an online Instagram web viewer

#chococrispy medias

Photos

Makanan ke ni???Mcm Coklat jee... Haaa ni lah CHOCOCRISPY🍫!!! 🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸 .
Bubble rice yang disaluti dengan coklat  yang pasti membuatkan anda x berhenti makan 😋dan akan menambat hati anda untuk dapatkan lebih banyak lagi😘 .

Terdapat dalam dua jenis coklat yang istimewa iaitu Milkchoc & Whitechoc serta dalam pelbagai topping yg famous amoussss😍 .

Meh order Chococrispy lekaih😋

http://www.wasap.my/60183884688 (keyra)
http://www.wasap.my/60182818159 (echa)
http://www.wasap.my/601111457615 (sharul)

COD AREA SERI KEMBANGAN . LUAR KAWASAN ADA CHARGE YEEE 🤗

#serikembangan #tamanequine #farminthecity  #giantserikembangan #aeontamanequine #theatmosphere #putrapermai #suraunurulikhlas #coklatjar #whitechocolate #chococrispy #chocolate #makananenak #sedapgiler #puchong #bandarkinrara #puchonggateway #puncakjalil #sierra16 #chocojarmurah #chocojarsedap #agentserikembangan
Makanan ke ni???Mcm Coklat jee... Haaa ni lah CHOCOCRISPY🍫!!! 🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸 . Bubble rice yang disaluti dengan coklat yang pasti membuatkan anda x berhenti makan 😋dan akan menambat hati anda untuk dapatkan lebih banyak lagi😘 . Terdapat dalam dua jenis coklat yang istimewa iaitu Milkchoc & Whitechoc serta dalam pelbagai topping yg famous amoussss😍 . Meh order Chococrispy lekaih😋 http://www.wasap.my/60183884688 (keyra) http://www.wasap.my/60182818159 (echa) http://www.wasap.my/601111457615 (sharul) COD AREA SERI KEMBANGAN . LUAR KAWASAN ADA CHARGE YEEE 🤗 #serikembangan  #tamanequine  #farminthecity  #giantserikembangan  #aeontamanequine  #theatmosphere  #putrapermai  #suraunurulikhlas  #coklatjar  #whitechocolate  #chococrispy  #chocolate  #makananenak  #sedapgiler  #puchong  #bandarkinrara  #puchonggateway  #puncakjalil  #sierra16  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #agentserikembangan 
Hai peminat fanatik coklat 🙋

CHOCOCRISPY PENAMBAT HATI ! 
#Tagline chocojar dan tetap menjadi NO.1 👏🏻 Bagi yg belum tw apa kelebihan chocojar ni meh sini nak bagitahu..sesiapa yg pernah rasa CHOCOCRISPY ni memang LUAR BIASA ! .🌼CHOCOCRISPY,  APA YG BESTNYA ?
.🍫Chocojar yg ni x perlu rendam,makan je di mane2😋
🍫Coklat berkualiti tinggi yg pastinya sedap dan lazat,x manis sgt dan x pahit
🍫Bertih beras yang super rangup,krukk2😁x lemau nye
🍫Membekalkan tenaga utk korang,x sempat nak breakfast bokley terus ngap Chococrispy💪
🍫Tahan lama,boleh simpan dalam peti ais,tahan sebulan okk👍 
Byk lagi kelebihan Chococrispy ni..nnt kita share 😘 anda masih katakan nanti?! Mmg RUGI la uollss..RM 15.50 saiz besar Rm 13.50 saiz kecil sahajaaa *tidak termasuk pos🙆🏻 #choccrispy#choccrispyjar#borong#opendropship#sayajualproduktempatan#100homemade#100halal#cod#postage#doorgift#viral.chocojar #chococrispy
Hai peminat fanatik coklat 🙋 CHOCOCRISPY PENAMBAT HATI ! #Tagline  chocojar dan tetap menjadi NO.1 👏🏻 Bagi yg belum tw apa kelebihan chocojar ni meh sini nak bagitahu..sesiapa yg pernah rasa CHOCOCRISPY ni memang LUAR BIASA ! .🌼CHOCOCRISPY, APA YG BESTNYA ? .🍫Chocojar yg ni x perlu rendam,makan je di mane2😋 🍫Coklat berkualiti tinggi yg pastinya sedap dan lazat,x manis sgt dan x pahit 🍫Bertih beras yang super rangup,krukk2😁x lemau nye 🍫Membekalkan tenaga utk korang,x sempat nak breakfast bokley terus ngap Chococrispy💪 🍫Tahan lama,boleh simpan dalam peti ais,tahan sebulan okk👍 Byk lagi kelebihan Chococrispy ni..nnt kita share 😘 anda masih katakan nanti?! Mmg RUGI la uollss..RM 15.50 saiz besar Rm 13.50 saiz kecil sahajaaa *tidak termasuk pos🙆🏻 #choccrispy #choccrispyjar #borong #opendropship #sayajualproduktempatan #100homemade #100halal #cod #postage #doorgift #viral .chocojar #chococrispy 
==================================
KELEBIHAN CHOCOCRISPY 🍫
==================================
🍩Chocojar x perlu direndam.
🍩Coklat yg sedap dan lazat.
🍩Bertih beras rangup dan x lemau.
🍩Membekalkan tenaga,ganti breakfast.
🍩Tahan lama sehingga 3 bulan.
🍩Memberi "Happy Booster"  apabila dalam kemurungan.
.
.
Korang dh baca kan? 
Bestkann!!Chococrispy ini telah terjual sebanyak 15000 jar dalam masa sebulan dan angka semakin bertambah..Apa tunggu lagi.Jom dptkan Chococrispy 😋
.
.
#chocojarmurah #chocojarmalaysia #chocojarrangup #chocojarrm6 #bazarpaknil #instashopmalaysia #igshopmalaysia #uitm #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #coklatsedap #chococrispy
================================== KELEBIHAN CHOCOCRISPY 🍫 ================================== 🍩Chocojar x perlu direndam. 🍩Coklat yg sedap dan lazat. 🍩Bertih beras rangup dan x lemau. 🍩Membekalkan tenaga,ganti breakfast. 🍩Tahan lama sehingga 3 bulan. 🍩Memberi "Happy Booster" apabila dalam kemurungan. . . Korang dh baca kan? Bestkann!!Chococrispy ini telah terjual sebanyak 15000 jar dalam masa sebulan dan angka semakin bertambah..Apa tunggu lagi.Jom dptkan Chococrispy 😋 . . #chocojarmurah  #chocojarmalaysia  #chocojarrangup  #chocojarrm6  #bazarpaknil  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #uitm  #coklatmalaysia  #coklatmurahmalaysia  #coklatsedap  #chococrispy 
Hai awak kenal tak saya jar besar ke kecil??
Sekarang ada offer jar kecil..jom pm dapatkan best price 😉
Whatsapp +60104061407/+60193666067
.
Ps: Hari ini kami berada di pasar Bandar Baru Kuala Selangor
.
#chocolatelover #chococrispy #kitkat #kinderbueno #milonugget #oreo
Feeda jual yg Rm6/jar.
😻TAK PERLU DIPANASKAN/DIRENDAM, BOLEH TERUS MAKAN.
Alhamdulillah 💞 Thanks 🍫
Milk choc serta pelbagai topping
🍪Milo
🍪Oreo
🍪Kitkat
🍪Kinder Bueno
-
💜Rm6/jar
💃Exc postage & cod.

#feedbackchococrispy#chocsedap#rugitakbeli #chococrispykl #chocojar #chococrispy #chocojarkl #chocojarmurah #chococrispymurah #umisone #cfsiiumpj #uiagombak #pantaidalam
😻TAK PERLU DIPANASKAN/DIRENDAM, BOLEH TERUS MAKAN.
Alhamdulillah 💞 Thanks 🍫
Milk choc serta pelbagai topping
🍪Milo
🍪Oreo
🍪Kitkat
🍪Kinder Bueno
-
💜Rm6/jar
💃Exc postage & cod.

#feedbackchococrispy#chocsedap#rugitakbeli #chococrispykl #chocojar #chococrispy #chocojarkl
Selamat pagi semua😊
Tiada sarapan?xsempat buat sarapan?terkejar-kejar nak ke pejabat atau ke kelas??? .

Tadaa ! ! ni lah jawapannya😃 .

CHOCOCRISPY🍫 .

Enak dan lagi mengenyangkan...😋 .

mcm mne nak dpt???haa mehh wassap 📱

conform dah beli  mesti nak lg😉
#chococrispy
Selamat pagi semua😊 Tiada sarapan?xsempat buat sarapan?terkejar-kejar nak ke pejabat atau ke kelas??? . Tadaa ! ! ni lah jawapannya😃 . CHOCOCRISPY🍫 . Enak dan lagi mengenyangkan...😋 . mcm mne nak dpt???haa mehh wassap 📱 conform dah beli mesti nak lg😉 #chococrispy 
#Repost @chococrispy.kuantan (@get_repost)
・・・
Hai peminat fanatik coklat 🙋

CHOCOCRISPY PENAMBAT HATI ! 
#Tagline chocojar dan tetap menjadi NO.1 👏🏻 Bagi yg belum tw apa kelebihan chocojar ni meh sini nak bagitahu..sesiapa yg pernah rasa CHOCOCRISPY ni memang LUAR BIASA !

