an online Instagram web viewer

#chiaipoh medias

Photos

@chiaseedbynurulfazeatyradzuan

Hampir 80% yang beli #chiaseed kami mengatakan mereka membuang hari-hari.. Proses #pelawasan mereka menjadi semakin lancar .Bukan #ciritbirit tetapi #pelawasan yg baik

#chiaseed adalah supplemen terbaik yg membantu mereka yang punya masalah #sembelit , susah #membuang..Dengan amalkn #chiaseed kami..Anda tak perlu risau lagi..segala #toksik , segala sisa #makanan yg tak diperlukan akan dibuang dengan baik sekali

Kalau makan dah banyak tapi susah #membuang..proses #pelawasan tidak lancar..macamne nak #kurus kan?.. Jom amalkan #chiaseed..Lepas ni mesti pakat hari-hari membuang tau

Usus yang baik bila kita membuang sekurang-kurangnya 1-3x sehari..kalau seminggu pun sekali je...bahaya tu !!! Credit Info : Coach Frieda
Olahan : chiaseedbynurulfazeatyradzuan

buff.ly/2BeTfSR

#chiaseed #chiaseedmalaysia #uitm #unimas #kuisas #unimap #wakdoyok #atkin #diet #chiaseedlover #dropshipwanted #dropshipneeded #chiaperak #chiaipoh
@chiaseedbynurulfazeatyradzuan Hampir 80% yang beli #chiaseed  kami mengatakan mereka membuang hari-hari.. Proses #pelawasan  mereka menjadi semakin lancar .Bukan #ciritbirit  tetapi #pelawasan  yg baik #chiaseed  adalah supplemen terbaik yg membantu mereka yang punya masalah #sembelit  , susah #membuang ..Dengan amalkn #chiaseed  kami..Anda tak perlu risau lagi..segala #toksik  , segala sisa #makanan  yg tak diperlukan akan dibuang dengan baik sekali Kalau makan dah banyak tapi susah #membuang ..proses #pelawasan  tidak lancar..macamne nak #kurus  kan?.. Jom amalkan #chiaseed ..Lepas ni mesti pakat hari-hari membuang tau Usus yang baik bila kita membuang sekurang-kurangnya 1-3x sehari..kalau seminggu pun sekali je...bahaya tu !!! Credit Info : Coach Frieda Olahan : chiaseedbynurulfazeatyradzuan buff.ly/2BeTfSR #chiaseed  #chiaseedmalaysia  #uitm  #unimas  #kuisas  #unimap  #wakdoyok  #atkin  #diet  #chiaseedlover  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #chiaperak  #chiaipoh 
@Regrann from @chiaseedbynurulfazeatyradzuan -  Perut dah berbunyi ke tu?

Breakfast dh makan .tapi pukul 10 ke atas dh start lapar?? Takpe..Jangan Risau.. #chiabar kan ade..lengkap #nutrisi

Kalau rasa tekak teringin nak telan nasi lemak, nak telan roi canai..STOP..gantikan dengan #chiabar ..Kenyang pun kenyang...Jangan kunyah2 #fastfood tau..Rugi😥😥 Siapa lepas #raya ni rasa badan dah naik..dah sendat #bajuraya.. Nak #diet tp still rasa kenyang & bertenaga..Makanlah #chiabar ni

Meh lekaih order dengan sis 0135387591 😃

Btw, yg sis makan ni #darkcoklatchia ..sedap..bila makan bunyi krup2..rasa biji2 #chiaseed 😃😃 LIKE & SHARE jika Rasa Bermanfaat utk Orang Ramai😘

