an online Instagram web viewer

#capai medias

Photos

#Gagal KelasMiting#Capai tpi menyenangkan#The day fun
Hj foi dia de Samba/CraqueÉCraque!! #CAPai #CAFilho #Futebol + #Samba = #SuavidadeAmorReencontroAlegriaSuingueiraLevadaBoa...
Ku tak tau apa yang akan terjadi selanjut nya tapi ku yakin jalan allah lebih baik untuk ku...
#pikir masa depan.
#banggakan ayah ibu
#capai cita-cita
Ku tak tau apa yang akan terjadi selanjut nya tapi ku yakin jalan allah lebih baik untuk ku... #pikir  masa depan. #banggakan  ayah ibu #capai  cita-cita
Semalam merupakan hari yang paling manis buat kontinjen negara apabila mencapai sasaran 111 pingat emas pada Sukan SEA Kuala Lumpur 2017 (KL2017) sekali gus bakal bergelar juara pada temasya sukan terbesar di Asia Tenggara bagi edisi ke-29 itu.
Ikuti berita selanjutnya dalam akhbar Kosmo! hari ini.
#Malaysia#capai 
#sasaran#111 
#pingatemas
Semalam merupakan hari yang paling manis buat kontinjen negara apabila mencapai sasaran 111 pingat emas pada Sukan SEA Kuala Lumpur 2017 (KL2017) sekali gus bakal bergelar juara pada temasya sukan terbesar di Asia Tenggara bagi edisi ke-29 itu. Ikuti berita selanjutnya dalam akhbar Kosmo! hari ini. #Malaysia #capai  #sasaran #111  #pingatemas 
#Capai lah mimpi mu setinggi MONAS kawan. πŸ˜…
#Capai  lah mimpi mu setinggi MONAS kawan. πŸ˜…
momong....#capai#
Saya mempunyai suatu #tujuan ☺.. dan ketika tujuan saya sudah saya #capai .. Maka saya akan mempunyai tujuan berikutnya.. 😊.. #bismillah ..πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡
Saya mempunyai suatu #tujuan  ☺.. dan ketika tujuan saya sudah saya #capai  .. Maka saya akan mempunyai tujuan berikutnya.. 😊.. #bismillah  ..πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡
10 Tahun yang akan datang :v
.
.
.
.
.
Amin... #mydream #tujuan #capai
Untuk Mencapai Suatu Keinginan dan Tujuan perlulah Perjuangan.  Maka dari Itu Marilah Terus Berjalan dan Hadapi Rintangan nyaaa. Dan kita harus Ingat Proses tidak akan Menghianati Hasil. πŸ˜ŽπŸ˜„πŸ˜Š #Mari Berproses
#Hargai Proses
#Capai Tujuan πŸ“·@badrunkhoeroni
Untuk Mencapai Suatu Keinginan dan Tujuan perlulah Perjuangan. Maka dari Itu Marilah Terus Berjalan dan Hadapi Rintangan nyaaa. Dan kita harus Ingat Proses tidak akan Menghianati Hasil. πŸ˜ŽπŸ˜„πŸ˜Š #Mari  Berproses #Hargai  Proses #Capai  Tujuan πŸ“·@badrunkhoeroni
Ku tak tau apa yang akan terjadi selanjut nya tapi ku yakin jalan allah lebih baik untuk ku...
#pikir masa depan.
#banggakan ayah ibu
#capai cita-cita
Ku tak tau apa yang akan terjadi selanjut nya tapi ku yakin jalan allah lebih baik untuk ku... #pikir  masa depan. #banggakan  ayah ibu #capai  cita-cita
Hari ini lelah berganti dgn kebahagiaan krn melihat team yg sukses mendapatkan GIFT DECEMBER + WTJ 2 + HRP 2 PRODUK MASING2 50% 😍
.
Selamat atas pencapaian itu semua, saya sebagai penanggung jawab ikut senang. Ga ada kata nyerah bagi saya sebelum mencoba. Dan dya, Ya yg ada di pict post saya, yg awal nya hampir nyerah tp Allah turunkan keberkahan padanya. MasyaAllah Itu hadiahnya woooow bgt 😍
.
Mauuu? Mupeeng kaaan sm hadiahnya? Apalagi hadiahmya bikin wajah GLOWING 😍 yukk kepoin Jafra. Hubungi :
WA 089601510324 . .
#jafra
#konsultanjafra
#memberjafra
#joinjafra
#infojafra
#leaderjafra
#teamjafra
#semangat
#sukses
#capai
#impian
#fokus #fokus
#komitmen #konsisten
#gift #jafra #limpah
#jafracosmetics
#jafraindonesia
#jafrainternasional
#lfl
#fff
#ffff
Hari ini lelah berganti dgn kebahagiaan krn melihat team yg sukses mendapatkan GIFT DECEMBER + WTJ 2 + HRP 2 PRODUK MASING2 50% 😍 . Selamat atas pencapaian itu semua, saya sebagai penanggung jawab ikut senang. Ga ada kata nyerah bagi saya sebelum mencoba. Dan dya, Ya yg ada di pict post saya, yg awal nya hampir nyerah tp Allah turunkan keberkahan padanya. MasyaAllah Itu hadiahnya woooow bgt 😍 . Mauuu? Mupeeng kaaan sm hadiahnya? Apalagi hadiahmya bikin wajah GLOWING 😍 yukk kepoin Jafra. Hubungi : WA 089601510324 . . #jafra  #konsultanjafra  #memberjafra  #joinjafra  #infojafra  #leaderjafra  #teamjafra  #semangat  #sukses  #capai  #impian  #fokus  #fokus  #komitmen  #konsisten  #gift  #jafra  #limpah  #jafracosmetics  #jafraindonesia  #jafrainternasional  #lfl  #fff  #ffff 
Calon tentara ( personal triner endy gym ) gym time#fokus#disiplin#usaha#prinsip#capai
#Gagal KelasMiting#Capai tpi menyenangkan#The day fun
Keluarga ke-2 ku
Departement Household 
#Semangat Team
#Capai 112%
#Pasti Bisa 
#informajuandamedan 
#galadinner 
#Semoga selalu kompak dan chip terus, amin
È come dice quel ragazzone "...#comepossoiononcelebrartivita #capai
Like father, like son... 😍 they even sleeping the same πŸ˜„ #baby #daddy #babydaddy #goodnight #cuties #preciousmoments #myboys #capas #capai #winter #winter2017 #december
Jangan pandang rendah seseorang, hanya karna dia tdk memiliki apa apa hari ini 
Karna kita tidak tau rencana allah dan rizky yg allah simpan untuk hamba nya di hari esok πŸŒˆπŸ˜‡ #yakin #teguh #atas #pendirian
#jangan #putusasa #terusmelangkah #capai #citacita #buktikan #kepada #seseorang #bahwa #kamu #bisa πŸ’ͺπŸ’ͺ
PIPOCA 
Celebridades
🌟🌟🌟🌟🌟🌟 Esta simpatia é a NINA, com uma história de muito amor. 
Ela foi resgatada da rua pela @SandraVergili hΓ‘ dois anos, era sΓ³ pele e osso e estava grΓ‘vida de cinco. 
Importante destacar, o veterinΓ‘rio estima 13/14 anos.