Ws:01129252836🍫🍫 #chococrispy #chococrispymurah #chococrispyinjar #choco #bertihberas #bertihberascoklat #bertihberasbercoklat #sayajualmurah
#Repost @chococrispy.kuantan (@get_repost)
・・・
Hai peminat fanatik coklat 🙋

CHOCOCRISPY PENAMBAT HATI ! 
#Tagline chocojar dan tetap menjadi NO.1 👏🏻 Bagi yg belum tw apa kelebihan chocojar ni meh sini nak bagitahu..sesiapa yg pernah rasa CHOCOCRISPY ni memang LUAR BIASA !

Ws:01129252836🍫🍫 #chococrispy #chococrispymurah #chococrispyinjar #choco #bertihberas #bertihberascoklat #bertihberasbercoklat #sayajualmurah
Memang teringin nak cuba #Chococrispy ni tapi 😢 dengar cite chocojar skrg ni x mampu bg kenikmatan coklat yg maksimum

betul ke eh?

Sebelum ni coklat nye sikit je. Sekarang dah bykkkk. Anda pasti tidak akan dikecewakan. Memang sah coklat nye ekstrem meleleh  dan di kategorikan sebagai chocojar terbaikk 👍

Ini merupakan satu pilihan yang logik!!!🙋 Masih katakan nanti lagi ? Memang tak lahh. 
Tiada sebab untuk korang tidak memilih #Chococrispy 😋 kan ? Dapatkannya pada hanya 🇷🇲 9 sahaja
.
. 
Dengan hanya RM9 anda akan dapatkan kenikmatan kerangupan chocorice 🤤bersama cairan chocolate 🍫💕 yang membuatkan mata anda terpejam seketika 🙈 pada suapan yang pertama😇  tak percaya❓ Jom cuba 😀cuma RM9 SAHAJA ❗❤ .
.
c.o.d ✅
Whatsapp 017-9071938
Memang teringin nak cuba #Chococrispy  ni tapi 😢 dengar cite chocojar skrg ni x mampu bg kenikmatan coklat yg maksimum betul ke eh? Sebelum ni coklat nye sikit je. Sekarang dah bykkkk. Anda pasti tidak akan dikecewakan. Memang sah coklat nye ekstrem meleleh  dan di kategorikan sebagai chocojar terbaikk 👍 Ini merupakan satu pilihan yang logik!!!🙋 Masih katakan nanti lagi ? Memang tak lahh. Tiada sebab untuk korang tidak memilih #Chococrispy  😋 kan ? Dapatkannya pada hanya 🇷🇲 9 sahaja . . Dengan hanya RM9 anda akan dapatkan kenikmatan kerangupan chocorice 🤤bersama cairan chocolate 🍫💕 yang membuatkan mata anda terpejam seketika 🙈 pada suapan yang pertama😇 tak percaya❓ Jom cuba 😀cuma RM9 SAHAJA ❗❤ . . c.o.d ✅ Whatsapp 017-9071938
CHOCO CRISPY OREO
Melted chocolate with oreo toping? Imagine it Dark Chocolate combined with this savory black biscuit. Taste was great!

For more information, please do reach us at :
> Line: Satrio_yudo / mgarylineker
> WA: 082218314067 / 08119514688
> Instagram: adora.choco
#chocolate #crispy #chococrispy #adorachococrispy #indonesia #preorder
CHOCO CRISPY OREO Melted chocolate with oreo toping? Imagine it Dark Chocolate combined with this savory black biscuit. Taste was great! For more information, please do reach us at : > Line: Satrio_yudo / mgarylineker > WA: 082218314067 / 08119514688 > Instagram: adora.choco #chocolate  #crispy  #chococrispy  #adorachococrispy  #indonesia  #preorder 
Sedap gileee💃🏻💃🏻 Thank you for shooping with us☺️ Rugi pada yang belum cuba #chococrispy ni. Mai pakat ws untuk order😘
Sedap gileee💃🏻💃🏻 Thank you for shooping with us☺️ Rugi pada yang belum cuba #chococrispy  ni. Mai pakat ws untuk order😘
Repeat buat kali keduaa 😋💕 srs tak pernah menghampaakan guyss!! coklat dia takyah dah nak rendam dengan air panas .. mmg cair and tetap rangupp ❤😊 Chikk kalau beli mesty amik yang oreo sebab banyak and tak muakk 🙄🌸 ade banyak topping and hargaa tetap samee 😍👌 mana nak dapat kan nihh ? haa bole follow ig dia @asy.azhr .. and bole la order kat dia .. srs chik tak tipuu tak menghampaakan langsungg 😋💕
#chococrispy 
#penambathati 
#sedapweyy!
#@asy.azhr
Repeat buat kali keduaa 😋💕 srs tak pernah menghampaakan guyss!! coklat dia takyah dah nak rendam dengan air panas .. mmg cair and tetap rangupp ❤😊 Chikk kalau beli mesty amik yang oreo sebab banyak and tak muakk 🙄🌸 ade banyak topping and hargaa tetap samee 😍👌 mana nak dapat kan nihh ? haa bole follow ig dia @asy.azhr .. and bole la order kat dia .. srs chik tak tipuu tak menghampaakan langsungg 😋💕 #chococrispy  #penambathati  #sedapweyy ! #@asy.azhr
Fact about our CHOCOCRISPY🍫 🔹Homemade🏡
🔹Halal 💯
🔹Crunchy&delicious🍪
🔹Ready to eat😋

Whatsapp now📱 0173772568
For more details and order😉
.
.
#chocojarmurah #chocojarmalaysia #chocojarrangup #chocojarrm6 #bazarpaknil #instashopmalaysia #igshopmalaysia #uitm #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #coklatsedap #chococrispy
Kruk2!!! .

Memang teringin nak cuba #Chococrispy ni tapi 😢 dengar cite chocojar skrg ni x mampu bg kenikmatan coklat yg maksimum

betul ke eh? .

Sebelum ni coklat nye sikit je. Sekarang dah bykkkk. Anda pasti tidak akan dikecewakan. Memang sah coklat nye ekstrem meleleh  dan di kategorikan sebagai chocojar terbaikk 👍

Ini merupakan satu pilihan yang logik!!!🙋 Masih katakan nanti lagi ? Memang tak lahh. 
Tiada sebab untuk korang tidak memilih #Chococrispy 😋 kan ? Dapatkannya pada hanya 🇷🇲 9 je hah terkejut ke? Harga murah sangat ... *tidak termasuk pos🙆
Kruk2!!! . Memang teringin nak cuba #Chococrispy  ni tapi 😢 dengar cite chocojar skrg ni x mampu bg kenikmatan coklat yg maksimum betul ke eh? . Sebelum ni coklat nye sikit je. Sekarang dah bykkkk. Anda pasti tidak akan dikecewakan. Memang sah coklat nye ekstrem meleleh  dan di kategorikan sebagai chocojar terbaikk 👍 Ini merupakan satu pilihan yang logik!!!🙋 Masih katakan nanti lagi ? Memang tak lahh. Tiada sebab untuk korang tidak memilih #Chococrispy  😋 kan ? Dapatkannya pada hanya 🇷🇲 9 je hah terkejut ke? Harga murah sangat ... *tidak termasuk pos🙆
sis skang tgh otw nak p utara sebab esok sis konvo!!😂😂😂Korang nak chocojar still boleh submit  order ok😍

nak order??
whatsapp laju2 dekat 
018 - 2757460
link dekat atas💖

#snek
#snekmurah
#kekacang
#kekacangmurah 
#kurmamurah
#chocojar
#chocojarsedap
#chocojarmurah
#chocojarbest 
#chococrispy
#doorgiftbajet 
#doorgift
#doorgiftmurah 
#doorgiftkahwin 
#eday
#engagement 
#kahwin 
#jualmurah 
#igshopmalaysia 
#like4like 
#likeback 
#likeforlike
#syukurselalu
#alhamdulillah
sis skang tgh otw nak p utara sebab esok sis konvo!!😂😂😂Korang nak chocojar still boleh submit order ok😍 nak order?? whatsapp laju2 dekat 018 - 2757460 link dekat atas💖 #snek  #snekmurah  #kekacang  #kekacangmurah  #kurmamurah  #chocojar  #chocojarsedap  #chocojarmurah  #chocojarbest  #chococrispy  #doorgiftbajet  #doorgift  #doorgiftmurah  #doorgiftkahwin  #eday  #engagement  #kahwin  #jualmurah  #igshopmalaysia  #like4like  #likeback  #likeforlike  #syukurselalu  #alhamdulillah 
Tq cstemer feedback #chococrispy 
Sedap sangat

