an online Instagram web viewer

#codkl medias

Photos

Korang tau tak yang korset by sara anna ni lelaki pun boleh pakai 😋😋 Jangan ingat gegirl je nak jage body,laki pun nak cover spare tyre die juge tau 😊

#mummyezu
#korsetbysaraanna #sihat_cantik_bersama_ezu #trustedseller #testimonicusezu #sihat_cantik_bersama_ezu #bysaraanna #bazaarpaknil #sihat_cantik_bersama_ezu #mummyezu_shop #trustedseller #bazaarpaknil #cod #codampang #codkl #codsubang #korsetbysaraanna #korset #korsetajaib
Thanks sayang dah grab dolly v shape . Say BYE! kat dagu berlemaks . Hehe.
•
 Harga asal RM70 kini RM59 . Siyes TALK 😀 Jimat dari biasa . Weehuu .
•
Whatsapp jika nak order 0102064783 ğŸ“ž
•
•
#dollyvshape #teamkimlani #rznbeauty #daguruncing #vshape #mask #rznbeautyresources #muabellaz #bengkung #baazarpaknil #baazaronline #dolly #oxygendollfoundation #utem #codmachang #codbukitjalil #codKL #codkinrara #codpuncakjalil #peruncingdagu #bengkungdagu #dollyvshapebyrznbeauty  #cikdolly
Thanks sayang dah grab dolly v shape . Say BYE! kat dagu berlemaks . Hehe. • Harga asal RM70 kini RM59 . Siyes TALK 😀 Jimat dari biasa . Weehuu . • Whatsapp jika nak order 0102064783 ğŸ“ž • • #dollyvshape  #teamkimlani  #rznbeauty  #daguruncing  #vshape  #mask  #rznbeautyresources  #muabellaz  #bengkung  #baazarpaknil  #baazaronline  #dolly  #oxygendollfoundation  #utem  #codmachang  #codbukitjalil  #codKL  #codkinrara  #codpuncakjalil  #peruncingdagu  #bengkungdagu  #dollyvshapebyrznbeauty  #cikdolly 
Dyxyfitriyah mesti kenak cuba dyxy bccream
Sbbnye:🌼dengan sekali sapuan shj dpt menutup semua parut, jerawat & jeragat yng berlaluasa
Kat muka tu🌼 tak payah DA pakai conceliar, compact powder, BB cream bagai🌼 tak berminyak langsung
🌼 tak bercapok bila apply kt muka🌼 sesuai untuk semua jenis kulit🌼 HD effect (tak payah edid gambar da) 🌼 mempunyai spf 50 ++ ( full coverage) 🌼 senang di cuci & mesra solat🌼 tahan lebih 8 jam

Kemudian.... Spray dgn greantea mineral facemist
🌼 keep hydrating & moist kan skin kte
🌼 mengecutkan jerawat
🌼 makeup tahan lbh lama
🌼 membantu kurangkan alahan pd muka yang sensetif
🌼 💯 natural ingredient ( mineral extract green tea , vit c & vit e) 🌼 boleh spray anytime
:
Jom dapat kan hot seling set combo terlajak morah
:🌼 BCCREAM + gereen tea facemist + brus🌼🌼
:
Wassap saya 0176432553 😍😍😍😍💕#dxycosmetics #dyxycosmeticshq #dyxybydyana #dyxybccream #dyxybccreamfoundation #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush #dyxylipsmatte #dyxykl
#dyxyklangvalley #dyxyselangor
#dyxyshahalam #sayapakaisayajual #dyxylover #cosmeticmalaysia #cosmeticsonline #nealofar #fattahaminz #codklang #codshahalam #codsubangjaya #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkl #dyxysales #dyxypromokawkaw
Dyxyfitriyah mesti kenak cuba dyxy bccream Sbbnye:🌼dengan sekali sapuan shj dpt menutup semua parut, jerawat & jeragat yng berlaluasa Kat muka tu🌼 tak payah DA pakai conceliar, compact powder, BB cream bagai🌼 tak berminyak langsung 🌼 tak bercapok bila apply kt muka🌼 sesuai untuk semua jenis kulit🌼 HD effect (tak payah edid gambar da) 🌼 mempunyai spf 50 ++ ( full coverage) 🌼 senang di cuci & mesra solat🌼 tahan lebih 8 jam Kemudian.... Spray dgn greantea mineral facemist 🌼 keep hydrating & moist kan skin kte 🌼 mengecutkan jerawat 🌼 makeup tahan lbh lama 🌼 membantu kurangkan alahan pd muka yang sensetif 🌼 💯 natural ingredient ( mineral extract green tea , vit c & vit e) 🌼 boleh spray anytime : Jom dapat kan hot seling set combo terlajak morah :🌼 BCCREAM + gereen tea facemist + brus🌼🌼 : Wassap saya 0176432553 😍😍😍😍💕#dxycosmetics  #dyxycosmeticshq  #dyxybydyana  #dyxybccream  #dyxybccreamfoundation  #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush  #dyxylipsmatte  #dyxykl  #dyxyklangvalley  #dyxyselangor  #dyxyshahalam  #sayapakaisayajual  #dyxylover  #cosmeticmalaysia  #cosmeticsonline  #nealofar  #fattahaminz  #codklang  #codshahalam  #codsubangjaya  #codpuchong  #codputrajaya  #codcyberjaya  #codkl  #dyxysales  #dyxypromokawkaw 
Rahsia kulit ploles terbongkar hanya dengan calit beauty skin gold serum sahaja . Nak ploles macam sis ni juga ? Meh ws fieza cepat .

PM 👉 0173194450

#serum #serumwajah #serumviral #bebaskimia #serumterbaik #beautyskingoldserum #agentampang #agentkl #codkl #codampang #jerawat #jeragathilang
Cantik ke cantikkkk uolls? 😍😍 harusla cantikkkkkkkkk kan? 😁 Kat sini Sis Za pakai bc cream color natural + lipstick dyxy code cherry red 💄💋 Thanks awk! 😘 korang takkan tanak cecantik camni jugak? 😍❤️ @Aziara_ara
.
📲whatsapp: +6 0197794002 (klik link kat profile untuk direct whatsapp)
.
COD: Bangi / KL
.
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#teamdyxy
#codbangi
#codampang
#mua
#makeup
#foundationmurah
#cantik
#codkl
#dyxycodbangi
#dyxycodampang
#dyxycodkl
#foundationmurahmalaysia
#dyxy
Cantik ke cantikkkk uolls? 😍😍 harusla cantikkkkkkkkk kan? 😁 Kat sini Sis Za pakai bc cream color natural + lipstick dyxy code cherry red 💄💋 Thanks awk! 😘 korang takkan tanak cecantik camni jugak? 😍❤️ @Aziara_ara . 📲whatsapp: +6 0197794002 (klik link kat profile untuk direct whatsapp) . COD: Bangi / KL . #dyxybccream  #dyxyfacemistgreentea  #teamdyxy  #codbangi  #codampang  #mua  #makeup  #foundationmurah  #cantik  #codkl  #dyxycodbangi  #dyxycodampang  #dyxycodkl  #foundationmurahmalaysia  #dyxy 
Ape yang besttt nye #losyenputihgebu ni🙄 baca bawah... 🌷LOSYEN PUTIH GEBU🌷
_Hand & Body Lotion_ *Bahan- Bahan* 🌷 50% Susu
🌷 30% Kolagen
🌷 20% Vitamin E

KELEBIHAN:-
💋 Mencerahkan kulit seawal 3hari
💋 Melembutkan kulit yang kasar
💋 Melindungi dari sinaran matahari
💋Tidak melekit 💋 Cepat meresap ke dalam kulit
💋 Tidak berminyak
💋Sekatakan tona kulit
💋Menjadikan kulit sihat berseri
💋Mengatasi masalah kulit kusam
💋Mengandungi kolagen yang tinggi
💋 Sesuai dengan semua peringkat usia termasuk bayi
💋 Sebotol tahan 2-3bulan

Cara Guna :- Sapu pada tangan, badan atau kaki. 
Siang (sebelum keluar)
Malam (sebelum tidur)

