an online Instagram web viewer

#carakurus medias

Photos

Apa gunanya olahraga perut/workout bagian perut?
Untuk menguatkan ,mengencangkan,
Membentuk dan buat ratain
Tapi disamping semua itu memang harus pola makan yg sangat baik,manage stress dgn baik,dan tidur cukup itu semua untuk menurunkan kadar lemaknya
Dan kalo diet aja ga olahraga bisa mengecil gak perut nya? Bisa, tapi gak akan kenceng dan bisa bergelambir bleber apalgi klo aslinya dr besar perutnya karena gak pernah dilatih otot perut nya.
Kalo emang bisa rata kecil tanpa olahraga perut , gue juga mauπŸ˜‹πŸ€£ngapain susah2 olahraga klo bsa perut rata tanpa olahraga, terus kenapa semua orang fitness tetep latihan perut walau katanya diet aja bisa kecilin perut? Karena diet aja ga cukup,
Jadi harus olahraga perut ga kalau diet uda bener? Harus! Ditambah cardio dan full body workout pokoknya semua anggota badan ya jgn tny lagi
Kalo kamu hindarin terus olahraga karena dengar diet aja bisa mengecil ya jgn sedih nanti klo gelambir banget walau bdn uda kecilan krn uda ada yg laporan gitu ama aku,olahraga cuma lari aja ga latihan otot seluruh tubuh jadinya kecilan dan gelambir
Lagian olahraga aja apa ruginya sih? Hhi itu tetap baik utk bdan kok walau hasilnya lama datang
Dan jgn tnya km bisa berapa lama rata perutnya krn itu tergantung usaha km dan km mulai dr mana,mulai dr semana
Semua org beda2 yah😘😘 #beranimakanberaniolahraga
@beranimakanberaniolahraga #pejuangdietsehat #pejuangdiet #makanansehat #makanenak #makanandiet #makandiet #diet #dietalami #dietpraktis #workout #olahraga #jangankasihkendor #langsing #carakurus #caralangsing #caradiet #plank #absworkout
Apa gunanya olahraga perut/workout bagian perut? Untuk menguatkan ,mengencangkan, Membentuk dan buat ratain Tapi disamping semua itu memang harus pola makan yg sangat baik,manage stress dgn baik,dan tidur cukup itu semua untuk menurunkan kadar lemaknya Dan kalo diet aja ga olahraga bisa mengecil gak perut nya? Bisa, tapi gak akan kenceng dan bisa bergelambir bleber apalgi klo aslinya dr besar perutnya karena gak pernah dilatih otot perut nya. Kalo emang bisa rata kecil tanpa olahraga perut , gue juga mauπŸ˜‹πŸ€£ngapain susah2 olahraga klo bsa perut rata tanpa olahraga, terus kenapa semua orang fitness tetep latihan perut walau katanya diet aja bisa kecilin perut? Karena diet aja ga cukup, Jadi harus olahraga perut ga kalau diet uda bener? Harus! Ditambah cardio dan full body workout pokoknya semua anggota badan ya jgn tny lagi Kalo kamu hindarin terus olahraga karena dengar diet aja bisa mengecil ya jgn sedih nanti klo gelambir banget walau bdn uda kecilan krn uda ada yg laporan gitu ama aku,olahraga cuma lari aja ga latihan otot seluruh tubuh jadinya kecilan dan gelambir Lagian olahraga aja apa ruginya sih? Hhi itu tetap baik utk bdan kok walau hasilnya lama datang Dan jgn tnya km bisa berapa lama rata perutnya krn itu tergantung usaha km dan km mulai dr mana,mulai dr semana Semua org beda2 yah😘😘 #beranimakanberaniolahraga  @beranimakanberaniolahraga #pejuangdietsehat  #pejuangdiet  #makanansehat  #makanenak  #makanandiet  #makandiet  #diet  #dietalami  #dietpraktis  #workout  #olahraga  #jangankasihkendor  #langsing  #carakurus  #caralangsing  #caradiet  #plank  #absworkout 
.
SARAPAN ROTI JER NGAN MILO...
.
ramai terjebak dengan roti cicah milo kan..habis apa yg ok?πŸ€”
. 
Roti karbo dan milo juga karbo..
Lebihan karbo dalam sarapan membuatkan kadar gula dalam darah meningkat dan merabolisma tidak stabil. .
Abis nak makan ape?
Tak susah, 2 biji telur dan 1-2keping roti wholemeal /wholegrain sebenarnya cukup. Minum air kosong atau green tea.
Gula tidak menambah tenaga tetapi hanya sekadar karbo ringkas yg tak diperlukan oleh badanπŸ˜…
.
hanya ambil karbo(gula) kosong memang tak membantu diet anda...sekadar alas perut je..
bg yg skip lagi parah,,bersedia utk naik berat berganda😱
.
untuk2 coachee wlc saya juga selalu dibantu dengan breakfast yg betul tanpa berlapar.. insyaAllah bagi memang ready terutama nk nampak cantik ketika naik pelamin,untuk jadi lebih sihat.
.
KLIK LINK IG DI πŸ‘† untuk info lanjut. Para pelajar sila minta kebenaran ibubapa dulu ya..☺☺☺
.
coachdin0197787478
coachnor0197587478
.
#teamdinazmii #terapiinstagram #gegaumelakagegau #uitmdihatiku #carakurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu  #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusselepasraya #kurusuntuksuami #kurus7hari #kurussehat #kurussebelumnikah #kurusputih #johor #dietibuhamil #ibumenyusui #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #drazizanosman #melakapeople #melakafood #utem #ubatkurus #carakurus #tv3malaysia #singaporegirl
. SARAPAN ROTI JER NGAN MILO... . ramai terjebak dengan roti cicah milo kan..habis apa yg ok?πŸ€” . Roti karbo dan milo juga karbo.. Lebihan karbo dalam sarapan membuatkan kadar gula dalam darah meningkat dan merabolisma tidak stabil. . Abis nak makan ape? Tak susah, 2 biji telur dan 1-2keping roti wholemeal /wholegrain sebenarnya cukup. Minum air kosong atau green tea. Gula tidak menambah tenaga tetapi hanya sekadar karbo ringkas yg tak diperlukan oleh badanπŸ˜… . hanya ambil karbo(gula) kosong memang tak membantu diet anda...sekadar alas perut je.. bg yg skip lagi parah,,bersedia utk naik berat berganda😱 . untuk2 coachee wlc saya juga selalu dibantu dengan breakfast yg betul tanpa berlapar.. insyaAllah bagi memang ready terutama nk nampak cantik ketika naik pelamin,untuk jadi lebih sihat. . KLIK LINK IG DI πŸ‘† untuk info lanjut. Para pelajar sila minta kebenaran ibubapa dulu ya..☺☺☺ . coachdin0197787478 coachnor0197587478 . #teamdinazmii  #terapiinstagram  #gegaumelakagegau  #uitmdihatiku  #carakurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #kurustanpadiet  #kurusbajet  #kurusmurah  #kurusselepasraya  #kurusuntuksuami  #kurus7hari  #kurussehat  #kurussebelumnikah  #kurusputih  #johor  #dietibuhamil  #ibumenyusui  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmshahalam  #drazizanosman  #melakapeople  #melakafood  #utem  #ubatkurus  #carakurus  #tv3malaysia  #singaporegirl 
Simple lunch menu - makan untuk kurus. Untuk kawan kawan yg tak makan daging, boleh guna telur untuk dapatkan sumber protein. Selain dari memilih sayur sayuran yg mengandungi protein spt brokoli, cauliflower..
.
Tetapi telur kuning, lebih baik jangan makan banyak. Satu dah cukup. Telur putih boleh ambil banyak sbb tu memang protein je..
Simple menu macam ni pun dah lengkap ada protein, karbo kompleks, fiber, lemak baik & nutrien lain. Menu yang baik untuk #kurus.
*kredit to coahcee WLC season 28 Kanaga
.
Sila tag kawan yg nak kurus sihat πŸ‘¬πŸ‘­
.
TURUN 3-10kg bersama coach feyh dengan Program WLC-Online.
Pendaftaran sila WhatsApp +6012-3307055
.
#coachfeyh #kurussihatcantik #kuruscepat #nakkurus #kurus #slim #nasi #broccoli  #kuruscepat #kurusmudah #faktakurus #mudahkurus #carakurus #diet #plussize #turun5kgsebulan #eatclean #kurusputih #turunberat #turunberatbadan #fesyen #artiscantik #lazada #tudungbawal #kuruspantas #dietberkesan #kurus123 #kurusselamat #vegetarian #jomkurus
Simple lunch menu - makan untuk kurus. Untuk kawan kawan yg tak makan daging, boleh guna telur untuk dapatkan sumber protein. Selain dari memilih sayur sayuran yg mengandungi protein spt brokoli, cauliflower.. . Tetapi telur kuning, lebih baik jangan makan banyak. Satu dah cukup. Telur putih boleh ambil banyak sbb tu memang protein je.. Simple menu macam ni pun dah lengkap ada protein, karbo kompleks, fiber, lemak baik & nutrien lain. Menu yang baik untuk #kurus . *kredit to coahcee WLC season 28 Kanaga . Sila tag kawan yg nak kurus sihat πŸ‘¬πŸ‘­ . TURUN 3-10kg bersama coach feyh dengan Program WLC-Online. Pendaftaran sila WhatsApp +6012-3307055 . #coachfeyh  #kurussihatcantik  #kuruscepat  #nakkurus  #kurus  #slim  #nasi  #broccoli  #kuruscepat  #kurusmudah  #faktakurus  #mudahkurus  #carakurus  #diet  #plussize  #turun5kgsebulan  #eatclean  #kurusputih  #turunberat  #turunberatbadan  #fesyen  #artiscantik  #lazada  #tudungbawal  #kuruspantas  #dietberkesan  #kurus123  #kurusselamat  #vegetarian  #jomkurus 
Belum Cuba Belum Tahu,
Dah Cuba Hari2 Mau.