Jar besar
Coklat banyak
Tak perlu rendam dah
100% homemade

What's App :
*seberang jaya_tasek gelugor*
Amy : 0134893653
Sobri : 0164965667 *Sungai Petani*
Najihah : 01133143216

#cokelat  #cokelatenak  #cokelatmurah  #chocojar  #chocolate  #chocolatelab  #choc  #chocolatecake
Hello peminat fanatik chococrispy 👋🏻👋🏻👋🏻
.
.
Esok fatin CASH-ON-DELIVERY (COD) #chococrispy tau. Kalau nak join whatsapp fatin cepat. Sbb fatin cod dr pg - tengahari sahaja. Lepas kol 1 fatin dah tak cod. 
Okey nak bagi tahu tu je. Bye. 
GOOD NIGHT.... 🤤🤤🤤
Hello peminat fanatik chococrispy 👋🏻👋🏻👋🏻 . . Esok fatin CASH-ON-DELIVERY (COD) #chococrispy  tau. Kalau nak join whatsapp fatin cepat. Sbb fatin cod dr pg - tengahari sahaja. Lepas kol 1 fatin dah tak cod. Okey nak bagi tahu tu je. Bye. GOOD NIGHT.... 🤤🤤🤤
Hujung minggu lepak air terjun ngan family. Nikmati keindahan alam. Hensem abg nie. 
#gambarpinjam #airterjun #abangspekhitam #bajubiru #layan #chocojar #chococrispy #chococrispyjar #spendtimewithfamily #rangup
.
SOALAN FAMOUS DARI CUSTOMER

HOW TO MELT ? 😳

DALAM VIDEO NI SIS TUNJUK MACAM MANA NAK CAIRKAN COKLAT JENIS BIASA😊
.
#chocojarmurah #chocojarmalaysia #chocojarrangup #chocojarrm6 #bazarpaknil #instashopmalaysia #igshopmalaysia #uitm #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #coklatsedap #chococrispy
Hai 🙋... ni nak habaq sikit😀. Coklat berkualiti,

Topping eksklusif, 
Bertih beras rangup,

Tetapi pada satu harga. 
Kenapa bayar lebih?? 😂

Anda boleh menikmati Chococrispy yang rasanya manis-manis dan tidak pahit.

Anda boleh mendapatkan keseronokkan yang maksima setiap kali makan.

Boleh anda percayakan Chococrispy untuk nilai 🇷🇲6 SMALL / RM8 BIG?.. YAA . Hanya serendah RM6 SMALL / RM8 BIG

Jom pakat beli Chococrispy 🍫

Whatsapp +60173772568

#SHARE pada kawan2 anda dan ajak depa mai beli sekali. Nanti saya bagi diskaun kat korang 😘
.
#chocojarmurah #chocojarmalaysia #chocojarrangup #chocojarrm6 #bazarpaknil #instashopmalaysia #igshopmalaysia #uitm #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #coklatsedap #chococrispy
Hai 🙋... ni nak habaq sikit😀. Coklat berkualiti, Topping eksklusif, Bertih beras rangup, Tetapi pada satu harga. Kenapa bayar lebih?? 😂 Anda boleh menikmati Chococrispy yang rasanya manis-manis dan tidak pahit. Anda boleh mendapatkan keseronokkan yang maksima setiap kali makan. Boleh anda percayakan Chococrispy untuk nilai 🇷🇲6 SMALL / RM8 BIG?.. YAA . Hanya serendah RM6 SMALL / RM8 BIG Jom pakat beli Chococrispy 🍫 Whatsapp +60173772568 #SHARE  pada kawan2 anda dan ajak depa mai beli sekali. Nanti saya bagi diskaun kat korang 😘 . #chocojarmurah  #chocojarmalaysia  #chocojarrangup  #chocojarrm6  #bazarpaknil  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #uitm  #coklatmalaysia  #coklatmurahmalaysia  #coklatsedap  #chococrispy 
Anda suke coklat ?? Tp xnak yg muak? nak yg manis2 cukup je dan x pahit?? .

CHOCOCRISPY lah jawapannya!!Inilah pilihan yang paling tepat...sedap,rangup,meleleh...
Wahhh!!😍 .

Jom try CHOCOCRISPYYY🍫

http://www.wasap.my/601128368261(sharul)
http://www.wasap.my/60182818159 (echa)
http://www.wasap.my/601111457615 (kiera)

COD AREA SERI KEMBANGAN . LUAR KAWASAN ADA CHARGE YEEE 🤗

#serikembangan #tamanequine #farminthecity  #giantserikembangan #aeontamanequine #theatmosphere #putrapermai #suraunurulikhlas #coklatjar #whitechocolate #chococrispy #chocolate #makananenak #sedapgiler #puchong #bandarkinrara #puchonggateway #puncakjalil #sierra16 #chocojarmurah #chocojarsedap #agentserikembangan #trustedsellermalaysia  #trustedseller #puchongpermai #puchongperdana #puchongindah #ioimallpuchong #uitmshahalam
#serikembangan #tamanequine #farminthecity  #giantserikembangan #aeontamanequine #theatmosphere #putrapermai #suraunurulikhlas #coklatjar #whitechocolate #chococrispy #chocolate #makananenak #sedapgiler #puchong #bandarkinrara #puchonggateway #puncakjalil #sierra16 #chocojarmurah #chocojarsedap #agentserikembangan
Anda suke coklat ?? Tp xnak yg muak? nak yg manis2 cukup je dan x pahit?? . CHOCOCRISPY lah jawapannya!!Inilah pilihan yang paling tepat...sedap,rangup,meleleh... Wahhh!!😍 . Jom try CHOCOCRISPYYY🍫 http://www.wasap.my/601128368261(sharul) http://www.wasap.my/60182818159 (echa) http://www.wasap.my/601111457615 (kiera) COD AREA SERI KEMBANGAN . LUAR KAWASAN ADA CHARGE YEEE 🤗 #serikembangan  #tamanequine  #farminthecity  #giantserikembangan  #aeontamanequine  #theatmosphere  #putrapermai  #suraunurulikhlas  #coklatjar  #whitechocolate  #chococrispy  #chocolate  #makananenak  #sedapgiler  #puchong  #bandarkinrara  #puchonggateway  #puncakjalil  #sierra16  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #agentserikembangan  #trustedsellermalaysia  #trustedseller  #puchongpermai  #puchongperdana  #puchongindah  #ioimallpuchong  #uitmshahalam  #serikembangan  #tamanequine  #farminthecity  #giantserikembangan  #aeontamanequine  #theatmosphere  #putrapermai  #suraunurulikhlas  #coklatjar  #whitechocolate  #chococrispy  #chocolate  #makananenak  #sedapgiler  #puchong  #bandarkinrara  #puchonggateway  #puncakjalil  #sierra16  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #agentserikembangan 
Selamat pagi Ahad☀️ Pada sesiapa yang belum cuba kenikmatan coklat #chococrispy , cepat cepat ws kami. Boleh tekan pada link pada bio. Tak perlu save no kami👍🏻 Pasti tak rugi🍫
Selamat pagi Ahad☀️ Pada sesiapa yang belum cuba kenikmatan coklat #chococrispy  , cepat cepat ws kami. Boleh tekan pada link pada bio. Tak perlu save no kami👍🏻 Pasti tak rugi🍫
Morning!🙋 .

Pagi2 mesti kekadang x sempat nak breakfast kan,so makanlah Chococrispyyy ni,lagipun  x perlu rendam,dalam car terus boley makan..waktu jem ngap je..krukk2😋Auchh dapnye😍

Jom dapatkan Chococrispyyy 🍫

Meh order Chococrispy lekaih😋

http://www.wasap.my/601128368261(sharul)
http://www.wasap.my/60182818159 (echa)
http://www.wasap.my/601111457615 (kiera)

