an online Instagram web viewer

#calice medias

Photos

Eeeeh niente. Alla fine mi ritrovo sempre un un #calice di #vino in mano 🍷 #wine #winelover #winepassion
🌺Quando pensas que é domingo,mas afinal é sábado e vais passa-lo em casa a escrever música e ver filmes 🎥 #iliketobealone#music#movies#popcorn#calice
Afaste de mim esse cálice, de vinho tinto de sangue. #teatro #apresentacao #calice 🎭 🍷 
By: @pedroarthurfotografia
Basta poco...
#calice di #taurasi  #libro #vino #pomeriggio
Appuntamento goloso: Fava di cacao.
È risaputo che durante le feste natalizie, o comunque nei mesi più freddi, il cacao diventa protagonista di inebrianti tazze di cioccolata calda, cremosi Cioccolatini e dragees e tante altre leccornie.
La fava di cacao, apprezzata da pochi per il suo gusto deciso, secco e forte, è un super alimento. Super per le sue numerose qualità e proprietà benefiche. Ma non solo: “super” soprattutto per la sua versatilità. Dalla fava di cacao pura mono-origine si ricava la cruè e con essa ci si può realmente sbizzarrire sulle preparazioni. Ho sperimentato, per esempio, una Tisana con cruè, Cannella, limone miele e zenzero.
O ancora una fresca insalata con formaggio al basilico, olio bio e cruè. Brownies al sale rosa dell’himalaya, cioccolato e cruè ed infine risotto zucca formaggio e cruè.
Come vedete le preparazioni variano. Immaginate di avere un alimento che serba croccantezza, tostatura e amarezza (ed un certo grado di acidità), abbinatelo ad un sapore dolciastro ed il piatto gourmet è servito.
Per i più sofisticati, la fava di cacao tostata è meravigliosamente sublime se accompagnata ad un buon calice di Passito o generalmente di Vini liquorosi, rhum e per i più arditi whiskey 🥃.
Chi mi conosce, sa il rispetto che nutro per la Fava di cacao ed i suoi derivati, quindi ogni tanto tocca renderlo Guest star delle mie storie.
La prima foto sulla destra (👈🏻) è la Cabosside o Cabossa, il frutto che contiene i semi di cacao. “Non c’è così tanta metafisica sulla terra come in un cioccolatino”
(Fernando Pessoa). Si ringrazia Tociok per la materia prima e gli insegnamenti.
#cioccolato #natale #fava #caco #vino #rhum #tè #tisana #formaggio #calice #perugia #instagood #instagram #instalike #instawine #instachocolate #chocolate #tociok #bean #cocoa #bean #tobar #tostatura #peru #instacollage
Appuntamento goloso: Fava di cacao. È risaputo che durante le feste natalizie, o comunque nei mesi più freddi, il cacao diventa protagonista di inebrianti tazze di cioccolata calda, cremosi Cioccolatini e dragees e tante altre leccornie. La fava di cacao, apprezzata da pochi per il suo gusto deciso, secco e forte, è un super alimento. Super per le sue numerose qualità e proprietà benefiche. Ma non solo: “super” soprattutto per la sua versatilità. Dalla fava di cacao pura mono-origine si ricava la cruè e con essa ci si può realmente sbizzarrire sulle preparazioni. Ho sperimentato, per esempio, una Tisana con cruè, Cannella, limone miele e zenzero. O ancora una fresca insalata con formaggio al basilico, olio bio e cruè. Brownies al sale rosa dell’himalaya, cioccolato e cruè ed infine risotto zucca formaggio e cruè. Come vedete le preparazioni variano. Immaginate di avere un alimento che serba croccantezza, tostatura e amarezza (ed un certo grado di acidità), abbinatelo ad un sapore dolciastro ed il piatto gourmet è servito. Per i più sofisticati, la fava di cacao tostata è meravigliosamente sublime se accompagnata ad un buon calice di Passito o generalmente di Vini liquorosi, rhum e per i più arditi whiskey 🥃. Chi mi conosce, sa il rispetto che nutro per la Fava di cacao ed i suoi derivati, quindi ogni tanto tocca renderlo Guest star delle mie storie. La prima foto sulla destra (👈🏻) è la Cabosside o Cabossa, il frutto che contiene i semi di cacao. “Non c’è così tanta metafisica sulla terra come in un cioccolatino” (Fernando Pessoa). Si ringrazia Tociok per la materia prima e gli insegnamenti. #cioccolato  #natale  #fava  #caco  #vino  #rhum  #tè  #tisana  #formaggio  #calice  #perugia  #instagood  #instagram  #instalike  #instawine  #instachocolate  #chocolate  #tociok  #bean  #cocoa  #bean  #tobar  #tostatura  #peru  #instacollage 
Un #calice di #birra #baladin con #teku prima di #partenza all’ #aeroporto #Caselle #Torino #craftbeer #italy #airport #pub #turin #relax 
出国前、 #トリノ の #空港 で #イタリア #クラフトビール #バラデン をいただきます。スタッフはいつも元気だから、ナーバスな出国前のいつも元気を分けてくれます。
これぞ #スマイル #プライスレス 😊😊😅
#少しの安らぎ
#ストレスフリー
#行ってきます
Un #calice  di #birra  #baladin  con #teku  prima di #partenza  all’ #aeroporto  #Caselle  #Torino  #craftbeer  #italy  #airport  #pub  #turin  #relax  出国前、 #トリノ  の #空港  で #イタリア  #クラフトビール  #バラデン  をいただきます。スタッフはいつも元気だから、ナーバスな出国前のいつも元気を分けてくれます。 これぞ #スマイル  #プライスレス  😊😊😅 #少しの安らぎ  #ストレスフリー  #行ってきます 
Que tal ganhar um cálice ORIGINAL da Stella Artois? 🍺 O Moleskine e a AMBEV se juntaram para realizar uma ação super bacana. Na compra de uma Stella no dia 17/12 no horário do almoço no Moleskine (12h às 15h), faça uma foto e publique no instagram marcando: ➡ a hashtag #stellanobrasileirissimo ➡ e o Moleskine na publicação e localização. Os 40 clientes que seguirem o passo a passo, ganharão um cálice original da Stella. 😄 Chama os seus amigos e vem pro Moleskine! Aguardamos por você. ➖ Reserva de mesa: WhatsApp (85) 989488983. 
#moleskine #moleskinegastrobar #brasileirissimo #almoco #lunch #stellaartois #calice #ambev
Que tal ganhar um cálice ORIGINAL da Stella Artois? 🍺 O Moleskine e a AMBEV se juntaram para realizar uma ação super bacana. Na compra de uma Stella no dia 17/12 no horário do almoço no Moleskine (12h às 15h), faça uma foto e publique no instagram marcando: ➡ a hashtag #stellanobrasileirissimo  ➡ e o Moleskine na publicação e localização. Os 40 clientes que seguirem o passo a passo, ganharão um cálice original da Stella. 😄 Chama os seus amigos e vem pro Moleskine! Aguardamos por você. ➖ Reserva de mesa: WhatsApp (85) 989488983. #moleskine  #moleskinegastrobar  #brasileirissimo  #almoco  #lunch  #stellaartois  #calice  #ambev 
Oggi inizia un'altra settimana targata Vineria del Croce 8.
•
"La miglior cura del Martedì, è il Vino".
•
#vineriadelcroce8 #vineriadelcroce #bar #vineria #varese #calice
Jarrón #calice by #kartell en el color del año #ultravioleta
Una manera diferente de exhibir tus flores favoritas o simplemente como centro de mesa, con un estilo único y muy llamativo.

