an online Instagram web viewer

#ceklawa medias

Photos

"TENGOK NI AFTER MAKAN 6 BIJI"

Feedback pil homeopathy
Berminat pm
#pilhomeopathybyteyha #pilcerah #pilgemuk #pilkurus #pilparut #piljerawat #pilpayuda #pilpushup #phbt.kl #vitaminC #azanisscarserum #bluewizard #tisumagic #ceklawa #fhatifall #pinklady
Set Underarm Kit 3 in 1 Cek Lawa
Set yang menjadi kegilaan masa kini 😍
.
Nak tau sebab apa?
Haaaa sebab kesan yang sangat efektif laa
.
Dalam set ni ada
👉1 x Hair Remover
👉2 x Krim Pemutih Ketiak/Celah Peha/Dll
.
Dijamin berkesan!
Dah beribu testimoni pengguna yg sangat berpuas hati dengan keberkesanan set ini 😉
.
👉👉Whatsapp ke 01124012317 atau tekan link wasap ini http://wasap.my/601124012317 untuk sebarang pertanyaan lanjut
.
#ceklawa #trustedseller #ceklawaoriginal #ceklawapromosi #setunderarmkit #hairremoval #hairremover #buangbulu #bulutebal #wax #wawawax #veet #krimpemutih #krimpemutihketiak #krimpemutihpeha #ketiakhitam #ketiakputih #ceklawahq #ceklawamalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #fattahamin #fazura #fattzura #jannanick #neelofa #noradanish #aydajebat #mua #muabella
Set Underarm Kit 3 in 1 Cek Lawa Set yang menjadi kegilaan masa kini 😍 . Nak tau sebab apa? Haaaa sebab kesan yang sangat efektif laa . Dalam set ni ada 👉1 x Hair Remover 👉2 x Krim Pemutih Ketiak/Celah Peha/Dll . Dijamin berkesan! Dah beribu testimoni pengguna yg sangat berpuas hati dengan keberkesanan set ini 😉 . 👉👉Whatsapp ke 01124012317 atau tekan link wasap ini http://wasap.my/601124012317 untuk sebarang pertanyaan lanjut . #ceklawa  #trustedseller  #ceklawaoriginal  #ceklawapromosi  #setunderarmkit  #hairremoval  #hairremover  #buangbulu  #bulutebal  #wax  #wawawax  #veet  #krimpemutih  #krimpemutihketiak  #krimpemutihpeha  #ketiakhitam  #ketiakputih  #ceklawahq  #ceklawamalaysia  #kosmetikmurah  #kosmetik  #fattahamin  #fazura  #fattzura  #jannanick  #neelofa  #noradanish  #aydajebat  #mua  #muabella 
*CEK LAWA SKINCARE WITH GREEN TEA EXTRACT*

KEBAIKAN: mampu merawat masalah jerawat & kulit berminyak
membantu melembapkan & merawatkan kulit yg kusam & kering
meratakan tona kulit yg tidak sekata
mengurangkan garisan kendutan pd wajah
membantu merawatkn pigmemtasi kulit & kulit pra matang SESUAI UNTUK LELAKI & WANITA

CARA PEMAKAIANNYA :- picikan sedikit cleanser pd tapak tangan, campurkan dgn air sehingga berbuih kemudian cuci wajah anda secara putaran membulat dgn lembut. Ianya mampu membersihkan sis kotoran, solekan & menyegarkan kulit muka. tekapkan sedikit natural acne solution pd kapas muka & sapu lembut di kawasan T-Zone pd wajah & tumpukan di kawasan yg lebih berminyak. Teruskan menyapu keseluruh wajah & leher. Gunakan pada waktu pagi & malam selepas mencuci muka. WAKTU PAGI : utk perlindungan kulit wajah dr sinaran UV. Oleskan Day Cream secara nipis & ratakan keseluruh wajah. Lebih sesuai digunakan pada waktu siang. WAKTU MALAM : sapukan Night Cream pd wajah anda bagi memberikan rawatan ketika tidur. Wajah anda akan lebih segar & lembut pada keesokan harinya. Ianya sesuai utk kegunaan malam sahaja.

www.wasap.my/601110266898 untuk pertanyaan dan maklumat lanjut

#ceklawa #trustedseller #ceklawaoriginalpenang  #ceklawapromosi #krimpemutih #krimpemutihketiak #krimpemutihpeha #krimpencerah #original #neelofa #lofattah #ceklawahq #ceklawamalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #selleronline #fattahamin #fazura #fattzura #jannanick #noradanish #johan #johara #coffeprincemy #malaysia
*CEK LAWA SKINCARE WITH GREEN TEA EXTRACT* KEBAIKAN: mampu merawat masalah jerawat & kulit berminyak membantu melembapkan & merawatkan kulit yg kusam & kering meratakan tona kulit yg tidak sekata mengurangkan garisan kendutan pd wajah membantu merawatkn pigmemtasi kulit & kulit pra matang SESUAI UNTUK LELAKI & WANITA CARA PEMAKAIANNYA :- picikan sedikit cleanser pd tapak tangan, campurkan dgn air sehingga berbuih kemudian cuci wajah anda secara putaran membulat dgn lembut. Ianya mampu membersihkan sis kotoran, solekan & menyegarkan kulit muka. tekapkan sedikit natural acne solution pd kapas muka & sapu lembut di kawasan T-Zone pd wajah & tumpukan di kawasan yg lebih berminyak. Teruskan menyapu keseluruh wajah & leher. Gunakan pada waktu pagi & malam selepas mencuci muka. WAKTU PAGI : utk perlindungan kulit wajah dr sinaran UV. Oleskan Day Cream secara nipis & ratakan keseluruh wajah. Lebih sesuai digunakan pada waktu siang. WAKTU MALAM : sapukan Night Cream pd wajah anda bagi memberikan rawatan ketika tidur. Wajah anda akan lebih segar & lembut pada keesokan harinya. Ianya sesuai utk kegunaan malam sahaja. www.wasap.my/601110266898 untuk pertanyaan dan maklumat lanjut #ceklawa  #trustedseller  #ceklawaoriginalpenang  #ceklawapromosi  #krimpemutih  #krimpemutihketiak  #krimpemutihpeha  #krimpencerah  #original  #neelofa  #lofattah  #ceklawahq  #ceklawamalaysia  #kosmetikmurah  #kosmetik  #selleronline  #fattahamin  #fazura  #fattzura  #jannanick  #noradanish  #johan  #johara  #coffeprincemy  #malaysia 
Cek lawa

RM20.00
Wasap 011-16003779

#ceklawa #hairmax #leeyanarahman #lemonex_manempire
CEK LAWA
Krim Pemutih Ketiak

Masalah ketiak gelap??
tak cantik??
Berdaki??
Berparut??
Berbau??
Dan macam-macam 'ber' lagi?? memang molek sangatlah guna Cek Lawa Krim Pemutih Ketiak ni.

By Post Only..
For more details, kindly whatsapp
http://www.wasap.my/60129509442

#ceklawamalaysia #ceklawamurah #ceklawa #ceklawapemutihketiak #ceklawahq #krimketiakmurah #krimketiakceklawa #ceklawapemutihketiakmurah #ceklawapemutihketiak #ceklawapemutihketiakhq #ceklawapemutihketiakborong #sayajualceklawa #sayajualceklawamurah
CEK LAWA Krim Pemutih Ketiak Masalah ketiak gelap?? tak cantik?? Berdaki?? Berparut?? Berbau?? Dan macam-macam 'ber' lagi?? memang molek sangatlah guna Cek Lawa Krim Pemutih Ketiak ni. By Post Only.. For more details, kindly whatsapp http://www.wasap.my/60129509442 #ceklawamalaysia  #ceklawamurah  #ceklawa  #ceklawapemutihketiak  #ceklawahq  #krimketiakmurah  #krimketiakceklawa  #ceklawapemutihketiakmurah  #ceklawapemutihketiak  #ceklawapemutihketiakhq  #ceklawapemutihketiakborong  #sayajualceklawa  #sayajualceklawamurah 
DMS 4D FOUNDATION NEW
.
.
RM90
POS RM7 SM / RM11 SS
.
📲+6013-4930050
.
🌼DENGAN SETIAP SAPUAN KULIT WAJAH LENGKAP TAK PERLU FIKIR BEDAK LAGI..
.
🌼SEPERTI MAGIC SAPU SIKIT JE...TAPI KULIT TERUS BERSERI SEMULAJADI SEGAR CERAH BERMAYA DAN HALUS SEKATA..
GLOWING DAN PINKY.. WOW AWESOME.!!
.
👍👍TAK PERLU CARI2 LAGI.. WAJIB CUBA CREAM 4D FOUDATION
Fungsi 👍👍
.
.
✔Sebagai bahan asas solekakan tanpa bedak. Tahan 8 jam
✔Melindungi kulit daripada ainar UV SPF45
✔Sebagai pelembab yg melembabkan kulit secara semulajadi
✔Pencerah kulit segera
✔Menaikan seri wajah nampak lebih segar dan glowing
✔Struktur cream yang halus, wangai dan tidak bercapuk
✔Hasilkan kulit cerah dan pinky 
#dms4dfoundation #dms4dfoundationnew #qurosemurah #glowglowing #glowingspeed #tatiskincare #MaxXSlimBooster #burnbabyburn #glittzglowmurah #cmd #sabuneczema #charmsfigbabysoap #dyxyset #ceklawa #harummalam #caliph #bustupexpress #bvrc #pootehturboocoffe #bellezacollagen
DMS 4D FOUNDATION NEW . . RM90 POS RM7 SM / RM11 SS . 📲+6013-4930050 . 🌼DENGAN SETIAP SAPUAN KULIT WAJAH LENGKAP TAK PERLU FIKIR BEDAK LAGI.. . 🌼SEPERTI MAGIC SAPU SIKIT JE...TAPI KULIT TERUS BERSERI SEMULAJADI SEGAR CERAH BERMAYA DAN HALUS SEKATA.. GLOWING DAN PINKY.. WOW AWESOME.!! . 👍👍TAK PERLU CARI2 LAGI.. WAJIB CUBA CREAM 4D FOUDATION Fungsi 👍👍 . . ✔Sebagai bahan asas solekakan tanpa bedak. Tahan 8 jam ✔Melindungi kulit daripada ainar UV SPF45 ✔Sebagai pelembab yg melembabkan kulit secara semulajadi ✔Pencerah kulit segera ✔Menaikan seri wajah nampak lebih segar dan glowing ✔Struktur cream yang halus, wangai dan tidak bercapuk ✔Hasilkan kulit cerah dan pinky #dms4dfoundation  #dms4dfoundationnew  #qurosemurah  #glowglowing  #glowingspeed  #tatiskincare  #MaxXSlimBooster  #burnbabyburn  #glittzglowmurah  #cmd  #sabuneczema  #charmsfigbabysoap  #dyxyset  #ceklawa  #harummalam  #caliph  #bustupexpress  #bvrc  #pootehturboocoffe  #bellezacollagen 
Dah cuba set paling hot ni?
.
.
 #pekjimat #setjimat #tonerdaki #ceklawa
Dah cuba set paling hot ni?
.
.
 #pekjimat #setjimat #tonerdaki #ceklawa
Uolls.. Selamat malam.. Meh putih guna #ceklawa 😃
Uolls.. Selamat malam.. Meh putih guna #ceklawa  😃
Lagi #TestimoniNurraysa
.
Alhamdulillah..
Banyak feedback positif yang diterima daripada pengguna..
Baru seminggu guna #NurraysaBeautySkincare dah ada perubahan 😍😍
.
Nak cuba sendiri?
Jom grab sekarang!
Whatsapp 📲 #0148373800
.
#AgentDropshipNeeded
#TeamCitra
#YearEndSale
HASIL KESAN PENGGUNAAN BLUE WIZARD