Wow.. awesome meal plan.
Quinoa + Brown Rice + Telur Rebus & Goreng With Kicap Dan Pepper. 
High Fiber and Protein yg ok. Great Lunch. Kenyang, sedap, with High Nutrition. 
Sila tag kawan share info ya.

Untuk rujukan meal plan Coachee boleh follow 2nd acc @sheehaw

Coach Sheehaw +60126468025
Coach Poly +60164905026

#nakkurus  #kuruscepat #nakkurus #kurus #slim
#fitmalaysia #quinoa #zalora #hijabmurah #faktakurus
#mudahkurus #carakurus #diet #plussize
#kurusdalam2minggu #tipsdiet #astro #turunberat #turunberatbadan #kurussihat #kempisperut #lazada
#tudungbawal #tipskurus
#kurusselepasbersalin #protein
Belum Cuba Belum Tahu, Dah Cuba Hari2 Mau. Wow.. awesome meal plan. Quinoa + Brown Rice + Telur Rebus & Goreng With Kicap Dan Pepper. High Fiber and Protein yg ok. Great Lunch. Kenyang, sedap, with High Nutrition. Sila tag kawan share info ya. Untuk rujukan meal plan Coachee boleh follow 2nd acc @sheehaw Coach Sheehaw +60126468025 Coach Poly +60164905026 #nakkurus  #kuruscepat  #nakkurus  #kurus  #slim  #fitmalaysia  #quinoa  #zalora  #hijabmurah  #faktakurus  #mudahkurus  #carakurus  #diet  #plussize  #kurusdalam2minggu  #tipsdiet  #astro  #turunberat  #turunberatbadan  #kurussihat  #kempisperut  #lazada  #tudungbawal  #tipskurus  #kurusselepasbersalin  #protein 
.
NAK LEBIH KURUS DALAM MASA 2 MINGGU??? kecilkanpinggang ? rampingkanperut ? kecilkanpeha ? nak kuruskan badan? hilangkan buncit?
.

AMARAN KERAS : Coach Akmal tak jual supplement.
.

LIHAT RATUSAN TESTIMONI DI IG coachakmal .
.

Pengalaman coach dalam bidang fitness sudah belasan tahun...dan sudah RATUSAN orang dibimbing coach...samada di forum, di whatsapp, instagram atau face to face, secara percuma atau berbayar. .

#coachakmal TAK JUAL SUPPLEMENT...coach bukan ejen mana mana fatburner atau supplement kurus ajaib wow! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ .
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Jadi Bagaimana Pakej Kurusihat Dilaksanakan???
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– .
πŸ’ͺcoach analisis data kesihatan klien, melalui soal jawab
πŸ’ͺJika klien setuju mengambil servis dari coach, dan membuat bayaran yuran, coach berikan sistem, dan mula guide.
πŸ’ͺklien amalkan diet, dan jika ada apa apa kemusykilan, boleh bertanya soalan 24 jam melalui whatsapp selama sebulan.
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Pakej Kurusihat, amat MUDAH dilaksanakan
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– .
πŸ’ͺboleh makan APA SAHAJA MAKANAN KEGEMARAN.
πŸ’ͺresepi RESEPI BEBAS
πŸ’ͺmasak sendiri boleh, beli diluar boleh .
πŸ’ͺSesuai dengan diet umum Rakyat MalaysiaπŸ‘πŸ‘πŸ‘
πŸ’ͺKurusihat dapat di amal seumur hidupπŸ‘πŸ‘πŸ‘
πŸ‘Badan lebih KURUS, seawal 2 minggu.
πŸ‘Harga pakej yang MURAH berbanding pasaran. πŸ‘tetap boleh tanya soalan mengenai nutrisi dan fitness pm whatsapp coach, walau LEPAS habis servis coach, pada bila bila masa. . (Jika tiada pngurangan berat badan, atau ukurlilit inci badan dalam masa 1 bulan, lepas anda ikut saranan coach, 100% DUIT ANDA AKAN DIKEMBALIKAN) .
.
Untuk Info Lanjut

Whatsapp kurusihat ke 0195415551
Whatsapp kurusihat ke 0195415551
Whatsapp kurusihat ke 0195415551
. NAK LEBIH KURUS DALAM MASA 2 MINGGU??? kecilkanpinggang ? rampingkanperut ? kecilkanpeha ? nak kuruskan badan? hilangkan buncit? . AMARAN KERAS : Coach Akmal tak jual supplement. . LIHAT RATUSAN TESTIMONI DI IG coachakmal . . Pengalaman coach dalam bidang fitness sudah belasan tahun...dan sudah RATUSAN orang dibimbing coach...samada di forum, di whatsapp, instagram atau face to face, secara percuma atau berbayar. . #coachakmal  TAK JUAL SUPPLEMENT...coach bukan ejen mana mana fatburner atau supplement kurus ajaib wow! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . . βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– Jadi Bagaimana Pakej Kurusihat Dilaksanakan??? βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– . πŸ’ͺcoach analisis data kesihatan klien, melalui soal jawab πŸ’ͺJika klien setuju mengambil servis dari coach, dan membuat bayaran yuran, coach berikan sistem, dan mula guide. πŸ’ͺklien amalkan diet, dan jika ada apa apa kemusykilan, boleh bertanya soalan 24 jam melalui whatsapp selama sebulan. . βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– Pakej Kurusihat, amat MUDAH dilaksanakan βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– . πŸ’ͺboleh makan APA SAHAJA MAKANAN KEGEMARAN. πŸ’ͺresepi RESEPI BEBAS πŸ’ͺmasak sendiri boleh, beli diluar boleh . πŸ’ͺSesuai dengan diet umum Rakyat MalaysiaπŸ‘πŸ‘πŸ‘ πŸ’ͺKurusihat dapat di amal seumur hidupπŸ‘πŸ‘πŸ‘ πŸ‘Badan lebih KURUS, seawal 2 minggu. πŸ‘Harga pakej yang MURAH berbanding pasaran. πŸ‘tetap boleh tanya soalan mengenai nutrisi dan fitness pm whatsapp coach, walau LEPAS habis servis coach, pada bila bila masa. . (Jika tiada pngurangan berat badan, atau ukurlilit inci badan dalam masa 1 bulan, lepas anda ikut saranan coach, 100% DUIT ANDA AKAN DIKEMBALIKAN) . . Untuk Info Lanjut Whatsapp kurusihat ke 0195415551 Whatsapp kurusihat ke 0195415551 Whatsapp kurusihat ke 0195415551
Dalam 2 Minggu..... Tertarik??? PM Me for Detail :) #slimingdiet #cyanosslimming #lwg #carakurus #turunberat30hari
Jumpa malam ini!
.
Mahu #bangkitsihat 2018 ini? Jom kita jumpa malam ini di Facebook page saya CMB by Aizat Razak.
.
Sebagai orang yang melalui perjalanan kurang berat badan, dan masih melalui, perjalanan ini bukan mudah untuk kita konsisten bukan? saya juga alami perkara yang sama.
.
Jadi saya percaya, ke laut dalam mana sekalipun kita, kita perlu balik ke darat semula.
.
Dan oleh itu, sempena tahun baru ini, saya nak lancarkan semangat baru #bangkitsihat2018.
.
Oleh itu, saya rancang nak buat satu LIVE FB secara ekslusif di FB page rasmi iaitu CMB by Aizat Razak.
.
Saya mahu kongsikan kepada anda 4 RAHSIA KURANGKAN BERAT dengan MUDAH untuk kita fokus semula dan kita sama-sama mendapat semangat.
.
Alhamdulillah semenjak Oktober yang lepas dengan ikut semula 4 Rahsia ini, saya berjaya kurangkan berat sebanyak 10 Kg dan mahu terus fokus untuk dapatkan balik berat sepatutnya.
.
Ada juga peserta saya yang ikuti 4 Rahsia ini untuk minggu pertama berjaya kurangkan 2-3 KG..
.
FB live ini akan saya adakan pada malam ini iaitu:
.
Hari: RABU 
Tarikh: 13 Disember 2017
Waktu: 9.00 malam
FB: facebook.com/cmbaizatrazak
.
Jadi anda berminat mahu sertai FB Live ini?
.
Komen 'yes' sekiranya mahu sebab siapa sertai akan dapat ebook percuma nanti.
.
Jom kita jumpa malam ini.
. --
AIZAT RAZAK,
Jurulatih Motivasi Penurunan Berat Badan
Inspirator #perangiobesiti #slim4life
Icon #JK1M #wasonce220kg 
Founder #conquermentalbody #CMB

