an online Instagram web viewer

#cikguseo medias

Photos

Amboi makan sorang ke tu? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Ce komen sikit siapa peminat doyannn
Amboi makan sorang ke tu? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Ce komen sikit siapa peminat doyannn
PERCUMA POS + PERCUMA GUIDE SAMPAI PULIH ๐Ÿ˜
.
.
#JspGold perisa strawberi ๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“
Sedap โ—๏ธKemam2 ja๐Ÿ˜˜
Diperkaya dengan khasiat pelbagai buah2an..Banyak manfaatnya ๐Ÿ‘
.
.
Membantu Mengurangkan Masalah Dalaman Wanita
๐Ÿ“ Keputihan & Lendiran yang banyak
๐Ÿ“ Sengugut & Period tidak teratur
๐Ÿ“ Kegatalan di MISS V
๐Ÿ“ Masalah sendi dan urat
๐Ÿ“ Melawaskan
.
.
Sebagai Ikhtiar
โœ… Membantu ikhtiar hamil
โœ… Memantapkan rahim
โœ… Menganjalkan payudara
โœ… Menstabilkan berat badan
โœ… Mencantikkan kulit muka dan badan ( naik seri )
โœ… Membanyakkan susu badan
.
.
"Rasa sedap,kesan hebat" 
Testimoni : @gula.subur.strawberi
Testimoni : @gula.subur.strawberi
Testimoni : @gula.subur.strawberi
.
.
Promosi : RM55sm/30sachet
Percuma : Pos + Gift
PERCUMA POS + PERCUMA GUIDE SAMPAI PULIH ๐Ÿ˜ . . #JspGold  perisa strawberi ๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“ Sedap โ—๏ธKemam2 ja๐Ÿ˜˜ Diperkaya dengan khasiat pelbagai buah2an..Banyak manfaatnya ๐Ÿ‘ . . Membantu Mengurangkan Masalah Dalaman Wanita ๐Ÿ“ Keputihan & Lendiran yang banyak ๐Ÿ“ Sengugut & Period tidak teratur ๐Ÿ“ Kegatalan di MISS V ๐Ÿ“ Masalah sendi dan urat ๐Ÿ“ Melawaskan . . Sebagai Ikhtiar โœ… Membantu ikhtiar hamil โœ… Memantapkan rahim โœ… Menganjalkan payudara โœ… Menstabilkan berat badan โœ… Mencantikkan kulit muka dan badan ( naik seri ) โœ… Membanyakkan susu badan . . "Rasa sedap,kesan hebat" Testimoni : @gula.subur.strawberi Testimoni : @gula.subur.strawberi Testimoni : @gula.subur.strawberi . . Promosi : RM55sm/30sachet Percuma : Pos + Gift
PERCUMA POS & PERCUMA BIMBINGAN KESUBURAN .
.
Ada lagi plan nak tambah bilangan ahli rumah tahun 2018 ?
.
.
@set.hamil.mampu.milik pilihan terbaikkk. Alhamdulillah ramai berjaya miliki UPT POSITIF !
Jom lihat testimoni mommy daddy ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜
.
.
TESTIMONI : @set.hamil.mampu.milik
TESTIMONI : @set.hamil.mampu.milik
TESTIMONI : @set.hamil.mampu.milik
.
.
Serius nak hamil ?
Malas nak save no wasap ?
Klik je link wasap kat profile atas tu yaa ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜
_______________________
PERCUMA POS & PERCUMA BIMBINGAN KESUBURAN . . Ada lagi plan nak tambah bilangan ahli rumah tahun 2018 ? . . @set.hamil.mampu.milik pilihan terbaikkk. Alhamdulillah ramai berjaya miliki UPT POSITIF ! Jom lihat testimoni mommy daddy ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜ . . TESTIMONI : @set.hamil.mampu.milik TESTIMONI : @set.hamil.mampu.milik TESTIMONI : @set.hamil.mampu.milik . . Serius nak hamil ? Malas nak save no wasap ? Klik je link wasap kat profile atas tu yaa ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜ _______________________
Nike Huarache Supreme LV 
BLACK WHITE
MAROON
ALL BLACK
BROWN

RM100 SM I RM105 SS
Saiz 40-45

Quality boek bukan biasa2๐Ÿ”ฅ

SWIPE KE KIRI UTK PILIH WARNA LAIN ๐Ÿ‘Œ

Nak sis double check saiz korang , kot kot ada ? Meh pm โœŒ

Minat kasut lain , tapi takde dalam ig @makankasut.my ? Boleh pm , sis tak upload stock sekaligus , ada baanyak lagi .  Pm aje sis tak makan orang ๐Ÿ™†
.

Mai order ๐Ÿ“ฒ 014 8239198
.
๐Ÿ“ฒ 014 8239198
.

#kasutmurahmalaysia #conversemurahmalaysia #conversemalaysia #nikemalaysia #nikemurahmalaysia #adidasmalaysia #nikemurahmalaysia #yeezymalaysia #yeezymurahmalaysia #pumamalaysia #pumamurahmalaysia #sneakersmalaysia #sneakersmurahmalaysia #vansmalaysia #vansmurahmalaysia #kasutfutsalmurah #adidassliponmalaysia #kasutreadystock #kasutreadystockmalaysia #kasutreadystockmurah #kasutfutsalmalaysia #adidasmurahmalaysia #adidasmalaysia #timberlandmalaysia #cikguseo #timberlandmurahmalaysia
Nike Huarache Supreme LV BLACK WHITE MAROON ALL BLACK BROWN RM100 SM I RM105 SS Saiz 40-45 Quality boek bukan biasa2๐Ÿ”ฅ SWIPE KE KIRI UTK PILIH WARNA LAIN ๐Ÿ‘Œ Nak sis double check saiz korang , kot kot ada ? Meh pm โœŒ Minat kasut lain , tapi takde dalam ig @makankasut.my ? Boleh pm , sis tak upload stock sekaligus , ada baanyak lagi . Pm aje sis tak makan orang ๐Ÿ™† . Mai order ๐Ÿ“ฒ 014 8239198 . ๐Ÿ“ฒ 014 8239198 . #kasutmurahmalaysia  #conversemurahmalaysia  #conversemalaysia  #nikemalaysia  #nikemurahmalaysia  #adidasmalaysia  #nikemurahmalaysia  #yeezymalaysia  #yeezymurahmalaysia  #pumamalaysia  #pumamurahmalaysia  #sneakersmalaysia  #sneakersmurahmalaysia  #vansmalaysia  #vansmurahmalaysia  #kasutfutsalmurah  #adidassliponmalaysia  #kasutreadystock  #kasutreadystockmalaysia  #kasutreadystockmurah  #kasutfutsalmalaysia  #adidasmurahmalaysia  #adidasmalaysia  #timberlandmalaysia  #cikguseo  #timberlandmurahmalaysia 
RESTOCK jubah BAimonds black yang laku kerassss! Lawa sangatkan kan kan. Nampak tak betapa exclusive dan merelip jubah ni ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š Macam nak bagi as hadiah giveaway untuk yang aktif. Kalau nak jubah paling laris ni, komen banyak2 kat bawah๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ˜
.
To order or inquiries whatsapp +601123739798 ๐Ÿ˜˜
RESTOCK jubah BAimonds black yang laku kerassss! Lawa sangatkan kan kan. Nampak tak betapa exclusive dan merelip jubah ni ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š Macam nak bagi as hadiah giveaway untuk yang aktif. Kalau nak jubah paling laris ni, komen banyak2 kat bawah๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ˜ . To order or inquiries whatsapp +601123739798 ๐Ÿ˜˜
Jogger Slack ๐Ÿ‘–
.
Smart sgt taw mommy.Unisex boy girl boleh pakai
.
Available size:
12m,2y,3y,4y,5-6y,8y,10y,12y
.
Rm29 shj ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Boleh order melalui whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/60172965251
.
#joggerpants #joggerpantsbaby #sayajualonline #sayajual #cikguseo
Jogger Slack ๐Ÿ‘– . Smart sgt taw mommy.Unisex boy girl boleh pakai . Available size: 12m,2y,3y,4y,5-6y,8y,10y,12y . Rm29 shj ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Boleh order melalui whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60172965251 . #joggerpants  #joggerpantsbaby  #sayajualonline  #sayajual  #cikguseo 
7 SITUASI IBU HAMIL
No 6 paling tak besttt ๐Ÿ˜‚
.
.
Salam manisss mami gojess
Situasi hanya ibu yang sarat hamil saja faham ๐Ÿ˜ .
.
Ingin hamil ?
Jom follow rapat2 :
@set.hamil.mampu.milik 
@set.hamil.mampu.milik 
@set.hamil.mampu.milik .
.
Dah hamil ?
Khas untuk mami :
@vitamin.ibu.dan.anak 
@vitamin.ibu.dan.anak 
@vitamin.ibu.dan.anak
7 SITUASI IBU HAMIL No 6 paling tak besttt ๐Ÿ˜‚ . . Salam manisss mami gojess Situasi hanya ibu yang sarat hamil saja faham ๐Ÿ˜ . . Ingin hamil ? Jom follow rapat2 : @set.hamil.mampu.milik @set.hamil.mampu.milik @set.hamil.mampu.milik . . Dah hamil ? Khas untuk mami : @vitamin.ibu.dan.anak @vitamin.ibu.dan.anak @vitamin.ibu.dan.anak
OFFER : RM115SEM| RM120SS .

Kebaya Peplum Qaira
.

Size S,M,L
(Carta ukuran rujuk gambar #ukuranqairadme)

Material: Moss crepe **tidak panas dan tidak jarang.
**gabungan potongan kebaya bersama peplum
**pleated bahagian depan baju yg tampak cantik dan exclusive
**leher baju bentuk V, zip belakang baju utk mudah pakai
**grip getah di pergelangan tangan, friendly wudhuk
**ropol bertingkat bahagian lengan dan dihiasi manik/pearl kecil **skirt mermaid cut dan pinggang getah. Ada lining x jarang
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
_

_____________________
๐Ÿ’– feedback customer? ๐Ÿ‘‰ @testimoni.iralovers 
______________________.
 CARA ORDER
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screen short gambar.
3. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9

__NO URGENT ORDER.TQ_____ .
OFFER : RM115SEM| RM120SS . Kebaya Peplum Qaira . Size S,M,L (Carta ukuran rujuk gambar #ukuranqairadme ) Material: Moss crepe **tidak panas dan tidak jarang. **gabungan potongan kebaya bersama peplum **pleated bahagian depan baju yg tampak cantik dan exclusive **leher baju bentuk V, zip belakang baju utk mudah pakai **grip getah di pergelangan tangan, friendly wudhuk **ropol bertingkat bahagian lengan dan dihiasi manik/pearl kecil **skirt mermaid cut dan pinggang getah. Ada lining x jarang **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. _ _____________________ ๐Ÿ’– feedback customer? ๐Ÿ‘‰ @testimoni.iralovers ______________________. CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9 __NO URGENT ORDER.TQ_____ .
SYUKUR SANGAT, PRODUK NI MEMANG BAGUS - Pn Siti, Kuantan
.
.
Assalamualaikum semuaa. Alhamdulillah @gula.subur.strawberi yang ada dalam set hamil mampu milik yang letopsss ni terus jadi pilihan โคตโคต
>> Bakal Pengantin
>> Pengantin Baru
>> Pengantin Lama .
.
.
Tak susah nak jaga rahim dan tambat hati sidia dengan @gula.subur.strawberi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘Œ
.
.
Sekarang tengah promosi 
Jimat sangat kalau grab sekarang. .
.
.
Jangan cuba kalau tak tengok lagi feedback letops naw naw !!
@set.hamil.mampu.milik 
@set.hamil.mampu.milik 
@set.hamil.mampu.milik .
.
.
Ps: malas nak save number admin? Klik je terus link wasap kat profile yaa ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜
__________________________________
SYUKUR SANGAT, PRODUK NI MEMANG BAGUS - Pn Siti, Kuantan . . Assalamualaikum semuaa. Alhamdulillah @gula.subur.strawberi yang ada dalam set hamil mampu milik yang letopsss ni terus jadi pilihan โคตโคต >> Bakal Pengantin >> Pengantin Baru >> Pengantin Lama . . . Tak susah nak jaga rahim dan tambat hati sidia dengan @gula.subur.strawberi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘Œ . . Sekarang tengah promosi Jimat sangat kalau grab sekarang. . . . Jangan cuba kalau tak tengok lagi feedback letops naw naw !! @set.hamil.mampu.milik @set.hamil.mampu.milik @set.hamil.mampu.milik . . . Ps: malas nak save number admin? Klik je terus link wasap kat profile yaa ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜ __________________________________
OFFER : RM105SEM| RM110SS .
.
DRESS TUTU MAIRA
.
. *Material Quality Moss Crepe with Organza
*Round neck *Hidden Back Zipper and sleeve
*Mermaid Cutting ๐Ÿ”ฐLabel L (fit to M till L)
.

