an online Instagram web viewer

#carreer medias

Photos

THREESOME OF DIRECTORS
💄 @flaviomua
📸 @alessandromorinophoto
🎭 @scuolateatromusicale
🎬 @luca_savani90, @costyfila e Giulia Anzivino
.
.
.
 #director #regista #stm #makeup #makeupartist #photography #shooting #love #instagood #photoshoot #beauty #nicepic #black #blackandwhite #strikeapose #model #portrait #fashion #theatre #life #carreer #lovemyjob #musicaltheatre #musical #photooftheday #milan #italy #followme #FlavioMakeup
Vojta Tomáško - další člen týmu. Jakmile letos odmaturuje na Obchodní akademii, chystá se na vysokou školu. Svůj volný čas věnuje kromě financím a své kariéře také fotbalu a své přítelkyni .
#manager #finance #school #education #football #girlfriend #ovbtymopava #ovb #opava #carreer
Questione, pergunte. Seja curioso, pois esse é o caminho do aprendizado. Questione inclusive a si próprio, mas lembre de tomar decisões. De nada adianta só questionar,  aprender e não decidir. Aposte, arrisque! 
#tips #dicas #Inovação
#innovationtips #Innovation #business #negócios #job #carreer #ideas
#protelfamily's anniversary party would have made James Bond jealous! Become protel's next Mr. or Mrs. Bond! Apply here: 👉 http://crwd.fr/2DrrhqK

#hotelsoftware #hoteltechnology #hoteljobs #dortmund #jobhunting #worklife #jobsuche #jobopportunity #recruiting #jobsearch #hotelpms #cloudpms #hospitalitytechnology #guestexperience #carreer #recruting
[VIBRE PLUS HAUT] Tu attires à toi ce qu’au plus profond de ton être tu crois et penses. Quelles sont tes croyances et pensées dominantes ? Tu attires à toi les circonstances, les relations, les soutiens et opportunités en alignement avec tes vibrations. Que veux-tu vraiment ? Le bonheur se manifeste quand tes pensées, ta parole et tes actes sont en harmonie 🇫🇷 | [VIBRATE HIGHER] You attract to you what in the depths of your being you believe and think. What are your faiths and dominant thoughts? You attract to you circumstances, relations, the supports and opportunities in alignment with your vibrations. What do you really want? The happiness shows itself when your thoughts, your word and your acts are in harmony 🇺🇸 #TimesUp #wednesdaymotivation #womeninbusiness #photography #hellojanuary #hello2018 #photooftheday #womenempowerment #inspo #entrepreneur #womenoffaith #carreer #empower #luxury #mindset #motivation #purpose #love #africanwomen #defi100joursabondance #defides100jours #bosslady #positivevibes #thisislondon #visitlondon #frenchblogger #businesstravel #newtrip #congopreneuse  #london4all -- Go follow @thewomanpurpose for more inspirational content 🦋
[VIBRE PLUS HAUT] Tu attires à toi ce qu’au plus profond de ton être tu crois et penses. Quelles sont tes croyances et pensées dominantes ? Tu attires à toi les circonstances, les relations, les soutiens et opportunités en alignement avec tes vibrations. Que veux-tu vraiment ? Le bonheur se manifeste quand tes pensées, ta parole et tes actes sont en harmonie 🇫🇷 | [VIBRATE HIGHER] You attract to you what in the depths of your being you believe and think. What are your faiths and dominant thoughts? You attract to you circumstances, relations, the supports and opportunities in alignment with your vibrations. What do you really want? The happiness shows itself when your thoughts, your word and your acts are in harmony 🇺🇸 #TimesUp  #wednesdaymotivation  #womeninbusiness  #photography  #hellojanuary  #hello2018  #photooftheday  #womenempowerment  #inspo  #entrepreneur  #womenoffaith  #carreer  #empower  #luxury  #mindset  #motivation  #purpose  #love  #africanwomen  #defi100joursabondance  #defides100jours  #bosslady  #positivevibes  #thisislondon  #visitlondon  #frenchblogger  #businesstravel  #newtrip  #congopreneuse  #london4all  -- Go follow @thewomanpurpose for more inspirational content 🦋
Siapa pencinta ROYAL JELLY ??? Siapa pencinta make up?? Royal jelly RADIANCE FOUNDATION BOARD SPECTRUM SPF 20 ini adalah foundation terbaru dari JAFRA yg menggabungkan teknologi dan manfaat ROYAL JELLY.

Manfaat nya :
🌟 Mengandung Royal Jelly dengan asam amino , protein dan vitamin untuk kulit lebih bersinar.
🌟 Teknologi Soft Focus untuk menyamarkan garis halus dan pori-pori.
🌟 Memberikan kelembaban dengan adanya ekstrak Rosemary dan Sunflower.
🌟Mencerahkan wajah dengan kandungan ekstrak wintercherry dan Lotus.
🌟BROAD SPECTRUM SPF 20 dan Intellishield+ membantu melindungi wajah dari kerusakan faktor lingkungan termasuk radiasi sinar Ultraviolet.

Kulit wajah dapat tampil lebih glowing lagi.

Yang tidak biasa menggunakan bedak, cukup memakai produk ini juga boleh ya.

Formulanya yang ringan, cepat meresap di kulit dan memberikan tampilan yang natural.

Kandungan royal jelly nya pastinya bikin kulit lebih cantik dan berkilau.

Yuk.. jadilah yg pertama merasakan manfaat ROYAL JELLY RADIANCE FOUNDATION BOARD SPECTRUM SPF 20.

