers  #subangjayafooddelivery  #glenmariefooddelivery  #bukitjelutongfooddelivery  #ttdijayafooddelivery  #shahalamfooddelivery  #shahalamdelivery  #shahalamfood  #kllunchbox  #klfoodie  #cadanganmakan 
We're open as usual today from 10am till 12midnight. Come and enjoy your Friday off with us, bring the whole family & friends. Salam Maal Hijrah! .
Menu 📷: Watermelon Lime & Carrot Orange .
•
☎️ 03 51039250
📱 017 2101206
⏰OPEN DAILY 
WAZE: The Foodies Cafe .
•
#thefoodiescafe #specialtycoffee #cookiesandcake #foodandcoffee #halal #cafehopkl #malaysiancafes #sedap #akusuka #sukamakan #cadanganmakan #catering #eventorganizer #eventplace #santai #eatdrinkkl #timeoutkl #jjcm #jjcmtv3 #citylistkl #mycafefood #fusionpasta #musttry
We're open as usual today from 10am till 12midnight. Come and enjoy your Friday off with us, bring the whole family & friends. Salam Maal Hijrah! . Menu 📷: Watermelon Lime & Carrot Orange . • ☎️ 03 51039250 📱 017 2101206 ⏰OPEN DAILY WAZE: The Foodies Cafe . • #thefoodiescafe  #specialtycoffee  #cookiesandcake  #foodandcoffee  #halal  #cafehopkl  #malaysiancafes  #sedap  #akusuka  #sukamakan  #cadanganmakan  #catering  #eventorganizer  #eventplace  #santai  #eatdrinkkl  #timeoutkl  #jjcm  #jjcmtv3  #citylistkl  #mycafefood  #fusionpasta  #musttry 
Jumaat / 22 Sept 2017
.
Salam Maal Hijrah 2017 / 1439H
.
Pak Anjang Bariani Johore beroperasi seperti biasa / SETIAP HARI ; 10.30 pagi - 9.30 malam 👨🏼‍🍳♨️
.
Untuk sebarang tempahan meja / bungkusan / katering boleh hubungi 03-5524 0663 ATAU whatsapp +6016 232 0085
.
#bariani #instafood #instagood #photooftheday #yummy  #eat #foodgasm #foodporn #food #rice #chicken #lamb #delicious #good #lunch #dinner #malaysia #selangor #shahalam #seksyen13 #foodmalaysia #jjcm #malaysiafood #lambshank #katering #kateringshahalam #cadanganmakan #restoran #restoranshahalam #shahalamresidents
Jumaat / 22 Sept 2017 . Salam Maal Hijrah 2017 / 1439H . Pak Anjang Bariani Johore beroperasi seperti biasa / SETIAP HARI ; 10.30 pagi - 9.30 malam 👨🏼‍🍳♨️ . Untuk sebarang tempahan meja / bungkusan / katering boleh hubungi 03-5524 0663 ATAU whatsapp +6016 232 0085 . #bariani  #instafood  #instagood  #photooftheday  #yummy  #eat  #foodgasm  #foodporn  #food  #rice  #chicken  #lamb  #delicious  #good  #lunch  #dinner  #malaysia  #selangor  #shahalam  #seksyen13  #foodmalaysia  #jjcm  #malaysiafood  #lambshank  #katering  #kateringshahalam  #cadanganmakan  #restoran  #restoranshahalam  #shahalamresidents 
Salaam Maal Hijrah, DoEat family ❤️ Semoga amalan kita tahun ini lebih baik dari yang lepas, and may Allah guide us in becoming better versions of ourselves.

