an online Instagram web viewer

#cinematic medias

Photos

Thanks for everything, words cant describe what all of you did for my day! With all the suprises and cakes. 
A big shout out to wafri, fifi and dur for one of the best gift ever!

CR: @wafrijefri @nwafiy and @duratulains 
#birthdaygift #birthday #videography #video #cinematic #danang #hoian #danangcity #lantern #colourfull #23september #teachersday #supportlokal #bwn #bandarkuceria #bruneidarussalam #brunei #vietnam #fpt
Saya sangat mengucapkan terimakasih sebesar-besarnya kepada pihak Bidang Kemahasiswaan FKIP UNIB atas kesempatan yang luar biasa ini. Menjadi Pemateri adalah sebuah kebanggaan tersendiri untuk saya dan pasti saya selalu senang bisa membagikan ilmu saya & belajar bersama
.
[PELATIHAN DESAIN GRAFISH MAHASISWA FKIP UNIB]
.
Terimakasih kepada teman-teman mahasiswa/i FKIP UNIB yang telah hadir di pelatihan desain ini. Semoga apa yang telah kita pelajari bersama dpat berguna. Terus dipelajari desainnya guys..
.
.
Keep ON IT & Stay Positive.
.
.
@unibcorner @bem_kbm_unib @unibkita
#unibkita #unibcorner #anakunib #unib #speakers #desaingrafish #graphicdesignschool #graphicdesign #design #designcreator #creativepeople #creator #creative #good #cool #boy #experience #videomaker #vidgram #videoeditor #editor #cinematography #cinematic #coolvideo #bestmomment #bestday #alwayslearn
Saya sangat mengucapkan terimakasih sebesar-besarnya kepada pihak Bidang Kemahasiswaan FKIP UNIB atas kesempatan yang luar biasa ini. Menjadi Pemateri adalah sebuah kebanggaan tersendiri untuk saya dan pasti saya selalu senang bisa membagikan ilmu saya & belajar bersama . [PELATIHAN DESAIN GRAFISH MAHASISWA FKIP UNIB] . Terimakasih kepada teman-teman mahasiswa/i FKIP UNIB yang telah hadir di pelatihan desain ini. Semoga apa yang telah kita pelajari bersama dpat berguna. Terus dipelajari desainnya guys.. . . Keep ON IT & Stay Positive. . . @unibcorner @bem_kbm_unib @unibkita #unibkita  #unibcorner  #anakunib  #unib  #speakers  #desaingrafish  #graphicdesignschool  #graphicdesign  #design  #designcreator  #creativepeople  #creator  #creative  #good  #cool  #boy  #experience  #videomaker  #vidgram  #videoeditor  #editor  #cinematography  #cinematic  #coolvideo  #bestmomment  #bestday  #alwayslearn 
Nihh, buat anak rantau yg kangen sama jalan jalan di pangkalanbun 😁 gak semua jalan sih yg ada diframe, tapi mungkin cukup untuk melepas rindu. 😊
🎵 : @rindukampungseko - Rindu Kampung Seko
.
.
💻 : @bimbimrieadi
🚗 : @ari.nurr 💺 : @zai.ijay
.
.
@infopbun @pangkalanbun310 @klik.kalteng @kobarvidgram #kobar #pangkalanbun #infopbun #cinematic #rindukampungseko #bekobar #kotamanis #kalteng #kobarvidgram #dayak #borneo
Shot ini diambil menggunakan handphone 8 mp