Solo en #homeidentity 
#COY2018 #jarrón
#homedecor #ecuador #musthave
Che Eleganza...posa nel Flûte🍾🥂 #Champagne #Calice #Flûte #MondoDelLavoro #Sommelier #Bollicine 🍾🙈❤️
pai
.
.
.
.
.
#afasta #de #mim #este #calice #pai
#afasta de mim este #cálice pai
afasta de mim este
.
cale-se
.
de
#vinho
#tinto
de
#sangue
Basta poco...
#calice di #taurasi  #libro #vino #pomeriggio
Eucaristia de Breno com direito a bolo lindo ⛪️🌾
#topfa #delicia #boloeucaristia #bolo1ªcomunhao #bololindo #bolobranco #calice #hostia #terço
Harry Potter
Sono i suoi libri 
Spero vi piacciano i miei post
D'altronde é una page incasinata 😂👍
#noia#like#follow#instagramm#followrrs#libro#film#fama#calice#libro#mca#wuw#wuwww#adoro#mettete#like#commento#adoro#noiaa#frasi#libro#film#harrypotter#potterhead
Klik Whassap di Profile
.
😍 CALICE buat Sale 12.12😱
.
SAVING TIPS* masa online revolution 12.12 😃
.
Harga asal RM189 Lily Essential Kurung
.
Harga 12.12 👇👇
1 pasang - RM150 😮
(Jimat RM39)
2 pasang - RM280 😮
(Jimat RM98)
3 pasang - RM300 😮
(Jimat RM267)
*FREE POUCH*
.
Tapi ni yang paling menjimatkan
If beli 2pcs RM280 + pos RM10 total RM290
.
Lagi jimat kalau 👇👇
*Tambah RM23* dapat 3 helai terus. 
Yup tambah RM23 dapat lagi sehelai. Kenapa tambah RM23. Sebab 3 pcs RM300. Pos RM 13. Best kan?
.
#thecalice #calice #trustedagent #sayajual #sayajualkurung #bajukurung #bajukurungmurah #kurungbatik #bazaarpaknil #kurungmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysia #lilyluxekurung #basickurung #lilyessentialkurung
Klik Whassap di Profile . 😍 CALICE buat Sale 12.12😱 . SAVING TIPS* masa online revolution 12.12 😃 . Harga asal RM189 Lily Essential Kurung . Harga 12.12 👇👇 1 pasang - RM150 😮 (Jimat RM39) 2 pasang - RM280 😮 (Jimat RM98) 3 pasang - RM300 😮 (Jimat RM267) *FREE POUCH* . Tapi ni yang paling menjimatkan If beli 2pcs RM280 + pos RM10 total RM290 . Lagi jimat kalau 👇👇 *Tambah RM23* dapat 3 helai terus. Yup tambah RM23 dapat lagi sehelai. Kenapa tambah RM23. Sebab 3 pcs RM300. Pos RM 13. Best kan? . #thecalice  #calice  #trustedagent  #sayajual  #sayajualkurung  #bajukurung  #bajukurungmurah  #kurungbatik  #bazaarpaknil  #kurungmalaysia  #bajukurungmalaysia  #bajukurungmalaysia  #lilyluxekurung  #basickurung  #lilyessentialkurung 
Klik Whassap di Profile
.
😍 CALICE buat Sale 12.12😱
.
SAVING TIPS* masa online revolution 12.12 😃
.
Harga asal RM189 Lily Essential Kurung
.
Harga 12.12 👇👇
1 pasang - RM150 😮
(Jimat RM39)
2 pasang - RM280 😮
(Jimat RM98)
3 pasang - RM300 😮
(Jimat RM267)
*FREE POUCH*
.
Tapi ni yang paling menjimatkan
If beli 2pcs RM280 + pos RM10 total RM290
.
Lagi jimat kalau 👇👇
*Tambah RM23* dapat 3 helai terus. 
Yup tambah RM23 dapat lagi sehelai. Kenapa tambah RM23. Sebab 3 pcs RM300. Pos RM 13. Best kan?
.
#thecalice #calice #trustedagent #sayajual #sayajualkurung #bajukurung #bajukurungmurah #kurungbatik #bazaarpaknil #kurungmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysia #lilyluxekurung #basickurung #lilyessentialkurung
Klik Whassap di Profile . 😍 CALICE buat Sale 12.12😱 . SAVING TIPS* masa online revolution 12.12 😃 . Harga asal RM189 Lily Essential Kurung . Harga 12.12 👇👇 1 pasang - RM150 😮 (Jimat RM39) 2 pasang - RM280 😮 (Jimat RM98) 3 pasang - RM300 😮 (Jimat RM267) *FREE POUCH* . Tapi ni yang paling menjimatkan If beli 2pcs RM280 + pos RM10 total RM290 . Lagi jimat kalau 👇👇 *Tambah RM23* dapat 3 helai terus. Yup tambah RM23 dapat lagi sehelai. Kenapa tambah RM23. Sebab 3 pcs RM300. Pos RM 13. Best kan? . #thecalice  #calice  #trustedagent  #sayajual  #sayajualkurung  #bajukurung  #bajukurungmurah  #kurungbatik  #bazaarpaknil  #kurungmalaysia  #bajukurungmalaysia  #bajukurungmalaysia  #lilyluxekurung  #basickurung  #lilyessentialkurung 
CALICE ONLINE REVOLUTION 12.12

Free EXCLUSIVE BATIK POUCH for today purchase only!