COD AREA SERI KEMBANGAN . LUAR KAWASAN ADA CHARGE YEEE 🤗

#serikembangan #tamanequine #farminthecity  #giantserikembangan #aeontamanequine #theatmosphere #putrapermai #suraunurulikhlas #coklatjar #whitechocolate #chococrispy #chocolate #makananenak #sedapgiler #puchong #bandarkinrara #puchonggateway #puncakjalil #sierra16 #chocojarmurah #chocojarsedap #agentserikembangan #trustedsellermalaysia  #trustedseller #puchongpermai #puchongperdana #puchongindah #ioimallpuchong #uitmshahalam
Morning!🙋 . Pagi2 mesti kekadang x sempat nak breakfast kan,so makanlah Chococrispyyy ni,lagipun x perlu rendam,dalam car terus boley makan..waktu jem ngap je..krukk2😋Auchh dapnye😍 Jom dapatkan Chococrispyyy 🍫 Meh order Chococrispy lekaih😋 http://www.wasap.my/601128368261(sharul) http://www.wasap.my/60182818159 (echa) http://www.wasap.my/601111457615 (kiera) COD AREA SERI KEMBANGAN . LUAR KAWASAN ADA CHARGE YEEE 🤗 #serikembangan  #tamanequine  #farminthecity  #giantserikembangan  #aeontamanequine  #theatmosphere  #putrapermai  #suraunurulikhlas  #coklatjar  #whitechocolate  #chococrispy  #chocolate  #makananenak  #sedapgiler  #puchong  #bandarkinrara  #puchonggateway  #puncakjalil  #sierra16  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #agentserikembangan  #trustedsellermalaysia  #trustedseller  #puchongpermai  #puchongperdana  #puchongindah  #ioimallpuchong  #uitmshahalam 
CHOCO CRISPY ORIGINAL
A mixture of rice crispy with melted chocolate hmmm burst in the mouth 😍
Who want to try Choco Crispy without mixing other toppings can try this Choco Crispy Original.
Guaranteed to make you addicted 😜

For more information, please do reach us at :
> Line: Satrio_yudo / mgarylineker
> WA: 082218314067 / 08119514688
> Instagram: adora.choco
#chocolate #crispy #chococrispy #adorachococrispy #indonesia #preorder
CHOCO CRISPY ORIGINAL A mixture of rice crispy with melted chocolate hmmm burst in the mouth 😍 Who want to try Choco Crispy without mixing other toppings can try this Choco Crispy Original. Guaranteed to make you addicted 😜 For more information, please do reach us at : > Line: Satrio_yudo / mgarylineker > WA: 082218314067 / 08119514688 > Instagram: adora.choco #chocolate  #crispy  #chococrispy  #adorachococrispy  #indonesia  #preorder 
Salam magrib. 
Hi semua, promo utk batch kali ni akan tamat sebaik sahaja stok habis. 😌Next stock kita akan buat promo lain pulak. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan #chococrispy yang sedap, murah dan dijamin puas hati! 😘
Salam magrib. Hi semua, promo utk batch kali ni akan tamat sebaik sahaja stok habis. 😌Next stock kita akan buat promo lain pulak. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan #chococrispy  yang sedap, murah dan dijamin puas hati! 😘
Jom grab #chococrispy 🍫Besar RM9
🍫Kecil RM6

COD 🚗// Pos seluruh Malaysia
Jom grab #chococrispy  🍫Besar RM9 🍫Kecil RM6 COD 🚗// Pos seluruh Malaysia
Coklat kriuk sekarang ready kemasan siap santap loh kak... topping coklatnya pun lebih banyak varian :
- dark chocolate
- white chocolate
- strawberry
- blueberry
- matcha
- grape
- mango
- cappucino
- tiramisu
Ditambah topping :
- oreo
- chacha
- marshmallow
Jadi makin nikmat deh waktu ngemil santai kamu...
Yakin masih belum mau cobain kombinasi rice crispy yang kriuk banget ditambah topping dan aneka rasa coklat leleh yang dijamin yummy ini???
Yukk diorder kak...
Harga cuma 10k aja
WA 085799646670
.
.
.
___________________________________________
___________________________________________
#coklatkriuk #chococrispy #cokelat #chocolate #jajanan #jajananpurwokerto #cemilan #cemilanenak #kuliner #kulinerpurwokerto
Coklat kriuk sekarang ready kemasan siap santap loh kak... topping coklatnya pun lebih banyak varian : - dark chocolate - white chocolate - strawberry - blueberry - matcha - grape - mango - cappucino - tiramisu Ditambah topping : - oreo - chacha - marshmallow Jadi makin nikmat deh waktu ngemil santai kamu... Yakin masih belum mau cobain kombinasi rice crispy yang kriuk banget ditambah topping dan aneka rasa coklat leleh yang dijamin yummy ini??? Yukk diorder kak... Harga cuma 10k aja WA 085799646670 . . . ___________________________________________ ___________________________________________ #coklatkriuk  #chococrispy  #cokelat  #chocolate  #jajanan  #jajananpurwokerto  #cemilan  #cemilanenak  #kuliner  #kulinerpurwokerto 
Wuis menambat hati, rugi tak cuba 😉😗
#feedbackchococrispy 
#chococrispy 
#chococrispyjb
#duta
Haii CHOCOCRISPY IN THE HOUSEEEE... ==================================
KELEBIHAN CHOCOCRISPY 🍫
==================================
🍩Chocojar yg ni x perlu rendam.
🍩Coklat yg sedap dan lazat.
🍩Bertih beras rangup dan x lemau.
🍩Membekalkan tenaga,ganti breakfast.
🍩Tahan lama sehingga sebulan
🍩Memberi "Happy Booster"  apabila dalam kemurungan.
.
.
Korang dh baca kan? 
Bestkann!! cepat order skrg😉  whatsapp  segera !! .
http://www.wasap.my/60183884688 (keyra)
http://www.wasap.my/60182818159 (echa)
http://www.wasap.my/601111457615 (sharul)

Click je link pada bio. 😊 .