#PakarKulitAndaMimyBeauty
#ProdukMimybeauty
#FlawlessGlowing
#teamayujutawan 
#mimybeautypakarputihgebu 
#baazaronline 
#baazarpaknil 
#yubeautycare 
#yubeautycareproduk 
#produkkecantikan 
#produkputih 
#lotion 
#produkmalaysia 
#codcheras 
#codkualalumpur 
#codkl 
#codalamdamai
Ape yang besttt nye #losyenputihgebu  ni🙄 baca bawah... 🌷LOSYEN PUTIH GEBU🌷 _Hand & Body Lotion_ *Bahan- Bahan* 🌷 50% Susu 🌷 30% Kolagen 🌷 20% Vitamin E KELEBIHAN:- 💋 Mencerahkan kulit seawal 3hari 💋 Melembutkan kulit yang kasar 💋 Melindungi dari sinaran matahari 💋Tidak melekit 💋 Cepat meresap ke dalam kulit 💋 Tidak berminyak 💋Sekatakan tona kulit 💋Menjadikan kulit sihat berseri 💋Mengatasi masalah kulit kusam 💋Mengandungi kolagen yang tinggi 💋 Sesuai dengan semua peringkat usia termasuk bayi 💋 Sebotol tahan 2-3bulan Cara Guna :- Sapu pada tangan, badan atau kaki. Siang (sebelum keluar) Malam (sebelum tidur) #PakarKulitAndaMimyBeauty  #ProdukMimybeauty  #FlawlessGlowing  #teamayujutawan  #mimybeautypakarputihgebu  #baazaronline  #baazarpaknil  #yubeautycare  #yubeautycareproduk  #produkkecantikan  #produkputih  #lotion  #produkmalaysia  #codcheras  #codkualalumpur  #codkl  #codalamdamai 
inilah saya! 30kg heavier sejak kawin and am blaming my husband for the excess weight hahah😂 (but I love you forever tau Ling😘). makanya, misi saya setahun dua ni ialah untuk menghilangkan at least 30kg dengan kaedah yang sihat & selamat. sambil meneruskan light exercise at home, sambil tu juga saya consume #BeTheGlamorousDrink untuk meningkatkan kadar metabolisma dan untuk mendapatkan pembakaran kalori paling optimum. ohye, dalam masa yang sama #BeDrink juga akan mencantikkan kulit tau. ini bukan sembang kosong ye, memang terbukti dah!😉👍🏻
.
tengok gambar saya ni, perubahan yang berlaku baru sedikit, sangat sedikit. perjalanan usaha saya masih jauh, sangat jauh. doakan semoga saya ye Uols😇
.
tapi, kenapa mesti produk #BTGD ni? banyak lagi produk lain di pasaran kan? well, ini bukan supplement biasa-biasa je Uols. produk hebat ni menggunakan bahan-bahan dan teknologi dari Jepun ye. yang pasti, ini bukan produk timbang kati! hahah😜. Uols nak tau lebih lanjut? jom lekas-lekas contact saya ok, saya tunggguuu👇🏻☺ .
🌸Contact No.: +6019.377.5747
(sila klik link di bio untuk direct WhatsApp)
🌸Instagram: @betheglamorousdrink.stokispj
🌸Facebook Page: Be The Glamorous Drink Stokis PJ - Kurus, Putih, Detox & Awet Muda
.
#BeTheGlamorousDrinkStokisPJ
#BeTheGlamorousDrinkStokisPetalingJaya #StokisPJ #StokisPetalingJaya #StokisBeDrink #StokisBTGD #StokisBeTheGlamorousDrink #NadiaAnnuar #supplementkurus #produkKurus #TestimoniBeDrink #kurusputih #putihkurus #glowingskin #TestimoniBeTheGlamorousDrink 
#TestimoniKurus #codKlangValley #codPJ #codSubang #codKL #codBangsar #scartreatment
inilah saya! 30kg heavier sejak kawin and am blaming my husband for the excess weight hahah😂 (but I love you forever tau Ling😘). makanya, misi saya setahun dua ni ialah untuk menghilangkan at least 30kg dengan kaedah yang sihat & selamat. sambil meneruskan light exercise at home, sambil tu juga saya consume #BeTheGlamorousDrink  untuk meningkatkan kadar metabolisma dan untuk mendapatkan pembakaran kalori paling optimum. ohye, dalam masa yang sama #BeDrink  juga akan mencantikkan kulit tau. ini bukan sembang kosong ye, memang terbukti dah!😉👍🏻 . tengok gambar saya ni, perubahan yang berlaku baru sedikit, sangat sedikit. perjalanan usaha saya masih jauh, sangat jauh. doakan semoga saya ye Uols😇 . tapi, kenapa mesti produk #BTGD  ni? banyak lagi produk lain di pasaran kan? well, ini bukan supplement biasa-biasa je Uols. produk hebat ni menggunakan bahan-bahan dan teknologi dari Jepun ye. yang pasti, ini bukan produk timbang kati! hahah😜. Uols nak tau lebih lanjut? jom lekas-lekas contact saya ok, saya tunggguuu👇🏻☺ . 🌸Contact No.: +6019.377.5747 (sila klik link di bio untuk direct WhatsApp) 🌸Instagram: @betheglamorousdrink.stokispj 🌸Facebook Page: Be The Glamorous Drink Stokis PJ - Kurus, Putih, Detox & Awet Muda . #BeTheGlamorousDrinkStokisPJ  #BeTheGlamorousDrinkStokisPetalingJaya  #StokisPJ  #StokisPetalingJaya  #StokisBeDrink  #StokisBTGD  #StokisBeTheGlamorousDrink  #NadiaAnnuar  #supplementkurus  #produkKurus  #TestimoniBeDrink  #kurusputih  #putihkurus  #glowingskin  #TestimoniBeTheGlamorousDrink  #TestimoniKurus  #codKlangValley  #codPJ  #codSubang  #codKL  #codBangsar  #scartreatment 
💖 BARU 3BOTOL DA LOST 23KG!!! 💖
.
.
ğŸŽ¶ I can almost see it..the dream im dreaming..yeahh ğŸŽ¶ aint about how fast u got it..its a climb-~~
ğŸŽ¶ Its a climb~~gittewww 😂😂
👍😄 Nak kurus kenala usaha kan
👍😄 Bukan dok umah meratapi kesediahan badan makin membesar uolls
👍😄 Meh usaha dengan SW jom
.
.
📛 tak wajib bersenam basah2 ketiak
📛 tak perlu menahan lapar 📛 tak perlu berdiet sampai cacing2 perot menangis kesayuan
.
.
🌸 Jom ikhtiar slim dengan SW 🌸
📲+6013-3674881
📲+6013-3674881
📲+6013-3674881
.
.
#kurustanpadiet #kuruscepat #kurus #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kurusdengancepat #kurussebelumkahwin #kurusselamat #kurussebelumnikah #nakkurusbadan #nakkuruskanbadan #nakkurus #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurusterbaik #slimmingproducts #slimmingproduct #ubatkurus #ubatkurussgtberkesan #slimmewhite #codkl #kl #agentkl #cod #bazarpaknil #bazarmalaysia
💖 BARU 3BOTOL DA LOST 23KG!!! 💖 . . ğŸŽ¶ I can almost see it..the dream im dreaming..yeahh ğŸŽ¶ aint about how fast u got it..its a climb-~~ ğŸŽ¶ Its a climb~~gittewww 😂😂 👍😄 Nak kurus kenala usaha kan 👍😄 Bukan dok umah meratapi kesediahan badan makin membesar uolls 👍😄 Meh usaha dengan SW jom . . 📛 tak wajib bersenam basah2 ketiak 📛 tak perlu menahan lapar 📛 tak perlu berdiet sampai cacing2 perot menangis kesayuan . . 🌸 Jom ikhtiar slim dengan SW 🌸 📲+6013-3674881 📲+6013-3674881 📲+6013-3674881 . . #kurustanpadiet  #kuruscepat  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kurussebelumraya  #kurusdengancepat  #kurussebelumkahwin  #kurusselamat  #kurussebelumnikah  #nakkurusbadan  #nakkuruskanbadan  #nakkurus  #nakkuruscepat  #produkkurus  #produkkurusterbaik  #slimmingproducts  #slimmingproduct  #ubatkurus  #ubatkurussgtberkesan  #slimmewhite  #codkl  #kl  #agentkl  #cod  #bazarpaknil  #bazarmalaysia 
💖 NAMPAK KE MEMANG NAMPAK !!! 💖
.
.
ğŸŽ¶ğŸŽ¶ Milik siapakah gadis ini ..lama telah ku impikan gadiss sepertinya~~
✔ Tudia..di kala redup2 sayup ni berlagu riang hakak dik non oi 😂
✔ Lagu ni akak tujukan khas untuk abang2 kat luar sane
✔ Nak istri @awek2 abang ade badan cun melecun camni??
✔ Meh la blikan sebotol 2 SW untuk yang tersayang 😄😄
.
.
.
✔ Cik kak smua..please jaga badan uolls k
✔ Baru la suami makin syang..pandang tak berkedip 24jam 🙈🙈
✔ Adik cantik ni baru je minum SW ni sebotol tau
👍😉 HILANG DA 6KG SEKELIP MATA !!!
.
.
🌸 Uolls yang nak cantik dan slim untuk tersayang meh wassup hakak 🌸
📲+6013-3674881
📲+6013-3674881
📲+6013-3674881
.
.
#kurustanpadiet #kuruscepat #kurus #kurusdalam2minggu #kurussihat #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurusselamat #kurussebelumnikah #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkuruscepat #nakkurus #slimmewhite #codkl #kl #agentkl #jomkurus1malaysia #jomkahwin #jomkurus #pilkurus #juskurus #produkkurus #produkkurusterbaik
💖 NAMPAK KE MEMANG NAMPAK !!! 💖 . . ğŸŽ¶ğŸŽ¶ Milik siapakah gadis ini ..lama telah ku impikan gadiss sepertinya~~ ✔ Tudia..di kala redup2 sayup ni berlagu riang hakak dik non oi 😂 ✔ Lagu ni akak tujukan khas untuk abang2 kat luar sane ✔ Nak istri @awek2 abang ade badan cun melecun camni?? ✔ Meh la blikan sebotol 2 SW untuk yang tersayang 😄😄 . . . ✔ Cik kak smua..please jaga badan uolls k ✔ Baru la suami makin syang..pandang tak berkedip 24jam 🙈🙈 ✔ Adik cantik ni baru je minum SW ni sebotol tau 👍😉 HILANG DA 6KG SEKELIP MATA !!! . . 🌸 Uolls yang nak cantik dan slim untuk tersayang meh wassup hakak 🌸 📲+6013-3674881 📲+6013-3674881 📲+6013-3674881 . . #kurustanpadiet  #kuruscepat  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kurussihat  #kurussebelumraya  #kurussebelumkahwin  #kurusselamat  #kurussebelumnikah  #nakkuruskanbadan  #nakkurusbadan  #nakkuruscepat  #nakkurus  #slimmewhite  #codkl  #kl  #agentkl  #jomkurus1malaysia  #jomkahwin  #jomkurus  #pilkurus  #juskurus  #produkkurus  #produkkurusterbaik 
PELUANG PECUTAN INCOME BERSAMA DYXY‼️‼️
.
Bole tambah duit poket‼️
.
🚨 Ya, sekarang tiqa OPEN PENGAMBILAN DROPSHIP TERHAD 30 ORANG SAHAJA.
.
.
👉PRODUK DEMAND TINGGI! Banyak sangat permintaan Dyxy sekarang sampai ke Singapore, Indonesia, Brunei. 😱
.
.
👉PRODUK SENANG JUAL! Siapa yg tak nak cantik? Instant flawless. Senang pakai. Boleh merawat. Ramai orang tercari cari produk macam Dyxy. 🤗
.
.
👉LAMBAKAN FEEDBACK & TESTIMONI! Peratusan customer yg puas hati dengan Dyxy sangat tinggi. 😘
.
👉AUTORITI. Ramai artis dan insta famous dah try pakai Dyxy, Esliza Loy, Elfira Loy, Syatilla Melvin, Atita Haris, Syafiqah Aina, Asyalliee dan ramai lagi.
.
.
🚨TERHAD UNTUK 30 ORANG SAHAJA
.
.
.
🙋🏻Tiqa stokist DYXY KL & selangor
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
PELUANG PECUTAN INCOME BERSAMA DYXY‼️‼️ . Bole tambah duit poket‼️ . 🚨 Ya, sekarang tiqa OPEN PENGAMBILAN DROPSHIP TERHAD 30 ORANG SAHAJA. . . 👉PRODUK DEMAND TINGGI! Banyak sangat permintaan Dyxy sekarang sampai ke Singapore, Indonesia, Brunei. 😱 . . 👉PRODUK SENANG JUAL! Siapa yg tak nak cantik? Instant flawless. Senang pakai. Boleh merawat. Ramai orang tercari cari produk macam Dyxy. 🤗 . . 👉LAMBAKAN FEEDBACK & TESTIMONI! Peratusan customer yg puas hati dengan Dyxy sangat tinggi. 😘 . 👉AUTORITI. Ramai artis dan insta famous dah try pakai Dyxy, Esliza Loy, Elfira Loy, Syatilla Melvin, Atita Haris, Syafiqah Aina, Asyalliee dan ramai lagi. . . 🚨TERHAD UNTUK 30 ORANG SAHAJA . . . 🙋🏻Tiqa stokist DYXY KL & selangor . Whatsapp tiqa 📲019-2541640 Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Hilangkan blackheads,  Whitehead dlm masa singkat Hanya 10-15 min! .
Sangat berkesan utk jerawat, jeragat, pori tersumbat, pori terbuka, mata sembab, kulit kusam pasti kelihatan bersinar! .
Harga promosi Oktober HANYA RM20.
KL FREE DELIVERY🏍
.
Utk order
WA 019 3282380
WA 019 3282380
.
#sayajual #blackmask #codkl #sayajualonline #maskmurah #bazaarpaknil #bazzarpaknil #nakcantik #muakl #muamalaysia #codfree #awaksukasayatak #mekapmurah #usahawan #pengantin #kerjakahwin #ekspopengantin #noradanish #neelofa #lofattah #amyramarjr #maskmuka
Hilangkan blackheads, Whitehead dlm masa singkat Hanya 10-15 min! . Sangat berkesan utk jerawat, jeragat, pori tersumbat, pori terbuka, mata sembab, kulit kusam pasti kelihatan bersinar! . Harga promosi Oktober HANYA RM20. KL FREE DELIVERY🏍 . Utk order WA 019 3282380 WA 019 3282380 . #sayajual  #blackmask  #codkl  #sayajualonline  #maskmurah  #bazaarpaknil  #bazzarpaknil  #nakcantik  #muakl  #muamalaysia  #codfree  #awaksukasayatak  #mekapmurah  #usahawan  #pengantin  #kerjakahwin  #ekspopengantin  #noradanish  #neelofa  #lofattah  #amyramarjr  #maskmuka 
Hilangkan blackheads,  Whitehead dlm masa singkat Hanya 10-15 min! .
Sangat berkesan utk jerawat, jeragat, pori tersumbat, pori terbuka, mata sembab, kulit kusam pasti kelihatan bersinar! .
Harga promosi Oktober
HANYA RM20 shj
KL FREE DELIVERY🏍
.
Utk order
WA 019 3282380
WA 019 3282380
.
#sayajual #blackmask #codkl #sayajualonline #maskmurah #bazaarpaknil #bazzarpaknil #nakcantik #muakl #muamalaysia #codfree #awaksukasayatak #mekapmurah #usahawan #pengantin #kerjakahwin #ekspopengantin #noradanish #neelofa #lofattah #amyramarjr #maskmuka
Hilangkan blackheads, Whitehead dlm masa singkat Hanya 10-15 min! . Sangat berkesan utk jerawat, jeragat, pori tersumbat, pori terbuka, mata sembab, kulit kusam pasti kelihatan bersinar! . Harga promosi Oktober HANYA RM20 shj KL FREE DELIVERY🏍 . Utk order WA 019 3282380 WA 019 3282380 . #sayajual  #blackmask  #codkl  #sayajualonline  #maskmurah  #bazaarpaknil  #bazzarpaknil  #nakcantik  #muakl  #muamalaysia  #codfree  #awaksukasayatak  #mekapmurah  #usahawan  #pengantin  #kerjakahwin  #ekspopengantin  #noradanish  #neelofa  #lofattah  #amyramarjr  #maskmuka 
PAYUDARA KENDUR?? .
PAYUDARA JATUH?? .
jom UPKAN kembali payudara anda dengan #jamudarabergetah .
COD SHAH ALAM .
+60107902127 
#sayajualjamu #jamumoden #payudarakecil #payudaramontok #payudaraup #payudaramantap #payudaraanjal #payudarakencang #codshahalam #codklang #codkl #bazaarpaknil #bazaarbazaar
💖 DARI 3XL DAH BOLEH PAKAI SIZE XL!!! 💖
.
.
ğŸŽ¶ I can almost see it..the dream im dreaming..yeahh ğŸŽ¶ aint about how fast u got it..its a climb-~~
ğŸŽ¶ Its a climb~~gittewww 😂😂
👍😄 Nak kurus kenala usaha kan
👍😄 Bukan dok umah meratapi kesediahan badan makin membesar uolls
👍😄 Meh usaha dengan SW jom
.
.
📛 tak wajib bersenam basah2 ketiak
📛 tak perlu menahan lapar 📛 tak perlu berdiet sampai cacing2 perot menangis kesayuan
.
.
🌸 Jom ikhtiar slim dengan SW 🌸
📲+6012-6151372
📲+6012-6151372
📲+6012-6151372
.
.
#kurustanpadiet #kuruscepat #kurus #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kurusdengancepat #kurussebelumkahwin #kurusselamat #kurussebelumnikah #nakkurusbadan #nakkuruskanbadan #nakkurus #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurusterbaik #slimmingproducts #slimmingproduct #ubatkurus #ubatkurussgtberkesan #slimmewhite #codkl #kl #agentkl #cod #bazarpaknil #bazarmalaysia
💖 DARI 3XL DAH BOLEH PAKAI SIZE XL!!! 💖 . . ğŸŽ¶ I can almost see it..the dream im dreaming..yeahh ğŸŽ¶ aint about how fast u got it..its a climb-~~ ğŸŽ¶ Its a climb~~gittewww 😂😂 👍😄 Nak kurus kenala usaha kan 👍😄 Bukan dok umah meratapi kesediahan badan makin membesar uolls 👍😄 Meh usaha dengan SW jom . . 📛 tak wajib bersenam basah2 ketiak 📛 tak perlu menahan lapar 📛 tak perlu berdiet sampai cacing2 perot menangis kesayuan . . 🌸 Jom ikhtiar slim dengan SW 🌸 📲+6012-6151372 📲+6012-6151372 📲+6012-6151372 . . #kurustanpadiet  #kuruscepat  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kurussebelumraya  #kurusdengancepat  #kurussebelumkahwin  #kurusselamat  #kurussebelumnikah  #nakkurusbadan  #nakkuruskanbadan  #nakkurus  #nakkuruscepat  #produkkurus  #produkkurusterbaik  #slimmingproducts  #slimmingproduct  #ubatkurus  #ubatkurussgtberkesan  #slimmewhite  #codkl  #kl  #agentkl  #cod  #bazarpaknil  #bazarmalaysia 
Premium Babies Blink Coffee .
COD SHAH ALAM .
1 box - 15sachet 
1 sachet 25Gram +60107902127 
#sayajual #sayajualcoffee #bbblinkcoffee #coffeeviral #codshahalam #codkl #followmyig #visitmyig #coffelover #nakcantik #nakgebu #nakkuruscepat #slimmingcoffee #whiteningcoffee
Siti Tanjung.Material Chiffon.Tudung Semi Instant.Harga RM59 sahaja..Koleksi terkini dari #mysketchbookshawlbyemmamaembong .Dapatkan segera!!! Hubungi kami
013 800 0003
012 969 8005
012 358 4945