#kuisas #uitm #perak #chiaipoh #chialover #uum #uia #unitem #matrik #usm #diet #dietatkins #kalori - #regrann
@Regrann from @chiaseedbynurulfazeatyradzuan - Perut dah berbunyi ke tu? Breakfast dh makan .tapi pukul 10 ke atas dh start lapar?? Takpe..Jangan Risau.. #chiabar  kan ade..lengkap #nutrisi  Kalau rasa tekak teringin nak telan nasi lemak, nak telan roi canai..STOP..gantikan dengan #chiabar  ..Kenyang pun kenyang...Jangan kunyah2 #fastfood  tau..Rugi😥😥 Siapa lepas #raya  ni rasa badan dah naik..dah sendat #bajuraya .. Nak #diet  tp still rasa kenyang & bertenaga..Makanlah #chiabar  ni Meh lekaih order dengan sis 0135387591 😃 Btw, yg sis makan ni #darkcoklatchia  ..sedap..bila makan bunyi krup2..rasa biji2 #chiaseed  😃😃 LIKE & SHARE jika Rasa Bermanfaat utk Orang Ramai😘 #kuisas  #uitm  #perak  #chiaipoh  #chialover  #uum  #uia  #unitem  #matrik  #usm  #diet  #dietatkins  #kalori  - #regrann 
Perut dah berbunyi ke tu?

Breakfast dh makan .tapi pukul 10 ke atas dh start lapar?? Takpe..Jangan Risau.. #chiabar kan ade..lengkap #nutrisi

Kalau rasa tekak teringin nak telan nasi lemak, nak telan roi canai..STOP..gantikan dengan #chiabar ..Kenyang pun kenyang...Jangan kunyah2 #fastfood tau..Rugi😥😥 Siapa lepas #raya ni rasa badan dah naik..dah sendat #bajuraya.. Nak #diet tp still rasa kenyang & bertenaga..Makanlah #chiabar ni

Meh lekaih order dengan sis 0135387591 😃

Btw, yg sis makan ni #darkcoklatchia ..sedap..bila makan bunyi krup2..rasa biji2 #chiaseed 😃😃 LIKE & SHARE jika Rasa Bermanfaat utk Orang Ramai😘

#kuisas #uitm #perak #chiaipoh #chialover #uum #uia #unitem #matrik #usm #diet #dietatkins #kalori
Perut dah berbunyi ke tu? Breakfast dh makan .tapi pukul 10 ke atas dh start lapar?? Takpe..Jangan Risau.. #chiabar  kan ade..lengkap #nutrisi  Kalau rasa tekak teringin nak telan nasi lemak, nak telan roi canai..STOP..gantikan dengan #chiabar  ..Kenyang pun kenyang...Jangan kunyah2 #fastfood  tau..Rugi😥😥 Siapa lepas #raya  ni rasa badan dah naik..dah sendat #bajuraya .. Nak #diet  tp still rasa kenyang & bertenaga..Makanlah #chiabar  ni Meh lekaih order dengan sis 0135387591 😃 Btw, yg sis makan ni #darkcoklatchia  ..sedap..bila makan bunyi krup2..rasa biji2 #chiaseed  😃😃 LIKE & SHARE jika Rasa Bermanfaat utk Orang Ramai😘 #kuisas  #uitm  #perak  #chiaipoh  #chialover  #uum  #uia  #unitem  #matrik  #usm  #diet  #dietatkins  #kalori 
@Regrann from @chiaseedbynurulfazeatyradzuan -  Customer : Jual Chia Seed ya?

Saya : Haah, jual Chia Seed..Kenapa ya?

Customer : Harga berapa? Saya nak beli Chia Seed..Sebab Doktor cadangkan saya beli Chia Seed untuk Kolestrol saya

Saya : Oh..memang Chia Seed bagus utk mengurangkan kolestrol..Kalau doktor yang suggestkan memang bagus sangat la😃.. Harga Rm10/100gram & mini botol Rm5/50gram

Customer : Oklah, saya try dulu Rm10/100gram

Saya : Alhamdulilah😘😘 P/S : Doktor pun suggestkan pada patient #chiaseed..sebab ape? Sebab salah satu kebaikan #chiaseed ni adalah dapat mengurangkan kolestrol..Customer saya ni kurus tau..Jangan expect orang gemuk je ada #kolestrol tggi..Kolestrol tak mengenal #gemuk mahupun #kurus..Terima kasih customer ambil langkah yg bijak utk mencuba #chiaseed😃..Kita Usaha dulu ya?

