an online Instagram web viewer

#codkualalumpur medias

Photos

Sesuai untuk wanita yang tak pandai makeup dan tak suka heavy makeup. 
PRODUK MERAWAT KULIT+MENUTUP CELA 👍👍
.
.
.
Whatsapp📲📲 0105585498
.
#bccreamoriginal 
#bccreamdyxy 
#bccreambydyana 
#agentwanted 
#dropshipwanted 
#codselayang 
#freepos 
#jomcantik 
#gebu 
#freecod
#stokisdyxy 
#stokisdyxyselayang 
#codkotadamansara
#tapakniaga 
#gombak 
#dyxygombak 
#dyxybatucaves 
#dyxyselayang 
#codtamanbolton 
#produkviral 
#sayajualonline 
#codkualalumpur
#selangor 
#bccreammurah 
#awakcantik 
#sayajualprodukkecantikan
Sesuai untuk wanita yang tak pandai makeup dan tak suka heavy makeup. PRODUK MERAWAT KULIT+MENUTUP CELA 👍👍 . . . Whatsapp📲📲 0105585498 . #bccreamoriginal  #bccreamdyxy  #bccreambydyana  #agentwanted  #dropshipwanted  #codselayang  #freepos  #jomcantik  #gebu  #freecod  #stokisdyxy  #stokisdyxyselayang  #codkotadamansara  #tapakniaga  #gombak  #dyxygombak  #dyxybatucaves  #dyxyselayang  #codtamanbolton  #produkviral  #sayajualonline  #codkualalumpur  #selangor  #bccreammurah  #awakcantik  #sayajualprodukkecantikan 
KEHEBATAN FACE MASK HONEY 
Testimoni ini mempunyai kesan minyak panas dimukanya dan kini pulih dengan hanya menggunakan Face Mask Honeyini by THE BEAUTY HACKS selama 2 minggu 👍🏻💛
.
.
Hebatkan? Hebat la sebab sis ni konsisten dan yakin beliau mahukan apa yang diingini. Mahu pulihkan kulitnya dari kesan minyak panas dan sis ini telah buktikan.

So sape yang kulit kusam, kulit tak sekata dan lain-lain masalah. Ada keyakinan tak nak dapatkan kulit yang flawless atau glowing?

Bonus apabila kita konsisten dengan TBH selepas ni tak payah segan dah nak jumpa kawan-kawan lama, ataupun kalau kawan ajak selfie kita dulu yang tadah muka. Hmm😆
.
.
.
Jangan risau,  dengan harga RM 45 ni kulit wajah anda akan kembali ceria,  kulit kembali sihat,  glowing,  flowless. Gitew
.
.
.
24 jam awak boleh selfie dan jangan tido-tido sebab muka awak dah cantik. 😘 gurau je nak kasi semangat awak berkobar-kobar untuk cuba face mask honey ni. .
.
Wasup je saya 01111552759 dan free gift sedang menanti uollsss

#dahliansAndCo
#thebeautyhacks
#codselangor
#codkualalumpur#ajimaura#like#fillowerservice#ighot#mantapkanig#setapak#kedah#klscc#bazarpaknil#shahalam#ampang#ampangpoint#gojes#dress#tbh
KEHEBATAN FACE MASK HONEY Testimoni ini mempunyai kesan minyak panas dimukanya dan kini pulih dengan hanya menggunakan Face Mask Honeyini by THE BEAUTY HACKS selama 2 minggu 👍🏻💛 . . Hebatkan? Hebat la sebab sis ni konsisten dan yakin beliau mahukan apa yang diingini. Mahu pulihkan kulitnya dari kesan minyak panas dan sis ini telah buktikan. So sape yang kulit kusam, kulit tak sekata dan lain-lain masalah. Ada keyakinan tak nak dapatkan kulit yang flawless atau glowing? Bonus apabila kita konsisten dengan TBH selepas ni tak payah segan dah nak jumpa kawan-kawan lama, ataupun kalau kawan ajak selfie kita dulu yang tadah muka. Hmm😆 . . . Jangan risau, dengan harga RM 45 ni kulit wajah anda akan kembali ceria, kulit kembali sihat, glowing, flowless. Gitew . . . 24 jam awak boleh selfie dan jangan tido-tido sebab muka awak dah cantik. 😘 gurau je nak kasi semangat awak berkobar-kobar untuk cuba face mask honey ni. . . Wasup je saya 01111552759 dan free gift sedang menanti uollsss #dahliansAndCo  #thebeautyhacks  #codselangor  #codkualalumpur #ajimaura #like #fillowerservice #ighot #mantapkanig #setapak #kedah #klscc #bazarpaknil #shahalam #ampang #ampangpoint #gojes #dress #tbh 
Bombshell mampu 🍑 menganjalkan
🍑 menjadikan bulat cantik terletak
🍑 menegangkan
🍑 melembutkan 🍑 membesarkan.. Menjadikan saiz miss B sama bagi wanita yang mengalami masalah xsama size . . 
Kebaikan bombshell : 🌹 no side effect
🌹 menghilangkan strectch mark di bahagian punggung dan payudara
🌹 suami melekat 24/7
🌹 transform diri lebih confident dan sexy 👙
🌹 not need 💉 not need 💊.. Save and kkm approved
. . 
Whatapps sis sekarang 013-2994790 kalau nak hubby or boyfie yuolls melekat 24 jam...sis akan ajar CARA PAKAI dan TEKNIK URUTAN YANG BERKESAN untuk semua customer yang membeli bombshell 🍑🍑🍑yang xnak boleh abaikan post nie..nanti jangan makan hati sudah tengok bombshell lovers jadi hot,cantik,sexy dan berderet lelaki kejar 😜😜😜 ❤❤❤❤❤
Boleh follows ig @bombshell_original for more testimoni & info
❤❤❤❤❤ Much love
Agent bombshell
0132994790
🚈🚈free cod Lrt damai/ lrt ampang park/lrt klcc/lrt dang wangi /lrt kl sentral/lrt pasar seni/lrt kampung baru/ lrt bangsar / lrt abdullah hukum /lrt kerinci
📮📮 postage everday seluruh malaysia (Rm77 sm / Rm80 ss)

#breastcream #bombshellagent #codkualalumpur #readystokbombshell #testimonibombshell #bombshellbeautehq
#bombshelllimitededition #crembesarkanpayudara #sexybody #bodygoals  #agentbombshellkualalumpur
Bombshell mampu 🍑 menganjalkan 🍑 menjadikan bulat cantik terletak 🍑 menegangkan 🍑 melembutkan 🍑 membesarkan.. Menjadikan saiz miss B sama bagi wanita yang mengalami masalah xsama size . . Kebaikan bombshell : 🌹 no side effect 🌹 menghilangkan strectch mark di bahagian punggung dan payudara 🌹 suami melekat 24/7 🌹 transform diri lebih confident dan sexy 👙 🌹 not need 💉 not need 💊.. Save and kkm approved . . Whatapps sis sekarang 013-2994790 kalau nak hubby or boyfie yuolls melekat 24 jam...sis akan ajar CARA PAKAI dan TEKNIK URUTAN YANG BERKESAN untuk semua customer yang membeli bombshell 🍑🍑🍑yang xnak boleh abaikan post nie..nanti jangan makan hati sudah tengok bombshell lovers jadi hot,cantik,sexy dan berderet lelaki kejar 😜😜😜 ❤❤❤❤❤ Boleh follows ig @bombshell_original for more testimoni & info ❤❤❤❤❤ Much love Agent bombshell 0132994790 🚈🚈free cod Lrt damai/ lrt ampang park/lrt klcc/lrt dang wangi /lrt kl sentral/lrt pasar seni/lrt kampung baru/ lrt bangsar / lrt abdullah hukum /lrt kerinci 📮📮 postage everday seluruh malaysia (Rm77 sm / Rm80 ss) #breastcream  #bombshellagent  #codkualalumpur  #readystokbombshell  #testimonibombshell  #bombshellbeautehq  #bombshelllimitededition  #crembesarkanpayudara  #sexybody  #bodygoals   #agentbombshellkualalumpur 
sembelit? tak boleh membuang sampai berhari2?
.
tak best kan bila perut rasa sebu. bila lama tak membuang toksin dalam badan makin bermaharajalela. .
Fibeemax mampu menyelesaikan masaalah anda ❤
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreammalaysia  #agentbodydreamKL  #codkualalumpur #fibremax #fibremaxmurah #codsungaibesi #codklanglama #coddamansara #codpetalingjaya #codcheras #codgombak #codmelawati #codbangsar
Siapa peminat lipstick kat sini? Mesti ramai kannnn, one can never have too many lipstick 🙈
.
Tapi kan awak, kalau awak tak cuci betul betul lipstick awak tu, nanti bibir jadi gelap, kusam dan ada yang sampai kering dan menggelupas. So untuk elakkan benda macam tu terjadi, kita kena pakai lip scrub 👄
.
Lip scrub Temyracle mengandungi olive oil dan honey yang boleh merawat bibir kita supaya jadi pink semulajadi and no more drying lips!
.
Nak tak nak tak?
RM9 je awak.
Boleh DM/Whatsapp cilah 📲0173157276
.
#teamnabilaa #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #lipscrubtemyracle #lipscrubcilah #lrtmasjidjamek #lrtputraheights #lrtusj21 #codkualalumpur #codsubangjaya
Siapa peminat lipstick kat sini? Mesti ramai kannnn, one can never have too many lipstick 🙈 . Tapi kan awak, kalau awak tak cuci betul betul lipstick awak tu, nanti bibir jadi gelap, kusam dan ada yang sampai kering dan menggelupas. So untuk elakkan benda macam tu terjadi, kita kena pakai lip scrub 👄 . Lip scrub Temyracle mengandungi olive oil dan honey yang boleh merawat bibir kita supaya jadi pink semulajadi and no more drying lips! . Nak tak nak tak? RM9 je awak. Boleh DM/Whatsapp cilah 📲0173157276 . #teamnabilaa  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #lipscrubtemyracle  #lipscrubcilah  #lrtmasjidjamek  #lrtputraheights  #lrtusj21  #codkualalumpur  #codsubangjaya 
Ramai ibu2 yang tanya kita, Mommy G apa makanan yang sesuai untuk baby 6 bulan yang baru nak makan ye? . . 
Okay meh sini Mommy nak bgtau ni, untuk baby yang baru nak masuk 6 bulan tu kita sarankan bagi bubur plain dulu. Sebab perut baby first time nak terima makanan pejal. Jadi mulakan dengan yang kosong terlebih dahulu untuk seminggu dua mcm tu. Lepas tu slowly2 tambah serbuk perasa. Tak lah terkejut perut baby yang baru nak mengenal makanan 😉
. . 
Kita ada beberapa pilihan bubur khas untuk bayi 6 bulan yang baru nak makan tu. Kita ada plain white rice, plain brown rice, organic rolled oat powder, brown rice pumpkin, brown rice carrot dan brown rice banana. Pilihan di tangan ibu, ibu nak pilih yang mana ya? 😎
. . 
Whatsapp 01126837357 Mommy G atau klik link kat profile ya . . 
#babyfood #babyfoodpowder #serbukikanbilis #serbukayam #veggiepowder #sayajualmakananbayi #makananbayi #sayajual #murah #codkualalumpur #kualalumpur #terapiinstagram #motherhood #tipsmommynis #makananbaby #makananbayi #homemadebabyfoodmalaysia #babyfoodmalaysia #babymeals #babyliciousbymumyrara #makananbayimurah #makananinstantbayi #homemadebabyfoodkl #instantbabyfoodmalaysia
Ramai ibu2 yang tanya kita, Mommy G apa makanan yang sesuai untuk baby 6 bulan yang baru nak makan ye? . . Okay meh sini Mommy nak bgtau ni, untuk baby yang baru nak masuk 6 bulan tu kita sarankan bagi bubur plain dulu. Sebab perut baby first time nak terima makanan pejal. Jadi mulakan dengan yang kosong terlebih dahulu untuk seminggu dua mcm tu. Lepas tu slowly2 tambah serbuk perasa. Tak lah terkejut perut baby yang baru nak mengenal makanan 😉 . . Kita ada beberapa pilihan bubur khas untuk bayi 6 bulan yang baru nak makan tu. Kita ada plain white rice, plain brown rice, organic rolled oat powder, brown rice pumpkin, brown rice carrot dan brown rice banana. Pilihan di tangan ibu, ibu nak pilih yang mana ya? 😎 . . Whatsapp 01126837357 Mommy G atau klik link kat profile ya . . #babyfood  #babyfoodpowder  #serbukikanbilis  #serbukayam  #veggiepowder  #sayajualmakananbayi  #makananbayi  #sayajual  #murah  #codkualalumpur  #kualalumpur  #terapiinstagram  #motherhood  #tipsmommynis  #makananbaby  #makananbayi  #homemadebabyfoodmalaysia  #babyfoodmalaysia  #babymeals  #babyliciousbymumyrara  #makananbayimurah  #makananinstantbayi  #homemadebabyfoodkl  #instantbabyfoodmalaysia 
Terima Kasih Sayang sayang yang  mencuba #sambalhitamviral .

