an online Instagram web viewer

#claymask medias

Photos

Arınmış bir cilt için  Çay ağacı ve Beyaz Kil'in etkisini görün, Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı kil maskesini deneyin! @farmasiofficial @farmasicosmetics  #cosmetics #makeup #makeupblogger  #beauty #farmasi #claymask #skincare #
Be good to your skin, you'll wear it everyday for the rest of your life.
-Renee Rouleau-

#freeman #freemanmask #freemanbeauty #freemanfeelingbeautiful #freemanbeautyinfusion #beautymask #claymask #skincare #skincareproducts #masker #maskerfreeman
Selamat petang semua.  Busy ke semua? Iolss nak share dgn uolss ni tips kecantikan  iolss kan suka share tips kecantikan,jadi sama2 kita cantik tak gitu?? Lagi cantik kalau uolsss semua pakai Claymask By Erina Cosmetics tau. Nak flawless nak kulit lembut mcm baby nak kekal awet muda meh la pm iolss laju2 tau. Okay jom kita baca tips kecantikan dari uolss dia petang hari gituu ,
. (Banyak Mengkonsumsi Sayur Dan Buah Agar Kulit Wajah Bersih)
.

Sayur dan buah dipercaya memberikan khasiat yang baik bagi kesehatan kulit wajah dan kulit tubuh. Mengkonsumsi buah dan sayur sebaiknya dilakukan setiap hari. Buah dan sayur mengandung vitamin dan nutrisi yang dapat menyehatkan kulit. Untuk buah, selain bisa dinikmati secara langsung, Anda juga bisa menikmatinya dengan cara dibuat jus.
.
Buah-buahan sangat baik disajikan saat sudah matang dan masih segar. Yang perlu diperhatikan ialah, saat ini banyak buah dan sayur yang disemprot dengan pestisida untuk menghindari hama. Oleh karena itu sebelum mengkonsumsi ataupun mengolah sayuran dan buah-buahan pastikan Anda mencucinya terlebih dahulu hingga benar-benar bersih.
.
Girls kalau nak cantik banyak kan makan buah sayur tau penting untuk kesihatan juga😃
.
Good news uolss promosi Claymask masih open lagi tau so girls cepat2 grab bila2 masa je promo ni akan tamat jgn lepas kan peluang sapa2 nak cantik flawless muka lembut mcm baby tu rugi la kalau tak cuba kan. Cepat2 KLIK link whatsapp dia BIO ig @claymaskgluta untuk segala pertanyaan akan dilayan kasih sayang gittew😊😊 . .

#ClayMask #WithGluta #1stInMalaysia #PureClay #CantikSemulajadi #ErinaCosmetics
Selamat petang semua. Busy ke semua? Iolss nak share dgn uolss ni tips kecantikan iolss kan suka share tips kecantikan,jadi sama2 kita cantik tak gitu?? Lagi cantik kalau uolsss semua pakai Claymask By Erina Cosmetics tau. Nak flawless nak kulit lembut mcm baby nak kekal awet muda meh la pm iolss laju2 tau. Okay jom kita baca tips kecantikan dari uolss dia petang hari gituu , . (Banyak Mengkonsumsi Sayur Dan Buah Agar Kulit Wajah Bersih) . Sayur dan buah dipercaya memberikan khasiat yang baik bagi kesehatan kulit wajah dan kulit tubuh. Mengkonsumsi buah dan sayur sebaiknya dilakukan setiap hari. Buah dan sayur mengandung vitamin dan nutrisi yang dapat menyehatkan kulit. Untuk buah, selain bisa dinikmati secara langsung, Anda juga bisa menikmatinya dengan cara dibuat jus. . Buah-buahan sangat baik disajikan saat sudah matang dan masih segar. Yang perlu diperhatikan ialah, saat ini banyak buah dan sayur yang disemprot dengan pestisida untuk menghindari hama. Oleh karena itu sebelum mengkonsumsi ataupun mengolah sayuran dan buah-buahan pastikan Anda mencucinya terlebih dahulu hingga benar-benar bersih. . Girls kalau nak cantik banyak kan makan buah sayur tau penting untuk kesihatan juga😃 . Good news uolss promosi Claymask masih open lagi tau so girls cepat2 grab bila2 masa je promo ni akan tamat jgn lepas kan peluang sapa2 nak cantik flawless muka lembut mcm baby tu rugi la kalau tak cuba kan. Cepat2 KLIK link whatsapp dia BIO ig @claymaskgluta untuk segala pertanyaan akan dilayan kasih sayang gittew😊😊 . . #ClayMask  #WithGluta  #1stInMalaysia  #PureClay  #CantikSemulajadi  #ErinaCosmetics 
-
COMBO SET DETOX CLAY MASK + COFFEE SCRUB
.
Detox clay mask=RM50
Coffee scrub=RM35
COMBO PRICE=RM75(SAVE RM10)
.
POSTAGE RM8 SM | RM12 SS
.
.
#zukabeauty #claymask #bentoniteclay #naturalclay #naturalclaymask #coffescrub #organikproduct #detox #detoxskin #claymaskmurah #claymaskmalaysia #claymaskklang #claymaskshahalam #claymaskpj #zukabeautyklang #zukabeautyshahalam #agentzukabeauty
Lelaki, seharusnya faham dengan spesis perempuan. Sbb kalau awk tak dpt tahan, awk tk boleh hidup sampai mati dgn dorang. So guys, please be always patient🤣
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
📞Whatsapp 019 206 8850
📞Whatsapp 019 321 1836
.
#rosatreclaymask #covermebbcushion #defensemesettingspray #lemonex 
#janganpadamrindu #claymask #monstalab #mamadil 
#makeuptutorial #jk1m #marykaymalaysia #kahwin #wanitaterindah #aisyahdhiarana
#tutorialmakeup  #sephoramalaysia #izaraaisyah #izinkanaku #ayatayatcinta2 #fattzura #mrlondonmslangkawi #gegarvaganza4 #redvelvetdrama #zulariffin
#diatv3 #wanitaterindah #makeupmalaysia #naelofarhijab #mycoffeeprince #dendamaurora
Lelaki, seharusnya faham dengan spesis perempuan. Sbb kalau awk tak dpt tahan, awk tk boleh hidup sampai mati dgn dorang. So guys, please be always patient🤣 . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 📞Whatsapp 019 206 8850 📞Whatsapp 019 321 1836 . #rosatreclaymask  #covermebbcushion  #defensemesettingspray  #lemonex  #janganpadamrindu  #claymask  #monstalab  #mamadil  #makeuptutorial  #jk1m  #marykaymalaysia  #kahwin  #wanitaterindah  #aisyahdhiarana  #tutorialmakeup   #sephoramalaysia  #izaraaisyah  #izinkanaku  #ayatayatcinta2  #fattzura  #mrlondonmslangkawi  #gegarvaganza4  #redvelvetdrama  #zulariffin  #diatv3  #wanitaterindah  #makeupmalaysia  #naelofarhijab  #mycoffeeprince  #dendamaurora 
Hmm which Organic Face Mask will we try tonight?
Hmm which Organic Face Mask will we try tonight?
Arınmış bir cilt için  Çay ağacı ve Beyaz Kil'in etkisini görün, Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı kil maskesini deneyin! @farmasiofficial @farmasicosmetics  #cosmetics #makeup #makeupblogger  #beauty #farmasi #claymask #skincare #
Beautiful, rich, creamy, luxurious whipped Shea on sale at Sahara Sunrise till Dec 31st, 2017. 
50% off, now N500!!! These were so popular at the Lagos International Trade Fair we sold out!

Take advantage of this sweet deal and get yours today!
.

#saharasunrise #sheabutter #shea #claymask #moroccan #organic #smoothskin #glowingskin #softskin #beautifulskin #beautifulskinstartshere
Mud mask Monday!!! 🤔

So, after a busy weekend and wearing make up, which I rarely do... I thought it was time to give my face some TLC & a much needed cleanse.

dõTERRA's "Spa Collection" has this delicious "Clarifying Mud Mask" that is a "clay mask that promotes skin purifying benefits while visibly reducing the appearance of pores, fine lines and wrinkles. Infused with CPTG (R) Essential Oils of Myrrh, Juniper Berry and Grapefruit"

Such a beautiful compliment to my already incredible skin care range, Verage, also from dõTERRA.

