an online Instagram web viewer

#canonmy medias

Photos

When batman not around ..Groot and walle come out and play and Spidy just climbing the wall 😂
When batman not around ..Groot and walle come out and play and Spidy just climbing the wall 😂
Alhamdulillah
Nunjuk ic kit, bulan 12 pn bereh
Alhamdulillah Nunjuk ic kit, bulan 12 pn bereh
Caya dak kami makeup dalam bus ja ni on the way to Mount Fuji tour. Siap bulu mata dengan eyeliner!
.
 Hahah tapi eyeliner tu makin lama makin tebai la pulak sebab bus tu pi lalu bonggol la lubang la.
Tapi okay la kannn.
.
Macam biasa kami pakai bedak from @alysa.my dan blush from @drxshazreeyana . 
Nampak tak glowingnya tu semacam sikit? Sebab tu kami love dua2 products ni tau!
.

Alysa dan DrxShazreeyana ada di @shazreeyanashukridotcom . Tapi blush tu dah OOS tau so ampa boleh beli dari agents @drxshazreeyana ok. Tak silap kat @beautyhearts.com.my ada lagi. #canonmy #canonasia
Caya dak kami makeup dalam bus ja ni on the way to Mount Fuji tour. Siap bulu mata dengan eyeliner! . Hahah tapi eyeliner tu makin lama makin tebai la pulak sebab bus tu pi lalu bonggol la lubang la. Tapi okay la kannn. . Macam biasa kami pakai bedak from @alysa.my dan blush from @drxshazreeyana . Nampak tak glowingnya tu semacam sikit? Sebab tu kami love dua2 products ni tau! . Alysa dan DrxShazreeyana ada di @shazreeyanashukridotcom . Tapi blush tu dah OOS tau so ampa boleh beli dari agents @drxshazreeyana ok. Tak silap kat @beautyhearts.com.my ada lagi. #canonmy  #canonasia 
.
Only miss the sun when it start to snow 
Only know you love her when you let her go
.
#physcoart
. Only miss the sun when it start to snow Only know you love her when you let her go . #physcoart 
goodluck guys test malam ni. Alah test je pun. Korang pun cam tak biasa je main test test ni lagi lagi test perempuan kan ? Opss 🙊🐒
goodluck guys test malam ni. Alah test je pun. Korang pun cam tak biasa je main test test ni lagi lagi test perempuan kan ? Opss 🙊🐒
Teaser of @alysa.my x @shazreeyanashukri  video.
📷 by @syifaanadd @canonasia @canonmalaysia 🎶 by my brother @shawfiggles (Blue)
 #canon #canonphotography #canoneos #canonmy #canonasia
KL tower.
.
.
.
.
.
KL tower. . . . . .
人只要不失去方向,就不会失去自己!人生重要的不是所站的位置,而是所朝的方向🌸 #canonmy
人只要不失去方向,就不会失去自己!人生重要的不是所站的位置,而是所朝的方向🌸 #canonmy 
Treat people the way you want to be treated ✌️ #nowornever 
#canonasia 
#canonmy
KL tower.
.
.
.
.
.
KL tower. . . . . .
Intermission

#canonmy
She is often silent when she is screaming inside.
.
.
#Model @lolie_mbeko 
#Makeup @jradzwan.53 .
.
#jeffkingsleyphotography #portrait #depression #feelings #quotes #artistic #finearts #studio #me #canon #canonmy #canonphotography #canonindonesia #singapore #thailand #congo #france #malaysia
Good morning saturday🌞
Good morning saturday🌞
repost via @instarepost20 from @drxshazreeyana
Color baru??!!! Ni Kak love di jepun dah rasmikan. Love love love .
.
Repost from @shazreeyanashukri using @RepostRegramApp - A day at Ginza. Seharian berjalan hari ni, makeup tetap bertahan.
Thanks to @alysa.my Lumiere Loose Powder and @drxshazreeyana Anti Acne Quickie Blush.