DM/WA- +60133041322

#bajukurung
#calice 
#1212 
#bajukurungmoden
Serate così...
-
-
-
#vino #seratecosì #moio #vinorosso #calicedivino #calice #ynot @ynot_it
Home sweet home❣️#calice #vinotoscano #nobiledimontepulciano #rosso #riserva #2011 #relax #me #😌
Coffee plant perfection 🌿👌🏻
.
Open studio this weekend at @bestbudsbelfast Fri - Sun, Blackstaff Mill. Gifts for plant + coffee lovers.
.
#bestbudsbelfast #christmasshopping #giftvouchersavailable #urbanjungle #coffeeplant #wreaths #eucalyptus #succulents #cactus #plants #stringofhearts #stringofpearls #concretepots #plantsmakepeoplehappy #plantlady #ilovethisred #blackstaffmill #calice
Essas maravilhas saindo agora fresquinhos  15 caixas de puro sabor #toucinhodoceu doce conventual português maravilhoso cai muitíssimo bem com bom cálice do vinho do Porto ou cálice de moscatel. Excelente pedida para sua ceia de Natal. A base de amêndoas a #confeitariamonchique leva até a sua mesa ☎️(62)99178-5242•whatsapp • (62)99341-9090
#toucinhodoceu #confeitariamonchique #impossivelcomerumso #docesconventuais #doceportugues #tradição #calice #madeinbrazil #fromportugal #docesparaeventos #docesparafestas #docesparacasamento #docesparabatizado #goiania #goias #brasil #portugal
Essas maravilhas saindo agora fresquinhos 15 caixas de puro sabor #toucinhodoceu  doce conventual português maravilhoso cai muitíssimo bem com bom cálice do vinho do Porto ou cálice de moscatel. Excelente pedida para sua ceia de Natal. A base de amêndoas a #confeitariamonchique  leva até a sua mesa ☎️(62)99178-5242•whatsapp • (62)99341-9090 #toucinhodoceu  #confeitariamonchique  #impossivelcomerumso  #docesconventuais  #doceportugues  #tradição  #calice  #madeinbrazil  #fromportugal  #docesparaeventos  #docesparafestas  #docesparacasamento  #docesparabatizado  #goiania  #goias  #brasil  #portugal 
Afaste de mim esse cálice Pai ...
De Maria Mole hahahahahahaha 
Foto : @cah_marques_
#calice #maria #mole #click #inesperado #momentos #rilex #buteco #parceiros #cultura #ritmos
#conhaque #insta
Amen.

#partito #nazionale #bevitoriindipendenti #alza #il #calice 🍷🍻
CALICE DI VETRO DESIGN BALVI WINE DECANTER XL

http://capate.it/prodotto/calice-di-vetro-design-balvi-wine-decanter-xl-1-5-l-26063/

In vino veritas, in Balvi extralarge!

#capate #ideeregalo #regalioriginali #gift #giftideas #gadget #bestvibes #balvi #extralarge #vetro #wine #calice #vino
Da noi è festa ogni sera, ma Sabato 23 vogliamo celebrare il #natale in grande stile (e in anticipo!). Oltre a #pesce freschissimo, offerti dalla casa #ostriche e un #calice di #bollicine 🥂 Prenota subito il tuo tavolo a booking.milano@ristoranteassuntamadre.it 
E che le Feste abbiano inizio! 🎄🍾🎅🏻🤩
#ristorante #ristoranteitaliano #ristorantemilano #ristorantepesce #pescefresco #italianfood #solocosebuone #easylife #instapic #instafashion #lifestyle #foodblogger #foodporn
Da noi è festa ogni sera, ma Sabato 23 vogliamo celebrare il #natale  in grande stile (e in anticipo!). Oltre a #pesce  freschissimo, offerti dalla casa #ostriche  e un #calice  di #bollicine  🥂 Prenota subito il tuo tavolo a booking.milano@ristoranteassuntamadre.it E che le Feste abbiano inizio! 🎄🍾🎅🏻🤩 #ristorante  #ristoranteitaliano  #ristorantemilano  #ristorantepesce  #pescefresco  #italianfood  #solocosebuone  #easylife  #instapic  #instafashion  #lifestyle  #foodblogger  #foodporn 
SALE! SALE!

LILY ESSENTIAL KURUNG LUAR BIASA NI MEMPUNYAI:
.
🏵 MATERIAL TERBAIK SEMI SILK. Campuran 50% silk 50% satin ni mmg memberikan efek baju lebih ringan dan sangat selesa bila di pakai..
.
🏵 ANTI KEDUT..HEAVEN HABIS
.
🏵 PLUS SIZE sampai 3XL !
.
🏵 DESIGN & CORAK yg tak da kat memana.nanti xde la boria ng sapa2
.
🏵 BFF & WUDHU FRIENDLY
.
≫ad 15 warna 🌈
≫saiz S - 3XL
.
okay ni harga sale die. Harga asal RM189
. 
1 pasang - RM150 😮
(Jimat RM39)
2 pasang - RM280 😮
(Jimat RM98)
3 pasang - RM300 😮 (Jimat RM267)
.
lekas2 DM saya @ klik je link whatsapp kat bio sis di atas 😅👆🏼👆🏼
.
#thecalice #calice #trusteddropshipcalice #sayajualbajukurung #bajukurung #sayajual
SALE! SALE! LILY ESSENTIAL KURUNG LUAR BIASA NI MEMPUNYAI: . 🏵 MATERIAL TERBAIK SEMI SILK. Campuran 50% silk 50% satin ni mmg memberikan efek baju lebih ringan dan sangat selesa bila di pakai.. . 🏵 ANTI KEDUT..HEAVEN HABIS . 🏵 PLUS SIZE sampai 3XL ! . 🏵 DESIGN & CORAK yg tak da kat memana.nanti xde la boria ng sapa2 . 🏵 BFF & WUDHU FRIENDLY . ≫ad 15 warna 🌈 ≫saiz S - 3XL . okay ni harga sale die. Harga asal RM189 . 1 pasang - RM150 😮 (Jimat RM39) 2 pasang - RM280 😮 (Jimat RM98) 3 pasang - RM300 😮 (Jimat RM267) . lekas2 DM saya @ klik je link whatsapp kat bio sis di atas 😅👆🏼👆🏼 . #thecalice  #calice  #trusteddropshipcalice  #sayajualbajukurung  #bajukurung  #sayajual 
Buone feste da @faggianis 
Per info:
-Facebook- Faggianis
-etsy- faggianis
Website- www.faggianis.com