#aizatrazak #CMBIANS #bangi #bandarbarubangi
#kurus #jomkurus #jk1m #kevinzahri #carakurus #kurusbadan #nakkurus #ubatkurus #kuruscepat #kurusdalam6minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #loseweight #loseweightjourney #pushyourself #justdoit #nevergiveup #weightlossprogram
Jumpa malam ini! . Mahu #bangkitsihat  2018 ini? Jom kita jumpa malam ini di Facebook page saya CMB by Aizat Razak. . Sebagai orang yang melalui perjalanan kurang berat badan, dan masih melalui, perjalanan ini bukan mudah untuk kita konsisten bukan? saya juga alami perkara yang sama. . Jadi saya percaya, ke laut dalam mana sekalipun kita, kita perlu balik ke darat semula. . Dan oleh itu, sempena tahun baru ini, saya nak lancarkan semangat baru #bangkitsihat2018 . . Oleh itu, saya rancang nak buat satu LIVE FB secara ekslusif di FB page rasmi iaitu CMB by Aizat Razak. . Saya mahu kongsikan kepada anda 4 RAHSIA KURANGKAN BERAT dengan MUDAH untuk kita fokus semula dan kita sama-sama mendapat semangat. . Alhamdulillah semenjak Oktober yang lepas dengan ikut semula 4 Rahsia ini, saya berjaya kurangkan berat sebanyak 10 Kg dan mahu terus fokus untuk dapatkan balik berat sepatutnya. . Ada juga peserta saya yang ikuti 4 Rahsia ini untuk minggu pertama berjaya kurangkan 2-3 KG.. . FB live ini akan saya adakan pada malam ini iaitu: . Hari: RABU Tarikh: 13 Disember 2017 Waktu: 9.00 malam FB: facebook.com/cmbaizatrazak . Jadi anda berminat mahu sertai FB Live ini? . Komen 'yes' sekiranya mahu sebab siapa sertai akan dapat ebook percuma nanti. . Jom kita jumpa malam ini. . -- AIZAT RAZAK, Jurulatih Motivasi Penurunan Berat Badan Inspirator #perangiobesiti  #slim4life  Icon #JK1M  #wasonce220kg  Founder #conquermentalbody  #CMB  #aizatrazak  #CMBIANS  #bangi  #bandarbarubangi  #kurus  #jomkurus  #jk1m  #kevinzahri  #carakurus  #kurusbadan  #nakkurus  #ubatkurus  #kuruscepat  #kurusdalam6minggu  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #loseweight  #loseweightjourney  #pushyourself  #justdoit  #nevergiveup  #weightlossprogram 
.
MASIH PROMO HEMAT RATUSAN RIBUU 😍😍
.
GA BUTUH NGEGYM GA BUTUH SEDOT LEMAK LAGII NIH BUAT KAMU YANH PUNYA MASALAH DENGAN BENTUK TUBUH DAN KULIT BERGELAMBIR.
Susah ngencangin kulit??
.
Sekarang gak usah lagi STRESS hanya karena masalah itu, cukup hanha dengan meng-GOSOK GOSOK dengan GALVANIC BODY SPA, kamu akan mendapatkan tubuh kencang mu kembali 😍
.
Buktikan sendiri , dan dapatkan kekencangan tubuh anda kembali..
.
Adapun FunGsi GALVANIC BODY SPA :
β€’  Menghancurkan Lemak
β€’  Mengencangkan
β€’  Membentuk Tubuh
β€’  Menghilangkan Selulit
β€’  Memudarkan Keloid
β€’  Menghambat lemak kembali
β€’  Memperbaiki Stretch Mark
β€’  Memperbaiki Varises
β€’  Menghapus Kerutan Kulit
β€’  Menghaluskan Kulit

Info :
Line @iam.karen (ketik @-nya)
WA 08989712812
BBM MKAREN
.
.
.
.
#galvabody #galvanicbodyspa #jualgalva #promogalva #pelangsing #carakurus #caralangsing #carinuskin #galvamurah #galvamedan #perutrata #perawatanperut #lfl #perutlangsing #galvanicspa #langsingsehat #pengenkurus #l4l #fff #truefaceessenceultra #trufaceidealeyes #nuskinindonesia #caralangsing #bodygoal #bodyidaman #nuskinmedan #nuskinjakarta #jakartanuskin #nuskinmanado #basmilemak #galva
. MASIH PROMO HEMAT RATUSAN RIBUU 😍😍 . GA BUTUH NGEGYM GA BUTUH SEDOT LEMAK LAGII NIH BUAT KAMU YANH PUNYA MASALAH DENGAN BENTUK TUBUH DAN KULIT BERGELAMBIR. Susah ngencangin kulit?? . Sekarang gak usah lagi STRESS hanya karena masalah itu, cukup hanha dengan meng-GOSOK GOSOK dengan GALVANIC BODY SPA, kamu akan mendapatkan tubuh kencang mu kembali 😍 . Buktikan sendiri , dan dapatkan kekencangan tubuh anda kembali.. . Adapun FunGsi GALVANIC BODY SPA : β€’ Menghancurkan Lemak β€’ Mengencangkan β€’ Membentuk Tubuh β€’ Menghilangkan Selulit β€’ Memudarkan Keloid β€’ Menghambat lemak kembali β€’ Memperbaiki Stretch Mark β€’ Memperbaiki Varises β€’ Menghapus Kerutan Kulit β€’ Menghaluskan Kulit Info : Line @iam.karen (ketik @-nya) WA 08989712812 BBM MKAREN . . . . #galvabody  #galvanicbodyspa  #jualgalva  #promogalva  #pelangsing  #carakurus  #caralangsing  #carinuskin  #galvamurah  #galvamedan  #perutrata  #perawatanperut  #lfl  #perutlangsing  #galvanicspa  #langsingsehat  #pengenkurus  #l4l  #fff  #truefaceessenceultra  #trufaceidealeyes  #nuskinindonesia  #caralangsing  #bodygoal  #bodyidaman  #nuskinmedan  #nuskinjakarta  #jakartanuskin  #nuskinmanado  #basmilemak  #galva 
PENGEN NGECILIN PERUT ,PAHA ,LENGAN !!!
TAPI GAK SEMPAT OLAH RAGA ??
.
.
Cukup GOSOK GOSOK & GOSOK saja perut mu dengan GALVANIC BODY SPA ...
Perut idaman mu akan kamu dapatkan ...
Ada EFEK SAMPING nya sis ?? AMAN DAN TELAH TERUJI
.
.
Fungsi lain GALVANIC BODY SPA :
- mengencangkan tubuh
- membentuk tubuh / shaping
- menghilangkan selulit
- menyamarkan stretchmark
- menguraikan lemak .