COD AREA SERI KEMBANGAN . LUAR KAWASAN ADA CHARGE YEEE 🤗

#serikembangan #tamanequine #farminthecity  #giantserikembangan #aeontamanequine #theatmosphere #putrapermai #suraunurulikhlas #coklatjar #whitechocolate #chococrispy #chocolate #makananenak #sedapgiler #puchong #bandarkinrara #puchonggateway #puncakjalil #sierra16 #chocojarmurah #chocojarsedap #gegarvaganza #coklat #snekmalam #stress #codavailble
Haii CHOCOCRISPY IN THE HOUSEEEE... ================================== KELEBIHAN CHOCOCRISPY 🍫 ================================== 🍩Chocojar yg ni x perlu rendam. 🍩Coklat yg sedap dan lazat. 🍩Bertih beras rangup dan x lemau. 🍩Membekalkan tenaga,ganti breakfast. 🍩Tahan lama sehingga sebulan 🍩Memberi "Happy Booster" apabila dalam kemurungan. . . Korang dh baca kan? Bestkann!! cepat order skrg😉 whatsapp segera !! . http://www.wasap.my/60183884688 (keyra) http://www.wasap.my/60182818159 (echa) http://www.wasap.my/601111457615 (sharul) Click je link pada bio. 😊 . COD AREA SERI KEMBANGAN . LUAR KAWASAN ADA CHARGE YEEE 🤗 #serikembangan  #tamanequine  #farminthecity  #giantserikembangan  #aeontamanequine  #theatmosphere  #putrapermai  #suraunurulikhlas  #coklatjar  #whitechocolate  #chococrispy  #chocolate  #makananenak  #sedapgiler  #puchong  #bandarkinrara  #puchonggateway  #puncakjalil  #sierra16  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #gegarvaganza  #coklat  #snekmalam  #stress  #codavailble 
Coklat kriuk sekarang ready kemasan siap santap loh kak... topping coklatnya pun lebih banyak varian :
- dark chocolate
- white chocolate
- strawberry
- blueberry
- matcha
- grape
- mango
- cappucino
- tiramisu
Ditambah topping :
- oreo
- chacha
- marshmallow
Jadi makin nikmat deh waktu ngemil santai kamu...
Yakin masih belum mau cobain kombinasi rice crispy yang kriuk banget ditambah topping dan aneka rasa coklat leleh yang dijamin yummy ini???
Yukk diorder kak...
Harga cuma 10k aja
WA 085799646670
.
.
.
___________________________________________
___________________________________________
#coklatkriuk #chococrispy #cokelat #chocolate #jajanan #jajananpurwokerto #cemilan #cemilanenak #kuliner #kulinerpurwokerto
Coklat kriuk sekarang ready kemasan siap santap loh kak... topping coklatnya pun lebih banyak varian : - dark chocolate - white chocolate - strawberry - blueberry - matcha - grape - mango - cappucino - tiramisu Ditambah topping : - oreo - chacha - marshmallow Jadi makin nikmat deh waktu ngemil santai kamu... Yakin masih belum mau cobain kombinasi rice crispy yang kriuk banget ditambah topping dan aneka rasa coklat leleh yang dijamin yummy ini??? Yukk diorder kak... Harga cuma 10k aja WA 085799646670 . . . ___________________________________________ ___________________________________________ #coklatkriuk  #chococrispy  #cokelat  #chocolate  #jajanan  #jajananpurwokerto  #cemilan  #cemilanenak  #kuliner  #kulinerpurwokerto 
Coklat kriuk sekarang ready kemasan siap santap loh kak... topping coklatnya pun lebih banyak varian :
- dark chocolate
- white chocolate
- strawberry
- blueberry
- matcha
- grape
- mango
- cappucino
- tiramisu
Ditambah topping :
- oreo
- chacha
- marshmallow
Jadi makin nikmat deh waktu ngemil santai kamu...
Yakin masih belum mau cobain kombinasi rice crispy yang kriuk banget ditambah topping dan aneka rasa coklat leleh yang dijamin yummy ini???
Yukk diorder kak...
Harga cuma 10k aja
WA 085799646670
.
.
.
___________________________________________
___________________________________________
#coklatkriuk #chococrispy #cokelat #chocolate #jajanan #jajananpurwokerto #cemilan #cemilanenak #kuliner #kulinerpurwokerto
Coklat kriuk sekarang ready kemasan siap santap loh kak... topping coklatnya pun lebih banyak varian : - dark chocolate - white chocolate - strawberry - blueberry - matcha - grape - mango - cappucino - tiramisu Ditambah topping : - oreo - chacha - marshmallow Jadi makin nikmat deh waktu ngemil santai kamu... Yakin masih belum mau cobain kombinasi rice crispy yang kriuk banget ditambah topping dan aneka rasa coklat leleh yang dijamin yummy ini??? Yukk diorder kak... Harga cuma 10k aja WA 085799646670 . . . ___________________________________________ ___________________________________________ #coklatkriuk  #chococrispy  #cokelat  #chocolate  #jajanan  #jajananpurwokerto  #cemilan  #cemilanenak  #kuliner  #kulinerpurwokerto 
Coklat kriuk sekarang ready kemasan siap santap loh kak... topping coklatnya pun lebih banyak varian :
- dark chocolate
- white chocolate
- strawberry
- blueberry
- matcha
- grape
- mango
- cappucino
- tiramisu
Ditambah topping :
- oreo
- chacha
- marshmallow
Jadi makin nikmat deh waktu ngemil santai kamu...
Yakin masih belum mau cobain kombinasi rice crispy yang kriuk banget ditambah topping dan aneka rasa coklat leleh yang dijamin yummy ini???
Yukk diorder kak...
Harga cuma 10k aja
WA 085799646670
.
.
.
___________________________________________
___________________________________________
#coklatkriuk #chococrispy #cokelat #chocolate #jajanan #jajananpurwokerto #cemilan #cemilanenak #kuliner #kulinerpurwokerto
Coklat kriuk sekarang ready kemasan siap santap loh kak... topping coklatnya pun lebih banyak varian : - dark chocolate - white chocolate - strawberry - blueberry - matcha - grape - mango - cappucino - tiramisu Ditambah topping : - oreo - chacha - marshmallow Jadi makin nikmat deh waktu ngemil santai kamu... Yakin masih belum mau cobain kombinasi rice crispy yang kriuk banget ditambah topping dan aneka rasa coklat leleh yang dijamin yummy ini??? Yukk diorder kak... Harga cuma 10k aja WA 085799646670 . . . ___________________________________________ ___________________________________________ #coklatkriuk  #chococrispy  #cokelat  #chocolate  #jajanan  #jajananpurwokerto  #cemilan  #cemilanenak  #kuliner  #kulinerpurwokerto 
Coklat kriuk sekarang ready kemasan siap santap loh kak... topping coklatnya pun lebih banyak varian :
- dark chocolate
- white chocolate
- strawberry
- blueberry
- matcha
- grape
- mango
- cappucino
- tiramisu
Ditambah topping :
- oreo
- chacha
- marshmallow
Jadi makin nikmat deh waktu ngemil santai kamu...
Yakin masih belum mau cobain kombinasi rice crispy yang kriuk banget ditambah topping dan aneka rasa coklat leleh yang dijamin yummy ini???
Yukk diorder kak...
Harga cuma 10k aja
WA 085799646670
.
.
.
___________________________________________
___________________________________________
#coklatkriuk #chococrispy #cokelat #chocolate #jajanan #jajananpurwokerto #cemilan #cemilanenak #kuliner #kulinerpurwokerto
Coklat kriuk sekarang ready kemasan siap santap loh kak... topping coklatnya pun lebih banyak varian : - dark chocolate - white chocolate - strawberry - blueberry - matcha - grape - mango - cappucino - tiramisu Ditambah topping : - oreo - chacha - marshmallow Jadi makin nikmat deh waktu ngemil santai kamu... Yakin masih belum mau cobain kombinasi rice crispy yang kriuk banget ditambah topping dan aneka rasa coklat leleh yang dijamin yummy ini??? Yukk diorder kak... Harga cuma 10k aja WA 085799646670 . . . ___________________________________________ ___________________________________________ #coklatkriuk  #chococrispy  #cokelat  #chocolate  #jajanan  #jajananpurwokerto  #cemilan  #cemilanenak  #kuliner  #kulinerpurwokerto 
Coklat kriuk sekarang ready kemasan siap santap loh kak... topping coklatnya pun lebih banyak varian :
- dark chocolate
- white chocolate
- strawberry
- blueberry
- matcha
- grape
- mango
- cappucino
- tiramisu
Ditambah topping :
- oreo
- chacha
- marshmallow
Jadi makin nikmat deh waktu ngemil santai kamu...
Yakin masih belum mau cobain kombinasi rice crispy yang kriuk banget ditambah topping dan aneka rasa coklat leleh yang dijamin yummy ini???
Yukk diorder kak...
Harga cuma 10k aja
WA 085799646670
.
.
.
___________________________________________
___________________________________________
#coklatkriuk #chococrispy #cokelat #chocolate #jajanan #jajananpurwokerto #cemilan #cemilanenak #kuliner #kulinerpurwokerto
Coklat kriuk sekarang ready kemasan siap santap loh kak... topping coklatnya pun lebih banyak varian : - dark chocolate - white chocolate - strawberry - blueberry - matcha - grape - mango - cappucino - tiramisu Ditambah topping : - oreo - chacha - marshmallow Jadi makin nikmat deh waktu ngemil santai kamu... Yakin masih belum mau cobain kombinasi rice crispy yang kriuk banget ditambah topping dan aneka rasa coklat leleh yang dijamin yummy ini??? Yukk diorder kak... Harga cuma 10k aja WA 085799646670 . . . ___________________________________________ ___________________________________________ #coklatkriuk  #chococrispy  #cokelat  #chocolate  #jajanan  #jajananpurwokerto  #cemilan  #cemilanenak  #kuliner  #kulinerpurwokerto 
Coklat kriuk sekarang ready kemasan siap santap loh kak... topping coklatnya pun lebih banyak varian :
- dark chocolate
- white chocolate
- strawberry
- blueberry
- matcha
- grape
- mango
- cappucino
- tiramisu
Ditambah topping :
- oreo
- chacha
- marshmallow
Jadi makin nikmat deh waktu ngemil santai kamu...
Yakin masih belum mau cobain kombinasi rice crispy yang kriuk banget ditambah topping dan aneka rasa coklat leleh yang dijamin yummy ini???
Yukk diorder kak...
Harga cuma 10k aja
WA 085799646670
.
.
.
___________________________________________
___________________________________________
#coklatkriuk #chococrispy #cokelat #chocolate #jajanan #jajananpurwokerto #cemilan #cemilanenak #kuliner #kulinerpurwokerto
Coklat kriuk sekarang ready kemasan siap santap loh kak... topping coklatnya pun lebih banyak varian : - dark chocolate - white chocolate - strawberry - blueberry - matcha - grape - mango - cappucino - tiramisu Ditambah topping : - oreo - chacha - marshmallow Jadi makin nikmat deh waktu ngemil santai kamu... Yakin masih belum mau cobain kombinasi rice crispy yang kriuk banget ditambah topping dan aneka rasa coklat leleh yang dijamin yummy ini??? Yukk diorder kak... Harga cuma 10k aja WA 085799646670 . . . ___________________________________________ ___________________________________________ #coklatkriuk  #chococrispy  #cokelat  #chocolate  #jajanan  #jajananpurwokerto  #cemilan  #cemilanenak  #kuliner  #kulinerpurwokerto 
Coklat kriuk sekarang ready kemasan siap santap loh kak... topping coklatnya pun lebih banyak varian :
- dark chocolate
- white chocolate
- strawberry
- blueberry
- matcha
- grape
- mango
- cappucino
- tiramisu
Ditambah topping :
- oreo
- chacha
- marshmallow
Jadi makin nikmat deh waktu ngemil santai kamu...
Yakin masih belum mau cobain kombinasi rice crispy yang kriuk banget ditambah topping dan aneka rasa coklat leleh yang dijamin yummy ini???
Yukk diorder kak...
Harga cuma 10k aja
WA 085799646670
.
.
.
___________________________________________
___________________________________________
#coklatkriuk #chococrispy #cokelat #chocolate #jajanan #jajananpurwokerto #cemilan #cemilanenak #kuliner #kulinerpurwokerto
Coklat kriuk sekarang ready kemasan siap santap loh kak... topping coklatnya pun lebih banyak varian : - dark chocolate - white chocolate - strawberry - blueberry - matcha - grape - mango - cappucino - tiramisu Ditambah topping : - oreo - chacha - marshmallow Jadi makin nikmat deh waktu ngemil santai kamu... Yakin masih belum mau cobain kombinasi rice crispy yang kriuk banget ditambah topping dan aneka rasa coklat leleh yang dijamin yummy ini??? Yukk diorder kak... Harga cuma 10k aja WA 085799646670 . . . ___________________________________________ ___________________________________________ #coklatkriuk  #chococrispy  #cokelat  #chocolate  #jajanan  #jajananpurwokerto  #cemilan  #cemilanenak  #kuliner  #kulinerpurwokerto 
Coklat kriuk sekarang ready kemasan siap santap loh kak... topping coklatnya pun lebih banyak varian :
- dark chocolate
- white chocolate
- strawberry
- blueberry
- matcha
- grape
- mango
- cappucino
- tiramisu
Ditambah topping :
- oreo
- chacha
- marshmallow
Jadi makin nikmat deh waktu ngemil santai kamu...
Yakin masih belum mau cobain kombinasi rice crispy yang kriuk banget ditambah topping dan aneka rasa coklat leleh yang dijamin yummy ini???
Yukk diorder kak...
Harga cuma 10k aja
WA 085799646670
.
.
.
___________________________________________
___________________________________________
#coklatkriuk #chococrispy #cokelat #chocolate #jajanan #jajananpurwokerto #cemilan #cemilanenak #kuliner #kulinerpurwokerto
Coklat kriuk sekarang ready kemasan siap santap loh kak... topping coklatnya pun lebih banyak varian : - dark chocolate - white chocolate - strawberry - blueberry - matcha - grape - mango - cappucino - tiramisu Ditambah topping : - oreo - chacha - marshmallow Jadi makin nikmat deh waktu ngemil santai kamu... Yakin masih belum mau cobain kombinasi rice crispy yang kriuk banget ditambah topping dan aneka rasa coklat leleh yang dijamin yummy ini??? Yukk diorder kak... Harga cuma 10k aja WA 085799646670 . . . ___________________________________________ ___________________________________________ #coklatkriuk  #chococrispy  #cokelat  #chocolate  #jajanan  #jajananpurwokerto  #cemilan  #cemilanenak  #kuliner  #kulinerpurwokerto 
Hi awakk ! Happy weekends. 
CHOCOCRISPY dalam 2 saiz!
memang menarik!!😚
.
Pilih mane2 cokat yang diinginkan:- 🔸MILKCHOCOLATE🔸WHITECHOCOLATE🔸 .