Yang nak order utk mak bapak, diri sendiri,suami isteri, adik beradik..Inilah hadiah terbaik utk insan tersayang😃

Www.wasap.my/+60135387591 utk order & pertanyaan

#chiaseed #chiaseedmalaysia #chiaseedperak #chiaipoh #kuisas #uitm #unitar #unitem #unimas #unimap #uia #atkin #diet #kalori #wakdoyok - #regrann
@Regrann from @chiaseedbynurulfazeatyradzuan - Customer : Jual Chia Seed ya? Saya : Haah, jual Chia Seed..Kenapa ya? Customer : Harga berapa? Saya nak beli Chia Seed..Sebab Doktor cadangkan saya beli Chia Seed untuk Kolestrol saya Saya : Oh..memang Chia Seed bagus utk mengurangkan kolestrol..Kalau doktor yang suggestkan memang bagus sangat la😃.. Harga Rm10/100gram & mini botol Rm5/50gram Customer : Oklah, saya try dulu Rm10/100gram Saya : Alhamdulilah😘😘 P/S : Doktor pun suggestkan pada patient #chiaseed ..sebab ape? Sebab salah satu kebaikan #chiaseed  ni adalah dapat mengurangkan kolestrol..Customer saya ni kurus tau..Jangan expect orang gemuk je ada #kolestrol  tggi..Kolestrol tak mengenal #gemuk  mahupun #kurus ..Terima kasih customer ambil langkah yg bijak utk mencuba #chiaseed 😃..Kita Usaha dulu ya? Yang nak order utk mak bapak, diri sendiri,suami isteri, adik beradik..Inilah hadiah terbaik utk insan tersayang😃 Www.wasap.my/+60135387591 utk order & pertanyaan #chiaseed  #chiaseedmalaysia  #chiaseedperak  #chiaipoh  #kuisas  #uitm  #unitar  #unitem  #unimas  #unimap  #uia  #atkin  #diet  #kalori  #wakdoyok  - #regrann 
Customer : Jual Chia Seed ya?

Saya : Haah, jual Chia Seed..Kenapa ya?

Customer : Harga berapa? Saya nak beli Chia Seed..Sebab Doktor cadangkan saya beli Chia Seed untuk Kolestrol saya

Saya : Oh..memang Chia Seed bagus utk mengurangkan kolestrol..Kalau doktor yang suggestkan memang bagus sangat la😃.. Harga Rm10/100gram & mini botol Rm5/50gram

Customer : Oklah, saya try dulu Rm10/100gram

Saya : Alhamdulilah😘😘 P/S : Doktor pun suggestkan pada patient #chiaseed..sebab ape? Sebab salah satu kebaikan #chiaseed ni adalah dapat mengurangkan kolestrol..Customer saya ni kurus tau..Jangan expect orang gemuk je ada #kolestrol tggi..Kolestrol tak mengenal #gemuk mahupun #kurus..Terima kasih customer ambil langkah yg bijak utk mencuba #chiaseed😃..Kita Usaha dulu ya?

Yang nak order utk mak bapak, diri sendiri,suami isteri, adik beradik..Inilah hadiah terbaik utk insan tersayang😃

Www.wasap.my/+60135387591 utk order & pertanyaan

#chiaseed #chiaseedmalaysia #chiaseedperak #chiaipoh #kuisas #uitm #unitar #unitem #unimas #unimap #uia #atkin #diet #kalori #wakdoyok
Customer : Jual Chia Seed ya? Saya : Haah, jual Chia Seed..Kenapa ya? Customer : Harga berapa? Saya nak beli Chia Seed..Sebab Doktor cadangkan saya beli Chia Seed untuk Kolestrol saya Saya : Oh..memang Chia Seed bagus utk mengurangkan kolestrol..Kalau doktor yang suggestkan memang bagus sangat la😃.. Harga Rm10/100gram & mini botol Rm5/50gram Customer : Oklah, saya try dulu Rm10/100gram Saya : Alhamdulilah😘😘 P/S : Doktor pun suggestkan pada patient #chiaseed ..sebab ape? Sebab salah satu kebaikan #chiaseed  ni adalah dapat mengurangkan kolestrol..Customer saya ni kurus tau..Jangan expect orang gemuk je ada #kolestrol  tggi..Kolestrol tak mengenal #gemuk  mahupun #kurus ..Terima kasih customer ambil langkah yg bijak utk mencuba #chiaseed 😃..Kita Usaha dulu ya? Yang nak order utk mak bapak, diri sendiri,suami isteri, adik beradik..Inilah hadiah terbaik utk insan tersayang😃 Www.wasap.my/+60135387591 utk order & pertanyaan #chiaseed  #chiaseedmalaysia  #chiaseedperak  #chiaipoh  #kuisas  #uitm  #unitar  #unitem  #unimas  #unimap  #uia  #atkin  #diet  #kalori  #wakdoyok 
@chiaseedbynurulfazeatyradzuan