Dapat meningkat nafsu wanita dan ianya diperbuat daripada bahan-bahan herbaSelain dapat meningkatkan nafsu, BLUE WIZARD juga mempunyai ciri-ciri lain yang memberi manfaat kepada wanita termasuk rangsangan faraj wanita dan pengalaman seks yang luar biasa. Produk ini juga meningkatkan aliran darah ke libia wanita dan vagina.BLUE WIZARD meningkatkan pelinciran semulajadi di sekitar kawasan faraj dan mengurangkan geseran yang boleh menjadi gangguan yang besar semasa hubungan seks.Produk ini juga memberikan hasil yang cepat dan dapat membangkitkan nafsu paling cepat lima minitKeselamatan BLUE WIZARD untuk wanita adalah terjamin kerana ia tidak dibuat daripada mana-mana bahan kimiaDisebabkan oleh peningkatan nafsu seks, seorang wanita pasti akan mempunyai lebih banyak orgasma dan orgasma boleh dicapai lebih daripada sekali dalam masa yang singkat.

#pilcerah #pilgemuk #pilkurus #pilparut #piljerawat #pilpayuda #pilpushup #phbt.kl #vitaminC #azanisscarserum #bluewizard #tisumagic #ceklawa #fhatifall
HASIL KESAN PENGGUNAAN BLUE WIZARD Dapat meningkat nafsu wanita dan ianya diperbuat daripada bahan-bahan herbaSelain dapat meningkatkan nafsu, BLUE WIZARD juga mempunyai ciri-ciri lain yang memberi manfaat kepada wanita termasuk rangsangan faraj wanita dan pengalaman seks yang luar biasa. Produk ini juga meningkatkan aliran darah ke libia wanita dan vagina.BLUE WIZARD meningkatkan pelinciran semulajadi di sekitar kawasan faraj dan mengurangkan geseran yang boleh menjadi gangguan yang besar semasa hubungan seks.Produk ini juga memberikan hasil yang cepat dan dapat membangkitkan nafsu paling cepat lima minitKeselamatan BLUE WIZARD untuk wanita adalah terjamin kerana ia tidak dibuat daripada mana-mana bahan kimiaDisebabkan oleh peningkatan nafsu seks, seorang wanita pasti akan mempunyai lebih banyak orgasma dan orgasma boleh dicapai lebih daripada sekali dalam masa yang singkat. #pilcerah  #pilgemuk  #pilkurus  #pilparut  #piljerawat  #pilpayuda  #pilpushup  #phbt .kl #vitaminC  #azanisscarserum  #bluewizard  #tisumagic  #ceklawa  #fhatifall 
PINKLADY PERFECTION 

Makan 2 biji sehari, kesannya adalah ..
.. body KURUS JADI BERISI.
.. body GEMUK JADI LANGSING.
.. kulit kusam JADI CERAH.
.. dada kendur JADI TEGANG ANJAL.
.. punggung leper JADI MELENTIK.
.. rambut nipis KEMBALI LEBAT.
..miss v longgar JADI KETAT RAPAT.
..berat badan SEMAKIN KURANG.
..tubuh lesu LEBIH BERTENAGA.
..nafsu JADI LEBIH BERSEMANGAT.
..kulit wajah SEMAKIN GEBU.
..tubuh MONTOK TANPA BOTOKS.
..keputihan HILANG SERTA-MERTA.

Sebab kesan2 inilah menjadikan ....
..Suami anda, boyfriend anda @ encik tunang anda SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling anda....
..Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan....
..Anda jauh lebih muda daripada usia sebenar.... Berminat pm .. #pilhomeopathybyteyha #pilcerah #pilgemuk #pilkurus #pilparut #piljerawat #pilpayuda #pilpushup #phbt.kl #vitaminC #azanisscarserum #bluewizard #tisumagic #ceklawa #fhatifall #pinklady
PINKLADY PERFECTION  Makan 2 biji sehari, kesannya adalah .. .. body KURUS JADI BERISI. .. body GEMUK JADI LANGSING. .. kulit kusam JADI CERAH. .. dada kendur JADI TEGANG ANJAL. .. punggung leper JADI MELENTIK. .. rambut nipis KEMBALI LEBAT. ..miss v longgar JADI KETAT RAPAT. ..berat badan SEMAKIN KURANG. ..tubuh lesu LEBIH BERTENAGA. ..nafsu JADI LEBIH BERSEMANGAT. ..kulit wajah SEMAKIN GEBU. ..tubuh MONTOK TANPA BOTOKS. ..keputihan HILANG SERTA-MERTA. Sebab kesan2 inilah menjadikan .... ..Suami anda, boyfriend anda @ encik tunang anda SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling anda.... ..Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan.... ..Anda jauh lebih muda daripada usia sebenar.... Berminat pm .. #pilhomeopathybyteyha  #pilcerah  #pilgemuk  #pilkurus  #pilparut  #piljerawat  #pilpayuda  #pilpushup  #phbt .kl #vitaminC  #azanisscarserum  #bluewizard  #tisumagic  #ceklawa  #fhatifall  #pinklady 
Buang bulu di badan dengan cara mudah, cepat dan tanpa rasa sakit 😍
.
Semuanya lengkap di dalam Set Underarm Kit Cek Lawa
.
Tak perlu lagi guna pencukur..hanya perlu sapu, biarkan beberapa minit dan lap..bulu tanggal dengan sendirinya..wahhh 😱😱
.
Lepas tu boleh sapu krim Cek Lawa untuk mencerahkan kawasan pelipat badan pula
Bes kan Cek Lawa? 😊😉
.
📱Jom whatsapp saya di 01124012317 atau tekan link wasap ini http://wasap.my/601124012317 untuk sebarang pertanyaan lanjut
.
#ceklawa #trustedseller #ceklawaoriginal #ceklawapromosi #setunderarmkit #hairremoval #hairremover #buangbulu #bulutebal #wax #wawawax #veet #krimpemutih #krimpemutihketiak #krimpemutihpeha #ketiakhitam #ketiakputih #ceklawahq #ceklawamalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #fattahamin #fazura #fattzura #jannanick #neelofa #noradanish #johan #mua #muabella
Buang bulu di badan dengan cara mudah, cepat dan tanpa rasa sakit 😍 . Semuanya lengkap di dalam Set Underarm Kit Cek Lawa . Tak perlu lagi guna pencukur..hanya perlu sapu, biarkan beberapa minit dan lap..bulu tanggal dengan sendirinya..wahhh 😱😱 . Lepas tu boleh sapu krim Cek Lawa untuk mencerahkan kawasan pelipat badan pula Bes kan Cek Lawa? 😊😉 . 📱Jom whatsapp saya di 01124012317 atau tekan link wasap ini http://wasap.my/601124012317 untuk sebarang pertanyaan lanjut . #ceklawa  #trustedseller  #ceklawaoriginal  #ceklawapromosi  #setunderarmkit  #hairremoval  #hairremover  #buangbulu  #bulutebal  #wax  #wawawax  #veet  #krimpemutih  #krimpemutihketiak  #krimpemutihpeha  #ketiakhitam  #ketiakputih  #ceklawahq  #ceklawamalaysia  #kosmetikmurah  #kosmetik  #fattahamin  #fazura  #fattzura  #jannanick  #neelofa  #noradanish  #johan  #mua  #muabella 
AZANIS SCAR SERUM

Serum ni bukan saja membantu masalah kulit yg sdg  awak alami malah mampu memulihkan kesan-kesan parut seperti Berikut:- -Parut Jerawat/ Jerawat
-Parut Jeragat
-Strecth mark
-Parut Luka eksiden
-Kulit kering
-Kulit Kusam
-Parut Chicken pox (campak)
-Parut terkena api -Parut Kudis.

Walaupun parut dah melebihi 10 tahun berada ditubuh badan awak.