Memang ga sempurna. Tp ini gambaran cinematic shot.  @sabani_kun

@bekvidgram
@indovidgram 
#cinematic #shot #tutorial #handphone #epicshot #video #art #bekvidart #indovidart
"Final Touch" Such a nice lady, making a final adjustment for her outdoor display.
.
.
#portrait #streetportrait #Bronx #NewYork #candid #woman #shop #italian #artist #NYart #LAart #photography #italiana #blackandwhite #store #black #cinematic #streetphotography #Christian #gigi #nyc #NYCart #NYart #LAart #texture #doorway #windows #baskets #gifts #giftshop
I actually love this off-topic set now that I've gotten used to the idea.
Image @davidgilliver
Model @madelyn_winter
#boudoirphotography #boudior #blackandwhite #bnw #glamour #glamourphotography #sensual #beauty #artphotography #lingerie #lingeriemodel #lingeriephotography #hotelroom #intimate #filmnoir #cinematography #cinematic #monochrome
Jessica. 
Photo/ Styling- Kendra Rose 
Hair/MUA- Hillary Ellington
Jessica. Photo/ Styling- Kendra Rose Hair/MUA- Hillary Ellington
Coba-coba berhadiah. 
Masih belajar.
.
Starring : model papan atas
App editing : powerdirector (di playstore ada) 
Bgm : p!nk - good old days
.
.
.
Gausa dilike rapopo, videone didelok karo awakmu ae aku wes sueneng kok. . . 
#video #videography #sinemart #sinematografi #cinematic #cinematography #study #jangandibully #dkv2015 #videoabsurd #pink #p!nk #goodolddays #pink💕 #college #collegelife #dkvmachung #dkv #universitasmachung #umc #machung #universitylife #machunguniversity
Coba-coba berhadiah. Masih belajar. . Starring : model papan atas App editing : powerdirector (di playstore ada) Bgm : p!nk - good old days . . . Gausa dilike rapopo, videone didelok karo awakmu ae aku wes sueneng kok. . . #video  #videography  #sinemart  #sinematografi  #cinematic  #cinematography  #study  #jangandibully  #dkv2015  #videoabsurd  #pink  #p !nk #goodolddays  #pink 💕 #college  #collegelife  #dkvmachung  #dkv  #universitasmachung  #umc  #machung  #universitylife  #machunguniversity 
We have another idiot in the making #cinematic #littlebro #imstupid
THE RETURN
Pasar Baru. July 2017.
Nikon D7200
THE RETURN Pasar Baru. July 2017. Nikon D7200
Kakak ku kau tau aku mempunyai begitu banyak cinta untuk kalian.
kau tahu cinta yang begitu dalam indah dan tak lekang,
cinta yang ingin aku sampaikan beritahu yang aku rasakan bahwa bersama kalian hingga jannahnya adalah impian. Semoga Allah menjaga kalian dalam kebaikan 
Selamat bertambah usia kakak ku tersayang Ummi auliya & Riska arafah .
.
.
Tonton video fullnya di channel youtube. https://youtu.be/0GAgnn5OBoM