#mysketchbookshawlbyemmamaembong 
#bawalfatamorgana 
#shawlmetaforaemmamaembong 
#shawlfatamorganaemmamaembong 
#sititanjungbyemmamaembong 
#dna_exclusive_enterprise 
#codlembahkeramat 
#codtamanmelawati 
#codtamanpermata
#codkl
Good Morning .
wahh memang BEST dengan BABIES VIRAL SKINCARE..
.
nak tau BB VIRAL SKINCARE adalah pengganti untuk BB BLINK tau, jadi jika anda pengguna TEGAR BB BLINK boleh la dptkan BB VIRAL SKINCARE ni😘
.
COD SHAH ALAM .
+60107902127 
#sayajual #sayajualbbviral #babiesviralskincare #bazaarpaknil #bazaarbazaar #legasiafiqs #codshahalam #codkl #skincare #skincaremurah
inilah saya! 30kg heavier sejak kawin and am blaming my husband for the excess weight hahah😂 (but I love you forever tau Ling😘). makanya, misi saya setahun dua ni ialah untuk menghilangkan at least 30kg dengan kaedah yang sihat & selamat. sambil meneruskan light exercise at home, sambil tu juga saya consume #BeTheGlamorousDrink untuk meningkatkan kadar metabolisma dan untuk mendapatkan pembakaran kalori paling optimum. ohye, dalam masa yang sama #BeDrink juga akan mencantikkan kulit tau. ini bukan sembang kosong ye, memang terbukti dah!😉👍🏻
.
tengok gambar saya ni, perubahan yang berlaku baru sedikit, sangat sedikit. perjalanan usaha saya masih jauh, sangat jauh. doakan semoga saya ye Uols😇
.
tapi, kenapa mesti produk #BTGD ni? banyak lagi produk lain di pasaran kan? well, ini bukan supplement biasa-biasa je Uols. produk hebat ni menggunakan bahan-bahan dan teknologi dari Jepun ye. yang pasti, ini bukan produk timbang kati! hahah😜. Uols nak tau lebih lanjut? jom lekas-lekas contact saya ok, saya tunggguuu👇🏻☺️ .
🌸Contact No.: +6019.377.5747
(sila klik link di bio untuk direct WhatsApp)
🌸Instagram: @betheglamorousdrink.stokispj
🌸Facebook Page: Be The Glamorous Drink Stokis PJ - Kurus, Putih, Detox & Awet Muda
.
#BeTheGlamorousDrinkStokisPJ
#BeTheGlamorousDrinkStokisPetalingJaya #StokisPJ #StokisPetalingJaya #StokisBeDrink #StokisBTGD #StokisBeTheGlamorousDrink #NadiaAnnuar #supplementkurus #produkKurus #TestimoniBeDrink #kurusputih #putihkurus #glowingskin #TestimoniBeTheGlamorousDrink 
#TestimoniKurus #codKlangValley #codPJ #codSubang #codKL #codBangsar #scartreatment
inilah saya! 30kg heavier sejak kawin and am blaming my husband for the excess weight hahah😂 (but I love you forever tau Ling😘). makanya, misi saya setahun dua ni ialah untuk menghilangkan at least 30kg dengan kaedah yang sihat & selamat. sambil meneruskan light exercise at home, sambil tu juga saya consume #BeTheGlamorousDrink  untuk meningkatkan kadar metabolisma dan untuk mendapatkan pembakaran kalori paling optimum. ohye, dalam masa yang sama #BeDrink  juga akan mencantikkan kulit tau. ini bukan sembang kosong ye, memang terbukti dah!😉👍🏻 . tengok gambar saya ni, perubahan yang berlaku baru sedikit, sangat sedikit. perjalanan usaha saya masih jauh, sangat jauh. doakan semoga saya ye Uols😇 . tapi, kenapa mesti produk #BTGD  ni? banyak lagi produk lain di pasaran kan? well, ini bukan supplement biasa-biasa je Uols. produk hebat ni menggunakan bahan-bahan dan teknologi dari Jepun ye. yang pasti, ini bukan produk timbang kati! hahah😜. Uols nak tau lebih lanjut? jom lekas-lekas contact saya ok, saya tunggguuu👇🏻☺️ . 🌸Contact No.: +6019.377.5747 (sila klik link di bio untuk direct WhatsApp) 🌸Instagram: @betheglamorousdrink.stokispj 🌸Facebook Page: Be The Glamorous Drink Stokis PJ - Kurus, Putih, Detox & Awet Muda . #BeTheGlamorousDrinkStokisPJ  #BeTheGlamorousDrinkStokisPetalingJaya  #StokisPJ  #StokisPetalingJaya  #StokisBeDrink  #StokisBTGD  #StokisBeTheGlamorousDrink  #NadiaAnnuar  #supplementkurus  #produkKurus  #TestimoniBeDrink  #kurusputih  #putihkurus  #glowingskin  #TestimoniBeTheGlamorousDrink  #TestimoniKurus  #codKlangValley  #codPJ  #codSubang  #codKL  #codBangsar  #scartreatment 
Morning korang! 😍 korang yang nak kite post / cod arini sempat lagi tau..whatsapp kte skrg! 😁 promo still on ni, tapi masa kian suntuk! 😍😍
.
📲whatsapp: +6 0197794002 (klik link kat profile untuk direct whatsapp)
.
COD: Bangi / KL
.
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#teamdyxy
#codbangi
#codampang
#mua
#makeup
#foundationmurah
#cantik
#codkl
#dyxycodbangi
#dyxycodampang
#dyxycodkl
#foundationmurahmalaysia
#dyxy
Nak keluar jalan2 pun pakai DOLLY V SHAPE 😍 . Yes !! Ia bengkung dagu yang tak menyakitkan . Bila pakai , cool jelly tu friendly sangat melekat kat dagu kita.
•
Sangat2 selesa . Yeahuuu !! Tak perlu buat senaman pipi lagi ğŸ˜Ž Dengan Dolly V shape boleh pakai bila2 masa hokey. From U to V gitewww 😁
•
Meh laju2 grab . Sekarang Sis Lani tengah buat promosi . Harga asal rm70 . Kini ⬇
•
Rm59
• 
Postage add rm8sm | rm11 ss
•
Whatsapp +60102064783 (kalau takNak save num , boleh click saja link di profile 😉
•
#dollyvshape #teamkimlani #rznbeauty #daguruncing #vshape #mask #rznbeautyresources #muabellaz #bengkung #baazarpaknil #baazaronline #dolly #oxygendollfoundation #utem #codmachang #codbukitjalil #codKL #codpuncakjalil #codkinrara #vshapemask #dollyvshapebyrznbeauty #peruncingdagu #bengkungdagu #letscantik #produkmelayu #luluskkm
Nak keluar jalan2 pun pakai DOLLY V SHAPE 😍 . Yes !! Ia bengkung dagu yang tak menyakitkan . Bila pakai , cool jelly tu friendly sangat melekat kat dagu kita. • Sangat2 selesa . Yeahuuu !! Tak perlu buat senaman pipi lagi ğŸ˜Ž Dengan Dolly V shape boleh pakai bila2 masa hokey. From U to V gitewww 😁 • Meh laju2 grab . Sekarang Sis Lani tengah buat promosi . Harga asal rm70 . Kini ⬇ • Rm59 • Postage add rm8sm | rm11 ss • Whatsapp +60102064783 (kalau takNak save num , boleh click saja link di profile 😉 • #dollyvshape  #teamkimlani  #rznbeauty  #daguruncing  #vshape  #mask  #rznbeautyresources  #muabellaz  #bengkung  #baazarpaknil  #baazaronline  #dolly  #oxygendollfoundation  #utem  #codmachang  #codbukitjalil  #codKL  #codpuncakjalil  #codkinrara  #vshapemask  #dollyvshapebyrznbeauty  #peruncingdagu  #bengkungdagu  #letscantik  #produkmelayu  #luluskkm 
FULL SET HAMIL SHAKLEE

Ada yang badan lesu tak bertenaga ketika hamil. Shaklee turut menyediakan set lengkap kehamilan untuk membekalkan nutrisi yang cukup bagi ibu yang sedang hamil. .
.
Antara supplement yangboleh diamalkan semasa kehamilan:
.
1) Vita-Lea® Iron Formula .
❁ Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.
.
2) Sustained Release Vita-C
.
❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan.
.
3) B-Complex
.
❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. .
.

4) Ostematrix .
.
❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu.
❁ Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.
.

5) ESP ❁ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam. ❁ Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain. ❁ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti.
.
6) OMEGA GUARD boleh diambil selepas masuk Trimester KEDUA dan boleh proceed sehingga Trimester KETIGA.
.InshaaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi.
.

Boleh whatsapp mika segera kalau nak harga TERLAJAK MURAH dan berbaloi sepanjang kehamilan anda. . . 
#ampang
#codampang
#codkl
#shakleeampang
#shakleejohor
#pengedarshakleeampang
#pengedarshakleekl
#ampangjaya
#sethamilshaklee
#setmilboostershaklee
#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualshaklee
#shakleemurahampang
#shakleemurahkl
#shakleemurah
#shakleeparitraja
#shakleebatupahat
#setcantikshaklee
FULL SET HAMIL SHAKLEE Ada yang badan lesu tak bertenaga ketika hamil. Shaklee turut menyediakan set lengkap kehamilan untuk membekalkan nutrisi yang cukup bagi ibu yang sedang hamil. . . Antara supplement yangboleh diamalkan semasa kehamilan: . 1) Vita-Lea® Iron Formula . ❁ Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi. . 2) Sustained Release Vita-C . ❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik. ❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan. . 3) B-Complex . ❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. . . 4) Ostematrix . . ❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu. ❁ Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua. . 5) ESP ❁ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam. ❁ Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain. ❁ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti. . 6) OMEGA GUARD boleh diambil selepas masuk Trimester KEDUA dan boleh proceed sehingga Trimester KETIGA. .InshaaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi. . Boleh whatsapp mika segera kalau nak harga TERLAJAK MURAH dan berbaloi sepanjang kehamilan anda. . . #ampang  #codampang  #codkl  #shakleeampang  #shakleejohor  #pengedarshakleeampang  #pengedarshakleekl  #ampangjaya  #sethamilshaklee  #setmilboostershaklee  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualshaklee  #shakleemurahampang  #shakleemurahkl  #shakleemurah  #shakleeparitraja  #shakleebatupahat  #setcantikshaklee 
FULL SET HAMIL SHAKLEE

Ada yang badan lesu tak bertenaga ketika hamil. Shaklee turut menyediakan set lengkap kehamilan untuk membekalkan nutrisi yang cukup bagi ibu yang sedang hamil. .
.
Antara supplement yangboleh diamalkan semasa kehamilan:
.
1) Vita-Lea® Iron Formula .
❁ Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.
.
2) Sustained Release Vita-C
.
❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan.
.
3) B-Complex
.
❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. .
.