For order/Konsultasi FREE:
082225887793
line @everyskinjafra #joinjafra #memberjafra #bisnisjafra #jualjafra #jualanjafra #jafra #jafrasamarinda #jaframakassar #jafrabandung #jafrajakarta #jerawat #acne #kulitberjerawat #income #wanitamandiri #wanitasukses #wanitakarir #carreer #jafrapalembang #jafrabengkulh #jafrabekasi #joinconsultant #joinconsultantjafra #memberjafra #daftarmember #daftarmemberjafra #jafralampung #jafrabekasi
Siapa pencinta ROYAL JELLY ??? Siapa pencinta make up?? Royal jelly RADIANCE FOUNDATION BOARD SPECTRUM SPF 20 ini adalah foundation terbaru dari JAFRA yg menggabungkan teknologi dan manfaat ROYAL JELLY. Manfaat nya : 🌟 Mengandung Royal Jelly dengan asam amino , protein dan vitamin untuk kulit lebih bersinar. 🌟 Teknologi Soft Focus untuk menyamarkan garis halus dan pori-pori. 🌟 Memberikan kelembaban dengan adanya ekstrak Rosemary dan Sunflower. 🌟Mencerahkan wajah dengan kandungan ekstrak wintercherry dan Lotus. 🌟BROAD SPECTRUM SPF 20 dan Intellishield+ membantu melindungi wajah dari kerusakan faktor lingkungan termasuk radiasi sinar Ultraviolet. Kulit wajah dapat tampil lebih glowing lagi. Yang tidak biasa menggunakan bedak, cukup memakai produk ini juga boleh ya. Formulanya yang ringan, cepat meresap di kulit dan memberikan tampilan yang natural. Kandungan royal jelly nya pastinya bikin kulit lebih cantik dan berkilau. Yuk.. jadilah yg pertama merasakan manfaat ROYAL JELLY RADIANCE FOUNDATION BOARD SPECTRUM SPF 20. For order/Konsultasi FREE: 082225887793 line @everyskinjafra #joinjafra  #memberjafra  #bisnisjafra  #jualjafra  #jualanjafra  #jafra  #jafrasamarinda  #jaframakassar  #jafrabandung  #jafrajakarta  #jerawat  #acne  #kulitberjerawat  #income  #wanitamandiri  #wanitasukses  #wanitakarir  #carreer  #jafrapalembang  #jafrabengkulh  #jafrabekasi  #joinconsultant  #joinconsultantjafra  #memberjafra  #daftarmember  #daftarmemberjafra  #jafralampung  #jafrabekasi 
Sold 12 most exepensive burgers and then your on Dutch News Chanel @hartvannederland !!! So Proud #fun #mostexpensive #hartvannederland #burger #hamburger #chefdiego #chefdiegonl #food #foodporn #tv #news #carreer #brand #branding #amazing #crazy #brand #branding
I'm so to proud to play with such talented musicians 💕
.
.
.
.
#music #bluegrass #musicians #indie #folk #acoustic #livemusic #lifestyle #bestfriends #sugarandthemint #recordingartists #carreer #talent #telluridebluegrass
Podremos tener diferencias, errores, tropezones y caídas pero definitivamente en equipo todo es mejor y juntos lo lograremos... los amo equipo! 🎭 #actors #actor #actress #team #training #pyramid #carreer #act #acting #theater #actorslifestyle
NEW JAFRA Revitalizing Sonic Cleanser Tool -- An answer for your facial cleansing routine. Alat pembersih wajah ini bekerja dengan getaran sehingga lebih efektif dalam membersihkan sisa kotoran pada wajah. Alat ini juga dilengkapi dengan sikat halus dan sponge lembut. It's everything you need, right JAFRA Lovers?
__
Gunakan sikat lembut bersama dengan JAFRA Gentle Cleansing Milk untuk mendapatkan kulit wajah yang segar setiap hari.
__
Gunakan sponge bersama JAFRA Microdermabrasion Cream untuk mendapatkan kulit wajah yang lembut dan bersih. Gunakan seminggu 2x.
😁😚 💞💕🌹
Konsul/ Join Jafra
WA/SMS : 081335671217
atau klik link di Bio
IG: dewindra_jafraconsultant
#Sukses#joinjafra#memberjafra#bisnisjafra#jualjafra#jafra#jafrasurabaya#malangcantik#jafrajakarta#jafrabali#makeup#jerawat#acne#kulitberjerawat#income#likeforlike#jafradimanamana#wanitakarir#carreer#jafrapalembang#jafrabekasi##jaframexico#jaframalang#malanghits#malang#dewindra17#mudmask#cremeblush#royaljelly
NEW JAFRA Revitalizing Sonic Cleanser Tool -- An answer for your facial cleansing routine. Alat pembersih wajah ini bekerja dengan getaran sehingga lebih efektif dalam membersihkan sisa kotoran pada wajah. Alat ini juga dilengkapi dengan sikat halus dan sponge lembut. It's everything you need, right JAFRA Lovers? __ Gunakan sikat lembut bersama dengan JAFRA Gentle Cleansing Milk untuk mendapatkan kulit wajah yang segar setiap hari. __ Gunakan sponge bersama JAFRA Microdermabrasion Cream untuk mendapatkan kulit wajah yang lembut dan bersih. Gunakan seminggu 2x. 😁😚 💞💕🌹 Konsul/ Join Jafra WA/SMS : 081335671217 atau klik link di Bio IG: dewindra_jafraconsultant #Sukses #joinjafra #memberjafra #bisnisjafra #jualjafra #jafra #jafrasurabaya #malangcantik #jafrajakarta #jafrabali #makeup #jerawat #acne #kulitberjerawat #income #likeforlike #jafradimanamana #wanitakarir #carreer #jafrapalembang #jafrabekasi ##jaframexico #jaframalang #malanghits #malang #dewindra17 #mudmask #cremeblush #royaljelly 
Best way to spend one hour is have the best best best manicure @sanny886  followed with the best pancakes and bacon with maple syrup @thebotanistuk  @sofialeventis  and the best best best haircut and bouncy blow-dry @michaelnyumba @pietrosimoneclinic ❤️ @giuliazuccaroli colours are just epic !!!! #yummyhands #workinghard #carreer #january2018 #celebrityhairstylist #beautiful #verycool #bestcut #beauty #bestplace #love #london #loyalty #luxurious #awesome #sexyhair #sexy #fresh #healthyfood #botanistsloanesquare #nyumbasalon #enjoyinglife
Best way to spend one hour is have the best best best manicure @sanny886 followed with the best pancakes and bacon with maple syrup @thebotanistuk @sofialeventis and the best best best haircut and bouncy blow-dry @michaelnyumba @pietrosimoneclinic ❤️ @giuliazuccaroli colours are just epic !!!! #yummyhands  #workinghard  #carreer  #january2018  #celebrityhairstylist  #beautiful  #verycool  #bestcut  #beauty  #bestplace  #love  #london  #loyalty  #luxurious  #awesome  #sexyhair  #sexy  #fresh  #healthyfood  #botanistsloanesquare  #nyumbasalon  #enjoyinglife 
Gave away another $40,000 bonus today along with $88,000 in college money all to become a Computer Repair Specialist for the Army this could be you HMU #bcchs #resedahighschool #canogaparkhigh #shermanoaks #carreer #sanfernandovalley #losangeles #piercecollege #csun #northridge #elcaminorealhighschool #ArmyStrong #Recruiting #GoArmy #money #bonus
Just am.
Just am.
More bags today CAN do any airline/profession. Will make the bag with your hair colour and name! xxx #crewlife #crew #flightattendant #flightattendantlife #crewlove #cabincrewlife #cabincrewperks #fashion #bags #personalisedbags #personalisedgifts #name #planes #jobs #carreer #shoppingbags #shopaholics #travel #beachbag #folow #followme #ordertoday
.
Alibaba is making billions putting this AI to work in customer service:
.
"Artificial Intelligence Outscores People For The First Time In Reading Comprehension"

