an online Instagram web viewer

#ciknurrul medias

Photos

CLEARANCE STOCK!😱😱😱
.
.
Dexandra perfume sedang mengadakan clearance stock dgn harga yg terlajak murah.
.
Bukan harga biasa-biasa,
Bukan RM65/Rm70
.
.
.
Mai pakai2 pulun grab seberapa banyak botol dexandra untuk stok anda sementara stok maaih ada..
.
.
PANAS!!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
#dexandraperfume #nhmartt #ciknurrul #forwomen
CLEARANCE STOCK!😱😱😱 . . Dexandra perfume sedang mengadakan clearance stock dgn harga yg terlajak murah. . Bukan harga biasa-biasa, Bukan RM65/Rm70 . . . Mai pakai2 pulun grab seberapa banyak botol dexandra untuk stok anda sementara stok maaih ada.. . . PANAS!!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ #dexandraperfume  #nhmartt  #ciknurrul  #forwomen 
CARA SCRUB MUKA PALING MUDAH! 😍
.
Sabun Cute Oat sejenis skrub yang sesuai untuk kulit normal, dan sensitif. .
.
.
Oat merupakan skrub lembut yang tak keringkan kulit. Selain menanggalkan blackhead, boleh hilangkan minyak berlebihan.
.
Dengan penggunaan 3 kali seminggu, kulit jadi halus dan licin.
.
.
Awesome kan? 
#sabuncute #nhmartt #ciknurrul #sabun #oat #sabunmuka #bebaskimia
CARA SCRUB MUKA PALING MUDAH! 😍 . Sabun Cute Oat sejenis skrub yang sesuai untuk kulit normal, dan sensitif. . . . Oat merupakan skrub lembut yang tak keringkan kulit. Selain menanggalkan blackhead, boleh hilangkan minyak berlebihan. . Dengan penggunaan 3 kali seminggu, kulit jadi halus dan licin. . . Awesome kan? #sabuncute  #nhmartt  #ciknurrul  #sabun  #oat  #sabunmuka  #bebaskimia 
Untung siapa yang rajin blend tomato dan sapu ke muka. Ni 3 kebaikan tomato untuk kulit kita.
.
Bagi yang tak sempat nak blend tomato, jom cuba #sabunCute tomato 😊
.
.
.
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #ciknurrul #sabun #bebaskimia
21/08/17 @10:298pm
.
SABUN CUTE SEBAGAI DOORGIFT
.
Pening kepala nak fikir apa doorgift yg sesuai untuk diberikan kepada tetamu anda?
.
.
Sabun cute penyelesainya. Simple, cute dan memberi manfaat kepada si pemakainya. 😍😍😍
.
.
Semestinya pilihan yang bijak! .
Alhamdulillah, sabun cute sebanyak 70biji telah menjadi pilihan customer #sabuncute untuk dijadikan doorgift.
.
.
Terima kasih customer pilih sabun cute sebagai doorgift untuk majlis anda.
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabun #sabuncute #bebaskimia
21/08/17 @10:298pm . SABUN CUTE SEBAGAI DOORGIFT . Pening kepala nak fikir apa doorgift yg sesuai untuk diberikan kepada tetamu anda? . . Sabun cute penyelesainya. Simple, cute dan memberi manfaat kepada si pemakainya. 😍😍😍 . . Semestinya pilihan yang bijak! . Alhamdulillah, sabun cute sebanyak 70biji telah menjadi pilihan customer #sabuncute  untuk dijadikan doorgift. . . Terima kasih customer pilih sabun cute sebagai doorgift untuk majlis anda. #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabun  #sabuncute  #bebaskimia 
Masker untuk kulit berminyak
.
Bahan-bahan:
🍌1 biji pisang
🍯1 sudu teh madu
πŸ‹Beberapa titis jus lemon
.