#shabby #chic #decor #decoration #christmas #lights #candles #candele #pillows #cuscini#shabbychic #ideas #shabbydecor #red #christmastime #calice #interiordesign #accessori #arredamento #arredarecasa #natale #bello #beautiful #today #followme #instashabbychic
🍂SALE 12.12.12 SALE🍂🍂🍂
SEHARI SHJ.. cepat whatsapp 0145168169 untuk  ORDER..
.
LILY ESSENTIAL KURUNG - =====================================
🍂
Harga asal RM189
. 
Harga SALE🍂
1 pasang - RM150 😮
(Jimat RM39)
2 pasang - RM280 😮
(Jimat RM98)
3 pasang - RM300 😮 (Jimat RM267)
.
.
.
KELEBIHAN LILY ESSENTIAL KURUNG YG LUAR BIASA NI
=====================================
🏵 MATERIAL TERBAIK SEMI SILK
Campuran 50% silk 50% satin ni mmg memberikan efek baju lebih ringan dan sangat selesa bila di pakai..Bukan calang-calang material yang digunakan kali ni..susah nk cari material sehebat ni
.
🏵 ANTI KEDUT..HEAVEN HABIS
Ni paling ramai suka…sebab jimat masa dan kalau ada sifat benci nak gosok, baju ni pilihan terbaik..beli sehelai baru tau rasa dia..mmg heaven habis!!!
.
🏵 WASHING MACHINE WASH
Jangan risau..campak je dalam mesin basuh..baju tak rosak dan paling best dia cepat kering..boleh ulang2 pakai..hehe
.
🏵 PLUS SIZE
Ada sampai 3XL...kalau dulu punya payah nak cari baju.Penat masuk shooping complex tak jumpa..penat scroll IG pun takda yang jual.Baju cecantik tapi hanya mampu cuci mata je la,sakit hati pun ada sbb yang badan comel pun nk bergaya jugak nak cantik jugak .
🏵 DESIGN & CORAK 
Yg tak da kat memana.Pusinglah cari satu shooping complex ke scroll IG online shop yang lain mesti tak jumpa jugak.Lepas ni takda lah boria bila pergi majlis kahwin ke pergi kelas ke pergi opis ke..malu tau kalau tetiba org sblh pakai baju sama..nanti orang cakap beli borong ke heeeee .
🏵 BFF & WUDHU FRIENDLY
Tak sah kalau baju2 skang kalau takda ceciri mcm ni..jadi semua orang boleh merasa baju yg best ni..
.
🍂🍂🍂
HOW TO ORDER LILY ESSENTIAL KURUNG❓❓
WhatsApp 0145168169 with pic
🍂🍂🍂
.
.

#lilyessentialkurung #lilybasickurung #calice #calicelover #bajucalice #kurungcotton #bajukurung #babydoll #kebaya #kebarung #dropshipwanted #dropshipneeded #yearendsale #ootd #visitmyig #feedbackcustomercalice #calicesale #salecalice #shoppingonline #bajuonline
🍂SALE 12.12.12 SALE🍂🍂🍂 SEHARI SHJ.. cepat whatsapp 0145168169 untuk ORDER.. . LILY ESSENTIAL KURUNG - ===================================== 🍂 Harga asal RM189 . Harga SALE🍂 1 pasang - RM150 😮 (Jimat RM39) 2 pasang - RM280 😮 (Jimat RM98) 3 pasang - RM300 😮 (Jimat RM267) . . . KELEBIHAN LILY ESSENTIAL KURUNG YG LUAR BIASA NI ===================================== 🏵 MATERIAL TERBAIK SEMI SILK Campuran 50% silk 50% satin ni mmg memberikan efek baju lebih ringan dan sangat selesa bila di pakai..Bukan calang-calang material yang digunakan kali ni..susah nk cari material sehebat ni . 🏵 ANTI KEDUT..HEAVEN HABIS Ni paling ramai suka…sebab jimat masa dan kalau ada sifat benci nak gosok, baju ni pilihan terbaik..beli sehelai baru tau rasa dia..mmg heaven habis!!! . 🏵 WASHING MACHINE WASH Jangan risau..campak je dalam mesin basuh..baju tak rosak dan paling best dia cepat kering..boleh ulang2 pakai..hehe . 🏵 PLUS SIZE Ada sampai 3XL...kalau dulu punya payah nak cari baju.Penat masuk shooping complex tak jumpa..penat scroll IG pun takda yang jual.Baju cecantik tapi hanya mampu cuci mata je la,sakit hati pun ada sbb yang badan comel pun nk bergaya jugak nak cantik jugak . 🏵 DESIGN & CORAK Yg tak da kat memana.Pusinglah cari satu shooping complex ke scroll IG online shop yang lain mesti tak jumpa jugak.Lepas ni takda lah boria bila pergi majlis kahwin ke pergi kelas ke pergi opis ke..malu tau kalau tetiba org sblh pakai baju sama..nanti orang cakap beli borong ke heeeee . 🏵 BFF & WUDHU FRIENDLY Tak sah kalau baju2 skang kalau takda ceciri mcm ni..jadi semua orang boleh merasa baju yg best ni.. . 🍂🍂🍂 HOW TO ORDER LILY ESSENTIAL KURUNG❓❓ WhatsApp 0145168169 with pic 🍂🍂🍂 . . #lilyessentialkurung  #lilybasickurung  #calice  #calicelover  #bajucalice  #kurungcotton  #bajukurung  #babydoll  #kebaya  #kebarung  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #yearendsale  #ootd  #visitmyig  #feedbackcustomercalice  #calicesale  #salecalice  #shoppingonline  #bajuonline 
🍂SALE 12.12.12 SALE🍂🍂🍂
SEHARI SHJ.. cepat whatsapp 0145168169 untuk  ORDER..
.
LILY ESSENTIAL KURUNG - =====================================
🍂
Harga asal RM189
. 
Harga SALE🍂
1 pasang - RM150 😮
(Jimat RM39)
2 pasang - RM280 😮
(Jimat RM98)
3 pasang - RM300 😮 (Jimat RM267)
.
.
.
KELEBIHAN LILY ESSENTIAL KURUNG YG LUAR BIASA NI
=====================================
🏵 MATERIAL TERBAIK SEMI SILK
Campuran 50% silk 50% satin ni mmg memberikan efek baju lebih ringan dan sangat selesa bila di pakai..Bukan calang-calang material yang digunakan kali ni..susah nk cari material sehebat ni
.
🏵 ANTI KEDUT..HEAVEN HABIS
Ni paling ramai suka…sebab jimat masa dan kalau ada sifat benci nak gosok, baju ni pilihan terbaik..beli sehelai baru tau rasa dia..mmg heaven habis!!!
.
🏵 WASHING MACHINE WASH
Jangan risau..campak je dalam mesin basuh..baju tak rosak dan paling best dia cepat kering..boleh ulang2 pakai..hehe
.
🏵 PLUS SIZE
Ada sampai 3XL...kalau dulu punya payah nak cari baju.Penat masuk shooping complex tak jumpa..penat scroll IG pun takda yang jual.Baju cecantik tapi hanya mampu cuci mata je la,sakit hati pun ada sbb yang badan comel pun nk bergaya jugak nak cantik jugak .
🏵 DESIGN & CORAK 
Yg tak da kat memana.Pusinglah cari satu shooping complex ke scroll IG online shop yang lain mesti tak jumpa jugak.Lepas ni takda lah boria bila pergi majlis kahwin ke pergi kelas ke pergi opis ke..malu tau kalau tetiba org sblh pakai baju sama..nanti orang cakap beli borong ke heeeee .
🏵 BFF & WUDHU FRIENDLY
Tak sah kalau baju2 skang kalau takda ceciri mcm ni..jadi semua orang boleh merasa baju yg best ni..
.
🍂🍂🍂
HOW TO ORDER LILY ESSENTIAL KURUNG❓❓
WhatsApp 0145168169 with pic
🍂🍂🍂
.
.