Alibaba's reading comprehension AI is delivering billions in revenue right now

read: https://www.inc.com/lisa-calhoun/microsoft-alibaba-ai-go-to-head-of-class-in-reading-comprehension.html
.
•••
.
in an exclusive CNBC interview, Jack Ma, Alibaba executive chairman, talks to CNBC's David Faber about artificial intelligence and employment

see full video 🎥 via YouTube 
Alibaba's Jack Ma: "In The Next 30 Years People Will Work 4 Hours A Day" | CNBC
https://youtu.be/DIhudEzOU0I
.
#artificialintelligence #ai #jobs #alibaba #jackma #ecommerce #ecommercetips #business #techindustry #readingcomprehension #employment #customerservice #carreer #financial
. Alibaba is making billions putting this AI to work in customer service: . "Artificial Intelligence Outscores People For The First Time In Reading Comprehension" Alibaba's reading comprehension AI is delivering billions in revenue right now read: https://www.inc.com/lisa-calhoun/microsoft-alibaba-ai-go-to-head-of-class-in-reading-comprehension.html . ••• . in an exclusive CNBC interview, Jack Ma, Alibaba executive chairman, talks to CNBC's David Faber about artificial intelligence and employment see full video 🎥 via YouTube Alibaba's Jack Ma: "In The Next 30 Years People Will Work 4 Hours A Day" | CNBC https://youtu.be/DIhudEzOU0I . #artificialintelligence  #ai  #jobs  #alibaba  #jackma  #ecommerce  #ecommercetips  #business  #techindustry  #readingcomprehension  #employment  #customerservice  #carreer  #financial 
continue.....
“just sail through, AS CALM SEA NEVER MAKE SKILLS SAILOR!!!” credit to photographer: @farhannajmiphotography 
#muhamadfahmiagency #RZseven #RZ7 #prudential #prudentialgenyproject #takafulagent #carreer #business #rugby #passion #sportsmen #hobbies
Vi söker en Exportchef! Välkommen med din ansökan :) http://glimakra.com/vi-soker-en-exportchef/

#carreer #job #interiordesign #scandinaviandesign #absorbent #acousticdesign #sweden
Inicia tu 2018 con tu hoja de vida actualizada!  Nuestros clientes dan testimonio de los logros obtenidos: Ofrecemos la facilidad de revisar tu hoja de vida, adaptandola a tu perfil, y mejorandola para que la puedas utilizar de forma mas efectiva en tu busqueda de empleo o como presentación para aplicar a tu beca soñada. -100% del pago del servicio via transferencia electronica.
-Comprobante de pago enviado por mail a mmserviciosyentrenamientos@gmail.com, con CV con foto provisto por el cliente.
- Un correo sera enviado con dudas a los 3 dias de haberse recibido el comprobante de pago.
-7 dias laborables para la entrega del producto luego de concluidas las preguntas y respuestas.
-No incluye diseño grafico, ni foto.

#cv #resume #hr #carreerhunter #carreer #consulting #finanzas #inteligenciafinanciera #workshop #taller #goals #inversion #savings #finanzas #newyear #consciencia
Inicia tu 2018 con tu hoja de vida actualizada! Nuestros clientes dan testimonio de los logros obtenidos: Ofrecemos la facilidad de revisar tu hoja de vida, adaptandola a tu perfil, y mejorandola para que la puedas utilizar de forma mas efectiva en tu busqueda de empleo o como presentación para aplicar a tu beca soñada. -100% del pago del servicio via transferencia electronica. -Comprobante de pago enviado por mail a mmserviciosyentrenamientos@gmail.com, con CV con foto provisto por el cliente. - Un correo sera enviado con dudas a los 3 dias de haberse recibido el comprobante de pago. -7 dias laborables para la entrega del producto luego de concluidas las preguntas y respuestas. -No incluye diseño grafico, ni foto. #cv  #resume  #hr  #carreerhunter  #carreer  #consulting  #finanzas  #inteligenciafinanciera  #workshop  #taller  #goals  #inversion  #savings  #finanzas  #newyear  #consciencia 
NEW 4 day BRIDAL course 😯

Classes will be from 9-6 everyday including final exam shoot | Great for people living far or need to take leave | Complete your Bridal course in 4 days 👏🏼 DATE : 9 April - 12 April 2018