CARANYA:
1. Lenyekkan sebiji pisang
2. campurkan dengan 1 sudu madu
3. tambah beberapa titis jus lemon
4. sapu ke seluruh muka 
5. buat masker hingga 15 minit 
6. bilas dengan air sejuk
.
#tipskecantikan
#sabuncute #nhmartt #ciknurrul
Masker untuk kulit berminyak . Bahan-bahan: 🍌1 biji pisang 🍯1 sudu teh madu πŸ‹Beberapa titis jus lemon . CARANYA: 1. Lenyekkan sebiji pisang 2. campurkan dengan 1 sudu madu 3. tambah beberapa titis jus lemon 4. sapu ke seluruh muka 5. buat masker hingga 15 minit 6. bilas dengan air sejuk . #tipskecantikan  #sabuncute  #nhmartt  #ciknurrul 
"HILANGKAN EYE BAG"
Cara mudah rawat eye bag bawah mata.
.
.
1. Sejukkan sudu besi dengan rendam dalam ais.
.
2. Tekap pada mata (bahagian bulatnya tu)
.
3. Biar sampai sudu jadi suam.
.
4. Celup balik dalam ais tadi.
.
5. Ulang langkah beberapa kali.
.
Selamat mencuba...
.
.
#teamsaupor #sabuncute #nhmartt #ciknurrul #sabunkopi #sabunmuka #tipscantik
"HILANGKAN EYE BAG" Cara mudah rawat eye bag bawah mata. . . 1. Sejukkan sudu besi dengan rendam dalam ais. . 2. Tekap pada mata (bahagian bulatnya tu) . 3. Biar sampai sudu jadi suam. . 4. Celup balik dalam ais tadi. . 5. Ulang langkah beberapa kali. . Selamat mencuba... . . #teamsaupor  #sabuncute  #nhmartt  #ciknurrul  #sabunkopi  #sabunmuka  #tipscantik 
"5 Petua Hilangkan Eye Bag"
.
1. Hirisan timun
Potong timun bulat2, dan letakkan atas kelompak mata. Dapat legakan mata yang lesu.
.
2. Serbuk kopi
Larutkan sedikit serbuk kopi dalam minyak zaitun. Sapu di bawah mata.
.
3.Uncang Teh
Gunakan uncang teh yang dah direndam air panas. Amalkan setiap malam, letak atas kelompak mata, bawah mata
.
4. Minum air kosong secukupnya
Penting supaya hidrasi badan berlaku dengan baik. Dan elakkan badan kurang air .
.
5.Putih Telur
Sapukan sedikit putih telur pada bahagian bawah mata. Biarkan selama 20 minit sebelum dibilas dengan air bersih. Cara ini bukan saja merawat eyebag, namun akan buatkan mata semakin segar.
.
Ps: sabun cute KOPI dapat bantu hilangkan eyebag. 
Jom cuba sabun Cute Kopi 😎😎😎
#tipskecantikan #eyebag #macampanda
#sabuncute #nhmartt #ciknurrul #sabunkopi
"5 Petua Hilangkan Eye Bag" . 1. Hirisan timun Potong timun bulat2, dan letakkan atas kelompak mata. Dapat legakan mata yang lesu. . 2. Serbuk kopi Larutkan sedikit serbuk kopi dalam minyak zaitun. Sapu di bawah mata. . 3.Uncang Teh Gunakan uncang teh yang dah direndam air panas. Amalkan setiap malam, letak atas kelompak mata, bawah mata . 4. Minum air kosong secukupnya Penting supaya hidrasi badan berlaku dengan baik. Dan elakkan badan kurang air . . 5.Putih Telur Sapukan sedikit putih telur pada bahagian bawah mata. Biarkan selama 20 minit sebelum dibilas dengan air bersih. Cara ini bukan saja merawat eyebag, namun akan buatkan mata semakin segar. . Ps: sabun cute KOPI dapat bantu hilangkan eyebag. Jom cuba sabun Cute Kopi 😎😎😎 #tipskecantikan  #eyebag  #macampanda  #sabuncute  #nhmartt  #ciknurrul  #sabunkopi 
Pakai cuba2 pun lama-lama boleh jatuh cinta. 😍😍😍
.