#cinematic #cinematography #highlight #brithdaywishes #brithday #wishyouallthebest #chill #mysisters #likemypic #likeforvideo #instavideo #instagood #instapost #instafrime #likepage #likeforlike #like4likes #videos #videography #videoshot #videopost #diaryfauzan #likeafauzan #islampost #hijrah #1muharram
Kakak ku kau tau aku mempunyai begitu banyak cinta untuk kalian. kau tahu cinta yang begitu dalam indah dan tak lekang, cinta yang ingin aku sampaikan beritahu yang aku rasakan bahwa bersama kalian hingga jannahnya adalah impian. Semoga Allah menjaga kalian dalam kebaikan Selamat bertambah usia kakak ku tersayang Ummi auliya & Riska arafah . . . Tonton video fullnya di channel youtube. https://youtu.be/0GAgnn5OBoM #cinematic  #cinematography  #highlight  #brithdaywishes  #brithday  #wishyouallthebest  #chill  #mysisters  #likemypic  #likeforvideo  #instavideo  #instagood  #instapost  #instafrime  #likepage  #likeforlike  #like4likes  #videos  #videography  #videoshot  #videopost  #diaryfauzan  #likeafauzan  #islampost  #hijrah  #1muharram 
jika hidupmu kurang bahagia bersabarlah, karena tuhan telah mempersiapkannya, untuk kamu mendapat kebahagiaan di masa depan.
.
#cinematic #always #foto #photography #pictures #adventure #indonesia #nusantara #awal #happy #enjoy #behappy #more #fun #stay #classic .
.
jangan lupa follow, jika suka jangan lupa follow dan like.
Versi kedua
Abadikan momen berharga anda bersama kami
Bagi anda ingin mengadakan acara apapun
Bisa tanya tanya kesini yah
Mana tau yakan ada abang nya atau adiknya mau bikin acara
.
Photographer : @erlanggaprasadysh @lagalleryphotography 
Videographer : @hendrobastian .
.
.
#weeding #weedingclip #preweed #preweeding #party #cinematic #video #videocinematic #photographer #videographer #canon #medan
«мама!» - 2017. 8/10.
__________
❤«Ты любил не меня, а мою любовь». Не совсем лёгкий для восприятия фильм, однако, сквозь смех, всегда сопровождающий походы в кинотеатр, мы вроде бы смогли уловить ту тонкую и невероятно тяжёлую нить, которую бросил его создатель в руки зрителю.
__________
🏠История: молодая девушка, имеющая небольшие проблемы со здоровьем, но потрясающий запас внутренней энергии, живёт в домике в лесу вместе со своим очень взрослым мужем – писателем, переживающим творческий кризис. Поэтому в то время пока он мучается-страдает от отсутствия вдохновения (мужик, понимаю!), она достраивает и ремонтирует дом, красит стены, обслуживает по полной программе. Впрочем, ничего нового. День за днём. 
В один из таких дней к ним в дом приходит мужчина, ищущий, где остановиться, и начинается, простите, адовый пиздец. 
Весь фильм сопровождается МАКСИМАЛЬНЫМ ДИСКОМФОРТОМ, который можно описать двумя словами – гости пришли. И ты здесь чужая.
__________
💜«Полюбишь ли ты меня, если я буду страдать ради тебя?» Это строчка из книги «Женщины, которые любят слишком сильно», которую я сейчас читаю, и вы знаете, очень мне этот фильм напомнил об этом. Недавно выкладывала в сторис отрывок как раз про страдания, кажется, очень вовремя. Но ведь любовь не страдания, как бы нам это зачастую не преподносилось. Любовь – это обоюдно, это уважение и поддержка. Здесь же всё пронизано болью, болью одной, терпением одной, её решимостью и готовностью вынести ВСЁ. Она делает так много для своего душевного равновесия и для того, чтобы вдохновить мужчину, который в ответ можешь лишь пару раз сказать «Я люблю тебя», а затем положить начало разрухе в доме и в её душе.. и ему всё МАЛО, МАЛО, МАЛО! 
___________
💪"Но ты заслуживаешь большего, чем худшее из того, что ты можешь вытерпеть!" (также из «Женщин»). Она словно кладёт всю себя, постоянно находя внутри сердца ещё больше терпения, силы, ресурсов и самое главное – любви – на алтарь творчества другого человека, который этого не достоин. И это о многих из нас – о многих тех, кому давно уже пора прекратить жертвовать собой. ⤵⤵⤵
«мама!» - 2017. 8/10. __________ ❤«Ты любил не меня, а мою любовь». Не совсем лёгкий для восприятия фильм, однако, сквозь смех, всегда сопровождающий походы в кинотеатр, мы вроде бы смогли уловить ту тонкую и невероятно тяжёлую нить, которую бросил его создатель в руки зрителю. __________ 🏠История: молодая девушка, имеющая небольшие проблемы со здоровьем, но потрясающий запас внутренней энергии, живёт в домике в лесу вместе со своим очень взрослым мужем – писателем, переживающим творческий кризис. Поэтому в то время пока он мучается-страдает от отсутствия вдохновения (мужик, понимаю!), она достраивает и ремонтирует дом, красит стены, обслуживает по полной программе. Впрочем, ничего нового. День за днём. В один из таких дней к ним в дом приходит мужчина, ищущий, где остановиться, и начинается, простите, адовый пиздец. Весь фильм сопровождается МАКСИМАЛЬНЫМ ДИСКОМФОРТОМ, который можно описать двумя словами – гости пришли. И ты здесь чужая. __________ 💜«Полюбишь ли ты меня, если я буду страдать ради тебя?» Это строчка из книги «Женщины, которые любят слишком сильно», которую я сейчас читаю, и вы знаете, очень мне этот фильм напомнил об этом. Недавно выкладывала в сторис отрывок как раз про страдания, кажется, очень вовремя. Но ведь любовь не страдания, как бы нам это зачастую не преподносилось. Любовь – это обоюдно, это уважение и поддержка. Здесь же всё пронизано болью, болью одной, терпением одной, её решимостью и готовностью вынести ВСЁ. Она делает так много для своего душевного равновесия и для того, чтобы вдохновить мужчину, который в ответ можешь лишь пару раз сказать «Я люблю тебя», а затем положить начало разрухе в доме и в её душе.. и ему всё МАЛО, МАЛО, МАЛО! ___________ 💪"Но ты заслуживаешь большего, чем худшее из того, что ты можешь вытерпеть!" (также из «Женщин»). Она словно кладёт всю себя, постоянно находя внутри сердца ещё больше терпения, силы, ресурсов и самое главное – любви – на алтарь творчества другого человека, который этого не достоин. И это о многих из нас – о многих тех, кому давно уже пора прекратить жертвовать собой. ⤵⤵⤵
剛完成一部電影!有幸緊接另一部電影拍攝!多謝公司完美既安排!🙏🏿 出發!深圳見! 
Thank you @projecteyewear  有幅型佬眼鏡陪我!#hkactor #fight #training #action #actor #actress #summer #martialarts  #kungfu #fitness #sports #runner #movie #film #cinematic #instasports #hkactor #hongkong #action #actorhk #actionactor #actionactorhk #fighter #tattoo #workout #gym #ondiet #張文傑 #腹肌爆裂者
剛完成一部電影!有幸緊接另一部電影拍攝!多謝公司完美既安排!🙏🏿 出發!深圳見! Thank you @projecteyewear 有幅型佬眼鏡陪我!#hkactor  #fight  #training  #action  #actor  #actress  #summer  #martialarts  #kungfu  #fitness  #sports  #runner  #movie  #film  #cinematic  #instasports  #hkactor  #hongkong  #action  #actorhk  #actionactor  #actionactorhk  #fighter  #tattoo  #workout  #gym  #ondiet  #張文傑  #腹肌爆裂者 
Nyetadion

