an online Instagram web viewer

#cadanganmakan medias

Photos

Walaupun alongmum ni duk key-el-lumpo balik dungun wiken je tp tgk sokmo menu nitah lilah lilah di wall mari cair ailiur.
Cubaan beberapa kali nok beli sushi sokmo terlepas dok dan abis sokmo. Ayayai.
Sebagai peminat tegar sushi 🍣 mmg teragok2 la tahap kesedapan sushi yg dijual di depan yy gemilang pata teluk lipat nim.
Bukan memandang rendoh sbb ada restoran sushi kt Publika pun  ada yg x kena tekok alongmum ni.
Okeh ari ni rezeki buleh singgoh dan beli. Beli x banyok lah 7 sushi takoyaki dan pulut durian.
Masuk kete wi ke cikpuan Balqish mkn ni hurmmmmm xboh kata apa ar.
Momy Balqish pun try etek aduyaiiii kena benor dgn tekok momy-munggg!
Berat nanang balik Dungun kekgi ngiga sokmo lah cari.
#sushi #dungun #foodporn #foodies #makandungun #cadanganmakan
Walaupun alongmum ni duk key-el-lumpo balik dungun wiken je tp tgk sokmo menu nitah lilah lilah di wall mari cair ailiur. Cubaan beberapa kali nok beli sushi sokmo terlepas dok dan abis sokmo. Ayayai. Sebagai peminat tegar sushi 🍣 mmg teragok2 la tahap kesedapan sushi yg dijual di depan yy gemilang pata teluk lipat nim. Bukan memandang rendoh sbb ada restoran sushi kt Publika pun ada yg x kena tekok alongmum ni. Okeh ari ni rezeki buleh singgoh dan beli. Beli x banyok lah 7 sushi takoyaki dan pulut durian. Masuk kete wi ke cikpuan Balqish mkn ni hurmmmmm xboh kata apa ar. Momy Balqish pun try etek aduyaiiii kena benor dgn tekok momy-munggg! Berat nanang balik Dungun kekgi ngiga sokmo lah cari. #sushi  #dungun  #foodporn  #foodies  #makandungun  #cadanganmakan 
Mesti ramai yang tertanya-tanya kan?
Promosi ni sampai bila eh?

Okay uolls !
Lunch Promo Billionaires ni bermula dari... 18/09/2017 sehingga 31/12/2017 !! Mesti suka kan? Bestnya !!
Dah boleh bajet ni tiap hari 😋😋 Tunggu apa lagi?
Jom serbu beramai-ramai ke Billionaires Concept Cuisine sekarang!! 🚗 Jom ke Billionaires Concept Cuisine ❗

No 8-1, Jalan Lagenda 6,
Taman 1 Lagenda,
75400 Melaka.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi 📞 6013 201 8282

atau boleh terus WhatsApp 📱 di
wasap.my/60132018282 -amn

#Billionaireconceptcuisine
#jomjadibillionaire
#cadanganmakan
#qualitytime
#deliciousfood
#foodinmalaysia
#kakimakan
#foodlover
#malaysiancafes
#foodphotography
#makananbarat
#hlalfood
#dailyfood
#onlyinmelaka
#melakabandarayabersejarah
Mesti ramai yang tertanya-tanya kan? Promosi ni sampai bila eh? Okay uolls ! Lunch Promo Billionaires ni bermula dari... 18/09/2017 sehingga 31/12/2017 !! Mesti suka kan? Bestnya !! Dah boleh bajet ni tiap hari 😋😋 Tunggu apa lagi? Jom serbu beramai-ramai ke Billionaires Concept Cuisine sekarang!! 🚗 Jom ke Billionaires Concept Cuisine ❗ No 8-1, Jalan Lagenda 6, Taman 1 Lagenda, 75400 Melaka. Sebarang pertanyaan boleh hubungi 📞 6013 201 8282 atau boleh terus WhatsApp 📱 di wasap.my/60132018282 -amn #Billionaireconceptcuisine  #jomjadibillionaire  #cadanganmakan  #qualitytime  #deliciousfood  #foodinmalaysia  #kakimakan  #foodlover  #malaysiancafes  #foodphotography  #makananbarat  #hlalfood  #dailyfood  #onlyinmelaka  #melakabandarayabersejarah 
Pasangan anak beranak yang comel.. Terima kasih ya sis Ayu beli sushi dr kami.. Sis ni awet muda kalo korang nak tau.. Nnt share rahsia awet muda dengan Cik Mon ya sis Ayu
.
.
..hahahaha.. Maleh cite la... Kang sentap.. Kuikuikui..
.
.
 Nak order?
.

http://www.wasap.my/60134890412
http://www.wasap.my/60134890412
http://www.wasap.my/60134890412
.
.

#sayajualsushi #sushihalal #muslimsushiipoh #deliveryfoodipoh #fooddeliveryipoh #sushisimpangpulai #sushideliverygopeng #sushigopeng #rtcgopeng #ipohfood  #makananipoh
#bandaripoh #sayajualhalalsushi #foodporn  #ipohparade #aeonstation18 #halalantoyyiban #sushisedap #sushiperak  #kimbab #ipohfood #kelasmasakan #ipohtown #cadanganmakan #cadanganmakandiipoh #ipohwithlove #ipohmari #ipohfooddelivery #ipohcityawesome #ipohbreakfast #ipohlunch
Pasangan anak beranak yang comel.. Terima kasih ya sis Ayu beli sushi dr kami.. Sis ni awet muda kalo korang nak tau.. Nnt share rahsia awet muda dengan Cik Mon ya sis Ayu . . ..hahahaha.. Maleh cite la... Kang sentap.. Kuikuikui.. . . Nak order? . http://www.wasap.my/60134890412 http://www.wasap.my/60134890412 http://www.wasap.my/60134890412 . . #sayajualsushi  #sushihalal  #muslimsushiipoh  #deliveryfoodipoh  #fooddeliveryipoh  #sushisimpangpulai  #sushideliverygopeng  #sushigopeng  #rtcgopeng  #ipohfood  #makananipoh  #bandaripoh  #sayajualhalalsushi  #foodporn  #ipohparade  #aeonstation18  #halalantoyyiban  #sushisedap  #sushiperak  #kimbab  #ipohfood  #kelasmasakan  #ipohtown  #cadanganmakan  #cadanganmakandiipoh  #ipohwithlove  #ipohmari  #ipohfooddelivery  #ipohcityawesome  #ipohbreakfast  #ipohlunch 
Don't know where to eat?  Come and drop by at out place. Variety of food and drinks to choose from. While you eat, your kids can color as we provide colouring for the kids.
.
We are open from 3pm - 11pm Monday to Sunday (Friday Closed)
.
#craveat
#craveatmenu
#craveatalamimpian
#seksyen35
#shahalamresident
#alamimpian
#ttdialamimpian 
#restorancraveat
#subangjaya
#glenmarie
#bukitjelutong
#ttdijaya
#shahalam
#shahalamfood
#jjcmtv3 
#cadanganmakan 
#alamimpian
✔Restock ✔Restock ✔Restock 
Jom lunch @wondercheese88 at @restoransambalhijau .tgk tu ramai berpusu2 makan kt sini, mmg baanyak sgt pilihan mknn semua fresh dan sedap! Sis pn makan 2 pinggan tadi 😌 Sambil2 tu jgn lupa dptkan Wondercheese di sana ye! 🏇💨 #sambalhijausungaipenchala #sambalhijau #pedastapisedap #pedasberapi #wondercheesesungaipenchala #sgpenchala #Wondercheesettdi #wondercheesemontkiara #cadanganmakan #tempatmakan #tempatmakansedap #tempatmakanbest
✔Restock ✔Restock ✔Restock Jom lunch @wondercheese88 at @restoransambalhijau .tgk tu ramai berpusu2 makan kt sini, mmg baanyak sgt pilihan mknn semua fresh dan sedap! Sis pn makan 2 pinggan tadi 😌 Sambil2 tu jgn lupa dptkan Wondercheese di sana ye! 🏇💨 #sambalhijausungaipenchala  #sambalhijau  #pedastapisedap  #pedasberapi  #wondercheesesungaipenchala  #sgpenchala  #Wondercheesettdi  #wondercheesemontkiara  #cadanganmakan  #tempatmakan  #tempatmakansedap  #tempatmakanbest 
Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada anda semua !
.
Bermula pada pukul 4PM sehingga 12AM untuk hari ni ❤❤
Dan seperti Biasa untuk Sabtu sehingga Khamis bermula pada pukul 12PM sehingga 12AM 👍😍 So? Jangan lupa singgah Billionaires tau !! .
#coffeetime
#coffeehouse
#coffeebean
#burgers
#instafood
#cafehop
#foodinmalaysia
#juice
#cadanganmakan
#malaysiancafes
#foodphotography
#familytime
#freshorange
#foodhunter
#steakhouse
#burger
#cutisekolah
#grindshack
#kakimakan
#foodlover
#foodhunting
#makansedap
Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada anda semua ! . Bermula pada pukul 4PM sehingga 12AM untuk hari ni ❤❤ Dan seperti Biasa untuk Sabtu sehingga Khamis bermula pada pukul 12PM sehingga 12AM 👍😍 So? Jangan lupa singgah Billionaires tau !! . #coffeetime  #coffeehouse  #coffeebean  #burgers  #instafood  #cafehop  #foodinmalaysia  #juice  #cadanganmakan  #malaysiancafes  #foodphotography  #familytime  #freshorange  #foodhunter  #steakhouse  #burger  #cutisekolah  #grindshack  #kakimakan  #foodlover  #foodhunting  #makansedap 
Customer paling sporting bila ajak bergambar kata runner ,acik Letty Toretto..
.
.
Terima kasih sis Wani beli sushi dari team Muslimsushiipoh Muslimsushiipoh
.
.
Bijak sis ni.. Dia beli 4 set,  percuma kacang Idam Edamame..
.
.
 Korang xnak join ke?
.
.
http://www.wasap.my/60134890412
http://www.wasap.my/60134890412
http://www.wasap.my/60134890412
.
.

