an online Instagram web viewer

#ciknurrul medias

Photos

Sabun kayu manis diperbuat dari madu dan kayu manis.
.
Khasiat madu dan kayu manis dalam sabun ni dapat :
❤ merawat masalah jerawat
❤memudarkan parut jerawat
❤merawat masalah resdung
❤memudarkan jeragat di wajah.
.
Hanya buihkan sabun dan cuci muka selama 2 minit. Setiap hari 2 kali sahaja.
.
Sangat mudah tanpa kesan sampingan yang merosakkan kulit. 
#sabuncute #sabunmuka #kayumanis #nhmartt  #ciknurrul
Sabun kayu manis diperbuat dari madu dan kayu manis. . Khasiat madu dan kayu manis dalam sabun ni dapat : ❤ merawat masalah jerawat ❤memudarkan parut jerawat ❤merawat masalah resdung ❤memudarkan jeragat di wajah. . Hanya buihkan sabun dan cuci muka selama 2 minit. Setiap hari 2 kali sahaja. . Sangat mudah tanpa kesan sampingan yang merosakkan kulit. #sabuncute  #sabunmuka  #kayumanis  #nhmartt  #ciknurrul 
Tips atasi masalah kulit berminyak.
.
Sediakan 2 bahan ni:
1/4 cawan buah strawberry 
1/4 cawan yogurt
.
Campurkan bahan tersebut menjadi paste. Dengan melenyek buah strawberry terlebih dahulu.
.
.
Kemudian sapu ke wajah dengan sekata. .
Biarkan selama 15 minit.
Kemudian bilas.
.
Kalau tak sempat buat tips ni, boleh guna #sabun_cute_tomato untuk atasi masalah kulit berminyak.
#sauporteam #nhmartt #ciknurrul #kulitmukasihat #tipscantik
Tips atasi masalah kulit berminyak. . Sediakan 2 bahan ni: 1/4 cawan buah strawberry 1/4 cawan yogurt . Campurkan bahan tersebut menjadi paste. Dengan melenyek buah strawberry terlebih dahulu. . . Kemudian sapu ke wajah dengan sekata. . Biarkan selama 15 minit. Kemudian bilas. . Kalau tak sempat buat tips ni, boleh guna #sabun_cute_tomato  untuk atasi masalah kulit berminyak. #sauporteam  #nhmartt  #ciknurrul  #kulitmukasihat  #tipscantik 
CLEARANCE STOCK!😱😱😱
.
.
Dexandra perfume sedang mengadakan clearance stock dgn harga yg terlajak murah.
.
Bukan harga biasa-biasa,
Bukan RM65/Rm70
.
.
.
Mai pakai2 pulun grab seberapa banyak botol dexandra untuk stok anda sementara stok maaih ada..
.
.
PANAS!!! 🔥🔥🔥
#dexandraperfume #nhmartt #ciknurrul #formen
CLEARANCE STOCK!😱😱😱 . . Dexandra perfume sedang mengadakan clearance stock dgn harga yg terlajak murah. . Bukan harga biasa-biasa, Bukan RM65/Rm70 . . . Mai pakai2 pulun grab seberapa banyak botol dexandra untuk stok anda sementara stok maaih ada.. . . PANAS!!! 🔥🔥🔥 #dexandraperfume  #nhmartt  #ciknurrul  #formen 
CLEARANCE STOCK!😱😱😱
.
.
Dexandra perfume sedang mengadakan clearance stock dgn harga yg terlajak murah.
.
Bukan harga biasa-biasa,
Bukan RM65/Rm70
.
.
.
Mai pakai2 pulun grab seberapa banyak botol dexandra untuk stok anda sementara stok maaih ada..
.
.