Already cleansed, applied my mask, then follow up with my spray on toner and moisturize. 
#dõTERRA #dõTERRAau #dõTERRAEssentialOilsWork #mummawarrior #claymask #clarifyingmudmask #dõTERRAspacollection #mudmaskmonday #youonlygetoneskin #lookafterit #CPTG
Mud mask Monday!!! 🤔 So, after a busy weekend and wearing make up, which I rarely do... I thought it was time to give my face some TLC & a much needed cleanse. dõTERRA's "Spa Collection" has this delicious "Clarifying Mud Mask" that is a "clay mask that promotes skin purifying benefits while visibly reducing the appearance of pores, fine lines and wrinkles. Infused with CPTG (R) Essential Oils of Myrrh, Juniper Berry and Grapefruit" Such a beautiful compliment to my already incredible skin care range, Verage, also from dõTERRA. Already cleansed, applied my mask, then follow up with my spray on toner and moisturize. #dõTERRA  #dõTERRAau  #dõTERRAEssentialOilsWork  #mummawarrior  #claymask  #clarifyingmudmask  #dõTERRAspacollection  #mudmaskmonday  #youonlygetoneskin  #lookafterit  #CPTG 
___________________________

AZTEC SECRET MASK (CLAYMASK)
.
💆🏻Memudarkan Parut Dan Jerawat
💆🏻Mempunyai Detox Untuk Muka
💆🏻Menghapuskan Blackhead Dan Whitehead
💆🏻Membersihkan Muka Daripada Segala Kotoran
💆🏻Melembutkan Kulit Muka
💆🏻Tahan Sehingga 2 Bulan
.
MYR 45 (exclude postage)
.
#aztectsecretmasker #claymask #tbh #facemasker #facescrub #beaubywannsrahim #beautyproduct #menwoman #malaysia
Ini la lady boss kami. Dr Anne sendiri. Comel kan.. Orang nye lembut je. Sangat humble.
Banyak yg sy dh belajar dari dia. 
Produk kami mmg menggunakan bahan2 semulajadi yg selamat.
Boleh digunakan tanpa was2.

Sy nak buat video sendiri jgk la..
Sape nak tgk sy buat video boleh comment kat bawah.. (mcm tak ade org nk layan je. Hehehe...) Dr Anne Skincare ada produk Pencerah dan Anti-Penuaan yang sangat selamat untuk kulit. Diperbuat dari bahan-bahan semulajadi. Ade kelulusan KKM.

Cuma RM65 sahaja (harga promosi). Boleh guna 2 bulan lebih. Kiranya belanja cuma *RM1 je sehari untuk kulit lebih SIHAT, CERAH, GEBU, ANJAL dan BERSERI!* Ade free gift lagi:
•mini Honey Mulberry Collagen Soap
•mini Brightening and Anti-aging Clay Mask + honey

Nak ke nak? Rugi tak cuba ni! Harga dan free gift ni utk tempoh promosi sahaja. 
Pm saya ye 😃

#DrAnneSkincare
#madukelulut
#HoneygoldLab
#organicskincare
#naturalskincare
#natural
#organic
#claymask
#serum
#honey
#jerawat
#acne
Ini la lady boss kami. Dr Anne sendiri. Comel kan.. Orang nye lembut je. Sangat humble. Banyak yg sy dh belajar dari dia. Produk kami mmg menggunakan bahan2 semulajadi yg selamat. Boleh digunakan tanpa was2. Sy nak buat video sendiri jgk la.. Sape nak tgk sy buat video boleh comment kat bawah.. (mcm tak ade org nk layan je. Hehehe...) Dr Anne Skincare ada produk Pencerah dan Anti-Penuaan yang sangat selamat untuk kulit. Diperbuat dari bahan-bahan semulajadi. Ade kelulusan KKM. Cuma RM65 sahaja (harga promosi). Boleh guna 2 bulan lebih. Kiranya belanja cuma *RM1 je sehari untuk kulit lebih SIHAT, CERAH, GEBU, ANJAL dan BERSERI!* Ade free gift lagi: •mini Honey Mulberry Collagen Soap •mini Brightening and Anti-aging Clay Mask + honey Nak ke nak? Rugi tak cuba ni! Harga dan free gift ni utk tempoh promosi sahaja. Pm saya ye 😃 #DrAnneSkincare  #madukelulut  #HoneygoldLab  #organicskincare  #naturalskincare  #natural  #organic  #claymask  #serum  #honey  #jerawat  #acne 
Sedikit penerangan tentang Aztec Secret Clay Mask dan Apple Cider Vinegar (ACV) 💕
.
Ada 3 pilihan utk aztec (100g, 200g dan 908g). 100g dan 200g adalah repack dari bekas asal. 908g adalah packaging asal dr USA.
.
Untuk great effect penggunaan aztec, lagi bagus digunakan bersama apple cider vinegar. Tapi pastikan anda buat patch test /ujian kulit terlebih dahulu.
.
Bagi mereka yg berkulit normal, bancuhan Aztec dan ACV adalah 1:1. Tapi bagi mereka yg berkulit sensitif, dinasihatkan mencampurkan sedikit air pada bancuhan Aztec dan ACV.
.
🌹Packaging asal ACV adalah dalam botol kaca. Kami dari pihak Beauty Addict turut menggunakan botol kaca utk pembelian 100ml ACV. Terdapat artikel yg mengatakan akan berlaku tindak balas kimia sekiranya ACV disimpan di dalam bekas plastik (leaching). Kami tidak mahu pengguna menanggung risiko sekiranya berlaku contamination, selari dengan tagline kami 🌱 Natural | Organic 😊
.
----------------------------------
Beauty Addict by UNA
018-310 7229
----------------------------------
.
#aztec #aztecsecret #aztecclaymask #claymask #naturalproduct #aztecmalaysia #aztecsecretmalaysia #aztecsecretjohor #aztecsecretsingapore #aztecsecretselangor #aztecsecretmelaka #aztecsecretseremban #aztecsecretpahang #ztecsecretperak #aztecsecretpenang #aztecsecretsabah
Sedikit penerangan tentang Aztec Secret Clay Mask dan Apple Cider Vinegar (ACV) 💕 . Ada 3 pilihan utk aztec (100g, 200g dan 908g). 100g dan 200g adalah repack dari bekas asal. 908g adalah packaging asal dr USA. . Untuk great effect penggunaan aztec, lagi bagus digunakan bersama apple cider vinegar. Tapi pastikan anda buat patch test /ujian kulit terlebih dahulu. . Bagi mereka yg berkulit normal, bancuhan Aztec dan ACV adalah 1:1. Tapi bagi mereka yg berkulit sensitif, dinasihatkan mencampurkan sedikit air pada bancuhan Aztec dan ACV. . 🌹Packaging asal ACV adalah dalam botol kaca. Kami dari pihak Beauty Addict turut menggunakan botol kaca utk pembelian 100ml ACV. Terdapat artikel yg mengatakan akan berlaku tindak balas kimia sekiranya ACV disimpan di dalam bekas plastik (leaching). Kami tidak mahu pengguna menanggung risiko sekiranya berlaku contamination, selari dengan tagline kami 🌱 Natural | Organic 😊 . ---------------------------------- Beauty Addict by UNA 018-310 7229 ---------------------------------- . #aztec  #aztecsecret  #aztecclaymask  #claymask  #naturalproduct  #aztecmalaysia  #aztecsecretmalaysia  #aztecsecretjohor  #aztecsecretsingapore  #aztecsecretselangor  #aztecsecretmelaka  #aztecsecretseremban  #aztecsecretpahang  #ztecsecretperak  #aztecsecretpenang  #aztecsecretsabah 
The two products I love and have included in my daily skincare routine are now up on my blog!! Link is in bio 🙃
▪️
If you're looking for a routine that's simple and works... Check it out.
▪️
And if you have anything to add... Would love to hear from you 😀
The two products I love and have included in my daily skincare routine are now up on my blog!! Link is in bio 🙃 ▪️ If you're looking for a routine that's simple and works... Check it out. ▪️ And if you have anything to add... Would love to hear from you 😀
FREEMAN CHARCOAL BLACK SUGAR 
Fungsi dari masker ini menyerap minyak, mengangkat kotoran dan membersihkan pori2
.
.
FREEMAN POLISHING CHARCOAL + BLACK SUGAR 
Masker yg satu ini bagus banget untuk menghilangkan komedo, dia ini mengandung active charcoal yg bagus banget buat menghilangkan dan mencegah timbulnya jerawat .
.
FREEMAN HONEYDEW & CHAMOMILE SLEEPING MASK