4) Ostematrix .
.
❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu.
❁ Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.
.

5) ESP ❁ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam. ❁ Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain. ❁ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti.
.
6) OMEGA GUARD boleh diambil selepas masuk Trimester KEDUA dan boleh proceed sehingga Trimester KETIGA.
.InshaaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi.
.

Boleh whatsapp mika segera kalau nak harga TERLAJAK MURAH dan berbaloi sepanjang kehamilan anda. . . 
#ampang
#codampang
#codkl
#shakleeampang
#shakleejohor
#pengedarshakleeampang
#pengedarshakleekl
#ampangjaya
#sethamilshaklee
#setmilboostershaklee
#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualshaklee
#shakleemurahampang
#shakleemurahkl
#shakleemurah
#shakleeparitraja
#shakleebatupahat
#setcantikshaklee
FULL SET HAMIL SHAKLEE Ada yang badan lesu tak bertenaga ketika hamil. Shaklee turut menyediakan set lengkap kehamilan untuk membekalkan nutrisi yang cukup bagi ibu yang sedang hamil. . . Antara supplement yangboleh diamalkan semasa kehamilan: . 1) Vita-Lea® Iron Formula . ❁ Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi. . 2) Sustained Release Vita-C . ❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik. ❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan. . 3) B-Complex . ❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. . . 4) Ostematrix . . ❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu. ❁ Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua. . 5) ESP ❁ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam. ❁ Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain. ❁ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti. . 6) OMEGA GUARD boleh diambil selepas masuk Trimester KEDUA dan boleh proceed sehingga Trimester KETIGA. .InshaaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi. . Boleh whatsapp mika segera kalau nak harga TERLAJAK MURAH dan berbaloi sepanjang kehamilan anda. . . #ampang  #codampang  #codkl  #shakleeampang  #shakleejohor  #pengedarshakleeampang  #pengedarshakleekl  #ampangjaya  #sethamilshaklee  #setmilboostershaklee  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualshaklee  #shakleemurahampang  #shakleemurahkl  #shakleemurah  #shakleeparitraja  #shakleebatupahat  #setcantikshaklee 
FULL SET HAMIL SHAKLEE

Ada yang badan lesu tak bertenaga ketika hamil. Shaklee turut menyediakan set lengkap kehamilan untuk membekalkan nutrisi yang cukup bagi ibu yang sedang hamil. .
.
Antara supplement yangboleh diamalkan semasa kehamilan:
.
1) Vita-Lea® Iron Formula .
❁ Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.
.
2) Sustained Release Vita-C
.
❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan.
.
3) B-Complex
.
❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. .
.

4) Ostematrix .
.
❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu.
❁ Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.
.

5) ESP ❁ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam. ❁ Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain. ❁ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti.
.
6) OMEGA GUARD boleh diambil selepas masuk Trimester KEDUA dan boleh proceed sehingga Trimester KETIGA.
.InshaaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi.
.

Boleh whatsapp mika segera kalau nak harga TERLAJAK MURAH dan berbaloi sepanjang kehamilan anda. . . 
#ampang
#codampang
#codkl
#shakleeampang
#shakleejohor
#pengedarshakleeampang
#pengedarshakleekl
#ampangjaya
#sethamilshaklee
#setmilboostershaklee
#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualshaklee
#shakleemurahampang
#shakleemurahkl
#shakleemurah
#shakleeparitraja
#shakleebatupahat
#setcantikshaklee
FULL SET HAMIL SHAKLEE Ada yang badan lesu tak bertenaga ketika hamil. Shaklee turut menyediakan set lengkap kehamilan untuk membekalkan nutrisi yang cukup bagi ibu yang sedang hamil. . . Antara supplement yangboleh diamalkan semasa kehamilan: . 1) Vita-Lea® Iron Formula . ❁ Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi. . 2) Sustained Release Vita-C . ❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik. ❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan. . 3) B-Complex . ❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. . . 4) Ostematrix . . ❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu. ❁ Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua. . 5) ESP ❁ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam. ❁ Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain. ❁ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti. . 6) OMEGA GUARD boleh diambil selepas masuk Trimester KEDUA dan boleh proceed sehingga Trimester KETIGA. .InshaaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi. . Boleh whatsapp mika segera kalau nak harga TERLAJAK MURAH dan berbaloi sepanjang kehamilan anda. . . #ampang  #codampang  #codkl  #shakleeampang  #shakleejohor  #pengedarshakleeampang  #pengedarshakleekl  #ampangjaya  #sethamilshaklee  #setmilboostershaklee  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualshaklee  #shakleemurahampang  #shakleemurahkl  #shakleemurah  #shakleeparitraja  #shakleebatupahat  #setcantikshaklee 
Jom jadi sebahagian dari #teamnisacantikkayakayakaya .
🌸Gambar disediakan
🌸Copy writing disediakan
🌸Group support & ilmu diberikan
🌸Reward untuk top dropship & agent
🌸Produk laku keras , senang jual 🌸zero modal untuk dropship & low modal untuk agent .
.
Jom bantu diri , bantu suami & bantu family..👨‍👩‍👧‍👦
.
Whatsapp 📲0183808678
.
Nk suami bertambah sayang..Jangan lupa follow ig best2 ni 💁
@FormulaPikatSuami
@jamu_serrapat_by_blinkblink
@maryk_withnana
@lilymellysaa
.
#wongi #perfume #perfumelotion #moisturizingcream #brighteningcream #inspiredperfume #madeinmalaysia #guccifloramalaysia #midnightfantasymalaysia #bombshellmalaysia #perfumemalaysia #perfumemurah #codkl #codampang #codmindef #codukayperdana #uitmpucakalam #uitmshahalam #sephoramalaysia #bazaarpaknil #titiancinta #agentwongikl 
#wongi #dropshipagentwantedmalaysia #uitm #uiam #unisel #uitmpuncakalam #husm #uum
Jom jadi sebahagian dari #teamnisacantikkayakayakaya  . 🌸Gambar disediakan 🌸Copy writing disediakan 🌸Group support & ilmu diberikan 🌸Reward untuk top dropship & agent 🌸Produk laku keras , senang jual 🌸zero modal untuk dropship & low modal untuk agent . . Jom bantu diri , bantu suami & bantu family..👨‍👩‍👧‍👦 . Whatsapp 📲0183808678 . Nk suami bertambah sayang..Jangan lupa follow ig best2 ni 💁 @FormulaPikatSuami @jamu_serrapat_by_blinkblink @maryk_withnana @lilymellysaa . #wongi  #perfume  #perfumelotion  #moisturizingcream  #brighteningcream  #inspiredperfume  #madeinmalaysia  #guccifloramalaysia  #midnightfantasymalaysia  #bombshellmalaysia  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #codkl  #codampang  #codmindef  #codukayperdana  #uitmpucakalam  #uitmshahalam  #sephoramalaysia  #bazaarpaknil  #titiancinta  #agentwongikl  #wongi  #dropshipagentwantedmalaysia  #uitm  #uiam  #unisel  #uitmpuncakalam  #husm  #uum 
Plain Shawl
🌼Chiffon Georgette
🌼 Jahit kelim/baby seam
🌼 1.8m x 0.7m
🌼 Senang iron & styling
🌼 Digalakkan memakai inner untuk full coverage aurah
.
RM19 exc. postage
.
OFFER ANY 3 SHAWL
RM55 SM
RM57 SS
❤FREE POSTAGE
.
Whatsapp/Telegram +60137731789
.
#codkl #kualalumpur #sayajualshawlkl #bangi #kajang #ampang #klcc #codklcc #codgombak #codampang #barangclearance #barangsale #dakdakwicet #lofattah #fattzura #heroseorangcinderella #ammaramsyar #keknis #yusufiskandar #laraalana #laraalanaootd #schawal #schawalara #sayajualmurah #amyramar #pingganviral
Plain Shawl 🌼Chiffon Georgette 🌼 Jahit kelim/baby seam 🌼 1.8m x 0.7m 🌼 Senang iron & styling 🌼 Digalakkan memakai inner untuk full coverage aurah . RM19 exc. postage . OFFER ANY 3 SHAWL RM55 SM RM57 SS ❤FREE POSTAGE . Whatsapp/Telegram +60137731789 . #codkl  #kualalumpur  #sayajualshawlkl  #bangi  #kajang  #ampang  #klcc  #codklcc  #codgombak  #codampang  #barangclearance  #barangsale  #dakdakwicet  #lofattah  #fattzura  #heroseorangcinderella  #ammaramsyar  #keknis  #yusufiskandar  #laraalana  #laraalanaootd  #schawal  #schawalara  #sayajualmurah  #amyramar  #pingganviral 
Plain Shawl
🌼Chiffon Georgette
🌼 Jahit kelim/baby seam
🌼 1.8m x 0.7m
🌼 Senang iron & styling
🌼 Digalakkan memakai inner untuk full coverage aurah
.
RM19 exc. postage
.
OFFER ANY 3 SHAWL
RM55 SM
RM57 SS
❤FREE POSTAGE
.
Whatsapp/Telegram +60137731789
.
#codkl #kualalumpur #sayajualshawlkl #bangi #kajang #ampang #klcc #codklcc #codgombak #codampang #barangclearance #barangsale #dakdakwicet #lofattah #fattzura #heroseorangcinderella #ammaramsyar #keknis #yusufiskandar #laraalana #laraalanaootd #schawal #schawalara #sayajualmurah #amyramar #pingganviral
Plain Shawl 🌼Chiffon Georgette 🌼 Jahit kelim/baby seam 🌼 1.8m x 0.7m 🌼 Senang iron & styling 🌼 Digalakkan memakai inner untuk full coverage aurah . RM19 exc. postage . OFFER ANY 3 SHAWL RM55 SM RM57 SS ❤FREE POSTAGE . Whatsapp/Telegram +60137731789 . #codkl  #kualalumpur  #sayajualshawlkl  #bangi  #kajang  #ampang  #klcc  #codklcc  #codgombak  #codampang  #barangclearance  #barangsale  #dakdakwicet  #lofattah  #fattzura  #heroseorangcinderella  #ammaramsyar  #keknis  #yusufiskandar  #laraalana  #laraalanaootd  #schawal  #schawalara  #sayajualmurah  #amyramar  #pingganviral 
Plain Shawl
🌼Chiffon Georgette
🌼 Jahit kelim/baby seam
🌼 1.8m x 0.7m
🌼 Senang iron & styling
🌼 Digalakkan memakai inner untuk full coverage aurah
.
RM19 exc. postage
.
OFFER ANY 3 SHAWL
RM55 SM
RM57 SS
❤FREE POSTAGE
.
Whatsapp/Telegram +60137731789
.
#codkl #kualalumpur #sayajualshawlkl #bangi #kajang #ampang #klcc #codklcc #codgombak #codampang #barangclearance #barangsale #dakdakwicet #lofattah #fattzura #heroseorangcinderella #ammaramsyar #keknis #yusufiskandar #laraalana #laraalanaootd #schawal #schawalara #sayajualmurah #amyramar #pingganviral
Plain Shawl 🌼Chiffon Georgette 🌼 Jahit kelim/baby seam 🌼 1.8m x 0.7m 🌼 Senang iron & styling 🌼 Digalakkan memakai inner untuk full coverage aurah . RM19 exc. postage . OFFER ANY 3 SHAWL RM55 SM RM57 SS ❤FREE POSTAGE . Whatsapp/Telegram +60137731789 . #codkl  #kualalumpur  #sayajualshawlkl  #bangi  #kajang  #ampang  #klcc  #codklcc  #codgombak  #codampang  #barangclearance  #barangsale  #dakdakwicet  #lofattah  #fattzura  #heroseorangcinderella  #ammaramsyar  #keknis  #yusufiskandar  #laraalana  #laraalanaootd  #schawal  #schawalara  #sayajualmurah  #amyramar  #pingganviral 
Plain Shawl
🌼Chiffon Georgette
🌼 Jahit kelim/baby seam
🌼 1.8m x 0.7m
🌼 Senang iron & styling
🌼 Digalakkan memakai inner untuk full coverage aurah
.
RM19 exc. postage
.
OFFER ANY 3 SHAWL
RM55 SM
RM57 SS
❤FREE POSTAGE
.
Whatsapp/Telegram +60137731789
.
#codkl #kualalumpur #sayajualshawlkl #bangi #kajang #ampang #klcc #codklcc #codgombak #codampang #barangclearance #barangsale #dakdakwicet #lofattah #fattzura #heroseorangcinderella #ammaramsyar #keknis #yusufiskandar #laraalana #laraalanaootd #schawal #schawalara #sayajualmurah #amyramar #pingganviral
Plain Shawl 🌼Chiffon Georgette 🌼 Jahit kelim/baby seam 🌼 1.8m x 0.7m 🌼 Senang iron & styling 🌼 Digalakkan memakai inner untuk full coverage aurah . RM19 exc. postage . OFFER ANY 3 SHAWL RM55 SM RM57 SS ❤FREE POSTAGE . Whatsapp/Telegram +60137731789 . #codkl  #kualalumpur  #sayajualshawlkl  #bangi  #kajang  #ampang  #klcc  #codklcc  #codgombak  #codampang  #barangclearance  #barangsale  #dakdakwicet  #lofattah  #fattzura  #heroseorangcinderella  #ammaramsyar  #keknis  #yusufiskandar  #laraalana  #laraalanaootd  #schawal  #schawalara  #sayajualmurah  #amyramar  #pingganviral 
Plain Shawl
🌼Chiffon Georgette
🌼 Jahit kelim/baby seam
🌼 1.8m x 0.7m
🌼 Senang iron & styling
🌼 Digalakkan memakai inner untuk full coverage aurah
.
RM19 exc. postage
.
OFFER ANY 3 SHAWL
RM55 SM
RM57 SS
❤FREE POSTAGE
.
Whatsapp/Telegram +60137731789
.
#codkl #kualalumpur #sayajualshawlkl #bangi #kajang #ampang #klcc #codklcc #codgombak #codampang #barangclearance #barangsale #dakdakwicet #lofattah #fattzura #heroseorangcinderella #ammaramsyar #keknis #yusufiskandar #laraalana #laraalanaootd #schawal #schawalara #sayajualmurah #amyramar #pingganviral
Plain Shawl 🌼Chiffon Georgette 🌼 Jahit kelim/baby seam 🌼 1.8m x 0.7m 🌼 Senang iron & styling 🌼 Digalakkan memakai inner untuk full coverage aurah . RM19 exc. postage . OFFER ANY 3 SHAWL RM55 SM RM57 SS ❤FREE POSTAGE . Whatsapp/Telegram +60137731789 . #codkl  #kualalumpur  #sayajualshawlkl  #bangi  #kajang  #ampang  #klcc  #codklcc  #codgombak  #codampang  #barangclearance  #barangsale  #dakdakwicet  #lofattah  #fattzura  #heroseorangcinderella  #ammaramsyar  #keknis  #yusufiskandar  #laraalana  #laraalanaootd  #schawal  #schawalara  #sayajualmurah  #amyramar  #pingganviral 
Wajah baru dexandra.nak buat hadiah pon cantikk sangat.nampak exclusive gituu.
.
Whatsapp for order 📱013 323 6078
Free COD: batu muda,sentul,jln ipoh, tmn dato senu, gombak,giant batu caves,maju junction,jln tar,jln sultan ismail,selected area
.
 #dexandraperfumes #dexandramalaysia #selamatpagi #agentkldexandra #dexandraagentkl #codkl #codtamanmelawati #codtamanpermata #codbatumuda #codsentul #codmajujunction #dexandrasale #dexandramurah #sayajualdexandra #freecod #selamatpagi #saledexandra #freegift #agentdexandra
Wajah baru dexandra.nak buat hadiah pon cantikk sangat.nampak exclusive gituu. . Whatsapp for order 📱013 323 6078 Free COD: batu muda,sentul,jln ipoh, tmn dato senu, gombak,giant batu caves,maju junction,jln tar,jln sultan ismail,selected area . #dexandraperfumes  #dexandramalaysia  #selamatpagi  #agentkldexandra  #dexandraagentkl  #codkl  #codtamanmelawati  #codtamanpermata  #codbatumuda  #codsentul  #codmajujunction  #dexandrasale  #dexandramurah  #sayajualdexandra  #freecod  #selamatpagi  #saledexandra  #freegift  #agentdexandra 
Good morning everyone ☺. Colour baru ni pon cun sangat. Nak order, meh whatsapp kite k.
.
Whatsapp for order📱013 323 6078
📮Postage: RM7(SM)/RM11(SS)
.
Free COD: sentul,batu muda,jln ipoh,jln sultan ismail,maju junction,gombak,giant batu caves,other selected area
Self pickup: bank islam taman melawati
.