Makan sekali pasti nak lagi.😊😊😊Tak cukup SEBOTOL PASTI REPEAT ORDER TAU 
Makan macam tu saja pun sedap tau !

Makan sambal hitam dengan apa pun boleh.

Nak dapatkan segera?.. Hubungi Fiza

012 274 1917

012 274 1917

012 274 1917

#agentsambalhitamsuucifood
#sambalhitampahang 
#codkualalumpur#midvalley#bangsarsouth
#sambalhitamkl#sambalpedas#sambalpahang#patin#jalanjalancarimakan #makan#makandimana#makan#ibuhamil #makanansedap#restoranmurah#sambalviral#sambalhitamviral #sambalviral#angkasapuri#kedaimakan#restoran#resepi#kek#sayajual#fooddelivery#mangkuktingkat#bento#makanansedap
Terima Kasih Sayang sayang yang mencuba #sambalhitamviral  . Makan sekali pasti nak lagi.😊😊😊Tak cukup SEBOTOL PASTI REPEAT ORDER TAU Makan macam tu saja pun sedap tau ! Makan sambal hitam dengan apa pun boleh. Nak dapatkan segera?.. Hubungi Fiza 012 274 1917 012 274 1917 012 274 1917 #agentsambalhitamsuucifood  #sambalhitampahang  #codkualalumpur #midvalley #bangsarsouth  #sambalhitamkl #sambalpedas #sambalpahang #patin #jalanjalancarimakan  #makan #makandimana #makan #ibuhamil  #makanansedap #restoranmurah #sambalviral #sambalhitamviral  #sambalviral #angkasapuri #kedaimakan #restoran #resepi #kek #sayajual #fooddelivery #mangkuktingkat #bento #makanansedap 
.
Risau kena sunburn disebabkan selalu join aktiviti pada waktu panas terik❔❔ Don't worry😊 Bc cream DYXY ni ada spf50 tau..jadi bc cream DYXY ni mampu melindungi kulit wajah korang daripada sinaran uv😍😍 Calit sikit  jer pun dah secure👍👍 Wow..hebat tak DYXY ni??
.
Jom dapatkan set promosi sekarang untuk dapatkan penjimatan wang yang wowww😍 📲📲 012.9292185
.
#bccreamoriginal 
#bccreamdyxy 
#bccreambydyana 
#agentwanted 
#dropshipwanted 
#tamansrimurni 
#freepos 
#jomcantik 
#gebu 
#freecod
#teamERNIRIFFIN 
#stokisdyxy 
#stokisdyxyselayang 
#sayajualonline
#boothdyxy 
#aurainsta 
#dyxyviral 
#dyxyjalantar 
#teamdyxy 
#godyxy 
#dyxyviral 
#sayajualonline 
#codkualalumpur
#dyxydamansara 
#helena 
#bccreammurah 
#cantikgebu
#awakcantik 
#sayajualprodukkecantikan 
#kotadamansara
. Risau kena sunburn disebabkan selalu join aktiviti pada waktu panas terik❔❔ Don't worry😊 Bc cream DYXY ni ada spf50 tau..jadi bc cream DYXY ni mampu melindungi kulit wajah korang daripada sinaran uv😍😍 Calit sikit jer pun dah secure👍👍 Wow..hebat tak DYXY ni?? . Jom dapatkan set promosi sekarang untuk dapatkan penjimatan wang yang wowww😍 📲📲 012.9292185 . #bccreamoriginal  #bccreamdyxy  #bccreambydyana  #agentwanted  #dropshipwanted  #tamansrimurni  #freepos  #jomcantik  #gebu  #freecod  #teamERNIRIFFIN  #stokisdyxy  #stokisdyxyselayang  #sayajualonline  #boothdyxy  #aurainsta  #dyxyviral  #dyxyjalantar  #teamdyxy  #godyxy  #dyxyviral  #sayajualonline  #codkualalumpur  #dyxydamansara  #helena  #bccreammurah  #cantikgebu  #awakcantik  #sayajualprodukkecantikan  #kotadamansara 
Sibuk mengadu dekat orang #berat makin naik la,
makin #tembam la,
baju tak muat la

T A P I

Masa makan ,tak ingat dunia!

Pernah kena ayat kat atas ni?
Sentap gila !

tak pe, sekarang tak yah mengadu apa.
makan PROSLIM ADVANCE PLUS + BABY PINK BOOSTER...
Pastu nk mandi..nk tidur sapu ROYAL SHAPE SHOWER.. lepas tu awak boleh melawa tau.. SET GORGEOUS 3 IN 1

Leceh sebab kena save nombor? Klik je lah link panas ni
www.wasap.my/60173973997

#jomdetox #jomkurus #codsetiawangsa #codkualalumpur #freepostagemalaysia #produkkurusberkesan #mujarab
Sibuk mengadu dekat orang #berat  makin naik la, makin #tembam  la, baju tak muat la T A P I Masa makan ,tak ingat dunia! Pernah kena ayat kat atas ni? Sentap gila ! tak pe, sekarang tak yah mengadu apa. makan PROSLIM ADVANCE PLUS + BABY PINK BOOSTER... Pastu nk mandi..nk tidur sapu ROYAL SHAPE SHOWER.. lepas tu awak boleh melawa tau.. SET GORGEOUS 3 IN 1 Leceh sebab kena save nombor? Klik je lah link panas ni www.wasap.my/60173973997 #jomdetox  #jomkurus  #codsetiawangsa  #codkualalumpur  #freepostagemalaysia  #produkkurusberkesan  #mujarab 
FIBERMAX
.
Detox atau detoksifikasi adalah merupakan suatu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tanpa kita sedar telah masuk di dalam badan kita dalam jangka masa yang lama.
.

Detox merupakan proses penyingkiran bahan toksik atau buangan dari tubuh badan manusia. Badan manusia mempunyai sistem detox sendiri iaitu hati, usus dan ginjal.
.
.
Jadi sangat penting untuk memastikan toksin dalam badan kita dikeluarkan.
Antaran tanda-tanda toksin berlebihan didalam badan:-
.
💚Selulit, kenaikan berat badan.
💚Masalah sistem pencernaan seperti sembelit dan kembung perut
💚Sering letih, kurang bertenaga, sakit kepala, mulit berbau, badan berbau
💚Insomnia (masalah tidur), mata gelap, mata merah
💚Alahan, masalah sinus, sistem imun yang lemah
💚Masalah sendi
💚Masalah kulit
.
.

Whatsapp : 016 5023269 atau nak mudah klik2 ja link dekat bio ig tuh. :)
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim  #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codkualalumpur #codkuantan #jdt #kedah
FIBERMAX . Detox atau detoksifikasi adalah merupakan suatu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tanpa kita sedar telah masuk di dalam badan kita dalam jangka masa yang lama. . Detox merupakan proses penyingkiran bahan toksik atau buangan dari tubuh badan manusia. Badan manusia mempunyai sistem detox sendiri iaitu hati, usus dan ginjal. . . Jadi sangat penting untuk memastikan toksin dalam badan kita dikeluarkan. Antaran tanda-tanda toksin berlebihan didalam badan:- . 💚Selulit, kenaikan berat badan. 💚Masalah sistem pencernaan seperti sembelit dan kembung perut 💚Sering letih, kurang bertenaga, sakit kepala, mulit berbau, badan berbau 💚Insomnia (masalah tidur), mata gelap, mata merah 💚Alahan, masalah sinus, sistem imun yang lemah 💚Masalah sendi 💚Masalah kulit . . Whatsapp : 016 5023269 atau nak mudah klik2 ja link dekat bio ig tuh. :) . #bodydream  #bodydreamkanada  #bodydreamtestimoni  #bodydreammalaysia  #cocoslim  #cocoslimming  #stokiscocoslim  #kurusbadan  #kurusselamat  #kuruslangsing  #sayanakkurus  #kuruspantas  #kurustanpadiet  #kuruskanbadan  #kurustanpasenaman  #kurusdalam2minggu  #kurustanpalapar  #kuruscaraselamat  #kuruscepat  #kurussado  #codlangkawi  #bazarpaknil  #tipskurus  #tipskuruscepat  #tipsturunberatbadan  #codkl  #codkualalumpur  #codkuantan  #jdt  #kedah 
Harini admin ada COD di Selayang dengan akak cantik manis kita ni..dia dengar je ada promosi perfume Dexandra 3 botol RM100 dan free lipstik original NYX cosmetics untuk combo Anzelhair Marula Oil dan Tonic untuk 10 pembeli yang pertama..cepat-cepat dia beli dengan kita hihi..Terima kasih banyak beli dengan kita..murah lagi rezeki..doa hari Jumaat makbul InsyaAllah ameen

#codanzelhair 
#codkualalumpur 
#codselangor 
#anzelhair 
#marulaoil 
#hairtonic
#perfumedexandra
#masterstokisanzelhair 
#agenperfumedexandra
#hanzalna
Harini admin ada COD di Selayang dengan akak cantik manis kita ni..dia dengar je ada promosi perfume Dexandra 3 botol RM100 dan free lipstik original NYX cosmetics untuk combo Anzelhair Marula Oil dan Tonic untuk 10 pembeli yang pertama..cepat-cepat dia beli dengan kita hihi..Terima kasih banyak beli dengan kita..murah lagi rezeki..doa hari Jumaat makbul InsyaAllah ameen #codanzelhair  #codkualalumpur  #codselangor  #anzelhair  #marulaoil  #hairtonic  #perfumedexandra  #masterstokisanzelhair  #agenperfumedexandra  #hanzalna 
FIBERMAX.
.
Salah satu mengapa susah nak turunkan berat badan
.
.
Berpunca dari kolon yang dah tersumbat akibat dari
Ketidakhadaman semasa proses pencernaan
.
.
Apabila organ dalaman dibebankan dengan toksin jadi proses
untuk turunkan berat badan amat sukar
.
.
Jadi penyerapan nutrisi yang baru akan kurang berkesan
.
.
Amalkan segelas Fibermax sebelum tidur.
.
Whatsapp saya ain 016 5023269 now for oder atau nak mudah klik link dekat bio ig tuh 😀
.
.