Hampir 80% yang beli #chiaseed kami mengatakan mereka membuang hari-hari.. Proses #pelawasan mereka menjadi semakin lancar .Bukan #ciritbirit tetapi #pelawasan yg baik

#chiaseed adalah supplemen terbaik yg membantu mereka yang punya masalah #sembelit , susah #membuang..Dengan amalkn #chiaseed kami..Anda tak perlu risau lagi..segala #toksik , segala sisa #makanan yg tak diperlukan akan dibuang dengan baik sekali

Kalau makan dah banyak tapi susah #membuang..proses #pelawasan tidak lancar..macamne nak #kurus kan?.. Jom amalkan #chiaseed..Lepas ni mesti pakat hari-hari membuang tau

Usus yang baik bila kita membuang sekurang-kurangnya 1-3x sehari..kalau seminggu pun sekali je...bahaya tu !!! Credit Pic & Info : Coach Frieda
Olahan : chiaseedbynurulfazeatyradzuan

Www.wasap.my/+60135387591

#chiaseed #chiaseedmalaysia #uitm #unimas #kuisas #unimap #wakdoyok #atkin #diet #chiaseedlover #dropshipwanted #dropshipneeded #chiaperak #chiaipoh
@chiaseedbynurulfazeatyradzuan Hampir 80% yang beli #chiaseed  kami mengatakan mereka membuang hari-hari.. Proses #pelawasan  mereka menjadi semakin lancar .Bukan #ciritbirit  tetapi #pelawasan  yg baik #chiaseed  adalah supplemen terbaik yg membantu mereka yang punya masalah #sembelit  , susah #membuang ..Dengan amalkn #chiaseed  kami..Anda tak perlu risau lagi..segala #toksik  , segala sisa #makanan  yg tak diperlukan akan dibuang dengan baik sekali Kalau makan dah banyak tapi susah #membuang ..proses #pelawasan  tidak lancar..macamne nak #kurus  kan?.. Jom amalkan #chiaseed ..Lepas ni mesti pakat hari-hari membuang tau Usus yang baik bila kita membuang sekurang-kurangnya 1-3x sehari..kalau seminggu pun sekali je...bahaya tu !!! Credit Pic & Info : Coach Frieda Olahan : chiaseedbynurulfazeatyradzuan Www.wasap.my/+60135387591 #chiaseed  #chiaseedmalaysia  #uitm  #unimas  #kuisas  #unimap  #wakdoyok  #atkin  #diet  #chiaseedlover  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #chiaperak  #chiaipoh 
#Repost @enniseilaj (@get_repost)
・・・
Sebab yang ke 710, kenapa ChiaBar? Sebab ada oats!  Ada apa dengan oats?  #Repost @fazeatyradzuan (@get_repost)
・・・
@Regrann from @chiaseedbynurulfazeatyradzuan - 🌼Kebaikan OAT🌼 ➡ Sumber Karbohidrat yang Kaya dengan Serat & membantu memberikan rasa KENYANG lebih lama
➡ Dalam 1 hari, kita memerlukan 25gram SERAT iaitu bersamaan dengan semangkuk OAT
➡ OAT juga membekalkan TENAGA & membantu PROSES PENCERNAAN