#testimonijelitashoppe #testimonifame #fame #famecosmetic #famebbcushionmalaysia #fameeyeliner #famemascara #famelimitededition #famemurah #fameagentkl #agentklfame #famebbcushion #famecosmetic #famecosmetichq #famemalaysia #fmlc #freecod #codkl #codsentul #codjalanipoh #codbatumuda #freegift
Good morning everyone ☺. Colour baru ni pon cun sangat. Nak order, meh whatsapp kite k. . Whatsapp for order📱013 323 6078 📮Postage: RM7(SM)/RM11(SS) . Free COD: sentul,batu muda,jln ipoh,jln sultan ismail,maju junction,gombak,giant batu caves,other selected area Self pickup: bank islam taman melawati . #testimonijelitashoppe  #testimonifame  #fame  #famecosmetic  #famebbcushionmalaysia  #fameeyeliner  #famemascara  #famelimitededition  #famemurah  #fameagentkl  #agentklfame  #famebbcushion  #famecosmetic  #famecosmetichq  #famemalaysia  #fmlc  #freecod  #codkl  #codsentul  #codjalanipoh  #codbatumuda  #freegift 
No Bake Oreo Cheesecake permintaan org yg diet la kononye!! #fafakukiproducts 
#anchorcheese 
#oreo 
#callebaut 
#presidentbutter 
#codkeramat 
#codukayperdana 
#codgombak 
#oreocheesecake 
#cheesecake 
#codkl 
#sayajualkek
Mixed Combo
.
Plain Shawl - Chiffon Georgette
Printed Shawl - Chiffon Crepe
🌼 1.8m x 0.7m
🌼 Jahit kelim/baby seam
🌼 Senang iron & bentuk
.
RM19 exc. postage
.
OFFER ANY 3 SHAWL
RM55 SM
RM57 SS
❤FREE POSTAGE
.
Whatsapp/Telegram +60137731789
.
#codkl #kualalumpur #sayajualshawlkl #bangi #kajang #ampang #klcc #codklcc #codgombak #codampang #barangclearance #barangsale #dakdakwicet #lofattah #fattzura #heroseorangcinderella #ammaramsyar #keknis #yusufiskandar #laraalana #laraalanaootd #schawal #schawalara #sayajualmurah #amyramar #pingganviral
Mixed Combo . Plain Shawl - Chiffon Georgette Printed Shawl - Chiffon Crepe 🌼 1.8m x 0.7m 🌼 Jahit kelim/baby seam 🌼 Senang iron & bentuk . RM19 exc. postage . OFFER ANY 3 SHAWL RM55 SM RM57 SS ❤FREE POSTAGE . Whatsapp/Telegram +60137731789 . #codkl  #kualalumpur  #sayajualshawlkl  #bangi  #kajang  #ampang  #klcc  #codklcc  #codgombak  #codampang  #barangclearance  #barangsale  #dakdakwicet  #lofattah  #fattzura  #heroseorangcinderella  #ammaramsyar  #keknis  #yusufiskandar  #laraalana  #laraalanaootd  #schawal  #schawalara  #sayajualmurah  #amyramar  #pingganviral 
Plain Shawl
🌼Chiffon Georgette
🌼 Jahit kelim/baby seam
🌼 1.8m x 0.7m
🌼 Senang iron & styling
🌼 Digalakkan memakai inner untuk full coverage aurah
.
RM19 exc. postage
.
OFFER ANY 3 SHAWL
RM55 SM
RM57 SS
❤FREE POSTAGE
.
Whatsapp/Telegram +60137731789
.
#codkl #kualalumpur #sayajualshawlkl #bangi #kajang #ampang #klcc #codklcc #codgombak #codampang #barangclearance #barangsale #dakdakwicet #lofattah #fattzura #heroseorangcinderella #ammaramsyar #keknis #yusufiskandar #laraalana #laraalanaootd #schawal #schawalara #sayajualmurah #amyramar #pingganviral
Plain Shawl 🌼Chiffon Georgette 🌼 Jahit kelim/baby seam 🌼 1.8m x 0.7m 🌼 Senang iron & styling 🌼 Digalakkan memakai inner untuk full coverage aurah . RM19 exc. postage . OFFER ANY 3 SHAWL RM55 SM RM57 SS ❤FREE POSTAGE . Whatsapp/Telegram +60137731789 . #codkl  #kualalumpur  #sayajualshawlkl  #bangi  #kajang  #ampang  #klcc  #codklcc  #codgombak  #codampang  #barangclearance  #barangsale  #dakdakwicet  #lofattah  #fattzura  #heroseorangcinderella  #ammaramsyar  #keknis  #yusufiskandar  #laraalana  #laraalanaootd  #schawal  #schawalara  #sayajualmurah  #amyramar  #pingganviral 
🌸 EXPIRY DATE DYXY FOR BC CREAM & MINERAL FACE MIST 🌸

Harini nak share satu benda penting yg #dyxylover perlu tahu 😱😱 📌 Mesti tertanya²,eh DYXY ni boleh pkai smpai 3-5 bulan,bila expired date nyee?? Meh sini nk bgtahu info best.. #bccreamdyxy punya tempoh boleh guna selama 24 bulan selepas pkai bccream tu..Haaa 2 thun???😱😱.. Tak faham ye..Okay mcm ni, kalau awak start pakai hari ni 1/10/2017, bc cream ni expired lg dua thun iaitu pada 1/10/2019..Tengokk.. Sangat sangat berbaloi kn... Even klau awk pkai sikit2 pon boleh than lama....😍😍😍 📌 #Facemistgreentea ni pula, tahan selama 12 bulan iaitu bersamaan dengan 1 tahun dari tarikh start pakai.. Wow.. Wow.. Bestnyee laa ada kosmetik yg boleh tahan bertahun.. 📌 Tahan lama sebab semua bahan yg ada dlm #dyxycosmetics ni adalah bahan mineral and organik..Ya Allah, mmg selamatlaa kalau mcm tu..👍👍👍 Strictly,tiada bahan terlarang 😘😘.. Tak rugi tau cuba #dyxycosmetics ni... SILA PERHATI BETUL² YA SAYANG²  NO TELEFON DIBAWAH
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 whatsapp 📲http://www.wasap.my/60133054658

#bccream #bcc #bccreams  #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream 
#codkl
#codwangsamaju
#codsetapak
#codsrirampai
🌸 EXPIRY DATE DYXY FOR BC CREAM & MINERAL FACE MIST 🌸 Harini nak share satu benda penting yg #dyxylover  perlu tahu 😱😱 📌 Mesti tertanya²,eh DYXY ni boleh pkai smpai 3-5 bulan,bila expired date nyee?? Meh sini nk bgtahu info best.. #bccreamdyxy  punya tempoh boleh guna selama 24 bulan selepas pkai bccream tu..Haaa 2 thun???😱😱.. Tak faham ye..Okay mcm ni, kalau awak start pakai hari ni 1/10/2017, bc cream ni expired lg dua thun iaitu pada 1/10/2019..Tengokk.. Sangat sangat berbaloi kn... Even klau awk pkai sikit2 pon boleh than lama....😍😍😍 📌 #Facemistgreentea  ni pula, tahan selama 12 bulan iaitu bersamaan dengan 1 tahun dari tarikh start pakai.. Wow.. Wow.. Bestnyee laa ada kosmetik yg boleh tahan bertahun.. 📌 Tahan lama sebab semua bahan yg ada dlm #dyxycosmetics  ni adalah bahan mineral and organik..Ya Allah, mmg selamatlaa kalau mcm tu..👍👍👍 Strictly,tiada bahan terlarang 😘😘.. Tak rugi tau cuba #dyxycosmetics  ni... SILA PERHATI BETUL² YA SAYANG² NO TELEFON DIBAWAH 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 whatsapp 📲http://www.wasap.my/60133054658 #bccream  #bcc  #bccreams  #dyxyfoundation  #dyxycosmetics  #dyxycosmetic  #dyxykl  #dyxyfoundation  #bccreamkorea  #bccreamdyxy  #bccreammurah  #dyxymurah  #bccreambydyana  #bccreammalaysia  #dyxyteam  #bccreamfoundation  #bccreamoriginal  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxytestimoni  #dyxymurah  #dyxybccream  #codkl  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai 
Sape Birthday Bulan ni?
.
Apakata hadiahkan si Dia yg tersayang dengan Jambangan bunga yang bertatahkan Skinelle cmni. Mesti so dia tersenyum lebar seharian. 🌸🌸
.
.
Whatsapp 0125428773  to order skinelle anda💐💐💐
Sape Birthday Bulan ni? . Apakata hadiahkan si Dia yg tersayang dengan Jambangan bunga yang bertatahkan Skinelle cmni. Mesti so dia tersenyum lebar seharian. 🌸🌸 . . Whatsapp 0125428773 to order skinelle anda💐💐💐
Wow cheese dia berpadu padu lah 😍😍 Craving nak makan western?
Craving nak makan something super duper yummy? 😋
Craving nak makan something super duper cheesy?😋 Cepat² rasailah kenikmatan western cheese meleleh kami! 😍 Tak dapat kat tempat lain tau ☝

