an online Instagram web viewer

#caranakbuangdaki medias

Photos

Mana nak cari Sabun yang boleh kurangkan sunburn, kurangkan jerawat dan jeragat, boleh putihkan kulit, eh siap boleh buang daki daki lagi tu.
.
Bukan pakai dekat muka saja. Satu badan pun boleh. Patut putih satu badan! Pakai Sabun Carmela rupanya. Sabun yang tiada bahan merbahaya yang penting selamat dan LULUS KKM. .
Carmela Whitening Soap
====================
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit .
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kekasihpaksarela #teampakcik #mycoffeeprince #neelofa #neelofa #igers #fattzura #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #like4like #kedaionline #emmamaembong #fattahamin #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
Mana nak cari Sabun yang boleh kurangkan sunburn, kurangkan jerawat dan jeragat, boleh putihkan kulit, eh siap boleh buang daki daki lagi tu. . Bukan pakai dekat muka saja. Satu badan pun boleh. Patut putih satu badan! Pakai Sabun Carmela rupanya. Sabun yang tiada bahan merbahaya yang penting selamat dan LULUS KKM. . Carmela Whitening Soap ==================== -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #kekasihpaksarela  #teampakcik  #mycoffeeprince  #neelofa  #neelofa  #igers  #fattzura  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #like4like  #kedaionline  #emmamaembong  #fattahamin  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
SUNBURN DAH HILANG, KULIT MAKIN PUTIH, JERAWAT DAH KECUT !
.
Wauuu wauu wauuu ! Banyaknya perubahan yang customer ni dapat lepas guna carmela whitening soap. Macaam tak percaya je kan ?
.
Sabun carmela ni memang ajaib. Dah la boleh pakai 1 badan dari muka sampai kaki, fungsi pulak bukan untuk mencerahkan sahaja, tapi all in one. Memang jimat sangat lah.
.
Rugi lah awak if tak grab sabun ni. Ramai yang dah cuba dan tergila gila kan sabun siap repeat sampai 4-5 box 😂
.

Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #redvelvet #neelofa #remyishak #ruangrezekihanania #handbagmurah #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kekasihpaksarela #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fatahamin
SUNBURN DAH HILANG, KULIT MAKIN PUTIH, JERAWAT DAH KECUT ! . Wauuu wauu wauuu ! Banyaknya perubahan yang customer ni dapat lepas guna carmela whitening soap. Macaam tak percaya je kan ? . Sabun carmela ni memang ajaib. Dah la boleh pakai 1 badan dari muka sampai kaki, fungsi pulak bukan untuk mencerahkan sahaja, tapi all in one. Memang jimat sangat lah. . Rugi lah awak if tak grab sabun ni. Ramai yang dah cuba dan tergila gila kan sabun siap repeat sampai 4-5 box 😂 . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #redvelvet  #neelofa  #remyishak  #ruangrezekihanania  #handbagmurah  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kekasihpaksarela  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fatahamin 
SUNBURN DAH HILANG, KULIT MAKIN PUTIH, JERAWAT DAH KECUT !
.
Wauuu wauu wauuu ! Banyaknya perubahan yang customer ni dapat lepas guna carmela whitening soap. Macaam tak percaya je kan ?
.
Sabun carmela ni memang ajaib. Dah la boleh pakai 1 badan dari muka sampai kaki, fungsi pulak bukan untuk mencerahkan sahaja, tapi all in one. Memang jimat sangat lah.
.
Rugi lah awak if tak grab sabun ni. Ramai yang dah cuba dan tergila gila kan sabun siap repeat sampai 4-5 box 😂
.

Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #redvelvet #neelofa #remyishak #ruangrezekihanania #handbagmurah #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kekasihpaksarela #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fatahamin
SUNBURN DAH HILANG, KULIT MAKIN PUTIH, JERAWAT DAH KECUT ! . Wauuu wauu wauuu ! Banyaknya perubahan yang customer ni dapat lepas guna carmela whitening soap. Macaam tak percaya je kan ? . Sabun carmela ni memang ajaib. Dah la boleh pakai 1 badan dari muka sampai kaki, fungsi pulak bukan untuk mencerahkan sahaja, tapi all in one. Memang jimat sangat lah. . Rugi lah awak if tak grab sabun ni. Ramai yang dah cuba dan tergila gila kan sabun siap repeat sampai 4-5 box 😂 . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #redvelvet  #neelofa  #remyishak  #ruangrezekihanania  #handbagmurah  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kekasihpaksarela  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fatahamin 
SUNBURN DAH HILANG, KULIT MAKIN PUTIH, JERAWAT DAH KECUT !
.
Wauuu wauu wauuu ! Banyaknya perubahan yang customer ni dapat lepas guna carmela whitening soap. Macaam tak percaya je kan ?
.
Sabun carmela ni memang ajaib. Dah la boleh pakai 1 badan dari muka sampai kaki, fungsi pulak bukan untuk mencerahkan sahaja, tapi all in one. Memang jimat sangat lah.
.
Rugi lah awak if tak grab sabun ni. Ramai yang dah cuba dan tergila gila kan sabun siap repeat sampai 4-5 box 😂
.

Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #redvelvet #neelofa #remyishak #ruangrezekihanania #handbagmurah #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kekasihpaksarela #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fatahamin
SUNBURN DAH HILANG, KULIT MAKIN PUTIH, JERAWAT DAH KECUT ! . Wauuu wauu wauuu ! Banyaknya perubahan yang customer ni dapat lepas guna carmela whitening soap. Macaam tak percaya je kan ? . Sabun carmela ni memang ajaib. Dah la boleh pakai 1 badan dari muka sampai kaki, fungsi pulak bukan untuk mencerahkan sahaja, tapi all in one. Memang jimat sangat lah. . Rugi lah awak if tak grab sabun ni. Ramai yang dah cuba dan tergila gila kan sabun siap repeat sampai 4-5 box 😂 . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #redvelvet  #neelofa  #remyishak  #ruangrezekihanania  #handbagmurah  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kekasihpaksarela  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fatahamin 
SABUN NI POWER SANGAT SIS!
.
Wow! Kemain dia puji melangit Sabun Carmela ni. Sebelum ni kulit muka breakout sebab asyik tukar tukar skincare. Dan lepas cuba Carmela ni terus jatuh hati tak nak tukar tukar produk skincare.
.
Duku kulit Sunburn sebab bersukan, lepas pakai carmela ni alhamdulillah slowly hilang. Jerawat pun dah tak naik lagiii. Seronoknyaa !!
.
Yang lagi best Carmela ni wangii tau. So kalau gosok2 dekat muka tu rasa best je. Wangiii. Korang kena cuba tau!
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #fattzura #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
SABUN NI POWER SANGAT SIS! . Wow! Kemain dia puji melangit Sabun Carmela ni. Sebelum ni kulit muka breakout sebab asyik tukar tukar skincare. Dan lepas cuba Carmela ni terus jatuh hati tak nak tukar tukar produk skincare. . Duku kulit Sunburn sebab bersukan, lepas pakai carmela ni alhamdulillah slowly hilang. Jerawat pun dah tak naik lagiii. Seronoknyaa !! . Yang lagi best Carmela ni wangii tau. So kalau gosok2 dekat muka tu rasa best je. Wangiii. Korang kena cuba tau! . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #fattzura  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
SABUN NI POWER SANGAT SIS!
.
Wow! Kemain dia puji melangit Sabun Carmela ni. Sebelum ni kulit muka breakout sebab asyik tukar tukar skincare. Dan lepas cuba Carmela ni terus jatuh hati tak nak tukar tukar produk skincare.
.
Duku kulit Sunburn sebab bersukan, lepas pakai carmela ni alhamdulillah slowly hilang. Jerawat pun dah tak naik lagiii. Seronoknyaa !!
.
Yang lagi best Carmela ni wangii tau. So kalau gosok2 dekat muka tu rasa best je. Wangiii. Korang kena cuba tau!
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #fattzura #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
SABUN NI POWER SANGAT SIS! . Wow! Kemain dia puji melangit Sabun Carmela ni. Sebelum ni kulit muka breakout sebab asyik tukar tukar skincare. Dan lepas cuba Carmela ni terus jatuh hati tak nak tukar tukar produk skincare. . Duku kulit Sunburn sebab bersukan, lepas pakai carmela ni alhamdulillah slowly hilang. Jerawat pun dah tak naik lagiii. Seronoknyaa !! . Yang lagi best Carmela ni wangii tau. So kalau gosok2 dekat muka tu rasa best je. Wangiii. Korang kena cuba tau! . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #fattzura  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
SABUN NI POWER SANGAT SIS!
.
Wow! Kemain dia puji melangit Sabun Carmela ni. Sebelum ni kulit muka breakout sebab asyik tukar tukar skincare. Dan lepas cuba Carmela ni terus jatuh hati tak nak tukar tukar produk skincare.
.
Duku kulit Sunburn sebab bersukan, lepas pakai carmela ni alhamdulillah slowly hilang. Jerawat pun dah tak naik lagiii. Seronoknyaa !!
.
Yang lagi best Carmela ni wangii tau. So kalau gosok2 dekat muka tu rasa best je. Wangiii. Korang kena cuba tau!
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #fattzura #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
SABUN NI POWER SANGAT SIS! . Wow! Kemain dia puji melangit Sabun Carmela ni. Sebelum ni kulit muka breakout sebab asyik tukar tukar skincare. Dan lepas cuba Carmela ni terus jatuh hati tak nak tukar tukar produk skincare. . Duku kulit Sunburn sebab bersukan, lepas pakai carmela ni alhamdulillah slowly hilang. Jerawat pun dah tak naik lagiii. Seronoknyaa !! . Yang lagi best Carmela ni wangii tau. So kalau gosok2 dekat muka tu rasa best je. Wangiii. Korang kena cuba tau! . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #fattzura  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
BEST SANGAT PAKAI SABUN NI!
.
Baru 2 hari guna Sabun Carmela ni dah seronok betul. Best sangat katanya.
.
Ye la dalam Carmela Whitening Soap ni ada Olive Oil, Coconut Oil, Glutathione, Collagen. Bukan takat putihkan kulit, boleh lembab kan kulit, cantikkan kulit, repair kulit yg rosak. Ish memang best lah!
.
Kenapa kena start mengunakan Carmela Whitening Soap?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #mycoffeeprince #neelofa #zulariffin #aydajebat #dekatkanjarakkita #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee  #kedaionline #fattzura #fattahamin #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
BEST SANGAT PAKAI SABUN NI! . Baru 2 hari guna Sabun Carmela ni dah seronok betul. Best sangat katanya. . Ye la dalam Carmela Whitening Soap ni ada Olive Oil, Coconut Oil, Glutathione, Collagen. Bukan takat putihkan kulit, boleh lembab kan kulit, cantikkan kulit, repair kulit yg rosak. Ish memang best lah! . Kenapa kena start mengunakan Carmela Whitening Soap? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffin  #aydajebat  #dekatkanjarakkita  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fattzura  #fattahamin  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP
.
Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢
.
Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍
.
====================
Carmela Whitening Soap
====================
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 .
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP . Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢 . Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍 . ==================== Carmela Whitening Soap ==================== -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
| INI BUKAN REKAAN. CARMELA SOAP DIYAKINI SELAMAT DIGUNAKAN |
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.
SAPE BOLEH GUNA?
-wanita & lelaki hak pentingkan penjagaan kulit
-dari baby bleh guna
-sesuai semua peringkat umur
-sesuai utk sluruh badan
-boleh kongsi suami isteri
-senang nk bawak g mana2
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕
❗N.O.T 170301870k .
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kekasihpaksarela #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #adibizara #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit
| INI BUKAN REKAAN. CARMELA SOAP DIYAKINI SELAMAT DIGUNAKAN | . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . SAPE BOLEH GUNA? -wanita & lelaki hak pentingkan penjagaan kulit -dari baby bleh guna -sesuai semua peringkat umur -sesuai utk sluruh badan -boleh kongsi suami isteri -senang nk bawak g mana2 . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕 ❗N.O.T 170301870k . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #kekasihpaksarela  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #adibizara  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit 
| INI BUKAN REKAAN. CARMELA SOAP DIYAKINI SELAMAT DIGUNAKAN |
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.
SAPE BOLEH GUNA?
-wanita & lelaki hak pentingkan penjagaan kulit
-dari baby bleh guna
-sesuai semua peringkat umur
-sesuai utk sluruh badan
-boleh kongsi suami isteri
-senang nk bawak g mana2
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕
❗N.O.T 170301870k .
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kekasihpaksarela #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #adibizara #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit
| INI BUKAN REKAAN. CARMELA SOAP DIYAKINI SELAMAT DIGUNAKAN | . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . SAPE BOLEH GUNA? -wanita & lelaki hak pentingkan penjagaan kulit -dari baby bleh guna -sesuai semua peringkat umur -sesuai utk sluruh badan -boleh kongsi suami isteri -senang nk bawak g mana2 . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕 ❗N.O.T 170301870k . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #kekasihpaksarela  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #adibizara  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit 
KULIT JERAWAT DAN MERAH MERAH DAH HILANG
.
Yayy! Seronok tengok kulit dia sekarang. Jerawat bekas jerawat merah merah semua dah tak ada lepas guna Sabun Carmela ni. .
Tak sangka guna sabun je boleh dapat kulit cantik macam ni. Makin hari makin tinggi confident tu. Tak da dah nak malu malu bila keluar rumah.
.
Kelebihan CARMELA WHITENING SOAP :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #fattzura #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
KULIT JERAWAT DAN MERAH MERAH DAH HILANG . Yayy! Seronok tengok kulit dia sekarang. Jerawat bekas jerawat merah merah semua dah tak ada lepas guna Sabun Carmela ni. . Tak sangka guna sabun je boleh dapat kulit cantik macam ni. Makin hari makin tinggi confident tu. Tak da dah nak malu malu bila keluar rumah. . Kelebihan CARMELA WHITENING SOAP : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #fattzura  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
| INI BUKAN REKAAN. CARMELA SOAP DIYAKINI SELAMAT DIGUNAKAN |
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.
SAPE BOLEH GUNA?
-wanita & lelaki hak pentingkan penjagaan kulit
-dari baby bleh guna
-sesuai semua peringkat umur
-sesuai utk sluruh badan
-boleh kongsi suami isteri
-senang nk bawak g mana2
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕
❗N.O.T 170301870k .
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kekasihpaksarela #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #adibizara #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit
| INI BUKAN REKAAN. CARMELA SOAP DIYAKINI SELAMAT DIGUNAKAN | . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . SAPE BOLEH GUNA? -wanita & lelaki hak pentingkan penjagaan kulit -dari baby bleh guna -sesuai semua peringkat umur -sesuai utk sluruh badan -boleh kongsi suami isteri -senang nk bawak g mana2 . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕 ❗N.O.T 170301870k . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #kekasihpaksarela  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #adibizara  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit 
PARUT JERAWAT HILANG, KULIT MAKIN FLAWLESS!
.
Dah ramai sebenarnya yang bagi feedback parut jerawat makin kurang , terus hilang, dah tak ada kesan2 hitam parut bila pakai Carmela Whitening Soap ni. .
Yes yes, tengok sendiri feedback ni tau. Sebelum pakai Carmela nampak kan kesan parut ada dekat pipi. Lepas pakai Carmela fuh fuh. Cun habis. Lawa terus kulit dia😍😍 U olls tak nak ke kulit cantik macam ni?
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #fattzura #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PARUT JERAWAT HILANG, KULIT MAKIN FLAWLESS! . Dah ramai sebenarnya yang bagi feedback parut jerawat makin kurang , terus hilang, dah tak ada kesan2 hitam parut bila pakai Carmela Whitening Soap ni. . Yes yes, tengok sendiri feedback ni tau. Sebelum pakai Carmela nampak kan kesan parut ada dekat pipi. Lepas pakai Carmela fuh fuh. Cun habis. Lawa terus kulit dia😍😍 U olls tak nak ke kulit cantik macam ni? . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #fattzura  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PARUT JERAWAT HILANG, KULIT MAKIN FLAWLESS!
.
Dah ramai sebenarnya yang bagi feedback parut jerawat makin kurang , terus hilang, dah tak ada kesan2 hitam parut bila pakai Carmela Whitening Soap ni. .
Yes yes, tengok sendiri feedback ni tau. Sebelum pakai Carmela nampak kan kesan parut ada dekat pipi. Lepas pakai Carmela fuh fuh. Cun habis. Lawa terus kulit dia😍😍 U olls tak nak ke kulit cantik macam ni?
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #fattzura #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PARUT JERAWAT HILANG, KULIT MAKIN FLAWLESS! . Dah ramai sebenarnya yang bagi feedback parut jerawat makin kurang , terus hilang, dah tak ada kesan2 hitam parut bila pakai Carmela Whitening Soap ni. . Yes yes, tengok sendiri feedback ni tau. Sebelum pakai Carmela nampak kan kesan parut ada dekat pipi. Lepas pakai Carmela fuh fuh. Cun habis. Lawa terus kulit dia😍😍 U olls tak nak ke kulit cantik macam ni? . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #fattzura  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PARUT JERAWAT HILANG, KULIT MAKIN FLAWLESS!
.
Dah ramai sebenarnya yang bagi feedback parut jerawat makin kurang , terus hilang, dah tak ada kesan2 hitam parut bila pakai Carmela Whitening Soap ni. .
Yes yes, tengok sendiri feedback ni tau. Sebelum pakai Carmela nampak kan kesan parut ada dekat pipi. Lepas pakai Carmela fuh fuh. Cun habis. Lawa terus kulit dia😍😍 U olls tak nak ke kulit cantik macam ni?
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #fattzura #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PARUT JERAWAT HILANG, KULIT MAKIN FLAWLESS! . Dah ramai sebenarnya yang bagi feedback parut jerawat makin kurang , terus hilang, dah tak ada kesan2 hitam parut bila pakai Carmela Whitening Soap ni. . Yes yes, tengok sendiri feedback ni tau. Sebelum pakai Carmela nampak kan kesan parut ada dekat pipi. Lepas pakai Carmela fuh fuh. Cun habis. Lawa terus kulit dia😍😍 U olls tak nak ke kulit cantik macam ni? . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #fattzura  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
SABUN AJAIB NI BOLEH DIGUNAKAN DI SEMUA TEMPAT
.
Semua tempat yang HITAM boleh pakai.
❤️MUKA
❤️TANGAN
❤️KAKI
TENGKUK
❤️KETIAK
❤️PERUT LEPAS BERSALIN
❤️EHEM-EHEM =) means kat "tuuttt" pun bole pakai?
mesti la boleh sayangku 
pakai sabun biasa memang tak hilang daki tu taw
.
SAPA YANG SESUAI PAKAI NI??
❤️MUKA BERJERAWAT N PARUT JERAWAT
❤️ IBU LEPAS BERSALIN
❤️ORG YG KULIT SENSITIF
❤️ ORANG YG ADA MASLAH KULIT MUKA..
❤️ ORANG YG SUKA BERCUTI DI PANTAI
❤️ MAK CIK YG NAK NMPAK MUDA MCM ANAK DARA...
.
ADA KKM TAK??
.
Ofcoz la ada😘 .
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kekasihpaksarela #teampakckk #handbagmurah #neelofa #zulariffin #igers #igers #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #like4like #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
SABUN AJAIB NI BOLEH DIGUNAKAN DI SEMUA TEMPAT . Semua tempat yang HITAM boleh pakai. ❤️MUKA ❤️TANGAN ❤️KAKI TENGKUK ❤️KETIAK ❤️PERUT LEPAS BERSALIN ❤️EHEM-EHEM =) means kat "tuuttt" pun bole pakai? mesti la boleh sayangku  pakai sabun biasa memang tak hilang daki tu taw . SAPA YANG SESUAI PAKAI NI?? ❤️MUKA BERJERAWAT N PARUT JERAWAT ❤️ IBU LEPAS BERSALIN ❤️ORG YG KULIT SENSITIF ❤️ ORANG YG ADA MASLAH KULIT MUKA.. ❤️ ORANG YG SUKA BERCUTI DI PANTAI ❤️ MAK CIK YG NAK NMPAK MUDA MCM ANAK DARA... . ADA KKM TAK?? . Ofcoz la ada😘 . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #kekasihpaksarela  #teampakckk  #handbagmurah  #neelofa  #zulariffin  #igers  #igers  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #like4like  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
SABUN AJAIB NI BOLEH DIGUNAKAN DI SEMUA TEMPAT
.
Semua tempat yang HITAM boleh pakai.
❤️MUKA
❤️TANGAN
❤️KAKI
TENGKUK
❤️KETIAK
❤️PERUT LEPAS BERSALIN
❤️EHEM-EHEM =) means kat "tuuttt" pun bole pakai?
mesti la boleh sayangku 
pakai sabun biasa memang tak hilang daki tu taw
.
SAPA YANG SESUAI PAKAI NI??
❤️MUKA BERJERAWAT N PARUT JERAWAT
❤️ IBU LEPAS BERSALIN
❤️ORG YG KULIT SENSITIF
❤️ ORANG YG ADA MASLAH KULIT MUKA..
❤️ ORANG YG SUKA BERCUTI DI PANTAI
❤️ MAK CIK YG NAK NMPAK MUDA MCM ANAK DARA...
.
ADA KKM TAK??
.
Ofcoz la ada😘 .
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kekasihpaksarela #teampakckk #handbagmurah #neelofa #zulariffin #igers #igers #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #like4like #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
SABUN AJAIB NI BOLEH DIGUNAKAN DI SEMUA TEMPAT . Semua tempat yang HITAM boleh pakai. ❤️MUKA ❤️TANGAN ❤️KAKI TENGKUK ❤️KETIAK ❤️PERUT LEPAS BERSALIN ❤️EHEM-EHEM =) means kat "tuuttt" pun bole pakai? mesti la boleh sayangku  pakai sabun biasa memang tak hilang daki tu taw . SAPA YANG SESUAI PAKAI NI?? ❤️MUKA BERJERAWAT N PARUT JERAWAT ❤️ IBU LEPAS BERSALIN ❤️ORG YG KULIT SENSITIF ❤️ ORANG YG ADA MASLAH KULIT MUKA.. ❤️ ORANG YG SUKA BERCUTI DI PANTAI ❤️ MAK CIK YG NAK NMPAK MUDA MCM ANAK DARA... . ADA KKM TAK?? . Ofcoz la ada😘 . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #kekasihpaksarela  #teampakckk  #handbagmurah  #neelofa  #zulariffin  #igers  #igers  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #like4like  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
REPEAT ORDER LAGI!
.
Bila customer yang dah beli Carmela Whitening Soap ni mesej semula nak order lagi. Memang tak perlu tanya pun cik nat dah boleh agak sabun Carmela mesti serasi dengan kulit awak!
.
Tak tau nak cakap macam mana bila setiap hari ada saja feedback pengguna Sabun Carmela ni. Sabun yang makin hari semakin viral dengan kehebatan nya. Bukan sabun biasa biasa tau. Sabun yang boleh baikkan macam2 masalah kulit. Sunburn, jerawat , jeragat, hitam dekat celah2 pelipat. Fuhh macam2. .
Rugi la siapa yang masih nak fikir fikir tuuu😙😙
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #fattzura #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
REPEAT ORDER LAGI! . Bila customer yang dah beli Carmela Whitening Soap ni mesej semula nak order lagi. Memang tak perlu tanya pun cik nat dah boleh agak sabun Carmela mesti serasi dengan kulit awak! . Tak tau nak cakap macam mana bila setiap hari ada saja feedback pengguna Sabun Carmela ni. Sabun yang makin hari semakin viral dengan kehebatan nya. Bukan sabun biasa biasa tau. Sabun yang boleh baikkan macam2 masalah kulit. Sunburn, jerawat , jeragat, hitam dekat celah2 pelipat. Fuhh macam2. . Rugi la siapa yang masih nak fikir fikir tuuu😙😙 . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #fattzura  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
REPEAT ORDER LAGI!
.
Bila customer yang dah beli Carmela Whitening Soap ni mesej semula nak order lagi. Memang tak perlu tanya pun cik nat dah boleh agak sabun Carmela mesti serasi dengan kulit awak!
.
Tak tau nak cakap macam mana bila setiap hari ada saja feedback pengguna Sabun Carmela ni. Sabun yang makin hari semakin viral dengan kehebatan nya. Bukan sabun biasa biasa tau. Sabun yang boleh baikkan macam2 masalah kulit. Sunburn, jerawat , jeragat, hitam dekat celah2 pelipat. Fuhh macam2. .
Rugi la siapa yang masih nak fikir fikir tuuu😙😙
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #fattzura #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
REPEAT ORDER LAGI! . Bila customer yang dah beli Carmela Whitening Soap ni mesej semula nak order lagi. Memang tak perlu tanya pun cik nat dah boleh agak sabun Carmela mesti serasi dengan kulit awak! . Tak tau nak cakap macam mana bila setiap hari ada saja feedback pengguna Sabun Carmela ni. Sabun yang makin hari semakin viral dengan kehebatan nya. Bukan sabun biasa biasa tau. Sabun yang boleh baikkan macam2 masalah kulit. Sunburn, jerawat , jeragat, hitam dekat celah2 pelipat. Fuhh macam2. . Rugi la siapa yang masih nak fikir fikir tuuu😙😙 . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #fattzura  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
TERUJA KALI PERTAMA GUNA😍
.
Bila customer pm bagitau #carmelawhiteningsoap soap dah sampai mostly semua dah cuba dulu. Punya tak sabar kan. Dann percayalah walau pun baru sekali guna dah ada rasa kesan. Kulit rasa lembut halus.
.
Yang mana nak make up lebih flawless tu kan boleh cuci muka guna Carmela ni tau. Nanti bila make up cantik elok je. Make up pun tahan lama sebab kulit jd tak berminyak walaupun dok tengah panas tu. Haa best ke best sangattt.
.
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
TERUJA KALI PERTAMA GUNA😍 . Bila customer pm bagitau #carmelawhiteningsoap  soap dah sampai mostly semua dah cuba dulu. Punya tak sabar kan. Dann percayalah walau pun baru sekali guna dah ada rasa kesan. Kulit rasa lembut halus. . Yang mana nak make up lebih flawless tu kan boleh cuci muka guna Carmela ni tau. Nanti bila make up cantik elok je. Make up pun tahan lama sebab kulit jd tak berminyak walaupun dok tengah panas tu. Haa best ke best sangattt. . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
TERUJA KALI PERTAMA GUNA😍
.
Bila customer pm bagitau #carmelawhiteningsoap soap dah sampai mostly semua dah cuba dulu. Punya tak sabar kan. Dann percayalah walau pun baru sekali guna dah ada rasa kesan. Kulit rasa lembut halus.
.
Yang mana nak make up lebih flawless tu kan boleh cuci muka guna Carmela ni tau. Nanti bila make up cantik elok je. Make up pun tahan lama sebab kulit jd tak berminyak walaupun dok tengah panas tu. Haa best ke best sangattt.
.
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
TERUJA KALI PERTAMA GUNA😍 . Bila customer pm bagitau #carmelawhiteningsoap  soap dah sampai mostly semua dah cuba dulu. Punya tak sabar kan. Dann percayalah walau pun baru sekali guna dah ada rasa kesan. Kulit rasa lembut halus. . Yang mana nak make up lebih flawless tu kan boleh cuci muka guna Carmela ni tau. Nanti bila make up cantik elok je. Make up pun tahan lama sebab kulit jd tak berminyak walaupun dok tengah panas tu. Haa best ke best sangattt. . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
TERUJA KALI PERTAMA GUNA😍
.
Bila customer pm bagitau #carmelawhiteningsoap soap dah sampai mostly semua dah cuba dulu. Punya tak sabar kan. Dann percayalah walau pun baru sekali guna dah ada rasa kesan. Kulit rasa lembut halus.
.
Yang mana nak make up lebih flawless tu kan boleh cuci muka guna Carmela ni tau. Nanti bila make up cantik elok je. Make up pun tahan lama sebab kulit jd tak berminyak walaupun dok tengah panas tu. Haa best ke best sangattt.
.
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
TERUJA KALI PERTAMA GUNA😍 . Bila customer pm bagitau #carmelawhiteningsoap  soap dah sampai mostly semua dah cuba dulu. Punya tak sabar kan. Dann percayalah walau pun baru sekali guna dah ada rasa kesan. Kulit rasa lembut halus. . Yang mana nak make up lebih flawless tu kan boleh cuci muka guna Carmela ni tau. Nanti bila make up cantik elok je. Make up pun tahan lama sebab kulit jd tak berminyak walaupun dok tengah panas tu. Haa best ke best sangattt. . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PUTIH NYA 😱😱😱
.
Biar betul? Yea betul la tu. Pakai sabun Carmela je ni. Sabun Carmela ni bukan pakai dekat muka je tau tapi satu badan. Wow putih satu badan la macam ni !
.
.
====================
Carmela Whitening Soap
====================
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #redvelvet #neelofa #zulariffin #igers #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #like4like #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PUTIH NYA 😱😱😱 . Biar betul? Yea betul la tu. Pakai sabun Carmela je ni. Sabun Carmela ni bukan pakai dekat muka je tau tapi satu badan. Wow putih satu badan la macam ni ! . . ==================== Carmela Whitening Soap ==================== -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #igers  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #like4like  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
BETULLAH CARMELA BEAUTY NI BERKESAN !
.
CARMELA BEAUTY sesuai bagi :-
✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
✔suri rumah yang ingin menambat hati suami
✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ .
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #fattzura #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
BETULLAH CARMELA BEAUTY NI BERKESAN ! . CARMELA BEAUTY sesuai bagi :- ✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit ✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik ✔suri rumah yang ingin menambat hati suami ✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #fattzura  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PUTIH NYA 😱😱😱
.
Biar betul? Yea betul la tu. Pakai sabun Carmela je ni. Sabun Carmela ni bukan pakai dekat muka je tau tapi satu badan. Wow putih satu badan la macam ni !
.
.
====================
Carmela Whitening Soap
====================
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #redvelvet #neelofa #zulariffin #igers #codpuchong #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #like4like #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PUTIH NYA 😱😱😱 . Biar betul? Yea betul la tu. Pakai sabun Carmela je ni. Sabun Carmela ni bukan pakai dekat muka je tau tapi satu badan. Wow putih satu badan la macam ni ! . . ==================== Carmela Whitening Soap ==================== -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #igers  #codpuchong  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #like4like  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PORI MENGECIL LEPAS GUNA CARMELA
.
Cantikknyaa diaa!! Sebelum guna Carmela pori terbuka nampak jelas sangat katanya. Whitehead pun kemain bebas dekat bahagian dagu.
.
Lepas bercarmela kulit makin licin makin berseri. Nampak lebih fresh 😍😍. Siapa kata guna sabun saja tak boleh dapat kulit cantik?? See kulit adik makin cantik makin lawa ❤️❤️
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ .
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #umayrharis #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #codpuchong #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #ask2017 #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PORI MENGECIL LEPAS GUNA CARMELA . Cantikknyaa diaa!! Sebelum guna Carmela pori terbuka nampak jelas sangat katanya. Whitehead pun kemain bebas dekat bahagian dagu. . Lepas bercarmela kulit makin licin makin berseri. Nampak lebih fresh 😍😍. Siapa kata guna sabun saja tak boleh dapat kulit cantik?? See kulit adik makin cantik makin lawa ❤️❤️ . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #umayrharis  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #codpuchong  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #ask2017  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PORI MENGECIL LEPAS GUNA CARMELA
.
Cantikknyaa diaa!! Sebelum guna Carmela pori terbuka nampak jelas sangat katanya. Whitehead pun kemain bebas dekat bahagian dagu.
.
Lepas bercarmela kulit makin licin makin berseri. Nampak lebih fresh 😍😍. Siapa kata guna sabun saja tak boleh dapat kulit cantik?? See kulit adik makin cantik makin lawa ❤️❤️
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ .
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #umayrharis #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #codpuchong #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #ask2017 #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PORI MENGECIL LEPAS GUNA CARMELA . Cantikknyaa diaa!! Sebelum guna Carmela pori terbuka nampak jelas sangat katanya. Whitehead pun kemain bebas dekat bahagian dagu. . Lepas bercarmela kulit makin licin makin berseri. Nampak lebih fresh 😍😍. Siapa kata guna sabun saja tak boleh dapat kulit cantik?? See kulit adik makin cantik makin lawa ❤️❤️ . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #umayrharis  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #codpuchong  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #ask2017  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PORI MENGECIL LEPAS GUNA CARMELA
.
Cantikknyaa diaa!! Sebelum guna Carmela pori terbuka nampak jelas sangat katanya. Whitehead pun kemain bebas dekat bahagian dagu.
.
Lepas bercarmela kulit makin licin makin berseri. Nampak lebih fresh 😍😍. Siapa kata guna sabun saja tak boleh dapat kulit cantik?? See kulit adik makin cantik makin lawa ❤️❤️
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ .
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #umayrharis #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #codpuchong #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #ask2017 #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PORI MENGECIL LEPAS GUNA CARMELA . Cantikknyaa diaa!! Sebelum guna Carmela pori terbuka nampak jelas sangat katanya. Whitehead pun kemain bebas dekat bahagian dagu. . Lepas bercarmela kulit makin licin makin berseri. Nampak lebih fresh 😍😍. Siapa kata guna sabun saja tak boleh dapat kulit cantik?? See kulit adik makin cantik makin lawa ❤️❤️ . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #umayrharis  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #codpuchong  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #ask2017  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
FOUNDER PUN KULIT FLAWLESS .
BETULLAH CARMELA BEAUTY NI BERKESAN !
.
CARMELA BEAUTY sesuai bagi :-
✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
✔suri rumah yang ingin menambat hati suami
✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ .
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #umayrharis #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #codpuchong #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #ask2017 #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
FOUNDER PUN KULIT FLAWLESS . BETULLAH CARMELA BEAUTY NI BERKESAN ! . CARMELA BEAUTY sesuai bagi :- ✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit ✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik ✔suri rumah yang ingin menambat hati suami ✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #umayrharis  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #codpuchong  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #ask2017  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
JERAWAT TAK NAIK DAH,MUKA KURANG BERMINYAK, TANGAN DAH MAKIN PUTIH.
.
Ajaib kan. Pakai Sabun Carmela je jerawat pun dah takut nak singgah singgah. Kulit pun dah tak berminyak. Biasa kulit berminyak la punca jerawat tau.
.
Tangan dah makin cerah lepas cuci dengan Carmela ni. Bestt sangat carmela ni kan. Patut la berebut2 orang nak beli sekarang 😍
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.

Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #redvelvet #neelofa  #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #lelakiitupemilikhatiku #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fattahaminfazura
JERAWAT TAK NAIK DAH,MUKA KURANG BERMINYAK, TANGAN DAH MAKIN PUTIH. . Ajaib kan. Pakai Sabun Carmela je jerawat pun dah takut nak singgah singgah. Kulit pun dah tak berminyak. Biasa kulit berminyak la punca jerawat tau. . Tangan dah makin cerah lepas cuci dengan Carmela ni. Bestt sangat carmela ni kan. Patut la berebut2 orang nak beli sekarang 😍 . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #redvelvet  #neelofa  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #lelakiitupemilikhatiku  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fattahaminfazura 
MENYESAL ORDER SEKETUL!
.
Baru sampai sabun Carmela terus cuba. Sental sebelah tangan dah tu cuci dan bandingkan dengan tangan sebelah. Fuh menjadi! .
Keluar segala daki daki lama. Terus nampak kulit makin cerah. Menyesal order seketul je kalau tau best macam ni. 😍
.
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #mycoffeeprince #neelofa #zulariffi #kualalumpur #codpuchong #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee  #kedaionline #fattzura #fattahamin #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
MENYESAL ORDER SEKETUL! . Baru sampai sabun Carmela terus cuba. Sental sebelah tangan dah tu cuci dan bandingkan dengan tangan sebelah. Fuh menjadi! . Keluar segala daki daki lama. Terus nampak kulit makin cerah. Menyesal order seketul je kalau tau best macam ni. 😍 . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffi  #kualalumpur  #codpuchong  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fattzura  #fattahamin  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
CERAH SELEPAS 7 HARI PENGGUNAAN SABUN CARMELA
.
Fuhhh biar betul ni. Awak nampak kan gambar sebelum selepas dekat atas ni ? Kesan dia ketara sangat kan ? Jangan cakap cik nat edit ya. Ni feedback freshh freshh dari customer tau.
.
Sabun carmela ni bukan kegunaan untuk muka saje tau. Tapi boleh digunakan 1 badan. So mana2 bahagian badan yang berkerak ke berbelang sebab sunburn ke, ha tonyohh2 sikit sabun carmela dekat situ. Jangan lupa ambik gambar sebelum guna. Nanti dah 2 minggu ambik gambar after pulak. Pastu compare tau.
.
Nak cuba  Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
CERAH SELEPAS 7 HARI PENGGUNAAN SABUN CARMELA . Fuhhh biar betul ni. Awak nampak kan gambar sebelum selepas dekat atas ni ? Kesan dia ketara sangat kan ? Jangan cakap cik nat edit ya. Ni feedback freshh freshh dari customer tau. . Sabun carmela ni bukan kegunaan untuk muka saje tau. Tapi boleh digunakan 1 badan. So mana2 bahagian badan yang berkerak ke berbelang sebab sunburn ke, ha tonyohh2 sikit sabun carmela dekat situ. Jangan lupa ambik gambar sebelum guna. Nanti dah 2 minggu ambik gambar after pulak. Pastu compare tau. . Nak cuba Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PARUT LAMA PUDAR LEPAS GUNA SABUN CARMELA
.
Selama ni macam macam dah cuba parut lama susah nya nak hilang. Tak sangka guna sabun Carmela je parut tu dah makin pudar.
.
Patut la ramai sangat cakap pasal sabun Carmela ni. Rupanya memang best. Bukan takat boleh putihkan kulit. Boleh pudar dan hilangkan parut2 sekali. .
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.

Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #lelakiitupemilikhatiku #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fattahaminfazura #handbagmurah #handbagborong
PARUT LAMA PUDAR LEPAS GUNA SABUN CARMELA . Selama ni macam macam dah cuba parut lama susah nya nak hilang. Tak sangka guna sabun Carmela je parut tu dah makin pudar. . Patut la ramai sangat cakap pasal sabun Carmela ni. Rupanya memang best. Bukan takat boleh putihkan kulit. Boleh pudar dan hilangkan parut2 sekali. . . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #lelakiitupemilikhatiku  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fattahaminfazura  #handbagmurah  #handbagborong 
JERAWAT TAK NAIK DAH,MUKA KURANG BERMINYAK, TANGAN DAH MAKIN PUTIH.
.
Ajaib kan. Pakai Sabun Carmela je jerawat pun dah takut nak singgah singgah. Kulit pun dah tak berminyak. Biasa kulit berminyak la punca jerawat tau.
.
Tangan dah makin cerah lepas cuci dengan Carmela ni. Bestt sangat carmela ni kan. Patut la berebut2 orang nak beli sekarang 😍
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.

Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #redvelvet #neelofa  #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #lelakiitupemilikhatiku #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fattahaminfazura
JERAWAT TAK NAIK DAH,MUKA KURANG BERMINYAK, TANGAN DAH MAKIN PUTIH. . Ajaib kan. Pakai Sabun Carmela je jerawat pun dah takut nak singgah singgah. Kulit pun dah tak berminyak. Biasa kulit berminyak la punca jerawat tau. . Tangan dah makin cerah lepas cuci dengan Carmela ni. Bestt sangat carmela ni kan. Patut la berebut2 orang nak beli sekarang 😍 . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #redvelvet  #neelofa  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #lelakiitupemilikhatiku  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fattahaminfazura 
MENYESAL ORDER SEKETUL!
.
Baru sampai sabun Carmela terus cuba. Sental sebelah tangan dah tu cuci dan bandingkan dengan tangan sebelah. Fuh menjadi! .
Keluar segala daki daki lama. Terus nampak kulit makin cerah. Menyesal order seketul je kalau tau best macam ni. 😍
.
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #mycoffeeprince #neelofa #zulariffi #kualalumpur #codpuchong #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee  #kedaionline #fattzura #fattahamin #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
MENYESAL ORDER SEKETUL! . Baru sampai sabun Carmela terus cuba. Sental sebelah tangan dah tu cuci dan bandingkan dengan tangan sebelah. Fuh menjadi! . Keluar segala daki daki lama. Terus nampak kulit makin cerah. Menyesal order seketul je kalau tau best macam ni. 😍 . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffi  #kualalumpur  #codpuchong  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fattzura  #fattahamin  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
SEMUA ORANG BOLEH MENGGUNAKAN CARMELA 😍
.
Wahh sis ni suka sangat kulit dia makin cerah. Jangan risau Carmela Whitening Soap takde menggunakan bahan merbahaya. No chemical! Kan dah LULUS KKM so tak perlu risau. .
Bahan bahan yg selamat digunakan. Ada Olive Oil, Coconut Oil ,Collagen dan Glutathione. Bagus untuk kulit. Bukan takat bagi kulit putih tapi mencantikkan lagi struktur kulit kita tau .😍
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.

Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mycoffeeprince #neelofa #lelakiitupemilikhatiku #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #lelakiitupemilikhatiku #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fattahaminfazura
SEMUA ORANG BOLEH MENGGUNAKAN CARMELA 😍 . Wahh sis ni suka sangat kulit dia makin cerah. Jangan risau Carmela Whitening Soap takde menggunakan bahan merbahaya. No chemical! Kan dah LULUS KKM so tak perlu risau. . Bahan bahan yg selamat digunakan. Ada Olive Oil, Coconut Oil ,Collagen dan Glutathione. Bagus untuk kulit. Bukan takat bagi kulit putih tapi mencantikkan lagi struktur kulit kita tau .😍 . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mycoffeeprince  #neelofa  #lelakiitupemilikhatiku  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #lelakiitupemilikhatiku  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fattahaminfazura 
TAK PERLU BAZIR PAKAI PRODUK MAHAL MAHAL
.
Wahh adik manis ni siap cakap dekat kawan dia tak payah nak beli produk mahal-mahal. Pakai Sabun Carmela ni saja pun dah dapat kulit cantik. Tak perlu nak banyak skincare.
.
Tengok berbeza betul kan. Bagus adik ni amalkan Carmela untuk luaran dan Belleza Collagen untuk dalaman. Dua-dua untuk putih dan cantikkan kulit. Tak hairan kalau kesan dia 2x ganda lebih cepat. .
Kenapa kena start mengunakan Carmela Whitening Soap?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunakan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dalam 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kekasihpaksarela #remyishak #mycoffeeprince #neelofa #teampakcik #handbagmurah #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki  #kedaionline #fattzura #fattahamin #erezeki #igers #like4like #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
TAK PERLU BAZIR PAKAI PRODUK MAHAL MAHAL . Wahh adik manis ni siap cakap dekat kawan dia tak payah nak beli produk mahal-mahal. Pakai Sabun Carmela ni saja pun dah dapat kulit cantik. Tak perlu nak banyak skincare. . Tengok berbeza betul kan. Bagus adik ni amalkan Carmela untuk luaran dan Belleza Collagen untuk dalaman. Dua-dua untuk putih dan cantikkan kulit. Tak hairan kalau kesan dia 2x ganda lebih cepat. . Kenapa kena start mengunakan Carmela Whitening Soap? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunakan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dalam 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #kekasihpaksarela  #remyishak  #mycoffeeprince  #neelofa  #teampakcik  #handbagmurah  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #kedaionline  #fattzura  #fattahamin  #erezeki  #igers  #like4like  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
CLOSE UP | TAK PERLU BAZIR PAKAI PRODUK MAHAL MAHAL
.
Wahh adik manis ni siap cakap dekat kawan dia tak payah nak beli produk mahal-mahal. Pakai Sabun Carmela ni saja pun dah dapat kulit cantik. Tak perlu nak banyak skincare.
.
Tengok berbeza betul kan. Bagus adik ni amalkan Carmela untuk luaran dan Belleza Collagen untuk dalaman. Dua-dua untuk putih dan cantikkan kulit. Tak hairan kalau kesan dia 2x ganda lebih cepat. .
Kenapa kena start mengunakan Carmela Whitening Soap?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunakan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dalam 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kekasihpaksarela #remyishak #mycoffeeprince #neelofa #teampakcik #handbagmurah #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki  #kedaionline #fattzura #fattahamin #erezeki #igers #like4like #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
CLOSE UP | TAK PERLU BAZIR PAKAI PRODUK MAHAL MAHAL . Wahh adik manis ni siap cakap dekat kawan dia tak payah nak beli produk mahal-mahal. Pakai Sabun Carmela ni saja pun dah dapat kulit cantik. Tak perlu nak banyak skincare. . Tengok berbeza betul kan. Bagus adik ni amalkan Carmela untuk luaran dan Belleza Collagen untuk dalaman. Dua-dua untuk putih dan cantikkan kulit. Tak hairan kalau kesan dia 2x ganda lebih cepat. . Kenapa kena start mengunakan Carmela Whitening Soap? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunakan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dalam 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #kekasihpaksarela  #remyishak  #mycoffeeprince  #neelofa  #teampakcik  #handbagmurah  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #kedaionline  #fattzura  #fattahamin  #erezeki  #igers  #like4like  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
🐰 -  BETULLAH CARMELA BEAUTY NI BERKESAN !
.
CARMELA BEAUTY sesuai bagi :-
✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
✔suri rumah yang ingin menambat hati suami
✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗
.
Nak cuba? 💖💖 whatsapp kak as +014-340 4510
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #mycoffeeprince #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #lelakiitupemilikhatiku #dekatkanjarakkita #fazura #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
🐰 - BETULLAH CARMELA BEAUTY NI BERKESAN ! . CARMELA BEAUTY sesuai bagi :- ✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit ✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik ✔suri rumah yang ingin menambat hati suami ✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? 💖💖 whatsapp kak as +014-340 4510 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #lelakiitupemilikhatiku  #dekatkanjarakkita  #fazura  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
JERAWAT TAK NAIK DAH,MUKA KURANG BERMINYAK, TANGAN DAH MAKIN PUTIH.
.
Ajaib kan. Pakai Sabun Carmela je jerawat pun dah takut nak singgah singgah. Kulit pun dah tak berminyak. Biasa kulit berminyak la punca jerawat tau.
.
Tangan dah makin cerah lepas cuci dengan Carmela ni. Bestt sangat carmela ni kan. Patut la berebut2 orang nak beli sekarang 😍
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.

Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #lelakiitupemilikhatiku #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fattahaminfazura
JERAWAT TAK NAIK DAH,MUKA KURANG BERMINYAK, TANGAN DAH MAKIN PUTIH. . Ajaib kan. Pakai Sabun Carmela je jerawat pun dah takut nak singgah singgah. Kulit pun dah tak berminyak. Biasa kulit berminyak la punca jerawat tau. . Tangan dah makin cerah lepas cuci dengan Carmela ni. Bestt sangat carmela ni kan. Patut la berebut2 orang nak beli sekarang 😍 . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #lelakiitupemilikhatiku  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fattahaminfazura 
ECZEMA PUN MAKIN KURANG LEPAS GUNA SABUN CARMELA
.
Bukan setakat untuk putihkan kulit untuk bersihkan kulit. Masalah eczema pun boleh. Dalam Carmela kan ada Olive Oil. Olive oil banyak khasiat especially untuk kulit kita. No wonder kulit kering sebab eczema pun boleh makin baik.
.
Paling best pakai Carmela ni kulit lembab je tau. Kulit berminyak pun confirm rasa makin oke. Moist je hari2. Carmela ni selamat. So no worries ok!
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #mycoffeeprince #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #lelakiitupemilikhatiku #dekatkanjarakkita #fazura #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
ECZEMA PUN MAKIN KURANG LEPAS GUNA SABUN CARMELA . Bukan setakat untuk putihkan kulit untuk bersihkan kulit. Masalah eczema pun boleh. Dalam Carmela kan ada Olive Oil. Olive oil banyak khasiat especially untuk kulit kita. No wonder kulit kering sebab eczema pun boleh makin baik. . Paling best pakai Carmela ni kulit lembab je tau. Kulit berminyak pun confirm rasa makin oke. Moist je hari2. Carmela ni selamat. So no worries ok! . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #lelakiitupemilikhatiku  #dekatkanjarakkita  #fazura  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
Mesti korang nak tahu ape function sabun carmela ni kan ? Meh lily share apa yang best sangat
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hlg jerawat & jeragat
🍀parut 10 thun lepas pn hilang
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eszecma serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀bexki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.
SAPE BOLEH GUNA?
-wanita & lelaki hak pentingkan penjagaan kulit
-dari baby bleh guna
-sesuai semua peringkat umur
-sesuai utk sluruh badan
-boleh kongsi suami isteri
-sng nk bawak g mana2
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia yanv bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k
Mesti korang nak tahu ape function sabun carmela ni kan ? Meh lily share apa yang best sangat . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hlg jerawat & jeragat 🍀parut 10 thun lepas pn hilang 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eszecma serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀bexki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . SAPE BOLEH GUNA? -wanita & lelaki hak pentingkan penjagaan kulit -dari baby bleh guna -sesuai semua peringkat umur -sesuai utk sluruh badan -boleh kongsi suami isteri -sng nk bawak g mana2 . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia yanv bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k
Dah dapat Sabun Carmela 😍
.
Jangan lupa ambik gambar before dan after seminggu. Baru la nampak kesan ketara tu ❤
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
Kalau berkenan dihati tu, boleh cepat2 whatsapp +014-340 4510
Dah dapat Sabun Carmela 😍 . Jangan lupa ambik gambar before dan after seminggu. Baru la nampak kesan ketara tu ❤ . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . Kalau berkenan dihati tu, boleh cepat2 whatsapp +014-340 4510
3 HARI DAH NAMPAK PERUBAHAN??
.
.
Yaaa baru 3 hari guna #carmelasoap ni. Parut jerawat dah makin pudar. Yang penting konsisten tau. Baru la cepat nampak kesan.
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari .
🍀boleh putih celah ketiak n paha .
🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat .
🍀parut 10 thun lepas pun boleh hilang .
🍀boleh hilangkan black & white head .
🍀kecilkan liang2 pori .
🍀merawat kulit sensitif & eszekma serta kulit kering & kusam .
🍀menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
🍀membaiki semula kulit rosak.
🍀semua jenis kulit boleh guna
🍀free chemical .
.
.
Nak cuba? Terus whatsapp mila 0174656236
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #redvelvet #neelofa #zulariffin #pulaupinang #codkepalabatas #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #ask2017 #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
3 HARI DAH NAMPAK PERUBAHAN?? . . Yaaa baru 3 hari guna #carmelasoap  ni. Parut jerawat dah makin pudar. Yang penting konsisten tau. Baru la cepat nampak kesan. . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari . 🍀boleh putih celah ketiak n paha . 🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat . 🍀parut 10 thun lepas pun boleh hilang . 🍀boleh hilangkan black & white head . 🍀kecilkan liang2 pori . 🍀merawat kulit sensitif & eszekma serta kulit kering & kusam . 🍀menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 🍀membaiki semula kulit rosak. 🍀semua jenis kulit boleh guna 🍀free chemical . . . Nak cuba? Terus whatsapp mila 0174656236 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #pulaupinang  #codkepalabatas  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #ask2017  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
SUNBURN DAH HILANG, KULIT MAKIN PUTIH, JERAWAT DAH KECUT !
.
Wauuu wauu wauuu ! Banyaknya perubahan yang customer ni dapat lepas guna carmela whitening soap. Macaam tak percaya je kan ?
.
Sabun carmela ni memang ajaib. Dah la boleh pakai 1 badan dari muka sampai kaki, fungsi pulak bukan untuk mencerahkan sahaja, tapi all in one. Memang jimat sangat lah.
.
Rugi lah awak if tak grab sabun ni. Ramai yang dah cuba dan tergila gila kan sabun siap repeat sampai 4-5 box 😂
.

Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #lelakiitupemilikhatiku #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fatahamin
SUNBURN DAH HILANG, KULIT MAKIN PUTIH, JERAWAT DAH KECUT ! . Wauuu wauu wauuu ! Banyaknya perubahan yang customer ni dapat lepas guna carmela whitening soap. Macaam tak percaya je kan ? . Sabun carmela ni memang ajaib. Dah la boleh pakai 1 badan dari muka sampai kaki, fungsi pulak bukan untuk mencerahkan sahaja, tapi all in one. Memang jimat sangat lah. . Rugi lah awak if tak grab sabun ni. Ramai yang dah cuba dan tergila gila kan sabun siap repeat sampai 4-5 box 😂 . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #lelakiitupemilikhatiku  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fatahamin 
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP
.
Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢
.
Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍
.
====================
Carmela Whitening Soap
====================
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 .
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP . Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢 . Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍 . ==================== Carmela Whitening Soap ==================== -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP
.
Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢
.
Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍
.
====================
Carmela Whitening Soap
====================
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 .
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP . Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢 . Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍 . ==================== Carmela Whitening Soap ==================== -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
SEMUA ORANG BOLEH MENGGUNAKAN CARMELA 😍
.
Wahh sis ni suka sangat kulit dia makin cerah. Jangan risau Carmela Whitening Soap takde menggunakan bahan merbahaya. No chemical! Kan dah LULUS KKM so tak perlu risau.
.
Bahan bahan yg selamat digunakan. Ada Olive Oil, Coconut Oil ,Collagen dan Glutathione. Bagus untuk kulit. Bukan takat bagi kulit putih tapi mencantikkan lagi struktur kulit kita tau .😍
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.

Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mycoffeeprince #neelofa #lelakiitupemilikhatiku #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #lelakiitupemilikhatiku #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fattahaminfazura
SEMUA ORANG BOLEH MENGGUNAKAN CARMELA 😍 . Wahh sis ni suka sangat kulit dia makin cerah. Jangan risau Carmela Whitening Soap takde menggunakan bahan merbahaya. No chemical! Kan dah LULUS KKM so tak perlu risau. . Bahan bahan yg selamat digunakan. Ada Olive Oil, Coconut Oil ,Collagen dan Glutathione. Bagus untuk kulit. Bukan takat bagi kulit putih tapi mencantikkan lagi struktur kulit kita tau .😍 . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mycoffeeprince  #neelofa  #lelakiitupemilikhatiku  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #lelakiitupemilikhatiku  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fattahaminfazura 
SEMUA ORANG BOLEH MENGGUNAKAN CARMELA 😍
.
Wahh sis ni suka sangat kulit dia makin cerah. Jangan risau Carmela Whitening Soap takde menggunakan bahan merbahaya. No chemical! Kan dah LULUS KKM so tak perlu risau.
.
Bahan bahan yg selamat digunakan. Ada Olive Oil, Coconut Oil ,Collagen dan Glutathione. Bagus untuk kulit. Bukan takat bagi kulit putih tapi mencantikkan lagi struktur kulit kita tau .😍
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.

Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mycoffeeprince #neelofa #lelakiitupemilikhatiku #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #lelakiitupemilikhatiku #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fattahaminfazura
SEMUA ORANG BOLEH MENGGUNAKAN CARMELA 😍 . Wahh sis ni suka sangat kulit dia makin cerah. Jangan risau Carmela Whitening Soap takde menggunakan bahan merbahaya. No chemical! Kan dah LULUS KKM so tak perlu risau. . Bahan bahan yg selamat digunakan. Ada Olive Oil, Coconut Oil ,Collagen dan Glutathione. Bagus untuk kulit. Bukan takat bagi kulit putih tapi mencantikkan lagi struktur kulit kita tau .😍 . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mycoffeeprince  #neelofa  #lelakiitupemilikhatiku  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #lelakiitupemilikhatiku  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fattahaminfazura 
SEMUA ORANG BOLEH MENGGUNAKAN CARMELA 😍
.
Wahh sis ni suka sangat kulit dia makin cerah. Jangan risau Carmela Whitening Soap takde menggunakan bahan merbahaya. No chemical! Kan dah LULUS KKM so tak perlu risau. .
Bahan bahan yg selamat digunakan. Ada Olive Oil, Coconut Oil ,Collagen dan Glutathione. Bagus untuk kulit. Bukan takat bagi kulit putih tapi mencantikkan lagi struktur kulit kita tau .😍
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.

Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mycoffeeprince #neelofa #lelakiitupemilikhatiku #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #lelakiitupemilikhatiku #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fattahaminfazura
SEMUA ORANG BOLEH MENGGUNAKAN CARMELA 😍 . Wahh sis ni suka sangat kulit dia makin cerah. Jangan risau Carmela Whitening Soap takde menggunakan bahan merbahaya. No chemical! Kan dah LULUS KKM so tak perlu risau. . Bahan bahan yg selamat digunakan. Ada Olive Oil, Coconut Oil ,Collagen dan Glutathione. Bagus untuk kulit. Bukan takat bagi kulit putih tapi mencantikkan lagi struktur kulit kita tau .😍 . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mycoffeeprince  #neelofa  #lelakiitupemilikhatiku  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #lelakiitupemilikhatiku  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fattahaminfazura 
"INI BUKAN JANJI TP PASTI!!
.
Carmela mula menjadi sebutan ramai kerana hasilnya yang mantap bukan sahaja dari pengguna Melayu. Malah dari semua kaum!Serius!
.
Kesan yang sangat mantap dengan formulasi Yg di hasilkan mengunakan "OLIVE OIL YG DIMPORT DARI MEKAH" dengan harga yang OMG murah!! Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mycoffeeprince #fattahamin #lelakiitupemilikhatiku #neelofa #fattzura #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #fazura #sabunviral #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
"INI BUKAN JANJI TP PASTI!! . Carmela mula menjadi sebutan ramai kerana hasilnya yang mantap bukan sahaja dari pengguna Melayu. Malah dari semua kaum!Serius! . Kesan yang sangat mantap dengan formulasi Yg di hasilkan mengunakan "OLIVE OIL YG DIMPORT DARI MEKAH" dengan harga yang OMG murah!! Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mycoffeeprince  #fattahamin  #lelakiitupemilikhatiku  #neelofa  #fattzura  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fazura  #sabunviral  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
3 HARI DAH NAMPAK PERUBAHAN??
.
Yea baru 3 hari guna #carmelasoap ni. Parut jerawat dah makin pudar. Yang penting konsisten tau. Baru la cepat nampak kesan.
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hlg jerawat & jeragat
🍀parut 10 thun lepas pn hilang
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eszecma serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀bexki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #codpuchong #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #ask2017 #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
3 HARI DAH NAMPAK PERUBAHAN?? . Yea baru 3 hari guna #carmelasoap  ni. Parut jerawat dah makin pudar. Yang penting konsisten tau. Baru la cepat nampak kesan. . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hlg jerawat & jeragat 🍀parut 10 thun lepas pn hilang 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eszecma serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀bexki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #codpuchong  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #ask2017  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
3 HARI DAH NAMPAK PERUBAHAN??
.
Yea baru 3 hari guna #carmelasoap ni. Parut jerawat dah makin pudar. Yang penting konsisten tau. Baru la cepat nampak kesan.
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hlg jerawat & jeragat
🍀parut 10 thun lepas pn hilang
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eszecma serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀bexki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #codpuchong #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #ask2017 #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
3 HARI DAH NAMPAK PERUBAHAN?? . Yea baru 3 hari guna #carmelasoap  ni. Parut jerawat dah makin pudar. Yang penting konsisten tau. Baru la cepat nampak kesan. . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hlg jerawat & jeragat 🍀parut 10 thun lepas pn hilang 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eszecma serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀bexki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #codpuchong  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #ask2017  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PUTIH NYA 😱😱😱
.
Biar betul? Yea betul la tu. Pakai sabun Carmela je ni. Sabun Carmela ni bukan pakai dekat muka je tau tapi satu badan. Wow putih satu badan la macam ni !
.
.
====================
Carmela Whitening Soap
====================
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mycoffeeprince #fattahamin  #neelofa #zulariffin #igers #fazura #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #like4like #kedaionline #emmamaembong #fattzura #erezeki #youcanduit #eusahawan #musically #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PUTIH NYA 😱😱😱 . Biar betul? Yea betul la tu. Pakai sabun Carmela je ni. Sabun Carmela ni bukan pakai dekat muka je tau tapi satu badan. Wow putih satu badan la macam ni ! . . ==================== Carmela Whitening Soap ==================== -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mycoffeeprince  #fattahamin  #neelofa  #zulariffin  #igers  #fazura  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #like4like  #kedaionline  #emmamaembong  #fattzura  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #musically  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PUTIH NYA 😱😱😱
.
Biar betul? Yea betul la tu. Pakai sabun Carmela je ni. Sabun Carmela ni bukan pakai dekat muka je tau tapi satu badan. Wow putih satu badan la macam ni !
.
.
====================
Carmela Whitening Soap
====================
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mycoffeeprince #fattahamin  #neelofa #zulariffin #igers #fazura #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #like4like #kedaionline #emmamaembong #fattzura #erezeki #youcanduit #eusahawan #musically #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PUTIH NYA 😱😱😱 . Biar betul? Yea betul la tu. Pakai sabun Carmela je ni. Sabun Carmela ni bukan pakai dekat muka je tau tapi satu badan. Wow putih satu badan la macam ni ! . . ==================== Carmela Whitening Soap ==================== -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mycoffeeprince  #fattahamin  #neelofa  #zulariffin  #igers  #fazura  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #like4like  #kedaionline  #emmamaembong  #fattzura  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #musically  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
MENYESAL ORDER SEKETUL!
.
Baru sampai sabun Carmela terus cuba. Sental sebelah tangan dah tu cuci dan bandingkan dengan tangan sebelah. Fuh menjadi! .
Keluar segala daki daki lama. Terus nampak kulit makin cerah. Menyesal order seketul je kalau tau best macam ni. 😍
.
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #mycoffeeprince #neelofa #zulariffi #kualalumpur #codpuchong #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee  #kedaionline #fattzura #fattahamin #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
MENYESAL ORDER SEKETUL! . Baru sampai sabun Carmela terus cuba. Sental sebelah tangan dah tu cuci dan bandingkan dengan tangan sebelah. Fuh menjadi! . Keluar segala daki daki lama. Terus nampak kulit makin cerah. Menyesal order seketul je kalau tau best macam ni. 😍 . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffi  #kualalumpur  #codpuchong  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fattzura  #fattahamin  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
JERAWAT TAK NAIK DAH,MUKA KURANG BERMINYAK, TANGAN DAH MAKIN PUTIH.
.
Ajaib kan. Pakai Sabun Carmela je jerawat pun dah takut nak singgah singgah. Kulit pun dah tak berminyak. Biasa kulit berminyak la punca jerawat tau.
.
Tangan dah makin cerah lepas cuci dengan Carmela ni. Bestt sangat carmela ni kan. Patut la berebut2 orang nak beli sekarang 😍
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.

Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #lelakiitupemilikhatiku #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fattahaminfazura
JERAWAT TAK NAIK DAH,MUKA KURANG BERMINYAK, TANGAN DAH MAKIN PUTIH. . Ajaib kan. Pakai Sabun Carmela je jerawat pun dah takut nak singgah singgah. Kulit pun dah tak berminyak. Biasa kulit berminyak la punca jerawat tau. . Tangan dah makin cerah lepas cuci dengan Carmela ni. Bestt sangat carmela ni kan. Patut la berebut2 orang nak beli sekarang 😍 . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #lelakiitupemilikhatiku  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fattahaminfazura 
JERAWAT TAK NAIK DAH,MUKA KURANG BERMINYAK, TANGAN DAH MAKIN PUTIH.
.
Ajaib kan. Pakai Sabun Carmela je jerawat pun dah takut nak singgah singgah. Kulit pun dah tak berminyak. Biasa kulit berminyak la punca jerawat tau.
.
Tangan dah makin cerah lepas cuci dengan Carmela ni. Bestt sangat carmela ni kan. Patut la berebut2 orang nak beli sekarang 😍
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.

Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #lelakiitupemilikhatiku #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fattahaminfazura
JERAWAT TAK NAIK DAH,MUKA KURANG BERMINYAK, TANGAN DAH MAKIN PUTIH. . Ajaib kan. Pakai Sabun Carmela je jerawat pun dah takut nak singgah singgah. Kulit pun dah tak berminyak. Biasa kulit berminyak la punca jerawat tau. . Tangan dah makin cerah lepas cuci dengan Carmela ni. Bestt sangat carmela ni kan. Patut la berebut2 orang nak beli sekarang 😍 . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #lelakiitupemilikhatiku  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fattahaminfazura 
"INI BUKAN JANJI TP PASTI!!
.
Carmela mula menjadi sebutan ramai kerana hasilnya yang mantap bukan sahaja dari pengguna Melayu. Malah dari semua kaum!Serius!
.
Kesan yang sangat mantap dengan formulasi Yg di hasilkan mengunakan "OLIVE OIL YG DIMPORT DARI MEKAH" dengan harga yang OMG murah!! Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #mycoffeeprince #neelofa #zulariffin #kualalumpur # #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #dekatkanjarakkita #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
"INI BUKAN JANJI TP PASTI!! . Carmela mula menjadi sebutan ramai kerana hasilnya yang mantap bukan sahaja dari pengguna Melayu. Malah dari semua kaum!Serius! . Kesan yang sangat mantap dengan formulasi Yg di hasilkan mengunakan "OLIVE OIL YG DIMPORT DARI MEKAH" dengan harga yang OMG murah!! Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  # #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #dekatkanjarakkita  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
Carmela Whitening Soap bukan boleh pakai satu badan je tau. Dekat muka pun bolehh. Kulit pun makin cantik tau 😍
.
CARMELA BEAUTY sesuai bagi :-
✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
✔suri rumah yang ingin menambat hati suami
✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #mycoffeeprince #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #lelakiitupemilikhatiku #dekatkanjarakkita #fazura #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
Carmela Whitening Soap bukan boleh pakai satu badan je tau. Dekat muka pun bolehh. Kulit pun makin cantik tau 😍 . CARMELA BEAUTY sesuai bagi :- ✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit ✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik ✔suri rumah yang ingin menambat hati suami ✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #lelakiitupemilikhatiku  #dekatkanjarakkita  #fazura  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
JERAWAT TAK NAIK DAH,MUKA KURANG BERMINYAK, TANGAN DAH MAKIN PUTIH.
.
Ajaib kan. Pakai Sabun Carmela je jerawat pun dah takut nak singgah singgah. Kulit pun dah tak berminyak. Biasa kulit berminyak la punca jerawat tau.
.
Tangan dah makin cerah lepas cuci dengan Carmela ni. Bestt sangat carmela ni kan. Patut la berebut2 orang nak beli sekarang 😍
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.

Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #lelakiitupemilikhatiku #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fattahaminfazura
JERAWAT TAK NAIK DAH,MUKA KURANG BERMINYAK, TANGAN DAH MAKIN PUTIH. . Ajaib kan. Pakai Sabun Carmela je jerawat pun dah takut nak singgah singgah. Kulit pun dah tak berminyak. Biasa kulit berminyak la punca jerawat tau. . Tangan dah makin cerah lepas cuci dengan Carmela ni. Bestt sangat carmela ni kan. Patut la berebut2 orang nak beli sekarang 😍 . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #lelakiitupemilikhatiku  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fattahaminfazura 
JERAWAT TAK NAIK DAH,MUKA KURANG BERMINYAK, TANGAN DAH MAKIN PUTIH.
.
Ajaib kan. Pakai Sabun Carmela je jerawat pun dah takut nak singgah singgah. Kulit pun dah tak berminyak. Biasa kulit berminyak la punca jerawat tau.
.
Tangan dah makin cerah lepas cuci dengan Carmela ni. Bestt sangat carmela ni kan. Patut la berebut2 orang nak beli sekarang 😍
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.

Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #lelakiitupemilikhatiku #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fattahaminfazura
JERAWAT TAK NAIK DAH,MUKA KURANG BERMINYAK, TANGAN DAH MAKIN PUTIH. . Ajaib kan. Pakai Sabun Carmela je jerawat pun dah takut nak singgah singgah. Kulit pun dah tak berminyak. Biasa kulit berminyak la punca jerawat tau. . Tangan dah makin cerah lepas cuci dengan Carmela ni. Bestt sangat carmela ni kan. Patut la berebut2 orang nak beli sekarang 😍 . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #lelakiitupemilikhatiku  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fattahaminfazura 
JERAWAT TAK NAIK DAH,MUKA KURANG BERMINYAK, TANGAN DAH MAKIN PUTIH.
.
Ajaib kan. Pakai Sabun Carmela je jerawat pun dah takut nak singgah singgah. Kulit pun dah tak berminyak. Biasa kulit berminyak la punca jerawat tau.
.
Tangan dah makin cerah lepas cuci dengan Carmela ni. Bestt sangat carmela ni kan. Patut la berebut2 orang nak beli sekarang 😍
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.

Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #lelakiitupemilikhatiku #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fattahaminfazura
JERAWAT TAK NAIK DAH,MUKA KURANG BERMINYAK, TANGAN DAH MAKIN PUTIH. . Ajaib kan. Pakai Sabun Carmela je jerawat pun dah takut nak singgah singgah. Kulit pun dah tak berminyak. Biasa kulit berminyak la punca jerawat tau. . Tangan dah makin cerah lepas cuci dengan Carmela ni. Bestt sangat carmela ni kan. Patut la berebut2 orang nak beli sekarang 😍 . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #lelakiitupemilikhatiku  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fattahaminfazura 
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP
.
Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢
.
Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍
.
====================
Carmela Whitening Soap
====================
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 .
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP . Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢 . Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍 . ==================== Carmela Whitening Soap ==================== -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP
.
Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢
.
Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍
.
====================
Carmela Whitening Soap
====================
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 .
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP . Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢 . Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍 . ==================== Carmela Whitening Soap ==================== -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP
.
Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢
.
Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍
.
====================
Carmela Whitening Soap
====================
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 .
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP . Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢 . Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍 . ==================== Carmela Whitening Soap ==================== -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
INI BUKAN REKAAN, PATUT LA ADIK BERADIK SENROSE NI MAKIN PUTIH GEBU 😍
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.
SAPE BOLEH GUNA?
-wanita & lelaki hak pentingkan penjagaan kulit
-dari baby bleh guna
-sesuai semua peringkat umur
-sesuai utk sluruh badan
-boleh kongsi suami isteri
-senang nk bawak g mana2
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕
❗N.O.T 170301870k .
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #lelakiitupemilikhatiku #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fatahamin
INI BUKAN REKAAN, PATUT LA ADIK BERADIK SENROSE NI MAKIN PUTIH GEBU 😍 . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . SAPE BOLEH GUNA? -wanita & lelaki hak pentingkan penjagaan kulit -dari baby bleh guna -sesuai semua peringkat umur -sesuai utk sluruh badan -boleh kongsi suami isteri -senang nk bawak g mana2 . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕 ❗N.O.T 170301870k . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #lelakiitupemilikhatiku  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fatahamin 
INI BUKAN REKAAN, PATUT LA ADIK BERADIK SENROSE NI MAKIN PUTIH GEBU 😍
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.
SAPE BOLEH GUNA?
-wanita & lelaki hak pentingkan penjagaan kulit
-dari baby bleh guna
-sesuai semua peringkat umur
-sesuai utk sluruh badan
-boleh kongsi suami isteri
-senang nk bawak g mana2
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕
❗N.O.T 170301870k .
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #lelakiitupemilikhatiku #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fatahamin
INI BUKAN REKAAN, PATUT LA ADIK BERADIK SENROSE NI MAKIN PUTIH GEBU 😍 . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . SAPE BOLEH GUNA? -wanita & lelaki hak pentingkan penjagaan kulit -dari baby bleh guna -sesuai semua peringkat umur -sesuai utk sluruh badan -boleh kongsi suami isteri -senang nk bawak g mana2 . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕 ❗N.O.T 170301870k . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #lelakiitupemilikhatiku  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fatahamin 
INI BUKAN REKAAN, PATUT LA ADIK BERADIK SENROSE NI MAKIN PUTIH GEBU 😍
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.
SAPE BOLEH GUNA?
-wanita & lelaki hak pentingkan penjagaan kulit
-dari baby bleh guna
-sesuai semua peringkat umur
-sesuai utk sluruh badan
-boleh kongsi suami isteri
-senang nk bawak g mana2
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕
❗N.O.T 170301870k .
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #lelakiitupemilikhatiku #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fattahamin
INI BUKAN REKAAN, PATUT LA ADIK BERADIK SENROSE NI MAKIN PUTIH GEBU 😍 . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . SAPE BOLEH GUNA? -wanita & lelaki hak pentingkan penjagaan kulit -dari baby bleh guna -sesuai semua peringkat umur -sesuai utk sluruh badan -boleh kongsi suami isteri -senang nk bawak g mana2 . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕 ❗N.O.T 170301870k . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #lelakiitupemilikhatiku  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fattahamin 
SEHARI DAH PUTIH! EH BIAR BETUL NIH 😱😱😱
.
Terkejut laaa sehari guna Sabun Carmela ni dah putih gitu. Cuba bayangkan habis seketul Carmela. Terus putih putih melati gituu.
.
Jangan risau Carmela ni tak de bahan merbahaya 100% Chemical FREE tau. Palinggg best Carmela ni dah ada KKM not means dah dapat kelulusan KKM laa. So u guys tayah risau okeh. .
Fungsi Sabun:
⭐️.Tanggal Daki Degil
⭐️.Memutihkan & mencerahkan kuliit
⭐️.Merawatt bintik hitam/jeragatt atau sunburn
.
Info Sabun:
⭐️. Diperbuat dari argan oil (fungsi menanggal dakis)
⭐️. Ekstrak tea tree oil (fungsi mencerahkan kuliit)
⭐️. Wangian Bunga Rose
⭐️. 1 ketul 60gram boleh tahan 1-2 bulan(bergantung cara guna dan kekerapan penggunaan)
⭐️. Dijamin selamat digunakan!! Tiada side effect
.
Boleh digunakan di semua kawasan badann & Mukaa 😊
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mycoffeeprince #fattahamin #lelakiitupemilikhatiku #neelofa #fattzura #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #fazura #sabunviral #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
SEHARI DAH PUTIH! EH BIAR BETUL NIH 😱😱😱 . Terkejut laaa sehari guna Sabun Carmela ni dah putih gitu. Cuba bayangkan habis seketul Carmela. Terus putih putih melati gituu. . Jangan risau Carmela ni tak de bahan merbahaya 100% Chemical FREE tau. Palinggg best Carmela ni dah ada KKM not means dah dapat kelulusan KKM laa. So u guys tayah risau okeh. . Fungsi Sabun: ⭐️.Tanggal Daki Degil ⭐️.Memutihkan & mencerahkan kuliit ⭐️.Merawatt bintik hitam/jeragatt atau sunburn . Info Sabun: ⭐️. Diperbuat dari argan oil (fungsi menanggal dakis) ⭐️. Ekstrak tea tree oil (fungsi mencerahkan kuliit) ⭐️. Wangian Bunga Rose ⭐️. 1 ketul 60gram boleh tahan 1-2 bulan(bergantung cara guna dan kekerapan penggunaan) ⭐️. Dijamin selamat digunakan!! Tiada side effect . Boleh digunakan di semua kawasan badann & Mukaa 😊 . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mycoffeeprince  #fattahamin  #lelakiitupemilikhatiku  #neelofa  #fattzura  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fazura  #sabunviral  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
SEHARI DAH PUTIH! EH BIAR BETUL NIH 😱😱😱
.
Terkejut laaa sehari guna Sabun Carmela ni dah putih gitu. Cuba bayangkan habis seketul Carmela. Terus putih putih melati gituu.
.
Jangan risau Carmela ni tak de bahan merbahaya 100% Chemical FREE tau. Palinggg best Carmela ni dah ada KKM not means dah dapat kelulusan KKM laa. So u guys tayah risau okeh. .
Fungsi Sabun:
⭐️.Tanggal Daki Degil
⭐️.Memutihkan & mencerahkan kuliit
⭐️.Merawatt bintik hitam/jeragatt atau sunburn
.
Info Sabun:
⭐️. Diperbuat dari argan oil (fungsi menanggal dakis)
⭐️. Ekstrak tea tree oil (fungsi mencerahkan kuliit)
⭐️. Wangian Bunga Rose
⭐️. 1 ketul 60gram boleh tahan 1-2 bulan(bergantung cara guna dan kekerapan penggunaan)
⭐️. Dijamin selamat digunakan!! Tiada side effect
.
Boleh digunakan di semua kawasan badann & Mukaa 😊
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mycoffeeprince #fattahamin #lelakiitupemilikhatiku #neelofa #fattzura #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #fazura #sabunviral #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
SEHARI DAH PUTIH! EH BIAR BETUL NIH 😱😱😱 . Terkejut laaa sehari guna Sabun Carmela ni dah putih gitu. Cuba bayangkan habis seketul Carmela. Terus putih putih melati gituu. . Jangan risau Carmela ni tak de bahan merbahaya 100% Chemical FREE tau. Palinggg best Carmela ni dah ada KKM not means dah dapat kelulusan KKM laa. So u guys tayah risau okeh. . Fungsi Sabun: ⭐️.Tanggal Daki Degil ⭐️.Memutihkan & mencerahkan kuliit ⭐️.Merawatt bintik hitam/jeragatt atau sunburn . Info Sabun: ⭐️. Diperbuat dari argan oil (fungsi menanggal dakis) ⭐️. Ekstrak tea tree oil (fungsi mencerahkan kuliit) ⭐️. Wangian Bunga Rose ⭐️. 1 ketul 60gram boleh tahan 1-2 bulan(bergantung cara guna dan kekerapan penggunaan) ⭐️. Dijamin selamat digunakan!! Tiada side effect . Boleh digunakan di semua kawasan badann & Mukaa 😊 . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mycoffeeprince  #fattahamin  #lelakiitupemilikhatiku  #neelofa  #fattzura  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fazura  #sabunviral  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
SEMUA ORANG BOLEH MENGGUNAKAN CARMELA 😍
.
Wahh sis ni suka sangat kulit dia makin cerah. Jangan risau Carmela Whitening Soap takde menggunakan bahan merbahaya. No chemical! Kan dah LULUS KKM so tak perlu risau.
.
Bahan bahan yg selamat digunakan. Ada Olive Oil, Coconut Oil ,Collagen dan Glutathione. Bagus untuk kulit. Bukan takat bagi kulit putih tapi mencantikkan lagi struktur kulit kita tau .😍
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.

Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mycoffeeprince #neelofa #lelakiitupemilikhatiku #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #lelakiitupemilikhatiku #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fattahaminfazura
SEMUA ORANG BOLEH MENGGUNAKAN CARMELA 😍 . Wahh sis ni suka sangat kulit dia makin cerah. Jangan risau Carmela Whitening Soap takde menggunakan bahan merbahaya. No chemical! Kan dah LULUS KKM so tak perlu risau. . Bahan bahan yg selamat digunakan. Ada Olive Oil, Coconut Oil ,Collagen dan Glutathione. Bagus untuk kulit. Bukan takat bagi kulit putih tapi mencantikkan lagi struktur kulit kita tau .😍 . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mycoffeeprince  #neelofa  #lelakiitupemilikhatiku  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #lelakiitupemilikhatiku  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fattahaminfazura 
SEMUA ORANG BOLEH MENGGUNAKAN CARMELA 😍
.
Wahh sis ni suka sangat kulit dia makin cerah. Jangan risau Carmela Whitening Soap takde menggunakan bahan merbahaya. No chemical! Kan dah LULUS KKM so tak perlu risau. .
Bahan bahan yg selamat digunakan. Ada Olive Oil, Coconut Oil ,Collagen dan Glutathione. Bagus untuk kulit. Bukan takat bagi kulit putih tapi mencantikkan lagi struktur kulit kita tau .😍
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.

Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mycoffeeprince #neelofa #lelakiitupemilikhatiku #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #lelakiitupemilikhatiku #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fattahaminfazura
SEMUA ORANG BOLEH MENGGUNAKAN CARMELA 😍 . Wahh sis ni suka sangat kulit dia makin cerah. Jangan risau Carmela Whitening Soap takde menggunakan bahan merbahaya. No chemical! Kan dah LULUS KKM so tak perlu risau. . Bahan bahan yg selamat digunakan. Ada Olive Oil, Coconut Oil ,Collagen dan Glutathione. Bagus untuk kulit. Bukan takat bagi kulit putih tapi mencantikkan lagi struktur kulit kita tau .😍 . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mycoffeeprince  #neelofa  #lelakiitupemilikhatiku  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #lelakiitupemilikhatiku  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fattahaminfazura 
BARU KALI PERTAMA GUNA CARMELA DAH NAMPAK KESAN 😱
.
Yea sayang untuk kali pertama. Sampai sampai je CWS ni adik manis terus gosok tangan dia. Tu diaa tengok la sebelum dan selepas tu.😍
.
Tu kalau habis satu buku Sabun Carmela tu memang cerah siap nampak urat hijau la nanti kan. Best ke sangat besttt?
.
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mycoffeeprince #fattahamin #lelakiitupemilikhatiku #neelofa #fattzura #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #fazura #sabunviral #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
BARU KALI PERTAMA GUNA CARMELA DAH NAMPAK KESAN 😱 . Yea sayang untuk kali pertama. Sampai sampai je CWS ni adik manis terus gosok tangan dia. Tu diaa tengok la sebelum dan selepas tu.😍 . Tu kalau habis satu buku Sabun Carmela tu memang cerah siap nampak urat hijau la nanti kan. Best ke sangat besttt? . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mycoffeeprince  #fattahamin  #lelakiitupemilikhatiku  #neelofa  #fattzura  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fazura  #sabunviral  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
CLOSE UP | BARU KALI PERTAMA GUNA CARMELA😱
.
Yea sayang untuk kali pertama. Sampai sampai je CWS ni adik manis terus gosok tangan dia. Tu diaa tengok la sebelum dan selepas tu.😍
.
Tu kalau habis satu buku Sabun Carmela tu memang cerah siap nampak urat hijau la nanti kan. Best ke sangat besttt?
.
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mycoffeeprince #fattahamin #lelakiitupemilikhatiku #neelofa #fattzura #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #fazura #sabunviral #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
CLOSE UP | BARU KALI PERTAMA GUNA CARMELA😱 . Yea sayang untuk kali pertama. Sampai sampai je CWS ni adik manis terus gosok tangan dia. Tu diaa tengok la sebelum dan selepas tu.😍 . Tu kalau habis satu buku Sabun Carmela tu memang cerah siap nampak urat hijau la nanti kan. Best ke sangat besttt? . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mycoffeeprince  #fattahamin  #lelakiitupemilikhatiku  #neelofa  #fattzura  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fazura  #sabunviral  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
BETULLAH CARMELA BEAUTY NI BERKESAN !
.
CARMELA BEAUTY sesuai bagi :-
✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
✔suri rumah yang ingin menambat hati suami
✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #mycoffeeprince #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #lelakiitupemilikhatiku #dekatkanjarakkita #fazura #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
BETULLAH CARMELA BEAUTY NI BERKESAN ! . CARMELA BEAUTY sesuai bagi :- ✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit ✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik ✔suri rumah yang ingin menambat hati suami ✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #lelakiitupemilikhatiku  #dekatkanjarakkita  #fazura  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PARUT JERAWAT MAKIN KURANG😍
.
Baru seminggu cuba Carmela alhamdulillah dah nampak kesan positif. Parut makin kurang. Jerawat pasir pun dah makin kurang. No wonder la ramai panggil sabun Carmela ni sabun ajaib.
.
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mycoffeeprince #neelofa #lelakiitupemilikhatiku #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #lelakiitupemilikhatiku #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fattahaminfazura #dekatkanjarakkita
PARUT JERAWAT MAKIN KURANG😍 . Baru seminggu cuba Carmela alhamdulillah dah nampak kesan positif. Parut makin kurang. Jerawat pasir pun dah makin kurang. No wonder la ramai panggil sabun Carmela ni sabun ajaib. . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mycoffeeprince  #neelofa  #lelakiitupemilikhatiku  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #lelakiitupemilikhatiku  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fattahaminfazura  #dekatkanjarakkita 
BETULLAH CARMELA BEAUTY NI BERKESAN !
.
CARMELA BEAUTY sesuai bagi :-
✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
✔suri rumah yang ingin menambat hati suami
✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #mycoffeeprince #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #lelakiitupemilikhatiku #dekatkanjarakkita #fazura #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
BETULLAH CARMELA BEAUTY NI BERKESAN ! . CARMELA BEAUTY sesuai bagi :- ✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit ✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik ✔suri rumah yang ingin menambat hati suami ✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #lelakiitupemilikhatiku  #dekatkanjarakkita  #fazura  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
LELAKI BOLEH PAKAI CARMELA?
.
Boleh awak, lelaki perempuan boleh pakai Sabun Carmela tau. Jangan risau  bahan bahan carmela semua selamat digunakan. Tau tak Carmela ni dah LULUS KKM! Yes Lulus Kementerian Kesihatan. .
Pakai Carmela Whitehead dah makin kurang. Syok lah kan. Parut pun makin hari makin lenyap juga dari kulit. Happy nya 😍😍😍. Sebab tu awak awak kena cuba 😘
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.

Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mycoffeeprince #neelofa #lelakiitupemilikhatiku #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #lelakiitupemilikhatiku #eusahawan #youcanduit #erezeki #sabunputihkulit #fattzura #fazura #fattahaminfazura
LELAKI BOLEH PAKAI CARMELA? . Boleh awak, lelaki perempuan boleh pakai Sabun Carmela tau. Jangan risau bahan bahan carmela semua selamat digunakan. Tau tak Carmela ni dah LULUS KKM! Yes Lulus Kementerian Kesihatan. . Pakai Carmela Whitehead dah makin kurang. Syok lah kan. Parut pun makin hari makin lenyap juga dari kulit. Happy nya 😍😍😍. Sebab tu awak awak kena cuba 😘 . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hilangkan jerawat & jeragat 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀baiki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mycoffeeprince  #neelofa  #lelakiitupemilikhatiku  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #lelakiitupemilikhatiku  #eusahawan  #youcanduit  #erezeki  #sabunputihkulit  #fattzura  #fazura  #fattahaminfazura