Kegunaannya adalah masker yg dibawa tidur dikhususkan untuk wajah yg kering, karena ini bakalan hydrate banget!
.
.
FREEMAN FEELING BEAUTIFUL EXFOLIATING DIAMOND MINERAL CLAY MASK + SCRUB

Kegunaannya untuk membuat wajah terlihat glowing dan sehat merona!
.
.
FREEMAN MINTLEMON

masker ini sangat bagus untuk menghilangkan jerawat, mengempesin, mengeringkan, mencegah timbulnya jerawat. Selain itu maker ini bisa mengontrol kadar minyak diwajah agar tidak terlalu berminyak penyembab timbulnya jerawat dan komedo maupun bruntusan
.
.
FREEMAN POMEGRANATE

Kegunaannya untuk menutrisi wajah, menghilangkan garis halus, mengecilkan pori
.
.
#oxyproduct #beautyblogger #skincare #skincareroutine #makeup #makeuplover #freeman #aloevera #olshop #personalskincare #woman #girls #skin #healthy #glowing #beautiful #selfcare #stives #maybelline #lipstick #lipmatte #claymask #maskerfreeman #maskerfreemanmurah #jualmaskerfreeman #maskerdiamond
FREEMAN CHARCOAL BLACK SUGAR Fungsi dari masker ini menyerap minyak, mengangkat kotoran dan membersihkan pori2 . . FREEMAN POLISHING CHARCOAL + BLACK SUGAR Masker yg satu ini bagus banget untuk menghilangkan komedo, dia ini mengandung active charcoal yg bagus banget buat menghilangkan dan mencegah timbulnya jerawat . . FREEMAN HONEYDEW & CHAMOMILE SLEEPING MASK Kegunaannya adalah masker yg dibawa tidur dikhususkan untuk wajah yg kering, karena ini bakalan hydrate banget! . . FREEMAN FEELING BEAUTIFUL EXFOLIATING DIAMOND MINERAL CLAY MASK + SCRUB Kegunaannya untuk membuat wajah terlihat glowing dan sehat merona! . . FREEMAN MINTLEMON masker ini sangat bagus untuk menghilangkan jerawat, mengempesin, mengeringkan, mencegah timbulnya jerawat. Selain itu maker ini bisa mengontrol kadar minyak diwajah agar tidak terlalu berminyak penyembab timbulnya jerawat dan komedo maupun bruntusan . . FREEMAN POMEGRANATE Kegunaannya untuk menutrisi wajah, menghilangkan garis halus, mengecilkan pori . . #oxyproduct  #beautyblogger  #skincare  #skincareroutine  #makeup  #makeuplover  #freeman  #aloevera  #olshop  #personalskincare  #woman  #girls  #skin  #healthy  #glowing  #beautiful  #selfcare  #stives  #maybelline  #lipstick  #lipmatte  #claymask  #maskerfreeman  #maskerfreemanmurah  #jualmaskerfreeman  #maskerdiamond 
FREEMAN FEELING BEAUTIFUL EXFOLIATING DIAMOND MINERAL CLAY MASK + SCRUB

Kegunaannya untuk membuat wajah terlihat glowing dan sehat merona!

IDR 150k

#oxyproduct #beautyblogger #skincare #skincareroutine #makeup #makeuplover #freeman #aloevera #olshop #personalskincare #woman #girls #skin #healthy #glowing #beautiful #selfcare #stives #maybelline #lipstick #lipmatte #claymask #maskerfreeman #maskerfreemanmurah #jualmaskerfreeman #maskerdiamond
Moroccan Lava Clay Powder

Terkenal sebagai ‘Ghassoul’ atau ‘Rhassoul’, Moroccan Lava Clay Powder merupakan galian asli dari pergunungan berapi di utara Maghribi yang kaya dengan mineral dan provitamin yang sangat bermanfaat untuk kesihatan kulit dan rambut. Ianya bertindak membersih, melembutkan serta menyihatkan kulit wajah dan rambut dengan 100% sumber semulajadi, tanpa bahan kimia atau sintetik. Ia juga membantu mengurangkan kulit berminyak, merawat jerawat serta menghaluskan pori dan struktur kulit yang kasar, dengan hanya 1 kali penggunaan. Ia bertindak mengeluarkan toksin, kotoran dan sel kulit mati sambil membekalkan kulit dengan khasiat mineral yang sangat diperlukan untuk wajah jelita sempurna. Sesuai untuk semua jenis kulit.

Cara Penggunaan Sebagai Masker Wajah:

Bancuh ½ sudu teh Clay bersama 1 ½ sudu air dan beberapa titik minyak argan Pure Oil Series 01. Sapu dengan sekata ke seluruh muka dan leher dan biarkan ia kering selama tempoh berikut:

Untuk kulit kering: 4-5 minit

Untuk kulit normal: 5-6 minit

Untuk kulit berminyak: 6-7 minit.

Setelah itu, bilas dengan air sambil menggosok dengan perlahan, ianya akan bertindak seperti skrub. Kemudian, bilas sepenuhnya dan keringkan. Ulangi 2-3 kali seminggu.

Tambahan:

Moroccan Lava Clay Powder juga boleh dibancuh bersama bahan lain untuk kesan lebih khusus untuk masalah wajah seperti: 
Minyak tea tree Pure Oil Series 02 untuk kulit berjerawat

Madu asli untuk atasi kekeringan kulit

Serbuk penaik (sodium bikarbonat) untuk mengatasi kulit kusam

Perahan daun lidah buaya (aloe vera) untuk mempercepatkan penyembuhan luka dan parut

Serbuk koko untuk kesan anti-penuaan

Cara Penggunaan Sebagai Masker Rambut:

Bancuh ¼ cawan Clay bersama ½ cawan air & 10 titik minyak argan Pure Oil Series 01, kemudian kacau sehingga sebati. Lembapkan rambut dengan sedikit air. Bahagi rambut kepada beberapa bahagian dan sapu bancuhan Clay pada seluruh rambut dan kulit kepala. Biarkan 5 minit, kemudian basuh dan bilas rambut sepenuhnya. Ulangi setiap minggu untuk rambut yang sihat, lebih kuat dan lembut.