I only have 1 more seat available 
#makeupschool #makeupacadmey #academy #makeup #makeuppassion #passion #carreer #bridalcourse #bridaltrainig #4days #lisabrownschool
Hated by many, wanted by plenty.
Disliked by some and confronted by none ... Everyone knows that no peasant can walk up to a QUEEN 💋💄 • Makeup - @hudabeauty • Lips - @kyliecosmetics • Swimsuit - @asos • Jacket - @cottonon • Boots - @charlotterusse 
#modelawardswinner #modellifestyle #model #beautiful #beauty #sexyassbitch #success #sponsored #carreer #confidence #amazed #alwaysbeenbetter #youcantsitwithus #younevercould #novababe #novamodel #happiness #photoshoot #photography #tumblrgirl #tumblrish #makeuplover #girlboss #girlgoals #shanebezuidenhout #iamyourgoals #fitness #hustle #richkidsofinstagram
Hated by many, wanted by plenty. Disliked by some and confronted by none ... Everyone knows that no peasant can walk up to a QUEEN 💋💄 • Makeup - @hudabeauty • Lips - @kyliecosmetics • Swimsuit - @asos • Jacket - @cottonon • Boots - @charlotterusse #modelawardswinner  #modellifestyle  #model  #beautiful  #beauty  #sexyassbitch  #success  #sponsored  #carreer  #confidence  #amazed  #alwaysbeenbetter  #youcantsitwithus  #younevercould  #novababe  #novamodel  #happiness  #photoshoot  #photography  #tumblrgirl  #tumblrish  #makeuplover  #girlboss  #girlgoals  #shanebezuidenhout  #iamyourgoals  #fitness  #hustle  #richkidsofinstagram 
Long Wear Creme blush on dari JAFRA, favoritnya para MUA 😍

Long wear creme blush Adalah blush on cream yg tahan lama dan memberikan tampilan satin pada kulit. 
Dengan pilihan warna yg segar, dan pastinya blush creme ini staying powernya ok banget, dipake wudhu msh ada, jd gak udah pake berulang2😊

Utk hasil yg lebih maximal gunakan sbelum memakai bedak (atau setelah pake foundie) tap2 ke tulang pipi. Awet dan bisa menyerap minyak juga, so utk kulit berminyak pun blush on ini recommended banget.

Wajib punya 😍

#joinjafra #memberjafra#bisnisjafra#jualjafra#jualanjafra#jafra#jafrasamarinda#jaframakassar#jafrabandung#jafrajakarta#jerawat#acne#kulitberjerawat#income#wanitamandiri#wanitasukses#wanitakarir#carreer#palembang#cewepalembang#jafrapalembang#infopalembang#jafrabekasi#joinconsultant#joinconsultantjafra#memberjafra#daftarmember#daftarmemberjafra#
Long Wear Creme blush on dari JAFRA, favoritnya para MUA 😍 Long wear creme blush Adalah blush on cream yg tahan lama dan memberikan tampilan satin pada kulit. Dengan pilihan warna yg segar, dan pastinya blush creme ini staying powernya ok banget, dipake wudhu msh ada, jd gak udah pake berulang2😊 Utk hasil yg lebih maximal gunakan sbelum memakai bedak (atau setelah pake foundie) tap2 ke tulang pipi. Awet dan bisa menyerap minyak juga, so utk kulit berminyak pun blush on ini recommended banget. Wajib punya 😍 #joinjafra  #memberjafra #bisnisjafra #jualjafra #jualanjafra #jafra #jafrasamarinda #jaframakassar #jafrabandung #jafrajakarta #jerawat #acne #kulitberjerawat #income #wanitamandiri #wanitasukses #wanitakarir #carreer #palembang #cewepalembang #jafrapalembang #infopalembang #jafrabekasi #joinconsultant #joinconsultantjafra #memberjafra #daftarmember #daftarmemberjafra #
Både mentalt og fysisk sker der forandringer nu. Jeg har taget nogle svære valg og udnyttet potentialet i de situationer jeg har set gavne min vej til et bedre sind og velvære. Endnu et skridt i den rigtige retning er taget og jeg kan næsten ikke få armene ned af spænding! 💪🏼🖖🏼 #roadtosuccess #support #family #friendship #lifegoals #futurenow #planning #mychoise #myvoice #matters #life #carreer #thoughts #changeisgood #denmark #europeangirl
Start your day off with a spiritual reading I am here to help guide you in the right direction and advise people all over the world I have help so much people let me help you today you deserve to start making your self happy don’t be alone for the holidays don’t be sad for the holidays I tell past present future guidance and advising in all directions, tarot cards readings,and much more CALL NOW OR DM FOR MORE INFO. $2off HURRY BEFORE OFFER ENDS.. tells  past present and future answers all questions Call now or DM one free question limited time! FIND OUT THE answers that you have been seeking🌞☪️✨ #newyorkcity #spirtuality #spiritual #healing #love #carreer #psychicreadings #psychic #cute #lovequotes #healingcrystals #health #likeforlike #followtrain #chakras #thirdeye #belive #sad #happy #soulmate #freequestion #past #present #future #energy •
•
• 
DONT BE ALONE FOR THE NEW YEAR START YOUR NEW YEAR OFF WITH POSITIVE ENERGY Don’t let people bring you down !
Start your day off with a spiritual reading I am here to help guide you in the right direction and advise people all over the world I have help so much people let me help you today you deserve to start making your self happy don’t be alone for the holidays don’t be sad for the holidays I tell past present future guidance and advising in all directions, tarot cards readings,and much more CALL NOW OR DM FOR MORE INFO. $2off HURRY BEFORE OFFER ENDS.. tells past present and future answers all questions Call now or DM one free question limited time! FIND OUT THE answers that you have been seeking🌞☪️✨ #newyorkcity  #spirtuality  #spiritual  #healing  #love  #carreer  #psychicreadings  #psychic  #cute  #lovequotes  #healingcrystals  #health  #likeforlike  #followtrain  #chakras  #thirdeye  #belive  #sad  #happy  #soulmate  #freequestion  #past  #present  #future  #energy  • • • DONT BE ALONE FOR THE NEW YEAR START YOUR NEW YEAR OFF WITH POSITIVE ENERGY Don’t let people bring you down !
O Conhecimento! 
Já dizia minha avó: “O Conhecimento é o único bem que ninguém pode te roubar.” Já está nas suas Metas de 2018 aprender mais sobre um tema novo? 
Estudar mais? 
Ler mais? 
Aprender um novo idioma? 
Conhecer e interagir com pessoas diferentes? 
Criar novos canais de contato? 
Ampliar suas perspectivas sobre você e sobre o mundo à sua volta? 
Conte comigo para atingir todas essas metas em 2018!
Conheça o Método Amiga da Meta 👩🏻‍💼🎯 e realize o extraordinário em 2018!