Berminat pm 📲 ️#pilhomeopathybyteyha #pilcerah #pilgemuk #pilkurus #pilparut #piljerawat #pilpayuda #pilpushup #phbt.kl #vitaminC #azanisscarserum #bluewizard #tisumagic #ceklawa #fhatifall
AZANIS SCAR SERUM Serum ni bukan saja membantu masalah kulit yg sdg  awak alami malah mampu memulihkan kesan-kesan parut seperti Berikut:- -Parut Jerawat/ Jerawat -Parut Jeragat -Strecth mark -Parut Luka eksiden -Kulit kering -Kulit Kusam -Parut Chicken pox (campak) -Parut terkena api -Parut Kudis. Walaupun parut dah melebihi 10 tahun berada ditubuh badan awak. Berminat pm 📲 ️#pilhomeopathybyteyha  #pilcerah  #pilgemuk  #pilkurus  #pilparut  #piljerawat  #pilpayuda  #pilpushup  #phbt .kl #vitaminC  #azanisscarserum  #bluewizard  #tisumagic  #ceklawa  #fhatifall 
KELEBIHAN KRIM CEKLAWA :- .
✔100% ekstrak herba semulajadi.
✔kaya dengan vitamin c dan mineral.
✔Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
✔Mencerna sel-sel kulit lama
✔Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata.
✔Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut
✔Dapat melembabkan kulit
✔Bau yang wangi.
.
KANDUNGAN CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK :- 100% Bahan semulajadi yang bertindak sebagai pembasmi anti kuman dan memutihkan kawasan yang gelap!!
.
7 KELEBIHAN CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK :- Apabila sis membeli krim pemutih ketiak ini, Cek Lawa akan membantu sis:
✔Kelebihan 1 – Ketiak hitam hilang dalam masa yang singkat
✔Kelebihan 2 – Membantu mencerahkan ketiak
✔Kelebihan 3 – Kulit ketiak menjadi lebih licin dan lembut
✔Kelebihan 4 – Menghilangkan bau ketiak
✔Kelebihan 5 – Ketiak tidak berbau sampai petang
✔Kelebihan 6 – Tidak perlu pakai deodorant lagi
✔Kelebihan 7 – Krim tidak melekit
.
CARA PAKAI KRIM CEK LAWA PEMUTIH KETIAK
.
Pakai 2 kali sehari, selepas mandi. Tak perlu pakai deodorant lagi dah, sebab CEK LAWA ni sendri dah mengandungi deodorant pemutih.. !
Tak payah pakai deodorant lagi
Tak kan ade masalah ketiak hitam lagik
Tak kan ade orang komplen ketiak anda masyam & tengik lagik!!!
.
Whatsapp 0122598684 utk order atau click link whatsapp di profile bio 😉
.
#ceklawa #ceklawamurah #ceklawaoriginal #ceklawamalaysia #ceklawapemutihketiak #ceklawapemutihketiakmurah #ceklawakosmetikborong #tatiskincare #kcolly #azanis #wdec #pureslim7d #bellezaadvanced #mudface #bazaarpaknil
KELEBIHAN KRIM CEKLAWA :- . ✔100% ekstrak herba semulajadi. ✔kaya dengan vitamin c dan mineral. ✔Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. ✔Mencerna sel-sel kulit lama ✔Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata. ✔Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut ✔Dapat melembabkan kulit ✔Bau yang wangi. . KANDUNGAN CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK :- 100% Bahan semulajadi yang bertindak sebagai pembasmi anti kuman dan memutihkan kawasan yang gelap!! . 7 KELEBIHAN CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK :- Apabila sis membeli krim pemutih ketiak ini, Cek Lawa akan membantu sis: ✔Kelebihan 1 – Ketiak hitam hilang dalam masa yang singkat ✔Kelebihan 2 – Membantu mencerahkan ketiak ✔Kelebihan 3 – Kulit ketiak menjadi lebih licin dan lembut ✔Kelebihan 4 – Menghilangkan bau ketiak ✔Kelebihan 5 – Ketiak tidak berbau sampai petang ✔Kelebihan 6 – Tidak perlu pakai deodorant lagi ✔Kelebihan 7 – Krim tidak melekit . CARA PAKAI KRIM CEK LAWA PEMUTIH KETIAK . Pakai 2 kali sehari, selepas mandi. Tak perlu pakai deodorant lagi dah, sebab CEK LAWA ni sendri dah mengandungi deodorant pemutih.. ! Tak payah pakai deodorant lagi Tak kan ade masalah ketiak hitam lagik Tak kan ade orang komplen ketiak anda masyam & tengik lagik!!! . Whatsapp 0122598684 utk order atau click link whatsapp di profile bio 😉 . #ceklawa  #ceklawamurah  #ceklawaoriginal  #ceklawamalaysia  #ceklawapemutihketiak  #ceklawapemutihketiakmurah  #ceklawakosmetikborong  #tatiskincare  #kcolly  #azanis  #wdec  #pureslim7d  #bellezaadvanced  #mudface  #bazaarpaknil 
GATAL-GATAL hilang hanya 2 kali cucian...
Betul ke..??? Ye BETUL..
Seawal 2 kali cucian dengan FEMININE WASH JSD je dah boleh hilangkan masalah gatal-gatal di miss.v
*
*
*masa cuci dengan Fw lain..miang2 je kat bawah tu...
Kenapa ye...???
Tapi bila CUCI dengan Fw JSD terus hilang..
*
*
*
Feminine Wash JSD berubat dan pH sesuai dengan miss.v... Mampu menghalang kuman FUNGUS yang menyebabkan KEGATALAN
Rasa nyaman dan TENANG sepanjang hari lepas guna Feminine wash JSD

Jom Dm/WhatsApp 
011-16003779

#surekencang
#jamususukdara
#gelintim
#femininewash
#maskervagina #gambiremasmurah #vimaxcanada #gambiremas #deejacosmetics #lemonex_manempire #lemonexmurah #scrubbibir #dyxymurah #iamme #nealofarhijab #dianzmurah #nuraz #nurraysa #ctdk #missfazura #bazaarpaknil #boosterwhiteningmurah #bengkungsajat #letsbengkong #babyclothes #kulitlembut #kurus #ceklawa
GATAL-GATAL hilang hanya 2 kali cucian... Betul ke..??? Ye BETUL.. Seawal 2 kali cucian dengan FEMININE WASH JSD je dah boleh hilangkan masalah gatal-gatal di miss.v * * *masa cuci dengan Fw lain..miang2 je kat bawah tu... Kenapa ye...??? Tapi bila CUCI dengan Fw JSD terus hilang.. * * * Feminine Wash JSD berubat dan pH sesuai dengan miss.v... Mampu menghalang kuman FUNGUS yang menyebabkan KEGATALAN Rasa nyaman dan TENANG sepanjang hari lepas guna Feminine wash JSD Jom Dm/WhatsApp 011-16003779 #surekencang  #jamususukdara  #gelintim  #femininewash  #maskervagina  #gambiremasmurah  #vimaxcanada  #gambiremas  #deejacosmetics  #lemonex_manempire  #lemonexmurah  #scrubbibir  #dyxymurah  #iamme  #nealofarhijab  #dianzmurah  #nuraz  #nurraysa  #ctdk  #missfazura  #bazaarpaknil  #boosterwhiteningmurah  #bengkungsajat  #letsbengkong  #babyclothes  #kulitlembut  #kurus  #ceklawa 
Dengan hanya RM140, anda dapat Full Set Skincare ini dengan harga yang lebih JIMAT & BERBALOI 😱
.
Jom rebut peluang untuk tampil cantik anggun bersama rangkaian produk #Nurraysa dengan harga lebih JIMAT sempena #YearEndSale ini yang tinggal beberapa hari saja lagi 👍
.
Jangan lepaskan peluang !
Whatsapp 📲 #0148373800
.
#AgentDropshipNeeded
#TeamCitra
Dengan hanya RM140, anda dapat Full Set Skincare ini dengan harga yang lebih JIMAT & BERBALOI 😱 . Jom rebut peluang untuk tampil cantik anggun bersama rangkaian produk #Nurraysa  dengan harga lebih JIMAT sempena #YearEndSale  ini yang tinggal beberapa hari saja lagi 👍 . Jangan lepaskan peluang ! Whatsapp 📲 #0148373800  . #AgentDropshipNeeded  #TeamCitra 
Produk #ceklawa lulus kkm ya semua. Gunakan tanpa was was 😘
.
.
untuk order boleh terus click LINK WASAP di bio
Produk #ceklawa  lulus kkm ya semua. Gunakan tanpa was was 😘 . . untuk order boleh terus click LINK WASAP di bio
Produk #ceklawa lulus kkm ya semua. Gunakan tanpa was was 😘
.
.
untuk order boleh terus click LINK WASAP di bio
Produk #ceklawa  lulus kkm ya semua. Gunakan tanpa was was 😘 . . untuk order boleh terus click LINK WASAP di bio
Produk #ceklawa lulus kkm ya semua. Gunakan tanpa was was 😘
.
.
untuk order boleh terus click LINK WASAP di bio
Produk #ceklawa  lulus kkm ya semua. Gunakan tanpa was was 😘 . . untuk order boleh terus click LINK WASAP di bio
Pernah cuba tak magic toner leher? sekali spray daki keluar berkepuk2? hihi.. lelaki perempuan boleh pakai tau!
.
.
Beli sebotol tahan 2 bulan pakai 1 family 🌹
.
.
Nak order terus jer click LINK WASAP di bio tau