PANAS!!! 🔥🔥🔥
#dexandraperfume #nhmartt #ciknurrul #forwomen
CLEARANCE STOCK!😱😱😱 . . Dexandra perfume sedang mengadakan clearance stock dgn harga yg terlajak murah. . Bukan harga biasa-biasa, Bukan RM65/Rm70 . . . Mai pakai2 pulun grab seberapa banyak botol dexandra untuk stok anda sementara stok maaih ada.. . . PANAS!!! 🔥🔥🔥 #dexandraperfume  #nhmartt  #ciknurrul  #forwomen 
TERBARU DARI SAUPOR!
.
Lavender body scrub mengandungi minyak zaitun. Antara kebaikan minyak zaitun ialah: .
1. Melembapkan dan melembutkan kulit.
.
2. Menanggalkan sel kulit mati .
3. Mencerahkan kulit secara semula jadi
.
4. Mengatasi masalah kulit kering dan bersisik
.
5. Menghilangkan tanda penuaan seperti kedutan.
.
#BodyScrubBySaupor #teamsaupor #nhmartt #ciknurrul
TERBARU DARI SAUPOR! . Lavender body scrub mengandungi minyak zaitun. Antara kebaikan minyak zaitun ialah: . 1. Melembapkan dan melembutkan kulit. . 2. Menanggalkan sel kulit mati . 3. Mencerahkan kulit secara semula jadi . 4. Mengatasi masalah kulit kering dan bersisik . 5. Menghilangkan tanda penuaan seperti kedutan. . #BodyScrubBySaupor  #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul 
CARA SCRUB MUKA PALING MUDAH! 😍
.
Sabun Cute Oat sejenis skrub yang sesuai untuk kulit normal, dan sensitif. .
.
.
Oat merupakan skrub lembut yang tak keringkan kulit. Selain menanggalkan blackhead, boleh hilangkan minyak berlebihan.
.
Dengan penggunaan 3 kali seminggu, kulit jadi halus dan licin.
.
.
Awesome kan? 
#sabuncute #nhmartt #ciknurrul #sabun #oat #sabunmuka #bebaskimia
CARA SCRUB MUKA PALING MUDAH! 😍 . Sabun Cute Oat sejenis skrub yang sesuai untuk kulit normal, dan sensitif. . . . Oat merupakan skrub lembut yang tak keringkan kulit. Selain menanggalkan blackhead, boleh hilangkan minyak berlebihan. . Dengan penggunaan 3 kali seminggu, kulit jadi halus dan licin. . . Awesome kan? #sabuncute  #nhmartt  #ciknurrul  #sabun  #oat  #sabunmuka  #bebaskimia 
Untung siapa yang rajin blend tomato dan sapu ke muka. Ni 3 kebaikan tomato untuk kulit kita.
.
Bagi yang tak sempat nak blend tomato, jom cuba #sabunCute tomato 😊
.
.
.
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #ciknurrul #sabun #bebaskimia
21/08/17 @10:298pm
.
SABUN CUTE SEBAGAI DOORGIFT
.
Pening kepala nak fikir apa doorgift yg sesuai untuk diberikan kepada tetamu anda?
.
.
Sabun cute penyelesainya. Simple, cute dan memberi manfaat kepada si pemakainya. 😍😍😍
.
.
Semestinya pilihan yang bijak! .
Alhamdulillah, sabun cute sebanyak 70biji telah menjadi pilihan customer #sabuncute untuk dijadikan doorgift.
.
.
Terima kasih customer pilih sabun cute sebagai doorgift untuk majlis anda.
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabun #sabuncute #bebaskimia
21/08/17 @10:298pm . SABUN CUTE SEBAGAI DOORGIFT . Pening kepala nak fikir apa doorgift yg sesuai untuk diberikan kepada tetamu anda? . . Sabun cute penyelesainya. Simple, cute dan memberi manfaat kepada si pemakainya. 😍😍😍 . . Semestinya pilihan yang bijak! . Alhamdulillah, sabun cute sebanyak 70biji telah menjadi pilihan customer #sabuncute  untuk dijadikan doorgift. . . Terima kasih customer pilih sabun cute sebagai doorgift untuk majlis anda. #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabun  #sabuncute  #bebaskimia 
Masker untuk kulit berminyak
.