.
Hari ni Kak Love pakai blush baru yang akan keluar tak lama lagi iaitu @drxshazreeyana in Clio. Warna warm peach yang begitu memukau!
.
Contact lens baru dari @bumbumlens in Kylie Grey sangat comfortable dan cantik! Kami love sangat. Soon will be available on @shazreeyanashukridotcom .
.
Mascara kami Syok Mascara ja tau bukan bulu mata palsu tau. Ada kat @shazreeyanashukridotcom okay. ❤️
.
Esok dah nak balik Malaysia. Sampai ja KL terus naik flight ke Singapore pulak. 😂 can’t wait to see my Singaporean bride soon❤️ #canonmy #canonasia #instarepost20
repost via @instarepost20 from @drxshazreeyana Color baru??!!! Ni Kak love di jepun dah rasmikan. Love love love . . Repost from @shazreeyanashukri using @RepostRegramApp - A day at Ginza. Seharian berjalan hari ni, makeup tetap bertahan. Thanks to @alysa.my Lumiere Loose Powder and @drxshazreeyana Anti Acne Quickie Blush. . Hari ni Kak Love pakai blush baru yang akan keluar tak lama lagi iaitu @drxshazreeyana in Clio. Warna warm peach yang begitu memukau! . Contact lens baru dari @bumbumlens in Kylie Grey sangat comfortable dan cantik! Kami love sangat. Soon will be available on @shazreeyanashukridotcom . . Mascara kami Syok Mascara ja tau bukan bulu mata palsu tau. Ada kat @shazreeyanashukridotcom okay. ❤️ . Esok dah nak balik Malaysia. Sampai ja KL terus naik flight ke Singapore pulak. 😂 can’t wait to see my Singaporean bride soon❤️ #canonmy  #canonasia  #instarepost20 
repost via @instarepost20 from @shazreeyanashukri A day at Ginza. Seharian berjalan hari ni, makeup tetap bertahan.
Thanks to @alysa.my Lumiere Loose Powder and @drxshazreeyana Anti Acne Quickie Blush.
.
Hari ni Kak Love pakai blush baru yang akan keluar tak lama lagi iaitu @drxshazreeyana in Clio. Warna warm peach yang begitu memukau!
.
Contact lens baru dari @bumbumlens in Kylie Grey sangat comfortable dan cantik! Kami love sangat. Soon will be available on @shazreeyanashukridotcom .
.
Mascara kami Syok Mascara ja tau bukan bulu mata palsu tau. Ada kat @shazreeyanashukridotcom okay. ❤️
.
Esok dah nak balik Malaysia. Sampai ja KL terus naik flight ke Singapore pulak. 😂 can’t wait to see my Singaporean bride soon❤️ #canonmy #canonasia
repost via @instarepost20 from @shazreeyanashukri A day at Ginza. Seharian berjalan hari ni, makeup tetap bertahan. Thanks to @alysa.my Lumiere Loose Powder and @drxshazreeyana Anti Acne Quickie Blush. . Hari ni Kak Love pakai blush baru yang akan keluar tak lama lagi iaitu @drxshazreeyana in Clio. Warna warm peach yang begitu memukau! . Contact lens baru dari @bumbumlens in Kylie Grey sangat comfortable dan cantik! Kami love sangat. Soon will be available on @shazreeyanashukridotcom . . Mascara kami Syok Mascara ja tau bukan bulu mata palsu tau. Ada kat @shazreeyanashukridotcom okay. ❤️ . Esok dah nak balik Malaysia. Sampai ja KL terus naik flight ke Singapore pulak. 😂 can’t wait to see my Singaporean bride soon❤️ #canonmy  #canonasia 
Ianya okey untuk meraih kejayaan.
tetapi lebih penting lagi belajar dari kegagalan.
- BILL GATES
.
.
cc @are_jmal .
.