#PipocaComZ #PipocaCelebridades #Nina #Recomeço #VidaBoa #FelizDaVida #Insta #Fotografia #Instagram #Magnus #Cobasi #Petz #BemLocão #ZeeDog #ZeeDogBrasil #Capai
PIPOCA Celebridades 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 Esta simpatia Γ© a NINA, com uma histΓ³ria de muito amor. Ela foi resgatada da rua pela @SandraVergili hΓ‘ dois anos, era sΓ³ pele e osso e estava grΓ‘vida de cinco. Importante destacar, o veterinΓ‘rio estima 13/14 anos. #PipocaComZ  #PipocaCelebridades  #Nina  #RecomeΓ§o  #VidaBoa  #FelizDaVida  #Insta  #Fotografia  #Instagram  #Magnus  #Cobasi  #Petz  #BemLocΓ£o  #ZeeDog  #ZeeDogBrasil  #Capai 
#E 
#Hojequeeutravoas4rodasdo_corcel πŸ‘ŒπŸ‘€
#Capai πŸ‘ŒπŸ™ŠπŸ™ˆπŸ‘ˆπŸΊπŸ»
Happy December πŸ‘ŠπŸ» super excited about my advent calendar πŸ“† 😎#1stofdecember #december2017 #adventcalendar #thesimpsons #homer #happymama #cape #capai #adventcalendar2017 #thesimpsonsadventcalender
Porque o meu irmΓ£o indio tambΓ©m me ensinou o valor da Terra, o amor pelo chΓ£o e por seus frutos. #CAPAI #amazonas #amor #gratidΓ£o #deusnocomando πŸ‘Šβ˜πŸ™
Saya mempunyai suatu #tujuan ☺.. dan ketika tujuan saya sudah saya #capai .. Maka saya akan mempunyai tujuan berikutnya.. 😊.. #bismillah ..πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡
Saya mempunyai suatu #tujuan  ☺.. dan ketika tujuan saya sudah saya #capai  .. Maka saya akan mempunyai tujuan berikutnya.. 😊.. #bismillah  ..πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡
Karna dengan kerja keraslah ,akan menghasilkan hasil yg terbaik..
#Osh
#capai
#impian
#anda
#mimpi
#stinggi
#langit
#tak_masalah
#BKC
#Smk_n_1_Karngpucung
#osh...
5 Pertanyaan sederhana ini bisa lejitkan personal branding.
http://ceostars.net/5-pertanyaan-sederhana-ini-bisa-lejitkan-personal-branding/