#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim  #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codkualalumpur #codkuantan #jdt #kedah
FIBERMAX. . Salah satu mengapa susah nak turunkan berat badan . . Berpunca dari kolon yang dah tersumbat akibat dari Ketidakhadaman semasa proses pencernaan . . Apabila organ dalaman dibebankan dengan toksin jadi proses untuk turunkan berat badan amat sukar . . Jadi penyerapan nutrisi yang baru akan kurang berkesan . . Amalkan segelas Fibermax sebelum tidur. . Whatsapp saya ain 016 5023269 now for oder atau nak mudah klik link dekat bio ig tuh 😀 . . #bodydream  #bodydreamkanada  #bodydreamtestimoni  #bodydreammalaysia  #cocoslim  #cocoslimming  #stokiscocoslim  #kurusbadan  #kurusselamat  #kuruslangsing  #sayanakkurus  #kuruspantas  #kurustanpadiet  #kuruskanbadan  #kurustanpasenaman  #kurusdalam2minggu  #kurustanpalapar  #kuruscaraselamat  #kuruscepat  #kurussado  #codlangkawi  #bazarpaknil  #tipskurus  #tipskuruscepat  #tipsturunberatbadan  #codkl  #codkualalumpur  #codkuantan  #jdt  #kedah 
Tengah musim kan sekarang. Demam, selsema, batuk dan berkahak lagi. Tak terkecuali anak dilla pun masih dalam proses nak sihat

Syukur lah standby awal dah #cfrub balm nie. Langkah awal untuk redakan panas badan, mencairkan kahak, merawat jangkitan pernafasan dan melancarkan saluran pernafasan yang tersumbat.

Tapi kalau demam anak tak kebah, suhu pun tinggi sangat dan demam lebih dari 3 4 hari cepat takut ada jangkitan kuman dan sebaliknya

#tasneemnaturelukayperdana #balmtasneemnaturel #codukayperdana #codbukitantarabangsa #codukayindah #codkualalumpur #ukayperdana #seringukay #bukitantarabangsa
Tengah musim kan sekarang. Demam, selsema, batuk dan berkahak lagi. Tak terkecuali anak dilla pun masih dalam proses nak sihat Syukur lah standby awal dah #cfrub  balm nie. Langkah awal untuk redakan panas badan, mencairkan kahak, merawat jangkitan pernafasan dan melancarkan saluran pernafasan yang tersumbat. Tapi kalau demam anak tak kebah, suhu pun tinggi sangat dan demam lebih dari 3 4 hari cepat takut ada jangkitan kuman dan sebaliknya #tasneemnaturelukayperdana  #balmtasneemnaturel  #codukayperdana  #codbukitantarabangsa  #codukayindah  #codkualalumpur  #ukayperdana  #seringukay  #bukitantarabangsa 
JOM PAKAT MEWANGI
.
.
LOTION IN PERFUME .
sangat-sangat wangi 
tidak melekit
protect skin dari cahaya matahari
hindari kulit dari gigitan nyamuk
paling best mencerahkan kulit.
.
RUGI tak cuba !
satu keluarga boleh pakai .
100ml RM39 (exl postage)
.
Stock macam goreng pisang cepat habis.
.
whatsapp segera 012.790.3374
#qais
#qaisbeauty 
#qaisperfume 
#wongilotion #wongi #tribenamyxwongi #tribenamy #teamsoldoutadah #dexandra #nakwangi #produkviral #codcheras #codkualalumpur #codampang #janapendapatan #sideincome #buatduit
JOM PAKAT MEWANGI . . LOTION IN PERFUME . sangat-sangat wangi tidak melekit protect skin dari cahaya matahari hindari kulit dari gigitan nyamuk paling best mencerahkan kulit. . RUGI tak cuba ! satu keluarga boleh pakai . 100ml RM39 (exl postage) . Stock macam goreng pisang cepat habis. . whatsapp segera 012.790.3374 #qais  #qaisbeauty  #qaisperfume  #wongilotion  #wongi  #tribenamyxwongi  #tribenamy  #teamsoldoutadah  #dexandra  #nakwangi  #produkviral  #codcheras  #codkualalumpur  #codampang  #janapendapatan  #sideincome  #buatduit 
COOKIES MELT IN MOUTH CHOCOLATE
👉 21pcs
👉 320gram
👉RM20.00
👉 Sesuai utk baby 12 bulan ke atas
.
Ok ni bentuk n texture cookies chocolate ye...
Mna yg mommies nk tau tu bole la tgok vid ni... 😘😘😘 . . 
#cookies #babybiscuit #biskutbayi #babycookies #babyfood #babyfoodpowder #serbukikanbilis #serbukayam #veggiepowder #sayajualmakananbayi #makananbayi #sayajual #murah #codkualalumpur #kualalumpur #terapiinstagram #motherhood #tipsmommynis #makananbaby #makananbayi #homemadebabyfoodmalaysia #babyfoodmalaysia #babymeals #makananbabyinstant #instantbabyfoodmalaysia #homemadebabyfoodkl
COOKIES MELT IN MOUTH CHOCOLATE 👉 21pcs 👉 320gram 👉RM20.00 👉 Sesuai utk baby 12 bulan ke atas . Ok ni bentuk n texture cookies chocolate ye... Mna yg mommies nk tau tu bole la tgok vid ni... 😘😘😘 . . #cookies  #babybiscuit  #biskutbayi  #babycookies  #babyfood  #babyfoodpowder  #serbukikanbilis  #serbukayam  #veggiepowder  #sayajualmakananbayi  #makananbayi  #sayajual  #murah  #codkualalumpur  #kualalumpur  #terapiinstagram  #motherhood  #tipsmommynis  #makananbaby  #makananbayi  #homemadebabyfoodmalaysia  #babyfoodmalaysia  #babymeals  #makananbabyinstant  #instantbabyfoodmalaysia  #homemadebabyfoodkl 
Ini bukan Cobaan ... Ini Betul betul .. Bukan filter bukan app camera .. Semua sbb The Power Of DYXY cosmetics
Uolss tak nak cantik flawless mcm sis ni ?? 2 free gift tau sis2 semua akan dapat .. x cukup lagi free gift .. kami bagi lagi free postage wau best kan ? Jom pm saya 😊
Whatapps +60176312856 😊
#teambyintan #teamfl #dyxybccream #dyxygreenteamist #dyxybrush #dyxymattelipstik #trustedseller #agentsah
#flawscurebeuty #dyxybyika
#ampang #kualalumpur #gombak #tamandagang #galaxyampang #murah2 #original #flowlessmakeup #jimatmasadantenaga #3in1#freepostage #freegift #codampang #codgombak #codmaluri #codtamankosas #codkualalumpur
Ini bukan Cobaan ... Ini Betul betul .. Bukan filter bukan app camera .. Semua sbb The Power Of DYXY cosmetics Uolss tak nak cantik flawless mcm sis ni ?? 2 free gift tau sis2 semua akan dapat .. x cukup lagi free gift .. kami bagi lagi free postage wau best kan ? Jom pm saya 😊 Whatapps +60176312856 😊 #teambyintan  #teamfl  #dyxybccream  #dyxygreenteamist  #dyxybrush  #dyxymattelipstik  #trustedseller  #agentsah  #flawscurebeuty  #dyxybyika  #ampang  #kualalumpur  #gombak  #tamandagang  #galaxyampang  #murah2  #original  #flowlessmakeup  #jimatmasadantenaga  #3in1 #freepostage  #freegift  #codampang  #codgombak  #codmaluri  #codtamankosas  #codkualalumpur 
jom join Beli dan menang.
.
siapa yang bertuah akan mendapat wang tunai , cincin emas atau  produk yang bernilai ratusan ringgit. Hanya dengan beli dan menang tau.
.
setiap bulan kita akan pilih tiga orang untuk cabutan bertuah.
.
jom ramai ramai join.
.
www.wasap.my/601119947364
.
#susu #susumaaez #sususunnah #makanansunnah #susukambing #susuviral #susukulit #masalahkulit #codkelantan #codkotabharu #codkualalumpur #codselangor #belidanmenang #jomjoincabutanbertuah #teamellyyaney
jom join Beli dan menang. . siapa yang bertuah akan mendapat wang tunai , cincin emas atau produk yang bernilai ratusan ringgit. Hanya dengan beli dan menang tau. . setiap bulan kita akan pilih tiga orang untuk cabutan bertuah. . jom ramai ramai join. . www.wasap.my/601119947364 . #susu  #susumaaez  #sususunnah  #makanansunnah  #susukambing  #susuviral  #susukulit  #masalahkulit  #codkelantan  #codkotabharu  #codkualalumpur  #codselangor  #belidanmenang  #jomjoincabutanbertuah  #teamellyyaney 
#Tabitaglow #tabitagloworiginal #tabitaori #tabitaglowori #tabitaglowskincare #tabitaglowkl #skincare #skincareroutine #mukacerah #mukaglowing #sayajualtabita #sayajualtabitaori #sayajualtabitaglow #sayajualtabitagloworiginal #glowingskin #tabitakl #tabitaampang #tabitacheras #tabitakajang #tabitabangi #codkualalumpur #codkajang #codbangi #codcherasampang #freecod #freepostage #100%jakarta 
Setelah bangun tidur dipagi hari jangan lupa untuk membersihkan kulit wajah, kerana ketika tidur kulit mengeluarkan minyak cukup banyak. Cuci wajah menggunakan facial foam kemudian bilas menggunakan air hingga bersih. Tunggu kulit kering lalu gunakan toner untuk membuat kulit wajah benar-benar bersih. Toner ini membantu mengangkat sel kulit mati . Setelah itu anda harus mengguna daily cream. Daily cream akan melindungi kulit dari pancaran sinar matahari secara langsung sehingga terhindar dari kerosakan. Selain itu day cream juga membantu menjaga kelembapan kulit serta membuat kulit menjadi cerah sepanjang hari.
#Tabitaglow  #tabitagloworiginal  #tabitaori  #tabitaglowori  #tabitaglowskincare  #tabitaglowkl  #skincare  #skincareroutine  #mukacerah  #mukaglowing  #sayajualtabita  #sayajualtabitaori  #sayajualtabitaglow  #sayajualtabitagloworiginal  #glowingskin  #tabitakl  #tabitaampang  #tabitacheras  #tabitakajang  #tabitabangi  #codkualalumpur  #codkajang  #codbangi  #codcherasampang  #freecod  #freepostage  #100 %jakarta Setelah bangun tidur dipagi hari jangan lupa untuk membersihkan kulit wajah, kerana ketika tidur kulit mengeluarkan minyak cukup banyak. Cuci wajah menggunakan facial foam kemudian bilas menggunakan air hingga bersih. Tunggu kulit kering lalu gunakan toner untuk membuat kulit wajah benar-benar bersih. Toner ini membantu mengangkat sel kulit mati . Setelah itu anda harus mengguna daily cream. Daily cream akan melindungi kulit dari pancaran sinar matahari secara langsung sehingga terhindar dari kerosakan. Selain itu day cream juga membantu menjaga kelembapan kulit serta membuat kulit menjadi cerah sepanjang hari.
Assalamualaikum semua
Selamat pagi beuty , dyxy lovers
.
. Bangun pagi selepas mandi wajib guna GREEN TEA FACE MIST untuk segarkn kulit wajah kita ..
.
Banyak khasiat green tea untuk kulit muka check google ok . WhatsApps sis pun boleh 
Whatapps +60176312856 😊
#teambyintan #teamfl #dyxybccream #dyxygreenteamist #dyxybrush #dyxymattelipstik #trustedseller #agentsah
#flawscurebeuty #dyxybyika
#ampang #kualalumpur #gombak #tamandagang #galaxyampang #murah2 #original #flowlessmakeup #jimatmasadantenaga #3in1#freepostage #freegift #codampang #codgombak #codmaluri #codtamankosas #codkualalumpur
Assalamualaikum semua Selamat pagi beuty , dyxy lovers . . Bangun pagi selepas mandi wajib guna GREEN TEA FACE MIST untuk segarkn kulit wajah kita .. . Banyak khasiat green tea untuk kulit muka check google ok . WhatsApps sis pun boleh Whatapps +60176312856 😊 #teambyintan  #teamfl  #dyxybccream  #dyxygreenteamist  #dyxybrush  #dyxymattelipstik  #trustedseller  #agentsah  #flawscurebeuty  #dyxybyika  #ampang  #kualalumpur  #gombak  #tamandagang  #galaxyampang  #murah2  #original  #flowlessmakeup  #jimatmasadantenaga  #3in1 #freepostage  #freegift  #codampang  #codgombak  #codmaluri  #codtamankosas  #codkualalumpur 
AMBOI TAK SABAR NAK CANTIK..!!
.
sis ni dah ambil 6 sachet, kulit yang berkudis dah nampak kecil. gatal gatal pon dah takde dah.
.
dulu kalau nak minum susu bukan main liat tapi sejal try susu maaez ni dah jadi ketagih pula. mana tak nya susu maaez ni walaupun diperbuat dari susu kambing still tak bau kambing tau uolls..
.
sekarang hada tengah buat promosi beli dan menang tau.. jom join ramai ramai mana tau rezeki korang..
.
boleh wasap hada cepat 011 1994 7364
.
#susu #susumaaez #sususunnah #makanansunnah #susukambing #susuviral #susukulit #masalahkulit #codkelantan #codkotabharu #codkualalumpur #codselangor #teamellyyaney
AMBOI TAK SABAR NAK CANTIK..!! . sis ni dah ambil 6 sachet, kulit yang berkudis dah nampak kecil. gatal gatal pon dah takde dah. . dulu kalau nak minum susu bukan main liat tapi sejal try susu maaez ni dah jadi ketagih pula. mana tak nya susu maaez ni walaupun diperbuat dari susu kambing still tak bau kambing tau uolls.. . sekarang hada tengah buat promosi beli dan menang tau.. jom join ramai ramai mana tau rezeki korang.. . boleh wasap hada cepat 011 1994 7364 . #susu  #susumaaez  #sususunnah  #makanansunnah  #susukambing  #susuviral  #susukulit  #masalahkulit  #codkelantan  #codkotabharu  #codkualalumpur  #codselangor  #teamellyyaney 
Testimoni ni tangan mimy sendiri ok... x edit x tipu... kiri sunburn balik dr bali... hanya setiap hari mandi pakai sabun susu kambing, then siap mandi lap badan kering2 terus amek 1 pam losyen putih gebu sapu seluruh badan.. Haaa amek!! Dalam masa sebulan kulit dah jadi cerah balik... yg penting kena konsisten taw... pakai hari2, jgn malas ok!