#sayajualsushi #sushihalal #muslimsushiipoh #deliveryfoodipoh #fooddeliveryipoh #sushisimpangpulai #sushideliverygopeng #sushigopeng #rtcgopeng #ipohfood  #makananipoh
#bandaripoh #sayajualhalalsushi #foodporn  #ipohparade #aeonstation18 #halalantoyyiban #sushisedap #sushiperak  #kimbab #ipohfood #kelasmasakan #ipohtown #cadanganmakan #cadanganmakandiipoh #ipohwithlove #ipohmari #ipohfooddelivery #ipohcityawesome #ipohbreakfast #ipohlunch
Customer paling sporting bila ajak bergambar kata runner ,acik Letty Toretto.. . . Terima kasih sis Wani beli sushi dari team Muslimsushiipoh Muslimsushiipoh . . Bijak sis ni.. Dia beli 4 set, percuma kacang Idam Edamame.. . . Korang xnak join ke? . . http://www.wasap.my/60134890412 http://www.wasap.my/60134890412 http://www.wasap.my/60134890412 . . #sayajualsushi  #sushihalal  #muslimsushiipoh  #deliveryfoodipoh  #fooddeliveryipoh  #sushisimpangpulai  #sushideliverygopeng  #sushigopeng  #rtcgopeng  #ipohfood  #makananipoh  #bandaripoh  #sayajualhalalsushi  #foodporn  #ipohparade  #aeonstation18  #halalantoyyiban  #sushisedap  #sushiperak  #kimbab  #ipohfood  #kelasmasakan  #ipohtown  #cadanganmakan  #cadanganmakandiipoh  #ipohwithlove  #ipohmari  #ipohfooddelivery  #ipohcityawesome  #ipohbreakfast  #ipohlunch 
Assalamualaikum..
.
.
Terima kasih sis syafinaz repeat beli sushi dari team Muslimsushiipoh Muslimsushiipoh
.
.
Bijak sis ni.. Dia beli 3 set,  percuma kacang Idam Edamame..
.
.
 Korang xnak join ke?
.
.
http://www.wasap.my/60134890412
http://www.wasap.my/60134890412
http://www.wasap.my/60134890412
.
.

#sayajualsushi #sushihalal #muslimsushiipoh #deliveryfoodipoh #fooddeliveryipoh #sushisimpangpulai #sushideliverygopeng #sushigopeng #rtcgopeng #ipohfood  #makananipoh
#bandaripoh #sayajualhalalsushi #foodporn  #ipohparade #aeonstation18 #halalantoyyiban #sushisedap #sushiperak  #kimbab #ipohfood #kelasmasakan #ipohtown #cadanganmakan #cadanganmakandiipoh #ipohwithlove #ipohmari #ipohfooddelivery #ipohcityawesome #ipohbreakfast #ipohlunch
Assalamualaikum.. . . Terima kasih sis syafinaz repeat beli sushi dari team Muslimsushiipoh Muslimsushiipoh . . Bijak sis ni.. Dia beli 3 set, percuma kacang Idam Edamame.. . . Korang xnak join ke? . . http://www.wasap.my/60134890412 http://www.wasap.my/60134890412 http://www.wasap.my/60134890412 . . #sayajualsushi  #sushihalal  #muslimsushiipoh  #deliveryfoodipoh  #fooddeliveryipoh  #sushisimpangpulai  #sushideliverygopeng  #sushigopeng  #rtcgopeng  #ipohfood  #makananipoh  #bandaripoh  #sayajualhalalsushi  #foodporn  #ipohparade  #aeonstation18  #halalantoyyiban  #sushisedap  #sushiperak  #kimbab  #ipohfood  #kelasmasakan  #ipohtown  #cadanganmakan  #cadanganmakandiipoh  #ipohwithlove  #ipohmari  #ipohfooddelivery  #ipohcityawesome  #ipohbreakfast  #ipohlunch 
Tempat pon dah nampak unik belum tengok makan lagi . Jom dinner bersama orang tersayang di Billionaire Concept Cuisine 💕

Lokasi kami terletak di No 8-1, Jalan Lagenda 6, Taman 1 Lagenda, 75400 Melaka. Berhadapan dengan Aeon Jusco Bandaraya Melaka.