#lilyessentialkurung #lilybasickurung #calice #calicelover #bajucalice #kurungcotton #bajukurung #babydoll #kebaya #kebarung #dropshipwanted #dropshipneeded #yearendsale #ootd #visitmyig #feedbackcustomercalice #calicesale #salecalice #shoppingonline #bajuonline
🍂SALE 12.12.12 SALE🍂🍂🍂 SEHARI SHJ.. cepat whatsapp 0145168169 untuk ORDER.. . LILY ESSENTIAL KURUNG - ===================================== 🍂 Harga asal RM189 . Harga SALE🍂 1 pasang - RM150 😮 (Jimat RM39) 2 pasang - RM280 😮 (Jimat RM98) 3 pasang - RM300 😮 (Jimat RM267) . . . KELEBIHAN LILY ESSENTIAL KURUNG YG LUAR BIASA NI ===================================== 🏵 MATERIAL TERBAIK SEMI SILK Campuran 50% silk 50% satin ni mmg memberikan efek baju lebih ringan dan sangat selesa bila di pakai..Bukan calang-calang material yang digunakan kali ni..susah nk cari material sehebat ni . 🏵 ANTI KEDUT..HEAVEN HABIS Ni paling ramai suka…sebab jimat masa dan kalau ada sifat benci nak gosok, baju ni pilihan terbaik..beli sehelai baru tau rasa dia..mmg heaven habis!!! . 🏵 WASHING MACHINE WASH Jangan risau..campak je dalam mesin basuh..baju tak rosak dan paling best dia cepat kering..boleh ulang2 pakai..hehe . 🏵 PLUS SIZE Ada sampai 3XL...kalau dulu punya payah nak cari baju.Penat masuk shooping complex tak jumpa..penat scroll IG pun takda yang jual.Baju cecantik tapi hanya mampu cuci mata je la,sakit hati pun ada sbb yang badan comel pun nk bergaya jugak nak cantik jugak . 🏵 DESIGN & CORAK Yg tak da kat memana.Pusinglah cari satu shooping complex ke scroll IG online shop yang lain mesti tak jumpa jugak.Lepas ni takda lah boria bila pergi majlis kahwin ke pergi kelas ke pergi opis ke..malu tau kalau tetiba org sblh pakai baju sama..nanti orang cakap beli borong ke heeeee . 🏵 BFF & WUDHU FRIENDLY Tak sah kalau baju2 skang kalau takda ceciri mcm ni..jadi semua orang boleh merasa baju yg best ni.. . 🍂🍂🍂 HOW TO ORDER LILY ESSENTIAL KURUNG❓❓ WhatsApp 0145168169 with pic 🍂🍂🍂 . . #lilyessentialkurung  #lilybasickurung  #calice  #calicelover  #bajucalice  #kurungcotton  #bajukurung  #babydoll  #kebaya  #kebarung  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #yearendsale  #ootd  #visitmyig  #feedbackcustomercalice  #calicesale  #salecalice  #shoppingonline  #bajuonline 
🍂SALE 12.12.12 SALE🍂🍂🍂
SEHARI SHJ.. cepat whatsapp 0145168169 untuk  ORDER..
.
LILY ESSENTIAL KURUNG - =====================================
🍂
Harga asal RM189
. 
Harga SALE🍂
1 pasang - RM150 😮
(Jimat RM39)
2 pasang - RM280 😮
(Jimat RM98)
3 pasang - RM300 😮 (Jimat RM267)
.
.
.
KELEBIHAN LILY ESSENTIAL KURUNG YG LUAR BIASA NI
=====================================
🏵 MATERIAL TERBAIK SEMI SILK
Campuran 50% silk 50% satin ni mmg memberikan efek baju lebih ringan dan sangat selesa bila di pakai..Bukan calang-calang material yang digunakan kali ni..susah nk cari material sehebat ni
.
🏵 ANTI KEDUT..HEAVEN HABIS
Ni paling ramai suka…sebab jimat masa dan kalau ada sifat benci nak gosok, baju ni pilihan terbaik..beli sehelai baru tau rasa dia..mmg heaven habis!!!
.
🏵 WASHING MACHINE WASH
Jangan risau..campak je dalam mesin basuh..baju tak rosak dan paling best dia cepat kering..boleh ulang2 pakai..hehe
.
🏵 PLUS SIZE
Ada sampai 3XL...kalau dulu punya payah nak cari baju.Penat masuk shooping complex tak jumpa..penat scroll IG pun takda yang jual.Baju cecantik tapi hanya mampu cuci mata je la,sakit hati pun ada sbb yang badan comel pun nk bergaya jugak nak cantik jugak .
🏵 DESIGN & CORAK 
Yg tak da kat memana.Pusinglah cari satu shooping complex ke scroll IG online shop yang lain mesti tak jumpa jugak.Lepas ni takda lah boria bila pergi majlis kahwin ke pergi kelas ke pergi opis ke..malu tau kalau tetiba org sblh pakai baju sama..nanti orang cakap beli borong ke heeeee .
🏵 BFF & WUDHU FRIENDLY
Tak sah kalau baju2 skang kalau takda ceciri mcm ni..jadi semua orang boleh merasa baju yg best ni..
.
🍂🍂🍂
HOW TO ORDER LILY ESSENTIAL KURUNG❓❓
WhatsApp 0145168169 with pic
🍂🍂🍂
.
.