#secretleafmalaysia #secretleafinternational #ampang #kl #moroccanclay #claymask #maskertanah
#claypowder #blackhead
Moroccan Lava Clay Powder Terkenal sebagai ‘Ghassoul’ atau ‘Rhassoul’, Moroccan Lava Clay Powder merupakan galian asli dari pergunungan berapi di utara Maghribi yang kaya dengan mineral dan provitamin yang sangat bermanfaat untuk kesihatan kulit dan rambut. Ianya bertindak membersih, melembutkan serta menyihatkan kulit wajah dan rambut dengan 100% sumber semulajadi, tanpa bahan kimia atau sintetik. Ia juga membantu mengurangkan kulit berminyak, merawat jerawat serta menghaluskan pori dan struktur kulit yang kasar, dengan hanya 1 kali penggunaan. Ia bertindak mengeluarkan toksin, kotoran dan sel kulit mati sambil membekalkan kulit dengan khasiat mineral yang sangat diperlukan untuk wajah jelita sempurna. Sesuai untuk semua jenis kulit. Cara Penggunaan Sebagai Masker Wajah: Bancuh ½ sudu teh Clay bersama 1 ½ sudu air dan beberapa titik minyak argan Pure Oil Series 01. Sapu dengan sekata ke seluruh muka dan leher dan biarkan ia kering selama tempoh berikut: Untuk kulit kering: 4-5 minit Untuk kulit normal: 5-6 minit Untuk kulit berminyak: 6-7 minit. Setelah itu, bilas dengan air sambil menggosok dengan perlahan, ianya akan bertindak seperti skrub. Kemudian, bilas sepenuhnya dan keringkan. Ulangi 2-3 kali seminggu. Tambahan: Moroccan Lava Clay Powder juga boleh dibancuh bersama bahan lain untuk kesan lebih khusus untuk masalah wajah seperti: Minyak tea tree Pure Oil Series 02 untuk kulit berjerawat Madu asli untuk atasi kekeringan kulit Serbuk penaik (sodium bikarbonat) untuk mengatasi kulit kusam Perahan daun lidah buaya (aloe vera) untuk mempercepatkan penyembuhan luka dan parut Serbuk koko untuk kesan anti-penuaan Cara Penggunaan Sebagai Masker Rambut: Bancuh ¼ cawan Clay bersama ½ cawan air & 10 titik minyak argan Pure Oil Series 01, kemudian kacau sehingga sebati. Lembapkan rambut dengan sedikit air. Bahagi rambut kepada beberapa bahagian dan sapu bancuhan Clay pada seluruh rambut dan kulit kepala. Biarkan 5 minit, kemudian basuh dan bilas rambut sepenuhnya. Ulangi setiap minggu untuk rambut yang sihat, lebih kuat dan lembut. #secretleafmalaysia  #secretleafinternational  #ampang  #kl  #moroccanclay  #claymask  #maskertanah  #claypowder  #blackhead 
Boscia You’re Porefect 💕This kit contains all your face essentials! Available for Dhs 235 💗
Boscia You’re Porefect 💕This kit contains all your face essentials! Available for Dhs 235 💗
Even awak cover parut jerawat dgn concealer pon still nampak bukit2 kn? Why not rawat dari dalam dulu. Mcm adik ni dia guna #claymask utk detoks muka dulu. Bila muka bersih baru puas hati, iye dok? .
.
#zukabeautyfeedback #claymask #organicskincare
PATUTLAH ORANG DUK KATA #CLAYMASK MARYJARDIN TERBAIK👏👏👏
. 
sangat mengagumkan kandungan dia.. bukan calang-calang bahan tau
.
nak tahu apa lagi kandungan dia? Jom usha instagram @maryjardin_eiyzafaeiza sekarang!! 💕
. 📲
http://wasap.my/60199081657/MJ
http://wasap.my/60199081657/MJ
http://wasap.my/60199081657/MJ
. 
#MaryJardin 
#NaturalShoppeSkincare
#MJMoralead
#skincarenatural
#MaryJardinKelantan
Tahukah anda, semakin meningkat usia semakin kurang penghasilan collagen dalam badan.
.

Collagen merupakan sejenis protein yang berfungsi untuk mengurangkan kedutan, menguatkan sendi, mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit.
.

ASTACERA-COL collagen drink merupakan food suplement yang mengandungi astaxanthin, ceramides dan collagen.
.

Semakin kecil saiz molekul collagen semakin memberi kesan penyerapan yang optimum. Collagen biasanya diperlukan 10g sehari. Astacera-Col mempunyai 2g dalam 1 sachet.
.

Tapi Good New untuk semua! AstaceraCol yang terkini mengandungi 4g dalam 1 sachet! Jadi cuma perlu ambil sekali sehari.
.

Promo Astacera-Col tinggal lagi 4 hari. Dapatkannya dengan JIMAT RM40!
.

#maryjardin #maryjardinmurah #skincaremurah #hilangjerawat #kulitkusamhilang #kulitkering #jeragat #jerawatmuka #faceoil #sabunsusukambing #claymask #flawlessskin #mukabersih #mukaberseri #promo #acne #flawless #produkmuka #produkmalaysia #collagen #arianishawl #arianiootd #arianilover #tudungruffle #shawlcantik #argan #dropship #agen
Tahukah anda, semakin meningkat usia semakin kurang penghasilan collagen dalam badan. . Collagen merupakan sejenis protein yang berfungsi untuk mengurangkan kedutan, menguatkan sendi, mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit. . ASTACERA-COL collagen drink merupakan food suplement yang mengandungi astaxanthin, ceramides dan collagen. . Semakin kecil saiz molekul collagen semakin memberi kesan penyerapan yang optimum. Collagen biasanya diperlukan 10g sehari. Astacera-Col mempunyai 2g dalam 1 sachet. . Tapi Good New untuk semua! AstaceraCol yang terkini mengandungi 4g dalam 1 sachet! Jadi cuma perlu ambil sekali sehari. . Promo Astacera-Col tinggal lagi 4 hari. Dapatkannya dengan JIMAT RM40! . #maryjardin  #maryjardinmurah  #skincaremurah  #hilangjerawat  #kulitkusamhilang  #kulitkering  #jeragat  #jerawatmuka  #faceoil  #sabunsusukambing  #claymask  #flawlessskin  #mukabersih  #mukaberseri  #promo  #acne  #flawless  #produkmuka  #produkmalaysia  #collagen  #arianishawl  #arianiootd  #arianilover  #tudungruffle  #shawlcantik  #argan  #dropship  #agen 
Soon !!! Our New Clay Mask in 2 varian : - Pink with French Pink Clay + Argan Oil + Azeloglicina & Fruit Oil
- Black with Azeloglicina + Charcoal + Coffee +Argan Oil

Clay mask for Whitening, Anti Acne & Safe for Sensitive Skin. We always use skin loved Ingredients 😉

Clay masker yg aman untuk kulit sensitif dengan bahan bahan yg sangat efektif untuk mencerahkan, menghilangkan noda hitam membandel, bekas luka, bekas jerawat, mengontrol sebum minyak.