#qualitytime
#deliciousfood
#melakabandarayabersejarah
#dailyfoodfeed
# spaghettiandmeatball
#lazat
#love
#spagetthicarbonara
#onthetable
#halalwestern
#coffeetime
#coffeehouse
#coffeebean
#burgers
#instafood
#cafehop
#foodinmalaysia
#juice
#cadanganmakan
#malaysiancafes
Tempat pon dah nampak unik belum tengok makan lagi . Jom dinner bersama orang tersayang di Billionaire Concept Cuisine 💕 Lokasi kami terletak di No 8-1, Jalan Lagenda 6, Taman 1 Lagenda, 75400 Melaka. Berhadapan dengan Aeon Jusco Bandaraya Melaka. #qualitytime  #deliciousfood  #melakabandarayabersejarah  #dailyfoodfeed  # spaghettiandmeatball #lazat  #love  #spagetthicarbonara  #onthetable  #halalwestern  #coffeetime  #coffeehouse  #coffeebean  #burgers  #instafood  #cafehop  #foodinmalaysia  #juice  #cadanganmakan  #malaysiancafes 
Pak Anjang Bariani Johore beroperasi SETIAP HARI ; 10.30 pagi - 9.30 malam 👨🏼‍🍳♨️
.
Untuk sebarang tempahan meja / bungkusan / katering boleh hubungi 03-5524 0663 ATAU whatsapp +6016 232 0085
.
#bariani #instafood #tauhubakar  #meebandungmuar #food #rice #chicken #lamb #nasibariani #lunch #barianigam #malaysia #selangor #shahalam #klang #ayamgorengrempah #seksyen13 #foodmalaysia #jjcmtv3 #tapau #malaysiafood #katering #kateringshahalam #cadanganmakan #restoran #restoranshahalam #shahalamresidents #pakejperkahwinan #kendurikahwin #astro
Pak Anjang Bariani Johore beroperasi SETIAP HARI ; 10.30 pagi - 9.30 malam 👨🏼‍🍳♨️ . Untuk sebarang tempahan meja / bungkusan / katering boleh hubungi 03-5524 0663 ATAU whatsapp +6016 232 0085 . #bariani  #instafood  #tauhubakar  #meebandungmuar  #food  #rice  #chicken  #lamb  #nasibariani  #lunch  #barianigam  #malaysia  #selangor  #shahalam  #klang  #ayamgorengrempah  #seksyen13  #foodmalaysia  #jjcmtv3  #tapau  #malaysiafood  #katering  #kateringshahalam  #cadanganmakan  #restoran  #restoranshahalam  #shahalamresidents  #pakejperkahwinan  #kendurikahwin  #astro 
Pak Anjang Bariani Johore beroperasi SETIAP HARI ; 10.30 pagi - 9.30 malam 👨🏼‍🍳♨️
.
Untuk sebarang tempahan meja / bungkusan / katering boleh hubungi 03-5524 0663 ATAU whatsapp +6016 232 0085
.
#bariani #instafood #tauhubakar  #meebandungmuar #food #rice #chicken #lamb #nasibariani #lunch #barianigam #malaysia #selangor #shahalam #klang #ayamgorengrempah #seksyen13 #foodmalaysia #jjcmtv3 #tapau #malaysiafood #katering #kateringshahalam #cadanganmakan #restoran #restoranshahalam #shahalamresidents #pakejperkahwinan #kendurikahwin #astro
Pak Anjang Bariani Johore beroperasi SETIAP HARI ; 10.30 pagi - 9.30 malam 👨🏼‍🍳♨️ . Untuk sebarang tempahan meja / bungkusan / katering boleh hubungi 03-5524 0663 ATAU whatsapp +6016 232 0085 . #bariani  #instafood  #tauhubakar  #meebandungmuar  #food  #rice  #chicken  #lamb  #nasibariani  #lunch  #barianigam  #malaysia  #selangor  #shahalam  #klang  #ayamgorengrempah  #seksyen13  #foodmalaysia  #jjcmtv3  #tapau  #malaysiafood  #katering  #kateringshahalam  #cadanganmakan  #restoran  #restoranshahalam  #shahalamresidents  #pakejperkahwinan  #kendurikahwin  #astro 
📢📢 Hear ye, Hear ye. To all our beloved member. Grab this promotion exclusively design for you. Don’t forget to flash your code so we know you are our member or be one today and you can get the discount immediately. See you. 😘
•
📢📢 Perhatian kepada ahli-ahli kesayangan kami. Diskaun diatas hanya untuk anda. Jangan lupa tunjukkan kod promo anda kepada staf kami atau terus mendaftar menjadi ahli kami untuk mendapat diskaun ini. Jumpa anda. 😘
•
☎️ 03 51039250
📱 017 2101206
⏰ OPEN DAILY 
WAZE: The Foodies Cafe
•
#thefoodiescafe #specialtycoffee #cookiesandcake #foodandcoffee #halal #cafehopkl #malaysiancafes #sedap #akusuka #sukamakan #cadanganmakan #catering #eventorganizer #eventplace #santai #eatdrinkkl #timeoutkl #jjcm #jjcmtv3 #citylistkl #mycafefood #musttry
📢📢 Hear ye, Hear ye. To all our beloved member. Grab this promotion exclusively design for you. Don’t forget to flash your code so we know you are our member or be one today and you can get the discount immediately. See you. 😘 • 📢📢 Perhatian kepada ahli-ahli kesayangan kami. Diskaun diatas hanya untuk anda. Jangan lupa tunjukkan kod promo anda kepada staf kami atau terus mendaftar menjadi ahli kami untuk mendapat diskaun ini. Jumpa anda. 😘 • ☎️ 03 51039250 📱 017 2101206 ⏰ OPEN DAILY WAZE: The Foodies Cafe • #thefoodiescafe  #specialtycoffee  #cookiesandcake  #foodandcoffee  #halal  #cafehopkl  #malaysiancafes  #sedap  #akusuka  #sukamakan  #cadanganmakan  #catering  #eventorganizer  #eventplace  #santai  #eatdrinkkl  #timeoutkl  #jjcm  #jjcmtv3  #citylistkl  #mycafefood  #musttry 
FULL HOUSE? Whatsapp 019-669 9289 to reserve or walk in before 7PM or after 9.30PM for dinner.
.
#craveat
#craveatmenu
#craveatalamimpian
#seksyen35
#shahalamresident
#alamimpian
#ttdialamimpian 
#restorancraveat
#subangjaya
#glenmarie
#bukitjelutong
#ttdijaya
#shahalam
#shahalamfood
#jjcmtv3 
#cadanganmakan 
#alamimpian
@Regranned from @collafair.coffee -  SIAPA YANG TAK NAK CANTIK KAN SIS 😁... .
.
.
Lebih-lebih lagi untuk uolss yang suka minum coffee and at the same time nak maintain kulit supaya tona kulit lebih sekata, tak kering and jadi lebih cerah 😍.
.
.
So jangan lupa cuba CollaFair Coffee ok 😘❤️.
.
.
 #stayinspired  #collafaircoffee #collafairlover #beautyfood #beautytips #beautyfood #coffeepremium #coffeecollagen #coffeesihat #coffeecantik #coffeeputihgebu #energydrink #coffeeaddict #wanitaterakhir #artismalaysia #igbiz #igbisnes #cadanganmakan #kopi #kolagen #kopiviral #coffeeprince #kopipilihansaya #buatanmalaysia - #regrann
@Regranned from @collafair.coffee - SIAPA YANG TAK NAK CANTIK KAN SIS 😁... . . . Lebih-lebih lagi untuk uolss yang suka minum coffee and at the same time nak maintain kulit supaya tona kulit lebih sekata, tak kering and jadi lebih cerah 😍. . . So jangan lupa cuba CollaFair Coffee ok 😘❤️. . . #stayinspired  #collafaircoffee  #collafairlover  #beautyfood  #beautytips  #beautyfood  #coffeepremium  #coffeecollagen  #coffeesihat  #coffeecantik  #coffeeputihgebu  #energydrink  #coffeeaddict  #wanitaterakhir  #artismalaysia  #igbiz  #igbisnes  #cadanganmakan  #kopi  #kolagen  #kopiviral  #coffeeprince  #kopipilihansaya  #buatanmalaysia  - #regrann 
Restoran buka hari ni...
Menu cadangan
1. SOTONG RANGUP SPICY
2. KETAM CHEESE
3. SIAKAP PAYA SERAI
4. BUTTER PRAWN