Lokasi:
Nya di stadion 😄

Gear:
Canon 1200D @clementine_rental 
#cinematic #videography
Selamat datang di EFAXE Studio, kami tim dokumenter siap menangani acara anda yang berkualitas. Jangan sampai momen-momen kebahagiaan anda tidak sesuai dengan harapan, kami EFAXE Studio siap melayani anda.

Jangan lewatkan juga harga PROMO launching kami hingga akhir tahun mendatang.

Hubungi kami di
WA/SMS: 0878-2415-1497
Gmail: efaxestudio@gmail.com

#wedding#weddingorganizer#weddingvideo#videographer#photographer#fotografer#videografer#cinematic#cinematography#cinematicvideo#parkour#freerunning#indonesia#design#pernikahan#jasadokumenter#documenter#timdokumenter#nikahan#married#prewedding#jakarta#tangerang#pernikahanindonesia#weddingclip
Selamat datang di EFAXE Studio, kami tim dokumenter siap menangani acara anda yang berkualitas. Jangan sampai momen-momen kebahagiaan anda tidak sesuai dengan harapan, kami EFAXE Studio siap melayani anda. Jangan lewatkan juga harga PROMO launching kami hingga akhir tahun mendatang. Hubungi kami di WA/SMS: 0878-2415-1497 Gmail: efaxestudio@gmail.com #wedding #weddingorganizer #weddingvideo #videographer #photographer #fotografer #videografer #cinematic #cinematography #cinematicvideo #parkour #freerunning #indonesia #design #pernikahan #jasadokumenter #documenter #timdokumenter #nikahan #married #prewedding #jakarta #tangerang #pernikahanindonesia #weddingclip 
Dokumenter SMA N 5 Palembang .
.
.
.
.
#catatanakhirsekolah2017 
#videography 
#cinematic
Video part of Afrizal's birthday
.
.
Thanks to @zulfalusiana 
Party planner by @rainbowpartyplanner
Location: Royal Hotel
Video by @ahmat_abidin 
More video ➡ click on bio
#birthdayvideography#couplegoals#birthdayfun#cinematic#videographer#birthdaymoment#abiography#jember
Hallo gaess.. torang ada di Soputan