Shoulder 16in
Bust 40in 
Waist 36in
Hips 40in
Armhole 18in
Sleeve Length 23in
Inner Length  55in
Inner Length  57in
_____________________
๐Ÿ’– feedback customer? ๐Ÿ‘‰ @testimoni.iralovers 
______________________.
 CARA ORDER
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screen short gambar.
3. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9

__NO URGENT ORDER.TQ_____ .
OFFER : RM105SEM| RM110SS . . DRESS TUTU MAIRA . . *Material Quality Moss Crepe with Organza *Round neck *Hidden Back Zipper and sleeve *Mermaid Cutting ๐Ÿ”ฐLabel L (fit to M till L) . Shoulder 16in Bust 40in Waist 36in Hips 40in Armhole 18in Sleeve Length 23in Inner Length 55in Inner Length 57in _____________________ ๐Ÿ’– feedback customer? ๐Ÿ‘‰ @testimoni.iralovers ______________________. CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9 __NO URGENT ORDER.TQ_____ .
KURTA SALAHUDDIN
.
.
๐Ÿ˜ฒHARGA LESS RM80๐Ÿ˜ฑ
HARGA ASAL RM99
FREE POSTAGE SM / SS
.
.
EMERALD GREEN SAIZ - M, L, XL
GOLD SAIZ - M, L
DARK BROWN SAIZ - L, XL
DARK GREY SAIZ - XL
BLACK SAIZ - L, XL
DUSTY PURPLE SAIZ - XL .
.
Wow cantik kan baju melayu ni.. so sangat2 rugi tak grab.. stok tinggal banyak ni lagi.. kasi clear semua.. ๐Ÿ‘
.
.
Kain lembut sedap orang cakap bila pakai.. germany cotton kain dia ๐Ÿ˜
.
.
#bajumuslimahonline #bajumuslimahmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bajumelayumurah #bajumelayumoden #bajukurta #kakishoppingonline #shoppingmalaysia  #bazarpaknilmalaysia #muakl #muautara #pakejperkahwinanmurah #bazarpaknildress #bazaronlinemurah #makeupmua #sethantaranmurah #bajubabymalaysia #bajukurungmodenmalaysia #blousemalaysiamurah #muabella #muamalaysiamurah #hantaranmewah #kurtamoden #bouquetmurah #bajukurungmodenmurah #cikguseo #ajimaura #kurtasalahuddin #kurtasalahuddinmurah
KURTA SALAHUDDIN . . ๐Ÿ˜ฒHARGA LESS RM80๐Ÿ˜ฑ HARGA ASAL RM99 FREE POSTAGE SM / SS . . EMERALD GREEN SAIZ - M, L, XL GOLD SAIZ - M, L DARK BROWN SAIZ - L, XL DARK GREY SAIZ - XL BLACK SAIZ - L, XL DUSTY PURPLE SAIZ - XL . . Wow cantik kan baju melayu ni.. so sangat2 rugi tak grab.. stok tinggal banyak ni lagi.. kasi clear semua.. ๐Ÿ‘ . . Kain lembut sedap orang cakap bila pakai.. germany cotton kain dia ๐Ÿ˜ . . #bajumuslimahonline  #bajumuslimahmalaysia  #bazarpaknilmalaysia  #bajumelayumurah  #bajumelayumoden  #bajukurta  #kakishoppingonline  #shoppingmalaysia  #bazarpaknilmalaysia  #muakl  #muautara  #pakejperkahwinanmurah  #bazarpaknildress  #bazaronlinemurah  #makeupmua  #sethantaranmurah  #bajubabymalaysia  #bajukurungmodenmalaysia  #blousemalaysiamurah  #muabella  #muamalaysiamurah  #hantaranmewah  #kurtamoden  #bouquetmurah  #bajukurungmodenmurah  #cikguseo  #ajimaura  #kurtasalahuddin  #kurtasalahuddinmurah 
KURTA SALAHUDDIN
.
.
๐Ÿ˜ฒHARGA LESS RM80๐Ÿ˜ฑ
HARGA ASAL RM99
FREE POSTAGE SM / SS
.
.
EMERALD GREEN SAIZ - M, L, XL
GOLD SAIZ - M, L
DARK BROWN SAIZ - L, XL
DARK GREY SAIZ - XL
BLACK SAIZ - L, XL
DUSTY PURPLE SAIZ - XL .
.
Wow cantik kan baju melayu ni.. so sangat2 rugi tak grab.. stok tinggal banyak ni lagi.. kasi clear semua.. ๐Ÿ‘
.
.
Kain lembut sedap orang cakap bila pakai.. germany cotton kain dia ๐Ÿ˜
.
.
#bajumuslimahonline #bajumuslimahmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bajumelayumurah #bajumelayumoden #bajukurta #kakishoppingonline #shoppingmalaysia  #bazarpaknilmalaysia #muakl #muautara #pakejperkahwinanmurah #bazarpaknildress #bazaronlinemurah #makeupmua #sethantaranmurah #bajubabymalaysia #bajukurungmodenmalaysia #blousemalaysiamurah #muabella #muamalaysiamurah #hantaranmewah #kurtamoden #bouquetmurah #bajukurungmodenmurah #cikguseo #ajimaura #kurtasalahuddin #kurtasalahuddinmurah
KURTA SALAHUDDIN . . ๐Ÿ˜ฒHARGA LESS RM80๐Ÿ˜ฑ HARGA ASAL RM99 FREE POSTAGE SM / SS . . EMERALD GREEN SAIZ - M, L, XL GOLD SAIZ - M, L DARK BROWN SAIZ - L, XL DARK GREY SAIZ - XL BLACK SAIZ - L, XL DUSTY PURPLE SAIZ - XL . . Wow cantik kan baju melayu ni.. so sangat2 rugi tak grab.. stok tinggal banyak ni lagi.. kasi clear semua.. ๐Ÿ‘ . . Kain lembut sedap orang cakap bila pakai.. germany cotton kain dia ๐Ÿ˜ . . #bajumuslimahonline  #bajumuslimahmalaysia  #bazarpaknilmalaysia  #bajumelayumurah  #bajumelayumoden  #bajukurta  #kakishoppingonline  #shoppingmalaysia  #bazarpaknilmalaysia  #muakl  #muautara  #pakejperkahwinanmurah  #bazarpaknildress  #bazaronlinemurah  #makeupmua  #sethantaranmurah  #bajubabymalaysia  #bajukurungmodenmalaysia  #blousemalaysiamurah  #muabella  #muamalaysiamurah  #hantaranmewah  #kurtamoden  #bouquetmurah  #bajukurungmodenmurah  #cikguseo  #ajimaura  #kurtasalahuddin  #kurtasalahuddinmurah 
KURTA SALAHUDDIN
.
.
๐Ÿ˜ฒHARGA LESS RM80๐Ÿ˜ฑ
HARGA ASAL RM99
FREE POSTAGE SM / SS
.
.
EMERALD GREEN SAIZ - M, L, XL
GOLD SAIZ - M, L
DARK BROWN SAIZ - L, XL
DARK GREY SAIZ - XL
BLACK SAIZ - L, XL
DUSTY PURPLE SAIZ - XL .
.
Wow cantik kan baju melayu ni.. so sangat2 rugi tak grab.. stok tinggal banyak ni lagi.. kasi clear semua.. ๐Ÿ‘
.
.
Kain lembut sedap orang cakap bila pakai.. germany cotton kain dia ๐Ÿ˜
.
.
#bajumuslimahonline #bajumuslimahmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bajumelayumurah #bajumelayumoden #bajukurta #kakishoppingonline #shoppingmalaysia  #bazarpaknilmalaysia #muakl #muautara #pakejperkahwinanmurah #bazarpaknildress #bazaronlinemurah #makeupmua #sethantaranmurah #bajubabymalaysia #bajukurungmodenmalaysia #blousemalaysiamurah #muabella #muamalaysiamurah #hantaranmewah #kurtamoden #bouquetmurah #bajukurungmodenmurah #cikguseo #ajimaura #kurtasalahuddin #kurtasalahuddinmurah
KURTA SALAHUDDIN . . ๐Ÿ˜ฒHARGA LESS RM80๐Ÿ˜ฑ HARGA ASAL RM99 FREE POSTAGE SM / SS . . EMERALD GREEN SAIZ - M, L, XL GOLD SAIZ - M, L DARK BROWN SAIZ - L, XL DARK GREY SAIZ - XL BLACK SAIZ - L, XL DUSTY PURPLE SAIZ - XL . . Wow cantik kan baju melayu ni.. so sangat2 rugi tak grab.. stok tinggal banyak ni lagi.. kasi clear semua.. ๐Ÿ‘ . . Kain lembut sedap orang cakap bila pakai.. germany cotton kain dia ๐Ÿ˜ . . #bajumuslimahonline  #bajumuslimahmalaysia  #bazarpaknilmalaysia  #bajumelayumurah  #bajumelayumoden  #bajukurta  #kakishoppingonline  #shoppingmalaysia  #bazarpaknilmalaysia  #muakl  #muautara  #pakejperkahwinanmurah  #bazarpaknildress  #bazaronlinemurah  #makeupmua  #sethantaranmurah  #bajubabymalaysia  #bajukurungmodenmalaysia  #blousemalaysiamurah  #muabella  #muamalaysiamurah  #hantaranmewah  #kurtamoden  #bouquetmurah  #bajukurungmodenmurah  #cikguseo  #ajimaura  #kurtasalahuddin  #kurtasalahuddinmurah 
Topik : Kulit Flawless
.
Ramai yg tanya sy pasal my skincare routine. "Flawless la kulit doc, doc pakai skincare apa?". Inilah dia Skincare Set Kawaii Phyto Stem Cell #kawaiiskincare yg sy pakai setiap hari utk maintain kulit yg segar & bebas jerawat.
.
"Ape Phyto Stem Cell ni doc?". Phyto Stem Cell serum ini berfungsi utk mencerahkan kulit dari dalam ke luar. Ia menyerap masuk ke dalam kulit utk memberi khasiat nutrien kpd kulit dan mencerahkan tanpa mengelupaskan kulit.
.
Sambil itu juga sy consume Kawaii Drink #kawaiicollagen setiap hari. Remember peeps, "You Are What You Eat". Nak dpt kulit yg flawless bukannya mcm magic kalau korg tak mkn supplement utk kulit & pakai skincare yg bagus utk kulit. Dapatkan segera drpd stokis sah
.
#satinskinz2u  #satinskinzpremium #ritarudaini #stacyanam #suamiisteri  #cikguseo #bazaarpaknil #kawaiicollagen  #zofeabeautysecret  #testimonizofeabeautysecret #feedbackzofea #feedbackzofeabeautysecret #ummibeautymall
#secretskinwhitekawaiiofficial
 #terapiinstagram  #jihanmuse #zofeabeauty #secretskinwhitekawaiicolagen #secretskinwhitekawaii #quputeh #perlaking #perlawhite #tonjours #ephyra #kcolly #beautyumaira #terlajaklaris #kcolly
#flawlessskinwithkawaii
#sayshazrilXkawaiicollagen
Topik : Kulit Flawless . Ramai yg tanya sy pasal my skincare routine. "Flawless la kulit doc, doc pakai skincare apa?". Inilah dia Skincare Set Kawaii Phyto Stem Cell #kawaiiskincare  yg sy pakai setiap hari utk maintain kulit yg segar & bebas jerawat. . "Ape Phyto Stem Cell ni doc?". Phyto Stem Cell serum ini berfungsi utk mencerahkan kulit dari dalam ke luar. Ia menyerap masuk ke dalam kulit utk memberi khasiat nutrien kpd kulit dan mencerahkan tanpa mengelupaskan kulit. . Sambil itu juga sy consume Kawaii Drink #kawaiicollagen  setiap hari. Remember peeps, "You Are What You Eat". Nak dpt kulit yg flawless bukannya mcm magic kalau korg tak mkn supplement utk kulit & pakai skincare yg bagus utk kulit. Dapatkan segera drpd stokis sah . #satinskinz2u  #satinskinzpremium  #ritarudaini  #stacyanam  #suamiisteri  #cikguseo  #bazaarpaknil  #kawaiicollagen  #zofeabeautysecret  #testimonizofeabeautysecret  #feedbackzofea  #feedbackzofeabeautysecret  #ummibeautymall  #secretskinwhitekawaiiofficial  #terapiinstagram  #jihanmuse  #zofeabeauty  #secretskinwhitekawaiicolagen  #secretskinwhitekawaii  #quputeh  #perlaking  #perlawhite  #tonjours  #ephyra  #kcolly  #beautyumaira  #terlajaklaris  #kcolly  #flawlessskinwithkawaii  #sayshazrilXkawaiicollagen 
"sakit mata nak baca..!" ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
Kesan Besar 3 Benda Simple Dalam Proses Menurunkan Beratbadan.
..
Mana taknya, kopi ni membakar habis lemak dibahagian pinggang,peha,punggung,perut,lengan,pipi habis_dibakarnya.

