an online Instagram web viewer

#ciknurrul medias

Photos

Stok sabun cute yang bakal berlepas ke Sarawak.
😍😍😍
.
Jauh sabun cute terbang. .
.
Ramai yang suka dan cuba sabun cute. Rasai manfaat sabun cute. .
Siapa2 yang nak order, jom pm/dm/wa Nurrul 017-7017117. 😎
.
.
#tqcustomer #dropshipwanted #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #sabun #kayumanis #oat #kopi #delima #tomato #madu #supernatural #organik
Kenali punca blackhead dan whitehead di muka anda. 😎😎😎
.
.
Baru boleh atasinya.
#sabuncute #teamsaupor #nhmartt #ciknurrul
Alhamdulillah.  7 botol #dexandraperfume ini sudah bertuan 😍😍😍.
.
.
Semestinya pilihan yang bijak dengan dexandra.Wangian setanding antarabangsa. .
.
Dengan zaman ekonomi kita yg tak menduga ini. Kena belajar jimat2 tapi tetap nak sedap bau yang menghidu.
Takpe. Dexandra perfume kan ada. πŸ˜‰
.
.
Ingat minyak wangi, ingat dexandra ❀❀❀
Mengapa bayar lebih untuk bau yang sama? 
#dexandra #sayajualdexandra #nhmartt #ciknurrul
Alhamdulillah. 7 botol #dexandraperfume  ini sudah bertuan 😍😍😍. . . Semestinya pilihan yang bijak dengan dexandra.Wangian setanding antarabangsa. . . Dengan zaman ekonomi kita yg tak menduga ini. Kena belajar jimat2 tapi tetap nak sedap bau yang menghidu. Takpe. Dexandra perfume kan ada. πŸ˜‰ . . Ingat minyak wangi, ingat dexandra ❀❀❀ Mengapa bayar lebih untuk bau yang sama? #dexandra  #sayajualdexandra  #nhmartt  #ciknurrul 
"CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT"
.
.
Semestinya bahan2 yang dipilih adalah yg terbaik untuk luar dan dalaman kesihatan kulit muka.
.
.
3 cara simple harian yg boleh dilakukan :
1. Cuci muka dengan sabun yg bebas kimia.
2. Sapukan aloe vera @ pelembap muka yg sesuai dgn kulit muka kita.
3. Tempek muka dengan bedak compact.
.
.
"Simple dan Selamat" 😚
Komen "wow" kalau anda setuju.
.
.
.
Ada siapa2 nak cuba sabun cute dari saupor? Jom dm/pm/wa Nurrul 017-7017113.
#nhmartt #sabuncute #sabun #madu #kopi #delima  #oat #tomato #kayumanis #simplynatural #ciknurrul
"CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT" . . Semestinya bahan2 yang dipilih adalah yg terbaik untuk luar dan dalaman kesihatan kulit muka. . . 3 cara simple harian yg boleh dilakukan : 1. Cuci muka dengan sabun yg bebas kimia. 2. Sapukan aloe vera @ pelembap muka yg sesuai dgn kulit muka kita. 3. Tempek muka dengan bedak compact. . . "Simple dan Selamat" 😚 Komen "wow" kalau anda setuju. . . . Ada siapa2 nak cuba sabun cute dari saupor? Jom dm/pm/wa Nurrul 017-7017113. #nhmartt  #sabuncute  #sabun  #madu  #kopi  #delima  #oat  #tomato  #kayumanis  #simplynatural  #ciknurrul 
PETUA KULIT LEMBAP
=================
.
.
Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel .
.
Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit. .
.
.
Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu.  Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung😊.
.
.
.
#nhmartt #teamsaupor #sabuncute #sabun #madu #ciknurrul #tipskecantikan
PETUA KULIT LEMBAP ================= . . Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel . . Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit. . . . Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu. Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung😊. . . . #nhmartt  #teamsaupor  #sabuncute  #sabun  #madu  #ciknurrul  #tipskecantikan 