#MimyBeautyPakarKulitAnda 
#MimyBeuatyPakarPutihGebu 
#MimyBeautyTeamNufi
#TeamNufiAwesome
#kulit #kulitcerah #kulitputih #kulitkusam #kulitsehat #kulitmulus #kulitbermasalah #kulitbersih #kulitberjerawat #masalahkulit #bazarpaknilmurah #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazaarpaknil #cod #codkualalumpur #kualalumpur #AgenWanted #DropshipWanted
Testimoni ni tangan mimy sendiri ok... x edit x tipu... kiri sunburn balik dr bali... hanya setiap hari mandi pakai sabun susu kambing, then siap mandi lap badan kering2 terus amek 1 pam losyen putih gebu sapu seluruh badan.. Haaa amek!! Dalam masa sebulan kulit dah jadi cerah balik... yg penting kena konsisten taw... pakai hari2, jgn malas ok! #MimyBeautyPakarKulitAnda  #MimyBeuatyPakarPutihGebu  #MimyBeautyTeamNufi  #TeamNufiAwesome  #kulit  #kulitcerah  #kulitputih  #kulitkusam  #kulitsehat  #kulitmulus  #kulitbermasalah  #kulitbersih  #kulitberjerawat  #masalahkulit  #bazarpaknilmurah  #bazaar  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazaarpaknil  #cod  #codkualalumpur  #kualalumpur  #AgenWanted  #DropshipWanted 
LOSYEN PUTIH GEBU SUPER BEST! 😍

MERATA TEMPAT DAH org bwk losyen ni.. Sapu2 je..pakai setiap hari dan tgk perbezaan kulit uolls selepas 3 hari. 
Jom whatsapp fi 
www.wasap.my/01125523739

#MimyBeuatyPakarPutihGebu
#MimyBeuatyPakarKulitAnda
#TeamNufiAwesome
#kulit
#kulitberminyak #kulitputih #kulitputih #kulitkusam #kulitsehat #kulitcerah #kulitbermasalah #kulitbersih #kulitberjerawat #masalahkulit #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazaar #AgenWanted 
#DropshipWanted #codkualalumpur #cod #kualalumpur
LOSYEN PUTIH GEBU SUPER BEST! 😍 MERATA TEMPAT DAH org bwk losyen ni.. Sapu2 je..pakai setiap hari dan tgk perbezaan kulit uolls selepas 3 hari. Jom whatsapp fi www.wasap.my/01125523739 #MimyBeuatyPakarPutihGebu  #MimyBeuatyPakarKulitAnda  #TeamNufiAwesome  #kulit  #kulitberminyak  #kulitputih  #kulitputih  #kulitkusam  #kulitsehat  #kulitcerah  #kulitbermasalah  #kulitbersih  #kulitberjerawat  #masalahkulit  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazaar  #AgenWanted  #DropshipWanted  #codkualalumpur  #cod  #kualalumpur 
Nak cari losyen yang tak melekit gunalah #losyenputihgebu mimy beauty ni. 
Satu2 nya losyen yang boleh mencerah sambil merawat kulit kita. Yang penting kandungan bahan dalam losyen ni selamat digunakan untuk seisi keluarga termasuk baby😘

Jom whatsapp fi untuk dapat kan losyen ni
www.wasap.my/01125523739

#MimyBeautyPakarKulitAnda
#MimyBeautyTeam
#MimyBeautyTeamNufi
#TeamNufiAwesome
#kulit #kulitputih #kulitkusam #kulitsehat #kulitbersih #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #masalahkulit #putih #putihgebu #putihsatubadan #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #agenwanted #dropshipwanted #cod #codkualalumpur #kualalumpur
Nak cari losyen yang tak melekit gunalah #losyenputihgebu  mimy beauty ni. Satu2 nya losyen yang boleh mencerah sambil merawat kulit kita. Yang penting kandungan bahan dalam losyen ni selamat digunakan untuk seisi keluarga termasuk baby😘 Jom whatsapp fi untuk dapat kan losyen ni www.wasap.my/01125523739 #MimyBeautyPakarKulitAnda  #MimyBeautyTeam  #MimyBeautyTeamNufi  #TeamNufiAwesome  #kulit  #kulitputih  #kulitkusam  #kulitsehat  #kulitbersih  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitbermasalah  #masalahkulit  #putih  #putihgebu  #putihsatubadan  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikan  #agenwanted  #dropshipwanted  #cod  #codkualalumpur  #kualalumpur 
💖 JAMU SERI PEMIKAT 💖 ~ Anda sering dibelenggu masalah ✔️keputihan
✔️miss v longgar
✔️berbau hamis
✔️becak
✔️kurang grip atau kemutan
✔️miss v longgar
✔️kentut vagina
✔️sakit urat dan kebas badan
✔️sesunggut ✔️period tak teratur
✔️sukar hamil
✔️nak awet muda
✔️nak rawat fibroid dan cyis dapat mencegah kanser
✔️kuatkan dan kecutkan peranakan... anda harus amalkan JAMU SERI PEMIKAT.... telah terbukti berkesan... ANAK DARA,MAK DARA BOLEH JER...... sentiasa berjamu badan sihat luar dalam cantik jer..... WHATSAPP 0124547983

#ajimaura #terapiinstagram
#jamulagendaayu 
#jamumontokayu
#jamuseripemikat
#jamukampung
#jamubersalin
#jamusubur
#jamudalampantang
#awetmuda
#jamuanakdara
#codkualalumpur
#codkedah
#bazarpaknil
#agentkualalumpur
#jamuketat
#jamupikatsuami
#clv
#jamuketatmelekat
#jamuwanita
#clvjla #clvjma #clvjsp
#sayamakan
#sayajual
#jamuviraljsp
#jamuterlajaklaris
#jamuinsert
#jamumakbidan
#jamumakandaninsert ◦
💖 JAMU SERI PEMIKAT 💖 ~ Anda sering dibelenggu masalah ✔️keputihan ✔️miss v longgar ✔️berbau hamis ✔️becak ✔️kurang grip atau kemutan ✔️miss v longgar ✔️kentut vagina ✔️sakit urat dan kebas badan ✔️sesunggut ✔️period tak teratur ✔️sukar hamil ✔️nak awet muda ✔️nak rawat fibroid dan cyis dapat mencegah kanser ✔️kuatkan dan kecutkan peranakan... anda harus amalkan JAMU SERI PEMIKAT.... telah terbukti berkesan... ANAK DARA,MAK DARA BOLEH JER...... sentiasa berjamu badan sihat luar dalam cantik jer..... WHATSAPP 0124547983 #ajimaura  #terapiinstagram  #jamulagendaayu  #jamumontokayu  #jamuseripemikat  #jamukampung  #jamubersalin  #jamusubur  #jamudalampantang  #awetmuda  #jamuanakdara  #codkualalumpur  #codkedah  #bazarpaknil  #agentkualalumpur  #jamuketat  #jamupikatsuami  #clv  #jamuketatmelekat  #jamuwanita  #clvjla  #clvjma  #clvjsp  #sayamakan  #sayajual  #jamuviraljsp  #jamuterlajaklaris  #jamuinsert  #jamumakbidan  #jamumakandaninsert  ◦
MACAM MANA KITA NAK TAHU BABY KITA KEMBUNG ATAU TAK?