.
Mula2 pandang jatuh cinta dengan bentuknya yang cute. Sebab tu nama dia sabun cute. 
Ada yg geram nak makan lah, nak simpan buat perhiasa aje pun ada πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Lepas tu pakai, jatuh cinta pulak dengan keberkesanannya..
.
Dari mencuba terus tertawan. 😍😍😍
Ramai dah customer NH macam tu.
.
Uolls yg lain, tak nak ke? 
#sabuncute #nhmartt #ciknurrul #sabun #kayumanis #delima #tomato #oat #kopi
Pakai cuba2 pun lama-lama boleh jatuh cinta. 😍😍😍 . . Mula2 pandang jatuh cinta dengan bentuknya yang cute. Sebab tu nama dia sabun cute. Ada yg geram nak makan lah, nak simpan buat perhiasa aje pun ada πŸ˜‚πŸ˜‚ . Lepas tu pakai, jatuh cinta pulak dengan keberkesanannya.. . Dari mencuba terus tertawan. 😍😍😍 Ramai dah customer NH macam tu. . Uolls yg lain, tak nak ke? #sabuncute  #nhmartt  #ciknurrul  #sabun  #kayumanis  #delima  #tomato  #oat  #kopi 
Selamat pagi warga instagram! 
Tengah buat apa tu uollss? πŸ‘€
.
.
Salam Ramadhan Kareem yang ke4.
.
RM100 untuk 2 botol perfume dexandra promosi sempena ramadhan/raya.
.
Jangan lepaskan peluang ini untuk memliki perfume kegemaran anda. 😍😍😍
.
Boleh terus Wa/Dm ke
πŸ“² 017-7017113 Nurrul
πŸ“² 017-7017113 Nurrul
πŸ“² 017-7017113 Nurrul
Untuk order.
#dexandraperfume #promosiramadhan #promosiraya #nhmartt #sabuncute #ciknurrul
Selamat pagi warga instagram! Tengah buat apa tu uollss? πŸ‘€ . . Salam Ramadhan Kareem yang ke4. . RM100 untuk 2 botol perfume dexandra promosi sempena ramadhan/raya. . Jangan lepaskan peluang ini untuk memliki perfume kegemaran anda. 😍😍😍 . Boleh terus Wa/Dm ke πŸ“² 017-7017113 Nurrul πŸ“² 017-7017113 Nurrul πŸ“² 017-7017113 Nurrul Untuk order. #dexandraperfume  #promosiramadhan  #promosiraya  #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul 
Stok sabun cute yang bakal berlepas ke Sarawak.
😍😍😍
.
Jauh sabun cute terbang. .
.
Ramai yang suka dan cuba sabun cute. Rasai manfaat sabun cute. .
Siapa2 yang nak order, jom pm/dm/wa Nurrul 017-7017117. 😎
.
.
#tqcustomer #dropshipwanted #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #sabun #kayumanis #oat #kopi #delima #tomato #madu #supernatural #organik
Kenali punca blackhead dan whitehead di muka anda. 😎😎😎
.
.
Baru boleh atasinya.
#sabuncute #teamsaupor #nhmartt #ciknurrul
"CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT"
.
.
Semestinya bahan2 yang dipilih adalah yg terbaik untuk luar dan dalaman kesihatan kulit muka.
.
.
3 cara simple harian yg boleh dilakukan :
1. Cuci muka dengan sabun yg bebas kimia.
2. Sapukan aloe vera @ pelembap muka yg sesuai dgn kulit muka kita.
3. Tempek muka dengan bedak compact.
.
.
"Simple dan Selamat" 😚
Komen "wow" kalau anda setuju.
.
.
.