Cara membuat masker wajah menggunakan manjakani
.
1. Ambil 1 sudu kecil serbuk manjakani(terpulang kepada anda sebenarnya). .
2.Campurkan dengan air seolah-olah anda ingin memakai bedak sejuk. .
3. Pastikan tak terlalu pekat dan terlalu cair .
4. Sapu ke seluruh wajah anda. .
5.Biarkan ia betul-betul kering.
.
6. Selepas itu, bilas dengan air bersih. .
7.Jika masalah muka anda teruk, sapulah setiap hari.
.
8. Jika hanya untuk penjagaan sahaja, tiga kali seminggu sudah memadai.
.
Dapatkan detox face mask yang diperbuat dari 100% manjakani asli. Komen "nak " 😊
.
.
.
#serbukmanjakani #detoxfacemask #nhmartt #ciknurrul
Cara membuat masker wajah menggunakan manjakani . 1. Ambil 1 sudu kecil serbuk manjakani(terpulang kepada anda sebenarnya). . 2.Campurkan dengan air seolah-olah anda ingin memakai bedak sejuk. . 3. Pastikan tak terlalu pekat dan terlalu cair . 4. Sapu ke seluruh wajah anda. . 5.Biarkan ia betul-betul kering. . 6. Selepas itu, bilas dengan air bersih. . 7.Jika masalah muka anda teruk, sapulah setiap hari. . 8. Jika hanya untuk penjagaan sahaja, tiga kali seminggu sudah memadai. . Dapatkan detox face mask yang diperbuat dari 100% manjakani asli. Komen "nak " 😊 . . . #serbukmanjakani  #detoxfacemask  #nhmartt  #ciknurrul 
AWAS! Ini bukan gula2 ya. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
.
KECIL KECIL CILI PADI. 
Walaupun saiznya kecil 10gram, tapi mampu menjaga dan merawat kulit uolls. Terdapat 6 jenis sabun cute yg menyelesaikan masalah kulit muka anda.
.
.
.
Takutlah nak pakai yg bukan2.
Ehh,tak2 Bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. Sesuai digunakan kerana bebas paraben,Sles dan merkuri serta bahan2 kimia yang berbahaya.
.
.
.
017-7017113 Nurrul untuk details. 😘 .
.
.
#nhmartt #sabuncute #ciknurrul #sabunmuka #sabunmandi #supernatural
AWAS! Ini bukan gula2 ya. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . . . KECIL KECIL CILI PADI. Walaupun saiznya kecil 10gram, tapi mampu menjaga dan merawat kulit uolls. Terdapat 6 jenis sabun cute yg menyelesaikan masalah kulit muka anda. . . . Takutlah nak pakai yg bukan2. Ehh,tak2 Bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. Sesuai digunakan kerana bebas paraben,Sles dan merkuri serta bahan2 kimia yang berbahaya. . . . 017-7017113 Nurrul untuk details. 😘 . . . #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul  #sabunmuka  #sabunmandi  #supernatural 
Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut. .
.
Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt. .
.
Buat masker selama 30minit. 
Dan bilas. .
.
. 
Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor). Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. 😊
.
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #sabunkopi #kopi #simplynatural
Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut. . . Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt. . . Buat masker selama 30minit. Dan bilas. . . . Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor). Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. 😊 . #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute  #sabunkopi  #kopi  #simplynatural 
Jika pernah pakai produk merkuri, jangan terus tukar ke produk baru walaupun organik.