Saya pasti sis sendiri "serabut" dengan beratbadan makin naik. betul?
..
3 Benda Simple - Beri Kesan Besar. Bahan berkualiti tinggi! 
1. Melancarkan proses membuang.
2. Mengenyangkan perut.
3. Membakarlemak keseluruh badan.
.. KESAN HEBAT 
1. Ade yang dah turun 12kg hanya dengan sekotak!

kopi ni sedap, ADA  creamer,coklat,tidak pakai gula biasa tapi diganti dengan sucralose yg khas tk orang yg ade obesiti/diabetis/kencing manis dan darah tinggi.

Pekena segelas lepastu terus keluar peluh! nak makan apa lepastu makan lah. cepat je lemak_dibakar.
..
GRAB SEKARANG PROMO KOMBO ! DAPAT 2 FREE GIFT !
..
Cara guna yang kami sarankan untuk akak yang sibuk bekerja.
bancuh 1 sachet guna air suam/airbiasa, minum sambil buat kerja. ..
Jangan takot! Rasa XXS COFFEE ni tak pahit! Rasa sangat sedap ๐Ÿ˜‹. Ade chia seed lagi tau utk bagi kenyang tahap maksimum.. ..
1kotak ade 15 sachet. Boleh ambik 1 sachet pagi dan 1 sachet tk dinner. ..
BONUS!
Kalau sis terasa mengantuk masa kat ofis elok minum xxs coffee ni, boleh menghilangkan mengantuk dan badan terasa lebih bertenaga. selain badan boleh kurus.
Sakit kepala sebab migrain pun boleh hilang dengan minum xxs coffee ni (terbukti brkesan hilangkan migrain) .. Produk ni ada kelulusan dari KKM dan Halal jakim.
..
GRAB SEKARANG UNTUK DAPATKAN 2 FREE GIFT ๐Ÿ˜˜ !
http://www.wasap.my/60137661186