#canon #canonlifestyle #streetwear #canonmy #vsco #vscoxfilter #vscomy #hairstyleformen #hanzdefuko #ikutcarakita #igers #photographerlife
Asked her to walked and play around with her hair. Trying to make her look natural in the photo.
Model: @hz_rah 
#model #potraitphoto #potraitphotography #portrait #klcity #kualalumpur #photoshoot #kllife #photography #digitalphotography #natural #canon_malaysia #canon_700d #canonmy #canonasia
nice to meet you guys 🙋‍♂️ •
•
•shot by @akmlsml , canon 80d + 50mm f1.8
#artcamp #artman #canonmy #canon80d #kids #boy
Mein großer Bruder meinte, ich solle mal die Backgroundstory zu diesem ☝🏻Bild erzählen, 😊 als wir mit der AIDA in #tromsø anlegten, haben wir uns den Hafen angeschaut, ich hatte dieses Foto jedoch schon länger im Kopf - etwas „grünes“ einzufangen, das an Orten gedeiht, an dem sich der Mensch breit gemacht hat. Der treffende Titel: „Life finds its way“ kommt natürlich aus #JurassicPark aber es passte einfach. Fürs Foto selbst musste ich mich auf den Boden werfen - was durchaus ulkig aussieht, wenn man den leeren Rollstuhl neben einem bemerkt ;) Ich hab „damals“ mit @karlalovalot gesimst und ihr ein paar Bearbeitungen gezeigt. Auf dem Einen war das Bokeh (Unschärfe) im Hintergrund schöner, dafür aber die Pflanze deutliche unschärfer. Sie meinte „dann tausch die doch aus“ Wir reden hier aber auch über eine 1.4er Blende, kurzes Zittern und der Fokuspunkt ist verschoben - das Bild hin. Also habe ich die Pflanze - wie vorgeschlagen - aus einem Anderen ausgeschnitten und in diesem hier eingefügt - hätte das jemand bemerkt? Wohl eher nicht ;) das war übrigens mein erster Schritt mich stärker mit Photoshop zu befassen. 
f/1.4 | 1/4000s | ISO 100 | 35mm
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
#photography #photo #photos #iceland  #picture #art #instagood #picoftheday #photooftheday #all_shots #composition #focus #capture #moment #ig_nrw #ig_cameras_united #canon #canondeutschland #canonmy #scotland #iceland #monochrome #golden_ig #canonmoment #cpcollectives #sunsky_in  #cpcollectives #ig_nordnorge
Mein großer Bruder meinte, ich solle mal die Backgroundstory zu diesem ☝🏻Bild erzählen, 😊 als wir mit der AIDA in #tromsø  anlegten, haben wir uns den Hafen angeschaut, ich hatte dieses Foto jedoch schon länger im Kopf - etwas „grünes“ einzufangen, das an Orten gedeiht, an dem sich der Mensch breit gemacht hat. Der treffende Titel: „Life finds its way“ kommt natürlich aus #JurassicPark  aber es passte einfach. Fürs Foto selbst musste ich mich auf den Boden werfen - was durchaus ulkig aussieht, wenn man den leeren Rollstuhl neben einem bemerkt ;) Ich hab „damals“ mit @karlalovalot gesimst und ihr ein paar Bearbeitungen gezeigt. Auf dem Einen war das Bokeh (Unschärfe) im Hintergrund schöner, dafür aber die Pflanze deutliche unschärfer. Sie meinte „dann tausch die doch aus“ Wir reden hier aber auch über eine 1.4er Blende, kurzes Zittern und der Fokuspunkt ist verschoben - das Bild hin. Also habe ich die Pflanze - wie vorgeschlagen - aus einem Anderen ausgeschnitten und in diesem hier eingefügt - hätte das jemand bemerkt? Wohl eher nicht ;) das war übrigens mein erster Schritt mich stärker mit Photoshop zu befassen. f/1.4 | 1/4000s | ISO 100 | 35mm 🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰 #photography  #photo  #photos  #iceland  #picture  #art  #instagood  #picoftheday  #photooftheday  #all_shots  #composition  #focus  #capture  #moment  #ig_nrw  #ig_cameras_united  #canon  #canondeutschland  #canonmy  #scotland  #iceland  #monochrome  #golden_ig  #canonmoment  #cpcollectives  #sunsky_in  #cpcollectives  #ig_nordnorge 
But these are days we dream about when the sunlight paint us gold.