#terbaektersedap #melaka #jjcmmelaka #ikanbakar #cadanganmakan #dontmesswithmelaka #makan #foodstagram
😴😴😴 Feel sleepy with the rain that pour heavily all afternoon. Let’s go to #thefoodiescafe for a cuppa. (Menu 📷: Hot Latte)
•
😴😴😴 Rasa mengantuk yg teramat ni. Jom lah ke #thefoodiescafe dan minum kopi. Memang best lagi lagi bila waktu hujan ni. (Menu 📷: Latte Panas)
•
☎️ 03 51039250
📱 017 2101206
⏰OPEN DAILY 
WAZE: The Foodies Cafe
•
#thefoodiescafe #specialtycoffee #cookiesandcake #foodandcoffee #halal #cafehopkl #malaysiancafes #sedap #akusuka #sukamakan #cadanganmakan #catering #eventorganizer #eventplace #santai #eatdrinkkl #timeoutkl #jjcm #jjcmtv3 #citylistkl #mycafefood #musttry
😴😴😴 Feel sleepy with the rain that pour heavily all afternoon. Let’s go to #thefoodiescafe  for a cuppa. (Menu 📷: Hot Latte) • 😴😴😴 Rasa mengantuk yg teramat ni. Jom lah ke #thefoodiescafe  dan minum kopi. Memang best lagi lagi bila waktu hujan ni. (Menu 📷: Latte Panas) • ☎️ 03 51039250 📱 017 2101206 ⏰OPEN DAILY WAZE: The Foodies Cafe • #thefoodiescafe  #specialtycoffee  #cookiesandcake  #foodandcoffee  #halal  #cafehopkl  #malaysiancafes  #sedap  #akusuka  #sukamakan  #cadanganmakan  #catering  #eventorganizer  #eventplace  #santai  #eatdrinkkl  #timeoutkl  #jjcm  #jjcmtv3  #citylistkl  #mycafefood  #musttry 
Lama x masak rendang ayam...makan ngan nasi impit..tetiba hubby suruh plak buat lodeh..kene jugak lah masak sambal sotong kurita nye.😍😉😁
#jomtinggijangankomen #sayamasak #malaysiaeats  #foodstyling #foodporn #foodphotography #foodpassion #food #foodstyle #malaysia #instafood #instaeat #sharefood #foodlike #foodie #halalfood #dapurdatinfaezah #malaycuisine  #masakanmelayu #ideamasak  #cadanganmakan #nobibik #isteridatonasir
Sis baru nk lunch ni...bihun sup  nmpk menyelerakan sgt...Bismillah😍😍 . . .
#cadanganmakan
#jelitasarabangisentral
#kajang
#bangi
A vegetarian dish per our customer's request: Creamy Spinach and Mushroom Pie with a Side Salad.

Hope you're all having a beautiful Friday. To the parents and school kids out there, IT'S THE LAST DAY OF SCHOOL! Haha. Hello holidays!
A vegetarian dish per our customer's request: Creamy Spinach and Mushroom Pie with a Side Salad. Hope you're all having a beautiful Friday. To the parents and school kids out there, IT'S THE LAST DAY OF SCHOOL! Haha. Hello holidays!
❗️Last 3 DAYS of business before we're close for A MONTH. Will be back after Christmas ❗️
.
Western for lunch, anyone? 
Come and try our Cheezy Chicken Chop that surely melts in your mouth.
. 
#momscafeusj #usj11 #subangjaya #goodfoodgoodlife #goodfoodhappytummy #cadanganmakan #jjcmtv3 #jjcmmalaysia
❗️Last 3 DAYS of business before we're close for A MONTH, will be back after Christmas ❗️
.
A bowl of Sup Tulang "shoo-ed" your grumpy tummy away! 😋
. 
#momscafeusj #usj11 #subangjaya  #fooddelivery #cadanganmakan #jalanjalancarimakan #jjcmmalaysia #jjcmtv3
Mbek...Mbek...🐐...Come and see me flown from Australia and available at #thefoodiescafe ... covered with homemade BBQ sauce for you to dig in..😉 (Menu 📸: BBQ Bone In Lamb Shoulder).
▪
Mbek.. Mbek..🐐..Saya datang khas dan jauh dari Australia. Temui saya di #thefoodiescafe dengan sos BBQ resepi kami sendiri untuk anda nikmati..😉 (Menu 📸: BBQ Bone In Lamb Shoulder).
▪
☎ 03 51039250
📱 017 2101206
⏰OPEN DAILY 
WAZE: The Foodies Cafe .
▪
#thefoodiescafe #specialtycoffee #cookiesandcake #foodandcoffee #halal #cafehopkl #malaysiancafes #sedap #akusuka #sukamakan #cadanganmakan #catering #eventorganizer #eventplace #santai #eatdrinkkl #timeoutkl #jjcm #jjcmtv3 #citylistkl #mycafefood #musttry
Mbek...Mbek...🐐...Come and see me flown from Australia and available at #thefoodiescafe  ... covered with homemade BBQ sauce for you to dig in..😉 (Menu 📸: BBQ Bone In Lamb Shoulder). ▪ Mbek.. Mbek..🐐..Saya datang khas dan jauh dari Australia. Temui saya di #thefoodiescafe  dengan sos BBQ resepi kami sendiri untuk anda nikmati..😉 (Menu 📸: BBQ Bone In Lamb Shoulder). ▪ ☎ 03 51039250 📱 017 2101206 ⏰OPEN DAILY WAZE: The Foodies Cafe . ▪ #thefoodiescafe  #specialtycoffee  #cookiesandcake  #foodandcoffee  #halal  #cafehopkl  #malaysiancafes  #sedap  #akusuka  #sukamakan  #cadanganmakan  #catering  #eventorganizer  #eventplace  #santai  #eatdrinkkl  #timeoutkl  #jjcm  #jjcmtv3  #citylistkl  #mycafefood  #musttry 
Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada anda semua !
.
Bermula pada pukul 4PM sehingga 12AM untuk hari ni ❤❤
Dan seperti Biasa untuk Sabtu sehingga Khamis bermula pada pukul 12PM sehingga 12AM 👍😍 So? Jangan lupa singgah Billionaires tau !! .
#coffeetime
#coffeehouse
#coffeebean
#burgers
#instafood
#cafehop
#foodinmalaysia
#juice
#cadanganmakan
#malaysiancafes
#foodphotography
#familytime
#freshorange
#foodhunter
#steakhouse
#burger
#cutisekolah
#grindshack
#kakimakan
#foodlover
#foodhunting
#makansedap
Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada anda semua ! . Bermula pada pukul 4PM sehingga 12AM untuk hari ni ❤❤ Dan seperti Biasa untuk Sabtu sehingga Khamis bermula pada pukul 12PM sehingga 12AM 👍😍 So? Jangan lupa singgah Billionaires tau !! . #coffeetime  #coffeehouse  #coffeebean  #burgers  #instafood  #cafehop  #foodinmalaysia  #juice  #cadanganmakan  #malaysiancafes  #foodphotography  #familytime  #freshorange  #foodhunter  #steakhouse  #burger  #cutisekolah  #grindshack  #kakimakan  #foodlover  #foodhunting  #makansedap 
Salam Jumaat sahabat2 sekalian😍😘. Pagi ni sarapan mee goreng basah fav husband 😎..smlm masak nasi ayam ada lebih lagi tu masak nasi goreng ayam..lawan plak sos nasi ayam smlm gak😋🤣..hjung dan swipe sebelah... bingka labu the best everrrr..dari ibu @ainuradhwa_ 😍😍..sekali masuk mulut nih..pejam2 mata nikmat sedap kuih ni.😁😁😁#jomtinggijangankomen #sayamasak #malaysiaeats  #foodstyling #foodporn #foodphotography #foodpassion #food #foodstyle #malaysia #instafood #instaeat #sharefood #foodlike #foodie #halalfood #dapurdatinfaezah #malaycuisine  #masakanmelayu #ideamasak  #cadanganmakan #nobibik #isteridatonasir
Salam Jumaat sahabat2 sekalian😍😘. Pagi ni sarapan mee goreng basah fav husband 😎..smlm masak nasi ayam ada lebih lagi tu masak nasi goreng ayam..lawan plak sos nasi ayam smlm gak😋🤣..hjung dan swipe sebelah... bingka labu the best everrrr..dari ibu @ainuradhwa_ 😍😍..sekali masuk mulut nih..pejam2 mata nikmat sedap kuih ni.😁😁😁#jomtinggijangankomen  #sayamasak  #malaysiaeats   #foodstyling  #foodporn  #foodphotography  #foodpassion  #food  #foodstyle  #malaysia  #instafood  #instaeat  #sharefood  #foodlike  #foodie  #halalfood  #dapurdatinfaezah  #malaycuisine   #masakanmelayu  #ideamasak   #cadanganmakan  #nobibik  #isteridatonasir 
Do you know u can drink CollaFair before exercise 🤔... Because the caffeine will increase your metabolism, which makes you burn more calories throughout the day. Having coffee before exercise enhances that effect 💪🏻☕️😘❤️
#energy #healthandbeauty #mycoffeeprince 
#collafaircoffee #collafairlover #beautyfood #coffeepremium #coffeecollagen #coffeesihat #coffeecantik #coffeeputihgebu #energydrink #coffeeaddict #wanitaterakhir #igbiz #igbisnes #cadanganmakan #kopi #kolagen #kopiviral #buatanmalaysia #kopiarabika #visitsabah #sabah #kotakinabalu #keningau #sumandak #cantik #putih #gebu
Do you know u can drink CollaFair before exercise 🤔... Because the caffeine will increase your metabolism, which makes you burn more calories throughout the day. Having coffee before exercise enhances that effect 💪🏻☕️😘❤️ #energy  #healthandbeauty  #mycoffeeprince  #collafaircoffee  #collafairlover  #beautyfood  #coffeepremium  #coffeecollagen  #coffeesihat  #coffeecantik  #coffeeputihgebu  #energydrink  #coffeeaddict  #wanitaterakhir  #igbiz  #igbisnes  #cadanganmakan  #kopi  #kolagen  #kopiviral  #buatanmalaysia  #kopiarabika  #visitsabah  #sabah  #kotakinabalu  #keningau  #sumandak  #cantik  #putih  #gebu 
Good Morning! Something sweet for breakfast?Yummy!