Se você tem como Meta alguma destas acima me chame via 📥Direct e eu vou te contar um segredo 🤐 💌contato@amigadameta.com.br
📲WhatsApp 11-98903-4866
O Conhecimento! Já dizia minha avó: “O Conhecimento é o único bem que ninguém pode te roubar.” Já está nas suas Metas de 2018 aprender mais sobre um tema novo? Estudar mais? Ler mais? Aprender um novo idioma? Conhecer e interagir com pessoas diferentes? Criar novos canais de contato? Ampliar suas perspectivas sobre você e sobre o mundo à sua volta? Conte comigo para atingir todas essas metas em 2018! Conheça o Método Amiga da Meta 👩🏻‍💼🎯 e realize o extraordinário em 2018! Se você tem como Meta alguma destas acima me chame via 📥Direct e eu vou te contar um segredo 🤐 💌contato@amigadameta.com.br 📲WhatsApp 11-98903-4866
3rd Acceptance!! OmG!! So excited for my daughter @mi.mo_ 💕🎓🏅💃👏 #focused #goals #carreer #effortpaysoff #hofstrauniversity #godissogood
Working from home.... not bad, not bad at all 🏠💻 #working #accountmanager #home #greenportvenlo #veilgvenlo #flue #loveit #gottalove #carreer #workhard #results #cozy #candles
#sevenmonths and already preparing for a #windsurfing #carreer #pudgythewhale has no time to waste on not standing. But when you eat as well as he does there's a lot of energy to use up. #myboy 💙🐳
O que faz você se orgulhar de si mesmo?

Já pensou por esta perspectiva? Pense em uma das coisas que já tenha realmente feito você se orgulhar de si mesmo. Não precisa ser algo grandioso. Considere coisas simples também, como ter participado de um projeto social, doado seu tempo para cuidar de alguém, ajudado um idoso na rua, realizado um determinado trabalho importante na empresa que trabalha ou conquistado aquele diploma tão sonhado. Mesmo que alguém já o tenha feito antes de você, orgulhe-se! Não compare a vida com uma corrida. Não é quem chega primeiro. Compare a vida com uma escalada. Vencedor é quem alcança o topo, é quem suporta o cansaço da rotina, quem supera as adversidades de cada fase da vida sem perder o foco e a disciplina. Vencedor, neste contexto, é quem supera a si mesmo, não aos outros. No final, existe o grupo daqueles que nem tentaram, dos que desistiram e o grupo dos que chegaram lá. A escolha é sua. Em qual grupo pretende se colocar?

O ano apenas começou. Liste que coisas você gostaria de fazer que, ao concluir, te deixaria muito orgulhoso de si mesmo. Topa um desafio? Então desafio você a orgulhar-se muito de si mesmo neste ano de 2018. Vamos juntos?

Autor do texto: Rodrigo Pimenta

#bomdia #acaoquemuda #inspiracao #sucesso #objetivos #metas #foco #estudos #carreira #educacao #aprender #inspire #dailyinspiration #job #entrepreneurship #leadership #carreergoals #study #carreer #education #learn #learning #success #inspire #goals #studygoals
O que faz você se orgulhar de si mesmo? Já pensou por esta perspectiva? Pense em uma das coisas que já tenha realmente feito você se orgulhar de si mesmo. Não precisa ser algo grandioso. Considere coisas simples também, como ter participado de um projeto social, doado seu tempo para cuidar de alguém, ajudado um idoso na rua, realizado um determinado trabalho importante na empresa que trabalha ou conquistado aquele diploma tão sonhado. Mesmo que alguém já o tenha feito antes de você, orgulhe-se! Não compare a vida com uma corrida. Não é quem chega primeiro. Compare a vida com uma escalada. Vencedor é quem alcança o topo, é quem suporta o cansaço da rotina, quem supera as adversidades de cada fase da vida sem perder o foco e a disciplina. Vencedor, neste contexto, é quem supera a si mesmo, não aos outros. No final, existe o grupo daqueles que nem tentaram, dos que desistiram e o grupo dos que chegaram lá. A escolha é sua. Em qual grupo pretende se colocar? O ano apenas começou. Liste que coisas você gostaria de fazer que, ao concluir, te deixaria muito orgulhoso de si mesmo. Topa um desafio? Então desafio você a orgulhar-se muito de si mesmo neste ano de 2018. Vamos juntos? Autor do texto: Rodrigo Pimenta #bomdia  #acaoquemuda  #inspiracao  #sucesso  #objetivos  #metas  #foco  #estudos  #carreira  #educacao  #aprender  #inspire  #dailyinspiration  #job  #entrepreneurship  #leadership  #carreergoals  #study  #carreer  #education  #learn  #learning  #success  #inspire  #goals  #studygoals 
“As we sail through the ocean, do not avoid storm and rough water, just sail through..............” to be continue.... #muhamadfahmiagency #RZseven #RZ7 #prudential #prudentialgenyproject #takafulagent #carreer #business #rugby #passion #sportsmen #hobbies
Everyone wants to eat, but few are willing to Hunt.
What's your goal?