#Model @sitnichka 
#Hair & #Makeup @jradzwan.53 .
.
#jeffkingsleyphotography #swimwear #tropical #outdoor #swim #tropical #summer #swimmingpool #fitmodel #fitspo #blonde #talent #scout #agent #canonmy #canon #canonphotography #russia #asia #malaysia #kualalumpur #weekend #gold
.
Only miss the sun when it start to snow 
Only know you love her when you let her go
.
#physcoart
. Only miss the sun when it start to snow Only know you love her when you let her go . #physcoart 
Color baru??!!! Ni Kak love di jepun dah rasmikan. Love love love .
.
Repost from @shazreeyanashukri using @RepostRegramApp - A day at Ginza. Seharian berjalan hari ni, makeup tetap bertahan.
Thanks to @alysa.my Lumiere Loose Powder and @drxshazreeyana Anti Acne Quickie Blush.
.
Hari ni Kak Love pakai blush baru yang akan keluar tak lama lagi iaitu @drxshazreeyana in Clio. Warna warm peach yang begitu memukau!
.
Contact lens baru dari @bumbumlens in Kylie Grey sangat comfortable dan cantik! Kami love sangat. Soon will be available on @shazreeyanashukridotcom .
.
Mascara kami Syok Mascara ja tau bukan bulu mata palsu tau. Ada kat @shazreeyanashukridotcom okay. ❤️
.
Esok dah nak balik Malaysia. Sampai ja KL terus naik flight ke Singapore pulak. 😂 can’t wait to see my Singaporean bride soon❤️ #canonmy #canonasia
Color baru??!!! Ni Kak love di jepun dah rasmikan. Love love love . . Repost from @shazreeyanashukri using @RepostRegramApp - A day at Ginza. Seharian berjalan hari ni, makeup tetap bertahan. Thanks to @alysa.my Lumiere Loose Powder and @drxshazreeyana Anti Acne Quickie Blush. . Hari ni Kak Love pakai blush baru yang akan keluar tak lama lagi iaitu @drxshazreeyana in Clio. Warna warm peach yang begitu memukau! . Contact lens baru dari @bumbumlens in Kylie Grey sangat comfortable dan cantik! Kami love sangat. Soon will be available on @shazreeyanashukridotcom . . Mascara kami Syok Mascara ja tau bukan bulu mata palsu tau. Ada kat @shazreeyanashukridotcom okay. ❤️ . Esok dah nak balik Malaysia. Sampai ja KL terus naik flight ke Singapore pulak. 😂 can’t wait to see my Singaporean bride soon❤️ #canonmy  #canonasia 
Hello new babe #canonllens #canonmy #35mm #135mm #tse24mm 
@studionumb9r #studionumb9r www.studionumb9r.com
repost via @instarepost20 from @shazreeyanashukri A day at Ginza. Seharian berjalan hari ni, makeup tetap bertahan.
Thanks to @alysa.my Lumiere Loose Powder and @drxshazreeyana Anti Acne Quickie Blush.
.
Hari ni Kak Love pakai blush baru yang akan keluar tak lama lagi iaitu @drxshazreeyana in Clio. Warna warm peach yang begitu memukau!
.
Contact lens baru dari @bumbumlens in Kylie Grey sangat comfortable dan cantik! Kami love sangat. Soon will be available on @shazreeyanashukridotcom .
.
Mascara kami Syok Mascara ja tau bukan bulu mata palsu tau. Ada kat @shazreeyanashukridotcom okay. ❤️
.