@roymaltus.dagasou 
@putuprayogo 
@gerrypaulus

Song by : Bootstraps-Stand by me

#cinematography #cinematic #gunungsoputan #anakgunung
its a video!!!Something from some of today's activities. Rural an downtown indie vibes.. #life #video #indie #cinematic #indiefilm #day #weekend #fall #autumn #beauty #sky #skyporn #skies #movies #babe #illinois #aurora #videogram #love #Coffee #cinema #morning
One of my favorite business meeting shots we've filmed during our video work for the Fairmont brand. All credit to Josh Lambeth for the direction and cinematography on this moment (#birdseyeproductions). Produced by yours truly (#monographproductions). #fairmont #fairmontlakelouise #alberta #albertacanada #canada #cforcanada #locationshoot #collaboration #directing #cinematography #cinematic #freeflymovi #movi #freefly #canon #canon1dc #fairmontcll #canadianrockies #mountainlake #lakelouise #meeting #businessman #businessmeeting #meetingplanner #meetingplanners #audiovisual #boardroom #fairmonthotels
One of my favorite business meeting shots we've filmed during our video work for the Fairmont brand. All credit to Josh Lambeth for the direction and cinematography on this moment (#birdseyeproductions ). Produced by yours truly (#monographproductions ). #fairmont  #fairmontlakelouise  #alberta  #albertacanada  #canada  #cforcanada  #locationshoot  #collaboration  #directing  #cinematography  #cinematic  #freeflymovi  #movi  #freefly  #canon  #canon1dc  #fairmontcll  #canadianrockies  #mountainlake  #lakelouise  #meeting  #businessman  #businessmeeting  #meetingplanner  #meetingplanners  #audiovisual  #boardroom  #fairmonthotels 
"Ketenangan Yang Kelam"
Loc. Jumog, Karanganyar.
Photo with Canon paired with 50mm f/1.8 lens.

@canon.indonesia
@canonasia
@canon_photos
@cameraindonesia 
@cameraindonesia_jatengdiy 
#cameraindonesia_sragen 
#cameraindonesia_solo 
#cameraindonesia
#ci_jateng #ci_jatengdiy 
#canon #canonindonesia #nature #karanganyar #indonesia #waterfall #cinematic
#FOMMMTC
Prewedding Scene Series
Golden Hour Rush
.
me taking pictures under the name of @hierosphoto
.
.
.
.
#artofvisuals #look #teal #orange #cinematic #lookslikefilm #film #bts #sonyalpha #fullframe #cinemagraph #hdr #killershotz #instagood #throwbackthursday #throwback #mood #tone #colorgrading #instafun #moodygrams #like4like #wedding #jakartawedding
Prewedding Scene Series
Golden Hour Rush
.
me taking pictures under the name of @hierosphoto
.
.
.
.
#artofvisuals #look #teal #orange #cinematic #lookslikefilm #film #bts #sonyalpha #fullframe #cinemagraph #hdr #killershotz #instagood #throwbackthursday #throwback #mood #tone #colorgrading #instafun #moodygrams #like4like #wedding #jakartawedding
Bersamamu
.
.
.
.
.
.
.
.
#cinta#cinematic
[ After Hours ] - I walked past this store and the lines within the interior caught my eye straight away. The industrial look of it all really appealed to me, along with the minimal lighting left after the store had closed its doors for the day. This was another instance where I noticed people stopping next to me, probably trying to figure out what I was photographing.
[ After Hours ] - I walked past this store and the lines within the interior caught my eye straight away. The industrial look of it all really appealed to me, along with the minimal lighting left after the store had closed its doors for the day. This was another instance where I noticed people stopping next to me, probably trying to figure out what I was photographing.
Aaron & Kelly couple session in Osaka.
#nocmemoire