_________________________
#doha #qatar #hunt #goals #goaldigger #carreer #obsessed #life #hussle #workout #push #lion #roar #igers #sarap #lets
Inicia tu 2018 con tu emprendimiento cristalizado! Ofrecemos la facilidad de gestionar el registro de tu nombre comercial.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Solicita un estimado de costo a mmserviciosyentrenamientos@gmail.com.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#cv #resume #hr #carreerhunter #carreer #consulting #finanzas #inteligenciafinanciera #workshop #taller #goals #inversion #savings #finanzas #newyear #consciencia
It gets so busy on Mondays that I need three the same like me says Michael Charalambous !!! He never stops BUSY BUSY BUSY !!!! @giuliazuccaroli @pietrosimoneclinic @donna.chatsatrian @vass_vass_vass @younes_ellouah @ianwathan @anyanusha1991 @geofan3012 @kareemnazir @samuelecipriani_luxitaman @tedpullin @darcyjames__ #unisexsalon #bestplace #loyalty #toobusy #mondays #love #london #lovelife #haircut#haircut #pietrosimoneskincare #nyumbasalon #verycool #opensixdaysaweek #gurumichaelcharalambous #giuliazuccarolicolourgenius #different #awesome #artists #verycool #enjoyinglife #bestcut #beautiful #celebrityhairstylist #january2018 #carreer #workinghard
It gets so busy on Mondays that I need three the same like me says Michael Charalambous !!! He never stops BUSY BUSY BUSY !!!! @giuliazuccaroli @pietrosimoneclinic @donna.chatsatrian @vass_vass_vass @younes_ellouah @ianwathan @anyanusha1991 @geofan3012 @kareemnazir @samuelecipriani_luxitaman @tedpullin @darcyjames__ #unisexsalon  #bestplace  #loyalty  #toobusy  #mondays  #love  #london  #lovelife  #haircut #haircut  #pietrosimoneskincare  #nyumbasalon  #verycool  #opensixdaysaweek  #gurumichaelcharalambous  #giuliazuccarolicolourgenius  #different  #awesome  #artists  #verycool  #enjoyinglife  #bestcut  #beautiful  #celebrityhairstylist  #january2018  #carreer  #workinghard 
Y con la bestia de @shaq comenzamos nuestra #carreer baloncestistica.
No sólo aparecerán resultados ACB ni NBA sino Euroliga, picaflores en acción y fakes😏

#follow4follow #nba #shaq #euroleague #acb #lakers #fun
1. When in doubt, remain silent.
2. When asked about your past, give vague answers.
3. Have a great name.
4. Look fantastic in a suit.
5. Look fantastic in casual wear.
6. Look fantastic in anything.
7. Sound good.
8. Smell good.
9. Kiss good.
10. Strut around with supreme confidence.
11. Be uncannily successful at your job.
12. Blow people away every time you say anything.
13. Take six hour lunches.
14. Disappear for weeks at a time.
15. Lie to everyone about everything.
16. Drink and smoke constantly. 
#cassanova #dondraper #business #success #money #power #respect #carreer #madmen #playboy #newyork #businessman
1. When in doubt, remain silent. 2. When asked about your past, give vague answers. 3. Have a great name. 4. Look fantastic in a suit. 5. Look fantastic in casual wear. 6. Look fantastic in anything. 7. Sound good. 8. Smell good. 9. Kiss good. 10. Strut around with supreme confidence. 11. Be uncannily successful at your job. 12. Blow people away every time you say anything. 13. Take six hour lunches. 14. Disappear for weeks at a time. 15. Lie to everyone about everything. 16. Drink and smoke constantly. #cassanova  #dondraper  #business  #success  #money  #power  #respect  #carreer  #madmen  #playboy  #newyork  #businessman 
dinner for our king! 🤴🏻✈️
.
.
.
#bonvoyage #newbeginnings #carreer #wineandchill #kainpabebs #foodie #foodporn
Masker Best Seller by JAFRA😍

Masker khusus wajah dan badan. 
Masker yang bisa bikin kulit wajah dan tubuh jadi lebih cerah

Masker yang mengangkat minyak berlebih

Masker yang bikin kulit glowing

Masker sekaligus obat jerawat

Masker yang dapat mengecilkan pori-pori

Masker yang bisa atasi masalah komedo

Masker yang bisa menghilangkan noda jerawat

Masker yang dapat mengangkat kotoran dan sel sel kulit mati

Masker sebagai antioksidan

Masker yang dapat melembutkan dan mengembalikan kekenyalan kulit

Banyak manfaatnya, banyak juga isinya bisa terpakai 7-8bln. 
Konsultasi/ join jafra 👇
Wa : 082384395317

#joinjafra#memberjafra#bisnisjafra#jualjafra#jualanjafra#jafra#jafrajogjakarta#jafrasurabaya#jafrasamarinda#jafrabalikpapan#jaframakassar#jafrabandung#jafrajakarta#jafrabali#jerawat#acne#kulitberjerawat#income#wanitamandiri#wanitasukses#wanitakarir#carreer#palembang#cewepalembang#jafrapalembang#infopalembang#jafrabekasi#
Masker Best Seller by JAFRA😍 Masker khusus wajah dan badan. Masker yang bisa bikin kulit wajah dan tubuh jadi lebih cerah Masker yang mengangkat minyak berlebih Masker yang bikin kulit glowing Masker sekaligus obat jerawat Masker yang dapat mengecilkan pori-pori Masker yang bisa atasi masalah komedo Masker yang bisa menghilangkan noda jerawat Masker yang dapat mengangkat kotoran dan sel sel kulit mati Masker sebagai antioksidan Masker yang dapat melembutkan dan mengembalikan kekenyalan kulit Banyak manfaatnya, banyak juga isinya bisa terpakai 7-8bln. Konsultasi/ join jafra 👇 Wa : 082384395317 #joinjafra #memberjafra #bisnisjafra #jualjafra #jualanjafra #jafra #jafrajogjakarta #jafrasurabaya #jafrasamarinda #jafrabalikpapan #jaframakassar #jafrabandung #jafrajakarta #jafrabali #jerawat #acne #kulitberjerawat #income #wanitamandiri #wanitasukses #wanitakarir #carreer #palembang #cewepalembang #jafrapalembang #infopalembang #jafrabekasi #
Masker Best Seller by JAFRA😍

Masker khusus wajah dan badan. 
Masker yang bisa bikin kulit wajah dan tubuh jadi lebih cerah

Masker yang mengangkat minyak berlebih

Masker yang bikin kulit glowing

Masker sekaligus obat jerawat

Masker yang dapat mengecilkan pori-pori

Masker yang bisa atasi masalah komedo

Masker yang bisa menghilangkan noda jerawat

Masker yang dapat mengangkat kotoran dan sel sel kulit mati

Masker sebagai antioksidan

Masker yang dapat melembutkan dan mengembalikan kekenyalan kulit

Banyak manfaatnya, banyak juga isinya bisa terpakai 7-8bln. 
Konsultasi/ join jafra 👇
Wa : 082384395317