Bahan-bahan:
🍌1 biji pisang
🍯1 sudu teh madu
🍋Beberapa titis jus lemon
.
CARANYA:
1. Lenyekkan sebiji pisang
2. campurkan dengan 1 sudu madu
3. tambah beberapa titis jus lemon
4. sapu ke seluruh muka 
5. buat masker hingga 15 minit 
6. bilas dengan air sejuk
.
#tipskecantikan
#sabuncute #nhmartt #ciknurrul
Masker untuk kulit berminyak . Bahan-bahan: 🍌1 biji pisang 🍯1 sudu teh madu 🍋Beberapa titis jus lemon . CARANYA: 1. Lenyekkan sebiji pisang 2. campurkan dengan 1 sudu madu 3. tambah beberapa titis jus lemon 4. sapu ke seluruh muka 5. buat masker hingga 15 minit 6. bilas dengan air sejuk . #tipskecantikan  #sabuncute  #nhmartt  #ciknurrul 
"HILANGKAN EYE BAG"
Cara mudah rawat eye bag bawah mata.
.
.
1. Sejukkan sudu besi dengan rendam dalam ais.
.
2. Tekap pada mata (bahagian bulatnya tu)
.
3. Biar sampai sudu jadi suam.
.
4. Celup balik dalam ais tadi.
.
5. Ulang langkah beberapa kali.
.
Selamat mencuba...
.
.
#teamsaupor #sabuncute #nhmartt #ciknurrul #sabunkopi #sabunmuka #tipscantik
"HILANGKAN EYE BAG" Cara mudah rawat eye bag bawah mata. . . 1. Sejukkan sudu besi dengan rendam dalam ais. . 2. Tekap pada mata (bahagian bulatnya tu) . 3. Biar sampai sudu jadi suam. . 4. Celup balik dalam ais tadi. . 5. Ulang langkah beberapa kali. . Selamat mencuba... . . #teamsaupor  #sabuncute  #nhmartt  #ciknurrul  #sabunkopi  #sabunmuka  #tipscantik 
"5 Petua Hilangkan Eye Bag"
.
1. Hirisan timun
Potong timun bulat2, dan letakkan atas kelompak mata. Dapat legakan mata yang lesu.
.
2. Serbuk kopi
Larutkan sedikit serbuk kopi dalam minyak zaitun. Sapu di bawah mata.
.
3.Uncang Teh
Gunakan uncang teh yang dah direndam air panas. Amalkan setiap malam, letak atas kelompak mata, bawah mata
.
4. Minum air kosong secukupnya
Penting supaya hidrasi badan berlaku dengan baik. Dan elakkan badan kurang air .
.
5.Putih Telur
Sapukan sedikit putih telur pada bahagian bawah mata. Biarkan selama 20 minit sebelum dibilas dengan air bersih. Cara ini bukan saja merawat eyebag, namun akan buatkan mata semakin segar.
.
Ps: sabun cute KOPI dapat bantu hilangkan eyebag. 
Jom cuba sabun Cute Kopi 😎😎😎
#tipskecantikan #eyebag #macampanda
#sabuncute #nhmartt #ciknurrul #sabunkopi
"5 Petua Hilangkan Eye Bag" . 1. Hirisan timun Potong timun bulat2, dan letakkan atas kelompak mata. Dapat legakan mata yang lesu. . 2. Serbuk kopi Larutkan sedikit serbuk kopi dalam minyak zaitun. Sapu di bawah mata. . 3.Uncang Teh Gunakan uncang teh yang dah direndam air panas. Amalkan setiap malam, letak atas kelompak mata, bawah mata . 4. Minum air kosong secukupnya Penting supaya hidrasi badan berlaku dengan baik. Dan elakkan badan kurang air . . 5.Putih Telur Sapukan sedikit putih telur pada bahagian bawah mata. Biarkan selama 20 minit sebelum dibilas dengan air bersih. Cara ini bukan saja merawat eyebag, namun akan buatkan mata semakin segar. . Ps: sabun cute KOPI dapat bantu hilangkan eyebag. Jom cuba sabun Cute Kopi 😎😎😎 #tipskecantikan  #eyebag  #macampanda  #sabuncute  #nhmartt  #ciknurrul  #sabunkopi 
ELAKKAN MAKANAN BERGULA.