Credit To : www.jelita.com.my 🌼Kebaikan CHIA SEED🌼 ➡Bantu kawal gula dalam darah
➡ Bantu diet lebih selamat & bertenaga
➡ Super Milkbooster
➡ Kawal Kolestrol ➡ Membantu Proses Pencernaan
➡ Kenyang lebih lama(bagus utk gastrik)
➡ Mencantikkan kulit 🌼Kebaikan Kismis🌼 ➡ Baik utk pencernaa
➡ Perlindungan hati◇
➡ Baik utk memori
➡ MElancarkan pengedaran darah

Credit to : manfaat.co.id 🌼Kebaikan Almond🌼 ➡ Baik utk ibu hamil
➡ Melindungi dari Diabetes
➡ Baik utk jantung
➡ Merawat kulit lebih cantik
➡ Membantu penurunan berat badan

Credit to : www.tipscsramanfaat.com

Kalau kita lihat semua kebaikan ni kan. Mesti kita fikir macamne la nak makan semua ni dalam 1 masa..ye dak?? Tapi jangan bimbang...Dengan #chiabar anda dapat semua manfaat2 tersebut..sebab dalam #chiabar ni bukan je ade #chiaseed..tetapi ade #kismis #badam & juga #oat tau..memang superbbbb betul la...Jadi tak rugi kan korang nk invest duit korang utk makanan yg sihat? 
Credit pic to : ennisielaj
Olahan : chiaseedbynurulfazeatyradzuan

#chiabar #chiaseed #chiaipoh #usis #usm #unitar #kuisas #lofatah #vendorwanted #dropship #dropshipwanted #usas - #regrann
#Repost  @enniseilaj (@get_repost) ・・・ Sebab yang ke 710, kenapa ChiaBar? Sebab ada oats! Ada apa dengan oats? #Repost  @fazeatyradzuan (@get_repost) ・・・ @Regrann from @chiaseedbynurulfazeatyradzuan - 🌼Kebaikan OAT🌼 ➡ Sumber Karbohidrat yang Kaya dengan Serat & membantu memberikan rasa KENYANG lebih lama ➡ Dalam 1 hari, kita memerlukan 25gram SERAT iaitu bersamaan dengan semangkuk OAT ➡ OAT juga membekalkan TENAGA & membantu PROSES PENCERNAAN Credit To : www.jelita.com.my 🌼Kebaikan CHIA SEED🌼 ➡Bantu kawal gula dalam darah ➡ Bantu diet lebih selamat & bertenaga ➡ Super Milkbooster ➡ Kawal Kolestrol ➡ Membantu Proses Pencernaan ➡ Kenyang lebih lama(bagus utk gastrik) ➡ Mencantikkan kulit 🌼Kebaikan Kismis🌼 ➡ Baik utk pencernaa ➡ Perlindungan hati◇ ➡ Baik utk memori ➡ MElancarkan pengedaran darah Credit to : manfaat.co.id 🌼Kebaikan Almond🌼 ➡ Baik utk ibu hamil ➡ Melindungi dari Diabetes ➡ Baik utk jantung ➡ Merawat kulit lebih cantik ➡ Membantu penurunan berat badan Credit to : www.tipscsramanfaat.com Kalau kita lihat semua kebaikan ni kan. Mesti kita fikir macamne la nak makan semua ni dalam 1 masa..ye dak?? Tapi jangan bimbang...Dengan #chiabar  anda dapat semua manfaat2 tersebut..sebab dalam #chiabar  ni bukan je ade #chiaseed ..tetapi ade #kismis  #badam  & juga #oat  tau..memang superbbbb betul la...Jadi tak rugi kan korang nk invest duit korang utk makanan yg sihat? Credit pic to : ennisielaj Olahan : chiaseedbynurulfazeatyradzuan #chiabar  #chiaseed  #chiaipoh  #usis  #usm  #unitar  #kuisas  #lofatah  #vendorwanted  #dropship  #dropshipwanted  #usas  - #regrann 
Sebab yang ke 710, kenapa ChiaBar? Sebab ada oats!  Ada apa dengan oats?  #Repost @fazeatyradzuan (@get_repost)
・・・
@Regrann from @chiaseedbynurulfazeatyradzuan - 🌼Kebaikan OAT🌼 ➡ Sumber Karbohidrat yang Kaya dengan Serat & membantu memberikan rasa KENYANG lebih lama
➡ Dalam 1 hari, kita memerlukan 25gram SERAT iaitu bersamaan dengan semangkuk OAT
➡ OAT juga membekalkan TENAGA & membantu PROSES PENCERNAAN