#personalbranding #bisnis #usaha #dagang #wiraswasta #personal #entrepreneur #branding #pengusaha #mahasiswa #onlineshopping #persepsi #siapasaya #personal #capai #brand #goals #different
#selamat maju jaya
#capai cita2 adik setinggi langit
#moga jadi anak yg soleh dunia n akhirat
#pesan abah to Hambali
#selamat  maju jaya #capai  cita2 adik setinggi langit #moga  jadi anak yg soleh dunia n akhirat #pesan  abah to Hambali
Setelah #berusaha #bersungguh2. Akhirnye aku #capai gak #level1000 #candycrush #soda #usahatanggakejayaan heheheh...
#Capai lah mimpi mu setinggi MONAS kawan. πŸ˜…
#Capai  lah mimpi mu setinggi MONAS kawan. πŸ˜…
#Rensta #Repost: @okycihuyy via @renstapp Β·Β·Β·
β€œ Taken by OPPO F5 "capture the real you"

#oppo #indonesia #F5 #bangkit #capai #pastibisa #jiayou #capture #the #real #you #cameraphone #smarthone ”
Setidaknya,,kita SDH berkontribusi dengan sungguh2 dan ini lah hasil dari sinergi yg kita kembangkan ,,,caiyooooo ptc mall &ptc street 1 #bangkit #capai #pastibisa #keluargaoppo..
Setidaknya,,kita SDH berkontribusi dengan sungguh2 dan ini lah hasil dari sinergi yg kita kembangkan ,,,caiyooooo ptc mall &ptc street 1 #bangkit  #capai  #pastibisa  #keluargaoppo ..
Waw,,2 hari lagi guys #oppoF5#bangkit#capai#pastibisa.
X pernah x on...ahahaha...
#balatok
#capai misi seterusnya
Gemuk tergantung pada jenis . Tak turun jarum bukan maknnya timbang rosak atau product tu tak berkesan ye .

Yang jenis #kuat makan biasanya tak susah nak turn kan berat badan . Jenis gemok air pulak #wajib kurang kan makanan jenis masam masam . 
Biasa laa nama pun #perempuan , semua jenis makanan nak bedal kan . 
Wuhuuu !
Kali ni betul betul berkesan . Jenis berat susah nak turun jarum tapi bile dah ukur lilit sebelum dan selepas pakai #sabunzumba , alhamdulillah .

Result sangat #hepi , rasa semua baju dah kena #tukar saiz s/m lepas ni . 
#Belum habis seketul . Boleh seketul potong 2 , jimat jimat sebab nak sangat #capai target sebelum tahun baru .

#Consisten and #confident tu wajib tanam dalam diri korang yang nak capai target masing masing . 
Nak hidup lebih ke arah lebih bagus , ubah diri dan penampilan biar kekal ramping meletop  k 😘