#soon # #javalooks #JAVALooks
#beauty #natural #instagram #iger #viral #viralindonesia #mask #claymask #maskerwhitening #whitening #beauty #natural #clay #pinkfrenchclay #argan #fruitoil
Soon !!! Our New Clay Mask in 2 varian : - Pink with French Pink Clay + Argan Oil + Azeloglicina & Fruit Oil - Black with Azeloglicina + Charcoal + Coffee +Argan Oil Clay mask for Whitening, Anti Acne & Safe for Sensitive Skin. We always use skin loved Ingredients 😉 Clay masker yg aman untuk kulit sensitif dengan bahan bahan yg sangat efektif untuk mencerahkan, menghilangkan noda hitam membandel, bekas luka, bekas jerawat, mengontrol sebum minyak. #soon  # #javalooks  #JAVALooks  #beauty  #natural  #instagram  #iger  #viral  #viralindonesia  #mask  #claymask  #maskerwhitening  #whitening  #beauty  #natural  #clay  #pinkfrenchclay  #argan  #fruitoil 
Watcha doin prettiest? We're so busy to manage the list of client yg nak redeem free sample products😅. Have you claim yours? Then you need to wait unting this thursday bila kitaorg live😍
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
📞Whatsapp 019 206 8850
📞Whatsapp 019 321 1836
.
#rosatreclaymask #covermebbcushion #defensemesettingspray #lemonex 
#janganpadamrindu #claymask #monstalab #mamadil 
#makeuptutorial #jk1m #marykaymalaysia #kahwin #wanitaterindah #aisyahdhiarana
#tutorialmakeup  #sephoramalaysia #izaraaishah #izinkanaku #ayatayatcinta2 #fattzura #mrlondonmslangkawi #gegarvaganza4 #redvelvetdrama #zulariffin
#diatv3 #wanitaterindah #makeupmalaysia #naelofarhijab #mycoffeeprince #dendamaurora
Watcha doin prettiest? We're so busy to manage the list of client yg nak redeem free sample products😅. Have you claim yours? Then you need to wait unting this thursday bila kitaorg live😍 . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 📞Whatsapp 019 206 8850 📞Whatsapp 019 321 1836 . #rosatreclaymask  #covermebbcushion  #defensemesettingspray  #lemonex  #janganpadamrindu  #claymask  #monstalab  #mamadil  #makeuptutorial  #jk1m  #marykaymalaysia  #kahwin  #wanitaterindah  #aisyahdhiarana  #tutorialmakeup   #sephoramalaysia  #izaraaishah  #izinkanaku  #ayatayatcinta2  #fattzura  #mrlondonmslangkawi  #gegarvaganza4  #redvelvetdrama  #zulariffin  #diatv3  #wanitaterindah  #makeupmalaysia  #naelofarhijab  #mycoffeeprince  #dendamaurora 
✨It doesnt matter how busy your Mondays are, don’t forget to hidrate your skin! While you’re at it, try our Green Tea Clay Mask to fight off those annoying pimples 😘 Keep Calm and wear Popin!🌹
.
.
#keepyourskinhydrated #healthyskin #healthy #glow #glowyskin #skincare #malaysianskincare #malaysian #mbeauty #moveoverkbeauty #beauty #makeup #dermatology #claymaskmalaysia #claymask #exfoliatingclaymask #cosmeceutical #whiteningmask #antioxidantmask #hyaluronicacid
✨It doesnt matter how busy your Mondays are, don’t forget to hidrate your skin! While you’re at it, try our Green Tea Clay Mask to fight off those annoying pimples 😘 Keep Calm and wear Popin!🌹 . . #keepyourskinhydrated  #healthyskin  #healthy  #glow  #glowyskin  #skincare  #malaysianskincare  #malaysian  #mbeauty  #moveoverkbeauty  #beauty  #makeup  #dermatology  #claymaskmalaysia  #claymask  #exfoliatingclaymask  #cosmeceutical  #whiteningmask  #antioxidantmask  #hyaluronicacid 
The stunning @mmonique_ in our matcha clay mask! Gurll if that’s what the grinch looks like, we’d be happy to be one any day!!🙊 ladies we’ve extended our sale so get 25% off with GRINCH25 (lol) while you can 👌🤗🎄
The stunning @mmonique_ in our matcha clay mask! Gurll if that’s what the grinch looks like, we’d be happy to be one any day!!🙊 ladies we’ve extended our sale so get 25% off with GRINCH25 (lol) while you can 👌🤗🎄
✨This are the differences between young skin and aged skin. But not to worry! Our serum is here to help you age gracefully! 😍
.
.
source: Oxidative Stress and Human Skin Connective Tissue Aging. Y Tu, T Quan. Cosmetics, 2016, 3(3), 28.
.
#keepyourskinhydrated #healthyskin #healthy #glow #glowyskin #skincare #malaysianskincare #malaysian #mbeauty #moveoverkbeauty #beauty #makeup #dermatology #claymaskmalaysia #claymask #exfoliatingclaymask #cosmeceutical #whiteningmask #antioxidantmask #hyaluronicacid
✨This are the differences between young skin and aged skin. But not to worry! Our serum is here to help you age gracefully! 😍 . . source: Oxidative Stress and Human Skin Connective Tissue Aging. Y Tu, T Quan. Cosmetics, 2016, 3(3), 28. . #keepyourskinhydrated  #healthyskin  #healthy  #glow  #glowyskin  #skincare  #malaysianskincare  #malaysian  #mbeauty  #moveoverkbeauty  #beauty  #makeup  #dermatology  #claymaskmalaysia  #claymask  #exfoliatingclaymask  #cosmeceutical  #whiteningmask  #antioxidantmask  #hyaluronicacid 
✨Our beloved @mia.daud loves the Vitamin C Set! No wonder she has a flawless complexion 😏
.
.
With mild beads in our clay mask,  it exfoliates away all your dead skincells leaving a smooth fairer complexion! 🌹
.
.
#keepyourskinhydrated #healthyskin #healthy #glow #glowyskin #skincare #malaysianskincare #malaysian #mbeauty #moveoverkbeauty #beauty #makeup #dermatology #claymaskmalaysia #claymask #exfoliatingclaymask #cosmeceutical #whiteningmask #antioxidantmask #hyaluronicacid
✨Our beloved @mia.daud loves the Vitamin C Set! No wonder she has a flawless complexion 😏 . . With mild beads in our clay mask, it exfoliates away all your dead skincells leaving a smooth fairer complexion! 🌹 . . #keepyourskinhydrated  #healthyskin  #healthy  #glow  #glowyskin  #skincare  #malaysianskincare  #malaysian  #mbeauty  #moveoverkbeauty  #beauty  #makeup  #dermatology  #claymaskmalaysia  #claymask  #exfoliatingclaymask  #cosmeceutical  #whiteningmask  #antioxidantmask  #hyaluronicacid 
Kelebihan Aztec Clay Mask:
.
1. Detox muka selepas breakout. 
2. Cuci hingga ke liang pori. 
3. Mengecutkan jerawat. 
4. Menghaluskan & melembutkan kulit. 
5. Menanggalkan whitehead & blackhead. 
6. Mengecilkan liang pori. 
7. Guna di hujung minggu, seminggu 2-3 kali.
.
Harga RM50, seluruh Malaysia termasuk postage.
.
Untuk order whatsapp Admin, +60194059658.
.
#aztec #clay #mask #claymask #aztecclaymask #aztecclaymaskkedah #posseluruhmalaysia #acne #breakout #whitehead #blackhead
Kelebihan Aztec Clay Mask: . 1. Detox muka selepas breakout. 2. Cuci hingga ke liang pori. 3. Mengecutkan jerawat. 4. Menghaluskan & melembutkan kulit. 5. Menanggalkan whitehead & blackhead. 6. Mengecilkan liang pori. 7. Guna di hujung minggu, seminggu 2-3 kali. . Harga RM50, seluruh Malaysia termasuk postage. . Untuk order whatsapp Admin, +60194059658. . #aztec  #clay  #mask  #claymask  #aztecclaymask  #aztecclaymaskkedah  #posseluruhmalaysia  #acne  #breakout  #whitehead  #blackhead 
Arınmış bir cilt için  Çay ağacı ve Beyaz Kil'in etkisini görün, Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı kil maskesini deneyin! @farmasiofficial @farmasicosmetics  #cosmetics #makeup #makeupblogger  #beauty #farmasi #claymask #skincare #
Sharing some of my favorite Korean clay masks from @memebox 💗 Swipe for info ‼️
•
Products Listed:
- I Dew Care Hang Tight Tea Tree Tightening Mask 🌱
- Bonvivant Botanicle Mellow Clay Mask Hawaiian Pink Calamine 💞
- Innisfree Jeju Volcanic Clay Mask 💥
•
•
•
#kbeauty #kskincare #koreanskincare #koreanbeauty #skincare #innisfree #bonvivant #memebox #claymask #acne #teatree
Our botanical bath soaks are jam packed full of natural goodness! Premium food grade epsom salts, organic flowers and 100% pure essential oils! What’s not to love? The benefits of a relaxing epsom salt bath are endless. Try one today, we promise you won’t be disappointed 💓
Our botanical bath soaks are jam packed full of natural goodness! Premium food grade epsom salts, organic flowers and 100% pure essential oils! What’s not to love? The benefits of a relaxing epsom salt bath are endless. Try one today, we promise you won’t be disappointed 💓
@sephora haul from today!! (plus the sex kitten squad from @macys) 🤩 Im so happy!! Cant wait to mess around with this stuff 💝
@sephora @tartecosmetics @benefitcosmetics @thedrybar @pretty_vulgar #sephora #tarte #tartecosmetics #benefit #benefitcosmetics #prettyvulgar #thedrybar #drybar #sexkitten #dandelion #earlybird #facemask #claymask #hairmask #makeup #sephorahaul
SAVE THE DATE...!!!
.
To order whatsapp 017-5371566😊
SAVE THE DATE...!!! . To order whatsapp 017-5371566😊
Best birthday ever 🌼
#makeup #sephora @benefitcosmetics #benefit #benefitcosmetics @pretty_vulgar #prettyvulgar @sephora #sephorahaul #facemask #claymask @thedrybar #mudslide #hairmask #drybar #thedrybar
My FAVS🙌🏽🖤 Seriously, must havs during the winter👌🏽 Code “theeupdogirl10” for discount☺️ *new fav is the vitamin c creme 
#theeupdogirl #banishacnescars
My FAVS🙌🏽🖤 Seriously, must havs during the winter👌🏽 Code “theeupdogirl10” for discount☺️ *new fav is the vitamin c creme #theeupdogirl  #banishacnescars 
INNISFREE JEJU SUPER VOLCANIC PORE CLAY MASK

6-in-1 Pore care: Shrinks pores + Controls sebum + Exfoliates + Deeply cleanses + Brightens tone + Cools 
How to use: After washing your face, gently apply toner on your face to even out your skin texture. 
Then, apply the mask over your entire face, avoiding your eye and lip areas. 
Rinse off the mask with lukewarm water after 10 minutes.