#kurusmudah #cepatkurus #langsing #tipskurus #caradiet #turunberatbadan #maliamellia #xxsadvance #kempisperut #ubatkurus #pilkurus #dropship #cikguseo
#buanglemak #jomkurus #gemuk #nakkurus #dungun #cod #kuruscepat #friends #kurussihat #jjcm1 #daitv3 #detox #dietsihat #agentwanted #likeforfollow #loveqoutes #assalamualaikum
"sakit mata nak baca..!" ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ Kesan Besar 3 Benda Simple Dalam Proses Menurunkan Beratbadan. .. Mana taknya, kopi ni membakar habis lemak dibahagian pinggang,peha,punggung,perut,lengan,pipi habis_dibakarnya. Saya pasti sis sendiri "serabut" dengan beratbadan makin naik. betul? .. 3 Benda Simple - Beri Kesan Besar. Bahan berkualiti tinggi! 1. Melancarkan proses membuang. 2. Mengenyangkan perut. 3. Membakarlemak keseluruh badan. .. KESAN HEBAT 1. Ade yang dah turun 12kg hanya dengan sekotak! kopi ni sedap, ADA creamer,coklat,tidak pakai gula biasa tapi diganti dengan sucralose yg khas tk orang yg ade obesiti/diabetis/kencing manis dan darah tinggi. Pekena segelas lepastu terus keluar peluh! nak makan apa lepastu makan lah. cepat je lemak_dibakar. .. GRAB SEKARANG PROMO KOMBO ! DAPAT 2 FREE GIFT ! .. Cara guna yang kami sarankan untuk akak yang sibuk bekerja. bancuh 1 sachet guna air suam/airbiasa, minum sambil buat kerja. .. Jangan takot! Rasa XXS COFFEE ni tak pahit! Rasa sangat sedap ๐Ÿ˜‹. Ade chia seed lagi tau utk bagi kenyang tahap maksimum.. .. 1kotak ade 15 sachet. Boleh ambik 1 sachet pagi dan 1 sachet tk dinner. .. BONUS! Kalau sis terasa mengantuk masa kat ofis elok minum xxs coffee ni, boleh menghilangkan mengantuk dan badan terasa lebih bertenaga. selain badan boleh kurus. Sakit kepala sebab migrain pun boleh hilang dengan minum xxs coffee ni (terbukti brkesan hilangkan migrain) .. Produk ni ada kelulusan dari KKM dan Halal jakim. .. GRAB SEKARANG UNTUK DAPATKAN 2 FREE GIFT ๐Ÿ˜˜ ! http://www.wasap.my/60137661186 #kurusmudah  #cepatkurus  #langsing  #tipskurus  #caradiet  #turunberatbadan  #maliamellia  #xxsadvance  #kempisperut  #ubatkurus  #pilkurus  #dropship  #cikguseo  #buanglemak  #jomkurus  #gemuk  #nakkurus  #dungun  #cod  #kuruscepat  #friends  #kurussihat  #jjcm1  #daitv3  #detox  #dietsihat  #agentwanted  #likeforfollow  #loveqoutes  #assalamualaikum 
.
Jangan lupa amalkan magic scrub setiap hari untuk dapatkan kulit cantik dan sihat.
.
Magic scrub ada vitamin C untuk merawat kulit uollss taw. Boleh jadikan kulit lebih cantik,sihat dan glowing. Rawat kulit sampai ke akar umbi.
.
Jom cantikan wajah super dupee flawless dengan magic scrub.
. Jangan lupa amalkan magic scrub setiap hari untuk dapatkan kulit cantik dan sihat. . Magic scrub ada vitamin C untuk merawat kulit uollss taw. Boleh jadikan kulit lebih cantik,sihat dan glowing. Rawat kulit sampai ke akar umbi. . Jom cantikan wajah super dupee flawless dengan magic scrub.
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขRM43SHJ 1PSG..YESSS RM43SHJ !!!!PADA SATU HARGA 
BORONG โœ… SERAGAMโœ…
.
Borong Campur : RM43 psg (Min 5psg ke ats)
.
Borong Seragam : RM43 psg (Min 5psg ke ats)
.
Retail : RM45 psg
.
โœณ(Semua Harga X Termasuk Postage)
.
Kain :  Santino Silk
๐Ÿ‘‰๐ŸปJenis Silk Satin Yang Lebih Berkualiti Berbanding Dengan Lain/Warna Tekstur Sekata/ Lebih Tebal/Sederhana Kilat/ Tekstur Lembut/ Tak Panas /Tak Jarang & Senang Iron
Bidang : 46 +/- ( Cukup Bidang)
Panjang : 4 meter (Cukup Meter)
Berat : 590 +/-
.
Untuk pembelian, whatsapp
.
๐Ÿ“ฒ601140260130
.
๐Ÿ“ฒ601140260130
.
Follow Sy di ig : @kainpasang.my dan di Fb : Wan Fatin Nabilah untuk dapatkan info-info kain yang terkini
.
.
Untuk pembelian, whatsapp
.
.
#kainpasangmurahcantik
#kainpasangmurah
#kainpasangborong #kainpasangterkini
#kainpasangseragammurah #kainonlinemurah
#kainpasangroyalsilkmurah #kainpasangsutera
#kainpasangdubaisilkmurah #cottondubai #materialcotton
#kainpasangpuccimurah
#puccisatin #puccidubai
#pucciroyal #puccidolce
#pucci #suterasilk #pucciborongmurah
#kainpasangbatik
#batikterengganu
#kainpasangcottonmurah #cikguseo
#batikborongmurah
#kainpasangbatikmurah
#seragammurah #kainpsgcottonmurah #seragamborongmurah
#kainpasangsulam
#songketsulammurah
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขRM43SHJ 1PSG..YESSS RM43SHJ !!!!PADA SATU HARGA BORONG โœ… SERAGAMโœ… . Borong Campur : RM43 psg (Min 5psg ke ats) . Borong Seragam : RM43 psg (Min 5psg ke ats) . Retail : RM45 psg . โœณ(Semua Harga X Termasuk Postage) . Kain : Santino Silk ๐Ÿ‘‰๐ŸปJenis Silk Satin Yang Lebih Berkualiti Berbanding Dengan Lain/Warna Tekstur Sekata/ Lebih Tebal/Sederhana Kilat/ Tekstur Lembut/ Tak Panas /Tak Jarang & Senang Iron Bidang : 46 +/- ( Cukup Bidang) Panjang : 4 meter (Cukup Meter) Berat : 590 +/- . Untuk pembelian, whatsapp . ๐Ÿ“ฒ601140260130 . ๐Ÿ“ฒ601140260130 . Follow Sy di ig : @kainpasang.my dan di Fb : Wan Fatin Nabilah untuk dapatkan info-info kain yang terkini . . Untuk pembelian, whatsapp . . #kainpasangmurahcantik  #kainpasangmurah  #kainpasangborong  #kainpasangterkini  #kainpasangseragammurah  #kainonlinemurah  #kainpasangroyalsilkmurah  #kainpasangsutera  #kainpasangdubaisilkmurah  #cottondubai  #materialcotton  #kainpasangpuccimurah  #puccisatin  #puccidubai  #pucciroyal  #puccidolce  #pucci  #suterasilk  #pucciborongmurah  #kainpasangbatik  #batikterengganu  #kainpasangcottonmurah  #cikguseo  #batikborongmurah  #kainpasangbatikmurah  #seragammurah  #kainpsgcottonmurah  #seragamborongmurah  #kainpasangsulam  #songketsulammurah  โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขRM43SHJ 1PSG..YESSS RM43SHJ !!!!PADA SATU HARGA
BORONG โœ… SERAGAMโœ…
.
Borong Campur : RM43 psg (Min 5psg ke ats)
.
Borong Seragam : RM43 psg (Min 5psg ke ats)
.
Retail : RM45 psg
.
โœณ(Semua Harga X Termasuk Postage)
.
Kain :  Santino Silk
๐Ÿ‘‰๐ŸปJenis Silk Satin Yang Lebih Berkualiti Berbanding Dengan Lain/Warna Tekstur Sekata/ Lebih Tebal/Sederhana Kilat/ Tekstur Lembut/ Tak Panas /Tak Jarang & Senang Iron
Bidang : 46 +/- ( Cukup Bidang)
Panjang : 4 meter (Cukup Meter)
Berat : 590 +/-
.
Untuk pembelian, whatsapp
.
๐Ÿ“ฒ601140260130
.
๐Ÿ“ฒ601140260130
.
Follow Sy di ig : @kainpasang.my dan di Fb : Wan Fatin Nabilah untuk dapatkan info-info kain yang terkini
.
.
Untuk pembelian, whatsapp
.
.
#kainpasangmurahcantik
#kainpasangmurah
#kainpasangborong #kainpasangterkini
#kainpasangseragammurah #kainonlinemurah
#kainpasangroyalsilkmurah #kainpasangsutera
#kainpasangdubaisilkmurah #cottondubai #materialcotton
#kainpasangpuccimurah
#puccisatin #puccidubai
#pucciroyal #puccidolce
#pucci #suterasilk #pucciborongmurah
#kainpasangbatik
#batikterengganu
#kainpasangcottonmurah #cikguseo
#batikborongmurah
#kainpasangbatikmurah
#seragammurah #kainpsgcottonmurah #seragamborongmurah
#kainpasangsulam
#songketsulammurah
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขRM43SHJ 1PSG..YESSS RM43SHJ !!!!PADA SATU HARGA BORONG โœ… SERAGAMโœ… . Borong Campur : RM43 psg (Min 5psg ke ats) . Borong Seragam : RM43 psg (Min 5psg ke ats) . Retail : RM45 psg . โœณ(Semua Harga X Termasuk Postage) . Kain : Santino Silk ๐Ÿ‘‰๐ŸปJenis Silk Satin Yang Lebih Berkualiti Berbanding Dengan Lain/Warna Tekstur Sekata/ Lebih Tebal/Sederhana Kilat/ Tekstur Lembut/ Tak Panas /Tak Jarang & Senang Iron Bidang : 46 +/- ( Cukup Bidang) Panjang : 4 meter (Cukup Meter) Berat : 590 +/- . Untuk pembelian, whatsapp . ๐Ÿ“ฒ601140260130 . ๐Ÿ“ฒ601140260130 . Follow Sy di ig : @kainpasang.my dan di Fb : Wan Fatin Nabilah untuk dapatkan info-info kain yang terkini . . Untuk pembelian, whatsapp . . #kainpasangmurahcantik  #kainpasangmurah  #kainpasangborong  #kainpasangterkini  #kainpasangseragammurah  #kainonlinemurah  #kainpasangroyalsilkmurah  #kainpasangsutera  #kainpasangdubaisilkmurah  #cottondubai  #materialcotton  #kainpasangpuccimurah  #puccisatin  #puccidubai  #pucciroyal  #puccidolce  #pucci  #suterasilk  #pucciborongmurah  #kainpasangbatik  #batikterengganu  #kainpasangcottonmurah  #cikguseo  #batikborongmurah  #kainpasangbatikmurah  #seragammurah  #kainpsgcottonmurah  #seragamborongmurah  #kainpasangsulam  #songketsulammurah  โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขRM43SHJ 1PSG..YESSS RM43SHJ !!!!PADA SATU HARGA
BORONG โœ… SERAGAMโœ…
.
Borong Campur : RM43 psg (Min 5psg ke ats)
.
Borong Seragam : RM43 psg (Min 5psg ke ats)
.
Retail : RM45 psg
.
โœณ(Semua Harga X Termasuk Postage)
.
Kain :  Santino Silk
๐Ÿ‘‰๐ŸปJenis Silk Satin Yang Lebih Berkualiti Berbanding Dengan Lain/Warna Tekstur Sekata/ Lebih Tebal/Sederhana Kilat/ Tekstur Lembut/ Tak Panas /Tak Jarang & Senang Iron
Bidang : 46 +/- ( Cukup Bidang)
Panjang : 4 meter (Cukup Meter)
Berat : 590 +/-
.
Untuk pembelian, whatsapp
.
๐Ÿ“ฒ601140260130
.
๐Ÿ“ฒ601140260130
.
Follow Sy di ig : @kainpasang.my dan di Fb : Wan Fatin Nabilah untuk dapatkan info-info kain yang terkini
.
.
Untuk pembelian, whatsapp
.
.
#kainpasangmurahcantik
#kainpasangmurah
#kainpasangborong #kainpasangterkini
#kainpasangseragammurah #kainonlinemurah
#kainpasangroyalsilkmurah #kainpasangsutera
#kainpasangdubaisilkmurah #cottondubai #materialcotton
#kainpasangpuccimurah
#puccisatin #puccidubai
#pucciroyal #puccidolce
#pucci #suterasilk #pucciborongmurah
#kainpasangbatik
#batikterengganu
#kainpasangcottonmurah #cikguseo
#batikborongmurah
#kainpasangbatikmurah
#seragammurah #kainpsgcottonmurah #seragamborongmurah
#kainpasangsulam
#songketsulammurah
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขRM43SHJ 1PSG..YESSS RM43SHJ !!!!PADA SATU HARGA BORONG โœ… SERAGAMโœ… . Borong Campur : RM43 psg (Min 5psg ke ats) . Borong Seragam : RM43 psg (Min 5psg ke ats) . Retail : RM45 psg . โœณ(Semua Harga X Termasuk Postage) . Kain : Santino Silk ๐Ÿ‘‰๐ŸปJenis Silk Satin Yang Lebih Berkualiti Berbanding Dengan Lain/Warna Tekstur Sekata/ Lebih Tebal/Sederhana Kilat/ Tekstur Lembut/ Tak Panas /Tak Jarang & Senang Iron Bidang : 46 +/- ( Cukup Bidang) Panjang : 4 meter (Cukup Meter) Berat : 590 +/- . Untuk pembelian, whatsapp . ๐Ÿ“ฒ601140260130 . ๐Ÿ“ฒ601140260130 . Follow Sy di ig : @kainpasang.my dan di Fb : Wan Fatin Nabilah untuk dapatkan info-info kain yang terkini . . Untuk pembelian, whatsapp . . #kainpasangmurahcantik  #kainpasangmurah  #kainpasangborong  #kainpasangterkini  #kainpasangseragammurah  #kainonlinemurah  #kainpasangroyalsilkmurah  #kainpasangsutera  #kainpasangdubaisilkmurah  #cottondubai  #materialcotton  #kainpasangpuccimurah  #puccisatin  #puccidubai  #pucciroyal  #puccidolce  #pucci  #suterasilk  #pucciborongmurah  #kainpasangbatik  #batikterengganu  #kainpasangcottonmurah  #cikguseo  #batikborongmurah  #kainpasangbatikmurah  #seragammurah  #kainpsgcottonmurah  #seragamborongmurah  #kainpasangsulam  #songketsulammurah  โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขRM43SHJ 1PSG..YESSS RM43SHJ !!!!PADA SATU HARGA
BORONG โœ… SERAGAMโœ…
.
Borong Campur : RM43 psg (Min 5psg ke ats)
.
Borong Seragam : RM43 psg (Min 5psg ke ats)
.
Retail : RM45 psg
.
โœณ(Semua Harga X Termasuk Postage)
.
Kain :  Santino Silk
๐Ÿ‘‰๐ŸปJenis Silk Satin Yang Lebih Berkualiti Berbanding Dengan Lain/Warna Tekstur Sekata/ Lebih Tebal/Sederhana Kilat/ Tekstur Lembut/ Tak Panas /Tak Jarang & Senang Iron
Bidang : 46 +/- ( Cukup Bidang)
Panjang : 4 meter (Cukup Meter)
Berat : 590 +/-
.
Untuk pembelian, whatsapp
.
๐Ÿ“ฒ 01140260130
.
๐Ÿ“ฒ 01140260130
.
Follow Sy di ig : @kainpasang.my dan di Fb : Wan Fatin Nabilah untuk dapatkan info-info kain yang terkini
.
.
Untuk pembelian, whatsapp
.
.
#kainpasangmurahcantik
#kainpasangmurah
#kainpasangborong #kainpasangterkini
#kainpasangseragammurah #kainonlinemurah
#kainpasangroyalsilkmurah #kainpasangsutera
#kainpasangdubaisilkmurah #cottondubai #materialcotton
#kainpasangpuccimurah
#puccisatin #puccidubai
#pucciroyal #puccidolce
#pucci #suterasilk #pucciborongmurah
#kainpasangbatik
#batikterengganu
#kainpasangcottonmurah #cikguseo
#batikborongmurah
#kainpasangbatikmurah
#seragammurah #kainpsgcottonmurah #seragamborongmurah
#kainpasangsulam
#songketsulammurah
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขRM43SHJ 1PSG..YESSS RM43SHJ !!!!PADA SATU HARGA BORONG โœ… SERAGAMโœ… . Borong Campur : RM43 psg (Min 5psg ke ats) . Borong Seragam : RM43 psg (Min 5psg ke ats) . Retail : RM45 psg . โœณ(Semua Harga X Termasuk Postage) . Kain : Santino Silk ๐Ÿ‘‰๐ŸปJenis Silk Satin Yang Lebih Berkualiti Berbanding Dengan Lain/Warna Tekstur Sekata/ Lebih Tebal/Sederhana Kilat/ Tekstur Lembut/ Tak Panas /Tak Jarang & Senang Iron Bidang : 46 +/- ( Cukup Bidang) Panjang : 4 meter (Cukup Meter) Berat : 590 +/- . Untuk pembelian, whatsapp . ๐Ÿ“ฒ 01140260130 . ๐Ÿ“ฒ 01140260130 . Follow Sy di ig : @kainpasang.my dan di Fb : Wan Fatin Nabilah untuk dapatkan info-info kain yang terkini . . Untuk pembelian, whatsapp . . #kainpasangmurahcantik  #kainpasangmurah  #kainpasangborong  #kainpasangterkini  #kainpasangseragammurah  #kainonlinemurah  #kainpasangroyalsilkmurah  #kainpasangsutera  #kainpasangdubaisilkmurah  #cottondubai  #materialcotton  #kainpasangpuccimurah  #puccisatin  #puccidubai  #pucciroyal  #puccidolce  #pucci  #suterasilk  #pucciborongmurah  #kainpasangbatik  #batikterengganu  #kainpasangcottonmurah  #cikguseo  #batikborongmurah  #kainpasangbatikmurah  #seragammurah  #kainpsgcottonmurah  #seragamborongmurah  #kainpasangsulam  #songketsulammurah  โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Definisi MURAH vs MAHAL TAPI BERKUALITI. 
Hehe. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚ BMW ni sama la macam Pink Lady Body Perfection juga. Harga berpatutan tapi performance like WOWWW buat suami menggigit jari tiap2 hari. 
Zaman ekonomi gawat tapi nak kekal cantik nak kekal sihat. Mula lah mencari supplement atau solution dengan harga murah. 
Cnthnya sis beli product utk