Pilih mane2 topping yg disukai:- 🔹Oreo🔹Kinder bueno🔹Milo Nugget🔹Kitkat 🔹 .
Nak cepat cepat whatsapp , tinggal whitechocolate je ni!

Cepat whatsapp  segera !! .
http://www.wasap.my/60183884688 (keyra)
http://www.wasap.my/60182818159 (echa)
http://www.wasap.my/601111457615 (sharul)

Click je link pada bio. 😊 .

COD AREA SERI KEMBANGAN . LUAR KAWASAN ADA CHARGE YEEE 🤗

#serikembangan #tamanequine #farminthecity  #giantserikembangan #aeontamanequine #theatmosphere #putrapermai #suraunurulikhlas #coklatjar #whitechocolate #chococrispy #chocolate #makananenak #sedapgiler #puchong #bandarkinrara #puchonggateway #puncakjalil #sierra16 #chocojarmurah #chocojarsedap
Hi awakk ! Happy weekends. CHOCOCRISPY dalam 2 saiz! memang menarik!!😚 . Pilih mane2 cokat yang diinginkan:- 🔸MILKCHOCOLATE🔸WHITECHOCOLATE🔸 . Pilih mane2 topping yg disukai:- 🔹Oreo🔹Kinder bueno🔹Milo Nugget🔹Kitkat 🔹 . Nak cepat cepat whatsapp , tinggal whitechocolate je ni! Cepat whatsapp segera !! . http://www.wasap.my/60183884688 (keyra) http://www.wasap.my/60182818159 (echa) http://www.wasap.my/601111457615 (sharul) Click je link pada bio. 😊 . COD AREA SERI KEMBANGAN . LUAR KAWASAN ADA CHARGE YEEE 🤗 #serikembangan  #tamanequine  #farminthecity  #giantserikembangan  #aeontamanequine  #theatmosphere  #putrapermai  #suraunurulikhlas  #coklatjar  #whitechocolate  #chococrispy  #chocolate  #makananenak  #sedapgiler  #puchong  #bandarkinrara  #puchonggateway  #puncakjalil  #sierra16  #chocojarmurah  #chocojarsedap 
Morning☀️
Jom breakfast dengan #chococrispy 🍫Besar RM9
🍫Kecil RM6
Morning☀️ Jom breakfast dengan #chococrispy  🍫Besar RM9 🍫Kecil RM6
Makanan ke ni???Mcm Coklat jee... Haaa ni lah CHOCOCRISPY🍫!!! 🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸 .
Bubble rice yang disaluti dengan coklat  yang pasti membuatkan anda x berhenti makan 😋dan akan menambat hati anda untuk dapatkan lebih banyak lagi😘 .

Terdapat dalam dua jenis coklat yang istimewa iaitu Milkchoc & Whitechoc serta dalam pelbagai topping yg famous amoussss😍 .

Meh order Chococrispy lekaih😋

http://www.wasap.my/60183884688 (keyra)
http://www.wasap.my/60182818159 (echa)
http://www.wasap.my/601111457615 (sharul)

COD AREA SERI KEMBANGAN . LUAR KAWASAN ADA CHARGE YEEE 🤗

#serikembangan #tamanequine #farminthecity  #giantserikembangan #aeontamanequine #theatmosphere #putrapermai #suraunurulikhlas #coklatjar #whitechocolate #chococrispy #chocolate #makananenak #sedapgiler #puchong #bandarkinrara #puchonggateway #puncakjalil #sierra16 #chocojarmurah #chocojarsedap #agentserikembangan
Makanan ke ni???Mcm Coklat jee... Haaa ni lah CHOCOCRISPY🍫!!! 🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸 . Bubble rice yang disaluti dengan coklat yang pasti membuatkan anda x berhenti makan 😋dan akan menambat hati anda untuk dapatkan lebih banyak lagi😘 . Terdapat dalam dua jenis coklat yang istimewa iaitu Milkchoc & Whitechoc serta dalam pelbagai topping yg famous amoussss😍 . Meh order Chococrispy lekaih😋 http://www.wasap.my/60183884688 (keyra) http://www.wasap.my/60182818159 (echa) http://www.wasap.my/601111457615 (sharul) COD AREA SERI KEMBANGAN . LUAR KAWASAN ADA CHARGE YEEE 🤗 #serikembangan  #tamanequine  #farminthecity  #giantserikembangan  #aeontamanequine  #theatmosphere  #putrapermai  #suraunurulikhlas  #coklatjar  #whitechocolate  #chococrispy  #chocolate  #makananenak  #sedapgiler  #puchong  #bandarkinrara  #puchonggateway  #puncakjalil  #sierra16  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #agentserikembangan 
Hai peminat fanatik coklat 🙋

CHOCOCRISPY PENAMBAT HATI ! 
#Tagline chocojar dan tetap menjadi NO.1 👏🏻 Bagi yg belum tw apa kelebihan chocojar ni meh sini nak bagitahu..sesiapa yg pernah rasa CHOCOCRISPY ni memang LUAR BIASA !

Ws:01129252836🍫🍫 #chococrispy #chococrispymurah #chococrispyinjar #choco #bertihberas #bertihberascoklat #bertihberasbercoklat #sayajualmurah
Open order buat hari minggu jam 11 siang di alun” sidoarjo
Tnpa minimum order dan tanpa ongkos kirim loh 😘
Yuk lgsg order ke :
Bbm/line : alifiawr
Whatsapp : 085736980273 
#momdelicious #sidoarjokuliner #rujakcireng #siomayayam #chococrispy #banananugget
Salam maghrib. Jangan lepaskan peluang menikmati #chococrispy  yang rangup ni😋🍫
Salam maghrib. Jangan lepaskan peluang menikmati #chococrispy  yang rangup ni😋🍫
Akak comel ni kata chocojarbyfudah je yang kena dengan tekak dia. Kenapa tu? Hehe sbb chocolate kami tak muak uolls. Menepati citarasa, senang nak buat kudap kudap. Tak perlu panaskan dah 😘
.
Postive feedback! Sila click👇👇#chocojarbyfudah #sayajual #sayajualonline #sayajualcoklat #coklatjarmurah #coklatjarsedap #coklatjarleleh #coklatjarampang #coklatjarkualalumpur #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojarampang #chocojarkualalumpur #chocojarmurah #crispyjarmurah #crispyjarsedap #crispyjarleleh #coklatjar #chocojar #chocolatejar #crispyjar #coklatmurah #coklatmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftcoklat #doorgiftchocolate #chococrispy #coklatlangkawi #chocojarbyfudah
Akak comel ni kata chocojarbyfudah je yang kena dengan tekak dia. Kenapa tu? Hehe sbb chocolate kami tak muak uolls. Menepati citarasa, senang nak buat kudap kudap. Tak perlu panaskan dah 😘 . Postive feedback! Sila click👇👇#chocojarbyfudah  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualcoklat  #coklatjarmurah  #coklatjarsedap  #coklatjarleleh  #coklatjarampang  #coklatjarkualalumpur  #chocojarsedap  #chocojarleleh  #chocojarampang  #chocojarkualalumpur  #chocojarmurah  #crispyjarmurah  #crispyjarsedap  #crispyjarleleh  #coklatjar  #chocojar  #chocolatejar  #crispyjar  #coklatmurah  #coklatmalaysia  #doorgift  #doorgiftmurah  #doorgiftcoklat  #doorgiftchocolate  #chococrispy  #coklatlangkawi  #chocojarbyfudah 
Anda suke coklat ?? Tp xnak yg muak?nak yg manis2 cukup je dan x pahit?? .