#joinjafra#memberjafra#bisnisjafra#jualjafra#jualanjafra#jafra#jafrajogjakarta#jafrasurabaya#jafrasamarinda#jafrabalikpapan#jaframakassar#jafrabandung#jafrajakarta#jafrabali#jerawat#acne#kulitberjerawat#income#wanitamandiri#wanitasukses#wanitakarir#carreer#palembang#cewepalembang#jafrapalembang#infopalembang#jafrabekasi#
Masker Best Seller by JAFRA😍 Masker khusus wajah dan badan. Masker yang bisa bikin kulit wajah dan tubuh jadi lebih cerah Masker yang mengangkat minyak berlebih Masker yang bikin kulit glowing Masker sekaligus obat jerawat Masker yang dapat mengecilkan pori-pori Masker yang bisa atasi masalah komedo Masker yang bisa menghilangkan noda jerawat Masker yang dapat mengangkat kotoran dan sel sel kulit mati Masker sebagai antioksidan Masker yang dapat melembutkan dan mengembalikan kekenyalan kulit Banyak manfaatnya, banyak juga isinya bisa terpakai 7-8bln. Konsultasi/ join jafra 👇 Wa : 082384395317 #joinjafra #memberjafra #bisnisjafra #jualjafra #jualanjafra #jafra #jafrajogjakarta #jafrasurabaya #jafrasamarinda #jafrabalikpapan #jaframakassar #jafrabandung #jafrajakarta #jafrabali #jerawat #acne #kulitberjerawat #income #wanitamandiri #wanitasukses #wanitakarir #carreer #palembang #cewepalembang #jafrapalembang #infopalembang #jafrabekasi #
Masker Best Seller by JAFRA😍

Masker khusus wajah dan badan. 
Masker yang bisa bikin kulit wajah dan tubuh jadi lebih cerah

Masker yang mengangkat minyak berlebih

Masker yang bikin kulit glowing

Masker sekaligus obat jerawat

Masker yang dapat mengecilkan pori-pori

Masker yang bisa atasi masalah komedo

Masker yang bisa menghilangkan noda jerawat

Masker yang dapat mengangkat kotoran dan sel sel kulit mati

Masker sebagai antioksidan

Masker yang dapat melembutkan dan mengembalikan kekenyalan kulit

Banyak manfaatnya, banyak juga isinya bisa terpakai 7-8bln. 
Konsultasi/ join jafra 👇
Wa : 082384395317

#joinjafra#memberjafra#bisnisjafra#jualjafra#jualanjafra#jafra#jafrajogjakarta#jafrasurabaya#jafrasamarinda#jafrabalikpapan#jaframakassar#jafrabandung#jafrajakarta#jafrabali#jerawat#acne#kulitberjerawat#income#wanitamandiri#wanitasukses#wanitakarir#carreer#palembang#cewepalembang#jafrapalembang#infopalembang#jafrabekasi#
Masker Best Seller by JAFRA😍 Masker khusus wajah dan badan. Masker yang bisa bikin kulit wajah dan tubuh jadi lebih cerah Masker yang mengangkat minyak berlebih Masker yang bikin kulit glowing Masker sekaligus obat jerawat Masker yang dapat mengecilkan pori-pori Masker yang bisa atasi masalah komedo Masker yang bisa menghilangkan noda jerawat Masker yang dapat mengangkat kotoran dan sel sel kulit mati Masker sebagai antioksidan Masker yang dapat melembutkan dan mengembalikan kekenyalan kulit Banyak manfaatnya, banyak juga isinya bisa terpakai 7-8bln. Konsultasi/ join jafra 👇 Wa : 082384395317 #joinjafra #memberjafra #bisnisjafra #jualjafra #jualanjafra #jafra #jafrajogjakarta #jafrasurabaya #jafrasamarinda #jafrabalikpapan #jaframakassar #jafrabandung #jafrajakarta #jafrabali #jerawat #acne #kulitberjerawat #income #wanitamandiri #wanitasukses #wanitakarir #carreer #palembang #cewepalembang #jafrapalembang #infopalembang #jafrabekasi #
Recomeçando dia 15/01, segunda feira, 19:30hs, Coaching Explorer, Coaching de Carreira, unindo talento e criatividade.

Se vc está em transição de carreira, ou buscando novas oportunidades, venha experimentar esse processo de transformação.

Grupo social para tornar acessível sua possibilidade.

Info: inbox

#coachingforall #carreer #developed #growingup #newactions #newlife #goodvibes #values #connect #your #passion #transform #purpose
Bonjour Bonjour ^_^
"Certaines femmes choisissent de suivre les hommes, d'autres leurs rêves . Si tu te demandes quelle direction prendre, souviens toi que ta carrière ne se réveillera jamais un jour pour te dire qu'elle ne t'aime plus..." Sur ce on vous souhaite un bon début de semaine les GPA 💪

#GirlPowerAlgérien
#Amina #women #ambition #success #work #carreer #men #blogger #feminism
Bonjour Bonjour ^_^ "Certaines femmes choisissent de suivre les hommes, d'autres leurs rêves . Si tu te demandes quelle direction prendre, souviens toi que ta carrière ne se réveillera jamais un jour pour te dire qu'elle ne t'aime plus..." Sur ce on vous souhaite un bon début de semaine les GPA 💪 #GirlPowerAlgérien  #Amina  #women  #ambition  #success  #work  #carreer  #men  #blogger  #feminism 
📸
Makeup @flaviomua 
Ph. @alessandromorinophoto 
Shooting per l’allieva regista di @scuolateatromusicale ... Giulia Anzivino !!
.
.
.
 #director #regista #stm #makeup #makeupartist #photography #shooting #love #instagood #photoshoot #beauty #nicepic #black #blackandwhite #strikeapose #model #portrait #fashion #theatre #life #carreer #lovemyjob #musicaltheatre #musical #photooftheday #milan #italy #followme #FlavioMakeup
Tribun Timur mengundang anda untuk menjadi bagian dari tim terbaik. Jangan lewatkan kesempatan ini dan segera kirimkan surat lamaran anda. #lowongankerja #openrecruitment #tribuntimur #carreer
#tbbmademedoit #life #advice #good #vibes # love #balance #family #carreer #happy # yogadouble #onaquest #motherhood # motherhoodunplugged #breakfastinbed # mylittlelove #friday ...
#fierce  #man #artdirector #jeremyscott  #moschino  #live In #milano  www.moschino.com  being a #man is #stamina and #carreer !!!!! .👍👍👍👍👍👍👍👍
New Graphic for #ilmito2k18.
Gli anni ‘90 raccontati attraverso le canzoni degli 883, intervallate da aneddoti e chicche per i nostalgici più incalliti. 
Summer 2k18.
🧢🕶🎒🐚💥☀️🎮🎧🎼📼☎️🔫💣
#muchascosas 
#somuchstuff 
#tellementdechoses 
#timeout 
#1990s 
#90s 
#carreer 
#rock 
#pop 
#maxpezzali 
#maurorepetto 
#celebrationshow
#officialcelebration 
#band 
#tour 
#love
#883
Are you doing what you love? If not then have the courage to change that! It won't be easy but it will be worth it.  #foundr #carreer #goals #determination #success #CarpeDiem
Finding balance in the new year with our Chakra mists.
Finding balance in the new year with our Chakra mists.
Jafra yg baru ini kelebihannya luar biasa sekali. Sudah banyak yang membuktikannya.