Enjoy the long weekend!
Salaam Maal Hijrah, DoEat family ❤️ Semoga amalan kita tahun ini lebih baik dari yang lepas, and may Allah guide us in becoming better versions of ourselves. Enjoy the long weekend!
Nasi Goreng Bunga Kantan😋😊
Dulu2 rajin makan di kedai..pagi ni tiba2 teringat..tu trylah buat...sis suke sbb rasa hirisan buang kantan tu😊😋 Senang aje kalau nak try :

Tumis bawang merah, bwng puteh dan cili merah yg ditumbuk kasar2. Tumis smp garing.
Masukan ayam dan fish cake (ada udang/ sotong etc) 
Pecahkan telur 
Masukkan kcg pjg dan hirisan bunga kantan, garam dan skit gule kalau nak😊
Lasttt masuk nasi dan gaulllll rata...Siappppp.😎😍.Cubelah kalau nak rasa...u wont regret😄
#jomtinggijangankomen #sayamasak #malaysiaeats  #foodstyling #foodporn #foodphotography #foodpassion #food #foodstyle #malaysia #instafood #instaeat #sharefood #foodlike #foodie #halalfood #dapurdatinfaezah #malaycuisine  #masakanmelayu #ideamasak  #cadanganmakan #nobibik #isteridatonasir
Nasi Goreng Bunga Kantan😋😊 Dulu2 rajin makan di kedai..pagi ni tiba2 teringat..tu trylah buat...sis suke sbb rasa hirisan buang kantan tu😊😋 Senang aje kalau nak try : Tumis bawang merah, bwng puteh dan cili merah yg ditumbuk kasar2. Tumis smp garing. Masukan ayam dan fish cake (ada udang/ sotong etc) Pecahkan telur Masukkan kcg pjg dan hirisan bunga kantan, garam dan skit gule kalau nak😊 Lasttt masuk nasi dan gaulllll rata...Siappppp.😎😍.Cubelah kalau nak rasa...u wont regret😄 #jomtinggijangankomen  #sayamasak  #malaysiaeats  #foodstyling  #foodporn  #foodphotography  #foodpassion  #food  #foodstyle  #malaysia  #instafood  #instaeat  #sharefood  #foodlike  #foodie  #halalfood  #dapurdatinfaezah  #malaycuisine   #masakanmelayu  #ideamasak   #cadanganmakan  #nobibik  #isteridatonasir 
Good morning!

We are closed today, but we'll be back to serve you tomorrow! See you then 😁
Good morning! We are closed today, but we'll be back to serve you tomorrow! See you then 😁
Pandang langit tinggi, Ucapkan syukur pada Ilahi

Siapa boleh jamin esok masih ada lagi?

Jom koreksi diri, hiasi peribadi ❤

#hunnylicioussagents 
#hunnylicioussHauz™
#homemade 
#pepperoHalal 
#cadanganmakan
#kudapan
#snackoftheday 
#brunei
#singapore
Hijrah biar perlahan-lahan, asalkan berkekalan. Salam maal hijrah dari @kedaikopipakngah. Marilah nikmati menu sarapan kami yang diperbaharui. Rasanya x sempat pon order western breakfast ni bila lihat pilihan makanan melayu yg ada 😂
#nasilemak #nasigulaikampung #nasiminyak #nasiminyakterengganu #meekari #meekarinyonya #soto #sotomadura #lontong #rotitelur #rotitelurgoyang #kuihmuih #kuihmelayushahalam #liveupdate #makansedapshahalam #bestnasilemak #shahalam #shahalamresident #subangjaya #subangjayaresident #breakfast #sarapan #sarapanpagi #cadanganmakan #halal #makansedap #tempatmakanbest #maalhijrah #inspirationalquotes
Hijrah biar perlahan-lahan, asalkan berkekalan. Salam maal hijrah dari @kedaikopipakngah. Marilah nikmati menu sarapan kami yang diperbaharui. Rasanya x sempat pon order western breakfast ni bila lihat pilihan makanan melayu yg ada 😂 #nasilemak  #nasigulaikampung  #nasiminyak  #nasiminyakterengganu  #meekari  #meekarinyonya  #soto  #sotomadura  #lontong  #rotitelur  #rotitelurgoyang  #kuihmuih  #kuihmelayushahalam  #liveupdate  #makansedapshahalam  #bestnasilemak  #shahalam  #shahalamresident  #subangjaya  #subangjayaresident  #breakfast  #sarapan  #sarapanpagi  #cadanganmakan  #halal  #makansedap  #tempatmakanbest  #maalhijrah  #inspirationalquotes 
Repost from @collafair.coffee @TopRankRepost #TopRankRepost "KULIT MULA RASA LEBIH MOIST DAN SHINING".
.
"KULIT SEMAKIN ANJAL DAN TONA KULIT LEBIH SEKATA".
.
"PORI KULIT LEBIH HALUS DAN KULIT NAMPAK LEBIH CERAH".
.
"KURANG SELERA MAKAN SEBAB RASA KENYANG BILA MINUM COLLAFAIR".
.
"RASA COFFEE YANG SANGAT SEDAP DAN RASA BERTENAGA".
.
#coffeeasasupplement #beautytips #beautycoffee 
#collafaircoffee #collafairlover #beautyfood #coffeepremium #coffeecollagen #coffeesihat #coffeecantik #coffeeputihgebu #energydrink #coffeeaddict #wanitaterakhir #artismalaysia #igbiz #igbisnes #cadanganmakan #kopi #kolagen #kopiviral #motifviral #mycoffeeprince #putihgebu #codjb🚘 #codpasirgudang
Repost from @collafair.coffee @TopRankRepost #TopRankRepost  "KULIT MULA RASA LEBIH MOIST DAN SHINING". . "KULIT SEMAKIN ANJAL DAN TONA KULIT LEBIH SEKATA". . "PORI KULIT LEBIH HALUS DAN KULIT NAMPAK LEBIH CERAH". . "KURANG SELERA MAKAN SEBAB RASA KENYANG BILA MINUM COLLAFAIR". . "RASA COFFEE YANG SANGAT SEDAP DAN RASA BERTENAGA". . #coffeeasasupplement  #beautytips  #beautycoffee  #collafaircoffee  #collafairlover  #beautyfood  #coffeepremium  #coffeecollagen  #coffeesihat  #coffeecantik  #coffeeputihgebu  #energydrink  #coffeeaddict  #wanitaterakhir  #artismalaysia  #igbiz  #igbisnes  #cadanganmakan  #kopi  #kolagen  #kopiviral  #motifviral  #mycoffeeprince  #putihgebu  #codjb 🚘 #codpasirgudang 
#pepperoHalal dengan topping Nestum istimewa dari dapur bonda ❤