Cepat² whatsapp 0163508237 😻

Caj Delivery 🚗 : Ikut Kawasan

SILA ORDER SEHARI SEBELUM DELIVERY

#macncheese #delivery #deliverykl #deliverybangi #deliveryselangor #deliverykotadamansara #deliveryputrajaya #deliverycheras #deliveryampang #fooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliverybangi #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverykotadamansara #fooddeliverycheras #fooddeliveryampang #codkl #codbangi #western #westerndelivery #greentea #greenteasedap #greenteamurah #tehtarik #redtea #redteasedap #redteamurah #westernmurah
Wow cheese dia berpadu padu lah 😍😍 Craving nak makan western? Craving nak makan something super duper yummy? 😋 Craving nak makan something super duper cheesy?😋 Cepat² rasailah kenikmatan western cheese meleleh kami! 😍 Tak dapat kat tempat lain tau ☝ Cepat² whatsapp 0163508237 😻 Caj Delivery 🚗 : Ikut Kawasan SILA ORDER SEHARI SEBELUM DELIVERY #macncheese  #delivery  #deliverykl  #deliverybangi  #deliveryselangor  #deliverykotadamansara  #deliveryputrajaya  #deliverycheras  #deliveryampang  #fooddelivery  #fooddeliverykl  #fooddeliverybangi  #fooddeliveryputrajaya  #fooddeliverykotadamansara  #fooddeliverycheras  #fooddeliveryampang  #codkl  #codbangi  #western  #westerndelivery  #greentea  #greenteasedap  #greenteamurah  #tehtarik  #redtea  #redteasedap  #redteamurah  #westernmurah 
💕BUANG YANG KERUH, AMBIL YANG JERNIH💕
.
"Problems will always be there. Big or small, they will always be there. The most important thing to be in peace. Keep smiling!"
.
Akak/abam nak order MINYAK WANGI AWESOME tak?
.
WhatsApp kami sekarang. Kami akan bantu anda jadi AWESOME DENGAN DE'XANDRA PERFUMES!
.
WhatsApp 📲 014-6636736
WhatsApp 📲 014-6636736
WhatsApp 📲 014-6636736
.
ATAU klik link di profile.
.
✅Postage (Isnin-Sabtu)
✅COD Area KL (24 jam)
.
#fsventures #fiksell #dexandra #dexandraperfumes #perfumedexandra #minyakwangimurah #minyakwangi #minyakwangidexandra #codkl #srirampai #setiawangsa #malaysia #klcc #codkualalumpur #segambut #kampungbaru #gombak #ampang #wangsamaju #setiawangsa #keramat #projek35
💕BUANG YANG KERUH, AMBIL YANG JERNIH💕 . "Problems will always be there. Big or small, they will always be there. The most important thing to be in peace. Keep smiling!" . Akak/abam nak order MINYAK WANGI AWESOME tak? . WhatsApp kami sekarang. Kami akan bantu anda jadi AWESOME DENGAN DE'XANDRA PERFUMES! . WhatsApp 📲 014-6636736 WhatsApp 📲 014-6636736 WhatsApp 📲 014-6636736 . ATAU klik link di profile. . ✅Postage (Isnin-Sabtu) ✅COD Area KL (24 jam) . #fsventures  #fiksell  #dexandra  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #codkl  #srirampai  #setiawangsa  #malaysia  #klcc  #codkualalumpur  #segambut  #kampungbaru  #gombak  #ampang  #wangsamaju  #setiawangsa  #keramat  #projek35 
💕BUANG YANG KERUH, AMBIL YANG JERNIH💕
.
"Problems will always be there. Big or small, they will always be there. The most important thing to be in peace. Keep smiling!"
.
Akak/abam nak order MINYAK WANGI AWESOME tak?
.
WhatsApp kami sekarang. Kami akan bantu anda jadi AWESOME DENGAN DE'XANDRA PERFUMES!
.
WhatsApp 📲 014-6636736
WhatsApp 📲 014-6636736
WhatsApp 📲 014-6636736
.
ATAU klik link di profile.
.
✅Postage (Isnin-Sabtu)
✅COD Area KL (24 jam)
.
#fsventures #fiksell #dexandra #dexandraperfumes #perfumedexandra #minyakwangimurah #minyakwangi #minyakwangidexandra #codkl #srirampai #setiawangsa #malaysia #klcc #codkualalumpur #segambut #kampungbaru #gombak #ampang #wangsamaju #setiawangsa #keramat #projek35
💕BUANG YANG KERUH, AMBIL YANG JERNIH💕 . "Problems will always be there. Big or small, they will always be there. The most important thing to be in peace. Keep smiling!" . Akak/abam nak order MINYAK WANGI AWESOME tak? . WhatsApp kami sekarang. Kami akan bantu anda jadi AWESOME DENGAN DE'XANDRA PERFUMES! . WhatsApp 📲 014-6636736 WhatsApp 📲 014-6636736 WhatsApp 📲 014-6636736 . ATAU klik link di profile. . ✅Postage (Isnin-Sabtu) ✅COD Area KL (24 jam) . #fsventures  #fiksell  #dexandra  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #codkl  #srirampai  #setiawangsa  #malaysia  #klcc  #codkualalumpur  #segambut  #kampungbaru  #gombak  #ampang  #wangsamaju  #setiawangsa  #keramat  #projek35 
BARANG BOEK🔥PROMOSI BULAN OKTOBER❗️
—–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
💢BARANG CUN
-
🔥Cap Ny Gold
💢Price: Rm40 sm, Rm45ss
💢Free size
💢Jahitan Sulam
- gambar detail ws
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
HANYA 10 ORANG TERAWAL SAHAJA DAPAT HARGA PROMO❗️WHATSAPP LAJU LAJU👌🏻
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
📲Ws 0194502755 / CLICK LINK AT BIO WEBSITE.
-
#kingmall #kasutmurah #kasutmalaysia #sneakers #sneakersmurah #sneakersmalaysia #adidasmalaysia #nikemalaysia #ultraboost #ultraboostuncaged #sandalmurah #sandalairjordan #sandalnewbalance #sandalsupreme #suprememalaysia #guccimalaysia #guccifloralmurah #guccibeemurah #padu #sayajual #sayabeli #jualbeli #cod #codkl #kasutfree #giveawaymalaysia -
Views all 11 comments
BARANG BOEK🔥PROMOSI BULAN OKTOBER❗️ —––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 💢BARANG CUN - 🔥Cap Ny Gold 💢Price: Rm40 sm, Rm45ss 💢Free size 💢Jahitan Sulam - gambar detail ws ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– HANYA 10 ORANG TERAWAL SAHAJA DAPAT HARGA PROMO❗️WHATSAPP LAJU LAJU👌🏻 ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 📲Ws 0194502755 / CLICK LINK AT BIO WEBSITE. - #kingmall  #kasutmurah  #kasutmalaysia  #sneakers  #sneakersmurah  #sneakersmalaysia  #adidasmalaysia  #nikemalaysia  #ultraboost  #ultraboostuncaged  #sandalmurah  #sandalairjordan  #sandalnewbalance  #sandalsupreme  #suprememalaysia  #guccimalaysia  #guccifloralmurah  #guccibeemurah  #padu  #sayajual  #sayabeli  #jualbeli  #cod  #codkl  #kasutfree  #giveawaymalaysia  - Views all 11 comments
Mencari #dagingsalai di kawasan KL dan Selangor?

COD terus kpd customer.
/
💜siap hiris
💜tiada bahan pengawet
💜tahan sehingga 6bln dlm freezer

Whatsapp 011-2124 8292

#dagingsalaigadisjolobu
#salai
#salaibygadisjolobu 
#produkkampung 
#produkiks 
#agromakanan 
#agro 
#agrobazaar 
#afmegastar 
#kud2017
#codkl
#codshahalam 
#cateringkl
#gegarvaganza
#cateringshahalam
#lunchboxshahalam 
#lunchboxklang 
#lunchboxkl
Mencari #dagingsalai di kawasan KL dan Selangor?

COD terus kpd customer.
/
💜siap hiris
💜tiada bahan pengawet
💜tahan sehingga 6bln dlm freezer

Whatsapp 011-2124 8292

#dagingsalaigadisjolobu
#salai
#salaibygadisjolobu 
#produkkampung 
#produkiks 
#agromakanan 
#agro 
#agrobazaar 
#afmegastar 
#kud2017
#codkl
#codshahalam 
#cateringkl
#gegarvaganza
#cateringshahalam
#lunchboxshahalam 
#lunchboxklang 
#lunchboxkl
Mencari #dagingsalai di kawasan KL dan Selangor?

COD terus kpd customer.
/
💜siap hiris
💜tiada bahan pengawet
💜tahan sehingga 6bln dlm freezer

Whatsapp 011-2124 8292

#dagingsalaigadisjolobu
#salai
#salaibygadisjolobu 
#produkkampung 
#produkiks 
#agromakanan 
#agro 
#agrobazaar 
#afmegastar 
#kud2017
#codkl
#codshahalam 
#cateringkl
#gegarvaganza
#cateringshahalam
#lunchboxshahalam 
#lunchboxklang 
#lunchboxkl
Belanja customer feedback lagi lah 😘 Tunggu apa lagi meh lah order 😌 .
For order whatsapp : 0145143128
http://www.wasap.my/60145143128

#snowcapberhantu #snowcapbcf #snowcap #snowcaprm10 #innertudung #innertudungmurah #innertudungrm10 #codkl #codlrtklcc #codlrtgombak #codlrttamanmelati #coduniklbis #queenfifamous
Kekal Sihat Dengan JUS GLAMOHEALTH.
Minuman Botani Dengan Adunan Tradisional Untuk Kesihatan.

Justeru Antara Kaedah Paling Mujarab Untuk Masaalah BATU KARANG.
Dengan Cara Yang mudah Dan Kos Yang Murah Serta Terbukti Keberkesanannya.

Kebaikkan -Untuk memecahkan batu karang yang terdapat di dalam hempedu, buah pinggang, saluran/pundi kencing
-Untuk mencuci sistem perkumuhan
-Untuk mengatasi masalah kencing tak lawas/tak boleh control
- Menghentikan cirit-birit dan melawaskan air kencing
-Membantu mengawal tekanan darah tinggi
-Mencegah pengerasan arteri apabila berlaku stress spt tekanan darah tinggi
-Membantu melegakan penyakit pedih ulu hati
-membantu pemulihan penyakit berkaitan hati dan hempedu
-Mencuci darah dan buah pinggang *bagus di amalkan sebab minuman botani*

WhatsApp sy segera 014-3072601
Atau terus tekan link ni www.wasap.my/60143072601/glamohealth 
#glamohealth #glamohealthori #glamohealthmurah #pemecahbatukarang #PenawarBatuKarangNo1Malaysia #codjb #codpasirgudang #codkl
Kekal Sihat Dengan JUS GLAMOHEALTH. Minuman Botani Dengan Adunan Tradisional Untuk Kesihatan. Justeru Antara Kaedah Paling Mujarab Untuk Masaalah BATU KARANG. Dengan Cara Yang mudah Dan Kos Yang Murah Serta Terbukti Keberkesanannya. Kebaikkan -Untuk memecahkan batu karang yang terdapat di dalam hempedu, buah pinggang, saluran/pundi kencing -Untuk mencuci sistem perkumuhan -Untuk mengatasi masalah kencing tak lawas/tak boleh control - Menghentikan cirit-birit dan melawaskan air kencing -Membantu mengawal tekanan darah tinggi -Mencegah pengerasan arteri apabila berlaku stress spt tekanan darah tinggi -Membantu melegakan penyakit pedih ulu hati -membantu pemulihan penyakit berkaitan hati dan hempedu -Mencuci darah dan buah pinggang *bagus di amalkan sebab minuman botani* WhatsApp sy segera 014-3072601 Atau terus tekan link ni www.wasap.my/60143072601/glamohealth #glamohealth  #glamohealthori  #glamohealthmurah  #pemecahbatukarang  #PenawarBatuKarangNo1Malaysia  #codjb  #codpasirgudang  #codkl 
[ PRODUK HOT, SEKALI CUBA TERUS JATUH CINTA ] 😍

Mana taknya muka dah flawless glowing beza sangat kan dengan kulit dulu...kusam tak berseri😅
Alhamdulillah banyak sangat dapat feedback 🔥🔥🔥 FEEDBACK adalah perkara paling mahal dalam satu2 produk tu.