Mua @glowyblush
Aaron & Kelly couple session in Osaka. #nocmemoire  Mua @glowyblush
Scene action... (Sebagian scene action!) Shot ini diambil dengan handphone 
#model : @sabani_kun 
#cinematic @bekvidgram @indovidgram. #bekvidart #ivgselasaart #film #cinematoghrapy
Selamat pagi, selamat beraktivitas ! 😁
Sering vacation liburan keluar kota atau bahkan keluar negeri punya banyak dokumentasi poto dan video tapi bingung gimana mengemasnya menjadi video travel yang unik dan keren ?
Atau bahkan punya event ulang tahun, wedding, graduation sampai ke video dedikasi buat si pacar supaya makin romantis ?
Yuk contact aja jasa professional videographer di Cakraization.ID 👈
.
Harga mulai dari IDR X00.000 sampai dengan IDR X.000.000 aja lhooo !
Dan bisa kirim-kirim bahan video lewat Google Drive, Mediafire atau bahkan Go-Jek !
Daripada pakai jasa production house yang relatif mahal, mending yuk kontak kita aja. 💪
.
Hubungi lewat DM atau facebook di fb.me/Cakraization.ID atau bisa juga menggunakan search dengan keyword "Cakraization.ID" di Facebook. Disana ada banyak pilihan dan katalog video-video yang kamu mau dan bisa disesuaikan dengan mood eventnya ! 😁
.
Cakraization.ID it's your Professional Videographer ! 🎥
.
#Videographer #Videografer #Jasa #Layanan #Video #Cinematic #Indonesia #Professional #Vlog #Travel #TravelVlog #Documentary #ProductionHouse #FilmMaker
Selamat pagi, selamat beraktivitas ! 😁 Sering vacation liburan keluar kota atau bahkan keluar negeri punya banyak dokumentasi poto dan video tapi bingung gimana mengemasnya menjadi video travel yang unik dan keren ? Atau bahkan punya event ulang tahun, wedding, graduation sampai ke video dedikasi buat si pacar supaya makin romantis ? Yuk contact aja jasa professional videographer di Cakraization.ID 👈 . Harga mulai dari IDR X00.000 sampai dengan IDR X.000.000 aja lhooo ! Dan bisa kirim-kirim bahan video lewat Google Drive, Mediafire atau bahkan Go-Jek ! Daripada pakai jasa production house yang relatif mahal, mending yuk kontak kita aja. 💪 . Hubungi lewat DM atau facebook di fb.me/Cakraization.ID atau bisa juga menggunakan search dengan keyword "Cakraization.ID" di Facebook. Disana ada banyak pilihan dan katalog video-video yang kamu mau dan bisa disesuaikan dengan mood eventnya ! 😁 . Cakraization.ID it's your Professional Videographer ! 🎥 . #Videographer  #Videografer  #Jasa  #Layanan  #Video  #Cinematic  #Indonesia  #Professional  #Vlog  #Travel  #TravelVlog  #Documentary  #ProductionHouse  #FilmMaker 
Tidak semua yang kita inginkan mampu kita peroleh, sebagaimana tidak semua yang kita peroleh adalah yang benar-benar kita inginkan. .
.
#photography 
#landscapephotography 
#sheep 
#mentawai 
#photographyislifee 
#photographyislife 
#photograph 
#plotagraph 
#plotagraphpro 
#cinematic 
#nikonindonesia 
#like4like 
#likeforlike 
#lfl 
#lff 
#l4l 
#nature 
#wonderful 
#sumaterabarat 
#sumbar
- Wedding Today -
"A waiting for resepsion"
@andretrinanda
#cinematic #wedding #bride #indo #moslem #hijab #dslr #video
[82] "The Chinese girl in Alphaville - all beat up and stripped naked and bloody. She was pretty. But there aren't preparatory stages in the world she lives in... #afterdark #murakami #storyboard
[82] "The Chinese girl in Alphaville - all beat up and stripped naked and bloody. She was pretty. But there aren't preparatory stages in the world she lives in... #afterdark  #murakami  #storyboard 
Congratulation @yogautha28 🎓🎓
.
.
#cinematic #cinematography #wisuda #graduation
+glowing+  @enamelia10 in frame
.
.
Yuk mampir di studio kita di alamat : jl, mistar cokro kusumo , komplek P.U no 8 sei besar Banjarbaru Selatan .
.
#harismotret #banjarbaru #martapura #banjarmasin #kandangan #tukangfoto #tfp_guru #saturation #photography #modelindonesia #model #women #moment #instamood #mood #ootd #vsco #hotel #instagood #colorizemood #cinematic #cinematography #hairstyles #kalsel #kalteng #pulsefilm #pixelflash #instamood #mood #banjarbarubungas #luxury #natural
+glowing+ @enamelia10 in frame . . Yuk mampir di studio kita di alamat : jl, mistar cokro kusumo , komplek P.U no 8 sei besar Banjarbaru Selatan . . #harismotret  #banjarbaru  #martapura  #banjarmasin  #kandangan  #tukangfoto  #tfp_guru  #saturation  #photography  #modelindonesia  #model  #women  #moment  #instamood  #mood  #ootd  #vsco  #hotel  #instagood  #colorizemood  #cinematic  #cinematography  #hairstyles  #kalsel  #kalteng  #pulsefilm  #pixelflash  #instamood  #mood  #banjarbarubungas  #luxury  #natural 
KARIJINI NATIONAL PARK
WESTERN AUSTRALIA (Coralbay, ningaloo, kalbarri)