Ada siapa2 nak cuba sabun cute dari saupor? Jom dm/pm/wa Nurrul 017-7017113.
#nhmartt #sabuncute #sabun #madu #kopi #delima  #oat #tomato #kayumanis #simplynatural #ciknurrul
"CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT" . . Semestinya bahan2 yang dipilih adalah yg terbaik untuk luar dan dalaman kesihatan kulit muka. . . 3 cara simple harian yg boleh dilakukan : 1. Cuci muka dengan sabun yg bebas kimia. 2. Sapukan aloe vera @ pelembap muka yg sesuai dgn kulit muka kita. 3. Tempek muka dengan bedak compact. . . "Simple dan Selamat" 😚 Komen "wow" kalau anda setuju. . . . Ada siapa2 nak cuba sabun cute dari saupor? Jom dm/pm/wa Nurrul 017-7017113. #nhmartt  #sabuncute  #sabun  #madu  #kopi  #delima  #oat  #tomato  #kayumanis  #simplynatural  #ciknurrul 
PETUA KULIT LEMBAP
=================
.
.
Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel .
.
Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit. .
.
.
Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu.  Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung😊.
.
.
.
#nhmartt #teamsaupor #sabuncute #sabun #madu #ciknurrul #tipskecantikan
PETUA KULIT LEMBAP ================= . . Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel . . Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit. . . . Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu. Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung😊. . . . #nhmartt  #teamsaupor  #sabuncute  #sabun  #madu  #ciknurrul  #tipskecantikan 
AWAS! Ini bukan gula2 ya. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
.
KECIL KECIL CILI PADI. 
Walaupun saiznya kecil 10gram, tapi mampu menjaga dan merawat kulit uolls. Terdapat 6 jenis sabun cute yg menyelesaikan masalah kulit muka anda.
.
.
.
Takutlah nak pakai yg bukan2.
Ehh,tak2 Bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. Sesuai digunakan kerana bebas paraben,Sles dan merkuri serta bahan2 kimia yang berbahaya.
.
.
.
017-7017113 Nurrul untuk details. 😘 .
.
.
#nhmartt #sabuncute #ciknurrul #sabunmuka #sabunmandi #supernatural
AWAS! Ini bukan gula2 ya. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . . . KECIL KECIL CILI PADI. Walaupun saiznya kecil 10gram, tapi mampu menjaga dan merawat kulit uolls. Terdapat 6 jenis sabun cute yg menyelesaikan masalah kulit muka anda. . . . Takutlah nak pakai yg bukan2. Ehh,tak2 Bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. Sesuai digunakan kerana bebas paraben,Sles dan merkuri serta bahan2 kimia yang berbahaya. . . . 017-7017113 Nurrul untuk details. 😘 . . . #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul  #sabunmuka  #sabunmandi  #supernatural 
Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut. .
.
Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt. .
.
Buat masker selama 30minit. 
Dan bilas. .
.
. 
Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor). Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. 😊
.
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #sabunkopi #kopi #simplynatural
Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut. . . Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt. . . Buat masker selama 30minit. Dan bilas. . . . Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor). Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. 😊 . #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute  #sabunkopi  #kopi  #simplynatural 
-28/03/17-
Wah!!! Cantikknya sabun berbentuk BINTANG 🌟🌟🌟 Geram sgt2 so kiut. 😍
.
.
Hi!! Nama saya sabun kayu manis. Sy diperbuat daripada kayu manis + madu + glycerin oil. Saya kecil namun mampu in sha Allah menyelesaikan masalah kulit anda.
.
.
Masalah kulit yg saya boleh atasi ialah:
βœ” Merawat parut βœ” Merawat jerawat
βœ” Mengurangkan minyak di muka
βœ” kulit lebih halus dan mulus. .
.
Jangan percaya, buat aja 😎😎😎
Sekali cuba pasti jatuh cinta.
πŸ“² 017-7017113 untk lebih details tentang sabun cute.
.
.