1. muka... rm50
2. kurus kn bdan... rm80
3. rmbut gugur... rm100
4. jerawat... rm100
5. besarkan tetek... rm120
6. bg miss v ketat... rm 70
7. kesihatan... rm50
8. produk kurgkn nafsu makan... rm50
9. putih satu badan... rm90
10. awek muda... rm80
.
.
.
.
And...
The list goes on.
.
.
.

Cube kira kira. Dah berapa tu berabes? 
Lebih RM 1 000 !!! Dengan hanya makan 1 produk saje bole dapat kualiti macam makan produk2 bernilai RM1000.
.
.
.
Mane nak dapat SUPPLEMENT TERBAEK macam PINK LADY. Semua dia cover JIMAT & HARGA BERBALOI2. SIAP DENGAN FREE KOS PENGHANTARAN lagi. Kami tawar kan untuk anda! .
.
.
Kenapa perlu bayar lebih? Anda boleh dapat kan solution dengan harga yang lebih rendah berbanding berbelanja ratus ribu ringgit? .
.
.
.

#cikguseo #missvketat #anjal #gebu #tegang #payudaramontok #jerawat #jeragat #payudarabesar #kulitkusam #kulitputih #isteri #wanita #anakdara #janda #kurus #anggun #jelita #cantik #seksi #melentik #dropshipwanted #badanidaman #kurus #menawan #berseri #rambutgugur #kelumumur #senggugut #missvsempit
Definisi MURAH vs MAHAL TAPI BERKUALITI. Hehe. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚ BMW ni sama la macam Pink Lady Body Perfection juga. Harga berpatutan tapi performance like WOWWW buat suami menggigit jari tiap2 hari. Zaman ekonomi gawat tapi nak kekal cantik nak kekal sihat. Mula lah mencari supplement atau solution dengan harga murah. Cnthnya sis beli product utk 1. muka... rm50 2. kurus kn bdan... rm80 3. rmbut gugur... rm100 4. jerawat... rm100 5. besarkan tetek... rm120 6. bg miss v ketat... rm 70 7. kesihatan... rm50 8. produk kurgkn nafsu makan... rm50 9. putih satu badan... rm90 10. awek muda... rm80 . . . . And... The list goes on. . . . Cube kira kira. Dah berapa tu berabes? Lebih RM 1 000 !!! Dengan hanya makan 1 produk saje bole dapat kualiti macam makan produk2 bernilai RM1000. . . . Mane nak dapat SUPPLEMENT TERBAEK macam PINK LADY. Semua dia cover JIMAT & HARGA BERBALOI2. SIAP DENGAN FREE KOS PENGHANTARAN lagi. Kami tawar kan untuk anda! . . . Kenapa perlu bayar lebih? Anda boleh dapat kan solution dengan harga yang lebih rendah berbanding berbelanja ratus ribu ringgit? . . . . #cikguseo  #missvketat  #anjal  #gebu  #tegang  #payudaramontok  #jerawat  #jeragat  #payudarabesar  #kulitkusam  #kulitputih  #isteri  #wanita  #anakdara  #janda  #kurus  #anggun  #jelita  #cantik  #seksi  #melentik  #dropshipwanted  #badanidaman  #kurus  #menawan  #berseri  #rambutgugur  #kelumumur  #senggugut  #missvsempit 
๐Ÿ”ฅAMARAN KERAS๐Ÿ”ฅ .
.
TQ LOVELY DONNING OUR BEST SELLER .
.
JANGAN TERLEPAS PANDANG TESTIMONI KAMI

WHATSAPP 0174066335

#blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam  #uitmpuncakalam #terapiinstagram #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah  #sayajual  #bazaronline #bazarpaknil #prelovedmurah #sayajualmurah #blouse #kurung #jeans #palazo #skirt #kemeja #cikguseo
๐Ÿ”ฅAMARAN KERAS๐Ÿ”ฅ .
.
TQ LOVELY DONNING OUR BEST SELLER .
.
JANGAN TERLEPAS PANDANG TESTIMONI KAMI

WHATSAPP 0174066335

#blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam  #uitmpuncakalam #terapiinstagram #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah  #sayajual  #bazaronline #bazarpaknil #prelovedmurah #sayajualmurah #blouse #kurung #jeans #palazo #skirt #kemeja #cikguseo
๐Ÿ”ฅAMARAN KERAS๐Ÿ”ฅ .
.
TQ LOVELY DONNING OUR BEST SELLER .
.
JANGAN TERLEPAS PANDANG TESTIMONI KAMI

WHATSAPP 0174066335

#blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam  #uitmpuncakalam #terapiinstagram #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah  #sayajual  #bazaronline #bazarpaknil #prelovedmurah #sayajualmurah #blouse #kurung #jeans #palazo #skirt #kemeja #cikguseo
Ada tak yang nak beli 
pendrive ?? Hmm ๐Ÿค”
pendrive ni boleh cucuk dekat hanset ( android sahaja) , laptop & tablet . Tak rugi kalau beli ๐Ÿ˜Ž

Kita orang tengah buat promosi skrang , sementara stokk masih ada ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ ๐Ÿ‘‰๐ŸพBoleh follow ig shop kami @nina_nizda ๐ŸŒธ 
Banyak lagi barang yang menarikk ad jual di situ ๐Ÿณ
Ada tak yang nak beli pendrive ?? Hmm ๐Ÿค” pendrive ni boleh cucuk dekat hanset ( android sahaja) , laptop & tablet . Tak rugi kalau beli ๐Ÿ˜Ž Kita orang tengah buat promosi skrang , sementara stokk masih ada ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ ๐Ÿ‘‰๐ŸพBoleh follow ig shop kami @nina_nizda ๐ŸŒธ Banyak lagi barang yang menarikk ad jual di situ ๐Ÿณ
hi girlss yang suka shopping tu meh la follow @by.rosepetals @by.rosepetals @by.rosepetals .
kenapa kena follow ig byrp ni?
.
sebabnya barang yang dia jual tak masuk akal weh dah la cantik murah pulak tu jual pula barang yang TRENDY ๐Ÿ‘ .
lelaki yang nak beli pun boleh , boleh hadiahkan untuk ibu adik or girlfriend ke tak salah pun๐Ÿ‘ซ
.
apa tunggu lagi jomlah follow @by.rosepetals , tak follow nanti rugi terok ๐Ÿ™ˆ
hi girlss yang suka shopping tu meh la follow @by.rosepetals @by.rosepetals @by.rosepetals . kenapa kena follow ig byrp ni? . sebabnya barang yang dia jual tak masuk akal weh dah la cantik murah pulak tu jual pula barang yang TRENDY ๐Ÿ‘ . lelaki yang nak beli pun boleh , boleh hadiahkan untuk ibu adik or girlfriend ke tak salah pun๐Ÿ‘ซ . apa tunggu lagi jomlah follow @by.rosepetals , tak follow nanti rugi terok ๐Ÿ™ˆ
.
Badan terasa ringan
Peha dah makin mengecik
.
Seronoknya la kan. Tak perlu diet ketatยฒ. Hanya mandi dengan #redbellabodywash3xkurus jer
.
450ml tahan 1-2bulan
Rm78sm/Rm82ss
.
To oder๐Ÿ‘‡
Whatsapp๐Ÿ“ฒ01114997425
. Badan terasa ringan Peha dah makin mengecik . Seronoknya la kan. Tak perlu diet ketatยฒ. Hanya mandi dengan #redbellabodywash3xkurus  jer . 450ml tahan 1-2bulan Rm78sm/Rm82ss . To oder๐Ÿ‘‡ Whatsapp๐Ÿ“ฒ01114997425
.
Nak tido dah ke tuh?
Jangan lupa taw sebelum tidur sapuยฒ dulu #snowybodylotion ni.
.
Makin disapu makin putih melepak๐Ÿ˜‰
. Nak tido dah ke tuh? Jangan lupa taw sebelum tidur sapuยฒ dulu #snowybodylotion  ni. . Makin disapu makin putih melepak๐Ÿ˜‰
PROMO ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅADIDAS NMD MASTERMIND 
RM85 SM I RM90 SS

SWIPE KE KIRI UTK PILIH WARNA LAIN ๐Ÿ‘Œ

Nak sis double check saiz korang , kot kot ada ? Meh pm โœŒ

Minat kasut lain , tapi takde dalam ig @makankasut.my ? Boleh pm , sis tak upload stock sekaligus , ada baanyak lagi .  Pm aje sis tak makan orang ๐Ÿ™†
.

Mai order ๐Ÿ“ฒ 014 8239198
.
๐Ÿ“ฒ 014 8239198
.