Kamu sudah coba ??
.
Kelebihan JAFRA Royal Jelly Eye Concentrate Capsules

Hasil jangka panjang setelah 4 minggu penggunaan JAFRA Royal Jelly Eye Concentrate Capsules secara rutin :

100% menunjukkan kulit sekitar mata terasa lebih halus dan lembut.
.
75% tercatat warna kulit area mata menjadi lebih merata.
.
70% tercatat kulit area mata menjadi lebih kencang.

Hasil yang terlihat setelah 2 jam penggunaan JAFRA Royal Jelly Eye Concentrate Capsules :
.
95% tercatat fleksibilitas kulit area mata meningkat.
.
85% tercatat kulit area mata lebih bercahaya.
.
80% tercatat garis-garis halus dan kerutan berkurang.

Yuk..Miliki mata indah dengan perawatan Royal Jelly.

KONSULTASI/JOIN/ORDER:

082175667673
.
#joinjafra#memberjafra#bisnisjafra#jualjafra#jualanjafra#jafra#jafrasamarinda#jaframakassar#jafrabandung#jafrajakarta#jerawat#acne#kulitberjerawat#income#wanitamandiri#wanitasukses#wanitakarir#carreer#palembang#cewepalembang#jafrapalembang#infopalembang#jafrabekasi#joinconsultant#joinconsultantjafra#memberjafra#daftarmember#daftarmemberjafra#jafralampung#jafrabekasi #jafrapalembang #githacataleya
Jafra yg baru ini kelebihannya luar biasa sekali. Sudah banyak yang membuktikannya. Kamu sudah coba ?? . Kelebihan JAFRA Royal Jelly Eye Concentrate Capsules Hasil jangka panjang setelah 4 minggu penggunaan JAFRA Royal Jelly Eye Concentrate Capsules secara rutin : 100% menunjukkan kulit sekitar mata terasa lebih halus dan lembut. . 75% tercatat warna kulit area mata menjadi lebih merata. . 70% tercatat kulit area mata menjadi lebih kencang. Hasil yang terlihat setelah 2 jam penggunaan JAFRA Royal Jelly Eye Concentrate Capsules : . 95% tercatat fleksibilitas kulit area mata meningkat. . 85% tercatat kulit area mata lebih bercahaya. . 80% tercatat garis-garis halus dan kerutan berkurang. Yuk..Miliki mata indah dengan perawatan Royal Jelly. KONSULTASI/JOIN/ORDER: 082175667673 . #joinjafra #memberjafra #bisnisjafra #jualjafra #jualanjafra #jafra #jafrasamarinda #jaframakassar #jafrabandung #jafrajakarta #jerawat #acne #kulitberjerawat #income #wanitamandiri #wanitasukses #wanitakarir #carreer #palembang #cewepalembang #jafrapalembang #infopalembang #jafrabekasi #joinconsultant #joinconsultantjafra #memberjafra #daftarmember #daftarmemberjafra #jafralampung #jafrabekasi  #jafrapalembang  #githacataleya 
Möglichkeit A: 
45-55 Jahre lang quälen in der Arbeit mit Mindestlohn 😔 
Möglichkeit B: 
3-5 Jahre ein langfristiges Business aufbauen und danach die Freiheit genießen! ☀️ Nichts ist einfach, beides ist hart.. wähle deinen Weg! 🙄💪🏼 #EsraSivri #networkmarketing #businesswoman #vision #entrepeneur #scout #instadaily #job #Karriere #kariyer #carreer #freedom #freiheit #özgürlük #Event #bloggerstyle #bloggers #socialmediamarketing #socialmediaworker
Möglichkeit A: 45-55 Jahre lang quälen in der Arbeit mit Mindestlohn 😔 Möglichkeit B: 3-5 Jahre ein langfristiges Business aufbauen und danach die Freiheit genießen! ☀️ Nichts ist einfach, beides ist hart.. wähle deinen Weg! 🙄💪🏼 #EsraSivri  #networkmarketing  #businesswoman  #vision  #entrepeneur  #scout  #instadaily  #job  #Karriere  #kariyer  #carreer  #freedom  #freiheit  #özgürlük  #Event  #bloggerstyle  #bloggers  #socialmediamarketing  #socialmediaworker 
Qui est-ce qui fini de travailler tot aujourd’hui ! MOI ! #centredelautonomie #mecanicien #asenceur #carreer #fun #bepositivealways #lonewolf #staytrue
Wat heb jij allemaal gedaan in je voetbalcarrière❓Laat bij elke vraag een “✔️” of een “❌” achter!👇🏻
•
#voetbal #carriere #voetbalcarriere #carreer #insta
2018 começou muito bom!
Finalmente saiu minha licença de Piloto Comercial e habilitações MLTE e IFRA. Queria deixar meu agradecimento especial à minha família e a todos que me apoiaram desde o início dessa jornada!
✈😎🙌🙏🌎
.
.
.
.
.
#pilot #piloto #comercial #aviator #aviador #airplane #aircraft #aviao #Brasil #Brazil #license #cht #pc #mlte #ifr #blessed #2018 #happy #happiness #new #year #focus #carreer