#sabun #sabuncute #teamsaupor #nhmartt #sabunkayumanis #sabunmalaysiamurah #sabunmuka #sabunmandi #sabunbebaskimia #ciknurrul
-28/03/17- Wah!!! Cantikknya sabun berbentuk BINTANG 🌟🌟🌟 Geram sgt2 so kiut. 😍 . . Hi!! Nama saya sabun kayu manis. Sy diperbuat daripada kayu manis + madu + glycerin oil. Saya kecil namun mampu in sha Allah menyelesaikan masalah kulit anda. . . Masalah kulit yg saya boleh atasi ialah: βœ” Merawat parut βœ” Merawat jerawat βœ” Mengurangkan minyak di muka βœ” kulit lebih halus dan mulus. . . Jangan percaya, buat aja 😎😎😎 Sekali cuba pasti jatuh cinta. πŸ“² 017-7017113 untk lebih details tentang sabun cute. . . #sabun  #sabuncute  #teamsaupor  #nhmartt  #sabunkayumanis  #sabunmalaysiamurah  #sabunmuka  #sabunmandi  #sabunbebaskimia  #ciknurrul 
-25/3/17-

#sauporreview
.
.
Jerawat kecut dalam 5 hari saja.
Seronoknya. Tak sempat dia nak berkhemah lama2. 😍😍😍
.
Yelah, sabun madu fungsinya adalah melembabkan kulit dan merawat jerawat. 😎😎😎
.
.
NH pun pakai sabun madu ini. Yepp memang kejap aje jerawat tu datang. Best juga sebab pipi kita lembut aje macam baby. Yang paling penting kulit berminyak kurang. Sbb tu jerawat tak boleh hidup lama2.
.
.
#nhmartt #sabun #sabuncute #teamsaupor #ciknurrul
-25/3/17- #sauporreview  . . Jerawat kecut dalam 5 hari saja. Seronoknya. Tak sempat dia nak berkhemah lama2. 😍😍😍 . Yelah, sabun madu fungsinya adalah melembabkan kulit dan merawat jerawat. 😎😎😎 . . NH pun pakai sabun madu ini. Yepp memang kejap aje jerawat tu datang. Best juga sebab pipi kita lembut aje macam baby. Yang paling penting kulit berminyak kurang. Sbb tu jerawat tak boleh hidup lama2. . . #nhmartt  #sabun  #sabuncute  #teamsaupor  #ciknurrul 
-24/3/17-
Comelnya sabun cute kayu manis ni bila susun banyak2 macam ni, berbunga2 hati melihatnya. πŸ’πŸ’πŸ’
.
.
Dan......
.
.
Comel lagi bila anda gunakannya sebagai pencuci muka. 😍😍😍
.
.
Kayu manis merawat masalah kulit dimana ianya mengurangkan minyak dimuka, melembutkan kulit dan merawat jerawat.
.
Jangan percaya, buat dulu πŸ˜‰
Jom kita pakai sabun cute bebas SLeS, paraben dan merkuri.
.
Order di πŸ“²πŸ“± 017-7017113 dengan menaip "KAYU MANIS".
#nhmartt #sabuncute #saupor #sabunmurah #sabun #sabunmurahmalaysia  #ciknurrul
-24/3/17- Comelnya sabun cute kayu manis ni bila susun banyak2 macam ni, berbunga2 hati melihatnya. πŸ’πŸ’πŸ’ . . Dan...... . . Comel lagi bila anda gunakannya sebagai pencuci muka. 😍😍😍 . . Kayu manis merawat masalah kulit dimana ianya mengurangkan minyak dimuka, melembutkan kulit dan merawat jerawat. . Jangan percaya, buat dulu πŸ˜‰ Jom kita pakai sabun cute bebas SLeS, paraben dan merkuri. . Order di πŸ“²πŸ“± 017-7017113 dengan menaip "KAYU MANIS". #nhmartt  #sabuncute  #saupor  #sabunmurah  #sabun  #sabunmurahmalaysia  #ciknurrul 
Kecil kecil cili padi, Walaupun kecil tapi berkualiti. 😍😍😍
.