Mesti rehatkan muka dulu, biar kesan merkuri tu hilang. Supaya anda tak salahkan produk baru tu jika ada kesan lain.

Cara mudah.

1. Cuci muka dengan air suam sahaja.

2. Buat masker dengan hampas teh.

3. Buat toner guna air kelapa. Celup kan kapas dan sapu.

4. Sapu aloe vera gel.

Moga bermanfaat. .
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #simplynatural
Jika pernah pakai produk merkuri, jangan terus tukar ke produk baru walaupun organik. Mesti rehatkan muka dulu, biar kesan merkuri tu hilang. Supaya anda tak salahkan produk baru tu jika ada kesan lain. Cara mudah. 1. Cuci muka dengan air suam sahaja. 2. Buat masker dengan hampas teh. 3. Buat toner guna air kelapa. Celup kan kapas dan sapu. 4. Sapu aloe vera gel. Moga bermanfaat. . #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute  #simplynatural 
-30/03/17-
Merah mak ngah!!! Semerah tomato yang ranum masaknya. Warna dia buat kita rasa lapar bila melihatnya 😎😎😎 .
.
Hi!! Nama saya sabun tomato. Sy diperbuat daripada tomato+ pewarna yg dibenarkan + glycerin oil. Saya kecil namun mampu in sha Allah menyelesaikan masalah kulit anda.
.
.
Masalah kulit yg sabun tomato boleh atasi ialah:
βœ” Mengecilkan pori2
βœ” Mengecutkan jerawat
βœ” Mengurangkan minyak di muka
βœ” kulit lebih halus dan mulus. .
.
Jangan percaya, buat aja 😎😎😎
Sekali cuba pasti jatuh cinta.
πŸ“² 017-7017113 untk lebih details tentang sabun cute.
.
.
#sabun #sabuncute #teamsaupor #nhmartt #sabuntomato #sabunmalaysiamurah #sabunmuka #sabunmandi #sabunbebaskimia #ciknurrul
-30/03/17- Merah mak ngah!!! Semerah tomato yang ranum masaknya. Warna dia buat kita rasa lapar bila melihatnya 😎😎😎 . . Hi!! Nama saya sabun tomato. Sy diperbuat daripada tomato+ pewarna yg dibenarkan + glycerin oil. Saya kecil namun mampu in sha Allah menyelesaikan masalah kulit anda. . . Masalah kulit yg sabun tomato boleh atasi ialah: βœ” Mengecilkan pori2 βœ” Mengecutkan jerawat βœ” Mengurangkan minyak di muka βœ” kulit lebih halus dan mulus. . . Jangan percaya, buat aja 😎😎😎 Sekali cuba pasti jatuh cinta. πŸ“² 017-7017113 untk lebih details tentang sabun cute. . . #sabun  #sabuncute  #teamsaupor  #nhmartt  #sabuntomato  #sabunmalaysiamurah  #sabunmuka  #sabunmandi  #sabunbebaskimia  #ciknurrul 
-28/03/17-
Wah!!! Cantikknya sabun berbentuk BINTANG 🌟🌟🌟 Geram sgt2 so kiut. 😍
.
.
Hi!! Nama saya sabun kayu manis. Sy diperbuat daripada kayu manis + madu + glycerin oil. Saya kecil namun mampu in sha Allah menyelesaikan masalah kulit anda.
.
.
Masalah kulit yg saya boleh atasi ialah:
βœ” Merawat parut βœ” Merawat jerawat
βœ” Mengurangkan minyak di muka
βœ” kulit lebih halus dan mulus. .
.
Jangan percaya, buat aja 😎😎😎
Sekali cuba pasti jatuh cinta.
πŸ“² 017-7017113 untk lebih details tentang sabun cute.
.
.
#sabun #sabuncute #teamsaupor #nhmartt #sabunkayumanis #sabunmalaysiamurah #sabunmuka #sabunmandi #sabunbebaskimia #ciknurrul
-28/03/17- Wah!!! Cantikknya sabun berbentuk BINTANG 🌟🌟🌟 Geram sgt2 so kiut. 😍 . . Hi!! Nama saya sabun kayu manis. Sy diperbuat daripada kayu manis + madu + glycerin oil. Saya kecil namun mampu in sha Allah menyelesaikan masalah kulit anda. . . Masalah kulit yg saya boleh atasi ialah: βœ” Merawat parut βœ” Merawat jerawat βœ” Mengurangkan minyak di muka βœ” kulit lebih halus dan mulus. . . Jangan percaya, buat aja 😎😎😎 Sekali cuba pasti jatuh cinta. πŸ“² 017-7017113 untk lebih details tentang sabun cute. . . #sabun  #sabuncute  #teamsaupor  #nhmartt  #sabunkayumanis  #sabunmalaysiamurah  #sabunmuka  #sabunmandi  #sabunbebaskimia  #ciknurrul 
Salam rejab. Mari manfaatkan bulan yang mulia ini semoga allah berkati kita dan sampaikan kita di bulan ramadhan.