Best ke BEST?

Jomm roger skuad kami #hunnylicioussagents  atau wasap HQ;

wasap.my/60134657557 .
.
.
#homemade 
#cadanganmakan
#kudapan
#snackoftheday 
#brunei
#singapore
#indonesia
Apa kata standby #pepperoHalal
utk esok cuti Maal Hijrah & lepas tu weekend2 bolehh jenjalan dan krup krap penuh keriangan!

Yeahh

Best ke BEST? .
.
.
#hunnylicioussagents
#hunnylicioussfeedback 
#homemade
#cadanganmakan
#snackoftheday 
#kudapan
#subagentwanted
#brunei
#singapore
First! In the mood for something cold and sweet and yummy! 😍 #awalmuharram 
Menu 📷: Java Chocolate Chip Ice Blended .
•
☎️ 03 51039250
📱 017 2101206
⏰OPEN DAILY 
WAZE: The Foodies Cafe .
•
#thefoodiescafe #specialtycoffee #cookiesandcake #foodandcoffee #halal #cafehopkl #malaysiancafes #sedap #akusuka #sukamakan #cadanganmakan #catering #eventorganizer #eventplace #santai #eatdrinkkl #timeoutkl #jjcm #jjcmtv3 #citylistkl #mycafefood #fusionpasta #musttry
First! In the mood for something cold and sweet and yummy! 😍 #awalmuharram  Menu 📷: Java Chocolate Chip Ice Blended . • ☎️ 03 51039250 📱 017 2101206 ⏰OPEN DAILY WAZE: The Foodies Cafe . • #thefoodiescafe  #specialtycoffee  #cookiesandcake  #foodandcoffee  #halal  #cafehopkl  #malaysiancafes  #sedap  #akusuka  #sukamakan  #cadanganmakan  #catering  #eventorganizer  #eventplace  #santai  #eatdrinkkl  #timeoutkl  #jjcm  #jjcmtv3  #citylistkl  #mycafefood  #fusionpasta  #musttry 
Red velvet, victoria sandwich and pandan gula melaka slices cakes. Whatsapp 01119302105 to order 😊
Red velvet, victoria sandwich and pandan gula melaka slices cakes. Whatsapp 01119302105 to order 😊
Asam Pedas againnnnn😊😋😂 tapi kali ni ikan pari. Favourite anak klau ikan pari.😍. Kalau tanya resepi..sama aje dgn resipi asam pedas ayam kat post terdahulu.😍#jomtinggijangankomen #sayamasak #malaysiaeats  #foodstyling #foodporn #foodphotography #foodpassion #food #foodstyle #malaysia #instafood #instaeat #sharefood #foodlike #foodie #halalfood #dapurdatinfaezah #malaycuisine  #masakanmelayu #ideamasak  #cadanganmakan #nobibik #isteridatonasir
Asam Pedas againnnnn😊😋😂 tapi kali ni ikan pari. Favourite anak klau ikan pari.😍. Kalau tanya resepi..sama aje dgn resipi asam pedas ayam kat post terdahulu.😍#jomtinggijangankomen  #sayamasak  #malaysiaeats  #foodstyling  #foodporn  #foodphotography  #foodpassion  #food  #foodstyle  #malaysia  #instafood  #instaeat  #sharefood  #foodlike  #foodie  #halalfood  #dapurdatinfaezah  #malaycuisine   #masakanmelayu  #ideamasak   #cadanganmakan  #nobibik  #isteridatonasir 
#pepperoHalal  bersalut kelapa parut istimewa dari dapur bonda