#lilyessentialkurung #lilybasickurung #calice #calicelover #bajucalice #kurungcotton #bajukurung #babydoll #kebaya #kebarung #dropshipwanted #dropshipneeded #yearendsale #ootd #visitmyig #feedbackcustomercalice #calicesale #salecalice #shoppingonline #bajuonline
🍂SALE 12.12.12 SALE🍂🍂🍂 SEHARI SHJ.. cepat whatsapp 0145168169 untuk ORDER.. . LILY ESSENTIAL KURUNG - ===================================== 🍂 Harga asal RM189 . Harga SALE🍂 1 pasang - RM150 😮 (Jimat RM39) 2 pasang - RM280 😮 (Jimat RM98) 3 pasang - RM300 😮 (Jimat RM267) . . . KELEBIHAN LILY ESSENTIAL KURUNG YG LUAR BIASA NI ===================================== 🏵 MATERIAL TERBAIK SEMI SILK Campuran 50% silk 50% satin ni mmg memberikan efek baju lebih ringan dan sangat selesa bila di pakai..Bukan calang-calang material yang digunakan kali ni..susah nk cari material sehebat ni . 🏵 ANTI KEDUT..HEAVEN HABIS Ni paling ramai suka…sebab jimat masa dan kalau ada sifat benci nak gosok, baju ni pilihan terbaik..beli sehelai baru tau rasa dia..mmg heaven habis!!! . 🏵 WASHING MACHINE WASH Jangan risau..campak je dalam mesin basuh..baju tak rosak dan paling best dia cepat kering..boleh ulang2 pakai..hehe . 🏵 PLUS SIZE Ada sampai 3XL...kalau dulu punya payah nak cari baju.Penat masuk shooping complex tak jumpa..penat scroll IG pun takda yang jual.Baju cecantik tapi hanya mampu cuci mata je la,sakit hati pun ada sbb yang badan comel pun nk bergaya jugak nak cantik jugak . 🏵 DESIGN & CORAK Yg tak da kat memana.Pusinglah cari satu shooping complex ke scroll IG online shop yang lain mesti tak jumpa jugak.Lepas ni takda lah boria bila pergi majlis kahwin ke pergi kelas ke pergi opis ke..malu tau kalau tetiba org sblh pakai baju sama..nanti orang cakap beli borong ke heeeee . 🏵 BFF & WUDHU FRIENDLY Tak sah kalau baju2 skang kalau takda ceciri mcm ni..jadi semua orang boleh merasa baju yg best ni.. . 🍂🍂🍂 HOW TO ORDER LILY ESSENTIAL KURUNG❓❓ WhatsApp 0145168169 with pic 🍂🍂🍂 . . #lilyessentialkurung  #lilybasickurung  #calice  #calicelover  #bajucalice  #kurungcotton  #bajukurung  #babydoll  #kebaya  #kebarung  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #yearendsale  #ootd  #visitmyig  #feedbackcustomercalice  #calicesale  #salecalice  #shoppingonline  #bajuonline 
🍂SALE 12.12.12 SALE🍂🍂🍂
SEHARI SHJ.. cepat whatsapp 0145168169 untuk  ORDER..
.
LILY ESSENTIAL KURUNG - =====================================
🍂
Harga asal RM189
. 
Harga SALE🍂
1 pasang - RM150 😮
(Jimat RM39)
2 pasang - RM280 😮
(Jimat RM98)
3 pasang - RM300 😮 (Jimat RM267)
.
.
.
KELEBIHAN LILY ESSENTIAL KURUNG YG LUAR BIASA NI
=====================================
🏵 MATERIAL TERBAIK SEMI SILK
Campuran 50% silk 50% satin ni mmg memberikan efek baju lebih ringan dan sangat selesa bila di pakai..Bukan calang-calang material yang digunakan kali ni..susah nk cari material sehebat ni
.
🏵 ANTI KEDUT..HEAVEN HABIS
Ni paling ramai suka…sebab jimat masa dan kalau ada sifat benci nak gosok, baju ni pilihan terbaik..beli sehelai baru tau rasa dia..mmg heaven habis!!!
.
🏵 WASHING MACHINE WASH
Jangan risau..campak je dalam mesin basuh..baju tak rosak dan paling best dia cepat kering..boleh ulang2 pakai..hehe
.
🏵 PLUS SIZE
Ada sampai 3XL...kalau dulu punya payah nak cari baju.Penat masuk shooping complex tak jumpa..penat scroll IG pun takda yang jual.Baju cecantik tapi hanya mampu cuci mata je la,sakit hati pun ada sbb yang badan comel pun nk bergaya jugak nak cantik jugak .
🏵 DESIGN & CORAK 
Yg tak da kat memana.Pusinglah cari satu shooping complex ke scroll IG online shop yang lain mesti tak jumpa jugak.Lepas ni takda lah boria bila pergi majlis kahwin ke pergi kelas ke pergi opis ke..malu tau kalau tetiba org sblh pakai baju sama..nanti orang cakap beli borong ke heeeee .
🏵 BFF & WUDHU FRIENDLY
Tak sah kalau baju2 skang kalau takda ceciri mcm ni..jadi semua orang boleh merasa baju yg best ni..
.
🍂🍂🍂
HOW TO ORDER LILY ESSENTIAL KURUNG❓❓
WhatsApp 0145168169 with pic
🍂🍂🍂
.
.