#foodie #instafood #jalanjalancarimakan #cadanganmakan #breakfast #lunch #dinner #sedapohsedap
Ini bukan package adik-beradik ye... Ini package mak dengan anak nak sama-sama cantik 😍... Thank you Sis Azizah sebab keep on supporting and trusting CollaFair Coffee 😘❤️.
.

#stayinspired  #collafaircoffee #collafairlover #beautyfood #beautytips #beautyfood #coffeepremium #coffeecollagen #coffeesihat #coffeecantik #coffeeputihgebu #energydrink #coffeeaddict #wanitaterakhir #artismalaysia #igbiz #igbisnes #cadanganmakan #kopi #kolagen #kopiviral #coffeeprince #kopipilihansaya #buatanmalaysia
Ini bukan package adik-beradik ye... Ini package mak dengan anak nak sama-sama cantik 😍... Thank you Sis Azizah sebab keep on supporting and trusting CollaFair Coffee 😘❤️. . #stayinspired  #collafaircoffee  #collafairlover  #beautyfood  #beautytips  #beautyfood  #coffeepremium  #coffeecollagen  #coffeesihat  #coffeecantik  #coffeeputihgebu  #energydrink  #coffeeaddict  #wanitaterakhir  #artismalaysia  #igbiz  #igbisnes  #cadanganmakan  #kopi  #kolagen  #kopiviral  #coffeeprince  #kopipilihansaya  #buatanmalaysia 
Calling for STUDENT !

Nak buat duit topup? Duit belanja makan ? 
Terhad hanya 300 wakil jualan!

Jomm roger  k.hani > 0134657557 💜
#cadanganmakan
#hunnylicioussHauz™
#hunnylicioussagents
#homemade
#kudapan
#kutukuihraya
#brunei
#singapura
#indonesia
Cereal Butter Chicken rice - RM15
.
Creamy, flavourful and a touch of spiciness. We add cereal to maximise the taste of it.
.
This is definately a must try menu.
.
#craveat
#craveatmenu
#craveatalamimpian
#seksyen35
#shahalamresident
#alamimpian
#ttdialamimpian 
#restorancraveat
#subangjaya
#glenmarie
#bukitjelutong
#ttdijaya
#shahalam
#shahalamfood
#jjcmtv3 
#cadanganmakan 
#alamimpian #foodporn #love #instafood #yummy #instagood
Pizza pling mudah !
Resepi 
Pakai je sos classic prego 
Capsicum hijau merah bg naik lg aroma dia 
Bawang Holland
Cheese slice potong pnjng2
Hotdog potong pnjng2
Mayonis Kewpie 
Sos prego tu sapu je ats roti pastu
Tabur jer semua td ikut korang punya nafsu😂 
Bakr jgn api kuat tkut keras roti tu .
I suka berasap so I tmbah black pepper..
Selamat mencuba😘 #resepi #cadanganmakan
Pizza pling mudah ! Resepi Pakai je sos classic prego Capsicum hijau merah bg naik lg aroma dia Bawang Holland Cheese slice potong pnjng2 Hotdog potong pnjng2 Mayonis Kewpie Sos prego tu sapu je ats roti pastu Tabur jer semua td ikut korang punya nafsu😂 Bakr jgn api kuat tkut keras roti tu . I suka berasap so I tmbah black pepper.. Selamat mencuba😘 #resepi  #cadanganmakan 
Hujan ke tu?
Perfect time to enjoy a bowl of seriously good tom yum noodle soup.

Jom?!
Hujan ke tu? Perfect time to enjoy a bowl of seriously good tom yum noodle soup. Jom?!
Cereal Creamy butter Soft Shell Crab spaghetti.
.
Creamy butter yang di tabur dengan cereal rangup yang masin-masin manis dan juga pedas. Rasanya yang sebati memang craving dibuatnya. Di hidangkan bersama ketam lembut yang digoreng rangup.
.
Ini diantara top selling di restoran kami. Nak cuba?
.
#craveat
#craveatmenu
#craveatalamimpian
#seksyen35
#shahalamresident
#alamimpian
#ttdialamimpian 
#restorancraveat
#subangjaya
#glenmarie
#bukitjelutong
#ttdijaya
#shahalam
#shahalamfood
#jjcmtv3 
#cadanganmakan 
#alamimpian
Cereal Creamy butter Soft Shell Crab spaghetti. . Creamy butter yang di tabur dengan cereal rangup yang masin-masin manis dan juga pedas. Rasanya yang sebati memang craving dibuatnya. Di hidangkan bersama ketam lembut yang digoreng rangup. . Ini diantara top selling di restoran kami. Nak cuba? . #craveat  #craveatmenu  #craveatalamimpian  #seksyen35  #shahalamresident  #alamimpian  #ttdialamimpian  #restorancraveat  #subangjaya  #glenmarie  #bukitjelutong  #ttdijaya  #shahalam  #shahalamfood  #jjcmtv3  #cadanganmakan  #alamimpian 
Western for lunch 🍔 Why not 😋