#tonerleher #buangdaki #luluskkm #ceklawa #cassialeaf #ceklawahq
Wahhhh..😨😨 Cantik memukau kan?
Nak kening terbentuk & mata memukau macam ni?
.
Sis ni guna set mata menawan #Nurraysa
Kening kemas rapi..
Mata lak nampak menyerlah je..
Bulu mata.. wauuu panjang dan melentik..
.
Cantikkan? Kadang nampak cam mata gadis hindustan, kadang nampak cam mata gadis arab 😍😍
.
Meh cantikkan mata anda dengan set mata ni..
Ada 3 items :
💋 #PerfectLongLashMascara
💋 #PerfectBrowShaping
💋 #MiracleBlackEyeliner
.
Whatsapp 📲 #0148373800 sekarang untuk milikinya 😘
.
#AgentDropshipNeeded
#TeamCitra
#YearEndSale
Wahhhh..😨😨 Cantik memukau kan? Nak kening terbentuk & mata memukau macam ni? . Sis ni guna set mata menawan #Nurraysa  Kening kemas rapi.. Mata lak nampak menyerlah je.. Bulu mata.. wauuu panjang dan melentik.. . Cantikkan? Kadang nampak cam mata gadis hindustan, kadang nampak cam mata gadis arab 😍😍 . Meh cantikkan mata anda dengan set mata ni.. Ada 3 items : 💋 #PerfectLongLashMascara  💋 #PerfectBrowShaping  💋 #MiracleBlackEyeliner  . Whatsapp 📲 #0148373800  sekarang untuk milikinya 😘 . #AgentDropshipNeeded  #TeamCitra  #YearEndSale 
KELEBIHAN KRIM CEKLAWA 💟
✔100% ekstrak herba semulajadi.
✔kaya dengan vitamin c dan mineral.
✔Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
✔Mencerna sel-sel kulit lama
✔Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata.
✔Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut
✔Dapat melembabkan kulit
✔Bau yang wangi.
.
KANDUNGAN CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK :- 100% Bahan semulajadi yang bertindak sebagai pembasmi anti kuman dan memutihkan kawasan yang gelap!!
.
7 KELEBIHAN CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK :- Apabila sis membeli krim pemutih ketiak ini, Cek Lawa akan membantu sis:
✔Kelebihan 1 – Ketiak hitam hilang dalam masa yang singkat
✔Kelebihan 2 – Membantu mencerahkan ketiak
✔Kelebihan 3 – Kulit ketiak menjadi lebih licin dan lembut
✔Kelebihan 4 – Menghilangkan bau ketiak
✔Kelebihan 5 – Ketiak tidak berbau sampai petang
✔Kelebihan 6 – Tidak perlu pakai deodorant lagi
✔Kelebihan 7 – Krim tidak melekit
.
CARA PAKAI KRIM CEK LAWA PEMUTIH KETIAK
.
Pakai 2 kali sehari, selepas mandi. Tak perlu pakai deodorant lagi dah, sebab CEK LAWA ni sendri dah mengandungi deodorant pemutih.. !
Tak payah pakai deodorant lagi
Tak kan ade masalah ketiak hitam lagik
Tak kan ade orang komplen ketiak anda masyam & tengik lagik!!!
.
#ceklawa #ceklawamurah #ceklawaoriginal #ceklawamalaysia #ceklawapemutihketiak #ceklawapemutihketiakmurah #ceklawakosmetikborong #tatiskincare #kcolly #azanis #wdec #pureslim7d #bellezaadvanced #mudface #bazaarpaknil
KELEBIHAN KRIM CEKLAWA 💟 ✔100% ekstrak herba semulajadi. ✔kaya dengan vitamin c dan mineral. ✔Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. ✔Mencerna sel-sel kulit lama ✔Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata. ✔Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut ✔Dapat melembabkan kulit ✔Bau yang wangi. . KANDUNGAN CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK :- 100% Bahan semulajadi yang bertindak sebagai pembasmi anti kuman dan memutihkan kawasan yang gelap!! . 7 KELEBIHAN CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK :- Apabila sis membeli krim pemutih ketiak ini, Cek Lawa akan membantu sis: ✔Kelebihan 1 – Ketiak hitam hilang dalam masa yang singkat ✔Kelebihan 2 – Membantu mencerahkan ketiak ✔Kelebihan 3 – Kulit ketiak menjadi lebih licin dan lembut ✔Kelebihan 4 – Menghilangkan bau ketiak ✔Kelebihan 5 – Ketiak tidak berbau sampai petang ✔Kelebihan 6 – Tidak perlu pakai deodorant lagi ✔Kelebihan 7 – Krim tidak melekit . CARA PAKAI KRIM CEK LAWA PEMUTIH KETIAK . Pakai 2 kali sehari, selepas mandi. Tak perlu pakai deodorant lagi dah, sebab CEK LAWA ni sendri dah mengandungi deodorant pemutih.. ! Tak payah pakai deodorant lagi Tak kan ade masalah ketiak hitam lagik Tak kan ade orang komplen ketiak anda masyam & tengik lagik!!! . #ceklawa  #ceklawamurah  #ceklawaoriginal  #ceklawamalaysia  #ceklawapemutihketiak  #ceklawapemutihketiakmurah  #ceklawakosmetikborong  #tatiskincare  #kcolly  #azanis  #wdec  #pureslim7d  #bellezaadvanced  #mudface  #bazaarpaknil 
BERAPA RAMAI NAK BUANG DAKI DEGIL PADA KETIAK TANPA BAHAN CHEMICAL ? . [ baca kisah ini ]
" Saya ni selalu bersukan ketiak selalu peluh, bau busuk tak dapat elak. ketiak saya jd hitam. saya mula beli macam macam deodorant tapi saya rasa bila guna deodorant ketiak saya melekit . .

alhamdulillah selepas jumpa CEK LAWA . saya rasa ni satu satunya produk yg saya berani jamin saya sekarang dah selesa bersukan. ketiak saya sekrang dah wangi dan tak melekit. TAKDA LAGI KETIAK HITAM. !!! "
.
sy syorkan kepada wanita yang ada masalah ketiak hitam untuk cuba cek lawa. insyaAllah berpuas hati dengan krim cek lawa yang comel ni.
.
whatsapp 01126605180📲
thankyouu❤❤❤ #ceklawa #krimpemutihketiak #ketiakOK #ketiak #ketiakwangi #ketiakcerah #ketiakbersih #selayangmall #selayanghospital #hospitalselayang #selangor #awakbeli #sayajual #malaysian #thailand #singapore #singapura #brunei #bruneifm #vietnam
BERAPA RAMAI NAK BUANG DAKI DEGIL PADA KETIAK TANPA BAHAN CHEMICAL ? . [ baca kisah ini ] " Saya ni selalu bersukan ketiak selalu peluh, bau busuk tak dapat elak. ketiak saya jd hitam. saya mula beli macam macam deodorant tapi saya rasa bila guna deodorant ketiak saya melekit . . alhamdulillah selepas jumpa CEK LAWA . saya rasa ni satu satunya produk yg saya berani jamin saya sekarang dah selesa bersukan. ketiak saya sekrang dah wangi dan tak melekit. TAKDA LAGI KETIAK HITAM. !!! " . sy syorkan kepada wanita yang ada masalah ketiak hitam untuk cuba cek lawa. insyaAllah berpuas hati dengan krim cek lawa yang comel ni. . whatsapp 01126605180📲 thankyouu❤❤❤ #ceklawa  #krimpemutihketiak  #ketiakOK  #ketiak  #ketiakwangi  #ketiakcerah  #ketiakbersih  #selayangmall  #selayanghospital  #hospitalselayang  #selangor  #awakbeli  #sayajual  #malaysian  #thailand  #singapore  #singapura  #brunei  #bruneifm  #vietnam 
Assalamualaikum , selamat malam .
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Sebelum tidur jangan lupa pakai Krim Pemutih Cek Lawaa yaaa gais ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
.
Jom guna 100% bhan smulajadi.
Ada kelulusan KKM.
Pakar krim pemutih ketiak, celah peha, leher dan bhgian2 pelipat.
.
👉Nak buang daki, Nak lawa  luaran dan dalaman mesti la kena guna CEK LAWA...😍😍😍 🌸Harga Student Available ✨ .
Harga mampu milik sis bagi jangan risau , boleh terus ws untuk sebarang pertanyaan ✨
.
Ws 01111443229

#cekLawa #KrimPemutihKetiak #deddrm5dec17
Assalamualaikum , selamat malam . ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ Sebelum tidur jangan lupa pakai Krim Pemutih Cek Lawaa yaaa gais ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ . Jom guna 100% bhan smulajadi. Ada kelulusan KKM. Pakar krim pemutih ketiak, celah peha, leher dan bhgian2 pelipat. . 👉Nak buang daki, Nak lawa luaran dan dalaman mesti la kena guna CEK LAWA...😍😍😍 🌸Harga Student Available ✨ . Harga mampu milik sis bagi jangan risau , boleh terus ws untuk sebarang pertanyaan ✨ . Ws 01111443229 #cekLawa  #KrimPemutihKetiak  #deddrm5dec17 
CEK LAWA

1xrm25

borong
rm23x3
rm22.50x10

#ceklawa #ceklawamurah #ceklawahq #ceklawaoriginal
Licinnn gaiss! Kulit licin jerr lepas pakai hair remove ni tauu!! Bestlaa uolsss. Jom jom grab sorang 1 set sbb admin nak bg FREE POSTAGE + FREE GIFTS 🎁 ni
.
.
Limited time only okay. So, cepatt admin tunggu korang wasap okay 😘
.
.
#krimbuangbulu #setunderarmkit #ceklawa
Licinnn gaiss! Kulit licin jerr lepas pakai hair remove ni tauu!! Bestlaa uolsss. Jom jom grab sorang 1 set sbb admin nak bg FREE POSTAGE + FREE GIFTS 🎁 ni . . Limited time only okay. So, cepatt admin tunggu korang wasap okay 😘 . . #krimbuangbulu  #setunderarmkit  #ceklawa 
"BAGUS SANGAT LA PIL HOMEOPATHY JERAWAT NI, SAYA BARU MAKAN 4 HARI TAPI JERAWAT BATU SAYA DALAM 2 HARI DAH KECUT TAK JADI"