Credit To : www.jelita.com.my 🌼Kebaikan CHIA SEED🌼 ➡Bantu kawal gula dalam darah
➡ Bantu diet lebih selamat & bertenaga
➡ Super Milkbooster
➡ Kawal Kolestrol ➡ Membantu Proses Pencernaan
➡ Kenyang lebih lama(bagus utk gastrik)
➡ Mencantikkan kulit 🌼Kebaikan Kismis🌼 ➡ Baik utk pencernaa
➡ Perlindungan hati◇
➡ Baik utk memori
➡ MElancarkan pengedaran darah

Credit to : manfaat.co.id 🌼Kebaikan Almond🌼 ➡ Baik utk ibu hamil
➡ Melindungi dari Diabetes
➡ Baik utk jantung
➡ Merawat kulit lebih cantik
➡ Membantu penurunan berat badan

Credit to : www.tipscsramanfaat.com

Kalau kita lihat semua kebaikan ni kan. Mesti kita fikir macamne la nak makan semua ni dalam 1 masa..ye dak?? Tapi jangan bimbang...Dengan #chiabar anda dapat semua manfaat2 tersebut..sebab dalam #chiabar ni bukan je ade #chiaseed..tetapi ade #kismis #badam & juga #oat tau..memang superbbbb betul la...Jadi tak rugi kan korang nk invest duit korang utk makanan yg sihat? 
Credit pic to : ennisielaj
Olahan : chiaseedbynurulfazeatyradzuan

#chiabar #chiaseed #chiaipoh #usis #usm #unitar #kuisas #lofatah #vendorwanted #dropship #dropshipwanted #usas - #regrann
Sebab yang ke 710, kenapa ChiaBar? Sebab ada oats! Ada apa dengan oats? #Repost  @fazeatyradzuan (@get_repost) ・・・ @Regrann from @chiaseedbynurulfazeatyradzuan - 🌼Kebaikan OAT🌼 ➡ Sumber Karbohidrat yang Kaya dengan Serat & membantu memberikan rasa KENYANG lebih lama ➡ Dalam 1 hari, kita memerlukan 25gram SERAT iaitu bersamaan dengan semangkuk OAT ➡ OAT juga membekalkan TENAGA & membantu PROSES PENCERNAAN Credit To : www.jelita.com.my 🌼Kebaikan CHIA SEED🌼 ➡Bantu kawal gula dalam darah ➡ Bantu diet lebih selamat & bertenaga ➡ Super Milkbooster ➡ Kawal Kolestrol ➡ Membantu Proses Pencernaan ➡ Kenyang lebih lama(bagus utk gastrik) ➡ Mencantikkan kulit 🌼Kebaikan Kismis🌼 ➡ Baik utk pencernaa ➡ Perlindungan hati◇ ➡ Baik utk memori ➡ MElancarkan pengedaran darah Credit to : manfaat.co.id 🌼Kebaikan Almond🌼 ➡ Baik utk ibu hamil ➡ Melindungi dari Diabetes ➡ Baik utk jantung ➡ Merawat kulit lebih cantik ➡ Membantu penurunan berat badan Credit to : www.tipscsramanfaat.com Kalau kita lihat semua kebaikan ni kan. Mesti kita fikir macamne la nak makan semua ni dalam 1 masa..ye dak?? Tapi jangan bimbang...Dengan #chiabar  anda dapat semua manfaat2 tersebut..sebab dalam #chiabar  ni bukan je ade #chiaseed ..tetapi ade #kismis  #badam  & juga #oat  tau..memang superbbbb betul la...Jadi tak rugi kan korang nk invest duit korang utk makanan yg sihat? Credit pic to : ennisielaj Olahan : chiaseedbynurulfazeatyradzuan #chiabar  #chiaseed  #chiaipoh  #usis  #usm  #unitar  #kuisas  #lofatah  #vendorwanted  #dropship  #dropshipwanted  #usas  - #regrann 
@Regrann from @chiaseedbynurulfazeatyradzuan - 🌼Kebaikan OAT🌼 ➡ Sumber Karbohidrat yang Kaya dengan Serat & membantu memberikan rasa KENYANG lebih lama
➡ Dalam 1 hari, kita memerlukan 25gram SERAT iaitu bersamaan dengan semangkuk OAT
➡ OAT juga membekalkan TENAGA & membantu PROSES PENCERNAAN