#instafood #foodie #jalanjalancarimakan #cadanganmakan #sedapohsedap #lunch #dinner
Pak Anjang Bariani Johore beroperasi SETIAP HARI ; 10.30 pagi - 9.30 malam 👨🏼‍🍳♨️
.
Untuk sebarang tempahan meja / bungkusan / katering boleh hubungi 03-5524 0663 ATAU whatsapp +6016 232 0085
.
#bariani #instafood #photooftheday #tauhubakar  #meebandungmuar #food #rice #chicken #lamb #nasibariani #lunch #barianigam #malaysia #selangor #shahalam #klang #ayamgorengrempah #seksyen13 #foodmalaysia #jjcmtv3 #tapau #malaysiafood #katering #kateringshahalam #cadanganmakan #restoran #restoranshahalam #shahalamresidents #customerreview
Pak Anjang Bariani Johore beroperasi SETIAP HARI ; 10.30 pagi - 9.30 malam 👨🏼‍🍳♨️ . Untuk sebarang tempahan meja / bungkusan / katering boleh hubungi 03-5524 0663 ATAU whatsapp +6016 232 0085 . #bariani  #instafood  #photooftheday  #tauhubakar  #meebandungmuar  #food  #rice  #chicken  #lamb  #nasibariani  #lunch  #barianigam  #malaysia  #selangor  #shahalam  #klang  #ayamgorengrempah  #seksyen13  #foodmalaysia  #jjcmtv3  #tapau  #malaysiafood  #katering  #kateringshahalam  #cadanganmakan  #restoran  #restoranshahalam  #shahalamresidents  #customerreview 
I am right here waiting for U...calling choco fans 🍫. And we use only the best chocolate - Callebaut Madagascar. (Menu 📷: Chocolate Brownies with Vanila Ice Cream)
▪️
Saya setia menunggu disini.. marilah datang peminat coklat..🍫. Kami hanya guna yang terbaik - Callebaut Madagascar. (Menu 📷: Brownies Coklat dengan Aiskrim Vanila)
▪️
☎️ 03 51039250
📱 017 2101206
⏰OPEN DAILY 
WAZE: The Foodies Cafe .
▪️
#thefoodiescafe #specialtycoffee #cookiesandcake #foodandcoffee #halal #cafehopkl #malaysiancafes #sedap #akusuka #sukamakan #cadanganmakan #catering #eventorganizer #eventplace #santai #eatdrinkkl #timeoutkl #jjcm #jjcmtv3 #citylistkl #mycafefood #musttry
I am right here waiting for U...calling choco fans 🍫. And we use only the best chocolate - Callebaut Madagascar. (Menu 📷: Chocolate Brownies with Vanila Ice Cream) ▪️ Saya setia menunggu disini.. marilah datang peminat coklat..🍫. Kami hanya guna yang terbaik - Callebaut Madagascar. (Menu 📷: Brownies Coklat dengan Aiskrim Vanila) ▪️ ☎️ 03 51039250 📱 017 2101206 ⏰OPEN DAILY WAZE: The Foodies Cafe . ▪️ #thefoodiescafe  #specialtycoffee  #cookiesandcake  #foodandcoffee  #halal  #cafehopkl  #malaysiancafes  #sedap  #akusuka  #sukamakan  #cadanganmakan  #catering  #eventorganizer  #eventplace  #santai  #eatdrinkkl  #timeoutkl  #jjcm  #jjcmtv3  #citylistkl  #mycafefood  #musttry 
Pak Anjang Bariani Johore beroperasi SETIAP HARI ; 10.30 pagi - 9.30 malam 👨🏼‍🍳♨️
.
Untuk sebarang tempahan meja / bungkusan / katering boleh hubungi 03-5524 0663 ATAU whatsapp +6016 232 0085
.
#bariani #instafood #photooftheday #tauhubakar  #meebandungmuar #food #rice #chicken #lamb #nasibariani #lunch #barianigam #malaysia #selangor #shahalam #klang #ayamgorengrempah #seksyen13 #foodmalaysia #jjcmtv3 #tapau #malaysiafood #katering #kateringshahalam #cadanganmakan #restoran #restoranshahalam #shahalamresidents #customerreview
Pak Anjang Bariani Johore beroperasi SETIAP HARI ; 10.30 pagi - 9.30 malam 👨🏼‍🍳♨️ . Untuk sebarang tempahan meja / bungkusan / katering boleh hubungi 03-5524 0663 ATAU whatsapp +6016 232 0085 . #bariani  #instafood  #photooftheday  #tauhubakar  #meebandungmuar  #food  #rice  #chicken  #lamb  #nasibariani  #lunch  #barianigam  #malaysia  #selangor  #shahalam  #klang  #ayamgorengrempah  #seksyen13  #foodmalaysia  #jjcmtv3  #tapau  #malaysiafood  #katering  #kateringshahalam  #cadanganmakan  #restoran  #restoranshahalam  #shahalamresidents  #customerreview 
Saaaaaawwwwww close to the weekend!
I need me summa' this.

5 more days till we wrap up the #doeatjumbopoolchallenge. Remember to go give it a try. Swipe left for more info!
Saaaaaawwwwww close to the weekend! I need me summa' this. 5 more days till we wrap up the #doeatjumbopoolchallenge . Remember to go give it a try. Swipe left for more info!
Hai salam sejahtera 😉

Mencari tmpat untuk menyambut ulangtahun 🎂
Anniversary? 👫
Dinner?
Family gathering?
Dan lain-lain event? 👪

Mari sempurnakan hari anda dengan kami !! 💕
Let's celebrate your happy day at BILLIONAIRE'S CONCEPT CUISINE !

Billionaires Concept Cuisine
No 8-1, Jalan Lagenda 6,
Tamam 1 Lagenda,
75400 Melaka.

Call 013 201 8282 En Fiq !

#qualitytime
#deliciousfood
#melakabandarayabersejarah
#dailyfoodfeed
# spaghettiandmeatball
#lazat
#love
# spagetthicarbonara
#onthetable
#halalwestern
#coffeetime
#coffeehouse
#coffeebean
#burgers
#instafood
#cafehop
#foodinmalaysia
#juice
#cadanganmakan
#malaysiancafes
#foodphotography
#familytime
#freshorange
#foodhunter
#steakhouse
#burger
#cutisekolah
#grindshack
#kakimakan
#foodlover
Hai salam sejahtera 😉 Mencari tmpat untuk menyambut ulangtahun 🎂 Anniversary? 👫 Dinner? Family gathering? Dan lain-lain event? 👪 Mari sempurnakan hari anda dengan kami !! 💕 Let's celebrate your happy day at BILLIONAIRE'S CONCEPT CUISINE ! Billionaires Concept Cuisine No 8-1, Jalan Lagenda 6, Tamam 1 Lagenda, 75400 Melaka. Call 013 201 8282 En Fiq ! #qualitytime  #deliciousfood  #melakabandarayabersejarah  #dailyfoodfeed  # spaghettiandmeatball #lazat  #love  # spagetthicarbonara #onthetable  #halalwestern  #coffeetime  #coffeehouse  #coffeebean  #burgers  #instafood  #cafehop  #foodinmalaysia  #juice  #cadanganmakan  #malaysiancafes  #foodphotography  #familytime  #freshorange  #foodhunter  #steakhouse  #burger  #cutisekolah  #grindshack  #kakimakan  #foodlover 
For those of you yang nak buat party, bbq, or makan makan dekat rumah and nak order lasagna ? We can also specially bake Extra Large Lasagna untuk uolls ! So this is the size okay ? Boleh makan 10-16pax 😋😋 #lasagnadeliverykl #cheesylasagna #cheesy #halal #lasagnamurah #lasagnaenak #lasagnalover #homedecor #homecooking #homemade #vitdailyco #cadanganmakan
Dating berdua dgn hubby smpai ke Kluang Railways Station utk pekena bfast nih...kenyang sampai petang nihhh😁😊
#jomtinggijangankomen #sayamasak #malaysiaeats  #foodstyling #foodporn #foodphotography #foodpassion #food #foodstyle #malaysia #instafood #instaeat #sharefood #foodlike #foodie #halalfood #dapurdatinfaezah #malaycuisine  #masakanmelayu #ideamasak  #cadanganmakan #nobibik #isteridatonasir
Ayam Sambal Hijau in the making ! But Ayam dia MIA kejap ya guys 😂 Sambal ni kena masak betul betul. If not nanti tak sedap and sakit perut 👎🏻👎🏻 #lunchdeliverykl #ayamsambal #ayamhijau #homecooking #halal #homemade #lunchdeliverykl #foodelicious #foodeliverykl #instagood #instafood #foodporn #cadanganmakan #vitdailyco
Riuh rendah yesterday as we celebrated more birthdays.