LAGI ADA PROMO SPESIAL LHO !!
.
.
Info ???
Line @yaj6661e ( pake@ )
Wa 082294904542
.
.
#galva #galvanic #galvabody #galvanicbodyspa #jualgalva #promogalva #pelangsing #carakurus #caralangsing #carinuskin #galvamurah #galvamedan #perutrata #perawatanperut #perutlangsing #galvanicspa #galvanicspaface #galvaface #jualgalva #promogalva #ngecilinperut #mengecilkanperut #caramengecilkanpaha #caramengecilkanperut #galvamurah #galvanicspamurah #caramenghilangkanselulit #penghilangstretchmark #penghilangvarises #kecilkanpinggang #ratakanperut
PENGEN NGECILIN PERUT ,PAHA ,LENGAN !!! TAPI GAK SEMPAT OLAH RAGA ?? . . Cukup GOSOK GOSOK & GOSOK saja perut mu dengan GALVANIC BODY SPA ... Perut idaman mu akan kamu dapatkan ... Ada EFEK SAMPING nya sis ?? AMAN DAN TELAH TERUJI . . Fungsi lain GALVANIC BODY SPA : - mengencangkan tubuh - membentuk tubuh / shaping - menghilangkan selulit - menyamarkan stretchmark - menguraikan lemak . LAGI ADA PROMO SPESIAL LHO !! . . Info ??? Line @yaj6661e ( pake@ ) Wa 082294904542 . . #galva  #galvanic  #galvabody  #galvanicbodyspa  #jualgalva  #promogalva  #pelangsing  #carakurus  #caralangsing  #carinuskin  #galvamurah  #galvamedan  #perutrata  #perawatanperut  #perutlangsing  #galvanicspa  #galvanicspaface  #galvaface  #jualgalva  #promogalva  #ngecilinperut  #mengecilkanperut  #caramengecilkanpaha  #caramengecilkanperut  #galvamurah  #galvanicspamurah  #caramenghilangkanselulit  #penghilangstretchmark  #penghilangvarises  #kecilkanpinggang  #ratakanperut 
.
YUP! KALAU TIADA KESAN KAMI RETURN WANG ANDA
.
.
BACA SAMPAI HABIS .
.
SAYA DARI ORANG GEMOK
SAYA TAU ORANG GEMUK NAK APE.
.
.
FUNGSI : MENAIAKAN METOBOLISME BADAN 
KADAR PEMBAKARAN LEMAK JADI CEPAT .
.
FREE JURULATIH KURUS .
.
INVITE ANDA DALAM GROUP JURULATIH .
.
ADA APE DALAM GROUP?
.
.
1)LEBIH 400 ORANG TENGAH DIET DENGAN TKO FAT BURNER .
.
2)JURULATIH MONITOR DIET ANDA .
.
3)JURULATIH AJAR TEKNIK TAK MAKAN NASI TAPI KENYANG .
.
4)LEPAS KURUS AJAR KARBO TEST
.
5)NOTA PEMAKNAAN DIBERI .
.
6)JADUAL PEMAKANAN WAJIB TIDAK BERLAPAR
.
.
7)HARI2 AKAN NAMPAK TESTIMONI KAWAN2
(BOLEH BUAT PENAIK SEMNGAT)
.
.
KALAU DAH FOLLOW KAMI 
TIADA KESAN?
.
.
KAMI RETURN WANG CUSTOMER MACAM TU JE
.
.
GC SUPERBURN  RM120
.
.
FAT BURNER MEGA 3.0Β  DOUBLE DOSE FORMULA BARU RM150
.
.TITAN WHEYΒ  RM169Β  UTK MUSCLE
.
.
WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS
.
.
01132696599
01132696599
01132696599

atau tekan link whatsap 
dekat ig bio profile saya
.
cod selangor kl
.
.
free cod shah alam
.
.
postage 1malaysia .
.
poslaju
.
#fatburnermega #lemonex #gcxfactor 
#mesotropin #hydrowhey #titanwhey 
#herbalifemalaysia #coachkurus #coachkurussihat #coachkurusmalaysia 
#jk1m #kevinzahri #jomkurus #carakurus #slimmewhite #fatburner 
#dietatkins #dietkalori#kevinzahri #jk1m #tipkurus #herbalife #nakkurus #fatburnermega #fatburner #lemonex #jomkurus #kurussihat #slimmewhite #s7elite
. YUP! KALAU TIADA KESAN KAMI RETURN WANG ANDA . . BACA SAMPAI HABIS . . SAYA DARI ORANG GEMOK SAYA TAU ORANG GEMUK NAK APE. . . FUNGSI : MENAIAKAN METOBOLISME BADAN KADAR PEMBAKARAN LEMAK JADI CEPAT . . FREE JURULATIH KURUS . . INVITE ANDA DALAM GROUP JURULATIH . . ADA APE DALAM GROUP? . . 1)LEBIH 400 ORANG TENGAH DIET DENGAN TKO FAT BURNER . . 2)JURULATIH MONITOR DIET ANDA . . 3)JURULATIH AJAR TEKNIK TAK MAKAN NASI TAPI KENYANG . . 4)LEPAS KURUS AJAR KARBO TEST . 5)NOTA PEMAKNAAN DIBERI . . 6)JADUAL PEMAKANAN WAJIB TIDAK BERLAPAR . . 7)HARI2 AKAN NAMPAK TESTIMONI KAWAN2 (BOLEH BUAT PENAIK SEMNGAT) . . KALAU DAH FOLLOW KAMI TIADA KESAN? . . KAMI RETURN WANG CUSTOMER MACAM TU JE . . GC SUPERBURN RM120 . . FAT BURNER MEGA 3.0Β  DOUBLE DOSE FORMULA BARU RM150 . .TITAN WHEYΒ  RM169Β  UTK MUSCLE . . WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS . . 01132696599 01132696599 01132696599 atau tekan link whatsap dekat ig bio profile saya . cod selangor kl . . free cod shah alam . . postage 1malaysia . . poslaju . #fatburnermega  #lemonex  #gcxfactor  #mesotropin  #hydrowhey  #titanwhey  #herbalifemalaysia  #coachkurus  #coachkurussihat  #coachkurusmalaysia  #jk1m  #kevinzahri  #jomkurus  #carakurus  #slimmewhite  #fatburner  #dietatkins  #dietkalori #kevinzahri  #jk1m  #tipkurus  #herbalife  #nakkurus  #fatburnermega  #fatburner  #lemonex  #jomkurus  #kurussihat  #slimmewhite  #s7elite 
.
YUP! KALAU TIADA KESAN KAMI RETURN WANG ANDA
.
.
BACA SAMPAI HABIS .
.
SAYA DARI ORANG GEMOK
SAYA TAU ORANG GEMUK NAK APE.
.
.
FUNGSI : MENAIAKAN METOBOLISME BADAN 
KADAR PEMBAKARAN LEMAK JADI CEPAT .
.
FREE JURULATIH KURUS .
.
INVITE ANDA DALAM GROUP JURULATIH .
.
ADA APE DALAM GROUP?
.
.
1)LEBIH 400 ORANG TENGAH DIET DENGAN TKO FAT BURNER .
.
2)JURULATIH MONITOR DIET ANDA .
.
3)JURULATIH AJAR TEKNIK TAK MAKAN NASI TAPI KENYANG .
.
4)LEPAS KURUS AJAR KARBO TEST
.
5)NOTA PEMAKNAAN DIBERI .
.
6)JADUAL PEMAKANAN WAJIB TIDAK BERLAPAR
.
.
7)HARI2 AKAN NAMPAK TESTIMONI KAWAN2
(BOLEH BUAT PENAIK SEMNGAT)
.
.
KALAU DAH FOLLOW KAMI 
TIADA KESAN?
.
.
KAMI RETURN WANG CUSTOMER MACAM TU JE
.
.
GC SUPERBURN  RM120
.
.
FAT BURNER MEGA 3.0Β  DOUBLE DOSE FORMULA BARU RM150
.
.TITAN WHEYΒ  RM169Β  UTK MUSCLE
.
.
WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS
.
.
01132696599
01132696599
01132696599