Feedback pil homeopathy
Berminat pm
#pilhomeopathybyteyha #pilcerah #pilgemuk #pilkurus #pilparut #piljerawat #pilpayuda #pilpushup #phbt.kl #vitaminC #azanisscarserum #bluewizard #tisumagic #ceklawa #fhatifall
Selamat berhujung minggu 😊❤
.
Alhamdulillah for everthing. 
#ceklawa #bedakasas
PEK JIMAT CEK LAWA
Pek paling laris masa kini
.
Kandungan dalam setiap pek
👉1 botol Toner Daki
👉1 bekas Krim Pemutih Cek Lawa
✔FREE POSTAGE
✔Jimat sehingga 15%
.
Jom dapatkan sekarang!
Harga berbaloi-baloi!
.
👉👉Whatsapp ke 01124012317 atau tekan link wasap ini http://wasap.my/601124012317 untuk sebarang pertanyaan lanjut
.
#ceklawa #trustedseller #ceklawaoriginal #ceklawapromosi #setunderarmkit #krimpemutih #krimpemutihketiak #krimpemutihpeha #ketiakhitam #ketiakputih #ceklawahq #ceklawamalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #fattahamin #fazura #fattzura #jannanick #neelofa #noradanish #johan #mua #muabella #coffeprincemy #aydajebat #ct #ctdk #zulariffin #wawazainal
PEK JIMAT CEK LAWA Pek paling laris masa kini . Kandungan dalam setiap pek 👉1 botol Toner Daki 👉1 bekas Krim Pemutih Cek Lawa ✔FREE POSTAGE ✔Jimat sehingga 15% . Jom dapatkan sekarang! Harga berbaloi-baloi! . 👉👉Whatsapp ke 01124012317 atau tekan link wasap ini http://wasap.my/601124012317 untuk sebarang pertanyaan lanjut . #ceklawa  #trustedseller  #ceklawaoriginal  #ceklawapromosi  #setunderarmkit  #krimpemutih  #krimpemutihketiak  #krimpemutihpeha  #ketiakhitam  #ketiakputih  #ceklawahq  #ceklawamalaysia  #kosmetikmurah  #kosmetik  #fattahamin  #fazura  #fattzura  #jannanick  #neelofa  #noradanish  #johan  #mua  #muabella  #coffeprincemy  #aydajebat  #ct  #ctdk  #zulariffin  #wawazainal 
Kuala Lumpur: Cassia Leaf Marketing, pengeluar produk krim pemutih ketiak Cek Lawa berhasrat menguasai pasaran domestik sebelum menembusi pasaran Asia Tenggara dua tahun dari sekarang.

Pengurusnya, Mohamad Hafiz Sharuddin berkata, produk itu yang mula menjengah pasaran pada Februari lalu mencatatkan jualan runcit 80,000 unit dan optimis mampu mencapai jualan sehingga dua juta menjelang akhir tahun ini. “Dengan pengenalan krim pemutih ini, kami merancang memberi kesedaran kepada masyarakat bahaya penggunaan deodoran yang boleh menjejaskan kesihatan dan bertukar kepada produk lebih selamat yang diperbuat daripada 100 peratus ekstrak herba semula jadi merangkumi teh hijau, timun dan lidah buaya.  #agentceklawa #ceklawaoriginal #ceklawamurah #ceklawa
Kuala Lumpur: Cassia Leaf Marketing, pengeluar produk krim pemutih ketiak Cek Lawa berhasrat menguasai pasaran domestik sebelum menembusi pasaran Asia Tenggara dua tahun dari sekarang. Pengurusnya, Mohamad Hafiz Sharuddin berkata, produk itu yang mula menjengah pasaran pada Februari lalu mencatatkan jualan runcit 80,000 unit dan optimis mampu mencapai jualan sehingga dua juta menjelang akhir tahun ini. “Dengan pengenalan krim pemutih ini, kami merancang memberi kesedaran kepada masyarakat bahaya penggunaan deodoran yang boleh menjejaskan kesihatan dan bertukar kepada produk lebih selamat yang diperbuat daripada 100 peratus ekstrak herba semula jadi merangkumi teh hijau, timun dan lidah buaya. #agentceklawa  #ceklawaoriginal  #ceklawamurah  #ceklawa 
TAHU KEBAIKAN BUAH OREN 🍊❓ 1 BIJI VITAMIN C BERSAMAAN 14 BIJI BUAH OREN 😱😱 ✔ Memberi efek kulit yang sekata CERAH dan LEMBAB
✔ Meningkatkan tahap IMMUNE BADAN
✔ Mengurangkan gejala selsema
✔ Mempercepatkan PEMULIHAN LUKA
✔ Sihatkan GUSI
✔ Merawat ASMA dan ALERGI
✔ Mengelakkan dari CATARACT
✔ Mengelakkan dari sakit JANTUNG dan beberapa jenis KANSER
✔ Bina collagen untuk kulit supaya lebih SEGAR dan LICIN
✔ Menghaluskan tumit kaki (TIADA LAGI REKAHAN)

SATU BOTOL TAHAN 3 BULAN 😱👍🏻 DIJAMIN ORIGINAL 💯BERMINAT PM SIS 📲

#pilcerah #pilgemuk #pilkurus #pilparut #piljerawat #pilpayuda #pilpushup #phbt.kl #vitaminC #azanisscarserum #bluewizard #tisumagic #ceklawa #fhatifall
TAHU KEBAIKAN BUAH OREN 🍊❓ 1 BIJI VITAMIN C BERSAMAAN 14 BIJI BUAH OREN 😱😱 ✔ Memberi efek kulit yang sekata CERAH dan LEMBAB ✔ Meningkatkan tahap IMMUNE BADAN ✔ Mengurangkan gejala selsema ✔ Mempercepatkan PEMULIHAN LUKA ✔ Sihatkan GUSI ✔ Merawat ASMA dan ALERGI ✔ Mengelakkan dari CATARACT ✔ Mengelakkan dari sakit JANTUNG dan beberapa jenis KANSER ✔ Bina collagen untuk kulit supaya lebih SEGAR dan LICIN ✔ Menghaluskan tumit kaki (TIADA LAGI REKAHAN) SATU BOTOL TAHAN 3 BULAN 😱👍🏻 DIJAMIN ORIGINAL 💯BERMINAT PM SIS 📲 #pilcerah  #pilgemuk  #pilkurus  #pilparut  #piljerawat  #pilpayuda  #pilpushup  #phbt .kl #vitaminC  #azanisscarserum  #bluewizard  #tisumagic  #ceklawa  #fhatifall 
Jolen Hair Removal .
WOOWW!!!! Sapu - Sapu
3Min Lap & Siap!!!
.
.
Tak Perlu Lagi Untuk Bercukur .
.
Bercukur Buruk Padahnya, Boleh Meluka Kan Dan Menghitamkan Kulit
.
Fenomena Terbaru Hanya Sapu Cream Tunggu 3min Dan Lap SIAP!!!!
.
Hanya 3minit sahaja diperlukan.. Hilang semua bulu.. .
Kulit Pun Jadi Putih Dan Lembut..
.
Kini jolen di datangi dgn cmpuran minyak zaitun yg dirumus khas untuk kulit sensetif dan ia juga boleh merawat kulit kering..
.
WooWw!! Gojes Gitu uolls!!
.
Jaminan Wang Di Kembalikan Sekiranya Tidak Menjadi T&S
.
Harga asal ~Rm55~
Tapi kita nak bagi Special Promotion Untuk Uoolls Tau!!!..
. 
Hanya Rm35 sahaja..
.
(FREE POSTAGE)
.
Wasap Segera!! Klik Link Di Bawah Untuk Fast Respon.
.
www.wasap.my/+60183564469/hairremoval
.
www.wasap.my/+60183564469/hairremoval
.
#jolen #hairremoval #cantik #murah #jaminpuashati #bulu #penanggalbulu #cabutbulu #wax #bleachcream #veet #jolenmalaysiahq #cantiktanpamisai #fattahamin #vivies #olulu #waxorganik #bodywaxing #candywax #lembut #levee #ceklawa #hairremovalmurah
Jolen Hair Removal . WOOWW!!!! Sapu - Sapu 3Min Lap & Siap!!! . . Tak Perlu Lagi Untuk Bercukur . . Bercukur Buruk Padahnya, Boleh Meluka Kan Dan Menghitamkan Kulit . Fenomena Terbaru Hanya Sapu Cream Tunggu 3min Dan Lap SIAP!!!! . Hanya 3minit sahaja diperlukan.. Hilang semua bulu.. . Kulit Pun Jadi Putih Dan Lembut.. . Kini jolen di datangi dgn cmpuran minyak zaitun yg dirumus khas untuk kulit sensetif dan ia juga boleh merawat kulit kering.. . WooWw!! Gojes Gitu uolls!! . Jaminan Wang Di Kembalikan Sekiranya Tidak Menjadi T&S . Harga asal ~Rm55~ Tapi kita nak bagi Special Promotion Untuk Uoolls Tau!!!.. . Hanya Rm35 sahaja.. . (FREE POSTAGE) . Wasap Segera!! Klik Link Di Bawah Untuk Fast Respon. . www.wasap.my/+60183564469/hairremoval . www.wasap.my/+60183564469/hairremoval . #jolen  #hairremoval  #cantik  #murah  #jaminpuashati  #bulu  #penanggalbulu  #cabutbulu  #wax  #bleachcream  #veet  #jolenmalaysiahq  #cantiktanpamisai  #fattahamin  #vivies  #olulu  #waxorganik  #bodywaxing  #candywax  #lembut  #levee  #ceklawa  #hairremovalmurah 
Kalau ber.cukur paling lambat pon 3 hari jer buluss dah mula naik balik. Then, kulit pulak akan rasa gatal2+merah2 kan? .
.
Dah 2018 dah uolls. Ubah laa cara penjagaan diri tu yer. Jom cuba set #hairremover dalam 1 set ni ada 2 bekas krim pemutih + 1 botol hair remover tauu! Memang best gilerrr .
.
#ceklawa #hairremover #tonerdakileher #krimbuangbulu #krimpencukurbulu #krimtanggalbulu #buangbulu #buangbuluketiak #bukukaki #buluroma #bululebat #buangdaki #ketiakhitam #leherberdaki #ketiakberbau
Kalau ber.cukur paling lambat pon 3 hari jer buluss dah mula naik balik. Then, kulit pulak akan rasa gatal2+merah2 kan? . . Dah 2018 dah uolls. Ubah laa cara penjagaan diri tu yer. Jom cuba set #hairremover  dalam 1 set ni ada 2 bekas krim pemutih + 1 botol hair remover tauu! Memang best gilerrr . . #ceklawa  #hairremover  #tonerdakileher  #krimbuangbulu  #krimpencukurbulu  #krimtanggalbulu  #buangbulu  #buangbuluketiak  #bukukaki  #buluroma  #bululebat  #buangdaki  #ketiakhitam  #leherberdaki  #ketiakberbau 
Wahhh CASSIALEAF SDN BHD ada mengeluarkan produk baru 😱
Tak sabarnya 😁
Kalau nak tau produk apa yang akan muncul nanti, tekan 'On Notification' untuk update baru dari CASSIALEAF SDN BHD yang pasti membuatkan anda tertarik kerana harganya yang sangat mampu milik serta berpatutan dan akan membuatkan anda jatuh cinta dengan produk keluaran kami 😍 
p/s : Info lanjut boleh pm saya dan saya akan berikan details serta guide anda cara-caranya. Anda juga boleh layari laman web rasmi kami di www.cassialeaf.com