CHOCOCRISPY lah jawapannya!!Inilah pilihan yang paling tepat...sedap,rangup,meleleh...Wahhh!!😍 .

Jom try CHOCOCRISPYYY🍫

Chococrispy semakin habis stock 😭 Lekaih

http://www.wasap.my/60183884688 (keyra)
http://www.wasap.my/60182818159 (echa)
http://www.wasap.my/601111457615 (sharul)

Click je link pada bio. 😊 .

COD AREA SERI KEMBANGAN . LUAR KAWASAN ADA CHARGE YEEE 🤗

#serikembangan #tamanequine #farminthecity  #giantserikembangan #aeontamanequine #theatmosphere #putrapermai #suraunurulikhlas #coklatjar #whitechocolate #chococrispy #chocolate #makananenak #sedapgiler #puchong #bandarkinrara #puchonggateway #puncakjalil #sierra16 #chocojarmurah #chocojarsedapgila
Anda suke coklat ?? Tp xnak yg muak?nak yg manis2 cukup je dan x pahit?? . CHOCOCRISPY lah jawapannya!!Inilah pilihan yang paling tepat...sedap,rangup,meleleh...Wahhh!!😍 . Jom try CHOCOCRISPYYY🍫 Chococrispy semakin habis stock 😭 Lekaih http://www.wasap.my/60183884688 (keyra) http://www.wasap.my/60182818159 (echa) http://www.wasap.my/601111457615 (sharul) Click je link pada bio. 😊 . COD AREA SERI KEMBANGAN . LUAR KAWASAN ADA CHARGE YEEE 🤗 #serikembangan  #tamanequine  #farminthecity  #giantserikembangan  #aeontamanequine  #theatmosphere  #putrapermai  #suraunurulikhlas  #coklatjar  #whitechocolate  #chococrispy  #chocolate  #makananenak  #sedapgiler  #puchong  #bandarkinrara  #puchonggateway  #puncakjalil  #sierra16  #chocojarmurah  #chocojarsedapgila 
jommm grab #chococrispy guys..dijamin trmimpi mimpi
jom jumpa kami berlima di #agx17 😉😉😉😉😉
p/s: sis nk hantar #chococrispy  kat customer sat
#loveyou #agx17 #comegrab1 #umk #umkkj #umkselamanya #ak #business #meriahnyaUMK
Cemilan yg satu ini udah jelas bedanya deh karna coklat lezatnya di padukan dengan marsmallow dan kacang mede.
.
Soal harga? Tenang aja chocolovers, cuma 45rb per kaleng kok😍
.
#denucokelatbalikpapan #chococrustbalikpapan #chocodrinkdenucokelat #chocoblush #chococrispy #olshopbalikpapan #cemilankekinian #codbalikpapan #olshopkalimantan #balikpapanolshop #balikpapan #balikpapanhitz #balikpapankece #agendenubalikpapan #agenresmidenu #readystockbalikpapan #DENUmakesmeHAPPY
Cemilan yg satu ini udah jelas bedanya deh karna coklat lezatnya di padukan dengan marsmallow dan kacang mede. . Soal harga? Tenang aja chocolovers, cuma 45rb per kaleng kok😍 . #denucokelatbalikpapan  #chococrustbalikpapan  #chocodrinkdenucokelat  #chocoblush  #chococrispy  #olshopbalikpapan  #cemilankekinian  #codbalikpapan  #olshopkalimantan  #balikpapanolshop  #balikpapan  #balikpapanhitz  #balikpapankece  #agendenubalikpapan  #agenresmidenu  #readystockbalikpapan  #DENUmakesmeHAPPY 
Yummylicious...
Choco Crispy ready stock
Small jar RM 7 shj.
.
Whatsapp 0104061407/0193666067
#chocolatelover #chococrispy #kitkat #kinderbueno #milonugget #oreo
holla king and queen...come grab one heeeee 😍😍😍😍😍
#chococrispy #agx17 #ak #171117 #startup #98 #umk #umkkj #umkmeriah #umkselamanya #supportus #yeahhhhhaa
Kruk2!!! .

Memang teringin nak cuba #Chococrispy ni tapi 😢 dengar cite chocojar skrg ni x mampu bg kenikmatan coklat yg maksimum

betul ke eh? .

Sebelum ni coklat nye sikit je. Sekarang dah bykkkk. Anda pasti tidak akan dikecewakan. Memang sah coklat nye ekstrem meleleh  dan di kategorikan sebagai chocojar terbaikk 👍

Ini merupakan satu pilihan yang logik!!!🙋 Masih katakan nanti lagi ? Memang tak lahh. 
Tiada sebab untuk korang tidak memilih #Chococrispy 😋 kan ? Dapatkannya pada hanya 🇷🇲9 sahaja *tidak termasuk pos🙆
Kruk2!!! . Memang teringin nak cuba #Chococrispy  ni tapi 😢 dengar cite chocojar skrg ni x mampu bg kenikmatan coklat yg maksimum betul ke eh? . Sebelum ni coklat nye sikit je. Sekarang dah bykkkk. Anda pasti tidak akan dikecewakan. Memang sah coklat nye ekstrem meleleh  dan di kategorikan sebagai chocojar terbaikk 👍 Ini merupakan satu pilihan yang logik!!!🙋 Masih katakan nanti lagi ? Memang tak lahh. Tiada sebab untuk korang tidak memilih #Chococrispy  😋 kan ? Dapatkannya pada hanya 🇷🇲9 sahaja *tidak termasuk pos🙆
Selamat petang😉 .

Jom semua pakat ramai2 rasa Chococrispy yang sedap tak terkata ni😋 .

Ajak mak ayah adik kakak abang untuk join rasa #Chococrispy ni😍 .