.
.
.Makanan bergula ni punca jerawat mudah tumbuh di muka. Jadi, kurangkan gula dalam makanan dan minuman. In shaa Allah dapat atasi masalah jerawat. .
.
Selain menggunakan produk yang sesuai, gaya pemakanan kita pun penting untuk dapat kulit yang sihat.
.
.

Nak produk natural, untuk masalah jerawat boleh try sabun kayu manis. Memang khas untuk rawat jerawat.
.
.
#tipscantik #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #bebaskimia #bebasjerawat
ELAKKAN MAKANAN BERGULA. . . .Makanan bergula ni punca jerawat mudah tumbuh di muka. Jadi, kurangkan gula dalam makanan dan minuman. In shaa Allah dapat atasi masalah jerawat. . . Selain menggunakan produk yang sesuai, gaya pemakanan kita pun penting untuk dapat kulit yang sihat. . . Nak produk natural, untuk masalah jerawat boleh try sabun kayu manis. Memang khas untuk rawat jerawat. . . #tipscantik  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute  #bebaskimia  #bebasjerawat 
Pakai cuba2 pun lama-lama boleh jatuh cinta. 😍😍😍
.
.
Mula2 pandang jatuh cinta dengan bentuknya yang cute. Sebab tu nama dia sabun cute. 
Ada yg geram nak makan lah, nak simpan buat perhiasa aje pun ada 😂😂
.
Lepas tu pakai, jatuh cinta pulak dengan keberkesanannya..
.
Dari mencuba terus tertawan. 😍😍😍
Ramai dah customer NH macam tu.
.
Uolls yg lain, tak nak ke? 
#sabuncute #nhmartt #ciknurrul #sabun #kayumanis #delima #tomato #oat #kopi
Pakai cuba2 pun lama-lama boleh jatuh cinta. 😍😍😍 . . Mula2 pandang jatuh cinta dengan bentuknya yang cute. Sebab tu nama dia sabun cute. Ada yg geram nak makan lah, nak simpan buat perhiasa aje pun ada 😂😂 . Lepas tu pakai, jatuh cinta pulak dengan keberkesanannya.. . Dari mencuba terus tertawan. 😍😍😍 Ramai dah customer NH macam tu. . Uolls yg lain, tak nak ke? #sabuncute  #nhmartt  #ciknurrul  #sabun  #kayumanis  #delima  #tomato  #oat  #kopi 
Salam Ramadhan Kareem yg ke6.
Belanja testimoni #sabuncute #kayumanis harini. 😍😍😍
.
.
Penangan kayu manis ni menang 👍👍👍
.
Confirm tak menyesal.
Korunk dh cuba?

#nhmartt #teamsaupor #ciknurrul #sauporreview
Selamat pagi warga instagram! 
Tengah buat apa tu uollss? 👀
.
.
Salam Ramadhan Kareem yang ke4.
.
RM100 untuk 2 botol perfume dexandra promosi sempena ramadhan/raya.
.
Jangan lepaskan peluang ini untuk memliki perfume kegemaran anda. 😍😍😍
.
Boleh terus Wa/Dm ke
📲 017-7017113 Nurrul
📲 017-7017113 Nurrul
📲 017-7017113 Nurrul
Untuk order.