#rahsiaputihpinkish
#ceklawa #hargaberpatutan #lelakiperempuanbolehguna #selamatdigunakan #tiadabahankimia #mampumilik
Wahhh CASSIALEAF SDN BHD ada mengeluarkan produk baru 😱 Tak sabarnya 😁 Kalau nak tau produk apa yang akan muncul nanti, tekan 'On Notification' untuk update baru dari CASSIALEAF SDN BHD yang pasti membuatkan anda tertarik kerana harganya yang sangat mampu milik serta berpatutan dan akan membuatkan anda jatuh cinta dengan produk keluaran kami 😍 p/s : Info lanjut boleh pm saya dan saya akan berikan details serta guide anda cara-caranya. Anda juga boleh layari laman web rasmi kami di www.cassialeaf.com #rahsiaputihpinkish  #ceklawa  #hargaberpatutan  #lelakiperempuanbolehguna  #selamatdigunakan  #tiadabahankimia  #mampumilik 
Lengkapkan hari anda dengan segelas #mirukuwhite tauu! Bancuh 1 skop bersama air suam. Nikmatnya tak terkata. Tidur lena, bangun tidur pon pasti bertenaga 💪🏻
.
.
Nak order? direct click LINK WASAP di bio okay 👌🏻 Admin akan beri harga yg terbaikk untuk yg wasap
.
.
#mirukuwhite #mirukuwhitesusupemutih #mirukuwhitepinkish #krimceklawa #ceklawa #tonerdakileher #ceklawahq #ceklawamurah #susupemutih #halal #luluskkm #kulitberseri #kulitbebasjerawat #kulitkusam
Lengkapkan hari anda dengan segelas #mirukuwhite  tauu! Bancuh 1 skop bersama air suam. Nikmatnya tak terkata. Tidur lena, bangun tidur pon pasti bertenaga 💪🏻 . . Nak order? direct click LINK WASAP di bio okay 👌🏻 Admin akan beri harga yg terbaikk untuk yg wasap . . #mirukuwhite  #mirukuwhitesusupemutih  #mirukuwhitepinkish  #krimceklawa  #ceklawa  #tonerdakileher  #ceklawahq  #ceklawamurah  #susupemutih  #halal  #luluskkm  #kulitberseri  #kulitbebasjerawat  #kulitkusam 
Best Dan Mudah Sahaja U'Olls.. 😉😉😉
.

Set Underarm Kit Cek lawa
.
✅ Satu Hair Removal .
✅ Dua Krim Pemutih Cek 
Lawa
.

WS- 01111443229
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
#ceklawa #krimpemutih #deddrm5dec17 #hairremover
Best Dan Mudah Sahaja U'Olls.. 😉😉😉 . Set Underarm Kit Cek lawa . ✅ Satu Hair Removal . ✅ Dua Krim Pemutih Cek Lawa . WS- 01111443229 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 #ceklawa  #krimpemutih  #deddrm5dec17  #hairremover 
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸Set Hair Remover Cek Lawa
.
Ada apa dengan 3in1??🤔🤔
.
Set underarmkit ceklawa mempunya 1 HAIR REMOVER dan DUA KRIM PEMUTIH CEKLAWA🌹
.
Cara guna Krim *Hair Remover*

1. Sapu krim hr di atas kulit secara menyeluruh. .
2. Biarkan selama 7- 10 minit
.
3. Lap kulit tersebut dgn TISU BASAH
.
4. Lap dgn 1 arah sahaja.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹Bulu baru akn tmbuh slepas 3-4 minggu...😃😃maknanya sis hanya guna sekali shaja stiap bulan 😚
-----------------------
🍀🍀🍀🍀🍀KEBAIKAN HAIR REMOVER🍀🍀🍀🍀 .
🌹bulu yang baru akan lebih lembut
.
🌹hair remover akan melambatkan pertumbuhan bulu.
.
🌹mencerahkan,membaiki sel2 kulit dan mengembalikan kelembutan serta menyegarkan kulit..
.
🌹menjadikan kulit lebih lembut serta flawles
.
🌹menanggalkan bulu hingga ke akar umbi
.
🌹penggunaan selama 2 bulan (bergantung cara guna)
.

TAHAN sehingga 2 bulan!!! (bergantung cara penggunaan)🌸🌸
------------------
Ws - 01111443229
.
#hairremover #krimpemutih #beautyinsideout #produkceklawa #ceklawa #deddrm5dec17
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸Set Hair Remover Cek Lawa . Ada apa dengan 3in1??🤔🤔 . Set underarmkit ceklawa mempunya 1 HAIR REMOVER dan DUA KRIM PEMUTIH CEKLAWA🌹 . Cara guna Krim *Hair Remover* 1. Sapu krim hr di atas kulit secara menyeluruh. . 2. Biarkan selama 7- 10 minit . 3. Lap kulit tersebut dgn TISU BASAH . 4. Lap dgn 1 arah sahaja. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹Bulu baru akn tmbuh slepas 3-4 minggu...😃😃maknanya sis hanya guna sekali shaja stiap bulan 😚 ----------------------- 🍀🍀🍀🍀🍀KEBAIKAN HAIR REMOVER🍀🍀🍀🍀 . 🌹bulu yang baru akan lebih lembut . 🌹hair remover akan melambatkan pertumbuhan bulu. . 🌹mencerahkan,membaiki sel2 kulit dan mengembalikan kelembutan serta menyegarkan kulit.. . 🌹menjadikan kulit lebih lembut serta flawles . 🌹menanggalkan bulu hingga ke akar umbi . 🌹penggunaan selama 2 bulan (bergantung cara guna) . TAHAN sehingga 2 bulan!!! (bergantung cara penggunaan)🌸🌸 ------------------ Ws - 01111443229 . #hairremover  #krimpemutih  #beautyinsideout  #produkceklawa  #ceklawa  #deddrm5dec17 
💕KELEBIHAN KRIM CEKLAWA 💕
.
💐100% ekstrak herba semulajadi.
💐kaya dengan vitamin c dan mineral.
💐Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
💐Mencerna sel-sel kulit lama
💐Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata.
💐Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut
💐Dapat melembabkan kulit.
💐Bau yang wangi.
. .
#ceklawa #ceklawamurah #ceklawaoriginalmalaysia
💕KELEBIHAN KRIM CEKLAWA 💕 . 💐100% ekstrak herba semulajadi. 💐kaya dengan vitamin c dan mineral. 💐Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 💐Mencerna sel-sel kulit lama 💐Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata. 💐Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut 💐Dapat melembabkan kulit. 💐Bau yang wangi. . . #ceklawa  #ceklawamurah  #ceklawaoriginalmalaysia 
🌸 KELEBIHAN CekLawa ni🌸