atau tekan link whatsap 
dekat ig bio profile saya
.
cod selangor kl
.
.
free cod shah alam
.
.
postage 1malaysia .
.
poslaju
.
#fatburnermega #lemonex #gcxfactor 
#mesotropin #hydrowhey #titanwhey 
#herbalifemalaysia #coachkurus #coachkurussihat #coachkurusmalaysia 
#jk1m #kevinzahri #jomkurus #carakurus #slimmewhite #fatburner 
#dietatkins #dietkalori#kevinzahri #jk1m #tipkurus #herbalife #nakkurus #fatburnermega #fatburner #lemonex #jomkurus #kurussihat #slimmewhite #s7elite
. YUP! KALAU TIADA KESAN KAMI RETURN WANG ANDA . . BACA SAMPAI HABIS . . SAYA DARI ORANG GEMOK SAYA TAU ORANG GEMUK NAK APE. . . FUNGSI : MENAIAKAN METOBOLISME BADAN KADAR PEMBAKARAN LEMAK JADI CEPAT . . FREE JURULATIH KURUS . . INVITE ANDA DALAM GROUP JURULATIH . . ADA APE DALAM GROUP? . . 1)LEBIH 400 ORANG TENGAH DIET DENGAN TKO FAT BURNER . . 2)JURULATIH MONITOR DIET ANDA . . 3)JURULATIH AJAR TEKNIK TAK MAKAN NASI TAPI KENYANG . . 4)LEPAS KURUS AJAR KARBO TEST . 5)NOTA PEMAKNAAN DIBERI . . 6)JADUAL PEMAKANAN WAJIB TIDAK BERLAPAR . . 7)HARI2 AKAN NAMPAK TESTIMONI KAWAN2 (BOLEH BUAT PENAIK SEMNGAT) . . KALAU DAH FOLLOW KAMI TIADA KESAN? . . KAMI RETURN WANG CUSTOMER MACAM TU JE . . GC SUPERBURN RM120 . . FAT BURNER MEGA 3.0Β  DOUBLE DOSE FORMULA BARU RM150 . .TITAN WHEYΒ  RM169Β  UTK MUSCLE . . WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS . . 01132696599 01132696599 01132696599 atau tekan link whatsap dekat ig bio profile saya . cod selangor kl . . free cod shah alam . . postage 1malaysia . . poslaju . #fatburnermega  #lemonex  #gcxfactor  #mesotropin  #hydrowhey  #titanwhey  #herbalifemalaysia  #coachkurus  #coachkurussihat  #coachkurusmalaysia  #jk1m  #kevinzahri  #jomkurus  #carakurus  #slimmewhite  #fatburner  #dietatkins  #dietkalori #kevinzahri  #jk1m  #tipkurus  #herbalife  #nakkurus  #fatburnermega  #fatburner  #lemonex  #jomkurus  #kurussihat  #slimmewhite  #s7elite 
.
YUP! KALAU TIADA KESAN KAMI RETURN WANG ANDA
.
.
BACA SAMPAI HABIS .
.
SAYA DARI ORANG GEMOK
SAYA TAU ORANG GEMUK NAK APE.
.
.
FUNGSI : MENAIAKAN METOBOLISME BADAN 
KADAR PEMBAKARAN LEMAK JADI CEPAT .
.
FREE JURULATIH KURUS .
.
INVITE ANDA DALAM GROUP JURULATIH .
.
ADA APE DALAM GROUP?
.
.
1)LEBIH 400 ORANG TENGAH DIET DENGAN TKO FAT BURNER .
.
2)JURULATIH MONITOR DIET ANDA .
.
3)JURULATIH AJAR TEKNIK TAK MAKAN NASI TAPI KENYANG .
.
4)LEPAS KURUS AJAR KARBO TEST
.
5)NOTA PEMAKNAAN DIBERI .
.
6)JADUAL PEMAKANAN WAJIB TIDAK BERLAPAR
.
.
7)HARI2 AKAN NAMPAK TESTIMONI KAWAN2
(BOLEH BUAT PENAIK SEMNGAT)
.
.
KALAU DAH FOLLOW KAMI 
TIADA KESAN?
.
.
KAMI RETURN WANG CUSTOMER MACAM TU JE
.
.
GC SUPERBURN  RM120
.
.
FAT BURNER MEGA 3.0Β  DOUBLE DOSE FORMULA BARU RM150
.
.TITAN WHEYΒ  RM169Β  UTK MUSCLE
.
.
WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS
.
.
01132696599
01132696599
01132696599

atau tekan link whatsap 
dekat ig bio profile saya
.
cod selangor kl
.
.
free cod shah alam
.
.
postage 1malaysia .
.
poslaju
.
#fatburnermega #lemonex #gcxfactor 
#mesotropin #hydrowhey #titanwhey 
#herbalifemalaysia #coachkurus #coachkurussihat #coachkurusmalaysia 
#jk1m #kevinzahri #jomkurus #carakurus #slimmewhite #fatburner 
#dietatkins #dietkalori#kevinzahri #jk1m #tipkurus #herbalife #nakkurus #fatburnermega #fatburner #lemonex #jomkurus #kurussihat #slimmewhite #s7elite
. YUP! KALAU TIADA KESAN KAMI RETURN WANG ANDA . . BACA SAMPAI HABIS . . SAYA DARI ORANG GEMOK SAYA TAU ORANG GEMUK NAK APE. . . FUNGSI : MENAIAKAN METOBOLISME BADAN KADAR PEMBAKARAN LEMAK JADI CEPAT . . FREE JURULATIH KURUS . . INVITE ANDA DALAM GROUP JURULATIH . . ADA APE DALAM GROUP? . . 1)LEBIH 400 ORANG TENGAH DIET DENGAN TKO FAT BURNER . . 2)JURULATIH MONITOR DIET ANDA . . 3)JURULATIH AJAR TEKNIK TAK MAKAN NASI TAPI KENYANG . . 4)LEPAS KURUS AJAR KARBO TEST . 5)NOTA PEMAKNAAN DIBERI . . 6)JADUAL PEMAKANAN WAJIB TIDAK BERLAPAR . . 7)HARI2 AKAN NAMPAK TESTIMONI KAWAN2 (BOLEH BUAT PENAIK SEMNGAT) . . KALAU DAH FOLLOW KAMI TIADA KESAN? . . KAMI RETURN WANG CUSTOMER MACAM TU JE . . GC SUPERBURN RM120 . . FAT BURNER MEGA 3.0Β  DOUBLE DOSE FORMULA BARU RM150 . .TITAN WHEYΒ  RM169Β  UTK MUSCLE . . WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS . . 01132696599 01132696599 01132696599 atau tekan link whatsap dekat ig bio profile saya . cod selangor kl . . free cod shah alam . . postage 1malaysia . . poslaju . #fatburnermega  #lemonex  #gcxfactor  #mesotropin  #hydrowhey  #titanwhey  #herbalifemalaysia  #coachkurus  #coachkurussihat  #coachkurusmalaysia  #jk1m  #kevinzahri  #jomkurus  #carakurus  #slimmewhite  #fatburner  #dietatkins  #dietkalori #kevinzahri  #jk1m  #tipkurus  #herbalife  #nakkurus  #fatburnermega  #fatburner  #lemonex  #jomkurus  #kurussihat  #slimmewhite  #s7elite 
Seneng banget kalau pada suka shake herbalife yang super enak ☺️
.
Yuk mulai hidup sehat
.
Salah satu barang berharga di dunia ini adalah tubuh kita sendiri. So, konsumsi makanan sehat ya teman-teman untuk investasi masa depan kita juga.
Seneng banget kalau pada suka shake herbalife yang super enak ☺️ . Yuk mulai hidup sehat . Salah satu barang berharga di dunia ini adalah tubuh kita sendiri. So, konsumsi makanan sehat ya teman-teman untuk investasi masa depan kita juga.
SAYA PERNAH RASA NAK BUNUH DIRI 3 KALI😱😱
.
PENGALAMAN KHUZAIRI SAKARIYA
.
Beliau mempunyai 6 orang adik beradik, selalu di tinggal keluarga jika keluar sebab tak muat kereta rasa diri terpinggir jer. 😭
.
Suka pergi cyber cafe tetapi kerusi di cybercafe pernah patah bila duduk. Jika di rumah juga di suruh duduk di bawah sahaja.
.
Masa mula program online coaching umur 19 tahun. Nekad nak mula program padahal tinggal baki dalam bank hanya beberapa ringgit sahaja lepas bayar yuran.πŸ˜ͺ
.
Klu dulu selalu cari alasan untuk larikan diri dari bersenam masa sekolah. Tampal koyoklah, buat buat batuk tidak sihat sebab nak tipu cikgu supaya tidak join bersenam.😬😬
.
Sediy oo masa di PLKN takde saiz seluar..jadi dapat seluar saiz 60 terpaksa ikat seluar dengan tali...😣
.
Kini KHUZAIRI 23 tahun menjalani kehidupan lebih sihat dan gaya hidup aktif. Turun 75kg pehhh... Sape sangka.. . ibunya juga telah turun 20kg selepas lihat perubahan luarbiasa anaknya. Masya Allah bila kita berubah, maka orang sekeliling kita turut bersama. .
Disebalik ujian Allah SWT rupanya tersembunyi satu hikmah ug sgt besar. .
Anda diluar sana jgn sedih dan kecewa.  Masih ade peluang untuk berubah. .
KLIK LINK IG DI πŸ‘† untuk info lanjut. Para pelajar sila minta kebenaran ibubapa dulu ya..☺☺☺
.
coachdin0197787478
coachnor0197587478
.
#teamdinazmii #terapiinstagram #gegaumelakagegau #uitmdihatiku #carakurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu  #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusselepasraya #kurusuntuksuami #kurus7hari #kurussehat #kurussebelumnikah #kurusputih #johor #dietibuhamil #ibumenyusui #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #drazizanosman #melakapeople #melakafood #utem #ubatkurus #carakurus #tv3malaysia #singapore
SAYA PERNAH RASA NAK BUNUH DIRI 3 KALI😱😱 . PENGALAMAN KHUZAIRI SAKARIYA . Beliau mempunyai 6 orang adik beradik, selalu di tinggal keluarga jika keluar sebab tak muat kereta rasa diri terpinggir jer. 😭 . Suka pergi cyber cafe tetapi kerusi di cybercafe pernah patah bila duduk. Jika di rumah juga di suruh duduk di bawah sahaja. . Masa mula program online coaching umur 19 tahun. Nekad nak mula program padahal tinggal baki dalam bank hanya beberapa ringgit sahaja lepas bayar yuran.πŸ˜ͺ . Klu dulu selalu cari alasan untuk larikan diri dari bersenam masa sekolah. Tampal koyoklah, buat buat batuk tidak sihat sebab nak tipu cikgu supaya tidak join bersenam.😬😬 . Sediy oo masa di PLKN takde saiz seluar..jadi dapat seluar saiz 60 terpaksa ikat seluar dengan tali...😣 . Kini KHUZAIRI 23 tahun menjalani kehidupan lebih sihat dan gaya hidup aktif. Turun 75kg pehhh... Sape sangka.. . ibunya juga telah turun 20kg selepas lihat perubahan luarbiasa anaknya. Masya Allah bila kita berubah, maka orang sekeliling kita turut bersama. . Disebalik ujian Allah SWT rupanya tersembunyi satu hikmah ug sgt besar. . Anda diluar sana jgn sedih dan kecewa. Masih ade peluang untuk berubah. . KLIK LINK IG DI πŸ‘† untuk info lanjut. Para pelajar sila minta kebenaran ibubapa dulu ya..☺☺☺ . coachdin0197787478 coachnor0197587478 . #teamdinazmii  #terapiinstagram  #gegaumelakagegau  #uitmdihatiku  #carakurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #kurustanpadiet  #kurusbajet  #kurusmurah  #kurusselepasraya  #kurusuntuksuami  #kurus7hari  #kurussehat  #kurussebelumnikah  #kurusputih  #johor  #dietibuhamil  #ibumenyusui  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmshahalam  #drazizanosman  #melakapeople  #melakafood  #utem  #ubatkurus  #carakurus  #tv3malaysia  #singapore 
#Repost @pinctadashop (@get_repost)
・・・
BSH 100% ORI NEW ( KEMASAN TERBARU ) 🚻
Harga : 150.000
.
Bsh original hanya dpt ditracking di web resmi BSH : www.bodyslimherbalonline.com (bukan .co, .co.id atau .cc)β›”β›” .
.
Syarat kode BSH bisa di track :