Baru laaa husben tak jeling wanita sebelah πŸ™ˆ.
Gemuk tergantung pada jenis . Tak turun jarum bukan maknnya timbang rosak atau product tu tak berkesan ye . Yang jenis #kuat  makan biasanya tak susah nak turn kan berat badan . Jenis gemok air pulak #wajib  kurang kan makanan jenis masam masam . Biasa laa nama pun #perempuan  , semua jenis makanan nak bedal kan . Wuhuuu ! Kali ni betul betul berkesan . Jenis berat susah nak turun jarum tapi bile dah ukur lilit sebelum dan selepas pakai #sabunzumba  , alhamdulillah . Result sangat #hepi  , rasa semua baju dah kena #tukar  saiz s/m lepas ni . #Belum  habis seketul . Boleh seketul potong 2 , jimat jimat sebab nak sangat #capai  target sebelum tahun baru . #Consisten  and #confident  tu wajib tanam dalam diri korang yang nak capai target masing masing . Nak hidup lebih ke arah lebih bagus , ubah diri dan penampilan biar kekal ramping meletop k 😘 Baru laaa husben tak jeling wanita sebelah πŸ™ˆ.
Semangat jalani hari demi hari... #capai semua inginku
Semangat jalani hari demi hari... #capai  semua inginku
Stdaknya brusaha adlh hal yg hrus di lakukan....susah gampang
#raih
#capai
Stdaknya brusaha adlh hal yg hrus di lakukan....susah gampang #raih  #capai 
Hidup harus maju kedepan jangan stuck di masa lalu.Jangan mundur sebelum melangkah.Setelah melangkah kuatkan hati,tekad kuat untuk selalu ada di jalan itu.Apapun resiko jalanin aja.Dan selalu syukuri apapun itu dari hal kecil yg gk penting sampai besar yg nyata.Kunci sukses adalah rasa syukur yg dalam.Jangan mengeluh,lihat sisi baiknya dlm setiap masalah,lalu syukuri,maka yg kecil akan menjadi besar tanpa kita sadari. .
#jangan mengeluh#selalu bersyukur#lupakan masa lalu#maju ke depan#hadapi tantangan dgn senyuman#grateful#love#key#capai cita cita@kedaimbokurip_20 suropati
Hidup harus maju kedepan jangan stuck di masa lalu.Jangan mundur sebelum melangkah.Setelah melangkah kuatkan hati,tekad kuat untuk selalu ada di jalan itu.Apapun resiko jalanin aja.Dan selalu syukuri apapun itu dari hal kecil yg gk penting sampai besar yg nyata.Kunci sukses adalah rasa syukur yg dalam.Jangan mengeluh,lihat sisi baiknya dlm setiap masalah,lalu syukuri,maka yg kecil akan menjadi besar tanpa kita sadari. . #jangan  mengeluh#selalu  bersyukur#lupakan  masa lalu#maju  ke depan#hadapi  tantangan dgn senyuman#grateful #love #key #capai  cita cita@kedaimbokurip_20 suropati
"capture the real you"
Tentu kan pilihan anda sekarang juga
,#oppoF5 
#bangkit
#capai
#pasti bisa 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
"capture the real you" Tentu kan pilihan anda sekarang juga ,#oppoF5  #bangkit  #capai  #pasti  bisa 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Hari Raya Pun jadi work jugaπŸ˜πŸ™
#Capai apa yg bisa kamu capai
#believeπŸ™
@demen.ngigel
Hari Raya Pun jadi work jugaπŸ˜πŸ™ #Capai  apa yg bisa kamu capai #believe πŸ™ @demen.ngigel
sosok tangguh tegas bertanggung jawab harus ada dalam diri ini (seorang ayah) !
#seorangayah #ayahmuda #bertanggungjawab  #ayahstrong #keepstrong #motivasi #lakukan #capai #kebahagiaan #family #littlefamily
#capai
Super delicious food 🍜 🍣  #lunch #capai #holiday2017 #delicious #sushi #vilnius #ozas #ramen #foodporn #datelunch
Selamat pagi semua!

Kenapa sedih?
Nak kurus tak sempat ya?

Client: Dah turun 2 kg
Zaza: Biar betul? Dah berapa lama pakai ni?
Client: Kurang seminggu, dalam 5 hari mcm tu.
Zaza: Waaaaaah tahniah. Routine harian ikut juga?
Client: Ikut
Zaza: Ada pergi gym dgn workout sekali ke?
Client: Tak ada, routine harian mcm biasa, cuma ikut advise yg diberi. Tu je
Zaza: Wow. Tahniah! Ok, teruskan ya, nanti bagitau feedback semula. I'll checkup on you.

Sekarang tiada lagi halangan.

Nak berjaya bersama?
Whatsapp XIG2 ke 0172449936
Whatsapp XIG2 ke 0172449936
Whatsapp XIG2 ke 0172449936

Promosi harga terendah masih berlangsung hingga hujung bulan.

Biar kami bantu anda capai impian tanpa halangan.

#selamatpagi #tahniah #kurus #gembira #halangan #susah #sempat #terendah #promosi #capai #impian #smartgel #smartgeloriginal
Selamat pagi semua! Kenapa sedih? Nak kurus tak sempat ya? Client: Dah turun 2 kg Zaza: Biar betul? Dah berapa lama pakai ni? Client: Kurang seminggu, dalam 5 hari mcm tu. Zaza: Waaaaaah tahniah. Routine harian ikut juga? Client: Ikut Zaza: Ada pergi gym dgn workout sekali ke? Client: Tak ada, routine harian mcm biasa, cuma ikut advise yg diberi. Tu je Zaza: Wow. Tahniah! Ok, teruskan ya, nanti bagitau feedback semula. I'll checkup on you. Sekarang tiada lagi halangan. Nak berjaya bersama? Whatsapp XIG2 ke 0172449936 Whatsapp XIG2 ke 0172449936 Whatsapp XIG2 ke 0172449936 Promosi harga terendah masih berlangsung hingga hujung bulan. Biar kami bantu anda capai impian tanpa halangan. #selamatpagi  #tahniah  #kurus  #gembira  #halangan  #susah  #sempat  #terendah  #promosi  #capai  #impian  #smartgel  #smartgeloriginal