100% ekstrak herba semulajadi. 👉 kaya dengan vitamin c dan mineral. 👉 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👉Mencerna sel-sel kulit lama 👉Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata. 👉Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut 👉 Dapat melembabkan kulit 👉Bau yang wangi.
🌸 KELEBIHAN CekLawa ni🌸 100% ekstrak herba semulajadi. 👉 kaya dengan vitamin c dan mineral. 👉 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👉Mencerna sel-sel kulit lama 👉Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata. 👉Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut 👉 Dapat melembabkan kulit 👉Bau yang wangi.
Testimoni #setcombojimat tak pernah mengecewakan
.
Lekaih2 , sis nak bagi harga kasih sayang jaa nii
.
Wasap laju2 ke 0125691078
---------------------------
#leherberdaki #leherdaki #leherputih #buangdaki #banyakdaki #ori #luluskkm #sisjual #promosi #hargamurah #ceklawa #ceklawahq
Alhamdulilah 😘
barang dah sampaiiii...Nanti jangan lupa share feedback tauu uollss 😘
.
.
Untuk set combo toner + ceklawa kami akan bg free postage + free gift sekali tau! Nak cuba? Click link wasap di bio okay .
.
#ceklawa #pekjimat #krimceklawa #tonerleher
Alhamdulilah 😘 barang dah sampaiiii...Nanti jangan lupa share feedback tauu uollss 😘 . . Untuk set combo toner + ceklawa kami akan bg free postage + free gift sekali tau! Nak cuba? Click link wasap di bio okay . . #ceklawa  #pekjimat  #krimceklawa  #tonerleher 
CEKLAWA PENGGANTI DEODARANT ..
.
Kenapa sy cakap cmtu .. sbb rata2 deodarant yg kita pakai ni kebanyakkanya mnyebabkan ketiak menjadi gelap dan gatal😔😔..ceklawa pengganti deo pula merawat masalah kulit sekali dan celah2 yg gelap dan berdaki ..Scroll Pic untuk lihat testimoni kami
.
.
🌸KELEBIHAN CekLawa ni🌸
100% ekstrak herba semulajadi.
👉 kaya dengan vitamin c dan mineral.
👉 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
👉Mencerna sel-sel kulit lama
👉Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata.
👉Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut
👉 Dapat melembabkan kulit
👉Bau yang wangi.
.
NAK DAPATKAN HARGA PROMOSI?TERHAD UNTUK 50 ORANG PERTAMA YANG WHATSAPP SAYA SAHAJA..
☞☞ WHATSAPP "CL" dan hantar ke 010 3444860
#cassialeaf
#ivitaeyecare
#ivitamalaysia
#vitaminmata
#ivita
#rabunjauh
#rabundekat
#rabunjauh
#ceklawa
#krimpemutihketiak
#produkcassialeaf
#ceklawa #ceklawamalaysia #sayajual #sayabeli #bisnesonline #trustedsaler #testimoni #murah #tudungmurah #terbaikestore #putih #gebu #ketiak #kosmetik #noradanish #scha #viral #fenemona #artismalaysia #produkterbaik #igstore
CEKLAWA PENGGANTI DEODARANT .. . Kenapa sy cakap cmtu .. sbb rata2 deodarant yg kita pakai ni kebanyakkanya mnyebabkan ketiak menjadi gelap dan gatal😔😔..ceklawa pengganti deo pula merawat masalah kulit sekali dan celah2 yg gelap dan berdaki ..Scroll Pic untuk lihat testimoni kami . . 🌸KELEBIHAN CekLawa ni🌸 100% ekstrak herba semulajadi. 👉 kaya dengan vitamin c dan mineral. 👉 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👉Mencerna sel-sel kulit lama 👉Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata. 👉Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut 👉 Dapat melembabkan kulit 👉Bau yang wangi. . NAK DAPATKAN HARGA PROMOSI?TERHAD UNTUK 50 ORANG PERTAMA YANG WHATSAPP SAYA SAHAJA.. ☞☞ WHATSAPP "CL" dan hantar ke 010 3444860 #cassialeaf  #ivitaeyecare  #ivitamalaysia  #vitaminmata  #ivita  #rabunjauh  #rabundekat  #rabunjauh  #ceklawa  #krimpemutihketiak  #produkcassialeaf  #ceklawa  #ceklawamalaysia  #sayajual  #sayabeli  #bisnesonline  #trustedsaler  #testimoni  #murah  #tudungmurah  #terbaikestore  #putih  #gebu  #ketiak  #kosmetik  #noradanish  #scha  #viral  #fenemona  #artismalaysia  #produkterbaik  #igstore 
Wahhh ketiak dah makin cerah 
Daki pun tiada lagi 😍😍😍
.
Korang nak tak ketiak cantik dan bersih?
Meh pm saya sekarang
Harga dijamin mampu milik
.
👉👉Whatsapp ke 01110266898 atau tekan link wasap ini http://wasap.my/601110266898 untuk sebarang pertanyaan lanjut
.
#ceklawa #trustedseller #ceklawaoriginal #ceklawapromosi #krimpemutih #krimpemutihketiak #krimpemutihpeha #krimpencerah #ketiakhitam #ketiakputih #lofattah #ceklawahq #ceklawamalaysia #kosmetikmurah #selleronline #fattahamin #fazura #fattzura #jannanick #noradanish #neelofa #mua #muabella #johan #johara #coffeprincemy #malaysia #uitm
Wahhh ketiak dah makin cerah Daki pun tiada lagi 😍😍😍 . Korang nak tak ketiak cantik dan bersih? Meh pm saya sekarang Harga dijamin mampu milik . 👉👉Whatsapp ke 01110266898 atau tekan link wasap ini http://wasap.my/601110266898 untuk sebarang pertanyaan lanjut . #ceklawa  #trustedseller  #ceklawaoriginal  #ceklawapromosi  #krimpemutih  #krimpemutihketiak  #krimpemutihpeha  #krimpencerah  #ketiakhitam  #ketiakputih  #lofattah  #ceklawahq  #ceklawamalaysia  #kosmetikmurah  #selleronline  #fattahamin  #fazura  #fattzura  #jannanick  #noradanish  #neelofa  #mua  #muabella  #johan  #johara  #coffeprincemy  #malaysia  #uitm 
CEK LAWA 
POS RM8 SM/RM12 SS

WASAP 0134644843 
Kelebihan Cek Lawa Krim Pemutih Ketiak
- 100% ekstrak herba semulajadi
- Kaya dengan vitamin c dan mineral
- Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
- Mencerna sel-sel kulit lama
- Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata
- Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut
- Dapat melembabkan kulit
- Bau yang wangi

Cara menggunakannya
- Digunakan selepas mandi pagi dan malam
- pastikan ketiak dilap dengan kain bersih sehingga kering
- Sapu dan ratakan keseluruh bahagian ketiak
- Biarkan krim tersebut tanpa perlu bilas
- Tidak perlu pakai deodoran sebab krim ini sudah mengandungi deodoran

#sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand#ceklawa#ceklawamalaysia#ceklawamurah#ceklawaterbaik#ceklawaoriginal#pemutihketiakmurah#pemutihketiakceklawa#ceklawaori#dermjualceklawa
CEK LAWA POS RM8 SM/RM12 SS WASAP 0134644843 Kelebihan Cek Lawa Krim Pemutih Ketiak - 100% ekstrak herba semulajadi - Kaya dengan vitamin c dan mineral - Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru - Mencerna sel-sel kulit lama - Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata - Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut - Dapat melembabkan kulit - Bau yang wangi Cara menggunakannya - Digunakan selepas mandi pagi dan malam - pastikan ketiak dilap dengan kain bersih sehingga kering - Sapu dan ratakan keseluruh bahagian ketiak - Biarkan krim tersebut tanpa perlu bilas - Tidak perlu pakai deodoran sebab krim ini sudah mengandungi deodoran #sayajual  #sayajualmurah  #jualanku  #bazaarpaknil  #malaysia  #festival  #sayajualonline  #streetfashion  #carousellMY  #lokalah  #malaysiaonlineshop  #bazaar  #bazaaronline  #sapotlokal  #lokalbrand #ceklawa #ceklawamalaysia #ceklawamurah #ceklawaterbaik #ceklawaoriginal #pemutihketiakmurah #pemutihketiakceklawa #ceklawaori #dermjualceklawa 
CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK 100% BERKESAN 😍
.
KELEBIHAN KRIM PEMUTIH CEK LAWA
🍁99 % ekstrak bahan semulajadi seperti ekstrak teh hijau,timun,ekstrak lemon dan aloe vera.
🍁Kaya dengan Vitamin C dan mineral.
🍁Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
🍁Menanggalkan sel-sel kulit mati.
🍁Menjadikan kulit yang semakin cerah dengan tona yang sekata.
🍁Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut.
🍁Dapat melembabkan kulit secara semulajadi.
🍁Berbau wangi.
.
Jom dapatkan sekarang!!
Ada kelulusan KKM
Pakar krim pemutih ketiak, celah peha, leher dan bahagian2 pelipat
.
👉👉Whatsapp ke 01110266898 atau tekan link wasap ini http://wasap.my/601110266898 untuk sebarang pertanyaan lanjut
.
#ceklawa #trustedseller #ceklawaoriginal #ceklawapromosi #krimpemutih #krimpemutihketiak #krimpemutihpeha #ketiakhitam #ketiakputih #ceklawahq #ceklawamalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #fattahamin #fazura #fattzura #jannanick #aydajebat #neelofa #noradanish #faridkamil #johan #mua #muabella #coffeprincemy #uitm
CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK 100% BERKESAN 😍 . KELEBIHAN KRIM PEMUTIH CEK LAWA 🍁99 % ekstrak bahan semulajadi seperti ekstrak teh hijau,timun,ekstrak lemon dan aloe vera. 🍁Kaya dengan Vitamin C dan mineral. 🍁Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 🍁Menanggalkan sel-sel kulit mati. 🍁Menjadikan kulit yang semakin cerah dengan tona yang sekata. 🍁Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut. 🍁Dapat melembabkan kulit secara semulajadi. 🍁Berbau wangi. . Jom dapatkan sekarang!! Ada kelulusan KKM Pakar krim pemutih ketiak, celah peha, leher dan bahagian2 pelipat . 👉👉Whatsapp ke 01110266898 atau tekan link wasap ini http://wasap.my/601110266898 untuk sebarang pertanyaan lanjut . #ceklawa  #trustedseller  #ceklawaoriginal  #ceklawapromosi  #krimpemutih  #krimpemutihketiak  #krimpemutihpeha  #ketiakhitam  #ketiakputih  #ceklawahq  #ceklawamalaysia  #kosmetikmurah  #kosmetik  #fattahamin  #fazura  #fattzura  #jannanick  #aydajebat  #neelofa  #noradanish  #faridkamil  #johan  #mua  #muabella  #coffeprincemy  #uitm 
kadang bukan nak kulit nampak cerah sangat.cuma nak bagi kulit ni nampak fresh manjamanja saja. .

jadinya kena koyak dan kemam #luvitz  la.InshaAllah kulit nampak fresh macam tomato tambah lemon😍😍😍 .

tapi kalau tang ketiaknak sangat nampak cerah sapulah #ceklawa #krimpemutihketiak. .

bila tengok dicermin nampak jerawat manismanis mula nak berjinak.cepat2 la tonyoh dengan #magiccreambgm by #bihangirlymakeup .

dalam 3hari  inshaAllah jerawat manis tu pon akan berlalu meninggalkan kulit kita.tapi parut pulak dia tinggal macamana??.jangan risau apply saja #FoundationGebuNo1Malaysia pasti segera parut tu hilang. .

kulit dah cun dalam luar pon dah cerah.so  nak keluar nak jugakla segak2 sikit.pakai lipstick blusher bagaikan
jadinya makeup la guna #barangmekapsyok dengan #hargasyok. .

nak syok lagi tang part bulu mata tu hampa tayah la susah2 nak letak fake eyelash bagai
just apply #JALADmascara saja.eyeliner pon tayah pakai dah mesti mata lawa menyerlah segar bugar gitu. .

ok jumpak di WhatsApp ea.
011-26605180📲 .

thankyouu ❤❤❤ .