#lilyessentialkurung #lilybasickurung #calice #calicelover #bajucalice #kurungcotton #bajukurung #babydoll #kebaya #kebarung #dropshipwanted #dropshipneeded #yearendsale #ootd #visitmyig #feedbackcustomercalice #calicesale #salecalice #shoppingonline #bajuonline
🍂SALE 12.12.12 SALE🍂🍂🍂 SEHARI SHJ.. cepat whatsapp 0145168169 untuk ORDER.. . LILY ESSENTIAL KURUNG - ===================================== 🍂 Harga asal RM189 . Harga SALE🍂 1 pasang - RM150 😮 (Jimat RM39) 2 pasang - RM280 😮 (Jimat RM98) 3 pasang - RM300 😮 (Jimat RM267) . . . KELEBIHAN LILY ESSENTIAL KURUNG YG LUAR BIASA NI ===================================== 🏵 MATERIAL TERBAIK SEMI SILK Campuran 50% silk 50% satin ni mmg memberikan efek baju lebih ringan dan sangat selesa bila di pakai..Bukan calang-calang material yang digunakan kali ni..susah nk cari material sehebat ni . 🏵 ANTI KEDUT..HEAVEN HABIS Ni paling ramai suka…sebab jimat masa dan kalau ada sifat benci nak gosok, baju ni pilihan terbaik..beli sehelai baru tau rasa dia..mmg heaven habis!!! . 🏵 WASHING MACHINE WASH Jangan risau..campak je dalam mesin basuh..baju tak rosak dan paling best dia cepat kering..boleh ulang2 pakai..hehe . 🏵 PLUS SIZE Ada sampai 3XL...kalau dulu punya payah nak cari baju.Penat masuk shooping complex tak jumpa..penat scroll IG pun takda yang jual.Baju cecantik tapi hanya mampu cuci mata je la,sakit hati pun ada sbb yang badan comel pun nk bergaya jugak nak cantik jugak . 🏵 DESIGN & CORAK Yg tak da kat memana.Pusinglah cari satu shooping complex ke scroll IG online shop yang lain mesti tak jumpa jugak.Lepas ni takda lah boria bila pergi majlis kahwin ke pergi kelas ke pergi opis ke..malu tau kalau tetiba org sblh pakai baju sama..nanti orang cakap beli borong ke heeeee . 🏵 BFF & WUDHU FRIENDLY Tak sah kalau baju2 skang kalau takda ceciri mcm ni..jadi semua orang boleh merasa baju yg best ni.. . 🍂🍂🍂 HOW TO ORDER LILY ESSENTIAL KURUNG❓❓ WhatsApp 0145168169 with pic 🍂🍂🍂 . . #lilyessentialkurung  #lilybasickurung  #calice  #calicelover  #bajucalice  #kurungcotton  #bajukurung  #babydoll  #kebaya  #kebarung  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #yearendsale  #ootd  #visitmyig  #feedbackcustomercalice  #calicesale  #salecalice  #shoppingonline  #bajuonline 
🍂SALE 12.12.12 SALE🍂🍂🍂
SEHARI SHJ.. cepat whatsapp 0145168169 untuk  ORDER..
.
LILY ESSENTIAL KURUNG - =====================================
🍂
Harga asal RM189
. 
Harga SALE🍂
1 pasang - RM150 😮
(Jimat RM39)
2 pasang - RM280 😮
(Jimat RM98)
3 pasang - RM300 😮 (Jimat RM267)
.
.
.
KELEBIHAN LILY ESSENTIAL KURUNG YG LUAR BIASA NI
=====================================
🏵 MATERIAL TERBAIK SEMI SILK
Campuran 50% silk 50% satin ni mmg memberikan efek baju lebih ringan dan sangat selesa bila di pakai..Bukan calang-calang material yang digunakan kali ni..susah nk cari material sehebat ni
.
🏵 ANTI KEDUT..HEAVEN HABIS
Ni paling ramai suka…sebab jimat masa dan kalau ada sifat benci nak gosok, baju ni pilihan terbaik..beli sehelai baru tau rasa dia..mmg heaven habis!!!
.
🏵 WASHING MACHINE WASH
Jangan risau..campak je dalam mesin basuh..baju tak rosak dan paling best dia cepat kering..boleh ulang2 pakai..hehe
.
🏵 PLUS SIZE
Ada sampai 3XL...kalau dulu punya payah nak cari baju.Penat masuk shooping complex tak jumpa..penat scroll IG pun takda yang jual.Baju cecantik tapi hanya mampu cuci mata je la,sakit hati pun ada sbb yang badan comel pun nk bergaya jugak nak cantik jugak .
🏵 DESIGN & CORAK 
Yg tak da kat memana.Pusinglah cari satu shooping complex ke scroll IG online shop yang lain mesti tak jumpa jugak.Lepas ni takda lah boria bila pergi majlis kahwin ke pergi kelas ke pergi opis ke..malu tau kalau tetiba org sblh pakai baju sama..nanti orang cakap beli borong ke heeeee .
🏵 BFF & WUDHU FRIENDLY
Tak sah kalau baju2 skang kalau takda ceciri mcm ni..jadi semua orang boleh merasa baju yg best ni..
.
🍂🍂🍂
HOW TO ORDER LILY ESSENTIAL KURUNG❓❓
WhatsApp 0145168169 with pic
🍂🍂🍂
.
.