4k fullversion video below
Http://youtu.be/qebqqkzGJ60

#4x4 #travel #coral #karigini #ningaloo #sonyfdrx3000 #actioncam #perth #outback #gh5 #gopro #panasonicgh5 #color #colorgrading #colorcorrection #lumetri #lut #drone #cinematic #moody #cinema #edit #editing #cinemaphotography
DP: Larry Smith
DP: Larry Smith
+glowing+  @enamelia10 in frame
.
.
Yuk mampir di studio kita di alamat : jl, mistar cokro kusumo , komplek P.U no 8 sei besar Banjarbaru Selatan .
.
#harismotret #banjarbaru #martapura #banjarmasin #kandangan #tukangfoto #tfp_guru #saturation #photography #modelindonesia #model #women #moment #instamood #mood #ootd #vsco #hotel #instagood #colorizemood #cinematic #cinematography #hairstyles #kalsel #kalteng #pulsefilm #pixelflash #instamood #mood #banjarbarubungas #luxury #natural
+glowing+ @enamelia10 in frame . . Yuk mampir di studio kita di alamat : jl, mistar cokro kusumo , komplek P.U no 8 sei besar Banjarbaru Selatan . . #harismotret  #banjarbaru  #martapura  #banjarmasin  #kandangan  #tukangfoto  #tfp_guru  #saturation  #photography  #modelindonesia  #model  #women  #moment  #instamood  #mood  #ootd  #vsco  #hotel  #instagood  #colorizemood  #cinematic  #cinematography  #hairstyles  #kalsel  #kalteng  #pulsefilm  #pixelflash  #instamood  #mood  #banjarbarubungas  #luxury  #natural 
+glowing+  @enamelia10 in frame
.
.
Yuk mampir di studio kita di alamat : jl, mistar cokro kusumo , komplek P.U no 8 sei besar Banjarbaru Selatan .
.
#harismotret #banjarbaru #martapura #banjarmasin #kandangan #tukangfoto #tfp_guru #saturation #photography #modelindonesia #model #women #moment #instamood #mood #ootd #vsco #hotel #instagood #colorizemood #cinematic #cinematography #hairstyles #kalsel #kalteng #pulsefilm #pixelflash #instamood #mood #banjarbarubungas #luxury #natural
+glowing+ @enamelia10 in frame . . Yuk mampir di studio kita di alamat : jl, mistar cokro kusumo , komplek P.U no 8 sei besar Banjarbaru Selatan . . #harismotret  #banjarbaru  #martapura  #banjarmasin  #kandangan  #tukangfoto  #tfp_guru  #saturation  #photography  #modelindonesia  #model  #women  #moment  #instamood  #mood  #ootd  #vsco  #hotel  #instagood  #colorizemood  #cinematic  #cinematography  #hairstyles  #kalsel  #kalteng  #pulsefilm  #pixelflash  #instamood  #mood  #banjarbarubungas  #luxury  #natural 
BTS On set 🎬 with @rush_music !
BTS On set 🎬 with @rush_music !
• I wrote three different captions for this photo and deleted them all. I'm so freaking struggling and I'm probably too judgemental towards myself when it comes to this but anyway. Oh well, it's past 4am, time to forget about Instagram now and just fucking sleep. •