#dexandraperfume #promosiramadhan #promosiraya #nhmartt #sabuncute #ciknurrul
Selamat pagi warga instagram! Tengah buat apa tu uollss? 👀 . . Salam Ramadhan Kareem yang ke4. . RM100 untuk 2 botol perfume dexandra promosi sempena ramadhan/raya. . Jangan lepaskan peluang ini untuk memliki perfume kegemaran anda. 😍😍😍 . Boleh terus Wa/Dm ke 📲 017-7017113 Nurrul 📲 017-7017113 Nurrul 📲 017-7017113 Nurrul Untuk order. #dexandraperfume  #promosiramadhan  #promosiraya  #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul 
Stok sabun cute yang bakal berlepas ke Sarawak.
😍😍😍
.
Jauh sabun cute terbang. .
.
Ramai yang suka dan cuba sabun cute. Rasai manfaat sabun cute. .
Siapa2 yang nak order, jom pm/dm/wa Nurrul 017-7017117. 😎
.
.
#tqcustomer #dropshipwanted #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #sabun #kayumanis #oat #kopi #delima #tomato #madu #supernatural #organik
Kenali punca blackhead dan whitehead di muka anda. 😎😎😎
.
.
Baru boleh atasinya.
#sabuncute #teamsaupor #nhmartt #ciknurrul
Alhamdulillah.  7 botol #dexandraperfume ini sudah bertuan 😍😍😍.
.
.
Semestinya pilihan yang bijak dengan dexandra.Wangian setanding antarabangsa. .
.
Dengan zaman ekonomi kita yg tak menduga ini. Kena belajar jimat2 tapi tetap nak sedap bau yang menghidu.
Takpe. Dexandra perfume kan ada. 😉
.
.
Ingat minyak wangi, ingat dexandra ❤❤❤
Mengapa bayar lebih untuk bau yang sama? 
#dexandra #sayajualdexandra #nhmartt #ciknurrul
Alhamdulillah. 7 botol #dexandraperfume  ini sudah bertuan 😍😍😍. . . Semestinya pilihan yang bijak dengan dexandra.Wangian setanding antarabangsa. . . Dengan zaman ekonomi kita yg tak menduga ini. Kena belajar jimat2 tapi tetap nak sedap bau yang menghidu. Takpe. Dexandra perfume kan ada. 😉 . . Ingat minyak wangi, ingat dexandra ❤❤❤ Mengapa bayar lebih untuk bau yang sama? #dexandra  #sayajualdexandra  #nhmartt  #ciknurrul 
"CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT"
.
.
Semestinya bahan2 yang dipilih adalah yg terbaik untuk luar dan dalaman kesihatan kulit muka.
.
.
3 cara simple harian yg boleh dilakukan :
1. Cuci muka dengan sabun yg bebas kimia.
2. Sapukan aloe vera @ pelembap muka yg sesuai dgn kulit muka kita.
3. Tempek muka dengan bedak compact.
.
.
"Simple dan Selamat" 😚
Komen "wow" kalau anda setuju.
.
.
.
Ada siapa2 nak cuba sabun cute dari saupor? Jom dm/pm/wa Nurrul 017-7017113.
#nhmartt #sabuncute #sabun #madu #kopi #delima  #oat #tomato #kayumanis #simplynatural #ciknurrul
"CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT" . . Semestinya bahan2 yang dipilih adalah yg terbaik untuk luar dan dalaman kesihatan kulit muka. . . 3 cara simple harian yg boleh dilakukan : 1. Cuci muka dengan sabun yg bebas kimia. 2. Sapukan aloe vera @ pelembap muka yg sesuai dgn kulit muka kita. 3. Tempek muka dengan bedak compact. . . "Simple dan Selamat" 😚 Komen "wow" kalau anda setuju. . . . Ada siapa2 nak cuba sabun cute dari saupor? Jom dm/pm/wa Nurrul 017-7017113. #nhmartt  #sabuncute  #sabun  #madu  #kopi  #delima  #oat  #tomato  #kayumanis  #simplynatural  #ciknurrul 
PETUA KULIT LEMBAP
=================
.