#kasutmurahmalaysia #conversemurahmalaysia #conversemalaysia #nikemalaysia #nikemurahmalaysia #adidasmalaysia #nikemurahmalaysia #yeezymalaysia #yeezymurahmalaysia #pumamalaysia #pumamurahmalaysia #sneakersmalaysia #sneakersmurahmalaysia #vansmalaysia #vansmurahmalaysia #kasutfutsalmurah #adidassliponmalaysia #kasutreadystock #kasutreadystockmalaysia #kasutreadystockmurah #kasutfutsalmalaysia #adidasmurahmalaysia #adidasmalaysia #timberlandmalaysia #cikguseo #timberlandmurahmalaysia
PROMO ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅADIDAS NMD MASTERMIND RM85 SM I RM90 SS SWIPE KE KIRI UTK PILIH WARNA LAIN ๐Ÿ‘Œ Nak sis double check saiz korang , kot kot ada ? Meh pm โœŒ Minat kasut lain , tapi takde dalam ig @makankasut.my ? Boleh pm , sis tak upload stock sekaligus , ada baanyak lagi . Pm aje sis tak makan orang ๐Ÿ™† . Mai order ๐Ÿ“ฒ 014 8239198 . ๐Ÿ“ฒ 014 8239198 . #kasutmurahmalaysia  #conversemurahmalaysia  #conversemalaysia  #nikemalaysia  #nikemurahmalaysia  #adidasmalaysia  #nikemurahmalaysia  #yeezymalaysia  #yeezymurahmalaysia  #pumamalaysia  #pumamurahmalaysia  #sneakersmalaysia  #sneakersmurahmalaysia  #vansmalaysia  #vansmurahmalaysia  #kasutfutsalmurah  #adidassliponmalaysia  #kasutreadystock  #kasutreadystockmalaysia  #kasutreadystockmurah  #kasutfutsalmalaysia  #adidasmurahmalaysia  #adidasmalaysia  #timberlandmalaysia  #cikguseo  #timberlandmurahmalaysia 
PERCUMA POS & PERCUMA BIMBINGAN KESUBURAN .
.
Ada lagi plan nak tambah bilangan ahli rumah tahun 2018 ?
.
.
@set.hamil.mampu.milik pilihan terbaikkk. Alhamdulillah ramai berjaya miliki UPT POSITIF !
Jom lihat testimoni mommy daddy ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜
.
.
TESTIMONI : @set.hamil.mampu.milik
TESTIMONI : @set.hamil.mampu.milik
TESTIMONI : @set.hamil.mampu.milik
.
.
Serius nak hamil ?
Malas nak save no wasap ?
Klik je link wasap kat profile atas tu yaa ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜
_______________________
PERCUMA POS & PERCUMA BIMBINGAN KESUBURAN . . Ada lagi plan nak tambah bilangan ahli rumah tahun 2018 ? . . @set.hamil.mampu.milik pilihan terbaikkk. Alhamdulillah ramai berjaya miliki UPT POSITIF ! Jom lihat testimoni mommy daddy ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜ . . TESTIMONI : @set.hamil.mampu.milik TESTIMONI : @set.hamil.mampu.milik TESTIMONI : @set.hamil.mampu.milik . . Serius nak hamil ? Malas nak save no wasap ? Klik je link wasap kat profile atas tu yaa ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜ _______________________
PREORDER 2-3 WEEKS
WS 0137700177
WC eiruieru
โญ๏ธ
KPOP BACKPACK
PRICE RM55
MATERIAL CANVAS
40cmX31cmX11cm (SCHOOL BAG SIZE)
โญ๏ธ
POSTAGE
WM RM5
EM RM10
โญ๏ธ
MORE BAG ITEM โžก๏ธ#mykppbag
#kpopstoremalaysia #sayajualbarangkpop #kpopshopmalaysia #kpopmerchmalaysia #kpopmerchandisemalaysia #kshop #kstoremalaysia #kpoponlineshop #malaysiakpopshop #kpopmalaysia #kpoponlinestore #kpopitems #kpopstuff #exo #bangtansonyeondan #btsmalaysia #bangtanboys #ulzzang #kpopshop #sayajualkpopstuffs #upm #ukm #uitm #um #uia #usim #bazaarpaknil #cikguseo #ootdmalaysia
PREORDER 2-3 WEEKS WS 0137700177 WC eiruieru โญ๏ธ KPOP BACKPACK PRICE RM55 MATERIAL CANVAS 40cmX31cmX11cm (SCHOOL BAG SIZE) โญ๏ธ POSTAGE WM RM5 EM RM10 โญ๏ธ MORE BAG ITEM โžก๏ธ#mykppbag  #kpopstoremalaysia  #sayajualbarangkpop  #kpopshopmalaysia  #kpopmerchmalaysia  #kpopmerchandisemalaysia  #kshop  #kstoremalaysia  #kpoponlineshop  #malaysiakpopshop  #kpopmalaysia  #kpoponlinestore  #kpopitems  #kpopstuff  #exo  #bangtansonyeondan  #btsmalaysia  #bangtanboys  #ulzzang  #kpopshop  #sayajualkpopstuffs  #upm  #ukm  #uitm  #um  #uia  #usim  #bazaarpaknil  #cikguseo  #ootdmalaysia 
koleksi Little Dariena mendapat sambutan yg hangat kerana dari  segi kualitinya , jenis kain , dan juga patern yg menarik dan sesuai digayakan dengan mudah apa lagi patuh syariah .. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Keistimewaan LD CLARA :
โœ”mommy pun boleh pakai โžกboleh sedondon dgn Ank Ank โœ”kain lycra high kualiti โžกkain sejuk , serap peluh, anak ank pun Selesa
โœ”mudah dibasuh โžกmasuk dalam mesin, kain x rosak
โœ”anti kedut โžกx perlu iron , jimat masa , sesuai untuk travel
โœ”x perlu pin @ kerongsang โžกsudah dijahit kemas dan terletak di muka
โœ”warna warna yang menyerlah โžกsesuai untuk digayakan oleh semua peringkat umur
.
Harga promosi : RM29
Postage RM8sm/ RM11ss
.
๐Ÿ“ฑDM atau whatsapp 0163248904
.
#tudungbudak #tudungkanakkanak #tudunganak #instantshawlbudak #instantshawlkanakkanak #tudungbudakcomel #tudungbudakmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #tudunganakcomel #fesyenkanakkanak #cikguseo
koleksi Little Dariena mendapat sambutan yg hangat kerana dari segi kualitinya , jenis kain , dan juga patern yg menarik dan sesuai digayakan dengan mudah apa lagi patuh syariah .. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Keistimewaan LD CLARA : โœ”mommy pun boleh pakai โžกboleh sedondon dgn Ank Ank โœ”kain lycra high kualiti โžกkain sejuk , serap peluh, anak ank pun Selesa โœ”mudah dibasuh โžกmasuk dalam mesin, kain x rosak โœ”anti kedut โžกx perlu iron , jimat masa , sesuai untuk travel โœ”x perlu pin @ kerongsang โžกsudah dijahit kemas dan terletak di muka โœ”warna warna yang menyerlah โžกsesuai untuk digayakan oleh semua peringkat umur . Harga promosi : RM29 Postage RM8sm/ RM11ss . ๐Ÿ“ฑDM atau whatsapp 0163248904 . #tudungbudak  #tudungkanakkanak  #tudunganak  #instantshawlbudak  #instantshawlkanakkanak  #tudungbudakcomel  #tudungbudakmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualtudung  #tudunganakcomel  #fesyenkanakkanak  #cikguseo 
Amboi makan sorang ke tu? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Ce komen sikit siapa peminat doyannn
Amboi makan sorang ke tu? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Ce komen sikit siapa peminat doyannn
PREORDER 2-3 WEEKS
WS 0137700177
WC eiruieru
โญ๏ธ
KPOP BACKPACK
PRICE RM55
MATERIAL CANVAS
43cmX30cmX12cm (SCHOOL BAG SIZE)
โญ๏ธ
POSTAGE
WM RM5
EM RM10
โญ๏ธ
MORE BAG ITEM โžก๏ธ#mykppbag
#kpopstoremalaysia #sayajualbarangkpop #kpopshopmalaysia #kpopmerchmalaysia #kpopmerchandisemalaysia #kshop #kstoremalaysia #kpoponlineshop #malaysiakpopshop #kpopmalaysia #kpoponlinestore #kpopitems #kpopstuff #exo #bangtansonyeondan #btsmalaysia #bangtanboys #ulzzang #kpopshop #sayajualkpopstuffs #upm #ukm #uitm #um #uia #usim #bazaarpaknil #cikguseo #ootdmalaysia
PREORDER 2-3 WEEKS WS 0137700177 WC eiruieru โญ๏ธ KPOP BACKPACK PRICE RM55 MATERIAL CANVAS 43cmX30cmX12cm (SCHOOL BAG SIZE) โญ๏ธ POSTAGE WM RM5 EM RM10 โญ๏ธ MORE BAG ITEM โžก๏ธ#mykppbag  #kpopstoremalaysia  #sayajualbarangkpop  #kpopshopmalaysia  #kpopmerchmalaysia  #kpopmerchandisemalaysia  #kshop  #kstoremalaysia  #kpoponlineshop  #malaysiakpopshop  #kpopmalaysia  #kpoponlinestore  #kpopitems  #kpopstuff  #exo  #bangtansonyeondan  #btsmalaysia  #bangtanboys  #ulzzang  #kpopshop  #sayajualkpopstuffs  #upm  #ukm  #uitm  #um  #uia  #usim  #bazaarpaknil  #cikguseo  #ootdmalaysia 
โ€ขโ€ข CALIANA Elegant Blouse โ€ขโ€ข
.
โœ” Rekaan blouse muslimah yg sangat โ€œstylishโ€, bergaya tapi nampak sangat sopan uols.
.
โœ” Cutting โ€œprincessโ€ kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang
.
โœ” Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja!
.
โœ” Kombinasi 2 material, COMO CREPE dan ROSE CHIFFON. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa.

Harga RM79 + FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
.
Wasap ๐Ÿ“ฒ 013-4146754
.
atau .
Click link wasap yang tertera d'bio ๐Ÿ˜Ž
.
.
#blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blousepanjang #bajulabuh #bajumuslimah #blousemurah #blousecantik #cikguseo #terapiinstagram #ajimaura #bajumalaysia #bajumurah #bajuperempuan
โ€ขโ€ข CALIANA Elegant Blouse โ€ขโ€ข . โœ” Rekaan blouse muslimah yg sangat โ€œstylishโ€, bergaya tapi nampak sangat sopan uols. . โœ” Cutting โ€œprincessโ€ kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang . โœ” Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja! . โœ” Kombinasi 2 material, COMO CREPE dan ROSE CHIFFON. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa. Harga RM79 + FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฎ . Wasap ๐Ÿ“ฒ 013-4146754 . atau . Click link wasap yang tertera d'bio ๐Ÿ˜Ž . . #blouse  #blouselabuh  #blousemuslimah  #blousepanjang  #bajulabuh  #bajumuslimah  #blousemurah  #blousecantik  #cikguseo  #terapiinstagram  #ajimaura  #bajumalaysia  #bajumurah  #bajuperempuan 
Yesss betul tu sayang, memang tak rugi pun siapa yang cuba #aurawhitebubbly ni. Yang rugi bila uollsss takmo cuba. Hiksss.

Jom dapatkan Aurawhite Bubbly uollsss sekarang. Hanya kemam kemam ja dapat kesan yang vassss gitu!

#mawariana_customersfeedback #sayajual #sayajualmurah #aurawhitestemcell #aurawhitesparklediamond #aurawhitecollagen #hotselling #malaysiabeautyproduct #bazarpaknil #heroseorangcinderella #fattahamin #fattzura #mycoffeeprince #pinjamkanhatiku #likesforlikes #like4like #likes4likes #cikguseo
Yesss betul tu sayang, memang tak rugi pun siapa yang cuba #aurawhitebubbly  ni. Yang rugi bila uollsss takmo cuba. Hiksss. Jom dapatkan Aurawhite Bubbly uollsss sekarang. Hanya kemam kemam ja dapat kesan yang vassss gitu! #mawariana_customersfeedback  #sayajual  #sayajualmurah  #aurawhitestemcell  #aurawhitesparklediamond  #aurawhitecollagen  #hotselling  #malaysiabeautyproduct  #bazarpaknil  #heroseorangcinderella  #fattahamin  #fattzura  #mycoffeeprince  #pinjamkanhatiku  #likesforlikes  #like4like  #likes4likes  #cikguseo 
โ€ขโ€ข CALIANA Elegant Blouse โ€ขโ€ข
.
โœ” Rekaan blouse muslimah yg sangat โ€œstylishโ€, bergaya tapi nampak sangat sopan uols.
.
โœ” Cutting โ€œprincessโ€ kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang
.
โœ” Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja!
.
โœ” Kombinasi 2 material, COMO CREPE dan ROSE CHIFFON. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa.