Itulah yang Customer kami cakap bila dah cuba sabun cute ni.
.
.
Lebih lebih lagi sabun oat. Boleh buat skrub dan menanggalkan blackhead di wajah. Lembut je pipi lepas cuci. Asyik dipegang2 aje pipi tu. ☺☺☺
. .
"Wow terbaik sabun cute ni kan, saya pun byk blackhead & guna skrub oat...
Lepas buat skrub rasa licin kat hidung tu." (Cik A)
.
Tunggu apa lagi, terus whatsapp 017-017113 kalau nak hidung licin jugak.
.
#sauporreview #teamsaupor #nhmartt #sabuncute #ciknurrul
Kecil kecil cili padi, Walaupun kecil tapi berkualiti. 😍😍😍 . Itulah yang Customer kami cakap bila dah cuba sabun cute ni. . . Lebih lebih lagi sabun oat. Boleh buat skrub dan menanggalkan blackhead di wajah. Lembut je pipi lepas cuci. Asyik dipegang2 aje pipi tu. ☺☺☺ . . "Wow terbaik sabun cute ni kan, saya pun byk blackhead & guna skrub oat... Lepas buat skrub rasa licin kat hidung tu." (Cik A) . Tunggu apa lagi, terus whatsapp 017-017113 kalau nak hidung licin jugak. . #sauporreview  #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul 
-11/3/17-
Amaran! Ini bukan gula-gula,
Walaupun rupa bentuknya yang cute miut dan warna warninya ianya .
.
SABUN yang mampu menyelesaikan masalah kulit anda! Terdapat 6 jenis sabun cute ini. Sesuai untuk dimuka dan dibadan. 😍😍😍
.
Bebas SLeS, Paraben dan merkuri, sangat selamat untuk digunakan. 😘
.
.
AWAS! Bukan untuk dimakan 😎😎😎
For more detail :
πŸ“² DM/PM/WA 017-7017113 .
.
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #sayajualsabun #sabun #sabunmurah
-11/3/17- Amaran! Ini bukan gula-gula, Walaupun rupa bentuknya yang cute miut dan warna warninya ianya . . SABUN yang mampu menyelesaikan masalah kulit anda! Terdapat 6 jenis sabun cute ini. Sesuai untuk dimuka dan dibadan. 😍😍😍 . Bebas SLeS, Paraben dan merkuri, sangat selamat untuk digunakan. 😘 . . AWAS! Bukan untuk dimakan 😎😎😎 For more detail : πŸ“² DM/PM/WA 017-7017113 . . #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute  #sayajualsabun  #sabun  #sabunmurah 
-8/2/17-
Assalamualaikum.Memperkenalkan #SabunCute dari Saupor. 😍😍😍
.
Sabun berbentuk comel ini sangat sesuai untuk masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan whitehead. 😱😱😱
.
.
.
Boleh pilih ikut jenis kesesuaian kulit masing-masing. Nak buat free gift kepada customer pun boleh. πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Mahukan konsultasi percuma : whatApps πŸ“² Cik Nurrul 017-7017113.
.
.
In Sha Allah manna yg mampu saya tolong. 
#teamsaupor #nhmartt #cikNurrul
-8/2/17- Assalamualaikum.Memperkenalkan #SabunCute  dari Saupor. 😍😍😍 . Sabun berbentuk comel ini sangat sesuai untuk masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan whitehead. 😱😱😱 . . . Boleh pilih ikut jenis kesesuaian kulit masing-masing. Nak buat free gift kepada customer pun boleh. πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . . Mahukan konsultasi percuma : whatApps πŸ“² Cik Nurrul 017-7017113. . . In Sha Allah manna yg mampu saya tolong. #teamsaupor  #nhmartt  #cikNurrul