Credit To : www.jelita.com.my 🌼Kebaikan CHIA SEED🌼 ➡Bantu kawal gula dalam darah
➡ Bantu diet lebih selamat & bertenaga
➡ Super Milkbooster
➡ Kawal Kolestrol ➡ Membantu Proses Pencernaan
➡ Kenyang lebih lama(bagus utk gastrik)
➡ Mencantikkan kulit 🌼Kebaikan Kismis🌼 ➡ Baik utk pencernaa
➡ Perlindungan hati◇
➡ Baik utk memori
➡ MElancarkan pengedaran darah

Credit to : manfaat.co.id 🌼Kebaikan Almond🌼 ➡ Baik utk ibu hamil
➡ Melindungi dari Diabetes
➡ Baik utk jantung
➡ Merawat kulit lebih cantik
➡ Membantu penurunan berat badan

Credit to : www.tipscsramanfaat.com

Kalau kita lihat semua kebaikan ni kan. Mesti kita fikir macamne la nak makan semua ni dalam 1 masa..ye dak?? Tapi jangan bimbang...Dengan #chiabar anda dapat semua manfaat2 tersebut..sebab dalam #chiabar ni bukan je ade #chiaseed..tetapi ade #kismis #badam & juga #oat tau..memang superbbbb betul la...Jadi tak rugi kan korang nk invest duit korang utk makanan yg sihat? 
Credit pic to : ennisielaj
Olahan : chiaseedbynurulfazeatyradzuan

#chiabar #chiaseed #chiaipoh #usis #usm #unitar #kuisas #lofatah #vendorwanted #dropship #dropshipwanted #usas - #regrann
@Regrann from @chiaseedbynurulfazeatyradzuan - 🌼Kebaikan OAT🌼 ➡ Sumber Karbohidrat yang Kaya dengan Serat & membantu memberikan rasa KENYANG lebih lama ➡ Dalam 1 hari, kita memerlukan 25gram SERAT iaitu bersamaan dengan semangkuk OAT ➡ OAT juga membekalkan TENAGA & membantu PROSES PENCERNAAN Credit To : www.jelita.com.my 🌼Kebaikan CHIA SEED🌼 ➡Bantu kawal gula dalam darah ➡ Bantu diet lebih selamat & bertenaga ➡ Super Milkbooster ➡ Kawal Kolestrol ➡ Membantu Proses Pencernaan ➡ Kenyang lebih lama(bagus utk gastrik) ➡ Mencantikkan kulit 🌼Kebaikan Kismis🌼 ➡ Baik utk pencernaa ➡ Perlindungan hati◇ ➡ Baik utk memori ➡ MElancarkan pengedaran darah Credit to : manfaat.co.id 🌼Kebaikan Almond🌼 ➡ Baik utk ibu hamil ➡ Melindungi dari Diabetes ➡ Baik utk jantung ➡ Merawat kulit lebih cantik ➡ Membantu penurunan berat badan Credit to : www.tipscsramanfaat.com Kalau kita lihat semua kebaikan ni kan. Mesti kita fikir macamne la nak makan semua ni dalam 1 masa..ye dak?? Tapi jangan bimbang...Dengan #chiabar  anda dapat semua manfaat2 tersebut..sebab dalam #chiabar  ni bukan je ade #chiaseed ..tetapi ade #kismis  #badam  & juga #oat  tau..memang superbbbb betul la...Jadi tak rugi kan korang nk invest duit korang utk makanan yg sihat? Credit pic to : ennisielaj Olahan : chiaseedbynurulfazeatyradzuan #chiabar  #chiaseed  #chiaipoh  #usis  #usm  #unitar  #kuisas  #lofatah  #vendorwanted  #dropship  #dropshipwanted  #usas  - #regrann 
🌼Kebaikan OAT🌼 ➡ Sumber Karbohidrat yang Kaya dengan Serat & membantu memberikan rasa KENYANG lebih lama
➡ Dalam 1 hari, kita memerlukan 25gram SERAT iaitu bersamaan dengan semangkuk OAT
➡ OAT juga membekalkan TENAGA & membantu PROSES PENCERNAAN