Perut baby yang kembung akan menjadi buncit dan keras. Bila kita jentik atau ketuk dengan jari akan dengar bunyi padat macam kita ketuk buah nangka (contoh)

Selain tue, baby jugak akan menangis dan menggeliat kerana tak selesa

Parents boleh dapatkan #tummytime balm untuk melegakan kembung perut baby 😉

#tasneemnaturelukayperdana #balmtasneemnaturel #selangor #kualaselangor #kualalumpur #cheras #keramatau #melawati #tamanpermata #batucaves #uluyam #ululangat #uluklang #codukayperdana #codtescoampang #codkualalumpur #codbukitantarabangsa #setapak #danaukota #ikea
MACAM MANA KITA NAK TAHU BABY KITA KEMBUNG ATAU TAK? Perut baby yang kembung akan menjadi buncit dan keras. Bila kita jentik atau ketuk dengan jari akan dengar bunyi padat macam kita ketuk buah nangka (contoh) Selain tue, baby jugak akan menangis dan menggeliat kerana tak selesa Parents boleh dapatkan #tummytime  balm untuk melegakan kembung perut baby 😉 #tasneemnaturelukayperdana  #balmtasneemnaturel  #selangor  #kualaselangor  #kualalumpur  #cheras  #keramatau  #melawati  #tamanpermata  #batucaves  #uluyam  #ululangat  #uluklang  #codukayperdana  #codtescoampang  #codkualalumpur  #codbukitantarabangsa  #setapak  #danaukota  #ikea 
BAU SUPERB WANGI..
.
Tak rugi beli bau wangi sama dengan yang original.
.
#qaisbeauty
#qaisperfume 
#inspiredperfume #produkviral
#janapendapatan #qais #sideincome #codampang #codcheras #codbangi #codkualalumpur #qaiscustomerfeedback
Terima Kasih Sayang sayang yang  mencuba #sambalhitamviral .

Makan sekali pasti nak lagi.😊😊😊Tak cukup SEBOTOL PASTI REPEAT ORDER TAU 
Makan macam tu saja pun sedap tau !

Makan sambal hitam dengan apa pun boleh.

Nak dapatkan segera?.. Hubungi Fiza

012 274 1917

012 274 1917

012 274 1917

#agentsambalhitamsuucifood
#sambalhitampahang 
#codkualalumpur#midvalley#bangsarsouth
#sambalhitamkl#sambalpedas#sambalpahang#patin#jalanjalancarimakan #makan#makandimana#makan#ibuhamil #makanansedap#restoranmurah#sambalviral#sambalhitamviral #sambalviral#angkasapuri#kedaimakan#restoran#resepi#kek#sayajual#fooddelivery#mangkuktingkat#bento#makanansedap
Terima Kasih Sayang sayang yang mencuba #sambalhitamviral  . Makan sekali pasti nak lagi.😊😊😊Tak cukup SEBOTOL PASTI REPEAT ORDER TAU Makan macam tu saja pun sedap tau ! Makan sambal hitam dengan apa pun boleh. Nak dapatkan segera?.. Hubungi Fiza 012 274 1917 012 274 1917 012 274 1917 #agentsambalhitamsuucifood  #sambalhitampahang  #codkualalumpur #midvalley #bangsarsouth  #sambalhitamkl #sambalpedas #sambalpahang #patin #jalanjalancarimakan  #makan #makandimana #makan #ibuhamil  #makanansedap #restoranmurah #sambalviral #sambalhitamviral  #sambalviral #angkasapuri #kedaimakan #restoran #resepi #kek #sayajual #fooddelivery #mangkuktingkat #bento #makanansedap 
JOM KURUS SEBELUM 2018?.
.
CONSUME COCO S SEKARANG JUGA!.
.
✔bukan ubat kurus
✔sesuai untuk ibu menyusu
✔mudah dan ringkas
🛇tanpa kenaikan berat badan semula 🛇tanpa kesan sampingan
🛇tanpa diet
.
.
Dapatkan coco s dari kami sekarang. 
1box boleh loss 3kg hingga 6kg :)
.
Wasap 016 5023269 atau nk mudah klik link dekat bio ig tuh
.

#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim  #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codkualalumpur #codkuantan #jdt #kedah
JOM KURUS SEBELUM 2018?. . CONSUME COCO S SEKARANG JUGA!. . ✔bukan ubat kurus ✔sesuai untuk ibu menyusu ✔mudah dan ringkas 🛇tanpa kenaikan berat badan semula 🛇tanpa kesan sampingan 🛇tanpa diet . . Dapatkan coco s dari kami sekarang. 1box boleh loss 3kg hingga 6kg :) . Wasap 016 5023269 atau nk mudah klik link dekat bio ig tuh . #bodydream  #bodydreamkanada  #bodydreamtestimoni  #bodydreammalaysia  #cocoslim  #cocoslimming  #stokiscocoslim  #kurusbadan  #kurusselamat  #kuruslangsing  #sayanakkurus  #kuruspantas  #kurustanpadiet  #kuruskanbadan  #kurustanpasenaman  #kurusdalam2minggu  #kurustanpalapar  #kuruscaraselamat  #kuruscepat  #kurussado  #codlangkawi  #bazarpaknil  #tipskurus  #tipskuruscepat  #tipsturunberatbadan  #codkl  #codkualalumpur  #codkuantan  #jdt  #kedah 
••••••••••••••••••••••••••••••• PERCAYA TAK ?? SEMAKIN RAMAI WANITA BEKERJA DI MALAYSIA , SUDAH MULA TERPIKAT DENGAN SAMBAL HITAM PAHANG SUUCI, HANYA kerana ini ....................
.
.
.
.
AYAM KAMPUNG GORENG + KICAP + #SAMBALHITAMPAHANG SUUCI = SUMPAH !! ABANG TAKKAN CARIK LAIN ...SAYANG, MACAM NI HARI - HARI PON TAKPE - Hamid, Batu Caves .
.
.
Bukan MITOS ! ATAU MARKETING SEMATA. DIJAMIN MENAMBAH PINGGAN KEDUA !!
.
Nak beli ?? Taknak pos ??
.
Klik link sini untuk FAST RESPONSE :
www.wasap.my/60122741917/AGENSUUCI
.
========================================
FAKTA SAMBAL SUUCI :
.
Sambal Hitam Pahang SUUCI terkenal dengan rasa umami & PEDAS yang memikat selera rakyat Malaysia sejak 2013 lagi.
Di bawakan dalam Bungkusan yang EKSLUSIF,  MUDAH SIMPAN & LEBIH HYGENE pada kadar HARGA MAMPU .
.
HARGA SEMENANJUNG : RM15.90
HARGA SABAH/SARAWAK : RM18.90
.
JIMAT . MUDAH . SEDAP

#sambalhitampahang
#sambalhitampedas 
#codkualalumpur 
#sambalsedap
#ibuhamilcantik
••••••••••••••••••••••••••••••• PERCAYA TAK ?? SEMAKIN RAMAI WANITA BEKERJA DI MALAYSIA , SUDAH MULA TERPIKAT DENGAN SAMBAL HITAM PAHANG SUUCI, HANYA kerana ini .................... . . . . AYAM KAMPUNG GORENG + KICAP + #SAMBALHITAMPAHANG  SUUCI = SUMPAH !! ABANG TAKKAN CARIK LAIN ...SAYANG, MACAM NI HARI - HARI PON TAKPE - Hamid, Batu Caves . . . Bukan MITOS ! ATAU MARKETING SEMATA. DIJAMIN MENAMBAH PINGGAN KEDUA !! . Nak beli ?? Taknak pos ?? . Klik link sini untuk FAST RESPONSE : www.wasap.my/60122741917/AGENSUUCI . ======================================== FAKTA SAMBAL SUUCI : . Sambal Hitam Pahang SUUCI terkenal dengan rasa umami & PEDAS yang memikat selera rakyat Malaysia sejak 2013 lagi. Di bawakan dalam Bungkusan yang EKSLUSIF, MUDAH SIMPAN & LEBIH HYGENE pada kadar HARGA MAMPU . . HARGA SEMENANJUNG : RM15.90 HARGA SABAH/SARAWAK : RM18.90 . JIMAT . MUDAH . SEDAP #sambalhitampahang  #sambalhitampedas  #codkualalumpur  #sambalsedap  #ibuhamilcantik 
••••••••••••••••••••••••••••••• PERCAYA TAK ?? SEMAKIN RAMAI WANITA BEKERJA DI MALAYSIA , SUDAH MULA TERPIKAT DENGAN SAMBAL HITAM PAHANG SUUCI, HANYA kerana ini ....................
.
.
.
.
AYAM KAMPUNG GORENG + KICAP + #SAMBALHITAMPAHANG SUUCI = SUMPAH !! ABANG TAKKAN CARIK LAIN ...SAYANG, MACAM NI HARI - HARI PON TAKPE - Hamid, Batu Caves .
.
.
Bukan MITOS ! ATAU MARKETING SEMATA. DIJAMIN MENAMBAH PINGGAN KEDUA !!
.
Nak beli ?? Taknak pos ??
.
Klik link sini untuk FAST RESPONSE :
www.wasap.my/60122741917/AGENSUUCI
.
========================================
FAKTA SAMBAL SUUCI :
.
Sambal Hitam Pahang SUUCI terkenal dengan rasa umami & PEDAS yang memikat selera rakyat Malaysia sejak 2013 lagi.
Di bawakan dalam Bungkusan yang EKSLUSIF,  MUDAH SIMPAN & LEBIH HYGENE pada kadar HARGA MAMPU .
.
HARGA SEMENANJUNG : RM15.90
HARGA SABAH/SARAWAK : RM18.90
.
JIMAT . MUDAH . SEDAP