We welcome anyone and everyone who want to party it up in our cafe! Just let us know! ❤️
Riuh rendah yesterday as we celebrated more birthdays. We welcome anyone and everyone who want to party it up in our cafe! Just let us know! ❤️
Setelah sekian lama x datang sini. Tahap kesedapan ketam semalam masih terasa pada pagi ni. Ehh. Rasa dia x berubah dari tahun tahun sudah. 🦀🦀 #makanketamdenganjirantetangga #foodporn #foodgasm #bukantinmasak #bukansayamasak #fattycrab #igfood #cadanganmakan
This is definately a must try menu especially kids love our carbonara so much that they repeat every week.
.
#craveat
#craveatmenu
#craveatalamimpian
#seksyen35
#shahalamresident
#alamimpian
#ttdialamimpian 
#restorancraveat
#subangjaya
#glenmarie
#bukitjelutong
#ttdijaya
#shahalam
#shahalamfood
#jjcmtv3 
#cadanganmakan 
#alamimpian #foodporn #love #instafood #yummy #instagood
Awal @theonlydiyana siapkan bekal , Kuehtiaw goreng kampung 😍 recipe dah upload malam tadi ya ... goodluck dua test harini 🖤 #jomtinggijangankomen #sayamasak #malaysiaeats  #foodstyling #foodporn #foodphotography #foodpassion #food #foodstyle #malaysia #instafood #instaeat #sharefood #foodlike #foodie #halalfood #dapurdatinfaezah #malaycuisine  #masakanmelayu #ideamasak  #cadanganmakan #nobibik #isteridatonasir
Kuehtiaw goreng kampung ... Kesian + pening pulak baca recipe yg @theonlydiyana send ni 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 swipe sebelah utk recipe 😂 saya tidur dulu 💆🏻 #jomtinggijangankomen #sayamasak #malaysiaeats  #foodstyling #foodporn #foodphotography #foodpassion #food #foodstyle #malaysia #instafood #instaeat #sharefood #foodlike #foodie #halalfood #dapurdatinfaezah #malaycuisine  #masakanmelayu #ideamasak  #cadanganmakan #nobibik #isteridatonasir
Kuehtiaw goreng kampung ... Kesian + pening pulak baca recipe yg @theonlydiyana send ni 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 swipe sebelah utk recipe 😂 saya tidur dulu 💆🏻 #jomtinggijangankomen  #sayamasak  #malaysiaeats   #foodstyling  #foodporn  #foodphotography  #foodpassion  #food  #foodstyle  #malaysia  #instafood  #instaeat  #sharefood  #foodlike  #foodie  #halalfood  #dapurdatinfaezah  #malaycuisine   #masakanmelayu  #ideamasak   #cadanganmakan  #nobibik  #isteridatonasir 
Assalamualaikum . selamat malam gaiss .

ramai yang whatsapp dan pm utk cod dimsum . maaf ya , cod dihentikan sementara . 😞

kalu ado hok nok frozen , buleh g ke kedai kami di warisan char kue teow kg kasar, pasir mas, kelantan . nok makan yg masak pon ada di kedai 😋

operation hours
isnin - sabtu ( ahad TUTUP )
5.30pm - 12.15am

#assalamualaikum #selamatmalam #dimsummishu #dimsumfrozen #cod #pasirmas #kelantan #jjcmkelantan #jjcm #cadanganmakan #cutisekolah
Anak sy @theonlydiyana dah siap masak Kuehtiaw Goreng Kampung ... masak untuk bekal breakfast esok , dia ada dua test so takut x sempat makan katanya 😍 nampak sedap 🤤 #jomtinggijangankomen #sayamasak #malaysiaeats  #foodstyling #foodporn #foodphotography #foodpassion #food #foodstyle #malaysia #instafood #instaeat #sharefood #foodlike #foodie #halalfood #dapurdatinfaezah #malaycuisine  #masakanmelayu #ideamasak  #cadanganmakan #nobibik #isteridatonasir
Anak sy @theonlydiyana dah siap masak Kuehtiaw Goreng Kampung ... masak untuk bekal breakfast esok , dia ada dua test so takut x sempat makan katanya 😍 nampak sedap 🤤 #jomtinggijangankomen  #sayamasak  #malaysiaeats   #foodstyling  #foodporn  #foodphotography  #foodpassion  #food  #foodstyle  #malaysia  #instafood  #instaeat  #sharefood  #foodlike  #foodie  #halalfood  #dapurdatinfaezah  #malaycuisine   #masakanmelayu  #ideamasak   #cadanganmakan  #nobibik  #isteridatonasir 
Nak belajar ape tuh beza antara WEIGHT LOSS & FAT LOSS mohhh ler register cepat2 .
.
LAST CALL !! LAST CALL!! LAST CALL!! .
.
.
5 slot kosong yang masih available .
.
.
PENGAMBILAN EDISI NOVEMBER - DECEMBER ( LAST BATCH 2017 ) .
.
.
👉 " REALISASIKAN AZAM KURUS 2017 " .
.
.
sila "klik" link dibawah jika anda serius NAK KURUS TANPA PRODUK :)
.
.
Sudah ramai yang berjaya ( testimoni di fb : Jaja Ali) .
⤵⤵⤵
.
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=601127218918
.
.
#fitnesstips #eatclean #nakfit #nakkurus  #tipskurus #jomkurus #ootd #workout  #healthylunch #fattzura #fitmom #fitnessmotivation #postworkout #cadanganmakan #makanankesihatan #turunberatbadan #azamkurus #kurusselepasbersalin #turunberat #septemberfitnesschallenge #jk1m #nakkuruskanbadan #kurus2017 #fatloss #weightloss #igshop #onlinecoaching #fitnesslifestyle
Nak belajar ape tuh beza antara WEIGHT LOSS & FAT LOSS mohhh ler register cepat2 . . LAST CALL !! LAST CALL!! LAST CALL!! . . . 5 slot kosong yang masih available . . . PENGAMBILAN EDISI NOVEMBER - DECEMBER ( LAST BATCH 2017 ) . . . 👉 " REALISASIKAN AZAM KURUS 2017 " . . . sila "klik" link dibawah jika anda serius NAK KURUS TANPA PRODUK :) . . Sudah ramai yang berjaya ( testimoni di fb : Jaja Ali) . ⤵⤵⤵ . . https://api.whatsapp.com/send?phone=601127218918 . . #fitnesstips  #eatclean  #nakfit  #nakkurus  #tipskurus  #jomkurus  #ootd  #workout  #healthylunch  #fattzura  #fitmom  #fitnessmotivation  #postworkout  #cadanganmakan  #makanankesihatan  #turunberatbadan  #azamkurus  #kurusselepasbersalin  #turunberat  #septemberfitnesschallenge  #jk1m  #nakkuruskanbadan  #kurus2017  #fatloss  #weightloss  #igshop  #onlinecoaching  #fitnesslifestyle 
We've got Cencaru sumbat on tomorrow's lunchbox menu!

Relive the glorious uni days and get your ikan jeket fix. WhatsApp us at +60176207808 to place your order before 9pm.
We've got Cencaru sumbat on tomorrow's lunchbox menu! Relive the glorious uni days and get your ikan jeket fix. WhatsApp us at +60176207808 to place your order before 9pm.
Bano Icecream. Rasa asli coklat, badam dan blueberry. Sedap sangat. Kalah BR dab HD.
.
1 scope RM1.50-1.80. 
#cadanganmakan #banocreamery
Bano Icecream. Rasa asli coklat, badam dan blueberry. Sedap sangat. Kalah BR dab HD. . 1 scope RM1.50-1.80. #cadanganmakan  #banocreamery 
Assalamualaikum semua .. dah lunch ke belum #cadanganmakan 💜
❗️This week is the LAST WEEK of business before we're close for a month, will be back after Christmas❗️
.
Sabahan style Rojak Mee Ayam/Daging 😋