.
Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel .
.
Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit. .
.
.
Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu.  Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung😊.
.
.
.
#nhmartt #teamsaupor #sabuncute #sabun #madu #ciknurrul #tipskecantikan
PETUA KULIT LEMBAP ================= . . Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel . . Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit. . . . Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu. Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung😊. . . . #nhmartt  #teamsaupor  #sabuncute  #sabun  #madu  #ciknurrul  #tipskecantikan 
Cara membuat masker wajah menggunakan manjakani
.
1. Ambil 1 sudu kecil serbuk manjakani(terpulang kepada anda sebenarnya). .
2.Campurkan dengan air seolah-olah anda ingin memakai bedak sejuk. .
3. Pastikan tak terlalu pekat dan terlalu cair .
4. Sapu ke seluruh wajah anda. .
5.Biarkan ia betul-betul kering.
.
6. Selepas itu, bilas dengan air bersih. .
7.Jika masalah muka anda teruk, sapulah setiap hari.
.
8. Jika hanya untuk penjagaan sahaja, tiga kali seminggu sudah memadai.
.
Dapatkan detox face mask yang diperbuat dari 100% manjakani asli. Komen "nak " 😊
.
.
.
#serbukmanjakani #detoxfacemask #nhmartt #ciknurrul
Cara membuat masker wajah menggunakan manjakani . 1. Ambil 1 sudu kecil serbuk manjakani(terpulang kepada anda sebenarnya). . 2.Campurkan dengan air seolah-olah anda ingin memakai bedak sejuk. . 3. Pastikan tak terlalu pekat dan terlalu cair . 4. Sapu ke seluruh wajah anda. . 5.Biarkan ia betul-betul kering. . 6. Selepas itu, bilas dengan air bersih. . 7.Jika masalah muka anda teruk, sapulah setiap hari. . 8. Jika hanya untuk penjagaan sahaja, tiga kali seminggu sudah memadai. . Dapatkan detox face mask yang diperbuat dari 100% manjakani asli. Komen "nak " 😊 . . . #serbukmanjakani  #detoxfacemask  #nhmartt  #ciknurrul 
AWAS! Ini bukan gula2 ya. 😂😂😂
.
.
.
KECIL KECIL CILI PADI. 
Walaupun saiznya kecil 10gram, tapi mampu menjaga dan merawat kulit uolls. Terdapat 6 jenis sabun cute yg menyelesaikan masalah kulit muka anda.
.
.
.
Takutlah nak pakai yg bukan2.
Ehh,tak2 Bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. Sesuai digunakan kerana bebas paraben,Sles dan merkuri serta bahan2 kimia yang berbahaya.
.
.
.
017-7017113 Nurrul untuk details. 😘 .
.
.
#nhmartt #sabuncute #ciknurrul #sabunmuka #sabunmandi #supernatural
AWAS! Ini bukan gula2 ya. 😂😂😂 . . . KECIL KECIL CILI PADI. Walaupun saiznya kecil 10gram, tapi mampu menjaga dan merawat kulit uolls. Terdapat 6 jenis sabun cute yg menyelesaikan masalah kulit muka anda. . . . Takutlah nak pakai yg bukan2. Ehh,tak2 Bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. Sesuai digunakan kerana bebas paraben,Sles dan merkuri serta bahan2 kimia yang berbahaya. . . . 017-7017113 Nurrul untuk details. 😘 . . . #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul  #sabunmuka  #sabunmandi  #supernatural 
Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut. .
.
Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt. .
.
Buat masker selama 30minit. 
Dan bilas. .
.
. 
Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor). Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. 😊
.
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #sabunkopi #kopi #simplynatural
Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut. . . Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt. . . Buat masker selama 30minit. Dan bilas. . . . Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor). Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. 😊 . #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute  #sabunkopi  #kopi  #simplynatural