#lilyessentialkurung #lilybasickurung #calice #calicelover #bajucalice #kurungcotton #bajukurung #babydoll #kebaya #kebarung #dropshipwanted #dropshipneeded #yearendsale #ootd #visitmyig #feedbackcustomercalice #calicesale #salecalice #shoppingonline #bajuonline
🍂SALE 12.12.12 SALE🍂🍂🍂 SEHARI SHJ.. cepat whatsapp 0145168169 untuk ORDER.. . LILY ESSENTIAL KURUNG - ===================================== 🍂 Harga asal RM189 . Harga SALE🍂 1 pasang - RM150 😮 (Jimat RM39) 2 pasang - RM280 😮 (Jimat RM98) 3 pasang - RM300 😮 (Jimat RM267) . . . KELEBIHAN LILY ESSENTIAL KURUNG YG LUAR BIASA NI ===================================== 🏵 MATERIAL TERBAIK SEMI SILK Campuran 50% silk 50% satin ni mmg memberikan efek baju lebih ringan dan sangat selesa bila di pakai..Bukan calang-calang material yang digunakan kali ni..susah nk cari material sehebat ni . 🏵 ANTI KEDUT..HEAVEN HABIS Ni paling ramai suka…sebab jimat masa dan kalau ada sifat benci nak gosok, baju ni pilihan terbaik..beli sehelai baru tau rasa dia..mmg heaven habis!!! . 🏵 WASHING MACHINE WASH Jangan risau..campak je dalam mesin basuh..baju tak rosak dan paling best dia cepat kering..boleh ulang2 pakai..hehe . 🏵 PLUS SIZE Ada sampai 3XL...kalau dulu punya payah nak cari baju.Penat masuk shooping complex tak jumpa..penat scroll IG pun takda yang jual.Baju cecantik tapi hanya mampu cuci mata je la,sakit hati pun ada sbb yang badan comel pun nk bergaya jugak nak cantik jugak . 🏵 DESIGN & CORAK Yg tak da kat memana.Pusinglah cari satu shooping complex ke scroll IG online shop yang lain mesti tak jumpa jugak.Lepas ni takda lah boria bila pergi majlis kahwin ke pergi kelas ke pergi opis ke..malu tau kalau tetiba org sblh pakai baju sama..nanti orang cakap beli borong ke heeeee . 🏵 BFF & WUDHU FRIENDLY Tak sah kalau baju2 skang kalau takda ceciri mcm ni..jadi semua orang boleh merasa baju yg best ni.. . 🍂🍂🍂 HOW TO ORDER LILY ESSENTIAL KURUNG❓❓ WhatsApp 0145168169 with pic 🍂🍂🍂 . . #lilyessentialkurung  #lilybasickurung  #calice  #calicelover  #bajucalice  #kurungcotton  #bajukurung  #babydoll  #kebaya  #kebarung  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #yearendsale  #ootd  #visitmyig  #feedbackcustomercalice  #calicesale  #salecalice  #shoppingonline  #bajuonline 
🍂SALE 12.12.12 SALE🍂🍂🍂
SEHARI SHJ.. cepat whatsapp 0145168169 untuk  ORDER..
.
LILY ESSENTIAL KURUNG - =====================================
🍂
Harga asal RM189
. 
Harga SALE🍂
1 pasang - RM150 😮
(Jimat RM39)
2 pasang - RM280 😮
(Jimat RM98)
3 pasang - RM300 😮 (Jimat RM267)
.
.
.
KELEBIHAN LILY ESSENTIAL KURUNG YG LUAR BIASA NI
=====================================
🏵 MATERIAL TERBAIK SEMI SILK
Campuran 50% silk 50% satin ni mmg memberikan efek baju lebih ringan dan sangat selesa bila di pakai..Bukan calang-calang material yang digunakan kali ni..susah nk cari material sehebat ni
.
🏵 ANTI KEDUT..HEAVEN HABIS
Ni paling ramai suka…sebab jimat masa dan kalau ada sifat benci nak gosok, baju ni pilihan terbaik..beli sehelai baru tau rasa dia..mmg heaven habis!!!
.
🏵 WASHING MACHINE WASH
Jangan risau..campak je dalam mesin basuh..baju tak rosak dan paling best dia cepat kering..boleh ulang2 pakai..hehe
.
🏵 PLUS SIZE
Ada sampai 3XL...kalau dulu punya payah nak cari baju.Penat masuk shooping complex tak jumpa..penat scroll IG pun takda yang jual.Baju cecantik tapi hanya mampu cuci mata je la,sakit hati pun ada sbb yang badan comel pun nk bergaya jugak nak cantik jugak .
🏵 DESIGN & CORAK 
Yg tak da kat memana.Pusinglah cari satu shooping complex ke scroll IG online shop yang lain mesti tak jumpa jugak.Lepas ni takda lah boria bila pergi majlis kahwin ke pergi kelas ke pergi opis ke..malu tau kalau tetiba org sblh pakai baju sama..nanti orang cakap beli borong ke heeeee .
🏵 BFF & WUDHU FRIENDLY
Tak sah kalau baju2 skang kalau takda ceciri mcm ni..jadi semua orang boleh merasa baju yg best ni..
.
🍂🍂🍂
HOW TO ORDER LILY ESSENTIAL KURUNG❓❓
WhatsApp 0145168169 with pic
🍂🍂🍂
.
.

#lilyessentialkurung #lilybasickurung #calice #calicelover #bajucalice #kurungcotton #bajukurung #babydoll #kebaya #kebarung #dropshipwanted #dropshipneeded #yearendsale #ootd #visitmyig #feedbackcustomercalice #calicesale #salecalice #shoppingonline #bajuonline
🍂SALE 12.12.12 SALE🍂🍂🍂 SEHARI SHJ.. cepat whatsapp 0145168169 untuk ORDER.. . LILY ESSENTIAL KURUNG - ===================================== 🍂 Harga asal RM189 . Harga SALE🍂 1 pasang - RM150 😮 (Jimat RM39) 2 pasang - RM280 😮 (Jimat RM98) 3 pasang - RM300 😮 (Jimat RM267) . . . KELEBIHAN LILY ESSENTIAL KURUNG YG LUAR BIASA NI ===================================== 🏵 MATERIAL TERBAIK SEMI SILK Campuran 50% silk 50% satin ni mmg memberikan efek baju lebih ringan dan sangat selesa bila di pakai..Bukan calang-calang material yang digunakan kali ni..susah nk cari material sehebat ni . 🏵 ANTI KEDUT..HEAVEN HABIS Ni paling ramai suka…sebab jimat masa dan kalau ada sifat benci nak gosok, baju ni pilihan terbaik..beli sehelai baru tau rasa dia..mmg heaven habis!!! . 🏵 WASHING MACHINE WASH Jangan risau..campak je dalam mesin basuh..baju tak rosak dan paling best dia cepat kering..boleh ulang2 pakai..hehe . 🏵 PLUS SIZE Ada sampai 3XL...kalau dulu punya payah nak cari baju.Penat masuk shooping complex tak jumpa..penat scroll IG pun takda yang jual.Baju cecantik tapi hanya mampu cuci mata je la,sakit hati pun ada sbb yang badan comel pun nk bergaya jugak nak cantik jugak . 🏵 DESIGN & CORAK Yg tak da kat memana.Pusinglah cari satu shooping complex ke scroll IG online shop yang lain mesti tak jumpa jugak.Lepas ni takda lah boria bila pergi majlis kahwin ke pergi kelas ke pergi opis ke..malu tau kalau tetiba org sblh pakai baju sama..nanti orang cakap beli borong ke heeeee . 🏵 BFF & WUDHU FRIENDLY Tak sah kalau baju2 skang kalau takda ceciri mcm ni..jadi semua orang boleh merasa baju yg best ni.. . 🍂🍂🍂 HOW TO ORDER LILY ESSENTIAL KURUNG❓❓ WhatsApp 0145168169 with pic 🍂🍂🍂 . . #lilyessentialkurung  #lilybasickurung  #calice  #calicelover  #bajucalice  #kurungcotton  #bajukurung  #babydoll  #kebaya  #kebarung  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #yearendsale  #ootd  #visitmyig  #feedbackcustomercalice  #calicesale  #salecalice  #shoppingonline  #bajuonline