#nhmartt  #sabuncute #CikNurrul
Salam rejab. Mari manfaatkan bulan yang mulia ini semoga allah berkati kita dan sampaikan kita di bulan ramadhan. #nhmartt  #sabuncute  #CikNurrul 
-25/3/17-

#sauporreview
.
.
Jerawat kecut dalam 5 hari saja.
Seronoknya. Tak sempat dia nak berkhemah lama2. 😍😍😍
.
Yelah, sabun madu fungsinya adalah melembabkan kulit dan merawat jerawat. 😎😎😎
.
.
NH pun pakai sabun madu ini. Yepp memang kejap aje jerawat tu datang. Best juga sebab pipi kita lembut aje macam baby. Yang paling penting kulit berminyak kurang. Sbb tu jerawat tak boleh hidup lama2.
.
.
#nhmartt #sabun #sabuncute #teamsaupor #ciknurrul
-25/3/17- #sauporreview  . . Jerawat kecut dalam 5 hari saja. Seronoknya. Tak sempat dia nak berkhemah lama2. 😍😍😍 . Yelah, sabun madu fungsinya adalah melembabkan kulit dan merawat jerawat. 😎😎😎 . . NH pun pakai sabun madu ini. Yepp memang kejap aje jerawat tu datang. Best juga sebab pipi kita lembut aje macam baby. Yang paling penting kulit berminyak kurang. Sbb tu jerawat tak boleh hidup lama2. . . #nhmartt  #sabun  #sabuncute  #teamsaupor  #ciknurrul 
-24/3/17-
Comelnya sabun cute kayu manis ni bila susun banyak2 macam ni, berbunga2 hati melihatnya. πŸ’πŸ’πŸ’
.
.
Dan......
.
.
Comel lagi bila anda gunakannya sebagai pencuci muka. 😍😍😍
.
.
Kayu manis merawat masalah kulit dimana ianya mengurangkan minyak dimuka, melembutkan kulit dan merawat jerawat.
.
Jangan percaya, buat dulu πŸ˜‰
Jom kita pakai sabun cute bebas SLeS, paraben dan merkuri.
.
Order di πŸ“²πŸ“± 017-7017113 dengan menaip "KAYU MANIS".
#nhmartt #sabuncute #saupor #sabunmurah #sabun #sabunmurahmalaysia  #ciknurrul
-24/3/17- Comelnya sabun cute kayu manis ni bila susun banyak2 macam ni, berbunga2 hati melihatnya. πŸ’πŸ’πŸ’ . . Dan...... . . Comel lagi bila anda gunakannya sebagai pencuci muka. 😍😍😍 . . Kayu manis merawat masalah kulit dimana ianya mengurangkan minyak dimuka, melembutkan kulit dan merawat jerawat. . Jangan percaya, buat dulu πŸ˜‰ Jom kita pakai sabun cute bebas SLeS, paraben dan merkuri. . Order di πŸ“²πŸ“± 017-7017113 dengan menaip "KAYU MANIS". #nhmartt  #sabuncute  #saupor  #sabunmurah  #sabun  #sabunmurahmalaysia  #ciknurrul 
Kecil kecil cili padi, Walaupun kecil tapi berkualiti. 😍😍😍
.
Itulah yang Customer kami cakap bila dah cuba sabun cute ni.
.
.
Lebih lebih lagi sabun oat. Boleh buat skrub dan menanggalkan blackhead di wajah. Lembut je pipi lepas cuci. Asyik dipegang2 aje pipi tu. ☺☺☺
. .
"Wow terbaik sabun cute ni kan, saya pun byk blackhead & guna skrub oat...
Lepas buat skrub rasa licin kat hidung tu." (Cik A)
.