Harga: Rp.163.000

#innisfree #jejuvolcanic #poreclaymask #claymask #innisfree jeju
INNISFREE JEJU SUPER VOLCANIC PORE CLAY MASK 6-in-1 Pore care: Shrinks pores + Controls sebum + Exfoliates + Deeply cleanses + Brightens tone + Cools How to use: After washing your face, gently apply toner on your face to even out your skin texture. Then, apply the mask over your entire face, avoiding your eye and lip areas. Rinse off the mask with lukewarm water after 10 minutes. Harga: Rp.163.000 #innisfree  #jejuvolcanic  #poreclaymask  #claymask  #innisfree  jeju
.
【 Black Friday Beauty Sale 15%OFF SITEWIDE! 】

The median area of your face is greasy and your cheeks are dry? Why do you care for a single care when you can combine several thanks multi-masking with Cattier Paris's clay mask collection!
•
Save 15%off entire order with a purchase of HK$500 or more!
Enter Code: BLACK15 at checkout to enjoy discount.
•
SHOP NOW: https://goo.gl/QgiM7D
Tiffson Co. Official Site: https://goo.gl/Zdh1Lj
Promotion Period: 9th November - 25th November, 2017. .
= = = = = = = = = = = = = = = = .
【 黑五美妝購物節 TiffsonCo.全網85折! 】

面部各種部位有不同皮膚狀況,只用一款面膜唔夠?不如同時間使用Cattier Paris全4款有機泥面膜啊,每款都針對不同膚質所需,可同時更有效改善各種肌膚問題。
•
而加係Tiffson Co.官網購物滿HK$500更可享85折優惠,咁筍的優惠千其唔好錯過啦!
Checkout時輸入: BLACK15 (全單85折)
•
立即搶購:https://goo.gl/QgiM7D
Tiffson Co.官網 : https://goo.gl/Zdh1Lj
優惠期限:11月9日至11月25日, 2017.
. 【 Black Friday Beauty Sale 15%OFF SITEWIDE! 】 The median area of your face is greasy and your cheeks are dry? Why do you care for a single care when you can combine several thanks multi-masking with Cattier Paris's clay mask collection! • Save 15%off entire order with a purchase of HK$500 or more! Enter Code: BLACK15 at checkout to enjoy discount. • SHOP NOW: https://goo.gl/QgiM7D Tiffson Co. Official Site: https://goo.gl/Zdh1Lj Promotion Period: 9th November - 25th November, 2017. . = = = = = = = = = = = = = = = = . 【 黑五美妝購物節 TiffsonCo.全網85折! 】 面部各種部位有不同皮膚狀況,只用一款面膜唔夠?不如同時間使用Cattier Paris全4款有機泥面膜啊,每款都針對不同膚質所需,可同時更有效改善各種肌膚問題。 • 而加係Tiffson Co.官網購物滿HK$500更可享85折優惠,咁筍的優惠千其唔好錯過啦! Checkout時輸入: BLACK15 (全單85折) • 立即搶購:https://goo.gl/QgiM7D Tiffson Co.官網 : https://goo.gl/Zdh1Lj 優惠期限:11月9日至11月25日, 2017.
get muddy for the holidays 🍂🍁❤️ use code ‘GABS10’
get muddy for the holidays 🍂🍁❤️ use code ‘GABS10’
PROMOSI HEBAT SEMPENA BEAUTY FEST MARY JARDIN.. DISKAUN HEBAT SEHINGGA 70% 
PREORDER MULAI HARI INI SEHINGGA 23 NOVEMBER 2017.. .
AVAILABLE COD
.
🚗BUKIT KERINCI
🚗BANGSAR SOUTH
🚗PANTAI DALAM
🚗UNIVERSITI MALAYA
🚗BUKIT DAMANSARA .
🚚 POS SELURUH MALAYSIA

www.wasap.my/60178118718

#BeautyReicherTycoon#maryjardin #sayajual #sayajualmurah #collagen #makeup #SkinCare  #makeupgeek#sephora #sasa #thebalm #malaysia#sayajualskincare  #sayajual#sayajualkosmetik#sayajualskincare#muakl #igmalaysiashop #muamalaysiamakeupartis #bazarpaknil #facesoap #claymask #faceoil #serum
PROMOSI HEBAT SEMPENA BEAUTY FEST MARY JARDIN.. DISKAUN HEBAT SEHINGGA 70% PREORDER MULAI HARI INI SEHINGGA 23 NOVEMBER 2017.. . AVAILABLE COD . 🚗BUKIT KERINCI 🚗BANGSAR SOUTH 🚗PANTAI DALAM 🚗UNIVERSITI MALAYA 🚗BUKIT DAMANSARA . 🚚 POS SELURUH MALAYSIA www.wasap.my/60178118718 #BeautyReicherTycoon #maryjardin  #sayajual  #sayajualmurah  #collagen  #makeup  #SkinCare  #makeupgeek #sephora  #sasa  #thebalm  #malaysia #sayajualskincare  #sayajual #sayajualkosmetik #sayajualskincare #muakl  #igmalaysiashop  #muamalaysiamakeupartis  #bazarpaknil  #facesoap  #claymask  #faceoil  #serum 
REVIEW FREEMAN DIAMOND MJNERAL RINSE MASK⤵
- Mengangkat sel kulit mati.
- Mencerahkan kulit.

Disclaimer : Hasil dapat bervariasi pada tiap individu tergantung kondisi kulit wajah dan kesehatan pribadi.

IDR: 110.000
#freeman #freemanmask #freemanbatam #claymask #batam #readybatam #freemanbatam #facemask #jastip #handcarry
Happy Monday everyone! 
Jom try this combo! 
Sis dh try this both scrub n lotion. Sis mmg suka texture detox scrub ni, haluuussssss jek.. Bila sis blk keje, masa mandi mmg sis pakai detox scrub sbb kita keje n terdedah dgn habuk2 semua kan.. konsisten pakai, kulit badan uols akan cerah! Tak tipu! Try dulu, uols xkan menyesal 😘

#potd #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #vanitymirror #bazaarpaknil #trustedseller #igshop #instashop #freshopproduct #freshopclearancesale #freshopmy #shopeemy #scrubs #claymask #rosewaterfacemist
Happy Monday everyone! Jom try this combo! Sis dh try this both scrub n lotion. Sis mmg suka texture detox scrub ni, haluuussssss jek.. Bila sis blk keje, masa mandi mmg sis pakai detox scrub sbb kita keje n terdedah dgn habuk2 semua kan.. konsisten pakai, kulit badan uols akan cerah! Tak tipu! Try dulu, uols xkan menyesal 😘 #potd  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualmurah  #vanitymirror  #bazaarpaknil  #trustedseller  #igshop  #instashop  #freshopproduct  #freshopclearancesale  #freshopmy  #shopeemy  #scrubs  #claymask  #rosewaterfacemist 
INNISFREE JEJU VOLCANIC CLAY MASK

Ready:
CICA (GREEN)
PURIFYING (BLACK)
REFINING (WHITE)
VITALIZING (PINK)
BRIGHTENING (YELLOW)
CALMING (PURPLE)
HYDRATING (BLUE) 
Harga: Rp.110.000

#innisfree #claymask #colorclaymask #innisfreejejuvolcanicclaymask
REVIEW FREEMAN HONEYDEW & CHAMOMILE⤵ - Membantu Mencerahkan & mengencangkan kulit wajah
- Membantu membuat kulit bercahaya

Disclaimer : Hasil dapat bervariasi pada tiap individu tergantung kondisi kulit wajah dan kesehatan pribadi.