1. hanya bisa di track 3x, bila ditrack lebih dari 3x muncul kata kata " kode produk anda melebihi batas verifikasi, silahkan hubungi penjual anda. produk palsu dapat menyebabkan kerusakan fungsi tubuh" ( yaiyalah, pikir aja kalo bisa di track terus menerus, pemalsu bisa cetak puluhan ribu pcs dengan kode yg sama !!! )

2. liat baik baik antara :
0 (nol) dan O (huruf)
Q dengan 0 (nol) & O (huruf)
8 dan B
W dengan VV ( double V / V V )
jangan karena ketidakcermatan anda melihat lalu mendakwa produk kami palsu.

Dalam 1 bulan rata-rata TURUN 10-15 kg
BSH dirancang secara khusus dirancang untuk menekan nafsu makan, mempercepat metabolisme , detoksifikasi racun dalam tubuh , membakar lemak terutama di paha, lengan dan perut. Uji klinis telah menunjukkan bahwa produk ini aman dan tidak memiliki efek samping.

Isi : 400 mg 30 kapsul dalam 1 botol (untuk 1 bulan).
.
Cara Kerja :
1. Menahan nafsu makan.
2. Mempercepat pembakaran lemak, menghalangi penyerapan lemak dan kontrol berat badan secara efektif.
3. Memperbaiki metabolisme, bebas dari diare, sembelit dan rebound.
4.Tanpa diare, tanpa olah raga berat , tanpa rebound.
5. Membantu mengeluarkan toksin dari tubuh melalui urine dan keringat.
.
Petunjuk Pemakaian:
⚠ Diminum 1 kapsul satu kali sehari dengan air hangat, setiap pagi sebelum/ sesudah sarapan. ⚠ Jangan mengkonsumsi lebih dari yg dianjurkan.(untuk penderita maag dianjurkan minum setengah jam setelah sarapan.)
.
➑Admin Line : @Pinctadashop (pakai@)
➑Admin WA : 081-859-2603
.
#bshmurah #bodyslimherbal #bodyslimmingherbal #bodyslimmingherbalmurah #bodyslimherbal #bodyslimherbalori #slimming #slimmingcapsule #obatpelangsing #obatpelangsingmurah #bsh #korsetpelangsing #pelangsing #pelangsingmurah #pelangsingherbal #bshori #bshoriginal #jualbsh #jualbshmurah #jualbodyslimming #tipsdiet #tipskurus #carakurus #caradiet #cewekseksi
#Repost  @pinctadashop (@get_repost) ・・・ BSH 100% ORI NEW ( KEMASAN TERBARU ) 🚻 Harga : 150.000 . Bsh original hanya dpt ditracking di web resmi BSH : www.bodyslimherbalonline.com (bukan .co, .co.id atau .cc)β›”β›” . . Syarat kode BSH bisa di track : 1. hanya bisa di track 3x, bila ditrack lebih dari 3x muncul kata kata " kode produk anda melebihi batas verifikasi, silahkan hubungi penjual anda. produk palsu dapat menyebabkan kerusakan fungsi tubuh" ( yaiyalah, pikir aja kalo bisa di track terus menerus, pemalsu bisa cetak puluhan ribu pcs dengan kode yg sama !!! ) 2. liat baik baik antara : 0 (nol) dan O (huruf) Q dengan 0 (nol) & O (huruf) 8 dan B W dengan VV ( double V / V V ) jangan karena ketidakcermatan anda melihat lalu mendakwa produk kami palsu. Dalam 1 bulan rata-rata TURUN 10-15 kg BSH dirancang secara khusus dirancang untuk menekan nafsu makan, mempercepat metabolisme , detoksifikasi racun dalam tubuh , membakar lemak terutama di paha, lengan dan perut. Uji klinis telah menunjukkan bahwa produk ini aman dan tidak memiliki efek samping. Isi : 400 mg 30 kapsul dalam 1 botol (untuk 1 bulan). . Cara Kerja : 1. Menahan nafsu makan. 2. Mempercepat pembakaran lemak, menghalangi penyerapan lemak dan kontrol berat badan secara efektif. 3. Memperbaiki metabolisme, bebas dari diare, sembelit dan rebound. 4.Tanpa diare, tanpa olah raga berat , tanpa rebound. 5. Membantu mengeluarkan toksin dari tubuh melalui urine dan keringat. . Petunjuk Pemakaian: ⚠ Diminum 1 kapsul satu kali sehari dengan air hangat, setiap pagi sebelum/ sesudah sarapan. ⚠ Jangan mengkonsumsi lebih dari yg dianjurkan.(untuk penderita maag dianjurkan minum setengah jam setelah sarapan.) . ➑Admin Line : @Pinctadashop (pakai@) ➑Admin WA : 081-859-2603 . #bshmurah  #bodyslimherbal  #bodyslimmingherbal  #bodyslimmingherbalmurah  #bodyslimherbal  #bodyslimherbalori  #slimming  #slimmingcapsule  #obatpelangsing  #obatpelangsingmurah  #bsh  #korsetpelangsing  #pelangsing  #pelangsingmurah  #pelangsingherbal  #bshori  #bshoriginal  #jualbsh  #jualbshmurah  #jualbodyslimming  #tipsdiet  #tipskurus  #carakurus  #caradiet  #cewekseksi 
.
Biasakan, dengar persoalan nih? Kita  sendiri pun asyik mengeluh pasal berat badan kita. . 
Berat badan nak naik pun ambil masa ikut pada umur masing2. Jadibutk turunkan berat pun ambil masa. Tapi tak der lah nak kena tunggu ikut umur jugak...πŸ˜‚
.
Yg penting utk turunkan badan adalah pemakanan yg seimbang... tak der maknanya bila kita makan apa2 ubat kurus atau join mana2 diet, tapi tak faham ttg komposisi dan sturktur pergerakan organ badan. .
Sebab lemak yg kita nak buang adalah lemak viseral, bukannya pengecutan otot. Banyak yg turun berat bukannya sebab pembuangan lemak viseral. Tapi sebab jisim ototnya mula mengecut.
.
Impaknya adalah berat cepat naik semula.... sesiapa yg ada masalah ni... boleh join program SLIM FIT CHALLENGE. Dlm program ni banyak yg kita akan belajar ttg pemakanan yg seimbang dan nutrisi2 penting utk tubuh badan kita....
.
KLIK LINK IG DI πŸ‘† untuk info lanjut. Para pelajar sila minta kebenaran ibubapa dulu ya..☺☺☺
.
coachdin0197787478
coachnor0197587478
.
#teamdinazmii #terapiinstagram #gegaumelakagegau #uitmdihatiku #carakurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu  #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusselepasraya #kurusuntuksuami #kurus7hari #kurussehat #kurussebelumnikah #kurusputih #johor #dietibuhamil #ibumenyusui #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #drazizanosman #melakapeople #melakafood #utem #ubatkurus #carakurus #tv3malaysia #singapore
. Biasakan, dengar persoalan nih? Kita sendiri pun asyik mengeluh pasal berat badan kita. . Berat badan nak naik pun ambil masa ikut pada umur masing2. Jadibutk turunkan berat pun ambil masa. Tapi tak der lah nak kena tunggu ikut umur jugak...πŸ˜‚ . Yg penting utk turunkan badan adalah pemakanan yg seimbang... tak der maknanya bila kita makan apa2 ubat kurus atau join mana2 diet, tapi tak faham ttg komposisi dan sturktur pergerakan organ badan. . Sebab lemak yg kita nak buang adalah lemak viseral, bukannya pengecutan otot. Banyak yg turun berat bukannya sebab pembuangan lemak viseral. Tapi sebab jisim ototnya mula mengecut. . Impaknya adalah berat cepat naik semula.... sesiapa yg ada masalah ni... boleh join program SLIM FIT CHALLENGE. Dlm program ni banyak yg kita akan belajar ttg pemakanan yg seimbang dan nutrisi2 penting utk tubuh badan kita.... . KLIK LINK IG DI πŸ‘† untuk info lanjut. Para pelajar sila minta kebenaran ibubapa dulu ya..☺☺☺ . coachdin0197787478 coachnor0197587478 . #teamdinazmii  #terapiinstagram  #gegaumelakagegau  #uitmdihatiku  #carakurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #kurustanpadiet  #kurusbajet  #kurusmurah  #kurusselepasraya  #kurusuntuksuami  #kurus7hari  #kurussehat  #kurussebelumnikah  #kurusputih  #johor  #dietibuhamil  #ibumenyusui  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmshahalam  #drazizanosman  #melakapeople  #melakafood  #utem  #ubatkurus  #carakurus  #tv3malaysia  #singapore 
😱. COP!! .
Sebelum apaΒ², nak beritahu, 
KEPUTUSAN tidak tipikal & berbeza pada setiap individu ok? Bergantung pada fizikal, tahap kesihatan, & USAHA masing².😊
.
Turun 5.1kg seminggu ni..bukan coachee je terkejut, dengan coachΒ² sekali terkejut. Coach bimbing, tunjuk jalan, & pantau. The rest 80% bergantung pada kesungguhan diri sendiri. πŸ˜‰πŸ’ͺ.
.
Ini adalah result seorang ibu anak 1 yang berumur 2 tahun & surirumah. Most of time, ada di rumah. Pun boleh turun berat badan dengan mudah! .