#sambalhitampahang
#sambalhitampedas 
#codkualalumpur 
#sambalsedap
#ibuhamilcantik
••••••••••••••••••••••••••••••• PERCAYA TAK ?? SEMAKIN RAMAI WANITA BEKERJA DI MALAYSIA , SUDAH MULA TERPIKAT DENGAN SAMBAL HITAM PAHANG SUUCI, HANYA kerana ini .................... . . . . AYAM KAMPUNG GORENG + KICAP + #SAMBALHITAMPAHANG  SUUCI = SUMPAH !! ABANG TAKKAN CARIK LAIN ...SAYANG, MACAM NI HARI - HARI PON TAKPE - Hamid, Batu Caves . . . Bukan MITOS ! ATAU MARKETING SEMATA. DIJAMIN MENAMBAH PINGGAN KEDUA !! . Nak beli ?? Taknak pos ?? . Klik link sini untuk FAST RESPONSE : www.wasap.my/60122741917/AGENSUUCI . ======================================== FAKTA SAMBAL SUUCI : . Sambal Hitam Pahang SUUCI terkenal dengan rasa umami & PEDAS yang memikat selera rakyat Malaysia sejak 2013 lagi. Di bawakan dalam Bungkusan yang EKSLUSIF, MUDAH SIMPAN & LEBIH HYGENE pada kadar HARGA MAMPU . . HARGA SEMENANJUNG : RM15.90 HARGA SABAH/SARAWAK : RM18.90 . JIMAT . MUDAH . SEDAP #sambalhitampahang  #sambalhitampedas  #codkualalumpur  #sambalsedap  #ibuhamilcantik 
••••••••••••••••••••••••••••••• PERCAYA TAK ?? SEMAKIN RAMAI WANITA BEKERJA DI MALAYSIA , SUDAH MULA TERPIKAT DENGAN SAMBAL HITAM PAHANG SUUCI, HANYA kerana ini ....................
.
.
.
.
AYAM KAMPUNG GORENG + KICAP + #SAMBALHITAMPAHANG SUUCI = SUMPAH !! ABANG TAKKAN CARIK LAIN ...SAYANG, MACAM NI HARI - HARI PON TAKPE - Hamid, Batu Caves .
.
.
Bukan MITOS ! ATAU MARKETING SEMATA. DIJAMIN MENAMBAH PINGGAN KEDUA !!
.
Nak beli ?? Taknak pos ??
.
Klik link sini untuk FAST RESPONSE :
www.wasap.my/60122741917/AGENSUUCI
.
========================================
FAKTA SAMBAL SUUCI :
.
Sambal Hitam Pahang SUUCI terkenal dengan rasa umami & PEDAS yang memikat selera rakyat Malaysia sejak 2013 lagi.
Di bawakan dalam Bungkusan yang EKSLUSIF,  MUDAH SIMPAN & LEBIH HYGENE pada kadar HARGA MAMPU .
.
HARGA SEMENANJUNG : RM15.90
HARGA SABAH/SARAWAK : RM18.90
.
JIMAT . MUDAH . SEDAP

#sambalhitampahang
#sambalhitampedas 
#codkualalumpur 
#sambalsedap
#ibuhamilcantik
••••••••••••••••••••••••••••••• PERCAYA TAK ?? SEMAKIN RAMAI WANITA BEKERJA DI MALAYSIA , SUDAH MULA TERPIKAT DENGAN SAMBAL HITAM PAHANG SUUCI, HANYA kerana ini .................... . . . . AYAM KAMPUNG GORENG + KICAP + #SAMBALHITAMPAHANG  SUUCI = SUMPAH !! ABANG TAKKAN CARIK LAIN ...SAYANG, MACAM NI HARI - HARI PON TAKPE - Hamid, Batu Caves . . . Bukan MITOS ! ATAU MARKETING SEMATA. DIJAMIN MENAMBAH PINGGAN KEDUA !! . Nak beli ?? Taknak pos ?? . Klik link sini untuk FAST RESPONSE : www.wasap.my/60122741917/AGENSUUCI . ======================================== FAKTA SAMBAL SUUCI : . Sambal Hitam Pahang SUUCI terkenal dengan rasa umami & PEDAS yang memikat selera rakyat Malaysia sejak 2013 lagi. Di bawakan dalam Bungkusan yang EKSLUSIF, MUDAH SIMPAN & LEBIH HYGENE pada kadar HARGA MAMPU . . HARGA SEMENANJUNG : RM15.90 HARGA SABAH/SARAWAK : RM18.90 . JIMAT . MUDAH . SEDAP #sambalhitampahang  #sambalhitampedas  #codkualalumpur  #sambalsedap  #ibuhamilcantik 
Thank you pada Uncle @amir_mais yang sudi support #kepoklekorcrispy ™ kami. Terima kasih daun keladi, next time roger lagi 😉.
Home delivery: Taman Lavender Height, Senawang. 🚗💨🆙👍😙😋
.
#keropoklekor #sejukbeku #keropoklekorcrispy #keropokfrozen #kepoklekor #sayajualkeropok #petalingjaya #subangjaya #sungaibuloh #seremban #sedakboh #sayajual #malayfood #bazarmalaysia #bazarpaknil #igshopmalaysia #malaysianfood #kakimakan #lekor #codselangor #codkualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #makananwarisan #sedapgila #rugitakrasa #akusuka #sedap #melelehairmata
Thank you pada Uncle @amir_mais yang sudi support #kepoklekorcrispy  ™ kami. Terima kasih daun keladi, next time roger lagi 😉. Home delivery: Taman Lavender Height, Senawang. 🚗💨🆙👍😙😋 . #keropoklekor  #sejukbeku  #keropoklekorcrispy  #keropokfrozen  #kepoklekor  #sayajualkeropok  #petalingjaya  #subangjaya  #sungaibuloh  #seremban  #sedakboh  #sayajual  #malayfood  #bazarmalaysia  #bazarpaknil  #igshopmalaysia  #malaysianfood  #kakimakan  #lekor  #codselangor  #codkualalumpur  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor  #makananwarisan  #sedapgila  #rugitakrasa  #akusuka  #sedap  #melelehairmata 
🎶Dan Bila kau hadir bagai satu misteri .
Ternyata Diriku bagai sudah dijampi .
Dan Bila kau hambakan hati ku kembali .
Ternyata Hanya kau harus aku cintai . 🎶

Ewahhh nyanyi pulak . Itu lah penangan di jampi glaring white 😍 sekali tengok je memang terpanggil panggil nak pakai . Bau pun wangi bak hang .

Lagi lagi bila di padan kan dengan super carbon teeth whitening . Gigi pasti bersih bersinar uolls :D

#dropshipmurni #teamLDlani #supercarbonteethwhitening #penpemutihgigi #glaringwhite #codampang #codkualalumpur
🎶Dan Bila kau hadir bagai satu misteri . Ternyata Diriku bagai sudah dijampi . Dan Bila kau hambakan hati ku kembali . Ternyata Hanya kau harus aku cintai . 🎶 Ewahhh nyanyi pulak . Itu lah penangan di jampi glaring white 😍 sekali tengok je memang terpanggil panggil nak pakai . Bau pun wangi bak hang . Lagi lagi bila di padan kan dengan super carbon teeth whitening . Gigi pasti bersih bersinar uolls :D #dropshipmurni  #teamLDlani  #supercarbonteethwhitening  #penpemutihgigi  #glaringwhite  #codampang  #codkualalumpur 
🎶Dan Bila kau hadir bagai satu misteri .
Ternyata Diriku bagai sudah dijampi .
Dan Bila kau hambakan hati ku kembali .
Ternyata Hanya kau harus aku cintai . 🎶

Ewahhh nyanyi pulak . Itu lah penangan di jampi glaring white 😍 sekali tengok je memang terpanggil panggil nak pakai . Bau pun wangi bak hang .

Lagi lagi bila di padan kan dengan super carbon teeth whitening . Gigi pasti bersih bersinar uolls :D

#dropshipmurni #teamLDlani #supercarbonteethwhitening #penpemutihgigi #glaringwhite #codampang #codkualalumpur
🎶Dan Bila kau hadir bagai satu misteri . Ternyata Diriku bagai sudah dijampi . Dan Bila kau hambakan hati ku kembali . Ternyata Hanya kau harus aku cintai . 🎶 Ewahhh nyanyi pulak . Itu lah penangan di jampi glaring white 😍 sekali tengok je memang terpanggil panggil nak pakai . Bau pun wangi bak hang . Lagi lagi bila di padan kan dengan super carbon teeth whitening . Gigi pasti bersih bersinar uolls :D #dropshipmurni  #teamLDlani  #supercarbonteethwhitening  #penpemutihgigi  #glaringwhite  #codampang  #codkualalumpur 
🎶Dan Bila kau hadir bagai satu misteri .
Ternyata Diriku bagai sudah dijampi .
Dan Bila kau hambakan hati ku kembali .
Ternyata Hanya kau harus aku cintai . 🎶

Ewahhh nyanyi pulak . Itu lah penangan di jampi glaring white 😍 sekali tengok je memang terpanggil panggil nak pakai . Bau pun wangi bak hang .

Lagi lagi bila di padan kan dengan super carbon teeth whitening . Gigi pasti bersih bersinar uolls :D

#dropshipmurni #teamLDlani #supercarbonteethwhitening #penpemutihgigi #glaringwhite #codampang #codkualalumpur
🎶Dan Bila kau hadir bagai satu misteri . Ternyata Diriku bagai sudah dijampi . Dan Bila kau hambakan hati ku kembali . Ternyata Hanya kau harus aku cintai . 🎶 Ewahhh nyanyi pulak . Itu lah penangan di jampi glaring white 😍 sekali tengok je memang terpanggil panggil nak pakai . Bau pun wangi bak hang . Lagi lagi bila di padan kan dengan super carbon teeth whitening . Gigi pasti bersih bersinar uolls :D #dropshipmurni  #teamLDlani  #supercarbonteethwhitening  #penpemutihgigi  #glaringwhite  #codampang  #codkualalumpur 
BODYDREAM COCO S 
BODYDREAM COCO S SLIMMING 
100% ekstrak buah-buahan TANPA BAHAN TERLARANG⛔
.
.

KELULUSAN DARI
🔹KKM
🔹GMP
🔹HALAL(JAKIM)
.
.
Tidak perlu ragu-ragu

WhatsApp ain / DM .
016-5023269
.
016-5023269
.
016-5023269

Atau nak mudah klik link kt bio ig tuh

#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim  #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codkualalumpur #codkuantan #jdt #kedah
BODYDREAM COCO S BODYDREAM COCO S SLIMMING 100% ekstrak buah-buahan TANPA BAHAN TERLARANG⛔ . . KELULUSAN DARI 🔹KKM 🔹GMP 🔹HALAL(JAKIM) . . Tidak perlu ragu-ragu WhatsApp ain / DM . 016-5023269 . 016-5023269 . 016-5023269 Atau nak mudah klik link kt bio ig tuh #bodydream  #bodydreamkanada  #bodydreamtestimoni  #bodydreammalaysia  #cocoslim  #cocoslimming  #stokiscocoslim  #kurusbadan  #kurusselamat  #kuruslangsing  #sayanakkurus  #kuruspantas  #kurustanpadiet  #kuruskanbadan  #kurustanpasenaman  #kurusdalam2minggu  #kurustanpalapar  #kuruscaraselamat  #kuruscepat  #kurussado  #codlangkawi  #bazarpaknil  #tipskurus  #tipskuruscepat  #tipsturunberatbadan  #codkl  #codkualalumpur  #codkuantan  #jdt  #kedah 
🌸MAKAN SAMBAL HITAM DENGAN MEGI PUN SEDAP😆

Terima Kasih Sayang sayang yang  mencuba #sambalhitamviral .