Tunggu apa lagi, terus whatsapp 017-017113 kalau nak hidung licin jugak.
.
#sauporreview #teamsaupor #nhmartt #sabuncute #ciknurrul
Kecil kecil cili padi, Walaupun kecil tapi berkualiti. 😍😍😍 . Itulah yang Customer kami cakap bila dah cuba sabun cute ni. . . Lebih lebih lagi sabun oat. Boleh buat skrub dan menanggalkan blackhead di wajah. Lembut je pipi lepas cuci. Asyik dipegang2 aje pipi tu. ☺☺☺ . . "Wow terbaik sabun cute ni kan, saya pun byk blackhead & guna skrub oat... Lepas buat skrub rasa licin kat hidung tu." (Cik A) . Tunggu apa lagi, terus whatsapp 017-017113 kalau nak hidung licin jugak. . #sauporreview  #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul 
-11/3/17-
Amaran! Ini bukan gula-gula,
Walaupun rupa bentuknya yang cute miut dan warna warninya ianya .
.
SABUN yang mampu menyelesaikan masalah kulit anda! Terdapat 6 jenis sabun cute ini. Sesuai untuk dimuka dan dibadan. 😍😍😍
.
Bebas SLeS, Paraben dan merkuri, sangat selamat untuk digunakan. 😘
.
.
AWAS! Bukan untuk dimakan 😎😎😎
For more detail :
πŸ“² DM/PM/WA 017-7017113 .
.
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #sayajualsabun #sabun #sabunmurah
-11/3/17- Amaran! Ini bukan gula-gula, Walaupun rupa bentuknya yang cute miut dan warna warninya ianya . . SABUN yang mampu menyelesaikan masalah kulit anda! Terdapat 6 jenis sabun cute ini. Sesuai untuk dimuka dan dibadan. 😍😍😍 . Bebas SLeS, Paraben dan merkuri, sangat selamat untuk digunakan. 😘 . . AWAS! Bukan untuk dimakan 😎😎😎 For more detail : πŸ“² DM/PM/WA 017-7017113 . . #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute  #sayajualsabun  #sabun  #sabunmurah 
-8/2/17-
Assalamualaikum.Memperkenalkan #SabunCute dari Saupor. 😍😍😍
.
Sabun berbentuk comel ini sangat sesuai untuk masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan whitehead. 😱😱😱
.
.
.
Boleh pilih ikut jenis kesesuaian kulit masing-masing. Nak buat free gift kepada customer pun boleh. πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Mahukan konsultasi percuma : whatApps πŸ“² Cik Nurrul 017-7017113.
.
.
In Sha Allah manna yg mampu saya tolong. 
#teamsaupor #nhmartt #cikNurrul
-8/2/17- Assalamualaikum.Memperkenalkan #SabunCute  dari Saupor. 😍😍😍 . Sabun berbentuk comel ini sangat sesuai untuk masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan whitehead. 😱😱😱 . . . Boleh pilih ikut jenis kesesuaian kulit masing-masing. Nak buat free gift kepada customer pun boleh. πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . . Mahukan konsultasi percuma : whatApps πŸ“² Cik Nurrul 017-7017113. . . In Sha Allah manna yg mampu saya tolong. #teamsaupor  #nhmartt  #cikNurrul