Esok dah nak balik Malaysia. Sampai ja KL terus naik flight ke Singapore pulak. 😂 can’t wait to see my Singaporean bride soon❤️ #canonmy #canonasia
repost via @instarepost20 from @shazreeyanashukri A day at Ginza. Seharian berjalan hari ni, makeup tetap bertahan. Thanks to @alysa.my Lumiere Loose Powder and @drxshazreeyana Anti Acne Quickie Blush. . Hari ni Kak Love pakai blush baru yang akan keluar tak lama lagi iaitu @drxshazreeyana in Clio. Warna warm peach yang begitu memukau! . Contact lens baru dari @bumbumlens in Kylie Grey sangat comfortable dan cantik! Kami love sangat. Soon will be available on @shazreeyanashukridotcom . . Mascara kami Syok Mascara ja tau bukan bulu mata palsu tau. Ada kat @shazreeyanashukridotcom okay. ❤️ . Esok dah nak balik Malaysia. Sampai ja KL terus naik flight ke Singapore pulak. 😂 can’t wait to see my Singaporean bride soon❤️ #canonmy  #canonasia 
[15/12]
.
“ Your beauty blinds me because it comes from your heart and it is reflected in your eyes. I really miss you “
.
.
.
#hikayat_lensa #rakansepenjenayah #wow_men #frame_sempoi #wow_havoc
#shootxupload #igfeedsmenarik_ #ikutcarakita #ig_malaya #igersmalaya #gila_shoot #themalaya_ig #qotd #shutteredco #canonmy #thesmart_igers #mygenggua #cun_bruh
Tried to do portrait photography with a model
Model: @hz_rah 
#model #potraitphotography #portrait #potd #female #pretty #cute #photography #digitalphotography #canon_malaysia #canon_700d #canonmy #canonasia
Teaser of @alysa.my x @shazreeyanashukri  video.
📷 by @syifaanadd @canonasia @canonmalaysia 🎶 by my brother @shawfiggles (Blue)
 #canon #canonphotography #canoneos #canonmy #canonasia
Beautiful scenery taken with my @canonmalaysia @canonasia EOS M10 + 50mm lens ❤️❤️ #canon #canoneos #canonphotography #canonmy #canonasia
Be stupid, be dumb, be funny, if that's who you are. Don't try to be someone that society wants you to be; that's stupid. So be yourself.
.
.
.
.
.
.
.
.
Christina Grimmie-
#canonmy #canonasia
Be stupid, be dumb, be funny, if that's who you are. Don't try to be someone that society wants you to be; that's stupid. So be yourself. . . . . . . . . Christina Grimmie- #canonmy  #canonasia 
Be confident in your own body because it is yours.
What people think or say shouldn’t define who you are.
YOU DEFINE YOU.
#shazreeyanashukri #chubbygirlsdoitbetter #loveyourself
📷 @syifaanadd
#canonmy #canonasia
A day at Ginza. Seharian berjalan hari ni, makeup tetap bertahan.
Thanks to @alysa.my Lumiere Loose Powder and @drxshazreeyana Anti Acne Quickie Blush.
.
Hari ni Kak Love pakai blush baru yang akan keluar tak lama lagi iaitu @drxshazreeyana in Clio. Warna warm peach yang begitu memukau!
.
Contact lens baru dari @bumbumlens in Kylie Grey sangat comfortable dan cantik! Kami love sangat. Soon will be available on @shazreeyanashukridotcom .
.
Mascara kami Syok Mascara ja tau bukan bulu mata palsu tau. Ada kat @shazreeyanashukridotcom okay. ❤️
.