#ThisIsNotIceland
______________________________________
🔊✨✌
• I wrote three different captions for this photo and deleted them all. I'm so freaking struggling and I'm probably too judgemental towards myself when it comes to this but anyway. Oh well, it's past 4am, time to forget about Instagram now and just fucking sleep. • #ThisIsNotIceland  ______________________________________ 🔊✨✌
It’s not always easy to tell the difference between thinking and looking out of a window.

@canonaustralia 600D and 17-40mm f/4 L.

Abandoned Church, Armadale.

#westernaustralia #waisok #perthcity #perthisok #perthlife #photographer #photography #cine #cinematic #film #filmic #filmlook #visualarts #visuals #urban #exploration #abandoned #urbexpeople #peoples
Getting a little moody with @cocojoeproductions @cocojoephoto yesterday. Tomorrow’s Sunday Thoughts stem from a rule that Chelsea lives by... stay tuned!

#blogger #moody #cinematic #modeling #moodycinematic #lamodels #sephora #amika #longbeach #californiadreamin #content #photoshoot #hollywood  #actress #actor #portrait #portraits #wynonaryder #christinaricci
🎬 Morning. Intermezzo, pagi pagi lihat pemandangan dulu.
. 
Youtube channel -> https://www.youtube.com/channel/UC9zh66zHZ_UU4XbVFJKvDMQ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#beach #streetvideography #cinematic #canon #cinematography #24fps #videography #atmosphere #instalike #instavideo #like4like #like4follow
@Regranned from @bloodedthebrave -  My brother ,check him out 😎
G o o d - V i b e s ✊
Press Play and Enjoy the music from @iamtimecop1983 and Lyrical Freedom from my heart to yours 💚

#Synthwave #80s #Vibes #Cinematic #Energy #Film #HipHop #Retrowave #Uplift #Empower #Inspire #Timecop1983 #Dreamwave #Visual #Mood #Cassette - #regrann
Union Station

Music: Summer Days by Kai Engel http://freemusicarchive.org/music/Kai_Engel/The_Scope/Kai_Engel_-_The_Scope_-_03_Summer_Days

#mood😏  #trainstation #metrarail  #metrostation #sony6500 #sony📷 #sonycamera #sonyalphacamera #a6500 #sonyalpha #alpha6500 #sonyphotography #sonyimage #timelapsephotography #timelapsevideo #timelapse #motion #lifeinmotion #veganphotographer #veganfilmmaker #carlzeiss #zeisstouit #zeisslens #touit12mm #zeisscameralenses #12mm
Union Station Music: Summer Days by Kai Engel http://freemusicarchive.org/music/Kai_Engel/The_Scope/Kai_Engel_-_The_Scope_-_03_Summer_Days #mood 😏 #trainstation  #metrarail   #metrostation  #sony6500  #sony 📷 #sonycamera  #sonyalphacamera  #a6500  #sonyalpha  #alpha6500  #sonyphotography  #sonyimage  #timelapsephotography  #timelapsevideo  #timelapse  #motion  #lifeinmotion  #veganphotographer  #veganfilmmaker  #carlzeiss  #zeisstouit  #zeisslens  #touit12mm  #zeisscameralenses  #12mm