IDR: 110.000

#freeman #freemanmask #freemanbatam #claymask #batam #readybatam #freemanbatam #facemask #jastip #handcarry
REVIEW FREEMAN AVOCADO + OATMEAL CLAY MASK⤵ - Memelihara & melembutkan
- Vitamin C & E
- Menutrisi & melembabkan
- Terbuat dari bahan2 alami

Disclaimer : Hasil dapat bervariasi pada tiap individu tergantung kondisi kulit wajah dan kesehatan pribadi.

IDR: 110.000

#freeman #freemanmask #freemanbatam #claymask #batam #readybatam #freemanbatam #facemask #jastip #handcarry
PROMOSI HEBAT SEMPENA BEAUTY FEST MARY JARDIN.. DISKAUN HEBAT SEHINGGA 70% 
PREORDER MULAI HARI INI SEHINGGA 23 NOVEMBER 2017.. .
AVAILABLE COD
.
🚗BUKIT KERINCI
🚗BANGSAR SOUTH
🚗PANTAI DALAM
🚗UNIVERSITI MALAYA
🚗BUKIT DAMANSARA .
🚚 POS SELURUH MALAYSIA

www.wasap.my/60178118718

#BeautyReicherTycoon#maryjardin #sayajual #sayajualmurah #collagen #makeup #SkinCare  #makeupgeek#sephora #sasa #thebalm #malaysia#sayajualskincare  #sayajual#sayajualkosmetik#sayajualskincare#muakl #igmalaysiashop #muamalaysiamakeupartis #bazarpaknil #facesoap #claymask #faceoil #serum #ariani #arzuscraf #duckscarves #mjll #tudungruffle
PROMOSI HEBAT SEMPENA BEAUTY FEST MARY JARDIN.. DISKAUN HEBAT SEHINGGA 70% PREORDER MULAI HARI INI SEHINGGA 23 NOVEMBER 2017.. . AVAILABLE COD . 🚗BUKIT KERINCI 🚗BANGSAR SOUTH 🚗PANTAI DALAM 🚗UNIVERSITI MALAYA 🚗BUKIT DAMANSARA . 🚚 POS SELURUH MALAYSIA www.wasap.my/60178118718 #BeautyReicherTycoon #maryjardin  #sayajual  #sayajualmurah  #collagen  #makeup  #SkinCare  #makeupgeek #sephora  #sasa  #thebalm  #malaysia #sayajualskincare  #sayajual #sayajualkosmetik #sayajualskincare #muakl  #igmalaysiashop  #muamalaysiamakeupartis  #bazarpaknil  #facesoap  #claymask  #faceoil  #serum  #ariani  #arzuscraf  #duckscarves  #mjll  #tudungruffle 
PROMOSI HEBAT SEMPENA BEAUTY FEST MARY JARDIN.. DISKAUN HEBAT SEHINGGA 70% 
PREORDER MULAI HARI INI SEHINGGA 23 NOVEMBER 2017.. .
AVAILABLE COD
.
🚗BUKIT KERINCI
🚗BANGSAR SOUTH
🚗PANTAI DALAM
🚗UNIVERSITI MALAYA
🚗BUKIT DAMANSARA .
🚚 POS SELURUH MALAYSIA