Esok dah nak balik Malaysia. Sampai ja KL terus naik flight ke Singapore pulak. 😂 can’t wait to see my Singaporean bride soon❤️ #canonmy #canonasia
A day at Ginza. Seharian berjalan hari ni, makeup tetap bertahan. Thanks to @alysa.my Lumiere Loose Powder and @drxshazreeyana Anti Acne Quickie Blush. . Hari ni Kak Love pakai blush baru yang akan keluar tak lama lagi iaitu @drxshazreeyana in Clio. Warna warm peach yang begitu memukau! . Contact lens baru dari @bumbumlens in Kylie Grey sangat comfortable dan cantik! Kami love sangat. Soon will be available on @shazreeyanashukridotcom . . Mascara kami Syok Mascara ja tau bukan bulu mata palsu tau. Ada kat @shazreeyanashukridotcom okay. ❤️ . Esok dah nak balik Malaysia. Sampai ja KL terus naik flight ke Singapore pulak. 😂 can’t wait to see my Singaporean bride soon❤️ #canonmy  #canonasia 
Everyone is an artist and main character in their own life story.
.
.
cc @are_jmal .
.
#canonmy #canonlifestyle #canon #canonmalaysia #streetfashion #vscoxfilter #vsco #photographerlife #menhairstyle #hairstyleformen #hanzdefuko #portrait
Alhamdulillah
Nunjuk ic kit, bulan 12 pn bereh
Alhamdulillah Nunjuk ic kit, bulan 12 pn bereh
goodluck guys test malam ni. Alah test je pun. Korang pun cam tak biasa je main test test ni lagi lagi test perempuan kan ? Opss 🙊🐒
goodluck guys test malam ni. Alah test je pun. Korang pun cam tak biasa je main test test ni lagi lagi test perempuan kan ? Opss 🙊🐒
A day well spent at Ginza ❤️#canonmy #canonasia
Ghost ship in a shallow water. #photography #photographer #naturephotography #beachlife #canonmy
Beautiful view of Mount Fuji 🗻 #canonmy #canonasia
[14/12]
.
Just because you have a bad day, doesn’t mean you have bad life. Stay strong dear friends, and myself.
Inframe : @zehanf_
.
.
.
#hikayat_lensa #rakansepenjenayah #wow_men #frame_sempoi #wow_havoc
#shootxupload #igfeedsmenarik_ #ikutcarakita #ig_malaya #igersmalaya #gila_shoot #themalaya_ig #qotd #shutteredco #canonmy #thesmart_igers #mygenggua #cun_bruh
Caya dak kami makeup dalam bus ja ni on the way to Mount Fuji tour. Siap bulu mata dengan eyeliner!
.
 Hahah tapi eyeliner tu makin lama makin tebai la pulak sebab bus tu pi lalu bonggol la lubang la.
Tapi okay la kannn.
.
Macam biasa kami pakai bedak from @alysa.my dan blush from @drxshazreeyana . 
Nampak tak glowingnya tu semacam sikit? Sebab tu kami love dua2 products ni tau!
.

Alysa dan DrxShazreeyana ada di @shazreeyanashukridotcom . Tapi blush tu dah OOS tau so ampa boleh beli dari agents @drxshazreeyana ok. Tak silap kat @beautyhearts.com.my ada lagi. #canonmy #canonasia
Caya dak kami makeup dalam bus ja ni on the way to Mount Fuji tour. Siap bulu mata dengan eyeliner! . Hahah tapi eyeliner tu makin lama makin tebai la pulak sebab bus tu pi lalu bonggol la lubang la. Tapi okay la kannn. . Macam biasa kami pakai bedak from @alysa.my dan blush from @drxshazreeyana . Nampak tak glowingnya tu semacam sikit? Sebab tu kami love dua2 products ni tau! . Alysa dan DrxShazreeyana ada di @shazreeyanashukridotcom . Tapi blush tu dah OOS tau so ampa boleh beli dari agents @drxshazreeyana ok. Tak silap kat @beautyhearts.com.my ada lagi. #canonmy  #canonasia 
Harap2 result bersinar spt bintang2 ini🌟
Harap2 result bersinar spt bintang2 ini🌟