Best ke BEST?

Jomm roger skuad kami #hunnylicioussagents  atau wasap HQ;

wasap.my/60134657557 .
.
.
#homemade 
#cadanganmakan
#kudapan
#snackoftheday 
#brunei
#singapore
#indonesia
Repost from @collafair.coffee @TopRankRepost #TopRankRepost "KULIT MULA RASA LEBIH MOIST DAN SHINING".
.
"KULIT SEMAKIN ANJAL DAN TONA KULIT LEBIH SEKATA".
.
"PORI KULIT LEBIH HALUS DAN KULIT NAMPAK LEBIH CERAH".
.
"KURANG SELERA MAKAN SEBAB RASA KENYANG BILA MINUM COLLAFAIR".
.
"RASA COFFEE YANG SANGAT SEDAP DAN RASA BERTENAGA".
.
#coffeeasasupplement #beautytips #beautycoffee 
#collafaircoffee #collafairlover #beautyfood #coffeepremium #coffeecollagen #coffeesihat #coffeecantik #coffeeputihgebu #energydrink #coffeeaddict #wanitaterakhir #artismalaysia #igbiz #igbisnes #cadanganmakan #kopi #kolagen #kopiviral #motifviral #mycoffeeprince #putihgebu
Repost from @collafair.coffee @TopRankRepost #TopRankRepost  "KULIT MULA RASA LEBIH MOIST DAN SHINING". . "KULIT SEMAKIN ANJAL DAN TONA KULIT LEBIH SEKATA". . "PORI KULIT LEBIH HALUS DAN KULIT NAMPAK LEBIH CERAH". . "KURANG SELERA MAKAN SEBAB RASA KENYANG BILA MINUM COLLAFAIR". . "RASA COFFEE YANG SANGAT SEDAP DAN RASA BERTENAGA". . #coffeeasasupplement  #beautytips  #beautycoffee  #collafaircoffee  #collafairlover  #beautyfood  #coffeepremium  #coffeecollagen  #coffeesihat  #coffeecantik  #coffeeputihgebu  #energydrink  #coffeeaddict  #wanitaterakhir  #artismalaysia  #igbiz  #igbisnes  #cadanganmakan  #kopi  #kolagen  #kopiviral  #motifviral  #mycoffeeprince  #putihgebu 
Don't know where to eat?  Come and drop by at out place. Variety of food and drinks to choose from.
.
We are open from 3pm - 11pm Monday to Sunday (Friday Closed)
.
#craveat
#craveatmenu
#craveatalamimpian
#seksyen35
#shahalamresident
#alamimpian
#ttdialamimpian 
#restorancraveat
#subangjaya
#glenmarie
#bukitjelutong
#ttdijaya
#shahalam
#shahalamfood
#jjcmtv3 
#cadanganmakan 
#alamimpian
Eh? Siapa tu?
Eh? Siapa tu?