Makan sekali pasti nak lagi.😊😊😊Tak cukup SEBOTOL PASTI REPEAT ORDER TAU 
Makan macam tu saja pun sedap tau !

Makan sambal hitam dengan apa pun boleh.

Nak dapatkan segera?.. Hubungi Fiza

012 274 1917

012 274 1917

012 274 1917

#sambalhitampahang 
#codkualalumpur#midvalley#bangsarsouth
#sambalhitamkl#sambalpedas#sambalpahang#patin#jalanjalancarimakan #makan#makandimana#makan#ibuhamil #makanansedap#restoranmurah#sambalviral#sambalhitamviral #sambalviral#angkasapuri#kedaimakan#restoran#resepi#kek#sayajual#fooddelivery#mangkuktingkat#bento#makanansedap
🌸MAKAN SAMBAL HITAM DENGAN MEGI PUN SEDAP😆 Terima Kasih Sayang sayang yang mencuba #sambalhitamviral  . Makan sekali pasti nak lagi.😊😊😊Tak cukup SEBOTOL PASTI REPEAT ORDER TAU Makan macam tu saja pun sedap tau ! Makan sambal hitam dengan apa pun boleh. Nak dapatkan segera?.. Hubungi Fiza 012 274 1917 012 274 1917 012 274 1917 #sambalhitampahang  #codkualalumpur #midvalley #bangsarsouth  #sambalhitamkl #sambalpedas #sambalpahang #patin #jalanjalancarimakan  #makan #makandimana #makan #ibuhamil  #makanansedap #restoranmurah #sambalviral #sambalhitamviral  #sambalviral #angkasapuri #kedaimakan #restoran #resepi #kek #sayajual #fooddelivery #mangkuktingkat #bento #makanansedap 
Yang mana satu idaman kalbu?
Yang purple kah?
Yang merah kah?
Atau...
Yang putih kah?
.
Tak kisah la awak nak yang mana, yang penting fungsi dia sama hihi. Cilah love sangat body scrub ni tau. Setiap satu tu bau lain lain, and salah satu bau macam Love Spell body mist Victoria Secret 😍 lepas tu ia kaya dengan garam mineral, garam mineral ni memang the best untuk membersihkan kulit sambil melembapkan.
.
Amacam, teruja tak?
Harga murah beb RM20,
Kalau teruja boleh DM/Whatsapp cilah 📲0173157276
.
#teamnabilaa #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrubmurah #bodyscrubtemyracle #bodyscrubcilah #lrtmasjidjamek #lrtputraheights #lrtusj21 #codkualalumpur #codsubangjaya
Yang mana satu idaman kalbu? Yang purple kah? Yang merah kah? Atau... Yang putih kah? . Tak kisah la awak nak yang mana, yang penting fungsi dia sama hihi. Cilah love sangat body scrub ni tau. Setiap satu tu bau lain lain, and salah satu bau macam Love Spell body mist Victoria Secret 😍 lepas tu ia kaya dengan garam mineral, garam mineral ni memang the best untuk membersihkan kulit sambil melembapkan. . Amacam, teruja tak? Harga murah beb RM20, Kalau teruja boleh DM/Whatsapp cilah 📲0173157276 . #teamnabilaa  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #bodyscrubmurah  #bodyscrubtemyracle  #bodyscrubcilah  #lrtmasjidjamek  #lrtputraheights  #lrtusj21  #codkualalumpur  #codsubangjaya 
Awak tengah cari body scrub murah tapi berkesan? Cilah ada jual ni, whitening body scrub temyracle, murah dan berkesan. Terbukti oleh ramai customer cilah tau.
.
Cilah ada 3 flavor iaitu Mixed Fruits (yang dalam gambar), Tomato dan Milk n Yogurt. Tapiii best seller cilah flavor Mixed Fruits ni sebab bau dia macam Love Spell body mist by Victoria Secret 🙈
.
Harga RM20,
Boleh DM/Whatsapp cilah 📲0173157276
.
#teamnabilaa #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrubmurah #bodyscrubtemyracle #bodyscrubcilah #lrtmasjidjamek #lrtputraheights #lrtusj21 #codkualalumpur #codsubangjaya
Awak tengah cari body scrub murah tapi berkesan? Cilah ada jual ni, whitening body scrub temyracle, murah dan berkesan. Terbukti oleh ramai customer cilah tau. . Cilah ada 3 flavor iaitu Mixed Fruits (yang dalam gambar), Tomato dan Milk n Yogurt. Tapiii best seller cilah flavor Mixed Fruits ni sebab bau dia macam Love Spell body mist by Victoria Secret 🙈 . Harga RM20, Boleh DM/Whatsapp cilah 📲0173157276 . #teamnabilaa  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #bodyscrubmurah  #bodyscrubtemyracle  #bodyscrubcilah  #lrtmasjidjamek  #lrtputraheights  #lrtusj21  #codkualalumpur  #codsubangjaya 
Yang mana satu idaman kalbu?
Yang purple kah?
Yang merah kah?
Atau...
Yang putih kah?
.
Tak kisah la awak nak yang mana, yang penting fungsi dia sama hihi. Cilah love sangat body scrub ni tau. Setiap satu tu bau lain lain, and salah satu bau macam Love Spell body mist Victoria Secret 😍 lepas tu ia kaya dengan garam mineral, garam mineral ni memang the best untuk membersihkan kulit sambil melembapkan.
.
Amacam, teruja tak?
Harga murah beb RM20,
Kalau teruja boleh DM/Whatsapp cilah 📲0173157276
.
#teamnabilaa #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrubmurah #bodyscrubtemyracle #bodyscrubcilah #lrtmasjidjamek #lrtputraheights #lrtusj21 #codkualalumpur #codsubangjaya
Yang mana satu idaman kalbu? Yang purple kah? Yang merah kah? Atau... Yang putih kah? . Tak kisah la awak nak yang mana, yang penting fungsi dia sama hihi. Cilah love sangat body scrub ni tau. Setiap satu tu bau lain lain, and salah satu bau macam Love Spell body mist Victoria Secret 😍 lepas tu ia kaya dengan garam mineral, garam mineral ni memang the best untuk membersihkan kulit sambil melembapkan. . Amacam, teruja tak? Harga murah beb RM20, Kalau teruja boleh DM/Whatsapp cilah 📲0173157276 . #teamnabilaa  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #kopiskrub  #kopi  #organik  #bebasmerkuri  #cantiktanpakimia  #produkbebaskimia  #bodyscrubmurah  #bodyscrubtemyracle  #bodyscrubcilah  #lrtmasjidjamek  #lrtputraheights  #lrtusj21  #codkualalumpur  #codsubangjaya 
.
.
❤️ Kelebihan SERUM FOUNDATION:
.
🌷 Ringan dan tidak membuat liang pori tersumbat
🌷 Memberi kesan "glowing pada pada solekan"
🌷 Melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb
🌷 Menutup kesan parut pada wajah dengan mudah
🌷 Tahan sehingga 9 jam.
🌷 Bau yang "mahal" dan ekslusif
🌷 Ringan dan selesa diguna sepanjang hari
🌷 Mudah disapu keseluruh wajah dengan sekata.
🌷 Mencerahkan kulit secara sekata
🌷 Membantu mengecutkan jerawat
🌷 Membantu memudarkan jeragat
🌷 Melembapkan kulit semasa make up
🌷 Tidak berminyak.
🌷 Mudah dicuci dan halal
🌷 Tidak bercapuk

Lengkap dengan 3 kod warna yang sesuai dengan skin tone wanita di Malaysia.

Hanya Rm60 je uolsss 😍
. . ❤️ Kelebihan SERUM FOUNDATION: . 🌷 Ringan dan tidak membuat liang pori tersumbat 🌷 Memberi kesan "glowing pada pada solekan" 🌷 Melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb 🌷 Menutup kesan parut pada wajah dengan mudah 🌷 Tahan sehingga 9 jam. 🌷 Bau yang "mahal" dan ekslusif 🌷 Ringan dan selesa diguna sepanjang hari 🌷 Mudah disapu keseluruh wajah dengan sekata. 🌷 Mencerahkan kulit secara sekata 🌷 Membantu mengecutkan jerawat 🌷 Membantu memudarkan jeragat 🌷 Melembapkan kulit semasa make up 🌷 Tidak berminyak. 🌷 Mudah dicuci dan halal 🌷 Tidak bercapuk Lengkap dengan 3 kod warna yang sesuai dengan skin tone wanita di Malaysia. Hanya Rm60 je uolsss 😍
Abam sado sampai harini saja dah buat sales RM440.Lelaki pun buat bisnes santai2 lagi mudah ni.. Pewangi suasana tu yang unik. 
Thank you kakak Ipaq Along.. Dia pun grab terus 3botol #fleurfreshener ni.😍😍 Anda nak jadi agent #fleur di tempat anda? 
WHatapp 01139970353 
#AmandaBeautyHealth #TeamAmandaFleurEmpire  #perfumekereta #perfumerumah #perfumebilik #wangi #perfume #codAmpang #codCheras #codKualaLumpur #agentdiperlukan #MiniStokisWanted #Stokisfleurkualalumpur
Abam sado sampai harini saja dah buat sales RM440.Lelaki pun buat bisnes santai2 lagi mudah ni.. Pewangi suasana tu yang unik. Thank you kakak Ipaq Along.. Dia pun grab terus 3botol #fleurfreshener  ni.😍😍 Anda nak jadi agent #fleur  di tempat anda? WHatapp 01139970353 #AmandaBeautyHealth  #TeamAmandaFleurEmpire  #perfumekereta  #perfumerumah  #perfumebilik  #wangi  #perfume  #codAmpang  #codCheras  #codKualaLumpur  #agentdiperlukan  #MiniStokisWanted  #Stokisfleurkualalumpur 
Harini admin ada COD kat sini..semoga pelanggan admin berpuas hati...walaupun penat kugagahkan jua demi pelanggan Anzel Hair tersayang 😍