www.wasap.my/60178118718

#BeautyReicherTycoon#maryjardin #sayajual #sayajualmurah #collagen #makeup #SkinCare  #makeupgeek#sephora #sasa #thebalm #malaysia#sayajualskincare  #sayajual#sayajualkosmetik#sayajualskincare#muakl #igmalaysiashop #muamalaysiamakeupartis #bazarpaknil #facesoap #claymask #faceoil #serum #ariani #arzuscraf #duckscarves #mjll #tudungruffle
PROMOSI HEBAT SEMPENA BEAUTY FEST MARY JARDIN.. DISKAUN HEBAT SEHINGGA 70% PREORDER MULAI HARI INI SEHINGGA 23 NOVEMBER 2017.. . AVAILABLE COD . 🚗BUKIT KERINCI 🚗BANGSAR SOUTH 🚗PANTAI DALAM 🚗UNIVERSITI MALAYA 🚗BUKIT DAMANSARA . 🚚 POS SELURUH MALAYSIA www.wasap.my/60178118718 #BeautyReicherTycoon #maryjardin  #sayajual  #sayajualmurah  #collagen  #makeup  #SkinCare  #makeupgeek #sephora  #sasa  #thebalm  #malaysia #sayajualskincare  #sayajual #sayajualkosmetik #sayajualskincare #muakl  #igmalaysiashop  #muamalaysiamakeupartis  #bazarpaknil  #facesoap  #claymask  #faceoil  #serum  #ariani  #arzuscraf  #duckscarves  #mjll  #tudungruffle 
Salam, selamat pagi~
.
Dptkan Clay Mask by Erinacosmetics sekarang, harga promosi menanti dan berpeluang dptkan FREE GIFT yg bernilai rm25 😉
.
Texture yg sgt best dan yg penting PURE CLAY dan tak mengeringkan kulit! 😉
.
Klik link dkt bio utk order dan pertanyaan ya! 😊
.
#ClayMask #WithGluta #1stinMalaysia #PureClay #Moisrurized #CantikSemulajadi #ErinaCosmetics
In love with this herbal detox clay mask by @ebbandflowbyty ✨ Skin feels amazing every time!
In love with this herbal detox clay mask by @ebbandflowbyty ✨ Skin feels amazing every time!
Aztec Secret Indian Healing Clay
REFILL/TRIAL PACKS
.
🌸50g(up to 15 uses) : RM14
🌸100g : RM27
🌸150g : RM40
.
Instructions included📃😊
.
✉️Prices are excluding postage 
Semenanjung: RM7
Sabah & Sarawak: RM11
📱Whatsapp: 0123898144
.
#aztecsecret #refill #murah #claymask #natural #aztecclay #malaysia #myaztecsecret #aztecmalaysia #sayajual #mask #calciumbentoniteclay #acne #jerawat #kualalumpur #melaka #johor #pahang #perak #terengganu #kelantan #kedah #perlis #sabah #sarawak #penang #subang #langkawi
Aztec Secret Indian Healing Clay REFILL/TRIAL PACKS . 🌸50g(up to 15 uses) : RM14 🌸100g : RM27 🌸150g : RM40 . Instructions included📃😊 . ✉️Prices are excluding postage Semenanjung: RM7 Sabah & Sarawak: RM11 📱Whatsapp: 0123898144 . #aztecsecret  #refill  #murah  #claymask  #natural  #aztecclay  #malaysia  #myaztecsecret  #aztecmalaysia  #sayajual  #mask  #calciumbentoniteclay  #acne  #jerawat  #kualalumpur  #melaka  #johor  #pahang  #perak  #terengganu  #kelantan  #kedah  #perlis  #sabah  #sarawak  #penang  #subang  #langkawi 
Charcoal is great for giving the skin a much needed detox!
.
.
.
#pca #pcaskin #detox #claymask #facial #charcoalmask #portland #detoxify #esthetician #fatebeautysociety
Assalamualaikum Happy Monday uolss😃😃 Mula kan hari ni dgn senyuman dgn terus maju ke hadapan . Semoga Allah swt berkati hari anda 😊
.
Good news uolss promosi Claymask masih open lagi tau so girls cepat2 grab bila2 masa je promo ni akan tamat jgn lepas kan peluang sapa2 nak cantik flawless muka lembut mcm baby tu rugi la kalau tak cuba kan. Cepat2 KLIK link whatsapp dia BIO ig @claymaskgluta untuk segala pertanyaan akan dilayan kasih sayang gittew😊😊 .  #ClayMask #WithGluta #1stInMalaysia #PureClay #CantikSemulajadi #ErinaCosmetics
Assalamualaikum Happy Monday uolss😃😃 Mula kan hari ni dgn senyuman dgn terus maju ke hadapan . Semoga Allah swt berkati hari anda 😊 . Good news uolss promosi Claymask masih open lagi tau so girls cepat2 grab bila2 masa je promo ni akan tamat jgn lepas kan peluang sapa2 nak cantik flawless muka lembut mcm baby tu rugi la kalau tak cuba kan. Cepat2 KLIK link whatsapp dia BIO ig @claymaskgluta untuk segala pertanyaan akan dilayan kasih sayang gittew😊😊 . #ClayMask  #WithGluta  #1stInMalaysia  #PureClay  #CantikSemulajadi  #ErinaCosmetics 
Love this shot from our lovely stockist, @timelessnaturalbeauty ✨
@Regranned from @timelessnaturalbeauty - 🔅This time of year when the seasons are starting to change our skin changes. A great way to decongest your pores with a light exfoliation is to try a detox mask. I love this mask! It comes in powder form to mix up yourself. It has activated charcoal to draw out impurities in the skin, with bentonite clay to help with regenerating skin tissue. 🔅Then follow up with the Awaken Facial Serum to brighten and hydrate. It has Coffee Bean and Sweet Orange Essential Oils with Vitamin C just to name a few. 🔅In need of a way to treat yourself click the link in bio to shop now!
.
.
.
.
.
#RevivalBodyCare #RevivalTribe #skincare #naturalbeauty #organicbeauty #veganbeauty #plantbasedbeauty #cleanbeauty #nontoxicbeauty #crueltyfreebeauty #skinfood #selfcare #greenbeauty #greenbeautyblogger #greenbeautyproducts #stockist #wholesale #retail #wellness #detox #faceserum #claymask #activatedcharcoal
Love this shot from our lovely stockist, @timelessnaturalbeauty ✨ @Regranned from @timelessnaturalbeauty - 🔅This time of year when the seasons are starting to change our skin changes. A great way to decongest your pores with a light exfoliation is to try a detox mask. I love this mask! It comes in powder form to mix up yourself. It has activated charcoal to draw out impurities in the skin, with bentonite clay to help with regenerating skin tissue. 🔅Then follow up with the Awaken Facial Serum to brighten and hydrate. It has Coffee Bean and Sweet Orange Essential Oils with Vitamin C just to name a few. 🔅In need of a way to treat yourself click the link in bio to shop now! . . . . . #RevivalBodyCare  #RevivalTribe  #skincare  #naturalbeauty  #organicbeauty  #veganbeauty  #plantbasedbeauty  #cleanbeauty  #nontoxicbeauty  #crueltyfreebeauty  #skinfood  #selfcare  #greenbeauty  #greenbeautyblogger  #greenbeautyproducts  #stockist  #wholesale  #retail  #wellness  #detox  #faceserum  #claymask  #activatedcharcoal 
Clay mask and bath (that’s clay, not dirty water) to detox and relax before it’s back to the #dailygrind Both pups are happy and worn out from their stay with Dan, @mpdives and Zoë... #stormprincess has been sleeping in her new bed most of the day. What a great vacation, weekend with friends. Ready to start this week off right! #backtoreality #missinghawaii #dogsofinstagram #whatthefuckiskarma #claymask #claybath #relaxed #rejuvinatedsoul
.
3 HARI
3 HARI
3 HARI SAHAJA LAGI
.
Natural BeautyFest 2017
PREORDER di web sebelum 23 November 2017
DISKAUN sehingga 70%
.
Agen Mary Jardin
ATIQAH
0149311894
.
#maryjardin #teamEA #EAacademy #jerawat #jeragat #ekzema #skincare #bodycare #eczema #whitehead #blackhead #sunburn #natural #organic #bestseller #facialsoap #faceoil #claymask #serum #lipbalm #world #bazarpaknil #malaysia #promotion #november #maryjardinagentwanted
Our first 3 products will be yours by tomorrow - Brightening , protecting our skin, and Acne Treatment Face Mask! We believe that beauty can be achieved by using natural ingredients 💕🌱🍓 xoxo #ratuorganik #ratuorganikmanja
Our first 3 products will be yours by tomorrow - Brightening , protecting our skin, and Acne Treatment Face Mask! We believe that beauty can be achieved by using natural ingredients 💕🌱🍓 xoxo #ratuorganik  #ratuorganikmanja 
Ratu Organik berdiri sejak 2016, bisnis yg bergerak dibidang social untuk mencapai perubahan social serta lingkungan dan rangkaian produk digunakan untuk membantu mengkomunikasikan permasalahan hak asasi manusia dan lingkungan. #reuse #reduce #recycle #globalisasi #ratuorganikmanja #ratuorganik
💖 Beauty from nature benefits in nurturing, moisturing and protecting our skin are just as exquisite 💖
💖 Beauty from nature benefits in nurturing, moisturing and protecting our skin are just as exquisite 💖
After last weeks terrible zit fest and a fun super quick getaway it was time for some detox! •
Benefits of Aztec Clay Masks for the Skin or Hair-
There are many benefits to using an Aztec clay mask for skin or hair. Bentonite can actually lure out the positive-charged contaminants on your skin, due to a ionic pull. It can also energize the body, and has an alkalinity of 9.7 pH. It will draw the blood flow towards the cheeks and T-zones of the face due to constricting the skin and tissues.
It helps to heal acne-prone skin and eases the appearance of scars. It can also help to control skin sebum production.
Not only is an Aztec clay simple to use, but it doesn’t leave an uncomfortable film on the skin after treatment. It is non-oily and non-greasy.
* http://www.goodhealthacademy.com/health-benefits/aztec-clay-mask/
After last weeks terrible zit fest and a fun super quick getaway it was time for some detox! • Benefits of Aztec Clay Masks for the Skin or Hair- There are many benefits to using an Aztec clay mask for skin or hair. Bentonite can actually lure out the positive-charged contaminants on your skin, due to a ionic pull. It can also energize the body, and has an alkalinity of 9.7 pH. It will draw the blood flow towards the cheeks and T-zones of the face due to constricting the skin and tissues. It helps to heal acne-prone skin and eases the appearance of scars. It can also help to control skin sebum production. Not only is an Aztec clay simple to use, but it doesn’t leave an uncomfortable film on the skin after treatment. It is non-oily and non-greasy. * http://www.goodhealthacademy.com/health-benefits/aztec-clay-mask/
#claymask 
Ada masalah seperti ini? Mari guna  produk Mary jardin.
.
Pasti ianya membantu. Dan yang penting produk ini bebas bahan kimia yang berbahaya tau!!!
.
Dan lagi best ada offer RM100 je dan normal price RM170.
.
Contact saya Intan 0192092240 😍
#maryjardin #maryjardinian #maryjardinsubangjaya #maryjardinsungaibuloh #maryjardinshahalam #subangjaya #antiaging #faceoil #facemask #face #skin #skincare #skincaremalaysia #skincaremurah #beauty #cantik #kulit #jerawat #jerawatbatu #fawless #pemutih #organic #natural #love
#claymask  Ada masalah seperti ini? Mari guna produk Mary jardin. . Pasti ianya membantu. Dan yang penting produk ini bebas bahan kimia yang berbahaya tau!!! . Dan lagi best ada offer RM100 je dan normal price RM170. . Contact saya Intan 0192092240 😍 #maryjardin  #maryjardinian  #maryjardinsubangjaya  #maryjardinsungaibuloh  #maryjardinshahalam  #subangjaya  #antiaging  #faceoil  #facemask  #face  #skin  #skincare  #skincaremalaysia  #skincaremurah  #beauty  #cantik  #kulit  #jerawat  #jerawatbatu  #fawless  #pemutih  #organic  #natural  #love