Bila feedback banyak, makin percayalah produk tu tak perlu diragui keberkesanannya 🙌😊. whtspp sis syira direct ⤵

www.wasap.my/60195633779/orderDG

#codselayang #codgombak #codkepong #codkl #codtamanmelati #codwangsamaju #codampang #codsetiawangsa #codsridamansara #coddamansara
[ PRODUK HOT, SEKALI CUBA TERUS JATUH CINTA ] 😍 Mana taknya muka dah flawless glowing beza sangat kan dengan kulit dulu...kusam tak berseri😅 Alhamdulillah banyak sangat dapat feedback 🔥🔥🔥 FEEDBACK adalah perkara paling mahal dalam satu2 produk tu. Bila feedback banyak, makin percayalah produk tu tak perlu diragui keberkesanannya 🙌😊. whtspp sis syira direct ⤵ www.wasap.my/60195633779/orderDG #codselayang  #codgombak  #codkepong  #codkl  #codtamanmelati  #codwangsamaju  #codampang  #codsetiawangsa  #codsridamansara  #coddamansara 
DYXY TEAMFL:
🍃 DYXY Face Mist  160ml++
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 .
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
~  Effect Glowing serta merta
~  Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~  Boleh dijadikan makeup based
~  Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa .
. 🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
.
.
. 
#dyxyteamfl #dyxybydyana #bccreamdyxy #bccreambydyana #mineralfacemist #mineralfacemistdyxy #lipstickdyxy #lipstickmatte #dyxybccreamfoundation #dyxy #codkl #codampang #codkajang #codhululangat #codselangor #mskpsis #politeknikmalaysia #uitm #dyxypromosi #bccreamviral  #flawless #glowing #muamalaysia #muaselangor #muakl #cheras #ampang #dyxyviral #nakputihgebu #teamFL
DYXY TEAMFL: 🍃 DYXY Face Mist 160ml++ . 🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 . ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas ~ Effect Glowing serta merta ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) ~ Boleh dijadikan makeup based ~ Mengandungi zat mineral . ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan ~ Boleh digunakan bila2 masa . . 🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF . 🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian . . . #dyxyteamfl  #dyxybydyana  #bccreamdyxy  #bccreambydyana  #mineralfacemist  #mineralfacemistdyxy  #lipstickdyxy  #lipstickmatte  #dyxybccreamfoundation  #dyxy  #codkl  #codampang  #codkajang  #codhululangat  #codselangor  #mskpsis  #politeknikmalaysia  #uitm  #dyxypromosi  #bccreamviral  #flawless  #glowing  #muamalaysia  #muaselangor  #muakl  #cheras  #ampang  #dyxyviral  #nakputihgebu  #teamFL 
Alhamdulillah..setel order hari esok. Siapa nak order sila pm laju2 k😊😊 Tapi minggu ni rehat kejap seminggu hanya untuk ambil order je. Hujung minggu ni baru buat. Delivery inshaAllah next week ye😊😊😊
#manggaasamboi #manggasusu #pedasmasammanis #pmfarah0173616692 #codpuchong #codkl #codampang #codbukitjalil #codsunway
#ohmostwantedlooktestimoni .
Best sangat sampai bagi kawan2 lain cuba & kawan2 pun kata best!!! 😍😍😍
.
Happynya saya bila ramai dah rasa kelebihan products dari OhMostWantedLook ❤❤❤
.
Tunggu apa lagi? WhatsApp Seri #0123077448 CEPAT!
.
#ohmostwantedlook #makeupjunckie #magicfoundation #medicatedfoundation #mediumcoverage #poutfectlipcream #poutfectlips #omwlips #omwlookers #ohmostwantedbabes #itsealsandheals #wudhufriendly #spf50pa #arganoil #collagen #vitaminE #noradanish #omwlstockist #omwlagent #agentKL #codkl #freecod #freepostage #kl2017
#ohmostwantedlooktestimoni  . Best sangat sampai bagi kawan2 lain cuba & kawan2 pun kata best!!! 😍😍😍 . Happynya saya bila ramai dah rasa kelebihan products dari OhMostWantedLook ❤❤❤ . Tunggu apa lagi? WhatsApp Seri #0123077448  CEPAT! . #ohmostwantedlook  #makeupjunckie  #magicfoundation  #medicatedfoundation  #mediumcoverage  #poutfectlipcream  #poutfectlips  #omwlips  #omwlookers  #ohmostwantedbabes  #itsealsandheals  #wudhufriendly  #spf50pa  #arganoil  #collagen  #vitaminE  #noradanish  #omwlstockist  #omwlagent  #agentKL  #codkl  #freecod  #freepostage  #kl2017 
#ohmostwantedlooktestimoni .
Saya tinggal di Keramat and kerja di Kerinchi 😉
.
Saya boleh deliver OhMostWantedLook products di KL area..kalau saya tak boleh saya akan direct sisters kpd agent2 lain yg boleh deliver..
.
WhatsApp Seri #0123077448 for more info & swift respond! 😘
.
#ohmostwantedlook #makeupjunckie #magicfoundation #medicatedfoundation #mediumcoverage #poutfectlipcream #poutfectlips #omwlips #omwlookers #ohmostwantedbabes #itsealsandheals #wudhufriendly #spf50pa #arganoil #collagen #vitaminE #noradanish #omwlstockist #omwlagent #agentKL #codkl #freecod #freepostage #kl2017
#ohmostwantedlooktestimoni  . Saya tinggal di Keramat and kerja di Kerinchi 😉 . Saya boleh deliver OhMostWantedLook products di KL area..kalau saya tak boleh saya akan direct sisters kpd agent2 lain yg boleh deliver.. . WhatsApp Seri #0123077448  for more info & swift respond! 😘 . #ohmostwantedlook  #makeupjunckie  #magicfoundation  #medicatedfoundation  #mediumcoverage  #poutfectlipcream  #poutfectlips  #omwlips  #omwlookers  #ohmostwantedbabes  #itsealsandheals  #wudhufriendly  #spf50pa  #arganoil  #collagen  #vitaminE  #noradanish  #omwlstockist  #omwlagent  #agentKL  #codkl  #freecod  #freepostage  #kl2017 
#ohmostwantedlooktestimoni .
I'm happy when my customer loves OhMostWantedLook products!!! ❤❤❤
.
Thank you very much sis!!! 😘😘😘
.
What are you waiting for?
WhatsApp link in the bio and text me NOW NOW NOW!!!
.
#ohmostwantedlook #makeupjunckie #magicfoundation #medicatedfoundation #mediumcoverage #poutfectlipcream #poutfectlips #omwlips #omwlookers #ohmostwantedbabes #itsealsandheals #wudhufriendly #spf50pa #arganoil #collagen #vitaminE #noradanish #omwlstockist #omwlagent #agentKL #codkl #freecod #freepostage #kl2017
#ohmostwantedlooktestimoni  . I'm happy when my customer loves OhMostWantedLook products!!! ❤❤❤ . Thank you very much sis!!! 😘😘😘 . What are you waiting for? WhatsApp link in the bio and text me NOW NOW NOW!!! . #ohmostwantedlook  #makeupjunckie  #magicfoundation  #medicatedfoundation  #mediumcoverage  #poutfectlipcream  #poutfectlips  #omwlips  #omwlookers  #ohmostwantedbabes  #itsealsandheals  #wudhufriendly  #spf50pa  #arganoil  #collagen  #vitaminE  #noradanish  #omwlstockist  #omwlagent  #agentKL  #codkl  #freecod  #freepostage  #kl2017 
The Magic Ingredients of OhMostWanted Look Foundation 🌸
.
🍭HYALURONIC ACID
✔️Natural Anti Aging Polysaccharide that support function for collagen and elastin fibre
✔️High performance penetrating molecule for internal repair
✔️Form a layer to replenish moisture and restores radiance for smoother complexion
.
🍭TITANIUM DIOXIDE (SPF 50)
✔️High UVA and UVB filter
✔️Gentle type of sunscreen suitable for sensitive skin
✔️Prevent aging and pigmentation caused by sunlight
.
🍭ASCORBYL TETRAISOPALMITATE
✔️Derivates from 100% Organic Vitamin C
✔️Potent anti-oxidant to fight free radicle
✔️Prevent cellular aging by inhibiting the cross-linking of collagen, oxidation of proteins, and lipid peroxidation
.
🍭BISABOLOL (CHAMOMILE EXTRACT)
✔️Potent anticongestant to calm the skin
and minimaze irritation
✔️Very good for sensitive skin
.
🍭ALKYL BENZOATE
✔️Anti microbial properties
✔️Can treat and prevent acne
.
🍭STEARIC ACID
✔️Good exfoliator for dirt, sweat and excess sebum removal
.
#ohmostwantedlook #makeupjunckie #magicfoundation #medicatedfoundation #mediumcoverage #poutfectlipcream #poutfectlips #omwlips #omwlookers #ohmostwantedbabes #itsealsandheals #wudhufriendly #spf50pa #arganoil #collagen #vitaminE #noradanish #omwlstockist #omwlagent #agentKL #codkl #freecod #freepostage #kl2017
The Magic Ingredients of OhMostWanted Look Foundation 🌸 . 🍭HYALURONIC ACID ✔️Natural Anti Aging Polysaccharide that support function for collagen and elastin fibre ✔️High performance penetrating molecule for internal repair ✔️Form a layer to replenish moisture and restores radiance for smoother complexion . 🍭TITANIUM DIOXIDE (SPF 50) ✔️High UVA and UVB filter ✔️Gentle type of sunscreen suitable for sensitive skin ✔️Prevent aging and pigmentation caused by sunlight . 🍭ASCORBYL TETRAISOPALMITATE ✔️Derivates from 100% Organic Vitamin C ✔️Potent anti-oxidant to fight free radicle ✔️Prevent cellular aging by inhibiting the cross-linking of collagen, oxidation of proteins, and lipid peroxidation . 🍭BISABOLOL (CHAMOMILE EXTRACT) ✔️Potent anticongestant to calm the skin and minimaze irritation ✔️Very good for sensitive skin . 🍭ALKYL BENZOATE ✔️Anti microbial properties ✔️Can treat and prevent acne . 🍭STEARIC ACID ✔️Good exfoliator for dirt, sweat and excess sebum removal . #ohmostwantedlook  #makeupjunckie  #magicfoundation  #medicatedfoundation  #mediumcoverage  #poutfectlipcream  #poutfectlips  #omwlips  #omwlookers  #ohmostwantedbabes  #itsealsandheals  #wudhufriendly  #spf50pa  #arganoil  #collagen  #vitaminE  #noradanish  #omwlstockist  #omwlagent  #agentKL  #codkl  #freecod  #freepostage  #kl2017 
OMW Pout-fect Lips is a new kind of pout lip cream that goes on light, silky smooth and sets to a perfect matte finish. Main ingredients are:
💋Collagen to maintain lips elasticity
💋Argan Oil, a powerful antioxidant to fight free radicals and repair the damaged skin
💋Vitamin E, a powerful skin conditioning agent
💋Titanium Dioxide to act as sunblock to prevent dark lips caused by UV .
WhatsApp Seri #0123077448 NOW for more info & swift respond!
.
#ohmostwantedlook #makeupjunckie #magicfoundation #medicatedfoundation #mediumcoverage #poutfectlipcream #poutfectlips #omwlips #omwlookers #ohmostwantedbabes #itsealsandheals #wudhufriendly #spf50pa #arganoil #collagen #vitaminE #noradanish #omwlstockist #omwlagent #agentKL #codkl #freecod #freepostage #kl2017
OMW Pout-fect Lips is a new kind of pout lip cream that goes on light, silky smooth and sets to a perfect matte finish. Main ingredients are: 💋Collagen to maintain lips elasticity 💋Argan Oil, a powerful antioxidant to fight free radicals and repair the damaged skin 💋Vitamin E, a powerful skin conditioning agent 💋Titanium Dioxide to act as sunblock to prevent dark lips caused by UV . WhatsApp Seri #0123077448  NOW for more info & swift respond! . #ohmostwantedlook  #makeupjunckie  #magicfoundation  #medicatedfoundation  #mediumcoverage  #poutfectlipcream  #poutfectlips  #omwlips  #omwlookers  #ohmostwantedbabes  #itsealsandheals  #wudhufriendly  #spf50pa  #arganoil  #collagen  #vitaminE  #noradanish  #omwlstockist  #omwlagent  #agentKL  #codkl  #freecod  #freepostage  #kl2017 
Feedback dari customer!
.
MUDAH, CEPAT & SGT BEST!!✨
.
Wuduk friendly✔️
.
Rasa mukaa natural bila pakai. Sukanya die pakai bc cream sbb macam tak pakai pape! Ringan je rasa. Kulit berminyak dan berpeluh tak perlu risau lagi! Face mist pn bt kulit rasa glowing✨✨✨
.
COD AREA KL & SELANGOR!🚗
.
Whatsapp husna 📲010-5068886
.
#likeforlike #lfl #fff #like4like #dyxycosmeticsmalaysia #jualdyxy #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxycod #dyxyfreegift #dyxyselangor #dyxysubang #dyxyshahalam #dyxypj #meletop #neelofa #codkl #dyxybccream #teamfl #teamtiqah #dyxylipstickmatte #dyxylipstick #dyxyagentneeded #dyxydropshipneeded #dyxysgbuloh #makeup #makeuplovers
Feedback dari customer! . MUDAH, CEPAT & SGT BEST!!✨ . Wuduk friendly✔️ . Rasa mukaa natural bila pakai. Sukanya die pakai bc cream sbb macam tak pakai pape! Ringan je rasa. Kulit berminyak dan berpeluh tak perlu risau lagi! Face mist pn bt kulit rasa glowing✨✨✨ . COD AREA KL & SELANGOR!🚗 . Whatsapp husna 📲010-5068886 . #likeforlike  #lfl  #fff  #like4like  #dyxycosmeticsmalaysia  #jualdyxy  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxycod  #dyxyfreegift  #dyxyselangor  #dyxysubang  #dyxyshahalam  #dyxypj  #meletop  #neelofa  #codkl  #dyxybccream  #teamfl  #teamtiqah  #dyxylipstickmatte  #dyxylipstick  #dyxyagentneeded  #dyxydropshipneeded  #dyxysgbuloh  #makeup  #makeuplovers 
ESP SHAKLEE PROMO OKTOBER ! 🔥🔥🔥.
.
25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya.
.
Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: .
.
SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM .
.
Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita sangat memerlukan protein.
.
Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: .
.
✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit .
✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat .
✅ Mempercepat penyembuhan luka .
✅ Memberi rasa kenyang lebih lama .
✅ Menganjalkan payu dara & punggung .
✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati .
✅ Memberikan lebih tenaga .
✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu .
✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah .
✅ Menyihatkan kuku & rambut .
✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah .
✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) .
✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru .
✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim
✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan .
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
@ainasupplementsdiary
Whatsapp : 018 3150300
Your Trusted Shaklee Independent Distributor