#codkualalumpur
#codanzelhair
#masterstokisanzelhair 
#anzelhair 
#anzelhairkualalumpur 
#marulaoil
13KILO HILANG MACAM TUH JA !!.
.
.
Sebelum ni badan gempal pipi chuby.
Kulit pun kusam sebab toksin banyak dalam badan.
.
.
Tapi sejak jumpa minuman coco-s yang sedap ni.
👉Tanpa sedar badan kurus fit
👉13kilo berat turun
👉Kulit makin putih tegang
👉Dah macam kakak kepada anak2.
.
.
Ruginya sapa x cuba coco-s ni. Mampu kurus dalam tempoh 15 hari sahaja.
👉tanpa diet
👉tanpa kesan sampingan
👉lulusan kkm
👉rasa coklat yang sedap
.
.
Wassap laju2 016 5023269 atau klik link kt bio tuh.
.#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim  #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codkualalumpur #jdt #kedah #fibremax #fibremaxmurah
13KILO HILANG MACAM TUH JA !!. . . Sebelum ni badan gempal pipi chuby. Kulit pun kusam sebab toksin banyak dalam badan. . . Tapi sejak jumpa minuman coco-s yang sedap ni. 👉Tanpa sedar badan kurus fit 👉13kilo berat turun 👉Kulit makin putih tegang 👉Dah macam kakak kepada anak2. . . Ruginya sapa x cuba coco-s ni. Mampu kurus dalam tempoh 15 hari sahaja. 👉tanpa diet 👉tanpa kesan sampingan 👉lulusan kkm 👉rasa coklat yang sedap . . Wassap laju2 016 5023269 atau klik link kt bio tuh. .#bodydream  #bodydreamkanada  #bodydreamtestimoni  #bodydreammalaysia  #cocoslim  #cocoslimming  #stokiscocoslim  #kurusbadan  #kurusselamat  #kuruslangsing  #sayanakkurus  #kuruspantas  #kurustanpasenaman  #kurusdalam2minggu  #kurustanpalapar  #kuruscaraselamat  #kuruscepat  #kurussado  #codlangkawi  #bazarpaknil  #tipskurus  #tipskuruscepat  #tipsturunberatbadan  #codkl  #codkualalumpur  #jdt  #kedah  #fibremax  #fibremaxmurah 
🌸 Alhamdulillah ramai yg dh brpuas hati dgn Pink Rush Serum sbb dh 200% berjaya merawat msalah kulit sperti berjerawat, berminyak, kering, berparut, pori2 trbuka dan lain-lain 🌟🌟
.
🌸 Pink Rush Serum ini mengandungi Vitamin C,D,E, Argan Oil, Seaweed Extract dan Hyaluronic Acid yg scara langsung bertindak mengatasi smua msalah2 di ats 😃💕
.
🌸 Serum ni diyakini selamat kerana tidak mengandungi sebarang kimia yg berbahaya yg blh merosak dan menghakis kulit wajah, LULUS KKM, dibuat di kilang GMP, blh dibawa solat dan yg plg pnting sgt BERBALOI 👍👍👍
.
.

Jom whatsApp linda 
0133578706
0133578706
0133578706
.
.

P/s: pencarian Droship bermula

#lenorecosmetics  #skincare  #skincareroutine  #skincaremalaysia  #makeup  #mua #muabellaz  #muamalaysia  #makeuplover #makeupjunkie #serum  #makeupaddict  #titiancinta  #codkualalumpur  #freecodkualalumpur  #bazaronline #bazarpaknil  #bazarinsta #eusahawan #onlineshop  #onlineshopping #droshipwanted
🌸 Alhamdulillah ramai yg dh brpuas hati dgn Pink Rush Serum sbb dh 200% berjaya merawat msalah kulit sperti berjerawat, berminyak, kering, berparut, pori2 trbuka dan lain-lain 🌟🌟 . 🌸 Pink Rush Serum ini mengandungi Vitamin C,D,E, Argan Oil, Seaweed Extract dan Hyaluronic Acid yg scara langsung bertindak mengatasi smua msalah2 di ats 😃💕 . 🌸 Serum ni diyakini selamat kerana tidak mengandungi sebarang kimia yg berbahaya yg blh merosak dan menghakis kulit wajah, LULUS KKM, dibuat di kilang GMP, blh dibawa solat dan yg plg pnting sgt BERBALOI 👍👍👍 . . Jom whatsApp linda 0133578706 0133578706 0133578706 . . P/s: pencarian Droship bermula #lenorecosmetics  #skincare  #skincareroutine  #skincaremalaysia  #makeup  #mua  #muabellaz  #muamalaysia  #makeuplover  #makeupjunkie  #serum  #makeupaddict  #titiancinta  #codkualalumpur  #freecodkualalumpur  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazarinsta  #eusahawan  #onlineshop  #onlineshopping  #droshipwanted 
FUYOOOO PRODUK KAMI LÉNORE PINK RUSH SERUM OMPUTIH MALAYSIA PN DH PKAI WEYYY 😆😆
.
.

Katanya beli sbb ramai kwn gegurl dia pkai kata best mcm INTERNATIONAL 😂🌸
.
.

Rupa pn mcm international... serum pn best pkai berkesan gila mcm pkai produk luar negara ✨✨
.
.

Dia pn trkejut pn tau uolss sbb hrga affordable gila nk banding produk mahai2 tu tapi kesan x seberapa mana pn huhu dih3 😅
.
.

Meh2 order dengan Linda
0133578706
0133578706
0133578706
.
.

P/s: pencarian Droship bermula

#lenorecosmetics  #skincare  #skincareroutine  #skincaremalaysia  #makeup  #mua #muabellaz  #muamalaysia  #makeuplover #makeupjunkie #serum  #makeupaddict  #titiancinta  #codkualalumpur  #freecodkualalumpur  #bazaronline #bazarpaknil  #bazarinsta #eusahawan #onlineshop  #onlineshopping #droshipwanted
FUYOOOO PRODUK KAMI LÉNORE PINK RUSH SERUM OMPUTIH MALAYSIA PN DH PKAI WEYYY 😆😆 . . Katanya beli sbb ramai kwn gegurl dia pkai kata best mcm INTERNATIONAL 😂🌸 . . Rupa pn mcm international... serum pn best pkai berkesan gila mcm pkai produk luar negara ✨✨ . . Dia pn trkejut pn tau uolss sbb hrga affordable gila nk banding produk mahai2 tu tapi kesan x seberapa mana pn huhu dih3 😅 . . Meh2 order dengan Linda 0133578706 0133578706 0133578706 . . P/s: pencarian Droship bermula #lenorecosmetics  #skincare  #skincareroutine  #skincaremalaysia  #makeup  #mua  #muabellaz  #muamalaysia  #makeuplover  #makeupjunkie  #serum  #makeupaddict  #titiancinta  #codkualalumpur  #freecodkualalumpur  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazarinsta  #eusahawan  #onlineshop  #onlineshopping  #droshipwanted 
🌸 Alhamdulillah ramai yg dh brpuas hati dgn Pink Rush Serum sbb dh 200% berjaya merawat msalah kulit sperti berjerawat, berminyak, kering, berparut, pori2 trbuka dan lain-lain 🌟🌟
.
🌸 Pink Rush Serum ini mengandungi Vitamin C,D,E, Argan Oil, Seaweed Extract dan Hyaluronic Acid yg scara langsung bertindak mengatasi smua msalah2 di ats 😃💕
.
🌸 Serum ni diyakini selamat kerana tidak mengandungi sebarang kimia yg berbahaya yg blh merosak dan menghakis kulit wajah, LULUS KKM, dibuat di kilang GMP, blh dibawa solat dan yg plg pnting sgt BERBALOI 👍👍👍
.
.

Jom whatsApp linda 
0133578706
0133578706
0133578706
.
.

P/s: pencarian Droship bermula

#lenorecosmetics  #skincare  #skincareroutine  #skincaremalaysia  #makeup  #mua #muabellaz  #muamalaysia  #makeuplover #makeupjunkie #serum  #makeupaddict  #titiancinta  #codkualalumpur  #freecodkualalumpur  #bazaronline #bazarpaknil  #bazarinsta #eusahawan #onlineshop  #onlineshopping #droshipwanted
🌸 Alhamdulillah ramai yg dh brpuas hati dgn Pink Rush Serum sbb dh 200% berjaya merawat msalah kulit sperti berjerawat, berminyak, kering, berparut, pori2 trbuka dan lain-lain 🌟🌟 . 🌸 Pink Rush Serum ini mengandungi Vitamin C,D,E, Argan Oil, Seaweed Extract dan Hyaluronic Acid yg scara langsung bertindak mengatasi smua msalah2 di ats 😃💕 . 🌸 Serum ni diyakini selamat kerana tidak mengandungi sebarang kimia yg berbahaya yg blh merosak dan menghakis kulit wajah, LULUS KKM, dibuat di kilang GMP, blh dibawa solat dan yg plg pnting sgt BERBALOI 👍👍👍 . . Jom whatsApp linda 0133578706 0133578706 0133578706 . . P/s: pencarian Droship bermula #lenorecosmetics  #skincare  #skincareroutine  #skincaremalaysia  #makeup  #mua  #muabellaz  #muamalaysia  #makeuplover  #makeupjunkie  #serum  #makeupaddict  #titiancinta  #codkualalumpur  #freecodkualalumpur  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazarinsta  #eusahawan  #onlineshop  #onlineshopping  #droshipwanted 
GARA3 COCO SLIM 8KILO HILANG MACAM TUH JA.
.
.
Ha ingat senang ke nak loss 8kilo?.
.
.
Diet x makan nasi pun x dapat result macam ni.
Malah badan lemau x bertenaga.
.
.
Dengan COCO - S, anda makan nasi macam biasa tapi loss berkilo berat.
👉tanpa kesan sampingan
👉tanpa diet
👉tanpa mual dan cirit
👉rasa coklat yang sedap
.
.
Jom kurus dalam masa 15hari sahaja bersama coco -s
.
.
Wassap laju2 0165023269
Atau klik link kt bio ig tuh

#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim  #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codkualalumpur #jdt #kedah #fibremax #fibremaxmurah
GARA3 COCO SLIM 8KILO HILANG MACAM TUH JA. . . Ha ingat senang ke nak loss 8kilo?. . . Diet x makan nasi pun x dapat result macam ni. Malah badan lemau x bertenaga. . . Dengan COCO - S, anda makan nasi macam biasa tapi loss berkilo berat. 👉tanpa kesan sampingan 👉tanpa diet 👉tanpa mual dan cirit 👉rasa coklat yang sedap . . Jom kurus dalam masa 15hari sahaja bersama coco -s . . Wassap laju2 0165023269 Atau klik link kt bio ig tuh #bodydream  #bodydreamkanada  #bodydreamtestimoni  #bodydreammalaysia  #cocoslim  #cocoslimming  #stokiscocoslim  #kurusbadan  #kurusselamat  #kuruslangsing  #sayanakkurus  #kuruspantas  #kurustanpasenaman  #kurusdalam2minggu  #kurustanpalapar  #kuruscaraselamat  #kuruscepat  #kurussado  #codlangkawi  #bazarpaknil  #tipskurus  #tipskuruscepat  #tipsturunberatbadan  #codkl  #codkualalumpur  #jdt  #kedah  #fibremax  #fibremaxmurah