Harga RM79 + FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
.
Wasap ๐Ÿ“ฒ 013-4146754
.
atau .
Click link wasap yang tertera d'bio ๐Ÿ˜Ž
.
.
#blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blousepanjang #bajulabuh #bajumuslimah #blousemurah #blousecantik #cikguseo #terapiinstagram #ajimaura #bajumalaysia #bajumurah #bajuperempuan
โ€ขโ€ข CALIANA Elegant Blouse โ€ขโ€ข . โœ” Rekaan blouse muslimah yg sangat โ€œstylishโ€, bergaya tapi nampak sangat sopan uols. . โœ” Cutting โ€œprincessโ€ kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang . โœ” Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja! . โœ” Kombinasi 2 material, COMO CREPE dan ROSE CHIFFON. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa. Harga RM79 + FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฎ . Wasap ๐Ÿ“ฒ 013-4146754 . atau . Click link wasap yang tertera d'bio ๐Ÿ˜Ž . . #blouse  #blouselabuh  #blousemuslimah  #blousepanjang  #bajulabuh  #bajumuslimah  #blousemurah  #blousecantik  #cikguseo  #terapiinstagram  #ajimaura  #bajumalaysia  #bajumurah  #bajuperempuan 
.
Huarache Supreme LV 
BLACK WHITE

RM110
Saiz 40-45
. Huarache Supreme LV BLACK WHITE RM110 Saiz 40-45
Wahhhh!!! Terujanya dgn halia serai wangi sebahagian dari kandungan #sabunzumba ni.

Akak ni happy yakmat bila loss 4kg,baru tonyoh 3 ketul jer. Guna dengan konsisten , result pun pasti uummmph.

Masalah badan berlemak, banyak angin, sembelit dan kulit kendur mudah jer settle

#mandiuntukkurus.  #sabunzumba.  #kurus.  #jualonline  #diet.  #sabun.  #artismalaysia. #neelofa.  #youcanduit.  #ajimaura.  #terapiinstagram.  #cikguseo
.
Tengok perbezaan sebelum dan selepas. Fokus pada tangan oke๐Ÿ˜‰
. Tengok perbezaan sebelum dan selepas. Fokus pada tangan oke๐Ÿ˜‰
โ€ขโ€ข CALIANA Elegant Blouse โ€ขโ€ข
.
โœ” Rekaan blouse muslimah yg sangat โ€œstylishโ€, bergaya tapi nampak sangat sopan uols.
.
โœ” Cutting โ€œprincessโ€ kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang
.
โœ” Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja!
.
โœ” Kombinasi 2 material, COMO CREPE dan ROSE CHIFFON. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa.

Harga RM79 + FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
.
Wasap ๐Ÿ“ฒ 013-4146754
.
atau .
Click link wasap yang tertera d'bio ๐Ÿ˜Ž
.
.
#blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blousepanjang #bajulabuh #bajumuslimah #blousemurah #blousecantik #cikguseo #terapiinstagram #ajimaura #bajumalaysia #bajumurah #bajuperempuan
โ€ขโ€ข CALIANA Elegant Blouse โ€ขโ€ข . โœ” Rekaan blouse muslimah yg sangat โ€œstylishโ€, bergaya tapi nampak sangat sopan uols. . โœ” Cutting โ€œprincessโ€ kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang . โœ” Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja! . โœ” Kombinasi 2 material, COMO CREPE dan ROSE CHIFFON. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa. Harga RM79 + FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฎ . Wasap ๐Ÿ“ฒ 013-4146754 . atau . Click link wasap yang tertera d'bio ๐Ÿ˜Ž . . #blouse  #blouselabuh  #blousemuslimah  #blousepanjang  #bajulabuh  #bajumuslimah  #blousemurah  #blousecantik  #cikguseo  #terapiinstagram  #ajimaura  #bajumalaysia  #bajumurah  #bajuperempuan 
โ€ขโ€ข CALIANA Elegant Blouse โ€ขโ€ข
.
โœ” Rekaan blouse muslimah yg sangat โ€œstylishโ€, bergaya tapi nampak sangat sopan uols.
.
โœ” Cutting โ€œprincessโ€ kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang
.
โœ” Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja!
.
โœ” Kombinasi 2 material, COMO CREPE dan ROSE CHIFFON. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa.

Harga RM79 + FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
.
Wasap ๐Ÿ“ฒ 013-4146754
.
atau .
Click link wasap yang tertera d'bio ๐Ÿ˜Ž
.
.
#blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blousepanjang #bajulabuh #bajumuslimah #blousemurah #blousecantik #cikguseo #terapiinstagram #ajimaura #bajumalaysia #bajumurah #bajuperempuan
โ€ขโ€ข CALIANA Elegant Blouse โ€ขโ€ข . โœ” Rekaan blouse muslimah yg sangat โ€œstylishโ€, bergaya tapi nampak sangat sopan uols. . โœ” Cutting โ€œprincessโ€ kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang . โœ” Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja! . โœ” Kombinasi 2 material, COMO CREPE dan ROSE CHIFFON. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa. Harga RM79 + FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฎ . Wasap ๐Ÿ“ฒ 013-4146754 . atau . Click link wasap yang tertera d'bio ๐Ÿ˜Ž . . #blouse  #blouselabuh  #blousemuslimah  #blousepanjang  #bajulabuh  #bajumuslimah  #blousemurah  #blousecantik  #cikguseo  #terapiinstagram  #ajimaura  #bajumalaysia  #bajumurah  #bajuperempuan 
.
Kotoran pada wajah selalu jadi penyebab kulit wajah berjerawat, blackhead dan nampak kulit kusam tak bermaya kan.
.
Sebab tu la kena jaga kebersihan muka. Itu sangat penting tau! Sebab tu datul hariยฒ scrub muka dengan #magicscrub. Yelah bagi buang selยฒ kulit mati. Seharian kulit wajah terdedah. Tu yg boleh jadi penyebab poriยฒ tersumbat๐Ÿ˜Š
.
Magic scrub Rm40 (promo)
.
To oder
Whatsapp๐Ÿ“ฒ01114997425
. Kotoran pada wajah selalu jadi penyebab kulit wajah berjerawat, blackhead dan nampak kulit kusam tak bermaya kan. . Sebab tu la kena jaga kebersihan muka. Itu sangat penting tau! Sebab tu datul hariยฒ scrub muka dengan #magicscrub . Yelah bagi buang selยฒ kulit mati. Seharian kulit wajah terdedah. Tu yg boleh jadi penyebab poriยฒ tersumbat๐Ÿ˜Š . Magic scrub Rm40 (promo) . To oder Whatsapp๐Ÿ“ฒ01114997425
TRI SLING

RM30
POS CHARGE APPLIES

SIZE: 20cm x 16cm x 6cm

COLOR: BLACK, PINK, GREEN, BROWN

MATERIAL: PU LEATHER

WHATSAPP 0174066335

#blousemurah #blousecantik #ajimaura #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam  #uitmpuncakalam #handbagmalaysia #sayajualhandbag #sayajualbegmurah #begmurahmalaysia #sayajual #katespademurah #bazaronline #bazarpaknil #personalshoppermalaysia #prelovedmurah #sayajualmurah #cikguseo #begcantik #handbagmalaysia #begmurah
TRI SLING RM30 POS CHARGE APPLIES SIZE: 20cm x 16cm x 6cm COLOR: BLACK, PINK, GREEN, BROWN MATERIAL: PU LEATHER WHATSAPP 0174066335 #blousemurah  #blousecantik  #ajimaura  #unikl  #unimap  #ums  #utem  #uthm  #blouselabuh  #uitm  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #handbagmalaysia  #sayajualhandbag  #sayajualbegmurah  #begmurahmalaysia  #sayajual  #katespademurah  #bazaronline  #bazarpaknil  #personalshoppermalaysia  #prelovedmurah  #sayajualmurah  #cikguseo  #begcantik  #handbagmalaysia  #begmurah 
TRI SLING

RM30
POS CHARGE APPLIES

SIZE: 20cm x 16cm x 6cm

COLOR: BLACK, PINK, GREEN, BROWN

MATERIAL: PU LEATHER

WHATSAPP 0174066335

#blousemurah #blousecantik #ajimaura #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam  #uitmpuncakalam #handbagmalaysia #sayajualhandbag #sayajualbegmurah #begmurahmalaysia #sayajual #katespademurah #bazaronline #bazarpaknil #personalshoppermalaysia #prelovedmurah #sayajualmurah #cikguseo #begcantik #handbagmalaysia #begmurah
TRI SLING RM30 POS CHARGE APPLIES SIZE: 20cm x 16cm x 6cm COLOR: BLACK, PINK, GREEN, BROWN MATERIAL: PU LEATHER WHATSAPP 0174066335 #blousemurah  #blousecantik  #ajimaura  #unikl  #unimap  #ums  #utem  #uthm  #blouselabuh  #uitm  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #handbagmalaysia  #sayajualhandbag  #sayajualbegmurah  #begmurahmalaysia  #sayajual  #katespademurah  #bazaronline  #bazarpaknil  #personalshoppermalaysia  #prelovedmurah  #sayajualmurah  #cikguseo  #begcantik  #handbagmalaysia  #begmurah 
Blouse

Harga : rm39
Pos rm8sm/rm12ss

MATERIAL : COTTON
..
FREE SIZE (XS-XL)
..
MEASUREMENT (INCH)
...
TOP
SHOULDER 15"
BUST 40"
ARMPIT 20"
SLEEVE 21"
LENGTH 29"

WHATSAPP 0174066335

#blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam  #uitmpuncakalam #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah  #sayajual  #bazaronline #bazarpaknil #cikguseo #prelovedmurah #sayajualmurah #blouse #terapiinstagram #ajimaura #tijmkb
Blouse Harga : rm39 Pos rm8sm/rm12ss MATERIAL : COTTON .. FREE SIZE (XS-XL) .. MEASUREMENT (INCH) ... TOP SHOULDER 15" BUST 40" ARMPIT 20" SLEEVE 21" LENGTH 29" WHATSAPP 0174066335 #blousemurah  #blousecantik  #blousemuslimah  #unikl  #unimap  #ums  #utem  #uthm  #blouselabuh  #uitm  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #bajuraya  #bajukurung  #bajukurungmurah  #sayajual  #bazaronline  #bazarpaknil  #cikguseo  #prelovedmurah  #sayajualmurah  #blouse  #terapiinstagram  #ajimaura  #tijmkb 
Blouse