Dah rasa sekali mesti nak lagi..yummy😋
Selamat petang😉 . Jom semua pakat ramai2 rasa Chococrispy yang sedap tak terkata ni😋 . Ajak mak ayah adik kakak abang untuk join rasa #Chococrispy  ni😍 . Dah rasa sekali mesti nak lagi..yummy😋
Cepat2 order gais! 😋😋😋 Cod free area JELEBU only!
Topping: 🎈kitkat 🎈nuget milo 🎈oreo 🎈kinder bueno
#coklatjar #coklatjarmurah #coklatjarmalaysia #chocojar #chococrispy #chococrispymurah #chococrispymalaysia
#chocojarsedap #coklatjarsedap #chococrispysedap contact: 01110909783
Takkan mnyesal gais. Coklat melimpah gais💕. Sekali rasa, pasti nk lagi. Cod free area JELEBU only!
Topping: 🎈kitkat 🎈nuget milo 🎈oreo 🎈kinder bueno
#coklatjar #coklatjarmurah #coklatjarmalaysia #chocojar #chococrispy #chococrispymurah #chococrispymalaysia
#chocojarsedap #coklatjarsedap #chococrispysedap contact: 01110909783
Sekali rasa pasti nk lagi gais. Mari order cepat! Cod free area JELEBU only!
Topping: 🎈kitkat 🎈nuget milo 🎈oreo 🎈kinder bueno
#coklatjar #coklatjarmurah #coklatjarmalaysia #chocojar #chococrispy #chococrispymurah #chococrispymalaysia
#chocojarsedap #coklatjarsedap #chococrispysedap contact: 01110909783
Yeayyy. Stock baru lagi gais. Cepat dptkan sblm habis! 😋 Boleh cod. Cod free area JELEBU only! Rm10 gais, harga mmpu milik! 
Topping: 🎈kitkat 🎈nuget milo 🎈oreo 🎈kinder bueno
#coklatjar #coklatjarmurah #coklatjarmalaysia #chocojar #chococrispy #chococrispymurah #chococrispymalaysia
#chocojarsedap #coklatjarsedap #chococrispysedap
*** contact: 01110909783
Hai dah lunch ke tu,l? Apa tak sempat,ala kesiannya.meh cuba chococrispy
sedap ni,boleh buat alas perut .Di datangkan 2 bekas,besar dan kecil.
Nak cuba ,jom order . klik Link dibio😉 .
.
#assalamualaikum #terapiinstagram #youcanduit 
#coklat#coklatsedap
#chococrispy
#chococrispymelaka
#coklatlangkawi
#chocolate#melaka
#halal#resepisedap
#diet#choco#doorgift
#dessert#kek#brownies
#milocubecoklat#coklatlover
#coklatviral#igfood
#fattzura#bazarpaknil
#bazaaronline#shoppingonlinemalaysia#aurainsta#sayajualmurah
#shaklee
Hai dah lunch ke tu,l? Apa tak sempat,ala kesiannya.meh cuba chococrispy sedap ni,boleh buat alas perut .Di datangkan 2 bekas,besar dan kecil. Nak cuba ,jom order . klik Link dibio😉 . . #assalamualaikum  #terapiinstagram  #youcanduit  #coklat #coklatsedap  #chococrispy  #chococrispymelaka  #coklatlangkawi  #chocolate #melaka  #halal #resepisedap  #diet #choco #doorgift  #dessert #kek #brownies  #milocubecoklat #coklatlover  #coklatviral #igfood  #fattzura #bazarpaknil  #bazaaronline #shoppingonlinemalaysia #aurainsta #sayajualmurah  #shaklee 
🍫Big jar RM9 (380g)
#chococrispy #chocolate
Coklat idaman hati semua . Tak teringin ke nak rasa coklat yg cair siap ade topping lagi😋 Jom dapatkan sekarang .
Order ???
.
Tak perlu susah2 nk save nombor 😁 Tekan je link dekat bio kat atas too okay. Senang👌
.
Rm9 je syg2 semua.  Cod available area Kota tinggi, Johor & Pos available seluruh malaysia 😉
.
#chococrispy#chocolatecake#chocojarmurah
Coklat idaman hati semua . Tak teringin ke nak rasa coklat yg cair siap ade topping lagi😋 Jom dapatkan sekarang . Order ??? . Tak perlu susah2 nk save nombor 😁 Tekan je link dekat bio kat atas too okay. Senang👌 . Rm9 je syg2 semua. Cod available area Kota tinggi, Johor & Pos available seluruh malaysia 😉 . #chococrispy #chocolatecake #chocojarmurah 
#customerfeedback 
Meh order Chococrispy lekaih😋

http://www.wasap.my/60183884688 (keyra)
http://www.wasap.my/60182818159 (echa)
http://www.wasap.my/601111457615 (sharul)

COD AREA SERI KEMBANGAN . LUAR KAWASAN ADA CHARGE YEEE 🤗

#serikembangan #tamanequine #farminthecity  #giantserikembangan #aeontamanequine #theatmosphere #putrapermai #suraunurulikhlas #coklatjar #whitechocolate #chococrispy #chocolate #makananenak #sedapgiler #puchong #bandarkinrara #puchonggateway #puncakjalil #sierra16 #chocojarmurah #chocojarsedap #agentserikembangan
#customerfeedback  Meh order Chococrispy lekaih😋 http://www.wasap.my/60183884688 (keyra) http://www.wasap.my/60182818159 (echa) http://www.wasap.my/601111457615 (sharul) COD AREA SERI KEMBANGAN . LUAR KAWASAN ADA CHARGE YEEE 🤗 #serikembangan  #tamanequine  #farminthecity  #giantserikembangan  #aeontamanequine  #theatmosphere  #putrapermai  #suraunurulikhlas  #coklatjar  #whitechocolate  #chococrispy  #chocolate  #makananenak  #sedapgiler  #puchong  #bandarkinrara  #puchonggateway  #puncakjalil  #sierra16  #chocojarmurah  #chocojarsedap  #agentserikembangan 
Gaisss are u ready to try ADORA CHOCO CRISPY??? ADORA CHOCO CRISPY craves your lips, melts at your touch, and savors the moment. 
We OPEN PRE-ORDER until 16 November 2017!!! A lot of Variant Flavours:
▪Choco Crispy Original 25K
▪Choco Crispy Oreo 27K
▪Choco Crispy Chacha 27K
▪Choco Crispy Mede 29K
▪Choco Crispy Choco Lemon  29K
▪Choco Crispy Choco Apel 29K
▪Choco Crispy Choco Banana 29K
▪Choco Crispy Marshmallow 32K
▪Choco Crispy Matcha 32K *A little chocolate a day keeps bad moods away!* 🙆🏻 Pre-Order Format :
- Name :
- Address :
- Order (Flavour/Amount) :
- Phone Number:

P. S : Delivery ADORA CHOCO CRISPY does not charge additional delivery fee (for Telkom University Area)

For more information, please do reach us at :
> Line: Satrio_yudo / mgarylineker
> WA: 082218314067 / 08119514688
> Instagram: adora.choco
#chocolate #crispy #chococrispy #adorachococrispy #indonesia #preorder
Gaisss are u ready to try ADORA CHOCO CRISPY??? ADORA CHOCO CRISPY craves your lips, melts at your touch, and savors the moment. We OPEN PRE-ORDER until 16 November 2017!!! A lot of Variant Flavours: ▪Choco Crispy Original 25K ▪Choco Crispy Oreo 27K ▪Choco Crispy Chacha 27K ▪Choco Crispy Mede 29K ▪Choco Crispy Choco Lemon 29K ▪Choco Crispy Choco Apel 29K ▪Choco Crispy Choco Banana 29K ▪Choco Crispy Marshmallow 32K ▪Choco Crispy Matcha 32K *A little chocolate a day keeps bad moods away!* 🙆🏻 Pre-Order Format : - Name : - Address : - Order (Flavour/Amount) : - Phone Number: P. S : Delivery ADORA CHOCO CRISPY does not charge additional delivery fee (for Telkom University Area) For more information, please do reach us at : > Line: Satrio_yudo / mgarylineker > WA: 082218314067 / 08119514688 > Instagram: adora.choco #chocolate  #crispy  #chococrispy  #adorachococrispy  #indonesia  #preorder 
HAPPY HOUR PROMO !!! Limited offer ! Habis stock , combo deal tamat !! .

OFFER UTK TOPPING KITKAT 380G SAHAJA! 
WHITE CHOC + MILK CHOC (COMBO DEAL) .

Cepat whatsapp  segera !! .
http://www.wasap.my/60183884688 (keyra)
http://www.wasap.my/60182818159 (echa)
http://www.wasap.my/601111457615 (sharul)

Click je link pada bio. 😊 .

COD AREA SERI KEMBANGAN . LUAR KAWASAN ADA CHARGE YEEE 🤗

#serikembangan #tamanequine #farminthecity  #giantserikembangan #aeontamanequine #theatmosphere #putrapermai #suraunurulikhlas #coklatjar #whitechocolate #chococrispy #chocolate #makananenak #sedapgiler #puchong #bandarkinrara #puchonggateway #puncakjalil #sierra16 #chocojarmurah #chocojarsedap
HAPPY HOUR PROMO !!! Limited offer ! Habis stock , combo deal tamat !! . OFFER UTK TOPPING KITKAT 380G SAHAJA! WHITE CHOC + MILK CHOC (COMBO DEAL) . Cepat whatsapp segera !! . http://www.wasap.my/60183884688 (keyra) http://www.wasap.my/60182818159 (echa) http://www.wasap.my/601111457615 (sharul) Click je link pada bio. 😊 . COD AREA SERI KEMBANGAN . LUAR KAWASAN ADA CHARGE YEEE 🤗 #serikembangan  #tamanequine  #farminthecity  #giantserikembangan  #aeontamanequine  #theatmosphere  #putrapermai  #suraunurulikhlas  #coklatjar  #whitechocolate  #chococrispy  #chocolate  #makananenak  #sedapgiler  #puchong  #bandarkinrara  #puchonggateway  #puncakjalil  #sierra16  #chocojarmurah  #chocojarsedap 
CHOCOCRISPY READY STOCK 
COKLAT PENAMBAT HATI
COKLAT YANG MELIMPAH
COKLAT CAIR MELELEH 
BUBBLE RICE YANG RANGUP
TAK PERLU RENDAM

PASTI TAK MENYESAL UOLL 💕

RM 9
COD AREA BATU PAHAT ✔
SELFPICKUP ✔
POSTAGE ✔
(CasCodMengikutkawasan)🚗 #Chococrispy#chocojarmurah#coklatpenambathati#bubblericeranggup#codbatupahat#cod#batupahatmall#chocolate#akakgojes
Chococrispy 
Ade 2 jenis, milk choc @ white choco
4 perisa bueno, kitkat, milo, orea
Jar besar 380g/rm10
Jar kecil 250g/rm7
Cod Taman pelangi semenyih
Wasap.my/60173443887/chococrispy
#chococrispy #chococrispymurah #chococrispyoreo #chococrispyinjar #chococrispyoriginal #coklatjar