#momscafeusj #usj11 #subangjaya #goodfoodhappytummy #goodfoodgoodlife #fooddelivery #cadanganmakan #jjcmtv3 #jjcmmalaysia
❗️This week is our LAST WEEK of business before we're close for a month, will be back after Christmas❗️
.
Another a "must try" menu on list: Mom's Fried Rice 🍛 
#momscafeusj #subangjaya #usj11  #cadanganmakan #jjcmmalaysia #jjcmtv3 #jalanjalancarimakan #MomsFriedRice
Here, we bring the taste of our hometown to lessen the longing of drinking coffee under the tree near the paddy field. So come to #thefoodiescafe for the memory lane 😊(Menu 📸: Hot Gula Melaka Latte)
▪️
Kat sini kami bawa rasa kampung untuk melepas rindu minum kopi di bawah pokok tepi sawah. Jadi jom lah datang ke #thefoodies cafe. (Menu 📸: Gula Melaka Latte Panas)
▪️
☎️ 03 51039250
📱 017 2101206
⏰OPEN DAILY 
WAZE: The Foodies Cafe .
▪️
#thefoodiescafe #specialtycoffee #cookiesandcake #foodandcoffee #halal #cafehopkl #malaysiancafes #sedap #akusuka #sukamakan #cadanganmakan #catering #eventorganizer #eventplace #santai #eatdrinkkl #timeoutkl #jjcm #jjcmtv3 #citylistkl #mycafefood #musttry
Here, we bring the taste of our hometown to lessen the longing of drinking coffee under the tree near the paddy field. So come to #thefoodiescafe  for the memory lane 😊(Menu 📸: Hot Gula Melaka Latte) ▪️ Kat sini kami bawa rasa kampung untuk melepas rindu minum kopi di bawah pokok tepi sawah. Jadi jom lah datang ke #thefoodies  cafe. (Menu 📸: Gula Melaka Latte Panas) ▪️ ☎️ 03 51039250 📱 017 2101206 ⏰OPEN DAILY WAZE: The Foodies Cafe . ▪️ #thefoodiescafe  #specialtycoffee  #cookiesandcake  #foodandcoffee  #halal  #cafehopkl  #malaysiancafes  #sedap  #akusuka  #sukamakan  #cadanganmakan  #catering  #eventorganizer  #eventplace  #santai  #eatdrinkkl  #timeoutkl  #jjcm  #jjcmtv3  #citylistkl  #mycafefood  #musttry 
@theonlydiyana panaskan lagi ayam asam pedas sy bekalkan kelmarin 😭😅 pastu dia goreng telur,kicap,bawang..settle 😍😍😍 #jomtinggijangankomen #sayamasak #malaysiaeats  #foodstyling #foodporn #foodphotography #foodpassion #food #foodstyle #malaysia #instafood #instaeat #sharefood #foodlike #foodie #halalfood #dapurdatinfaezah #malaycuisine  #masakanmelayu #ideamasak  #cadanganmakan #nobibik #isteridatonasir
Let's be honest, you need some of this in your life.

Drop by for lunch or order through @honestbeemy for a taste of this rich mustard cream pasta. Yum is the word you're looking for
Let's be honest, you need some of this in your life. Drop by for lunch or order through @honestbeemy for a taste of this rich mustard cream pasta. Yum is the word you're looking for
Mesti ramai yang tertanya-tanya kan?
Promosi ni sampai bila eh?

Okay uolls !
Lunch Promo Billionaires ni bermula dari... 18/09/2017 sehingga 31/12/2017 !! Mesti suka kan? Bestnya !!
Dah boleh bajet ni tiap hari 😋😋 Tunggu apa lagi?
Jom serbu beramai-ramai ke Billionaires Concept Cuisine sekarang!! 🚗 Jom ke Billionaires Concept Cuisine ❗

No 8-1, Jalan Lagenda 6,
Taman 1 Lagenda,
75400 Melaka.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi 📞 6013 201 8282

atau boleh terus WhatsApp 📱 di
wasap.my/60132018282 -amn

#Billionaireconceptcuisine
#jomjadibillionaire
#cadanganmakan
#qualitytime
#deliciousfood
#foodinmalaysia
#kakimakan
#foodlover
#malaysiancafes
#foodphotography
#makananbarat
#hlalfood
#dailyfood
#onlyinmelaka
#melakabandarayabersejarah
Mesti ramai yang tertanya-tanya kan? Promosi ni sampai bila eh? Okay uolls ! Lunch Promo Billionaires ni bermula dari... 18/09/2017 sehingga 31/12/2017 !! Mesti suka kan? Bestnya !! Dah boleh bajet ni tiap hari 😋😋 Tunggu apa lagi? Jom serbu beramai-ramai ke Billionaires Concept Cuisine sekarang!! 🚗 Jom ke Billionaires Concept Cuisine ❗ No 8-1, Jalan Lagenda 6, Taman 1 Lagenda, 75400 Melaka. Sebarang pertanyaan boleh hubungi 📞 6013 201 8282 atau boleh terus WhatsApp 📱 di wasap.my/60132018282 -amn #Billionaireconceptcuisine  #jomjadibillionaire  #cadanganmakan  #qualitytime  #deliciousfood  #foodinmalaysia  #kakimakan  #foodlover  #malaysiancafes  #foodphotography  #makananbarat  #hlalfood  #dailyfood  #onlyinmelaka  #melakabandarayabersejarah 
Assalammualaikum and Good morning Semua !!😍 Mari mulakan hari anda dengan mengukir senyuman diwajah supaya hari anda akan lebih bermakna :D . -amn

#coffeetime
#coffeehouse
#coffeebean
#burgers
#instafood
#cafehop
#foodinmalaysia
#juice
#cadanganmakan
#malaysiancafes
#foodphotography
#familytime
#freshorange
#foodhunter
#steakhouse
#burger
#cutisekolah
#grindshack
#kakimakan
#foodlover
#foodhunting
#makansedap
#cafe
#malaysiafood
#thisismalacca
#visitmalacca
#foodphotography
#foodink
#foodinkmalaysia
#barista
Assalammualaikum and Good morning Semua !!😍 Mari mulakan hari anda dengan mengukir senyuman diwajah supaya hari anda akan lebih bermakna :D . -amn #coffeetime  #coffeehouse  #coffeebean  #burgers  #instafood  #cafehop  #foodinmalaysia  #juice  #cadanganmakan  #malaysiancafes  #foodphotography  #familytime  #freshorange  #foodhunter  #steakhouse  #burger  #cutisekolah  #grindshack  #kakimakan  #foodlover  #foodhunting  #makansedap  #cafe  #malaysiafood  #thisismalacca  #visitmalacca  #foodphotography  #foodink  #foodinkmalaysia  #barista 
CollaFair Coffee is your life style coffee. Will help you achieve Fair, bright and glowing skin naturally and also keep your body healthy 😉☕️...
.

#stayinspired  #collafaircoffee #collafairlover #beautyfood #beautytips #beautyfood #coffeepremium #coffeecollagen #coffeesihat #coffeecantik #coffeeputihgebu #energydrink #coffeeaddict #wanitaterakhir #artismalaysia #igbiz #igbisnes #cadanganmakan #kopi #kolagen #kopiviral #coffeeprince #kopipilihansaya #buatanmalaysia
CollaFair Coffee is your life style coffee. Will help you achieve Fair, bright and glowing skin naturally and also keep your body healthy 😉☕️... . #stayinspired  #collafaircoffee  #collafairlover  #beautyfood  #beautytips  #beautyfood  #coffeepremium  #coffeecollagen  #coffeesihat  #coffeecantik  #coffeeputihgebu  #energydrink  #coffeeaddict  #wanitaterakhir  #artismalaysia  #igbiz  #igbisnes  #cadanganmakan  #kopi  #kolagen  #kopiviral  #coffeeprince  #kopipilihansaya  #buatanmalaysia 
13 tahun dok Batu Pahat..bila kawan2 dok cite makan nasi lemak sup tahu..baru hari ni merasa. Tu pun hubby bebel2 x biasa makan...x nak lah tu...sbb nak mkn roti canai abang Mat Seri Gading..😁😂...1st time makan nasi lemak ngan sup tahu ni..not bad lah..sedap gak.😎😁😊#jomtinggijangankomen #sayamasak #malaysiaeats  #foodstyling #foodporn #foodphotography #foodpassion #food #foodstyle #malaysia #instafood #instaeat #sharefood #foodlike #foodie #halalfood #dapurdatinfaezah #malaycuisine  #masakanmelayu #ideamasak  #cadanganmakan #nobibik #isteridatonasir
13 tahun dok Batu Pahat..bila kawan2 dok cite makan nasi lemak sup tahu..baru hari ni merasa. Tu pun hubby bebel2 x biasa makan...x nak lah tu...sbb nak mkn roti canai abang Mat Seri Gading..😁😂...1st time makan nasi lemak ngan sup tahu ni..not bad lah..sedap gak.😎😁😊#jomtinggijangankomen  #sayamasak  #malaysiaeats   #foodstyling  #foodporn  #foodphotography  #foodpassion  #food  #foodstyle  #malaysia  #instafood  #instaeat  #sharefood  #foodlike  #foodie  #halalfood  #dapurdatinfaezah  #malaycuisine   #masakanmelayu  #ideamasak   #cadanganmakan  #nobibik  #isteridatonasir