Harga : rm39
Pos rm8sm/rm12ss

MATERIAL : COTTON
..
FREE SIZE (XS-XL)
..
MEASUREMENT (INCH)
...
TOP
SHOULDER 15"
BUST 40"
ARMPIT 20"
SLEEVE 21"
LENGTH 29"

WHATSAPP 0174066335

#blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam  #uitmpuncakalam #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah  #sayajual  #bazaronline #bazarpaknil #cikguseo #prelovedmurah #sayajualmurah #blouse #terapiinstagram #ajimaura #tijmkb
Blouse Harga : rm39 Pos rm8sm/rm12ss MATERIAL : COTTON .. FREE SIZE (XS-XL) .. MEASUREMENT (INCH) ... TOP SHOULDER 15" BUST 40" ARMPIT 20" SLEEVE 21" LENGTH 29" WHATSAPP 0174066335 #blousemurah  #blousecantik  #blousemuslimah  #unikl  #unimap  #ums  #utem  #uthm  #blouselabuh  #uitm  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #bajuraya  #bajukurung  #bajukurungmurah  #sayajual  #bazaronline  #bazarpaknil  #cikguseo  #prelovedmurah  #sayajualmurah  #blouse  #terapiinstagram  #ajimaura  #tijmkb 
Timewise Miracle
Night Routine ๐ŸŒœ๐ŸŒœ๐ŸŒœ๐ŸŒœ๐ŸŒœ Gambar ni menunjukkan step nak guna Timewise Miracle Night Routine... Timewise miracle ni untuk anti aging tau... Memang tegang kulit muka.. Dari cuci muka sampai pakai moisturiser.. STEP 1:cuci muka bersih2...cleanser+skinvigorate.
STEP 2:apply toner. Kenapa toner?? Dia boleh membersihkan lagi kulit muka+untuk kecilkan pori. 
STEP 3:apply NIGHT SOLUTION. Night solution ni sejenis SERUM tau.. Bila dah kering serum ni, sure kulit muka korang tegang giler... STEP 4: put some moisturiser.. To keep your skin moist.. Buat 4 step ni hari2 untuk dapat hasil yang AWESOME!!!! ada yang berniat nak memiliki set ni?? Pm sis sekarang tau... 0124511856

#serum
#nightserum
#marykaylover #marykaybeautyconsultant
#penghilangjerawat 
#pudarkanjeragat 
#pudarkanparut 
#awetmuda 
#cikguseo 
#igmonsta
Timewise Miracle Night Routine ๐ŸŒœ๐ŸŒœ๐ŸŒœ๐ŸŒœ๐ŸŒœ Gambar ni menunjukkan step nak guna Timewise Miracle Night Routine... Timewise miracle ni untuk anti aging tau... Memang tegang kulit muka.. Dari cuci muka sampai pakai moisturiser.. STEP 1:cuci muka bersih2...cleanser+skinvigorate. STEP 2:apply toner. Kenapa toner?? Dia boleh membersihkan lagi kulit muka+untuk kecilkan pori. STEP 3:apply NIGHT SOLUTION. Night solution ni sejenis SERUM tau.. Bila dah kering serum ni, sure kulit muka korang tegang giler... STEP 4: put some moisturiser.. To keep your skin moist.. Buat 4 step ni hari2 untuk dapat hasil yang AWESOME!!!! ada yang berniat nak memiliki set ni?? Pm sis sekarang tau... 0124511856 #serum  #nightserum  #marykaylover  #marykaybeautyconsultant  #penghilangjerawat  #pudarkanjeragat  #pudarkanparut  #awetmuda  #cikguseo  #igmonsta 
๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ๐Ÿ’ Alhamdulillah Nur Aireen Fadzillah Razmi umur 17thn lepasan SPM, nampak peluang dlm biz mudah dan hebat ini... baru 2hari install Apps diam2 je dia dah ada gaji RM200... Hanya ikut step mudah yg diajar... InsyaAllah rezeki bg org yg btl2 usaha dan mahu.... Rezeki tidak pernah slh alamat.... Kita hanya berusaha dgn ilmunya... Rezeki Allah yg bg tahniah dik.. ๐Ÿ˜

Jika anda rasa Rm200 ini kecil sila lupakan peluang hebat ini, saya hanya ingin membantu pada anda yg serius mahu โœ…โœ…โœ… Yg berminat sila daftar/tempah sementara peluang didpn trus inbox sy. jgn segan2. pm je ok..
#jappspowerfamily
#PartTime 
#bisnesDarirumah
 #KomisenRm200 
#IncomeRm1kSeminggu
#jutawanappsrobot
#bisnessurirumah
#robotcariduit
#cariduittambah
#duitmudah
#aplikasiajaib
#cariduitmudah
#aplikasirobot
#aplikasirobotcariduit
#cariduit
#komisentinggi
#bisnesonline
#bisnesonlinemudah
#peniaga
#aplikasicanggih
#duitterusmasukakaun
#bisnesmudah
#untungtinggi
#bisnessebenar
#andabuatandadapat
#cariduitlebih
#cariduit
#peniagaonline
#cikguseo
#cariduitcutisekolah
๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ๐Ÿ’ Alhamdulillah Nur Aireen Fadzillah Razmi umur 17thn lepasan SPM, nampak peluang dlm biz mudah dan hebat ini... baru 2hari install Apps diam2 je dia dah ada gaji RM200... Hanya ikut step mudah yg diajar... InsyaAllah rezeki bg org yg btl2 usaha dan mahu.... Rezeki tidak pernah slh alamat.... Kita hanya berusaha dgn ilmunya... Rezeki Allah yg bg tahniah dik.. ๐Ÿ˜ Jika anda rasa Rm200 ini kecil sila lupakan peluang hebat ini, saya hanya ingin membantu pada anda yg serius mahu โœ…โœ…โœ… Yg berminat sila daftar/tempah sementara peluang didpn trus inbox sy. jgn segan2. pm je ok.. #jappspowerfamily  #PartTime  #bisnesDarirumah  #KomisenRm200  #IncomeRm1kSeminggu  #jutawanappsrobot  #bisnessurirumah  #robotcariduit  #cariduittambah  #duitmudah  #aplikasiajaib  #cariduitmudah  #aplikasirobot  #aplikasirobotcariduit  #cariduit  #komisentinggi  #bisnesonline  #bisnesonlinemudah  #peniaga  #aplikasicanggih  #duitterusmasukakaun  #bisnesmudah  #untungtinggi  #bisnessebenar  #andabuatandadapat  #cariduitlebih  #cariduit  #peniagaonline  #cikguseo  #cariduitcutisekolah 
Nike Huarache Supreme LV 
BLACK WHITE
MAROON
ALL BLACK
BROWN

RM100 SM I RM105 SS
Saiz 40-45

Quality boek bukan biasa2๐Ÿ”ฅ

SWIPE KE KIRI UTK PILIH WARNA LAIN ๐Ÿ‘Œ

Nak sis double check saiz korang , kot kot ada ? Meh pm โœŒ

Minat kasut lain , tapi takde dalam ig @makankasut.my ? Boleh pm , sis tak upload stock sekaligus , ada baanyak lagi .  Pm aje sis tak makan orang ๐Ÿ™†
.

Mai order ๐Ÿ“ฒ 014 8239198
.
๐Ÿ“ฒ 014 8239198
.

#kasutmurahmalaysia #conversemurahmalaysia #conversemalaysia #nikemalaysia #nikemurahmalaysia #adidasmalaysia #nikemurahmalaysia #yeezymalaysia #yeezymurahmalaysia #pumamalaysia #pumamurahmalaysia #sneakersmalaysia #sneakersmurahmalaysia #vansmalaysia #vansmurahmalaysia #kasutfutsalmurah #adidassliponmalaysia #kasutreadystock #kasutreadystockmalaysia #kasutreadystockmurah #kasutfutsalmalaysia #adidasmurahmalaysia #adidasmalaysia #timberlandmalaysia #cikguseo #timberlandmurahmalaysia
Nike Huarache Supreme LV BLACK WHITE MAROON ALL BLACK BROWN RM100 SM I RM105 SS Saiz 40-45 Quality boek bukan biasa2๐Ÿ”ฅ SWIPE KE KIRI UTK PILIH WARNA LAIN ๐Ÿ‘Œ Nak sis double check saiz korang , kot kot ada ? Meh pm โœŒ Minat kasut lain , tapi takde dalam ig @makankasut.my ? Boleh pm , sis tak upload stock sekaligus , ada baanyak lagi . Pm aje sis tak makan orang ๐Ÿ™† . Mai order ๐Ÿ“ฒ 014 8239198 . ๐Ÿ“ฒ 014 8239198 . #kasutmurahmalaysia  #conversemurahmalaysia  #conversemalaysia  #nikemalaysia  #nikemurahmalaysia  #adidasmalaysia  #nikemurahmalaysia  #yeezymalaysia  #yeezymurahmalaysia  #pumamalaysia  #pumamurahmalaysia  #sneakersmalaysia  #sneakersmurahmalaysia  #vansmalaysia  #vansmurahmalaysia  #kasutfutsalmurah  #adidassliponmalaysia  #kasutreadystock  #kasutreadystockmalaysia  #kasutreadystockmurah  #kasutfutsalmalaysia  #adidasmurahmalaysia  #adidasmalaysia  #timberlandmalaysia  #cikguseo  #timberlandmurahmalaysia 
Cc cushion ni jadi viral habis. Laku keras sbb effect glowing dia hebat giler. 
Lagi 1 bukan effect nak bagi kulit wajah nampak glowing je , paling penting nak bagi kulit kekal sihat sebab cc cushion ni ade bahan2 untuk merawat wajah seperti scha ichi oil,vitamin dan lain2 .

Paling penting sangat sesuai untuk muka bermasalah seperti kulit sensitif , merah2 , jerawat, jeragat dan parut

www.wasap.my/60132096230

#nakkurus #kuruscepat #cikguseo #fattzura #kkm #lennefoundation #carakurus #kurusdalam2minggu #kurusmurah #ubatkurus #tipskurus #kopikurus #xxs #sayangketatsendatrapat #naturalbeauty #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawathilang #jeragathilang #rawatjerawat #rawatjeragat #rawatkulit #kulitputih #kulitcantik #sihatcantik #lemakhilang #foundationmurahmalaysia #igmonsta #maliamellia #gegarvaganza
Cc cushion ni jadi viral habis. Laku keras sbb effect glowing dia hebat giler. Lagi 1 bukan effect nak bagi kulit wajah nampak glowing je , paling penting nak bagi kulit kekal sihat sebab cc cushion ni ade bahan2 untuk merawat wajah seperti scha ichi oil,vitamin dan lain2 . Paling penting sangat sesuai untuk muka bermasalah seperti kulit sensitif , merah2 , jerawat, jeragat dan parut www.wasap.my/60132096230 #nakkurus  #kuruscepat  #cikguseo  #fattzura  #kkm  #lennefoundation  #carakurus  #kurusdalam2minggu  #kurusmurah  #ubatkurus  #tipskurus  #kopikurus  #xxs  #sayangketatsendatrapat  #naturalbeauty  #ubatjerawat  #ubatjeragat  #jerawathilang  #jeragathilang  #rawatjerawat  #rawatjeragat  #rawatkulit  #kulitputih  #kulitcantik  #sihatcantik  #lemakhilang  #foundationmurahmalaysia  #igmonsta  #maliamellia  #gegarvaganza