#shakleekl #shakleeshahalam #shakleebrunei #NHPINK #shakleejb #shakleesabah #shakleesarawak #shakleesingapore #sayajualshaklee #ainasyuhadashaklee #espshaklee #MiraFilzah #pingganviral #codkl #mayabyNH #abanglongfadil2 #theyummyduck #duckcosmetics #duckscarves #samsunggalaxynote8 #iphone8plus
ESP SHAKLEE PROMO OKTOBER ! 🔥🔥🔥. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita sangat memerlukan protein. . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . @ainasupplementsdiary Whatsapp : 018 3150300 Your Trusted Shaklee Independent Distributor #shakleekl  #shakleeshahalam  #shakleebrunei  #NHPINK  #shakleejb  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleesingapore  #sayajualshaklee  #ainasyuhadashaklee  #espshaklee  #MiraFilzah  #pingganviral  #codkl  #mayabyNH  #abanglongfadil2  #theyummyduck  #duckcosmetics  #duckscarves  #samsunggalaxynote8  #iphone8plus 
💖 SW UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN 💖
.
.
✔ Sape kate lelaki tak nak slim???
✔ Sape cakap lelaki tak kesah dengan bentuk badan dorang??🙈
📛 Tett..uolls salah k..dizaman moden ni semua nak shape badan cantik 📛 Taknak da geleber sane sini..lemak terjojol setiap sudut 🙈🙈
.
.
👍😉 Sebab tu SW di reka khas untuk lelaki n pompuan
👍😉 Sebab kami tau keperluan bentuk badan untuk semua
👍😉 Tengok abang kacak ni..mudah2 je ghaib 15kg!!
👍😉 Dulu size XXL..coming soon size M!!
.
.
🌸 Kalo uolls nak slim sehat n mudah meh wassup hakak 🌸
📲+6012-6151372
📲+6012-6151372
📲+6012-6151372
.
.
#kurustanpadiet#kurussebelumraya #produkkurus #slimmingproducts #codkl #agentll #kualalumpur #kuruscepat #jomkahwin #jomkurus1malaysia #jomkurus
#bazaronline #bazarpaknil #kuruscantik #kl #slimmingproduct #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #slimmewhite #produkkurusterbaik #kurussebelumnikah #kuruscepat #kurus #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurussebelumraya
💖 SW UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN 💖 . . ✔ Sape kate lelaki tak nak slim??? ✔ Sape cakap lelaki tak kesah dengan bentuk badan dorang??🙈 📛 Tett..uolls salah k..dizaman moden ni semua nak shape badan cantik 📛 Taknak da geleber sane sini..lemak terjojol setiap sudut 🙈🙈 . . 👍😉 Sebab tu SW di reka khas untuk lelaki n pompuan 👍😉 Sebab kami tau keperluan bentuk badan untuk semua 👍😉 Tengok abang kacak ni..mudah2 je ghaib 15kg!! 👍😉 Dulu size XXL..coming soon size M!! . . 🌸 Kalo uolls nak slim sehat n mudah meh wassup hakak 🌸 📲+6012-6151372 📲+6012-6151372 📲+6012-6151372 . . #kurustanpadiet #kurussebelumraya  #produkkurus  #slimmingproducts  #codkl  #agentll  #kualalumpur  #kuruscepat  #jomkahwin  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #bazaronline  #bazarpaknil  #kuruscantik  #kl  #slimmingproduct  #ubatkurussgtberkesan  #ubatkurus  #slimmewhite  #produkkurusterbaik  #kurussebelumnikah  #kuruscepat  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdengancepat  #kurussebelumraya 
💖 SW UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN 💖
.
.
✔ Sape kate lelaki tak nak slim???
✔ Sape cakap lelaki tak kesah dengan bentuk badan dorang??🙈
📛 Tett..uolls salah k..dizaman moden ni semua nak shape badan cantik 📛 Taknak da geleber sane sini..lemak terjojol setiap sudut 🙈🙈
.
.
👍😉 Sebab tu SW di reka khas untuk lelaki n pompuan
👍😉 Sebab kami tau keperluan bentuk badan untuk semua
👍😉 Tengok abang kacak ni..mudah2 je ghaib 15kg!!
👍😉 Dulu size XXL..coming soon size M!!
.
.
🌸 Kalo uolls nak slim sehat n mudah meh wassup hakak 🌸
📲+6012-6151372
📲+6012-6151372
📲+6012-6151372
.
.
#kurustanpadiet#kurussebelumraya #produkkurus #slimmingproducts #codkl #agentll #kualalumpur #kuruscepat #jomkahwin #jomkurus1malaysia #jomkurus
#bazaronline #bazarpaknil #kuruscantik #kl #slimmingproduct #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #slimmewhite #produkkurusterbaik #kurussebelumnikah #kuruscepat #kurus #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurussebelumraya
💖 SW UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN 💖 . . ✔ Sape kate lelaki tak nak slim??? ✔ Sape cakap lelaki tak kesah dengan bentuk badan dorang??🙈 📛 Tett..uolls salah k..dizaman moden ni semua nak shape badan cantik 📛 Taknak da geleber sane sini..lemak terjojol setiap sudut 🙈🙈 . . 👍😉 Sebab tu SW di reka khas untuk lelaki n pompuan 👍😉 Sebab kami tau keperluan bentuk badan untuk semua 👍😉 Tengok abang kacak ni..mudah2 je ghaib 15kg!! 👍😉 Dulu size XXL..coming soon size M!! . . 🌸 Kalo uolls nak slim sehat n mudah meh wassup hakak 🌸 📲+6012-6151372 📲+6012-6151372 📲+6012-6151372 . . #kurustanpadiet #kurussebelumraya  #produkkurus  #slimmingproducts  #codkl  #agentll  #kualalumpur  #kuruscepat  #jomkahwin  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #bazaronline  #bazarpaknil  #kuruscantik  #kl  #slimmingproduct  #ubatkurussgtberkesan  #ubatkurus  #slimmewhite  #produkkurusterbaik  #kurussebelumnikah  #kuruscepat  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdengancepat  #kurussebelumraya 
Untuk pengetahuan awak, Face Cream TBH sebenarnya mempunyai SPF30 yang bertindak sebagai sunblock protection untuk kulit awak yang mudah sunburn dan kering.
_
Ini kerana Face Cream mengandungi bahan
.
+ Ekstrak Honey.
+ Ekstrak Aloevera . + Kojic Acid . + Vitamin C .
+ Olive Oil .
+ Arbutin .
+ Lecithin .
+ Glutathione .
+ Linoleic Acid .
+ Fragrance
_
Hanya RM45 (25gram) dan tahan sehingga 2-3 bulan. Tahan lama kan? Dapat Ftre Gift sekali taw. 
_
Whatsapp Faz 019-412 6011
Postage RM8 SM | RM12 SS
.
.
#thebeautyhacks #dahliansandco #codkl #thebeautyhacksperak #thebeautyhackskualakangsar #cantik #glowing #flawless #whiteningfacecream #whiteningbodyscrub #sayajualbodyscrubmurah #whiteningfacescrub #facemaskturmeric #aloeveracream
Untuk pengetahuan awak, Face Cream TBH sebenarnya mempunyai SPF30 yang bertindak sebagai sunblock protection untuk kulit awak yang mudah sunburn dan kering. _ Ini kerana Face Cream mengandungi bahan . + Ekstrak Honey. + Ekstrak Aloevera . + Kojic Acid . + Vitamin C . + Olive Oil . + Arbutin . + Lecithin . + Glutathione . + Linoleic Acid . + Fragrance _ Hanya RM45 (25gram) dan tahan sehingga 2-3 bulan. Tahan lama kan? Dapat Ftre Gift sekali taw. _ Whatsapp Faz 019-412 6011 Postage RM8 SM | RM12 SS . . #thebeautyhacks  #dahliansandco  #codkl  #thebeautyhacksperak  #thebeautyhackskualakangsar  #cantik  #glowing  #flawless  #whiteningfacecream  #whiteningbodyscrub  #sayajualbodyscrubmurah  #whiteningfacescrub  #facemaskturmeric  #aloeveracream 
Hai! Jangan lupa Promo Combo last hari ini tauuu!!
.
Jangan menangis tepi bucu katil pulak lepas ni mintak nk promo lagi... 😪😪
.
Lepas ni dah takde promo lagi... 😬😬
.
So cepat2 lah whatsapp sis SEBELUM jam 12am malam ni ok...
.
#seribella #serisoap #seritoks 
#ehehberserinyadia 
#seribellameletop #serihariniseriselamanya #janjimakanseribellatau #CODampang #CODTESCOampang #CODSPECTRUM #CODtamandagang #CODkeramat #CODTamanMelawati #CODWangsaMaju #CODKL #CODMelaka #CODAlorGajah #CODAYERKEROH #CODMASJIDTANAH #CODMuar #CODKotatinggi #CODAeonTebrau #CODJB #postageseluruhmalaysia
Hai! Jangan lupa Promo Combo last hari ini tauuu!! . Jangan menangis tepi bucu katil pulak lepas ni mintak nk promo lagi... 😪😪 . Lepas ni dah takde promo lagi... 😬😬 . So cepat2 lah whatsapp sis SEBELUM jam 12am malam ni ok... . #seribella  #serisoap  #seritoks  #ehehberserinyadia  #seribellameletop  #serihariniseriselamanya  #janjimakanseribellatau  #CODampang  #CODTESCOampang  #CODSPECTRUM  #CODtamandagang  #CODkeramat  #CODTamanMelawati  #CODWangsaMaju  #CODKL  #CODMelaka  #CODAlorGajah  #CODAYERKEROH  #CODMASJIDTANAH  #CODMuar  #CODKotatinggi  #CODAeonTebrau  #CODJB  #postageseluruhmalaysia 
ADIDAS EQT RED. 
SIZE : 40-44. 
RM80/EACH. 
COD = AREA KL SHJ. 
ANDA BERMINAT? IKUTI LANGKAH LANGKAH DIBAWAH. 
1. WHATSAPP (60 19 256 1569) @ DM. 
2. BERI LIST ORDER. 
3. PASTIKAN BANK IN SEBELUM HARI KELIMA ANDA ORDER. 
THANKS.

#KASUT #MURAH #Codkl. #maribeli #kasutja #cod #kasut #terlajakmurah
ADIDAS EQT RED. SIZE : 40-44. RM80/EACH. COD = AREA KL SHJ. ANDA BERMINAT? IKUTI LANGKAH LANGKAH DIBAWAH. 1. WHATSAPP (60 19 256 1569) @ DM. 2. BERI LIST ORDER. 3. PASTIKAN BANK IN SEBELUM HARI KELIMA ANDA ORDER. THANKS. #KASUT  #MURAH  #Codkl . #maribeli  #kasutja  #cod  #kasut  #terlajakmurah 
ADIDAS HAMBURG BALI. 
SIZE : 41-45. 
RM60/EACH. 
COD = AREA KL SHJ. 
ANDA BERMINAT? IKUTI LANGKAH LANGKAH DIBAWAH. 
1. WHATSAPP (60 19 256 1569) @ DM. 
2. BERI LIST ORDER. 
3. PASTIKAN BANK IN SEBELUM HARI KELIMA ANDA ORDER. 
THANKS.

#KASUT #MURAH #Codkl. #maribeli #kasutja #cod #kasut #terlajakmurah
ADIDAS HAMBURG BALI. SIZE : 41-45. RM60/EACH. COD = AREA KL SHJ. ANDA BERMINAT? IKUTI LANGKAH LANGKAH DIBAWAH. 1. WHATSAPP (60 19 256 1569) @ DM. 2. BERI LIST ORDER. 3. PASTIKAN BANK IN SEBELUM HARI KELIMA ANDA ORDER. THANKS. #KASUT  #MURAH  #Codkl . #maribeli  #kasutja  #cod  #kasut  #terlajakmurah