InshaAllah harga semua murah dan berpatutan.👄👄
kadang bukan nak kulit nampak cerah sangat.cuma nak bagi kulit ni nampak fresh manjamanja saja. . jadinya kena koyak dan kemam #luvitz  la.InshaAllah kulit nampak fresh macam tomato tambah lemon😍😍😍 . tapi kalau tang ketiaknak sangat nampak cerah sapulah #ceklawa  #krimpemutihketiak . . bila tengok dicermin nampak jerawat manismanis mula nak berjinak.cepat2 la tonyoh dengan #magiccreambgm  by #bihangirlymakeup  . dalam 3hari inshaAllah jerawat manis tu pon akan berlalu meninggalkan kulit kita.tapi parut pulak dia tinggal macamana??.jangan risau apply saja #FoundationGebuNo1Malaysia  pasti segera parut tu hilang. . kulit dah cun dalam luar pon dah cerah.so nak keluar nak jugakla segak2 sikit.pakai lipstick blusher bagaikan jadinya makeup la guna #barangmekapsyok  dengan #hargasyok . . nak syok lagi tang part bulu mata tu hampa tayah la susah2 nak letak fake eyelash bagai just apply #JALADmascara  saja.eyeliner pon tayah pakai dah mesti mata lawa menyerlah segar bugar gitu. . ok jumpak di WhatsApp ea. 011-26605180📲 . thankyouu ❤❤❤ . InshaAllah harga semua murah dan berpatutan.👄👄
🎀 IVITA DARK CIRCLE
.
MEKAP ANDA PENYEBAB UTAMA HITAM BAWAH MATA?
.
Bahan didalam bahan kosmetik dan pencuci muka boleh meningkatkan sensitiviti kulit terhadap cahaya matahari. Perkara ini menyebabkan proses pigmentation (penghitaman) menjadi tidak NORMAL
.
Perkara ini berlaku kepada pengguna kosmetik yang mengandungi sekurang-kurangnya 1 dari 3 bahan yang berleluasa dalam pasaran.
.
Tiga bahan ini ialah :
🌻 Asid Sitrik yang diekstrak dari oren atau lemon
🌻 Retin A
🌻 Bahan Kimia yang dilarang oleh KKM
.
Apabila kulit menjadi sensitif kepada cahaya matahari. Kulit akan rosak dan nipis
.
Apabila kulit anda nipis dan rosak. Proses pigmentasi akan berlaku.  Sama macam apabila kulit kita calar, akan ada parut kan. Dan Ha, di sinilah penyebab kepada masalah lingkaran hitam disekeliling mata anda.
.
Jadi, terdapat pelbagai cara untuk menghilangkan atau mengurangkan masalah lingkaran hitam di sekeliling mata ni
.
Ada tradisional dan ada yang mahal
.
Kalau tradisional, lambat kan nak nampak kesan?
Kalau yang cepat pula, MAHAL kan?
.
Nak yang berpatutan & CEPAT?
.
Memperkenalkan, IVITA DARK CIRCLE. Hanya pakai dua kali sehari. Anda akan nampak kesannya hanya dalam 1 minggu
.
• Boleh pakai dengan mekap
• Boleh pakai sembahyang (ada HALAL JAKIM)
• Bau yang wangi
• Tiada bahan kimia (lulus KKM)
.
📦 READY STOCK
.
.
❣️ Nak special offer / borong?
📲 Whatsapp 012 - 572 7669
.
Dropshipper are welcome! Whatsapp us now 😘
.
#myjuerneys #myjuerneysivita #sayajual #jamu #produkkesihatan #ceklawa #ceklawamurah #pemutihketiak #ubatketiak #meletop #nakcantik #hukm #ppum #ummc #neelofa #ketiakwangi #ketiakputih #deodorant #putihkanketiak #matapanda #astro #maxis #digi #ivita #fattzura #ivitaeyecream #ivitadarkcircle #dropshipwanted
🎀 IVITA DARK CIRCLE . MEKAP ANDA PENYEBAB UTAMA HITAM BAWAH MATA? . Bahan didalam bahan kosmetik dan pencuci muka boleh meningkatkan sensitiviti kulit terhadap cahaya matahari. Perkara ini menyebabkan proses pigmentation (penghitaman) menjadi tidak NORMAL . Perkara ini berlaku kepada pengguna kosmetik yang mengandungi sekurang-kurangnya 1 dari 3 bahan yang berleluasa dalam pasaran. . Tiga bahan ini ialah : 🌻 Asid Sitrik yang diekstrak dari oren atau lemon 🌻 Retin A 🌻 Bahan Kimia yang dilarang oleh KKM . Apabila kulit menjadi sensitif kepada cahaya matahari. Kulit akan rosak dan nipis . Apabila kulit anda nipis dan rosak. Proses pigmentasi akan berlaku. Sama macam apabila kulit kita calar, akan ada parut kan. Dan Ha, di sinilah penyebab kepada masalah lingkaran hitam disekeliling mata anda. . Jadi, terdapat pelbagai cara untuk menghilangkan atau mengurangkan masalah lingkaran hitam di sekeliling mata ni . Ada tradisional dan ada yang mahal . Kalau tradisional, lambat kan nak nampak kesan? Kalau yang cepat pula, MAHAL kan? . Nak yang berpatutan & CEPAT? . Memperkenalkan, IVITA DARK CIRCLE. Hanya pakai dua kali sehari. Anda akan nampak kesannya hanya dalam 1 minggu . • Boleh pakai dengan mekap • Boleh pakai sembahyang (ada HALAL JAKIM) • Bau yang wangi • Tiada bahan kimia (lulus KKM) . 📦 READY STOCK . . ❣️ Nak special offer / borong? 📲 Whatsapp 012 - 572 7669 . Dropshipper are welcome! Whatsapp us now 😘 . #myjuerneys  #myjuerneysivita  #sayajual  #jamu  #produkkesihatan  #ceklawa  #ceklawamurah  #pemutihketiak  #ubatketiak  #meletop  #nakcantik  #hukm  #ppum  #ummc  #neelofa  #ketiakwangi  #ketiakputih  #deodorant  #putihkanketiak  #matapanda  #astro  #maxis  #digi  #ivita  #fattzura  #ivitaeyecream  #ivitadarkcircle  #dropshipwanted 
SELAMAT MALAM SEMUA💕
SCROLL IG SIS UNTUK PELBAGAI BARANGAN KOSMETIK MURAH!!!
HARGA TERLAJAK MURAH!!
JGN SEGAN NAK WS SIS..KLIK ON BIO😉
#kosmetikmurah #kosmetikmurahsangat #foundation #dyxy #dyxykosmetik #lipstick #eyeliner #ceklawa #kopirerama #vimaxpill #QM #lipsticknudes #nudecolor #cantik #lawa #losenrseries #vitamincserum #vitc #vitcserum #powder #pondsmagicpowdermurah #pondsmagicpowder #glutawhitemurah #glutawhite #vitcacorbic #jamwarda #jamtangan
SELAMAT MALAM SEMUA💕 SCROLL IG SIS UNTUK PELBAGAI BARANGAN KOSMETIK MURAH!!! HARGA TERLAJAK MURAH!! JGN SEGAN NAK WS SIS..KLIK ON BIO😉 #kosmetikmurah  #kosmetikmurahsangat  #foundation  #dyxy  #dyxykosmetik  #lipstick  #eyeliner  #ceklawa  #kopirerama  #vimaxpill  #QM  #lipsticknudes  #nudecolor  #cantik  #lawa  #losenrseries  #vitamincserum  #vitc  #vitcserum  #powder  #pondsmagicpowdermurah  #pondsmagicpowder  #glutawhitemurah  #glutawhite  #vitcacorbic  #jamwarda  #jamtangan 
Malam ni sis nak belanja testimoni #setcombojimat. Terkejut tgk daki keluar macam tu jee , sekali pakai pun dah nampak kesan!
.
.
Rugi sangat kalau korang tak cuba. 😂
.
.
Nak bagi hadiah bufday kat mak, ayah, adik beradik, membe2, pasangan pun boleh.
.
Wasap laju2 ke 0125691078
--------------------------
#buangdaki #tonerdaki #leherputih #leherdaki #ceklawa #ceklawahq #promosi #luluskkm
😍😍 ramai dah cuba #ceklawa .
Anda dah?
😍😍 ramai dah cuba #ceklawa  . Anda dah?
Anti peluh + agen pemutehh
.
#ceklawa boleh mengatasi masalah kaum lelaki.perempuan/adik2/kakak2 yg struggle masalah ketiak/leher/celah peha gelapp.

nak CUBA?

WHATSAPP KE :

0103444860
0103444860
0103444860

#ceklawa
#whiteningcream
#cassialeaf
#krimbuangdaki
#krimpenggantideodoren