Credit To : www.jelita.com.my 🌼Kebaikan CHIA SEED🌼 ➡Bantu kawal gula dalam darah
➡ Bantu diet lebih selamat & bertenaga
➡ Super Milkbooster
➡ Kawal Kolestrol ➡ Membantu Proses Pencernaan
➡ Kenyang lebih lama(bagus utk gastrik)
➡ Mencantikkan kulit 🌼Kebaikan Kismis🌼 ➡ Baik utk pencernaa
➡ Perlindungan hati◇
➡ Baik utk memori
➡ MElancarkan pengedaran darah

Credit to : manfaat.co.id 🌼Kebaikan Almond🌼 ➡ Baik utk ibu hamil
➡ Melindungi dari Diabetes
➡ Baik utk jantung
➡ Merawat kulit lebih cantik
➡ Membantu penurunan berat badan

Credit to : www.tipscsramanfaat.com

Kalau kita lihat semua kebaikan ni kan. Mesti kita fikir macamne la nak makan semua ni dalam 1 masa..ye dak?? Tapi jangan bimbang...Dengan #chiabar anda dapat semua manfaat2 tersebut..sebab dalam #chiabar ni bukan je ade #chiaseed..tetapi ade #kismis #badam & juga #oat tau..memang superbbbb betul la...Jadi tak rugi kan korang nk invest duit korang utk makanan yg sihat? 
Credit pic to : ennisielaj
Olahan : chiaseedbynurulfazeatyradzuan

#chiabar #chiaseed #chiaipoh #usis #usm #unitar #kuisas #lofatah #vendorwanted #dropship #dropshipwanted #usas
🌼Kebaikan OAT🌼 ➡ Sumber Karbohidrat yang Kaya dengan Serat & membantu memberikan rasa KENYANG lebih lama ➡ Dalam 1 hari, kita memerlukan 25gram SERAT iaitu bersamaan dengan semangkuk OAT ➡ OAT juga membekalkan TENAGA & membantu PROSES PENCERNAAN Credit To : www.jelita.com.my 🌼Kebaikan CHIA SEED🌼 ➡Bantu kawal gula dalam darah ➡ Bantu diet lebih selamat & bertenaga ➡ Super Milkbooster ➡ Kawal Kolestrol ➡ Membantu Proses Pencernaan ➡ Kenyang lebih lama(bagus utk gastrik) ➡ Mencantikkan kulit 🌼Kebaikan Kismis🌼 ➡ Baik utk pencernaa ➡ Perlindungan hati◇ ➡ Baik utk memori ➡ MElancarkan pengedaran darah Credit to : manfaat.co.id 🌼Kebaikan Almond🌼 ➡ Baik utk ibu hamil ➡ Melindungi dari Diabetes ➡ Baik utk jantung ➡ Merawat kulit lebih cantik ➡ Membantu penurunan berat badan Credit to : www.tipscsramanfaat.com Kalau kita lihat semua kebaikan ni kan. Mesti kita fikir macamne la nak makan semua ni dalam 1 masa..ye dak?? Tapi jangan bimbang...Dengan #chiabar  anda dapat semua manfaat2 tersebut..sebab dalam #chiabar  ni bukan je ade #chiaseed ..tetapi ade #kismis  #badam  & juga #oat  tau..memang superbbbb betul la...Jadi tak rugi kan korang nk invest duit korang utk makanan yg sihat? Credit pic to : ennisielaj Olahan : chiaseedbynurulfazeatyradzuan #chiabar  #chiaseed  #chiaipoh  #usis  #usm  #unitar  #kuisas  #lofatah  #vendorwanted  #dropship  #dropshipwanted  #usas