Now, everyone can LOSE WEIGHT FROM.HOME. Never underestimate your willpower! .
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
ONLINE WEIGHTLOSS COACHING
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
🌱 Turun Berat 3~7kg sebulan.
🌱 Bimbingan Coach.
🌱 Meal Plan, Info, Tips Kurus Cara Sihat..
🌱 Regular Follow Up.
🌱 Tanpa Berlapar.
🌱 Tak kisah berapa pun berat anda sekarang. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Herbalife Coach Nana. πŸ€
πŸ“ž 0126111326 whatsapp/sms
πŸ“² Klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp
.
.
#testimoni #testimonikurus #tipskurus #keputusan #kurus #nakkurus #coachkurusonline #coachkurus #sayanakkurus #kurusdarirumahje #badansaizbesar #herbalifecoachmalaysia #herbalifemelaka #herbalifemalaysia #coachherbalifemalaysia #gengkurus #carakurus #turunberat5kgsebulan
😱. COP!! . Sebelum apaΒ², nak beritahu, KEPUTUSAN tidak tipikal & berbeza pada setiap individu ok? Bergantung pada fizikal, tahap kesihatan, & USAHA masingΒ².😊 . Turun 5.1kg seminggu ni..bukan coachee je terkejut, dengan coachΒ² sekali terkejut. Coach bimbing, tunjuk jalan, & pantau. The rest 80% bergantung pada kesungguhan diri sendiri. πŸ˜‰πŸ’ͺ. . Ini adalah result seorang ibu anak 1 yang berumur 2 tahun & surirumah. Most of time, ada di rumah. Pun boleh turun berat badan dengan mudah! . Now, everyone can LOSE WEIGHT FROM.HOME. Never underestimate your willpower! . . βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ONLINE WEIGHTLOSS COACHING βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– 🌱 Turun Berat 3~7kg sebulan. 🌱 Bimbingan Coach. 🌱 Meal Plan, Info, Tips Kurus Cara Sihat.. 🌱 Regular Follow Up. 🌱 Tanpa Berlapar. 🌱 Tak kisah berapa pun berat anda sekarang. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– Herbalife Coach Nana. πŸ€ πŸ“ž 0126111326 whatsapp/sms πŸ“² Klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp . . #testimoni  #testimonikurus  #tipskurus  #keputusan  #kurus  #nakkurus  #coachkurusonline  #coachkurus  #sayanakkurus  #kurusdarirumahje  #badansaizbesar  #herbalifecoachmalaysia  #herbalifemelaka  #herbalifemalaysia  #coachherbalifemalaysia  #gengkurus  #carakurus  #turunberat5kgsebulan 
FLEECY MASSAGE GEL GEL
Lotion yang mampu membakar lemak pada daerah tubuh seperti lengan, perut, paha & betis, dengan hasil yang akan terlihat dalam waktu 3-7hari saja.

Note : Tidak untuk area wajah
.
.
.
.
.
#fleecyindonesia#fleecy#fleecyslimgel#fleecysliminggel #slim#gelslim#sliminggel#kurus#carakurus #langsing#gendut#buncit#cantik#jualfleecy#jualfleecyslimgel#fleecyslimgelori#fleecyslimgelasli#fleecyslimgeloriginal#jualfleecysliminggel#fleecysliminggelori#fleecymassagegel
FLEECY MASSAGE GEL GEL Lotion yang mampu membakar lemak pada daerah tubuh seperti lengan, perut, paha & betis, dengan hasil yang akan terlihat dalam waktu 3-7hari saja. Note : Tidak untuk area wajah . . . . . #fleecyindonesia #fleecy #fleecyslimgel #fleecysliminggel  #slim #gelslim #sliminggel #kurus #carakurus  #langsing #gendut #buncit #cantik #jualfleecy #jualfleecyslimgel #fleecyslimgelori #fleecyslimgelasli #fleecyslimgeloriginal #jualfleecysliminggel #fleecysliminggelori #fleecymassagegel 
Kamu sering makan gorengan.. mie.. minum manis2.. sate dll?? Wahhh Bagaimana dong dengan LEMAK dan RACUN2 serta bahan2 yg tidak baik dalam makanan tersebut..???😱😱😱
Tenang semuanya tidak perlu khawatir ya tinggal selalu sediain CMP aja buat detox racun2 dalam tubuh biar tetap Sehat dan SLIM meskipun makan apapun πŸ˜™

Yuk selalu sediain CMP ya semuanya

Info Bisnis & Produk:

@Chandra Distributor HWI Se-INDONESIA

TOKO ONLINE 24JAM:
www.tokohwi.com/tophwimedan

Whatsapp : 085361912886
Line : chanddelano
Website : www.hwilifestyle.com/tophwimedan
Kamu sering makan gorengan.. mie.. minum manis2.. sate dll?? Wahhh Bagaimana dong dengan LEMAK dan RACUN2 serta bahan2 yg tidak baik dalam makanan tersebut..???😱😱😱 Tenang semuanya tidak perlu khawatir ya tinggal selalu sediain CMP aja buat detox racun2 dalam tubuh biar tetap Sehat dan SLIM meskipun makan apapun πŸ˜™ Yuk selalu sediain CMP ya semuanya Info Bisnis & Produk: @Chandra Distributor HWI Se-INDONESIA TOKO ONLINE 24JAM: www.tokohwi.com/tophwimedan Whatsapp : 085361912886 Line : chanddelano Website : www.hwilifestyle.com/tophwimedan
MALAS LAH NAK BREAKFAST, TAK BANYAK PILIHAN MAKANAN 😫
.
Antara menu breakfast yang famous di malaysia. biasa kalau makan kat luar mesti order nasi lemak  atau roti canai.. hari2 makan pun muak jugak πŸ™„
.
Apa kata korang tukar sikit menu sarapan pagi korang. cuba tukar makanan yang mengandungi tinggi protein, rendah lemak & rendah kalori πŸ€—
.
pilihan makanan pada awal pagi haruslah pilihan yang terbaik!! sebab badan kite akan menyerap πŸ’― nutrisi dari makanan tersebut. kalau hari hari makan nasi lemak & roti canai, agak2 apa nutrisi yang ada ye 😰
.
minimum kan pegambilan karbohidrat tinggi dalam sarapan pagi, sebab nanti lunch & dinner makan berat lagi πŸ€” mcm mana nak kurus kan 😍
.
Contoh breakfast sihat ☝️mana tahu lepas ni semangat sikit nak breakfast cara sihat.. tapi lagi senang kalo semua nutrition cukup dlm 1shake 😎
.
LIKE & SHARE untuk perkongsian semuaβ™₯️
.
πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈJr coach @cp_sahara πŸ“²019-2437704
.
.
#getfitnowonline #getfit #sayanakkurus #carakurus #tipskurus #onlinecoach #coachkurus #coachkurusmalaysia #kurusdarirumah #fattofit #transformation #motivation #duckscarves #cofeeprince #sayajualshaklee #nutrition #herbalife
MALAS LAH NAK BREAKFAST, TAK BANYAK PILIHAN MAKANAN 😫 . Antara menu breakfast yang famous di malaysia. biasa kalau makan kat luar mesti order nasi lemak atau roti canai.. hari2 makan pun muak jugak πŸ™„ . Apa kata korang tukar sikit menu sarapan pagi korang. cuba tukar makanan yang mengandungi tinggi protein, rendah lemak & rendah kalori πŸ€— . pilihan makanan pada awal pagi haruslah pilihan yang terbaik!! sebab badan kite akan menyerap πŸ’― nutrisi dari makanan tersebut. kalau hari hari makan nasi lemak & roti canai, agak2 apa nutrisi yang ada ye 😰 . minimum kan pegambilan karbohidrat tinggi dalam sarapan pagi, sebab nanti lunch & dinner makan berat lagi πŸ€” mcm mana nak kurus kan 😍 . Contoh breakfast sihat ☝️mana tahu lepas ni semangat sikit nak breakfast cara sihat.. tapi lagi senang kalo semua nutrition cukup dlm 1shake 😎 . LIKE & SHARE untuk perkongsian semuaβ™₯️ . πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈJr coach @cp_sahara πŸ“²019-2437704 . . #getfitnowonline  #getfit  #sayanakkurus  #carakurus  #tipskurus  #onlinecoach  #coachkurus  #coachkurusmalaysia  #kurusdarirumah  #fattofit  #transformation  #motivation  #duckscarves  #cofeeprince  #sayajualshaklee  #nutrition  #herbalife 
Sarapan terbaik ku 😘
.
Herbalife shake f1 + protein .
Bikin kenyang lebih lama,
Mengurangi nafsu untuk ngemil ❀️
Sarapan terbaik ku 😘 . Herbalife shake f1 + protein . Bikin kenyang lebih lama, Mengurangi nafsu untuk ngemil ❀️
Makanan itu kebutuhan perut.
Namun nutrisi kebutuhan tubuh kita.
Dan aku memilih Shake F1 utk ganti sarapan yg berkualitas. Karenaa ini menyangkut kesehatan tubuh jangka panjang looh!! Jadi jangan asal sarapan yaa guys...
.
.
.
#coachilma #sarapan #shake #shakerherbalife #shakemix #herbalifepadang #herbalifeindonesia #herbalifesumatera #herbalifesumbar #makanan #nutrisi #gizi #kesehatan #diet #turunberatbadan #tipsdiet #carakurus #caralangsing
Ga Pede dengan lemak yg menimbun, terutama yg dibagian perut.. mudah kok dihilangkan, saya punya solusinya..:-) atasi aja dengan Suplemen BIG BODY SLIMMING CAPSULE.
Suplemen herbal yang berkhasiat untuk melangsingkan tubuh

Proses kerjanya adalah dengan membakar lemak dr dalam tubuh kita selain itu Suplemen ini juga menekan rasa lapar sehingga kita tidak mudah merasa lapar.. (klu gitu nanti asupan nutrisi kita kurang dong)??? TENANG..... Di suplemen ini juga mengandung banyak sekali vitamin" yg dibutuhkan tubuh kita loh.. sehingga meskipun porsi makan kita berkurang, tubuh kita tidak gampang lemas, dikarenakan kandungan vitamin dlm suplemen berperan menjaga agar tubuh kita tetap mendapatkan asupan gizi yang cukup meskipun porsi makan kita berkurang.. Suplemen ini sudah lulus uji Lab ya, sudah memiliki Sertifikasi Aman & Halal. tidak berbahaya dan tidak ketergantungan baik dikonsumsi dlm jangka pendek, maupun jangka Panjang. baik juga dikonsumsi oleh bunsui (baby yg usia diatas 6 bulan y)

diminum Sehari 1X (dipagi/malam hari)
1 botol isi 30 kapsul (untuk 30 hr)

info hub telp/sms/wa ke :
0895-2823-9493

tuk hasil testi buyer" kami dpt dilihat di #instagram kami di :
@family4collection

jng lupa difollow juga ya & like dong fanpage facebook kami di :
@familyCollection

#dietsehatalabigbody guyz.. #produkherbal #produk #modeinkorea #produkkorea #gayahidupsehat #dietbugar #dietpraktis #programsehat #programdiet #atasikegemukan #atasilemak #badanlangsing #pelangsing #halal #amanah #caradiet #carakurus #suplayer #suplayertangerang #distributortangerang #distributor #suplemenpelangsingmurah #suplemenpelangsing #infokesehatan #instagram #badanlangsing #sixpack #singset
Ga Pede dengan lemak yg menimbun, terutama yg dibagian perut.. mudah kok dihilangkan, saya punya solusinya..:-) atasi aja dengan Suplemen BIG BODY SLIMMING CAPSULE. Suplemen herbal yang berkhasiat untuk melangsingkan tubuh Proses kerjanya adalah dengan membakar lemak dr dalam tubuh kita selain itu Suplemen ini juga menekan rasa lapar sehingga kita tidak mudah merasa lapar.. (klu gitu nanti asupan nutrisi kita kurang dong)??? TENANG..... Di suplemen ini juga mengandung banyak sekali vitamin" yg dibutuhkan tubuh kita loh.. sehingga meskipun porsi makan kita berkurang, tubuh kita tidak gampang lemas, dikarenakan kandungan vitamin dlm suplemen berperan menjaga agar tubuh kita tetap mendapatkan asupan gizi yang cukup meskipun porsi makan kita berkurang.. Suplemen ini sudah lulus uji Lab ya, sudah memiliki Sertifikasi Aman & Halal. tidak berbahaya dan tidak ketergantungan baik dikonsumsi dlm jangka pendek, maupun jangka Panjang. baik juga dikonsumsi oleh bunsui (baby yg usia diatas 6 bulan y) diminum Sehari 1X (dipagi/malam hari) 1 botol isi 30 kapsul (untuk 30 hr) info hub telp/sms/wa ke : 0895-2823-9493 tuk hasil testi buyer" kami dpt dilihat di #instagram  kami di : @family4collection jng lupa difollow juga ya & like dong fanpage facebook kami di : @familyCollection #dietsehatalabigbody  guyz.. #produkherbal  #produk  #modeinkorea  #produkkorea  #gayahidupsehat  #dietbugar  #dietpraktis  #programsehat  #programdiet  #atasikegemukan  #atasilemak  #badanlangsing  #pelangsing  #halal  #amanah  #caradiet  #carakurus  #suplayer  #suplayertangerang  #distributortangerang  #distributor  #suplemenpelangsingmurah  #suplemenpelangsing  #infokesehatan  #instagram  #badanlangsing  #sixpack  #singset 
Sukaaaaa sangat baca review Program Kurus for Suries ni tauu
.
Dah tahu diet cara betul, dah tak berlapar sampai demam demam nak kurus punya pasal πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Enjoy makan cara betul dan yesss memang menjimatkan sangat bila dah stop spend pada jajan cikedis semua teww.
.
Jadi mehla join #teamsurikurus for best and proven results πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ #HerbalifeMalaysia
#herbalifeskudai
Sukaaaaa sangat baca review Program Kurus for Suries ni tauu . Dah tahu diet cara betul, dah tak berlapar sampai demam demam nak kurus punya pasal πŸ˜‚πŸ˜‚ . Enjoy makan cara betul dan yesss memang menjimatkan sangat bila dah stop spend pada jajan cikedis semua teww. . Jadi mehla join #teamsurikurus  for best and proven results πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ #HerbalifeMalaysia  #herbalifeskudai